Pokaż pełną wersje : Plotki z Iridii
Czesc_Przyja"ciule"
29-10-2007, 23:14
Pierwszy z tych co to ponoc sa 'Invincible' ma deduwe :(
Stram, Oct 29 2007, 21:51:35 CET, Killed at Level 150 by Aureliuss and by Lisso
Chyba sie oblicze wojny zmienilo :/
CO OZNACZA MADRY PRZYWODCA
Banditos
29-10-2007, 23:16
Niceee GRATZ!!!
Czesc_Przyja"ciule"
29-10-2007, 23:18
Niceee GRATZ!!!
witaj kolego
Anienqis
29-10-2007, 23:36
a CoP jedzie LA, 6:2 atm i 180k w gildiowym ;];];] tylko zeby sie tjockarna dzis nie wjebala bylo by wiecej fraguf;//
Bongo też pkuje :D
Cain Dark Dragon został zlurowany na statek
Oct 29 2007, 22:04:06 CET Killed at Level 62 by Loth Joven
and by Nadavais
Wpadł po nas Kyow'Tae i skończył
Oct 29 2007, 22:05:49 CET Killed at Level 102 by Nadavais
No i boruta :D
gratz qmple fraga na stramie :*
i oczywiscie bongo team w nocy tez nie proznowal oto efekty :D
Kyow'Tae
Oct 29 2007, 22:05:49 CET Killed at Level 102 by Nadavais
i
Cain Dark Dragon
Oct 29 2007, 22:04:06 CET Killed at Level 62 by Loth Joven
and by Nadavais
Asteus Maerius, Oct 29 2007, 22:30:21 CET Killed at Level 111 by Kashrius da'Roc and by Master-Duel
...we shall put this name to the test...
Banditos
29-10-2007, 23:52
Oct 29 2007, 22:30:21 CET Killed at Level 111 by Kashrius da'Roc
and by Master-Duel
a ja mam czerwonom czaszke i mi tibia robi error bo zen tibia nie morze miec czaszki a ja mam czaske :S
Pozdro dla Kreleta
Padlo jeszcze pare noobkow z Chaos of Pain
Piknie keep it up _/ !
Nie nawidze drugiej zmiany ;(
qwa miniogłowy dedną sve teraz krealeth cie dopadnie
Crealeth
30-10-2007, 01:02
dzienki za pozdro few
Crealeth
30-10-2007, 01:04
jaki muj payment;/:(X(:baby:;(:confused:
EJJJ to nie sprawiedliwe...
00:16 Evuller [8]: ej
00:16 Evuller [8]: od jakiego lewela do bongo
00:16 Evuller [8]: mozna?
00:16 Evuller [8]: ja tez chce
00:17 Evuller [8]: widzialem macie 6 lewele
00:17 Ararus [27]: musisz wpalcic 20k poniewaz jestes spammer tibia.pl
JA SPAMMER? >.< Patrzcie na tego nade mną...
co mi pozostalo chyba tylko 2020 post:}:}:}:]];):):):}:}
Tez ci sie nie udalo bo evlluer ma 2020 xD
LOL
"Since Arcanium and Tjock~ decided to help Wrath , ill declare war against both guilds
Mewtu"
Wracam z pracy i czego sie dowiaduje? LMAO
IridiaCarlinPk
30-10-2007, 08:26
EJJJ to nie sprawiedliwe...
00:16 Evuller [8]: ej
00:16 Evuller [8]: od jakiego lewela do bongo
00:16 Evuller [8]: mozna?
00:16 Evuller [8]: ja tez chce
00:17 Evuller [8]: widzialem macie 6 lewele
00:17 Ararus [27]: musisz wpalcic 20k poniewaz jestes spammer tibia.pl
JA SPAMMER? >.< Patrzcie na tego nade mną...
ty zawsze mozesz donas nawet jakbys na rooku byl_/:*
alez sie narobilo ciekawe kogo zdradzi ten t club i arc albo raz dotrzymaja slowa hmm
Naro- a nas nie pochwalisz?:<
dobra robota z ostanimi dwoma fragami kumple
oby tak dalej i powodzenia!
kulka1991
30-10-2007, 09:45
Brawo chłopaki! Brawo duel fraga :D
Draq pozdro
Mocny Smok
30-10-2007, 09:45
Wiec kto jest z kim??
Wydaje mi sie ze jest Chain of pains + Inv~ VS reszta ?? xD czy sie myle ??
Lost Alliance - do roboty xD
Jak narazie to LA sie zebrało wkoncu na jeden vent i sie powoli zaczynamy rozumiec. Poprzednie fragi spowodowane przez nieład i brak jakiejkolwiek komunikacji ... Dziś bedzie lepiej ;)
Nie rozumiem jak mogliscie z nami przegrac 1 walke z liczebna przewaga. Do tego 1 trap na vrellu. Czemu tylko stalicie i gapiliscie sie jak ginie xD
Massterralph
30-10-2007, 11:54
Gz dla obu teamow^^
Podobno ten rp mial kicka haahahhhusahushaushashashasaha
jak mogl miec kicka jak wylazl z depo i odrazu byl traped xD
Massterralph
30-10-2007, 14:20
Nie bylo mnie tam, ale slyszalem...
podobno nie mieli sdkow juz
vrell padł pewnie dlatego że jest noobem ;/ to jest dosłowny free frag :P
jak walili sd bez ustalonego pozadku to wiadomo ze sie wyczerpia....
Free frag dla mnie :>
31-10-2007, 16-03-2010, fail
Anas Kiro
30-10-2007, 16:28
Evu ja z tym araruskiem pokminie jeszcze kumplu i go dojebe jesli nie odda acc mego ;]
jak walili sd bez ustalonego pozadku to wiadomo ze sie wyczerpia....
Free frag dla mnie :>
ty tez padles smyku;)
btw
Welcome to the Arcanium!
You have joined the guild.
do 2 razy sztuka(?)
ty tez padles smyku;)
btw
Welcome to the Arcanium!
You have joined the guild.
do 2 razy sztuka(?)
pewnie wylecisz tak szybko jak wbiles... nvm
@WAR: Nagrywajcie all! W końcu iridia nie będzie taka nudna
Crealeth
30-10-2007, 17:13
pozdro dla few
w trąąąąąąąąąąąąąąąąbeee
szukam "feav
:D
Dzienki za pozdro krelet
pozdrow odemnie smyka viffarna
w trąąąąąąąąąąąąąąąąbeee
szukam "feav
:D
Kiedyś pewien bardzo mądry i bardzo siwy pan powiedział, że różnica między udawaniem głupka a byciem nim jest niewielka; ten kto udaje głupka robi to po to próbując ośmieszyć swoich przeciwników, a ten kto nim jest, ośmiesza sam siebie.;)
PlacekZJagodami
30-10-2007, 18:47
Perkos Ostroda
Oct 28 2007, 19:07:15 CET Killed at Level 132 by Lisu Mac'Leod and by Wodny Spawacz
Moj pierwszy frag dla Bongosow!!!!11oneone!@#$%^&* xDDD
4 minuty przed zniknęciem pzta musiałem walić exita, w sumie dobrze że nic mi się nie stało ;p
Tak jak było pisane wyżej miał to być atak na pokemona, aczkolwiek siedział afk w swoim domq... ;'( Przelatywał za to jego braciszek niejaki Quai Chi, lecz ten niestsaty spierdolił do pobliskiego tp... W sumie głupio troche ze zabiliśmy Perkosa i Kolika, jest mi nawet troszkę głupio z tego powodu... :(
chcem zabić źelpera. albo krealetha. : /
Bongo, Bongo <333 niestety nie moge byc codziennie.. : |
Będą potrzebne sdki i mfy... : |
@war.
Jeżeli Firenze za 3,2,1 dni się nie przeprosi i nie pocałuje z kumplami z Invincilbe to możecie wygrać.. Nawet bez bota. :) 3mam kciuki. :))
Perkos Ostroda
Oct 28 2007, 19:07:15 CET Killed at Level 132 by Lisu Mac'Leod and by Wodny Spawacz
4 minuty przed zniknęciem pzta musiałem walić exita, w sumie dobrze że nic mi się nie stało ;p
Tak jak było pisane wyżej miał to być atak na pokemona, aczkolwiek siedział afk w swoim domq... ;'( Przelatywał za to jego braciszek niejaki Quai Chi, lecz ten niestsaty spierdolił do pobliskiego tp... W sumie głupio troche ze zabiliśmy Perkosa i Kolika, jest mi nawet troszkę głupio z tego powodu... :(
chcem zabić źelpera. albo krealetha. : /
Bongo, Bongo <333 niestety nie moge byc codziennie.. : |
Będą potrzebne sdki i mfy... : |
@war.
Jeżeli Firenze za 3,2,1 dni się nie przeprosi i nie pocałuje z kumplami z Invincilbe to możecie wygrać.. Nawet bez bota. :) 3mam kciuki. :))
Wara od kreleta
Tym razem ten numer nie wypali, pewne rzeczy zaszły za daleko i Iridia zbyt bardzo się zmieniła porównaniu do tego co było na końcu sierpnia.
Firgasto
30-10-2007, 19:05
Everanor.. Powiedz mi czym się różni dzisiejsza Iridia od tej sprzed dwóch miesięcy? W moich oczach Anima Libera zmieniła nazwę na Invincilbe, jej członkowie wbili kilka czy tam kilkanaście poziomów, a poza tym nic. Być może się mylę, bo w końcu jestem tylko małym, szarym człowieczkiem, któremu żaden highlevel nie odpisuje. Oświeć mnie :].
piorun dupnal w szczypiorek
Anienqis
30-10-2007, 19:42
dedaja huje dzisiaj;/
Reth'ik,
30-10-2007, 19:45
Neztas... Ty jestem takim kretynem ze to jest glowa mala... Myslisz, ze jestes fajny albo cos? Walnij sie w glowe...
Btw. Zmienilo sie, zmienilo :)
oj duzo sie zmienilo oprucz tego ze wybudowali depo na fibuli to jeszcze pare ciekawych rzeczy :evul:
Oddawaj RUNY !!!!!!!!!!!!!!!!
//Metek.
offtop
zamienie 20-30k z iridi na 20-30k na pandori
priv
.Viffarn
30-10-2007, 21:40
hehe niezla rzez of pl bedzie licze na niezle muwies bo juz zakupilem 10 paczek popkornu ameryknaskiego i 4 cole pozdro dla crealeth i neztas B)
hehe niezla rzez of pl bedzie licze na niezle muwies bo juz zakupilem 10 paczek popkornu ameryknaskiego i 4 cole pozdro dla crealeth i neztas B)
ja sie dolanczam do pozdro dla kreleta i "neztas
oboje zdedujom
Olorion.
30-10-2007, 23:29
a gdzie som pozdr dla mnie? ;\
Crealeth
30-10-2007, 23:34
vifarn bondz katolik daj troche pop kornu
Perkos Ostroda
:))
Przynajmniej komuś jest przykro :baby:
bajabongo
31-10-2007, 00:22
mówiłeś* kretynie ; - )
Crealeth
31-10-2007, 00:30
ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA MUJ BLOGASEK NOWY WPIS JEST :):):):):)::):)
ta noob muwiles sie muwi
ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA MUJ BLOGASEK NOWY WPIS JEST :):):):):)::):)
ta noob muwiles sie muwi
Ten pierwszy był lepszejszy :D ANASIE ODZYSKUJ ARARUSKA bo nie wiem co za bastard na nim gra i wola ode mnie 20k :<! I w dodatku nazywa spamerem :(((!
@Iridia... zmieniła sięęęę bardzooo :)
Olorion.
31-10-2007, 00:39
ja terz lpz o komcie
http://www.forum.tibia.pl/blog.php?b=207
Nikomu niepotrzebne waśnie, idzcie walczyc na polu walki a nie na forum, jako stary uzytkownik tego forum chce czytac cos madrego, a nie pierdoly
pawel1992
31-10-2007, 05:04
Nikomu niepotrzebne waśnie, idzcie walczyc na polu walki a nie na forum, jako stary uzytkownik tego forum chce czytac cos madrego, a nie pierdoly
Jako młodszy o 1 miesiąc od użytkownika Jinikao , popieram jego zdanie :baby:
jako ze jestescie juz takimi starymi uzytkownikami zrobcie to co ja i zagladajcie na to forum raz na miesiac
a tak pozatym to p*lic ten server
Wracajac do tego battle w venore ...
1. Vrell nie mial kicka ,poprostu wpieprzyl sie w trapa po czym sie wyplacil ... :confused:
2. Przewage liczebną to mieli oni + z nimi byly osoby takie jak gunnar viking, który podczas battle nie byl w ich gildii i na poczatku nie wiedzielismy co sie dzieje + fardel tez szczesliwy sobie latal i poty rozrzucal ... btw. gunnar wszystkie fragi z tego battle wbił :|
3. Po wczorajszej akcji jak COP siedzialo 3h w dp ankh kiedy my chcielismy open battle ( godzine wczesniej prosili nas o to ) to ludzie od nas , nie wiedzieć czemu zaczeli płacic...
No nic bedziemy walczyć z tymi co zostali, honor sie liczy ;)
IridiaCarlinPk
31-10-2007, 09:23
Wracajac do tego battle w venore ...
1. Vrell nie mial kicka ,poprostu wpieprzyl sie w trapa po czym sie wyplacil ... :confused:
2. Przewage liczebną to mieli oni + z nimi byly osoby takie jak gunnar viking, który podczas battle nie byl w ich gildii i na poczatku nie wiedzielismy co sie dzieje + fardel tez szczesliwy sobie latal i poty rozrzucal ... btw. gunnar wszystkie fragi z tego battle wbił :|
3. Po wczorajszej akcji jak COP siedzialo 3h w dp ankh kiedy my chcielismy open battle ( godzine wczesniej prosili nas o to ) to ludzie od nas , nie wiedzieć czemu zaczeli płacic...
No nic bedziemy walczyć z tymi co zostali, honor sie liczy ;)
walczcie walczcie z bongo wam nie wyszlo to moze z nimi wyjdzie
BTW POLECAM
Shaza-bajabongo
walczcie walczcie z bongo wam nie wyszlo to moze z nimi wyjdzie
BTW POLECAM
Shaza-bajabongo
mam nadzieje vere ^^
mastertomasz
31-10-2007, 09:52
tak, tak... pomożemy
ja tez, ja tez jestem starym uzytkownikiem forum :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: wygralem cos?
ja tez, ja tez jestem starym uzytkownikiem forum :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: wygralem cos?
Dropsa:P podaj adres to ci wysle:D
Zwierzu co tam slychac u ciebie??:D Reszta twojej ekipy znow studiuje:P
jak ci sie nie chce tego sluchac jinikao to wyjdz z pz i tez cos zrob nie wiem moze pomoz polaka ?czy nie ??? lepiej zgrywac kozaka na forum..
lepsze forum co??....
Massterralph
31-10-2007, 13:32
jak ci sie nie chce tego sluchac jinikao to wyjdz z pz i tez cos zrob nie wiem moze pomoz polaka ?czy nie ??? lepiej zgrywac kozaka na forum..
lepsze forum co??....
Mistrzu
pomoc to on moze Polakom jednynie, poza tym on sie chyba juz swoje nawalczyl niet?
z tego co mi wiadomo:
Avner, Lona Lyn, Lucianus Viktorius, Zuke of evil, Dark juvan, Vrell, Partagas, Serbin & Sajmon Exis, Szenlong De'Master, Freexy, Erdman, Danko domi, Diego rycerz
PAID
Jak można upaść tak nisko, żeby płacić knight'shadom, szczególnie jeśli ich era na Iridii się kończy...
Dropsa:P podaj adres to ci wysle:D
Zwierzu co tam slychac u ciebie??:D Reszta twojej ekipy znow studiuje:P
Dziekuje :D Rzeszow, Baranowka 2 xD bede czekal :D
lepsze forum co??....
Dzisiaj kupilem pacc a tearz ciagle chodze poza pz wiec ocb??
I ze tak powiem" w ktorym miejscu ciulu kozaczylem"??
Anienqis
31-10-2007, 17:35
fenshi ded
Crealeth
31-10-2007, 17:44
zjadlem ananasa
Jini~
A ja olale te studia ;p pracuje sobie na sklepie i jako kierowca Bosha i nie a zcasu na nic zabardzo byle by WKU nie wpadlo i bedzie git ;p
a po hacku nawet postaci nie oge odzyskac wiec lipa na pandori sobie poyka z morgrimmem ;p
i dobrze ze padla ta zaganiara XD teraz pewnie wielki lojalny polak sie zrobi i dolaczy do Arc zal.pl nie przyjmujcie frajera..
-Phoenix-
31-10-2007, 17:49
jak widze co tu sie dzieje to mnie kórwica bieże!
rozpierdolcie sie wszyscy i bendzie swienty spokuj kurwa huje
Jak można upaść tak nisko, żeby płacić knight'shadom, szczególnie jeśli ich era na Iridii się kończy...
Nasza era dopiero nadchodzi :)
@up
Patrz punkt 3.1 w regulaminie
Olorion.
31-10-2007, 20:03
Jazda, placcie nam LA, bendziecie fre i znuw bendzie morzna spks expic :D
Jini~
A ja olale te studia ;p pracuje sobie na sklepie i jako kierowca Bosha i nie a zcasu na nic zabardzo byle by WKU nie wpadlo i bedzie git ;p
a po hacku nawet postaci nie oge odzyskac wiec lipa na pandori sobie poyka z morgrimmem ;p
a ja we wtorek do woja :P
fenshi ded
dobrze tak temu smieciowi xD
Crealeth
31-10-2007, 20:45
czemu squotowales jego post a nie m u j ?
czemu squotowales jego post a nie m u j ?
bo jego byl lepszy, a ty jestes dupek
Jazda, placcie nam LA, bendziecie fre i znuw bendzie morzna spks expic :D
moRZecie sobie expic ja beNDE w pz ... tylko nie pisz znUw takich postów ok ?
Crealeth
31-10-2007, 21:07
taa bezok taki insult uuu masz taki ded rze o qwa ci jego mac
.Viffarn
31-10-2007, 21:25
ja bym na jego miejscu kłitował rzycie
IridiaCarlinPk
31-10-2007, 21:46
prawda zal ;d
@LA moze beda chcieli nasza pomoc:<
buahauhaua owned
Crealeth Panu juz podziekujemy
Czesc_Przyja"ciule"
31-10-2007, 23:46
co racja to racja!
bravo dla bezoka!
a krelehtowi idiocie jebanemu to mozna co najwyzej wpierdolic
mewtu dzieki za deda fenshiego
frajerzy iridi:zielper neztas fenshi crealeht:baby:
A bongo sobie pkuje dla loota dziś :D
Spardarin 58 kina
Oct 31 2007, 22:16:40 CET Killed at Level 58 by Kolt da'Roc
and by Diliveer
Ofc mój frag :)
Później nawinoł się jeszcze Zath'Ball 38 rp
Oct 31 2007, 22:25:48 CET Killed at Level 38 by Kolt da'Roc
and by Haos
Kolt za dużo fragów ma :D coś tu nie gra ale loocik pozostawiony przez ofiary jest: Vamp shield 4 bp uh 2 bp mf :)
coz w CoP tez sie nie nudzimy ;) nastepny open battle = nowe fragi.
5-0 dla cop
Edit:
http://rapidshare.com/files/6658704...BATTLE.rec.html
@down
te 5-0 to z dzisiejszego open battle, ale nie jestem pewny do konca, policzcie na filmie :)
Z tego co przed chwilą usłyszałem to teraz jest 12-2 w fragach dla CoPX(
Nasza era dopiero nadchodzi :)
Przykro mi, jesteś w błędzie. Gdybyście zamiast bocić, pekować i robić na bocie armie druidów zajęli się myśleniem i działaniami z wyprzedzeniem, zczaili byście o co mi chodzi, ale wy wszyscy knight'shade popełniacie ten sam błąd co liderzy Invincible.
Kimi Arko, Kod Nemezis, Wils The Slayer, Sioio, Lykontorna Orxosa deded
z tych ktorzy sa w LA.
Crealeth
01-11-2007, 00:55
a krelehtowi idiocie jebanemu to mozna co najwyzej wpierdolic
sprubuj HEEEEEEHHHHHHHHHHHHHE
Po obejrzeniu tego battle wnioskuje, że LA to banda największych nobów jaką widziałem w życiu. Nie jestem zwolennikiem CoP to kompletnie obiektywna opinia:P Btw Lyko~ miał tylko 5 uhów czy nie potrafił przez 10 sekund trafić w hotkey?XD
Przykro mi, jesteś w błędzie. Gdybyście zamiast bocić, pekować i robić na bocie armie druidów zajęli się myśleniem i działaniami z wyprzedzeniem, zczaili byście o co mi chodzi, ale wy wszyscy knight'shade popełniacie ten sam błąd co liderzy Invincible.
Prawdopodobnie chodzi ci o to ze zamiast robic sojusze robimy sobie coraz to wiecej wrogow (CoP Vs reszta swiata).
Albo mnie oswiec swoimi poglademi na temat naszych bledow w prowadzeniu guildi:<
lepsze to niz lizac czyjes dupy psie zaje**ny...
przyjaciol trzeba trzymac blisko wrogow jeszcze blizej a Asslickerow nap**rdalac zaganiaro powies sie nie wlaz na to forum ok ?
lepsze to niz lizac czyjes dupy psie zaje**ny...
przyjaciol trzeba trzymac blisko wrogow jeszcze blizej a Asslickerow nap**rdalac zaganiaro powies sie nie wlaz na to forum ok ?
lol popatrz na swój post i się zastanów czy to nie ty aby nie powinieneś wchodzić więcej na to forum:baby: Twoje posty są poprostu żenujące.;(
Prawdopodobnie chodzi ci o to ze zamiast robic sojusze robimy sobie coraz to wiecej wrogow (CoP Vs reszta swiata).
Albo mnie oswiec swoimi poglademi na temat naszych bledow w prowadzeniu guildi:<
No offence to ju ale powiem, że mam nadzieje że Twoja gildia z tymi wszystkimi wybotowanymi knajtszejdami zniknie tak samo jak sie pojawiła...
Jestem pod wrażeniem, pierwsza osoba z przeciwnego mi obozu z którą mogę tu przeprowadzić wymianę zdań na poziomie...
Mam na myśli coś dokładnie innego. Na Iridii jesteście postrzegani tylko jako zgraja boterów, cheaterów, pa i randomerów, którzy mogą robić to wszystko dzięki poparciu swoich super protektorów z gildii Invincible. Jesteście związani z nimi po grobową deskę, jeśli oni wygrają, wygrywacie wy, jeśli przegrają, jesteście skończeni... Nie macie szans zbudować czegokolwiek, bo nie potraficie budować, umiecie bocić postacie, a nie umiecie się uhać np, jak ten knight który na moich oczach padł na destroyerze. Więcej niszczycie niż budujecie, więc jak zamierzacie rządzić niszcząc, podczas gdy większość osób z waszego obozu jest pożałowania godna. Dlatego (i z paru innych powodów o których z oczywistych względów nie mogę mówić) wasza era nie nadejdzie.
@Up. Oni botuja???;o
Nieeee, mają już taką wprawę że rączka im sama chodzi.
Czesc_Przyja"ciule"
01-11-2007, 10:31
sprubuj HEEEEEEHHHHHHHHHHHHHE
pisze sie spróbuj idioto!, kiedys cie znajde, a wkoncu znajde....
dlaczego nie chcesz sie spotkac z xenezisem?
niechecesz miec ryja obitego?
Ryba_Firefox
01-11-2007, 10:54
Heh, fajnie jest bo mi chara ukradli :(
A te knightshady to banda noobów wybotowanych - chcaił bym żeby ich wszystkich usunięto z iridii i dano im bana na ip.
Między innymi temu Zaa Zjeb'Shade, Demon Przyjebas'Po*****ony i innym ****ą - mam od nich hunta na all chary...
Rzolniez
01-11-2007, 11:33
A mury runą, runa, runa...
xd
Po obejrzeniu tego battle wnioskuje, że LA to banda największych nobów jaką widziałem w życiu. Nie jestem zwolennikiem CoP to kompletnie obiektywna opinia:P Btw Lyko~ miał tylko 5 uhów czy nie potrafił przez 10 sekund trafić w hotkey?XD
wiesz ciezko sie wyuhac 120 ek od 5 palkow i 2 najtow;////// przeciez to tylko 1,5k hp;/
@boruta
6:0, diego byl z nimi;p
A mury runą, runa, runa...
xd
Ładnie powiedziane^^
ou maj gat!
A to sie porobilo ;o
Tizon Jeon ak'a Tritzum: Oloriony i patrykussy go go \_
Ty żyjesz jeszcze?:o
sry double ;[[[[[[[[[[[[[
Ładnie powiedziane^^
Feav zmien se! avatar na ten,bo ten lepiej do Ciebie pasuje :<
http://img488.imageshack.us/img488/3019/feavyf3.th.jpg (http://img488.imageshack.us/my.php?image=feavyf3.jpg)
<---- moj przeca musi pasowac:P
wiesz ciezko sie wyuhac 120 ek od 5 palkow i 2 najtow;////// przeciez to tylko 1,5k hp;/
No tak o tym nie pomyślałem ;)
Olorion.
01-11-2007, 19:35
No offence to ju ale powiem, że mam nadzieje że Twoja gildia z tymi wszystkimi wybotowanymi knajtszejdami zniknie tak samo jak sie pojawiła...
Sor, ale lepiej byc botterem niz no lajferem jak u mister
W tv mówili, że zamknij ryj
Evu<3
Crealeth
01-11-2007, 19:44
w0rd:cup::cup::cup::cup::cup::cup:
Olorion.
01-11-2007, 19:47
Oczywiście, że to wygramy. W końcu walczymy o przyszłość Iridii, oraz ludzi którzy na niej grają. :)
Mam na myśli coś dokładnie innego. Na Iridii jesteście postrzegani tylko jako zgraja boterów, cheaterów, pa i randomerów, którzy mogą robić to wszystko dzięki poparciu swoich super protektorów z gildii Invincible. Jesteście związani z nimi po grobową deskę, jeśli oni wygrają, wygrywacie wy, jeśli przegrają, jesteście skończeni... Nie macie szans zbudować czegokolwiek, bo nie potraficie budować, umiecie bocić postacie, a nie umiecie się uhać np, jak ten knight który na moich oczach padł na destroyerze. Więcej niszczycie niż budujecie, więc jak zamierzacie rządzić niszcząc, podczas gdy większość osób z waszego obozu jest pożałowania godna. Dlatego (i z paru innych powodów o których z oczywistych względów nie mogę mówić) wasza era nie nadejdzie.
Między nami jest taka różnica, że my nie traktujemy tej gry tak serio jak wy. Fakt faktem, w przypadku gdybyśmy rządzili tym serwerem to w pewien sposób chcielibyśmy się zatroszczyć o ludzi tam grających. W końcu to żadna przyjemność tracić kupę czasu, potrzebnego do stworzenia jakiegoś ludzika. I proszę cię, przestań pieprzyć o tym, że nie mamy żadnego pvp skilla, bo jestem tego pewny, że pvp skill mój albo patrykusa aka kuchina, jest o wiele lepszy niż tej biednej zgrai polaczków którymi dowodziłeś (patrz np. Dwadwa albo jurand). Z całej waszej ekipy, chyba tylko pan kaszirus da skała jest godnym przeciwnikiem. Np taki Feav, spanikował na żółwikach i zamiast lecieć do 2 tp albo stać przy mwallu czekając aż zniknie, biegał sobie w kółko.
Who gives a fuck czy botujemy, po prostu nie widzimy sensu w grze charami 80- lvl, bo co to jest za przyjemność.
Na Iridii jesteście postrzegani tylko jako zgraja boterów, cheaterów, pa i randomerów, którzy mogą robić to wszystko dzięki poparciu swoich super protektorów z gildii Invincible.
Wy z kolei jesteście bandą pure pl retardów, dla których ich recznie wyexpiony na guardach ludzik, jest największą wartością i boi sie wykorzystać tego powera którego ma. Wy nigdy nie będziecie rządzić, nawet jeśli wygracie tę wojnę, to i tak będziecie tylko tłem, które pewnego dnia znudzony swe postanowi rozpieprzyć
Że niby ifuler to nolajfer?:D
IridiaCarlinPk
01-11-2007, 19:48
widac gowno o nim wiesz i pierd**isz glupoty wiec pysk
Anas Kiro
01-11-2007, 19:51
Olorion-Sądzisz że Jurand nie ma pvp?
Crealeth
01-11-2007, 19:51
tzn oloriona ;\
Crealeth
01-11-2007, 19:52
ja tak sadze
Olorion.
01-11-2007, 19:54
tak 12345
Anas Kiro
01-11-2007, 19:59
A ile gracie czasu już na Iridi?
Olorion.
01-11-2007, 20:01
1,5 miecha tbh
a co, previous owner mial niezle pvp?
1,5 miecha tbh
a co, previous owner mial niezle pvp?
Jurek ma tego samego ownera od początku więc skończ pierdolić
A btw kickneli Cie z Saphiry, my Cie kickniemy z Iridii
No big deal
A na zolwiach nie spanikowalem, smiesznie bylo:)
POZDRO KRELET
Olorion.
01-11-2007, 20:51
Jurek ma tego samego ownera od początku więc skończ pierdolić
A btw kickneli Cie z Saphiry, my Cie kickniemy z Iridii
No big deal
A na zolwiach nie spanikowalem, smiesznie bylo:)
POZDRO KRELET
smiesznie bylo biegales jak retard i padles po 20 sekundach, big fun tbh
/care czy mnie kickniecie z iridii czy nie, ale pewnie wam sie nie uda. To ze twierdzicie ze jurek ma niezle pvp, nie stawia was w najlepszym swietle. Zreszta whatever, w koncu i tak dostaniecie wpierdol :\
Crealeth
01-11-2007, 20:57
sam fakt ze nazwal chara jurand wyrocznia oznacza ze jest ogromnym debilem i smiem twierdzic ze 3/4 z was i te chary to wasze pierwsze postacie w tibi radosny ananas i cala reszta; rofl :B
Czesc_Przyja"ciule"
01-11-2007, 21:01
sam fakt ze nazwal chara jurand wyrocznia oznacza ze jest ogromnym debilem i smiem twierdzic ze 3/4 z was i te chary to wasze pierwsze postacie w tibi radosny ananas i cala reszta; rofl :B
nie kurwa twoj nick jest idelany ****u garbaty
kreleht < co to wogole jest
Crealeth
01-11-2007, 21:05
no napewno nie ma jakies histori w rpg jak everanor ale i tak wiekszosc osob twierdzi ze jest kul
twoj na forum tez niezly ;];;;;;;;;;]
a to ze masz siusiaka garbatego nie znaczy ze inni tez maja heheheheeeeeeeeeehhhhhhhhh
Oczywiście, że to wygramy. W końcu walczymy o przyszłość Iridii, oraz ludzi którzy na niej grają. :)
Między nami jest taka różnica, że my nie traktujemy tej gry tak serio jak wy. Fakt faktem, w przypadku gdybyśmy rządzili tym serwerem to w pewien sposób chcielibyśmy się zatroszczyć o ludzi tam grających. W końcu to żadna przyjemność tracić kupę czasu, potrzebnego do stworzenia jakiegoś ludzika. I proszę cię, przestań pieprzyć o tym, że nie mamy żadnego pvp skilla, bo jestem tego pewny, że pvp skill mój albo patrykusa aka kuchina, jest o wiele lepszy niż tej biednej zgrai polaczków którymi dowodziłeś (patrz np. Dwadwa albo jurand). Z całej waszej ekipy, chyba tylko pan kaszirus da skała jest godnym przeciwnikiem. Np taki Feav, spanikował na żółwikach i zamiast lecieć do 2 tp albo stać przy mwallu czekając aż zniknie, biegał sobie w kółko.
Who gives a fuck czy botujemy, po prostu nie widzimy sensu w grze charami 80- lvl, bo co to jest za przyjemność.
Wy z kolei jesteście bandą pure pl retardów, dla których ich recznie wyexpiony na guardach ludzik, jest największą wartością i boi sie wykorzystać tego powera którego ma. Wy nigdy nie będziecie rządzić, nawet jeśli wygracie tę wojnę, to i tak będziecie tylko tłem, które pewnego dnia znudzony swe postanowi rozpieprzyć
Zatroszczyć się?! Haha, ja tu ponoć wierze w bajki:D I dlaczego niby nazywasz nas 'retardami', skoro to jest insult? Cała Iridia ma właśnie was za retardów, ja jednak pominąłem to określenie, choć pasowało jak ulał. I oczywiście, strasznie się 'boimy' wykorzystać powera który mamy, co pokazaliśmy w ostatnich tygodniach, czkając i szykując grunt pod tę wojnę...
Brak pvp skilla? Możliwość, że swe nas zbackstabbują po wojnie? Ryzyko, że nie będziemy rządzić Iridia? Chyba ostatnie dni pokazały, że potrafię zaplanować i przyszykować wszystko z dużym wyprzedzeniem, skomentuję więc to tak: wszystkim już się zająłem, a wasza ślepota i pewność siebie tylko ułatwia wykonanie planu.
IridiaCarlinPk
01-11-2007, 21:54
myslalem ze nie am czegos gorszego od ZEN ale jednak jest Lost alliance pozdrawiam zen i przepraszam ale to takie downy ze nie da sie
Czesc_Przyja"ciule"
01-11-2007, 22:08
no napewno nie ma jakies histori w rpg jak everanor ale i tak wiekszosc osob twierdzi ze jest kul
twoj na forum tez niezly ;];;;;;;;;;]
a to ze masz siusiaka garbatego nie znaczy ze inni tez maja heheheheeeeeeeeeehhhhhhhhh
kochaja cie w domu?
myslsiz ze jestes dobry?
nie masz siusiaka?
21:27 Himura Knight'Shade [40]: hi
21:27 Captain Fearless: Welcome on board, Sir Himura Knight'Shade.
21:27 Himura Knight'Shade [40]: fibula
21:27 Himura Knight'Shade [40]: yes
21:27 Himura Knight'Shade [40]: thais
21:27 Captain Fearless: Set the sails!
Hail bot'shades!
21:27 Himura Knight'Shade [40]: hi
21:27 Captain Fearless: Welcome on board, Sir Himura Knight'Shade.
21:27 Himura Knight'Shade [40]: fibula
21:27 Himura Knight'Shade [40]: thais
21:27 Captain Fearless: Set the sails!
Hail bot'shades!
Nie smiej sie.... Neztaz juz napisal petycje do Cipsoftu ;/
http://img108.imageshack.us/img108/4483/neztazqn5.jpg (http://imageshack.us)
Nie smiej sie.... Neztaz juz napisal petycje do Cipsoftu ;/
Aż dziw że go tam nie ma, w końcu bitwa na jego ojcowiźnie...
Olorion.
01-11-2007, 23:15
Sor guys ale na dzisiejszej bitwie zobaczylem ze bongosy >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> la ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,
Lisu może zrobimy komix o Neztasie i wrzucimy go na jutjuba?xD
Olorion cut the bullshit hun
Po tym co dziś ujrzałem mogę stwierdzić że Cop wygra z LA z całą pewnością...
A tu akcja przed open battlem w którym pierwszy i ostatni raz uczestniczył Bongo Team... Troszke fragów
Przy statku w veno przechodził nie jaki Zultonheim 93 ek
a oto jak skończył
Nov 01 2007, 18:26:55 CET Killed at Level 93 by Thoron Jano
and by Loth Joven
Dołączył się do nas Pestuncio lecz gdy zaczoł bić naszych skończył
Nov 01 2007, 18:44:50 CET Killed at Level 48 by Loth Joven
and by Diliveer
Dawili Ashain przyszedł nas wybić życzym powodzenia
Nov 01 2007, 18:47:13 CET Killed at Level 23 by Borez Kulio
Ta sama historia co wyżej Juneth
Nov 01 2007, 18:50:09 CET Killed at Level 23 by Folc
and by Borez Kulio
Przechodziła sobie Princess Ammalah 64 rp i skończyła
Nov 01 2007, 18:51:42 CET Killed at Level 64 by Baba Jagaa
Był również Diapolic 45 ek gratulujemy był bardzo oporną ofiarą
Nov 01 2007, 19:00:05 CET Killed at Level 45 by Baba Jagaa
and by Thoron Jano
Z okazji dnia wszystkich zmarłych życzymy wszystkiego najlepszego <3
Olorion.
01-11-2007, 23:23
Lisu może zrobimy komix o Neztasie i wrzucimy go na jutjuba?xD
Olorion cut the bullshit hun
Mlody, no offence ale LA = zbieranina ludzi z ~80 lvl bez zadnego doswiadczenia w walce, majaca mega problemy z komunikacja i bojaca sie zaatakowac nas nawet majac dwukrotna przewage liczebna tbh
Mlody, no offence ale LA = zbieranina ludzi z ~80 lvl bez zadnego doswiadczenia w walce, majaca mega problemy z komunikacja i bojaca sie zaatakowac nas nawet majac dwukrotna przewage liczebna tbh
Skończ z 'to be honest' i zbierz swoje fakty do kupy, bardziej niż supportujemy LA nienawidzimy CoP, whats the big deal kiddo' ?
Olorion.
01-11-2007, 23:28
Skończ z 'to be honest' i zbierz swoje fakty do kupy, bardziej niż supportujemy LA nienawidzimy CoP, whats the big deal kiddo' ?
a jeszce 2 tygodnie temu byles moj ziomek :(
Firgasto
01-11-2007, 23:29
Pozdrawienia dla Lost Alliance.
bo kurde boruta byla wepchneli se solriniego w trapa i zdedzil a potem pszyszli polaki na nub harach i bongosi i zdedzili tego no noysica huje jedne;///
no i potem log i co tam a jak ja lognalem na mojego pro palka to byla boruta na vent u la DAX RIDER ONLINE PLS DED HIM HIM HIM HIM NOW NWOW NOW NWO NOW NOW NWO ale zrobilem loga i fajnych spajuf w gildzi maja ;];];]
a yoshimi to wogole rzal idz sie powies huju, zdedzisz a nie uciekasz na pustynie huju glupi
i tak
la >> bongo
cop >> la
pszy okazyji troche kcialbym powiedziec elo adam pimol wojtek michas i inne huje
DAX RAJDER A CO!
a jeszce 2 tygodnie temu byles moj ziomek :(
Ty tak uważasz, a że złapałeś za dużo powietrza do płuc to nie moja sprawa
Olorion.
01-11-2007, 23:57
Ty tak uważasz, a że złapałeś za dużo powietrza do płuc to nie moja sprawa
Czemu uwazasz sie za kogos, kto COS znaczy. Przeciez ty jestes tylko big mouth polaczkiem ktory plakal mi na tutor channelu ze go ubili. Jestes nikim, get the fact.
hah no nie moge;;;;;;;pppppppppppppp
Olorion.
02-11-2007, 00:07
dzienki za koment bloga necas
spoko kolerzko ale prosze nie pisz tyle po ang bo ja nic s tego nie rozumien ;\\\\ tzn wies no ofence to luz bo wiadaomo ze bez ofensywy ale takie trudniejze to juz nie;ssssss
Olorion.
02-11-2007, 00:18
spoko kolerzko ale prosze nie pisz tyle po ang bo ja nic s tego nie rozumien ;\\\\ tzn wies no ofence to luz bo wiadaomo ze bez ofensywy ale takie trudniejze to juz nie;ssssss
to krelet mi napisal w notatniku jakich sluwek mam urzywac rzeby mondrzej posty wyglondaly
olorion pw ;
@ktos tam up
kto wyjebal oloriona z saphiry? osoba ktora od roku jest retired i jest jebanym backstabberem? Q.q
Olorion.
02-11-2007, 00:52
mozna prosic o komenty rl fotek? :\
http://www.forum.tibia.pl/showpost.php?p=1723916&postcount=737
Sorki ze dopiero teraz odpisuje ale NIE BYŁO MNIE W DOMU :O i jeżeli mogę to zapytam dlaczego sugerujesz ze jestem no lajferem? Nie znasz mnie "u mister" i botuj sobie chary a na mój temat nie wypowiadaj sie... klir?
Żurawski szczeli gola pewnie juhu:cup:
ja tak sadze
Ty to zamknij paszcze
smiesznie bylo biegales jak retard i padles po 20 sekundach, big fun tbh
/care czy mnie kickniecie z iridii czy nie, ale pewnie wam sie nie uda. To ze twierdzicie ze jurek ma niezle pvp, nie stawia was w najlepszym swietle. Zreszta whatever, w koncu i tak dostaniecie wpierdol :\
Kolejny forum fighter :cup:
Panowie, w telewizji mowili ( flame me : stare haslo! >.>), ze bongosy chcialy pomoc lost alliancow, ale to sa TAKIE NIEDOJE**NE NOOBY SMIERDZACE, ze ja nie moge. przytocze wam taka mala scenke: Wepchnelismy shuraka do trapa, nobchary dookola niego, a tu jakis szpetny ryj Piratoss co se z sdka w goscia w trapie nie umie trafisc wali go z .... GFB ASUEHISUEHASIEUHASIUH. TYm oto sposobem wybija chyba z 10 noobcharow, a potem, z jakims innym tepym idiota ubija lotha. Koniec Bongo suppportujacego LA. Niech nam na statki nie wchodza debile...
Czesc_Przyja"ciule"
02-11-2007, 10:31
to krelet mi napisal w notatniku jakich sluwek mam urzywac rzeby mondrzej posty wyglondaly
naucz sie najpierw po polsku pisac!!!X(X(X(X(X(
Olorion.
02-11-2007, 10:36
naucz sie najpierw po polsku pisac!!!X(X(X(X(X(
pszerzecirz umiem
Crealeth
02-11-2007, 12:18
Ty to zamknij paszcze
sorki panie mam 11 lew i denerwuje wszystkich na forum tibia com 200 postami/dej
Czesc_Przyja"ciule"
02-11-2007, 12:31
sorki panie mam 11 lew i denerwuje wszystkich na forum tibia com 200 postami/dej
chyba masz 11lat na rl a nie 11lvl!
Wogole to wy*******aj lizac dupy dalej szwedom, zdrajco jebany
kolegow tu szukasz?
Olorion.
02-11-2007, 12:41
Czemu sie tak burzysz biedny polaczu i czemu nazywasz go zdrajca. Po prostu zna szwedow z czasow saphiry, a z nikim z was sie za bardzo nie trzymal bo, co tu duzo mowic, byliscie tylko zgraja nubków.
Crealeth
02-11-2007, 13:46
jak nie czaisz postow to przeczytaj jeszcze raz to nie bylo odniesienie do mnie
olorion word ;\
Czesc_Przyja"ciule"
02-11-2007, 14:16
jak nie czaisz postow to przeczytaj jeszcze raz to nie bylo odniesienie do mnie
olorion word ;\
idz stąd
wynocha ale już!!!
Czemu sie tak burzysz biedny polaczu i czemu nazywasz go zdrajca. Po prostu zna szwedow z czasow saphiry, a z nikim z was sie za bardzo nie trzymal bo, co tu duzo mowic, byliscie tylko zgraja nubków.
Ja nie bylem nupek:(:(:(
pawel1992
02-11-2007, 15:18
NAJLEPSZEGO KIEŁEK PARÓWO !!!!!111111111
APEL ROBIMY ZRZUTĘ NA PREZENT !!!!111 :
14:03:08 ...
co chcesz dostac na urodziny
oprócz mojej cnoty XD
14:03:39 Kiełek
1 kobite
xd
SPEŁNIAMY MARZENIA ! DO BOJU CHŁOPAKI !
buehueh Ty to sie o moj lvl nie boj. I jesli Cie denerwuje moimi postami to bardzo dobrze :D oto wlasnie chodzi cya
Edit: Kielek wszystkiego naj naj z okazji urodzin
Dawno tu nie zaglądałem, jakieś 40 stron czytania, ale gdy doczytałem do końca to nie żałuje, bo...150 Kiełku =D
Choć nie mogę Cię dziś uścisnąć osobiście, wyznam tu wszystko jasno i kwieciście. Gdy znajomi i rodzina będą tłoczyć się z kwiatami, ja połączę się z Tobą tymi oto życzeniami: niech się spełni, co wyśnione, niech nastanie spokój ducha. Miej przez lata niezliczone, uśmiech od ucha do ucha. No i kobiety oczywiście!!!
http://crealeth.patrz.pl
http://tibianordic.com/img/potw/big/4.png
niezle;;p
chcialb ym pozdrowiec krealet z jego nowy obrazk forum.
no i few tez ale to wiadome
Crealeth
02-11-2007, 22:56
pozdrowienia dla neztas no i FEW; ]
pozdro zioms i najs awatarek krelet tez pozdrawiam cie i zielper tez pozdrawiam elo
bo kurde boruta byla wepchneli se solriniego w trapa i zdedzil a potem pszyszli polaki na nub harach i bongosi i zdedzili tego no noysica huje jedne;///
no i potem log i co tam a jak ja lognalem na mojego pro palka to byla boruta na vent u la DAX RIDER ONLINE PLS DED HIM HIM HIM HIM NOW NWOW NOW NWO NOW NOW NWO ale zrobilem loga i fajnych spajuf w gildzi maja ;];];]
a yoshimi to wogole rzal idz sie powies huju, zdedzisz a nie uciekasz na pustynie huju glupi
i tak
la >> bongo
cop >> la
pszy okazyji troche kcialbym powiedziec elo adam pimol wojtek michas i inne huje
DAX RAJDER A CO!
to ze Ty jestes debilem to nie znaczy ze ja jestem i ze jak widze,ze od nas jest 5 osob a od was 30 to przylece do was zebyscie mnie zabili,sory nie dam wam tej satysfakcji.
Btw. to ze zabijacie osoby z LA i chwalicie sie kto wam sie wyplacil a kto nie, to nie znaczy,że wojne macie wygrana bo jest jeszcze kilka osob ktore nie zaplaca wam od razu. Fragi nie czynia wojny tak samo jak nie robi tego jeden battle. To ze nie mielismy zgrania w LA to prawda, a moze nawet malo powiedziane... potrzeba nam czasu i dlatego jest troche zmian jak widac.
EDIT. Twoj 'styl' budowania zdan, a raczej jego brak nie jest smieszny wiec skoncz z tym i przestan sie wydurniac
to ze Ty jestes debilem to nie znaczy ze ja jestem i ze jak widze,ze od nas jest 5 osob a od was 30 to przylece do was zebyscie mnie zabili,sory nie dam wam tej satysfakcji.
Btw. to ze zabijacie osoby z LA i chwalicie sie kto wam sie wyplacil a kto nie, to nie znaczy,że wojne macie wygrana bo jest jeszcze kilka osob ktore nie zaplaca wam od razu. Fragi nie czynia wojny tak samo jak nie robi tego jeden battle. To ze nie mielismy zgrania w LA to prawda, a moze nawet malo powiedziane... potrzeba nam czasu i dlatego jest troche zmian jak widac.
EDIT. Twoj 'styl' budowania zdan, a raczej jego brak nie jest smieszny wiec skoncz z tym i przestan sie wydurniac
Idioto, moge budowac zdania jak mi sie podoba, nic Ci do tego. Twoj styl jest zajebisty, 'to<,> ze Ty jestes debilem to nie znaczy ze ja jestem', roxando jestes, nie ma co kumplu; )
Zreszta, campuj ten swoj pz, a my mozemy sobie expic, tylko uwazaj, bo jak 83 rpka z LA kladzie 89 i 85 rp, we dwojke, to jeszcze moze do nich ktos dojsc i dedniesz, sorka;/;/
i teraz stoicie na edron boat i sie patrzycie na siebie, zal;s
1. Kto stoi na edron boat, ten stoi.
2. Jesli piszesz do mnie staraj sie jednak budowac te zdania tak, zeby byly zrozumiale.
3. Tez moge expic, jednak w przeciwienstwie do was nie MUSZE tego robic.
4. Nie mow mi kogo kto zabil, lepiej zajmij sie wlasnym tylkiem.
5. Dzieki za cynk nie wiedzialem ze mnie tez chca zabic
Czesc
1. Kto stoi na edron boat, ten stoi.
2. Jesli piszesz do mnie staraj sie jednak budowac te zdania tak, zeby byly zrozumiale.
4. Nie mow mi kogo kto zabil, lepiej zajmij sie wlasnym tylkiem.
5. Dzieki za cynk nie wiedzialem ze mnie tez chca zabic
Czesc
Czesc ladny mam a
watar?
POZDRO KRELET I NESAS
Czesc_Przyja"ciule"
03-11-2007, 00:51
pozdrowienia dla neztas no i FEW; ]
yo nnoob
pamietasz jak cie o 20+mniejszy lvl ujebal na ankrahmun? MR PVPER
noob i tyle jestes
btw feav, ostatnio widziaelm zdiecia twojego brata i na nich bylo dwoch kolesi jeden taki w dlugich wlosach wygladal jak ciota, a drugi taki grubasek, KTORY TO TY?8o8o8o8o8o8o
Crealeth
03-11-2007, 02:31
20 lew mniejszy w ankh?
pewnie jak se na 140 lewie robilem runki na macro pod depot to przyszedl i bum
@few
dobrze ze nie mnie dedasz,imho fejk bo neztas by uciekl wszyscy wiemy gdzie :]
Dzialo sie cos?? bo nie chce mi sie przeglaac 10 stron z ktorych pewnie nic nie wynika poza insultami i madrowaniem sie kto jest madrzeszy i fajniejszy... bo przeciez kazdy wie ze ja i tak spierwam najglosniej :)
aha P.S. Hail _/
Reth'ik,
03-11-2007, 05:05
Berger, Ty jestes z Pabianic poprostu! :o:cup: _/ Me!
Rzolniez
03-11-2007, 08:19
chuopaki ktos chetny na peking?:\
cos malo nas ostatnio!
pisac na gg;d
Czesc_Przyja"ciule"
03-11-2007, 10:56
20 lew mniejszy w ankh?
pewnie jak se na 140 lewie robilem runki na macro pod depot to przyszedl i bum
@few
dobrze ze nie mnie dedasz,imho fejk bo neztas by uciekl wszyscy wiemy gdzie :]
Efesos mowi ci to cos? a potem bana wbiles noobie
yo nnoob
noob i tyle jestes
btw feav, ostatnio widziaelm zdiecia twojego brata i na nich bylo dwoch kolesi jeden taki w dlugich wlosach wygladal jak ciota, a drugi taki grubasek, KTORY TO TY?8o8o8o8o8o8o
Jesli się nie myle to fotki z germany meeting~ na którym mnie nie było :)
Jesli się nie myle to fotki z germany meeting~ na którym mnie nie było :)
fajny masz avatar kumplu
Dzialo sie cos?? bo nie chce mi sie przeglaac 10 stron z ktorych pewnie nic nie wynika poza insultami i madrowaniem sie kto jest madrzeszy i fajniejszy... bo przeciez kazdy wie ze ja i tak spierwam najglosniej :)
aha P.S. Hail _/
ty berger hara ci dedło :<
Banished: until Nov 30 2007, 12:18:14 CET because of hacking
dobre 8o
hhehehe
Crealeth
03-11-2007, 15:42
Feav (Forever enhancing aids virus)
;;;;;;;;;;;;;;] pozdro
Olorion.
03-11-2007, 15:55
Feav (Forever enhancing aids virus)
;;;;;;;;;;;;;;] pozdro
morzesz przetlómaczytc?
Reth'ik,
03-11-2007, 17:52
yo nnoob
noob i tyle jestes
Sądząc po opisie pierwszy to Nolin, druigi to będzie Xadz albo Thar.
/Evek z konta Lisa
Sądząc po opisie pierwszy to Nolin, druigi to będzie Xadz albo Thar.
/Evek z konta Lisa
kurfa szareszy cholerni...
i siedza i czytaja forum naby lol!
Gruhard kochanie oszczędź sobie dywagacji, nie trać czasu na pisanie postow typu "show us war please", bo tak naprawde to za chuj nie wiesz jak wojna wygląda i to Ci powiem ja agent 00retard.
Kup pacc i zacznij walczyć, nie marzę o niczym innym jak o fragu na Tobie za domek Everanora, a także za wszystko co odjebałeś na tym servie. Ah, prawie zapomniałem - wiesz, że naprawde ciepło się o Tobie w invincible wypowiadają? "He licked us to join" hihihihihi
F
Morseton
03-11-2007, 22:49
Witam!
Po dzisiejszej bitwie dochodzę do wniosku ze Morseton spisało sie w moim mniemaniu na medal. Nie chodzi tu o fragi choć zdobyliśmy ich 4 [ sam morseton ] chodzi o zgranie. Nie popadajmy w samozachwyt bo przegraliśmy. Ale idziemy do przodu. Hmm kiedy wygramy ?? Jak edord przestanie sie podniecać :/ JEDNO MNIE DZIWI CZEMU WYCOFALISMY SIE JAK MIELISMY ICH W TRAPIE?? PRZECIEZ NIE MIELI GDZIE UCIEC :/ THX LIDER LA :]
Bongo :* Jesteśmy z wami
Pozdro : Sensation Knight'Shade , Necay , Jowall xD
Eve odezwij sie na tibi.
/vrell
Anas Kiro
03-11-2007, 22:57
Eve jest na meetingu bedzie jutro wieczorem
Czemu nikt nie chce żebym ja do niego pisał?:(
Moge też? Plz Eve to moj rl bro ok, moge napisać?
Reth'ik,
03-11-2007, 23:18
Eve jest na meetingu bedzie jutro wieczorem
TAAAAAAA?:O:O No co Ty?:D8o
Olorion.
03-11-2007, 23:24
Witam!
Po dzisiejszej bitwie dochodzę do wniosku ze Morseton spisało sie w moim mniemaniu na medal. Nie chodzi tu o fragi choć zdobyliśmy ich 4 [ sam morseton ] chodzi o zgranie. Nie popadajmy w samozachwyt bo przegraliśmy. Ale idziemy do przodu. Hmm kiedy wygramy ?? Jak edord przestanie sie podniecać :/ JEDNO MNIE DZIWI CZEMU WYCOFALISMY SIE JAK MIELISMY ICH W TRAPIE?? PRZECIEZ NIE MIELI GDZIE UCIEC :/ THX LIDER LA :]
Bongo :* Jesteśmy z wami
Pozdro : Sensation Knight'Shade , Necay , Jowall xD
Eve odezwij sie na tibi.
/vrell
:cup::cup: supcio bylo mam nadziejr rze pujdzie wam lepiej w next bitwie 8o8o:cup:X(
http://www.fotka.pl/profil/CzarekWestSide
Czarek - Crealeth
Czesc_Przyja"ciule"
04-11-2007, 00:39
Czarek - Crealeth
kurwa, jak ty to cos dojebiesz to juz nie moge, z krzesla az spadlem
kreleth ale msz ryjxD
Reth'ik,
04-11-2007, 01:45
Czarek - Crealeth
Haha, own3d!! :D:D
//Lisu, Eve, Brave.
Ps. Jestem pierwszy na 222 stronie _/!
Gruhard kochanie oszczędź sobie dywagacji, nie trać czasu na pisanie postow typu "show us war please", bo tak naprawde to za chuj nie wiesz jak wojna wygląda i to Ci powiem ja agent 00retard.
Kup pacc i zacznij walczyć, nie marzę o niczym innym jak o fragu na Tobie za domek Everanora, a także za wszystko co odjebałeś na tym servie. Ah, prawie zapomniałem - wiesz, że naprawde ciepło się o Tobie w invincible wypowiadają? "He licked us to join" hihihihihi
F
nic o mnie nie wiesz, tym bardziej o moim doswiadczeniu na polu bitwy... z reszta to co kogo obchodzi, liczy sie fun!
skoncz gadac o chacie eve, oboje wiemy ze to nie byłem ja... btw. co odjebałem na tym servie? prosze cie, ty gdybys nie byl braciszkiem eve, prosilbys o fri itemki na karlin depot ;
a co do tego inva? są w invi osoby ktore mi nie ufają/których nie trawie, jedyna osoba z ktora gadałem w sprawie inva jest mewtu- leader. z reszta to juz nie powinno cie obchodzic
Czesc_Przyja"ciule"
04-11-2007, 11:05
nic o mnie nie wiesz, tym bardziej o moim doswiadczeniu na polu bitwy... z reszta to co kogo obchodzi, liczy sie fun!
skoncz gadac o chacie eve, oboje wiemy ze to nie byłem ja... btw. co odjebałem na tym servie? prosze cie, ty gdybys nie byl braciszkiem eve, prosilbys o fri itemki na karlin depot ;
a co do tego inva? są w invi osoby ktore mi nie ufają/których nie trawie, jedyna osoba z ktora gadałem w sprawie inva jest mewtu- leader. z reszta to juz nie powinno cie obchodzic
tak jak juz mowilem smierdzisz spocona gruszka, idz stad, na huj sie tu wypowiadasz nikt cie tu nie lubi
@LA gratuluje zdobycia 4 fragów ale dlaczego znowu walczyliście tam gdzie chcieli knightshady... zacznijcie dyktować warunki
Przynajmniej o tyle dobrze ze frag na seroxie ;p Szkoda tylko ze debug tibicams pod koniec co chyba bylo widac ... exhaust przez ten glupi program i sie nawet uhnac nie moglem, no nic wazne ze jest jeszcze troche kasy na blessy ;p btw. patrząc na to ze znow jak debile poszlismy za cop na pustynie czyli tam gdzie chcieli to i tak nie bylo najgorzej ...
Anas napisz do mnie na gg - 8266064 to sie moze gdzies ustawimy z tomem i moze aure ;>
Przynajmniej o tyle dobrze ze frag na seroxie ;p Szkoda tylko ze debug tibicams pod koniec co chyba bylo widac ... exhaust przez ten glupi program i sie nawet uhnac nie moglem, no nic wazne ze jest jeszcze troche kasy na blessy ;p btw. patrząc na to ze znow jak debile poszlismy za cop na pustynie czyli tam gdzie chcieli to i tak nie bylo najgorzej ...
Anas napisz do mnie na gg - 8266064 to sie moze gdzies ustawimy z tomem i moze aure ;>
ema dostalem exhausta od vinampa glópji program nie ded;/
i w dodatku br mnie ded, ashame;/;/;/
Morseton
04-11-2007, 13:34
@LA gratuluje zdobycia 4 fragów ale dlaczego znowu walczyliście tam gdzie chcieli knightshady... zacznijcie dyktować warunki
:) rozmawialismy na ten temat i Morseton od dzisiaj walczy tam gdzie my chcemy a nie gdzie chop. Wczoraj Edord mnie blagal zebysmy poszli na ank xD . Od dzisiaj to my wybieramy miejsca . Watch out Chaos
/vrell
Olorion.
04-11-2007, 15:02
:) rozmawialismy na ten temat i Morseton od dzisiaj walczy tam gdzie my chcemy a nie gdzie chop. Wczoraj Edord mnie blagal zebysmy poszli na ank xD . Od dzisiaj to my wybieramy miejsca . Watch out Chaos
/vrell
spks, ale my nie bedziemy walczyc na facc landach, bo tam macie w chuj noobcharow bez ktorych sobie nie dajecie rady
IridiaCarlinPk
04-11-2007, 15:25
spks, ale my nie bedziemy walczyc na facc landach, bo tam macie w chuj noobcharow bez ktorych sobie nie dajecie rady
no to walki nie bedzie proste ktos plakac bedzie? bot'shade?
Banishment Information
Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game.
Date of edit: Nov 04 2007, 14:24:02 CET
Character: Feav
Reason: game weakness abuse
Comment: 764 Blocking the Okolnir boat to guildmates can hunt
Date: Nov 04 2007, 14:19:35 CET
Until: Nov 11 2007, 14:19:35 CET
Duration: 7 days
Status: The player complained about this banishment.
The complaint is currently being investigated by the responsible person.
Dostalem bana za żarcie obiadu w pz AHAHAHAHHAH XD
no to walki nie bedzie proste ktos plakac bedzie? bot'shade?
ja boce palkiem na malpach i co?xxdxd i sharuje z jakims tam pimolem i hujem innym
yooshimi, miales ostatnio exhausta od notatnika? bo ja tak;/;/
/daks rajder
Dostalem bana za żarcie obiadu w pz AHAHAHAHHAH XD
Cóż feav bywa :P następnym razem nie jedź obiadu w pz a pozatym to bezsensowny ban powinien zbanować połowe tibi za to że jest afk w pz...
Cóż feav bywa :P następnym razem nie jedź obiadu w pz a pozatym to bezsensowny ban powinien zbanować połowe tibi za to że jest afk w pz...
Jak bym żarł obiad na spawnie to bym bana za bota dostał, a jak bym stał przy kładce to za deptanie śniegu a gdybym stal w dp to za teleport
Life is brutal :D
Ktos_na_Iridi
04-11-2007, 16:15
Name: Chrizzy
Banished: until Nov 19 2007, 13:48:29 CET because of offensive statement
Ohh Noo CHRIZZY...
Masz chamie ze wsi..., dz***e w gildi
Tylko załuje ze nie dostales bana na miecha albo DELETA.
Zycze Ci GL&HF irl.
ja boce palkiem na malpach i co?xxdxd i sharuje z jakims tam pimolem i hujem innym
yooshimi, miales ostatnio exhausta od notatnika? bo ja tak;/;/
/daks rajder
n/c
powiem tylko, że chciał bym Cie kiedys na ulicy spotkac bo na Ciebie słow nie ma czlowieku
btw. Feav knight szejdy cały czas coś w*******ają na expie bo jakos ich nie da sie złapac przy kompie jak sa online ; >
Morseton
04-11-2007, 18:54
:/ hmmm ciezko . Expilem sobie na hydrach chwilunie. Patrze a tu cholota z Chopu leci do mnie. Oczom nie wierze - bylo ich z 15-stu.
No to ja niezastanawiajac sie ani chwili dluzej [moglem pasc] u hur + time ring i go go do port hope. Fajnie nie ma to jak dostac trapa przed dp w port hope. Juz mialem cisnienie ze 200 + :) Patrze a tu mw zniknol i run do dp :] bogu dzieki jestem uratowany. Ale moje 2bp uh i 8 mf juz nie :(
Edord nie chce mi sie mowic na twoj temat. Bo to tak jak by dolowac tego kola co jest na fotce xD Czlowieku ogarnij sie ... Bo nie mam zamiaru placic 2raz :] A nieoszukujmy sie mam taka ochote. Daje ci ostatnia szanse wykorzystaj ja :*
/vrell
:/ hmmm ciezko . Expilem sobie na hydrach chwilunie. Patrze a tu cholota z Chopu leci do mnie. Oczom nie wierze - bylo ich z 15-stu.
No to ja niezastanawiajac sie ani chwili dluzej [moglem pasc] u hur + time ring i go go do port hope. Fajnie nie ma to jak dostac trapa przed dp w port hope. Juz mialem cisnienie ze 200 + :) Patrze a tu mw zniknol i run do dp :] bogu dzieki jestem uratowany. Ale moje 2bp uh i 8 mf juz nie :(
Edord nie chce mi sie mowic na twoj temat. Bo to tak jak by dolowac tego kola co jest na fotce xD Czlowieku ogarnij sie ... Bo nie mam zamiaru placic 2raz :] A nieoszukujmy sie mam taka ochote. Daje ci ostatnia szanse wykorzystaj ja :*
/vrell
okej, a edord jest polakiem i czyta to forum, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHA
26 : 9 ;**
btw, nieweim jak mogles nie pasc :|
Morseton
04-11-2007, 19:14
okej, a edord jest polakiem i czyta to forum, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHA
26 : 9 ;**
btw, nieweim jak mogles nie pasc :|
sry ale wiekszosc fragow wbil wam gunnar :) i nie 9 tylko 10 :) btw Edord wie co o nim mysle chcialem sie poprostu podzielic z wami.
Ja tez nie wiem jak moglem nie pasc. Przeciez wy jestescie nieomylni :)
pawel1992
04-11-2007, 19:35
Gdy wyjdzie biskup, pastor, rabin
pobłogosławić twój karabin,
bo mu sam Pan Bóg szepnął z nieba,
że za ojczyznę - bić się trzeba
sry ale wiekszosc fragow wbil wam gunnar :) i nie 9 tylko 10 :) btw Edord wie co o nim mysle chcialem sie poprostu podzielic z wami.
Ja tez nie wiem jak moglem nie pasc. Przeciez wy jestescie nieomylni :)
Co za roznica kto wbije fraga i tak byli zablokowani....
Ty Ranos
Banished: until Nov 11 2007, 14:20:25 CET because of game weakness abuse
Feav
Banished: until Nov 11 2007, 14:19:35 CET because of game weakness abuse
Fiaera
Banished: until Nov 11 2007, 14:21:10 CET because of game weakness abuse
Ty Ranos
Banished: until Nov 11 2007, 14:20:25 CET because of game weakness abuse
Feav
Banished: until Nov 11 2007, 14:19:35 CET because of game weakness abuse
Fiaera
Banished: until Nov 11 2007, 14:21:10 CET because of game weakness abuse
No i weź idź se obiad zjedz kurwa :|
Na szczęście odwołanie już wysłane, jedyne co pozostaje to czekać na odpowiedź
zapraszam-http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=101127&page=15
zdjęcia Resurrectors. Niestety coraz nas mniej może chce ktoś dołączyć ?
zapraszam-http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=101127&page=15
zdjęcia Resurrectors. Niestety coraz nas mniej może chce ktoś dołączyć ?
Ja nie, gdyż uważam was za bandę noobów.
nigdy z tobą nie rozmawiałem a już uważasz mnie i kumpli za noobow 8o
nigdy z tobą nie rozmawiałem a już uważasz mnie i kumpli za noobow 8o
Was = Guilda
a ja jestem w gildi(mogles napisac bo uwazam niktorych z was za bande noobow). btw a dlaczego ?
No i weź idź se obiad zjedz kurwa :|
najwyrazniej CIP nie chce zebyscie wydawali kase na zarcie tylko na premium =)
Bongo nie próżnuje jak widać pan Zogger się o tym przekonał ps. lubimy loocić vampki
Nov 04 2007, 19:54:07 CET Killed at Level 62 by Zabojca Arcanium
and by Haos
Później wpadło po nas 16 osób z Cop lecz nikogo nie ubili a my byliśmy blisko pozbawienia haltru życia ale cóż nie udało się...
Hail PK
Morseton
04-11-2007, 22:47
Bongo nie próżnuje jak widać pan Zogger się o tym przekonał ps. lubimy loocić vampki
Nov 04 2007, 19:54:07 CET Killed at Level 62 by Zabojca Arcanium
and by Haos
Później wpadło po nas 16 osób z Cop lecz nikogo nie ubili a my byliśmy blisko pozbawienia haltru życia ale cóż nie udało się...
Hail PK
hmm widocznie Chop ma zły dzień xD Kuchin dzisiaj nie podołał stone golemowi :/ szkoda NUDYYY :( Edord - ratujcie mnie
Gdy wyjdzie biskup, pastor, rabin
pobłogosławić twój karabin,
bo mu sam Pan Bóg szepnął z nieba,
że za ojczyznę - bić się trzeba
widzę w końcu ktoś porządnej muzy słucha!
\o/ AKURAT \o/
@Feav: ty jestes totalnym kiepem. mowisz ze są noob'ami, a w zyciu z nimi nie gadałes. czlowieku ogarnij sie. powtorze sie, po raz setny chyba: BEZ SWOJEGO BRACISZKA BYLBYS NIKIM!
face the truth
hmm widocznie Chop ma zły dzień xD Kuchin dzisiaj nie podołał stone golemowi :/ szkoda NUDYYY :( Edord - ratujcie mnie
idz na dragi plska <stop> zogger jest w zen, nie w cop <stop> retard <stop>
Czesc_Przyja"ciule"
04-11-2007, 23:10
\o/ AKURAT \o/
@Feav: ty jestes totalnym kiepem. mowisz ze są noob'ami, a w zyciu z nimi nie gadałes. czlowieku ogarnij sie. powtorze sie, po raz setny chyba: BEZ SWOJEGO BRACISZKA BYLBYS NIKIM!
face the truth
zakmnij ryj!
zostaw mojego najlepszego i na dodatek jedynego kolege w spokoju
rozumiesz kurwa spocona gruszko?
IridiaCarlinPk
04-11-2007, 23:10
\o/ AKURAT \o/
face the truth
z tym rabinem to przesadzili w tej piosence
idz na dragi plska <stop> zogger jest w zen, nie w cop <stop> retard <stop>
a czy on gadal cos ze jest w cop?:<
zakmnij ryj!
Dobrze prawi! Polać mu!
Chociaż w sumie... Nie wiem kim jesteś, był bym wdzięczny za pw
A ty Gruhard kup pacc, zamknij ryj i za tydzien mozemy sie bić smyku<3
a czy on gadal cos ze jest w cop?:<
zobacz co zacytowal, zal bronisz polaczkuf a nie mnie, gala;|
zakmnij ryj!
pusty jesteś jak feav! (no dobra moze troche przesadziłem, no ale i tak jest z toba kiepsko dziecino)
@feav: mam pomysl! kup mi pacca!
nie chodzi o to, ze mnie nie stac, tylko zal mi juz pieniędzy na tą gre. a za tibia cash pacce są teraz bardzooo drogie.
@ci co dostali bana: blokowaliście statek, you deserved it:baby:
IridiaCarlinPk
04-11-2007, 23:22
zobacz co zacytowal, zal bronisz polaczkuf a nie mnie, gala;|
a jesli tak to srry bre_/
Gruhard skacz pierodlic ze oni blokowali wszyscy wiemy ze prawda byla inna
Gruhard skacz pierodlic ze oni blokowali wszyscy wiemy ze prawda byla inna
przypadkowo sobie stanęli tak zeby nikt nie mogl przejsc 8o
dobra nvm
IridiaCarlinPk
04-11-2007, 23:32
przypadkowo sobie stanęli tak zeby nikt nie mogl przejsc 8o
dobra nvm
wiadomosc od mojego kolegi dla ciebie
chyba nie musze ci gruhard przypominac co zrobiles jak ci powiedzialem ze juz nie gram sorcem, bo sprzedalem go zyrexowi badz co robiles przez caly czas jak gralem nim a mowa tu o soczystym lizaniu mojej wielkiej jebiacej dupy. jesli nie pamientasz to ci przypomne z checia; dales mi blocka na gg glupi komuchu, obys zgnil w piachu jak reszta twoich czerwonych przyjaciol ****u
-Phoenix
Czesc_Przyja"ciule"
04-11-2007, 23:39
Dobrze prawi! Polać mu!
Chociaż w sumie... Nie wiem kim jesteś, był bym wdzięczny za pw
A ty Gruhard kup pacc, zamknij ryj i za tydzien mozemy sie bić smyku<3
nie pameitasz mnie?
jestesmy najlepszymi kolegami
chcecie sie dowiedziec cos o neztasie?
Anienqis
04-11-2007, 23:41
chyba nie musze ci gruhard przypominac co zrobiles jak ci powiedzialem ze juz nie gram sorcem, bo sprzedalem go zyrexowi badz co robiles przez caly czas jak gralem nim a mowa tu o soczystym lizaniu mojej wielkiej jebiacej dupy. jesli nie pamientasz to ci przypomne z checia; dales mi blocka na gg glupi komuchu, obys zgnil w piachu jak reszta twoich czerwonych przyjaciol ****u
-Phoenix
pozdro dla feniks!
/ripper
btw, pamietam jak bylismy w gildi z viffarnem i krelethem zimnem etc no i gruhardem i miala byc boruta a nie bylo, woota shame:|
-Phoenix
BUHAHDSAUDhsuhdaudhsuHUSADHU phoniex ty jestes bajkopisarzem =D. pamietam jak mowiles ze lubo to twoj dobry przyjaciel i robisz dla niego runy zeby po skonczeniu bana zrobil pg. niezlą mialem z ciebie zlewke.
btw. dalej uwazasz sie za legende ty brudasie? :D
pozdro dla feniks!
/ripper
btw, pamietam jak bylismy w gildi z viffarnem i krelethem zimnem etc no i gruhardem i miala byc boruta a nie bylo, woota shame:|
old times :p:p pamiętam jak sie nieco w levelach scignaliśmy, hehe
było minęło, teraz tibia to syf
\o/ AKURAT \o/
face the truth
TO jest wiersz kogostam a Akurat tylko tego uzylo w swojej piosence.
Czesc_Przyja"ciule"
04-11-2007, 23:55
22:09 Jarodinho [111]: yo
22:09 Jarodinho [111]: wreszcie cie zlapalem
22:09 Tiptas [113]: Yoyoyo
22:09 Tiptas [113]: : ]
22:09 Jarodinho [111]: mam pare pytan do ciebie
22:09 Tiptas [113]: ale wiesz
22:09 Jarodinho [111]: moglbys mi odpowiedizec
22:09 Jarodinho [111]: ?
22:09 Tiptas [113]: zara zmyqam
22:09 Tiptas [113]: tylko fast
22:09 Tiptas [113]: ; ]
22:09 Jarodinho [111]: 1 neztas rl?
22:09 Tiptas [113]: ta
22:09 Tiptas [113]: gogogo
22:09 Jarodinho [111]: 2 on jest jaksi ciulem na rl
22:09 Jarodinho [111]: ze co widze filmik
22:10 Tiptas [113]: ta
22:10 Jarodinho [111]: to ty go jedziesz
22:10 Jarodinho [111]: do debili itp
22:10 Tiptas [113]: tak tak
22:10 Jarodinho [111]: jest ciulem on na rl?
22:10 Tiptas [113]: dalej
22:10 Tiptas [113]: prosze
22:10 Tiptas [113]: Tak
22:10 Tiptas [113]: !
22:10 Tiptas [113]: jezu
22:10 Jarodinho [111]: a python?
22:10 Tiptas [113]: nie znam
22:10 Tiptas [113]: na rl
22:10 Tiptas [113]: ale mieszka
22:10 Jarodinho [111]: a ile neztas ma lat?
22:10 Tiptas [113]: w moim miescie
22:10 Tiptas [113]: 18
22:10 Jarodinho [111]: a ty?
22:10 Tiptas [113]: tez
22:10 Jarodinho [111]: a moglbys mu zajebac i poweidziec ze to odemniexD?
22:10 Tiptas [113]: jeszcze cos?
22:10 Tiptas [113]: A jak mocno?
22:11 Jarodinho [111]: bardzo
22:11 Jarodinho [111]: i Powiedz
22:11 Tiptas [113]: no nie moge
22:11 Jarodinho [111]: "to od jarodinha"
22:11 Tiptas [113]: az tak mocno
22:11 Jarodinho [111]: dlaczego?
22:11 Jarodinho [111]: ale chociaz tak srednio
22:11 Tiptas [113]: bo on nie wychodzi z domq
22:11 Jarodinho [111]: niech **** sie nie kozaczy
22:11 Tiptas [113]: : /
22:11 Jarodinho [111]: lol czemu?
22:11 Tiptas [113]: a ja wiem?
22:11 Jarodinho [111]: a czemu z pythonem sie jeszce nie znacie?
22:11 Jarodinho [111]: jak mieszkacie w jednym miescjie?
22:11 Jarodinho [111]: bo on jest gejem?
22:12 Jarodinho [111]: ten nick python~~
22:12 Jarodinho [111]: mowi sam za siebie
22:12 Jarodinho [111]: ?
22:12 Tiptas [113]: : d
22:12 Tiptas [113]: nie wiem nie wnikam
22:12 Jarodinho [111]: ale tak teraz serio pytam, jest az jakims bardzo wyjebem?
22:13 Jarodinho [111]: ostatnio ogladam filmik jak zabijalsicie feava potem open na edron
22:13 Jarodinho [111]: a ty ciagle go jedziesz
22:13 Jarodinho [111]: od ciuli debili
22:13 Jarodinho [111]: itp
22:13 Jarodinho [111]: xD
22:13 Jarodinho [111]: i wiesz co ci powiem
22:13 Jarodinho [111]: TAK TRZYMAJ
22:13 Jarodinho [111]: Z CIULAMI SIE TAK ROBI
22:13 Tiptas [113]: : D
22:13 Tiptas [113]: spoko
22:13 Tiptas [113]: wporzonsiu
22:13 Tiptas [113]: szkoda ze juz musze isc
22:13 Jarodinho [111]: ale tak teraz serio pytam, jest az jakims bardzo wyjebem?
22:13 Tiptas [113]: bo tak bym pogadal z toboa : //
22:13 Tiptas [113]: fajny kolo jestes
22:14 Tiptas [113]: nie wiem czemu cie nie lubiom : o ;/
22:14 Jarodinho [111]: ty tez stary mowei ci
22:14 Jarodinho [111]: kto mnei nie lubi?
22:14 Jarodinho [111]: neztas?
22:14 Tiptas [113]: ta
22:14 Jarodinho [111]: a bo to taki ciul jak ty to mowisz
22:14 Tiptas [113]: : ]
22:14 Jarodinho [111]: wlasnie
22:14 Jarodinho [111]: ty mi sie wydajesz jako jeden z porzadnych tam z bydgoszczy
22:14 Tiptas [113]: no ostatnie pyatnie
22:14 Tiptas [113]: i znikam
22:14 Jarodinho [111]: ok
22:14 Tiptas [113]: ty
22:14 Tiptas [113]: znasz moze
22:14 Jarodinho [111]: jak
22:14 Tiptas [113]: Sir slaviaxa?
22:14 Jarodinho [111]: tak sobie
22:14 Tiptas [113]: bo on ponoc czasem
22:15 Tiptas [113]: w bydgoszczy jest
22:15 Tiptas [113]: pogrzmocil bym sie z nim
22:15 Jarodinho [111]: a nie wiem musisz go spytac
22:15 Tiptas [113]: ok
22:15 Tiptas [113]: cya
22:15 Tiptas [113]: spadam
22:15 Jarodinho [111]: czekaj
22:15 Jarodinho [111]: jeszce jedno
22:15 Tiptas [113]: last
22:15 Jarodinho [111]: jak bedziecie szli kogos zabic
22:15 Jarodinho [111]: i neztas bedzie krecil filma
22:15 Jarodinho [111]: napsiz do niego
22:15 Tiptas [113]: : D
22:15 Jarodinho [111]: "jarodinho pozdrawai takich ****i jak ty :
22:15 Jarodinho [111]: ok?
22:15 Tiptas [113]: no muf
22:15 Tiptas [113]: spx
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.