Pokaż pełną wersje : Plotki z Iridii
A ja słyszałem że Esther colero padł od BONGO <3
Dobrze nam idze chłopak się złożył w 22 sekundy
Massterralph
24-10-2007, 09:48
Ja natomiast slyszalem ze ten bogno team to straszni rasisci!
Caly czas cos o "rzydach"* :D
nie jestem twoja matka żębys sie tak do mnie odzywał
o*****dol sie od mojej matki maly zalosny pedale
ta, idz już kraść w tesco...
stary żal mi cie naprawde. przestań zgrywac jakiegos herosa, bo do pucybuta ci daleko
wiesz co w tym jest najlepsze? ze lubie czasem takim zerom jak ty pojeździć...
/Bartek
PS: I przestań przemawiac jakimiś haslami od swoich autorytetow typu laubau czy inni. to jest żałosne,
EDIT: i TAK JESTES ADOPTOWANY!
nie no czasem lubisz pojezdzic takim zerom jak on . NO TO MU POJECHALES JA NIE WIEM ALE FEAV PO TYM CHYBA ZAMKNIE SIE W SOBIE. Stary ale mu pojechales ja pie*dole gdyby ktos mnie tak zjechal to niewiem z wiezowca bym skoczyl, ale Ty jestes mastah pro evul player. I do tego taki madry nie no powaznie jestes moim guru. ja pierdziele ale Ty jestes idiota, zal.pl
Ja natomiast slyszalem ze ten bogno team to straszni rasisci!
Caly czas cos o "rzydach"* :D
"kulaj zyda !!!"
nie no czasem lubisz pojezdzic takim zerom jak on . NO TO MU POJECHALES JA NIE WIEM ALE FEAV PO TYM CHYBA ZAMKNIE SIE W SOBIE. Stary ale mu pojechales ja pie*dole gdyby ktos mnie tak zjechal to niewiem z wiezowca bym skoczyl, ale Ty jestes mastah pro evul player. I do tego taki madry nie no powaznie jestes moim guru. ja pierdziele ale Ty jestes idiota, zal.pl
szukam sensu w tym co piszesz- nadaremno. takich jak ty, to ja zjedam z rana w kanapce. nie odpisuj, bo robi się nędzna kłotnia, a ani ty smieszny nie jestes (mimo ze chcesz), ani ja (nie staram sie, ale ty to tak odbierasz).
Czy jestem pro? Nie, ale zawsze od takich jak ty bede uważał sie wyżej, więc nie ośmieszaj sie ironizując w ten sposób.
"ZAL.PL"? -twoje powiedzonka są na poziomie 'jestem maciek i lubie rozwalać głową cegły'
@bongo team: Zabijcie w koncu kogos 100+, czekam na dalsze sukcesy i filmy:)
@IridiaCarlinPk: Ty co uważasz się za takiego mistrza peka... Tak ty i ci twoi bracia silni są tylko w kupie, na 1sqm... Zjeżdżacie szwedów, a prawda jest taka, że walicie konia jak zobaczycie ich na ekranie ;
IridiaCarlinPk
24-10-2007, 16:23
szukam sensu w tym co piszesz- nadaremno. takich jak ty, to ja zjedam z rana w kanapce. nie odpisuj, bo robi się nędzna kłotnia, a ani ty smieszny nie jestes (mimo ze chcesz), ani ja (nie staram sie, ale ty to tak odbierasz).
Czy jestem pro? Nie, ale zawsze od takich jak ty bede uważał sie wyżej, więc nie ośmieszaj sie ironizując w ten sposób.
"ZAL.PL"? -twoje powiedzonka są na poziomie 'jestem maciek i lubie rozwalać głową cegły'
@IridiaCarlinPk: Ty co uważasz się za takiego mistrza peka... Tak ty i ci twoi bracia silni są tylko w kupie, na 1sqm... Zjeżdżacie szwedów, a prawda jest taka, że walicie konia jak zobaczycie ich na ekranie ;
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA pkowalem wiecej razy niz cie mama bila o kraweznik w reklamowce jak byles maly(da sie wiecej razy?) wiec i nie uwazam ze jestem jakims mistrzem ale pkowac umiem
Over&Out
jestes zalosny...
no jestesmy silni w kupie i co z tego ?
Ty nie jestes silny ani w kupie ani solo...
a co do veremusa to on potrafi robic biala czaszke a czasem nawet z czerwona biega...
Nie każdy ma tak samo jak ty, więc przepros i wyjdz
Pimols <3
Sluchaj kozak xD A wiec tak robie memory 5 na komorce.i ci chata wybucha.bezwzgledu czy mieszkasz w bloku , domku , czy kartonie.
Niemasz gdzie mieszkac ! i ja mowie powaznie a za toba stoi moja stara z krzeslem i zaraz wylapiesz nim w morde :D
Nie znam Twojej MAMY, mieszkam w domku jednorodzinnym, mam sie dobrze i NIE jestem kozak mały człowieczku :)
Aha i ja tez <3 Pimol maj brader from ader mader sins trii jears rajt? B)
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA pkowalem wiecej razy niz cie mama bila o kraweznik w reklamowce jak byles maly(da sie wiecej razy?) wiec i nie uwazam ze jestem jakims mistrzem ale pkowac umiem
Over&Out
robisz 2 fe + naciskasz hotkey'a, o tak
tego twojego braciaka, nie pamietam nicku, sciagnąłem ze 2 razy i padl jak kiep
@feav: ty jestes ksero, wiesz? wymysl cos swojego. albo mam pomysł: NIE ODZYWAJ SIE
@thorius: ŁAŁ CZERWONA CZASHKA MNIAM MNIAM TRUSKAFKA - od 60 do 96 lv wiecej razy mialem rs'a niz go nie miałem, wiec nie robi to na mnie wrazenia. mimo to wiem, ze on fraguje i to calkiem niezle, tylko ze w grupie- nie musisz mi dopowiadac, bo jestes tylko o schodek wyzej od feava (teraz co ci pojechałem :/)
to przyjedz i mnie zjedz. Nie proboje byc smieszny bo nie jest mi to do niczego potrzebne.
Tacy jak ja to znaczy jacy? uahuahauhaua gowno wiesz wiec stfu plax.
Jestem Maciek i lubie rozwalac glowa cegly.
to przyjedz i mnie zjedz. Nie proboje byc smieszny bo nie jest mi to do niczego potrzebne.
Tacy jak ja to znaczy jacy? uahuahauhaua gowno wiesz wiec stfu plax.
Jestem Maciek i lubie rozwalac glowa cegly.
wnioskuję z tego co piszesz- to też jakoś świadczy o tobie, nie?
anyway: daj sobie spokoj, kłóc sie z kims innym ;)
idę ogladać egzorcystę :>
wnioskuję z tego co piszesz- to też jakoś świadczy o tobie, nie?
anyway: daj sobie spokoj, kłóc sie z kims innym ;)
idę ogladać egzorcystę :>
good luck and have fun
Co Ty kurwa jestes jakis "aflaiomega" ?
Madrujesz sie jakbys byl kims.
//Metek.
//Metek.
Kierowales swoja wypowiedz do mnie?
//Metek.
1. Mówię, nie mądruję.
2. Jeśli dla ciebie, to co pisze jest nierozuzumiałe, to chyba pucyjesz garnki (bez obrazy- żadna praca nie hańbi)
i nie zaczyaj znow jakis kłotni itd, relax =)
Rzolniez
24-10-2007, 17:16
HUJU
@Gruhard gdyby nie to ze jak sie urodziłeś to Cie ze szpitala wieźli w reklamowce na rowerze i wpadles miedzy szprychy , to nawet chciałbym Cie spotkać na rl.
@Kielek - zdedaczysz
Kierowales swoja wypowiedz do mnie?
Nie.
//Metek.
Nie proboj mnie obrazic malutki, bo Cie zjem.
//Metek.
@Gruhard czy niemasz tak czasem za dużo czasu bo ostatnie kilka stron to tylko bluzgasz się z ludźmi... co do tego że jesteśmy silni w grupie to wg. mnie dobrze że umimy się zgrać i stworzyć porządny team z 20 lvli które składają 70+ i z tego jesteśmy dumni i nie sramy jak widzimy szwedów przeprowadziliśmy jak narazie 15 akcji z tego 11 zakończyło się 100% sukcesem 3 z tego skończyły się śmiercią osoby która fragneła ofiare. 1 akcja zakończyła się porażką :/ ale to i tak dobry bilans krótka opowieść o bongo. Powoli rośniemy w siłę i na 100+ też przyjdzie czas :)
PS. Zawsze pkujemy w grupie gdyż traktujemy tę gre jako zabawe trzon Bongo stanowią ludzie którym niechce się już expić huncić etc. tylko którzy chcą się bawić tą grą choć jest u nas dość sporo ludzi którzy pkują z nami noob charami :)
Alem się rozpisał :D i proszę was nie wyzywajcie się tak na forum bo to niema najmniejszego sensu i tylko burdel robicie i dlatego w tym temcie 70% to czystej maści SPAM...
Chill guys... wrzućcie na luzzz to tylko forummmm a każdy wie że ma swoje racje :|
ty gruhard cos mowisz o pekowaniu ?:D:D:DD
jestes az tak dobry ?? to na huj poleciales 95 ms na ghostland pozabijac 3 kolesi na 30 ~~ lvlu bo wiekszego bys nie dal rady slolo styl ubic ??lamusie ?:DD:DD
pyskiem w dol i milcz prosze cie ziomus ...bo zal . pl
Chill guys... wrzućcie na luzzz to tylko forummmm a każdy wie że ma swoje racje :|
Ty &^*^(&^(&^*&%^&$^%$^%&%*^* &*^*%^*^%* *%^*%*&%. Zartuje oczywiscie :P, co racja to racja ;)
ty gruhard cos mowisz o pekowaniu ?:D:D:DD
jestes az tak dobry ?? to na huj poleciales 95 ms na ghostland pozabijac 3 kolesi na 30 ~~ lvlu bo wiekszego bys nie dal rady slolo styl ubic ??lamusie ?:DD:DD
pyskiem w dol i milcz prosze cie ziomus ...bo zal . pl
nie ubijam dla zabawy, tylko z powodu
nie bede ci odpisywal na twoje zaczepki
Sep 26 2007, 21:46:34 CEST Killed Danger Rock at Level 26 ok
Sep 26 2007, 21:45:41 CEST Killed Zedrek Shider at Level 21 ok
Sep 24 2007, 21:20:14 CEST Killed Andrju the Rolnik at Level 33 unjustified
Sep 24 2007, 21:17:22 CEST Killed Andrju the Rolnik at Level 34 unjustified
Sep 21 2007, 17:00:01 CEST Killed Loraki Mefre at Level 51 ok
Sep 17 2007, 15:58:10 CEST Killed Baksu at Level 51 unjustified
Sep 17 2007, 15:47:53 CEST Killed Fire Arrow Emil at Level 32 unjustified
Sep 16 2007, 10:29:58 CEST Killed Ziomex Junior at Level 48 unjustified
Sep 16 2007, 09:35:06 CEST Killed Hagi-san at Level 43 unjustified
Sep 15 2007, 16:17:07 CEST Killed Norne at Level 30 ok
Sep 09 2007, 00:23:25 CEST Killed Helgot at Level 9 ok
Sep 08 2007, 23:49:25 CEST Killed Verye Exorus at Level 9 ok
Sep 08 2007, 23:49:00 CEST Killed Archangel On Iridia at Level 21 unjustified
Sep 08 2007, 23:46:21 CEST Killed Archangel On Iridia at Level 22 ok
Sep 04 2007, 16:39:58 CEST Killed Rebciuch at Level 60 unjustified
Sep 03 2007, 23:56:34 CEST Killed Aggresive Lady at Level 32 unjustified
Sep 03 2007, 13:12:46 CEST Killed Yahoh at Level 26 ok
Sep 03 2007, 12:41:16 CEST Killed Dessew at Level 45 ok
Sep 02 2007, 11:57:11 CEST Killed Aragorn Silny at Level 48 unjustified
Aug 31 2007, 14:43:55 CEST Killed Versane at Level 50 unjustified
Aug 31 2007, 13:12:26 CEST Killed Andzelo at Level 37 unjustified
Aug 31 2007, 13:11:40 CEST Killed Codrid at Level 43 unjustified
Aug 30 2007, 15:00:06 CEST Killed Grzesiek de'Moon at Level 42 unjustified
Aug 28 2007, 11:56:04 CEST Killed Toti Pall at Level 31 unjustified
Aug 28 2007, 11:44:06 CEST Killed Brave Jurgen at Level 29 unjustified
Aug 28 2007, 11:42:40 CEST Killed Dark-Artus at Level 25 ok
Aug 28 2007, 01:28:26 CEST Killed Eoxia Devill at Level 37 ok
Aug 28 2007, 01:27:09 CEST Killed Czarodziej of Hell Grandszef at Level 24 ok
Aug 27 2007, 14:35:33 CEST Killed Coortez at Level 81 unjustified
Aug 23 2007, 21:34:51 CEST Killed Kenesiz at Level 68 ok
@Gruhard czy niemasz tak czasem za dużo czasu bo ostatnie kilka stron to tylko bluzgasz się z ludźmi... co do tego że jesteśmy silni w grupie to wg. mnie dobrze że umimy się zgrać i stworzyć porządny team z 20 lvli które składają 70+ i z tego jesteśmy dumni i nie sramy jak widzimy szwedów przeprowadziliśmy jak narazie 15 akcji z tego 11 zakończyło się 100% sukcesem 3 z tego skończyły się śmiercią osoby która fragneła ofiare. 1 akcja zakończyła się porażką :/ ale to i tak dobry bilans krótka opowieść o bongo. Powoli rośniemy w siłę i na 100+ też przyjdzie czas :)
PS. Zawsze pkujemy w grupie gdyż traktujemy tę gre jako zabawe trzon Bongo stanowią ludzie którym niechce się już expić huncić etc. tylko którzy chcą się bawić tą grą choć jest u nas dość sporo ludzi którzy pkują z nami noob charami :)
Alem się rozpisał :D i proszę was nie wyzywajcie się tak na forum bo to niema najmniejszego sensu i tylko burdel robicie i dlatego w tym temcie 70% to czystej maści SPAM...
jedyna osoba, która wydaje sie miec 'cos w głowie'. Szacunek!
w sumie masz racje, keep it goin'
@rzoniez: jeśli chcesz byc fajny, to idz na dwor, a nie udzielaj sie gdzies, gdzie nie ma takiej potrzeby.
peace
no no gz posta!
@Twoje wypowiedzenie o moim Kuzynku...
dojebałeś jak dzik w sosnę w dębowym lesie.. Akurat mój Kuzyn zabił już tyle ludzi na Iridii że mógłbym 200 stronicową książkę o nim napisać.. i to całkiem ciekawą... chyba nie widziałeś filmiku o nim i do tego go nie znasz o czym świadczy Twoja "wiedza".. ale dobre to masz! fajnie napisałeś fajnie, w ogóle sie nie śmieję więc pozdro...(ironia pls)
Może i bijemy w grupie, zabijamy szwedów ale polaków też, w grupie 20-lvlowych postaci czyli jesteśmy źli i w ogóle. Od kiedy pamiętam to kilka razy tylko kuzynowi się zdarzyło FE postawić :(
zgranie mamy na pewno lepsze niż na niejednej wojnie jakichś h-lvlowców(mówię ogólnie), więc przemyśl swoje posty
pozdro i poćwicz
kthxbye
Massterralph
24-10-2007, 18:25
Gruhardzie:
POwiem tak: wara od rzolnieza bo on jest dobrym zolnierzem.
A teraz peace and love
Gruhard, no offence ale jak nie wiesz to nie mow :p
"robisz 2 fe + naciskasz hotkey'a, o tak"
To ja bluzgalem pimola jak poszedl na elvenbane i 38 masterem (tak trzydziestym osmym Mistrzem Magiem!) ubil solo 73 knighta(3 bp uh spadlo), a potem ten koles placil mu vampke i 50k auisehsaiuehaseiuh
Pimol nie jest dzieckiem ery hotkeyow, wiec zejdz z niego :(
Hail pimol it en debilny 73 knight! I tak ci nie daruje qmplu <3
Sep 09 2007, 00:23:25 CEST Killed Helgot at Level 9 ok
Sep 08 2007, 23:49:25 CEST Killed Verye Exorus at Level 9 ok
rzadzisz master
:cup:8o
-yeah, bored-
Sep 01 2007, 14:43:22 CEST Killed Juupik at Level 95 unjustified
Jeden frag i ze swoimi możesz się schować
btw to kup pacc i dołącz do invinvible, a obiecuje że się nie będziesz nudził
Juupik mial hacka wiec sie nie jaraj za bardzo...
btw piszcie wazne rzeczy o iridi a nie jakies prywatne wojny :(
Sep 01 2007, 14:43:22 CEST Killed Juupik at Level 95 unjustified
Jeden frag i ze swoimi możesz się schować
btw to kup pacc i dołącz do invinvible, a obiecuje że się nie będziesz nudził
buahaha przez on hacka miał downie 8o, huehuehue ośmieszyłeś się.. ty przeciez nikogo nie zabijales do 100lv, bo zabijania nie ma w bocie :baby:...
A może kupie pacca ]:>
Oct 24 2007, 20:25:17 CEST Killed at Level 97 by Kolt da'Roc
and by Diego de Sorrcerer
To był sobie 97 ek Shanu Carka
Ale szybko się zwinoł
Oct 24 2007, 20:25:17 CEST Killed at Level 97 by Kolt da'Roc
and by Diego de Sorrcerer
To był sobie 97 ek Shanu Carka
Ale szybko się zwinoł
Złożył się jak scyzoryk macgayver'a ;d
buahaha przez on hacka miał downie 8o, huehuehue ośmieszyłeś się.. ty przeciez nikogo nie zabijales do 100lv, bo zabijania nie ma w bocie :baby:...
A może kupie pacca ]:>
Frag is frag hun <3
A ty od zawsze byłeś pierdolonym sprzedawczykiem, wtajemniczeni wiedzą ocb :*
Massterralph
24-10-2007, 22:37
Prosze panstwa! coraz blizej nam do tego 100 lvla!!
Psyholis
24-10-2007, 23:09
Napewno nie macie lepszego zgrania niz H-lvl na wojnie bo na wojnie sie walczy np. 30vs30 i trudno zawsze o 100% zrozumienie .
Wy walicie jedna osobe ktora jest w trapie omg nic trudnego xD w tyle osob ;) wystarczy pare noobkow ktore nie wiedza gdzie isc w ktora strone ;) i koles jest zablokowany xD
ale spoko i tak dobrze wam idzie mi sie podobaja wasze akcje ;)
pozdro
Napewno nie macie lepszego zgrania niz H-lvl na wojnie bo na wojnie sie walczy np. 30vs30 i trudno zawsze o 100% zrozumienie .
Wy walicie jedna osobe ktora jest w trapie omg nic trudnego xD w tyle osob ;) wystarczy pare noobkow ktore nie wiedza gdzie isc w ktora strone ;) i koles jest zablokowany xD
ale spoko i tak dobrze wam idzie mi sie podobaja wasze akcje ;)
pozdro
widocznie nie
bo jakos aynama zlebal Polakom z paradoxa...
to raz a dwa to to ze na wojnie bysmy uzywali dobrze ustawionego blackd proxy :)
Ok ale malo kto moze wkleic:
Nov XX 2006, XX:XX:XX CEST Killed Chealino at Level 154 unjustified
Wiec przestancie sie chwalic fragami.
Btw... http://www.fotka.pl/profil/HappyEmoFriend/ zgadnijcie kto to :P
Bongo- Ale z tego co slyszalem, pomagaja wam dosiadczeni gracze w pkandzie :baby: prawda?
pomagaja? :D po prostu 2/3 bongo teamu to doswiadczeni gracze, aye!
Btw
XX:XX:XX CEST Killed Saroth Talyn at Level 110 unjustified
Tez ladny frag, co? ;d Kope lat temu, ale frag to frag ;]
Btw
huehue pamietam tego fraga Woyek xDDD
Bongo- Ale z tego co slyszalem, pomagaja wam dosiadczeni gracze w pkandzie :baby: prawda?
fakt malo ale ja moge XD
151 lvl YOU SEE A DEAD HUMAN (VOL:10). YOU RECOGNIZE CHEALINO. HE WAS KILLED BY MASTER-DUEL.
jest to piaty czlonek TH???
IridiaCarlinPk
25-10-2007, 08:50
Gruhard, no offence ale jak nie wiesz to nie mow :p
"robisz 2 fe + naciskasz hotkey'a, o tak"
To ja bluzgalem pimola jak poszedl na elvenbane i 38 masterem (tak trzydziestym osmym Mistrzem Magiem!) ubil solo 73 knighta(3 bp uh spadlo), a potem ten koles placil mu vampke i 50k auisehsaiuehaseiuh
Pimol nie jest dzieckiem ery hotkeyow, wiec zejdz z niego :(
Hail pimol it en debilny 73 knight! I tak ci nie daruje qmplu <3
Btw
xD 50k i vampeczke zapalcil mniam mniam haaru mniam mniam hahahaha btw moze mnie jechac wiem co umiem i kolo huja mi to lata;]
@Bongo juz pkowalo szmat czasu i jestesmy bardzo zgrani po czym dolaczyli sie koledzy na ktorych zgranie narzekac nie mozna i wyszal fajna ekipa ale wczorajszy masslog hahahah poezja;d
:confused: a jakaś mała podpowiedź co do płci? :confused:
Imię:
Krystian
Imię:
Krystian
a nie Krystyna?
Chcialem cos napisalc ale niestety zapomnialem.... :S
Złożył się jak scyzoryk macgayver'a ;d
Spadłem z krzesła xD!
Ten zią to zaginiony brat Billa i Toma z TH, niestety nie było dla niego lakieru do paznokci, więc rodzice postanowili ukryc go przed światem;(
Spadłem z krzesła xD!
Ten zią to zaginiony brat Billa i Toma z TH, niestety nie było dla niego lakieru do paznokci, więc rodzice postanowili ukryc go przed światem;(
ale masz avatar ;d rux ^^
Zgranie zgraniem, ale wczoraj było idealnie! Draconiac almost dedufa :( Szkoda że nie wyszło, ale za to skroi się kiedyś coś lepszego ;D
@Kiełek
dedaczysz
@Bongo
<3
@Bez~
wpadniemy do Ciebie zaś na piwko tylko z Kaikiem pogadam bo on nie zawsze masz czas, a Ty jesteś dysponowany raczej zawsze ^^ :P
Pozdro
O moich zainteresowaniach
a co wam do tego?!co to spowiedz jest ?! tak ojcze zgrzeszylem... xD a teraz wypie rdalaj czubako ;)
Phoenix? <10 zNaChQuFF;**;**>
Gruhard AHAHAH
Co ja cicialem powiedziec:|
btw... Nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:(
Co ja cicialem powiedziec:|
btw... Nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:(
A nie Łychaaaaaaaaaaaaaa? :|
To jest haslo na pospolite ruszenie a nie na okres zastoju i stagnacji :|
Massterralph
25-10-2007, 17:01
Kto zyw i utrzyma sdka w lapie to niech sie jutro stawi gdyz jutro akcja sponsorowana przeze mnie!!!
Czesc_Przyja"ciule"
25-10-2007, 17:09
Gruhard AHAHAH
ZGADLES
GZ:cup::cup::cup::cup::cup::cup:
Kto zyw i utrzyma sdka w lapie to niech sie jutro stawi gdyz jutro akcja sponsorowana przeze mnie!!!
Jestem wypchany po szyje :D
//Metek.
Anienqis
25-10-2007, 18:48
boruta koledzy!
adam huj ze chuj;/
boruta koledzy!
adam huj ze chuj;/
huj że chuj HAHAHAH <spadł z krzesła>
Rudy co ty szykujesz :D? pajor here ;]
adam huj ze chuj;/
~Owned hahahahahaha
Witam.... Juz wiem!!
W ten weekend jak w zaden inny bedzie okazja:
1 Rzucic banany by nakarmic Li'sa i Revobo
2 Kopnac w dupsko Brave Sali
3 Postawic mi kolejke Browarow albo Drinkow. 8o
czyli... Meeting LDZ zapraszamy wsyztskich. :cup:
A jebnij Ty sie w leb !
//Metek.
Reth'ik,
25-10-2007, 20:42
Berger... Ty masz 11 lat, pic alkoholu nie mozesz...:baby:
Rhando
Oct 21 2007, 15:05:05 CEST Died at Level 90 by a hellfire fighter (rookuje sie z powodu deda)[/QUOTE]
Ekhm to może ja wyjaśnię :) Robiłem Poi ja 1 owner Rhanda no ale 2 debil który kupił tą postać wbił sie na postać jak już padłem (Dzieks Slaviax ze wiesz co to Rush .... Jebane dziecko bez Angielskiego ...)
No wiec ten debil zaczął rokować postać bo nie było mu nią sensu dłużej grac bo była pusta ;p chodź mógł jeszcze 50 k od mendila wysępić
Ale i tak wrócę pewnie na iridie a te dzieci neo co sie śmiały i mówią żal.pl itp ucierpią i tak :)
Czesc_Przyja"ciule"
25-10-2007, 21:45
Rhando
Oct 21 2007, 15:05:05 CEST Died at Level 90 by a hellfire fighter (rookuje sie z powodu deda)
Ekhm to może ja wyjaśnię :) Robiłem Poi ja 1 owner Rhanda no ale 2 debil który kupił tą postać wbił sie na postać jak już padłem (Dzieks Slaviax ze wiesz co to Rush .... Jebane dziecko bez Angielskiego ...)
No wiec ten debil zaczął rokować postać bo nie było mu nią sensu dłużej grac bo była pusta ;p chodź mógł jeszcze 50 k od mendila wysępić
Ale i tak wrócę pewnie na iridie a te dzieci neo co sie śmiały i mówią żal.pl itp ucierpią i tak :)
myslisz ze jestes fajny?
myslisz ze jestes fajny?
Hmmm myślę że jestem lepszy od ciebie :)
Przynajmniej nie jade po nikim ani nie wyśmiewam sie z nikogo
Czesc_Przyja"ciule"
25-10-2007, 22:07
Hmmm myślę że jestem lepszy od ciebie :)
Przynajmniej nie jade po nikim ani nie wyśmiewam sie z nikogo
Ja nikogo nie jade!
Oct 25 2007, 20:40:53 CEST Killed at Level 114 by Diego de Sorrcerer and by Little'Murder
Jar Nove ładnie się złożył chłopak :)
Ktoś mi pisał że Bongo ma ubić 100+ więc proszę bardzo 114 ek i proszę nie mówić że jestem zdrajcą gdyż bongo nie prowadzi żadnej wojny i bije kogo chce...
Anienqis
25-10-2007, 22:35
Oct 25 2007, 20:40:53 CEST Killed at Level 114 by Diego de Sorrcerer and by Little'Murder
Jar Nove ładnie się złożył chłopak :)
Ktoś mi pisał że Bongo ma ubić 100+ więc proszę bardzo 114 ek i proszę nie mówić że jestem zdrajcą gdyż bongo nie prowadzi żadnej wojny i bije kogo chce...
Ta kurwa we rule this server we can do wtf we want to so just stfu~!
BORUTA KUMPLE _/
/ripppppppah xd
Czesc_Przyja"ciule"
25-10-2007, 22:38
Ta kurwa we rule this server we can do wtf we want to so just stfu~!
BORUTA KUMPLE _/
/ripppppppah xd
wy ****e, to mój ziom!
zajebie was
Anienqis
25-10-2007, 22:40
wy ****e, to mój ziom!
zajebie was
idz sie dednij juz plska huju ze chuj;/
Czesc_Przyja"ciule"
25-10-2007, 22:46
idz sie dednij juz plska huju ze chuj;/
myslisz ze jestes fajny?
Firgasto
25-10-2007, 22:53
Zabijają 60-70 lvle wyśmiewacie ich, zabijają 113 lvle wyklinacie ich...
O co chodzi? :(
Dzisiaj pierwszy raz uczestniczyłem w akcji Bongosów xD.
Anienqis
25-10-2007, 22:56
myslisz ze jestes fajny?
nie chce, poprostu jestem, sorka kolego;/ i nie musze tego udowadniac na kretynskim forum gdzie niektorzy [min. Ty] maja jakies kretynskie nicki i pierdola glupoty, zdziro bez szkoly<3
myslisz ze jestes fajny?
nie on nie myśli że jest fajny, on to wie
Jar zaliczył glebe!
@Gruhard
chciałeś 100+? oto jest i ona ;D
@Bongo!
combo nie było takie jak wczoraj ale było dobre! dednał kolega :(
otoz Tomku aka Panie Ripper, nazywasz wszystkich dookola zdrajcami a jak widac nie masz zachamowan aby zabic kogos kogo dobrze znales.
gratuluje fraga.
Czesc_Przyja"ciule"
25-10-2007, 23:25
Zabijają 60-70 lvle wyśmiewacie ich, zabijają 113 lvle wyklinacie ich...
O co chodzi? :(
Dzisiaj pierwszy raz uczestniczyłem w akcji Bongosów xD.
Kolegow sie nie zabija DEBILU
Czesc_Przyja"ciule"
25-10-2007, 23:26
nie chce, poprostu jestem, sorka kolego;/ i nie musze tego udowadniac na kretynskim forum gdzie niektorzy [min. Ty] maja jakies kretynskie nicki i pierdola glupoty, zdziro bez szkoly<3
a lubisz psy?
Kolegow sie nie zabija DEBILU
A kto powiedział że Jar Nove to nasz "kolega" ??
Firgasto
25-10-2007, 23:31
Nikt nie mówił, że ofiara to ''kolega'' :).
Debilu? Nie ładnie...
no gz bongo, ale szkoda ze spotkało to wlasnie jar'a, bo to calkiem wporzo ziomek...
/Bartek
ZGADLES
GZ:cup::cup::cup::cup::cup::cup:
głupi jesteś- aż razi w oczy
A kto powiedział że Jar Nove to nasz "kolega" ??
nie wmawiam Ci ze Jar to Twoj kolega, jednak bedac z nami w jednej gildii przez 'jakis' czas mozesz wiekszosc z nas tak nazywac, zwlaszcza ze gildia nie liczyla wowczas 2613578 czlonkow.
zreszta, to teraz bez znaczenia.
co sie stalo to sie nie odstanie..
22:19 Jar Nove [114]: bede na kolejnym WMV XD
teraz chociaz zmontujcie to wmv ;>
nie wmawiam Ci ze Jar to Twoj kolega, jednak bedac z nami w jednej gildii przez 'jakis' czas mozesz wiekszosc z nas tak nazywac, zwlaszcza ze gildia nie liczyla wowczas 2613578 czlonkow.
zreszta, to teraz bez znaczenia.
co sie stalo to sie nie odstanie..
22:19 Jar Nove [114]: bede na kolejnym WMV XD
teraz chociaz zmontujcie to wmv ;>
100% true
teżbylem swojego czasu tam i respekt to was mam... pozdrow brata :D to moj ulubieniec <33
pozdrow brata :D to moj ulubieniec <33
Ende krzyknal
"pozdrow go tez!!!!!!!!"
Czesc_Przyja"ciule"
26-10-2007, 00:09
gruhard feav ma racje
Na zdieciu to ty
Wstydzisz sie siebie?:D:D:D
gruhard feav ma racje
Na zdieciu to ty
Wstydzisz sie siebie?:D:D:D
dno sobą reprezentujesz ludziku, dno
feav: Finally El Amigo Von idiot ma sprzymierzeńca durnego jak on sam 8o
smierdzisz hujem spocona gruszko
stac cie tylko na jakies tanie jak barszcz wyzywki- powiedz cos, co wymaga choc 2 sec pomyślunku
baran ;
Reth'ik,
26-10-2007, 00:36
Gruhard... Nie lubia Cie tu.
Poprostu odejdz... Bye, bye.
Gruhard... Nie lubia Cie tu.
Poprostu odejdz... Bye, bye.
twoje słowo wlatuje lewym uchem wylatuje prawym
i mam gdzies, czy lubia mnie ludzie tacy jak feav, ktorych mozg jest lżejszy od atomu wodoru
Massterralph
26-10-2007, 07:19
twoje słowo wlatuje lewym uchem wylatuje prawym
i mam gdzies, czy lubia mnie ludzie tacy jak feav, ktorych mozg jest lżejszy od atomu wodoru
Co do mozgu to skoro wlatuje lewym i wylatuje prawym to chyba oznacza ze nie masz w bani nic na czym mogloby sie to slowo zawiesic. CZyli w skrocie nie masz mozgu?!
a teraz mały przerywnik w programie :P
Z więzienia ucieka więzień, który siedział tam przez 15 lat. Włamuje się do domu, szuka pieniędzy i broni, ale tylko znajduje młodą parę w łóżku.
Rozkazuje facetowi wyjść z łóżka i przywiązuje go do krzesła. Podczas przywiązywania dziewczyny do łóżka, całuje ją w szyję, wstaje i idzie do
łazienki. Kiedy tam siedzi, mąż mówi do żony:
- Słuchaj, ten facet to uciekinier z więzienia, spójrz na jego ubranie.Pewnie spędził mnóstwo czasu w pierdlu i nie widział kobiety przez lata.
Widziałem, jak całował cię w szyję. Jeśli będzie chciał seksu, nie opieraj się, nie narzekaj, rób, co ci każe, po prostu spraw mu przyjemność. Ten facet musi być niebezpieczny, jeśli się zezłości,zabije nas. Bądź silna, kotku. Kocham cię.
Na to jego żona:
- Nie całował mnie w szyję, tylko szeptał mi do ucha. Powiedział, że jest gejem i że jesteś śliczny. Spytał, czy mamy jakąś wazelinę w łazience.
Bądź silny, kochanie, też cię kocham
Z więzienia ucieka więzień, który siedział tam przez 15 lat. Włamuje się do domu, szuka pieniędzy i broni, ale tylko znajduje młodą parę w łóżku.
Rozkazuje facetowi wyjść z łóżka i przywiązuje go do krzesła. Podczas przywiązywania dziewczyny do łóżka, całuje ją w szyję, wstaje i idzie do
- Słuchaj, ten facet to uciekinier z więzienia, spójrz na jego ubranie.Pewnie spędził mnóstwo czasu w pierdlu i nie widział kobiety przez lata.
Widziałem, jak całował cię w szyję. Jeśli będzie chciał seksu, nie opieraj się, nie narzekaj, rób, co ci każe, po prostu spraw mu przyjemność. Ten facet musi być niebezpieczny, jeśli się zezłości,zabije nas. Bądź silna, kotku. Kocham cię.
Na to jego żona:
- Nie całował mnie w szyję, tylko szeptał mi do ucha. Powiedział, że jest gejem i że jesteś śliczny. Spytał, czy mamy jakąś wazelinę w łazience.
hahahahahahahhahahahahah teraz to ja spadlem z krzesla auhaahuahauhaua
Na to jego żona:
AHUhauahuhauhu dobre kumplu!:D:D
Anienqis
26-10-2007, 12:49
MateoOsz 11:31:56
Problemy z połączeniem - aktualizacja
Dwimenor , 25.10.07 12:57
Serwery Cipsoft ponownie uległy atakowi typu DDoS. Sprawcy są jak na razie nie znani.
Tym razem personel techniczny był lepiej przygotowany do tego zdarzenia i obyło się bez całkowitego wyłączenia serwerów. Zarówno pracownicy Cipsoftu, jak i ich ISP pracują aby zaradzić sytuacji. W ciągu kilku dni wszystko powinno wrócić do normy.
Cipsoft z swojej strony przeprasza graczy za wszystkie utrudnienia jakich doświadczyli. Na ten moment nic oficjalnie nie wiadomo o ewentualnym zwrocie kilku dni PACCA wszystkim graczom.
TIBIA OWNED KUMPLE HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA. Kazdy char jaki zalogujesz 0 lvl. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD gleba XDddddddddddddddd
@maciek
nie gram w to, dili ma nowego ownera od x czasu, bej kumplu
nightwish_88
26-10-2007, 12:52
Huauashashu bądź silny! :D
@Bongo Team
Next time bijemy jakiegoś swe 100 + bo po wczorajszym fragu mam wyrzuty sumienia :/
Czesc_Przyja"ciule"
26-10-2007, 13:19
Na to jego żona:
dobry zarcik przyjaciulu
IridiaCarlinPk
26-10-2007, 13:19
Fresz ty moj uczen i wyrzuty sumienia? ja juz takiego czegos nie mam jesli chodiz o zabijanie ale coz xD
moi ludzie sie postarali:)
Czesc_Przyja"ciule"
26-10-2007, 13:20
stac cie tylko na jakies tanie jak barszcz wyzywki- powiedz cos, co wymaga choc 2 sec pomyślunku
baran ;
jablko gruszka czy pietruszka?
masz 2 sec na pomyslenie:D
nightwish_88
26-10-2007, 14:46
Fresz ty moj uczen i wyrzuty sumienia? ja juz takiego czegos nie mam jesli chodiz o zabijanie ale coz xD
moi ludzie sie postarali:)
Wiem, ale ubicie Swe mnie jakoś bardziej cieszy :P
Btw. mam good target !
jablko gruszka czy pietruszka?
masz 2 sec na pomyslenie:D
Kapusta?:confused:
Wiem, ale ubicie Swe mnie jakoś bardziej cieszy :P
Btw. mam good target !
My też już mamy i nawet sponsoring załatwiony <3B)
@maciek
nie gram w to, dili ma nowego ownera od x czasu, bej kumplu
Czyzby?:evul:
Czesc_Przyja"ciule"
26-10-2007, 15:31
Name: Vreemd iemand
Sex: male
Profession: None
Level: 0
World: Iridia
Residence: Rookgaard
House: Market Street 4 (Shop) (Venore) is paid until Oct 28 2007
Guild membership: Meteora of the Invincible
14:17 Huxy [194]: tibia is ufcked
Thoris...
26-10-2007, 17:54
@Odnosnie Bongo.
Wczoraj udowodniliscie, ze nie rzucacie słów na wiatr jak masa innych uzytkowników forum. Wielu pisało zabijcie jakiegos 100+. No i wkoncu padł jar nove, mój kolega od was gdzie tez mam kilku kolegów. Adas zrobiłes filmik, ten co miał nakrecic Polaków do walki i cały czas mi to pleciesz, a sam ich zabijasz.
16:19 Haraverick [46]: szczerze mowiac to zalujemy tego:P
Chuj z tego, bo i tak bedziesz robił to dalej.
@Naro
hehe powalający ten kawał. :))))
Rzolniez
26-10-2007, 18:00
Masz racje Taok:|
niewiem co napisac :s
@Odnosnie Bongo.
Wczoraj udowodniliscie, ze nie rzucacie słów na wiatr jak masa innych uzytkowników forum. Wielu pisało zabijcie jakiegos 100+. No i wkoncu padł jar nove, mój kolega od was gdzie tez mam kilku kolegów. Adas zrobiłes filmik, ten co miał nakrecic Polaków do walki i cały czas mi to pleciesz, a sam ich zabijasz.
16:19 Haraverick [46]: szczerze mowiac to zalujemy tego:P
Chuj z tego, bo i tak bedziesz robił to dalej.
@Naro
hehe powalający ten kawał. :))))
W sumie to czekaliśmy na jakiegoś 100+ który będzie przechodził i po ponad godzinnym wyczekiwaniu wpadł Jar Nove nie wiem co on tam robił ale wiem że postanowiliśmy ubić pierwszą lepszą osobe z 100+ która tam się pojawi a że to akurat on to cóż...
Mogę powiedzieć że więcej go nie dotkniemy gdyż mamy lepsze ofiary do zabicia.
W radiu mówili że dziś Bongo robi borute :D
Thoris...
26-10-2007, 18:40
W radiu mówili że dziś Bongo robi borute :D
Motyla noga, czyli dzień jak codzień, ten tekst był fajny gdy ktos go napisał 1 raz.
@Naro
George W. Bush i Tony Blair maja lunch w Bia³ym Domu.
Jeden z wa¿nych goœci podchodzi do nich i pyta o czym rozmawiaj¹.
- Robimy plan Trzeciej Wojny Œwiatowej
- O, to ciekawe, a jakie s¹ plany? - pyta goœæ
- Zamierzamy zabiæ 14 milionów Muzu³manów i jednego dentystê. Goœæ
wygl¹da na zdezorientowanego:
- Jednego dentystê? Czemu chcecie zabiæ dentystê?
Blair klepie Busha po plecach mówi¹c:
- A nie mówi³em? Nikt nie bêdzie pyta³ o Muzu³manów!!!
next:
Co ma wspólnego papuga w klatce z peda³em??
-Obsrany kij
Czesc_Przyja"ciule"
26-10-2007, 21:29
@Naro
George W. Bush i Tony Blair maja lunch w Bia³ym Domu.
Jeden z wa¿nych goœci podchodzi do nich i pyta o czym rozmawiaj¹.
- Robimy plan Trzeciej Wojny Œwiatowej
- O, to ciekawe, a jakie s¹ plany? - pyta goœæ
- Zamierzamy zabiæ 14 milionów Muzu³manów i jednego dentystê. Goœæ
wygl¹da na zdezorientowanego:
- Jednego dentystê? Czemu chcecie zabiæ dentystê?
Blair klepie Busha po plecach mówi¹c:
- A nie mówi³em? Nikt nie bêdzie pyta³ o Muzu³manów!!!
next:
Co ma wspólnego papuga w klatce z peda³em??
-Obsrany kij
ty grasz na iridi?
up /\ A co to jest Iridia?:)
up /\ A co to jest Iridia?:)
To taka pływaczka ma tak na imie:]
No no, Teraz to naprawde gruba ryba padla
Anienqis
26-10-2007, 23:34
Jaero owned ;)
JEZU OWNED ZE HUJJJJJJJJ XDDDDDDDDD <33333333
Oct 26 2007, 21:57:36 CEST Killed at Level 110 by Maderio
and by Thoron Jano
Pięknie szkoda że nie wyszedł trap późniejszy ale huj BONGO WALCZY
graty :D jaki teraz poziom ? 120 ~~ 130 ~~ a moje ktorys z Invincible ?? hmmmmm ? heuheue
Jestem pod wrarzeniem... Udalo wam sie ubic nie-noba i w dodatku Legende...
Czesc_Przyja"ciule"
27-10-2007, 00:01
takie pochwaly od tego czlowieka, to jest cos wiecej niz pochwala
jezeli on was chwali to juz jestescie zajebisci, ale teraz przyszedl czas na kogos od gildi z mewtu
GL:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul:
wlasnie sie zorientowalem :|
@ Wrath
za co zabiliscie Laeriona ... ?
on nie ma NIC wspolnego z ta wojna.
Kocham was Bongosy <333333 PIMOL GRATZZZZZZZZZZZZZZZZ w pełnym tego słowa znaczeniu ;D
Freshi ftw _/
Hmm nie wiem czemu ale teraz kiedy zrobiliscie gildie to sie skonczy nabijanie fragow, nie wiem czemu ale tak mi sie zdaje, moze jestem w bledzie czas pokaze
Rzolniez
27-10-2007, 08:46
@maddie niebyłbym taki pewny : P
@Bongo GZ a ja musialem isc :SSS
@Dzin In Kao (Jinikao) obyś sie mylił !!!11
@Kielek , Bambik - Zdedaczycie
nie wiem skad wy wszyscy czerpiecie informacje, ale Laerion, mimo ze jest dobrym kumplem Laubau i Mewtu nie mial zamiaru dolaczyc do Invi, zreszta sam mu radzilem zeby trzymal sie z daleka bo sobie problemow narobi.
kwestia czy ktokolwiek mi w to uwierzy :|
bajabongo
27-10-2007, 09:22
o boze jakie z nas pekeje ;/
wlasnie sie zorientowalem :|
@ Wrath
za co zabiliscie Laeriona ... ?
on nie ma NIC wspolnego z ta wojna.
Jeśli Ci się uda to złap mnie in-game
Z przyjemnością wyjaśnie :)
IridiaCarlinPk
27-10-2007, 10:35
Kocham was Bongosy <333333 PIMOL GRATZZZZZZZZZZZZZZZZ w pełnym tego słowa znaczeniu ;D
Freshi ftw _/
hahah ty ale gz naleza sie calemu bongo
@Bongo GZ a ja musialem isc :SSS
@Dzin In Kao (Jinikao) obyś sie mylił !!!11
@Kielek , Bambik - Zdedaczycie
stary zaluj nie widziales tego comba moglismy 140~ jakiegosbic lol on juz padl a z 7 sd polecialo jeszcze OMG WASTE SD xDD
Czesc_Przyja"ciule"
27-10-2007, 11:43
hahah ty ale gz naleza sie calemu bongo
stary zaluj nie widziales tego comba moglismy 140~ jakiegosbic lol on juz padl a z 7 sd polecialo jeszcze OMG WASTE SD xDD
moze jakis filmik wkoncu nagracie?
Rzolniez
27-10-2007, 12:06
up/\ Filmiki zawsze sa ale nie dla wszystkich : )
@maddie - mial wiecej niz ci sie wydaje... tylko ty poprostu nie wtajemniczasz sie w te sfery;) , 3mal ze szwedami i pomogl niejednemu z nich, z tego co wiem to byly powiody.
za niedlugo wmv bedzie, po tym jak damy wmv damy reci ;)
mercedesz
27-10-2007, 13:14
Mi się zdaje że BONGO nie da rady nawet około 80 lvl ubić i dlatego szuka polaków. Hehe
Po prostu jak :baby:
mercedesz
27-10-2007, 13:15
chodzi o szwe
Massterralph
27-10-2007, 13:28
A Jaero to rumun (przepraszam rumunow)
@maddie - mial wiecej niz ci sie wydaje... tylko ty poprostu nie wtajemniczasz sie w te sfery;) , 3mal ze szwedami i pomogl niejednemu z nich, z tego co wiem to byly powiody.
pomagal swoim kumplom, nie wiem w czym i jak, natomiast watpie w to co mowisz bo Laerion ani troche nie mowi po angielsku i dlatego jedyna osoba z ktora sie kontaktuje to Laubau, ew. Mewtu.
chociaz pewnie ja czegos nie wiem jak zawsze ;<
cały post edit gdyż pomylili mi się ludzie :D
MM
Poniewaz zadko bywam online, musze Ci napisac sprostowanie tutaj
Laeron (czy jak on sie zwie) w kazdym razie ten ktory nie zna angielskiego (lol) bil mnie w carlin jak wpadla po mnei Anima
Mam nadzieje, że to Ci wystarczy a jak nie
cóż, twój problem
MM
Poniewaz zadko bywam online, musze Ci napisac sprostowanie tutaj
Laeron (czy jak on sie zwie) w kazdym razie ten ktory nie zna angielskiego (lol) bil mnie w carlin jak wpadla po mnei Anima
cóż, twój problem
i to był jego błont =) dawaj megablanta -.-
i to był jego błont =) dawaj megablanta -.-
WIO KABACIE!
cóż, twój problem
nie wiedzialem o tym.
ps
nazywa sie Laerion. Laerion Sili.
xd
nie wiedzialem o tym.
ps
nazywa sie Laerion. Laerion Sili.
xd
Jak sam zauważyłeś w moim poprzednim poście przyznałem się do nieznajomosci jego pelnego name, więc nie karć mnie plspls
Anienqis
27-10-2007, 15:24
fiev ***** smalcem i ma 3 downy na czole;/!!!!!!1111111111111111111
DZIS BORUTA KUMPLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. dednie kaszdy kto wyjdzie z depoda
fiev ***** smalcem i ma 3 downy na czole;/!!!!!!1111111111111111111
DZIS BORUTA KUMPLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. dednie kaszdy kto wyjdzie z depoda
Ja jusz wiem kto dednie bo umiem pszepowiadac pszyszlosc i umiem tesz wyniki Lotto podac:cup::cup::cup:
WIO KABACIE!
WISTA STARA SZKAPO!...
to detykuje dla wszystkich asslickerow i mlodej matki: walcie sie..
to detykuje dla wszystkich asslickerow i mlodej matki: walcie sie..
młoda matka nie powinna sie walić bo w sumie po co jej drugie dziecko skoro dopiero urodziła pierwsze? Chyba, że ma bliźniaki to już całkiem inny motyw =)
Anienqis
27-10-2007, 17:49
dzis o zwyklem poże odbendzie sie boróta wszechczasuf, WIECZUR FSZYSCY WENTRILO !11111111
Refleksje po dzisiejszym dniu?? nocka w pracy i po nocce do szkoly na 10 godzin - agonia
a moze sharowana postac ??:)
no moze Kim aka Ean gral wieloma szanowanymi postaciami ale czemu od razu legenda ?
drugiego ownera Alexa nie znam wiec nie bede sie wypowiadal o nim :)
Freshi ftw _/
pimol gratz ?:/
czy to on go dednal czy bongo ?
nara
Anienqis
27-10-2007, 20:47
pimol gratz ?:/
czy to on go dednal czy bongo ?
nara
zostaw go.
Crealeth
27-10-2007, 21:11
jinikao pm mi swoje gg
Anienqis
27-10-2007, 21:30
jakis kontakt do maderia etc kurwa macccc, prv!
IridiaCarlinPk
27-10-2007, 22:55
Name: Angel Netsuke
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 87Oct 27 2007, 21:35:14 CEST Killed at Level 88 by Thoron Jano
and by Axail bay
4 Angel Netsuke (*) History Knight 87 -211,794
zasnoł;/
br mozemy bic nie?:<
shiet ktos atakowal bongo iiiiiii
Oct 27 2007, 21:49:10 CEST Killed at Level 79 by Xena Breakers
and by Becki Metaxu
Name: Flowerix
Sex: female
Profession: Knight
Level: 77
2 lvle;/
Dzisiaj na vencie się jakiś syf zrobił, ale go zlikwidujemy!
Takie sprawy do obgadania:
@Zielper~
jeśli tak bardzo chcesz wpaść i mi morde rozwalić albo cokolwiek zrobić to ja czekam! z chęcią poznam Cię z moimi kolegami z BT i w ogóle z innymi moimi kolegami! zapraszam Rybnik - Chwałowice
@Neztas
jesteś totalnym debilem i pokazałeś to na ventrilo! większego dzieciaka neostrady od Ciebie nie widziałem, lamus z Ciebie totalny i jeśli też chcesz wpaść na Rybnik się z nami spotkać też BT Cię zaprasza!
kthxbye
czekam na Ciebie zielper pamiętaj! i tfu dla Ciebie
Mocny Smok
27-10-2007, 23:38
heheh :) GJ bongosy :] 2,5 h czekania ale opłacało sie . 77 Knight hmmm nie jest zle.
Fardel "u are so goods" haha
Jutro tez jest dzien. Ciekawe kogo tym razem teleportuje do temple :)
Axail bay - Bolala mnie twoja sd'ka :/ ciekawe za co :]
Anienqis
27-10-2007, 23:46
Takie male sugestie co do dzisiejszych akcji :
po pierwsze, do huja nie denerwujcie sie jak cos nie wychodzi, trudno zapanowac nad 30 osobami, bez przesady
po drugie, robimy jedno vent
po trzecie, robimy combo po ang na vent, one two three
po czwarte, nikt nie wyzywa nikogo i nie przezywacie
tu kazdy to przeczyta, bey kumple
btw floweriks muj plska nie dedufka;/
/Rippaaah!
jakis kontakt do maderia etc kurwa macccc, prv!
Jak cos potrzebujesz napisz mi na prv :)
ja mam z nim kontakt :]
12:16 Wojownik Marix [6]: hcesz zemnom hodzic
@Bongo
Po 5. bez Savatera:D
Anienqis
28-10-2007, 14:40
12:16 Wojownik Marix [6]: hcesz zemnom hodzic
@Bongo
Po 5. bez Savatera:D
i bez kielksona huja!
http://img514.imageshack.us/img514/496/hehehesq8.jpg (http://imageshack.us)
boruta mowicie?
Psyholis
28-10-2007, 14:42
tej mlodej matce odebrano dzieciaka i teraz chce sie jej jebac !! takie sprostowanie
i bez kielksona huja!
PLZZZZZZZ ?
Grigori ftw_/
Nic sie nie dzieje na Iridi??
Anas Kiro
28-10-2007, 16:07
Póki co niee :P
Ale kto wie kumplu co będzie wkrótce:PP
Póki co niee :P
Ale kto wie kumplu co będzie wkrótce:PP
Ja wiem, ale nie powiem!
Crealeth
28-10-2007, 16:33
muw prosze
IridiaCarlinPk
28-10-2007, 16:37
War Cop vs La :<<<<<
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=18f70e6b895d07a02856a07c4741013d
http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1868111
Mocny Smok
28-10-2007, 16:39
Boruta!!!
Bongo team mamy zadanie :D Chaos of pain wypowiedzialo wojne Lost Alliance :/ Cos trzeba z tym zrobic. ChOP maja ze soba cieci gildi czealinsa...
Tak nie moze byc !!!
Do roboty :)
Wykopmy rasizm z iridi :P
cytuje " The war has finnaly started xDD
My guild Chains of Pain have decided to declare war upon Lost aliance.
Reason: We don't like them, they don't like us
Dark juvan
Oct 28 2007, 14:47:04 CET Killed at Level 98 by Shay Marifous
More will come :> " oni sa smieszni :)
Anienqis
28-10-2007, 16:52
JAK KTOS NIE WIE O KTOREJ DZIS IDZIEMY, PRVVVVVVVVVVVVVVVVVVV!
@mocny
stfu juz ;s
Olorion.
28-10-2007, 17:10
Boruta!!!
Bongo team mamy zadanie :D Chaos of pain wypowiedzialo wojne Lost Alliance :/ Cos trzeba z tym zrobic. ChOP maja ze soba cieci gildi czealinsa...
Tak nie moze byc !!!
Dark juvan
no co ty, nie strzelajcie w nas = copuw ;\
Boruta!!!
Tak nie moze byc !!!
Dark juvan
Trafiłeś jak chujem w płot, bo masz tyle do bongo co ja do invincible :|
Now go, and die
F~~
Ciekawe kto wygra tą wojne;D
tej mlodej matce odebrano dzieciaka i teraz chce sie jej jebac !! takie sprostowanie
owszem ale juz chyba wrocila do domu XD huehue
po co ci mowic cos Crel~ zebys zagonil piesku ?
@Neztas.
Oddaj mi runy, bo nie mam czym pekowac z bongosami ;/
//Metek.
IridiaCarlinPk
28-10-2007, 20:25
Oct 28 2007, 19:07:15 CET Killed at Level 132 by Lisu Mac'Leod
and by Wodny Spawacz
dednol czy nie?
pan perkos oczywscie zapomnialem dodac;/
Demon Knight'Shade
Oct 28 2007, 19:26:48 CET Killed at Level 44 by Kolt da'Roc
and by Becki Metaxu
Banditos
28-10-2007, 20:32
No ładnie padł :) Perkos ostroda
Reth'ik,
28-10-2007, 20:33
First frag!! :D:D:D:D
:cup::cup::cup::cup:
yy a ten frag oczywiscie tytulem zagrzewania Polakow do wojny, tak ? :|
z drugiej strony, co tu duzo mowic, to juz cos, 132 ek, no no
Psyholis
28-10-2007, 20:42
wrocila ale kto wie na jak dlugo :) czas pokaze xD albo raczej stary pokaze xD
bongosy gratuluje fraga ;) perkos juz od dawna zaslugiwal na fraga
wiecie za co ??
kiedys wracam z expa na trolach pacze i dog ucieka z red hp ja go uham a tu perkos wyskakuje i kszyczy do doga huntet xD ja sobie mysle co za debil xD uhlem psa poraz drugi i po raz trzeci mi sie nie udalo i dog padl :/ idioty sie pytam czemu go zabil a on mowi ze loota mu zajebal co mnie rozjebalo i wzielem wylonczylem komputer
Ladny lvlek padl, gratz8o:cup::evul::baby::D:D:(:]
Jednak pewien niedosyt zostaje.... wiem ze macie gdzies iridie, tibie etc etc, i liczy sie ubicie jak najwiekszego lvla, jednak ja osobiscie, biorac pod uwage obecna sutyacje na tym servie, wolalbym zebyscie walili nawet te 50te lvle ale przydupasow 'swe'.... takie moje dwa pensy...
Anyway.. gj...
mam nadzieje ze tym razem na filmie nie bedzie zwiedzania calego Venore, a pozniej smarzenia trupa jaero na ognisku
Banditos
28-10-2007, 21:06
Sir kolik
Oct 28 2007, 19:50:04 CET Killed at Level 103 by Kolt da'Roc
and by Loth Joven
Wrath nie ma się mieszać w pkando Bongosów, nie popieramy ujebywania polakow innych niż dupolizy swe (e.g Neztas/kreleth)
To nie jest prosba, jesli nie posluchacie - rozliczymy się l8er
Bo to głupi sposob na robienie sobie wrogow jest
F~~
Reth'ik,
28-10-2007, 21:43
Dedzio :D:D:D
IridiaCarlinPk
28-10-2007, 21:49
Wrath nie ma się mieszać w pkando Bongosów, nie popieramy ujebywania polakow innych niż dupolizy swe (e.g Neztas/kreleth)
F~~
mi is scared;/
Firgasto
28-10-2007, 22:02
Pierdolenie kotka za pomocą młotka...
Feav jakbyś zafundował każdemu po bp sd i 3 bp manasów nawet Huxy czy tam Stram by się złożyli... :]
Mieć w trapie 194 EK i być bez run! Kurwa, ale grymas na mej twarzy się tworzy gdy o tym pomyśle X(.
mi is scared;/
Srared.
Jeśli ammy wygrać tą wojnę, to musimy przedsięwziąść jakieś kroki, e.g nie supportowanie ubijania polakow, bądź nie wyzywanie (z czym mi bardzo ciężko) przeciwników :|
kthxbye
edit+gostekup; 40 x 6 + 3 x 1,1 ; policz sobie, a moze Cie oswieci ; ))
Reth'ik,
28-10-2007, 22:05
Srared.
Jeśli ammy wygrać tą wojnę, to musimy przedsięwziąść jakieś kroki, e.g nie supportowanie ubijania polakow, bądź nie wyzywanie (z czym mi bardzo ciężko) przeciwników :|
"Chcac zmieniac kogos, najpierw zmien siebie"?
Po 2... Tu chodzi o FUN!
Wiadomo, ze lepiej zabic szweda(przeciwnika), ale...
@Down.
Bracia pomagaja :P (przynajmniej mi pomogl :P)
oO.... Evek musi poduczyc Lisa jaka dac motywacje ;D
"Chcac zmieniac kogos, najpierw zmien siebie"?
Po 2... Tu chodzi o FUN!
Wiadomo, ze lepiej zabic szweda(przeciwnika), ale...
A zmieniam siebie, zmieniam. Wiesz, jak bardzo mam pogryziony język?
-sarkazm-
@up
Mi powiedział dokładnie tak:
"Załatwie Ci zajebiaszcza laske którą bedziesz mogł rżnąć 24 h bez odsapki i tak jak bedziesz chcial, jesli przestana Cie uwazac za retarda i bedziesz 'respected' "
Niezła motywacja, prawda?: ))
Massterralph
28-10-2007, 22:23
F~~
Posiedz sobie 2,5h szukajac ofiary to bedzie Ci wszystko jedno czy to pl czy kor
ej pliska no keal
Posiedz sobie 2,5h szukajac ofiary to bedzie Ci wszystko jedno czy to pl czy kor
ej pliska no keal
przyzwyczajaj sie...
@mlody... nie marudz, nie bedziesz mial zle.
Firgasto
28-10-2007, 22:29
@Feav - ta suma to nic w porównaniu do satysfakcji z pierwszego prawdziwego, podkreślam prawdziwego, fraga na rzecz hmm... Powiedzmy Polaków :).
Reth'ik,
28-10-2007, 22:34
@mlody... nie marudz, nie bedziesz mial zle.
Wiem, wiem <33338o8o
Na początku przelatywał Perkos Ostroda
oto wynik:
and by Wodny Spawacz
Później był Demon Knight'shade który także zaliczył dedówe
and by Becki Metaxu
Następną ofiarą bongo stał się Sir Kolik z torciada gliwice nie wiem wogule po co on sam w trapa wszedł ale wynik to:
and by Loth Joven
Później przelatywał sobie niejaki Dee Snowman a skończył o proszę
Oct 28 2007, 20:08:49 CET Killed at Level 44 by Lisu Mac'Leod
A no końcówce wpadł sobie jakiś 39 ed który szybko się poskładał
Oct 28 2007, 20:09:09 CET Killed at Level 39 by a demon skeleton of Becki Metaxu
I tak oto poległy skończyła się boruta spowodu braku sd :( a huxy był w trapie... No cóż reasumując zrobiliśmy nie złą borute a wyszło na to że 2 osoby od nas padły które pkowały a zabito około 20 ludzi którzy nie mieli nic wspólnego z nami
Anienqis
28-10-2007, 22:54
Na początku przelatywał Perkos Ostroda
oto wynik:
and by Wodny Spawacz
Później był Demon Knight'shade który także zaliczył dedówe
and by Becki Metaxu
Następną ofiarą bongo stał się Sir Kolik z torciada gliwice nie wiem wogule po co on sam w trapa wszedł ale wynik to:
and by Loth Joven
Później przelatywał sobie niejaki Dee Snowman a skończył o proszę
Oct 28 2007, 20:08:49 CET Killed at Level 44 by Lisu Mac'Leod
A no końcówce wpadł sobie jakiś 39 ed który szybko się poskładał
Oct 28 2007, 20:09:09 CET Killed at Level 39 by a demon skeleton of Becki Metaxu
I tak oto poległy skończyła się boruta spowodu braku sd :( a huxy był w trapie... No cóż reasumując zrobiliśmy nie złą borute a wyszło na to że 2 osoby od nas padły które pkowały a zabito około 20 ludzi którzy nie mieli nic wspólnego z nami
i tona nerwow ftw!
musimy sie zgrac, ej;s albo wracamy na statek do carlin;x
Czesc_Przyja"ciule"
28-10-2007, 22:56
i tona nerwow ftw!
musimy sie zgrac, ej;s albo wracamy na statek do carlin;x
venore lepiej!
dacie filma?
IridiaCarlinPk
28-10-2007, 22:57
w zwiazku z licznymi msg do naszych membersow dla Wszystkich zaintersowanych dolaczeniem do BT prosze pisać na:
[email protected]
prosze skladac podania CV listy motywacyjne i 3 zdjecia, dowod niekaralności i skan rachunku za gaz z 3 miesiecy oraz lv,nick,profesja,skile,mlv i pare osiagnienc
w temacie prosze napisac "chce do bongo"
wylonimy 5 najlepszych kandydatow i sparwdzimy ich na akcji
JUZ JUTRO MOZESZ TO BYC TY !!!
PS: w razie wylonienia Ciebie musisz zaplacic 10k na runy aby godnie pkowac
PS2: dla niedowiarkow
Podczas rejestracji zostały założone trzy adresy e-mail:
* »
[email protected]
* »
[email protected]
* »
[email protected]
Pozdro
i tu kolezanka ktora nas motywuje do dzialania
http://mati21l.wrzuta.pl/obraz/z0yRfg8Mjr/niunia
a jak spierniczysz akcje to z ta spac musisz
http://mati21l.wrzuta.pl/obraz/56xdIdq0S3/pani_shrek
Użytkowników czytających ten temat: 19 (zarejestrowanych: 13, gości: 6)
;o Jeszcze dziś 200:D
Massterralph
28-10-2007, 22:59
Mysle ze trzeba by sie zastanowic nad przyszloscia Bongosow: czy bijemy tylko swe, robimy dalej masslogi czy cos innego tez?
Proponuje jutro zamiast kolejnej akcji porozmawiac o tym. Wiecie bo tu wisi nad nami realna grozba ze strony WRATH a wtedy na pewno padniemy :<
@Lisu
ja sie przyzwyczailem ale brat nie >.>
Chyba wypadaloby przeprosic Perkosa i Sir Kolika. Tak wiec przepraszam(y) ze nawineliscie sie nam w trapa i ze mieliscie aole ...
A tak serio to troche glupio przynajmniej mi. Ale o czym to swiadczy? Na razie zabilismy ze 100+: 1 swe - Jaero, a Polakow 3 . Wnioski nasuwaja sie same...
w zwiazku z licznymi msg do naszych membersow dla Wszystkich zaintersowanych dolaczeniem do BT prosze pisać na:
[email protected]
prosze skladac podania CV listy motywacyjne i 3 zdjecia oraz dowod niekaralności i skan rachunku za gaz z 3 miesiecy oraz lv,nick,profesja,skile,mlv i pare osiagnienc
w temacie prosze napisac "chce do bongo"
wylonimy 5 najlepszych kandydatow i sparwdzimy ich na akcji
JUZ JUTRO MOZESZ TO BYC TY !!!
jaki nup plska! oneoneone
Panowie piękna akcja dzisiaj, trochę chaosu na vent ale będzie lepiej to dopiero początki w tak licznej grupie ;) i pamiętajcie zawsze! w czasie akcji MÓWI TYLKO JEDNA OSOBA KTÓRA NAMI DYRYGUJE!
pozdro
kthxbye
Reth'ik,
28-10-2007, 23:07
A tak serio to troche glupio przynajmniej mi. Ale o czym to swiadczy? Na razie zabilismy ze 100+: 1 swe - Jaero, a Polakow 3 . Wnioski nasuwaja sie same...
Moze My jestesmy szwedami?:o
Tak, wiem glupi zart :|
Wolal bym takiego huxego, ale coz...
PS. "Użytkowników czytających ten temat: 22"
Użytkowników czytających ten temat: 23
Growing stronger...
A tak wogóle to z tym Huxiorem by nie wypaliło, bo z tego co widziałem to oni bili go vortexami a on się uhał ;p
Firgasto
28-10-2007, 23:12
Na razie zabilismy ze 100+: 1 swe - Jaero, a Polakow 3 . Wnioski nasuwaja sie same...
Niechybnie muszę stwierdzić, iż konkluzja jest następująca:
Polacy grają gorzej od Szwedów, łatwiej ich wciągnąć w trapa, są za bardzo nerwowi et cetera... Wiadomo o co chodzi.
Na razie zabilismy ze 100+: 1 swe - Jaero, a Polakow 3 . Wnioski nasuwaja sie same...
Taaaa na jednego polaka na Iridia przypada 3 szwe
albo odwrotnie.. whatever
Taaaa na jednego polaka na Iridia przypada 3 szwe
Odwrotnie Lisku;)
Do Bongosów, bądź tego który nimi dyryguje:
Wy nie bijecie Polaków, my (ci którzy wyrażą taką chęć) mogą was wspomagać, układ jak ta lala nie?;)
Huxego i tak byscie nie ubili taka prawda, bo watpie zebyscie mieli takie sd combo
Czesc_Przyja"ciule"
28-10-2007, 23:31
Huxego i tak byscie nie ubili taka prawda, bo watpie zebyscie mieli takie sd combo
zdziwilbys sie kolego, huxy=noobxD
Massterralph
28-10-2007, 23:31
Jinikao
a poza tym on ma bota na uhy
Feav:
mimo iz jestem tylko strzelaczem kamykow naglej smierci i lecze od czasu do czasu kogos, pozwole sobie jedank na wypowiedz: Juz dawno chcielismy to zaproponowac
Rzolniez
28-10-2007, 23:32
@Jinikao - Niema juz chyba takiej osoby na tym servie ktorej bysmy nieubli , jak nie na 1 combo to na
2-3 rundy za 2k sie nie uhnie : ) a dzisiaj nikt go nie uhal:P
Neztas czemu potem przy pz stales i nie chciales nas bic?;d
Firgasto
28-10-2007, 23:34
A jakby tak BT robiło gdzieś mass loga. Zabijają tam z dwie osoby. Huxy i ziomy przylatują żeby pozabijać lowlvli, a tutaj drugi mass log, z tą jednak różnicą, że przeprowadzany jest przez Wrath :]. Jak ktoś sądzi, że pomysł jest głupi niech rzuci kamieniem... Byle nie we mnie.
No to zrobicie cos zebym sie zdziwil xDD ale tak co ja nie padne ;p
Massterralph
28-10-2007, 23:39
No to zrobicie cos zebym sie zdziwil xDD ale tak co ja nie padne ;p
1. Daj nam 100k a sie zdziwisz jak szybko mozna to wydac na sdki
2. Nie padniesz bo oni sie zesraja w tym czasie tak jak dzis Huxy ktory sie uhal od vortexow ^^
dobry pomysl tylko kto sie na to odwarzy ?malo chetnych tutaj osob..
Firgasto
28-10-2007, 23:53
Koleżanki i koledzy czyżby reset Iridii nastąpił? OMG oby to nie była prawda bo nam fragi cofnie :(.
Reth'ik,
28-10-2007, 23:59
Ja to bym nie plakal z tego powodu :D:D
Dajta jakieś camy z tych waszych akcji plz:P
Reth'ik,
29-10-2007, 00:23
Chlopaki powoli zaczynaja robic wmv... Wmv bedzie dostepne dla wszytskich.
ema szymek (jinikao)widze ,ze jestes dostepny na forum ;;; lecisz zemna i z kaikao na browara ?!
uu afker nie to nie to s*******aj !
@Bongo - Ok udowodniliscie ze macie SD power... Ale udowodnijcie tez ze potraficie kogos z animy zabic ;) to nie powiem na was nic i zasponsoruje troche ;)Nie zabijajcie random ludzi ,to bez sensu ubijac nic niewinnych polakow... Dla was pewnie liczy sie frag, a nie lepiej by byli np Anima Libera - Bongo Team - 0:2 ? Wtedy was bede popierac! Zobaczcie Szwedzi jak pkuja to biegaja po polaczkach i brazylach , a nie szwedach, my po polakaach... i to nas niestety rozni.
no niestety..
powinniscie zrobic war bongo team vs gildia mewtu wiecej dzialacie niz nasi ale spokojnie poczekamy zobaczymy XD
IridiaCarlinPk
29-10-2007, 08:35
Moze My jestesmy szwedami?:o
Tak, wiem glupi zart :|
Wolal bym takiego huxego, ale coz...
PS. "Użytkowników czytających ten temat: 22"
moze jestesmy br? albo nie srryy
wiesz nie bylo full ekipy a nasz dmg pozwolil zabic na 132 ek
@Bongo - Ok udowodniliscie ze macie SD power... Ale udowodnijcie tez ze potraficie kogos z animy zabic ;) to nie powiem na was nic i zasponsoruje troche ;)Nie zabijajcie random ludzi ,to bez sensu ubijac nic niewinnych polakow... Dla was pewnie liczy sie frag, a nie lepiej by byli np Anima Libera - Bongo Team - 0:2 ? Wtedy was bede popierac! Zobaczcie Szwedzi jak pkuja to biegaja po polaczkach i brazylach , a nie szwedach, my po polakaach... i to nas niestety rozni.
co ci przyjdzie z perkosa i tak do wojny nie dojdzie a kolika nie zaluje bo torcida nas bila zawsze to dedacza
BTW zabilismy 44 ek knight shade tzreba ich juz w zarodku zanim zaczna botowac na scarabach
@ ta huxy taki pro na forum tlyko jest jak go banda nubasow zaczelka bic to mu z 2 bp uh poszly haha
kolujmy kase na sdki a bedzie dobrze
mysle ze Bongo juz udowodnilo swoja sile zabijajac m.in. Perkosa i teraz zmienia swoje cele, chociaz kto ich tam wie ;>
Berger ma troche racji, zeby nie powiedziec 'jak zawsze' :p
ema szymek (jinikao)widze ,ze jestes dostepny na forum ;;; lecisz zemna i z kaikao na browara ?!
uu afker nie to nie to s*******aj !
Spalem juz kumplu:(:(:(
Crealeth
29-10-2007, 11:15
jezu ja nie wiem jak wy mozecie tak polacy polakow zabijac po prostu slabo mi sie robi jak to widze
jezu ja nie wiem jak wy mozecie tak polacy polakow zabijac po prostu slabo mi sie robi jak to widze
jak Ci sie robi slabo to sobie usiac
jezu ja nie wiem jak ty możesz w czasie wojny trzymac ze szwedami ? plska bo zaprzeczasz sam sobie, ale nie bój nic na Ciebie przyjdzie też czas!
@Dlaczego zabiliśmy polaka
przyznam że mieliśąmy okazje zabić Vreemda~ Quai~ albo Helun~ ale nam nie wyszło cóż za to możemy? quai~ uciekł dosłownie picem ponieważ nie zablokowaliśmy schodków i go nie trapneliśmy :/ ale to nic panowie! czas na nich przyjdzie Bongo Team nie boi się nikogo więc wiecie ;) przyanjmniej BT wybiło się z "podziemi", czyli zabijania 20 lvlowych nobasów na glu i działa teraz na dużą skalę. Niestety SD-ki się z nieba nie biorą a gdy zabijamy same 100+ to najczęściej spada AOL :evul:
@Zabicie Huxego
to dla nas pikuś, fakt faktem Perkos nas powybijał troszke ale uhali go ludzie ze statku więc nie było łatwo skoro świecił się jak wypolerowany brylant, Huxy uhał się na vortexach, dobrze odliczone combo i Huxy zdedzi bo mamy ładne dmg ;)
Pozdrawiam <3
a mi się słabo robiło jak co chwila mówiłes na vent "jezu" albo "prosze"...
no i dobrze ze Ty ze szwecji bo szwed szweda nie zabija....
Pnowie po co te waśnie miedzy wami
To nie jest spam poprostu chce byc pierwszy na 200 stronie
http://img81.imageshack.us/img81/2151/pirateoutym5.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=pirateoutym5.jpg)
Cos co byscie chcieli pewnie zobaczyc 2 dedy w przeciagu pól godziny?:P Pamietasz Crea to???:P
pierwszy
http://img80.imageshack.us/img80/7689/creadeathgr8.th.jpg (http://img80.imageshack.us/my.php?image=creadeathgr8.jpg)
I po 30 minutach next
http://img156.imageshack.us/img156/443/seconddeathie0.th.jpg (http://img156.imageshack.us/my.php?image=seconddeathie0.jpg)
http://img81.imageshack.us/img81/4981/pirate4wf2.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=pirate4wf2.jpg)
Gratz Szymek 1 posta na 200 stronie WOW to chyba prawie to samo co 200 lvl !?
:cup::cup::cup:
gratz Jini!!!!
i jakie tam waśnie po prostu napisałem co myśle :P
Massterralph
29-10-2007, 17:29
@ Berger
ciezko jest zloorowac kogos z animy bo nie sa jednak tacy glupi
mi sie udalo Quaia ale wlazl do pzta ;<
Czesc_Przyja"ciule"
29-10-2007, 19:43
bongosy!!!
ZABIJCIE PAROWE (Python-czopkins)
PPPPLLLLLLZZZZZZZZZZZZZZZ
BEDZIE NAGRODA, JAK GO ZABIJECIE
Gratuluje Jinikao 1 posta
na 200 stronie hahaha :D Enjoy
Gratuluje Jinikao 1 posta
na 200 stronie hahaha :D Enjoy
Znając życie to jakiś cwaniak go zareportuje >.>
Ale sie balagan zrobil na iridi :(
Massterralph
29-10-2007, 21:42
Ale sie balagan zrobil na iridi :(
Eve brakuje Ciebie shuasausahushaushaus :D
Gadalem z Diego. Mowi ze nieciekawie jest z nimi bo nikt nikogo nie slucha, wszyscy noobia a szwedasy wygrywaja wiec wszyscy zalamka. Mysle iz Bongo moglby wkroczyc do akcji,
Diego sie wyplacil...
Btw szukam sponsora
pawel1992
29-10-2007, 22:02
double uahsuahsuhas
ded! #2000 miał być mój ; (((
ded! #2000 miał być mój ; (((
Nie, bo mój :(
Zresztą, czy przy #1000 też nie były zamieszane w to te same osoby?:)
Pierwszy z tych co to ponoc sa 'Invincible' ma deduwe :(
Stram, Oct 29 2007, 21:51:35 CET, Killed at Level 150 by Aureliuss and by Lisso
Chyba sie oblicze wojny zmienilo :/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.