Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Furory (new)!
Fallathanu
02-12-2006, 19:15
Skoro Vision to takie mastahy i roz*pierd*alacze to czemu boja sie wyjsc z nami na Open Battle ?0.o
Od 2 tygodni czekamy na open i sie doczekac nie mozemy a oni wyjda razn a jakis czas o 12 w nocy zabic jedna osobe i mysla ,ze tym wygraja wojne..
Troche smieszne nie sadzicie ? Co z tego ze oni nam kgoos zabija jak za 2-3 dni lv jest odrobiony,a im jedyne co pozostaje to siedziec w pz albo wyjsc na nocne lowy i szybko spie*dalac przed save servem..
Skoro Vision to takie mastahy i roz*pierd*alacze to czemu boja sie wyjsc z nami na Open Battle ?0.o
Od 2 tygodni czekamy na open i sie doczekac nie mozemy a oni wyjda razn a jakis czas o 12 w nocy zabic jedna osobe i mysla ,ze tym wygraja wojne..
Troche smieszne nie sadzicie ? Co z tego ze oni nam kgoos zabija jak za 2-3 dni lv jest odrobiony,a im jedyne co pozostaje to siedziec w pz albo wyjsc na nocne lowy i szybko spie*dalac przed save servem..
To prawda ;), a wy nie mówcie, że ilość fragów to wszystko, jeśli oni sie boją wyjść na next open.
Nie boją się gdyż były conajmniej 2 open battle. I 2 razy dostaliście pożądnie w dupe..Racja??
Snake Atakami nie wygrają wojny ,ale poważnie zniechęcą tych co wcześniej padli do odrabiania strat.
alahakbar
02-12-2006, 21:15
Ja Ci odpowiem o wielki pvp wymiataczu, pogromco sacho pansy(czy jak mu tam), postrachu wszystkich low lvli i penetratorze psich odbytow.
Otoz ludzie w Vision nie sa tak glupi jak Ty i wiedza ze jezeli dojdzie do open battle to nie bedzie to uczciwa walka, zapewniam Cie ze gdyby byla mozliwosc spotkania sie w jednym miejscu bez innych graczy to oni by sie na to zgodzili. przypomnie Ci ze bylo juz kilka open battle:1-ankrahmun gdzie aberratio wygralo, 2-pustynia vision wam dokopalo, 3-ankrahmun gdzie save serwer ratuje dupe dla wielu graczy z aberratio, 4-of vision was ownowalo(o ile dobrze pamietam bylo tam 8 graczy z vision i 12 z aberratio wiec mozna to nazwac open battle) 5-cyklopilos nie bylo to co prawda planowane open battle lecz walczylo tam 10 czlonkow z vision(moge wymienic all) i okolo 15+ czlonkow aberratio. Aberratio wygralo tylko jeden open batlle a na karzdym nastepnym dostawalo mocno po dupie.
Wiec prosze oszczedz sobie tej glupiej gadki, wiem dobrze ze aberratio walczy nadal tylko dlatego ze taifun im pomaga(ostatnio zaczal huntowac tolika bez powodu, bil anabolla i katrile na open battle, finansuje magramiego, oraz ze petro gra magramim na niektorych open battle).
No i ostatnie. Skoro aberratio jest takie mocne to dlaczego we fragach jest 25:49?? przypomne ze na poczatku wojny kiedy kiedy barles i montura nie brali w niej udzialu stosunek fragow wynosil 20:7 dla aberratio.
kostooch
02-12-2006, 22:08
omg, jeszcze tylko ciebie i twoich zajebistych postow brakowalo tutaj...
Ja Ci odpowiem o wielki pvp wymiataczu, pogromco sacho pansy(czy jak mu tam), postrachu wszystkich low lvli i penetratorze psich odbytow.
Hahahahah Pwn3d.. Ale mu dojebałeś :D Dobre. :]
Silna-Monisia
02-12-2006, 23:58
pavodi ejst trsozke smieszny... 2 haki i taki vl ma ciagle :/ jak on daje sie hakowac :/ dobrze przyanjneij ze go nei rokuja :P
ale skzoda ze mi aksy nei mzoe oddac mojej :/
[...]
Wiec prosze oszczedz sobie tej glupiej gadki, wiem dobrze ze aberratio walczy nadal tylko dlatego ze taifun im pomaga(ostatnio zaczal huntowac tolika bez powodu, bil anabolla i katrile na open battle, finansuje magramiego, oraz ze petro gra magramim na niektorych open battle).
[...]
Ale powiedziałeś widać, że gów*o wiesz, a ujdajesz skarbnice wiedzy. I ci wyjaśnie w punktach, żebyś przypadkiem sie nie pogubił, postaram sie w 3 punktach, bo podejrzewam, że cieżko ci dalej liczyć.
1) Taifun huntując kogoś ma powody i uwierz mi, że za friko nikt nie jest huntowany. A Katrila już dobrze wie co z Harceshem robili na wojnie (np.: Cat Nabu)
2) To nie jest prawda, że finansuje Magramiego, jeśli twierdzisz, że tak jest to UDOWODNIJ MI TO TUTAJ!!
3) I ostatnie Petro wcale nie gra na Magramim, jeśli twierdzisz, że to prawda to UDOWODNIJ. (np.: puść nagranie z TS, screeny).
Myśle, że nie trzeba ci więcej tłumaczyć, chociaż to i tak za dużo na twoje bardzo ograniczone rozumowanie w tym temacie i zastanów sie co wypisujesz , bo sam chyba nie wiesz co mówisz.
@UP
Hahaha czlowieku ty dopiero pokazales ze gowno wiesz :) zacznijmy od poczatku :D Taifun hunci Yamahahe za to ze podobno gra nim inny owner ale jezeli tak jest UDOWODNIJ mi to tutaj ;) No wlasnie... a nawet jesli tak jest to kazdy wie ze Taifun sharuje wiec nie wiem po co cala ta afera ^.- Dalej hunci Al Inferno i tez nikt nie wie za co (nawet sam zainteresowany), potem jest hmmm Anaboll ? To juz wogole smieszne bo przeciez sie wyplacil :) Dodajmy do tego ze Fenix i spolka hunca Tarrina za to ze Fenix go nienawidzi (taki jest oficjalny powod...) To po prostu jest smieszne ze mimo wszystko ludzie z Aberratio padaja :D
@Open Battle
Vision nie wychodzi na open bo smiem twierdzic ze wiecej by ich padlo od Taifuna niz od was pvp mastashe :D smiejesz sie cieciu ze sie boja ? Zobaczymy co powiesz po pierwszym dedzie, juz Ci to napisalem na tibii.com ale mi nie odpisales bo pewnie nie wiedziales co napisac ;)
@War
Oczywiscie ze Taifun robi wszystko pod Aberratio ale nikt na to nic nie poradzi, to jest furora. Jedynie Taifun pozniej dziwi sie ze go nikt nie lubi :D Imargam jest od Katrili z rl i jakos nie biega po open battlach i nie bije ludzi z aberratio...
@Aberratio
Jeden wielki zal. Wy wogole uzywacie ts? Idzcie poexpic...
A Ty fallathanu powiedz mi kozaku co wam sie udalo zrobic od stanu 20:7 ? zabic 5 osob z Vision :D gz...
@Rodri
na Yamahaha gra nasz szanowny Pan Moothonost, na jednym open battle widać jak Taifun do niego pisze i widać wtedy reakcje Yama~.
Co do Al Inferno to pierwsze słysze, Tarrina też.
A co do tego, że Imargam nie biega po open battle, to chyba sam nie wiesz o mówisz haha. Prawdopodobnie pierwsza walka była na pustyni i tam Imargam bił Bafee i groził innym. Potem pod AB, jak Katrila była w trapie to ją uhał, a jak mówisz, że nie biega to przejdź sie do okulisty, bo widze, że jesteś przytłoczony tym całym zajściem.
@alahakbar
Jak myślisz, że ja jestem Asslickerem to sie grubo mylisz, bo ja nie musze lizać pupci 100lvl+, żeby mi odpisali, że nie maja dla mnie czasu. A co do tego, że Magrami jest kupiony, to kiedyś widziałem ten temat na tibia.pl, że ktoś niby twierdzi, że noob char Taifuna płaci za passy do Magramiego, ale to równie dobrze mógłbyć fake. I jeszcze pozostała sprawa tego bicia, ale to już wyjaśniłem i powiem do tego jeszcze coś. Ani ja, ani ktoś inny nie musi ci tłumaczyć co i dlaczego robi, bo Tibia to nie jest PRAWDZIWE ŻYCIE i tam ludzie mogą robić co CHCĄ.
@down
Chyba nie przeczytałeś dwóch ostatnich linijek :/. A jeśli jesteś na tyle dziecinny, że nadal bedziesz na mnie wjedżać to poprostu zaczne cie ignorować. Co do TS'a to są to informacje dość poufne i chyba nie myślisz, że ktokolwiek ci udostępni takie informacje. I jeszcze jedno jak chcesz mieć pewność to poprostu pojedź do Bielsko Białej, chyba to nie takie trudne, czy jesteś na to za młody?
A Taifun nie brał "czynnego" udziału w wojnie, puścił pare SD na ostrzeżenie i przypomnienie zawartej między nimi umowy i tyle. Nikogo nie zabił, ani nie obraził. Acha i obraziłeś mnie w poprzednim poście, więc nie prowokuj mnie do tego, bym sie zniżał do twojego poziomu.
...A z resztą nie, będe sie z tobą kłócił o na dodatek nie swoją sprawe niech oni sami sie wypowiadają, jeśli maja na to ochote i tyle. Ja tylko poruszam wątki, które wy obmawiacie i wmawiacie, że tak jest, ja to tylko sprostowałem. Chyba sie ze mną zgodzisz ?
alahakbar
03-12-2006, 00:53
Dobrze chlopcze teraz na potwierdzenie swoich slow daj jakies DOWODY jak to Ty bys powiedzial jakies screeny lub nagranie z team speak'a.
Co do tego czy Imargam uhal katrile to mogl to robic ale nie musial, katrila mial za soba kilku innych palkow i karzdy z nich mogl uhnac katrile(w sytuacji o ktorej mowisz byl to yeetro) Za to ja Ci moge pokazac jak Taif bierze czynny udzial w wojnie. Mam tez do Ciebie prosbe o niewypisywanie takich bzdur bo zaczne Cie obrazac.
@Hellsir
Watpie, ze to ze Mooth~ gra Yamahaha jest prawda, ale jezeli nawet jest to jakim prawem Taifun go hunci za cos co sam robi? Katrile uhal Yeetro, wiem bo rozmawialem z nim (to moj rl). Ja nie chce sie z nikim klocic, po prostu kazdy mowi co mysli ;) Co do Tarrina i Al Inferno... Na ostatniej akcji kiedy ubili Shara Lonitaxa po Tarrina przylecial Fenix z kolegami i powiedzial ze na kazdym openie go dorwie, a Al Inferno dostaje sd'ki od Taifuna kiedy wychodzi z dp :evul: Jesli chodzi o Imargama, to nie przypominam sobie zeby bil kogokolwiek na open battle ? A ze Taifun bil to widzialem na filmikach ^.- Poza tym, dlaczego Aberratio mimo ze maja liczniejsza ekipe musza sobie pomagac wsparciem Duskiness ? Moze dlatego ze nie potrafia sie bic ? :baby:
Ahcum lewap
03-12-2006, 09:49
bo Katrila ma najlepsze pvp na serwie i nikt mi niepowie, ze nie... wiem bo walczylem z nia na xerenie i troche nam chlopakom z Sunblade pomogla. Zreszta jej odejscie i kilku gosci z Sunblade i juz Duskiness bez problemu wygralo...
Ahcum lewap
03-12-2006, 09:54
A sytuacja na Furorze jest tak zawila, ze nikt niewie co bedzie. A taifun niejest taki zly... tylko jego gadki domnie kiedys ,ze chce miec spokoj na serwie aby spokojnie expic i ze niebedzie tu wojen to glupota. Zzniszczyl urok tej gry... Mogl isc na non pvp jak chcial tylko expic:P
misialek
03-12-2006, 10:15
Boze.. nic nie wiecie. Taifun nie robi\nie robil wojny nie dlatego ze lubi tylko expic, ale dlatego zeby spokojnie zrobic 300~ i przegonic EO o pare lvli jak najszybciej jak da rade. I tylko dlatego teraz nie bierze udzialo i jest z dala od jakiejkolwiek wojny; a wtedy zobaczycie co bedzie sie dzialo. ;)
Boze.. nic nie wiecie. Taifun nie robi\nie robil wojny nie dlatego ze lubi tylko expic, ale dlatego zeby spokojnie zrobic 300~ i przegonic EO o pare lvli jak najszybciej jak da rade. I tylko dlatego teraz nie bierze udzialo i jest z dala od jakiejkolwiek wojny; a wtedy zobaczycie co bedzie sie dzialo. ;)
Tez mi sie tak wydaje...
Śmiem twierdzić po tutejszych postach, że poziom inteligencji na tym forum jest ogromnie wysokie. Wszyscy poprostu są wszystko wiedzący ;OO
Poprostu zal.br
Royal Vart
03-12-2006, 16:54
@Hellsir
Watpie, ze to ze Mooth~ gra Yamahaha jest prawda, ale jezeli nawet jest to jakim prawem Taifun go hunci za cos co sam robi? Katrile uhal Yeetro, wiem bo rozmawialem z nim (to moj rl). Ja nie chce sie z nikim klocic, po prostu kazdy mowi co mysli ;) Co do Tarrina i Al Inferno... Na ostatniej akcji kiedy ubili Shara Lonitaxa po Tarrina przylecial Fenix z kolegami i powiedzial ze na kazdym openie go dorwie, a Al Inferno dostaje sd'ki od Taifuna kiedy wychodzi z dp :evul: Jesli chodzi o Imargama, to nie przypominam sobie zeby bil kogokolwiek na open battle ? A ze Taifun bil to widzialem na filmikach ^.- Poza tym, dlaczego Aberratio mimo ze maja liczniejsza ekipe musza sobie pomagac wsparciem Duskiness ? Moze dlatego ze nie potrafia sie bic ? :baby:
Cytuje:
15:43 Imargam [196]: MACIE 1 MINUTE POTEM SORCE UWAZAJCIE NA SSY
15:44 Triondusis Sevon [101]: qrwa imar znowu naszych biuje
15:45 Triondusis Sevon [101]: ssy naszym zjezdza
15:44 Wampir Nitu'sho [119]: Ima leje BAfee
15:48 Pavodi [125]: DOL
15:48 Pavodi [125]: IMA MNIE BIJ
15:48 Pavodi [125]: E
O ile dobrze mi wiadomo Pavodi jest w abberaio a szanowny mastah Ima go bil i z jechał ssa Baffe.Taifun j....l z sd anabola i katrile.A do tego czy Yamahahom gra Moothonost to gra na here cave jest dowód.Jak sie używa Tibia Engaded(czy jakoś tak) to sie wygrywa battle. 8o
Royal Vart
03-12-2006, 17:43
@up
Next zalbr ...... :(
Zal to ty jesteś:/ 12 lvl wbiłeś i sie draskasz.Omg człowieku ja mam chociaż pojęcie o tej wojnie bo mam kolegów biorących w niej udział.Idz dzieciaku na dobranocke:baby:
@Royal Vart
Dzięki za wsparcie! Jedyny człowiek, który cokolwiek wie z tych informacji co ja wam podałem i wie dobrze. Nie wypisuje jakiś "żalów".
Zal to ty jesteś:/ 12 lvl wbiłeś i sie draskasz.Omg człowieku ja mam chociaż pojęcie o tej wojnie bo mam kolegów biorących w niej udział.Idz dzieciaku na dobranocke:baby:
No to idę mój mistrzu!
Kiedyś mialem 19 lvl na furorze to wiem lepiej! grrrrr hunted zrookuje cie grrr
- to jest zal :>)
No to idę mój mistrzu!
To nas oświeć, a nie spamuj...
Royal Vart
03-12-2006, 21:25
No to idę mój mistrzu!
WoW8o to naprawde dużo wiesz jedyne twoje rozmowy z h-lvlami to było pewnie:
Fri itans blagz
Ej dasz mi prot?? bende płacił plaxx jestes moim idolem
ej daj mi passy to bendziesz tutorem
Skad możesz mieć pojęcie o wojnie;(
alahakbar
03-12-2006, 21:29
Hello dear Furorians.
We (Vision) have made decision that we are leaving Furora lands after war (independently on results), therefore I would like to thank my dear friends who were always with me, for good and bad.
Special thanks to:
- Moczykij
- Argaxx
- Charonsi
- James Caros
- Czipsu
- Fenix'Gru
- Belandy Asco
- Patriarh'Gru
And certainly my rl pals.. (You know who I'm talking about).
Signed by the leader,
~Andi.
To pojawilo sie na forum furory.
Royal Vart
03-12-2006, 21:44
Nie boją się gdyż były conajmniej 2 open battle. I 2 razy dostaliście pożądnie w dupe..Racja??
Snake Atakami nie wygrają wojny ,ale poważnie zniechęcą tych co wcześniej padli do odrabiania strat.
Ehh widze, że jesteś obeznany.Były 3 open battle 1(Ankh-Port Hope) 2(Venore) 3(Ankh)Reszta to mniejsze bitwy(Ab-Hg)(Hero Cave)(Of)
Vision zaczeło wygrywać od kiedy to kupili TibiaEngaded dla całej gildi za pieniądze z shackowania Cata,Vaxarda,Kaaylona Shasa jeśli kogoś pominąłem to sry.Hacków dokonywał Harcesh.To że Katrila i Vision ma powiązania z Harcerzykiem powszechnie wiadomo ,a dla noobków lub nieobeznanych na filmie nagrywanym przez Katrile(ostatnie open battle) widać jak gadają raczej w dobrze nastawionych stosunkach:o Więc nikt nie ma wątpliwości ,że Vision tak zaczęlo ownowac Abe~~.Pozatym gdyby Spoxster(o ile się nie myle) i Moothnost nie grali Monturom i Yama~~ to też to wszystko by wyglądało inaczej.A raczej 180+ms ma dobre pvp oraz Spoxster,który też umiał grać.PROSZĘ NIE NAJEŻDŻAĆ NA ABBERRATIO oni walczą chociaż uczciwie
Ten char który on ma wpisany niekoniecznie musi należec do niego. ;-)
@ROYAL VART
Jezeli uwazasz ze vision wygrywa dzieko botom UDOWODNIJ to :)
Nikt nie udowodni, ze tak jest bo tak nie jest :) Ty to wiesz i ja to wiem...
Co za problem na ventrilo odliczyc 3,2,1 i walic cala sila? Nie moge z wami tumany -.- Jak kto jest dobry to znaczy ze jedzie na bocie ? Bo Ty tak nie umiesz ? Kazdy wie to co chce wiedziec... Bez sensu jest walka na forum, po prostu lepiej bedzie jak zakonczymy ta bezsensowna klotnie i zajmiemy sie faktami, ktore da sie potwierdzic. Jest 49:25...
@Royal Vart
Po pierwsze napisałem k.rwa wyraźnie że były ,,CONAJMNIEJ" 2 open battle.Gdyż innych większych openów nie oglądałem(pomijając ofy itp)
Po drugie zapewniam Cię że użytkownik skibo ma/miał postać o 62 lv większą.Więc wszelkie spekulacje na temat jego poziomu są bezpodstawne.
Po trzecie to że ma wpisany 12 lv nie oznacza że nie wie co się dzieję na Furorze,być może wie dużo więcej niż ty na temat tego świata gdyż zaczał on grać od początku jego istnienia.Więc teraz proszę Cię abyś nie rozpoczynał kolejnych kłótni.
alahakbar
03-12-2006, 22:12
Ehh widze, że jesteś obeznany.Były 3 open battle 1(Ankh-Port Hope) 2(Venore) 3(Ankh)Reszta to mniejsze bitwy(Ab-Hg)(Hero Cave)(Of)
Vision zaczeło wygrywać od kiedy to kupili TibiaEngaded dla całej gildi za pieniądze z shackowania Cata,Vaxarda,Kaaylona Shasa jeśli kogoś pominąłem to sry.Hacków dokonywał Harcesh.To że Katrila i Vision ma powiązania z Harcerzykiem powszechnie wiadomo ,a dla noobków lub nieobeznanych na filmie nagrywanym przez Katrile(ostatnie open battle) widać jak gadają raczej w dobrze nastawionych stosunkach:o Więc nikt nie ma wątpliwości ,że Vision tak zaczęlo ownowac Abe~~.Pozatym gdyby Spoxster(o ile się nie myle) i Moothnost nie grali Monturom i Yama~~ to też to wszystko by wyglądało inaczej.A raczej 180+ms ma dobre pvp oraz Spoxster,który też umiał grać.PROSZĘ NIE NAJEŻDŻAĆ NA ABBERRATIO oni walczą chociaż uczciwie
Z tym botem to troche smieszne, zwlaszcza ze nie widzialem na rzadanym filmie zeby sd lecialy w tej samej sekundzie.
O ile sie orientuje to montura byl kiedys dawno w smerfach(kojarzycie?). O ile sie tez orientuje to wszystkie smerfy znaly sie z rl a wiekszosc z nich gra obecnie na danubi infersea(dixtra) etc. Pamietacie moze dlaczego smerfy wypowiedzialy wojne? Przez spoxstera. Z tego co wiem to jeden z ownerow montury gral kilka lat temu na julerze(wojny br vs pl) a pozniej przez jakies 6 miesiecy na otsach, wiec mogl sie wytrenowac. Co do Yamahahay to gra nim czasami mothoonost, jednak ciezko to udowodnic, a nawet jesli to przestepstwo to takie wielkie nie jest gdyz np: qel, apff i kilka innych osob ktorych nie pamietam dawalo passy innym osobom.
Zwidek, Imargam, Belandy Asco, Sendrius doszli do Vision =)
Ups ? :D
Caponeq
Dec 03 2006, 22:35:49 CET Killed at Level 101 by Zwidek and by Yeetro
hahaha Furora is going down !
Ahcum lewap
03-12-2006, 23:59
noto Taifun niewbije 300 lev :P zaluje , ze postac spzredalem:) Vision wygra to choc czesc bylych sunbladowcow chce pomoc taifunowi no a czesc juz wybrala vision ,napewno bedzie ciekawie:)
Pawel idziesz na new servy? =>
Pzdro
eloelo520
04-12-2006, 00:23
Pawel idziesz na new servy? =>
Pzdro
wiesz do czego sluza pw?
alahakbar
04-12-2006, 00:48
Hmm sytuacja wyglada bardzo ciekawie. :D
Ahcum lewap
04-12-2006, 00:59
a macie ekipe to moze jak wow sie znudzi to wpadne pare troli ubic :P
a czyzby taifunowi zostalo by bycie najwiekszym pk w histori tibi bo jak tu wbic 300 lev gdy wojenka jest znow jak za czasow wojny z Sunblade powie ze niema sie czasu na gre:P hehe
Taifunex
04-12-2006, 01:08
Nigdy sie tu nie wypowiadalem ale jak sadze nastal odpowiedni moment zeby powiedziec co sklonilo mnie do wyrzucenia Imargam i Zwidka z Duskiness .
No wiec w piatek odbylo sie we Wroclawiu spotkanie naszej gildi , gdzie rozmawialismy o sytlacji panujacej na serverze.
Doszlismy tam do wniosku ze Imargam i Zwidek to osoby nieobliczalne czyli takie ktorych nie mozna kontrolowac , wiec nalezy sie ich pozbyc .
Po usunieciu ich z gildi przylaczyli sie oni do rebeliantow z Vision , zabili Caponeq i sprawili ze Duskiness dolaczylo do wojny.
Chce tu zaznaczyc ze pisze te slowa do ludzi z Vision i potencjalnych osob ktore chcialyby do nich dolaczyc , nie musicie stac po stronie Imargama pamietajcie ze to on robil na was najwieksze PA . Chce zaoferowac osobom chetnym do walki invite do gildi Abberatio , przez co zyskacie szacunek i uznanie w moich oczach .
Co do Imargama i jego wojownikow , nie ludzcie sie to juz jest wasz koniec , a na tych ktorzy zechca usunac to plugawe nasienie wraz z gildia Duskiness i Abberatio czeka wieczna chwala i miejsce w histori.
Postaram sie pisac tu czesciej zeby infeormowac o postepach w tepieniu naszych wspolnych wrogow
alahakbar
04-12-2006, 01:14
Czekamy na oficjalne oswiadczenie na http://forum.tibia.com
PS. Dlaczego nazwales vision rebeliantami? Przecierz oni tylko w tej wojnie sie bronia przed agresja ze strony aberratio ktorymi dowodzi 16 letni chlopeic ktory wypowiedzial te wojne liczac na zyski.
Nigdy sie tu nie wypowiadalem ale jak sadze nastal odpowiedni moment zeby powiedziec co sklonilo mnie do wyrzucenia Imargam i Zwidka z Duskiness .
No wiec w piatek odbylo sie we Wroclawiu spotkanie naszej gildi , gdzie rozmawialismy o sytlacji panujacej na serverze.
Doszlismy tam do wniosku ze Imargam i Zwidek to osoby nieobliczalne czyli takie ktorych nie mozna kontrolowac , wiec nalezy sie ich pozbyc .
Po usunieciu ich z gildi przylaczyli sie oni do rebeliantow z Vision , zabili Caponeq i sprawili ze Duskiness dolaczylo do wojny.
Chce tu zaznaczyc ze pisze te slowa do ludzi z Vision i potencjalnych osob ktore chcialyby do nich dolaczyc , nie musicie stac po stronie Imargama pamietajcie ze to on robil na was najwieksze PA . Chce zaoferowac osobom chetnym do walki invite do gildi Abberatio , przez co zyskacie szacunek i uznanie w moich oczach .
Co do Imargama i jego wojownikow , nie ludzcie sie to juz jest wasz koniec , a na tych ktorzy zechca usunac to plugawe nasienie wraz z gildia Duskiness i Abberatio czeka wieczna chwala i miejsce w histori.
Postaram sie pisac tu czesciej zeby infeormowac o postepach w tepieniu naszych wspolnych wrogow
Imargam juz od dluzszego czasu sobie grabil swoim PA'owaniem mam screeny z piatku w ktorych imargam grozi mi i fenixowi ze nas zajebie.
Ima dzis stales pod domkiem wklejales mi texty ktore niby taifun do Ciebie pisal a minute poetm wyleciales z gildii , co masz mi teraz do powiedzenia ?
Koniec waszego PA na tym serwerze mozesz spokojnie wracac na xerene bo tutaj nie masz juz zycia aha i oczywiscie za to ze dzis biliscie naszych rl te wasze czkolada cos tam hunted :)
co taifek, juz mrok w gaciach czujesz ze rekrutujesz nowych przydupasow?
sploniesz w piecu razem z petrobotem jak twoj kolega hektor. juz ci oferowanie uznania i szacunku w twoich oczach nie pomoze
Jezeli nasz wielki taif napisał swojego 1 posta to i ja nie moge byc gorszy. ;)
To co napisałeś o wielki nad wielkimi jest tak załosne jak ta cała Furora.
"Chce zaoferowac osobom chetnym do walki invite do gildi Abberatio , przez co zyskacie szacunek i uznanie w moich oczach "
HAHA zmasakrowałeś mnie tym. A powiedz jak bylo z ludzmi ktorych invitowałeś jak walczyliscie z Sunblade. Jakies smieszne apffy etc i co zyskały cos? No chyba nie bardzo bo wywaliłeś ich jak tylko przestali być potrzebni , proste wykożystałes ich jak psy a oni są nadal tobie posłuszni. Brak szacunku dla takich ludzi, ktorzy nie mają i nie będą mieć swojego zdania, bo myślą ze jak sie przypucują do hlvl'a to będą coś znaczyć.
"Co do Imargama i jego wojownikow , nie ludzcie sie to juz jest wasz koniec , a na tych ktorzy zechca usunac to plugawe nasienie wraz z gildia Duskiness i Abberatio czeka wieczna chwala i miejsce w histori."
Ty tu nie filozofuj bo sie na tym nie znasz, Po 1 to nie wojownicy Imargama tylko Wojownicy Vision. I co z tego ze to koniec? To jest tylko smieszna Tibia. Abberito owszem zapisze sie w historii Furory ale chyba nie w dobrym tego słowa znaczeniu. Dostać taką kare taką ilością osób to niespotykana umiejętność.
A co do tępienia to sie okaże kto kogo stępi i kto bedzie bardziej żałował tej wojenki, czy Ci ktozy juz i tak nie mają czego szukac na Furorze czy ci ktorzy chcą sobie spokojnie grac i lvl'ować.
Smieszy mnie ta cała sytuacja, smieszą mnie ludzie ktorzy są przyjaciółmi (moze przesadziłem) ale są kumplami po czym odwracają sie do Ciebie plecami i stają przeciwko Tobie. Ale pozdro dla nich.
Jezeli masz jeszcze cos mądrego do powiedzenia to nawijaj smiało, reszta ludzi oceni kto ma racje. Pamiętaj my mamy czas, nam sie nie śpieszy wbić 300 LvL.
Pozdro
TaR![N]
Haha ! Jaki ja jestem szczesliwy jak widze kiedy Taifun robi w majty ze strachu przed "rebeliantami" . Taifun, zapiszesz sie w historii tibii jako pierwszy, ktory PRAWIE wbil 300 lvl :) Pozdrowienia dla Vision, jak to powiedzial wczoraj Ocet miazdzycie ten server od dzisiaj :D
Bjoern Shu
04-12-2006, 10:13
ale wy jestescie glupi, to nie jest konto prawdziwego Taifuna tylko jakiegos namefakera ktory sie podszywa a wy mu wierzycie..
Haha ! Jaki ja jestem szczesliwy jak widze kiedy Taifun robi w majty ze strachu przed "rebeliantami" . Taifun, zapiszesz sie w historii tibii jako pierwszy, ktory PRAWIE wbil 300 lvl :) Pozdrowienia dla Vision, jak to powiedzial wczoraj Ocet miazdzycie ten server od dzisiaj :D
Ty sie zapiszesz ale na nowym serwerze :(
Bilduulach
04-12-2006, 10:32
Plx zbijcie ImargamaX( X(
klimek1990
04-12-2006, 10:47
No to sie narobilo :D.. Vision maja juz ostro pozamiatane :).. ci co twierdza inaczej to sie rozczaruja juz niedlugo :))
Let's The Bodies Hit The Floor!
Hail Aberratio! _/
Hail Duskiness! _/
Silna-Monisia
04-12-2006, 11:23
Ehh.. ja nie wiem po co w ogole ta wajna... zaczelo sie od jakiegos bzdetu a etraz pol serva walczy ze soba :( bez sensu troszke moim zdaniem... jak ktos ma do kogos to mogli by zabic sie nawzajem a nei wtajemniczac w to pol serva... szkoda mi ima bo wbil 200 lv i troszke chcial sie pobawic a teraz ma takie klopoty. kazdy z nas zabija PK wiec czemu nei mozna zabijac nobow ktorzy daja 200 lv-owi party. czego oni oczekiwali ze ima chce sie dzielic expem z wilkow.. ? smieszne troszke.... szoda ze mam bana na konto :D
Moothonost
04-12-2006, 11:34
Petrobocie a ciebie zaprosili na spotkanie gildowe czy ty expiles taifunowi ? :D hehe. a co do waszego spotkania to niezla zwala, spotykac sie na rl zeby rozmawiac o tibi ? no wsumie nic innego poza nia nie masz haha. a mam pytanko , w tym roku rowniez do angli wyjezdzasz ? :D muhaha
HAIL REBELIA :D
Silna-Monisia
04-12-2006, 11:41
Moothonost jestes zalosny wyzywasz taifuna tylko dlatego ze jestes z innego serva i wieszz e nic tobie nei zrobi... zal
widac poprostu jak ci zal tego 200+ l jego ehh wbiles 100 i juz cfaniakujesz... ehh nawet taifuna nie znasz to jakim prawem sie wypowiadasz na jego temat?
klimek1990
04-12-2006, 11:43
Petrobocie a ciebie zaprosili na spotkanie gildowe czy ty expiles taifunowi ? :D hehe. a co do waszego spotkania to niezla zwala, spotykac sie na rl zeby rozmawiac o tibi ? no wsumie nic innego poza nia nie masz haha. a mam pytanko , w tym roku rowniez do angli wyjezdzasz ? :D muhaha
HAIL REBELIA :D
Ahh alez ty glupi jestes.. nic nie wiesz a sie odzywasz :)).. Te spotkanie musialo miec jakis cel aby sie wszyscy zjechali a nie zeby tylko sie spotkac i pochwalic lvlem :))..
Gul moze ci skacze ze ty sie nie spotkales zeby porozmawiac sobie z nimi ?:> ehh zal mi ciebie czlowieku lepiej nie pisz tu postow jak masz takie glupoty wygadywac :)
jesli cie ubija lub nie pozwola wbic 300lvl zabijaniem podaj mi ich rl adresy to ja ich ubije w rl xD
i tak ten ima~ to byl ziep i w woje co on paradzi ? huahua ? 10+ hity w 40 knighta?
jedynie co to zwidek moze cos tam posapac :D
nie moge sie doczekac filmików z tej wojny... mam nadzieje ze nie bedzie to jednostronne widowisko... życze powodzenia w wojnie moim ziomkom :]
Bjoern Shu
04-12-2006, 12:28
Ahh alez ty glupi jestes.. nic nie wiesz a sie odzywasz :)).. Te spotkanie musialo miec jakis cel aby sie wszyscy zjechali a nie zeby tylko sie spotkac i pochwalic lvlem :))..
Gul moze ci skacze ze ty sie nie spotkales zeby porozmawiac sobie z nimi ?:> ehh zal mi ciebie czlowieku lepiej nie pisz tu postow jak masz takie glupoty wygadywac :)
ty cos wiesz niby?
Gówno wiesz
kiedy Magrami,Taifun,Shel Phan,MEstor Rhu byli najlepszymi pgrami niewiedziales wogole co to furora, potem jak uratowalismy dupsko magramiego i imargama na pocz. serva to odwdzieczyli sie nam dochodzac do taifa poczym taif i ich wyjebal
Prawda jest taka ze Taifun nie ma przyjaciela w tibii posluguje sie ludzmi i to skutecznie
Gdyby ludzie na poczatku serva niebyliby tak glupi to do sytuacji jaka jest by nie doszlo, no ale cóz..
Gdyby nie nasz polski egoizm i zachowania 12 latków bylibysmy bardziej szanowani i lubiani
Masywny_Titania
04-12-2006, 12:28
ale wy jestescie glupi, to nie jest konto prawdziwego Taifuna tylko jakiegos namefakera ktory sie podszywa a wy mu wierzycie..
Nom, nie uwierze poki nie zobacze na tibia com;) wogle wydaje mi sie, ze Taif by sie najpierw na tibii com wypowiedzial a nie tu jesli przez poprzednie wojny to forum kompletnie ignorowal...
@ up
Co do 'polaczkow' to gralem w kilka gier online i sie nigdy nie przyznawalem bo wstyd:/, sa niektorzy normalni ludzie ale wiekszosc to jakies gowniarze high lvl wannabe....
klimek1990
04-12-2006, 12:39
Bjoern Shu Zamknij Pysk ok :>?.. nie gadamy o tym jak bylo kiedys o ile bys chcial wiedziec tylko jak jest teraz a gowno to ty wiesz :)).. tez wez lepiej sie nie odzywaj
Masywny_Titania czyzbys chcial mi zarzucic ze jestem jak zwidek xD? mam 13 lat biegam Wiekszym lvlem?:P
Masywny_Titania
04-12-2006, 12:44
Nie mowilem o nikim konkretnie, a co - poczuwasz sie?:P Ogolnie czy gowniarz czy nie, wiekszosc Polakow tak sie zachowuje... nie mowie ze wszyscy, bo poznalem wielu dobrych kumpli i kumpeli, ale niektorzy po prostu traktuja tibie jak rl...ja jeb*e to tylko gra, wszystko powinno sie traktowac z dystansem...
Bjoern Shu
04-12-2006, 12:53
Bjoern Shu Zamknij Pysk ok :>?.. nie gadamy o tym jak bylo kiedys o ile bys chcial wiedziec tylko jak jest teraz a gowno to ty wiesz :)).. tez wez lepiej sie nie odzywaj
Masywny_Titania czyzbys chcial mi zarzucic ze jestem jak zwidek xD? mam 13 lat biegam Wiekszym lvlem?:P
Hah idz se kupic nastepnego chara lepiej forumowy napinaczu-.-'
A co do Taifuna to nie liczcie na jego czeste posty na tibia.com poniewaz on sam ma poziom angielskiego zalosny, pisze posty kiedy pewien kumpel loguje sie na msn i pisze mu poprawne posty poczym taif to wkleja na forum :) bo pewnie tez tego nie wiedzieliscie?
Lub niewiedzieliscie ze od pcozatku kiedy gral gralo nim dwie osoby?
Mozna bylo to slyszec w Duskiness TS, kto byl to slyszal niewiem jak teraz jest mozliwe ze gra sam.
klimek1990
04-12-2006, 13:21
Hah idz se kupic nastepnego chara lepiej forumowy napinaczu-.-'
A co do Taifuna to nie liczcie na jego czeste posty na tibia.com poniewaz on sam ma poziom angielskiego zalosny, pisze posty kiedy pewien kumpel loguje sie na msn i pisze mu poprawne posty poczym taif to wkleja na forum :) bo pewnie tez tego nie wiedzieliscie?
Lub niewiedzieliscie ze od pcozatku kiedy gral gralo nim dwie osoby?
Mozna bylo to slyszec w Duskiness TS, kto byl to slyszal niewiem jak teraz jest mozliwe ze gra sam.
Ahh zalosne dziecko z ciebie, kupie sobie tyle postaci ile bede chcial :), a tobie chu* do tego, pozatym co to ma do rzeczy?
Hellraiser
04-12-2006, 13:41
Nie bylem online na Furorce 2 dni, i tutaj tez na forum,.. ale jaja wyszly :O
Ale i tak bede musial zobaczyc to na wlasne oczy, i deklaracje jakomś,
Ale i tak widze bedzie Hot, eh.?,
Btw,.. ktos napisal ze to sa "mlodzi ludzie" nie wazne ile sie ma lat wazne czy sie jest ziomkiem, czy nie, nawet 20 letni chlopak moze miec odpaly.
A ciagle bylem za Abberatio, ale teraz to nie wiem, czy nie zmienie zdania :P
Nelvotta
04-12-2006, 13:44
Zawsze wieżyłem w potęge Aberratio i Dusk nareszcie nie będzie PA !!
Gdyby nie pewien "Członek Abe" dalej bym z wami walczył !!
Trzymajcie się Abe & Dusk!!! GL !!
Ehh.. ja nie wiem po co w ogole ta wajna... zaczelo sie od jakiegos bzdetu a etraz pol serva walczy ze soba :( bez sensu troszke moim zdaniem... jak ktos ma do kogos to mogli by zabic sie nawzajem a nei wtajemniczac w to pol serva... szkoda mi ima bo wbil 200 lv i troszke chcial sie pobawic a teraz ma takie klopoty. kazdy z nas zabija PK wiec czemu nei mozna zabijac nobow ktorzy daja 200 lv-owi party. czego oni oczekiwali ze ima chce sie dzielic expem z wilkow.. ? smieszne troszke.... szoda ze mam bana na konto :D
Jak bede mial tylko chwile czasu i wolnego fraga , odrazu Cie zabijam :), wiesz za co :) mam ladne ss'y a wiec milego siedzenia w domku :) PA
Bilduulach
04-12-2006, 14:01
Szanuj się pobawić to on sie może z toba w sypialni, pozatym ja mu nie dałem party to bym misslcick niedziwie sie że masz bana jak ty tak rozumujesz. Zastanów się nad sobą:baby:. Jeszcze jedne nieliz dupy taifowi on itak tego nieczyta więc gówno Ci to da
Silna-Monisia
04-12-2006, 14:07
haha niby jakie ss'y masz??
dla twojej wiadomosci nie mam bana za zabijanie czyli "PA" tylko za spam na trade :D styl: Sell 10 bp uh <i tak 10 razy>
zalosne... chcesz to zabij mnei prosze bardzo ale miej powod konkretny i przedstaw go !!
Jak bede mial tylko chwile czasu i wolnego fraga , odrazu Cie zabijam :), wiesz za co :) mam ladne ss'y a wiec milego siedzenia w domku :) PA
HAHAHAHAH Sasho ze swoim POTEZNYM PvP moze ubijesz wolfa chociaz nigdy nie wiadomo ale na cip bocie moze bys dal rade HAHAHAHA przypominam ci ze pasterz cie zsolowal H@H@H kurwa czlowieku niewidome dziecko by mu ucieklo ale nie ty zawinoles sie na combo od 130 ek HAHAHAHA n1 k@r@sz strasznie :cup: TAK TRZYMAJ zydzie.
HAHAHAHAH Sasho ze swoim POTEZNYM PvP moze ubijesz wolfa chociaz nigdy nie wiadomo ale na cip bocie moze bys dal rade HAHAHAHA przypominam ci ze pasterz cie zsolowal H@H@H kurwa czlowieku niewidome dziecko by mu ucieklo ale nie ty zawinoles sie na combo od 130 ek HAHAHAHA n1 k@r@sz strasznie :cup: TAK TRZYMAJ zydzie.
Zsolowal? stalem pod depo i sie nie uhalem a pasterz zaraz potem padl :D..
@Monisia
Mam ss'y jak na gg przyznawalas sie ze nie gralas tym chaarem 2 miechy , gral na nim twoj koelga ktory caly czas oszukiwal sanyol i wszystkich ze jest Toba , bil moich kolegow, wiem zabije Cie tak jak juz napisalem :D
Moothonost jestes zalosny wyzywasz taifuna tylko dlatego ze jestes z innego serva i wieszz e nic tobie nei zrobi... zal
widac poprostu jak ci zal tego 200+ l jego ehh wbiles 100 i juz cfaniakujesz... ehh nawet taifuna nie znasz to jakim prawem sie wypowiadasz na jego temat?
Silna-Monisia akurat on wie wiecej od ciebie wiec zamknij swoja twarz i nie odzywaj sie lepiej na forum bo niechce cie strasznie tyrac TRASZKO.
Jestem bardzo zadowolony, że dwóch największych Power Abusers on Furora jest Hunted... Chyba się zemną zgodzicie ? :>
Hail Aberratio & Duskiness !!! :D
Your Bafee~~.
Możecie już zbierać się z tego servera... :]
Hail Aberratio & Duskiness !!! :D
Teraz uwazaj bo ocet Cie pojedzie i bedzie spoko elo :D
Ahcum lewap
04-12-2006, 14:33
Kiedy bylem jeszcze liderem Sunblade za starych czasow to nasza gilda miala cichy pakt z Taifunem. Duzo razem gadalismy i czesto musialem dzialac na dwa fronty..eliminowalismy tych ktorzy nam zagrazali ustalalismy wspolnie price listi takie tam bzdury..
Mozna powiedziec takze ,ze bylem ja i moja gilda wykorzystywana przez Taifuna.Ale ciagle roslismy w sile i czekalismy na rozpad dusk i przejecie wladzy na serwie...Do wojny niestety doszlo za wczesnie mimo zapewnien Taifuna ze za pomoc wczesniejsza nic nam niegrozi i takie tam obiecanki cacanki...
Tak sie zastanawiam co jest gorsze Vision z Imargamem czy Taifun ze swoimi dzieciakami...
Kiedy wybuchla wojna Dusk vs Sun kazdy z Sunblade mowil ze to przez Imargama i Zwidka i Taifun zle robi ze ich ma w gildzie bo gdyby ich niebylo niebylo by tej j.ebanej wojny.
Zadnego ziomka z Sunblade niezapomne bo to spoko chlopaki ale zastanowcie sie komu lepiej pomoc...
Kazdy popelnia bledy Taifun popelnil ich za duzo ale chyba lepiej jak bedzie bez zmian i on bedzie dalej rzadzil...
Imargam przy wladzy... to serwer zostanie opustoszony:P
A tak wogole to niegrajcie juz w ta gre:P
Abe~ musicie przyznac ze dosatliscie od vision po dupie ostro:] I dopiero teraz iedy Dusk sie wlaczylo to czujecie sie silni i sie smiejecie
[QUOTE=Przemo2;1111165]Zsolowal? stalem pod depo i sie nie uhalem a pasterz zaraz potem padl :D..
(i sie nie uhalem) No to w CHUJ GZZZZZZZZZ pewnie sie nie uhales bo byles nadziany na pytonga swojego starego i czules mrok w dupie, spoko ziomek nie przejmuj sie kiedys moze twoja dupa bedzie free pogadaj powaznie z ojcem moze zrozumie ze zle robi8o
Pojechales mnie tak ze zamkne sie w sobie :(
w00f naprawde F@JNO, idz polizac taifunowi dupke ciotmenie, chyba nikt nie musi przypominac ze zawinoles sie na wojnie 5 razy i jestes w chuj mlodziezowym graczem tibijskim idz poekspic:D
Ide się dołować... papatki :P
Masywny_Titania
04-12-2006, 14:51
Wezcie sie all zamknijcie, to jest temat o furorze a nie o waszych problemach z samoocena-_-
alahakbar
04-12-2006, 15:24
Cztery slowa do neanona i bafeego. "Huj wam w dupy"
Ty neanon lepiej stul pysk smierdzielu bo zalatwie ci i to bardzo szybko ze stracisz ta postac. A ty bafee wielokrotny darmowy fragu nie pierdol nic o tej wojnie bo ginales na karzdym open battle jak ciec, cale wasze smierdzace aberratio nie pokazalo nic na tej wojnie, a wy w szczegulnosci.
Nie rozumiem tez dlaczego czepiacie sie Moniki, wyrazila swoje zdanie i ma do tego prawo. Nic nie zrobila wyrazila moze mala sympatie do vision i za to chcecie ja zabijac? Rozumiem ze tak ma wygladac furora bez strasznych power abuserow jakimi sa czlonkowie tej gildji.
Zal az mnie za dupe lapie jak widze ludzi takich jak bafee i neanon wypowiadajacych sie na temat wojny w ktorej nie zrobili nic!!! ABSOLUTNIE NIC!!!
Haahaha :D nie moge panowie i panie nie moge :D wy myslicie ze vision czuje sie huntowane ? Oni dopiero teraz maja faze na zabijanie ;) Taifun do piachu :D
Ty neanon lepiej stul pysk smierdzielu bo zalatwie ci i to bardzo szybko ze stracisz ta postac. A ty bafee wielokrotny darmowy fragu nie pierdol nic o tej wojnie bo ginales na karzdym open battle jak ciec, cale wasze smierdzace aberratio nie pokazalo nic na tej wojnie, a wy w szczegulnosci.
Nie rozumiem tez dlaczego czepiacie sie Moniki, wyrazila swoje zdanie i ma do tego prawo. Nic nie zrobila wyrazila moze mala sympatie do vision i za to chcecie ja zabijac? Rozumiem ze tak ma wygladac furora bez strasznych power abuserow jakimi sa czlonkowie tej gildji.
Zal az mnie za dupe lapie jak widze ludzi takich jak bafee i neanon wypowiadajacych sie na temat wojny w ktorej nie zrobili nic!!! ABSOLUTNIE NIC!!!
Chyba z gruszki się urwałeś... chciałbym Ci przypomnieć że raz padłem na open battle ! A jak zaczołem wojne to miałem 107 lvl a mam który 111... pozatym zfragowałem Nordmark Oblivion and Burn Abl i ty to nazywasz niczym ? ZAL.PL
alahakbar
04-12-2006, 15:33
Chyba z gruszki sie urwałeś... chiałbym Ci przypomniec ze 1 padłem na open battle ! A jak zaczołem wojne to miałem 107 lvl a mam który 111... pozatym zfragowałem Nordmark Oblivion and Burn Abl i ty to nazywasz niczym ? ZAL.PL
Sfragowalem? Jezeli 12 osob sdekuje jedna osobe to w koncu padnie. Sam to zrobiles ze sie podniecasz? Zobacz po ile fragow maja ludzie z vision katrila 16, yamahaha 14 montura i tarrin po 12- oni maja sie czym pochwalic a ty...?
Ciekawi mnie ile twojej starszej trzeba bylo sniegu w pizde napchac zeby wysrala takiego balwana.
Taifunex
04-12-2006, 15:34
Chce wam przypomniec ze to wlasnie Vision spowodowalo ze Abberatio wywolalo ta wojne przez hacki Harcesha , a to ze Imargam i Zwidek postanowili mi zrobic wojne to jest ich wybor. Oczywiscie nie ma co tu gadac bo jak wiecie kazdy kto dolaczy do Vision ma hunta 4 ever wiec jak sadze lepiej sie przylaczyc do nas.
Krzysiu ty wiesz ze jak cie na Yamahaha zobacze to zrobie ci troche klopotow na Kyrze :-)
A spotkanie dotyczylo wlasnie usuniecia power abuserow z gildi i jak sadze tera nasz serv bedzie wygladal powazniej.
Zachecam wszystkich chetnych do zglaszania sie do naszej nowej rekrutacji
w Abberatio gdyz tera Abberatio jest oficjalna akademia Duskiness.
Moothonost
04-12-2006, 15:39
ja nie znam taifuna ? hmm jak by co to ja z nim przesiedzialem z pol roku na ts ;p me=Magrami=7012915 acc ;p
Chyba z gruszki się urwałeś... chciałbym Ci przypomnieć że raz padłem na open battle ! A jak zaczołem wojne to miałem 107 lvl a mam który 111... pozatym zfragowałem Nordmark Oblivion and Burn Abl i ty to nazywasz niczym ? ZAL.PL
stary po 1 masz 110 lvl a po 2 chyba ci nie musze przypominac ze wydales 200k na same blessy HAHAH nie mowiac juz o tym co zawsze z ciebie spadalo wiec nie pisz glupot bo jestes naprawde strasznym botem zero myslenie zero pvp NIC.
@Taifunex
Hahahaha widze juz, ze masz pelne gacie "lepiej sie przylaczyc do nas" widac, ze sie boisz zawsze byles noobem jakbys nie sharowal w 4 ownerow dalej byl bys tutaj nikim.
Moothonost
04-12-2006, 15:44
Chce wam przypomniec ze to wlasnie Vision spowodowalo ze Abberatio wywolalo ta wojne przez hacki Harcesha , a to ze Imargam i Zwidek postanowili mi zrobic wojne to jest ich wybor. Oczywiscie nie ma co tu gadac bo jak wiecie kazdy kto dolaczy do Vision ma hunta 4 ever wiec jak sadze lepiej sie przylaczyc do nas.
Krzysiu ty wiesz ze jak cie na Yamahaha zobacze to zrobie ci troche klopotow na Kyrze :-)
A spotkanie dotyczylo wlasnie usuniecia power abuserow z gildi i jak sadze tera nasz serv bedzie wygladal powazniej.
nie zobaczysz mnie misiu ;p teraz mam swoja wojne na kyrze hahah ;p a i powinienem sie smiac czy bac ?:D
Silna-Monisia
04-12-2006, 15:44
nic dodac nic ujac.... prosze aby dzieci 10-14 letnei nei wypowiadaly sie tu :/ bo jak sie czyta niektóre wypowiedzi to zal... sascho masz dowody to przedstaw je prosze cie bardzo... :/ a najpierw pogadaj z sanyolem !! bo zal !! jak nie wiesz o co chodzi ! a twoj kolega "magic bleck" ukradl mi postac i jak ty bronisz zlodzieja to ejstes na jego poziomie...
Tak btw to na tym servie bedzie kurwa teraz PIEKŁO bedzie miazdzony w chuj, wczoraj zawinol sie rl van lidena chomikejtor i jakis jego kumpel rs-ik spadly boszki i jakies tam jeszcze inne ciekawe rzeczy + loocik.
Zobaczymy kto pozaluje wojny bo my raczej nie a na tym servie bede sie zawijac wszyscy z dusk z abb i all rl tych wszystkich zydow
HAIL HAIL HAIL VISION
Taifunex
04-12-2006, 15:48
nie zobaczysz mnie misiu ;p teraz mam swoja wojne na kyrze hahah ;p a i powinienem sie smiac czy bac ?:D
Kto powiedzial ze ty bedziesz mial postac do gry ;> ?
klimek1990
04-12-2006, 15:57
"alahakbar" ty to kurwa lepiej zamknij pysk jebancu... ja nic nie zrobilem bo jestem nowy w gildi bafee juz jest dluzej i na bank wiecej zrobil wiec co ty wogole ziomek pierdolisz.. jak masz pisac na forum takie gowna lepiej zamknij dupe.. pewnie piszac tego posta waliles konia bo mogles ludziom na psyche najechac?
kochany margami zaczął przegrywać to taifunek musiał sie wmieszać do boju wynik jest już raczej przesądzony w takim razie..., ale przynajmniej taifun zwolni tempo expienia ciekawi mnie jaki będzie payment dla Imagrama jakby chciał zapłacić, ale w każdym razie HAIL VISION GL & HF
Co do PA Imagrama to zgodze się z tym, że trochę odbiło mu z powodu lvla, ale niby co Taifun robił?...
Imargam,Zwidek wreszcie pokazali jaja i ida pomoc swoim rl :) Odwazna decyzja.
Buehehe widze Taifun strasz w twoich oczach.. jak robisz takie posty haha.mam nadzieje ze cie wywala z servera
sry za podwojny post
Hellraiser
04-12-2006, 16:41
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1467876
No wiec oficjalna deklaracja zaistniala, ja tak to rozumie :p. Moze Taif pisze jakies metafory :P
Ale wlasnie juz ktos napisal taki jakby dylemacik, ktory tez mam, co jest gorsze ? Katrila "Hitler" w jakby dobrym znaczeniu :P i Imar, czy Taifun ze swoją ekipą,..
HAHAHAHAHAHAAHAH Wezcie mnie miażdżcie Taifun robisz w gacie bo wiesz ze 300 juz nie wbijesz ZYDZIE ?! A Furora to juz jest skonczony serwer i NIKT nie ma tutaj juz przyszłosci. Skaramy całe to ZYDOSTWO 8o Sie jeszcze zdziwisz jak na serwie bedzie 300 osobek online.
HAHAHAHAHAHAAHAH Wezcie mnie miażdżcie Taifun robisz w gacie bo wiesz ze 300 juz nie wbijesz ZYDZIE ?! A Furora to juz jest skonczony serwer i NIKT nie ma tutaj juz przyszłosci. Skaramy całe to ZYDOSTWO 8o Sie jeszcze zdziwisz jak na serwie bedzie 300 osobek online.
Przeciez wiesz ze jak zrobisz fraga na taifunie to poskarzy sie cip softowi i ci co zafraguja "deleted"
haha
HAHA Mnie to ><> Pozdro 600 jak wbije na nim fraga to bedzie przyjemnie a padnie NAPEWNO
Pavodi, wyjebany z Abb~ bo jest podobno spajem.
Tak dalej, Abb, a sie okaze, ze cale abb i duski to spy.
Stfu.
@down
Zapewne Pa, Zło i destrukcje
;o
Hellraiser
04-12-2006, 17:04
Nie podniecajmy, sie tak bo nabijamy tylko posty,.. zobaczymy co czas przyniesie,..
klimek1990
04-12-2006, 17:17
Ale tarrin pierdolisz tylko dobrze ze nie moja babe :/.. taifun wbije szybciej 300 niz ci sie zdaje a o fragu na nim mozesz sobie posnic :)).. masz szczescie ze za marzenia nie karaja bo bys dostal dorzywotke :PP.. pozatym ten taifun tu na tibia.pl to nie rl taifun tylko jakis name fake :))
Ale tarrin pierdolisz tylko dobrze ze nie moja babe :/.. taifun wbije szybciej 300 niz ci sie zdaje a o fragu na nim mozesz sobie posnic :)).. masz szczescie ze za marzenia nie karaja bo bys dostal dorzywotke :PP.. pozatym ten taifun tu na tibia.pl to nie rl taifun tylko jakis name fake :))
tak ci wkrecil, bo za duza kare dostal na forum?;]
HGAHAHAHAHAHAHAHA WIDZICIE TEGO ZAZDROSNEGO ZIEPA HAHAH CO A NOOB PEWNIE W DOMU TAM PLACZESZ W PODUSZKE ZE TAJFUN MA WYZSZY LVL NIZ TY I PRZEZYC TEGO NIE MOZESZ 12 LATKU I ZROBILES WSZYSTKIM PALEY TAK OJEBALES IM LODA ZEBY UBLI TAJFUNA ALE TO ON UBJE WAS HAHAHAH A TY ZIEPIE TIBIA OFF BO JA CIE KURWA ZNAJDE NA JAKIM KOLWIEK INNYM SERWERZE A TEN TAJFUN Z TEGO FORUM TO TEZ JAKIS ZIEP :D PRAWDZIWY TAJFUN NIE ZNIZA SIE DO POZNOMU Tarinek'a HAHA BO TO KURESTWO Z POLICJI JEST ! HUAHIAHUAHUAHUA HUNTED!
Tarinek HUHAUAHAUHUAHA ZA TYDZIEN Residence: Rookgaard HUHSUHSUHS
Trajnek moze jeszcze powiesz ze Tajfuna solo zfragujesz huahuahauhua?
az tak bardzo mu zazdroscicie za ma taki lvl ktorego wy nigdy nie zdobedziecie (jajaja sharing huahua) boscie ziepy i nie wiecie jak i gdzie expic zazdrosc TO KURWA WLASNIE POLSKA!!! same ziepy nie masz swego to ukradnij innemy chociby to byl twoj najlepszy przyjaciel
HAHAHA Neanon ty mnie nie rozsmieszaj psie jestes zwykłym botem.:baby: Na of padles jak zyd. Idz na OTS'a potrenuj pvp dorosnij i wejdz na forum. Bo szkoda zawracac ludzią głowe.
mleczko123
04-12-2006, 17:35
dleczego tarrin wyzywasz wszystkich od żydów? zrobili ci cos oni?
HAHAHA Neanon ty mnie nie rozsmieszaj psie jestes zwykłym botem.:baby: Na of padles jak zyd. Idz na OTS'a potrenuj pvp dorosnij i wejdz na forum. Bo szkoda zawracac ludzią głowe.
Owned xd <
klimek1990
04-12-2006, 17:42
Ja boot :OOOO~? jak bys chcial wiedziec w przeciwienstwie do ciebie ja na botach nie gram :)).. wogole niemam takiej potrzeby
Na ofie padlem hmm no padlem i co z tego :<? ale padlem dlatego ze mnie zostawili moi :) jak by mnie nie zostawili bym nie padl :D
Na ofie padlem hmm no padlem i co z tego :<? ale padlem dlatego ze mnie zostawili moi :) jak by mnie nie zostawili bym nie padl :D
To pozazdroscic gildii :) Wogle loyal czaisz... wiesz o co chodzi "Swoich nie zostawiamy"
@Baku
Taaa wogole sami boty se robicie takie ze zostawiacie afka i sie samo gra no nie :D ?
MISTRZEM POLSKI JEST LEGIA LEGIA NAJLEPSZA JEST JUDE Trainek jestes ziepem bo masz 100+lvl hauhauhaa myslisz ze jestes pro ja na ots mialem 200+
Zajebiscie z was psycholodzy, na podstawie 3 krotkich tekstow odrazu stwierdzacie ze ktos "ma obsrane gacie"... kto bedzie hunted? taifun? czipsu? fenix? z calym szacunkiem ale was popierdolilo.... piszcie co chcecie, ja nikomu w dupe nie wlaze ale stwierdzam fakty. taifun noobem nie jest, jest z ato maniakiem i nigdy nie da sie shuncic na swoim wlasnym serwerze... prawda jest taka ze czipsu + fenix + taifun vs. cale aberatio i ab~nie ma szans... nawet jesli uda wam sie dogonic/trafic sdkiem taifuna ewentualnie jakims cudem ztrapowac i ubic to on i tak to odrobi w czasie kiedy wy ebdziecie w pztach ;s a nawet ejsli oleje te 8kk expa to i tak bedzie miec 130lvli wiecej od katrili i bedzie ja skladal na 3 hity........ MYSLCIE ZANIM COS NAPISZECIE -.-
pozatym naprawde wole taifuna niz imargam & zwidek squad, i nie dalem sie zmanipulowac populistycznemu postowi taifuna tylko naprawde jest takie moje zdanie. imargam jest tempy, taka prawda a ludzie tempi maja to do siebie ze nic dobrego nie potrfia robic. ;s
Zajebiscie z was psycholodzy, na podstawie 3 krotkich tekstow odrazu stwierdzacie ze ktos "ma obsrane gacie"... kto bedzie hunted? taifun? czipsu? fenix? z calym szacunkiem ale was popierdolilo.... piszcie co chcecie, ja nikomu w dupe nie wlaze ale stwierdzam fakty. taifun noobem nie jest, jest z ato maniakiem i nigdy nie da sie shuncic na swoim wlasnym serwerze... prawda jest taka ze czipsu + fenix + taifun vs. cale aberatio i ab~nie ma szans... nawet jesli uda wam sie dogonic/trafic sdkiem taifuna ewentualnie jakims cudem ztrapowac i ubic to on i tak to odrobi w czasie kiedy wy ebdziecie w pztach ;s a nawet ejsli oleje te 8kk expa to i tak bedzie miec 130lvli wiecej od katrili i bedzie ja skladal na 3 hity........ MYSLCIE ZANIM COS NAPISZECIE -.-
pozatym naprawde wole taifuna niz imargam & zwidek squad, i nie dalem sie zmanipulowac populistycznemu postowi taifuna tylko naprawde jest takie moje zdanie. imargam jest tempy, taka prawda a ludzie tempi maja to do siebie ze nic dobrego nie potrfia robic. ;s
popieram jedyna madra osoba sie wypowiedziala w temacie ale najlepsze bylo
ewentualnie jakims cudem ztrapowac i ubic to on i tak to odrobi w czasie kiedy wy ebdziecie w pztach ;s :D
stfu trainek ok robie postac na furorce :D tylko po to aby cie zrookowac wbije 30 sorca i dead masz (porownanie mnie w pszyszlosci do ciebie ja ty teraz do taifuna)
mama jedno pytanko abberito jest z vision czy z duskami ?
piszcie tak dalej, jeszcze 2-3 strony spamu i miesa a temat zostanie zamkniety jak poprzedni:p
Dokładnie James
Pozdro dla kumatych
MISTRZEM POLSKI JEST LEGIA LEGIA NAJLEPSZA JEST JUDE Trainek jestes ziepem bo masz 100+lvl hauhauhaa myslisz ze jestes pro ja na ots mialem 200+
:o
Btw. dajcie na luz bo nam temat zamkną złe modki ;<
Elisabett
04-12-2006, 18:18
Nie zostaje nic tylko zyczyc powodzenia. Good Luck.
Elisabett
nic dodac nic ujac.... prosze aby dzieci 10-14 letnei nei wypowiadaly sie tu :/ bo jak sie czyta niektóre wypowiedzi to zal... sascho masz dowody to przedstaw je prosze cie bardzo... :/ a najpierw pogadaj z sanyolem !! bo zal !! jak nie wiesz o co chodzi ! a twoj kolega "magic bleck" ukradl mi postac i jak ty bronisz zlodzieja to ejstes na jego poziomie...
dobra nie chce mi sie z Toba gadac. Nie lubie Cie i tyle , nie pisz juz do mnie.
DranPran
04-12-2006, 18:52
Specjalnie założyłem tutaj użytkownika bo nie mogę patrzeć na niektórych wypowiedzi
Grałem na początku tego serva znalem taifunka i ime i wiem ze nigdy ima zawsze błl PA i tego typu sprawy wiedziałem ze prędzej czy później zakończy się to wszystko wojna. No ale wypowiedzi niektórych osób załamuja moje ręce np. taki terinek
po 1 masz coś do żydów zrobili ci coś oni są oni normalnymi ludzi jak wszyscy wiec ich nie obrażaj
po 2 tajfun i tak zrobi 300 lvl i ty i tak mu w tym nie przeszkodzisz
po 3 nie wydaje mi się żeby grało na nim po 300 osób bo jak na razie jest to chyba jedyny serv na którym gra tylu polaków i nigdy to sie nie zmieni.
po 2 tajfun i tak zrobi 300 lvl i ty i tak mu w tym nie przeszkodzisz
Mysle, ze moze mu powaznie przeszkodzic. Oczywiscie cala gildia Vision :)
hahaha papa ima~
tak koncza pajace ... predzej czy pozniej ...
Taifunex
04-12-2006, 19:53
Oczekiwalem takiego poparcia z waszej strony , jak widzicie dolaczaja do nas kolejne osoby ktore swoja gra i zaangazowaniem zapisza sie w panteonie wladcow.
Kolos from rodos
04-12-2006, 19:58
humm, zobaczymy jak to będzie, to że taifun sie dołączy to było do przewidzenia.. :)Ciekawe jak to się rozegra :)
@członkowie wojny : Nie zapominajcie o TibiaCam !! czekamy na movies! :)
Imargam juz od dluzszego czasu sobie grabil swoim PA'owaniem mam screeny z piatku w ktorych imargam grozi mi i fenixowi ze nas zajebie.
Ima dzis stales pod domkiem wklejales mi texty ktore niby taifun do Ciebie pisal a minute poetm wyleciales z gildii , co masz mi teraz do powiedzenia ?
Koniec waszego PA na tym serwerze mozesz spokojnie wracac na xerene bo tutaj nie masz juz zycia aha i oczywiscie za to ze dzis biliscie naszych rl te wasze czkolada cos tam hunted :)
Koles nie wiedzialem ze 80+ ms godzi sie grozic 47 ms :P Pamietam jeszcze jak pare dni temu jak mialem 42 uciekales z vampow przerazony z jednym tekstem na klawiaturze: "Napisz jak skonczysz". Jak to bylo :>
Sasho Pansa: JAk przyszedlem to cie nie bylo i wyrabane mam na to ze poszedles manasy.
Mam nadzieje ze skolowales wystarczajaco duza ekipe na mnie (czytaj 15 ludzi) bo w koncu sam bys penial wpasc po mnie w koncu mam tylko 40 lvl mniej xD . Uznalem ze zwidkiem ze nie dam ci tej satysfakcji i nie dam ci fraga za free :) I pamietaj czekam na twoj blad ;)
CYA in tibia :)
haha powiedzcie po co te wojny jaky spokojnie nie mozna bylo grac to jest zwykla gierka ooo nie pograsz zal mi takich trainkow jak chcesz sobie robic wojny znajdz sobie inna gre tibia głównie polega na bici lvl zabijajac potwory xd
eloelo520
04-12-2006, 20:51
mama jedno pytanko abberito jest z vision czy z duskami ?
ahahahahhhaha
masz taaaaaaakie pojecie o tym wszystkim widze
w ogole nie powinienes sie tu wypowiadac placku
z tym swoim brazylijskim "huahauasuau"
haha powiedzcie po co te wojny jaky spokojnie nie mozna bylo grac to jest zwykla gierka ooo nie pograsz zal mi takich trainkow jak chcesz sobie robic wojny znajdz sobie inna gre tibia głównie polega na bici lvl zabijajac potwory xd
to idz na nonpvp, jaki problem?
btw, ile masz lat, 12 czy 13?
P.S. Don't bump old topic because James will not add more frags.
gratulacje, Smerfu20 (https://ssl.allegro.pl/show_user.php?search=smerfu20) , sprzedales juz Jamesa na allegro? bo aukcja ladnie tam ci szla. pewnie nowy owner niekumaty to i wiecej postow na forum nie napisze, eh?
Koles wytlumacz mi pare rzeczy:
Po 1: Jak koles na twoim lvl moze mowic po co jest tibia ile biles ten lvl 5 miechow :S
po 2: gdyby tibia bylo tylko po to aby bic lvl nie bylo by czegos takiego jak server pvp i pvp-enforced
Wiec sie streszczajac PLX NO NOOBS COMMENTS ........
ahahahahhhaha
masz taaaaaaakie pojecie o tym wszystkim widze
w ogole nie powinienes sie tu wypowiadac placku
z tym swoim brazylijskim "huahauasuau"
to idz na nonpvp, jaki problem?
btw, ile masz lat, 12 czy 13?
gratulacje, Smerfu20 (https://ssl.allegro.pl/show_user.php?search=smerfu20) , sprzedales juz Jamesa na allegro? bo aukcja ladnie tam ci szla. pewnie nowy owner niekumaty to i wiecej postow na forum nie napisze, eh?
mam tyle lat co twoj stary...
hahah tibia gra ktore polega na wojnach hahaha idz kurwa graj w ejcz of empajers dwa xd
Po 1: Jak koles na twoim lvl moze mowic po co jest tibia ile biles ten lvl 5 miechow :S
po 2: gdyby tibia bylo tylko po to aby bic lvl nie bylo by czegos takiego jak server pvp i pvp-enforced
i tak masz huntan wiec japa ;d rob nowa postac lepiej
Oczekiwalem takiego poparcia z waszej strony , jak widzicie dolaczaja do nas kolejne osoby ktore swoja gra i zaangazowaniem zapisza sie w panteonie wladcow.
Nie wiem czemu, ale jak czytam twoje posty w kazdym zdaniu doszukuje sie czystego populizmu... marnujesz sie w tibi ;> :confused:
CZEKAMY NA JAKIES .REC!! chetnie zobacze ue po 1k hp ;d
$irithcam
04-12-2006, 22:16
WoW a tY IlE BiŁeŚ "SwOjOm" HiGhT LeVeLoWą PoStAć??:o PeWnIe Z pÓł RoKu... Co??
Wy tam ogarnijcie tego co wam liczy Fragi. Bo wojna się dopiero zaczęła a już jest 50-25 , więc niech skasuje fragi i niech od nowa liczy.
Życzę powodzenia.
@Taifun
Pilnuj mi tylko Yubov'a na battle xd
Ja piernicze, myślałem, że już nigdy nie bede musiał mieć z Tibią cokolwiek wspólnego, ale kumpel mi o tym wszystkim napisał, więc zajrzałem tutaj.
Nie wiem czego chcecie od Mootha - przeciez chyba każdy wie, że grał na Magramim... X( acc nr, który napisał sie zgadza (w koncu pare razy sie go wpisywało heh). A co do Taifuna - to teraz taki kozak jesteś? Ale jak napisałem, że mnie frajerze okradłeś to ty nic na to nie odpowiadałes? Jesteś żałosny...może sie powtarzam, ale Tibia ci mózg wyżarła.
ps. pewnie zaraz wszyscy znów wyskoczą, że noob jestem, bo sie dalem jak okrasc i w ogóle jak noob grałem. A piszcie sobie do woli, mnie to wali :p
_~~!Hestoprites!~~_
04-12-2006, 22:58
Loooooooooooooooooool
Masywny_Titania
04-12-2006, 22:59
@up- jestes na czasie :P
Nie wiem czemu, ale jak czytam twoje posty w kazdym zdaniu doszukuje sie czystego populizmu... marnujesz sie w tibi ;> :confused:
CZEKAMY NA JAKIES .REC!! chetnie zobacze ue po 1k hp ;d
Bardziej demagogiem:P
Bjoern Shu
04-12-2006, 23:57
powtorze sie
Taifunex to nie jest taifun devilry.
Taifunex
05-12-2006, 00:01
Z duma chce oglosic ze nasze zwyciestwo jest przesadzone Vision nie ma odwagi opuscic pz'ta czym samym pokazalo swoje wielkie pvp , natomiast nasze gildie expia w najlepsze czym samym Vision jest coraz bardziej zalamane.
Co do tego ze kogos okradlem moze jakies dowody hmm ?
Imek czekam na twoj ruch ;)
_~~!Hestoprites!~~_
05-12-2006, 00:03
Sry za mój post up , nie miało być tu.
Imhao:
Imargam, czy nie możesz zagadac z waszym rl Harceshem , aby Taifun skończył tak jak Spoxster, przeciez wszhystko jest do obejscia ; )
Btw. Pamiętacie co mówiłem 0,5 roq temu jak sie to skończy ? Znowu wyszło na moje <jupi>
Caltus, pasterz , przełaźcie do Vision za Sunblade a nie liżecie Dupe Taifunowi ;S.
Btw. Taifun Nigdy sie nei uczielał na forum, i nie sądze żeby to robił, więc Taifunex , Tobie już dziekujemy.
Btw2: Taifun jak to czytasz, to słyszałem że Petro jest na odwyku ; p? Prawda? Może dlatego Ima i Zwid~ wykorzystali moment <jak nie to sry> : P
<Nie pisze Signed bo Taifun tak pisze a od zawsze go nie lubiłem , co nie zmienia faktu , że gdyby nie on to by Imargam nie miał dzisiaj 200 lvla > : P
Pa.
@up
Ty up Kurwa weź se odpuść, Taifun akuat by pisał , i akurat Tak , gdy Xadam chodzi po forum , i to nie w jego stylu tak pisać i wogule pisac ... więc sorry ale : SPIE***LAJ!
lolo pamietak kiedys byl tu zamieszczony film tajfuna ale on byl juz dawno jak ubijal thiefa wlasnie z jakiego konta byl dawany ten film bo napewno nie z taifunex
Ahcum lewap
05-12-2006, 01:10
Caltusem niegra juz "Caltus lider Sunblade" zostal sprzedany a nowy owner chyba sympatyzuje z taifunem:P
ta, a co zazdroscisz?;)
Hellraiser
05-12-2006, 12:32
powtorze sie
Taifunex to nie jest taifun devilry.
Popieram, to nie, to nie w stylu "Taifuna", by wypowiadal sie na forum.tibia.pl,
Tak mysle czy on w ogole pisze normalnie na gc, o zyciu, np ostatnio zdobylismy srebro w siate czy on pisze tam o takim czyms,..? :P obojetnie z jakis tematow z rl :P
pavodi ejst trsozke smieszny... 2 haki i taki vl ma ciagle :/ jak on daje sie hakowac :/ dobrze przyanjneij ze go nei rokuja :P
ale skzoda ze mi aksy nei mzoe oddac mojej :/
jak postać była sprzedawana "tysiunc pincet" razy to sie nie dziw, że ciągle ma hacki :p
edit: naucz sie pisać :evul:
ta, a co zazdroscisz?;)
O james zostaw mi na priv swoje gg ;p
Putek~
Malo wiecie duzo gadacie ;)
Kthxbye
omg! człowieku, weź stąd wyjdź i nie wracaj.
omg! człowieku, weź stąd wyjdź i nie wracaj.
Pewnie nie wiedział w ogóle o jakichkolwiek mistrzostwach :D On widzi tylko Tibia, Expić, Tibia, Expić, Tibia, Expić....
_~~!Hestoprites!~~_
05-12-2006, 15:27
Nic nie mówie, ale czy usłyszał ktoś że PetroBot jest na odwyku po 15 h grania przez lata : P?
Nic nie mówie, ale czy usłyszał ktoś że PetroBot jest na odwyku po 15 h grania przez lata : P?
Każdy kiedyś w końcu padnie ze zmęczenia ;)
_~~!Hestoprites!~~_
05-12-2006, 15:50
Każdy kiedyś w końcu padnie ze zmęczenia ;)
On jest na odwyku a nie padł że zmęczenia...
Nie widać że Taifun gra dużo mniej ? ostatnio nmie logował sie przez 2 dni pod rząd.
A nie pomysleliscie ze polowa tibijczykow z furory pisze na forum.tibia.com, a druga polowa na tibia.pl? co w tym dziwnego ze taifun proboje przekonac do siebie graczy z obu stron? -.- ogarna ze polowa serva go nei lubi wiec proboje sie przypodobac, takie jest przynajmniej moje zdanie...
@taifunex = populistaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa
@petro raczej nie jest na odwyku bo byl w sobote we wrocku z moczkiem malenkim etc.
eloelo520
05-12-2006, 16:02
Nie widać że Taifun gra dużo mniej ? ostatnio nmie logował sie przez 2 dni pod rząd.
tak, sluchaj tych plot od jakichs dzieciakow , daleko zajdziesz
2 dni absencji - stamina, wyjazd? wez pomysl zanim napiszesz
$irithcam
05-12-2006, 16:09
Caltus, pasterz , przełaźcie do Vision za Sunblade a nie liżecie Dupe Taifunowi ;S.
Zauważ, że Caltus i Pasterz the Axemaster byli wczesniej zamiszani w wojne niż Taifun... Wiec to, że Taifun doszedl do wojny po stronie Aberattio znaczy, że wszyscy członkowie Aberattio liżą dupe Taifunowi?? -.- Dziwny jakiś jesteś... Po pierwsze to nie członkowie Aberattio są za Taifunem tylko Taifun jest po stronie Aberattio... -.-' Kto zaczą wojne Taifun czy Aberattio?? Wieć niepisz bzdur, że Oni liża dupe Taifunowi... A po drugie to niejest juz Sunblade :D tylko Vision, a to juz jest duża różnica ;) Jak czytam wasze posty to dochodze do wniosku, że to jest wojna Taifun vs Vision, a cała reszta to tylko "psy" Taifuna jak wy to nazywacie... Gówno prawda... To jest wojna pomiędzy Aberattio i Vision, a Duskiness doszli do Abberatio, ponieważ Zwidek z Imargamem doszli do Vision i zabili Caponqa... Tyle mam do powiedzenia :)
Taifun nie logował sie przez 2 dni, ponieważ mial namelocka w ten czas i czekał, aż przywrócą mu postać do stanu poprzedniego, ten temat jest napisany w dziale "GameMaster" na forum.tibia.com
A co do Petra, to kto wam takich bzdur naopowiadał ?
_~~!Hestoprites!~~_
05-12-2006, 18:10
Zauważ, że Caltus i Pasterz the Axemaster byli wczesniej zamiszani w wojne niż Taifun... Wiec to, że Taifun doszedl do wojny po stronie Aberattio znaczy, że wszyscy członkowie Aberattio liżą dupe Taifunowi?? -.- Dziwny jakiś jesteś... Po pierwsze to nie członkowie Aberattio są za Taifunem tylko Taifun jest po stronie Aberattio... -.-' Kto zaczą wojne Taifun czy Aberattio?? Wieć niepisz bzdur, że Oni liża dupe Taifunowi... A po drugie to niejest juz Sunblade :D tylko Vision, a to juz jest duża różnica ;) Jak czytam wasze posty to dochodze do wniosku, że to jest wojna Taifun vs Vision, a cała reszta to tylko "psy" Taifuna jak wy to nazywacie... Gówno prawda... To jest wojna pomiędzy Aberattio i Vision, a Duskiness doszli do Abberatio, ponieważ Zwidek z Imargamem doszli do Vision i zabili Caponqa... Tyle mam do powiedzenia :)
Tylko mówie , że za Sunblade i Spoxstera powinni być w Vision.
@Spoxster
A kto powiedział że nie można mówić tego co "słyszałem" , to są moje zdania i moje wypowiedzi.
Btw. Dziwe ze maniak Petro pokazał sie na zjaździe o.O , może razem z Pr0 192 ms'em z Kyry <Magrami> i Taifunem <rl nickname> x)?
I nie gorączkuj sie tak ; P.
@2 Nie Lubie Taifna dlatego, że gdy grałem na furorze, to powiedziałem do "mornetha offical sellera Taifuna "noob char" "Rune Maker h lvla", bo miał 5 lvl~ i Mpa dh na sell i Kupował SoVy , Sca's... I ta to hunted za dzieciaków w gildi Duskiness, bo Taifun "pierdnie" Na Gc i Już lecą żeby zabic -.-.
Pozdro Spoxster and Forumowicze <tibia only the game>
klimek1990
05-12-2006, 18:13
GIEEEE ZET! :** chociaz jeden co pomyslal i napisal madry post.. reszta tylko wiesza chuje na Aberratio.. Stoja po stronie Vision i pingponga im chusta bo Duskiness sa z nami a nie po stronie Vision.
Btw: To Imargam Zaczol wojne z Dusk gdyby nie uwalili CaponeQ to Duskiness byc moze by do nas nie dolaczylo.. Wiec plx nie piszcie glupot ze Taifun wszedl do wojny zeby tylko Magrami nie przegral
17:17 Unusual numerous Quara fin have been sighted in the seas around Liberty Bay.
mhm.
: D
Cos na furorze, ostatnio czesto, sa najazdy
; d
_~~!Hestoprites!~~_
05-12-2006, 18:24
Btw. Klimek , nie obraź sie , ale czy liżesz dupe Taifunowi tylko dlatego aby ci odhuncił Lavarona <sry za to , mam logi rozmów jeśli chodzi o mój post up z mornethem > : P? juz to zrobił? : P Pozdrów Krisa ; *
klimek1990
05-12-2006, 18:29
Btw. Klimek , nie obraź sie , ale czy liżesz dupe Taifunowi tylko dlatego aby ci odhuncił Lavarona <sry za to , mam logi rozmów jeśli chodzi o mój post up z mornethem > : P? juz to zrobił? : P Pozdrów Krisa ; *
Srry, ale Lavaron nie ma hunted (chyba) btw ja nigdy na nim hunta nie mialem :).. Pozdro
_~~!Hestoprites!~~_
05-12-2006, 18:31
sorry za hunta, ale za moich czasów za to co napisałem @2 up w poście miał ; < , btw all eq poszło do krisa , więc jestem czysty , powiem tylko ze fajnie z was ziomki i nie zapomnij kris pozdrowic ; )
_~~!Hestoprites!~~_
05-12-2006, 18:36
A potem:
Dobra, wojne wygraliśmy, a teraz s*******ajcie ci co mieli być tym "panteonie" , btw ładnie trzęsiesz ; p,
<dopiero teraz czytam all temat bo wróciłem z delegacji> : P
<fuck double> sryy
klimek1990
05-12-2006, 18:42
_~~!Hestoprites!~~_ nie zwracaj uwagi na posty Taifunexa bo to nie jest Taif z furory tylko jakis fake..
btw. Kto ty ze mnie znasz? napisz name here albo w PM
_~~!Hestoprites!~~_ nie zwracaj uwagi na posty Taifunexa bo to nie jest Taif z furory tylko jakis fake..
jezeli to prawda to serio dalem sie nabrac ;D
_~~!Hestoprites!~~_
05-12-2006, 18:55
Pisałem @5 up post że Taifunex to nie on, podając powody że to nie w jego stylu, i pewnie monolith to jego 2 konto tu ; p <znowu bedzie zjebka jak bedzie to nie prawdą , ale cóż 10 lat macie <nie wszyscy> więć hail>
@Klimek
Pamiętasz kto grał przez 2 tyg~Lavaronem ? : P
@edit :
@up , ja też prawie na poczatku ... ale kto wie , może to jest i taifun ; o , albo Petro... ; p
klimek1990
05-12-2006, 18:58
Aaa nonono juz wiem :).. no to elo i pozdro.. Krisa tez juz pozdrowilem :)
ten az smieszny podniosły styl + uderzajacy fanatyzm mnie przekonały ze to on ;d nom ale nasz klimek jest w ab~ wiec pewnie wie, a nie na intuicje ;d
@klimek
pamietasz w ogole starego dobrego jitveya? ;]
_~~!Hestoprites!~~_
05-12-2006, 19:04
ten az smieszny podniosły styl + uderzajacy fanatyzm mnie przekonały ze to on ;d nom ale nasz klimek jest w ab~ wiec pewnie wie, a nie na intuicje ;d
@klimek
A mnie to juz nikt nie lubi i nie pamięta.
Żeby nic nie wnosić: Proponuje odczekac , jak Taifun pójdzie na expa, mass log 4 ms'ow z Vision .UE i po Taifunie.
Żeby nic nie wnosić: Proponuje odczekac , jak Taifun pójdzie na expa, mass log 4 ms'ow z Vision .UE i po Taifunie.
a ktos ty ;> ;d
pomysl w sumie good, tylko ze 10sec po logu nie mozna atakowac ;)
klimek1990
05-12-2006, 19:07
@klimek
Kulek?:PP.. no pamietam :)). ale czy to jest taifun to bym sie klucil bo on niby na tibia.pl postow nie pisze ;]
Kulek?:PP.. no pamietam :)). ale czy to jest taifun to bym sie klucil bo on niby na tibia.pl postow nie pisze ;]
aj kulek, fiedzio, cyc and kapucha --.-- wczesniejszy scorp team ;d
_~~!Hestoprites!~~_
05-12-2006, 19:10
a ktos ty ;> ;d
pomysl w sumie good, tylko ze 10sec po logu nie mozna atakowac ;)
W sumie racja... sux =/
Ale dało by sie gdzies zaczaić, tylko jeszcze kogos do zjechania SSA bo pewnie cały czas nosi =>
I nie sądze żeby Prawdziwy Taifun tego nie czytał ; )
klimek1990
05-12-2006, 19:37
aj kulek, fiedzio, cyc and kapucha --.-- wczesniejszy scorp team ;d
aaa no znam :D.. ja nie zapominam ludzi, no moze po dluzszym czasie :PP skleroza boli
eloelo520
05-12-2006, 20:19
ciekawe jak sobie vision bez Montury poradzi ; >
dlaczego bez montury?????
Torn Saximercus
05-12-2006, 21:53
dlaczego bez montury?????
bo Montury już nie ma w Vision
zna ktoś powód?
@edit
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1466792
" Hello dear Furorians.
We (Vision) have made decision that we are leaving Furora lands after war (independently on results), therefore I would like to thank my dear friends who were always with me, for good and bad.
Special thanks to:
- Moczykij
- Argaxx
- Charonsi
- James Caros
- Czipsu
- Fenix'Gru
- Belandy Asco
- Patriarh'Gru
And certainly my rl pals.. (You know who I'm talking about).
Signed by the leader,
~Andi."
Vision opuszcza Furore?!?!
Pewnie nie wiedział w ogóle o jakichkolwiek mistrzostwach :D On widzi tylko Tibia, Expić, Tibia, Expić, Tibia, Expić....
chodziło mi o to, że sie podnieca swoim 200+ levelem na otsie -.- robionym pewnie w ciągu kilku godzin... a te mistrzostwa co były to mi wokół chuja latają tak jak nasza spierdolona reprezentacja. A w tibie nie gram od wakacji :evul:
to ciekawe ktory z tych ms'ow przezyje jak beda na pale na raz walic te ue?
zanim odczekaja 10 sek po zalogowaniu to taifun dobije lvl i zdazy jeszcze ich z ueowac
@klimek
Czy Ty nie kupowałeś odemnie uhow?:)
to ciekawe ktory z tych ms'ow przezyje jak beda na pale na raz walic te ue?
zanim odczekaja 10 sek po zalogowaniu to taifun dobije lvl i zdazy jeszcze ich z ueowac
Wracaj na OTS'a i dopiero sie wypowiadaj. Bo ludzie ktorzy sie nie znaja na tibi takie rzeczy czytaja i myslą że taki taif to maszyna do zabijania i nie da sie go zabić. :baby:
Kolos from rodos
06-12-2006, 00:42
Btw: To Imargam Zaczol wojne z Dusk gdyby nie uwalili CaponeQ to Duskiness byc moze by do nas nie dolaczylo.. Wiec plx nie piszcie glupot ze Taifun wszedl do wojny zeby tylko Magrami nie przegral
ta, nie wiem jak dla was, ale dla mnie to jakoś miałem dziwne przeczucia że i tak wszystko skończy się na taifunie i dusskach ;) Jeśli stawką wojny abberatio vs vision miał być wypad z servera, to logiczne że "legenda furory" nie mogła bezczynnie patrzeć jak ziomki z abberatio nikczemnie padają :P (niezapominajmy że część abberatio to old duskiness a w vision raczej nikt nie miał z nimi powiązań) więc dla mnie to było do przewidzenia że im pomoże zwłaszcza kiedy łapali ostro po dupie... Taifun poprostu potrzebował pretekst do przyłączenia sie do wojny.tyle.
Vision opuszcza Furore?!?!
a mają wyjście? ta wojna to walka z wiatrakami :)jednak właśnie dlatego życze mi wszystkiego naj..:* :) oni wiedzą że to jest for fun :D
@up da sie teoretycznie, ale najlepiej będzie jak pokażecie że da sie i w praktyce :D
@edit : Kerston (124 sorcerer) dołaczył do "Army of demons." czyli Vision :)
Wracaj na OTS'a i dopiero sie wypowiadaj. Bo ludzie ktorzy sie nie znaja na tibi takie rzeczy czytaja i myslą że taki taif to maszyna do zabijania i nie da sie go zabić. :baby:
Do tej pory tylko gadasz...zamknij sie wkoncu i cos zrob albo nic nie pisz bo robisz z siebie kretyna... :)
@up
poprostu N/c
Do tej pory tylko gadasz...zamknij sie wkoncu i cos zrob albo nic nie pisz bo robisz z siebie kretyna... :)
Ty też tylko gadasz. A różnicie się tym, że Tarrin wbił swojego red skulla na aberratio, a ty na 20 lvlach pod depo.
Ty też tylko gadasz. A różnicie się tym, że Tarrin wbił swojego red skulla na aberratio, a ty na 20 lvlach pod depo.
Miej odwage i sie ujawnij a wbije sobie na Tobie :D
@up Ashsuhahahahauauhaha ale sie zwijam shauahahsauaahauaua
Mastah Pvp 88 Ek sie znalazł bo znalazł poparcie u Taifuna aushsuahaah
Tarrin - jeden z best fragerów
Ty- Frajer wymądrzający sie na Forum, który znalazł poparcie za lizidupsto w Duskach abe~ i taifunie
Hail Vision!
W tym momencie sie zblazniles :D 88 ek ? hahah no nie wiedzialem sa ze jestem ek ale ok...Nie bede sie wiecej wypowiadal tutaj bo z tego co widze nie ma nawet z kim dyskutowac. ide swoim Ek z poparciem powariowac ;/
klimek1990
06-12-2006, 21:43
Mozesz mi powiedziec kiedy Taifun sam wyszedl na Vision? Z tego co ja wiem to po zabiciu Caponeq Vision schowalo sie pod desertem a Taifun krazyl dookola i bal sie wejsc :) Sam zachowujesz sie jakbys byl niewiadomo kim, a z kazdym Twoim postem trace do Ciebie szacunek.
Dobra sciema nie jest zla :)) no wiec..
1. Taifun byl offline jak Caponeq padl
2. Jak by byl Online to by rozjebal polowe vision sam
3. Myslisz ze sie by sie do was wejsc i krazyl by po desercie?
4. Lognol sie taif na kilka sec i dal loga to jak mial krazyc po desercie?:P
Masywny_Titania
06-12-2006, 22:39
Widzial ktos juz http://img271.imageshack.us/my.php?image=duskinesstb1.jpg ?:p owned lol
Moze ktos potwierdzic ze to prawdziwe? 8o
Widzial ktos juz http://img135.imageshack.us/img135/2384/zjazdym3.jpg ?:p owned lol
ta polowe znam z rl ;> patriarh, strit, fenix no i jeszzce tam jest lechista niewiem czemu nei zapisany ;[
Masywny_Titania
06-12-2006, 23:28
Kawalek taifuna?:P 33.3333....%? 50%?:P
Sonik'ex
06-12-2006, 23:29
no sry taifun ale szczena ci sie zapadla bo na focie tak wyszedles xD jakbys zebow niemial huehuehue moczyk hmm wielki grozny facet xD malutkie malenstwo omg! ale grubas sry za krytyke ale do teraz sie smieje a i gdzie 2 3 4 5 i 6 owner taifa?^^
http://img271.imageshack.us/my.php?i...skinesstb1.jpg
Napisze tak:
Tibia wyżarła im MUSKI :D:D
no sry taifun ale szczena ci sie zapadla bo na focie tak wyszedles xD jakbys zebow niemial huehuehue moczyk hmm wielki grozny facet xD malutkie malenstwo omg! ale grubas sry za krytyke ale do teraz sie smieje a i gdzie 2 3 4 5 i 6 owner taifa?^^
a Moze Ty pochwalisz sie swoja fotka posmiejemy sie, oczywiscie jezeli masz odwage.
Royal Vart
06-12-2006, 23:58
Nie no iwonka jest super laska ja nie wiem czego wy od niej chcecie.Nie ocenia sie człowieka po wyglądzie:confused:
Nie no iwonka jest super laska ja nie wiem czego wy od niej chcecie.Nie ocenia sie człowieka po wyglądzie:confused:
az tak wielkim fanem Taifuna jestes ze az jego fotke se w avatar wjebales ; o ! ?
Masywny_Titania
07-12-2006, 00:27
Az posinialem z brechtu przez tyle czasu uhauhauhauha lol
Wyglądają jak wyglądają, co wy geje jesteście, że na nich tacy zapatrzeni ? -Ktoś chce to dba o siebie, ktoś nie chce to nie dba. I tyle, a nie o ten brzydki, o ten gruby, a tamten jeszcze inny. ;/
Widzial ktos juz http://img271.imageshack.us/my.php?image=duskinesstb1.jpg ?:p owned lol
Jeżeli to jest prawdziwa fotka, to potwierdza ono jedno. Będzie to dla 3/4 użytkowników tego forum olbrzymim szokiem, ale okazuje się jednak, że i Taifun ma RL. Tak tak dobrze widzicie, on też może jak normalny człowiek wyjść z kumplami na piwo. A co do jego wyglądu, to wygląda jak normalny koleś, który po prostu lubi spędzać czas przed kompem. To, że nie jest żadnym kabanem nie świadczy, że już musi być lamerem. Powiem, że i tak jak na ten lvl, który on zdobył to wygląda rzeczywiście wporządku. Osobiście widziałem, kilku gorszych, którzy ledwo wbili te 50-60 lvl.
Dobry zawodnik z ciebie nie ma to tamto młodzieżowy w ch%^ . Taif podlecial na pustynie i w pewnym momencie zszedł nizej ale bał sie wchodzić dalej bo wiedział co go czeka.
kthxbye
Zgodze sie z tym ze sharing to najlpeszy sposob na rl zycie:)
YyYy skoro byl online, to dlaczego Sasho napisal "Jak taifun sam na was wylecial" ? Rozbierznosc zeznac widze :D dogadajcie sie chlopaki i ustalcie wspolna wersje... ;) Ja wiem ze taifun krazyl po desercie ale nie schodzil na dol :) Tego jestem pewien :D
Co do tego,ze taifun posiada rl life... Oni przeciez omawiali sytuacje na serverze :D
Dobry zawodnik z ciebie nie ma to tamto młodzieżowy w ch%^ . Taif podlecial na pustynie i w pewnym momencie zszedł nizej ale bał sie wchodzić dalej bo wiedział co go czeka.
kthxbye
to dlaczego oni po niego nie wyszli jak dali by mu rade? co ? a jak juz by poszedl na ten dezert to po co mial by tam krazyc ? ziepy
i po 2 poc oc schodzili na dezerta jak nikogo sie nie bali i nikt nie byl by wstanie ich zabic nawet Taif~
Bjoern Shu
07-12-2006, 11:12
nie maja szans dac mu rady, przeciez on jest najszybszym graczem w calej tibii..
open battle nie bedzie mial miejsca poniewaz Taifun zniszczyl by sorców Vision, dobra taktyka bylo by dorwanie go podczas expa :confused: ale to i tak musialo by byc super zaplanowane i wykonane
Masywny_Titania
07-12-2006, 14:57
Ciezko byloby dorwac podczas expa jesli prawdopodobnie nie expi na razie lol:P
alahakbar
07-12-2006, 15:37
@up
Oni zmienia serwer i cos tam na pewno osiagna a Ty? Dalej bedziesz cieciem i przydupasem. Malym pieskiem ktory glosno szczeka.
@up
Oni zmienia serwer i cos tam na pewno osiagna a Ty? Dalej bedziesz cieciem i przydupasem. Malym pieskiem ktory glosno szczeka.
wiekszym od Ciebie to pewne :) przynajmniej ja nie ukrywam sie i boje sie powiedziec kim jestem a Ty ? mozesz mi obsmyczyc :}
aa jeszcze jedno co do Rodri to nie odzywaj sie na forum bo tesh nic hubcio nie wiesz :/.. kiedys sie wkoncu w*****e i bedzie to przykre
I co mi zrobisz lamusie? Lubilem Cie klimek, ale ostatnio przeginasz... Kupiles chara na 90 lvlu i jestes jednym z najwiekszych przydupasow jakich znam -.- Myslisz ze jestes kims? Jestes nikim i tyle moge Ci powiedziec. Od tej pory nie jestesmy kolegami, a Twoje grozby mam w dupie, bo i tak nie jestes w stanie ich spelnic. HAIL VISION
PS. Wiem duzo wiecej niz Ci sie wydaje :)
Hellraiser
07-12-2006, 16:57
Zaraz to modkowie zamkna ten Temat, jak bedziecie tak spamowac tyrac sie etc.
az tak wielkim fanem Taifuna jestes ze az jego fotke se w avatar wjebales ; o ! ?
to nie jest fotka taifuna tylko jednego z 4+ ownerów taifuna ;p
DALES DUPSKA OSTRO PO CHUJ ALL GADACIE O OWNERACH TAIFUNA JAK ON TERAZ GRA SAM?.. proste sami nie jestescie w stanie wbuc tyle expa co on wiec gadacie bzdury zal mi takich ludzi
aa jeszcze jedno co do Rodri to nie odzywaj sie na forum bo tesh nic hubcio nie wiesz :/.. kiedys sie wkoncu w*****e i bedzie to przykre
nikt tu nie gada bzdur, wszyscy wiedzą, że JEDNA osoba by nie wbiła przez rok i 5 miesięcy 280 levelu, a ty jedynie potrafisz kupić h-lvl postać i kozaczyć -.-
a Rodrigeza zostaw w spokoju, bo dzięki niemu miałem przez 3 dni zwałe (jak go ubiłem 14 druidem kiedy trenował w nocy na macro i miał 3bp uh i nie włączony auto healing) :D
co do wojny... mam dalej nadzieje, że Vision poradzi sobie, ale tych ob*****eńców Imargama i Zwidka powinien ktoś w końcu haknąć (mam nadzieje że Harcesh to czyta) bo to oni zawsze najgorsze PA robili
@foto dusków
już to pisałem w innym temacie ale z miłą chęcią to powtórze: w tych dresikach wyglądają jak kmioty... a te ich mordy nieskażone chwilą refleksji... ;) o maleństwie nic nie pisze :confused: bleee
Diablord
07-12-2006, 18:03
Na wojnie narazie spokoj a na forum taki spam... Wiekszosc nic nie wie, a sie wymadrza. żal.pl
@ kumulus
Harcesh ich nie haknie bo jest od nich z rl :D haha
alahakbar
07-12-2006, 18:37
Na wojnie narazie spokoj a na forum taki spam... Wiekszosc nic nie wie, a sie wymadrza. żal.pl
Dibalord Ty lepiej powiedz ile razy padles na wojnie i ile fragow zrobiles.
To samo pytanie kieruje do sacho pansy i tego kolesia ktory kupil neanona kilka miesiecy temu i caly ch*** expa nim zrobil. Jak odpowiecie na te pytania to wtedy wyzywajcie ludzi od noobkow ktorzy "nic" nie zrobili
a Rodrigeza zostaw w spokoju, bo dzięki niemu miałem przez 3 dni zwałe (jak go ubiłem 14 druidem kiedy trenował w nocy na macro i miał 3bp uh i nie włączony auto healing) :D
Ta... plakalem wtedy przez 3 dni :( hehe pozdro moj oprawco ;p
Co do wojny to Vision napsuje krwi Taifunowi jestem tego pewien :D
@UP
Widze PlebaN1 ze masz ogromne pojecie o tym co sie dzieje :) Pozdrowienia
Sonik'ex
08-12-2006, 08:50
Mam do Ciebie prosbe pleban a mianowicie co to znaczy? "maow" i "towj"
:)
Diablord
08-12-2006, 09:43
Dibalord Ty lepiej powiedz ile razy padles na wojnie i ile fragow zrobiles.
Padłem 3 razy na wojnie i wbiłem 1 fraga. Jaki to ma związek z moim wcześniejszym postem?
$irithcam
08-12-2006, 14:34
Wiecie co??... Jesteście żałośni... Śmiejecie się z wyglądu członków Duskiness... Lepiej pokażcie jak wy wyglądacie... większość z was pewnie wygląda gorzej od Zwidka i się śmieje z innych... Bądzcie poważni, i niezachowójcie sie jak dzieci bo wasza gęba moze być 3 razy gorsza od nich =) Niekażdy człowiek jest modelem/modelką...
Wiecie co??... Jesteście żałośni... Śmiejecie się z wyglądu członków Duskiness... Lepiej pokażcie jak wy wyglądacie... większość z was pewnie wygląda gorzej od Zwidka i się śmieje z innych... Bądzcie poważni, i niezachowójcie sie jak dzieci bo wasza gęba moze być 3 razy gorsza od nich =) Niekażdy człowiek jest modelem/modelką...
tak btw to ludzi niepowinno osadzac sie po wygladzie tylko po tym jacy sa w srodku ze tak sie wyraze
elo
$irithcam
08-12-2006, 16:30
tak btw to ludzi niepowinno osadzac sie po wygladzie tylko po tym jacy sa w srodku ze tak sie wyraze
elo
Święte słowa :D
elo
dokładnie :) po mordach niektórych dusków widać, że nie grzeszą inteligencją :P
MagField
08-12-2006, 18:49
@2up
@up
Popieram was ;] tak samo mój kumpel z liceum wygląda jak menel i przypomina włuczykija i nieuka a dobrze sie uczy :)
Zeby pokazac trzeba miec odwage , wiekszosc osob tutaj nie ma pojecia co to :)
Właśnie 30 min temu padł Tomo i Wampir ~ Pozdro dla nich ze zrobili se pZ. Pamietajcie my wiemy kiedy macie pz HAHA i wiemy kiedy atakowac wiec expijcie w spokoju :baby:
Niach Niach Niach :D Tomo i Wampir... Pierwsza Krew :D haha :) Pozdrowienia dla Vision, oby tak dalej :P
Masywny_Titania
09-12-2006, 13:42
hehehe GL vision;)
Hail Vision!
Hail free Furora!
Malenkie Malenstwo omg omg omg efekt kuracji odchudzajacych? A z reszta Taifun nie grzeszy uroda. Wyglada jak by mial wytrzeszcz oczu. Kiedy byl on ostatnio u fryzjera? Przed zalozeniem chara? Ushahaha A ci co twierdza ze petroBot nie gra bo odwyk to zmartwie was. TS jest teraz a taifun to przeciez senior tutor wiec wydaje mi sie ze tam gna itp. Jak nie to mnie poprawcie. Ushaha nie moge z Taifuna.
Otelepcie sie .. to nie jest Rl Fota -.- Idioci .. (bo inaczej was nie można nazwać).
A tak btw. to temat z tego co widze jest o Furororze a nie o zdjećiach z Furora ..
el0s
Hail Vision
polowa z was wysmiewajaca sie z tej fotki to pewnie na rl'u pie.rd.olone zera.
dawajcie swoje zdjecia cwaniaki zza klawiatury.
eloelo520
09-12-2006, 21:37
Hail Vision!
Hail free Furora!
Malenkie Malenstwo omg omg omg efekt kuracji odchudzajacych? A z reszta Taifun nie grzeszy uroda. Wyglada jak by mial wytrzeszcz oczu. Kiedy byl on ostatnio u fryzjera? Przed zalozeniem chara? Ushahaha A ci co twierdza ze petroBot nie gra bo odwyk to zmartwie was. TS jest teraz a taifun to przeciez senior tutor wiec wydaje mi sie ze tam gna itp. Jak nie to mnie poprawcie. Ushaha nie moge z Taifuna.
pokaz nam siebie, panie supermodelzajebistyelo
Właśnie 30 min temu padł Tomo i Wampir ~ Pozdro dla nich ze zrobili se pZ. Pamietajcie my wiemy kiedy macie pz HAHA i wiemy kiedy atakowac wiec expijcie w spokoju :baby:
My naszczescie tez wiemy kiedy Wy macie pz , Dalanthi noob padl
Tarrinku bylo nas dzisiaj zaledwie polowa gildii i magrami , czemu nie wyszlisci sie bic? to juz 2 swietna okazja byla , GL i pamietajcie nie pekowac nad ranem hihi, bo wasz pz konczy sie templem :)
Sonik'ex
09-12-2006, 23:20
prezmo jestes zalosny zachowujesz sie jak bys mial jende z nalepszych pvp i bylbys jednym z najlepszych graczy tibi! kozak jestes bo taifunowie cie obronia jebnij se solo z yamahaha lub z katrila ! a zapomnialem sam niedasz rady :( ehh to byly czasy kiedy taif przed spoxsterem i katrila uciekal:)i mowil ze niema manaskow hehe byly czasy...
prezmo jestes zalosny zachowujesz sie jak bys mial jende z nalepszych pvp i bylbys jednym z najlepszych graczy tibi! kozak jestes bo taifunowie cie obronia jebnij se solo z yamahaha lub z katrila ! a zapomnialem sam niedasz rady :( ehh to byly czasy kiedy taif przed spoxsterem i katrila uciekal:)i mowil ze niema manaskow hehe byly czasy...
Zes mnie zjechal stary , kurwa masakra zamykam sie w sobie :((
Rozmowa z noobkiem:
23:17 Thomast [18]: a jak myslisz czy to chara Xavaly
23:17 Thomast [18]: ?
23:18 ***** [28]: a i twoj kolega mnie nie straszyl ani nie wyganial
23:18 ***** [28]: bo nie chce byc pa tak jak ty probojesz
23:18 ***** [28]: 23:18 You see a wand of cosmic energy. It can only be wielded by sorcerers of level 26 or higher. It weighs 23.00 oz. Theenergy of a radiant star is trapped inside its globe.
23:18 Thomast [18]: kolega?
23:18 ***** [28]: loot z magow
23:19 Thomast [18]: to muj braciak jest a ja jestem 2 owner tego chara
23:19 ***** [28]: a spoko
23:19 ***** [28]: powodzenia witam na forum
23:19 Thomast [18]: cya n00b
Teraz z Xavaly:
23:19 ***** [28]: thomast jest 2 ownerem tego chara?/
23:19 Xavaly [60]: nie
23:20 ***** [28]: on tak twierdzi
23:20 Xavaly [60]: kiedys byl
23:20 ***** [28]: wiesz ze moge to podac na forum no nie??
23:20 Xavaly [60]: kiedys byl jego har
CO zrobic z takim gosciem???.... :evul:
Rozmowa z noobkiem:
23:17 Thomast [18]: a jak myslisz czy to chara Xavaly
23:17 Thomast [18]: ?
23:18 ***** [28]: a i twoj kolega mnie nie straszyl ani nie wyganial
23:18 ***** [28]: bo nie chce byc pa tak jak ty probojesz
23:18 ***** [28]: 23:18 You see a wand of cosmic energy. It can only be wielded by sorcerers of level 26 or higher. It weighs 23.00 oz. Theenergy of a radiant star is trapped inside its globe.
23:18 Thomast [18]: kolega?
23:18 ***** [28]: loot z magow
23:19 Thomast [18]: to muj braciak jest a ja jestem 2 owner tego chara
23:19 ***** [28]: a spoko
23:19 ***** [28]: powodzenia witam na forum
23:19 Thomast [18]: cya n00b
Teraz z Xavaly:
23:19 ***** [28]: thomast jest 2 ownerem tego chara?/
23:19 Xavaly [60]: nie
23:20 ***** [28]: on tak twierdzi
23:20 Xavaly [60]: kiedys byl
23:20 ***** [28]: wiesz ze moge to podac na forum no nie??
23:20 Xavaly [60]: kiedys byl jego har
CO zrobic z takim gosciem???.... :evul:
Z toba? Powiesic... ;s
eloelo520
10-12-2006, 10:52
Zes mnie zjechal stary , kurwa masakra zamykam sie w sobie :((
i co sasho, myslisz ze twoja ironia jest smieszna? jest zalosna tak jak ty i twoje pvp
Bafee hacked,
LUL
Character Information
Name: Bafee
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 25
World: Furora
Residence: Ankrahmun
House: Unklath I f (Ankrahmun) is paid until Dec 20 2006
Last login: Dec 10 2006, 16:45:31 CET
Comment: Na kazdego przyjdzie pora :P
Palmy znicze! ; dd
Account Status: Premium Account
Bafee hacked,
LUL
Character Information
Palmy znicze! ; dd
Szkoda... Vision ma jednego do zabicia mniej :/ na nim zawsze sie dobrze fragi stukalo :P
Jakies sugestie?; d
Harc~, who nekst?; d
Osiol221
10-12-2006, 18:38
po 1. Połowa z was powie to w Rl Tibi a nie udaje takiego bossa na Forum i nie podaje nicku na Forum
po 2. wali od was taką zazdrością "Taifun ma 1000+ ownerów itp "
moge sie zalożyc że połowa ludzi którzy tu piszą to jak by grali jednym charem to trudno by im było wbić 100 lvl...
ty kurwa najwiecej na nim wbijales forumowcu najwiecej walczysz najwiecej fragujesz jestes wogole najlepszy kurwa idz w pizdu z tym swoim w dupe jebanym vidion co tylko hackami harcesha maja kase lolku.welcome on new server psie...;(
Gratuluje Ci czlowieku inteligencji :) mowisz ze jestem psem ? A ty kim... suczka ?
Ta cała wojna śmierdzi oszustwem na kilometr... jestem za Vision chociaż z pewnych źródeł wiem , że Vision hackuje abberatio( bardzo pewnych źródeł).
Zresztą trzeba być kompletnym idiotą żeby dane swojego konta komukolwiek pokazać albo na keyloggera się nabić, bo hacknąć czyjeść konto w sęsie prawdziwego hackowania to mało prawdopodobne.
Masywny_Titania
10-12-2006, 20:21
Zalezy od tego jak ktos sie zabezpieczyl, jesli ktos np ma jakiegos chu.owego f walla i anti vira, to nie jest takie trudne do obejscia;)
Ta cała wojna śmierdzi oszustwem na kilometr... jestem za Vision chociaż z pewnych źródeł wiem , że Vision hackuje abberatio( bardzo pewnych źródeł).
kazdy wie ze to harcesh hakuje, nic nowego. ;]
$irithcam
10-12-2006, 23:31
Bafee hacked,
LUL
Character Information
Palmy znicze! ; dd
I to właśnie pokazuje jakie jest Vision naprawde. Niepotrafia wygrać to hackuja... Chociasz nabranie się na takie coś to noobostwo troche :P mnie Harcesh juz pare razy chcial zhackować ale mu się nieudało bo to n00b jest...
Szkoda... Vision ma jednego do zabicia mniej :/ na nim zawsze sie dobrze fragi stukalo :P
Pfff ciekawe co byś Ty zrobił na wojnie charem Bafeego pewnie by Cie Vision zrookowało szybciej niż Bafeego ten hacker...
[QUOTE=$irithcam;1121237]I to właśnie pokazuje jakie jest Vision naprawde. Niepotrafia wygrać to hackuja... Chociasz nabranie się na takie coś to noobostwo troche :P mnie Harcesh juz pare razy chcial zhackować ale mu się nieudało bo to n00b jest...
@Harcesh grozi mi od pol roku ze mnie hacknie niedlugo...:Dile jeszcze mam czekac ? ;/
Bound for Glory
11-12-2006, 00:07
Wpadnij czasem na Thorie ;)
pzdr...
Ktos tu pisze ze nie potrafimy wygrac wojny. Wiec informuje ze my swoja wojne juz wygralismy. I to nie roznica 2 fragow bo mielismy 2 razy wiecej wiec pozdro. A to co teraz sie dzieje na Furorze to zwykłe niszczenie serwa przez Vision tak jak juz Ci co troche bardziej ogarniaja zdązyli zauwazyc. I wiemy ze to nie ładnie etc ale coz to jest gra w ktorej silniejszy dyktuje warunki a wiemy ze duski + aber~ na openie sa silniejsi od nas (JESZCZE) Jezeli strony sie wyrownaja to my napewno nie omieszkamy propozycja walki na otwartym terenie (=. BO my w odroznieniu od innych uczymy sie na własnych błedach. Po przegraniu 1 open battle z braku ludzi~naprawilismy swoj błąd i kazdy widzial co sie pozniej działo nawet w trapie karalismy 150 najcika jak bota.
Do wszystkich graczy na Furorce info:
Ten serwerek bedzie tak dlugo niszczony dopoki nam sie nie znudzi!
I nie piszcze jakis smiesznych postow ze sie boimy etc bo to jest smieszne. Przypuszczam ze wiekszosc z was zna Wojny tylko z OTSow albo TibiCam wiec takie osoby niech sie nie wypowiadaja.:baby:
Pavodi tez hacked...
127~~90 lv
Ktos tu pisze ze nie potrafimy wygrac wojny. Wiec informuje ze my swoja wojne juz wygralismy. I to nie roznica 2 fragow bo mielismy 2 razy wiecej wiec pozdro. A to co teraz sie dzieje na Furorze to zwykłe niszczenie serwa przez Vision tak jak juz Ci co troche bardziej ogarniaja zdązyli zauwazyc. I wiemy ze to nie ładnie etc ale coz to jest gra w ktorej silniejszy dyktuje warunki a wiemy ze duski + aber~ na openie sa silniejsi od nas (JESZCZE) Jezeli strony sie wyrownaja to my napewno nie omieszkamy propozycja walki na otwartym terenie (=. BO my w odroznieniu od innych uczymy sie na własnych błedach. Po przegraniu 1 open battle z braku ludzi~naprawilismy swoj błąd i kazdy widzial co sie pozniej działo nawet w trapie karalismy 150 najcika jak bota.
Do wszystkich graczy na Furorce info:
I nie piszcze jakis smiesznych postow ze sie boimy etc bo to jest smieszne. Przypuszczam ze wiekszosc z was zna Wojny tylko z OTSow albo TibiCam wiec takie osoby niech sie nie wypowiadaja.:baby:
Ja nie widze w tym nic smiesznego ,a skoro Cie to bawi to gratuluje poczucia humoru
Utwierdziłeś mnie w przekonaniu ze jestes niedoje**em. Wyjdz z tego forum bo pozniej mamy opinie w swiecie ze polak to debil, koles ogarnij gdzie ja sie smieje napisalem jak sprawa wyglada i to wsio. A swoja droga Pavodiemu nalezał sie rook bo tam jest miejsce sprzedawczyków i psow. Ale dostał juz 3 hacki nie zaszkodzi 4.
Ahcum lewap
11-12-2006, 03:38
Ludzie z Furory placa teraz swoja cene za spokojne granie pod rzadami dyktatora Tajfuniarza.Vision ma ludzi co sie umieja bic i wiedza oco caman wiec z biegiem czasu taifun bedzie najwiekszym pk'erem w histori tibi bo mu tylko pk zostanie:)
Pozdro dla wszystkich braci z Sunblade
Leader of Sunblade
Muhhi/Caltus
Obecnie w stanie spoczynku:)
(yetro mam sprawe)
A prawda jest taka ze harcesh byl spoko jak hakowal spoxstera, ktory fragowal jak chcial, teraz harcesh hakuje abe~~ i juz nie jest spoko, yhy...
Utwierdziłeś mnie w przekonaniu ze jestes niedoje**em. Wyjdz z tego forum bo pozniej mamy opinie w swiecie ze polak to debil, koles ogarnij gdzie ja sie smieje napisalem jak sprawa wyglada i to wsio. A swoja droga Pavodiemu nalezał sie rook bo tam jest miejsce sprzedawczyków i psow. Ale dostał juz 3 hacki nie zaszkodzi 4.
Ty cieciu napisales ze to jest smieszne wiec Ci gratuluje poczucia humoru, kretynie. Cos jeszcze?Z tego co widze sam nie wiesz oco ci chodzi lub tego nie rozumiesz,poki co walczysz na forum GL w pz owsiku. :)
CZekaj masz krecie zebys potem znowu glupka z siebie nie zrobil:
@
I nie piszcze jakis smiesznych postow ze sie boimy etc bo to jest smieszne. Przypuszczam ze wiekszosc z was zna Wojny tylko z OTSow albo TibiCam wiec takie osoby niech sie nie wypowiadaja.
Ludzie z Furory placa teraz swoja cene za spokojne granie pod rzadami dyktatora Tajfuniarza.Vision ma ludzi co sie umieja bic i wiedza oco caman wiec z biegiem czasu taifun bedzie najwiekszym pk'erem w histori tibi bo mu tylko pk zostanie:)
Pozdro dla wszystkich braci z Sunblade
Leader of Sunblade
Muhhi/Caltus
Obecnie w stanie spoczynku:)
(yetro mam sprawe)
Muhhi, wybierasz sie na nowy server jak sie taki przytrafi?
Bacik/ Putek alfaq~
Ty cieciu napisales ze to jest smieszne wiec Ci gratuluje poczucia humoru, kretynie. Cos jeszcze?Z tego co widze sam nie wiesz oco ci chodzi lub tego nie rozumiesz,poki co walczysz na forum GL w pz owsiku. :)
CZekaj masz krecie zebys potem znowu glupka z siebie nie zrobil:
@
I nie piszcie jakis smiesznych postow ze sie boimy etc bo to jest smieszne. Przypuszczam ze wiekszosc z was zna Wojny tylko z OTSow albo TibiCam wiec takie osoby niech sie nie wypowiadaja.
Dobra wez sie juz nie udzielaj tutaj bo gadasz takie głupoty jak dziecko z ADHD . A co do tego ze nic nie robie pokaz mi swoje fragi bo nie widziałem jeszcze a ja Ci pokaze moje:
Dec 09 2006, 02:33:09 CET Killed Wampir Nitu'sho at Level 121 ok
Dec 04 2006, 02:33:12 CET Killed Pre'Druidd at Level 68 ok
Dec 04 2006, 02:32:53 CET Killed Chomikejtor at Level 93 unjustified
Nov 23 2006, 00:34:36 CET Killed Zoril at Level 101 unjustified
Nov 23 2006, 00:13:38 CET Killed Bafee at Level 110 ok
Nov 22 2006, 23:54:14 CET Killed Magrami at Level 150 ok
Nov 15 2006, 13:08:31 CET Killed Has'ek at Level 125 unjustified
Nov 13 2006, 23:18:38 CET Killed Bafee at Level 110 unjustified
Nov 09 2006, 19:31:36 CET Killed Zull Lucyfer at Level 119 ok
Nov 09 2006, 19:30:04 CET Killed Verbatov at Level 111 unjustified
Nov 09 2006, 19:00:40 CET Killed Dalus On Sunss at Level 116 ok
Nov 09 2006, 19:00:23 CET Killed Diabllord at Level 89 ok
Nov 07 2006, 07:53:44 CET Killed Bafee at Level 111 unjustified
Oct 20 2006, 19:09:17 CEST Killed Magiq at Level 101 ok
Oct 15 2006, 20:03:08 CEST Killed Bafee at Level 108 ok
@up
Nie jest smieszne to ze niszczymy serwa tylko to ze ludzie piszą ze sie boimy wojny etc. Czytaj ze zrozumieniem Bocie i czekam na twoja frag liste (30lvl+)
Serwer nie jest niszczony. Vision jakby nie patrzeć teraz rządzi na serwie, a ja nie widzę by ktoś chciał to przerwać...przetrwa najsilniejszy i najsprytniejszy.
Taifun też jest do pokonania nie ma rzeczy niemożliwych ale napewno nie da się shakować.
Ja nie widze w tym nic smiesznego ,a skoro Cie to bawi to gratuluje poczucia humoru
Jeśli Tibi nie traktujesz jako zabawy/odprężenia to najpraopodobniej jesteś uzależniony od Tibi...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.