Pokaż pełną wersje : Plotki z Iridii
Rzolniez
27-01-2009, 22:49
Mogłbym prosic o jeszcze jedno takie ob w tym samym miejscu tym razem zbiore all Bongo a nie 5 i poczekamy na was:)
No wiecie tyle tych potoworkow jest ze jak cie otocza to masz takiego trapa ze sie nie da wyjsc XD :baby::baby:;(;(:cup::cup:
myslac twoim tokiem rozumowania w zawsze znajdziesz jakas wymowke, pomaga ci to w zyciu? to z czegos musi sie wywodzic, jestes niedoceniany i probujesz za wszelka cene kazdemu pokazac ze cos znaczysz, albo juz sam nie wiem jak to okreslic :)
ale serio jezeli masz problemy to na forum ich nie rozwiazesz, nie masz nic lepszeg ozeby sie z kogos smiac tylko zwykla utana vid? to swiadczy jedynie o niskim poziomie inteligencji lub jak wyzej napisalem probie pokazania sie innym
pozdrowionka ;*
21:01 You see The Frog Prince.
Powie mi ktoś co to? xD
rzabi ksionrze
myslac twoim tokiem rozumowania w zawsze znajdziesz jakas wymowke, pomaga ci to w zyciu? to z czegos musi sie wywodzic, jestes niedoceniany i probujesz za wszelka cene kazdemu pokazac ze cos znaczysz, albo juz sam nie wiem jak to okreslic :)
ale serio jezeli masz problemy to na forum ich nie rozwiazesz, nie masz nic lepszeg ozeby sie z kogos smiac tylko zwykla utana vid? to swiadczy jedynie o niskim poziomie inteligencji lub jak wyzej napisalem probie pokazania sie innym
pozdrowionka ;*
No wkoncu Przejzales na oczy >> patrz emerik luka ! :evul::cup::baby:X(:cup:;(:baby:;(:baby::cup:
pozdrowionka ;*
prawie jak psycholog:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
prawie jak psycholog:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
prawie;)
REKSION I JEGO DOBRY PLAN! _/ (http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=e6c15c8e27a3f277e0b897537aeef1e7)
-Phoenix-
28-01-2009, 18:04
http://mieszkancy.ds.pg.gda.pl/~centurion/fun/papiezkv3.jpg
Z dedykacją dla Karolka piosenka 4strings - Take me away '09 w tle
EHHEUIEHIUEHEUI
pozdro dla krula ktory niedawno mial urodzinki
http://mieszkancy.ds.pg.gda.pl/~centurion/fun/papiezkv3.jpg
Z dedykacją dla Karolka piosenka 4strings - Take me away '09 w tle
EHHEUIEHIUEHEUI
pozdro dla krula ktory niedawno mial urodzinki
zgodzę się ze wszystkim, ale z obrazkiem mógłbyś sobie odpuścić. na prawdę :confused:
-Phoenix-
29-01-2009, 00:28
Absolutnie rozumiem powód, przez który zwróciłeś mi uwagę ale jako, że mam na to wyjebane....
...
To przybijam Ci kerfejsika
/careface
<3 Abendin
Absolutnie rozumiem powód, przez który zwróciłeś mi uwagę ale jako, że mam na to wyjebane....
...
/careface
<3 Abendin
a ja bym ci za to tak morde obil ze pizdziec, szmato .
feniks naprawde jestes neandertalem
zal mi twojej matki bo SHE FAILED@wychowywanie cie padalcu
...
/careface
<3 Abendin
ja nie rozumiem co chciałeś przez to pokazać?
chciałeś ubliżyć zawszonym katolikom czy bardziej Polakom :S
pierdolic caly kosciol
BTW dzienks shurak za MPA<33333333333333333333333 lofs
Firgasto
29-01-2009, 13:40
Czemu zawszonym?
bo od 2 tysięcy lat wmawia się ludziom głupoty o bogach. Niestety niektórzy ludzie są tym tak omotani, że brakuje słów. Lecz papież nie był tylko wielkim katolikiem, ale również wielkim Polakiem. I naprawdę boli mnie to gdy widzę ludzi głębokiej wiary, którzy dziennie zapieprzają do kościoła żeby kłaniać się jakimś gipsowym figurkom.
Jest tylko jedna wiara w siebie lub tez :
Buddyzm - oprócz wiary w bożków wierzą głęboko w umysł i ciało ! a nie jacyś katolicy :D
feav to było gorzej niż bym wyrzygał się na twoj pysk ;[
-Phoenix-
29-01-2009, 16:25
ja nie rozumiem co chciałeś przez to pokazać?
chciałeś ubliżyć zawszonym katolikom czy bardziej Polakom :S
Chciałem was wszystkich sprowokować i jak mniemam udało mi się. Nie miałem zamiaru ubliżać nikomu, imho Karol Wojtyła był wielkim Polakiem i będzie się o nim mówić jeszcze przez wiele (naście?) lat. Chciałem pokazać, że śmiać się można ze wszystkiego i, że mam wyjebane na cenzurę, tematy tabu i jebane matki polki na forum które zaraz wygarniają mi 1000 gróźb o gówno.
Oczywiście z najlepszej strony pokazał się gruhard, który nie odmówił sobie pocisków na moją matkę. Żałuje, że nie mieszkamy w jednym mieście, ale bym Cię bił..:)
Co do wiary wpajanej od 2 tysięcy lat o-ile-nie-dłużej.. Każdy odbiera to na swój sposób i albo jesteś chrześcijaninem, albo nie. Jeśli nim nie jesteś to oczywiście jesteś "tym złym" i nie pójdziesz do nieba. W tym świecie nie ma tolerancji i tolerancji nie będzie, więc dlaczego mam się powstrzymywać przed rzeczami trywialnymi, które o dziwo bawią niektórych (w tym mnie)?
Nie czepiam się wiary 70% z was, bo jak mówią "Czym skorupka nasiąknie za młodu, tym na starość trąci" więc to nie wasza wina
Pozdrawiam Kiepsona i Pimola
edit:
@Gruhard
Touché, dziwko
Są takie tematy i tacy ludzie z których się nie żartuje, i to juz nie chodzi zupełnie o poczucie humoru, tylko o takt.
po 1. Ty bez kitu nie masz zycia.
po 2. Jedyne co Cie czeka w przyszlosci, to obita morda, i nie nie strasze cie teraz, tylko zycie Cie gnoju nauczy
po 3. Co do tego miasta, to domysl sie, ze moge powiedziec to samo, ze Ciebie bym bil bardzo baaardzo mocno, za twoja niewyparzona morde szczeniaku.
-Phoenix-
29-01-2009, 16:33
Jak będziesz się wybierał do Poznania kiedyś to mi pm wyślij dam Ci adres:)
Karolek98
29-01-2009, 16:41
thanis mega owned hahaha padam xD
Chciałem was wszystkich sprowokować i jak mniemam udało mi się.
ano w pewnym sensie mnie sprowokowałeś. No cóż, nie pomyślałem o tym tak jak Ty to wytłumaczyłeś ;)
a określiłem to mianem od 2k lat ponieważ podczas gdy człowiek, jako papież po raz pierwszy objął, że tak powiem 'władzę' nad wiarą, chrześcijaństwo zaczęło nasilać się.
moim zdaniem człowiek wiary katolickiej jest na przegranej pozycji ponieważ dowie się w przyszłości że po śmierci jest tylko błoga cisza.
i co do pewnych ludzi, którzy mogą powiedzieć że zostałem wychowany w wierze katolickiej - prawda - ale za niedługo poddam się apostazji, aby nikt nie wspomniał że jestem wierzącym a mówię taki rzeczy.
a jako iż jestem nietolerancyjny to /care w was chrześcijan, katolików czy jak się chcecie nazywać =]
bez offtopa - shurakowi gratuluję oddania mpa _/
thanis mega owned hahaha padam xD
Karol... spisz.. ?
nvm ;d
@Fenix
nawet na takie scierwo jak ty bym sily nie marnowal
-Phoenix-
29-01-2009, 17:11
Karol... spisz.. ?
nvm ;d
@Fenix
nawet na takie scierwo jak ty bym sily nie marnowal
Aha
po 3. Co do tego miasta, to domysl sie, ze moge powiedziec to samo, ze Ciebie bym bil bardzo baaardzo mocno, za twoja niewyparzona morde szczeniaku.
W tym wypadku po lekture zapraszam Cię tutaj (http://pl.wikipedia.org/wiki/Osobowo%C5%9B%C4%87_mnoga)
Edit;
Wrazie jak by link nie działał
Osobowość mnoga, osobowość naprzemienna, osobowość wieloraka, rozdwojenie osobowości, rozdwojenie jaźni (ang. multiple personality, dissociative identity disorder, DID) to zaburzenie dysocjacyjne, polegające na występowaniu przynajmniej dwóch osobowości u jednej osoby. Zazwyczaj poszczególne osobowości nie wiedzą o istnieniu pozostałych.
Nie tylko wzorce zachowań różnych osobowości są zazwyczaj odmienne, każda osobowość ma odrębną tożsamość, wspomnienia[1], zdarza się, że nawet płeć, wiek, iloraz inteligencji, ciśnienie krwi, ostrość wzroku[2], preferencje seksualne, czy alergie[3]. Badania czynności układu nerwowego mogą wykazać różnice w pracy mózgu poszczególnych osobowości u tej samej osoby.
Mechanizm powstawania nie jest dobrze poznany. Jako dysocjacja, osobowość mnoga wytwarza się po szczególnie bolesnych, traumatycznych przeżyciach i kryzysach, przebytych w dzieciństwie i powiązanych z tematyką śmierci oraz seksualności. Charakteryzuje sie dezintegracją ego, integralność którego zapewnia możliwość pozytywnego włączania zdarzeń zewnętrznych i doświadczeń społecznych w obręb percepcji. Osoba niezdolna do zinternalizowania zdarzeń zewnętrznych może doświadczać poczucia emocjonalnego rozregulowania, w ekstremalnych przypadkach tak intensywnego, że prowadzącego do dysocjacji własnej osobowości (łac. dissociatio - rozdzielenie) .
Brak jest danych na temat rozpowszechnienia osobowości wielorakiej. Zaburzenie jest diagnozowane rzadko, występuje w okresie młodzieńczym i dzieciństwie; częściej u kobiet niż u mężczyzn.
En garde, szmato
zwij to jak chcesz, w kazdym razie, jakbys byl w okolicach Bialegostoku to mozesz mi dac znac na pm :)
dzbanoln
29-01-2009, 18:37
Jak będziesz się wybierał do Poznania kiedyś to mi pm wyślij dam Ci adres:)
Nie spiewales przypadkiem w Słowikach???:cup::cup:
-Phoenix-
29-01-2009, 18:38
Nie spiewales przypadkiem w Słowikach???:cup::cup:
Nie, ale myślę że z Twoim szatańskim basem mógł byś się dostać;)
dzbanoln
29-01-2009, 19:04
Nie, ale myślę że z Twoim szatańskim basem mógł byś się dostać;)
Nie przyjeli mnie, bo ojciec dyrygent powiedzial ze nie lubi otylych i zezowatych 8o8o
od grania w tipie siem taki zrobilem i nici z kariery ;(;(
Vincento_Vampire
29-01-2009, 19:33
A jakby ktos z was był w okolicach mojego bloku terz dajcie znac zrobimy ustawke przy wudce i bendziemy rozprawiac o hżesicijanstfie przy pijanstfie X(tudzierz sie zrobi jakis kikboksink heheheheheheheheheheheheheheheh rzarcik pozdruwki dla fanuf zapraszam wszystkich a zwlaszcza feniks kisia i gruhard B)bendzie fajna na*******anka:cup::cup::cup: aha i zapraszam eweranor bendziemy jak trujca swienta tylko rze w dwuch osobach 8o:cup::cup::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
Chciałem was wszystkich sprowokować i jak mniemam udało mi się. Nie miałem zamiaru ubliżać nikomu, imho Karol Wojtyła był wielkim Polakiem i będzie się o nim mówić jeszcze przez wiele (naście?) lat. Chciałem pokazać, że śmiać się można ze wszystkiego i, że mam wyjebane na cenzurę, tematy tabu i jebane matki polki na forum które zaraz wygarniają mi 1000 gróźb o gówno.
Oczywiście z najlepszej strony pokazał się gruhard, który nie odmówił sobie pocisków na moją matkę. Żałuje, że nie mieszkamy w jednym mieście, ale bym Cię bił..:)
Co do wiary wpajanej od 2 tysięcy lat o-ile-nie-dłużej.. Każdy odbiera to na swój sposób i albo jesteś chrześcijaninem, albo nie. Jeśli nim nie jesteś to oczywiście jesteś "tym złym" i nie pójdziesz do nieba. W tym świecie nie ma tolerancji i tolerancji nie będzie, więc dlaczego mam się powstrzymywać przed rzeczami trywialnymi, które o dziwo bawią niektórych (w tym mnie)?
Nie czepiam się wiary 70% z was, bo jak mówią "Czym skorupka nasiąknie za młodu, tym na starość trąci" więc to nie wasza wina
Pozdrawiam Kiepsona i Pimola
edit:
@Gruhard
Touché, dziwko
dzieki za pozdro www.1917.pl _/
ja nie jestem katolikiem bo to waira to gowno a kosciol tylko zarabia hajs i huja robi w sprawie pedalow ;/;/;/
Firgasto
29-01-2009, 20:59
Kościół katolicki jako instytucja, budynki, ludzie w nim pracujący jest zły - to prawda. Ale nie możemy mówić co jest lepsze. Chrześcijaństwo, Buddyzm, Islam, Konfucjanizm, Zaratusztrianizm i te inne religie w których ludzie wierzą w różne dziwne rzeczy, trzeba stawiać na równi. Chyba każdy wierzy w 'Coś' co nas stworzyło, a jak już to sobie nazwiemy to sprawa indywidualna. Wszelkie przejawy narzucania komuś jak ma czcić to 'Coś' to nieporozumienie. Nazywanie moich dziadków zawszonymi też mi się średnio podoba ;].
Umarł papież i poszedł do nieba. Puka do bram niebios i otwiera mu św. Piotr. Papież mówi: - wpuść mnie Piotrze, bo godnie pełniłem posługę jako twój następca.
Św. Piotr się zdziwił i zapytał:
- jaki następca, kim ty człowieku w ogóle jesteś?
- no jak to? Jestem głową Kościoła Katolickiego,założonego przez Jezusa, następcą św Piotra.
Skonsternowany św. Piotr idzie do Boga i pyta:
- Panie, jest tu jakiś człowiek , podaje się za głowę jakiegoś kościoła, podobno mój następca i jeszcze powołuje się na znajomość z Twoim synem.
Bóg zastanowił się głęboko:
- nie znam żadnego kościoła, nie wiem o co chodzi- pytaj Jezusa.
św. Piotr poszedł do Jezusa i wyłuszczył mu sprawę. Jezus zafrasowany myśli i myśli... aż w końcu ...
- wiem! Tato pamiętasz to kółko rybackie, które założyłem 2000 lat temu? Oni wciąż działają!
witam i o zdrowie pytam, gdzie moje zyczenia imieninowe?!?!!?!?:baby::baby:
niezle ob calrin-ab :cup::cup::cup::cup::cup:
wkoncu cos wygralismy, bo pana Korala nie bylo on-lajn :confused:
i do tego mam oll wpisy na II sem ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
-Phoenix-
29-01-2009, 23:59
witam i o zdrowie pytam, gdzie moje zyczenia imieninowe?!?!!?!?:baby::baby:
niezle ob calrin-ab :cup::cup::cup::cup::cup:
wkoncu cos wygralismy, bo pana Korala nie bylo on-lajn :confused:
i do tego mam oll wpisy na II sem ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Najlepszego Patryś, byle do następnej sesji;;;;
Sciagnij tu krula, ale juz>.>
mam ban na account crealeth za awatar z siusiakiem
PRECZ Z BOTERAMI!PRECZ Z BOTERAMI!
PRECZ Z BOTERAMI!
PRECZ Z BOTERAMI!
PRECZ Z BOTERAMI!
PRECZ Z BOTERAMI!
PRECZ Z BOTERAMI!
PRECZ Z BOTERAMI!
brawo cipsoft! jesteście zwykłymi cziterami cziterzy ! buahahahahahahhahahahahahahahhahaha nie moge ze śmiechu ahhahahahaha!
PRECZ Z BOTERAMI!
haha kurwa dojebali:D teraz im sie nie ebdzie oplacalo trzymac serverow i koniec tibii ;) zbanowali pewnie 1/2 ludzi w tym mnie -.-
wbilem na swoich charach 50k expa recznie z 10kk expa I MNIE TO BOLI ZE INNI BOTUJA AHHAHAHAHAHAHAHAHHAHA AHHAHA
SUHUHSAASU
ha
HAHAH
haha
EHEHE
HASHUAE
haha
hihi
xDD:D:D
hahaa
LDLLD
HAHAHAHAHAHA
ja pierodle wyjebalem orla
ehehehehehe :D bez kitu, chuj mnie to boli ze ban, tera Cipsoft bedzie mial przejebane, ale z 2 strony co tera zrobi, odbanuje ludzi - to znajdzie sie banda ze powie WOOOOOT WATAFAAAAK, BOTTERS ILLEGAL NO MENZ ME NO PLAY
Banditos
30-01-2009, 15:51
omg poczyscili ostro ciekawy jestem jak tam gildie co wojny prowadza pandoria furora iridi itp :D
widze ze anarth deleted? ;o
btw ja na 3 konta ktore boce od samego rana nie stracilem ani jednego, pozdro ^^
teraz widac kto urzywal nielegalnych programuw
btw ja na 3 konta ktore boce od samego rana nie stracilem ani jednego, pozdro ^^
czy tylko on? nie udalo ci sie
dobrze ze dal nasza bongo kase i mpa itp;P na innego chara a wyepic 80 msa to niedlugo:)
muszę to powiedzieć, już mnie zgrzałeś.
jesteś pierdoloną łachmaniarską ciotą! Cwaniakujesz na tym forum, szczycisz się jakbyś był kimś. Widać że w prawdziwym życiu Ci nie wychodzi. Masz kompleksy i leczysz je na forum, bo za szklanym monitorem nikt nie widzi Twojego pysku. Skończ już pierdolić głupoty bo jesteś IMBECYLEM! Poczytaj o tej chorobie i zacznij się leczyć.
muszę to powiedzieć, już mnie zgrzałeś.
jesteś pierdoloną łachmaniarską ciotą! Cwaniakujesz na tym forum, szczycisz się jakbyś był kimś. Widać że w prawdziwym życiu Ci nie wychodzi. Masz kompleksy i leczysz je na forum, bo za szklanym monitorem nikt nie widzi Twojego pysku. Skończ już pierdolić głupoty bo jesteś IMBECYLEM! Poczytaj o tej chorobie i zacznij się leczyć.
co cipko, agresja sie w tobie klebi bo cie w grze zbanowali? nie potnij sie
spkokjnie panowie juz mam 50 ed, cala kasa przeslana ;)
/anarth
/\ i to jest podejście, jak należy ! :D
Karolek98
30-01-2009, 17:37
ja, master pajak, dous elwor, ellia yurius ban jak narazie ;D aa i pubey... ze strony bellatorow jak to wyglada?
co cipko, agresja sie w tobie klebi bo cie w grze zbanowali? nie potnij sie
niestety ale mnie nie zbanowali ;< nie trafiłeś, imbecylu.
Unas na Rybniku jest psychiatryk myślę że możesz go zwiedzić =] przyjmą Cię otwartą bramą.
ja, master pajak, dous elwor, ellia yurius ban jak narazie ;D aa i pubey... ze strony bellatorow jak to wyglada?
+asmoa
;/
U bellatorow z tego co wiem to :
Casim , Bezok , Aure ;] hehs
Poreda rozmowa z toba jest to najwieksza obraza jaka moze mnie spotkac :( tak wiec nara/
U bellatorow z tego co wiem to :
Casim , Bezok , Aure ;] hehs
Poreda rozmowa z toba jest to najwieksza obraza jaka moze mnie spotkac :( tak wiec nara/
"bardzo mi przykro chlopczyku" :(
Karol ja tez ban :[ (Lord alestor)
a od Bellators~~ Princess arman deleted, szkoda.
Atetas jeszcze bana maaaaa...
Kto Ci powiedział,ze princess ma deleta? Nie ma.
kto ma chary na enfo z was? ;)
Karolek98
31-01-2009, 08:55
A takie pytanie do was, jak myslicie co cipsoft wprowadzil zeby wykryc te boty? Wielu ek ominelo bana. Na moje to hold atk skrypt i hotkeye byly glownym atutem zeby dostac bana. Po prostu wlaczyli system ktory wylapuje przycisni ktorych uzywasz podczas gry w tibie i ich reakcje, to jedyne sensowne wytlumaczenie ktore przychodzi mi do glowy, bo nie sadze zeby cipsoft na innych podstawach mogl kogos zabanowac i miec 100% co do tego pewnosc. Bo glownie dostaly bana osoby za warboty, osoby botujace potworki jak widac, dalej sobie botują.
A takie pytanie do was, jak myslicie co cipsoft wprowadzil zeby wykryc te boty? Wielu ek ominelo bana. Na moje to hold atk skrypt i hotkeye byly glownym atutem zeby dostac bana. Po prostu wlaczyli system ktory wylapuje przycisni ktorych uzywasz podczas gry w tibie i ich reakcje, to jedyne sensowne wytlumaczenie ktore przychodzi mi do glowy, bo nie sadze zeby cipsoft na innych podstawach mogl kogos zabanowac i miec 100% co do tego pewnosc. Bo glownie dostaly bana osoby za warboty, osoby botujace potworki jak widac, dalej sobie botują.
dokładnie, wszystkich ludzi ktorych pamietam, ze expili na Infernalistach doslownie kazdy ma bana ... kazdy uzywal tego samego skrypta w NG
no wiec według mnie cip poprostu albo wszedl w hexy tibi i zobaczyl kto dokladnie jakiego programu uzywa, ale to by tylko wykrylo blackd a nie inne boty, osobiscie uzywalem bota na moim kazdym charze, a bana dostalem tylko na anarthu, na kazdej mojej postaci uzywalem cavebota a na anarthu autoheala i speedhacka, niewiem jak to sprawdzili no ale trafili mi akurat w main chara :
/anarth
na tutor board jakis typ napisal ze cipsoft kontaktowal sie ze sprzedawcami NG i blackd i od nich za kase bral info (?)
Karolek98
31-01-2009, 12:07
niesadze ze blackd/ng by sypneli komu sprzedali, bo bany polecialy na caly account na podstawie "character name", a boty typu ng/elf nie wysylaja zadnych informacji z komputera do jakiegokolwiek servera. Dash mogl byc przyczyna bana, bo naciskasz end i postac sama sobie biegnie w kierunku ktorym ustaliles, to moglbyc powod, gdyz tak jak wczesniej mowilem 1 guzikiem ktory nie ma nic wspolnego z tibia biegniesz w danym kierunku. ale hold atk skrypt jest zastanawiajacy, jak mogli to wykryc? moze wymuszenie ataku nawet jak nie widzisz potworka na ekranie?;/
Chuj pewnie w najblizszych dniach jak typy odpowiedzialne za ng/blackd/elfbota rozpracuja o co chodzilo, pewnie sie dowiemy. A narazie trzeba sie cieszyc ze wiekszosc respow typu malpy sa wolne ^^
-Phoenix-
31-01-2009, 12:31
Szczerze wątpie, żeby ktokolwiek z teamu blackD się wysypał. Ponadto ja bana nie dostałem ;)
edit
http://www.blackdtools.com/forum/showthread.php?t=35785
nie wiem czy to fake czy nie, ale malo to pocieszajace xd
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=144327
Szczerze wątpie, żeby ktokolwiek z teamu blackD się wysypał. Ponadto ja bana nie dostałem ;)
edit
http://www.blackdtools.com/forum/showthread.php?t=35785
ta looknijcie na teamt w proxy co Daniel o tym pisze;p
Kto Ci powiedział,ze princess ma deleta? Nie ma.
racja, ;p moj blad
duzo osob dostalo bana, ale moim zdaniem to jakis bull shit, bo wiele osob ktore botowalo non stop, nie maja bana. poprostu cipsoft chcial chyba pokazac ze bedzie karal tez Highlvli ;p
-Phoenix-
31-01-2009, 18:50
Remember remember the 30th of January
Antibot system and plot.
I see no reason why antibot system
Should ever be forgot...
;;;;
V for vendetta<3
Karolek98
31-01-2009, 21:37
z opinii wynika ze pobanowali tylko hlvle, ludzie mowia ze ich moneymakerzy jak w najlepszym stanie i inne postacie, tylko mainchary pobanowane ;; na moje to cipsoft probuje nas przestraszyc
jakbys sie jeszcze nie skumal to nie banujom cie za kejwbota tylko za worbota i spidhaki'
Ripppppppahhhhh
01-02-2009, 11:21
sie porobiloX(X(X(X(X(X( precz z boterami
Hail anima ;] 15:11 Chealino [227]: Thank you bongos <3
mamy nowych kumpli :* hura jupi
Tristan_da_Sworder
01-02-2009, 17:26
Hail anima ;] 15:11 Chealino [227]: Thank you bongos <3
mamy nowych kumpli :* hura jupi
ya tesh scem :cup::cup::cup::cup::cup::cup::baby::baby:
@up
Jak dorosniesz! :baby:
:cup:
Ripppppppahhhhh
01-02-2009, 21:43
vreltochujrazdwatrzy
btw nie chce mi sie pisac wam na gadu, jutro o 20 gather na vencie.
Tristan_da_Sworder
01-02-2009, 21:48
@up
Jak dorosniesz! :baby:
:cup:
Juz. To moge :D?:baby::baby::cup:
@ Ripper
Podaj Ip, port, haslo na venta h3h3h3
lubiepicjedzenie.com 3847 ogolmysobiekolana123
Tristan_da_Sworder
01-02-2009, 23:02
lubiepicjedzenie.com 3847 ogolmysobiekolana123
wchodze !!!!!11:kon:
wbijaj teraz na rzywo reczital wefa
a i btw
bulki nie ukradlem tylko kupilem w kauflandzie
a i btw
i tak ci nikt nie wierzy ;\
Tristan_da_Sworder
02-02-2009, 15:38
a i btw
Mhm ta jasne mhm ta juz Ci wierze ;[X(X(X(
i tak ci nikt nie wierzy ;\
Mhm ta jasne mhm ta juz Ci wierze ;[X(X(X(
i tak wiem jak bylo naprawde x( i qalandriun bo byl ze mna :P:P:P:P
Tristan_da_Sworder
02-02-2009, 18:10
i tak wiem jak bylo naprawde x( i qalandriun bo byl ze mna :P:P:P:P
Pewnie pomagal Ci w dokonaniu czynu karalnego i dalby Ci alibi...
wogole kiedys byly batoniki "Alibi" calkiem dobre =D:cup::cup::D8oB)
to juz ich nie ma
??????//
Ripppppppahhhhh
02-02-2009, 19:51
som ale knopers>alibi
Tristan_da_Sworder
02-02-2009, 20:27
pft ja tam ol lubie a gdzie wy alibi macie o.o ja tego juz dobre pare lat nie widzialem, loffciam jeszcze batonika "Noname" nie zeby byl z biedronki nounejmem jakims normalny dobry batoniq =D:D:D
Ripppppppahhhhh
02-02-2009, 20:50
http://nasza-klasa.pl/profile/13301990/gallery/1
znalazlem kielka na fotce :cup::cup::cup: ladny krawat
heh to zdjecie z jutra jest :P:P
no ładna fotka kiełek <3
Edit. KIEŁEK ODDAWAJ MI EQU Z RYCA !
http://img201.imageshack.us/img201/7771/465bb63d69ek8.jpg (http://imageshack.us)
http://img201.imageshack.us/img201/465bb63d69ek8.jpg/1/w600.png (http://g.imageshack.us/img201/465bb63d69ek8.jpg/1/)
Ripper (1szy od prawej) na zebraniu pseudo-antyrasistowskich skinów z Burkina Faso.
(chuj ze tak naprawde ich z nam irl ale co tam:D)
bosze oni nie majom wonsuf ;p
Firgasto
03-02-2009, 18:44
Myślałem że będzie fajnie, a tu Stramarn już bohy wymusza :<.
hahahaha lol at Ripper
'sory chlopaki, ale pije ze skinami na nowym miescie'
H@H@H@H@H@
Karolek98
03-02-2009, 22:32
^up
H@H@H@H@H@
dodałbym coś od siebie ale wole sie nie udzielac, dam tylko pewna wskazuwke, ze wedlug bongo jestem dresiarzem ;D
@Firgasto
a co ty myslales? ze tylko my w ten sposob zarabiamy? Chlopak nie ma floty to kręci..
to pewnie Cie Xermvisik tepi irl bo ty go gnebisz w tibiii dresie :D
Ripppppppahhhhh
03-02-2009, 22:40
hahahaha lol at Ripper
'sory chlopaki, ale pije ze skinami na nowym miescie'
H@H@H@H@H@
a po pl?;p;p
brak argumentow musi Cie przytlaczac
Ripppppppahhhhh
03-02-2009, 22:54
jakos nie bardzo mam pojecie o czym mowisz
Ripppppppahhhhh
03-02-2009, 23:16
aha, to bylo to !
Ripppppppahhhhh
03-02-2009, 23:45
dobra jestes kretynem, pewnie skini do ciebie dzwonia tylko ze 5sec wczesniej odtwarzacz wlaczasz <pozdo cinek<33> XDD
^
Karolek, patrz, prawie skminil o co chodzi :D
-Phoenix-
03-02-2009, 23:51
lapciuch92owy.fotka.pl
idziemy kurwa pic ze skinami a potem borutke w tibii machnac na odstresowanie dnia w ktorym mu jada po rajtach od nerda;zzz
HEHEHEHEH
H@H@H@HH@H@H@H@H@H@H@H@H@HH@H@HHH@H@H@H@H@H
tooo sie wyjebalem :D
Ripppppppahhhhh
04-02-2009, 10:59
sesja na 3, raz dwa, teraz
na*******amy sie YUHU bojowka bialostocka lord alestor yo pierdole cos tam dresi skini elo jestem fajny siiiet
fenix, 'moje marzenie sie spelnilo, wymarzone wakacje = dwa miechy przed kompem' mowi za siebie, teraz ferie damn radom jazda
-Phoenix-
04-02-2009, 11:34
Ja cie krence sorki ze tak muwilem o tobie ty hyba jakis koks w*******asz i jestes taki wielki i agresywny przez to qwa no sorry men
hahaha, wez Ripper czy jak Ci tam, wystarczajaco sie zblazniles z tymi zdjeciami, nie chce z niczym wiecej Cie osmieszac
Ripppppppahhhhh
04-02-2009, 12:17
Ja cie krence sorki ze tak muwilem o tobie ty hyba jakis koks w*******asz i jestes taki wielki i agresywny przez to qwa no sorry men
okz som ferie trzeba na*****ac :cup::cup::cup::cup: dzis rekordzik 23h 45min aje?
alestor, z jakimi zdjeciami? no ty serio jestes kretynem pierdolisz cos od rzeczy kupiles postac na 130 jeszcze pamietam jak z nami alestor latal na 128, fajny jestes prawie jakbys byl w animie 'JESZCZE JA BANA DOSTALEM JA TEZ ANIMA JA TEZ' tard
bez odbioru
Karolek98
04-02-2009, 14:18
ze tak powiem alestor nalezy do mojego real squadu, a ty kim jestes ripper? krzywe slowo i napisze na forum jak sie zachowales jak na piwo sie ustawilismy.
masz Ci niespodzianka, ehhehe, do Alestora mialem acces od 90, zaczelem nim grac na powaznie od 100, moj jest od 108 :) , nie kupielm go, tylko real owner - Bartek, oddal mi go :) i co ? ja nie boje sie prawdy, i nie udaje najebanego jak sie do mnie dzwoni ; ]]
edit : nigdy nie mowilem ze jestem z Anima, z Animy, Animą ;)
ide do domu zobaczyc czy mam lokcie
:p:p:p:p:p
ze tak powiem alestor nalezy do mojego real squadu, a ty kim jestes ripper? krzywe slowo i napisze na forum jak sie zachowales jak na piwo sie ustawilismy.
no chyba nie chcieliscie sie bic o tibie? do mnie moze przyjechac nie wiem murat nie no przesadzam ale np Kisia,Ty,jakis tam nie wiem pawlek kafarek nawet i wypije z wami flaszke no bez takich;D
Karolek98
04-02-2009, 15:51
Tak kolego drogi, chodzilo zeby z kolega ripperem wypić a nie sie bić.
no chyba nie chcieliscie sie bic o tibie? do mnie moze przyjechac nie wiem murat nie no przesadzam ale np Kisia,Ty,jakis tam nie wiem pawlek kafarek nawet i wypije z wami flaszke no bez takich;D
Jak kisia do nas przyjechal to sie galerii krakowskiej do kosza wylał o 12 w poludnie ... sory kisia ale musialem xDD haha
http://img3.imageshack.us/img3/9050/xdddddddns1.jpg (http://imageshack.us)
http://img3.imageshack.us/img3/xdddddddns1.jpg/1/w733.png (http://g.imageshack.us/img3/xdddddddns1.jpg/1/)
rofl
mozna po polskiemu bo nie kumam?
my from antoher hahah lol xd
http://img3.imageshack.us/img3/9050/xdddddddns1.jpg (http://imageshack.us)
http://img3.imageshack.us/img3/xdddddddns1.jpg/1/w733.png (http://g.imageshack.us/img3/xdddddddns1.jpg/1/)
rofl
FAILURE:cup::cup::cup:
dokładnie, wszystkich ludzi ktorych pamietam, ze expili na Infernalistach doslownie kazdy ma bana ... kazdy uzywal tego samego skrypta w NG
Ja nie miałem i nie będę mieć.
a u nas dzis jest gavv(musialem o 6 wstac zeby po niego na paciag wyjsc-,-X(X(X()
i wpadnie nitz bo ma łiski bedzie kul impreza pojdziemy do doplacze kom i bedzimey palic ziolo jest wesolo a karolek z riperem sie maja pogodzic bo pis musi byc ziomki z rl a nie wrogowie co jest ok
WonszMilicyjny
05-02-2009, 10:12
Dopalacze ssą, lepiej odwiedzic apteke ;) Btw widze ze Alibaba padl czy kto na nim gral oraz reszta jego kompanow, az dwoch. Chyba ban odbil sie lekko na aktywnosci obu gildii :confused:
Dopalacze ssą, lepiej odwiedzic apteke ;) Btw widze ze Alibaba padl czy kto na nim gral oraz reszta jego kompanow, az dwoch. Chyba ban odbil sie lekko na aktywnosci obu gildii :confused:
'dopalatornia jest kul, kolq ;\
tak gaw u nas i świetnie jest bedziemy palić papierosy, ćpać i pić i ogólnie jesteśmy ćpunki buahahahaha ;\
nie no ale mitingi są kul _/ kochajmy sie tibia łonczy świat'
dzięki pozdrawiam
no to mamy po wojnie .... n/c
ASILLES powiedzial :
I would like to start this by thanking Anima Libera for a maybe unfair but a funny war.
Everything that has a great begininng needs to end somewhere and for BA it will end here. I could probably continue this war forver but when you cant trusty the trustable its impossible and unecessary to continue fighting.
I would like to thank my braves soldier for all you done for me i'm in big debt to you all.
To the spies, I hop you have a fun future on Iridia and i hop you get what you were promised.
The one that want's to stand hunted together with me can pm me! I'm going retired untill someone else needs me!
iridia ....
http://www.youtube.com/watch?gl=NL&hl=nl&v=f9LswywnVKQ
xDDDDDDD
http://www.youtube.com/watch?v=6itJx7fWUsM
HAHAHAHAH
No jak tam Xermvis znowu bylo wyrownanie to sie schowales. Ale i tak jestem happy wkoncu Derphiel sie zlozyl ^^
Ripppppppahhhhh
06-02-2009, 12:56
ta bylo wyrownanie, derphiel bez sdkow nie na swoim kompie, a ja 77 ed i zeni thun 60 rp na 120 ed, 75 ms i 100 rp, na*******amy sie YUHUU
ludzki idiotyzm mnie przeraza
a ty zawsze znajdziesz jakas wymowke ^^
bylo was wiecej, jakis tam 60 rp te 50 kiny w chuj noob charow.
i jedno pytanie na koniec, po co sie wozisz jak wiesz ze dostaniesz w pizde i bedziesz sie musial chowac? pozdro i miej oczy otwarte :)
Bonjgotim
06-02-2009, 13:05
jesteście tylko kozakami w grupie!
Ripppppppahhhhh
06-02-2009, 13:09
ta podaj jeden nick 50 najta, hahahaha. byly 2 noobchary, zeni thun i ja, swietnie wyrownanie
failik
stal z toba na dachu, taki z red skullem (ng robi swoje)
potem kolejny ktory by z wami to aruniro a pozniej gdy poszlismy przyszedl bard argon i probowal nas nastraszyc (xDDD)
Ripppppppahhhhh
06-02-2009, 13:24
to byl 40 najt, potem relognal na aruniro
still fail
Bonjgotim
06-02-2009, 13:47
Fail Fail Fail^^
Ripppppppahhhhh
06-02-2009, 14:10
Feb 06 2009, 13:32:18 CET Killed at Level 108 by Xermvis
and by Titiu
teptas, yuhuu
to byl 40 najt, potem relognal na aruniro
still fail
to byl 53 knight dokladnie, a w tym samym czasie aruniro stal pietro nizej w domku razem zenim~ :)
to byl 53 knight dokladnie, a w tym samym czasie aruniro stal pietro nizej w domku razem zenim~ :)
i tam stal kurumai,dama braveheart,anarth espada,madir eowidla,titiu,gimpes 16 noob charow bellatorzy byli standby
i tam stal kurumai,dama braveheart,anarth espada,madir eowidla,titiu,gimpes 16 noob charow bellatorzy byli standby
no! <pierdolone znaki>
Tristan_da_Sworder
06-02-2009, 15:36
vy*******ay zyebye, matka kradnie i tyle czlowieku naprawde z toba jest cos nie tak... myslisz ze kazdy 10 lvl to bongos gowno zrobiles tak naprawde byles 2 razy na niewidce zeby cie nie zobaczyli na openie z tego raz padles jeti, a teraz za kazda akcja bedziesz tu posty pisal z toba jest cos nie tak i mysle ze sam o tym wiesz, przynajmniej powinienes
vy*******ay zyebye, matka kradnie i tyle czlowieku naprawde z toba jest cos nie tak... myslisz ze kazdy 10 lvl to bongos gowno zrobiles tak naprawde byles 2 razy na niewidce zeby cie nie zobaczyli na openie z tego raz padles jeti, a teraz za kazda akcja bedziesz tu posty pisal z toba jest cos nie tak i mysle ze sam o tym wiesz, przynajmniej powinienes
a co ma war do bicia bongosow? xD
@pajmols
moim zdaniem to pwnt :D
kto z bongo gra na pvp-enfo.ots
misieek
itd?
Bonjgotim
06-02-2009, 16:26
Nie Bijcie Nie Winnych!!! Wiecie Co To Znaczy Dednac!? Kilka Dni W Plecy By Odrobic Lvl!!! Pomyslcie Co By ByŁo Gdybyscie Wy Bili Na Ich Miejscu!!! Nie Killujcie!!!!! X( x (x( x( x( x( x( x( x( x( x( x( x( x( x( x( x( x( x( x( x( ;(;(;(;(;(;(;( x( x( x( x( x( x( x(
@pajmols
moim zdaniem to pwnt :D
wiadomka
a co ma war do bicia bongosow? xD
to i to dowodzi ze jestes smieciem
wiadomka
to i to dowodzi ze jestes smieciem
a ciebie dziecko tak w szkole ucza brzydkich slow?
Tristan_da_Sworder
06-02-2009, 20:07
skoro twierdzisz ze to brzydkie slowo jest to kolejny dowod na to jak skretynialym debilem jestes, ciau
Aezmo_1994
06-02-2009, 21:03
BlackD update~~~
After the mass bans we have decided to focus in developing stealth features:
- After first load Blackd Proxy will be removed from installed programs list.
- You will get a random process name for your Blackd Proxy instance.
- Exp in title will be displayed in the new stealth window
- Blackd Proxy system messages will be displayed in the new stealth window
- HPMana module: timer is now completely randomized for each mc
- HPMana module: heal recharge and mana recharge won't happen at same moment. They will alternate turns if both things are required.
- Runemaker module: a chaos timer will now randomize the delay between each step of runemaking.
- Cavebot module: timer is now completely randomized for each mc
- Detection of suspicious scans from Cipsoft: some checks have been added all over the code in order to analyze any strange packet received from Cipsoft.
- New variable: $randomnumber:A>B$ will get you a random number from A to B. This will be needed as paranoid people now might want to randomize some paths in cavebot scripts.
Please consider that nobody knows how the detection is done at this moment, so cheating is still a bit risky right now. Cheat at your own responsability!
:))
a ty masz 50 lat żeby od dzieciaków kogoś tu wyzywać?
tylko nie pisz że masz 20+ lat i swoje przeżyłeś i zobaczyłeś, jak poprosisz mamę to Ci powie w jakim dużym błędzie jesteś.
a ty masz 50 lat żeby od dzieciaków kogoś tu wyzywać?
tylko nie pisz że masz 20+ lat i swoje przeżyłeś i zobaczyłeś, jak poprosisz mamę to Ci powie w jakim dużym błędzie jesteś.
18, wystarczajaco na wasze dziecinne odzywki ktore mozna slychac przechodzac obok podstawowki
"smieciu szmato pizdo"
hahaha xD
18, wystarczajaco na wasze dziecinne odzywki ktore mozna slychac przechodzac obok podstawowki
"smieciu szmato pizdo"
hahaha xD
no to gratuluje jestes w naszym wieku, ale tylko ty intelektualnie nie wychodzisz poza przedszkole gdzie dzieci caly czas sie o czyms chwala =]
edit:
zapomniałbym
"smieciu pizdo szmato"
lubie czasami pouzywac tych slow bo tylko takie niekiedy docieraja do niektorych 'mozgow'
Ogarnij sie typku, gdyby ludzie z bongo kurwa mieliby po 10lat, chodzili do podstawóki, to kurwa nie siedzieli by na tym servie od roku a nawet dwóch lat.
Całuje
Kakej z morgany
@emeric
takie sprostowanie, przyszedlem tam zobaczyc co sie dzieje moim 50 rycerzem a na stepnie przelogowalem na mojego maga arunira!
Emeric Luca
Inhabitant of Iridia
Profession: Royal Paladin
Level: 103
Originally posted by Rhazoo on 06.02.2009 11:19:27:
> Do whats with bongo team... they still leveling and
> pking..
Dont worry, war is over, so now its time for Bongo.
First one dead today ^^
!!!!!!!:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
Tristan_da_Sworder
07-02-2009, 13:07
Emeric Luca
Inhabitant of Iridia
Profession: Royal Paladin
Level: 103
Originally posted by Rhazoo on 06.02.2009 11:19:27:
> Do whats with bongo team... they still leveling and
> pking..
Dont worry, war is over, so now its time for Bongo.
First one dead today ^^
!!!!!!!:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
emerik muj ty bochateze :D:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:8o:cup:
Ripppppppahhhhh
07-02-2009, 13:14
pokaz na co sie stac emeric :cup::cup:
pokaz na co sie stac emeric :cup::cup:
Probowalem, ale nie moglem bo SIE OBSRALES I SCHOWALES W TRAPIE :D:D:D:D:D
Ripppppppahhhhh
07-02-2009, 14:10
a ty przyszedles po 77 edka z 15min pzta z 120 ed i 75 msem:cup::cup::cup:
kiedy ob kozaki? HEIAIHEHIAEIHIAHE
a ty przyszedles po 77 edka z 15min pzta z 120 ed i 75 msem:cup::cup::cup:
kiedy ob kozaki? HEIAIHEHIAEIHIAHE
ob bedzie jak przestaniesz sie chowac po trapach "kozaku" i wyjdziesz na walke a nie pierdzenie hmmami
Ripppppppahhhhh
07-02-2009, 14:35
zawsze ;];];;]];]
14:24 Laubau [196]: 13:56 Xermvis [77]: anima przyjdzie 13:56 Xermvis [77]: na chociaz jednym noobcharze 13:57 Xermvis [77]:zaczynamypingowac + bellatory wpadaja
napisalem cos do emerica, siet !!!!!!!!!! hAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA LEZE KURWA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Rzolniez
07-02-2009, 15:07
Ripper wraca z Ferii
http://fakty.interia.pl/galerie/fototydzien/fototydzien-3101-0602/zdjecie/duze,962172,14,273
-Phoenix-
07-02-2009, 15:43
Ripper wraca z Ferii
http://fakty.interia.pl/galerie/fototydzien/fototydzien-3101-0602/zdjecie/duze,962172,14,273
Udając najebanego przez koma?;];];]
tak na rozluznienie atmosferki panowie, otwarlem archiwum gg, i tak se znalazlem logi z rozmowy z kielkiem:
...belin (25-10-2008 10:11)
dzis mi sie snilo
ze padl
xd
Ja (25-10-2008 10:11)
rze ja?
rze kebab
HHAAAHAHA
rzesmy go ztrapczyli
Ahahaha
samego
i sru
...belin (25-10-2008 10:12)
nie byuo sioherow
leczyl sie
potem 1 tura wyjebana i juz sie leczyl z reda na jelol
i DED
qwe
a fraga mial awindis i ktos jeszcze
pl
ktos ma zryty muuuuuzg:cup::cup::cup::cup:
"fraga ma awindis" niedlugo ten sen stanie sie rzeczywistoscia xD hahahah
mam czuc sie wyrozniony? ;]
ty masz zryty muuuuuuuzg ze ci sie chcialo tego szukac
a bajdelej wiking ma cos fajniejszego dot. rippera ;p;p;p;p
-Phoenix-
08-02-2009, 11:25
ripper i pignowanie to tak jak zyd z napletkiem;];];];]
Mendill
Inhabitant of Iridia
Profession: Master Sorcerer
Level: 168
Vice Leader of the Deadly Delight
bongos has paid is there for free this time its for real... good money gives u good freedom... but remember randoms wont be tolerated
HAHAHA cfaniaki
tacy bohaterzy i sie wyplacaja? FRAJERZY
Lepiej dopisz sobie w komencie "retired" albo rob nowa postac :[
yuhu!
ciekawe ile zaplacilismy jestem strasznie ciekaw ;DDDDDDDDDDDD
btw nitds i mao cian pwned
Ripppppppahhhhh
08-02-2009, 15:42
15:01 Chealino [227]: 15:01 Maldives [104]: Murat 15:01 Maldives [104]: tell them to dont kill Emeric luca
widze ze znasz chealino:cup::cup::cup: niemoge.
skopiuj reszte ^^
15:29 Emeric Luca [104]: Mozesz przyjsc mnie tknac
15:29 Emeric Luca [104]: no dajesz
15:29 Emeric Luca [104]: ^^
15:29 Emeric Luca [104]: odgrazales sie na forum ze mnie ubijesz.
15:29 Emeric Luca [104]: czekam
15:29 Emeric Luca [104]: :)
15:29 Xermvis [78]: ty mnie tez mozesz
15:29 Emeric Luca [104]: wiesz jak wyglada wasza sytuacja teraz
15:31 Emeric Luca [104]: ``sfrajerzyles ciezko
15:31 Emeric Luca [104]: i jestes tego swiadomy
15:31 Emeric Luca [104]: ^^
15:31 Emeric Luca [104]: ale nigdy sie nie przyznasz
I ani slowa wiecej nie powiedziales :<
Przepraszam jezeli urazilem HAHAHA
Diego325
08-02-2009, 16:24
Spoko Emerik, dobry wuj Chealino pomoże jak go ladnie poprosisz <lol3>
Najlepsze jest to jak płaczesz na forum, że bongo nie może być free, bo sie boisz, że cie ubiją :D
Ps: Z ciekawości przejrzałem twego bloga, i dobrze bo cytuję : "sprzedałeś mi chara który uchodził za największego lizodupa na serwie"
tacy bohaterzy i sie wyplacaja? FRAJERZY
HAHA
no nie mogę ze śmiechu. Ty masz naprawdę kompleksy haha, że tak zapytam trądzik czy coś? haha8o
wezcie wy juz tego Emerica zostawcie w spokoju... ;/// ?
http://www.megaupload.com/pl/?d=BA5ZOJIV
Spoko Emerik, dobry wuj Chealino pomoże jak go ladnie poprosisz <lol3>
Najlepsze jest to jak płaczesz na forum, że bongo nie może być free, bo sie boisz, że cie ubiją :D
Ps: Z ciekawości przejrzałem twego bloga, i dobrze bo cytuję : "sprzedałeś mi chara który uchodził za największego lizodupa na serwie"
a jak sam wiesz emeric byl kupiony na low levelu :)
@Adedin
Ty w kazdym swoim poscie probujesz na sile cos udowodnic, niestety nigdy ci nie wychodzi. Nie pisz jezeli nie masz nic ciekawego do wniesienia, bo jak narazie to ciagle "chuj, szmato nie lubie cie ty jakis taki sraki i owaki".
KAŻDY BONGOS TO FRAJER! Gadacie jacy wy to anti kebaby a teraz lizecie dupe FERHATOWI i placicie mu pieniadze gratulacje
@Adedin
Ty w kazdym swoim poscie probujesz na sile cos udowodnic, niestety nigdy ci nie wychodzi. Nie pisz jezeli nie masz nic ciekawego do wniesienia, bo jak narazie to ciagle "chuj, szmato nie lubie cie ty jakis taki sraki i owaki".
KAŻDY BONGOS TO FRAJER! Gadacie jacy wy to anti kebaby a teraz lizecie dupe FERHATOWI i placicie mu pieniadze gratulacje
jako iż muszę się spakować bo jutro wyjeżdżam na zimowisko odpiszę Ci później ;*
http://www.megaupload.com/pl/?d=BA5ZOJIV
ej cos mi nie pasi w tym filmie
przeciez svensson svensson to byli bellatorzy;
i te nie wyciete okna w*****aja;s
a reszta jest ox
aa no i ogromny plusior za deda Sheriffa :D
cytat: "padlem przez bota bo robilem stairjumpa i debug"
emeric, tak szczerze, znowu gowno wiesz bo za malo przylizales, a teraz cel mojego posta- maly filmik na rozluznienie atmosferki- z seri rozluznianie atmosfery part II
http://www.youtube.com/watch?v=jdp3D484Sj4&feature=related
ENJOYYYYY
http://www.youtube.com/watch?v=9OE4T1so8wY&feature=related
To jest lepsze :P
WonszMilicyjny
08-02-2009, 19:34
@Adedin
A ty cos qrwa wnosisz ciekawego do tematu? Ja narazie to ciagle widze jak sie ownujesz z kazdym nowym postem. Powlacz w pixelach a nie na forum. ;)
Witam
kolegów bongosów
coś mi sie niechce wierzyc ze wytrzymacie bez randomu , ale jeżeli wkoncu chcecie normalnie grac to fajnie. :)
Ale tak szczerze to troche dziwnie się czuje jak biegne kolo np. xermvis i mingop kurumai i nikogo z was nie bije i sam nie obrywam od was xD
Witam
kolegów bongosów
coś mi sie niechce wierzyc ze wytrzymacie bez randomu , ale jeżeli wkoncu chcecie normalnie grac to fajnie. :)
Ale tak szczerze to troche dziwnie się czuje jak biegne kolo np. xermvis i mingop kurumai i nikogo z was nie bije i sam nie obrywam od was xD
no Viron pokoj:D podbno palkales jak huj zebysmy nie byli free ale stało sie
Peace and Lof
Ripppppppahhhhh
08-02-2009, 23:08
z lizecie dupe FERHATOWI[/COLOR][/B]
look who's talking ;]]]]]]]]]]]]
jeszcze jeden insult na bongosow. ;)
Karolek98
09-02-2009, 09:17
ja wam bongosi osobiscie radzilbym wybrac jakiegos kurwa dyplomata waszej gildi, co na forum w miare ladnie by napisal... bo zanim od was odpierdola sie inni pajace to po lvlach dostaniecie.
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=145822
;////
witam
moze moje pytanie będzie glupie ale nie znam iridii i chce się dowiedzieć czy sie opłaca tutaj grać jak jest z pa, kto rzadzi serwerem (pl,swe,br?) czy np barbarian camp, of, mintwalin itp są publicznym czy prywatnym respem
no i chyba tyle ;p
malpy publiczne
zolwie surface publiczne
mintwalin niepubliczne
barb campy niepubliczne
servem rzadzi gildia DD ktora wygrala wojne z BA (teraz hiber~)
PA sie zdarza rzadko, i teraz na tibia.com lordnazgul (180ms) zalozyl temat aby kazdy akt pa do niego raportowac
czyli jak mam słaby skills angielskiego, nie robie pa, nikogo nie wyrzucam z respów itp to się nikt nie przyczepi?
Karolek98
09-02-2009, 15:40
popraw swoj angielski, bo jezeli ktos cie wyrzuci z respa albo zrobi pa to se nie poradzisz. zawsze sa servery nonpvp skoro boisz pvp serwera:D
Diego325
09-02-2009, 17:42
Emeric Luca
Feb 09 2009, 16:08:21 CET Killed at Level 104 by Teptas
np :D
Vincento_Vampire
09-02-2009, 19:03
dum brigade odnowione hyba czas odnowic zen jako lider proponuje nestazB)
ja wam bongosi osobiscie radzilbym wybrac jakiegos kurwa dyplomata waszej gildi, co na forum w miare ladnie by napisal... bo zanim od was odpierdola sie inni pajace to po lvlach dostaniecie.
ja sie zglaszam na chentnego jurz raz proponowalem ale nie hcieli wienc kicha ;(;(;(
Wasz szczerze,
Shane
~
dum brigade odnowione hyba czas odnowic zen jako lider proponuje nestazB)
ja sie zglaszam na chentnego jurz raz proponowalem ale nie hcieli wienc kicha ;(;(;(
Wasz szczerze,
Shane
~
podaj tu dlaczego chcialbys byc naszym dyplomata
Vincento_Vampire
10-02-2009, 07:33
podaj tu dlaczego chcialbys byc naszym dyplomata
hehe ok a czy musze dolonczyc podanie i tszy zdjencia??? ? ? ?? :baby:
Wasz szczerze,
Shane
~
hehe ok a czy musze dolonczyc podanie i tszy zdjencia??? ? ? ?? :baby:
Wasz szczerze,
Shane
~
motywacyjny list,CV a zdjecie 1 starczy i musisz lubiec Tolcie z Blogasku 27 inaczej no łej
siemka morze ktos hce być fajny i zrobic world trade ja dam zeczy na lunarze a ty na iridii wiencej na PW
Vincento_Vampire
10-02-2009, 21:24
motywacyjny list,CV a zdjecie 1 starczy i musisz lubiec Tolcie z Blogasku 27 inaczej no łej
ok ciah bajera jedziemy :cup::cup::cup:
no wienc najpierw list motywacyjny
Karlin, 10.02.2009 rok
do: Bongosy
witam i pozdrawiam hejka no wienc siemka!!1
tego kcialbym rzebym byl waszym diplomat bo mam skillz i durze doswiadczenie negocjowalem dla polski wejscie do uni ełropejskiej oraz pokuj w budziszynie w 1018 roku wystarczy popatszec na nasz kraj od razu widac dobroczynne efekty moich staran hehe B) poza tym loncze w sobie to co na iridii najlepsze czyli umiem wykożystywac ludzi jak healino jestem maly i mam nieruwno oczy jak mewtu umiem gadac tszy po tszy jak karolek jak mi zagraja no i mam czarny chumor jak nestaz widze terz rze wy macie sile ja mam muzg wienc razem bendziemy nie do pokonania!!!!!!!!!!!1:evul:
z wyrazami szacónku
wincent
teraz cefał
imie: vincent
nazwisko: vampire
data urodzenia: 29 luty 1991 rok
miejsce urodzenia: lurzko w szpitalu
wienc ponatto uczylem sie w podstawuwce ale nie zdalem do drugiej klasy wienc kiblowalem we wieku 19 lat skonczylem jurz czwartom klase iw tedy zabrali do osrodka dla tródnej mlodzierzy ale ja i tak gralem w tibie bo jestem bżydki mam kszywe oczy metr piencdziesiont wzrostu i pryszcze na uszach
doswiadczenie mam durze potrafie retardowac po forach pozdrawiam
zdjencie jurz
http://img12.imageshack.us/img12/821/nerd46422qv5.jpg (http://img12.imageshack.us/my.php?image=nerd46422qv5.jpg)
(tu ja jak retarduje po forach hehehehe pozdrwuki dla fanuw8o)
no i lofffciam tole hehehehehehe :cup::cup::cup::cup::cup::cup: busssiaczki hehehe pozdrawiam i oczekuje na zatrudnienie wynagrodzenie minimum 10000 na tydzien fura skura i komura i nienormowany czas pracy heheheheh a zawsze mi muwili ze granie na komputzre nie prowadzi do nikond gupole niech spaduwa heheX(X(X(
Wasz szczerze,
Shane
~
Abdulwisimulacha
10-02-2009, 22:46
Kto by nie chciał takiego człowieka :cup::cup::cup:
3mam kciuki Vinc
Vincento_Vampire
10-02-2009, 23:13
Kto by nie chciał takiego człowieka :cup::cup::cup:
3mam kciuki Vinc
dzienkuje za dobre slowo oraz pozdrawiam i rzycze wszystkiego dobrego i durzo:cup::cup::cup:8o
Wasz szczerze,
Shane
~
Drogi Vincento jestes oficjalnym Diplomat od Bango Them i od dzis musisz wspierac na forum tylko nas i nas bronic
ze zdjecia wynika ze palisz to masz 2 paki Malboro na dzien i mozesz palic w miesjcu pracy!!!!!
I masz honorowa skrzynke w Karlin depe
pozdrawiam
witka w drurzynie AktiMela zIOMSKSKSKSKSKSKLD::D:::D:D:D::D:D:D hehsiq
eloelo co tam pytam i was witam
Bonjgotim
11-02-2009, 20:16
to już nie ma bongjotima? :(:(:(:(:(;(
to już nie ma bongjotima? :(:(:(:(:(;(
lol GUPEK?:confused::confused::confused:
Bonjgotim
12-02-2009, 16:25
to ku*** jest czi go nie ma! jestem ich fanem i muszę wiedzieć!!!!!!!!!!!!!!!
Vincento_Vampire
12-02-2009, 17:18
to ku*** jest czi go nie ma! jestem ich fanem i muszę wiedzieć!!!!!!!!!!!!!!!
witam i pozdrawiam oraz informuje rze bongo tim istnieje ma sie dobrze bendziemy istniec zawsze jak muwi nasze motto przezylismy nestaza przerzyjemu karzdego kut**a wien dont łorry bi hepi wogule co tam pozdrawiam fanuf lisu metek kielk nestaz blefaw oraz krul golowons i zapytuje co tam jak tam czemu tak zle hehehehehe rzarcik wiadomo a teraz sorki lece kupe brb a na koniec zawolanie bojowe bongosuw
http://img136.imageshack.us/img136/2891/funnypicturesscarycatnozf1.jpg (http://img136.imageshack.us/my.php?image=funnypicturesscarycatnozf1.jpg)
Wasz szczerze,
Shane
~
Przetłumacz na chiński bo japońskiego nie obczajam. Wiesz, to z obrazka.
ale sweecior avatareQ z koteckiem, muaaaa ;****** =)
Vincento_Vampire
12-02-2009, 22:25
Przetłumacz na chiński bo japońskiego nie obczajam. Wiesz, to z obrazka.
no i masz nie muw rze nie oglondales slynnego filmy CZYSTA gdzie czystu dzielnyh spartanuw walczylo pszeciwko persom i ciongle kszyczeli DIS IS SPARTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:kon::kon::kon:8o8o8o8 o8o8o8o8o8o8o a w miendzyczasie powiedzieli rze tunajt we dajn in hell czyli ten obrazek rzarcik taki czaisz heheheheheheB)
pozdrawiam kiełk avatarek fajowy bo ja jestem emo i mam emo kotka :cup::cup::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
Rozpusta! Nie bijmy sie xd:baby::baby:
Vincento_Vampire
12-02-2009, 22:40
Rozpusta! Nie bijmy sie xd:baby::baby:
a ty to kto pfffffffffffffffff KUKIEŁKA co to ma byc za pisanie w tym temacie bez napisania najpierf rze jestem fajny uadny i mam seksi stylbycia:]:]B)
Wasz szczerze,
Shane
~
opyle 50 master sorka z 60 dniami paka
370 kola na iridii albo rl
pw/mail
Vincento_Vampire
13-02-2009, 07:08
hejka no wienc siemka witam i pozdrawiam jutro walęntynki czyli swiento muraży i zaloffcianych mam problem nie wiem jakom walętynkę wyslac toli z blogassska dwasiemdem rzeby sie do mnie odezwala i dala buzi czy cos widzicie jak te oczka kotka obok uadnie proszom plx prosze rodacy pomurzcie;(;(;(
Wasz szczerze,
Shane
~
a ty to kto pfffffffffffffffff
~
Miszcz!:evul:
Aezmo_1994
13-02-2009, 12:41
BlackD Update - version 14.3
Blackd Proxy 14.3
----------------------------
Fixed setChaoticMovesOFF
Blackd Proxy 14.2
----------------------------
Second pack of anti detection features!
- Fixed a problem with exiva close
- Fixed a small problem with Windows Wista
- Added chaos to cavebot waypoints! setChaoticMovesON will be enabled by default.
- New cavebot command: setChaoticMovesOFF : disable randomization for waypoints
- New cavebot command: setChaoticMovesON : (re)enable randomization for waypoints
- Improved the pathing functions of cavebot. Now the movement should be more human.
Witam szanownych kolegów
Wielki Panek wita.
PoZdRoW!0NQa
Tristan_da_Sworder
13-02-2009, 19:37
BlackD Update - version 14.3
psze opóścić ten lokal, my tu nie citujemy
Hail Vincento ;lick;lick;lick; :baby::baby:8o:confused:
/bananeq
Za 4 godziny godziny walentynki, wiec ja wielki panek mam cos dla was...
http://www.joemonster.org/mg/displayimage.php?album=44&pos=1
//.
Vincento_Vampire
13-02-2009, 21:09
walentynki to scierwo
ja terz walę tynki potem biore na renke i wciongam nosem i sie jaram jhehehehehehehehehehe:cup::cup::cup::evul:
Wasz szczerze,
Shane
~
Ripppppppahhhhh
13-02-2009, 23:08
bongo wpierdol dostalo, hieaihehiaeiha ale tak to jest jak sie wychodzi w 5 osob na 5 osob + 2 noobchary, my 35-80, oni 110-135 XD
bongo wpierdol dostalo, hieaihehiaeiha ale tak to jest jak sie wychodzi w 5 osob na 5 osob + 2 noobchary, my 35-80, oni 110-135 XD
bylo was wiecej, zobacz ile osob padlo. od nich ambel, squarex, karo, aqua + ryno.
Rzolniez
14-02-2009, 06:10
A od nas : Heria , Xermvis , Mor'zan , Lavitz , Temialoras , i Zeni Thun który po 1 dedzie nie przyszedł.
Ripppppppahhhhh
14-02-2009, 09:21
bylo nas dokladnie 6, w tym za kazdym razem 2 magow, raz byl zeni, potem byl heria. 'bylo was 3x wiecej mieliscie 8x lvle wieksze i tak dostaliscie w kake:cup::cup:' zobaczymy jak to bedzie po ob;p
Mendolina
14-02-2009, 12:14
Dobra robota Bongosy ;D
Dobra o czym tu pierdolic? dostalismy raz, le sie odegramy przy najblizszym ob, chill! xd :cup::cup::cup::cup:
@X(Emeric ze tak brzydko powiem. Mozesz sie wreszcie zamknac??X(X( nie wiem po jaki huj w*******asz tu swoje 4 litery ;S i tak nikt Cie nie slucha i dobrz wiesz ze jestes zerem na iridi i nie tylko .
/care
Dobra o czym tu pierdolic? dostalismy raz, le sie odegramy przy najblizszym ob, chill! xd :cup::cup::cup::cup:
@X(Emeric ze tak brzydko powiem. Mozesz sie wreszcie zamknac??X(X( nie wiem po jaki huj w*******asz tu swoje 4 litery ;S i tak nikt Cie nie slucha i dobrz wiesz ze jestes zerem na iridi i nie tylko .
/care
No ciezko kogos sluchac na forum ^^
No ciezko kogos sluchac na forum ^^
No strasznie ciezko, tym bardziej jak ktos jest kretynem i nic soba nie reprezentuje.X(
No strasznie ciezko, tym bardziej jak ktos jest kretynem i nic soba nie reprezentuje.X(
reprezentuje biede
reprezentuje biede
Signed! :D
dziecko... hehe, idz pocwicz chlopcze bo za krotki jestes
nie insultuj pl albo cie znow dedne
WonszMilicyjny
14-02-2009, 21:30
Jak mnie wkur**a ten zasrany Chealino... Masakra, zgadnijcie za co hunci Fiaere.
Post z 27-08-2007, 13:39 xDD
Przynolifowalem ale co tam :D Wiec tak jednym slowem Emerik = lizodup
Post z 27-08-2007, 13:39 xDD
Przynolifowalem ale co tam :D Wiec tak jednym slowem Emerik = lizodup
"zasrany" jest dla ciebie komplementem? xDDDDD
Ripppppppahhhhh
15-02-2009, 01:02
nie insultuj pl albo cie znow dedne
koham cie na walentynki
emerik, jak to jest odpisywac na forum po 5ciu minutach, w sobote i w dodatku w walentynki? ich liebe dich <333
WonszMilicyjny
15-02-2009, 01:34
"zasrany" jest dla ciebie komplementem? xDDDDD
Byl to okres bodajrze chwilowej ,,wojny" Reunien VS Anima L~ cale forum jezdzilo po kebabach wiec i Ty, a teraz spojrz co robisz ( na mysli mam to ze jestes na kazde polecenie tórkuf i lyzesz ich troszq :D ale kazdy robi to co lubi) To tyle juz sie nie udzielam :< ;) Fak ja to dopiero jestem nołlajf o 1:18 posta!
Mówisz o tym że PoI service miało trwać 3-4h?
Mówisz o tym że PoI service miało trwać 3-4h?
o tym ze bongosy wracaja na swoje rewiry, czyli carlin noob chary i te sprawy ;D
Karolek98
16-02-2009, 14:14
a tam odrazu wydymali....
a tam odrazu wydymali....
Nie zebym czul jakas ironie, ale to jest prawda. ;d A wielki Emeric jest baardzo pewny siebie;d ale uwazaj bo teraz nie musimy miec reasonu :D
Peace and Love!!!~ xd:evul:
zawsze staralem sie nie odpisywac na Twoje posty emeric ale Twoja glupota/niedoinformowanie powala mnie, jak nie jestes czegos pewien to zachowal to dla siebie naprawde. Bo fakt jest taki ze nie zaplacilismy ani 1 gp mendilowi tym razem.
Ripppppppahhhhh
16-02-2009, 15:57
i dodam, ze to on nam placil, tzn dawali kase dla temialorasa etc. i dalej bedziemy wolni, obiecuje Ci to emeric;)
i dodam, ze to on nam placil, tzn dawali kase dla temialorasa etc. i dalej bedziemy wolni, obiecuje Ci to emeric;)
wkoncu do 3 razy sztuka, juz 2x zostaliscie wyruchani, wiec czas na raz trzeci hehe :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.