PDA

Pokaż pełną wersje : Plotki z Iridii

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39

Ripppppppahhhhh
16-02-2009, 16:27
mmmm, raz nas wyjebali nie wiecej ;) nie to co Ciebie, bongo paid 1kk !!!!!!! free !!!!!!!!!!!

Akunis
16-02-2009, 18:51
wkoncu do 3 razy sztuka, juz 2x zostaliscie wyruchani, wiec czas na raz trzeci hehe :D

Jeszcze jeden insult :baby:X(:evul::evul:
Bongo zostalo 2 razy wyruchane ty z miliard stary cie rucha co noc :baby::cup::cup::cup::cup:

poreda
16-02-2009, 19:45
Jeszcze jeden insult :baby:X(:evul::evul:
Bongo zostalo 2 razy wyruchane ty z miliard stary cie rucha co noc :baby::cup::cup::cup::cup:

i te twoje teksty na poziomie przedszkola, poor

Pajmol
16-02-2009, 21:34
i te twoje teksty na poziomie przedszkola, poor
ty za to masz texty najwyzszym poziomie zanim komus cos wytkniesz popatrz na siebie;]

Anas Kiro
16-02-2009, 23:32
wkoncu do 3 razy sztuka, juz 2x zostaliscie wyruchani, wiec czas na raz trzeci hehe :D

Uwazaj zebys ty przypadkiem nie zostal wy******* wkrotce... po raz 2?

Adedin
16-02-2009, 23:59

emeric.

miałem Ci odpisać już dawno temu, ale szkoda było mi czasu. Jako iż wróciłem z zimowiska mogę Ci tu coś naskrobać.
Nie mów do mnie, że się powtarzam i piszę bez celu. Powtarzam się bo jesteś imbecylem a jak wiadomo do takiego trudno trafić, mógłbym nawet na podstawie Twojego zachowania napisać że masz autyzm ale..., nie pisze bez celu, moim celem jest uświadomienie Tobie, że cały czas 'masz patyk w ręku i wiercisz w tym samym gównie'. Co za frajda wchodzić na to pieprzone forum, które pożera czasami mnóstwo czasu gdy Ty nie opisujesz tutaj nic innego oprócz(cytuje swoimi słowami):
'bongo ciule, znów sie chowacie, wychodzicie na ob i przegrywacie, placicie mendylowi - SRACIE I DROBICIE'
Zastanawia mnie 'infrastruktura' Twojego mózgu, który jest zaprogramowany(chyba) na pierdolenie głupot. Nie jesteś z nami w teamie(tak ja tez nie pkuje z nimi już, ponieważ nie mam chara, NIE CHCE MI SIĘ GO ROBIĆ) i nie docierają do Ciebie pewne informacje, dążę do tego iż Twoje informacje zdobyte poprzez czytanie forum.tibia.com są błędne w większości procentów(nie będę konkretyzował).
I nie odpisuj mi postu typu 'nie wiesz nie mów' 'co ty tam możesz wiedzieć' 'jesteś głupi Twoje posty są bez celu, co starasz się udowodnić'
Staram się udowodnić, że nie masz racji w większości postów, ponieważ no kurwa zrozum NIE JESTEŚ Z NAMI W TEAMIE. Na forum możesz sobie poczytać, ale i tak niewiele tam także jest prawdy(proszę nie pisz że na forum piszą zawsze prawdę bo mi serce stanie).
Nie chcę Cię obrażać, mam już dość odpisywania na Twoje cholerne posty, chciałbym tu kiedyś wejść i zobaczyć posta z Twoim nickiem w stylu, Bongo wyszliście na OB nie poszło wam, do następnego razu; a nie typu bongo daliście dupy takie z was kozaki.

I z chęcią umówiłbym się z Tobą na piwo bo z powodu głupiej gry nie będę chyba się bił, chill ;)

Dziękuję za uwagę.

Ogólnie jest KUL

poreda
17-02-2009, 00:13
Mnie boli jednak to ze nie dostrzegacie wlasnych bledow :)

Gruhard
17-02-2009, 00:28
Uwazaj zebys ty przypadkiem nie zostal wy******* wkrotce... po raz 2?

grozisz mi?

Kiełek
17-02-2009, 11:50
W Puerto Rico to się działo
w pięknej wiosce na makao
pili drinki jedli lody
ona stara a on młody
do basenu jak skakała
wode dupą wychlapała:D
sialala

@czesc bananix

Tristan_da_Sworder
17-02-2009, 15:11
W Puerto Rico to się działo
w pięknej wiosce na makao
pili drinki jedli lody
ona stara a on młody
do basenu jak skakała
wode dupą wychlapała:D
sialala

@czesc bananix

h3h3h3h3h pszywital sie ze mnom :cup::cup::cup::cup::cup:8o:cup:

czesc kieluszku toważyszu ;D:D:D:D::D:D:D::D:D:D polska do boju co? fajny wiershyq

Kiełek
17-02-2009, 15:15
A co na to Nato?
Nato na to nic!

ZwirekM
17-02-2009, 16:56
/\ Kieleq roz*******asz mnie ;[ Ahaha 10000x

Kiepa ty sie kurwa marnujesz tutaj xD Na studia wypie... zalatwie ci robote!

Vincento_Vampire
17-02-2009, 18:01
A co na to Nato?
Nato na to nic!

give it to me bejbe
aha ahaB)

Wasz szczerze,
Shane

~

Sakan
17-02-2009, 23:15
;(;(;(;(;(;(X(Ohhhh noes!!!X(;(;(;(;(;(;(

Vincento stracił posadę i już nie jest dyplomata Bongo ;(;(

PS: Mam nadzieję że nie opuścisz tego forum.

ZwirekM
17-02-2009, 23:20
hi > elastorm > trap > ue > ban!

druid of pulla 2x , feereeeepuzzzzz , jakis 36 ms , wulz drath ;] foxarn ban .

Jednym Slowem Bongo Bylo Jest I Bedzie :)

Abdulwisimulacha
18-02-2009, 00:08
Było fajnie, a będzie jeszcze fajniej ;]

Ripppppppahhhhh
18-02-2009, 08:35
na*******my siee :cup::cup:
Druid of Pulla

Feb 17 2009, 22:53:15 CET Killed at Level 91 by Mingop
and by Temialoras
Feb 17 2009, 22:15:41 CET Killed at Level 92 by Bard Argon
and by Temialoras

Fereepuz

Feb 17 2009, 22:13:02 CET Killed at Level 100 by Xermvis
and by Hedion Etera

Wulz Drath

Feb 17 2009, 22:48:17 CET Killed at Level 145 by Xermvis
and by Aruniro

Pajmol
18-02-2009, 08:44
Druid of Pulla

and by Temialoras
and by Temialoras

Fereepuz

and by Hedion Etera

Wulz Drath

and by Aruniro

YUHUUU OROORROZPUSTAAAAAAAAAAAAA

poreda
18-02-2009, 14:51
Druid of Pulla

and by Temialoras
and by Temialoras

Fereepuz

and by Hedion Etera

Wulz Drath

and by Aruniro

Heria Raya

Feb 17 2009, 22:13:25 CET Killed at Level 73 by Arash Alhaddad
and by Pilskjutaren

Hedion Etera

Feb 17 2009, 22:29:19 CET Killed at Level 52 by Arash Alhaddad
and by Elastorm

Gimpes

Feb 17 2009, 22:13:16 CET Killed at Level 46 by Stormaren

Bard Argon

Feb 17 2009, 22:27:49 CET Killed at Level 59 by Elastorm
Feb 17 2009, 21:32:18 CET Killed at Level 61 by Bobedio
and by Ambel Etra

:/

Tristan_da_Sworder
18-02-2009, 15:45
Heria Raya

and by Pilskjutaren

Hedion Etera

and by Elastorm

Gimpes

Bard Argon

and by Ambel Etra

LOOOOOOL NIEMOZLIWE JAK ONI SCIONGNELI 46 MAGA LOLA$$$$ :OOO TO MORZNA TAK TAKIMI LEW?8o8o

Pajmol
18-02-2009, 17:14
Heria Raya

and by Pilskjutaren

Hedion Etera

and by Elastorm

Gimpes

Bard Argon

and by Ambel Etra

HAHAHAHHAHAHA no nie bo jebne HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA xDDDDDDDDDDDD
czyz on nie jest pr0? HAHAHAAH

Harru
18-02-2009, 17:16
Emeric, policz jeszce nooby wszystkie co padly ;d i nie dodales kilku 30 lvli od nas

poreda
18-02-2009, 20:00
czy juz jestescie az tak skonczonymi balwanami? chwalicie sie fragami a jak ktos napisze wasze to jest be? dzieci zapatrzone w siebie i tylko w siebie

Tristan_da_Sworder
18-02-2009, 20:18
czy juz jestescie az tak skonczonymi balwanami? chwalicie sie fragami a jak ktos napisze wasze to jest be? dzieci zapatrzone w siebie i tylko w siebie

Jak takis kurwa dorosly to wy*******aj z piaskownicy X(X(X(X(

Vincento_Vampire
18-02-2009, 20:32
Jak takis kurwa dorosly to wy*******aj z piaskownicy X(X(X(X(

ej plx dzieci nie muwiom bszydkich sluw:baby::baby::baby:

wogule co to za marna imitacja mnie na forum com grasuje??? ? ? ? ? X(X(X(

Wasz szczerze,
Shane

~

Tristan_da_Sworder
18-02-2009, 20:41
ej plx dzieci nie muwiom bszydkich sluw:baby::baby::baby:

wogule co to za marna imitacja mnie na forum com grasuje??? ? ? ? ? X(X(X(

Wasz szczerze,
Shane

~

ooo pszepraszam Panie, łaski łaski :baby::baby::baby:;(;(

Pajmol
18-02-2009, 20:43

To kto wygral biorac pod uwage lvle,fragi bany?:<:cup::cup::cup::cup:

Ripppppppahhhhh
18-02-2009, 21:20
k.urwa ale ten koles mnie rani hahahahahaha ale nie ma to jak poczytac takiego kretyna:D

Adedin
18-02-2009, 23:44

raz.
chwalimy się fragami bo nie zabijamy 150 masterem 60 mastera. Tutaj tkwi różnica. Myślę że wyprzedzę Twoje myśli, jesteśmy bałwanami latamy w kilku i do tego blokujemy się nobami. Nie widziałem jeszcze inteligenta który 60 masterkiem próbuje ściągnąć 150 mastera solo czy coś.

dwa.
jeśli wstawisz mi tutaj link do filmu, który pokaże nam jak 60 masterem zabić 150 ms - respekt. Kilka warunków filmiku - musi być on realny(potwierdzony frag), na tym 150 ms nie może grać 6-10 letnie dziecko które potrafi uciec lub walić ue we wszystkie strony aż się mu mana skończy i wtedy 60 master go wykańcza, 150 master nie może stać na afk. Kolega o wyższym poziomie musi walczyć z tym 60 masterem. Sam na sam tak samo jak 60 master.

trzy.
wiadome i nierealne jest zabicie(SOLO!) 60 magiem/paladynem/rycerzem 150 maga/paladyna/rycerza. A jako iż jest nas wielu, każdy chce sobie coś zabić, zbieramy się do kupy, bunkrujemy się i zabijamy bez litości. Jak wiadomo 'w kupie raźniej'. Jakbym chciał solo sobie kogoś zabić to wiadome że wybieram cele większe o max może 10 poziomów mniejsze/większe, gdy jestem w grupie - wybieram cel o wiele wyższym poziomie.

dziękuję za uwagę.
Kiepa buahah

Tristan_da_Sworder
19-02-2009, 00:02
dwa.
jeśli wstawisz mi tutaj link do filmu, który pokaże nam jak 60 masterem zabić 150 ms - respekt. Kilka warunków filmiku - musi być on realny(potwierdzony frag), na tym 150 ms nie może grać 6-10 letnie dziecko które potrafi uciec lub walić ue we wszystkie strony aż się mu mana skończy i wtedy 60 master go wykańcza, 150 master nie może stać na afk. Kolega o wyższym poziomie musi walczyć z tym 60 masterem. Sam na sam tak samo jak 60 master.

+ nie moze to byc filmik z tibii 7.6 i starszych gdzie "PVP istnialo"

poreda
19-02-2009, 09:54
raz.
chwalimy się fragami bo nie zabijamy 150 masterem 60 mastera. Tutaj tkwi różnica. Myślę że wyprzedzę Twoje myśli, jesteśmy bałwanami latamy w kilku i do tego blokujemy się nobami. Nie widziałem jeszcze inteligenta który 60 masterkiem próbuje ściągnąć 150 mastera solo czy coś.

dwa.

trzy.
wiadome i nierealne jest zabicie(SOLO!) 60 magiem/paladynem/rycerzem 150 maga/paladyna/rycerza. A jako iż jest nas wielu, każdy chce sobie coś zabić, zbieramy się do kupy, bunkrujemy się i zabijamy bez litości. Jak wiadomo 'w kupie raźniej'. Jakbym chciał solo sobie kogoś zabić to wiadome że wybieram cele większe o max może 10 poziomów mniejsze/większe, gdy jestem w grupie - wybieram cel o wiele wyższym poziomie.

dziękuję za uwagę.
Kiepa buahah

Nic nie musze wstawiac, padacie jak inni i tyle ^^

Kiełek
19-02-2009, 10:28
Piotr Swend, czyli Maciek z "Klanu", jest znany z poczucia humoru - pytany o ulubiony zespół, niezmiennie odpowiada: Zespół Downa!
hehehehehhehehehehehehehhehehe:D

edit
klik (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Xandar+Mac%27Leod)

Chaos
19-02-2009, 12:53
co to ma byc
?

Adedin
19-02-2009, 14:58
Nic nie musze wstawiac, padacie jak inni i tyle ^^

i do sedna sprawy przeszliśmy.
Bardzo dobrze wiesz że 60 master nie zabije 150 mastera tak jak to opisałem. Boli Cię tylko to że każdy z nas jest mądry w grupie/na forum i tylko się wymądrzamy. Ale co Ty w takim razie robisz? Próbujesz ostudzać nasz entuzjazm? Dla nas liczy się każdy frag, dla was zabicie nas. Zabijajcie sobie nas, odrobimy lvle, my powybijamy was, tez odrobicie sobie lvle. Ale to my mamy z tego większą frajdę i satysfakcję.

dziękuję za uwagę.
Kiepa buahah

Tristan_da_Sworder
19-02-2009, 16:02
Kiepa buahah

NA PREZYDENTA! :DDDD jednak na wiceprezydenta, tu rzondzi Vincento :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:

Kiełek
19-02-2009, 16:14
amigo
scale armor
KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

poreda
19-02-2009, 17:43
i do sedna sprawy przeszliśmy.
Bardzo dobrze wiesz że 60 master nie zabije 150 mastera tak jak to opisałem. Boli Cię tylko to że każdy z nas jest mądry w grupie/na forum i tylko się wymądrzamy. Ale co Ty w takim razie robisz? Próbujesz ostudzać nasz entuzjazm? Dla nas liczy się każdy frag, dla was zabicie nas. Zabijajcie sobie nas, odrobimy lvle, my powybijamy was, tez odrobicie sobie lvle. Ale to my mamy z tego większą frajdę i satysfakcję.

dziękuję za uwagę.
Kiepa buahah

nie probuje, juz nie chce mi sie od nowa wszystkiego pisac bo wasze wymowki sa smieszne. za kazdym razem jak ktos po was przyjdzie, trap przez noob chary + log. wy pekujecie dopoki jest was 2x wiecej. a gdy ktos przyjdzie w takiej samej liczbie to panika (jak bylo chociazby w dara, raz w carlin i raz na yalahar).

Tristan_da_Sworder
19-02-2009, 18:20
nie probuje, juz nie chce mi sie od nowa wszystkiego pisac bo wasze wymowki sa smieszne. za kazdym razem jak ktos po was przyjdzie, trap przez noob chary + log. wy pekujecie dopoki jest was 2x wiecej. a gdy ktos przyjdzie w takiej samej liczbie to panika (jak bylo chociazby w dara, raz w carlin i raz na yalahar).

pierdolony nubie nie rozumiesz ze jak ich przyjdzie tyle co bongo to nie ma rownych szans? jak chcesz sie na*******ac 20 x 150lvle vs 20 x 60 lvle? Ja wiem ze dla ciebie ciezko jest to pojac wiec wez sobie moze jakies korki z logicznego myslenia, a po paru latach bedziesz mogl wykreowac swoj wlasny kierunek filozoficzny antybongosizm czy tez emerikanizm, ale narazie jestes zbyt tepy i nie rozumiesz najprostszych rzeczy. Nie pisza swoich deadow bo maja wyjebane na to bo maja 3x mniejsze lvle a zabijaja tyle samo typa z wyzszymi lvlami i to innym powinno byc wstyd ze w chuja sie daja robic. ale sory ty jestes tu starszy i mondżejszy wienc czekam olsnij mnie twoja zlota mysla

sajnowane baj rzulty

Pajmol
19-02-2009, 19:34
emerik nasz fan lksu own3dzik na maxa;/

Akunis
19-02-2009, 19:50
ALE FACET CO JA CI TŁUMACZE?
wszystko klarownie Ci wytłumaczyłem, że do... nie ma szans 60 lew z 150, dlaczego się bunkrujemy i w ogóle, a ty dalej nic nie pojąłeś. Czytanie ze zrozumieniem - miałeś coś takiego w szkole? To jest tak jakbyś 10 lvlem na*******ał jakiegoś 30 solo. To logiczne, że zabierzesz ze sobą kilku kolegów powiedzmy z tym samym lvl.
Jeszcze jaśniej mam Ci to wytłumaczyć? Proszę kurwa bardzo:
Przychodzę swoim 30 ms zabić Ciebie. Masz 10 lvl i możesz mieć jaką chcesz profesje. Ty mówisz że mnie zabijesz i masz 5 kolegów którzy mają też 10 lvl i chcą Ci pomóc zabić tego 30 ms. Jest was razem sześciu i idziecie zabić 30ms który nie ucieka wam tylko daje się trapnąć(DOKŁADNY PRZYKŁAD BONGO! ofc byli ludzie którzy uciekali, ale nie zawsze się im to udawało).
Teraz ty wołasz kolegów i przychodzi 5 twoich znajomych z 30 lvl. I powiedz mi jak kurwa te pierdolone 10 lvle mają walczyć z wami, NO KURWA takie ciężkie to do pojęcia?
Teraz sobie to przełóż na wasze lvle. Wpadacie 150 masterami to na pewno wpierdolę się w was moim 60 ms bo wtedy walczę - przez kurwa 3 sekundy, nawet nie zdążę kogoś zaznaczyć bo zaraz dostanę combo na całą moją manę i nie napisze nawet 'bye'.
To dla Ciebie jest pokaz odwagi? I wtedy pisał byś inaczej o nas?
Napisałbyś:
'taki kozak byłeś ale jak wpadłeś między nas to zniknąłeś do temple szybko'

a idź pan w huj z tego forum bo pierdolisz smuty, że nie wiadomo czy się mam śmiać czy płakać. Potem mówią że połowa Polaków to pierdolone tępoty, nie dziwota jak ty nie potrafisz zakumać tak prostej rzeczy.

A teraz jeszcze Ci dodam skąd bierze się Twoja agresja do nas. Wyjaśnię Ci to teraz dosłownie, nie chciałem tego robić, nie chciałem juz tutaj nikogo obrażać, ale już się w*****łem:
Jesteś kurwa po prostu za cienki w majtach, szkoda Ci Twojego pierdolonego piksela bo tak dużo się nad nim napracowałeś przecież, bardzo dobrze wiesz, że jakbyś do nas wleciał sam to byśmy Cie rozpierdolili w pył, ale za dużo życia zmarnowałeś na ten pierdolony(powtarzam) PIKSEL. Wolisz za to pokazać jaki mocny jesteś w pierdoleniu bezsensownych głupot na forum, powtarzaniu się jak Ci coś człowiek wytłumaczy. Zrób sobie 60 lvl i wyskocz na solo z kimś od nas, jak go zabijesz to się kurwa chwal że Ci wyszło lepiej a nie pierdol głupot o zabijaniu w grupie. W wojnach tez pewnie zabijasz solo bo jesteś powah gamer. Do tego się powtórzę - jak kurwa nie radzisz sobie ze stresem związanym z Tibią oddaj się na terapię do dobrego psychologa. Zacznij czytać książki, skończ wchodzić na to pierdolone forum, oszczędzisz nam i sobie nerwów.

I tak wyklinam jak szewc, bo się w pale nie mieści Twoja tępota i nie, nie jestem popierdolony po prostu człowiek ma swoje granice wytrzymałości, nawet na pierdolonym forum i nie wciskaj mi, że mnie ktoś zabił, zrobiłem 30 lvl albo huj wie co jeszcze jest związane z tą grą. Zdenerwowanie wywołałeś u mnie Ty nie ta gra. A teraz wali mnie czy to będziesz czytał, pewnie dla Ciebie to jest marnotrawienie czasu lub sprawia to, że moje wypociny tutaj Cię śmieszą, teraz będę odpisywał na Twojego każdego zasranego posta. I tak sprawdzam to forum częściej niż 10 razy dziennie, ale wbrew pozorom nie ważę 160kg, nie nosze okularów, nie mam pierdolonych piegów.

dziękuję za uwagę.
Kiepa buahah

Sorka kiepson mozesz mi to jeszcze jasniej wytlumaczyc ? bo ja nadal nic nie rozumiem ;/ X(X(:cup::evul::evul::baby::baby::baby:;(;(;(

Adedin
19-02-2009, 20:01
Sorka kiepson mozesz mi to jeszcze jasniej wytlumaczyc ? bo ja nadal nic nie rozumiem ;/ X(X(:cup::evul::evul::baby::baby::baby:;(;(;(

proszę Cię xd

Vincento_Vampire
19-02-2009, 20:18
ALE FACET CO JA CI TŁUMACZE?
wszystko klarownie Ci wytłumaczyłem, że do... nie ma szans 60 lew z 150, dlaczego się bunkrujemy i w ogóle, a ty dalej nic nie pojąłeś. Czytanie ze zrozumieniem - miałeś coś takiego w szkole? To jest tak jakbyś 10 lvlem na*******ał jakiegoś 30 solo. To logiczne, że zabierzesz ze sobą kilku kolegów powiedzmy z tym samym lvl.
Jeszcze jaśniej mam Ci to wytłumaczyć? Proszę kurwa bardzo:
Przychodzę swoim 30 ms zabić Ciebie. Masz 10 lvl i możesz mieć jaką chcesz profesje. Ty mówisz że mnie zabijesz i masz 5 kolegów którzy mają też 10 lvl i chcą Ci pomóc zabić tego 30 ms. Jest was razem sześciu i idziecie zabić 30ms który nie ucieka wam tylko daje się trapnąć(DOKŁADNY PRZYKŁAD BONGO! ofc byli ludzie którzy uciekali, ale nie zawsze się im to udawało).
Teraz ty wołasz kolegów i przychodzi 5 twoich znajomych z 30 lvl. I powiedz mi jak kurwa te pierdolone 10 lvle mają walczyć z wami, NO KURWA takie ciężkie to do pojęcia?
Teraz sobie to przełóż na wasze lvle. Wpadacie 150 masterami to na pewno wpierdolę się w was moim 60 ms bo wtedy walczę - przez kurwa 3 sekundy, nawet nie zdążę kogoś zaznaczyć bo zaraz dostanę combo na całą moją manę i nie napisze nawet 'bye'.
To dla Ciebie jest pokaz odwagi? I wtedy pisał byś inaczej o nas?
Napisałbyś:
'taki kozak byłeś ale jak wpadłeś między nas to zniknąłeś do temple szybko'

a idź pan w huj z tego forum bo pierdolisz smuty, że nie wiadomo czy się mam śmiać czy płakać. Potem mówią że połowa Polaków to pierdolone tępoty, nie dziwota jak ty nie potrafisz zakumać tak prostej rzeczy.

A teraz jeszcze Ci dodam skąd bierze się Twoja agresja do nas. Wyjaśnię Ci to teraz dosłownie, nie chciałem tego robić, nie chciałem juz tutaj nikogo obrażać, ale już się w*****łem:
Jesteś kurwa po prostu za cienki w majtach, szkoda Ci Twojego pierdolonego piksela bo tak dużo się nad nim napracowałeś przecież, bardzo dobrze wiesz, że jakbyś do nas wleciał sam to byśmy Cie rozpierdolili w pył, ale za dużo życia zmarnowałeś na ten pierdolony(powtarzam) PIKSEL. Wolisz za to pokazać jaki mocny jesteś w pierdoleniu bezsensownych głupot na forum, powtarzaniu się jak Ci coś człowiek wytłumaczy. Zrób sobie 60 lvl i wyskocz na solo z kimś od nas, jak go zabijesz to się kurwa chwal że Ci wyszło lepiej a nie pierdol głupot o zabijaniu w grupie. W wojnach tez pewnie zabijasz solo bo jesteś powah gamer. Do tego się powtórzę - jak kurwa nie radzisz sobie ze stresem związanym z Tibią oddaj się na terapię do dobrego psychologa. Zacznij czytać książki, skończ wchodzić na to pierdolone forum, oszczędzisz nam i sobie nerwów.

I tak wyklinam jak szewc, bo się w pale nie mieści Twoja tępota i nie, nie jestem popierdolony po prostu człowiek ma swoje granice wytrzymałości, nawet na pierdolonym forum i nie wciskaj mi, że mnie ktoś zabił, zrobiłem 30 lvl albo huj wie co jeszcze jest związane z tą grą. Zdenerwowanie wywołałeś u mnie Ty nie ta gra. A teraz wali mnie czy to będziesz czytał, pewnie dla Ciebie to jest marnotrawienie czasu lub sprawia to, że moje wypociny tutaj Cię śmieszą, teraz będę odpisywał na Twojego każdego zasranego posta. I tak sprawdzam to forum częściej niż 10 razy dziennie, ale wbrew pozorom nie ważę 160kg, nie nosze okularów, nie mam pierdolonych piegów.

dziękuję za uwagę.
Kiepa buahah

a teraz praca domowa na koniec wykładu: opisz podemocjonalne próby pozaspołecznego dowartościowywania się dzieci grających w gry mmorpg na przykładze poreda:cup::cup::cup:

Wasz szczerze,
Shane

~

Banditos
19-02-2009, 20:26
panu paniczowi aka sprzedawczyk już podziękujemy ^^

-Phoenix-
19-02-2009, 20:44
Jaśku kurwa obiecuje Ci że nigdy nie będziesz free na Iridii, nawet jeśli miał bym zrobić nowego chara

kthxbye

Xandar Mac'Leod
19-02-2009, 22:50
Maly'ziomie jak mogles mi to zrobic? nie gryzie cie sumienie? jak mozesz z tym zyc? ^^

Edit. Btw, ja tu ciagle jestem xD a Ty?

Ripppppppahhhhh
19-02-2009, 22:57
Maly'ziomie jak mogles mi to zrobic? nie gryzie cie sumienie? jak mozesz z tym zyc? ^^

Edit. Btw, ja tu ciagle jestem xD a Ty?

a pamietam jak najglosniej sie smiales jak mi Rippera zrookowali, heiaiheaieai;

@kiepa

niezly z ciebie kolo :cup::cup:

Meteon!
19-02-2009, 23:24
Mogles Michas nie fikac, to moze bym Cie nie zrokowal 8o8o
A teraz idz umyj pupcie bo jutro pijemy XDDDDDDDDDD

Xandar Mac'Leod
19-02-2009, 23:28
lisu ze mna pali xD jak sie najebiemy to umowa jest taka: ja nie rzygam na Ciebie a Ty na mnie ok? :D

Maxxonek
19-02-2009, 23:29
@Metek

Nie jutro tylko w sobotę -.^ Bo ja jutro jeszcze nie mogę na pełnych obrotach xD

@Michal aka Panicz aka Nub

Gryzie mnie sumienie. Sorry za hacka, ale wciaz mi wisisz flache -.^

Xandar Mac'Leod
19-02-2009, 23:34
za flaszke bede juz free i bede mogl grac tiffonia Rafale? :D looser jedziesz tramwajem! xD

Maxxonek
19-02-2009, 23:42
Bedziesz free dopiero jak napisze posta na forum, takze flacha nie rozwiazuje Twojego problemu -.^ I jak pojedziecie beze mnie to pocalujesz klamke bejbe ;>

poreda
20-02-2009, 10:56
pierdolony nubie nie rozumiesz ze jak ich przyjdzie tyle co bongo to nie ma rownych szans? jak chcesz sie na*******ac 20 x 150lvle vs 20 x 60 lvle? Ja wiem ze dla ciebie ciezko jest to pojac wiec wez sobie moze jakies korki z logicznego myslenia, a po paru latach bedziesz mogl wykreowac swoj wlasny kierunek filozoficzny antybongosizm czy tez emerikanizm, ale narazie jestes zbyt tepy i nie rozumiesz najprostszych rzeczy. Nie pisza swoich deadow bo maja wyjebane na to bo maja 3x mniejsze lvle a zabijaja tyle samo typa z wyzszymi lvlami i to innym powinno byc wstyd ze w chuja sie daja robic. ale sory ty jestes tu starszy i mondżejszy wienc czekam olsnij mnie twoja zlota mysla

sajnowane baj rzulty

I tak te twoje marne argumenty mnie nie przekonaja. Co to za problem ubic w 10 jednego?

A tak na marginesie, jaka u was musi panowac przemoc w domu ze wy tak sie wyzywacie na tej klawiaturze xDDD

Karolek98
20-02-2009, 11:10
nieraz jest to problem ubic 1 osobe 10 ;)

poreda skoncz naprawde pierdolic glupoty na tym forum, bo mnie juz powoli krew leje, daruj sobie... nie to ze cos do ciebie mam bo mnie twoja osoba kompletnie nie interesuje, ale drazni mnie to ze tutaj adedin sie produkuje, a chlopak ma racje naprawde... to ty dalej uwazasz ze ja masz, zamiast bezsensownych 10 nastepnych stron klutni przyznaj mu chodz raz racje..
myslisz ze mnie nie drazni ze jakbym mial ochote xermvisa czy innego pajaca zabic to stalo by 10 noobcharow murem? oczywiscie to mnie tak w*****a ze pojecia nawet nie masz... ale jak sam wiesz to jest rodzaj taktyki. sam kiedys stosowalem podobny tylko ze mwall char, to dostawalem przeklenstw i bluzg tylko na morde ze ci sie to w glowie nie miesci. wiem ze to jest drazniace, ale nie oni jedyni stosuja taka metode.

Anas Kiro
20-02-2009, 11:14
Oj Michas wiesz co jest przykre to ze ci nikt nie pomogl jak cie rookowali a bylo 10 twoich ziomow online.A tiffonia owszem pograsz jak sie ban na miesiac na niej skonczy ktory wkrotce bedzie.Powodzenia na tej nowej drodze która obrałeś ,,kumplu".Tak wiem kebaby dadza ci pieniazki i chara moze nawet juz mi murat mowil i bardzo sie z tego ciesze;)

Diego325
20-02-2009, 11:37
Czyli xandar był rzeczywiście kapusiem?

W pełni zasłużony hack w takim razie.

Ps: Donosiłeś za kasę, czy z własnej nieprzymuszonej woli?

Pajmol
20-02-2009, 11:49
Karolek dobrze powiedziane wygrales piwo zimne lane

a jak xandar byl kapusiem to dobrze ze go zrookowali sprzedawczykow trzeba eliminowac:}
@Yosh word

Yooshi
20-02-2009, 12:04
Lol, xandar piles z nami piwo 3 tygodnie przed wojna, a pozniej w chuja tak poleciales ... Taa to jest gra, ale to co zrobiles to frajerstwo

Adedin
20-02-2009, 15:43
I tak te twoje marne argumenty mnie nie przekonaja. Co to za problem ubic w 10 jednego?

A tak na marginesie, jaka u was musi panowac przemoc w domu ze wy tak sie wyzywacie na tej klawiaturze xDDD

możesz sobie mówić co chcesz, ale pół słowa jeszcze o 'przemocy w domu' i wypierdolę Ci tutaj taka wiązankę, że głowa boli. Wszystko ma swoje granice a to, że my się tutaj wykłócamy nie znaczy, że musisz komuś jeździć po rodzinie. Nie potrafisz kogoś obrazić? Chcesz się wyżyć? W 3 klasie mieliśmy taka 'zabawę', że rzucaliśmy się papierowymi kulkami - porzucaj trochę w ścianę - możliwe że Ci pomoże.

Kiepa buahah

Sakan
20-02-2009, 16:19

Żaden, tylko nie wiem czy czaisz ale oni chcą zabić samemu nie będąc zabitym.
To jest taktyka, musieli by być naprawdę dziwni żeby wpadać w 3 osoby na 20.
Mam takie pytanie, udajesz głupiego czy masz to "we krwi"?

Tak na marginesie to Ja nie trzymam strony Bongo i mnie tak samo wpienia to że nie mogę ich ubić bo ustawili noob hary... Jednak według mnie ty byś chciał żeby dali się zabijać i wtedy by wszystko było cool. Mam nadzieje że przemyślisz głupoty jakie piszesz i zmienisz zdanie.

PS.

Jest jeszcze opcja żeby ich noob hary zabijać naszymi noob harami.

Karolek98
20-02-2009, 18:47
taka prawda no... gdyby nie noobchary dlugo by sie nie utrzymali ;D bo za kazdym zabiciem kogos pol iridi by wpadalo tracili by lvle i wogole.
a biorac pod uwage inna opcje ze by pkowali w duzo osob i na defa uciekali, to utrudniało by im zebranie wystarczajacej liczby osob na pewna godzine. a noobchary gwarantuja im to ze moga robic to o kazdej porze takze kolejny plus.

Pippah
21-02-2009, 00:17
Oj Michas wiesz co jest przykre to ze ci nikt nie pomogl jak cie rookowali a bylo 10 twoich ziomow online.A tiffonia owszem pograsz jak sie ban na miesiac na niej skonczy ktory wkrotce bedzie.Powodzenia na tej nowej drodze która obrałeś ,,kumplu".Tak wiem kebaby dadza ci pieniazki i chara moze nawet juz mi murat mowil i bardzo sie z tego ciesze;)

EMA ziomy

Anas TY tO WOGOLE SKONCZ pierdolic te farmazony ty poprostu jedtes SKONCZONY niewiem poco sie w*******esz bongo by cie rozjebalo swoimi 2 najgorszymi harami
BONGO to ludzie naprawde zgrani ale niestety nic nie zrobia
bo stoja z lvl a reszta podnosi swoje lvl wiec ich walke mozna porownac w tej hwili z walka z wiatrakami
zabjaja 1 osobe 100+ traci ona 1 lvl i 100k ktore odrabia w2 dni a was zabijaja i tracicie po min 2 lvl nie mozeciw expic
POREDA nie kluc sie z nimi oni nigdy nie przyznaja ci racji to sa ludzie ktorzy nie umieja przegrywac cia gle zyja nadzieja ze wygraja
BOPONNNGGOO po huj zaczeliscie nowa wojne jak byliscie FRRRRE tylko wasza glupota byla zeby zaczac nowa wojne mogliscie odroboic lvl spokojnie porobic QUESTY a potem znowu zaczac PK ale wy poprosty jestescie glupi i nie potraficie normalnie myslec i to nie byl INSAULTING poprostu w tej grze tez trzeba ryszyc glowa ....X(X(X(

Akunis
21-02-2009, 00:40
@ karolek-SIgnettttttt
@ emeric-koksie mozesz wyskoczyc nasze 10 noob charow na waszych 30 noob charow ok ?
@up ^ fakt glupota lecz my jestemy po to by sie rozpustowac a nie expic ;]

Sakan
21-02-2009, 01:01
Ale gdybyście przyexpili moglibyście bardziej "rozpustować".

Pippah
21-02-2009, 01:21
@ karolek-SIgnettttttt
@ emeric-koksie mozesz wyskoczyc nasze 10 noob charow na waszych 30 noob charow ok ?
@up ^ fakt glupota lecz my jestemy po to by sie rozpustowac a nie expic ;]

;(;(;(;(
ZALLL
widzisz ty i tak nic nie rozumiesz albo masz 10lat albo jestes nie kumaty
wiem ze dla was ROZPUSTA to FUUNNN ale myslac twoim tokiem to za miesiac bedziecie mogli robic ROZPUSTE w kosciele jak ksiadz wam pozwoli :D:D:D
ty sie lepiej nie odzywaj bo robisz OBCIACH BONGOSON wiekszy niz ANAS KIRRRO :D:D:D:D

Pippah
21-02-2009, 01:37
AAAAAAAAA
I JESZCZE JEDNO niewiem jak wy ale dlamnie rooooccckkkooowanie czyjejs postaci to to jest ponizenie sie do najgorszego dziadostwa w tej grze nawet najgorszy haker okradnie postac i ja zostawi tylo ten ktory nie potrafi dac sobie rady w grze i jest NOOOOOOOOOOBEM ktory nie ma pojecia ile trzeba poswiecic czasu ,inteligencji i pomocy innym gracza zeby zostac PRO graczem moze to zrobic
Nawet gdym mial pasy CHEALIE, MENDILA , HUXY czy innych wysoko lvl graczy nigdy bym ich nie ROOOKOWAL bo to tylko gra na ktora tzrba pracowac zeby cos osiagnac ci co rokuja sa poprostu DNEM SPOLECZNYM to co robia w tej grze przenasza w RL i tam sa NIKIM i taki pozostana dopuki nie naucz sie ZYCIA

CYA

Rzolniez
21-02-2009, 07:23
@Pippah Hunted nie jestesmy dlatego ze nowa wojne zrobilismy, poprostu pare osob zaczelo sie nas obawiac ze expimy i Niels znalazl glupi powod ze mu Artharuna Artblooda zrokowalismy i zaczelo biegac znow za nami pol servera, co do wojny z Skadat~(poprawcie jak zle) to Fereepuz sapal do nas w carlin a nie my do niego wiec go zabilsimy.

Abdulwisimulacha
21-02-2009, 10:14
@Pippah - to jest tylko twoje zdanie. Mówisz, że to tylko gra, to kto by się przejął zrokowaniem chara.

Adedin
21-02-2009, 11:28
pipah aka reksion chyba ;\

co do tego ze padamy i nie expujemy, od długiego czasu utrzymujemy się na serwerze wiec o.O

Tristan_da_Sworder
21-02-2009, 11:52
pipah aka reksion chyba ;\

co do tego ze padamy i nie expujemy, od długiego czasu utrzymujemy się na serwerze wiec o.O

wiec kiepa hooi :cup:

Forlann
21-02-2009, 12:14
AAAAAAAAA
I JESZCZE JEDNO niewiem jak wy ale dlamnie rooooccckkkooowanie czyjejs postaci to to jest ponizenie sie do najgorszego dziadostwa w tej grze

Najgorszym dziadostwem w tej grze jest wlasnie spyowanie , zycze dla wszystkich takich ludzi ROOKA :)
Ja osobiscie wyslalbym na rooka nawet anasa , bezoka czy minka gdyby spyowali
A xandarowi chuj w dupe :D

Ripppppppahhhhh
21-02-2009, 12:34
piepszycie smuty koledzy, jedni sa tutaj zeby expic i oddawac pasy na wojne, a drudzy zeby sie na*******ac i blokowac noobcharami :cup::cup: oro _/

Diego325
21-02-2009, 13:07
AAAAAAAAA
I JESZCZE JEDNO niewiem jak wy ale dlamnie rooooccckkkooowanie czyjejs postaci to to jest ponizenie sie do najgorszego dziadostwa w tej grze nawet najgorszy haker okradnie postac i ja zostawi tylo ten ktory nie potrafi dac sobie rady w grze i jest NOOOOOOOOOOBEM ktory nie ma pojecia ile trzeba poswiecic czasu ,inteligencji i pomocy innym gracza zeby zostac PRO graczem moze to zrobic
Nawet gdym mial pasy CHEALIE, MENDILA , HUXY czy innych wysoko lvl graczy nigdy bym ich nie ROOOKOWAL bo to tylko gra na ktora tzrba pracowac zeby cos osiagnac ci co rokuja sa poprostu DNEM SPOLECZNYM to co robia w tej grze przenasza w RL i tam sa NIKIM i taki pozostana dopuki nie naucz sie ZYCIA

CYA

Poświęciłem mnóstwo czasu, tonę inteligencji a pomagania innym nawet nie zliczę. W końcu zostałem Pro graczem!!! Niestety taki nooob który nie ma pojęcia ile musiałem na to pracować zdradził i zostałem hunted i nie mogę grać! Dno społeczne z niego, to przecież tylko gra ale tyle pracowałem na to a teraz hunted przez niego :/

Pewnie to co zrobił przeniósł na rl i tam też kapuje kogo się da. Ale co mnie to obchodzi, jak on jest pewnie nikim i taki pozostanie, dopóki nie nauczy się życia :/

Zmień dilera i ogarnij się.

Donosicielstwo jest gorsze od rookowania. Mówisz jakby Xandar był w porządku i tu nagle złe Polaki go hackneły.

Jak mu było źle to mógł od razu wstąpić otwarcie do Animy i walczyć.

Xandar Mac'Leod
21-02-2009, 20:23
Mialem solidne powody. Wczoraj sie widzialem z Metkiem i Lisem i normalnie sie dogadalismy i przyznali tez moje racje. Nie ma sie czym chwialic ale swoje powody mialem.

Chcesz to sobie nawijaj, ze pewnie w rl ziomkow sprzedaje to tylko pokazuje jaki lamus jestes i ci tibia w mozgu lasuje. Przezywacie to wszystko jak cholera. A prawda jest taka, ze nie chodzi wam o to, ze was 'ziom' wyjebal tylko, ze macie chary hunted a byliscie pewni wygranej.

Jak gowno wiecie na moj temat to nie piszcie. Powstanie jeszcze sto postow ze jestem psem, sprzedawczykiem, pod*******am rli i w ogole trzeba mi rookowac wszystkie chary ale ja mam na to wyjebane. To moj ostatni post w tym temacie.

Tristan_da_Sworder
21-02-2009, 20:36
Xandar aka Fenshi The Second ;D

hahahahahha :D<33333333

sajnd
/KUBBAJAO

Maxxonek
21-02-2009, 21:58
@Xandar

i tak wiem, że mnie też sprzedasz -.^ tymczasem jedz pizze, a nie się na mnie patrzysz -.^ mam dziewczynę ;o

Yooshi
21-02-2009, 22:07
Ja akurat bylem 100% pewny przegranej ;d nawet w najlepszych momentach dla BA, nie wierzylem w to ze wygramy, jak juz ludzie na GF pisali, ze wojna wygrana, zeby organizowac poi serwis itp.
Walczylem for fun, ale spodziewalem sie przegranej ze wzgledu na wiele rzeczy, ale to juz nie wazne ;] jak bedzie nastepna wojna to pewnie tez bede walczyl... bo to juz tradycja ;) ale juz nie walcze po to, zeby wygrac

Anas Kiro
21-02-2009, 22:36
Kurwa xandar zal mi dupe sciska juz dluzej tego czytac niemoge w pizdzie mam to ze moj char jest hunted bo ja bylem free i na wlasne zyczenie znow jestem hutned pierdolisz takie glupoty ze sie w pale nie miesci to tobie ta gra zezarla mozg z kazdym postem widac jak bardzo sie ta gra przejmujesz :) pamietaj ,,dziwka sie nie rodzisz dziwka sie stajesz" pozdro ziooom juz niegadam na ten temat :)

Firgasto
21-02-2009, 23:08
W każdym aspekcie naszego życia zawsze były zgrzyty na linii Kraków - Warszawa. Ot taki nasz regionalny patriotyzm xD.

Vincento_Vampire
22-02-2009, 01:42
metek i lisu mendy pijom i nie zapraszajom foch ide im zrokowac haryX(X(X(

Wasz szczerze,
Shane

~

-Phoenix-
22-02-2009, 03:45
metek i lisu mendy pijom i nie zapraszajom foch ide im zrokowac haryX(X(X(

Wasz szczerze,
Shane

~

Tak jak miałeś zrookować Everanora?:)

Vincento_Vampire
22-02-2009, 09:24
[o godzinie 03:35, hehe feniks nocny retard :cup:]Tak jak miałeś zrookować Everanora?:)

Eeee tam po co rokowac sfoje chary, ja wole sobie je kupowac, wbic ze dwa lewele potem dostac chunta za darcie mordy i zgrywanie pr0, a potem sprzedac i KONIECZNIE wbic sobie w forum signatóre rze np

Lord'Paulinka / tysionc piencset sto dziewiencset ek / Elera / [sold] :]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]

w koncu to pokazóje jak wiele osiongnolem w tej grze!!1B)

aha szukam brata na nowym serweże:cup::cup::cup:

Wasz szczerze,
bardzo dumny zer sfoich tibijskich osiongnienc,
Shane

~

Al'Bundy
22-02-2009, 11:53
Haha wincenty zmiazdzyl phoenixowi suty xD

-Phoenix-
22-02-2009, 12:24
Nie, jego poprzedni post był napisany o drugiej, a skoro zlądowałem z 'filmu' w nocy to sobie zajebałem posta
I tak /care w was wszystkich i w Everanora nawet kerfejsik wjedzie ;]]]

Vincento_Vampire
22-02-2009, 13:32
Nie, jego poprzedni post był napisany o drugiej, a skoro zlądowałem z 'filmu' w nocy to sobie zajebałem posta
I tak /care w was wszystkich i w Everanora nawet kerfejsik wjedzie ;]]]

a nie masz ballz rzeby w ruwnierz grand mashata vinsa carefejsikiem zażucic? :evul::evul::evul::]

Wasz szczerze,
Shane

~

-Phoenix-
22-02-2009, 14:21
a nie masz ballz rzeby w ruwnierz grand mashata vinsa carefejsikiem zażucic? :evul::evul::evul::]

Wasz szczerze,
Shane

~

A Ty ich nie masz żeby przyznać otwarcie, że VV = Everanor + nie możesz pogodzić się z tym, że Cię wykorzystałem żeby wbić 100

???

maek rgp no war

Vincento_Vampire
22-02-2009, 16:00
A Ty ich nie masz żeby przyznać otwarcie, że VV = Everanor + nie możesz pogodzić się z tym, że Cię wykorzystałem żeby wbić 100

???

maek rgp no war

a kto tak powiedzial??? ? ? ? ?? ?

Wasz szczerze,
Shane

~

-Phoenix-
22-02-2009, 16:03
a kto tak powiedzial??? ? ? ? ?? ?

Wasz szczerze,
Shane

~

Błąd w precyzowaniu zdania, miałem na myśli konto "Vincento_Vampire" na forum tibia.pl należy do Ciebie, tj Everanor a Ty nie chcesz się to tego przybić bo masz nasrane w majtach

Akcja = reakcja która rodzi za sobą konsekwencje, których Ty najwyraźniej się obawiasz chociaż nie wiem dlaczego.

Touché, dziwko

Vincento_Vampire
22-02-2009, 16:09
Błąd w precyzowaniu zdania, miałem na myśli konto "Vincento_Vampire" na forum tibia.pl należy do Ciebie, tj Everanor a Ty nie chcesz się to tego przybić bo masz nasrane w majtach

Akcja = reakcja która rodzi za sobą konsekwencje, których Ty najwyraźniej się obawiasz chociaż nie wiem dlaczego.

Touché, dziwko

hehe rzarcik widac sie feniks wkurza a ja mu uprzejmie i bez wyzwisk wiadomo feniks jak rasta brat karzdego hehe przypominam lekcje czytania ze zrozumieniem z klasy pierfszej podstawuwki i ponawiam pytanie

konto "Vincento_Vampire" na forum tibia.pl należy do Ciebie, tj Everanor

kto tak powiedzial ? ? ? ?? ? ? ? ? ?

a i nie jestem dziwkom nie puszczam sie z byle rolepjalerami bez pvp kturzy bojom sie wyjsc na ob za marny 100 level :cup:

Wasz szczerze,
Shane

~

cfk
22-02-2009, 16:29
@Xandar

i tak wiem, że mnie też sprzedasz -.^ tymczasem jedz pizze, a nie się na mnie patrzysz -.^ mam dziewczynę ;o

Już mamy Twojego reckeya xD
a pizzy i tak nie zjadł. Łeeeejjsssteeerr :)

-Phoenix-
22-02-2009, 17:59
hehe rzarcik widac sie feniks wkurza a ja mu uprzejmie i bez wyzwisk wiadomo feniks jak rasta brat karzdego hehe przypominam lekcje czytania ze zrozumieniem z klasy pierfszej podstawuwki i ponawiam pytanie

kto tak powiedzial ? ? ? ?? ? ? ? ? ?

a i nie jestem dziwkom nie puszczam sie z byle rolepjalerami bez pvp kturzy bojom sie wyjsc na ob za marny 100 level :cup:

Wasz szczerze,
Shane

~

Myślałem, że na pytania retoryczne się nie odpowiada Paweł

Xandar Mac'Leod
22-02-2009, 19:33
A Lisu jest z ŁKSu ;/////////////////

Czeczeniec
22-02-2009, 19:51
up

wogole zamknij ryj palancie... zagonic kumpli juhu jestem super.... kretyn
ta tifonie jeszcze ci dojebiemy spoko ;] zaganiary trzeba tepic

Vincento_Vampire
22-02-2009, 20:15
Myślałem, że na pytania retoryczne się nie odpowiada Paweł

najpierf dzifko teraz pawel hehehehehehehehehehehehe 8oB)B)

mamy to czego wy nie znacie dzisiaj wrogu wczoraj bracie ;)

Wasz szczerze,
Shane

~

Meteon!
22-02-2009, 20:29
Sie porobolo fiu fiuf ifu fiu.....

Kiełek
22-02-2009, 20:40
Co masz na myśli?

Harru
22-02-2009, 21:19
siet a dalbym sobie glowe uciac ze vincento to kielek ;d

Elevarm
22-02-2009, 21:55
Niniejszym,
biorąc sobie na świadków wszystkie tibijskie cudaki, o których czytałem w książkach w bibliotece Zen,
przyznaję się,
że przez te ostatnie czternaście miesięcy to JA i tylko JA
spamowałem to forum jako Vincento_Vampire.

;)

hehe rzarcik pozdruwki dla fanuf:cup::cup::cup:

-Phoenix-
22-02-2009, 22:19
Niniejszym,
biorąc sobie na świadków wszystkie tibijskie cudaki, o których czytałem w książkach w bibliotece Zen,
przyznaję się,
że przez te ostatnie czternaście miesięcy to JA i tylko JA
spamowałem to forum jako Vincento_Vampire.

;)

hehe rzarcik pozdruwki dla fanuf:cup::cup::cup:

Nie można było tak od razu?:)

Vincento_Vampire
22-02-2009, 22:25
Nie można było tak od razu?:)

nie morzna bylo najpierw musialem wykonac ostatnie zadania czyli cie troche poownowac poza tym hehe fajnie rze troche sobie pojezdzilem na forum bo od ponad roku nikt nie chcial ze mnom forum fajta ale jurz pewnie nic wiencej nie bedzie wyjawilo sie kim jestem wienc nie bedzie rzarcikuw no curz rzycie... ;(;(;(

Wasz... ehh:confused:

Kiełek
22-02-2009, 22:39
A ja prubowalem fajcic :P

A tak serio to ja to Harru, Rippaaaaah czy jak go tam stary zwal, advincv, Meteon!, Rzolniez, -Phoenix-, eeetanz, Stonecutter, Anum, Xandar Mac'Leod, Panicz, Chaos, Crealeth, Everanor no i oczywiscie Vincento_Vampire bo eweq klamie!xPPPP
end meny meny mor

Thanis
22-02-2009, 22:39
nie mow hop koleszko, nie mow hop !

dla nas zawsze zostaniesz nadwornym przesmiewca iridi :[

Lisu
22-02-2009, 22:48
eno bo sie pogubilem......

To ktos tu NIE wiedzial, zeto byl Evek, czy cos?

Tak czy inaczej pozdro.

@Xandar - z LKS'u to jest poreda czy jak mu tam

Karolek98
23-02-2009, 16:56
nie mow hop koleszko, nie mow hop !

dla nas zawsze zostaniesz nadwornym przesmiewca iridi :[

zbanowani nie mają głosu :)

Thanis
23-02-2009, 17:52
to co sie odzywasz ?^^

Temia
23-02-2009, 21:44
A zdeletowani? ;( jako ze jakis zly haker dorwal sie do mojego chara i wbil deleta ;(;(to musze wreczyc careface wszystkim xD

Jeszcze tu wroce, a dama to smiec i placi za buziaki!! :p:p

Napier
23-02-2009, 22:21
Coś dla bongosów
21:52 Bolter from Iridia [59]: qrwa bongo rozjebalem ciebie tez rozjebie

słyszałem że typ jest prze chuj i gra na Iridji 4 lata a ma 13 lat ;/;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(

Napier
23-02-2009, 22:41
Coś dla bongosów

słyszałem że typ jest prze chuj i gra na Iridji 4 lata a ma 13 lat ;/;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(

Thanis
23-02-2009, 22:49
napier ty nabasie xd

Napier
23-02-2009, 23:20
Coś dla bongosów

-Phoenix-
24-02-2009, 00:20
Coś dla bongosów

To Ty zrzuciłeś boh jak Cię ujebałem Phoenixem, prawda?;)

Olorion.
24-02-2009, 01:55
A ja prubowalem fajcic :P

A tak serio to ja to Harru, Rippaaaaah czy jak go tam stary zwal, advincv, Meteon!, Rzolniez, -Phoenix-, eeetanz, Stonecutter, Anum, Xandar Mac'Leod, Panicz, Chaos, Crealeth, Everanor no i oczywiscie Vincento_Vampire bo eweq klamie!xPPPP
end meny meny mor

cale szczenscie rze nie mnie hehehe :cup::cup::cup::cup:

Thanis
24-02-2009, 09:36
@Phoenix

to ty wrociles na rook, po niezwykle 'dzielnej' pro elo walce w wojnie ?

Karolek98
24-02-2009, 10:26
pan phoenix walczyl jak to sie mowi "do ostatniego levela".
bardzo dzielny :D

Kiełek
24-02-2009, 11:21
Ale tez ;]];]

-Phoenix-
24-02-2009, 13:42
Nigdy na rook nie wróciłem - to tak w ramach precyzji;)

Vincento_Vampire
24-02-2009, 16:48

hehe blefaw ojciec hszestny wincenta :cup::cup::cup:

Wasz dalej szczerze,
Shane

~

Kiełek
24-02-2009, 19:26
Łor czy co?

Banditos
24-02-2009, 19:52
raczej taa

Ripppppppahhhhh
24-02-2009, 20:54
piepsz sie xandar ;] Feb 24 2009, 19:46:25 CET Killed at Level 81 by Orion Luca
and by Xermvis

Karolek98
24-02-2009, 22:07
haha zapomnijcie o war,

Tristan_da_Sworder
24-02-2009, 23:11
ok zapomnialem

Olorion.
25-02-2009, 14:31
hehe blefaw ojciec hszestny wincenta :cup::cup::cup:

Wasz dalej szczerze,
Shane

~

hehehehehehehe :cup::cup:8o:evul::baby:

Ripppppppahhhhh
25-02-2009, 15:51
ja tesz zapomnialem aczkolwiek moglibysmy sie pona*****ac troche to bym w nocy spal spokojnie:cup::cup::cup:

Vincento_Vampire
25-02-2009, 16:51
hehehehehehehe :cup::cup:8o:evul::baby:

jaaaa i nawet umi sie smiac hociarz nie wie z czego heheheheheheh rzarcik:cup::cup::cup:8o

Wasz szczerze,
Shane

~

Adedin
25-02-2009, 19:11
ja tesz zapomnialem aczkolwiek moglibysmy sie pona*****ac troche to bym w nocy spal spokojnie:cup::cup::cup:

hyba z mojom mamom

Vincento_Vampire
25-02-2009, 20:01
hyba z mojom mamom

hyba z twojom:baby:

Wasz szczerze,
Shane

~

Kiełek
25-02-2009, 20:02
@Temialoras
:)

Anas Kiro
25-02-2009, 21:24
Patrz Michaś my nie musieliśmy nic zrobić żeby być free a ty musiałeś sprzedać sie jak szmata i na dodatek stracić chara fajne uczucie?dobry biznes co?

Xandar Mac'Leod
25-02-2009, 21:27
Nie sprzedalem sie 'kumplu' a ty bedziesz caly czas pieprzyl farmazony na ten temat. Myslisz, ze zrookowanie xandara ujdzie na sucho? xD moge Ci obiecac, ze nie ziomku

Anas Kiro
25-02-2009, 21:35
OKEJ!kto pieprzy farmazony ten pieprzy stary xDD szkoda ze Twoje ,,ziomki" z gildi gnija pale teraz z CiebiexP narq

Kiełek
25-02-2009, 21:48
enwuem hehe

Xandar Mac'Leod
25-02-2009, 21:49
Widzisz ja po tych paru latach w sumie kiedy siedzialem z wami na vencie nauczylem w chuj, ze kazdy robi tylko pod siebie. Bylem przekonany o tym, ze zajebiscie byc prolackiem i mielismy wspolne zajawki. Pare meetingow, browar, joint. Gra, grą. Rl, rlem Jak to mowia - w chuja ciecie tez zajecie. Mozesz pisac, ze zrobilem to dla kasy. Sam najlepiej wiesz ile bylo na charze kiedy mnie shackowaliscie ;) i co. Bylo tam 2kk? nie? to nie pieprzcie, ze chodzilo o kase bo moglem rownie dobrze nie dochodzic do wojny i w tym czasie naklepalbym wiecej a tak stracilem chara i wszystko co mialem :)
Jesli sie okaze, ze byłe DD mnie osra to trudno. To tylko gra ziom. To tylko gra ;)

Napier
25-02-2009, 21:56
haha czego wy się tak kłócicie??? :P nudzi się wam tibijczycy to se popekujcie a nie drzecie japy to tylko gra... :X

Feb 25 2009, 15:50:32 CET Killed Seksowny kuba at Level 45 unjustified
Feb 25 2009, 15:37:14 CET Killed King of Zaphires at Level 38 unjustified
Feb 23 2009, 14:20:42 CET Killed Nevis Elgaran at Level 52 unjustified
Feb 18 2009, 22:53:37 CET Killed Whajtwolf at Level 50 unjustified

Troto
25-02-2009, 22:33
@up

niezly z Ciebie pro - player killer ;o nauczysz mnie?

Chaos
25-02-2009, 23:53
polska free czuje ostry power-gaming

Sakan
26-02-2009, 01:03
UP:

Ale chyba nie polaczków co nie?

Diego325
26-02-2009, 08:22
Xandar smieciu nie rozumiesz jednego.

To jest gra. Ale ty nie oszukałeś ludzików w grze tylko osoby stojące za nimi.

Gra online rózni się od tej gdzie twoi przyjaciele i wrogowie to twór wymyślony przez programiste.

TY oszukałeś ludzi kapujesz?? LUDZI A NIE NPC TIBIJSKIE...........

Ripppppppahhhhh
26-02-2009, 10:02
UP:

Ale chyba nie polaczków co nie?

napewno tez nie twoje, co nie?

jestem piepszonym nerdem, wannabe pro i c,huuj

Yooshi
26-02-2009, 10:58
Jak ktos chce kupic 124 ms'a na refugii za gp na iridii, to zostawcie mi msg tutaj, lub w grze ... postac ma na sobie 300k~ , eq, 2 tyg. pacc , niewykonane kilka questow i wogole jest super fajna !
Cena to około 1kk, takze jak chcecie sobie przyexpic magiem to piszcie ;]

Abdulwisimulacha
26-02-2009, 13:21
A ile to będzie w cukierkach ?

Sakan
26-02-2009, 14:17
napewno tez nie twoje, co nie?

No racja. 1234567890

Kiełek
26-02-2009, 15:22
Na forum oficjalna deklaracja i Don Wichy padl

Diamencik
26-02-2009, 16:06
ja to juz nie ogarniam tego wszystkiego ;p

galdzik
26-02-2009, 16:30
finena i jakis 105 ed spią ;) new warrrr fajnie ze bez polakow ktorzy sa free :D

El_Spammer
27-02-2009, 12:59
Jak ktos chce kupic 124 ms'a na refugii za gp na iridii, to zostawcie mi msg tutaj, lub w grze ... postac ma na sobie 300k~ , eq, 2 tyg. pacc , niewykonane kilka questow i wogole jest super fajna !
Cena to około 1kk, takze jak chcecie sobie przyexpic magiem to piszcie ;]

a jesli nie chce, to tez moge napisac?

Adedin
27-02-2009, 18:57
a jesli nie chce, to tez moge napisac?

wystarczy że dasz znać

Thanis
27-02-2009, 19:02
100 lat 100 lat niech zyje zyje nam :) Adedinq <3

-Phoenix-
27-02-2009, 20:13
100 lat 100 lat niech zyje zyje nam :) Adedinq <3

Twoj stary to naruto
http://anime.com.pl/galleries/05/0553/STA44427.JPG

Kiełek
27-02-2009, 20:36
Pis End Law

Thanis
27-02-2009, 20:45
Twoj stary to naruto

twoj stary wyszlo z mody :(

Abdulwisimulacha
27-02-2009, 23:36
@ob

Fail'ik busahsuahsauhs :cup::cup::cup:

Ripppppppahhhhh
27-02-2009, 23:43
28 osob z lvlami 80-180 vs 11 osob z lvlami 40-83!

bongo [1] vs hotstepers + rle starego neztasa + future + rock legend [7]

hans12
28-02-2009, 09:29
Rozmowa z jednym z kretynów który cieszył dupe ze wygraja a sam na opence nie byl :
Garmed 9:05:49
i jak tam?
Garmed 9:05:53
mowilem ze wygramy ; )
Ja1 9:06:09
Hottepers,Future,Rlowie Neztasa<>bongo
Ja1 9:06:12
pozdrowmy
Ja1 9:06:13
<lmao>
Garmed 9:06:28
ale kurwa
Garmed 9:06:28
byles
Garmed 9:06:30
taki
pewny
mowilem
Garmed 9:06:32
ze was
Ja1 9:06:33
Kurwa
Garmed 9:06:33
roz*****my
Garmed 9:06:35
ale nie
ty wiesz
lepiej
Ja1 9:06:36
zamknij pysk
Ja1 9:06:40
kurwa jak
Ja1 9:06:41
wyszliscie
Ja1 9:06:42
w 25
Ja1 9:06:45
na nas 14
Ja1 9:06:48
kazdy +80 lvl
Garmed 9:06:51
Bywa ;)
Ja1 9:06:51
PLUS CIEBIE NIE BYLO
Ja1 9:06:56
WIEC NIE PIERDOL
Garmed 9:06:57
bylem
Garmed 9:06:57
; 0
Ja1 9:07:00
GARMED BYL OFF
Ja1 9:07:01
NA OPENCE
Ja1 9:07:03
HAHAHAHAHAHAHa
Garmed 9:07:06
Lynxhorn
Garmed 9:07:07
byl online
Garmed 9:07:08
; )
Ja1 9:07:19
leze ty pierdolony kretynie
Ja1 9:07:26
mialo byc tylko
Ja1 9:07:29
Hottepers<>Bongo
Ja1 9:07:30
A nie
Ja1 9:07:36
Hottepers,future,rlowie neztasa
Ja1 9:07:41
wiedzialem kurwa
Ja1 9:07:46
ze wezmiecie sobie kurwa
Ja1 9:07:47
future
Ja1 9:07:51
sami nie dali byscie rady
Ja1 9:07:57
I tak na koncu sie zlozylem
Ja1 9:08:01
najdluzej z calego bongo
Ja1 9:08:03
wytrwalem
Ja1 9:08:04
wiec?
Ja1 9:08:29
wogole porazka co wy robicie
Garmed 9:08:41
no
Garmed 9:08:43
yhy
Ja1 9:08:59
co yhy
Ja1 9:08:59
?
Ja1 9:10:08
jeszxcze
Ja1 9:10:09
valakes
Ja1 9:10:14
oddal
Ja1 9:10:17
passy do
Ja1 9:10:18
kogos
Ja1 9:10:18
;]
Garmed 9:10:22
Teptas
Garmed 9:10:24
valakesem
Garmed 9:10:24
byl
Ja1 9:10:33
widzisz sam by
Ja1 9:10:36
valakes nie ogarnal
Ja1 9:10:52
wogole, wyjda sami
Garmed 9:10:52
bywa; )
Ja1 9:10:53
Hottepersi
Ja1 9:10:58
bedzie ok.
Garmed 9:11:01
wyszli sami
Garmed 9:11:03
wczesniej
Ja1 9:11:05
HAHAHHAHA
Ja1 9:11:07
JAK NAS BYLO
Ja1 9:11:09
2 ONLINE
Ja1 9:11:12
PIERDOLONY KRETYNIE
Garmed 9:11:13
nie
Garmed 9:11:17
wczesniej

Thanis
28-02-2009, 10:00
myslalem ze ludzie z bongo sa inteligentni, no ale okazuje sie ze tylko paru.

zawsze mowicie 'powinienes powiedziec ''ok tym razem bongo bylo lepsze, zobaczymy nastepnym razem sie moze uda", a sami co teraz robicie ?

zreszta prawdziwe bongo juz chyba dawno opuscilo Iridie, jak nie, to wiekszosc z nich .

poreda
28-02-2009, 10:12
ei a podobno na opence jestescie bogami :<

Akunis
28-02-2009, 10:45
A ty czemu nie expisz na iridi ? :cup::cup::cup:

Harru
28-02-2009, 10:49
nom z tych ktorzy mozna powiedziec ze to zalozyli zostala tylko 1 osoba xd na 5

poreda
28-02-2009, 11:05

bo nie mam paka i mam bana? :<

Ripppppppahhhhh
28-02-2009, 12:53
myslalem ze ludzie z bongo sa inteligentni, no ale okazuje sie ze tylko paru.

zawsze mowicie 'powinienes powiedziec ''ok tym razem bongo bylo lepsze, zobaczymy nastepnym razem sie moze uda", a sami co teraz robicie ?

zreszta prawdziwe bongo juz chyba dawno opuscilo Iridie, jak nie, to wiekszosc z nich .

bo prawda jest taka, ze nie zrobilismy zadnego bledu, a ze ich bylo 3x wiecej i mieli 3x wieksze lvle to nie nasza wina. jakbym wiedzial, ilu ich tam jest to napewno bym nie wyszedl na zadne ob, ale jak Ambel mowil '9, max 10' no to ok;p

-Phoenix-
28-02-2009, 13:01
Jak nie robicie żadnego błędu to się weźcie za budowanie Utopii, lmao

Harru
28-02-2009, 13:18
haha dobre fevolski:D przekaza ta idea riperowi xd

-Phoenix-
28-02-2009, 13:36
haha dobre fevolski:D przekaza ta idea riperowi xd

Wątpie, że zrozumie;)

Harru
28-02-2009, 14:12
haha w końcu nie kazdy wie co to utopia;d

Abdulwisimulacha
28-02-2009, 14:30
haha w końcu nie kazdy wie co to utopia;d

owad w paski ?

Karolek98
28-02-2009, 14:43
fevolski najlepszy member tego forum on kazdego owned :D

Pajmol
28-02-2009, 14:51

owad w paski ?

tak masz racje i wogole te modlitwe z Twojego podpisu ja wymyslilem hehe

Adedin
28-02-2009, 15:19
Twoj stary to naruto

monitor oplułem!

ei a podobno na opence jestescie bogami :<

ale nie, to Ty tak twierdzisz, my tylko jesteśmy 'herosami'

owad w paski ?

ale bez hamulców ofkorsik

-Phoenix-
28-02-2009, 15:49
fevolski najlepszy member tego forum on kazdego owned :D

Ja to wiem i Ty to wiesz, siala la la la

poreda
28-02-2009, 16:26
@xermvis
ile razy chcieliscie ob? a jak wkoncu doszlo do ob to znowu jakies problemy xD

Thanis
28-02-2009, 16:31
Ty Emeric to taki Tweener jestes, tu cie nie chca....

... i tu cie nie chca

poreda
28-02-2009, 18:53
Ty Emeric to taki Tweener jestes, tu cie nie chca....

... i tu cie nie chca

nikt nie musi mnie chciec i tak bede :)

Thanis
28-02-2009, 19:30
a to sie okaze, bo juz wkurzasz swoim pustym gadaniem ... ;)

poreda
28-02-2009, 20:03
a to sie okaze, bo juz wkurzasz swoim pustym gadaniem ... ;)

Mam sie ciebie bac?

-Phoenix-
28-02-2009, 20:42
qwa tak grozom powialo ze az kataru dostalem

KIELEK DAWAJ KOCYK

Thanis
28-02-2009, 21:25
Ok OK EVERANOR IS LOGING OK OK OK

Vincento_Vampire
28-02-2009, 22:06

siet nici z tego mam ajpi blocka :confused:

Wasz szczerze,
Shane

~

-Phoenix-
28-02-2009, 23:17

Jak uderzasz w ten sposób to Ci powiem, że ze mną nie wygrasz bo za wąski w barach jesteś panie english king

Comment: I meeted friend, not long time ago... He has told me something, what gave me alot to think...

'You need to hold with Angels, and Devils, U can't just hold with Angels, couse U need Devils to make dirty work for u...'

Now I'm searching for Devils :)

:)

Thanis
28-02-2009, 23:26
Jak zauwazyles, pare rzeczy zniknelo z mojego profilu na tibia.pl jak nick itp ;) nadarzasz ?

Czeczeniec
01-03-2009, 00:33
owad w paski ?

biedronka?

Adedin
01-03-2009, 13:10
siet nici z tego mam ajpi blocka :confused:

Wasz szczerze,
Shane

~

'siet' to muj txt, zostaw mnie ;<

edit:
jeszcze mam pytanie, Yooshimi jak ty się wypierdoliłeś na tym rocie? nie rozumiem ? antybot rot?

Yooshi
01-03-2009, 16:04
wracalem z dl'i na fenrock przez roty i noga wyciagnalem kabel od neta... dziwie sie i tak ze z 1300 hp i shieldem na sobie padlem na rotach, przy czym godzine wczesniej mnie na dl'ach wyjebalo i jakos przezylem ;]

Harru
01-03-2009, 16:33
rip pubey, szkoda ze mendill nie mial delete warninga :<

Kiełek
01-03-2009, 16:57
lol a jeszcze dziś pubej sobie biegał:o
myślałem, że chociaż 200 wbije

Karolek98
01-03-2009, 18:12
pubey wbije 200lvl,
macie moje slowo :]

Pajmol
01-03-2009, 19:20
czyli mowisz pabej nie ma dilejt waringa?:D ale baniqi nom;/

Vincento_Vampire
01-03-2009, 20:13
pubey wbije 200lvl,
macie moje slowo :]

sorki siet nie qmam ale jak morzna miec cos co jest niczym:confused::confused::confused:

pozdro adedin krul golowons oraz gupi feniks:cup::cup::cup:

Wasz dalej szczerze,
Shane,
który właśnie napisał swojego pięćsetnego posta heheheheheh gratki :cup::cup::cup:

~

Harru
01-03-2009, 20:26
mm no kto wie jak sie dobrze odwola... ale cos czuje ze predzej wbije 200 na nowym charze niz na pubeyu xd

Karolek98
01-03-2009, 20:55
unban graniczy z cudem, a tym bardziej undelate kiedy 2 bany sa tak jakby uzasadnione, 1 letterem, drugi wyprzedzajacy tym ich systemem ;/ ale odrobina szczescia i moze sie uda ;p

Tristan_da_Sworder
01-03-2009, 21:24
@Koralek
jusz ras muwiles rze nie bendzie wara i popacz sami twoi koledzy rospentali wojne, jusz ci nie wieze bo tylko oszukujesz, pubej nie wbije X(X(X(X(X(X(X(X(

Kiełek
01-03-2009, 21:39
sorki siet nie qmam ale jak morzna miec cos co jest niczym:confused::confused::confused:

pozdro adedin krul golowons oraz gupi feniks:cup::cup::cup:

Wasz dalej szczerze,
Shane,
który właśnie napisał swojego pięćsetnego posta heheheheheh gratki :cup::cup::cup:

~
i juz ci licznik stanie;;;;/
bez skojarzen

Adedin
01-03-2009, 21:47
wracalem z dl'i na fenrock przez roty i noga wyciagnalem kabel od neta... dziwie sie i tak ze z 1300 hp i shieldem na sobie padlem na rotach, przy czym godzine wczesniej mnie na dl'ach wyjebalo i jakos przezylem ;]

hummm xddd zadziwiło mnie to właśnie ze na rotwormie 130 rp O.o

Vincento_Vampire
02-03-2009, 00:14
i juz ci licznik stanie;;;;/
bez skojarzen

hehe jedyne co mi ostatnio stoi to zegarek :(:(;(

wogule to widze rze kielk terz 500 posts gratki hehehe wydalo sie kim naprawde jest wins a nie tu jakies brednie rze eweranor pffffffff kukielki co nie kielk??? ? ? ? ??

ps - wyscig postuw kto pierfszy do tysionca? :evul::evul::evul:

(pamientajcie - im wiencej macie postuw tym dlurzszy bendzie wasz siusiak8o)

Wasz szczerze,
Shane

~

Vincento_Vampire
02-03-2009, 00:18
hehe jedyne co mi ostatnio stoi to zegarek :(:(;(

wogule to widze rze kielk terz 500 posts gratki hehehe wydalo sie kim naprawde jest wins a nie tu jakies brednie rze eweranor pffffffff kukielki co nie kielk??? ? ? ? ??

ps - wyscig postuw kto pierfszy do tysionca? :evul::evul::evul:

(pamientajcie - im wiencej macie postuw tym dlurzszy bendzie wasz siusiak8o)

Wasz szczerze,
Shane

~

pffff gupi shane dzis teraz zrozumialem czemu mi stanoł :( ale i tak se bende liczyl na kartce od papieru

Wasz szczerze,
Shane

~

Kiełek
02-03-2009, 14:08
no ja mam troszke wiencej nisz 500 ale teras nie idzie sprawdzic:|

Banditos
02-03-2009, 16:09
to Danser irl pojechalo :D

Karolek98
02-03-2009, 17:23
hummm xddd zadziwiło mnie to właśnie ze na rotwormie 130 rp O.o

pewnie uh nie wszedl ;D

Vincento_Vampire
02-03-2009, 17:35
no ja mam troszke wiencej nisz 500 ale teras nie idzie sprawdzic:|

hehe spoko znaczy czill jak bende dzis w nocy retardowal to ci zlicze hehehehehe pozdruwko:]

Wasz szczerze,
Shane

~

Adedin
02-03-2009, 20:42
pewnie uh nie wszedl ;D

zalał klawiaturę z myszką i nie potrafił nic zrobić 8o

się zdarza XD

hans12
03-03-2009, 09:18
KIEŁEK NAPISZ DO MNie NA TIBII! CFELUSZKU

Asterix-BDG
03-03-2009, 12:51
Kiełas mam taki dylemat czy ty moze mieszkasz w Bdg / Fordon/ Tatrzanskie xDD jak tak to sie znamy xDD

Kiełek
03-03-2009, 13:57
w Bdg owszem, ale nie w Fordonie;p

Firgasto
03-03-2009, 15:58
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa MASSBAN?!

Mar 03 2009
Today we have punished 5163 Tibia accounts for using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been identified by our automatic tool. For this reason, complaints about these punishments are in vain.

Kiełek
03-03-2009, 16:27
massban & massded

TyranX
03-03-2009, 16:56
jak narazie to tyle wiemy
Artharun Artblade,
Artharun Hoodz,
Rebbs,
Shaos Paralyzed,
Zindy,
Dreamir Varevv,
Yooshimi,
Airae

TyranX
03-03-2009, 17:02
i znowu troopers dostali ostro w dupe

Tristan_da_Sworder
03-03-2009, 20:12
i znowu troopers dostali ostro w dupe

fajny awek zią

Pajmol
03-03-2009, 23:22
mo niezle deduja madafaka viron mysta tez dedmol-,- juz nie ma 200 no to juz lekka przesada no NIE BANANEQ?????X(X(X(X(

Tristan_da_Sworder
03-03-2009, 23:24
mo niezle deduja madafaka viron mysta tez dedmol-,- juz nie ma 200 no to juz lekka przesada no NIE BANANEQ?????X(X(X(X(

noms hamstfo i prostytuctfo znaczy prostactfo X(X(X(X(X(X( jak tak morzna wogle

Pajmol
04-03-2009, 01:35
noms hamstfo i prostytuctfo znaczy prostactfo X(X(X(X(X(X( jak tak morzna wogle

dziex za poparcie ziomsy forewer za zabujcie wirona to jusz sie policzy z jego czynuwX(X(X(X(

Karolek98
04-03-2009, 14:02
wiadome jest ze nie lvl jest wazny tylko pieniadze, kto je ma ten rzadzi :D

Adedin
04-03-2009, 16:57
wiadome jest ze nie lvl jest wazny tylko pieniadze, kto je ma ten rzadzi :D
czyli zarabiam 50cc dziennie i mogę rzondzic? _/ lofciam!8o

Kiełek
04-03-2009, 18:09
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2519859
ktos chyba mysli ze ma wladze XDDDDDDDDDD

Karolek98
04-03-2009, 18:15
czyli zarabiam 50cc dziennie i mogę rzondzic? _/ lofciam!8o

jak ze zlotowek na cc wymienisz, owszem ;D

Adedin
04-03-2009, 22:23
jak ze zlotowek na cc wymienisz, owszem ;D

ofkorsik XD

ale bendziesz muj friend? bez zlotowek i cc? ej plis? ok?8o8o:cup::cup:

Pajmol
04-03-2009, 23:52
ofkorsik XD

ale bendziesz muj friend? bez zlotowek i cc? ej plis? ok?8o8o:cup::cup:

ja zawsze friends bez niczego jest kul :D

czesc riper no zdradziles nas lekko to musielismy

Temia
05-03-2009, 01:51
Kurde no i sie narobilo ;d
Jestem dumny ze hans czesiek jest kozakiem ;d
bywa i tak, plakac z ripperem nie bedziemy ze stracilismy kase ktora i tak przez caly czas kradlismy i chary ktore rowniez byly wyposazane itp za kradzione od BONGO TEAMU pieniadze xDD

Ale i tak najwiekszym palantem bongo teamu oglaszam Adama. ;d
Ps. I tak jestes plackiem

mam nadzieje ze teraz kebaby, Piotrek i inni was dojada;d i jestem tego pewien i zrobimy z ripperem wszystko co mozemy zeby w tym pomoc xD
nazwiecie nas zdrajcami, ok ale to niektorzy zaczeli byc nie fair:] X(
a tak Btw. Fajnie jest miec laske w tibi xd wiadomo o kim mowa.

Over and out.
FLAME ME ! hahahahaha

Pajmol
05-03-2009, 08:10
Kurde no i sie narobilo ;d
Jestem dumny ze hans czesiek jest kozakiem ;d
bywa i tak, plakac z ripperem nie bedziemy ze stracilismy kase ktora i tak przez caly czas kradlismy i chary ktore rowniez byly wyposazane itp za kradzione od BONGO TEAMU pieniadze xDD

Ale i tak najwiekszym palantem bongo teamu oglaszam Adama. ;d
Ps. I tak jestes plackiem

mam nadzieje ze teraz kebaby, Piotrek i inni was dojada;d i jestem tego pewien i zrobimy z ripperem wszystko co mozemy zeby w tym pomoc xD
nazwiecie nas zdrajcami, ok ale to niektorzy zaczeli byc nie fair:] X(
a tak Btw. Fajnie jest miec laske w tibi xd wiadomo o kim mowa.

Over and out.
FLAME ME ! hahahahaha
no mam laske w Tibi i co????X(X(X( i zaniedlugo Nna bedzie moim rl !!!!:cup::cup::cup::cup:
wogole gadaliscie ze kradliscie to wy byliscie fair ok:D

Lofciam

Ripppppppahhhhh
05-03-2009, 08:47
ja tez mam swoja penelope !! lofciam jom ale to 40letni facet

carefejsik w wasza strone, yuhasa i czesiek to miszcze a bongo ma hunta od dwoch stron w wojnie:cup::cup:

Adedin
05-03-2009, 11:55
pl?

i tak macie najebane we łbach przez te grę. Ciskacie się na siebie o piksele, może jakiś miting by tak obgadać a nie kto kogo gdzie wydupcył. A może nie miting bo dostane po mordzie o piksel? :\

plxplxplx

weźcie ziomy mejk lof not war.

@habinias
noms, pimol ma laskę w tibjozie ale w tym miesiącu ma zamiar do niej jechać ;\
@riper
huj <3

Temia
05-03-2009, 12:35
:D:D:D:D:D haahhaa XD no i zycze powodzenia Pimolowi szczerze, ale nie dziw sie mojej reakcji, bo zadko kiedy zwiazki zaczynaja sie w tibi ;p:p

Nie zebym mial wyjebane w to ale jakos malo obchodzi mnie wasza opinia o mnie i takie tam rozne bzdury;d

Ale tak btw to loffciam Kiepke <3:):):):)

Kiełek
05-03-2009, 13:14
http://img365.imageshack.us/img365/9168/tr00pers.jpg

Pajmol
05-03-2009, 14:23
:D:D:D:D:D haahhaa XD no i zycze powodzenia Pimolowi szczerze, ale nie dziw sie mojej reakcji, bo zadko kiedy zwiazki zaczynaja sie w tibi ;p:p

Nie zebym mial wyjebane w to ale jakos malo obchodzi mnie wasza opinia o mnie i takie tam rozne bzdury;d

Ale tak btw to loffciam Kiepke <3:):):):)
Dzieki dzieki:D bedzie mi potrzebne;P no ale nas Tibia polaczyla aushauheu xDDD jak od Niej wroce zdam Ci 1szemu relacje;D ale mysle ze bedzie git
@ja tez mam swoja penelope !! lofciam jom ale to 40letni facet
fejlik kolezko bo ja gadam z Nia na vent hehe i nawet przez komorke:cup::cup: ale nie udaje najebanego ofc riper<3
i mam wyjebane na wszystko co o nas mowia;P

Pozdro Kielq Kiepqa Adas Vincent Bananeq

Fyon_IRIDIA
05-03-2009, 14:47
dajcie sobie spokój :)
ja znam 1 przypadek kogo połączyła tibia i chyba się żeni (Chris'Ronaldo) z Lady Kali : )

a bongo ma huncika niestety chyba to już jest ich koniec i powrót do snaków : (
Troppers i Hotpepe~ nie pozwolą na normalne granie... no chyba że coś się zmieni bo nie ma głównej osoby której hotp~ nie nawidziło Xermvisa

Harru
05-03-2009, 15:15
nikt sie wami nie przejmuje hot~~

Tristan_da_Sworder
05-03-2009, 16:26
dajcie sobie spokój :)
ja znam 1 przypadek kogo połączyła tibia i chyba się żeni (Chris'Ronaldo) z Lady Kali : )

a bongo ma huncika niestety chyba to już jest ich koniec i powrót do snaków : (
Troppers i Hotpepe~ nie pozwolą na normalne granie... no chyba że coś się zmieni bo nie ma głównej osoby której hotp~ nie nawidziło Xermvisa

hehehehh3h3h3h3hh3hh3h3 jeszcze jest ten no krejzi lolek i jego sandal angel:D:D:D

Kakej92
05-03-2009, 16:28
Jak dla mnie Riper i Dama to największe śmiecie z bongo :) (no i oczywiscie Czesiek w*****ał mnie zawsze swoim lizodupctwem)
a reszta jest spoksik.

Całuje
Kakej~

hans12
05-03-2009, 17:35
Ale i tak najlepsze jest to
Xermvis:
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing

Temia
05-03-2009, 17:40
Ale i tak najlepsze jest to
Xermvis:
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing

Hehehhehe czesiek no bez kitu;p ale najlepsze jest to jak fajnie lizesz dupke wszystkim. uwierz mi ze tylko z litosci jestes w bongo i ze dobrze lizesz dupke. nie ma osoby ktora cie nie pocisnela, "nie raz plakalem przez dame"? xDDD o to wlasnie chodzi pro evul masterze.

poor kid:baby:

hans12
05-03-2009, 17:45
Japa tam kretynie, po pierwsze jestem w Bongo bo nie kradne, i nie sprzedaje tak jak Ty i Riper... Przypomnij sobie jak to było.. :]Najpierw Softy potem DSM; ]

Temia
05-03-2009, 17:48
nie kradne, i nie sprzedaje; ]

HAHAHAHAHAAHAHH kurwa o czym ty mi mowisz palancie;p przypomnij sobie jak to zawsze bylo. obrazony hans ucieka z vnta i zagania przez miesiac. potem lize dupe zeby dostac venta, wraca i znow lize dupe, kradnie cos z loota, pada i wypada z venta i tak w kolko. wiec mi nie mow ze ja zaganiam smieciu

Over and Out~!:evul:

Apropo softow i wiernosci Artura aka juhasy ktory wcale nie mial z tym nic wspolnego
http://img502.imageshack.us/img502/712/softy.png (http://img502.imageshack.us/my.php?image=softy.png)
http://img502.imageshack.us/img502/softy.png/1/w800.png (http://g.imageshack.us/img502/softy.png/1/)

Thanis
05-03-2009, 17:49
najlepiej sie spotkajcie, dajcie sobie w morde, i bedzie spoko.

@xermvis - tera jestes dla mnie wiekszym kretynem niz byles wczesniej -.^?

hans12
05-03-2009, 18:01
Habiniak, powiedz mi przyjacielu a ile na Tibie wydaleś? Poczekaj niech policze.
500k-200zł, potem 400k-160 zł, Kupienie Colvalero-150 zł, kupienie TEmialorasa-100 zł, Kupienie Habiniaka - 100 zł, i z 5x PACC - 300 zł

Temia
05-03-2009, 18:12
Habiniak, powiedz mi przyjacielu a ile na Tibie wydaleś? Poczekaj niech policze.
500k-200zł, potem 400k-160 zł, Kupienie Colvalero-150 zł, kupienie TEmialorasa-100 zł, Kupienie Habiniaka - 100 zł, i z 5x PACC - 300 zł

a wiec moj drogi przyjacielu na tibie wydalem tylko 92 zl za 400k ktore kupilem jakies 2 mce temu. za Habiniaka i temialorasa nie zaplacilem nic, a nie sory z habiniaka dalem dyche XDD a colalvero i 500k kupil moj rl ktory chcial zaczac grac w tibie XD ale potem mu sie odechcialo a jako ze mial sporo kasy to dostalem to za freeka ;d a powiedz mi ile ty wydales czesku przez te swoje 13 lat ktore masz?;d Owned?
@Thanis "najlepiej sie spotkajcie, dajcie sobie w morde, i bedzie spoko."
Bicie czeska mozna by porownac do kopniecia bezbronnej malej piszczacej kupy;/;/ <3:baby:

-Phoenix-
05-03-2009, 19:32
Hans biore sobie siga Twojego, hahahaha

Adedin
05-03-2009, 19:52
FAJT FORÓM BOJUF!! GOGOGOGOGO OBIE STRONY 8o8o8o:baby::baby::baby::cup::cup::cup::cup:

JEJEJE KOCHAM WAS ZA TO!
mogę fragi liczyć? ok dzięki za pozwolenie.

Finiks i Czesław vs. Ripper i Habinias!
zaczynamy od zera!!
0:0

hans12
05-03-2009, 19:55
Hans biore sobie siga Twojego, hahahaha

Sorry, ale masz to usunąc.

-Phoenix-
05-03-2009, 20:05
Chyba się nie zrozumieliśmy, powiedziałem "biorę Twojego siga"
Nie obchodzi mnie co o tym sądzisz;;;

Temia
05-03-2009, 20:17
Czesiek mam taka prywatna rozkminke ze jednak bylo by o wiele smieszniej jak bys wstawil swoje zdjecie ;p chyba ze nie jestes na tyle odwazny lub masz jakies DZIECIECE kompleksy hm? ;d:baby::baby::baby::baby:

@kiepka - nie bylo war declaration dotyczacego wojny na foruuum! ale twoja deklaracje uwazam za jak najbardziej sluszna ;p

@czesiek ownator - teksty z bluzgatora nie beda uznawane buahaha
Poor kid:baby:

Peace and love

Adedin
05-03-2009, 20:21
ok

ripper i habinias 1:0 finiks i hans

podpisów nie wliczam chyba że jakiś ciekawy dacie aheuahue Xd

GOGOGOGOGO!! FORUUUUM FAAAJT!

poreda
05-03-2009, 20:23
jaka awantura :<

Adedin
05-03-2009, 20:24
jaka awantura :<
ziom peace !
dolonaczarz do wara ziom?

bijom sie habiniak i riper vs. hans i finiks !

Temia
05-03-2009, 20:31
Mysle ze czas jednak na mocne argumenty xd
Czesiek juz sie dowiedziales co to jest lechtaczka? czy dalej sadzisz ze to jest cos wystajacego z dupy u dziewczyn?;p

KING! xd8o

Ripppppppahhhhh
05-03-2009, 20:33
dobra czesiek (kiepa znamy sie z 3 lata ma byc 6:0) chce zeby to byl nokaut

1. placzesz przez dame
2. pucujesz gale kazdemu, ostatni miesciac nie bylo dnia zebys do mnie nie napisal z jakimis tam pierdolami
3. bongo Cie zajebalo z 30 razy, jak jestes na akcji i cos spierdolisz padasz, jak sie loot nie znajdzie padasz jak zabijesz noobchara padasz
4. masz 14 lat, nie przeszedles mutacji, tibia to twoje zycie
5. smiejesz sie z czyjegos wygladu, nie pokazujac swojego opryszczalego ryja. tak to jest ze Ci ktorzy nie sa nerdami irl podchodza do tego racjonalnie, a takie nerdziki jak Ty smieja sie, niewiadomo z czego.
6. jeszcze przedwczoraj sie smiales z tego ze pimol ma dziewczyne a teraz pewnie mu w dupe wchodzisz
7. jak dorosniesz to odpisz

Adedin
05-03-2009, 20:35
HAUAEHAEUAEHAEHAEHAEHAEUAEHUAEHUAEUHAEUHAEHUAEUHAE UHAE

a teraz coś od siebie wrzucę:
http://img13.imageshack.us/img13/8522/zafdaniexx8.jpg
sryy:

Habiniak & Ripper 8:0 Hans & Phoenix

gorąco sialalal

Temia
05-03-2009, 20:37
Ja mysle ze to jest kartkowka HANSA ale niestety HANSA CZESKA ;/

hans12
05-03-2009, 21:33
Wiesz co Riper+Habiniak tez mam na was pare haków :]
1. Jestes smieciem, stary Cie bije i pruje w dupke codziennie wieczorem.
2. Ty pracujesz jako sprzedawczyk.
3. Lizałeś dupe SWE jak tylko było można, sprzedawałes naszych.
4. Stara Cie bije.
5. Habiniak wydał 600 zł na Tibie i myśli ze jak da komuś 150k to jest fajny.
6. Kiepa to chuj XDDDDDDDDDDDDDDDDD <JOKE>
7.Nie powiem kto dał 150k na pking, jak dochodził do Bongo.
8. Nie dam swojego zdjęcia bo nie będę rozdawał zdjęć ludziom ktorych nie znam. Tzn nie znam w realu.
9. Jesteś śmieciem.
10. Habiniak co do Ciebie, jestes roz*****ony, nie zrobiles chyba zadnego chara SAM!
11. Jesteś może i o 3 lata starszy, może i ja nie przeszedlem mutacji, ale ja przynajmniej myśle, nie tak jak Ty.

Tylko kthxbye

-Phoenix-
05-03-2009, 21:48
Aaa chce sprostować jedna rzecz, a mianowicie nie jestem z Cześkiem, po prostu nienawidzę was wszystkich

PAG Hirass - Adrenalina feat. Slon
Polecam:)

Temia
05-03-2009, 21:49
czesiek jesli sie nauczysz czytac to zrozumiesz ze wydalem na tbie w zyciu 92~ zl nie wiecej. a jezeli mamy uzzywac wymyslonych argumentow, to hand czeska sharowales z siostra he-he-he zabawne co? i gz pocisku na starych. nie zycze sobie takich tekstow rozumiesz?:) :baby:

Ripppppppahhhhh
05-03-2009, 21:49
habiniak wydal 92 zl na tibie, i to nie od tatusia tylko zarobione, nie wazne jak XD. i nikomu nie dal zadnych 150k jak dochodzil do bongo. twoje 'haki' sa plytkie i nic nie warte, jak sam Ty.

wiec sie boisz pokazac zdjecia, co Ci nie daje prawa smiac sie z kogokolwiek ;)
10:0 sorka

11:0

2006-12-16 19:55:02 Hans Czesiek 55 Pisorek 66
2006-12-16 19:55:02 Hans Czesiek 55 Lorth Ripper 72

jechalem cie jak miales 10 lat, od 3 lat Cie cisne, face it or drop it girl;

Thanis
05-03-2009, 21:58
@habiniak czy w/e, to samo xermvis

1.co do bicia was, tez nie bylo by wiekszej zabawy
2.jeszcze bedziecie kiedys piszczeli o te dzieciece dni, zreszta, pare osob z iridii tez moze powiedziec na was ze jestescie dziecmi ;\
3. Xermvis, nie badz taki hola hola, lizales dupe i to ostro dla 'szwedow' jak to wy nazywacie, a takze dla Texel (Michael)
4. Xermvis alkoholiku, chcialo sie pare osob ustawic z toba na piwo, to udawales przez telefon najebanego i mowiles ze pijesz ze skinami, a nie wiedzialem ze skinii zadaja sie z ryzymi smieciami w okularach -.^

to buzka ;*