Pokaż pełną wersje : Plotki z Iridii
@adnincv
Nie będę kontynuował dalszej dyskusji z tobą poniewaz robiac to znize sie do towojego stanu umysłowego... nie rozumiem czemu w zakładzie dla debili w ktorym napewno siedzisz daja ci dostep do internetu(?)
Jak zapewne wyczytałeś na wiki troll wysyła wrogie, obraźliwe lub kontrowersyjne wiadomości na forum lub w innych tego typu miejsc w ktorych mozna sie na dany temat wypowiedzec... czy definicja trolla nie kojarzy Ci sie z toba?:baby:
To ze pogratulowalem zdobycia poziomu Pawlowi az tak cie zaintrygowało?:|
U mnie jestes na 2 miejscu trolli forum.tibia.pl
Bo oczywiscie VV nikt nie przbije
bardzo lubie osoby kture pokazujom ze som pro kul na tibji peel i wogule
A przy okazji, jakbys byl w polowie taki madry, za jakiego sie uwazasz, to twoj post mialby sens, aczkolwiek pi pierwiastkow z trzech to dwa i pol :cup:
Vincento_Vampire
09-01-2008, 16:57
Bo oczywiscie VV nikt nie przbije
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
@up nawet nie jesteś orginalny
juz mnie to shane zaczyna w*****ać jak to widze to mnie krew zalewa i nawet jak jesteś prawdziwym vv to uznaje cie za najwiekszą ciotę z całej iridiowej areny.
Arthas The Keeper
09-01-2008, 17:19
niech arcanium lepiej kase na allegro kupuje ktos sie pytal na kim fraga? Akurat ostatniego sd mu nie wkreciłem ale jesli chodzi kogobilem to Sparcco razem z sosna i dwoma kumplami bo mu obieclem ze wpisze mu sie do pamietnika na tibia.com :) powiem tak jak DD wygra to namieszam wszystkim ktorym to obiecalem jak wygra Arc to odchodze logiczna sprawa... Dobrze wiecie ze gdy wygra DD to postawie na swoim...
Xandar ja nie wychodze z pz?
http://one.xthost.info/kamika/kamikadza.rec
http://one.xthost.info/kamika/cestren.rec
http://one.xthost.info/openka/jejku_open.rec
jeszcze dwa gdzies mam znalesc nie moglem...
@ A ja ci powiem tak Chuja zrobisz jak wygra DD a przynajmniej nie wszystkim od tego zacznijmy pamiętaj że niektórzy maja kolegów i tu i tu więc nie bądź taki do przodu bo ktoś może cię szybko do ziemi sprowadzić k?? (Trochę pokory plx):baby:
signed: Usar
Ktos_na_Iridi
09-01-2008, 17:40
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
Lisuu miał na myśli że w głupocie Cie nikt nie przbije.
Skoro sie cieszysz z tego, to tak musi być.
Lisuu-aleniewrl
09-01-2008, 19:26
Lisuu miał na myśli że w głupocie Cie nikt nie przbije.
Skoro sie cieszysz z tego, to tak musi być.
aye Ktośu lubie cie ;d
i z tym jak po nim pojechales w temacie "pytanie" bodajze.
Anas Kiro
09-01-2008, 19:37
Saimon ty tylko duzo chrzanisz na poprzedniej wojnie tez tak gadales a po wojnie poszedlem zajebalem Cie na pohu i nic twoi koledzy nie zrobili ;]
Rosjaninn
09-01-2008, 21:13
Cisza przed burza.. Take Care..
... a jak juz sie rozpeta ta burza < piaskowa,sniezna,deszczowa lub grad > to bedzie normalnie pieklo..
..swiat stanie w plomieniach i duzo ludzi zdedaczy niestety ;/;/
.. na nastepnym Ob tajfun przejdzie przez pustynie,bedzie taka rozruba taka zadyma taka rospusta ze szok .. !!
!! Go Go Blue Power !!!
:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul::evul::evul::evul::
wypierniczaj saimon z tego forum w podskokach gnoju.
Arc i tak wygra jestem tego pewien :cup: a te zaganiary i psy z DD juz mają pograne !! Chcialbym ich spotkac na RL ciekawe czy sa tak samo cfani X(
Cisza przed burza.. Take Care..
... a jak juz sie rozpeta ta burza < piaskowa,sniezna,deszczowa lub grad > to bedzie normalnie pieklo..
..swiat stanie w plomieniach i duzo ludzi zdedaczy niestety ;/;/
.. na nastepnym Ob tajfun przejdzie przez pustynie,bedzie taka rozruba taka zadyma taka rospusta ze szok .. !!
!! Go Go Blue Power !!!
:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul::evul::evul::evul::
Kto Ty w ogole jestes?
IridiaCarlinPk
09-01-2008, 21:40
tylko bongosow chyba nie obchodzi kto wygra wojne aczkolwiek pocichu kibicujemy Arc;d aszegolnie Bezokowi
Heram_Elion
09-01-2008, 22:11
Arc i tak wygra jestem tego pewien :cup: a te zaganiary i psy z DD juz mają pograne !! Chcialbym ich spotkac na RL ciekawe czy sa tak samo cfani X(
uahaha jakie dziecko ciekawe jaki ty jstes kozak pewnie 150cm i kozaczy... Anas to bylo wtedy teraz po wojnie jak DD wyrga bede nietykalny razem z sosna jak zaplacisz to mnie nawet nie tkniesz... zal mi was dzieciaki... Yoosihmi zmaknij morde macie takie zgranie ze sie boje bylem w Lost Alliance i slyszalem co gadacie naventrilo jedna wielka patologia... zero zgrania... Sam wy*******aj ****u....
p.s piszcie sobie ze waz wyzywam nie bede plakal jak dostane bana na forum...
PlacekZJagodami
09-01-2008, 22:20
A ja jestem happy!!! Wodnym juz nie pobonguje bo sie czepiaja ksyro legendy i inne zaranoffy o pajmenty, ale tuż tuż upragniona 45 na MS a później jeszcze tylko z 20 leveli na vampach i będe żegnał rzydów z UE :D
oprócz tego botuje ze sorca na candii fajna sprawa wychodze do budy pusty, wracam 2bp sd+ xDD
Pozdro, wiadome ze arc wygra wojne a ja im w tym pomogę. (jebać mewtu!! wkońcu to powiedziałem ;d)
Firgasto
09-01-2008, 22:24
Kocham Cię Spawacz.
PlacekZJagodami
09-01-2008, 22:28
ej czemu:(
uahaha jakie dziecko ciekawe jaki ty jstes kozak pewnie 150cm i kozaczy... Anas to bylo wtedy teraz po wojnie jak DD wyrga bede nietykalny razem z sosna jak zaplacisz to mnie nawet nie tkniesz... zal mi was dzieciaki... Yoosihmi zmaknij morde macie takie zgranie ze sie boje bylem w Lost Alliance i slyszalem co gadacie naventrilo jedna wielka patologia... zero zgrania... Sam wy*******aj ****u....
Ale Bongo sie boisz nie ?
150cm to ja w obwodzie kutasa mam, wpadnij do Hollywoodzi to Ci z chęcią gonga wyku.r.wie bejb, a co do nie ruszenia Cię to się przekonasz już w lutym, bo wtedy planuje dobić 100 kochasiu.
"Ej nie bij mnie plis bo teraz walczymy po jednej stronie prawie pls morzemy sie nie trawic ale nie bijmy sie juz i nie klucmy, co fewol?"
Pamiętasz?
Ja pamiętam.
Saimon ty zagońska szmato sam masz 150 cm jak chcesz to napisz mi gdzie co i jak to zobaczymy dzieciaku ;] Śmieszny jesteś Naprawde żal mi ciebie !!!! X( Nawet noob harem cie pojade szmato juz Cie exivuje !! stfu pyskiem w dol :evul:
Uwaga uwaga Wielki konkurs. Dow ygrania pieniazki w Tibi...
Potrzebuje filma Wojne Traggon vs Ethical ktory krecil Neztas (slynna pilgrzymka na fibule)
Do wygrania kasa:)
150cm to ja w obwodzie kutasa mam, wpadnij do Hollywoodzi to Ci z chęcią gonga wyku.r.wie bejb, a co do nie ruszenia Cię to się przekonasz już w lutym, bo wtedy planuje dobić 100 kochasiu.
"Ej nie bij mnie plis bo teraz walczymy po jednej stronie prawie pls morzemy sie nie trawic ale nie bijmy sie juz i nie klucmy, co fewol?"
Pamiętasz?
Ja pamiętam.
borze duzo tego masz miedzy nogami chcialbym cie na rel spotkac :):)
Arthas The Keeper
09-01-2008, 23:17
Pamiętasz?
Ja pamiętam.
@Heram hahahaha żal (weź człowieku pomyśl w ogóle co ty pierdolisz plz?:confused:)
A co do twojej "nietykalności" jak dd wygra to ja ci powiem, że napewno nietyklany to ty nie będziesz B) Ja też mam tam kolegów i myśle że jak coś to pomogą cie zapierdolić, bo taka z ciebie menda, większa nawet niż wsza łonowa a takich nalezy się szybko pozbyć.
Saimon tak sie sklada ze widzialem Twoja fote i jedno Ci powiem ... nie wkopuj sie.
Zdaje sie ze my z anasem sobie w ferie tour po polsce zrobimy i powy*******amy kilka bananow
Heram_Elion
09-01-2008, 23:25
chcesz adres? cwaniaku?
tak chce, podaj na forum.
Uwaga uwaga Wielki konkurs. Dow ygrania pieniazki w Tibi...
Potrzebuje filma Reca Wojne Traggon vs Ethical ktory krecil Neztas (slynna pilgrzymka na fibule)
Oraz film Z battle pod thais krecony przez kogos z invi...
Do wygrania kasa okragle 20k :)
Lisuu-aleniewrl
09-01-2008, 23:49
Przylecim do saimona w rl a on zacznie przez okno krzyczec : jutro fpadnijcie bo nimam esde mama mnie musi na bota puszcicz ;'<
ssajmon dawajta ten adres wszyscy czekamy;'<
mUAHuBAuAHUAHAHuAh UAhUA hAU HAu aHA kolejna ustawka na forum !!!
Morseton
10-01-2008, 00:15
Saimon albo jesteś taka szmata jakiej jeszcze świat nie widział albo robisz sobie jaja... Scyzoryk mi sie otwiera jak czytam twoje posty. Trzymajcie mnie ludziska... Ale sie ludziom pierdoli w tej głowie od "władzy"
DNO I WODOROSTY :/
Saimon czekamy na adres :* szykuj wyżerkę z bananów na fibuli.
"Anas to bylo wtedy teraz po wojnie jak DD wyrga bede nietykalny razem z sosna jak zaplacisz to mnie nawet nie tkniesz." - to mnie rozjebało ... ahahah nikt nie ma takiej władzy na iridi żeby nikt nie mógł ciebie tknąć - przykład bongo team :* hehe
Woooooooooo, placzacy grubasek znowu sie odezwal, niepowodzenia w grze postanowil sobie zrekompensowac po raz kolejny przypominaniem o wydarzeniu sprzed jakiegos roku.
"Placzacy grubasek" ,nie wiem skad to ci sie wzielo ,ale chetnie wyslucham czemu takiego zwrotu uzyles.
Po 2 Nie chce sie rekompensowac, po prostu mam pewien pomysl i jest mi potrzebny pewien motyw ktory mial neztas na filmiku krecac go. Wiesz czasem ktos uzywa szrychkomurek i wpadaja mu do glowy pomysly. Kiedys nauczysz sie ich uzywac razem z mozgiem to zrozumiesz. 8o
Bandzioch
10-01-2008, 00:37
Odswiezanie po raz setny tego samego tematu juz tylko nudzi, ale pewnie Anas "ELO BYLA NIEZLA BORUTA DEDNOLEM ALE SIE SMIALEM Z TEGO PRZEZ POL NOCYYYY" Kiro i spolka beda sie z tego smiac.
B) Ja tez sie bede smial, Berger rulez :cup:
Arc raczej nie wygra, bo wiekszosc z was jest po prostu zadufanymi w sobie zjebami
musisz edytowac, machnełes sie, zamiast napisac nas, to wstawiłes was...
Olorion- Masz tylko 1 komurke, w ktorej cie zamykano jak byles mlody by nikomu nie przeszkadzalo to jak drzesz jape. :P
Fakt jest taki ,ze we wszytskim cie przewyzszam o milion lat. Poza spedzaniem czasu przed kompem na tibii i robieniem z siebie debila.:baby:
KTHXBYE :)
Xandar Mac'Leod
10-01-2008, 08:02
Ty mega bledzie, ciagle piszesz o checi dowartosciowania siebie widac masz jakies kompleksy 'w rel'. Ja nie ogarniam czemu najwiecej do gadania maja tu zawsze nic nie znaczace na serverze pizdy (jakies oloriany, saimony i inne sosny i modrzewie). Szkoda, ze jedynym sposobem na wybicie sie z tlumu jest wyzywanie na forum albo jak to kozak saimon robi- pisanie w dp na default o tym, ze ja, yooshi i pare innych osob po przegranej wojnie bedziemy mu placic! alez oczywiscie bo saimon jest tak wielki, ze nie omieszkam mu zaplacic w koncu on tyle znaczy!!!!1111ONE
I to nie jest tak, ze saimon wychodzi z dp tylko wtedy kiedy jest 30 DD online! akurat wtedy zawsze mama jest w domu i nie moze grac ;////
Taki ostatni motyw zwiazany z Saimonem. Kiedys jak wrocilismy z DB po dluzszej przerwie wielki Lord raczyl napisac : "pozwalam wam tu grac"
Z malo czego tak sie smialem w tibii jak z tego ;) juz miesiac pozniej Saimon lizal dupke i musze przyznac, ze mu sie udalo wylizac do konca bo olalem chec dedniecia go! ale teraz saimon znow bedziesz musial zaczac wszystko od nowa :)
a tak btw.
przyczail ktos ile Zuii (rl Huxego) siedzi online przez ostatnie dni?
wstaje przed robota online wracam z roboty online w nocy wbijam zobaczyc co sie dzieje a Zuii online a ani 1 lvl nie wbil
cos mi sie wydaje ze ktos tu botuje sd'ki dla DD
to tak apropos bo moze ktos sie pofatyguje zabic boterka
a co do Saimona to on z Sosna to wymiataja pamietaj niema to jak we 2 na 50+lvl nie ubic 30ed ale widze teraz ale wsumie MASZ FRAGA NA SPARCCO;O to co ja moge sie odzywac jak nigdy nikt nie byl tak dobry jak ty teraz xD
IridiaCarlinPk
10-01-2008, 08:48
nie klocic mi sie tu;/
Cytuj:
Anum 21:12:51
jak ty chcesz być pg jak srasz 30 minut?!
AHHAHAHHAA dobre xDDDDd
Heram_Elion
10-01-2008, 09:06
tak chce, podaj na forum.
tak nie mam co robic tylko pisac wszysktim na forum wpadnij do swiebodzina idaj mi znac to wyjde po Ciebie napierdole Ci i zdażysz wrócic tym samym autobusem co przyjechales bosheee jakie dziecko myslisz ze bys wpadl z anasem i byscie caly swiebodzin najebali? Byscie latali po tym przystanku...
Lisuu-aleniewrl
10-01-2008, 09:50
tak nie mam co robic tylko pisac wszysktim na forum wpadnij do swiebodzina idaj mi znac to wyjde po Ciebie napierdole Ci i zdażysz wrócic tym samym autobusem co przyjechales bosheee jakie dziecko myslisz ze bys wpadl z anasem i byscie caly swiebodzin najebali? Byscie latali po tym przystanku...
uhAhuahusahusahushu .... sasuhsahusbhuahsauhsass
sam dales propozycje zamieszczenia na owym forum twojego adresu
niemoge co za pajac... i co ty w tym jakimś świebodzinie przyjedziesz po nas traktorem ;<?
@olorion
postanowiłem nie odpisywac na posty idiotow
KTHXBYE pisdoo;s
moze ty tez daj adres przy okazji ciulu;<
@olorion
Bronisz jakiegos debila saimona i ciesniesz mi po no liferach jak mnie nawet nie znasz ... Jak bys nie zauwazyl to saimon tak sie cisnal z podaniem wszystkim adresu, po czym nie wiedziec czemu zrezygnowal. Moja dziewczyna to moja sprawa, moje zycie tak samo. Nie mozesz mi powiedziec ze jestem no liferem, bo mnie nie znasz, a jesli sie myle to podaj mi dowod na to ze jestem.
Ty mega bledzie, ciagle piszesz o checi dowartosciowania siebie widac masz jakies kompleksy 'w rel'. Ja nie ogarniam czemu najwiecej do gadania maja tu zawsze nic nie znaczace na serverze pizdy (jakies oloriany, saimony i inne sosny i modrzewie).
juz miesiac pozniej Saimon lizal dupke i musze przyznac, ze mu sie udalo wylizac do konca bo olalem chec dedniecia go! ale teraz saimon znow bedziesz musial zaczac wszystko od nowa :)
a mój Xandarek to nie często się wypowiada ale jak się wypowie to miło mi się czyta :)
pozdro
Pan_Olimpu
10-01-2008, 13:20
Znam Saimona z rl , i co z tego ze ma traktor?
Tez mam traktor tak jak on i czego sie wstydzic? Jakos w pole trzeba jechac.
A ostatnio z sajmonem żesmy sie scigali po polu nimi. I nie widze powodu do smiechu z tego ze ktos mieszka na wsi i musi i ma pole na którym trzeba pracować...
Zreszta pracujemy w wakacje a nie w czasie roku szkolnego :P A w tibie malo gram tera bo rok temu nie zdalem z piątej do szóstej za to i teraz chodze z saimonem do klasy.
Na wsi mieszkają nawet najbogatsi, ci co chca uciec od zgielku u hałasu w miescie
O widze pan zielper tez sie wypowiada... kolejny mistrz elokwencji :)
A czemu nikt mnie nie chce pobic ? :<
Jestem grubym nouliferem i w dodatku jestem slaby i mam problemy z poruszaniem sie :(
Pan_Olimpu
10-01-2008, 13:27
grubasów nie biję
"ok"
Z tego co slyszalem. Zyciu na wsi , zawdzieczacie bardzo wiele.
Znam taka historie ,ze ty i sajmon ostatnio po raz pierwszy w zyciu widzieliscie piz@#$de na oczy. Podczas slynnego wyscigu traktorami obok was krowa machala ogonem na polu. I wtedy ja ujrzeliscie. Podobno trudno wam sie bylo opanowac ale pominmy pikantne sprawy tego wysigu :)
Lisuu-aleniewrl
10-01-2008, 14:58
"ok"
Z tego co slyszalem. Zyciu na wsi , zawdzieczacie bardzo wiele.
Znam taka historie ,ze ty i sajmon ostatnio po raz pierwszy w zyciu widzieliscie piz@#$de na oczy. Podczas slynnego wyscigu traktorami obok was krowa machala ogonem na polu. I wtedy ja ujrzeliscie. Podobno trudno wam sie bylo opanowac ale pominmy pikantne sprawy tego wysigu :)
BERGER KOCHAM TWOJE TEKSTY <38o
drogi lisuu ale nie w rl <ocb?:confused:>, drogi dwudziesto lewlowcu ktory lize dupe gdzie popadnie, prosze Cie grzecznie abys nie pisal w tym temacie bo mnie nosi jak patrze na idiotow Twojego pokroju, bej
nie klocic mi sie tu;/
Cytuj:
Anum 21:12:51
jak ty chcesz być pg jak srasz 30 minut?!
AHHAHAHHAA dobre xDDDDd
A tyś skąd to wytrzasnął? :O Btw. a za mnie kciuków nie trzymasz :(?
Anas Kiro
10-01-2008, 16:10
Ehm żałosna już jest ta napinka ;p skończcie pierdolić all :D:D:D:D
Saimonku ty drogi ty tak co wojne pierdolisz xDDDD
Jeśli już mam z kimś sie ustawiać o gre to tylko na piwko ;]
Rzeszów Rybnik<333333333
Ale tak btw co to jest kurwa świebodzin?
borze duzo tego masz miedzy nogami chcialbym cie na rel spotkac :):)
Jestem naćpany, rozchwytywany - czaj to.
@Heram hahahaha żal (weź człowieku pomyśl w ogóle co ty pierdolisz plz?:confused:)
A co do twojej "nietykalności" jak dd wygra to ja ci powiem, że napewno nietyklany to ty nie będziesz B) Ja też mam tam kolegów i myśle że jak coś to pomogą cie zapierdolić, bo taka z ciebie menda, większa nawet niż wsza łonowa a takich nalezy się szybko pozbyć.
Cytujesz mnie a ładujesz po Saimonie przyjacielu
Przylecim do saimona w rl a on zacznie przez okno krzyczec : jutro fpadnijcie bo nimam esde mama mnie musi na bota puszcicz ;'<
ssajmon dawajta ten adres wszyscy czekamy;'<
Dedasz za nick.
Saimon albo jesteś taka szmata jakiej jeszcze świat nie widział albo robisz sobie jaja... Scyzoryk mi sie otwiera jak czytam twoje posty. Trzymajcie mnie ludziska... Ale sie ludziom pierdoli w tej głowie od "władzy"
DNO I WODOROSTY :/
Saimon czekamy na adres :* szykuj wyżerkę z bananów na fibuli.
"Anas to bylo wtedy teraz po wojnie jak DD wyrga bede nietykalny razem z sosna jak zaplacisz to mnie nawet nie tkniesz." - to mnie rozjebało ... ahahah nikt nie ma takiej władzy na iridi żeby nikt nie mógł ciebie tknąć - przykład bongo team :* hehe
Zaczynasz działaś mi na nerwy Vrellu, cały czas się napinasz na forum jaki to nie jesteś wspaniały bo wbiłeś trzy razy 100 level z 99, a do 99 grał inny owner, fajno co?
stfu, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to albo zamknij ryj albo idz sie doksztalcic.
Skonczcie te pierdolone flame wary, one i tak wam gowno dadza. Yoshi, get a life, poszukaj sobie kolegow albo znajdz sobie dziewczyne zeby sie rozladowac, jestes brzydki, wszystko co potrafisz to grac w tibie to przykro. Zapisz sie na jakies sztuki walki albo pona*******aj w sciane, ale kurwa, przestan pieprzyc o jakies ustawce. Nawet gdyby ci podal adres, to albo nie mial bys jaj przyjechac, albo jakbys przyjechal to pokazalbys jakim mega retarded no liferem jestes, zeby mieszac jakas glupia gre z rel.
Taaaaaaaa, jestesmy tak samo glupi, brzydcy etc jak ty. Dowartosciowales sie? To wy*******aj expic.
Woooooooooo, placzacy grubasek znowu sie odezwal, niepowodzenia w grze postanowil sobie zrekompensowac po raz kolejny przypominaniem o wydarzeniu sprzed jakiegos roku.
Odswiezanie po raz setny tego samego tematu juz tylko nudzi, ale pewnie Anas "ELO BYLA NIEZLA BORUTA DEDNOLEM ALE SIE SMIALEM Z TEGO PRZEZ POL NOCYYYY" Kiro i spolka beda sie z tego smiac.
HAhJEAHAhEAHAHA o qwa, ledwo sie trzymam siedzenie, plz continue bo dawno sie tak nie usmialem.
Arc raczej nie wygra, bo wiekszosc z was jest po prostu zadufanymi w sobie zjebami, just like
jezuuuuuu, niezly z ciebie nerdzik
Anyway, pzdr few <3
Pozdrooooooooo<3
"Komurka", dude, biorac pod uwage ze sie z tego smialem za pierwszym razem to mogles skojarzyc, ze zrobiles mega blad.
Dowartosciowales sie? To najs, smieszy cie wymyslanie 'fajnych' historyjek dotyczacych innych ludzi? Tak? To trzymaj dalej. I tak, masz racje, gram w tibie po 20 godzin dziennie, expie sobie manualnie na zolwiach albo na larvach, jest mega fun. :)
polska _/
Widzi mi się ta część o manualnych rzuwiah ;]]
Bo czternastoletni gówniarz (14 jeśli nie umiesz odczytać słów które mają więcej niż sześć [6] liter) wyjdzie z nogą od stołu z jakiejś kanciapy z której jebie jak z murzyńskiego szałasu po deszczu i napierdoli 20 latkowi, ok.
uhAhuahusahusahushu .... sasuhsahusbhuahsauhsass
sam dales propozycje zamieszczenia na owym forum twojego adresu
niemoge co za pajac... i co ty w tym jakimś świebodzinie przyjedziesz po nas traktorem ;<?
@olorion
postanowiłem nie odpisywac na posty idiotow
KTHXBYE pisdoo;s
moze ty tez daj adres przy okazji ciulu;<
Dedasz za nick.
grubasów nie biję
Berger nie jest gruby, jest dobrze zbudowany a jeśli śmiesz w to wątpić to grzecznie go zapytaj o wagę i wzrost a później porównaj to sobie z wynikami z książki od biologii bądź wikipedii.
Ded za nick? Ostatecznie lokacje zmień..
drogi lisuu ale nie w rl <ocb?:confused:>, drogi dwudziesto lewlowcu ktory lize dupe gdzie popadnie, prosze Cie grzecznie abys nie pisal w tym temacie bo mnie nosi jak patrze na idiotow Twojego pokroju, bej
No, dednij go za nick.
Ale tak btw co to jest kurwa świebodzin?
Świębodzin - wioska zabita dechami, jedyne rozrywki to pogoń za traktorem bądź walki kogutów, inne rodziny które znają się na elektryce i umieją podpier.dalać internet /z bloków bądź neostrade - jeśli to drugie to patrz temat "dzieci neo"/ grają w Tibię, a raczej shareują konta, aby ich syn mógł udawać kogoś na forum, bądź w samej pikselówce kim nie jest.
Idzie luty czas na luty ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Duży kaliber, ja pociągam za cyngle
Patrz na mnie bacznie jak kujon przez pingle
Wykładam rap rozdaje jak cuksy Gierek
Zdejmuje sztruksy i zakładam uniwerek
Chcesz się zapisać? Plan na dzisiaj
Technika rolacji, kamuflacja przemytnicza
Kolokwium o opium wredne jak liszaj
Jak zazwyczaj bez praktyki nie zaliczam
Czesne, ja nie płace, chętnie wezmę
Gaża, dobre warunki dla niej stwarzam
Pensje, o to zawsze są pretensje
Spal je, tylko rozwój liczy się finalnie.
Aiiiiiiii?:D
Xandar Mac'Leod
10-01-2008, 17:22
@ Naro
<333 pozdro menz!
Lisuu-aleniewrl
10-01-2008, 17:22
lisuu - to noobchar co z tego ze 20 lvl? -aleniewrl - chodzi o to ze w rl nie mam ksywy lisuu tylko dalem sobie taki nick w tibii dawno temu.
dupy nie lize jezeli ci chodzi o bergera poprostu mi sie jego hasla podobaja... co w tym zlego?
czepiasz sie byle czego po co ci to?
co do idiotycznego pisania - popatrz na siebie(?)
aha no i po co sie kłócić ?
@ few
niech bedzie zmienie lokacje ^^
Ded za nick? Ostatecznie lokacje zmień...
Racja!X(X(
lisuu - to noobchar co z tego ze 20 lvl? -aleniewrl - chodzi o to ze w rl nie mam ksywy lisuu tylko dalem sobie taki nick w tibii dawno temu.
dupy nie lize jezeli ci chodzi o bergera poprostu mi sie jego hasla podobaja... co w tym zlego?
czepiasz sie byle czego po co ci to?
co do idiotycznego pisania - popatrz na siebie(?)
aha no i po co sie kłócić ?
@ few
niech bedzie zmienie lokacje ^^
ja nie rozumiem (?) :|:|:| jak gram w tibije to musze miec nick ripperaleniewrl? boze pokrecone to ;| (?) moze mi wytlumaczysz na swoim 35 palku? (?) bo znam juz nick (?) aa rozumiem ze te pytajniki w nawiasach to Twoja podobizna, przepraszam :|(?)
@kielek
ta dedaczymy ale giegie mi sie zjebalo i nie moge nic napisac (?)...
Xandar Mac'Leod
10-01-2008, 21:14
Ja tam lubie VV i jego teksty osmieszajace DD. Jego styl jest lepszy wielokrotnie od stylu Neztasa i innych. Udowadnia, ze zamiast wyzywac sie na forum, gadac o ustawkach, ktorych i tak nie bedzie i zgrywac kozaka mozna w inteligentny sposob kogos wysmiac. Mnie osobiscie *****ca bierze kiedy widze posty takich wannabe jak saimon wiec nie umiem sie zmusic do napisania czegos bez bezposredniego ale jakze fajnego "s*******aj smieciu".
Jesli Berger jest Gruby to jaki kufa ja jestem??!!! Zaczynam sie bać
Reth'ik,
10-01-2008, 22:58
Nie, berger poprostu chce byc w centrum uwagi hahaha ;D <33
I chce zebyscie mowili, ze wcalnie nie jest gruby :(:(:(:( Sad! :(
Pan_Olimpu
10-01-2008, 23:02
Owszem mam problemy ze wzrokiem i chciałbym widzieć to co napisałem. W końcu mam do tego prawo. Od tego ta czcionka jest.
Rastafarians
10-01-2008, 23:31
Ja tam lubie VV i jego teksty osmieszajace DD. Jego styl jest lepszy wielokrotnie od stylu Neztasa i innych. Udowadnia, ze zamiast wyzywac sie na forum, gadac o ustawkach, ktorych i tak nie bedzie i zgrywac kozaka mozna w inteligentny sposob kogos wysmiac. Mnie osobiscie *****ca bierze kiedy widze posty takich wannabe jak saimon wiec nie umiem sie zmusic do napisania czegos bez bezposredniego ale jakze fajnego "s*******aj smieciu".
Agree
też już miałem pisać, że 100% wole czytać teksty tego VV, niż te wasze 'na poziomie'.
Przykro mi tylko, że tak mało osób pojmuje prawidłowy sens wypowiedzi VV.
Tamto przynajmniej czytać się da i pobudza do myślenia, a te wasze do wymiotowania
edit: yes yes yes! flame me!
Nie wiem jaki jestes jak chcesz to opisz samego siebie, ale berger jest tak gruby ponoc ze nie moze sie ruszać i słyszałem też, że ma problemy z poruszaniem z powodu swojej grubośći (czytaj tuszy)
Dodam jeszcze ze jestem tak gruby ze ja sikam nie widze swojego siusiora :)
Zielper wez dlugi rozbieg... sciana sama cie znajdzie:)
Reth'ik,
11-01-2008, 01:50
Akurat w tym problemie to nie chodzi o wielkosc brzucha... hahaha <333
Vincento_Vampire
11-01-2008, 11:26
Yeah wkońcu vv zamknął pysk
Sorry ale nawet taki udawany kretyn jak Vincento musiał zamknąć się jak prawdziwi kretyni mu zabrali robotę.
Wiecie, większość tego forum to serio jest banda kukiełek. Jak wam napiszą, tak wy odpowiadacie. Nigdy nie kibicowałem DD, jestem po stronie Arcanium. Może kilka osób załapało prawdziwy sens tego co pisał Vincento, pozdro dla tych którzy widzieli ironię i ukryte znaczenie jego postów. Reszta, jak prawdziwe kukiełki. Jak im napisałem, tak szczekały, aż żal dupę ściska.
Ch*j was to za przeproszeniem obchodzi że jakiś palant wybocił sobie postać, inny ma szeroką gębę na forum, inny posuwa sobie wacka łapą bo ma kumpli w DD i zgrywa cwaniaka. Toż to k**wa forum o grze jest! VV wyzywaliście od najgorszych, a nawet nie mieliście pojęcia kim naprawdę ten koleś jest. Schizować można jak się czyta to forum, i w końcu się jakiś prawdziwy VV urodzi:(
Ale pobrechtać się z was było fajnie:D
Acha, żeby offtopu nie było:
Oczywiście, bando naiwnych kukiełek z Arcanium, wszechwładna gildia Deadly Delight zwycięża w wojnie dzięki swej niezłomności, szacunkowi który darzy ją cały server, a także poszanowaniu zasad gry!!:cup::cup::cup:8o8oB) Precz z polaczkami z Arcanium, tfu!X(X(
Flamujcie mnie plax?
Zrobienie konta na forum - 2 minuty
Czekanie na majla - 10 minut
Pisanie postów w stylu VV - 8 minut
Czytanie odpowiedzi na te posty - bezcenne
Wasz, tym razem nieszczerze
Shane
~
Heram_Elion
11-01-2008, 12:36
yooshi po co gadasz tyle głupot dobrze wiesz ze na cudzym terenie bys ustawki nie wyrgal choc nie wiem ilu bys nie wzią ludzi to i tak byscie dostali wpierdol... W ogole to zal... tez twoja fote widzialem bym Ci te twoje okulary wbil w oczodoły adresu na forum nie napisze napisalem tylko czy chcesz? Moge Ci podac na prv tylko wpadnij a nie pierdolisz... Oś Widok 27... 66-200 Świebodzin klatki i mieszkania nie podam nie chce glupich listów w skrzynce...
Pan_Olimpu
11-01-2008, 14:08
Zielper wez dlugi rozbieg... sciana sama cie znajdzie:)
Skoro tak to powinieneś trochę schudnąć.
Dlaczego mnie wyzywasz? Czy ja cię wyzwałem kiedykolwiek?
Plose dajcie mi itemsy prosze was bondzie baldzo milosciwi wysylajcie ietmsy parcelem Carol Soul i thais dzienkuje za itamsy :)) PLAX ITEMNS
Massterralph
11-01-2008, 15:37
Pozwolcie ze ja sie wypowiem :)
@Zielarz aka Zielper'archer
zajmij sie soba i swoich kolegami z DD i nie padaj wiecej bo przynosisz wstyd Polsce (ironia)
@VV
ujawinij sie w takim razie
zawsze mozna bylo wyczuc w twoich postach nutke ironii, ale nawet nie wiesz jakie to wkurzajace bywalo
@Heram_Elion aka Lord-Saimon
Skonczy sie wojna i tak nie wyjdziesz z dp bo jak nie mainami to cie dorwiemy pk charami. Proste...
@Berger
"jestem twoim fanem" pamietasz?? :>
@Rastafarians aka Javi Thos (jak dobrze pamietam)
czemu dedles Pothiego??
@Ripper
Kocham cie <3<3<3
@Kielek
Gz pg :>
Co do Iridii to tak:
Dorwali rano Menphius'a:
Jan 11 2008, 07:54:32 CET Killed at Level 156 by Efesos and by Vanlig
Ale jak DD zaczelo expic to:
Princess Arman Jan 10 2008, 17:52:53 CET Died at Level 132 by a demon
i
Vreemd iemandJan 10 2008, 17:52:55 CET Died at Level 120 by a demon
Ale na erig necie najsexowniej wyglada Alson Menths
-34,962,898 expa
(...)
Ale jak DD zaczelo expic to:
Princess Arman Jan 10 2008, 17:52:53 CET Died at Level 132 by a demon
i
Vreemd iemandJan 10 2008, 17:52:55 CET Died at Level 120 by a demon
(...
O ile wiem to anni było, ale nie jestem pewny.
Massterralph
11-01-2008, 15:52
Tez mi tak to wygladalo. Mozna zaoberwowac ze 130+ czarodziej nie przetrwa anni chyba ze to noobki byly. Juz nie mowiac o anni od bongo:>
edit: Bongo nie istnieje!! aaaaaaaaa!!!!!! aaaaaaaaaa!!!111
ale nie! spac spokojnie nie bedzie moszna
Anum ustawmy sie kiedys na piffko
]
@Ripper
Kocham cie <3<3<3
@Kielek
Ale na erig necie najsexowniej wyglada Alson Menths
-34,962,898 expa
Te czesci mi sie najbardziej podobaly ;d Ale uwazaj bo juz cie gonie z lewlem ! <33
Sorry ale nawet taki udawany kretyn jak Vincento musiał zamknąć się jak prawdziwi kretyni mu zabrali robotę.
Wiecie, większość tego forum to serio jest banda kukiełek. Jak wam napiszą, tak wy odpowiadacie. Nigdy nie kibicowałem DD, jestem po stronie Arcanium. Może kilka osób załapało prawdziwy sens tego co pisał Vincento, pozdro dla tych którzy widzieli ironię i ukryte znaczenie jego postów. Reszta, jak prawdziwe kukiełki. Jak im napisałem, tak szczekały, aż żal dupę ściska.
Ch*j was to za przeproszeniem obchodzi że jakiś palant wybocił sobie postać, inny ma szeroką gębę na forum, inny posuwa sobie wacka łapą bo ma kumpli w DD i zgrywa cwaniaka. Toż to k**wa forum o grze jest! VV wyzywaliście od najgorszych, a nawet nie mieliście pojęcia kim naprawdę ten koleś jest. Schizować można jak się czyta to forum, i w końcu się jakiś prawdziwy VV urodzi:(
Ale pobrechtać się z was było fajnie:D
Acha, żeby offtopu nie było:
Oczywiście, bando naiwnych kukiełek z Arcanium, wszechwładna gildia Deadly Delight zwycięża w wojnie dzięki swej niezłomności, szacunkowi który darzy ją cały server, a także poszanowaniu zasad gry!!:cup::cup::cup:8o8oB) Precz z polaczkami z Arcanium, tfu!X(X(
Flamujcie mnie plax?
Zrobienie konta na forum - 2 minuty
Czekanie na majla - 10 minut
Pisanie postów w stylu VV - 8 minut
Czytanie odpowiedzi na te posty - bezcenne
Shane
~
Niczym do słupa
Shane - o tym też już wspominałem reszty nie chce mi sie czytać bo widze tam za dużo patetycznego stylu.Bezapelacyjnie o twoich postach można mówić bakłażan
Plose dajcie mi itemsy prosze was bondzie baldzo milosciwi wysylajcie ietmsy parcelem Carol Soul i thais dzienkuje za itamsy :)) PLAX ITEMNS
Hi-retard-yes. Nie zabieraj mi roboty?X(
@Kielek
:cup:
Arthas The Keeper
11-01-2008, 17:57
yooshi po co gadasz tyle głupot dobrze wiesz ze na cudzym terenie bys ustawki nie wyrgal choc nie wiem ilu bys nie wzią ludzi to i tak byscie dostali wpierdol... W ogole to zal... tez twoja fote widzialem bym Ci te twoje okulary wbil w oczodoły adresu na forum nie napisze napisalem tylko czy chcesz? Moge Ci podac na prv tylko wpadnij a nie pierdolisz... Oś Widok 27... 66-200 Świebodzin klatki i mieszkania nie podam nie chce glupich listów w skrzynce...
@No ŁOOOGIEŃ Z DUPY!
@Fev poprostu zgodziłem się z twoim postem, a jego i tak musiałem dojebać bo to debil jest :confused:
JARODINHO
11-01-2008, 18:38
Name: Neztas
Sex: homo
Profession: Royal Paladin
Level: 184
World: Iridia
Residence: Venore
Character Deaths
Jan 11 2008, 16:40:38 CET Died at Level 185 by fire
Darkneress
11-01-2008, 18:59
Neztas za szybko na Fibule uciekal az mu sie nogi zapalily .
Xandar Mac'Leod
11-01-2008, 19:20
Temat rzeka- Princess Arman aka Patanou w Arc!
Darkneress
11-01-2008, 19:26
Biedny Patanoob z Azury wykopało go Wanted to szuka szczescia na Iridii ; )
Massterralph
11-01-2008, 19:36
Lil lal lul lel lól lol?
to fajnie bedzie
Hi-retard-yes. Nie zabieraj mi roboty?X(
To jest moja robota :( wez zrezygnuj z tegio kierunku plis :(
PLAX ITAMNS Carol soul, thais :confused:
To jest moja robota :( wez zrezygnuj z tegio kierunku plis :(
PLAX ITAMNS Carol soul, thais :confused:
ale ja mam trujke dzieciakuw do wyrzywienia i zwierzontka w hlewie co
Heram_Elion
11-01-2008, 22:58
Name: Neztas
Sex: homo
Profession: Royal Paladin
Level: 184
World: Iridia
Residence: Venore
Character Deaths
Jan 11 2008, 16:40:38 CET Died at Level 185 by fire
jaaaa takie zabawne? Nigdy kicka nie mieliscie? Idź pochwal sie mamie że neztas padł od ognia... zal.nigeria...
JARODINHO
11-01-2008, 23:00
21:29 Python-czopkins [147]: jak masz tego bota to mnie UHAJ !
21:29 Python-czopkins [147]: nie mam kasy juz ..
neztas na open biegal jak ciul tylko exiwowal a nawet ze swoich pieknych infernal boltow nikogo nie walnal do 50min~~ filmu
Troche prawy od rippera~;]]
Wszyscy pierd.ola ze DD to takie pa ze wy*******aja z respow i biora kase za darmo etc. Moze tak jest, ale to opinia osob supportujacych arc~. Prawda jest taka, ze arc nie ustepuje im na krok. Dzis wrocilem do domu po 20, mysle se dobije 66. Wchodze na bb island, patrze nie ma zadnego ciala, okej wolne. Expie 10 min wpada mi Night Agent i mnie bije. Mowie mu jeszcze raz a sie nim zajme, przestal, powiedzial ze jadl obiad i zaczyna mi bic bonebisty.. Pierdol.e takie cos, jebcie sie. A ja chcialem na setnym pomagac arc, woota shame ;x
Heram_Elion
11-01-2008, 23:14
21:29 Python-czopkins [147]: jak masz tego bota to mnie UHAJ !
21:29 Python-czopkins [147]: nie mam kasy juz ..
neztas na open biegal jak ciul tylko exiwowal a nawet ze swoich pieknych infernal boltow nikogo nie walnal do 50min~~ filmu
jaaaa straszne....
Massterralph
11-01-2008, 23:33
Arcanium nie potrafi docenic sily ktora moze im pomoc...
Byl u mnie kiedys podstawowce koles, taki cygan, tez sie saimon nazywal...
Nie pisz tu wiecej...
Gz dla ciebie, wbiles fraga, mozesz wyp******ac z tego forum.
Btw. poszukaj se na www.forum.tibia.swe swojego forum
jaaaa straszne....
straszne moze nie, raczej troche żalosne ;/
JARODINHO
12-01-2008, 00:49
jaaaa takie zabawne? Nigdy kicka nie mieliscie? Idź pochwal sie mamie że neztas padł od ognia... zal.nigeria...
to ze trzymasz z DD to mnei jebie ale nie znizaj sie do poziomu neztasa
nie wiem jak u ciebie ale u mnie nie rozmawiam z rodzicami kto padl a kto nie padl, moze wy razem przy niedzielnym obiedzie omawacie co sie dzieje na tibi, dobra nie wnikam w szczegoly
Karolek98
12-01-2008, 01:33
ten server naprawde schodzi na psy... to co tu sie dzieje jest nie do przyjecia ;s
8o
@Berger
"jestem twoim fanem" pamietasz?? :>
Ten char ,na ktorym bylem podczas rozmowy z toba ,mial wielu fanow XD
dokladniej prosze :)
@Heram_Elion aka Lord Shit - jest to osoba ktora spedzila 80% zycia w dp, bojac sie wyjsc , wbijajac lvl dookola tmple na pohu.
Twoje przywileje koncza sie krzyczeniem na forum. "przywileje" ,nie uzylem zbyt trudnego slowa? rozumiez to... prawda?
KTHX BYE
pawel1992
12-01-2008, 04:58
ten server naprawde schodzi na psy... to co tu sie dzieje jest nie do przyjecia ;s
iridia zeszła na psy zaraz po powstaniu :D, zresztą jak większość serverów , nie ma idealnego , każdy ma swoje wady i zalety , których coraz mniej :confused:
Zostawcie juz tego chlopa w spokoju !!! XD
Ktos_na_Iridi
12-01-2008, 10:08
Neztas wysłałem Ci prezent do depo na Fibuli. Sprawdź co dostałeś.
Pan_Olimpu
12-01-2008, 11:28
Może ktoś wreszcie wytłumaczyć o co chodzi z tą fibulą?
Jedyne co wiem to to ze była bitwa z Terragon i Neztas tam pobiegł.
Chodzi o to, że na fibuli nie ma depo? I on o tym nie wiedział?
Heram_Elion
12-01-2008, 12:22
nie maja po prostu zal ze go nie zabili... wiec musza cos pisac...
Czeczeniec
12-01-2008, 13:08
up
Nie, poprostu chodzi o to ze neztas jest cfaniak na forum i chce byc fajny a przy pierwszym lepszym OB daje loga albo po 30 minutach wypusci pierwszego bolta.... A z innej beczki tez lubie DBZ xDxDxD
Odnoszę wrażenie iż wyraz "zal/żal" jest Twoim ulubionym słowem smyku.
Wytlumacze Ci to.
Zal to jest Tobie, ze tak naprawde jestes nikim i na dobra sprawe pozostaje Ci tylko pisanie na forum, albo "zal"osne grozby z pz-ta.
Lisu dawaj na bilard :D
-Phoenix-
12-01-2008, 20:55
Real name: Bartek
Created: Aug 21 2005, 11:52:58 CEST
gruhard łajzo nie dosc ze jestes szmata ktora leci za lewelem to jeszcze musiales sobie skopiowac location odemnie debilu
Lisuu-aleniewrl
12-01-2008, 22:11
oho adnincv juz nie bedzie spamowal8o
w koncu jakis mod przeczytal jego super extra trollowate posty
;;; ;;;
oho adnincv juz nie bedzie spamowal8o
w koncu jakis mod przeczytal jego super extra trollowate posty
;;; ;;;
(?) Ejj;;\ Jedyna osoba, ktora tu nikogo nie zna i pisze posty bo nie ma co robic w domu jestes TY ! Moze uda Ci sie wkoncu wbic ten wymarzony 35 lew to kumple irl Cie zaakceptuja i naloza Ci mniejsze twarzowe ;);)
Bo oni sharujom, Dax.
Karolek98
13-01-2008, 00:24
23:09 Barthosa [97]: utamo vita
23:09 Eternal Karolek [100]: exura san
23:09 Barthosa [97]: utani gran hur
23:09 Eternal Karolek [100]: utani hur
23:09 You lose 9 hitpoints due to an attack by a goblin.
23:09 Princess Arman [133]: Utani gran hur
23:09 You lose 18 hitpoints due to an attack by Barthosa.
23:09 You lose 238 hitpoints due to an attack by Barthosa.
23:10 Eternal Karolek [100]: exura san
23:10 Eternal Karolek [100]: utani hur
23:10 Barthosa [97]: utani gran hur
23:10 Using one of 57 spell runes...
23:10 Using one of 57 spell runes...
23:10 You lose 1 hitpoint due to an attack by a goblin.
23:10 Using one of 56 spell runes...
23:10 You lose 16 hitpoints due to an attack by Barthosa.
23:10 Using one of 55 spell runes...
23:10 Eternal Karolek [100]: exura gran
23:10 You lose 1 hitpoint due to an attack by Princess Arman.
23:10 Thalic Ilunor [112]: utani gran hur
23:10 You lose 193 hitpoints due to an attack by Princess Arman.
23:10 You lose 239 hitpoints due to an attack by Thalic Ilunor.
23:10 You lose 172 hitpoints due to an attack by Kashrius da'Roc.
23:10 You lose 243 hitpoints due to an attack by Princess Arman.
23:10 You lose 216 hitpoints due to an attack by Thalic Ilunor.
23:10 Using one of 112 strong health potions...
zal, a ten barthosa to ma chyba manie uzywania utani gran hur, za duzo razy chyba uzyl, czar sie zepsol i niestety mnie nie dogonil :(
super, uciekles ! daj sobie opis na gg
Karolek98
13-01-2008, 00:43
ok, patrz teraz ;d
edit ;d
00:22 Bezok [153]: ODPIERDOL SIE KURWA GOSCIU OD JOLKI! ONA MA MI CYCKI POKAZAC A NIE TOBIE !!!!!!!!!!
jakis czas pozniej ;d
00:26 Don Chedoz [127]: all pls wrote to me
00:26 Don Chedoz [127]: ODPIERDOL SIE KURWA GOSCIU OD JOLKI! ONA MA MI CYCKI POKAZAC A NIE TOBIE !!!!!!!!!!
00:26 Don Chedoz [127]: that
biedna jolka :( ejj chlopaki a moze dla mnie sie miesjce w arc by znalazlo ? hahaha ;]
Rosjaninn
13-01-2008, 02:51
Szkoda ze przed bongosami nie byles taki madry i im nie zadzyles uciec pare razy ;/ Karol..
Reth'ik,
13-01-2008, 04:20
Huh, Shurak na Allegro :)
Cycków nie widzieli :D lol2 Karol naserio radze Ci nie iść do arc :D tam jest banda newbieków i niezgranych polaków :D
Karolek98
13-01-2008, 09:05
Night Agent
Jan 13 2008, 07:44:05 CET Killed at Level 84 by Mendill
and by Burning swordfighter
Kashrius da'Roc
Jan 13 2008, 07:45:27 CET Killed at Level 198 by Mewtu
and by Laubau
Princess Arman
Jan 13 2008, 07:50:32 CET Killed at Level 133 by Mewtu
and by Noysic
Sajmon Exis
Jan 13 2008, 07:45:32 CET Killed at Level 129 by Mewtu
and by Efesos
Don Constantin
Jan 13 2008, 07:49:28 CET Killed at Level 114 by Rhidus
and by Laubau
Arman wystawil kolegow ;-) i sam padl ;d
Rosjaninn
13-01-2008, 12:23
Vincento prosze wypowiedz sie na temat tych zalosnych polaczkow z Arc.Co oni "robiom"..
Arcanium juz przegralo wojne .. porazka.. a ja tak wierzylem w was ;/ teraz zaczniecie sie wyplacac itp a tak dobrze wam szlo na poczatku jak w kazdej wojnie..
@up
wiadomo ze sa lepsze i gorsze chwile w wojnie. Kto sie zacznie wyplacac ten zacznie, mysle ze jeszcze wyjdziemy na prosta: )
Rosjaninn
13-01-2008, 12:43
A ja mysle ze nie !
Baaaaa !!
To jest w 100 % pewne !;)
No ale szacunek dla was ze po raz kolejny podjeliscie walke no a stalo jak sie stalo ;/
Gl in Rl.
W zyciu piekne sa tylko chwile....
Wojna jeszcze trwa i trwac bedzie... wiec sie nie podniecajcie :)
A nawet w biblii byli napisane "I ostatni beda pierwszymi" :)
Rosjaninn
13-01-2008, 12:59
ta wy bedziecie zdobywac 1 fraga oni 30 X(
ta wy bedziecie zdobywac 1 fraga oni 30 X(
ej wiesz ze nie wiesz nic czyli wiesz wszystko a sie udzielasz?
niech sie wyplacaja Ci co maja sie wyplacic jeb*ć ich DD tez mialo okres ponad tygodnia ze nic nie robili a jakos wyszli z tego, i my tez damy rade...
Massterralph
13-01-2008, 13:23
Czy dadza rade? Tak, dadza rade
Ja chce do Arc. :<
Rosjaninn
13-01-2008, 14:06
Ta to moze kur*a specjalnie sie podkladacie co ? hmm dobra strategia w sumie..
Ta to moze kur*a specjalnie sie podkladacie co ? hmm dobra strategia w sumie..
a kto sie KU*WA podklada? Arman nas wych*jal dlatego padlo kilku od nas ale my mamy to w dupie jeszcze wyjdziemy na swoje i pierd*li mnie to czy jakis "Rosjaninn" ktory tylko sapie na forum bedzie myslal inaczej
Rosjaninn
13-01-2008, 14:57
Hahaha nawine polaczki przyjely ziomka z przeciwnej gildi i mysleli ze wszystko bedzie ok ! GZ to juz jest nawet gorsze niz trap w miesnym w ktorym byl uwieziony Xoleance ;/ :evul:
Vincento_Vampire
13-01-2008, 15:28
Vincento prosze wypowiedz sie na temat tych zalosnych polaczkow z Arc.Co oni "robiom"..
Arcanium juz przegralo wojne .. porazka.. a ja tak wierzylem w was ;/ teraz zaczniecie sie wyplacac itp a tak dobrze wam szlo na poczatku jak w kazdej wojnie..
Wszakże wszyscy wiemy jak słabi są polaczkowie, naiwne kukiełki z arcanium:):)
Popatrzcie na te sytuację jaka jest teraz na naszym serverze, oto wszechwładna gildia Deadly Delight pokonuje ich od czterech miesięcy, DD zaledwie przegrali tylko aż dwa open battle na aż trzy (wszakże każdemu może się zdarzyć), po ostatnim open battle siedzieli w pz póki się nie zgrali ponownie (bo są mistrzami:cup::cup:), teraz polaczki siedzą w pz, a DD expi i rządzi serverem:cup::cup: I jeszcze naszego agenta 00Arman przyjęli go gildii, no naaby pierwsza klasa!B):cup::cup:
Wasze dni są już policzone. To już nie jest Apokalipsa, to już jest Armagedon!8o8o:cup::evul:X(
Co tak mało komentarzy na moim blogu, za nieczytanie moich zlotych myśli 100k paymenta dla każdego! X(
Wasz szczerze,
Shane
~
Hahaha nawine polaczki przyjely ziomka z przeciwnej gildi i mysleli ze wszystko bedzie ok ! GZ to juz jest nawet gorsze niz trap w miesnym w ktorym byl uwieziony Xoleance ;/ :evul:
i znow gowno wiesz i sie udzielasz, co za ludzie...
tak naprawde to po armanie mozna bylo sie tego spodziewac no ale chcociaz DD go tez wystawili i wywalili na smieci jak nie potrzebna juz "kukielke" jednego 130 msa mniej ;)
Rosjaninn
13-01-2008, 16:23
Dzieki Vincento <333
Morseton
13-01-2008, 16:33
tak naprawde to po armanie mozna bylo sie tego spodziewac no ale chcociaz DD go tez wystawili i wywalili na smieci jak nie potrzebna juz "kukielke" jednego 130 msa mniej ;)
hehe chyba ed ;]
Najgorsze jest to ze wypowiadaja sie ludzie ktorzy nie wiedza o co kaman dlaczego princess padla etc. :/
Szkoda.
ja chce do arc ;<
wiadomo rosjaninn ze Ty to bys wszystkich zownowal z wanda albo i z fista.
btw. jak ktos nie wiedzial i dalej nie wie jaka jest i byla sytuacja z armannem to niech sie nie wypowiada.
Massterralph
13-01-2008, 17:03
Ej ja chce wiedziec
powiedzcie mi pls
Firgasto
13-01-2008, 17:10
Mi też powiedzcie...
Heram_Elion
13-01-2008, 17:50
no powyzywajcie sie jeszcze :) No dawajcie mówcie mi więcej :)
Banditos
13-01-2008, 18:12
Ej ja chce wiedziec
powiedzcie mi pls
Sytuacje sam pokemon opisal na tibia gamigo.de
" story : patanou bought princess arman , we gave him cash etc , some laned with him , helped him alot , he gained over lv 25 , helped us in war , pa'd often , I told him 2 not PA , he didnt accept it , he was powerhungry , 2days ago I told him 2 stop PA or he get kicked , he said "dont treath me , I got ur IP , I join arc and u loose war" So yesterday I msged old owner of arman , told him make letters , he gave me , so I treathed with deletion , he said he will stabb if he get letters , so I made plan , he stabb but I hate stabbers so we killed him too
he also backstabbeb on azura , and for sure ppl from azura and saphira will thank me for this"
kolaboranci i zlodzieje do piachu !!
Karolek98
13-01-2008, 19:15
Reasumujac, Gwiazda Princess Arman'a wlasnie zgasla ;]
IridiaCarlinPk
13-01-2008, 19:45
hehe chyba ed ;]
Najgorsze jest to ze wypowiadaja sie ludzie ktorzy nie wiedza o co kaman dlaczego princess padla etc. :/
Szkoda.
ja chce do arc ;<
zajebisty podpis z przemowienia Jozefa Becka
Real name: Bartek
Created: Aug 21 2005, 11:52:58 CEST
gruhard łajzo nie dosc ze jestes szmata ktora leci za lewelem to jeszcze musiales sobie skopiowac location odemnie debilu
hueheuwhuwehfruewhfewuhfuewhfewufhwaeufwe
o kurwa leże :D
tak ty to wymysliłes !!! mialem taki location na okolo 50lv-70 jak ty jeszcze starą zapinałes w pozycji embrionalnej
po za tym wiadomo, że mial tak grasz o nicku Will Hunting!
:baby:
Vincento_Vampire
13-01-2008, 20:43
hueheuwhuwehfruewhfewuhfuewhfewufhwaeufwe
o kurwa leże :D
tak ty to wymysliłes !!! mialem taki location na okolo 50lv-70 jak ty jeszcze starą zapinałes w pozycji embrionalnej
po za tym wiadomo, że mial tak grasz o nicku Will Hunting!
:baby:
Złe lodowe smocze młodziki, niedobre lodowe smocze młodziki, kolaborują z kukiełkami z arcanium, tfu!X(X(X(
Wasz szczerze,
Shane
~
Rastafarians
13-01-2008, 21:04
smocze mlodziki? ;o
edit: ludziska, obczajcie ostatnia notke z jego bloga o pajmentach!
POLECAM!
Lisuu-aleniewrl
13-01-2008, 21:17
@ vincento
Twoj nowy avatar Ci bardzo pasuje
@Lothy aka adnincv
Jakie ma znaczenie czy ktos kogos zna na forum? Czy w zasadach tego forum jest napisane "Musisz znac przynajmniej jedną osobę, ktora tutaj pisze" ?? Przestan sie blaznic ;/// z kad wiesz czy nie mam 35 poziomu?
Tak naprawde malo mnie znasz, nie wiesz jaka postacia gram wiec stfu ...
Firgasto
13-01-2008, 22:18
@ vincento
Twoj nowy avatar Ci bardzo pasuje
A ten nadal nie kmini o co chodzi :D.
Szkoda.
akurat ja mam pojecie o tym co pisze a poza tym jak ktos nizej naisal wszystko wyjasnione bylo na tibia.de wiec nie ma tu zbyt wiele do kumania ziąą
Nie moge się powstrzymać: Vincento <3, jak możesz i chcesz to napisz na priv name chara, chyba że nie grasz =p
Massterralph
13-01-2008, 23:21
Ludziska, co sie dzieje z Vikingiem? Neta mu odcieli?
heineken
14-01-2008, 00:10
@up
przepity leze na lozku nie ma sily kompa wlaczyc
Ludziska, co sie dzieje z Vikingiem? Neta mu odcieli?
Jutro ma miec neta niby;d
Vincento_Vampire
14-01-2008, 12:47
Na moim blogu jest już pełna lista pajmentów dla kukiełek i polaczków, czytać i się wypłacać!:cup::cup::confused:X(
Wasz szczerze,
Shane
~
To w chu* tego jest pewnie :D
@Arc
Zna ktoś z Was niejakiego Xuver Vart? Mówi że ma w Arc dużo RL'i, będzie w Arc na 70 lvl i ma pretensje do mojego druida. Truł???@!
Lisuu-aleniewrl
14-01-2008, 19:27
@Arc
Zna ktoś z Was niejakiego Xuver Vart? Mówi że ma w Arc dużo RL'i, będzie w Arc na 70 lvl i ma pretensje do mojego druida. Truł???@!
zajeb chujowi8o
Massterralph
14-01-2008, 20:09
Kurde
panowie z Arc, zrobcie jakas ustawke na DD, bo jak widze ze knion~ ma +1,000,000 expa, albo Eternal Karolek +600,000 to mnie bierze.
Co prawda jest na to sposob, wcalee nie musze tam wchodzic :(
heineken
14-01-2008, 21:00
zajeb chujowi8o
ino tak pozadnie
Lisuu-aleniewrl
14-01-2008, 21:09
widzieliście? Shurak za 469 zl :O
tanio ;o
Karolek98
14-01-2008, 21:51
Kurde
panowie z Arc, zrobcie jakas ustawke na DD, bo jak widze ze knion~ ma +1,000,000 expa, albo Eternal Karolek +600,000 to mnie bierze.
Co prawda jest na to sposob, wcalee nie musze tam wchodzic :(
HEHE zrobiłbym więcej expa rozumiesz, ale poszedłem se spać ;) bo do roboty trzeba wstać;d dzis za to nic expa nie zrobilem bo godzine temu wrocilem i nie chce mi sie expic ;) a wypowiedzi typu "albo eternal karolek.. blabla to mnie bierze" poniewaz jak sam zauwazyles jestem pamietliwy i zachowalem sie wobec Ciebie bardzo w porzadku ;] ze teraz nie grasz nie znaczy ze nie bedziesz chcial jeszcze pograc :( taka mała rada noo ;d
btw. wczoraj eplate lootnolem ;] 400k do przodu :)
Power Ranger
14-01-2008, 22:08
btw. wczoraj eplate lootnolem ;] 400k do przodu :)
Moge cie dotknac Karolu? plizys
Zostawcie karolka, spoko ziomek jest ;)
Vincento_Vampire
14-01-2008, 22:53
Zostawcie karolka, spoko ziomek jest ;)
W końcu jest w DD, a tam tylko same fajne chłopaki są:cup::cup:8o:D
Wasz szczerze,
Shane
~
Firgasto
14-01-2008, 23:02
Dlaczegóż to Gruhard nie w szeregach wszechpotężnej gildii Deadly Delight?
Massterralph
14-01-2008, 23:30
ze teraz nie grasz nie znaczy ze nie bedziesz chcial jeszcze pograc :( taka mała rada noo ;d
EJJJ nie rob ze mnie emo!! To ze padlem to nieoznacza ze sie zalamalem i chcialem sobie zyly ciac i przez to nie gram!! NIe gram z innych powodow :<
Karolek98
15-01-2008, 00:18
Nie powiedziałem ,że ja jestem tego powodem, tylko chcialem Tobie uświadomić ,że bardzo brzydko postępujesz wobec mnie, ja Ci oddałem rzecz na której Tobie najbardziej zależało ;) Więc nie powinieneś być do mnie wrogo nastawiony ;s
widzieliście? Shurak za 469 zl :O
tanio ;o
Shurak zawsze był tani :)
IridiaCarlinPk
15-01-2008, 11:36
hahaha
@viking-yo;p
Massterralph
15-01-2008, 13:16
Karolek
NIe jestem do Ciebie wrogo nastawiony!! Po prostu nie ukrywam, ze nie jestem zwolennikiem DD. Jesli jestes w stanie zapewnic mnie ze DD jak wygra wojne juz nigdy nie bedzie PA'owalo ani Pk'owalo to bylbym w stanie zmienic zdanie, ale z gory zakladam, ze to niemozliwe (pamietam Anime). A za ta rzecz jestem CI bardzo wdzieczny
Pozdrawiam i moze niedlugo wemze sie za exp
Lisuu-aleniewrl
15-01-2008, 17:23
AUSHauHshuahusuh 8o8o8o
Karolek98
15-01-2008, 19:35
Ralph, tego Ci nawet Arc nie zapewni ze nie beda abusowac po wojnie... Nikt nie moze powiedziec co bedzie potem. Ja jedynie moge powiedziec ze nie abusuje i nie zamierzam :)
Xandar Mac'Leod
15-01-2008, 21:52
Punkt widzenia zmienia sie wzgledem punku polozenia. Nie chce tutaj bronic Arc ani naskakiwac na DD. Po prostu wielu z Was (uzytkownikow forum) nie rozumie pojecia PA mimo, ze sie tym posluguje. Inni zas pisza o reszcie, ze sa evul PA a sami robia/robiliby to samo. Nie oszukujmy sie ale tak samo Arc jak i DD naduzywa swojej wladzy i wysmieje kazdego kto bedzie gadal bzdury, ze tak nie jest. Przyklady? Zanim DD czyli wtedy Invincible dowiedzialo sie, ze gralem na Sparcco, Helun i Efesos kilka razy mnie wyrzucili z respa,to samo sie stalo kiedy Night Agent (dla mniej zorientowaych to czlowiek od Arc) wjebal sie na resp Dax'Riderowi. Dlatego napisze tutaj szczerze. Ta wojna w malym stopniu ma podloze walki z power abusing'iem.
Inna sprawa to fakt, ze sa tez ludzie, ktorzy pisza mi na pm teksty typu: idziecie bic szwedow?
Mam nadzieje, ze po paru miesiacach wojny znajda sie osoby, ktore zrozumieja, ze to nie jest wojna 'polacy-rodacy kontra evul shwedzi'.
Ostatnia rzecza jest to, ze niektorzy na sile probuja wprowadzic miedzy obie gildie nienawisc. Pewnie, ze jak na kazdej wojnie ludzie gadaja glupoty o sobie i czasem ich zaluja ale sa tez przypadki, ze walcza ze soba ludzie, ktorzy sie znaja dobrze i czesto sie lubia (You see Eternal Karolek.) Pozwole sobie na moim i Karola przykladzie pokazac jak to jest, ze dwoch kumpli ze soba walczy.
Obaj mamy swoje powody i oba sa jak najbardziej uzasadnione. Ja walcze z DD o to by moc spokojnie grac na serverze a nie jak niektorym sie wydaje zeby miec wladze. Po prostu chce miec mozliwosc pojscia z kumplami na hunta bez koniecznosci marnowania polowy many na exive czlonkow DD. Dobrze wiem, ze dla Murata, Xandar fajny to taki, ktorego nie ma na Iridii i to mi dal do zrozumienia. Wiec jak latwo zgadnac walcze o mozliwosc gry na tym serverze. Karol ma podobne powody. Jak sam mowil nie chcial dochodzic do DD ale to Arc go zmusilo. Ja tu nie bede sie rozwodzil kto ma racje bo to slowo przeciwko slowu i trudno to rostrzygnac ale rozumiem czemu walczy. Z jego punktu widzenia bez powodu go wciagnelismy w ta wojne. Mysle, ze gdyby byly inne okolicznosci, inna wojna i inni ludzie to potrafilibysmy walczyc ramie w ramie.
Ja mam tylko jedna prosbe. Niech zamkna swoje jadaczki osoby, ktore o tej wojnie nie maja pojecia. Jezeli chcesz sie wypowiadac w jakiejs kwestii musisz miec chociaz male pojecie o tym co jest grane a jak nie masz to siedz cicho i zachwycaj sie frag lista.
Tyle.
Karolek98
15-01-2008, 22:07
@up
nic dodac, nic ujac ;s
Myslalem ze jestes jakims mega retardem, a tu sie okazuje ze piszesz calkiem madre rzeczy. Sry for that ;;
to samo :o
Punkt widzenia zmienia sie wzgledem punku polozenia. Nie chce tutaj bronic Arc ani naskakiwac na DD. Po prostu wielu z Was (uzytkownikow forum) nie rozumie pojecia PA mimo, ze sie tym posluguje. Inni zas pisza o reszcie, ze sa evul PA a sami robia/robiliby to samo. Nie oszukujmy sie ale tak samo Arc jak i DD naduzywa swojej wladzy i wysmieje kazdego kto bedzie gadal bzdury, ze tak nie jest. Przyklady? Zanim DD czyli wtedy Invincible dowiedzialo sie, ze gralem na Sparcco, Helun i Efesos kilka razy mnie wyrzucili z respa,to samo sie stalo kiedy Night Agent (da mniej zorientowaych to czlowiek od Arc) wjebal sie na resp Dax'Riderowi. Dlatego napisze tutaj szczerze. Ta wojna w malym stopniu ma podloze walki z power abusing'iem.
Inna sprawa to fakt, ze sa tez ludzie, ktorzy pisza mi na pm teksty typu: idziecie bic szwedow?
Mam nadzieje, ze po paru miesiacach wojny znajda sie osoby, ktore zrozumieja, ze to nie jest wojna 'polacy-rodacy kontra evul shwedzi'.
Ostatnia rzecza jest to, ze niektorzy na sile probuja wprowadzic miedzy obie gildie nienawisc. Pewnie, ze jak na kazdej wojnie ludzie gadaja glupoty o sobie i czasem ich zaluja ale sa tez przypadki, ze walcza ze soba ludzie, ktorzy sie znaja dobrze i czesto sie lubia (You see Eternal Karolek.) Pozwole sobie na moim i Karola przykladzie pokazac jak to jest, ze dwoch kumpli ze soba walczy.
Obaj mamy swoje powody i oba sa jak najbardziej uzasadnione. Ja walcze z DD o to by moc spokojnie grac na serverze a nie jak niektorym sie wydaje zeby miec wladze. Po prostu chce miec mozliwosc pojscia z kumplami na hunta bez koniecznosci marnowania polowy many na exive czlonkow DD. Dobrze wiem, ze dla Murata, Xandar fajny to taki, ktorego nie ma na Iridii i to mi dal do zrozumienia. Wiec jak latwo zgadnac walcze o mozliwosc gry na tym serverze. Karol ma podobne powody. Jak sam mowil nie chcial dochodzic do DD ale to Arc go zmusilo. Ja tu nie bede sie rozwodzil kto ma racje bo to slowo przeciwko slowu i trudno to rostrzygnac ale rozumiem czemu walczy. Z jego punktu widzenia bez powodu do wciagnelismy w ta wojne. Mysle, ze gdyby byly inne okolicznosci, inna wojna i inni ludzie to potrafilibysmy walczyc ramie w ramie.
Ja mam tylko jedna prosbe. Niech zamna swoje jadaczki osoby, ktore o tej wojnie nie maja pojecia. Jezeli chcesz sie wypowiadac w jakiejs kwestii musisz miec chociaz male pojecie o tym co jest grane a jak nie masz to siedz cicho i zachwycaj sie frag lista.
Tyle.
Prawda :p dyszka
Punkt widzenia zmienia sie wzgledem punku polozenia. Nie chce tutaj bronic Arc ani naskakiwac na DD. Po prostu wielu z Was (uzytkownikow forum) nie rozumie pojecia PA mimo, ze sie tym posluguje. Inni zas pisza o reszcie, ze sa evul PA a sami robia/robiliby to samo. Nie oszukujmy sie ale tak samo Arc jak i DD naduzywa swojej wladzy i wysmieje kazdego kto bedzie gadal bzdury, ze tak nie jest. Przyklady? Zanim DD czyli wtedy Invincible dowiedzialo sie, ze gralem na Sparcco, Helun i Efesos kilka razy mnie wyrzucili z respa,to samo sie stalo kiedy Night Agent (da mniej zorientowaych to czlowiek od Arc) wjebal sie na resp Dax'Riderowi. Dlatego napisze tutaj szczerze. Ta wojna w malym stopniu ma podloze walki z power abusing'iem.
Obaj mamy swoje powody i oba sa jak najbardziej uzasadnione. Ja walcze z DD o to by moc spokojnie grac na serverze a nie jak niektorym sie wydaje zeby miec wladze. Po prostu chce miec mozliwosc pojscia z kumplami na hunta bez koniecznosci marnowania polowy many na exive czlonkow DD. Dobrze wiem, ze dla Murata, Xandar fajny to taki, ktorego nie ma na Iridii i to mi dal do zrozumienia. Wiec jak latwo zgadnac walcze o mozliwosc gry na tym serverze. Karol ma podobne powody. Jak sam mowil nie chcial dochodzic do DD ale to Arc go zmusilo. Ja tu nie bede sie rozwodzil kto ma racje bo to slowo przeciwko slowu i trudno to rostrzygnac ale rozumiem czemu walczy. Z jego punktu widzenia bez powodu do wciagnelismy w ta wojne. Mysle, ze gdyby byly inne okolicznosci, inna wojna i inni ludzie to potrafilibysmy walczyc ramie w ramie.
Ja mam tylko jedna prosbe. Niech zamna swoje jadaczki osoby, ktore o tej wojnie nie maja pojecia. Jezeli chcesz sie wypowiadac w jakiejs kwestii musisz miec chociaz male pojecie o tym co jest grane a jak nie masz to siedz cicho i zachwycaj sie frag lista.
Tyle.
Zapewne madre slowa ale nie czytalem XD
Massterralph
15-01-2008, 23:37
Xandar
Tak to wyglada z Twojego punktu widzenia, osoby uczestniczacej w wojnie.
Z mojego punktu widzenia to wyglada tak: znam troche DD z realacji koleguff i wlasnych obserwacji. Nietrudno zauwazyc, ze odwalaja niezla PA (nie wszyscy). Po zakonczonej wojnie, przypuscmy,ze wygraja, nie chcialbym, zeby wyrzucal mnie 30 lvl z repsa,
rl xxx z gildii YY, kolegi goscia z ZZZ, ktorego bratem jest ktos z DD. Przy wygranej z Arc prawdopobonie tez tak sie moze zdarzac, ale sie nei dowiem dopoki nie sprobuje.
Power Abusing w tej wojnie to pikus. Wy walczycie, tak jak mowiles, o wasze byc lub nie byc albo byc lecz nie wychodzic z pz'ta.
Pozdrawiam
Karolek98
15-01-2008, 23:59
Ja to niezle wyniki osiagam w czasie wojny ;d motywuje mnie ona do expienia i jest woogle cool ;d wiekszej kasy nie mialem w dp jak w czasie wojny ;) fajnie miec dluga wojne przynajmniej zawsze jest jakies zajecie, jak nie exp to walka ;d I ciesze sie ze polowa z was troszke zmadzala i coraz mniej osob mnie zaczyna obrazac, ze wzgledu na to ze mnie nie zna ;d
tak tak oloriony i neztas'y , xandar to jest jeden z najporzadniejszych ludzi ktorzy walcza po stronie arcanium ;d
edit:
a co na tym forum tak milo zaczelo sie robic? jakos spokojniej niz zawsze ;s
Vincento_Vampire
16-01-2008, 00:26
Myslalem ze jestes jakims mega retardem, a tu sie okazuje ze piszesz calkiem madre rzeczy. Sry for that ;;
Nie ma megaretardów, są konflikty interesów.
Wasz nieszczerze,
Shane
~
karolek: ,,a co na tym forum tak milo zaczelo sie robic? jakos spokojniej niz zawsze''
To pewnie cisza przed burza
Ralph, tego Ci nawet Arc nie zapewni ze nie beda abusowac po wojnie... Nikt nie moze powiedziec co bedzie potem. Ja jedynie moge powiedziec ze nie abusuje i nie zamierzam :)
Kolego tego ze arc nie bedzie abusowac nikt ci nie zapewni. Ale wiemy juz natomiast ze mewtu z swoimi kolegami przed woja mial wladze i mial gildie nazywala sie Anima Libera i nie powiesz mi ze tam nie bylo PA. A wiec jesli mialbym wybierac miedzy mewtu ktory przed woja robil PA, a arc ktore PA po wojnie jest niepewne wybralbym ta 2 odpowiedz
Pan_Olimpu
16-01-2008, 00:57
Racja.
Rozsądny człowiek mając do wyboru przegraną lub niewiadomą, zawsze postawi na niewiadomą.
.Viffarn
16-01-2008, 04:13
Zabilem Don'kena.
Pan_Olimpu
16-01-2008, 07:58
Wow o 3 nad ranem łapsurdaku... Wez sie ogarnij chlopie bo zycia nie masz
Lisuu-aleniewrl
16-01-2008, 11:36
Punkt widzenia zmienia sie wzgledem punku polozenia. Nie chce tutaj bronic Arc ani naskakiwac na DD. Po prostu wielu z Was (uzytkownikow forum) nie rozumie pojecia PA mimo, ze sie tym posluguje. Inni zas pisza o reszcie, ze sa evul PA a sami robia/robiliby to samo. Nie oszukujmy sie ale tak samo Arc jak i DD naduzywa swojej wladzy i wysmieje kazdego kto bedzie gadal bzdury, ze tak nie jest. Przyklady? Zanim DD czyli wtedy Invincible dowiedzialo sie, ze gralem na Sparcco, Helun i Efesos kilka razy mnie wyrzucili z respa,to samo sie stalo kiedy Night Agent (dla mniej zorientowaych to czlowiek od Arc) wjebal sie na resp Dax'Riderowi. Dlatego napisze tutaj szczerze. Ta wojna w malym stopniu ma podloze walki z power abusing'iem.
Obaj mamy swoje powody i oba sa jak najbardziej uzasadnione. Ja walcze z DD o to by moc spokojnie grac na serverze a nie jak niektorym sie wydaje zeby miec wladze. Po prostu chce miec mozliwosc pojscia z kumplami na hunta bez koniecznosci marnowania polowy many na exive czlonkow DD. Dobrze wiem, ze dla Murata, Xandar fajny to taki, ktorego nie ma na Iridii i to mi dal do zrozumienia. Wiec jak latwo zgadnac walcze o mozliwosc gry na tym serverze. Karol ma podobne powody. Jak sam mowil nie chcial dochodzic do DD ale to Arc go zmusilo. Ja tu nie bede sie rozwodzil kto ma racje bo to slowo przeciwko slowu i trudno to rostrzygnac ale rozumiem czemu walczy. Z jego punktu widzenia bez powodu go wciagnelismy w ta wojne. Mysle, ze gdyby byly inne okolicznosci, inna wojna i inni ludzie to potrafilibysmy walczyc ramie w ramie.
Ja mam tylko jedna prosbe. Niech zamkna swoje jadaczki osoby, ktore o tej wojnie nie maja pojecia. Jezeli chcesz sie wypowiadac w jakiejs kwestii musisz miec chociaz male pojecie o tym co jest grane a jak nie masz to siedz cicho i zachwycaj sie frag lista.
Tyle.
Mądre;)...
Karolek98
16-01-2008, 12:49
vifarn zamienil dzien na noc, w dzien spi w nocy gra;d
Eve_Liven
16-01-2008, 13:45
sry trzeci post ;/
Eve_Liven
16-01-2008, 13:46
To drugi ;/
Eve_Liven
16-01-2008, 13:47
Taka prawda, że nie każdy potrafi żądzić kiedy już jego guildia wygra żeby nie byc PA. Kiedy bedzie już definitywnie po wojnie to zobaczymy kto będzie PA a kto będzie potrafił żądzić tak jak powinien, to musicie mi przyznać...
Jestem ciekawa jak to będzie i kiedy będzie next open battle bo chyba arc zaspało albo szykują jakiś snejjjjk ^^
Heram_Elion
16-01-2008, 14:39
A ja słyszałem ze to Arcanium siedzi na ventrilo do 4 rano :) Zreszta kurwa kto nie siedzi.... xD
czy w ogóle ta wojna się kiedyś skończy ?;o
jeżeli wbije 100+ to hunt za free . Jak codrid padl od mendila ...
Rosjaninn
16-01-2008, 15:04
Skonczy,skonczy i to juz niedlugo !!X(
Massterralph
16-01-2008, 15:07
Codrid jak sie nie myle sprzedal swoja postac, przynajmniej wystawil na aukcji
Chyba Artharun Hoodz gra Codridem, CHYBA!
Taka prawda, że nie każdy potrafi żądzić kiedy już jego guildia wygra żeby nie byc PA. Kiedy bedzie już definitywnie po wojnie to zobaczymy kto będzie PA a kto będzie potrafił żądzić tak jak powinien, to musicie mi przyznać...
Jestem ciekawa jak to będzie i kiedy będzie next open battle bo chyba arc zaspało albo szykują jakiś snejjjjk ^^
Mam dosyć nieustannego poprawiania półgłówków Twego pokroju
Snake - pron. SNEJK - wąż
Sneak - pron. SNIIIK - w dosłownym tłumaczeniu "zakradać/podkradać się" czyli sneak attack - atak podkradkowy/ukradkowy
Każdy kiedyś musiał to zrobić, nie?:)
Vincento_Vampire
16-01-2008, 15:54
Wkrótce już rzucimy kukiełki i polaczków na kolana, wprowadzając Iridię w przyszłość bardziej jaśniejszą niż jakakolwiek teraźniejszość i przeszłość!!:cup::cup::cup:8o:DB)B)
Wasz szczerze,
Shane
~
Pan_Olimpu
16-01-2008, 16:05
Niestety pacynko, nie uklękną przed tobą
Vincento_Vampire
16-01-2008, 16:06
Niestety pacynko, nie uklękną przed tobą
Hunt i rook, marna podróbko wielkiego Disowca Zielpera, niech mu Bozia da dobry loot i fragi!X(8o:cup::cup::confused:
Uwaga, uwaga! Długo oczekiwana wiadomość! Na prośbę was, moich wiernych fanów:cup: postanowiłem stworzyć postać na koncie facc, bo gdy jestem na Vincento nie mam czas rozmawiać z kukiełkami X(. Postać nazywa się Wincenty Wampir. Już niedługo nieliczni z was dostąpią zaszczytu rozmowy ze mną!!:cup::cup:8o
Wasz szczerze,
Shane
~
Lisuu-aleniewrl
16-01-2008, 16:27
Hunt i rook, marna podróbko wielkiego Disowca Zielpera, niech mu Bozia da dobry loot i fragi!X(8o:cup::cup::confused:
Uwaga, uwaga! Długo oczekiwana wiadomość! Na prośbę was, moich wiernych fanów:cup: postanowiłem stworzyć postać na koncie facc, bo gdy jestem na Vincento nie mam czas rozmawiać z kukiełkami X(. Postać nazywa się Wincenty Wampir. Już niedługo nieliczni z was dostąpią zaszczytu rozmowy ze mną!!:cup::cup:8o
Wasz szczerze,
Shane
~
:blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :glupek: :glupek: :glupek: :glupek: :spam: :spam: :ban: :ban: :fool: :fool: X(X(X( ;(;(;( :evul::evul::evul:
:retard: :retard: :retard: :retard:
pewnie vincent będę szkołe zarywał aby pogadac z twoim noobcharem
Serbin
Jan 15 2008, 13:26:58 CET Killed at Level 108 by Vreemd iemand
and by Elastorm
co takiego zrobil? jest polakiem i wbil 100+ ... niech sie konczy ten burdel na serwie;| widze ze dd mass logami tak pyka arc czy co? prawie co dziennie ktos z arc pada od kilku osob~~
heineken
16-01-2008, 17:32
@up x2
i noc
Avenger of Gods, Skaylain Tevaz, Krajzel i Van Hellsin zrobili Anni :>
bilabong
16-01-2008, 18:51
ci 3 knajci to zrobili ale ten pallek okazal sie zbyt wielkim noobem i padł , a potem wystawil chara na alleGr0
Morseton
16-01-2008, 18:56
Avenger of Gods, Skaylain Tevaz, Krajzel i Van Hellsin zrobili Anni :>
Skaylain Tevaz anhi zrobil w temple xD
Avenger ty jebany farcie ! :) chyba z 4x Deep red :D
Krajzel i van hellsing ale bongoanhi to byscie nie przezyli
:) " 3 Best Ek on iridia" - van hellsing rozjebal mnie tym tekstem :)
Podnieta
Eve_Liven
16-01-2008, 19:02
[QUOTE=eeetanz;1846241]Mam dosyć nieustannego poprawiania półgłówków Twego pokroju
Sneak - pron. SNIIIK - w dosłownym tłumaczeniu "zakradać/podkradać się" czyli sneak attack - atak podkradkowy/ukradkowy
Uuuło... Przepraszam panie wielki językoznawco ;o Połowa ludzi kiedy tak pisze to jest dobrze lol. Nvm.
A więc po twojemu "(...) ble ble ble kiedy będzie SNIIIK!"
Może być?
Lisuu-aleniewrl
16-01-2008, 19:06
A wiec mam na sprzedaz postac jest to 141 Royal paladin postac posiada w dniu wystawiebia 81 dni pacc. Postac posiada wszytsko widoczne na ss dodatkowo w dp sa rzeczy typu ringi i amulety oraz inne ozdoby. Postac ma przed soba do wykonania duzo warosciowych Questow miedzy innymi Anhi~~, Poi, Demon Helmet Quest wiec bardzo latwo bedzie sie wzbogacic. Jesli ktos chce wiecej ssow lub uzyskac wiecej informacji na temat postaci prosze o kontakt pod nr gg 6274603 lub kom 512391351 moga byc smsy. Zapraszam do licytacji cena jaka mnie interesuje to minimum 600zl Lepsze ssy wysylam na gg lub na meila bo te sa slabe.
HAHAHA piszemyy do Skaylaina smsy :D:D8o8o
Znów wystawił?:\
19:22 Van Hellsin [111]: hlopaki
-
19:24 Van Hellsin [111]: huj wam w dyupe
19:24 Van Hellsin [111]: jebac was
19:24 Van Hellsin [111]: kurwy
(do Demonów)
:)
btw. On się tam cieszył jakby właśnie został ojcem :cup:
Ja bym sie tam nie cieszyl jakbym ojcem zostal ...
Karolek98
16-01-2008, 21:21
A wiec mam na sprzedaz postac jest to 141 Royal paladin postac posiada w dniu wystawiebia 81 dni pacc. Postac posiada wszytsko widoczne na ss dodatkowo w dp sa rzeczy typu ringi i amulety oraz inne ozdoby. Postac ma przed soba do wykonania duzo warosciowych Questow miedzy innymi Anhi~~, Poi, Demon Helmet Quest wiec bardzo latwo bedzie sie wzbogacic. Jesli ktos chce wiecej ssow lub uzyskac wiecej informacji na temat postaci prosze o kontakt pod nr gg 6274603 lub kom 512391351 moga byc smsy. Zapraszam do licytacji cena jaka mnie interesuje to minimum 600zl Lepsze ssy wysylam na gg lub na meila bo te sa slabe.
chyba nie tak latwo, skoro padl na Anni i juz chara sprzedaje ;]
Massterralph
16-01-2008, 21:21
Double ups
Massterralph
16-01-2008, 21:22
Nie cieszylibyscie sie z tego ze przeszliscie ANNI???///11!211!!!@!@!!!
Przeciez to najwazniejszy qłest w rzyciu!!!!!!32422111
Ja bym ómarl ze szczenscia!!:cup::cup::cup::cup::cup:
lól
Serbin
Jan 15 2008, 13:26:58 CET Killed at Level 108 by Vreemd iemand
and by Elastorm
co takiego zrobil? jest polakiem i wbil 100+ ... niech sie konczy ten burdel na serwie;| widze ze dd mass logami tak pyka arc czy co? prawie co dziennie ktos z arc pada od kilku osob~~
Chodzby o to ze za duzo krecil sie wokol Arc, i jeszcze za wyzywanie mnie.
#karolek
moja postac dostala oferte 1200 zl ;)
#ktos tam
Edord sie cieszy ze zostanie ojcem ;) za 4-5 miesiecy bedzie mial 2 onwera
Karolek98
16-01-2008, 21:32
ten kto te postac kupi bedzie zalowal, bo poprzedni owner co Ci ja sprzedal ma rk, ty masz rk, i nowy owner bedzie mial rk, jak postac bedzie miala hacka nikt nie dojdzie kto to zrobil... jednym slowem... juz po postaci ;d
na temat serbina wypowiem sie krutko, a mianowicie uzywam wulgarnych slow do naszych memberow, mowil ze nie zaplaci... typowy noob ;d do tego asslicker... a teraz ? padl, zaplacil, i moze grac spokojnie ;] taki los;d
#karolek
LOL Nie chce okreslac kogos kto dał tyle kasy za ludzika ;O! poaztym nie wierze :]
3x up
1200 zł ehh, zamiast sobie gitarkę kupić, albo pojechać na wakacje to zaoferował tyle za postać w grze albo ma kasy jak lodu, albo jest głupi, albo jest....!Głupi! =ppp
Massterralph
16-01-2008, 22:02
Te 1200zl mozna tez przeliczyc na litry piwa puszkowego. To jest ~400 puszek czyli 200l :>
Zawsze tez mozna stawic tez wszystkim w promieniu 3km kolejke...
Morseton
16-01-2008, 22:40
Chodzby o to ze za duzo krecil sie wokol Arc, i jeszcze za wyzywanie mnie.
#karolek
#ktos tam
Edord sie cieszy ze zostanie ojcem ;) za 4-5 miesiecy bedzie mial 2 onwera
Hmm "za duzo krecil sie wokol arc" i padl to dzisiaj pan kyow'tae z podobnych powodow tylko ze DD zaliczyl dedowe :/ Dziwne ze sie victor sapie do mnie jak przyszlismy po niego to wlasnie pekowal :D Coz zycie.
Co do edorda - Jak to ??!! Omagad :( powiedz pliska :[
heineken
16-01-2008, 22:43
zawsze mozna przeliczyc na palonko co daje jakies 40g czyli jakis miesiac dobrego jarania :D
a wy odrazu przeliczacie ;<
#Massior
nie musisz wierzyc, twoja sprawa, wkoncu ja dostaje kase
#Massterralph
piwo puszkowe? ble ;p
1200 zl to 12 tanich,prokocimskich dziwek spod lewiatana.
heineken
16-01-2008, 23:01
1200 zl to 12 tanich,prokocimskich dziwek spod lewiatana.
czlowieku za tyle kasy to jakies lepsze mozna by wychaczyc :D
Massterralph
16-01-2008, 23:03
a wy odrazu przeliczacie ;<
#Massterralph
piwo puszkowe? ble ;p
Polowe warunki, rzadko nosi sie otwieracze, poza tym puszki mozna dac okolicznym zulom;>
heineken
16-01-2008, 23:10
zul czlowiek tez ma swoje potrzeby ;)
za 1200 zl uratowalbys 3 dzieci w afryce XD
Massterralph
16-01-2008, 23:21
za 1200 zl uratowalbys 3 dzieci w afryce XD
za tyle to bys uratowal 100 dzieci... w Polsce
wynajalbys ludzi i kupil im nozyczki albo cos innego zeby cieli na osiedlu kable od neostrady
Btw. co w wojnie, bo tak ostatnio chichosza
pawel1992
16-01-2008, 23:26
albo wynajął 4 Exclusive dziwki na 1h , albo 2 ekskluzywne na 2h : d ewentualnie jedną na 4h , ale wątpie , że ktoś z tego forum jest taki hardy ! :D
[QUOTE=eeetanz;1846241]Mam dosyć nieustannego poprawiania półgłówków Twego pokroju
Uuuło... Przepraszam panie wielki językoznawco ;o Połowa ludzi kiedy tak pisze to jest dobrze lol. Nvm.
A więc po twojemu "(...) ble ble ble kiedy będzie SNIIIK!"
Może być?
Nie moze byc, nie bedzie SNEJJJJKA, SNIIIIKA i przestan kobite udawac :D
Karolek98
17-01-2008, 00:48
ja jednak bym wolal te 12 dziewczyn z pod lewiatana ;d hahaha ;]
szkoda mi kyow'tae dlatego gdyz nie supportowal nas w zadnym najmniejszym stopniu, wrecz przeciwnie mialem z nim kilka problemow jakis czas temu =/
Rastafarians
17-01-2008, 01:05
ja też zbieram puszki :( tzn. same do mnie przychodzą :)))
ahh żeby offtopu nie było, to co tam na Iridii? :D
ludzie padaja, nic nowego, powoli zaczynam sie nudzic
Morseton
17-01-2008, 09:49
ja jednak bym wolal te 12 dziewczyn z pod lewiatana ;d hahaha ;]
szkoda mi kyow'tae dlatego gdyz nie supportowal nas w zadnym najmniejszym stopniu, wrecz przeciwnie mialem z nim kilka problemow jakis czas temu =/
:) Czy ja wiem. Poprostu padl bo wszystkich wkuriwal tym ze sie w*******al tam gdzie nie trzeba. Np pomagal cop na moscie d lair vs La lub tez bongo team. Coz :)
200 stronica ;]
Przeciez samemu mozecie wyrwac 10x lepsze laski niz te dziwki nie wydajac przy tym ani grosza tbh
Chyba nie wszyscy wiedzą jak to zrobic : )
pawel1992
17-01-2008, 15:31
Chyba nie wszyscy wiedzą jak to zrobic : )
a ty co, wiesz :D?:confused:
zawsze mozna przeliczyc na palonko co daje jakies 40g czyli jakis miesiac dobrego jarania :D
40g? To Ty chyba jakieś pozłacane zielsko jarasz, bo za 1200zł to moge wyrwać 70-75g 60g=20zł*1g=1200zł, ale jak hurtowo bierzesz to masz rabat :)
Za 1200 masz 3 tony dobrego węgla, Jeszcze sie na nim podpisze.
40g? To Ty chyba jakieś pozłacane zielsko jarasz, bo za 1200zł to moge wyrwać 70-75g 60g=20zł*1g=1200zł, ale jak hurtowo bierzesz to masz rabat :)
o sUper ze wiesh, moge cie dotknonc pls?
tylko idioci o tym gadaja, szpanerstwo w tej dziedzinie swiadczy o niskim stopniu zaawansowania (czyt. malego muzgu)
leszcze ;
BTW: 20 dychy za gieta to ty chyba trawnik palisz :D
skonczcie gadac o tych bongo bo mnie ksztósi omygy
banda nubof bez szkoly , ida w 100, pada 1 osoba a oni sie ciesza i potem ida calym teamem pic bo
1) ubili 100 eka
2) bo jarek zdal do 6 klasy podstawuwki
3) bo pan wieslaw dzis pozwolil posiagnac kabel neo do waszej melarni w piwnicy i bedziecie 24/7 sie zmieniac i grac w gadu gadu :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
heineken
17-01-2008, 16:23
sry nie bralem pod uwage znizki hurtowej i liczylem 30zl za 1g :P
przyznaje Ci racje :)
odjebalem byka :D
sry nie bralem pod uwage zniszki hurtowej i liczylem 30zl za 1g :P
nastempny wannabe gangstarr
heineken
17-01-2008, 16:46
@up
Ty najwyrazniej juz jestes
sry nie bralem pod uwage znizki hurtowej i liczylem 30zl za 1g :P
odjebalem byka :D
Biorąc pod uwagę fakt, że za 30zł kupisz gram haszu to ja muszę Ci zwrócić honor, ale najzwyklejszą kanę masz za 20zł/gram
o sUper ze wiesh, moge cie dotknonc pls?
tylko idioci o tym gadaja, szpanerstwo w tej dziedzinie swiadczy o niskim stopniu zaawansowania (czyt. malego muzgu)
leszcze ;
BTW: 20 dychy za gieta to ty chyba trawnik palisz :D
Ty masz wysoki poziom zaawansowania i jesteś zajebisty bo słuchasz rocka/metalu, shareujesz acc w tibii, jesteś emo, jezdzisz na desce i ćpasz. A o dragach/prochach mam duże pojęcie, jeśli nie wierzysz na słowo to msg me in game :)
heineken
17-01-2008, 18:49
Dobra koniec gadania o paleniu bo tylko ochoty sobie narobilem, a niestety chwilowo nie moge palic ;/
Karolek98
17-01-2008, 19:05
Palenie jest dla idiotow, nic dodac / nic ujac.
Vincento_Vampire
17-01-2008, 19:07
Palenie jest dla idiotow, nic dodac / nic ujac.
Ksiądz w kościele i w radiu powiedział że jak się pali, pije i wali :kon: to sie idzie do piekła na potępienie wiekuiste, więc ja nie robię tego!!!X(X(X(:baby:
Wasz szczerze,
Shane
~
Dobra koniec gadania o paleniu bo tylko ochoty sobie narobilem, a niestety chwilowo nie moge palic ;/
ja teraz pod koniec stycznia druga wyprawa p.t "Psilocybe semilanceata"
weź od kreta moje gg;)
edit; "Amanita Muscaria" też wchodzi w gre.....
kiedy ten meeting we Wrocławiu?:]]]]
Alkohol rozumiem (1200zł~31l luksusowej, puszki bleee...=pp), ale palenie eh.... może pozostawie bez komentarza.
Co tam na Iridii?? =p
Vincento_Vampire
17-01-2008, 19:54
Przypominam o obowiązku czytania mojego bloga!!:cup::cup::]B)8oX(X(
Wasz szczerze,
Shane
~
weź od kreta moje gg;)
Jestem za, stesknlem sie za wami:(:(
Vincento_Vampire
17-01-2008, 20:15
Wasz szczerze,
Shane
~
Massterralph
17-01-2008, 20:21
wpadaj kiedy chcesz! wkreci sie jakiegos carheziora, kreta i naboow i bedzie gitara
lecha mi wisisz
FryzjerZenon
17-01-2008, 21:39
Oj teraz, to sie powoli robi pvp enforced :D
Nie potrafie nawet dojsc do banku w venore, dzis chcac to zrobic napotkalem 2 pk team...
Ludzie chca byc "bongo" :D Nowy przymiotnik 8o
Hoho jakie spotkanie we Wro?;p ja jestem z wro xD mozna na bro sie ustawic :D:cup::cup::cup::cup::cup:
Hoho jakie spotkanie we Wro?;p ja jestem z wro xD mozna na bro sie ustawic :D:cup::cup::cup::cup::cup:
Sorry, required level: 100
tak feav grzybuj dalej az w koncu zawału dostaniesz....
zielone > haluny
acodin > zielone
https://hyperreal.info/node/5931
heineken
17-01-2008, 22:33
weź od kreta moje gg;)
napisz na prv bd latwiej :D
Massterralph
17-01-2008, 22:36
Sorry, required level: 100
ej a ja nie mam 100 :<i tez jestem z Wro :<
a emov jest emo
heineken
17-01-2008, 22:42
ale sie do tego nie przyznaje :(
bilabong
17-01-2008, 22:43
http://www.members.lycos.co.uk/olor/zdjecia/qwa.JPG
qwa jebac swe
co to za wierszyki milosne w twojej przegladarce? kopiujesz je i wysylasz kolezanka?
tak feav grzybuj dalej az w koncu zawału dostaniesz....
zielone > haluny
acodin > zielone
https://hyperreal.info/node/5931
Jak ja smyku na hyperrealu siedziałem, to Ty usiłowałeś namówić rippera żeby Ci kupił pacca "so we can share"
:)
edit; Swoją drogą to muszę Ci podziękować - nie za sam opis tripa, bo trip - jak trip facet/panna opisują swoją lutę. Natomiast ja wychwyciłem mały kurczek jakim jest zdjęcie recepty z Acodinu:>
:******
heineken
17-01-2008, 23:39
22:37 You see Kamiil Knight (Level 148). He is an elite knight. He is Super Torca Batalion of the Torcida Gliwice.
SPI RZYD
Xel, Ende i ja na meetingu we wroclawiu, nie ma innego wyjscia XD
a na date czekamy od ~3 miesiecy :>
heineken
17-01-2008, 23:44
22:37 You see Kamiil Knight (Level 148). He is an elite knight. He is Super Torca Batalion of the Torcida Gliwice.
SPI RZYD
http://www.members.lycos.co.uk/olor/zdjecia/qwa.JPG
qwa jebac swe
A taki dobry był z ciebie tutor wojowniku :/.
Jak wcześniej pisali:
Kamiil Knight
Jan 17 2008, 22:38:08 CET Killed at Level 148 by Gavv and by Renia
Zofo
Jan 17 2008, 21:24:00 CET Killed at Level 107 by Diego de Sorrcerer and by Anumrati
Bongoski szaleją :). Niby nie mamy sd (no… większość), a jednak dalej hlvl padają :).
Z ostatniej chwili:
Skaylain Tevaz
Jan 17 2008, 22:53:54 CET Killed at Level 142 by Renia and by Revobo
IridiaCarlinPk
17-01-2008, 23:46
bongo rogrzewka bez sdkow:>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.