PDA

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Furory (new)!

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

Elder Nagan
16-02-2007, 13:18
Feb 15 2007, 18:04:17 CET Killed Sivin at Level 99 unjustified
Feb 15 2007, 17:40:57 CET Killed Demthes at Level 105 unjustified

Dussssskiiii ja sieeee bbojeeeeeee wasssssssss , wyyyy maccciiieeee inicjaaaatyweeeeeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

No ludzie jesli ktos jest za dusk to i tak powie ze dissy ktore jada po mnie sa lepsze bo co mozna powiedziec innego ? Hahaha propaganda drodzy chlopcy propaganda ;]

Ima musisz zdefiniowac slowo propaganda bo wiekszosc nie wie co to znaczy^^

Cyrillus
16-02-2007, 14:01
Ima musisz zdefiniowac slowo propaganda bo wiekszosc nie wie co to znaczy^^

Propaganda to rozpowszechnianie (czasem przedstawianych jednostronnie lub nawet całkowicie fałszywych) informacji celem przekonania do czegoś odbiorców.

Nirt
16-02-2007, 14:21
Czyli propaganda jest wiekszosc postów Imargama.

Veltaxio
16-02-2007, 14:23
Nirt chyba ci juz pisalem ze twoje teksty z gg wziete sa przykladem prawdziwej propagandy ? :0

Has'ek hunted ? ;P

Nirt
16-02-2007, 14:40
@Imargam

Wyobraz sobie ze wiem tyle co Ty jesli nie wiecej :)

@Has'ek

Dlaczego mialby byc hunted?
Ta rozmowa to fake :)

Kolejna propaganda ze strony Vision ktora okupuje to forum.

Master Vilum
16-02-2007, 14:46
@3up

On nie chce pasc bo ma skile 100/100.

Hail VISION _-_

TO po kiego huja dolancza do wojny? Boijac sie o skille boze rzeczywiscie Duss~ to nooby:/

Mroowa
16-02-2007, 14:58
@up

Jego wybor a co do tej rozmowy to raczej nie byl fake bo kazdy by sie bal o skile 100/100.

Master Vilum
16-02-2007, 15:23
@up

Jego wybor a co do tej rozmowy to raczej nie byl fake bo kazdy by sie bal o skile 100/100.

Jak ja bym na (Titani) bal sie ze padne to bym wogole zadnego fraga nei zdobyl na zadnym open battle nie byl...zalosne to co on robi zrobil sobie 100/100 i sie boi pasc na wojnie omfg........To widze ze Duss~ z takim podejsciem gowno zdziala...bo czasem trzeba sie posiwecic zeby 1 osoba padla a nie 10

wrogonastawiony
16-02-2007, 15:31
'Prawdziwy tibijczyk, nie ważne jak zaczyna ale jak kończy' :p :D Więc z ocenami poczekajcie do zakończenia (o ile w tym przypadku takie coś jest). ;)

Nirt
16-02-2007, 15:56
@Has'ek

TA ROZMOWA TO FAKE.

Comandor Bloker

Feb 16 2007, 14:26:15 CET Killed at Level 84 by Taifun Devilry
and by Sanyol

Salvator

Feb 16 2007, 14:05:13 CET Killed at Level 103 by Ymy
and by Sanyol

Nie musza expic zeby pokazac ze moga robic co chca :)

Pall_Mall
16-02-2007, 16:00
@Has'ek

TA ROZMOWA TO FAKE.

Comandor Bloker

and by Sanyol

Salvator

and by Sanyol

i co niby 279 sorc pokazał ze zabijac 80 i 100 ek to moga robic co chca chyba ze was to podnieca

wow ale pro gz dla was normalnie wyczyn

Nirt
16-02-2007, 16:10
To nie o to chodzi nawet kto padl tylko ze mozna w srodku dnia zrobic pzta i nie chowac sie po jakis miejscowkach na dworcach/ghostlandzie/mols.

Vision nigdy sobie na cos takiego nie pozwolilo.

Mroowa
16-02-2007, 16:42
@up
Jak sie Vision nie logowal to przed kim mieli spi er da lac ?

M^^ke
16-02-2007, 16:48
@Has'ek

TA ROZMOWA TO FAKE.

Comandor Bloker

and by Sanyol

Salvator

and by Sanyol

Yeah, 279 sorcer zabil 84lv z ekipa a wy macie podniete że "kontrolujecie sytuacje". Pathetic...
A co do tej rozmowy to niewiem czy to jest fake czy nie ale myśle że ty też tego nie wiesz ale jako główny napinacz tego forum (po odejściu Przema) nie możesz sobie przecież pozwolić na to żeby ktos Ci zarzucił że czegokolwiek nie wiesz....

Khazul
16-02-2007, 17:03
+ 15:31 Warning! The murder of Lady Healin was not justified.

60 rp :)

Xander Jelenia 0wn3d :)

solo ubity pallek ;d

Nirt
16-02-2007, 17:05
@up
Jak sie Vision nie logowal to przed kim mieli spi er da lac ?

A dlaczego sie nie logneli?
Pozatym Dusk~ nie chcialo uciekac tylko wyszli na otwarta przestrzen.

@UP

Ludzie moga mi zarzucac ze czegos nie wiem ale osoby ktore sa obiektywne i wiedza o czym mowie (nie jak wiekszosc 60lvl gdzie ktos cos uslyszal i komentuja) Nie uwazaja tego za napinki.
Ty uwazasz ze jestem napinaczem wiec Twoje zdanie mnie nie interesuje gdyz nic nie wiesz.

Wole rozmawiac z Imargamem ktory ma pojecie o co chodzi mimo jego nieustajacych propagandowych postów.

Szefik
16-02-2007, 17:14
Comandor odmaszerowal z NW... poddal sie? nie dziwota stracil 4lvle w ciagu 22h i zrezygnowal z walki... NW bylo takie mocne i co jakos traca sily... Szybko :)

Khazul
16-02-2007, 17:18
Comandor odmaszerowal z NW... poddal sie? nie dziwota stracil 4lvle w ciagu 22h i zrezygnowal z walki... NW bylo takie mocne i co jakos traca sily... Szybko :)

w sumie gość dobrze zrobil, gdyby nie odszedl juz by tu nie pogral ;p + zaplacil dsm ;)

yithalla ez chce placic ;p ale dla niego payment bedzie o wieeeeele wiekszy, w koncu zdradzil ds i dolaczyl do nw :<

gdzie gratz for me ? xd

joke ;p

Vampir Z Zaglebia
16-02-2007, 17:19

To ze Comandor sie PODDAŁ, to nie znaczy ze NW sie poddaje :> Widocznie miał jakiś powód :D

Szefik
16-02-2007, 17:24
Comandor sie poddal i wydaje mi sie ze predzej czy pozniej z reszta tez tak bedzie bo nie wytrwaja dlugo a w Necron jest coraz wiecej osob.. a NW sie gubi.. zycze powodzenia ;]

Veltaxio
16-02-2007, 17:32
Wole rozmawiac z Imargamem ktory ma pojecie o co chodzi mimo jego nieustajacych propagandowych postów.

Milosc wisi w powietrzu >:)

Co do comandera to szczerze nie wiedzialem nawet ze byl w ns ;P

Szefik
16-02-2007, 17:39
Ahhh ta spostrzegawczosc Imargam ;] chlopak zdarzyl 2 razy pasc a Ty nie zauwazyles ze on byl w NW. Mysle ze z Mag Olimpem bedzie to samo.. lecz ten jest ciepriliwy i chce walczyc dalej ;> ale czy warto ? :)

Tak miało być..!

Vampir Z Zaglebia
16-02-2007, 17:48
Ahhh ta spostrzegawczosc Imargam ;] chlopak zdarzyl 2 razy pasc a Ty nie zauwazyles ze on byl w NW. Mysle ze z Mag Olimpem bedzie to samo.. lecz ten jest ciepriliwy i chce walczyc dalej ;> ale czy warto ? :)

Tak miało być..!

Wie ktos moze w jaki sposob padl :D?

Nirt
16-02-2007, 17:50
@up

Spacerowal po Venore i spotkal pędzące stadO(Dusk~)

Kapucha
16-02-2007, 18:01
jaaaaaaaaaaakies filmiki? :(:(

Szefik
16-02-2007, 18:05
Poszedl chlopak na spacerek i tu nagle psikus ;P

Peszek... bywa i tak :)

Tak miało być.. !

Szefik
16-02-2007, 18:13
...jak sie chodzi to trzeba patrzec pod nogi bo mozna sie latwo wywrucic na prostej drodze ;P

Antica vampire
16-02-2007, 18:13
no wiec commandor bloker wyszedl z gildii i tym samym myslal ze jest free ,dlateo tez wozil sie po venore , dusk akurat wrocilo z zolwi ggdzie ujebali salvatora , widzac commandora ujebali go poprostu poczym wybiegli z miasta czekajac na mass loga ze strony vision , takowego sie nie doczekali wiec sie rozbiegli.

co do haska jest to fake :)

Vision nie ma juz szpiega wiec nic nie robia proste , :) pozdrawiam.

Mroowa
16-02-2007, 18:25
Duski chca sie dowartosciowac i zabijaja osoby z NW lub innych w kazdym razie o wiele slabszych od nich. Widac kontroluja sytuacje -_-

Antica vampire
16-02-2007, 18:34
Duski chca sie dowartosciowac i zabijaja osoby z NW lub innych w kazdym razie o wiele slabszych od nich. Widac kontroluja sytuacje -_-

A koogo maja zabijac jak vision sie nie louje juz od jakiegos czasu , co do zabijania noobow z nw , pchali sie w wojne wiec teraz padaja :) czesc juz chce placic , darmowa kasa dla dusk na wojne :).

Szefik
16-02-2007, 18:38
no a co maja cos lepszego do roboty.. ? moze chcieli sprowokowac Vision do ataku a Ci z tego nie skorzystali... no ale to juz ich wybór.

Tak miało być.. !

Antica vampire
16-02-2007, 18:45
no a co maja cos lepszego do roboty.. ? moze chcieli sprowokowac Vision do ataku a Ci z tego nie skorzystali... no ale to juz ich wybór.

Tak miało być.. !

nie chcieli sprowokowac , nie bylo nikogo z vision to poszli u*******ac na wspolnej , proste , sa w wojnie wiec mozna zabic :)

@vision

nie maja pomyslow i boja sie wyjsc na open z dusk , uwazam ze zaczynaja tracic kontrole :) nawet juz nie expia po nocach , why ? heh

Mroowa
16-02-2007, 18:59
Ciekawe czy ty bys wyszedl na open z 279 msem. On ma polowe vision na sd.

Antica vampire
16-02-2007, 19:03

tylko ze to nie ja sie napinam na forum jak polowa ludzi jakie to vision jest zajebiste , na snake attack , a na open czyemu nie wyjda? wiadomo nie maja szans , za male lvl,wiec to co ludzie pisza ze vision rox porownuja je do del toro? na jakiej podstawie , del toro walczyli w openac etc. a vision? zrobili pare snake <majac spy> i teraz wiesz hhardo rox , niech wyjda na open wtedy sie do nich przekonam poki co snake nic nie znacza :) moje zdanie

Nirt
16-02-2007, 19:18

Ta polowe na SD a druga polowe na UE

Zal

Idz lepiej dziecko na roty

Antica vampire
16-02-2007, 19:51
czemu nie wyjdziecie z dusk na open skoro sadzicie iz jestescie wystarczajaco silni aby wyjebac ich z serwa , samymi snake ich nie wyjebiecie , moze ggdybyscie wygrali open , zaczelibyscie se expic.? Hm czekam na odp.

Bert
16-02-2007, 20:38
Mysle ze gdyby wchodzilo w gre open battle w ktorym biora udzial tylko obie gildie to Vision by to wygralo i by sie wachalo stanac do walki... A tak ze niestety oprocz dusk~ jest od groma ich przydupasow to niestety jest jak jest :/ Takie jest moje zdanie

Nirt
16-02-2007, 20:45
@UP

To sie mylisz.

Widziales kto chcial ob?
Nie bylo nikogo wiecej spoza DUsk~
Nawet nie wszyscy byli.

PRawda jest taka ze na poczatku gdy Vision mialo Spy w Dusk~ to robili co chcieli i wtedy zyskali opinie "niezniszczalnych" a w momencie gdy z gildi polecial spy nie sa wstanie zagrozic Dusk~.

Taka prawda i kazdy kto cos wie na ten temat wojny to wie.

Antica vampire
16-02-2007, 21:16
@UP

To sie mylisz.

Widziales kto chcial ob?
Nie bylo nikogo wiecej spoza DUsk~
Nawet nie wszyscy byli.

PRawda jest taka ze na poczatku gdy Vision mialo Spy w Dusk~ to robili co chcieli i wtedy zyskali opinie "niezniszczalnych" a w momencie gdy z gildi polecial spy nie sa wstanie zagrozic Dusk~.

Taka prawda i kazdy kto cos wie na ten temat wojny to wie.

no wiec wlasnie dlatego zadalem swoje pytanie w kierunku imargama , czemu nie wyjda teraz na opena , gildia na gildie , vision - duskiness , skoro sa tacy pewni i skoro to oni tu dominuja , snake attack nic nie swiadczy chociazby dlatego ze dusk musialoby siedziec po 24 h on line zeby byc w kazdej chwili gotowym na takiego snake a vision wybiera se dzien ,godzine i proste , tymbardziej ze dusk mialo spy wiec tymbardziej wygrana byla nie realna , przewidziane byly ich wszystkie ruchy wiec, proponuje zorganizowac open miedzy dwoma gildiami i wszystko bedzie jasne , uwazam ze na openie vision nie ma szans.

Raaell
16-02-2007, 21:52
hahah za*****ta ta ""moja"" rozmowa z Has'ek

no ale nic, smiech to zdrowie ;)

Rev'ico
16-02-2007, 21:53
no wiec wlasnie dlatego zadalem swoje pytanie w kierunku imargama , czemu nie wyjda teraz na opena , gildia na gildie , vision - duskiness , skoro sa tacy pewni i skoro to oni tu dominuja , snake attack nic nie swiadczy chociazby dlatego ze dusk musialoby siedziec po 24 h on line zeby byc w kazdej chwili gotowym na takiego snake a vision wybiera se dzien ,godzine i proste , tymbardziej ze dusk mialo spy wiec tymbardziej wygrana byla nie realna , przewidziane byly ich wszystkie ruchy wiec, proponuje zorganizowac open miedzy dwoma gildiami i wszystko bedzie jasne , uwazam ze na openie vision nie ma szans.

oj zdziwilbys sie , wlasnie sneaki moga doprowadzic vision do zwycięstwa , poniewaz jak kolesie popadaja pare razy na expie to w koncu przestana expic bo sie beda bac , lub sie wyplaca :)

sallceson
16-02-2007, 22:01
@aphydion
wiesz katrila jakos sie nie udziela na forum wiec ciezko byloby go o cos pytac :) a ze imargam jest raczej aktywny na tym forum to pytania zwiazane z vision sa kierowane do niego, to chyba logiczne :) ewentualnie do barlesa :)

btw Na wspolnej maja duzy problem. :)

At this time guild Avalon join to war against Na Wspolnej.
The reason is simple.
They are attacking us and they killed Dutka Plutka.

Signed Still.

Viexorinio
16-02-2007, 22:04
Mysle ze gdyby wchodzilo w gre open battle w ktorym biora udzial tylko obie gildie to Vision by to wygralo i by sie wachalo stanac do walki... A tak ze niestety oprocz dusk~ jest od groma ich przydupasow to niestety jest jak jest :/ Takie jest moje zdanie
Widać na kilometr że podlizujesz się Vision:) Zrozumcie ludzie że nawet jeżeli Vision będzie mocno wygrywać i wyjdzie expić a Dusk~ będzie szykowało snake'ki to Vision nie ma szans. W Dusk~ jest 280 master i 190 master. Takim powerem to oni mogą we dwóch robić snake attacki. Na open battle Vision też nie wyjdzie bo nie ma po prostu szans z 280 i 190 msem. Liczę na siarczystą ripostę :evul:

Antica vampire
16-02-2007, 22:08
Ale wy jesteście nie pojęci i nie ogarnięci :confused: Open Battle już było 4:0 Dla Vision ;<

I w ogóle co to jest jakiś koncert życzeń do Ch|_|ja ? Wyjdą na open i na jakąkolwiek walkę kiedy im się będzie podobało a nie kiedy wy chcecie i żeby wam zainponować, i nie pytajcie się Imargama o takie rzeczy bo to Katrila jest Liderem Gildii

Skończcie pi3rdolić o tym na forum już ..

@Nirt Przydupasie, zapodaj swój rl name z Furorki bo strasznie się tu napinasz, i jak już Imargam wspomniał więcej tyle pi3rdolisz a Chuja się znasz i Chuja wiesz ;< .. Sorry za przekleństwa.

masz na mysli mass loga w nocy ? nazywasz to openem ? to widze mr wannabie jakie masz pojecie o wojnie,zreszta czego ja wymagam od zerowca z 11 lvlem , a tak pozatym mialem na mysli aby jedna ze stron zaproponowala drugiej opena gdzie beda obie gildie w pelnych skladach , na neutralnym terenie nie na edronie bo tam zazwyczaj vision chce i nie na ank gdzie chce tego dusk,udowodnijcie wkoncu kto jest lepszy bo poki co to przypomina zabawe w kota i mysz.

Pozdrawiam.

P.s nie chcialem Cie urazic ale w*****asz ucho. :) i nie mysl sobie ze jestem assliker bo jestem neutralny i moja ocena jest neutralna , wyrazam tylko swoje zdanie. PA

@viex

co do twojego postu , vision walcza o grac lub nie grac wiec co maja do stracenia ? niech wyjda na openika to daje im szanse expa i dominacji na serwerze bo jak widzisz to ze zrobia snake , duskiness odrabia lvl a niektorzy maja wyzszy niz prze dedem co oczywiscie prowadzi do tego ze dusk sa coraz silniejsi , pozdrawiam.

Kumulus
16-02-2007, 22:22
@up

to ty sie napinasz ze swoim 11 levelu buraku

założe sie o krate browarów, że ten jego 11 level to noob char i jak byś podał swój nick "napinaczu" to byś już nie pograł :P
A Nirt to kolejny przydupas dusków -.-

Cyrillus
16-02-2007, 22:31
masz na mysli mass loga w nocy ? nazywasz to openem ? to widze mr wannabie jakie masz pojecie o wojnie,zreszta czego ja wymagam od zerowca z 11 lvlem , a tak pozatym mialem na mysli aby jedna ze stron zaproponowala drugiej opena gdzie beda obie gildie w pelnych skladach , na neutralnym terenie nie na edronie bo tam zazwyczaj vision chce i nie na ank gdzie chce tego dusk,udowodnijcie wkoncu kto jest lepszy bo poki co to przypomina zabawe w kota i mysz.

Pozdrawiam.

P.s nie chcialem Cie urazic ale w*****asz ucho. :) i nie mysl sobie ze jestem assliker bo jestem neutralny i moja ocena jest neutralna , wyrazam tylko swoje zdanie. PA

@viex

co do twojego postu , vision walcza o grac lub nie grac wiec co maja do stracenia ? niech wyjda na openika to daje im szanse expa i dominacji na serwerze bo jak widzisz to ze zrobia snake , duskiness odrabia lvl a niektorzy maja wyzszy niz prze dedem co oczywiscie prowadzi do tego ze dusk sa coraz silniejsi , pozdrawiam.

powiedz mi czy jak duski cos chca to tak musi byc?? NIE? (potem sa texty vision sie "boi") vision ma taktyke "partyzantcka" i ty jej nie zmienisz.. a ze duski sie nie pilnuja to chyba nie vision wina? a co do open po co vision ma wychodzic jak jest ich mniej z znacznie mniejszymi lvlami ? i nie mow ze nikogo z dusk na battleku nie ma ^.- btw ja nie wiem kto uciekal do dp na tym wedlug Ciebie NIE open battlu...

Antica vampire
16-02-2007, 22:35
powiedz mi czy jak duski cos chca to tak musi byc?? NIE? (potem sa texty vision sie "boi") vision ma taktyke "partyzantcka" i ty jej nie zmienisz.. a ze duski sie nie pilnuja to chyba nie vision wina? a co do open po co vision ma wychodzic jak jest ich mnie z nacznie mniejszymi lvlami ? i nie mow ze nikogo z dusk na battleku nie ma ^.- btw ja nie wiem kto uciekal do dp na tym wedlug Ciebie NIE open battlu...

no tylko to vision chce przejac kontrole nad tym serwem a snake atackami tego nie zrobia zreszta co widac juz teraz , odkad w dusk nie ma spy vision nic nie zrobilo :). teraz sa wyrownane szanse i uwazam ze moze byc ciekawie :) pozdro.

Cyrillus
16-02-2007, 22:43
jestes zajebiscie inteligetny ... te twoje zarty i parodie :)))

wlasnie dzieki takim jak ty ten kraj wyglada jak wyglada 8o 8o 8o

udajesz wielce waznego a gowno wiesz o tej grze i piszesz bzdury 3/4 twoich postow to scierwo ... wqurwiasz ludzi chlopaku wiec wez na wstrzymanie idz na fajke ... albo umow sie z dziewczyna zamiast siedziec przed monitorem
...

a ty nie? ^.-

@down
przepraszam mistrzu sprobuje dostosowac sie do twojego poziomu i bede pisal tak jak ty ;<
@Anti~

co do tych spy sie przyczepiles?

Wigget
16-02-2007, 22:47
@up

a ja nie ... jak chcesz ze mna pogadac to pisz to na moim poziomie a nie ograniczaj sie do 3 slowek

tyle z mojej strony

Kapucha
16-02-2007, 23:06
vision ma szanse na open batle... nie chce nic mowic ale taifun nie apdl na sneaku tylko walsnie na openie... wystarczy ze beda sie trzymac razem w kupie i pokoleji ownowac duskow, albo podzielic sie na 2 grupy - wybierac cel na tsie - i sdkowac jedna osobe naraz, nikt nie przezyje 10sdkow co 3 sec a po 5 fragach w ten sposob zrobionych watpie zeby petro dalej walczyl wiec polegalo by tylko na "catch them and kill them" ;d ale do tego trzeba gilidi zlozonej z ludzi z bdb pvp

SmitH
16-02-2007, 23:26
@Bert
Te "przydupasy" Duskiness mają swoje powody żeby walczyć przeciwko Vision...

Nirt
16-02-2007, 23:38
Tylko ze wiekszość którzy nazywaja np mnie "przydupasem Dusk"
nie wiedza nawet cwiartki tego co ja...

Przeczytali pozniej w propagandowym poscie Imargama o "napinaniu sie"

no i teraz kopiuja....

@Vision

Kolejna noc nie przespana a wynikow zero :)

Pozdrawiam.

Bert
16-02-2007, 23:43
Widać na kilometr że podlizujesz się Vision:) Zrozumcie ludzie że nawet jeżeli Vision będzie mocno wygrywać i wyjdzie expić a Dusk~ będzie szykowało snake'ki to Vision nie ma szans. W Dusk~ jest 280 master i 190 master. Takim powerem to oni mogą we dwóch robić snake attacki. Na open battle Vision też nie wyjdzie bo nie ma po prostu szans z 280 i 190 msem. Liczę na siarczystą ripostę :evul:

Moze i to podchodzi o podlizywanie sie ale zawsze mi bylo blizej do Imargama niz do kogos innego z dusk i dlatego wierze w nich do konca a nie ze bede zmienial zdanie bo za duskami jest wiecej osob itd itp....

Veltaxio
17-02-2007, 08:56
@Open Battle

Chyba wszyscy ktorzy sa za dusk ogarniaja ze samym pvp nie da sie wygrac open battle. Jak wiadomo sila taifuna i czipsa moze zniszczyc naszych sorcow w 1 dobrym kombie a oni maja jeszcze yakapushiego , ymy etc. Dlatego mam nadzieje ze skonczycie juz pisac o open battlach dlatego ze do niczego to nie prowadzi. Ktos juz napisal tu ze stosujemy tak zwana wojne partyzancka i zgadzam sie z tym zdecydowanie gdyz nie widze innej mozliwosci do tepienia Duskiness i oslabania jej szeregow.
Nam sie nigdzie nie spieszy , mamy czas na rozgrywanie tej wojny wiec byc moze za 3-4 miechy doczekacie sie opena z prawdziwego zdarzenia.

@Spy

Dlaczego wy sie przyczepiacie do tych spy , wiem ze petro mial bzika o tych spy (w pewnym momencie prawie polowe gildi wywalil). Nie mozecie zaaceptowac tego ze byc moze nigdy nie bylo zadnego spy a jesli byl to moze jest dalej ? Zobaczcie ze tera nikt z Duskiness nie expi tylko na noc maja byc gotowi...

@Nirt

Nie pisz ze my gramy w nocy i zero wynikow bo mnie to nie rusza taka propaganda nie wygracie wojny a zobacz ze 2-3 noc z rzedu byl taifun.

@Do wszystkich

Wszystkim dobrze zrobi jesli porozmawiacie o innych wydarzeniach z srva a nie tylko o tej wojnie bo widze ze niedlugo to wy na rl zaczniecie sie z tasakami ganiac :)

Pozdro , dzis juz nie odpowiem chyba ze wieczorkiem 8o

Mroowa
17-02-2007, 10:14
Ta polowe na SD a druga polowe na UE

Zal

Idz lepiej dziecko na roty

Może nie na somo sd ale z czipsem to na bank nie potrafisz myslec ? Wiem ze cie Bozia nie wyposarzyła w mozg ale cóż.

Master Vilum
17-02-2007, 10:30
Bo on ma polowe na sd ty glupi bencwale wiem ze cie bozia nie wyposarzyla w mozg ale podstawowe zeczy sie wie.

Wnoskując z twojej wypowiedzi to Bozia cię też nie wyposarzyła w mózg bo nie pisze sie zeczy tylko rzeczy ale mniejsza o to xD

Mroowa
17-02-2007, 10:43
@up

Jakis tam posiadam ale dysleksja i dysgrafia robia swoje :D

Kumulus
17-02-2007, 11:57
@up

Jakis tam posiadam ale dysleksja i dysgrafia robia swoje :D

chyba dysmózgowie...

sallceson
17-02-2007, 11:57
dysleksja jakos sie ostatnio modna robi.. kazde robienie błedów zwala sie na dysleksje.. a to po prostu brak przywiazywania wagi do tego co sie pisze
prawdziwy dyslektyk popełniałby masowo rażące błedy a nie kilka na dluzsza wypowiedz

Mateomens
17-02-2007, 12:20
@Do wszystkich

Wszystkim dobrze zrobi jesli porozmawiacie o innych wydarzeniach z srva a nie tylko o tej wojnie bo widze ze niedlugo to wy na rl zaczniecie sie z tasakami ganiac :)

Pozdro , dzis juz nie odpowiem chyba ze wieczorkiem 8o

hehhe spoko no coz wypowiem sie tu pierwszy raz i ostatni, ale czy czasem to nie Vision (ta super hiper mocna gildia ) nie grożą duska~ ze ich zbija na rl? no coz taka jest sprawa ze tylko Vision biega za Duskami z tasakami, a nie inni z nimi biegaja lol

Yours
Mate~

Hail Dusk~ (o0)

BTW nie pisac ze sie podlizuje duska~ jak ja wypowiedzialem moje skromne zdanie na temat tego debila Imagrama.

Śmigiel
17-02-2007, 12:33
@Do wszystkich

O czym? jak nie ma zycia na serwie przez ta wojne :confused:

Master Vilum
17-02-2007, 14:24
Sry ziom ale to on sie do mnie 1 doje**ł

Bądź mądry i go olej...a widze że zniżasz sie do jego poziomu...

Nirt
17-02-2007, 14:52
@Imargam

Przeciez kazde dziecko wie ze mieliscie spy w szeregach Dusk~ i ladnie to wykorzystywaliscie...

tu wziac kociolek tam wyjsc z mostku a mwall juz w tym miejscu stoi...

Takie rzeczy rzucaja sie w oczy wiec kogo Ty probujesz oklamac?Chyba samego siebie

@Mroowa

Nie bede komentowal Twoich postów bo:
1.Widac ze sie nie znasz
2.Nic nie wiesz o tej wojnie
3.Twoj poziom inteligencji jest porazajacy.

Teraz jeszcze pewnie zaczniesz wyzywac mnie badz moich rodzicow....
i wlasnie o tym mowilem.

Mroowa
17-02-2007, 15:00
@up

To samo sadze o Tobie :)

Cyrillus
17-02-2007, 15:08
@mroowa i kumu~

co to kurde chat?? na pm sie wyzywac

@Nirt
jak tak wszystko wiesz to kto byl/jest spy?

@mateo
wracaj na valorie a nie tu burzdzisz
"Loyal"to ciroc muhehe

sallceson
17-02-2007, 15:45
@Kapucha
Zmien nazwe tematu bo tutaj jednym tematem jest wojna wiec nazwa tematu "Vision vs Duskiness" (jak temat z wojny na aldorze) pasowalaby o wiele bardziej.

Nirt
17-02-2007, 17:26
@Nirt
jak tak wszystko wiesz to kto byl/jest spy?

Hmm

Moczykij był spy.

Usatysfakcjonowany?

Capality
17-02-2007, 18:41
Wiem ze chuja was to obchodzi ale juz nie gram na Furorze bo to znoobowany serv(za duzo pl)

P.S.
W koncu to wydarzenia z Furory!! xD

Bert
17-02-2007, 20:37
Hmm

Moczykij był spy.

Usatysfakcjonowany?
No to ciekawe bo troche postow wczesniej jak byla wklejona rozmowa Haska z Zullem (fake czy nie fake,niewazne) to bylo tam napisane ze Moczykij spokojnie odszedl z wojny bo jest taifa rl'em i nic mu za to nie grozi... a teraz sie ty piszesz ze on byl spy... nie wiem moze Moczek grozil taifowi ze jak cos mu zwali z charem to on po niego przyjedzie dlatego czego nie robi Moczykij to nic mu nie grozi <Rotfl>

proevo6
17-02-2007, 21:40
Wiem ze chuja was to obchodzi ale juz nie gram na Furorze bo to znoobowany serv(za duzo pl)

P.S.
W koncu to wydarzenia z Furory!! xD

to wypierd4L4j

Capality
17-02-2007, 21:45
UP:
Takim postem przedstawiasz swoją kulturę i jak cię wychowano

Kapucha
17-02-2007, 22:45
nie wiem moze Moczek grozil taifowi ze jak cos mu zwali z charem to on po niego przyjedzie dlatego czego nie robi Moczykij to nic mu nie grozi <Rotfl>
A nie bylo by tak? xDD

@up
ale masz podpis idiotyczny ;o chyba logiczne ze jezeli nikt nie znal tego okreslenia to go nie urzywal.... a takie zjawisko (trollostwo) istnialo tylko mowilo sie "nob" etc. pozatym poki co z 2 razy widzialem wpostach okreslenie "troll" wiec totalnie bez sensu ten podpis......... xD

Mazurxx
17-02-2007, 23:33
A nie bylo by tak? xDD

@up
ale masz podpis idiotyczny ;o chyba logiczne ze jezeli nikt nie znal tego okreslenia to go nie urzywal.... a takie zjawisko (trollostwo) istnialo tylko mowilo sie "nob" etc. pozatym poki co z 2 razy widzialem wpostach okreslenie "troll" wiec totalnie bez sensu ten podpis......... xD
Co ty chcesz od 13 latka affff xdd , srry za offtopa =*

iNx
18-02-2007, 03:45
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1547104

czyzby w piatek POI on furka ? B)

Yakaaz
18-02-2007, 09:09
ojjj bedzie POI ciekawe co Vision wymysli ale musza cos zrobic bo dusk~ sie znow zbogaca...;(

NarroweQ
18-02-2007, 11:57
Jezeli dojda do pomieszczenia z nagrodami to się wzbogaca. A czy dojdą? :>

Szefik
18-02-2007, 12:15
a widzisz jakies przeszkody zeby nie mogli wejsc? jesli zabija all to nie widze problemu... ;>

Viexorinio
18-02-2007, 13:03
Moim zdaniem ten PoI Quest to podpucha :> Dusk~ najwyraźniej chcą wyciągnąć Vision z pz i sprowokować ich do ataku ;>

sallceson
18-02-2007, 13:06
a raczej zarobic.. 100k od knightow i 50k od reszty ;)
a pewnie nie zrobia questu bo albo Vision przeszkodzi albo cos tam innego nie wyjdzie :)

wrogonastawiony
18-02-2007, 13:54
Watpie zeby Visiony coś probowaly, za duze ryzyko chyba bo Duski na 100% coś dla nich tam przyszykuja :)

Gl w quescie ; ]

NarroweQ
18-02-2007, 14:05
a widzisz jakies przeszkody zeby nie mogli wejsc? jesli zabija all to nie widze problemu... ;>

Pits of Inferno to wystarczająca przeszkoda :> Nie miałem na myśli przeszkadzania Vision.

iNx
18-02-2007, 14:41
wmv plx z final roomu :]

Veltaxio
18-02-2007, 14:44
No no widze ze PoI sie szykuje :)) , pamietacie ostatnie podejscie gdy to ludzie dali taifunowi 2kk za questa ktorego nie zrobili , co by sie nie dzialo w piatek szykuje sie niezla zabawa :))

Master Vilum
18-02-2007, 14:52
No no widze ze PoI sie szykuje :)) , pamietacie ostatnie podejscie gdy to ludzie dali taifunowi 2kk za questa ktorego nie zrobili , co by sie nie dzialo w piatek szykuje sie niezla zabawa :))

Ale co wzial 2kk i nie oddal?

Veltaxio
18-02-2007, 15:01
To byl ten dzien gdy taifun padl , wkurzyl sie niezle i tak (nie oddal) :)

Viexorinio
18-02-2007, 15:56
@up
A jak Zwidek czyścił Green Djinna i zostawił wszystkich na OF'ie w efekcie czego połowa ludzi popadała ( wziął za to po 3k od łebka i kasy nie oddał -.- ) to było wszystko w porządku ?

Cyrillus
18-02-2007, 16:02
z tego co wiem niektorzy odzyskali kase...

Viexorinio
18-02-2007, 16:29
@up
To źle wiesz :D

sallceson
18-02-2007, 16:36
hehe z pewnoscia w Piatek bedzie niezla zabawa...
And if you think that we're going there in the night cuz we don't wanna to meet with Vision, then you're completly wrong. They have been invited

bedzie miło na tym spotkaniu towarzyszkim...

Cyrillus
18-02-2007, 17:22
@up
To źle wiesz :D

beka... jakos mojemu kumplowi oddal i paru osobom wiec nie pier...nicz ze wogle nie oddal ;p :D cos nudno na tej furorce ;p

Master Vilum
18-02-2007, 17:22

To na miejscu tych kolesi co nie odzyskali zebralbym all i skotlowali go ale problem ^.-

Krytykant
18-02-2007, 17:27
oddał kasę czy wszystkim nie wiem ale oddał kolega mój był i Taifun mu oddał (dodam jeszcze ze wysłał parcelem tam gdzie chciał mój kolega)

- mój kolega nie był ani real taifa
- ani z dusków
- i też nie miał specjalnych względów na serwerze

i moim zdaniem Taif Zachował się odpowiednio

Master Vilum
18-02-2007, 17:29
oddał kasę czy wszystkim nie wiem ale oddał kolega mój był i Taifun mu oddał (dodam jeszcze ze wysłał parcelem tam gdzie chciał mój kolega)

- mój kolega nie był ani real taifa
- ani z dusków
- i też nie miał specjalnych względów na serwerze

i moim zdaniem Taif Zachował się odpowiednio

A byly w tej bajce smoki?.......<Ironia>

Viexorinio
18-02-2007, 18:58
beka... jakos mojemu kumplowi oddal i paru osobom wiec nie pier...nicz ze wogle nie oddal ;p :D cos nudno na tej furorce ;p

Mojemu kumplowi nie oddał więc w niedługim okresie ze zgodą Taifuna wyruszyliśmy zabić Zwidka :) Niestety się nie udało:(

Hellraiser
18-02-2007, 20:15
a raczej zarobic.. 100k od knightow i 50k od reszty ;)
a pewnie nie zrobia questu bo albo Vision przeszkodzi albo cos tam innego nie wyjdzie :)

Polać ci wódki :D

Też sądze że to jest pretekst, by tylko zarobić flote na runy, i byc może wtedy zdzialanie czegoś na wojnie, a czy uda im sie Quest to dobrze, a jak nie to też dobrze. (nie biore pod uwage czy Vision podejmie sie robienia Questa czy nie). To moja skromna opinia.

Nirt
18-02-2007, 20:19
@2kk

NIektorzy kase od Taifuna dostali spowrotem a Ci ktorzy nie dostali ida w piatek za darmo.

Nie porownujcie Taifuna do Zwidka bo to dwie rozne charakterowo postacie...

Taifun nie musi na noobach żerowac żeby na mfy miec :)

Borut
18-02-2007, 21:01
@2kk

NIektorzy kase od Taifuna dostali spowrotem a Ci ktorzy nie dostali ida w piatek za darmo.

Nie porownujcie Taifuna do Zwidka bo to dwie rozne charakterowo postacie...

Taifun nie musi na noobach żerowac żeby na mfy miec :)

Ojjjjjjjjjjj... musi... musi

Luppy
18-02-2007, 21:40
Vision abyście się nie zdziwili... znając życie i tak tylko straszą

Rodri
18-02-2007, 22:40
NO ja sie osobicie nie moge doczekac POI w wykonaniu Duskiness...

Bert
18-02-2007, 23:14
jesli duski sie tak zabezpieczaly jak robily anni to co dopiero teraz bedzie xd No ale wiadomo moze szykuja jakas evul taktyke przez ktora petro nie jedna noc zarwac xDDD

Cyrillus
19-02-2007, 02:36
jesli duski sie tak zabezpieczaly jak robily anni to co dopiero teraz bedzie xd No ale wiadomo moze szykuja jakas evul taktyke przez ktora petro nie jedna noc zarwac xDDD

moze i zrobia questa... ale troche tam posiedza

thisisdiss
19-02-2007, 03:21
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1276841#post1276841

Kempna_Mce
19-02-2007, 08:38
12:43 You see dragon scail legs (Arm:10).It weighs 35.00 oz. That legs was made by king of dragon.

tez zdobylem nic trudnego =)

po pierwsze scale a nie scail, pod drugie ważą 48.00 oz. no i po dragon S. King of dragons

Khazul
19-02-2007, 09:00
po pierwsze scale a nie scail, pod drugie ważą 48.00 oz. no i po dragon S. King of dragons

www.jestesmy.archeologiem.pl ?

styl_nad_style
19-02-2007, 09:04

nie klam, pierdolona suko, bo wszyscy hajs dostali z powrotem, a ten kto nie chcial idzie teraz za free

Viexorinio
19-02-2007, 09:05
Kempna_Mce - >
O ile się nie myle to było jakieś 7 miesięcy temu xD

DNX
19-02-2007, 10:59
Moze kempa ma lagi Xd:p

sallceson
19-02-2007, 13:14
a moze kicki co minute :D

Nirt
19-02-2007, 13:26

Nie zgrywac cwaniaka bo na wojnie Cie ostro skladaja.

Vick Minos hacked by Harcesh....

Cyrillus
19-02-2007, 13:33
Nie zgrywac cwaniaka bo na wojnie Cie ostro skladaja.

nic nie poradzisz...

Rodri
19-02-2007, 13:36
http://img243.imageshack.us/img243/9375/lalalalalalakk6qd2.th.jpg (http://img243.imageshack.us/my.php?image=lalalalalalakk6qd2.jpg)

Co sie stalo sie ;o ?

Luppy
19-02-2007, 13:40
Omfg Ima~ chyba nie bierzesz se jego sov'a , i tak używasz axe...

Veltaxio
19-02-2007, 14:09
@up

Czlowieku wy macie obsesje , myslicie ze kazdy hack to harcesh i ja od takiego 110 ek biore profit sov , sca etc? ahahahahahah

Harcesh nie haknąl go!

Cent
19-02-2007, 14:27
W takim razie kto ?

DarkSeer123
19-02-2007, 14:38
@up

Twoja mama 8o .

Aphydion
19-02-2007, 14:39
W takim razie kto ?

Przyznaje się To byłem ja .. Tylko nie zgłaszajcie tego na P0licje :<

_/P0zdrawiam.

Nirt
19-02-2007, 14:53
@up

Czlowieku wy macie obsesje , myslicie ze kazdy hack to harcesh i ja od takiego 110 ek biore profit sov , sca etc? ahahahahahah

Harcesh nie haknąl go!

Nie obsesje.
Od tego sie nie wybronicie.
No ale z drugiej strony Vick~ jest winien sam sobie ze dal sie wyrolowac przez was...

No ale coz spy nie ma juz w Dusk~ to sobie inny sposob znalezliscie.

PRAWDA JEST TAKA ZE W UCZCIWEJ WOJNIE Z DUSKINESS SZANS NIE MACIE I DLATEGO UCIEKACIE SIE DO TAKICH METOD

Aphydion
19-02-2007, 15:11
Ale przecierz ja nie jestem w Vision :< Ocb Nirt? :confused:

Lenidas
19-02-2007, 15:16
up *2

A jaka wojna jest uczciwa ??

Veltaxio
19-02-2007, 15:18
Nie obsesje.
Od tego sie nie wybronicie.
No ale z drugiej strony Vick~ jest winien sam sobie ze dal sie wyrolowac przez was...

No ale coz spy nie ma juz w Dusk~ to sobie inny sposob znalezliscie.

PRAWDA JEST TAKA ZE W UCZCIWEJ WOJNIE Z DUSKINESS SZANS NIE MACIE I DLATEGO UCIEKACIE SIE DO TAKICH METOD

Z wielka przykroscia informuje cie ze harcesh nie mial z tym nic wspolnego jesli myslisz inaczej zapraszam do gdanska.

Pozdrawiam...

Nirt
19-02-2007, 15:40
Z wielka przykroscia informuje cie ze harcesh nie mial z tym nic wspolnego jesli myslisz inaczej zapraszam do gdanska.

Pozdrawiam...

Teraz rozbawiles mnie do łez :)

Pamietam zawsze jak ktos chcial wpasc do CIebie na rl wyjasnic pewne sprawy co mowiles "nie ma sprawy tu masz adres" i podawales zupelnie bledny adres z Gdanska....wiec nie osmieszaj sie..
Takie cos moze zadzialac na osoby ktore CIe nie znaja......

wrogonastawiony
19-02-2007, 15:54

Błagam.. to sie tyczy do wszystkich, nie UZYWAJ tego słowa bo ubliżasz prawdziwym hackerom. Metody też pozostawiaja wiele do życzenia :<

Tarinek
19-02-2007, 16:13
Banished: until Feb 26 2007, 14:19:32 CET because of offensive statement (We Wroclawiu Slask Lecha napier*dala (char comment))

<Ziewa> To jest uczciwe ze strony dusk ze Taif ma plecy u GMow i banuje za friko. Ten koment mialem od poczatku wojny jak nie wczesniej (czyt. 4-5 miechow) I nagle olsniło ze to jest nielegal.

Diablord
19-02-2007, 16:22
"Ja tu jestem kibicem Lecha i mnie nie wkur**aj!" Może GM kibicuje Lechowi. Taki opis jest nielegalny, więc bana dostałbyś prędzej czy później.

Nirt
19-02-2007, 16:47
HAHA :)

PRawda w oczka kole?:p

Nie musisz wiedziec kim jestem...wystarczy ze wiesz ze mam duza ilosc informacji i wasza propaganda nie przejdzie :)

Milten
19-02-2007, 16:55
WY*******AJ kurwa jebany lamsuie jak ty mnie wkruwiasz jak nikt na tym forum kurwa szmato jebana kim ty kurwa jestes? tak sie kurwo napinasz na tym forum a nicku nie padasz kurwa jebany cieciu .. przydupasie pierdolony, ty sie kurwa nadajesz do robienia lasek u nich w gildi i chuj..

Sory za wulgaryzm.. P0zdrawiam.

Nic się nie stało bardzo mało ich było : ) Dlaczego w pierwszym wulgaryzmie użyłeś cenzury a później już niee?

Viexorinio
19-02-2007, 16:56

Pozdrawiam...

Tak tak i co znowu dasz adres Grunwaldzka 163 ?
A co to Tarrin'a: Taki z ciebie kibic Lechi to chyba tylko na necie :D bo w rl to już chyba nie :). A największymi zerowcami i przegranymi tego świata jest wasza śmieszna gildia. Pamiętajcie ! GM kumpel Dusków czuwa !

Khazul
19-02-2007, 16:57
http://avv3.patrz.pl czy to ten nowy diss :|

wrogonastawiony
19-02-2007, 17:04
@Milten
W domu do niego tak wołają to nie dziw sie ze uważa to za normalność i nie cenzuruje :o

Milten
19-02-2007, 17:05
http://avv3.patrz.pl czy to ten nowy diss :|

Niech oni lepiej walczą a nie jakieś żałosne dissy robią ;/

Nirt
19-02-2007, 17:12
Niech oni lepiej walczą a nie jakieś żałosne dissy robią ;/

A Ty lepiej odrob prace domowa a nie postuj...;/

esdek
19-02-2007, 17:22
A ty lepiej zamknij ryj.

Keel
19-02-2007, 17:53

Pozdrawiam...

Widze, ze przez ta gre 2D zupelnie wam od*******a.

Kerlon
19-02-2007, 17:54
Ufalem tylko jemu

zdradzil mnie

zrokowal mi postac

i pierdol sie

PETRO **** NIE DAWAJCIE MU PASOW

to ma w komentarzu vick minos, ciekawe czy to on sam napisal czy to prowokacja hakera ;p

Plebeliusz
19-02-2007, 18:30
to ma w komentarzu vick minos, ciekawe czy to on sam napisal czy to prowokacja hakera ;p

a jak myslisz? No jasne ze to prawdziwy owner napisal a pozniej tez pisal na trade "I sell pacc 6 miechow!".

@Nirt
dobrze by bylo jak bys kiedys nie pierdolil jak czegos nie wiesz na 100%.

Brzydki Peker
19-02-2007, 19:21
Czyżby się coś szykowało? Duski online, vision tez wchodzi powoli. Ciekaw jestem czy bedzie sie coś działo ;)

Atahun
19-02-2007, 19:23

Zmien swoje staty :cup: Za tydzien 50lvl??:evul:

Bert
19-02-2007, 19:31
Banished: until Feb 26 2007, 14:19:32 CET because of offensive statement (We Wroclawiu Slask Lecha napier*dala (char comment))

<Ziewa> To jest uczciwe ze strony dusk ze Taif ma plecy u GMow i banuje za friko. Ten koment mialem od poczatku wojny jak nie wczesniej (czyt. 4-5 miechow) I nagle olsniło ze to jest nielegal.

Shar Lonitax tez dostal bana bo mial cos brzydkiego w komencie na stronie...

Milten
19-02-2007, 19:34
A Ty lepiej odrob prace domowa a nie postuj...;/

Już nie muszę odrabiać prac domowych w przeciwieństwie do Ciebie -.-

Slask'wiselka'lechiahools
19-02-2007, 19:38
12:43 You see dragon scail legs (Arm:10).It weighs 35.00 oz. That legs was made by king of dragon.

tez zdobylem nic trudnego =)

Zoczek jakty to zrobiles??;D

Street"Fighter
19-02-2007, 19:54
a jak myslisz? No jasne ze to prawdziwy owner napisal a pozniej tez pisal na trade "I sell pacc 6 miechow!".

@Nirt
dobrze by bylo jak bys kiedys nie pierdolil jak czegos nie wiesz na 100%.

Hahaha!8o Człowieku nie masz pojęcia o tym to się nie udzielaj... Po co Taifun miałby go rookowac? No more Noob plz8o

Plebeliusz
19-02-2007, 20:32
Hahaha!8o Człowieku nie masz pojęcia o tym to się nie udzielaj... Po co Taifun miałby go rookowac? No more Noob plz8o

ironia dziecko.. ironia.. ale w sumie z BB jestes to nic dziwnego ze nie zrozumiales ;)

Diablord
19-02-2007, 20:57
Ostatnio sporo hacków na furorze. Dzisiaj rano hacka miała również Malenkie Mallenstwo. Straciła miedzy innymi rare seta, oraz zaliczyła deda :/ Zawsze byłem wrogiem hackerstwa i nie życze tego nawet graczom z Vision. Prawdopodobnie nie zrobil tego Harcesh (on nie umie hackować konta w tibi, może tylko wbić sie na czyjeś GG i wyciągnać od kogos passy).

Viexorinio
19-02-2007, 21:23
Z tym się zgodzę że te hacki to raczej nie dzieło harcerza. To IMO nie w jego stylu.

Street"Fighter
19-02-2007, 21:42
ironia dziecko.. ironia.. ale w sumie z BB jestes to nic dziwnego ze nie zrozumiales ;)

To ty chyba nie wiesz co to ironia8o

Khazul
19-02-2007, 22:36
21:31 Khazul [59]: nie chowaj sie w pz
21:31 Khazul [59]: plx
21:31 Yabel Mith [67]: musze
21:31 Yabel Mith [67]: :D
21:31 Khazul [59]: sam jestem
21:31 Khazul [59]: was 4
21:31 Yabel Mith [67]: ja niezadze tym charem
21:31 Khazul [59]: taaa
21:31 Yabel Mith [67]: jak by tak bylo
21:31 Yabel Mith [67]: to bys tak niepewniaczyl
21:31 Yabel Mith [67]: -.-
21:31 Khazul [59]: atanus thirandiel van feta ty
21:31 Yakohama [56]: co tam?
21:31 Khazul [59]: i ja sam
21:31 Khazul [59]: czemu nie chcesz walczyc?
21:31 Yabel Mith [67]: bo boje sie ze mnie oszukasz
21:31 Yabel Mith [67]: i padnie
21:32 Yabel Mith [67]: i strace blesy
21:32 Khazul [59]: lol
21:32 Khazul [59]: od tego jest wojna
21:32 Khazul [59]: zeby ownowac i padac
21:32 Yabel Mith [67]: nie od tego zeby leciec w ciula
21:32 Khazul [59]: no to chodz
21:32 Khazul [59]: was 4 ja sam
21:32 Khazul [59]: :>
21:32 Yabel Mith [67]: z twojej gildi
21:32 Yabel Mith [67]: niema
21:32 Yabel Mith [67]: moze
21:32 Yabel Mith [67]: ale sa duski
21:32 Khazul [59]: no i ?
21:32 Khazul [59]: barles online
21:32 Khazul [59]: jest vision
21:32 Khazul [59]: szanse rowne
21:32 Khazul [59]: masz wikeszy lvl
21:32 Khazul [59]: chodz sie bic qrwa
21:32 Yabel Mith [67]: ty wiekrzy m lvl
21:32 Khazul [59]: na chuj w pz stoisz
21:33 Yabel Mith [67]: xD
21:33 Khazul [59]: loool
21:33 Yabel Mith [67]: hmm
21:33 Yabel Mith [67]: mysle
21:33 Yabel Mith [67]: :D

2 razy mi do pz spierdolil :( glupie freezy glupie chello :((

21:40 Yabel Mith [67]: 21:39 Atanus [73]: lol 21:39 Atanus [73]: ty w to wierzysz? 21:39 Atanus [73]: ? 21:39 Atanus [73]: oni sa all caly czas na tsie 21:39 Atanus [73]: ..

no hack me blz atheryja

21:57 Atherya Karste [51]: po szufladach cie stary chowal chyba
21:59 Atherya Karste [51]: to twoja mama harem
21:59 Atherya Karste [51]: na chacie
22:00 Atherya Karste [51]: nawet po uszach ja jada
22:02 Atherya Karste [51]: masz fuksa ze jestes downem

Yebro
20-02-2007, 00:32
21:32 Khazul [59]: lol
21:32 Khazul [59]: od tego jest wojna
21:32 Khazul [59]: zeby ownowac i padac

Heh masz dosyć ograniczone rozumowanie pojęcia "wojna". Rozbawiłeś mnie do łez.... PoZdRo.

Śmigiel
20-02-2007, 01:40
@Khazul
Co za walecznosc!!!!!!!!!!!!!!

tak btw, juz wszyscy wiemy ze masz Chello, nie musisz o tym wspominac w co 2 poscie

wrogonastawiony
20-02-2007, 08:37
2 razy mi do pz spierdolil :( glupie freezy glupie chello :((

I co teraz.. :( :(
Mamie powiedz to moze ci pozwoli dziś do szkoły nie isc. :(

Szefik
20-02-2007, 09:41
H@H@H@H...! ! ! z tego co pamietam to ludzie z NW niczego sie nie bali... ;o a co teraz jaki strach? ;/ bo blessy strace...
...czyzby zaczynali sie bac wkoncu przegrywaja 8:3 ;)

Tak miało być...

Cyrillus
20-02-2007, 13:15
wroze Ci kariere bajko pisarza... ale zazwyczaj jak ktos nie moze kogos zabic to "mialem kicka freeza laga" :(

Nirt
20-02-2007, 15:47
@Khazul

Moj ziomek gra na chello i nie narzeka a nwet chwali sobie tego prowidera.

A pozatym wiedzialem kiedys jak uciekales z tym Twoim uber PvP na piramide jak gonil CIe 4o~rp i 30~ms...

Szefik
20-02-2007, 16:08
racja ;P na chello nie ma lagow freezow i kickow... no ale w sumie kazda wymowka jest dobra... ;) nie ma co :P hah ;/

Khazul
20-02-2007, 17:39
@Khazul

Moj ziomek gra na chello i nie narzeka a nwet chwali sobie tego prowidera.

A pozatym wiedzialem kiedys jak uciekales z tym Twoim uber PvP na piramide jak gonil CIe 4o~rp i 30~ms...

+ Sasho Pansa , Van Rebelion

Nirt
20-02-2007, 20:00
+ Sasho Pansa , Van Rebelion

NIe.

Było tylko tych dwóch zawodnikow vs Ty.

Pewnie miales freezy wiec luz :)

Kapucha
20-02-2007, 20:41
khazul owner & pger! pol roku temu jak konczylemz tibia pamietam jak tutaj zaczynales cos tam pisales do wsyztsich an dforum w privach, i mailem 30lvl max teraz po pol roku roxujesz widze ;d;dd juz 60lvle straszysz i maszzajawake buehahheh xD

@up2x
buahahahaha xDDDDDD
pewnie te ziomki napisaly ci ze ich pro to jest van rebelion, albo mieli an tibia.com taki wpis i sie bales ich ruszyc xdDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

proevo6
20-02-2007, 21:55
Biedny khazul coś napisał i wszyscy go jadą xD XD xD

Street"Fighter
20-02-2007, 22:21
khazul owner & pger! pol roku temu jak konczylemz tibia pamietam jak tutaj zaczynales cos tam pisales do wsyztsich an dforum w privach, i mailem 30lvl max teraz po pol roku roxujesz widze ;d;dd juz 60lvle straszysz i maszzajawake buehahheh xD

@up2x
buahahahaha xDDDDDD
pewnie te ziomki napisaly ci ze ich pro to jest van rebelion, albo mieli an tibia.com taki wpis i sie bales ich ruszyc xdDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tak sie najarałes tym że oduczyłes się poprawnie pisać :) Btw.Między wyrazami robi się przerwe:D

Luppy
20-02-2007, 23:08
Hmm wojna wojną a co na to Duski?

Ymy
20 Feb 2007 +437,775

Street"Fighter
20-02-2007, 23:42
;D

22:30 Imargam [200]: czemu jak padles na 101
22:30 Imargam [200]: nie miales blessow
22:30 Imargam [200]: 2 owner nie kupil ;p ?
22:30 Sivin [99]: a czemy masz ryj jak kapsel?
22:30 Sivin [99]: stary cie hujem namalowal?
22:31 Imargam [200]: mnie wyprzedzila papuga w wyscigu po twojego starego
22:32 Sivin [99]: telewizory pod pachami
22:32 Sivin [99]: kokos habanos
22:33 Van Rebelion [89]: ima koniec karnawalu
22:33 Imargam [200]: van
22:33 Imargam [200]: zmien meila do vana
22:33 Imargam [200]: bo lipa :S

Co se panowie jadą, straszą się hakami etc.:)

Smerfu
21-02-2007, 01:51

@up2x
buahahahaha xDDDDDD

moze temu ze gra sam a nie jak ty chara klepal na 5 ownerow

Diabelek
21-02-2007, 03:23
Heh masz dosyć ograniczone rozumowanie pojęcia "wojna". Rozbawiłeś mnie do łez.... PoZdRo.

Ty mnie tez, MR.IWinAllWarsOnNonPvpServer
co ty wiesz o wojnie?;> raty lurujesz tam na swoim servie na kogos?

Kapucha
21-02-2007, 13:45
moze temu ze gra sam a nie jak ty chara klepal na 5 ownerow

nom i teraz sie go boja jakies mega nob 67lvle, czym sie chelpi.

NarroweQ
21-02-2007, 22:38
Trzeba napisać coś nowego bo wydarzenia z furory na 2 stronę spadły a to niedobrze :>
Coraz bliżej piątek :> Szczerze to zżera mnie ciekawość już :s

Kapucha
21-02-2007, 23:04
meczyk leci, moze ktos oglada?

Cyrillus
21-02-2007, 23:16
meczyk leci, moze ktos oglada?

boruc do barcelony :P
@narrow
dlaczego piatek :> ;p

Yakaaz
21-02-2007, 23:31
szanowny pan PA (czyt. Van Rebelion) padl :cup: :cup: :cup: wkoncu :) dziki James i Lean:)

Luppy
21-02-2007, 23:56
@narrow
dlaczego piatek :> ;p

O ile się nie myle to w piątek Duski robią Poi? Mogę się mylić

Avarich
22-02-2007, 11:57
na furorze byl dzis mass kick, nie wiem ile osob mialo ale w momencie kicku tibia.com nie chodzilo, duzo ludzi popadalo, ciekawe czy cos z tym zrobia, GM na pytanie o kicki robil tylko to: 10:19 Your request has been closed.

Nunarah
22-02-2007, 12:42
8o 8o 8o 8o
12:49 Imargam: 12:43 You see dragon scail legs (Arm:10).It weighs 35.00 oz. That legs was made by king of dragon.

to chyba stare bo jak spojrzec to przy "Imagam" nie ma lvl a od ostatniego update jest nieprawdaz?:>

MagField
22-02-2007, 12:45
Imargam lamisz lamisz chłopcze ]:-> :D :D

Borut
22-02-2007, 19:06
Imargam lamisz lamisz chłopcze ]:-> :D :D

Lamić to mógł twój stary jak cię robił.

Viexorinio
22-02-2007, 21:31
@up
Popisałeś się swoim poziomem IQ :)

Śmigiel
22-02-2007, 21:40
Lamić to mógł twój stary jak cię robił.

Zalosne to bylo :baby:

Viexorinio
22-02-2007, 22:53
Najazd piratów był na Furorze. Niestety bossy się nie pojawiły:(

Borut
22-02-2007, 23:35
Zalosne to bylo :baby:

hmmmmmmm NIE?

Vevi
23-02-2007, 00:52
hmmmmmmm NIE?

Hmmmmmm TAK ?

zalosne, sorry ;)
to, ze nie umiesz normalnie odpowiedziec, tylko dopieprzyc, w dodatku slabym ;/ textem jest zalosne ;/

Nirt
23-02-2007, 15:35
Dziś Pits of Inferno.
Ciekawy jestem jak to bedzie wyglądało i czy Dusk~ sprostaja zadaniu.
Podobno duzo osob idzie.

Milten
23-02-2007, 16:52
O której mają iść ??

Metreaz
23-02-2007, 17:06
O której mają iść ??

o 22 bo mniej osob na servie i wolniejszy resp monsterow;)

Hasu'gru
23-02-2007, 17:18
Wydaje mi sie moga miec problemy.. Filmiki pokazuja nam ze nawet 200lv na tym quescie moze w 1 sec miec red.. a oni nie maja 200 knighta.. Jednak licze ze sie uda, powodzenia!:)

Cyrillus
23-02-2007, 17:30
Dziś Pits of Inferno.
Ciekawy jestem jak to bedzie wyglądało i czy Dusk~ sprostaja zadaniu.
Podobno duzo osob idzie.

Powiem Ci tak. Moze i go zrobia. ale w jakim czasie ;p

Nirt
23-02-2007, 17:59
Czas zalezy od tego jaka taktyke obiora i jak zgrani beda.
Moze i 200 lv najta nie maja ale np Spaaw 194 Fenix 160~ Magrami i MOczykij 150~

Moze uda im sie brak takiego najta nadrobic sila sorców

JojkO
23-02-2007, 18:45
Na forum Imargam pisał ze idzie z nimi xD

btw. Niedawno jeszcze do czytania bylo ze 4-7 page a teraz? Teraz po 5, 6 postów chłopaki co sie dzieje?
=(((

Dazah
23-02-2007, 19:30
Na forum Imargam pisał ze idzie z nimi xD

btw. Niedawno jeszcze do czytania bylo ze 4-7 page a teraz? Teraz po 5, 6 postów chłopaki co sie dzieje?
=(((

Nie ma walki nie ma postów... proste i logiczne :)

Mazurxx
23-02-2007, 21:40
Wiecie moze czy poszli na te PoI :P ?

Luppy
23-02-2007, 21:45
Sam quest nie jest problemem gorzej jak Vision wpadnie

Nirt
23-02-2007, 21:52
Wiecie moze czy poszli na te PoI :P ?

Nie mogles zajrzec na Tibia.com sprawdzic na ktora jest ustalony poczatek questa?

Pierwszy i ostatni raz odpowiadam na takie pytanie.
Quest zacznie sie o 22.

Wydaje mi sie jednak ze quest bedzie ciezszy niz ewentualny najazd Vision.

Bert
23-02-2007, 22:11
Mysle ze napewno jesli pojda na ten quest to w tym temacie, w krotkim czasie pojawi sie o kilkanascie stron wiecej ;D

Tomasz1504
23-02-2007, 22:15
Witam
Czy moglby ktos mi powiedziec co ostatnimi czsy dzieje sie na Furorze? Gdzie nie wyjde (czy to na ghostland,czy na d guardy) wszedzie roi sie od PK 50+ lvl.Nie wiem czy to jakas wojna czy co ale pamietam jak parenascie dni temu mozna bylo spokojne sie przejsc na ghostland (zazwyczaj nie bylo tam nikogo powyzej 30 lvl) a teraz to jest to normalnie masakra!!! Ostatnio to nawet taifuna widzialem przed depo w Carlin.

Sebusek_Mag
23-02-2007, 22:18
Nie mogles zajrzec na Tibia.com sprawdzic na ktora jest ustalony poczatek questa?

Pierwszy i ostatni raz odpowiadam na takie pytanie.
Quest zacznie sie o 22.

Wydaje mi sie jednak ze quest bedzie ciezszy niz ewentualny najazd Vision.

Raczej atak Vision, gdyż Hell FireFighter jest na 3 sd Taifuna, nie licząc innych potworków + siła Yakapushiego, Czipsa, Laena, Jamesa. :)

A paśc nie padną bo Spaaw to dobry bloker jak i gracz ; )

-

Yakaaz
23-02-2007, 22:33
Raczej atak Vision, gdyż Hell FireFighter jest na 3 sd Taifuna, nie licząc innych potworków + siła Yakapushiego, Czipsa, Laena, Jamesa. :)

A paśc nie padną bo Spaaw to dobry bloker jak i gracz ; )

-

dokladnie:));)
a co do Vision wydaje mi sie ze nie uda im sie nic zrobic bedzie zaduza ekipa...:)

a co do szybkosci wykonania to bedzie pewnie bardzoooooo dlugi quest poniewaz idzie bardzo duzo ludzi :p

pozdro i 3-mam Kciuki :))

Mazurxx
24-02-2007, 00:01
Na moje vision się nie wpierdoli bo tam bedą równiez ludzie z Aristocracy którym na pewno na tym queście zależy a połączenie się Aris~~ z Dusk~~ przesądzilo by wojnę ( oczywiście mogę się mylić , nie jestem za bardzo poinformowany)

Luppy
24-02-2007, 01:06
Charnosi

Feb 24 2007, 00:00:53 CET Died at Level 139 by a hellfire fighter

Dadada

Hail Duskiness _/

Vision chyba już nie wpadnie...

Hasu'gru
24-02-2007, 01:24
A jednak mialem racje.. trzeba miec z dwa 200 knighty... Padl juz Fenix, Charnosi oraz Jitvey... Bedzie ciezko... mimo to good luck!;)

Maciorqa
24-02-2007, 01:57
Fenix'Gru

Feb 24 2007, 00:00:53 CET Died at Level 163 by a hellfire fighter

\o/

@up
aff nie zauwazylem twojego posta :<

Vevi
24-02-2007, 02:07
Szkoda, ze padli ;/
bez nich moze byc duzo trudniej wykonac im tego questa...
ale good luck xD

Vision... chyba juz nie wpadna... chociaz kto wie ;) xD

jit
24-02-2007, 02:28
Ja padlem bo sie pchalem glupio;)
Zycie.

Fenek i Charo padli w jednej sekundzie.. doslownie, obadajcie sobie: 00:00:53 CET

Viexorinio
24-02-2007, 09:25
Quest już prawie wykonany :)

Novacainee
24-02-2007, 09:26
Wykonali???

Viexorinio
24-02-2007, 09:28
@up
Już prawie :) Są przy końcówce questa. Myślę że za jakieś pół godziny, max. godzinkę będą odbierać nagrody.

Khazul
24-02-2007, 09:29
Wykonali???

z tego co wiem to 2 seale zostaly, jest tam ponc 80 osob ;p

Viexorinio
24-02-2007, 09:55
Kolek el'Baq dead Jeżeli Spaaw padnie to po queście.

Slovik
24-02-2007, 11:20
Konczą ostatni "rodział" questa ze tak powiem.

P.S

Vision , nawet jak do Duskiness dojdzie Aristocracy to walka,walka,walka ;]

:cup: Hail Vision :cup:

Bodzio88
24-02-2007, 11:39
powiem krótko
DONE.

wrogonastawiony
24-02-2007, 11:41
Anubis Crusade [101]: SELL ARBALEST
Feliana [88]: SELL AVENGER

hehe ; )

ps.
Fenix'Gru

ps2.
A gdzie sa teraz ludziki z vision ? Nie mowia juz ze kasa w bloto pojdzie ? Ahh te dzieci ;D

Avarich
24-02-2007, 11:42
bedzie filmik z tego ?

Bodzio88
24-02-2007, 11:52
niby juz koniec a...
Feb 24 2007, 10:41:38 CET Died at Level 188 by a plaguesmith
roftl;p

Yakaaz
24-02-2007, 11:58
:cup: udalo im sie:cup: nie wszystkim ale udalo sie ;p

GRATULUJE !

PS:
Duss~ maja znow kase na wojne ;p i to duzoooo xD

Milten
24-02-2007, 11:59
Szkoda że Czipsu padł :(

Mam nadzieję że będzie filmik :)

Rodri
24-02-2007, 12:03
No wiec po krotce, questa wykonali, nagrody wzieli. Ale zabijajac kilka "niewygodnych dla siebie osob" zachowali sie jak psy pieprzone i za to 0 szacunku, bo jesli ktos placi za questa idzie z nimi, pomaga to ogarniac a nagle dostaje combo od duskiness to po prostu jest zalowe zachowanie. Tyle odemnie.

PS. Ciesze sie, ze chociaz kilku psow padlo.

NarroweQ
24-02-2007, 12:08
No wiec po krotce, questa wykonali, nagrody wzieli. Ale zabijajac kilka "niewygodnych dla siebie osob" zachowali sie jak psy pieprzone i za to 0 szacunku, bo jesli ktos placi za questa idzie z nimi, pomaga to ogarniac a nagle dostaje combo od duskiness to po prostu jest zalowe zachowanie. Tyle odemnie.

PS. Ciesze sie, ze chociaz kilku psow padlo.

A kto dostal takie combo? :>

Milten
24-02-2007, 12:09
Malpkaa

Feb 24 2007, 01:42:21 CET Killed at Level 114 by Czipsu
and by Yakapushi Mastah

A czy mogę wiedzieć kto dostał takie combo od Duss~~ ?? Czytam na forum.tibia.com to padł (Gierar)

Marianos
24-02-2007, 12:12
Fakt, padło jeszcze pare osób spoza Duskiness i Malpkaa z Vision.

Avarich
24-02-2007, 12:12
skoro jest z vision to sie nie dziwie ze zabili :)

wrogonastawiony
24-02-2007, 12:17
To po co ci z Vision sie tam pchali ? Nie kumam.. najpierw wojuja a potem na questa.. LOL

Avarich
24-02-2007, 12:18
napalił sie na avangera i za wszelka cene pewnie chcial isc :D dal w lape taifunowi a i tak go ubili :D

Fefin
24-02-2007, 12:29
Bardzo dobrze:)Dusk wychujalo Pare osob i Vision w najbardziej zajebisty sposob:)Dostali kaske + pomoc w quescie a a potem suprisse:):)bardzo dobrze
Hail Dusk bylo tio zajebiste:):)

Bert
24-02-2007, 12:29
"maja kase na wojne"...hmm ja to jestem ciekaw kto to od nich kupi...

Avarich
24-02-2007, 12:31
"maja kase na wojne"...hmm ja to jestem ciekaw kto to od nich kupi...

np. Fenix'Gru, Charonsi xD bo oni padli chyba przed final room XD a watpie ze w najblizszej przyszlosci bedzie druga ekipa na poi

Dazah
24-02-2007, 12:35
To po co ci z Vision sie tam pchali ? Nie kumam.. najpierw wojuja a potem na questa.. LOL

Malpkaa nie była w Vision dopiero jak ją zabili to dołączyła...

Haners
24-02-2007, 12:38
Fenix ma avengera, z tego co mówił to ukończył innym charem.

wrogonastawiony
24-02-2007, 12:40
@Dazah
No to tymbardziej widac ze z Visionami trzymał.. wiec po co na questa z Duskami szedł ? N/c.

Bodzio88
24-02-2007, 12:41
a nelvotta?;p
Feb 24 2007, 01:42:17 CET Killed at Level 103 by Czipsu
and by Sasho Pansa

Milten
24-02-2007, 13:00
Malpkaa nie była w Vision dopiero jak ją zabili to dołączyła...

No to brawo dla Dusskow ;] Malpkaa pewnie chciał przechytrzyć Duss~~ i pewnie potem i tak by dołączył do Vision, ale na szczęście się nie dali i mają kasę za free

Nirt
24-02-2007, 13:01
@Malpkaa

DO tego chara mial passy Yeetro ktory jak sami wiecie jest w Vision i to wlasnie jest reason.

styl_nad_style
24-02-2007, 13:01
@pare up

Z tego co wiem, duski nie narzekaly na brak funduszy wojennych.

Cyrillus
24-02-2007, 13:13
ja tam nie wiem ale chyba niedlguo bedzie next ekipa.
popatrzcie ile osob szlo a ile doszlo ;p
@fenix.
ktos napisal ze padl przed "final" roomem.
dla twojej info padl na "poczatku" questa
@combo
nelv~ ponoc to nordmark z tego co mowili

Atahun
24-02-2007, 13:16
Szkoda że Czipsu padł :(

Mam nadzieję że będzie filmik :)

Nie szkoda mi go i zaluje ze taifun nie padl.Zawsze mialem do nich szacunek i lubialem ich ale po dzisiejszym poi....Dzieki nim questa nieukonczylismy...Questa wzielo moze z 20 osob z ok. 80 osobowej ekipy i wiekszosc nas popadala (w tym ja)bo naszym mistrzom szkoda bylo runek i czasu...ZAL

personanongrata
24-02-2007, 13:23
Quest zrobiony , ale przyznam ze ogolnie nie obylo sie bez strat w ludziach ://

Bardzo mi sie nie podobalo zachowanie Taifuna ktory zostawil swoich ludzi...

Btw gdzie jest tera Imargam ktory tu pisal 20 postow na dzien ?!?!??!?!?!?

Pavel321
24-02-2007, 13:23
Veltaxio a raczej Imagram czy jakos tak (sry jesli zle napisalem) i sorry za offtopa ale fajne masz zdjecie w podpisie ... oby wiecej takich :D

Forc
24-02-2007, 13:26
Gierar
Feb 24 2007, 04:55:36 CET Killed at Level 81 by Czipsu

Nelvotta
Feb 24 2007, 01:42:17 CET Killed at Level 103 by Czipsu and by Sasho Pansa

Malpkaa
Feb 24 2007, 01:42:21 CET Killed at Level 114 by Czipsu and by Yakapushi Mastah

Dutka Plutka
Feb 24 2007, 06:57:51 CET Died at Level 89 by a destroyer

Van Rebelion
Feb 24 2007, 10:32:28 CET Died at Level 90 by a destroyer

Arrow Eaglehawk
Feb 24 2007, 06:52:52 CET Died at Level 103 by a destroyer

Iperator
Feb 24 2007, 06:12:57 CET Died at Level 97 by a fury

Fenix'Gru

Charonsi
Feb 24 2007, 00:00:53 CET Died at Level 139 by a hellfire fighter

Jitvey
Feb 23 2007, 23:26:38 CET Died at Level 114 by a diabolic imp

Kolek el'Baq
Feb 24 2007, 08:51:44 CET Died at Level 127 by a phantasm

Czipsu
Feb 24 2007, 10:41:38 CET Died at Level 188 by a plaguesmith

Lord Sethi
Feb 24 2007, 02:33:04 CET Died at Level 80 by a blightwalker

Raaell Nabu
Feb 24 2007, 03:23:08 CET Died at Level 109 by a blightwalker

I było więcej...

Tarinek
24-02-2007, 13:27
GZ Udanego Questa :)

Forc
24-02-2007, 13:34
Apff
Feb 24 2007, 04:23:29 CET Died at Level 111 by a nightmare

Argaxx
Feb 24 2007, 04:54:32 CET Died at Level 101 by a phantasm

Shelbo
Feb 24 2007, 10:28:43 CET Died at Level 95 by a fury

Eblo Beblo
Feb 24 2007, 10:42:38 CET Died at Level 90 by a phantasm

Zikri Groove
Feb 24 2007, 03:31:18 CET Died at Level 89 by a blightwalker

Dre'furora
Feb 24 2007, 05:03:26 CET Killed at Level 81 by Laen Loys

Ricton
Feb 24 2007, 10:34:43 CET Died at Level 80 by a phantasm

Demthes
Feb 24 2007, 10:33:53 CET Died at Level 106 by a plaguesmith

Detektor
Feb 24 2007, 04:45:44 CET Died at Level 101 by a flamethrower

Maziqu
Feb 24 2007, 07:34:07 CET Died at Level 86 by a plaguesmith

Scream Saviel
Feb 24 2007, 10:33:01 CET Died at Level 82 by a fury

Wampir Nitu'sho
Feb 24 2007, 05:20:20 CET Died at Level 123 by a betrayed wraith

sallceson
24-02-2007, 13:47
co najmniej 5 osob padlo tuz przed final romem...a do tego 4 osoby zostaly zabite przez innych (po co lean loys zabijal dre'furora ?)
n/c duski
zajebiscie ze padl czipsu :evul: ma za swoje (zabil 3 osoby)
Vision go go

wrogonastawiony
24-02-2007, 13:56
Na siłę wyolbrzymiacie jakies błedy, przed questem gadaliscie ze sie nie uda, ze kasa w błoto etc. a teraz bo padło kilku ludzi (?) ktorzy trzymali z Vision ? Potem ktos pisze ze Taifun zostawił swoich ? Jak k___a zostawił swoich ? N/C duski ? czemu n/c ? "Duski sa BEEE" a jak przyszło co do czego do przyszła koza do woza i na questa, He ? Fajnie ze pare osob sie przejechało ;) Niech ich Imargam poprowadzi jak taki gangsta jest :baby:

Forc
24-02-2007, 13:59
Na siłę wyolbrzymiacie jakies błedy, przed questem gadaliscie ze sie nie uda, ze kasa w błoto etc. a teraz bo padło kilku ludzi (?) ktorzy trzymali z Vision ? Potem ktos pisze ze Taifun zostawił swoich ? Jak k___a zostawił swoich ? N/C duski ? czemu n/c ? "Duski sa BEEE" a jak przyszło co do czego do przyszła koza do woza i na questa, He ? Fajnie ze pare osob sie przejechało ;) Niech ich Imargam poprowadzi jak taki gangsta jest :baby:

Więcej osób padło niż zrobiło questa...

wrogonastawiony
24-02-2007, 14:01
Tylko trzeba chyba najpierw dojść co było przyczyna ? Niekoniecznie z winy Duskow a mysle ze jak ktos przez nich padl to odzyska chociaz kase.

Nirt
24-02-2007, 14:01
@Ath~

Wiesz dlaczego padles?
Bo jestes noobem.Jak widzialem co wy robiliscie zaraz na poczatku samego questa to zal bylo czasu tracic na takich jak Ty.

@Vision

Obiecanki cacanki :>
Taki fight mial byc na tym quescie...

Zal sciaska ze Dusk~ itemki ma?

@Liczby deadów

Duzo osob padlo ale zauwazcie ze nie liczac Fenixa i Charo ktorzy nie mieli szans z Dusk~ na quescie nie padl nikt :)

Czipsu padl pozniej.(to tak dla sprostowania)

Po prostu padaly osoby ktory nie kumaly co sie do nich mowilo

Avarich
24-02-2007, 14:14
Powiedzcie czy ktoś kręcił film, a jeśli tak czy będzie upubliczniony?

PS - 400 podstrona xD

Nirt
24-02-2007, 14:19
@UP

NIe potrafisz wejsc i sprawdzic w innym temacie tego forum?

Sprawdz moze w multimediach ->Filmy...

JojkO
24-02-2007, 14:23
Czym im ta Malpkaa zawnił ja pier*** on za nic padł sie wkur*** i poszedł do Vision bo w ciągu 6 dni padł 2 razy przez Duska.. zapłacił 100k za to żeby iść spokojnie na Questa a tu hu** wyje*** go w kosmos, żal mi dusków..
Malpkaa w każdej wojnie był neutralem i z nikim nie był, wiec dlaczego go zabili? Może spy ale dla kogo? Wie ktoś może?
Sorry za przekleństwa ale poniosło mnie bo Malpkaa to mój protek...
HAIL VISION!!!! HAIL VISION!!!

Nirt
24-02-2007, 14:25
Czym im ta Malpkaa zawnił ja pier*** on za nic padł sie wkur*** i poszedł do Vision bo w ciągu 6 dni padł 2 razy przez Duska.. zapłacił 100k za to żeby iść spokojnie na Questa a tu hu** wyje*** go w kosmos, żal mi dusków..
Malpkaa w każdej wojnie był neutralem i z nikim nie był, wiec dlaczego go zabili? Może spy ale dla kogo? Wie ktoś może?
Sorry za przekleństwa ale poniosło mnie bo Malpkaa to mój protek...
HAIL VISION!!!! HAIL VISION!!!

Jesli nie wiesz nic na temat o ktorym piszesz to lepiej sobie daruj te durne posty.
Wyzej napisalem jaki był powód jego smierci.
Padl bo passy do tego chara mial owner Yeetra.
Myslisz ze osoby ktorej wogole nie znaja odrazu daliby inva do gildi i wjazd na ventrillo?

JojkO
24-02-2007, 14:29
Jesli nie wiesz nic na temat o ktorym piszesz to lepiej sobie daruj te durne posty.
Wyzej napisalem jaki był powód jego smierci.
Padl bo passy do tego chara mial owner Yeetra.
Myslisz ze osoby ktorej wogole nie znaja odrazu daliby inva do gildi i wjazd na ventrillo?

Sorry może za dużo nie wiem.. ale z tego co gadałem z Malpkaa to nic nie mówił ze bedzie odchodził do Vision.

@Nirt daj tu rehosta filmq z PoI bo speedshare mi nie chce ściągnoć..

Mistrzunio_II
24-02-2007, 15:22
tak się sklada ze jestem RL malpki i znam ta cala sytlacje troche lepiej niz wy.. A to cos od malpki dla was: (rozmowa na GG)
Malpkaa 14:09:41
na mojego hara mial pasy stary over yeetra ktory harem niegra od ponad 3 miechow jak juz cos. po drugie moim 2 overem jest vax ktorego dobrze zna magrami i wie ze bucowy nieod*******am doszlem do vision bo tajf i czipsu 2x pisali ze jestem free i niemowili za co mnie bili. a z vision znam kilka osob i zawsze bede ******* lubic yeetra znam go od poczatku serwa i jest good kolega. do kilku osob z dusk niemam nic ale jest tam kilka ***** ktorzy mam nadzieje ze dostana za swoje i mimo ze jestem ek to postaram sie byc w jakis sposob wrzodem na dupie.
Malpkaa 14:10:11
jezcze
Malpkaa 14:10:13
dopisz
Malpkaa 14:11:04
huj mnie zawsze obchodzilo z kimsiedze na hydrach albohunce czy hary vision czy duskines bo mnie wojna ***** do dzisiejszego poranka
Malpkaa 14:11:28
to napisz:)

Nirt
24-02-2007, 15:33
@Up

Zalosna bajeczka.

A co do wojny to miejmy nadzieje ze im pomoze bo Vision juz nic nie robia...nie liczac zalosnej wojny slownej...

Mistrzunio_II
24-02-2007, 15:37
Załosny to jestes ty..... Prawda w oczy kole ? :confused: :baby:

Rodri
24-02-2007, 15:39
@up
co do tego ze Vision nic nie robi... moze maja powod? :)

Mistrzunio_II
24-02-2007, 15:44
@Up

A co do wojny to miejmy nadzieje ze im pomoze bo Vision juz nic nie robia...nie liczac zalosnej wojny slownej...

Malpkaa 14:39:53
i wlasnie sie zeszczalem
Malpkaa 14:39:56
ze smieihu
Malpkaa 14:39:59
ahahahahaha
Malpkaa 14:40:02
buaahahhahaha

Malpkaa 14:40:29
hahahaha
Malpkaa 14:40:33
smiech na sali z typa
Malpkaa 14:40:37
o boze
Malpkaa 14:40:38
hahahahahahahaha
Malpkaa 14:40:41
wklej mu to
Malpkaa 14:40:42
prosze
Malpkaa 14:40:45
odemnie ahhahahahahahaha
Malpkaa 14:40:49
alll co pisze

Można coś dodać ?

Nirt
24-02-2007, 15:44
@MIstrzunio

Chyba CIebie :)
Ja opiera swoje posty na faktach oraz obiektywnej ocenie sytuacji :)
-edit
Tak mozna dodac
Ze albo malpkaa jest nierozgarniety albo przezywa zalamanie nerwowe z powodu utraty chara :<

@Rodri~

Nie badz smieszny.
Vision sie wypalilo.Wszystkim poza kilkoma osobami braklo funduszy na walke a nie maja ich jak pozyskac bo wszystkie noob chary ktorymi zarabiali popadaly a sami nie sa wstanie wyjsc z pz.
Wczoraj gdy Dusk~ robilo POI to wyszli zarobic...

Powiedz mi w tkaim ukladzie dlaczego tak duzo obiecywali DUsk~ ze wpadna po nich na questa etc a nie wyszli z pz az Dusk~ byli na POI?