PDA

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Furory (new)!

Stron : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

Raxi
19-12-2006, 19:17
No Sorcerer to tak , ale tylko Sorcerer ;P Bo Masterem to on może być najwyżej ... N/C

Ludek'ziom
19-12-2006, 19:25
Ja podziwiam i tak Taifuna za to że tak szybko nabił duży lvl. Jest drugi w Tibi i ma ogromne szanse być pierwszy. Wiadomo że kozaczył, ale w końcu na takim lvl prawie każdy postąpiłby podobnie. Jedna osoba wcześniej napisała że taifun jej nie odpowiedział na priv, nie dziwie mu się, codziennie do niego pisze tyle osób i jak miałby każdemu odpisywać nie miałby czasu na expienie.
To że zabijał o niczym nie świadczy, wkońcu jest to pvp-enfo:evul:

Raxi
19-12-2006, 19:30
Ja podziwiam i tak Taifuna za to że tak szybko nabił duży lvl.
Mam Pytanko ;)
Którego Ownera ?

Raayden
19-12-2006, 19:58

O ile sie nie myle to Furora jest swiatem only PvP a nie Enforced :)

Rodri
19-12-2006, 20:40
Offtop
Up: No jest Master... ale Sorcerer(taa śmieszne nie)

Topic:
Ja tam wole żeby wygrało Vision, bo jak pisałem jakies pytanie to Taifun mnie ignorował a Imargam chociaz odpowiedzial(taa kolejny swietny powod nie xD)

Dziwi mnie to, ze wiekszosc z was patrzy na Vision jedynie pod katem Imargama i Zwidka. Przeciez Vision to tez Katrila, Yamahaha, Tarin, Anaboll, Yeetro i wielu innych :p

Targean
19-12-2006, 20:44
Dziwi mnie to, ze wiekszosc z was patrzy na Vision jedynie pod katem Imargama i Zwidka. Przeciez Vision to tez Katrila, Yamahaha, Tarin, Anaboll, Yeetro i wielu innych :p

I Kerston...=)

Zong
19-12-2006, 20:58
hmm i co Taifun nieodpowie ogniem?:D
bedzie siedzial cicho??? dziwne mi sie to zdaje:confused:
a zreszta robcie co chcecie hail vision:) hail:)

Monna
19-12-2006, 21:06
Ja podziwiam i tak Taifuna za to że tak szybko nabił duży lvl. Jest drugi w Tibi i ma ogromne szanse być pierwszy. Wiadomo że kozaczył, ale w końcu na takim lvl prawie każdy postąpiłby podobnie. Jedna osoba wcześniej napisała że taifun jej nie odpowiedział na priv, nie dziwie mu się, codziennie do niego pisze tyle osób i jak miałby każdemu odpisywać nie miałby czasu na expienie.

Po pierwsze to Taifun ma ignoring all priv msg wlaczone... bo nie mogl by expic, po drugie furora do zwykle pvp, nie enforced.

Raxi
19-12-2006, 21:41
Ale i tak Taifun to Nuub xD:D :D :D :D

Levind
19-12-2006, 21:58
Heh wiadomo ze taka szych tez musiala kiedys pasc :D nadrobi i sie zemsci albo moze i nie :D pozyjemy zobaczymy:]

Diablord
19-12-2006, 22:18
Magiq hackedX( Ta wojna to snake ataki albo haki:/ Najbardziej dziwi mnie to ze pomimo tych wszystkich hackow Vision (Harcesha) ma tylu "fanów" na tym forum.
żal.pl

alahakbar
19-12-2006, 22:33
Drogi Diablordzie.

Vision ma tylu fanow poniewarz aberratio walczylo i dalej walczy(jakby to powiedziec) nieczysto. Chodzi mi o to ze zaczeliscie wojne z trzykrotnie mniejsza gildia, wspieraliscie sie taifunem ktory mial pozostac neutralny a mimo to dostaliscie pozadnie po dupie. Petro niemogac patrzec na to co sie dzieje z jego szesnastoletnim kumplem ktory pada i przegrywa "taka latwa" wojne uprosil lukasza o interwencje. Musisz wiedziec diablrodzie ze w vision np. gdy ktos padal to wszyscy zrzucali sie dla tej osoby na blessy i aol, czy u was bylo cos takiego? Nie!!

Musisz tez wiedziec ze magrami rozpoczynajac wojne liczyl na latwa kase od vision i nawet gdyby ja dostal nie podzielil by sie z wami, jestem tego absolutnie pewien.

Vision wygralo wojne z aberratio(co do tego chyba nikt nie ma watpliwosci) dzieki wspolpracy i zawzietosci. To ze Imargam i zwidek dolaczyli do nich akurat zaszkodzilo reputacji tej gildi. Wiedzcier jednak wszyscy ze Imargam nie zostal wyzucony po spotkaniu gildi duskines we wroclawiu(odbylo sie ono w piatek a Imargam doszedl do vision w niedziele). Zostal wyzucony poniewarz taifun(petro knkretnie) mial zamiar zabijac czlonkow gildi vision na open battle, dlatego tez aberratio tak naciskalo w tamtym okresie na open battle(wiedzieli ze taifun im pomoze). Imargam i zwidek stanowczo sprzeciwili sie tej decyzji, powyzywali sie z taifunem i reszta gildi i wyszli z niej sami. Ten jeden raz Ci ludzie zachowali sie jak przyjaciele(dalej ich bardzo nie lubie, obaj zasluzyli zeby wyleciec z serwera)

Pozdrawiam

Aphy
19-12-2006, 22:39
Magiq hackedX( Ta wojna to snake ataki albo haki:/ Najbardziej dziwi mnie to ze pomimo tych wszystkich hackow Vision (Harcesha) ma tylu "fanów" na tym forum.
żal.pl

Przecierz nie bedziemy płakać z tego powodu to po co sie żalisz na tym forum lamusku ;)? .. Pamietam jak padleś od Combo SD przed dp mhm...

Pozdro dla kumatych

Kumulus
19-12-2006, 22:45
żal.pl

ja się ciesze z tych hacków, ponieważ będzie mniej ludzi na expowiskach :D
a co do wojny: w każdej jakaś gildia robi snake atacki, bo to jest najlepszy sposób na pokonanie przeciwnika bez strat własnych, a pozatym oni nie tylko robią snake atacki... wygrali z wami kilka open battles i zabili waszego alfonsa taifuna, a wy w tym czasie woleliście stać z tyłu niż ruszyć na Imargama i wyciągnąć taifuna z trapa

Diablord
19-12-2006, 23:14
Drogi Diablordzie.

Vision ma tylu fanow poniewarz aberratio walczylo i dalej walczy(jakby to powiedziec) nieczysto. Chodzi mi o to ze zaczeliscie wojne z trzykrotnie mniejsza gildia, wspieraliscie sie taifunem ktory mial pozostac neutralny a mimo to dostaliscie pozadnie po dupie. Petro niemogac patrzec na to co sie dzieje z jego szesnastoletnim kumplem ktory pada i przegrywa "taka latwa" wojne uprosil lukasza o interwencje. Musisz wiedziec diablrodzie ze w vision np. gdy ktos padal to wszyscy zrzucali sie dla tej osoby na blessy i aol, czy u was bylo cos takiego? Nie!!

Musisz tez wiedziec ze magrami rozpoczynajac wojne liczyl na latwa kase od vision i nawet gdyby ja dostal nie podzielil by sie z wami, jestem tego absolutnie pewien.

Vision wygralo wojne z aberratio(co do tego chyba nikt nie ma watpliwosci) dzieki wspolpracy i zawzietosci. To ze Imargam i zwidek dolaczyli do nich akurat zaszkodzilo reputacji tej gildi. Wiedzcier jednak wszyscy ze Imargam nie zostal wyzucony po spotkaniu gildi duskines we wroclawiu(odbylo sie ono w piatek a Imargam doszedl do vision w niedziele). Zostal wyzucony poniewarz taifun(petro knkretnie) mial zamiar zabijac czlonkow gildi vision na open battle, dlatego tez aberratio tak naciskalo w tamtym okresie na open battle(wiedzieli ze taifun im pomoze). Imargam i zwidek stanowczo sprzeciwili sie tej decyzji, powyzywali sie z taifunem i reszta gildi i wyszli z niej sami. Ten jeden raz Ci ludzie zachowali sie jak przyjaciele(dalej ich bardzo nie lubie, obaj zasluzyli zeby wyleciec z serwera)

Pozdrawiam

Alahakbar przedstawiles nam punkt widzenia Vision, który nie jest obiektywny (mój też nie). Zaczęliśmy przegrywać po hacku Cata. Nie spierajmy sie o to po co ta wojna, jak sie zaczęła, czy jest słuszna, jaki był stosunek Taifuna do tego itd. bo takich bezsensowych wypowiedzi jest zadużo na tym forum. Jeśli chodzi o zrzucanie się na blessy to my Aberratio również zrzucaliśmy się na blessy. Najbardziej ucierpieliśmy na hackach ,które są ciosem ponizej pasa. Tibia to tylko gra więc na wojnie ćwiczmy własne umiejętności i grajmy dla zabawy a nie, żeby wygrać za wszelką cene:/

@Aphy

Pamiętam i to aż zbyt dobrze. Brałeś udział w tej akcji?

@Kumulus

Jeśli cieszysz się z czyjegoś hacka to współczuje Ci. Jeśli kiedyś zostaniesz zhackowany to może zmienisz zdanie.

Hellsir
20-12-2006, 00:15
Drogi Diablordzie.

Pozdrawiam

Nie moge patrzeć na to co wy piszecie, JAK MOżNA BYć FANEM HAKERóW? - to jest wg. mnie chore. Pozatym na początku wojny Taifun nie wspierał ABERATTIO, Z KĄD sie to wam wzieło wogóle ? - Ktoś walnie tu jakiś durny tekst i odrazu inni zaczynają powtarzać i krakać od Siebie jakieś bzdury.

Co do Imargama i Zwidka, to nie wyszli sami tylko dostali KICKa z gildii. Więc nie wypisuj też czegoś, czego nie jesteś pewny.

Poprostu nie wiem co o tym myśleć. Żegnam.

Pixis'icewind
20-12-2006, 00:27
Hmm co poniektórzy muwiom na tym forum to jest totalna bzdura .Taifun od pocztku chcial pomóc Magramiemu (No a jak rl ziomki to sie wspomagajom ) Taifun jednak nieprzewidzial tego co robi vision bo myślał ze to totalne lamki a co sie okazało padł i nawet ja który mieszkam w BB miałem beke w kafe ze taki wielki Bam Bam uber supa sorc padł na takich "lamach"...

Listonosz
20-12-2006, 00:54
hahaha
cytat z wypowidzi mojego przedmowcy:
"muwiom"
jak ten koles mial by nawet 3000000lvl, to dla mnie na zawsze
pozostanie n00bem!!
a to, ze Taifun zgina, to jest efekt wielu skladnikow, jakie na
to wplynely; np. slaba pomoc jego sojusznikow,wpakowanie sie w
pulapke, jego przeciwnicy nie mieli kogo innego atakowac i mieli
swobode na atakowanie taifuna, taifuna zabujcy podobno uciekli
sie do podstepow tkzw nielegalnych
(wiem,ze n00b, ktory nie umie pisac sie czepnie,ze nie pisze pl znakow, ale pisze na palmtopie, wiec nie chce mi sie w to bawic)

alahakbar
20-12-2006, 02:15
@Diablord
A myslisz ze mi ta wojna byla na reke? Myslisz ze sprawialo mi przyjemnosc walczenie przeciwko moim kumplom? Ze smialem sie jak dziecko widzac co sie dzieje z Thaerusem i Catem? Nie!!! nie bylo mi to na reke jednak to nie Vision zaczelo ta wojne.

@Hellsir
Ja nigdzie nie napisalem ze ktos jest fanem hakerow, nie podobalo mi sie to co robil harcesh, niepodobalo mi sie rownierz ze taifun atakowal czlonkow vision podczas open battle (walka na pustyni kolo venore-taifun sdekowal anabolla i katrile, po kilku dniach yamahaha i tolik dostali hunta od taifuna).

Co do Imargama i Zwidka to moglem sie pomylic, jednak jebie mnie co sie z nimi stanie.

@Listonosz
Na slasku wszyscy ludzie uzywaja charakterystycznej gwary, nie ma co sie z nich smiac, koles wyraznie napisal ze mieszka w bielsku bialej. To jest poprostu normalne.

Pozdrawiam(mila konwersacja :P)

Mroczno
20-12-2006, 02:36
siema po 1 furora jest stracona dla tych co wiedza o co chodzi wiem o czym mowie dla tych co sa w dusk tez zrozumieja pozniej . taifuna nikt nie wywali juz z serwa chyba ze serw caly sie przeciwstawi w co watpie. taifuna raz zabili popelnil blad pewnie gral 2 owner petro bo on nieogarniety troche lukasz na open jak bedzie sie bil taifun nie zabije nikt pozdro .

Harc3sh
20-12-2006, 06:37
@Magiq
http://www.rogepost.com/n/4756067359

@Aberratio & Duskiness
Sami chcieliscie wojny to ja macie ;)
Ciag dalszy nastapi...

ReeGal
20-12-2006, 07:28
Heh wiadomo ze taka szych tez musiala kiedys pasc :D nadrobi i sie zemsci albo moze i nie :D pozyjemy zobaczymy:]

Raczej:
Nadrobi, pójdzie sie zemścić, i 2 raz Padnie.

Hail Vision____//

Xymek
20-12-2006, 07:51
Hehe to juz wiemy dlaczego Zwidek i reszta ziomkow trapowali playerów z rana i kroili im itemy ;p heh Zeby miec na wojne :) Ale szczerze mówiąc nie podobało mi się to, że zabili Taifa...:]

Listonosz
20-12-2006, 08:11
@alahakbar
okok... ale na Śląsku bylem kilka razy i nie spotkałem się, by mówili tam przez "u zwykłe"
no zobacz, jak to wygląda...
"muwi"
już nawet przymykając na te m na końcu :p

a tak serio...

ja myślę, że Taifun zajebije ich wszystkich po kolei.... To miało by sens, bo taka ekipa, co go biła, to nie miałoby za dużego sensu, ale jak będzie pojedynczo łapał .... :evul:

ale ja jestem obiektywny, bo nie trzymam niczyjej strony, nie znam tych gildii a na furorze gram od tygodnia :baby:

Rodri
20-12-2006, 08:19
@up jak on ma ich zabijac pojedynczo kiedy oni loguja sie tylko wszyscy na raz?
To nie aberratio, ze kazdy robi co mu sie podoba :)

MagField
20-12-2006, 10:05
@Magiq
http://www.rogepost.com/n/4756067359

@Aberratio & Duskiness
Sami chcieliscie wojny to ja macie ;)
Ciag dalszy nastapi...

CZemu on sie zabił ? :o

Iron'knight
20-12-2006, 10:15
Wydaje mi się że na serwerze takim jak Furora nie powinno być wojny, a przynajmniej nie powinien w niej brać udziału Taifun - a reszta powinna go wspierać aby pierwszym człowiekiem z 300 lvl był Polak

Masywny_Titania
20-12-2006, 10:42
Wydaje mi się że na serwerze takim jak Furora nie powinno być wojny, a przynajmniej nie powinien w niej brać udziału Taifun - a reszta powinna go wspierać aby pierwszym człowiekiem z 300 lvl był Polak

Jesli taifun nie mieszalby sie w wojne to prawdopodobnie mial by blizej niz dalej do 300.a to tylko jego decyzja ze do wojny dolaczyl...

Sonik'ex
20-12-2006, 11:42
http://www.youtube.com/watch?v=Zi-jCgkhkaw

Malitian
20-12-2006, 12:44
Omg jak patrze na niektore posty to mi sie plakac chce.Pojedynczo watpie czy by byl w stanie zabic kogos skoro mial ogromne problemy z zabiciem 90+ ek.Padl na wlasne zyczenie.A co do postow ze jak wygra vision to bedzie pa to moim zdaniem sie mylicie,a dlaczego? a dlatego ze katrila napisal posta ze po wojnie odchadza na new serv wiec mysle ze tafunek zrobi ten swoj 300 lvl a pierwszy to raczej juz nie bedzie B)

yz0
20-12-2006, 13:49
Nie wiem czy taifun ma dobre pvp chociaż po tym filmie i wcześniejszym gdy koleś mu loot zarąbał to nie za dobrze to wyglądało...może nie ten owner co trzeba grał.

Gienass
20-12-2006, 14:19
CZemu on sie zabił ? :o

LOL on sie sam nie zabił tylko był hacked....No more nabs plz..:baby:

Aphy
20-12-2006, 14:36
Skończcie już pierdolić tak od rzeczy?

Dzieje się coś ? NIE.

Nie ma żadnych walk więc skończcie to pierdolenie ..

Tyle w temacie.

Poleon
20-12-2006, 15:01
Czyżby zaczęła sie wojna? Chyba tak, dzisiaj w veno mozna bylo zobaczyc niezla ekipe DUSKINESS..B)

http://img136.imageshack.us/img136/8277/venorefuroraagx6.jpg (http://imageshack.us)

Masywny_Titania
20-12-2006, 16:02
[QUOTE=Poleon;1139930]Czyżby zaczęła sie wojna? Chyba tak, dzisiaj w veno mozna bylo zobaczyc niezla ekipe DUSKINESS..B)

yyyy wojna toczy sie juz od dawna:P

Havoc fighter
20-12-2006, 16:18
Omg jak patrze na niektore posty to mi sie plakac chce.Pojedynczo watpie czy by byl w stanie zabic kogos skoro mial ogromne problemy z zabiciem 90+ ek.Padl na wlasne zyczenie.A co do postow ze jak wygra vision to bedzie pa to moim zdaniem sie mylicie,a dlaczego? a dlatego ze katrila napisal posta ze po wojnie odchadza na new serv wiec mysle ze tafunek zrobi ten swoj 300 lvl a pierwszy to raczej juz nie bedzie B)

"Omg jak patrze na niektóre posty"-takie jak twój, to mi sie chce płakać.
A ty myślisz, że lepiej byś sobie poradził z 90+ elite knightem na jego miejscu? nie wiem czy wiesz, ale tamten typu mial około 1400hp i taifun nie był w stanie go wziąć na hita.
Wprowadzono wtedy cip bota i owy ek nie miał problemów z uhaniem sie.
Taifun robil wszystko co możliwe i go wkońcu dopadł.
Nie jestem fanem taifuna bo ma 280 lvl, nie wiem jaki jest z osobowośći, nawet nie gram na furorze, ale wiem, że większosć oskarżeń na niego rzucanych to zwykłe ściemy.
Mówicie, że ma paru ownerów, no to wam powiem, że to niemożliwe.
Taifun już raz stracił 182 master sorca za sharowanie.
Pozatym cipsoft sprawdza KAŻDEGO na poziomie podobnym do jego, no i jest senior tutorem.
A co do ostatniej śmierci to w sumie nie wiem czy miał szanse czy nie.
Na jego miejscu zrobibym to tak:
Ssa tak jak on to robił, uzupełnić mane(9k) i jazda z ue ;) sorcowie by padli na 100% i może jeszze kilku royal palków, katrlia by zdygał i zaczeli by sie wycofywać.
Wtedy duskiness mogłoby zadziałać.
Ale dobra, rozmarzyłem sie, nie jestem taifunem i tyle.
To wszystko i rzycze taifunowi jak najlepiej

Kapucha
20-12-2006, 16:32
A ty myślisz, że lepiej byś sobie poradził z 90+ elite knightem na jego miejscu? nie wiem czy wiesz, ale tamten typu mial około 1400hp i taifun nie był w stanie go wziąć na hita.
Nie jestem fanem taifuna bo ma 280 lvl, nie wiem jaki jest z osobowośći, nawet nie gram na furorze, ale wiem, że większosć oskarżeń na niego rzucanych to zwykłe ściemy.
Pozatym cipsoft sprawdza KAŻDEGO na poziomie podobnym do jego, no i jest senior tutorem.
Ssa tak jak on to robił, uzupełnić mane(9k) i jazda z ue ;) sorcowie by padli na 100% i może jeszze kilku royal palków, katrlia by zdygał i zaczeli by sie wycofywać.

nie nie nie ;]

1. Ssa tak jak on to robił, uzupełnić mane(9k) i jazda z ue ;) nie uzupelnil by many bo to bybylo nie realne w czasie gdy jest combowany przez 10 ludzi
2. Mówicie, że ma paru ownerów, no to wam powiem, że to niemożliwe. taifun ma 2 ownerow i kazdy o tym wie
3. nie zbanuja go wlasnie dlatego bo zna cipy, i jest juz sobie tym st
4. Taifun już raz stracił 182 master sorca za sharowanie. nie mial 186msa... niedosyc ze 140~ to ek ;s powiem wiecej, nie za sharowanie tylko za uzywanie botow ; ooo
5. i taifun nie był w stanie go wziąć na hita. to zeby zabic osobe ktora ma 150lvli mniej trzeba go wziasc na hita? ;/
6. A co do ostatniej śmierci to w sumie nie wiem czy miał szanse czy nie. prawda jest taka ze to vision mialo nie miec szansy go ubic... gdyby nie wbiegl im w pieknego trapa zyl by.

Kumulus
20-12-2006, 17:12
@Listonosz
Na slasku wszyscy ludzie uzywaja charakterystycznej gwary, nie ma co sie z nich smiac, koles wyraznie napisal ze mieszka w bielsku bialej. To jest poprostu normalne.

on sie śmieje z błędu ortograficznego na poziomie 1 klasy podstawówki -.-
pozatym na tym forum sie pisze po polsku, a nie jakąś wieśniacką gwarą

@Havoc Fighter
"Ssa tak jak on to robił, uzupełnić mane(9k) i jazda z ue sorcowie by padli na 100% i może jeszze kilku royal palków, katrlia by zdygał i zaczeli by sie wycofywać."

fajnie, że ty na jego miejscu kiedy atakuje cie takie Vision byś pomyślał o tym... spanikował chłopak i nie dziwie sie, że nie robił nic oprócz wrzucania ss i leczenia sie :p i tak go nie lubie, a w Vision tylko Imargama i Zwidka nie lubie

Malitian
20-12-2006, 17:38

Panie master wiesz ale chyba na filmie wyraznie widac ze sorcki staly na ston skinach i ms czyli by zrobil im cale gowno,a co do ciebie to za duzo grasz na ots'ach

Myszaaa
20-12-2006, 18:10
Podliczy mi ktoś fragi? ; d

Masywny_Titania
20-12-2006, 18:10
yyy jak taifun mialby zmieniac ss-y leczyc sie i manasowac sie w tym samym czasie podczas kiedy byl combowany przez tyle osob?-_-
Jesli mialby ue jebac to musialby to zrobic na poczatku...

A tak wogle to tylko jego wina ze padl... troche organizacji (nie mowie o ''ue-owaniu'') i by mogl wyjsc z tego trapa...
Hehe ponoc na TS-ie piszczal o pomoc smiesznie:P

Gienass
20-12-2006, 18:34
nie nie nie ;]

1. Ssa tak jak on to robił, uzupełnić mane(9k) i jazda z ue ;) nie uzupelnil by many bo to bybylo nie realne w czasie gdy jest combowany przez 10 ludzi
2. Mówicie, że ma paru ownerów, no to wam powiem, że to niemożliwe. taifun ma 2 ownerow i kazdy o tym wie
3. nie zbanuja go wlasnie dlatego bo zna cipy, i jest juz sobie tym st
4. Taifun już raz stracił 182 master sorca za sharowanie. nie mial 186msa... niedosyc ze 140~ to ek ;s powiem wiecej, nie za sharowanie tylko za uzywanie botow ; ooo
5. i taifun nie był w stanie go wziąć na hita. to zeby zabic osobe ktora ma 150lvli mniej trzeba go wziasc na hita? ;/
6. A co do ostatniej śmierci to w sumie nie wiem czy miał szanse czy nie. prawda jest taka ze to vision mialo nie miec szansy go ubic... gdyby nie wbiegl im w pieknego trapa zyl by.

Masz stare informacje....Taifun od 205 lvl ma 1 ownera:)

Smerfu
20-12-2006, 20:03
Gz Harcesh

JAmes n/c8o

Jakie nc, ja gram na Thorii a to kasiasty noobek zgona zaliczyl:p

eloelo520
20-12-2006, 20:07
pisalem paredziesiat postow wczesniej ze smerfu sprzedal chara

Kornik_@
20-12-2006, 20:27

Chyba wiem ze to nie ty grales:evul:

Kumulus
20-12-2006, 21:50

tak to jest jak sie noobom sprzedaje chara (tylko nooby, które nie potrafią grać kupują chary) a potem ludzie sie śmieją z ciebie, że zaliczasz śmieszne zgony, a ty musisz sie tłumaczyć, że już nie grasz tym charem :D

Hellraiser
21-12-2006, 00:11

James, zmień opis swojej postaci na forum, jak juz nie grasz na niej, bo co chwile bede takie opisy pod twoją osobe,.. :P

SpAyKeR
21-12-2006, 00:18
JAK MOżNA BYć FANEM HAKERóW? - to jest wg. mnie chore.
Dla Ciebie to i może jest chore, ale założe sie jakbyś sie uczył coś o hackingu albo miałbyś znajomych hackerów (czego po wypowiedzi sądzić nie musze) to byś pewnie tak był podjarany, że byś wszystkich na około haczył. Proste albo masz umiejętności albo ich nie masz. Znałbyś podstawy chociaż to już byś mógł to robić zresztą tak jak robił to Kevin Mitnick(jeżeli wiesz co to za osoba jest). Mówiąc szczerze co on robił to jest marzeniem, sam jestem jego fanem... A jest on hackerem.
LOL on sie sam nie zabił tylko był hacked....No more nabs plz..
Powiem Ci jedno, musiał być jakiś powód tego iż dostał bana za trading (sprzedawanie) konta, z powietrza by sie to nie wzięło, zresztą wszystko pisze na stronie głównej tibia.com. Więc nie filozofuj tutaj Ty, tylko pomyśl to co napiszesz i przy okazji to sprawdź. Jeżeli chodzi o hacked to jest tutaj taki Pan który lubi sie tym zajmować, który podaje linki do różnych stron.
@Topic
Rozmawiałem oficjalnie z członków jedej osoby z Duskiness i sie dowiedziałem co nieco na temat Taifuna Devilry, sam on nie ukrywał tego, że chłopak nie gra sam na koncie (sharuje). Powiedział to otwarcie.
Btw. wszyscy tak piszą na temat Taifuna Devilry, Imargama i innych typów, a powiedźcie mi może czy wy ich znacie na Rl ? Bo co kolejną wypowiedź to każdy z tego samego konta pisze to samo? Zastanawiam się i myśle że 99% tego forum tutaj pewnie nie zna Taifuna jak i Imargama (obaj sharerzy).
Jeżeli ich znacie to napiszcie chociaż coś dokładnie o nich tak by inni to mogli potwierdzić a nie sie spierać. Piszcie otwarcie to co wiecie (nie mówie tutaj o danych personalnych), czyżby Ci którzy sie wypowiadali i go bronili boją sie go na tibii ? .To tyle z Mojej strony (Ttzms)

Hellsir
21-12-2006, 00:32
@SpAyKeR

Widze, że jesteś Pr0 znawcą, umiesz określić czyjeśc umiejętności po przeczytaniu POSTA < KOZAK !!. I widze, że obejrzałeś też film o Kevinie Mitnicku i pewnie sądzisz, że on był najlepszy iful mastah hacker.

...Co do moich umiejętności to sie myslisz i niestety znam sie na tym, umiem to robić. Ale tego nie robie, bo wiem jak sie ktoś czuje, gdy traci coś na co pracował np.: rok. I znam konsekwencje prawne.

W sprawie Magiq'a to haker napisał na forum temat, który zostal usunięty po paru godzinach "@Magiq New Owner".

A co do rozmowy z kimś tam z Duskiness, to skoro każdy wie, że Taifun sharuje, to niby po co miałby to nadal ukrywać. I tak jak ktoś sharuje, to po jakimś czasie każdy sie połapie.

PS. Ten film z Kevinem Mitnickiem nazywa sie "Takedown". Jak byś chciał sobie obejrzeć i przypomnieć jak on to robi, co dla Ciebie jest marzeniem ;(.

Tarinek
21-12-2006, 02:41
Tak odbiegając od tematu hackowania etc.
W skrocie i z muzyczka powtorka z rozrywki - Taifun Owned, (1 moja wmv'ka).

Dla niecierpliwych (słaba jakość)
http://www.youtube.com/watch?v=40noHHHj530

Rapid:
http://rapidshare.com/files/8190616/Taifun_Owned*****.html

Rogepost:
http://www.rogepost.com/n/8237685081

Masywny_Titania
21-12-2006, 12:43
@up: Film fajny, muza fajna, FRAG fajny xD

Maly blad tylko na koncu, nie maked tylko made;)

Mr0wa
21-12-2006, 15:52
Filmik spoko muza też a frag to juz wogole xD :) :cup:

MagField
21-12-2006, 15:56
@up
Wmv cieńkiej jakości ,a po za tym pisze sie "made" a nie "maked" :D

Tarinek
21-12-2006, 17:35
@up
Wmv cieńkiej jakości ,a po za tym pisze sie "made" a nie "maked" :D

Było napisane ze słabej jakosci na YouTube. Juz wiem ze sie pisze "made" ale mi sie nie chce zmieniac.

Aphy
21-12-2006, 18:27
Dec 21 2006, 17:53:52 CET Killed at Level 93 by Haasky
and by Nordmark Oblivion

Next Own3d.

Fa'fik się wkoncu doigrał ;) bo też bohatera zgrywał.

Pozdr0 Dla Kumatych.

Gienass
21-12-2006, 19:46
Dla Ciebie to i może jest chore, ale założe sie jakbyś sie uczył coś o hackingu albo miałbyś znajomych hackerów (czego po wypowiedzi sądzić nie musze) to byś pewnie tak był podjarany, że byś wszystkich na około haczył. Proste albo masz umiejętności albo ich nie masz. Znałbyś podstawy chociaż to już byś mógł to robić zresztą tak jak robił to Kevin Mitnick(jeżeli wiesz co to za osoba jest). Mówiąc szczerze co on robił to jest marzeniem, sam jestem jego fanem... A jest on hackerem.

Powiem Ci jedno, musiał być jakiś powód tego iż dostał bana za trading (sprzedawanie) konta, z powietrza by sie to nie wzięło, zresztą wszystko pisze na stronie głównej tibia.com. Więc nie filozofuj tutaj Ty, tylko pomyśl to co napiszesz i przy okazji to sprawdź. Jeżeli chodzi o hacked to jest tutaj taki Pan który lubi sie tym zajmować, który podaje linki do różnych stron.
@Topic
Rozmawiałem oficjalnie z członków jedej osoby z Duskiness i sie dowiedziałem co nieco na temat Taifuna Devilry, sam on nie ukrywał tego, że chłopak nie gra sam na koncie (sharuje). Powiedział to otwarcie.
Btw. wszyscy tak piszą na temat Taifuna Devilry, Imargama i innych typów, a powiedźcie mi może czy wy ich znacie na Rl ? Bo co kolejną wypowiedź to każdy z tego samego konta pisze to samo? Zastanawiam się i myśle że 99% tego forum tutaj pewnie nie zna Taifuna jak i Imargama (obaj sharerzy).
Jeżeli ich znacie to napiszcie chociaż coś dokładnie o nich tak by inni to mogli potwierdzić a nie sie spierać. Piszcie otwarcie to co wiecie (nie mówie tutaj o danych personalnych), czyżby Ci którzy sie wypowiadali i go bronili boją sie go na tibii ? .To tyle z Mojej strony (Ttzms)

Jak NIE WIESZ to się nie odzywajX( Taifun miał 2 ownerów ale od 205 petro gra sam ale ten 2 nadal ma pasyy...

eloelo520
21-12-2006, 23:49
Jak NIE WIESZ to się nie odzywajX( Taifun miał 2 ownerów ale od 205 petro gra sam ale ten 2 nadal ma pasyy...

znawczyk sie odezwal

Mroczno
22-12-2006, 04:07
znawczyk sie odezwal

No co jest petro ? ; d co tam u lukasza slychac btw ;) pzdr

Iksdek
22-12-2006, 06:20

Backpack xD's for you! :D

//Signed
//Iks~

Gienass
22-12-2006, 09:48
znawczyk sie odezwal

Ty lepiej zmień se name i lvl na inf. forum:baby:

Xymek
22-12-2006, 11:19
Szkoda ze Spoxstera hackneli :/ ale to juz daaaawno bylo.

Masywny_Titania
22-12-2006, 12:14
yy taifun widzial co sie stanie jesli cos z nim nie zrobi^,-
stare czasy...:p

Mr0wa
22-12-2006, 13:21
bo taifun to ****uch eliminowal kazdego po kolei najpierw Mestora potem Draverika, Spoxstera etc. nie umie grac fair leszcz. Cwaniak ze on zabijal spoxstera jak byl haked ale w normalnej walce niczym specjalnie sie nie wyroznial oprucz tych hitow.

Hail Vision !!!

yz0
22-12-2006, 13:43
Szkoda spoxstera...:(

Wigget
22-12-2006, 13:47
szkoda spoxsa to fakt

a tak btw . wesołych świąt FUroRo :*

Gienass
22-12-2006, 18:30
Ej co z Taifunem?? On od tego czasu co padł ubił kogoś z Vision??

btw. Wesołych Świąt all:)

yz0
22-12-2006, 18:34
Taifun teraz nie gra i rzadko sie loguje...

Shear
22-12-2006, 19:39
Taifun teraz nie gra i rzadko sie loguje...

Moge zapewnic ze jest to zwiazane z problemami osobistymi.

Co do walki to w sumie to co zasial to teraz zbiera ale jednak chciałbym by był pierwszym 300 levelem.

Gienass
22-12-2006, 20:24
Moge zapewnic ze jest to zwiazane z problemami osobistymi.

Co do walki to w sumie to co zasial to teraz zbiera ale jednak chciałbym by był pierwszym 300 levelem.

A z kąd wiesz, że to jest związane z problemami osobistymi?B)

Taifunex
22-12-2006, 20:46
Dokladnie , informuje was ze nie gram tera przez problemy rodzinne wiec zara nie piszcie postow ze sie boje byle Vision.

Mam problemy w szkole i to tylko z tego powodu nie gram , ale vision spokojnie zrobcie pz i czekajcie na moje przybycie ;)

LUDZIE Z FURORY PAMIETAJCIE ABY INFORMOWAC GRACZY DUSKINESS O KAZDYM PRZEJAWIE PZ U VISION.

Zycze wszystkim graczom wesolych swiat i szczesliwego oplatka ;)

Gaucho10
22-12-2006, 20:49
witam. Chciałem zacząc gre na Furorce ;] i chcialem sie dowiedziec co i jak slychac na tym serwie tak w skrocie ;]. Z gory thx.

esdek
22-12-2006, 20:55
Dokladnie , informuje was ze nie gram tera przez problemy rodzinne wiec zara nie piszcie postow ze sie boje byle Vision.

Mam problemy w szkole i to tylko z tego powodu nie gram , ale vision spokojnie zrobcie pz i czekajcie na moje przybycie ;)

LUDZIE Z FURORY PAMIETAJCIE ABY INFORMOWAC GRACZY DUSKINESS O KAZDYM PRZEJAWIE PZ U VISION.

Rzycze wszystkim graczom wesolych swiat i szczesliwego oplatka ;)

Lol..Ale mnie rozjebałeś stary..Weź chłopcze nie podszywaj się pod kogoś kim nie jesteś ..Widać nawet nie słyszałeś o czymś takim jak ortografia..(Chyba że masz dysortografie to srry).Nie zmienia to faktu że jesteś nie tyle co śmieszny tylko głupi..O ile mi się wydaję pan PetroBoter ma inne konto na tym forum.(jest to moja teoria ,nie stwierdzenie).Myślisz że jak sobie zaczniesz pisać posty że mają ci pisać duski o pztach i że jak sobie ustawisz w profilu avatara i statystyki taifuna to myślisz że błyszczysz?Prawdziwy taifun nie pierdolił by tak ..

eloelo520
22-12-2006, 21:17
Ty lepiej zmień se name i lvl na inf. forum:baby:

ty zmien name w rl

chyba ze lubisz jak do ciebie wolaja 'zenon na obiad'

wpadnij na herbate do mnie to ci opowiem

witam. Chciałem zacząc gre na Furorce ;] i chcialem sie dowiedziec co i jak slychac na tym serwie tak w skrocie ;]. Z gory thx.

cisza spokoj sielanka, swiat mlekiem i miodem plynacy, idylla
spoko, zacznij grac

gl & hf

@Taifunex
Stuknij sie w pale noobie glupi nie wiem wogole kim jestes ale jesli faktycznie Taifun to pamietaj ze jestes glupim noobem pierdolo.nym w dup.e przez stado murzynow do tego masz pyte jak 80-letni dziadek z zaawansowana prostata!!

uzywasz progsow do bluzgow? : )
blagam nie piszcie do niego per 'harcesh', ublizacie rl harceshowi

Gienass
22-12-2006, 21:25
ty zmien name w rl

chyba ze lubisz jak do ciebie wolaja 'zenon na obiad'

wpadnij na herbate do mnie to ci opowiem

cisza spokoj sielanka, swiat mlekiem i miodem plynacy, idylla
spoko, zacznij grac

gl & hf

uzywasz progsow do bluzgow? : )
blagam nie piszcie do niego per 'harcesh', ublizacie rl harceshowi

Stary lepiej odejdź z tego forumbo tylko zaśmiecasz je swoimi bezsensownymi postami...Ja nie jestem takim debilem zeby dawac pasyy całemu Olecku Big gz for U ;*:baby:

Gienass
22-12-2006, 21:42
chcesz pobluzgac - pisz pm

ja z tego 'forumbo' nie mam zamiaru wyjsc , jednakze ty powinienes to uczynic

co do passow i olecka
gowno cie to obchodzi szczylu, twoj highest level to 5 wiec japa

Troszkę wiecej niz 5:baby: Ale jestem trochę mądrzejszy niż Ty i nikomu nie daje passów:D A to prawda że to ty wcale nie miałes takiego "z.a.j.e.b.i.s.t.e.g.o" pvp tylko Nemtor, który Tobą grał??B)

eloelo520
22-12-2006, 22:26
no to ty grales spoxsterem przeciez 'mistrzu pvp'

Kapucha
23-12-2006, 10:16
a moze eloelo520 wcale nie gral spoxsterem?

Shear
23-12-2006, 10:37
A z kąd wiesz, że to jest związane z problemami osobistymi?B)

Bo znam Taifuna i nie jest to tak jak pisze "Taifunex" zwiazane ze szkola i rodzina a z zmiana miejsca zamieszkania i brak dostepu do neta.

Virtoos
23-12-2006, 10:53
Lol..Ale mnie rozjebałeś stary..Weź chłopcze nie podszywaj się pod kogoś kim nie jesteś ..Widać nawet nie słyszałeś o czymś takim jak ortografia..(Chyba że masz dysortografie to srry)

dawniej zamiast okreslen dysortograf, dyslektyk itp itd. mowilo sie poprostu baran czy idiota...

Gienass
23-12-2006, 10:59
Bo znam Taifuna i nie jest to tak jak pisze "Taifunex" zwiazane ze szkola i rodzina a z zmiana miejsca zamieszkania i brak dostepu do neta.

To on już nie mieszka w Cygańskim?:p

A co do eloelo520 to pewnie on nie był Spoxsterem :]

Masywny_Titania
23-12-2006, 15:00
Ale wy ludzie macie problemy, a co do tego czy ktos sie podszywa, czy nie to mnie to p*erdoli, jest to zalosne jesli to prawda...szkoda mi takich ludzi:confused:

Kumulus
24-12-2006, 21:15
dzieje sie coś ciekawego?

alz'q
24-12-2006, 23:18
tak ubilem rata ; O lotah dopisac: 2 gp

Harc3sh
25-12-2006, 12:13
Wesolych swiat ^^

Aphy
25-12-2006, 12:21
Wesolych swiat ^^

Wzajemnie ;)

eloelo520
25-12-2006, 13:26
Wzajemnie ;)

pierwszy post bez "pozdro dla kumatych"

gratz0r

tak ubilem rata ; O lotah dopisac: 2 gp

jestes tak smieszny
tak boski
tak fascynujacy
tak zajebisty

<3

ReeGal
25-12-2006, 15:59

Zycze wszystkim graczom wesolych swiat i szczesliwego oplatka ;)

Vision zrobią Pz, Tobie Trapa i Welcome 275 lvl.
Marry Xmas all

eloelo520
25-12-2006, 16:22
kiedy wy zrozumiecie ze taifunex to nie devilry?

Zielarz997
25-12-2006, 18:56
kiedy wy zrozumiecie ze taifunex to nie devilry?

kiedy wy zrozumiecie ze eloelo520 to nie Spoxster?

Aphy
25-12-2006, 19:47
kiedy wy zrozumiecie ze eloelo520 to nie Spoxster?

Dokładnie miałem to samo napisać jak zobaczyłem jego post :] ale widze że uprzedziłeś mnie

Pozdr0 dla Kumatych.

Wigget
25-12-2006, 20:38
wracaj do podstawowki dzieciaku ze swoim "pozdro dla kumatych"

Kumulus
25-12-2006, 20:48
wracaj do podstawowki dzieciaku ze swoim "pozdro dla kumatych"

do przedszkola

Aphy
25-12-2006, 22:35
do przedszkola

Tak bardzo was to boli że nie jeteście kumaci :confused:

w Sumie nie każdy może być kumaty dlatego robie ten podpis pomyś jeśli potrafisz :o

a teraz possijce mi

Pozdr0 dla kumatych B)

Hellraiser
26-12-2006, 00:15
Dec 25 2006, 15:27:16 CET

Killed at Level 133 by Caltus and by Van Liden

Przepraszam czy tu biją, z jakiej to okazji.? :P

Może dobrze, przypuszczam żeby nie expic, poniewaz jest Random PK,.?

alahakbar
26-12-2006, 00:20
Nie to nie bylo random pk. Laen poprostu mial zwyczaj zaczepiania ludzi noob charem(okolo 50 lvlu) a nastepnie sciaganiu characzy swoja glowna postacia. padl bo probowal tej sztuczki na niewlasciwej osobie(gratulowal pastuchowi fraga). Jednego siurka mniej;p

Jemi
26-12-2006, 01:04
Nie to nie bylo random pk. Laen poprostu mial zwyczaj zaczepiania ludzi noob charem(okolo 50 lvlu) a nastepnie sciaganiu characzy swoja glowna postacia. padl bo probowal tej sztuczki na niewlasciwej osobie(gratulowal pastuchowi fraga). Jednego siurka mniej;p

axe niema na nim fraga, co sie podniecasz?

Masywny_Titania
26-12-2006, 13:22
Tak bardzo was to boli że nie jeteście kumaci :confused:

w Sumie nie każdy może być kumaty dlatego robie ten podpis pomyś jeśli potrafisz :o

a teraz possijce mi

Pozdr0 dla kumatych B)

Teeeee kumaty... zmien sobie lvl w podpisie^.-

Bert
26-12-2006, 13:39
kolejne fragi na furorze :] co chwila sie dowiaduje ze ktos pada... oczywiscie nikt z Vision :P

Haners
26-12-2006, 13:44
Dobra...wy tu gadugadu a na serwerze się znowu leją.

MAGRAMI
Dec 26 2006, 12:49:38 CET Killed at Level 150 by Zwidek
and by Tarrin Kerrax

YUBOV
Dec 26 2006, 12:32:53 CET Killed at Level 156 by Zwidek
and by Katrila

KOLEK EL'BAQ
Dec 26 2006, 13:19:17 CET Killed at Level 127 by Zwidek
and by Thellionn

PATRIARH'GRU
Dec 26 2006, 13:32:42 CET Killed at Level 107 by Katrila
and by Barles Karste

Ja wiem o tych fragach ;) Niewiem czy ktoś jeszcze padł ;) 4:0 dla Vision? ;o

Hellraiser
26-12-2006, 13:53

Narazie jeszcze nikt więcej nie padł, lecz jest 9:3 dla Vision, a w tej Battle jak narazie 4-0 :P

Aphy
26-12-2006, 13:55
Dobra...wy tu gadugadu a na serwerze się znowu leją.

MAGRAMI
Dec 26 2006, 12:49:38 CET Killed at Level 150 by Zwidek
and by Tarrin Kerrax

YUBOV
and by Katrila

KOLEK EL'BAQ
Dec 26 2006, 13:19:17 CET Killed at Level 127 by Zwidek
and by Thellionn

PATRIARH'GRU
Dec 26 2006, 13:32:42 CET Killed at Level 107 by Katrila
and by Barles Karste

Furora Going Down.

Vadem
26-12-2006, 13:58
Name: Al Inferno

Dec 17 2006, 19:16:31 CET Killed at Level 79 by Yubov

Name: Niraet

Dec 26 2006, 13:55:27 CET Killed at Level 103 by Taifun Devilry

2:4 :p

Aphy
26-12-2006, 13:58
Ale i tak Furora Going Down a co Do Al Inf~ na chuj go wklejasz jak ten frag nie z dziś . . ?

Haners
26-12-2006, 13:59
NIRAET

9:4 - war
4:1 - battle

Bert
26-12-2006, 14:00
@up To ja swoje kasuje :D

Pall_Mall
26-12-2006, 14:07
Nie wiem czy ktoś zauważył:

Harcesh
Dec 26 2006, 12:21:40 CET Killed at Level 75 by Yubov

i po chwili

Yubov
and by Katrila

Gratz Vison !:)

Hellraiser
26-12-2006, 14:09
Nie wiem czy ktoś zauważył:

Harcesh
Dec 26 2006, 12:21:40 CET Killed at Level 75 by Yubov

i po chwili

Yubov
and by Katrila

Gratz Vison !:)

Tzw, Podpucha,.. chyba :P

Suppcio
26-12-2006, 14:12
Jest moze film?

Pall_Mall
26-12-2006, 14:14
Tzw, Podpucha,.. chyba :P

Na to wygląda;D

Bert
26-12-2006, 14:17
narazie nie ma bo chyba battle nadal trwa bo widze ze Imargam i reszta sa online...

Aphy
26-12-2006, 14:21
narazie nie ma bo chyba battle nadal trwa bo widze ze Imargam i reszta sa online...

Dla waszej wiadomośći jest ostra rzeź teraz ;)

a Film potem bedzie na Tibia.pl

Pozdr0 Dla Kumatych

Bert
26-12-2006, 14:34
Barakudaa
Dec 26 2006, 14:30:46 CET Killed at Level 44 by Taifun Devilry

miss?:P

Pall_Mall
26-12-2006, 14:38
@up
To nie miss zobacz wczesniejsze dedy
Dec 23 2006, 17:00:50 CET Killed at Level 45 by Yubov
Dec 04 2006, 10:48:23 CET Killed at Level 49 by Kolek el'Baq

Jescze zobacz fragment comment'a **Protected by Nordmark Oblivion**

Taifun nie szalej bo znowu wpadniesz w trapa i cos nie tak pójdzie ;(

GL Vison

Hellraiser
26-12-2006, 14:38
Barakudaa
Dec 26 2006, 14:30:46 CET Killed at Level 44 by Taifun Devilry

miss?:P

Barakudaaa,..

Jest od Zwidka, wiec moze przeszkadzal i Taif sie wkurzył,..

Bert
26-12-2006, 14:39
Barakudaaa,..

Jest od Zwidka, wiec moze przeszkadzal i Taif sie wkurzył,..

ano chyba ze tak:] albo poprostu wbil skulla i go "pyknal" przy okazji ;p

Aphy
26-12-2006, 14:41
KURWA KATRILA PADL ..

Dec 26 2006, 14:40:26 CET Killed at Level 164 by Taifun Devilry
and by Czipsu

Zwidek.

Dec 26 2006, 14:43:20 CET Killed at Level 139 by Taifun Devilry
and by Caltus

Imargam

Dec 26 2006, 14:44:57 CET Killed at Level 201 by Ymy
and by Fenix'Gru

Suppcio
26-12-2006, 14:45
o kurwa :(

COS MI SIE WYDAJE ZE NA TYM SIE NIESKONCZY.

Ale i tak Vision GOGO.

Elisabett
26-12-2006, 14:45
I Zwidek też.

I Imargam.

Suppcio
26-12-2006, 14:47
Nie no to chyba po zabawie :(

Bert
26-12-2006, 14:48
kur.... ;/

Hellraiser
Imargam and Katrila zabici.

9-6.?

wiem, ze jest wiecej fragów, chyba all Vision padlo,..

Pall_Mall
Zwidek
and by Caltus

Chciałbym zobaczyc film z tej akcji ale i tak szacunek dla Vison :p

Mam nadzieje za na tym nie skończycie i dokopiecie jeszcze dusk~;]

Suppcio
26-12-2006, 14:51
next
Burn Abl
Dec 26 2006, 14:43:13 CET Killed at Level 104 by Taifun Devilry

9:8 dla Vision

Chcialbym zobaczyc film z tego battle.
widzialem wiele filmów Vision i bylem zachwycony ich zgraniem dlatego chcialbym zobaczyc jak oni padaja ^^
co niezmienia faktu ze i tak jestem za vision _/

Aphy
26-12-2006, 14:53
5:3 w Wydaniu tego Battle.

Dusk~
-Patriarh'Gru
-Yubov
-Magrami

Vision
-Niraet
-Katrila
-Zwidek (Frag Zwidka jest sporną kwestią ponieważ Caltus zabił go tez a nie jest w Dusk~)
-Imargam
-Burn Abl

Asterad
26-12-2006, 14:56
KURWA KATRILA PADL ..

Dec 26 2006, 14:40:26 CET Killed at Level 164 by Taifun Devilry
and by Czipsu

Zwidek.

and by Caltus

Imargam

Dec 26 2006, 14:44:57 CET Killed at Level 201 by Ymy
and by Fenix'Gru

hauhauahauhauahauhauahauahauhauahauhauahauhauha !!!! A Ku**A HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH LAMUSY MACIE !!!
HAIL TAIFUN HAIL DUSKINESS~

hahah taifun i jego 0pvp zabili pr0 mastah pvp visionkow muahahahah !

Suppcio
26-12-2006, 14:57
@Asterad
już mysiasz pysie?

Ta masakra nadal trwa?

Mistical_Druid
26-12-2006, 14:58
Kręcił ktoś?

Brawo Tajfun, myślałem ze to juz koniec wara gdy zaczełeś expic a jednak nie

Katrilla ma takie super pvp i co? Teraz zaczną sie snake ataki bo wiadomo ze na open szans nie mają -.- Ciekawe jakie PA będą mieli Vision :)

Aphy
26-12-2006, 14:59
Ta masakra nadal trwa?

Już Koniec.

Rudolf303
26-12-2006, 14:59
Ja jakos doswiadczony gracz, ktory ma 4 onwerow( ja, moj mlodszy brat i 2 kolegow z poprawczaka) walczymy do upadlego, jestesmy rycerzami swojego losu a Tibia sprawai ze jestem najsilnieszjym graczem w Tibie.

Taifun to lama i on ma 5 on werow wiec jestem od niego lepszy buahahahahaha.
Same PA a nasza gildia jest the best.
jesli chodzi o stosunek do Zwidka to spoko koles mozna z nim przynajmniej poogladac pornosy.
A taifun to lama i tak go dogonie.
aha a co do dragon scale legs to zdobylem je na otsie :P

Aphy
26-12-2006, 15:00
Kręcił ktoś?

Katrilla ma takie super pvp i co? Teraz zaczną sie snake ataki bo wiadomo ze na open szans nie mają -.- Ciekawe jakie PA będą mieli Vision :)

Noobie jebany zmaknij pizde bo jak bys byl kurwa na -3 poziomie na goblinach edron to też byś chuja zrobil bo tam nie am ucieczki rozumiesz?

i skończcie pierdolic a tak btw. naucz sie pisać nicki potem wchodz na forum.

Capality
26-12-2006, 15:02
@2xUP:
Jaki ty śmieszny haahahaahaha.
@top:
czekamy na film, zawsze wolalem Imargama niz Taifuna

Suppcio
Ja jakos doswiadczony gracz, ktory ma 4 onwerow( ja, moj mlodszy brat i 2 kolegow z poprawczaka) walczymy do upadlego, jestesmy rycerzami swojego losu a Tibia sprawai ze jestem najsilnieszjym graczem w Tibie.

Taifun to lama i on ma 5 on werow wiec jestem od niego lepszy buahahahahaha.
Same PA a nasza gildia jest the best.
jesli chodzi o stosunek do Zwidka to spoko koles mozna z nim przynajmniej poogladac pornosy.
A taifun to lama i tak go dogonie.
aha a co do dragon scale legs to zdobylem je na otsie :P

ale Fajofo. ja mam 6 owneruw jak jeden kra to ja sie ócze ortografj bo to mnie najlepjej icie.
;]
teraz pozostaje czekac tylko na film.

yz0
hauhauahauhauahauhauahauahauhauahauhauahauhauha !!!! A Ku**A HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH LAMUSY MACIE !!!
HAIL TAIFUN HAIL DUSKINESS~

hahah taifun i jego 0pvp zabili pr0 mastah pvp visionkow muahahahah !

Brawo Vision za odwagę...
Zamknij mordę kutafonie , taifun sux przez niego najnormalniejsi gracze kończą z tibią.

Hail Sunblade

Asterad
26-12-2006, 15:03
Już Koniec.

taifun pewnie rs xD
i pozdro dla tych hmm jak oni mieli "kumatych?" hahaha cos zes zle kumal wychwalajac te vision

Mistical_Druid
26-12-2006, 15:04
nie widzialem filmiku wiec nie wiem sorry "Taifun" a tek ka cos tam nie wiem jak sie pisze -.- Taif tez mial miejsce do ucieczki jak huj --.-- aha noob to Cie..

Asterad
26-12-2006, 15:05
Brawo Vision za odwagę...
Zamknij mordę kutafonie , taifun sux przez niego najnormalniejsi gracze kończą z tibią.

Hail Sunblade

zamknij ryj MOLU KOMPUEROWY TRUTNIU
lamusie kozaku przez neta ja tylko wyrazilem moja radasc jak padl Katrila i Zwidek ~~!!!!!
Wlasnie Taifun r0x a co kurde mialo bys visoion mial zbic wszystkich najwyzszo lvlowych playerow a Taifun mial stac i czekac az go zrookuja ? wuahahah?
hmmm chyba vision leci z serwa ? a wy jak sadzicie?

$irithcam
26-12-2006, 15:06
Noobie jebany zmaknij pizde bo jak bys byl kurwa na -3 poziomie na goblinach edron to też byś chuja zrobil bo tam nie am ucieczki rozumiesz?

i skończcie pierdolic a tak btw. naucz sie pisać nicki potem wchodz na forum.

To po co tam weszli jak wiedzieli ze niema z tamtąd ucieczki?:>

Mistical_Druid
26-12-2006, 15:07
Vision nie spadnie jeszcze, jeszcze ... jeszcze ktoś padnie ze 2x odłączy sie i zostaną Zwidek i Imargam 8o

Suppcio
26-12-2006, 15:07
Mi sie wydaje ze Vision tak szybko nie odpusci no i mam nadzieje.
Wyloozujcie troche kazdy ma prawo wyrazic opinnie na ten temat :)

yz0
26-12-2006, 15:08
zamknij ryj MOLU KOMPUEROWY TRUTNIU
lamusie kozaku przez neta ja tylko wyrazilem moja radasc jak padl Katrila i Zwidek ~~!!!!!
Wlasnie Taifun r0x a co kurde mialo bys visoion mial zbic wszystkich najwyzszo lvlowych playerow a Taifun mial stac i czekac az go zrookuja ? wuahahah?
hmmm chyba vision leci z serwa ? a wy jak sadzicie?

Nikt nie wyleci z serwa, teraz jest taki bajzel ,że wszyscy nawzajem się pozabijają... ciekawi mnie czy ktoś się jeszcze dołączy do wojny...Laen został zabity przez członków Dusk, może coś z tego będzie

Aphy
26-12-2006, 15:10
Wychodze z tego forum bo męcza mnie niektóre osoby na tym Forum ;)

Pa =)

POZDRO DLA KUMATYCH.

Mistical_Druid
26-12-2006, 15:13
papa "pozdro dla kumatych -.-"

Kręcił ktoś filmik ? najlepiej google video ale TibiaCam tez moze byc :)

Ja teraz chce widziec Imargama (czy jak mu tam) mówiącego te słynne

L:EZYSZ KURWO!

muahahha

Vision do piachu :)

@edit

no i Imargam 1:1 Taifun Devilry

yz0
26-12-2006, 15:15
Już chyba jest filmik :]

Pall_Mall
26-12-2006, 15:16
Kręcił ktoś?

Nie wytrzymuje jak czytam takie posty

Każdy normalny człowiek i myslący człowiek domsli się ze Vison w open nie maja szans

Jak bys nie zrozumiał to podam Ci powod moze zrozumiesz ale w to wątpie
.Dus~ liczy wiecej członków co z tym idze wiekszy sd damage i lv mage charow jest wiekszy co przycznia rowniez do tego ze obrazenia sa wieksze

A PA jest wyłacznie i tylko przez dus~ bo to arr~ zaczeło wojne która vison wygrało i oczywiscie Taifun musiał pomóc swojemu rl Magrami (Mastah pvp)

Mistical_Druid
26-12-2006, 15:18
no chyba napisalem

"bo wiadomo ze naopen nie mają szans"

yz0
26-12-2006, 15:20
Jak można expic podczas wojny... nie mogę tego zrozumieć ;/

Pall_Mall
26-12-2006, 15:21
no chyba napisalem

"bo wiadomo ze naopen nie mają szans"

Mój bład ;)

Ma ktos juz filmik?

Mistical_Druid
26-12-2006, 15:21
cuż pewnego dnia wbil sobie 800 000 expa ... (po dedzie) a jak sie expi podczas wojny ? no idziesz ... patrzysz rat o kurwa on mnie bije! to i ja zabije go... i tak nastepny,nastepny,nastepny -.-

Dajcie link do filmu

yz0
26-12-2006, 15:22
FILMIK JUŻ jest na tibia.pl..." 201 ek pada"
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1151735#post1151735

Jestem za Vision ale czemu oni byli na goblinach... trochę głupio tak wpaść ale gratz za battle.

Mistical_Druid
26-12-2006, 15:23
FILMIK JUŻ jest na tibia.pl..." 201 ek pada"

link plz ?

Marander
26-12-2006, 15:27
Aha przepraszam przeczytałem tylko kilka ostatnich stron. Post do kasacji ;d

Mistical_Druid
26-12-2006, 15:29
http://video.google.pl/videoplay?docid=-8418424864154102957

Tu macie...

a po co nam Taifun Dead jak namchodzi o dzisejsze fragi (Imargam itp.)

yz0
26-12-2006, 15:36
http://rapidshare.com/files/9012415/kurwalol.rec.html

Początek nudy oglądam 45 minutę.

Mistical_Druid
26-12-2006, 15:39
czysty?

<10 znaków>

yz0
26-12-2006, 15:44
Sciągnij i zrób skana ... akcja zaczyna sie od 45 minuty

Pall_Mall
26-12-2006, 16:06
Ma ktos film kręcony przez jakiegos członka z Vison??

yz0
26-12-2006, 16:14
Szkoda, vision miało szansę na ucieczkę na 3 sposoby... ale dalej walczyli, Vision pada tak z 20 minut przed końcem filmu.:( znaczy niektórym udało się wydostać...nadal widać, że Vision walczą w grupie a dusk nadal sa niezgrani..

Wigget
26-12-2006, 16:34
bo dusk to lamy i gdyby nie padl katrila to by zadnego fraga nie nabili

Pall_Mall
26-12-2006, 16:39
Jestem pełen podziwu co zrobiło Vison wydzielscie co oni robili z dus~b i przydpasami którzy nie nalezą do dus~ np fal~ i ci inni swietnie zgranie Vision
moze i mieli szanse na uczieczke ale wybrali inny sposob:)

Poraz kolejny Vison pokazuje ze mysli. Widzelscie moment kiedy kazdy dał loga z został tylko Ima~,Katrila i Burn~ Było do przewidzenia ze padna ale Zwidek mi sie podbał:) kamikaze i Ue :)

Pozwole sobie wklejic pare tekstów

15:41 Fenix'Gru [163]: ja nie pojde w ssa

15:45 Neanon [94]: Yamahaha ma zaraz sie lgonac kurwa
15:45 Neanon [94]: uwazajcie!

15:51 Fa'fik [93]: ale nie moge was znalesc
15:52 Zull Lucyfer [119]: masz depo edron idziesz \/ i schodzisz nizej tam sa kratki takie schodzisz nizej i juz wtrafisz

16:09 Thellionn [133]: czarowac tak jak druid (po czym zamienia sie w garnek uzwajac camleon rune)

16:11 Imargam [201]: E tam fajnie jest
16:11 Imargam [201]: Jak w mogile

Mistical_Druid
26-12-2006, 16:46
no cuz.... mimo iż wole wygraną Taifuna to jestem pod wrażeniem Vision, wystarczyło 2 osoby Ima i Katrila i to nie te same Vision :) Tak jak ktos up napisał gdyby nie padł Katrila to pewnie polowa Dusków by padla i byc moze Taif 2 raz :)

Podobała mi się postawa Margamiego który padł (poszedl sam na Vision na początku) a potem przyszedł bez blessów :)

Pozdrawiam

Mistical Druid

Asterad
26-12-2006, 17:04
no cuz.... mimo iż wole wygraną Taifuna to jestem pod wrażeniem Vision, wystarczyło 2 osoby Ima i Katrila i to nie te same Vision :) Tak jak ktos up napisał gdyby nie padł Katrila to pewnie polowa Dusków by padla i byc moze Taif 2 raz :)

Podobała mi się postawa Margamiego który padł (poszedl sam na Vision na początku) a potem przyszedł bez blessów :)

Pozdrawiam

Mistical Druid

gdyby Taifun wtedy nie padl to katrila by dzisiaj nie padl i by taifun padl kotrego by tam nie bylo hahah takie pierdolonie o Chopin'ie(szopenie) padl bo jest noobem nawet uhac sie nie umie pewnie na pale wciskal F4 i lol

esdek
26-12-2006, 17:20
gdyby Taifun wtedy nie padl to katrila by dzisiaj nie padl i by taifun padl kotrego by tam nie bylo hahah takie pierdolonie o Chopin'ie(szopenie) padl bo jest noobem nawet uhac sie nie umie pewnie na pale wciskal F4 i lol

Nie oceniaj kogoś że jest nobem tylko dlatego że się wpore nie wyuhal..Nie no ale Ty byś zapewne jebnął ue palkiem i byś wszystkich zabił łącznie z tobą samym..A tak na serio ciekaw jestem czy byś się wyuhał majać co 2 hity 1000+ hp mniej.Pewnie byś srał dalej niż widzisz..

Peace.

Mistical_Druid
26-12-2006, 17:23
to chyba z zazrdości -.- Mysle ze noobem nie można nazwac 278 MS'a :) Mam nadzieje ze to jeszcze nie koniec :) A no i imargam tez pewnie jest zadowolony :) Będzię po raz 2 wbijal 200 lvl 8o

Michal_angel
26-12-2006, 17:36
Dobra robota Taifun xD
Duskiness only once master in Furora ^.-

Kuldan Azielmak
26-12-2006, 17:45
szkoda że Taifun nie dobił Imargama...
no ale :
Katrila
Dec 26 2006, 14:40:26 CET Killed at Level 164 by Taifun Devilry and by Czipsu
Niraet
Burn Abl
Dec 26 2006, 14:43:13 CET Killed at Level 104 by Taifun Devilry
Zwidek
Dec 26 2006, 14:43:20 CET Killed at Level 139 by Taifun Devilry and by Caltus

Jego siłę widać nie w "zajebistym pvp" ale za****ej postaci jego SD Katrile kaci do yellow....

HAIL NO PVP!! xD

Ashlon
26-12-2006, 20:08
No, spokoj juz. Chyba, ze chcecie kolejne warny. Milego wypoczynku w ten wolny, swiateczny okres.

Fallathanu
26-12-2006, 20:09
Jestem pełen podziwu co zrobiło Vison wydzielscie co oni robili z dus~b i przydpasami którzy nie nalezą do dus~ np fal~ i ci inni swietnie zgranie Vision

Me przydupas plx >.<

To ze nie jestem w dusk~a walcze, oznacza ze jestem przydupasem ?:D

Zal mi Twoich rodzicow >.< Tylko tyle mam do napisania <<Modek nie kasuj tego ^.- taka prawda :S

Hellsir
26-12-2006, 20:09
to chyba z zazrdości -.- Mysle ze noobem nie można nazwac 278 MS'a :) Mam nadzieje ze to jeszcze nie koniec :) A no i imargam tez pewnie jest zadowolony :) Będzię po raz 2 wbijal 200 lvl 8o

Po raz 3 będzie wbijał o ile mu dadzą wbić xD. Walka była nie zbyt ciekawa. Ciągle tylko MW, czasem ktoś podszedł pare niezłych trapow Katrila zrobił. To tyle.

@Pall_Mall
Żal, to widzisz ile przydupasów ma Vision ciągle sie tam jakieś noobki kręciły!!! I nie mów mi, że jak mają niskie lvle to wcale nie są lizakami!! Ale najlepszy to jest "Cho'li".

Fallathanu
26-12-2006, 20:13
Cho'li ?^^ Na tym cieciu zrobilem rs xD

eloelo520
26-12-2006, 20:28

no boski jestes po prostu

Mr0wa
26-12-2006, 20:31
Nic nie chce mowic ale Vision i tak prowadzi w wojnie(chyba) nie macie co sie duski podniecac bo patrząc obiektywnie vision nie ma z wami najmniejszych szans ale walczą i to z jakim skutkiem. Moim zdaniem całe duskiness jest smieszne majac przewage lvlową ale 0 zgrania zato Vision ma mneijsze lvle ale umiejętnoci wieksze. Kati i Ima padli ale ich stracony exp nie nie liczy sie z tym co stracil taifun :D moim zdaniem Vision pokarzą jeszcze co potrafią !!!

__________________________________________________ _______________
Hail Vision

Fallathanu
26-12-2006, 20:38
no boski jestes po prostu

Wiem misq ;*

Ludek'ziom
26-12-2006, 20:48
HAHA i dobrze VISION niech zginie, w open battle nie mają szans i takie głupie snake ataki to jest żałosne.

Hail Taifun
Hail Czipsu
Hail Duskiness

SpAyKeR
26-12-2006, 20:48
To Powiedz mi w takim razie jaka jest prawda, chyba, że prawda boli. Hellsir, wiesz co to hacking + dla Ciebie, że sie oriętujesz i wiesz jaki ból jest przez to przejść, dla takich ludzi podziw(0 lizodupstwa). Gorzej jest przyznać prawdy. skoro Gienass wiesz jak z nim jest i go znasz to opowiedz tutaj na forum o nim albo odezwij sie do mnie na PW(chociaż wiem, że i tak tego nie zrobisz).
@topic
Wojna, wojną po co się wybijają h-lvle to ja nie wiem... zamiar sie organizować i wykonywać to co najtrudniejsze w grze sie wybijają na dodatek... Życzyć wszystkim powodzenia.

yz0
26-12-2006, 20:49

A ty odpłacasz hunta od Fenix'gru czy tak z wlasnej woli na tej wojnie
jesteś?

Najbardziej mi sie podobają teksty niektórych członków Duskiness np. "Postawię pota i się cofnę... nie jestem noobem".
Nie dziwię się , że taifun wcześniej padł skoro większość członków dusk myśli tylko o tym aby lvl utrzymać.

Mistical_Druid
26-12-2006, 21:10
HAHA i dobrze VISION niech zginie, w open battle nie mają szans i takie głupie snake ataki to jest żałosne.

Hail Taifun
Hail Czipsu
Hail Duskiness

To co mają robić ? Open nie snake ataki nie? to moze hacki? Nie denerwuj mnie nawet 8o

alz'q
26-12-2006, 21:29
niech teraz ima napisze w komment ima~ vs. dusk~ 0:1
bye. X(

Kumulus
26-12-2006, 21:38
furora is going down:

Dec 26 2006, 21:19:42 CET Killed Wazuelek at Level 19 unjustified
Dec 26 2006, 21:18:30 CET Killed Hashysh at Level 21 unjustified
Dec 26 2006, 21:16:00 CET Killed Zlatan Mag at Level 22 unjustified
Dec 26 2006, 21:13:44 CET Killed Anfa Famus at Level 23 unjustified

zabawy postacią, którą dał mi kumpel na święta :p

Pall_Mall
26-12-2006, 21:38
Me przydupas plx >.<

To ze nie jestem w dusk~a walcze, oznacza ze jestem przydupasem ?:D

Zal mi Twoich rodzicow >.< Tylko tyle mam do napisania <<Modek nie kasuj tego ^.- taka prawda :S

Jak ktos zaczyna pisac o Tobie to zaczynasz jedzic po rodzicach pewnie zal ze sam nie miałes normalnego domu tez moge napisac ze zal mi Twoich rodzicow i co jestem
yo elo ziom bo tak napisałem ?? pomysl zanim cos napiszesz kazdy moze Ci pojechac po rodzicach nie bede nikogo wyzwał bo nie chce mi sie nastepnych kont robic

kkthxbye

eloelo520
26-12-2006, 21:46
przyzwyczajaj sie, falla taki juz jest, zgrywa 'pr0 g3jmera' i zabawnego czlowieka

Zielarz997
26-12-2006, 21:50
przyzwyczajaj sie, falla taki juz jest, zgrywa 'pr0 g3jmera' i zabawnego czlowieka

A ty kogo zgrywasz?

Hellraiser
26-12-2006, 22:08
No, spokoj juz. Chyba, ze chcecie kolejne warny. Milego wypoczynku w ten wolny, swiateczny okres.

Zachodż tutaj częściej, poniewaz jest wiecej takich "spamerów", i typów co "tyrają" innych etc,..

Tylko nie kasuj, tego Tematu :P

Fallathanu
26-12-2006, 23:04
A ty odpłacasz hunta od Fenix'gru czy tak z wlasnej woli na tej wojnie
jesteś?

.

Nie jestem murzynem,robie to z wlasnej woli, bo mam cos do udowodnienia nie ktorym plackom..

@Pall_Mall

haha..dobry typek z Ciebie ^^ Czy ja mu na starych wjechalem ?? :o Powiedzialem tylko ze wspolczuje jego rodzicom, kazdy moze to interpetowac jak chce =) A jak ty miales trudne dziecinstwo w domku to wiesz ..

@eloelo520

A ty myslsiz ze jestes fajny bo sie podszywasz pod kogos kim nie jestes ?:o Raczej jestes zalosny ;) Ja przynajmniej nie udaje kogos kim nie jestem ,pzdr dla Ciebie

More plx :D

Pall_Mall
26-12-2006, 23:29
Ostani raz odpowiadam na twój post bo nie chce mi sie bawic w głupie wyzwanki
"ty jesteś głupi" itp zostawie to Tobie bo wiesz to Ty jestes forum fighter
mozesz sobie jezdzic po mnie ile chcesz ignoruje to :)

@topic Ponawiam pytanie ma ktos filmik z dzisiejszej akcji Vison ale krecony przez jakiegos członkow vison :)

Pozdrawiam:]

alahakbar
27-12-2006, 00:29
furora is going down:

Dec 26 2006, 21:19:42 CET Killed Wazuelek at Level 19 unjustified
Dec 26 2006, 21:18:30 CET Killed Hashysh at Level 21 unjustified
Dec 26 2006, 21:16:00 CET Killed Zlatan Mag at Level 22 unjustified
Dec 26 2006, 21:13:44 CET Killed Anfa Famus at Level 23 unjustified

zabawy postacią, którą dał mi kumpel na święta :p

Huahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahaahahaha hahahahahahahaha
buahahahahahahahaha hrhrhrhrhrhrhrhrrhrhrhrhr khy khy khy...

Normalnie spadlem z krzesla jak to czytalem;];]

Co do walki to wynik 5:4 przy miarzdzacej przewadze jaka mialo duskines jest zalosny... Osobiscie najbardziej podobal mi sie patriarch gru ktory najpierw blokowal kolqa(nie mogl odsunac katrili i wydostac sie z trapa) a nastepnie sam padl jak nobek i mial pretensje do swoich.

Pozdrawiam

Kumulus
27-12-2006, 00:53
A ty myslsiz ze jestes fajny bo sie podszywasz pod kogos kim nie jestes ?:o Raczej jestes zalosny ;) Ja przynajmniej nie udaje kogos kim nie jestem ,pzdr dla Ciebie

More plx :D

a ja myśle, że całe duskiness to ludzie udający kogoś kim nie są. Cały czas piszecie, że Vision sux bo robi snake atacki i random pk w nocy, a sami nie jesteście lepsi, widziałem was kurwy jak noob charami zabijaliście na kopalniach, a jak noob chary padły to po chwili wpadło duskiness i zaczęło tłuc tego kto ich zabił i kazali oddawać backpacki z pk charów... -.-
Jak ktoś nie wierzy to jutro wrzuce screeny.

apropos: sądze, że jesteś 13 letnim gnojem i tylko potrafisz wrzucać komuś na rodziców, bo nie masz nic do powiedzenia.
I niech w waszych małych móżdżkach (twoich i reszty psów z duskiness) nie pojawia się myśl, że skoro dziś zabiliście fartem katrile,ime i reszte to jesteście lepsi, bo nie jesteście. Bez Taifuna cała wasza gildia ma uderzenie jak kloc pięciolatka, gdyby nie wasz pan to dawno byście wylecieli z tego zjebanego serwera.

Hellsir
27-12-2006, 00:55
Jak ktos zaczyna pisac o Tobie to zaczynasz jedzic po rodzicach pewnie zal ze sam nie miałes normalnego domu tez moge napisac ze zal mi Twoich rodzicow i co jestem
yo elo ziom bo tak napisałem ?? pomysl zanim cos napiszesz kazdy moze Ci pojechac po rodzicach nie bede nikogo wyzwał bo nie chce mi sie nastepnych kont robic

kkthxbye

Ziomuś ELO ELO widzisz mnie ? - gdzie on ci po rodzicach pojechał ? - Ja tu widze tylko, że im, współczuje ;/

Choli
27-12-2006, 01:11
Ja moge tylko powiedziec to Fallathanu to brudas(tak ładnie tylko napisalem bo sa świeta i nie można przeklinać XD) tak jak całe Duskiness + Mapet (taif xD). A Wy nooby na mnie tylko rsy se wbijacie ;( ... huahauahauha xD

Hail Vision

Izull
27-12-2006, 01:16
Fajnie jest popatrzeć jak kilka małych pikseli na ekranie, wzbudza takie emocje, że dzieci, które siedzą za monitorami wyzywają sie od najgorszych nic o sobie nie wiedząc B) Chill & play 4 fun.

yz0
27-12-2006, 09:43
Niektórzy za te piksele biją krzesłem 8o

wivivol
27-12-2006, 11:21
Nic nie chce mowic ale Vision i tak prowadzi w wojnie(chyba) nie macie co sie duski podniecac bo patrząc obiektywnie vision nie ma z wami najmniejszych szans ale walczą i to z jakim skutkiem. Moim zdaniem całe duskiness jest smieszne majac przewage lvlową ale 0 zgrania zato Vision ma mneijsze lvle ale umiejętnoci wieksze. Kati i Ima padli ale ich stracony exp nie nie liczy sie z tym co stracil taifun :D moim zdaniem Vision pokarzą jeszcze co potrafią !!!

__________________________________________________ _______________
Hail Vision

Omg.... Taa... Vision ma mniejsze lvl ale jakie umiejetnosci wieksze? Jakie wieksze..? Co Ty pie.......?
HAIL TAIFUN!
k =]

Pall_Mall
27-12-2006, 12:21
Ziomuś ELO ELO widzisz mnie ? - gdzie on ci po rodzicach pojechał ? - Ja tu widze tylko, że im, współczuje ;/

Omfg nastepny przydupas tym razem Fallathanu.
Co ty jestes jego matka?
Dobry piesek bron swojego pana

aha a ja wspołczuje twoim rodzicom

Elo elo widzisz znizyłem sie do twojego poziomu elo elo

Hellsir
27-12-2006, 13:06
Co ty jestes jego matka?

aha a ja wspołczuje twoim rodzicom

Elo elo widzisz znizyłem sie do twojego poziomu elo elo

Pomyliłeś sie, to ty jesteś "elo elo" i naucz sie czytać, ze zrozumieniem. Acha, jeszcze jedno fajnie wiedzieć, że każdy twój kolega musi ci sie podlizywać widać, że jesteś bardzo wartościowy. A ja Fallathanu nie bronie tylko wyjaśniam. Nie dość, że tego nie rozumiesz to jeszcze piszesz farmazony jak byś wszystkie rozumy pozjadał. A co do poziomu, to ty sie już nie musisz zniżać do żadnego pozimu, bo osiągnołeś już najniższy z możliwych.

PS. Odpisuj sobie na mój post koleją porcją swoich tekstów, ciekaw jestem co przyjdzie do głowy(?). Bo stać cie tylko na to, żeby na kogoś najechać.

Mistical_Druid
27-12-2006, 13:35
ej no kurwa -.- zamiast czytac o furorze czytam kto na kogo najechał itp 8o Dajcie spokój chociarz w święta -.-

eloelo520
27-12-2006, 13:39
btw co wy chcecie od eloelo? 8o

Pall_Mall
27-12-2006, 13:57
Pomyliłeś sie, to ty jesteś "elo elo" i naucz sie czytać, ze zrozumieniem. Acha, jeszcze jedno fajnie wiedzieć, że każdy twój kolega musi ci sie podlizywać widać, że jesteś bardzo wartościowy. A ja Fallathanu nie bronie tylko wyjaśniam. Nie dość, że tego nie rozumiesz to jeszcze piszesz farmazony jak byś wszystkie rozumy pozjadał. A co do poziomu, to ty sie już nie musisz zniżać do żadnego pozimu, bo osiągnołeś już najniższy z możliwych.

PS. Odpisuj sobie na mój post koleją porcją swoich tekstów, ciekaw jestem co przyjdzie do głowy(?). Bo stać cie tylko na to, żeby na kogoś najechać.

Nie bardzo rozumiesz jak ogranac całosć?

Nie mam zamiaru odpisywac na twoje kolejne posty zastosuje sie do dobrej zasady "Nie ruszaj gówna nie bedzie smierdziało"

Wiec nie odpowadiam na twoje kolejne posty (czyt.farmazony)

Wuzwar
27-12-2006, 15:33
w tej bitwie pokazało się po prostu, że vision nei ma szans w openbattle, bo jest ich za mało i lvle mają za małe

Zielarz997
27-12-2006, 16:27
btw co wy chcecie od eloelo? 8o

Nic dodac nic ujac.Jestes Idiota:baby:

Skibo
27-12-2006, 16:54
@Fallathanu

"Nie jestem murzynem,robie to z wlasnej woli, bo mam cos do udowodnienia nie ktorym plackom.."

Przykro mi to stwierdzić ale mamy rasiste na forum.....
A w dzisiejszych czasach rasizm jest naprawde czymś niedobrym i takich ludzi jak ty powinno się odtrącać.

Mr0wa
27-12-2006, 17:23

Racja !!!!!!! a tak btw to zejdzcie z eloelo --_--

eloelo520
27-12-2006, 17:38
Nic dodac nic ujac.Jestes Idiota:baby:

wiesz co to ironia? 8o 8o 8o

Fallathanu
27-12-2006, 18:01
Fajnie jest popatrzeć jak kilka małych pikseli na ekranie, wzbudza takie emocje, że dzieci, które siedzą za monitorami wyzywają sie od najgorszych nic o sobie nie wiedząc B) Chill & play 4 fun.

Dokladnie,smieszne jest popatrzec jak banda 10 latkow bulwersuje sie kazda prowokacja ktora tu robie ^^

@pall mall czy jak Cie tam pies zwal

Zazdroscisz misiu ze mnie ktos broni ? Kazdy ma prawo pisac co chce wiec zamknij jape jesli mozna,jak jestes kozak to pokaz main chara a nie cwaniakujesz na forum i zgrywasz bossa ^^

@Skibo

No troche nie udana metafora >.<
Napewno nie jestem rasista,raczej z tym walcze. Juz kilku na Furora padlo za rasizm,wiec jesli urazilem Cie to wybacz =)

@Wszytskie debile typu pall mall

Idzcie na swoj swiat ,bo to jest Topic o Furorze a nie o 10 latkach ktore na kazdego mojego posta bulwersuja sie i pewno gryza klawiature ^^

pzdr i Szczesliwego Nowego Roku for all (nawet dla Vision ;) )

Ciacio
27-12-2006, 18:11
Eh, dzieci, dzieci...

Polowa z was udaje ludzi, którymi nie jest ^^

Siedzicie przed "komputrami" i udajecie Skillz0row.

Prawda jest taka... nie znaczycie NIC!

Nie wiecie jaka jest sytuacja na furorze, wiec sie nie wypowiadajcie plx0r.

POZDRO DLA KUMATYCH!*

*/Jestem EloElo, co nie ?:>/

yz0
27-12-2006, 18:20
Właśnie na forum furora piszą najczęściej ludzie związani z innymi serwerami. Kozaczą jacy to oni nie są i piszą teksty typu "taifun śmierdzi" albo " imargam to ku*wa" a swoich main charów nie pokażą.

Mr0wa
27-12-2006, 19:03
Fallathanu zrzera\zżera Cie zazdrosc ze dzieci potrafia od Ciebie lepiej grac ? :D

Sir.
27-12-2006, 20:23
Ludzie... to jest tylko gra...
Zapamietajcie...

Izull
27-12-2006, 22:34
Ludzie... to jest tylko gra...
Zapamietajcie...

Dla większości na tym forum to jest Życie.

Talis Yuniz
27-12-2006, 23:00
pozdrowienia dla wszystkich PROgamerow z tibia.pl GL&HF

Sir.
27-12-2006, 23:15
Dla większości na tym forum to jest Życie.
To maja bardzo ubogie zycie :)

Izull
27-12-2006, 23:18
Dlaczego ubogie? Tam jest ponad kilkadziesiad tysiecy pikseli, wiec nie jest tak zle.

Sir.
27-12-2006, 23:39
Dlaczego ubogie? Tam jest ponad kilkadziesiad tysiecy pikseli, wiec nie jest tak zle.
Kto co lubi ;)

Shuki
27-12-2006, 23:46
A więc ile we fragach, bo ja naliczyłem 8/7 dla "Vision". Najlepsza akcja w filmiku to końcówka jak imargam pada (dzielnie walczył, do ostatniej kropli krwi, a nie tak jak inni się logneli :)) i jak przenoszą jego deda. No i jak Katrila został otoczony przez 4 m walle :>. Mimo wszystko "Vision" nie zachowywało się z deka fair. Najlepsze było prowokowanie Taifa: "Taif przynieś mi pizze bo nie jadłem śniadania", albo jak zdobywali fraga to "Taif chcesz być następny?". Taifun jedyne co powiedział oprócz formułek spella to "kupa123" czy coś takiego na guild chacie xD. No i spoko był tekst któregoś z "Duskiness" do swoich: "Dlaczego wy tak spier****cie??" :D

No to chyba cała moja opinia na temat wara. ;)

Rodri
28-12-2006, 08:36
Nie czytalem wszystkich stron od deda Imargama i Katrili, ale zdazylem zauwazyc ze wiekszosc z was jedzie po Vision. Mowicie "I co jednak nie sa takie kozaki, jednak Duskiness sa lepsi". Zastanowcie sie... W tej bitwie bylo 5:4 dla Duskiness, Vision i tak wyszlo z jak najmniejszymi stratami, bo mogli popadac wszyscy. Wepchniecie w identyczny sposob w trapa pokolei 3 knightów z Dusk tez nie jest prosta sprawa. Poza tym majac na sobie sile razenia sd Taifuna i Czipsu nie wspominajac juz o Ymy i reszcie sorców kazdy by sie zlozyl. Mowicie "ohoh Taifun rox haha" tak jakby wyrzeznili cale Vision bez straty fraga. Ale bylo 5:4 to prawe zadna przewaga! Zastanowcie sie i nie koloryzujcie... Szacunek dla Vision za walke i pomysl.

Btw, nie wiem jak mozna bylo tak znoobic jak to zrobil Yubov zabijajac Harcesha...

Signed,
Rodrigez ;)

dimi
28-12-2006, 11:20
@up to jest standart przeczytaj kilka stron wczesniej jak taifun padl to bylo
Hail Vision

Vision i tak dobrze sobie radzi biorac pod uwage wileka sile ognia Dus~
ale zdaje mi sie ze na dusza mete niewytrzymaja

eny_
28-12-2006, 13:33
Na tym battlu Duskiness powinno zmiesc Vision i pozamiatac. A to ze oni boja sie pasc, no to juz ich strata. I nie zachwycajcie sie jaki Taifun to nie jest, bo on akurat nic im nie dal, oprocz fraga na Katrili. Vision mialo jakis pomysl - szkoda tylko ze im na koncu logouty nie wyszly, ale i tak sa na +.

@Rodri Biorac pod uwage liczebnosc Duskiness i Vision, to Ci drudzy wygrali to battle. Sila razenia akurat na nic im sie nie zdala, bo oni bali sie wyjsc poza ten waski korytarz. Na GC krzyczeli tylko o GFB.

Mistical_Druid
28-12-2006, 13:47
Na tym battlu Duskiness powinno zmiesc Vision i pozamiatac. A to ze oni boja sie pasc, no to juz ich strata. I nie zachwycajcie sie jaki Taifun to nie jest, bo on akurat nic im nie dal, oprocz fraga na Katrili. Vision mialo jakis pomysl - szkoda tylko ze im na koncu logouty nie wyszly, ale i tak sa na +.

@Rodri Biorac pod uwage liczebnosc Duskiness i Vision, to Ci drudzy wygrali to battle. Sila razenia akurat na nic im sie nie zdala, bo oni bali sie wyjsc poza ten waski korytarz. Na GC krzyczeli tylko o GFB.

1. Taifun dawał najwięcej i nie mówie juz o super extra Pvp ale o hity z sd bo tajfun jednym sd jebał Katrili yellow hp -.-

2. Logi im wyszły niezle a Imargam i Zwidek poprstu nie chcieli sie lognąć (tam chyba był ktoś jeszcze) ale i tak najlepszy był Zwidek :) wpadli Dusk a Zwidek jak tu ktos up napial

"Kamikadze i ue" :)

A tak nawiasem mówiąc to takiej olbrzymiej przewagi pozycji nie mieli Dusk bo nie mogli sie dostac do Vision - co ktory próbował (Margami) to podszedl troche dalej kilka M Walli i papa :)

Hail Furora -.-

Thero
28-12-2006, 14:20
Pozdrawiam wszystkich walczących z wiatrakami; kłótnia się kończy dopiero kiedy modek pobanuje tu i ówdzie. :)

Smerfu
28-12-2006, 14:33
13:37 Spaaw [184]: You advanced to magic level 9.

I oto 1 najt na serwerze z 9mlvlem:p

@Offtopic
Z okazji zblizajacego sie nowego roku zycze wszystkim wiecej oleju w glowie bo czytajac ostatnie 20 stron znalazlem moze z 5 postow ktore wnosza cos do topicu.

Rodri
28-12-2006, 15:32

Racja, znaczy moze zle to ujeles. Nie tyle wygrali co byli lepsi :) Ale mozna powiedziec, ze Dusski kolejny raz sie nie popisali :D
HAIL VISION !

Wolf
28-12-2006, 15:41

Macie zero pojecia zero... Macie po 20 lvl i sie wymadrzacie...
1. Nie mogli sie tam wbic poniewaz ktos wchodzil mw i nara.
2. All by sie nie wbili bo imargam by ich bloknal i combo sd i padaja pokoleji.
3. Imargam poprostu nie zdazyl sie lognac
4. 3 osoba tam byl Burn Abl

Cos jeszcze?

yz0
28-12-2006, 17:22
Na tym battlu Duskiness powinno zmiesc Vision i pozamiatac. A to ze oni boja sie pasc, no to juz ich strata.

A ty to pewnie chętny byś był żeby zaliczyć deada.

I nie zachwycajcie sie jaki Taifun to nie jest, bo on akurat nic im nie dal, oprocz fraga na Katrili.

Fajnie, że tylko on z gfb i z sd uderzał w członków gildi Vision.

Vision mialo jakis pomysl - szkoda tylko ze im na koncu logouty nie wyszly, ale i tak sa na +.

Z tym się zgodzę:)

Z tym też się zgodzę, chociaż nie tyle wygrali co pokazali lepszy styl walki.

Rodri
28-12-2006, 17:53
Macie zero pojecia zero... Macie po 20 lvl i sie wymadrzacie...
1. Nie mogli sie tam wbic poniewaz ktos wchodzil mw i nara.
2. All by sie nie wbili bo imargam by ich bloknal i combo sd i padaja pokoleji.
3. Imargam poprostu nie zdazyl sie lognac
4. 3 osoba tam byl Burn Abl

Cos jeszcze?

Uwazasz ze mam 0 pojecia? Smiem twierdzic ze mam wiecej pojecia o tej wojnie niz Ty :)

$irithcam
28-12-2006, 18:09
Uwazasz ze mam 0 pojecia? Smiem twierdzic ze mam wiecej pojecia o tej wojnie niz Ty :)

Założe się, że tylko wiesz tyle co na filmikach jest pokazane... Nigdy pewnie nawet w wojnie nieuczestniczyłeś... No może na jakims OTS ostatecznie... Więc co ty mozesz wiedzieć o wojnach?? Ciekawe jak ty byś się na miejscu Duskiness zachował :baby: Pewnie byś wszedł do pomieszczenia gdzie byli Vision :D

Mr0wa
28-12-2006, 19:31
Magrami wszedł :D
Dec 26 2006, 12:49:38 CET Killed at Level 150 by Zwidek and by Tarrin Kerrax ;)

ReeGal
28-12-2006, 19:46
Nie miejcie mnie za debila...

Ale z kąd ściągneliście filmik bo wszędzie szukałem ? :cup:

Pall_Mall
28-12-2006, 20:15
Gz Spaw:P

Czekam na ss w następnych adv B)

Życze każdemu udanego sylwestra B)

Mr0wa
28-12-2006, 20:21
Brechtowne te foty ale to zdj duskow z wrocka to bym wysłał do najzabawniejszych zwierząt swiata :D

Fallathanu
28-12-2006, 20:22
Ciekawosc pierwszy stopien do piekla, ale napewno nie jest zem nie taki koks jak z nich ..hahahahah

Fallathanu
28-12-2006, 20:31
JA do nich nic nie mam, oni przynajmniej klaty do zdjec nie wystawiaja xD

Shuki
28-12-2006, 20:58
OMG!!

Z 15 min brechtałem. ;) Potem przestałem i zobaczyłem nazwę pliku "mega gay team"?? ;p. No i tych dwóch opalonych kolesi na zdjęciu z mięśniakami. I następne 15 min. :> Zwidek taki szpaner a tutaj widać jego zainteresowanie jedzeniem. Dziwię się czemu Imargam nie jest leaderem guildu. Przecież jakby Katrila podskakiwał to dzida mu bo ich jest dwóch, a on jeden no i zresztą wygląda jak leszcz. B) Mimo wszystko Hail Vision za umiejętność gry, nawet jeśli w rl'u takie z nich koksy.

Hail Vision!

Shuki
28-12-2006, 21:23
@Borut
Hail Vision!

@Topic
Gdzie są zdjęcia koksów z Duskiness??

Smerfu
28-12-2006, 21:24
BEKA!!! jak ktos mysli ze oni sa ladniejsi od tych z dusk to ma niezle najebane w bani jak zobaczylem ta zajebista suczke sister of Imargam o kurde ale wypasiona loszka wypuszczaja cie z domu wogole? mam nadzieje ze nie bo potwory trzyma sie zdala od ludzi a Imargamy hmm kazdy z nich pewnie 200kg na 1reke bez problemu katrila zal wogole 0miesni chyba jako jedyny ma klate jak baba HAHAHA owned totalny chlopaki zanim pokazecie takie fotki radze pierw isc pocwiczyc na silownie (oczywiscie ty zwidek nie musisz) bo tobie juz nic nie pomoze HAHAHA wpylaj dalej te swoje Hot Dogi i siedz przed tibia :< bo pewnie to ci zostaje wogole ktos z was wazy wiecej niz 60kg? no moze katrila bo tez kuleczka z niego sie robi BTW!! jak ktos mi napisze zebym dal swoja fotke tutaj to wysmieje:] wiec bez taki tekstow noi oczywiscie powiniescie sie zapasc pod ziemie bo to jak dusk wyglada to wyglada ale wy wygladacie mizernie :<

beke to mam z osob takich jak Ty, ciekawe czym myslisz bo napewno nie glowa, nie Twoj biznes ze jeden typ z vision nie chodzi na silownie bo nie kazdy chce byc pakerem? jak i ze ktos z Dusk moze byc Cyganem, Zyden czy i Zulusem, bo jak czytam te wasze wypociny to czasami zal przyznac sie do bycia Polakiem.
Wedlug ciebie ktos jest fajny gdy wazy 80,100 czy 200kg?

Beke macie z malenkiej popatrzcie na swoje matki, napewno kazda ma wymiary 90/60/90 wazy 60kg i jest sexbomba.

A swojej fotki zapewne nie pokazesz bo i po co, przez nastepne 5 stron inni mieli by beke ^^

Neo_pl
28-12-2006, 21:38
Gz spaaw 9 mlev 8D

Co do wojny : Niech wygra lepszy, ciekawie się rozwija.
Co do zdjęć RL : Mnie to tam **** obchodzi jak kto tam wygląda mnie bardziej obchodzi kto jaki jest ... jednak tą kwestje pozostawiam bez komentarza XD

Btw. Dziś padłem (prawdopodobnie for 4) Od Pasterza the axemaster. Czy naprawde niektórzy frustraci nie mogą wyjść na dwór i się wyładować , tylko wolą wyżywać się na wg. nich oczywiście słabszych? Aaaa i gdyby nie exori to by mógł pomażyć :P Te jego hity za 40 .. omg. I tak wogóle gz lootu -.- te moje 5k oz z guardów .

Zwidek
28-12-2006, 21:42
Gz spaaw 9 mlev 8)

Co do wojny : Niech wygra lepszy, ciekawie się rozwija.
Co do zdjęć RL : Mnie to tam **** obchodzi jak kto tam wygląda mnie bardziej obchodzi kto jaki jest ... jednak tą kwestje pozostawiam bez komentarza XD

Btw. Dziś padłem (prawdopodobnie for 4) Od axemastera. Czy naprawde niektórzy frustraci nie mogą wyjść na dwór tylko wyżywać się na wg. nich oczywiście słabszych? Aaaa i gdyby nie exori to by mógł pomażyć :P Te jego hity za 40 .. omg. I tak wogóle gz lootu -.- te moje 5k oz z guardów ....

Pasterz to PA wszedł tylko dlatego do Dusskines bo był hunted 4ever i myśli że po wojnie też bedzie Free ale sami wiecie jaki jest Taifun~.

Dodzio_Szczodre
28-12-2006, 21:46
Jakby Mallenkie~ dało wiecej swoich fot to by była jazda dopiero. PLX PLX foty w bikini... albo nie bo to spowoduje u niektórych facetów odlot ptaka :( Patriarh'Gru też w sumie zajebisty typ (kapela cygańska plx?) biegną konie...olelelelelelel i takie sprawy.

Syn Hitlera?
Co ty kurde masz od nich że są czarni brązowi żółci a ty jesteś biały i co lepszy?
że jesteś chudy niby lepszy? trochę przegięcie a z tych fot Vison mają się prawo nabijać bo to wygląda jak banda gejów robiąca sesję do gejowskiej strony

Homoseksualiści (geje) to są chorzy ludzie, więc nie wolno mi pozwalać na wszystko trzeba ich leczyć. A nasz kolor skóry nie zależy od nas, tylko od pochodzenie ( lub czy się myjemy xD), więc jeśli jesteś inteligentnym człowiekiem to wyciągniesz z tego, że nie należy dyskryminować ludzi za kolor skóry

Gdzie na zjeździe Dusków masz "mężczyzn" pół nagich naskakujących na siebie? Wiesz noszę okulary i mogłem coś przeoczyć.

Borut
28-12-2006, 21:53
Syn Hitlera?
Co ty kurde masz od nich że są czarni brązowi żółci a ty jesteś biały i co lepszy?
że jesteś chudy niby lepszy? trochę przegięcie a z tych fot Vison mają się prawo nabijać bo to wygląda jak banda gejów robiąca sesję do gejowskiej strony

A zjazd dusków?:D Z resztą do czarnych, brązowych zółtych nic nie masz, a do gejów?:o

Neo_pl
28-12-2006, 21:54
Aaa i zapomniałem dodać :p Ludzie z jednej i drugiej strony konfliktu, kibice (nie wiem jak to nazwać) lub inni :

Czy musicie jechać do siebie aż taką napinką? Nie musicie udowadniać że jesteście cool czy co na forum bo pisać to każdy potrafi (nawet ja ^.^).Udowodnijcie sobie w grze swoje racje, przekonania, umiejętności. Wiem że możecie się nie lubić, ale nawet istnieje takie powiedzenie "Nawet najgorszemu wrogu bym tego nie życzył" więc prosze was o trochę szacunku wobec siebie to naprawde nic was nie kosztuje :)

Btw. Jak już przysłowia to i drugie "Jak przegrywać, to z klasą"

Ze sceny zejść niepokonanym ....

Pozdro & Peace :)

@down : Tak przejołem się, już wszystkie krzesła zniszczyłem, 3 myszki przez okno wyrzuciłem, zaraz ide się rookować(ktoś chce free items?) a potem ide się powiesić :)
Tak na poważnie : Chyba każdy kto posiada uczucia po straceniu czegoś nad czymś poświęcił sporo czasu troszke się przejmuje?Oczywiście bez przesady. Tak wogóle to nie można już opisać sytuacji i swojego punktu spojrzenia bez posądzania? A to sorry :/

eloelo520
28-12-2006, 22:02
Btw. Dziś padłem (prawdopodobnie for 4) Od Pasterza the axemaster. Czy naprawde niektórzy frustraci nie mogą wyjść na dwór i się wyładować , tylko wolą wyżywać się na wg. nich oczywiście słabszych? Aaaa i gdyby nie exori to by mógł pomażyć :P Te jego hity za 40 .. omg. I tak wogóle gz lootu -.- te moje 5k oz z guardów .

widac, ze przejales sie tym deadem i to mocno (te jego hity za 40, gz lootu, gdyby nie exori)

chill out, to tylko gra

Rodri
28-12-2006, 22:44
Założe się, że tylko wiesz tyle co na filmikach jest pokazane... Nigdy pewnie nawet w wojnie nieuczestniczyłeś... No może na jakims OTS ostatecznie... Więc co ty mozesz wiedzieć o wojnach?? Ciekawe jak ty byś się na miejscu Duskiness zachował :baby: Pewnie byś wszedł do pomieszczenia gdzie byli Vision :D

To zaloz sie :) Tylko o cos wartosciowego :D

Pall_Mall
28-12-2006, 23:06
@Zwidek

Co do twojego podpisu WIESZ CO SIE LICZY ? SZACUNEK LUDZI ULICY !

to mam pytanie

MIESZKASZ NA ULICY???

Kumulus
28-12-2006, 23:06
Nara ziomki troche błedów jest ale na szybkości pisane ;))

taaa, następny z dysmózgowiem -.-

Rutass
28-12-2006, 23:08
@Zwidek

Co do twojego podpisu WIESZ CO SIE LICZY ? SZACUNEK LUDZI ULICY !

to mam pytanie

MIESZKASZ NA ULICY???

Ten tekst widzialem juz na filmie i nie jest on wcale smieszny ,wymysl cos sam.

COZTAPOLSKA2345
28-12-2006, 23:10
Kumulus

Chłopie myslisz ze jestes mądry bo piszesz bez błędów hehe lol ;(
Kazdy pisze to co che i jak chce ważne zeby przesłac w słowach coś wasrtnego a nie napiszesz dwa wyrazy , obrazisz kogos i cfaniak napisz najpierw cos a potem wymagaj cos od innych lol ;))

Pall_Mall
28-12-2006, 23:23
Ten tekst widzialem juz na filmie i nie jest on wcale smieszny ,wymysl cos sam.

Wiem ze był na filmie ale nie odpowiedział wiec ponawiam pytanie

i nie pytam sie Ciebie czy on jest smieszny czy nie

Zwidek
28-12-2006, 23:30
Wiem ze był na filmie ale nie odpowiedział wiec ponawiam pytanie

i nie pytam sie Ciebie czy on jest smieszny czy nie

Jak byś znał tą nutę to byś wiedział dokładnie o co chodzi w tym pytaniu.

Rutass
28-12-2006, 23:41
@Pall_Mall

Jeśli jednak masz siano zamiast mózgu i nie potrafisz samodzielnie zinterpretować tego zdania i przesłania, jakie ono ze sobą niesie to już nie moja sprawa.
Nie próbuj robić z kogoś idioty i zacznij chodzić na lekcje j.polskiego

Pall_Mall
28-12-2006, 23:44
Jak byś znał tą nutę to byś wiedział dokładnie o co chodzi w tym pytaniu.

Wyobraz sobie ze znam
Peja-Szacunek Ludzi Ulicy

POZDRAWIAM MAME !!!

@Pall_Mall

Jeśli jednak masz siano zamiast mózgu i nie potrafisz samodzielnie zinterpretować tego zdania i przesłania, jakie ono ze sobą niesie to już nie moja sprawa.
Nie próbuj robić z kogoś idioty i zacznij chodzić na lekcje j.polskiego

Akurat gówno mnie obchodzi jakie przesałanie chcesz mi przekaz bo nie jestes moja nauczcielka
A Tobie radze udac sie do psycholga bo masz jakis uraz mniejszosci który ukazuje sie w twoim przypadku ze chcesz sie nad kims wywyzszac. Nie wnikam juz czy ponizaja Cie w szkole czy bije Cie mama

Zwidek
28-12-2006, 23:48
Wyobraz sobie ze znam
Peja-Szacunek Ludzi Ulicy

Ale sadzac z twojego wygladu nie widac żebys miał coć wpsolnego z ulicą
I ze byś miał jakieś trudy (jedzenia nie brakuje!?)
Jeśli byś znał tą nutę to byś takich bez sensownych pytań nie zadawał na forum.

A o moje jedzenie się nie martw.

Następnym razem jak będziesz miał jakieś sapy do mnie to pisz na Pm, a nie na Forum bo Forum jest na temat FURORY nie na temat mojego podpisu tutaj i nie o moim wyglądzie.

Nie będę odpowiadał już na twoje głupie posty robię to ostatni raz.

Pall_Mall
28-12-2006, 23:50
Jeśli byś znał tą nutę to byś takich bez sensownych pytań nie zadawał na forum.

A o moje jedzenie się nie martw.

Następnym razem jak będziesz miał jakieś sapy do mnie to pisz na Pm, a nie na Forum bo Forum jest na temat FURORY nie na temat mojego podpisu tutaj i nie o moim wyglądzie.

Nie będę odpowiadał już na twoje głupie posty robię to ostatni raz.

W sumie to masz racje ^^ Nawet intelgincja sie wykazujesz

JOhn Fist
28-12-2006, 23:55
Ty naprawde jesteś rl Zwidek ?