Pokaż pełną wersje : Plotki z Iridii
Skaylain Tevaz
Jan 17 2008, 22:53:54 CET Killed at Level 142 by Renia
and by Revobo
Chyba będzie musiał zejśc z ceny (bez blessów)
heineken
18-01-2008, 00:08
Liipiyez 123ek
http://images33.fotosik.pl/111/1f33b1c5b6188c38.jpg
Morseton
18-01-2008, 00:39
Jednym slowem "Boruta"
Hmm cipsoft nie ma na nas rady :) Ciekawe co teraz wymysla zeby nas przez jakis czas przystopowac. Bo bongo never die :*
Pozdrawiam dzisiejszych bohaterow ktorzy przegrali z Anhibongolatorem ;]
:cup:
Po nizej 100 lvl ludzie padaja na Bialych rycerzach :)
Vincento_Vampire
18-01-2008, 00:40
O wy bando kukiełek i polaczków!X(X(X(X(X(
Popatrz Narodzie, jak kukiełki z Arcanium pekuja na noobcharach, jak sieją zamęt i zgorszenie! Jak mogliście wcześniej oskarżać nas, DD, o takie bezeceństwa! Teraz widzicie prawdę!X(X(:baby::confused:
Poskromimy was wkrótce, wywalczymy nową i lepszą Iridię w imieniu tych, którzy teraz od was cierpią tyranię i upokorzenia, i nie mogą pograć w spokoju nawet!:cup::cup::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
Belfaw
Jan 18 2008, 00:19:32 CET Killed at Level 103 by Kashrius da'Roc
PAdl na Fibuli... mozna powiedziec ze padl ich czlowiek ,na ich terenie ;)
Albo mi się wydaje albo mi zginęło z chara łącznie ~200k i ktoś zmienił pasy :(
heineken
18-01-2008, 09:11
O wy bando kukiełek i polaczków!X(X(X(X(X(
Popatrz Narodzie, jak kukiełki z Arcanium pekuja na noobcharach, jak sieją zamęt i zgorszenie! Jak mogliście wcześniej oskarżać nas, DD, o takie bezeceństwa! Teraz widzicie prawdę!X(X(:baby::confused:
Poskromimy was wkrótce, wywalczymy nową i lepszą Iridię w imieniu tych, którzy teraz od was cierpią tyranię i upokorzenia, i nie mogą pograć w spokoju nawet!:cup::cup::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
idz spac czlowieku
ps. lepiej nam boruta wychodzi bez sd :D, tylko czekac az sie nastepni zloza
Xandar Mac'Leod
18-01-2008, 10:28
Mewtu i Lubomir deded ;/
Name: Laubau
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 169
World: Iridia
Jan 18 2008, 09:18:42 CET Killed at Level 170 by Xenezis
Name: Mewtu
Level: 171
Jan 18 2008, 09:13:54 CET Killed at Level 172 by Xenezis
and by Avainvan
"Kto rano wstaje temu....xD"
Pozdrawiam
heineken
18-01-2008, 10:49
huj nie staje
Name: Laubau
Level: 169
Jan 18 2008, 09:18:42 CET Killed at Level 170 by Xenezis
Name: Mewtu
Level: 171
Jan 18 2008, 09:13:54 CET Killed at Level 172 by Xenezis
and by Avainvan
"Kto rano wstaje temu....xD"
Pozdrawiam
O.o oj gz panowie
Vincento_Vampire
18-01-2008, 11:35
Jak śmiecie zabijać Blefawa kukiełki, przecież mówił że nigdy nie deda!!!X(X(X(X(;(;(:baby:
Wasz szczerze,
Shane
~
Arthas The Keeper
18-01-2008, 11:48
Sorry, required level: 100
Ehm:
nick: Xel'nemrill
lvl: 112
;)
signed: Usar
heineken
18-01-2008, 12:31
Jak śmiecie zabijać Blefawa kukiełki, przecież mówił że nigdy nie deda!!!X(X(X(X(;(;(:baby:
Wasz szczerze,
Shane
~
tylko Zwirek Muchomorek nigdy nie deda !!!!!!!!!!
Name: Sir Slaviax
Profession: Elite Knight
Level: 193
Residence: Venore
Jan 18 2008, 02:36:26 CET Killed at Level 198 by Diego de Sorrcerer
Jan 18 2008, 02:17:00 CET Died at Level 199 by a frost dragon
Oucz menz;\
Oucz menz;\
JAKIM CUDEM?!
heineken
18-01-2008, 14:10
osz w morde :D
IridiaCarlinPk
18-01-2008, 14:17
tylko Zwirek Muchomorek nigdy nie deda !!!!!!!!!!
pokazal to wczoraj hahahha xDDDD
Oucz menz;\
okurwa xDDDDD a Diego z Bongo jest i co kukiełki? xd
Brawo bongosy brawo, mnie też się dostało. Tyle, że akcja na Zofo słabo Wam wyszła, żeby nie mino archery to by Wam zwiał ;s No ale ja się nie znam....szkoda mi Slaviaxa.
Vincento_Vampire
18-01-2008, 15:18
okurwa xDDDDD a Diego z Bongo jest i co kukiełki? xd
Ja tu od kukiełek wyzywam ;\;(;(:baby::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
Brawo bongosy brawo, mnie też się dostało. Tyle, że akcja na Zofo słabo Wam wyszła, żeby nie mino archery to by Wam zwiał ;s No ale ja się nie znam....szkoda mi Slaviaxa.
Przed Bongo nie da sie uciec.
IridiaCarlinPk
18-01-2008, 18:05
gdyby gdyby... po to stawiamy te archery zeby tak mowili potem;p
Ja tu od kukiełek wyzywam ;\;(;(:baby::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
sorry a jak ja moge wyzywac? polec cos;/
ta
Barthosa ded;/
Ok Vincento masz racje , jestesmy Kukiełkami. Ale to chyba lepsze, niz byc jak wy... PACANkami.
kthxbye
Yours trully Berger
P.S. JA obstawiam ze ten VV to pewnie ktores konto Crealetha, lub innej osoby z jego bandy RLi.
Vincento_Vampire
18-01-2008, 19:01
P.S. JA obstawiam ze ten VV to pewnie ktores konto Crealetha, lub innej osoby z jego bandy RLi.
Berger :balwanek:
:faceoff::faceoff::faceoff::faceoff:
:faceoff::faceoff::faceoff::faceoff:
Wasz szczerze,
Shane
~
bilabong
18-01-2008, 19:38
olorion to pała
olorion nie znasz go to sie nie wypowiadaj. Akurat to ze napisal ze to crea albo jego kumple, nie pokazal swojej glupoty, ale raczej mozliwosci crealetha.
Diego325
18-01-2008, 19:53
http://www.wrzuta.pl/audio/lM4lYSDVYs/yasiu-kazik#none
Vincento_Vampire
18-01-2008, 20:13
Gdybys nie byl taki glupi, to bys zauwazyl ze on trzyma wasza strone, a chce pokazac DD jako grupe nadetych dupkow.
retardzie
W zasadzie to nawet nie musi B):]:]:):confused::confused::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
Hellraider
19-01-2008, 00:34
Finena Elenbret
Jan 18 2008, 23:27:14 CET Killed at Level 114 by Coortez
and by Lordnazgul
;o
Anas Kiro
19-01-2008, 00:34
Finena Elenbret-Jan 18 2008, 23:27:14 CET Killed at Level 114 by Coortez
and by Lordnazgul
heh ktos byl szybszy od anasa ! :D
3/4 osob nie zdazyło nawet dobiec na miejsce a juz lezal ;]
Gdybys nie byl taki glupi, to bys zauwazyl ze on trzyma wasza strone, a chce pokazac DD jako grupe nadetych dupkow.
retardzie
Ok Czy ktos chce wiedziec jak padl belfaw?
Otoz poszedlem z nim na fibule, moim nobem. Lurnolem go na Fibula questa w miejsce gdzie sie zdobywa golden key. Poszedl do dziury ,dawal sie lurnac jak nob. Stanolem na ogniach postawilem za soba parcela(nasi masslog) i zrobilem na nim czache... On sie mnie pyta ocb. Ja mu mowie misscick i stoje z parcelem. On "ok" czekamy. Ja dalej z tym parcelem. Po pewnym czasie przesunol parcela jakis kolo, a on wyszedl. Myslalem ze ucieknie. I pisze do niego "W8 for me im lost". on sie wrocil ,znowu go wepchnolem w pokoj parcel za siebie. A ja dalej czache trzymalem. Po jakis 5 min dobiegli nasi i go ubili.
Jak mowilem na vencie co sie dzieje to nikt mi nie chcial wierzyc bo nie mogli uwierzyc ze jest ,az takim nobem. 8o
Wiec jesli ja jestem retardem kim jest on? B)
Vincento_Vampire
19-01-2008, 01:12
Ok Czy ktos chce wiedziec jak padl belfaw?
Otoz poszedlem z nim na fibule, moim nobem. Lurnolem go na Fibula questa w miejsce gdzie sie zdobywa golden key. Poszedl do dziury ,dawal sie lurnac jak nob. Stanolem na ogniach postawilem za soba parcela(nasi masslog) i zrobilem na nim czache... On sie mnie pyta ocb. Ja mu mowie misscick i stoje z parcelem. On "ok" czekamy. Ja dalej z tym parcelem. Po pewnym czasie przesunol parcela jakis kolo, a on wyszedl. Myslalem ze ucieknie. I pisze do niego "W8 for me im lost". on sie wrocil ,znowu go wepchnolem w pokoj parcel za siebie. A ja dalej czache trzymalem. Po jakis 5 min dobiegli nasi i go ubili.
Jak mowilem na vencie co sie dzieje to nikt mi nie chcial wierzyc bo nie mogli uwierzyc ze jest ,az takim nobem. 8o
Wiec jesli ja jestem retardem kim jest on? B)
Wykiwałeś naiwniaka który wybotował postać i szeroką mordą nadrabia swoje braki, a nie potrafisz zczaić sensu moich postów.
Wasz nieszczerze,
Shane
~
Wykiwałeś naiwniaka który wybotował postać i szeroką mordą nadrabia swoje braki, a nie potrafisz zczaić sensu moich postów.
Wasz nieszczerze,
Shane
~
Nie... Poprostu nigdy ich nie czytalem ,ten ktorego tera quotuje , to moj 1-szy przeczytany twoj post :) Ale chyba zaczynam zalowac... bo podobala mi sie ta wypowiedz :) Szczerze powiem ze zastanawia mnie kim jestes :D
A to ,ze piszesz o pacynkach, wyczytalem w poscie kogos innego:)
Vincento_Vampire
19-01-2008, 01:59
Żeby czasem się za słodko nie zrobiło - i tak zginiecie marnie, bando kukiełek z Arkanium i polaczków, a Iridia będzie nasza!:cup::cup::cup::D
Wasz szczerze,
Shane
~
Niektorzy czlonkowie DD mieli dzis wiele wydatkow. Kazdy z nich zaplacil po 50k do wielkiego banku tibijskiego :)
Aynama , Elastorm , Mendill , Neztas , Rau Grinakh , Freddan , Huxy , Laroz , Rhidus , Sensation K'S , Valing , Wulz drath , Stram , Zaa K'S.
Niestety Aureliuss i don'ken przewrocili sie :(
Co do huxego mozna powiedziec ze stal sie PGbrother to Slaviax.
A Neztas od dzis jest "gorący chlopak" :)
A Anas Kiro mial superextra prezent urodzinowy :)
Anas Kiro
19-01-2008, 09:34
,,Co jest to jest nasza odpowiedz na stagnacje pasje! Pasje polaczone w jedna federacje zawsze! Zawsze bedziemy walczyc o racje walczcie!Niech kazdy tak jak my walczyc zacznie!Ile mozna czekac caly czas czas ucieka szkoda czlowieka ktory wciaz cos narzeka po co zwlekac!Zwlekac my mamy inicjatywe zamiast byc widzem wolimy byc w 1 lidze! Co jest!? Bierzemy sprawy w swoje rece niechce stac juz bezczynnie wiecej ja wiem co chce umiem to miec ty wez i ja tez to sobie wezme!!"
heineken
19-01-2008, 11:52
brawo chlopaczki :D
Lisuu-aleniewrl
19-01-2008, 12:07
Belfaw
Jan 18 2008, 00:19:32 CET Killed at Level 103 by Kashrius da'Roc
PAdl na Fibuli... mozna powiedziec ze padl ich czlowiek ,na ich terenie ;)
nie chciał budować depo ;\\\\
Rastafarians
19-01-2008, 12:19
WIncenty, wytłumacz nam co sie stao?
Jako nowy gracz na Iridii, w końcu gram od tygodnia ale już poczułem atmosfere serwera... W międzyczasie kiedy DD i Arcanium się tłuką i walczą między sobą ( dla mnie nikt nie dobry ani zły), pozostałości Bongo Team atakują przede wszystkim w Carlin( sam nawet padłem ale to nna historia :P). Przez miasta przesuwają się różne masy pk team, nie czując na sobą karzącej ręki, gdyż nikt nawet by nie przybiegł by ich uciszyć. Na serverze jest chaos i nieład, nikt nie może się czuć bezpieczny (no... prawie nikt). Pozostaje tylko czekać aż któraś z gildii wygra lub się zjednoczą, w co bardzo wątpię. Niemniej jednak żywię nadzieję że kiedyś ktoś zrobi z tym burdelem porządek.
Wasz uniżony i pokorny sługa
Allorx
Vincento_Vampire
19-01-2008, 14:24
WIncenty, wytłumacz nam co sie stao?
Zdrada!X(X( Tyle wam powiem, kukiełki, zdrada!X(X(;( To my jesteśmy niezwyciężeni, to my wygramy tę wojnę przecież!!!!!
Chwilowe potknięcie, wypadek przy pracy który nawet najlepszym (czyli nam) może się zdarzyć, nic więcejB)
Wasz szczerze,
Shane
~
heineken
19-01-2008, 15:48
jak dla mnie to byla masowa gleba
FryzjerZenon
19-01-2008, 18:52
Jako nowy gracz na Iridii, w końcu gram od tygodnia ale już poczułem atmosfere serwera... W międzyczasie kiedy DD i Arcanium się tłuką i walczą między sobą ( dla mnie nikt nie dobry ani zły), pozostałości Bongo Team atakują przede wszystkim w Carlin( sam nawet padłem ale to nna historia :P). Przez miasta przesuwają się różne masy pk team, nie czując na sobą karzącej ręki, gdyż nikt nawet by nie przybiegł by ich uciszyć. Na serverze jest chaos i nieład, nikt nie może się czuć bezpieczny (no... prawie nikt). Pozostaje tylko czekać aż któraś z gildii wygra lub się zjednoczą, w co bardzo wątpię. Niemniej jednak żywię nadzieję że kiedyś ktoś zrobi z tym burdelem porządek.
Wasz uniżony i pokorny sługa
Allorx
No wlasnie, ale nie chodzi tu o BT, bo oni raczej takich noobkow ja jak nie ubijaja :D (30 lvl :P), a raczej o pk teamy, zlozone po 4-5 czlonkow po 25-nawet 50 lvl.
Az strach wyjsc z dp, idac do banku w venore, napotaklem 2 takie teamy.
Naszczescie bili kogos innego to ucieklem.
Lecz wracajac z magic shopa szczescia nie mialem, trapneli mnie w 5 (cos ok. 30 lvle), naszczescie jakos sie wyslizgnolem i biegnac przez cale venore dookola napotkalem kilku +100lvl, lecz nikt nie pomogl, jeden tylko ich zablokowal na chwile, za co jestem mu wdzieczny :)
W tych przypadkach widac wlasnie co sie dzieje z serverem poprzez ta wojne, nikt nie ma jak ich ubic i nauczyc, co sie robi, a czego nie :p
To idz na inny, albo non-pvp ;;;]
heineken
19-01-2008, 20:45
ewentualnie nie graj :D
Heram_Elion
19-01-2008, 20:58
ejjj mi sie pofarciło w kopalni ;]
Zofo[/CHAR]
Jan 17 2008, 21:24:00 CET Killed at Level 107 by Diego de Sorrcerer and by Anumrati
Bongoski szaleją :). Niby nie mamy sd (no… większość), a jednak dalej hlvl padają :).
Z ostatniej chwili:
Skaylain Tevaz
Jan 17 2008, 22:53:54 CET Killed at Level 142 by Renia and by Revobo
heh za Zofo wam podziekuje i za tego Tevaza~ czy jak mu tam tez ;p
heineken
19-01-2008, 21:21
bo miales wiatr w plecy i szybciej biegles
Kręcicie coś z battle czasem ?
Nie zauważyłem ze Mewtu sie pochwalił.
Zdrada!X(X( Tyle wam powiem, kukiełki, zdrada!X(X(;( To my jesteśmy niezwyciężeni, to my wygramy tę wojnę przecież!!!!!
Chwilowe potknięcie, wypadek przy pracy który nawet najlepszym (czyli nam) może się zdarzyć, nic więcejB)
Wasz szczerze,
Shane
~
,,chwilowe potkniecie, wypadek przy pracy'' ehh ja bym to trafniej nazwal hmm.. np ,,rzez niewiniatek''
co do filmu to na tibicams jest
heineken
19-01-2008, 23:07
ta ale film ma buga czy cos
,,chwilowe potkniecie, wypadek przy pracy'' ehh ja bym to trafniej nazwal hmm.. np ,,rzez niewiniatek''
A teraz ich expienie mozna nazwac... "milczeniem owiec"
Vincento_Vampire
19-01-2008, 23:21
A teraz ich expienie mozna nazwac... "milczeniem owiec"
A wasze - kota nie ma, myszy harcują.B)8o:D
Wasz szczerze,
Shane
~
ejjj mi sie pofarciło w kopalni ;]
Bo mnie tam nie bylo ;;;]
Bo nas nie było*
heineken
20-01-2008, 13:57
Jakis czas temu expic na Mint~ zostalem zabity przez Lucianus Viktorius, a odwetem za moj ded bylo zlozenie wczoraj Nickzor
FryzjerZenon
20-01-2008, 14:46
No Bongoski maja jeszce explo ;d
heineken
20-01-2008, 15:11
i tak zyd combo jest najlepsze ;d
FryzjerZenon
20-01-2008, 18:18
Co to jest zyd combo :D? hahahahgaha ?
Noi co z pkowaniem :>? Czy macie zamiar dalej tak pkowac ostro jak kiedys i powrocic do tego po advancie do 45 ;d?
Co to jest zyd combo :D? hahahahgaha ?
Noi co z pkowaniem :>? Czy macie zamiar dalej tak pkowac ostro jak kiedys i powrocic do tego po advancie do 45 ;d?
Oni już zaczęli i gwarantuje że tak szybko nie skończą ;) i nie myl zyd kombo z RZYD kombo 8o
heineken
20-01-2008, 19:10
czas pokaze na co stac bongo, nie no mowie o ZYD kombo :D takie ostro zydowske bez hmm ani innych wspomagaczy same wandy xd
apetyt rosnie w miare jedzenia :D
pawel1992
20-01-2008, 20:44
i tak zyd combo jest najlepsze ;d
ja tam przeważnie nie widzę tego co ma robić RZYD COMBO :confused:
RZYD combo to na złych ludzi chyba [[[[[;
Vincento_Vampire
20-01-2008, 22:07
RZYD combo to na złych ludzi chyba [[[[[;
To zapewne na mnie ;(;(;(;(
Wasz szczerze,
Shane
~
REKLAMA !!!!!!!!!!!!
BONGO TEAM oferuje tanie usługi przewoźnicze do temple koszt to jedyne 10k a możemy sprawić Ci pomoc w przedostaniu się do twojego ojczystego miasta z carlin. Jak wiadomo Bongo nie przyjmuje reklamacji więc radzę się zastanowić przed zawarciem umowy.
PS. post sponsorowany przez gracza o nicku Nitz
Vincento_Vampire
20-01-2008, 23:15
Hurrrrrra :cup::cup::cup:8o8o:]:]:cup:
Mija dokładnie miesiąc odkąd jestem tu z wami:] Widzę że w nagrodę dostałem czarny nick i tytuł Użytkownika Forum. Z tej okazji pragnę zapewnić was, że będę pisał na forum jeszcze więcej :)
Wasz szczerze,
Shane
~
@up: Klawy żart , :kon: (konia) wart :cup::cup::cup::cup::cup:
:kon::kon::kon::kon::kon::kon::kon::kon::kon::kon:
Vincento_Vampire
20-01-2008, 23:17
@up: Klawy żart , :kon: (konia) wart :cup::cup::cup::cup::cup:
:kon::kon::kon::kon::kon::kon::kon::kon::kon::kon:
Tak, żarty super extra coool DD-ków są tysiąc lepsze, choćby ten, pełen ekpresyjnych emotek, autorstwa mistrza dygresji i rymowania, naszego Gruharda!:cup::cup::cup::cup:
No już kukiełki z Arkanium, uznawać wyżyny ironii oraz humoru na jakie wznoszą nas Blefaw i Gruchard!X(X(X(X(X(:evul:
Wasz szczerze,
Shane
~
IridiaCarlinPk
20-01-2008, 23:51
pyton czopknins deded
Banditos
20-01-2008, 23:53
Python~
Jan 20 2008, 22:34:37 CET Killed at Level 147 by Miatogi
nice dedowa
Vincento_Vampire
20-01-2008, 23:59
Python~
Jan 20 2008, 22:34:37 CET Killed at Level 147 by Miatogi
nice dedowa
Nie liczy się frag bo Miatogi to kukiełka:cup::cup::cup:X(X(
Wasz szczerze,
Shane
~
Karolek98
21-01-2008, 09:01
nie rozumiem tych ek od nas ;] jak oni to robia ze ciagle gina wieczorem ;d zal... czemu np. ja nie gine wieczorem ;s bo nie biegam jak debil se po miastach bez celu i nie robie zakupow w magic shopie czy nawet nie dobijam lvla ;d
A czemu żaden z nich nie biega po carlin :(
Vincento_Vampire
21-01-2008, 13:09
Bo jeszcze nie mają nowych ownerów:confused:
Wasz szczerze,
Shane
~
kolego python umarl wlasnie w carlin
FryzjerZenon
21-01-2008, 15:34
twoja gildia powinna sie chyba nazywac "Bongo team fans", a nie "Bongo team"
kolego python umarl wlasnie w carlin
Ma tam domek nie?;\
?
Cokolwiek to znaczy, FAJOWE !
Ktos_na_Iridi
21-01-2008, 19:03
Nie liczy się frag bo Miatogi to kukiełka:cup::cup::cup:X(X(
Wasz szczerze,
Shane
~
Twoj strary to "kukiełka"
heineken
21-01-2008, 21:19
REKLAMA !!!!!!!!!!!!
BONGO TEAM oferuje tanie usługi przewoźnicze do temple koszt to jedyne 10k a możemy sprawić Ci pomoc w przedostaniu się do twojego ojczystego miasta z carlin. Jak wiadomo Bongo nie przyjmuje reklamacji więc radzę się zastanowić przed zawarciem umowy.
PS. post sponsorowany przez gracza o nicku Nitz
wrrrr to mialo byc na specjalna okazje a Ty sie wygadales :(
heineken
21-01-2008, 21:20
Cokolwiek to znaczy, FAJOWE !
nie no kurwa extra :D
pawel1992
21-01-2008, 22:33
może
Bongo Team Fanatics
Albo
Bongo Hools
:wiking::wiking::wiking::wiking:
:mag::mag::mag::kat::kat::kat::dance::dance:
heineken
21-01-2008, 22:57
yyy sry oft
FryzjerZenon
22-01-2008, 15:06
może
Bongo Team Fanatics
Albo
Bongo Hools
:wiking::wiking::wiking::wiking:
:mag::mag::mag::kat::kat::kat::dance::dance:
Bongo Hools dobre, nawet bardzo :D
Do tych co nie zalapali o co chodzi, niech dopuszcza do swego mozgu troche swiezego powietrza (czyt. wyjdz na dwor) i potem rozmyslaja nad znaczeniem tego o.o
Firgasto
22-01-2008, 15:10
Zenonie, przespałem się, przewietrzyłem, czytam po raz drugi i nadal nie rozumiem. Oświeć mnie proszę... :]
heineken
22-01-2008, 15:24
a musk to Ci pracuje chopie?
Vincento_Vampire
22-01-2008, 15:28
Dziś mam imieniny i nie dostałem jeszcze żadnych życzeń!!X(X(;(;(;(
Wasz szczerze,
Shane
~
pawel1992
22-01-2008, 15:36
Wasz szczerze,
Shane
~
RZAL , że szukasz czułości akurat tutaj :cygaro:
Vincento_Vampire
22-01-2008, 15:40
RZAL , że szukasz czułości akurat tutaj :cygaro:
Nom, jestem retardem, noszę grube okulary, jestem brzydki, spędzam cały czas przed komputerem spamując po wszystkich forach, rodzina mnie nie chce znać, więc co mam robić?:confused:;(;(
Acha, jestem też emo i nie mam dziewczyny. Lubie za to mieć dziewczyny w Tibii, bo zawsze jakby chciały mnie rzucić, mogę je za to huncic!:cup::cup::cup::]B)
Wasz szczerze,
Shane
~
pawel1992
22-01-2008, 15:42
Nom, jestem retardem, noszę grube okulary, jestem brzydki, spędzam cały czas przed komputerem spamując po wszystkich forach, rodzina mnie nie chce znać, więc co mam robić?:confused:;(;(
Acha, jestem też emo i nie mam dziewczyny. Lubie za to mieć dziewczyny w Tibii, bo zawsze jakby chciały mnie rzucić, mogę je za to huncic!:cup::cup::cup::]B)
Wasz szczerze,
Shane
~
dobra retardziku ; d
dasz mi pozytywną Notke na pamiątke = złoże Ci życzenia
w końcu , nie codziennie spotyka się 'takich' jak ty :D
Vincento_Vampire
22-01-2008, 15:53
dobra retardziku ; d
dasz mi pozytywną Notke na pamiątke = złoże Ci życzenia
w końcu , nie codziennie spotyka się 'takich' jak ty :D
Mówisz masz :cup::cup::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
Reth'ik,
22-01-2008, 16:10
Wasz szczerze,
Shane
~
Z tego co wiem, to w Anglii nie obchodza takiego świeta jakim sa "imieniny". Mhm?
heineken
22-01-2008, 16:24
Vincent czy jak mu tam potrzebowal troche cieplych slow tak wiec:
WY*******AJ!!
ps.
najlepszego ;]
pawel1992
22-01-2008, 16:41
Mówisz masz :cup::cup::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
nie będę ten zuy , i wywiążę się z obietnicy
wszystkiego najlepszego \ najgorszego masz do wyboru
Anastazja, Anastazy, Dorian, Gaudencjusz, Gaudenty i Wincenty
przede wszystkim , żebyś zmądrzał :kon:
Bongo Hools dobre, nawet bardzo :D
Do tych co nie zalapali o co chodzi, niech dopuszcza do swego mozgu troche swiezego powietrza (czyt. wyjdz na dwor) i potem rozmyslaja nad znaczeniem tego o.o
8h w pracy, jakies 1h na dworzu gdy z niej wracalem i jakbym sie nie staral to nie czaje. Moze na balkon wyjde na 10min.
@Vincenty.
Najlepszego ! :D:D:D:D
pawel1992
22-01-2008, 16:47
zaraz zrobie flage bongo hools :cup:
hahaha zaraz jebne
BONGO - Biuro Opieki Nad Grobami Obcokrajowców
http://www.megaupload.com/?d=PXVJWTY6
!
make some noise !
heineken
22-01-2008, 17:16
wrrrr Vincent ma swoj dzien :D
pawel1992
22-01-2008, 17:40
http://img165.imageshack.us/img165/7333/bongo1bp9.jpg
100% made by paint :flaga_pl:
Vincento_Vampire
22-01-2008, 18:08
nie będę ten zuy , i wywiążę się z obietnicy
wszystkiego najlepszego \ najgorszego masz do wyboru
Anastazja, Anastazy, Dorian, Gaudencjusz, Gaudenty i Wincenty
przede wszystkim , żebyś zmądrzał :kon:
No przecież pisze Wincenty:confused:
Dziękuję za życzenia:cup::cup: Aż mi łezka poleciała, wzruszyłem się;(:cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
Reth'ik,
22-01-2008, 18:16
@Yooshi
Kozacki film :) Rob wiecej :P
FryzjerZenon
22-01-2008, 19:06
sry piekny internet mam.
FryzjerZenon
22-01-2008, 19:07
Zrob ktos rehosta na spidiszer.com plax xd
Vincenty wszystkiego najlepszego kukielko :)
Pan_Olimpu
22-01-2008, 19:45
Yooshimi, tego nie da się ściągnąć. Jak wejdziesz w link to cię przenosi na główną stronę tego megaupload, i jedyne co jest to to ze możesz sobie ściągnąć google toolbar (czyt. jakiś shit).
Prosiłbym o wrzucenie tego na jakąś normalną stronę typu,- rapidshare.de, s.p.e.e.d.y.s.h.a.r.e.c0m
Zyczenia dla tej dużej kukły która ma swój dzień:
Obyś złamał rękę Vincenty grubo pierdolnięty
rapid wczesniej nie dzialal i dlatego megaupload wybralem, a na speedy nie wrzuce bo maxymalnie jest 30mb na 1 plik.
@ zielper, sprobuj sciagnac tego toolbara i powinno byc ok ; ]
bilabong
22-01-2008, 21:51
sciagnij toolbara i otworz w iexplorer
sciagnij toolbara i otworz w iexplorer
yhy i jeszcze viste sobie zalatw :|
Moje fragi z dzisiaj:
Jan 22 2008, 23:27:23 CET Killed Lord Mastermid at Level 94 ok
Jan 22 2008, 22:27:30 CET Killed Imperatorce at Level 198 ok
Jan 22 2008, 22:12:26 CET Killed Xiss nove at Level 80 unjustified
EDIT:
Zaczęło się to tak:
http://www.kanaros.webd.pl/tibia/pk/xiss%20nove.jpg
Potem postanowiliśmy pójść na vdl, spotkał nas tam ten pan:
http://www.kanaros.webd.pl/tibia/pk/imperatorce.jpg
Po jakiejś godzinie zabawy dostaliśmy cynk, że 94 ek ma pz w carlin więc tam polecieliśmy:
http://www.kanaros.webd.pl/tibia/pk/lord.jpg
Chłopak niestety wbił RS na naszych nubcharkach więc nam trochę gotówki zostawił:
http://www.kanaros.webd.pl/tibia/pk/lootzlord.jpg
Pozdrawiam, Anumrati :).
Reth'ik,
23-01-2008, 03:12
02:10 Lijo Hentyney [100]: 02:10 You advanced from Level 99 to Level 100.
Gz KumplU!!!
02:10 You advanced from Level 99 to Level 100.
Dzikuje za gre... Game Over for m here :)
pora sprobowac czegos innego :D
http://img99.imageshack.us/img99/6683/100ok1.jpg (http://imageshack.us)
Anas Kiro
23-01-2008, 07:56
Gratz Berger<3
Moje fragi z dzisiaj:
Jan 22 2008, 23:27:23 CET Killed Lord Mastermid at Level 94 ok
Jan 22 2008, 22:27:30 CET Killed Imperatorce at Level 198 ok
Jan 22 2008, 22:12:26 CET Killed Xiss nove at Level 80 unjustified
EDIT:
Zaczęło się to tak:
http://www.kanaros.webd.pl/tibia/pk/xiss%20nove.jpg
Potem postanowiliśmy pójść na vdl, spotkał nas tam ten pan:
http://www.kanaros.webd.pl/tibia/pk/imperatorce.jpg
Po jakiejś godzinie zabawy dostaliśmy cynk, że 94 ek ma pz w carlin więc tam polecieliśmy:
http://www.kanaros.webd.pl/tibia/pk/lord.jpg
Chłopak niestety wbił RS na naszych nubcharkach więc nam trochę gotówki zostawił:
http://www.kanaros.webd.pl/tibia/pk/lootzlord.jpg
Pozdrawiam, Anumrati :).
Imperatorce - to była najgłupsza rzecz jaką mogliście zrobić.
FryzjerZenon
23-01-2008, 11:03
Jezu szalejecie xD
Yooshi wrzuc ten film na cos, a nie na megashit :X
To najgorsza rzecz jaka jest, mialem toolbara ale gowno daje.
Tyle jest ftp, chocby ten glupi rs.
nightwish_88
23-01-2008, 11:35
Wczorajsza akcja z BT była chyba najlepsza jaką kiedykolwiek mieliśmy :D Nie dość, że udało nam się sfragować 198 ek w kilka sekund (3000hp+?) to poexpiliśmy na POHu, a na zakończenie dnia udało nam się zlootować całkiem ładnego seta...
And whos your Daddy? B)
<3
BTWu. Gratz Berger!
Lisuu-aleniewrl
23-01-2008, 13:00
HUAshaushuhASUH
ja nie moge przecierz wiadomo ze od kiedy bongo powstalo nie oplaca sie robic pz w carlin .... AUhsauhsuahhusauh gz PPLS:D:D rofl avanger USHAUHshauShau
heineken
23-01-2008, 15:06
To glosujcie kogo teraz zlozymy :D
Nono Bongo, tylko najbardziej mi szkoda Mastermida :(
@Berger
Gz!:cup:
http://www.filefactory.com/file/a06f3d/
rehost
pawel1992
23-01-2008, 17:06
Imperatorce - to była najgłupsza rzecz jaką mogliście zrobić.
mi go nie żal , skoro był aż tak yntelygentny , żeby sie manapotionować i walić z exori gran przez 10 sekund ~ zamiast sie leczyć .... Poniósł konsekwencje ; x mógł sie leczyć a nie próbować cudu :D
Vincento_Vampire
23-01-2008, 17:25
Yooshi czemu masz taki pornograficzny avatar, tożto pedofilia, bezeceństwo i sodomia i goroma, księdzu w kościele naskarże!X(X(X(:confused:
Wasz szczerze,
Shane
~
Rastafarians
23-01-2008, 18:41
edycja a co
Yooshi czemu masz taki pornograficzny avatar, tożto pedofilia, bezeceństwo i sodomia i goroma, księdzu w kościele naskarże!X(X(X(:confused:
Wasz szczerze,
Shane
~
Ty wcale nie masz lepszego avataru wiesz że ten koleś to homo nie wiadomo? mniejsza z tym, Yooshi za%%%isty avatar :D:d
Firgasto
23-01-2008, 22:43
21:44 Kashrius da'Roc [200]: 21:41 YOU ADVANCED FROM LEVEL 199 TO LEVEL 200.
Vincento_Vampire
23-01-2008, 23:47
Ty wcale nie masz lepszego avataru wiesz że ten koleś to homo nie wiadomo? mniejsza z tym, Yooshi za%%%isty avatar :D:d
Już na pewno mam lepszy niż twój, kukiełko z której nawet kukiełki z Arkanium i polaczki się smieją!X(X(:confused:
Oczywiście czas na gratulacje dla Kashriusa, który z bizantyjskim brakiem litości wyeliminował depczących mu po piętach, nie przebierając w środkach, a teraz osiągnął swój wymarzony poziom doświadczenia, niewiele większy niż ten z wczoraj, i niewiele mniejszy niż ten, który będzie miał jutro. Gratis miniek, udowodniłeś na co cie stać. Pasowałbyś do naszej wielkiej Gildii Deadly Delight, gdybyś nie był polaczkiem i kukiełką z Arkanium!
:cup::cup::]:]X(X(;(;(:evul:;(;(X(X(:]:]:cup::cup:
Acha. Pamiętaj, że Chealino i tak był pierwszy, a Huxy drugi :)
Wasz szczerze,
Shane
~
Rastafarians
24-01-2008, 00:02
jeszcze 56 lv i dogoni vincentego :D
Czeczeniec
24-01-2008, 00:30
GZ KASH!!!
Wincenty z calym szacunkiem ale skoncz juz takie pisanie, na poczatku no to jeszcze jakos sie to czytalo i czasem dalo sie posmiac ale teraz to juz przestaje byc smieszne.
pawel1992
24-01-2008, 00:38
Gratz miniek :cup:
Heram_Elion
24-01-2008, 00:38
mimo wszystko powinno sie liczyć :) ale klawisze ctrl+q mi prawie wyleciały :)
02:10 You advanced from Level 99 to Level 100.
Dzikuje za gre... Game Over for m here :)
pora sprobowac czegos innego :D
a dla mnie gdzie dediacted? :( buuuuuuuuuuu ;(
Gratulacje dla Bergera i Mińka!!!!!
Vincento_Vampire
24-01-2008, 10:16
GZ KASH!!!
Wincenty z calym szacunkiem ale skoncz juz takie pisanie, na poczatku no to jeszcze jakos sie to czytalo i czasem dalo sie posmiac ale teraz to juz przestaje byc smieszne.
Z całym szacunkiem, ale na początku na palcach jednej ręki mogłeś policzyć tych, którzy rozumieli i śmiali się, a nie bluzgali. A że mój miecz jest obusieczny, nie poradze nic. ;)
I rule this forum, obey me.
Wasz szczerze,
Shane
~
Ktos_na_Iridi
24-01-2008, 10:29
Z całym szacunkiem, ale na początku na palcach jednej ręki mogłeś policzyć tych, którzy rozumieli i śmiali się, a nie bluzgali. A że mój miecz jest obusieczny, nie poradze nic. ;)
I rule this forum, obey me.
Wasz szczerze,
Shane
~
Ty co najwyżej jesteś skończonym kretynem.
ROFL! XDDDD proszę wytłumacz nam co sie dzieje na iridii plx plx plx plxpl xplxpxlxplxpxlplpxxl ;S
I wlasnie tacy ludzie jak Ty sa bardzo irytujacy;]
FryzjerZenon
24-01-2008, 12:13
Wytlumacz co sie dzieje na Iridii :((
Co do filmu Yooshi, to nie miazdrzy jak to pisza xD Intro niby dobre, ale za dlugie, z poczatku bardzo fajne, ale sie po chwili nudzi.
Fajne filmy, ale wiecej efektow do fragow itd. by sie przydalo :)
ogolnie 6/10 :)
pzdr
@ up
wiadomo, kwestia gustu ; )
heineken
24-01-2008, 20:08
mi to rybka kto od nas glebe zalicza wazne zeby zaliczyl :D
19:46 Dama Braveheart [100]: 19:32 You advanced from Level 99 to Level 100.
Żeby takie nuby wbijały 100, co sie dzieje! nob!:cup:8o8o8o:cup::]:]B):D
Massterralph
24-01-2008, 21:06
Nastepny noob z 100 lvl :balwanek::balwanek::balwanek:
A co dopiero ten z 200
nic tylko Gz rzec
Karolek98
24-01-2008, 21:14
ja to mysle ze tej Damie Bravehear to trzeba ten lvl odebrac ]:->
20:04 Areel Solo [100]: 19:32 YOU ADVANCED FROM LEVEL 99 TO LEVEL 100.:cup:
heineken
24-01-2008, 22:50
ehh jakis koles dal film z Impera~ do dzialu z filmami ;/
Taaaa ale ale i tak swe to pały:p
23:39 Haraverick [29]: BONGO
23:39 Haraverick [29]: WE RULE THIS SERVER
Co racja to racja bo nie ma takiego co z udanego massloga wyjdzie cało:D
20:04 Areel Solo [100]: 19:32 YOU ADVANCED FROM LEVEL 99 TO LEVEL 100.:cup:
a kto to?;o
DD robi masslogi na nikogo, no nieeeeeeeeeeeeh no, a ktoś mowil ze DD wygra;/
Heram_Elion
25-01-2008, 00:50
Oj Kisia Kisia.... ;p
Oj kisia kisia nie znasz sie... :/
a kto to?;o
DD robi masslogi na nikogo, no nieeeeeeeeeeeeh no, a ktoś mowil ze DD wygra;/
taa tylko bongo massloguje 30 lvl i ubijaja 100+:)
Dama podziekowac.
A co do ciebie karolek idz albo IC sie utop albo powies ok ? albo wyskocz z nim na solo bo cwany jestes w mordzie necrofilu a huja potrafisz pewnie nie masz jaj BA !! to jest pewne wykastrowali cie ladacznico ~~~~
Pozdrawiam ~~~
Elo.
Eternal jest ostatnią osobą na którą powiedział bym złe słowo, on walczy bo go niektórzy do tego zmusili, a nie 4F.
/F~~
Pan_Olimpu
25-01-2008, 11:17
Oj Kisia Kisia.... ;p
Co, już nie jesteśmy tacy hardzi jak na początku?8o
Teraz się będziesz starał przypodobać na tym forum byleby pozwolili ci grać.
Ale i tak mam nadzieję, że Pan Xandar, któremu wróżyłeś to, że sobie nie pogra nie pozwoli ci się wypłacić. ( A zresztą ja bym na jego miejscu pozwolił ci się wypłacić a i tak bym cię zabił)
IridiaCarlinPk
25-01-2008, 13:22
taa tylko bongo massloguje 30 lvl i ubijaja 100+:)
ja mam 21 a o zwirku nie mwoie juz ale lepiej nie bo to nasz tajny agent cii
heineken
25-01-2008, 14:43
ale zwirek ma wielka moc w sobie
Arthas The Keeper
25-01-2008, 14:44
Eternal jest ostatnią osobą na którą powiedział bym złe słowo, on walczy bo go niektórzy do tego zmusili, a nie 4F.
/F~~
@Up dokładnie, więc nie rozumiem dlaczego na niego jedziecie...
Widać wypowiadają się osoby, które gówno wiedzą, ale w sumie tak jest ciągle ;], więc HF&GL.
signed: Usar
ale zwirek ma wielka moc w sobie
Zwirek ma moc swojej "ruszczki"!!!!!!111
ja mam 21 a o zwirku nie mwoie juz ale lepiej nie bo to nasz tajny agent cii
z 30 lvl dalem tylko przyklad bo ktos powiedzial ze dd tez massloguje:P ale massy bongosow bardziej upokarzaja niz dd;]
Karolek98
25-01-2008, 19:11
Dama podziekowac.
A co do ciebie karolek idz albo IC sie utop albo powies ok ? albo wyskocz z nim na solo bo cwany jestes w mordzie necrofilu a huja potrafisz pewnie nie masz jaj BA !! to jest pewne wykastrowali cie ladacznico ~~~~
Pozdrawiam ~~~
Elo.
bardzo brzydko z twojej strony obrazajac moja osobe nawet mnie nie znajac. Nie musisz mi pisac co mam robić bo wiem co jest dla mnie najlepsze. Czlowieku ile ty masz lat? piszac "wyskocz z nim na solo" pokazales ze jestes niedorobionym dzieciakiem. Idz bij swoich kolegow w rlu za niepowodzenia w tibi ;d
Czeczeniec
25-01-2008, 19:32
zgadzam sie z kims tam wyzej, po co najezdzac na karolka, walczy po stronie DD jego sprawa widocznie ma jakies tam powody, przyznaje kiedys byl w*****ajacy udawal niewiadomo kogo ale teraz "cos" sie zmienilo i wydaje sie byc calkiem spox :)
bilabong
25-01-2008, 20:19
23:39 Haraverick [29]: BONGO
23:39 Haraverick [29]: WE RULE THIS SERVER
Co racja to racja bo nie ma takiego co z udanego massloga wyjdzie cało:D
z udanego massloga chyna nie da sie wyjsc cało bo jak sama nazwa wskazuje jest udany
Vanlig się rookuje ;;;;
Chociaż ma odwagę stracić postać i nie zeszmacić się, zamiast cwaniakować po wszystkich forach a potem płacić...
Karolek98
26-01-2008, 00:54
http://img99.imageshack.us/img99/6683/100ok1.jpg (http://imageshack.us)
zalosny powoli zaczynasz sie robic... bardziej od oszustow nienawidze klamcow, mowiles mi 100 razy ze postac Lijo Hentyney komustam oddales, jednak klamales? A moze to ty byles tym kolega bez mf na mols? Albo acc sharing?
zalosny powoli zaczynasz sie robic... bardziej od oszustow nienawidze klamcow, mowiles mi 100 razy ze postac Lijo Hentyney komustam oddales, jednak klamales? A moze to ty byles tym kolega bez mf na mols? Albo acc sharing?
Zalosni to sa ludzie ktorzy nic nie wiedza, a duz gadaja. Wiec jesli NIC nie wiesz ,nie wypowiadaj sie. A co i jak jest z Lijem wiedza ci ktorzy powinni. Reszte mam glebok w w Dupie.:cup:
Vincento_Vampire
26-01-2008, 01:57
DD online :cup::cup::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
heineken
26-01-2008, 13:58
@up
i co w zwiazku z tym? cieszysz sie?
Heram_Elion
26-01-2008, 15:34
Co, już nie jesteśmy tacy hardzi jak na początku?8o
Teraz się będziesz starał przypodobać na tym forum byleby pozwolili ci grać.
Ale i tak mam nadzieję, że Pan Xandar, któremu wróżyłeś to, że sobie nie pogra nie pozwoli ci się wypłacić. ( A zresztą ja bym na jego miejscu pozwolił ci się wypłacić a i tak bym cię zabił)
zamknij ryj Kisie znam od zawsze dziecko neostrady...
Vincento_Vampire
26-01-2008, 16:00
@up
i co w zwiazku z tym? cieszysz sie?
Tak :cup::cup::cup::D:D8o:cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
zamknij ryj Kisie znam od zawsze dziecko neostrady...
Teraz to juz pewnie niezaleznie od tego kto wygra to sobie nie pograsz
zgadzam sie z kims tam wyzej, po co najezdzac na karolka, walczy po stronie DD jego sprawa widocznie ma jakies tam powody, przyznaje kiedys byl w*****ajacy udawal niewiadomo kogo ale teraz "cos" sie zmienilo i wydaje sie byc calkiem spox :)
wlasnie przez takich co do je****** swe dochodza arc i tym samym polacy maja mniejsze szanse na wygranie. Zastanuwcie sie jak by wygladala wojna jakby all polacy byli w arc i nie lizali swe myslac ze na bank wygraja!!!!
wlasnie przez takich co do je****** swe dochodza arc i tym samym polacy maja mniejsze szanse na wygranie. Zastanuwcie sie jak by wygladala wojna jakby all polacy byli w arc i nie lizali swe myslac ze na bank wygraja!!!!
zastanuw sie dobze bo hyba twuj stary ej
nie muw mu tak ej fewol bo on teras sie spesz i jego freans 43 lew cie ded morze :confused:
qurwa nie muwcie tak bo to nie morzna tak niszczyc polskiego jenzyka i wogule :cup:
heineken
26-01-2008, 17:34
jestem taki głópi rze was nie moge zrozumnieć ;/
w sumie ja tez ich nie rozumie ale co tam. napisz mi na tibi cos to sie na bro umuwim kiedys ;p bo ja tez z plocka ;p
HaIl Arcanium
hail PK
Heram_Elion
26-01-2008, 18:28
Teraz to juz pewnie niezaleznie od tego kto wygra to sobie nie pograsz
pf... dlaczego tak sądzisz? Kogo niby obraziłem?
Kazales zamknac ryj zielperowi ;> zreszta niewazne
IridiaCarlinPk
26-01-2008, 19:14
ale Do Dupy zrobilo massloga ale nikogo nie dedneli:<
Massterralph
26-01-2008, 19:41
Bo Do Dupy to nie Bongo, right? Gdyby to bongo bylo...
Morseton
26-01-2008, 20:02
ale Do Dupy zrobilo massloga ale nikogo nie dedneli:<
Nie dedneli bo to kiepy ;] dzisiaj znow zostalem poinformowany o tym ze pokeball mewtu zmierza w moim kierunku :)
Szkoda mi lord-saimona i sosny... Kupili sobie pacc a expic ni dy rydy :/
heineken
26-01-2008, 20:38
w sumie ja tez ich nie rozumie ale co tam. napisz mi na tibi cos to sie na bro umuwim kiedys ;p bo ja tez z plocka ;p
HaIl Arcanium
hail PK
spoko jak bedzie jakas okazja to sie mozna zgadac :P
Pan_Olimpu
26-01-2008, 21:07
Ejjj wy chyba nie myślicie ze ja jestem Zielper'Archer? Ja jestem Zielper'kusznik ^^. Zresztą styl Ziel'archera jest inny on lubi rymowanki i inne teksty które swiadczą jego pokrewienstwo z Peją i Mezo
Tak o wziąłem nick zeby pognębić tego kiepa.
A przypatrzcie się postom Saimona i tego drugiego sosny, sprzed miesiąca albo dwóch.
Normalnie dwa dekle co to myśleli że podbiją świat z Mewtu na plecach i Neztasem w plecaku lol
Firgasto
26-01-2008, 23:25
Normalnie dwa dekle co to myśleli że podbiją świat z Mewtu na plecach i Neztasem w plecaku lol
lol
<10 znaków>
Czy kogoś z Was też wylogowało jakas minute temu?:/
@edit
Jan 27 2008, 00:30:08 CET Died at Level 44 by a slime
Co oni k**wa wyprawiają?
Heram_Elion
27-01-2008, 12:11
Ejjj wy chyba nie myślicie ze ja jestem Zielper'Archer? Ja jestem Zielper'kusznik ^^. Zresztą styl Ziel'archera jest inny on lubi rymowanki i inne teksty które swiadczą jego pokrewienstwo z Peją i Mezo
Tak o wziąłem nick zeby pognębić tego kiepa.
A przypatrzcie się postom Saimona i tego drugiego sosny, sprzed miesiąca albo dwóch.
Tak wszyscy jeteście najzajebiści najinteligentniejsi i wszystko co tylko mozna wymysleć macie najlepsze pvp ze wszystkich umiecie rozegrać każde battle nikt wam nie dojebie i nie da sie was przegadać :) To taka ironia jak by ktoś nie zrozumiał. Już tu raczej nie bedę pisać tylko czasami zaglądać co dzieci neostrady sobie piszą oczywiście chodzi mi o pewnych siebie i dumnych ludzi z Arcanium.
Pan_Olimpu
27-01-2008, 12:28
"najinteligĘtniejsi" ?? W tym wypadku od ciebie na 100%.
InteligeNtny - InteligeNcja .
Jeżeli z góry zakładasz, że nikt twojej ironii nie zrozumie to po co ją piszesz? B)
PS: Ja nie jestem z Arcanium ani z tych "nicsuper~ wariors".
Jestem postronnym obserwatorem i śmieję się z ciebie w tym wypadku a nie z DD (chociaż ich nie lubię)
IridiaCarlinPk
27-01-2008, 14:59
nic dodac nic ujac hahah te slowa opisuja ich w 100%
Czy kogoś z Was też wylogowało jakas minute temu?:/
@edit
Jan 27 2008, 00:30:08 CET Died at Level 44 by a slime
Co oni k**wa wyprawiają?
Wow odważny jesteś że grałeś o tej porze, mi odsiedle od świata odcięło :|
slyszalem ze jakis meeting w krakowie w najblizszym tygodniu ... Prawda to ? :d i kto będzie ?
Anas Kiro
Aureliuss (?)
Yooshimi
Bezok
Kashrius
Yamahati
Sir Rondelmen
Milivin (?)
;o
Karolek98
27-01-2008, 21:23
dael palladyn wybral sie do ab zabic 50 lvla, zlapal pz locka i dostal to na co zasluguje.
Hellraider
27-01-2008, 21:33
Tak sie zacieszyles tym ze masz fraga? ; o
Karolek98
27-01-2008, 22:00
nie ale osoby dolaczajace do nusuper chca wladzy, pomagajac arcom ;p o to chodzi a nie o zabawe, bo ta wojna przestala byc zabawna, powinnismy przynajmniej raz w tygodniu wychodzic na ankrahmun sprawdzic sie :d a tu zonk ;s arc nie chce, jezeli chcecie to piszcie, my z mila checia wyjdziemy niezaleznie od rezultatow ;d wojna ta jest nudna ;(
a tak poza tym... Sawczyns podzielil los dael palladyna ;p zal sawczyns aola nie mial ;]
Vincento_Vampire
27-01-2008, 22:00
Ależ oczywiście, wszakże to kolejne wielkie osiągnięcie na liście wybitnych Deadly Delight!!:cup::cup::cup:X(:evul::D8o
A tak między nami na bezrybiu i rak ryba!:cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
Hellraider
27-01-2008, 22:06
@karolek
Gdybyscie raz w tygodniu wychodzili na ank sprawdzic sie to ta wojna juz by sie zakonczyla, a wy dostalibyscie exp limity ;]
@VV
<3
Rzolniez
27-01-2008, 23:16
@Karolek - z takim eq co on Nosi , Aola tylko tacy jak ty nosza: ) , ciesz sie 10 bp mf lootneles i pare potionow: )
heineken
27-01-2008, 23:45
pewnie wielki szał przy pc z lootnietych potionow
Karolek98
27-01-2008, 23:47
zawsze to cos do przodu <3
heineken
27-01-2008, 23:54
co prawda to prawda ;]
PlacekZJagodami
28-01-2008, 00:04
Anas Kiro
Aureliuss (?)
Yooshimi
Bezok
Kashrius
Yamahati
Sir Rondelmen
Milivin (?)
;o
też będe w Krk wtedy, dajcie mi się ze sobą ustawić, wpisze sobie Was w rl list w commenta i będe cooool :cup::cup::cup:
Spawaacz
co do avangera to sprzedam i podziele kase, wszyscy tylko daj avangera daj avangera a sprzedacie za 150k max. a bede mial 200 za niego. thxbaj. -.-'
Firgasto
28-01-2008, 00:09
też będe w Krk wtedy, dajcie mi się ze sobą ustawić, wpisze sobie Was w rl list w commenta i będe cooool :cup::cup::cup:
Spawaacz
Chciaubyś :].
PlacekZJagodami
28-01-2008, 00:49
Chciaubyś :].
a ty cionk druta bo klepiesz ten 45 jakbys sie mial zesrac ;d
Bergilla tez podbija krakow!! :cup:
lole ripper powrucil :):) wogole to ladne fragi lawl ;d a wiking to lol :D:D:P:P
Anas Kiro
Aureliuss (?)
Yooshimi
Bezok
Kashrius
Yamahati
Sir Rondelmen
Milivin (?)
;o
a kim żeś Ty jest
lole ripper powrucil :):) wogole to ladne fragi lawl ;d a wiking to lol :D:D:P:P
wes ic qrwa noobie stond co :p:p:];):D:o8o:cup:X(:o8oB):(
heineken
28-01-2008, 17:29
nie slochaj go zostan znami :cup::cup::cup:8o8o8o:D:D:DB)B)B):o:o:o
p.s. przeczylo mnie cos ?:>
wes ic qrwa noobie stond co :p:p:];):D:o8o:cup:X(:o8oB):(
lol jestes hyba i pozdruffffka i lofciam:);):p:]B):(:cup:;(;(:baby:X(:confused:8o:o:D
heineken
28-01-2008, 20:45
ilez tu milosci ;] az sie lezka w oku zakrecila xD
IridiaCarlinPk
28-01-2008, 21:08
lol jestes hyba i pozdruffffka i lofciam:);):p:]B):(:cup:;(;(:baby:X(:confused:8o:o:D
MisKu:***
jakies nowe fragi w wojnie czy nadal nuda?;p
MisKu:***
jakies nowe fragi w wojnie czy nadal nuda?;p
loffffciam :*:*:*:*:*:*:*
viking cie tesz lofffffciam :*:*:*:*:*:*
wojtus ciebie tesz lofffffffciam:*:*:*:*:*:*:*:*:
leo tez cie loffffffciam :*:*:*:*:*:*:*:
ralph loffffciam :*:*:*:*:*:*:**:
michas lofciam :*:*:*:**:*:*:
@ Arc
jak bylem w gorach to wasi supporterzy dwa razy szli po Daxa, nieladnie;x
@ Arc
Najlepszy supporter to Coortez, nie dośc że dziś wbił bana w Carlin, to nie mógł mnie zabic! :cup:
20:17 You lose 299 hitpoints due to an attack by Coortez.
20:17 Coortez [70]: exevo gran mas flam
20:17 Belin Armerill [45]: Exura
: ]
@ Arc
A mnie? :O
Rosjaninn
29-01-2008, 02:53
Haha Cortez moze i jest noobem ale Slim napewno nie !!
Pozdro kielek !! XD:evul:
Xandar Mac'Leod
29-01-2008, 07:46
Czasami sie zastanawiam w jakiej wojnie nasi suppoprterzy biora udzial i co Coortez mial do Kielka. Ale tego sie dowiem.
heineken
29-01-2008, 10:14
ja was wszysciutkich koffffam moje skarbusie :*******
A mnie? :O
sorka lolek ze mnie ciebie tesz loffffffciam :*:*:*:*:**:
heineken my ciebie tesz :*:*:*:*
make love not war :*:*:*
@Xandar
Wg mnie Ci wasi cali 'supporterzy' teraz mysla ze sa jakies mega pro ekstra i ze maja sile, bo wczesniej nigdy nie mieli 60 lvla a najlepsza gildia w jakiej byli to tibianic guild :cup: przydalo by sie ich troche ogarnac;
Rzolniez
29-01-2008, 10:57
/\ Ripper :*********** tam pozdrow sam wiesz kogo lofccciamm
a co to tych Supporterow to masz racje :s
Vincento_Vampire
29-01-2008, 11:36
Mam dobrą wiadomość dla wszystkich!:cup::cup::cup: Deadly Delight znów są jakoś tam aktywni!!:cup::cup::cup:
Jeszcze Polska nie zgnęła, póki Neztas się loga!
Czasem nawet zrobią massloga, olaboga!:cup::cup:X(8oB):];)
Wasz szczerze,
Shane
~
heineken
29-01-2008, 12:54
i tak ich aktywność niedługo wygaśnie xD
p.s.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1869239#post1869239
wiem o co chodzi spawaczowi lecz sie boje ze nie będzie dość dóżo osób wg. mnie dobrze byłoby wybrać np. inferne i tam robić jakieś akcje lecz wiadomo muszą być osoby chętne
PlacekZJagodami
29-01-2008, 13:42
p.s.
wiem o co chodzi spawaczowi lecz sie boje ze nie będzie dość dóżo osób wg. mnie dobrze byłoby wybrać np. inferne i tam robić jakieś akcje lecz wiadomo muszą być osoby chętne
jak już mówiłem mam kilku dobrych ludzi, m.i. chłopka ktory pykał Masakratorem na wojnie ; ) Więc będzie ciekawie, ludzie cały czas się zgłaszają... Inferna.. no nie wiem, myśleliśmy raczej o jakimś USAservie.. No ale zobaczy się, jak będzie jeszcze z 20 osób to lajtowo, jak nie to nie...
Vincento_Vampire
29-01-2008, 13:56
p.s.
Ja! Ja! Wybierzcie mnie, tylko ja jeden zawsze przeżyje największą rozpierduchę!!! (ctrl q rox):cup::cup:B):]:p
Wasz szczerze,
Shane
~
Haha Cortez moze i jest noobem ale Slim napewno nie !!
Pozdro kielek !! XD:evul:
Pozdro masskick :]
Czasami sie zastanawiam w jakiej wojnie nasi suppoprterzy biora udzial i co Coortez mial do Kielka. Ale tego sie dowiem.
Ja sam nie wiem, czy on tam był po mnie, czy po bana, możliwe, że mu się nie udało to bana wbił :p
Wg mnie Ci wasi cali 'supporterzy' teraz mysla ze sa jakies mega pro ekstra i ze maja sile, bo wczesniej nigdy nie mieli 60 lvla a najlepsza gildia w jakiej byli to tibianic guild :cup: przydalo by sie ich troche ogarnac;
Ja byłem w Tibianicu >.>
IridiaCarlinPk
29-01-2008, 16:35
Mam dobrą wiadomość dla wszystkich!:cup::cup::cup: Deadly Delight znów są jakoś tam aktywni!!:cup::cup::cup:
Jeszcze Polska nie zgnęła, póki Neztas się loga!
Czasem nawet zrobią massloga, olaboga!:cup::cup:X(8oB):];)
Wasz szczerze,
Shane
~
:D
Ja! Ja! Wybierzcie mnie, tylko ja jeden zawsze przeżyje największą rozpierduchę!!! (ctrl q rox):cup::cup:B):]:p
Wasz szczerze,
Shane
~
rox;d
heineken
29-01-2008, 17:00
wodny to jak masz jakas ekipe to proponuje sie na vencie zgadac i uzbgodnic jaki serw itp. moim skromnym zdaniem to moze sie udac xD
jedynie co mnie nie przekonuje to szukanie ekipy na innych serwach , a dokladnie to ze nie wiemy jakie maja zgranie proponuje ewentualnie jakis zaufanych kumpli, przeciez nie musimy miec 100lv wysraczy wybotowac jakiegos 50 ed, ms, palka i juz bedzie ok zreszta niech sie tez inni wypowiedza
Morseton
29-01-2008, 17:31
wodny to jak masz jakas ekipe to proponuje sie na vencie zgadac i uzbgodnic jaki serw itp. moim skromnym zdaniem to moze sie udac xD
jedynie co mnie nie przekonuje to szukanie ekipy na innych serwach , a dokladnie to ze nie wiemy jakie maja zgranie proponuje ewentualnie jakis zaufanych kumpli, przeciez nie musimy miec 100lv wysraczy wybotowac jakiegos 50 ed, ms, palka i juz bedzie ok zreszta niech sie tez inni wypowiedza
Dokladnie ;] mozna by cos zdzialac. Uruchomie moc zwirka i damy rade ;] Jak cos to juz mozecie dodac 2 osoby. Tylko z botem bedzie marnie ;/
heineken
29-01-2008, 17:38
co do bota to proponuje kupic licencje Blackd na 10 kompow a najwyzej jak ktos bedzie mial za jakis czas kase to moze kupic ng no chyba ze wolicie zostac przy Blackd. Inne propozycje mile widziane:)
EJ bujaj sie CO ?!
PlacekZJagodami
29-01-2008, 19:24
hehe o to chodzi panowie... a szukam ludu na innych serwach bo potrzebuje ludzi ogranych i wiedzących co to mwall (ostatnio pkując z 99 masterem okazało się że nie wie... cóż...) Jakoś to będzie, w każdym razie ja tam będe miał ng, chłop za 90 k mi spyla... A z tych osób też większość ma ng, więc chyba zostaniemy przy nim. A jeśli chodzi o świat, cóż albo Inferna, aczkolwiek trochę lipa bo będą często dedać i nie pobocimy, albo usa-pvp.. no może jakiś stary niemiecki żeby dużo hlvli było :] A co do venta to jak będzie ekipa, to się złożymy na priva.
heineken
29-01-2008, 20:18
ja wolalbym mniec ekipe 20 osob ogarniatych niz z 30-40 gdzie polowa nie wbije 30 lv mysle ze serw pvp-USA to dosc dobry pomysl, wiec teraz tylko zebrac ekipe 20-30 osob OGARNIETYCH zgadac sie na vent i zaczynac nowy projekt
mozna tez by sie zgadac z w sensie gildia Bongo i popytac ile ludzi byloby chetnych na ten projekt
Ja byłem w Tibianicu >.>
zomg to jeden z tych nobow z tibianica! zomg
nob
xd a tak na powaznie kielkuszku to mysle ze on jednak bana wbijal, jakby CIebie chcial ubic to by poszedl na tombe i tam CI jebnal ue na yellow hp a nie ciebie i 3409 inncyh noobow pod depo karlin xd
Banditos
29-01-2008, 21:32
Shay Marifous
Jan 29 2008, 20:31:53 CETKilled at Level 114 by Barthosa
and by Sesulo
EJ bujaj sie CO ?!
lol co masz do wikinga ja go loffffffffffffffciam :*:*:**:
i Ciebie tesz ale jak gralem ripperem to Cie nie lubilem lol i lofffciam :*:*:*:*:*:*:*
@Draku
lole ubiliscie mi sheya ale i tak was lofffffciam :*:*:*:*:*
i shaya tez loffffciam :*:*:*:*:*:* ale ciii :*:*:*:*
EHIAJHEIAHEIAHEIA
LOL PIMOL WUJEK UJEK
/ripper na fazie lole :D:D:D:P:P:PD loffffffffciam :*:*:*:*:*
LOLE EDYTUJE http://youtube.com/watch?v=ky9vBJtwIBw ;];];]];];]
i Ciebie tesz ale jak gralem ripperem to Cie nie lubilem lol i lofffciam :*:*:*:*:*:*:*
@Draku
lole ubiliscie mi sheya ale i tak was lofffffciam :*:*:*:*:*
i shaya tez loffffciam :*:*:*:*:*:* ale ciii :*:*:*:*
EHIAJHEIAHEIAHEIA
LOL PIMOL WUJEK UJEK
/ripper na fazie lole :D:D:D:P:P:PD loffffffffciam :*:*:*:*:*
LOLE EDYTUJE http://youtube.com/watch?v=ky9vBJtwIBw ;];];]];];]
SkOmEnTuJeSh Mi FoTeChQi Mi$$Q pŁoSiEm =] ;*;*;**;**;*;*;***;***;;*;**;*;;;;;****;
SkOmEnTuJeSh Mi FoTeChQi Mi$$Q pŁoSiEm =] ;*;*;**;**;*;*;***;***;;*;**;*;;;;;****;
jush skomentowalem lolek :D:D :*:*: loffffciam kielkus ::&**:*:*:*:*:*:
lol slaby leb mam ostatnio lolek zem niewnemiasa: :D:D:D ::**:*:
FryzjerZenon
29-01-2008, 22:44
Alerz faini3 pishec!e o.O
Dax, to lepsze http://pl.youtube.com/watch?v=mmRatM6XHIM xD
Placku z jagodami, jesli chcesz vento priva, to zaden problem o.O
Wchodzisz na #search.pl, prosisz i dostaniesz kanal. Bd pewnie jakies lay'e, adminy chcieli od ciebie, ale popros ich to ci za frei dadza kanal na swoich srv klanowych ;) Albo poprostu priv'a na s1/s2 sobie zalatwcie
21:56 Enrique'star [60]: sell demon helmet
21:57 Drufy [31]: ENRIQUE ITS RLY EASIER TO SELL DEMON HELMET THAT MANDRAKE
21:58 Enrique'star [60]: lol SELL DEMON HELMET
HAH xD
FryzjerZenon
29-01-2008, 23:06
No moze mi ktos powiedziec o co chodzi z tym mandrake ^^?
Dzis na trade ktos szukal, tego co go sprzedal, jakies zamieszanie :P Moze mnie jakies niggas oswiecic :> ?
Niggas nie jestem a historie z rzodkiewką znajdziesz kilka postów wyżej ;)
hehe o to chodzi panowie... a szukam ludu na innych serwach bo potrzebuje ludzi ogranych i wiedzących co to mwall (ostatnio pkując z 99 masterem okazało się że nie wie... cóż...) Jakoś to będzie, w każdym razie ja tam będe miał ng, chłop za 90 k mi spyla... A z tych osób też większość ma ng, więc chyba zostaniemy przy nim. A jeśli chodzi o świat, cóż albo Inferna, aczkolwiek trochę lipa bo będą często dedać i nie pobocimy, albo usa-pvp.. no może jakiś stary niemiecki żeby dużo hlvli było :] A co do venta to jak będzie ekipa, to się złożymy na priva.
nie to zebym nie wierzyl w Twoje sily/checi, ale mysle, ze i tak bedzie z tego dupa ; ]
Za czasow kiedy mnie nie lubiles, ja dopiero zaczynalem swoja kariere na Iridii <3 :D
nie to zebym nie wierzyl w Twoje sily/checi, ale mysle, ze i tak bedzie z tego dupa ; ]
Za czasow kiedy mnie nie lubiles, ja dopiero zaczynalem swoja kariere na Iridii <3 :D
<33 ;d;d bylo minelo xD
@Wodny
lepiej z nami pekuj, my pro i za duzo sie pier.dolenia z tymi Twoimi pomyslami. Trzeba nam wiecej doswiadczonych do bongo
btw rs mi znikl xDD
/\ Ripper :*********** tam pozdrow sam wiesz kogo lofccciamm
To moze jeszcze powiesz ,kto jest twoim mistrzem i mentorem . A takze Sw mikolajem :cup:
Rosjaninn
30-01-2008, 03:13
Hahah Suporterzy wam nie pasuja ? wy smiecie kur*wa ?a Wy mozecie pekowac tym zajebanym bongo teamem a jak ktos was ruszy to bronic sie jakimis smieciami a inni nie ?? zagoniliscie starych a teraz probbojecie ktoregos z suporterow zagonic ? wy psy !
stfu i zamknij drzwi k ? :evul::evul:
Xandar Mac'Leod
30-01-2008, 07:38
Enrique'star jest z Krakowa! ja wiedzialem, ze tam mieszkaja sami kolaboranci! a w sumie mi by sie przydal demon helmet xD
Hahah Suporterzy wam nie pasuja ? wy smiecie kur*wa ?a Wy mozecie pekowac tym zajebanym bongo teamem a jak ktos was ruszy to bronic sie jakimis smieciami a inni nie ?? zagoniliscie starych a teraz probbojecie ktoregos z suporterow zagonic ? wy psy !
Drop it Dama, just drop it.
Rzolniez
30-01-2008, 10:28
Co do Supporterow , nie chodzi mi o wszystkich ale Ci co ganiali Vasona~ czy chcieli Daxa ujebac :p Judion sie ktoregos pieknego dnia moze zdziwic : )
św.Bergołaj :D <3
No i co, ze jestem z krk ? B)
Vincento_Vampire
30-01-2008, 12:12
No i co, ze jestem z krk ? B)
Zamawiam następne mandrake, dam 2 demon helmety, rh i swój autograf!!8o8o8o:cup::confused::D
Wasz szczerze,
Shane
~
Dobra z checia Ci wylotuje xD
Kim my sie bronimy? Ty nerdzie zaje.bany.. Sami umiemy sie bronic, a malo razy z nami pekowales druidem? Nie ma to jak jechac na dwa fronty ajee ;)?
@wiking
coraz bardziej zastanawiam sie nad propozycja naszego nowego przyjaciela ;) lofffffffffffciam :*:*
Anas Kiro
30-01-2008, 12:26
Teptas, Jan 30 2008, 11:15:06 CET Killed at Level 94 by Bezok and by Xenezis
Firgasto
30-01-2008, 13:12
Enrique jest sławny... Ja też chce :(.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.