Pokaż pełną wersje : Plotki z Iridii
Vincento_Vampire
30-01-2008, 13:21
Enrique jest sławny... Ja też chce :(.
Ale nie tak jak ja!X(X(:cup::evul::baby:
Wasz szczerze,
Shane
~
Firgasto
30-01-2008, 13:23
Ale nie tak jak ja!X(X(:cup::evul::baby:
Wasz szczerze,
Shane
~
Ciebie nie biorę pod uwagę, ponieważ nikt nie może być lepszy od Ciebie :]. Nie mieścisz sie w statystykach...
Vincento_Vampire
30-01-2008, 15:48
Ciebie nie biorę pod uwagę, ponieważ nikt nie może być lepszy od Ciebie :]. Nie mieścisz sie w statystykach...
:cup::cup::cup:8o:]B);):]:p:cup::evul::)
Wasz szczerze,
Shane
~
Hahah Suporterzy wam nie pasuja ? wy smiecie kur*wa ?a Wy mozecie pekowac tym zajebanym bongo teamem a jak ktos was ruszy to bronic sie jakimis smieciami a inni nie ?? zagoniliscie starych a teraz probbojecie ktoregos z suporterow zagonic ? wy psy !
stfu i zamknij drzwi k ? :evul::evul:
Zamknij ten swoj zjebany ryj.
Massterralph
30-01-2008, 18:16
Co do Supporterow , nie chodzi mi o wszystkich ale Ci co ganiali Vasona~ czy chcieli Daxa ujebac :p Judion sie ktoregos pieknego dnia moze zdziwic : )
Vasona bloczyli m.in Dino Fu, wiec to byla jakas zaplanowana akcja
pozdrawiam takze Enrique'star i wszystkich bongosow ^^
Firgasto
30-01-2008, 18:35
Dostałem bana na miesiąc. Niech mnie ktoś przytuli :(.
Vasona bloczyli m.in Dino Fu, wiec to byla jakas zaplanowana akcja
pozdrawiam takze Enrique'star i wszystkich bongosow ^^
ja tez go blokowalem i co? a dino fu to nie jest zaden supporter tylko moj rl ale w wojnie nie ma zamiaru brac udzialu
Rzolniez
30-01-2008, 19:12
@Kisia wiem i dlatego dino stfu sie wyjebie : ) twoi rle zaczynają mnie poważnie w*****ać piszą "nie bij plz" a potem wpadają w 10 i myślą ze są pro. Pozdrów Pinq bo go na gg nie umie złapać.
@Kielek - Ianek...
Massterralph
30-01-2008, 19:14
Dostałem bana na miesiąc. Niech mnie ktoś przytuli :(.
Mam ten sam problem :/
Yama:
w takim razie czemu go blokowaliscie? przeciez to nie jest kolejny supporter DD. Zawinil czyms? Watpie. Slucham waszej wersji...
no więęęęęęęęęęc, kumpel z rl <nie bede sypal nickami> powiedzial ze Vason bil go czy tam wyzywal więc spotykając go po drodze chcieli go ubić, że ja tam bylem to im pomoglem nie wiedząc kto gra tym charem gdy pozniej sie dowiedzialem przeprosilem go :> koniec mej historyji
Massterralph
30-01-2008, 19:33
Napisz mi nick tego kolegi na prv albo gg 7238397
Spytam Vasona co z tym Twoim kolega, ale watpie by Vason kogos zabijal/obrazal bez reasonu
tyle postow, a tylko anasa wart uwagi ;o
8o
@Kielek - Ianek...
Porzycz XDDD
Powiem tylko tyle że za vasona bongo odwiedzi kilku ludzi :)
strach sie bać Ci powiem TOMX
Massterralph
30-01-2008, 22:26
Tak czy siak Nusuper mialo zaplaci 40k i nie zaplacilo o0
Jedyna osoba, ktora dedl Vason jest osoba na K, jednakze jeden member z Arc tez go zabil, wiec...
Porzycz XDDD
Mnie 2 stow :D
FryzjerZenon
31-01-2008, 09:55
Mnie 2 stow :D
Nie mnie 2 stow, tylko "Porzycz mie dfu stuf!"
Anas Kiro
31-01-2008, 11:10
Eternal Karolek-Jan 31 2008, 10:01:33 CET Killed at Level 103 by Sesulo
and by Offenhauser
Vreemd iemand- Jan 31 2008, 09:59:52 CET Killed at Level 119 by Offenhauser
Hellraider
31-01-2008, 11:11
Karolek i Vreemd wybrali sie na frosty bo sie expic zachcialo i dostali to na co zasluzyli ;)))
Jan 31 2008, 10:01:33 CET Killed at Level 103 by Sesulo
and by Offenhauser
Jan 31 2008, 09:59:52 CET Killed at Level 119 by Offenhauser
Hail _/
PlacekZJagodami
31-01-2008, 11:35
Karolek i Vreemd wybrali sie na frosty bo sie expic zachcialo i dostali to na co zasluzyli ;)))
Jan 31 2008, 10:01:33 CET Killed at Level 103 by Sesulo
and by Offenhauser
Jan 31 2008, 09:59:52 CET Killed at Level 119 by Offenhauser
Hail _/
huehueueehueheuhuhuueheihihiihihiheueheehee!! :D:D:D:cup::cup::cup: <3333
Morseton
31-01-2008, 14:24
Z dzisiejszej wyprawy na wrl pozostana mi tylko wspomnienia duzego waste laczonego z masslogiem dd :) Antarian pewnie to samo ;]
Coz nikt nie mowil ze bedzie latwo !
Never Say Die!
haha ;]
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36833
:D
Hellraider
31-01-2008, 21:07
A tak poza tym to
Bulebo
Jan 31 2008, 17:51:07 CET Killed at Level 96 by Juakro Dragoleran
heineken
31-01-2008, 21:12
Wodny daj znac mi na prv albo forum jak tam Ci idzie projekt chodzi o zbieranie ludzi masz juz jakis pewniakow?
Vincento_Vampire
31-01-2008, 21:40
A ja już nie jestem aktywny (mam w realu osiem lasek i ciągle chodzę najebany:cup::evul::D) ale i tak wiem że DD wygrywa:cup::cup::cup: Bo niby kto inny miałby wygrywać?!X(X(B)
Słyszałem też że dziś DD zrobiło masslog:cup::cup::cup: I że padły dwie polaczki i kukiełki z Arkanium!X(X(X(
Aha, ci z DD którzy czytają to forum, powiedzcie Neztasowi, że nie odebrał jeszcze dyplomu z ukończenia prestiżowego kursu na dziesięciokrotne wciskanie ctrl q na sekundę, który ukończył z wyróżnieniem (w końcu my jesteśmy debeściaki:cup::cup::cup:)
Wogle gdzie mój przyjaciel Blefaw, brakuje mi go ;(;(:( Lessi wróć :(
Wasz szczerze,
Shane
~
Xandar Mac'Leod
31-01-2008, 21:58
Btw filmik z Bulebo deded
http://rapidshare.com/files/88107460/bulebo.rec.html
radze zwrocic uwage na to co z niego spadlo ;)
I Wy Go Ded? ;d;d;d;p;p;p
Pozdro Few I Stary Wikinga :]
FryzjerZenon
31-01-2008, 22:59
Co spadlo, bo nie chce sie sciagac mi z syfiatego rska ;x :> ? C
Xandar Mac'Leod
31-01-2008, 23:09
Arbalezt =((99
lole widzieliscie co zrobiliscie mu teraz z dd odszedl 90 rp i teraz nie majom szans lole:S:SS:S:S:S arbalest porzyczony i co kurde co on ma zrobic pomysleliscie o jego uczuciach? zalosne kurcze...
NOT XD
Ralph, 80 wbijaj, potrzebny nam jestes :*
Xandar Mac'Leod
31-01-2008, 23:17
zrobilo mi sie tak przykro, ze chyba oddam mu swojego ;\\\\\\
IridiaCarlinPk
01-02-2008, 08:41
zrobilo mi sie tak przykro, ze chyba oddam mu swojego ;\\\\\\
powinienes albo zdejmoj aola i arbalesta do bp daj i dednij;///
FryzjerZenon
01-02-2008, 10:03
Wlasnie wczoraj jakis 27 br, pisal na trade, ze to jest sila "dragon cos tam teamu", ze ubili bulebo i arbalest spadl, teraz sobie to skojarzylem o.O
heineken
01-02-2008, 10:20
@up
czyzby jakis nowy pk team na iridi?:>
FryzjerZenon
01-02-2008, 10:54
No to kto go ubil o.O? pl czy br ;d?
No to kto go ubil o.O? pl czy br ;d?
Arcanium & supporters.
Karolek98
01-02-2008, 12:24
kurde ale fajnie sie dzieje na tej iridi ;d
heineken
01-02-2008, 14:11
ostro to dopiero bedzie xD
Vincento_Vampire
01-02-2008, 14:27
ostro to dopiero bedzie xD
Jak w d..pie po meksykańskim żarciu:cup::cup::confused::o
Wasz szczerze,
Shane
~
heineken
01-02-2008, 14:57
żeby tylko xD
Morseton
01-02-2008, 20:19
Panowie ;]
Piszcie na prv albo na tibi nicki swoich charow. Bo nie ogarniam.
Hyhy
Zeby nie bylo offtopu to :
Nuda na iridi... Konskie zaloty i tyle
Massterralph
01-02-2008, 22:06
Ralph, 80 wbijaj, potrzebny nam jestes :*
Nie wiem czy wiesz ale kibluje bana :>
pozdrawiam cale Bongo!
PlacekZJagodami
01-02-2008, 23:12
Nie wiem czy wiesz ale kibluje bana :>
pozdrawiam cale Bongo!
@Inferna, piszcie mi na gg nicki charów na Infernie, znalazłem ~10 osób z Obisidii, gidlia Saints. Jako tako Saints noobią w wojnie, bo nie mają commandera dobrego, więc robią chary na Infernie.. Także msg me. jest juz 25-30 osób.
IridiaCarlinPk
01-02-2008, 23:20
jak oni noobia na obsidii to inferne podbija w 3 dni mysle haha
jak oni noobia na obsidii to inferne podbija w 3 dni mysle haha
no dwa i pol to max xd
btw, nie wiem co wy za faze macie robic 30 msow zeby pekowac, mnie cos takiego juz nie bawi od jakiegos czasu, ejjj;d
Rzolniez
01-02-2008, 23:43
/\ ta to juz nie to samo;s
Powodzenia na Infernie ale zaloze sie o Avengera ktorego zajebal wodny ze huja tam zdzialacie ;s
PlacekZJagodami
01-02-2008, 23:47
/\ ta to juz nie to samo;s
Powodzenia na Infernie ale zaloze sie o Avengera ktorego zajebal wodny ze huja tam zdzialacie ;s
ach Rzolnierz nudny sie robisz.. sprzedam,dam kase. nie zadowala mnie 140-150 za avangera... ;]]
nie ufam Ci ;<
Rzolniez
02-02-2008, 00:09
@Wodny w huja to se mame rob: ) pierw twój rl nas sprzedał teraz ty zajebałeś avengera i skoncz pierdolić śmieciu ze straciłeś na pekingu bo odkąd z nami pekujesz to runa dostawiłeś jak każdy. : ) Jedyne co straciles to cnote z rlami Neztasa i szacunek wśród Bongo.
@Wodny w huja to se mame rob: ) pierw twój rl nas sprzedał teraz ty zajebałeś avengera i skoncz pierdolić śmieciu ze straciłeś na pekingu bo odkąd z nami pekujesz to runa dostawiłeś jak każdy. : ) Jedyne co straciles to cnote z rlami Neztasa i szacunek wśród Bongo.
wordd ! <33
Wodny~
oddaj nam avengera;;;] wtedy Ci uwierzymy... btw, kto mu dal to wogole?:S:S
Arthas The Keeper
02-02-2008, 00:53
wordd ! <33
Wodny~
Mogliści mi dać xD ja bym go spyliła a was na bank nie oszukał :D.
Ja to jestem wiarygodny (znaczy dla niektórych).
signed: Usar
PlacekZJagodami
02-02-2008, 01:15
wordd ! <33
Wodny~
[funny]Daks'~[funny] ;] Nikt mi nie dał, ma sie fast handa;]]
btw. zajebały mnie noobchary dd, oni myślą że Wodny to noob Kasha!! :cup::cup::cup:
@Rzól[nierz] Do reszty Bongo nic nie mam :) Ale ty jesteś jednak pojebany :( I nie pisz do mnie nic więcej, o avangerze będe mówił z kimś innym nie z Tobą. baj
[funny]Daks'~[funny] ;] Nikt mi nie dał, ma sie fast handa;]]
btw. zajebały mnie noobchary dd, oni myślą że Wodny to noob Kasha!! :cup::cup::cup:
@Rzól[nierz] Do reszty Bongo nic nie mam :) Ale ty jesteś jednak pojebany :( I nie pisz do mnie nic więcej, o avangerze będe mówił z kimś innym nie z Tobą. baj
I ty śmiesz formować pk team? Podstawą jakiejkolwiek społecznej grupy (nawet tych w grach pixelowych) jest zaufanie smyku, a Ty sobie zajebałeś avengera. I o co kurwa chodzi?
USAr<3
PlacekZJagodami
02-02-2008, 02:05
I ty śmiesz formować pk team? Podstawą jakiejkolwiek społecznej grupy (nawet tych w grach pixelowych) jest zaufanie smyku, a Ty sobie zajebałeś avengera. I o co kurwa chodzi?
USAr<3
Zakładasz że go zajebałem, a powtarzam że chce go sprzedać, ale za ciut więcej niż 140k...
Wspominałem już o dawnej akcji bongo na kopalniach w kazo kiedy to lootnelismy b robe i jakies smieci, loota wzioł Pimol z rs... Mimo iż przyleciały po nas jakieś 80 knight stwierdził on że woli stracić b robe niz oddac reszcie teamu.. Można po takiej akcji stracić zaufanie... thxbaj
Zakładasz że go zajebałem, a powtarzam że chce go sprzedać, ale za ciut więcej niż 140k...
Wspominałem już o dawnej akcji bongo na kopalniach w kazo kiedy to lootnelismy b robe i jakies smieci, loota wzioł Pimol z rs... Mimo iż przyleciały po nas jakieś 80 knight stwierdził on że woli stracić b robe niz oddac reszcie teamu.. Można po takiej akcji stracić zaufanie... thxbaj
Dostałeś chara, wylizałeś dupę Neztasowi (wniosek z kilku poprzednich postów) - powinieneś wiedzieć, że jeśli na Iridii sprzedasz avengera za 120k to się możesz cieszyć.
Without respect for you at all,
/F~~
Vincento_Vampire
02-02-2008, 03:15
DD atakuje, drżyjcie polaczki i kukiełki z Arkanium! Potrafimy robić massloga żeby zabić br ek supportera o pierwszej w nocy, jak wiemy że was nie ma, a co!:cup::cup:8o:]:oB)X(
Wasz szczerze,
Shane
~
Rzolniez
02-02-2008, 07:35
@Wodny a czemu Pimol nie dal b robe? bo twój rl zajebał 2x c legi i miał mu jeszcze b robe dorzucić?
@Kielek Ianek
@Ripper huj
Massterralph
02-02-2008, 12:02
Taka sprawa, iz Viking aka Rzolniez jest liderem Bongo. To on organizowal wszelakie akcje, to on trzymal itansy i potem je sprzedawal, to on zawsze rozdawal runki przed akcja. Nigdy nie wzial nic dla siebie. Wiec po co lamac tradycje, skoro np. Feav mowi ze nie sprzedasz tego za 200k.
tyle...
bej
I nie pisz do mnie nic więcej, o avangerze będe mówił z kimś innym nie z Tobą. baj
ze mna pogadaj, napisz w grze kolo 22
Morseton
02-02-2008, 13:12
:(( Ja nie dostawalem runek :/ <cry>
Btw: Nie ma sensu sie klocic o avengera... Jak sprzeda to odda wam kase. A na infernie mozna popekowac czemu nie :) Hmm "cnota z rlami neztasa" ja wiem ze on poszedl do tej gildi bo mu dali invita i powiedzial mi ze wejdzie tam i bedzie ich szpiegowal. Huj wie czy klamie czy nie. Kazdy jest pojebany na swoj sposob :D
Bongo 3majmy sie razem ;] Harawerig huj! hyhy
Hmm namelock ;] jezuuu ciekawe ile bede czekal
wodny jeśli chcesz go sprzedać to wyślij go na haravericka gdyż mam kupca za 190k :) spróbuje Cię złapać w grze
/nitz
heineken
02-02-2008, 14:31
a, a Viking ukradl 15 gp na parcel kiedys :(
Arthas The Keeper
02-02-2008, 15:22
USAr<3
@Dokładnie, a jak chcesz odzyskać zaufanie to oddaj vikingowi i po sprawie będzie xD.
Fev <3 :** xD (ahh te forumowe uczucia, aż się łezka w oku kręci) a i jeszcze moje chUuOpaki xD Vere i Mass <3
Rzolniez
02-02-2008, 17:40
@Master~ Nie jestem Liderem:P
@Kielek huj i daks jest fuj ;\
@Massior slyszales rze on w guraj ma swuj dom?
Massterralph
02-02-2008, 18:22
@Master~ Nie jestem Liderem:P
Kurwa, a kto sie zawsze rzadzi na vent i bez kogo nie ma zadnej ciekawej akcji? beze mnie? NIE
Nie ma to jak pierdolic o avengerze (kilku pikselach) przez 5 stron forum wezcie zalozcie sobie czat na tibii i pogadajcie tam.
Btw. wojna zaczyna robic sie nudna juz mnie nudzi to zeby czekac pare godzinek na vencie zeby ujebac pokemona lub kogos innego ale dla pokemona wszystko. ;>
Massterralph
02-02-2008, 19:47
Nie ma to jak pierdolic o avengerze (kilku pikselach) przez 5 stron forum wezcie zalozcie sobie czat na tibii i pogadajcie tam.
Btw. wojna zaczyna robic sie nudna juz mnie nudzi to zeby czekac pare godzinek na vencie zeby ujebac pokemona lub kogos innego ale dla pokemona wszystko. ;>
To sie umowcie na open battle, a nie na forum piszesz, ze Ci sie nudzi
Co do avengera, jesli taki madry jestes daj te 120k dla Bongo i nie bedziemy juz gadac o tym tutaj. Prosto jest powiedziec...
IridiaCarlinPk
02-02-2008, 21:04
ta bo nikt mnie nie uhal tylko kazdy pierodlil daj b robe daj b robe a ucieczka byla mozliwa wiec ja pierodle takich kolegow i wolalem to do wody wyejbac niz komus to dac
fewol-word grunt to zaufanie;d a co do avengera to n/c
Xandar Mac'Leod
02-02-2008, 23:27
ehhhhh chopaki nie kucic sie!
Rzolniez
02-02-2008, 23:31
Czas z tym skonczyc : )
3mcie sie dz za gre i pozdro
<3
<3
ta kurwa juz nie pierdol s*****elu ja lofffciam :*:*:*
@Wodny
mam kupca za 200, napisz w grze.
<3
Nie ma, Ty mnie zachęcałeś do powrotu, więc teraz grasz jeszcze przez 62 dni XD
Morseton
03-02-2008, 01:36
O nie mam rs'a ;] ale jakos nie mam ochoty na gre na iridi.
DD online łAł!
Nareszcie lord saimon moze przyexpic bo przeciez nie kupil pacc zeby sie marnowal ;]
Wodny mam kupca za 200k napisz w grze do mnie.
ta dd bylo online i udalo im sie w 8 zdobyc fraga tylko szkoda ze 64ed nie zamieszany w wojne "narazie" ;p xD ale nie ma to jak desperacja
IridiaCarlinPk
03-02-2008, 11:26
Taka sprawa, iz Viking aka Rzolniez jest liderem Bongo. To on organizowal wszelakie akcje, to on trzymal itansy i potem je sprzedawal, to on zawsze rozdawal runki przed akcja. Nigdy nie wzial nic dla siebie. Wiec po co lamac tradycje, skoro np. Feav mowi ze nie sprzedasz tego za 200k.
tyle...
bej
nie no liderem to on nie byl a itemy sprzedawalem ja pewnego czasu ;p ale jest znaczacym bongosem i organizowalismy akcje razem przewaznie ;p
jak chceicie wiedziec prawdy i mity o bongo moge wam to napisac;d
Massterralph
03-02-2008, 12:00
nie no liderem to on nie byl a itemy sprzedawalem ja pewnego czasu ;p ale jest znaczacym bongosem i organizowalismy akcje razem przewaznie ;p
jak chceicie wiedziec prawdy i mity o bongo moge wam to napisac;d
Bo wiesz chcialempo prostu przekonac Wodnego zeby oddal ;)
<3Viking
Ja tez koncze jeno bede sie czasem wypowidal na forum hahaha
Bo wiesz chcialempo prostu przekonac Wodnego zeby oddal ;)
<3Viking
Ja tez koncze jeno bede sie czasem wypowidal na forum hahaha
Ta ku.rwa wszyscy s*******ajcie a my i tak wbijemy 100 daksem ,l,
Massterralph
03-02-2008, 13:10
A ja powiem na to GL
Ta ku.rwa wszyscy s*******ajcie a my i tak wbijemy 100 daksem ,l,
Ja 350 wbije :D
KCIALBYS IANEK
lole ale opis kiepy lol ;p;p;d
http://pl.youtube.com/watch?v=rcsuhYsJJe8 / ripper postrach wsi
Vincento_Vampire
03-02-2008, 18:35
Mnie z 256 nie przeskoczyszX(:cup::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
Maly'john
04-02-2008, 16:19
A jak tam trap na Minka huehueuheuh
http://img181.imageshack.us/my.php?image=loleazaast0.jpg
Cuś pięknego ;).
Diamencik
04-02-2008, 18:12
Gratz dla DD i Neztas fanclubu ;] jeb..ac frajerow :baby: mial byc open batle...a bylo gówno..jak cos to film jest na tibia.cam .
Morseton
04-02-2008, 18:54
Sosna "200k i mozecie expic" smieszny jestes... zondzisz sie jak to ty bys zondzil serverem ty i te wszystkie krealethy i vincenta :/ Pewnie napiszesz "a co myslisz ze arc rzadzi?" Nie nie rzadzi ;] Oprocz bongo to narazie nikt
U mnie masz takiego paymenta ze "zrobisz nowego chara i mozesz expic" :]
I nie wciskaj kitu ze nie wiedziales ze dd pomaga....
"Lord Ikaner" szuka deda ;] chyba mu go znajde.
IridiaCarlinPk
04-02-2008, 19:31
Sosna "200k i mozecie expic" smieszny jestes... zondzisz sie jak to ty bys zondzil serverem ty i te wszystkie krealethy i vincenta :/ Pewnie napiszesz "a co myslisz ze arc rzadzi?" Nie nie rzadzi ;] Oprocz bongo to narazie nikt
ikaner borze to tempy brazol umi tylko 20 lvle bic przyjdzie czas na niego narazie nie zawracajmy sobie nim glowy;d
A jak tam trap na Minka huehueuheuh
http://img181.imageshack.us/my.php?image=loleazaast0.jpg
Cuś pięknego ;).
hahaha dobre do dupy widac;d
heineken
04-02-2008, 19:44
musisz oczy blizej monitora dostawic :confused:
Vincento_Vampire
04-02-2008, 20:41
ej bendziesh pszyjacielem moim co plis blefaw terz cie polóbi
Wasz szczeże
Schane
~
hopaki z nestaz klubu pokazali klase
chyba mu go znajde.
Tak jak znalazłeś ofertę na 97rp na allegro?
heineken
04-02-2008, 23:52
a viking nie chce spac ;(
haha lamusie cos ci powiem 'kupisz nowego chara i mozesz expic' ;
@feav: 100% prawdy, Vrell'slums do szkoły
btw. pamietam jak stary owner vrella zaatakowal mojego palka , ja relog , nawet nie zdarzylem napsiac a tu 'ppppppplz man misslick i pay plx no kill me , im firned' po czym dal 30k i przeprosil bo myslal ze mu ukradłem 'smocze mieso' hudhsuhdsauhdauashusa
@EDIT: bongo srongo , ja tam na nich mowi GÓWNO. wiesz czemu? bo ich siła lezy w kupie = idzie 30 , zabija 1 niewinnego
Firgasto
05-02-2008, 01:19
00:23 The seals on Ferumbras' old citadel are glowing. Prepare for HIS return, mortals.
00:33 Ferumbras return is at hand. The Edron Academy calls for heroes to fight that evil.
00:43 Ferumbras has returned to his citadel once more. Stop him before it is too late.
Czeczeniec
05-02-2008, 02:39
a tym czasem ni z tego ni z owego arc zrobilo massloga ;]
Maly'john
05-02-2008, 02:43
01:28 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Dark Vampire Genesis. He was killed by Maly'john.
mogl nie cwaniakowac:)
anas to dla ciebie xDD
btw. pamietam jak stary owner vrella zaatakowal mojego palka , ja relog , nawet nie zdarzylem napsiac a tu 'ppppppplz man misslick i pay plx no kill me , im firned' po czym dal 30k i przeprosil bo myslal ze mu ukradłem 'smocze mieso' hudhsuhdsauhdauashusa
@EDIT: bongo srongo , ja tam na nich mowi GÓWNO. wiesz czemu? bo ich siła lezy w kupie = idzie 30 , zabija 1 niewinnego
Gruhard a jak ty mi sie pałętałeś pod nogami w ank i ci zajebalem sd to krzyczales "I'm Neutral why?" takze nie kozacz na forum
@Maly
nie zapominaj o bartulu on tez ma fraga ;>
Dark Vampire Genesis
Feb 05 2008, 01:28:12 CET Killed at Level 98 by Milivin
and by Maly'john
Karolek98
05-02-2008, 08:50
czemu oni ferumbrasa nie wyczarowali 12 godzin wczesniej? zal...
Gruhard to że idzemy w 30 osób zabić jednego to oznacza że potrafimy się zebrać i coś zdziałać :) a nie zawsze bijemy jedną osobę... często naparzaliśmy się z całym ówczesnym invi i cop na d lair więc...
Vincento_Vampire
05-02-2008, 10:27
Kto to wrócił, ależ potęskniłem:( ;( Fajne teorie, tyle samo warte co i ty X(:cup::confused:8o:]B):p
Wasz szczerze,
Shane
~
Ktos_na_Iridi
05-02-2008, 14:49
Kto to wrócił, ależ potęskniłem:( ;( Fajne teorie, tyle samo warte co i ty X(:cup::confused:8o:]B):p
Wasz szczerze,
Shane
~
Idź skąd przyszedłeś zakało tego forum...
Vincento_Vampire
05-02-2008, 15:04
Też cie lubie :cup::cup::confused:
Wasz szczerze,
Shane
~
Też cie lubie :cup::cup::confused:
Wasz szczerze,
Shane
~
SZEJN! SZEJN! SZEJN! SZEJN! SZEJN!
bongo srongo , ja tam na nich mowi GÓWNO. wiesz czemu? bo ich siła lezy w kupie = idzie 30 , zabija 1 niewinnego
Peszek :D boli co ?
borze ale tu postów ; | jesteście wrzyscy noliferami forów ; / a kielek jest najwienkrzym ; /
btw. witam wszystkich po raz kolejny ^^ wreszcie tutaj zajrzałem i widze nikt tutaj nie odpoczywa ^^
Wasz szczerze,
Kiepa
~
IridiaCarlinPk
05-02-2008, 21:04
zostaw szejna ej
Gruhard to że idzemy w 30 osób zabić jednego to oznacza że potrafimy się zebrać i coś zdziałać :) a nie zawsze bijemy jedną osobę... często naparzaliśmy się z całym ówczesnym invi i cop na d lair więc...
prawda kumplu
btw yo kuzyn;d
widzieliście to ?
http://muzyka.wp.pl/id,55487,size,2,galeria.html
heineken
05-02-2008, 21:38
;1883307']widzieliście to ?
http://muzyka.wp.pl/id,55487,size,2,galeria.html
teraz juz tak
p.s. na tym forum sa tez dzieci ^^
teraz juz tak
p.s. na tym forum sa tez dzieci ^^
Dzieci, które wiedzą więcej niż niektórzy na tym forum ;p tak to jest... btw neostrada powiększa swoją działalność, więc działajmy przeciwko niej :}
ema kuzyn <3
a wiedzieliście to?
http://pl.youtube.com/watch?v=kSqzRMNw5fc
cud miód xd
heineken
05-02-2008, 22:39
coz wie jak sie rusza dupcia xD
Thalic_Ilunor
05-02-2008, 23:06
tak czy nie tak no chyba że co
Banditos
05-02-2008, 23:11
chealiee
Feb 05 2008, 22:07:44 CET Killed at Level 136 by Mor'Grimm
and by Bezok
Nastepny kozak=nastepny frag ^^
Diamencik
06-02-2008, 01:37
Lord Ikaner doszedl do wojny=)
A film posiada ktoś? :w
ktos tam mial ale nie mial fraga na filmie takze lipa
Lord Ikaner
Feb 06 2008, 02:05:51 CET Killed at Level 95 by Don'Ken
and by Sir Grodek
Taki mały offtop
http://www.fotka.pl/profil/tutek777/
dedlem:D
Diamencik
06-02-2008, 07:33
Lord Ikaner
and by Sir Grodek
hahaha Gratz dla tych panow <3
Lord Ikaner
and by Sir Grodek
B)
ten koles mnie juz od dawna w*****ał
hahaha Gratz dla tych panow <3
;1883985']B)
Arcanium - Czynimy dobro!!!! :)
heineken
06-02-2008, 14:03
odipierdlacie sie a nie xD
GJ :)
Diamencik
06-02-2008, 14:20
;1883985']B)
Nie martw sie jescze raz padnie:) mysli ze ma 94 lvl i jest kocur, myli sie:baby:
Macie filmik jak padl?:>
Ikaner w SoS'ie nawet jako Trial straszył na GC własną gildie. Kim on takim jest?;o
Diamencik
06-02-2008, 16:04
Ikaner w SoS'ie nawet jako Trial straszył na GC własną gildie. Kim on takim jest?;o
Pajacem. Bracie ;*
heineken
06-02-2008, 16:13
Kukiełką powiedziałby Vincento :D
Nie martw sie jescze raz padnie:) mysli ze ma 94 lvl i jest kocur, myli sie:baby:
Macie filmik jak padl?:>
Padnie chyba ze zaplaci ;>
fillm
http://rapidshare.com/files/89646010/lord_ika.rec.html
Vincento_Vampire
06-02-2008, 18:51
Kukiełką powiedziałby Vincento :D
:cup::cup::cup::cup::]
Wasz szczerze,
Shane
~
przydało by sie :) i jeszcze tego kozaka Artharun Hoodz
@Vincent: żal mi Ciebie, żal mi ludzi, którzy liczą się z twoją 'inteligentną ironią'... Skończ ukazywać nam swoją głupotę, a pokaż coś ze swojej innej kolekcji , np. 'coś śmiesznego' , 'coś mądrego'... Kukiełka to ty masz chyba na rl pseudonim, a tu leczysz kompleksy...
@Bongo: no zgranie macie, to trzeba przyznać...
@Arra: a ty to kto? mowilem tak, bo byłem neutral, więc zastanawiało mnie czemu mnie bijesz. nigdy nie płakałem przez tą grę i nigdy nie będę. jeżeli to sie zdarza wśród twoich rówieśników, to zmień towarzystwo
ciao bambino,
posdro feaf
@Vincent: żal mi Ciebie, żal mi ludzi, którzy liczą się z twoją 'inteligentną ironią'... Skończ ukazywać nam swoją głupotę, a pokaż coś ze swojej innej kolekcji , np. 'coś śmiesznego' , 'coś mądrego'... Kukiełka to ty masz chyba na rl pseudonim, a tu leczysz kompleksy...
@Bongo: no zgranie macie, to trzeba przyznać...
@Arra: a ty to kto? mowilem tak, bo byłem neutral, więc zastanawiało mnie czemu mnie bijesz. nigdy nie płakałem przez tą grę i nigdy nie będę. jeżeli to sie zdarza wśród twoich rówieśników, to zmień towarzystwo
ciao bambino,
posdro feaf
polskapolska
Roznica miedzy toba a nim jest taka ,ze on te posty pisze w chwil kilka, a ty bys milion lat myslal i nigdy by nie wymyslil.
Poza tym jego posty sa zalosne dla ciebie ,a twoje dla wszytskich podobnie jak twoja osoba.
Pa
Borchacz
06-02-2008, 20:45
Widze, ze wiele sie zmienilo na Iridi:D
Hail Arc!!:cup::cup::cup:
Czy DD to nie czasem ci najwieksi PA (Mendill, Mewtu itd.)??
I jeszcze bylo by dobrze, gdyby ktos podal aktualny wynik wojny :D
Widze, ze wiele sie zmienilo na Iridi:D
Hail Arc!!:cup::cup::cup:
Czy DD to nie czasem ci najwieksi PA (Mendill, Mewtu itd.)??
I jeszcze bylo by dobrze, gdyby ktos podal aktualny wynik wojny :D
Tak, to ci uważani za największych PA ostatnich kilku miesięcy :p
A wyniki są różne, zobacz sobie frag threads na tibia.com ;w
Reth'ik,
06-02-2008, 21:27
Żona do Męża:
- Kochanie, od dzisiaj gotujesz, sprzątasz, zajmujesz się dzieckiem - koniec tych tandetnych meczy Extraklasy, filmów w TV, spotkań z kolegami, bilarda i tym podobnych błazeńskich rozrywek...
Przerywa spoglądając zdziwiona na Małżonka, który zaczął zakładać buty i kierować się w kierunku wyjścia:
- ... a TY dokąd? Jeszcze nie skończyłam...
- Ide do apteki
- Po co?
- Po Stoperan, bo chyba Cię posrało...
Borchacz
06-02-2008, 21:42
Żona do Męża:
- Kochanie, od dzisiaj gotujesz, sprzątasz, zajmujesz się dzieckiem - koniec tych tandetnych meczy Extraklasy, filmów w TV, spotkań z kolegami, bilarda i tym podobnych błazeńskich rozrywek...
Przerywa spoglądając zdziwiona na Małżonka, który zaczął zakładać buty i kierować się w kierunku wyjścia:
- ... a TY dokąd? Jeszcze nie skończyłam...
- Ide do apteki
- Po co?
- Po Stoperan, bo chyba Cię posrało...
Ale susz...:D:D:D
Pozdro///
Reth'ik,
06-02-2008, 21:44
Długie ale warto :D:D:D
Zatrzymuje drogówka młodego kolesia i pyta się:
-Piłeś coś chłopcze? bo coś mi wyglądasz podejrzanie!
-nie!
-hmm, alkomat mamy zepsuty więc nie możemy sprawdzić czy czegoś nie dziabnąłeś, więc zadam ci pytanie jako test. Jak odpowiesz prawidłowo to cię puścimy.
-spoko
-pierwsze pytanie. Jedziesz droga i widzisz dwa światła z naprzeciwka, co to może być?
-no samochód, nie?
-no tak, ale jaki? Audi, mercedes czy seat? No widzę, że chyba oblejesz test młodzieńcze! dam ci szansę i zadam jeszcze jedno pytanie.
-jedziesz drogą i widzisz jedno światło z naprzeciwka, co to jest?
-no wiadomo że motor!
-ee ale jaki? suzuki, honda, czy kawasaki? no nic chłopcze oblałeś test.
koleś wk...ił sie nieziemsko, pomyślał chwile i nawija do gliniarza:
-panie władzo a czy ja moge zadać pytanie?
-a no wal śmiało młody człowieku.
-na poboczu drogi stoi blondynka w miniówce, z dekoltem aż jej cycki widać i zatrzymuje TIR-a. Kto to jest
-no wiadomo, że ku..wa
-no tak. ale kto? twoja matka, żona, czy córka
Borchacz
06-02-2008, 21:46
Długie ale warto :D:D:D
Zatrzymuje drogówka młodego kolesia i pyta się:
-Piłeś coś chłopcze? bo coś mi wyglądasz podejrzanie!
-nie!
-hmm, alkomat mamy zepsuty więc nie możemy sprawdzić czy czegoś nie dziabnąłeś, więc zadam ci pytanie jako test. Jak odpowiesz prawidłowo to cię puścimy.
-spoko
-pierwsze pytanie. Jedziesz droga i widzisz dwa światła z naprzeciwka, co to może być?
-no samochód, nie?
-no tak, ale jaki? Audi, mercedes czy seat? No widzę, że chyba oblejesz test młodzieńcze! dam ci szansę i zadam jeszcze jedno pytanie.
-jedziesz drogą i widzisz jedno światło z naprzeciwka, co to jest?
-no wiadomo że motor!
-ee ale jaki? suzuki, honda, czy kawasaki? no nic chłopcze oblałeś test.
koleś wk...ił sie nieziemsko, pomyślał chwile i nawija do gliniarza:
-panie władzo a czy ja moge zadać pytanie?
-a no wal śmiało młody człowieku.
-na poboczu drogi stoi blondynka w miniówce, z dekoltem aż jej cycki widać i zatrzymuje TIR-a. Kto to jest
-no wiadomo, że ku..wa
-no tak. ale kto? twoja matka, żona, czy córka
To juz lepsze:D:D:D
Nie offtopujmy zbytnioB)
Tak, to ci uważani za największych PA ostatnich kilku miesięcy :p
A wyniki są różne, zobacz sobie frag threads na tibia.com ;w
jak to powiedział mój kuzynek!
to co z tego że fragi takie są, nic nie jest przesądzone to tylko fragi
nie pomijajmy faktu że jesli całe DD zrzuciłoby się z kasy to wyposażą całą Irdię w sd i jeszcze zostanie im kasy na expo, bo przeciez to cały czas ten stary skład który wygrywał poprzednie wojny :S jak narazie Arc stawia porządny opór i niech tak zostanie! dążymy do wygranej, niestety finansowo DD prześciga Arc :/ ale bądźmy, że się tak wyrażę, optymistycznej myśli i do boju Arc :) Gratulacje za zgranie :)
Borchacz
06-02-2008, 22:20
Niestety zazwyczaj jest tak, ze jak jakas gildia ma wiecej kasy to wygrywa:(. Ale w koncu wyjątek potwierdza regółe (czy jakos tak:p):cup:
Pozdro///
pawel1992
06-02-2008, 22:56
ciao bambino,
weź mnie nie kseruj okaj ? :lucznik:
IridiaCarlinPk
06-02-2008, 23:24
open battle przynajmneij sie cos dzieje;d
ale dedow bylo:D
Massterralph
06-02-2008, 23:24
Niestety zazwyczaj jest tak, ze jak jakas gildia ma wiecej kasy to wygrywa:(. Ale w koncu wyjątek potwierdza regółe (czy jakos tak:p):cup:
Pozdro///
Mistrzu regule jak cos...
Niech Arc pozyczy od Nolina
heineken
06-02-2008, 23:28
a filma moze ktos ma ?
Diamencik
06-02-2008, 23:33
;/;/;/;/ w chu... ludzi z Arc padlo ;/
Open battle
Arc- DD : W ch@j do kilku :P
Nie bylo tak zle ok 15-10 xD
Banditos
07-02-2008, 00:19
prawdopodobnie 25-10
Codrid
Feb 06 2008, 22:20:29 CET Killed at Level 108 by Avainvan
and by Hagraf
?
Morseton
07-02-2008, 09:49
^^ Ma ktos filmik z nieporozumienia?
Btw: Znowu DD wywiodlo nas w pole. Trzeba bylo zostawic te kurwy i walczyc na ank. Znowu ten sam blad ze "ginie jeden z nas na nieprzyjaznym terenie i lecimy klepac dd"
Co do tych funduszy to prawda :)
Mozna porownac to do Powstania Warszawskiego :P w 44r . Przegrali ale w duzym stopniu przyczynili sie do wygrania wojny. Niech wszyscy zobacza ze Rebelia potrafi walczyc xD
Karolek98
07-02-2008, 11:19
ja za to mam moralniaka :) nie chodzi o ten exp... tylko bp of holding zapomnialem w dp zostawic ;-)
bilabong
07-02-2008, 11:45
wow staciles bp of holding 10-20k w plecy
Karolek98
07-02-2008, 12:13
chyba nie myslisz ze nic w nim nie mialem ?
Borchacz
07-02-2008, 12:20
25-10, ale dla kogo?? I czy ma ktos jakis filmik??:p
http://img175.imageshack.us/img175/1492/lychhhhaaarz0.jpg (http://imageshack.us)
Widzę open był ciekawy. Co z tego, że Arc przegrało opena, nie znaczy to że przegrało wojnę. Myślę że to tylko powinno zmobilizować Arc do dalszej i bardziej wytrwałej walki. DD nie jest sterowane przez roboty, ani przez ludzi idealnych, są omylni tak jak Arc(bez urazy). Życzę powodzenia Arc :)
Czeczeniec
07-02-2008, 15:22
zgadzam sie z Adedinem w 100% Arc jesli tylko naprawde chce to pokazalo juz wczesniej ze moze wiele, jednak z drugiej strony uwazam ze zanim poleca zabic chociaz 1 czlonka DD minie z tydzien a ci w tym czasie sobie troche przyexpia. O kolejnym OB mozemy pewnie pomarzyc i zobaczymy je najwczesniej za miesiac moze dwa.
Ktos up powiedzial ze polecieli walczyc na obcy teren... pytanie "po jakiego chu.."???
Mailstorm padl biegnac na statek w Venore wypchany po brzegi czlonkami DD... jednak mowi sie trudno, glupio chlopak zrobil nie ma co rozpamietywac, tylko po co zmienialiscie teren skoro mialo byc ank bylo trzeba pozostac przy ank a tak OB skonczylo troche nieprzyjemnym wynikiem... ;/;/;/;/
find the difference menz !
http://img182.imageshack.us/img182/9382/huhujhujdzw2.png (http://imageshack.us)
find the difference menz !
http://img182.imageshack.us/img182/9382/huhujhujdzw2.png (http://imageshack.us)
:) <3
ja nie widzę żadnej ;)
btw. nie miejcie za złe Arc tego, że zmienili miejsce czy coś takiego, każdy w ich miejscu zachowałby się inaczej, to jest stres niezły gdy mierzysz się z 40-osobową ekipą, wiem to z akcji Bongo :) Ludzi których zabijaliśmy panikowali(wciskanie złego hotkey'a, bicie nas z UE itd.), nawet sam Huxy bał się podejśc do nas gdy zrobiliśmy massloga na Perkose, tak to jest. Co z tego, że idziesz z kolegami na open battle zawsze jest ten strach że dostaniesz combo albo jakiś spy wygrzmoci UE w środku naszego teamu. Nic prostego nie jest walczyć w openie, zrobić massloga lub sneaka! Uważam że to co robi Arc - stawia opór - jest bardzo dobre i niech tak pozostanie. Mają swoją dumę i wiedzą o co walczą :)
Morseton
07-02-2008, 16:38
Giezet noobie! xD Szczerze wolal bym zebys mial tego rippera a nie daxa ;]
Kurwa Dedłem :/ wykrakales!
Dax swiete slowa :* Nic nie ma do stracenia :)
:) <3
ja nie widzę żadnej ;)
btw. nie miejcie za złe Arc tego, że zmienili miejsce czy coś takiego, każdy w ich miejscu zachowałby się inaczej, to jest stres niezły gdy mierzysz się z 40-osobową ekipą, wiem to z akcji Bongo :) Ludzi których zabijaliśmy panikowali(wciskanie złego hotkey'a, bicie nas z UE itd.), nawet sam Huxy bał się podejśc do nas gdy zrobiliśmy massloga na Perkose, tak to jest. Co z tego, że idziesz z kolegami na open battle zawsze jest ten strach że dostaniesz combo albo jakiś spy wygrzmoci UE w środku naszego teamu. Nic prostego nie jest walczyć w openie, zrobić massloga lub sneaka! Uważam że to co robi Arc - stawia opór - jest bardzo dobre i niech tak pozostanie. Mają swoją dumę i wiedzą o co walczą :)
Tak jest walczymy o lepsza iridie pegujcie chlopaki i dolaczajcie do naszych supporterow i zapewniam Was ze to jeszcze nie koniec ;>
Reth'ik,
07-02-2008, 16:52
Ara, nikogo nie fragnoles! :(:(
IridiaCarlinPk
07-02-2008, 16:54
Tak jest walczymy o lepsza iridie pegujcie chlopaki i dolaczajcie do naszych supporterow i zapewniam Was ze to jeszcze nie koniec ;>
to 1 glupi open na novej jest codziennie open w nocy sneaki i nikt nie placze a traca po 20 lvli ;p a u nas to wydarzenie ze omg;p
to 1 glupi open na novej jest codziennie open w nocy sneaki i nikt nie placze a traca po 20 lvli ;p a u nas to wydarzenie ze omg;p
kuzyn trzeba przyjąć, że chłopaki z novej solo mają więcej kasy niż cała iridia XD więc wiesz ;} czekajmy na dalsze losy Iridii jeszcze się wszystko może zmienić :)
Vincento_Vampire
07-02-2008, 17:10
Polaczki z Arkanium i kukiełki po open battle:
http://img246.imageshack.us/img246/8458/cat1nv4.jpg (http://imageshack.us)
I wiadomość dla Arkanium od waszego Vincento!:cup::cup::cup:8o
http://img246.imageshack.us/img246/3680/cat2zt9.jpg (http://imageshack.us)
Wasz szczerze,
Shane
~
Morseton
07-02-2008, 17:15
Kyow'Tae [112]: shall i use mana shield?
xD boze kogo oni maja w dd ;]
Poprostu mieli szczescie :/ Kasa sie konczy :( Bardzo źle! :/
Vincento - Ladne zdiecia :)
DD po wygranym openie wałęsa się po carlin :D cza by coś z tym zrobić co wy na to chłopaki ? :P
Btw. czemu dd mnie bije ? zrobiłem im coś xD ? Pozdrawiam Laroza i Burninga dziękuje im za miłą zabawe w carlin moim rycem
/Nitz
Vincento_Vampire
07-02-2008, 18:50
A mówią że DD to nie randomy a właśnie zostałem zabity przez codrida za? skilowanie... :S wyjebał we mnie cały bp sd i jakieś 30 assasinów po czym wąchałem kwiatki od spodu :/ PS. gratuluje fraga na 30 palku dzięki temu bongo przyłącza się do wojny po stronie arc
k thx bye
/Nitz
Wszyscy zginiemy :(
A i chciałem powiedzieć Gruchardowi że też go bardzo lubię, jest taki mądry, elokwentny i wogóle jest moim fanem :):cup::cup: Nawet ułożyłem dla niego wierszyk :cup:
Kukiełki z Arkanium i polaczki
Od dziś nie musicie robić za retrada!
Starczy, że będziecie zgrywać grucharda,
I tak na jego widok dostaje sraczki
Zdeptać by takie robaczki! X(X(X(
Wasz szczerze,
Shane
~
O ile więcej musisz dać od siebie
Aby otrzymać to samo, to samo
Za to co daje świat powinien być wdzięczny
A on, on wciąż krzyczy mi mauo
Drażni mnie granica wyobraźni
U tych co biorą nie dają się boją przyjaźni
To ci odważni budują otoczenie
Zacznij dawać siebie na bok otępienie
Oto atak wodospadami uczuć emocji
Burzliwi chłopcy wiedzący co w czym
Co w czyn zmieniać gdzie żyją marzenia
Rozpoczęta misja samo spełnienia
Widzę widza vis a vis zawiścią on pała
Pojełabało się we łbie chaosu hałas
Życiowa mądrość oddana pod ludu opiekę
Coś jest nie tak łak ma jak najlepiej
Tak, poczujesz niechęć nie jesteś sam
Policz ilu ludzi
nie znasz tych najbardziej uzdolnionych
pokłony dla was, pokory dla mas, życzenia
<rahim>
Rastafarians
07-02-2008, 19:41
wiem, że nie mam pojęcia o wojnie itp itd. ale jeśli jest tak jak piszą ( ja tam nie wiem jak jest, wiem tyle co ludzie mi powiedzą), że
Arc niepotrzebnie poszło na veno to się zgadzam z tym, jeśli teren nie pasuje to niech spie***lają, chyba lepiej żeby opena nie było niż żeby nie poszedł zgodnie z planem.
O ile więcej musisz dać od siebie
Aby otrzymać to samo, to samo
Za to co daje świat powinien być wdzięczny
A on, on wciąż krzyczy mi mauo
Drażni mnie granica wyobraźni
U tych co biorą nie dają się boją przyjaźni
To ci odważni budują otoczenie
Zacznij dawać siebie na bok otępienie
Oto atak wodospadami uczuć emocji
Burzliwi chłopcy wiedzący co w czym
Co w czyn zmieniać gdzie żyją marzenia
Rozpoczęta misja samo spełnienia
Widzę widza vis a vis zawiścią on pała
Pojełabało się we łbie chaosu hałas
Życiowa mądrość oddana pod ludu opiekę
Coś jest nie tak łak ma jak najlepiej
Tak, poczujesz niechęć nie jesteś sam
Policz ilu ludzi
nie znasz tych najbardziej uzdolnionych
pokłony dla was, pokory dla mas, życzenia
<rahim>
Rahim<3
<short>
IridiaCarlinPk
07-02-2008, 20:32
A mówią że DD to nie randomy a właśnie zostałem zabity przez codrida za? skilowanie... :S wyjebał we mnie cały bp sd i jakieś 30 assasinów po czym wąchałem kwiatki od spodu :/ PS. gratuluje fraga na 30 palku dzięki temu bongo przyłącza się do wojny po stronie arc
k thx bye
/Nitz
coty bredzisz borze pls
Wszyscy zginiemy :(
A i chciałem powiedzieć Gruchardowi że też go bardzo lubię, jest taki mądry, elokwentny i wogóle jest moim fanem :):cup::cup: Nawet ułożyłem dla niego wierszyk :cup:
Kukiełki z Arkanium i polaczki
Od dziś nie musicie robić za retrada!
Starczy, że będziecie zgrywać grucharda,
I tak na jego widok dostaje sraczki
Zdeptać by takie robaczki! X(X(X(
Wasz szczerze,
Shane
~
roxor;d
Rahim_/
Miatogi, Zuke of Evil and Kinight of Iridia has decided to pay for their crimes.
Enjoy the freedom
Signed,
//Chealino
To chyba przez ten battle :w
Morseton
07-02-2008, 23:38
To chyba przez ten battle :w
borze :/ Wychodzi szydlo z worka... na kim mozna polegac a na kim nie :)
Juz mowilem setki razy. Ci co zaplacili przyexpia za szybko to znowu dd zacznie ich tepic dla loota , zabawy , porachunkow... Sa na to dowody <lol2> ;]
Juz mowilem setki razy. Ci co zaplacili przyexpia za szybko to znowu dd zacznie ich tepic dla loota , zabawy , porachunkow... Sa na to dowody <lol2> ;]
Oh, really?
www.allegro.pl
Massterralph
08-02-2008, 00:04
Oh, really?
www.allegro.pl
Co tam kumplu?
Miekkie pipki... 1 przegrany open i sie wyplacaja... :|
Bandzioch
08-02-2008, 10:31
Miekkie pipki... 1 przegrany open i sie wyplacaja... :|
up :)
Berger - najtwardszy twardziel ze wszystich twardzieli starych pierdzieli B)
lofciam Cie qmplu :*
.Viffarn
08-02-2008, 10:36
miekkie cipy ktore i tak potem rozwale z sdka
Morseton
08-02-2008, 11:45
Oh, really?
www.allegro.pl
hmm myslisz ze jestem kojelnym noobem bo kupilem chara? Jakos nie widze nic w tym zlego , pomagam na ile moge bongosom , arc ... aj co sie bede tlumaczyl... Mam nadzieje ze to ty feav ;] jak tak to na twoim miejscu wogole bym nie bral udzialu w dyskusji bo wszyscy chyba wiedza co robiles.
Btw to nie moj pierwszy "kupiony char" :cup: :]
Co tam kumplu?
Nudy na pudy
hmm myslisz ze jestem kojelnym noobem bo kupilem chara? Jakos nie widze nic w tym zlego , pomagam na ile moge bongosom , arc ... aj co sie bede tlumaczyl... Mam nadzieje ze to ty feav ;] jak tak to na twoim miejscu wogole bym nie bral udzialu w dyskusji bo wszyscy chyba wiedza co robiles.
Ci którzy powinni wiedzieć, wiedzą.
Btw to nie moj pierwszy "kupiony char" :cup: :]
Masz więcej kupnych charów które spierdoliłeś? Gz
PS. Fewola też kupisz?
Morseton
08-02-2008, 12:02
Nudy na pudy
Ci którzy powinni wiedzieć, wiedzą.
Masz więcej kupnych charów które spierdoliłeś? Gz
PS. Fewola też kupisz?
Knight mnie nie interesuje sory :/
PlacekZJagodami
08-02-2008, 13:15
Bezok u lekarza:
B: -Doktorze, nie mam oczu!!1
L: -Ajajaj!
-.-' wiem że "o borze ale rzyd" xdddd
IridiaCarlinPk
08-02-2008, 15:44
Bezok u lekarza:
lepiej oddaj kase za avengera tu masz moje gg 2729017
miekkie cipy ktore i tak potem rozwale z sdka
zebym ja Cie nie rozwalil z sd'ka qmplu ;>
Diamencik
08-02-2008, 17:09
PAna Anakaree zaszalał:D
Czytalem wlasnie na forum..;/ nastepny kozak co mysli ze jest fajny bo jest z holandii:baby:
Bezok u lekarza:
Avenger/Kasa by sie przydały.
20:07 Mewtu [179]: 100k shud be fair price
20:07 Dax'Rider [77]: should but its not, for me;
20:10 Mewtu [179]: so
20:10 Mewtu [179]: ur choice
20:10 Mewtu [179]: pay or not
ema !
Crealeth
08-02-2008, 21:54
zebym ja Cie nie rozwalil z sd'ka qmplu ;>
nie mozna jakos pokojowo tego rozwionzac, koledzy?
Borchacz
08-02-2008, 22:02
20:07 Mewtu [179]: 100k shud be fair price
20:07 Dax'Rider [77]: should but its not, for me;
20:10 Mewtu [179]: so
20:10 Mewtu [179]: ur choice
20:10 Mewtu [179]: pay or not
ema !
:DJak miło z jego strony:D
Pozdro///:cup::cup::cup:
Crealeth
08-02-2008, 22:32
plzplzplz;/
plzplzplz;/
i tak ded od bongosuw ;];]
i tak ded od bongosuw ;];]
napszud pl :D:D:D:P
to nie ja zadzwonilem do krejzolka zeby sie z nim powyzywac przez telefon ^^
.Viffarn
09-02-2008, 05:59
ostra potyczka na slowa byla
Vincento_Vampire
09-02-2008, 10:55
Kto to wrucił ze swojom ironiom 8o:cup::cup:X(
Zawsze morzecie zrookowac hary i bendzie pokojowo :cup::cup::cup::confused:
Wasz szczeże,
Shane
~
Crealeth
09-02-2008, 11:39
ostra potyczka na slowa byla
ale idiot'; pewnie mu powiedziales rze ma krutki???
Witam pana crealetha... Ktory jest polskim odpowiednikiem Vinvento Vampire. Przegrywali to byl cicho jak makiem zasial. A teraz znowu go pelno. Zaraz po nim klejna osoba co bedzie wprowadzac na forum spam bedzie olojojn.
VV.pl @- cos ost jakosc twoich posow spadla :|
Vincento_Vampire
09-02-2008, 14:16
Witam pana crealetha... Ktory jest polskim odpowiednikiem Vinvento Vampire. Przegrywali to byl cicho jak makiem zasial. A teraz znowu go pelno. Zaraz po nim klejna osoba co bedzie wprowadzac na forum spam bedzie olojojn.
VV.pl @- cos ost jakosc twoich posow spadla :|
Bo się zamknę w sobie ;\\\\;(:confused:X(:o
PS - hit sezonu jakim był VV kończy się i teraz tylko zdjęcie maski mogło by coś ruszyć..;)
Wasz szczerze,
Shane
~
Arthas The Keeper
09-02-2008, 14:17
Czytalem wlasnie na forum..;/ nastepny kozak co mysli ze jest fajny bo jest z holandii:baby:
Akurat Holendrzy są fajni B). Może nie wszyscy ale są fajni.
Lisuu-aleniewrl
09-02-2008, 15:01
Bo się zamknę w sobie ;\\\\;(:confused:X(:o
A wiesz? miło by było 8o
Akurat Holendrzy są fajni B). Może nie wszyscy ale są fajni.
A Ty do gry wracaj fajansie!:D
A wiesz? miło by było 8o
Ded za nick.
ale idiot'; pewnie mu powiedziales rze ma krutki???
takie ciezkie wyzwiska nie polecialy
Ded za nick.
To moj kurde text madafaka !
PS - hit sezonu jakim był VV kończy się i teraz tylko zdjęcie maski mogło by coś ruszyć..;)
Nie mge sie doczekac, by sie dowiedziec ;):cup::cup:
Vincento_Vampire
09-02-2008, 22:44
Nie mge sie doczekac, by sie dowiedziec ;):cup::cup:
To sobie jeszcze poczekasz :confused::o
Wasz szczerze,
Shane
~
A Ty do gry wracaj fajansie!:D
on sie przygotowuje do matury, podobnie jak ja, zacznie grac najwczesniej pod koniec maja/poczatek czerwca, tak mi sie wydaje
A wiesz? miło by było 8o
Ded za nick!!!!
Pozdo Few i Metek <333333
//Mlody!
.Viffarn
10-02-2008, 06:24
05:15 Krejzolek [100]: You advanced from Level 99 to Level 100.
Eve_Liven
10-02-2008, 10:43
Zawsze morzecie zrookowac hary i bendzie pokojowo :cup::cup::cup::confused:
Wasz szczeże,
Shane
~
Yey, zacznij od siebie.
My weżmiemy przykład :]
Yey, zacznij od siebie.
My weżmiemy przykład :]
okuwa dobre rzarty spaduem z kszesua :D:D::P:P:P
@Bongosi wierni i niewierni
napiszcie do Vikinga na gadu, jest robota qmple !
Diamencik
10-02-2008, 15:11
Zet Wu
Feb 10 2008, 13:50:19 CET Killed at Level 51 by Elo Yo Go
and by Gald Mac'Laga
Thellan
Feb 10 2008, 13:21:24 CET Killed at Level 54 by Elo Yo Go
Lord-Saimon
Feb 10 2008, 13:20:25 CET Killed at Level 66 by Olmeca Knight
http://rapidshare.com/files/90651649/gald_mac_laga.rec.html
pierwszy ;p
Chciałbym powiedzieć całemu światu iż bongo znów zaatakowało carlin oto jego efekt :)
Ana Anakaree która wbiła na nas rsa i wyjebała się w mlvl shopie ;) Dziękujemy za loocik avenger dsm które nam ukradziano lecz dziękujemy bardzo g legi dh i boh
Feb 10 2008, 14:52:44 CET Killed at Level 115 by Xenshin
and by Kurumai
do tego mały bonusik
Gaafy
Feb 10 2008, 14:43:41 CET Killed at Level 35 by Anumrati
Gio Goi
Feb 10 2008, 14:54:27 CET Killed at Level 46 by Anumrati
and by Kurumai
Gio Goi nie lubimy jak ktoś nam zabija archery gdy kogoś bijemy xD
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2017956
Name: Ana Anakaree
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 114
World: Iridia
Residence: Liberty Bay
House: Botham II d (Ankrahmun) is paid until Mar 07 2008
Guild membership: Dude of the Wheres my Char
Last login: Feb 10 2008, 15:00:41 CET
Comment: 08/05/2007 Started Iridia
03/10/2007 Level 100
Goals:
Anni [ ]
DH quest [x]
POI quest [ ]
Bekarol mac'bone, Bliss windrunner and Loth evar are under my personal protection.
5wtjn9gm
Account Status: Premium Account
Character Deaths
Feb 10 2008, 14:52:44 CET Killed at Level 115 by Xenshin
and by Kurumai
;/////////
Morseton
10-02-2008, 17:33
Goals:
Anni [ ]
DH quest [x]
POI quest [ ]
Do tego trzeba dodac :
"Bongohilator [failed] Maybe next time :("
xDD Hahah zastanawialiście sie kiedyś jak można szybko kogoś zniechęcić do gry w tibie ? - A no właśnie przez Bongo :*
IridiaCarlinPk
10-02-2008, 17:57
sajmon ded haahahahah alez milo bylo w tym uczestniczyc piekny dzien dzis xDDD
http://img210.imageshack.us/img210/7179/9c6af636002cdc5a47ab7bcuw4.jpg
ahaha
Avenger of Gods i Maxxonek dostali payment po 200k od DD, lol.
Diamencik
10-02-2008, 18:15
Avenger of Gods i Maxxonek dostali payment po 200k od DD, lol.
;o za co?;/
Banditos
10-02-2008, 18:34
haha widzę ze saimon 2x dzis sie wyłożył;p gz
sajmon 2x thelland 2x kambrus 1x zet wu 1x 6 fragów (kambrus rl zet wu nie wiem czy liczy się jako frag)
No i ana więc ładnie dziś
;o za co?;/
Coś bleble za bronienie SoSu, nie wiem o.0
Firgasto
10-02-2008, 21:51
Kto zapieprzył Avangera i DSM?
a żebym ja to wiedział to by ta osoba została ukatrupiona na miejscu
Diamencik
10-02-2008, 22:42
Jebac to ze 2x Tylko lipa ze wzieli sobie pomoc bo nie po to załatwiałem zeby DD nie wnikało w ta wojne zeby oni pozniej brali suporterow Arc i SHadows of Sanity... Za to teraz bedzie ciekawie bo juz DD nie jest neutralne. Darcie xD Bekaaa <lol2>
p.s
zapomniał bym gleba na ankrahmun to zasługa mojej uckochanej lokalnej sieci :) Zreszta widac na filmiku Sosnie zycie uratowalem bo mial pk za to ja padlem zycie ;p
No i po co? sami nie umiecie walczyc?... nie moja wina ze tamci was lali ;/ chcialem ich ogarnac ale co mialem zrobic?;/
Maxxonek
10-02-2008, 22:55
;o za co?;/
O.o Nikomu się nie chwaliłem a tu takie ploty ;-) Ale skoro sie dopytujecie.
Po raz kolejny w tym tygodniu na GC pojawił się napis:
Ingrosso [78]: help, pk.
Stwierdziliśmy z AoG (jak to napisał Rau xD), że trzeba coś z tym zrobić. Będąc przezorny zapytałem Mendilla, czy czasem pkerzy, którzy zabili naszego kolegę nie są z DD/kolegami DD czy jak kto woli. Mendill stwierdził, że raczej nie, po czym dał loga.
Zatem pobiegliśmy. Na miejscu (tomb na kamieniach - bodajże Thalasa), zastała nas ekipa 4 osób z Fire Elementalami. Punktowaliśmy ich spokojnie mając na uwadze, że przejście jest tylko na 2 sqm (postrzelali chłopaki mwallami i tyle). Staliśmy więc przy drzwiach. Wpadł Krejzolek z kimś tam (przykro mi, ale jakoś średnio interesowało mnie kto mnie bije) i zaczęli nas bić. Krejzolek pobiegł za mną, ta druga osoba chyba za Avengerem - nie wiem. Dobiegliśmy tak do Ankrahmun po czym zobaczyłem, że nadal mam pz. Napisałem na default do Krejzolka, że gadałem z Mendillem po czym mnie zostawił. Minął pz - dalem loga, Avenger uciekł do dp.
Następnie dostaliśmy informację, że jesteśmy hunted za zabicie noobcharami (w domyśle tym teamem pk) Polioxa (kolega Krejzolka chyba), który ma rsa. Wg. Krejziego po zabiciu go, lognęliśmy się na main chary żeby wziąć loota. Ot cała historia.
Heram_Elion
10-02-2008, 23:01
No i po co? sami nie umiecie walczyc?... nie moja wina ze tamci was lali ;/ chcialem ich ogarnac ale co mialem zrobic?;/
No własnie chodzi mi o to ze chcielismy sami Nie kłam ze chcieliscie ich ogarnac bo bodajże tylko Elo Yo Go nie chcial ich brac a reszta od was bylo podjarana z ektos z wami idzie jak widzieliscie po krotkim czasie gdy padlem wpadlo DD was juz nie bylo pewnie ze strachu wam malo nie wyleciało ctrl+q Jest w DD paru chetnych ktorzy wam z checia najebia za ten wyczyn :)
jednym słowem Bongo wszystkich zabije :D
DD ledwo wyszlo z Pzta a juz robia taka popeline? Poprostu nie maja pieniedzy i musza jakos zarobic.
Ale przeciez oni walcza o "LEPSZA IRIDIE!!!!!!!!!1111ONEONEELEVEN"B)
Morseton
10-02-2008, 23:51
:) oj Feav
Jednym slowem : Żenua
Co w ten sposob chcesz udowodnic?
Pamietasz jak 2x padles na ob w ank ?? wiec chill
Myslisz ze co ? Forum jest po to zeby rozmawiac wiec wydus to z siebie :D
signed
IridiaCarlinPk
10-02-2008, 23:53
No własnie chodzi mi o to ze chcielismy sami Nie kłam ze chcieliscie ich ogarnac bo bodajże tylko Elo Yo Go nie chcial ich brac a reszta od was bylo podjarana z ektos z wami idzie jak widzieliscie po krotkim czasie gdy padlem wpadlo DD was juz nie bylo pewnie ze strachu wam malo nie wyleciało ctrl+q Jest w DD paru chetnych ktorzy wam z checia najebia za ten wyczyn :)
okurwa nie halp me najebia nam;/ nikt cie nie lubi to cie bija sie dziwisz
Saimon czy ty serio jestes taki glupi ??? wyskoczysz z ludźmi z DD żeby bic srednio 60 lvl fajnie masz najebane w tym kadlubku ^^ word
Diamencik
11-02-2008, 00:06
Ja ogarnialem zeby nie brac ich. Jakos jak na scaraby na ank do was wpadlismy to uciekaliscie to czemu niby teraz mielibysmy sie was bac?Btw jesli padne od DD to trudno. nie bede sie przejmowal bo wazne zebym nie padl od memberow Neztas funclubu.
I jeszcze jedno.. nie wyobrazasz sobie mojego zdziwienia jak Elo Yo Go mowi ze go bijecie... ja wpadam do was a tam tyle ludzi ze nie wiadomo co sie dzieje.
Pozdro and bye.
JARODINHO
11-02-2008, 00:09
http://img217.imageshack.us/img217/7123/jurfaterin0.pnghttp://img217.imageshack.us/img217/7123/jurfaterin0.png
http://img217.imageshack.us/img217/7123/jurfaterin0.pnghttp://img217.imageshack.us/img217/7123/jurfaterin0.png
HAHAHAHA 8o
Diamencik
11-02-2008, 01:02
Hahahahah Owned Hahah
mUAHuAHAUAHUAHAuA kurwa wymiataja te rysunki :D:D:D:D:D
I ch!!!!! ze feaf padl 2x na ank... padlby i trzeci i co z tego... respekt dla tego retardzika :)
a rysunek wymiata :)
btw - xene i ara to naby i na zakupy niech zapierda~~~~;p
/pozdro ziomy ema emo
I ch!!!!! ze feaf padl 2x na ank... padlby i trzeci i co z tego... respekt dla tego retardzika :)
/pozdro ziomy ema emo
:(:(:(:(:(:(:(:(:(
nie boj zaby wszystko bedzie zakupione ;>
/pozdro ziomy ema emo
<3<3<3<3
@Vrell
Hmm, długo nie musiałem zastanawiać żeby walnąć coś twórczego dla Ciebie...
www.ebay.com
IridiaCarlinPk
11-02-2008, 09:29
on chyba zaplacil mi sie wydaje i byl free
1 Kinight de iridia (*) History Knight 110 -1,586,480
Feb 10 2008, 05:07:33 CET Killed at Level 112 by Quai Chi
and by Xdean
no ale moze nie doniosl ryzu/kotow do restauracji mewtu nie Vincento?
Eve_Liven
11-02-2008, 10:12
Hahahha! Jestes zalosny :) Ojoj padles i biegniesz po kolegow z DD bo nie rozumiesz co to jest wojna bez supporterow (czytaj. bez DD)... Nie mozesz odzalowac ze padles z kretesem? To jest wojna, jak ci sie nie podoba to sie wyplac. KID! 8o
Karolek98
11-02-2008, 10:16
DD ledwo wyszlo z Pzta a juz robia taka popeline? Poprostu nie maja pieniedzy i musza jakos zarobic.
Ale przeciez oni walcza o "LEPSZA IRIDIE!!!!!!!!!1111ONEONEELEVEN"B)
"nie maja pieniedzy"
zal, patrz co mowisz :) My to robimy dla przyjemnosci a nie dla zarobku, a dowodem na to jest moj deathlist + erig.net :) Po przeczytaniu zrozumiesz przynajmniej moja sytuacje pieniezna :] Popatrz tez innych ;d a te 2kk ktore wplynely do naszego gildiowego banku w przeciagu 3 dni, leza nieruszane, bo sa niepotrzebne w chwili obecnej gdyz kazdy z nas ma jeszcze kupe pieniazkow :)
@up - Robta co chceta... Ale obiecuje wam ze do 20 postaram sie jak najbardziej przyciac te przywileje :)
.Viffarn
11-02-2008, 16:40
on chyba zaplacil mi sie wydaje i byl free
1 Kinight de iridia (*) History Knight 110 -1,586,480
Feb 10 2008, 05:07:33 CET Killed at Level 112 by Quai Chi
and by Xdean
no ale moze nie doniosl ryzu/kotow do restauracji mewtu nie Vincento?
Wlasnie ze nie zaplacil :) tylko oposcil gildie Vineross~ a to roznica ;)
Anas Kiro
11-02-2008, 16:53
Drogi Karolu myślałem że ty chociaż jesteś normalny ;p
Ale teraz sam sie przyznałeś ze rozdubcacie server i tylko o to wam chodzi ;p
\\\\JP JP na 100%////
Czesc Viffarn ,widze ze nabrales pary w usta.
Moze wrzuce film ,na ktorym TY(70lvl) i Laerion Sili(120?) padacie jak noby zabici przez 48 i 40 MSa na venore lair. By udowodnic ,ze nie tylko w gebie jestes mocny :)
Ku lepszej IRIDI... Hip Hip!! DD!!
.Viffarn
11-02-2008, 20:02
Czesc Viffarn ,widze ze nabrales pary w usta.
Moze wrzuce film ,na ktorym TY(70lvl) i Laerion Sili(120?) padacie jak noby zabici przez 48 i 40 MSa na venore lair. By udowodnic ,ze nie tylko w gebie jestes mocny :)
Ku lepszej IRIDI... Hip Hip!! DD!!
wrzucaj ale dodales jakies 15 lv do maga ;) pozatym pisalem wtedy i myslalem ze nie wiecie kim jestem ;< a sili nie mial czym sie leczyc so?
Szkoda ze nie mam rec jak mialem 78 lv i na demoni thalic probowal mnie zabic ale niestety ucieklem ;s.Albo w niedziele rano pare arkanisow mi rzucili soulfire pod nogi a ja ucielkem i dalem xloga.PEACE !
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.