Pokaż pełną wersje : Plotki z Iridii
@ rysunek strone temu OWNED <3
@Film z learion+krejzolek jeśli ktoś chce mogę mu dać mam go jeszcze gdzieś z tego co wiem to viff grałeś na learionie i mogłeś uciec zamiast ich bić gdy nie miałeś nic do leczenia oni tylko po krejzolka przylecieli a ten się ładnie złożył ;D
JARODINHO
11-02-2008, 20:28
No szkoda ze w Rybniku nie jestes taki madry ;/ ;(
Boisz sie wyjsc na rynek albo umowic na piwo ;/;/;/;(;(;(
Jebana Cioto..
kto?
zostawcie viffarna on jest spoko koles
@ rysunek strone temu OWNED <3
@Film z learion+krejzolek jeśli ktoś chce mogę mu dać mam go jeszcze gdzieś z tego co wiem to viff grałeś na learionie i mogłeś uciec zamiast ich bić gdy nie miałeś nic do leczenia oni tylko po krejzolka przylecieli a ten się ładnie złożył ;D
Nie pozwalam na wyjście tego filmiku, sorry. I Krejzolek miał wtedy ~54 lvlu, a sili 120.
Karolek98
11-02-2008, 22:41
Drogi Karolu myślałem że ty chociaż jesteś normalny ;p
Ale teraz sam sie przyznałeś ze rozdubcacie server i tylko o to wam chodzi ;p
\\\\JP JP na 100%////
zle mnie zrozumiales ;)
powoli nadchodza pewne zmiany o ktorych niebawem sie przekonasz :)
Karolek98
12-02-2008, 06:11
a ty to pewnie wogole sie nie wyplacisz?:)
inni cenia sobie spokojna gre,
inni natomiast wola pokozaczyc 101 knightem i wyzywac wszystkich wokolo a pod koniec wojny blagac o niski paymnt.
Czeczeniec
12-02-2008, 08:45
"pod koniec wojny" hmmm ciekawe....
Poki co wojna nadal trwa fakt ostatnio DD pokazalo Arc gdze pieprz rosnie ale war jeszcze sie nie skonczyl a wy czyt. karolek crealeth, viffarn zachowujecie sie tak jakby wojna byla wygrana przez was od samego poczatku, a nie chcialbym przypominac pierwszych atakow Arc gdzie zescie dostawali w dupe po 10:0 i dlugo dlugo w pztach zescie siedzieli pochowani....
Karolek98
12-02-2008, 09:27
"pod koniec wojny" hmmm ciekawe....
Poki co wojna nadal trwa fakt ostatnio DD pokazalo Arc gdze pieprz rosnie ale war jeszcze sie nie skonczyl a wy czyt. karolek crealeth, viffarn zachowujecie sie tak jakby wojna byla wygrana przez was od samego poczatku, a nie chcialbym przypominac pierwszych atakow Arc gdzie zescie dostawali w dupe po 10:0 i dlugo dlugo w pztach zescie siedzieli pochowani....
co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr ;d
heineken
12-02-2008, 10:18
ale na Iridi sytuacja sie moze zmienic w ciagu jednego battle xD
Diego325
12-02-2008, 10:50
powoli nadchodza pewne zmiany o ktorych niebawem sie przekonasz :)
Oo O jakich zmianach mówisz?
Może chodzi ci o to, że przestaniecie pkować na noobcharch (+kilka mainów rli/kumpli dd ale to też nooby) i przeniesiecie się na swoje mainy?
A może chodzi ci o to, że już nie dostanie hunta od DD ten kto próbując od was uciec zabił wam noobchara?
A może nie dostanie już hunta ten, kto po prostu uciekł wam z trapa?
Czy też może gwiazdy jak Huxy, Nimarz i Don chedoz~ nie nie będą zabijać/bić każdego kto im się nawinie pod rękę w Ank?
inni natomiast wola pokozaczyc 101 knightem i wyzywac wszystkich wokolo a pod koniec wojny blagac o niski paymnt.
Dla tych którzy cenią sobie spokojną grę nie ma miejsca na Iridii?
Rosjaninn
12-02-2008, 12:24
no niestety ;/;/ a ty myslisz ze mozesz pokozaczyc 105 palkiem ? ;/
Napiszcie do mnie w grze zeby porozmawiac o moim pajmencie ;/
No ja jestem Fajny mam dobre pvp,walczylem w ruznych wojnach ,jestem najlepszy,jestem fajny !!!:cup::cup: ale po 2 dedach sie wyplacam ;/ ;/
Karolek98
12-02-2008, 18:18
osoby ktore sie teraz wyplacaja maja szanse na kilka spokojnych tygodni/miesiecy do konca wojny :D
"Dla tych którzy cenią sobie spokojną grę nie ma miejsca na Iridii?"
niestety nie ma dla nich miesjca tak mysle, wolalbym zeby byl spokoj na iridii zeby nie bylo random pk, zabijania reali mimo wojny ;d
mi sie osobiscie podoba ta wojna jak i dla wiekszosci gildi... i niechcemy jej konca niestety :) takze prosimy waas chlopaki walczcie jak najlepiej to przynajmniej iridia bedzie lepszym miesjcem mam nadzieje...
@Everanor
Gratulacje uzyskania Tibia.pl support \o/
Rastafarians
12-02-2008, 19:50
Gratz Ever ;) niedługo dadzą Ci gma i zakończysz ten burdel ;) <3
Kiełek, Ashlon, eeetanz, Power Ranger, Jinikao
@fewol
wyprzedziłeś mnie ;\\\
Pousuwalem troche postow. Wszystkie te wasze "disy" byly maksymalnie lipne, a dodatkowo pelne wulgaryzmow, wiec poszly warny za spam i za bluzgi. Nastepnym razem wysylajcie sobie cos takiego na tibii/gg/pw. Have fun!
Pousuwalem troche postow. Wszystkie te wasze "disy" byly maksymalnie lipne, a dodatkowo pelne wulgaryzmow, wiec poszly warny za spam i za bluzgi. Nastepnym razem wysylajcie sobie cos takiego na tibii/gg/pw. Have fun!
A Ty się nie myjesz, shareujesz i jesteś modem na tibia.pl:o
Vincento_Vampire
13-02-2008, 16:23
Nie to co moja twórczość, którą pozostawię tu na świadectwo mego kunsztu i wyobraźni jako - za przeproszeniem i bez skojarzeń - spuściznę po mnie, by przyszłe pokolenia mogły uczyć się nowej, Iridyjskiej historii czytając o słynnej bitwie pod Ankrahmun, czy szarży husarii na Moście Venoryjskim i potem o rozbiorach Iridii... ale ja, niczym Rejtan, położe się w drzwiach i pokażę wam klatę, zdradziecka Targowico!!!1X(X(:o:confused::baby:
Nie rzucim Tibii skąd nasz ród
Nie damy pogrześć mowy
Polski my team, polski ród
Królewski szczep polaczkowy!
Twierdzą nam będzie każdy trap
Lider będzie nam liderzył
Neztas i Krelet mają w ryj
Już ryczą że nasz ich uderzył!;(;(;(;(:cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
osoby ktore sie teraz wyplacaja maja szanse na kilka spokojnych tygodni/miesiecy do konca wojny :D
"Dla tych którzy cenią sobie spokojną grę nie ma miejsca na Iridii?"
niestety nie ma dla nich miesjca tak mysle, wolalbym zeby byl spokoj na iridii zeby nie bylo random pk, zabijania reali mimo wojny ;d
mi sie osobiscie podoba ta wojna jak i dla wiekszosci gildi... i niechcemy jej konca niestety :) takze prosimy waas chlopaki walczcie jak najlepiej to przynajmniej iridia bedzie lepszym miesjcem mam nadzieje...
jak na razie to największe randomy robi DD zabijając "kogo oni sobie tam wybiorą":cup:
Banditos
13-02-2008, 17:35
Dzięki za reakcje
Hehe, a nie mówiłem?=p Chociaż "liczyłem" na zamknięcie tematu, na szczęście aż tak źle się nie stało ^^
16:55 Aynama [128]: they shudnt
16:55 Aynama [128]: it was a unjustified kill
16:48 Helun Lirath [153]: we told him to stop, seriously
16:43 Vreemd iemand [120]: They killed you lol?
16:44 Asteus Maerius [114]: ey
16:45 Asteus Maerius [114]: who killedu ?
17:27 Eternal Karolek [106]: tak powaznie za co cie zabili
:(
Feb 13 2008, 16:43:34 CET Killed at Level 117 by Crealeth
Life is brutal, isnt it?
TheDwarf
13-02-2008, 19:07
Szczerze mowiac spodziewalem sie takiego zakonczenia, mialem jednak nadzieje ze nastapi pozniej. Wojne mozna wiec uwazac za zakonczona, nie ma sensu sobie banow wbijac.
Pozdrawiam, Hidek.
Szczerze mowiac spodziewalem sie takiego zakonczenia, mialem jednak nadzieje ze nastapi pozniej. Wojne mozna wiec uwazac za zakonczona, nie ma sensu sobie banow wbijac.
Pozdrawiam, Hidek.
ej nie,
.
Pozdrawiam, Hidek.
Taka gra, jednemu zabierze drugiemu da;)
TheDwarf
13-02-2008, 19:37
wszystkim nam to przeciez to odebralo, zabawa byla przednia - przynajmniej jesli chodzi o mnie.
Lisuu-aleniewrl
13-02-2008, 22:03
http://img230.imageshack.us/img230/8506/tfujhybauk1.th.jpg (http://img230.imageshack.us/my.php?image=tfujhybauk1.jpg)
btw. Wiem, dedam za nik:cup:
JARODINHO
13-02-2008, 22:12
http://img230.imageshack.us/img230/8506/tfujhybauk1.th.jpg (http://img230.imageshack.us/my.php?image=tfujhybauk1.jpg)
btw. Wiem, dedam za nik:cup:
ALE SMIESZNE, POWIEDZ KIEDY MAM SIE SMIAC
16:55 Aynama [128]: they shudnt
16:55 Aynama [128]: it was a unjustified kill
16:48 Helun Lirath [153]: we told him to stop, seriously
16:43 Vreemd iemand [120]: They killed you lol?
16:44 Asteus Maerius [114]: ey
16:45 Asteus Maerius [114]: who killedu ?
17:27 Eternal Karolek [106]: tak powaznie za co cie zabili
Feb 13 2008, 16:43:34 CET Killed at Level 117 by Crealeth
Life is brutal, isnt it?
Ochhhhh
padł ten któremu wszystko nie pasi
że ktoś kupił chara na allegro , że ktoś ma zły nick itd.
Doczekałeś sie smykuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Crealeth
13-02-2008, 22:18
mi akurat dala, tobie zabrala
btw to nie nowy owner?
Lisuu-aleniewrl
13-02-2008, 22:21
ALE SMIESZNE, POWIEDZ KIEDY MAM SIE SMIAC
HAHhAHahAH Dales sie!!!!!! uhehue specjalnie to zrobilem8o chcialem wiedziec kto nie wytrzyma i sie pierwszy wqrwi aUHSshuasuh
Krealeth ty zly czlowieku i random pekerze
mi akurat dala, tobie zabrala
btw to nie nowy owner?
Nie, mówili Ci żebyś przestał:(
Ale akcja przednia^^
Huxy
Feb 13 2008, 22:07:42 CET Killed at Level 197 by Sesulo
and by Kashrius da'Roc
Diego325
13-02-2008, 23:19
Shaos paralyzed
polioxa
Crealeth
13-02-2008, 23:27
Nie, mówili Ci żebyś przestał:(
Ale akcja przednia^^
nom hard ded 115 ek w 1 sorca pala i 2 knightow 80-
Jeriel 22:15:54
padlo 4
Jeriel 22:15:56
shaos huxy
Jeriel 22:16:00
polioxa
gdzie 4????
Banditos
13-02-2008, 23:51
4 Sulindriel
Master-Duel
Feb 13 2008, 22:45:22 CET Killed at Level 89 by Asilles and by Mendill
Jedyna strata u naszych. Jestem ciekawy czy jest filmik z ich perspektywy :P.
Morseton
14-02-2008, 00:34
Huxy - Killed by veranor and antnael xD Kurde Łucznik Kuba tez by wpadl ale w pore sie zoorientowal :/
Hahaha najlepszy byl ten surindel czy jakos tak ;] Przykozaczyl skulem podszedl nie minela sekunda i ded :PP
Antarian :* Good work ;]
:/ Ali'emu zabraklo pradu w namiocie :(
Musze sie wyzalic, bylem taki mily ,a pan polioxa sie brzydko do mnie zwracał :(
Spotkala go za to sroga kara :|
Diamencik
14-02-2008, 01:33
ma ktos filmik ?:
.Viffarn
14-02-2008, 01:49
/care
polioxa to moj noob char tylko
IridiaCarlinPk
14-02-2008, 08:35
2-1 plus czopy i nup char vifarna no moze byc xddd
huxy idzie do przodu nie powiem
Leondoris
14-02-2008, 12:02
Zastanawiam sie nad zmianą świata dlatego chciałbym zapytać o kilka rzeczy, a mianowicie:
-jakie są ceny itemów z poi i anni?
-czy są jakieś wojny i czy dużo PA od rządzącej gildii
-i chyba najważniejsze czy warto zaczynać tu grę?
Rastafarians
14-02-2008, 12:22
Zastanawiam sie nad zmianą świata dlatego chciałbym zapytać o kilka rzeczy, a mianowicie:
-jakie są ceny itemów z poi i anni?
-czy są jakieś wojny i czy dużo PA od rządzącej gildii
-i chyba najważniejsze czy warto zaczynać tu grę?
Nie!!!
Są wojny, jedna za drugą, a PA takie, że lepiej nie gadać!
pzdr
Nie no Rasta trochę przesadzasz =p
Słuchaj Leon~ PA jest duże, wojna między rządzącymi gildiami trwa, ale jeżeli szukasz serwera na którym "coś" się dzieję to dobrze trafiłeś. No i jeżeli będziesz przyzwoicie wolno expił, nie "wchodził" w bliższe znajomości z ludźmi z Arc albo DD, to przez jakiś czas będziesz miał względny spokój.
Tu jest PA? hahahahahahdusahduahdauhdasuahds
Ludzie Iridia, jako serv pvp jest jednym z najbardziej przyjażnych serverów tego typu.
Idzie sobie na shapire. Tam niejaki Nobztrakt doskonale uoaoczni wam co ten dwu literowy skrót oznacza. Idzicie na Titanie, tam nikt nie ma prawa 100lv wbić bez pozwolenia.
Naprawde, Iridia jest w porządku. Jeśli grasz uczciwie i nikogo za plecami zabijać nie pożądasz, bdziesz grał spokojnie...
/Bartek
PS: Miłej gry
/care
Czyli mozna powiedziec ze był noob na noobie?
Czyli mozna powiedziec ze był noob na noobie?
burg weś w końcu zrozum, że to on expi- nie Ty, że to on gra dobrze, nie Ty,
no i w końcu zrozum, że ani nie jesteś śmieszny, ani 'dojrzały' gadając takie pierdoły...
I nie mów mi, że jestem asslicker, bo nie miałbym po co
JARODINHO
14-02-2008, 15:30
no i w końcu zrozum, że ani nie jesteś śmieszny, ani 'dojrzały' gadając takie pierdoły...
zal.........
Leondoris
14-02-2008, 15:35
A jakie są ceny za sotfy i itemki z anni?
A jakie są ceny za sotfy i itemki z anni?
~400k~ <10 znaków>
nasz drogi neztas fanclub postanowil zagrac nieczysto i ztrapowali mnie wolajac kolegow a sami dopiero sie zalogowali jak juz nie mialem jak uciec a mialo nie byc supportetow...
Feb 14 2008, 14:27:15 CET Killed at Level 67 by Polioxa
jak wiadomo nie mozna tego zostawic wiecpostanowilem pokazac o niebo lepszego skila niz oni i
poszlem noobkiem zabic soseny druida xD
Termo'Bulbilator
Feb 14 2008, 15:45:56 CET Killed at Level 47 by a demon skeleton of Urus Mac'Laga
chopcy chopcy nigdy nie dotkniecie nieba ;)
Maxxonek
14-02-2008, 18:31
/care
Szkoda tylko, że oba chary są często razem online ;o
Szkoda tylko, że oba chary są często razem online ;o
No cóż powiem tyle bywa :D jeden char zbiera kase na szybkie expienie drugiem :P tylko nie wiem który jest który <lol2>
@Gruhard- Nie wiem jak mam przemowic do tego orzeszka ktorego chodujesz w glowie. Ale sprobuje w najprostrzy i jak najbardziej zrozumialy dla takich osob jak ty :"Spie@#laj Kur@#$%wa"
A Jesli jest ktos madrzejszy co ci moze to wytlumaczyc to powiem ci ze:
1 Mi to ze jestem taki jak mowisz piszesz tylko ty... a tobie cale forum
2 Czemu asslikujesz i po co? masz za darmo swoja ulubiona czekolade.
kthxbye :cup:
A Ty zrozum ze berger jest w gildii ktora walczy i jest przez nią szanowany, a Ty musisz bluzgać nas na forum zeby sie jakos spodobac viffarnowi, bo moze Ci wtedy dadza inva ; o
Olorion.
14-02-2008, 20:16
plz nie wie morze kturys jak zrobic sobie obrazek pod nickiem??//
gdzie nalerzy kliknonc?
burg: no tak, jesteś bossem tego forum. Napawaj sie bo w grze ci nigdy nie wychodzi i wychodzic nie bedzie.
yosh: nie musze , tak samo jak nie musze mowic do osoby, ktora straszyla
mojego kumpla (freyle'go) ze go na rl dopadnie za hunta w tibi ^^
ile razy przede mna uciekales? przypomne ci dedówke na 73lv gdzie pokazales wszystkie swoje umiejętnosci
srarodinho: zal mi dupe sciska jak widze ile jeszcze na ciebie sekund strace. zdrowka prosie <3
Na yooshim gralem tylko wtedy jak wpadles po mnie z freylem na tomb z 4 fe, i wam nie wyszlo... to ze nie ja straszylem freylego i chuj wie jeszcze jakich Twoich kolegow to nie znaczy ze jestem nie wiadomo ktorym ownerem tego chara, bo jestem 1wszym, ale Tobie sie tlumaczyc nie musze bo jestes dla mnie nikim z wielu względów, i nie tylko dlatego, że Twoja postac w tibii mi nie pasuje ; >
http://pl.youtube.com/watch?v=zOJA6rdoV1w
saimon z prawej
plz nie wie morze kturys jak zrobic sobie obrazek pod nickiem??//
gdzie nalerzy kliknonc?
to nie bylo zabawne, wybacz
Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl.
Powód: Wulgarne słowa
;;;;;;;\
Massterralph
14-02-2008, 21:33
double <10znakow>
Massterralph
14-02-2008, 21:35
burg: no tak, jesteś bossem tego forum. Napawaj sie bo w grze ci nigdy nie wychodzi i wychodzic nie bedzie.
Ej, kiedy wbijesz 100?
Ej, dlaczego Cie nie ma w DD?
Ej, dlaczego nie expujesz?
Lepiej byc bossem na forum niz nikim na forum i w grze
Buahahdasdasduahsudhasud
Uprzedzajac Twoja odpowiedz:
Moze jestem noobem w grze, ale ja o tym wiem, a Ty nie.
bej
Olorion.
14-02-2008, 21:45
to nie bylo zabawne, wybacz
Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl.
Powód: Wulgarne słowa
;;;;;;;\
ale masz owned ;]
Ej, kiedy wbijesz 100?
Ej, dlaczego Cie nie ma w DD?
Ej, dlaczego nie expujesz?
Lepiej byc bossem na forum niz nikim na forum i w grze
Buahahdasdasduahsudhasud
Uprzedzajac Twoja odpowiedz:
Moze jestem noobem w grze, ale ja o tym wiem, a Ty nie.
bej
:cup:
@Gruszacy sie - Zrozum. Nikt cie tu nie chce i nikt nie bedzie tesknic.
JARODINHO
14-02-2008, 22:02
ile razy przede mna uciekales? przypomne ci dedówke na 73lv gdzie pokazales wszystkie swoje umiejętnosci
srarodinho: zal mi dupe sciska jak widze ile jeszcze na ciebie sekund strace. zdrowka prosie <3
śmierdzisz gruszką
JARODINHO
14-02-2008, 22:05
ta twoje pvp rox
mam filmik jak poszedles za moje mf expic na quary i na koniec filma idziesz zabic jakies 60lvl~~ na dragi w ank i bijesz ue w 2 ds(demon skeleton jakby ktos nie wiedzial)
pewnie jakby nie chealino przybiegl itp to ty bys padl a nie ten 60ms
Olorion.
14-02-2008, 22:05
śmierdzisz gruszką
HAHAHAHA ALE RZART, MEGA JAZDA W REL Z BEKI BO OGULNIE DUZO GRAM MANUALNIE MAM MEGA DURZY LEWIK I JERZDZE NA SPOTKANIA Z LUDZMI KTURZY TEZ GRAJOM W TIBIEEEEEEEEEEE
boerRUTAAAAaaaaaaaaaa :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup:
HAHAHAHA ALE RZART, MEGA JAZDA W REL Z BEKI BO OGULNIE DUZO GRAM MANUALNIE MAM MEGA DURZY LEWIK I JERZDZE NA SPOTKANIA Z LUDZMI KTURZY TEZ GRAJOM W TIBIEEEEEEEEEEE
boerRUTAAAAaaaaaaaaaa :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup:
Sa specjalisci ,ktorzy ci moga pomoc w drodze do normalnosci.....
Poradz sie ich. Wizyta u psychiatry nie jest droga sprzedasz kilka gp w tibi i bedziesz mogl isc na wizyte.
Olorion.
14-02-2008, 22:10
Sa specjalisci ,ktorzy ci moga pomoc w drodze do normalnosci.....
Poradz sie ich. Wizyta u psychiatry nie jest droga sprzedasz kilka gp w tibi i bedziesz mogl isc na wizyte.
Toi super ;] ze bende mugl isc bo myslalem ze drogo a rzyje na granicy ubustwa i calom mojom kase wydaje na kase w tibi :cup:, dzienki za wspardcie burger ŁCHA!!!!1111111111
Na yooshim gralem tylko wtedy jak wpadles po mnie z freylem na tomb z 4 fe, i wam nie wyszlo... to ze nie ja straszylem freylego i chuj wie jeszcze jakich Twoich kolegow to nie znaczy ze jestem nie wiadomo ktorym ownerem tego chara, bo jestem 1wszym, ale Tobie sie tlumaczyc nie musze bo jestes dla mnie nikim z wielu względów, i nie tylko dlatego, że Twoja postac w tibii mi nie pasuje ; >
wiedzialem ze ty share :):):):):)):):):)
@olorion
wez plska wyjdz, bo slyszalem ze dales sie zlurowac na fibule i poczekac az arc zaloguje jakbys dostal chara 2 dni przedtem, nerdziku;;;;;;;]
@olorion
wez plska wyjdz, bo slyszalem ze dales sie zlurowac na fibule i poczekac az arc zaloguje jakbys dostal chara 2 dni przedtem, nerdziku;;;;;;;]
Fakt i to ja go lurowalem i atakowalem.
Bardziej nobkiego deda sposrod wszystkich wojen na iridi nie pamietam.
Gz! olorion Frag na tobie to nr 1 sposrod wszystkich nobowatych dedow.:cup: mozesz byc dumny w koncu w czyms jetes the besciakiem.:baby:
[QUOTE=adnincv;1899980]wiedzialem ze ty share :):):):):)):):):)
na yooshiego poza 1/2 rl'ami nikt passów nigdy nie mial, dopiero po dojsciu do wojny sie to zmienilo ale tylko w celach wojennych ; >
Olorion.
14-02-2008, 22:35
wiedzialem ze ty share :):):):):)):):):)
@olorion
No, lurowalem arc bo mielismy zrobic counter massloga ale czesc nubow sie wylogowala i zostalo chyba nas tylko 8, w/e, ded to ded :p
Vincento_Vampire
14-02-2008, 22:43
No, lurowalem arc bo mielismy zrobic counter massloga ale czesc nubow sie wylogowala i zostalo chyba nas tylko 8, w/e, ded to ded :p
Już ci nie wychodzą posty tak jak kiedyś, to tak jak z siusiakami, w pewnym wieku już nie staje jak się chce ;\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Wasz szczerze,
Shane
~
Olorion.
14-02-2008, 22:45
Już ci nie wychodzą posty tak jak kiedyś, to tak jak z siusiakami, w pewnym wieku już nie staje jak się chce ;\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Wasz szczerze,
Shane
~
za dluga przerwa ;\
Vincento_Vampire
14-02-2008, 22:47
za dluga przerwa ;\
to idź nie wracaj krzyż na drogę będę tęsknić zawsze na święta wyślę pocztówkę i pozdrów ciocie też ok
ps takiego duetu jak ja i blefaw to nawet nestaz z gruchardem retardem i wifarnem by nie zrobili we czterech :cup::cup::cup::confused:8o
A tak wogóle to chciałby życzyć wszystkigo najlepszego, zdrowia, szczęścia i wogóle wszystkim zakochanym z okazji świętego Vincentego, to znaczy Walentego. Ja też mam dziewczynę, ma na imię Asia, kupiłem w sklepie tylko trzeba czasem dmuchać bo powietrze schodzi ;\\\
Wasz szczerze,
Shane
~
Olorion.
14-02-2008, 22:59
To moze juz nie bede udawac, tylko zaczne pisac normalne posty? :@
Jest moj forumowy broooo Vincentooooo :D:D
Vincento_Vampire
14-02-2008, 23:00
To moze juz nie bede udawac, tylko zaczne pisac normalne posty? :@
NIE ZLITUJ TYLKO NIE TO SIE WEZ EJ...
bo ja też będę musiał.... :(
Berger <3 Dalej posądzają cie o bycie mną? :cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
Olorion.
14-02-2008, 23:08
Czesc berger, przepraszam ze sie tak wczesniej zachowywalem w stosunku do ciebie, ale niestety nie darze ciebie jakas wyjatkowa symaptia. Jestes dla mnie takim przecietnym polskim bigmouthem, ktory zawsze ma duzo do powiedzenia, ale to wszystko co potrafi. ;[
Vincento_Vampire
14-02-2008, 23:10
Czesc berger, przepraszam ze sie tak wczesniej zachowywalem w stosunku do ciebie, ale niestety nie darze ciebie jakas wyjatkowa symaptia. Jestes dla mnie takim przecietnym polskim bigmouthem, ktory zawsze ma duzo do powiedzenia, ale to wszystko co potrafi. ;[
Ej bo zostawie to forum:(:(:(:(
Wasz szczerze,
Shane
~
Otoz wszytsko ci wyjasnie. Jednak na wstepie powiem ,ze przeprosiny przyjete.
Widzisz wiekszosc mowi ,ze trzeba mnie poznac by mnie polubic. Po drugie nie dziw sie ze po tobie jade na forum , mi glupota nie imponuje podobnie jak wiekszosci ludzi. Wiec staram sie to tepic ,jak tylko to mozliwe. Znam cie z forum gdzie twoje posty byly na poziomie dziecka z przedszkola i z akcji na Fibuli gdzie padles jak noob.
Wiec jakie ja moge miec zdanie o tobie? :cup:
A jesli ktos mnie poznal znaczy ,ze na to zasluzyl ;)
P.S. przwda jest taka ze jesli sie nie ma lvla jest sie nikim dla ogólu , ja lvla nie mam wiec pozostaje mi span na forum :)
@VV - hahahha powiedz mi tylko kto mnie o to posadzal ,a wszytsko sie chyba wyjasni :)
Vincento_Vampire
14-02-2008, 23:33
Otoz wszytsko ci wyjasnie. Jednak na wstepie powiem ,ze przeprosiny przyjete.
Widzisz wiekszosc mowi ,ze trzeba mnie poznac by mnie polubic. Po drugie nie dziw sie ze po tobie jade na forum , mi glupota nie imponuje podobnie jak wiekszosci ludzi. Wiec staram sie to tepic ,jak tylko to mozliwe. Znam cie z forum gdzie twoje posty byly na poziomie dziecka z przedszkola i z akcji na Fibuli gdzie padles jak noob.
Wiec jakie ja moge miec zdanie o tobie? :cup:
A jesli ktos mnie poznal znaczy ,ze na to zasluzyl ;)
@VV - hahahha powiedz mi tylko kto mnie o to posadzal ,a wszytsko sie chyba wyjasni :)
Nie wyjaśni się;\
Wasz szczerze,
Shane
~
VV -ciezki orzech do zgryzienia, szkoda ze nie pamietam kto wtedy byl na vencie jak xandar sie mnie pytal czy ja to ty ,a ty chyba tam byles:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((
Vincento_Vampire
14-02-2008, 23:50
VV -ciezki orzech do zgryzienia, szkoda ze nie pamietam kto wtedy byl na vencie jak xandar sie mnie pytal czy ja to ty ,a ty chyba tam byles:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((
berger bój się boga nie ujawniaj prawdy to będzie gorsze niż jakby otworzyć teczki sb dotyczące inwigilacji księży
Wasz szczerze,
Shane
~
Karolek98
15-02-2008, 00:09
jak chlopcy minely wam walentynki ?
Up karolek - Ja w Walę Tynki - Tynkowalem na budowie ,tak jak to przystalo na dzien murarza :)
cóż za zabawna 'gra słów' burger! ty to jestes dorosły pelnom parom
załosny jarodinChui: haha tak na pewno ty ze swoim pvp swietnym sie howasz :D mam tez fajne filmiki jak chodziles z full citizenem i dopiskiem (pro by bezok and huxy) :'(. Nie udawaj ze masz cos na miare mozgu bo sklonnych w to uwierzyc nie znajdziesz nawet w co piątej kinder-niespodziance.
zegnaj frajerze
Rzolniez
15-02-2008, 09:34
@Gruhard Kto jak kto ale ty nie odzywaj sie na temat PVP
Dajcie gruhardowi spokoj. Biedny Emo musi jakos odreagowac bezradnosc poprzez forum ;)
nie jestem bezradny.
emo? 8o to coś nowego
Vincento_Vampire
15-02-2008, 14:15
nie jestem bezradny.
emo? 8o to coś nowego
gruchardzie retardzie, jestes większa lama niż blewaf kiedy udaje :cup::cup::cup:
Z dedykacją dla grucharda retarda:
http://img215.imageshack.us/img215/761/480pxemobullshitom8.jpg (http://imageshack.us)
Wasz szczerze,
Shane
~
heineken
15-02-2008, 14:38
jak chlopcy minely wam walentynki ?
Pracowicie <łóżko>
Jeszcze sie wydalo ze Gruhard to EMO :<
JARODINHO
15-02-2008, 15:53
załosny jarodinChui: haha tak na pewno ty ze swoim pvp swietnym sie howasz :D mam tez fajne filmiki jak chodziles z full citizenem i dopiskiem (pro by bezok and huxy) :'(. Nie udawaj ze masz cos na miare mozgu bo sklonnych w to uwierzyc nie znajdziesz nawet w co piątej kinder-niespodziance.
zegnaj frajerze
mialem 30lvl frajerze zaczynalem wtedy grac jak wojna byla
a to masz 93lvl i dalej dupe lizesz hahaha
btw co ma addon i pro do pvp spocona gruszko? chodz przyznaje wtedy bylem noobem:] jak kazdy na poczatku
Vincento_Vampire
15-02-2008, 16:04
mialem 30lvl frajerze zaczynalem wtedy grac jak wojna byla
a to masz 93lvl i dalej dupe lizesz hahaha
sprzedał postać i oszukali go na world trade, teraz emok płacze pewnie:D:D:D
Wasz szczerze,
Shane
~
JARODINHO
15-02-2008, 16:08
sprzedał postać i oszukali go na world trade, teraz emok płacze pewnie:D:D:D
Wasz szczerze,
Shane
~
chyba cie cycki swedza ale gwarantuje ci ze bezok odda ta kase predzej czy pozniej, koniec tematu
Xandar Mac'Leod
15-02-2008, 16:12
Ej Berger nie bierz tego do siebie, ze posadzalem Cie o bycie Vincentym xD on nie robi bledow ortograficznych XD Ale dalej sadze, ze VV to ktos grajacy od poczatku iridii i trzymajacy grabe z Arc :cup::cup::cup::cup::cup::cup::baby::baby::baby:
Gruhard emo boy =(((
Podążam sobie na statek Venore a tu:
15:40 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Heria Raya. She was killed by Lord-Saimon.
Massterralph
15-02-2008, 20:29
Gruhard?
Oddali Ci itansy? :>
Diamencik
15-02-2008, 20:36
Podążam sobie na statek Venore a tu:
15:40 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Heria Raya. She was killed by Lord-Saimon.
i znowu oczywiscie ubili go z typkiem ktory nie byl w gildi ale juz jest norma u nich..
Ktos_na_Iridi
15-02-2008, 23:24
zegnaj frajerze
Idź zrób world trade, może znajdziesz kogoś ^^
jak widze ludzi, ktorzy dla zysku są w stanie powiedziec ze 'dają słowo' a potem robiąz siebie idiotów (patrz: Hampish) to nie mowicie, że Iridia to zły serv.
Xereną trzesie czlowiek ktory ma mozg mniejszy od naszego jarka i do tego kłamie i kradnie.
Z resztą, smiejcie sie... i ku przestrodze: nawet jak wam sie wydaję, że koleś jest godny zaufania, nie jest noob'em i nie kradnie, to nie ufacie mu puki to on nie pomaga wam, a nie wy mu.
ja pierdole tak emo... nic tylko sobie grzywke jebne na czoło i będe wygladał jak shaos paralyzed :) (no offense)
pozdrawiam
EDIT: Yooshimi swoim postem na tibia.com unaoczniles tylko calej iridii jak bardzo ta gra ogranicza twoj zasob słownictwa
JARODINHO
15-02-2008, 23:41
EDIT: Yooshimi swoim postem na tibia.com unaoczniles tylko calej iridii jak bardzo ta gra ogranicza twoj zasob słownictwa
a ty jakim jestes debilem
: )))))))))))))))))
@ up ... dokladnie tak, nic tylko sie usmiechnac czytajac posty gruszki...
gruhard czy ty wogole wiesz co to hardstyle ograniczony debilu ? bo tym postem udowodniles tylko jaki jestes ograniczony
JARODINHO
15-02-2008, 23:48
@ up ... dokladnie tak, nic tylko sie usmiechnac czytajac posty gruszki... czy ty wogole wiesz co to hardstyle ograniczony debilu ? bo tym postem udowodniles tylko jaki jestes ograniczony
gruhard zrobil drugie konto i udaje ze ma kolegow ktorzy go wspierają? 8o
jarodinho zle mnie zrozumiales ^^ to bylo skierowane do gruharda a napisalem ze nic innego tylko sie usmiechnac czytajac jego posty bo robi z siebie debila. pytanie czy wie co to hardstyle tez bylo skierowane do niego
dobrze jarku dobrze
nie zamierzam nawet czytac tych twoich postow wypelnionych albo tanimi wulgaryzmami albo prostotą twojej osoby
kto jak kto, ale ty w sprawach 'kto debil, a kto nie', nie bierz udzialu.
EDIT: jarek zle nie rozumial. jarek w ogole nie zrozumial : (
dobrze jarku dobrze
nie zamierzam nawet czytac tych twoich postow wypelnionych albo tanimi wulgaryzmami albo prostotą twojej osoby
kto jak kto, ale ty w sprawach 'kto debil, a kto nie', nie bierz udzialu.
Nie, Ty bierz.
Nie, Ty bierz.
myślisz ze jak jestes pod skrzydłami Knion'a to odrazu nogi boga złapales?
a tak na poważnie: coś sobie w swięta ustalilismy: jesli o mnie chodzi, nic do Ciebie nie mam, jesli ty masz cos do mnie- wyraź to!
bye
Dajcie gruhardowi spokoj. Kazde emo szuka powou by zwrocic na siebie uwage gdyz jest poniewirane i nie szanowane. Powinno wam byc go zal a wy jestescie dla niego tacy zli i niegrzeczni :(
Xandar - Nie mialem ci tego za zle. Ale wszyscy z Arc mysleli ze ja to Vincento :) Powiem ci tylko , ze jest to chyba ktos od nas z arc. Mam nadzieje ,ze sie dowiem kto to przed 20 ,bo pozniej mnie nie bedzie jakies 2+ miecha :| ;(
JARODINHO
16-02-2008, 00:02
myślisz ze jak jestes pod skrzydłami Knion'a to odrazu nogi boga złapales?
a tak na poważnie: coś sobie w swięta ustalilismy: jesli o mnie chodzi, nic do Ciebie nie mam, jesli ty masz cos do mnie- wyraź to!
bye
ale badaj on zaplacil np tam 20k albo ile i ma pro i nei lize dupy, a ty to ciagle robisz
idz wal ue w 2 ds
JARODINHO
16-02-2008, 00:04
jarodinho zle mnie zrozumiales ^^ to bylo skierowane do gruharda a napisalem ze nic innego tylko sie usmiechnac czytajac jego posty bo robi z siebie debila. pytanie czy wie co to hardstyle tez bylo skierowane do niego
a to sry.......
jak widze ludzi, ktorzy dla zysku są w stanie powiedziec ze 'dają słowo' a potem robiąz siebie idiotów (patrz: Hampish) to nie mowicie, że Iridia to zły serv.
Xereną trzesie czlowiek ktory ma mozg mniejszy od naszego jarka i do tego kłamie i kradnie.
Z resztą, smiejcie sie... i ku przestrodze: nawet jak wam sie wydaję, że koleś jest godny zaufania, nie jest noob'em i nie kradnie, to nie ufacie mu puki to on nie pomaga wam, a nie wy mu.
ja pierdole tak emo... nic tylko sobie grzywke jebne na czoło i będe wygladał jak shaos paralyzed :) (no offense)
pozdrawiam
Pisze się póki. Tak mi przykro z powodu Twoich strat...
ale badaj on zaplacil np tam 20k albo ile i ma pro i nei lize dupy, a ty to ciagle robisz
idz wal ue w 2 ds
zrozum wreszcie- jesteś głupi jak but.
żal mi ciebie.
i mowie to prosto z serca bo mi na prawde jest zal głupków
;(
@Eve: Wybacz!
prawie tak przykro jak z powodu tego ze wysralem sie na twoja propozycje zdrady DD? jej
myślisz ze jak jestes pod skrzydłami Knion'a
"lol, ok" - A jeśli Feav by miał w titlu "SRAM NA KLATE" to byś się ustawił w kolejce?
Nic do Ciebie nie mam, po prostu jesteś dla mnie frajerem, ale jakoś tego nie nagłaśniam, bo po co? Imho nie doda mi to renomy
edit; Co do Jarodinho to się zgadzamy co do słowa;)
ja nie, ale zapewne jerek by sie zkusil.
lece, pozdro leszczu
@Eve: Wybacz!
prawie tak przykro jak z powodu tego ze wysralem sie na twoja propozycje zdrady DD? jej
Niektórzy ludzie są jak przedmioty - przydatni, dopóki można ich uzywać. Potem się je wyrzuca. Czasami tylko niektóre przedmioty są jak katarynki, trajkoczą i trajkoczą, aż się baterie skończą... :)
I wiesz gdzie to wychodzi drogi przyjacielu?
Jak was firenze wykorzystuje... Tylko ze słabe macie te baterie, oj słabeee ;'(
lece, pozdro leszczu
Skusił*
Tak słabe, jak twój analny wibrator z serii 'hiimemo' ??
Żebyś chociaż coś sobą reprezentował, mogli byśmy podyskutować. A jako że nie reprezentujesz nic, daj sobie spokój.
PS - nie nazywaj mnie swoim przyjacielem, nigdy.
czlowieku dyskutowac z toba to jak walic glowa w sciane. ty zawsze wiesz lepiej- twoim zdaniem.
prawda jest taka, ze jestescie bandą wannabe, ktorych do arc przyciagnal opis gildi - we rule this server. sami co najwyzej mozecie sie w wspierac w tych nedznych dopowiastkach..
kazdy po kolei mając wladze na servie, zachowalby sie tak jak oni (prawdziwe arc) to robili.
idzcie spac,
rpg playerzy juz dawno poszli lulu
jestescie bandą wannabe
Tak?
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Zadupie Małe
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gruhard
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Deadly Delight
Świat: Iridia
Poziom: 90+
Skille: 5
Poziom mag.: 65
iTrader: (0)
Gruhard ma numer GG 4263556
Character Information
Name: Gruhard
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 96
World: Iridia
Residence: Ankrahmun
Last login: Feb 15 2008, 21:29:00 CET
Comment: check my comment
Account Status: Premium Account
Następnie Twój ostatni comment "If you are going to PM me do so in English."
Character Information
Name: Bajexe on Askara
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 215
World: Askara
Residence: Edron
House: Central Circle 2 (Edron) is paid until Mar 16 2008
Guild membership: Divine of the Rexis
Last login: Feb 15 2008, 20:06:39 CET
Comment: Buying all bps of sd 5.5k each. Looking for providers that can make at least 3-4bps a week. Message me ingame and we will talk.
If you are going to PM me do so in English.
Account Status: Premium Account
A wczesniej, jak sam przyznałeś kłucąc się z jakimś debilem pokroju Jarka - miałeś location Willa huntinga.
Zaraz, zaraz.. Kto tu jest wannabe?
JARODINHO
16-02-2008, 02:02
lece, pozdro leszczu
u mnie koles w klasie jest emo chcesz jego numer?
nie klucic sie juz ;p
Thellan
Killed at Level 52 by Argash and by Gald Mac'Laga
Walezjusz
Killed at Level 68 by Gald Mac'Laga and by Argash
Polioxa
Killed at Level 81 by Diamentowy Gosc and by Gald Mac'Laga
Mloda Ganksterka
Killed at Level 55 by Diamentowy Gosc
saimon wszyscy padli za sd ktore z ciebie zlotowalem noobku;p
IridiaCarlinPk
16-02-2008, 10:09
nie klucic sie juz ;p
Thellan
Killed at Level 52 by Argash and by Gald Mac'Laga
Walezjusz
Killed at Level 68 by Gald Mac'Laga and by Argash
Polioxa
Killed at Level 81 by Diamentowy Gosc and by Gald Mac'Laga
Mloda Ganksterka
Killed at Level 55 by Diamentowy Gosc
saimon wszyscy padli za sd ktore z ciebie zlotowalem noobku;p
hehehehe diemant posluchal rady chyba;p
co to za ta xerena mi ostatnio ziom powil pozycz kase bo wyhujamy jakiegos typa z iridi(ziom na xerenie gra] xD
Diamencik
16-02-2008, 10:15
hehehehe diemant posluchal rady chyba;p
co to za ta xerena mi ostatnio ziom powil pozycz kase bo wyhujamy jakiegos typa z iridi(ziom na xerenie gra] xD
Jakiej rady posluchalem?:)
Jakiej rady posluchalem?:)
Żeby nie sikać pod wiatr, tylko z wiatrem.;))
Massterralph
16-02-2008, 12:23
Ej! Ja chce do Liberi Fatali! Chce wyciac sosny i saimony! plx
Vincento_Vampire
16-02-2008, 12:33
czlowieku dyskutowac z toba to jak walic glowa w sciane. ty zawsze wiesz lepiej- twoim zdaniem.
prawda jest taka, ze jestescie bandą wannabe, ktorych do arc przyciagnal opis gildi - we rule this server. sami co najwyzej mozecie sie w wspierac w tych nedznych dopowiastkach..
kazdy po kolei mając wladze na servie, zachowalby sie tak jak oni (prawdziwe arc) to robili.
idzcie spac,
rpg playerzy juz dawno poszli lulu
Ciszej, niech głupcy wydadzą swój osad
:cup::cup::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
Tak?
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Zadupie Małe
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gruhard
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Deadly Delight
Świat: Iridia
Poziom: 90+
Skille: 5
Poziom mag.: 65
iTrader: (0)
Gruhard ma numer GG 4263556
Następnie Twój ostatni comment "If you are going to PM me do so in English."
A wczesniej, jak sam przyznałeś kłucąc się z jakimś debilem pokroju Jarka - miałeś location Willa huntinga.
Zaraz, zaraz.. Kto tu jest wannabe?
Istny z ciebie dedektyw!
Tylko tak się składa, że nie od niego to wziąłem, a od mojego rl'a - Fare Drax'a, dobrego kumpla Bajexe od jakiegos 50lv~~.
EDIT: I btw. to nie z jarkiem sie kłócilem o location will'a tylko phoenixem, bo twierdził, że on to wymyślił :)
Wincento zaczyna dominowac nademna nawet na tym forum... Wiec by nie byc mu dluznym.
Uwaga ! Uwaga! wszyscy Czlonkowie Arcanium. Dzis rano bylem na nobie i bylem swiadkiem niezwyklego wydarzenia. DD ma trapa w AB. DONT GO AB'DENDRIEL! TRAP!
Ale na szczecie zdazylem szybko zrobic SSa tuz przed tym jak dali loga.
Oto on DD posrod drzew w AB przed logami.
http://img218.imageshack.us/img218/4670/snikabjz3.jpg (http://imageshack.us)
Vincento_Vampire
16-02-2008, 13:40
.
Pisze się Blefaw, nie Belfaw....
Acha, byłbym zapomniał!
Uwaga, uwaga! Ogłaszam konkurs Audio-tele, kolejny z serii tych dla ludzi o poziomie inteligencji grucharda retarda! (czyli taki w stylu jak miał na imię Adam Mickiewicz). Pytanie konkursowe brzmi:
Kim naprawdę jest Vincento_Vampire?
Odpowiedź A: Berger
Odpowiedź B: nie Berger
Odpowiedź C: nikt tego nie wie i nikt się nie dowie
Odpowiedzi proszę wysyłać na polską bazę badawczą na Antarktydzie, a nagrodą jest weekend z Bergerem :cup::cup::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
http://es.youtube.com/user/verterx
maly movie ;p
Prawda jest taka ze dolaczyli do Arc bo Anima po raz kolejny zrobila sobie PK Raid i zabijala ich, wiec co mieli zrobic???
Lisuu-aleniewrl
16-02-2008, 15:15
Wincento zaczyna dominowac nademna nawet na tym forum... Wiec by nie byc mu dluznym.
Uwaga ! Uwaga! wszyscy Czlonkowie Arcanium. Dzis rano bylem na nobie i bylem swiadkiem niezwyklego wydarzenia. DD ma trapa w AB. DONT GO AB'DENDRIEL! TRAP!
Ale na szczecie zdazylem szybko zrobic SSa tuz przed tym jak dali loga.
http://img218.imageshack.us/img218/4670/snikabjz3.jpg (http://imageshack.us)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA8o8o8o8o
Berger winner:cup: to jest lepsze od rysunkow Jaro~8o
@edit
Dedam za nik.
.Viffarn
16-02-2008, 15:16
pa i pk raidy to juz od tygodnia nasza codzienna rozgrywka
Xandar Mac'Leod
16-02-2008, 15:36
moge cie dodknonc?
Vincento_Vampire
16-02-2008, 15:42
moge cie dodknonc?
Lepiej nie, lekarze przyjmują dopiero w poniedziałek ;\\\\
Wasz szczerze,
Shane
~
pa i pk raidy to juz od tygodnia nasza codzienna rozgrywka
Chodzilo mi o czasy kiedy zaczela sie wojna czyli październik~
http://es.youtube.com/user/verterx
maly movie ;p
Co to k.rwa za muzyka ta pierwsza? Aż mi uszy zwiędły lolllll espanol?
Anas Kiro
16-02-2008, 17:01
Ehm...
O wojnie było wiadomo dużo wcześniej Firenze i Samme zaoferowali nam potem pomoc i dali invity do Arc więc nie pierdolcie że nas nazwa gildi przyciągła.Gruhard naprawde żal mi Ciebie co Ci daje lansowanie się na tym forum?Jak i tak cały serwer ma Cie za śmiecia i leszcza:P?Tak wiem teraz mi będziesz pierdolił ile wojen wjebałem już wole to niż lizanie dupy im tak jak Ty że prawie im do jajek podchodzisz od tyłu
Thxbye
.Viffarn
16-02-2008, 17:37
Nice snejk bongosow na mnie na vdl!
Nie bongosow. Tylo 3ch noobow. Jest film jak 45 MS soluje cie ;)
Morseton
16-02-2008, 17:49
Nice snejk bongosow na mnie na vdl!
Prosze cie nic nie mow... 1 % brakowalo zeby cie Anum zajebal.
Jak nie ty to ktos inny ;] Vite Tarth 2x xD
Nie bongosow. Tylo 3ch noobow. Jest film jak 45 MS soluje cie ;)
Chciałbyś być takim noobem jak ja, co :>?
Co do Krejzolka... nie dziś to jutro, ale powiem ci jedno... więcej farta niż rozumu ;)
Tutaj prawie deja vu
http://img216.imageshack.us/img216/392/atak1zr5.jpg
Tutaj jak już koledzy doszli
http://img216.imageshack.us/img216/5023/atak2kk0.jpg
A tutaj twój "rescue" team:
http://img216.imageshack.us/img216/7590/atak3cs7.jpg
I tak zanim cię wylogowało dostałeś ode mnie jeszcze pamiątkę :*.
Ach i uwierz... gdyby to było bongo to już byś nie żył :).
.Viffarn
16-02-2008, 18:05
Co do Krejzolka... nie dziś to jutro, ale powiem ci jedno... więcej farta niż rozumu ;)
Tutaj prawie deja vu
Ta wiem bo mialem niecaly bp mf i polioxa mi rzucil za bagno jak byscie wtedy za mna pobiegli to ded byl.A i niechcem sie tlumaczyc ale mialem hoty na najta i dlatego nie leczylem sie vita ;)
Massterralph
16-02-2008, 18:16
Gdyby to bylo cale Bongo to Twoim jedynym wyjsciem bylby x-log. >.>
Ta wiem bo mialem niecaly bp mf i polioxa mi rzucil za bagno jak byscie wtedy za mna pobiegli to ded byl.A i niechcem sie tlumaczyc ale mialem hoty na najta i dlatego nie leczylem sie vita ;)
Jestes PRO skoro 2h expiles na lair na hotach z knighta;) Gz!
Aha i skoro miales hoty na najta to od kiedy naj ma "exure gran" ? :|
Ale nie tlumacz sie ;) wszyscy wiedza jakie z ciebie PROsie ;)
.Viffarn
16-02-2008, 18:27
Gdyby to bylo cale Bongo to Twoim jedynym wyjsciem bylby x-log. >.>
Teraz chcialem dac ale patrze an vip duzo arc on a na vt mowia ze wpadaja nobami i ich wybija wiec nie dalem.
.Viffarn
16-02-2008, 18:32
Jestes PRO skoro 2h expiles na lair na hotach z knighta;) Gz!
Aha i skoro miales hoty na najta to od kiedy naj ma "exure gran" ? :|
Ale nie tlumacz sie ;) wszyscy wiedza jakie z ciebie PROsie ;)
botowalem :> w blackd sa fajne opcje ze moge ustawiac hoty na np "|" i pare mi zostalo ;)
JARODINHO
16-02-2008, 19:04
Tutaj prawie deja vu
czesc viffarn
no niewiele brakowalo zebys zdedzil
wiem ze dobre pg walisz, ale troche pvp ci brakuje:P
rs nie swaidczy o tym ze jestse pro
.Viffarn
16-02-2008, 20:15
czesc viffarn
no niewiele brakowalo zebys zdedzil
wiem ze dobre pg walisz, ale troche pvp ci brakuje:P
rs nie swaidczy o tym ze jestse pro
Jaro nie mow ze pvp mi brakuje , bo przezylem nie wazne jak ale przezylem to sie liczy.A pvp moze udowodnilem jak mialem 78 lv i thalic probowal mnie ded na demoni ?
PlacekZJagodami
16-02-2008, 20:32
Jaro nie mow ze pvp mi brakuje , bo przezylem nie wazne jak ale przezylem to sie liczy.A pvp moze udowodnilem jak mialem 78 lv i thalic probowal mnie ded na demoni ?
przypomnij sobie jak cie kiedys ALMOSZT niestety jebliśmy w veno bongosami ; ]
many już nie miałeś, gdybyśmy wcześniej wiedzieli że będziesz tamtędy biegł to gryzłbyś glębę od drugiej strony... Mr. pr0high skill pff. Ey ty mnie wtedy Polioxa na tombie ded ? mialem debuga k*rwa :/
JARODINHO
16-02-2008, 21:10
no wtedy ci sie udalo, mnie niestety thalic zajebal:/ na 99lvl
ale pamietam jak ty miaels ze 100+lvl
i cie dwoch palkwo zabilo saran talyn czy jak mu tam i ktos jescze
albo jakesi 50lvl~~ raz cie ujebaly, ale raz ci sie udalo uciec przed nazgulem i xylo:p
w pg jestes dobry
w pvp troche mniej:p
PG to jak grasz 3-4h dziennie i robisz po 500-600k expa.
A takie pg gdzie siedziesz 24/7 i wbjasz niecale 1kk dziennie to zwykly brak RL ;)
PlacekZJagodami
16-02-2008, 21:51
A takie pg gdzie siedziesz 24/7 i wbjasz niecale 1kk dziennie to zwykly brak RL ;)
ten to ma rację ; )
JARODINHO
16-02-2008, 22:06
ten to ma rację ; )
czasem ma:p
JARODINHO
16-02-2008, 22:44
21:44 You see Zielper'archer (Level 150). He is a royal paladin. He is Shadow of the Deadly Delight (Kuba Lucznik).
21:46 Heaven Eaglei [19]: ic tedy
21:46 Heaven Eaglei [19]: cho
21:46 Heaven Eaglei [19]: ej ziper
21:46 Heaven Eaglei [19]: ziper
21:46 Heaven Eaglei [19]: jebany lamus
zielepr znalazl kolege ktory tak samo dobrze pisze po polsku jak on
.Viffarn
16-02-2008, 22:49
No niestety ja wole siedziec przed pc nisz wyjs z domu na pifo
JARODINHO
16-02-2008, 22:57
No niestety ja wole siedziec przed pc nisz wyjs z domu na pifo
nie wychodzisz z crealethem na dwor?
JARODINHO
16-02-2008, 22:58
teraz 600k to sie robi w niecałe 2h zal ta tibia 8.1
teraz 600k to sie robi w niecałe 2h zal ta tibia 8.1
ta rzal kto by kiedys pomyslal ze 80 palek bedzie walil 130k/godzine lole xd
JARODINHO
16-02-2008, 23:43
ta rzal kto by kiedys pomyslal ze 80 palek bedzie walil 130k/godzine lole xd
to jest jak ots
Shaos ded od nowych supporterów chyba :o
Rosjaninn
17-02-2008, 04:20
ta wolisz pg robic niz wyjsc na pifo bo nigdy go nie piles a po drugie boisz wie wyjsc na pifo bo myslisz ze zli ludzie cie pobija smeiciuX(X(X(X( ...
ta wolisz pg robic niz wyjsc na pifo bo nigdy go nie piles a po drugie boisz wie wyjsc na pifo bo myslisz ze zli ludzie cie pobija smeiciuX(X(X(X( ...
A co? Kazdy musial?? :> Czujesz sie lepszy bo pijesz piwa cysternami?
PS. POZDRO METEK!!!
/Mlody!
Karolek98
17-02-2008, 08:59
wwo ownage troszke pomyslnosci chlopaki...
Feb 17 2008, 07:59:35 CET Killed Masloer at Level 73 ok
wpadli po mnie
Estillo , colalvero, mighty mag, masloer ;-) bylo 5... jeden name chyba zgubilem
przed ss chcieli sie pobawic ze mna na edron ;-)
no vifarn pvp to ty masz, pokazales to jak sie w ab uspalismy ;) jeszcze nie raz sieodwdziecze za mojego deda ;)
Ja nie pije, a zabawe mam przednią zawsze ;]]
PS. POZDRO METEK!!!
/Mlody!
A JA...???
IridiaCarlinPk
17-02-2008, 14:06
A JA...???
jaracz;/;/;/
Olorion.
17-02-2008, 14:27
ee ale loleee ;]]]]]]]]
ee ale loleee ;]]]]]]]]
lol hyba twuj stary i twoja gildia nerdziku polaczkowaty :]:]:]
też nie pije. trenujesz? ;p
/zielarz
PS. POZDRO METEK!!!
/Mlody!
Ded ! ja nie pije
też nie pije. trenujesz? ;p
/zielarz
Ta, wysokie loty.
Ta, wysokie loty.
nie no, np. ja biore białko serwatkowe i nie moge pić. znaczy sie moge, ale wtedy byloby to bez sensu, bo wiadomo co alkh robi z białkiem
;p
wysokie loty?
do takich spraw:
acodin > ziele
nie no, np. ja biore białko serwatkowe i nie moge pić. znaczy sie moge, ale wtedy byloby to bez sensu, bo wiadomo co alkh robi z białkiem
;p
wysokie loty?
do takich spraw:
acodin > ziele
Kiedyś żarłem gainbolic6k, od tamtego czasu nie piję.
A z acodinem to się powtarzać zaczynac, wole Tusi bo tańszy;)
szczerze? 99% uzytkownikow tego forum pierdoli co wy tu napiszecie, dla mnie np mozecie byc hujwie jakimi koksami, hujwie jak sie afiszowac, poprostu jebie mnie to. niewiem co w tym fajnego napisze ale ze mnie jo ema eloska jaracz jaram thc kilogramami a moja stara mi pozwala eloska ema elo jo
szczerze? 99% uzytkownikow tego forum pierdoli co wy tu napiszecie, dla mnie np mozecie byc hujwie jakimi koksami, hujwie jak sie afiszowac, poprostu jebie mnie to. niewiem co w tym fajnego napisze ale ze mnie jo ema eloska jaracz jaram thc kilogramami a moja stara mi pozwala eloska ema elo jo
borze co on robi, jak przyjadę wojtka odwiedzic to zjaram z nim a nie z Tobą!
tabaluga
17-02-2008, 19:20
no nie moge xD hahahaha Dax ma racje bo co to kogo obchodzi jakikto na rl jest kozak bo przeciez my tylko razem w tibie gramy a to jaki kto zajebiaszczy jest w rl niech zatrzyma dla siebie.
ps. po ziole sie nie lata ,a jak latasz Gruhardku to radze zmienic dilera ten cie oszukuje ;] Tusipek nie działa jak akodin tylko jak amfetamina a akodin działa jak grzybki halucynki tylko duuzo mocniej. no i zalezy tez ile czego sie zje ale na pewno tusipek i acodin nie dzialaja podobnie ile bys nie zjadl.
a jak ktos uwaza inaczej to poprostu za mało sie dowiedział i za duzo sciem nap****ala na forum zeby pokazac jakim jest "kozakiem".
pozdro dzieci i jeszcze raz wiecej faktow mniej sciem a wszystko stanie sie latwiejsze :)
no nie moge xD hahahaha Dax ma racje bo co to kogo obchodzi jakikto na rl jest kozak bo przeciez my tylko razem w tibie gramy a to jaki kto zajebiaszczy jest w rl niech zatrzyma dla siebie.
ps. po ziole sie nie lata ,a jak latasz Gruhardku to radze zmienic dilera ten cie oszukuje ;] Tusipek nie działa jak akodin tylko jak amfetamina a akodin działa jak grzybki halucynki tylko duuzo mocniej. no i zalezy tez ile czego sie zje ale na pewno tusipek i acodin nie dzialaja podobnie ile bys nie zjadl.
a jak ktos uwaza inaczej to poprostu za mało sie dowiedział i za duzo sciem nap****ala na forum zeby pokazac jakim jest "kozakiem".
pozdro dzieci i jeszcze raz wiecej faktow mniej sciem a wszystko stanie sie latwiejsze :)
Pierdolić trzy po trzy to każdy może, troche lepiej troche gorzej. A z Twoimi "assmade" faktami to możesz wyjść i nie wracać, bo nikt nie stwierdzil tego co napisałeś, ot co. A co do forum i pierdoleniu - Jak będę chciał to Ci alfabet napisze 50 razy, bo mam do tego prawo.
Edit; Jesli dla Ciebie tusi dziala jak amfetamina to chyba ty dealera powinienes zmienic, bo po fecie nie zasniesz a po tusi masz fajnie jak spisz;]]]
/OLMAJTY FEW
WICE KRUL POLSKI
borze co on robi, jak przyjadę wojtka odwiedzic to zjaram z nim a nie z Tobą!
ja nie pale [;
Diego325
17-02-2008, 20:18
LOl
Ćpuny i narkomani <lol69>
Uzależnienie nie jest powodem do dumy tylko raczej do wstydu...
I to wcale nie jest " biorę bo lubię"
pawel1992
17-02-2008, 20:31
S*******AC NA http://narkotyki.esculap.pl/ albo tu http://www.narkotyki.com.pl/
kogo obchodzi co jakieś gówno robi , to jest forum o tibi , iridi , ćpajcie co chcecie , wąchajcie kleje , wciągajcie fugę z kafelek i silikon z okien , możecie nawet w*******ać piankę izolacyjną , ale po chuj to komu ? Jak chcecie sie wymieniać , dissować , przekrzykiwać kto tu ma racje to róbcie to na odpowiednich forach , albo umówcie sie na randkę i tam załatwcie sprawy ;(
chistorja z rzycia wzienta garscjami !111111
ide se na open batle bo muwio rze jest na edron patrze na dwuh stronah mostu som rzolnierze pzeciwnyh drórzyn no i se ide ide a tu patrze elo jol gol ded lol mysle ale lole z nich sie dedujo. potem ide patrze thellan deduje lolek z niego mysle. ide dalej a tam fo fe sie wbila na dach i go dedujom, lolololol. potem whode na dach a tam neztasy dedujom tyh drugih lol:D:D:D i wydedzili ih patrze se jakis durzy lew na blek hp biegnie
to mysle se walne sd chita a on ded i frag :S:S:S:S:S:S:S:S:S:S
qwa :D:D:P:P lole ;];]
i cos takiego
wyszlo
lole
Feb 17 2008, 20:30:03 CET Killed Satharon Trin at Level 59 unjustified
Feb 17 2008, 19:44:08 CET Killed Madir Eowidla at Level 72 unjustified
;///////
ide se na open batle bo muwio rze jest na edron patrze na dwuh stronah mostu som rzolnierze pzeciwnyh drórzyn no i se ide ide a tu patrze elo jol gol ded lol mysle ale lole z nich sie dedujo. potem ide patrze thellan deduje lolek z niego mysle. ide dalej a tam fo fe sie wbila na dach i go dedujom, lolololol. potem whode na dach a tam neztasy dedujom tyh drugih lol:D:D:D i wydedzili ih patrze se jakis durzy lew na blek hp biegnie
i cos takiego
wyszlo
lole
;///////
Ten Satharon to bocił GS roty do 55 lvla :cup::D
JARODINHO
17-02-2008, 22:21
i cos takiego
wyszlo
lole
;///////
zal mi cie, pisz po polsku albo wy*******aj
Crealeth
17-02-2008, 22:27
simka ruwnierz chcem byc kozak raz papierosa zaciongnolem i sie zakrztusilem
simka ruwnierz chcem byc kozak raz papierosa zaciongnolem i sie zakrztusilem
ale lol z ciebie ja jednym buhem calego papierosa sciongam i to setkem marlboro lol i jeszcze z kolerzankom po studentcku :D:D
Olorion.
17-02-2008, 23:00
ale z was lole
Vincento_Vampire
18-02-2008, 00:08
ale z was lole
i br też.
Blefaw super awator ja też śpwiewam troche karaoke pod prysznicem i o 7 rano jak puszczam przeboje disko polo żeby sąsiadów pobudzić! :cup::cup::cup::D8o
Wasz szczerze,
Shane
~
ale lol z ciebie ja jednym buhem calego papierosa sciongam i to setkem marlboro lol i jeszcze z kolerzankom po studentcku :D:D
o lolol jak po studniuwencku?
edid http://tibia.pl/strona/gadzety widzieliscie jaka wyczapista w deche mp3tibi?
pawel1992
18-02-2008, 00:57
Powiem
Wam
Koledzy
Ze
Jesli
Wejdziecie
I
Zobaczycie
Ten
Filmik
To
Nie
Bedziecie
Zalowac
Decyzji
O
Ile
Jestescie
Poprawnej
Orientacji
http://pl.youtube.com/watch?v=caHBWKo_yjE
Olorion -(fajny avatar) Znam kube wojewodzkiego na RL (Nie mylic z kuba lucznikeim) , jesli lubisz spiewac i idzie ci to tak dobrze jak robienie z siebie debila na forum ,to moge mu szepnac kilka slow o tobie i masz final murowany :D
IridiaCarlinPk
18-02-2008, 09:18
i co opena nie bylo?;/////
@pawel1992 miodzio filmik xddd
Powiem
Wam
Koledzy
Ze
Jesli
Wejdziecie
I
Zobaczycie
Ten
Filmik
To
Nie
Bedziecie
Zalowac
Decyzji
O
Ile
Jestescie
Poprawnej
Orientacji
http://pl.youtube.com/watch?v=caHBWKo_yjE
zboczuh:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=vZw8VJl2s7A
http://www.youtube.com/watch?v=jlOlSr3IgcM
Lepsze xD
JARODINHO
18-02-2008, 19:53
http://www.youtube.com/watch?v=vZw8VJl2s7A
http://www.youtube.com/watch?v=jlOlSr3IgcM
Lepsze xD
ta lepsze,tylko zapomniales wrzucic jeszcze wersje dla gruharda czyli facetow
pawel1992
18-02-2008, 23:43
Przyjaciele , Bracia , Siostry , Pedałki. Dedykuje wam tą piosenkę :
http://pl.youtube.com/watch?v=eoDct8AxpnY&feature=related
<3
Bandzioch
18-02-2008, 23:55
<3
Dawno nie miałem takiej beki8o. mistrzostwo świata:cup:
Moj ostatni dzien wojowania. Fajnie bylo ale niestety to co dobre szybko sie konczy. Mam nadzieje , ze bede mial okazje to kiedys powtorzyc ;)
Jak na Tobie Acodin działa jak grzyby, to fajnie masz w domu : D
VV przeniósł się na forum kyry xDD chyba się na nas obraził (ciekawe czemu <lol2>)
VV przeniósł się na forum kyry xDD chyba się na nas obraził (ciekawe czemu <lol2>)
no ciekawe tak samo jak muj dzisiejszy lot z kultow :cup::cup:
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?p=1703006#post1703006 :cup::cup:
Vincento_Vampire
19-02-2008, 12:23
Ależ nie, poprostu rozszerzam działalność gospodarczą na nowe rynki zbytu:cup::cup:X(:confused:B)
Wasz szczerze,
Shane
~
zyjemy gdzie zyjemy kogo dedac wiemy my prosto idziemy robimy bongo temy !111111
lol ded na daksie ;\
Vincento_Vampire
19-02-2008, 15:48
<3
Nie no mówiłem tacie żeby nie odwalał cyrów jak pany z TV przyjadą :confused::baby::oX(:evul:
Wasz szczerze,
Shane
~
Massterralph
19-02-2008, 16:57
Krejzolek!!! ale pg odjebales!!! Deduwa :>
16:56 Zielper'archer [150]: hejka
16:56 Dax'Rider [78]: cze
16:57 Zielper'archer [150]: kupujesz pro?
16:57 Zielper'archer [150]: <jak nie to dedasz>
16:57 Dax'Rider [78]: sry spadlem z krzesla, juz jestem
16:57 Dax'Rider [78]: no kupuje ziom a za ile
16:57 Zielper'archer [150]: ok dedasz
16:57 Dax'Rider [78]: za ile co
16:57 Dax'Rider [78]: ?
16:57 Zielper'archer [150]: 20k ;/
16:58 Dax'Rider [78]: ale ja jusz mam protekt
16:58 Dax'Rider [78]: od dardiuz
16:58 Dax'Rider [78]: i shay marifous:]
16:58 Zielper'archer [150]: ale odemnie
16:58 Zielper'archer [150]: jeszcze nie masz
16:58 Dax'Rider [78]: a ty dobry pro?
16:58 Zielper'archer [150]: owszem
16:58 Dax'Rider [78]: jak mnie bedom bili to pszyjdziesz?
16:59 Zielper'archer [150]: owszem
16:59 Dax'Rider [78]: a potem sie obudze,aje?
16:59 Zielper'archer [150]: :/
16:59 Zielper'archer [150]: owszem
16:59 Zielper'archer [150]: ok
16:59 Zielper'archer [150]: wiec jak wroce
16:59 Zielper'archer [150]: widze hajs za protka
17:00 Zielper'archer [150]: albo dedasz
17:00 Zielper'archer [150]: dac riderze
17:00 Dax'Rider [78]: /care
idiota \_
Karolek98
19-02-2008, 20:04
nie ma protekcji, nie ma zycia ;-) hahaha
nie ma protekcji, nie ma zycia ;-) hahaha
idz do carlin po bulki karol prosze cie i skocz do ab po mleko jesli mozesz !
Karolek98
19-02-2008, 22:09
moge skoczyc na nowe miasto bo chlopaki z piasta opowiadali mi jak Ciebie na nowym miescie spotkali jakisczas temu ;-) A moze to tylko 1 koles byl... kto wie ;)
Lisuu-aleniewrl
19-02-2008, 22:13
kurde a ja wciongam tabake a wy nie. i to ja jestem kul lole.8o:cup:
@edit
dedam za nik;\
Rastafarians
19-02-2008, 23:02
@edit
dedam za nik;\
a jakom?
jeśli gawith apricot snuff to zostaniesz moim idolem
red bull n medicated ftw! :D haa <3
pozdro dla fewola cow gurah ma swuj dom, harawika, pimolssa, daksa jezdzca, nitza, koksa kamila, kiepy, i w ogole!
Olorion.
19-02-2008, 23:15
Olorion -(fajny avatar) Znam kube wojewodzkiego na RL (Nie mylic z kuba lucznikeim) , jesli lubisz spiewac i idzie ci to tak dobrze jak robienie z siebie debila na forum ,to moge mu szepnac kilka slow o tobie i masz final murowany :D
hehe niezly dowcip berger :)
hehe niezly dowcip berger :)
Dziekuje.
Mam jeszcze wiecej blyskotliwych zarcikow i asow w rekawie. Moge nimi blusnac u was w RL ,gdyz jeden z ownerow Krejzolka zaprosil mnie do trojmiasta na piwko dzis na vencie. Chyba skorzystam z zaproszenia i podjade kiedys. Ale boje sie ciebie i craletha... nie pobijecie mnie jak przyjade :( . Ja jako typowe dziecko neo ktore placze po kazdym dedzie (jak to dzi o mnie mendill powiedzial _/) placze po kadym dedzie
P.S. xene tez pewnie bedzie za <piwko>
P.S. II Do zobaczenia chlopaki mam andzieje ze jak wroce wojna bedzie trwac dalej i bedziemy expic ;)
Vincento_Vampire
20-02-2008, 02:00
Dziekuje.
Mam jeszcze wiecej blyskotliwych zarcikow i asow w rekawie. Moge nimi blusnac u was w RL ,gdyz jeden z ownerow Krejzolka zaprosil mnie do trojmiasta na piwko dzis na vencie. Chyba skorzystam z zaproszenia i podjade kiedys. Ale boje sie ciebie i craletha... nie pobijecie mnie jak przyjade :( . Ja jako typowe dziecko neo ktore placze po kazdym dedzie (jak to dzi o mnie mendill powiedzial _/) placze po kadym dedzie
P.S. xene tez pewnie bedzie za <piwko>
P.S. II Do zobaczenia chlopaki mam andzieje ze jak wroce wojna bedzie trwac dalej i bedziemy expic ;)
berger nie jedz to trap jest zagrożą że ci utną jak nie bedziesz spy ;\\\\\\\
Wasz szczerze,
Shane
~
Lisuu-aleniewrl
20-02-2008, 08:33
a jakom?
jeśli gawith apricot snuff to zostaniesz moim idolem
Gawith apri~ tylko raz bo po niej obudzilem sie po elektrowstrząsach w szpitalu na rogu;\
a tak to wciongam gletscher prise extra mild...
@btw
Dedam za nik
Morseton
20-02-2008, 11:49
Gawith apri~ tylko raz bo po niej obudzilem sie po elektrowstrząsach w szpitalu na rogu;\
@btw
Dedam za nik
haha az tak cie sponiewierala ? :PP Łooo. Jak to mowia do niej trzeba dorosnac :)
Rastafarians
20-02-2008, 13:08
wg mnie gawith apricot snuff jest najlepsza, towarzyszy mi od kilku lat :D
ale ostatnio bardzo rzadko;)
ok jestescie fajni, ale na trzy cztery...
trzy
czte
ty!
okej juz
z a l o s n e.
@edit
dedam za nik;\
Masz pecha bo ja tez sznupie tabake
Lisuu-aleniewrl
20-02-2008, 16:10
Masz pecha bo ja tez sznupie tabake
no dobra to ja, Ty i Rastafarians wciongamy8o
u.U tabaka...
jestem pod wrazeniem ze wyladowales w szpiatalu... pytanie tylko czy nie pomyliles tabaki z białkiem ;
Lisuu-aleniewrl
20-02-2008, 16:25
u.U tabaka...
jestem pod wrazeniem ze wyladowales w szpiatalu... pytanie tylko czy nie pomyliles tabaki z białkiem ;
Gdybyś był chociaż trochę inteligentny to bys zauwazyl ze sie smieje... Chyba tylko ty na tyle nie wysililes mózgu aby to dostrzec... Gruhard wyjdź proszę:baby:
@btw
Dedam za nik
Ty farfolcu to jest moj text
Lisuu-aleniewrl
20-02-2008, 19:49
Ty farfolcu to jest moj text
HUehuhe szczerze? niewiedzialem xD
IridiaCarlinPk
20-02-2008, 19:49
red bull n medicated ftw! :D haa <3
pozdro dla fewola cow gurah ma swuj dom, harawika, pimolssa, daksa jezdzca, nitza, koksa kamila, kiepy, i w ogole!
pimolsa* jedno s kumplu xdddd
ja w*******am creatyne i mass xxl ;/////
rippah kup lepiej protektora bo ded;/
PlacekZJagodami
20-02-2008, 20:03
Fire'dred
Feb 20 2008, 17:26:22 CETKilled at Level 34 by Wodny Spawacz
Solo Style _/ Crown Armor looted. : )
Xalli Kospe
Feb 20 2008, 18:32:47 CETKilled at Level 28 by Wodny Spawacz
Solo Style _/ pay shield <zaplacil demon shield>, pay armor <zaplacil g arma> na końcu dead i spadły jeszcze boszki.
po 1szym przyleciał Serox - po 10 minutach zabawy zwątpił...
po 2gim huhu przyleciało z 9 osób ;d i bawiliśmu się na wieży w Thais :) Jakiś Beld Stor 102 rp mnie jebał i 8 innych osób od 40-80 lvl ;(((
wykończyłem mfy sdy i health potiony i poleciałem z ogonem na plecach na beho pod thais i honorowo zdredaczyłem :D
Rastafarians
20-02-2008, 20:05
ok jestescie fajni, ale na trzy cztery...
trzy
czte
ty!
okej juz
z a l o s n e.
straszne, makabryczne o.O
edit: wole na cztery niż na jeden xd
.Viffarn
20-02-2008, 22:02
bongo nie udany trap na polioxe choc mial 3 strong health potions a jednak wyszedl zal + nie udany snejk na mnie ; zalowo to juz 3 nie udany snejk na krejzolka
Rzolniez
20-02-2008, 23:56
3 Strongi? szkoda ze w m shopie z bp stracil(a)
bongo nie udany trap na polioxe choc mial 3 strong health potions a jednak wyszedl zal + nie udany snejk na mnie ; zalowo to juz 3 nie udany snejk na krejzolka
Ja natomiast słyszałem, że was wczoraj Xandar w jajco w carlin zrobił ^^. DD w carlin, a on i tak ze wschodniej bramy dobiegł do dp.
Xandar Mac'Leod
21-02-2008, 12:52
Bylo blisko ale sie nie udalo =) nie tym razem ^^
3 Strongi? szkoda ze w m shopie z bp stracil(a)
siemasz wiking prezentujesz sie okropnie
shiwa shiwa, pachniesz jak spodnie !1111
karolek, 'kumplu' nie mam tibi na kompie bo moj jest w naprawie, a doszly mnie sluchy ze ustawiamy sie na rel bo cie ponizylem zomg zomg;/;/ napisz do mnie na gadu 3192591, czekam
a i nie deduj vikinga bo on pro pvp ;d;d btw, biles go o 10.30 a kumpel do mnie dzwonil o 11 30, zomg boruta bo ded na tibji:D:D:D
siemasz wiking prezentujesz sie okropnie
shiwa shiwa, pachniesz jak spodnie !1111
karolek, 'kumplu' nie mam tibi na kompie bo moj jest w naprawie, a doszly mnie sluchy ze ustawiamy sie na rel bo cie ponizylem zomg zomg;/;/ napisz do mnie na gadu 3192591, czekam
a i nie deduj vikinga bo on pro pvp ;d;d btw, biles go o 10.30 a kumpel do mnie dzwonil o 11 30, zomg boruta bo ded na tibji:D:D:D
Seems like someone has shited his pants:)
14:26 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Thymoon. He was killed by Awindis.
Thymoon 60rp
Feb 21 2008, 14:26:43 CET Killed at Level 60 by Awindis
Nono viffarn nie pałeś drutem ani rycem to dojechaliśmy Ci palka ;) nie cza było yellowa robić na mnie xD
Pozdro
.Viffarn
21-02-2008, 16:50
Thymoon 60rp
Nono viffarn nie pałeś drutem ani rycem to dojechaliśmy Ci palka ;) nie cza było yellowa robić na mnie xD
Pozdro
Jak to bym byl ja to juz dawno bys spal.
IridiaCarlinPk
21-02-2008, 17:10
chyba z nudow
Maxxonek
21-02-2008, 18:07
Spałby - w swoim domku, do którego by bezpiecznie dobiegł.
@topic Co tam na Iridii btw? ;>
Spałby - w swoim domku, do którego by bezpiecznie dobiegł.
@topic Co tam na Iridii btw? ;>
Do domku było by ciężko dojść gdyż go nie posiadam na tym palku ;p Ale cóż do pzta bym dobiegł lajtowo lecz nie trzeba było
Lisuu-aleniewrl
21-02-2008, 18:43
Thymoon 60rp
Pozdro
KOCHAM WAS<3333333 TEGO TYPA THYMOONA NIENAWIDZILEM . THENKZ FRENDZ!8o8o
btw. Thymoon to Viffarn?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.