Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Furory (new)!
Bo taifun powywalał ich z gildii...
Zdecydowana wiekszosc z nich nigdy nie byla czlonkiem gildi Dusk~
Veltaxio
03-02-2007, 17:30
Zdecydowana wiekszosc z nich nigdy nie byla czlonkiem gildi Dusk~
Hoho , widac ze rosna nam nastepcy takich wielkich slaw jak Sasho Panso oraz Fallathanu (pozdro dla ziomka ktory dostal hunta a taif nic nie moze zrobic :) )
Kto wedlug ciebie nie byl nigdy w Dusk i zostal zaliczony do naszych fragow , pamietaj ze jest to wojna Aberratio + Duskiness vs Vision wiec jesli nie chcesz wyjsc na uloma lub amebe to radze zapoznac ci sie z faktami ;-)
sallceson
03-02-2007, 18:09
Co myslicie o gildii 'Avalon' ktora wlasciwie mozna powiedziec jest reaktywacja aberatio ?
$irithcam
03-02-2007, 18:17
Niech ktoś da rehosta z filmikiem WMV Vision bo stary link niedziala ^^
Feb 03 2007, 17:32:28 CET Died at Level 188 by a behemoth
Czipsu on zawsze mial pecha do expienia jak pamietam :D ciekawe jak padł od lagów czy od np. trapa od beheothow
Street"Fighter
03-02-2007, 22:34
Imargam małe pytanie za co huntujecie Lady Moki?? za to że szybko expi??
Veltaxio
03-02-2007, 23:11
lady moki miala z nami umowe , zlamala ja wiec jak to sie mowi bibi ;]
Street"Fighter
03-02-2007, 23:55
Tak to się teraz nazywa...Niezłe PA:)
Tak to się teraz nazywa...Niezłe PA:)
To się nazywa być nie kumatym w pewnych sprawach .. ziomek nie znasz sytułacji to na chuj@ się udzielasz? Nie wiem czy Ci rodzice tłumaczyli, ale nie wpierda|_@ się w nie swoje sprawy. A nawet jeśli to ich sprawa za co i kogo hunca mogą nawet i free huncić bo taki maja kaprys. Nie pasuje Wypierd@laj. Tyle na ten temat.
P0zdrowienia.B)
Bongozzpl
04-02-2007, 03:27
i tak o godz 2:20 dzis zaczelo sie open battle z jakim wynikiem ciekawe ; p
edit : 02:33 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Dre'furora. He was killed by Xareta.
You recognize Magrami. She was killed by Zwidek.
ogolem jak narazie magiq,magrami,dre, vick~
No i specjalnie dla was furorowicze (od Kononowicze) 4 fragulce i gratis jakis pajac msik ;]
Magrami 8o Dre'furora 8o Magiq 8o Vick Minos 8o
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Next fragi SOON ! .rec jak bedziecie grzeczni i paymenty zaplacicie :D
Nio jeszcze cos tam potrafimy :) Nie było tak zle :D Wyskoczylismy na otwarty terenik. Tyle ze taifun smigał jak F1 i ciezko było złapac :D I tak panikował petrobocik ! :D Po esdeku od Katrili zamiast vite zarzucił exori vis. HAHa pozdro ! :D
Ogołem:
Magiq
Vick Minos
Dre'Furora
Magrami
Pozdrawiam, i nei zapominajcie o nas ! :D
Nio jeszcze cos tam potrafimy :) Nie było tak zle :D Wyskoczylismy na otwarty terenik. Tyle ze taifun smigał jak F1 i ciezko było złapac :D I tak panikował petrobocik ! :D Po esdeku od Katrili zamiast vite zarzucił exori vis. HAHa pozdro ! :D
Ogołem:
Magiq
Vick Minos
Dre'Furora
Magrami
Pozdrawiam, i nei zapominajcie o nas ! :D
filmik? masz?
Veltaxio
04-02-2007, 05:02
@Strit cos tam
Ale ty ziomal jestes haha zawijaj do swojego bba-Tak! ;]
@up
filmik?tak?a?moze?nie? ;]?
Pozdro dla magramiego ziomka ktory ogarnia jak pampers :-)
@up
Ima, to że pada na każdym battle i że 1/4 fragów vision jest na nim wbita to nie jego wina :(
"MAMA GO NIE UHAŁA" HAHAHAHHAHAAHA
magiq pada
http://img248.imageshack.us/my.php?image=jedensm8.jpg
slodki pośmiertny msg od magika (z templa) po masslogu dusskines
http://img246.imageshack.us/my.php?image=dziewieclp0.jpg
vick minos pada
http://img248.imageshack.us/my.php?image=dwajb3.jpg
dre'furora pada
http://img248.imageshack.us/my.php?image=trzyaa7.jpg
dzielny seth'gru udowadnia swoja odwage
http://img162.imageshack.us/my.php?image=czterycd9.jpg
magrami pada
http://img256.imageshack.us/my.php?image=piecmc8.jpg
duski spierd@laja
http://img19.imageshack.us/my.php?image=szescjo5.jpg
mur przed taifunem
http://img19.imageshack.us/my.php?image=siedemfh5.jpg
taifuna zabija wszystkich vision poteznym czarem
http://img151.imageshack.us/my.php?image=osiemhd5.jpg
@Strit cos tam
Ale ty ziomal jestes haha zawijaj do swojego bba-Tak! ;]
@up
filmik?tak?a?moze?nie? ;]?
Pozdro dla magramiego ziomka ktory ogarnia jak pampers :-)
A? moze? jednak? tak? ^^
no , dajcie filmik , jestem baaardo zainteresowany jak openbattle przebieglo :)
pozdro;]
sallceson
04-02-2007, 08:48
akurat Filmik z Open MUSICIE dac i to SZYBKO zeby udowodnic niektorym ze sie nie boicie open battle :)
tylko nie na rapidshare... xD
nabuziomek
04-02-2007, 09:46
Magrami tym razem nie wpadl honorowo bez blessow xD?
btw. Coraz wiecej ludzi paymenty placi :O dziwi mnie to bo i tak praktycznie nic nie robicie osoba ktore nie sa w dusk~ ale sa huntowane :P
MagField
04-02-2007, 10:58
@up
Ima, to że pada na każdym battle i że 1/4 fragów vision jest na nim wbita to nie jego wina :(
A niby kogo?hahahah :D:D
Veltaxio
04-02-2007, 11:17
Magrami chyba chce pobic jakis rekord w ilosci dedow na wojnie , ja juz osobiscie jestem jego fanem bo wielu takich talentow jak on nie mamy ^^
@up
ROFL NIEZLE POROWNANIE :O
Veltaxio
04-02-2007, 11:33
Jestes z bielska strit ? Co do aphydiona to pozdro bo jednak bardziej kumaty od ciebie ...
MAGRAMI OGLADALEM WLASNIE FILMIK JAK WPADLES DO NAS , KOCHAM CIE ZA TEN STYL :D
Bodzio88
04-02-2007, 11:43
podziel sie filmikiem:/
Ludek'ziom
04-02-2007, 12:07
Myślałem że Vision nie będzie miało szans w Open Battle a tu taka niespodzianka B) Może ktoś napisać kto brał udział w battle po stronie dusków i vision?
HAIL MAGRAMI 8o
Jestes z bielska strit ? Co do aphydiona to pozdro bo jednak bardziej kumaty od ciebie ...
P0zdrawiam Również ;)
@up
W telegraficznym skrocie, to było tak. Magiq expił na Of'ie wpadła 1 osoba od nas po niego trzymac pz zalogowalismy sie w 5-6 osobek ubilismy szybciutko naszego pr0 zawodnika ktorego najwiekszym przyjacielem jest allegro.pl i aukcje "1kk za 500 zł". I naszym oczom ukazał sie mr0czny mass log ze strony duskow. Na co my odpowiedzielismy własnym masslogiem i zbioreczka pod brama AB. Nam to zajeło 1 min~ Oni niestety byli rozbiegani po roznych miastach i łapalismy kazdego ktory biegł z ab do carlin. Pozniej all polezli do pz i tylko taif biegał jak pojeb@ny i myslał ze cos zdziała.
Pozdrawiam.
PaweLLo141
04-02-2007, 14:01
My jednak wolimy filmik jak można :D
@up
będzie WMV, rec w łapy nkt nie dostanie bo wtedy wmv nie bedziecie chcieli sciagac :D ;-)
@czyja wina??
No to nie wina magramiego tylko jego mamy bo ho nie uhala
@taifun
on byl tak zesrany ze w hotkeye nei umial trafic, zamiast vity - vis :P
Veltaxio
04-02-2007, 14:31
Magiq nie uciekaj!!!
http://img453.imageshack.us/img453/8316/bum0025wx4.jpg
Vick czujesz sie samotny :D?
http://img296.imageshack.us/img296/4035/bum0040cu4.jpg
Exori vis <-- Zabojcza moc na 279 msie ;(
http://img177.imageshack.us/img177/3091/bum0058xq0.jpg
Sd kombo :O ?
http://img296.imageshack.us/img296/6459/bum0065ff4.jpg
Solo style Vicka...
http://img453.imageshack.us/img453/5759/bum0066wj9.jpg
Dre'furora vs srebrna kula :>
http://img209.imageshack.us/img209/1958/bum0069ic4.jpg
Magrami jak mozna nie wspomniec o nim :)
http://img148.imageshack.us/img148/5567/bum0072zj2.jpg
Tekst dnia... :/
http://img241.imageshack.us/img241/3189/bum0077nh0.jpg
Rolas el'Baq
04-02-2007, 16:00
Ahh jak gralem to pamietam jak z Ratilltem bronilscie Taifuna ima ;]
no coz, furorka fajny server byl na poczatku...
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1530272
pięknie to ujął heheheh
MagField
04-02-2007, 17:08
@imargam
Ładne ss ;) podobają mi sie.Jaki jest wynik wojny?
@taifun devilry
Gratuluje mu jego wspaniałego pvp.
Imagram mógłbyś nam zdradzić z kąd jestes?:PP
Albo czy ktos z Vision & Dusk & Ab sa z Podlasia?
alahakbar
04-02-2007, 17:24
Imagram mógłbyś nam zdradzić z kąd jestes?:PP
Albo czy ktos z Vision & Dusk & Ab sa z Podlasia?
Imargam jest z Gdańska. Z podlasia, a konkretnie bialegostoku jest Montura(byl w vision przez dluzszy czas). Jednego z braci znajdziesz w b-stoku drugiego we wroclawiu. O ile sie orientuje to pavodi i tolik tez sa z podlasia.
Masywny_Titania
04-02-2007, 19:18
ROTFL xD Pozdro Vision hehehe xD 3majcie tak dalej ^.-
19:53 You are permanently ignoring players.
19:53 Your last visit in Tibia: 04. Feb 2007 16:27:09 CET.
19:53 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Porgro Plusa. He was killed by Krenvith Therie.
19:53 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Kate Terine. She was killed by Porgro Plusa.
19:53 Qney [64]: elo
19:53 You see Wicheerka (Level 26). She is an elder druid.
19:53 Wicheerka [26]: daj fooda
19:54 Wicheerka [26]: ;]
19:54 Wicheerka [26]: Khazul
19:54 Khazul [59]: daj mpa
19:54 Wicheerka [26]: mam tylko to
19:54 Kisiels [26]: SELL DRAGON HAMMER/DOUBLE AXE/5 DWARVEN SHIELD/SCALE ARMO/1 WAND OF VORTEX/4 CROSSBOW
19:54 Przemeusz [14]: SELL BRIGHT SWORD <VENORE>
19:54 Wicheerka [26]: daj fooda
19:54 Wicheerka [26]: -.-
19:54 Khazul [59]: daj mpa
19:54 Wicheerka [26]: moge ci dac ale hunta
19:54 Khazul [59]: ok
Czesc priv:
19:55 Khazul [59]: od kogo hunt?
19:55 Wicheerka [26]: nie wazne
19:55 Wicheerka [26]: padniesz na expie
19:55 Khazul [59]: nom wazne
19:55 Khazul [59]: zeby ta osoba sama hunta nie zlapala
19:55 Khazul [59]: :[
19:55 Wicheerka [26]: i tak nie gram tu wiec char wali mnie
19:56 Khazul [59]: jeje
19:56 Khazul [59]: to wkleje to na forum
19:56 Khazul [59]: zeby kazdy wiedzial ze ne rgasz
19:56 Wicheerka [26]: k
19:57 Wicheerka [26]: mialo sie 99 ek ale chacked i 7
19:57 Wicheerka [26]: tera
19:57 Wicheerka [26]: ;]
19:57 Khazul [59]: suppppppppper
19:57 Wicheerka [26]: wicheera nie pamietasz
19:57 Wicheerka [26]: ?
no dobra kończę z Furorą bo "hanta" mam, nie dałem fooda :(((
Jak tam samopoczucie po Finale MŚ w ręczną? Ja jestem dumny z Polaków ^^
nabuziomek
04-02-2007, 21:03
Oczywiscie :) 99 ek jest bardzo grozny dla 60 ed hhah :d
Widzialem wlasnie filmik z battle i powiem tak XD
MAGRAMI jestes noob jak huj xD to tyle odemnie
Na chuj go obrażasz jak jest upośledzony? Po prostu ten kretyn testował naszej sd powah jak zawsze... albo chciał nas zsolować z exori hmmm sam już nie wiem...
A może ktoś podać filmik, tylko bez żadnych keylogerow
Pozdro
pff ..A nawet jeśli dadzą ci z keylogerem to co im zrobisz?? Zbijesz ich?...ehh
@up
Omg sprawdzę czy nie ma keylogera (tylko po co mieliby dawać), po co Ty tego swojego posta napisałeś co on wnosi do tego tematu NIC... Ja normalnych użytkowników poprosiłem o filmik a skoro Ty go nie masz to czego odpowiadasz !?
SPAM
Yreneush
05-02-2007, 00:07
19:54 Przemeusz [14]: SELL BRIGHT SWORD <VENORE>
Wydaje mi się, że to jest najciekawszy fragment wypowiedzi Khazula...
Rolas el'Baq
05-02-2007, 00:17
o kurwa jaki mastah sie wypowiedzial ;d:D
soczek12345
05-02-2007, 00:25
Witam:)
Ztego co wiem to vis ma bardzo dobre pvp umieja sie zgrac wszyscy sa pod zasiegiem telefon ... itp
vision wygra ta wojne moge sie zalozyc bo dusk sie juz rozpada
lecz niespodziewanie powstaje nowa gildia Aristocracy ktora tyez niebawem moze byc zagrozeniem XD
Apropo zwidka zachowuje sie on jak dziecko hunci za bylo co i niskie lvl ;/;/
Ja nic nie mam przeciwko jemu i vision :S ale w*****a mnie to pkwoanie tylko >.< tak samo nie mam nic przeciwko dusk. zwisa mi to czy wygraja duski czy vision wazne zeby byl juz spokoj :P
soczek12345
05-02-2007, 01:07
mnie tez w sumie to nieobchodzi ale w nocy nawet niedadza spokojnie poexpic bo tylko masligi i pk ale zwidek i tak chyba nigdy sie niezmieni w tibi kozakuje bo da duzy lvl itp a na rl to kazdy jeden by go pukno i by do mamy poszedl ;/
Komentator20
05-02-2007, 01:23
Witam:)
Ztego co wiem to vis ma bardzo dobre pvp umieja sie zgrac wszyscy sa pod zasiegiem telefon ... itp
vision wygra ta wojne moge sie zalozyc bo dusk sie juz rozpada
lecz niespodziewanie powstaje nowa gildia Aristocracy ktora tyez niebawem moze byc zagrozeniem XD
Apropo zwidka zachowuje sie on jak dziecko hunci za bylo co i niskie lvl ;/;/
To od Aristocracy bedzie zalezal wynik tej wojny, Dusk ma lvle, Vision zgranie, wiec wojna jest dosyc wyrownana. W Arcy~ jest ok. 20 ludzi z dobrymi lvlami i niezlym ogarnieciem wiec moga przechylic szale zwycieztwa.
Pall_Mall
05-02-2007, 13:49
mnie tez w sumie to nieobchodzi ale w nocy nawet niedadza spokojnie poexpic bo tylko masligi i pk ale zwidek i tak chyba nigdy sie niezmieni w tibi kozakuje bo da duzy lvl itp a na rl to kazdy jeden by go pukno i by do mamy poszedl ;/
Ludzie kogo obchodza wasze zale i smutki jak Ci sie serv nie podoba zmien i nie skomlej a jak taki cwany jestes to puknij (Nie wiem w jakim kontekscie to pisales dla mnie brzmi to dwuznacznie, Jestes gejem?) Zwidka na rl
soczek12345
05-02-2007, 14:23
teraz to ty jeszstes gejem bo nierozumiesz prostych slow chyba myslisz klutase....m aq nie glowa pomysl nad soba
teraz to ty jeszstes gejem bo nierozumiesz prostych slow chyba myslisz klutase....m aq nie glowa pomysl nad soba
Ja bym prosił po polsku.
Pall_Mall
05-02-2007, 14:39
Naucz sie pisać i wróć B)
Uwazaj bo Ci zyłka pęknie.
Ogólnie to prosty człowiek jesteś idz juz lepej pukac kolegów
Coraz wiecej osob placiiiiiii :D Vision sie bogaci xD
Oficjalny WMV z akcji na furorze z dnia 4 luty
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1247337
Vision nie pekuje -.-' jak nie wierzycie zobaczcie kiedy coś takiego się stało... A jak nie wierzycie zacznijcie grać nocami, ja tak gram i jeszcze mi się nic nie stało...
teraz to ty jeszstes gejem
ja też "jesztem" ?
soczek12345
05-02-2007, 16:23
omg niemam zamiaru tu sie klucic ale jak ktos posta napisze to nikomu niepasuje pozdrawiam :D
Veltaxio
05-02-2007, 16:28
omg niemam zamiaru tu sie klucic ale jak ktos posta napisze to nikomu niepasuje pozdrawiam :D
Masz problemy z soba ;O ?
Ty chyba masz problemy ze soba jak siedzisz 24/7 na ventrillo czy jak to sie zwie :>
Ty chyba masz problemy ze soba jak siedzisz 24/7 na ventrillo czy jak to sie zwie :>
Widzisz wyzywasz kogoś że siedzi na jakimś programie a nawet nie wiesz jak sie nazywa ten program, na chuja sie wychylasz jak nie znasz nazwy ? a to że siedzi 24/7 na Ventrilo to jego sprawa, może lubi, może to jego hobby, jedni zbierają znaczki, a on sobie siedzi i gada.. Tak Cie to boli ? Skończ i wyjdz z tąd lamusie jak masz tak głupio posty nabijać jeśli mu bedzie pasowało to będzi siedzieć i 48/7 ..
P0zdrawiam.
Tajfun_Debilery
05-02-2007, 17:17
Imagram masz hanta hahuahauhauhau
@Aphy.
A język Cię nie boli? <LiCk LiCk>
@Up
jak masz takie głupie offtopy siekać to lepiej nie pisz w cale albo napisz na prv.
P0zdrawiam.
Widzisz wyzywasz kogoś że siedzi na jakimś programie a nawet nie wiesz jak sie nazywa ten program, na chuja sie wychylasz jak nie znasz nazwy ? a to że siedzi 24/7 na Ventrilo to jego sprawa, może lubi, może to jego hobby, jedni zbierają znaczki, a on sobie siedzi i gada.. Tak Cie to boli ? Skończ i wyjdz z tąd lamusie jak masz tak głupio posty nabijać jeśli mu bedzie pasowało to będzi siedzieć i 48/7 ..
P0zdrawiam.
Widze że Twoim hobby jest również siedzenie i rozmawianie na Ventrilo....Wnioskuje po gramatyce oraz składni.
Nie chodzi o to że cały czas gada ale o to że gada o Tibi co jest chorobą :>
Bodzio88
05-02-2007, 19:22
o.0 w takim razie dobrze jak zrobisz przestaniesz gadac o tibi na tym forum zrobisz to nie tylko dla siebie ale etz dla wszystkich czytajacych twe debilne posty zadbaj o zdrowie.
Widze że Twoim hobby jest również siedzenie i rozmawianie na Ventrilo....Wnioskuje po gramatyce oraz składni.
Nom, siedzę cały czas, ale nie rozumie jednego DLACZEGO CIE TAK TO BOLI? Hmm może dlatego że ty nie masz mikrofonu ani telefonu w domu i nie możesz z nikim porozmawiać przez nowoczesne wynalazki ? :( bywa i tak..
P0zdrawiam.
Nom, siedzę cały czas, ale nie rozumie jednego DLACZEGO CIE TAK TO BOLI? Hmm może dlatego że ty nie masz mikrofonu ani telefonu w domu i nie możesz z nikim porozmawiać przez nowoczesne wynalazki ? :( bywa i tak..
P0zdrawiam.
Oj przestań że tylko ty masz telefon to po innych jeździsz :D <mułahah>:D
Cyrillus
05-02-2007, 20:35
dajcie już spokój ;s każdy niech se siedzi ile chce i najwięcej was to powinno interere ;s Ciekawe kiedy wojna się skończy ^.- 8o
Najmądrzejsze zdanie jakie tu usłyszałem. Nie wiem ile Imargam rozmawia o Tibii poza forum czy samą grą, mnie to nie interesuje. Tylko, że dla mnie osoby które rozmawiają poza grą cały czas o tym i się jeszcze ekscytują co oni tam zrobili to są chorzy.
Zlataneq
05-02-2007, 21:00
P0zdrawiam.
Wystarczylo, zeby Imargam napisal jednego posta, ze jestes bardziej kumaty od jakiegos idioty,
a Tobie stanal, ze 200 EK zainteresowal sie Twoja marna osoba...
...od tego czasu jestes jego oficjalnym adwokatem...
Ziomek, uwazam, ze Ima potrafi sie sam wybronic i nie musisz robic za jego obronce... =)
Malitian
05-02-2007, 21:22
Dla mnie jest choroba jezeli ktos w*******a sie w nie swoje sprawy.Kazdy ma prawo robic co mu sie jawnie podoba.To ze imagram czy tez inni gracze Tibi spedzaja sporo czasu przy tej grze to tylko i wylacznie ich sprawa,sam lubie czasem posiedziec dluzej co nie znaczy ze jestem jakims uzaleznionym maniakiem.Moim zdaniem boli was to ze Vision robi co chce na tej wojnie a taifun i jego bana pionkow nic moze moze zrobic ehh szkoda co?;)
Tajfun_Debilery
05-02-2007, 21:32
Mnie tam nic nie boli
btw. fajny mam avatar??;d
Veltaxio
05-02-2007, 21:43
Tak , siedze 24 h na dobe na ventrilo (zapomnijcie ze spie bo to frajerstwo <lol>)
Czlowieku ty jestes ku*** jakis nied**** skoro wiesz ile siedze na vent , zreszta skoro ty wiesz ile siedze a duskiness tego nie wie to znaczy ze czas zebys wbil 100 lvl i wlaczyl sie do sil taifuna :>
Pozdro dla takich jak ty bo dzieki wam mamy sie z kogo smiac na takim forum jak to...
Napinaczom z 50 lvl mowimy NIE!
Wystarczylo, zeby Imargam napisal jednego posta, ze jestes bardziej kumaty od jakiegos idioty,
Ziomek, uwazam, ze Ima potrafi sie sam wybronic i nie musisz robic za jego obronce... =)
HAHAHA ale kara no to ładnie mi pojechałeś .. :/
Veltaxio
05-02-2007, 22:03
Oj ziomek ty nie wiesz kim jest Aphy wiec sie zamknij dla takich jak on szacuneczek :D
Aphy to Zwidek :evul:
Ta gruba świnia? :<
Aphy to Zwidek :evul:
a ja jestem David Husellhoff ze Słonecznego Patrolu B)
Veltaxio
05-02-2007, 22:15
Ta gróba świnia? :<
Gruby to pewnie do ciebie ojciec w domu mowi , jednak ja sadze ze gruba jest twoja ortografia... :)
Aphy to nie zwidek , lecz ktos z przeszlosci furory ;)
Khazul wiec gratuluje ci zajebistej fryzurki :D
Gruby to pewnie do ciebie ojciec w domu mowi , jednak ja sadze ze gruba jest twoja ortografia... :)
HAHAHAHHAHAH 8o
Imagram masz hanta hahuahauhauhau
haha, sam nie wiem czemu ale to mnie rozwalilo jak sledzilem ten temat ;]
btw- awatar fajny :*
Veltaxio
05-02-2007, 22:20
Chcialem sprawdzic czy jestem ulomem i czy faktycznie gruby sie pisze "gróby"...
wykonalem operacje na www.google.pl i oto co znalazlem na 1 pozycji w google.
Durex.pl - Czy penis musi być duży?Masz racje jak jest gróby to na początku ciezko sie wbić a dla partnerki jest bolesny początek. ja mam 19 cm i 5 cm gróbości i za pierwszym razem sie nie ...
L@L :>
Cyrillus
05-02-2007, 22:20
beka... ;( tibia to taka gra, w której nieokreslona liczba mężczyzn i kobiet biega za typkiem a na końcu i tak wygrywa Vision
beka... ;( tibia to taka gra, w której nieokreslona liczba mężczyzn i kobiet biega za typkiem a na końcu i tak wygrywa Vision
lol dobre iksde
tak btw na rozluźnienie atmosfery: KDK 3L0 Z10M S\<Ł@D http://youtube.com/watch?v=JWQSpn2tkzo
Veltaxio
05-02-2007, 22:22
Dobrze ze po stronie Duskiness nie ma Chucka Norrisa ^^
hahaha rozjebales mnie czlowieku apropo Davida Hasellhoffa to mial wydac hardcorowa hiphopowa plyte ... dostal misje zeby byc murzynem wroze mu wielka kariere cos ala nasz baku hUIAIUAIAauaUIA oto efekt :
http://www.youtube.com/w/Hooked-on-a-feeling?v=Gi2CfuqcUGE
...W nie sławie chodzby ... persona incognito
Cyrillus
05-02-2007, 22:23
Dobrze ze po stronie Duskiness nie ma Chucka Norrisa ^^
bruce lee w vision ^.-
Chcialem sprawdzic czy jestem ulomem i czy faktycznie gruby sie pisze "gróby"...
wykonalem operacje na www.google.pl i oto co znalazlem na 1 pozycji w google.
Durex.pl - Czy penis musi być duży?Masz racje jak jest gróby to na początku ciezko sie wbić a dla partnerki jest bolesny początek. ja mam 19 cm i 5 cm gróbości i za pierwszym razem sie nie ...
L@L :>
sprawdzilem z ciekawosci to co napisales i stwierdzam ze klamiesz!
Tu kopia z google.pl :) :
www.myspace.com/grobby
MySpace Profile - Gróby, 17 years old, Male, Wyjebice Podgórne (Szczecin), Mars, PL, my nie modlimy sie do zadnego boga, my nie klekamy przed krzyzem...
profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=148199202 - 66k - Kopia - Podobne strony
FotoTok - gróby dziób, canon, ranek, , ptak
Fototok - gróby dziób, canon, ranek, , ptak. ... gróby dziób. zamieszczone w Serwisie zdjęcia chronione są prawem autorskim i pozostają wyłączną własnością ...
www.fototok.tkb.pl/pt/photo.php?p=118219 - 14k - Kopia - Podobne strony
walki uliczne, fights - gróby murzyn vs. chudy murzyn
xhumor.pl - najlepsze walki uliczne - gróby murzyn vs. chudy murzyn.
fights.xhumor.pl/f-764/groby-murzyn-vs-chudy-murzyn/ - 24k - Kopia - Podobne strony
Forum Muzyczne - Punk, Ska, Reggae, Grunge, Emo, Hard Core, Rock ...
Login:: Gróby; Tytuł:: Bardzo aktywny; Prawdziwe imię:: Comasz; Lokacja:: Szczecin; Strona WWW:: (Nieznany); E-mail:: (Prywatny). Komunikatory ...
100procentpunx.pun.pl/profile.php?id=119 - 7k - Kopia - Podobne strony
~ TRAPERY ~ GRÓBY TRAKTOR :)) ~ NR 43 #187# (137468461) - Aukcje ...
Aukcje internetowe - skuteczny sposób kupna i sprzedaży w Onet.pl. Wystaw na aukcje online swoje produkty. Tu możesz sprzedać i kupić co tylko chcesz: ...
aukcja.onet.pl/show_item.php?item=137468461 - 45k - Wynik uzupełniający - Kopia - Podobne strony
Gróby
Gróby. Szczegóły kontaktowe, Zdjęcie. Wy¶lij Email, Prywatne. Strona www, Brak informacji. Nazwa AIM, Brak informacji. Numer ICQ, Brak informacji ...
gamecenter.pl/forum/index.php?act=Profile&CODE=showcard&MID=23447&download=1 - 30k - Wynik uzupełniający - Kopia - Podobne strony
Korki-najlepsza partia w miescie
21.03- gróby zmienia temat na masturbacje. 21.06- gróby nazwie psa "sparky" ... 21.22 gróby pije 2 piwo..." i tu dzienniczek grobego w piorze Wojtaza konczy ...
korgang.blox.pl/html/1310721,262146,14,15.html?6,2006 - 11k - Kopia - Podobne strony
Zaden uzależniony nie przyznaje się do nałogu :)
Pozdro dla kazdego który spedza caly czas wolny naprzeciwko monitora :>
Dla pajacy
To byla ironia...
Veltaxio
05-02-2007, 22:27
sprawdzilem z ciekawosci to co napisales i stwierdzam ze klamiesz!
Tu kopia z google.pl :) :
www.myspace.com/grobby
MySpace Profile - Gróby, 17 years old, Male, Wyjebice Podgórne (Szczecin), Mars, PL, my nie modlimy sie do zadnego boga, my nie klekamy przed krzyzem...
profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=148199202 - 66k - Kopia - Podobne strony
FotoTok - gróby dziób, canon, ranek, , ptak
Fototok - gróby dziób, canon, ranek, , ptak. ... gróby dziób. zamieszczone w Serwisie zdjęcia chronione są prawem autorskim i pozostają wyłączną własnością ...
www.fototok.tkb.pl/pt/photo.php?p=118219 - 14k - Kopia - Podobne strony
walki uliczne, fights - gróby murzyn vs. chudy murzyn
xhumor.pl - najlepsze walki uliczne - gróby murzyn vs. chudy murzyn.
fights.xhumor.pl/f-764/groby-murzyn-vs-chudy-murzyn/ - 24k - Kopia - Podobne strony
Forum Muzyczne - Punk, Ska, Reggae, Grunge, Emo, Hard Core, Rock ...
Login:: Gróby; Tytuł:: Bardzo aktywny; Prawdziwe imię:: Comasz; Lokacja:: Szczecin; Strona WWW:: (Nieznany); E-mail:: (Prywatny). Komunikatory ...
100procentpunx.pun.pl/profile.php?id=119 - 7k - Kopia - Podobne strony
~ TRAPERY ~ GRÓBY TRAKTOR :)) ~ NR 43 #187# (137468461) - Aukcje ...
Aukcje internetowe - skuteczny sposób kupna i sprzedaży w Onet.pl. Wystaw na aukcje online swoje produkty. Tu możesz sprzedać i kupić co tylko chcesz: ...
aukcja.onet.pl/show_item.php?item=137468461 - 45k - Wynik uzupełniający - Kopia - Podobne strony
Gróby
Gróby. Szczegóły kontaktowe, Zdjęcie. Wy¶lij Email, Prywatne. Strona www, Brak informacji. Nazwa AIM, Brak informacji. Numer ICQ, Brak informacji ...
gamecenter.pl/forum/index.php?act=Profile&CODE=showcard&MID=23447&download=1 - 30k - Wynik uzupełniający - Kopia - Podobne strony
Korki-najlepsza partia w miescie
21.03- gróby zmienia temat na masturbacje. 21.06- gróby nazwie psa "sparky" ... 21.22 gróby pije 2 piwo..." i tu dzienniczek grobego w piorze Wojtaza konczy ...
korgang.blox.pl/html/1310721,262146,14,15.html?6,2006 - 11k - Kopia - Podobne strony
Ziomek ja wpisalem tylko "Gróby" na www.google.pl i mi to wyskoczylo , pozdro :D_/
Zaden uzależniony nie przyznaje się do nałogu
Pozdro dla ludzi ktorzy kozacza przed monitorem , masz w tym jakis interes ? Pro u taifa or dusk ;o?
Ziomek ja wpisalem tylko "Gróby" na www.google.pl i mi to wyskoczylo , pozdro :D_/
ja zrobilem to samo i juz skopiowalem rezultaty ;D
no ale moze to sie zmienia poprostu w miare uplywu sekund ;], zreszta nie bede tego dochodzil i tak jest dosc smieszne hahahaha :P
Cyrillus
05-02-2007, 22:29
Dla pajacy
To byla ironia...
huhu ja tez Cie pozdrawiam :) :D
a ty nie siedzisz przypadkiem za duzo? a rodzice pozwalaja? a moze jestes terorysta z wrocławia?
Dla pajacy
To byla ironia...
Ten to jest dopiero forumowy "Fighter" HAHAHA typie straszny jesteś.. a tak przy okazji to spójrz w lustro i zobaczysz kto cały wolny czas spędza przed monitorem..
P0zdrawiam
Veltaxio
05-02-2007, 22:32
15:30 Shar Lonitax [101]: nie ale bede placic
15:30 Fenix'Gru [163]: LOL
15:30 Fenix'Gru [163]: to
15:30 Fenix'Gru [163]: cie upierdole
15:30 Fenix'Gru [163]: przy dupie
15:30 Fenix'Gru [163]: jesli zaplacisz
15:30 Shar Lonitax [101]: tak tak
15:30 Shar Lonitax [101]: ;]l
15:30 Shar Lonitax [101]: vision was r**jebia
15:30 Fenix'Gru [163]: slowo ci daje
15:30 Shar Lonitax [101]: a mnie uwazacie za spy
15:30 Fenix'Gru [163]: LOL
15:30 Shar Lonitax [101]: wiec nara
15:30 Fenix'Gru [163]: stary
15:30 Fenix'Gru [163]: hunted
15:30 Fenix'Gru [163]: ;
15:30 Fenix'Gru [163]: ]
15:31 Shar Lonitax [101]: KURWA NAJPIERW MOWICIE ZE JESTEM SPY
15:31 Shar Lonitax [101]: POZNIEJ POTRZEBUJECIE POMCOY TO NAGLE ALL PISZA KRUWA
15:31 Fenix'Gru [163]: 14:32 Shar Lonitax [101]: tak tak 14:32 Shar Lonitax [101]: ;]l 14:32 Shar Lonitax [101]: vision was rozjebia
15:31 Fenix'Gru [163]: stary
15:31 Fenix'Gru [163]: plac se
15:31 Fenix'Gru [163]: u nas nie masz paymentu
15:31 Fenix'Gru [163]: za to co napisales
15:31 Fenix'Gru [163]: papa
15:31 Shar Lonitax [101]: pysk
15:32 Fenix'Gru [163]: spoko
15:32 Fenix'Gru [163]: ;]
15:32 Fenix'Gru [163]: powodzenia
15:32 Fenix'Gru [163]: ;]
15:32 Shar Lonitax [101]: na rl jeszcze pogadamy
15:32 Fenix'Gru [163]: haha
15:32 Fenix'Gru [163]: ok czekam ;s
15:32 Shar Lonitax [101]: zobaczymy
15:32 Shar Lonitax [101]: jak sponsor sie w*****
15:32 Shar Lonitax [101]: ;]
15:32 Fenix'Gru [163]: stary
15:32 Fenix'Gru [163]: wiesz
15:32 Fenix'Gru [163]: ze wlasnie
15:32 Fenix'Gru [163]: skonczyles
15:32 Fenix'Gru [163]: gre tutaj ? ;]
15:32 Fenix'Gru [163]: i nie ma paymentu dla ciebie ?
15:32 Shar Lonitax [101]: kurwa przy*******sz sie o nic
15:32 Shar Lonitax [101]: nie chce z toba gadac
15:33 Shar Lonitax [101]: nara
15:33 Fenix'Gru [163]: nara
15:33 Fenix'Gru [163]: spoko
15:33 Fenix'Gru [163]: ;]
15:33 Shar Lonitax [101]: sam to mi mozesz posiorbac
15:33 Shar Lonitax [101]: ;]
15:33 Fenix'Gru [163]: spoko
15:33 Fenix'Gru [163]: posiorbie nie boj sie [
15:33 Shar Lonitax [101]: jak ja mowie pysk to ty zamykasz pysk rozumiesz?
15:33 Fenix'Gru [163]: sluchaj dziecko
15:33 Shar Lonitax [101]: pysk mowie
15:33 Shar Lonitax [101]: k***a
15:34 Shar Lonitax [101]: jak nie rozumiesz to cie naucze szacunku
15:34 Fenix'Gru [163]: haha
15:34 Fenix'Gru [163]: o kurwa
15:34 Fenix'Gru [163]: dont make me laught poor children
15:34 Shar Lonitax [101]: buash
15:34 Fenix'Gru [163]: stary
15:34 Fenix'Gru [163]: konczysz
15:34 Fenix'Gru [163]: z serverem
15:34 Fenix'Gru [163]: c ya i gl
15:34 Shar Lonitax [101]: morda
15:34 Shar Lonitax [101]: mowie kurwa
15:34 Shar Lonitax [101]: to mowie
15:34 Fenix'Gru [163]: haha
15:34 Shar Lonitax [101]: nie bede sie powtarzac
15:35 Fenix'Gru [163]: ssij mi pale dziaciaku
15:35 Fenix'Gru [163]: jestes
15:35 Fenix'Gru [163]: teraz nr 1 na hunted list ;]
15:35 Shar Lonitax [101]: pysk k***a
15:35 Shar Lonitax [101]: nie rozumiesz?
15:35 Shar Lonitax [101]: ja pierdole
15:35 Shar Lonitax [101]: pysk to pysk
15:35 Shar Lonitax [101]: proste
15:35 Fenix'Gru [163]: pysk to ma twoja stara ;s
15:35 Shar Lonitax [101]: rodzicow mi jedziesz?
15:35 Fenix'Gru [163]: jasne
15:35 Shar Lonitax [101]: widac 15 lat
15:35 Shar Lonitax [101]: powodzenia
15:35 Fenix'Gru [163]: nom 21 ;s
15:36 Shar Lonitax [101]: na rl adres sobie zalatwie
15:36 Shar Lonitax [101]: nie boj sie
15:36 Shar Lonitax [101]: ;]
15:36 Fenix'Gru [163]: dac ci ?
15:36 Fenix'Gru [163]: woodfield 100 banbury
15:36 Shar Lonitax [101]: permament ignore
15:37 Fenix'Gru [163]: raz mi stary joz placiles tym razem joz nie ma paymentu :*
15:37 Shar Lonitax [101]: placilem?
15:37 Shar Lonitax [101]: buahsahsahsa
15:37 Shar Lonitax [101]: nie wiem kurwa kiedy
15:37 Fenix'Gru [163]: przypomniec ci ? ;]
15:37 Shar Lonitax [101]: i takim knigcikiem lapskim posiorbac mozesz
15:37 Fenix'Gru [163]: no spoko
15:37 Shar Lonitax [101]: GAME OVER SUKO!!
15:37 Fenix'Gru [163]: posiorobie
15:37 Fenix'Gru [163]: zobaczymy
15:37 Fenix'Gru [163]: jak bedziesz cwany jak ci sie napis na ekranie pokaze
15:38 Fenix'Gru [163]: tou are deadth ;s
15:38 Fenix'Gru [163]: szkoda czasu z toba rozmawiac
15:38 Shar Lonitax [101]: nie zabijesz mnie solo
15:38 Fenix'Gru [163]: heh
15:38 Shar Lonitax [101]: nawet jak bys stara s*****l
15:38 Fenix'Gru [163]: twoja?
15:38 Fenix'Gru [163]: joz jest s*****ona
15:38 Fenix'Gru [163]: ;p
15:38 Shar Lonitax [101]: Twoja
15:38 Fenix'Gru [163]: ok
15:38 Fenix'Gru [163]: dziecko
15:38 Shar Lonitax [101]: i nie masz w ogole szacunku
15:38 Shar Lonitax [101]: ;]
15:38 Fenix'Gru [163]: do zobaczenia
15:38 Fenix'Gru [163]: ;]
15:38 Shar Lonitax [101]: idzi do szkoly
15:38 Shar Lonitax [101]: nara
15:38 Fenix'Gru [163]: pewno ze nie mam
Co sadzicie o huncie dla ludzi ktorzy chca byc free ? >:)
Pawelku nie mam u nikogo z nich prota :>
Po prostu stwierdzam fakty :>
Tak samo moge powiedziec ze dobrze wam idzie ale wy krytykujecie (zreszta jak wiekszosc osob stad) kazdego ktory jest za Dusk~
@wypłacania się
Wg mnie sa to ludzie bez honoru
Sadze ze dobrze na tym nie wyjda :)
Cyrillus
05-02-2007, 22:37
shar moze byc bezpieczny i tak zbóki nic nie zrobi bo sie boi pz zrobic ;< 8o
15:30 Shar Lonitax [101]: nie ale bede placic
15:37 Fenix'Gru [163]: raz mi stary joz placiles tym razem joz nie ma paymentu :*
15:38 Fenix'Gru [163]: tou are deadth ;s
15:38 Fenix'Gru [163]: joz jest s*****ona
Co sadzicie o huncie dla ludzi ktorzy chca byc free ? >:)
Ja sądzę że Fenixowi trzeba "joz" (czyt. natychmiast) korków z polaka oraz z Anglika również.
P0zdrawiam.
Veltaxio
05-02-2007, 22:43
Pawelku nie mam u nikogo z nich prota :>
Po prostu stwierdzam fakty :>
Nie przypominam sobie zebysmy byli na ty , co do faktow to w 70% sa one wyssane z palca -.-
Tak samo moge powiedziec ze dobrze wam idzie ale wy krytykujecie (zreszta jak wiekszosc osob stad) kazdego ktory jest za Dusk~
To ze wiekszosc polakow krytykuje dusk~ to chyba jednak cos oznacza ? Sadze ze dusk~ zeszlo na psy kiedy to fenixem zaczol grac nasz kochany ziomek pan B. :>
@wypłacania się
Wg mnie sa to ludzie bez honoru
Sadze ze dobrze na tym nie wyjda :)
Dla 70% osob ze strony dusk dolaczenie do wojny bylo bledem , mozna mowic o braku honoru jednak to nie ich wojna , niektorzy zaczeli sobie to uswiadamiac i zalatwiac sprawe pozdro dla nich...
shar moze byc bezpieczny i tak zbóki nic nie zrobi bo sie boi pz zrobic ;< 8o
uhh nadzialbys sie... Widzialem go kilka razy z pz lockiem ostatnio :<
Pozatym jak padal w Carlin tez mial pzta :<
Veltaxio
06-02-2007, 00:37
Wielkie sprzatanie widze hehe , ludzie troche kultury bo nam temat zamkna ;p
<Macha lapka do wszystkich> Siema. Trzeba bylo usunac trochu postow, bo sie zbytnie offtopy zrobily</juz nie macha>
Kurde no...pewnie znowu poleca bluzgi, ze jestem zly, bo jeden post to offtopic, a drugi nie...;)
Barbatos
06-02-2007, 00:43
Nie no looosss ;P Ima gdybys odpisywal nieraz na priv w grze to by tutaj tyle osob nie musialo pisac ;)
Veltaxio
06-02-2007, 00:45
Spoko , trzeba bylo wyjasnic z chlopakami troche spraw ^^
@up
Jak jestem w grze to ciezko odpisac za duzy spam :>
DranPran
06-02-2007, 00:49
Veltaxio życzę ci szczęścia w wojnie ale chciałbym ci przypomnieć ze nie masz zybtnio do tego szczęścia na iridia wyrzucony przez del toro Nebula dwie wojny wygrane i trzecia w tyłek no i morgana tez w dupkę od nizahe :P trzymam kciuki ze teraz tak nie będzie pozdro stary sąsiad z venore
Barbatos
06-02-2007, 00:52
Ta wojna to i tak sie nigdy nie skonczy ;P No chyba ze magrami bedzie tak dalje padal a tajf zostanie hackniety a restza to nooby.... mysalme ze vision w open battle bedzie mialo 0 szan a tu zaskoczenie... Gratz.. Best pvp in tibia. Ja tak mysle
Veltaxio
06-02-2007, 00:57
Veltaxio życzę ci szczęścia w wojnie ale chciałbym ci przypomnieć ze nie masz zybtnio do tego szczęścia na iridia wyrzucony przez del toro Nebula dwie wojny wygrane i trzecia w tyłek no i morgana tez w dupkę od nizahe :P trzymam kciuki ze teraz tak nie będzie pozdro stary sąsiad z venore
Sporo bylo tych wojen w pupcie ale tu bedziemy dlugo cisnac.
Btw. dzieki za zyczenia ^^
Necromanta WODZU !!! Zrob tutaj porzadek bo tego sie nie da czytac połowa to pierdoły i gadanie o dupie maryni i kto co zjadł na obiad a co na kolacje.... Coraz bardziej trace ochote tego czytac a tymbardziej odpisywac.
Pozdrawiam i licze na czestsze wizyty.
znow zaczynaja sie OT offtopic -.-"
ot off topic?
btw kto z furory ma chello atm? chce wiedziec jak z netem bylo u was wczoraj, u mnie ping smigal w graincach 60-300 ( normalnie 8-11)
NarroweQ
06-02-2007, 11:51
Co do wczorajszej wymiany postów, moje przemyślenia:
a) Do Imargama nie ma co pisać, nie odpowie szczerze bo jest ślepo zapatrzony w siebie, a poza tym musi przecież kreować swój wizerunek, ja mu w tym przeszkadzam więc pisał nie będę, niech w wirtualnym świecie będzie kim chce być.
b) Stwierdzam, że Aphy~ jest tak ograniczonym człowiekiem, że żadna konwersacja nie ma najmniejszego sensu. Choćby nie wiem co napisał, zbeształ mnie czy "pokarał" - nie odpisze mu, niech się dzieciak cieszy, że jest górą.
A teraz wracamy do wydarzeń z Furory :>
ot off topic?
btw kto z furory ma chello atm? chce wiedziec jak z netem bylo u was wczoraj, u mnie ping smigal w graincach 60-300 ( normalnie 8-11)
ja wczoraj tez mialem duze lagi + kick 20 min ,pozniej to juz freezy 3 s + lagi 100-200 ,a mam kablowe :~
koniu-radoga
06-02-2007, 14:17
@imargam
Wiecej odwagi w open battle bo twoj knight nie czuje sie dobrze pod twoja kontrola ( zakladaj luk+burst i tajfun bedzie gubil kapcie)
powodzenia
@imargam
Wiecej odwagi w open battle bo twoj knight nie czuje sie dobrze pod twoja kontrola ( zakladaj luk+burst i tajfun bedzie gubil kapcie)
powodzenia
A moze niech jakas palke wezmie do reki?
Veltaxio
06-02-2007, 15:30
a) Do Imargama nie ma co pisać, nie odpowie szczerze bo jest ślepo zapatrzony w siebie, a poza tym musi przecież kreować swój wizerunek, ja mu w tym przeszkadzam więc pisał nie będę, niech w wirtualnym świecie będzie kim chce być.
Hahahahaha czlowieku powiem to tak zeby twoj maly mozg to zrozumial spotkanie odbylo sie w gdansku w wakacje a wojna wybuchla w grudniu (wiele sie od tego czasu zmienilo) kapujesz czy ci to narysowac ???
http://img300.imageshack.us/img300/7043/alepojebznarowqafj2.jpg
NarroweQ
06-02-2007, 15:38
Ja widze ze ty dalej nie ogarniasz... Przykre ale prawdziwe...
Najeżdżasz na Fena przy każdej sposobności, chociażby na ortografię. Nie miałeś wtedy na co najechać? Mi się wydaje raczej, że nie chciałeś. Piesku :> A teraz piesek się urwał z łańcucha i pana chce pogryźć. Szkoda że jak był przez pana w budzie karmiony i głaskany to nie szczekał i nie gryzł :>
Zrozumiałeś? Więcej tłumaczył nie będę. :>
P.S.
Imciu, aport :D
@up
Ładna chronologia :) Daty jeszcze plax :>
Veltaxio
06-02-2007, 15:46
Pomyslales przez chwile ze moze wtedy nic do niego nie mialem , bo lubilem ola ?
Chyba musisz ogarnac troche spraw jeszcze... ;)
@2up
i ty masz 17 lat ... no stary ?
a co do fenixa to smutne jak 21 facet popelnia tak banalne literowki i to w ojczystym jezyku...
pomijajac "joz" angielski z ktorym tez najwyrazniej sobie nieradzi
NarroweQ
06-02-2007, 15:48
Dobra, wiesz co, nie ma sie co klocic, wyszlo jak wyszlo, no respect 4 u.
Ty masz swoje zdanie, ja mam swoje i przy nim zostane.
Nic tego nie zmieni.
@imargam
powodzenia
Masz rację dzięki tym burstom to napewno już Taifun by padł solo na Imargamie ehh...
Veltaxio
06-02-2007, 15:52
Twoim zdaniem jade po Fenixie czym samym jade po calym Wrocku a to nie prawda. Sadze ze Wroclaw zostal oszukany przez taifuna, powiem wiecej ludzie z tego miasta zostali przez niego potraktowani jak smiecie. To jest moje zdanie i tez nic tego nie zmieni.
Wojna wyglada tera tak ze Braniewo jest 2 sila w duskiness ;-)
NarroweQ
06-02-2007, 15:55
Co prawda to prawda, Lechista i Patriarh nie byli szczesliwi z tego powodu ze wylecieli z dusk. A taki Dre'Furora zostal. Free frag. A Patek za Dusk padal w wojnie 2 razy. Ta czesc polityki Duskow tez mi sie nie podoba. Jezeli beda to kontynuowac to raczej czarno to widze. A reason byl bodajze "Niebranie udzialu w wojnie". No, Patriarh padajac dwukrotnie nie bral w niej udzialu przeciez, nie? ;s
Cyrillus
06-02-2007, 16:02
Co prawda to prawda, Lechista i Patriarh nie byli szczesliwi z tego powodu ze wylecieli z dusk. A taki Dre'Furora zostal. Free frag. A Patek za Dusk padal w wojnie 2 razy. Ta czesc polityki Duskow tez mi sie nie podoba. Jezeli beda to kontynuowac to raczej czarno to widze. A reason byl bodajze "Niebranie udzialu w wojnie". No, Patriarh padajac dwukrotnie nie bral w niej udzialu przeciez, nie? ;s
zapomniales o moczykiju... X( ale po co duskom dre to juz tylko petro wie... oni nie chca tej wojny wygrac... nie ma komu taktyk "robic" i i leca na pale ...
NarroweQ
06-02-2007, 16:04
Wylecialo wiele osob. Ja mowie o ludziach z Wroclawia. Moczykij tez wylecial, jasne, widzialem ze nawet zaplacil. Jego decyzja. Ale nie mam do niego o to takiego strasznego zalu bo zostal na lodzie. Cos musial zrobic, wybral jak wybral...
Cyrillus
06-02-2007, 16:16
ima ma racje niektorzy sie "oddwali" gildi a bot ich powywalal. Racja moczykij nie mial co zrobic jak tylko zaplacic albo dojsc do super mocnej gildi avalon... wiec moczykij wybral ze bedzie gral w spokoju ... a watpie zeby wojna szybko sie skonczyla ;p
@2up
sorry nie jestem tak inteligetny jak ty ... wybaczysz mi misiaczku ?
@up
a gowno prawda przy pierwszej lepszej sposobnosci znowu bedziesz latal za petrem jak psina ... i moge sobie dac za to reke uciac
Całe Vision nie wróci na furore ponieważ oni uważają że to stracony server, a nawet jeśli by wrócili zapewne by szybko zostali wyrzuceni, np. doświadczył tego Ima~ pierwszy raz zostal wyrzucony wrócił i znowu petro go wywalił. Więc chcą im uprzykszyć gre w taki sposób że wkońcu im się odechne Furory :D
Pozdro
Twoim zdaniem jade po Fenixie czym samym jade po calym Wrocku a to nie prawda. Sadze ze Wroclaw zostal oszukany przez taifuna, powiem wiecej ludzie z tego miasta zostali przez niego potraktowani jak smiecie. To jest moje zdanie i tez nic tego nie zmieni.
Wojna wyglada tera tak ze Braniewo jest 2 sila w duskiness ;-)
znam z Braniewa pare ciotexow ale niewiem czy dalej tam mieszka ten koles co mnie na thori zhakowal ^.- Ima masz Msn?
Barbatos
06-02-2007, 17:36
Hmmm jesli Vision wygra wojne to znowu odwroci sie to wszysko to duski beda dawali mass loga i beda ubijac kogos z vision... no chyba ze all zaplaci ale chyba tajf ma troche honoru..... wiec ta wojna nigdy sie nie skonczy ;P
Masywny_Titania
06-02-2007, 17:54
Furora jest juz straconym swiatem od dawna (wg mnie od kiedy rozpadlo sie sunblade na dobre, na skutek wojny) Taif watpie zeby odpuscil, ale mozemy miec nadzieje ze jeszcze mu vision krwi popsuje :D
nabuziomek
06-02-2007, 18:22
Imargam mozesz mi powiedziec jakie masz plany jezeli wygrasz wojne ? Bo jak narazie Furora jest okropnym swiatem pelno 50 lvli ktorzy odwalaja PA, ceny jak na Antice ( price lista plx ) itp. Wiem ze pewnie i tak mnie zignorujesz no ale zobaczymy xD
NarroweQ: ty to ladny noob jestes jeszcze nie odrobiles tych bohow ze dalej o nie tak placesz xD?
Veltaxio
06-02-2007, 18:53
Imargam mozesz mi powiedziec jakie masz plany jezeli wygrasz wojne ? Bo jak narazie Furora jest okropnym swiatem pelno 50 lvli ktorzy odwalaja PA, ceny jak na Antice ( price lista plx ) itp. Wiem ze pewnie i tak mnie zignorujesz no ale zobaczymy xD
NarroweQ: ty to ladny noob jestes jeszcze nie odrobiles tych bohow ze dalej o nie tak placesz xD?
Odpowiem dlatego ze zmieniles ten swoj profil ;).Narazie nie mysle o wygraniu wojny , zakladam ze najwczesniej za rok to sie skonczy wtedy bedziemy mogli myslec...
"I pamietajcie ze nie chodzi o to zeby dac czlowiekowi rybe i mowic ze juz nie jest glodny, takiemu czlowiekowi nalezy dac wedke i niech sam zacznie lowic ryby ;)"
Narr~ coś tam.
O co ci człowieku chodzi? Z tego co wiem to nikt nic nie ma nic do Olka tylko do 2 ownera Fenixa (czyt. bUKIEGO <specjalnie z małej litery z braku szacunku>) A w Gdansku tez nie wiesz jak było...
Na poczatku miałem kose z Katrila i Imargamem, A Olek , Szajba i Kulka przyjechali do mnie od tak sobie na spontana. Mielismy szukac Imargama itp itd ale doszło do tego ze sie z nimi ustawiliśmy, kielicha wypilismy i było juz dobrze. Tak naprawde powiedziałbym cos jeszcze ale szanuje Olka i nie bede mu robił pod gorke w tej smiesznej grze.
Bo nie gadalismy tam tylko o tym kto co wylootował na rooku etc <Ziewak>
Wiec zerowcu nie odzywaj sie bo ile mozna marudzic jak dziecko ktore nie dostało lizaka albo zajesupermega fajnego samochodzika...
I zrozum to bUKI jest ZEREM a Vision do Olka nic nie ma. I wyjdz prosze poraz kolejny bo mam Cie juz po dziurki....
SEELINE
Feb 06 2007, 16:06:44 CET Killed at Level 106 by Van Feta
and by Atanus
Feb 06 2007, 16:23:09 CET Killed at Level 105 by Harcesh
and by Dinox-Druid
1st dead afk train
2nd dead paralys rune by me xD
Barbatos
06-02-2007, 19:36
Tarin a na tym forum ktory owner pisze?? bo z tego co wiem to chyba mailes 2... jeden byl bardziej po**bany od 2.....
NarroweQ
06-02-2007, 19:55
@Nabuziomek
J@p@, ja o tych kapciach nic nie mówie i nie o nie chodzi, jesteś zbyt ograniczony żeby to pojąć? I nie martw sie, dawno odrobilem.
@Tarin
Po pierwsze nie jestem zerowcem. Po drugie jezeli nie wjezdzacie na Ola to luz, Bukiego nie znam i nie bede go ocenial. A takich dokladnych szczegolow spotkania nie znam, bo po co mi wiedziec kto ile wypil :S I nie wyjde stad bo calkiem wciaga mnie klocenie sie z Wami :P (chociaz zadnego glebszego sensu to nie ma, ja wiem swoje i Wy wiecie swoje. ja nie ustapie i Wy raczej tez nie, z tym ze ja jestem chyba sam po tej stronie barykady, a przynajmniej tylko ja sie o tym wszystkim glosno wypowiadam i nie kryje sie kim jestem. Bo sie nie boje, jak skonczy sie wojna i Vision bedzie gora pewnie dostane paymenta za insulting a ze nie zamierzam nic nikomu placic to na Furorce w spokoju sobie nie pogram :) )
Mówię to co myślę, bez względu na konsekwencje. O nie będę się martwił w swoim czasie :>
@Moczykij
on sie nie wyplacil poniewaz zawsze byl free dzaiajac na niekorzysc Dusk~(tym samym na + dla Vision) tak samo jak Kolek~
@Nabuziomek
J@p@, ja o tych kapciach nic nie mówie i nie o nie chodzi, jesteś zbyt ograniczony żeby to pojąć? I nie martw sie, dawno odrobilem.
@Tarin
Po pierwsze nie jestem zerowcem. Po drugie jezeli nie wjezdzacie na Ola to luz, Bukiego nie znam i nie bede go ocenial. A takich dokladnych szczegolow spotkania nie znam, bo po co mi wiedziec kto ile wypil :S I nie wyjde stad bo calkiem wciaga mnie klocenie sie z Wami :P (chociaz zadnego glebszego sensu to nie ma, ja wiem swoje i Wy wiecie swoje. ja nie ustapie i Wy raczej tez nie, z tym ze ja jestem chyba sam po tej stronie barykady, a przynajmniej tylko ja sie o tym wszystkim glosno wypowiadam i nie kryje sie kim jestem. Bo sie nie boje, jak skonczy sie wojna i Vision bedzie gora pewnie dostane paymenta za insulting a ze nie zamierzam nic nikomu placic to na Furorce w spokoju sobie nie pogram :) )
Mówię to co myślę, bez względu na konsekwencje. O nie będę się martwił w swoim czasie :>
napisz jeszcze pare postow z powietrza ktore maja sie nijak do tego co jest na serwie to sam stane sie twoja konsekwencja i teraz ja wpadne po papcie;) . Bo pojecia nie masz o ludziach na serwie, powodach za ktore wylecieli i tym jacy sa tylko lapiesz sie na tanie teksty ktorymi sie splawia noobkow pod dp i tworzysz nowa teorie dziejow serwa na forum.
@Moczek i Kolek
Znow jakies pierdoły człowieku ty jestes niedojeb@ny czy z policji ? Bo juz trace cierpliwosc jak słucham tych głupot. Wiesz ze jak moczek by cie znał i zobaczył co piszesz to by ci urwał chuj@ razem z kregosłupem.
A Kolek wyszedł z dusk nie dlatego ze go wywalili bo był spy tylko dlatego ze patro wyzywał Feliane / Avelorie. Wiec J@P@ i idz na trzepak z kolegami pogadac o tibi, moze jeszcze cos ciekawego wymyslicie.
Ja stwierdzam tylko fakty :< i nie jestes wstanie zataic tego
a tak pozatym to watpie ze poznam Moczykija i Kolka~ bo mi na tym wcale nie zalezy i nie bede po polsce krazyl :)
nabuziomek
06-02-2007, 21:06
Narr~ coś tam.
O co ci człowieku chodzi? Z tego co wiem to nikt nic nie ma nic do Olka tylko do 2 ownera Fenixa (czyt. bUKIEGO <specjalnie z małej litery z braku szacunku>) A w Gdansku tez nie wiesz jak było...
Na poczatku miałem kose z Katrila i Imargamem, A Olek , Szajba i Kulka przyjechali do mnie od tak sobie na spontana. Mielismy szukac Imargama itp itd ale doszło do tego ze sie z nimi ustawiliśmy, kielicha wypilismy i było juz dobrze. Tak naprawde powiedziałbym cos jeszcze ale szanuje Olka i nie bede mu robił pod gorke w tej smiesznej grze.
Wiec zerowcu nie odzywaj sie bo ile mozna marudzic jak dziecko ktore nie dostało lizaka albo zajesupermega fajnego samochodzika...
I zrozum to bUKI jest ZEREM a Vision do Olka nic nie ma. I wyjdz prosze poraz kolejny bo mam Cie juz po dziurki....
Szukanie Imargama to jakas nowa zabawa podobna do podchodów ? xD
NarroweQ
06-02-2007, 21:07
napisz jeszcze pare postow z powietrza ktore maja sie nijak do tego co jest na serwie to sam stane sie twoja konsekwencja i teraz ja wpadne po papcie;) . Bo pojecia nie masz o ludziach na serwie, powodach za ktore wylecieli i tym jacy sa tylko lapiesz sie na tanie teksty ktorymi sie splawia noobkow pod dp i tworzysz nowa teorie dziejow serwa na forum.
Powiedz mi w którym miejscu mojego posta, który przytoczyłeś, mówię coś o historii serva? Nie gram od początku tutaj więc moja wiedza musi być ograniczona, ale wybacz, mówię to czego jestem pewien i co wiem. Jeżeli się z czymś nie zgadzasz, przytocz konkretnie z czym. Bo o wszystkim znaczy o niczym. Konkrety, Smerfu, Konkrety :>
O lol polewe mam z niektórych z was , o malo sie w gacie nie zesracie tak sie podniecacie , wojne wygra Vision i to jest NIEUNIKNIONE nierozumiem tych ktorzy pisza ze wojne wygraja Duskiness bo Taifun ma honor - gowno prawda,
a jesli nawet to co mu pomoże honor przy pvp vision a raczej przy swoim marnym ( nie napisze ze żałosnym bo ja pewnie sam gdybym dostal postac Taifuna nie dalbym rady zabic nawet 100 ek solo ) Pzdr. Rofl
wojne wygra Vision i to jest NIEUNIKNIONE
Tej wojny nikt nie wygra :)
Pozdro
ymy:seth taifun, co bedziemy robic dzis wieczorem?
taifun devilry:to co zawsze seth Rex...spierd@l@c do najbliższego PZ
/\to nie fejk
nabuziomek
06-02-2007, 22:40
Tej wojny nikt nie wygra :)
Pozdro
Vision bedzie sobie tak pekowac, pekowac i pekowac. Coraz wiecej ludzi zacznie sie wyplacac. Duskiness sie rozpadnie, pozostanie pewnie tylko taifun czipsu i jeszcze kilku jego rl'ow. Vision zacznie sobie expic, vision sie rozpadnie i bedzie tak w kolko. IMO bedzie to bardzo podobny schemat jak na Aureii. Pamietacie wojne FAG vs ROM ? Ta wojna mi coraz bardziej przypomina ten konflikt.
Narr~ coś tam.
bał bym sie pic z 12 latkiem hahyha noobie ze starchu poleciales dupe lizac :cup:
sallceson
06-02-2007, 23:34
nekomanta widze juz temat czyta czyli pewnei rzuca moneta zamknac temat czy nie...
@imargam
straciles zapal? kiedys byla 'mowie wam ja te wojne wyrgram' :D
jak narazie wszystko idzie po waszej mysli open wygrane, fragi leca kolejne..
tylko za duzo pieprzenia o tej liscie osob na ktorych licza sie fragi po cholere sie duski klaca w koncu to wojna ab+dusk . tylko jedna sprawa jest dziwna - harcesh w koncu oficjalnie jest po stronie vision czy nie ? jesli tak to jego i katrili frag na vanlidenie sie liczy i jego dead od taifuna tez sie liczy.. a jesli nie jest to zadna nie powinna sie liczyc. taka prawda
powinno zostac zdecydowane czy smierci takie jak tomo crusade na hydrach czy ktos tam na ogniu przy poi quescie sie licza jako fragi a nie klocic o pojedyncze . no i o tych 'helperow'.... tez z nimi sytuacja nie jasna
nie moznabyo przed wojna jasno okreslic ze takie smierci sie licza (np na podstawie filmu) i ze pomaganei (znaczne) to tez powod na trafienie na liste hunted (taki np jedi powel czy wlasnei harcesh)
wogole dajcie sobie spokoj z ta wojna...
a i czy czasowy rozejm wchodzi w gre/
Cyrillus
07-02-2007, 00:15
@up
czasowe wstrzymanie ognia?/ <marzyciel> nie ma sznas watpie zeby bot popuscil komus ;s i na odwrot
sallceson
07-02-2007, 01:48
boty sie psuja... kiedy sie wyczerpia baterie.. trzeba taka baterie naladowac zeby bot znow chodzil dobrze :)
Ten bot z tego co widac to moze tylko kazdemy z vison faje ojeb..
foxydarow
07-02-2007, 13:01
Hehe , ludzie wy niewiecie kto niedlugo dojdzie do duskiness :))))))))
Imargam bedzie owned...
Zwidek bedzie tesz owned hahahahahahahaha
A TAIFUN EXPI JESLI NIE WIDZICIE !!!!
Date Up XP Change Up Rank Level Experience
09 Jan 2007 0 1 278 353,582,215
10 Jan 2007 +681,771 1 279 354,263,986
11 Jan 2007 0 1 279 354,263,986
12 Jan 2007 0 1 279 354,263,986
13 Jan 2007 +37,972 1 279 354,301,958
14 Jan 2007 0 1 279 354,301,958
15 Jan 2007 +37,783 1 279 354,339,741
16 Jan 2007 0 1 279 354,339,741
17 Jan 2007 0 1 279 354,339,741
18 Jan 2007 0 1 279 354,339,741
19 Jan 2007 0 1 279 354,339,741
20 Jan 2007 0 1 279 354,339,741
21 Jan 2007# n/a n/a n/a n/a
22 Jan 2007# n/a n/a n/a n/a
23 Jan 2007 n/a 1 279 354,339,741
24 Jan 2007 +189,998 1 279 354,529,739
25 Jan 2007 +410,167 1 279 354,939,906
26 Jan 2007 0 1 279 354,939,906
27 Jan 2007 0 1 279 354,939,906
28 Jan 2007 0 1 279 354,939,906
29 Jan 2007 0 1 279 354,939,906
30 Jan 2007# n/a n/a n/a n/a
31 Jan 2007 n/a 1 279 354,940,088
01 Feb 2007 +20 1 279 354,940,108
02 Feb 2007 0 1 279 354,940,108
03 Feb 2007 +75 1 279 354,940,183
04 Feb 2007# n/a n/a n/a n/a
05 Feb 2007# n/a n/a n/a n/a
06 Feb 2007 n/a 1 279 354,940,183
07 Feb 2007 +3,192 1 279 354,943,375
Total +1,360,978
VISION OWNED Hail SOJURZ ARI + DUSK :D:D:D:D
Veltaxio
07-02-2007, 13:39
Rofl...
Na furorze powstala gildia "Na Wspolnej" ... czy romany i filipy dadza rade ogarnac nooby ?
Seeliene - owned na 106 i na 105 tera 103 (POZDRO!!!)
Dalus on Sunss - owned na 122 chyba (POZDRO :O)
Filmik od lidera gildi :o
http://www.rogepost.com/n/7749636548
Pall_Mall
07-02-2007, 13:58
Ta niech ktos zrobi jescze gildie "M jak milosc" i bedzie war
Barbara(Ta od kleju do protez vs Roman(Alkocholik)
Street"Fighter
07-02-2007, 14:34
HAHAHA Widzieliście filmik z Anhi? Katrila jak się żalił Laenowi, że dzięki niemu mają hajs....Haha! Coś czuje że Aristocracy dołączą do wojny po stronie Dusków:)
HAHAHA Widzieliście filmik z Anhi? Katrila jak się żalił Laenowi, że dzięki niemu mają hajs....Haha! Coś czuje że Aristocracy dołączą do wojny po stronie Dusków:)
To chyba dobrze. Więcej fragów do zdobycia dla Vision? HEHEHEHEHE
To chyba dobrze. Więcej fragów do zdobycia dla Vision? HEHEHEHEHE
Jeśli Ari~ dołączą do Dusków , Vision nie ma szans.
Torn Saximercus
07-02-2007, 15:28
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18334 (qs)
14:14 Laen Loys [150]: all edron
14:14 Laen Loys [150]: fast ku***
14:15 Ghostfacce [57]: po h**
14:15 Ghostfacce [57]: xd
14:15 Ma'rin [101]: co siedzieje?
14:15 Laen Loys [150]: ja kby mnie pizgali tez bys mowil po huj?
14:15 Tryku [136]: o co biega?
14:15 Tryku [136]: aaa
14:15 Tryku [136]: przeciez nas nie ubija visiony
Laen sie chyba boi Vision
..i część rozmowy z Katrilą
14:24 Katrila [164]: ja cos mowie ze hunted?
14:24 Katrila [164]: mowie pomagaj im dalej robisz mi pod gore i dziekuje ci za to
14:24 Katrila [164]: mogles isc z innym
:D
o w morde to mnie rozbawiło do łez :D
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18334 (qs)
14:14 Laen Loys [150]: all edron
14:14 Laen Loys [150]: fast ku***
14:15 Ghostfacce [57]: po h**
14:15 Ghostfacce [57]: xd
14:15 Ma'rin [101]: co siedzieje?
14:15 Laen Loys [150]: ja kby mnie pizgali tez bys mowil po huj?
14:15 Tryku [136]: o co biega?
14:15 Tryku [136]: aaa
14:15 Tryku [136]: przeciez nas nie ubija visiony
Laen sie chyba boi Vision
..i część rozmowy z Katrilą
14:24 Katrila [164]: ja cos mowie ze hunted?
14:24 Katrila [164]: mowie pomagaj im dalej robisz mi pod gore i dziekuje ci za to
14:24 Katrila [164]: mogles isc z innym
:D
Vision wydygało by się Ari~
@Up
N/c
legia złodziejko oddaj to co nasze. Mistrz Polski 1994 r.
Maciorqa
07-02-2007, 15:39
14:36 Cfaniaczeq Frojd [41]: harchush
14:36 Cfaniaczeq Frojd [41]: ile
14:36 Harcesh [75]: utani gran hur
14:36 Cfaniaczeq Frojd [41]: kast na van rebelionie jak haknoles
:<
...kurde gdzieś już to słyszałem...a Vision vs Aberatio......i 3 razy liczniejsz gildja dostała porzadne lanie...potem Vision vs Duskness + Aberatio te same opinie i znów Vision prowadzi liczba fragów bodajże 24:11 Wniosek z tad jeden...nowi uczestnicy wojny beda mieli problemy z expieniem i na pewno nie beda nigdzie bezpieczni, a do tego jeszcze te paymenty(zwłaszcza dla tych którzy zostana wyżuceni z gildji na pastwe Vision)...a Vision powiększy swoją przewage w liczbie zdobytych fragów....
Jeśli myslicie ze uda wam sie wyżucić Vision z serwera to sie mylicie - oni już dawno przestali tu grać, wpadaja tylko od czasu do czasu żeby sie pobawić ...
Veltaxio
07-02-2007, 16:01
Lady moki wypadla z gry na tydzien , odpocznij i wroc gdy juz ci wyjdzie z glowy lamanie tibia rules ;]
@up
Co prawda to prawda ;)
14:42 Sanyol [129]: hi
14:42 Sanyol [129]: hunted
14:42 Sanyol [129]: bye
nie wiem za co xDDD
GO GO GO Vision!
Veltaxio
07-02-2007, 16:23
@up
Za co ?? :D
Witam.
Tak na osłode moj pierwszy WMV. Jak komus sie spodoba to oceniać. :)
http://www.rogepost.com/n/0449853624
@up
Za co ?? :D
wydaje mi się, że za to:
Silna Monisia
Feb 06 2007, 15:34:09 CET Killed at Level 54 by Mehrunes Dagon :D
ale nie jestem pewny :P
edit: loot z niej to c-legi i rh. A zabiłem ją, bo 2 miesiące temu typ od niej z gildii ukradł 5 bp hmm mojemu kumplowi. Każdy powód jest dobry xD
Veltaxio
07-02-2007, 16:36
Zabiles silna monisie a z tego co wiem ona ma tu konto !!
Zabiles silna monisie a z tego co wiem ona ma tu konto !!
wiem :P A co ona mi zrobi, jeśli ja już nie gram tą postacią ? :D
MagField
07-02-2007, 16:47
Co do tego filmu?Szczerze?Kiepsko 5/10
@2up
Chyba jej nick powinien Ci cos podpowiedziec XD
Silna-Monisia
07-02-2007, 16:49
A mam ;)
I ciesz sie ze mnie zbailes... :)
Slaba moze jestem i grac dobrze nie umiem znajac mnei bede lv odrabiala z 1 miesiac.. ale co z tego to tylko gra :)
Ja przynajmniej nie zbaijam nikogo za 5 bp hmm... :)
a jak juz to pisze ze jest hunted a nie tak jak ty ;)
Ide grzecznei sobie a ty sd i ue w ciagu 2 sec :)
Ciesz sie Ciesz ;) Tibia to tibie ;)
W zyciu ci sie nie udalo wiec wyzyj sie na mnie w grze ;)
bo widzisz takich jak ty gdybym poznala na ulicy dostal bys w twarz... ;)
Pozdrawiam wszytskich ;)
Nawet tych co mnei zabic chca ;)
-ale nie za 5 bp hm plizz- :P Pfff
MÓWIŁEM !! XD
Veltaxio
07-02-2007, 16:53
nie Bic Dziewczyn!!!!!
Silna-Monisia
07-02-2007, 16:57
Ima ale widzisz sa tu takie osoby ktore nie radza sobie w rl swiecie :)
i pewnie nie potrafia nawet do dziewczyny sie odezwac... :)
takie w okolarkach czy cos :)
I wlasnie to taki przyklad ;) jest tamten :)
zreszta napisal ze jeszcze zabil mnei za "gebe na fotce"
Wiem ze do slicznych sie nei zaliczam ale ja przynajmneij sie ujawniam a ty nie :) wiec kto tu jest tragiczny ja czy ty kotQ ?:> Zabiles mnei wiec sie ciesz ;) ze zabiles osobe ktora 1 miesiac robi jeden lv ;)
Jestes Pro ;) a tak miedzy nami nie dala bym rady zabic 30 lv :) bo ni umiem dobrze grac w tibie :0 wiec klopot by mnei zabic jest znikomy wiec nie weim czym ty sie chwalisz... :( :P pozdrawiam :) a c legi bys oddal :P
Masywny_Titania
07-02-2007, 16:57
No taa dziewczyn sie nie bije!:P
@hapes: jedna osoba co sie wypowiedziala na temat przez pare ostatnich stron:D
Watpie zeby Aristocracy dolaczylo do duss, wydaje mi sie ze oni wola pozostac neutralni. Poza tym oni chca expic ;)
/QUOTE]
grzecznie? Kumpel podleciał noob charem (pozdro od starego ownera kiyoshiko, który nim grał do 100 levela :P) i cie zaczął walić, a ty poleciałaś za nim z evul zamiarem ubicia go... no i dalej wiesz co się stało xD
http://i103.photobucket.com/albums/m125/Kumulusik/monis.jpg
edit: [QUOTE=Silna-Monisia;1252460]
zreszta napisal ze jeszcze zabil mnei za "gebe na fotce"
Wiem ze do slicznych sie nei zaliczam ale ja przynajmneij sie ujawniam a ty nie :)
powiedziałem, że widziałem twoje foto i oddam ci stuff jak dasz dupy :D <joke>
lol przeciez wydarzenia z furory to nie tylko wojna dusk vs vision przeciez to ze zabil silna monisie to tez jakies wydarzenie , prawie zadne ale jest :PP
@Silna Monisia
nareszcie 1 osoba na forum co ma wy***ane na tibie i to ze ktos ja zabil a nie
stado 20 lvli ktore sraja w gacie bo grupa pk 10-12 lvle zabija ich na cyclo ^.- Pzdr.
Silna-Monisia
07-02-2007, 17:11
no a co bys zrobil gdybys bil uhu spobie pod domkiem i ktos by przylecial aby sicie zabic ? jakis 22 lv ? jak ktos mnie atakuje to bije ;) a ty nie miales odwagi napisac mii "hunted" tylko wolales noba podeslac abym miala pz a potem zabic jak taki hmm "tchórz" haha nei dosc ze mnie to jeszcze jakas zasadzka czy cos :) ojoj :D jestem chyba dobraskoro tak kombinowales ;) mmm... :D Pozdro by Nobs ;) hihi ;)
teraz naprawde jestes Prooo :D
Zabiles niespodziewanie dziewczyne w tibi... ojojojo :D cieszysz sie ?:>
a powiedz mi znasz jakas dziewczyne w rl ?:> czy tylko w tibi dajesz na trade ogloszenia "Szukam dziewcyzny w rl dac -c legi" wzamian" :D hihi :)
Pozdrawiam cie kotq i licze ze poznasz wkoncu kogos ;) MioooDzzioo :)
Ksy Ksy :D
TrTrTrtrTr.... ;) ^*^ KiSs FoR... ;) <tajemnica> :P
Niewiemjak
07-02-2007, 17:19
no a co bys zrobil gdybys bil uhu spobie pod domkiem i ktos by przylecial aby sicie zabic ? jakis 22 lv ? jak ktos mnie atakuje to bije ;) a ty nie miales odwagi napisac mii "hunted" tylko wolales noba podeslac abym miala pz a potem zabic jak taki hmm "tchórz" haha nei dosc ze mnie to jeszcze jakas zasadzka czy cos :) ojoj :D jestem chyba dobraskoro tak kombinowales ;) mmm... :D Pozdro by Nobs ;) hihi ;)
teraz naprawde jestes Prooo :D
Zabiles niespodziewanie dziewczyne w tibi... ojojojo :D cieszysz sie ?:>
a powiedz mi znasz jakas dziewczyne w rl ?:> czy tylko w tibi dajesz na trade ogloszenia "Szukam dziewcyzny w rl dac -c legi" wzamian" :D hihi :)
Pozdrawiam cie kotq i licze ze poznasz wkoncu kogos ;) MioooDzzioo :)
Ksy Ksy :D
TrTrTrtrTr.... ;) ^*^ KiSs FoR... ;) <tajemnica> :P
Ta cala wypowiedz mnie smieszy co dwa slowa jakas emotikona.... A to ze jestes dziewczyna to chyba nie jeste powod zeby Cie nie zabijac.... Jak nie umiesz grac w tibie to zainstaluj simsy.... Jesli mial powod to czemu mialby nie zabijac ?? A z tego co sie orientuje to niejedna dziewczyna gra lepiej niz chlopak w tibie ;)
podniecacie sie zdjeciami jakiejs panny ktora wcale nie gra ta postacia, pewnie braciszek wzial zdjecia od siotry zeby mu ludzie dupe lizali, no i musze przyznac ze niezle mu to wychodzi :D
Silna-Monisia
07-02-2007, 17:26
po pierwsze nie mam brata po drugie mam simsy :)
po 3 mzoe mneiz abijac ale nie ma odwagi mi napisac ze hunted jestem tylko wolal o zrobic jak "tchorz" :P zreszta napisal ze "za morde na fotkach" wiec chlopak ma jakies problemy emocjonalne :) mzoe nie lubi dziewczyn poprostu. a co to emotikonek po to sa aby je dawac a ze je lubie i sa NicEe To je daje wiec nie czepiaj sie :) :P
Zeszta nie wiem po co ta dyskusja jak ktos cos ma do mnei niech psize na tobi :P ten temat nie ejst do prywatnych spraw tylko do serva ;)
Pozdrawiam ;) KiSss ;D
FAJOWO!!!!:D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :) :p :p :p :p :p :] :] :] :] :cup: :cup: :cup: :cup:
Buahahahahah to nawet nie jest jedna i ta sama dziewczyna na tych zdjeciach, ej ludzie nie badzcie frajerami prosze was... TO ZWYKLY PEDAL!!!
Co do fotek, tez widze roznice~ Ale nie wnikam bo nie to chcialem tutaj napisac.
Dziewczyno daj sobie spokoj z ta grą bo nie ma sensu sobie nerwow psuc, idz na impreze potańcz i nie graj w gre gdzie 80% ludzi ma kompleksy i nie skonczyli gimnazjum.
@u
Nie jestes taka zła :P
Niewiemjak
07-02-2007, 17:53
Nie no mozesz sobie pisac wiem ze to typowe u dziewczyn w kazdym zdaniu musza emotikonie napisac :)
up. Dokladnie ;P Szkoda zycia na ta gre ;)
Silna-Monisia
07-02-2007, 17:57
Ja zadko gram w tibie :)
dlatwgo wolno expie jeden lv wbijam przez miesiac....
nie czepiaj mi sie tych emotek :P
a co do fotek ja tylko je tu dalam nie karze wam ich ogladac ani oceniac jestem jaka jestem jak ktos ma watpliwosci przyjechac prosze do zielonej gory :P zreszta juz jedna osoba mnie odwiedzi za pare dni :P mi nie zalezy na waszej opisi napisalam tu tylko teraz dlatego ze imagram mi napisal ze jakies noby zalosne sie ciesza bo mnie zabily ;)
Cieszcie sie cieszcie ;) I co wam po tym ?:P to gra ;) odrobie to sobie kiedys :)
Pozdrawiam
-\/ mialam byc zreszta na zlocie kiedys we wroclawiu :P duzkow :)
Ale neistety ktos z nich dostal lenia i nie chcialo mu sie po mnie przyjechac bo prsilam :) wtedy nie maudzili byscie ze to moja postac czy nie :d
Niewiemjak
07-02-2007, 18:00
up. I to mi sie podoba... Padniesz to padniesz odrobisz ;) A to ze odrabiasz mieisac swiadczy tylko o tym ze nie jestes uzalezniona od tej gry bo 3/4 osob jak padnie to musi zrobic nocke bo inaczej nie moze... pozdro ;)
Cyrillus
07-02-2007, 18:01
hmm po co mial Ci pisac hunted?? jak chcial Cie zabic ? wpadli po Ciebie i tyle... zadna filozofia... ale znajac zycie malo tibijczykow ma rl life ;p wiec moze jednak ma kompleksy ^.- :evul: ale jeszcze zalezy w jakim towarzystwie sie obracasz masz laske czy nie masz... ja np jak bede mial :P to tibie zaraz odinstalowuje ;P
Silna-Monisia
07-02-2007, 18:03
up. I to mi sie podoba... Padniesz to padniesz odrobisz ;) A to ze odrabiasz mieisac swiadczy tylko o tym ze nie jestes uzalezniona od tej gry bo 3/4 osob jak padnie to musi zrobic nocke bo inaczej nie moze... pozdro ;)
Bo widzisz ta sa wlasnei takie osoby ktorym sie nie uklada w zyciu prv a wiec musza byc tu dobrzy :) ja sie nie boje powiedziec ze nie umiem garc dobrze w tibie i ze lc odrobienie zajmuje mi miesiac bo to swiadczy o tym ze nie jestem uzalezniona :) chodz kiedys zrobilam nocke :P ale to jak koelzanka u mnei yla to gralysmy sobie :D
Silna-Monisia
07-02-2007, 18:05
Moze porpostu bylam pierwsza dziewczyna jaka widzial z bliska :) mmm ;D hehe :) trzeba go nauczyc jak obchodzic sie z dziewczynami :) albo neich pogada z mama/tata :) pomoga mu :D
Cyrillus
07-02-2007, 18:07
Bo widzisz ta sa wlasnei takie osoby ktorym sie nie uklada w zyciu prv a wiec musza byc tu dobrzy :) ja sie nie boje powiedziec ze nie umiem garc dobrze w tibie i ze lc odrobienie zajmuje mi miesiac bo to swiadczy o tym ze nie jestem uzalezniona :) chodz kiedys zrobilam nocke :P ale to jak koelzanka u mnei yla to gralysmy sobie :D
niee... ty grasz bo chcesz a nie musisz :) a rodzicie moga mu tylko pomoc rozwiazujac umowe z tp :P
hmm po co mial Ci pisac hunted?? jak chcial Cie zabic ? wpadli po Ciebie i tyle... zadna filozofia... ale znajac zycie malo tibijczykow ma rl life ;p wiec moze jednak ma kompleksy ^.- :evul:
No właśnie! Chciałem, żeby tylko raz padła. Po co miałbym pisać "hunted"? skoro nie gram na tym serwerze i wbijam się raz na pare dni zabić kogoś z mojej black listy :P
A o moje rl life sie nie martw, jest piękne :) Lepiej idź dalej wygrzebywać rodzyny z dupy wszystkim ownerom taifuna.
Silna-Monisia
07-02-2007, 18:10
Czy ja jestem na tyle wazna osobistoscia ze trzeba na 3 stronach gadac o moim dedzie ? Padlam i sie zemszcze :) Sprawa zamknieta :D
-Zamykam temat- :) hihih :D a jak jakies problemy lub pytania pisac na tibi :D jestem ejszcze 20 min a potem ide popakowac brzusio :)
Pozdrawiam ;) Mmmm ^*^ KiSs
Moze porpostu bylam pierwsza dziewczyna jaka widzial z bliska :) mmm ;D hehe :) trzeba go nauczyc jak obchodzic sie z dziewczynami :) albo neich pogada z mama/tata :) pomoga mu :D
co ty sie tak do tych dziewczyn przyjebałeś? Czemu wkręcasz sobie, że mam problemy z dziewczynami? Prędzej ty chłopcze, który udaje dziewczyne, żeby sie dowartościować i wrzuciłes na fotke zdjęcia 6 różnych osób -.-
Padlam i sie zemszcze :) Sprawa zamknieta :D
ciekawe jak? Bardzo rzadko wchodze na ten obsrany serwer, ale nie martw sie, dopadne cie jeszcze raz i tym razem stracisz coś więcej niż c-legi i rh :)
Silna-Monisia
07-02-2007, 18:15
co ty sie tak do tych dziewczyn przyjebałęś? Czemu wkręcasz sobie, że mam problemy z dziewczynami? Prędzej ty chłopcze, który udaje dziewczyne, żeby sie dowartościować i wrzuciłes na fotke zdjęcia 6 różnych osób -.-
Haha no bobra ale powiedz po co bym to robila ?
Aby wyzulic itemki od kogos czy co ?
Jak znadziesz osobe ktora dala by mi cos za darmo za ladne oczka to jestes dobry :) dostalam raz tylko jedyny od jamesika hat of mad do domku na ozdobe... a tak to nigdy !! wiec na co bym udawala kogos kim nie ejstem ? szkoda ze nie byla na tym zlocie duskow ys nie mial powodow do marudzenia :) ale ktos mial lenia by po mnie przyjechac :P -Wredny... :P - :)
Pozdrawiam ;) i koncze temat chcesz cos pisz na tibi :P
oki jeszcze raz od moczykija dostalam 10 pustych bp :P <jestem zul> :P
szkoda ze nie byla na tym zlocie duskow ys nie mial powodow do marudzenia :) ale ktos mial lenia by po mnie przyjechac :P -Wredny... :P - :)
HAHAHA! Nie chcieli cie bo woleli na 12 batów zerżnąc Malenkie Malenstwo :D
Silna-Monisia
07-02-2007, 18:20
jestes w tej chwili zalosny... nie lubisz duskow ok robumiem zazdroscisz ich lv ale malenstwa sie nie czepiaj... lepiej idz do lustra czy cos... kazdy wyglada jak wyglada ale nienalezy sie ztego wysmiewac.. raz mialam przyjemnosc z nia pogadania i mila jest osoba... wiec sie od.. pindziel od niej
jestes w tej chwili zalosny... nie lubisz duskow ok robumiem zazdroscisz ich lv
ahahhahahahahaha! A powiedz mi kto ich lubi? Oni jedynie mają waflów takich jak ty, którzy zrobią wszystko, żeby chociaż raz im odpisali na priv :p
Silna-Monisia
07-02-2007, 18:29
Poprostu nie odpisuja kazdeu bo maja mas wiadomosci od nieznajomych... Ja znam polowe dusk i bardzo mi sie z nimi milo rozmawia taifuna nie znam i nie wiem jaki jest wiec nie wypowiadam sie na jego temat lecz slyszalam ze tez mily jest... z visiontez znam troszke osob w tym imagrama...
Roznia ich tylko rozne poglady ale to nie powod by wyzywac tego lub tego bez powodu to ich prywatne sprawy....
Master Vader
07-02-2007, 18:29
lol kumulus... a może on/ona to pedofil!!!xDDD :p
Pall_Mall
07-02-2007, 18:30
Ja zadko gram w tibie :)
dlatwgo wolno expie jeden lv wbijam przez miesiac....
nie czepiaj mi sie tych emotek :P
a co do fotek ja tylko je tu dalam nie karze wam ich ogladac ani oceniac jestem jaka jestem jak ktos ma watpliwosci przyjechac prosze do zielonej gory :P zreszta juz jedna osoba mnie odwiedzi za pare dni :P mi nie zalezy na waszej opisi napisalam tu tylko teraz dlatego ze imagram mi napisal ze jakies noby zalosne sie ciesza bo mnie zabily ;)
Cieszcie sie cieszcie ;) I co wam po tym ?:P to gra ;) odrobie to sobie kiedys :)
Pozdrawiam
-\/ mialam byc zreszta na zlocie kiedys we wroclawiu :P duzkow :)
Ale neistety ktos z nich dostal lenia i nie chcialo mu sie po mnie przyjechac bo prsilam :) wtedy nie maudzili byscie ze to moja postac czy nie :d
LoL jak bys sie pojawiła na tym zlocie to przy malutkiej izie czy jak jej tam zrobiłabyś furore
Pall_Mall
07-02-2007, 18:30
Double do kasacji
Hellraiser
07-02-2007, 18:31
ahahhahahahahaha! A powiedz mi kto ich lubi? Oni jedynie mają waflów takich jak ty, którzy zrobią wszystko, żeby chociaż raz im odpisali na priv :p
Kumulus Gah,..
Odwal się już od tej panienki,.. przynajmniej ja wierze ze to osoba płci pieknej, i nie powinienes bluzgac na nią, etc,..
Cyrillus
07-02-2007, 18:34
fakt masz racje bot i spolka nigdy Ci nie odpisze chyba ze chcesz im cos dac... albo pisza do Ciebie ze jestes hunted
Idzcie sie przewietrzyc.
Co was interesuje to czy charem gra chlopak/dziewczyna/czy ktos kto sam nie wie kim jest, bawia mnie teksty typu "idz dziewczyno potanczyc a nie graj w tibie" bo jak na was patrze to z kim ma isc skoro 3/4 pseudo facetow siedzi codziennie przed swoimi komputerkami i gra. Zapewne nawet na przerwie do kolezanki nie zagadaja a co dopiero o wyjsciu z ktoras na impreze :p
A co do fotek, zanim jedziecie po kims pokazcie swoje a nie kozaczcie
A co do fotek, zanim jedziecie po kims pokazcie swoje a nie kozaczcie
taaa, wrzuciłbym foto to zaraz taki zboczeniec jak ten co sie podaje za Monisie by wrzucił je na fotke i by zrobił postać Silny-Tomek
@Hellraiser
jesteś ze Słubic nad Odrą, czy z tych koło Płocka?
Niewiemjak
07-02-2007, 18:54
I co moze mi powiesz ze Ci znajomi na fotka tez sa zrobinei przez Monisie ????
I co moze mi powiesz ze Ci znajomi na fotka tez sa zrobinei przez Monisie ????
gówno mnie obchodzą jej znajomi :)
Niewiemjak
07-02-2007, 18:58
No to jak piszesz ze to jest walek a teraz napisales jej znajomi ;P??
Masywny_Titania
07-02-2007, 19:01
Kumulus, glupio ci bo wszyscy cie besztaja na forum za zabicie panny... daj sobie spokoj bo robisz z siebie chama i idiote-.-
Monisia, ktora z tych fotek to ty?lol:P
Cyrillus
07-02-2007, 19:04
Kumulus, glupio ci bo wszyscy cie besztaja na forum za zabicie panny... daj sobie spokoj bo robisz z siebie chama i idiote-.-
Monisia, ktora z tych fotek to ty?lol:P
ja wiem! to sa wszyscy ownerzy monisi ;p 8o
Masywny_Titania
07-02-2007, 19:06
hahaha lol;d jakby tak bylo to te panny naprawde nie maja co robic;)
Wy juz kur... naprawde nie macie co z czasem robic? Pisalem juz kiedys ze inteligentnej konwersacji tutaj nikt nie znajdzie. Ludzie idzcie na silownie lub do klubu/baru. Spotkajcie sie ze znajomymi, przestancie marnowac czas(nie powiem ze na tibie ale na glupie sprzeczki na debilnym forum gdzie w wiekszosci pisza dzieci).
Monika nie przejmuj sie smiercia swojej postaci bo nie ma czym.
Pozdrawiam. Grześ. :D
O lol ale się żeście czepili dziewczyny. Ona przynajmniej nie ma fioła na punkcie tej gry. A to że padła, co z tego przecież na Furorze codziennie ktoś pada. Takie życie. Ja osobiście zaprzestałem z Tibią, ale z racji, że troszku czasu spędziłem na tym serwie to obejrzę sobie od czasu do czasu jakiś filmik lub udzielę się na forum. A wracając do sprawy fotek, to może zrobimy lustrację w tibii i niech każdy załączy swoją rl fotkę i nie będzie sprawy.
A ty monisia nie masz się czego wstydzić nie jesteś wcale taka brzydka;)
Silna-Monisia
07-02-2007, 19:16
Wezcie juz sie Odemnie odpindzielcie... :( i od moich fotek... :(
jak wam sei cos nie podoba to piszcie do brawo a nie na forum macie zle dni poradzcie sie tam a nie zabijacie niewinna niczego monisie ;) Monisia za grzeczna jets aby ja bic :P Pff... :P i obgadywac.... :)
sallceson
07-02-2007, 19:17
a ja sie dziwie co w tym dziwnego ze padla bez 'hunted' i wogole padła ? a co dziewczyny w tibi ruszyc juz nie mozna? zeby zabic kogos musisz mu wyslac 'hunted' ? i zabicie na ue + sd to cos złego ? lol
WIELKA LUSTRACJA W TIBII!! KTO SIę PIERWSZY ODWAżY ODSłONIć TWARZ??!!:evul:
O lol ale się żeście czepili dziewczyny. Ona przynajmniej nie ma fioła na punkcie tej gry.
nie ma fioła? Jak wczoraj padła to mi tak na priv spamowała jak bym jej matke krzesłem zabił i 30 minut mi truła dupe o te itemy co z niej wypadły.
@Monika
Uważasz mnie za tchórza, bo cie zabiłem z zaskoczenia? W takim razie twój kumpel Montura i Vision (respect chłopcy) to też tchórze? Przecież oni też z zaskoczenia zabijają.
Ja w przeciwieństwie do ciebie uważam tibie za coś innego niż rl. Może miałem jak idioci z dusk najpierw pisać hunted a potem zabijać? To miał być atak z zaskoczenia.
nie moja wina, ze masz iloraz inteligencji mniejszy od szympansa i dalas sie zabic w tibii na najstarszy walek na swiecie.
I skończ z tymi swoimi tekstami wziętymi z bravo girl albo blogu jakiejś 12 latki, bo aż żal dupe ściska. Masz nasrane w mózgu i tyle
Silna-Monisia
07-02-2007, 19:24
nie klnij... :) ja ci spamowala ? yy a pokaz screna ;) bo jakos nie pamnietam to ty pi pisales ze masz "lacha ze mnie" a ja odpisywalam na twoje glupie docinki i raz zapytalam tylko czy oddasz c legi czy nie :) wiec nei zmieniaj faktow skarbie ;) dobra ide pakowac brzusio na silownie ;) poapa
Pozdrawiam ALL :D
Kolejna jałowa dyskusja na tym forum... ech...
Idźcie wszyscy stańcie przed dp i krzyczcie "fri itans" - będzie z tego większy pożytek.
Huh ;D Ahhh Monika jest fajna... ;) znam jeszcze jedna dziewczyne z tych zdjec :P wydaje mi sie ze hmmm nie masz gustu ziomek ;> ...no ale kazdy ma swoje zdanie ;]] pozdro :)
Huh ;D Ahhh Monika jest fajna... ;) znam jeszcze jedna dziewczyne z tych zdjec :P wydaje mi sie ze hmmm nie masz gustu ziomek ;> ...no ale kazdy ma swoje zdanie ;]] pozdro :)
Właśnie wszystko sprawa gustu, ale @ do dyskusji kumulusa i monisi wolę na chwilę się oderwać od tematu vision:dusk bo już mnie to bokiem wyłazi. A to był miły (bo inny) przerywnik nieprawdaż??xD
Właśnie wszystko sprawa gustu, ale @ do dyskusji kumulusa i monisi wolę na chwilę się oderwać od tematu vision:dusk bo już mnie to bokiem wyłazi. A to był miły (bo inny) przerywnik nieprawdaż??xD
thx :)
dobra ide pakowac brzusio na silownie
pakować to cie mogą koledzy z siłowni
a tu coś z opisu twojej postaci na tibia.com: My Protected By Sanyol and Fallathanu
gratuluje! "Yur inglizh iz perfegt"
Huh ;D Ahhh Monika jest fajna... ;)
Szczególnie na fotce z kotem. Ma takie zęby jakby od miesiąca ten futrzak traktował jej usta jak kuwete.
Hellraiser
07-02-2007, 19:47
@Hellraiser
jesteś ze Słubic nad Odrą, czy z tych koło Płocka?
Przy zachodniej granicy z Niemcami, czyli jak wiesz nad Odrą,..
nalewator
07-02-2007, 19:52
omg a to takie wazne czy to koles/dziewczyna ? Nie piszczie juz o tym bo zal :p
To może zaczniemy tą lustrację? Co wy na to?? Kto pierwszy, bo ja się 1 boję;p
sallceson
07-02-2007, 20:10
@Tarinek
film nie najgorszy ale jakis taki .. malo ciekawy.. jakeis 6-7/10
@lustracja
ja sie odwaze pierwszy:
http://cyberpunk.net.pl/przygody/scanariusze/gfx/babcia.jpg
ładna jestem?
Pall_Mall
07-02-2007, 20:17
@up
Śliczna jesteś B)
Omg zakochałem się:]
@down
Najzabawniesze jest ze zobaczyli kawałek paniennki i sie podniecaja i bronia w nadzieji ze moze im da <lol>
Przyznam ze zła nie jestes ale tez nie najlepsza
W sumie normalna dziewczyna
To nie pierwszy 50+ lvl w Tibii padł za nic i nie ostatni. To więc czego to tak przeżywać, jeszcze da się zrozumieć jak 100 stron przeżywaliście że Taifun padł, ale to że 54 pada to raczej mało kogo obchodzi. Skoro tę Monikę protegują Sanyol i Fallathanu to czemu nie zabili tego 60 ms??
Pozdro
@Tarinek
film nie najgorszy ale jakis taki .. malo ciekawy.. jakeis 6-7/10
@lustracja
ja sie odwaze pierwszy:
http://cyberpunk.net.pl/przygody/scanariusze/gfx/babcia.jpg
ładna jestem?
No i widzicie? Sallceson się odważył odkryć swoje prawdziwe Ja;) A muszę przyznać, że japę ma nieprzeciętną:p
Poprostu nie odpisuja kazdeu bo maja mas wiadomosci od nieznajomych... Ja znam polowe dusk i bardzo mi sie z nimi milo rozmawia taifuna nie znam i nie wiem jaki jest wiec nie wypowiadam sie na jego temat lecz slyszalam ze tez mily jest... z visiontez znam troszke osob w tym imagrama...
Roznia ich tylko rozne poglady ale to nie powod by wyzywac tego lub tego bez powodu to ich prywatne sprawy....
Ty kurw@ idz do klasztoru jak tak wszystkich lubisz Matko Tereso
Zeby nie bylo ja siebie pokaze , piekny nie jestem ale za to nie wjezdzam na innych za wyglad
http://i90.photobucket.com/albums/k252/Mazurxx/Zdjcie18.jpg
A mam ;)
Slaba moze jestem i grac dobrze nie umiem znajac mnei bede lv odrabiala z 1 miesiac.. ale co z tego to tylko gra :)
Pozdrawiam wszytskich ;)
Hejka , Monisia powiem ci jedno ..
Jestes prawdziwą damą !!!
To jak się wyrażasz i jak podchodzisz do tego wydarzenia jest godne podziwu.
Nie gram na furorze , moje serwery to isara od ponad 3 lat i od jakiegos czasu obsidia. Ale z uwagą śledzę wojne na waszym serwie i czekam na dalsze fotki.
Ostatnie akcje viosion i ich zgranie to wysokiej klasy profesjonalizm.
Moja rada do imargama , dogadaj sie z taifunem i nie bedzie juz na was mocnych hehe wiem ze to raczej niemozliwe ..
Jestem tak zafascynowany furora ze jeszcze troche i zrobie tam chara ..
Wiem ze sie tam ciagle leją i ze pkuja , ale jak ktos gral na isarze to tam jest to samo heh i jakos sobie radze ..
Pozdrawiam wszystkich , a szczegolnie Monisie pa..
thx :)
pakować to cie mogą koledzy z siłowni
a tu coś z opisu twojej postaci na tibia.com: My Protected By Sanyol and Fallathanu
gratuluje! "Yur inglizh iz perfegt"
Szczególnie na fotce z kotem. Ma takie zęby jakby od miesiąca ten futrzak traktował jej usta jak kuwete.
Zero kultury. Wyjdz.
MagField
07-02-2007, 21:11
Z tego co wie to temat jesto o wydarzeniach z fuorory,a nie jakieś mordy krzywe pokazujecie
Ehh od takich rozmow to sa inne strony....
Natej i tym bardziej w tym temacie powinny byc rozmowy o furorze wiec jak chcecie pogadac o rl i waszych piknych zdjeciach to zegnam
Tak jestem zerowcem i nie mam zycia w rl oraz nigdy nie rozmawialem z panna i pozdrawiam :)
@Furora
Za co dokladnie Lady~ dostal bana?
nie Wklejajcie Tu Swoich Zdjec Pastuchy ...chuj Nas Obchodzi Jak Wygladacie W Realu ... To Jest Temat "wydarzenia Z Furory" A Nie Pierdolone Pokaz Mi Swoja Fotke...
Zero kultury. Wyjdz.
Ja sie przyczepie do twojego profilu... czemu podajesz sie za kogos, kim nie jestes?:>
foxydarow
07-02-2007, 21:27
IMARGAM JESTES GNIDA I ZERO RESPEKTu DLA TAKICH JAK TY ZALATWILES LADY BO CHCIALA KOPIC PACC KOMUS NA TibI , BOLALO CIE TO!?!?!
JO STAC NA PACC A CIE NIE WIEC OWNED !!
HAIL LADY MOKI BO TO ZIOMEK !!!
sallceson
07-02-2007, 21:31
@mazurxx
mam chyba te same mebelki co ty :)
@jakie krzywe mordy?jakie pastuchy ? pokazcie swoje i pierdolcie o krzywych mordach wtedy
czyli wolicie dalej podniecac sie wojna, nic nnego sie nie liczy?
Ty kurw@ idz do klasztoru jak tak wszystkich lubisz Matko Tereso
Ehh.Wypowiedz na poziomie 8 latka.Dziecko idz do piaskownicy a nie siedzisz w necie.Masz cos do niej ze zna h lvle.Zazdroscisz??Ty pewnie miesiac z roka wychodziles a po pol roku gry wbiles cudem 13 lvl:baby:
DO PIASKOWNICY!!!!!!!!!
IMARGAM JESTES GNIDA I ZERO RESPEKTu DLA TAKICH JAK TY ZALATWILES LADY BO CHCIALA KOPIC PACC KOMUS NA TibI , BOLALO CIE TO!?!?!
H@h@h@H@ rofl rofl orka orka :D
Ten ban odzwierciedla inteligencje Duskines.
Vision _/
Pozdro.
Hellraiser
07-02-2007, 21:57
Jesli to ty Charliboo, to chce mi sie plakac,..
A mam ;)
Pozdrawiam wszytskich ;)
pozdrowiła mnie :OOO
pół godziny kurwa szukałem filmiku imargama -.0
pozdrawiam wszystkich alkoholikow xP
dobra fota mojej klasy, kto zgadnie gdzie stoje wygrywa bp uh na furorze :O (osoby ktore wiedza jak wygladam nie sa liczone w konkursie xd)
http://img239.imageshack.us/img239/2941/wtfro0.jpg (http://imageshack.us)
miłej polewkix d
Skoro tę Monikę protegują Sanyol i Fallathanu to czemu nie zabili tego 60 ms??
ja ciągle kogoś zabijam, a potem pro moich ofiar nie mogą mnie złapać :P
@Mazurxx
podobne mebelki mam :P
@Khazul
Ten po prawej to ty? Spojrzenie mordercy xD EVUL
Hejka , Monisia powiem ci jedno ..
Jestes prawdziwą damą !!!
To jak się wyrażasz i jak podchodzisz do tego wydarzenia jest godne podziwu.
bardzo fajnie, tylko że to co napisała to gówno prawda :)
Ehh.Wypowiedz na poziomie 8 latka.Dziecko idz do piaskownicy a nie siedzisz w necie.Masz cos do niej ze zna h lvle.Zazdroscisz??Ty pewnie miesiac z roka wychodziles a po pol roku gry wbiles cudem 13 lvl:baby:
DO PIASKOWNICY!!!!!!!!!
Piskownice zasypało, teraz na sankach jeżdze :baby: ... szm@to
@do zdjecia
Ta w niebieskim fajna dup@ :p (srodkowy rzad 3 od LEWEJ ) ta upaluna :P
ja ciągle kogoś zabijam, a potem pro moich ofiar nie mogą mnie złapać :P
@Mazurxx
podobne mebelki mam :P
@Khazul
Ten po prawej to ty? Spojrzenie mordercy xD EVUL
bardzo fajnie, tylko że to co napisała to gówno prawda :)
NIE HEHEHHEHEHE
pierwszy po lewej, albo drugi od lewej w 2 rzędzie od góry.
;>?
/Hestoprites.
Nieeeeeeeeeee hahahahhaa
ps. czuje ze Imargam bedzie wiedzial xd
Użytkowników czytających ten temat: 29 (zarejestrowanych: 14, gości: 15) LOL
Veltaxio
07-02-2007, 22:42
ps. czuje ze Imargam bedzie wiedzial xd
Co bede wiedzial , bo ja nie w temacie ... ;d
Co bede wiedzial , bo ja nie w temacie ... ;d
to ogarnij elo temat, bo doszło do gwałtu na dziewczynie( znaczy sie przestępstwa) i sproboj szescia w loterii ( do wygrania plecak niebieskich run)
i jak to było? Pozdro dla ogarniających ;dddddddd
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.