Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Furory (new)!
Wzwiązku z zamknięciem poprzedniego tematu postanowiłem stworzyc nowy - możliwe ze lepszy - temacik. =] Enjoy!
Mam nadzieje, ze tu nie bedzie takich klotni jak w tamtym. Moze wreszcie osiagniemy 100.000 obejrzen :) (bylo juz blisko)
matekk fst bolt
12-05-2006, 23:00
lol?:P wtf ?
@Kapucha
Nowym tematom, bez patetycznych kłótni, i dziecinnych przekomarzanek mówimy nie! !
x);)
Masywny_Titania
12-05-2006, 23:25
Ale ja juz zalozylem nowy temat xD Xeroboj ;>
Nvm:P
Lord Asmor
13-05-2006, 09:59
Daje Newsa :
Znowu zaczolem Grać xDDD:cup:
Ja natomiast znowu przestalem grac ;pp
Rolas el'Baq
13-05-2006, 13:48
8o 8o 8o 8o Imargam napisał to na trade ( takl przynjamniej powiedizła mi koleś z Furorki :) )
12:49 Imargam: 12:43 You see dragon scail legs (Arm:10).It weighs 35.00 oz. That legs was made by king of dragon.
Wy TyFy?
12:43 You see dragon scail legs (Arm:10).It weighs 35.00 oz. That legs was made by king of dragon.
tez zdobylem nic trudnego =)
Rolas el'Baq
13-05-2006, 14:36
12:43 You see dragon scail legs (Arm:10).It weighs 35.00 oz. That legs was made by king of dragon.
tez zdobylem nic trudnego =)
PO co 143ek ma sie bawic w fake?
kostooch
13-05-2006, 14:41
A dlaczego nie? Nie ma ich i tyle.
zauwazyles, ze ten koles na pisal "You see dragon scale male...blabla... That legs was made by king of dragon"? Po pierwsze "that legs WERE" nie "WAS", a po drugie king of dragons a nie of dragon, chyba ze to byl krol jednego smoka..
no chyba proste ze on ich nie ma x]] chyba ze zobacze je na rl tibii ... :)
dsm w domq Imargama Demon armor w domq Zwidka i nic nowego w domq Harcesha. więc albo fake i Imargam sie wlasnie z nas zlewa albo sie wstydzi pokazac ;d
PO co 143ek ma sie bawic w fake?
To pewnie jeden z tych jego swietnych grypsow :) no ale nie mieszajmy sie bo to juz nie sa "nub sprawy" a moze jest to jakies zdanie promujace jego poradnik "Po obu stronach barykady! czyli jak skutecznie wciskac kit" jesli tak no to gz kampani reklamowej, teraz niech harcesh wbije do kazdego na kompa i podmieni pliki tibia.spr tak aby np. golden legi wygladaly jak dragon scail legi...
Fallathanu
13-05-2006, 15:56
A wiec to byl walek chlopaki ^^
Duzo noobkow sie nabralo ,bylo smiesznie no ale trzeba powiedziec prawde : P
Zreszta bardziej rozgarniete osoby odrazu zauwzyly ze to jest fake bo pisze sie scale nie scail ;]
Jednakze mamy nadzieje ze kiedys z demodrasa cos takiego spadnie =)
co nie imargam ?:D
Rolas el'Baq
13-05-2006, 16:15
Zreszta bardziej rozgarniete osoby odrazu zauwzyly ze to jest fake bo pisze sie scale nie scail ;]
Tak myslalem ze scail nie scale ale Cipsoft tez kiedys pierdolnol buga "dwarfen armor" a nie dwarvemn armor :)
Damn, a juz zbieralem kase...
To sie usmialem
imargam robi to co potrafi najlepiej ......jak to juz zauwazyl Śmigiel.......czyli opowiada bajki:D :D
Masywny_Titania
13-05-2006, 18:02
;( Ale to mialo byc smieszne czy zalosne? Nie wiem...
Pomyslcie ze ktos teraz napisze na trade "00:00 You see a Blessed Shield (Arm:40).It weighs 68.00 oz.It The shield grants divine protection."
No poprostu takie to byloby smieszne ze az boki zrywac.
Co nie Fallathanu?? :D
(ironia jak hooj)
Bjoern Shu
14-05-2006, 03:10
Looooooooool
takiego mass deleta postów to niewidzialem xD
ale dobrze zajmijmy sie Furorą xD
zeby nie bylo Offtopa to na furorze Taifun ciagle retired xD
kostooch
14-05-2006, 03:25
Widac, ze nasz serwer wyzwala niezdrowe emocje.
Wczoraj Taifun biegal sobie na tescie.... gonil go z tego co widzialem Thaldus, Sandra Magnus, Fenza i reszta ich gildi. Taifun mial 185 lvl z tego co widzialem, przez debugi, po chwili zobaczylem cialo - You recognize Sandra Magnus. She was killed by Taifun Devilry.
Z 5 osob go gonilo, a i tak ich powybijal bo 120~ ek tez zabil, tylko Thaldus mu zdazyl uciec.
Wczoraj Taifun biegal sobie na tescie.... gonil go z tego co widzialem Thaldus, Sandra Magnus, Fenza i reszta ich gildi. Taifun mial 185 lvl z tego co widzialem, przez debugi, po chwili zobaczylem cialo - You recognize Sandra Magnus. She was killed by Taifun Devilry.
Z 5 osob go gonilo, a i tak ich powybijal bo 120~ ek tez zabil, tylko Thaldus mu zdazyl uciec.
Tia, w przeciwinstwie do Aureliusa, to on nie dosyc ze potrafi expic to i pvp tez ma spoko ;P
Bjoern Shu
14-05-2006, 16:35
taa jest bogiem pvp poprostu
zle pvp to ma aurelius co na 120lvlu wpada w mega nob trapa ;>
Masywny_Titania
14-05-2006, 19:31
Ta akcja z tetro sprzed kilku dni mnie r o z j e b a l a btw;)
Na furorze nudy teraz wszyscy sie szykuja do zakonczenia roq szkolnego?8o
a to nie byłeś Ty? ; p cos mi tu smierdzi.. skad wiesz ze przez debugi ?; p
i co chwile "z tego co widzialem" :o
Bjoern Shu
15-05-2006, 00:49
z tego co ja widzialem i sam bralem w tym udzial fajne pvp ma Thell Pastuch i Anaboll =)
akcje z nimi byly bardzo udane
pozdro
po tym jak wylaczyli debugi devilry mial 190 wiec niepadl na zadnym kicku
You recognize Taifun Devilry. He was killed by Nemtor.
szwagiereczek
15-05-2006, 06:26
zle pvp to ma aurelius co na 120lvlu wpada w mega nob trapa ;>
150 lvl ;) a trap był bardzo dobry
HAIL NEMTOR!~
a to nie byłeś Ty? ; p cos mi tu smierdzi.. skad wiesz ze przez debugi ?; p
i co chwile "z tego co widzialem" :o
Nie, gram na aldorze ;) Przez debugi, jak kazdy z poczatku.
hahahahha, chyba kpisz xD Zecik mial bana juz na trzeci dzien gdzie jeszcze byly debugi i nawet nie dotknal Taifuna. Taifun padl na debugach do 190 a pozniej mial zawieche tibi na open glu bodajze i go jakies nuby znowu zabily.
Bjoern Shu
15-05-2006, 09:15
taaa bo Taifun nie moze pasc od czlowieka poniewaz jest bogiem
EHEHEHE >.>
150 lvl ;) a trap był bardzo dobry
ale na 120 padl na ankh przy bramie na open battle, padl tez na necro na 80lvlu chyba co go 40 lvl zbesztal (podobno brat gral...)
a no i z tego co widzialem to on na 150 nie mial trapa... mogl swododnie uciec ;s
@up
own3d xd
Bjoern Shu
15-05-2006, 13:54
@up
mial trapa trzeba sie dobrze przyjzec na filmie =P
z tego co ja widzialem i sam bralem w tym udzial fajne pvp ma Thell Pastuch i Anaboll =)
akcje z nimi byly bardzo udane
pozdro
Na bocie mieli spx PvP a bez bota trudno powiedzieć bo go nie wyłączali :o
Edit-
Nemtor nie zabił Taifuna na Tescie.
Bjoern Shu
15-05-2006, 20:57
Na bocie mieli spx PvP a bez bota trudno powiedzieć bo go nie wyłączali :o
Edit-
Nemtor nie zabił Taifuna na Tescie.
jestes zalosny
nie mieli zadnego bota przynajmniej Anaboll..
uwazasz, ze mowie to na tym forum zeby cos udowodnic? prosze Cie..
ja mowie to co widzialem _-_
n/c
btw. Boskie pvp ma za to Laaco i Katrila ten drugi upuscil duuuuuzo uhów =DD kiedy sie wywrócil pod wejsciem do Hellgate ;O
Skoncze dziamgotac o tym otsie. Nudne sie to troche robi.
Aaaaa.. zapomnialbym Duskines zlikwidowali price list ktorego i tak nikt nie przestrzegal.
Pozdro8o
jestes zalosny
nie mieli zadnego bota przynajmniej Anaboll..
uwazasz, ze mowie to na tym forum zeby cos udowodnic? prosze Cie..
ja mowie to co widzialem _-_
n/c
btw. Boskie pvp ma za to Laaco i Katrila ten drugi upuscil duuuuuzo uhów =DD kiedy sie wywrócil pod wejsciem do Hellgate ;O
Smiem twierdzic ze na battle na ank desert wszyscy mieli bota.
Myslalem w tym momencie o Sorcach z SS.
Masywny_Titania
15-05-2006, 22:42
Ale duss botow nie mialo i kapota:P
Smiem twierdzic ze na battle na ank desert wszyscy mieli bota.
Myslalem w tym momencie o Sorcach z SS.
na filmie mavara widac jak spoxster trafia w pasterza albo dooona z sdka.. (z a j e b a l bym producenta takiego bota)
to nie ss dostalo bana za macro
Rolas el'Baq
16-05-2006, 10:22
Kto chce obejrzec Anihi ?
wicheer jak wbije 100lvl sprzedaje bielty na chate :O
btw czemu takie nooby kupują chary np przed sellem
Rolnik Morderca 51 rp-45pall
Gugo Blood51pall-45pall
Taifun (23:27)
You recognize Tetro Aurelius. He was killed by Taifun Devilry.
You recognize Juffs. He was killed by Taifun Devilry.
You recognize Sua Mea. She was killed by Taifun Devilry.
Taifun (23:50)
You recognize Anden fettot. He was killed by Taifun Devilry.
You recognize Moreaulf. He was killed by Taifun Devilry.
You recognize Pollux Castor. He was killed by Taifun Devilry.
AHAHAHAHHAh To jest prawdziwy TAIFUN! :evul: :evul: :evul: ;D
Są nowe i ciekawe wieści z Furory B) Pan Imargam pozbyl sie z Duskiness Wampira
Nitu'Sho ktorego oskarzyl o szpiegostwo...
Tetro Aurelius - 150 ms
Juffs - 125 ms
Sua Mea - 140 ed
Anden fettot - 130 ek
Moreaulf - 140 rp
Pollux Castor - 120 rp
LOL fajnie tylko ze zabijal ludzi o 50-80lvli mniejszych od siebie. N/C niech pojdzie zabic Cachera albo Nemtora jak taki cfaniak z niego...
Bjoern Shu
16-05-2006, 11:50
@up nie kozacz.
@Ownage niewiem czy zauwazyles ale kazdy z wymienionych ludzi leci na jedno Ue..
Czyzby UEUEUEUEUEUEUEUEUE BuHaAHAHaHa
Czyzby UEUEUEUEUEUEUEUEUE BuHaAHAHaHa
Musze Cie zaskoczyć otóż wyglądało to inaczej :p
@Rhythm~: Tylko problem w tym, ze Tetro byl z cala ekipa z kyry (czytaj: Geo~, Juffs, Eon~, kilku jakis tam pallkow no i on), ktorzy wszyscy bili Taifuna a i tak popadali. A to twoje "LOL" zostawilbym dla siebie, bo z twojej niewiedzy tylko robisz z siebie wiekszego idiote. :baby:
@Bjoern~: 3 ostatnie osoby nie leca, i sa wrecz trudne do zabicia w pojedynke, a zwlaszcza gdy nie sa sami. Tetro i Juffs byli w teamie jak juz wyzej napisalem, co do Sua to nie wiem, nie zdazylem zapytac. :p
Podsumowujac, Taifun byl po 5 deadach spowodowanych przez debugi i nie mial lvlu jak w prawdziwej tibi, nie mial ssow, ringow - byl zdany tylko na mane i runy ale i tak rozwalil team z kyry wraz z 3 nizej wymienionymi osobami, ktore tez mialy swoje teamy... pomimo tego, zrobil duzo wiecej fragow ktorych nie mial czasu wklejac xD, a na Cachero i Nemtora nie pojdzie, bo Calmera to amerykanski server, a Nemtor ma bana....
Hail!
Forum jak zawsze pracuje bez zarzutow....
Bjoern Shu
16-05-2006, 17:53
@Rhythm~: Tylko problem w tym, ze Tetro byl z cala ekipa z kyry (czytaj: Geo~, Juffs, Eon~, kilku jakis tam pallkow no i on), ktorzy wszyscy bili Taifuna a i tak popadali. A to twoje "LOL" zostawilbym dla siebie, bo z twojej niewiedzy tylko robisz z siebie wiekszego idiote. :baby:
@Bjoern~: 3 ostatnie osoby nie leca, i sa wrecz trudne do zabicia w pojedynke, a zwlaszcza gdy nie sa sami. Tetro i Juffs byli w teamie jak juz wyzej napisalem, co do Sua to nie wiem, nie zdazylem zapytac. :p
Podsumowujac, Taifun byl po 5 deadach spowodowanych przez debugi i nie mial lvlu jak w prawdziwej tibi, nie mial ssow, ringow - byl zdany tylko na mane i runy ale i tak rozwalil team z kyry wraz z 3 nizej wymienionymi osobami, ktore tez mialy swoje teamy... pomimo tego, zrobil duzo wiecej fragow ktorych nie mial czasu wklejac xD, a na Cachero i Nemtora nie pojdzie, bo Calmera to amerykanski server, a Nemtor ma bana....
Hail!
ciekawe czy znowu byl z botem tak jak na anni i ank battle
ciekawe czy znowu byl z botem tak jak na anni i ank battle
ahaHAHAHAHAAHAHAHHAHAhahAHAH, dopierdoliles teraz... na test serverze bot gdzie wprowadzili nowe kodowanie 128-bitowe i jest nowy client? AHAHAHA xD
Pomijajac to, Taifun nigdy nie uzywal bota... jezeli juz mowisz o anni, to mozliwe ze uzywal cos, ale w ostatecznosci bylo to macro. ;)
No ale coz, "polaczki" z tego forum zawsze byli, sa i beda zazdrosni o kogos, kto bedzie choc o troche lepszy od nich... nawet jesli jego sukcesy sa pokazane czarno na bialym; i nie moga byc osiagniete poprzez zlamanie jakichkolwiek zasad, i w pelni na nie zasluguje, to wy zawsze cos wymyslicie :baby:
Masywny_Titania
16-05-2006, 18:21
Omg dajcie sobie spokoj z nuraniem taifuna bo jesli to nawet mialoby jakies poparcie, nie ma skutkow i jest kompletna kompromitacja-.-
I co ze nawet jesli na bocie jechal? Nikt z was na bocie nie daje? On musi byc swiety? Jego sprawa...
Zacznijcie sie z niego zlewac jak zrobicie taki lvl albo naprawde bedziecie mieli jakies dowody na swoje gadanie...
A teraz mnie zbluzgajcie:)
ahaHAHAHAHAAHAHAHHAHAhahAHAH, dorzodkiewka jest superiles teraz... na test serverze bot gdzie wprowadzili nowe kodowanie 128-bitowe i jest nowy client? AHAHAHA xD
Pomijajac to, Taifun nigdy nie uzywal bota... jezeli juz mowisz o anni, to mozliwe ze uzywal cos, ale w ostatecznosci bylo to macro. ;)
No ale coz, "polaczki" z tego forum zawsze byli, sa i beda zazdrosni o kogos, kto bedzie choc o troche lepszy od nich... nawet jesli jego sukcesy sa pokazane czarno na bialym; i nie moga byc osiagniete poprzez zlamanie jakichkolwiek zasad, i w pelni na nie zasluguje, to wy zawsze cos wymyslicie :baby:
Dla twojej wiadomosci tworcy NG bota i blackproxy czy jaksie zwie ten drugi bot juz rozkodowali te kodowanie ...Goscie z Dark Side z Antica juz lataja po test serwie z botem.A to ze Taifun uzywa/uzywal bota to jest ogolnie znane i nikomu nie wmowisz ze jest inaczej bo nikt ci nie uwierzy.
Dla twojej wiadomosci tworcy NG bota i blackproxy czy jaksie zwie ten drugi bot juz rozkodowali te kodowanie ...Goscie z Dark Side z Antica juz lataja po test serwie z botem.A to ze Taifun uzywa/uzywal bota to jest ogolnie znane i nikomu nie wmowisz ze jest inaczej bo nikt ci nie uwierzy.
Panie wszechwiedzacy-super-hlvlu wannabe, wroce na swoja Xerenke i nie wchodz w sprawy o ktorych nie masz najmniejszego pojecia. A bota nikt nie moze miec, bo juz okolo 7 razy byly wprowadzane zmiany zarowno w nowym cliencie jak i w "te kodowanie" i ciagle jakies zmiany sa przeprowadzane. Wiec zegnam i radze na przyszlosc czegos sie dowiedziec zamiast pisac glupoty na forum, panie "Wyzej sram, niz dupe mam".
Klucmy sie dalej... Zaraz wpadnie modek i zrobi mass delete ... Tego chcecie?
Uspokojcie sie to temat o furorze a nie o botach i o tym kto ma najlepsze pvp -.-
Panie wszechwiedzacy-super-hlvlu wannabe
Wyzej sram, niz dupe mam"
Ciekawe gdzie ja sie chwale hlvleml lub probuje kogokolwiek przekonac ze jestem wszechwiedzacy zupelnie wyrwana z kontekstu kiepska proba obrazenia mnie ...biorac pod uwage ze ja cie nie wyzywalem pokazuje to twoja kulturke ...i przy okazji ...
nie wchodz w sprawy o ktorych nie masz najmniejszego pojecia.
Kto tu probuje odgrywac wszechwiedzacego-super-hlvla ;)
A bota nikt nie moze miec, bo juz okolo 7 razy byly wprowadzane zmiany zarowno w nowym cliencie jak i w "te kodowanie" i ciagle jakies zmiany sa przeprowadzane. Wiec zegnam i radze na przyszlosc czegos sie dowiedziec zamiast pisac glupoty na forum
To nie oznacza ze nikt nie mogl przed ta 7 biegac z botem , chodza pogloski ze Dark Side ma programistow swoich szeregach i to calkiem dobrych ...a tibia nie jest az tak bardzo skomplikowana gra zeby dobry programista jej nie rozkodowal a takich jest wielu.
Pozdro
Dwimenor
19-05-2006, 21:02
Pozwoliłem sobie usunąć posty napisane dziś. Ktoś dobrze zauważył "Pewnie nam znowu zamkną temat."-Tak-zamknę i nie będzie kolejnych tematów z tego servera.
Dziękuję za uwagę.
Bjoern Shu
19-05-2006, 22:44
Mamy wojne na naszym kochanym noobservie =DDD
Caltus wypowiedzial jakis tam reason i w sumie to zakonczy swoja przygode na furorze..
chociarz Dusków nie lubie to niestety musze przyznac ze Sunblade nie ma szans =(
Let 'em dance.
chociarz Dusków nie lubie to niestety musze przyznac ze Sunblade nie ma szans =(
Let 'em dance.
Ja tam bym ich tak nie skreślał ;]
Chociażby dzisiejsze dedy Moczykija i Sanyola pokazują, że jednak mogą coś zdziałać :)
Bjoern Shu
20-05-2006, 02:19
Chociażby dzisiejsze dedy Moczykija i Sanyola pokazują, że jednak mogą coś zdziałać :)
Time'll show =D
Lord Asmor
20-05-2006, 08:50
Ejj Jak ktoś ma jakis filmik z obecnej wojny Duski vs Sunblade niech wrzuci tu linka albo na forum filmy plx :] Byłbym wdzieczny B)
Poczęsci zgadzam sie z Zwierzem ; d
Forum jak sama nazwa wskazuje jest to miejsce wyrażania poglądów, a tam gdzie 2 poglądy są scesje - i tutaj problem że są one wygłaszane w nie kulturalny sposób. ='( i chyba to modkom nie pasuje, ale jeżeli nie pasują im wymiany zdań (czasami ostre) to laski bez i bedzie mniej o jednego usera ;s anglika znam to na tibia.com pojde ; d
btw. jestem hunted przez imargama (145lvl), sanyola (130lvl?) i fallathanu (80lvl~) za treści wygłaszane na tym wspaniałym forum ; D (mam 27lvl =P)
Lord Asmor
20-05-2006, 10:43
[QUOTE=Vanzi]Nie ma nowej TibiCam, ani TibiCam NG więc na filmy nie licz.
Aha :P
huehuehue :D sunblade przegrywa 10:6 :}
ps: panowie z duskow tak trzymac i jechac dalej, niech sunblade wkoncu przestanie istniec ;D
link do forum z tibia.de, macie tam kto zginol i przez kogo :)
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1236853
Moczykij mial 500-1000 pingu wiec ciezko mu bylo sie nawet uhac wiec nie cieszylbym sie z tego az tak bardzo ale frag to frag :)
Btw Z tym pingiem ma 3 fragi o ile dobrze pamietam :D
Na tej akcji padli wszyscy Sunblade ktorzy postanowili walczyc :p
Masywny_Titania
20-05-2006, 11:58
huehuehue :D sunblade przegrywa 10:6 :}
ps: panowie z duskow tak trzymac i jechac dalej, niech sunblade wkoncu przestanie istniec ;D
link do forum z tibia.de, macie tam kto zginol i przez kogo :)
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1236853
Zamiescilem liste fragow wczoraj ale zostala skasowana -.-
Veltaxio
20-05-2006, 12:27
Moczykij mial 500-1000 pingu wiec ciezko mu bylo sie nawet uhac wiec nie cieszylbym sie z tego az tak bardzo ale frag to frag :)
Btw Z tym pingiem ma 3 fragi o ile dobrze pamietam :D
Na tej akcji padli wszyscy Sunblade ktorzy postanowili walczyc :p
Wszyscy oprucz darshila ktory postanowil dac exit , a co do caltusa i katrili uciekali szybciej niz bym powiedzial owned :(8o
Wszyscy oprucz darshila ktory postanowil dac exit , a co do caltusa i katrili uciekali szybciej niz bym powiedzial owned :(8o
I dlatego nie licze ich jako osob walczacych gdyz sa po prostu zwyklymi tchorzami.
:baby:
....btw. jestem hunted przez imargama (145lvl), sanyola (130lvl?) i fallathanu (80lvl~) za treści wygłaszane na tym wspaniałym forum ; D (mam 27lvl =P)doskonale Cie rozumiem:( ale to sie nazywa "wolnosc slowa na furorze" a takie przypadki sa czeste....zwlaszcza jesli twoj punkt widzenia odbiega od punktu widzenia osoby o wyzszym lvl.....
SZACUNEK WSZYSTKIM KTORZY POMIMO GROZBY CHUNTA OTWARCIE WYRARZAJA SWOJE OPINIE !!!!!!!!!!!!!!!! a pogarda dla tchorzy i du.....(<- i tu wlazla cenzura)
Rolas el'Baq
20-05-2006, 13:54
May 13 2006, 15:09:22 CET Killed at Level 111 by a spider
Wspolczuje Ratillt
ehh to nie pierwszy raz pamietam ze ktorymś tam na posion
i na 100 na orc warrior :S
Rokz*****ł bym net providera :P
Bjoern Shu
20-05-2006, 16:22
huh to dlugo sie meczyl ten spider :S
Ratiilt to dzielny gracz i on sie nie podda! Hail :)
Omg co to za leader ktory ucieka z pola bitwy zamiast zginac z honorem -.-
kostooch
20-05-2006, 18:09
Oj, przypominaja mi sie slowa swietej pamieci Caltusa, ktore wypowiedzial po dedzie w poprzedniej wojnie: "Juz tu nie grasz, skurwysynu". Ja gram, nie wiem, jak ty dlugo bedziesz to robil xD. Padniesz raz i nie wyjdziesz z pz?
Smutno mi rowniez z powodu Jamesa, ktory niestety, nie zostanie pierwszym 100+ lvl ed. :(:(:( Oj, jak smutno...
Pozdro dla zlodzieja i pvp-mastahow aka Sunblade "Riborn" Legends...
------------------------------------------------edit:
nowe fragi:
Gremar
May 20 2006, 17:01:36 CET Killed at Level 112 by Taifun Devilry
Laen Loys (super, super)
May 20 2006, 16:36:22 CET Killed at Level 106 by Taifun Devilry
May 20 2006, 16:37:09 CET Killed at Level 106 by Taifun Devilry
Sendrius
May 20 2006, 16:50:31 CET Killed at Level 111 by Czipsu and by Taifun Devilry
Valke Allar
May 20 2006, 16:32:38 CET Killed at Level 81 by Taifun Devilry
Yakapushi Mastah
May 20 2006, 16:45:47 CET Killed at Level 129 by Taifun Devilry
Yubov
May 20 2006, 17:11:49 CET Killed at Level 139 by Taifun Devilry
Anaboll
May 20 2006, 16:39:18 CET Killed at Level 102 by Taifun Devilry and by Imargam
Darshil
May 20 2006, 16:47:21 CET Killed at Level 110 by Taifun Devilry
Yeebak
May 20 2006, 17:10:37 CET Killed at Level 115 by Taifun Devilry and by Czipsu
Jakis komentarz? Totally own3d..
Masywny_Titania
20-05-2006, 18:16
Omg lmao LOL
Jedynymi zlodziejami na tym servie sa duss... -.-
A ci co ich wykopali kilka miesiecy temu wchodza do sunblade i sie robi ciekawie;)
Watpie zeby sie duss szybko poddalo nawet po wieli fragach ze strony sunblade;0
Lord Asmor
20-05-2006, 18:22
Omg Jak taiUfun wymiata prawie kazdego z SunBlade ubił ....
Laen Loys
Gremar
May 19 2006, 16:58:06 CET Killed at Level 113 by Taifun Devilry
and by Czipsu
Ich po 2 razy ....
Rolas el'Baq
20-05-2006, 18:34
Laen Loys
Gremar
and by Czipsu
Ich po 2 razy ....
"taifun wymiata ale jestes ziomalski o jejq"
Eksewo gran mas wis style plx?
a potem jako dzielny lider
ótani gran chór?
Dzisiaj padło ~8 osób z Duskiness i ~10 z Sunblade... wynik chyba 21:14
Masywny_Titania
20-05-2006, 19:49
Laen Loys
Gremar
and by Czipsu
Ich po 2 razy ....
Omg jak ty wymjatasz podlizujac sie ''taiUfunowi''
Bjoern Shu
20-05-2006, 20:14
w kazdym badz razie wojna jest daleeeeeeeeeka od zakonczenia.. :o
Masywny_Titania
20-05-2006, 20:17
:( Noooom watpie zeby ktoras ze stron sie poddala w najblizszych miesiacach...
Duss beda sobie troche albo w miare expic a Sunblade sie pomalu z run niestety posypie w koncu...
Ehh gdyby nie hack Spoxstera wszystko potoczylo by sie (moze) inaczej ::(
Lord Asmor
20-05-2006, 20:48
Nie podlizuje sie do Taifuna .. Bo po co?:evul:
Wreszcie znalazlem ten nowy temat ;d
Nom ostra wojna z tego co slyszalem, ludzie bez blessow wracaja walczyc,100ek robia se red skulle na full eqp.. hardcore :evul:
Ja sie w te wojne nie mieszam dopuki nie zostane zaatakowny z ktorejs ze stron. Narazie to wogole nie mam czasu na te strate czasu zwana "tibia".
aaa i btw. z tymi spiderami.. to n/c dla chello qrwa jego mac, pol godz pozniej dopiero wszedlem :(
Lord Asmor
20-05-2006, 21:17
Duskiness vs Sunblade-(23:14).Najwięcej Fragów:Taifun Devilry(16)
Mówilem że Taifun wymiata :D:baby:
Watpie zeby sie duss szybko poddalo nawet po wieli fragach ze strony sunblade;0
Narazie to oni nie maja żadnych powodów do poddania sie... maja wiecej czlonkow, wiecej expa i Taifuna ktory zmiecie każdego, bo ma lvl i noobem nei jest -.- (tak lize mu dupe bo mowie ze czlowiek ktory wbil 205lvl i 120lvl i zrobił w ch*j caly serv (ile ludzi wykopał ;> genialny taktyk) nobem nie jest).
Ehh gdyby nie hack Spoxstera wszystko potoczylo by sie (moze) inaczej Tak, zgadzam sie. Było by baaaaaaardzo ciekawie ^^.
Omg jak ty wymjatasz podlizujac sie ''taiUfunowi''
na tibia.pl? wątpie żeby taifun chociaż raz tutaj zajżał....
"taifun wymiata ale jestes ziomalski o jejq"
Eksewo gran mas wis style plx?
a potem jako dzielny lider
ótani gran chór? żal mi Ciebie ;/ jezeli to jest wojna to licza sie fragi podbiega ue ue ue i jezeli ta taktyka jest rewelacyjna to czemu ma jej nie uzywać??
Masywny_Titania
20-05-2006, 22:09
Co do poddania sie duss to o tym wlasnie mowilem:)
Według mnie szanse Suneblade wzrosły bo doszło do nich kilka osób huntowanych przez Duss: Draverik, Anaboll itd.
A co do samego serva to Duss są zdecydowanie mniej lubiani kilka przykładów dlaczego:
Xazerus:
Miał hunta od Armary za to że jego rl go zjechał do red'a (exori vis) a on mu oddał (Aktualnie Hacked)
Takich przykładów jest sporo
I mam pytanie do Ima za co hunta miał Yubov przed wojną:
XX:XX Imargam: Dajesz Dsm i kase (bodajże 20k)?
DoomOver
20-05-2006, 23:24
Narazie w tej wojnie trudno powiedzieć kto ma większe szanse na zwycięstwo... statystyki obu gildii są podobne, Duskiness ma Taifuna, ale załatwienie mu bana przy odpowiedniej taktyce nie jest ogromnym problemem. Już widać że Duskiness rekrutuje mięso armatnie więc fragów napewno będzie sporo :) Wygra ta strona która zastosuje lepszą taktykę... albo przekona inne gildie do dołączenia do wojny (IMHO Duskiness aktualnie stara się załatwić sobie jak najwięcej wrogów, cóż to tylko moja opinia, ale jeżeli gildie które aktualnie mają 100-300m total expa dołączyłyby do Sunblade to sytuacja mogła by być nieciekawa dla Duskiness...).
The time will show ;)
No chlopcom z Sunblade juz brakuje kasy :)
GL&HF:baby:
Masywny_Titania
20-05-2006, 23:43
No blessy+Strata run/50 k za aola each dead to nie tak malo, a fundusze Duss sa dosc duze ;(
Gl ziomki,ziomelki especially Yeebak n'Qel:)
Według mnie ban dla taifuna=duss over
Przy pierwszym starciu początkowy wynik to 4:1 dla Sune, a po przybyciu taifuna 10:7 dla Duss:/
A co do hack spoxter to słyszałem że ktoś wybulil kuzo kasy aby 2 owner go wydał.
Jakie gildie według was liczyły by się w wojnie?
Moje typy:
Rangers of Justic
Sixty Sens
Soul Masters
Swoją drogą ciekawe co z Raaful (95 rp który wkurzył się na Duss i odszedł z jakiegoś powodu>
@down
Taktyka nawet dobra niech wbiją bany na n00bach co dojdą do nas i będą myśleć że są dobrzy (jedyne co zyskają to strate ciężko wbitego lvl).:P
Masywny_Titania
21-05-2006, 00:16
Jeszcze Crusade mogloby dolaczyc, ale oni raczej pozostana neutralni, tak jak cala reszta, przynajmniej takie jest moje zdanie:)
A btw do Sunblade doszedl Nackers:), a duss uskutecznia rekrutacje miesa bitewnego:P
moim zdaniem gdyby sunblade a zwlaszcza katrilla nie stosowali tyle PA to wtedy duzo wiecej osub by do nich dolaczylo zwlaszcza na 60+lvl a tak dzieki temu dla wielu osub sunblade sa nielepsi od duskow i dlatego tyle osub wacha sie z poparciem ich...(sam za nimi tez nie przepadam)
chodz...osoby ktore niechca osobiscie brac udzialu w wojnie ale maja na pienku z duskami i/lub ich(duskow) nieznosza moglyby wesprzec runkami i kaska sunblade zawsze to cos .....zreszta pytac sie o wszystko wiceliderow sunblade komu wysylac runki i kaske i gdzie.....
No blessy+Strata run/50 k za aola each dead to nie tak malo, a fundusze Duss sa dosc duze ;(
Gl ziomki,ziomelki especially Yeebak n'Qel:)
No zeczywiscie co dead idzie sporo kasy. Ale z tym ze dusk ma duzo wiecej siana bym sie nie zgodzil, u samego Gremara w domku lezy ponad 2kk. Reszta byc moze niema podobnej sumy, ale majatek jest porownywalny. Ogolnie majatek sun mozna oceniac na 40-50kk jak nie wiecej. Niezapominajmy ze Spoxster całego swojego majątku nie stracil, Do tego dochodza druidy itd... .
Pomoc innych graczy tez jest bardzo cenna i pomocna. Sam dzis widzialem jak wiara pod dp zbierala kase i wyslala do jednego z czlonkow Sun, a nie bylo tego malo.
Statystyki fragow nie są wiarygodne i pokazuja tylko deady w gildiach. Wiadomo ze jest to tez wojna psychologiczna i przewaga fragowa ma duze znaczenie. Ale roznica byla by o wiele mniejsza gdyby brac pod uwage osoby (kolega z klasy, brat, kuzyn itd) ktore pomagaja Dusk ( blokujac, przepychajac, donoszac runki/mf itd) i nie chodzi mi tu o noob chary 6-30lvl.
Dzis np juz niepamietam dokladnego nicka chyba, Share'Gru (byl 51ms) wiadomo ze to ziom Fenix'Gru, czynnie pomagal w walce. Takich przykladow pewnie jest wiecej ale sie o nich nigdy nie dowiemy... .
Miejmy nadzieje ze Harcesh nie bedzie sie staral shakowac kolejnych graczy tak jak to bylo ze Spoxsterem. A gadanie ze zrobil to jakis z owenow jest kompletna bzdurą.
Bjoern Shu
21-05-2006, 01:41
Nom zapowiada sie ladnie :)
tylko movie mi potrzeba jak wyjdzie new tibicam =DDD
Veltaxio
21-05-2006, 08:07
I mam pytanie do Ima za co hunta miał Yubov przed wojną:
XX:XX Imargam: Dajesz Dsm i kase (bodajże 20k)?[/QUOTE]
Dokladnie mial placic dsm i 50 k za zaatakowanie mojego guild mate Fallathanu ~ jednak bo jego rozpaczliwych blaganiach zeby nie zabijac go powiedzial ze zaplaci a gdy doszlismy do pz powiedzial ze ani mu sie sni placic
ale spoko to sie tera zniweluje...
Pavodi dziekuje za tego reda i za tego mmska! xD
Turon De'Galx
21-05-2006, 09:18
Jeśli Sunblade zależało na wygraniu z Duskiness powinni wywołać wojnę za czasów Spoxstera lub troche później niż na czas obecny. Taifun nie expił, praktycznie wogóle nie grał, Czipsu ostatnimi czasy też zaniedbał expienie. Imargam expił praktycznie tak samo jak Katrilla a reszta z Duss robiła max 100-200 k. Gdyby Yakupushi, Sendrius, Lean Loys, Barles Karste, Caltus i inni gracze tej gildi zwłaszcza również Palkowie wzieli by sie porządnie za expienie mieli by dużo większe szanse na wygranie wojny. Teraz trzeba zbierać jak najwiecej członków do gildii i pamiętać żeby nie invitować ludzi podłożonych przez Dusków...
GL Sunblade
To było moje zdanie ;*
Fynnhie Elloth
21-05-2006, 12:00
Dzis np juz niepamietam dokladnego nicka chyba, Share'Gru (byl 51ms) wiadomo ze to ziom Fenix'Gru, czynnie pomagal w walce. Takich przykladow pewnie jest wiecej ale sie o nich nigdy nie dowiemy... .
Ten ms nazywa sie Shakur'Gru i wyraźnie pomagał duskom w trapie koło banditów, a uhał go też Actariel. Obaj powinni być hunted ;)
@Risofek
Gremarowi nigdy sie kasa nie skończy :P
[QUOTE=Quadii]No zeczywiscie co dead idzie sporo kasy. Ale z tym ze dusk ma duzo wiecej siana bym sie nie zgodzil, u samego Gremara w domku lezy ponad 2kk.
No to po wczorajszym dniu zostalo mu 500k :)
Tak to jest gdy ktos musi kilka osob sponsorowac :p
@Fynnhie Elloth
Sie okaze misiu :baby:
Masywny_Titania
21-05-2006, 12:11
Yhy no ale nie tylko Gremar jest w Sunblade;)
A war bedzie dluga i wyczerpujaca wiec ja na miejscu obydwu stron bym troche przychamowal bo ani duss ani sun nie wyrobia z kasa na runy, bless;)
Yhy no ale nie tylko Gremar jest w Sunblade;)
A war bedzie dluga i wyczerpujaca wiec ja na miejscu obydwu stron bym troche przychamowal bo ani duss ani sun nie wyrobia z kasa na runy, bless;)
o Dusk~ sie nie martw :)
No nie tlyko Gremar ale jesli po jednej akcji starcil 1kk~ to o czyms swiadczy.
Pozatym Sunblade~ wyskakuje z ladnych itemow padajac :cup:
Kasy może braknąc obydwum gildiom. Nikt niema bezdennego worka z kasą.
A co do przyciągania to Duss pomagają ich kumple lecz reszta świata jest raczej za Sune, widziałem jak Duss hunciło jednego gości 50+ bo powiedział do kogoś hi w czasie expienia i niby mu przeszkadzał w expieniu, w końcu zapłacił 70k za powiedzenie "hi" :/
Kasy może braknąc obydwum gildiom. Nikt niema bezdennego worka z kasą.
A co do przyciągania to Duss pomagają ich kumple lecz reszta świata jest raczej za Sune, widziałem jak Duss hunciło jednego gości 50+ bo powiedział do kogoś hi w czasie expienia i niby mu przeszkadzał w expieniu, w końcu zapłacił 70k za powiedzenie "hi" :/
No to mial niefarta.
Btw: Historyjka wyssana z palca :(
Ja to raczej bym się nie martwiła o kase Dusków czy Sunblade
bo coś mi sie zdaje że tak za szybko to sie nie skończy -.^
btw. dawno nie grałam ale widze że wszystko po staremu <lol2>
Ya ;p
Jest to wojna pomiędzy Sunblade i Duskiness, więc proszę nie wciągać innych do tej walki poprzez swoje wypowiedzi na forum. Jeśli jakaś gildia dołaczy do wojny zobaczycie posta na tibia.com.
Jeśli Sunblade zależało na wygraniu z Duskiness powinni wywołać wojnę za czasów Spoxstera lub troche później niż na czas obecny. Taifun nie expił, praktycznie wogóle nie grał, Czipsu ostatnimi czasy też zaniedbał expienie. Imargam expił praktycznie tak samo jak Katrilla a reszta z Duss robiła max 100-200 k. Gdyby Yakupushi, Sendrius, Lean Loys, Barles Karste, Caltus i inni gracze tej gildi zwłaszcza również Palkowie wzieli by sie porządnie za expienie mieli by dużo większe szanse na wygranie wojny. Teraz trzeba zbierać jak najwiecej członków do gildii i pamiętać żeby nie invitować ludzi podłożonych przez Dusków...
GL Sunblade
To było moje zdanie ;*
A wzieles pod uwage ze niektorzy studiuja/ucza sie/pracuja i maja na glowie troche wazniejsze sprawy od expienia 24h na dobe?
Fragi narazie tez duza nie mowia , war trwa 2 dni, a potrwa dluugo, jedyne co widac to to ze 3/4 fragow robi Taifun, ciekawe jak bez niego by sobie poradzili:)
A co do hunta takich osob jak Shakur'Gru to komentowac chyba nie trzeba, padl wczoraj 3 razy;p
Niezależny
21-05-2006, 14:18
Katrila uciekał dlatego że jest thużem(co do tego hyba nie ma wątpliwości) czy dlatego że mu tak poradziles? Bo przeciesz wszyscy wiemy że jestescie kumplami z rl????
Fragi narazie tez duza nie mowia , war trwa 2 dni, a potrwa dluugo, jedyne co widac to to ze 3/4 fragow robi Taifun, ciekawe jak bez niego by sobie poradzili:)
Fragi mowia duzo w tym momencie.Ile razy opuscicie dp tyle razy wracacie tam za pomoca tp.
Na pewno byloby ciezej ale i tak zakonczyloby sie to w taki sam sposob :)
@up
thużem
Nie chce Cie obrazac czy cos.Mam nadzieje ze napisales ten wyraz w taki sposob specjalnie.8o
Turon De'Galx
21-05-2006, 14:23
A wzieles pod uwage ze niektorzy studiuja/ucza sie/pracuja i maja na glowie troche wazniejsze sprawy od expienia 24h na dobe?
A co do hunta takich osob jak Shakur'Gru to komentowac chyba nie trzeba, padl wczoraj 3 razy;p
Chodziło mi tu raczej o to aby wykorzystać tych którzy mają czas na expienie, np
Katrila w ostatnim czasie ma bardzo dużo czasu na grę gdyby sie złożyć dla niego na runki napewno byście na tym nie stracili,
Kolek el'Baq również robił dość dużo expa tak samo jak wielu Palków między innymi Yeebak
Rozumie, że nie każdy ma czas na gre w tibie lecz moim zdaniem za wcześnie została wywołana ta wojna.
Mam nadzieję, że wygracie Sunblade i wkońcu skończy się władza Duskiness która jak raczej każdy pamięta trwa od początku Furory ;d
Jak będe w stanie to jakoś wam pomoge ;)
@risofek
later napisał "hyba" wiec raczej znany w poprzednim temacie analfabetyzm ; D
@veltaxio
ja tez cie blagalem zebys mnie nie huncil? ;/
btw. sam mialem sie zapytac, co z tobą i katrilem ;> sasiedzi chyba bedą sie trzymać razem ale z drugiej strony to katrila jest 1st expem i fragerem w duss ^^
a co do tchórzostwa to was nie kminie.... po co ktos ma zostawac na polu bitwy solo albo we dwójke na cała gilidie ;>
a propo dolanczania sie obcych osob... nie ma czegos takiego jak akademia duss wiec jezeli ktos chce sie dostac musi sie czyms zasłuzyć, wiec nie widze nic zlego w pomaganiu duss/sunblade tym bardziej rl matom ;s (albo na miecho armatnie jak fallathanu ktoremu cala gilidia duss biega po respach jak tylko chce i zabija kazdego napotkanego potwroka ;])
co do raafula - odszedl bo mu sie nei chcialo bawic ze spoxsterem ;] bo i po co? malo gra jeden z ownerow poszedl na innego hlvla 120lvl+ (juz odszedl) a deady co 2 dni + hack nie sa zbyt mile ;/
kostooch
21-05-2006, 18:22
Omg lmao LOL
Jedynymi zlodziejami na tym servie sa duss... -.-
Oraz Caltus, ktory sponsorowal sie z miesiecznych skladek Sunblade & Sun Academy.
----------------------Porcja wiesci:
Charonsi: "Nackers is not longer hunted by Duskiness. Enjoy your freedom."
Poki co, nowych fragow nie ma.
Fynnhie Elloth
21-05-2006, 21:29
Oraz Caltus, ktory sponsorowal sie z miesiecznych skladek Sunblade & Sun Academy.
Nie przepadam za tobą , ale tu musze sie zgodzić. Caltus lubi mieć sponsorów.
Masywny_Titania
21-05-2006, 21:31
Jest to wojna pomiędzy Sunblade i Duskiness, więc proszę nie wciągać innych do tej walki poprzez swoje wypowiedzi na forum. Jeśli jakaś gildia dołaczy do wojny zobaczycie posta na tibia.com.
A czy to forum jest o wojnie czy o wydarzeniach z serva?-.-
Bjoern Shu
21-05-2006, 21:44
A wojna to wydarzenie z serva które ma szczególny wplyw na rozwój servera :)
Masywny_Titania
21-05-2006, 21:48
Ja nawiazalem do jego wypowiedzi zeby ''pisac o wojnie a nie o jakis innych gildiach''
;)
Bjoern Shu
21-05-2006, 22:29
aha, okay.
Podroznik
21-05-2006, 22:31
yyy mnie dziwi czemu doszlo do wojny jak te gildie mialy sojusz itd pomagaly sobie w zwalczaniu roznych ludzi i problemow a tu cos takeigo chyba niebylo kogo tloc wspolnie albo z nodow :D ? Noi nieiwem czy tam ktos mowil powod czy nia ale jaki jest oficjalny reason tej wojny ?
jaki wniosek... ? lol
btw niemowcie ze sun~~ keke a dusk cacy~~ itd, bo jak jednostka danej gildi cos sp******i to nieswiadczy to o calej gildi proste ze jak ktos mial nieprzyjemnosc ze strony jakiejs osoby a ona byla w dusk czy sun to mowi ze sa Pa itd, ale to tylko jego opinia poprzedzona wlasnym doznaniem. Prawda jest taka ze niema ani dobrych ani zlych :P, zli to by byli brazole albo szwedzi ktozy by chcieli wytloc polakow z servera :D
Haha podoba mi sie jak Sunblade'y padaja, juz dawno im mowilem zeby dolaczyli do spoxstera, a oni nie dosc, ze nie doszli to go shakowali GZ
Bjoern Shu
21-05-2006, 23:09
Spoxstera shackowal Harcesh, który jest w Duskiness .. so what do u mean Rousen?:o
Masywny_Titania
21-05-2006, 23:42
No po prostu kolejna wypowiedz z cyklu Zagadki XX Wieku-Spekulacje wojenne:P
Sune ma nowego śmiesznego fraga. Jixxufi który już odszedł z gildi padł od... 42 sorca i okolo 7 n00b charów dostał combo sd i leży(wiem że jednym z nich byl Nevol)
@down
Jeden pies czy padł od Nevola czy od n00b chara Nevol :P Ale fajnie został podsumowany :P "W Duss jestes ważny jak 80 lvl w całej tibi"
Masywny_Titania
22-05-2006, 10:08
Na tibii com mowia ze frag sie nie liczy bo nie byl zabity przez czlonkow sunblade (chodzi im chyba o unjusta), ale jeden 80 lvl mniej w duss zawsze cos znaczy:)
kostooch
22-05-2006, 11:13
@up:
szczegolnie, gdy wpadnie taifun, ima i czpis i spuszcza wam wpierdol.
Masywny_Titania
22-05-2006, 12:09
Nie mowilem ze zrobi to jakas wielka roznice, ale zawsze cos...
Veltaxio
22-05-2006, 13:10
:p
Chcialbym sprostowac kilka spraw:
1) Jixxufi padl to prawda i nie wyszedl z gildi tylko zostal z niej usuniety z pewnych wzgledow
2) Wojna zapowiada sie na dluga i interesujaca
3) Wczoraj wieczorem mialo miejsce open battle Taifun vs 30 sun~
Po 20 minutach biegania caltus wraz ze swoja dzielna banda (katrila , laen loys , yakapushi~ , Sendrius , Anaboll) postanowili zaspamowac taifuna spamem ue oczyx katrila mial zjechac ssa taifunowi...
skonczylo sie tym ze polowa z ich dzielnej bandy skonczyla na dep red a biedny laen loys znow musial sie wybrac na eremo po kolejnego blessa :)
Szkoda mi tylko tego ze ich ustawki sa zalosne 1 walka 8h przygotowan 2 walka 12h... zobaczymy ich takty w tygodniu :)
Cya in tibia jesli posty w tym temacie beda kulturalne bede informowal was na bierzaco i w miare czytelnie z rozwoju wojny ...
Masywny_Titania
22-05-2006, 13:16
Noooom bedzie ciekawie, z Juff~ sry ze napisalem ze odszedl, ale tak po prostu pomyslalem;)
Gl boys :baby:
1) Jixxufi padl to prawda i nie wyszedl z gildi tylko zostal z niej usuniety z pewnych wzgledow
Po 20 minutach biegania caltus wraz ze swoja dzielna banda (katrila , laen loys , yakapushi~ , Sendrius , Anaboll) postanowili zaspamowac taifuna spamem ue oczyx katrila mial zjechac ssa taifunowi...
skonczylo sie tym ze polowa z ich dzielnej bandy skonczyla na dep red a biedny laen loys znow musial sie wybrac na eremo po kolejnego blessa :)
Szkoda mi tylko tego ze ich ustawki sa zalosne 1 walka 8h przygotowan 2 walka 12h... zobaczymy ich takty w tygodniu :)
Cya in tibia jesli posty w tym temacie beda kulturalne bede informowal was na bierzaco i w miare czytelnie z rozwoju wojny ...
tak samo jak i taifun skonczyl na deep red, podziekowal i skonczylo sie open battle, a 1 vs 30 czemu bylo? bo reszta waszej gildii byla w pz dla uscislenia:)
A co do usuniecia z gildii to napisal na gc ze nie ma na blessy, bohy ani eq wiec rezygnuje z gry i wychodzi z gildii, tyle ze zanim dal leave charo go wywalil zeby ladniej wygladalo :P
thx za informacje:) poprosimy jeszcze o jakies filmiki :D z gory thx:)
Masywny_Titania
22-05-2006, 14:04
Nie bedzie filmikow bo nei ma tibi cam, a jak bedzie to na pewno sie znajda na forum i beda glosno komentowane xD,
a co do tych informacjii, to do nikogo sie to nie tyczy, ale obydwie strony pisza tylko ze swojej perspektywy,co jest oczywiste, wiec raczej przeczytalbym wszystkie posty przed komentowaniem, bo opinie moga byc bledne/roznic sie:P
Ahcum lewap
22-05-2006, 14:24
Imargam tak czytam sobie te Twoje wypowiedzi az mnie sprowokowales zebym sie odezwal.
Jestes taki zalosny ,ze brak mi slow.O tym ze straszyles mi ludzi w gildzie na real to smiech na sali gowniarzu.Jeszcze niespotkalem tak falszywego i zaklamanego czlowieka w tibi jak Ty.Zawsze szedles tam gdzie ci lepiej.Twoj best ziom Katrila przynajmiej ma jakis honor i walczy za swoje krzywdy wyrzadzone przez taifa a ty leziesz tam gdzie ci lepiej(na xerenie tak samo).
A co do wczorajszej bitwy to z taifunem lal sie tylko Katrila,Caltus,Lean,Sedriusu i Anaboll reszta gildy 14 osob (a nie 30 ubezpieczala nas w razie ataku na nas ale wy noby sie boicie wyjsc myslelismy ze bedziecie kumaci i po tych akcjach z taifem wpadniecie na nas sie lac bo wiadomo ze sie splukalismy ze sprzetu po walce z taifem no ale kibicowaliscie taifunowi z piramid.Pomysl kim byscie byli bez taifa...Spoxster jak sie logowal wialiscie na maxa i bez pomocy Sunblade nigdy byscie go niezabili. My sie nieboimy walczyc z taifem. A co do akcji to taifun mial farta bo wszedl miedzy naszych sorckow i dostal 2 ue i zostal na redzie nasza piatka troche znobila bo sie zagapili tak was boski taifun by juz lezal.Potem uciekl do depo pytamysie charonsiego czemu juz niechce walczyc a on ze musi isc spac...
Moze niektorzy uwazaja Sunblade za nobow (bo kilku moze sie by znalazlo) ale jako jedyna gilda na tym serwie podjelismy w miare wyrownana walke na serwie z Duskiness.
Obiecuje wam ze,ta wojna sie nieskaczy nigdy, chyba ze wygramy...
I mam prosbe przestan ludziom pisac glupoty jaki ty jestes boski razem z tym twoim Duskiness...
A furora juz dawno zgnila a teraz juz jest pzreszloscia z ktorej najbardziej bedziemy wspominac wasze ciala lezace nieruchomo na ziemi.
Szacunek dla wszystich dusk ktorzy mimo wojny potrafia godnie sie zachowac w grze a nie wymyslac bzdury i spamowac bezsensownymi wypowiedziami na priv.
Sunblade will be a legend that never dies
Masywny_Titania
22-05-2006, 14:33
Noooooooooooooom goraco sie zrobilo;)
Co prawda to prawda, moze w sun sie przewinelo troche noobow w przeszlosci, troche akcjii-niewypalow, ale chcialbym wam zyczyc G L;)
Walczcie az do rooka albo ostatniego wypalonego sdka i uha;)
Sendrius
22-05-2006, 14:43
Skoro all mielismy deep red to czemu taif nas nie dobil:) Swoją drogą mi sie zdawalo ze walnalem ue, mialem jeszcze jakis ladunek ssa i kilkaset mana:)
Mało że taif nie dobil nas jednostrzalowcow, jak mielisy red to by all zalatwil, problem w tym ze on mial soczystego reda:) a jednak taif ulotnil sie, mimo iż po leanie mialem pz i nikt po mnie nie przyszedl:)
A wogole wczoraj to taif cchial nas wszystkich zsolowac czy co? ze sam walczyl;) bo na wyczerpanie by nas nie wzial bo bysmy sie ewakuowali:)
Veltaxio
22-05-2006, 14:50
Drogi Caltusie dziekuje za twojego posta ktory wniosl nowy powiew w ten temat jednak... tak jak ci mowilem na prv taif chcial isc solo na was all niestety biedny laen przyplacil to zyciem , a co do ciebie drogi sendriusie pamietaj o jednym wojna moze trwac jak te najwieksze wojny i watpie zebyscie dali nam rade patrzac po ilosciach waszych dedow :)
caltusie i sendriusie jesli postanowicie wyjsc na open battle to czekam...
msg me in game
Btw ktos ma link do new tibia.cam :) ?
Po pierwsze nie rozumiem tego czemu imargam zdradził swojego best przyjaciela Katrila, ale widać, że jest on człowiekiem dla którego lojalność to coś obcego, ale nie bede w to wnikal bo już mnie szczerze nie ochodzi .Oczywiście życze zwyciestwa Sunblade~!!
Walczcie do końca ziomy!!pozdro;)
btw.Zgadzam się z tobą Caltusie w 100%;) pozdro!!
Veltaxio
22-05-2006, 15:00
[QUOTE=Nagassh]Po pierwsze nie rozumiem tego czemu imargam zdradził swojego best przyjaciela Katrila, ale widać, że jest on człowiekiem dla którego lojalność to coś obcego [QUOTE]
Czlowieku ogarnij sie jak nic nie wiesz bo ja i katrila jestesmy best ziomy z rl sie znamy i ogolnie mamy pompe z wszystkich nubow ... to gra i ja walcze tu a on tam i nie kumam ludzi ktorzy mieszaja gre z rzeczywistoscia
Ktos ma link do new tibia.cam ? :))
Ahcum lewap
22-05-2006, 15:07
Drogi Caltusie dziekuje za twojego posta ktory wniosl nowy powiew w ten temat jednak... tak jak ci mowilem na prv taif chcial isc solo na was all niestety biedny laen przyplacil to zyciem , a co do ciebie drogi sendriusie pamietaj o jednym wojna moze trwac jak te najwieksze wojny i watpie zebyscie dali nam rade patrzac po ilosciach waszych dedow :)
caltusie i sendriusie jesli postanowicie wyjsc na open battle to czekam...
msg me in game
Btw ktos ma link do new tibia.cam :) ?
Nieukrywam , ze liczymy sie z porazka :) i napewno ja i inni sunbaldowcy padna nie raz no ale taka jest ta gra. Ale nieoddamy latwo skóry.Ciezko bedzie bo 205 sorcka ciezko ubic no i wy przeciez jestescie wymiataczami:)
A my nobki padamy to fakt ale z kazdym dniem podejzewam ,ze bedzie lepiej no a ta wojna jesli przegramy nauczy nas troche roznych manewrow i niektorym ktorzy pujda na nowe swiaty to sie przyda:)
Co do komentarza na temat Spoxstera to niezaluje ze mu niepomoglismy wczesniej, bo niebylismy gotowi.Pomagalismy duskom no i niezaluje ze to robilismy.Po prostu tak nam pasowalo (taka polityka). A tak odwdzieczacie sie za nasza pomoc i jesli z tym wam jest dobrze to oki:)
A gdybanie co by bylo gdyby byl Spoxster niema sensu,teraz jestesmy my Sunblade na morganie walczylo z avis tu walczy z duskiness taka jest kolej rzeczy moze za trzecim razem sie uda:) ( chwala zwyciezonym). No ale jestem dobrej mysli.A kasy nam niebrakuje bo zdarlismy milniony z akademi Sunblade no i ja mam tez duzo kasy bo caly serwer mnie sponsoruje:) No i ze skladek gildy wbilem boski 92 lev:)
Czekam na pytania jesli beda kulturalne to odpowiem (powiem calo prawde a wiem duzo) dzis nieide do pracy a sie nudze wiem moge popisac.
No ale troche
Nieukrywam , ze liczymy sie z porazka :) i napewno ja i inni sunbaldowcy padna nie raz no ale taka jest ta gra. Ale nieoddamy latwo skóry.Ciezko bedzie bo 205 sorcka ciezko ubic no i wy przeciez jestescie wymiataczami:)
A my nobki padamy to fakt ale z kazdym dniem podejzewam ,ze bedzie lepiej no a ta wojna jesli przegramy nauczy nas troche roznych manewrow i niektorym ktorzy pujda na nowe swiaty to sie przyda:)
Co do komentarza na temat Spoxstera to niezaluje ze mu niepomoglismy wczesniej, bo niebylismy gotowi.Pomagalismy duskom no i niezaluje ze to robilismy.Po prostu tak nam pasowalo (taka polityka). A tak odwdzieczacie sie za nasza pomoc i jesli z tym wam jest dobrze to oki:)
A gdybanie co by bylo gdyby byl Spoxster niema sensu,teraz jestesmy my Sunblade na morganie walczylo z avis tu walczy z duskiness taka jest kolej rzeczy moze za trzecim razem sie uda:) ( chwala zwyciezonym). No ale jestem dobrej mysli.A kasy nam niebrakuje bo zdarlismy milniony z akademi Sunblade no i ja mam tez duzo kasy bo caly serwer mnie sponsoruje:) No i ze skladek gildy wbilem boski 92 lev:)
Czekam na pytania jesli beda kulturalne to odpowiem (powiem calo prawde a wiem duzo) dzis nieide do pracy a sie nudze wiem moge popisac.
No ale troche
Sorry ale jak dla mnie to jestes zwyklym noobem ktory nie za bardzo potrafi grac w to gre. Niby jestes liderem drugiej gildii na servie to jeszcze Cie nie widzialem na polu bitwy a do tego rekrutujesz ludzi ktorych kiedys tepiles wiec jak dla mnie jestes zwyklym przydupasem. Po drugie masz 92 lvl mimo sharowania w 2+ osoby wiec Ty i tak duzo w tej wojnie nie zdzialasz.
W zwiazku z powyzszym uwazam sprawe wojny za przesadzona poniewaz od poczatku wojny my mamy inicjatywe a jesli chcecie sie zmierzyc oko w oko to mysle ze Duskiness nie jest przeciwko jakiemus open battle na przyklad dzisiaj.
GL :)
Signed, Harcesh
Ahcum lewap
22-05-2006, 15:27
Sorry ale jak dla mnie to jestes zwyklym noobem ktory nie za bardzo potrafi grac w to gre. Niby jestes liderem drugiej gildii na servie to jeszcze Cie nie widzialem na polu bitwy a do tego rekrutujesz ludzi ktorych kiedys tepiles wiec jak dla mnie jestes zwyklym przydupasem. Po drugie masz 92 lvl mimo sharowania w 2+ osoby wiec Ty i tak duzo w tej wojnie nie zdzialasz.
W zwiazku z powyzszym uwazam sprawe wojny za przesadzona poniewaz od poczatku wojny my mamy inicjatywe a jesli chcecie sie zmierzyc oko w oko to mysle ze Duskiness nie jest przeciwko jakiemus open battle na przyklad dzisiaj.
Signed, Harcesh
Tak sharuje z mama i tata i dlatego mam najlepszy level. Wiecej nieodpowiem na twojego posta bo sadzac po twojej wypowiedzi to szkoda marnowac czas na tlumaczenie sie przez jakimis oszczerstwami wymyslonymi niewiadomo skad. a moze to prowokacja?:)
Diablord
22-05-2006, 15:49
Prowadzicie ciekawa polityke. Przyjmujecie ludzi których wcześniej huntowaliście itd. Na wojnie przyda się pomoc ale to troche absurdalne, np. Pasterz, Anaboll walczyli z wami dosyc niedawno a teraz jestescie razem. Ufacie sobie wzajemnie?
A co do pytania o Katrile i Ima to chyba jest to jasno wyjasnione:P Gra jest tyko gra.
Fynnhie Elloth
22-05-2006, 15:55
Signed, Harcesh
Za to ciebie harcesh było widać na polu, tylko chyba nie bitwy ;). Poza tym co by o Caltusie nie powiedzieć, to napewno nie sharuje, a nawet jeśli to lepiej sharować niż hakować:) to mniej szkodliwe ;)
Signed, Harcesh
Hehe..Nie widziałeś go na polu bitwy bo przepuszczam, że pewnie sam tam nie byłeś i dlatego go nie mogleś zobaczyć:p więc zmykaj do lasu Harcerzyku pobawić się kompasem, a nie opowiadasz tu harcerskie legendy w które wierzą Ci tylko ludzie z ZHP(Związek Harcerstwa Polskiego);) :)
Hail Sunblade!
Oryginalnie napisane przez Satoke
GL
Signed, Harcesh
Oryginalnie napisane przez Veltaxio
Dziwne... Zobacz parę postów wyżej na posty Ima~. Czytanie ze zrozumieniem...
Ja mam pytanie. Nie orientuje się za bardzo w sprawach Furory, gdyż nie gram tu już pare miesięcy. Ale, dlaczego Imargam odszedł z servera kiedyś? Skoro teraz walczysz z Sun~ to dlaczego byles w ich szeregach? (jeśli dobrze pamiętam..)
Fynnhie Elloth
22-05-2006, 16:05
Hehe..Nie widziałeś go na polu bitwy bo przepuszczam, że pewnie sam tam nie byłeś i dlatego go nie mogleś zobaczyć:p więc zmykaj do lasu Harcerzyku pobawić się kompasem, a nie opowiadasz tu harcerskie legendy w które wierzą Ci tylko ludzie z ZHP(Związek Harcerstwa Polskiego);) :)
Hail Sunblade!
own3d:D
Hail Sunblade!
Ja mam pytanie. Nie orientuje się za bardzo w sprawach Furory, gdyż nie gram tu już pare miesięcy. Ale, dlaczego Imargam odszedł z servera kiedyś? Skoro teraz walczysz z Sun~ to dlaczego byles w ich szeregach? (jeśli dobrze pamiętam..)
Dobrze pamiętasz :). Był, i to przez dosyć długi czas, ale imargam już taki jest że lubi działać na kilka frontów ;)
To sie ciesz Caltus jak Cie caly serv sponsoruje bo znowu cos przywlaszczysz na mfy i moze 100 dobijesz :)
Ale nie na Furorze :o
James mogl byc pierwszym drutem z 100 lvl ale tez niestety mu sie nie uda...
Jak na kilka godzin wymyslania wasze plany sa dosyc słabe.
Czekamy na kolejna propozycje z waszej strony :)
(albo dzialke futra podobno lubisz.........) -.-
Jesli to prawda to wlasnie zrozumialem dlaczego ima gra "tak" a nie inaczej
btw. sam nie myslalem ze to kiedys powiem ale "polubilem goscia" :evul:
Diablord
22-05-2006, 18:54
Nie ma idealnej gildi, ale Dusk ma pewne zasady itd i nie PAuje tak jakby moglo.
Zawsze znajdzie sie nasz wróg i zwolennik. Sunblade rozwiazalo gildie z nie do konca wiadomych mi powodow a teraz znow sie polaczyli inventujac tych z ktorymi sie wczesniej poklucili i osoby dawno temu wywalone z furory.
A Imargam byl w gildi od zawsze ale przez bezsensowna sprzeczke ze spoxsterem wyecial. Jednak Spoxster sprzeciwil sie i Ima mogl wrocic. Zreszta to juz bylo mowione.
Kapucha juz zaczyna bezsensownie bluzgac...szkoda ze modki tak sie czepiaja.
"CHWAŁA TYM CO PRZYWRACAJĄ BLASK SUNBLADE!"
[Muhhi]
Ech... jak ja pamiętam te czasy dawne z Sunblade na początkach Furory... Najwspanialsza gildia w jakiej byłem. Wiem, że Sunblade da z siebie wszystko mimo dedów czy jakiś problemów... nie da się zplamić hańbą . Gorąco popieram powód wojny gdyż sam to znosiłem ze stronych, którzy pragnęli być najlepsi na świecie i rządzić wszystkimi...
Powiem tylko, że zawsze jesteś dla mnie wrogiem Duskiness a przede wszystkim także Ty BEZLITOSNY Van Lidenie...
@Diabllord
Przestań pisać bzdur bo zawsze byliście durni żądających bewzględnej władzy i wyłudzaliście kasę od kogo się dało...
Pozdrawiam wszystkich co pamiętają mnie jako dawnego członka Sunblade (Xehe De'Blade)
HAIL SUNBLADE!
Veltaxio
22-05-2006, 19:26
:p 19:00 Thais Open battle zobaczymy ile jest z gadki katrili i caltusa o ich walecznosci i checi starcia...
Ahcum lewap
22-05-2006, 19:34
:p 19:00 Thais Open battle zobaczymy ile jest z gadki katrili i caltusa o ich walecznosci i checi starcia...
Imargam Ty myslisz ze ja jestem jakis bezmozgowcem? i wyjde na open za 10 min jak umnie w gildzie ludzie mają drugie zycie( w przeciwiestwie do ciebie gdzie tibia to twoje 2 zycie) studiuja maja rodziny itp i niemysl ze ja wyjde sie lac z wami jak nas jest 3 razy mniej on line w tym momncie zeby bronic honoru? Tacy ludzie jak ty niepowini wypowiadac slowa honor bo jakos to dziwnie brzmi.A na open niewyjdziemy nie z tchorzostwa a z rozsadku i wez niewypowiadaj tutaj jakis bitew na tym forum bo smieszny jestes.
"Nieznacie dnia ani godziny"
To moj ostatni post na tym forum.Juz sie niedziwie czemu ludzie tu niezagladaja i maja takie zdanie o tibia.pl"
Moze i nie mam wysokiego lvlu ale uwierzcie ze wiem wiecej o tej grze niz 80% Sunblade wiec prosze stfu. A tobie Caltus radze zebys lepiej zajal sie swoja rodzinka niz graniem w jakas gierke dla nastolatkow bo podobno masz juz dzieci ^^
mmistrzu-1
22-05-2006, 20:50
Ja nic w tym nie widze ze Caltus sobie gra chociaż, ze ma dzieci. Jak gralem na forterze to spotkałem 40 latka ktory grał ze swoim 12 letnim synem xD CAltus mógłby taki system wypróbować. :D
Ja wiem o wiele więcej o tibi niż inni , ale nadal nie wiem jak można wbić 70 lvl w 5 tygodni-.-
Sunblade gdybym jeszcze gral na furora bym pomagal ... to ja travka (temp) pozdro dla all Sunblade dacie rade !
My sie nieboimy walczyc z taifem. A co do akcji to taifun mial farta bo wszedl miedzy naszych sorckow i dostal 2 ue i zostal na redzie nasza piatka troche znobila bo sie zagapili tak was boski taifun by juz lezal.Potem uciekl do depo pytamysie charonsiego czemu juz niechce walczyc a on ze musi isc spac...
Moze niektorzy uwazaja Sunblade za nobow (bo kilku moze sie by znalazlo) ale jako jedyna gilda na tym serwie podjelismy w miare wyrownana walke na serwie z Duskiness.
Obiecuje wam ze,ta wojna sie nieskaczy nigdy, chyba ze wygramy...
I mam prosbe przestan ludziom pisac glupoty jaki ty jestes boski razem z tym twoim Duskiness...
He he he 2 UE i taif byl na redzie a twoje boskie sunblade sie zagapilo (hmm moze jakas female szla na 14lvl i wszyskim sosna stanela bo chyba idzie wiosna) skora wasze sun blade jest takie boskie i taif wszedl w sorcow mniemam ze bylo ich min 2 tio czemu nie poszlo jakies SD..??
po 2
I mam prosbe przestan ludziom pisac glupoty jaki ty jestes boski razem z tym twoim hmm Sunblade...
po 3
similar like goodnight story for child:D
po 4
BUahahaha zdalem dzis ustna z ang na 60 %:D jestem zajekurwabiscie "boski":D
Podroznik
22-05-2006, 21:31
He he he 2 UE i taif byl na redzie a twoje boskie sunblade sie zagapilo (hmm moze jakas female szla na 14lvl i wszyskim sosna stanela bo chyba idzie wiosna) skora wasze sun blade jest takie boskie i taif wszedl w sorcow mniemam ze bylo ich min 2 tio czemu nie poszlo jakies SD..??
po 2
I mam prosbe przestan ludziom pisac glupoty jaki ty jestes boski razem z tym twoim hmm Sunblade...
po 3
po 4
BUahahaha zdalem dzis ustna z ang na 60 %:D jestem zajekobieta lekkich obyczajówabiscie "boski":D
Trafic sd w 205 ms na spedzie pojrbahalo cie ? no ta dla ciebie pestka z botem :D
I zamilcz bo to co piszesz to jest tylko w twojej glowie. nikogo nieobchodzi czy zdalaes czy nie i co sadzisz o Caltusie ^^
po 2
po 3
po 4
BUahahaha zdalem dzis ustna z ang na 60 %:D jestem zajekobieta lekkich obyczajówabiscie "boski":D
ZAL
1. Nie grasz na furorze
2. Jestes ProPlayerem z 34lvlem na servie 1,5 rocznym
3. 205 MS'a nie jest latwo trafic z sd Hackerze
~Prosze nie wypowiadajcie sie jesli nie jestescie z Sunblade or Duskiness teraz, zaczekajcie do końca wojny bo i tak 0 wiecie co sie dzieje...
~PS. O sytuacji wojny niech wypowiadaja sie Vice i Liderzy gildi bo takie nabrane tylko do wojny pionki kozacza zgrywaja sie na gildiowych bohaterow a nic nie wiedza o sytuacji we wnatrz gildi o planach doslownie ZERO! Jedyne co wiedza to moze to ze jest wojna... (Doskonalym przykladem byl Jixxufi <czy jakos tak> ktory zgrywal kozaka jak wszystkich rozwali dostal combo sd z noob charow padl i wylecial z gildi stracil 2 lvl bohy blessy i neima kasy)
Pozdrawiam wszystkich
Szacuneczek dla Sun & Dusk,
LOVEN od tyłu :P
Masywny_Titania
22-05-2006, 22:15
po 2
po 3
po 4
Zal mi ciebie, nie wypowiadaj sie o czyms o czym gowno wiesz, Sunblade moze i bedzie legenda, chociazby z powodu tej wojny:)
Poza tym Taif chyba nie rozkraczyl dupy przed tymi sorcami, tylko zapewne przebiegl, wiec zareaguj szybko sdkiem albo nawet gfb na 205 sorka...
I sie nie popisuj angielskim bejbe;)
Nie wiem do czego wasze zalosne dyskucje prowadza. W sprawie wojny czepiacie sie sunblade, ze rekrutuja dawnych wrogow, ale tak sie niestety robi. Od zawsze tak bylo, ze gildia, ktora chce miec szanse na wygrana rekrutuje osoby huntowane przez gildia,z ktora prowadzi wojne. Podejrzewam, ze do Anabolla, Pasterzy itp. Sunblade nic nie mialo, chcialo tylko pomoc duskiiness. Spojrzcie na Duskiness, przyjmuja jakichś noobow, byle by powiekszyc swoje szeregi. Dla tych co mowia ze Duskiness nie robi pa, czysta kpina bo sam tam bylem i nie raz pa stosowalem, poprostu bylo wolno. Sunblade znam od morgany razem z nimi walczylem przeciwsko Avis i wiem, ze chociaz nie musza miec najwyzszych lvli to zawsze sobie pomoga i sa lojalni wobec siebie.
Hail old duskiness members ( nie mieso armatnie i ci ktorzy doszli do gildi tylko po to, aby miec spokoj. I sunblade.
Jak dobrze pojdzie to za ok. tydzien- dwa bede mial dobrego chara zeby pomoc w wojnie ;) gl hf dla obu gildi
ZAL
1. Nie grasz na furorze
2. Jestes ProPlayerem z 34lvlem na servie 1,5 rocznym
3. 205 MS'a nie jest latwo trafic z sd Hackerz
Ladny zjebek z ciebie:/ a obadales obadales ze ostatnio moj login na tamtym charze byl w grudniu..??:>a maniakiem nie jestem i nie bede non toper zmienial avatarow opisow bo po huj:/
LOVEN od tyłu :P
podr~~
"I zamilcz bo to co piszesz to jest tylko w twojej glowie. nikogo nieobchodzi czy zdalaes czy nie i co sadzisz o Caltusie ^^"
tio jest forum wiec sobie bede zamieszzcal swoje opinie o kim chce i jak chce proste :/
i dla mnie sunblade nigdy nie bedzie legenda bo zawsze lecielialo w kulki!!!
Dzis
May 23 2006, 08:39:16 CET Killed at Level 29 by Nackers
wiec daje mój eq + kase < b-robe .k-legi .c-shield , v-rod ,t-rod .BOH ,32k >
ZA 2 Dedy nackers'a
Beszczelnie kłamie ze go tarpowalem z innymi a póżniej jego dziewczyne .... a najlepsze jest to ze wczoraj nie wchodzilem na tibie :) a tylko ja mam moje passy
http://img135.imageshack.us/my.php?image=nackersnoob3ed.jpg
:) prosze o kontakt na pw jak ktos bedie chetny !!
kostooch
23-05-2006, 14:50
Imargam Ty myslisz ze ja jestem jakis bezmozgowcem? i wyjde na open za 10 min jak umnie w gildzie ludzie mają drugie zycie( w przeciwiestwie do ciebie gdzie tibia to twoje 2 zycie) studiuja maja rodziny itp i niemysl ze ja wyjde sie lac z wami jak nas jest 3 razy mniej on line w tym momncie zeby bronic honoru? Tacy ludzie jak ty niepowini wypowiadac slowa honor bo jakos to dziwnie brzmi.A na open niewyjdziemy nie z tchorzostwa a z rozsadku i wez niewypowiadaj tutaj jakis bitew na tym forum bo smieszny jestes.
"Nieznacie dnia ani godziny"
To moj ostatni post na tym forum.Juz sie niedziwie czemu ludzie tu niezagladaja i maja takie zdanie o tibia.pl"
PA PA. Mocne argumenty to podstawa kulturalnej dyskusji. Dodalbym cos jeszcze o zlodziejstwie, ale sobie odpuszcze.
Jest jużnowa TibiCam NG dla clienta 7.7 więc jest nadzieja że będą jakieś filmy z obecnej wojny :]
X(
Nie interesuje mnie przebieg ja i tak wiem ze Sunblade wygra
Dzis
ZA 2 Dedy nackers'a
Beszczelnie kłamie ze go tarpowalem z innymi a póżniej jego dziewczyne .... a najlepsze jest to ze wczoraj nie wchodzilem na tibie :) a tylko ja mam moje passy
Da sie zalatwic;D
hyhy Nack nr1 uciekal przed banda 10-20lvlowcow z Carlin do AB:D
Widze ze dzisiaj sie mscil i juz sobie rsa wbil szkoda ze nie na tym kim trzeba
@kostooch
Skoro jestes taki pewny naszej porazki i jak ujoles to troche postow wyzej tym ze my mamy problemy a ty sobie spokojnie grasz new charem dlaczego nie podasz swojego name, czyzbys sie bal ze banda noobow z Sunblade moze ci zrobic male lanie?;p
A co do zlodziejstwa Caltusa, kazdy kto dochodzil do Sun znal zasady, jak ci sie nie podbalo to won, kto je lamal konczyl jak ty, a o rzeczach o ktorych masz blade pojecie jak cele na jakie poszla ta kasa lepiej sie nie wypowiadaj a nie osmieszaj na forum.
Co do wojny stoje za Sunblade.
A co do Kostooch'a to jakbys zdobyl Jego nick James, moglbym sie z nim pobawic ^^
PS. Możecie mnie komentować, krytykować, ubliżać mi, ale wiedzcie - mam to naprawde głęboko w... wiecie gdzie.
20:49 ******: czesc
20:49 ******: moge ci zadac 1 pytanie
20:49 ******: ?
20:50 James Caros: hi
20:50 James Caros: niom?;p
20:50 ******: na poczatek
20:50 ******: czy zgodzisz sie ze umieszcze te pytanko na forum
20:51 ******: pytanie brzmi:
20:51 James Caros: mnie to obojetne
20:51 James Caros: ;p
20:51 ******: xD
20:51 ******: Czemu wybuchla wojna?
20:56 James Caros: sorki
20:57 James Caros: kolacje jadlem
20:57 James Caros: ;p
20:57 ******: xD
20:57 James Caros: juz ci napisze
20:57 James Caros: powod jest prosty
20:57 ******: ok
20:58 James Caros: wojna wybuchla by predzej czy pozniej
20:58 James Caros: ale my za szybko expilismy
20:58 ******: no tia
20:58 ******: ale cos dokladniej
20:58 James Caros: i odwlekanie dzialalo na nasza korzysc
20:58 James Caros: wiec szukali ostatnio pretekstow
20:58 ******: dusk~~ sie balo ze ich przegonicie
20:58 James Caros: z jakichs noob powodow chcieli od naszych kase scaigac
20:59 James Caros: wiec przy 1 z takich atakow skonczylo sie gadanie i zaczelo dzialanie;p
20:59 ******: ok Thx
20:59 ******: powodzenia w Wojnie
20:59 James Caros: np
20:59 James Caros: ;p
te ** to mój Name
ŻyCZE POWODZENIA SUNBLADE W WOJNIE DO BOJU:cup:
Dzis
ZA 2 Dedy nackers'a
Nackers się zjarał? Chleb powszedni :)
Bjoern Shu
24-05-2006, 02:15
@up chciales powiedziec Noobnew owner który offeruje 7 lvlowe wandy na trade..
Masywny_Titania
24-05-2006, 13:58
Pwn3d:P
10 znakow:)
@Bjoern
Niczym się nie różnią, psycha zjechana przez ziółko =)
Bjoern Shu
24-05-2006, 17:54
@Bjoern
Niczym się nie różnią, psycha zjechana przez ziółko =)
Nah 12 letnie dzieciaki nie jarają(?)
mmistrzu-1
24-05-2006, 19:32
Wojna się toczy między dusk i sunblade, sorki sunblade legends(na to samo wychodzi).W rzeczywistości jej nie ma , nie wiem czym ludzie się tak podniecają.
Jak narazie obie gildie rekrutują nowych playerów. Ja osobiście sądzę , że lepsi ludzie są w sunblade przynajmniej z nimi pogadać można i jak wejdziesz komuś na expowisko to nie wrzeszczy na ciebie takimi tekstami;Won psie!Ku..,Kurw.., wypier.. stąd! itd.(na takie teksty natrafiłem przechodząc np. przez poh, albo wychodząc po logu z dwarf mines)(oczywiście nie wszycy tak się zachowują) Życzę wszystkim powodzenia w zbliżającej się wojnie:) i tyle.
Pozostanę anonimowym graczem, ale można mnie spotkać w carlin.
zal mi Spoxstera +xSpoxster+
Nah 12 letnie dzieciaki nie jarają(?)
"Jak nie jak tak?"
Masywny_Titania
24-05-2006, 23:33
Omg... chlopaki wiem ze chcecie podyskutowac na tym forum, ale widze klotnie w powietrzu;) dajcie sobie spokoj, pelna kultura;)
Grzesiex
25-05-2006, 07:47
to temat o furorze, nie o tym, czy 12 letnie dzieci palą cokolwiek. to jest ich i ich rodziców sprawa. koniec tematu, ok?
to temat o furorze, nie o tym, czy 12 letnie dzieci palą cokolwiek. to jest ich i ich rodziców sprawa. koniec tematu, ok?
wiesz jak zjarasz blanta i siedziesz do kompa wlogujesz sie na furorce tio jednak sprawa tego forum;)
Belkotka
25-05-2006, 08:58
B)
Nierozumiem dlaczego Sunbalde Legends i Duskiness nieumowia sie na oficjalne Open Battle.8o
Uwazam ze open battle powinno sie rozpoczac np. w sobote kiedy wiekszosc osob bedzie mogla byc online.:]
Open Battle jest najlepszym rozwiazaniem tej wojny :evul:
Niech wygraja najlepsi :cup:
kostooch
25-05-2006, 13:39
Da sie zalatwic;D
hyhy Nack nr1 uciekal przed banda 10-20lvlowcow z Carlin do AB:D
Widze ze dzisiaj sie mscil i juz sobie rsa wbil szkoda ze nie na tym kim trzeba
@kostooch
Skoro jestes taki pewny naszej porazki i jak ujoles to troche postow wyzej tym ze my mamy problemy a ty sobie spokojnie grasz new charem dlaczego nie podasz swojego name, czyzbys sie bal ze banda noobow z Sunblade moze ci zrobic male lanie?;p
A co do zlodziejstwa Caltusa, kazdy kto dochodzil do Sun znal zasady, jak ci sie nie podbalo to won, kto je lamal konczyl jak ty, a o rzeczach o ktorych masz blade pojecie jak cele na jakie poszla ta kasa lepiej sie nie wypowiadaj a nie osmieszaj na forum.
Odpowiem jak Caltus - nie jestem frajerem, nicka nie podam - nie mam zamiaru znowu sie z wami uzerac. Poszedlem swoja droga, wy swoja. A skonczylem jak skonczylem - powod mojego hunta sobie sami wymysliliscie, nie wnikam w szczegoly.
Co do wojny stoje za Sunblade.
A co do Kostooch'a to jakbys zdobyl Jego nick James, moglbym sie z nim pobawic ^^
PS. Możecie mnie komentować, krytykować, ubliżać mi, ale wiedzcie - mam to naprawde głęboko w... wiecie gdzie.
Omg...
Masywny_Titania
25-05-2006, 13:53
A co wam kostooch przeszkadza? Wyraza swoje zdanie na forum jak kazdy inny, postac stracil juz wiec po co sie rozdrabniac? Mial hunta, nowego chara zrobil, nie miesza sie w te sprawy i jest git:)
B)
Nierozumiem dlaczego Sunbalde Legends i Duskiness nieumowia sie na oficjalne Open Battle.8o
Uwazam ze open battle powinno sie rozpoczac np. w sobote kiedy wiekszosc osob bedzie mogla byc online.:]
Open Battle jest najlepszym rozwiazaniem tej wojny :evul:
Niech wygraja najlepsi :cup:
Juz dwukrotnie mialo miejsce open battle.Oba Sunbalde~ przegralo.
Dusk~ wychodzilo z propozycjami kolejnych ale "legendy" chyba sie juz wypalily :baby:
wiesz jak zjarasz blanta i siedziesz do kompa wlogujesz sie na furorce tio jednak sprawa tego forum;)
i będąc zjaranym wbijesz podczas wojny(w ktorej ucestniczysz) rs'a na n00bach to tez sprawa serwera ;>
Chyba opadło ciśnienie na wojnie ostatnio cisza na horyzoncie.Mam nadzieje że to cisza przed Burzą. SUNBLADE ROX ^.-
:cup:
Nom Thx za wywiad Smerfu.Mam nadzieje że czas pokaże że Sunblade jest the Best!!. p.s. jakbyś miał kogos chetnego na wywiad to odpisz ;)
Lord Asmor
25-05-2006, 20:40
Mam Prośbę Przy najbliższej walce prosze nagrajcie Filmik wyszła nowa TibiCam wiec mozna to zrobić zgóry Thx :P
Katrila wyszla z wojny.
Gl Sunblade~.
Lord Asmor
25-05-2006, 20:46
Wyszla z Wojny tzn nie bedzie już walczyc?
Bjoern Shu
25-05-2006, 22:05
kto wie........
No nie bedzie.
Na forum Taifun zrobil rospiske kto ile musi zaplacic aby swobodnie pograc :)
z tego co widze to wlasnie wojna zakonczyla sie kleska sunblade(a raczej "przymusowa darowizna" dla dus~)... dzis widzialem jak imargam i saniol chcieli od Kolek el'Baq MPA jako kare za niestosowne zachowanie....
tak tak taifun oby tak dalej a gwarantuje ze sytuacja z julery sie powtuzy....skonczysz jak setzer..i tez polecisz..on tez strugal cwaniaka....
....chodz moze nie wszyscy zaplaca i beda kontynuowac walke 'snake atack'....zawsze to cos....
kostooch
26-05-2006, 03:01
Tyle, ze Setzer dostal bana za acc sharing.
---edited:
z Sun wyszedl rowniez Axemaster i Anaboll.
Yakapushi Mastah
May 26 2006, 03:02:06 CET Killed at Level 127 by Caltus
Caltus:
"Yakapushi pozyczyc ci ssa? Wy chieliscie wojne wygrac? heh z czym do ludzi..."
Veltaxio
26-05-2006, 09:41
"Yakapushi pozyczyc ci ssa? Wy chieliscie wojne wygrac? heh z czym do ludzi..."
true xD
mam nadzieje ze caltus zabil yaka~ przypadkowo a nie za to ze chcial normalnie grac ...
Cya in tibia
Masywny_Titania
26-05-2006, 10:10
Juz po herbacie?:P Mam nadzieje ze nie;)
Here are individual payments for Sunblade Legends:
Caltus - 300k
Darshil - 350k
James Caros - 300k
Pavodi - 400k
Sendrius - 300k
Yakapushi Mastah - 300k
Barles Karste - 250k
Comandor Bloker - 150k
Doon'Juan - 400k
Draverik - 600k
Ganvin Cell - 150k
Gremar - 400k
Grze'cho - 200k
Kolek el'Baq - 500k
Laen Loys - 250k
Muhhi - 150k
Neanon - 150k
Noomythien - 150k
Pasterz the Swordmaster - 300k
Sindubia - 250k
Spaaw - 400k
Stigandi - 250k
Taurey - 150k
Valke Allar - 150k
Verbatov - 250k
Wayne'Braveheart - 200k
Yeebak - 300k
Yenx - 250k
Yubov - free*
Anaboll - 600k
Pasterz the Axemaster - 600k
Nevol - 400k
You've obtained one more chance, therefore use it wisely.
If you decided to pay, post here or message me in-game.
* - 1 week to raise money
Signed,
Taifun
P.S. Caltus masz racje nie pozwól żeby opuscił ich Duch walki .
P.S. Sunblade do Boju!!!!!!!!
Spytałem sie Taifuna i to co mi powiedział
10:34 Taifun Devilry: Tak tez ide na nowego serwa.
Wedug mnie sie taif~~ na new servie nie pograsz dużo moich Rl friends idzie tam i to nie sa Nóóby a mają do ciebie duży żal więc Nie Zrobisz na nim Kariery.
P.S.
a za to że na furora musiałem ci płacic to tego tesz ci nie odpuszcze.X(
Jestes konkretnym debilem:D
Az nie moge wyjść z podziwu że w to uwierzyłeś:o
Jak wyjdzie new serv to podasz nick i zobaczymy kto nie pogra :)
Pzdro dla Dusk~
The true warriors:)
Wedug mnie sie taif~~ na new servie nie pograsz dużo moich Rl friends idzie tam i to nie sa Nóóby a mają do ciebie duży żal więc Nie Zrobisz na nim Kariery.
P.S.
lol?.........
Masywny_Titania
26-05-2006, 17:12
Na wakacyjne servy idzie multum osob zawsze, m.in slyszalem o kilku ekipach z titanii, aldory, aurei i furory... nie mowiac o nowych servach takich jak kyra, xerena...wiec nie ma co sie odgrazac bo robi to kazdy; a o tym kto bedzie panowal new servami to rozstrzygnie czas i wojny:)
Jestes konkretnym debilem
Az nie moge wyjść z podziwu że w to uwierzyłeś
Jak wyjdzie new serv to podasz nick i zobaczymy kto nie pogra
Pzdro dla Dusk~
The true warriors
Jeśli ktoś jest tutaj Debilem to może ty. Ten Temat ma być kulutarnym i nie wprowdadzaj takiej atmosfery jaką być może masz w .......
Nie wiem ale jaki jest sens iść na nwe serva skoro ma się 205 lvl Ms.
Masywny_Titania
26-05-2006, 18:06
Nudy?:P
(10 znakow;))
Veltaxio
26-05-2006, 18:35
kulutarnym
Przepraszam bardzo ale kulutarny to ja jestem :)
Sunblade zaczynaja odchodzic.
Cya on new worlds~
Bjoern Shu
26-05-2006, 18:41
az mi sie przypomnialo jak Imarg miales 8 lvl ja wtedy jakims palkiem pekowalem =D
stare czasy kiedy stalo sie pod dp i udawalo afk po czym ubijalo 10 yellow skulli
Ehh stara dobra Furora xD
do Imargama wiem ze jestes kultularny. ale jakis typek to złowrogą atmosfera wprowadza. NoN PVP ROX ^.-
Bjoern Shu
26-05-2006, 19:06
do Imargama wiem ze jestes kultularny. ale jakis typek to złowrogą atmosfera wprowadza. NoN PVP ROX ^.-
ahhahaha can I be kultularny too???? blz???
nie moge z wami xD
Masywny_Titania
26-05-2006, 19:22
Omg...
A wracajac do tematu...
Wojna staje sie dla Sunblade coraz bardziej niemozliwa do wygrania ;(
Skonczy sie na tym ze:
A: Ci co moga sie wyplaca, nie wiem co duss z tym zrobia/czesc bedzie czekac na new server...
B:Sunblade bedzie stosowalo metode pojedynczych fragow, co na dluzsza mete moze cos zdziala:P
Przepraszam bardzo ale kulutarny to ja jestem :)
Sunblade zaczynaja odchodzic.
Cya on new worlds~
Imargam czyżbyś się wybierał na nowy server :baby:
Hehe Powodzenia 8o
Spotkamy się jak tak tam napewno :evul:
//Your Chris
Bjoern Shu
26-05-2006, 21:54
@up
jemu chodzilo o to ze Sunblade pojdzie na new :p
Imargam czyżbyś się wybierał na nowy server :baby:
Hehe Powodzenia 8o
Spotkamy się jak tak tam napewno :evul:
//Your Chris
Next please
P.S.
.... chyba Furory ;p
We have founded brand new guild ! We are allied with Duskiness and we are recruting new players, min lvl is 85 Join us !
Śmiać się czy płakać? ... rotfl&lmao
kostooch
27-05-2006, 09:08
@up:
Klania sie zrozumienie takich slowek, jak np. ironia, sarkazm.
Darshil mianowany liderem Sunblade Legends, duzo ludzi odeszlo (miedzy innymi James, wiec moze jednak zrobi 100 ED).
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1246017 - rozjebalo mnie to na maksa - jakis inteligent zostawil na uhmakerze sca bez aola, uhmaker padl, a sca ktos sobie przywlaszczyl xd.
Masywny_Titania
27-05-2006, 16:51
No comment plx?:P
A co do wojny to Sunblade naprawde mialo (jakies) szanse zeby ja wygrac ;|...
No coz na nastepnym new servie bedzie nastepne Sunblade...
Fynnhie Elloth
27-05-2006, 17:08
No comment plx?:P
A co do wojny to Sunblade naprawde mialo (jakies) szanse zeby ja wygrac ;|...
No coz na nastepnym new servie bedzie nastepne Sunblade...
Caltus po jednej przegranej walce mówi że to nie ma sensu, furora to zjebany świat, że mamy szanse na nowym serverze itp. Z takim liderem ciężko wygrywać...
Turon De'Galx
27-05-2006, 19:08
Lidera można było zmienić i walczyć dalej ...
Co prawda zawiodłem sie na Caltusie gdyż jak grałem na początku Furory to musze przyznać, że mi imponował. Sposób w jaki rekrutował ludzi, treningi PvP i zarządzanie gildią były imponujące. Ludzi których znałem z Sunblade mówiło w samych superlatywach o gildii.
Dużo można było jeszcze zrobić w tej wojnie, zwłaszcza gdyż w Sunblade było bardzo dużo dobrych sorców i palków.
Mam nadzieje, że na nowych serwach pójdzie lepiej i Sunblade nie zostanie zapomniane ...
Legends Never Die...
GL
Caltus po jednej przegranej walce mówi że to nie ma sensu, furora to zuwielbiam jeść bananyany świat, że mamy szanse na nowym serverze itp. Z takim liderem ciężko wygrywać...
Jeśli Za porażke winisz Lidera jesteś taki odważny. to czemu nie podales sojego Name.Sunblade miało szanse ale za dużo ludzi odszedło od nich w najważniejszym momencie Wojny.Nie płacił bym okupu Duskiness bo wtedy gdy wybuchnie now wojna bede mieli w c**j kasy na runy itd.
Snake Atacak go!!
Bjoern Shu
27-05-2006, 19:28
Taifun dostanie bana/delete i to samo stanie sie z duskami 70% odejdzie..
trzeba tylko poczekac :o
najlepszym przykladem jest Setzer ^^ co prawda ban za trading ale coz
All cheaters will burn in hell :evul:
Fynnhie Elloth
27-05-2006, 20:07
Lidera można było zmienić i walczyć dalej ...
Co prawda zawiodłem sie na Caltusie gdyż jak grałem na początku Furory to musze przyznać, że mi imponował. Sposób w jaki rekrutował ludzi, treningi PvP i zarządzanie gildią były imponujące. Ludzi których znałem z Sunblade mówiło w samych superlatywach o gildii.
Dużo można było jeszcze zrobić w tej wojnie, zwłaszcza gdyż w Sunblade było bardzo dużo dobrych sorców i palków.
GL
No bo Caltus jest dobrym liderem jeśli wszystko jest ok. Na wojnie z weed forever też oddał liderowanie Jamesowi(który tego nie przyjął) kiedy Sunblade przegrywało, a jak wygrali z pomocą Taifuna to wszystko było ok i pozostał na stanowisku...
P.S.
Ale jestes naiwny az mi cie zal tak centralnie:
Taifun wbil 200 lvl w 8 miesiecy.
szczerze mowiac to w twoje lvlowanie tak mocno nie wierze.
a jak znam zycie, jak sie postawisz do wyzszego lvla to dostaniesz sdka i po zupie.
innymi slowy- nie kozacz!
No bo Caltus jest dobrym liderem jeśli wszystko jest ok. Na wojnie z weed forever też oddał liderowanie Jamesowi(który tego nie przyjął) kiedy Sunblade przegrywało, a jak wygrali z pomocą Taifuna to wszystko było ok i pozostał na stanowisku...
Jak nie wiesz o co chodzi to daruj sobie komentarze, nie jest tu liderem
bo ma na tym samym koncie innego chara ktorym jest liderem na innym serwie.
Lidera zdawal czasami, nie tylko podczas war bo w przeciwienstwie do 90% populacji tej gry nie jest dzieciakiem tylko ustatkowana osoba ktora ma prace i zycie, i nie moze siedziec po 24h przed kompem wiec powieza te funkcje innej aktywnej osobie.
hehe kostooch jak czytam twoje posty poprawiasz mi humor, Sunblade jest be a dobrze pamietam czasy w ktorych sie podlizywales zeby dojsc=]
Nie dziwie sie ze forum Furory jest tak malo aktywne, na tibia.com bo 3/4 nie zna angielskiego wiec nie ma tam czego szukac a na tibia.pl ciagle sie kluci 10 osob i tylko wytrwali przedzieraja sie przez ten spam sfrutrowanych dzieciakow bluzgajaych sie nawzajem.
Bjoern Shu
27-05-2006, 21:41
Jak nie wiesz o co chodzi to daruj sobie komentarze, nie jest tu liderem
bo ma na tym samym koncie innego chara ktorym jest liderem na innym serwie.
Lidera zdawal czasami, nie tylko podczas war bo w przeciwienstwie do 90% populacji tej gry nie jest dzieciakiem tylko ustatkowana osoba ktora ma prace i zycie, i nie moze siedziec po 24h przed kompem wiec powieza te funkcje innej aktywnej osobie.
hehe kostooch jak czytam twoje posty poprawiasz mi humor, Sunblade jest be a dobrze pamietam czasy w ktorych sie podlizywales zeby dojsc=]
Nie dziwie sie ze forum Furory jest tak malo aktywne, na tibia.com bo 3/4 nie zna angielskiego wiec nie ma tam czego szukac a na tibia.pl ciagle sie kluci 10 osob i tylko wytrwali przedzieraja sie przez ten spam sfrutrowanych dzieciakow bluzgajaych sie nawzajem.
Powiedz im, ze mnie kochasz!!!!!!! xD
btw. Imargam to prawda ze Zwidek to twoj rl tata ?:o
"real father to imargam" w komencie?XD
@up
Zwidek to duzoooooooo mlodszy brat Imargama:p ma cos z 10 lat ;p jak byscie go na teamspeaku uslyszeli to LOL:D OwN3D! Jak go bodajze Gremar bil i Pavodi to darl sie tak ze musialem sluchawki zdjac bo by mi bebenki popenkaly od jego piskliwego glosu xD
Ave.
@up
Zwidek to duzoooooooo mlodszy brat Imargama:p ma cos z 10 lat ;p jak byscie go na teamspeaku uslyszeli to LOL:D OwN3D! Jak go bodajze Gremar bil i Pavodi to darl sie tak ze musialem sluchawki zdjac bo by mi bebenki popenkaly od jego piskliwego glosu xD
Ave.
ahahahahhaha a mnie na tsie slyszeliscie? trez podobno niezla polewka xd
kostooch
28-05-2006, 11:43
Jasne. Zawsze o tym marzylem.
Bjoern Shu
28-05-2006, 13:12
May 28 2006, 10:32:47 CET Killed at Level 64 by Glar
and by Imargam
May 28 2006, 10:18:45 CET Killed at Level 65 by Glar
and by Merlin of Furora
May 28 2006, 10:18:23 CET Killed at Level 67 by Imargam
and by Van Liden
May 28 2006, 10:18:04 CET Killed at Level 69 by Imargam
and by Vick Minos
May 28 2006, 10:17:47 CET Killed at Level 70 by Vick Minos
and by Caponeq
May 28 2006, 10:17:18 CET Killed at Level 72 by Vick Minos
May 28 2006, 10:16:38 CET Killed at Level 74 by Caponeq
and by Van Liden
May 28 2006, 10:15:47 CET Killed at Level 75 by Zwidek
and by Caponeq
May 28 2006, 10:15:22 CET Killed at Level 77 by Czipsu
and by Sasho Pansa
May 28 2006, 10:14:37 CET Killed at Level 79 by Czipsu
and by Van Liden
May 28 2006, 10:12:59 CET Killed at Level 81 by Van Liden
and by Sasho Pansa
May 28 2006, 10:11:00 CET Killed at Level 82 by Van Liden
and by Sasho Pansa
Nevol chara sprzedales?
Fynnhie Elloth
28-05-2006, 13:12
Też to pamietam, miłe czasy :P
Wyjąłeś mi to z ust.
Zwidek byl owned by me na 30~ lvlu :>
Jakby co to mam film :D
kostooch
28-05-2006, 17:10
Wracajac do mojego rzekomego podlizywania sie - moja rekrutacja do Sunblade wygladala nastepujaco: zapytalem sie Caltusa/Jamesa (dokladnie nie pamietam), czy moge wstapic do Sunblade. Zgodzili sie, poszedlem do Akademii, po tygodniu wybrali mnie i Pizaro do Sun.
Widac dobrze lizalem dupe noobom z Akademii!
@up
W sumie to ciebie do tego sunblade na przymus wzieli.
off top (nie bijcie blx ; pp)
http://www.photoblog.pl/fotoblog.php?u=killerpilze&fid=833780
to jest strona klientki odemnie ze szkoly przeczytajcie komentarze to pi*rdolniecie ; D (ja to kapucha)
Na furorce zycie wrze x]
20:16 Laaco: exevo can flam
:]
20:23 Hantaro'Bolter: SPRZEDAM TA POSTAC! 38 RP! 28 DNI PACC! SKILE 13 M LVL 33% DO 14, 79 DIST 40% DO 80! DOMEK W VENORE! 13 SQM!POSTAC BEZ EQ LUB Z B ROBEM I C LEGSAMI JEZLI CENA PRZEKROCZY 170K!
>.<
Fynnhie Elloth
29-05-2006, 18:32
Zwidek byl owned by me na 30~ lvlu :>
Jakby co to mam film :D
Good job:D
Masywny_Titania
29-05-2006, 18:35
yyyyy no noody na furorze...
Wojna miala zmienic ten serv, a po niej nawet nie ma co na forum pisac:D
No to zaczynamy dyskusje:P
Kto idzie na new serv reka do gory:P
_/
Ja także wybieram sie na nowe servery : )
Se ya on new serv ;^)
@topic:
faktycznie nudy na furorce nie loguje sie juz tam prawie : - D a jak sie juz zaloguje to pekuje : D
Ja ide na new server czekam z ...;(
Gravestone Fighter
29-05-2006, 21:11
Nie podniecjcie si.e tak, bo serwy prawdopodobnie bedą non-pvp :P:P:P
Bjoern Shu
29-05-2006, 22:31
taaa wszyscy maja ekipy na new
a takich ekip jest duuuuuuuzo =D
Masywny_Titania
29-05-2006, 23:17
Omg od razu ile odpowiedzi;D
A co do tego kto bedzie rzadzil to sie nie podniecajcie, ekipy przychodza i odchodza, a kto naprawde bedzie rzadzil, czas pokaze;)
ja stawiam na server czysto szwedzki ;s furora polska xerena polsko/szwedzka to teraz nastąpi szwedzka expansja ;> gdzies w koncu musza grac ; D
ja stawiam na server czysto szwedzki ;s furora polska xerena polsko/szwedzka to teraz nastąpi szwedzka expansja ;> gdzies w koncu musza grac ; D
skreślasz tak bez powodu pałer-gej_merów? tyle nobqw idzie na new takie MOCNE ekipy mają :S
Jeden będzie polski for sure ;)
Ekhem.... oni nie musza wiecej swiatow zdobywac XD Tyle juz zdobyli ze maja gdzie grac:3
Najwiecej jednak to jest Polakow takich wedrujacych po przegranych wojnach:<.
Kijancza
30-05-2006, 05:36
03:42 Shelgor: Ratillt Skillin with macro (afk) in desert please check him.....
03:42 Please wait patiently for a gamemaster to reply.
03:53 Gamemaster: banned, ty
03:53 Your request has been closed.
Najpierw go troszki po desercie szukalem ale ukryl sie dobrze skubaniutki.
Ratillt juz ukryl info o koncie no ale ja jeszcze zlapalem pewien napis :P
=====
Banished: until Jun 29 2006, 03:53:00 CET because of macro use
=====
Ratillt Zycze ci 200skilla!!! No ale to za miecha xP
Cya xP
03:42 Shelgor: Ratillt Skillin with macro (afk) in desert please check him.....
03:42 Please wait patiently for a gamemaster to reply.
03:53 Gamemaster: banned, ty
03:53 Your request has been closed.
Najpierw go troszki po desercie szukalem ale ukryl sie dobrze skubaniutki.
Ratillt juz ukryl info o koncie no ale ja jeszcze zlapalem pewien napis :P
=====
Banished: until Jun 29 2006, 03:53:00 CET because of macro use
=====
Ratillt Zycze ci 200skilla!!! No ale to za miecha xP
Cya xP
Gratz :D Trzeba jeszcze było poprosić GMa zebyś mógł go najpierw zabić :P
Ekhem.... oni nie musza wiecej swiatow zdobywac XD Tyle juz zdobyli ze maja gdzie grac:3
Najwiecej jednak to jest Polakow takich wedrujacych po przegranych wojnach:<.
ale na czesci serverow (np. hiberna) sami siebie wymiotli ;P
Masywny_Titania
30-05-2006, 12:48
skreślasz tak bez powodu pałer-gej_merów? tyle nobqw idzie na new takie MOCNE ekipy mają :S
Omg kazdy mowi ze ma mocna ekipe i potem c*** z tego wychodzi-.-
O tym nie zadecyduje durne gadanie tylko PG na poczatku serverow:)
Omg kazdy mowi ze ma mocna ekipe i potem c*** z tego wychodzi-.-
O tym nie zadecyduje durne gadanie tylko PG na poczatku serverow:)
Nie tylko PG ale takze zgranie tej ekipyxDDDDD : - )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.