Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Furory (new)!
Novacainee
24-02-2007, 16:09
@MIstrzunio
Takie coś to możesz se do dupy wcisnąć...
@nir
Czas pokaze :) Obiecuje Ci ze jeszcze bedzie glosno
Plebeliusz
24-02-2007, 16:22
@Nirt
Pewnie zrobiles dzis tego PoI questa dlatego powiedz mi czemu zostawiliscie tyle osob przed czyszczeniem doslownie ostatniego pokoju i polezliscie po nagrody wszyscy? Wiec nie pierdol chociaz ze "wystarczylo sluchac instrukcji i robic tak jak mowicie" bo widac jak to sie dla paru osob skonczylo..
@up
Swiete slowa czas przyjdzie na kazdego.
@Nirt
Pewnie zrobiles dzis tego PoI questa dlatego powiedz mi czemu zostawiliscie tyle osob przed czyszczeniem doslownie ostatniego pokoju i polezliscie po nagrody wszyscy? Wiec nie pierdol chociaz ze "wystarczylo sluchac instrukcji i robic tak jak mowicie" bo widac jak to sie dla paru osob skonczylo..
Wystarczylo czytac channel ktory zostal zalozony specjalnie na tego questa a tam byly wszystkie instrukcje.
@Rodri
Czas pokaze :)
Ale nie badz zbyt pewny siebie :)
Dusk~ caly czas rosnie w sile..
Mistrzunio_II
24-02-2007, 16:56
O jakiej sile mowisz ?:> Polowa serva ma dosc taifa i calych Dusk'ow
Viexorinio
24-02-2007, 18:00
A drugie pół dość Imargama i Zwidka :)
personanongrata
24-02-2007, 19:06
Nird ma racje to jest koniec vision , wypalili sie jedyne co moga tera zrobic to placic ...
Zwyciestwo duskiness jest juz tylko kwestia czasu ale jakby nie patrzec to sadzilem ze taifun i jego slugi szybciej zalatwia vision , niestety pomylilem sie i rebelia sie skonczyla po 3 miesiacach ...
Szacunek dla ludzi ktorzy maja wyjebane w postacie i sa gotowi ryzykowac strate ich
Co do questa jeszcze raz mowie tragedia ... jak mozna zostawic ziomkow na smierc , dobrze ze chociaz zull dal rade na mc xd
Pamietajcie Vision przeszliscie juz do histori bo polozyliscie taifuna sadze ze dlugo nikt waszego fraga nie przebije ....
Vision dziala jak jedno cialo jeden umysl duski natomiast dzialaja przez 1 cialo i 1 umysl a mianowicie taifa (podzielmy ich na 2 XD)8o 8o 8o 8o 8o
Novacainee
24-02-2007, 19:11
"Lepsze jest stado baranów prowadzone przez lwa, Niż stado lwów prowadzone przez barana"
Jednak okazało się nieprawdą...
Brzydki Peker
24-02-2007, 20:07
Tez znam malpke ale nie z RLa. To jest spoko koleś, chcial zrobić quest po prostu. A to że go zabili udowodniło że są ludźmi bez honoru.
Pzdr
Góral N@@b
Nigdy tu nie pisalem ale wczoraj bylem na qlescie i to co taifun z robil bylo karygodne ,kilka osob zostalo zle poprowadzone i nie doszly do 1 trona i z tego co wiem byl wsrod nich Dutka Plutka <rl taifa> a ten sie odwrocil i nie pomogl tym kilku osobom Z tego co wiem Dutka zabil sie specjalnie i olał ten server traktuj taifun dalej tak rl ziomkow zajdziesz daleko....
Cyrillus
24-02-2007, 20:30
Po prostu padaly osoby ktory nie kumaly co sie do nich mowilo
powiedz mi dlaczego pewna grupka osob (byl w niej magrami) nie zrobili 2 tronu? a potworki sie "Zrespily" to wina osob ktore szly? na koncu? a potem niestety popadali... wiec nie pier~ ze taif "opiekowal" sie wszystkimi...
Tak samo padl Dre'furora i co taif zrobiles zeby mu pomoc? tak wlasnie traktujesz swoich ludzi zawsze bylem w tej war neutral ale teraz wiem jak wygracie ten war napewno zmienie serv
@Cyrillus
Nie opiekowal sie wszystkimi.
Wydaje mi sie ze bylo to spowodowane niepodporzadkowywaniem sie poszczegolnych jednostek ktore destruktywnie wplywaly na caly team.
adrianeczeqq
24-02-2007, 21:26
Pamietajcie Vision przeszliscie juz do histori bo polozyliscie taifuna sadze ze dlugo nikt waszego fraga nie przebije ....
A mógłbym przysiąc że historycznym fragiem było zabicie seromontisa, który miał prawie 3 razy więcej hp:baby:
@Nirt
Dlaczego wszystkich krytykujesz? Wszyskich poprawiasz etc.
Pokaż swoją twarz...
dziwne ze nie padlem, gralem na laptopie xD
a tu 3 hell fightery solo >.<, trapa mialem
http://i85.photobucket.com/albums/k72/spaaw/1-2.jpg
dajcie jakies screeny or wmv =(
Nigdy tu nie pisalem ale wczoraj bylem na qlescie i to co taifun z robil bylo karygodne ,kilka osob zostalo zle poprowadzone i nie doszly do 1 trona i z tego co wiem byl wsrod nich Dutka Plutka <rl taifa> a ten sie odwrocil i nie pomogl tym kilku osobom Z tego co wiem Dutka zabil sie specjalnie i olał ten server traktuj taifun dalej tak rl ziomkow zajdziesz daleko....
Nieporozumieniem bylo branie na quest 80 osob ktore lecialy przed siebie na pale, z 10 deadow podczas tego questu zostalo zrobione w czasie w ktorym all byli w roomie bez monserow! tylko chcieli sobie pozwiedzac co jest w roznych tp.
Quest idealnie przeprowadzony nie byl, czesc osob sie pogubilo ale nie sadze ze sam lepiej bys przeprowadzil taka bande ludzi.
sallceson
24-02-2007, 22:32
to kiedy idzie 2 ekpa zeby ludzi tacy jak charnosi, fenix, czipsu zrobili swoje? :)
btw o ile sie nie myle to wlasnie charnosi mial dowodzic w quescie i moze gdyby nie jego szybko dead dla kilku osob byloby to lepsze :)
za 8 min sciagne film i zaczne ogladac :)
i nie dziwcie sie oburzenai tych ludzi ktorzy spedzili ~13h na quescie zeby potem pasc z powdou czyjejs winy (wogole cos dlugo ten quest na harmonii robili 1 raz w 7-8h a to duza roznica)
Tomasz1504
24-02-2007, 22:58
ja juz od dluzszego czasu tak czytam o tym quescie i nie wiem czy wy sie podniecacie, na harmoni Mateusz dragon wielki bierze szescioosobowa ekipe i ida na Pits of Inferno i jest git.A tu poszlo 80 osob!!!!!!(po jaka cholere tyle noobow sie tam pchalo) z czego wrocili jakies 20....... -.-
ja juz od dluzszego czasu tak czytam o tym quescie i nie wiem czy wy sie podniecacie, na harmoni Mateusz dragon wielki bierze szescioosobowa ekipe i ida na Pits of Inferno i jest git.A tu poszlo 80 osob!!!!!!(po jaka cholere tyle noobow sie tam pchalo) z czego wrocili jakies 20....... -.-
A nie widzisz kootasku różnicy między pvp a n-pvp. Zgadnij, na którym z servwów jest łatwiej: Harmonii czy Furorze? A poza tym masz pewność, że oni to w 6 zrobią? runki im się skończą, albo blocker wysiądzie i będzie DUPA! Pomyśl czasem, to na prawdę nie boli, zachęcam ludzi do myślenia !
Tomasz1504
24-02-2007, 23:11
tu masz kawalek wywiadu z MDW
TibiaBR.com: Harmonia to pierwszy świat, na którym wykonano Pits of Inferno Quest. Co sądzisz o tych nowych lochach?
Mateusz: Są spoko. Szkoda, że nie można tam expić. Dla najlepszych graczy Harmonii (Achon Elaw, Herganon, Kiryh, Pancras Dragonheart, Sorcerer of the dark age i ja) nie jest to już wyzwaniem odkąd wykonaliśmy tego questa 3 razy i zamierzamy zrobić to jeszcze raz w następny weekend. Nasza szóstka z łatwością wykona wszystkie zadania i oczyści drogę do nich.
a tu masz link do calego wywiadu :)
http://hunted.pl/2007/02/24/mateusz-dragon-wielki-interviewed/#more-581
tu masz kawalek wywiadu z MDW
TibiaBR.com: Harmonia to pierwszy świat, na którym wykonano Pits of Inferno Quest. Co sądzisz o tych nowych lochach?
Mateusz: Są spoko. Szkoda, że nie można tam expić. Dla najlepszych graczy Harmonii (Achon Elaw, Herganon, Kiryh, Pancras Dragonheart, Sorcerer of the dark age i ja) nie jest to już wyzwaniem odkąd wykonaliśmy tego questa 3 razy i zamierzamy zrobić to jeszcze raz w następny weekend. [B]Nasza szóstka z łatwością wykona wszystkie zadania i oczyści drogę do nich.
Zwracam honor :P
Street"Fighter
24-02-2007, 23:45
Tu nie o to chodzi czy by zrobili w 6 bo pewnie Taif Spaaw czipsu etc. zrobiliby toale o to by zarobic. Policzcie sobie 80 osob razy 100k od kazdego:) Pozatym Taif i reszta zuzyja wtedy mniej runy...
TibiaBR.com: Uważasz, że przez to iż Harmonia jest światem Non-PvP zdobywanie poziomów jest łatwiejsze?
Mateusz: Nie jest tak, na światach Non-PvP zdobywanie poziomów jest o wiele trudniejsze, ponieważ wielu ludzi może ci przeszkadzać i w żaden sposób nie możesz się temu przeciwstawić. Na światach PvP powiedziałbyś “Leave or hunted” i po sprawie.
To mi się najbardziej podobało ^^ akurat tam gdzie on expi ktoś mu przeszkadza =]
Hasu'gru
25-02-2007, 00:16
@Up a moim skromnym zdaniem ma duzo racji, moze obecnie to mu nikt nie przeszkadza, ale wczesniej ? MDW nie zawsze wozil sie 290 drutem ;) Ale z drugiej strony na pvp tez nie jest latwo.. dead nawet za nic mozna zaliczyc np. bo ktos potrzebuj kasy na war.. albo bo nie gra na servie i stwierdzi ze chce sie pobawic i pk..
Wracajac do tematu, to moje zdanie jest takie ze bylo zdecydowanie zaduzo osob.. 80 osob ? Czy kto kolwiek z was widzial kiedykolwiek tyle osob na ekranie ? W 4 kratkowym korytarzu ? Nad taka banda nie da sie zapanowac.. To pewne. Doprowadzilo to do duzego zamieszania co sie rowna wielu dead.. Pare dead bylo pewnie tez z powodu zlej organizacji.. ale szczerze ? Taifuna bym o nic w nie oskarrzal.. on nic nie zawinil.. zastanowcie sie, czy jakbyscie wy byli w nieznanym wam miejscu, gdzie mozna dosc latwo pasc.. zajmowalibyscie sie soba ? Czy moze nianczeniem, liczeniem i pilnowaniem skladu 80 osob ? ;)
no to koniec wykladu :P
Plebeliusz
25-02-2007, 00:48
@Cyrillus
Nie opiekowal sie wszystkimi.
Wydaje mi sie ze bylo to spowodowane niepodporzadkowywaniem sie poszczegolnych jednostek ktore destruktywnie wplywaly na caly team.
haha "destruktywnie wplywaly na caly team" nie miales juz co napisac wiec walnales taki text o dupie marynie, prawda jest taka ze taif olal tych co czekali na wyczysczenie pokoju i se polazl z reszta po nagrody. Co do channelu to wiele osob nie dostalo tam nawet inva chociaz prosili.
Krytykant
25-02-2007, 01:50
czepiacie się Taifuna ;/ lol i tu jest małe kuku taifun był tam tylko podstawowym shoterem on nie prowadził questa...
1. było trochę złej organizacji - mogli dać tym co są zieloni w temacie POI choćby linka wcześniej żeby oblukali co i jak takie tłumaczenie każdemu z kolei zjadało dużo czasu lecz człowiek myślący sam by się pofatygował na "eriga" np. filmiki jakieś mniej więcej żeby widzieli co i jak... chociaż jak tak dalej myśle to przychodzi mi do głowy pytanie czy oni umieją włączyć TibiCam?
a) jazdy przed kamieniami kolejka to kolejka ;/ to co robiliście to było dziecinne? głupie? - przecież wyraźnie i głośno tryku powiedział ile macie czasu na wejście... dopiero wasta gfb na was zrobiła luz w przejsciu
b) parodia w labiryncie z wpadaniem ;/ na pewno nie wina taifuna.. tylko waszej uwagi, było pisane co i jak krzyczane po 10 razy a ci dalej swoje "mam stanąć na parcel"
c) wchodzenie w tp żeby sprawdzić co za nim jest - parodia? głupota? a może poślizg? (TAIFUN nie zostawiaj mydła przed tp bo się ludzie ślizgaja o.O?)
d) dialogi strata czasu - ludzie takie trudne to było link był podany do dialogów Argon (przepraszam jak źle nick) cały czas latał i pomagał - GZ cierpliwości
2. Ze taifun zostawił ludzi miał dość chyba 13h? myślicie zaś że to Taifuna wina? nie wasza patrz punkt 1. podpunkt d)
tak po za tym wiecie co to 1 sqm? rozbieganie się.. tez wasz błąd
ps. fajnie tak na taifuna najechać - a może to z wami coś było nie tak?
Co do zabicia tych tam Malpkaa itd. w sumie obojętne mi to ale patrząc inaczej dlaczego by nie mieli zabić skoro byli pewni... vision robiło random pk na kumplach duss? Brawo?
CHCIAŁBYM PODZIĘKOWAĆ SPAAW'owi bez niego mogło się nie udać! (nice screen z hellami :)
[QUOTE=Nirt;1286153]@Ath~
Wiesz dlaczego padles?
Bo jestes noobem.Jak widzialem co wy robiliscie zaraz na poczatku samego questa to zal bylo czasu tracic na takich jak Ty.
Ja jestem noobem??Ani razu sie nie zgubilem i sam ustawialem tych noobow w kolejki gdy byla potrzeba a padlem juz po all zaliczonych tronach bo szanowni przywodcy zostawili nas i poszli sobie wziasc nagrody, wiec prosze ty sie nie udzielaj
@ 2up:
Brawo dla tego pana. Mam takie samo zdanie na ten temat ;)
nalewator
25-02-2007, 23:02
[QUOTE=Nirt;1286153]@Ath~
Wiesz dlaczego padles?
Bo jestes noobem.Jak widzialem co wy robiliscie zaraz na poczatku samego questa to zal bylo czasu tracic na takich jak Ty.
Ja jestem noobem??Ani razu sie nie zgubilem i sam ustawialem tych noobow w kolejki gdy byla potrzeba a padlem juz po all zaliczonych tronach bo szanowni przywodcy zostawili nas i poszli sobie wziasc nagrody, wiec prosze ty sie nie udzielaj
Tak sie napalili na nagrody, że zostawili kilka osob, z czego pare ludkow padlo...;/
Kuldan Azielmak
25-02-2007, 23:16
Wracajac do tematu, to moje zdanie jest takie ze bylo zdecydowanie zaduzo osob.. 80 osob ? Czy kto kolwiek z was widzial kiedykolwiek tyle osob na ekranie ? W 4 kratkowym korytarzu ? Nad taka banda nie da sie zapanowac.. To pewne. Doprowadzilo to do duzego zamieszania co sie rowna wielu dead.. Pare dead bylo pewnie tez z powodu zlej organizacji.. ale szczerze ? Taifuna bym o nic w nie oskarrzal.. on nic nie zawinil.. zastanowcie sie, czy jakbyscie wy byli w nieznanym wam miejscu, gdzie mozna dosc latwo pasc.. zajmowalibyscie sie soba ? Czy moze nianczeniem, liczeniem i pilnowaniem skladu 80 osob ? ;)
no to koniec wykladu :P
ahhahahauahahah xd
JA WIDZIAłEM TAK! TAK JA WIDZIAłEM !! :d NA REFUGIIIII.....
look it:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=118783&page=10
Wrzucam filmik z pkowania na furorze, ktore zakonczylo sie efektowym lecz nie trafionym UE czipsu oraz pierwszym SENSOWNYM fragiem sasho pansy,
Dodaje tez ze padl dzis patriarh'gru (chyba byl w ubikcji :)) a frag na maxie von variusie jest jego 2 zgonem dnia dzsiejszego :P
A tu fragment rozmowy z lexornesem, ktory godzine wczesniej straszyl nas swoim niezmiemskim pvp :O
22:54 Lexornes [71]: padlem przez glupote
22:54 Lexornes [71]: nie mnialem pz
22:54 Lexornes [71]: szedlem do kibla
22:55 Lexornes [71]: i wracalem
22:55 Lexornes [71]: i patrze wala mnie
22:55 Lexornes [71]: i mi sie strzalki pojebaly
22:55 Lexornes [71]: i wzielem do gory zamiast do dolu
22:55 Lexornes [71]: i padlem
22:55 Lexornes [71]: powaga redpekt dla was mam za ta akcje
22:56 Sephril [54]: u was cala gildia afkuje jak sie okaze ze padla? pewnie max von ~~ walnal map click i skoczyl z psem?
[/URL][url]http://www.rogepost.com/n/5978558782 (http://www.rogepost.com/n/5978558782)
Enjoy :P
...
Sasho Pancza Respect! (nick celowo zle napisany)
Wrzucam filmik z pkowania na furorze, ktore zakonczylo sie efektowym lecz nie trafionym UE czipsu oraz pierwszym SENSOWNYM fragiem sasho pansy,
Dodaje tez ze padl dzis patriarh'gru (chyba byl w ubikcji :)) a frag na maxie von variusie jest jego 2 zgonem dnia dzsiejszego :P
A tu fragment rozmowy z lexornesem, ktory godzine wczesniej straszyl nas swoim niezmiemskim pvp :O
22:56 Sephril [54]: u was cala gildia afkuje jak sie okaze ze padla? pewnie max von ~~ walnal map click i skoczyl z psem?
[/URL][url]http://www.rogepost.com/n/5978558782 (http://www.rogepost.com/n/5978558782)
...
rehost plx ...
NarroweQ
26-02-2007, 16:12
...
Jeżeli ty to Rodrigez Maximus to może zamieścisz filmik z dzisiaj rana z dc jak mnie w 5 goniliście i wam z deka nie wyszło?
ehuehue
Pewnie dlatego że nie byłem afk? :>
Taka prawda ze potrafi zabic tylko na AFK :<
Alfis Leon
26-02-2007, 19:35
Przedstawie wam bardzo ciekawe wydarzenie z furory xD A więc tak...Wchodze na cyce obok thais no i patrze pk no to uciekam bo miałem z 6 manasów no i tutaj szanowny pan Moczykij mnie blokuje...No posunęłem go i on za mną ja uciekam przyblokował mnie i zabił mnie jego super kumpel 26 lvl...przyczyna brak manasów :P Ale wiecie każdy 146 EK chce pomoć w zabiciu 26 lvl aby mieć dobry loot i kase, bo wiecie może chciał kupić kilka manasów tak z 3 czy 4...
Mówiłem, że ciekawa historia...ale troche szkoda typa :P
Ziperus Karste
Feb 26 2007, 15:16:18 CET Killed at Level 80 by Czipsu
pzdr.
nalewator
26-02-2007, 21:35
Ziperus Karste
pzdr.
pewnie za rl barlesa -.-
Viexorinio
26-02-2007, 22:19
@up
Noobchary Vision bija wszystkich Devilry za to że się znają z Taifunem -.-
nalewator
26-02-2007, 22:21
tych "devilry" jest duzo i zazwyczaj to nuby albo nub chary
o lol , kilka up
nie przejmuj się jeslimasz zamiar normalnie pograc to lepiej zmien swiat bo puki jest wojna spokojnie nie pograsz , a na koniec sie nie zapowiada :>
Viexorinio
26-02-2007, 22:23
@2up
Chcesz przykład? Durden Devilry.
Pall_Mall
26-02-2007, 22:49
@up
Tak ten przykład naprawde mnie powalił B)
Tylko ze jego zabiły jakieś noob chary gdzie ich lv nie przekracza powyżej 22 :D
Viexorinio
26-02-2007, 22:54
@up
No i co z tego ? Przecież wiadome że to noob chary Vision -.-
sallceson
26-02-2007, 23:21
@Pall_Mall
fajna sygnaturka :D tylko tam mialo byc "inwencje tworcza" :D
Ziperus Karste
pzdr.
Benka na siłke nie wpuścili, a może nie miał kasy na nią to poszedł sie wyżyć u*******ając typa, który liczy 100 ponad mniej... ale ten Czipsu ma wyjebane pvp... kto nie powie...
Tak, tak akurat Ty bijesz samych z wyższymi lvl od Ciebie. Musiał zabić 80 bo Ciebie nie było ;/ jestem ciekaw czy Ty byś go pokonał skoro masz takie świetne pvp. Poza tym niewiele jest osób które mają wyższe lvl niż Czipsu a tylko jedna z którą ma wojnę i to akurat go nie było, a więc skoro Ty jesteś taki dobry to idź i zabij jakiegoś 90+ z Duss. Bez obrazy
PozdrO
@up
ale dopierdoliles ... leze
mam ci powklejac jego fragi ?:>
Viexorinio
27-02-2007, 08:07
@up
Ubił kogoś solo ? Bez niczyjej pomocy ? -.-
@Barles
Vision mogłoby zakonczyc juz to gadanie na forum ze na POI wyjda(?) to tam to tu ze Dusk zycia nie maja...i wziac sie do roboty bo z kazdym dniem wasze slowa sa mniej wiarygodne......
Taka prawda ze Duskiness robi co chce zabija kogo chce i o ktorej porze ma ochote.Nie liczac juz expienia.
Ten Ziperus~ padl bo pkowal razem z teamem noob charow Vision.
Interesuje mnie czemu NW nie robi juz mass logow i nie atakuje... z tego co wiem to nawet Harcesh mowil ze nie opuszcza pz bo nie maja szans..
A byli tacy mocni.. :) moze cos sie wkoncu ruszy ;>
Tak miało być.. !
@up
ale dopierdoliles ... leze
mam ci powklejac jego fragi ?:>
Tak a najlepiej SOLO jak bije chociaż 80 lvl : ) Wklejaj czekam, tylko podkreślam wklej tylko te co zabił sam bez pomocy kolegów z Vision. Chyba będzie ich 0 :OO
@up
taka rozmowa z kolesiem ktory nie mial nawet 50 levelu w tej grze.... od kiedy to na wojne chodzi sie pojedynczo...nie no sorry moze ty wiesz lepiej polujac na 8 levelowcow na spawnie trolli
Mówiłem że będzie ich 0, a do tego jaki miałem lvl to się nie odzywaj bo Ty miałeś niższy odemnie o 9 lvl -.- Zresztą nie ważne taka kłótnia nie ma sensu naraA
Super_Stefan_PvP
27-02-2007, 14:50
Ja Jak Grałem Na Furorze To Wpizdu Widziałem Tych Charów Z Devilry Na Końcu
NóóBóstwo Się RoZwija
X(
@up
taka rozmowa z kolesiem ktory nie mial nawet 50 levelu w tej grze.... od kiedy to na wojne chodzi sie pojedynczo...nie no sorry moze ty wiesz lepiej polujac na 8 levelowcow na spawnie trolli
O ile mi wiadomo Czipsu jest w tej samej wojnie i jakos solo chodzi :o
@up
To samo chciałem powiedzieć ale zaraz by wyzwali od noobow ;p
Viexorinio
27-02-2007, 20:41
Duskiness ma wszystko pod kontrolą, expią, zabijają kogo chcą na servie i robią co chcą. Vision niestety już tej wojny nie wygra :) A teraz już się praktycznie nie logują.
Plebeliusz
27-02-2007, 20:44
O ile wiadomo Benek ma 50 pare lvl'i wiecej..
@Milten
Ty n00bie!!! <nawyzywal>
Diablord
27-02-2007, 21:05
Dziś na GG zagadał do mnie Xavine (nie rozmawiałem z nim chyba od wakacji):
Xavine (19:36)
co tam
Diabllord (19:36)
sprzedales chara
Xavine (19:36)
skad wiesz?
pytam
a ktorego spyliles
Diabllord (19:37)
spyliles*
Xavine (19:37)
sanyola
a Xavin
Xavine (19:37)
nie mam
a Sanyola za ile i komu bo widze ze nadal w Duskach jest
Xavine (19:38)
ziomek magramiego z rl
1400
Diabllord (19:38)
olales tibie czy nowy server
teraz bym se z kims posharowal
masz diabla?
Diabllord (19:39)
mam
Diabllord (19:39)
ale nie szukam ownera
Xavine (19:40)
boisz sie ze cie ktos haknie
Xavine (19:40)
czy po prostu nie sharujesz
Diabllord (19:40)
nie sharuje
Diabllord (19:40)
boje sie o haka i moje passy mialo tylko kilku rl qmpli
Xavine (19:41)
nie no spoko
myslalem ze mi ufsaz choc troche
ale ok
Diabllord(19:41)
nie
Diabllord (19:41)
life is brutal
...
Xavine (19:42)
a duzomasz siana
Xavine (19:42)
na diablu?
...
Diabllord (19:43)
nie wierze ze nie masz wystarczajaco qmpli na furorze z ktorymi mozesz sharerowac
Xavine (19:43)
nie bede grac z byle kim
btw o ile moge spytac
masz moze na jakims charze maila do chara na o2.pl?
Albo Xavine próbuje mnie hacknac, albo to Harcesh wbil sie na GG Xavine'a. Podobno Harcesh umie hackować konta na o2.pl więc uważajcie gdy ktoś do was na GG napisze.:D
Viexorinio
27-02-2007, 21:18
@Diablord
Nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie:evul:
btw. gdzie podział się jeden z największych kozaków/forum fighterów IMARGAM !? Codziennie pisał przynajmniej posta a teraz lipa :(
@Milten
Ty n00bie!!! <nawyzywal>
Dzięki, tego mi było trzeba... :confused:
A najlepsze jest to że Ima~ i Taifun ~ mają praktycznie obok siebie domki 8o
personanongrata
27-02-2007, 22:13
@Diablord
gdzie podział się jeden z największych kozaków/forum fighterów IMARGAM !? Codziennie pisał przynajmniej posta a teraz lipa :(
Z tego co wiem probowano go haknac na tibia.pl (zdobyto konto) oraz byl spamowany przez nooby ktore go bluzgaly...
Oficjalnie skonczyl z tym forum co dla mnie jest tragedia bo czasem pisal sporo info z furory ;/
Diablord
27-02-2007, 22:27
Imargam zawsze moze sobie stworzyc nowe konto i napisac na forum.tibia.com imargamem, ze to jego konto. A co do "Xavina" to na 90% byl to Harcesh, bo z Catem Nabu podobnie na GG pisal...zal.pl
Juz pare razy, ktos probowal do mnie i paru znajomych na gg zdobyc passy, ciekawe czy to ciagle HarceshB) Ima/Harcesh wypowiedzci sie na ten temat.
up
żeby was wszystkich shakowali :p
Bongozzpl
28-02-2007, 00:12
O ile mi wiadomo Czipsu jest w tej samej wojnie i jakos solo chodzi :o
porownaj czipsu i barlesa i zobacz jaka roznica lvl. jak ma sie prawie 190 sorca ktory moze na wolnej przestrzeni uciec od kazdego na serwie procz taifuna to sie nie dziwie czemu chodzi solo.Pozatym czipsu ma tak zajebiste pvp co widac na ostatnim filmie jak wpada do dziury gdzie jest z 8 fe, wali ue oczywiscie nie trafia i nikogo nie zabija. a ty rob dalej swoje czyli walcz do ostatniego posta . hail! :O
Imargam zawsze moze sobie stworzyc nowe konto i napisac na forum.tibia.com imargamem, ze to jego konto. A co do "Xavina" to na 90% byl to Harcesh, bo z Catem Nabu podobnie na GG pisal...zal.pl
Juz pare razy, ktos probowal do mnie i paru znajomych na gg zdobyc passy, ciekawe czy to ciagle HarceshB) Ima/Harcesh wypowiedzci sie na ten temat.
Stary codziennie do ciebie pisze strasznie chcialbym cie haknac bo masz tak duzo siana i taki przerazajacy lvl ze gdybym mial takiego chara to bylbym w siodmym niebie.
A tak btw. wiekszego nooba niz Ty to jeszcze nie poznalem czlowieku przestan grac w ta gre bo ja kaleczysz
A tak btw. wiekszego nooba niz Ty to jeszcze nie poznalem czlowieku przestan grac w ta gre bo ja kaleczysz
Wiesz harcesh, to samo mógłbym powiedziec o tobie. Wkońcu powiedzenia Harcesh-hacker nie wzięło się z nikąd.
Wracając do naszej wojny, kiedy zaczniecie robic cos sami? Nie mówie tu o grzaniu pz, bo pokazaliscie ze to świetnie potraficie. Skoro wypowiedziałeś wojne to inicjatywa jest twoja.
Btw. Yeetro, Venz, Xareta cos wam dziś nie pykło :)
Diablord
28-02-2007, 14:35
Stary codziennie do ciebie pisze strasznie chcialbym cie haknac bo masz tak duzo siana i taki przerazajacy lvl ze gdybym mial takiego chara to bylbym w siodmym niebie.
Wydaje mi sie, ze najchetniej hacknalbys i zrookowal kazdego kto nie jest z wami. Nie wiesz ile mam siana. Na szczescie mnie nie znasz, a twoje zdanie na mój temat niebardzo mnie obchodzi. Jak chcesz sie dowartosciowac takimi postami to zmien forum.
porownaj czipsu i barlesa i zobacz jaka roznica lvl. jak ma sie prawie 190 sorca ktory moze na wolnej przestrzeni uciec od kazdego na serwie procz taifuna to sie nie dziwie czemu chodzi solo.Pozatym czipsu ma tak zajebiste pvp co widac na ostatnim filmie jak wpada do dziury gdzie jest z 8 fe, wali ue oczywiscie nie trafia i nikogo nie zabija. a ty rob dalej swoje czyli walcz do ostatniego posta . hail! :O
Wiesz jak sie ma prawie 190 sorca ktory ma kupe many to mozna sobie nawet 3 nie trafic i zostawic 4 UE na takich noobow jak tam grasowalo.Hail :O
Wiesz jak sie ma prawie 190 sorca ktory ma kupe many to mozna sobie nawet 3 nie trafic i zostawic 4 UE na takich noobow jak tam grasowalo.Hail :O
jak oni sa noobami to jakimi noobami musza byc Max von varius i Lexornes :baby:
Viexorinio
28-02-2007, 16:30
A tak btw. wiekszego nooba niz Ty to jeszcze nie poznalem czlowieku przestan grac w ta gre bo ja kaleczyszPo 1 spójrz prawdzie w oczy, noobem jesteś ty :) I lepiej szykuj jakiś plan bo dostajecie w dupe bodajże 11:3 :D
jak oni sa noobami to jakimi noobami musza byc Max von varius i Lexornes :baby:
Hmm w ekipie moze i byli cfani wiec Ci 2 nie mieli szans,ale niech te wasze noob chary sprobuja scaignac solo obydwoch i zobaczymy kto jest noobem.
Bongozzpl
28-02-2007, 17:33
Hmm w ekipie moze i byli cfani wiec Ci 2 nie mieli szans,ale niech te wasze noob chary sprobuja scaignac solo obydwoch i zobaczymy kto jest noobem.
mozg mozg mozg debilu. te noob chary maja 40+ a te maxy i inne necrony 70 wiec zastanow sie zanim cos napiszesz. to nie boli, a taK pozatym walcz walcz walcz na te posciki Hail !?!?!111!
Elisabett
28-02-2007, 18:31
Jeżeli ktos ma 40lvl lub wyzszy i nie robil Orc Fortress Quest zapraszam:http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=13295159#post13295159
mozg mozg mozg debilu. te noob chary maja 40+ a te maxy i inne necrony 70 wiec zastanow sie zanim cos napiszesz. to nie boli, a taK pozatym walcz walcz walcz na te posciki Hail !?!?!111!
Ja pierdziele.OSoba ktora powinna uzyc mozgu w tej sytuacji jestes Ty.
Co z tego ze maja 40lvl a tamci 70?
5x 40 ms to jest uderzenie ok 700hp na combo wiec o czym Ty mowisz?
Nie walcze na posciki ja walcze z debilami takimi jak Ty :)
BO powalczyc to ja mam gdzie :)
Tylko , ze potem po te "grupe" 40+ lvli przybiegla 3 razy wieksza grupa dusków , ktora chciala sie zemscic . Czemu nie przybiegl sam Czipsu czy "Sanczo Panczo" . Bali sie ich ubic solo , czy moze jak oni atakuja w grupie to i my ich zaskoczymy grupa .......
Ktoś tam wcześniej napisał że na wojnę się nie chodzi samemu, to było wtedy jak bronili Barlesa. Wydaje mi się że jak Czipsu by był sam też by ich pokonał, pvp mógłby mieć najgorsze ale 180+ tak trudno nie jest zabić 40+, a więc solo się nie bał ubić, jak by był sam to może nagle by był mass log Vision (w co wątpię) i samemu by padł bo by nie miał jak uciec a w grupie by się obronili
Pall_Mall
28-02-2007, 20:32
Ah Oh te wasze wywody i mysli na temat wojny sa boskie sam Bonaparte by sie nie powstydzil czytajac wasze inwecje tworcze.<ironia>
A nikt nie szlyszal o powiedzeniu wszytkie chwyty dozwolne?B)
@UP
Wszyscy slyszeli ale jak tos ie ma do tego ze niektorzy nazywaja tych dwoch playerow noobami ze padli od grupki 40lvlów?
Nijak.
Kazdy robi co chce ale dlaczego sie czepiaja ze padli to odrazu nooby ;/
ROzne powody mogly byc...
Żeby to Vision zabiło tak, to by 90% forum się podniecało jak to pięknie zrobili i nawet nikt by nie wspomniał że w 10
Kolos from rodos
28-02-2007, 22:54
Żeby to Vision zabiło tak, to by 90% forum się podniecało jak to pięknie zrobili i nawet nikt by nie wspomniał że w 10
Tak, ale jak narazie to Vision NIC nie robi żeby ktokolwiek sie nimi podniecał;p
Pewnie i tak nie dbają o opinie 20 lvlów jakich sporo na tym forum ;)
I tak zapisali sie już w historii servera, ale...jak narazie to świat zapomniał że są, a duskiness pozwala sobie na coraz więcej.I nie mówcie że już "wkrótce sie przekonacie", etc. Poprostu zróbcie to (Vision). Taki mały offtop z mojej strony ;d
artur_waw
01-03-2007, 22:08
Ludzie dajcie sobie spokój z Harcerzem (przepraszam za zła pisownie)
Jednym słowem chcę wam powiedzieć że chłopak ten jest zupełnie niegroźny i taki z niego haker jak ze mnie Królowa Anglii. Dlaczego tak ciężko wam to zrozumieć ?? Gdyby miał jakiekolwiek pojęcie o tym co udaje że robi to jest wiele lepszych postaci które mógłby sobie 'hacknąć'.
Moim zdaniem większym noobem jest ten który stracił konto na rzec Harcerza niż owy Harcerz gdyż on musi mieć chociaż niewielki rozum aby kogoś oszukać
"Grałem kiedyś na Furorze ale teraz to już non-pvp są fajniejsze jak dla mnie"
Bodzio88
02-03-2007, 18:52
Taifun Devilry 280 Master Sorcerer
Powiem tak wydaje mi sie ze to koniec od dawna nie bylo loga vision zaczynaja expic mysle ze to juz koniec visionow
personanongrata
02-03-2007, 19:36
YMY
Mar 02 2007, 18:15:09 CET Killed at Level 153 by Zwidek and by Venz
LOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!
Mistrzunio_II
02-03-2007, 19:39
To koniec Vision ?;>> Gz fraga Panowie ;)) oby tak dalej....... Vision sie nie loguje?? Widać ze jak sie już zaloguja to ktoś padnie ;))
Pozdro dla Nirt'a
Ja juz powiedzialem ze to nie koniec Vision... to co sie stalo dzisiaj to dopiero poczatek
Zdecydowany blad Ymyego.
Nikogo z Dusk nie ma dostepnego a on sie bawi na Edronie... ;/
(Edron jest specyficznym miejscem bo Vision ma caly czas trapa w miejscu gdzie padl Taifun~ i walka tam jest nie oplacalna)
Gratuluje fraga:)
To może być taktyka Vision że teraz się nie logują a za jakiś miesiąc jak już Duski poczują się pewnie to zrobią mass loga, teraz Ymy już zlekceważył Vision i od razu padł
@Rodri
Sporo tych początków ; o
@personanongrata
A no padł. Wiemy, że Vision miało na niego oko.
@Milten
Chyba ich rozgryzłeś, powinieneś dostać nobla
PS. :O
@Hellsir
Ja wyraziłem swoją opinię na ten temat a Ty od razu jesteś złośliwy, jeżeli uważasz inaczej to napisz coś mądrego a nie typu "A no padł..."to akurat każdy wie, to co ja napisałem to jest moja opinia a nie każdego
Vison hehehe przeciesz to banda nobow no moze z wyjadkiem 3 moze 4 osob
karate:]
03-03-2007, 00:43
Hmm, co z tego że padł skoro i tak to odrobi bo aktywność vision wyraznie spadła..?
http://s4.photobucket.com/albums/y102/Moons_Mage/Rl/wroclaw%20meeting/
photoblog czipska z rl meetingu dussk~ we wrocku ... dosc stare ale moze ktos nie widzial ... a temat powoli pada wiec przyda sie jakas dyskuja
Gz fraga vision : P juz myslalem ze to koniec , ale moze cos sie rozkreci :>
A frag na takim 150+ to juz cos :)
@Hellsir
Ja wyraziłem swoją opinię na ten temat a Ty od razu jesteś złośliwy, jeżeli uważasz inaczej to napisz coś mądrego a nie typu "A no padł..."to akurat każdy wie, to co ja napisałem to jest moja opinia a nie każdego
Nie jestem złośliwy, poprostu też chciałem wyrazić swoją opinię. Nie chciałem nikogo obrazić, chciałem tylko, żeby wyglądało to specyficznie ;p. Nic do nikogo tutaj nie mam.
@Wigget
Już było wyśmiewanie ich za ich wygląd... . Co z resztą było bardzo niepoważne według mnie, jakieś granice muszą być.
http://img441.imageshack.us/my.php?image=ymyhata5.jpg
Co to filmu... to kiedyś wyjdzie wmv to se go ściągniecie :P
;1297761']Hmm, co z tego że padł skoro i tak to odrobi bo aktywność vision wyraznie spadła..?
Faktycznie ostatnio spadla, ale czy to znaczy ze nie moze znow wzrosnac :D ?
Yoyo :D
Patriarh'Gru , Fa'fik own3d !
Patriarh'gru
Mar 03 2007, 15:43:00 CET Killed at Level 108 by Venz
Fa'fik
Mar 03 2007, 15:44:31 CET Killed at Level 97 by Barles Karste and by Tarrin Kerrax
ta :P
Diablord
03-03-2007, 18:48
Mój internet provider jest po stronie Vision i tylko czeka az wyjde z pztaB)
Mar 02 2007, 18:47:13 CET Died at Level 88 by a demon skeleton
Ma ktos z was radiowke?
nice xD duski juz mialy za duzo luzu :)
Ma ktos z was radiowke?
Heh nie ma sie czym chwalic ale ja mam radiowke -.-
A do tego padłem jakos 15~ min wczesniej :F
Mar 02 2007, 18:34:16 CET Died at Level 70 by a demon skeleton
Tez na pohu. Haha. -.-
Diablord
03-03-2007, 22:13
Widzialem twoje zwloki i sie zastanawialem czy to na pewno ten ~70 pal, ktorego widzialem w temple niedawno. Mialem wtedy nadzieje ze mnie nie kicknie...i kiedy juz wracalem do miata, bo zostalo mi 50 boltow zaatakowal mnie lider i DS. Lidera ubilem a na DS mialem kicka -.- Przyzwyczailem sie juz do tych ciaglych dedow na kicku/lagu;)
NarroweQ
03-03-2007, 23:37
Widzialem twoje zwloki i sie zastanawialem czy to na pewno ten ~70 pal, ktorego widzialem w temple niedawno. Mialem wtedy nadzieje ze mnie nie kicknie...i kiedy juz wracalem do miata, bo zostalo mi 50 boltow zaatakowal mnie lider i DS. Lidera ubilem a na DS mialem kicka -.- Przyzwyczailem sie juz do tych ciaglych dedow na kicku/lagu;)
Owszem, 70 lvl ale nie pal tylko elite knight :>
Witam wszystkich wczoraj fartlo nam sie i padl ymy ale dzis znowu nabil 1600000 expa :(
22:04 You advanced from Level 153 to Level 154
Witam wszystkich wczoraj fartlo nam sie i padl ymy ale dzis znowu nabil 1600000 expa :(
H@H@H@H@H@H@H@H@ przestan sie podawac za kogos kims nie jestes xDD
Muh@H@H@H, szkoda ze mi poprawiles humor wieczorem :/
Grubello
03-03-2007, 23:54
siemanko elo piateczka :*
Zalozylem tu konto specjalnie dla Grubego bo widzialem ze czasem swoimi tlustymi paluszkami maznie jakis topic.
Dla Wszystkich ktorzy nie wiedza o kogo chodzi jest to zwidek ktory lewa reka je paczka a prawa pisze .....
Ok ale przejdzmy do Sedna sprawy , jak widac ymy raczej nie za bardzo sie przejal swoja wczorajsza smiercia odrobil lvl i nabil jescze jeden tym samym robiac prawie 2 banieczki
21:53 Ymy [154]: 22:04 You advanced from Level 153 to Level 154.
A teraz do wszystkich :
MOZECIE OPIERDOLIC MI KOLBE !!
Ma ktos z was radiowke?
Ja mam radiówke..=( wiem jak to jest..
Andrzej_Szatanek
04-03-2007, 00:22
nice xD duski juz mialy za duzo luzu :)
Owszem, zalogowalismy po miesiacu planowania, fajnie wyszlo nie? W nagrode za fragi Zwidka dostal on darmowa wycieczke do zaprzyjaznionej cukierni gdzie dostal darmowy szesciopak paczkow z marmolada truskawkowa.
http://img338.imageshack.us/my.php?image=patikd5.jpg
http://img172.imageshack.us/my.php?image=fafikeq3.jpg
A CO DO FILMU TO MUSISCIE POCZEKAĆ :p
http://img338.imageshack.us/my.php?image=patikd5.jpg
http://img172.imageshack.us/my.php?image=fafikeq3.jpg
A CO DO FILMU TO MUSISCIE POCZEKAĆ :p
Jak tylko nasz kolega psełdo haker wsadzi w te filmy key logery to napewno pojawią się linki na forum pozdro :)
personanongrata
04-03-2007, 10:05
Tryku haked , pozdro dla jedynego fajnego ownera z tamtych typow HAIL CAT NABU!!!!
Tomcio^^
04-03-2007, 10:13
Ma ktos z was radiowke?
Mar 03 2007, 08:38:07 CET Died at Level 54 by a toad
Też mam radiówkę :(
:P
http://chinski.lexus.patrz.pl/
:P
http://chinski.lexus.patrz.pl/
Nie da się tego ukryć kto kurwa ownuje :D
Tryku jak ja najpierw rekord w expie a pozniej na drugi dzien hacked
smutna sprawa
Diablord
04-03-2007, 17:22
Tryku haked , pozdro dla jedynego fajnego ownera z tamtych typow HAIL CAT NABU!!!!
LOL:D Cat Nabu to moj best RL friend i zaden owner Cata nie gral nigdy na Tryku...chyba ze o czyms nie wiem8o
A Tryka szkoda bo niezle PG robil...
Maciorqa
04-03-2007, 17:54
http://bryka.pana.czipsa.patrz.pl/
patrzcie czym sie czips wozi !
to jak wszyscy to i ja
http://by.dudi.historia.o.vision.patrz.pl/
:OOOOOOOOOOOOOOO
Gdzie te bluzgi ? Gdzie te wyzwiska? Gdzie nasi forum fighterzy? Zawsze tu sie można było posmiac a teraz nikt nic nie pisze :confused:
Masywny_Titania
05-03-2007, 01:09
@up: a co, zle Ci?:P
@topic:
Szkoda Tryka, spoko ziomek byl:(
James Caros, Laen Loys w Duskiness.
wrogonastawiony
05-03-2007, 09:26
Ciekawe co ich do tego skłoniło.. mogli expic na maxa a teraz co ? ;] Nie zdziwie sie jak Spaaw dołączy niedługo ;p:)
personanongrata
05-03-2007, 14:33
Vision mialo zawiazany tajemniczy pakt z Aristocracy (dawalo im expic a ci kiedys mieli do nich dojsc) , jednak James Caros aka Ciotmen gral na 2 fronty...
Magiq frajer co gra w tibie i ma dzianych starych kupil dla cat nabu Tryku a dla siebie Raaell Nabu , James Caros aka Ciotmen zamierzal faktycznie dojsc do Vision by potem na open battle wsadzic im noz w plecy (spam ue w sorcow).
Gildia Vision byla fair do konca lecz po zlamaniu paktu mozna juz powiedziec z cala stanowczoscia ze jest nowy pakt James Carosa z Taifunem Devilry dwoch ciot ktore tak naprawde nic nie znacza ba powiem wiecej maja pograne ;-)
POZDRO DLA KUMATYCH :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nie znam powodow czemu jeszcze w dusk nie ma spaawa ale watpie by po takiej zdradzie mogl wbic 200 lvl prawdopodobnie gildia Aristocracy podzieli sie na 2 obozy tych ktorzy sa wierni Vision i tych ktorzy boja sie o postacie ...
James Carosie jesli to czytaasz pamietaj , kiedys kazdy ci ufal a ty rozegrales to w najgorszy mozliwy sposob , tera jestes zerem i dla vision i dla duskiness :)
JEBAC SPRZEDAWCOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!!!!
nie wiem czy wierzyc kolesiowi powyżej, ale mimo wsyzstko to co zrobili tryku i james jest conajmniej hamskie
to ladnie sprzedali dupe lamusy... zycze im powrotu na poczatkowa wyspe :)
Poje*** sprawa=p jestem ciekawy co zrobi Caltus (stary owner, lider gildi Sunblade) przeciez tak Taifuna nie lubil :) A tu co? niespodzianka!
Zero szacunku dla takich ludzi jak Laen i James...
wrogonastawiony
05-03-2007, 16:08
Vision mialo zawiazany tajemniczy pakt z Aristocracy (dawalo im expic a ci kiedys mieli do nich dojsc)
A z jakiego powodu niby mieli im nie pozwalać expić ? :D
James Caros aka Ciotmen zamierzal faktycznie dojsc do Vision by potem na open battle wsadzic im noz w plecy (spam ue w sorcow).
A od kiegy ED ma czar ue ? Chyba ze chodzi ci o sorkow z Aristocracy ;]
Kolos from rodos
05-03-2007, 16:26
heh, może lepiej wstrzymajcie sie z wyrokiem nie nurajcie Jamesa, może wstąpił do Dusków bo miał jakiś sensowny powód? Póki co to faktycznie zachował sie jak frajer ;s A Laen... to już po anihilatorze było widać że jest lamusem, poza tym na POI też lizał dupe Duskom... je.ać takich.
Cyrillus
05-03-2007, 16:27
ciekawe ale widze sa juz specajaliscy...ale vision zle to rozegralo ...
No niestety dla Vision rozeglali to zle i teraz juz ich szanse zmniejszyly sie do zera.
Spaaw jesli zamierza dolaczyc do wojny to sprzedal loota i ma teraz w kasie 6,5kk~
I niech idioci nie mowia ze bedzie na payment....
Będzie na payament xD joke
A tak na serio to naprawde szanse vision zmniejszyly sie kilkakrotnie :F
jak taifun dolaczyl do wojny tez nie mieli zadnych szans i pamietamy jak to sie skonczylo...
Dla mnie nawet jak spaaw dołączy do Duskiness to i tak Vision wygra bo trzech moze czterech kumatych gosci przeciwko calej gildi, która sie zna na rzeczy nie wygra... chociaż może
@Edit
która nie "któa"
NarroweQ
05-03-2007, 17:58
Korwa, ja mysle ze wszystko rozchodzi sie o to kto hacknal Tryka. Jezeli zrobil to ktos kto choc w najmniejszym stopniu powiazany byl z Vision to zupelnie nie dziwie sie temu co zrobil Laen i James. Mozecie sie nie zgadzac.
A wiadomo kto to zrobil?
Ilu jeszcze...?
Kolos from rodos
05-03-2007, 18:00
@up, ta, ale czy są pewni że to ktoś z Vision? Może to poprostu pretekst ? ;>
Lol , jeśli ta wojna nadal będzie wyglądała jak wygląda dotychczas, to nawet dojście tych magów nic nie zmieni...Vision prowadzi we fragach, i co z tego? Jedyne korzyści to chyba satysfakcja no i są oczywiście ludzie którzy mają paymenty u nich...Od czasu do czasu jest jakiś zryw, gdzie padnie pare osób, na forum pojawia sie kilka stron postów, jednakże te osoby odrabiają lvle i wychodzą nawet na + i wszystko wraca do normy...Statystyki to tylko i teoria która nie ma nic wspólnego z rzeczywystością.Jednak i tak życze powodzenia Vision.. to oni zasłużyli na władzę, nie duskiness.
@up, ta, ale czy są pewni że to ktoś z Vision? Może to poprostu pretekst ? ;>
Lol , jeśli ta wojna nadal będzie wyglądała jak wygląda dotychczas, to nawet dojście tych magów nic nie zmieni...Vision prowadzi we fragach, i co z tego? Jedyne korzyści to chyba satysfakcja no i są oczywiście ludzie którzy mają paymenty u nich...Od czasu do czasu jest jakiś zryw, gdzie padnie pare osób, na forum pojawia sie kilka stron postów, jednakże te osoby odrabiają lvle i wychodzą nawet na + i wszystko wraca do normy...Statystyki to tylko i teoria która nie ma nic wspólnego z rzeczywystością.Jednak i tak życze powodzenia Vision.. to oni zasłużyli na władzę, nie duskiness.
Popieram w 100%%%%%
Będzie na payament xD joke
A tak na serio to naprawde szanse vision zmniejszyly sie kilkakrotnie :F
Zmniejszyły to się mózgi Laena i Jamesa. I tak mają jeden na wspóle...
Moim zdaniem racje ma NarroweQ. Moim zdaniem jak powiedzial Borut maja mózgi na współe. Ale jeżeli jednak w tym mózgu im coś zawrzało to mieli prawo postąpić tak chociaż z tą umową sie nie popisali...
personanongrata
05-03-2007, 18:31
ma ktos kontakt do veltaxio moze niech imargam sie wypowie!!
Diablord
05-03-2007, 18:50
Lol , jeśli ta wojna nadal będzie wyglądała jak wygląda dotychczas, to nawet dojście tych magów nic nie zmieni...Vision prowadzi we fragach, i co z tego? Jedyne korzyści to chyba satysfakcja no i są oczywiście ludzie którzy mają paymenty u nich...Od czasu do czasu jest jakiś zryw, gdzie padnie pare osób, na forum pojawia sie kilka stron postów, jednakże te osoby odrabiają lvle i wychodzą nawet na + i wszystko wraca do normy...Statystyki to tylko i teoria która nie ma nic wspólnego z rzeczywystością.
Zgadzam sie z ta czescia wypowiedzi. Vision gra wojne podjazdowa, wiec we fragach beda wygrywac...ale my to odrobimy^^ Jesli Vision nie zmieni swoich metod to wojna bedzie wygladac ciagle tak samo i dluuuuuuuuuugo sie nie skonczy.
Vision mialo zawiazany tajemniczy pakt z Aristocracy (dawalo im expic a ci kiedys mieli do nich dojsc)
Eee a dlaczego mieliby nie dawać im expic? Ostatni czas to Vision już "pozwalało" expic i dla Duskiness
Gz Vision, ładne fragi..
Seth'Gru, Sivin, Lord Sethi, Kolek el'Baq
@Borut
Można prosić o filmik?;D
ehh i Vision już się wylogowało a miałem nadzieje że wreszcie będzie prawdziwa wojna, a nie zabijanie 10 na 1 ;/
Pall_Mall
05-03-2007, 20:46
Jak chcesz prawdziwą wojne to zagraj sobie w call of duty albo w coś innego.
Mozesz sobie jescze poglądać filmy wojenne jak kto woli B)
Hmmm
1- Jojko podjeb**s mi temat ;d
2- Vision Rox
3- Szkoda Sivina tylko taki ladny lvl xD a teraz znow 99 ;dB)
05-03-2007, 21:39
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=106264
ymy sie pochwalil na tibia.de >.>
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=106264
ymy sie pochwalil na tibia.de >.>
ma czym to sie chwali...
Gz Vision, ładne fragi..
Seth'Gru, Sivin, Lord Sethi, Kolek el'Baq
@Borut
Można prosić o filmik?;D
Padł jeszcze Feliana, Lord Sethi 2x z którego spadły soft bootsy (gratuluje mu osobiście żeby z rs'em expić w softach), Filmiku nie ma.(chyba).
To był mój ostatni post na tym forum, bo strasznie sie s*****ło one ;)
P0zdrawiam.
Diablord
05-03-2007, 23:40
To był mój ostatni post na tym forum, bo strasznie sie s*****ło one ;)
P0zdrawiam.
Bo jest mniej wyzwisk i spamu? (pytanie retoryczne, bo to twój ostatni post...)
@Aphy
Czeeemu? Zawsze lubiałem czytać twoje mądre żeczy <joke>
bo starsznie co? **** kto rozszyfruje xD?
btw. Ile minut soft butki xD?
1.Fakt spadly soft 137 min o ile pamietam
2.James wedlug mnie slusznie postapil najpierw na prawde trzymalismy z wami jednak przesadziliscie i serv z wami bylby nie do zniesienia a Taifun w miare utrzymuje go ps. pozdrawiam harca pewnie sie domyslal ze bedziemy go na*******ac po haku feliany "niestety mamy swoje dowody na ciebie"
3. Niech wygra lepszy ;]:evul:
Kolejne owocne pkowanko noobami :)
No wiec filmik jest momentami smiechowaty a momentami nudny do bolu, radze ogladac na zwiekszonej predkosci a zatrzymywac na Dragach edron i Venore :)
Przez caly filmik Cardothen gania nas i kozaczy mowi ze jestesmy noobki ze wie co knujemy a na koniec haniebnie pada przez swoje kozaczenie :D no coz... obejzyjcie i konajcie z niego po prostu :) loocik GS, crusader helmet, runki i manasy.
http://www.rogepost.com/n/9289523024
a tu screen na zachete :)
http://img249.imageshack.us/img249/8526/carddothen0009ie9.th.jpg (http://img249.imageshack.us/my.php?image=carddothen0009ie9.jpg)
personanongrata
06-03-2007, 10:02
1.Fakt spadly soft 137 min o ile pamietam
2.James wedlug mnie slusznie postapil najpierw na prawde trzymalismy z wami jednak przesadziliscie i serv z wami bylby nie do zniesienia a Taifun w miare utrzymuje go ps. pozdrawiam harca pewnie sie domyslal ze bedziemy go na*******ac po haku feliany "niestety mamy swoje dowody na ciebie"
3. Niech wygra lepszy ;]:evul:
Z czym przesadzilo Vision ze dawalo wam expic i nie robilo na was akcji ?? MOZE DLATEGO ZE BYLI FAIR DO KONCA ??? PRAWDA JEST TAKA ZE JAMES BYL KURWA OD POCZATKU KTORA CHCIALA ICH JEBNAC PODCZAS OPENA ALE SPOKO NA KAZDA KURWE ZNAJDZIE SIE OdPOWIEDNI HACK...
James Caros ty wiesz kim jestes , ty wiesz jak skonczysz , takich jak ty zal trzymac w Polsce ba takich to do piachu _/
@DNX
Lepiej wy***** z tego forum bo ty i James z Laenem jestescie gowno warci.
Zaufalismy wam i pozwolilismy wam powbijac lvle co bylo bledem lecz duzo wam to nie da bo i tak na battle jestescie niczym co widac bylo na przyklad wczoraj na d lair.
Ale gl na war.
PS. Zal Tryczka na prawde zal ..:( oj jednak i ta postac skonczyla tak samo jak jego poprzednia w Aberratio :)
personanongrata
06-03-2007, 10:25
WIdac odrazu ze to ludzie taifa...
09:28 Cardothen [100]: ile
09:28 Cardothen [100]: masz uh
09:28 Wizardiuss Blade [50]: TO br
09:28 Cardothen [100]: to polak
09:28 Wizardiuss Blade [50]: Br
01:27 Cardothen [100]: more
Mar 06 2007, 01:28:52 CET Killed at Level 100 by Wizardiuss Blade
A ty feliana lepiej sie ogarnij bo tera wychodzisz na dziwke ktora ktos wyruchal a ona do niego wraca jak bumerang , pozdro dla taifuna ktory musial bardzo plakac ze stracil tryka ;-)
UWAGA INFORMACJA DNIA NASZ KOCHANY STRATEG KTORY SPRZEDAL CALTUSA BO "TAK NIENAWIDZIL TAIFUNA" DOLACZYL DZIS DO DUSKINESS...
Zikri Groove Mar 06 2007
Caltusie jesli to czytasz to wiedz ze wyszles na najwiekszego szmaciarza _/
Jestem ciekaw kiedy zaczna sie klutnie w dusk kto jest spyem i kiedy zacznie sie strach petra :-)
POZDRO DLA KUMATYCH , PAMIETAJ JAMES MY WIEMY O ALL :))))))))
Diablord
06-03-2007, 10:43
@DNX
Lepiej wy***** z tego forum bo ty i James z Laenem jestescie gowno warci.
Zaufalismy wam i pozwolilismy wam powbijac lvle co bylo bledem lecz duzo wam to nie da bo i tak na battle jestescie niczym co widac bylo na przyklad wczoraj na d lair.
Ale gl na war.
PS. Zal Tryczka na prawde zal ..:( oj jednak i ta postac skonczyla tak samo jak jego poprzednia w Aberratio :)
James i Lean postapili slusznie. Moze Ty im zaufales, ale kto zaufa Tobie po tylu hakach?!
Cyrillus
06-03-2007, 11:08
A ty feliana lepiej sie ogarnij bo tera wychodzisz na dziwke ktora ktos wyruchal a ona do niego wraca jak bumerang , pozdro dla taifuna ktory musial bardzo plakac ze stracil tryka ;-)
UWAGA INFORMACJA DNIA NASZ KOCHANY STRATEG KTORY SPRZEDAL CALTUSA BO "TAK NIENAWIDZIL TAIFUNA" DOLACZYL DZIS DO DUSKINESS...
Zikri Groove Mar 06 2007
Jestem ciekaw kiedy zaczna sie klutnie w dusk kto jest spyem i kiedy zacznie sie strach petra :-)
idz sie przejdz do parku z laska(jezeli wogle masz) albo cos takiego bo tutaj
widze jestes najwiekszym specjalista ;] od "kto go lubi a kto nie" :baby:
@Vision
teraz czuje sie wykiwane... ale to bylo do przewidzenia ;]
Masywny_Titania
06-03-2007, 12:25
No coz, po niektorych osobach ktore dolaczyly do duss, naprawde bym sie tego nie spodziewal... wzwlaszcza biorac pod uwage to ze byli dobrymi znajomymi od poczatku servera. Ale coz zrobic, ludzie sie zmieniaja, moze mieli swoje podejrzenia (czyt. powody), ale zachowali sie nie za bardzo.
Ten temat powinien być od 18 lat, po niektórych wypowiedziach to aż szkoda serio czytać dalej..
@ personanongrata, możesz gadać co chcesz o James Caros, nic to nie zmieni, że powiesz na niego pare obelg.
@ Harcesh. Ty zato jesteś najuczciwszą osobą na tym serwerze. Nie zdziwił bym sie, że Tryku to twoja robota. I to może ty byłeś tym jednym z powodów co zrobił James i Lean.
Zikri Groove Mar 06 2007
NIe ma to jak forumowi szczekacze ktorzy duzo pyskuja a malo wiedza.
1. Zikri Groove to moja postac wiec doszedlem gdzie chcialem i Caltus nie mial z tym nic wspolnego, a co do jego osoby zapewne znacznie bardziej nie lubil Imargama o czym wiecej bedzie troche nizej niz Taifuna.
2. Jedyne co wam pozostalo to robienie forumowej propagandy, od chocby jak z deadem Cardothena, zownowaliscie go? tak sie sklada ze na serwerze byl mass kick i polecial prawie kazdy poza Imargamem ktory zabil go z noob chara i cieszyliscie sie jak dzieci ze sie wam fukslo a robicie tu z siebie pro mastahow.
3. Co do tego jaka gildie wybralismy, nie kazdemu nasza decyzja sie musi podobac ale to nasze chary i nasz wybor, mielismy pare umow z Vision ktore zlamali, jak hakniecie 2 naszych membersow i random pk na rl znajomych.
@Imargam,
pozdrawiam pana ktory mi tak smuci dokad to ja nie poszedlem, chyba zapomniales juz jakis czas temu jak na ~130 lvlu sciagnolem ci tu hunta z Caltusem, grales tylko dzieki nam, wzielismy cie do gildii ale ze trzymany byles krotko i nie pozwalalismy ci odwalac PA to szybko zmieniles gildie po czym dzieki twojemu kretactwu wyszedl war Dusk vs Sun.
Zycze udanego pekowania na serwerze bo to wam pozostalo, a z kazda zpekowana osoba rosnie do was niechec, wiec pewnie juz niedlugo jedyny kontakt bedzie na forum. Zanim znowu zaczniecie na kogos szczekac lepiej popatrzcie na siebie czy jestescie tylko taka niewinna grupa osob pokrzywdzonych przez los ktora zawsze gra fair.
James nie pier**l, doskonale wiemy ze chcieliscie nas wyj***c juz wczesniej :)
A ze znalezliscie sobie pretekst do przylaczenia sie do duskow, to wasza sprawa. Jestem pewien ze gdyby Tryku mial 150 ms tez bylby w Duskiness a powod znalezlibyscie inny :) co do cardothena nie jaramy sie ze nam sie sfuksilo tylko ze zostal skarcony za swoje kozaczenie "more more". BYe
1. Zikri Groove to moja postac wiec doszedlem gdzie chcialem i Caltus nie mial z tym nic wspolnego, a co do jego osoby zapewne znacznie bardziej nie lubil Imargama o czym wiecej bedzie troche nizej niz Taifuna.
2. Jedyne co wam pozostalo to robienie forumowej propagandy, od chocby jak z deadem Cardothena, zownowaliscie go? tak sie sklada ze na serwerze byl mass kick i polecial prawie kazdy poza Imargamem ktory zabil go z noob chara i cieszyliscie sie jak dzieci ze sie wam fukslo a robicie tu z siebie pro mastahow.
3. Co do tego jaka gildie wybralismy, nie kazdemu nasza decyzja sie musi podobac ale to nasze chary i nasz wybor, mielismy pare umow z Vision ktore zlamali, jak hakniecie 2 naszych membersow i random pk na rl znajomych.
@Imargam,
pozdrawiam pana ktory mi tak smuci dokad to ja nie poszedlem, chyba zapomniales juz jakis czas temu jak na ~130 lvlu sciagnolem ci tu hunta z Caltusem, grales tylko dzieki nam, wzielismy cie do gildii ale ze trzymany byles krotko i nie pozwalalismy ci odwalac PA to szybko zmieniles gildie po czym dzieki twojemu kretactwu wyszedl war Dusk vs Sun.
Zycze udanego pekowania na serwerze bo to wam pozostalo, a z kazda zpekowana osoba rosnie do was niechec, wiec pewnie juz niedlugo jedyny kontakt bedzie na forum. Zanim znowu zaczniecie na kogos szczekac lepiej popatrzcie na siebie czy jestescie tylko taka niewinna grupa osob pokrzywdzonych przez los ktora zawsze gra fair.
Czytałem to 3x i doszłem do wniosku ze James ma racje.. grałem wtedy jak była wojna z Sunblade i też troche mam wiedzy na ten temat.. Pozdro!
btw. Filmik nice =)
Cyrillus
06-03-2007, 16:00
James nie pier**l, doskonale wiemy ze chcieliscie nas wyj***c juz wczesniej :)
A ze znalezliscie sobie pretekst do przylaczenia sie do duskow, to wasza sprawa. Jestem pewien ze gdyby Tryku mial 150 ms tez bylby w Duskiness a powod znalezlibyscie inny :) co do cardothena nie jaramy sie ze nam sie sfuksilo tylko ze zostal skarcony za swoje kozaczenie "more more". BYe
kur... mam Ci powiedziec jak mialo byc?
Laen 170 Tryku 160 i James 140-150 mieli dojsc do dusk... złamali umowe trudno zle to rozegraliscie i tyle... nie płacz nad rozlanym mlekiem... X(
Smerfu ile ci taifun dal srebrnikow judaszu ?:>
@Imargam,
James pamietaj jedno...
Ja nigdy nie odchodze na zawsze ^^
"to jeszcze nie koniec , choc mam co zostawic po sobie"
Taki smiec jak ty i reszta nie jest warty mojego szacunku a konsekwencje tego sa wszystkim znane hahahahahah .
Na kazdego przyjdzie pora pzdr !
Hehe, sprzedałem Tryka i od razu sie ciekawiej na serwie zrobiło ;P
Hehe, sprzedałem Tryka i od razu sie ciekawiej na serwie zrobiło ;P
Nie podawaj sie za kogos kim nie jesteś... plax
kur... mam Ci powiedziec jak mialo byc?
Laen 170 Tryku 160 i James 140-150 mieli dojsc do dusk... złamali umowe trudno zle to rozegraliscie i tyle... nie płacz nad rozlanym mlekiem... X(
To oni beda plakac... Tryku juz cos o tym wie chyba ;)
personanongrata
06-03-2007, 17:42
Ty glupia cipo nawet nie wiesz kim jestem ale spoko niedlugo sie przekonasz co czeka laenka i ciebie.
Drizer mastah gl na expie =*
Pisze tutaj po naprawde dłuuugej przerwie, poniewaz to forum strasznie sie skefciło i pisze tylko dlatego ze raczyl tutaj napisac szanowny smer.
Wiec tak:
- Oczywiste ze kazdy chroni swoja dupe ale trzeba to robic z godnoscią i honorem. A nie siedziec u nas na vencie dooosc długo, swirowac pawiana jak to dojdziecie do nas i jak zniszczymy duski po czym tak poprostu dojsc do nich.
- Powod ?! HAHA Ze pekujemy ?! Ziomek nie rozsmieszaj mnie bo jestes juz tak naprawde smieciem dla mnie nawet nie warto cie trzymac w vipach za takie kur%$%^STWO. Mogles powiedziec ze poprostu zmieniasz decyzje i juz ze nie chcesz byc z nami bo pekujemy Ci rili a tryku sie wywrocił bo nie umie trzymac jezyka za zebami i sie sprzedał jeden z kilku jego ownerow. Wiec nie pier#$dol smutow o moralnosci itp bo to ty jestes przykladem najwiekszego zera na tym serwie. I uwierz my sie nie przejmiemy tym ze doszło do dusk pare smiesznych sorcow bo i tak to nie zmieni faktu ze namieszalismy na tym serwie i jeszcze namieszamy.
- Jeszcze jedna sprawa ktora naprawde mnie roz#$dala to fakt ze polowa duskow~ bardzo znacząca polowa to dawne Sunblade ktore tak sie przeciez nie lubiało z duskami i ktore zostało wywalone z serwa po czym mieli pekowac nocami i rozwalic go. HAHA smiech na sali lepiej sie nie udzielajcie bo tez nic nie znaczycie troche honoru psy strasznie mi ciśnienie skacze jak widze takich ludzi zeby tak sie skur#ić dla jakiejś smiesznej gry. Podejzewam ze ziomkow na ril tez sprzedajecie za flaszke. Bo co tam wazne ze masz z tego kozysć. To pokazuje poraz kolejny jakim trzeba byc prostakiem zeby nie potrafić powiedziec w twarz swojego zdania tylko za plecami.
To samo tyczy sie ludzi ktorzy zostali wywaleni z dusk za spy a teraz znow są u nich. HAHA ale nam to na reke uwierzcie:)
Dobra popisałbym jeszcze dłuzej ale mi pierogi stygną wiec koncze.
Przez takich ludzi jak wy ta gra jest zwykłym smieciem dla smieci bez honoru i własnego zdania.
See you on rook.
personanongrata
06-03-2007, 17:45
I chyba sie mylisz ze zalatwiles Imargamowi "FREEDOM" ;o ? Z tego co mi wiadomo on byl hunted by spoxster wiec nie pierdol cioto z bb . 8o
Ahcum lewap
06-03-2007, 17:50
Zikri Groove Mar 06 2007
Nic mnie niewiarze z Furora !zjebie! pare razy siedzialem na Zikri ale od tygodnia zrezygnowalem z grania ta postacia a pzrebywalem na niej goscinie. To niejest moja postac i neimam do niej dojscia.
A od furory trzymam sie z dala i nigdy na nia niewroce bo to zjebany serw jak i czesc ludzi co na nich zyje.
Pozdro dla prawdziwych ludzi z Sunblade
Mowilem wam olejcie to wojne niepomagajcie duskom zrobcie swoja gilde wybraliscie inaczej wasza sprawa, zycze sukcesow w realu.
personanongrata
06-03-2007, 18:24
Sry Caltus ale albo klamie James Caros aka dziwka albo klamiesz ty , proponuje dogadac sie z Jamesem na temat wspolnej wersji ;) 8o 8o 8o 8o 8o
Diablord
06-03-2007, 18:41
No wersja Jamesa pasuje do wersji Caltusa wiec o co Ci chodzi?? To jakis skrot myslowy:P
NarroweQ
06-03-2007, 18:43
Przynajmniej forum nam odżyło, coś się znowu na servie dzieje.
Sry Caltus ale albo klamie James Caros aka dziwka albo klamiesz ty , proponuje dogadac sie z Jamesem na temat wspolnej wersji ;) 8o 8o 8o 8o 8o
Dziecko Ziki to postać Jamesa. Nikt nie musi ci tego udowadniać, bo po co ? - żebyś latał po piaskownicy i każdemu sie podniecił ?
@Tarin
Ty mówisz coś o honorze ? - Chyba sie przesłyszałem ;x
Dużo się dzieje... Pada tu wiele słów.... Myślę że wiele osób będzie żałowało ich potem...
Wojna się jeszcze nie skończyła, ogólny komentarz do tej sytuacji? Więcej możliwości do fragów dla Vision B)
I rozpoczynamy nowy etap naszej zabawy, pamiętajcie Dusk~:
1. Poćwiczcie na single player
2. Nadal was huntują B)
P.S. Tarin, odpisz na moją msg na priv, thx in advance
Kolos from rodos
06-03-2007, 19:38
James pamietaj jedno...
Taki smiec jak ty i reszta nie jest warty mojego szacunku a konsekwencje tego sa wszystkim znane hahahahahah .
To oni beda plakac... Tryku juz cos o tym wie chyba ;)
hmm, czyżbyście coś sugerowali?
Lord Sethi
Mar 05 2007, 17:50:28 CET Killed at Level 79 by Cin Blade
Var Hell
Mar 06 2007, 11:02:08 CET Killed at Level 53 by Sephril
Var Cain
Mar 06 2007, 11:04:00 CET Killed at Level 76 by Lady-Maximus and by Nackes
Dutka Plutka
Mar 05 2007, 21:17:58 CET Killed at Level 88 by Sephril and by Ver'mon
Feb 10 2007, 11:04:44 CET Killed at Level 88 by Atanus and by Harcesh
Max von varius
Mar 05 2007, 14:52:56 CET Killed at Level 64 by Ver'mon
Feb 25 2007, 22:36:59 CET Killed at Level 64 by Sir Il and by Sephril
Feb 25 2007, 19:27:36 CET Killed at Level 65 by Lady'Azra and by Wizardiuss Blade
Feb 15 2007, 18:03:35 CET Killed at Level 64 by Atanus
Lexornes
Feb 25 2007, 22:39:57 CET Killed at Level 71 by Wizardiuss Blade and by Lady-Maximus
Feliana
Mar 05 2007, 18:33:07 CET Killed at Level 88 by Wizardiuss Blade and by Sephril
Ipkys
Mar 06 2007, 01:24:55 CET Killed at Level 63 by Sephril
Ghostfacce
Mar 06 2007, 00:26:32 CET Died at Level 61 by a dragon << Uderzyl w glebe z nasza pomoca :)
Oxyron
Mar 05 2007, 15:06:37 CET Killed at Level 49 by Ver'mon and by Lady-Maximus
Risof
Mar 05 2007, 15:05:53 CET Killed at Level 38 by Sephril
Creazy Gladiator
Feb 25 2007, 17:22:28 CET Killed at Level 57 by Lady-Maximus and by Sephril
Valzario
Mar 04 2007, 06:03:24 CET Killed at Level 44 by Sephril
Mar 04 2007, 04:20:04 CET Killed at Level 45 by Sephril
Gnyk
Feb 24 2007, 05:13:01 CET Killed at Level 47 by Sephril and by Nackes
Rhu Riot
Mar 05 2007, 15:22:44 CET Killed at Level 56 by Nackes and by Sephril
Mistrzyni Chaosu
Mar 05 2007, 15:48:12 CET Killed at Level 41 by Wizardiuss Blade and by Sephril
Owned? ;]
Hail o/
"Naaaajssssssssssik"
hmm, czyżbyście coś sugerowali?
Ja nic nie sugeruje ;)
James pamietaj jedno...
twoj szacunek to obelga
Nie podawaj sie za kogos kim nie jesteś... plax
hahaha ~zal~ stary ^^ gdybys znal Tryka wiedzialbys ze zostal sprzedany na 132lv :]
Cyrillus
06-03-2007, 21:56
ekhm tarin przeciez Ima i Zwidek tez byli w dusk i co nikt nie robi kłopotów :P najwieksza bolaczka tego swiata jest ze nie ma PA ;s
Risof
Mar 05 2007, 15:05:53 CET Killed at Level 38 by Sephril
Valzario
Mar 04 2007, 06:03:24 CET Killed at Level 44 by Sephril
Mar 04 2007, 04:20:04 CET Killed at Level 45 by Sephril
Gnyk
Feb 24 2007, 05:13:01 CET Killed at Level 47 by Sephril and by Nackes
Mistrzyni Chaosu
Mar 05 2007, 15:48:12 CET Killed at Level 41 by Wizardiuss Blade and by Sephril
Faktycznie prO ludzi ownujecie...
Taki maly Offtop:
Name: Mateusz Dragon Wielki
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 300
GZ dla tego pana ^^
Faktycznie prO ludzi ownujecie...
Czemu nie skopiujesz gory? Poza tym, nie interesuje mnie to co masz do powiedzenia :)
foxydarow
06-03-2007, 23:38
LOL ??
http://img76.imageshack.us/img76/4753/matzsn4.jpg
Ktos tutaj w jakims poscie wspominal o jakims walku i hajsie w rl... Ja mysle ze poszedl walek ale ciesze sie ze to MDW jako pierwszy wbil 300 lvl ;]
Mam pytanie z kąd MDW wytrzasnął tego panda beara który leży u niego w domku.
Mam pytanie z kąd MDW wytrzasnął tego panda beara który leży u niego w domku.
Z czerwonego present baga?
Andrzej_Szatanek
07-03-2007, 02:38
czesc siemka
czytajac wasze posty postanowilem ze sobie cos skrobne. troszke sie podlamalem ze nie doszli do nas udezylem nawet mojego brata taboretem jak laenowi invite dali ;/ ale coz co poczac idziemy z cala gildia na jakis inny serwer tu sobie pkniemy noobkami kogos od czasu do czasu. niestety nie mam na paymenta bo mi zwidek wszystko przezera ;/ milo sie gralo na furorze narazie chlopaki
W czym sie czujesz lepszy gdy podajesz sie za Katrile ? Czujesz sie dowartosciowany tym? Zaloze sie ze w swojej karierze osiagnales 20 lvl i desert quest.
Pozdrawiam rowniez wszystkich innych ktorzy sie podaja za kogos kim nie sa i nigdy im nie bedzie dane osiagnac takie lvle.
Żal sie szerzy wsrod mlodzierzy.B)
czesc siemka
czytajac wasze posty postanowilem ze sobie cos skrobne. troszke sie podlamalem ze nie doszli do nas udezylem nawet mojego brata taboretem jak laenowi invite dali ;/ ale coz co poczac idziemy z cala gildia na jakis inny serwer tu sobie pkniemy noobkami kogos od czasu do czasu. niestety nie mam na paymenta bo mi zwidek wszystko przezera ;/ milo sie gralo na furorze narazie chlopaki
"Nie udawaj głupku kogoś kim nie jesteś..."
Z czerwonego present baga?
No to juz wiem . ty =*
@Sahar
wytłumacz mi chłopie dlaczego to ma nie być Katrila? Niech to potwierdzi tobie Tarin, który jak od dawna widze jest najnormalniejszym userem tego forum od kilku postów więc go sie zapytaj czy to nie jest Katrila ;>
@up
moze dla ciebie przydupasie 8o
Fenix'gru
Mar 07 2007, 19:16:55 CET Killed at Level 163 by Sendrius
and by Barles Karste
Fenix'gru
Mar 07 2007, 19:16:55 CET Killed at Level 163 by Sendrius
and by Barles Karste
Caltus
Mar 07 2007, 19:07:39 CET Killed at Level 103 by Zwidek
Dalej sie bijemy :)
Viexorinio
07-03-2007, 20:25
Akcja na Furorze, Dragi Veno :)
Dacie później filmik?
Zobaczymy :)
Kolek el'baq
Mar 07 2007, 19:25:48 CET Killed at Level 127 by Zwidek and by Sendrius
oo witam rodri...
TOPIC:i wojna sie bedzie ciognac i ciognac -.-
Kolek El'Baq
Fenix'Gru
Mar 07 2007, 19:16:55 CET Killed at Level 163 by Sendrius and by Barles Karste
Padlby rowniez Raaell Nabu ale niestety stchorzyl i dal loga gdy wpadlismy ;)
@harc3rz
Dżejmsa puknijcie :p
Kolek El'Baq
Fenix'Gru
Ile osob juz hakneliscie z dusk i aberatio ? zeby wygrac wojne ?
Pall_Mall
07-03-2007, 21:26
Masz jakies dowody ze to oni hakneli??
Kolek El'Baq
Fenix'Gru
Gratuluje fragow i nowych wrogow.
Viexorinio
07-03-2007, 21:28
@up
Ta itemy z hacków dziwnym zbiegiem okoliczności leżały w Harcesha domku :confused: Napewno przez przypadek :confused:
Zycie ;)
A po drugie to jeszcze nie wygralismy ^^
No i co że ich harcerz hakuje? Umieli byscie wy to też byscie hakowali :)
Harcerz GL w hakowaniu, tęp noobów xP
Hail vision
Viexorinio
07-03-2007, 21:42
Harcerzyk hackuje ludzi tylko dzięki ich głupocie :) To tylko pozory że on jest evul hacker a w rzeczywistości gówno umie.
@UP
Masz racje. On ma wyyyyjebanego farta ze akurat ludzi jemu daja mu sie zhakowac
Diablord
07-03-2007, 21:46
I nie wygracie tej wojny:)
Viexorinio
07-03-2007, 21:46
@2up
A ty co jego uczeń ?:D
Diablord -> Racja :)
Odezwal sie...
hahahahah jak ja kocham ty co tak mowia
szczerze mowiac to mam wbite czy uwazacie mnie za rl hakera czy za przebieglego nooba.
wedlug mnie jesli ludzie wiedza zeby nie pisac na gg z nikim nie podawac passow itp a wiedzieli o tym juz od dawna to czemu wciaz daja sie haczyc?
HAHAHAHAHHAHAHAHAH OWNED GLUPIE NOOBY JESZCZE SIE DOIGRACIE ^^
pamietajcie nie liczy sie sposob tylko efekt !! jeje pozdro dla 3miasta ! :cup: :cup: :cup: :cup:
Masywny_Titania
07-03-2007, 22:04
Hmm, jak duss doszlo do aberratio, to wszyscy mysleli ze vision nie maja szans, a jednak bylo duuuuuzo fragow. Teraz doszlo pare osob do duss, i dalej sa fragi...
Moze i nie wygraja, ale bedzie to wojna dluuuga i nie przyjemna dla was:)
Gratuluje fragow i nowych wrogow.
Aira Knight
Mar 07 2007, 19:13:25 CET Killed at Level 77 by Barles Karste
and by Burn Abl
Dzięki za nowych wrogów... do bana jeszcze troche mi brakuje, więc na serio dzięki :**
Viexorinio
07-03-2007, 22:28
Mazurxx -> chciałbyś mieć takie pojęcie o wojnie jak Diabllord :)
Harcesh -> Pokazałeś swoja inteligencje :) Brawo za odwagę:D
Aira Knight
Mar 07 2007, 19:13:25 CET Killed at Level 77 by Barles Karste
and by Burn Abl
Dzięki za nowych wrogów... do bana jeszcze troche mi brakuje, więc na serio dzięki :**
Jestes dumny ze zabiles 77 lvl? Naprawde myslalem ze jestes powazniejszy Barles.
Padl fenix, kolek, caltus :)
Jest 32:10 dla Vision :P
Plebeliusz
07-03-2007, 23:01
nikt nie jest nieomylny..
Masywny_Titania
07-03-2007, 23:04
nikt nie jest nieomylny..
za to jakby ktos z vision padl to juz bys sie gratz0r0wal 11111
Jestes dumny ze zabiles 77 lvl? Naprawde myslalem ze jestes powazniejszy Barles.
Wyjdz. Bo jesteś przygłupem. Płaczesz, że zabiłem ci rl frienda? ehh to twój boyfriend?
@Borut
Można prosić o filmik? =))
Padl fenix, kolek, caltus :)
Jest 32:10 dla Vision :P
Stary po co liczysz fragi?
To jest zbędne ponieważ Vision juz odeszlo z servera i to nie jest wojna tylko pkowanie.
Mogloby byc i 100:0 dla Vision a mimo to Dusk maja wiecej pieniazkow i samych lvli wiecej niz mieli gdy byl stan 0:0....
To jest zbędne ponieważ Vision juz odeszlo z servera i to nie jest wojna tylko pkowanie.
Mogloby byc i 100:0 dla Vision a mimo to Dusk maja wiecej pieniazkow i samych lvli wiecej niz mieli gdy byl stan 0:0....
mi tam by sie nie chcialo co pare dni odrabiac lvla po dedzie :p
Kolos from rodos
07-03-2007, 23:19
Przynajmniej nie siedzą nocami by móc poexpić ;d Ta wojna prowadzona jest raczej dla zabawy niż walki o władzę...i o to tu chodzi, Twórcom tej gry chodziło raczej o to by każdy sie dobrze przy tej grze bawił, a nie prowadził biznes (allegro.pl) ;p, czy też by ta gra wywoływała szkodliwe emocje jak u niektórych.
Diablord
07-03-2007, 23:35
Nirt ma racje. Vision pewnie bedzie miec wiecej fragow ale wojny nie wygra. Ciezko zdobyc frago gdy Vision nie expi. Przynajmniej ciekawie jest na serverze ;] Nie ma to jak exivowac Zwidka na pohu:D
Pall_Mall
07-03-2007, 23:41
@up
Stoisz w pz i go exivujesz i sprawdzasz czy nie przyjdzie??
@up
Stoisz w pz i go exivujesz i sprawdzasz czy nie przyjdzie??
Hehe jak widzi ze jest far~ to mknie do pz'ta xd
Wyjdz. Bo jesteś przygłupem. Płaczesz, że zabiłem ci rl frienda? ehh to twój boyfriend?
To moj szwagier ale to jest bez znaczenia. Powiedz mi po co chwaliles sie tym fragiem? Naprawde zastanawia mnie czym sie kierowales. Ja nie zamierzam obrzucac sie tekstami z piaskownicy z kims twojego poziomu wiec daruj sobie jakies glupie docinki.
Podziekujcie imargamowi i harcerzykowi to dzieki ich przekretom jestem po przeciwnej stronie barykady.
Pozdrawiam;]
To moj szwagier ale to jest bez znaczenia. Powiedz mi po co chwaliles sie tym fragiem? Naprawde zastanawia mnie czym sie kierowales. Ja nie zamierzam obrzucac sie tekstami z piaskownicy z kims twojego poziomu wiec daruj sobie jakies glupie docinki.
Podziekujcie imargamowi i harcerzykowi to dzieki ich przekretom jestem po przeciwnej stronie barykady.
Pozdrawiam;]
Przecież wymienili chyba wszystkie fragi..
Więc dlaczego mieli by nie wymieniać tego Twojego szwagra?;D
Napisali kogo zabili...
I co Montura myslisz ze pomozesz duską i bedziesz mial pozniej sielanke na serwie ?! HAHA nie rozsmieszaj mnie ziomek. Przypomne Ci ze byłes w Vision i dlatego respekcik bo pomagałes nie mało. Ale kolejna osoba odchodzi~ zdradza~ Vision myslac ze obietnice duskow sie spełnią a tak naprawde to ch prawda. Taif potrafi manipulować ludzmi i chyba tylko to potrafi. Wmawia wam ze czarne jest białe a białe czarne a wy za nim idziecie slepo, myslac ze sie wam odwdzieczy.
Pozdro, otworzcie oczy !!
Ale kolejna osoba odchodzi~ zdradza~ Vision myslac ze obietnice duskow sie spełnią a tak naprawde to ch prawda. Taif potrafi manipulować ludzmi i chyba tylko to potrafi. Wmawia wam ze czarne jest białe a białe czarne a wy za nim idziecie slepo, myslac ze sie wam odwdzieczy.
Pozdro, otworzcie oczy !!
jeśli miałeś na myśli Monture to sie pomyliłeś.....zapytaj kolegów dlaczego montek znalazł sie po przeciwnej stronie barykady.....przede wszystkim zapytaj o to harc3sh'a i imargama chodz i andrzej dozucił swoje 5 groszy
jesli juz uzywasz słowa zdrada to powinieneś go użyć W ODNIESIENIU DO TWOJEJ GILDJI a nie do Montury
I co Montura myslisz ze pomozesz duską i bedziesz mial pozniej sielanke na serwie ?!
..bez przesady...znasz przecież jego zdanie na temat tego serwera
Czytaj ze zrozumieniem OK? To podstawowa sprawa jezeli chcesz rozmawiać na jakimkolwiek poziomie. Wyraznie jest napisane "zdradzi~ odszedł~" Wiec zachowaj te smuty dla siebie. Nie wiem co harcerz mu zrobił wiem ze sie pokłucił z Andim o głupote~ i odrazu sie sfochował jego sprawa, nikt nie trzyma w Vision. Zrobił swoje w gildi odszedł jego sprawa, tylko niech nie popełni błedu i nie da sie omamić duską.
Pozdro. Baj De Łej "Running Scared" dobry film własnie skonczyłem ogladać, dobrej nocki.
Czytaj ze zrozumieniem OK? To podstawowa sprawa jezeli chcesz rozmawiać na jakimkolwiek poziomie. Wyraznie jest napisane "zdradzi~ odszedł~" Wiec zachowaj te smuty dla siebie. Nie wiem co harcerz mu zrobił wiem ze sie pokłucił z Andim o głupote~ i odrazu sie sfochował jego sprawa, nikt nie trzyma w Vision. Zrobił swoje w gildi odszedł jego sprawa, tylko niech nie popełni błedu i nie da sie omamić duską.
Pozdro. Baj De Łej "Running Scared" dobry film własnie skonczyłem ogladać, dobrej nocki.
wez juz skoncz i nie kozacz na tym forum i wogole nie pisz tu juz nic bo koazkow juz jest tu za duzo....
Hail Taifun HALI KURWA HAIL!!!!!!!!!!!! jak ci sie nie podoba to mozesz mi possac (mowie to do all co chac lub probuja mnie za to pojechac co napsialem mam was w dupie i tak tu juz nie bede zagladal wiec nie piszcie nic do mnie ZA WYSOKIE PROGI NA WASZE NOGI!)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.