Pokaż pełną wersje : Wojna Ng vs LS
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
19
Asmit i Hayalet , zgrany kolektyw :p
no ok
Dobrze ze on sie loguje na venta raz na 3 dni a chodzi na akcje noob charami =)
wiec da sie zniesc
znow masslog tym razem o 4 kiedy wy chlopaki spicie :):)
padl ktos? :p
Arikabe Zaa , w sumie nawet nie wiem czy to war frag
War frag czy nie, ważne, że Rotanimod padł XD! Jak tam nastroje w guildi?
normalne a jakie maja byc ?:D
Najlepsza mimo wszystko była akcja z Mendioza :D
@up
opowiedz o tym :p bo nie slyszalem nic ;d
Ściśle tajne:) kto miał wiedzieć to wie;]
Jako Głowna tarcza Zbierania Sdkow na swoia Tarcze zadam odtajnienia tych wiadomosciX(X(X(X(
Arikabe Zaa , w sumie nawet nie wiem czy to war frag
misiek, gdybym mial opcje:
->frag
->uslyszenie pisku rotanimoda na vencie
wybral bym to drugie :D
Misiek : wiesz jest taki kawał do tego wszystkiego i waszego zachowania i bycie w ng posłuchaj proszę :D i jeżeli ktoś Cię w życiu obrazi, a sobie na to nie zasłużyłeś to możesz to powiedzieć tej osobie xD
Jest 3 facetów na bezludnej wyspie iiiiii ...... koza xD i dwóch z nich z nudów zaczęło ruchać tą kozę, i ten trzeci nagle wyje , no płacze okropnie , przeokrutnie !! i tych dwóch przestało , aby spytać kumpla dlaczego on tak wyje !!
- o co chodzi dlaczego płaczesz ??
- bo wy ją traktujecie jak jakąś tanią "kur*wę", a ją naprawde kocham :D
Slayer-Nuddle
30-12-2007, 16:40
- bo wy ją traktujecie jak jakąś tanią "kur*wę", a ją naprawde kocham :D
to powiedzial drugi owner rotana do master thora po zajebaniu arikabee zaa
hugo'odyn
30-12-2007, 17:40
a na to starszy brat mastera,niech spoczywa w spokoju<arikabee zaa >::mag: joke>pewnie by chcial podbic lvl i wbic do Ng bo wiadomo ze Rota na nim gra:king:
Pojarra_aka_wegorz
30-12-2007, 21:40
Dobry wieczór:p
Slayer-Nuddle
30-12-2007, 22:07
Dobry wieczór:p
Dobranoc:]
Pojarra_aka_wegorz
30-12-2007, 23:05
Dziekuje;)
Pawlosek
31-12-2007, 02:08
Jakby ktos chcial wt zrobic bo ja daje kyre za obsidie to na pm msg
Dzień dobry ;]
Co tam słychać w wielkim świecie?
Sdki lataja,Ludzie padaja, a Finowie sie banuja :D a tak to postaremu;p
Slayer-Nuddle
31-12-2007, 10:02
The time has come
(Nudzilo mi sie stroche w nocy wiec postanowilem odpalic VideoDJ na moim Sony Ericssonie k550.)
Jest to film ku chwale meznego gracza jakim jest obsidianczyk Nee'ku. Glory, Glory, Glory!!!!
Dowiedziawszy sie o tym jak bezczelnie i bezmyslnie zostala odrzucona jego nieoceniona pomoc przez Saint postanowilem nagrac jeden wyjatkowy dzien z zycia Macieja aka Nee'ku.
http://pl.youtube.com/watch?v=L5-jyDulO0g
P.S. Sorry ze taka slaba jakosc, ale na telefonie wyglada to znacznie lepiej, no a jak wiadomo telefony maja ograniczone mozliwosci;(
Enjoy:cup:
Jak bedziecie grzeczni to dam jeszcze Open Battle xD
Don'Pussy
31-12-2007, 10:44
Mam nadzieje ze nikt nie ruszy Don'Dussego po wojnie, bo nie o to walcze zeby zabili mi kumpla 8o :baby:
<3 - Nic dodać, nic ująć ;)
Ty się zawsze za mną wstawiałeś i wiem że na Ciebie można naprawde liczyć, w każdej, nawet najcięższej sytuacji :*
Don'Pussy
31-12-2007, 10:47
No I tak powinna wygladac prawdziwa rasowa Pussy. 0 Wlosow, 0 jakichkolwiek niedociagniec (pryszcze). Gleboka i mokra. Tak trzymaj :D:cup:
Nooo widze że mam do czynienia ze swojakiem =D !
Zero włosków, pryszczy, ciaśniutka i wilgotna, spragniona wrażeń napalona szparka <marzyciel>
To właśnie ja! Pussy Don!
Slayer-Nuddle
31-12-2007, 11:01
Nooo widze że mam do czynienia ze swojakiem =D !
Zero włosków, pryszczy, ciaśniutka i wilgotna, spragniona wrażeń napalona szparka <marzyciel>
To właśnie ja! Pussy Don!
Shake that pussy 4 me :D
Oj Slayerku mialem nadzieje ze bardziej sie postarasz, chociaz te fotki na poczatku rox :P. Mysle ze jednak udalo Ci sie mnie zmusic do tego na czym Ci najbardziaj zalezalo czyli 1 posta na tym forum. Tak tak udalo Ci sie Gy Zy.
Pozdro for all :*
hauahhaaha Pierwszy raz taki nick slysze :D
szczesliwego nowego roku chlopaki i dziewczyny , zeby ta gra wam wody z mozgow nie zrobila ,
mihaU~
hehe no Misieq nasz sie pojawil nawet :*:*:*
Wszystkiego dobrego w nowym roku panowie i panie :) przede wszystkim zdrowia i szczescia bo to jest w zyciu najwazniejsze :) bo jak to jest to i reszta z czasem dojdzie do tego wszystkiego :) udanej zabawy :)
Misieq !!!!!!!!!!!!!! nie zygaj :P :*:*:*:*:*:]:]
Pephy sie nawrocil
http://pl.youtube.com/watch?v=DccDDcQ9pEg
a pozygajcie sie wszyscy:D wesolego roku czy jakos tak:D
Też wam życzę wszystkiego dobrego ;d żeby ten nowy rok był lepszy niż poprzedni, maturzystom powodzenia ;-) no a co do tibii, to żeby każdy widział mimo wszystko człowieka a nie tylko postać ;]
aaa i może jednak nie za dużo tego rzygania :p
btw.
Ile Szwedzi fragów wbili? ile Bubble nabil skili? ile demon expa Da?Ile warte MPA? Ile noobkow jest na rooku? Tyle szczescia w nowym roku ;d
^przed chwilą mi to ktoś wysłał hihihihih
Ja też od Siebie życzę wam Szczęśliwego nowego roku.
Niech już wystrzelą korki szampana a wy bawcie się świetnie do białego rana :p.
Collel
Misiek : wiesz jest taki kawał do tego wszystkiego i waszego zachowania i bycie w ng posłuchaj proszę.
A wypchajcie się z tym Waszym nacjonalizmem. Ciekawe czy z podobnymi hasłami biegniecie do WKU jak wam przyjdzie druczek : stawić się w celu odbycia zasadniczej służby wojskowej. Gdzie wtedy się chowa Wasz patriotyzm ?
Ps. To nie było bezposrednio do Kiroyka, tylko do wszystkich którzy wjeżdzają na tych którzy nie trzymią z Polakami. Bo to nie Wasz problem. Jeśli oni potem chcą być pomiatani, to co się wy nimi przejmujecie ? Rozumiem, agitacja - ale nie pod hasłem szowinizmu.
Szczęśliwego Nowego Roku ;)
o tym calym pomiataniu...
Jedynymi Polakami, ktorzy nie byli smieciami na serverze bylem Ja, Dedmit, Xuso i Pephy. Gdy wygralismy wojne, reszta Polakow byla smieciami i nawet NG robilo na nich PA. Nie raz ktos kto byl w NG pytal sie na vencie o cos typu "Kto to jest Marite pal, moge go wyjebac z respa?". Jak dobrze wiemy Marite BYL w ng. Rownie dobrze wszyscy wyzej wymienieni mogli by grac do teraz bez wojny, ale coz to jest za gra gdzie jakis frajer co przyszedl z Saphiry, kupil chara, wysharowal go i przyniosl za soba bande przydupasow tzn. "Izo family" zabija twoich kolegow za nic. Ja, Dedal I Xuso wybralismy kumpli zamiast wladzy, natomiast Pephy zostal z ludzmi, ktorzy zabili mu rl ziomkow nie raz. Nie to zebym mial cos do Michala, ktorego szanuje i nie mam zamiaru nigdy wyzwac za to ze walczy z NG. Ja osobiscie mam znajomych w NG i nic sie nie zmienilo miedzy nami. Jedynymi chwastami byli Izo i Nivre, gdyby nie oni PA bylo by zredukowane w duzym stopniu odkad Ripplahy i cale Sundby odeszlo z servera. Trudno mamy co mamy, naszej gildii to bardzo pasuje, nawet jezeli moze sie to wydawac monotonne. :)
Na konic chcial bym zyczyc szczesliwego nowego roku ;*
Dobra, impreza czeka... 8o
Nedomanus
31-12-2007, 20:12
najlepszego : )
btw FINER zajebiscie to ujales :P ja mam sie na wiosne zglosic ; (
Asmit
a ty skad przyszedles i z kim wyszarowales tego chara ?
i gdzie teraz jest twoja banda przydupasow :D ? :evul::evul:
nie zycze wam dobrego roku bo mam was w d*psku :D
szczegolnie gleboko w d*psku mam nebula gejow wiecznych pro by ng i teraz wielce nie smiecie na serwie :D
nie byles pro by imhrey i reszta ? latwo cwaniaczyc bedac pro by ng. pamieytam jak waszej gildi serbiowie dokopali to po 1 open battle prosiliscie o peace :D ze wy jestescie pokojowa gildia i ze wy wcale nie chcecie wiecej wojny.
Teraz bedzie ta samo za 2 tygodnie polacy zaczna placic za wolnosc a 2 miesiace tylko ryba i kiroj bedzie walczyc bo oni nie maja wyboru, dla nich nie ma opcji zaplaty. co i was przybledy z nebuli w koncu spotka :D
a tak swoja dorga to nie strasz mnie tym razem ze mnie zhuncisz :D bo mam juz lepszy level od ciebie i wcale takich jak ty sie nie boje :P
kto jedzie do wrocka na sylwestra . Podobno ma zajebisty
.:Boixos:.
31-12-2007, 22:14
wszystkiego najlepszeog w onowym roku dla michala gawrona lukasza ryby matiego i calej gildi saint sw szegolnosci ORAZ NEBULASOW ktorych od zawsze lubilem :**** xD o rl ziomkach grajacych dla cLEGO ln KYRY DL moich miastrzow w szegolsnocin dla Nonixa bez ktroeg bylbym zerem ale ch.uj w du.pe geddowi jevbmu zgredow jak to cztasz to kurwa zycze zebys zginal od kazdego z LN bo LN tyo nprWDiW POTEGA TY KU..WO JEBANA gedd zginnnnnnnn ty pizdo jebna nie nawidze cie pRZYJEDZ DO gdaNKSAt
31-12-2007, 22:30
pozatym knaaku moj kochany byli tez inni szanowani polacy jak yunichi gawqron kiroy ,tyljko ze byli hunted ;) ale szacunek byl co nie?
Asmit
szczegolnie gleboko w d*psku mam nebula gejow wiecznych pro by ng i teraz wielce nie smiecie na serwie :D
nie byles pro by imhrey i reszta ? latwo cwaniaczyc bedac pro by ng. pamieytam jak waszej gildi serbiowie dokopali to po 1 open battle prosiliscie o peace :D ze wy jestescie pokojowa gildia i ze wy wcale nie chcecie wiecej wojny.
Teraz bedzie ta samo za 2 tygodnie polacy zaczna placic za wolnosc a 2 miesiace tylko ryba i kiroj bedzie walczyc bo oni nie maja wyboru, dla nich nie ma opcji zaplaty. co i was przybledy z nebuli w koncu spotka :D
a tak swoja dorga to nie strasz mnie tym razem ze mnie zhuncisz :D bo mam juz lepszy level od ciebie i wcale takich jak ty sie nie boje :P
Zacznijmy od tego ze lvl to nie wszystko, Bo kazdy kto ma wiecej kasy moze kupic 200 lvl i dalej byc noobem.A co do wyplacenia to niektorzy z Saintu juz dawno poprzestawali grac, Logowali sie dla kumpli i teraz walcza dla kumpli, dlatego watpie zeby ktos sie wyplacil
Ciekawe co tam u benka'plaxxa xD, tak mi sie o nim przypomnialo teraz.
Kiroy Wind
31-12-2007, 23:56
pamietajcie to miejsce ten RAP TO TO MEIN NAojpwdsI jooooooooool [poseo sl iOMKOQ SAINT JESTESMY NO LIFERAMI I WAS DOJEBIEMJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL CHUJ WM W DUPE _/
01-01-2008, 00:02
benek=gAWRON=SZIKAKA ROMAN \\
POZDRO DLA ANDRZEJA I NESTORA_/
01-01-2008, 00:06
skoe skurqysynu kochAM CIE "*/KIROY PROKOM RULWZ
widze Chlopaki niezle tankuja
;D
Ijest zajebiście trzeba sie bawic sylwesk jest 1 raz w roku i sie bawcie a nie
Asmit
CZLOWIEQ miej troszq szacunq chocby do samego siebie a nie gadasz tu jakies bzdury moze i troszq wypilem i je*ia mi sie literki ale ja kczytam twoj post to mi sie plakac chce ze mamy tak powalonych ludzi w naszym kraju jak ty poniewaz jestes jak dla mnie dzieckiem ktore nie rozumie wielu pojec wielu zasad itd.
Michael...
co do Ciebie brak Ci partryjotyznu tak jak i temu up !!
pamietajcie co nasze to nasze nie oddamy tego nikomu po grob !!
Polskie to co nasze a nie wasze i nigdy nie bedzie tak jak chcecie bo na to nie zaslugujecie !!
SAINT walczy o Honor Wolnosc I Sprawiedliwosc !
i dla nich warto poswiecic swoje zycie !!!:cup::cup:;)
pozdro !!
Ale jazda! Dostałem inva do kolesia chatki i spędziliśmy z kumplami z Thais sylwka. YEYEYE !!!!!! Zajebiste ziomalki z nich :cup:
A za rok mamy zamiar guild house wykupic :p !!! ahuahasauaahaa
zajebiście sie rok zaczął
btw. kto to gawron i asmit bo nie czaje. Dla mnie zondzom suv, kiroj, nedomanus, pephy (moj pies ktorego dostalem nazwalm jego imieniem, ale stara wola na niego "pepi". A stary glupek jeden jak se wypije to wola "picza" albo "pićka". Hehe, starzy mi psa kupili zebym tyle przed tibia nie siedzial i czasem na dwór wychodzil). Podobno mi witamin brakuje bo zbladlem. Ahauahaa
:cup::cup::cup:
Radosny Ben
Jak już zostanę premierem/prezydentem, to pierwsze co zrobię to zniosę Sylwestra i inne bezsensowne święta. >.<
Shandowsky
01-01-2008, 09:05
No mi Sylwester nie wyszedł bo skończyło się Open Battlem w rl :S
To tylko na dobre trawienie :PP
Nedomanus
01-01-2008, 14:24
za ten telefon nad ranem to zabije... masakra
ktos slyszal moze o prezencie jaki archin sobie sprawil na nowy rok? xD
tez slyszalem w thais ze sobie kupil cos ladnego i "funfel" napisal ze to bylo w pakiecie 3 w 1
Blacov89
01-01-2008, 15:49
ano zaslyszalem co nie co :)
500 zl od chara wychodzi , nie tak zly interes
Już chyba caaała Obsidia o tym mówi, hihihihi, w każdym depo to usłyszałam :D
A ja nie wiem o co chodzi :(
Wydaje mi się że chodzi o to, iż pewien znany, wysokolevelowy Czarodziej zmienił właściciela ;>
czarodziej , knight i pall :D
A nawet Ciemny Czarodziej, Miauczący Paladyn i eee, Lecący Knight :D:D
A nawet Ciemny Czarodziej, Miauczący Paladyn i eee, Lecący Knight :D:D
a mianowicie; kto ? kto ? kto ? xD
Siya, wysil swój umysł, hihihi :** :D <kotheczku> xd
za ciezko mi, umieram po sylwku jeszcze :(
down. dziekuje, bo bym do wytrzezwienia na to nie wpadl :(
Lord Wlodek
01-01-2008, 17:24
Suf nju owner.
widze ze myslenie wam dzisiaj ciezko przychodzi a moze nie tlyko dzisiaj? :D
Thavenix
01-01-2008, 17:43
coc wy jroebicie na dfotum? noWY ROK jest bawmy sie EE : D
i mowilem ze nie dlugio korzenb wykupi pol selrlava na wlasnosc ;/
Ciekawe czy MiHaU by sie skusił na sprzedaż postaci Sylwkowi :D
Heh to kolejny mag w Saint bedzie ;p I dobrze B)
btw: ale nie loguje na Suva często. Pewnie chciał niespodzianke zrobic
Last login: Dec 27 2007, 13:56:32 CET
5000 i jest jego
Polska!
17:08 Baeo [10]: to noobie zdradziles polske ze szwedami trzymasz zdracjo jebana zeby cie oni wyruchali jebaku lesny zal mi cie patrioto za 10 groszy kurwo niedojebana pewnie twoja stara to szwedka.....
Shandowsky
01-01-2008, 18:20
Lol nie kupiłem Suva xd
Pephy dziś pytał to nie zaprzeczałem żeby miał radochę i jak widzę ma xD
Blacov89
01-01-2008, 18:38
lol kupiles :D
Thavenix
01-01-2008, 18:43
Ja (29-12-2007 22:52)
lol kto tyle daje?
Suv (29-12-2007 22:53)
shandowsky
Suv (29-12-2007 22:48)
sprzedaje pojutrze chara ;p
Suv (29-12-2007 22:48)
razem ze wszystkim
Suv (29-12-2007 22:52)
ja chyba za 1.5k
Suv (29-12-2007 22:52)
jak dobrze pojdzie
LAJER
Bogdanowski
01-01-2008, 18:58
Archin szaleje :
Pephy Part I :
17:51 Acromantis Chemics [50]: ;p
17:51 Pephy [173]: :p
17:51 Acromantis Chemics [50]: ja tego nie ograniam
17:51 Acromantis Chemics [50]: ze suv
17:51 Acromantis Chemics [50]: sie sprzedał
17:51 Acromantis Chemics [50]: spytam archina
17:51 Acromantis Chemics [50]: moze i mnie zechce kupic
17:51 Acromantis Chemics [50]: skad pewnosc ze kupil ?
17:53 Pephy [173]: suv mi mowil
17:54 Pephy [173]: bo kasa nie wpłynęła8o8o :p
17:55 Acromantis Chemics [50]: 500 zl ?
17:55 Pephy [173]: 1500
17:56 Pephy [173]: :D
Archin funny part II :
17:52 Archin [180]: why all think i bought suv ?
17:52 Archin [180]: retards?
17:52 Archin [180]: xD
17:52 Archin [180]: probably ng
17:52 Archin [180]: ng dont have info
17:52 Archin [180]: they are retards
17:52 Archin [180]: pephy asked me but i ignroed him
17:52 Archin [180]: xd
17:52 Archin [180]: so they think i bought
17:52 Archin [180]: xd
17:53 Acromantis Chemics [50]: suv
17:53 Acromantis Chemics [50]: tell me that
17:53 Acromantis Chemics [50]: too
17:53 Acromantis Chemics [50]: he can't lie..
17:53 Archin [180]: i dont think soo
17:53 Archin [180]: so if i bought suv why i didnt log in on him ?
17:53 Archin [180]: :S :S :S ?
17:54 Acromantis Chemics [50]: becouse you have archin too
17:54 Archin [180]: u retard
17:54 Archin [180]: its all
17:54 Archin [180]: ignore
17:54 Acromantis Chemics [50]: wait
17:54 Archin [180]: when i want i will buy 10 mages
17:54 Archin [180]: and probably i will do it
17:54 Archin [180]: suv is first on my list
17:54 Archin [180]: some days and i will take it
17:55 Archin [180]: over and out
17:55 Archin [180]: bye
17:55 Archin [180]: ignore
17:55 Archin [180]: no time for talking with retard noobs
17:55 Archin [180]: 17:55 You are now ignoring player Acromantis Chemics.
Nie wiem jak wy panowie.... ale ja leże 8o8o8o
Thavenix
01-01-2008, 19:01
@up
nom, boki zrywać. ha. ha. ha.
jestem opierdolony z was wszystkich :D wchodzi kotek na miekkiej pizdzie na gadu i *uj :D
zyla psie ;) matke sprzedaj za protekcje u hiszpanow ;) czy tam finow czy innego plebsu. teraz widac, powiedziec cos komus, to od razu wlaczy megafon i zacznie trabic na cala pizde, a jak wyjdzie ze w chuja lece, to sie bronic zaczna. tak to jest z tym naszym polskim plebsem na obsidii ;)
moge w kazdej chwili wejsc na suva i do kazdego kto tego chce, napisac, wiec zamknac ryje. nie sprzedam sie, chuj z wami :) jebac nebula plebs, palantow ktorzy nagle sa pro po tych wszystkich pseudo-balansach i polacksow ktorzy byli w ng, poza kiroyem i zielakiem :)!
Thavenix
01-01-2008, 20:26
kotek slonko nie mow tak brzydko
Łukasz mnie zmusil ;/
@Suv
Pewnie Archin dopłacił stówke za tego posta :p:)8o
Moim zdaniem każdy ma swoją cenę i chuj wie czy niedługo Mannow nie rozwiąże NG i nie dojdzie do Saint , oj Sylwek to by była niespodzianka :D:D:D
@Bogdanowski
Ty wydajesz kasę na spędzenie Sylwestra a on woli wydać 10 razy tyle na kupno postaci w grze internetowej , każdy ma jakieś hobby B)
Nie ma sie z czego śmiać , o ile wiem to Acromantisa też kupiłeś wiec w czym tkwi problem?.:baby: Lubi kupować chary to to robi , lubisz jeść Lays to je jesz.No chyba że leżysz bo mu zazdrościsz? :confused:
Właśnie! Najważniejsze w życiu to robić coś co się lubi ;d A gusta są różne i nie ma co w to wnikać ;p
Bogdanowski
01-01-2008, 20:53
Allirav :
przyznam szczerze byłem jednym z ownerow Acromantisa xD
Ale powinieneś zauwazyc roznice pomiedzy 50 zł a 1500 zł
Nie jest to jakaś gigantyczna kwota tym bardziej ze sam na nią zapracowałem w 1 dzień (wole zarobić niż prosić matkę która ciężko pracuje ). Nie twierdze ze Archin tankuje siano od rodziny czy coś ~~ Ale według mnie wydawanie takiej ilości pieniędzy to gruba przesada i jeśli on uważa inaczej - szanuje to
Czy mu zazdroszczę ? pewnie tak... bo 60 lvl to nie jest szczyt moich ambicji ale jeszcze sie odgryzę ;p Chyba jestem winien mu przeprosiny .
Pozdrawiam .
01-01-2008, 21:22
Me: Hey ranko come west... (Ranko's running east)
Me again: RANKO WEST MAN ... (His got the power!)
Ranko: Yes, yes im on my way, MAN I DONT SEE YOU!
Me: YOU F"#¤%!""#"#¤ING NOOB UR RUNNING EAST!!!
ahhaha rozbawilo mnei to ;)
@suv
tez po co to zyle mowiles,wiesz ze to tepy glupek ;)) i frajer
pozatym co w ciebie wstapilo ?! taki meski,twardy mraaauu podobasz mi sie ! ;P
@bogdanowski
No spoko :) ale jak on zarabia nieco więcej w jeden dzień i dla niego 1500 zł nie jest kwotą dużą a nie ma innych wydatków typu alko i dragi lub też hazard to może sobie pozwolić na takie coś :D
Ciekawe którym ownerem jesteś bo było ich z 5ciu :D
Mimo wszystko pozdrawiam.
Ah ten kac <3
jest roznica czy zona zdradzi cie z 3 czy 30 facetami ?? zdrada to zdrada drogi kolego :D
Thavenix
01-01-2008, 21:36
wez se Skor daj na luz ;)
cos do mnie masz to mi to powiedz clownie, a nie na forum sie pucujesz
InvisibleWound
01-01-2008, 21:38
yson jak 90% innych jego postow to wywody o sylwestrze, a niby cie gowno obchodzilo co on robi :). juz widze twoj pokoj, pewnie caly poobklejany wydrukowanymi screenshotami, logami z gg, prywatne sledztwo o nowych charach sylwka itp. zal w twoja strone synu
poprostu zazdrosc B)
napisz tu teraz jak to ciebie gowno obchodzi kto co kupuje i ze kase wydajesz na super imprezy i potem wchodzisz na to forum i piszesz po pijaku / udajesz pijaka zeby pokazac ze nie jestes no-liferem ale super spoko ziomkiem
to co zrobi suv z charem to jego decyzja, ale widac ze acromantisa/ysona zzera zazdrosc, oj zżera :)
zedytowane:
@Yson haha i kto to mowi, forum-płaczka na obsidii nr. 1 :)
Thavenix
01-01-2008, 21:53
yson jak 90% innych jego postow to wywody o sylwestrze, a niby cie gowno obchodzilo co on robi :). juz widze twoj pokoj, pewnie caly poobklejany wydrukowanymi screenshotami, logami z gg, prywatne sledztwo o nowych charach sylwka itp. zal w twoja strone synu
poprostu zazdrosc B)
napisz tu teraz jak to ciebie gowno obchodzi kto co kupuje i ze kase wydajesz na super imprezy i potem wchodzisz na to forum i piszesz po pijaku / udajesz pijaka zeby pokazac ze nie jestes no-liferem ale super spoko ziomkiem
to co zrobi suv z charem to jego decyzja, ale widac ze acromantisa/ysona zzera zazdrosc, oj zżera :)
zedytowane:
@Yson haha i kto to mowi, forum-płaczka na obsidii nr. 1 :)
gowno mnie obchodzi kto co kupuje a kase to wydaje na super imprezy ;D
tamten post nie byl pisany po pijaku, byl przesmiewczym postem na to co chlopcy pisali w nocy ;) jezeli tego nie rozumiesz to sorry.
poza tym o Sylwku nie pisalem juz dlugo, rozmowa z gg nie jest moja, z Sylwkiem sie dogadalem (mielismy swoje bardziej osobiste powody niz jego kupowanie postaci)
a do tego pokaz mi posty w ktorych placze na forum obsidijskim ;d
chyba, ze dla Ciebie prosba o oddanie utraconych rzeczy (notabene odzyskanych) to placz ;d
szkoda mi ludzi takich jak Ty, flamowac byle flamowac, po chuj argumenty, co nie ?: )
Bogdanowski
01-01-2008, 22:07
Allirav:
Było ich 3 :
Ja i 2 z rl + koleś któremu kumpel sprzedał chara na allegro .
Stare dzieje nie warto do nich wracać.
A co do Mannowa . On jest jak Katrilla na Furorze - prędzej zrokuje chara
niż rozwiąże NG i przejdzie do Saint's . Trudno mi sobie wyobrazić Obsidie bez NG i riplahow. Trudno mi także uwierzyć że po dojściu Polaków czy też "Polcasksow" PA zniknie jak Szwedzi . Mimo wszystko życzę powodzenia na wojnie Świętym
01-01-2008, 22:17
jezeli nie wyobrazasz sobie obsidi bez ripplahow to widze ze nei dlugo tu grasz hehe chyba ze to jakas przenosnia ;)
@Acro
Co do ownerów to był swin karin , jakis rl swina , Dani~ , Seni~ , i jakis pajac z allegro :) Pozostaje pytanie z którym ownerem mam przyjemność :]
Co do Sylwka
Kupił to kupił , nam noobom:p pozostaje tylko zazdrość i plotki w depo :D
Co do Ysona
nie znam go w tibi ale racja z tym udawaniem pijanego i crytopicami na forum, oraz z lizaniem dupy. Wg mnie jesteś frajerem. i jeszcze wysłanie archa z gg.. Widać ze zazdrościsz. :confused:
A co do mannowa miałem na myśli jego kupno przez w/w Pana Sylwestra
@down
Gratz
01-01-2008, 23:10
shathari i rotanimod down
Nedomanus
01-01-2008, 23:14
Rotanimod eht
Jan 01 2008, 22:10:23 CET Killed at Level 162 by Fenix-Blade
and by Casspari
Sha'tari
Jan 01 2008, 21:48:11 CET Killed at Level 127 by Archin
and by Asmit
Prowler Tejparn
Jan 01 2008, 21:58:49 CET Killed at Level 92 by Ferlig
no cóż :D fenix szczescie ma ;x
Thavenix
01-01-2008, 23:46
@Acro
Co do Ysona
nie znam go w tibi ale racja z tym udawaniem pijanego i crytopicami na forum, oraz z lizaniem dupy. Wg mnie jesteś frajerem. i jeszcze wysłanie archa z gg.. Widać ze zazdrościsz. :confused:
Nie macie prawie mówić jakim to ja jestem pierdolonym no liferem i frajerem, ze udaje najebanego i ze wale konia na imprezie szkolnej. Sorry, nie znacie mnie, nie lize nikomu dupy, bo nie muszę, tę grę traktuję jako zabawe. Ci, ktorzy mnie znaja wiedza o tym, Ci ktorzy nie znaja i nie chca poznac - serdeczne s*******ajcie ;)
Nie mam ochoty z wami dyskutowac czy was poznawac, darujcie sobie, Tibia to nie jest jebany chat.pl. To gra. Jesli potrzebujecie kogos sflamowac zrobcie to na rl jakims wrogom w oczy a nie pierdolicie na forum glupoty.
A jak jestem taki on lifer, to przestancie komentowac moje zachowanie i nie zwracajcie na nie uwagi
pierdoleni looserzy
@yson
Ty na prawde nie wiesz kiedy jape zamknac ?
Moze zastosuj sie do tego co sam napisales i ignoruj flame innych.
[QUOTE=Allirav;1821578]@Suv
@Bogdanowski
Ty wydajesz kasę na spędzenie Sylwestra a on woli wydać 10 razy tyle na kupno postaci w grze internetowej , każdy ma jakieś hobby
w tym sie z Tobą nie zgodze. Sylwek ma tyle hajsu ze wyda kase na chara a i tak mu zostanie na spedzenie "sylwka" ;]
02-01-2008, 01:09
taaaa mega fun to jest dla ciebie typie skoro plakales na vencie jak ci gawron passy zmienil ;)
http://www.youtube.com/watch?v=eEtdBNQqapY
jak chcecie dobre muzy to wejdzcie ;)
PiH wymiata ;)
Shandowsky
02-01-2008, 01:16
No beka z was ;p
Przyznam że myślałem o kupieniu Suva ale to tak 2 tyg temu i do tej pory była cisza aż tu nagle mi Ng pisze że znowu kupiłem chara ;p
Na honor Shandowa sie zarzekam, iż nie wysłałem pieniędzy i nie było jeszcze konkretów co do Suva więc poczekajcie z krytyką aż będzie to fakt dokonany.
Rotanimod eht
Jan 01 2008, 22:10:23 CET Killed at Level 162 by Fenix-Blade
and by Casspari
Sha'tari
Jan 01 2008, 21:48:11 CET Killed at Level 127 by Archin
and by Asmit
Prowler Tejparn
Jan 01 2008, 21:58:49 CET Killed at Level 92 by Ferlig
są jakieś recki z tych akcji ??
Bogdanowski
02-01-2008, 06:53
Allirav:
Dani z tej strony ^.-
05:54 : Właśnie wstałem zapieprzam na pociąg i do budy pozdrowię Seniego . Archin mimo ogólnej krytyki twojej osoby ja Ci dobrze życze czy będziesz miał samego Archina (600 euro ) czy pół Świętych . ;* swoją drogą zastanów się co by tu sobie zaoszczędzić deko sianka i wykupić grubą "rybe " pana Pephy - 5000 zl . Pozdrawiam 8o
a ja powiem tak :) handel na allegro poszedl tak daleko ze nikogo jzu nie dziwi tam spzredaz pacca i gotowki i predzej czy pozniej chary na obsidi rowniez poszly w obieg :) i wiara se tlumaczy ze " ja mam 60 lvl i jest lepszy od kupionego 160 lvla archina :D a czy dwuletni mercedes jest gorszy od nowego fiata ?? :D " jest to biznes i tyle :D dlatego tez ja zawsze naciskalem na zasady rla w tibii i odpowiedzialnosc :)
a co do Thavenixa naszego : nie robmy z niego nowej ofiary na forum :) zostawmy tego rla co kto robi itd :) juz chyba wie ze zle ubral w slowa swoja wypowiedz :)
Yaugardo
02-01-2008, 14:02
@YSON
Facet zaczynasz mnie w*****ac. Przegladalem wczoraj z nudow forum od strony 60~ i Ty ciagle po sylwku jedziesz, zazdroscisz mu ? kupil Archina za niemala kase ktorej Ty bys nie wydal na impreze. I mysle ze staryczlo by mu zeby zrobic taki bigiel zeby postawic kazdemu z tego forum dobra vodke. Skoncz po nim jechac moze juz bo pokazujesz tym ze naprawde ZZERA CIE ZAZDROSC ZE GO STAC...
btw jak zobaczylem deda rotana to az mi sie milo na sercu zrobilo :D
Yaugardo
02-01-2008, 14:20
Fat m3nz forevah ?
YESH!! Forever !!!
Lord Wlodek
02-01-2008, 15:16
Ktoś chciał rec.
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=18266
Pawlosek
02-01-2008, 15:19
Michalek a kto sfragowal Rotana je...ego ;DDDDD xDD
Ktoś chciał rec.
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=18266
Czy ktos sciagnol juz stamtąd film bo chcialbym go obejrzeć ale niestety boje sie ze moze byc keylogger, poniewaz osoba ktory go rozpowszechnila
nie jest zbyt czesto widziana na forum, jesli jest to mi przykro ale moglem nie zauwazyc i chce byc pewny ze jest to pewny film, z gory dzieki.
Misterio
02-01-2008, 16:37
Ja ściągnełem, ale film nie warty oglądania :]
Thavenix
02-01-2008, 16:41
zgadzam sie z przedmowca,
zadnej akcji, zadnych fragow a godzina filmu ; o
Czyli rozumiem ze nie jest to film, ktory zostal nakrecony przez tibi.cam?
Jest to film nagrany kurwa kamera z telefonu... od samego sciagania chyba nic ci sie nie stanie?
czysty rec... przed pobieraniem wyswietla Ci sie sciezka jaka pobierasz wiec mozesz sam sprawdzic. a co do filmu to nie warty ogladania ;p hehe tylko master thor robi z siebie dziecko neo (imo)
InvisibleWound
02-01-2008, 17:57
filmik troszke 'stary', ktos pytal o rec z wczorajszego deda rotana, a kolega dal linka do deda rotana ale na innym charze tym swoim ari~ zaa 80 ms.
Yaugardo
02-01-2008, 17:58
JAK NIE WARTY!!!
Warto go zobaczyc tlyko po to by zobaczyc "fazzorka" spartana podpalajacego yunka !!
caly czas ida obelgi do nas ze nie umiemy walczyc itd :D ale najwieksza radosc sprawia mi to ze pada nygus a oni mimo ze chca z nami walczyc nie moga sie zemscic :D to lubie w tych sneakach najbardziej :D
jak to powiedziala pewna madra osoba "sneaks wont win war for you , my dear brother"
ale jakby nie bylo sneaki gryza w dupke;p / tak 2-3 sneaki na 1 gracza i odechciewa sie logowac :>
edit. jednakze czekam na morze trupow po ob ;p
Wtedy za czasów Et też sie zajebiście zaczelo dzieki sneakom bo bylo was tylko kilku.Oby tak dalej chłopaki :)Niech wam wlaza na ambicje ile chca ale to wy wygrywacie wojne nie oni ;)
Pozdrawiam
To wszystko dlatego, że Pephy to gej :(
dobrze igorku :*
19:47 Warning! The murder of Ferlig was not justified.
Nedomanus
02-01-2008, 21:18
a tibia.com znowu wariuje...
21:13 You see a dead human(Vol:10). You recognize Zarril. He was killed by Pard Gran.
cam z ferliga
http://rapidshare.de/files/38190070/pephygay.cam.html
meheheh az mi sie zachcialo posta zrobic :D ferlig zgon, keep on rollnik zielak.
a tak apropo : nie ma ze Ferliga ded to nic takiego mimo ze ma niski stosunkowo lvl pokazal nam ze przydaje sie na wojnie, potrafi walczyc i dzieki niemu wyszla akcja na wrls !!!! dlatego jest on traktowany jak ded kazdego z nas !! bo jeden drugiemu rowny !! bynajmniej w naszej gildii Misieq :D nie powiem jak danne ze dedy polakow sie nie licza bo nadaja sie tylko do pozyczania chara :D
kazdy kazdemu rowny , a ferliga ladnie na vent pojechali z tego co slyszalem.
a jak zaplacil to juz jest ciota ? no ale rownosc :p
widzisz Misieq :D dlatego u nas da sie jeszcze to naprawic :D i wynika to z glupoty :D u was z rasizmu :D zakorzenionego gleboko oraz z zazdrosci :D ofc szwedow do polakow :D i dlatego masz kiepskie polozenie :D
oj kiepskiego polozenia to ja nie mam wujaszku :*
Shandowsky
03-01-2008, 04:40
Time will show
Thavenix
03-01-2008, 09:33
Time will tell*
Slayer-Nuddle
03-01-2008, 09:47
Time will tell*
Whatever* ...
Archin spisz czasem?
post i jeog piekna godzinka8o stary Dzisiaj, 04:40
I znowu Yson , kurwa naprawde musisz tego Archina nie lubic.
Po co poprawiasz go? :confused: Wiadomo o co chodzi..
InvisibleWound
03-01-2008, 15:44
Time will tell*
lol?
obydwie formy sa poprawne ale jakbys spytal anglika to by ci napewno powiedzial time will show.
jak nie masz pojecia to siedz cicho bo tylko sie osmieszasz.
@up
ehh jak chcesz sie wymadrzac to sie upewnij czy masz racje , bo jak narazie to Ty zrobiles z siebie idiote , ale jakos nie mam ochoty nikogo jezdzic wiec nie bede pisal wywodow na temat angielskiego
Ferlig jest geniuszem i to co dla nas zrobił jest nieprzecenione.
@Pephy
Nigdy nie sądziałem ze bede musiał z tobą walczyć. W czasie akcji gdy zabiłem Soltriona przypomniał mi sie filmik na którym po tym jak Soltrion, Hedvennka itd. bili Polaków sam mówiłeś do finów "bedzie wojna". Teraz jesteś z nimi w guildii i to mnie boli.
Thavenix
03-01-2008, 16:44
I znowu Yson , kurwa naprawde musisz tego Archina nie lubic.
Po co poprawiasz go? :confused: Wiadomo o co chodzi..
własnie z sympatii do niego go poprawiłem, żeby nie popełnial więcej takiego błędu :)
@InvisibleWound
rotfl@u xd
Omni : moze i Ferlig padl z wlasnej winy !! ale jednak ansz member z gildii !! i nikt nie powinien go wyzywac itd !! a ze nie slucha to jego pieniadze na blessy :P ale szacunek musi byc :P
tak misiek :D Omni ma racje w tym momencie :D no Archinek to honorek ma :D nie ladnie Misieq :D tak mowiles ?? no no no :D
forgivnes is my weakness :)
ale finowie zaplacili i bylo all ok
aha btw
co do honoru , nie bylo by z wami ltk bylbym ja , i przyjmujac ltk do siebie wiedzieliscie co robicie ,
bo wole byc z finami ktorzy bija kogos ale nie robia mi bezposrednio krzywdy niz z hayaletem co pinguje mnie i asmita i innych.
Każdemu się zdarza że głupio padnie ale po co odrazu zaczęli go wyzywać? Zamiast sie logować i biec pomóc to sie darli...
Ja wbiłem odrazu już nie myślałem ze mają trapa czy nie biegłem żeby pomóc.
No ale trudno, to Martina decyzja i ma do niej całkowite prawo. Sam po takim czymś bym sie zastanawiał, ale póki co żyjemy dalej ;)
Skoro zapłacili to teraz chcą sie dobrać do naszych acc balansów i odzyskać to co swoje :evul:
(Moja słabością jest walka z osobami na których miałem nadzieje liczyć.)
Blacov89
03-01-2008, 17:12
Oj moje drogie dzieci nie kłócić sie która forma jest zła a która gorsza, bo obie sa dopuszczalne aczkolwiek w celu wyjaśnienia w/w problemu przytaczam tutaj poniżej słowa kumpla
Użytkownik Josh - Wheres my gorgeous fanny? [I.love.you] mówi:
Hmm
Użytkownik Josh - Wheres my gorgeous fanny? [I.love.you] mówi:
Grammatically they are both ok, but i think the common english phrase is 'time will tell' purely because it has 2 t's in it
Misiek :D a napsiales bodajze ze jesli nie bedzie ltk to bedziesz neutral !! a po drugie nie chciales walczyc z rotanem i hawkami a mimo wszystko walczysz ( w teamie ofc ) :D i gdzie tu logika :D a jak sam wiesz hayalet malo co robi :D wiec wytlumacz sie jesli mozesz :D i masz ochote ofc :)
cam z ferliga
http://rapidshare.de/files/38190070/pephygay.cam.html
Z tym filmem jest cos nie tak nieda go sie otwozyc przez tibi.cam
Ten Film Da sie otworzyć Przez TibiaCam TV.
http://******.tv/download.php
Nie chcesz nie wchodź.
tibiacam zamiast *****
Omni nie wyklocaj sie tak bo Ci obiadu nie dam i bedziesz kurwa na glodnego na snejki biegal Ty rozjebanydupcu <3
Hahahaha <3
Słynny Yhasit aka Matov sie udziela na forum? Cos niebywałego. Zrób chara na Obsidii i ciśniemy B)
Omni ,którym ty jesteś ownerem?
Yaugardo
03-01-2008, 22:05
Omni ,którym ty jesteś ownerem?
2 :) former byl z Chorzowa;P
Yaugardo
03-01-2008, 22:19
Napewno nie jest formerem :P Former byl z chorzowa i sprzedal chara na 80+ ale nie wime komu
KU... Sorki za 2 razy to samo;/
Nudne są te ciągłe kłótnie. Pephy niech sobie walczy z kim, gdzie i przeciwko komu tylko zapragnie. IT'S JUST A GAME!!!!!!!!!!11, że tak przyszpanuje angielskim.
Zluzujcie trochę!
http://pl.youtube.com/watch?v=9YV8Af93fjc
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD! zaloFFauem siem f tym <3333
hugo'odyn
03-01-2008, 22:45
Ale poc o takie glupoty pisac juz widze Pephego w Saint hauhauahuahauhauahau.Skonczcie juz takie pierdy wypisywac bo to jest chore
Yaugardo
03-01-2008, 22:45
BUm parararara hahuahuauhauha leze
Thavenix
03-01-2008, 22:56
Nudne są te ciągłe kłótnie. Pephy niech sobie walczy z kim, gdzie i przeciwko komu tylko zapragnie. IT'S JUST GAME!!!!!!!!!!11, że tak przyszpanuje angielskim.
Zluzujcie trochę!
http://pl.youtube.com/watch?v=9YV8Af93fjc
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD! zaloFFauem siem f tym <3333
It's just a game*
flame on dl;;d;d;d;d
It's just a game*
flame on dl;;d;d;d;d
AJM SORI VERI MUCHA
Jak sobie życzysz:
exori flam
exori flam
exori flam
exori flam
Dedal wygrales z tym tarzanem :D Omnochi ja fordon przylesie :D zapraszam na piwko :D a jak Misieq is my Love :*:*:*
hugo'odyn
04-01-2008, 03:18
Jan 04 2008, 02:10:17 CET Killed at Level 122 by Archin 8o a to peszek
Jan 04 2008, 02:10:17 CET Killed at Level 122 by Archin 8o a to peszek
Bywa Nie...:)
Życie jak to sie mowi...:D
Tak to jest jak sie expi i jest 10 osob na Vent
bo uwazamy sie za Pro Mastachow:baby::baby:
Gz chlopaki byle tak dalej :cup::evul::cup:
milosz15
04-01-2008, 08:57
Kiroy (wuja) muszę z tobą pilnie pomówić , jak możesz zostaw mi na priv twoje gg albo msn
Bywa Nie...:)
Życie jak to sie mowi...:D
Tak to jest jak sie expi i jest 10 osob na Vent
bo uwazamy sie za Pro Mastachow:baby::baby:
Gz chlopaki byle tak dalej :cup::evul::cup:
co ma bycie 10 osob na vent do bycia pro mastahem bo nie rozumiem :o
Slayer-Nuddle
04-01-2008, 17:08
co ma bycie 10 osob na vent do bycia pro mastahem bo nie rozumiem :o
To ze lekcewazycie innych. Po prostu jest was 10 i expicie nie zdajac sobie sprawy z tego ze zaraz moze byc sneak. A moze i zdajecie, ale olewacie to. Przynajmniej tak to wyglada
2617524 milosz 15 moje gg :P
a tak jak mowilem :D ze mialem ochote na szmate na glebie i sie doczekalem :D Viluś ofc :D
poprostu juz wiemy kto byl spy u nas w gildi :p
a tak krzyczeli jakie to ng jest nie uczciwe i szpieguje
poprostu juz wiemy kto byl spy u nas w gildi :p
a tak krzyczeli jakie to ng jest nie uczciwe i szpieguje
Jesli ktos invitjuje kazdego przypadkowego noobka to pozniej wychodzi jak wychodzi..:baby: i wy Pro mastahy z NG tego nie wiedzieliscie...8o8o8o
pzdro
spy byla osoba , w miare zaufana :)
spy byla osoba , w miare zaufana :)
uwazaj bo to naprawde mozna latwo sie pomylic, i z w miare zaufanej osoby mozecie wroga sobie zrobic..
Slayer-Nuddle
04-01-2008, 22:37
@up
Swiete slowa!
Slayer-Nuddle
04-01-2008, 23:03
grozisz mi ?!
Paraliz i lezyszB)
Misieq on ci nie grozi :D rzucil mala aluzje do ciebie ;) np :D
Fozivo8o8o hit the flooooor:baby:
@Kiroy
to byl akurat tekst z filmu Job :p
_/ For better obisidia
23:02 Heldrax [116]: wachaj jaja
23:03 Heldrax [116]: wachasz?
23:04 Heldrax [116]: lubisz je co nie ?
23:04 Heldrax [116]: suk
23:04 Heldrax [116]: suko
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/35810 << Widok Yunichiego i cos smutnego na deser :
22:45 Azared Eagon [180]: yo know thet you cant pay out from war. now. :( if you dont give me the backpack
Mój fast hand roxando:D
hugo'odyn
05-01-2008, 00:11
prosze,prosze kolejny peszek8oJan 04 2008, 22:42:34 CET Killed at Level 95 by Galvaris
and by Yunichi
@Kiroy
to byl akurat tekst z filmu Job :p
_/ For better obisidia
23:02 Heldrax [116]: wachaj jaja
23:03 Heldrax [116]: wachasz?
23:04 Heldrax [116]: lubisz je co nie ?
23:04 Heldrax [116]: suk
23:04 Heldrax [116]: suko
a co maja jego slowa do "better obsidii?! ":o
tacy ludzie maja rzadzic obsidia ?XD
Lepiej jak beda rzadzic ludzi typu alexus tari ktoryna pytanie kumpla "why u atk me" odpowiada "ur polack" ? Nie no wybacz ...
jezeli ktorys serwer z rzedu polaczki nie znaja swojego miejsca w szeregu to cierpi na tym cala masa.
jezeli ktorys serwer z rzedu polaczki nie znaja swojego miejsca w szeregu to cierpi na tym cala masa.
wez wyjdz przemysl co napisales i wroc!!!
twoje posty mnie irytuja! jestes taki tepy czy robisz to specialnie...?!
czyli ty znasz sowje miejsce i lubisz podpozadkowywac sie byle plebsowi ze swe ! jak widac lubisz byc pomiatany i nie mow mi ze nie bedziesz bo zapewne sie to szybciej lub pozniej stanie.. My w przeciwienstwie do Ciebie mamy ambicje i nie damy z siebie robic cieci, przydupasow..
I skoncz sie czepiac byle bzdurnych slow ktore wylapujesz co trocvhe i wklejasz bo zal patrzec wszystkim chcesz udowodnic ze bedziemy zle rzadzic wy juz mieliscie swoja szanse i kazdy widzial i odczul na sobie kaprysy swe...
bede pisal co mi sie zywnie podoba , i laske mi mozesz ewentualnie . popatrz na siebie
jak jakis swe cos napisze to odrazu JAKI TO KURWA RASISTA JAKI ZLY
ale jak pl kogos spierdoli to CO I NA CHUJ SIE CZEPIASZ JAKIS SLOWEK
o prosze kaprysy swe?:D a co bylo na serwerze jak LTK rzadzilo jakis czas , byly tylko posty jak to nie bylo dobrze jak ng tutaj bylo , i powiedz mi kurwa ze okres od kiedy zniknelo Sundby a do pojawienia sie Izo team byl zly to bede mial Cie za skonczonego idiote.
i pisz co chcesz ale zachowujesz sie jak pierdolony polak ktory pod ogniem krytyki nie potrafi sie konstruktywnie obronic odrazu zaczyna bluzgac.
tak nie mam ambicji , tak jestem przydupasem mannowa , tak sprzedalem polske , tak jestem sharerem , tak boje sie dojsc do pl , tak martwie sie o swoja dupe , chcialbys dodac cos jeszcze?
edit. bo chociaz nie mam nic do wiekszosci ludzi w waszej gildi , przez takich ludzi jak ty odechciewa sie tu zagladac
bo prawda jest taka, ze chujowo bedzie, jak z obsidii zrobicie druga furore czy aldore.
bede pisal co mi sie zywnie podoba , i laske mi mozesz ewentualnie . popatrz na siebie
jak jakis swe cos napisze to odrazu JAKI TO KURWA RASISTA JAKI ZLY
ale jak pl kogos spierdoli to CO I NA CHUJ SIE CZEPIASZ JAKIS SLOWEK
o prosze kaprysy swe?:D a co bylo na serwerze jak LTK rzadzilo jakis czas , byly tylko posty jak to nie bylo dobrze jak ng tutaj bylo , i powiedz mi kurwa ze okres od kiedy zniknelo Sundby a do pojawienia sie Izo team byl zly to bede mial Cie za skonczonego idiote.
i pisz co chcesz ale zachowujesz sie jak pierdolony polak ktory pod ogniem krytyki nie potrafi sie konstruktywnie obronic odrazu zaczyna bluzgac.
tak nie mam ambicji , tak jestem przydupasem mannowa , tak sprzedalem polske , tak jestem sharerem , tak boje sie dojsc do pl , tak martwie sie o swoja dupe , chcialbys dodac cos jeszcze?
Bylo dobrze ale zie zmylo proste! pamietamy rowniez czasy CG ktore robilo to samo co LTK ! i zawsze bedzie lepiej lub gorzej bo to nie jest jebane noobpvp!wlasnie to ty sie czepiasz jak jakis pl cos napisze.. nikogo nie widac z takimi tekstami tylko Ciebie! i nie ublizylem Ci jeszcze nie mam takiego zwyczaju pajacyku...
a ty zachowujesz sie jak pierdolony imbecyl i to w twojej wypowiedzi brak konstrukcji opierasz sie jedynie na bluzgach... a jesli nie wierzysz to przeczytaj swoja wypowiedz jeszcze raz.. i zadna krytyka na mnei nie spadla skad ty to wogle wziales czy poprostu pasowalo Ci by stworzyc swa wypowiedz jeszcze glupsza od poprzedniej! i skoncz pierdolic...jebana cioto! juz dawno skonczyli sie Ciebie pytac albo przekonywac bys przystal do "pl" wiec ten rozdzial tez juz zamknij bo co chwile powtarzasz...!!!
ps.kurwa no i znizel sie do twojego poziomu wypowiedzi jebany prrowokatorr;/
jedyne co moglo Cie obrazic w moim poscie to nazwanie polakiem , nic wiecej tam nie znalazlem , moze mnie oswiecisz .
bo prawda jest taka, ze chujowo bedzie, jak z obsidii zrobicie druga furore czy aldore.
Mi tam na furorze nie bylo i nie jest zle..B)
Ps. Pozdrowki dla ekipkyyy8o
jedyne co moglo Cie obrazic w moim poscie to nazwanie polakiem , nic wiecej tam nie znalazlem , moze mnie oswiecisz .
Jednak jestes tepy nie udajesz...;(
szkoda klawiatury na Ciebie...
Jeśli można tu wtrącić swoje własne 3 grosze...
Wydaje mi się, że co poniektórym zaciera się w psychice wyraźna dla innych granica "realu" i "świata Tibijskiego". To tylko gra, a Wam się tutaj zaczyna pojawiać patriotyzm, sprawa wręcz honorowa : " jak ktoś kto mieszka 3000 km ode mnie, nie zna mnie, kogo nigdy w życiu nie zobacze, jak ktoś taki może mi powiedzieć : Leave Polack. Nie no muszę się mu postawić i pokazać kto tu jest ważniejszy", czy to nie jest ludzie chore ?
Zresztą każdy tu się rzuca jak goły Leon w pokrzywy z hasłem na ustach : "swe to rasista", ciekawe jak wy reagujecie na widok czarnoskórego w polskim mieście?
Albo Masslogi w nocy, nie mówiąc już o tych w sylwestra czy święta. A może, przestańcie chodzić do pracy czy szkoły bo a nuż się zdarzy że Mannow się zaloguje i pójdzie poexpić i będzie go można zabić ?
Bez wątpienia gry tego typu to wspaniała zabawa i możliwość odbicia się od codziennej rutyny. Pozwalają puścić wodze wyobraźni i świetnie spędzać czas. Zaletą jest także możliwość zawiązania nowych znajomości i tworzenie swoistych społeczności. Jednak MMORPG powodują dosyć często uzależnienia. Powodują agresję u nałogowców, zaniedbywanie obowiązków, pogorszenie warunków życia. Moim zdaniem do tych gier powinno się podchodzić z dystansem i traktować to jako zabawę, a nie jako rywalizację „na śmierć i życie”.
Wyprzedzając wyłaniającą się myśl w Waszych główkach mówie : Pephy mnie nie proci, nie jestem przydupasem NG, ani Pephego. Mówię to całkowicie neutralnie.
Co do Pephego, pozwólcie mu grać tak jak on chce, ten 173 ms, zrobiony własnoręcznie czy wybootowany jest przecież jego własnością. Gra tak jak lubi, w taki sposób który sprawia mu największą przyjemność.
Jeśli macie wygrać, to wygracie, i to nie tylko dlatego że jeden hlvl mag przeszedł na Waszą stronę. Chłopaki więcej wiary w siebie. Nie liczy się lvl , ale zgranie... Co Wam da Pephy ? No odpowiedzcie sobie na pytanie czy gdybyście widzieli go w szeregach Saint czy komuś by się zrobiło lepiej ? Nie sądzę.
Oczywiście po stronie NG jest przewaga liczebna i materialna, ale to nie znaczy, że nie możecie ich pokonać :)
Dobranoc Forumowicze :)
@omagad
ale to Ty nie umiesz odopowiedziec na proste pytanie , pokaz mi gdzie zaczalem Cie tam wyzywac bo mnie to ciekawi nawet jak jestem tepy
@omagad
ale to Ty nie umiesz odopowiedziec na proste pytanie , pokaz mi gdzie zaczalem Cie tam wyzywac bo mnie to ciekawi nawet jak jestem tepy
po co mam ci kopiowac znowu twoje wywody looknij up!
@Fin'er
- nikt tu sie nie kluci o pepsjego..:)
- a z ta przewaaga to tez to wiem ale dziekujemy za pomoc..:)
a jesli chodzi o te materialna to nie zapominaj ze mamy w szeregach Archina8o
znowu nie odpowiadasz na pytanie. no cóż
znowu nie odpowiadasz na pytanie. no cóż
juz dawno uzyskales odpowiedz...
ps. Koniec karmienia Trolllla
, i powiedz mi kurwa ze okres od kiedy zniknelo Sundby a do pojawienia sie Izo team byl zly to bede mial Cie za skonczonego idiote.
I to wlasnie NG poparlo tych zlych izo family gdy kilku sprawiedliwych zamierzalo ich skarcic :baby:
ng i ty wybraliscie tych zlych tylko dlatego ze ci zly byli szwedami.
teraz ng dostaje baty, lepiej zacznij sie podlizywac archinowi zeby na czas zmienic strone, przeciez juz nie raz tak robiles wiec co za roznica czy tym razem tez zmienisz strone na ta wlasciwa :evul: ta ktora wygra.
lepiej niech xuso rzadzi niz rasisci ktorzy zabijaja za bycie polakiem madawerkus czy kilku jego kolegow ktorzy jawnie nienawidza polakow, juz chyba szwedzi sa lepsi pod tym wzgledem od finow.
Czy w ng ktos jeszcze panuje nad wojna, czy ktos nimi komenderuje ? bo sprawiaja wrazenie stada baranow ktorzy tylko dedaja :) ciekawe czy manow nie kleczy przed dorpaza i azareda domkiem i nie skomle o dowodzenie w walce
Thavenix
05-01-2008, 05:25
@up
Fini nienawidza polakow?
zawsze z finami zylem dobrze, nigdy nie okazali mi jakiejkolwiek wrogosci z powodu mojej narodowosci, ani nie slyszalem by zabili kogos za to ze jest "pl" lol. ( ta, lize im dupe )
ehhh czas isc spac ;D
co to byla za noc ;d
kocham polathanema i jego guildie ktora nie potrafi zabic 109 knighta na faccu z 15 mins pz lockiem lol xD
up
a kim ty jestes u finow w gildi ?
przydupasem i nikim wiecej, jestes na samym dnie drabiny spolecznej i nigdy nie awansiuesz ;(;(;( nigdy ci w niczym nie pomoga bo jestes zerem, przejzyj na oczy, jestes tym kim byl darota w ng :cup::cup: moze myslisz ze cie dobrze traktuja bo nic nie rozumiesz po finsku, szwedzku ani angielsku, gdy sie z ciebie na*******aja to myslisz ze sie smieja do ciebie matolku :cup::cup::cup: jakis nikomu nie znany Liquid Haze o 58 lev jest vickiem a ty jestes na samym dole, zobcz jak niewierzysz :D
a co do madewerkusa to mialem z nim niemila rozmowe z ktorej wynikalo ze jestem glupi bo jestem polakiem i ze wszyscy polacy sa glupi wiec ty ysonie tez. niechcial bym byc w gildi z ludzmi ktorzy uwazaja mnie za glupka, zal mi ciebie ysonie ze musisz tak cierpiec w total control
po co mam ci kopiowac znowu twoje wywody looknij up!
@Fin'er
- nikt tu sie nie kluci o pepsjego..:)
- a z ta przewaaga to tez to wiem ale dziekujemy za pomoc..:)
a jesli chodzi o te materialna to nie zapominaj ze mamy w szeregach Archina8o
Powinieneś skonczyć z gra bo zbyt agresywnie reagujesz.
Majkel poprosił Cie o przytoczenie jego własnych słow, w których cie obraża badz poniża. A ty nadal swoje, nie jestes w stanie wskazac takich słow, ponieważ nie użył żadnych.
Pozatym:
Jesli u Ciebie w gimnazjum, Pani od polskiego powiedzmy, poprosi Cię abys przeczytał cytat z ksiązki to jej odpowiesz "ty ku.rwa pierd dolona trollko kur.wa sama przed chwila czytalas kur wa to po chu.j ci trollu mam czytac, nie bede cie karmić joł", za przeproszeniem?
Slayer-Nuddle
05-01-2008, 11:06
Finerku
Co do patriotyzmu to niestety musze sie z toba nie zgodzic. Widzisz, w realnym, polskim swiecie patriotyzm praktycznie zanikl. Za granicami naszego pieknego kraju mowia o nas sam wiesz jak. Debile, zlodzieje, i tak dalej i tak dalej. A my jakims dziwnym trafem nic sobie z tego nie robimy. I wedlug mnie to dobrze, ze patriotyzm wystepuje chociazby w Tibii, gdzie ludzie przestali stanowic juz jedna spolecznosc lecz stanowia teraz osobne narody. A jak to miedzy narodami - musza wystepowac konflikty. Kazdy narod walczy o to co sie mu sie nalezy i nie daje sobie pluc w twarz. Bycmoze mysle tak tylko dlatego ze kiedys jeden serb powiedzial mi : "Niemcy jebali Wasze matki", ale uswiadomil mi on pare rzeczy.
Slaya
patriotyzm w tibii - jedno wielkie pierdolenie.
furora - pl serv, 150 ek podchodzi do ciebie, bije cie i wrzuca ci na rodzine, pruje sie, a jak nie umie cie zabic, to spamuje wszystkie mozliwe klawisze i pewnie roz*******a klawiature w rl.
lepszy xuso niz ng ? watpie. xuso to typowy polak, ktory wrzuca ci na rodzine/stoi pod depo i gada o mokrych cipkach i takich tam sprawach. a jak juz mowi cos troche bardziej konstruktywnego i zrobi sie z niego idiote noobcharem na oczach kumpla, do ktorego to mowil, oraz noobkow w depo, zaczyna cie tluc B)
Nie mylic patriotyzmu z nacjonalizmem :) 99% Polaczkow grajacych w Tibie nie wie co to patriotyzm.
(Nie mowie ze ja jestem, nie znosze Polski i polskiej mentalnosci)
Ale sie zaczęło flamowanie. :o
A może Omagad nie zaczął jeszcze edukacji w gimnazjum i nie jego wina że nie umie odpowiedzieć na pytanie..:baby: Takim jak on trzeba wybaczyć.
A co do PL serva jednak pozostaje nam nadzieja ze osoby takie jak Kiroy, Archin itd. po ewentualnie wygranej wojnie nie pozwolą zrobić tu drugiej furory :)
Misieq : sorry ale to co napsiales o polaczkach obrazilo tez mnie .... dlaczego ?? to ja ci powiem ?? gdzie ty kurwa polaczku sie pchasz i wybijasz sie z lvlem ?? w depo szorowac podloge albo do venore na zmywak !! masz sie dawac zabijac swe i w dupe im wlazic !! a nie godnie grac !! w USa polak zabil polaka i co ?? chcesz aby w polsce tez tak bylo ?? wybic polowe polski to bedzie !! widzisz to taka wlasniwe twoja gra slow !! i nie mow ze bylo lepiej bo bylo tobie !! lepiej poniewaz cie nie ruszali bo przyl;izales im misieq tylek ze walka w ltk to byl blad itd i ze znowu kochasz Ng !! i masz racje w twoim wypadku nie bylo innego wyjscia !! nie miales widac tyle ambicji misieq co my aby walczyc z podniesiona glowa i bic lvle po nocach !! a ty naspokoju bede obiecywal oddanie krolowi mannowowi to mnie pusci !! maniek przestal garc to znalazl sie inny szwedzki krol !! tak czy owak Misieq z calym szacunkiem !! w twojej sytuacji zawsze bedziesz na Obsidijskim" zmywaku u swe ... zcasami cie wpsuzcza do przedpokoju !! bo jestes tylko polaczkiem i swoje miejsce powienienes znac !! albo cie sie kuwra wydaje ze ty czarny jestes :D no chyba ze robisz se juz makijaz jak mali szwedzi :D moze ty gejsza chceszzostac :D sorry Misieq troche ironizuje ale twoj post mnie rozjebal na czesci pierwsze jakbym z jakims cyganem caly czas rozmawial !!!!!
Misieq i btw jak ty mozesz uwazasz ze poalcy sa gorsi od swe ?? to twoi koledzy z podwroka sa gorsi ?? albo suxa jak byl z otba w ng byl gorszy od swe i nie powinien sie pchac udzielac o wlasne prawa ?? zrobil blad ze nie pozwolil rl kumpli z asmitem se lac ?? bylo lepiej ?? kurwa odszukam ci ostania jakas moze organizacje Hi....tl...erJUUUUge.....nd !! tam tez maja takie ku...rwa poglady !!! i tmowie ja 22 letnia osoba po studiach i z troche uksztaltowanym charakterem :P i troche w zyciu przezylem ....
i btw jesli jeszcze ktos uwaza ze w tibii nie powinny obowiazywac zasady z rla to dla mnie ... jest zerem !! nie mozna sie okradac wedlug mnie oklamywac , oszukiwac , wydawac nieprzyjaciolom za czapke sliwek ( pephy ) i graja tam normalni ludzie i normalnie powinno sie z nimi postepowac !! i szanowac !!
Pawlos II
05-01-2008, 12:10
Szczera prawda zgadzam sie z kazdym slowem mojego miska Michałka :*
Yaugardo
05-01-2008, 12:16
No pojebalo sie juz w glowach
11:19 Xodavi [64]: ide sobie na necro
11:19 Xodavi [64]: nie ma lisciku
11:19 Xodavi [64]: ucieszony jestem
11:19 Xodavi [64]: a tu ethinos
11:19 Xodavi [64]: pytam czy tu expi
11:19 Xodavi [64]: a on zaczyna lac i mowi ze mam bohy placic
11:19 Yaugardo [110]: to fajnie ma w domu
Fajnie fajnie
HAIL WIADRO czy jak mu tam bylo łopata
http://img523.imageshack.us/my.php?image=uo0159gn8.jpg
http://img412.imageshack.us/my.php?image=uo0166zb3.jpg
To macie proof zeby nie bylo ze rzucam slowa na wiatr
Nie mylic patriotyzmu z nacjonalizmem :) 99% Polaczkow grajacych w Tibie nie wie co to patriotyzm.
(Nie mowie ze ja jestem, nie znosze Polski i polskiej mentalnosci)
Jak mnie wqrwia jak "polacy" traktuja tak swoj kraj i jak szanuja siebie dla mnie jestes pierdolonym zerem czowieku nie masz szacunku do niczego!!! Nastepny ktory nie zdaje sobie sprawy ile zadziecz temu krajowi i ludziom ktozy umozliwili mu egzystencje bo moze wlasnie teraz za*******abys w obozie pracy pierdolony egoisto!!normlanie rece opadaja przy takich postach...
co tu jeszcze robisz i na huj piszesz po Polsku?!
W Y P I E R D A L A J ! ! !
@allira~
jak ja bylem w gimnazjum to ty na chleb mowiles "bleb"
nie odpowiedzialem bo nie mialem ochoty na dalsza konwersacje z tym panem goraca 17nastko!!
Jak mnie wqrwia jak "polacy" traktuja tak swoj kraj i jak szanuja siebie dla mnie jestes pierdolonym zerem czowieku nie masz szacunku do niczego!!! Nastepny ktory nie zdaje sobie sprawy ile zadziecz temu krajowi i ludziom ktozy umozliwili mu egzystencje bo moze wlasnie teraz za*******abys w obozie pracy pierdolony egoisto!!normlanie rece opadaja przy takich postach...
co tu jeszcze robisz i na huj piszesz po Polsku?!
W Y P I E R D A L A J ! ! !
@allira~
jak ja bylem w gimnazjum to ty na chleb mowiles "bleb"
nie odpowiedzialem bo nie mialem ochoty na dalsza konwersacje z tym panem goraca 17nastko!!
O stary, wysoki poziom masz jak na "ponad gimnazjaliste" : D
Bylo co było, nie obchodzi mnie przeszlosc Polski, zabory, wojny. Ludzie gineli bo gineli, masowe mordy, wywózki, łapanki, ghetta, dyskriminacja rasowa. Nie moje czasy, malo mnie to obchodzi. Moze i dzięki nim jestem teraz na świecie w polsce (a może byłbym w Luksemburgu haha) ale zupelnie mam to w tyle. Zyje gdzie zyje, nie zyje przeszloscia. Kurwa, mam myslec jak ty? Jak byłbym brazolem to swoje zycie mam zawdzieczac Kolumbowi i kolonistom z hiszpani ?: D
SKOŃCZ i wyjdz stad. Twoj brak argumentow na koncu ogranicza sie do słow "WY PIER DALAJ STAD KUR WA!!!!!!!!!!!!! trollu": D
ps. Pisze po polsku, aby taki gowniarz jak ty mogł zrozumiec chociaz słowo ale jak zdazylem zauwazyc gowno rozumiesz:D
ps2. Cos na górze wspominalem o "polskiej mentalnosci", o to wlasnie mi chodzi :)
ps3. Nie lubie czesci polakow, ktorzy zachowuja sie jak ty, jezyka polskiego, polskich piosenek i kurwa polskiego rzadu. Jedyne co lubie to polska kuchnia, nie ma to jak schabowy, sałatka i bigos :D
omagad, pierdolony idioto, co ma pierdolona gra i pierdolona wojna w tej wlasnie grze do wolnosci, o ktora kiedys kurwa walczyli polacy. zapisz sie kurwa na terapie, bo takiego kretynizmu na forum nie zniose. kafior ma kurwa racje, bo jak rzucasz haslami 'mamy w zyciu jeden cel, jebac szweda bo to ****' albo 'kotku to pedal co polske sprzedal', to ja pierdole taki narod. kiedy wreszcie zrozumiesz, zreszta nie tylko ty, ze w tej grze narodowosc nie ma znaczenia, a przynajmniej nie powinna. powiem ci jak bylo na poczatku na xerenie, poznalem na rooku z 10 polakow, rozmawialismy miedzy soba po angielsku, bo jak jakis polaczek zobaczyl, ze my tez pl, to od razu 'ej dajcie mi expowac nie dacie polakowi ziomowi nie dacie rodakowi ????!!!!'. powiem jeszcze raz, taki narod to ja pierdole. a ludzi takich jak ryba, pika, zielak, piotrek(dodi) czy przemek(booka) szanuje tak samo, jak mannowa, azareda, acr chemicsa czy starego archina, bo na szacunek trzeba sobie zasluzyc, ale nie zasluzysz sobie na niego tym, ze jestes polakiem.
edit:
@up
a wg mnie dobrze jest pamietac o przeszlosci naszego kraju i jakos tam czesc tym ludziom oddawac, ale to jest kurwa gra.
@suv
pare lat temu czyscilem groby powstancow wielkopolskich, pamietam o tych ludziach ale bez przesady.
omagad, pierdolony idioto, co ma pierdolona gra i pierdolona wojna w tej wlasnie grze do wolnosci, o ktora kiedys kurwa walczyli polacy. zapisz sie kurwa na terapie, bo takiego kretynizmu na forum nie zniose. kafior ma kurwa racje, bo jak rzucasz haslami 'mamy w zyciu jeden cel, jebac szweda bo to ****' albo 'kotku to pedal co polske sprzedal', to ja pierdole taki narod. kiedy wreszcie zrozumiesz, zreszta nie tylko ty, ze w tej grze narodowosc nie ma znaczenia, a przynajmniej nie powinna. powiem ci jak bylo na poczatku na xerenie, poznalem na rooku z 10 polakow, rozmawialismy miedzy soba po angielsku, bo jak jakis polaczek zobaczyl, ze my tez pl, to od razu 'ej dajcie mi expowac nie dacie polakowi ziomowi nie dacie rodakowi ????!!!!'. powiem jeszcze raz, taki narod to ja pierdole. a ludzi takich jak ryba, pika, zielak, piotrek(dodi) czy przemek(booka) szanuje tak samo, jak mannowa, azareda, acr chemicsa czy starego archina, bo na szacunek trzeba sobie zasluzyc, ale nie zasluzysz sobie na niego tym, ze jestes polakiem.
edit:
@up
a wg mnie dobrze jest pamietac o przeszlosci naszego kraju i jakos tam czesc tym ludziom oddawac, ale to jest kurwa gra.
nie wypowiadalem sie o grze tylko o rozumowaniu tego bezmyslenego pacana co ma wszystko i wszystkich w dupie..! i pokaz mi jedna moja wypowiedz gdzie zucilem haslem "pierdolic szweda bo to szwed" albo "ze pephy pedal polske sprzedal"
up up up
i ta wypowiedzia nam pokazales kim jestes...a raczej ze jestes niczym.
Bo jezeli ty takie rzeczy masz w dupie to szczeze ci wspolczuje..
ten, jak zes go nazwal, bezmyslny pacan, rozumuje jak najbardziej poprawnie, bo nie kieruje sie w nawiazywaniu znajomosci narodowoscia, a osobowoscia innych ludzi, a to wciaz jest tylko gra, i nie mozna tutaj mowic o czyms takim jak patriotyzm, bo nie rozumiem, jak grajac w gry tego typu, mozna czuc sie polakiem. jestes graczem, jak kazdy inny, i chuj kogo obchodzi, czy jestes z polski czy z kazachstanu.
@ twoj podpis
wlasnie, mozesz walczyc i umrzec za przyjaciol. nie bedziesz walczyl i umieral za ludzi ktorych nie znasz badz nie lubisz tylko dlatego, ze sa polakami. mam racje?
Zal.pl hahahahahaha napinacze jebani spotkajcie sie w rlu i sobie pogadajcie to jest temat dotyczacy spraw Obsidii a nie czy ktos kocha Polske czy ktos sra na nia
Suv Aihalas : OMg chodizlo stwierdzenie .... ze polacy wreszcie powinni sie nauczyc gdzie ich miejsce !! ansze miejsce jkest takie sam jak szwedow i tylko o to stwierdzenie sie rozchodzi !! ale to nie jest problem Suv z nami ze my nie szanujemy szwedow bo napsiales jakbys sie z choinki urwal !! problem w tym ze oni nie szanuja rowno nas !! i zaprzecz temu !! i mowa tu o ng i rest !! bo ja nie mowie ze don zasa byl niewpozradku bo joppe to super facet :) ale tak samo jak u nas tak samo i u swe sa rasisci i za to nas nie lubia itd ! i temu zaprzecz ?? i jak widzisz to dwa lata polacy maja przejebane na obsidii a nie swe !!
no ofense Kothek ale o to chodzilo ...
Omagad nie tylko ja stwierdziłem ze jesteś kretynem :) i masz brak argumentów ;) Może i mam to jebane 17 lat ( za pare dni 18) ale nie wypisuje takich idiotyzmów na forum. Wez sobie stary przemyśl bo nie tylko rok urodzenia ukazuje czy jesteś dojrzały ale to co masz w głowie.
Suv ma 15 lat i pisze madrzej od Ciebie :)
Pozdrawiam
ten, jak zes go nazwal, bezmyslny pacan, rozumuje jak najbardziej poprawnie, bo nie kieruje sie w nawiazywaniu znajomosci narodowoscia, a osobowoscia innych ludzi, a to wciaz jest tylko gra, i nie mozna tutaj mowic o czyms takim jak patriotyzm, bo nie rozumiem, jak grajac w gry tego typu, mozna czuc sie polakiem. jestes graczem, jak kazdy inny, i chuj kogo obchodzi, czy jestes z polski czy z kazachstanu.
@ twoj podpis
wlasnie, mozesz walczyc i umrzec za przyjaciol. nie bedziesz walczyl i umieral za ludzi ktorych nie znasz badz nie lubisz tylko dlatego, ze sa polakami. mam racje?
No tak zebys wiedzial nie chodzilo mi o to ze ktos jest zly bo jest innej narodowosci i nigdy tak nie napisalem jednak trzeba miec szacunek do samego siebie i do wlasnego kraju...przynajmniej moim zdaniem. Bo skoro gosc mowi ze ma to w dupie to tak jakby mial w dupie swoich pradziadkow a moze i nawet dziadkow...i tak w kolejnosci...i ta moja wypowiedz nie miala nic wspolnego z Tibia..
Omagad nie tylko ja stwierdziłem ze jesteś kretynem :) i masz brak argumentów ;) Może i mam to jebane 17 lat ( za pare dni 18) ale nie wypisuje takich idiotyzmów na forum. Wez sobie stary przemyśl bo nie tylko rok urodzenia ukazuje czy jesteś dojrzały ale to co masz w głowie.
Suv ma 15 lat i pisze madrzej od Ciebie :)
Pozdrawiam
Jednak chyba masz i zamalo albo jak pwoiedziales nie jestes zbyt dojrzaly skoro ich nie widzisz..
Suv poki co lduzi co nienawidizl aka rotan hawki itd i odszedl od nas ... teraz z nimi walczy !! i nie mogl byc z nami jak oni byli ale w ng jzu wsyztsko ok !! i OMG chodzilo ze napsial Misieq aka pephy ze miejsce polakow jest tam dgzie jest i tego " powinnismy" sie wreszcie nauczyc !! o to sie rozchodzi !! a OMg nie mowi ze nie mamy lubic bosniakow bo sa bosniakami !! tylko u nas kazdy bosniak ma takei ssame prawo jak kazdy inny polak :) i wybacz my szwedow nie pekujemy bo sa szwedami !! czy nadal nasza Mlodziez z LPR nie widzi roznicy ??
Up
To omg mógł tak ładnie wyklarować jak Ty.
Jeżeli i taka jest jego opinia to sie z wami zgadzam.
PS: ale gorąco sie zrobiło na tym forum
Pozdro
Niedojrzały Adaś
@omagad
Chcesz jogurt?:D
~~~~
I tu jest problem, w innych MMORPG nie ma takiego zjawiska jakie wystepuje w tibii, moze dlatego ze w tibie graja 12 latki, które spamuja trade "JEBAC SWEEEE":D
Kiroy, pephy: a gdzie wg. was jest miejsce polaka?
Kurwa, ta dyskusja jest bezsensowna
kochajacy taer:)
@omagad
Chcesz jogurt?:D
~~~~
I tu jest problem, w innych MMORPG nie ma takiego zjawiska jakie wystepuje w tibii, moze dlatego ze w tibie graja 12 latki, które spamuja trade "JEBAC SWEEEE":D
Kiroy, pephy: a gdzie wg. was jest miejsce polaka?
Kurwa, ta dyskusja jest bezsensowna
kochajacy taer:)
Poprosze... Truskawkowy!
Przeczytaj post Pepiego z wczoraj to zobaczysz gdzie powinno byc miejsce polaka
@ kiroy
ja moge Ci powiedziec szczerze, ze ja swego czasu bralem na cel polakow, ale nie dlatego, ze byli polakami, poprostu zachowywali sie jak ostatnie buraki.
i taka jest prawda, ze miejsce przecietnego polaka jest w szeregu. bo nie kazdy polak jest madry, no niestety. ty, ryba czy pika badz zielak - jak najbardziej ok. xuso, master thor, rey'albey - do szeregu. i szczerze watpie, zeby zielak mial cos zlego na mysli. poprostu przecietny polski gracz to taki dzieciuch, ktory mowi o tym jaki jest zajebisty, ćpa z ziomalami z bloku, nie umie polskiego, a co dopiero angielskiego, zachowuje sie jak ostatni burak i wrzuca ci na rodzine, a dla takich miejsca nie ma nawet w szeregu.
@ omagad
widzisz, tyle ze tutaj ogromna wiekszosc tego, co czytamy, odnosi sie do tibii, bo jest to notabene forum.tibia.pl ;) rozumiem, ze odczuwasz silna potrzebe mowienia o przeszlosci polski i o patriotyzmie, ale skupmy sie moze na sprawach, ktore powinny na tym forum byc poruszane - tibia, sytuacja na obsidii, ktore nie maja praktycznie nic wspolnego z patriotyzmem.
lepszy xuso niz ng ? watpie. xuso to typowy polak, ktory wrzuca ci na rodzine/stoi pod depo i gada o mokrych cipkach i takich tam sprawach. a jak juz mowi cos troche bardziej konstruktywnego i zrobi sie z niego idiote noobcharem na oczach kumpla, do ktorego to mowil, oraz noobkow w depo, zaczyna cie tluc B)
widzialem na wlasne oczy tego xusodove kiedys w Ab i musze powiedziec ze sie rozczarowalem, bo zwasze myslalem ze jak koles ma duzy level to ma cos w glowie, a typ zachowuje sie jak idiota i szpanuje przed 12 levelami jakie ma outfity i jak glupio gada.
Masz Suv tu racje. Kazdy nob w dp to Ci powie.
@Ptak
mam nadzieje ze chociaz ich znasz skoro wypowiadasz sie na ich temat...i dlaczego akurat uwazasz ze oni powinni byc w szeregu?!
Bo niby tacy zli ale jak jednemu dzieje sie z nich krzywda to tak jakby dziala sie im wszystkim hahah prawie jak "jeden za wszystkich wszyscy...."
a to akurat uwazam za pozytyw..
to pewnie taka sama dobra znajomosc jak tych poznanych przez Ciebie 10 palakow...
maja swoj swiat chlopaki..:D
Obejrzyjcie sobie ten o to filmik :
http://www.youtube.com/watch?v=DccDDcQ9pEg
I zastanowcie sie co wy wypisujecie >.<
Thavenix
05-01-2008, 13:59
up
a kim ty jestes u finow w gildi ?
przydupasem i nikim wiecej, jestes na samym dnie drabiny spolecznej i nigdy nie awansiuesz ;(;(;( nigdy ci w niczym nie pomoga bo jestes zerem, przejzyj na oczy, jestes tym kim byl darota w ng :cup::cup: moze myslisz ze cie dobrze traktuja bo nic nie rozumiesz po finsku, szwedzku ani angielsku, gdy sie z ciebie na*******aja to myslisz ze sie smieja do ciebie matolku :cup::cup::cup: jakis nikomu nie znany Liquid Haze o 58 lev jest vickiem a ty jestes na samym dole, zobcz jak niewierzysz :D
a co do madewerkusa to mialem z nim niemila rozmowe z ktorej wynikalo ze jestem glupi bo jestem polakiem i ze wszyscy polacy sa glupi wiec ty ysonie tez. niechcial bym byc w gildi z ludzmi ktorzy uwazaja mnie za glupka, zal mi ciebie ysonie ze musisz tak cierpiec w total control
akurat po szwedzku gadam lepiej niz Ty po ang ;D
poza tym nie bede Ci tlumaczyl nic, bo nie mam zamiaru Ci udowadniac ze finowie mnie szanują, moze rzeczywiscie tak nie jest, ale.. widzac takie posty kocham ich bardziej niz polakow ;d
Obejrzyjcie sobie ten o to filmik :
http://www.youtube.com/watch?v=DccDDcQ9pEg
I zastanowcie sie co wy wypisujecie >.<
Ze typ jest dumny z polski?:D bedzie pelnoletni zrozumie :D
Blacov89
05-01-2008, 14:28
Widze, ze problem narodowosciowy wciaz jest zywy na tym forum. Wiec postanowilem wtracic swoje zdanie rowniez. Otoz skoro wielu z was ocenia szwedow czy finow na podstawie swojego doswiadczenia, bedac ciagle w polskiej gildii i modlac sie o to zeby nie pasc od nich i spamujac ciagle "pl?" pomimo uprzedniego zaprzeczenia ze osoba z ktora rozmawiacie nie jest pl. Wobec powyzszego moge smialo stwierdzic, ze poprostu nie znacie ich.
Pomimo ze nigdy nie bylem w 'legendarnym ng' moge powiedziec smialo, ze szwedzi czy finowie wcale nie sa rasistami.
Jednak musze stwierdzic, ze juz pare razy pytajac sie ich dlaczego tak wielu skandynawow jest negatywnie nastawionych do nas Polakow, uzyskalem odpowiedziec, ze poprostu nie moga sie dogadac z wiekszoscia polakow, oraz czesto wlasnie maja do czynienia z osobami ktore nie maja nic do powiedzenia oprocz "pl?pl?". Wlasnie taka postawa polakow doprawdza do tego, ze tak rzadko polak przyjazni sie ze szwedem czy finem.
Ostatnia sprawa jaka chcialem poruszyc to jest sprawa, tych wszystkich trollow axio i omg. Dajcie sobie, na wstrzymanie, skoro nic tak naprawde nei wiecie o innych, mam na mysli Axio o Ysonie i Omg o Zielaq. Pephy moze nie zachowal sie dokonca fair wobec starego ltk, a tak naprawde niechce o tym duzo mowic bo poprostu za duzo mi na ten temat nie wiadomo. A ty Axio, skoro nie znasz Ysona, i pewnie nigdy nie gadales z nim w tibia, oraz jak mozna wywnioskowac po twoich wypowiedziach, angielskiego rowniez nie znasz skoro z trudem radzisz sobie z polskim, wiec nie badz zdzwiony jak znowu zostaniesz potraktowany jak smiec przez szweda czy fina.
Naprawde zal mi was wszystkich jezeli myslicie ze szwed kumpluje sie z polakiem na zasadzie ze polak lize dupe..
Dziekuje za uwage.
Thavenix
05-01-2008, 15:00
@Lukasz
moj najkochanszy Ty <3
@ omagad
tak, xuso znam, master thora srednio, ale widzialem i slyszalem co robil. rey'albey to juz w ogole rzeźnik. stoi kiedys w depo, mowi ze idzie spac bo staminy nie ma. napisalem, ze tak to jest jak sie gra w dziesieciu. dostalem odpowiedz "twoja stara" i gosciu dal loga. z xusa wielokrotnie robilem idiote i naprawde lubie to robic :)
@ omagad
tak, xuso znam, master thora srednio, ale widzialem i slyszalem co robil. rey'albey to juz w ogole rzeźnik. stoi kiedys w depo, mowi ze idzie spac bo staminy nie ma. napisalem, ze tak to jest jak sie gra w dziesieciu. dostalem odpowiedz "twoja stara" i gosciu dal loga. z xusa wielokrotnie robilem idiote i naprawde lubie to robic :)
Poprostu odpowiedzial Ci tak samo glupio jak ty do niego powiedziales...<choc moze przesadzil z ta stara>
moze mial chlopak duzo wolnego czasu i zdazylo sie tak iz staminy braklo..a wy jak zawsze sharing osadzacie chyba po sobie bo skad te pochopne wnioski?!
A co do Xusa to moze nie poznales go od innej strony albo wasze stosunki od zawsze byly zle i dlatego tak miedzy wami jest?! to chyba tez moze miec wplyw na wasza "znajomosc"
a co do Mastera to chopak jest wpozadku i mysle ze nikomu nic nie zrobil..a to jak sie odzywa to moze jego styl bycia.
up
a o ktorego ownera xuso chodzi bo ja wiem o 3 :cup::cup:
Każdy w tej kłótni wymienił 10000000 wad polaków. A nie pomyśleliście, że najgorsze u polaka jest brak zrozumienia dla innych oraz niemożność dojścia do kompromisu? Ktoś nie lubi polski, polaków - USZANUJ TO! Ktoś jest dumny z polski, ceni polaków - USZANUJ TO! Fakt, że ktoś ma poglądy o 180° odmienne od twoich, nie oznacza, że jest idiota, kretynem, pojebem. Jak widzę, że ktoś krzyczy "JEBAĆ SWE BO SA RASISTAMI" to mi się śmiać chcę, bo jak to inaczej nazwać, niż uznawanie się za lepszych od szwedów, bazując na stereotypach, czyli rasizm? Jeżeli traktujecie tą wojnę jako polsko-szwedzką, to sobie od razu odpuśćcie, bo to do niczego nie prowadzi.
Kochany Olku : ale widzisz pephy niby nie jest z nami przez szwedow ( waxxi o rota ) oarz przez niemcow ( hawki ) id a nie przez polakow !! ale widac ze etraz jest z tymi osobami o ktorych mowil i wymigal sie od znajomosci z nami i wyparl sie tego !! jak on mzoe psiac zebysmy nauczyli sie walczyc skoro sam walczy nie lepiej od nas i zgrywa kozaka na battle za 30 noobcharami !!!!!! widzisz to ejst ten problem !! gdyby mi waldorio to napisal to odpowiem ze glupi jest ze nas niedocenia !! i skoro psize mi waldorio ze polacy to sie nadawaja tylko do pozyczania chara to ok !! ale skoro psize tak pephy ?? to kim on jest wymalowanym szwedem ?? sam wiesz ze rambo to inna opcjhja !! alwe do ng dochodza lduzie wlasnie tacy jak mannow waldorio itd !! a normalni szwedzi i finowie nie dochodza do ng bo wiedza ze do polakow nie ma sie co czepiac !! sam wiesz ze mimo wszystko walczyles nie qrz Olku przeciwko ng mimo to ze nic zlego nie zrobiles przeciwko nim !! tak samo jak my !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiecie co jak to wszystko czytam to wszyscy jesteście siebie warci ubieracie to tylko w inne słowa , zielaq miał prawo wyboru i wybrał jego sprawa zawiódł niektórych ale to jego sprawa . Suv pisanie kto jest spoko a kto nie jest stawianiem siebie w jak ty to nazwałeś "szeregu" bo nawet nie wiesz o co chodzi z tym twoja stara bo nie gadasz z nimi nigdy , nigdy nie miałem nic do ciebie ale nie oceniaj innych bez podstaw . W ogóle napiszcie rozprawki na temat "Zabijanie Szwedów - wyraz patriotyzmu czy głupoty " format a4 400 słów i zamknijcie ta głupią dyskusje .
Yours Venisus :D
UP
faktycznie masz racje, nie bede cie ocenial bo nie znam cie i niewiem z ktorym wlascicielem gadam, bo ktoregos znich naprawde nie lubie. I niewiem czy to stary owner byl czy nowy...
Hhahaha
Dosia Has Spoken!!!!!!!!!!1
Jedziesz Im Ziomq
@Kiroy
ee , nigdy nie mowilem ze nie jestem z wami ze wzgledu na waxxiego czy kogos tam , a napewno nie niemcow , bo evo to moj naprawde dobry kolega , wiec nie wkladaj mi słów w usta ktorych nie wypowiedzialem , nie jestem ze wzgledu na hayaleta , oraz reszte dawnego ltk i pokaz mi gdzie ja napisalem ze nie umiecie walczyc bo chyba jestesmy na innym forum.
xuso mial wybor , albo walczyc samemu i miec moja pomoc , albo wybrac was i nie miec mojej wybral jak wybral wiec nie miejscie do mnie pretensji tylko do niego , bo kazdy z saint jak z nim gadam mowi ze to nie on wybieral LTK czy mnie , tylko ktos tam ,i kazdy wie wymiguje
a co do noob charow to nie powinienes nic pisac , vide edron battle / ghoul passage
tyle.
zauwazylem ze na post Yaugardo o PA ethinosa nikt nie odpisal xDD
Nie mam ochoty wnikać w wasze kłótnie więc to pominę, ale proszę, wytłumaczcie mi jedno.
Misieq : sorry ale to co napsiales o polaczkach obrazilo tez mnie .... dlaczego ?? to ja ci powiem ?? gdzie ty kurwa polaczku sie pchasz i wybijasz sie z lvlem ?? w depo szorowac podloge albo do venore na zmywak !! masz sie dawac zabijac swe i w dupe im wlazic !! a nie godnie grac !! w USa polak zabil polaka i co ?? chcesz aby w polsce tez tak bylo ?? wybic polowe polski to bedzie !!
(skróciłam) :p
No pojebalo sie juz w glowach
11:19 Xodavi [64]: ide sobie na necro
11:19 Xodavi [64]: nie ma lisciku
11:19 Xodavi [64]: ucieszony jestem
11:19 Xodavi [64]: a tu ethinos
11:19 Xodavi [64]: pytam czy tu expi
11:19 Xodavi [64]: a on zaczyna lac i mowi ze mam bohy placic
11:19 Yaugardo [110]: to fajnie ma w domu
Fajnie fajnie
HAIL WIADRO czy jak mu tam bylo łopata
http://img523.imageshack.us/my.php?image=uo0159gn8.jpg
http://img412.imageshack.us/my.php?image=uo0166zb3.jpg
To macie proof zeby nie bylo ze rzucam slowa na wiatr
Kiroy, po Twoim poście wywnioskowałam że walczycie o to, by Szwedzi nie zabijali Polaków za ich narodowość itp. Tyle, że patrząc na post Yaugarda, można wywnioskować że wy to możecie robić? Jeśli możesz, to wyjaśnij mi proszę, tak samo wczorajsze ranne pk. Jakiś powód konkretny? Może jestem w błędzie a Ci ludzie coś zawinili? Miło by było gdybyś mógł się ustosunkować :)
PEACE!! ;p
hugo'odyn
05-01-2008, 16:43
@ omagad
Wiekszych bzdur to tu na tym forum nieczytalem ,a myslalem ze widzialem juz wszystko a tu prosze hauhauahuahauhau.:cup:.A co do reya to od tego jak to gadasz Rzeznika mogl bys sie uczyc grac,znam go od dluzszego czasu i nigdy niesharowal konta.Master i Xusco to chyba by cie nieolali cieplym moczem jak zreszta 90% serva,byles zawsze posmiewiskiem taka jest prawda,a tych 3 wyzej wymienionych osob to sa bardzo lubiane i szanowane osoby i to nie tylko przez Polaczkow jak ty to piszesz,a tak jak juz wypisujesz te swoje bzdety to ci przypomne jak jeczales na vent jak cie azared tluk w veno na battle kolo lodzi to jest klasyk.tak ze nieproboj z normalnych ludzi robic jakis debili bo jestes zalosny;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.