PDA

Pokaż pełną wersje : Plotki z Iridii

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39

Ripppppppahhhhh
05-03-2009, 22:04
niewiem komu ty chcesz cos wcisnac, dobrze wiemy jak bylo;p nie bylo nawet zadnej mowy o skinach, a ta kolezanka co z wami/nimi gadala to pewnie byla moja stara. a i jak ja jestem ryzy, to sory ale nie mozesz mnie nazywac okularnikiem bo jesli jestes daltonista to prawdopodobnie tez nosisz pingle wiec FAILIK kolego

i mike czyli dardiuz byl moim dobrym ziomem za czasow rippera/diliveera. moze do kogos sie tam pucowalem na ripperze, na diliverze juz chyba nie a na daxie to 100%

-Phoenix-
05-03-2009, 22:05
4. Xermvis alkoholiku, chcialo sie pare osob ustawic z toba na piwo, to udawales przez telefon najebanego i mowiles ze pijesz ze skinami, a nie wiedzialem ze skinii zadaja sie z ryzymi smieciami w okularach -.^

to buzka ;*

HAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
14 marca skini z całej Polski wpadają do Poznania bojkotować koncert antify, wpadniesz z nimi ripper?

Thanis
05-03-2009, 22:09
to moze jednak wyjdziesz z nami na piwo ? :]

++ mowie serio ;)

Ripppppppahhhhh
05-03-2009, 22:10
a znudzilo sie wkrecanie mondrych bajek o ripperze?

poreda
05-03-2009, 22:12
a ja to wam wszystkim proponuje skonczyc polemizacje na temat rl wygladu bo moge sie zalozyc ze polowa z was nie wyglada lepiej od niego, wiec ta awantura prowadzi do niczego :)

Adedin
05-03-2009, 22:13
ej ziomy pierdole wasz fajt, nie ómiecie sie bawić

/\ up
kiedy na te piwo? to wpadnę xd ofc w grę wchodzą tylko weekendy bo siem óczem ;\\\

@Phoenix
ej dobra, ;s
i tak jesteś hój;\

i jeszcze na podsumowanie wrzucę coś od siebie:
wszyscy jesteście rozpaczliwie błagającymi o pomoc IMBECYLAMI

co do poredy
z tobom tesz bym poszedu na piwo i pimol sie ze mnom zgodzi ;\

dziękuję nie wypytuję;\

Thanis
05-03-2009, 22:16
a znudzilo sie wkrecanie mondrych bajek o ripperze?

bajek ? :D hehehhehe ;) a co do tego piwa, to nie zalapales aluzji

@Adedin - kiedy chcesz ;;

Ripppppppahhhhh
05-03-2009, 22:20
yhy oko sory ja nie mysle czesiek jest mondrzejszy odemnie

Abdulwisimulacha
05-03-2009, 22:49
@KiepsonThiefson <3

Kiedy Do Murowanej Cegły wpadacie ? 8o8o

Adedin
06-03-2009, 13:52
@KiepsonThiefson <3

Kiedy Do Murowanej Cegły wpadacie ? 8o8o

gadałem z Damsonem, jak mi sprawdzi hotel to się ugadam z Pimolem i wbije a jak nie to solówka :\ na łikendzior

Kiełek
06-03-2009, 15:04
bo siem óczem ;\\\

chyba taktyk pvp '

Chaos
06-03-2009, 22:02
czesiek juz sie dowiedziales co to jest lechtaczka? czy dalej sadzisz ze to jest cos wystajacego z dupy u dziewczyn?;p

ja bym chcial sie dowiedziec jakbys mugl powiedziec

Pajmol
06-03-2009, 22:13
HAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
14 marca skini z całej Polski wpadają do Poznania bojkotować koncert antify, wpadniesz z nimi ripper?

hahaah ok

no Ej ja moge wpasc do murowanej bo tam moje ziomki sa

Karolek98
07-03-2009, 11:20
haha ale zarty ;d ripper niezaciekawie patrze ma ;d

Zetraksos
07-03-2009, 23:03
HAUAEHAEUAEHAEHAEHAEHAEUAEHUAEHUAEUHAEUHAEHUAEUHAE UHAE

a teraz coś od siebie wrzucę:
http://img13.imageshack.us/img13/8522/zafdaniexx8.jpg
sryy:

Habiniak & Ripper 8:0 Hans & Phoenix

gorąco sialalal

hfiafhaihf pwned

Kiełek
09-03-2009, 14:05
Siemka, podobno ja aka Sheriff Zelzius jestem supporterem bongo:|

Pajmol
09-03-2009, 15:51
gadasz ze mna na prv i biegasz po Carlin to suport-,-

Kiełek
09-03-2009, 16:35
a no tak;/ bo przeciez kazdy 45+ ms z Carlin to bongos musi byc;\ czyli jest resom sorki

edit;
Residence: Ankrahmun
zeby nie bylo x[

Tristan_da_Sworder
09-03-2009, 18:38
edit;
Residence: Ankrahmun
zeby nie bylo x[

to tylko taka pszykryfka X(X(X(X(X(X(

-Phoenix-
09-03-2009, 21:02
Daję 10zł, że ta szmata ripper boci już new chara. Karolek 20zł, że nie od dziś

Ktoś podbija?

Thanis
09-03-2009, 21:06
30 ze pomaga mu Orion Luca

poreda
09-03-2009, 21:06
@up
30

@topic
ladnie to tak konfidentowac jeden na drugiego, bongosy? ;D

@edit
byl szybszy

40

-Phoenix-
09-03-2009, 21:46
Może nawet shareuje Orion Luce, ze wzgledu na jego pro pvp..

HAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHHA
Sam sie rozjebalem tekstem o pro pvp rippera hhahhhaHhahahahhahahah

Ripppppppahhhhh
09-03-2009, 22:25
HAHAHAHAHAH RZARCIK???????????????

daje 50 ze ta szmata ripper dostal chara

Thanis
09-03-2009, 22:27
daje 2 banie ze ma kompleksy irl z powodu rudych wlosow, skinow i okularow, i kolejne 3 na to ze nie poda nicku

-Phoenix-
09-03-2009, 22:34
daje 2 banie ze ma kompleksy irl z powodu rudych wlosow, skinow i okularow, i kolejne 3 na to ze nie poda nicku

Nie rozpędzaj się tak bo Cię jeszcze polubię!:D
Co do skinów.. Zresztą nieważne, Karolka poproscie to wam powie ;;;

Thanis
09-03-2009, 22:36
karolku prosze powiedz

Ripppppppahhhhh
09-03-2009, 23:00

daje kafla ze masz kompleksy w rl z powodu mojej osoby, swojego daltonizmu, bycia niefanym i okularow ktore pomagaja Ci rozrozniac kolory;

Thanis
09-03-2009, 23:24
mozemy sie ustawic i porozmawiac na tematy kompleksow :]

Pajmol
10-03-2009, 00:04
Karolek prosimy!!! Ja z Bananqiem !!!! PLSSSS:confused::confused::confused::confused:
Karolek!:cup::cup:

Tristan_da_Sworder
10-03-2009, 01:39
Karolek prosimy!!! Ja z Bananqiem !!!! PLSSSS:confused::confused::confused::confused:
Karolek!:cup::cup:

noms
/singet bananeq

Adedin
10-03-2009, 09:34
asliki! asliki!! lirzom karolka! asliki! -,- X(X(X(:baby::baby::baby:X(X(8o8o8o:cup::cup::cup:

ej Pimol wpadniesz dzisiaj do mnie ;\?:confused:

ZwirekM
10-03-2009, 11:34
Lynxhorn 85 - 34 lvl by awindis + alda kara ded = bongo team huje!

ten wbil 45 to juz kozaczy ;/

Pajmol
10-03-2009, 13:47
asliki! asliki!! lirzom karolka! asliki! -,- X(X(X(:baby::baby::baby:X(X(8o8o8o:cup::cup::cup:

ej Pimol wpadniesz dzisiaj do mnie ;\?:confused:

no po treningu jak mi obijom uda i zlamia nos wpadne hehehe :D:D:D:D

i wogole ja nie aslik tylko plisiam Karolka o story ebaout a nie-,- lololol:evul::evul:

Ripppppppahhhhh
11-03-2009, 09:06
psycholog?????

Adedin
11-03-2009, 19:48
psycholog?????

z dzieciami

Sakan
11-03-2009, 20:00
aff wnuczków zapomniałes

TyranX
13-03-2009, 01:45
My time is over here, goodbye... Lordnazgul

karolek cos ciezko wam idzie

Adedin
13-03-2009, 13:49

haha deduwa!

Karolek98
13-03-2009, 15:10

ty kretynie jebany nie wiem czy zauwazyles ale my nie gramy na iridi, przynajmniej 70-80% z nas, kazdy ma wyjebane i szuka kupca na postac ;]

poreda
13-03-2009, 15:14
ty kretynie jebany nie wiem czy zauwazyles ale my nie gramy na iridi, przynajmniej 70-80% z nas, kazdy ma wyjebane i szuka kupca na postac ;]

to akurat nietrudno potwierdzic, nazgul nawet na blackd forum pisal temat ;)

Pajmol
13-03-2009, 15:26
no on wie lepiej!
Ale chealje napisal na forum ze oni w kazdej chwili se moga wygrac te wojne hueeue oksiq pls
ale jest ogolem kul dzis impreza bendom kubusie kiepqa bedzie itepe hehehe 18nastourodzinowa heheuehe ale ja stary lololol;(;(;(

Karolek98
13-03-2009, 15:35
wejdz sobie na psknejott i zobacz online time'y ludzi. zeby nam sie chcialo expic/grac bysmy byli aktywni albo expili albo akcje robili zrozumcie to ludzie, to nie jest tak ze 50 na vent i kazdy cs/ot gra.. nie nie, ale przyznaje racje ze jest kilka osob moze i grupka 15-20 ktorzy chca ta wygrac, ale kogo to interesuje ;;

Tristan_da_Sworder
13-03-2009, 16:16
wejdz sobie na psknejott i zobacz online time'y ludzi. zeby nam sie chcialo expic/grac bysmy byli aktywni albo expili albo akcje robili zrozumcie to ludzie, to nie jest tak ze 50 na vent i kazdy cs/ot gra.. nie nie, ale przyznaje racje ze jest kilka osob moze i grupka 15-20 ktorzy chca ta wygrac, ale kogo to interesuje ;;

cze karolek

poreda
13-03-2009, 17:41
no on wie lepiej!
Ale chealje napisal na forum ze oni w kazdej chwili se moga wygrac te wojne hueeue oksiq pls
ale jest ogolem kul dzis impreza bendom kubusie kiepqa bedzie itepe hehehe 18nastourodzinowa heheuehe ale ja stary lololol;(;(;(

a nie moga? czy jezeli kazdy z troopersow bylby online (ale doslownie co do ostatniego) i wyszli by przeciwko orionom itd to nie rozjebali by ich (ale na pustynie a nie jumping po schodach w yala...)?

Karolek98
13-03-2009, 18:13
wole wrzucic niewidke i biegac na ob...

Akunis
13-03-2009, 18:58
@^ Owned !! hahahahah :baby::baby:;(;(:cup::cup::cup:

Troto
13-03-2009, 19:34
sprzedam bardzo dobrego krulewkiego paladyna na iridia :cup::cup::cup:

Tristan_da_Sworder
13-03-2009, 21:40
OLOLS KAROLEK OWNI TO FORUM h3h3h3h3h ;DDDDD:baby::baby::baby::baby:8o8o:cup::cup::cup::]8o:baby:8o8o

VINCENCIE WRACAJ!!1111111;(

poreda
13-03-2009, 21:44
wole wrzucic niewidke i biegac na ob...

przeczytaj jeszcze raz co napisalem z kazdym znakiem interpunkcyjnym, a dopiero praw swoje moraly ;)

-Phoenix-
13-03-2009, 22:11
przeczytaj jeszcze raz co napisalem z kazdym znakiem interpunkcyjnym, a dopiero praw swoje moraly ;)

Skąd takie wysublimowane słownictwo w ustach 12 latka?

Tristan_da_Sworder
13-03-2009, 23:29

wlasnie ;[!@!!111X(X(X(X(X(X(X( emarik wchodzil w dupe karolkowi a nie bongosom phi X(X(

Karolek98
14-03-2009, 07:50
ok poreda zwracam honor ;D

oczywiste jest ze na otwartej z nami nikt na tym servie szans jak narazie nie ma, biorac pod uwage postacie jakimi dysponujemy ;] prolaki sie przekonali o tym wiele razy;;

Banditos
14-03-2009, 09:01
ja myślę ze dostalibyście teraz od dynasty lajtowo na ob :)

poreda
14-03-2009, 12:44
Skąd takie wysublimowane słownictwo w ustach 12 latka?

12 lat to moze i mialem, ale 6 albo nawet 7 lat temu, no chyba ze miales na mysli siebie (?)

@tristan
jak twoj kolega powie do mamy czesc, to tez go wyzywasz ze wchodzi jej w dupe?

Tristan_da_Sworder
14-03-2009, 13:14
@tristan

mhm :baby:

Vincento_Vampire
14-03-2009, 13:57
12 lat to moze i mialem, ale 6 albo nawet 7 lat temu, no chyba ze miales na mysli siebie (?)

@tristan

jak kolega jego do mamy to hyba dziendobry anie czesc trohe szacunkuw dla ludzi starszych od ciebie kukielko z ełkaesuX(X(X(:baby:

pozdro dla karolek ktury jak zawsze radosnie pierdoli gupoty oraz dla guilfrend bananeq hehehehehehehehehehehe pozdruwki oraz rzarcik na dobry łikendB)

Wasz szczerze,
Shane

~

Kiełek
14-03-2009, 18:39
A serial Dynastia zdjęli z anteny, że giwneli up, czy co?

Anas Kiro
14-03-2009, 19:30
Szkoda ze nigdy nie dostalismy w pale od real ownerow charow:| a ostatni razy kiedy ludzie na iridi nie oddawali passow bylo jak nami dowodzil firenze a wami pokemon i zawsze dostawaliscie w pale:| mówie o ob oczywiscie;p.

Pippah
14-03-2009, 21:10
Szkoda ze nigdy nie dostalismy w pale od real ownerow charow:| a ostatni razy kiedy ludzie na iridi nie oddawali passow bylo jak nami dowodzil firenze a wami pokemon i zawsze dostawaliscie w pale:| mówie o ob oczywiscie;p.

Szkoda ze ty taka glupia ciota jestes , bez honoru lizales dupe wszystkim na calej iridii , byles najgorszym kretynem i takim zostales , wydaje ci sie ze jestes kims , a tak naprawde jestes nikim , niedlugo sie przekonasz ze gowno mogles tu zrobic , ze gowno mozesz tu zrobic i ze gowno bedziesz mogl tu zrobic , takze nie pierdol tutaj takich farmazonow , bo dla wszystkich jestes dnem spolecznym.

Anas Kiro
14-03-2009, 21:12
ok sorry xDDDDDDDDDDDDDD

Thanis
15-03-2009, 12:25
a pippah = ?

ten smiec ripper?

Kiełek
15-03-2009, 12:25
orszabal?:o

Karolek98
15-03-2009, 17:21
anas kiro, nie chcem sie unosic ale twoje posty to czyste klamstwa, szanuje ciebie ale to co robisz to jest zalosne i pragne obys byl tego swiadomy.
zacznijmy od tego ze wiele razy rozwalilismy was swoimi postaciami jak ferhat dowodzil, pierwsze ob za czasow arc ktory wygralismy 26:4? dowodzil laubau, takze mylisz sie w tym co piszesz. dlaczego arcanium wygrywalo? juz tlumacze, deadly delight nie mieli ludzi, tacy jak ja expilismy zeby zrobic z wami porzadek bo sie panoszyliscie na serverze, i wcale od tych "szwedow" to wy lepsi nie jestescie. wykorzystaliscie okazje ze zebraliscie sie w naprawde duza grupe osob 80 osob czy ile, a nas wtedy bylo 30, w szczycie ~46 osob gildia dd liczyla jak dobrze pamietam a arc ~72 i supporterzy ;) jak za czasow dd zebralismy porzadna ekipe to wzielismy sie do walki.
patrz co ty teraz robisz, panoszysz sie bo myslisz ze masz wladze a tak naprawde gowno masz, bo nikt ci tej wladzy nie dal, nie zdobyles jej, nie rozwaliles nas a sie panoszysz.. a ostatnia wojne wjebaliscie z nami i przedostatnia tez i kazde poprzednie.
wyplaciles sie i asslickowales pewnie turasow zeby nie miec tego exp limitu, albo zeby miec spokoj na serverze. patrz ile on dla ciebie zrobil, mogles zarabiac kase, bialego puscil.. pomogli ci miales swiety spokoj. a teraz?
mowisz dla turasow co maja robic? a ty na temat xandara sie wypowiedziales na gg ze hak byl bo "przeciwko kurestwu i upadkowi zasad". gdzie tu zasady?
ja od poczatku wiedzialem co sie kreci, on robil to bo mial was dosc, jak wy go potraktowaliscie na pandori, kazdy sie wyplacal a on sam zostawal bez kasy na koncu... a jak wojna to odrazu xandar chodz walczyc...
powracajac do tematu ja uwazam ze mendill nie zasluguje na pozycje lidera iridi, bo brakuje mu czegos. patrz ile on dla ciebie zrobic a co ty mu robisz, i wy macie zasady? tak samo jak dla kashriusa itp dla was wszystkich pomagalismy zawsze a wy nadal przeciwko nam. to ze hbg chcemy z servera out to dla takich jak wy, zeby was na expowiska nie wpadali i bohow nie zdejmowali a mimo to jak przyjdzie co do czego razem z nimi bedziecie na nas walczyc i kazdy o tym wie. bardzo brzydko sie zachowujesz, zastanow sie nad tym

Akunis
15-03-2009, 17:49
@^ No nie powiem kto ostatni ood mojego ziomala bohy sciagal na yalaharze smieciu pierdol**y ! wiec nie mow mi ze ty jestes sprawiedliwy palancie ! X(

Aha i jeszcze jedno. Co kur*a Mendill boi sie o strate serva to sie obudzil i nagle znalazl sobie ziomkow takich prolaczkow a gdzie byl przez 3 lata jak ich gnebil wiec nie mow mi ze mendill czy tam chealino na takie cos nie zasluguje .

P.S Poj*bus !! X(

Karolek98
15-03-2009, 18:13
haha wiedzialem ze ten beld stor to madira stary byl, wiec ten kto go kupil to leszcz jebany i zaslugiwal na strate bohow ;D poza tym nie potrafil sie zerwać od 3 osob i bohy zaplacil, pozdrow go i powiedz ze jest smieciem.
na temat mendilla to tylko powiem ze gadalem z nim na temat servera, on powiedzial ze on to robi dla ludzi takich jak viron zeby mogli grac sobie, a sam by juz dawno retired byl... i ze robi to dla gildi,a nie dla siebie... coprawda jego zachowanie na to nie wskazuje, ale w/e

Vincento_Vampire
15-03-2009, 18:26
haha wiedzialem ze ten beld stor to madira stary byl, wiec ten kto go kupil to leszcz jebany i zaslugiwal na strate bohow ;D poza tym nie potrafil sie zerwać od 3 osob i bohy zaplacil, pozdrow go i powiedz ze jest smieciem.
na temat mendilla to tylko powiem ze gadalem z nim na temat servera, on powiedzial ze on to robi dla ludzi takich jak viron zeby mogli grac sobie, a sam by juz dawno retired byl... i ze robi to dla gildi,a nie dla siebie... coprawda jego zachowanie na to nie wskazuje, ale w/e

borzeeeeeeeee padam na kolana matka teresa z kalkuty omg szacun!!!!!!!11

Wasz szczerze,
Shane
~

Thanis
15-03-2009, 18:29
dobra, chuj tam, co bylo, to bylo, wiadome ze Karol kochasz Mendilla, a Anas jest o was zazdrosny... : /

Akunis
15-03-2009, 18:44
smieciem to jestes ty ,wiron i twoja stara , sam byles nie lepszy na karlinie 2 albo 3 razy debilu :baby::baby::baby:

Czeczeniec
15-03-2009, 19:13
anas kiro, nie chcem sie unosic ale twoje posty to czyste klamstwa, szanuje ciebie ale to co robisz to jest zalosne i pragne obys byl tego swiadomy.
zacznijmy od tego ze wiele razy rozwalilismy was swoimi postaciami jak ferhat dowodzil, pierwsze ob za czasow arc ktory wygralismy 26:4? dowodzil laubau, takze mylisz sie w tym co piszesz. dlaczego arcanium wygrywalo? juz tlumacze, deadly delight nie mieli ludzi, tacy jak ja expilismy zeby zrobic z wami porzadek bo sie panoszyliscie na serverze, i wcale od tych "szwedow" to wy lepsi nie jestescie. wykorzystaliscie okazje ze zebraliscie sie w naprawde duza grupe osob 80 osob czy ile, a nas wtedy bylo 30, w szczycie ~46 osob gildia dd liczyla jak dobrze pamietam a arc ~72 i supporterzy ;) jak za czasow dd zebralismy porzadna ekipe to wzielismy sie do walki.
patrz co ty teraz robisz, panoszysz sie bo myslisz ze masz wladze a tak naprawde gowno masz, bo nikt ci tej wladzy nie dal, nie zdobyles jej, nie rozwaliles nas a sie panoszysz.. a ostatnia wojne wjebaliscie z nami i przedostatnia tez i kazde poprzednie.
wyplaciles sie i asslickowales pewnie turasow zeby nie miec tego exp limitu, albo zeby miec spokoj na serverze. patrz ile on dla ciebie zrobil, mogles zarabiac kase, bialego puscil.. pomogli ci miales swiety spokoj. a teraz?
mowisz dla turasow co maja robic? a ty na temat xandara sie wypowiedziales na gg ze hak byl bo "przeciwko kurestwu i upadkowi zasad". gdzie tu zasady?
ja od poczatku wiedzialem co sie kreci, on robil to bo mial was dosc, jak wy go potraktowaliscie na pandori, kazdy sie wyplacal a on sam zostawal bez kasy na koncu... a jak wojna to odrazu xandar chodz walczyc...
powracajac do tematu ja uwazam ze mendill nie zasluguje na pozycje lidera iridi, bo brakuje mu czegos. patrz ile on dla ciebie zrobic a co ty mu robisz, i wy macie zasady? tak samo jak dla kashriusa itp dla was wszystkich pomagalismy zawsze a wy nadal przeciwko nam. to ze hbg chcemy z servera out to dla takich jak wy, zeby was na expowiska nie wpadali i bohow nie zdejmowali a mimo to jak przyjdzie co do czego razem z nimi bedziecie na nas walczyc i kazdy o tym wie. bardzo brzydko sie zachowujesz, zastanow sie nad tym

nie pierdol o wpadaniu na expa i sciaganiu bohow z ludzi jak 3/4 z was robi to odkad tylko lykneli ciut "wladzy" na servie....

edit bo o czyms zapomnialem...

anas tez raczej zamknij pysk bo w niektorych sytuacjach karolek mowi cos madrego ;], dostajecie w dupe we wszystkich wojnach odkad wlasciwie pamietam... wyplacasz sie po chyba kazdej wojnie lizesz dupe o limity expa etc a jak tylko huxy sie postaral i zrobil was free to udajesz lidera iridi... fakt jesli prolaki dojda do jednej ze stron w "wojnie" to wlasciwie napewno ta wojne wygraja, ale poki co gowno zrobiles, gowno osiagnales, wiec nie udawaj cfaniaka jak aurelius przed orshabalem....

Anas Kiro
15-03-2009, 19:30
Szkoda ze ludzie od Ciebie nie twierdza tak samo Karol;p bo dostawaliscie 3ob pod rzad i zaczal bsp ogarniac bo wam nie szlo mozliwe ze sie zdarzylo ze wygraliscie jakis ob swoimi graczami ale od czasu kiedy bsp wtedy zaczal pomagac to nie przypominam sobie czegoś takiego;p.Ja asslickowalem hah parodia stary xP popatrz na polakow od Ciebie z gildi ale backstabberzy albo asslickerzy .Ta nie wywalczylismy nic zawsze dostawalismy w pale prawda prawda, ale do chuja niemow mi ze sie panosze i sie rzadze bo gdyby tak bylo to bysmy juz dawno zrobili poi service inq service i zgarneli w chuj hajsu za to tak samo pare osob by padlo wszystki co sie dzieje aktualnie na serwerze jest dogadywane miedzy nami a twoja gildia a to ze ty niemozesz scierpiec tego ze jestesmy free i juz chuja mozesz tutaj to niemoja wina naprawde.To dla takich jak my zeby pa na nas nie robili hahahahah i mowi to koles co pisze do mnie ,,no ide se jakies bohy posciagac z ludzi" wez sie ogarnij ja tez pierdole czasami glupoty dobrze o tym wiem ale ty tez nie jestes jakims bogiem co zawsze ma racje.

TyranX
15-03-2009, 19:47
Szkoda ze ty taka glupia ciota jestes , bez honoru lizales dupe wszystkim na calej iridii , byles najgorszym kretynem i takim zostales , wydaje ci sie ze jestes kims , a tak naprawde jestes nikim , niedlugo sie przekonasz ze gowno mogles tu zrobic , ze gowno mozesz tu zrobic i ze gowno bedziesz mogl tu zrobic , takze nie pierdol tutaj takich farmazonow , bo dla wszystkich jestes dnem spolecznym.

sam jestes dnem i gownie wiesz

Karolek98
15-03-2009, 19:53
nie odpisze na to co teraz napisales, bo wszystko ujolem w poprzednim poscie

edit.

panie czeczeniec, poczytaj forum tibia.com czasami to zobaczysz kto z naszej gildi robil pa, i czy jest u nas dalej. poza tym gdyby mendill kazdego jebal za pa, to bysmy w dupie juz rok temu sie znalezli ;D
i nie 3/4 a 1/4 :)

poreda
15-03-2009, 20:18
Szkoda ze ludzie od Ciebie nie twierdza tak samo Karol;p bo dostawaliscie 3ob pod rzad i zaczal bsp ogarniac bo wam nie szlo mozliwe ze sie zdarzylo ze wygraliscie jakis ob swoimi graczami ale od czasu kiedy bsp wtedy zaczal pomagac to nie przypominam sobie czegoś takiego;p.Ja asslickowalem hah parodia stary xP popatrz na polakow od Ciebie z gildi ale backstabberzy albo asslickerzy .Ta nie wywalczylismy nic zawsze dostawalismy w pale prawda prawda, ale do chuja niemow mi ze sie panosze i sie rzadze bo gdyby tak bylo to bysmy juz dawno zrobili poi service inq service i zgarneli w chuj hajsu za to tak samo pare osob by padlo wszystki co sie dzieje aktualnie na serwerze jest dogadywane miedzy nami a twoja gildia a to ze ty niemozesz scierpiec tego ze jestesmy free i juz chuja mozesz tutaj to niemoja wina naprawde.To dla takich jak my zeby pa na nas nie robili hahahahah i mowi to koles co pisze do mnie ,,no ide se jakies bohy posciagac z ludzi" wez sie ogarnij ja tez pierdole czasami glupoty dobrze o tym wiem ale ty tez nie jestes jakims bogiem co zawsze ma racje.

z tym panoszeniem sie to ci nie wyszlo, bo akurat mi odgrazales sie juz nie raz, a i znam kilka innych osob ktorym probowales pokazac jaki to jestes silny :)

Thanis
15-03-2009, 20:56
myslalem ze jestes niewidzialny Emericu ?

Pajmol
15-03-2009, 20:59
no myslal ze cały czas ale na serio to tylko na ob:cup::cup::cup:

poreda
15-03-2009, 21:16

jezeli myslisz ze urazisz mnie lub zdenerwujesz swoim pierdoleniem to jestes w bledzie, jestem wyjatkowo cierpliwy dla takich imbecylow :)

Thanis
15-03-2009, 21:32
kurwa ja pierdole ja jebie omg omfg

wiecej przeklenstw 'imbecylu' nie potrafisz ? wcale nie jestes taki inteligentny za jakiego sie uwazasz... ;)

Anas Kiro
15-03-2009, 21:34
Emeric ale przeciez ty jestes hunted alrdy xD tylko free acc jestes to niema cie jak zabic ;pWymien mi osoby ktorym probowalem to pokazac odkad jestem free ;]

poreda
15-03-2009, 21:51
Emeric ale przeciez ty jestes hunted alrdy xD tylko free acc jestes to niema cie jak zabic ;pWymien mi osoby ktorym probowalem to pokazac odkad jestem free ;]

od ciebie mam hunta? haha dobre, placisz ciagle i jeszcze smiesz twierdzic ze ty kogos huncisz? xDDDDDD

@2xup
moja inteligencja wystarczy na takiego barana jak ty

Anas Kiro
15-03-2009, 22:02
Ty z wlasnej kasy zaplacilem raz w zyciu wiec niewiem o czym ty mowisz tak mowie ze jestes hunted nie odemnie tylko od calej gildi i to rowniez bylo juz gadane z troopersami

Karolek98
15-03-2009, 22:11
nie ma znaczenia z czyjej kasy placiles, te same pieniadze, ten sam cel ;D

Thanis
15-03-2009, 22:12
od ciebie mam hunta? haha dobre, placisz ciagle i jeszcze smiesz twierdzic ze ty kogos huncisz? xDDDDDD

@2xup
moja inteligencja wystarczy na takiego barana jak ty

co do pierwszego, nie bylo posta 'anas kiro free', tylko byl post 'all prolacks are free'

a co do drugiego, to moglbys sie synku obudzic ;)

Anas Kiro
15-03-2009, 22:13
Z waszego punktu widzenia tak z mojego nie:)

Partyzant_Felix
15-03-2009, 22:21
czyli co poreda, kupujemy kolejnego chara?

poreda
15-03-2009, 22:38
co do pierwszego, nie bylo posta 'anas kiro free', tylko byl post 'all prolacks are free'

a co do drugiego, to moglbys sie synku obudzic ;)

synka sobie musisz najpierw zrobic :)

@up
Nie mam takiej potrzeby w tym momencie, a tak wogole moze bys sie przedstawil? Czy mamusia kultury w domu nie nauczyla i wypuscila gbora do internetu? ;D

Thanis
15-03-2009, 22:44
ok, zapytam krejzolka jak to sie robi

Harru
15-03-2009, 22:46
tak czy siak bongo rzondzi:baby::baby::cup::cup:

-Phoenix-
15-03-2009, 23:01
all hunted

Tristan_da_Sworder
15-03-2009, 23:05
synka sobie musisz najpierw zrobic :)

@up
Nie mam takiej potrzeby w tym momencie, a tak wogole moze bys sie przedstawil? Czy mamusia kultury w domu nie nauczyla i wypuscila gbora do internetu? ;D

Kretynizm, matołectwo – obecnie nieużywany termin oznaczający niedorozwój umysłowy ciężkiego stopnia powstały w wyniku wrodzonej pierwotnej niedoczynności tarczycy.

Pippah
15-03-2009, 23:31
I tak to kur... a jest jak zadza swe to zle bo PK i PA non stop i pogrc nie mozna jak PL to jeszcze gorzej bo z nimi nikt sie nie dogada jak dostana wladze na 5 min to all chca rządzić i udaja nie wiadomo kogo a tak naprawde to tylko 2-3 osoby od was sa normalne i oni cos moga
A moze byscie tak przerwali te wszystkie klutnie zrobili wszystkich FRRE i sprobowali pograc tak chociaz 1 miech wtedy byscie mogli powiedziec ze potraficie grac

Czeczeniec
16-03-2009, 01:38
nie odpisze na to co teraz napisales, bo wszystko ujolem w poprzednim poscie

edit.

panie czeczeniec, poczytaj forum tibia.com czasami to zobaczysz kto z naszej gildi robil pa, i czy jest u nas dalej. poza tym gdyby mendill kazdego jebal za pa, to bysmy w dupie juz rok temu sie znalezli ;D
i nie 3/4 a 1/4 :)

dziekuje ze zwracasz sie do mnie per "pan" ;] bardzo milo z twojej strony bueheh xD

piszac tego posta mam otwarta strone i patrze na liste ludzi znajdujacych sie obecnie w troopersach i widze tu maksymalnie 20 osob ktore od bardzo bardzo dawna nie robily zadnego pa lub randomu a cala gildia w tej chwili nie liczy sobie zbyt wiele ludzi... czasy dd lub virtue gdzie gildia liczyla okolo 70 osob sie skonczyly ale proporcje byly podobne nie wmowisz mi ze 15~ osob z 70 robilo pa... bylo ich znacznie znacznie wiecej
a posty mendila na forum odnosnie pa byly zalosne.... z gory bylo wiadomo ze nie bedzie bil swoich ludzi a wlasciwie tylko oni mogli sobie pozwolic na random i sciaganie bohow z ludzi ale skoro chcial tak walczyc z pa to czemu mial utawiony na hotkey tekst o paymencie.... i tak sobie wybieral ludzi z who is online

anas prosze cie zamknij pizde bo zrobiles z siebie lidera prolackow a maja cie w dupie nie umiales powstrzymac jednego casima i nie padl tylko dlatego ze xene i synus wykazali sie odrobina inteligencji

Anas Kiro
16-03-2009, 09:50
NIe zrobilem z siebie lidera prolakow i w kazdej chwili moge oddac leadership bo mi on zwisa mozesz spytac kasha ze wcale nim niechcialem byc.A co ja moglem zrobic z casimem nie bylem online jak zalogowalem to przybieglem wam pomoc i mowilem mu zeby przestal wiec o chuj ci chodzi czlowieku.Pozatym nad pewnymi osobami nigdy nie zapanujesz chocby niewiadomo kto byl liderem.Pozniej slysze ze sie rzadze ze sie panosze a co kurwa mam zrobic tysiac msg dziennie ,,bo on mnie bil",,bo on mi na spawn sie wjebal" etc przeciez chyba od tego jest leader zeby starac sie zalatwiac te sprawy?Czy lepiej bedzie jak bede robil jak pewne osoby i mowil ,,on napewno cie nie uderzyl on napewno cie nie wyjebal ze spawna zamknij morde bo padniesz" tak powinienem sie zachowywac?Jak mi ktoś niewierzy to prosze bardzo spytajcie ludzi z gildi albo mendilla lub chealino jak to wyglada.

-Phoenix-
16-03-2009, 16:17
15:55 Pawelek kafarek [104]: Banishment: Account banished until deletion because of invalid payment

Wierze w boga:cup::cup:

Harru
16-03-2009, 16:18
odwalcie sie kuwa od anasa bo zabije X( choc nie zawsze mu wychodzi tak jak by inni chcieli to i tak nie mozecie na niego narzekac bo innym by sie nie chcialo zlaatwiac takiech blachych spraw

Akunis
16-03-2009, 17:13
Anas na prezydenta !! Lepiej zeby liderowal anasiak niz jakis inny typek !
Na huja sie klocic jak wszyscy jestesmy po tej samej stronie ?
Wiadomo ze zawsze znajdzie sie jakis kozaczek ale Who Cares.

P.S Anasiak gz zbloczenia orszabala xd hueheuhe :evul:

poreda
16-03-2009, 17:35
15:55 Pawelek kafarek [104]: Banishment: Account banished until deletion because of invalid payment

kilkanascie osob z iridii zostalo w ten sposob wychujanych, w tym ja (naszczescie nie na koncie emerika) :)

Harru
16-03-2009, 18:06
@up
szkoda :D

Pajmol
16-03-2009, 20:04

hahaha napewno i chodzisz w niedziele do koscioła?

Kakej92
17-03-2009, 16:10
Co tam koledzy na iridi ?

Kiełek
17-03-2009, 16:42
12:55 GM Xane Iridia [2]: Offenhauser, Caris Lirath, Finena Elenbret, and Talis were banished for 30 days with a final warning while Thalic Ilunor and Teptas were also banished for less severe violations. Please remember to follow the rules at all times or you may face a ban!

Thanis
18-03-2009, 21:24
No to ladne wpierdol xd gz ;P

TyranX
18-03-2009, 21:33
XD gdzie ten Karolek sie schowal ??

Karolek98
18-03-2009, 22:27
dzis do mnie qbus sie pytal na ventrilo "karolek, mamy tydzien.. to co .. expimy?"
powiedzialem mu ze nawet jezeli po expimy to nic nie zmieni naszej przyszlosci na serverze, no i pare godzin pozniej sie sprawdzilo..gratuluje

Pippah
19-03-2009, 02:00
Powiem tak DAuramy nie mialy szans wiec przegrali z tropersami a tropersi przegrali z prolakami ciekawe co zrobi dauram jak go prolacy kikna nikt mu nie pomoze wiec teraz musi niezle dupy lizac zeby nie byc sam w dupie

Partyzant_Felix
19-03-2009, 13:00
http://www.youtube.com/watch?v=iRLUcqjOX-M

kolo 4:00~ pada blefaw na olorionie o.o

Vincento_Vampire
19-03-2009, 17:41

:kat::faceoff::faceoff::faceoff::faceoff::faceoff: :faceoff: :cup:

Wasz szczerze,
Shane

~

ZwirekM
19-03-2009, 17:45
Powiem tak DAuramy nie mialy szans wiec przegrali z tropersami a tropersi przegrali z prolakami ciekawe co zrobi dauram jak go prolacy kikna nikt mu nie pomoze wiec teraz musi niezle dupy lizac zeby nie byc sam w dupie

Jebiesz kupa :/

Nikt nikogo nie kiknie bo tak samo daurarumy potrzebuja Polakow tak samo Polacy ich... Skoncz pierdolic farmazony bo huja wiesz :)

kulka1991
19-03-2009, 19:39
Sprzedam oryginalnego NG Bota za doładowanie 15zł orange.
/Kulka

Chaos
19-03-2009, 22:09

elastor=ali
ixandu=viffarn

Olorion.
19-03-2009, 22:19
http://www.youtube.com/watch?v=OfJOBiT4lZE

hiszpanie dedujom

Karolek98
19-03-2009, 23:50
olorion ty rzyjesz?

Temia
20-03-2009, 12:55
olorion ty rzyjesz?

:(:(:(:( ehhhhh

Ripppppppahhhhh
20-03-2009, 21:47
widze ze tych pro z bongo ich koledzy z polski dojezdzaja;/ przykre;/ za 2 tygodnie bedziecie mieli jeszcze kogos innego na plecach;

Kisiaa
20-03-2009, 23:13
nie ja typka zabilem tylko kumpel co ma passy, sorry za to

Adedin
21-03-2009, 09:44
widze ze tych pro z bongo ich koledzy z polski dojezdzaja;/ przykre;/ za 2 tygodnie bedziecie mieli jeszcze kogos innego na plecach;

ej sry ziom co jakis przesladowca? na to sa paragrafy ! sond cie bendzie sondzil i tyle co wy sobie myslita -,- my robimy peacea nie war kolq omgomgomg8o8oX(X(X(X(:baby::baby::baby::baby::baby ::baby::cup::cup::cup::cup:

Ripppppppahhhhh
21-03-2009, 13:40
ty nobbbbbbbbbbbbbbb

Harru
21-03-2009, 15:13
niech nasz dyplomat wyglosi mowe w tej sprawie

Harru
22-03-2009, 08:32
ok, zrobie jak mi kazales wojciechu

a wiec, moje oficjalne stanowisko: jebac to.

michasz he/

Viron
22-03-2009, 14:56
Nice Fun
1dzien

Master-Duel
Mar 20 2009, 16:31:46 CET Killed at Level 86 by Justynka of iridia
and by Drulleis

Qexc
Mar 20 2009, 15:55:58 CET Killed at Level 108 by Justynka of iridia
and by Fargahin

Cazablanca
Mar 20 2009, 15:57:52 CET Killed at Level 63 by Justynka of iridia

Banditos
22-03-2009, 15:17
Nice Fun
1dzien

Master-Duel
and by Drulleis

Qexc
and by Fargahin

Cazablanca

szkoda viron ze tylko wyskakujesz na swojej Justynce Czemu vironkiem nie wyskoczysz popkowac boisz się czy jak ? ???

Viron
22-03-2009, 15:56
HAHAHHA
3lata z dp nie moglsicie wyjsc
a teraz mowisz mi zebym wyszedl

Dla was wiekszy lvl nie potrzebny mi wystarczy 45 jak narazie

galdzik
22-03-2009, 16:50
viron pro... jaki masz payment?

Vincento_Vampire
22-03-2009, 17:08
viron pro... jaki masz payment?

pewnie demon legi albo cosB)

Wasz szczerze,
Shane

~

Nerd
22-03-2009, 17:31
Nice Fun
1dzien

Master-Duel
and by Drulleis

Qexc
and by Fargahin

Cazablanca

gz, szkoda ze Qexc to od was ;;;;;;;;p

Anas Kiro
22-03-2009, 23:20
Viron my bylismy 3 lata hunted ok...a ile czasu ty lizales dupe zeby dostac sie do kebabow;P?wez nie kompromituj sie juz xP

Adedin
22-03-2009, 23:31
HAHAHHA

o kurde, zabiłeś moje uczucia hahahah nie mogę ze śmiechu, zaraz skonam :<

Czeczeniec
22-03-2009, 23:34
HAHAHHA

na chuj sie cieszysz zlamasie, oddawaj pasy na kazde ob i padnij na wlasnym maslogu na spectrach lamusie....

Pajmol
22-03-2009, 23:56
na chuj sie cieszysz zlamasie, oddawaj pasy na kazde ob i padnij na wlasnym maslogu na spectrach lamusie....

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ale Piotrek umie grac-,-

Pippah
23-03-2009, 12:45
Viron my bylismy 3 lata hunted ok...a ile czasu ty lizales dupe zeby dostac sie do kebabow;P?wez nie kompromituj sie juz xP

OMG

Viron gz lvl

ANAS ty debilu piszesz o lizaniu dupy a ty jestes w tm najlepsz lizales od poczatku lizesz teraz i bedziesz lizal kazdy wie ze jestes najwieksza ciota tego serwa i nic tego nie zmieni

A ty kutasie czego sie udzielasz co drugi od was oddawal pasy

VIRON jestes 14-15 latkiem ale oni ci do piet niedorastaja :cup::cup::cup:

Pajmol
23-03-2009, 13:52
OMG

ROZBILES MNIE HAHAHAHAH xDDDDDDDDDDDDDDDD
Vincent help;(;(;(;(

Czeczeniec
23-03-2009, 14:55
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ale Piotrek umie grac-,-

ta a riper nigdy nie ukradl loota....

Thanis
23-03-2009, 16:52
albo 'ta a w tym temacie byl kiedys dzien bez klutni...'

Abdulwisimulacha
23-03-2009, 16:55

Hmm ... Teraz ripper to cie nie rozumiem. Zawsze virona jezdziles, bluzgales, kiedy stal w dp carlin to mu wyslales jak to go sfragowales, a teraz co ? WTF

Akunis
23-03-2009, 17:15
Wiron prawda jest taka ze gdybyscie nie pingowali i nie zbloczyli hotkejow tym ludzia to byscie ich nie zabili -.-.-

Pajmol
23-03-2009, 19:01
ta a riper nigdy nie ukradl loota....
wygrales:cup::cup::cup:

Ripppppppahhhhh
23-03-2009, 22:14
hahahahaha myslicie ze ten pipah czy jak mu tam to ja? niezle;d to van hellsin czy jakos tak

i co ja kiedys lot ukradlem? ja pije 5 piw w 1h i aryrtharun is true gangster

no a wiron to smiec ofc ale dama wiekszy

-Phoenix-
23-03-2009, 22:55
hahahahaha myslicie ze ten pipah czy jak mu tam to ja? niezle;d to van hellsin czy jakos tak

i co ja kiedys lot ukradlem? ja pije 5 piw w 1h i aryrtharun is true gangster

no a wiron to smiec ofc ale dama wiekszy

5 piw.. ze skinami?

Ripppppppahhhhh
23-03-2009, 23:19
5 piw.. ze skinami?

nie, z nerdami ktorzy spedzaja wakacje przed kompem ;)

-Phoenix-
23-03-2009, 23:53
nie, z nerdami ktorzy spedzaja wakacje przed kompem ;)

Pijesz z lustrem?

Thanis
24-03-2009, 00:30
Vincent > Phoenix > Ripper

Ripppppppahhhhh
24-03-2009, 09:57
Pijesz z lustrem?

sry failiq bo to nie moje slowa;/ 'spelnilo sie moje marzenie - 2 miechy przed kompem:cup::cup:'

Adedin
24-03-2009, 11:23
http://img148.imageshack.us/img148/9682/199h.jpg

no właśnie?

Kiełek
24-03-2009, 12:52
foqs parque
no właśnie?
s*******aj mi z focusem, przejebalem tam 100zl;/

Banditos
24-03-2009, 21:40
"Mam do sprzedania 137rp, postac jest hunted, ma jakiestam grosze do zaplaty, ale kwestia dogadania albo symbolicznej sumy ktora jestem w stanie pokryc zeby byla ona wolna. z 20% do next lvla, mlvl22., 92/59... assassin outfit, nk 1st addon, miecz na plecach warriora. eq, bohy i jakiestam smiecie, bolty i runki na poczatek wystarcza, blessy sa rowniez ;) inquisition i poi nie robione. z przykroscia stwierdzam ze postac ma tkz del warning, po ostatniej fali banow, ale dla osob grajacych uczciwie to nie sprawi zadnego problemu. odpowiadam tylko mailowo, [email protected]. zainteresowanych prosze o kontakt. Cena jak zawsze, do negocjacli. "

":D

Vincento_Vampire
25-03-2009, 00:07
Pijesz z lustrem?

Jesli jurz do to lustra mistżu cientej hipper-ripper riposty8o

wogule to fajnie ludki mieszkajom w tym rybniku hehe pozdrawiam bezok oraz imek i gratuluje zajencia miejsc przy wejsciu do nowego centrum:cup::cup::cup:

Wasz szczerze,
Shane

~

Adedin
25-03-2009, 02:10
Jesli jurz do to lustra mistżu cientej hipper-ripper riposty8o

wogule to fajnie ludki mieszkajom w tym rybniku hehe pozdrawiam bezok oraz imek i gratuluje zajencia miejsc przy wejsciu do nowego centrum:cup::cup::cup:

Wasz szczerze,
Shane

~
ale nolajf forumowy jestem

bo rybnik wkoncu nie? ej nie muwilem ze w ogule tam som bezoki imek jak zgadneles?;\

Karolek98
25-03-2009, 07:31
patrze ze polacy dalej expia, coprawda mamy 7 z rana ale niektorzy od 17.00 jeszcze sie nie przelogowywali ;) gratuluje! a zreszta , czego sie dziwic? mamy podwojny exp !!!!!!!

Harru
25-03-2009, 15:31
karolek niegadaj bo jak bys mogl te bys siedzial 25/h!;D :cup::cup:

bajabongo
25-03-2009, 16:46
chcieliscie wydymac Freda to teraz Fred wydyma was :]

//kucharz

Harru
25-03-2009, 16:55
chcielismy chcielismy BajaBONGO!

Vincento_Vampire
25-03-2009, 18:13
patrze ze polacy dalej expia, coprawda mamy 7 z rana ale niektorzy od 17.00 jeszcze sie nie przelogowywali ;) gratuluje! a zreszta , czego sie dziwic? mamy podwojny exp !!!!!!!

punkt widzenia zalerzy od punktu siedzenia a wogule to czemu jurz nie pIerDolish rAdosnycH kretynizmUw po forumach jak kiedys co ej plz wez:baby:

Adedin - przecierz widac na pierfszy żut oka rze bezok i imek oni wszyscy majom wypisanom tibie na tważy tylko ta babcia nie ona ma za to pokemony online zupelnie jak nestaz:cup::cup::cup:

pozdrawiam nestaz oraz jego posty na tibia.kom kture jak czytam to mi sie przypominajom muppety (czyli kukielki hehehehe i polaczki z anima lebera) i te dwa dziadki co siedzialy u gury i zawsze jakis bezsensowny komentaż glosily ktury myslaly rze smieszny a nie bylB)

Wasz szczerze,
Shane

~

Karolek98
26-03-2009, 10:04
panie everanor a od kiedy tak klapiesz jadaczka? mowic na studiuach nauczyli? bo jak jeszcze na iridi grales to nie byles taki rozgadany

Vincento_Vampire
26-03-2009, 18:11
panie everanor a od kiedy tak klapiesz jadaczka? mowic na studiuach nauczyli? bo jak jeszcze na iridi grales to nie byles taki rozgadany

a kto ci powiedzial rze jehstem eweranor? :o

Wasz szczerze,
Shane

~

Kiełek
26-03-2009, 18:37
ocb z laksami?

Vincento_Vampire
26-03-2009, 18:48
ocb z laksami?

jesli byl missklik i chciales napisac laskami slurze wytlumaczeniem o co chodzi z nimi a jesli mialo byc laksami to sori ale nie wiem :baby:

Wasz szczerze,
Shane

~

Kiełek
26-03-2009, 20:23
chodzi o laxuf ale chetnie poslucham o laskach

btw
damy dziewczyna
http://photos.nasza-klasa.pl/17410854/22/main/d43c5cbf9d.jpeg

edit candia

Tristan_da_Sworder
26-03-2009, 22:14
bananowe jarmarki ramtamtam

Ripppppppahhhhh
26-03-2009, 22:23
gratz 100 banan:cup::cup:

wlasnie zobaczylem nowa gildie Triad : polaczki , viron, van hellsin i polowa bongo. jeszcze tam ex - arcanium member feava brakuje i emeric luca AHAHHAHAHAHAHA LEZE:cup::cup::cup::cup:

ZwirekM
26-03-2009, 22:37
Zgadzam się z rippersonem.

komentarz zbędny

Tristan_da_Sworder
26-03-2009, 22:38
gratz 100 banan:cup::cup:

wlasnie zobaczylem nowa gildie Triad : polaczki , viron, van hellsin i polowa bongo. jeszcze tam ex - arcanium member feava brakuje i emeric luca AHAHHAHAHAHAHA LEZE:cup::cup::cup::cup:

dzienkuwa riper :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: jestes smieciem ale i tak cie loffffffffe ofkorsiq jak fshysthih pl of iridia kochaaaaaaaam was

Vincento_Vampire
26-03-2009, 23:33
chociarz swienta som za pasem
hyba zgodze sie z nestasem
puku puku zrub seppuku
iridia siengnela bruku:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:

hip hip hura na czesc przyjazni polsko radzieckiej hehehehehehehehe:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup :

łubu dubu łubu dubu kup se winio
niech nam rzyja kash i chealinio

to spiewalem ja, wincent

Wasz szczerze,
Shane

~

Harru
26-03-2009, 23:37
ja tam oosbiscie polowy ani 1/4 bongo nie widzialem, tylko 1 ex-bongo membera, ktory sprzedal chara aje;d!!

Akunis
27-03-2009, 00:01
@ Prolacks :

Dobra podexpiliscie ? to teraz wyp**rdalac z serwa !!! I my juz w tym pomozemy !!! :evul::evul::evul:

@ riper msg me in game or gg !!

Kiełek
27-03-2009, 15:08
a ja to pierdole i zdejmuje kominiare

Diego325
27-03-2009, 15:53
dawno dawno temu

1. Gildia Arcanium, z Polakami, Szwedami.

2. Jurand podczas huntu na demonach zostaje posądzony przez Szwedów o kradzież MPA.

3. Polacy występują/zostają wyrzuceni z Arcanium.

4. Wielka wojna Szwecja kontra Polska. Po facclandzie zbierają się grupy w biało-czerwonych i niebiesko-żółtych outfitach. Wielka nienawiść do "swe", kto nie potrafił odpowiedzieć po polsku był atakowany przez takie właśnie grupki.

5. Kolejne bitwy dla Arcanium. Pamiętny sneak pod Venore Desert na Chealinie.

6. Polacy pogromieni na Edron Dlair po zdradzie Yamahati i Avainvana.
Wojne wygrywa Arcanium, Polacy hunted.

7. Długie rządy Arcanium, Polacy którzy się wypłacili mają explimity, ci którzy się nie wypłacili, dalej są hunceni. Kilka wojen Prolacy vs Arcanium, kończone zwycięstwami Arc, ze względu na szpiegów wśród Prolaków.

8. Wraz z updejtem Liberty bay wybucha kolejna wojna Arcanium vs Murked z Larozem na czele. Wygrywa Arcanium.

9. Kolejna wojna Arcanium vs garstka Szwedów, do której dołączają Polacy po pierwszej od wielu lat udanej akcji na Ank Dlair. Tradycyjnie wygrywa Arcanium.

10. Update redukujący siłę magów. W końcu rozłam w Arcanium. Powstaje gildia Anima Libera. Od teraz większość H-lvlów, w szczególności Polaków jest notorycznie zabijana. Preferowani są rycerze w zemście na Cipsofcie.

11. Wojna Arcanium vs Anima Libera. Do Arcanium dołączają Prolacy, i od lat bierna gildia Zen. Anima Libera ostatecznie zostaje pokonana miażdżącą przewagą liczebną Arcanium. Ostatecznie Firenze w obawie przed tym, że oto wraz z niedawnymi wrogami pozbywa się swoich niedawnych przyjaciół, pozwala im normalnie expić.

12. Wybucha kolejna wojna Arcanium vs Anima libera. Arcanium zostaje po wielu latach pokonane. Polacy hunted. Kończy grę najlepszy lider iridi Firenze Bellator.

13. Rządy Mendilla, Mewtu, Chealino, Laubau.

HISTORIA NAJNOWSZA:

14. Mała wojna pomiędzy Texel crew a Stockholm crew. Po osiągnięciu przewagi przez Texel, do wojny oficjalnie wtrąca się Anima, stając po stronie Sthlm~. Po tej deklaracji bardzo szybko większość osób ze srony Texelu wypłaca się. Oficjalnie Texel crew pozostaje wolny.

15. Wybucha wojna Anima vs gildia Miatogiego. Szwedzi vs Szwedzi. Polacy grają na Pandorii. Wojna ogranicza się do kilku sneaków o wiele słabszej i mniej liczebnie gildi Miatogiego czy też Asillesa/ Jeppe.

16. Huxy dołącza do Assilesa, wraz z nim dochodzą coraz to nowe osoby. W końcu do Assilesa dołączają Polacy. Powstaje gildia Bellator alternatis~. Ze względu na nieaktywność większości osób Animy, przewagę ma BA.

17. Anima ściąga sobie na głowę crew Durima. Większość nieaktywnych postaci zostaje im sprzedana. BA mają problem ze szpiegami w gildii.

18. Dzień masowych banów dobija BA. Dzięki Durimowi Anima znów aktywna. Po kilku ostatnich podrygach BA ostatecznie się poddaje.

19. Bardzo szybkie wypłacenie się kilkunastu szwedów. Powstaje gildia Hibernation z osobami które nie miały zamiaru się wypłacać.

20. Potwierdzają się przypuszczenia BA co do szpiega i sprzedawczyka Xandara, który oficjalnie się przyznaje. Niedługo potem zostaje słusznie zrookowany w zemście przez jednego z członków BA.

21. Konflikt Mendilla z Durimem, po którym Durim wraz z całym crewem dołącza do Hibernation.

22. Huxy, dawny lider BA dołącza do Mendilla. Mendill przekonywany przez Huxego, chcąc zmniejszyć ilość swoich wrogów oznajmia, że wszyscy Prolacy są wolni, w swojej naiwności sądząc, że Polacy będą mu za to wdzięczni i nie dołączą do wojny.

23. Masowe expienie Prolaków. Wojna Mendill vs Durim ze znaczną przewagą słabszych lvlem i mniej licznych tych drugich.

24. Wyexpieni Prolacy, tak jak się wszyscy spodziewali dołączają do Durima. Powstaje nowa gildia Ducimus w której są Prolacy, Durim crew i dawni ludzie z BA.

25. Prolacy występują z Ducimus tworząc własną gildię.

26. Prolacy dołączają do swych niedawnych wrogów, Mendilla, Chealino.

PRZYSZŁOŚĆ

27. Durim zostaje pokonany i opuszcza Iridię. Kilka tygodni spokoju. Mendill uświadamia sobie, że on jednak z Prolakami nie może trzymać. Polacy występują z gildii i tworzą własną.

28. Durim odmawia pomocy Prolakom. Chealino korzystając ze swoich nieograniczonych środków pieniężnych kupuje szpiega, lub kilku. Polacy znowu zostają hunted.

29. Cdn.

Tak to mniej lub więcej było. Pisane z pamięci i plotek. Napewno z czymś się pomyliłem, coś opuściłem. Ponadto, co do nazw gildii, to używając "Animy" chodzi głównie o Mendilla i jego ludzi.

================================================== ================================================== ================================================== ===============

Zobaczycie, że tak będzie. Nikt już nie pamięta ileż to razy kebaby was wystawiali ostatecznie? Jak tylko im się coś nie podobało to zaraz jakis reason wynajdywali. Np. Anas ciebie zabili kiedyśtam bo przekroczyłeś o kilka k swój explimit, co jak się później okazało było nieprawdą. Albo jak Fiaere zabili bo im sie po kilku tygodniach przypomniało, że na poi zabrała hamy z ciała. Oni mają Polaków za nic i tyle. Casim rlem był czy tam dobrym kumplem Neztasa. Dla Kebaba przecie Neztas to był brat krwi czy hui wie co. I jak się okazało nie przeszkadzało mu to w pozbyciu się Casima co za szybko expił.

Niech tylko pozbędą się Durima i tamci przestaną się iridią interesować, to kebaby przerzucą się na was. Zobaczcie chociażby ilu was w gildii teraz jest.
50~ już i 30 invited. Jak 80 ludzia będzie rządzić to napewno coś wyjdzie...

Knighty bedą chcieli bocić, sorce pgować bo będziecie w końcu stroną rządzącą. I NA PEWNO SIĘ NIE BĘDZIECIE O SPAWN KŁÓCIĆ, JUŻ TO WIDZE....

Najpierw będziecie się kłócić, potem ktośtam ubije kogostam rla. Kebab zaoferuje komuś kasę i dobrą pozycję na iridi, ten ktoś zostanie szpiegiem. Mendill wystąpi z Triady, za nim podąży reszta i skończy się tak jak zwykle.

Harru
27-03-2009, 16:21
@/\ czlowiek na gorze ku*** RESPECT DLA CIEBIE za te slowa, ale nie stety polaczki tego nie rozumieja ze i tak zostana wyhu**** przez mendila boze jacy oni sa naiwni durim z dwojga zlego jest 10000x i madrzejsi, walczyli z nimi przez 4 lata tu wyzywal ich etc afff niemam sil kuwa zrozumcie to ludzie te tureckie scierwa niech zyja na ulicy w turcji a nie przed pc w szwecji

sry za haos ale jestem zl;y

poreda
27-03-2009, 16:57
ciii bo anas żondzi

Anas Kiro
27-03-2009, 17:24
Woyek wytlumacze ci to all na gg bo nie musze tego calemu swiatu oznajmiac o co w tym wszystkim chodzi;].Nie emericzku to Ty rzadzisz xDDDDna forum w szczególności dlatego jestes mieszany z gównem przez 99% osób na tym serwie :D

Yooshi
27-03-2009, 18:34
Ja wogole nie wiem o co w tym wszystkim chodzi, ale jak widze te wasze posty, w ktorych piszecie kto to z kim nie walczy i kto sie nie błaźni to troche smieszne jest. Wiem, wszyscy powinni rozpamietywac, ze kebaby kiedys byly po drugiej stronie, i powinni do nich podchodzic jak polacy do niemcow, ale panowie to jest gra, i chuj tu kogo obchodzi, ze kiedys mendill walil sd w anasa, jak sie nawet nie znali. Moze pozniej sie do siebie przekonali, wiec czemu nie maja sie do siebie przylaczyc jak są z tego profity dla dwóch stron.
To, ze w ostatnim czasie to walczyli chyba wszyscy z wszystkimi i jest to troche nieposkladane to fakt, ale to jest gra i nie musi byc takiego ladu i hierarchii jak w 'rlu' (gdzie tez go wsumie nie ma)

poreda
27-03-2009, 19:25
Woyek wytlumacze ci to all na gg bo nie musze tego calemu swiatu oznajmiac o co w tym wszystkim chodzi;].Nie emericzku to Ty rzadzisz xDDDDna forum w szczególności dlatego jestes mieszany z gównem przez 99% osób na tym serwie :D

albo chodzilo ci o forum albo duzo matematyki opusciles w szkole <3

jak juz wiesz mnie sie zniszczyc nie da :)

mozesz wrzucac i wrzucac a ja jak fenix odradzam sie z popiolowwwwwwwwwwwwww ;DDDDDDDD

Diego325
27-03-2009, 19:57
Nie z popiołów, tylko z gówna którym każdy cię obrzuca.

poreda
27-03-2009, 20:14
Nie z popiołów, tylko z gówna którym każdy cię obrzuca.

jezeli chcesz byc fajny to ci nie wyszlo bystrzaku

Partyzant_Felix
27-03-2009, 20:19
jezeli chcesz byc fajny to ci nie wyszlo bystrzaku

wyszlo mu o.o
nie gram tu i odwiedzam te forum tak o zeby vv poczytac, a i ja zauwazylem ze jestes gownem, ziomek. ale co ja wiem przeciez ty HOOLIGAN jestes

poreda
27-03-2009, 22:30
wyszlo mu o.o
nie gram tu i odwiedzam te forum tak o zeby vv poczytac, a i ja zauwazylem ze jestes gownem, ziomek. ale co ja wiem przeciez ty HOOLIGAN jestes

Dokladnie smieciu, na ciebie wystarczy ;D

dzbanoln
27-03-2009, 23:17
Kurwa poreda trzeba przyznac ze za wytrwalosc ci sie szacun nalezy.
Kazdy sie na ciebie zlewa na forum, w grze , a ty dalej pierdolisz te swoje smuty...
chwalisz sie tym na "galerze" bandziorze?

Adedin
27-03-2009, 23:34
powiem tak KARLIN TO NASZE MIASTO A NIE TRIADU!

Fenci

Mar 27 2009, 23:07:33 CETKilled at Level 118 by Burstes Master De'Pal (http://urlguard.net/l/http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Burstes+Master+De%27Pal)
and by Rekksio (http://urlguard.net/l/http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Rekksio):\

-Phoenix-
27-03-2009, 23:38
a ja jak fenix

Ja Ci qwa Fenix dam smieciu;;;

ZwirekM
28-03-2009, 01:15
Jako urodzony dyplomata porozmawialem z obiema stronami
Polakami i hgb

Wywnioskowalem jedno :

Obie strony sa winne rozpadu , nie bylo szansy sie dogadac , w niedalekiej przyszlosci hgb nie wie z kim bedzie walczyc jesli polacy zaczna sie bic z kebabsami.

sory fencor :/

Dalismy kolejny dowod ze nas nie traktuje sie jak pionkow. My tez mamy uczucia ;(

Karolek98
28-03-2009, 06:18
diego co ty pierdolisz ze ooo anima libera anas'a zabila jakby to mialo znaczenie, nie mow o czyms co bylo 2 lata temu bo ludzie sie zmieniaja to po pierwsze. jakbys umial angielski na forum tibia.com wiele bys sie dowiedzial gdybys czytal wydarzenia z ostatniego roku.. pragne wam tylko przypomniec powod tej wojny BA ktora wynikla, bo anas mial zycie jak w madrycie mogl se expic bez limitow, ponadto od mendilla dostal sca ktorym mogl potworki wybijac, tak samo jego ziomkow bialych psyho puscili za freeko zeby mogli razem z arkiem puscic. po prostu kilku polakow w dupie sie znalazlo m.in. sher sarika ktora razem z gunnarem okradli van hellsina, ktory padl na rsie na poi.
poza tym to taka tradycja ze prolacy zawsze jak widza realne szanse wyrzucenia nas z servera, dolaczaja przeciwko nam, my nie mamy pretensji ze podtrzymuja serverowa tradycje! ale z biegiem czasu kultura tak samo jak i tradycje sie w zyciu zmieniaja.......

Diego325
28-03-2009, 09:58
Puscili Anasa pewnie dlatego ze sesulo się za nim wstawiał. Co szkodziło mendillowi puszczenie jednego knighta.

Aureliuss zabity na hero na Edron, "bo nie wiedzieliśmy ze się wypłacił"

Taaa, ludzie potrafią diametralnie się zmienić w 1 dzień, po jednej rozmowie, i to jaka ilość !!

Mendill, Chealino, już widzę jak oni przyzwyczajeni do tego, że to oni stanowią na iridii teraz bedą się słuchać, czy też radzić Polaków.

byle do pierwszej sprzeczki i ta koalicja upadnie. Mendill, albo Murat pociagną za sobą cały swój skład a prolacy zostaną sami.

+ Dziwny powód wojny. Sher i gunnar okradli van hellsina? I Sher znalazł się w dupie a gunnara wzieliscie do siebie do gildii na wojnę <lol>

Ps: Sam sobie odpowiedz, czy jakby Mendill nagle zechciał zerwać ten sojusz i walczyć to czy zostałbyś z Prolakami czy poszedł za Mendillem.

poreda
28-03-2009, 09:59
Kurwa poreda trzeba przyznac ze za wytrwalosc ci sie szacun nalezy.
Kazdy sie na ciebie zlewa na forum, w grze , a ty dalej pierdolisz te swoje smuty...
chwalisz sie tym na "galerze" bandziorze?

oczywiscie!!

Massior
28-03-2009, 13:32
Diego ma racje wg mnie... =\

Lisu
28-03-2009, 14:42
A sie sracie ;o

To jest tylko gra, a wojny to czesc zabawy. Zawsze beda wybuchac, bo ludziom sie expienie nudzi i powod "bo zabil mojego cave rata" tez jest dobry.

Carpe diem.

poreda
28-03-2009, 14:53
maly'john,kashrius,ty ranos,javi thos

prolacy dedek

Thanis
28-03-2009, 22:30
i tak odbija lvle, a ty spedzisz zycie w pzcie............ ;););)B)B)B):]:]:]

poreda
29-03-2009, 10:24
i tak odbija lvle, a ty spedzisz zycie w pzcie............ ;););)B)B)B):]:]:]

glowna wymowka, a kto powiedzial ze ja siedze w pz? :(

Akunis
29-03-2009, 11:53
Twoja stara tak powiedziala ^

poreda
29-03-2009, 11:58
Twoja stara tak powiedziala ^

gdzie sie nauczyles tak raniacych czlowieka tekstow? :\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Thanis
29-03-2009, 12:09
glowna wymowka, a kto powiedzial ze ja siedze w pz? :(

a kto powiedzial ze ukrywasz sie po noobcharze? :( :(:(:(:(:(:(:(:(

jestes jedynie mocny w gebie, i w matki potrwelu (jakbys nie zalapal, chodzi o kupowanie postaci) :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:

poreda
29-03-2009, 12:14
a kto powiedzial ze ukrywasz sie po noobcharze? :( :(:(:(:(:(:(:(:(

jestes jedynie mocny w gebie, i w matki potrwelu (jakbys nie zalapal, chodzi o kupowanie postaci) :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:

Cos jeszcze? xDDDDDDDDDDDDD

Thanis
29-03-2009, 12:28
B) wystarczy B)

poreda
29-03-2009, 12:45
B) wystarczy B)

nie krepmuj sie, dawaj dalej jezeli sprawia ci to przyjemnosc xDD

Misiu <3

Massior
29-03-2009, 12:56
nie krepmuj sie, dawaj dalej jezeli sprawia ci to przyjemnosc xDD

Misiu <3

Ileż można robić z siebie głupa widząc jak inni mieszają Cie z błotem? :|

poreda
29-03-2009, 13:09

Jezeli tak to wyglada w twoim odczuciu to twoja sprawa :)

I NIE LICZCIE ZE SIE MNIE POZBEDZIECIE! :(

Partyzant_Felix
29-03-2009, 15:16
Jezeli tak to wyglada w twoim odczuciu to twoja sprawa :)

I NIE LICZCIE ZE SIE MNIE POZBEDZIECIE! :(

ty kolegow nie masz chyba, ze tu szukasz na sile

poreda
29-03-2009, 15:19
ty kolegow nie masz chyba, ze tu szukasz na sile

Mam i to wystarczajaco :)

Tez ci sie nie udalo btw xD

Ripppppppahhhhh
29-03-2009, 15:29
nikomu nic sie nie udaje, tylko temu wielkiemu emerikowi krulowi iridji :cup::cup::cup::cup:

poreda
29-03-2009, 19:44
nikomu nic sie nie udaje, tylko temu wielkiemu emerikowi krulowi iridji :cup::cup::cup::cup:

zgadzam sie z toba w 100 % :D

Partyzant_Felix
29-03-2009, 20:46
dzieki temu przypomina mu sie dzieciństwo :D teraz to sie udało i nie pierdol ze nie

poreda
29-03-2009, 21:10
dzieki temu przypomina mu sie dzieciństwo :D teraz to sie udało i nie pierdol ze nie

Nie udalo ci sie, a histori swojego prywatnego zycia nie musisz wypisywac na forum :(

Adedin
29-03-2009, 21:41
Nie udalo ci sie, a histori swojego prywatnego zycia nie musisz wypisywac na forum :(

w sumie to żadnemu z was się nie udało.
z tego co widzę to emerik uspokoił swoje emocje i pisze przemyślane posty tak więc niestety ale jesteście w błędzie i nikt go stąd nie wygoni hahaha ^^

ZwirekM
29-03-2009, 23:56
29.03.09 Frags made by bongo :cup:

-MASTER DRAQ,
-KAMO BRAN,
-FENCI,
-SEHER SAND
-FRADEL
-XDEAN
-DARDIUZ
-VREE~
-NEZTAS BANNED

i jakies psy ;/

Adedin
30-03-2009, 00:06
29.03.09 Frags made by bongo :cup:

-MASTER DRAQ,
-KAMO BRAN,
-FENCI,
-SEHER SAND
-FRADEL
-XDEAN
-DARDIUZ
-VREE~
-NEZTAS BANNED

i jakies psy ;/

i ja dedziq na burstesie ;\ zeby nie bylo ze sie nie przyznajemy, padlem jak dziwka z miliardami paralizy(chyba 5 dostalem) i sdkami na pysk + assassiny ;\

Vincento_Vampire
30-03-2009, 02:35
w sumie to żadnemu z was się nie udało.
z tego co widzę to emerik uspokoił swoje emocje i pisze przemyślane posty tak więc niestety ale jesteście w błędzie i nikt go stąd nie wygoni hahaha ^^

a ja witam i mam pomysl urodzony strateg w koncu hehe wienc UWAGA WSZYSCY PL ZBIURKA W KARLIN JEBAC SWE I IGNORE DLA POREDA OD TERAZ NIEWARZNE CO PISZE NIKT NIE ODPOWIADA JAKBY GO NIE BYLO WOGULE I PAMIENTAJCIE PL RZONDZOM :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:8o

zobaczycie rze podziala wiem bo on jest taki moj soulbrother bo ja sie staralem udawac na poczontku takiego palanta jakim on naprawde jest heheheheheheheheB)

wASZ sZCZERZE,
sHANE

~

Pajmol
30-03-2009, 09:17
a ja witam i mam pomysl urodzony strateg w koncu hehe wienc UWAGA WSZYSCY PL ZBIURKA W KARLIN JEBAC SWE I IGNORE DLA POREDA OD TERAZ NIEWARZNE CO PISZE NIKT NIE ODPOWIADA JAKBY GO NIE BYLO WOGULE I PAMIENTAJCIE PL RZONDZOM :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:8o

zobaczycie rze podziala wiem bo on jest taki moj soulbrother bo ja sie staralem udawac na poczontku takiego palanta jakim on naprawde jest heheheheheheheheB)

wASZ sZCZERZE,
sHANE

~

SAJGNEDUJE wszyscy PL GUROM JES !

a poreda dopiero tu -> <-:cup::cup:

Adedin
30-03-2009, 11:24

wASZ sZCZERZE,
sHANE

~

ej no wiadomka Ty of pl wienc napoleon byl gorshy od ciebie, i w ogole jakby rozpentac 3 wojne swiatowom to mysle rze liczylibysmy na ciebie ej ;\ lick lick lick

@pimol
lofciam

Kiełek
30-03-2009, 14:35
Character Information
Name: Burstes Master De'Pal
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 111
World: Iridia
Residence: Carlin
Guild membership: Karlin of the Pionki
Last login: Mar 29 2009, 23:00:30 CEST
Comment: Playing in memory of Shanox Aman the best pvp I've ever meet !!!

Protected by Dadriuz.
Account Status: Premium Account

Character Deaths
Mar 29 2009, 23:00:28 CEST Killed at Level 112 by Neztas
and by Dardiuz

;;;;ppp

Tristan_da_Sworder
30-03-2009, 15:56

wASZ sZCZERZE,
sHANE

~

SINGED LALALALAL

Adedin
30-03-2009, 20:12
Protected by Dadriuz.
Account Status: Premium Account

Character Deaths
Mar 29 2009, 23:00:28 CEST Killed at Level 112 by Neztas
and by Dardiuz

;;;;ppp

stary owner chyba miau pro u niego ;\ to juz nie ma ^^8o8o:cup::cup:

Kiełek
30-03-2009, 20:56
<adi> słuchaj,dzisiaj byłem w mediamarkcie no i ogladam mp3 i podlatuje jakas emo-panna, oglada oglada, i nagle pyta mnie ktora godzina, no to mowie jej ze 12, no a ze ladna byla no to mowie: siema Adrian jestem, a ona do mnie: no siemanko, Jarek...
<darianna> buahahahahahahhahahaha xDD
<adi> w życiu takiej zmazy nie zaliczyłem

HIHIHI HEHEHE XDEEQ;Q;Q; SPECJALNIE DLA WINCENTA;;;PPPPDD;;;;;

Vincento_Vampire
30-03-2009, 22:40
<adi> słuchaj,dzisiaj byłem w mediamarkcie no i ogladam mp3 i podlatuje jakas emo-panna, oglada oglada, i nagle pyta mnie ktora godzina, no to mowie jej ze 12, no a ze ladna byla no to mowie: siema Adrian jestem, a ona do mnie: no siemanko, Jarek...
<darianna> buahahahahahahhahahaha xDD
<adi> w życiu takiej zmazy nie zaliczyłem

HIHIHI HEHEHE XDEEQ;Q;Q; SPECJALNIE DLA WINCENTA;;;PPPPDD;;;;;

hehehehehe witam i dzienkuje wrucilem wlasnie nie w chumorze do domu bo okres sie zaczyna wiadomo a tu proshe rzarcik do podushki hehehe pOzdrUfffKi dLa fShyStKiCh FanUf eMo :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
ps kurfa wydalo sie rze mam na imie jarek afffffffffX(X(X(

ej no wiadomka Ty of pl wienc napoleon byl gorshy od ciebie, i w ogole jakby rozpentac 3 wojne swiatowom to mysle rze liczylibysmy na ciebie ej ;\ lick lick lick

@pimol
lofciam

nom jade do iraku wiadomo do rozpentywania wojen ja pierfshy ale potem siedze w pzcie znaczy schoewam sie pod piaskiem rze niby jestem pustynia na ank i bende kampil :]

Wasz szczerze,
Shane

~

Ubekk
30-03-2009, 23:10
vincent,ale ty masz przejarany mozg,skad ci sie to bierze?

-Phoenix-
30-03-2009, 23:13
ps kurfa wydalo sie rze mam na imie jarek afffffffffX(X(X(

~

Paweł*
Everanor;;

Vincento_Vampire
31-03-2009, 01:42
Paweł*
Everanor;;

evek i feav w jednym domku stali
evek spokojny nie wadził nikomu
feav najdziksze wyczyniał swawole
w koncu evek muwi ja pierdole
i tak sie obaj rozbratali
;(;(;(

witam i pozdrawiam Ubekk oraz prosze o zniszczenie mojej teczki w kturej pisze ze 2 lata temu wspulpracowalem z chealinio w roznoszeniu kebabuw po chisnkiej dzielnicy karlin hehehehehehe rzarcik pachnoncy retardem ide spac dobranoc pozdrawiam kielek i blefaw, olorion oraz bananq:cup::cup::cup::cup::cup:8o

Wasz szczerze,
Shane

~

Pajmol
31-03-2009, 10:45
evek i feav w jednym domku stali
evek spokojny nie wadził nikomu
feav najdziksze wyczyniał swawole
w koncu evek muwi ja pierdole
i tak sie obaj rozbratali
;(;(;(

witam i pozdrawiam Ubekk oraz prosze o zniszczenie mojej teczki w kturej pisze ze 2 lata temu wspulpracowalem z chealinio w roznoszeniu kebabuw po chisnkiej dzielnicy karlin hehehehehehe rzarcik pachnoncy retardem ide spac dobranoc pozdrawiam kielek i blefaw, olorion oraz bananq:cup::cup::cup::cup::cup:8o

Wasz szczerze,
Shane

~

w Carlin nie ma chinskiej dzielnicy ,my tu dbamy o czystosc rasowa to miejsce tylko dla białych

Adedin
31-03-2009, 11:36
w Carlin nie ma chinskiej dzielnicy ,my tu dbamy o czystosc rasowa to miejsce tylko dla białych
own3d

.
.
.
.
.

Vincento_Vampire
31-03-2009, 16:41

przeniosla sie do podziemia razem z muRATAMI i feRATAMI :cup::cup::cup::confused:

Wasz szczerze,
Shane

~

Kiełek
31-03-2009, 17:35
19:26 You see an open door. It belongs to house "Pimol's Avenue 88". Vincento Vampire owns this house.
heheheh 358 kratquw

Vincento_Vampire
31-03-2009, 18:00
19:26 You see an open door. It belongs to house "Pimol's Avenue 88". Vincento Vampire owns this house.
heheheh 358 kratquw

ja jestem seksi emo wienc mieszkam w domu pod numerem 69:evul:

Wasz szczerze,
Shane

~

Pajmol
31-03-2009, 21:03
przeniosla sie do podziemia razem z muRATAMI i feRATAMI :cup::cup::cup::confused:

Wasz szczerze,
Shane

~

tam tez biała pięść ich dojedzie nie ma co

Sakan
01-04-2009, 18:02
bystrzaku

Aff już tylko 3 lata (a nie 4) do Euro... bystrzaku

Adedin
01-04-2009, 22:03
jestem nobem aiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaia
fenci <3 XD

Ubekk
01-04-2009, 23:59
macie kurwa zmartwienia pierdolce

Firgasto
02-04-2009, 20:42
Kolejny MassBan ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(

Adedin
02-04-2009, 21:29
Kolejny MassBan ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(

nie lubię boterów aaaa feeeee8o

Kiełek
02-04-2009, 22:12
Kogo z Iridii zbanowali?:p

Thanis
02-04-2009, 23:15
Kogo z Iridii zbanowali?:p

Heetnows, Bulqn, Chill Meisster, Ellastormek, i ktos tam more ale nie pamietam :confused:

Adedin
03-04-2009, 00:12
auehuahuaehaeuahuaeheuahaeuae

gitówka batel XD

hans12
03-04-2009, 09:00
Pimol : ,,... Choć miałbym tam stać do rana do wypcham tego Anasa i padnie szmata..." hahhahaa cytat słow pimola ;d
nom podkoniec super Kebab dał loga a ten 200 ek~ x loga X(X(X(X(X(X(

wogole habiniak fajnie ma w domu:
Banished: permanently because of invalid payment
ile grales synu tym chaREM ? 2 tygodnie ?

Anum (5-03-2009 17:57)
czesiek lepiej wyjeb zdjecia rippera z podpisu z forum
radze Ci;p
Wogole to colalvero byl przez mojego allegro kupione ;//// i glupi habiniak jebnal backstaba to sobie stary Cola odzyskal chara :o:o:o:o:o
Anum (5-03-2009 16:49)
kto hakna colalvero?

http://www.youtube.com/watch?v=nfKdNdN47Sk

Pajmol
03-04-2009, 13:46
Pimol : ,,... Choć miałbym tam stać do rana do wypcham tego Anasa i padnie szmata..." hahhahaa cytat słow pimola ;d
nom podkoniec super Kebab dał loga a ten 200 ek~ x loga X(X(X(X(X(X(

wogole habiniak fajnie ma w domu:
Banished: permanently because of invalid payment
ile grales synu tym chaREM ? 2 tygodnie ?

czesiek lepiej wyjeb zdjecia rippera z podpisu z forum
radze Ci;p
Wogole to colalvero byl przez mojego allegro kupione ;//// i glupi habiniak jebnal backstaba to sobie stary Cola odzyskal chara :o:o:o:o:o
Anum (5-03-2009 16:49)
kto hakna colalvero?

http://www.youtube.com/watch?v=nfKdNdN47Sk

dementuje te plotki powiedzialem "chocbym tu mial stac do rana wypchne Anasa tego s*****ela" no i lipa -,- Tylko Vremnd i Xoleance ale no coz;/;(;(

Harru
03-04-2009, 15:38
nasi rodacy i ich tureccy przyjaciele znow pokazali skila _/

hans12
03-04-2009, 15:58
pokazali skila, jak mnie ujebali 2x paralyze na 54 msa OK :D:D:D:D

Akunis
03-04-2009, 18:34
@/\ karefejs

Men Czil Im Noob skill !!
Dobra napi**dalamy sie !! rozpusta !! Bibka bibka bawimy sie !!!

poreda
03-04-2009, 21:32
pokazali skila, jak mnie ujebali 2x paralyze na 54 msa OK :D:D:D:D

no i chuj ze 2x paralyze? nie masz lepszych powodow do czepiania sie? bo te twoje gadki to juz skrajna glupota :(

Ubekk
04-04-2009, 00:18
ejjj hansiu ukradlem ci podpis mogeee?>

Adedin
04-04-2009, 06:30
no i chuj ze 2x paralyze? nie masz lepszych powodow do czepiania sie? bo te twoje gadki to juz skrajna glupota :(

jestem 54 masterem i uciekam 120~ elderowi to uciekne nie? nie rozumiecie tego ?

ogólnie to nolajf wstaje o 3 rano, nap*erdalam w tibie bo w dzień mi nie wolno, potem wchodzę o 6 na forum.tibia.pl i napieprzam posty aiii!:cup::cup:

niezły filmik, ale nie poszło coś polaczkom ;\ znowu :< a teraz mój stosunek do tego:

mam wyjebane wyjebane mam

@ Lykontorna Orxosa (http://urlguard.net/l/http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Lykontorna+Orxosa)

wyjebiemy was z karlinsu i ogólnie rozpusta jajajajaja
a widzisz jednak się mylisz ;) ale dzięki za ss'a aii <3 XD

Ripppppppahhhhh
04-04-2009, 10:21
Olol Czesiu Dostales Paraliz Na Ryja? Nie Mozliweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, Boski Jestes ;*;*:*

Ubekk
05-04-2009, 00:45
umieeram help;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(

Kiełek
05-04-2009, 13:01
^
umyj nogi, pomoze [mi pomoglo :confused:]

Ubekk
06-04-2009, 00:20
naprafte umieralem a ty sie smiejsez :baby::baby:;(

Kiełek
06-04-2009, 14:17
ligan giwnelo up?

Ubekk
06-04-2009, 21:34
^
przecie to bylo proste i logiczne chocby wygryfali 1241243 :0 to i tak by przegrali :baby::baby::baby::baby:

Akunis
06-04-2009, 22:22
@/\ Ta ale pokazali klase i skilla ..

No nic trzeba czekac na nastepna wojne ;]

Ubekk
06-04-2009, 22:53
no nie zaprzecze ze pokazali ;p

Ubekk
06-04-2009, 22:53
btf kiedy muj nick bendzie czarny? :baby::baby:

Poohwa
07-04-2009, 21:18
jak wedźmiesz flaumaster do renki i narysujeż :cup:

Wasz Nie Szczerze

Pooh~

Ubekk
07-04-2009, 22:14
przepowiednia diego sie sprawdza powoli.teraz pytanie ferhaty pojda za cihatem czy prolackami (patrz strona 459,post diego)

Diego325
07-04-2009, 23:33
xD

Wg. mnie to jeszcze nie pojdą bo to za wcześnie trochę. Jakby ci od durima przenieśli się całkiem to juz wtedy można

Teraz to bym się nie zdziwił jakby Tommy do ligan dołączył.

I po tygodniu Kebab walnie posta na forum że mają przestać albo, że polacy go zawiedli i musi walczyć z Pa i wyjdzie z triadu -.-

Ubekk
07-04-2009, 23:55
no tommy ze swoimi dogami dolaczy do ligan,i wtedy od prolackow znowu wszystko bedzie zalezec:baby: bo moze durim ich znowu przyjmie z otwartymi ramionami i znowu powtorka z rozrywki.Ale watpie w to.Pewnie zostana z ferhatem,ligan przegra juz do konca,ferhat przylize sie prolackom,wykopia calkowicie hbg i duriima z iridii,i wteyd byle jaki pretekst i jebudub polacy leca i znowu wszytko tak jak bylo pare mieisiecy temu.sry ze bvez ladu skladu rozumiecie sami :baby::baby: