Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Furory (new)!
Ale Ty Sachar strasznie głupi jesteś... zastanawiam się ile masz lat...
Ale Ty Sachar strasznie głupi jesteś... zastanawiam się ile masz lat...
spytaj sie matki ona napewno wie... ^^
Sachar wyjdz z tego forum..
neutral.forum.fighter
28-03-2007, 10:32
ciekawe ile Qel pent juz ojebala zeby wyplakac tyle passow do charow i ich zrrokowac haha Qel sie rucha hahha
tez mnie to ciekawi
No to chyba normale, ze Twoja matka wie takie rzeczy dziecko drogie...
No to chyba normale, ze Twoja matka wie takie rzeczy dziecko drogie...
lufzie mnie wyganiaja z tego forum bo pisze bzdury i nie na temat a co z nim ? ;///
Pall_Mall
28-03-2007, 13:59
Nie rozumie tych modkow. Ima dostal bana na forum a wprowadzal cos do tego tematu. Sami popatrzcie co niektorzy ludzie pisza a jescze nie sa zbanowani.
Zauwazyl ktos ze gildia Dussters nie istnieje B) ??
@down
Petro nie denrwuj sie tak bo ci zylka peknie, wprowadziles cos do tematu tym glupim postem?
eloelo520
28-03-2007, 16:03
Nie rozumie tych modkow. Ima dostal bana na forum a wprowadzal cos do tego tematu. Sami popatrzcie co niektorzy ludzie pisza a jescze nie sa zbanowani.
Zauwazyl ktos ze gildia Dussters nie istnieje B) ??
pisze sie 'nie rozumiem' , dzieciaku ze wsi
Czemu tak nie blyszczysz na furorze jak na tym forum ?
eloelo520
28-03-2007, 16:12
Czemu tak nie blyszczysz na furorze jak na tym forum ?
ty blyszczysz za mnie
ty blyszczysz za mnie
Ja blyszcze za siebie :D
Kolos from rodos
28-03-2007, 16:40
ty z tym ryjem też lepiej nie wyglądasz.
sallceson
28-03-2007, 17:34
W trakcie montazu, w ciagu tygodnia pewnie wypuszcze go xd
trailer plis :D
eloelo520
28-03-2007, 17:48
ty z tym ryjem też lepiej nie wyglądasz.
tyle ze ja za moj 'ryj' nie odpowiadam , bo taki sie urodzilem
a to , ze ktos jest debilem robiac takie bledy lub piszac takie posty jak ty , to juz inna sprawa
tyle ze ja za moj 'ryj' nie odpowiadam , bo taki sie urodzilem
a to , ze ktos jest debilem robiac takie bledy lub piszac takie posty jak ty , to juz inna sprawa
A to że ktoś jest takim kretynem że nie potrafi napisać jednego normalnego postu to też inna sprawa. Czy tu modów nie ma??
Diablord
28-03-2007, 18:03
Skończcie te bezsensowną wymiane wyzwisk.
Btw. Kto z Furory zdaje w tym roku mature i czy ktoś wybiera się może na Polibude w Poznaniu?
@modki
Właśnie dlaczego Veltaxio ma bana?? Dzialo sie cos ciekawego na tym forum jak go nie miał a jakos taki "sachar" bana nie ma ?!
wrogonastawiony
28-03-2007, 18:13
Za friko by go nie zbanowali. Za duzo pisał nie na temat i dogryzał innym ;]
Kolos from rodos
28-03-2007, 18:42
@modki
Właśnie dlaczego Veltaxio ma bana?? Dzialo sie cos ciekawego na tym forum jak go nie miał a jakos taki "sachar" bana nie ma ?!
korupcja;p a swoją drogą veltaxio pisał czasami za dużo;p no i te "śmieszne dowcipy"
hmm ? Zastanawia mnie jedno..
Skąd macie dowody że to Qel Schakowała ... Merlina ; F
Dajcie 1 dowód.
Masywny_Titania
28-03-2007, 19:29
Maja dowody:o Maja dowody tez ze qel jezdzi po polsce i prad duskom odlacza jak battle jest ;( a co Sacharowi nie wierzysz? taki osobnik jest bardzo wiarygodny:P
sallceson
28-03-2007, 19:54
co do bana to tyle powiedzial sam imargam
http://tibia.gamigo.de/forum/showpost.php?p=1373940&postcount=17
co do hacka merlina.. jego comment to "Thx qel:):) :) Pozdro ;)"
czy to dowod czy nie.. w kazdym razie wg niego to qel go shakowala (a moze ten co prawie zrookowal tak wstawil ?)
a i taka ciekawa wypowiedz Vaxarda..(z tego (http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1594635) tematu)
"meaby we have now some problems with organisation but it will be changed soon" no to chyba rzeczywiscie maja problemy z organizacja :)
a i na koniec.... piekny bojz bend :)
http://www.youtube.com/watch?v=DCqvYaxJv24&eurl
Smerfy płyną w świat, Quel shakuje cały swiat xD
Pall_Mall
28-03-2007, 20:25
Ej chlopaki z Harcesha przucilscie sie na qel?
Teraz qel bedzie pro evul hacker mastah ??
Nacpany_Wlodek
28-03-2007, 20:29
Ej chlopaki z Harcesha przucilscie sie na qel?
Teraz qel bedzie pro evul hacker mastah ??
Weźcie sobie odpuście już te posty w takim stylu na temat hackowania, bo pewnie większości forumowiczów ch*j obchodzą takie pierdoły.
co do hacka merlina.. jego comment to "Thx qel:):) :) Pozdro ;)"
czy to dowod czy nie.. w kazdym wg niego to qel shakowala (a moze ten co prawie zrookowal tak wstawil ?)
No wiec, nie powiem kto shackowal Merlina mimo ze wiemy kto to zrobil. Nie byl to ani Harcesh ani Qel ani nikt z Vision. Byla to osoba, ktora udawala ze chce kupic Merlina i po otrzymaniu passow (zanim dala pieniadze) zniszczyla postac. Tak zeby bylo ciekawiej byl to ktos z Duskiness ;) ktos kto swoja postac stracil tez przez zrookowanie xD
czyli albo pavodi, caltus,magrami,malenkie malenstwo ? Kto to zrobil ? czy mial wyrzuty sumienia? Tego oraz innych ciekawych rzeczy powie nam rodri za 10 stron "lejter"
czyli albo pavodi, caltus,magrami,malenkie malenstwo ? Kto to zrobil ? czy mial wyrzuty sumienia? Tego oraz innych ciekawych rzeczy powie nam rodri za 10 stron "lejter"
A napiecie rosnie :D
sallceson
28-03-2007, 20:46
No wiec, nie powiem kto shackowal Merlina mimo ze wiemy kto to zrobil. Nie byl to ani Harcesh ani Qel ani nikt z Vision. Byla to osoba, ktora udawala ze chce kupic Merlina i po otrzymaniu passow (zanim dala pieniadze) zniszczyla postac. Tak zeby bylo ciekawiej byl to ktos z Duskiness ;) ktos kto swoja postac stracil tez przez zrookowanie xD
no to merlin widac przez wlasna glupote stracil postac
masz jakies szczegolne powody zeby nieujawniac tej osoby?
no to merlin widac przez wlasna glupote stracil postac
masz jakies szczegolne powody zeby nieujawniac tej osoby?
Po prostu chce mu oszczedzic kolejnej porcji drwin i smiechu :)
NIE Nie nie !! Nie trzymaj nas w napieciu... Opowiadaj Rodri opowiadaj xd
Po prostu chce mu oszczedzic kolejnej porcji drwin i smiechu :)
Na tym szczególnym forum nie mamy miedzy sobą tajemnic :p opowiadaj
wrogonastawiony
28-03-2007, 21:23
Wydaje mi sie ze blefujesz Rodri, jezeli to naprawde bylby ktoś z Dusk to zapewne chciałbyś go pogrążyć ; ) Czyz nie tak jest ? ^^ :D
Podpowiedz :D Ta osoba uwielbiala kupowac blessy ;o
Viexorinio
28-03-2007, 21:32
Kozak Raaell Nabu :>
wrogonastawiony
28-03-2007, 21:36
O ile wiem to Raaell nie został zrookowany. Ja juz wiem kto to a raczej o kogo sie rozchodzi, bo nie wiem ile w tym prawdy ;P
O ile wiem to Raaell nie został zrookowany. Ja juz wiem kto to a raczej o kogo sie rozchodzi, bo nie wiem ile w tym prawdy ;P
To nie raaell :D wiecej nie powiem mysle ze juz jasne o kogo chodz ;)
Jebac kto kogo haknol.Teraz wojna sie dopiero zacznie :)
Cyrillus
28-03-2007, 21:41
Jest napakowany pobije cala polske ^^ - ten co shaczyl...
Łuki rooxando ;(
@up
a co znowu komus neta podlaczyli\odlaczyli?
Hmm.. Magrami ? ; p
@up klimek1990
Wg mnie to właśnie się poświęca bo woli on paść, niż żeby padł jakiś mag i stracił cenny mlvl..
Bo ima~ swój 201 lvl i tak odrobi.. ;) A taki Zwidek tak szybko mlvla nie odrobi..
klimek1990
28-03-2007, 21:43
@Ampul
To juz drugie takie poswiecenie Imargama w ktorym padl ;)
LoL juz bo imargam by sie poswiecil :PP.. szkoda ze go nie znacie to byscie mogli napisac ze Padl przez wlasna glupote bo on zawsze zgrywal kozaka i uwazal sie za nie zniszczalnego. Zaloze sie ze nawet by nikomu z gildii na bless nie porzyczyl bo juz u nich sie siano konczy :).. Zyd i tyle
klimek1990
28-03-2007, 21:46
To nie raaell :D wiecej nie powiem mysle ze juz jasne o kogo chodz ;)
Hail Qel.. Ale ludzie dajcie ze jej spokoj
Nasza Biedna Ada ma Bialaczke :((...
A Ch*j Ci W DupSko Szm**o ZDYCHAJ!
Cyrillus
28-03-2007, 21:51
Hail Qel.. Ale ludzie dajcie ze jej spokoj
Nasza Biedna Ada ma Bialaczke :((...
A Ch*j Ci W DupSko Szm**o ZDYCHAJ!
i? zajarany jestes? ze ktos jest chory? -.- takich jak ty na pal za jajca ;s
@down down...
hahaha merlinem zabawil sie Łuki dla twej wiadomosci ;] (jak nie wiesz to nie gadaj ^^)
a coment merlina chyba nie jest "negatywny" z tego co wiem/pamietam on sie jako tako przyjaznil z Ada ; ]
omg ale ona nie miala pasow na merlina to 1 a po 2 nie wiesz jaka byla sytuacja w dusk ;(
klimek1990
28-03-2007, 21:53
Nom jestem Zajarany :).. ona odjebala kawal z magramim trykiem caltusem i merlinem to kazdy sie z niej nabija a nie z jej dojebanego kawalu :D
klimek1990
28-03-2007, 21:57
hahaha merlinem zabawil sie Łuki dla twej wiadomosci ;] (jak nie wiesz to nie gadaj ^^)
a coment merlina chyba nie jest "negatywny" z tego co wiem/pamietam on sie jako tako przyjaznil z Ada ; ]
Co z tego ze sie przyjaznil? a z tego co ja wiem to byla wielka milosc ona i magrami i odjebala kawal ;]
jak to napisal taifun "Tak Sie Konczy Milosc Przez Internet" :))
@Klimek1990
Może by tak użyć funkcji "Edytuj" ? ><
klimek1990
28-03-2007, 22:07
@down down...
omg ale ona nie miala pasow na merlina to 1 a po 2 nie wiesz jaka byla sytuacja w dusk ;(
HhaHAHhahaHa ja nie wiem jaka sytuacja? cale dnie siedze i z nimi gadam wiec wiesz xD.. raczej jestem w temacie, wiem wiecej niz ci sie wydaje ;]
po 2 z tego co wiem miala qel pasy merlina i to czesto ;] moze teraz tez miala..
Cyrillus
28-03-2007, 22:09
HhaHAHhahaHa ja nie wiem jaka sytuacja? cale dnie siedze i z nimi gadam wiec wiesz xD.. raczej jestem w temacie, wiem wiecej niz ci sie wydaje ;]
po 2 z tego co wiem miala qel pasy merlina i to czesto ;] moze teraz tez miala..
no to chyba nie wiesz ;< za duzo ;(
gadacie ze vision 24/7 na vencie a dusk rzadko :< a tu pan siedzi cale dnie :O
miala czas przeszly :<
btw czy to taka nowoczesna technika wyedytowac posta?
Name: Zwidek
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 150
Pastuch :*
Mar 28 2007, 15:56:07 CEST Died at Level 134 by a dragon lord
Inteligo
28-03-2007, 22:16
Pfff Ciekawe czy ona zrokuje kazdego na kogo ma passy ;D
alli'gator
28-03-2007, 22:49
21:25 You advanced from Level 149 to Level 150.
Hail Zwidek
Ludzie nie grzejcie koni lol tak o tej Qel.. poszla do Vision i co?
I dobrze jej z tym! Zrookowala Magrami Caltusa i Tryka i co? Ma pieniądze ta
Nie trzyma się jakimś smiesznym uczuciom tylko robi w grze o co powinna,, a to własnie w Vision ma prawdziwych kolegów ktorzy z nia byli
Katria-pomagal jej zawsze i wszedzie
Ima/Zwidek- zawsze starali jej sie pomoc
Draco, anaboll, Thellionn, Nordmark - zawsze to z nimi trzymala w wojnie
I miała wysluchiwac jak ją wyzywacie na tsie, wyrzucacie?
Dziewczyna naprawiła swój błąd co zrobila Katrili i za to HAIL QEL
GZ ZWIDEK
Inteligo
28-03-2007, 23:32
Up
Ale nie musiala rokowac mu charow poniewaz on poswiencil dla niej wszystko,bronil ja caly czas :)!.Wiec zachowala sie jak dz****,Szm***,
Ktora przestraszyla sie ze duski dostaja po dupie i za wszelka cene, zgodzila sie pojsc do vision,jestem pewny ze zrokowala by kazdego na kogo by miala passy nie tylko magramiego ;)
eloelo520
28-03-2007, 23:35
zachowala sie jak dz****,Szm***,
mysle , ze tibia to nie jest wystarczajacy powod dla ktorego moglbys uzywac wobec Qel takich epitetow.
troche luzu ,
veltaxio tesknie za twoimi postami :(
mhm a bys wytrzymal jakby ktos ciągle Cie wyzywal, obrazal, traktowal jak zero?
A moze od poczatku byla z nimi?
Inteligo
28-03-2007, 23:41
Jeżeli była od poczatku to jest jeszcze wiekszym 0 ....
Ale to nie moja sprawa,niech robi co chce,ale mam nadzieje ze wkoncu ktos jej tak zrobi, mogla poprostu wejsc do vision a nie orkowac mu charay, i on ja jka powiedzialem zawsze bronil... jak by nie on dawno dawno dawno wyleciala by z guildi ... ;F
ta.. on nie jest swiety.. bo miala passy do merlina i innych i nie rookowala nic... demthesa imiala .. zrookowala swoich wrogów
Inteligo
28-03-2007, 23:45
Merlin zrokowany (:
A co do tego 2 to nie wiem,skad wiesz ze miala passy?Moze w pore zmienił?? xDDD
Jak fenix powiedzial, chcą opena po meczu czyli 22:30
jest 22:50, 0 dusków online.
chicken plx ?
Nacpany_Wlodek
28-03-2007, 23:58
chicken plx ?
Wiesz: "po meczu" może oznaczać 22:40 albo 23:40.
A jeśli mówisz prawdę to jakaś dobra bitewka sie szykuje
murarz89
29-03-2007, 00:05
iles tam up
@down down...
przecierz kilka stron w tyl bylo wytlumaczone przez tego goscia co zacytowalem i nie tylko jego ze to nie Quel zrookowala merlina wiec po chuj dalej na nia najezdzacie???
Inteligo
29-03-2007, 00:15
ja nie najezdzam tylko mówie jak jest ze by kazdego zrokowala ;)
chicken plx ?
fenix oznajmil że chcą opena o 22:30 - czekaliśmy :) nie przyszli. 1szy z dusków zalogował się ok. 23. także.... pare fragów mniej :(
Masywny_Titania
29-03-2007, 04:05
Kolek el'baq
Mar 29 2007, 02:55:33 CEST Killed at Level 124 by Zwidek
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................
Mar 29 2007, 02:52:45 CEST Died at Level 280 by a demon
;d szalona ucieczka taifuna
gz fragow chlopcy i dziewczeta:cup:
lol, z tego co slyszalem to kicka mial expiac na d helu
02:58 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Taifun Devilry. He was killed by a demon.
Taifun wybral smierc z reki demona :D
Kolek el'baq
Mar 29 2007, 02:55:33 CEST Killed at Level 124 by Zwidek
Kolek dzielnie walczyl do konca :D
Spaaw i James dali loga :(
http://www.rogepost.com/n/9512977786
Prosze foteczka.
dlaczego nie poszedles po moje zwloki jak padlem na dlu?
Braterstwo Duskow :D
Taif padł ze strachu...ale loota nam nie oddał :(
z moich pięknych oczu:
http://www.rogepost.com/n/3099219435
http://www.rogepost.com/n/9512977786
Prosze foteczka.
Co Cie nagle natchnelo zeby dawac do sciganiecia zamiast wkleic obrazek na forum?? :P
Tak czy sie gz ze wam sie udalo to cialko dotargac taki kawal i nie zgnilo xd
Widzialem_Bota_Cien
29-03-2007, 08:38
nie kminie trochę
był daleko od was zobaczył mass loga i sie zabił?
troche nie realne zanim byście dobiegli to by sie bezpiecznie wylogował??
Ciekawy dzień...
Zwidek 150 :)
Kolek i Taifun sie zlozyli
niestety Katrila też :/
ale Imcio wbił trochę expa ;D
nie kminie trochę
był daleko od was zobaczył mass loga i sie zabił?
troche nie realne zanim byście dobiegli to by sie bezpiecznie wylogował??
Taifun zabil Dili Eoo i mial 15 minut pzta. Jak sie lognelismy to ze swoja wesola ferajna (James, Spaaw, Kolek) zaczeli uciekac na hero cave. kiedy dobiegalismy do nich spaaw i james dali loga a Taifun uciekal na demony i padl :P wiedzial ze juz nie ma ucieczki i wyrzucil plecak do lawy po czym dal sie zabic 2 demonom :P Kolek natomist uciekl pod bramke lvlowa na anni i padl na combo.
Inteligo
29-03-2007, 09:58
lol nie kumam przeciez taifun mogl sobie biegac po edron i byscie mu do paly mogli ....ale zal tego naaba ja pitole!!
lol nie kumam przeciez taifun mogl sobie biegac po edron i byscie mu do paly mogli ....ale zal tego naaba ja pitole!!
Zczaj to, że kiedy zobaczył jak się logujemy to był pewny, że padnie i sobie darował oddanie nam fraga na sobie aby ludzie nie mieli z niego polewy. Ale gleba i tak jest :D
Inteligo
29-03-2007, 10:09
Nom dokladnie;) i za to Gz...
Ale dalej nie wiem jak mozna byc takim noobem ;)
@Inteligo
Noobem to może i ty jesteś. Wcale się nie dziwie Taifunowi tego, że wolał paść od Demona. Miał pewną śmierć.. Więc lepiej paść od Demona niż od kogoś z wrogów i oddać fraga. Tym, że padł od Demona oszczędzimy spam na forum typu "hail viżyn !". Pzdr ;)
Inteligo
29-03-2007, 10:48
Bah odezwał sie mastah aka Dre'furora;D
neutral.forum.fighter
29-03-2007, 12:44
Bah odezwał sie mastah aka Dre'furora;D
od Mastahow to Ty sie odp****** :)
Widzialem_Bota_Cien
29-03-2007, 14:11
acha to wszystko jasne
szkoda ze mało filmików ogląda jak sie ucieka na edron (biega sie po zamku z użyciem exani hur up...) np. albo ank
Wizav... itp.
(post z forum.tibia.com) niby nic ale tytuł tematu jest masakrycznie śmieszny
Zwidek
Inhabitant of Furora
Rita of the Vision (Killer)
Taifun died again. He made pz on Dili Eoo. After that we just mass log. Taifun with James Caros, Spaaw and Kolek el'baq tried to log. But Taifun had pz. He put all his eq to water and he run to double resp demon and there he died ;-). Taifun you showed your pvp.
Drogi Zwidku jeśli chciałby paść od was to by walczył, wolał jebnać samo buja po za tym padł 3 minuty wcześniej niż zabiliście Kolka el'baq wiec miał dużo czasu jeszcze, a wy byliście wtedy jeszcze daleko wiec użycie takie tytułu tematu jest śmieszne.
"Taifun you showed your pvp." Proponuje Zmienić "Taifun pokazałeś co to jest poświecenie" o.O nie tak jak uciekającego imargama nazywacie poświęcającym sie...
acha to wszystko jasne
szkoda ze malo filmików ogląda jak sie ucieka na edron (biega sie po zamku z użyciem exani hur up...) np. albo ank
Wizav... itp.
Wizav a taif to co innego ;) do tego potrzeba zdolnosci pvp , petro tego nieposiada ;(
acha to wszystko jasne
szkoda ze mało filmików ogląda jak sie ucieka na edron (biega sie po zamku z użyciem exani hur up...) np. albo ank
Wizav... itp.
(post z forum.tibia.com) niby nic ale tytuł tematu jest masakrycznie śmieszny
Zwidek
Inhabitant of Furora
Rita of the Vision (Killer)
Taifun died again. He made pz on Dili Eoo. After that we just mass log. Taifun with James Caros, Spaaw and Kolek el'baq tried to log. But Taifun had pz. He put all his eq to water and he run to double resp demon and there he died ;-). Taifun you showed your pvp.
Drogi Zwidku jeśli chciałby paść od was to by walczył, wolał jebnać samo buja po za tym padł 3 minuty wcześniej niż zabiliście Kolka el'baq wiec miał dużo czasu jeszcze, a wy byliście wtedy jeszcze daleko wiec użycie takie tytułu tematu jest śmieszne.
"Taifun you showed your pvp." Proponuje Zmienić "Taifun pokazałeś co to jest poświecenie" o.O nie tak jak uciekającego imargama nazywacie poświęcającym sie...
chcial pokazac ze jest kozak w nocy i wbil sobie 15 minut. Spaaw i James dali loga a Taifun zlozylby sie tak czy siak, wiec jedyne co zrobil to darowal nam 1 fraga. Ale wg. mnie i z tego co mówią wszyscy frag nas nie obchodzi, wazne że taif ma do tylu exp i stracil sporo kasy ;) to ze kolek padl to zadna niespodzianka, do tego chyba sie juz przyzwyczaili ;)
wszystkie posty ktore mowia o tym ze niby "mial laga" ignoruje i wysmiewam. Cialo taifuna bylo puste co oznacza ze wywalil wszystko do lawy. Wiedzial ze padnie i nie chcial nam dac zarobic ani fraga, ani bpka ;)
neutral.forum.fighter
29-03-2007, 14:41
chcial pokazac ze jest kozak w nocy i wbil sobie 15 minut. Spaaw i James dali loga a Taifun zlozylby sie tak czy siak, wiec jedyne co zrobil to darowal nam 1 fraga. Ale wg. mnie i z tego co mówią wszyscy frag nas nie obchodzi, wazne że taif ma do tylu exp i stracil sporo kasy ;) to ze kolek padl to zadna niespodzianka, do tego chyba sie juz przyzwyczaili ;)
wszystkie posty ktore mowia o tym ze niby "mial laga" ignoruje i wysmiewam. Cialo taifuna bylo puste co oznacza ze wywalil wszystko do lawy. Wiedzial ze padnie i nie chcial nam dac zarobic ani fraga, ani bpka ;)
to chyba dobrze zrobil nie? a co mial oddac visiona swoj dobytek..?? fuck you :p
chcielibyscie
wrogonastawiony
29-03-2007, 15:13
Taak akurat wy lepiej wiecie co chciał Taifex zrobić.. Hmmmm w sumie to było wyjście z tej sytuacji, Mogli(?) uciec na Annihilator Room, ktory moze być otworzony tylko raz dziennie.. ; ]
Fallathanu
29-03-2007, 15:19
Taak akurat wy lepiej wiecie co chciał Taifex zrobić.. Hmmmm w sumie to było wyjście z tej sytuacji, Mogli(?) uciec na Annihilator Room, ktory moze być otworzony tylko raz dziennie.. ; ]
rotfl
Wez przeeczytaj jeszcze raz to co napisales i zastanow sie ile osob sie teraz z Ciebie smieje..
Taifun robil juz annihilatora, wiec powiedz mi jak moglby wejsc drugi raz do pokoju ze switchem ? No chyba ze GM by go teleportnal, co i tak nie zmienia faktu ze all sorce i kilku innych membersow Vision tez by moglo tam wejsc :o
wrogonastawiony
29-03-2007, 15:23
No wlasnie domyśl sie po co po slowie 'mogli' jest '(?)' ?
Nie jestem tego pewien tylko to mi przyszło do głowy.
Fallathanu
29-03-2007, 15:28
No wlasnie domyśl sie po co po slowie 'mogli' jest '(?)' ?
Nie jestem tego pewien tylko to mi przyszło do głowy.
To najpierw sie upewnij , a pozniej pisz ;>
wrogonastawiony
29-03-2007, 15:34
No widzisz i juz sie upewnilem ;p Od tego jest forum jak widac nie kazdy jest taki obcykany jak TY :>
@kilka up
Wykazał sie poswieceniem ?! Prooooooosze Cie. Wykazał sie raczej kalectwem nie wychodząc i nie walczac z nami. To jest wojna i walczy sie do konca a nie s*******a i mysli tylko zeby 2 gildia nie zdobyła loota. Straszne zero. Ziomek pewnie tak posrał w majty ze nie ogarną co robic ( w sumie sie nie dziwie:P) Ale pozdro dla niego. Frag sie nie liczy ale dead i jego zerostwo do potegi tak.
Inteligo
29-03-2007, 17:05
Hahahah TAifunos i poswiencenie"?wez dziecko wyjdz i nie wracaj ,przeciez duski mogly by zmiesc vision ,ale nie bo potezny taifun martwi sie tylko o siebie nie widzicie na kazdej bitce jak zostawie all?i chodzi sam?i tylko pies ymy kolo niego ?HAIL POSWIENCAJACY SIE PETROBOT
Pavel321
29-03-2007, 17:18
Kolega UP ma racje on juz dawno mugl by wygrac wojne ale nie on musi sie schowac i niech inni padaja za niego ... ciekawy jestem tylko czy on oddaje kase na aola i blesy tym co zgineli bo mi sie cos wydaje ze nie
Odnosnie ostatniego starcia Taifun nie mial szans i lepiej bylo popelnic samobujstwo nic dac kolejego fraga vision ;].Pierwszy jego szlachetny ruch w tej calej wojnie ...
NarroweQ
29-03-2007, 17:26
Było nie było to w końcu 280ms, potężna broń, ja bym kombinował jakąś miejscówkę żeby jak najmniej visionów mogło wejść na combo i eliminował po kolei. Jakby się zgrali ze Spaawem, Jamesem i Kolkiem w jakimś dobrym miejscu, Spaaw blok, James i Kolek by go leczyli a Taif by naparzał. Ale mówię to na "zimno", zupełnie inaczej się myśli na "gorąco" i zrobił jak zrobił, ważne że visiony loota nie dostały : )
Widzialem_Bota_Cien
29-03-2007, 17:42
Ciekawi mnie dlaczego Sindubia sprzedaje all rare itemy z swojego eq wraz z sovem? czyży stwierdził że nie Warto tu grać... a może idzie do jakieś gildi ale to mało prawdo podobne.. :o
A może troszkę maznę coś bo właśnie wstałem.. B)
Hail Vision o.O ciekawe dlaczego? na każdym filmie jak wbiegniecie w jakieś podziemia to jest czarno i biegają tylko zielone czaszki z party o.O ale pewnie nie macie Botów.. (pewnie wina mojego monitora :] )
Dwa Duskiness PA! :confused: ... a może Vision a dokładnie... Gohan Oblivion, Triondusis Sevon np. wyspy z żółwiami i PA na nich ;/ teksty typu..
Wpierd**** masz dwie minuty jak cię exivne za 2 minuty i nie będziesz FAR to hunted
A piszecie jacy wy to nie lojalni jesteście - A lojalność wobec innych graczy furory macie gdzieś :baby:
Inteligo
29-03-2007, 17:46
Up Zgadzam sie z toba w 99% procentach ;)
Ale cóz on ma na all wyjeba** tylko jego dupa nic wiecej (:
NarroweQ
29-03-2007, 17:55
Hail Vision o.O ciekawe dlaczego? na każdym filmie jak wbiegniecie w jakieś podziemia to jest czarno i biegają tylko zielone czaszki z party o.O ale pewnie nie macie Botów.. (pewnie wina mojego monitora :] )
eeee w opcjach można ustawić jasność, nie trzeba już nawet TBI GG. W Tibii jest bot zintegrowany xD
Dobrze, że PA nie było jak Duski panowały nie ?; (?
Przestańcie tak jęczeć na Vision;) a nie zazdrościcie w Dusk zebranych wysokich leveli..
A co do śmierci Taifuna pewnie demony są po ich stronie i to własnie one ukradły Vision loota kiedy to miał 1000000 pingu i go wywaliło z gry :(
Taifun zrobil dobrze ze padl na demcu nie ma co sie z tego powodu smiac. Trzeba zas sie cieszyc z tego ze Vision wygrywa wojne. Spaaw i James ( rumun zydowskiego pochodzenia ktory okradl kumpli z gildii) takze by padli wiec woleli dac loga. Upieczetowaniem wojny bedzie next frag na taifunie. GOGOGO Vision !!!
Bartholomew
29-03-2007, 21:04
gadacie ze wrzucil do lavy eq a on pewnie oddal spaawowi ;)
wrogonastawiony
29-03-2007, 21:36
Wie ktoś co napisał Taifun na forum tibia.com w tym (http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1595922) temacie, ze go moderator skasowal ? ;P
Tak a Spaaw na pewno jak biega sobie to ma 3k capa wolnego zeby wziac taifuna bp i eq no nie ;) ?
Tak, Spaaw na pewno jak biega sobie to ma 3k capa wolnego zeby wziac taifuna bp i eq no nie ;) ? Powiem Ci tak... oni uciekali od nas w poplochu, nikt nie myslal o kolegach tylko o tym zeby dac loga jak najszybciej :P
20:39 Zwidek [151]: 20:39 You advanced from Level 150 to Level 151.
neutral.forum.fighter
29-03-2007, 21:47
@kilka up
Wykazał sie poswieceniem ?! Prooooooosze Cie. Wykazał sie raczej kalectwem nie wychodząc i nie walczac z nami. To jest wojna i walczy sie do konca a nie s*******a i mysli tylko zeby 2 gildia nie zdobyła loota. Straszne zero. Ziomek pewnie tak posrał w majty ze nie ogarną co robic ( w sumie sie nie dziwie:P) Ale pozdro dla niego. Frag sie nie liczy ale dead i jego zerostwo do potegi tak.
dobrze ze vision wykazuje sie switnymi umiejetnosciami i skillami stajac na jednej kratce i walac na tibia NG
Wie ktoś co napisał Taifun na forum tibia.com w tym (http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1595922) temacie, ze go moderator skasowal ? ;P
groził nam ;) powiedział że jak neta poprawi to nas wszystkich wy****** i będziemy żałowac ze gramy w tibie czy coś takiego
zalowac to mozna tylko jego ;s ma 2 ownerow i obaj NIE mają problemow z netem, a wczorajszy dead na pewno nie byl wywolany przez to ;s :) a swoim głupim postepowniem na forum tibia.com jego post jest under investigation co moze... przyczynic sie do straty senior tutora ? oO :D
po prostu, TAIFUN to L4mUS, dba tylko o własne tyły!!!!!!!! zapamietajcie to. Lvl to nie wszystko, po prostu ma CZAS na gre i stąd tyle cyferek przy expie :)
NiePrzecietny
29-03-2007, 22:05
1) wy tutaj mowicie ze eq tam do lavy wywalil czy oddal myslicie ze on biegal w mpa g legs demon helmet i rare itemy ? z rsem?(to tylko pytanie nie stwierdzenie)
2) teraz juz bym wolal na jego miejscu stanac w miejscu gdzie wiekszosc z vis· bylo by w zadku i spam vis luxow pol ludu z vis na glebe po 4-5 visach
1) wy tutaj mowicie ze eq tam do lavy wywalil czy oddal myslicie ze on biegal w mpa g legs demon helmet i rare itemy ? z rsem?(to tylko pytanie nie stwierdzenie)
2) teraz juz bym wolal na jego miejscu stanac w miejscu gdzie wiekszosc z vis· bylo by w zadku i spam vis luxow pol ludu z vis na glebe po 4-5 visach
i 3k capa runek,ringów,ssów kaski oddalby vision tak??
@ a pozatym czy vision nie posiada takich rare itans jak m ring albo ss ze by padli na 4 vis luxy???
genialny to ty nie jestes
Cyrillus
29-03-2007, 22:21
tak przy zalozeniu
-taifun nie ma extha
-vision patrzy jak potezny mag leje ich z vis luxow ( vision nie sdkuje i sie nie uha :()
ktos napisal ze biegal w mega super eq? :| nie wiec o co Ci chodzi?
@down
ale chyba sie uhaja?
Maciorqa
29-03-2007, 22:26
@ a pozatym czy vision nie posiada takich rare itans jak m ring albo ss ze by padli na 4 vis luxy???
genialny to ty nie jestes
ey pr0 masta SSa chroni TYLKO od obrazen fizycznych a elven amulet i might ring od wszystkiego
@down
pasi ? ;d
ey pr0 masta SSa chroni TYLKO od obrazen fizycznych
elven amulet plx :P
btw. Yeetro 131 :P
wrogonastawiony
29-03-2007, 22:41
groził nam ;) powiedział że jak neta poprawi to nas wszystkich wy****** i będziemy żałowac ze gramy w tibie czy coś takiego
zalowac to mozna tylko jego ;s ma 2 ownerow i obaj NIE mają problemow z netem, a wczorajszy dead na pewno nie byl wywolany przez to ;s :) a swoim głupim postepowniem na forum tibia.com jego post jest under investigation co moze... przyczynic sie do straty senior tutora ? oO :D
po prostu, TAIFUN to L4mUS, dba tylko o własne tyły!!!!!!!! zapamietajcie to. Lvl to nie wszystko, po prostu ma CZAS na gre i stąd tyle cyferek przy expie :)
Hmm zawsze kojarzylem go jako gracza ktory nie da sie sprowokować.. ;) Wlasciwie to nigdy nie lekcewaz przeciwnika, a on wkoncu pare osob juz przekręcił ;]
Btw. lamusem to mozna nazwac wielu ludzi z Vision - teraz niewyobrazam sobie zebyscie panowali na serwerze z tym PA, nie mow ze nie wiem co mowie bo sam grałem na Furii i doświadczyłem w ostatnich dniach mojej kariery troche poniżania i PA z waszej strony ;D Nie powiesz mi chyba Mars ze oni sa BEEE i FUUJ a wy to "wcielenie dobra".
Hellraiser
29-03-2007, 22:44
Panowie, oraz Panie,..
Nie przeciągajmy tego cyrku, juz wiemy kto wygrywa i kto chce bardziej panować nad serwerem tutaj zwracam się do Duskiness, by już dali sobie spokój zapłacili bo i tak porażka z honorem to i tak nikogo nie bedzie obchodzić, i nic nie da a levele nie są zbyt niskie, zmiana serwera to też nie małę powchłonięcie czasu.
ey pr0 masta SSa chroni TYLKO od obrazen fizycznych a elven amulet i might ring od wszystkiego
@down
pasi ? ;d
nie popisuj sie kozaku słownictwem. i co myslisz ze jestes fajny jak powiedziales co wiedziales??
Inteligo
29-03-2007, 23:05
A Ty myslisz ze jestes fajny jak powiedziales cos czego nie wiedziales?:| Hail K**** Cie!!!!! ;D
Cyrillus
29-03-2007, 23:05
@up
to jest "dusk" wiec nie ma sznas zeby napisal cos co by wnosilo "cos" do tematu ; p (jedynie madrze pisza same duski bez wyzwisk etc.)
co wy z tym PA??
PA jest wszedzie i tego nie zmienisz ;d
PA jakie robil Ima by sie przydalo na furo... przynajmiej byscie sie przymkneli i sie sluchali a nie ;s
Marianos
29-03-2007, 23:08
Btw Imargam 201 lvl odrobił.
Troszke lepsza organizacja duskow i vison jest zniszczone, ta wojna sie jeszcze nie zaczela.
oczywiscie starania vison sa godne pochwaly i zaangazowanie tez ale to mozna latwo zmienic :)
Duski jak se sami nie radzicie poproscie kogos z zewnatrz o pomoc
Hmm zawsze kojarzylem go jako gracza ktory nie da sie sprowokować.. ;) Wlasciwie to nigdy nie lekcewaz przeciwnika, a on wkoncu pare osob juz przekręcił ;]
Btw. lamusem to mozna nazwac wielu ludzi z Vision - teraz niewyobrazam sobie zebyscie panowali na serwerze z tym PA, nie mow ze nie wiem co mowie bo sam grałem na Furii i doświadczyłem w ostatnich dniach mojej kariery troche poniżania i PA z waszej strony ;D Nie powiesz mi chyba Mars ze oni sa BEEE i FUUJ a wy to "wcielenie dobra".
tego nie powiedzialem przeciez ;)
@up-up
szybki jesteś -.- ima rano wbil
za to haasky:
22:25 You advanced from Level 109 to Level 110.
Bartholomew
29-03-2007, 23:34
Troszke lepsza organizacja duskow i vison jest zniszczone, ta wojna sie jeszcze nie zaczela.
oczywiscie starania vison sa godne pochwaly i zaangazowanie tez ale to mozna latwo zmienic :)
tak samo mysle. przykladem na to jest wojna na arcanii , na poczatku dpft przegrywalo, beach mialo 10 fragow wiecej i wystarczylo jedno open battle zeby sie wszystko odmienilo. pozniej bylo juz tylko lepiej
Tu się nic nie zmieni... bynamniej do jesieni...wojna będzie i tak trwac do usranej smierci bo vision gra głównie swoimi charami na innych serwach a na Furorze sa po to by sie pobawić.
Cyrillus
29-03-2007, 23:47
kto ma im pomoc? moze ty?
to jest "srodek" (a nie poczatek) wojny wiec jeszcze kupa czasu spedzonych na polu walki moze duzo sie zmienic ale czego nie zrobic Vision jest i bedzie : )
nie da sie Vision wyrabac z serva i nie da sie wyrabac Taifa i spółki ; p chyba ze ktos hack i narka
@up
tatuś Magiqa
btw.
Thellionn
22:47 You advanced from Level 132 to Level 133.
Xareta
22:18 You advanced from Level 112 to Level 113.
swieci adv na ventrillo :)
Cyrillus
29-03-2007, 23:55
@up
tatuś Magiqa
btw.
Thellionn
22:47 You advanced from Level 132 to Level 133.
Xareta
22:18 You advanced from Level 112 to Level 113.
no tak nakupuje tych charow ;s
niedlugo pewnie anubis bedzie w dusk bo widzialem go na allegro ;p co drugi char w dusk bedzie magiq ;s
@down
?? wypad na 90minut...
koniu-radoga
30-03-2007, 00:24
@Atahun
Pozdro
TYLKO WIDZEW !! :)
Taifun zrobil dobrze ze padl na demcu nie ma co sie z tego powodu smiac. Trzeba zas sie cieszyc z tego ze Vision wygrywa wojne. Spaaw i James ( rumun zydowskiego pochodzenia ktory okradl kumpli z gildii) takze by padli wiec woleli dac loga. Upieczetowaniem wojny bedzie next frag na taifunie. GOGOGO Vision !!!
hauhauhauahaua taifun do vision juz ie padnie jestem na 100% pewny predziej zwidek . ima . katrila i inni padna niz taifun !!!!
Maciorqa
30-03-2007, 01:45
nie popisuj sie kozaku słownictwem. i co myslisz ze jestes fajny jak powiedziales co wiedziales??
a WyliSheShH mI sToPpY ??????????????? :*
@kalashnikov
oby ten wmv co wyjdzie nie byl w takiej rozdzielczosci jak poprzedni bo tak jakos dziwnie sie go ogladalo ;d i mulilo troche (jesli rozdzielczosc ma z tym cos wspolnego)
neutral.forum.fighter
30-03-2007, 08:23
dobrze ze vision wykazuje sie switnymi umiejetnosciami i skillami stajac na jednej kratce i walac na tibia NG
az sam siebie zacytuje :D
widze ze nikt sie do tego nie odniosl tylko tyracie taifa ze taki mierny jest
ale widze ze napisalem prawde a wy nie chcecie tego zaakceptowac
az sam siebie zacytuje :D
widze ze nikt sie do tego nie odniosl tylko tyracie taifa ze taki mierny jest
ale widze ze napisalem prawde a wy nie chcecie tego zaakceptowac
Synku wiesz co to skill ? ^^
neutral.forum.fighter
30-03-2007, 08:51
Synku wiesz co to skill ? ^^
tak, ty go posiadasz najwiecej
btw
nie mow do mnii synku bo nie jestes moim ojcem
i tak powiem
nie mysl ze cale duskiness to idioci i slepaki
jak chcesz kogos oszukiwac to swoich kolegow z piaskownicy mozesz tak robic w jajo
btw wesolych swiat :)
wszystko sie da lol czemu niby vision nie da sie wywalic z serwera ? ;o padna pare razy i im sie poprostu odechce albo lvl poleca na dol rofl
Widzialem_Bota_Cien
30-03-2007, 10:04
Rodri
wiesz co to opoźnienie np. na TS, opoźnienie w hotkeyach??
wiesz co to czas reakcji twojego mózgu na zaznaczenie kogoś i klikniecie?
neutral.forum.fighter
30-03-2007, 10:09
Rodri
wiesz co to opoźnienie np. na TS, opoźnienie w hotkeyach??
wiesz co to czas reakcji twojego mózgu na zaznaczenie kogoś i klikniecie?
ta samego opoznienia na TS/Vent jest conajmniej sekunda a tam do 1 sekundy leca all sd przy czym trzeba zaznaczyc chara przeciwnika i to wszyscy naraz i tego samego
Cyrillus
30-03-2007, 10:23
ta samego opoznienia na TS/Vent jest conajmniej sekunda a tam do 1 sekundy leca all sd przy czym trzeba zaznaczyc chara przeciwnika i to wszyscy naraz i tego samego
Leader: Na Komende
Member: Roger That
Leader: NOW!
i leca sdki proste?
@morii czy cos takiego
pomyliles gildie ... to duski boja sie pasc ... wyjatek "Ludzik od czarnej roboty"
A wiesz co to ping na Ventrilo = 30 w porywach do 40 ? My nie musimy wam niczego udowadniac lamusy. Wiemy swoje i sikamy na opinie ludzi, chcecie to mowcie ze mamy NG my z tego polewamy bo to chyba dobrze ze nasze kombo wyglada jak na bocie :D Z reszta jak juz kazdy wie tatus magiq'a kupił duska bocika wiec czemu go nie uzywaja ? Need instrukcje obsługi czy jak ?
Btw.
Bojcie sie hamy do pierwszej ligi wracamy !!!
wszystko sie da lol czemu niby vision nie da sie wywalic z serwera ? ;o padna pare razy i im sie poprostu odechce albo lvl poleca na dol rofl
No wlasnie duski mają problem taki ze nie potrafią nas zabic :)
11:18 You advanced from Level 151 to Level 152. < Zwidson :)
neutral.forum.fighter
30-03-2007, 14:03
@2up
a jak sikacie na nas to tez sikacie jednym strumieniem??
@2up
a jak sikacie na nas to tez sikacie jednym strumieniem??
ta :D zgranie to zgranie :)
Nacpany_Wlodek
30-03-2007, 14:53
6h0m 7
8h15m 6
9h45m 5
9h0m 4
5h45m 3
10h0m 2
15h45m 1
13h30m dzisiaj
www.pskonejott.com
Ludzie z vision powiedzcie cos zwidkowi, żeby trochę przystopował z tą tibia, ja nie wyobrażam sobie siedzenia ~16h gapiąc sie na hydry czy cos tam. Nie chcę w tym poście wyć z zwidka, ale on już lekko przesadza.
6h0m 7
8h15m 6
9h45m 5
9h0m 4
5h45m 3
10h0m 2
15h45m 1
13h30m dzisiaj
www.pskonejott.com
Ludzie z vision powiedzcie cos zwidkowi, żeby trochę przystopował z tą tibia, ja nie wyobrażam sobie siedzenia ~16h gapiąc sie na hydry czy cos tam. Nie chcę w tym poście wyć z zwidka, ale on już lekko przesadza.
Peszek, jego zycie -.- I nic Ci do tego, jedyne co mnie dziwi, to to ze nie chodzi do szkoły, lol.
NarroweQ
30-03-2007, 15:02
6h0m 7
8h15m 6
9h45m 5
9h0m 4
5h45m 3
10h0m 2
15h45m 1
13h30m dzisiaj
www.pskonejott.com
Przesadza czy nie, w Vision tworzy się silny przeciwnik w postaci 150~ msa. W takim tempie expienia za kilka dni bedzie 160 a za pare tygodni 170~
A to nie jest dobra wiadomość.
neutral.forum.fighter
30-03-2007, 15:03
A wiesz co to ping na Ventrilo = 30 w porywach do 40 ? My nie musimy wam niczego udowadniac lamusy. Wiemy swoje i sikamy na opinie ludzi, chcecie to mowcie ze mamy NG my z tego polewamy bo to chyba dobrze ze nasze kombo wyglada jak na bocie :D Z reszta jak juz kazdy wie tatus magiq'a kupił duska bocika wiec czemu go nie uzywaja ? Need instrukcje obsługi czy jak ?
Btw.
Bojcie sie hamy do pierwszej ligi wracamy !!!
Ta? Tryku z wami siedzial jakis czas na ventrilo i wie cos na ten temat
przestancie ciskac kitem bo to jest zalosne
@up
Ty jestes zalosny i Twoje przypuszczenia.
neutral.forum.fighter
30-03-2007, 15:10
sam jestes przypuszczenie
tryku byl na vent z nimi i zna prawde
Widzialem_Bota_Cien
30-03-2007, 15:24
Fakty a nie przypuszczenia
Tak samo jak to ze mowili ze odchodzą z furory nie ważne czy przegraja czy wygraja jakoś tak chyba to brzmiało ? a teraz co expia...
Tak samo jak mowili ze nie maja nic wspolnego z gildia "Na Wspolnej"
co jest ich kolejnym kłamstwem.. nie chcą zabijać 50-80 lvl to do kogo piszą? sami sobie odpowiedź znajdźcie
14:37 Sempion [78]: Sell Mpa[300k]Msg me~~
ostatnio Harcesh pruł sie do kolegi o price MPA które moj kolega chcial sprzedac duzo drożej od Sempiona...
btw. Sempion gleba :)
Jacekkkkk
30-03-2007, 15:35
blablabla blalvlalbvaladfjkghaer
Nacpany_Wlodek
30-03-2007, 15:38
blablabla blalvlalbvaladfjkghaer
Może opowiesz nam o swoim problemie?
Już mnie trafia jak czytam wypociny tutaj i sianie zamętu przez ludzi pokroju tego pana z nieumiejętnie wykorzystanym angielskim w nicku, więc napiszę sprostowanie:
1. Umiejętność comba w jednej sekundzie to się nazywa skill, jeśli nie wierzysz iż jest to możliwe obejrzyj filmiki gildi które mają dobre pvp (czyli nie oglądaj filmów Dusk...) tam takie sytuacje są na porządku dziennym.
2. Vision nie ma nic wspólnego z gildią "Na Wspólnej" są to osobne gildie i uwierz mi że jeśli będzie padł ktoś z NW nikt z Vision nie pomoże, tak samo vice versa...
3. Może poprosicie waszego "sponsora" o Tibie NG? Oj, chyba że wam już kupił...
A tak btw skąd wiesz iż w NG jest takie "super mega" combo sd? Ja żeby sprawdzić tą wiadomość musiałem sporo poszukać, może Ty znasz tego bota? ...
Jestescie zalosni :) Tryku nasz wielki przyjaciel nigdy nie siedzial z nami na kanale jak byla walka, wchodzil tylko obczajal ile osob jest na ventrilo i czy mozecie se biegac i robic pzty, wiec jak moze wiedziec jak wygladala walka? Ktos wyzej powiedzial, zebym pokazal skila? Pokazalem juz nie raz.
Inteligo
30-03-2007, 16:04
kim ty k**** grasz? ze taki kozak jestes?powiesz nam wkoncu ?drogi rodrigez?
NarroweQ
30-03-2007, 16:08
Jestescie zalosni :) Tryku nasz wielki przyjaciel nigdy nie siedzial z nami na kanale jak byla walka, wchodzil tylko obczajal ile osob jest na ventrilo i czy mozecie se biegac i robic pzty, wiec jak moze wiedziec jak wygladala walka? Ktos wyzej powiedzial, zebym pokazal skila? Pokazalem juz nie raz.
Ta, szczególnie próbując mnie zabić : ) PvP mastah z Ciebie, nie pogadasz : P
kim ty k**** grasz? ze taki kozak jestes?powiesz nam wkoncu ?drogi rodrigez?
Jakbym chcial powiedziec juz dawno bym powiedzial chyba no nie? Dlaczego mowisz ze jestem kozak? Bo co.. ?
Widzialem_Bota_Cien
30-03-2007, 16:24
2. Vision nie ma nic wspólnego z gildią "Na Wspólnej" są to osobne gildie i uwierz mi że jeśli będzie padł ktoś z NW nikt z Vision nie pomoże, tak samo vice versa...
to ja opowiem swoja wersje ok?
Esh Loona
Mar 30 2007, 09:19:24 CEST Killed at Level 54 by Sempion
Sempion
Mar 30 2007, 09:39:38 CEST Killed at Level 80 by Motoxmanka
and by Vuaevo Bruth
Motoxmanka
Mar 30 2007, 14:38:58 CEST Killed at Level 92 by Niraet
and by Dili Eoo
@down
gów**kupa prawda
nie chodzi mi o Dili Eoo tylko specjalnie pogrubiłem czcionkę Niraet
to ja opowiem swoja wersje ok?
Esh Loona
Mar 30 2007, 09:19:24 CEST Killed at Level 54 by Sempion
Sempion
Mar 30 2007, 09:39:38 CEST Killed at Level 80 by Motoxmanka
and by Vuaevo Bruth
Motoxmanka
Mar 30 2007, 14:38:58 CEST Killed at Level 92 by Niraet
and by Dili Eoo
Sugerujesz ze jak NW kogos chce zabic to jest on nietykalny przez Vision tak "zeby nie bylo" ? Dili Eoo nie jest w Na wspolnej ani w Vision wiec nie widze zwiazku :) Motoxmanka padla niezaleznie od tego ze zabila kogostam.
neutral.forum.fighter
30-03-2007, 16:43
widze ze na wszystko macie odpowiedz, a dalsza polemika raczej nie ma sensu wiec i ja odpuszcze sobie to forum
macie jednego nooba mniej teraz na calej lini mozecie wychwalac i ubostwiac guildie vision
Sugerujesz ze jak NW kogos chce zabic to jest on nietykalny przez Vision tak "zeby nie bylo" ? Dili Eoo nie jest w Na wspolnej ani w Vision wiec nie widze zwiazku :) Motoxmanka padla niezaleznie od tego ze zabila kogostam.
Sam nie wierzysz w to co piszesz.
Powiedz nam czemu padła Motoxmanka ? Jeżeli to nie bylo powiązane z dedem Sempiona.
Kiedys wspominali o czyms... "Kto nie jest z nami jest przeciwko nam"...
.:Boixos:.
30-03-2007, 17:54
@Tarinek
idziesz w niedziele na meczyk ?:P
eloelo520
30-03-2007, 18:41
@Tarinek
idziesz w niedziele na meczyk ?:P
nie , bedzie expic
Pavel321
30-03-2007, 18:53
nie , bedzie expic
No prosze pan Taifun Devilry sie pojawil ;] Jak tam po samobujstwie i takie podstawowe pytanie co zrobiles z iteamami ?? wyjebales do lawy czy spaaw wziol ??
No prosze pan Taifun Devilry sie pojawil ;] Jak tam po samobujstwie i takie podstawowe pytanie co zrobiles z iteamami ?? wyjebales do lawy czy spaaw wziol ??
dziecko drogie... samobójstwo pisze sie przez Ó... analfabeto
Kiedys wspominali o czyms... "Kto nie jest z nami jest przeciwko nam"...
Vuaevo Bruth też nabil pz na Sempionie ale jakoś nie padł. Z twojej odpowiedzi wnioskuje ze Vuaevo Bruth jest po waszej stronie.
Zwidek 153 Master Sorcerer
Raczej ze ide , pod zegarem prawa strona.
A co taif boli cie to ze vision expi ?
Motoxmanka padła by prędzej czy później a jej dead nie był wcale spowodowany śmiercią Sempiona. NW to NW a Vision to Vision. Vuaevo nie padl bo po co? z tego co mi wiadomo jest neutral i nikomu nie wadzi. Motoxmanka padla by tak czy siak, nie dzis to jutro :). Już od dawna na nią czailiśmy :p
@tryku topic
tryku w życiu nie słyszał akcji ;) a bota nie mamy.
może rumun jak mu sie zechce zachowa odrobine honoru i powie jaka jest prawda ;)
@zwidek exp topic
ta zwidek zasuwa jak po******. ale w sumie gra po 8h~ jest normalna (szkola>tibia>sen :P). jest dużo takich tibia maniaków. Co do exp 10h+, czyż nie wiecie ze jest czas rekolekcji ? :))
@Rodrigez
Rodri jest w Vision. Czy wam sie podoba czy nie ;) i jezeli nie chce nie musi ujawniac swojej postaci ;) zreszta nie tylko on ;)
eloelo520
30-03-2007, 20:20
Raczej ze ide , pod zegarem prawa strona.
A co taif boli cie to ze vision expi ?
bola mnie ludzie , ktorzy usilnie staraja sie udowodnic , ze sa ultra kibicami i chodza na mecze , a tak naprawde gnija przed kompem w domach
od razu mowie , ze nie mam takiego zdania o wszystkich ;-)
neutral.forum.fighter
30-03-2007, 20:34
@zwidek exp topic
ta zwidek zasuwa jak po******. ale w sumie gra po 8h~ jest normalna (szkola>tibia>sen :P). jest dużo takich tibia maniaków. Co do exp 10h+, czyż nie wiecie ze jest czas rekolekcji ? :))
no widze ze zwidek bardzo religijny i u niego rekolekcje trwaja caly tydzien :)
w poniedzialek tez mial bo z nim rozmawialem
Taif lamusie nie musze ci niczego udowadniac, mysl sobie co chcesz i nie rozsmieszaj mnie takimi tekstami bo to ze byles 2 razy na zjezdzie i ze potrafisz palic szlugi to nie znaczy ze jestes pro elo ziomkiem. Odpowiadałem kolesiowi na pytani a ty sie wjebales wiec nara lamusie. Slyszalem ze miales wpasc do gdanska i to nie raz. I co ? =./ Mama nie dała na prawo jazdy ? Prooooosze cie nie mow ze ktos siedzi przed kompem zamiast RL life bo to ty siedzxiales po 15h online wiec ostatni raz to powiem JAPA.
Taif lamusie nie musze ci niczego udowadniac, mysl sobie co chcesz i nie rozsmieszaj mnie takimi tekstami bo to ze byles 2 razy na zjezdzie i ze potrafisz palic szlugi to nie znaczy ze jestes pro elo ziomkiem. Odpowiadałem kolesiowi na pytani a ty sie wjebales wiec nara lamusie. Slyszalem ze miales wpasc do gdanska i to nie raz. I co ? =./ Mama nie dała na prawo jazdy ? Prooooosze cie nie mow ze ktos siedzi przed kompem zamiast RL life bo to ty siedzxiales po 15h online wiec ostatni raz to powiem JAPA.
ok pro ok elo jestes daj mi swoj nr gg plz i tez nr na telefon plz!!!
No sachar c'mon c'mon liz dupke taifowi liz let's go
Pavel321
30-03-2007, 21:00
dziecko drogie... samobójstwo pisze sie przez Ó... analfabeto
Mam dysleksje ... nic już na to nie poradzę ;]
Na przyszłość postaram sie nie popełniać takich głupich błędów
ok pro ok elo jestes daj mi swoj nr gg plz i tez nr na telefon plz!!!
Ej moze lepiiej nie podawajcie mu bo to taki elo ziom kibic z nozem w kieszeni. Nalezy sie go bac. A tak naprawde widze w nim 10 letnie dziecko z wodogłowiem.
Pavel321
30-03-2007, 21:05
Ej moze lepiiej nie podawajcie mu bo to taki elo ziom kibic z nozem w kieszeni. Nalezy sie go bac. A tak naprawde widze w nim 10 letnie dziecko z wodogłowiem.
W ogolę nie rozumiem ze jak ktoś na tym forum popełni mały błąd lub walnie jakiś głupi post to zawsze "wyjdź dziecko" itp... To jest wkurzające ... A ty Taifun sie tak nie cwaniacz bo nie masz tego 278 lvl bo siedziałeś tylko 2 h dziennie przy kompie ... Na pewno nie raz grałeś 15h+
A tak w ogolę to cały czas sledze dział Filmy żeby obejrzeć coś nowego z wojny :D
eloelo520
30-03-2007, 21:15
nie masz tego 278 lvl bo siedziałeś tylko 2 h dziennie przy kompie ... Na pewno nie raz grałeś 15h+
po pierwsze naucz sie pisowni "w ogole" , a jesli twierdzisz , ze masz dysleksje i nic nie poradzisz to ja ci powiem tylko - jestes zwyklym tepakiem ktory zaslania sie papierkiem o wymyslonej 'chorobie'
po drugie, moze i gralem 15h+ ale nie krylem tego i nie wypisywalem wszedzie jaki to ze mnie elo-kibic , ktory jest na kazdym meczu a tak naprawde siedzi przed monitorem
po trzecie, stul pysk i wyjdz
po pierwsze naucz sie pisowni "w ogole" , a jesli twierdzisz , ze masz dysleksje i nic nie poradzisz to ja ci powiem tylko - jestes zwyklym tepakiem ktory zaslania sie papierkiem o wymyslonej 'chorobie'
po drugie, moze i gralem 15h+ ale nie krylem tego i nie wypisywalem wszedzie jaki to ze mnie elo-kibic , ktory jest na kazdym meczu a tak naprawde siedzi przed monitorem
naśmiewasz sie z czyjegoś nieszczęścia ;) żałosne, jak kazde twoje zachowanie kazdy twoj gest i ruch :)
no widze ze zwidek bardzo religijny i u niego rekolekcje trwaja caly tydzien :)
w poniedzialek tez mial bo z nim rozmawialem
A może nie poszedł sobie do szkoły, może jest chory? zresztą co Cie to obchodzi. Jego życie / jego sprawa.
Pavel321
30-03-2007, 21:22
Ja sie kurwa nie zasłaniam żadnym papierem z "wymyślana" choroba ... a najlepiej to idź po expic na demonach ... mam nadzieje ze Vision szykuje następnego trapa na ciebie . A zawsze bylem za tym żeby to Taifun Devilry wygrał ta wojnę ale skoro takie masz do mnie podejście że jestem dzieckiem to HAIL VISION
@up
napewno to go zabolalo
Pavel321
30-03-2007, 21:43
@up
napewno to go zabolalo
Teraz to ja go mam w d***e zawsze myślałem ze Taifun zachowuje sie jak człowiek a on myśli ze ma 278 lvl i jest bogiem i wszystko mu można ...
Teraz maże o tym żeby Vision zjechała go do ~200 lvl ;] (wiem ze to prawnie nie możliwe ale zawsze warto poczekać )
Dla zmainu wiadomośc dla funclubu Qel:D dodała nowe zdjątka!
jakbyście zapomnieli japa16/toples.. ofc photobucket..
Toc to nie jest tajfun lol
eloelo520
30-03-2007, 22:00
pavel~ widze ze ci niezle na psyche wjechalem dzieciaku ;-)
wybacz
BafiAndDracon
30-03-2007, 22:04
@2up
zgadzam się z tobą , Taifun nie wypowaiadał się nigdy i raczej nie będzie wypowiadał się na forum tibia.pl a takich ludzi z danymi Taifuna w profilu jest conajmniej kilku na forum , jeśli nie kilkunastu
Pozdrawiam;)
Pavel321
30-03-2007, 22:04
pavel~ widze ze ci niezle na psyche wjechalem dzieciaku ;-)
wybacz
Umiesz czytać ? W dupie ciebie mam nie interesuje mnie co teraz będziesz pisał a nawet jak to przeczytam to sie nie przejmę ;]
@up
No skoro sie nie wypowiada i to nie jest on to sorry za to co o nim powiedziałem ;] zresztą w tej chwili to prawie w ogule nie interesuje mnie to kto wygra wojnę nie gram na tym serwie (a szkoda bo bym popatrzył na walki na facc arena)
eloelo520
30-03-2007, 22:06
Umiesz czytać ? W dupie ciebie mam nie interesuje mnie co teraz będziesz pisał a nawet jak to przeczytam to sie nie przejmę ;]
juz sie przejales :D
NiePrzecietny
30-03-2007, 22:11
@up
napewno to go zabolalo
ziomek mialem faze i ten tekst przeczytalem normalnie spadlem z krzesla
eloelo520
30-03-2007, 22:14
(a szkoda bo bym popatrzył na walki na facc arena)
gdzie to jest? facc arena?
jak nie grasz to sie nie wypowiadaj - proste
photobucket qel rzadzi
Dla zmainu wiadomośc dla funclubu Qel:D dodała nowe zdjątka!
jakbyście zapomnieli japa16/toples.. ofc photobucket..
zajebiste te zdjecia :D
Hej ho :D
Jak Taifun padl? :d co to bylo? :d Ma ktos jakies ssy etc.?
Widac, ze Dusk hacknelo photobcket Qel do ktorego haslo znał Magrami ;) jaracie się?
eloelo520
30-03-2007, 22:20
Widac, ze Dusk hacknelo photobcket Qel do ktorego haslo znał Magrami ;) jaracie się?
zaraz bedzie foto specjalnie dla was
Inteligo
30-03-2007, 22:33
Co bedzie specjalnie dla nas?:D dajesz dajesz .
Street"Fighter
30-03-2007, 22:37
Te pornuchyyyyyyy:D ?
Swietni jestescie... a ten photobucket po prostu fenomenalnie ci wyszedl petro... fotki sam robiles?
Street"Fighter
30-03-2007, 22:47
Hahaha nice:) To o Vision to prawda...:D
eloelo520 załatwić ci leczenie?
Vuaevo nie padl bo po co? z tego co mi wiadomo jest neutral i nikomu nie wadzi.
Nie jest z wami, czyli jest przeciwko wam więc jest do odstrzału. Czy to nie wasze słowa ? I nie truj, że jest neutralny.
Street"Fighter
30-03-2007, 22:56
Taif a Ty chodzisz na Słowackiego do sql??
heh nie przejmuj się Qel.. wszyscy wiemy, ze to nie Ty i ż jestes ladna:)
Duski myśleli, ze jak wrzucą swoje zdjęcia tez będą fajni...
A tak btw.. kolezanke z gildi obrazac:)
Zwidson :*
00:51 You advanced from Level 153 to Level 154.
Maciorqa
31-03-2007, 02:30
omg on dzisiaj chyba 3 lvle wbil ta ? ;o gz dla niego xd
Jestem tylko ciekaw ile osób na nim gra ? :p
@up
1 :D lachalem jak slyszalem jego wyczerpany glos na ventrilo jak mowil ze spada :PP
http://img151.imageshack.us/img151/3118/uo0385gh8.jpg (http://imageshack.us)
http://img151.imageshack.us/img151/9412/uo0386vk1.jpg (http://imageshack.us)
FFA?
Lol. gdzie on tak pguje? Hydry z ima? czy dle poi ;p?
wrogonastawiony
31-03-2007, 08:27
hmm? po co dajesz ciągle wasze adv ? Rozumiem ze chcesz podqrwić Duskow ale daj sobie spokoj i nie zaśmiecaj tym forum.
alli'gator
31-03-2007, 08:43
@up
TY sam zaśmiecasz forum takimi postami
, forum od tego jest , one od tego jest . :D
hmm? po co dajesz ciągle wasze adv ? Rozumiem ze chcesz podqrwić Duskow ale daj sobie spokoj i nie zaśmiecaj tym forum.
Sami zaśmiecanie to forum ciągłymi wyzwiskami i kłótniami, on przynajmniej ma czym się pochwalić.
wrogonastawiony
31-03-2007, 09:37
Sami zaśmiecanie to forum ciągłymi wyzwiskami i kłótniami, on przynajmniej ma czym się pochwalić.
O sorry, ja tu nikogo jeszcze nie obrazilem Oo
No to niech teraz kazdy codziennie pochwali sie nowymi adv i bedzie juz zajefajnie :)
, forum od tego jest , one od tego jest . :D
[']
neutral.forum.fighter
31-03-2007, 09:47
Drizer Mastah
08:43 You advanced in fishing. (54)
08:45 You advanced in distance fighting. (15)
Drizer Mastah
08:43 You advanced in fishing. (54)
greeeeeeeeejtZZZ
PaweLLo141
31-03-2007, 10:23
erig.net nie działa ??
sallceson
31-03-2007, 10:29
<NIE CYTUJEMY ZDJĘĆ>
FFA?
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1598020
Mar 31 2007, 05:53:43 CEST Killed at Level 62 by Van Rebelion
sadzac po czasach van rebelion pewnie cierpi na bezsennosc i postanowil pare godzin poPeKowac tych co sie nawiną :)
ciekawe kto jeszcze...
eloelo520
31-03-2007, 10:43
khazul - 'jazysz?'
no to po ch** sie tlumaczycie tym ze ma rekolekcje a potem dementujesz i wpisujesz co mnie to obchodzi ku***, wez sie chlopie zastanow prosze ja Ciebie
no bo rekolekcje miał ;) a ty wcinałeś się do reszty dni tygodnia ;) easy :)
Wie ktos co sie stało z Erig.net?
U mnie nic się nie stało działa jak codzień :]
Dziś o 16;00 Gra widzew łódź HAIL !
Tylko SLASK.
@Down
Tak samo mysle ;) dusski na darashi a Vision na piramidach w ankh ;> moze na desersie bedzie jazda , zobaczymy :) Dusski dały loga.. -_-
Hellraiser
31-03-2007, 16:34
Czyżby battle w Ankrahmun?
NarroweQ
31-03-2007, 16:50
@ Dyslektycy i inni, którzy nie są za pan brat z polską ortografią:
Żeby się nie ośmieszać i nie popełniać błędów w nadmiarze, proponuję Wam podjąć następujące działanie: Uruchomić program Microsoft Word, upewnić się, czy jest włączona funkcja autokorekty, następnie wpisać tekst, poprawić podkreślone na czerwono błędy, skopiować całość tekstu a następnie wkleić go na forum.
Tym zaiste prostym sposobem ułatwicie wszystkim użytkownikom forum komunikację, a także zaoszczędzicie sobie wyzwisk pod Waszym adresem, a na dodatek z czasem nauczycie się pisać poprawnie. ;)
Z przyjacielskimi pozdrowieniami, WujekNarrowDobraRada
Hmmm... Narazie Pelno DuSskoW w Dp Drashi...
Mam Nadzieje ze Dzis Cos Ciekawego Sie Wydarzy.. :D
:::...OpeN Battle...:::
PozDro
Street"Fighter
31-03-2007, 17:10
Taif dał loga.
@ Dyslektycy i inni, którzy nie są za pan brat z polską ortografią:
Żeby się nie ośmieszać i nie popełniać błędów w nadmiarze, proponuję Wam podjąć następujące działanie: Uruchomić program Microsoft Word, upewnić się, czy jest włączona funkcja autokorekty, następnie wpisać tekst, poprawić podkreślone na czerwono błędy, skopiować całość tekstu a następnie wkleić go na forum.
Tym zaiste prostym sposobem ułatwicie wszystkim użytkownikom forum komunikację, a także zaoszczędzicie sobie wyzwisk pod Waszym adresem, a na dodatek z czasem nauczycie się pisać poprawnie. ;)
Z przyjacielskimi pozdrowieniami, WujekNarrowDobraRada
Nie lepiej skorzystac z Mozilla Firefox 2 ? -.^ która ma wbudowany słownik heh....
@battle
Duski szykowały sneak attack ;) ale jak zwykle zlamili :D
a zwidek
16:19 You advanced from Level 154 to Level 155.
i Xareta
16:34 You advanced from Level 113 to Level 114.
Pavel321
31-03-2007, 18:15
Nie lepiej skorzystac z Mozilla Firefox 2 ? -.^ która ma wbudowany słownik heh....
@battle
Duski szykowały sneak attack ;) ale jak zwykle zlamili :D
Może powiesz dokładniej co zrobili ;] i czy macie filmik xD ?
Street"Fighter
31-03-2007, 18:32
Może powiesz dokładniej co zrobili ;] i czy macie filmik xD ?
On powiedział 'szykowali' ale im sie nie udalo...
Pavel321
31-03-2007, 18:42
On powiedział 'szykowali' ale im sie nie udalo...
Ale je chce wiedziec dlaczego im to nie wyszlo ;]
@up
Proste bo sa lamerami. Na miejscu dusk juz dawno bym sie wyplacil bo po co maja dalej adv tracic.
Pavel321
31-03-2007, 18:52
@up
Proste bo sa lamerami. Na miejscu dusk juz dawno bym sie wyplacil bo po co maja dalej adv tracic.
no w końcu to jest ich problem ... a ile musieli by placic :P ?
Ale je chce wiedziec dlaczego im to nie wyszlo ;]
bo są przewidywalni ;) a pozatym jak ujrzeli ilu od nas się zalogowało woleli po prostu odejśc do PZ
Takie jest zycie nie pisz Mars ze sa przewidywalni bo jeszcze cos wymysla :) (pisze serio:P) Zabijcie kogos bo nudnawo sie robi a jak patrze na wasze akcje to odrazu lepiej sie robi.
Btw.
Pierwszy jestem na 600 ;D
no w końcu to jest ich problem ... a ile musieli by placic :P ?
Jeśli vision nie jest głupie, hunted forever bez możliwości zapłaty
Hellraiser
31-03-2007, 19:26
Sądze że jednak gdy zobaczą grubą flotę na stole, odrazu dadzą bez większej kary grac tej osobie która ta flote wyłoży, i o to sie boje.
Lecz może zabłysną "zimną skandynawską krwią"
Pavel321
31-03-2007, 19:28
No ja mam nadzieje ze ta wojna jeszcze trochę potrwa ;] i jak przeczytałem na to ze jak zobaczyli ilu sie ich logneło to do PZ uciekli to mi sie slabo zrobilo... ;] . Ja w ogule nie rozumiem po co taifun czeka aż cala gildia sie lognie ... w tym samym czasie cala gildia vision sie zaloguje na serio on jest przewidywalny
team_pk_druid
31-03-2007, 19:29
LOL!
Ima gdzies na forum pisał ze za bp of cc (czyli 2000cc) taif ma free
reszta powinna mieć mniej ale nie wiem ... ;]
Takie jest zycie nie pisz Mars ze sa przewidywalni bo jeszcze cos wymysla :) (pisze serio:P) Zabijcie kogos bo nudnawo sie robi a jak patrze na wasze akcje to odrazu lepiej sie robi.
Btw.
Pierwszy jestem na 600 ;D
wiesz oni zaczeli kombinowac dopiero jak James do nich doszedl. Wiekszosc ich akcji jest podobna do naszych starych, bo rumun wszystkiego sie od nas nauczyl :)
Pavel321
31-03-2007, 19:37
LOL!
Ima gdzies na forum pisał ze za bp of cc (czyli 2000cc) taif ma free
reszta powinna mieć mniej ale nie wiem ... ;]
Lol mi sie wydaje ze Taifun nie da mu nawet 1 gp za spokuj ;]
A jeśli chodzi o kase to 2000cc nie ma chyba cala gildia duskines czy jakoś tak
wiesz oni zaczeli kombinowac dopiero jak James do nich doszedl. Wiekszosc ich akcji jest podobna do naszych starych, bo rumun wszystkiego sie od nas nauczyl
Tiaa ... siedzą teraz i oglądają każde nagranie z wojny i obmyślają plan "krwawej" zemsty
wiesz oni zaczeli kombinowac dopiero jak James do nich doszedl. Wiekszosc ich akcji jest podobna do naszych starych, bo rumun wszystkiego sie od nas nauczyl :)
Widzisz Mars, nigdy wiecej nie przyjmojcie rumunów pod swoje skrzydła.
NarroweQ
31-03-2007, 21:07
róch
Widzisz Mars, nigdy wiecej nie przyjmojcie rumunów pod swoje skrzydła.
Co ja pisałem o używaniu Worda? Chłopaki, nie załamujcie mnie :<
Pavel321
31-03-2007, 21:17
coś mi sie wydaje ze nie wiele brakuje żeby jakiś modek zamknął ten temat ...
@up
o ile mi wiadomo to nasz wspolny temat .... zamiast zamykac lepiej banowac ludzi ktorzy sie do tego przyczyniaja
.:Boixos:.
31-03-2007, 23:11
@Terrin xD
po prawej pod zegarem tzn od mlynarza blizej krytej tak ?:P
lol jak tak to ja tam zawsze siedze xDDD
Maciorqa
01-04-2007, 00:10
Moons Mage
Mar 31 2007, 19:05:04 CEST Killed at Level 156 by Gullbringa
biedny czipsu :<
ale i tak na hibernie sobie dobrze radza ;d
Gdy VISION sobie expi , petro tenuje pvp na aldorze :p
Jako oficjalny przedtawiciel gildii Vision na tym forum, informuje ze wojna z Duskiness dobiegla konca. Zobaczyc mozecie to na tibia.com w poscie Imargama. Cieszcie sie swoboda i biegajcie jak sarenki po nowej lepszej Furorze, pod panowaniem Vision ! :D
sallceson
01-04-2007, 10:14
ech.. kiepski dowcip
na 1 kwietnia moglibyscie lepiej odwalic szopke np
ze niby podzial w Vision i ze wojna 'domowa' moze by ludzie uwierzyli ale w to ? :)
Weltaxio
01-04-2007, 10:25
No niezly zarcik mi wyszedl :D
@up
Dobrym żartem jest to ze podajesz sie za Imargama.
Weltaxio
01-04-2007, 10:38
Na furorze cos ostatnio ciezko o dobra walke :(
Taifun napisal mi ze nie bedzie juz walczyl w 2 miejscach "zamkniete pomieszczenia oraz otwarta przestrzen :("
Taifun to gdzie mozemy jeszcze walczyc ;s ?
@up
Dobrym żartem jest to ze podajesz sie za Imargama.
To jest imargam :) Teraz nie zartuje :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.