PDA

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Furory (new)!

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

Pall_Mall
06-01-2007, 16:54
Ich taktyka ma sens,w jakis sposob utrudniaja zycie dusk~

Nie wiem czy sie nie myle ale podbona sytacja była na Azurze jak Wanted robiło mass logi

Z tym przykładem moge sie mylic bo nie grałem na Azura ;P

oczy_po_ojcu
06-01-2007, 16:55
B) a skad wiesz ze z innych serwerow;d
NAJLEPRZY ta tfoja ortografja jest najileprza

miom zdaniem VISION juz dawno powinno skonczyc i sie poddac, ta wojna do niczego nie prowadzi, a jeszcze przy ich silach;] stosuja techniki polakow na potopie ale to tylko do czasu. jedyne co moze to rozstrzygnac ta wojne to open battle

no pewnie ty bys wyszedl w 10 na 30 na otwarty teren albo sie poddaj i zaplacil i byl w oczach innych zwyklym smieciem .Ale nie oni maja chonor i walcza o swoje a to w ajki sposob to ich sprawa wazne ze fraguja i sa do przodu

Bartholomew
06-01-2007, 17:02
no pewnie ty bys wyszedl w 10 na 30 na otwarty teren albo sie poddaj i zaplacil i byl w oczach innych zwyklym smieciem .Ale nie oni maja chonor i walcza o swoje a to w ajki sposob to ich sprawa wazne ze fraguja i sa do przodu
dupa ze 10 na 30, wazniejszy jest honor (CHONOR w twoim przypadku). wojna to wojna niewazne ile razy padniesz;p

oczy_po_ojcu
06-01-2007, 17:04
dupa ze 10 na 30, wazniejszy jest honor (CHONOR w twoim przypadku). wojna to wojna niewazne ile razy padniesz;p

najpierw piszesz zeby sie poddali a teraz o honorze cos jest z toba nie tak
i nie ócz mnie jak mam pisac

eloelo520
06-01-2007, 17:24
@Tarinek

Lechia Gdańsk Kurwa Szajs ;).

powiedz mu to w rl

Przemo2
06-01-2007, 18:02
Witam ponownie :)

Masywny_Titania
06-01-2007, 19:11
@topic: Vision ma swoja taktyke, ktora jest ogolnie jedna z najlepszych, w obecnej sytuacjii musza tak walczyc, zobaczymy co bedzie dalej, czas pokaze.

@przemo: Aff myslalem ze nie wrocisz;(

Wigget
06-01-2007, 19:56
jak ci sie nie podoba to mozesz wyjsc

a ten temat jest kijowy bo jest wiecej takich wynalazkow jak ty

Przemo2
06-01-2007, 20:10
@topic: Vision ma swoja taktyke, ktora jest ogolnie jedna z najlepszych, w obecnej sytuacjii musza tak walczyc, zobaczymy co bedzie dalej, czas pokaze.

@przemo: Aff myslalem ze nie wrocisz;(

Jestem tu for JU :}

eloelo520
06-01-2007, 21:02
sasho banik na bry?

Alora
06-01-2007, 21:52
Zwidek Wez dziecko wyjdz. Umiesz bluzgac na froum. Lechia jest pozadnym klubem . Jak akzdy inny klub ma swoich kibicow wiec nie bluzgaj klubu bo mozesz dostac w swoje male tlusciutkie zabeczki. Pozdrowienia od Lecha Poznań...

Kumulus
06-01-2007, 23:19
HiHo
... Taiun to najleprzy gracz z polski a wy jedziecie swojego rodaka...
Pozdrawiam ALL =] !! :;)
SanYol,Montura,FaLl,Moczykij -> BuZiOollLL ^*^

o ktorym ownerze mowisz? :confused:

@Przemo
Nasz forum fighter Sacho Pansa wrócił >.<

oczy_po_ojcu
06-01-2007, 23:29
o ktorym ownerze mowisz? :confused:

ani jeden ani drugi nie zasluguje na to miano
za to sa najlepszym fragiem w tibi :D

Wigget
06-01-2007, 23:37
@up

prosze wyjdz 8o

oczy_po_ojcu
06-01-2007, 23:40
@up

prosze wyjdz 8o

bo co, myslisz ze madry jestes bo napiszesz mi wyjdz i co myslisz ze ja wyjde

Bodzio88
07-01-2007, 00:20
@Up

po 1. Taa racja ja akurat mowie w tibi, bo to chyba oniej forum jest.
po 2. Moze pomysliłeś fora niewiem...
Poszukaj jakiegos historycznego.
po 3. A kto mowi ze na serwerze nie graja polacy? ... i nie "sami" tylko jest ich znaczna większość.
Po 4. Odpowiadałem na post kogoś wcześniej
po 5.Wpierw sie naucz czytćc ZE ZROZUMIENIEM A potem wyzywaj innch

Przemo2
07-01-2007, 01:23
sasho banik na bry?

juz po xD a jaki ciekawy wpis dostalem, wyzywanie uzytkownikow foru,recydywa haha lol.

@kumulus

kto tu jest forum fighter to kazdy wie bo jak do tej pory bylem na kazdej akcji wiec sie nie wypowiadaj jak nie wiesz,a sry kolega Ci tak powiedzial, Bye.

Khazul
07-01-2007, 01:30
Boże co tu sie dzieje? Wszyscy na wszystkich bluzgaja, nie ma innych, ciekawszych tematów do rozmowy?

Tarinek
07-01-2007, 04:32
juz po xD a jaki ciekawy wpis dostalem, wyzywanie uzytkownikow foru,recydywa haha lol.

@kumulus

kto tu jest forum fighter to kazdy wie bo jak do tej pory bylem na kazdej akcji wiec sie nie wypowiadaj jak nie wiesz,a sry kolega Ci tak powiedzial, Bye.

Pokazesz mi Fragi ? Ale tych 20 lvl+

oczy_po_ojcu
07-01-2007, 10:09
Boże co tu sie dzieje? Wszyscy na wszystkich bluzgaja, nie ma innych, ciekawszych tematów do rozmowy?

Wiesz gdyby co drugi post nie byl taki jak twoj o tym co robia inni gracze
to by bylo ciekawie , a oni sie nie bluzgaja tylko wymieniaja opinie o sobie

Kumulus
07-01-2007, 10:31
@kumulus

no właśnie każdy wie, że nawet jednego fraga nie wbiłeś i jak coś sie dzieje to pierwszy uciekasz. Jak bili twojego pana Taifuna to stałeś z resztą przydupasów i nic nie robiliście, a trzeba było zabić Imargama to Taifun by wydostał sie z trapa :P

Jesteś po prostu małym psem, który głośno szczeka (głównie na forach)

NarroweQ
07-01-2007, 13:16
* Co do expienia: Może być i 20:0 dla Vision, ale póki Duskiness może normalnie grać i expić to wlaśnie Dusk wygrywa wojne. Tak czy siak Hail PvP of Vision - są naprawdę dobrzy.

* Co do ostatniego massloga: Jeżeli Vision będzie się chować w takich miejscach jak to na DtD to do walki między Dusk i Vision nigdy nie dojdzie. @Vision - Spójrzcie prawdzie w oczy - Nie walczycie z kretynami...

fluid
07-01-2007, 13:35
@NarroweQ

Ja dochodze do wniosku że Vision niemają jaj żeby walczyć z Duskami B)

Bodzio88
07-01-2007, 13:46
Nie latwa jest walka z 280ms

MagField
07-01-2007, 13:47
@2up
Ty to gówno wiesz idz oglądać dragon bala...Vision nie ma jaj a zabili 280 ms'a.I kto tu nie ma jaj?Ja myśle ze ty nie masz jaj i nie wiesz co piszesz.Więcej szacunku dla vision bo wlaczą z dobrym rywalem i mają naprawde dobre pvp!

fluid
07-01-2007, 13:56
@MagField

ubili Taifuna tylko dlatego że miał skulla i niechciał sobie rs robić (kilka fragów już miał) bo po kij ma być taki jak Vision n44bs ? i ty lepiej idź smerfy oglądać bo zaraz cie mama stołkiem skatuje że w Tibie grasz 8o

@edit

a tak pozatym jak miał wyjść z tego trapa jak Magrami jeszcze m-walle walił ? a jego gildia nieraczyła się ruszyć i go wydostać z trapa...

$irithcam
07-01-2007, 14:03
@up
Po 1 to jak magrami mogl zucac m walle jak niema 9 mlvla? -.-' po 2 to czemu mial by trapowac taifuna? chyba cos ci sie pomylilo ziom...

Wuzwar
07-01-2007, 14:06
2up: MArgami mwalle ciekawe jak sie na 7 mlvlu "wali" mwalle, ale kurde w tym temacie powinien cały czas być modek i usuwać połowę postów...

Tarinek
07-01-2007, 14:12
Witam nie chce nabijac kojelnego posta ale poprostu jak to czytam to mnie krew zalewa.

@fluid.
Nie maja jaj ci ktorzy sie wypłacają albo wychodzą z wojny a nie wchodzą do wojny w ktorej wiedzą ze są skazani na hunta. Wiec dzieciaku wyjdz z tego forum i poćwicz troche. Nie wiem idz z kolegami na podworko pograc w kapsle.

A z tym m wallem to tez jestes pro zawodnik widze, po 2 to taif ZOSTAŁ strapowany a nie WSZEDŁ w trapa wiec tez ogarnij sie zanim bedziesz paplał.
Ale widocznie musisz. To ok ale nie na tym forum moze lepiej na www.forum.dzieci.z.adhd.pl tam moze spotkasz bratnie dusze. I tak jak powiedziałem juz wyzej wyjdz i nie wracaj, bo przez takich ludzi polacy mają opinie debili i idiotow.X(

oczy_po_ojcu
07-01-2007, 14:38
@MagField

ubili Taifuna tylko dlatego że miał skulla i niechciał sobie rs robić (kilka fragów już miał) bo po kij ma być taki jak Vision n44bs ? i ty lepiej idź smerfy oglądać bo zaraz cie mama stołkiem skatuje że w Tibie grasz 8o

@edit

a tak pozatym jak miał wyjść z tego trapa jak Magrami jeszcze m-walle walił ? a jego gildia nieraczyła się ruszyć i go wydostać z trapa...

Takie teksty powinny byc na osobny forum zatytuowanym "ZART MIESIACA"

Paluch153
07-01-2007, 14:42
Bueheheheh

Pall_Mall
07-01-2007, 14:57
@MagField

@edit

Tym postem pokazałes swoja wielka widze na temat tibi i furory. Dla twojej wiadmosci jedenym knightem na furora który ma 9 mlv jest Spaaw, acha jescze Ci przypomne ze m wall mozna UZYWAC OD 9 M LV

eloelo520
07-01-2007, 15:18
@Tarinek
Weź wyjdź. Podniecasz się, że zrobiłeś sobie takie konto? "bo przez takich ludzi polacy mają opinie debili i idiotow" - dobrze to ująłeś właśnie przez takich jak ty. Może się logniesz i pokażesz nam swoją niby postac ;) Zaliczasz się do tego Zwidka z tego forum i reszty debili jakich tu można spotkac. Nie będe Cię beształ, ale to co pisałeś zastosuj sam do siebie "wyjdź i nie wracaj"

ty myslisz ze to nie tarrin kerrax?

Masywny_Titania
07-01-2007, 15:48
Z tego co pamietam, to jedyni fakerzy w tym temacie to taifunex i zwidek:P

SyLeXi
07-01-2007, 16:01
Vision pokazalo ze zabic mozna kazdego, nawet "wielkiego taifuna" :D Wielkie gratulacje dla nich i tak trzymac.

eloelo520
07-01-2007, 18:13
Vision pokazalo ze zabic mozna kazdego, nawet "wielkiego taifuna" :D Wielkie gratulacje dla nich i tak trzymac.

skad ty sie urwales i o co ci chodzi?

Hellsir
07-01-2007, 18:48

Gdzie wcześniej widziałeś ten tekst "wielkiego taifuna" ? - Bo mi sie nie wydaje, że ktoś o nim tak mówił... ani on o sobie 8o. I ponawiam pytanie kolegi z góry :p

oczy_po_ojcu
07-01-2007, 20:35
skad ty sie urwales i o co ci chodzi?
wiesz moze chlopak sie jara dedem taifa i meczy roczke przed filmikiem a jak mu sie po czasie znudzi to zaskoczy zeby na forum napisac ze mu bylo fajnie

wrogonastawiony
07-01-2007, 20:40

O q.r.w.a !! ONI ubili 280 ms w trapie !!! Wydarzenie roku___?! To przeciez gdzies tak jak 120 ek !!! ALE WYCZYN... dobrze ze ktos krecił :o

oczy_po_ojcu
07-01-2007, 20:58
O q.r.w.a !! ONI ubili 280 ms w trapie !!! Wydarzenie roku___?! To przeciez gdzies tak jak 120 ek !!! ALE WYCZYN... dobrze ze ktos krecił :o

Nie jestes lepszy od kolegi co to napisal 8o

Bulwozaur
07-01-2007, 21:12

O q.r.w.a !! Ten 280 ms najpierw musial znalezc sie w tym trapie, wiec O q.r.w.a !! Tak, to jest wydarzenie roku. :baby:

Jalokowy_
07-01-2007, 21:47

Gratulacje poziomu intelektualnego, zachwycił mnie pan tym postem >.>

Wiesz... zlapac 280 MS w trapa, gdy jeszcze cala jego gildia online~ to jest lekki wyczyn. takiego 120 ek to mniejszy problem ubic, gdy jego uh daje mu 65% hp~. a do tego taifa jeszcze siokali, uhali itepe. gratulacje ziom, gratulacje, pieknie to rozkminiles ;*

Sir.
07-01-2007, 21:49
@up@up@up@up [bez Jalokowy :)]
Do was wszystkich
Nie wina kolesia ze jest opozniony i nie umie dobierac slow, wiec zejdzcie z niego...
I sami sie podniecacie jego wypowiedzia jakby niewiadomo czym byla ;)

Jalokowy_
07-01-2007, 21:51
@up@up@up@up
Do was wszystkich
Nie wina kolesia ze jest opozniony i nie umie dobierac slow, wiec zejdzcie z niego...
I sami sie podniecacie jego wypowiedzia jakby niewiadomo czym byla ;)

Sir., Ciiiii :P

Nikt tu sie nie podnieca xD

MagField
07-01-2007, 22:07
Bueheheheh
iI wszystko jasne B)

Milten
Czego Wy się tu kłucicie... Proponuję zamknąć ten temat już z ponad 100 stron piszecie tylko o jednym jak to Taifuna zabili to już nic innego na Furorze się nie dzieje!?

oczy_po_ojcu
chyba posmiac sie mozna

Masywny_Titania
08-01-2007, 10:14
Wy wszyscy macie na*ebane...
Dec 17 2006, 17:56:10 CET Killed at Level 280 by Imargam
and by Zwidek
20+ dni temu padl a wy dalej przezywacie omg...
(edit)Do wszystkich ktorzy zaraz mnie znuraja tylko po to zeby sie wypowiedziec na forum:
Nic sie nie dzieje na furora, to racja, ale po co jednego deda rozpatrywac miesiac, wezcie sie pozamykajcie i czekajcie co sie dalej bedzie dzialo a nie 30 stron bezsensu i ludzi gadajacych o czyms o czym nie maja pojecia (dyskusja o "mwallach" itd...).

Pall_Mall
08-01-2007, 16:30
@ostro
Nie boisz sie psiac na forum?:D jescze hunta złapiesz

Załuje ze sprzedałem chara ale juz zapuzno
Pozdro Niba:) i OstroB)

Rodri
08-01-2007, 17:29
Nie chce mi sie czytac waszych klótni wiec moze napiszecie cos ciekawego o tym:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=110262&highlight=vision

Wazy 99 mb ale na prawde warto... ;)

Pupulekk
08-01-2007, 17:41
filmik calkiem nice tylko troche sie dlugo ciagnie :D

DNX
08-01-2007, 17:50
całkiem nice :evul:

Przemo2
08-01-2007, 18:41
Wy wszyscy macie na*ebane...
Dec 17 2006, 17:56:10 CET Killed at Level 280 by Imargam
and by Zwidek
20+ dni temu padl a wy dalej przezywacie omg...
(edit)Do wszystkich ktorzy zaraz mnie znuraja tylko po to zeby sie wypowiedziec na forum:
Nic sie nie dzieje na furora, to racja, ale po co jednego deda rozpatrywac miesiac, wezcie sie pozamykajcie i czekajcie co sie dalej bedzie dzialo a nie 30 stron bezsensu i ludzi gadajacych o czyms o czym nie maja pojecia (dyskusja o "mwallach" itd...).

"Ty robisz sensacje a ja rap w miasto puszczam..."

Masywny_Titania
08-01-2007, 21:40
Kretyn?:/
Btw, to co pisalem o tych ktorzy sie wypowiedza zaraz zeby nabic posta, Przemo jest wspanialym przyladem osoby z problemami...

A zebym ja nie nabil posta, to powiem ze ten filmik o vision zaje*isty xD

Grzegol
08-01-2007, 23:51
@MagField

@edit

HAHAHAHHAHHAHAHA Powiedz mi jakim cudem mieli go stamtąd wydostać xD i jak Magrami rzucał mwalle nie mając 9 mlvlu? xD

A Taifuna ubili nie dlatego że miał skulla i niechciał robić rs xD tylko dlatego że dał się wciągnąć w trapa ;)

Inteligencja użytkowników tego forum coraz bardziej mnie przerasta ;(

Fefin
09-01-2007, 10:12
A Taifuna ubili nie dlatego że miał skulla i niechciał robić rs xD tylko dlatego że dał się wciągnąć w trapa ;)

Inteligencja użytkowników tego forum coraz bardziej mnie przerasta ;(
Twoja tez naprawde jest na bardzo wysokim poziomie:/

Kapucha
09-01-2007, 12:21
@grzegol
fludi raczej zartowal z tymi m walami etc. ; p

Masywny_Titania
09-01-2007, 13:22
Wogle ten caly temat stal sie jednym wielkim zartem :D :D :D

alahakbar
09-01-2007, 14:20
Nie no, tak wogole to fajnie wejsc sobie i zobaczyc doroslych ludzi wyzywajacych sie jak dzieci z piaskownicy, nie ma nic lepszego na poprawe humoru.

@filmik
Mi sie bardzo podobal, bylo pokazane duzo fragow, jak na pierwszy wmv to kalach wykonal kawal dobrej roboty. Gratuluje.

Co do wydarzen z furory to raczej nie ma za bardzo o czym pisac bo poprostu nic sie nie dzieje.

Pozdrawiam

(edited) Lady moki Jan 08 2007, 16:28:03 CET Killed at Level 107 by Taifun Devilry
hmm... jesli tak dalej pojdzie to do vision dolaczy troche ludzi;p

yz0
09-01-2007, 15:16
Ja ostatnio nie gram ale jak wchodzę to znajomi mi mówia , że duski zabijają coraz częsciej innych słabszych graczy bez powodu... może tak ćwiczą swoje pvp, bo jak na silniejszych od nich lub równych im nie idzie to na słabszych trenują..

Gienass
09-01-2007, 15:25
"Podobno" Taifun niechcący go ubił...

Wigget
09-01-2007, 16:34
on ubija ludzi ktorzy szybko expia...robi sobie jawne pa bo i tam caly server moze mu naskoczyc

dlatego tyle osob nieprzepada za naszym petrobotem :)

Mroczno
09-01-2007, 16:54
Tak robi swoje zgodze sie ale z tym ze caly serwer moze mu naskoczyc sie nie zgodze gdyby odwrocili sie od niego czipsu co raczej nie jest mozliwe bo jest jego rl ale petrobot tez wywalil go z wli wiec wszystko mozliwe moim zdaniem jesli jeszcze troche ludzi poprzechodzi do Vision to Taifun przynajmniej sobie nie pogra pozdrawiam

oczy_po_ojcu
09-01-2007, 16:57
jesli gildia lady moki i gildi laen loysa przylaczylaby sie do vision mielibysmy szanse obejrzec jeszcze wspanialsze widowisko. Ale tak sie pewnie nei stanie bo te gildie nei wstawia sie za swoimi ludzmi bo sraja w pory i boja sie o chary

Przemo2
09-01-2007, 18:23
jesli gildia lady moki i gildi laen loysa przylaczylaby sie do vision mielibysmy szanse obejrzec jeszcze wspanialsze widowisko. Ale tak sie pewnie nei stanie bo te gildie nei wstawia sie za swoimi ludzmi bo sraja w pory i boja sie o chary

Tak Lady Moki rl taifuna dolaczy do vision i pojdzie go zabic! GZ ! wogole kurwa fajnych rzeczy mozna sie od was nooby dowiedziec :D, piszcie dalej glupoty a ja sie posmieje.

P.s nie tylko do ciebie to bylo, teraz mozecie mnie pojechac :D :} Gl.

oczy_po_ojcu
09-01-2007, 18:44
to ze z rl to nie wiedzialem ale jezeli tak to fajnie traktuje swoich przydupasow
a nobem to ty jestes bo tylko pisac umiesz a w war huja robisz

eloelo520
09-01-2007, 18:57
to ze z rl to nie wiedzialem ale jezeli tak to fajnie traktuje swoich przydupasow
a nobem to ty jestes bo tylko pisac umiesz a w war huja robisz

przestan, przeciez to pvp mastah, pobieral lekcje u samego ultra-fallathanu :D

oczy_po_ojcu
09-01-2007, 19:02
no wiem on laduje mane zbierajac pierdy kolegow z gildi stojac za nimi

ReeGal
09-01-2007, 19:44
no wiem on laduje mane zbierajac pierdy kolegow z gildi stojac za nimi

Nie, łazi za nimi, przechwala sie że był na każdym battle, a zabija 20+ lvl'ki ..

Shasho, jestes mastah , oddaje ci Hołd
<leży i zwija się ze śmiechu>

Kapucha
09-01-2007, 19:52
teraz mozecie mnie pojechac :D :} Gl.

"przestan, przeciez to pvp mastah, pobieral lekcje u samego ultra-fallathanu "

"a nobem to ty jestes bo tylko pisac umiesz a w war huja robisz"

" no wiem on laduje mane zbierajac pierdy kolegow z gildi stojac za nimi"

"Nie, łazi za nimi, przechwala sie że był na każdym battle, a zabija 20+ lvl'ki ..

Shasho, jestes mastah , oddaje ci Hołd
<leży i zwija się ze śmiechu>"

Jasnowidz? ;D

oczy_po_ojcu
09-01-2007, 19:54
No jak mozna nie pocisnac takiego typa
po co pisze jak wie ze go nie lubia

@up a tak btw cos sie dzieje >? movie blz jak co

ReeGal
09-01-2007, 20:00
"Ty robisz sensacje a ja rap w miasto puszczam..."

Sasho,

Jesteś podobno taki Mastah, Pan nad Panów, najlepszy z najlepszych , najinteligentniejszy z najinteligentniejszych, najmądrzejszy z najmądrzejszych, a ten tekst to .... jest inteligentne?

Po tym tekście, można wywnioskować ile masz inteligencji i lat, jesteś poprostu dzieckiem zachowującym się jak mój kuzyn, za mało ludzie <rodzice, koledzy?> zwracają na Ciebie uwagi, za mało ci jej poświęcają, dlatego idziesz jako forum, robisz z siebie nie wiem co,idziesz się powywyższać i zwrócić na siebie uwagę w tibii, i na forum, dlatego każdy ma Ciebie za "0".

Ktoś się nie zgodzi?

NarroweQ
09-01-2007, 20:11
Pisze tego posta bo dzisiaj strapowalo mnie Vision i musialem zaplacic im boh's...

A wiec:
Vision to gildia złodziejów i tchórzy bez honoru, dzieciaki którym nie układa się w RL siedzą w Tibii nabili troche lvli i myślą że tu są mastah... Żal mi jest was...

19:36 Imargam [200]: Nastepnym razem niebedziesz placic
19:36 Imargam [200]: Samo z ciebie spadnie

ok niech ze mnie spadnie dzieciaku, ale pod warunkiem że później spotkamy się w RL i wtedy mi zrobisz Power Abusing -,- jeżeli dasz radę :)

Tak czy owak straciłem całą moją sympatię do tej gildii, jesteście po prostu frajerami których się tępi, jesteście jak takie wszy, takie małe gówienka.
Możecie mieć i 300lvli ale i tak dla mnie pozostaniecie nikim. Mogliście zaistnieć w pamieci dzieki fragowi na Taifunie, ale nie znacie granic, we wszystkim trzeba mieć umiar.

Życzę wam abyście poznali trochę prawdziwego życia, w którym nie macie 200lvla i podchodząc do kogoś na ulicy i chcąc go okrasc dostaniecie w pysk. Może to was czegoś nauczy.

To wszystko co chciałem wam powiedzieć.

ReeGal
09-01-2007, 20:18
Pisze tego posta bo dzisiaj strapowalo mnie Vision i musialem zaplacic im boh's...

A wiec:
Vision to gildia złodziejów i tchórzy bez honoru, dzieciaki którym nie układa się w RL siedzą w Tibii nabili troche lvli i myślą że tu są mastah... Żal mi jest was...

19:36 Imargam [200]: Nastepnym razem niebedziesz placic
19:36 Imargam [200]: Samo z ciebie spadnie

ok niech ze mnie spadnie dzieciaku, ale pod warunkiem że później spotkamy się w RL i wtedy mi zrobisz Power Abusing -,- jeżeli dasz radę :)

Tak czy owak straciłem całą moją sympatię do tej gildii, jesteście po prostu frajerami których się tępi, jesteście jak takie wszy, takie małe gówienka.
Możecie mieć i 300lvli ale i tak dla mnie pozostaniecie nikim. Mogliście zaistnieć w pamieci dzieki fragowi na Taifunie, ale nie znacie granic, we wszystkim trzeba mieć umiar.

Życzę wam abyście poznali trochę prawdziwego życia, w którym nie macie 200lvla i podchodząc do kogoś na ulicy i chcąc go okrasc dostaniecie w pysk. Może to was czegoś nauczy.

To wszystko co chciałem wam powiedzieć.

Ten szacunek który mam do Vision, mam za to , że mój musiałem płacić Taifunowi za free 100k , a co do Vision to wiem , że święte też nie jest...

Tak czy owak, nie wiem za kim bym był , gdyby Imargam z kolegami coś takiego mi zrobili, ale musisz też ich zrozumieć, że oni "niszczą" server, są źli, gdybyś stracił - tak można powiedzieć bo już sobie nie pogra Imargam konto na 200 lvlu, czy nie byłbyś zfrustrowany?

To jest jedyny sposób na "wygranie" war , gdyż nie wygrają go na Open battle, ponieważ jak już jeden kolega @up powiedział, Taifun ma 100 ms'a na 1 sd, ale ich zachowania także nie popieram.

eloelo520
09-01-2007, 20:23
Vision to gildia złodziejów

złodziei

Życzę wam abyście poznali trochę prawdziwego życia, w którym nie macie 200lvla i podchodząc do kogoś na ulicy i chcąc go okrasc dostaniecie w pysk. Może to was czegoś nauczy

watpie zebys mu cokolwiek w rl zrobil

NarroweQ
09-01-2007, 20:35
Wątpisz? Rób jak chcesz. Myśl co chcesz. Vision sux. Imargam sux. Katrila sux. I nie mów że wątpisz bo mnie nie znasz. Jak poznasz to mów co chcesz.

Skibo
09-01-2007, 20:35
@NarroweQ

Tibia to tylko gra... Wątpie czy można tego co się dzieje w tibi można porównywać do RL.
Wątpie czy Imargam z kolegami wyskoczył by na RL do jakieś babci z tekstem: "Wyskakuj z butów, a jak nie to Cię zabijemy"

To bezsensu dla mnie troche, nie wiem jak dla innych. :) :)

NarroweQ
09-01-2007, 20:40
Tak Tibia to tylko gra. Ale to gra w której pod wirtualnymi postaciami kryją się prawdziwi ludzie. Sami sobie robimy piekło. Trzeba sie wzajemnie szanowac. I nie robic sobie frajerstw, których w rl normalnie bysmy nie zrobili.

A co do tego że Imargam traci 200lv postac - ROBI TO NA WLASNE ZYCZENIE.

Chcecie wojne, bijcie się między sobą a nie mieszajcie w to osób trzecich.

oczy_po_ojcu
09-01-2007, 20:42
Tak Tibia to tylko gra. Ale to gra w której pod wirtualnymi postaciami kryją się prawdziwi ludzie. Sami sobie robimy piekło. Trzeba sie wzajemnie szanowac. I nie robic sobie frajerstw, których w rl normalnie bysmy nie zrobili.

no wlasnie to gra i dlatego tu robimy zeczy ktorych w rl nie zrobimy

eloelo520
09-01-2007, 20:43
nie przezywaj juz tak, to tylko bohy

Skibo
09-01-2007, 20:44
@NarroweQ

Ale Ci ludzie którzy kryją się pod nickami w tibi zapewniam Cię że są zupełnie inni (nielicząc nielicznych wyjątków). Na ich zachowanie wpływa głównie to że są za monitorem. Trzeba o tym pamiętać.

ReeGal
09-01-2007, 20:51

Robi to na własne życznie...
A miałby siedzieć cicho, kiedy Taifun z kolegami wyżucają go ze Zwidkiem Z Dusków? Wiesz co to hmm honor? I to świadczy , że nie są aż tacy źli w Rl, bo mają taką wartość jak honor.

Zwidek
09-01-2007, 20:51
Typowi zawineliśmy bohy bo jesteśmy PA bo potrzebujemy na runy na walke z Duskami ;). Jesli ci nie pasuje nie graj tu ;).
Typ BOH'y stracił i bedzie się żalić na forum jacy my jesteśmy "fe", "be", "źli" i "niedobrzy" nie ograniam tego :p

HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Loqo
09-01-2007, 20:52
Dokładnie, ludzie gdy nie mają fascynującej osobowości kryją się i udają kogos innego. Czują się bezkarni wobec nas bo przecierz nie możemy tego sprawdzić:) Elo dla nich żal mi ich ;*

oczy_po_ojcu
09-01-2007, 21:02
"Typ BOH'y stracił i bedzie się żalić na forum jacy my jesteśmy "fe", "be", "źli" i "niedobrzy" nie ograniam tego"
ja tez cie nie ograniam ala zwidku

NarroweQ
09-01-2007, 21:10
Jak to tylko bohy to mi je oddajcie, po co wam "Tylko BoHy" dla was to tylko bohy a dla mnie to kradziez jak kazda inna. Jestescie zlodziejami i tyle. Dobrze was jednak rozumiem, przed konsekwencjami takiego zachowania ochraniają was kilometry kabla. Wg mnie cale Vision powinno zostac zbanowane na stałe i problem na serwerze by sie skonczyl.
Jeszcze jedno przemyslenie: Typowi z Was niestety Polacy, bo tylko my potrafimy sami sie wzajemnie dojezdzac. To jest przykre. Pomyslcie jakie stereotypy przez ta glupia gre sobie tworzymy. "Polak potrafi".
Niestety...

oczy_po_ojcu
09-01-2007, 21:13
kurwa przez ciebie i to co piszesz przypalilem peta nie z tej strony masz szczescie ze dzieli nas tyle km kabla bo bym ci tego peta w morde wsadzil

Yebro
09-01-2007, 21:16
@NarroweQ

Wątpie czy Imargam z kolegami wyskoczył by na RL do jakieś babci z tekstem: "Wyskakuj z butów, a jak nie to Cię zabijemy"

Skąd wiesz... Może czasem lubią se wyjść pod blok i zabić babcie albo dwie. ;]
<buahaha>
Co do wojny, to skoro Vision może se zarobić na takich jak ty to czemu nie...

Pzdro.

Milten
09-01-2007, 21:24
"Jeszcze jedno przemyslenie: Typowi z Was niestety Polacy, bo tylko my potrafimy sami sie wzajemnie dojezdzac. To jest przykre. Pomyslcie jakie stereotypy przez ta glupia gre sobie tworzymy. "Polak potrafi".
Niestety"

Zgadzam się z tą wypowiedzią Polacy nie potrafią razem grać. Zamiast trzymac razem to dwie Polskie gildie leją się, żeby nie ta wojna Taifun pewnie by miał już 300 lvl jako pierwszy w Tibii i byłby to Polak ale przez to nie wbije i niestety tak było jest i będzie. To jeśli Vison chciało już kogoś na Furorze okraśc to dlaczego akurat Polaka przeciez jak juz tak bardzo chcieli czuc sie że 46 lvl nic im nie może zrobić. Teraz Vison czują się jak PA ;) To jest tylko jeden z wielu przykładów z jakim się spotakałem że Polacy nie trzymają razem.. ehh ;(

Pall_Mall
09-01-2007, 21:25
@NarroweQ
Jeśli to dla Ciebie tylko gra to dlaczego tak to przeżywasz

Co do fimu to całkiem fajnyB)

NarroweQ
09-01-2007, 21:26
Skąd wiesz... Może czasem lubią se wyjść pod blok i zabić babcie albo dwie. ;]
<buahaha>
Co do wojny, to skoro Vision może se zarobić na takich jak ty to czemu nie...

Pzdro.

I uwazasz ze takie zachowanie jest dobre? No jak chcesz.

oczy_po_ojcu
09-01-2007, 21:27
@up

w jakim ty swiecie zyjesz

@ milten

a kogo jak nie polaka mieli okrasc jezeli 99% servera to pl

@ down po co to sie nogi noca

Milten
09-01-2007, 21:32
@ milten

a kogo jak nie polaka mieli okrasc jezeli 99% servera to pl

No to mogli nikogo nie okradac,albo ten pozostały 1%!! Po co Polak ma okradać Polaka!? Co Vision może nie ma kasy na runy!?

I trochę szacunku a nie Polaka piszesz z małej litery...

NarroweQ
09-01-2007, 21:35
Wiecie co? Denerwuje mnie ta gra. Denerwuja mnie niektorzy ludzie tu grajacy. Ide spac. I zyc prawdziwym zyciem. I nie chodzi mi o te bohy, kupie sobie nowe. Chodzi mi o mentalnosc. O to ze sami siebie niszczymy, Vision wychodzi z zalozenia ze jak oni nie moga grac to juz nikt nie bedzie mogl. Trudno. Zycie. W ten sposob odechciewa sie grac w te gre. Dobranoc.

oczy_po_ojcu
09-01-2007, 21:39
wreszczei cos mądrego bez płakania powiedziales

ZYCIE
raz na dnie a raz na szczycie

ReeGal
09-01-2007, 21:42
Jak to tylko bohy to mi je oddajcie, po co wam "Tylko BoHy" dla was to tylko bohy a dla mnie to kradziez jak kazda inna. Jestescie zlodziejami i tyle. Dobrze was jednak rozumiem, przed konsekwencjami takiego zachowania ochraniają was kilometry kabla. Wg mnie cale Vision powinno zostac zbanowane na stałe i problem na serwerze by sie skonczyl.
Jeszcze jedno przemyslenie: Typowi z Was niestety Polacy, bo tylko my potrafimy sami sie wzajemnie dojezdzac. To jest przykre. Pomyslcie jakie stereotypy przez ta glupia gre sobie tworzymy. "Polak potrafi".
Niestety...

A co? walczyłbyś na furorze z Br? Duskiness&Aberratio&Vision vs Stree i jakies noobki 40 lvle? Pa to jedna z taktyk wojny więc zrozum...

@Milten

Tak, tak , Nie Polak potrafi, tylko Petro&Taifun potrafią ! Haha! Czyli "Polacy Potrafią".

Btw. Juz wiem z kąd Imargam ma tyle boh'ów w domku :)

Milten
09-01-2007, 21:50
To żadna sztuka okradać ludzi 200ek z kolegami i później chwalić się że ma dużo bohow.

Wigget
09-01-2007, 22:11
wreszczei cos mądrego bez płakania powiedziales

ZYCIE
raz na dnie a raz na szczycie

sorry ale irytujesz ludzi swoimi postami ... taki drugi przemo

wiec pisz cos z sesem co wnosi cos do tego tematu albo zamilcz i W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J

co NarroweQ to nie od dzis wiadomo ze nasi rodacy niszcza przyjemnasc i zapal do gry drugim ludzia ... taka metalnosc jak sie samemu nie ma to trzeba kogos opierdolic zeby to zdobyc ... przykre ale prawdziwe

oczy_po_ojcu
09-01-2007, 22:18
hyba tylko ciebie bo juz 2 raz sie do mnie przy*******asz
jak ci nie pasi to nie czytaj a wy*******aj to mozesz do mamusi mowic jak ci na to pozwoli

Milten
09-01-2007, 22:24
Człowieku mnie też irytujesz =/ Na przykład takimi błedami jak pisanie słowa "hyba" przez samo "h" nie wydaje Ci się że powinno być "chyba" ? i pisania "polak" z małej litery to świadczy jaki masz szacunek do samego siebie, a więc pomyśl co piszesz

oczy_po_ojcu
09-01-2007, 22:29
wybacz nie mam polskiego na uczelni
ślizgalem sie od klasy do klasy

Milten
09-01-2007, 22:38
Tego typu słowa powienieneś już umieć w podstawówce jak nie wcześniej...

Masywny_Titania
09-01-2007, 22:49
Ale mnie denerwuja ludzie ktorzy mowia o tym jak to vision powinno "pozwolic" taifunowi wbic 300 lvl... Sam wszedl w ta wojne, jego wybor, jego strata omg-.-

Bartholomew
09-01-2007, 22:57
Ubolewam nad dzisiajszymy poczynianami Polakow. I naprawde zal mi takich jak Ima~ ktorzy kradna komus bohy nie robiac sobie z tego nic;/ naprawde przykro mi NArroweq ze straciles bohy przez glupote vision;/ ale to sie zemsci na takich jak oni

Khazul
09-01-2007, 23:57
no wlasnie to gra i dlatego tu robimy zeczy ktorych w rl nie zrobimy

np bijemy mocniejszych xDDDDddd

MagField
09-01-2007, 23:58
No to mogli nikogo nie okradac,albo ten pozostały 1%!! Po co Polak ma okradać Polaka!? Co Vision może nie ma kasy na runy!?

I trochę szacunku a nie Polaka piszesz z małej litery...
Po co Polak ma okradać Polaka? Omg takie są czasy nikt nie patrzy czy to Polak czy ktoś inny...Po prostu kradnie ...

Tarinek
10-01-2007, 00:38
Witam

@Caly ten temat.

Wezcie sie tyrajcie na GG / PM bo nie chce mi sie tyle tych stron przewracac bezsensownej gadki.

@PA Vision

Napisałem juz chyba 50-100 stron wczesniej ze bedziemy niszczyc ten serwer tylko dlatego zeby uprzykrzyc zycie Duskom bo to jest im nie na reke a nie nam czy na tym serwie bedzie grało 80 osob czy 800.
A to ze sobie pekujemy sciagamy paymenty etc to jest najzwyczajniejsza i najprostrza forma zarobku.
Nawiasem mówiac jezeli znajdziecie sie w sytuacji gdy dookoła was znajdzie sie pare osobek z Vision polecam oddanie bohow~ naogol to chcemy i nie bedziecie wracac do dp ze swiatyni. Bo niejeden woli stracic AOL + Bless + Exp niz oddac Boh czy tam Armorek. Ale wolna wola.

@Honor

Poraz kolejny uswiadamiam ze ludzie ktorzy z pełną swiadomoscia sprzeciwstawiają sie tyrani i wiedzą ze nie pograja na serwie postaciami w ktore napewno włozyli sporo czasu i pracy nazywani sa ludzmi bez honoru to pozdrawiam.
Jestem ciekawy ile z osob piszacyc takie glupoty na tym forum mając taka postac zrobiłoby tak jak my. 1-2 ? Nas jest troche wiecej wiec JAPA.

@ Filmik

Oczywiscie Pr0, ale gdyby nie ja to Kalach nic by nie poradził <cfaniak> Moze tez skrece na dniach podobny film.

Pozdro i uwazajcie na VISION Bo to są łobuziaki.

Przemo2
10-01-2007, 00:51
Sasho,

Jesteś podobno taki Mastah, Pan nad Panów, najlepszy z najlepszych , najinteligentniejszy z najinteligentniejszych, najmądrzejszy z najmądrzejszych, a ten tekst to .... jest inteligentne?

Po tym tekście, można wywnioskować ile masz inteligencji i lat, jesteś poprostu dzieckiem zachowującym się jak mój kuzyn, za mało ludzie <rodzice, koledzy?> zwracają na Ciebie uwagi, za mało ci jej poświęcają, dlatego idziesz jako forum, robisz z siebie nie wiem co,idziesz się powywyższać i zwrócić na siebie uwagę w tibii, i na forum, dlatego każdy ma Ciebie za "0".

Ktoś się nie zgodzi?

w tym roku koncze 18 lat to tak apropo :D chetnie zobacze co masz jeszcze do powiedzenia tylko szkoda ze tutaj tyle osob na mnie wjezdza, a w grze nikt naprawde sie nie podlaczy i nie powie co mu nie gra , napinajcie sie dalej , lacheeeee na to kladeee ;] jebac was nooby huahuahua

Asterad
10-01-2007, 14:16
w tym roku koncze 18 lat to tak apropo :D chetnie zobacze co masz jeszcze do powiedzenia tylko szkoda ze tutaj tyle osob na mnie wjezdza, a w grze nikt naprawde sie nie podlaczy i nie powie co mu nie gra , napinajcie sie dalej , lacheeeee na to kladeee ;] jebac was nooby huahuahua

jebane nooby padłem jak czytałem to że jak ktos w rl jest nie doceniany to na forum przychodzi ? wlasnie ten co cie tyral pokazal jak bardzi jest niedowartosciwanym i niedocenianym piszac takie bzdury myslac ze to jest madre

HALI SASHO

ReeGal
10-01-2007, 15:05
Witam

@Caly ten temat.

Wezcie sie tyrajcie na GG / PM bo nie chce mi sie tyle tych stron przewracac bezsensownej gadki.

@PA Vision

Napisałem juz chyba 50-100 stron wczesniej ze bedziemy niszczyc ten serwer tylko dlatego zeby uprzykrzyc zycie Duskom bo to jest im nie na reke a nie nam czy na tym serwie bedzie grało 80 osob czy 800.
A to ze sobie pekujemy sciagamy paymenty etc to jest najzwyczajniejsza i najprostrza forma zarobku i wojny (np zabijanie friends Dusków, jak napisałem @up , ale mądrzy ludzie odrazu "Tak, powinni dać wbić 300 lvl, Nooby !naby! Vision sux siux .
Nawiasem mówiac jezeli znajdziecie sie w sytuacji gdy dookoła was znajdzie sie pare osobek z Vision polecam oddanie bohow~ naogol to chcemy i nie bedziecie wracac do dp ze swiatyni. Bo niejeden woli stracic AOL + Bless + Exp niz oddac Boh czy tam Armorek. Ale wolna wola.

@Honor

Poraz kolejny uswiadamiam ze ludzie ktorzy z pełną swiadomoscia sprzeciwstawiają sie tyrani i wiedzą ze nie pograja na serwie postaciami w ktore napewno włozyli sporo czasu i pracy nazywani sa ludzmi bez honoru to pozdrawiam.
Jestem ciekawy ile z osob piszacyc takie glupoty na tym forum mając taka postac zrobiłoby tak jak my. 1-2 ? Nas jest troche wiecej wiec JAPA.

@ Filmik

Oczywiscie Pr0, ale gdyby nie ja to Kalach nic by nie poradził <cfaniak> Moze tez skrece na dniach podobny film.

Na czerwono dopisałem, więc skończcie z najazdem na Vision...

Kumulus
10-01-2007, 16:31
To jeśli Vison chciało już kogoś na Furorze okraśc to dlaczego akurat Polaka ;(

bo na furorze trudno znaleźć kogoś kto nie jest polakiem ;)

Tarinek
10-01-2007, 18:07
@up

Ty masz 21 lat ? Z tymi swoimi suxami to do kolegow z podworka mozesz wyskakiwac bo tylko pokazujesz jaki jestes ograniczony i tepy. pozdro

@Furora

Van Liden
Jan 10 2007, 17:36:59 CET Killed at Level 130 by Harcesh
and by Katrila

Argaxx
Jan 10 2007, 17:37:26 CET Killed at Level 96 by Barles Karste
and by Niraet

Hellraiser
10-01-2007, 18:15
@PA Vision

A to ze sobie pekujemy sciagamy paymenty etc to jest najzwyczajniejsza i najprostrza forma zarobku.

@Honor

Oj Tarrin kiedyś taki nie byłeś,..

Ale za "Honorem" jest ZA!, lecz też z "Honorem" trzeba umieć odejść,..

Wigget
10-01-2007, 18:52
macie filmiki z tych fragow??

ReeGal
10-01-2007, 19:29
@up

Ty masz 21 lat ? Z tymi swoimi suxami to do kolegow z podworka mozesz wyskakiwac bo tylko pokazujesz jaki jestes ograniczony i tepy. pozdro

@Furora

Van Liden
Jan 10 2007, 17:36:59 CET Killed at Level 130 by Harcesh
and by Katrila

Argaxx
Jan 10 2007, 17:37:26 CET Killed at Level 96 by Barles Karste
and by Niraet

Czy ty Tarrin jesteś taki nieitelgentny, że widać , że ja podałem przykład dla ironii gdzie ludzie mówią "sux" itp, a sam pokazałem w tej ironii, że te wyzywanie dla tibi i pary boh są poprostu na poziomie podstawówki? Czy to co piszę jest dla Ciebie za mądre? Miałem Ciebie za najmądrzejszego użytkownika tego tematu i Kapuchę, ale z związku z Twoim postem, nie wiem czy nie zmienić zdania.

Pozdrawiam :)

Marciner
10-01-2007, 19:30
Jak tam wyniki wojny?

Zwidek
10-01-2007, 19:42
Jak tam wyniki wojny?

12:9 =) .. .

Milten
10-01-2007, 21:08
Macie filmiki??

NarroweQ
10-01-2007, 21:43
Oj Tarrin kiedyś taki nie byłeś,..

Ale za "Honorem" jest ZA!, lecz też z "Honorem" trzeba umieć odejść,..

Nom dokladnie. Taki blad popelnil swojego czasu Michalczewski, który chciał wygrać jeszcze jedna rekordowa walke i ja przegral. Zdarza sie. Ale po tej walce mial jeszcze kolejna, rowniez przegrana, i jeszcze. Nie wiedzial kiedy odejsc. Widze tu dosc sporą analogie do Vision. Najlepszym wyjściem było kompletne opuszczenie servera po zabiciu Taifuna, kiedy udowodniliscie swoje racje i to ze nie ma nikogo niesmiertelnego. Sprowadziliscie go na ziemie i wtedy trzeba bylo skonczyc. Ale apetyt rosnie w miare jedzenia i w pewnym momencie cieżko jest się od michy oderwać. Żebyście tylko nie pękli w pewnym momencie z przejedzenia...

Sepharis
10-01-2007, 21:59
zal mi tego serva przez te wojny expic nie mozna na poh cyclo itp.
"bo sie lognie vision"

pozdro

Alora
10-01-2007, 22:46
Vision z jednej strony was rozumiem kasa na wojenke i dobicie do konca serwera gdzie graja koledzy taifuna albo koledzy kolegow ale moze byscie z laski swej tak zajeli sie jego przydupasami np: Offical Seller taifka ktory codzien podbno siedzi w depo albo pod depo venore w godzinach 21.00-21.30. Morneth sie on zwie i kozaczy co niemiara. Napewno wam zaplaci bo zal.pl byl jak 55 ek biega sobie po rotach pod liberty i wyzywa 12 druidow "Leave or die! Taifun Devilry protected me!" Wiec stracic tyle expa wbitego tak zmudnie na rotach to bylo by dla niego katastrofa. A tak ogolnie to pozdro. Do playerow Furory. Radze teraz sobie spokojnie skilowac w zaciszu niz expic albo robic runki pod domkiem. Vision nedd money co widac i bedzie biegac i wymuszac na kazdym. A ze wiekszosc sie ugnie to fragow nie nabija sobie. Wiec nie liczcie na bany membersow vison za PKing. Tyle moze dostana bana za destruktywne zachowanie:P A i zwidek wiesz zmien ten podpis bo ty mozesz miec raczej: "Wiesz co sie liczy? Potrójny Wieśmak z McDonalds!" Pozatym i tak by cie nikt nie szanowal na ulicy bo jak bys sie tam zachowywal tak jak tu to poprostu skonczylo by sie to wizyta w kostnicy...

Bongozzpl
11-01-2007, 00:08
Nom dokladnie. Taki blad popelnil swojego czasu Michalczewski, który chciał wygrać jeszcze jedna rekordowa walke i ja przegral. Zdarza sie. Ale po tej walce mial jeszcze kolejna, rowniez przegrana, i jeszcze. Nie wiedzial kiedy odejsc. Widze tu dosc sporą analogie do Vision. Najlepszym wyjściem było kompletne opuszczenie servera po zabiciu Taifuna, kiedy udowodniliscie swoje racje i to ze nie ma nikogo niesmiertelnego. Sprowadziliscie go na ziemie i wtedy trzeba bylo skonczyc. Ale apetyt rosnie w miare jedzenia i w pewnym momencie cieżko jest się od michy oderwać. Żebyście tylko nie pękli w pewnym momencie z przejedzenia...

ty to na filozofa idz bo dzieciaku marnujesz sie

Rodri
11-01-2007, 08:13

Omg... Vision nie chce narazie odejsc z servera, Oni chca jak najbardziej uprzykrzac zycie Taifunowi i reszcie duskiness ;) Wiec nie dziw sie ze nie odeszli, bo wtedy cala ta wojna okazalabysie bezcelowa. Taifun dobilby 300 a Duski by sie cieszyly ze wywalili Vision z servera. Nie ma tak dobrze...

Btw. nie wiem czy ktos juz to pisal bo nie czytalem poprzednich stron...
Vision wczoraj wpadlo po Van Lidena na poi, ubili go ale byla tam jeszcze Argaxx, Vision obiecalo ze nie bedzie jej zabijac, ale sama zaczela ich atakowac kiedy juz padl Van Liden... Tak wiec:

Van Liden
Jan 10 2007, 17:36:59 CET Killed at Level 130 by Harcesh and by Katrila

Argaxx
Jan 10 2007, 17:37:26 CET Killed at Level 96 by Barles Karste and by Niraet

Veltaxio
11-01-2007, 09:06
Nie PoI lecz Dragi edron =p , reszta sie zgadza...

Rodri
11-01-2007, 15:25
Nie PoI lecz Dragi edron =p , reszta sie zgadza...

Sorry Imciu :D racja :p

NarroweQ
11-01-2007, 16:08
Sorry Imciu :D racja :p

Asslickin' ?

Na takie chwile jest jeden tekst: "Wyjmij język z mojej dupy" :s

alz'q
11-01-2007, 16:39

Jezeli mialbys chara +100 odszedlbys ?

Tarinek
11-01-2007, 16:42
@Narrow

Idz pocwicz. Powiem ci tylko tyle ze Rodrigez pomogl nam juz nie jeden raz na karaniu BOT'ow i nie musi sie podlizywac. Wiec poprostu wyjdz i nie wracaj najlepiej idz na necro / bk hunta moze spadna Ci bohy. A przy odrobinie szczescia je nam oddasz. Pozdro:baby:

Khazul
11-01-2007, 18:17
http://img153.imageshack.us/my.php?image=uo0305eq0.jpg

Nalufe
11-01-2007, 19:08
Czesc..
Posiadacze Neostrady od kad weszla tibia 7.92 mam lagi przyciecia paru sekundowe powtarzajace sie co jakas minute, macie rowniez takie? Cyzm to moze byc spwodowane jesli tak i jak naprawic o ile ktos wie? ;s Oczywsicie dodam ze owe przyciecia mam na Furorze, dlatego dalem posta tutaj bo np na Valorii normalnie wszystko bez najmniejszego przyciecia smiga...

Kumulus
11-01-2007, 19:47
Czesc..
Posiadacze Neostrady od kad weszla tibia 7.92 mam lagi przyciecia paru sekundowe powtarzajace sie co jakas minute, macie rowniez takie? Cyzm to moze byc spwodowane jesli tak i jak naprawic o ile ktos wie? ;s Oczywsicie dodam ze owe przyciecia mam na Furorze, dlatego dalem posta tutaj bo np na Valorii normalnie wszystko bez najmniejszego przyciecia smiga...

ja i moi kumple mamy to samo, ale jak lognąłem się na mythere (amerykański serwer) to nie było lagów :confused:

yz0
11-01-2007, 20:20
Też tak mam i to tylko na furorze -.-

olimpijski
11-01-2007, 21:27
podpisuje sie

tez mam lagi i freezy TYLKO na furorze ;/

SyLeXi
11-01-2007, 21:37
world trade ! my furora your berylia ! plxxx :P

NarroweQ
11-01-2007, 21:38
Jezeli mialbys chara +100 odszedlbys ?

Ciężko powiedziec bo nie mam 100+ tylko 46.
Jezeli jednak tak czy siak nie moglbym juz na servie swobodnie grac to po co kompletnie niszczyc postac? Wbijalbym pogadac sobie etc i tak nie mam za bardzo czasu na granie.

Mi chodzilo w tym poscie o to, ze zabicie Taifuna bylo kulminacyjnym punktem tej wojny. Wtedy mozna bylo odejsc z honorem, w blasku chwaly :P A teraz Vision coraz bardziej sie pograza i chcac nie chcac predzej czy pozniej zacznie przegrywac wojne. I powoli przestana istniec. Mogli byc legendą ale zmarnowali swoja szanse. Tyle :)

Pall_Mall
11-01-2007, 21:51
@up
Czy nie uwazasz ze to ich sparawa i decyzja czy odejsc z serva czy zostac i utrudniac zycie Taifunowi? To sa ich chary wiec moga robic co chca i co im sie podoba a według mnie to lepej ze walcza bo wszyscy co prowadzili wojne z Dus~
nie odniesli znaczacych efektow(nie liczac Spox~ gdzie kilka osob nawet w opence osiagali lepsze efekty bo Taifun musiał uciekac bo zostal mu bp manasow <lol>) B)

@down przydalo by sie spytac kogos kto ma innego dostawce internetu:) tak wiec piszcie co i jak

Ale skoro niektore osoby pisze ze tylko na furora tak jest to cos nie tak:(

Nalufe
11-01-2007, 21:52
Panowie co jak co ale kupilem dopiero co pacca i chce pograc a z tymi freezami i lagami niestety jestem pozbawiony calej przyjemnosci z gry :/ Jak myslicie to wina Neostrady czy czegos z serwerem furory?
Chce pograc i jesli to iwna neostrady to zadzownei do nich i zapytam co sie ku**a dzieje a jesli odpowiada za to Cip soft to trzeba im o tym napisac neich naprawia to czym predzej... :) Ktos kto sie troche na tym zna niech mowi co i jak! sasasa :evul:

Szefik
11-01-2007, 22:05
ja tez mam Neostrade i niestety tez mam laaaagi i freezy ;/ nie wiem od czego ale z tego co slyszalem to w piatek ma to minac... OBY.. zobaczymy co bedzie dalej... ;/

Khazul
11-01-2007, 22:23
To jednak wina Neostrady, u mnie Chello działa bez zarzutów :!

Bartholomew
11-01-2007, 22:52
Mi chodzilo w tym poscie o to, ze zabicie Taifuna bylo kulminacyjnym punktem tej wojny. Wtedy mozna bylo odejsc z honorem, w blasku chwaly :P A teraz Vision coraz bardziej sie pograza i chcac nie chcac predzej czy pozniej zacznie przegrywac wojne. I powoli przestana istniec. Mogli byc legendą ale zmarnowali swoja szanse. Tyle :)
mysle dokladnie tak samo i moge jedynie podpisac sie pod tym postem;]

Forc
11-01-2007, 23:43
I tak będą legendą...

Każdy zapamięta Vision jako gildię, która spowodowała, że Taifun nie zdobył jako pierwszy gracz 300lvla... : )

Hail Vision _/

Bodzio88
11-01-2007, 23:52
kto wie? lol jeszcze duzo innym brakuje do 300

Rodri
12-01-2007, 07:17
Taifun nie wbije 300 jako pierwszy. Na pewno nie wyjdzie robic PG bo bedzie sie po prostu bal...

Veltaxio
12-01-2007, 07:50
To jednak wina Neostrady, u mnie Chello działa bez zarzutów :!

Chello rox xd

Khazul
12-01-2007, 08:05
Chello rox xd

A może te lagi w neo to taki firewall na dzieci neo?

Dokładnie, Chello roxando~!

Zwidek
12-01-2007, 08:33
jebac tpsa ;s

Bert
12-01-2007, 09:26
ja mam neta w Aster i tez mi dziala all normalnie bez lagow :]

Fefin
12-01-2007, 09:36
Ja lece na radiowce ktora pozniej dzierzawi lącza z Dialogu.Zero lagow kickow i freezow wiec raczej wina neostrady, moze jakies limity na ip or etc nie mam pojecia ale to TP wiec po nich wszystkiego mozna sie spodziewac.

Omg... Vision nie chce narazie odejsc z servera, Oni chca jak najbardziej uprzykrzac zycie Taifunowi i reszcie duskiness ;) Wiec nie dziw sie ze nie odeszli, bo wtedy cala ta wojna okazalabysie bezcelowa. Taifun dobilby 300 a Duski by sie cieszyly ze wywalili Vision z servera. Nie ma tak dobrze...

Btw. nie wiem czy ktos juz to pisal bo nie czytalem poprzednich stron...
Vision wczoraj wpadlo po Van Lidena na poi, ubili go ale byla tam jeszcze Argaxx, Vision obiecalo ze nie bedzie jej zabijac, ale sama zaczela ich atakowac kiedy juz padl Van Liden... Tak wiec:

Van Liden
Jan 10 2007, 17:36:59 CET Killed at Level 130 by Harcesh and by Katrila

Argaxx
Jan 10 2007, 17:37:26 CET Killed at Level 96 by Barles Karste and by Niraet

Ale popatrz sie jaka duma polakow bylyby taif jezeli wbilby ten 300 lvl.Ti nie br by sie liczyli nie swe tylko my...Ale polacy maja mentalnosc zawistnosci i zazdrosci wiec sry bardzo ale jestem ksenofobem w stosunku do wlasnego kraju...I niechce zyc wsrod takich przydupasow w przyszlosci!!!

Szefik
12-01-2007, 10:08
Afff ... Zwidek myslisz ze jestes fajny... Szkoda takich jak Ty moze jebac Ciebie? xD

Smerfu
12-01-2007, 14:09
Ja lece na radiowce ktora pozniej dzierzawi lącza z Dialogu.Zero lagow kickow i freezow wiec raczej wina neostrady, moze jakies limity na ip or etc nie mam pojecia ale to TP wiec po nich wszystkiego mozna sie spodziewac.

Ale popatrz sie jaka duma polakow bylyby taif jezeli wbilby ten 300 lvl.Ti nie br by sie liczyli nie swe tylko my...Ale polacy maja mentalnosc zawistnosci i zazdrosci wiec sry bardzo ale jestem ksenofobem w stosunku do wlasnego kraju...I niechce zyc wsrod takich przydupasow w przyszlosci!!!

Moze lepiej wbij solo 100 a nie podniecaj sie tym ze ktos tam wbija 200, 250 czy 300. Napewno bedziesz mial z tego wieksza satysfakcje.

A co do tego kto by sie liczyl to czy Taifun wbije 300 czy nie to i tak pl liczy sie na Furorze, a na jakims serwerze gdzie dominuja swe/br niewiele to zmieni czy wbije ten lvl czy nie,bo liczy sie to co soba reprezentuje dana osoba a nie czy ktos z jego kraju wbil 300lvl.

DNX
12-01-2007, 14:41
@up
Święte słowa ;)

Kumulus
12-01-2007, 15:23

prosze cie, wyjdź stąd człowieku -.-

Tarinek
12-01-2007, 17:32

To wyp$%^j nikt Cie tutaj nie trzyma.I nie wnikaj w to ze Polak nie wbije jako 1st 300 bo wbije, mam nadzieje tylko ze to nie bedzie taif.

Sohard
12-01-2007, 19:24
Macie przykład dziecinnej mentalności ludzi z Vision...

Aphydion [12]: Nie graj noca ;)Cya's
Master Ozon [103]: lol
Master Ozon [103]: myslisz ze sie boje?
Master Ozon [103]: ^^
Aphydion [12]: Lognij dzis o 3 >)
Master Ozon [103]: ja spie o 3
Master Ozon [103]: taka pora
Aphydion [12]: Zobaczmy ile jestes Wart:P
Aphydion [12]: to na chuj pierdolisz "myslisz ze sie boje" ?
Master Ozon [103]: to wpadnij teraz?
Aphydion [12]: ;>
Master Ozon [103]: a nie fakt ty sie boisz xD
Aphydion [12]: Upierdole Cie i skończysz cwaniakowanie ;s
Aphydion [12]: Heh..
Master Ozon [103]: Okej
Aphydion [12]: Gdyby nie to ze teraz prawie kazdy ma laga to myslisz ze bysmy mass loga nie robili teraz?
Aphydion [12]: 2 dni temu dojebalismy Van Lidena i?
Master Ozon [103]: Ja tez mam lagi
Master Ozon [103]: i co z tego?
Aphydion [12]: jebie mnie to co ty masz?
Aphydion [12]: a w dzień logamy po to tylko zeby ybic kogos z Dusk~~
Master Ozon [103]: nie placzz mi na privie dziecko
Aphydion [12]: a nie naabzów
Master Ozon [103]: ok?
Aphydion [12]: naabzów noca klepiemy ;s
Aphydion [12]: hehe
Aphydion [12]: HAHAHAHAA
Aphydion [12]: cos mi sie zdaje ze z tym Anni~~ bedzie Ci ciezko ;s
Aphydion [12]: HAHAAHAHA
Master Ozon [103]: po co mi anni?
Aphydion [12]: HAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHHAHA
Master Ozon [103]: ja od dawna mam sov cioto
Master Ozon [103]: ^^
Aphydion [12]: Tak Cie stara wola ?
Aphydion [12]: Ciota ;s
Aphydion [12]: o kurwa ;s
Aphydion [12]: mozesz z gildia dolanczac do Dusk~~ =)
Aphydion [12]: enjoy
Aphydion [12]: .
Master Ozon [103]: Wiesz, pierdoli mnie to. Padne - odrobie, jesli padne wpierw... zacznijmy od tego
Aphydion [12]: mozesz juz zakladac ze padniesz ;s
Master Ozon [103]: o jej i ?
Master Ozon [103]: mi sie swiat nie zawali jak padne bo to tylko gra
Master Ozon [103]: cya dzieciaku

sallceson
12-01-2007, 19:25
jesli wciaz bedziecie "przeszkadzac" taifunowi to moim skromnym zdaniem 300lvl pierwszy wbije mateusz dragon wielki chyba ze mu sie znudzi expienie (zostalo mu jeszcze ~130kk expa do 300lvl :D ) albo EO zacznei expic (chyba tez ma wojne, nie jestem pewien)
bo jakos nie wierze ze taifunowi uda sie wywalic vision na tyle zeby spokojnie expic (o ile wogole sie uda) :D

Szefik
12-01-2007, 19:26
Tarrin... polak polakowi powinien pomagac a nie byc mu frajerem.... i nie dopuszczac do tego zeby Taif nie wbil 1st. 300. jesli Ty cale Vision jestescie za tym zeby 1st. 300 lvl wbil Eternal... to jestes dla mnie frajer... bo wiesz ze Ty na tym servie nie masz zycia tam samo jak reszta Vision i robicie to specjalnie... moze poprostu chcialbys taki jak on nie bedziesz taki nigdy dla mnie jestes PSEM! :)

Veltaxio
12-01-2007, 19:28
Kozacka rozmowa nie ma co :D:D:D

Aphy
12-01-2007, 19:46
<kozak>B)

Master Ozon nie płacz już na Forum =(

Malitian
12-01-2007, 19:51
Tarrin... polak polakowi powinien pomagac a nie byc mu frajerem.... i nie dopuszczac do tego zeby Taif nie wbil 1st. 300. jesli Ty cale Vision jestescie za tym zeby 1st. 300 lvl wbil Eternal... to jestes dla mnie frajer... bo wiesz ze Ty na tym servie nie masz zycia tam samo jak reszta Vision i robicie to specjalnie... moze poprostu chcialbys taki jak on nie bedziesz taki nigdy dla mnie jestes PSEM! :)

Czy ty myslisz czasem?? Bo mi sie wydaje ze nie :) To ze polacy bija sie miedzy soba to chyba normalne,przeciez to tylko gra.Tak dla przykladu jak by cie zaczeli na*******ac na ulicy to tez bys gadal do nich "ej ziomy jestem polakiem ,powinismy sie kochac " Ehh zal.pl

Ertil
12-01-2007, 19:53
Kozacka rozmowa nie ma co :D:D:D

kozacka to była wasza "rozmowa" na tsie nie ma co :D:D:D

Sohard
12-01-2007, 20:02
<kozak>B)

Master Ozon nie płacz już na Forum =(

Nie placze na forum, przynajmniej nie tak jak ty w grze :>

Chcialem tylko pokazac twoja mentalnosc.

Szefik
12-01-2007, 20:16
Wie ktos co z tymi lagami ;> kiedy one laskawie mina.. ? bo sa one w*****ajace lekko ;/ moze ktos cos wie na ten temat... moglby sie Cipsoft tym zajac ;|

Smerfu
12-01-2007, 20:41
Wie ktos co z tymi lagami ;> kiedy one laskawie mina.. ? bo sa one w*****ajace lekko ;/ moze ktos cos wie na ten temat... moglby sie Cipsoft tym zajac ;|

a czym sie ma zajac? problemy maja tylko uzytkownicy tp bo znowu padl router na granicy niemieckiej, to juz nie pierwszy raz wiec nie ma co uzalac sie CIPom tylko podziekuj naszemu monopoliscie ;)

Szefik
12-01-2007, 20:46
no to kiedy oni to naprawia? ;O

eloelo520
12-01-2007, 21:46
no to kiedy oni to naprawia? ;O

to zadzwon do nich i sie dowiedz nieporadny dzieciaku, to temat o furorze jest a nie o routerach i lagach przez tpsa

Pall_Mall
12-01-2007, 22:19
Głupie gadanie żeby dac Taifunowi expic wojna to wojna a nie jakieś użalanie się nad kimś że nie może wbić lv. I co wam dam ze wbije jako pierwszy ten 300 lv orgazmu dostaniecie? Wiem że zaraz ktoś wskoczy z tekstem ze zadrosny jestem i takie tam inne ale nie obchodzi mnie to ta gierka jest tylko po to żeby dobrze sie bawic a nie przeżywać i rozpaczac nad nią.

:) ;) :p B) :] :D 8o :confused: :cup:

alz'q
12-01-2007, 22:41

^ To niektorzy mowiliby, ze stchurzyli. Wg mnie nabrali jeszcze wiekszego zapału po zabicie najlepszego gracza na furorze (2 w calej grze).... wiec nie mow bzdru ;)

Tarinek
13-01-2007, 06:16

Od psow to mozesz sobie w domu do rodzinki wyzywac jak ci obiad nie zasmakuje bocie. I tak naprawde je@@#ie mnie jaki on ma LvL. Bo wiem jaki jest ? Powiedz jeszcze ze jest "patryjotą" i ze polakow nie zabija. Wez idz pocwicz na OTS'ie i tutaj nie wchodz bo k#$wa tylko draznisz ludzi.

Still Knight
13-01-2007, 07:15
Od psow to mozesz sobie w domu do rodzinki wyzywac jak ci obiad nie zasmakuje bocie. I tak naprawde je@@#ie mnie jaki on ma LvL. Bo wiem jaki jest ? Powiedz jeszcze ze jest "patryjotą" i ze polakow nie zabija. Wez idz pocwicz na OTS'ie i tutaj nie wchodz bo k#$wa tylko draznisz ludzi.

HAHAHAHHAHAHAHAHHA!!!!
Po raz kolejny widać ludzki debilizm :D
Czy według ciebie patriotyzm jest uwarunkowany tym czy w grze nie zabijesz gracza z tego samego kraju, z którego sam pochodzisz?
Jakby ktoś na furora miał tak mysleć to byłby to serv non-pvp...
Człowieku ogarnij sie furora to "polski serwer" i nie ma tu zbyt wielu "niepolaków"

kalashnikov
13-01-2007, 11:31
HAHAHAHHAHAHAHAHHA!!!!
Po raz kolejny widać ludzki debilizm :D
Czy według ciebie patriotyzm jest uwarunkowany tym czy w grze nie zabijesz gracza z tego samego kraju, z którego sam pochodzisz?
Jakby ktoś na furora miał tak mysleć to byłby to serv non-pvp...
Człowieku ogarnij sie furora to "polski serwer" i nie ma tu zbyt wielu "niepolaków"

Pomysl zanim cos napiszesz albo przynajmniej przeczytaj 5x tekst zanim napiszesz do niego komentarz, bo naprawde przykro sie robi jak takie cos sie czyta.

P.S. Do wszystkich ktorzy mala wiedza o tej wojnie bardzo bym prosil o nie pisanie glupot, bo zal na to odpisywac a czasami poprostu krew zalewa czlowieka jak czyta te bzdury.

Rodri
13-01-2007, 11:35
@Still Knight

Ty tumanie wyzywasz go od debili, a sam nie umiesz przeczytac ze zrozumieniem. On napisal "Powiedz jeszcze ze jest patriota" -.- Rozumiesz to? Wiesz wogole co to ironia? :baby:

Veltaxio
13-01-2007, 12:34
Tak sie czlowieku sklada ze mam lvl 100+ a po 2 znam taifa z rl i wiem co to za czlowiek wiec mozecie ssac, bo nic o kolesiu nie wiecie!!!.Zna ktos taifa z rl oprocz ludzi z bb.wam przeszkadza to ze zajebiscie expi i ma was w dupie i sie wam to nie podoba.pop prostu jestescie ****ami ktorzy nawet w 6 ownerow nie porafia wbic takiego lvl jak on i tyle.i kurwa zdrzadzacie jak huje i pierdolicie glupoty taka mentalnosc byscie laske zrobili kolesiowi zeby wami expil i wbil wam 250 lvl.Tyle na ten temat zal mi was i zwidka cwaniaka ktory chyba powinien grac w sapera!!!

ahahahahahahahahahahahahahahahahahah <turla sie po glebie> ahhahahahahaha

Hail Taifun Devilry , on jest moim bogiem i mam nadzieje ze wbije 300 lvl jako pierwszy xd

byscie laske zrobili kolesiowi zeby wami expil i wbil wam 250 lvl.

Czlowieku czy tam w bb zrobiliscie mu laske jak wbil 250 lvl :)))) ?

Wigget
13-01-2007, 13:36
@up

niechce ci przypominac ze niecale pol roku temu sam byles jednym z tych co wylizywali dupcie petro

Fefin
13-01-2007, 13:55
ahahahahahahahahahahahahahahahahahah <turla sie po glebie> ahhahahahahaha

Hail Taifun Devilry , on jest moim bogiem i mam nadzieje ze wbije 300 lvl jako pierwszy xd

Czlowieku czy tam w bb zrobiliscie mu laske jak wbil 250 lvl :)))) ?
@up dokladnie.lizales dupe taifowi jak zadko.telefony , kris , chips, qel etc wiec czlowieku popatrz na siebie;)

Aphy
13-01-2007, 14:33
@up dokladnie.lizales dupe taifowi jak zadko.telefony , kris , chips, qel etc wiec czlowieku popatrz na siebie;)

Lizał dupe ale potrafił się postawić.

A wy?

Pozdr0 Dla kumatych

Kumulus
13-01-2007, 14:44
niedawno był mass log Vision. Wiecie co sie działo, kogo znów ubili? :P

Bodzio88
13-01-2007, 14:51
hehe tak jak ostatnio : NIKOGO

Rodri
13-01-2007, 15:01
hehe tak jak ostatnio : NIKOGO

Ostatnio ubili Van Lidena wiec milcz.

$eetho
13-01-2007, 15:09
Nie no kalashnikov pwnage :) @ Fefin jesteś kolejnym już tam któryś tysięcznym z kolei przydupasem Taifa. Taif powie noga to ty podlecisz wesoło i zaczniesz merdać ogonkiem?

Bodzio88
13-01-2007, 15:35
a duskiness prowadza rekrutacje!
coraz wiecej osob dolancza no brawo moze jak was bedzie 100 lepiej dacie rade!

Iron'knight
13-01-2007, 15:56
NIe jestem z tego swiata ale jedno zdanie do szanownego pana Imargam
Imargam : Taifun Devilry - 1:1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marianos
13-01-2007, 16:00
@up

Będe kolejną osobą, która powie, że to nie Taifun zabił Imargama...

Iron'knight
13-01-2007, 16:03
Ale tu chodzi o wojne gildi. Sam Imargam, predzej by sie zesral iz ubil Taifuna solo więc powinno byc 1:1

~Baku~
13-01-2007, 16:13
"Best solo: Wyverna
Best team: Giant spider "

Huh! Idz lepiej na te wyverny >.<

Iron'knight
13-01-2007, 16:29
A co cie moje best solo obchodzi. Imargam padl od ziomow Taifuna wiec powinien zrobić 1:1 ale jak widac... szkoda mi słow zeby zwyzywac tego...

eloelo520
13-01-2007, 16:33
"Best solo: Wyverna
Best team: Giant spider "

Huh! Idz lepiej na te wyverny >.<

a ty moze sie pochwal swoimi ziomalami z rl

oto jeden z nich, wictor mcklayer czy jak mu tam:
http://i68.photobucket.com/albums/i15/Tojj/Real%20fotos/WictorMcklayer.jpg

to ja juz wole wyverny solo anizeli takich kolesi ganiajacych za mna w rl

Iron'knight
13-01-2007, 16:35
http://i68.photobucket.com/albums/i15/Tojj/Real%20fotos/WictorMcklayer.jpg

Hahahahhaha za****sty koles na zdjęciu :D:D:D:D Widac ze Vision nie mają się czym tłumaczyć i teraz wymyślili Best Solo moje zaraz pewno uczepia sie ze Taifun ma nie taki nick i ze na jego outficie jest plama:baby:

Fefin
13-01-2007, 16:58
Hahahahhaha za****sty koles na zdjęciu :D:D:D:D Widac ze Vision nie mają się czym tłumaczyć i teraz wymyślili Best Solo moje zaraz pewno uczepia sie ze Taifun ma nie taki nick i ze na jego outficie jest plama:baby:
Z tego co wiem to jakis kretyn juz zreportowal taifa za name:/
A co do merdania ogonkiem przy taifie...Wole merdac przy nim niz przy takich kretynach jak wy ktorzy raz go zabili i sie spuszczaja do teraz z tego powodu;);)

Zwidek
13-01-2007, 16:58
HAHAHAA

Ale typek z foty :P

Masywny_Titania
13-01-2007, 17:03
Z tego co wiem to jakis kretyn juz zreportowal taifa za name:/
A co do merdania ogonkiem przy taifie...Wole merdac przy nim niz przy takich kretynach jak wy ktorzy raz go zabili i sie spuszczaja do teraz z tego powodu;);)

Ty za to bys sie spuscil jakby taifun wbil 300 lvl... c*uj to kogo obchodzi czy on wbije 300 czy nie ... wy to ludzie macie nakurw*one

@ fota: typ nie jest rl... mozemy juz nie zaczynac dyskusjii na temat rl zdjec znowu?:/

Rodri
13-01-2007, 17:35
@Typek z foty

Nie jest od nas z rl wiec japa :)

@Imargam 1:0 Taifun

Tak powinno byc a nie 1:1 bo liczy sie kto wbil fraga a nie czyje ziomki zabijaly :)

@War
Duski zawsze na wojny noobow nainvituja :p

~Baku~
13-01-2007, 18:14
@Fotka

LOL I co z tego nawet jakby byl odemnie z rl? Lepiej wklej swoje zdjecie to sie posmiejemy

Gl na Wyvernach :)

eloelo520
13-01-2007, 18:57
@Fotka

LOL I co z tego nawet jakby byl odemnie z rl? Lepiej wklej swoje zdjecie to sie posmiejemy

Gl na Wyvernach :)

cwiczycie razem karate?

@Typek z foty

Nie jest od nas z rl wiec japa :)

jest jest

Aphy
13-01-2007, 19:11
jest jest

Ten typ jest tak od nich z rl jak ty jestes Spoxster ;s

Pozdr0 Dla Kumatych.

eloelo520
13-01-2007, 19:34
Ten typ jest tak od nich z rl jak ty jestes Spoxster ;s

Pozdr0 Dla Kumatych.

juz lepiej wygladalo jak zamiast 0 bylo o, ale ty lubisz zera bo juz taki zerowiec z ciebie, hmm? ; >

Masywny_Titania
13-01-2007, 19:49
Wez juz elo elo wyjdz z tego forum bo meczace sie robi czytanie twoich postow wogle sobie zmien nick w sygnaturce bo o ile pamietam to spoxster kiedys mial tu account na forum i na pewno nie byl to ten acc...

eloelo520
13-01-2007, 20:22
Wez juz elo elo wyjdz z tego forum bo meczace sie robi czytanie twoich postow wogle sobie zmien nick w sygnaturce bo o ile pamietam to spoxster kiedys mial tu account na forum i na pewno nie byl to ten acc...

porazka

..

Bongozzpl
13-01-2007, 20:28
porazka

..

jedna wielka z ciebie jest

eloelo520
13-01-2007, 21:00
armia panow z zakreskowanymi nickami sie na mnie rzuca, chryste

Wigget
13-01-2007, 21:03
@up

dokladnie

pozatym prawdziwy rafal nigdy by niedal w opisie ze jest w gildi ktora przyczynila sie znacznie do zrokowania jego postaci

Vaner
13-01-2007, 21:04
Ale tu chodzi o wojne gildi. Sam Imargam, predzej by sie zesral iz ubil Taifuna solo więc powinno byc 1:1

A Taifun pewnie zdjąłby Imargama na 1 ue, no nie ? ;o

Milten
13-01-2007, 21:28
Może na jedno to nie ;p ale solo by go na pewno ubił =)

PaweLLo141
13-01-2007, 21:56

LOl.. widziałeś filmik jak tajfun ledwo co ubił 96 knighta.. a Imagrama.. to chyba by się meczył dopuki runy się nie skończą .. dobry gryps

NarroweQ
13-01-2007, 22:37
Imargam ma za dużo hp... Nie ma opcji żeby któryś z nich wygrał walkę. Tzn wygrałby ten, któremu się szybciej runy skończą, albo ew kick/lag. Z tymże Taifun ma utani gran hur i jest duuużo szybszy od Imy więc w zagrożeniu swobodnie oddaliłby się z miejsca walki :] Na imargama potrzebny jest trap :> I takowy się prędzej czy później trafi (chyba jednak prędzej) :D
pzdr

Kumulus
13-01-2007, 22:38

gówno prawda :baby:

Veltaxio
13-01-2007, 23:30
Nie wiem jak wy to liczycie ale taifun tera potrafi walnac 3k many w 1 ue dlatego bardzo sie boje :/

Ostatnio mi sie nudzilo wiec zagadalem do taifa ile mam placic , na to on :

Po zabiciu Caponeq miales payment 500k tera cena wzrosla 1kk+sca+zabicie cie z Sova

HAUHAHAHA Pozdro XDdD

Mroczno
13-01-2007, 23:38

To jest pan petro hehe i udaje Rafala ( Spoxstera ) :) pozdro

Kiwix
14-01-2007, 00:58
Czekam na następnego fraga Vision :>
Spwnicie kozaczków ;d A co do paymentu.....
HAUehauehUAehuaehuaehuHAEuEa
Legend never die, pamiętajcie xd
Nie moge sie doczekac az bedzie Killed at level 279 ... ^_^
HAIL VISION!

Smerfu
14-01-2007, 01:11

Spoxster jest obecny na tym forum ale ma inne konto, ba nawet czesto tu daje posty, a ty jak i typ z konta Zwidka chyba sie dowartosciowywujecie tymi danymi z profilu.

eloelo520
14-01-2007, 01:33
Spoxster jest obecny na tym forum ale ma inne konto, ba nawet czesto tu daje posty, a ty jak i typ z konta Zwidka chyba sie dowartosciowywujecie tymi danymi z profilu.

to i ty powinienes zacny smerfie skasowac dane z profilu gdyz postac opchnales

Smerfu
14-01-2007, 03:40

widac ze niewiele wiesz za to duzo mowisz zacny eloelo :p

Tarinek
14-01-2007, 04:38
@Still

Idz poćwicz troche Bocie bo z rozkminką to u ciebie BARDZO ciezko. Wogole lepiej sie nie odzywaj bo pokazujesz jaki jestes tepy.

@Ten temacik

TO MASAKRA 1 dzien nie przeglądałem forum i jedyna sensowna wypowiedz to tylko Smerfa, a 5 stron jakiegos smiesznego pierd()|_enia. Ludzie idzcie pograc se w bierki po sieci a nie spamujecie...:baby:

sallceson
14-01-2007, 10:36
dlaczego nic sie nie dzieje... zadbych akcji nie ma :( znudzila sie juz wojna? :D

Mroczno
14-01-2007, 11:00
widac ze niewiele wiesz za to duzo mowisz zacny eloelo :p

Tak Smerfu to jakis dzieciak albo petro mysle ze bardziej petro bo za moich czasow pamietam uzywal tego konta : P pozdrawiam

Iron'knight
14-01-2007, 11:37
Ostatni post w tym temacie i wracam do mojego swiata.
Imargam ile ty masz lat? 5? może 10? Te Twoje teksty "Leżysz KUR**" omg. Żal mi Ciebie... Duskiness wiedzcie że większość Aurei jest za Wami i Cała Rawa Mazowiecka (Ci co grają w Tibie) Mam nadzieje ze Magrami Was pozdrowił.
_/ Duskiness _/

Dużooooo fragów życze :*:*:*

Wuzwar
14-01-2007, 12:07
Chyba Vision będzie musiało wymyślić nową taktykę, bo teraz coś nie zabijają, masslogi nie dają efektu hmm

$eetho
14-01-2007, 13:39
Mmmm Rawa ;] TO blisko mnie ;] Vision wiedzcie, że cała Łódź jest za wami :)

Pall_Mall
14-01-2007, 13:45
Ostatni post w tym temacie i wracam do mojego swiata.
Imargam ile ty masz lat? 5? może 10? Te Twoje teksty "Leżysz KUR**" omg. Żal mi Ciebie... Duskiness wiedzcie że większość Aurei jest za Wami i Cała Rawa Mazowiecka (Ci co grają w Tibie) Mam nadzieje ze Magrami Was pozdrowił.
_/ Duskiness _/

Dużooooo fragów życze :*:*:*

A wracaj wracaj na Aurea i tam zal sie ze lapiesz hunty za pisanie na forum i od rl kumpli.

Capality
14-01-2007, 13:57
Czy ktoś moze mi podac wynik wojny(po Lewej Vison a po prawej Dussk~)

Rodri
14-01-2007, 14:24
Czy ktoś moze mi podac wynik wojny(po Lewej Vison a po prawej Dussk~)

12:9

@Wuzwar

Teraz cos lagi sa a na pewno pare osob z Vision ma neostrade i nie moga sie zebrac cala ekipa zeby cos zrobic :P poza tym mam wrazenie ze duski sie boja Vision jak ognia kiedy robia massloga i dlatego uciekaja po pztach wiec jak mozna wbijac fragi? Wogole jak Vision sie loguje to z 700 osob na servie robi sie 400 z czego 300 siedzi w pz haha :D

Kumulus
14-01-2007, 15:49
Mmmm Rawa ;] TO blisko mnie ;] Vision wiedzcie, że cała Łódź jest za wami :)

Płock też :)

Masywny_Titania
14-01-2007, 16:23

Ty za to podajesz sie za kogos o kim chu*a wiesz... to przynajmniej jest james a nie jakis 12 latek usilujacy sie dowartosciowac cudzym charem w podpisie na forum-.-

$eetho
14-01-2007, 16:33
Kumulus no i bardzo dobrze. Dość dominowania przez 1 gildie w tym głównie jedną osobę. Mam już po dziruki w nosie tekstów jaki to Taifun jest wspaniały albo nieziemski. Gracz jak gracz. Niczym sie nie różni od gracza z 1 levelem oprócz m levela levela i eq ;]

Wigget
14-01-2007, 16:51
@up

mylisz sie ... rozni sie tym ze nie ma zycia tak jak inni gracze np na 1 poziomie :)

styl_nad_style
14-01-2007, 17:22
12:9

@Wuzwar

Teraz cos lagi sa a na pewno pare osob z Vision ma neostrade i nie moga sie zebrac cala ekipa zeby cos zrobic :P poza tym mam wrazenie ze duski sie boja Vision jak ognia kiedy robia massloga i dlatego uciekaja po pztach wiec jak mozna wbijac fragi? Wogole jak Vision sie loguje to z 700 osob na servie robi sie 400 z czego 300 siedzi w pz haha :D

ciekawe dlaczego cale vision s*******a przed taifunem i reszta po jakichs waskich korytrzach zastawionych noobami ewentualnie daje loga albo ucieka do pz?...

Masywny_Titania
14-01-2007, 17:28
Dlatego ze taifun narekrutowal miesa wojennego i nie ma sensu walczyc w open battle, bo to sie nie sprawdzi?

styl_nad_style
14-01-2007, 17:33
Dlatego ze taifun narekrutowal miesa wojennego i nie ma sensu walczyc w open battle, bo to sie nie sprawdzi?

przytocze 1 akcje: imargam, katrila, zwidek i kerston probuja zabic minishabaala, wpada taifun, ymy i magrami, na co vision s*******a do pztow a imargam biegnac uha sie co ture.

kto sie kogo boi?

kalashnikov
14-01-2007, 17:54
przytocze 1 akcje: imargam, katrila, zwidek i kerston probuja zabic minishabaala, wpada taifun, ymy i magrami, na co vision s*******a do pztow a imargam biegnac uha sie co ture.

kto sie kogo boi?

Pomysl 7x razy zanim cos napiszesz BLAGAM !

$eetho
14-01-2007, 18:01
Dokładnie...

Pall_Mall
14-01-2007, 18:57

kto sie kogo boi?

Nie wiem co Ty tu przytaczasz i za hu..huhu nie moge pojąc co to "minisabaal"

@down
No co to jest ten minisaball czy jak to tam piszesz i chłopie jak to napisali mysl mysl i jescze raz mysl zapewniam Cie myslenie nie boli.

styl_nad_style
14-01-2007, 18:59
to byl dowod na teze postawiona kilka postow wyzej, wiec stfu

@up:
"pomysl x7 zanim cos napiszesz"

sallceson
14-01-2007, 19:03
ktos powie ze vision walczy w kiepskim stylu, ze nie wyjda na open, ze sie kryja po waskich korytarzach itp
ale w przeciwienstwie do innych walczy i to skutecznie - 50:25 z aberatio i 12:9 z duskines - sa po prostu lepsi

Telemenel
14-01-2007, 19:11
Niekonwncjonalnie ale skutecznie innaczej polacy by polegli pod grunwaldem. xa0xa0xa0xa0xa0.

Kumulus
14-01-2007, 21:38
ciekawe dlaczego cale vision s*******a przed taifunem i reszta po jakichs waskich korytrzach zastawionych noobami ewentualnie daje loga albo ucieka do pz?...

o rly? 8o Duski bez taifuna mają uderzenie jak kloc pięciolatka. Gdyby Duski i Aberratio byli bez Taifuna to już dawno Vision by ich roznieśli jak gnój po polu :baby:

Street"Fighter
14-01-2007, 22:37
o rly? 8o Duski bez taifuna mają uderzenie jak kloc pięciolatka. Gdyby Duski i Aberratio byli bez Taifuna to już dawno Vision by ich roznieśli jak gnój po polu :baby:

A Vision bez Imargama huja zrobią... On Dusków bloczy żeby nie mogli dojsc do sorców itd. Gdyby tego leszcza nie było noobki z Vision nic by nie zrobili:baby:

Fallathanu
14-01-2007, 23:00
A Vision bez Imargama huja zrobią... On Dusków bloczy żeby nie mogli dojsc do sorców itd. Gdyby tego leszcza nie było noobki z Vision nic by nie zrobili:baby:

Dokladnie..

Przestancie napie*dalac textami typu "Jak by Taifuna nie bylo to duski by nic nie zrobily", bo to samo tyczy sie Vision i Imargam, prowadzicie tutaj wojne na slowa ktora jak by na to nie spojrzec jest zalosna. Nie rozumiem czemu ludzie ktorzy nie sa w wojnie i gowno o niej wiedza najwiecej maja do powiedzenia i to najczesciej nie na temat :o Przestancie siedziec 24h na dobe na tym forum bo Wam mozg do konca wyparuje od tego podniecania sie tym czy Vision jest zajebise, a moze Duskiness chuj*we. Chcecie to komentujcie, ale dajcie sobie troche na looz, bo z tego co widze po waszych wypowiedziach to 3/4 z Was to 10 latkowie z kompleksami ktorzy na kazdego posta odpowiadaja z taka agresja i podnieceniem jak by byli ofiara zlego dotyku..
To tyle z mojej strony, nie bede sie juz tutaj wiecej wypowiadal. Nie powiem, bylo na tym forum kilka prowokacji z mojej strony, zeby powkruw*iac ludzi, ale ja tego nie przezywam jak wy. Codziennie w tym dziale widze 2-3 strony wyzwisk,obelg i klotni, ktore nic nowego tutaj nie wnosza i nie sa zwiazane z tytulowymi "Wydarzeniami z Furory", lepiej by to bylo nazwac "Temat dla osob z problemami w rl". To samo tyczy sie osob ktore podszywaja sie pod kogos kim nie sa (eloelo520, Zwidek itp), czy az takie niskie macie poczucie wlasnej wartosci ze podszywacie sie pod kogos kim nie jestescie?Jesli tak jest to radze Wam udac sie do lekarza...

Moj post nie ma na celu wywolania kolejnej fali wyzwisk i obelg w stronej mojej osoby, odbierajcie sobie to jak chcecie. Mam nadzieje ze jest tutaj chociaz kilku uzytkownikow ktorzy potrafia normalnie wyrazac swoje mysli..

Zegnam ;)

olimpijski
14-01-2007, 23:20
Moim zdanie temat powinien zostać zamknięty. (Tak samo jak poprzedni;-)

Wchodząc do tematu chcę wiedzieć co się dzieje na Furorce, a 100 stron to posty typu "Taifun Rox, Taifun Sux, Duskiness Sux, Duskiness Rox, Vision Rox, Vision Sux, Ima Rox, Ima Sux"

Prawda jest taka: Vision jest bardziej zgrane, lecz bez Imargama by nic nie zrobili, kto by bloknoł w trapie Taifuna? Kozak Katrila? Może jeszcze większy kozak Zwidek? Duski bez Taifa też by mogły sobie nie poradzić, bo zawsze jest dobrze mieć w ekipie kogoś, kto jebie ~800 z sd i ~1000 z ue.

Vision mimo fragów wojny nie wygrywa, lecz skutecznie uprzyksza granie DUskiness i reszcie ludzi z Furory. Przytocze z RL, czy na wojnie w średniowieczu, całą armia napadała na jednego wojownika, czy obie armie szły na "Open Battle" ?? Skoro Vision weszło do historii przez zrobienie największego fraga, to niech wyjdzie na "Open Battle" z Duskiness.

sallceson
14-01-2007, 23:39
troszke matematyki, dowody z kalkulatora tibia.pl ;)
taifun w najgorszym razie walnie z sd ~500 do tego czipsu dolozy ~350 i maja Zwidka na combo - nie mowiąc juz o slabszych sorcach vision. czy ty na ich miejscu wyszedlbys na open battle ? ciekawa perspektywa nie miec szans na przezycie

ps wiecie moze kiedy w koncu bedzie dzialac forum tibia.com ?:)

olimpijski
14-01-2007, 23:40
troszke matematyki, dowody z kalkulatora tibia.pl ;)
taifun w najgorszym razie walnie z sd ~500 do tego czipsu dolozy ~350 i maja Zwidka na combo - nie mowiąc juz o slabszych sorcach vision. czy ty na ich miejscu wyszedlbys na open battle ? ciekawa perspektywa nie miec szans na przezycie

ps wiecie moze kiedy w koncu bedzie dzialac forum tibia.com ?:)

Wiesz co to Stone Skin Amulet?

Bjoern Shu
14-01-2007, 23:47
hahaha ktos tam @up napisal ze bez imarga hahahah
ile robi 280 ms a ile 200 ek? jezuuu
get a life tards

olimpijski
14-01-2007, 23:52
hahaha ktos tam @up napisal ze bez imarga hahahah
ile robi 280 ms a ile 200 ek? jezuuu
get a life tards

Ma dużo HP, więc tak jak napisał chyba Street"Fighter, bloczy dostęp Duskiness do sorców z Vision. Myślisz, że jeśli ktoś bije po 1000hp to już jest wielki pro mastah na wojnie? Co zrobi, gdy skończy się mana i zostanie z ilością HP odpowiadającą 99 Knightowi? Chociaż mimo to Sorcerer to potężna broń na wojnie, ale nie mów, że Imagram tam nic nie robi.

Grimp
15-01-2007, 00:44
Prawda jest taka że Vision to kolektyw.. Każdy z nas jest ważny, dla nas w wojnie równie istotny jest Imargam i jego rola w gildi jak i Al Inferno, o wiele niższym levelu, który dla nas się poświęcił.

Natomiast w Dusk~ & Abbe~ po open Duski zbesztaly Abbe za "noobienie" .... Tam najważniejszy jest Taif i wszystko jest układane pod niego. Ciekawe kiedy osoby, które uważają się za jego przyjaciół domyślą się iż są tylko narzędziami używanymi przez niego, które nie będą miały żadnych profitów z tego posłuszeństwa, bo to co najważniejsze, czyli przyjaźń w Duskiness nie istnieje...

Jako pointe sentencja z filmiku by Kalashnikov
"You will not win any war... on you own"

Tarinek
15-01-2007, 02:14
@up

Teraz ci ktorzy byli zbesztani od nabsow są w dusk wiec pozdro. Albo sie ma własne zdanie albo sie jest zwykłym plebem czego przykładem jest sporo osobek w dusk. Ale to juz norma ze jak wojna to PetroBot invituje mieso armatnie tylko nie wiem po jakiego wała jak i tak nic nie robią.

@Vision

Mowicie ze nic nie robimy, ze dusk expi ? Ludzie my tez mamy oczy i uwierzcie ze czasem tez trzeba sobie odpoczac od myslenia / gadania o wojnie etc. Jakby nie było to tez dosc meczace~ Ale nie bojce sie juz koniec sjesty.

Ahcum lewap
15-01-2007, 02:43
...tak tak taifun to czlowiek ktory mysli tylko o sobie. Sunbladowcow tez wykorzystal... Razem z nimi wywalil kilka znaczacych osob z serwa z mestor rhu poczawszy a spoxsterem konczac... A co z tego mielismy jak widac nic... cale profity i payamenty bral taifun dla siebie... Jak ludzie moga byc tacy naiwni jeszcze, bo zaluzmy war wygraliby... to za jakis czas znow taifun ich wywali z duskiness bo beda zawadzac.
nielubie imargama(pozdro:) ,zwidek to zjeb a do katrili mam zal za stare czasy ale musze przyznac ze vision wam napsuje jeszcze zabawe na serwerze bo wie oco w tym wszytkim chodzi.

A mam dowas takie pytanie drodzy panowie z dusk, czy zrobicie kiedys jakas akcje bez taifuna?

kiedys jak gralem na morganie i przegralismy tam wojne to byla podobna sytuacja,nikt niechcial pomoc bo mowili ze ta wojna ich niedotyczy... a potem jak odeszlismy z serwa to mowili "ej wrotcie tu bo mamy hunta war trzeba zrobic, albo "kurde moglem walczyc z wami a teraz juz tu niegram bo mnie avis huntuje.

Furora kraina nobow i niedowartosciowanych dziaciakow ( oczywiscie niewszystkich)

Juz 3 miesiace jak niegram w tibie, i ku..a sobie zadaje pytanie jak moglem grac prawie 4 lata w ten syf omg...

a komentarze na tym forum odzwierciedlaja to co sie dzieje i kto gra na furora.

tibiaq
15-01-2007, 10:08
@sallceson

A utamo vita...

edward_cipkogryz
15-01-2007, 10:38
Odbiegając od tematu - Van Liden sprzedaje swojego chara :):baby: oto skromny dowodzik :D
http://img136.imageshack.us/img136/9892/omguh9.jpg
Nie zebym mial cos przeciwko :D ale lepiej żeby wszyscy wiedzieli

Btw; Czy możecie cosik zrobić z tym zakichanym caveboterem Rhaziel'em Bruth'em ? 125 na zółwiach, ciagle chodzi po tej samej trasie, nie wyciaga warhammerow, present bagów, i złota. Pozatym pewnie mozna go zbloczyc parcellami... żalosne.

Smerfu
15-01-2007, 10:52
Odbiegając od tematu - Van Liden sprzedaje swojego chara :):baby: oto skromny dowodzik :D
http://img136.imageshack.us/img136/9892/omguh9.jpg
Nie zebym mial cos przeciwko :D ale lepiej żeby wszyscy wiedzieli

Btw; Czy możecie cosik zrobić z tym zakichanym caveboterem Rhaziel'em Bruth'em ? 125 na zółwiach, ciagle chodzi po tej samej trasie, nie wyciaga warhammerow, present bagów, i złota. Pozatym pewnie mozna go zbloczyc parcellami... żalosne.

Position: Senior Tutor

Nie sadze zeby jechal na cavebocie, a nawet jezeli to zaatakuj go/zablokuj/wezwij gma napewno ma alerty wiec na wiele sie to nie zda;)

edward_cipkogryz
15-01-2007, 10:55
Jestem pewien że on ma cave bota i to w 120%, a atakowac go nie mam zamiaru szkoda chara ... :D

Smerfu
15-01-2007, 11:00
Jestem pewien że on ma cave bota i to w 120%, a atakowac go nie mam zamiaru szkoda chara ... :D

no widzisz a takie czasy na serwie ze sa 2 obozy, zabijesz kogos 100+ to dojdzie do przeciwnego teamu a nikomu tu nie jest na reke miec wiecej osob przeciwko sobie:)

Zreszta Bruthy sa spoko, prawie kazdy 100+ ma cos na sumieniu, czy to share, czy to bota, to juz normalka xD

Masywny_Titania
15-01-2007, 11:37
Na furorze juz od dawna nie ma nic innego do osiagniecia czego ktos juz nie zrobil, poza utrudnianiem zycia Duss...