Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Furory (new)!
Bodzio88
20-03-2007, 18:11
o.0 i dobrze im tak! o ile wiem kupoiwanie pacc za kase w tibi jest nielegalne! pokażcie sie oszuści!
ps. a czemu akurat za 3 dniu?
po2.o ile wiem 1 ban za sie zredukowac kupujac pacc dopiero ktorys z kolei to kasacja konta
Skad masz takie info o.0?
20:55 Qel [104]: bez bota tyram
20:55 Qel [104]: xD
Hmmhmmmm?
Czyli normalnie "tyrasz" na bocie? : >
Co do tego dawno mówiłem że jadą na bocie ale wszyscy z Vision mówili że to nie prawda, i jeszcze banda noobow naskoczyła na mnie że jak mogę obrażać pvp Vision
Co do deda Burn Abl to mówicie że padł bo Taifun z ue a dlaczego miał nie bić z ue? a po drugie Taifun zabił go solo nie tak jak Vision Czipsa czy każdego innego
Jeszcze jedno kiedyś ktoś z Vision powiedział: skoro Duskiness ma świetnie zgranie to czemu jak ktoś z nich pada to zaraz nie ma ekipy bo przecież wtedy oni(Vision) mają 15min pz, jak widać wy też tego zgrania nie macie skoro nie było ekipy na Taifunie, aa pewnie nikogo online nie było =)
Novacainee
20-03-2007, 18:26
@up
Ta jasne gościu ty byś się wyuhał jak 280 ms na*******a z ue 1k+B)
Cyrillus
20-03-2007, 18:28
@milten
nie prownuj abla do czipsa ;]
@narrow
czytaj ze zrozumieniem (masz bota w tibi)
@bielskoyeye
zobaczymy ile w tym prawdy ;]
Raz sie im udało ! AVE a ci przezywaja ze solo taif go poskładał. A to ze 180 lewelkow roznicy pomiedzy nimi jest to nikt nie widzi ? xd A to ze w koncu im sie udało to tylko sprawia ze wojna bedzie ciekawsza a nie taka nudna.
GZ :) I czekamy na wiecej
o.0 i dobrze im tak! o ile wiem kupoiwanie pacc za kase w tibi jest nielegalne! pokażcie sie oszuści!
ps. a czemu akurat za 3 dniu?
po2.o ile wiem 1 ban za sie zredukowac kupujac pacc dopiero ktorys z kolei to kasacja konta
Skad masz takie info o.0?
No tak tylko że jak masz final warning ( często związany z banem na 30 dni) to nastepny ban/notacja równoznaczny jest z kasacja konta. Ponoć nawet po roku koleś może wycofać kasę jak Ci pacc kupował, więc najlepiej samemu kupować :/
Veltaxio
20-03-2007, 18:37
To co bielsko mowi to prawda , james dal mi ultimatum albo mu nie karam makerow albo mam bana za invalid payment jak bedzie zobaczymy ;]]
NarroweQ
20-03-2007, 18:38
@narrow
czytaj ze zrozumieniem (masz bota w tibi)
Można to interpretować w różnoraki sposób, ja zinterpretowałem tak.
Novacainee
czy ja mówiłem że bym się wyuhał czytaj ze zrozumieniem
Tarinek
a wojna będzie najciekawsza jak jeszcze wy kogoś z Duskiness zabijecie solo ;]
Novacainee
20-03-2007, 18:43
@Milten
Po co zabijać solo... Guild war to praca całej gildi nie pojedyńczej osoby widać, że jesteś newbie w guild war
PozdroB)
Cyrillus
20-03-2007, 18:59
Ponoć nawet po roku koleś może wycofać kasę jak Ci pacc kupował, więc najlepiej samemu kupować :/
to by bylo bez sensu ; p kupuje pacca po dwoch miechach poklocilem sie z typem a on mi bana funduje... ale o ile mi sie zdaje to na wycofanie masz tylko kilka dni... z moich zrodel...
@Milten
Po co zabijać solo... Guild war to praca całej gildi nie pojedyńczej osoby widać, że jesteś newbie w guild war
PozdroB)
Wiem że to jest praca całej gildii, ale nie chcę mi się po raz kolejny tłumaczyć o co mi chodzi... a i sry że nie jestem w pvp taki dobry jak Ty i Twój 64rp :(
Tak to jest jak sie chce oszczedzic 10zl na paccuB)
Widzialem_Bota_Cien
20-03-2007, 19:38
no jakis hak na vision jest i GZ
jak dla mnie james ma twarda psychikę bo ja za "rumuna" dawno bym użył cofnięcia paccy <jaki ja zły> :P
Elisabett
20-03-2007, 19:56
Z tego co mi wiadomo Pacca można wycofać do dwóch tygodni.
jak dla mnie james ma twarda psychikę bo ja za "rumuna" dawno bym użył cofnięcia paccy <jaki ja zły> :P
zadna twarda psyhika :) do "rumuna" widocznie sie juz na rl przyzwyczail :D
a tak btw.
nie widze komentarzy w stylu
"Burn byl pingowany" co sie stao ? oO
20:55 Qel [104]: bez bota tyram
20:55 Qel [104]: xD
Hmmhmmmm?
Czyli normalnie "tyrasz" na bocie? : >
Co do tego dawno mówiłem że jadą na bocie ale wszyscy z Vision mówili że to nie prawda, i jeszcze banda noobow naskoczyła na mnie że jak mogę obrażać pvp Vision
Co do deda Burn Abl to mówicie że padł bo Taifun z ue a dlaczego miał nie bić z ue? a po drugie Taifun zabił go solo nie tak jak Vision Czipsa czy każdego innego
Jeszcze jedno kiedyś ktoś z Vision powiedział: skoro Duskiness ma świetnie zgranie to czemu jak ktoś z nich pada to zaraz nie ma ekipy bo przecież wtedy oni(Vision) mają 15min pz, jak widać wy też tego zgrania nie macie skoro nie było ekipy na Taifunie, aa pewnie nikogo online nie było =)
Co do pierwszego akapitu: Nie mamy bota :P
Co do drugiego akapitu: Mogl bic z czego chcial nic do tego nie mam, ale podawanie zabicia czipsu to zly przyklad bo Taifun vs Burn = 280 ms vs 105 rp a Czipsu jest szybszy od calego Vision i tylko dzieki paralizom Qel padl :)
Co do trzeciego akapitu: Szczerze nie moge Ci odpowiedziec, bo nie bylo mnie na vent juz :evul:
Ja nie kupowalem chara na allegro ;] Poprostu nudzilo mi sie to go wyciagnolem w góre;]. Ale my możemy expic a ty nie o to chodzi mlonie ;]Wyjdz to sie przekonasz tylko o to mi chodzi ;).
To znaczy ze ja expic nie moge?
19:06 You advanced from Level 94 to Level 95.
No to masz, moj najcik z Dusk sobie spokojnie expi w srodku dnia gdy od was 14 osob online i strasznie sie boje:< Nic ze ledwo wszedlem do dusk i wbilem nim juz ~4lvle od tego czasu a za bardzo nie mam kiedy grac, zapewne majac 3 ownerkow jak np Imargam wbil bym juz 10lvli i co mi zrobisz? moze mnie solniesz tym swoim palkiem.
Za 3 dni koniec Vision 70% otrzyma bana za invalid payment. Kazdy kto kiedys kupil pacc od James Carosa niech uwaza bo prawdopodobnie wy tez dostaniecie bana.
Mozna wycofac wszystkie pacci do 12 miesiecy ale wiaze sie to z kosztami wiec wkrotce bedzie ciekawsza niespodzianka dla panow z Vision :)
jeszcze nie jest ze mna tak zle zeby sie przejmowac tekstami jakiegos szczeniaka z blokowiska. Moze kiedys zarobia jakas kase i sobie ufunduja wakacje/solarium to tez nabiora rumiencow xD. A to jak na mnie mowia generalnie mi wisi, takimi tekstami na publicznym forum i tak tylko z siebie robia kretynow wiec co najwyzej jest mi ich zal ale nie wymagam od nich za duzo, jeszcze niedawno wysylalem co poniektorym kase na kino bo cos kiepsko z ich funduszami wiec proponuje sie zajac rl bo siedzac po 12h przed kompem ta gra skutecznie was oglupia.
Elisabett
20-03-2007, 20:22
(...)Mozna wycofac wszystkie pacci do 12 miesiecy ale wiaze sie to z kosztami wiec wkrotce bedzie ciekawsza niespodzianka dla panow z Vision :)(...)
A więc mój bład, zwracam honor.
Widzialem_Bota_Cien
20-03-2007, 20:37
a on tak racja... james, dzieci neo nie ma co sie denerwować o anonimowych obszczekiwaczy z bloku
powiem tak "make IM big KUKU"
Lord Terus
20-03-2007, 20:47
Mozna wycofac wszystkie pacci do 12 miesiecy ale wiaze sie to z kosztami wiec wkrotce bedzie ciekawsza niespodzianka dla panow z Vision :)
"4. Right of Withdrawal
Payments may be revoked within 14 days after receipt unless the corresponding Premium Account has already been used. The revocation must be announced via email to "
[email protected]". Revoked payments will be refunded to the payer. Any costs resulting from refunding the payment must be borne by the payer."
Extended Tibia Service Agreement punkt 4.
Po polsku:
"Płatności mogą zostać unieważnione w przeciągu 14 dni po otrzymaniu ich, Chyba że premium account jest już używany. Unieważnienie musi zostać zgłoszone mailowo:
[email protected].
Unieważnione płatności zostaną zwrócone płatnikowi. Jakikolwiek koszt zwrotu pieniędzy zostanie pokryty przez płacącego "
Czyli osoba która zakupiła pacc ma prawo zwrotu pieniędzy do 14 dni od otrzymania przez cipsoft wpłaty.
@down
Wątpie żeby nie wykupili sobie po takim czymś nowych pacców :)
"4. Right of Withdrawal
Payments may be revoked within 14 days after receipt unless the corresponding Premium Account has already been used. The revocation must be announced via email to "
[email protected]". Revoked payments will be refunded to the payer. Any costs resulting from refunding the payment must be borne by the payer."
Extended Tibia Service Agreement punkt 4.
Nie mowie o takim wycofaniuB) mozna zglosic kradziez karty/nie kontrolowane zakupy przez internet ktore rowniez zostana wycofanie, szczegol tkwi w tym ze wtedy zostana wycofane wszystkie tranzakcje a paccow zalozylem sporo w tym dla znajomych dlatego przygotowana jest ciekawsza niespodzianka
Burn zostal zpingowany, mial lagi , kicki co minute , mama wylaczyla mu kompa ,
zaspamili go itp. itd. etc.
A tak na serio to wreszcie dusk odwazyli sie na jakas akcje która nie tylko zakonczyla sie efektownie ale także efektywnie : )
I chociaż jestem za Vision to i tak Gz fraga : ) gl&hf
Burn zostal zpingowany, mial lagi , kicki co minute , mama wylaczyla mu kompa ,
zaspamili go itp. itd. etc.
A tak na serio to wreszcie dusk odwazyli sie na jakas akcje która nie tylko zakonczyla sie efektownie ale także efektywnie : )
I chociaż jestem za Vision to i tak Gz fraga : ) gl&hf
Yyyyyy Wyjdz -.-'
Yyyyyy Wyjdz -.-'
or? rofl'n'lol
Pall_Mall
20-03-2007, 21:39
Nie mowie o takim wycofaniuB) mozna zglosic kradziez karty/nie kontrolowane zakupy przez internet ktore rowniez zostana wycofanie, szczegol tkwi w tym ze wtedy zostana wycofane wszystkie tranzakcje a paccow zalozylem sporo w tym dla znajomych dlatego przygotowana jest ciekawsza niespodzianka
No jak narazie duzo gadania a efektow nie widac tak wiec czekamy na twoje niespodzianki jak beda jakies oczywiscie
bielskoyeye
20-03-2007, 21:52
Zamknij jape rumunie , dla takich jak ty zero respektu na rl jestes smieciem na tibi jestes smieciem faktycznie jest tak ze ty i bartek pasujecie do siebie , tylko moje pytanie brzmi ... KTO W TYM ZWIAZKU ROBI ZA KOBIETE??
Cyrillus
20-03-2007, 21:56
@smerfu
nie wyjdzie Ci to... ;] bo 1. musisz zglosic kradziez ; ] 2. zostana cofniete(zablokowane) wszystkie transkajce od momentu zgłoszenia kradziezy i wtedy jest invalid payment ;] jak by bylo tak jak mowisz to by byly ladne przekrety ;] wiec vision moze spac spokojnie ^^ chyba ;p
np kupuje super wypas kompa na allegro potem zglaszam kradziez karty a kompika mam ...
Elisabett
20-03-2007, 22:05
Nie wiem czy już to tutaj było ale zapraszam do udziału w Loterii do wygrania Demon Helmet.
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1584424
sallceson
20-03-2007, 22:07
Mozna wycofac wszystkie pacci do 12 miesiecy ale wiaze sie to z kosztami wiec wkrotce bedzie ciekawsza niespodzianka dla panow z Vision
czy moglbys podac na jakiej podstawie to stwierdzasz?
Nie mowie o takim wycofaniu mozna zglosic kradziez karty/nie kontrolowane zakupy przez internet ktore rowniez zostana wycofanie, szczegol tkwi w tym ze wtedy zostana wycofane wszystkie tranzakcje a paccow zalozylem sporo w tym dla znajomych dlatego przygotowana jest ciekawsza niespodzianka
czyli zglosisz 'kradziez' karty kilka miesiecy/tygodni po 'kradziezy' i co od razy wszystko zostanei wycofane? lacznei z innymi zakupami internetowymi? a tak wogole... warto? poswiecac tyle dla Tibii ktora jest TYLKO gra i to w dodatku MARNOTRAWSTWEM czasu - tak sobie spojrzalem na pskonejott.com i zauwazylem ze byles online ~2400 godzin od marca '06 do marca '07 co oznacza ze spedziles 100/365 dni z ostatneigo roku nad Tibia! (srednio ~6.5 h dziennie)
warto? jakby malo bylo straconego czasu to teraz jeszcze wycofywanie paccow
to samo tyczy sie innych osob ktor spedzaja tyle czasu nad tibia.. zastanowcie sie
WARTO?
http://youtube.com/watch?v=PVY5IpSDUYE
bueheheh dobra opcja ;d
@up
ziom warto... vision hakuje to dusk tez musi sobie w ten sposob radzic nie wspomne juz o tym ze james bedzie troche pieniążków do przodu : )
neutral.forum.fighter
20-03-2007, 22:23
czy moglbys podac na jakiej podstawie to stwierdzasz?
czyli zglosisz 'kradziez' karty kilka miesiecy/tygodni po 'kradziezy' i co od razy wszystko zostanei wycofane? lacznei z innymi zakupami internetowymi? a tak wogole... warto? poswiecac tyle dla Tibii ktora jest TYLKO gra i to w dodatku MARNOTRAWSTWEM czasu - tak sobie spojrzalem na pskonejott.com i zauwazylem ze byles online ~2400 godzin od marca '06 do marca '07 co oznacza ze spedziles 100/365 dni z ostatneigo roku nad Tibia! (srednio ~6.5 h dziennie)
warto? jakby malo bylo straconego czasu to teraz jeszcze wycofywanie paccow
to samo tyczy sie innych osob ktor spedzaja tyle czasu nad tibia.. zastanowcie sie
WARTO?
spytaj sie magramiego caltusa tryka moczykija spoxstera pavodiego i many many more czy tez bylo warto
LOL jedno wielkie
neutral.forum.fighter
20-03-2007, 22:30
Bo to Draco gra Qel obeznany forum fighterze
nie denerwuj mnie
wszyscy pisza na okolo ze to dziewczyna nam kopie dupy jakas 14-latka
wiec chcialem wszystkim uswiadomic jak jest
dla mnie to moze nawet "hitler" grac ta postacia ale to nie jest zadna GIRL
BTW: Sorry za brak edycji postu powyzszego ale nie chcialo mi sie juz montowac go
Cyrillus
20-03-2007, 22:38
nie denerwuj mnie
wszyscy pisza na okolo ze to dziewczyna nam kopie dupy jakas 14-latka
wiec chcialem wszystkim uswiadomic jak jest
dla mnie to moze nawet "hitler" grac ta postacia ale to nie jest zadna GIRL
BTW: Sorry za brak edycji postu powyzszego ale nie chcialo mi sie juz montowac go
lol... znawca muahaha to zes poinformowal ;< Ada to nie GIRL hahauahauahaua.
n/c majac fotki mozna stwierdzic ze to jest dziwczyna... ; p
btw ona nie ma 14 lat ;(
aa i qel = ada i prosze tego nie zmieniac :(
male info z hiberny
21:11 Tilsitolsi [24]: I buy free items.
@down
tak mam problem z "przetwazaniem infermacji" a z wlaszcza od Ciebie :( zreszta najmiej powinno was to interere kto na niej gral ;p a juz napewno nie byl to draco :<
neutral.forum.fighter
20-03-2007, 22:40
male info z hiberny
widze ze masz problemy z przetwarzaniem informacji
@up <-- dla wyjasnienia
ktos nas wczesniej karcil za to ze nam dziewczyna dupie kopie i sie kluciliscie ze to laska gra postacia
chcialem zdementowac ta infromacje
btw ona nie ma 14 lat ;(
aa i qel = ada i prosze tego nie zmieniac :(
male info z hiberny
@down
tak mam problem z "przetwazaniem infermacji" a z wlaszcza od Ciebie :( zreszta najmiej powinno was to interere kto na niej gral ;p a juz napewno nie byl to draco :<
zauwaz ze fotki zawsze przez neta mozna dawac fauszywe , nigdy niema sie pewnosci kto tak naprawde jest po 2 stronie komputera...
Cyrillus
20-03-2007, 22:52
zauwaz ze fotki zawsze przez neta mozna dawac fauszywe , nigdy niema sie pewnosci kto tak naprawde jest po 2 stronie komputera...
a kamerka kłamie? osobiscie jej nie widzialem ale...
@down
wiem o co Ci chodzi ;p
ale z kad wiesz? ; p
neutral.forum.fighter
20-03-2007, 22:59
omg nie w tym rzecz!!!!!!!!!!!!!
ada to dziewczyna nie ma w tym zadnych watpliwosci
ale na postaci qel gra jakis inny owner i nie jest dziewczyna
Lord Terus
20-03-2007, 23:19
Tak dajmy na to kupiłeś pacc 3 miechy temu i teraz dopiero zgłaszasz kradzież karty?? to chyba chore i nikt tego nie potraktuje poważnie :o
ja widzialem i rozmawialem :x
Tak dajmy na to kupiłeś pacc 3 miechy temu i teraz dopiero zgłaszasz kradzież karty?? to chyba chore i nikt tego nie potraktuje poważnie :o
Dokładnie. Co jakiś czas Jamesowi kradli karte(bo pacce były kupowane w różnych tertminach i różna ilość) i kupowali PACCe, a ten kapnął się po po pół roku czasu i pragnie wycofać jedynie część tranzakcji.... tak to ma wyglądać.
Ogłaszanie takiego czegoś przez Jamesa to herezja do tego kto po takim czymś by kupił pacc od ciebie albo cokolwiek na allegro.
btw....jednak na serio on jest rumunem z targu...
http://s94.photobucket.com/albums/l99/japa16/
password: toples
^ photobucket Qel
Khazul czy to własnie ona skoro pokazywała Ci się na cam?
Hellraiser
21-03-2007, 00:22
ja widzialem i rozmawialem :x
Niom, ja rozmawialem na Vencie.
http://s94.photobucket.com/albums/l99/japa16/
password: toples
^ photobucket Qel
Khazul czy to własnie ona skoro pokazywała Ci się na cam?
O ty łobuzie a myslalem ze tylko pare osob ma tylko to. :P, ja moge powiedziec ze to ona.
Laska jak laska.
Przecietna jak miliony innych na ulicy ale ma jednego wielkiego minusa-marnuje czas przed monitorem grajac w Tibie.
Tomcio^^
21-03-2007, 00:42
Nawet niezłe ciacho z Qel :>
eloelo520
21-03-2007, 00:44
Nawet niezłe ciacho z Qel :>
dla ciebie taki paszkwil to niezle ciacho , bo ty z domu nie wychodzisz. obejrzyj sie dookola a znajdziesz takich qeli mnostwo.
To teraz sonda!
Qel o Malenkie Mallenstwo??
eloelo520
21-03-2007, 00:52
To teraz sonda!
Qel o Malenkie Mallenstwo??
iwonka <3 ,
Pall_Mall
21-03-2007, 01:07
Iwonka uwiedzie Cie ołełełjjejejje
O ty łobuzie a myslalem ze tylko pare osob ma tylko to. :P, ja moge powiedziec ze to ona.
hahaha mozesz srasz nie widziales jej w rl na 100000% pwoeim wiecej dziewczyny siedzacy przy Tibi 24h na dzien tak nie wygladaja przykladem jest Malutkie Malenstwo(nie chcem tu nikogo obrazac) to na 100% nie ona tibijske mordy poznaje sie juz z kimlometra a ona nie pasuje na grajaca dziewczyne w tibie 24h z ngbotem i z hakerami w gildi....
wygladala by o wiele bardziej drastycznie niz wyglada :P
Hellraiser
21-03-2007, 01:14
hahaha mozesz srasz nie widziales jej w rl na 100000% pwoeim wiecej dziewczyny siedzacy przy Tibi 24h na dzien tak nie wygladaja przykladem jest Malutkie Malenstwo(nie chcem tu nikogo obrazac) to na 100% nie ona tibijske mordy poznaje sie juz z kimlometra a ona nie pasuje na grajaca dziewczyne w tibie 24h z ngbotem i z hakerami w gildi....
wygladala by o wiele bardziej drastycznie niz wyglada :P
Jak sobie chcesz chłopcze ;s
Że gra w Tibie musi to byc "kapsztyl" tja?, to jeszcze dużo przed tobą,.. ;s
Sachar = "StereotypMan"
Jak sobie chcesz chłopcze ;s
Że gra w Tibie musi to byc "kapsztyl" tja?, to jeszcze dużo przed tobą,.. ;s
Sachar = "StereotypMan"
hgagahahgaha lol to pewnie zdjecia jej pozadnej kolzenaki ktora wie co to podworko chlopak i znajomi i nie wie co to tibia i na pale naciskanie F2 zeby 1 piksel walnol paralizem 2 piksela huhasuhas
hgagahahgaha lol to pewnie zdjecia jej pozadnej kolzenaki ktora wie co to podworko chlopak i znajomi i nie wie co to tibia i na pale naciskanie F2 zeby 1 piksel walnol paralizem 2 piksela huhasuhas
ciezko byloby zfejkowac czy tez polaczyc wideokonferencje msn+ ventrilo :s
ciezko byloby zfejkowac czy tez polaczyc wideokonferencje msn+ ventrilo :s
mahahuhauhuahua jej kolzanka gadala a ona obok a zreszta co sie nie zrobi dla tibi przeciez sam wiesz...
ja tylko mowie ze ona jest za ladna na dziewczyne ktora siedzi 24h przed tibia i wpatrujaca sie w 2 piksele ale tez nie jest pwnt0zor own0zor wyjob0zor poprosu jest przecietna... aaa i za bardzo zadbana xd
mahahuhauhuahua jej kolzanka gadala a ona obok a zreszta co sie nie zrobi dla tibi przeciez sam wiesz...
ja tylko mowie ze ona jest za ladna na dziewczyne ktora siedzi 24h przed tibia i wpatrujaca sie w 2 piksele ale tez nie jest pwnt0zor own0zor wyjob0zor poprosu jest przecietna... aaa i za bardzo zadbana xd
no tak bo siedziales na moim miejscu i wszystko dokladnie widziales ;]
nie niewiem co sie robi dla tibii?
neutral.forum.fighter
21-03-2007, 08:11
@down
wiem o co Ci chodzi ;p
ale z kad wiesz? ; p
jak "skad" wiem
to wczesniej wrzucilem wypowiedz sephriota to mnie pojechales
ze ada to dziewczyna ...
btw mam to gdzies czy ma 10 czy 20 lat
aaa i mialem ladna kumpele grajaca nalogowo przez wakacje w tibie no troche dluzej
hih brzuch jej urosl teraz go spala :P ale dalej wyglada ok :D
Tomcio^^
21-03-2007, 08:26
dla ciebie taki paszkwil to niezle ciacho , bo ty z domu nie wychodzisz. obejrzyj sie dookola a znajdziesz takich qeli mnostwo.
Mi sie podoba bo jest w moim typie :| A jak tobie sie nie podoba to mnie to za przeproszeniem gówno obchodzi :| o gustach sie nie dyskutuje idioto -.-
Że ty siedzisz 24h przed kompem i sie nie myjesz/nie golisz to juz nie znaczy, ze kazdy.
@eloelo
Ciebie to chyba bardziej interesuje Taifun, skoro uwazasz, ze ona jest brzydka. Zgadzam sie z przedmowca
bielskoyeye
21-03-2007, 09:09
Looool
Zrozumcie Ze eloelo 520 To Konto Petra Ala Taifuna Na Tym Forum A On Wali Konia Dupa Jamesa
przyjzyjecie sie blizej ; p ma krzywy nos i w ogole nie jest jakas mega zajebist.a pozatym co wy sie tak nia podniecacie? ;| pierwszy raz dziewczyne widzicie?
btw. co to znaczy 'kramdron'?
Veltaxio
21-03-2007, 10:16
Znalazlem na jakims starym cd ten wmv Losariego , enjoy xDDD
http://rapidshare.com/files/21069504/vmw1***** (Zamiast gwiazdek . w m v)
bielskoyeye
21-03-2007, 10:43
keyloger!!!!!!
eloelo520
21-03-2007, 10:44
przyjzyjecie sie blizej ; p ma krzywy nos i w ogole nie jest jakas mega zajebist.a pozatym co wy sie tak nia podniecacie? ;| pierwszy raz dziewczyne widzicie?
e x a c t l y
czyściuteńkie :P
Tomcio^^
21-03-2007, 12:27
Na tym forum nie można mieć swojego zdania ze Qel jest ładna to wszyscy zaraz po tobie jada co za żal
Moge tylko powiedzieć ze panienka takiej urody jak ona nie powinna marnować czas przed kompem^^ chyba ze ma kilku ownerow/ownerek :D
Założę się że kilku panów piszących tu ze Qel jest brzydka gdyby coś kręcili z panienką takiej urody to chwalili by się każdemu 15x dziennie -.-
WYJDŹCIE Z PRZED KOMPÓW
@UP
kolejny raz jestem zmuszony zgodzic sie z przedmowca :) A co do reszty, to ani ja ani kolega nie pisal ze ona jest jakas mega super modelka. Po prostu jest ladna i osobiscie dziwi mnie to, ze taka dziewczyna zamiast wybrac sie na balety woli siedziec przed kompem. Bo ze malenkie~ siedzi przed kompem 24 to nie jest dziwne, gdyz ona ma urode oryginalna.
Kolejny powod do kibicowana vision :)
Dzieci dorosnijcie, nie wszystkie dziewczyny wygladaja jak wasze "idealy" ze schabow :)
Tomcio^^
21-03-2007, 12:55
Tak to jest gdy się ogląda za dużo pornoli :P
mozna znalezc czas i na rl i na tibie , tylko trzeba miec glowe
Hellraiser
21-03-2007, 12:58
Założę się że kilku panów piszących tu ze Qel jest brzydka gdyby coś kręcili z panienką takiej urody to chwalili by się każdemu 15x dziennie -.-
WYJDŹCIE Z PRZED KOMPÓW
Exactly, Boys,..
Exactly, Boys,..
Ok, Girl !
xxxxxdddddddddddd
Diablord
21-03-2007, 13:56
Ima to ten filmik, w którym na początku pada mestor z muzą Let's the body hit the floor? Jeśli tak to mam go na kompie i nie ściągam.
Stare dobre czasy :> Ima~ pm plx
p.s: Mmmm niezłe ciacho z Qel o.o
btw. co to znaczy 'kramdron'?
zapomniales o najwazniejszym to forum o tibi dla tibijskich lamusow co siedza 24h przy tibi wiec kaZdy chce miec taka "bubble"
Sonik'ex
21-03-2007, 15:30
no no Qel o ile to jest Qel jest ladna ale wy maniacy niechodzice na imprezki ani nic z tych rzeczy pelno jets takich ale przyznaje tak ladne i z takim levelem w tibi sie jeszce niespotkalem....
Hah, widze ze tutaj sie robi fanclub Qel, no baa, duzo jest ładnych dziewczyn ale ja nie porownuje jej do kazdej jaką widzialem, tylko oceniam samą Qel i dla mnie jest baaardzo fajniutka ;d;d
Zieleniak'of
21-03-2007, 16:14
Qel jest niezła 8o a Magrami się w niej zabujał i stracił postać :p
Mam nadzieję James, że ta niespodzianka to nie tylko puste słowa ;)
Czy znajdzie sie ktos zainteresowany danymi harcesha??? :)
no no Qel o ile to jest Qel jest ladna ale wy maniacy niechodzice na imprezki ani nic z tych rzeczy pelno jets takich ale przyznaje tak ladne i z takim levelem w tibi sie jeszce niespotkalem....
nom a ty to akurat najwiecej wiesz czy chodzimy na imprezki czy tez nie
Mam małą prośbę do Marsa czy twój kolega Nordmark, Reltih czy tam Hitler mugłby pokazać nam swoją fotkę, a nie się naśmiewa z innych a sam niech da swoje zdjęcie później niech się śmieje =)
moze da, moze nie, spytam sie go na gg :)
@Diablord
ta to ten
No no fajna jest :D...
Ale taka bezwzględna na tibi :(
team_pk_druid
21-03-2007, 17:55
Szukam pk teamu na 40-45 lvle (a raczej chciałbym załozyć nowy)
Wymagania:
2bp mf + utamo vita
pare sd
25lvl+ (sorcc/druid)
65 skills (kina/pally)
Pekowanie polegało by na:
1. Combo sd przed depo/domkiem
2. summony (fe,fd,ds,zerki) + jakies sd kiedy nasz cel hunci np. w kopalniach
I jak jestem tutaj to napisze również
SELLING: ...::: Dragon Lance :::... ...:::Bright Sword :::... ...::: SELL MONK/Ghoul - pay mf:::...
Aaaahhh mam 29 lvl 33 mlvl (drut)
Szukam pk teamu na 40-45 lvle (a raczej chciałbym załozyć nowy)
Wymagania:
2bp mf + utamo vita
pare sd
25lvl+ (sorcc/druid)
65 skills (kina/pally)
Pekowanie polegało by na:
1. Combo sd przed depo/domkiem
2. summony (fe,fd,ds,zerki) + jakies sd kiedy nasz cel hunci np. w kopalniach
I jak jestem tutaj to napisze również
SELLING: ...::: Dragon Lance :::... ...:::Bright Sword :::... ...::: SELL MONK/Ghoul - pay mf:::...
Aaaahhh mam 29 lvl 33 mlvl (drut)
I co wazniejsze jestes niedorozwiniety.
Ty akurat nie powinieneś się udzielać w tej kwesti bo brak ci 5 klepki.
Pozdro.
17:19 Venz [107]: hunted
17:19 Demin Myrius [54]: o matko juz wystarczy ze mnie harcesh huntuje xd
17:19 DeminMyrius [54]: a hunt niby za?
17:19 Venz [107]: za jajco
17:19 Venz [107]: jak nie wiesz
17:19 Venz [107]: u're hunted
Pieknie... GL zycze w ubiciu mnie... Moze za kilka miechow wyjde z pz...
Double post... sry... komp mi sie cos zmulil ;/
@down
Mozliwe ze cos przeskoczylo jak ustawialem w poscie zeby bylo jedno pod drugim bo jak wklejilem z Tibii to bylo takie jedno po drugim i nie ogarniete
Pall_Mall
21-03-2007, 18:49
17:19 Venz [107]: hunted
17:19 Demin Myrius [54]: o matko juz wystarczy ze mnie harcesh huntuje xd
17:19 DeminMyrius [54]: a hunt niby za?
17:19 Venz [107]: za jajco
17:19 Venz [107]: jak nie wiesz
17:19 Venz [107]: u're hunted
Pieknie... GL zycze w ubiciu mnie... Moze za kilka miechow wyjde z pz...
Dlaczego twoj nick jest napisany razem skoro pisze sie go osobno sam pisales??
To chyba powinno byc wklejone chyba ze w taki sposob przedstwailes na swoja rozmowe
Aha zeby nie bylo i nie lecial spam to sie tylko pytam i przedstawiam swoja opine w sposob uprzejmyB)
team_pk_druid
21-03-2007, 19:01
N/c szukam pk teamu a tu jakies ... Nirt ogarnij sie
Ty akurat nie powinieneś się udzielać w tej kwesti bo brak ci 5 klepki.
Pozdro.
Powiedzial 36 ms
W dupie byles gowno widziales
eloelo520
21-03-2007, 19:11
Dlaczego twoj nick jest napisany razem skoro pisze sie go osobno sam pisales??
To chyba powinno byc wklejone chyba ze w taki sposob przedstwailes na swoja rozmowe
Aha zeby nie bylo i nie lecial spam to sie tylko pytam i przedstawiam swoja opine w sposob uprzejmyB)
fake jak nic ; d
nirt - to , ze 36 ms to jeszcze nic , czytales ten comment ?
"My accaunt has ben Hacked. We Back Wars... Now I and My Friends Hunt Enemies..."
akałnt
fake jak nic ; d
Myslcie co chcecie ja wiem co widzialem i mozliwe ze ktos w tibi zwrocil na to uwage jak wklejalem na defalut... Napisalem na defalut "sell 5 bp sd" i za chwile otrzymalem msg od Venza.. Wkleilem to nawet Imargamowi (sry za spam:\) bo takie pisanie co chwila za nie wiadomo co "hunted" do kazdego dla mnie jest zalosne... Nigdy nie pisalem nic do Vision wrecz przeciwnie zycze im jak najlepiej ale tak jak wspominalem takie pisanie do kogos za byle jaki reason albo nawet bez "hunted"...
Powiedzial 36 ms
W dupie byles gowno widziales
Hah W dupie nie byłem i gówna nie widziałem a co tyczy się ciebie...
Nie dziw się że nie jestem dla ciebie zbyt miły...
Ale fakt że niewiedziałeś kim jestem...
I tak jesteś frajerem xD
Pozdro.
Elisabett
21-03-2007, 21:06
Ima jeśli możesz to wrzuć więcej takich archiwalnych rzeczy:).
Grorlam na Furorze owned xddddz 40 osob padlo, 51 visow na niego poszlo + nuby walace z vortexow
pusty grorlam ;/
team_pk_druid
21-03-2007, 22:47
Wyjąsni mi ktoś to:
21:27 Triondusis Sevon [138]: offer
21:27 Triondusis Sevon [138]: bs
21:27 Sain Peswi [29]: 8k
21:27 Triondusis Sevon [138]: HUNTED
21:27 Sain Peswi [29]: l
21:28 Sain Peswi [29]: k*
21:28 Triondusis Sevon [138]: Your Payment is This BS noob
21:28 Triondusis Sevon [138]: Triondusis Sevon / Venore
21:28 Sain Peswi [29]: ohh rly? where is price list?
21:28 Triondusis Sevon [138]: frajetze
21:28 Triondusis Sevon [138]: Hunted or Pay Bye
21:28 Triondusis Sevon [138]: Triondusis Sevon / Venore21:28
Triondusis Sevon [138]: Triondusis Sevon / Venore
Marianos
21-03-2007, 22:56
@up
Coś ci chyba nie wyszło.
Diabelek
21-03-2007, 23:05
Ty rybster ; i tak my jestesmy wyjatkowi ;; zwala ;
Znow nam na panny najezdzaja kurwa na forum ;;
Ataken irl Herr General!
Diabel\
Wyjąsni mi ktoś to:
21:27 Triondusis Sevon [138]: offer
21:27 Triondusis Sevon [138]: bs
21:27 Sain Peswi [29]: 8k
21:27 Triondusis Sevon [138]: HUNTED
21:27 Sain Peswi [29]: l
21:28 Sain Peswi [29]: k*
21:28 Triondusis Sevon [138]: Your Payment is This BS noob
21:28 Triondusis Sevon [138]: Triondusis Sevon / Venore21:28
Triondusis Sevon [138]: Triondusis Sevon / Venore
Triondusis nie ma takiego żałosnego ang ;-)
żałosne
21:28 Taifun Devilry [280]: bije mame krzeslem, a rumun to mezczyzna mojego zycia
......
Tomcio^^
21-03-2007, 23:26
Mam taka prośbę. Ma ktoś filmiki jak pada Draverik ( Chodzi mi o ten filmik ze słynnym GH ) i Aristo ? Jak tak to plx rehostnij ktoś xD
Mam taka prośbę. Ma ktoś filmiki jak pada Draverik ( Chodzi mi o ten filmik ze słynnym GH ) i Aristo ? Jak tak to plx rehostnij ktoś xD
Gdzieś go mam, poszukam i wrzucę
@team~
Klawy fake
Mar 21 2007, 22:52:46 CET Killed at Level 110 by Qel
and by Kerston
Apff :) pierwszy login po banie i odrazu dead :( jaka szkoda :(
Mar 21 2007, 22:52:46 CET Killed at Level 110 by Qel
and by Kerston
Apff :) pierwszy login po banie i odrazu dead :( jaka szkoda :(
Jaka szkoda ze macie nasrane w głowie i siedzicie na Vencie 24/7.
Ale z tego co wiem loot mimo rsa nie dopisal:)
po co siedziec 24/7 ? :D wystarczylo po 20 :) wiadomo ze apff wczesniej nie mial szans byc odbanowany :)
filmik z akcji :D
http://www.rogepost.com/n/9401733621
(zajmuje b. mało, trwa ok. 4 minut i dużo stania w miejscu jest co powoduje mały rozmiar, możecie przeskanowac ;D )
bielskoyeye
22-03-2007, 08:12
Zamknij Morde Ymy
Uwaga Nirt To Ymy!!!
Dla niedowiarkow film czysty jak lza a akcja jak akcja Vision-ladna, szybka, zgrana ;]
Veltaxio
22-03-2007, 09:55
Nirt nirt nirt , dlaczego siedzisz tyle na tym forum moze masz nasrane w glowie ?? :S
A jak ty jestes ymy to faktycznie masz nasrane bo tak szybko dales loga ze nawet soul fire nie wypalil XDDDD
neutral.forum.fighter
22-03-2007, 10:33
Zamknij Morde Ymy
Uwaga Nirt To Ymy!!!
uciekajcie ludzie w poplochu
lol i co z tego nawet gdyby to byl ymy :D?? mam zaczac sie bac ??
kurde chyba przestane na forum wchodzic
neutral.forum.fighter
22-03-2007, 10:37
Triondusis nie ma takiego żałosnego ang ;-)
żałosne
21:28 Taifun Devilry [280]: bije mame krzeslem, a rumun to mezczyzna mojego zycia
......
tylko bardziej zalosny omg
powiedzcie mu zeby nie wyzywal innych smieszny sie robi
uciekajcie ludzie w poplochu
lol i co z tego nawet gdyby to byl ymy :D?? mam zaczac sie bac ??
kurde chyba przestane na forum wchodzic
ok jednego nooba i lizodupa mniej ; ]
Mar 22 2007, 12:59:52 CET Died at Level 62 by a giant spider
jebac w dupe pierdolone chello kurwa mac
ja tego 60 mlvla chyba nigdy nie wbije -.-
Mar 22 2007, 12:59:52 CET Died at Level 62 by a giant spider
jebac w dupe pierdolone chello kurwa mac
ja tego 60 mlvla chyba nigdy nie wbije -.-
Chuj kogo to opchodzi że padleś przez chello, nie pisz tu takich bzdur bo jakby kazdy tak spamowal na forum na czym padl to zamota była tutaj :/ wiec nie pajacuj prosze cie
:< [zmien net na kablowke :D]
niezle visy w grorlama
ciekawy jaki najlepszy lot byl , bo ja widzialem to same noobki padaly 15+
gz pomyslu :p
Hellraiser
22-03-2007, 15:20
Ty rybster ; i tak my jestesmy wyjatkowi ;; zwala ;
Znow nam na panny najezdzaja kurwa na forum ;;
Ataken irl Herr General!
Diabel\
"Ja meine freund, diese mushi leckers sinnlos sein"
Chuj kogo to opchodzi że padleś przez chello, nie pisz tu takich bzdur bo jakby kazdy tak spamowal na forum na czym padl to zamota była tutaj :/ wiec nie pajacuj prosze cie
Tjena, Tjena ziom, Tu są wydarzenia z Furory on jest z furory pochwalil sie deską to jest lepsze niz wielki spam bluzgów, etc? I ciagle Dusk jest lepsze!, nie to Vision jest lepsze!, bla, bla,..
Diabelek
22-03-2007, 15:26
Aye, jak zwykle inteligentna wypowiedz kumpla Rybstera dodala smaczku jakze ciekawej konwersacji na naszym ulubionym forum!Co odpowie Zwidek? Co zrobi Khazul ze swoim internetem?
TEGO ORAZ WIELE INNYCH NOWOSCI DOWIECIE SIE JUZ W KOLEJNYM ODCINKU WASZEGO ULUBIONEGO SERIALU PT:"H wie Haare!"
Pzdr Rybster&Khazul
Diabel\
Aye, jak zwykle inteligentna wypowiedz kumpla Rybstera dodala smaczku jakze ciekawej konwersacji na naszym ulubionym forum!Co odpowie Zwidek? Co zrobi Khazul ze swoim internetem?
TEGO ORAZ WIELE INNYCH NOWOSCI DOWIECIE SIE JUZ W KOLEJNYM ODCINKU WASZEGO ULUBIONEGO SERIALU PT:"H wie Haare!"
Pzdr Rybster&Khazul
Diabel\
Chuj zrobie z internetem, w dupie go mam. Ledwo minely freezy i odrazu wrócily -.-
byu aol 48k;/
styl_nad_style
22-03-2007, 15:29
Nirt to nie Ymy... Sluchajcie tych plotek dalej, a napewno dobrze na tym wyjdziecie :)
neutral.forum.fighter
22-03-2007, 15:29
ok jednego nooba i lizodupa mniej ; ]
nie no super, jak mam sam sobie w tylek wlazic?? "lol"
Diabelek
22-03-2007, 15:31
Ale wy jestescie pojebani...
neutral.forum.fighter
22-03-2007, 15:33
mnie to tez nie oPchodzi :D
@up najmadrzejszy post jaki chyba dzisiaj widzialem :P
Zapraszam do loterii Demon Helmetu !
Wpisowe 5k, pozostało juz tylko 8 bliecików więc radzę się spieszyc :P
wiecej info pod tym linkiem:
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1584424
15:15 Evil kel'Ahrun [20]: Tajfun to down! i co tez mnie skopiujecie qrwa? debile!
(...)
(...)
(...)
15:16 CM Iscen on Furora [2]: Evil kel~ banished for non-English statement
łOhOhOo0o gm sie zjawil :baby:
Elisabett wejdz an tibie i napisz jaki numerek chcesz wziac bo sraszny spam w depo i zanim zobaczylem ze napisales to sie wylogowales :d
Veltaxio
22-03-2007, 17:20
PZPN/TK /14:49
fot. legialive.pl
W czwartek Wydział Dyscypliny PZPN wydał decyzję o zastosowaniu wobec klubu Arka Gdynia środka zapobiegawczego w postaci zawieszenia w rozgrywkach organizowanych przez PZPN na okres jednego miesiąca.
Decyzja objęta jest rygorem natychmiastowej wykonalności. Środek ten zastosowano w związku z postępowaniem dyscyplinarnym, w którym Arka jest obwiniona o przewinienia dyscyplinarne o charakterze korupcyjnym.
Odnośnie pozostałych obwinionych klubów WD PZPN czeka na ich formalne stanowisko w związku ze spotkaniami WD z klubami, które odbyły się w miniony czwartek.
Huauhahuahuahuahuauahuauhhau ;(
neutral.forum.fighter
22-03-2007, 17:58
fot. legialive.pl
W czwartek Wydział Dyscypliny PZPN wydał decyzję o zastosowaniu wobec klubu Arka Gdynia środka zapobiegawczego w postaci zawieszenia w rozgrywkach organizowanych przez PZPN na okres jednego miesiąca.
Decyzja objęta jest rygorem natychmiastowej wykonalności. Środek ten zastosowano w związku z postępowaniem dyscyplinarnym, w którym Arka jest obwiniona o przewinienia dyscyplinarne o charakterze korupcyjnym.
Odnośnie pozostałych obwinionych klubów WD PZPN czeka na ich formalne stanowisko w związku ze spotkaniami WD z klubami, które odbyły się w miniony czwartek.
co to do $#@$% wiadomosci sportowe chcesz pisac takie bzdury to lepiej nic nie pisz
Cyrillus
22-03-2007, 17:58
fot. legialive.pl
;( PZPN PZPN JE... PZPN ^^ ale to jeszcze nie koniec... ;(
dzisiaj my jutro wy ;s
@tego chyba nie bylo ; p
Mar 21 2007, 11:57:58 CET Killed at Level 74 by Zwidek
eloelo520
22-03-2007, 18:00
arka gdynia - hej , hej , jedna kurwe mniej
arka gdynia - hej , hej , jedna kurwe mniej
Dobrze sie czujesz?
[QUOTE=Veltaxio;1328695]Wiadomości
PZPN: Arka Gdynia zawieszona!
fot. legialive.pl
HAhahahahahaha Dobrze ;) jeszcze wyp***dolic do III ligi arke a Slask do I ;)
Wiadomo że kupiliscie mecz na barazach w 2003-2004 za 1mln podobno =D Pozdro =))
dobra opcja z tym sędzią z Tarnowa... jak oglądałem mecze które sędziuje, i sposób w jaki to robi to nasuwało mi się jedno pytanie:Czy ja oglądam przedstawienie w teatrze czy kurwa mecz piłkarski?
co to do $#@$% wiadomosci sportowe chcesz pisac takie bzdury to lepiej nic nie pisz
Imargam chce pokazac, ze interesuje sie czyms wiecej niz tylko Tibia.
dobra opcja z tym sędzią z Tarnowa... jak oglądałem mecze które sędziuje, i sposób w jaki to robi to nasuwało mi się jedno pytanie:Czy ja oglądam przedstawienie w teatrze czy kurwa mecz piłkarski?
Taka polska piłka i polscy sędziowie ;) nic nieporadzimy :< Zostaje nam jedna opcja .. tolerowac ten cały cyrk ;s
Taka polska piłka i polscy sędziowie ;) nic nieporadzimy :< Zostaje nam jedna opcja .. tolerowac ten cały cyrk ;s
Sędzia też człowiek
neutral.forum.fighter
22-03-2007, 21:02
dla twojej wiedzy albo i niewiedzy
na tym forum akurat interesujemy sie tibia(HEELOOOO!!!) jak Ci sie nie podoba to sobie pisz na onet.sport.pl do chuja(przepraszam za wyrazenie)
nie powiem, kocham pilke nozna staram sie spedzac caly weekend grajac w pilke ale nie staram sie na sile zainteresowac tym innych bo to nie miejsce od tego
eloelo520
22-03-2007, 21:04
Keel chce udowodnic kazdemu, iz jest inteligentny, stosujac pogrubiona pierwsza litere w kazdym poscie oraz nienaganny styl.
NiePrzecietny
22-03-2007, 21:41
Keel chce udowodnic kazdemu, iz jest inteligentny, stosujac pogrubiona pierwsza litere w kazdym poscie oraz nienaganny styl.
A ty probojesz udowodnic swoja glupote podszywajac sie za Spoxtera?
Cyrillus
22-03-2007, 21:56
[QUOTE=Flows;1328695][B]Wiadomości
HAhahahahahaha Dobrze ;) jeszcze wyp***dolic do III ligi arke a Slask do I ;)
Wiadomo że kupiliscie mecz na barazach w 2003-2004 za 1mln podobno =D Pozdro =))
ile ty masz lat? ... w polsce nie maja żadnych dowodów prócz zeznań (prawie nic) =] Arka w 3 lidze? ;< to chyba w twoim własnym świecie ;] we włoszech mieli NAGRANIA ROZMÓW ;] i juve wyladowalo w 2 lidze ;) a baraże za 1 mln to sobie możesz namalowąć ; o
@exp
zwidek 144 ^^
huh masslog
ups ima ;s
20:52 Zwidek [144]: 20:52 YOU ADVANCED FROM LEVEL 143 TO LEVEL 144.
HAIL :*:*
Imargam padl
Mar 22 2007, 21:23:47 CET Killed at Level 201 by Czipsu
@zwidek
Gz Lvla ! ;D
Haha.. gogo 281 :P
Street"Fighter
22-03-2007, 22:34
Tarrin Kerrax
Mar 22 2007, 21:25:54 CET Killed at Level 117 by Taifun Devilry
Niraet
Mar 22 2007, 21:25:52 CET Killed at Level 104 by Ymy
and by Czipsu
LOL?? Jak padl Imargam?
Buhaha Solo Frag Ima padles na 180~ ms?
<poliwaa>
LOL?? Jak padl Imargam?
<poliwaa>
Omg.. brawo inteligencji.. n/c
@Ymy
Tak jak mowiono.. Taifun doczekal sie swojego YmEgO..
FRAGI
vision 5:5 dusk+helpers (of course xD !)
#imargam
# terrin kerrax
Mar 22 2007, 21:25:54 CET Killed at Level 117 by Taifun Devilry
#barles karste
Mar 22 2007, 21:31:58 CET Killed at Level 130 by Taifun Devilry
#kerston
Mar 22 2007, 21:27:13 CET Killed at Level 125 by Yakapushi Mastah
and by Taifun Devilry
#niraet
Mar 22 2007, 21:25:52 CET Killed at Level 104 by Ymy
and by Czipsu
-------------------
#kolek el'baq
Mar 22 2007, 21:32:05 CET Killed at Level 125 by Katrila
and by Ma'rin
#Dalus on suns
Mar 22 2007, 21:26:10 CET Killed at Level 121 by Zwidek
and by Katrila
#dre'furora
Mar 22 2007, 21:33:23 CET Killed at Level 81 by Katrila
and by Xareta
#rael nabu
Mar 22 2007, 21:54:53 CET Killed at Level 112 by Sendrius
and by Yeetro
#Jixxufi
Mar 22 2007, 21:40:53 CET Killed at Level 94 by Xareta
and by Burn Abl
Cyrillus
22-03-2007, 22:38
LOL?? Jak padl Imargam?
<poliwaa>
kerston
yhy tak solo -.-
Barles Karste
Mar 22 2007, 21:31:58 CET Killed at Level 130 by Taifun Devilry
Cyrillus
22-03-2007, 22:46
ROSNIE NASTEPCA MAGRAMIEGO
Mar 22 2007, 21:32:05 CET Killed at Level 125 by Katrila
and by Ma'rin
wrogonastawiony
22-03-2007, 22:49
Uuu nie było mnie troche patrze a tu niezłe fragi, grats ;] Openik był czy cos takiego ?
Jakis filmik z wojenki ;)?
Roman Waleczny
22-03-2007, 22:55
Dajcie filma albo przynajmniej screen jak ten kozak Imargam zalicza glebe wkońcu wasz bosssssss i szef tego forum sprubował troche piasku....
bo ten pierwszy raz to sie nieliczy ;d
Cyrillus
22-03-2007, 22:56
Jakis filmik z wojenki ;)?
a skoczylo sie? ;s
ile 5:2 ? =/
Cyrillus
22-03-2007, 22:59
Bywaaaaa xd movie blz
Vision nic sie nie stąao Vision nic sie nie stało! Nic sie nie stało ; p
narazie 5:4 dla duskiness
Edit: Sorry 5:5
Hahahha <lol2> plx : )
taifun weszedl.. wbil kilka fragow.. vision wbilo.. podbilo do 5:3 i taifun uciekl ? xD Zeby nie bylo ze dusk przegrani wychodza.. hahahaha.. zal.. ><
Nice taktyka :P
Malpka i sephiroth owned podbno jeszcze :)
Turon De'Galx
22-03-2007, 23:04
Kto padł z Vision a kto z Duskiness? ;]
@UP
Poczytaj wyzej.
5:3 to koncowy wynik
Ale nie wynik sie liczy :)
Z drugiej strony jest latwiej prawda?:p
Kto padł z Vision a kto z Duskiness? ;]
Fragi http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=1329323&postcount=5393
Zwidek i Imargam expili na hydrach, Duskiness zrobilo massloga... Imargam poswiecil sie dla zwidka i sam padl... Na poczatku jak Vision bieglo pomoc bylismy w rozsypce i popadalo od nas 5 osob, potem kiedy sie zebralismy zaczelismy wbijac fragi i Taifun dal loga ;s Wynik bitwy 5:5...
Imargam, Kerston, Tarrin Kerrax, Niraet, Barles Karste padli z Vision.
Kolek el'baq, Dre'furora, Raaell Nabu, Jixxufi, Dalus on Sunss padli z Duskiness.
Malpka i sephiroth owned podbno jeszcze :)
Dla twojej wiadomosci niepadli , skad masz takie info ;p
Hellraiser
22-03-2007, 23:17
Użytkowników czytających ten temat: 53 (zarejestrowanych: 25, gości: 28)
@Topic
Więc jak to się dzisiaj alles skończyło?
Widzialem_Bota_Cien
22-03-2007, 23:17
Rodri troche mi wyjaśni "bylismy w rozsypce" w ogole ty masz postać w vision wiesz wątpie... bo kiedy imargam padl to ty juz byles na forum i pisałes posty a jak napisales wyżej "byliśmy" dziwna sprawa...
Styka Taki Wynik... szkoda ze zwidek Gleby nie zajebal o.O
btw. a co mial zrobic taifun gdy z jego gildi bylo na początku tyle samo co was a pozniej ich bylo 14 a was juz 20 to nie jego wina ze jego gildia nie ma zgrania albo raczej nie siedzi 24h na vent?
Hellraiser
22-03-2007, 23:22
Btw, to widze ze Duskiness i Vision to "Antychrysty" toczyli walka podczas filmu na TVN'ie " 21:30 Karol. Człowiek, który został papieżem"
Ofc, Joke bo zaraz któryś na mnie naskoczy, a nie chce mi sie robic dzisiaj jadki. :P
Btw, to widze ze Duskiness i Vision to "Antychrysty" toczyli walka podczas filmu na TVN'ie " 21:30 Karol. Człowiek, który został papieżem"
Ofc, Joke bo zaraz któryś na mnie naskoczy, a nie chce mi sie robic dzisiaj jadki. :P
Hahah.. ; >
Antychrysty.. xD ! nice ;D
Hmm no i dobrze ze popadali ****uchy z vision!
No i Visiony teraz placza jak im Duski mass logi robia i ich wybijaja :D
Pall_Mall
22-03-2007, 23:29
Pokaz mi jeden tekst gdzie ktos z vision sie zali?
Płakac to ty mozesz jak ci zabija twojego 9 knajta co wali z aksa i jest elo spoko
masz racje.
Jak to jeden uznal i powiedzial do vision 21:45 Psyho Derco [72]: KONIEC EXPA KUTASOGLOWE MAMUTY
HAHAHAH
EDIT
Pokaz mi jeden tekst gdzie ktos z vision sie zali?
Płakac to ty mozesz jak ci zabija twojego 9 knajta co wali z aksa i jest elo spoko
S*******AJ :)
Dla twojej wiadomosci niepadli , skad masz takie info ;p
a tak mi sie obilo o ucho :P
wrogonastawiony
22-03-2007, 23:31
O co to sie stalo ;< Cosik nie ma wpisow "Hail vision", gdzie ci forum-fighterzy ? Juz zmieniacie zdanie ? :(
Pamietam jak Taifun wchodził do wojny to było HAIL DUSKINESS, potem jak Vision wygrywało to było "HAIL VIRZYN !!!", nastepnie jak padł Ima, Zwidek, Katrila itd. na Edron to było znowu "HAIL TAJFUN!!!!", ostatnio to ciagle tylko Vision i Vision a dziś co ? Zmiana ?
po 1 wynik był wyrównany
PO 2 oni mają o 30% większe lvle
PO 3 oni mieli więcej osób online
PO 4 mieli przygotowany atak, u nas wszyscy zalogowali sie w ciemno i pobiegli bez wcześniej ustalonej z góry taktyki
PO 5 - trzeba im pogratulowac pomyslu i rozegrania. Choc raz pokazali ze COS potrafia zrobic ;-)
Pall_Mall
22-03-2007, 23:33
Teraz czekamy az nooby zaczna spamowac HAIL DUSZKNESZ!! HAIL TAJFUN!!
Teraz czekamy az nooby zaczna spamowac HAIL DUSZKNESZ!! HAIL TAJFUN!!
Hail Duszkinesz HAIL TAJFUN (TAIFUN) plebie zryty i co masz coś ?
neutral.forum.fighter
22-03-2007, 23:37
po 1 wynik był wyrównany
PO 2 oni mają o 30% większe lvle
PO 3 oni mieli więcej osób online
PO 4 mieli przygotowany atak, u nas wszyscy zalogowali sie w ciemno i pobiegli bez wcześniej ustalonej z góry taktyki
PO 5 - trzeba im pogratulowac pomyslu i rozegrania. Choc raz pokazali ze COS potrafia zrobic ;-)
gdzie tu tu widzisz wyrownany wynik??
dre'furora i imargam
strasznie wyrownanie
ohoho nie rozsmieszaj mnie
Pall_Mall
22-03-2007, 23:37
Hail Duszkinesz HAIL TAJFUN (TAIFUN) plebie zryty i co masz coś ?
Ta mam ze cie te pleby z Holandi zrobily
Teraz tlumacznie dla ciebie te geje cie przywizoly z Holandi
Naprawde przykro mi ze mieszkasz w gejowskiej rodzinie plebie pospolity
dre'furora i imargam
strasznie wyrownanie
ohohohoohoh 280ms,185ms,157ms,130 ed i tak dalej gdzie best sorc w Vision to 144 gdzie tu masz wyrownane szanse?
@down
dunie gejowski wymysl cos lepszego gejozo a pisz dalej te swoje glupoty i wypociny
Geje to twoi rodzie ty spierdolony kasztanie. A pleby cie pierdolily w dupsko szczurze jebany. i s*******aj bede pisal co chce kurwojebco zasrany -.- :*
Edit
Bym zapomnial ty masz gejowska rodzine spedalony bambrze a nie ja i nie odrazu na starych ****u jebany tez ci bede jechal na starych skoro mi jedziesz matkojebco
klimek1990
22-03-2007, 23:41
HuahuAHUhau Plynny Stolczyk?. zaczyna sie kolejne spamowanie pewnie wejde za 10 min i bedzie 10 stron wiecej xD..
Hail Duskiness _/
Widzialem_Bota_Cien
@pall_mall
odezwało się genialne dziecko dwóch pedałów
styl_nad_style
@several posts above
Ktos tam napisal, ze Duskiness mialo wszystko przygotowane, a Vision zalogowalo sie w ciemno. Wiec teraz mi powiedz... Co robilo Vision przez ostatnie 3-4 miesiace? ;]
Xzonixek
22-03-2007, 23:42
Hail Duskiness!
@Wrogo:
Ja jestem od poczatku za Duskami:):)
HuahuAHUhau Plynny Stolczyk?. zaczyna sie kolejne spamowanie pewnie wejde za 10 min i bedzie 10 stron wiecej xD..
Hail Duskiness _/
Nastempny z dusk hacked ... jebany psy vision kurwa
R.I.P dla ciebie!
Pall_Mall
22-03-2007, 23:46
Dobra pedalki nie odpisuje wam bo mi sie niechce mozecie sobie uznac ze jestescie lepszy czy jak wam to uswiadmaja wasi tatusowie walac was w dupe
btw.Pozdrowcie tatusiow
Dobra pedalki nie odpisuje wam bo mi sie niechce mozecie sobie uznac ze jestescie lepszy czy jak wam to uswiadmaja wasi tatusowie walac was w dupe
btw.Pozdrowcie tatusiow
Pedałki to twoi starzy. Nie odpisuj tylko idz ryczec w kiblu pierdolony dzieciaku neostrady ze wszyscy cie tu nie lubia bo kto lubi takich zrytych ****i jak ty. pewnie ze jestesmy lepsi. A tatusowie nas nie wala w dupsko tylko jak juz to tobie tak wali w dupe twoj tatus ze az ci do migdalkow dochodzi konska spierdolino.
wiesz co to dla ciebie --->>
Edit
Sory za slowa ale wkurzaja mnie tacy ludzie ...
Andrzej_Szatanek
22-03-2007, 23:52
No wiec tak mowi do was guru tego serwera i wogole!
Duskinesow bylo 2012013020320 nas bylo 2 w kafejce internetowej "pod pączkiem" imargam se wkrecil kozaka no ale niestety ugryzl piasek ehh jaka szkoda , co do zwidka , spierdolil z drabinki bo dussters przekupilo go pączkiem z nadzieniem waniliowym plus malego big maca !
Ale my i tak jestesmy zajebisci i wogole luz spoko jestem glodny....;/
Pamietajcie nasi fanowie i fanki ! 3 krolowie wielkich miast ! my rzadzimy ! HAIL wizjonnn Eloooo ziomki przybijcie pioNtki , taki maly off top
dre'furora i imargam
strasznie wyrownanie
omg Taifun i Zwidek ? czyz to nie roznica 135 lvli + ? :)
morda psie bo chuja sie znasz ;s
Myslicie ze stracilismy chec do walki ?
ze bylismy zesrani bądź zawiedzeni po tej akcji ?
BŁĄD!
jak dla mnie odnieslismy sukces :) mimo tego ze byli swietnie przygotowani, był remis mimo zaskoczenia które nam sprezentowali :)
Wojna nabiera obrotów i dobrze :)
btw.
zastanawiam sie czy Magrami nie gra Kolkiem :D free fraaags :D
No wiec tak mowi do was guru tego serwera i wogole!
Duskinesow bylo 2012013020320 nas bylo 2 w kafejce internetowej "pod pączkiem" imargam se wkrecil kozaka no ale niestety ugryzl piasek ehh jaka szkoda , co do zwidka , spierdolil z drabinki bo dussters przekupilo go pączkiem z nadzieniem waniliowym plus malego big maca !
Ehh.. to juz chyba po bajce.. ?
Wojna nabiera obrotow ? i dobrze ?
Zle ci ? tylko furora sie przez was jebie
Pedałki to twoi starzy. Nie odpisuj tylko idz ryczec w kiblu pierdolony dzieciaku neostrady ze wszyscy cie tu nie lubia bo kto lubi takich zrytych ****i jak ty. pewnie ze jestesmy lepsi. A tatusowie nas nie wala w dupsko tylko jak juz to tobie tak wali w dupe twoj tatus ze az ci do migdalkow dochodzi konska spierdolino.
wiesz co to dla ciebie --->>
mhm.. twój iloraz inteligencji mnie przerasta...
90% ludzi na tym forum to są na prawdę jakieś "ni3dojebusy"... Czy ty dziecko wiesz... że o tej godzinie to tylko siusiu paciorek i w kime? Matka Ci kupiła neo i się jarasz tekstami na poziomie jakiegoś kurwa 12 latka z patologią w rodzinie.. weź się ogarnij.. to temat o furorze..a nie o tym ilu masz i ile miałeś ojców.. żal mi Ciebie.
Topic:
szkoda ima i reszty.. tarrinka.. 5:5.. równo.. ogólnie jestem za Vision. po prostu podobają mi się ich akcje. powodzenia dla oby z wojujących Gildii!
Andrzej_Szatanek
22-03-2007, 23:58
Ehh.. to juz chyba po bajce.. ?
Chcialbym tylko zaznaczyc dupogryzie ze jestes zerem a tak wogole to hunted i kurde wogole jestem elo, a i fajnego masz fake w podpisie hmm wymyslanie takich bajek cie jara? to w tym tkwij kukiełko a teraz gryź kobze , Zwidek zostal przekupiony ,sprzedal sie za Poncz :D nie twoja wina i nie wina wirzyn,zdradzil nas , za to nie dostanie paczka przez 2 godziny ! to wystarczajaca kara !
Cyrillus
22-03-2007, 23:58
Vision Own3d ! Xd
podaj ip tego otsa plax...
@slize etc.
bluzgator rox?
@up jedziesz zwidkowi?
sivin sprzedal sie za wino ;]
taifun sprzedal sie za pacca
mallenke... ekhm... cukiernia?
magrami do dentysty 3na1 (chodzi o zeby)
ktos jeszcze? ehhh ;p szkoda gadac ;p
90% ludzi na tym forum to są na prawdę jakieś "ni3dojebusy"... Czy ty dziecko wiesz... że o tej godzinie to tylko siusiu paciorek i w kime? Matka Ci kupiła neo i się jarasz tekstami na poziomie jakiegoś kurwa 12 latka z patologią w rodzinie.. weź się ogarnij.. to temat o furorze..a nie o tym ilu masz i ile miałeś ojców.. żal mi Ciebie.
Topic:
szkoda ima i reszty.. tarrinka.. 5:5.. równo.. ogólnie jestem za Vision. po prostu podobają mi się ich akcje. powodzenia dla oby z wojujących Gildii!
Wlasnie ze sie nei ogarne. jakis cymbal o nicku pall mall bedzie jechal na moja ukochana gildie. I dobrze ze ima i tarin padli. Pograj na fuororze to zobaczysz nie jest fajnie expisz na tombie i ci sie w*******aja noochary vision na dragach juz nie mowiac tez o hydrach i innych expowiskach ... i wogole nie mam neostrady :D
sallceson
23-03-2007, 00:03
gratulacje dla obu stron bo w koncu cos ciekawego sie dzialo no i duski sie troche 'ogarneli' :)
prosimy o filmy.. mam wrazenie ze Vision sie nie pochwali wiec prosba skierowana do Duskow :)
a tak do calej spolecznosci forumowej...
To Forum nareszcie wraca do stanu ze swojej świetnosci... tzn im wiecej nawyzywasz tym lepiej :) zycze wam powodzenia i udanych akcji słownych no i milej konwersacji o homoseksualistach... trenujcie dalej swoje skille to moze kiedys uda Wam sie niezle wyzywac przez ~20 stron ?bo narazie jakos tak mało sie smieje czytajac niektore posty a kiedys to leżalem z bolem brzucha :) w kazdym razie polecam Scrabble :)
ps: ironia jakby ktos nei zalapal ^^
Still Knight
23-03-2007, 00:03
Ima sie poskladal i to jeszcze nie koniec ;]
Teraz czas na grubasa...
Padlo paru naszych ale laczna ilosc expa ktory stracilo Dusk rownowazy sie z tym co stracil ima xD
Expcie dalej dziewczyny bedziemy was odwiedzac ;p
Topic:
Wez idz na swoja pandorie 40+ msie
Ja nie kupowalem chara na allegro ;] Poprostu nudzilo mi sie to go wyciagnolem w góre;]. Ale my możemy expic a ty nie o to chodzi mlonie ;]Wyjdz to sie przekonasz tylko o to mi chodzi ;).
Zycze wiekszego powodzenia nastepnym razem na expie:p
Widzialem_Bota_Cien
23-03-2007, 00:09
@Suppcio
poszukaj sobie definicji dziecka neo i jakie jest znaczenie tego neo, wcale nie chodzi o neostrade... a pozniej kłapaj dziobem ok?
widać boska inteligetna wypowiedz "y.? spłyń?"
@down
nie wiem przez co cie stary zrobil ale widze ze słąby transfer był moze NEO?
Wlasnie ze sie nei ogarne. jakis cymbal o nicku pall mall bedzie jechal na moja ukochana gildie. I dobrze ze ima i tarin padli. Pograj na fuororze to zobaczysz nie jest fajnie expisz na tombie i ci sie w*******aja noochary vision na dragach juz nie mowiac tez o hydrach i innych expowiskach ... i wogole nie mam neostrady :D
ale można kulturalniej wypowiadać się na temat innych.
peace.
@Widzialem_Bota_Cien
y.? spłyń?
@down
x(
@Andrzej_Szatanek
Jesteś zajebiście śmieszny... Prawie" jak ani mru mru.
Film jest ale nikt z was nie dostanie
Andrzej_Szatanek
23-03-2007, 00:11
Ej ja chcialem cos powiedziec , wiem ze jestem zajebisty i panie na mnie leca no ale dzis bylismy jak zwykle lepsi a duskow bylo jak jusz muwilem durzo wiencej i wogole kurde ej ale to nie koniec ! wygramy to , mam zal do naszych fanuf , gdzie jestescie pytam ja was? kurwa normalnie dam zwidkowi ponczka i hepi mila bo sie poplakal tłuczek jebany ,nie jego wina stara chce go wyjebac z chaty bo ojcu kanapki do pracy pod*******a ;/ ma problemy w domu i wogole a imargam chodzi na silke i z 30 kg na klte wyciska juz 32 i chce nas bic wszystkich , koksy robia swoje eh, tarin bije sie z odbiciem w lustrze dlatego nie byl taki ogarniety bo on przeciesz jest silny i bardziej spoko nawet ode mnie kurde , pierdole ide zwidkowi zajebac ponczka , jak nie wroce za 10 min znacy ze mnie cyckiem powalil ;/
Ej ja chcialem cos powiedziec , wiem ze jestem zajebisty i panie na mnie leca no ale dzis bylismy jak zwykle lepsi a duskow bylo jak jusz muwilem durzo wiencej i wogole kurde ej ale to nie koniec ! wygramy to , mam zal do naszych fanuf , gdzie jestescie pytam ja was? kurwa normalnie dam zwidkowi ponczka i hepi mila bo sie poplakal tłuczek jebany ,nie jego wina stara chce go wyjebac z chaty bo ojcu kanapki do pracy pod*******a ;/ ma problemy w domu i wogole a imargam chodzi na silke i z 30 kg na klte wyciska juz 32 i chce nas bic wszystkich , koksy robia swoje eh, tarin bije sie z odbiciem w lustrze dlatego nie byl taki ogarniety bo on przeciesz jest silny i bardziej spoko nawet ode mnie kurde , pierdole ide zwidkowi zajebac ponczka , jak nie wroce za 10 min znacy ze mnie cyckiem powalil ;/
A czas ucieka... rączki na biurko,zapnij rozporek,umyj rączki i ząbki. potem paciorek i do łóżeczka
@up
hehe dokladnie to mialem napisac...
@2up
Petro?
Andrzej_Szatanek
23-03-2007, 00:17
A czas ucieka... rączki na biurko,zapnij rozporek,umyj rączki i ząbki. potem paciorek i do łóżeczka
ej nie smiej sie ziom karwafa ! zwidka grubego pokemona przekupili nie nasza wina ze ten jebany ciapciak sprzedal sie za ponczki ! bedziemy pisac apelacje do wszystkich piekarni aby nie robily ponczkow bo na zwidka zle dzialaja !
JEstem Best rox i wogole , za mundurem panny sznurem Elo, zaczalem rymowac ! fajnie ?
ej nie smiej sie ziom karwafa ! zwidka grubego pokemona przekupili nie nasza wina ze ten jebany ciapciak sprzedal sie za ponczki ! bedziemy pisac apelacje do wszystkich piekarni aby nie robily ponczkow bo na zwidka zle dzialaja !
JEstem Best rox i wogole , za mundurem panny sznurem Elo, zaczalem rymowac ! fajnie ?
spoko tez cie lubie bo jestes super elo siema wonsz boa dusiciel demona joł hiho gangsta paya masta kila czołowy napastnik( IRONIA)B)
Bongozzpl
23-03-2007, 00:22
Tarrin nie mial szans na przezycie, duel 280 sorc vs 120 sorc. james wydyganiec pierwszy zawijal jak zobaczym kogos z vision. spaaw miales fuksa ze nie bylo wiecej osob bo by cie dawno zdjeli. dusterrs czy jak oni tam to wogole szkoda gadac co oni robia ze soba. wiec ogolem po ostatnim battle i tak vision lepiej wypadlo. Hail!
Andrzej_Szatanek
23-03-2007, 00:22
spoko tez cie lubie bo jestes super elo siema wonsz boa dusiciel demona joł hiho gangsta paya masta kila czołowy napastnik( IRONIA)B)
Ej ziomek kurka nie probuje byc taki elo jak ty i wogole mlodziezowy styl , nie wyzywaj mnie ja pierdole oco ci chodzi , nie chce sie bic.....opierdole ci marchewe na zgode i grubego ponczka ci dam , ale ostrzegam , gruby sie msci dopadnie cie jak bedziesz jadl kanapki w szkole opierdoli cale i wogole jest zly , ide na ryby bo jebie dramatem ziomek wiec PIS ! taki ziomalski tekscik od skejdobrdow z mojego osiedla wzialem !
Andrzej_Szatanek
23-03-2007, 00:29
Ej chcialem dodac tylko tyle , pije teraz z kumplami Piwo marki karmi ! oblewamy nasza akcje ! kurna olek ja pierdole jaki ja jestem eloooo sam sie dziwie ze ktos moze byc taki zajebisty!
MSg do wszystkich lachonów<taki skrot od lasek , mlodziezowy>jak chcecie sie spotkac prosze pisac na Priw Bejbe ! Grooarr tygryski zjem was w calosci !
@zwidek
dostajesz warninga ! jeszcze jeden wybryk taki jak dzis i ni huja torbielcu nie dostaniesz tydzien paczka ! ha ! owned Torpedo !
klimek1990
23-03-2007, 00:34
HAJL "Andrzej_Szatanek" !! Super Mega Hiper Playa Maska! On Jest The Bestcior! PwnzoR Leszcze!
Dla ziomków szacunek dla frajerow pogarde!
Andrzej_Szatanek
23-03-2007, 00:37
HAJL "Andrzej_Szatanek" !! Super Mega Hiper Playa Maska! On Jest The Bestcior! PwnzoR Leszcze!
Dla ziomków szacunek dla frajerow pogarde!
Ej chlopku ja ci tylko chcęm powidziec ze kurcze masz przerypane u wirzyn i jestes huntet forewer ! aha my mozemy byc leszcze ale zwidka kurwa nazwij albo sumem albo wielorybem , imargam to skrzek zaby co najwyzej ! hehe ale jestem dzis dowciapny a wiecie cemu ? ogladalem maraton usmiechu z kolegami z klasy hehe , mam takich dwuch , Jerzy i MAurycy , czasem se dowcipy robimy....i wogole kurcze hehe smiesznie jest ! faajowo ! Haj wizjon ! hail Gdansk co nieee >?
klimek1990
23-03-2007, 00:42
O Zesz W Ku**e!. Alez ty grozny :<. ja 4 ever!?.. a moge prosic tak gdzies o 3 kk paymenta chociaz? zarobie robiac UhY Moim super playa masta Master Sorcererem :)
Andrzej_Szatanek
23-03-2007, 00:44
O Zesz W Ku**e!. Alez ty grozny :<. ja 4 ever!?.. a moge prosic tak gdzies o 3 kk paymenta chociaz? zarobie robiac UhY Moim super playa masta Master Sorcererem :)
s*******aj na płot ! pajmento to zgrzewka ponczkow truskawkowych dla zwidka i jakies zastrzyki dla imargama bo te dwa kozidupy pierdolna nam nie dlugo a w naszej kafejce " pod ponczkiem" z wycienczenia , no pierdoleni ja nie wiem oni niby bracia ale napewno maja innych ojcow , zwidek syn matki i arbuza , ima syn matki i trzciny..... ehhh co za czasy, ide oglondac tvn meteo. elo
Koleka smierc wygladala nastepujaco ~.~
Zwidek: ponczek albo za*******amy
Kolek : nie mam ej wez nie bij dam ci na big maca
Zwidek: ponczek kurwa
Kolek : dam ci w depo no wez
Zwidek : PONCZEK KURWA JESTEM GLODNY
Kolek : wal sie prosiaku dusstersi ci dali z nadzieniem waniliowym opier~~ mi kolbe -.-
i w tym momencie cala gildia vision rzucila sie na biednego 125 ek ;<
Bo nie mial na ponczka dla grubego ;( ..............co za Power Abusing X(
Wolnemiastogdansk
23-03-2007, 01:00
Taifunie Devilry twoja ucieczka z pola walki świadczy o bohaterstwie całej gildi duskiness, ale my z Gdańska rozumiemy to bo tak jak ty uciekałeś dzisiaj tak wy kibice z Podbeskidzia Bielsko Białej będziecie uciekali w sobotę przed kibicami Gdańskiej Lechii. Ty który wypowiadasz sie jako "Andrzej Szatanek" zamknij morde końska spierdolino bo jesteś nikim zakało bielskiej rodziny.
~Kibic Gdańskiej Lechii
Taifunie Devilry twoja ucieczka z pola walki świadczy o bohaterstwie całej gildi duskiness, ale my z Gdańska rozumiemy to bo tak jak ty uciekałeś dzisiaj tak wy kibice z Podbeskidzia Bielsko Białej będziecie uciekali w sobotę przed kibicami Gdańskiej Lechii. Ty który wypowiadasz sie jako "Andrzej Szatanek" zamknij morde końska spierdolino bo jesteś nikim zakało bielskiej rodziny.
~Kibic Gdańskiej Lechii
Całe duski uciekły, ale ucieczka taifuna jest spowodowana utratą neta (ponoc)
Wolnemiastogdansk
23-03-2007, 01:12
Duski ciągle mają jakieś problemy. Jak nie są pingowani to nie mają neta.. Ich wymówki są śmieszne.. Każda ucieczka w ich wykonaniu ma usprawiedliwienie.
~Kibic Gdańskiej Lechii
Widzialem_Bota_Cien
23-03-2007, 01:16
the old widow na pohu....
@up tak samo mozna powiedziec o tym jak vision sie boi wyjsc na opena tam gdzie chca dusk~~
Wolnemiastogdansk
23-03-2007, 01:18
Łukaszu Kałwa jak będę w Bielsko Białej to czy ty mieszkasz daleko od stadionu ? Bo ja jestem z sierocińca i nie stać mnie na plan miasta a chciałbym się z tobą spotkać i Ci morde obić.
~Kibic Gdańskiej Lechii
Zgadzam sie z bratem po barwach: Wolnemiastogdańsk
W sobote wpadamy do bielska i pokażemy co i jak...
i nową piosenke umieć!!!!!!
Kto dzisiaj wygra?!
Jasne że Gdańska Lechia!(x4)
LalLalalalalaLAlaLalalaLAlalalaLaLaLALALALALla
NiePrzecietny
23-03-2007, 03:24
Taifun to palorob i trzesi dupa boji sie stracic lvl taka prawda pamietam wojne sun-duss ile on osob kosil mala bania a teraz boji sie zabijac nie wiadomo czemu niedlugo bedziecie mowic "czemu on spierdolil!?" "Bo podobno mial zgage a reni nie pomoglo wiec poszedl na kompot do babci w podpierdzinie dolnej obok slaska"
Moral: Taifun "w tibi" Kozak to on jest w pysku (Zwidzio wiecej fragow zaliczyl jedynie 2 x mniejszy lvl ale nic to jest nasz boski taifun i ma protka u zeusa to sie nie liczy) "na rl" to on kozak moze by byl ale na komedzie powiatowej
Taifun to palorob i trzesi dupa boji sie stracic lvl taka prawda pamietam wojne sun-duss ile on osob kosil mala bania a teraz boji sie zabijac nie wiadomo czemu niedlugo bedziecie mowic "czemu on spierdolil!?" "Bo podobno mial zgage a reni nie pomoglo wiec poszedl na kompot do babci w podpierdzinie dolnej obok slaska"
Moral: Taifun "w tibi" Kozak to on jest w pysku (Zwidzio wiecej fragow zaliczyl jedynie 2 x mniejszy lvl ale nic to jest nasz boski taifun i ma protka u zeusa to sie nie liczy) "na rl" to on kozak moze by byl ale na komedzie powiatowej
synu policjanta zamknij ryj jak kogos nawt na oczy nie widziales co ty wiesz o terazniejszej mlodziezy jak ty z domu nie wychodzisz?
neutral.forum.fighter
23-03-2007, 08:00
ohohohoohoh 280ms,185ms,157ms,130 ed i tak dalej gdzie best sorc w Vision to 144 gdzie tu masz wyrownane szanse?
@down
dunie gejowski wymysl cos lepszego gejozo a pisz dalej te swoje glupoty i wypociny
widziales gdzies 157 ms na battle?? bo ja nie
btw to wy twierdzicie ze vision jest elo i wogole fajni sa tacy i mocni zgraniem nadrabiaja gdzies to slyszalem
neutral.forum.fighter
23-03-2007, 08:09
omg Taifun i Zwidek ? czyz to nie roznica 135 lvli + ? :)
morda psie bo chuja sie znasz ;s
Myslicie ze stracilismy chec do walki ?
ze bylismy zesrani bądź zawiedzeni po tej akcji ?
BŁĄD!
jak dla mnie odnieslismy sukces :) mimo tego ze byli swietnie przygotowani, był remis mimo zaskoczenia które nam sprezentowali :)
Wojna nabiera obrotów i dobrze :)
btw.
zastanawiam sie czy Magrami nie gra Kolkiem :D free fraaags :D
pies?? tak wlasnie tak cie zaplodnili, ale miales to szczescie ze chociaz twoja mama byla homosapiens
Zal niektorych z was... Czego wy sie czepiacie ich tak ciagle? Wezcie czepcie sie Imargama ktory na glebe sie wylozyl a nie tylko Dusk...Dusk...Dusk jak wiem to Vision dyktowalo warunki tej wojny... Mowicie ze Taifun spier***** a Katrila co ? tez uciekal po Port Hope
Cyrillus
23-03-2007, 10:00
to jest dobre ^^ petro wie kiedy net padnie ; ]
NiePrzecietny
23-03-2007, 11:59
synu policjanta zamknij ryj jak kogos nawt na oczy nie widziales co ty wiesz o terazniejszej mlodziezy jak ty z domu nie wychodzisz?
odezwal sie hujagram 1 lvl na rooku =.= na ciebie szkoda klawiatury widzales bitwy sun-duss? widzales ile on fragow mial a tera? jakznajdzie jakiegos ziomka po za pz to tylko spam i nic innego na open nie wychodzi bo sie boji straty lvl najgorsza ciota jaka znam
@Edit
Myslisz ze bedziesz mu lizal dupe to cos dostaniesz , fakt jestem za vision ale jedynie dlatego ze mam tam paru kolegow.
Hegemmon
23-03-2007, 12:35
wyzywajcie się tak dalej... ja lubię warny za to rozdawać :P
w ostateczności i temat można zamknąć, więc buzie na kłódkę bo będzie źle ;)
xDD Wiecie jak macie zly humor przez deda czy cos to proponuje ten temat : D czytanie waszych postow potrafi sprawic ze usmiechnie sei kazdy xD
Jak to jest... Non pvp - nie da sie grac przez polakow bo ci zajebia loot/powyzywaja/beda bloczyc i lurowac
A co do war : D Czemu kiedy polacy sie bija zawsze jest o tak "SSIJCIE KURWA SZMATY JEBANE,HAAHHA PADLES PEDALE HAHAAHH FRAJER" itd.
Vision vs Duskiness war jak war tyle ze polacy sa po obu stronach.Jednak co czyni ta war wyjatkowa? wasz "szacunek" do przeciwnika xD.
Po co wam taka war gdzie kazdy kazdego hackuje? zalled -.-
Btw... Jezeli to prawda ze Imargam sie poswiecil to chyba swiadczy ze Vision wcale nie jest banda "polaczkow" ktorzy tylko dla expa zyja i tylko to robic umieja (tak jak ja wszystkich serwerach) Bo jak narazie spotkalem sei tylko raz z takim czyms... Zreszta jak ktos z was byl na war to sam dobrze wie (o ile ktos napisal ty zostajesz my loga dajemy) to ek sie buntowal bo jak to tak on sam nie padnie ! : P
Edit: Btw
Co do tych ucieczek Taifuna,Katrily phi LUDZIE TO NIE SREDNIOWIECZE tutaj nie ma tak ze jak uciekne z war to bede sie plul do konca zycia ze postapilem nie honorowo :< Jak robi sie syf to trzeba sie wycowaf a potem uderzyc z zaskoczenia ponownie niz trafic lvlel.... myslicie ze open battle to ejst to? Taifun i Imargam maja przes..rane bo w przeciwienstwie do innych jak oni sie pojawiaja na battle to przeciwnik glownie koncentruje sie na nich i stara sie go zlikwidowac :< zeby potem szpanic ze ubili herosa (Dla przykladu imar padl i juz sie zaczelo pisanie :O)
A może poprostu następny frag taifa równał sie z banem ? I wtedy czy by uciekał czy nie to by i tak zniknął.
Mar 23 2007, 11:56:36 CET Died at Level 61 by a demon skeleton
2 dni - 2 kicki - 2 dedy
kto chce mi kupic aola? :)
@Ampul
To juz drugie takie poswiecenie Imargama w ktorym padl ;)
~Kibic Gdańskiej Lechii
harcesh hakuje (nie mowie ze dusskow kogos napewno juz zhakowal) wiec to swiadczy o calym vision o.O?
Nie badzcie smieszni.
Imargam wcale sie nie poswiecil...po prostu nie wszystko poszlo po jego mysli i wpadl w zasadzke.
Nie byliscie tam nie widzieliscie nawet filmu wiec darujcie sobie takie wywody.
Film bedzie opublikowany w najblizszym czasie w formacie wmv.
bielskoyeye
23-03-2007, 14:27
zamknij pizde kurwo
Oni się biją, a wy jęczycie na te Vision jakbyście niedorozwinięci bili.. pojeczcie na Dusk, a nie zazdrościcie zebranych tam wysokich leveli.. To, że drugi raz na tyle akcjiii im nie wyszło- ich problem.. Nie są IDEALNI jak wy, ale grają w tibię najlepiej jak mogą! Hail dusk/vision jak kto woli ; )
Btw.. Petro wraz ze swoim Podnózkiem Ymciem zakoncze te załosne zabawy na forum... "Andrzej Szatanek" "Grubello" ; )
Lubimy ludzi głupich, ale wy to chyba przesada-.-
Nie badzcie smieszni.
Imargam wcale sie nie poswiecil...po prostu nie wszystko poszlo po jego mysli i wpadl w zasadzke.
Nie byliscie tam nie widzieliscie nawet filmu wiec darujcie sobie takie wywody.
Film bedzie opublikowany w najblizszym czasie w formacie wmv.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1329959#post1329959
juz jest xd
Ja tam wole go nie sciagac gosciu posta z edytowal po scanie... :evul:
:P
http://rapidshare.com/files/22394584/Vision_rox.rec.html
http://sport.onet.pl/74318,1248685,1507698,wiadomosc.html
Veltaxio
23-03-2007, 15:41
Siema ziomki , khazul dzis chce demon helmet. Co do mojego deada to tak bywa ale co poradzic i tak my ich cisniemy :D
ARKA DO ROOKA!!!! XDDD
POZDRO :)))
Krzysiek16
23-03-2007, 16:06
Nie no sorry za gadanie nie na temat, ale Imargam weź prosze zamknij morde już z gadaniem Arka do rooka itd. Tyczy się to też innych użytkowników. To nie temat o pilce nożnej, jak chcesz to zrób taki ;|
Co do OB to uważam, że Dusski teraz wygrały. Jak ktoś już pisał straty w expie Imargama są większe niż straty 5 osób z Dussk, które padły ;]
I prosze nie gadajcie teraz, że Dusski wygrały tą bitwe, bo mają większe lvl, a tak to cioty itp. Jak coś nie pasuje to niech ludzie z Vision zrobią takie same levele i nie będzie problemu, ale teraz pytanie czemu takich nie mają...Ta wypowiedź tylko dla tych co tak do tego podchodzą ;)
bielskoyeye
23-03-2007, 16:09
Kurwa ziomek jestes kurwa jedynom mondrom osobm tutaj jakby oni sluhali takich jak my to by kurwa furora wyglondala inaczej bo zobacz taki petro to kurwa jest ziomek jak ja ., bo co byscie nei grali to on zondzi na furora i jak fikasz to padasz a imargam juz padl s*****el jebany w dupe wy******* przez stado wscieklych petro-dingo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13:34 Shelbo [100]:13:33 You advanced from Level 99 to Level 100.
:*:*:*:* gz bro
Siema ziomki , khazul dzis chce demon helmet. Co do mojego deada to tak bywa ale co poradzic i tak my ich cisniemy :D
ARKA DO ROOKA!!!! XDDD
POZDRO :)))
Chcieć zawsze można :D zobaczymy kto wygra :D
Marzy mi się zrobienie MPA lottery XDDD byłby ktoś chętny?
ta, gz shelbo !
Wolnemiastogdansk
23-03-2007, 16:37
Nie no sorry za gadanie nie na temat, ale Imargam weź prosze zamknij morde już z gadaniem Arka do rooka itd. Tyczy się to też innych użytkowników. To nie temat o pilce nożnej, jak chcesz to zrób taki ;|
Co do OB to uważam, że Dusski teraz wygrały. Jak ktoś już pisał straty w expie Imargama są większe niż straty 5 osób z Dussk, które padły ;]
I prosze nie gadajcie teraz, że Dusski wygrały tą bitwe, bo mają większe lvl, a tak to cioty itp. Jak coś nie pasuje to niech ludzie z Vision zrobią takie same levele i nie będzie problemu, ale teraz pytanie czemu takich nie mają...Ta wypowiedź tylko dla tych co tak do tego podchodzą ;)
Weź kurwa sie ogarnij koleś to duski s*******ały do pz tak jak będą s*******ać w sobote. Więc lepiej zacznij myśleć nie liczy sie jaki był wynik tylko kto uciekł. Widać stary, że nie ogarniasz w tą gre a jak chcesz wylizać dupke taifunowi to umów sie z nim i z Ymym proste.
~Kibic Gdańskiej Lechijki
Widzialem_Bota_Cien
23-03-2007, 16:41
ogladałem filmik
Fens on Furora duzo pisze do yeetra nie dobrze.. nie zebym sugerował coś :P
Vision sobie liczy nieraz fragi tak "Dusk & Supporterzy"
Ciekawe co by bylo jakby takie osoby Rivson, Yumeii itp. które widać na filmie By padły od duskow ciekawe czy byście fraga policzyli... dla dusk.. ?
@w11 zgłoś się... debili poniżej
Wolnemiastogdansk
23-03-2007, 16:47
ogladałem filmik
Fens on Furora duzo pisze do yeetra nie dobrze.. nie zebym sugerował coś :P
Vision sobie liczy nieraz fragi tak "Dusk & Supporterzy"
Ciekawe co by bylo jakby takie osoby Rivson, Yumeii itp. które widać na filmie By padły od duskow ciekawe czy byście fraga policzyli... dla dusk.. ?
Weź sie stary ogarnij wogóle co ty porównujesz.. S*******aj z tego forum i nie w*****aj ludzi bo skonczysz jak magrami albo inny pleb.
~Kibic Gdańskiej Lechijki
Krzysiek16
23-03-2007, 16:49
Do typa wolnemiastogdansk:
Człowieku przestań, źle chyba mnie zrozumiałeś i odrazu liże dupe Taifunowi ta? Tak szczerze jebie mnie Taifun je*ie mnie on i reszta ludzi naprawde ;| I tak liże dupe Tafunowi,bo powiedziałem że tym razem wg. mnie Dusski wygrały bitwe ;/
Ogarnij sie człowieku. Szkoda takich jak ty kibicu gdańskiej lechijki ;| Napisałem to tylko żebyś uświadomił sobie że nikomu nie liże dupy bo to tylko gra i na niej mi naprawde nie zależy tzw. Real ;]
Tomcio^^
23-03-2007, 17:05
Fens powiem Ci że cie lubiałem ale teraz jesteś dla mnie psem. Pozdro :)
A ja pogratuluje Duskiness za akcje ostatnią Gdzie padło sporo osób np.
-Imargam
-Barles Karste
-Kerston
...and moreee haha Gratz Duskiness!!!
Widzialem_Bota_Cien
23-03-2007, 17:19
Dussters nie atakujcie vision bo was rozgniotą lepiej koście supporterów im bedzie latwiej (czyt. Duską), vision nie bedzie miało pokrycia i noobow w koło siebie wiec dla dusk droga otwarta i wyjebia all.
nie rozumie tez jednego jeśli chcecie zeby furora staneła na nogi musicie działac bo to wy na tym tez tracicie popatrzcie na ceny itemów albo czy uda wam sie sprzedać MPA w dobrej cenie... a wy tylko liczycie na dusk... nie bac sie walczyć to gra ale trza sie nieraz unieść honorem i wziaść sie w garść - tylko z głowa :P
Do typa wolnemiastogdansk:
Człowieku przestań, źle chyba mnie zrozumiałeś i odrazu liże dupe Taifunowi ta? Tak szczerze jebie mnie Taifun je*ie mnie on i reszta ludzi naprawde ;| I tak liże dupe Tafunowi,bo powiedziałem że tym razem wg. mnie Dusski wygrały bitwe ;/
Ogarnij sie człowieku. Szkoda takich jak ty kibicu gdańskiej lechijki ;| Napisałem to tylko żebyś uświadomił sobie że nikomu nie liże dupy bo to tylko gra i na niej mi naprawde nie zależy tzw. Real ;]
Musisz przywyknac.
Na tym forum jak jestes obiektywny to znaczy ze jestes asslickerem...;/
Ej chcialem dodac tylko tyle , pije teraz z kumplami Piwo marki karmi ! oblewamy nasza akcje ! kurna olek ja pierdole jaki ja jestem eloooo sam sie dziwie ze ktos moze byc taki zajebisty!
MSg do wszystkich lachonów<taki skrot od lasek , mlodziezowy>jak chcecie sie spotkac prosze pisac na Priw Bejbe ! Grooarr tygryski zjem was w calosci !
@zwidek
dostajesz warninga ! jeszcze jeden wybryk taki jak dzis i ni huja torbielcu nie dostaniesz tydzien paczka ! ha ! owned Torpedo !
Powiedz mi czemu w swoim kazdym poscie używasz słowa "ponczek" i jakies 3 razy słowa "elo" masz jakies kompleksy względem "ponczków" czy coś takiego?
Masywny_Titania
23-03-2007, 18:43
Fens powiem Ci że cie lubiałem ale teraz jesteś dla mnie psem. Pozdro :)
ale wy macie naj*bane... teraz nie mozna sie odzywac do kogos z duss/vision?lol niedorozwoj plx:baby:
neutral.forum.fighter
23-03-2007, 18:48
z tego co wyraznie widzialem zacytuje
"kto od nas padl" fens do yeetra
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.