Pokaż pełną wersje : Plotki z Iridii
@Feav
Skończ z tym anni wbiłeś sobie do głowy , że on wystawił ten team nie mając żadnych dowodów , a ja wiem kto to zrobił , więc sorry , ale już cii i po pierwsze na czas anni nie był online , bo nie mógł a ta historyjka o klawiaturze jest prawdą , CoP i Ottomens to już inna bajka był w każdej gildii po 5 min dla zabawy , jeżeli taki z niego szpieg to dlaczego ściga go cały Texel i połowa Inv i dostaje hunty cały czas ;) , ja wiem kto to powiedział Feav z tym asslicker i spy , bo widziałem , plotki robią swoje zresztą jak tak uważasz pogadaj z Mor'Grimmem i spytaj o niego , przyjebałeś się do Xol~ po tym anni , i ubzdurałeś sobie różne rzeczy + Thalic gadający głupoty na gc nic nie wiedząc ... a Thalic dlaczego tak gadał moge ci wytłumaczyć na pm .
@Riper
Powiem tylko jedno żal na twój temat szkoda się wypowiadać .
@Feav
Jeszcze jedno jak on mógł was wystawić z Anni jeżeli nie przyszedł na niego nawet to co w 3 chcieliście zrobić ? a chyba Inv~ chodziło by o zabicie was , ja pierdole kończe ta dyskusje na ten temat , bo plotki zrobiły swoje .
Borze co on robi ! XD
dobra, powaga xd, cala prawda o Xole~ :
Xole mial trzech ownerow, znali sie z reala. Grali nim do 100~ lvla, potem jeden owner, ktory wyjechal do Anglii zmienil pasy i zerwal kontakt ze swoimi realami. Jeden ma 60~ rp, drugiego nieznam, tyle ;]
wogule zamknij sje bo twuj stary hyba i rzal;/;/
koniec referatu o Xole, bo wg mnie nie jest warty napisania jednego zdania na tym forum
bey
Diego325
08-12-2007, 12:28
Pomysł z biegnięciem na hellgate chociaż z początku uważałem za idiotyczny to jednak nie był taki zły. Moglibyście tam wbiec, a jakby mewtu poleciał za wami to tylko zamknać drzwi i trapnąć go na małej przestrzeni.
Jednak wykonanie... ten kto wpadł na ten pomysł nie wiedział ze nie ma kasy na klucz?
Mogliście też się rodzielić i tylko 1 miałby pz ale rozumiem że nie wiedzieliście ze przyjdzie ich tylu.
A ten tego..
To powinno dać wam do myślenia, że mewtu sam atakuje 4 osoby, to chyba logiczne jest, że coś się szykuje
Najlepszym lurowaniem wg mnie było to, kiedy "zlurowano Chealino na deserta!! To było pomyślane, wyglądało tak jakby "uciekający" chcieli za wszelką cenę pozbyć się pz, chcieli zatrzymać go mvalami i dzięki temu on uwierzył, że to on jest górą.
PS: Dota Kungen to jest gość xddd, będąc w trapie co rusz właził na górę i siekał z exori gran.
A kolejny dowód na to że ludzie z Invicty mają pojęcie o pvp to np to, że bardzo szybko nie mogąc was skutecznie przesunąć, gdy byliście na górze, to tam właśnie ustawili wszystkich swoich sorców, A ci na dole mieli starać się przesuwać.
Piszę to dlatego, bo niektórzy naprawdę by nie wiedzieli co zrobić tylko dalej by przesuwali . . .
Diego325
08-12-2007, 12:44
WTRĄCENIE!!
Zaraz pewnie posypią się na mnie różne takie ale...
Nie wiem co wy wszyscy czepiacie się tak Neztasa, chociaż nie znałem go dobrze, ale wg. mnie przynajmniej podchodzi on do tibii jak do gry, traktuje to jak zabawe (jak byłem z nim w Ethical to też ciągle na gc wierszyki były XD) To zdrowe podejście do życia, a nie ciągle tylko "kurwa, jebie i ja pierdole". A pozatym jak widzę na forum to ciągle wy go wyzywacie a on was wcale...
Kolejny plus dla tych nielicznych Polaków z Invicty to zachowanie na tym forum. Brak słów co do niektórych co się tu wypowiadają, chociaż większość zamiast pisać głupie posty milczy.
Ktoś kto na PUBLICZNYM forum w prawie każdym swoim poście używa "kurwa, huj, s*******aj" to gdy mówi używa ich jeszcze więcej.
A to, że co drugie słowo to "kurwa" świadczy tylko o tym, że brakuje nam słów, więc zastępujemy go "kurwą" = mamy mały zasób słownictwa = mała inteligencja ( KŁANIA SIĘ METODYKA, kto nie wierzy niech sobie sprawdzi)
Szacunek dla tych, którzy zamiast bluzgania używają np. ironii i niedopowiedzenia!!
Patrząc na posty Rosjanina krew mnie zalewa :<
Firgasto
08-12-2007, 13:17
Kocham Cię Diego :p.
WTRĄCENIE!!
Zaraz pewnie posypią się na mnie różne takie ale...
Nie wiem co wy wszyscy czepiacie się tak Neztasa, chociaż nie znałem go dobrze, ale wg. mnie przynajmniej podchodzi on do tibii jak do gry, traktuje to jak zabawe (jak byłem z nim w Ethical to też ciągle na gc wierszyki były XD) To zdrowe podejście do życia, a nie ciągle tylko "kurwa, jebie i ja pierdole". A pozatym jak widzę na forum to ciągle wy go wyzywacie a on was wcale...
Kolejny plus dla tych nielicznych Polaków z Invicty to zachowanie na tym forum. Brak słów co do niektórych co się tu wypowiadają, chociaż większość zamiast pisać głupie posty milczy.
Ktoś kto na PUBLICZNYM forum w prawie każdym swoim poście używa "kurwa, huj, s*******aj" to gdy mówi używa ich jeszcze więcej.
A to, że co drugie słowo to "kurwa" świadczy tylko o tym, że brakuje nam słów, więc zastępujemy go "kurwą" = mamy mały zasób słownictwa = mała inteligencja ( KŁANIA SIĘ METODYKA, kto nie wierzy niech sobie sprawdzi)
Szacunek dla tych, którzy zamiast bluzgania używają np. ironii i niedopowiedzenia!!
Patrząc na posty Rosjanina krew mnie zalewa :<
Nie do końca się z Tobą zgodzę.
Jeśli chodzi o Neztasa, znałem się trochę z nim i lubiłem go, poza tym obaj mamy podobne charaktery. Zaraz jak wróciłem z Niemiec w sierpniu i zobaczyłem, że jest w Anima Libera, napisałem do niego w grze coś w stylu 'huhu co to się porobiło?', no ale niestety nie dostałem odpowiedzi; potem jeszcze chyba z dwa razy coś mu pisałem, ale też dostawałem ignore, a pracowaliśmy przez moment na jednym forum nawet. Poza tym nie sądzę że tego typu zachowanie jest 'zdrowie', moim zdaniem jest to dokładna 100% odwrotnośc walących kurwami noliferów, płaczących po każdym dedzie i lejących krzesłami pół osiedla. Dla mnie zachowanie Neztasa, czyli bezsensowne posty typu ';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ppppppppppppppppppppppppp' oraz różne inne niewiele wspólnego mają z ironią; a jeśli już to jest ona wybitnie chybiona. Mi to wygląda na przejaw sztucznego afiszowania się w stylu 'mnie ta gra wisi, mam zdrowe podejście, traktuje to jako zabawę więc jestem PRO'.
Nie opowiadajcie głupot, że Tibia to szachy, warcaby czy partia CSa. Każdy ma w tej grze swoje cele i marzenia, każdy po coś gra, każdy zawiera przyjaźnie i poznaje wrogów, każdy o coś walczy, każdy postrzega tę grę na swój sposób. Jeśli ktoś ma 180 level i mówi że traktuje tę grę jako zabawę i mu wisi, to albo kupił postac, albo jest wyjątkowo płytki. Mi wiele razy zarzucano, że za bardzo jestem wciągnięty, że traktuję te grę jak rl, że wierzę w bajki itd.. A ja po prostu gram jak mi się podoba, nie zamierzam udawać ze nie jestem wciągnięty i że ta gra nie jest jakimś tam elementem mojego życia.
Poza tym Tibia ma to do siebie, że często w stylu gry postaci widac cechy tego, kto postacią gra. Dlatego taki styl zachowania to po prostu ucieczka przed pewnymi konsekwencjami tego co się robi. Jak się jest w gildii, bierze się odpowiedzialność za to, co ta gildia robi - dlatego ja np wyszedłem z Zen, kiedy nie mogłem patrzeć na ich chowanie głowy w piasek i dlatego jestem w Arcanium, bo oni jedyni walczą przeciw ludziom, których nie szanuję, którzy zniszczyli mój świat w tej grze i którym nigdy nie podał bym ręki w rl. Pewnie nikt z odwiedzających ten temat nie grał w rpg karciane typu D&D - a szkoda, tak właśnie powinno się grac w Tibie, skupiając całą swoją energię na tym, co się dzieje w grze, bez wyzwisk, udawania w jedną czy drugą stronę, czy płakania 3 dni, bo kostka 12ścienna wyrzuciła 7 a nie 8. Gramy w tę grę, wcielamy się nasze wypasione postacie , ponosimy odpowiedzialność za to co robimy i idziemy do przodu.
Mówcie co chcecie, ale w Tibie nie da się grac, twierdząc że 'gram dla zabawy i mnie to nie interesuje, a już zwłaszcza nie jestem noliferem' - jeśli tak, zabawę kończy się znacznie wcześniej niż level 180.
Dziś walczymy w takiej wojnie, jutro bedziemy walczyc w innej, pojutrze nie bedziemy walczyc wogole, dzis wyzywamy się z tymi, bratamy się z tamtymi, jutro będzie na odwrót, a pojutrze wszyscy o nas zapomną. Dziś kochają cię, bo poprowadziłeś PoI, jutro będą wymyślac cuda, by cię zniszczyc, dzis przyjaciel obiecuje ci, że bedzie ci pomagał do końca, jutro o tobie zapomni...
feav pierwszy raz widzę wypowiedz godną normalnego czlowieka, gz.
diego: dobrze mowisz
Viffarn odezwij sie na gg:7389318
/Bartek
EDIT: Eve, masz rację w wiekszosci co napisałes, ale mysle ze da sie grac po prostu 'from time to time' , gdy gra ci kapletnie zwisa i wchodzic jak naprawde nie masz juz nic innego do roboty. co wiecej da sie tak dojsc do 100 levela
@ Diego My mielismy spontaniczna akcje po tym jak dota krzyknal ze lecimy po huxiego i zeby dzwonic po ludzi. Kash polecial knightem po huxiego, zaczal go atakowac, huxy go zabil i mial 15 min pz. Myslelismy ze mewtu nas odciaga specjalnie stamtad. Kash sie zastanawial czy maja massloga i postanowil zaryzykowac ... z tym ze sam zostal na wrl's xD szybko sie wszystko dzialo, zanim inni sie pojawili, oni juz mieli trapa na hellgate, wiec jaki sens byl tam isc?... Poprostu masslog vs niezaplanowana spontaniczna akcja, wiec co innego moglo wyjsc ; ]
Pozdro od kucharza _/
http://img208.imageshack.us/my.php?image=pict1604nk1.jpg
8o
Darkneress
08-12-2007, 15:36
Xole mial trzech ownerow, znali sie z reala. Grali nim do 100~ lvla, potem jeden owner, ktory wyjechal do Anglii zmienil pasy i zerwal kontakt ze swoimi realami. Jeden ma 60~ rp, drugiego nieznam, tyle ;]
HAHAHHA Xole mial 2 ownerów i cały czas jest to samo tyle , że jeden nie gra już tym charem około 3-4 miechów i loguje okazyjnie , a ty masz nieźle najebane w głowie wypisując takie rzeczy . Pamiętam jak sprzedałeś szwedom ze Never~ to jego noobchar i załapał hunty , a potem jak jeszcze nie byłeś z nim pokłócony chciałeś go zabić z bongosami namawiając do tego cały team ; )
I nie musisz opowiadać tych słabych historyjek , a jak nie wierzysz spytaj Lotha , bo on znał 2 ownera .
heineken
08-12-2007, 15:41
Pozdro od kucharza _/
http://img208.imageshack.us/my.php?image=pict1604nk1.jpg
8o
ktos tu lubi banany ;d
Rzolniez
08-12-2007, 17:25
@Diego :
"Mogłem biegać prędzej
mogłem zrobić więcej
mogłem być liderem
brakło mi niewiele
moglem iść do przodu
ojcem być narodu
moglem być blondynem
moglem mieć rodzinę
moglem sie mocniej trzymać
moglem zmienić klimat
moglem dbać o siebie
moglem żyć jak w niebie"
Skoro masz 593247532 pomysłow to czemu sie wyplaciles jako jeden z pierwszych jak LA wypowiedzialo wojne COP...
Proszę cię nie pisz więcej nic o wojnie etc bo jak to widzę to mi monitor sam gaśnie...
POZDRO
Czesc_Przyja"ciule"
08-12-2007, 18:44
@Diego :
"Mogłem biegać prędzej
mogłem zrobić więcej
mogłem być liderem
brakło mi niewiele
moglem iść do przodu
ojcem być narodu
moglem być blondynem
moglem mieć rodzinę
moglem sie mocniej trzymać
moglem zmienić klimat
moglem dbać o siebie
moglem żyć jak w niebie"
Skoro masz 593247532 pomysłow to czemu sie wyplaciles jako jeden z pierwszych jak LA wypowiedzialo wojne COP...
Proszę cię nie pisz więcej nic o wojnie etc bo jak to widzę to mi monitor sam gaśnie...
POZDRO
wyplacil sie bo sprzedawal chara nie huntowanego! proste prawda?
@Eve. Ja gralem w wiekszosc mozliwych karcianek xDDD
Rzolniez
08-12-2007, 19:28
Jaro~ nie jednak to nie tak : )
Pozatym widzialem go w akcji... tak jak i sajmona
Diego325
08-12-2007, 20:33
wyplacil sie bo sprzedawal chara nie huntowanego! proste prawda?
RACJA XDD
a ty Rzolniez to kto?, bede sobie pisał bo to i owo o tibii wiem ;]
@Eve. Ja gralem w wiekszosc mozliwych karcianek xDDD
A w Magic the Gathering grales ? B)
Albo doom troopera?;P
Poza tym Tibia ma to do siebie, że często w stylu gry postaci widac cechy tego, kto postacią gra. Dlatego taki styl zachowania to po prostu ucieczka przed pewnymi konsekwencjami tego co się robi.
-Niekoniecznie Np. Ja Zupelnie inaczej zachowuje sie w RL , Tibi i na Vencie. A nie mam orztrojenia jazni ,o czym miales okazje sie raz przekonac na RL. I co ty na to ? B)
P.S. Widzialem zachowanie pewnego pana , ktorego poznalem na RL. jest on spokjny i wyluzowany ,a w tibi zachowaywal sie jak kutas. I tlumaczyl mi ze on to traktuje jako gre i robi to dla zlewy. I wtedy zaczolem inaczej postrzega "sfrustrowane dzieciaki gry". Moze to wyjatek potw regułe a moze nie :P
jeju eve chcesz rpg bez ryzyka to trzeba bylo na nonpvp isc a nie teraz mowic ze zniszczyl ci gre ktos :|:|:|:| poza tym nie moglem ci odpisac chyba tylko raz bo bylem czymstam zajety ,jato ludzi nie rozumiem czasem, ej i koment moj blog bo krealeth ma wiecej koment niz ja coza wstyd
-Niekoniecznie Np. Ja Zupelnie inaczej zachowuje sie w RL , Tibi i na Vencie. A nie mam orztrojenia jazni ,o czym miales okazje sie raz przekonac na RL. I co ty na to ? B)
P.S. Widzialem zachowanie pewnego pana , ktorego poznalem na RL. jest on spokjny i wyluzowany ,a w tibi zachowaywal sie jak kutas. I tlumaczyl mi ze on to traktuje jako gre i robi to dla zlewy. I wtedy zaczolem inaczej postrzega "sfrustrowane dzieciaki gry". Moze to wyjatek potw regułe a moze nie :P
Tylko że w RL to sie widzieliśmy 5 minut, żarłeś boczek i wymienialiście kulturalne uwagi z Lisem:D
Co do tego co mówisz, ja też jestem inny w rl niż na Tibii, ale pewne cechy charakteru zawsze się pokażą.
Neztas - toś wymyślił, gratz inwencji. Gram gdzie chcę, gram jak chcę. Mam prawo mówić, że zniszczył mi ktoś i mam prawo walczyć o to. Jak padłeś na venore dl, to też się chyba upominałeś o swoje.
A co do braku czasu, weź przykład ze swojego druha Kreleta, który spędził godzinę szukając mojego słynnego battle noobchara Kruka po tombach, żeby zapłacić mi wpisowe na PoI! To dopiero poświęcenie!
Albo doom troopera?;P
Doom Trooper xD To był mój pierwszy raz gdy wydałem sporo kasy na kartki "pomazane farbą" =p
Albo doom troopera?;P
Zaczynalem od Dooom troopera xDDDD w hmm 1997 roku? dalej mam talie 1000 kart :D, a Magic to bylo bardziej populistyczne jednak tez swoje pogralem:)
Albo doom troopera?;P
Tu nie chodzi o typowe karty do gry, ale o gry typu kartka-olowek jakwlasnie wspomniane D&D ale rowniez Warhamme, Neuroshima, czy Vampire the masquerade;)
Rzolniez
09-12-2007, 01:47
Jako że mamy w huj Spy na vencie i ludzie nas Wkur..rzali postanowilismy rozwiazac Bongo Team.
dzieki za peking etc
kthxbye
POZDRO
Jako że mamy w huj Spy na vencie i ludzie nas Wkur..rzali postanowilismy rozwiazac Bongo Team.
dzieki za peking etc
kthxbye
POZDRO
WOOOOOOOOOOOOOOT? :O
w tym ja ;) Pat pozdrawia
mastertomasz
09-12-2007, 02:25
o kurw* =D
kiedy stypa?
Zaczynalem od Dooom troopera xDDDD w hmm 1997 roku? dalej mam talie 1000 kart :D, a Magic to bylo bardziej populistyczne jednak tez swoje pogralem:)
Nie chce sie oprzechwalac ale gram w MTG od 1998r bylem 4 razy na MP jako gracz 1 raz jako sedzia(i mam papiery na sedze REL 1) i jestem w composite chyba 50 w polsce xD. Ogolnie to we wszytskim jestem ZAJ*****TY.
Tylko że w RL to sie widzieliśmy 5 minut, żarłeś boczek i wymienialiście kulturalne uwagi z Lisem
Pozostaje ci tylko zalowac , ze nie poznales mnie lepiej :). Ale wez spojrz na to z drugiej strony niektorzy moga czekac cale zycie i nie doczekac sie tych 5 min zaszczytu by mnie w RL poznac ale i tak pewnie wyrobiles sobie o mnie jako tako zdanie, a na vencie nigdy cie nie widzialem :P...
P.S. Rzeszow team chyba nie narzekal ? xD
@Toro - Pokemony i You g oh to tez karcianki, ale wg mnie nie maja porownania do MTG czy starych Star wars oUver and Ałt.
dzieki za peking etc
kthxbye
POZDRO
borze cos ty zrobiu !! XDDDDdddd
dzis wieczorem selekcja do nowego bongo, nowe vent i wogole ;>, cze;d
IridiaCarlinPk
09-12-2007, 12:04
dzieki za peking etc
kthxbye
POZDRO
word
o kurw* =D
kiedy stypa?
zobaczymy jeszcze
borze cos ty zrobiu !! XDDDDdddd
dzis wieczorem selekcja do nowego bongo, nowe vent i wogole ;>, cze;d
borze co on robi/\
Morseton
09-12-2007, 13:07
:( Gruhard dlaczego uwazasz ze mam najslabsze pvp z pallkow na iridi :/ . Pamietaj ze nie ocenia sie po tym czy sie kogos lubi czy nie :D
Joke ...
Nudaa na iridi. Ide robic noobchara :]
@UP a ja noob chara już mam ale maina mi brakuje ;D
Psyholis
09-12-2007, 15:16
everanor za teksty typu " ja z nim nie gadam bo on pszeklina i on sie zle óczy a mama mi niekazala z takimi rozmawiac i raz piwo wypilem i rzygalem bo jestem cioto i mnie bija na relu " chetnie wy*****l bym ci cioto
:( Gruhard dlaczego uwazasz ze mam najslabsze pvp z pallkow na iridi :/ . Pamietaj ze nie ocenia sie po tym czy sie kogos lubi czy nie :D
Joke ...
Nudaa na iridi. Ide robic noobchara :]
napisz mi na sorca z nobka;p
@nitz
300k za daxa?xd
@Psyholis to ze eve wymaga od innych poziomu na ktorym mozna normalnie porozmawiac to chyba nic zlego ... a to co Ty piszesz to zal... uwazaj zeby ktos Tobie nie przyje***
@dax nowego chara zakladasz ? : >
TheDwarf
09-12-2007, 16:25
http://rapidshare.com/files/75370599/merry_xmas_arc*****.html
Zrobilem mala wmv, pozdro ;]
BRUTALIZE.PL!!!!!!!
everanor za teksty typu " ja z nim nie gadam bo on pszeklina i on sie zle óczy a mama mi niekazala z takimi rozmawiac i raz piwo wypilem i rzygalem bo jestem cioto i mnie bija na relu " chetnie wy*****l bym ci cioto
Look at your nick 8o
heineken
09-12-2007, 16:52
ja chce jeszcze "SPI KURWA :D"
mastertomasz
09-12-2007, 16:54
BRUTALIZE.PL!!!!!!!
a pójdziesz TY!
heineken
09-12-2007, 16:55
i zamknij drzwi
Rastafarians
09-12-2007, 17:27
Zamknij morde jeb... kur..o
a to twój poziom
jeśli zrozumiałeś to idź sobie, a jeśli nie to wypierd..aj
To, że twoja stara pierze w rzece, a sam potrafisz jedynie włączyć forum i napisać parę losowo wybranych wyrazów nie znaczy, że możesz obrażać porządnych ludzi, którym ty nigdy nie dorównasz.
PlacekZJagodami
09-12-2007, 18:06
Taka mała sprawa, wczoraj na akcji w kazoo zlootowaliśmy b robe i inne śmieci. b robe wziął Pimol (gilldoriuss) który miał red skulla. Kiedy go dodupcał 80 knight i 60 pallek i było pewne ze dednie i mu napisałem żeby rzucił tego jebanego robea ten napisał że woli go do rzeki wrzucić niż nam dać... oczywiście padł i przejebał b robea. Nie rozumiem go, ta sama gildia a zaufania nie ma. Jeszcze mnie opierdolił za to że nie ratowaliśmy Mayn Sany która i tak i tak by zdedziła. Dostałem ojebke za to że lognąłem przed tym knightem i pallkiem ktorzy zajebali by mnie tak jak ich. Nie o to chodzi żeby isc na akcje i zdedzic cala ekipa tylko zeby zrobic cos mądrze i głową, a log w momencie gdy byłem sam na nich 2ch gdy mnie exivowali był rzeczą najlepszą która mogłem w tej chwili zrobić.
btw. oldchool bongo rox.
//Wodny~
Rzolniez
09-12-2007, 18:22
@Wodny~ jak wam ufać skoro idziemy zabijamy gościa spadają c legi każdy mówi ze ich niema a nagle ktoś wyjeżdża z halsem "spadam ema" , albo niejaki Armands napisał ze będzie kradł loota po tym jak pimol stracił b robe tylko szkoda ze na poprzedniej akcji zapierdolił
c legi , ktoś sprzedał naszego venta , ktoś sprzedawał nie raz nas a za czasow starego bongo tak niebylo , wybacz ale jak kurwa stare bongo robiło akcje to nam to wychodzilo a przyszli nowi mysla ze sa ROX i na*******ają na akcjach, robią swoje , padają i potem płaczą na vent jakbyscie sluchali innych to by cos z tego bylo , co do loota wiecie dobrze ze za loota dostawlsicie runa na next akcje nikt tego nie bral do siebie , co do run - ludzie sapali ze nie dajemy run! runa rozdawalismy przed akcja bo jak damy wczenisej to idziecie sami pekowac i to nastepna rzecz ktorej stare bongo nie robilo.
Dlatego sie Bongo Syplo... Proste
POZDRO
Rzolniez
09-12-2007, 18:24
srry lag <10znakow>
Za duzo filmow dziecko ;p
@rzolniez.
Daj no te liste ;]
mastertomasz
09-12-2007, 18:52
aha no to teraz jeszcze ten wmv na pamiątke można zrobić
Psyholis
09-12-2007, 19:04
javi thos twoja stara ci nie pieze bo jej niemasz ty stara zaganiaro nie ufam ci zagoniles starego to czemu niemial bys zagonic ktoregos z nas ?? jebal cie pies
Rosjaninn
09-12-2007, 19:48
hahah jednak te c legi zajebal ten 57 knighcik ?a huj gupi sie wypieral moglem go walic.ale nieee to byl wodnego~~ rl ziomus on by tego nie zrobil ;/;/
Dark-Shooter
09-12-2007, 19:54
BRUTALIZE.PL!!!!!!!
a patrz tu ;d
http://www.***********.com/410574599.html
spidiszare btw xD
heineken
09-12-2007, 20:10
ja juz pierdole rl kumpla/kumpli jakiegos typa z bongo co za*******a loota i milczy jak pies bo nie ma odwagi sie przyznac ze zajebal loota
Rastafarians
09-12-2007, 20:18
javi thos twoja stara ci nie pieze bo jej niemasz ty stara zaganiaro nie ufam ci zagoniles starego to czemu niemial bys zagonic ktoregos z nas ?? jebal cie pies
kłócił bym się z tobą...
w dupie byłeś gówno widziałeś xD
hmmm patrzcie jaka globalizacja, normalnie neta w Tworkach
podłączyli 8o
ja juz pierdole rl kumpla/kumpli jakiegos typa z bongo co za*******a loota i milczy jak pies bo nie ma odwagi sie przyznac ze zajebal loota
po zielonym sie blokuje mostu na vdl, cze.
@viking
twuj stary hyba zajebal c legi i kupil b robe z wody na merlin.pl XDDD!
borze co wy robicie, cisnijcie po sobie plska juz plska juz juz juz juzj uz juz jzu TERAZ TERAZ
muj czar bedzie gotowy do piatku, boruta !
Firgasto
09-12-2007, 21:52
Ojojojoj... A się porobiło...
skąd się tacy ludzie biorą... :(
btw... Dzieje się coś ciekawego? A apropo Bongo, może czas odświeżyć ekipę i pozbyć się zbędnego balastu. Wiem, że im więcej ludzi tym większy powah ale chyba jak sami zauważyliście nie warto przeginać z zapraszaniem ludzików ;/ Ja jestem zawsze z wami :) przeważnie raczej jedynie duchowo :*
Dlaczego się rozpadł bongo team ??
podam przykład akcja o 19 ludzie zbierają się do 20 zanim wszyscy się przygotują jest 21 wszyscy już widzę 20 ludzi z bongo w carlin to nawet największy kretyn się skapnie że coś się kroi a potem stoi 15 noob charów na statku i mówią "NIE IDZ BONGO TU PKUJE ZABIJĄ CIĘ" i się dziwimy że nic z tego nie wychodzi...
loot... kiedyś każdy brał loota i potem wszystko się znajdywało na początku tak było gdy jeszcze wpadało pół iridi gdy staliśmy na jakieś miejscówie z 20 noob charami w przejściu wbijali ludzie bany rsy etc. tylko po to aby czasami ujrzeć kolesia który daje loga... czasami udawało im się nawet ubić nam jakiegoś 30 lvla :P
a teraz co ? c legi ma rl wodnego który tym knightem se raczej nie pogra i sam tego dopilnuje pimol stracił b roba ? nie chciał pewnie aby ktoś go znowu zwędził a znając jego to pewnie go gdzieś wywalił aby go niedostali choć nie wiem gdyż mnie tam nie było :/
@Ripper Dax za 300k a skąd ja Ci te 300k wyczaje :D daj mi tydzień ban na sorcu się skończy i mogę troche zarobić
3x ktoś sprzedał naszego venta...
a patrz tu ;d
http://www.***********.com/410574599.html
spidiszare btw xD
Spi***alaj btw ;)
Diego325
10-12-2007, 00:56
Śmieszny anihilator na iridii
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/34978
Sir-gohanon Phexen < nie wiem po co tam był, chyba tylko żeby było ich 4 :P
GRatz dla Perkosa za exori XDD
I dla Danko Domi który to prawie zsolował ani xD
A dla Sir-gohanona.... cóz jako palek dostał za 1szego demca niecałe 300 expa
a za drugiego ( co to powinien być zabity szybciej?? latwiej) O DZIWO 130 EXPA!!! GZ
Mogę wbić do jakieś Gildii? 32 druid.:baby:
Śmieszny anihilator na iridii
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/34978
Sir-gohanon Phexen < nie wiem po co tam był, chyba tylko żeby było ich 4 :P
GRatz dla Perkosa za exori XDD
I dla Danko Domi który to prawie zsolował ani xD
A dla Sir-gohanona.... cóz jako palek dostał za 1szego demca niecałe 300 expa
a za drugiego ( co to powinien być zabity szybciej?? latwiej) O DZIWO 130 EXPA!!! GZ
Co do Danko to dziś w szkole narzekał troszkę na ekipę =p Ważne, że się udało xd
heineken
10-12-2007, 11:37
po zielonym sie blokuje mostu na vdl, cze.
no i co z tego ze raz czy dwa po zielonym bylem na mass logu raz zalepiłem z tym ms co mnie przesunął bo nie miałem parcela ani pota ale jeżeli wy sie w*******acie na d lair po rebbs'a w 15 osób i nie możecie go dednac to sory.... ;/
jak padłem knajtem to nie płakałem ze mnie zabili, i jakos fragi zdobywam drutem/knajtem nawet po zielonym
a jeżeli ktoś zapierdziela loota i nawet nie wiadomo kto wiec najpierw wypadałoby sie zastanowić kto jest zaufanym typem i na 100% nie zapierdzieli loota
Reth'ik,
10-12-2007, 12:33
http://www.giercownia.pl/gra/6844/kebab_van/
HAHAHAHA, spadlem z krzesla jak to zobaczylem, hahahahahaha!!!!8o8o8o8o
heineken
10-12-2007, 19:07
http://pl.youtube.com/watch?v=A02s8omM_hI
kozak??
IridiaCarlinPk
11-12-2007, 23:08
Wlasnie sciagam film Bongo cholera juz sie doczekac nie umiem !!!!! Wy musicie poczekac jeszcze xD
@Heineken - bylo nas 15 ale nie wiedziales jaka sytuacja byla wiec nie pierdol i wogole po Barthose wiec nie cpaj juz kumplu i jak idziesz na akcje nie pal bo te durne tłumaczenie jestem po zielsku jest juz nudne
i nos poty/parcele
bye
Rosjaninn
12-12-2007, 06:35
Hail po*****ony Update and s*****ale CipSofy.
Huje zajebane !
http://img207.imageshack.us/img207/87/xd0001fa8.jpg
First on iridia!
Czesc_Przyja"ciule"
12-12-2007, 15:33
http://img207.imageshack.us/img207/87/xd0001fa8.jpg
First on iridia!
gz ziom,
nie ma neztasa, to forum jakos malo ozywione
heineken
12-12-2007, 17:16
Wlasnie sciagam film Bongo cholera juz sie doczekac nie umiem !!!!! Wy musicie poczekac jeszcze xD
@Heineken - bylo nas 15 ale nie wiedziales jaka sytuacja byla wiec nie pierdol i wogole po Barthose wiec nie cpaj juz kumplu i jak idziesz na akcje nie pal bo te durne tłumaczenie jestem po zielsku jest juz nudne
i nos poty/parcele
bye
spx :D juz nie bede ojcze :D
gz ziom,
nie ma neztasa, to forum jakos malo ozywione
Nie cytujemy zdjęć ;)
BTW GZ MEGABLANCIOR 8o
Crealeth
12-12-2007, 19:16
jarek morze wszystko
:cup::cup::cup::cup::cup::cup:
Reth'ik,
12-12-2007, 19:42
FEW co Ty zrobiles!?!?!
Nez~ chcial byc pierwszy, a Krealet drugi :(:(:(:(:(
Btw. Gratz!
Massterralph
12-12-2007, 19:45
Feav
zapomniales powiedziec ze gdyby nie ja to bys nie zrobil tego outfitu bo przylecialby kralet i cie dednal!
http://youtube.com/watch?v=mgEM4G74-YE
IridiaCarlinPk
12-12-2007, 23:09
@hein- spoko wybaczam _/
A tu macie oto moj film wmv z 1/100 moich fragow:D taki symboliczny ale fajny http://rapidshare.com/files/76146126/Pimol_s_life*****.html
po 76146126 wpiszcie /Pimol_s_life .w m v .html tylko razem;d
zrobiony przez Enrina taki przedskoczek przed WMV Bongo
Pozdro;D
@edit- rehostne jutro jbc;p
Morseton
12-12-2007, 23:51
@hein- spoko wybaczam _/
A tu macie oto moj film wmv z 1/100 moich fragow:D taki symboliczny ale fajny http://rapidshare.com/files/76146126/Pimol_s_life*****.html
Pozdro;D
Fajny :) Ale nic nadzwyczajnego. Trafiles na takich noobow ze hej :D
Mam nadzieje ze wma bongo dostanie oskara :]
Fajny :) Ale nic nadzwyczajnego. Trafiles na takich noobow ze hej :D
Mam nadzieje ze wma bongo dostanie oskara :]
no ja tez mam taka nadzieje.. bo troche sie nameczylem przy tym filmie ;)
@hein- spoko wybaczam _/
Pozdro;D
To jest zajedobre, to nie wiem jakie Bongo wmv bedzie o.0
Anas Kiro
13-12-2007, 08:14
Laroz-Dec 13 2007, 01:18:26 CET Killed at Level 95 by Barthosa
and by Aatalith'Niel
;]
Laroz-Dec 13 2007, 01:18:26 CET Killed at Level 95 by Barthosa
and by Aatalith'Niel
;]
To chyba nie miał blessow :D Gz
To chyba nie miał blessow :D Gz
Szkoda mi troche tej postaci :p
Crealeth
Dec 14 2007, 00:22:56 CET Killed at Level 145 by Barthosa
and by Don'Ken
IridiaCarlinPk
14-12-2007, 08:35
Crealeth
Dec 14 2007, 00:22:56 CET Killed at Level 145 by Barthosa
and by Don'Ken
haha nie jest taki"potenrzny" pls
a my:
Name: Xiss nove
Profession: Knight
Level: 79
Dec 13 2007, 21:35:23 CET Killed at Level 80 by Little'Murder
and by Rippah
Name: Fe Umels
Profession: Knight
Level: 70
Dec 13 2007, 21:13:03 CET Killed at Level 73 by Ilulon
and by Diego de Sorrcerer
Kinabomba xD 41 ek
Dec 13 2007, 21:58:44 CET Killed at Level 42 by Diego de Sorrcerer
Hmm narazie fragi zdobywaja nowo przyjeci
Dla mnie to koniec gry knightem, to co CIP SOFT robi z tą grą to się w pale nie mieści. Dzięki za grę chłopaki, dziewczyny i Gruhard może kiedyś wrócę, a tymczasem ciao!
Bongo team wmv ;)
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=115237
Morseton
14-12-2007, 23:31
haha Kuchin jest prze kolo ... On szuka guza :) chyba nigdy w zyciu nie mialem tyle dedow od noobkow co on :D . Oby tak dalej kuchin. GJ Gajs :] Bongo dzisiaj srednio.
Arc - Barto~ co Ona/on wyprawia :] niedawno invi teraz arc. Dobrze ze nie padl/a na d lair :D od bongosow
Bongo team wmv ;)
FILM ROX !
OCENKA! :10\10
HAIL BONGO TEAM !
woyek dorwij mnie na GG <boruta>
Firgasto
15-12-2007, 00:47
Nie ma końca ochów i achów z mych ust odnośnie filmu.
I ja tam byłem, miód i mle... eee z SD waliłem. :p
Weź mnie ktoś informuj na gg o jakiejś akcji :(. [4637875]
Czesc_Przyja"ciule"
15-12-2007, 00:53
jarek morze wszystko
:cup::cup::cup::cup::cup::cup:
czesc przyjaciulu, gz deda
wreszcie:]
nie martw sie jeszcze nei raz padniesz
heineken
15-12-2007, 01:06
Kuchin chyba poszedl na calosc i bije rekordy dedow od nobow
tak wiec jeszcze jeden, jeszcze jeden ; d
bajabongo
15-12-2007, 01:14
we wannabe bongo :<
pawel1992
15-12-2007, 05:22
bongo reaktywacja plz ;(
bajabongo
15-12-2007, 07:43
Dec 15 2007, 04:30:14 CET Died at Level 101 by a hydra
kuchin mnie przeraza
Rosjaninn
15-12-2007, 10:11
Nie tylko przeraza ale jak zapewnie wiecie Kuchin jest zwyklym idiota.
Bongo team wmv ;)
Bardzo ładne movie =)
Anas Kiro
15-12-2007, 13:50
You recognize Dark Vampire Genesis. He was killed by Revobo.
Film wypas, zajebista muzyka i ta koncowka :P
Szkoda tylko, ze nie wszystkie fragi, ale i tak ladnie ;]
Lisuu-aleniewrl
15-12-2007, 15:21
Nie ma co ;pppp zajebiocha hahah xDDDD... ciekawe co bedzie jak sobie puscimy ten filmik jak bedziemy miec po 40-50lat xDDDD. Ale bd smiechuu:PP8o8o8o
heineken
15-12-2007, 15:26
filmik pierwsza klasa ;d
Crealeth
15-12-2007, 16:29
ciekawe co bedzie jak sobie puscimy ten filmik jak bedziemy miec po 40-50lat xDDDD. Ale bd smiechuu:PP8o8o8o
o kurwa ale retard;;;;;;;;;;;;;;;;;pppppppppppppppp
Olorion.
15-12-2007, 17:30
najlepiej jeszcze to obejrzec z cala rodzina np przy swiatecznym obiadku
"ooooo wnuczki, teraz dziadek wam pokaze jak 50 lat temu walil combosy wraz z 20 innymi pl na 70 lew ek :)"
bajabongo
15-12-2007, 18:40
a ja slyszalem ze po kazdym treningu siatkowki pod prysznicem Cie koledzy dotykaja i czesto sie po mydlo schylasz :/
Niezły lewik
You recognize Dark Vampire Genesis. He was killed by Revobo.
movie plz bedzie do vol 2 :D
Nie zbyt mi się podoba muzyka użyta do tego wmv i troche za mało efektów specjalnych.
Na przyszłość polecam pendulum.
Anas Kiro
15-12-2007, 19:45
18:45 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Rebbs. She was killed by Avainvan.
heineken
15-12-2007, 21:20
hahaha
n/c
:D
Olorion.
15-12-2007, 21:33
18:45 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Rebbs. She was killed by Avainvan.
gz zabijania rl frienduw, chyba mozna zaczac polowanie na waszych :)
najlepiej jeszcze to obejrzec z cala rodzina np przy swiatecznym obiadku
"ooooo wnuczki, teraz dziadek wam pokaze jak 50 lat temu walil combosy wraz z 20 innymi pl na 70 lew ek :)"
;12'4p;12[21p4;1ppppppppp niemgoe
PlacekZJagodami
15-12-2007, 23:39
Reaktywacja Bongo, a mnie nie ma w invitnietych osobach -.-
wtf? btw. sprawa z c legami, zeby sie do konca wybronic postanowilem odkupic te jebane legi, niech strace te 10k w te czy we wte. Jak zakupie to odesle. Lepiej stracic jednego krystal kojna niż mieć rysę na reputacji. I czekam na inva, pacca kupiłem tylko dla bongo, nie chce sie grac po tym updacie.
//Wodny Spawacz.
@Feav gz błazna, sry że dopiero teraz.
haha Kuchin cipko who's your daddy now? Once again? ; >
@Up nie lepiej te 12k (djin price) dac odrazu na runes niz kupować nowe legsy? To takie moje 2 centy :)
<3 Pimolll
Gratz Szopenislaw 100 lvl once again ;D
Crealeth
16-12-2007, 01:59
RIP panie lijon
Olorion.
16-12-2007, 02:04
on byl pl?
Crealeth
16-12-2007, 02:06
nie wiem ale dla pewnosci nie bilem bo przecierz jak to tak ze :flaga_pl: bije :flaga_pl:
Olorion.
16-12-2007, 02:08
juz sie balem ze mogly sie spelnic legendy ze jak :flaga_pl: dotknie :flaga_pl: to mu uschnie reka i juz nigdy nie bedzie mogl walic sobie siusiaka 8o 8o 8o 8o 8o 8o :cup: :kon:
Wienc postanowilem wlamac sie do baz i loguw tibi i przehwycilem dzis wywiad z Belfawem ktury ukrywa sie na tym forum pod nikiem Olorion.
Dziennikasz:
-cze krulu hce pszeprowadzic z tobom wywiad ;;;;;p
Olorion.:
-czemu mi wlaczasz alarm
-qrwa
-a wywiad bendzie na tibia.pl???????//
D:
-nie gniewaj sie hce z takim szanowanym graczem wywiad
O:
-na stronie gluwnej?
D:
-jak ih namuwie to bendzie: ]
O:
-nie moge w to uwierzyc ;]
-bende slawny wsrud tibijczykuw
-zgadzam sie na wywiad :D
-;]
D:
-jusz jestes pragnom twojego altografu i skarpetek ; ]
O:
-znam
D:
-wienc
-skont jestes
O:
-z abdendriel
-a co?
D:
-nie no to jest jusz wywiad
-musisz sie skupic
O:
-nie qmam
D:
-ok nastempne
-jakie jest twoje prawdziwe imie i ile masz lat
-albo rokuw, jeden pies ;;;;;;;;;;;;;;;;;p
O:
-kuba 13 lat niedlugo ide do gimnazjum
D:
-nie sondzisz rze powinienes sie uczyc zamiast grac w tibie
O:
-co ty, to tak wcionga rze trudno mi sie powstrzymac
D:
-durzo osub hce twuj lewel ale muszom sie uczyc rzeby wyrosli na mondryh polakuw
O:
-gluwnie hunce
-rencznie zulwie
-i larvy
D:
-dobrze
-z skond sie dowiedziales o tibi i od kiedy grasz
O:
-w telewizji bylo o tym rze wcionga i uczy walki rurznymi rzeczami np meblami
-a rze mnie gnembili w skzole
-to postanowilem sie dolonczyc
-a gram od pul roku
D:
-a masz jakies inne postacie czy tylko belfawem
-i z czego walisz
O:
-z axa
-to muj 2 har
-wczesniej mialem palka
-tylko 13 lew
-ale mial niezle skile
-36 miecza i 21 tarczy
D:
-to i tak durzy bo mam mniejszy nigdy bym nie nabil 13
-to dobre pewnie byles w high costam co nie?:]
O:
-bo jestes noob -.-
-nie qmam
-co to znaczy high
D:
-hyba durzy
O:
-co ty
-mam 143 cm w rel
D:
-czemu grasz na iridi
-a nie np. na harmoni, ja tam mam bana za dedanie plajeruw
O:
-bo ma krutkom nazwe i zeby sie kolegom chwalic ze gram w tibvia
-a inne swiaty majom za dlugie nazwy
D:
-a jakom masz motywacje do zdobywania kolejnyh poziomuw
O:
-w skrucie powiem
-laerion sili
-muj mentor
D:
-on bardzo szybko pada
-wruc expi
O:
-no
-i jest mondry
D:
-czyli rze on jest twojim idolem tak
O:
-ma niezlom glidie
-marzy mi sie tam kiedys wstopmpic
D:
-a ile czasu nabijales swuj lewel
O:
-3 miesionce bocenia zulwii
D:
-czyli rze kozystasz z nielegalnyh programuw
-a ile dziennie grasz
O:
-nie
-muj klient ma blond
-ze sam bije
-i zbiera lot
-a liczyc renczne huncenie i samom gre czy bycie postaci w grze = online ;]
D:
-powinienes zglosic do cipuw i bys dostal golden buty
-no online
-tak to sie hyba muwi
O:
-nie wiem
-bo boce zulwie jak spie
-a wtedy szczensliwi czasu nie liczom ;]
D:
-wienc tu jest wojna
-to mogom cie dednonc
O:
-o qrwa
-czemu wojna
D:
-hociasz nie wiem czemu pl deda pl
O:
-czemu nie mogom w spokoju pomuwic przy stole
D:
-bo sie klucom rze inwicible zabijajom
O:
-albo zrobic wspulny festiwal w ab'dendriel
-tylko qrwa
-od razu sie zabijajom
D:
-tesz tak mysle
-czy masz jakies rady dla dzielnyh wojownikuw
O:
-polak polakowi muwi leawe albo umrzesz ja jurz nie qmam tej gry
-no
-je*ac swe ;]
-i
D:
-uu ostro
O:
-ciongle myslcie o polsce i miejscie bialo czerwone outfity
D:
-tesz tak walcze
-ok to bendzie jusz ostatnie
-hcesz kogos pozdrowic
O:
-nie rzucim ziemi skond nasz rud
-laeriona silego i mojom ekipe kturzy wiedozm kto jest kto ;]
-laeriona silego i mojom ekipe kturzy wiedozm kto jest kto ;]
-sorki bot podnosil lot i nie wiem czy wyslalo
D:
-okej papa ja jusz ide bo taka godzina to mi zabiorom pszedlurzacz i nie bende wiencej mugl z tobom gadac
-narazie fajnie sie gawendzilo
O:
-plx
-gdzie bendzie
-zamieszczony wywiad
-rzeby m mugl kiedys pokazac dzieciom
-i wnukom
-potczas kolacji swiontecznej
D:
-w plotkah z iridi i morze na stronie gluwnej bendzie tesz
O:
-o qrwa
-dzienki za wywiad
-pozdro polacy :flaga_pl:
D:
-dzienki i pozdrawiam rodzine wesolyh swiont
O:
-;]
Pisze ze swojego konta, bo nie gram a i tak pewnie znajdzie się ktoś kto źle ten "wywiad" zrozumie.
Jest pisany z przymrużeniem oka bo tak się traktuje tą gre plz?
Kej,baj!
Rosjaninn
16-12-2007, 03:53
olorion ty kretynie.zal,pl asslickerze w dupe zawalony.
Asslickerze? Nie nawzwał bym go asslickerem, poprostu trzyma ze swoimi przyjaciółmi(?) jeszcze od czasów saphiry gdzie wraz z Crealethem zdradzili pl żeby do swe dojść, Viffarn nie zdradził bo miał jakoś 70 ek więc i tak by im nie pomógł, tak przynajmniej słyszałem. Co do jego błędów na forum to ujął to w jedno fajne zdanie które brzmiało mniej więcej tak "Podporządkuję się realiom Tibijskim" jeśli ktoś nie wie o co chodzi to zapraszam do commenta Yooshimi. Przecież nie każdego wroga trzeba nienawidzić, prawda?
[QUOTE=eeetanz;1791137] "Podporządkuję się realią Tibijskim"
cel. lb mnogiej - realiom* lolll;appe56a;p
a co ty Nestafe nauczycielem jestes czy co 459089fmsd ;p LOL
Olorion.
16-12-2007, 12:53
Asslickerze? Nie nawzwał bym go asslickerem, poprostu trzyma ze swoimi przyjaciółmi(?) jeszcze od czasów saphiry gdzie wraz z Crealethem zdradzili pl żeby do swe dojść, Viffarn nie zdradził bo miał jakoś 70 ek więc i tak by im nie pomógł, tak przynajmniej słyszałem. Co do jego błędów na forum to ujął to w jedno fajne zdanie które brzmiało mniej więcej tak "Podporządkuję się realiom Tibijskim" jeśli ktoś nie wie o co chodzi to zapraszam do commenta Yooshimi. Przecież nie każdego wroga trzeba nienawidzić, prawda?
Nah, na saphirze mielismy caly czas glidie z pl, taka kontynuacja glidii z inferny (przenieslismy sie z tamtad na saphry) i caly czas bylismy z pl, mimo ze 80% z nich lapal paraliz podczas wojen i nie wychodzila z pz, 10% cala sie trzesla i nie sluchala ventrilo to bylismy caly czas razem. A teraz skoro wszyscy graja na innych swiatach/w wowa/gw, a nie znam nikogo z tych pl ktorych zabijam na saphirze podczas now trwajacej wojny to czemu nie?
;;;
Morseton
16-12-2007, 13:48
Nah, na saphirze mielismy caly czas glidie z pl, taka kontynuacja glidii z inferny (przenieslismy sie z tamtad na saphry) i caly czas bylismy z pl, mimo ze 80% z nich lapal paraliz podczas wojen i nie wychodzila z pz, 10% cala sie trzesla i nie sluchala ventrilo to bylismy caly czas razem. A teraz skoro wszyscy graja na innych swiatach/w wowa/gw, a nie znam nikogo z tych pl ktorych zabijam na saphirze podczas now trwajacej wojny to czemu nie?
;;;
a ty byles tym 80 % :]
Ogarnij sie raz piszesz jak debil a pozniej jak przecietny czlowiek... Wiem choroba psyhiczna kazdego dotyka ale nie musisz nam tego pokazywac. Chyba lekarz przepisal ci leki??
@Yooshi ahh banished :/
Nudaaaa :/ Konczmy ta maskarade hahah :D
Olorion.
16-12-2007, 15:13
a ty byles tym 80 % :]
Ogarnij sie raz piszesz jak debil a pozniej jak przecietny czlowiek... Wiem choroba psyhiczna kazdego dotyka ale nie musisz nam tego pokazywac. Chyba lekarz przepisal ci leki??
@Yooshi ahh banished :/
Nudaaaa :/ Konczmy ta maskarade hahah :D
co ty, sharuje konot na forum z cala rodzina i kazdy dorzuca cos od siebie
"psychiczna" btw, czlowieku ktory nawet nie musi udawac retarda zeby robic takie bledy, lecz ktore mu wychodza naturalnie ;)
Crealeth
16-12-2007, 15:39
"psychiczna" btw, czlowieku ktory nawet nie musi udawac retarda zeby robic takie bledy, lecz ktore mu wychodza naturalnie ;)
ale pl owned;;;;;;;;;;;;;;p
Morseton
16-12-2007, 15:43
co ty, sharuje konot na forum z cala rodzina i kazdy dorzuca cos od siebie
Bravo :D A jednak nie jestes debilem :] Ale udawac tez nie masz po co.
Ale jak robisz to dla swoich kolegow z invi to powodzenia.
.Viffarn
16-12-2007, 15:47
hehe nom dla koleguf fszysko :D:D:D:D
Troszke rozbudowane jakby ktos jednak nie zrozumial komenta do ktorego odwoluje feav : >
Tibia – gra online, w której gracz wciela się w postać wesołkowatego piksela, wędrującego po świecie pełnym innych pikseli. Najczęściej w grze spotykane są piksele polskie, brazylijskie i angielskie. W Tibię najczęściej grają dzieci, które chcą uderzyć matkę, jednak nie mają pretekstu, żeby to zrobić. Tibia uczy nas, jak być wojownikiem i żyć w zgodzie z naturą oraz kolorowym otoczeniem pikseli. Gra zrzesza piksele w gildie, stada, klany i sekty. Do gry w Tibię wystarczą jedynie dobre chęci, monitor, myszka, klawiatura i internet (a jeśli zamierzasz coś osiągnąć, to także 90 zł na płatne konto). Mile widziany słownik ortograficzny, aby nauczać inne piksele. Typowy tibijczyk to analfabeta, ktury hodżi na potforki. Do tego jeszcze jest knajtem i wali z aksa, a jego kumpel jest drutem i wali z ruszczki. Zdarzają się osobnicy, którzy poszedli, a potem wrucili. Gracze Tibii w szale wywołanym porażką są w stanie użyć mebli i przedmiotów pozornie uważanych za niegroźne, np. krzesła, wazonu czy też, ostatnio popularnego, irygatora dopochwowego w celu straszliwym.
Innym typem graczy są mężczyźni po trzydziestce, którzy nie odnaleźli dotychczas swojego życiowego celu. Odnajdują go w kopalniach pełnych dwarfów, na pustyniach pełnych piasku, w dżunglach pełnych śniegu.
Mimo tego gra jest bardzo pożyteczna. W trakcie bicia rodziny krzesłem zwiększa się siła, ma się kontakt z rodziną. Przeciętny tibijczyk zna każde obraźliwe słowo w języku polskim, brazylijskim, szwedzkim, angielskim i niemieckim, choć niekoniecznie potrafi je poprawnie zapisać. Gra poszerza także podstawowe umiejętności ekonomiczne (kradzież przedmiotów innym graczom) oraz informatyczne (hackowanie kont).
Crealeth
16-12-2007, 17:10
http://forum.tibia.pl/blog.php?blogid=475
zapraszam wszystkich na muj blog
jeszcze morzna w panelu kontrolnym uzytkownika czyli
<< od tego postu kliknonc "blog" i wtedy wybieracie najnowszy wpis prosze o komenty i oceny narazie prowadze jestem top 1 blog
Morseton
16-12-2007, 17:33
http://forum.tibia.pl/blog.php?blogid=475
zapraszam wszystkich na muj blog
jeszcze morzna w panelu kontrolnym urzytkownika czyli
<< od tego postu kliknonc "blog" i wtedy wybieracie najnowszy wpis prosze o komenty i oceny narazie prowadze jestem top 1 blog
Przeczytałem ostatnia notatke i musze ci powiedziec ze opisujesz cala prawde o sobie. Jak bys byl normalnym czlowiekiem to bys nie potrzebowal wybic sie z tlumu. Myslisz ze piszesz te opowiesci bo zbijasz sie z kogos?? Moze to i prawda ale w gruncie rzeczy opisujesz samego siebie. Normalny czlowiek w 80 % przypadkow nie potrzebuje sie dowartościowywać przez robienie bledow ktore pozniej ktos ci to skomentuje etc. Macie polewke z tego ze ktos was wyzywa , zbija sie ? Hmm ok ale na dluzsza mete sami zobaczycie ze to zachowanie wybiega po za normalnosc :) Pewnie masz 17 lat + Jesli tak to czlowieku ogarnij sie ... coz czasami Kobiety dobrze mowia :) Mężczyzna to jest duzy chlopiec :/
To tyle co mam do powiedzienia :] bu
Olorion.
16-12-2007, 17:51
nie przeklinaj mama czyta
bilabong
16-12-2007, 18:00
kto chce adres domowy krleta?
Reth'ik,
16-12-2007, 18:40
Co to za pytanie?
Jasne, ze wszyscy :D8o
Anienqis
16-12-2007, 18:53
Dzis Wieczorem Boruta, Kolo 20 ! Wszyscy Karlin <3 !
Olorion.
16-12-2007, 21:40
A co? Dawno nie mieliscie nic cieplego w buzi?
Rosjaninn
16-12-2007, 22:47
no wlasnie ze nie mielismy ;/ a chcemy miec ;/;/
Olorion z tego co wiem zagoniles starego to czemu nie mialbys zagonic ktoregos z nas jebany necrofilu ? :>
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/35157
Zaprasham na boróte w mojim wykonaniu ;
pozdrawiam vif
i osiwiadczam rze bende mial paca bo kolega kópil mi bo on fajny a nie to co niktoży ;s
IridiaCarlinPk
17-12-2007, 00:01
powiem tak
ale kurwa boruta Omg az sie lepiej spalo bedzie xDDDD 7 fragow ladnych?
Napisz kto tam padl, bo stracilem orietacje przy 5 chyba
Morseton
17-12-2007, 09:05
OMAGAD!!!
Kuchin znowu padl :( Juz niedlugo zobaczymy go poza 100 lvlami. Szkoda
Panom z invi sie widocznie nudzi bo powstala nowa gildia Deadly Delight
Ehhh Wino marki Kino :]
Boruta wczoraj byla Zajebista hyhy
ciekawe czy ma ktoś cama z wczoraj bo chciałbym policzyć fragi i ich nicki z tego co pamiętam padli
81 ek
73 ek
76 ek
41 rp
45 rp
44 rp
116 ek
I paru innych (jak dostane cama napisze ich nicki)
Dawno iridia takiej boruty nie widziała jak wczorajsza <3 gdy biliśmy 81 kina nawet na atk zaznaczyć niezdążyłem :( podobnie z tymi palkami gdzie w jednego wand combo weszlo i padl.
Szkoda że nikt nie chciał wejść na d lair a taka ekipa była i wszyscy dali loga jedynie sensation k'shad chciał walczyć i cóż 3x red wiele wyjaśnia
ryc+e ring i niestety nie padł
powiem CI qmplu ze mnie ten e ring rozjebal, jak na anni by szedl xddddd
ciekawe czy ma ktoś cama z wczoraj bo chciałbym policzyć fragi i ich nicki z tego co pamiętam padli
81 ek
73 ek
76 ek
41 rp
45 rp
44 rp
116 ek
I paru innych (jak dostane cama napisze ich nicki)
Dawno iridia takiej boruty nie widziała jak wczorajsza <3 gdy biliśmy 81 kina nawet na atk zaznaczyć niezdążyłem :( podobnie z tymi palkami gdzie w jednego wand combo weszlo i padl.
Szkoda że nikt nie chciał wejść na d lair a taka ekipa była i wszyscy dali loga jedynie sensation k'shad chciał walczyć i cóż 3x red wiele wyjaśnia
ryc+e ring i niestety nie padł
Zapomniales tego 88 ek co se przebiegl zaraz po wyjsciu z carlin. 2 razy sie uhnal?xDDDddddddddd
borutka fajna, wiencej plska !
ciekawe czy ma ktoś cama z wczoraj bo chciałbym policzyć fragi i ich nicki
(...)
A jak myślisz xD? W sumie nie było mnie tylko przy Coco (wpadłem jak padł -.^) i jak do thais szliście, czyli z 3 fragi? :P
Annaron Vina
Dec 16 2007, 20:43:08 CET Killed at Level 88 by Darozbak and by Keizi
Polioxa
Dec 16 2007, 20:56:19 CET Killed at Level 81 by Mayn Sana and by Incredible Mok
Johan Stonespear
Dec 16 2007, 22:24:11 CET Killed at Level 50 by Mayn Sana
Jedii Masterr
Dec 16 2007, 22:27:15 CET Killed at Level 78 by Revobo and by Gloried Druid
Coco Shots
Dec 16 2007, 22:30:25 CET Killed at Level 116 by Perrault on Iridia and by Gariax
Vertor Imora
Dec 16 2007, 22:54:51 CET Killed at Level 39 by Revobo
Dec 16 2007, 22:49:29 CET Killed at Level 40 by Perrault on Iridia and by Eld'ara
Zardos
Dec 16 2007, 22:56:26 CET Killed at Level 94 by Perrault on Iridia and by Gariax
Betitox
Dec 16 2007, 22:57:56 CET Killed at Level 44 by Eld'ara and by Ararus
Dec 16 2007, 22:56:17 CET Killed at Level 45 by Jiniu
Gran Tso
Dec 16 2007, 23:02:23 CET Killed at Level 127 by Mayn Sana and by Nolfek
Wszystko o czym wiem :). Btw. oglądając film zdałem sobie sprawę, że przez 3/4 czasu naciskałem złego hota... czyt. uhałem się, a nie waliłem sd -.^.
Czesc_Przyja"ciule"
17-12-2007, 20:10
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/35157
Zaprasham na boróte w mojim wykonaniu ;
pozdrawiam vif
i osiwiadczam rze bende mial paca bo kolega kópil mi bo on fajny a nie to co niktoży ;s
to juz kurwa zal jest
myslisz ze jestes smieszny?
uzywaj poprawnie polskiego albo wy*******aj
to juz kurwa zal jest
myslisz ze jestes smieszny?
uzywaj poprawnie polskiego albo wy*******aj
on zwyczajnie próbuje sie wtopić w paczke z saphiry :) moim zdaniem marna próba...
Btw. Pozdro Olorion :evul:
Olorion.
17-12-2007, 20:53
Wszystko o czym wiem :). Btw. oglądając film zdałem sobie sprawę, że przez 3/4 czasu naciskałem złego hota... czyt. uhałem się, a nie waliłem sd -.^.
O qrka (zeby nie uzyc brzydszego slowa) ale emocje :cup:
BORUTA :wiking::wiking::wiking::wiking::wiking::wiking::w iking::mag::mag::mag::mag::mag::mag::kat::kat::kat ::axeman::axeman::axeman::axeman::axeman::kilof::l ucznik::lucznik::lucznik::lucznik::lucznik::berser k::berserk::berserk::berserk::berserk::berserk:8o8 o8o8o8o8o8o8o8o:o:o:o:]:]:confused::confused::baby::]:]:]:zimno::zimno::zimno::elf::elf::elf::elf::Ork::Ork ::Ork::Ork::Ork::Ork::Ork::wiking::wiking::wiking: :wiking::wiking::wiking::wiking::wiking::wiking::w iking::wiking::dance::dance::dance::dance::dance:: dance::faceoff::faceoff::faceoff::faceoff::faceoff ::cygaro::cygaro::cygaro::cygaro::cygaro::cygaro:: cygaro::cygaro::crusader::crusader::crusader::crus ader::crusader::crusader::crusader::crusader::crus ader::elf::elf::elf:
20:30 You see a dead human (Vol:10). You recognize Kod Impfer. He was killed by Incredible Mok.
20:38 You see a dead human (Vol:10). You recognize Fighter'Devis. He was killed by Anumrati.
Incredible ;O
Kod Impfer: Dec 17 2007, 20:28:52 CET Killed at Level 160 by Pipenoz
and by Incredible Mok...
BonGoOOo
EDIT: GZ FRAGA ANUM :D BYLEM PIERWSZY! I rs hahah
20:38 You see a dead human (Vol:10). You recognize Fighter'Devis. He was killed by Anumrati.
on zwyczajnie próbuje sie wtopić w paczke z saphiry :) moim zdaniem marna próba...
Btw. Pozdro Olorion :evul:
Gruhard od zawsze był pierdo..., wiecznie liżącym dupe wannabe - a notabene każda jego wypowiedź tylko utwierdza mnie w tym przekonaniu.
Pozdro Massior&Olorion!
Reth'ik,
17-12-2007, 21:37
Ladnie chlopcy :o
_/ update?:D
Incredible ;O
Kod Impfer: Dec 17 2007, 20:28:52 CET Killed at Level 160 by Pipenoz
and by Incredible Mok...
BonGoOOo
EDIT: GZ FRAGA ANUM :D BYLEM PIERWSZY! I rs hahah
Sprawdź wypowiedź nad twoim postem, jednak ja byłem first xD. Btw. spontant dla mnie był ładny. Siedzę na nobie, widzę devis wylatuje, to pisze do szefa: "Logować? TAK!" hurka, statek, temple, devis- bah, bah dead! Dzięki panowie za akcje <3.
Banditos
17-12-2007, 22:18
Torcida nie mam pytan lol
Torcida jednak prawda ze join tylko z powodu wygranego OB ... whatever zrobiliscie co uwazaliscie za sluszne , ale i tak nie zrozumiem dlaczego wogole joineliscie ;)
btw. Vrell napisz mi na gg - 8266064 jak tam bedziesz mial czas
Firgasto
17-12-2007, 23:25
Cudownie. Gratulacje. Tylko dlaczego mnie tam nie było? ;(
jarku jeśli będe w potrzebnie znać polski prawie tak dobrze jak TY niewątpliwie poprosze cię o lekcje...
gófno feaf wiec daj sobie spokój
Gruhard od zawsze był pierdo..., wiecznie liżącym dupe wannabe - a notabene każda jego wypowiedź tylko utwierdza mnie w tym przekonaniu.
Pozdro Massior&Olorion!
a wujka lotha nie pozdrowisz? :< Xd
a wujka lotha nie pozdrowisz? :< Xd
JA POZDRAWIAM! :*
A tak patrząc na to robi torcida to może oni specjalnie doszli, żeby się wypłacić, żeby zobaczyć na forum posta w którym jest napisane "Play in peace and noone from Deadly Delight will touch you." Zobaczymy jak wam wyjdzie to playing in peace... Powodzenia eniłej:p
Chetnie bym przeczytal ,co torcida ma do powiedzenia odnosnie ich decyzji B)
Bajka bongo party III
Stojąc w depo carlin widziałem 17 sorca z rsem którego wybrałem na ofiare :D
Dec 17 2007, 18:03:33 CET Killed Mhgof at Level 17 ok
Później zobaczyłem 45 kina z rs pod depo więc zafundowaliśmy koledze sd combo
Soobool
Dec 17 2007, 18:32:35 CET Killed at Level 46 by Baksu
and by Kedras
A gdy wyszedł z temple
Dec 17 2007, 18:34:01 CET Killed at Level 45 by Awindis
and by Norbi Firefist
Spotkaliśmy także 30 rp
Satx
Dec 17 2007, 18:41:29 CET Killed at Level 30 by Fayah Ahmed
and by Norbi Firefist
A później rozpoczeliśmy przygotowania do większego pkingu
A więc lecimy z fragami
Ship w veno
Kod Impfer 160 rp
Dec 17 2007, 20:28:52 CET Killed at Level 160 by Pipenoz
and by Incredible Mok
Następnie zobaczyłem na trade Fighter'devis którego niezwłocznie zlurowałem (HAIL D LANCE)
następnie wpadkował się w trapa z którego nie było wyjścia lecz trzymał się dość długo około 2 minut (jak na bongo anni to bardzo długo)
Dec 17 2007, 20:38:08 CET Killed at Level 118 by Rozer
and by Anumrati
Następnie droga do thais była nudna były chyba 2x fragi na jakiś 40-50 lvlach ale mam jeszcze filmu :D i nie wypisze
W thais około 7 fragów na 40 lvlach i jeden taki wmiare normalny
Leader Domel 66 ek
Dec 17 2007, 21:12:40 CET Killed at Level 66 by Neling
and by Norbi Firefist
Jeśli ktoś ma jeszcze fragi to niech wyśle mi na gg gdyż pewnie tu nawet połowy niema
BAJA BONGO ŁADNA BORUTA !!!! <3
Pozdrawiam wszystkie ofiary a także osobę która mnie zabiła
Dec 17 2007, 21:36:52 CET Killed at Level 21 by Lucianus Viktorius
Cieżko było uciec 21 drutem i złożyłem się na 4x sd :( ale cóż BONGO NIKT NIE ZNISZCZY :D
zabiliscie mi kumpla Koda Impfera -_- :<
<beczy>
jarku jeśli będe w potrzebnie znać polski prawie tak dobrze jak TY niewątpliwie poprosze cię o lekcje...
gófno feaf wiec daj sobie spokój
Drogi Bartku, niejednkrotnie dawałeś pokaz swoich pro skilli na tym forum, ale do pouczania innych ludzi *NAWET* Jarodinho to Ci jeszcze sporo brakuje
jarku jeśli będe w potrzebnie
Więc proszę, zaprzestań swojej maskarady, nie udawaj większego retarda niż jesteś, bo i tak wiemy oboje, że Ci się to nie uda ponieważ zasadniczo rzecz biorąc większym retardem od Ciebie być nie można - co potwierdziłem bawiąc się w retarda przez okrągłe dwa miesiące.
Face it, fool.
^ okragle dwa miesiace to mijaly gdzies tak w pazdzierniku chyba
edit; Stan: Na Emeryturze Imię: Feav niezle brzmi;;pppp
Olorion.
18-12-2007, 22:58
http://www.members.lycos.co.uk/olor/zdjecia/rodak.JPG
polska :flaga_PL:
Reth'ik,
19-12-2007, 00:05
Edit. Fu** it.
Crealeth
19-12-2007, 00:19
jaki nerd ja pierdole
czy naprawde myslisz ze fun byl w tym ze to olorion napisal z second chara?
jakis idiota go msgnolll i to ten koles twierdzi a nie olo~ PL?
Rzolniez
19-12-2007, 00:45
Dzinikao :
"Wiadomo już, kto wystąpi w Żorach podczas finału XVI Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy pod hasłem "Finał z głową". 13 stycznia na pewno będziemy gościć w żorskiej hali: godz. 17:00 Zabili Mi Żółwia (reggae, ska, punk), godz. 19:00 Robert Kasprzycki (poeta, pieśniarz i kompozytor), godz. 20:00 Akurat, czyli poezja "ska-kana" z Bielska-Białej. "
_/
bilabong
19-12-2007, 00:48
Myslisz, ze "zaspiewasz" hymn Polski i juz jestes patriota?
Ogolnie, to pokazujesz ze jestes debilem nie szanującym czegos co jest "naszym" narodowym symbolem...
to nie jest hymn polski :cup:
Mewtu
Dec 19 2007, 00:23:42 CET Killed at Level 171 by Lordnazgul
and by Sesulo
Reth'ik,
19-12-2007, 01:36
@up
gratz guys
@ bilabong
Nvm :o
Mewtu
and by Sesulo
ta ryżojad zasną ;\
Reth'ik,
19-12-2007, 03:31
AHAHAHAHAH
http://img155.imageshack.us/my.php?image=bergeryj5.jpg
AHAHAHAHAHAHA
_/ Berger <3
Mewtu
and by Sesulo
Zabraklo ryzu i umarl z glodu :(
Dzinikao :
"Wiadomo już, kto wystąpi w Żorach podczas finału XVI Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy pod hasłem "Finał z głową". 13 stycznia na pewno będziemy gościć w żorskiej hali: godz. 17:00 Zabili Mi Żółwia (reggae, ska, punk), godz. 19:00 Robert Kasprzycki (poeta, pieśniarz i kompozytor), godz. 20:00 Akurat, czyli poezja "ska-kana" z Bielska-Białej. "
_/
Bosko xDDDD
papatki;*
najz prezent na gwiazdke
Lisuu-aleniewrl
19-12-2007, 17:48
http://foteka.pl/full/462cf86a6f8909568750260acd52b5c8.jpg (http://foteka.pl/462cf86a6f8909568750260acd52b5c8)
http://foteka.pl/full/7b7a5414eeb0b5933fd28b4b59b2f34d.jpg (http://foteka.pl/7b7a5414eeb0b5933fd28b4b59b2f34d)
16:30 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Masloer. He was killed by Huxy.
Czemu?:S....
jezu pokemon zmar swiento lasu
Lisuu-aleniewrl
19-12-2007, 18:58
Dedasz Za Nik
XD!! :p <10>
http://www.youtube.com/watch?v=EBm--_Ey0Uk
:)))
Lisuu-aleniewrl
19-12-2007, 21:25
http://www.youtube.com/watch?v=3DH5oojUkk8
A paczczcie oc huksy robi pogOdzinach!1111118o8o
XD!! :p <10>
No i co sie cieszysz?dawaj nik i dedniesz
Lisuu-aleniewrl
19-12-2007, 21:49
Eeee tam;D
Coz ja ci zrobilem xD.... srry ze mam name Lisuu-aleniewrl, ale taka juz jest natura xD
Btw. sorry jesli Cie jakos obrazilem... (np z tym rubikiem)
http://www.youtube.com/watch?v=EBm--_Ey0Uk
:)))
This video has been removed by the user.
Arthas The Keeper
19-12-2007, 23:26
Chyba o kimś zapomnieliśmy dziś, więc może ja przypomne gdyż według mnie jest to osoba ciesząca się dużym szacunkiem i nie wypada jej nie złożyć życzeń urodzinowychB).
Tak więc Wszystkiego najlepszego nasz Adrianie aka Massiorze xD
Zdrowia, Pieniędzy I najlepszych Dupek :D jeszcze raz wszystkiego najlepszego! 8o
Signed: Usar
Lisuu-aleniewrl
19-12-2007, 23:33
Chyba o kimś zapomnieliśmy dziś, więc może ja przypomne gdyż według mnie jest to osoba ciesząca się dużym szacunkiem i nie wypada jej nie złożyć życzeń urodzinowychB).
Tak więc Wszystkiego najlepszego nasz Adrianie aka Massiorze xD
Zdrowia, Pieniędzy I najlepszych Dupek :D jeszcze raz wszystkiego najlepszego! 8o
Signed: Usar
UOUOUOU sto lat sto lat..... bblablabla..... jeszcze raz!..... HaHhA Dokladnie obys mial jak najlepsze pupcie8o hajs, itp itd a najwazniejsze bys byl szczesliwy:)
Olorion.
19-12-2007, 23:41
najlepszego mlody
<3 - wyraza wiecej niz 1000 slow
MASSSSS <3<3,3<3 happy bday mens <3<3
Wujek loth xd
Rzolniez
20-12-2007, 00:02
Mass Najlepszego <3
@Ripper BORZE CO ON ROBI
@Nitz HUJ
@Loth huju
@Kielek dedniesz
POZDRO
23:45:45 Feav
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
23:45:48 Feav
BLANTA GIGANTA
23:45:50 Feav
TRAWY
23:45:53 Feav
WIECEJ TRAWY
23:45:56 Feav
BLANTA
23:46:00 Feav
TRZECIEGO
23:46:02 Feav
I CIPEK
23:46:04 Feav
SUK
23:46:06 Feav
DUUUUUUUUUUUUUUZO CIPEK
23:46:08 Feav
Taaaaaaaaak
Crealeth
20-12-2007, 00:48
odwarzny byl odwarzny ale jurz nie jest;/
zmar tylko bez masloga i blok statku;\\\\\\\ nieh spoczywa w pokoju
Rosjaninn
20-12-2007, 01:13
Hail Upadte
Hails Zagonskie kurwy
Hail szmaciarze
Hail Asslickerzy
Hail Psy
Kto ma wiedziec to wie dla kogos poklon :evul:
Hail ~~~~~~
http://www.youtube.com/watch?v=J0qdNtYwQLY
Prosze:) polecam xD
pawel1992
20-12-2007, 02:18
-_- :<
<beczy>
5k :<
...........
========
wszystkiego najlepszego Mass
Najlepszego Ifuller! Spóźnione, ale nie miałem dostępu do kompa <3
Dziękuje bardzo za życzenia :D mimo zmęczenia po robocie usmiech pojawił się na mojej twarzy ;)
Olorion.
20-12-2007, 16:45
uuu, czuje ze koniec bongo team
Rosjaninn
20-12-2007, 17:55
A im wiecej bongosow wbije 50 lvle tym wieksze lvle beda skladac,pojebane cipsofty pizdy nie pomyslaly o tym hahahha ;)
Olorion.
20-12-2007, 18:17
tylko ze bongosy nie wbija tych 50 lew, bo dla 80% z nich to bedzie mega wyzwanie zeby zrobic najlepszego ludzika jakiego mieli kiedykolwiek w zyciu ;\
Rosjaninn
20-12-2007, 18:36
no nie wiem ;/;/ kuchin zmyj ten obrazek na swoim loginie ok ? czy ty zawsze po wszystkich musisz wszystko lizac psie zajebany ? ******* przez krolika pod smietnikiem zardzeiwalym ;/;;//////
zagoniles starego to czemu nie mialbys zagonic ktoregos z DD ? kutafonie
Hail zagonska kurwo~~
:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul::evul::evul::evul:
Olorion.
20-12-2007, 18:47
no nie wiem ;/;/ kuchin zmyj ten obrazek na swoim loginie ok ? czy ty zawsze po wszystkich musisz wszystko lizac psie zajebany ? ******* przez krolika pod smietnikiem zardzeiwalym ;/;;//////
zagoniles starego to czemu nie mialbys zagonic ktoregos z DD ? kutafonie
Hail zagonska kurwo~~
:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul::evul::evul::evul:
czemu uwazasz go za asslickera? To ze przez cal zycie byles mega polskim gownem nie potrafiacym powiedziec slowa po angielsku i ktory nigdy nie potrafiles pogadac ze szwedami o czyms innym niz protekcja albo o twoim paymencie za uderzenie kogos kto znaczy wiecej, nie oznacza ze wszyscy tak robia.
Diego325
20-12-2007, 18:49
PRZESŁANIE: Każdy kto od teraz będzie pisał z celowymi błędami uchodzi za upośledzoną osobę!
To mogło być zabawne raz czy dwa, ale jak ktoś nagminnie w swoim poście używa " o muj borze" itp. jest po prostu żałosny.
TIBIA: Ja nie wiem, ale Cipsoft powinien zredukować część serwerów ( czemu nie mogliby stworzyć czegoś takiego jak serwer dla 50+, 100+ lvlowców? Przejście na taki serwer byłoby nieobowiązkowe, ale ci co chcą się bawić w wojnę napewno by skorzystali) i wprowadzić kilka nowych ze "starym system" tj. brak hotkeyów, souli, staminy, i wszystkich tych pierdół. Napewno znaleźliby się chętni. W taki sposób jaki jest obecnie Tiba dąży do samozagłady co chyba czeka każdą grę online.
PS: Dajcie spokój z wyzywaniem się na forum. Idą święta << CZAS RADOŚCI :P>
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i udanego Sylwestra życzę wszystkim!!
Koniec postów odemnie.
tylko ze bongosy nie wbija tych 50 lew, bo dla 80% z nich to bedzie mega wyzwanie zeby zrobic najlepszego ludzika jakiego mieli kiedykolwiek w zyciu ;\
lepiej miec 20 sorca zrobionego manualnie niz 100 ek wybotowanego pieskuuuuuuuuu <3
Rosjaninn
20-12-2007, 19:06
lepiej miec 20 sorca zrobionego manualnie niz 100 ek wybotowanego pieskuuuuuuuuu <3
dokladnie popoieram cie <3
widziales olorion szmato ? pies cie jebal nie powiedzial a potem chodziles w ospiermionych spodniach i nie wiedziales co to tak sie kleji..smieciu..stfu i pyskiem w dol zaganiaro..
Olorion.
20-12-2007, 19:10
A ty czym sie kierowales mowiac taka pierdole, skoro ~100 lvl knight przedstawia duzo wieksza wartosc we wszystkich mozliwych opcjach, niz 20 lvl sorc, ktorym placzacy po nocach gdy padnie polak, biega z grupka 30 innych glupcow, zabija sobie kogos kto nie ma szansy sie outheal po tym lame update, a potem pierdoli o tym przez 150 stron jakiegos tematu o mega ploteczkach, wstawiajac co jakis czas slowo BORUTA, na ktore reszta nerdow reaguje jak psy pawlowa na swiatlo.
btw
18:00 You need 415731 exp for level 99 Average session speed: 63006 exp/h Estimated time left for level up: 6h 35m 54s Played this session: 1h 51m 26s Gained thissession: 117018 exp 18:00 You lose 107 hitpoints due to an attack by a cyclops smith. 18:00
najs expik?
Olorion.
20-12-2007, 19:16
dokladnie popoieram cie <3
widziales olorion szmato ? pies cie jebal nie powiedzial a potem chodziles w ospiermionych spodniach i nie wiedziales co to tak sie kleji..smieciu..stfu i pyskiem w dol zaganiaro..
To jest wlasnie wasz problem, z wami da sie normalnie porozmawiac tylko jezeli udaje sie mega retarded debila, bo nie musicie sie wznosic na wyzyny intelektualne aby czerpac jakakolwiek radosc z rozmowy. Teraz jak widzicie jacy jestesmy normalnie, zaczyna wam od*******ac i glupimi odzywkami staracie sie zwrocic na siebie uwage. Nie jestes smieszny, moze dax sie podnieci, ale on zawsze lizal wszystkim dupe, a w koncu udalo mu sie znalesc "prawdziwych" (?) przyjaciol, jak ty, z ktorymi udaje mu sie utrzymywac jakistam kontakt.
zreszta, whatever, You're so funny! Please, continue :D
Rzolniez
20-12-2007, 19:20
Drogi Olorionie uwierz ze 3/4 Bongo mialo taki lvl jaki ty potrafisz tylko wybotowac :\
To jest wlasnie wasz problem, z wami da sie normalnie porozmawiac tylko jezeli udaje sie mega retarded debila, bo nie musicie sie wznosic na wyzyny intelektualne aby czerpac jakakolwiek radosc z rozmowy. Teraz jak widzicie jacy jestesmy normalnie, zaczyna wam od*******ac i glupimi odzywkami staracie sie zwrocic na siebie uwage. Nie jestes smieszny, moze dax sie podnieci, ale on zawsze lizal wszystkim dupe, a w koncu udalo mu sie znalesc "prawdziwych" (?) przyjaciol, jak ty, z ktorymi udaje mu sie utrzymywac jakistam kontakt.
zreszta, whatever, You're so funny! Please, continue :D
z Bongo znamy sie rok? poltora? Wiec sie nie odzywaj bo Ty belfawa zaczales botowac chyba cos na wakacjach;) Bylem cop i fragowalem kuchina, smutna prawdaa ;\ I nikt nie odpowiada mi jak 'psy', wg mnie to wlasnie gdy jakis Neztas czy sens~ napisze GO ANK KILL <NICK> Ty lecisz i bijesz i taka jest miedzy wami rozmowa. Bongo bylo jest i bedzie i tego nie zmienisz, dopadniemy Cie, ubiecuje <3 A daxem nie gram bo mi sie znudzilo, nic mi nie da 100 lvl w grupie idiotow ktorzy szukaja swojego miejsca na ziemi i znajduja je w Tibii, bey.
Morseton
20-12-2007, 19:51
z Bongo znamy sie rok? poltora? Wiec sie nie odzywaj bo Ty belfawa zaczales botowac chyba cos na wakacjach;) Bylem cop i fragowalem kuchina, smutna prawdaa ;\ I nikt nie odpowiada mi jak 'psy', wg mnie to wlasnie gdy jakis Neztas czy sens~ napisze GO ANK KILL <NICK> Ty lecisz i bijesz i taka jest miedzy wami rozmowa. Bongo bylo jest i bedzie i tego nie zmienisz, dopadniemy Cie, ubiecuje <3 A daxem nie gram bo mi sie znudzilo, nic mi nie da 100 lvl w grupie idiotow ktorzy szukaja swojego miejsca na ziemi i znajduja je w Tibii, bey.
Co do tego co zrobili cipsofty to JEDNO WIELKIE NIEPOROZUMIENIE!! Kurwa co to ma byc ?? Czym bede teraz pekowal ? Ahaha paranoja. To pewnie przez to ze na iridi rzadzi Bongo z 20-60 lvl a nie jakies najlepsze gildie :(
@Dax
Swieta racja. Ostatnio tez zmienilem poglad na 100 lvl + Tam juz nie ma zabawy... Walka o exp , monotonia itp :/ Taki Van hellsing "nie bede walczyl bo to jest moj pierwszy 100 lvl" - mowi samo za siebie :]
Tak wiec trzeba uklepac ten 45 lvl i pozal sie Boze :D kto bedzie wtedy padal. Hyhy :D
Olorion.
20-12-2007, 19:52
Drogi Olorionie uwierz ze 3/4 Bongo mialo taki lvl jaki ty potrafisz tylko wybotowac :\
Uwierz mi ze tutaj nie chodzi o umiejetnosci, bo te pewnie mam duzo wieksze niz kazdy z was, ale o szacunek do czasu. Botujac i nie muszac skupiac calej swojej uwagi na to co sie dzieje na monitorze, moge robic cokolwiek innego chce, jak np czytanie ksiazek.
btw, opuscilem cyclo poszedlem bocic gdzie indziej :d
18:55 You need 378006 exp
for level 99
Average session speed:
91211 exp/h
Estimated time left for level up:
4h 8m 39s
Played this session:
0h 11m 42s
Gained this session:
17785 exp
najs? ;;
Olorion to że bocisz powinieneś zachować dla siebie a nie chwalić się tym na prawo i lewo też mogę sobie wybocić tego 100 lvla ale jakoś nie będę czerpał z tego radości :( tibia to gra która powinna sprawiać radość,dostarczać zabawy a nie być wyścigiem szczurów jakim często jest "walka o exp" wg. mnie lepiej się pobawić tą grą np. rozmawiając pkując (dla mnie jest to zabawne może nie dla wszystkich) ale botując nie wiem jakie czerpiesz z tego satysfakcje no ale cóż twoja sprawa.
Myślisz że niemamy umiejętności aby wbić ten 50 lvl noob charem powiem Ci że około 20 osób z nas ma/miało lvle wyższe od Ciebie i raczej zrobione ręcznie (nie jestem przekonany co do wszystkich :D ale cóż)
Bongo składa się w 50% z ludzi którzy już nie grają gdyż im się to znudziło pograsz jeszcze z rok lub 2 i myślę że także dojdziesz do takiego wniosku.
Wbiłem 51 lvl maxymalnie i znudziło mi się granie w tibie być może dlatego że wbiłem to na non pvp a dopiero później odkryłem zalety serverów pvp możliwe że kiedyś exp znów zacznie mnie bawić ale nie wiem czy na to się zanosi.
<FUCKING UPDATE>
<FUCHING CIP SOFT>
<FUCHING SD,EXPLO,HMM,POTIONY !!!!>
Massterralph
20-12-2007, 20:35
gogogogogo exp exp exp exp
pewnie Huxy napisal do swojego kolegi gm'a zeby przeglosowali lvl na runy bo BONGO pkuje <osz korwa>
zal zal zal
wrocilem
<3 Viking, Nitz, Pimol, Wodny, Ripper, Feav i reszta
ja to se wyobrazam jakby wszyscy expili na zolwiach swoich rycerzy recznie od 40 do 110 lev;;;;pppp armia feavow
i nie mowcie brzydko o olorionie bo to mondry czlowiek jest ;\
Rzolniez
20-12-2007, 21:59
lagson
10
Rzolniez
20-12-2007, 22:00
Olorion wybacz ale majac spy u nas na vent zdołaliśmy za*****c 2 od was i ty mi pierdolisz o umiejętnościach?
Moze zaraz napiszesz ze kazdy kto wbil 100 bez bota to nolifer.
Skończ pierdolic jestes taka sama Cipą jak neztas krelet czy kuchin jedna i ta sama rasa psów.
Niezapomne "Nah" i ctrl+q : )
heineken
20-12-2007, 22:03
cipy chcialy miec mniej krwawe swieta ; d to je kurwy beda mialy ; /
a ja wam powiem koledzy, ze polak potrafi, tak wiec *********** czas odpalic, i zrobic mass-full-afk-bot-project ;D
Swieta ida w ogole, mozecie na sobie psow nie wieszac przez 1,5 tygodnia? niech to bedzie postanowienie noworoczne aje!
Lisuu-aleniewrl
20-12-2007, 22:31
I po co ja tyle czasu zmarnowałem? Aby sie doczekać updt 8.1?...
Teraz to wyglada mniejwiecej tak:
-Chcesz grac dla przyjemnosci na cliencie 8.1 - sciagaj bota.(Chyba ze jestes masochista- to dawaj na recznym)
-Ide chyba na jakiegos rl otsa 7.6 , aby powspominac:|
IridiaCarlinPk
20-12-2007, 22:39
a ja wam powiem koledzy, ze polak potrafi, tak wiec *********** czas odpalic, i zrobic mass-full-afk-bot-project ;D
Swieta ida w ogole, mozecie na sobie psow nie wieszac przez 1,5 tygodnia? niech to bedzie postanowienie noworoczne aje!
nie sadze
wole juz jechane Fheonixa i Rippaha niz te "ej moih koleguf nie wyzywajj" i inne posty tego pokroju(ortografia)
21:38 Belfaw [98]: nie szanujecie ludzi tylko z powodu rasy/pochodzenia
ja tam nie lubie jezeli w*******aja sie w moj kraj jesli sa u siebie lajtowo nic do nich nie mam
21:13 Neztas [183]: NIE RZUCIM ZIEMI SKOND NASZ RUD NIE DAMY POGRZEC MOWY POLSKI MY NARUD POLSKI LUD, KRULEWSKI SZCZEP PIASTOWY
21:15 Lijo Hentyney [98]: a szwedzki umiesz hymn?
21:15 Lijo Hentyney [98]: powinien ktos Ci dawno przypierdolic
21:15 Neztas [183]: wg moich informacji to co powiedzialem to napewno nie jest hymn
21:15 Lijo Hentyney [98]: zeby sie z hymnu kurwa smiac
21:15 Neztas [183]: AHAHAHah
21:15 Lijo Hentyney [98]: to zdrowo trzeba miec najebane
21:16 Neztas [183]: jezu niedouczony jestes
21:16 Lijo Hentyney [98]: no nie hymn
21:16 Neztas [183]: to jest rota, a nie hymn geniuszu
jejuu z kim my walczymy;;;;pppppppppppppppppp
21:13 Neztas [183]: NIE RZUCIM ZIEMI SKOND NASZ RUD NIE DAMY POGRZEC MOWY POLSKI MY NARUD POLSKI LUD, KRULEWSKI SZCZEP PIASTOWY
21:15 Lijo Hentyney [98]: a szwedzki umiesz hymn?
21:15 Lijo Hentyney [98]: powinien ktos Ci dawno przypierdolic
21:15 Neztas [183]: wg moich informacji to co powiedzialem to napewno nie jest hymn
21:15 Lijo Hentyney [98]: zeby sie z hymnu kurwa smiac
21:15 Neztas [183]: AHAHAHah
21:15 Lijo Hentyney [98]: to zdrowo trzeba miec najebane
21:16 Neztas [183]: jezu niedouczony jestes
21:16 Lijo Hentyney [98]: no nie hymn
21:16 Neztas [183]: to jest rota, a nie hymn geniuszu
jejuu z kim my walczymy;;;;pppppppppppppppppp
Rota była pierwszym(?) hymnem narodowym, a z humnami jak z prezydentami - zmieniają się, ale swój tytuł mają tak więc zamknij ten swój niedopierdolony ryj, bo zaczynasz mnie skrajnie irytować.
Lisuu-aleniewrl
20-12-2007, 22:55
Weźcie mi tu o "Rocie" ani o innych podobnych rzeczach nie mówcie bo mi sie zaczyna przypominać kucie Trenów Kochanowskiego.... Nie wiem czemu ale tak jest :\
JAKO OLIWKA MALA POD WYSOKIM SADEM!!!!!!! <zygi>
Rota była pierwszym(?) hymnem narodowym, a z humnami jak z prezydentami - zmieniają się, ale swój tytuł mają tak więc zamknij ten swój niedopierdolony ryj, bo zaczynasz mnie skrajnie irytować.
bogurodzice spiewali jak muj stary mieszko pierwszy otrzymywal chrzest;\
jeju few jesli cie naprawde wkurze to moze dojsc do tego ze mi pogrozisz palcem albo powiesz cos niemilego ;;\\\\\\\\
Xandar Mac'Leod
20-12-2007, 23:40
Neztas jestes smieszny/zalosny. Twoje zabawne proby wysmiania kogos (np Lijo) koncza sie tak, ze sam stajesz sie posmiewiskiem. Pytasz z kim walczycie? lepiej popatrz na siebie i zdaj sobie wreszcie sprawe z tego jakim jestes idiota. Juz nie bede wypowiadal sie na tematy typu wysmiewanie polskości bo czasami to jest zabawne szkoda tylko, ze smiejesz sie sam z siebie chyba, ze uwazasz sie za obywatela swiata o.0
Wiem, ze to co ja sobie pisze masz w glebokim powazaniu ale nastepnym razem zastanow sie czy warto wklejac logi z gry bo jak juz wczesniej napisalem stajesz sie posmiewiskiem.
Neztas jestes smieszny/zalosny.
mowi to ktos, kto dolaczyl do kogos kto go huncil przez ostatnie pare lat
Wiem, ze to co ja sobie pisze masz w glebokim powazaniu
sedno sprawy wiec po co piszesz;pppp
@Neztas - Popatrzmy na to z kim my walczymy.
1Polowa waszych ludzi to Kebaby ,ktore wyemigrowaly z Azji do szwecji bo juz mieli dosc mycia sie w piachu i gwalcenia wielbladow.(Anusiak : "Ja sie tych kebabow brzydze")
2Kolejna częśc to pokemony, ktore wyemigrowaly w Vietnamu na tratwie do niemiec ,bo znudzilo im sie zbieranie ryzu. Postanowili robc sajgonki w slusznej sprawie "(...ale jak swiat swiatem niemiec polakowi nigdy nie bedzie bratem...")
3Kolejna czesc to sfrutrowane dzieci co nie dosc ze sie nabijaja z hymnu to ucza sie polskiego z marnym efektem co widac w ich postach. Gz! (...Polska jzyk by trudna..)
4No i ty?... Polak? a ciagle zachwycasz sie bananami. Wniosek... kolejna osoba z podwojna narodowoscia, z tym ,ze ty pochodzisz od asfaltow albo innych malpopodobnych. A u ans jakos wszyscy w gildi sa biali i znaja swoje miejsce:)
uzywasz bezsensownych argumentow typu gwalcenie wielbladow, emigracja i tratwa do niemiec, a niby uwazasz sie za doroslego lOl, prezentujesz skrajny rasizm i pokazujesz ze jak wiele osob nie rozumiesz ani slowa z tego co sie do ciebie mowi, a gdybys byl w 1/5 bystry jak ci ktorych probujesz obrazic, bys zalapal ze to forma inteligentej ironii, te bledy itp
i w ogole co maja banany do podwojnej narodowosci lOOOl, to ze ty w kolko powtarzasz łycha to nie znaczy ze jestes z kredensu, nie? przegrales, pogodz sie z tym, spadam elo
Olorion.
21-12-2007, 01:30
@Neztas - Popatrzmy na to z kim my walczymy.
1Polowa waszych ludzi to Kebaby ,ktore wyemigrowaly z Azji do szwecji bo juz mieli dosc mycia sie w piachu i gwalcenia wielbladow.(Anusiak : "Ja sie tych kebabow brzydze")
2Kolejna częśc to pokemony, ktore wyemigrowaly w Vietnamu na tratwie do niemiec ,bo znudzilo im sie zbieranie ryzu. Postanowili robc sajgonki w slusznej sprawie "(...ale jak swiat swiatem niemiec polakowi nigdy nie bedzie bratem...")
3Kolejna czesc to sfrutrowane dzieci co nie dosc ze sie nabijaja z hymnu to ucza sie polskiego z marnym efektem co widac w ich postach. Gz! (...Polska jzyk by trudna..)
4No i ty?... Polak? a ciagle zachwycasz sie bananami. Wniosek... kolejna osoba z podwojna narodowoscia, z tym ,ze ty pochodzisz od asfaltow albo innych malpopodobnych. A u ans jakos wszyscy w gildi sa biali i znaja swoje miejsce:)
hahahahahaha, ale smieszne, blagam berger, kolejna czesc 8o 8o 8o :evul X(X(
To ze dre sie lycha oznacza ,ze podobal mi sie pewna postac kreskowkowa.
Nie wiem czy to ironia u was mczy chec robienia z siebie debili.
Czym bardziej zaimpomujesz ludzia : Analfabetyzmem , nabiajniem sie z (hymnow , roty itp ) czy robieniem z siebie debila ?
Ja tez uzylem ironi.
A jak bylbym w 1/5 tak bystry jak osoby o ktorych mowisz to teraz w wieku 23 lat chodzil bym w pieluchach , bawil sie kupa i pil z sedesu (Blyszczycie niczym zlotowka w sedesie). Czy moze chodzili ci o to ,ze musze znizyc swoj poziom inteligencji by dotarlo to co oni do mnie mowia. Ale wole tego nie robic bo jest takie powodzenie: "Z jakim przystajesz takim sie stajesz" lub "Nigdy nie kłóć się z debilem, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem". Wiec nie bede sie z toba klocic bo przewyzszasz mnie pod tym wzgledem o jakies 100 lvli a ja jeszcze siedze na rooku:)
PAPa
Jak można trzymać z Szwedami?
Jak ja ich nie na widzę O.o ;o X(
Lisuu-aleniewrl
21-12-2007, 08:17
Neztas - wyjdz bananie
Neztas mimo ze jestem bezstronny w war to troche pierdolisz. Z kim Benek jest w gildi??? z rl oraz z udzmi ktorzy go huntowali, fakt. Z kim ty jestes?? Z ludzmi ktorym sie znudzila gra i postanowiles tez do nich dolaczyc i pekowac, takie fakty.
Olorion.
21-12-2007, 11:08
Neztas mimo ze jestem bezstronny w war to troche pierdolisz. Z kim Benek jest w gildi??? z rl oraz z udzmi ktorzy go huntowali, fakt. Z kim ty jestes?? Z ludzmi ktorym sie znudzila gra i postanowiles tez do nich dolaczyc i pekowac, takie fakty.
Ale co w tym zlego?
To Neztas uzyl tego argumentu przeciwko Lijo, mianowicie ze jest z ludzmi ktorzy go huncili. Ide do roboty Shalom
Neztasa nauczyli w szkole ze jak zrabi blad to znaczy ze jest inteligentny i inteligentnie moze w ten sposob obrazic innych.
Wez sie rozbiegnij ziomus
Dobra kurwa.!
Zacznę może od tego, że Iridia była pierwszym moim światem na którym zaczynałem grę w Tibię. Miałem kilka charów ( tzn. z 3 :p ) i teraz ciągnę na jednym, dość starym.
Co do dyskusji to powiem tak:
Jak napisałem na początku gram na Iridi długo i śledzę co się dzieje.
Chciałbym tutaj napisać, iż uważam Neztasa za rozbiorce RP na Iridii. Smieciarz. Podobnie się zachowuje Kuchin. A ten to dopiero noobi totalnie. Fajnie. Chcesz jeszcze raz hunta od Bongo ? B) I Pytek Czopek. Zryty koleś.
No Neztas. Z tego co tu czytam od dawna wydaje mi się, że operujesz jeszcze tekstami z gimnazjum. Prawda. Jebany inkwizytor.
Fajnie się wyśmiewać z innych Polaków. Obciągasz Szwedkom i Niemcom. ?
@up
Nawet mnie nie znasz wiec co mozesz o mnie wiedziec? Nazywajac mnie psem, lizodupem pokazujecie brak jakichkolwiek zdolnosci formowania zdan ;).
To ze padam czesto znacyz ze jestem noob? Nie kazdy ma tak dobrego neta jak wy ;) W tibie gram mniejwiecej od 2 kl gim a obecnie studiuje I rok na PW wiec troche lat minelo 5-6.
I jeszcze - patrz w regulaminie punkt 3.1
"3. Jakich treści w postach zawierać nie wolno:
1. Wulgarnego języka, przekleństw, wyzwisk i obrażania innych userów. Nie wolno również omijać auto-cenzury poprzez wstawianie kropki w środku wyrazu bądź zamiany np. "u" na "v"."
@Diego325
Nie jestes moderatorem forum wiec nic nie mozesz ustanawiac
@Lisuu-aleniewrl
<---- tam sa drzwi
@Librys
Swe mniej mnie huncili niz PL na iridi + paru znalem od dluzszego czasu
Olorion.
21-12-2007, 12:45
@up
Nawet mnie nie znasz wiec co mozesz o mnie wiedziec? Nazywajac mnie psem, lizodupem pokazujecie brak jakichkolwiek zdolnosci formowania zdan ;).
To ze padam czesto znacyz ze jestem noob? Nie kazdy ma tak dobrego neta jak wy ;) W tibie gram mniejwiecej od 2 kl gim a obecnie studiuje I rok na PW wiec troche lat minelo 5-6.
@Diego325
Ciszej, niech głupcy wydadzą swój osad
@up
@Diego325
@Lisuu-aleniewrl
<---- tam sa drzwi
@Librys
Swe mniej mnie huncili niz PL na iridi + paru znalem od dluzszego czasu
No ale zeby pasc na low lvl i na hydrach dzien po dniu. Wina neta czy umiejetnosci. To lepiej nie graj w Tibie.
Zmien dilera.B)
To Neztas uzyl tego argumentu przeciwko Lijo, mianowicie ze jest z ludzmi ktorzy go huncili. Ide do roboty Shalom
no bo jest?
i nie wiem w ogole skad ma te swoje wydumane argumenty typu ze chce zaimponowac analfabetyzmem, loL, nabijamy sie z was wszystkich rowno bo nie potraficie zrozumiec slowa z tego co tu piszemy, uwazasz ze jestes bystry koles mowiac ze siedzimy w pieluchach, wyzywasz, gadasz jakies glupoty o wietnamie itp itd bo przegrales z nami w gre komputerowa,
/rozbiorca rzeczpospolitej irydyjskiej lOOOOl
ps, olorion chcialem to samo napisac ;o
@Hoster
Coz to czemu padam to jest moja sprawa - gram dalej i mam ten 101 lvl
Neztas
Coś Ci nie pasi? Kłamie.
Lol to tylko nooby używają.
Kuchin to wspaniale ^^ Przynajmniej się podnosisz.
Neztas
Coś Ci nie pasi? Kłamie.
Kuchin to wspaniale ^^ Przynajmniej się podnosisz.
Przynajmniej nie ide plakac
Hardkory chlopiec jestes. :D
Tylko wiesz, zebys kiedys kompa nie rozpierdolil.
Olorion.
21-12-2007, 13:00
"Lol to tylko nooby używają." tego tylko nooby używają.
@Olorion
Wykształcenie gimnazjalne Ci mało daje.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.