Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Furory (new)!
Uwierz mi, ze nic nie dzieje sie BEZ PRZYCZYNY, wydaje mi sie ze cos przeskrobales a teraz rozpaczliwie probujesz odzyskac konto. Nie zdziwie sie jak poleci więcej charow Oo. Każdy ma coś na sumieniu, moze nawet Ci ktoś wbił na ACC i wbił jakiegos bana, powiedzmy ze miales kiedys bana za Offensive St~ i on teraz wypisał coś na forum, albo na help i z miejsca kasacja za drugi ban tego typu.
Senior tutor = czyste konto ?
wrogonastawiony
16-04-2007, 21:13
Taaaa wobec tego Taifun Devilry pogadał z GM i Ci to załatwił ;] To jest bardziej realne nie ?
Cyrillus
16-04-2007, 21:14
Taaaa wobec tego Taifun Devilry pogadał z GM i Ci to załatwił ;] To jest bardziej realne nie ?
nie mozna tego wykluczac ; p ze maczal w tym palce ;p
btw co do deletetow knightsolo etc Cipsoft chwalil sie za co dostali bilet do realnego swiata...
Uwierz mi, ze nic nie dzieje sie BEZ PRZYCZYNY, wydaje mi sie ze cos przeskrobales a teraz rozpaczliwie probujesz odzyskac konto. Nie zdziwie sie jak poleci więcej charow Oo. Każdy ma coś na sumieniu, moze nawet Ci ktoś wbił na ACC i wbił jakiegos bana, powiedzmy ze miales kiedys bana za Offensive St~ i on teraz wypisał coś na forum, albo na help i z miejsca kasacja za drugi ban tego typu.
tak jak ktos juz wyzej wspominał, jak dostajesz ktoregos bana z rzedu dostajesz deleta i postac jest deletowana w okreslonym czasie, a tutaj nastapila automatycznie :>
wrogonastawiony
16-04-2007, 21:19
Niezawsze jest tak, ze postac stoi i jest informacja ze zostanie usunięta (jak przy banie za PK). Najlepszym przykladem byly kasacje za magebombe, zadnego ostrzezenia, informacji, NIC - na Xerenie tak polecialo ze 20 kont w kilka chwil.
Ewentulanie mu za to popuścił
Niezawsze jest tak, ze postac stoi i jest informacja ze zostanie usunięta (jak przy banie za PK). Najlepszym przykladem byly kasacje za magebombe, zadnego ostrzezenia, informacji, NIC - na Xerenie tak polecialo ze 20 kont w kilka chwil.
o tym wlasnie mowie, nie wiem chyba sie nie zrozumielismy ; p
mi chodzilo o to ze wcale nie musial miec wczesniej zadnych banow i nic nie musial przeskrobac tak jak napisales wczesniej ; ]
Cyrillus
16-04-2007, 21:27
o tym wlasnie mowie, nie wiem chyba sie nie zrozumielismy ; p
mi chodzilo o to ze wcale nie musial miec wczesniej zadnych banow i nic nie musial przeskrobac tak jak napisales wczesniej ; ]
ale CIP soft lubi sie chwalic takimi "akcjami".. a tylko barles polecial wiec cos nie tak...
wyslij mail do cipkow :)
Zrobiłem to już. W końcu umieram z ciekawości za co delete. 2 x mi już mail to cipow uratował w tym namelock i criminal za pk na teście.
wrogonastawiony
16-04-2007, 21:32
Ehh tu Cie zmartwie ale chara juz raczej nie odzyskasz, im wczesniej to zrozumiesz tym lepiej. Wiem ze smutno, 139 ms piechota po ulicy nie chodzi. Mysle ze zrobia Ci niezla zrzute w gildii i bedziesz mogł sobie szybko zrobic podobna postac. Teraz z kasa mozna wszystko w Tibii ;P A i nie zapomnij zeby ktos kto ma inva wyjał z domku cały stuff.
chociaz dla mnie tymi "dobrymi" są Duski i im kibicuje to jakos niecieszy mnie takie cos =/
pzdr.
Zrobiłem to już. W końcu umieram z ciekawości za co delete. 2 x mi już mail to cipow uratował w tym namelock i criminal za pk na teście.
BAn za namelock się nie wlicza do kasacji konta. możesz mieć ich możliwie wiele.. ale to nie doprowadzi do kasacji twojego acc..
NarroweQ
16-04-2007, 21:37
Duskiness zostało przerzedzone hackami, Vision będzie deletami. 1:1
Szkoda że Furora się tak sk.rwiła...
A w Vision pewnie wszystkim skoczyło ciśnienie, kto następny?
Ty kurwa zamknij morde noobie jebany, poczytaj sobie tibia rules i wyciagnij z tego wnioski. ZDARZAJĄ SIĘ POMYŁKI, a Ty odrazu wiesz co i jak, HELLOŁ?
elokumatydzieciaku.pl
BAn za namelock się nie wlicza do kasacji konta. możesz mieć ich możliwie wiele.. ale to nie doprowadzi do kasacji twojego acc..
czytanie ze zrozumieniem plx : )
pozatym nie wszystko stracone, pamietacie akcje jak pewien 150~ palek zostal zrookowany przez wydanie nowego rk przez cip soft na podrobiona kopie paszportu? cip soft przeprosil za blad i postac zostala przywrócona. teraz moze tez tak bedzie : )
Bartholomew
16-04-2007, 21:39
graj w takim stanie jak ja grałem a byś się sam zabił.......
tia, jasne teraz sobie mozesz gadac.
ZLEJ BALETNICY NAWET RąBEK U SPóDNICY PRZESZKADZA. ;)
wrogonastawiony
16-04-2007, 21:42
Ty kurwa zamknij morde noobie jebany, poczytaj sobie tibia rules i wyciagnij z tego wnioski. ZDARZAJĄ SIĘ POMYŁKI, a Ty odrazu wiesz co i jak, HELLOŁ?
elokumatydzieciaku.pl
Idz sobie lepiej system zabezpiecz zamiast sie napinać, no chyba ze zlapales sie na darmowy pacc 8o ;*
Idz sobie lepiej sobie system zabezpiecz zamiast sie napinać, no chyba ze zlapales sie na darmowy pacc 8o ;*
Jes plis powiedz mi jak zabezpieczyc sie przed snifferami, tylko nie szukaj na google.br ok?
A i powiedz mi co to firewwal?
@KAPUSTA
To nie był przypadek Paladinki?;)
"Idz sobie lepiej sobie..."
Konon style? sry ale musialem xd
wrogonastawiony
16-04-2007, 21:45
Miss ;d <10>
NarroweQ
16-04-2007, 21:47
Mam wrażenie że zaczyna się ostatnia faza tej wojny.
Do Vision doszedł też Anubis co było oczywiste już jakiś czas temu, po tym jak po sprzedaniu go nagle zaczął się bardzo szybki exp. Nikt o tym nie wspominał wcześniej więc wspominam.
Cyrillus
16-04-2007, 21:49
Duskiness zostało przerzedzone hackami, Vision będzie deletami. 1:1
Szkoda że Furora się tak sk.rwiła...
A w Vision pewnie wszystkim skoczyło ciśnienie, kto następny?
zauwaz ze hacki byly przez acc sharing ;]
teraz fragi bedziemy liczyc w deletach?
na furorze nie ma sharow i noobow, sa tylko kicki lagi (niektorzy sa nawet celowo pingowani niczym nasa przez adminow ;o), najebani pk, boty, trojany, snifery ktore same sie sciagaja (albo sa dodawane jako bonusik od windowsa)
@khaz
o wlasnie o paladinke mi chodzilo thx ;* :P
@khaz
na furorze nie ma sharow i noobow, sa tylko kicki lagi (niektorzy sa nawet celowo pingowani niczym nasa przez adminow ;o), najebani pk, boty, trojany, snifery ktore same sie sciagaja (albo sa dodawane jako bonusik od windowsa)
A Shar Lonitax?;)
Mistrzunio_II
16-04-2007, 21:53
Mam wrażenie że zaczyna się ostatnia faza tej wojny.
Do Vision doszedł też Anubis co było oczywiste już jakiś czas temu, po tym jak po sprzedaniu go nagle zaczął się bardzo szybki exp. Nikt o tym nie wspominał wcześniej więc wspominam.
Character Information
Name: Anubis
Sex: male
Profession: Druid
Level: 10
Szybki exp ojjjj szybki
elokumatydzieciaku.pl
plx zrob 2 chara i znow "wpisz passy na stronce"
plx zrob 2 chara i znow "wpisz passy na stronce"
Jósz sropiłem, daj adres do strąki z darmofym paccem plis1! ale daj plis!>
Poprostu drugi owner mnie haknal, moze byc?
MAM ZDJECIE HELLRAISERA XD
wyslij mail do cipkow :)
hahah mysli ze cip soft bedzie patrzal na jkiegos tam szarego 130 ms polacks? ahuhahuhas xd jak by byl powd to i by skasowali i MDW i zaden mail by nie pomogl nawet od prezydeta usa
aff to duzo zes ugral jak na 2 ownerow hmm 67lvl?
Cyrillus
16-04-2007, 21:57
chyba sie ze wkurzyl ze padl ; p
@down
x2 rs czyli 6 unjustow ;p
chyba sie ze wkurzyl ze padl ; p
Nooo wjechałem mu na rl xdd
Btw 5 unujustów jednego dnia to ban, dziwne mam 5 unjustów i nie mam bana xd
Character Information
Szybki exp ojjjj szybki
Name: Anubis Crusade
Profession: Master Sorcerer
Level: 130
World: Furora
-.-
hahah mysli ze cip soft bedzie patrzal na jkiegos tam szarego 130 ms polacks? ahuhahuhas xd jak by byl powd to i by skasowali i MDW i zaden mail by nie pomogl nawet od prezydeta usa
ale jezeli powodu nie ma to by wystarczyl list do cipkow ; p
NarroweQ
16-04-2007, 22:09
Character Information
Szybki exp ojjjj szybki
Nie no zawsze znajdzie się jakiś bęcwał niekumaty kurwa jego mać !
Jak nie wiesz to nie pisz imbecylu! Anubis Crusade, pisząc Anubis właśnie jego miałem na myśli... Ale jak się ktoś dzieli mózgiem ze wszystkimi kolegami na podwórku to później pisze kurewsko idiotyczne posty, aż żal to czytać.
Wyłącz Wydarzenia z Furory i ich już nigdy nie włączaj tępaku, kurwa nie wiem kiedy się ostatnio przez to forum tak zjeżyłem...
@up
to chillout i zastanow sie czy to nie był dowcip ; p
[edit]
Character Deaths
Apr 15 2007, 17:34:53 CEST Died at Level 115 by fire
Apr 15 2007, 17:34:06 CEST Killed at Level 119 by Kolek el'Baq
and by fire
Apr 15 2007, 17:33:26 CEST Killed at Level 123 by Kolek el'Baq
and by fire
kolejny hack? (chyba nikt o tym wczesniej nie wspominal jak tak to sry ; p )
Hellraiser
16-04-2007, 22:18
Niom, jesteś honorowym adresatem mojego zdjęcia ^^, Diabła nie ma ,bym mu dał też :P
@Topic
Jeszcze troche i Vision bedzie brac do gildi all ziomków 100lvl+,
NarroweQ
16-04-2007, 22:21
@up
to chillout i zastanow sie czy to nie był dowcip ; p
Raczej kolo chciał być fajny. I dobrze! Niech żyją fajni ludzie!
Już chill :)
Co do Barlesa jeszcze:
Tak mu współczujecie itd, rozumiem to, jasne że lipa stracić taką postać, ale pomyślcie, co z Magramim, Trykiem, Pavodim, Caltusem, Bafee i wieloma innymi postaciami, rookowanie to jak delete... Dziwnym trafem hackowani byli ludzie TYLKO z Duskiness lub z nimi powiązani, teraz Vision ma możliwość zasmakowania takiego frajerstwa... Czego ja w żadnym stopniu absolutnie nie popieram. Frajerstwo frajerstwem zawsze pozostanie.
Ja Ci moge dac. Nie wiem czy zapamietales ale jeden kolezka podawal taki adres "20:42 Pietrek Ziran [18]: www.tibialoteria.prv.pl << enyone can win free pacc" . Moze Ci sie poszczesci <rotfl> :D
Co do Barlesa jeszcze:
Tak mu współczujecie itd, rozumiem to, jasne że lipa stracić taką postać, ale pomyślcie, co z Magramim, Trykiem, Pavodim, Caltusem, Bafee i wieloma innymi postaciami, rookowanie to jak delete... Dziwnym trafem hackowani byli ludzie TYLKO z Duskiness lub z nimi powiązani, teraz Vision ma możliwość zasmakowania takiego frajerstwa... Czego ja w żadnym stopniu absolutnie nie popieram. Frajerstwo frajerstwem zawsze pozostanie.
Jest roznica miedzy dawaniem passow ziomkowi ktorego nie znasz wrl, a przyjsciemdo domu i kurwa ogarnieciem ze Ci acc usuneli bez powodu ;))
plx reset furory o 2 dni <3.
Lester_back
16-04-2007, 22:46
Co do Barlesa jeszcze:
Dokładnie, Gz Harcesh tym chakom, w sumie wypadałoby wygrać tą wojne uczciwie aczkolwiek haki to nie przypadek tylko chacker po stronie vision co daje tu plus dla nich, jednak jest to niezgodne z ich pro masta co to nie oni, jeżeli tacy są powinni dać rade bez tych hacków nieprawdaż??? No ale trudno mimo wszystko szkoda Barlesa, pytanie do Ciebie zaczniesz od nowa???
P.S. Szkoda tych charow co napisałeś i wielu innych oczywiście kilkunastu się naliczyłem ehhh... ;/;/;/
Cyrillus
16-04-2007, 22:50
Dokładnie, Gz Harcesh tym chakom, w sumie wypadałoby wygrać tą wojne uczciwie aczkolwiek haki to nie przypadek tylko chacker po stronie vision co daje tu plus dla nich, jednak jest to niezgodne z ich pro masta co to nie oni, jeżeli tacy są powinni dać rade bez tych hacków nieprawdaż??? No ale trudno mimo wszystko szkoda Barlesa, pytanie do Ciebie zaczniesz od nowa???
P.S. Szkoda tych charow co napisałeś i wielu innych oczywiście kilkunastu się naliczyłem ehhh... ;/;/;/
dawali pasy "przyjaciolom" i ty nazywasz to hackami?
NarroweQ
16-04-2007, 23:06
dawali pasy "przyjaciolom" i ty nazywasz to hackami?
To się nazywa Social Engineering.
22:03 Sephriot [106]: chcesz pro kupic?
hmmm, ciekawe ile na tym interesie można dziennie wyciągnąć,... : >
a jak nie chcesz kupić pro to jest:
22:05 Sephriot [106]: ok welcome in my hunted list
Welcome to tak btw a nie in...
: o 22:10 Swichfoot [25]: 22:10 Sephriot [106]: siema chcesz pro kupic?
Hahahahahah xD
22:15 You see Knight Van'Breaker (Level 28). He is an elite knight. He is Menager Vice of the Dark Lords (Pro By Sephriot).
22:16 Narrow [50]: zaplaciles sephriotowi za pro?
22:17 Knight Van'Breaker [28]: ta
i 20k do przodu dzięki noobkowi, chyba też taki interes rozkręce, będzie konkurencja na rynku xD
Cyrillus
16-04-2007, 23:43
To się nazywa Social Engineering.
22:03 Sephriot [106]: chcesz pro kupic?
hmmm, ciekawe ile na tym interesie można dziennie wyciągnąć,... : >
a jak nie chcesz kupić pro to jest:
22:05 Sephriot [106]: ok welcome in my hunted list
Welcome to tak btw a nie in...
: o 22:10 Swichfoot [25]: 22:10 Sephriot [106]: siema chcesz pro kupic?
Hahahahahah xD
22:15 You see Knight Van'Breaker (Level 28). He is an elite knight. He is Menager Vice of the Dark Lords (Pro By Sephriot).
22:16 Narrow [50]: zaplaciles sephriotowi za pro?
22:17 Knight Van'Breaker [28]: ta
i 20k do przodu dzięki noobkowi, chyba też taki interes rozkręce, będzie konkurencja na rynku xD
Narrow Security ?? :> 5k/miech i jestes zarobiony ;p
NarroweQ
16-04-2007, 23:50
Ok to nazwa już jest, brzmi oke, teraz trzeba się zająć raklamą i pozycją na rynku, proponuję plakaty na przystankach tramwajowych. I autobusowych. Pod żadnym pozorem nie na dworcu PKP żebym się z dziwkami nie kojarzył, to zniechęci potencjalnych klientów.
A i zwolnił się etat sekretarki, chętne proszę o wysyłanie CV i listów motywacyjnych na adres Narrow/Thais
A i jeszcze hasło firmowe:
"Narrow Security chroni nawet przed Narrowem!"
xDDD
Z nieoficjalnych źródeł dowiedziałem się także, że Senzel również zagościł w nowej branży.
I w ten oto prosty sposób Sephriot stracił monopol na rynku =PP
Nooo wjechałem mu na rl xdd
Btw 5 unujustów jednego dnia to ban, dziwne mam 5 unjustów i nie mam bana xd
6 unjustow jednego dnia to ban.
6 unjustow jednego dnia to ban.
Spodziewalem sie odpowiedzi wrogonastawionego no ale coz : [
Noo Noo xDD
Jak Laaco skasowali tego jego 105 palka to się wqriwil i zjarał jak dzika świnia ;P
a co mówic o 139 msie ;o
szkoda mi tego Barleska ;)
Ale ta kurwa ile on floty na ta postac wyjebal oO ?
Tam jakiś newbien napisał "to tylko gra" kurwa a dla Ciebie była by to tylko gra
gdybys kurwa wydal na ta gre ponad 1k złotych ? to też dla ciebie by była tylko gra? Oo
Byś kurwa laski trzepał z przełykiem byś brał Cipkom żeby ci oddali chociaz 70 lvli -,-
Huj stało się bug nie bug kurwa 3ba się ich zapytać bo Barles ma prawo wiedziec jakimi to argumentami i powodami Cipki kierowały się >)
A tak btw, domniemany Zwidek z tego froum napisał tam poprzednio "Blokers Ivan dostal kicka z gildi" reason ;o ?
Narrow moge ci wywieszać plakaty bo jeżdże autobusem do szkoły .. ;>
@Barles
Współczuje... wydaje mi sie ze jednak powinienes odzyskac chara, chyba ze to bedzie mocny argument taki jak invalid payment ;/
Noo Noo xDD
Jak Laaco skasowali tego jego 105 palka to się wqriwil i zjarał jak dzika świnia ;P
a co mówic o 139 msie ;o
szkoda mi tego Barleska ;)
Ale ta kurwa ile on floty na ta postac wyjebal oO ?
Tam jakiś newbien napisał "to tylko gra" kurwa a dla Ciebie była by to tylko gra
gdybys kurwa wydal na ta gre ponad 1k złotych ? to też dla ciebie by była tylko gra? Oo
Byś kurwa laski trzepał z przełykiem byś brał Cipkom żeby ci oddali chociaz 70 lvli -,-
Huj stało się bug nie bug kurwa 3ba się ich zapytać bo Barles ma prawo wiedziec jakimi to argumentami i powodami Cipki kierowały się >)
A tak btw, domniemany Zwidek z tego froum napisał tam poprzednio "Blokers Ivan dostal kicka z gildi" reason ;o ?
A kto zdrowo ma poukładane w głowie nie wydał by na tą grę 1k zł.
Znając życie to koledzy z Vision wspomogą Barlesa jakimś charem w miarę dobrym, więc na pewno za niedługo znów będzie tu o nim głośno.
ZA DARMO UMARŁO ! bez powodu by nie dostał takiego suprajsa. I nie płakać bo może cipsoft uratował jedną osobę na sto od tej "extra" gry więc to powinien być zaszczyta nie kara.
sallceson
17-04-2007, 09:10
A kto zdrowo ma poukładane w głowie nie wydał by na tą grę 1k zł.
Znając życie to koledzy z Vision wspomogą Barlesa jakimś charem w miarę dobrym, więc na pewno za niedługo znów będzie tu o nim głośno.
tez sadze ze i tak powroci na furorze albo odzyskujac barlesa (jesli to mozliwe) albo na nowym charze bedzie gral - w kazdym razie barles byl drugim MSem po zwidku pod wzgledem mocy :) wiec taka strata boli... i co najdziwniejsze nie ma oficjalnie 'until deletion because of costam' tylko po prostu konto znika :/
i nie sadze zeby ktokolwiek z duskiness mial cos z tym wspolnego a juz tym bardziej nie rumun -
22:14 GM Smiley on Furora [2]: If you have a friend that will sell you a premium for tibia money, it would not be illegal since it was done in private
22:15 GM Smiley on Furora [2]: but if your friend advertised in Trade channel that he sells premiums, he would be breaking the rules
Hellraiser
17-04-2007, 12:15
Naprawde powinniśmy zgłośić sprawe Barlesa do sejmowej komisji śledczej, i zarazem do "Z Archiwum X", i "Strefy 11"
@Topic
Ciekawe jak to alles się rostrzygnie z tym charakterem, życze Ci Barle jak najlepiej, ale będzie bardzo trudno, z tym "incydentem",..
Mistrzunio_II
17-04-2007, 14:36
Nie no zawsze znajdzie się jakiś bęcwał niekumaty kurwa jego mać !
Jak nie wiesz to nie pisz imbecylu! Anubis Crusade, pisząc Anubis właśnie jego miałem na myśli... Ale jak się ktoś dzieli mózgiem ze wszystkimi kolegami na podwórku to później pisze kurewsko idiotyczne posty, aż żal to czytać.
Wyłącz Wydarzenia z Furory i ich już nigdy nie włączaj tępaku, kurwa nie wiem kiedy się ostatnio przez to forum tak zjeżyłem...
Przepraszam. Już nie będę
Widzę Vision się wqrwiło i postanowiło wyciągnąć ciężką artylerie:
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1620944
Jak już mają się sprzedawać to na maxa xDD
hehUEhuEhEHUHHEUHE
KOCHAM TĄ WOJNE !!!!
To nie tylko wojna na fragi ale również: Name locki, Hacki, Delete, bany xD
YEYEYEY <3
_
A teraz prosze popatrzec na odpis Charonsiego na tibi com:
Qel: Zawsze marzylam, zeby zostac Twoja zona:/
Qel: NIgdy nie spotkalam tak cudownego mezczyzny
Ada, nigdy nie spotkalem milszej osoby niz ty, mam nadzieje, ze wiezy milosci polacza nas na wiecznosc, jestes malym cudem w mym nedznym zyciu.
Qel: jestes jak prawo fizyki!
Qel: mozna Cie poznac:>
Qel: w pewnych
Qel: sytuuacjach wykorzystac
Qel: lecz nie mozna Cie kontrolowac:S
Gdybym mial scyzoryk, to bym wystrugal na starym debie nasze inicjaly...
H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@
Widze że kolejnego chce zdobyć a potem zrokować ! :D
Charo miej się na baczności:d jest ziarnko goryczy w tej słodyczy ... x)
Widzę Vision się wqrwiło i postanowiło wyciągnąć ciężką artylerie:
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1620944
Sprzedawać, sprzedawać i jeszcze raz sprzedawać!! Trzeba a jak. Tylko mógł tego Ima~ nie pisać.
Teraz kazdy char wymieniony na tibia.com w tym temacie powinien być usunięty jak Barles i dopiero beka by była.
_______
God Tibia: Click prawym klawiszem myszy. Usuń Furora, jesteś pewnien? TAK!!
@ down
Jeszcze sporo charów można by tam dopisać ;)
Ale tam na tibia com Ima zapomniał wspomnieć o Neanonie który został także nabyty wsposób nie legalny :)
*Sam tu się do tego przyznał*
wrogonastawiony
17-04-2007, 15:56
Hehe, Ima wspomnial o Dusk a Yubov nie pozostał mu dłużny, Account sharers on Furora (http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1620896)
Napisal o Anubisie i nawet GM odpisał Oo
NarroweQ
17-04-2007, 16:45
Proponuję nową zabawę forumową:
Obstawiamy, kto następny zostanie zdeletowany. Można podać tylko 1 osobę. Ja zaczynam. A, uzasadniamy nasze wybory xD
Anubis Crusade
uzasadnienie: acc buying (400zl, nieważne od kogo), sharing, ogólnie ostatnimi czasy częsta zmiana ownerów.
:)
Weltaxio
17-04-2007, 16:59
Obstawiamy tez bany ? ;]
Sadze ze przed Anubisem poleci Magiq xd
Obstawiamy tez bany ? ;]
rozbawil mnie twoj post na tibia.com...
rozumiem ze najlepsza obrona jest atak ale trzeba byc naprawde bezczelnym zeby sharujac w tyle osob, majac w gilidi takich frajerow jak harcesh (i nie mow ze nie jest bo jest... ) ADZIONKa (qel zaaaaalllll gorsza niz harcesh....) praktycznie samych sharerow reportowac innych graczy... w ogole zalosnym dla mnei jest fakt ze jestes senior tutorem.... jego sie dostaje automatycznie z 200lvlem czy w prezencie za stracone zycie? czasem jak patrze na poziom niektorych graczy z vision mam wrazenie ze duski przegrywaja tę wojne dlatego ze maja wyjebane na tibie...
Chmurzasty
17-04-2007, 17:20
Obstawiamy tez bany ? ;]
ja mam nadzieje, ze pana tsunami (taifuna) w końcu skasują za account sharing
btw. http://rapidshare.com/files/26478374/Harry_peke.rec.html
takie krótkie pk charem od kumpla (35 drut)
Elisabett
17-04-2007, 17:24
Fajny ma comments Tomo Crusade:)
(...)It is sad end Taifun it is your's war. You don't want me ok. As you wish.(...)
Wie ktoś może co sie stało z Conradem? Conrad Ma'fer
Conradem "gra" jesli mozna tak powiedziec jakis newb, ktory wystawia Conrada na allegro i waluje ludzi ;) A teraz widze dilejtet.
Cyrillus
17-04-2007, 17:34
Proponuję nową zabawę forumową:
Obstawiamy, kto następny zostanie zdeletowany. Można podać tylko 1 osobę. Ja zaczynam. A, uzasadniamy nasze wybory xD
Anubis Crusade
uzasadnienie: acc buying (400zl, nieważne od kogo), sharing, ogólnie ostatnimi czasy częsta zmiana ownerów.
:)
zadne 400 zl tylko 700k chyba to 1 ; p
mam nadzieje ze Magiq dostanie po lapach...
Cip Soft wzial sie za furore?
@kapucha
a jak Ima by polecial to za nim Taifun i Czipsu jak by Cip~ byl sprawiedliwy...
ciezko jest udowodnic acc sharing... szybciej acc traiding... =/
a kierujac sie wbijaniem expa... to stryciane deleted master morla deleted...
Hmm też mi sie wydaje że niestety Anubis poleci, ale juz wiadomo za co ;/
Elisabett
17-04-2007, 17:39
Pozostaje nam tylko czekac.
NaRuTo__xD
17-04-2007, 17:41
Obstawiamy tez bany ? ;]
Nom bany obstawiamy i delete tez...
Nastepny do bana Imargam plax?
kthxbye noob ssij laske i nie osodzaj na innych jak sam sharujesz z cala wsią...
Masywny_Titania
17-04-2007, 17:44
Ohoho goraco sie zrobilo na forum i na furorze:o
Co do barlesa, to watpie zeby ktos mial jakikolwiek wplyw na decyzje Cipow, ale pewnie ktos go sprzedal za cos.
A wogle, to na furorze to wiekszosc 80+ lvli maja cos na sumieniu, kupowanie kasy, postaci, sharing, itp itd... skonczy sie ze nikogo na furorze nie bedzie poza noobami pod dp carlin :baby:
eloelo520
17-04-2007, 18:11
yubov to czop, tak jak juz napisalem w poscie na tibia.com, sam powinien dac report na siebie
aktualnie gra maly 15letni placek, ktory chara dostal od piotrka, starego ownera
duskiness - mogliscie kogos lepszego wybrac do tego topicu na tibia.com
albo moczykij? wiecznie grajacy ze swoim debilnym kuzynem?
Obstawiamy tez bany ? ;]
w tel. komorkowym pewnie masz zapisane
Koledzy
997
ima nie ladnie sprzedawac innych za sharing jak samemu sie sharuje.
To tak jak bys jaral joyka z type a potem na psach do z ucha zajebal.
ja mam nadzieje, ze pana tsunami (taifuna) w końcu skasują za account sharing
br? pewnie sie naczytales tematow na forum tibia.pl , noobek jest a myslisz ze cos wiesz. Na tym forum najwiecej osob sapalo o sharing Taifuna to czemu imargam (codziennie prowadzi wycieczki na komisarjat) go nie wymienil i inni nie sapia w oficjalnych postach i listach? i zaden GM nic nie gada?
Cyrillus
17-04-2007, 19:07
br? pewnie sie naczytales tematow na forum tibia.pl , noobek jest a myslisz ze cos wiesz. Na tym forum najwiecej osob sapalo o sharing Taifuna to czemu imargam (codziennie prowadzi wycieczki na komisarjat) go nie wymienil i inni nie sapia w oficjalnych postach i listach? i zaden GM nic nie gada?
1. 112 ;] << numer na laski ;]
2. Imargam nie ma 280 (276) lvla wiec sie tak sie nie zwraca uwagi ;] jak na taifunka ;]
3. Odwet ale nie na taifunie tylko na pajacach z jego gildi ;] np Magiq
@down
br; ]
1. 112 ;]
2. Ima nie ma 280 (276) lvla
eng or pl plx
niverley
17-04-2007, 19:19
Witam..
Ima~ i tutaj możesz wjebać Pana Jamesa ;D
500k na Furce
http://www.allegro.pl/item186398883_500k_50_x_10k_tibia_furora_najtaniej _5_00.html
NaRuTo__xD
17-04-2007, 19:24
1. 112 ;]
2. Ima nie ma 280 (276) lvla
pl? :confused: :confused: :confused:
Thristen
17-04-2007, 19:40
Śmieszne...
(pod)ludzie zapomnieliście ze to tylko gra?
Czytam ten temat i czytam.. są tu ludzie w porządku i śmiecie..
No taaa nie ma to jak podpierdolić kogoś żeby stracił postać którą grał sam 3 lata ~
jak już ktoś pisał, zjaraj z kimś lolka a po paru godz zadzwoń na psy i powiedz ze jest tam i tam, ma w kieszeni to i to.
małe porównanie do Rl chociaż mimo wszystko to tylko gra ale wy sie i tu zachować nie umiecie
ps
Ima z tego co widzę po Fotkach i twoim kozaczeniu na forum i w grze sądzę że jakiś jeden dusk powinien w Rl Ci pk przyjebać to byś trochę zmądrzał, ah tak was jest dwóch przecież.. ciężko z dwoma takimi też by nie było : )
wiesz ze słonce świeci na dworze od paru dni?
Cyrillus
17-04-2007, 20:00
Śmieszne...
No taaa nie ma to jak podpierdolić kogoś żeby stracił postać którą grał sam 3 lata ~
jak już ktoś pisał, zjaraj z kimś lolka a po paru godz zadzwoń na psy i powiedz ze jest tam i tam, ma w kieszeni to i to.
małe porównanie do Rl chociaż mimo wszystko to tylko gra ale wy sie i tu zachować nie umiecie
ps
Ima z tego co widzę po Fotkach i twoim kozaczeniu na forum i w grze sądzę że jakiś jeden dusk powinien w Rl Ci pk przyjebać to byś trochę zmądrzał, ah tak was jest dwóch przecież.. ciężko z dwoma takimi też by nie było : )
mowisz ze to tylko gra a sam ja mieszasz z realnym swiatem ;]
eloelo520
17-04-2007, 20:06
To tak jak bys jaral joyka z type a potem na psach do z ucha zajebal.
br?
wybacz, jestem eloelo ale twojego eloslangu nie rozumiem
Chmurzasty
17-04-2007, 20:16
powiedział to koleś, który siedział całe dnie (noce), żeby wbić ten 150+ level...
Śmieszne...
ps
H@H@H@H@ ale penis H@H@H@H@H@
ZAL MI CIE
Qrwa tylko gra? A moge się zalozyc ze jakby tobie skasowali ci tego palusia
to byś trzepal kazdemu ustami zeby tylko ci go oddali :-)
Taka prawda ty ją znasz i ja :D
Chmurzasty
17-04-2007, 20:36
Taka prawda ty ją znasz i ja :D
ja też ją znam i ta prawda jest bardziej mojsza niż twojsza :p
br?
wybacz, jestem eloelo ale twojego eloslangu nie rozumiem
a no widzisz a myslales ze jaetses naj eloelo
jak ktos o sobie mowi ze jest elo to znaczy ze jest lamusem jak ktos by tak o tobie powiedzial to bys byl elo ale ze sam tak mowisz to juz naprawde trza bys lamusem -.-
wrogonastawiony
17-04-2007, 20:41
Witam..
Ima~ i tutaj możesz wjebać Pana Jamesa ;D
500k na Furce
http://www.allegro.pl/item186398883_500k_50_x_10k_tibia_furora_najtaniej _5_00.html
Udowodnij im ze to James ; )
niverley
17-04-2007, 20:50
Udowodnij im ze to James ; )
Heh, może nie udowodnie ale nie ma się co oszukiwać Smerfu~ to jest James Caros..
Kiedy niektórzy z was pojmą ze to tylko gra?
@Imargam
Nie znalem Ci z tej strony, wiem że wszystko jak najlepiej dla gildii, ale.. jest w tym jedno ale żeby sprzedawać kolegów(teraz wrogów)? w Rl też byś kolege sprzedał jak by psy u Ciebie znalazły zioło w kieszeni i zawineli by Cie i wyjebal byś na typów na osiedlu skąd to masz? podejrzewam że tak, bo by Cie przekopali na komendzie i byś cale osiedle strzelił.. nie żeby to była jakaś propaganda.. ale swoim zachowaniem przekreślasz się w oczach (całej?) furory.. na prawdę :S
Btw. jak był byś takim kibicem Lechii Gdańsk (kumatym trochę) to miałbyś pojecie że nie sprzedaje się kolegów
DZISIAJ WROGU WCZORAJ BRACIE
Sprzedawczyki Sprzedawczyki i jeszcze raz sprzedawczyki.. Polacy już się nigdy nie zmienią..
TO TYLKO GRA PAMIETAJCIE
P0zdrawiam.
Cyrillus
17-04-2007, 21:08
Kiedy niektórzy z was pojmą ze to tylko gra?
@Imargam
Nie znalem Ci z tej strony, wiem że wszystko jak najlepiej dla gildii, ale.. jest w tym jedno ale żeby sprzedawać kolegów(teraz wrogów)? w Rl też byś kolege sprzedał jak by psy u Ciebie znalazły zioło w kieszeni i zawineli by Cie i wyjebal byś na typów na osiedlu skąd to masz? podejrzewam że tak, bo by Cie przekopali na komendzie i byś cale osiedle strzelił.. nie żeby to była jakaś propaganda.. ale swoim zachowaniem przekreślasz się w oczach (całej?) furory.. na prawdę :S
Btw. jak był byś takim kibicem Lechii Gdańsk (kumatym trochę) to miałbyś pojecie że nie sprzedaje się kolegów
P0zdrawiam.
prawdopodobnie Imaragm wzial pod uwage to ze przez dusk... Barlesa nie ma =/
NarroweQ
17-04-2007, 21:14
To weźcie pod uwagę, ilu osób dzisiaj nie ma przez Vision....
Dobra, ale sprzedał dużo graczy .. o to chodzi nie pojmujesz tego ?
a no widzisz a myslales ze jaetses naj eloelo
jak ktos o sobie mowi ze jest elo to znaczy ze jest lamusem jak ktos by tak o tobie powiedzial to bys byl elo ale ze sam tak mowisz to juz naprawde trza bys lamusem -.-
widzisz eloelo520 to jest wlasnie przyklad tego co mowilem wczesniej... przez to twoje dop ierdal anie kazdemu ludzie nawet nie próbują zrozumiec twoich postow, zinterpretowac odebrac jako ironi zartu sarkazmu tylko odrazu ci robia wjazd i sie nie pie rdo la bo cie nie lubia : (
@pare stron wczesniej ktos sie zastanawial ile mozna zarobic na kasie od noobow za pro, moj ziomek 100+ ms zarobil w 2h troche ponad 100k ;d a to co robil sendrius (moge sie mylic znickiem, chodzi o to: kupujesz pro? nie? to hunted? ) to teraz pewnie byl dowcip ale poczekajcie pol roku jak sie nie ktore pleby dorwa do pełni władzy...
Śmieszne...
ps
Won grac sobie na twoim NO - PVP noobie... ;(
Niewiemjak
17-04-2007, 21:51
A ja mam takie pytanko jak to jest z tymi wycofywaniami pieniedzy za pacca ?? Ta osoba je odzyskuje czy na jakiej zasadzie to dziala?
A ja mam takie pytanko jak to jest z tymi wycofywaniami pieniedzy za pacca ?? Ta osoba je odzyskuje czy na jakiej zasadzie to dziala?
Ja za to nie dostałem :P W sumie powinni mi oddać kase za te wszystkie paki. Skoro mowią mi bye i pozwalają robić nowe konto to niech oddadzą kase za paki to ciasnej Anielki... :D
Diablord
17-04-2007, 22:12
Współczuje Ci Borut, bo 139 ms droga nie chodzi:/ Ale pomyśl sobie o wielu osobach z Dusków/Aberratio, które zostały hackniete i stracily konta. Moj best RL friend, ktory gral Nevim Nabu a pozniej gral Simem Nabu (namelock na Cat Nabu) stracil swojego 107 ms'a przez Harcesha. Strata Twojego chara to nic w porównaniu z tym co stracili nasi przez hacki/bany/a czasem własną głupote...
sallceson
17-04-2007, 22:12
Ja za to nie dostałem :P W sumie powinni mi oddać kase za te wszystkie paki. Skoro mowią mi bye i pozwalają robić nowe konto to niech oddadzą kase za paki to ciasnej Anielki... :D
rozumiem ze dostales juz odpowiedz od CIPu i pogodziles sie z losem :d
za co dostales ;> uchyl rabka tajemnicy od wcozraj tylko to rozkminiamy na forum :P pozatym flo nie powinni ci oddac, zlamales regulamin tibi - zerwales umowe na wlasne zyczenie nie ma mowy o oddawaniu pieniedzy... moze jeszcze powinni przeprosic ;p
Cyrillus
17-04-2007, 22:35
za co dostales ;> uchyl rabka tajemnicy od wcozraj tylko to rozkminiamy na forum :P pozatym flo nie powinni ci oddac, zlamales regulamin tibi - zerwales umowe na wlasne zyczenie nie ma mowy o oddawaniu pieniedzy... moze jeszcze powinni przeprosic ;p
klient ma zawsze racje tylko tu jest na odwrot ;p
@down
no to zes poprawil ;p
pamietam kiedys bylem na wyjezdzie w w-wie przed meczem ktos wybiega... jakis pajac... no tak... wisniewski...
zeby wam humor poprawic
http://www.youtube.com/watch?v=smCxVjL8WVU
czarne koszule ka eess peeeee !!!!!!!!!!11111111
Zielarz997
17-04-2007, 22:47
Widze ze sporo prO GRYPSERóW sie tu narobilo a polowa z was piszac posty typu "jak znajda ziolo to cale osiedle sprzeda" a pewnie wiekszosc z was tylko kozacy .Macie sapy do imargama ze napisal jakis badziewny temat o sharach etc i co to ma byc kurwa 'frajerstwo'?Dla tych którzy nie wiedza jest to tylko pojebana gra ktora zżera wasze tępe umysly.Dla przykladu dodam ze większa
polowa(jak nie wszyscy) tego forum uzywali opcji Ctrl+r wiec co tez to nazwiecie "sprzedawaniem"(?)
Aphy@
Wiemy ze polowe "dzieciństwa"(?) przesiedziales w zakladzie karnym dla nieletnich i glupich inaczej() i to pewnie tam cie nauczyli ze nie WOLNO sprzedawac (szacunek) . "TO TYLKO GRA PAMIETAJCIE " wlasnie ty chyba pamietasz ze to tylko gra a pierdolisz jakies glupoty w przenosni (jak nie wiesz co to jest zapytaj sie mamy ew.google) zE WYSPRZEDA zaraz caly swiat(oczywiscie wiemy ze wiesz najwiecej o sprzedawaniu wkoncu jestes "recydywista" i gnębisz "frajerow"
pozdrO dla kumatych
Bahh (:baby: )
Widze ze sporo prO GRYPSERóW sie tu narobilo a polowa z was piszac posty typu "jak znajda ziolo to cale osiedle sprzeda" a pewnie wiekszosc z was tylko kozacy .Macie sapy do imargama ze napisal jakis badziewny temat o sharach etc i co to ma byc kurwa 'frajerstwo'?Dla tych którzy nie wiedza jest to tylko pojebana gra ktora zżera wasze tępe umysly.Dla przykladu dodam ze większa
polowa(jak nie wszyscy) tego forum uzywali opcji Ctrl+r wiec co tez to nazwiecie "sprzedawaniem"(?)
Aphy@
Wiemy ze polowe "dzieciństwa"(?) przesiedziales w zakladzie karnym dla nieletnich i glupich inaczej() i to pewnie tam cie nauczyli ze nie WOLNO sprzedawac (szacunek) . "TO TYLKO GRA PAMIETAJCIE " wlasnie ty chyba pamietasz ze to tylko gra a pierdolisz jakies glupoty w przenosni (jak nie wiesz co to jest zapytaj sie mamy ew.google) zE WYSPRZEDA zaraz caly swiat(oczywiscie wiemy ze wiesz najwiecej o sprzedawaniu wkoncu jestes "recydywista" i gnębisz "frajerow"
pozdrO dla kumatych
Bahh (:baby: )
o k. urwa ten co ma pojęcie sie wypowiedział.. sory ziomek respect (szacunek) dla Ciebie, i na codziennie sprzedaje kolegów.. to moje zajęcie ;)
murarz89
17-04-2007, 22:54
jaki z tego moral??
jesli chcecie poznac yo elo elo mada faka ziomkow kiboli to wejdzcie na temat o furrorze :)
NarroweQ
17-04-2007, 22:56
Przed chwilą Duskiness zabiło noobcharami Seth'Gru
Żal.pl
To forum już jest rozwalające jak ten serwer...
Wszyscy na siebie kapują, wszyscy sie bluzgają, wszyscy sobie klną ile wlezie. Ja ( na całe szczęście dla was ) gdybym był modkiem, już tego tematu by nie było
@ Imargam
szczerze Ci powiem, że zrobiło mi sie żal, ponieważ mojej ukochanej drużynie kibicuje kapuś. Mi to obojętnie, że w grze.
@Aphy- pozdrowienia
NaRuTo__xD
17-04-2007, 23:09
W sumie masz racje...ale tibia ma zjebane zasady...np. patrz ktos angazuje sie w postac jak Barles pare lat wydaje mase pieniedzy na pacc a "CIPY" beszczelnie uduwaja konto nie patrac ile pieniedzy na ta gre wydal dany poszkoddowany osobnik...troche to jest smootne :( Dlategp Barlesa mi baaradzo żal...
A co Barles napisali ci, ze nie ma odwolania co do delete ??
A w ogole za co ten delete ja nie an czasie :D
Lol niech jakiś modek zamknie ten temat >.>
eloelo520
17-04-2007, 23:23
dla rozluznienia atmosfery
typuje konkurs na debila miesiaca na furorze
typ numer jeden
22:09 Shaemuu [105]: vision potrafi nawet grapkami zabic ;d
22:09 Shaemuu [105]: xd
- grabki przez p, nie wymaga komentarza
typ numer dwa
16:03 Fenix'Gru [163]: lubisz banany?
16:03 Taifun Devilry [278]: obierac tylko
- bardzo smieszna odpowiedz na bardzo smieszne pytanie, czyli kwintesencja tibijskiego humoru
typ numer trzy
04:15 Gran Fil [36]: jestes bardziej zakazany niz jablko w edenie
- tak, zaiste jest to bardzo madre stwierdzenie. co nie zmienia faktu, ze jest debilne.
wszystkie typy zostaly pobrane z commentow plebsu furory
slynny 'fonsz' pary kochankow ymy'ego i taifa zostal specjalnie pominiety
bo by wygral w cuglach
eloelopiecdwazero
Cyrillus
17-04-2007, 23:26
ta tomo mial zawsze dobre pomysly ^^
@ 2Up
Jedyny z oryginalnym poczuciem humoru :)
NarroweQ
17-04-2007, 23:27
A ja napiszę tak:
SeLL 2x MPA 330k each !!
Zainteresowani - PM albo msg me in game.
zamiast siedziec przed ta tibia 24h i na tym forum to przeczytajcie ten artykol http://www.joemonster.org/article/7197/doroczny-test-czy-jestes-gejem i wezscie sobie go do serca...
(mam na mysli to zeby zajac sie tym co mężczyźni powinni robic)
eloelo520
17-04-2007, 23:34
zamiast siedziec przed ta tibia 24h i na tym forum to przeczytajcie ten artykol http://www.joemonster.org/article/7197/doroczny-test-czy-jestes-gejem i wezscie sobie go do serca...
(mam na mysli to zeby zajac sie tym co mężczyźni powinni robic)
zamiast siedziec przed ta tibia 24h i na tym forum i w necie
siegnij po slownik ortograficzny
dziecko plax
murarz89
17-04-2007, 23:37
slynny 'fonsz' pary kochankow ymy'ego i taifa zostal specjalnie pominiety
wlasnie o co w tym chodzi w tym "wyrazie" fonsz powie mi ktos???
wiem ze ktos z vision mial w opisie czaru nasmiewajac sie z dusskow zapewne
zamiast siedziec przed ta tibia 24h i na tym forum i w necie
siegnij po slownik ortograficzny
dziecko plax
dziecko ty pewnie masz 15 lat i chcesz byc dorosly co ?
pewnie ci chodzilo o ten blad artykol zamiast artykul to tylko 1 literowka noobie to po co odrazu slownik
moze zacznij od tego ze najpierw powinienem przeczytac to co napisze ?
btw. jak mozna siedziec w necie? (tak od praktycznej strony , jesli ty sie czepiasz o jedna literke to ja sie bede czepial o cale stwierdzenie.)
eloelo520
17-04-2007, 23:45
wlasnie o co w tym chodzi w tym "wyrazie" fonsz powie mi ktos???
wiem ze ktos z vision mial w opisie czaru nasmiewajac sie z dusskow zapewne
bo widzisz
taifun na aldorze spotkal kogos
kogo name brzmialo mniej wiecej tak:
"wonsz boa dusiciel demona yo"
jako ze taifun i ymy to kochankowie i smieszy ich wylacznie to samo, obaj wstawili obciachowy 'fonsz' jako title
i chyba nie zdaja sobie sprawy ze kazdy ma z nich pompe
dziecko ty pewnie masz 15 lat i chcesz byc dorosly co ?
dalej prowadzisz monologi?
pewnie ci chodzilo o ten blad artykol zamiast artykul to tylko 1 literowka noobie to po co odrazu slownik
moze zacznij od tego ze najpierw powinienem przeczytac to co napisze ?
btw. jak mozna siedziec w necie?
literowka?
"Do literówek nie zaliczamy błędów powstałych w wyniku niewiedzy osoby piszącej."
nie martw sie, jest wielu takich tepakow jak ty
dobra joz sie korwa nie klucmy
<3
bo widzisz
taifun na aldorze spotkal kogos
kogo name brzmialo mniej wiecej tak:
"wonsz boa dusiciel demona yo"
jako ze taifun i ymy to kochankowie i smieszy ich wylacznie to samo, obaj wstawili obciachowy 'fonsz' jako title
i chyba nie zdaja sobie sprawy ze kazdy ma z nich pompe
dalej prowadzisz monologi?
literowka?
"Do literówek nie zaliczamy błędów powstałych w wyniku niewiedzy osoby piszącej."
nie martw sie, jest wielu takich tepakow jak ty
<3
ciekawe ile tego w google szukales pomagal ci ktos? czy sam znalazles jesli tak to gz !
ale odpowiedz mi jak mozna siedziec w necie plx!
eloelo520
17-04-2007, 23:52
ciekawe ile tego w google szukales pomagal ci ktos? czy sam znalazles jeski tak to gz !
ale odpowiedz mi jak mozna siedziec w necie plx!
normalnie
idac twoim tokiem myslenia, np. twardy orzech do zgryzienia
to po prostu stwardnialy orzech laskowy tudziez inny, ktorego nie mozna pogryzc?
i przytocze ci kolejny cytacik, ktorego szukalem 1337h w goglach
"Metafora, inaczej przenośnia - językowy środek stylistyczny"
wiesz, dalem posta z trzema cytatami - do wygrania tytul debil miesiaca z furory. ale nie martw sie - mozemy zrobic konkurs debila miesiaca na forum -
bedziesz jak 'fonsz' - bezkonkurencyjny
:*
22:56 You see a dead human (Vol:10). You recognize Ratilltek. He was killed by Tarrin Kerrax.
bedziesz jak 'fonsz' - bezkonkurencyjny
:*
lub jak eloelo520 ;-]
myslisz ze jestes madry haha? ze niby to to szybko wymyslasz i piszesz ja to odrazu z glowy pisze nawet nie czytam i takim glupim gadaniem prowokuje ci do rozmowy ktora prowadzi do nikad i ktora nigdy sie nie skaczy madralo zasrany.
Czy modki oglądają ten temat ?
lub jak eloelo520 ;-]
myslisz ze jestes madry haha? ze niby to to szybko wymyslasz i piszesz ja to odrazu z glowy pisze nawet nie czytam i takim glupim gadaniem prowokuje ci do rozmowy ktora prowadzi do nikad i ktora nigdy sie nie skaczy madralo zasrany.
On Ci jedzie jak zreszta większość tego forum (tylko z większą dozą inteligencji) a to że ty tego nie widzisz świadczy tylko o tobie....
Kolos from rodos
18-04-2007, 00:30
- bardzo smieszna odpowiedz na bardzo smieszne pytanie, czyli kwintesencja tibijskiego humoru
hahah nie wiem czemu mi sie tak wydaje , ale elo~ zaczyna ownować to forum :D dawaj więcej
lub jak eloelo520 ;-]
myslisz ze jestes madry haha?
heeh
hahah nie wiem czemu mi sie tak wydaje , ale elo~ zaczyna ownować to forum :D dawaj więcej
heeh
a mysli ze dlaczego mu jade bo zaczyna sie wozic dziecko co słownik na google znalazlo lub ktos nakarmil trolla na innyh forach :baby:
a mysli ze dlaczego mu jade bo zaczyna sie wozic dziecko co słownik na google znalazlo lub ktos nakarmil trolla na innyh forach :baby:
Buahah.... Ty mu jedziesz?
@
jakis ziomek co skrytykowal tych ktorzy krytykowali imargama za sprzedawczykownie (sprzedawczykowanie moim zdaniem znaczy oszukiwanie, zdradzanie, donoszenie na ludzi ktorzy obdarzyli cie zaufaniem. szkodzenie im wykorzystujac wiedze jaka sie pozyskalo w skutek zdobycia tego zaufania)
chodzi o to ze jezeli ktos gra z bracmi, lamie regulamin non topa nawet nie probuje sie ograniczac i reportuje ludzi za to co sam robi to jest hipokryta i k u t a s e m ...
@
a co do barlesa... jezeli on juz wie za co dostal bana i nie placze z tego powodu to znaczy jedno: dostal go slusznie zlamal regulamin i chuj taka jest kolej rzeczy... jak ja gralem w 3 ownerow i bym dostal za to deleta nie dziwil bym sie i nie uzalal (wierzcie lub nie wbijam w to w sumie ; p)
@ eloelo520 to przepoczwarzony żyd i musimy mu rzucac crystlki inaczej bedzie bluzgal nas na forum
Nowi w Vision: Ptaaq,Krolmazik,Fens on Furora,Efreo,Vuaevo Bruth
@edit
Hehe Efreo już zrobił new chary zeby było gdzie grać... haha
no to mamy euro2012 w Polsce:)
Niewiemjak
18-04-2007, 13:07
up. No dostalismy ale to sa wydarzenia z furory... no chyba ze na furora bedzie jakis stadion......
Mamy EURO w Gdańsku !!! ALe bedzie mrok jak nam stadion wybudują:D
PaweLLo141
18-04-2007, 14:44
Nono dobrze dobrze mam tam brata co studiuje na Awfie i ma mieszkanie :D:D:D juz doczekać się nie mogę normalnie zajebiocha :D:D:D:
A na furorce nudy ;<
wreszcie beda normalne stadiony ^^
i autostrady normalne będą.
@up
chcialbys ;P
_/_/_/ POLONIA Ka eS Pe \_\_\_
wreszcie beda normalne stadiony ^^
Ale pewnie beda nienormalne ceny i kolejna wymiana publicznosci na stadionach;/
Niech sie cos zacznie dziac... Moze niech Vision sobie poszuka nowych wrogow? xd
Buahah.... Ty mu jedziesz?
buahaha matka cie tak nauczyla? czy moze z jakiegos fora wyniosles?
przytocz 1 cyctat w ktorym mi pojechal noobie z 19lvl na nonpvp
eloelo520
18-04-2007, 15:55
kiedy ty sie w koncu zamkniesz dziecko? ; )
kiedy ty sie w koncu zamkniesz dziecko? ; )
elo lepiej się zamknij bo on ci 9 lvlem na tibi wyjebie;o!
oro sekoro!
eloelo520
18-04-2007, 16:31
elo lepiej się zamknij bo on ci 9 lvlem na tibi wyjebie;o!
oro sekoro!
ty, jestes pokroju sachara wiec nie pisz nic
btw naprawde musisz ubostwiac mdw, odezwal sie do ciebie, wow
wszyscy sie cieszymy, ale
wyjdz.
Chmurzasty
18-04-2007, 16:56
Przed chwilą Duskiness zabiło noobcharami Seth'Gru
Żal.pl
nie lubie ich, ale dobrze zrobili. Każdy 'Gru to śmieć :P
trolla, czyli ciebie?
Sachar już sie chyba wszystkim znudziły twoje bluzgi...
Hellraiser
18-04-2007, 17:25
@Vision
Widze że jak rekrutować to masowo i hurtowo zarazem.
To może odrazu mnie zrekrutujecie?*
Legenda:
* - ironia.
Cyrillus
18-04-2007, 17:47
teraz do wojny dochodza Ci co mieli sie powerowac ;p ale teraz to moze byc maly blad... daj boze jakis spy... ale all chyba sa lojalni ;p
ty, jestes pokroju sachara wiec nie pisz nic
btw naprawde musisz ubostwiac mdw, odezwal sie do ciebie, wow
wszyscy sie cieszymy, ale
wyjdz.
wyjdz juz z talerza bo cie frytki napierdolą...
wszyscy są blee tylko przepoczwarzony zydek jest spoko i eloelo... ten twoj nick to zart? kolejna trafna ironia? a moze jestes takim smieszkiem co zawsze rozkreca polewki i poprostu chciales nas tym rozbawic ;s;s;s
Każdy 'Gru to śmieć
1 powod dla ktorego seth, raven, jitvey, scorpi'on (pomijam lechiste patri~ i fenixa bo na nich mogl bys znalezc jakies pa ;>) to smiecie...
Jezu co za kretyn. Dlaczego niektórzy piszący sensowne posty są banowani a takie ścierwo siedzi tutaj i tylko nerwy ludziom psuje?? Niepojęte.....
P.S: Musiałbym cytować wszystkie jego postu zwracające się do ciebie (celowo piszę małą literą).
P.S2: W życiu na non pvp nie gralem :)
Boze niech jakis modek wejdzie i posprzata tutaj bo mi zal patrzec na ten temat w ktorym w przerwach pomiedzy akcjami vision sa same bluzgi zreszta na idiotycznym poziomie Aff
eloelo520
18-04-2007, 18:19
kapucha co ty z tymi zydami?
masz zle doswiadczenia? czules w tylnych partiach ciala obrzezane czlonki?
nie wnikam ,
bo mam cie gdzies. tak jak wszystkich na tym forum ; )
kapucha co ty z tymi zydami?
masz zle doswiadczenia? czules w tylnych partiach ciala obrzezane czlonki?
nie wnikam ,
bo mam cie gdzies. tak jak wszystkich na tym forum ; )
nie, twoj stary
(jakie pytanie taka odpowiedź)
pozatym ostatnimi czasy masz tez wyjebane na dusski a z 20 stron twojego spamu temu byles po ich stronie, w sumie to podobno byles petrem ;o a teraz mowisz ymy + taif = geje ;>
eloelo520
18-04-2007, 18:53
nie wysuwaj sie z tym 'jakie pytanie, taka odpowiedz',
bo twoja odpowiedz nie jest adekwatna poziomem do mojego pytania
gdyby byla, pytanie powinno brzmiec mniej wiecej tak:
'czy zydowski kutas wjezdzal ci do dupy?'
+1 czop ktory probuje mi dojebac. powo
nie wysuwaj sie z tym 'jakie pytanie, taka odpowiedz',
bo twoja odpowiedz nie jest adekwatna poziomem do mojego pytania
gdyby byla, pytanie powinno brzmiec mniej wiecej tak:
'czy zydowski kutas wjezdzal ci do dupy?'
+1 czop ktory probuje mi dojebac. powo
moja odpowiedz byla na żałosnym poziomie twojego pytania ;] nie wiem czy zauważyłeś ale plebs taki jak ty zazwyczaj na przemian urzywa wulgaryzmow i jezyka kulturalnego (żeby ukazać swoja wyższość intelektualną)
pozatym zeedytowalem swojego ostatniego posta... jak to jest z tymi twoim duskami? dlaczego 20stron twojego spamu temu byles petrem a teraz taifun + ymy = geje ?
+1 czop ktory nie jest w stanie zniszczyc eloelo520... eloelo520 jest jak kwiat lotosu ;s
przeciez Barles wie za co zostal skasowany, 2 invalidy i nara, niech sobie reszta zyje dalej w swiadomosci ze pacca mozna wycofac tylko w 14 dni ;)
NarroweQ
18-04-2007, 19:11
nie lubie ich, ale dobrze zrobili. Każdy 'Gru to śmieć :P
Przyjedź do Wrocławia, jedź na Grunwald i pokrzycz tak. Zobaczysz co się stanie :)
@ Eloelo i Kapucha.
Zamknijcie dupy już. Piszecie posty zupełnie bez sensu, jeden drugiemu się chce odgryźć, żeby dobrze wypaść na tym forum. Piszcie sobie na Pw albo wymieńcie się numerami gg i tam gadajcie. Macie coś ciekawego do napisania na temat Furory? Nie, to nie udzielaj się.
@ Smerf
Jeżeli mówisz prawdę to Barles nie jest ostatnim co zostanie tak skasowany.
przeciez Barles wie za co zostal skasowany, 2 invalidy i nara, niech sobie reszta zyje dalej w swiadomosci ze pacca mozna wycofac tylko w 14 dni ;)
Rumunku ty tez pownienes dostac deleta za sellowanie kasy na allegro.
Kapucha :
Daj se spokój z tym idiotą...
Modki wy żyjecie??!!
Rozdajcie bany na ip i zamknijcie ten temat bo to skandal... Temat z np. Galany był zamknięty już po mniejszych bluzgach i skonczylo sie na banach itd. a tu ?!!
Kapucha :
Daj se spokój z tym idiotą...
Modki wy żyjecie??!!
Rozdajcie bany na ip i zamknijcie ten temat bo to skandal... Temat z np. Galany był zamknięty już po mniejszych bluzgach i skonczylo sie na banach itd. a tu ?!!
ale co da usuniecie tematu, i tak zostanie założony nowy (tylko ze nie dojdziemy do 10000 postow) :P bany i tyle
sallceson
18-04-2007, 19:44
rumun
jesli oni dostaja bany za kupno pacca na kase w tibii to czemu ty nie masz bana co?
lol
Rumunku ty tez pownienes dostac deleta za sellowanie kasy na allegro.
A jesteś w stanie to udowodnić ? Konto na allegro i tibia.pl to może przypadek ;) i chyba trochę za mało żeby za to delete dostał. Takich oskarżeń można pisać mnóstwo ale udowodnić trudno.
rumun
jesli oni dostaja bany za kupno pacca na kase w tibii to czemu ty nie masz bana co?
lol
Bo On kupował pacce za złotówki a nie gp.
A na temat rumunów, żydów, murzynów już coś mowiłem - rasizm i tyle. Za to też powinny być bany na tym forum. Tyle, że na tym forum nie daje się banów za takie rzeczy. Ma inną karnacje skóry, ale ma wyjebane na Ciebie i śmieje sie Tobie prosto w twarz bo tyle siana co on zarobił na tej grze to ty na oczy nie widzialeś.
@ down
Jeżeli masz racje to właśnie James zmienia e-maila i twój dowód zaraz bedzie bezpodstawny. Ale napewno już pomyslał o tym dawno :)
A jesteś w stanie to udowodnić ? Konto na allegro i tibia.pl to może przypadek ;) i chyba trochę za mało żeby za to delete dostał. Takich oskarżeń można pisać mnóstwo ale udowodnić trudno.
teoretycznie jezeli james carlos ma rk na dane smerfa na allegro mozna by pomyslec nad banem ; p
eloelo520
18-04-2007, 20:39
zobacze jak robisz swojej starej loda?
no zobacz kapucha , uspokoilismy sie my , to inni zaczynaja
bozeeeeee
jakie te hasla ze starymi sa zalosneeee
Witam witam
Takie małe info potrzebuje kaske na Samerce (USA serv) Jezeli ktos ma to pisac na priv w sprawie world trade, nie tylko na furore ale na ine serwerki tez.
Jak tam tarrinku wiosenne porządki w ogrodzie ;] ja widze ze ty to kochasz, taki maly fetysz ?
chyba jak by na mnie ci pederaści w sześciu wyskoczyli :p
Niech żyje to wasze obskurne i brudne poniemieckie
miasto(Breslau) wraz z jego mieszkańcami-imigrantami zza buga -.-
Na jakim osiedlu w Płocku mieszkasz ?
Podole, 1000-lecia, Miodowa .... ?
chyba jak by na mnie ci pederaści w sześciu wyskoczyli :p
Niech żyje to wasze obskurne i brudne poniemieckie
miasto(Breslau) wraz z jego mieszkańcami-imigrantami zza buga -.-
1. dzieci z boiska zabiłyby cie pilka zanim bys doszedl do gru
2. gdybys nie byl idiota to bys wiedzial ze po 1. imigrant to osoba przybywajaca na teren jakiegos panstwa spoza owego... 2. lwow i jego okolice to raczej polskie terytoria... (byly przez setki lat, gdy ci ludzie imigrowali byli polakami) po 3. bugu nie buga analfabeto ...
3. "chyba jak by na mnie ci pederaści w sześciu wyskoczyli" wiem ze bys chcial :D
Cyrillus
18-04-2007, 23:07
kilka stron "chłamu" no comment... ;( ;(
btw harc w vision ;p
Najgorszy temat, 70% dzieci mysli ze sa huliganami i rzucaja sie obelgami
Get a life
Najgorszy temat, 70% dzieci mysli ze sa huliganami i rzucaja sie obelgami
Get a life
dobrze powiedziane ^^ eloelo520 on chyba to do ciebie mowil
OHm nie wiem ludzi ile macie lat i na jakim jestescie poiomie ale 90% ludzi z tad wnioskuje ze ma po 9 laat
Już wiem za co delete dostałem. Jednak chyba coś Tobię się we łbie przewróciło jak to za invalid paymenty. Powiedz jeszcze, że od Ciebie PACCe kupowałem... Jak by to było za invalid paymenty to by konto nadal istaniało tylko "until deletion...". Cipom się wydaje, że to co robiłem jest na tyle złe by można mi dać delete bez odwołania i żadnej dyskusji.
Tak trudno powiedzieć za co dokładnie dostałeś bana, przecież Ciebie to nic nie kosztuje
Tak trudno powiedzieć za co dokładnie dostałeś bana, przecież Ciebie to nic nie kosztuje
Magebomb B) ?
Hegemmon
19-04-2007, 11:18
Oj dzieci, dzieci... przestańcie na siebie te schaby rzucać, bo od ich ciężaru powykrzywiają się wam te małe kręgosłupki.
Ile wy lat macie? 8? 9? 10? aa pewno już po komunii jesteście ;) Brawo.
Ale kto was do <cenzura> nauczył tak brzydko się wyrażać?
Trzeba waszym mamom powiedzieć, żeby wam zainstalowały FF i specjalny moduł, który będzie sygnałem dźwiękowym alarmować waszych rodziców ilekroć spróbujecie napisać wulgaryzm.
Przecież wy pewnie nie macie jeszcze siły, żeby gazrurkę dźwigać :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.