Pokaż pełną wersje : Plotki z Iridii
Malduron
18-09-2008, 11:34
Nie gowno wiem i gowno widzialem bo czy tego chcesz czy nie gram/gralem na iridii od ponad poltora roku ^^
nierzle man
nierzle man
A ty chcesz byc fajny? Ja nie wiem co powoduje w was wszystkich to ze kazdy musi byc dla was wrogiem, zastanowcie sie
A ty chcesz byc fajny? Ja nie wiem co powoduje w was wszystkich to ze kazdy musi byc dla was wrogiem, zastanowcie sie
Nie widzisz że głownym czynnikiem jst tu brak kasy na wojnę jak równy z równym, 1 dead = 100k a Polacy nie mają guild cash tak jak refusion... Pozatym większa część ekipy zwyczajnie albo nie gra albo zmieniła serva albo nie chce walczyć. To nie jest takie proste jakby się wydawało.
Nie widzisz że głownym czynnikiem jst tu brak kasy na wojnę jak równy z równym, 1 dead = 100k a Polacy nie mają guild cash tak jak refusion... Pozatym większa część ekipy zwyczajnie albo nie gra albo zmieniła serva albo nie chce walczyć. To nie jest takie proste jakby się wydawało.
To po co zaczynali te wojne bez przygotowania...
Malduron
18-09-2008, 15:31
To po co zaczynali te wojne bez przygotowania...
buahahhaha...chyba troszke sie nie orientujesz
buahahhaha...chyba troszke sie nie orientujesz
Widocznie ;o
Malduron
18-09-2008, 17:21
Widocznie ;o
To na ch"j tu wogule sie wypowiadasz? wroc na swoj pro elo USA server i tam sobie postuj
To na ch"j tu wogule sie wypowiadasz? wroc na swoj pro elo USA server i tam sobie postuj
chuj ci do tego frajerze pierdolony gdzie sie wypowiadam, jak bede chcial to ci sie kurwa na czole nawet wypowiem po to do chuja jest to forum a tu z dupy wyjezdzasz tu z atakami, idz i sie pierdolnij w ten pusty leb
chuj ci do tego frajerze pierdolony gdzie sie wypowiadam, jak bede chcial to ci sie kurwa na czole nawet wypowiem po to do chuja jest to forum a tu z dupy wyjezdzasz tu z atakami, idz i sie pierdolnij w ten pusty leb
nie jest frajerem, miał prawo Ci tak powiedzieć. Bez znajomości faktów naparzasz posty, napalasz się w nich ze na silverze to i to, wali nas tutaj co na silverze, mamy iridie nie silverę. Dość problemów jest z wojnami na tym serwerze i takich mamy tutaj ludzi. Chamskich, aroganckich i nieobliczalnych, ale to nie nasza wina, jest to wina takich ludzi jak ty. Znów zacznie się kłótnia jazda jeden po drugim i po kiego nam to? Było dobrze, jakieś małe kłótnie sie zdarzały ale Ty znów poruszyłeś temat który nie jest miły i zwróciłeś się do kogoś epitetem. Nie potrzebujemy tutaj takich ludzi, zrozum nas i po prostu opuść to forum.
Pozdrawiam,
nie jest frajerem, miał prawo Ci tak powiedzieć. Bez znajomości faktów naparzasz posty, napalasz się w nich ze na silverze to i to, wali nas tutaj co na silverze, mamy iridie nie silverę. Dość problemów jest z wojnami na tym serwerze i takich mamy tutaj ludzi. Chamskich, aroganckich i nieobliczalnych, ale to nie nasza wina, jest to wina takich ludzi jak ty. Znów zacznie się kłótnia jazda jeden po drugim i po kiego nam to? Było dobrze, jakieś małe kłótnie sie zdarzały ale Ty znów poruszyłeś temat który nie jest miły i zwróciłeś się do kogoś epitetem. Nie potrzebujemy tutaj takich ludzi, zrozum nas i po prostu opuść to forum.
Pozdrawiam,
napisalem to co napisalem bo w*****a mnie to niesamowicie jak jakis leszcz naskakuje na mnie bez najmniejszego powodu
swoja droga czy kazdy nowy na tym forum jest wrogiem?
I nie mam zamiaru opuscic tego forum, bo to nie jest forum prywatne tylko publiczne, jak nie akceptujecie tego to zalozcie sobie osobne na prv.pl czy cos
tyle
Morseton
18-09-2008, 18:45
/\ Szkoda ze nie napisales boskiego slowa dzieci neo "ZAL"
A ladna wiazanke zlozona z wulgaryzmow napisales do kolegi. Mam nadzieje ze sie spowiadasz.
My i tak cie nie lubimy !
Crealeth
18-09-2008, 19:19
wiedzialem ze polak ziomek dlugo nie wytrzyma bez przeklenstw i uzywania duzej litery
napisalem to co napisalem bo w*****a mnie to niesamowicie jak jakis leszcz naskakuje na mnie bez najmniejszego powodu
swoja droga czy kazdy nowy na tym forum jest wrogiem?
I nie mam zamiaru opuscic tego forum, bo to nie jest forum prywatne tylko publiczne, jak nie akceptujecie tego to zalozcie sobie osobne na prv.pl czy cos
tyle
tak każdy nowy, który nie wie co się dzieje na iridii, ryczy 'WOJNA LUDZIE ŁAAAA' jest wrogiem. Bo nikomu się nie chce słuchać takich głupot.
kthxbye
.Viffarn
18-09-2008, 19:33
Wojna Ludzie Łaaaa
Wojna Ludzie Łaaaa
wróg :<
Viking (17-09-2008 23:23)
niema to jak wyczerpujaca i dluga odpowiedz na pytanie ktorego kurwa nie zadalem
Malduron
18-09-2008, 20:56
spokojnie bo jakiejs zapasci jeszcze tam dostaniesz =/
Ejj kumple, powiem wam, zadalem sobie trud przeczytania ostatnich 10 stron,o:
-o wojence,
-o super akcjach z prolackami ktorych nie ma,
-o profesorach od bongo ktorzy nawet nie wiedza kto tak na prawde w bongo jest,
-o dupczeniu o strategii wojennej ktora ma sie tyczyc wojny ktorej nie bedzie, o ubijaniu 200lvlem 40 lvla a 40 lvlem 200,
-o trapowaniu w kazdym mozliwym expowisku 2430873 miliardami osob,
-o zebraniu narodowym "napszud polsko kill szwe"
-o kosmicznych br-br wojnach silvery
i... za bardzo mi sie nie chce was krytykowac, bo by mnie palce od stukania w klawiature rozbolaly. Tylko se to przemyslcie co piszecie... Ide, elo pa pozdro metek fewol wiking gural, kseremewis kiepson pimol co nie ma kompa, kiepson, wojtus, kiepson, nitzu, balkon armendeail,kiepson i krelet (moge Cie pozdrowic? /????)
hał<3
ale dórzo razy mnie pozdrowiłeś! ale zarzczyt niexle!
powinieneś zostać żecznikiem bongo themu i pogodzić ih z gie te wó bo oni teraz wojna majom ;\
@.Viffarn
ty jestes zuy niedobry nieokszezany i mash det irl wienc tżymaj sie na badżnoźć
to ja terz pozdrufka
oczywiście zaczynamy od mihaua<3 potem bendzie wojo i znuw mihau<3 viking nitz ripper pimol muj kuzynek kochany łał mihau<3 krejzi, karol, nestas, haksi, wiron, czejlino, mjutu, baleron-wolfstumb, i ogulnie całe refuzjin
P.S
Viking (17-09-2008 19:35)
wloncz syreny na rybniku bo wikingowie przyplywaja
Morseton
18-09-2008, 22:36
"P.S
Viking (17-09-2008 19:35)
wloncz syreny na rybniku bo wikingowie przyplywaja"
HAHAHAH LEZE! i sie podniesc nie moge. HAHAHA
pogadalem sobie dzisiaj z vironem na vent. Powiem wam ze "mondry" jest ale mutacji to on nie przeszedl :(
z zalewu plynom w sinom dal
Prawda_w_oczy
19-09-2008, 00:41
O matko
Panie Vrell,
Pragnę Pana uświadomić, że głos slyszany przez Ventrilo potrafi być bardzo zniekształcony. Zależeć to może tak i od mikrofonu, jak i własnych ustawień tegoż programu.
Więc pierd. się w głowę Stary dziadku z głosem jak po astmie!!
dzienkujem za pozdro harrrrrrru !
pored wojny nie bendzie
ded polakow hajl szweduw i byry
Wiec tak
POREDA odpusc sobie oni poprostu nie chca zadnej pomocy leja na oslep kogo popadnie i tyle nie wazne czy PL czy swe
wiekszos tych co tak chca zawziecie walczyc to pochodza z Rybnika i okoloc
czyli SLASK
a teraz wam cos powiem znam sporo osob ze Slaska i spytajcie sie kogos z tam tego rejonu czy on jest z POLSkI uslyszycie ze on nie jest z Polski tylko ze Slaska i mowie wam ze gdby Polska miala jakas wojne w RL to 90% ludi ze Slaska ucieklo by do Niemiec bo oni sie uwazaja za Niemcow
Wiec nie gadajcie ze tu walczycie za POLSKE porostu walczycie jezeli to tak mozna nazwac za PIKSELE:D
Wiec tak
POREDA odpusc sobie oni poprostu nie chca zadnej pomocy leja na oslep kogo popadnie i tyle nie wazne czy PL czy swe
czyli SLASK
a teraz wam cos powiem znam sporo osob ze Slaska i spytajcie sie kogos z tam tego rejonu czy on jest z POLSkI uslyszycie ze on nie jest z Polski tylko ze Slaska i mowie wam ze gdby Polska miala jakas wojne w RL to 90% ludi ze Slaska ucieklo by do Niemiec bo oni sie uwazaja za Niemcow
Wiec nie gadajcie ze tu walczycie za POLSKE porostu walczycie jezeli to tak mozna nazwac za PIKSELE:D
a ja mieszkam na podlasiu i gavariu pa ruski i ja rusek heheheheheheheheeh :]]]]]]]]]]]]]]]]
Wiec tak
czyli SLASK
tfu szmato pierdolona. Zapraszam Cię na Rybnik proszę bardzo przyjedź, ale za takie słowa wbije Ci kose w bas. Nie będziesz mi tu skurwysynu mówił że Niemcem jestem. A po drugie porównujesz RL życie do pierdolonej gry, no weź oddaj się leczyć. Nierówno masz pod kopuła naprawdę i zachowaj swoje komentarze o śląsku dla siebie śmieciu bo nikogo to tutaj nie bawi.
tfu szmato pierdolona. Zapraszam Cię na Rybnik proszę bardzo przyjedź, ale za takie słowa wbije Ci kose w bas. Nie będziesz mi tu skurwysynu mówił że Niemcem jestem. A po drugie porównujesz RL życie do pierdolonej gry, no weź oddaj się leczyć. Nierówno masz pod kopuła naprawdę i zachowaj swoje komentarze o śląsku dla siebie śmieciu bo nikogo to tutaj nie bawi.
MnIe To RoZbAwIlO hEhS RoOlInG oN ThE fLoOr LaUgHiNg hEhEhEhEhE pozderki dla kiepa ;]
Aezmo_1994
19-09-2008, 11:57
pippah, pipah = van hellsin, czyli ten typ co ma w title wpisane bro pubey viron ;[
DEBILLLLLLLLLLL
:baby::baby::baby:
Wy*******aj ? Forum jest dla wszystkich wiec poco gadasz takie glupoty
AHA i ja niemam 130lvl ani nie jestem aslickerem ja tu nawet w tej chwili nie mam postaci tylko obserwuje sobie ten serwer bo troch tu gralem ale nie myslalem ze ta gra tak moze popierdo..... wam we łbach
szkoda mi was :baby::baby::baby::(:(:(
i nie obchodzi mnie jakis van halsim czy jak tam on ma czy tam jakis viron virus huk wie jak dalej bd czytal i pisal na tym forum co sądze o waszych wypowiedziach
DEBILLLLLLLLLLL
:baby::baby::baby:
debilem jesteś ty, jeśli nie potrafisz postrzegać rzeczywistości i odróżniać jej od gry. Wojna w rzeczywistości a wojna w jakiejś głupiej grze. GZ
Aezmo_1994
19-09-2008, 14:31
i nie obchodzi mnie jakis van halsim czy jak tam on ma czy tam jakis viron virus huk wie jak dalej bd czytal i pisal na tym forum co sądze o waszych wypowiedziach
jojo nie klamaj .. jesies van hellsin bo jak miales facc to ze mna gadales ze ty jestes pippah z forum i dostales bana przez urize bo wstawiles zdjecie kibla i ze to niby jej tron jest o0
jojo nie klamaj .. jesies van hellsin bo jak miales facc to ze mna gadales ze ty jestes pippah z forum i dostales bana przez urize bo wstawiles zdjecie kibla i ze to niby jej tron jest o0
niewiem oco ci chodzi pewnie ci ktos nawkrecal , niewiem z kim gadałes ale napewno nie ze mna
Morseton
19-09-2008, 17:16
A ja wiem jedno. Przyda ci sie duzo lekcji jezyka polskiego na temat stylistyki i ortografii.
A tak wogole to byles, jestes i bedziesz kretynem czy tego chcesz czy nie.
CLOSE! :D
Karolek98
19-09-2008, 17:42
koment van hellsina xD
Brother to Viron and Pubey :)
haha bro to viron :D
viron king moj best friend...
prawde powiedziawszy viron to taki asslicker ze wam sie w pale nie miesci, kazdy msg jaki do niego piszecie dla polowy virtue kopiuje, bo te msg ode mnie do virona zawsze do mnie wracaly od kilku osob, ale ten czlowiek tu duzo nie pogra, niedlugo jego gra tutaj sie skonczy, i chwala mu za to :)
Aezmo_1994
19-09-2008, 18:39
niewiem oco ci chodzi pewnie ci ktos nawkrecal , niewiem z kim gadałes ale napewno nie ze mna
ej wez nie udawaj ;/
albo new owner?
Kurde ja z Podlasia, czyli Rusek ze mnie... Slava naszaj pieknaj Rasiji! Maj rodny Kut jak ty mnie miły!
Karolek98
19-09-2008, 20:46
Jakbys sie postarał, to litwinem tez moglbys zostac :-)
Siemka Witam moich fanow i nie tylko. A dla tych z okolic lodzi mam to:
http://www.bbrc.republika.pl/rugbyraban.jpg
ŁKS!! ŁKS!!
Zapraszam 8o
SiemQ berger!!
btw
Neztas
Sep 20 2008, 01:15:50 CEST Killed at Level 221 by Elastorm
and by Dimanth
@edit
nie rozumiem, oni sie teraz wszyscy wybijaja czy co?;p
Aezmo_1994
20-09-2008, 10:37
SiemQ berger!!
btw
Neztas
Sep 20 2008, 01:15:50 CEST Killed at Level 221 by Elastorm
and by Dimanth
nie zdazylem napisac ;/ xd
ale gz dla neztasa bo on z refusion podobno jest i od nich padl
i jest nowa gildia... Anima Liberians czy jakos tak. ciekawe o co poszlo ;d
@Pippah
zostajesz określony mianem: "Internetowy Napinacz" z pozdrowieniami od mojego kuzyna.
chuj nie wojna kurwa scierwa nic nie bedzie znowu pewnie
chuj nie wojna kurwa scierwa nic nie bedzie znowu pewnie
nikt nie mowi ze bedzie wojna, wazne jest to ze zaczynaja sie klocic
wczoraj princess arma musial placic 250k stramowi
Morseton
20-09-2008, 13:50
Ha Ha Ha ! Neztas sie wyjebal. Niech mnie viron kopnie bo nie wierze.
Zajebisty pech :/ Ciekawe co teraz poczną :)
Poreda skad ty wszystko wiesz jak masz 38 ed? xD
Ha Ha Ha ! Neztas sie wyjebal. Niech mnie viron kopnie bo nie wierze.
Zajebisty pech :/ Ciekawe co teraz poczną :)
Poreda skad ty wszystko wiesz jak masz 38 ed? xD
38ed+ (!!)
bo jestem wystarczajaco obeznany ;X
'e kolego napisz co sie dziejee ?111opk?' z tad
Prawda_w_oczy
20-09-2008, 15:10
codird napisal na forum ze elastorm ma plaicc za smierc Nency elver. Nency gra od dwóch dni, zaś reason elastorma jak sam napisał to, że wyzywał jego kumpla tydzień temu.
Elastorm odpowiedział do codrida ze jest nikim i jego groźby nic nie znaczą.
Na to Neztas mu odpisał " jeszcze jedno słowo... "
Po tym Neztas padł.
Mendill założył nową gildię. Mewtu sprzedał już postać. Laubau jest w Refusion ale pomaga Mendillowi.
Narazie war jest pomiędzy animą a Thumba crew.
Aezmo_1994
20-09-2008, 15:26
Thumba crew.
ej to sie nazywa tomba crew ;s
pozwole sobie sprostowac, to jest TUMBA crew, tumba, nie thomnba thumneba thomba ani thuemaba. To akurat malo wazne. A wracajac do posta sprzed 2 stron, to Pipeh czy jak Cie tam wolaja, lepiej przyjedz do rybnika to omowimy sytuacje, to o czym ty pierdolisz, bo pierdolisz, to jest ras- ruch autonomii slaska, ktorzy chca byc neizaleznym regionem, i powiem Ci, ze ras nie cieszy sie wsrod slazakow kosmizcnym poparciem. Co do wojny, i 90% przynaleznosci do niemiec, to mi brak slow na Ciebie dzieciaczku. Lepiej otworz ksiazke z historii, poczytaj se conieco, przemysl, przeczytaj drugi raz, tak zebys cos zapamietal, potem przemsl po raz kolejny i juz nic wiecej nie mow. Dumny Polak i Slazak,
//MICHAAAAS
a moze thornback crew?;];]
@edit
Refusion nie przetrwało dużo, chealino utworzył Iridias Finest;p
kurwa ludzie na to czekalismy teraz niech sie szwedzi ponaparzaja miedzy soba , jak juz beda oslabieni polacy mogą zaoferowac pomoc jednej ze stron . to jest szansa dla nas
Morseton
20-09-2008, 17:30
FAK!
zrozumcie.
Zadnej wojny pl[prolacki] vs swe nie bedzie! Prolackom odbija sie iridia wielkim gownem do ktorego nie chca wrocic. Nie ma sie co ludzic.
Jedynie co to poklocenie sie miedzy soba swe i dolaczenie do jednej ze stron.
A z polakow to tylko ekipa karolka cos robila np dzisiaj zblokowala mojego kumpla z bongo i wypiera sie ze nie bloczyl... ofc tamten zaliczyl dedowe. A karolek wolal poleciec zajebac 90 ek ktory bocil na larwach. To sie nazywa Pomocna dlon.
PEACE!
Prawda_w_oczy
20-09-2008, 17:31
@ Galdzik
ŚWIĘTA RACJA , NIE BĘDZIE SZWEDÓCH PLUŁ NAM W TWARZ DO BOJU!!
kurwa pojebany jesteś , oni po prostu wyjebali tumbe z gildii lolu. A co elastorm dołączy do krejzolków? Lmao i tak gówno zrobią, nawet z tymi nobami z bongo
Wyczuwam pokojowa atmosfere....
Tak czy tak Dimanth prawie padl od Menilla ;P
zbieszmy sie all pl i do bojuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gogog :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup:
Banditos
20-09-2008, 18:26
Anima Liberians vs Shottas :)
Karolek98
20-09-2008, 18:26
a po co mialem komus pomagac, jezeli nie potrafi se poradzic to niech z pz nie wychodzi.. taka prawda
to byla kwestia 30 sec a ss, myslalem ze do tego bottera dobiegne, a ten sobie poradzi, bo stal przy hole(dziurze) i mogl se skakac z tym ek, ale ze se nie poradzil, jego sprawa.
wkoncu zacznie sie dziac cos konkretnego ;d
.Viffarn
20-09-2008, 20:20
ja nie bede bral udzialu w tej war , nie nawidze strama , lordnazgula i cad a takaze tumby crew , jak war ma byc to tylko ple razem inaczej nnie ; ] wiec wyjebane na iridie elo
Aezmo_1994
20-09-2008, 21:48
ja nie bede bral udzialu w tej war , nie nawidze strama , lordnazgula i cad a takaze tumby crew , jak war ma byc to tylko ple razem inaczej nnie ; ] wiec wyjebane na iridie elo
DLACZEMU?!?!!?!?!? :o
ale jak polaki będą zjakimis tam szvedami przeciwko ten tomba crew? xd
Karolek98
20-09-2008, 23:41
Name: Xyro Legend
Level: 99
Sep 20 2008, 22:33:31 CEST Killed at Level 102 by Eternal Karolek
xD
poraz 3 albo 4 mam wrazenie ze na iridii malo kto wie co znaczy meic wszystkie blessy ;s
Inane Warrior - Sep 20 2008, 22:46:12 CEST Killed at Level 67 by Phalax
Aezmo_1994
21-09-2008, 20:37
ej borze muj czemu nie piszecie nic?
ja powiem rze mala boruta narazie zmulasko lolekik
Banditos
22-09-2008, 21:10
gratulacje borutki :)
Malutka relacja z dzisiejszej nieudanej akcji :/
Titzu
Sep 22 2008, 20:44:38 CEST Killed at Level 100 by Teptas
and by Bexilion
Kuchin
Sep 22 2008, 20:50:01 CEST Killed at Level 125 by Phalax
and by Carheas
Zielper'archer
Sep 22 2008, 20:57:51 CEST Killed at Level 175 by Teptas
and by Bexilion
A od naszej szanownej "zleksza rozjebanej ekipy"
Phalax
Sep 22 2008, 20:59:29 CEST Killed at Level 78 by Stram
and by Caris Lirath
Sachmet Wang
Sep 22 2008, 21:01:03 CEST Killed at Level 47 by Shuu
and by Caris Lirath
Royal Cils
Sep 22 2008, 21:01:49 CEST Killed at Level 43 by Chealino
Blood Saimon
Sep 22 2008, 20:59:43 CEST Killed at Level 53 by Shuu
Blood Timon
Sep 22 2008, 20:58:07 CEST Killed at Level 79 by Chealino
and by Don Syztem
Miał paść Chealino będący w trapie i Stram ale nie wyszło xD
Pozdro Battle Comander Karolek "TRAPOWAĆ VIRONA" _//
HEHE ! ale jaja ohoho :D
fajnie w tym ab duzo poolow of blood :o:o
Karolek98
22-09-2008, 22:35
Malutka relacja z dzisiejszej nieudanej akcji :/
Titzu
Sep 22 2008, 20:44:38 CEST Killed at Level 100 by Teptas
and by Bexilion
Kuchin
Sep 22 2008, 20:50:01 CEST Killed at Level 125 by Phalax
and by Carheas
Zielper'archer
Sep 22 2008, 20:57:51 CEST Killed at Level 175 by Teptas
and by Bexilion
A od naszej szanownej "zleksza rozjebanej ekipy"
Phalax
Sep 22 2008, 20:59:29 CEST Killed at Level 78 by Stram
and by Caris Lirath
Sachmet Wang
Sep 22 2008, 21:01:03 CEST Killed at Level 47 by Shuu
and by Caris Lirath
Royal Cils
Sep 22 2008, 21:01:49 CEST Killed at Level 43 by Chealino
Blood Saimon
Sep 22 2008, 20:59:43 CEST Killed at Level 53 by Shuu
Blood Timon
Sep 22 2008, 20:58:07 CEST Killed at Level 79 by Chealino
and by Don Syztem
Miał paść Chealino będący w trapie i Stram ale nie wyszło xD
Pozdro Battle Comander Karolek "TRAPOWAĆ VIRONA" _//
wez czlowieku nie oslabiaj, jak wy strama ktory nosi 300 potow max, nie mozecie zabic trzymajac w trapie to mnie krew zalewa, to lepiej noobcharami strapowac virona i zebyscie ze stacka go zabili, niz walic strama pol godziny i zeby se potem uciekl :) ci co byli noobcharami w miejscu gdzie zielper padl to zal zal i zal, tyle noobcharow stalo ze pozadnym ludziom(mi) nie dali przejsc zeby chealino wypchnac ;s
avanger of gods, stoi obok strama i chealino, ciezko wypchnac bylo co ?:s a ja nie obkupiony jestem takze noobcharkiem biegalem a blood timon i blood saimon padli przez wlasna glupote, pogratulowac..
leci text na vent, phalax do tylu, tam byl thyx phalax i ktos jeszcze, nikt sie nie wycofal, moze i dlatego ze nikt ich przepuscic nie chcial, trudno sie mowi... dedem sie placi ;)
Morseton
22-09-2008, 22:48
Hmm nie padlismy przez swoja glupote :) My poprostu nie boimy sie o chara i bedziemy raszowac nawet 9 sorcem byle po to zeby jakis ciec padl :)
Wiecie co trzeba bylo wejsc na gore i dac logi jak stram byl w trapie bo nie bylo sensu go bic :) co nie karolek? xD My bongo jestesmy inaczej stworzeni niz ty karolek i bedziemy bic dopoki on nie padnie...
To tyle!
KOCHAM WAS :D
@Karolek.
Chealino byl wypchniety tylko, ze braklo nam troche farta.
Nie moglem sie wycofac bo nie bylo takiej mozliwosci.
Co do ventrilo to rownie dobrze moglby nas tam nie byc bo i tak nie bylo nic slychac, jeden madrzejszy od drugiego, battle comanderzy kurwa z rozjebanymi mikrofonami i jeszcze na glosnikach, po tych 30min akcji glowa mnie bardziej bolala niz po litrze....
Co do Strama to dali dupy Ci ktorym zachcialo sie gonic Virona, kiedy Strama mieli w trapie i nie bylo mozliwosci zeby kebeb czy ktos sie dostal do niego i mu pomogl, wystarczylo troche jebanej cierpliwosci i by spal.
Karolek98
22-09-2008, 23:59
nie mieszaj w to viron metek, bo dobrze wiesz ze virona strapowac to bylo zadanie noobcharow, a kto byl na wierzy jego zadaniem bylo bicie strama, zle mowie?
a tobie vrell o co chodzi? mowisz a bongo a to wlasnie bongo bylo na wierzy z 2 wyjatkami - teptas i master pajak ... nie myslisz chyba ze taki stram przygotowal sie na to ze bedzie trapowany, w sumie ile on mogl miec tych potow? max 15 bp, niech i sami palladyni go atakuja to dlugo by nie postal ze swiadomoscia ze ponizej jasnego zielonego hp nie moze spasc bo zaraz w pysk combo dostanie ;P
ale dobra, lepiej 3 smieci zabic niz nikogo ;d ale jak widzialem jak chealino prawie pada, to az mi milo na sercu sie zrobilo... ;/
Crealeth
23-09-2008, 00:54
niezle polacy dobra robota
.Viffarn
23-09-2008, 00:55
dzisiaj niezla rzez w ab mass deduw of swe nawet pl co udajom swe ale som pl wiec zdradzajom pl narud polski zdradzajom
Crealeth
23-09-2008, 00:58
fajny awatar
.Viffarn
23-09-2008, 00:58
czemu masz taki sam siusiak jak ja
Crealeth
23-09-2008, 01:15
bo jest dlugi i fajny
@karolek jak chcesz iść gdzieś na akcje to lognij palka a nie 7 lvlem biegasz :) a skoro nawet i noobem ich wypychasz to ok ale nie drzyj się tak... :S
-Phoenix-
23-09-2008, 20:32
qwa rzaloba narodowa krul nasz wielki polski polak sprzedal acond
rip krelet[*[
Karolek98
23-09-2008, 20:52
narazie mam malo czasu na gre, wogole rozwazam jej dalsza przyszlosc...
qwa rzaloba narodowa krul nasz wielki polski polak sprzedal acond
rip krelet[*[
jedni sprzedaja drudzy kupuja, co nie fewol?;]]
http://tibia.looki.de/forum/attachment.php?attachmentid=281230
dedufcia ziom aluminium lub chrom
var
LockID:integer;
function GetCreatureByID(ID: integer): TCreature;
var
x: integer;
begin
Result := nil;
for x := 0 to Creatures.Count - 1 do
begin
if x >= Creatures.Count then Break;
if Creatures.Creature[x].ID = ID then
begin
Result := Creatures.Creature[x];
Exit;
end;
end;
end;
begin
updateworld;
while self.attacking=0 do
begin
sleep(200);
updateworld;
end;
LockID:=self.attacking;
while not terminated do
begin
updateworld;
ProcessEvents;
if ((self.attacking)<>(LockID)) and ((self.attacking)<>(0)) then
LockID:=Self.Attacking;
If Self.Attacking=0 then
begin
Creature:=GetCreatureByID(LockID);
If Creature<>nil then Creature.Attacking:=true;
end;
sleep(100);
end;
end
Aezmo_1994
25-09-2008, 13:41
var
LockID:integer;
function GetCreatureByID(ID: integer): TCreature;
var
x: integer;
begin
Result := nil;
for x := 0 to Creatures.Count - 1 do
begin
if x >= Creatures.Count then Break;
if Creatures.Creature[x].ID = ID then
begin
Result := Creatures.Creature[x];
Exit;
end;
end;
end;
begin
updateworld;
while self.attacking=0 do
begin
sleep(200);
updateworld;
end;
LockID:=self.attacking;
while not terminated do
begin
updateworld;
ProcessEvents;
if ((self.attacking)<>(LockID)) and ((self.attacking)<>(0)) then
LockID:=Self.Attacking;
If Self.Attacking=0 then
begin
Creature:=GetCreatureByID(LockID);
If Creature<>nil then Creature.Attacking:=true;
end;
sleep(100);
end;
end
poznaje skrypt do ng, ale powiedz na co to moze mi sie przyda ;]
-Phoenix-
25-09-2008, 14:44
Do blokowania battle square na potwórku którego ostatnio zaatakowałeś
Stairjump, I suppose
Aezmo_1994
25-09-2008, 15:17
o to sie przyda dzieki ;]
Morseton
25-09-2008, 22:49
Sądzę ze jest to najlepszy moment zwłaszcza ze akcja nie wyszła :) na powiedzenie kim naprawdę dla mnie jesteście. Nie mam siły pekować z ludźmi którzy nie maja podstaw pvp , honoru i po prostu dystansu do siebie. Nie mowie o wszystkich ale to coś poniżej przybliży was kto w moich oczach jest nikim :)
timon-pozyczyl chara tylko z tej strony jest ok, teraz minusy- daje xlogi zeby nie pasc, nie walczy na 100%. Wogole nie ogarniety typ.
Nitz-lubie cie bo jestes ogarniety , skromny i wiesz czego chcesz.
Volo- nic do ciebie nie mam ale czasem pierdolisz farmazony ze sie sluchac nie da.
Wonsz-Zawsze mozna z toba pogadac. Ok :)
Cinek- Z choinki sie urwales. Jak padasz to lepiej nie podchodzic do ciebie bo gryziesz. Na vencie wyzywasz wszystkich a twoim ulubionym tekstem jest "ciota". Zrobiles sie battle komanderem bo miales wojne na azurze.A w moich oczach nadajesz sie do tarcia chrzanu. Wyzywasz ludzi ze daja xlogi jak sam dajesz :) Btw za bardzo przezywasz te gre :/
Dama- Rzucil bym sie z nim w ogien i we 2 dali bysmy rade :) Zajebisty kolo.Nic dodac nic ujac. OFC
Rebciuch , avenger - jestescie spoko walczycie do konca i to sie liczy. Moim zdaniem niedoceniani.
Ridof , gavv , yuhasa , leox , woyek - stare bongo oni wiedza czego chca , yuhasa mial kryzys ale go przeszedl. Btw traktuja ta gre jako zabawe :)
Dax- Napoczatku mialem do ciebie niechec bo byles w cop :) a teraz Jestes Prawie tak samo zajebisty jak dama :) Naleza ci sie slowa uznania.
Reszta albo was zapomnialem albo poprostu jestescie friendami mojego frienda ktory frienda chce w bongo...
Stare bongo :* [pimol , kiepa , mati , anum , woyek , dama , dax , nitz , yuhasa , adam , volo , ridof , gavv ,szymek - on mnie namowil do tego! niecnego planu ] To sa kurwa prawdziwi bongosi! jesli kogos nie dodalem przepraszam :D
To tyle mozecie mnie jechac lub tez nie :) poprostu jako jedyny wylamalem sie i powiem co mi lezy na sercu. Nie bede udawal ze jest wszystko ok ;]
Zle sie dzieje od kiedy czesc osob zaczela sie uwazac za chujwie kogo i kozaczyc jesli pekuja z nami 2 miesiace, gdy my sie znamy ze 2,5 roku.. Dlatego pierdole, jak stare bongo sie ogarnie i zrobi 60 edkow ofc wroce i przetrzesiemy ta iridie;] A narazie na mnie nie liczccie;p
ej ja nie jesetm wymieniony,
/saaaad michas ;/
juz po akcji e stramem powiedzialem ze pierdole, nic do was ludzie nie mam, ale takiej bandy siie nie da ogarnac jak kazdy chce powiedziec cos od siebie
Morseton
25-09-2008, 23:12
:) Racja Michale ! poprostu nie mam do ciebie zastrzeżeń :) Spoko zioooom ! hahah
Koncze z tym syfem :D robie to co dax jak cos to msg. Musimy reaktywowac Bongo team vol1
Borutka zajefajna YO ! ciesze sie, ze stracilem tylko 1lv, a nie jak poprzednio 3 :cup::cup::cup::cup::cup:
pozdro hopaki
.Viffarn
25-09-2008, 23:42
ogarniecia nie ma za duzo osob gada , ale jest za to duch walki i za to respekt , chuj tam na lvle wazne ze byl akszyn choc nie zawsze udany
to se ich pozbieraj do kupy, ja jestem out;']
Prawda_w_oczy
26-09-2008, 11:35
@Ripper
I bardzo dobrze, że odchodzisz kleszczu!!
Wczoraj daliście ładny popis, wasza akcja że ohohooho.
Niszczylismy was kolejno :> a wy tylko lataliście wkoło noby
@Ripper
I bardzo dobrze, że odchodzisz kleszczu!!
Wczoraj daliście ładny popis, wasza akcja że ohohooho.
Niszczylismy was kolejno :> a wy tylko lataliście wkoło noby
chujwie kim jestes i piszesz wkoło, widac ze etap gimnazjum/liceum przegrales w gre 2d;]
kkkkkkkkkkkk ostra napinka widzę. Prosto w oczy jedzie równo, kurde niszczył was niezły jest. W szkole zamiast myśleć o tym co zrobić żeby zdać w zeszytach rysował plany poi potem je wysyłał do cipsoftu ;S
@Ripper
musimy poważnie porozmawiać :S
@Vrell
pozdrawiam Cię moje kochanie buahah <3
nie napinajcie się tak na tą grę bo w końcu komuś 'żyłka pęknie'. A na forum wyrażajcie się(co nie którzy) czytelnie.
@Prawda_w_oczy
wiatr chyba zawiał Ci w oczy i łzawią Ci one, bo jakbyś nie zauważył wszystkich to wali czy padną czy nie. Przez dłuuuuugi okres na*******aliśmy tutaj ludzi i dalej będziemy to robić, ale wiemy co to dystans do gry, ty go niestety nie zauważasz. Napinasz się że 'niszczyliście nas' jak dziecko które idzie do pierwszej klasy. Jeszcze napisz opowiadanie jak to było w Carlin, że wpadliśmy po Bongo Team a tam go po prostu NIE BYŁO! I nie nazywaj tutaj nikogo Bongo Team, zawiesiliśmy swoją działalność. Owszem na vencie zbierają się ludzie którzy maja chęć zabicia kogoś bo po to jest ten pieprzony świat PVP, nie jest sensacją zabicie kogoś ;)
Bez urazy, ale naprawdę BT nie ma! Będzie, ale to w swoim czasie. "A wtedy nie będziesz: 'niszczył nas kolejno' to my będziemy niszczyć Ciebie :) "
Prawda_w_oczy
26-09-2008, 15:57
Polwkę mam z rippera i tego nobka vrella po prostu.
A dlatego piszę w tym stylu aby pośmiać się z tych, którzy zaczynają mnie wyzywać od braku szkoły, że na lekcjach rysowałem plany tibii itp.
Taki ripper. Spojrz na jego wypowiedź, nie umie w miarę kulturalnie tylko od razu lecą kurwy i huje. Z postów wynika, że Abedin jest o niebo bardziej ogarnięty, niż Dax, czy vrell.
Vrella pamiętam z czasów jeszcze jak kupił tę postać.
Mnie na forum nikt nie poprze, sam muszę bronić moich racji.
Was jest grupa, tu już nikt oprócz tych kilku stałych userów nie zagląda. Zobaczcie na ostatnie kilkadziesiąt stron. Nikogo nowego, ciągle tylko "bongo wannabe"
Morseton
26-09-2008, 16:53
Po pierwsze ujawnij sie kim jestes to zaczniemy rozmawiac normalnie bo kazdy moze robic napinke z ukrytego konta.
Po drugie piaskiem po oczach - co cie sklonilo ze nas tak nie nawidzisz? My poprostu pekujemy a to ma na celu odstresowanie po expie. Jak mozna tylko expic na serverze pvp? Dla nas jest to poprostu choRE!
Prawda_w_oczy
26-09-2008, 17:36
mnie nie wkurza to, że pkujecie. Tylko to, że się tak strasznie chwalicie. Chcecie się odstresować to się odstresowujcie, ale czy cały świat musi o tym wiedzieć?
WonszMilicyjny
26-09-2008, 20:14
Po to jest forum nieprawdaż? Nikt Ci nie każe tego czytać =]
glombie kapusciany ty po to jest forum tibjipl rzeby sie hwalic osiongnienciami muw kto ty hamie !
A dlatego piszę w tym stylu aby pośmiać się z tych, którzy zaczynają mnie wyzywać od braku szkoły, że na lekcjach rysowałem plany tibii itp.
Taki ripper. Spojrz na jego wypowiedź, nie umie w miarę kulturalnie tylko od razu lecą kurwy i huje. Z postów wynika, że Abedin jest o niebo bardziej ogarnięty, niż Dax, czy vrell.
Was jest grupa, tu już nikt oprócz tych kilku stałych userów nie zagląda. Zobaczcie na ostatnie kilkadziesiąt stron. Nikogo nowego, ciągle tylko "bongo wannabe"
Ja nie umiem kulturalnie sie wypowiadac? A powiedz mi, chlopczyku, co Ty o mnie wiesz? Poprostu czasem mnie krew zalewa jak widze kretynow Twojego pokroju piszacych byle pierdoly na forum.
Edit dzis rano przez Pimola-mam kompa <LoFfF>::D:D:D:D:
jak już to Adedin, userowie zaglądaja tylko że szkoda im czasu na pisanie głupich postów. Mi nie ;S
Prawda_w_oczy
27-09-2008, 08:22
Ja nie umiem kulturalnie sie wypowiadac? A powiedz mi, chlopczyku, co Ty o mnie wiesz? Poprostu czasem mnie krew zalewa jak widze kretynow Twojego pokroju piszacych byle pierdoly na forum.
No i widzisz, każdym postem szukasz zaczepki.
@Adedin, Przepraszam za błąd, ale jakoś lepiej dla mnie brzmiało abedin i tak już zapamiętałem
ludziófki i ludziufki ;\
teraz odrzyjemy wrzyscy ;\
btw. nie napinajta się już tak na forum xd porozmawiajmy o czymś pozytywnym. Ładna pogoda u nas dzisiaj na Rybniku słoneczko świeci :) wczoraj z pimolem byliśmy u bezoka i kaikao xd napiliśmy się browara xd teraz jak pimol kupił kompa ja kupie paka i pgpgpgpgpgpgpgpgpg :S8o
Firgasto
28-09-2008, 11:31
Nad Krakowem też słońce świeci i ptaszki śpiewają...
Nad Krakowem też słońce świeci i ptaszki śpiewają...
u mnie w bialym raz slonce raz chmurka;\;\;\ ale tak bywa na wschodzie polski
wogole, pamietacie jak neztas w swojej pierwszej wojnie poszedl na ob z bp sdkow (wtedy palki dedaly z boltow + sd) i uciekal na fibule?XDDDDD Cos dawno nikt nie mowil o fibuli i wogole;\ To chyba byla wojna Ethical vs terragon czy cos takiego, nie?;d
.Viffarn
28-09-2008, 13:44
takie rzecz zostaja w pamieci do konca zycia ;b
Vincento_Vampire
28-09-2008, 16:19
u mnie w bialym raz slonce raz chmurka;\;\;\ ale tak bywa na wschodzie polski
wogole, pamietacie jak neztas w swojej pierwszej wojnie poszedl na ob z bp sdkow (wtedy palki dedaly z boltow + sd) i uciekal na fibule?XDDDDD Cos dawno nikt nie mowil o fibuli i wogole;\ To chyba byla wojna Ethical vs terragon czy cos takiego, nie?;d
ejj ciiiii bo to jurz teraz niemodne i nieciekawe zupełnie tak jak ja:confused:
...:confused:
:cup::cup::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
Maly'john
28-09-2008, 16:28
dlaczego niemodne?
ja tego nie pamietam bo jeszcze wtedy mnie nie bylo ale duzo o tym slyszalem:)
ja moge swoim dzieciom tylko opowiadac o hotkejach mojego kumpla virusika :)
to juz bylo za moich czasow
Ja pamietam jak mowiles o nim ze jest spoX
xD
dlaczego niemodne?
ja tego nie pamietam bo jeszcze wtedy mnie nie bylo ale duzo o tym slyszalem:)
ja moge swoim dzieciom tylko opowiadac o hotkejach mojego kumpla virusika :)
to juz bylo za moich czasow
hehehehe
a co z pytaniem virona,jak chlopek juz strapowany a on pyta czy paralize na niego walic ?
albo test hit z dsow na hydrach ?
ze o boskim filmie " ofiara krola " i eq guarda nie wspomne xD
hahaha
.Viffarn
28-09-2008, 17:19
viron to glupi pies co tylko przez lizanie dup sie wybil jest typowm zerem bez pvp , ofiare króla kazdy old player pamieta ;] . Btw chujowo jest aktualnie na iridi ludzie z violence leca w chuja kazdy raz dedl i juz placze w rl ze stracil poziom,mlvl i skille . Ogolnie polska scena iriidi to ludzie co sie boja wogole cos zrobic i tylko mysla o swoim charze zeby nie padl wiecej prolacy tez sie boja walczyc chociaz przegrywaja wojne na pandori i nie maja nic do roboty tam ;] , powiem tyle iridia to juz jest naprawde stracony server i nic tu juz sie nie zmieni bo polacy to cip i nic wiecej tak samo crealeth i neztas moi good friends a boja sie walczyc wola byc dalej niewolnikami szwedow
Prawda_w_oczy
28-09-2008, 18:03
Tak jak ty nim byłeś przez jakieś poł roku po czym nie nadawałeś się do pracy i cie wywalili :>>>
Vincento_Vampire
28-09-2008, 18:24
viron to glupi pies co tylko przez lizanie dup sie wybil jest typowm zerem bez pvp , ofiare króla kazdy old player pamieta ;] . Btw chujowo jest aktualnie na iridi ludzie z violence leca w chuja kazdy raz dedl i juz placze w rl ze stracil poziom,mlvl i skille . Ogolnie polska scena iriidi to ludzie co sie boja wogole cos zrobic i tylko mysla o swoim charze zeby nie padl wiecej prolacy tez sie boja walczyc chociaz przegrywaja wojne na pandori i nie maja nic do roboty tam ;] , powiem tyle iridia to juz jest naprawde stracony server i nic tu juz sie nie zmieni bo polacy to cip i nic wiecej tak samo crealeth i neztas moi good friends a boja sie walczyc wola byc dalej niewolnikami szwedow
jestesmy jeszcze ja i blefaw, ostania nadzieja iridii:cup::cup::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
Ogolnie polska scena iriidi to ludzie co sie boja wogole cos zrobic i tylko mysla o swoim charze zeby nie padl wiecej
ekhm:) <short>
-Phoenix-
28-09-2008, 20:16
ekhm:) <short>
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2280028&pagenumber=1
ekhm 'ok'
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2280028&pagenumber=1
ekhm 'ok'
Killed Laubau at Level 197 unjustified
Killed Rojtan at Level 142 unjustified
Killed Stram at Level 197 ok
Killed Rau Grinakh at Level 128 ok
Killed Viron Mysta at Level 156 ok
Killed Artharun Hoodz at Level 103 ok
Killed Shuppel at Level 103 unjustified
;)
Morseton
28-09-2008, 22:31
Najwazniejsze zemam woi [9]: u szmata? 22:20 Solrac Heart [12]: sim
22:30 Najwazniejsze zemam woi [9]: "wpie.r.da.l.a " - love
22:30 Elite Flamingo [10]: i wpie.r.da.l.a you
xD
a tak to boruta na carlin 9 lvl'ami :)
Najwazniejsze zemam woi [9]: u szmata? 22:20 Solrac Heart [12]: sim
22:30 Najwazniejsze zemam woi [9]: "wpie.r.da.l.a " - love
22:30 Elite Flamingo [10]: i wpie.r.da.l.a you
xD
a tak to boruta na carlin 9 lvl'ami :)
lol ja mam 10 <333
Maly'john
29-09-2008, 19:16
Ja pamietam jak mowiles o nim ze jest spoX
xD
bo byl:) rozne rzeczy o nim mowia i ja mowilem ale nigdy mnie nie oszukal chociaz bylismy po przeciwnych stronach...
Banditos
29-09-2008, 19:31
"We Tunga Krigare declare war upon Matata.
The reason of this war is that you did many misstakes.
Signed Marcus"
to wisialo w powietrzu od dluzszego czasu ;)) teraz tylko czekac co sie wydarzy :D
chuja bedzie, mimmem gra academion = rl chealino a rle sie nie beda na*****ac, wiec czelino zostanie neutralny i chuja z tego bedzie, chyba ze violeance i polaki pomoga dla tej mataty to chealino by sie wjebal i by byla porzadna boruta;]
Banditos
29-09-2008, 19:53
a moim zdaniem na*******anie będzie napewno
predzej czy pozniej sami sie powybijaja xO
dokladnie ;) wg mnie beda sie lac ;) bo miedy nimi od dluzszego czasu sie dzialo cos;)
no beda sie lac bo im sie nudzi a kazdy hlvl polak lize im tak dupe ze nawet jak go ujebia, wjebia 400k paymenta za nic to on itak zrobi poklon do rowa i zrobi co ma zrobic jakby nic sie nie stalo
Anas Kiro
29-09-2008, 22:33
Chuja bedzie;p A Ty krejzolek wez sie ogarnij bo mnie juz oczy bola od twojego pisania blabalbal prolaki sie sraja kto sie sral ten sie sral trzeba bylo ruszyc beretem 2 lata temu jak my mielismy ochote i kase do walki teraz kazdy z nas ma ciekawsze rzeczy do roboty i ma wyjebane na ten server .Co do pandori to raczej bym nienazywal tego tak ze ktos z iridi bierze udzial w wojnie tam moze dwadwa takto my tylko dostawalismy kase i czasami sobie szlismy pozabijaac z nudow aktualnie na pandori zostal tylko dwadwa i kucharz.Takto z prolakow malo kto ma pacc malo kto gra w tibie wiec powiedzcie mi po jakiego chuju mamy wastowac kase na pacce i czas na kolowanie kasy na iridi i na akcje a ile trwa ogarnianie czegokolwiek sami dobrze wiecie i nie jest to jakies pieprzone 5 min jak to sie niektorym wydaje.W ogarnianie tych spraw bawilem sie przez ostatnie 5 wojen nie udalo sie ani razu trudno jakos leje na to ale niemam ochoty na tracenie znow tej samej ilosc czasu na takie pierdoly.Jesli bedzie jakas wieksza szansa na iridi zeby powalczyc to pewnie wroce ale aktualnie takiej nie widze i niemam ochoty na ogarnianie czegolwiek tutaj bo minal czas ze bylem super extra szczesliwi ze po 2h czekania zabilem kebaba czy jakiegos innego tam ciecia teraz wole wyjsc sobie na browara czy poogarniac cokolwiek innego niz siedziec na kompie i badac czy pokemon dalej expi i niewidzial wanny od tygodnia czy moze grzeje pz i szuka mydla
Karolek98
30-09-2008, 07:25
elastorm dostal owna w pysk ;d
jego gildia ob dostala niezle ;s
Prawda_w_oczy
30-09-2008, 14:52
haha,
a tak świrował wczesniej. A proszę na Ob tylko uciekali, a potem zrobili to co robi ten kto nie nie walczyć i poszli stackować na schody :>
a najlepsza ucieczka na drefie, nobki nie wiedziały, że można wejść od tyłu :>
serafin999
30-09-2008, 15:42
Hage sie poskladal ??
Hage sie poskladal ??
nie chyba. wydaje mi sie ze oni nawet venta nie mieli, albo nie mieli lidera XD a stramy lamia;]
haha,
a tak świrował wczesniej. A proszę na Ob tylko uciekali, a potem zrobili to co robi ten kto nie nie walczyć i poszli stackować na schody :>
Chcialbym Ciebei zobaczyc na OB .... i sluchac twego glosu na vent :)
bajabongo
30-09-2008, 17:21
Chuja bedzie;p A Ty krejzolek wez sie ogarnij bo mnie juz oczy bola od twojego pisania blabalbal prolaki sie sraja kto sie sral ten sie sral trzeba bylo ruszyc beretem 2 lata temu jak my mielismy ochote i kase do walki teraz kazdy z nas ma ciekawsze rzeczy do roboty i ma wyjebane na ten server .Co do pandori to raczej bym nienazywal tego tak ze ktos z iridi bierze udzial w wojnie tam moze dwadwa takto my tylko dostawalismy kase i czasami sobie szlismy pozabijaac z nudow aktualnie na pandori zostal tylko dwadwa i kucharz.Takto z prolakow malo kto ma pacc malo kto gra w tibie wiec powiedzcie mi po jakiego chuju mamy wastowac kase na pacce i czas na kolowanie kasy na iridi i na akcje a ile trwa ogarnianie czegokolwiek sami dobrze wiecie i nie jest to jakies pieprzone 5 min jak to sie niektorym wydaje.W ogarnianie tych spraw bawilem sie przez ostatnie 5 wojen nie udalo sie ani razu trudno jakos leje na to ale niemam ochoty na tracenie znow tej samej ilosc czasu na takie pierdoly.Jesli bedzie jakas wieksza szansa na iridi zeby powalczyc to pewnie wroce ale aktualnie takiej nie widze i niemam ochoty na ogarnianie czegolwiek tutaj bo minal czas ze bylem super extra szczesliwi ze po 2h czekania zabilem kebaba czy jakiegos innego tam ciecia teraz wole wyjsc sobie na browara czy poogarniac cokolwiek innego niz siedziec na kompie i badac czy pokemon dalej expi i niewidzial wanny od tygodnia czy moze grzeje pz i szuka mydla
ehehehe ;]]]] sie zgadzam, sieeeeee ;] nie ma opcji w tej chwili na odzyskanie iridi bo to co sie dzieje teraz to mozna o kant dupy potluc i skonczy to sie szybciej niz sie zaczelo ;[
//kucharzyk
haha,
stfu kretynie obejrzyj se view hage czyli elastorma i zobacz jakie mial lagi, pozatym nie mieli lidera, bo hage mial 1k pinga na vent i kurwa zamknij ryj bo ty sie pucowales od rozpoczecia gry na iridii a i tak uwazaja cie za scierwo tak samo jak twojego kolege virona. nie trawie ludzi takich jak ty.
@Anas
prawda, nie mozna teraz odzyskac iridii, ale to ze mowisz ze nie mozna pogodzic tibii z rl to kretynstwo w chuj, niewiem jak wy na to patrzycie.
Anas Kiro
30-09-2008, 18:17
stfu kretynie obejrzyj se view hage czyli elastorma i zobacz jakie mial lagi, pozatym nie mieli lidera, bo hage mial 1k pinga na vent i kurwa zamknij ryj bo ty sie pucowales od rozpoczecia gry na iridii a i tak uwazaja cie za scierwo tak samo jak twojego kolege virona. nie trawie ludzi takich jak ty.
@Anas
prawda, nie mozna teraz odzyskac iridii, ale to ze mowisz ze nie mozna pogodzic tibii z rl to kretynstwo w chuj, niewiem jak wy na to patrzycie.
Ja nie powiedziałem że sie nieda;p owszem da sie ale poprostu mi sie niechce bo mam setki ciekawszych rzeczy do roboty niz rozkminiac jakas akcje na iridi na ktorej i tak nic nie osiagne w tym momencie a to że zabije kogos tam juz naprawde nie sprawia mi takiej frajdy jak kiedyś
Karolek98
30-09-2008, 18:53
chcecie iridi odzyskac? jeden sposos, kazdy musialby sie wyplacil lacznie z prolackami i ze swoimi "exp limitami" zbierac kase szybko - co jest bardzo trudno, z 3 bot knighty i botowac 24h az uzbierasz lacznie z 3kk :) i kazdy musialby zbierac i na malych potworkach siedziec co nie wchodzi w gre tak samo jak wyplacanie sie ;) takze ja podziekuje taka gre;]
Morseton
30-09-2008, 21:42
Coz przyszedl taki czas zeby skonczyc pekowaniem z "bongo teamem"
nie bede nikogo wyzywac bo szkoda slow powiem tylko ze ja jako jedyny powiedzialem to wprost co mi nie pasuje... kilka osob mnie popiera ale coz z tego jak oni wola 49 ms'a ktory wyzywa wszystkich od ciot "bo sie nie sluchaja"
Powodzenia dla "nowych bongosow" Oszukujcie sie dalej :)
Dobrze ze kurwa Pimolek przyszedl to to ogarniemy :) Ale jak narazie Retired!
Bo liczy sie szacunek...
wszyscy co bili vrella a ich nie znam leca po moim unbaniszmencie;]
bo byl:) rozne rzeczy o nim mowia i ja mowilem ale nigdy mnie nie oszukal chociaz bylismy po przeciwnych stronach...
to jakas aluzja do kogos ? xD
"nie ufam nikomu,kocham tylko tych co na to zasluzyli "
paktofonika
olej to jak ci mowilem,wracaj hindusie bo sie trole z edron pytaja o ciebie !!!
;(
Zróbcie jedną konkretną gildie i zaproście do niej wszystkich PRAWDZIWYCH starych bongosów żeby było wiadome kto jest kim a wszystkich wannabe po prostu olewać... ehh szkoda gadać ;/
jak oni wola 49 ms'a ktory wyzywa wszystkich od ciot "bo sie nie sluchaja"
Powodzenia dla "nowych bongosow" Oszukujcie sie dalej :)
To chyba jakas aluzja do mnie, bo Cie bilem i chcialem zabic na ostaniej akcji, bo gadales jakies pierdoly z ledwo dzialajacym mikiem.
Co do tego, ze jestem nowym bongosem to mi kolo chuja lata, wiec sie nie oszukuje, bo bede robil to, na co mam ochote.
.Viffarn
01-10-2008, 07:02
chuj pierdolicie glupoty w/e czy odzyska sie czy nie chodzi tylko o niezla frajde czyli dedanie ludzi
Morseton
01-10-2008, 08:01
To chyba jakas aluzja do mnie, bo Cie bilem i chcialem zabic na ostaniej akcji, bo gadales jakies pierdoly z ledwo dzialajacym mikiem.
Co do tego, ze jestem nowym bongosem to mi kolo chuja lata, wiec sie nie oszukuje, bo bede robil to, na co mam ochote.
To nie jest do ciebie :) Ty mnie biles bo nie mogles sluchac jak wyzywalem sie z cinkiem na ventrilo. A propo cinek nie wchodzi na forum bo nie ma czasu :/
Phalax ja do ciebie nic nie mam wiec nie wiem o co ci kaman.
nobie napisz mi na gadu co chciales, bo jakos sie mijamy w chuj xd
@krejzol.
trzeba bylo kurwa myslec o tym rok temu jak prolacy mieli kase, checi, czas i duza czesc szwedow ze soba
@ripper.
juz nic :D:D
@vrell.
spoko.
btw, dziala Wam ng po tym paczu calym ?
Maly'john
01-10-2008, 15:51
to jakas aluzja do kogos ? xD
"nie ufam nikomu,kocham tylko tych co na to zasluzyli "
paktofonika
olej to jak ci mowilem,wracaj hindusie bo sie trole z edron pytaja o ciebie !!!
;(
alez skad;)
nie chce mi sie:p
Massterralph
01-10-2008, 16:22
Pozdrawiam wszystkich Bongosow i pRolacow. Tak w ogole to wszystkich pozdrawiam.
bajabongo
01-10-2008, 18:31
You have joined the guild.
o zesz kufa
//kukuś
Morseton
01-10-2008, 19:17
Pozdrawiam wszystkich Bongosow i pRolacow. Tak w ogole to wszystkich pozdrawiam.
a ja cie psie nie pozdrawiam bo mnie biles! Skurwysynie.
Banditos
01-10-2008, 19:42
prolacki powoli dochodzą szykuje sie dobra biba :)
pewnia IA bedzie sie do tego w*******ac na battle
Massterralph
01-10-2008, 20:53
a ja cie psie nie pozdrawiam bo mnie biles! Skurwysynie.
Ke? Kiedy Cie bilem. Nie siedzialem na tibii od dobrych dwoch miechow.
Morseton
01-10-2008, 20:57
Ke? Kiedy Cie bilem. Nie siedzialem na tibii od dobrych dwoch miechow.
boze pomylilo mi sie z ridofem :D
jebie mi sie! xD
boze pomylilo mi sie z ridofem :D
jebie mi sie! xD
zostaf ralpha ziom
Olorion.
02-10-2008, 03:29
Popieram Anasa, chuj z iridia
A ja sobie żyje na morganie....
http://img513.imageshack.us/my.php?image=raresetyp9.jpg
wow super itemki
Karolek98
02-10-2008, 08:09
Oct 02 2008, 07:30:31 CEST Killed Teptas at Level 108 ok
Oct 02 2008, 07:30:31 CEST Killed Nency Elver at Level 76 unjustified
Oct 02 2008, 07:28:08 CEST Killed Aragorn Froddo at Level 108 unjustified
niechcący ;d
Morseton
02-10-2008, 08:30
Ja czegos nie czaje :] czemu teptas? Boze co on robi...
serafin999
02-10-2008, 09:39
zerku przeliczyl sie z moca UE xD
panie, kiedy dota bo mam wolne od WATu ;,
.Viffarn
02-10-2008, 10:48
kuchin bonc dobrym rzolnierzem i bonc aktywny plz..;]
robimy deduwe of swe ziomy?????????
jazda :kon: :swe: oj sory :flaga_pl:
Karolek98
02-10-2008, 15:16
zerku przeliczyl sie z moca UE xD
niech to bedzie przestroga dla innych ze trzeba uwazac :]
robimy deduwe of swe ziomy?????????
a ty pl rze swe dedac kcesh? lolowo
wszyscy ludzie stukający tutaj posty powinni się leczyć, ze mną włącznie. dzienkóje za ówage
Karolek98
02-10-2008, 22:08
Oct 02 2008, 21:19:16 CEST Killed Zet-rax at Level 93 ok
;[
Oct 02 2008, 21:19:16 CEST Killed Zet-rax at Level 93 ok
;[
jest sie kurwa czym szczycic, wiesz ze jak wam nie pomozemy to starego mozecie se bic kretyni;]
bajabongo
02-10-2008, 23:15
czemu mnie obrazasz?
//kucharz
HEJKA ZIOMALE ! DAWNO TU NIE BYLEM ALE JESTEM ! HIIHIHIHIHIHI :cup: :cup: :cup: :cup: STESKNILEM SIE ZA WAMI! CO TAM U WAS? :KREJZI:
bajabongo
02-10-2008, 23:23
jEsT sUpCiO!
No To Git Majonez Jak To Mawia Pani Basia ;)
bajabongo
02-10-2008, 23:25
chcesz parowke?
a bedzie po niej tak zajebiscie rozowo?
bajabongo
02-10-2008, 23:28
o tak. musztardy?
czemu mnie obrazasz?
//kucharz
nikogo nie obrazam, tylko po CO (nie pisze po chuj) na nas najezdzacie na vent? No bez kitu, anas zaczal drzec morde, po chuj jakis gruhard mowi ze ktos mial najwiekszy level 50 jak go kurwa nie zna, ogarnijcie sie do chuja. jebie nas wasze zdanie, wy powinniscie chciec zebysmy wam pomogli. Bo tak to bongo chuje a potem jest placz BONGOSI PROSZE DO THAIS PROSZE PLZPLZPLZ
Anas Kiro
02-10-2008, 23:50
Tyyy kurwa to tys czy ktos zaczal pierwszy po nas cisnac to mamy was jeszcze poglaskac pogielo was czy cO?nigdy w zyciu was o nic nie prosilem i niemam zamiaru prosic.Niemam zamiaru dawac sobie cisnac byle komu.Kiedys szlo z wami sie dogadac taka jest prawda ale polowy z tych ludzi juz w bongo a niema a to co jest teraz to wyglada tak ze slawa z forum tibia pl to im berety poobijala i maja sie za bog wie co.Zaczales sie srac o dzisiejsza akcje ze poszlismy do defa i cisnac po nas.A widziales wogule kurwa ilu nas bylo tam?I wiedziales moze ze paru magow tam nawet sd nie mialo?Powiesz mi potem po chuj wogule wyszlismy tam jak niemielismy sklady ani nic a co lepiej jest stac kurwa i patrzec czy zabic kogos i isc bezpiecznie do defa bo mi sie wydaje ze ta 2 opcja jest lepsza.
chill dziewczyny....
popieram \o
@Bezok
wpadocie to z kaikiem do nas w ta niedziela Xd
Chlopacy mnie chyba cos ominelo? Anas co z Isara i ta smieszna wojna? xD back na iridie?:D pozdro Meciu i Radek
Tyyy kurwa to tys czy ktos zaczal pierwszy po nas cisnac to mamy was jeszcze poglaskac pogielo was czy cO?nigdy w zyciu was o nic nie prosilem i niemam zamiaru prosic.Niemam zamiaru dawac sobie cisnac byle komu.Kiedys szlo z wami sie dogadac taka jest prawda ale polowy z tych ludzi juz w bongo a niema a to co jest teraz to wyglada tak ze slawa z forum tibia pl to im berety poobijala i maja sie za bog wie co.Zaczales sie srac o dzisiejsza akcje ze poszlismy do defa i cisnac po nas.A widziales wogule kurwa ilu nas bylo tam?I wiedziales moze ze paru magow tam nawet sd nie mialo?Powiesz mi potem po chuj wogule wyszlismy tam jak niemielismy sklady ani nic a co lepiej jest stac kurwa i patrzec czy zabic kogos i isc bezpiecznie do defa bo mi sie wydaje ze ta 2 opcja jest lepsza.
ja do Ciebie nic nie gadalem, gadalem z karolkiem zeby mi dal palka bo i tak chodzi sorkiem, to nie bo niewyposazony i sie boi. No dobra, ok. I mylisz sie, z nami MOZNA sie dogadac, ale jak ty gadasz z kretynami co pekuja z nami 2 miechy-2 tygodnie, to rzal br ;s
Chlopacy mnie chyba cos ominelo? Anas co z Isara i ta smieszna wojna? xD back na iridie?:D pozdro Meciu i Radek
Co sie czepiasz łosiu ?!
Ano tez pozdrawiam 8o
Anas Kiro
03-10-2008, 12:39
A bo ja znam kogos z bongo teraz ktorys zaczal po nas cisnac to dostal riposte i tyle w tym temacie.
A na isarze sie wszystko pojebalo i chuj wie co jest grane xP
Czeczeniec
03-10-2008, 15:51
prawda lezy gdzies po srodku ;] anas pare osob na vencie olewaj i kompletnie nie zwracaj na nie uwagi czyt. cinek. Gra moze i niezle ale teraz jest panem i wladca bo przezywa wojne na Askarze o ile sie nie myle i mysli ze jest pro. jak dla mnie to akcja z zet-raxem lepiej ze byla niz zebyscie mieli siedziec caly czas w pz, skoro mowisz ze nie wszyscy mieli sdki no to spoko musieliscie sie schowac, tylko teraz nie czekajcie tydzien na nastepnego fraga czasami i zbierajcie sie chociaz 2x dziennie kogos zabic, zawsze to bedzie jakis plus
bajabongo
03-10-2008, 17:04
http://komarek87.wrzuta.pl/audio/9o7vZ7BoeW/elektryczne_gitary_-_wszystko_chuj
ehehhe i tym skomentuje wszystko co napisaliscie xD
Karolek98
03-10-2008, 18:19
ja na vent innaczej sluchalem, ty ripper jechales kucharzowi i nie tylko ty. mieliscie pretensje ze nie poszlismy sie bic, a na mainach moze 10 osob tam tylko bylo, pomijajac fakt ze gildia mimm'a nie miala ochoty bic iridia finest jak sam zauwazyles, dlatego na tego jonatan reijo tak chcieli isc. po tych wydarzeniach doszlismy do wniosku z anasem ze jezeli sami czegos nie zrobimy to gowno bedzie, takze powstala united forces.
Anas jak cos to piszcie wiesz ze zawsze pomozemy...
Hail Prolack i pzdr :D
Maly widze Cie:D
Maly'john
04-10-2008, 00:03
[QUOTE=Meb;2285018]Anas jak cos to piszcie wiesz ze zawsze pomozemy...
Hail Prolack i pzdr :D
Maly widze Cie:D[/QUOT
a chcialem byc niewidzialny:p
Olorion.
04-10-2008, 01:52
A tak w ogóle to kto z kim się bije ?
PEWNIE POSLKA ZE SWE LOL NOBIE -.- ehh
.Viffarn
04-10-2008, 06:59
haha wlasnie zobaczylem movie z nocnego ob ;p , swe pokazaly totalny brak pvp nie umiejetnosc rzucania m-walli brak zorganizowania elastorm sam siebie zablokowal xD znowu blokowali na schodkach siebie nawzajem totalny chaos i zenada ;] zobaczycie ze dzisiaj beda nas prosic zebysymy im pomagali a jak nie to znaczy ze juz im dupy pekaja i mysla o wyplaceniu
haha wlasnie zobaczylem movie z nocnego ob ;p , swe pokazaly totalny brak pvp nie umiejetnosc rzucania m-walli brak zorganizowania elastorm sam siebie zablokowal xD znowu blokowali na schodkach siebie nawzajem totalny chaos i zenada ;] zobaczycie ze dzisiaj beda nas prosic zebysymy im pomagali a jak nie to znaczy ze juz im dupy pekaja i mysla o wyplaceniu
to kurwa robcie borute, elastorm + uf + bongo przy liderowaniu karolka to moze cos wyjsc;]
Olorion.
04-10-2008, 13:06
http://img217.imageshack.us/img217/998/beztytuuum3.jpg
Polska z Blefawem !!!!!!!!
Morseton
04-10-2008, 14:45
14:29 Edzio-michal [30]: myslisz ze kozak jestes bo wbiles 46 lvl?
14:29 Pershing [46]: nie
14:29 Edzio-michal [30]: to po huj cwaniakujesz?
14:29 Pershing [46]: mysle ze jestem na tyle inteligentny zeby ciebie mieszac z blotem
14:29 Edzio-michal [30]: twoja stara z blota robi ci obiad
14:29 Edzio-michal [30]: ty i intelogencja
:/ Wstyd i Hanba ! "robimy rozpuste na chotelu"! xDDDD
Karolek98
06-10-2008, 08:10
Napaleon ded i Neru'pow ded :D 2x boh ;]
Napaleon ded i Neru'pow ded :D 2x boh ;]
A wczoraj mysmy ded
Oct 05 2008, 11:32:18 CEST Killed Dark Vampire Genesis at Level 106 unjustified
Oct 05 2008, 11:05:10 CEST Killed Leffes at Level 101 unjustified
No i Mamy chrzest Bongosow nasz zia go przeszedl
Oct 05 2008, 13:15:56 CEST Killed Colalvero at Level 92 ok
Pozdro Metek HAHAHAHAHAHA
Czy mi sie wydaje, czy z IF robi sie to co stało się z Arc? Nowe gildie [TK, SB = Anima?], dym między sobą itp ;];];]
edit
Name: Laiker Humels
Sex: female
Profession: Royal Paladin
Level: 62
World: Iridia
Residence: Liberty Bay
House: The Tavern 2c (Liberty Bay) is paid until Oct 20 2008
Guild membership: Del of the Control Alt Del
Last login: Oct 06 2008, 07:14:06 CEST
Comment: ReWarD
Xoxi Humels > my putla RL
Fe Umels > My Nega cheróza RL
Vulgo Royal > Capim Foza RL
Arth Umels > Bixo bobo RL
Paimey Humels > Amigo do Tião RL
Kyow'tae > Suruba Legion RL
Nena Umels > Princess xD RL
Helooiisee > she loves lipixD RL
Eternal Siritigrinho > cze siema.;p RL
Bebbell > especial friend ;p RL
JaRaGuá TeAm...
Is more than a game, but our lives...
Account Status: Premium Account
br?
buahahhaahhaaa
a ja do szkouy chodze [;
i pozdrawiam kilkuszka pimola i wrela;/
ty ja tez chodze i tez pozdrawiam kiepsonka:D
ty ja tez chodze i tez pozdrawiam kiepsonka:D
Ja już nie chodzę ale też pozdrawiam :D8o
Aezmo_1994
06-10-2008, 18:24
a ja wagaruje i tez pozdrawiam
.Viffarn
06-10-2008, 18:47
witam i o zdrowie pytam przynosze ponczki caluje ronczki przynosze zupe caluje .... ;];];]
Aezmo_1994
06-10-2008, 21:37
aha czyli juz tempior/tompior or how to speell it zbanowal go
widze 'żarciuszki'
nauka pełną parą - czyli jeden zeszyt do wszystkich przedmiotów i nie marnuję życia na tibię ! :S musicie mnie nazywać teraz PRO a jak nie to krejzolek jest h.j<ocenzurowany post \o> a kiełek dalej się w nocy moczy :S
ogolnie to pimols sie wozi bo of pl a riper go popiera obydwoje sie wozom a i tak som slabe z nich koxy buahah
a chlopaki z cipsoftu to 200 kilogramowe slonie z palcami grubosci kijow bilardowych ;e
ogulnie to pozdrawiam teraz
massior <3 pimols <3 riper <3 viking <3 vrel <3 kielek <3 krejzolek <3 chealino <3 mewtu <3 ridof <3 dama <3 murlat <3 tores <3 sobel <3 wojo <3 michas <3 cinek <3 broer <3 gm xadam <3 panek <3 vv <3 metek <3 i oczywsicie pozdrufka dla dziefcynek z naszej klasy of pl i fotqqqq of pl 8o8o
co lolu??? ja morze na tszecim miejscu co? LOLEKIK ! powinno byc
pozdro
RIPPPPPPPPPPPPPPPPPERRRRRRRRRRR<3333333333333333333333,pimol<3,masior<3 itd buahahahha
rzartownis :D
wojna bongo vs bongo wannabe sie zaczela, 2:0 dla nas heiehiehieiheihei
Planuje wielki powrót ;8o8o8o8o8o8o Jeszcze troche=]
/care pamietaj ze jak chcesz powrocic to 20k xermvis/carlin chlopcze
Stary, chce dołączyć do bongo 8o8o juz 69 level ;D
@Edit
12:35 You see a tower shield (Def:32).
It weighs 82.00 oz. 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o
Abdulwisimulacha
07-10-2008, 12:48
HIHIhih 8o8o Dawno mnie tu nie było HIhIhih 8o8o
PozdruffCia pimol<3kiepka<3dama<3buden<3Metek<3juhas<3inakoncurIPPERHAHAHHABEZSPACJI<3
Wracaj jak najszybciej ;]]<<<<<3 bo nie mam szynek :S:S:S
a Ty murlacie co porabiasz B)B)B)
@Edit
12:35 You see a tower shield (Def:32).
It weighs 82.00 oz. 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o
ty kretynie jakbys mial 69 lew to by ci juz dawno stary acc zajebal. masz max 35, stawiam 100k
siemkamurlatbezspacjiijeszczegorzejchujchujchuj<3<3
Nie kminie jednej rzeczy ;(;(;(;( ,,jakbys mial 69 lew to by ci juz dawno acc zajebal.""
Morseton
07-10-2008, 13:51
Czesiek albo ty albo ja! DUEL OF HONOR! EDRON TERAZ!
... jestescie pojebani.
Mowie to co mnie gryzie.
Dax nie popieram tego ze wczoraj swoim zachowaniem [ty wiesz co zrobiles] spowodowales zabicie avengera. Mnie zabiliscie bo chcialem zabic "wielkiego cinka" to sie nie sprzedalem... Co jak co ale takich rzeczy sie nie robi mowie to moim skromnym zdaniem :D
WonszMilicyjny
07-10-2008, 15:49
Riper szkoda slow na ciebie ale co tam zajmie mi to chwile.
Do ciezkiej cholery za kogo sie uwazasz? ,,Wannabies?" Jasne zawsze chcialem byc pusty, pazerny i tepy, okradac ludzi na kase etc. Druga rzecza jest to jaki ty jestes fayny pr0 elo elo wrecz przeciwnie jestes zalsony i dziecinny =[. Trzecia rzecza jest to jak sie odnosisz do ludzi.. ekhm sry nie ludzi do psow ;| To jest kompletna kompromitacja mowiac to jeszcze z roz*****onym majkiem, zgrywasz kozaka ktorego swiat nie widzial, ale coz widze ze to taki 2nd lajf ;F odbicie zycia w pixelkach gdyz wystarczy spojrzec na twe zdjecia co mowi samo za siebie. Martwisz sie o mnie? o to ze nie chodze do szkoly? Pustota i zolc wychodzi z ciebie na kazdym kroku , pamietaj nie ocenia sie ludzi nie znajac ich. No nic tyle o tobie gdyz obserwowalem to co sie wyprawia tylko przez ponad 2 miechy wiec moge napisac tyle. A no i trzeba bylo zakladac topika na forum com co nie? :D Btw jesli ,,mam" cokolwiek do kogos to tylko
i wylacznie do ciebie. Pkowanie sprawialo mi wielka frajde,a poznanych ludzi badz tez nie poznanych bede pamietal na dlugo ;)
Ps. Zwroccie uwage na Vrella
szanownego gdyz madre rzeczy prawi ;)
Przedstawilem swoja opinie jak ja to widze [[;
To sie rozpisalem nie w moim pl stajlu ;/
a na moje pi****licie, quitowac;]
Riper szkoda slow na ciebie ale co tam zajmie mi to chwile.
Do ciezkiej cholery za kogo sie uwazasz? ,,Wannabies?" Jasne zawsze chcialem byc pusty, pazerny i tepy, okradac ludzi na kase etc. Druga rzecza jest to jaki ty jestes fayny pr0 elo elo wrecz przeciwnie jestes zalsony i dziecinny =[. Trzecia rzecza jest to jak sie odnosisz do ludzi.. ekhm sry nie ludzi do psow ;| To jest kompletna kompromitacja mowiac to jeszcze z roz*****onym majkiem, zgrywasz kozaka ktorego swiat nie widzial, ale coz widze ze to taki 2nd lajf ;F odbicie zycia w pixelkach gdyz wystarczy spojrzec na twe zdjecia co mowi samo za siebie. Martwisz sie o mnie? o to ze nie chodze do szkoly? Pustota i zolc wychodzi z ciebie na kazdym kroku , pamietaj nie ocenia sie ludzi nie znajac ich. No nic tyle o tobie gdyz obserwowalem to co sie wyprawia tylko przez ponad 2 miechy wiec moge napisac tyle. A no i trzeba bylo zakladac topika na forum com co nie? :D Btw jesli ,,mam" cokolwiek do kogos to tylko
i wylacznie do ciebie. Pkowanie sprawialo mi wielka frajde,a poznanych ludzi badz tez nie poznanych bede pamietal na dlugo ;)
Ps. Zwroccie uwage na Vrella
szanownego gdyz madre rzeczy prawi ;)
Przedstawilem swoja opinie jak ja to widze [[;
To sie rozpisalem nie w moim pl stajlu ;/
Dostosowuje sie tylko poziomem do kretynow Twojego pokroju, ktorzy placza ze zabili jego 45 ek. I piszesz, ze sie nie ocenia ludzi nie znajac ich, a Ty mnie oceniasz, niezle ! I ja szanuje ludzi zaslugujacych na ten szacunek, /care w jakichs polaczkow probujacych byc fajni bo z bongo, ktorzy na zadnej porzadnej akcji nie byli. stare bongo_/
@vrell
juz Ci mowilem, ze to nie ja powiedzialem ze avenger ma pz, chociaz pewnie bym to zrobil gdyby mi to przyszlo na mysl. I piszesz ze w bongo jestes dluzej od damy, fail. On z nami latal juz na guardy z 2,5 roku temu jak pimol mial veremusa a ja diliveera
WonszMilicyjny
07-10-2008, 16:23
Nazywasz mnie kretynem? Hmm zaufaj ze jestem ,,tylko" ciut inteligentniejszy. Placze ze zabili mi ek? No ,,ofc" w sumie to ja gdy padne to placze na vent i dostaje adhd ;| Pss. taka mala podpowiedz looknij na moj czas online,a to mowi samo za siebie jak bardzo ale to bardzo przejmuje sie ta gra ^.- wyroslem z tego ;). Tys mnie ciolku ( tak tu cie obrazam) zaczal pierwszy oceniac wiec co ja bede gorszy of pl? ej hejze skad taki kretyn jak ja moglby uzyc sarkazmu.
Oceniam cie wjezdzajac lekko na rl gdyz wywnioskowalem to co zauwazylem wiec na vencie kozak jestes jakich malo rzucasz qwami ,wyrazasz sie do osob od siebie straszych o x lat bez szacunku, czujesz sie jakims tam bossem za duzo by wymieniac etc ,a to lekko nie pasuje do tego jak wygladasz w rl. Moze to i stereotyp no ale coz nie pasuje :D
A no i widze ze odpowiadasz na posta w mgnieniu oka, zrob cos z czasem wolnym. Pisanie zwrotow grzecznosciowych jak i brak polskich znakow byl zamierzony.
To tyle jesli chcesz odpisuj sobie na tego posta /care forum fajterze nie bede spamowal [[[[[;. Ale pewnie odp bo zakpilem z twojego ego. Opuszczam te jakze zalosne forum xD
Prawda_w_oczy
07-10-2008, 17:23
eyyyy
Wrzuccie zdjecia Rippera na jakas stronke i dajcie linka.
Z chęcią zobacze tego "KOZAKA" :>
Skoro Ripper jest dla Ciebie smieciem, to po co siedziales z nami na vent i chodziles na akcje?
Wczoraj United Forces wyjebalo nas z venta i uznalo, ze jestesmy spy, a Wy niby tacy zajebisci pekerzy i bongosi, odrazu sie od nas odwrociliscie i zaczeliscie kozaczyc, grozby w nasza strone itp.
Karolek98
07-10-2008, 19:10
metek chyba sie nie dziwisz ze to nastąpiło? przepraszam ale 2 razy w ciągu dnia mam zmieniać hasło do venta bo jacyś śmiecie wchodzą nasłuchiwać?:s dziękuję, ale czas pożądek zrobić, jezeli zamierzacie sie miedzy soba na*******ac to zycze powodzenia, ale wg mnie jest to odpowiednia pora zeby zrobic porzadek, ja posprzatalem vent i cos probuje wiekszego organizowac, a tak jak wy wczesniej z voe clan probowaliscie sie zgrac, to teraz zrobicie selekcje tych nowych i tych co maja 20 lvle wyjebcie z ekipy to moze ich zmotywujecie do expienia, zrobicie guildcash jak za dawnych czasow i bongo sie rozwinie, bo jak patrze od odejscia Adama to jest coraz gorzej.
metek chyba sie nie dziwisz ze to nastąpiło? przepraszam ale 2 razy w ciągu dnia mam zmieniać hasło do venta bo jacyś śmiecie wchodzą nasłuchiwać?:s dziękuję, ale czas pożądek zrobić, jezeli zamierzacie sie miedzy soba na*******ac to zycze powodzenia, ale wg mnie jest to odpowiednia pora zeby zrobic porzadek, ja posprzatalem vent i cos probuje wiekszego organizowac, a tak jak wy wczesniej z voe clan probowaliscie sie zgrac, to teraz zrobicie selekcje tych nowych i tych co maja 20 lvle wyjebcie z ekipy to moze ich zmotywujecie do expienia, zrobicie guildcash jak za dawnych czasow i bongo sie rozwinie, bo jak patrze od odejscia Adama to jest coraz gorzej.
my juz sie wyselekcjonowalismy, a ze dajesz pasy od venta dla jakiegos arledo czy innego smiecia to nie moja wina. I stare bongo nigdy sie miedzy soba nie na*******alo, jak chcesz z nami pekowac to wyjeb zaca, avengera, zooka i jego rli i arledo i to wszystko.
wonsz, nie chce mi sie odpisywac bo ty jestes pro na forum albo w dp, a jak bijemy chealino to stoisz 40 ek i nie dajesz miejsca sdkerom ;
Czeczeniec
07-10-2008, 19:56
co do zmiany hasla venta tez troche twoj blad, nie podawaj nastepnym razem byle komu, daj jednej zaufanej osobie ona bedzie wiedziala co dalej z tym zrobic, co do na*******ania sie to tez wszyscy pierdolicie bo jakos wczesniej wam nie przeszkadzalo pekowanie z wiara typu zook czy wonsz, a co do odejscia adama... ch... prawda polowie bongosow obiecywal wielkiego wara ze warto robic chary kupowac pace etc etc a potem sam sie wyplacil.... inna sprawa ze podczas jego nieobecnosci na vencie polowa "bongosow" o*******ala mu dupe ze nie dawal siana na akcje, a jak zbieral loota od ludzi to najczesniej polowa gotowki przepadala ;];] takie skromne 17 zl z mojej strony ;]
Banditos
07-10-2008, 22:35
ekipa huxego ostro w dupe
mysle gdzies kolo 20-7
Oct 07 2008, 22:19:59 CEST Killed at Level 200 by Hereepuz
and by Due'saph
ale najlepszy byl schemet u fail i zaraz ded pewnosc siebie niczego sobie i zook co nam mowil ze co to za frag jak nie ustawilem hotkeyow(pachnie vironem aj?)
i potem masz z takimi jakas akcje zrobic pls
nieliczac ze neztas, fo fe, quai chi i asilles dolaczyli na ob do stramow, bylo ok. ale zeby zobaczyc prawdziwe pvp na ob trzeba poczekac na ob bongo vs smiecie, za 2~ tygodnie ahahahhaha bedzie masakra ziaaaaaaaaaaaaa !
ogolnie posty u gory /care
ja kcialem tylko napisac
'POZDROFFKA DLA REBCIUSHKA!' buahaha8o8o8o8o
Wannabe bongo rosnie w sile ! 8o8o8o8o
pokaza nam prawdziwa ART OF WAR(w tle muzyka z Draculi) SHIET!
ale poco na ob znow neztasy jakies omg sami nie umia;/;/;/
Aezmo_1994
08-10-2008, 16:23
cam z akcji
http://www. speedy share .com/885903146.html <-- "usun spacje plikzz"
nowe rel pics:
http://pl.youtube.com/watch?v=XGqk8O4fsfc
pozdrawiam:cup::cup::cup::cup:
ja także pozdrawiam 8o8o
Ogólnie to Pimol wpada dzisiaj do mnie i będziemy się śmiać z iridia of pl ;\
heh qpilem new har:D pozdruwki kiepa
Stefan-Kiszewo
09-10-2008, 20:15
Gdzie jest Bezok musze sie z nim przywitac :cup: :cup: :cup: 8o
open batel byl
Oct 09 2008, 21:41:16 CEST Killed Arledo at Level 62 ok
Oct 09 2008, 21:27:58 CEST Killed Rovilis at Level 65 ok
Oct 09 2008, 21:25:44 CEST Killed Zook Elvis at Level 67 ok
smiec dama 4 fragi ale ok jestem lepszy
ostro:D::DD:
shiet mada faka zabili nam murlaka XDDDDDDDDDDDDDDDDD fajne fragi 4:5, oni 35-41, my 40-70 XD
nieh majom pajment listeki bo co qrcze blade mada faka dedneli nam murlaka......
superdymiq heh:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Gdzie jest Bezok musze sie z nim przywitac :cup: :cup: :cup: 8o
HERE I AM !
P.S. ELO!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.