Pokaż pełną wersje : Plotki z Iridii
Olorion.
21-12-2007, 13:05
@Olorion
Wykształcenie gimnazjalne Ci mało daje.
Co ty, gimnazjum to dopiero za 2 lata :(
@Hoster
Jesli zamierzasz tylko obrazac tak ludzi to wyjdz - robiac to nie pokazuje jak bardzo jestes fajny
mastertomasz
21-12-2007, 13:08
haha inteligencja!
nie żebym kogoś bronił ale Ci też xD
@Olorion
To dużo wiesz widać.
@Troto
Nie obrażam tylko stwierdzam fakty.
Olorion.
21-12-2007, 13:11
@Olorion
To dużo wiesz widać.
@Troto
Nie obrażam tylko stwierdzam fakty.
Wiem, ze Odra to ta rzeka po lewej na mapie, a Wisla to to po srodkuO
Ludzie uspokójcie się to że powyzywacie kogoś na forum daje wam jakąś satysfakcje... Bo dla mnie to jest idiotyzm jak chcecie się powyzywać to pogadajcie sobie na gg bo wolałbym czytać 2 normalne posty z sensem dziennie niż 3 strony jak ludzie się bluzgają... (gdyby usunąć spam z tego forum zostało by może 30~ stron? )
/Nitz
Ciszej, niech głupcy wydadzą swój osad
Baldur's Gate 2 The Shadows of Amn?;)
Neztas
Coś Ci nie pasi? Kłamie.
Lol to tylko nooby używają.
Kuchin to wspaniale ^^ Przynajmniej się podnosisz.
Przynajmniej ma jaja i nie kryje tego kim jest na Iridii, a gdybyś naprawde był takim kozakiem za jakiego się uważasz to byś napisał nick chara którym obecnie grasz.
@Olorion
Wykształcenie gimnazjalne Ci mało daje.
Uwierz mi, Kuba jest bardziej wykształcony niż 85% tego forum razem wzięte więc zamknij kastę psinko
Nie brakuje wam mnie? ^^
Crealeth
21-12-2007, 13:38
po co wy wogle tu postujecie te pl majom po 13-16 lat i mama im jenzyk szoruje jak w rel przeklinajom to na forum jadom;;pppppppppppppppp
Lisuu-aleniewrl
21-12-2007, 13:46
@Lisuu-aleniewrl
<---- tam sa drzwi
To dobrze. Wyjdź przez nie.
To ze padam czesto znacyz ze jestem noob? Nie kazdy ma tak dobrego neta jak wy ;) W tibie gram mniejwiecej od 2 kl gim a obecnie studiuje I rok na PW wiec troche lat minelo 5-6.
Czy to ,ze grasz dlugo znaczy ze jestes PRO? albo ze masz 100+lvl? Popatrz na Sir Slaviaxa , Neztasa.
Ktos_na_Iridi
21-12-2007, 15:13
po co wy wogle tu postujecie te pl majom po 13-16 lat i mama im jenzyk szoruje jak w rel przeklinajom to na forum jadom;;pppppppppppppppp
Sam masz 13 lat...
Czy to ,ze grasz dlugo znaczy ze jestes PRO? albo ze masz 100+lvl? Popatrz na Sir Slaviaxa , Neztasa.
to ze ktos przegral tyle mozliwych wojen ile tylko sie dalo to jest dopiero pro ;;;)))))))))
krelet cicho niezla zabawa;pp
Lisuu-aleniewrl
21-12-2007, 15:59
Wesołych Świąt
I na wzajem.
Ostatnie 2 strony to żenada w wykonaniu obu stron "konfliktu", w dzisiejszych czasach istnieją różne komunikatory przy użyciu których możecie się do woli wyzywać.
A ja chciałbym Wam wszystkim życzyć tego abyście w szczęściu obchodzili nadchodzące święta. Żeby w czasie ich trwania oderwać wzrok od ekranu, podnieść tyłek z siedziska i spędzić trochę czasu z rodziną. No i gdybym się do stycznia nie odezwał to życzę hucznego sylwestra w fajnym towarzystwie. To tyle!
WESOŁYCH ŚWIĄT! SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!
Zamiast się bluzgać, jechać, disować to moglibyście uszanować to że są święta :) może nadszedł ten dzień w którym damy po kuj szwedom?
Wesołych Świąt
Dołączam się do życzeń.
@Feav
Za wczas kolego.
-Phoenix-
21-12-2007, 17:05
idom swieta i nie moge zapomniec o mojich przyjaciolach z iridi wszysktiego najlepszego mokrego dyngusa i wesolego jajka
serafin999
21-12-2007, 17:11
Siema
Wszystkim z okazji Swiat Bozonarodzeniowych zycze wszystkiego najlepszego ,spealnienia marzen i wszystkiego co sobie zaprgagna :)
Ellia ;]
to ze ktos przegral tyle mozliwych wojen ile tylko sie dalo to jest dopiero pro ;;;)))))))))
Ale przynajmniej stralem sie cos zrobic.
Zloze ci zyczenia.... MERRY X-LOG NEZTAS!
Czesc_Przyja"ciule"
21-12-2007, 17:28
oni walczylia a ty to nigdy dupy nei ruszyles zal
jak ktos sie stara i nigdy nie wychodzi to znaczy ze nie umie
Lisuu-aleniewrl
21-12-2007, 17:40
jak ktos sie stara i nigdy nie wychodzi to znaczy ze nie umie
@Neztas
starasz sie byc fajny - nigdy Ci to nie wychodzi - Nie umiesz byc fajny.
Merry Christmas
8o8o8o8o
Rosjaninn
21-12-2007, 17:45
Moze pozniej.
Lisuu-aleniewrl
21-12-2007, 18:23
http://img158.imageshack.us/img158/9538/beztytuuwb1.th.jpg (http://img158.imageshack.us/my.php?image=beztytuuwb1.jpg)
Olorion.
21-12-2007, 18:39
http://img158.imageshack.us/img158/9538/beztytuuwb1.th.jpg (http://img158.imageshack.us/my.php?image=beztytuuwb1.jpg)
ten someone co yell to ja ;]
12 letni szwed sie odezwal... Co do wieku to nie jestem pewien bo nie wiem jaki owner ; >
Olorion.
21-12-2007, 19:21
krelet ma tylko 1 ownera
http://img69.imageshack.us/img69/8494/avatar372696gifbd9.jpg
Wesołych świąt!
ten someone co yell to ja ;]
masz za to prot na tydzien za free
ps jezu few nie mow ze ty udawales lol
Vincento_Vampire
21-12-2007, 19:58
Witajcie, witajcie przyjaciele z Iridii!
Wybaczcie, ale nie mogłem przejść obojętnie obok waszego forum. Przeglądam je od pewnego czasu i włos mi się na głowie jeży na widok postów pewnych użytkowników, o których wspomnę w następnej części swojego postu. Chciałbym na wstępnie zauważyć, że poziom tychże wypowiedzi jest poniżej wszelkiej krytyki, niestety :baby: ;(
Pomimo największych wysiłków, nie jestem w stanie zrozumieć zarówno intencji, jak i motywów, jakimi kierujecie się, drodzy flamerzy przecudownej gildii, jaką jest Deadly Delight. Żyjemy w wielkich czasach, jesteśmy świadkami końca epoki starego, skostniałego Arcanium, którego okres chwały dawno już minął:glupek:. Teraz, pełne polskich graczy o wątpliwym poziomie gry, jest ono ledwie cieniem tego, co zwykliśmy pamiętać i widzieć, wymawiając słowo Arcanium. Proszę, przestańcie krytykowac członków Deadly Delight, którzy reprezentują wysoki poziom gry, którzy mają na swoim koncie wiele doniosłych dokonań, którzy zasługują na szacunek i uznanie! Tak właśnie jest! To my, prowadzeni przez Mewtu, wybawiliśmy Iridię od owych żałosnych, botujących i sharujących konta pożal się Boże polaczków:baby:. Cóż z tego, że my sami musieliśmy przyjąc ich metody; kupować postacie, sharować i bocic?! Cel uświeca środki, drodzy przyjaciele! Taka jest ta gra, zdobyliśmy władzę i należy się nam!
Nie krytykujcie zatem takich poważanych wojowników, jakimi są Neztas, Crealeth, czy Belfaw. Neztas udowodnił już, jak niespotykane są jego umiejętności PvP, salwując się osławioną ucieczką na Fibulę, umykając podłym prześladowcom, a Belfaw słynie jako najsprawiedliwszy spośród Iridian, cóż z tego, że botuje? Kto z was tego nie robił?! Czyniąc to, korzystając z pomocy programów ułatwiających grę pokazał tylko, że jest typowym polaczkiem czternastolatkiem, który bije wszystkich krzesłem odreagowując stres po śmierci swojej postaci! Należy mu się szacunek!
Już wkrótce Arcanium będzie przeszłością, a my, nowa elita Iridii, wraz z naszymi przyjaciółmi którzy wkrótce nadejdą pomóc nam budować nowa Iridię, stworzymy server, o jakim marzono od lat. Nic, że osiągając ten jakże szczytny cel musimy dokonać kilku aktów przemocy i siły, wszakże cel, który nam przyświeca, którym jest oczyszczenie Iridii ze śmieci i pokazanie wam, polaczki, gdzie wasze miejsce (co powyżej wspomniani bohaterowie już czynią na tym forum), uświęca wszystkie środki!
Ku lepszej Iridii!
Wasz szczerze,
Shane
~
Rosjaninn
21-12-2007, 20:10
Wybaczcie, ale nie mogłem przejść obojętnie obok waszego forum. Przeglądam je od pewnego czasu i włos mi się na głowie jeży na widok postów pewnych użytkowników, o których wspomnę w następnej części swojego postu. Chciałbym na wstępnie zauważyć, że poziom tychże wypowiedzi jest poniżej wszelkiej krytyki, niestety :baby: ;(
Pomimo największych wysiłków, nie jestem w stanie zrozumieć zarówno intencji, jak i motywów, jakimi kierujecie się, drodzy flamerzy przecudownej gildii, jaką jest Deadly Delight. Żyjemy w wielkich czasach, jesteśmy świadkami końca epoki starego, skostniałego Arcanium, którego okres chwały dawno już minął:glupek:. Teraz, pełne polskich graczy o wątpliwym poziomie gry, jest ono ledwie cieniem tego, co zwykliśmy pamiętać i widzieć, wymawiając słowo Arcanium. Proszę, przestańcie krytykowac członków Deadly Delight, którzy reprezentują wysoki poziom gry, którzy mają na swoim koncie wiele doniosłych dokonań, którzy zasługują na szacunek i uznanie! Tak właśnie jest! To my, prowadzeni przez Mewtu, wybawiliśmy Iridię od owych żałosnych, botujących i sharujących konta pożal się Boże polaczków:baby:. Cóż z tego, że my sami musieliśmy przyjąc ich metody; kupować postacie, sharować i bocic?! Cel uświeca środki, drodzy przyjaciele! Taka jest ta gra, zdobyliśmy władzę i należy się nam!
Nie krytykujcie zatem takich poważanych wojowników, jakimi są Neztas, Crealeth, czy Belfaw. Neztas udowodnił już, jak niespotykane są jego umiejętności PvP, salwując się osławioną ucieczką na Fibulę, umykając podłym prześladowcom, a Belfaw słynie jako najsprawiedliwszy spośród Iridian, cóż z tego, że botuje? Kto z was tego nie robił?! Czyniąc to, korzystając z pomocy programów ułatwiających grę pokazał tylko, że jest typowym polaczkiem czternastolatkiem, który bije wszystkich krzesłem odreagowując stres po śmierci swojej postaci! Należy mu się szacunek!
Już wkrótce Arcanium będzie przeszłością, a my, nowa elita Iridii, wraz z naszymi przyjaciółmi którzy wkrótce nadejdą pomóc nam budować nowa Iridię, stworzymy server, o jakim marzono od lat. Nic, że osiągając ten jakże szczytny cel musimy dokonać kilku aktów przemocy i siły, wszakże cel, który nam przyświeca, którym jest oczyszczenie Iridii ze śmieci i pokazanie wam, polaczki, gdzie wasze miejsce (co powyżej wspomniani bohaterowie już czynią na tym forum), uświęca wszystkie środki!
Ku lepszej Iridii!
Wasz szczerze,
Shane
~
Ty kretynie ;/
Vincento_Vampire
21-12-2007, 20:16
Rosjaninn, dlaczego nazywasz mnie kretynem? Skąd biorą się podobni tobie? Nie umiesz dostrzec, że zwycięstwo Arcanium (teoretyczne tylko) było by dla naszego servera katastrofą o nieobliczalnych skutkach? Proszę cię, pozwól działać tym, którzy to potrafią, a sam wróć do botowania "sfoiei postadzi", jak to zwykliście mówić.
Rety...
Wasz szczerze,
Shane
~
Olorion.
21-12-2007, 20:17
a Belfaw słynie jako najsprawiedliwszy spośród Iridian, cóż z tego, że botuje? Kto z was tego nie robił?! Czyniąc to, korzystając z pomocy programów ułatwiających grę pokazał tylko, że jest typowym polaczkiem czternastolatkiem, który bije wszystkich krzesłem odreagowując stres po śmierci swojej postaci! Należy mu się szacunek!
20 letnim*
moja postac nigdy nie zginela*
czyniac to przy pomoc programow~ pokazal ze liczy sie dla niego czas i nie lubi monotonnosci huncenia recznie ;)
Wasz
Oloriusz Belfaw III Sobieski Wladca Polakow
Vincento_Vampire
21-12-2007, 20:26
20 letnim*
moja postac nigdy nie zginela*
czyniac to przy pomoc programow~ pokazal ze liczy sie dla niego czas i nie lubi monotonnosci huncenia recznie ;)
Wasz
Oloriusz Belfaw III Sobieski Wladca Polakow
Nie do końca zrozumiałeś moje porównanie przyjacielu, proponuję CI ćwiczyć zdolność rozumienia czytanego tekstu, jako że wkrótce już, gdy Iridia będzie nasza, Twoim zadaniem, jako wyższemu i lepszemu, będzie nieść kaganek oświecenia owym "polaczkom", boshhhe:baby:
<3
Wasz szczerze,
Shane
~
Rosjaninn
21-12-2007, 20:33
nigdy nie botowalem,nie botuje i nie mam zamiaru zagonska kurwo..zpod latarni ktora nie swieci i pada nad nia deszcz ;/
myslisz ze jestem dzieciakiem 9 letnim ale to nie prawda poprostu jak widze takiego kretyna jak ty co wypisuje jakies glupoty to az sie prosi o pocisk.. ;/ ;/ prawda boli ale co zrobic kurweskie zycie raz dwa tak tak ooooo..
:evul:
no bo jest?
i nie wiem w ogole skad ma te swoje wydumane argumenty typu ze chce zaimponowac analfabetyzmem, loL, nabijamy sie z was wszystkich rowno bo nie potraficie zrozumiec slowa z tego co tu piszemy, uwazasz ze jestes bystry koles mowiac ze siedzimy w pieluchach, wyzywasz, gadasz jakies glupoty o wietnamie itp itd bo przegrales z nami w gre komputerowa,
/rozbiorca rzeczpospolitej irydyjskiej lOOOOl
ps, olorion chcialem to samo napisac ;o
Pokaz gdzie anpisalem choc jedno z tego co napisales??
Vincento_Vampire
21-12-2007, 20:51
Pokaz gdzie anpisalem choc jedno z tego co napisales??
Drogi Jinikao, szanujemy Cię w naszej gildii, ponieważ nie dołączyłeś do tego z góry skazanego na klęskę marnego powstania Twoich plemiennych pobratymców, chciałbym Cię jednak poprosić, abyś nie polemizował z Neztasem - przyjmij z góry, że to co on mówi jest jedyną racją, racją stanu :) Będzie Ci w ten sposób łatwiej grac w przyszłości z nami, na naszej lepszej Iridii :cup:
Rosjaninn, rety, skąd biorą się tacy jak ty?! Czy to wszystko, co potrafisz powiedzieć? Nie dorastasz nam nawet do pięt, czytając twoje posty cieszę się, że nasza gildia wkrótce zniweczy podłe plany podobnych tobie, żałosnych kukiełek.
Wasz szczerze,
Shane
~
Wasz szczerze,
Shane
~
Angielskiego nie tlumaczy sie doslownie, mega zretardowany polaczku ;)
Ku lepszej Iridii!
Wasz szczerze,
Shane
~
hcialem zrobic taki nick ;;;;;/
Drogi Jinikao, szanujemy Cię w naszej gildii, ponieważ nie dołączyłeś do tego z góry skazanego na klęskę marnego powstania Twoich plemiennych pobratymców, chciałbym Cię jednak poprosić, abyś nie polemizował z Neztasem - przyjmij z góry, że to co on mówi jest jedyną racją, racją stanu :) Będzie Ci w ten sposób łatwiej grac w przyszłości z nami, na naszej lepszej Iridii :cup:
Rosjaninn, rety, skąd biorą się tacy jak ty?! Czy to wszystko, co potrafisz powiedzieć? Nie dorastasz nam nawet do pięt, czytając twoje posty cieszę się, że nasza gildia wkrótce zniweczy podłe plany podobnych tobie, żałosnych kukiełek.
Wasz szczerze,
Shane
~
Wanna be idiot??
Lisuu-aleniewrl
21-12-2007, 21:59
Ku lepszej Iridii!
Wasz szczerze,
Shane
~
br????????
Vincento_Vampire
21-12-2007, 22:40
Jest mi was żal, cieszę się jednak, że ludzie wam podobni wkrótce zrozumieją swoje błędy i uznają naszą wyższość:cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
Jest mi was żal, cieszę się jednak, że ludzie wam podobni wkrótce zrozumieją swoje błędy i uznają naszą wyższość:cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
Kim jesteś zjebusie? ;| sryyy ale to śmiesznie wygląda
Vincento_Vampire
Apropo konfrontacji Neztas vs reszta forum dlaczego mamy przyjmować że to co mówi Neztas jest racją ?? Jego posty (niektóre) nie różnią się od tych od Rosjaninna i niektórych innych ludzi.
Co do takich tekstów to mnie także irytują ale patrząc bezstronno to nikt niema racji... lecz rozumiem stanowisko które zabierasz broniąc Neztasa gdyż jest w twojej gildi (jesteś stronniczy).
DelightDeadly cóż nie wiem dlaczego zakładasz że wkrótce wojna się zakończy waszym zwycięstwem choć widząc co czasem wyrabia huxy w carlin to zachowuje się jakby już rządził na iridi choć nie znam dokładnej sytuacji tej wojny gdyż sie nią nie interesuje/nie mam na nią wpływu.
Jeśli możesz przybliż mi dlaczego zakładasz że już wygraliście i że wasze "rządy" na iridi będą lepsze od "rządów" Arc
PS. Lisuu-aleniewrl rozwalił mnie ten tekst pod tymi wypocinami Vincnta
Ktos_na_Iridi
21-12-2007, 23:30
Wasz szczerze,
Shane
~
Wyjdz i nie wracaj.
pawel1992
21-12-2007, 23:52
dobra powiem tyle od siebie
WESOŁYCH ŚWIĄT
Idźcie już stąd i spędźcie te święta z dala od komputera z rodziną <.<
Rosjaninn
21-12-2007, 23:55
co myslisz ze nie umiem napisac "czegos madrego " w twoim stylu pedale?umiem.ale po co ? wole cie poprzezywac i sie posmaic z ciebie niz udawag kogos kim nie jestem xD wielki Pro IRidyjczyku.jak ktos tu powiedzial kiedys o mnie jestem dresem a ty penwie zwyklym platfucem co nie pil nigdy piwa nie byl na imprezie nie ma rl kolegow,dziewczyny penwie jestes prawiczkiem i musisz jechac na recznym.A twoim calym swiatem jest pewnie tibia jakby nie wiem czym byla,stara pewnie bijesz z krzesla gdsy ci kaze isc spac o 20:00 a starego nie masz jak reszta tych kretynow co udaja wielkich Pro iridyjczykow,asslickerow,zaganiar itp w sumie nie udaja tylko nimi sa ale co ja moge zrobic ? nic. bo co taki ciota jak ty ( wy) mozecie umiec ? nic.jestescie zwyklymi smieciami.mama pewnie was karmi jeszcze piersia i dlatego jestescie takimi lamammi;/ no ale co zrobic ? nic sie nie da w tej sprawie.pies zawsze zostanie psem,smiec smieciem,a asslicker -asslickerem;/;/ wybacz zalosny pedale i reszta kreletow neztasow olorionow itp :evul::evul::evul:
pozdrawiam was zalosne cioty a moge sie zalozyc ze gdy arc by wygralo zmienilisbyscie strony odrazu jak ten pies zwany Xoleance no ale coz co zrobic ? nic sie nie da ;/
elo frajerzy ;// ;/ ;/ ;/ ;/ ;/ ;/; /:evul::evul::evul:
Olorion.
22-12-2007, 01:17
23:50 ***********: Gratz!
23:50 You advanced from Level 99 to Level 100.
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1953320
z gory thx za wpisiki
23:50 ***********: Gratz!
23:50 You advanced from Level 99 to Level 100.
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1953320
z gory thx za wpisiki
Graaaty suxorion!:cup::cup::cup::cup:
Phixion sobie padł?:o
Dec 21 2007, 02:25:01 CET Killed at Level 82 by Saroth Talyn
and by Xenezis
@Olorion.
Gz: ]
Vincento_Vampire
22-12-2007, 10:31
Wielkie gratulacje dla Olorion, który osiągnął poziom setny, aby wspomagać wszechpotężną gildię Deadly Delight w drodze do panowania nad serverem i oczyszczenia go z żałosnych śmieci, które ośmielają się sprzeciwiać nam!:cup:
A także, wielkie gratulacje dla Mewtu, który zdobył pierwszą na serverze nightmare shield, udowadniając swoją wyższość nad pozostałymi. Na forum gry jest piękny temat, w którym żałosnemu Everanorowi dostaje się po łapkach za jego wannabe rpg :) :cup::cup::cup:
TomieX, wciąż nie rozumiesz tego, co dzieje się na naszym serverze! Od teraz my mamy rację, my jesteśmy prawem i władzą, my jesteśmy wszystkim!8o Pozwól, że podam Ci przykład: jeżeli zrobisz coś, co nie jest zgodne z naszym zdaniem i z naszym stanowiskiem, ponieszesz zasłużoną karę! Zostaniesz zabity, albo będziesz musiał płacić okup. Nie próbuj się buntować, bo to my decydujemy co jest dobre, a co złe!
Z kukiełkami podobnymi Rosjaninnowi nie będę rozmawiał, oni nie zasługują by ludzie tacy jak my zniżali się do ich poziomu.X(
Wasz szczerze,
Shane
~
Wielkie gratulacje dla Olorion, który osiągnął poziom setny, aby wspomagać wszechpotężną gildię Deadly Delight w drodze do panowania nad serverem i oczyszczenia go z żałosnych śmieci, które ośmielają się sprzeciwiać nam!:cup:
A także, wielkie gratulacje dla Mewtu, który zdobył pierwszą na serverze nightmare shield, udowadniając swoją wyższość nad pozostałymi. Na forum gry jest piękny temat, w którym żałosnemu Everanorowi dostaje się po łapkach za jego wannabe rpg :) :cup::cup::cup:
TomieX, wciąż nie rozumiesz tego, co dzieje się na naszym serverze! Od teraz my mamy rację, my jesteśmy prawem i władzą, my jesteśmy wszystkim!8o Pozwól, że podam Ci przykład: jeżeli zrobisz coś, co nie jest zgodne z naszym zdaniem i z naszym stanowiskiem, ponieszesz zasłużoną karę! Zostaniesz zabity, albo będziesz musiał płacić okup. Nie próbuj się buntować, bo to my decydujemy co jest dobre, a co złe!
Z kukiełkami podobnymi Rosjaninnowi nie będę rozmawiał, oni nie zasługują by ludzie tacy jak my zniżali się do ich poziomu.X(
Wasz szczerze,
Shane
~
Vincento ty jesteś kurwa nie normalny. Skąd uciekłeś. ? Napewno to nie ty.
No co do Mewtu to może jest pierwszym osobą która to zdobyła na Iridii lecz jest także pierwszym Pokemonem na Iridii i wogóle w Tibii:cup:
Vincento_Vampire
22-12-2007, 11:23
Vincento ty jesteś kurwa nie normalny. Skąd uciekłeś. ? Napewno to nie ty.
No co do Mewtu to może jest pierwszym osobą która to zdobyła na Iridii lecz jest także pierwszym Pokemonem na Iridii i wogóle w Tibii:cup:
Młody człowieku, odznaczasz się elementarnymi brakami w wychowaniu! Winneś okazać szacunek przywódcy servera, który wraz z wiernymi mu przyjaciółmi postanowił uwolnić go od tyrani i ciemnoty polaczków!X(
Nie rozumiem także, dlaczego na tym forum nie ma licznika postów, mógłbym wówczas także i tutaj cieszyć się swoim dorobkiem :D
Wasz szczerze,
Shane
~
.Viffarn
22-12-2007, 11:46
cicha noc , swieta noc wszyscy spia : DDDDDDDDDD
Młody człowieku, odznaczasz się elementarnymi brakami w wychowaniu! Winneś okazać szacunek przywódcy servera, który wraz z wiernymi mu przyjaciółmi postanowił uwolnić go od tyrani i ciemnoty polaczków!X(
Nie rozumiem także, dlaczego na tym forum nie ma licznika postów, mógłbym wówczas także i tutaj cieszyć się swoim dorobkiem :D
Wasz szczerze,
Shane
~
Ale Psychol. Bez obrazy dla jednego z użytkowników forum;)
Rosjaninn
22-12-2007, 12:24
vincento jestes kretynem ;/ nie baw sie w 2 hitlera smieciu ;/ niby ze mna nie gadasz o po pajment do mnie pryzbieglbys jak pies i zagonska kurwa a zarazem dziwka ktora sie sprzedaje no ale coz ty jestes wladca !!
Vincento_Vampire
22-12-2007, 12:29
vincento jestes kretynem ;/ nie baw sie w 2 hitlera smieciu ;/ niby ze mna nie gadasz o po pajment do mnie pryzbieglbys jak pies i zagonska kurwa a zarazem dziwka ktora sie sprzedaje no ale coz ty jestes wladca !!
Żałosna kukiełko, brak ci nawet argumentów! Tak, my jesteśmy władzą i prawem, a wy musicie nas słuchać, albo rozprawimy się z wami raz na zawsze!:cup: Zwyciężyliśmy w wojnie, mamy więc święte prawo robić to, co się nam podoba :)
Witaj w nowej Iridii, przyjacielu. Wkrótce zobaczysz, jakie prezenty mamy dla tych, którzy ośmielają się nam przeciwstawiać :)
Wasz szczerze,
Shane
~
Lisuu-aleniewrl
22-12-2007, 12:46
Wasz szczerze,
Shane
~
Jeszcze sie nie zorientowales ze Cie tu nie lubia?:|
Omg!
Żałosna kukiełko, brak ci nawet argumentów! Tak, my jesteśmy władzą i prawem, a wy musicie nas słuchać, albo rozprawimy się z wami raz na zawsze! Zwyciężyliśmy w wojnie, mamy więc święte prawo robić to, co się nam podoba
Witaj w nowej Iridii, przyjacielu. Wkrótce zobaczysz, jakie prezenty mamy dla tych, którzy ośmielają się nam przeciwstawiać
Wasz szczerze,
Shane
JA SIE PODDDAJE NIEEEE BLAGAM NIE BIJ .. JUZ MI SIE SNIL TWOJ 8 sorc KTÓRY ROZ*******A IRIDJE!1111 NIEEE!!!1111
EJ NIE DENERWUJMY GO!!!
Rosjaninn
22-12-2007, 12:48
pyskiem w dol i wyjdz stad pedale ;/
Żałosna kukiełko, brak ci nawet argumentów! Tak, my jesteśmy władzą i prawem, a wy musicie nas słuchać, albo rozprawimy się z wami raz na zawsze!:cup: Zwyciężyliśmy w wojnie, mamy więc święte prawo robić to, co się nam podoba :)
Witaj w nowej Iridii, przyjacielu. Wkrótce zobaczysz, jakie prezenty mamy dla tych, którzy ośmielają się nam przeciwstawiać :)
Wasz szczerze,
Shane
~
Więc "Shane" jesteś pierwszą osobą, która w jakimś stopniu zdenerwowała mnie twoimi postami - uwierz mi, tych którzy tego dokonali mógłbym policzyć na palcu jednej ręki :)
Wasz znudzony,
Kielek
~
dobra powiem tyle od siebie
WESOŁYCH ŚWIĄT
Idźcie już stąd i spędźcie te święta z dala od komputera z rodziną <.<
Zgadzam się z tobą w 100%!!!
Vincento jeśli nie podporządkuje się do waszych zasad zostane ukarany ??
Coś tego nie zauważyłem bije sobie kogo chce wyganiam z expa kogo chce i NIKT z twojej gildi jeszcze mnie nie zabił a ja ubiłem około 100 osób powyżej 60lvla (oczywiście z gildią) jakoś wiele razy walczyłem z twoją gildią na d lair gdy występowaliście pod nazwą "invicible" i jakoś średnio wam to wychodziło mając 15 osób z 100+ lvlami nie umieliście ubić rycka na 65 lvlu który nas blokował a i zostawiliście swojego
Sensation Knight'Shade
Dec 02 2007, 20:12:44 CET Killed at Level 100 by Awindis
and by Gloried Druid
którego biliśmy tam z 5 minut i spokojnie mogliście przejść może dlatego nie jest już z wami w gildi
Choć były 2 walki w których odnieśliście zwycięstwo za co wam gratuluje gdyż byliście stroną przeważającą ale i tak zbyt dużo osób nam nie ubiliście maxymalnie 5 osób między 15 a 40 lvlem :)
Szanuje waszą gildie ale cóż sadzę że nijak mnie pokarasz :)
Może i uważacie się już za zwycięzców a po twoich postach widzę że jesteście baaaaardzo pewni siebie co może się na was zemścić.
@BONGO nie umiemy bez sd nawet 80 rp skończyć ZAL.PL Z TYMI SD co mam 80 pala z wanda położyć ?? Pojechało ich do reszty
Lisuu-aleniewrl
22-12-2007, 13:50
Vincento jeśli nie podporządkuje się do waszych zasad zostane ukarany ??
Coś tego nie zauważyłem bije sobie kogo chce wyganiam z expa kogo chce i NIKT z twojej gildi jeszcze mnie nie zabił a ja ubiłem około 100 osób powyżej 60lvla (oczywiście z gildią) jakoś wiele razy walczyłem z twoją gildią na d lair gdy występowaliście pod nazwą "invicible" i jakoś średnio wam to wychodziło mając 15 osób z 100+ lvlami nie umieliście ubić rycka na 65 lvlu który nas blokował a i zostawiliście swojego
Sensation Knight'Shade
Dec 02 2007, 20:12:44 CET Killed at Level 100 by Awindis
and by Gloried Druid
którego biliśmy tam z 5 minut i spokojnie mogliście przejść może dlatego nie jest już z wami w gildi
Choć były 2 walki w których odnieśliście zwycięstwo za co wam gratuluje gdyż byliście stroną przeważającą ale i tak zbyt dużo osób nam nie ubiliście maxymalnie 5 osób między 15 a 40 lvlem :)
Szanuje waszą gildie ale cóż sadzę że nijak mnie pokarasz :)
Może i uważacie się już za zwycięzców a po twoich postach widzę że jesteście baaaaardzo pewni siebie co może się na was zemścić.
@BONGO nie umiemy bez sd nawet 80 rp skończyć ZAL.PL Z TYMI SD co mam 80 pala z wanda położyć ?? Pojechało ich do reszty
nic dodac nic ująć
Ta ale bylo blisko jak huuuj;d 4 osoby, ladny trap, jakby te gavvy sumony postawili to by spal;d
Vincento_Vampire
22-12-2007, 15:44
Żałosna bando kukiełek którymi sterują panowie z Arcanium, wyjdźcie z tego forum, które podobnie jak nowa Iridia, ma być od teraz piękne i czyste, tak jak chce tego Deadly Delight!:)
Gildia Arcanium przegrywa już wojnę, Firenze i jego poplecznicy już uznali nasze zwycięstwo i teraz obmyślają plan jak wyjść z tego z twarzą:) My szanujemy naszych starych przyjaciół i gdy poproszą nas o przebaczenie, łaskawie podamy im pomocną dłoń :) Oczywiście na nowej, czystej i pięknej Iridii nie będzie miejsca dla takich kukiełek i polaczków, jak wyX(
To forum od dziś ma być inne! Od teraz Neztas, Crealeth, Olorion, Troto i Viffarn są tu niewzruszonymi autorytetami, czy wam się podoba, czy nie! Ich mądre wypowiedzi mają budzić szacunek i zrozumienie, nawet jeśli wasze chłopskie umysły nie są w stanie ich pojąć! Wkrótce Neztas podzieli się z nami łaskawie swoimi uwagami dotyczącymi PvP paladynem, opowie nam także sekretne szczegóły wojny oraz przyczyny, dla jakich musiał uciekać na Fibulę, udając tylko kogoś, kto nie ma pojęcia o walce między graczami. Olorion poprowadzi kącik nowoczesnej polszczyzny, Viffarn zdradzi szczegóły organizowania seks party, Troto, jako przykład człowieka ze stali który się nigdy nie poddaje, opowie nam jak powinno się przezywać śmierć swojego tibijskiego ludzika, a Crealeth zaprosi na kolejny odcinek swojego bloga! Będzie pięknie i cudownie!:cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
-Phoenix-
22-12-2007, 15:53
Żałosna bando kukiełek którymi sterują panowie z Arcanium, wyjdźcie z tego forum, które podobnie jak nowa Iridia, ma być od teraz piękne i czyste, tak jak chce tego Deadly Delight!:)
Gildia Arcanium przegrywa już wojnę, Firenze i jego poplecznicy już uznali nasze zwycięstwo i teraz obmyślają plan jak wyjść z tego z twarzą:) My szanujemy naszych starych przyjaciół i gdy poproszą nas o przebaczenie, łaskawie podamy im pomocną dłoń :) Oczywiście na nowej, czystej i pięknej Iridii nie będzie miejsca dla takich kukiełek i polaczków, jak wyX(
To forum od dziś ma być inne! Od teraz Neztas, Crealeth, Olorion, Troto i Viffarn są tu niewzruszonymi autorytetami, czy wam się podoba, czy nie! Ich mądre wypowiedzi mają budzić szacunek i zrozumienie, nawet jeśli wasze chłopskie umysły nie są w stanie ich pojąć! Wkrótce Neztas podzieli się z nami łaskawie swoimi uwagami dotyczącymi PvP paladynem, opowie nam także sekretne szczegóły wojny oraz przyczyny, dla jakich musiał uciekać na Fibulę, udając tylko kogoś, kto nie ma pojęcia o walce między graczami. Olorion poprowadzi kącik nowoczesnej polszczyzny, Viffarn zdradzi szczegóły organizowania seks party, Troto, jako przykład człowieka ze stali który się nigdy nie poddaje, opowie nam jak powinno się przezywać śmierć swojego tibijskiego ludzika, a Crealeth zaprosi na kolejny odcinek swojego bloga! Będzie pięknie i cudownie!:cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
gadasz jak Hitler
Więc "Shane" jesteś pierwszą osobą, która w jakimś stopniu zdenerwowała mnie twoimi postami - uwierz mi, tych którzy tego dokonali mógłbym policzyc na palću jednej ręki :)
Wasz znudzony,
Kielek
~
Witaj w klubie Kiełku :)
"Wasz szczerze" (ŁAJAHHAHAHAHAHHAJAHAHJA)
Massiorekkk
Gratz Olorion :)
gadasz jak Hitler
Word:D
@Massior
<3
@edit
Oczywiście Vincento_Vampire będzie pokazywał jak zostac nielubianym w 3 godziny!:cup:
@edit2
Gratuluję śmierci, "Shane", zapewne zginąłeś z uśmiechem na twarzy gdy stawałeś oko w oko z nikczemnym smoczym lordem!
Wasz znudzony,
Kielek
~
Vincento_Vampire
22-12-2007, 16:58
Staram się tylko uświadomić was, naiwne kukiełki, na jakich zasadach od teraz będzie funkcjonował nasz świat. Jesteście tylko zbieraniną polaczków, którzy nie potrafią nawet zwyciężać w grach komputerowych, jak trafnie zauważył nasz wzór do naśladowania Neztas:cup: Bierzcie z nas przykład, może kiedyś łaskawie pozwolimy wam grać na Iridii, na naszych zasadach i pod naszą czują obserwacją oczywiście :)
Wszystko, co się dzieje, dzieje się dla waszego dobra! Niczym surowi rodzice, musimy wymierzyć wam parę klapsów, byście uznali nasz autorytet i wrócili na jedyną, słuszną drogę, prowadzeni przez naszych oświeconych przyjaciół, o których nadmieniłem w swoim poprzednim poście.
Żywię głęboką nadzieję, że poddacie się temu dobrowolnie, co zaoszczędzi nam problemów :)
Wasz szczerze,
Shane
~
Staram się tylko uświadomić was, naiwne kukiełki, na jakich zasadach od teraz będzie funkcjonował nasz świat. Jesteście tylko zbieraniną polaczków, którzy nie potrafią nawet zwyciężać w grach komputerowych, jak trafnie zauważył nasz wzór do naśladowania Neztas:cup: Bierzcie z nas przykład, może kiedyś łaskawie pozwolimy wam grać na Iridii, na naszych zasadach i pod naszą czują obserwacją oczywiście :)
Wszystko, co się dzieje, dzieje się dla waszego dobra! Niczym surowi rodzice, musimy wymierzyć wam parę klapsów, byście uznali nasz autorytet i wrócili na jedyną, słuszną drogę, prowadzeni przez naszych oświeconych przyjaciół, o których nadmieniłem w swoim poprzednim poście.
Żywię głęboką nadzieję, że poddacie się temu dobrowolnie, co zaoszczędzi nam problemów :)
Wasz szczerze,
Shane
~
Zmień dilera i skończ z tymi "żałosnymi kukiełkami".
Anyway, nie zamieniajmy tego tematu w chat.
Wasz znudzony,
Kielek
~
Vincento_Vampire
22-12-2007, 17:17
Zapraszam na mojego bloga, którego czytanie od dziś jest obowiązkowe dla każdego kto gra na Iridii!B) :cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
Ktoś tam poniżej
"jak zostać nie lubianym w 3 godziny" UAHAHAHAHA OWNED !!!
Vincento proszę skończ już z tą maskaradą gdyż twoje posty nie przemawiają do większości ludzi czytających to forum. Napisałeś co chciałeś i mógłbyś już zmienić płytę o tych naiwnych kukiełkach powiem jedno pożyjemy zobaczymy ale myślę że trochę racji masz lecz wątpie aby Neztas Olorion i kilka innych osób które wymieniłeś byli wzorami do naśladowania... rozumiem że wyrażasz swoje zdanie lecz jesteś tylko jedną stroną tego konfliktu najlepiej gdyby to ocenił ktoś obiektywny kto ma racji a kto nie gdyż Ty jesteś baaardzo stronniczy w mojej ocenie.
A więc czekam na kolejnego posta o "wspaniałości twojej gildi i o nowej iridi w której nie będzie śmieci ani innych takich" cieszę się że piszesz z szacunkiem :)
TWÓJ BLOG OBOWIĄZKOWY UAHAHAHAAHAHHAHAHAAHAHAHHHAHAHA to mnie rozjebało mógłbyś kawały pisać :D
sory za linijke wyżej musiałem to napisać :S
IridiaCarlinPk
22-12-2007, 17:34
hahahhaha
@kielek-w 2h chyba:< ja go nawet znielubilem w 2min wiec wiesz;d
Jakis mr wannabe
Wasz szczerze,
Shane
~
Ej ziomek ile ty masz lat ? 10 ? 14 ? A może 16 ? I w tym roku kończysz gimnazjum.
Dalej mi się nie chce wierzyć że to prawdziwy Vincento. :baby: Wiesz co mam pomysł. Napisz mi kiedy będzie online a ja wejdę na noob chara i napiszę do Ciebie ok? A ty mi odpowiesz i ogłoszę tą wspaniałą nowinę, że to ty:cup:
Vincento_Vampire
22-12-2007, 17:48
Ej ziomek ile ty masz lat ? 10 ? 14 ? A może 16 ? I w tym roku kończysz gimnazjum.
Dalej mi się nie chce wierzyć że to prawdziwy Vincento. :baby: Wiesz co mam pomysł. Napisz mi kiedy będzie online a ja wejdę na noob chara i napiszę do Ciebie ok? A ty mi odpowiesz i ogłoszę tą wspaniałą nowinę, że to ty:cup:
Przykro mi, przyjacielu, lecz dziś zginąłem, zabity zdradziecko i podstępnie przez podłego, smoczego władcę! Wiemy już, że maczał w tym swoje palce U K Ł A D. Te podłe zbóje z Arcanium nie mają odwagi by stoczyć z nami bitwę, użyli zatem nielegalnych sposobów by mi, tak kochanemu i zasłużonemu działaczowi na rzecz Wspólnego Dobra, podłożyć świnię!;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
Nie bójcie się jednak, tajne służby już działają, pochwycimy szubrawca i wymierzymy mu sprwawiedliwość dla dobra naszego servera!:cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
Przykro mi, przyjacielu, lecz dziś zginąłem, zabity zdradziecko i podstępnie przez podłego, smoczego władcę! Wiemy już, że maczał w tym swoje palce U K Ł A D. Te podłe zbóje z Arcanium nie mają odwagi by stoczyć z nami bitwę, użyli zatem nielegalnych sposobów by mi, tak kochanemu i zasłużonemu działaczowi na rzecz Wspólnego Dobra, podłożyć świnię!;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
Nie bójcie się jednak, tajne służby już działają, pochwycimy szubrawca i wymierzymy mu sprwawiedliwość dla dobra naszego servera!:cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
Koleś kurwa. Loguj się na tego chara. Czekam. Otworze sobie "Who is online" i sprawdzę. Wbijam na noob chara i piszę do Ciebie ok ?
Przykry jesteś.
Vincento_Vampire
22-12-2007, 18:01
Koleś kurwa. Loguj się na tego chara. Czekam. Otworze sobie "Who is online" i sprawdzę. Wbijam na noob chara i piszę do Ciebie ok ?
Przykry jesteś.
A potem zapytasz pl?? free itens?? friends??
Na audiencję do nas, E L I T Y, czeka się w kolejce B)
A teraz wybaczcie, idę na imprezę, na której z pewnością będę do rana pił wódkę, zarywał do super lasek i potem żygał. Wrażeniami podzielę się z wami jutro :)
Przypominam o obowiązku czytania mojego bloga, oficjalnego głosu Deadly Delight!
Wasz szczerze
Shane
~
Arthas The Keeper
22-12-2007, 18:04
Zapraszam na mojego bloga, którego czytanie od dziś jest obowiązkowe dla każdego kto gra na Iridii!B) :cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
Po 1 obowiązkowo to Ty się powinieneś Pierdolnąć czymś ciężkim w łeb :baby:?
Po 2 u Mnie na takich jak ty mówimy żłoby.
A po 3 co do tej imprezy to nie wiem jak można zarywać swoj własne babcie?
:baby:
signed: Usar
Rzolniez
22-12-2007, 18:07
@Wincenty jedyne co mozecie wygrac w tej wojnie to sanki i wanne.
A potem zapytasz pl?? free itens?? friends??
Na audiencję do nas, E L I T Y, czeka się w kolejce B)
A teraz wybaczcie, idę na imprezę, na której z pewnością będę do rana pił wódkę, zarywał do super lasek i potem żygał. Wrażeniami podzielę się z wami jutro :)
Przypominam o obowiązku czytania mojego bloga, oficjalnego głosu Deadly Delight!
Wasz szczerze
Shane
~
Chyba sobie kpisz że tak zapytam.
Idziesz na impree ? A mama puści 15 latka. ? I jeszcze wódkę będziesz pił. Dowodu nie masz hitlerze więc nie możesz pić.
Olorion.
22-12-2007, 18:12
Chyba sobie kpisz że tak zapytam.
Idziesz na impree ? A mama puści 15 latka. ? I jeszcze wódkę będziesz pił. Dowodu nie masz hitlerze więc nie możesz pić.
Dlaczego wszyscy reagujecie na te mądre słowa człowieka, który jest częścią planu mającego doprowadzić do wyplenienia Power Abusingu oraz Random PK z Iridii, w sposób tak infantylny? Czy na prawdę nie potraficie rozmawiać na poziomie? Proszę ciebie Hoster, nie opisuj nam swoich życiowych problemów, tylko się nam podporządkuj.
Wasz
Oloriusz Belfaw III Władca Polaków
Dlaczego wszyscy reagujecie na te mądre słowa człowieka, który jest częścią planu mającego doprowadzić do wyplenienia Power Abusingu oraz Random PK z Iridii, w sposób tak infantylny? Czy na prawdę nie potraficie rozmawiać na poziomie? Proszę ciebie Hoster, nie opisuj nam swoich życiowych problemów, tylko się nam podporządkuj.
Wasz
Oloriusz Belfaw III Władca Polaków
Problemem to jesteś ty. Downie~
Podporządkować się komu ? Ludzią z upośledzeniem zza Bałtyku ? I wam. ? Psą. Podporządkowanym swoim niby panom ? Tak. ?
Massterralph
22-12-2007, 18:37
Problemem to jesteś ty. Downie~
Podporządkować się komu ? Ludzią z upośledzeniem zza Bałtyku ? I wam. ? Psą. Podporządkowanym swoim niby panom ? Tak. ?
Wiesz, on przynajmniej mowi poprawnie po polsku.
Vincento prosze Cie, wyjdz. Zrob nam prezent na swieta. Nie musisz nas przekonywac, kto wygra ta wojne. My to dobrze wiemy! Bongo Team.
Olorion
Zeby nie bylo Pa ani random Pk pokemny musza odejsc! Zlikwidujcie gildie, przeniescie sie na Inferne i bedzie milo.
Vincento prosze Cie, wyjdz. Zrob nam prezent na swieta. Nie musisz nas przekonywac, kto wygra ta wojne. My to dobrze wiemy! Bongo Team.
Olorion
Zeby nie bylo Pa ani random Pk pokemny musza odejsc! Zlikwidujcie gildie, przeniescie sie na Inferne i bedzie milo.
No wiesz. Ja tutaj żadnego błędu nie widzę.
No oczywiście, że BT wygra wojnę. Jestem z nimi. Razem sobie zabijamy innych ludzi. Ja też.
Vincento_Vampire
22-12-2007, 19:03
Olorion
Dziś Iridia, jutro Inferna, pojutrze cała Tibia!:cup::cup::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
Dla mnie ten „Vincent” bardziej przypomina propagandę PiSu (której logo zmienił w awatarze (zbieg okoliczności?)). Tak czy siak, bongoski proszę was bardzo wbijcie ten 45 lvl żebyśmy mogli im pokazać, że o nas się nie zapomina… Olorion jak dobrze pamiętam swego czasu z Saphiry też zostałeś wywalony podczas którejś tam wojny, coś mi się wydaje, że sytuacja się powtórzy, tutaj, na Iridi. Tak czy siak Wesołych Świąt kochani, oby wam one miłe były :).
mastertomasz
22-12-2007, 19:26
przez Wincentego zrobił się tutaj niezły burdel
Tak czy siak Wesołych Świąt kochani, oby wam one miłe były :).
nawzajem
Bo Wincenty zapóźno wyjęty musi zabłysnąc nienagannym stylem wypowiedzi, fakt faktem to w nim jest dobre.
Co innego, że on pewnie boki zrywa jak czyta te posty:D:cup::cup::D
I wesołych świąt :>
@down
Deadly Inhabitants?:p
Wasz znudzony,
Kielek
~
Vincento chciałbym Ci powiedzieć że
"Random PK z Iridii" nie da się wytępić.. powiem Ci tak aktualnie są 3 teamy PK w samym carlin które znam
Red Team pkujący 7-15 lvlami którzy dziś wywarli na mnie dobre wrażenia składając 55 ek w npc trapie (bijąc go półtorej godziny)
Terror Team pkują lvlami 6-25 i biją wszystkich poniżej 30 lvla
Bongo Team pkujący wszędzie i wszystkich wywodzący się z carlin aktualnie retired ale nie długo <3
Następnie w kazz są 2 pk teamy bez nazwy bijące 30 lvle :D
Thais pk większe od carlin działa tam coś w stylu bongo team lecz są to secondy widuje się tam 24 ed (uh makerzy) i często 30 msy
Reszty miast nie znam
ANUM WESOŁYCH ŚWIĄT I WBIJ TEN 60 LVL !!
Olorion, tutor powinien znać Tibia Rules.
Najwyraźniej jest taki który nie zna elementarnych zasad.
Zna zasady, ale ich nie przestrzega. Dodatkowo zapoznal sie z calym gamemaster references aby wiedziec jakich bledow nie nalezy popelniac jesli chce sie wybocic wysoko poziomowa postac
A zamiast tego powinien poczytać rozdział o imionach.
To do zobaczenia na następnym zimowym.
Morseton
22-12-2007, 20:44
haha nie bylo mnie 2 dni i juz 100 stron do czytania.
@Vincento
Ogarnij sie!
To nie sa lata 1933 w ktorych Musolini , Hitler i jego niesmiertelni podwladni zbajerowani tym ze "SS" zdobedzie przynajmniej 100 mln ludzi i teren zeby utworzyc Niemcy na kilka tysiecy lat. Dochodzili oni do wladzy w podobny sposob jak wy to robicie na Iridi [morderstwa , eliminowanie osob sprzeciwiajacych sie] :) My nie traktujemy tej gry jak drugie Zycie ale nie zlewamy na to co sie dzieje na tym servie i chcemy jak w 44r Pokazac ze Polacy potrafia :D . Tym razem ruskie nie beda nam pomagac bo nie ma po co. Nie wiem czy sie zbijacie z reszty forumowiczow czy nie ale napewno robicie to w sposob Zenujacy :/
Po drugie Pis juz nie rzadzi [na szczescie] wiec nie masz po co pokazywac wszystkim ze jestes cacy.
Myslisz ze twoja Elita jest najlepsza na Iridi? Do czasu moj drogi. Po kilku miesiacach okaze sie ze paru waszych "kompanow" nie wytrzymalo ciaglego PA etc i otworza wreszcie oczy [jak to zrobili wlosi w bodajże 43r i przylaczyli sie do Aliantow]
Troche Historii Wam sie Przyda :D
To tyle :D
Powiem tylko jedno Sprawiedliwość zawsze wygra [Nie chodzi mi o pis-da]
Lisuu-aleniewrl
22-12-2007, 22:04
Vincento - naprawdę musisz sie z tym pogodzic kolego:( nielubimy cie :( tak to prawda Hitlerze z PiSu
Wasz BARDZO znudzony
Bronek
~
Nowy Diego biega po dp veno i pyta się wszystkich 80~ eków o skile :D
Thalic_Ilunor
22-12-2007, 23:54
Witam, jako że jeden z tej zdradzieckiej gildii zwanej Deadly Delight postanowił dołączyć do grona forumowiczów tibia.pl w celu uzyskania Waszego zaufania, oraz zamydlenia Wam oczu.
Wszystkie słowa wypowiedziane przez Vincento_Vampire to zwyczajne kłamstwa! Czy naprawde chcecie dalej być katowani przez tych prostaków zabijających dla zabawy? Czy chcecie tracić długo zdobywane punkty doświadczenia w kilka chwil? My - najzacniejsza oraz nieśmiertelna gildia Arcanium wywzwolimy Was Iridijczyków od tych katorg! Nie poddamy się, będziemy walczyć do ostatniej kropli krwi!
Precz z Deadly Delight, niech żyje Arcanium!
Firgasto
23-12-2007, 00:15
Name:Huxy
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 200
World: Iridia
Residence: Venore
House: Lonely Sea Side Hostel (Carlin) is paid until Dec 26 2007
Guild membership: One Blood of the Disfunction
Co to za gildia?
______
Shane i Thalic robią nam tu 'kampanie wyborczą', która mi się wybitnie nie podoba. Ten pierwszy w około 5 postach mówi nie dość, że o tym samym, to na dodatek w ten sam sposób oraz używa ciągle tych samych zwrotów. Czytaj więcej książek Shane, bo strasznie ograniczone słownictwo, jakby prosto z taniego tłumacza języka obcego.
Po drugie Pis juz nie rzadzi [na szczescie] wiec nie masz po co pokazywac wszystkim ze jestes cacy.
Powiedz mi dlaczego PiS jest zły? :o
Name:Huxy
Profession: Elite Knight
Level: 200
House: Lonely Sea Side Hostel (Carlin) is paid until Dec 26 2007
Guild membership: One Blood of the Disfunction
Co to za gildia?
Zapomniał napisać 'brain' z przodu, nawet najlepszym się zdarzy :P
Firgasto
23-12-2007, 00:34
To wszystko wyjaśnia.
Anas Kiro
23-12-2007, 04:15
Xaltruu-Dec 23 2007, 02:39:03 CET Killed at Level 95 by Barthosa
and by Avainvan
Power Ranger
23-12-2007, 04:37
jakas bitwa teraz czy co :o? bo widze ze od Was 31 ludzi online a pokemonow 20+
jakas bitwa teraz czy co :o? bo widze ze od Was 31 ludzi online a pokemonow 20+
Bitwy nie było, wymieniliśmy dżentelmeńsko po jednym ~90 magu we fragach, po czym postaliśmy naprzeciw siebie trochę. Pierwsza noc zarwana od miesiąca i 3 tygodni... ide spać...
maslognac sie w 30 osob o 3 w nocy i jeszcze zwalic lol;pe;app
Massterralph
23-12-2007, 14:03
Kuchin stracil zaszczytne miejsce wsrod 100lvlowcow :<
Miejmy nadzieje ze odrobi
Vincento_Vampire
23-12-2007, 14:23
Jestem już, przyjaciele, wiem że czekaliście na mądre i krzepiące słowa waszego ulubieńca i idola:cup: Wszechwiedzący Neztas zdążył już wygłosić swój słuszny osąd, ja zaś tylko dopowiem szczegółów, by utwierdzić was w wierze!
W nocy masslog podłych, plugawych służalców Arcanium zakłócił spokój i harmonię jaką przywróciliśmy na Iridii! Po brutalnej próbie zgładzenia naszego Wodza Narodu, owi polaczkowi siepacze udali się w łupieżczą trasę, mordując i powerabusując nic nie spodziewających się bezbronnych graczy! W trosce o ich życie i sprawiedliwość, gidlia Deadly Delight natychmiast zwarła szyki i ruszyła powsytrzymać barbarzyńców, ci na nasz widok czmychnęli gdzie pieprz rośnie. Dlatego chcę zaapelować: nie grozi wam żadne niebezpieczeństwo, gildia Deadly Delight panuje nad sytuacją i nie pozwoli, by podobne dziadostwo się szerzyło ponownie!
W trosce o zwiększenie waszego bezpieczeństwa, Wódz Narodu postanowił utworzyć Międzytibijską Oficjalną Radę Ocalenia Narodowego (w skórcie MORON), na które czele zasiedli wielcy, szanowani obywatele, Neztas i Olorion. Niech będzie im chwała i cześć!
Dziś popołudniu zapraszam na kolejny odcinek mojego bloga, gdzie MORON wystosuje nowe oświadczenie, będzie także wspólne śpiewanie pieśni patriotycznych napisanych przez Oloriona!
Wasz szczerze,
Shane
~
Rzolniez
23-12-2007, 14:25
Belfaw brak slow ty jestes kurwa inteligenty inaczej.
Vincento_Vampire
23-12-2007, 14:34
Belfaw brak slow ty jestes kurwa inteligenty inaczej.
Inteligencja Belfawa nie ma granic, nie bez powodu zasiada w MORON-ie :)
Wasz szczerze,
Shane
~
Inteligencja Belfawa nie ma granic, nie bez powodu zasiada w MORON-ie :)
Wasz szczerze,
Shane
~
Masz racje, nie bez podstawy Belfaw jest moronem ^^. Tak czy siak jak tam twoja impreza w tibii? Bo o dziwo, kiedy ty byłeś na „imprezie”, „twój” char expił :>.
Vincento szczerze to nie wiem co tym zrobiłeś na tym forum gdyż znudziło mi się czytanie twoich postów zostałeś nielubiany w 24h jednym słowem <IGNORED>
Vincento_Vampire
23-12-2007, 14:45
Masz racje, nie bez podstawy Belfaw jest moronem ^^. Tak czy siak jak tam twoja impreza w tibii? Bo o dziwo, kiedy ty byłeś na „imprezie”, „twój” char expił :>.
W trosce o was i los waszych postaci, a także łącząc się w bólu z Kuchinem, który po raz kolejny padł ofiarą spisku UKŁADU, postanowiłem tej nocy zrezygnować z uciech cielesnych i wspomóc swą krzepiącą obecnością moich niezłamanych przyjaciół w walce o lepsze jutro!:cup::cup::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
IridiaCarlinPk
23-12-2007, 15:38
W trosce o was i los waszych postaci, a także łącząc się w bólu z Kuchinem, który po raz kolejny padł ofiarą spisku UKŁADU, postanowiłem tej nocy zrezygnować z uciech cielesnych i wspomóc swą krzepiącą obecnością moich niezłamanych przyjaciół w walce o lepsze jutro!:cup::cup::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
HAHAHAHHAHAHA xDDDDDD own3d jego glupota nawet smieszna jest xD
Rastafarians
23-12-2007, 16:05
Haha zajeb..ste , tylko jedna osoba (chyba) mogła to wymyśleć ;)
Vincento_Vampire
23-12-2007, 17:03
Zapraszam do lektury mojego bloga!:cup::cup::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
wiele sie wydazylo pod moja nieobecnosc
Kuchin stracil zaszczytne miejsce wsrod 100lvlowcow :<
Miejmy nadzieje ze odrobi
LVL odrobie nie martw sie narazie ciesze sie swietami i wyjazdem w gory ;)
#edit
przepraszam za double post
Sepethro
23-12-2007, 18:45
Wiecie co?
Wszystko było ok, chodziłem z qumplami na hunty - było śmiesznie, fajnie sie grało... Mój qumpel poszedł sobie na Tortoisy poexpic, na -2
siedział sobie i expił aż mu takiś przychlast nie wbił na spawn i groził huntem, to ten niewiele myśląc przegonił gówniarza... po tym incydencie mimo iż mój qumpel był pierwszy! to Deadly Delight zabił Lidera jego gildii i próbował zabić Jego samego!
To ma być walka o lepsze Jutro?! to jest Wieś! Deadly Delight to głupie staruchy które świata oprócz tibii nie widzą, po okrzykami "jesteśmy dobrzy i wogole, walczymy o jakies cos" niezły Power Abusing odwalacie! ale wszyscy co grają na Iridii to wiedzą prawda?
mam nadzieje że przegracie tą wojne!
Rosjaninn
23-12-2007, 19:01
Bo to sa kretyni.Owszem kazdy to wie.:evul:
Czekam na twoja odpowiedz zagonskiej kurwy zwanej Vincento,ciekawe jak on to rozpatruje.:baby:
Wiecie co?
Wszystko było ok, chodziłem z qumplami na hunty - było śmiesznie, fajnie sie grało... Mój qumpel poszedł sobie na Tortoisy poexpic, na -2
siedział sobie i expił aż mu takiś przychlast nie wbił na spawn i groził huntem, to ten niewiele myśląc przegonił gówniarza... po tym incydencie mimo iż mój qumpel był pierwszy! to Deadly Delight zabił Lidera jego gildii i próbował zabić Jego samego!
To ma być walka o lepsze Jutro?! to jest Wieś! Deadly Delight to głupie staruchy które świata oprócz tibii nie widzą, po okrzykami "jesteśmy dobrzy i wogole, walczymy o jakies cos" niezły Power Abusing odwalacie! ale wszyscy co grają na Iridii to wiedzą prawda?
mam nadzieje że przegracie tą wojne!
Myslisz ze Arc~ bedzie mniejszy PA robic?
Sepethro
23-12-2007, 19:08
powie pewnie "Drogi ludzie Iridii, dzis w domu robili mi lewatywe - i nie w tą dziurke trafili, przez co bede od teraz gadać jak pedał. Co robiłem nawet gdy nie robili mi lewatywy!"
Vincento_Vampire
23-12-2007, 20:43
Jestem już, jestem i śpieszę wytłumaczyć niejasności które narosły pod moją nieobecność!
Drogi Sepethro, nie przeczytałeś chyba moich złotych myśli:) Wyraźnie nadmieniłem, iż to my stanowimy prawo, a nasze decyzje są słuszne i ostateczne. Twoi przyjaciele naruszyli zasady i musieli ponieść za to zasłużoną karę, zamiast rozpaczać, powinniście przeprośić i prosić o dostatecznie wysoki payment! Jeśli chcesz znać powód śmierci lidera, proszę! Niecałem trzy miesiące temu naruszył on spawn jednego z Knigh'Shade botujących druida(oby żyli wiecznie!:cup::cup:), zabijając mu jednego swamp trolla i dwa bugi! Tak podły uczynek nie mógł pójść w zapomnienie. Istnieje także zagrożenie, że owe działania zaczepne miały na celu osłabienie naszej siły przed ostatecznym starciem z bandą żałosnych kukiełek z Arcanium!X(
Pamiętajcie, od dziś zasadą naszego servera jest:
NASZA JEST RACJA!
I TO JEST ŚWIĘTA RACJA!
A NAWET JEŚLI TWOJA RACJA JEST BARDZIEJ TWOJSZA NIŻ MOJSZA
TO MOJA I TAK JEST NAJMOJSZA!
Rację ma Ankit, wszakże wszyscy znamy podłość i nienawiść kukiełek i polaczków z Arcanium, przez których nasz server stoi w ruinie;( Znane są ich złodziejstwa, PA, PK i inne podłe czyny, które świątobliwi członkowie Deadly Delight dzień i noc starają się naprawić. Aż boję się myśleć, jak wyglądała by Iridia w razie naszej klęski!:o
Wasz szczerze,
Shane
~
Jestem już, jestem i śpieszę wytłumaczyć niejasności które narosły pod moją nieobecność!
Drogi Sepethro, nie przeczytałeś chyba moich złotych myśli:) Wyraźnie nadmieniłem, iż to my stanowimy prawo, a nasze decyzje są słuszne i ostateczne. Twoi przyjaciele naruszyli zasady i musieli ponieść za to zasłużoną karę, zamiast rozpaczać, powinniście przeprośić i prosić o dostatecznie wysoki payment! Jeśli chcesz znać powód śmierci lidera, proszę! Niecałem trzy miesiące temu naruszył on spawn jednego z Knigh'Shade botujących druida(oby żyli wiecznie!:cup::cup:), zabijając mu jednego swamp trolla i dwa bugi! Tak podły uczynek nie mógł pójść w zapomnienie. Istnieje także zagrożenie, że owe działania zaczepne miały na celu osłabienie naszej siły przed ostatecznym starciem z bandą żałosnych kukiełek z Arcanium!X(
NASZA JEST RACJA!
I TO JEST ŚWIĘTA RACJA!
Rację ma Ankit, wszakże wszyscy znamy podłość i nienawiść kukiełek i polaczków z Arcanium, przez których nasz server stoi w ruinie;( Znane są ich złodziejstwa, PA, PK i inne podłe czyny, które świątobliwi członkowie Deadly Delight dzień i noc starają się naprawić. Aż boję się myśleć, jak wyglądała by Iridia w razie naszej klęski!:o
Wasz szczerze,
Shane
~
Powiem ci tylko że to rodzina KNIGHT'SHADE znana jest z strasznego PA. A oni akurat są z wami. :/
Vincento_Vampire
23-12-2007, 20:49
Powiem ci tylko że to rodzina KNIGHT'SHADE znana jest z strasznego PA. A oni akurat są z wami. :/
Nieprawda, jak możesz siać taką propagandę, działając tym samym na rzecz wichrzycieli i kukiełek z Arcanium, niszcząc naszą piekną Iridię?!X( Knight'Shade to zacni, szanowani, starzy gracze, których umiejętności, kultura gry i pomoc słabszym są powszechnie znane!:cup::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
Atm forum wyglada tak <10 postow jakiegos idioty, ktory o 16 mowi, ze idzie na impreze a o 17 widzimy jego kolejne posty>, <kilka postow od zjebow, ktorzy udaja normalnych ludzi>, <1 post z zyczeniami>, opanujcie sie do ch*ja :x
A wiec chcialbym <prawie> wszystkim zyczyc wesolych i rodzinnych swiat bozego narodzenia ! Chociaz wiadomo, ze czesc z was spedzi je tylko przy stole w swoim guildhousie, bywa;\
viking pimol kiepa tores michas wojtus nitz ralph <333333333333
/ripper !
Wasz szczerze
Chyba niezbyt ;p
Massterralph
23-12-2007, 22:58
Czyli nie warto ani byc za Arcanium ani za DD. Proponuje wybrac Bongo! Wystarczy ze kazdy z was zaplaci 10k <Haraverick-Carlin>, a bedzie wolny. Ci, ktorzy nie zaplaca to beda miec pecha i to nie bedzie uklad! To beda nasze sd. Jak juz kazdy zaplaci to ocenimy, kto nam sie nie podoba i do odstrzalu. :>
Zawsze mi sie zdawalo ze VV byl z Anglii, ale niewazne.
Zycze wszystkim wesolych swiat. Odejdzcie wreszcie od komputerow, albo za przykladem Belfawa odpalcie wasze nieuzywane od dawna boty.
Ralph
<3 Ripper, viking, nitz, pimol, woyek, michas &reszta
IridiaCarlinPk
23-12-2007, 23:22
Czyli nie warto ani byc za Arcanium ani za DD. Proponuje wybrac Bongo! Wystarczy ze kazdy z was zaplaci 10k <Haraverick-Carlin>, a bedzie wolny. Ci, ktorzy nie zaplaca to beda miec pecha i to nie bedzie uklad! To beda nasze sd. Jak juz kazdy zaplaci to ocenimy, kto nam sie nie podoba i do odstrzalu. :>
Zawsze mi sie zdawalo ze VV byl z Anglii, ale niewazne.
Zycze wszystkim wesolych swiat. Odejdzcie wreszcie od komputerow, albo za przykladem Belfawa odpalcie wasze nieuzywane od dawna boty.
Ralph
<3 Ripper, viking, nitz, pimol, woyek, michas &reszta
albo jak vincento pierodlcie glupoty ale dzieci neo nie da sie latwo wyepic;D
@wzajemnie wesolych dla ciebie;d
Ktos_na_Iridi
23-12-2007, 23:22
Wasz szczerze,
Shane
~
Twoja głupota mnie rozbraja.Powiedz jak mógł powstać taki debil jak ty?
Czesc_Przyja"ciule"
23-12-2007, 23:35
Dobra Kurwa Wystarczy
Na Huj Rozmawiacie Z Vv Jak To Nie On, Dajcie Se Juz Spokój
Wasza Aktywnosc Po 20 Grudnia Nic Nie Wzrosla!
Ten post w stylu Vincento (sory że zgapiam twój styl ale mam wene)
Ralph masz racje wybierzcie bongo i wpładzcie po 10k do naszego depo (haraverick carlin) a będzie lepsze jutro zawsze wolne kopalnie dla naszych przyjaciół a także wszystkie inne expowiska na które regularnie wpadamy (wyczyszczone przez bongosów) d lair puste jeśli ktoś będzie sobie tego życzył każde miasto zostanie wykoszone ze skulli gdyż tylko bongo będzie mogło je posiadać. Jeśli ktoś Cię będzie denerwować lub wbije Ci się na spawn bongo tam wpadnie :D a więc na co czekacie wysyłajcie pieniądze i wspomóżcie nas.
Ralph,Viking,Pimol,Michał,WoYo <3
/Nitz
WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ODEJDZIE OD KOMPUTERÓW
Sepethro
23-12-2007, 23:39
trzeba winić jego rodziców -_-.... ehh, wy jesteście prawem? nie sądze, bo oprócz Arcanium są inni playerzy na Iridii nie istnieją tylko 2 gildie, i ich członkowie... ja zamierzam z mojej strony pomagać z całych sił gildii Arcanium - żeby takie cioty jak wy już nigdy nie postawiły stopy na Iridii! -.-
i wpładzcie
pl;;;ppppppppppppppppppp
Rastafarians
24-12-2007, 00:45
Mi tam się podoba co pisze ten polski VV!!!onetwothree
god damn, wchodze, czytam 5 stron o niczym- jakis vv wannabe wypisuje bzdury, pojawia sie thalic wannabe z rownie wielkimi bzdurami, co to za nowa maniera na naszym forum?
pimolss<3
rippah lapciuch pawel <3<3
tomasz-gnom <3
ralph <3
kiepa <3
Bongo <3
//michas xd
heineken
24-12-2007, 01:25
a kuchin jak to kuchin nie wiedzac czemu bije kolejne rekordy
Dec 22 2007, 02:19:12 CET Died at Level 101 by a quara constrictor scout
wesollych :)
Patryczek (kuchin) padl without bless
Lisuu-aleniewrl
24-12-2007, 10:23
NASZA JEST RACJA!
I TO JEST ŚWIĘTA RACJA!
Wasz szczerze,
Shane
~
Heil Hitla _/ CZEMU SIE NIEDA IGNOROWAC POSTOW TAKICH DEBILI JAK TY?!
Twoja głupota mnie rozbraja.Powiedz jak mógł powstać taki debil jak ty?
Jak to jak? na pieska z workiem na łbie xDDDD
Rastafarians
24-12-2007, 11:28
omg, głupie te ludzie...
mastertomasz
24-12-2007, 14:43
WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ODEJDZIE OD KOMPUTERÓW
wordwordword pozdro Nitz.
Anas Kiro
24-12-2007, 15:07
Do arcanium-http://wiadomosci.onet.pl/1663712,11,item.html
Do arcanium-http://wiadomosci.onet.pl/1663712,11,item.html
Ananas poczekaj na odpowiedz VV, na jego "mądre słowa":baby:
Wesołych Świąt, bez Tibii, kłócenia się, bluzgów, Vincentów Vampirów, kebabów, ryżu, za to z uśmiechem i zrozumieniem.
Everanorze, czekamy na Ciebie w Lodzi!
Happy X-mas...
//Mlody!
Everanorze, czekamy na Ciebie w Lodzi!
Happy X-mas...
//Mlody!
Z pewnością będę:) Ugadamy na gg resztę.
Zdrowia szczescia i slodyczy , wszytskim berger zyczy.
Wszytskim wrogom , bo wciaz zabic mnie nie moga.
Dla ludzi na ventrillo , bo tam zawsze smiechu kilo.
Mikolaj wszedzie prezenty (tez na fibule) doniesie , i jak neztas przez komin worek wniesie.
Slownik dla crealetha i oloriona w worku , by ich posty byly pisane po polsku.
Zeby hymnu sie nauczyli , i z ojczyzny nie drwili.
Aby bongosi wbili 45 levele , i pokazaly CIPom ze stac ich na wiele.
By kebaby sie nie rzucaly , bo to hamy i pedaly.
No a dla niemcow ryzu kupe , bo mnie pocalowac moga w dupe.
By bylo lepiej na Iridi a przyjaciele nam nie zbrzydli.
_/ Berger :)
pawel1992
24-12-2007, 19:21
Szczęścia, zdrowia, powodzenia,
w dniu Bożego Narodzenia.
Beczkę piwa, wiadra wódki,
by odgonić wszystkie smutki.
100 całusów na dodatek :*
by smaczniejszy był opłatek.
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
nie połykaj z karpia ości,
nie jedz bombek, nie pal siana,
jedz pierogi, lep bałwana,
a w sylwestra, pij do rana!
Ilu ludziom bongo zrobiło zawodu,
Ile wsród cyganów smrodu.
Ilu rzydów sd zajebało.
Ilu jeszcze zabić trzeba,
Tyle życze nienawiści,
Do tych skurwysynów wszystkich.
Wesołych i pogodnych świąt
życzy Bambik :cup:
Serdeczne życzenia dla prawdziwych przyjaciół , prawdziwych braci , i pewnego ojca :D
Z okazji świąt jako rada bongo teamu postanowiliśmy uszanować ten piękny czas i nikogo nie zabijamy przez ten święty czas a więc możecie expić do woli :)
bajabongo fajny avatar mogę dostać cały obrazek ?
rapidshare.com/files/79075797/deadlydelightmovie*****.html
pozdrawiam
dajcie wmv zamiast ***** i bedzie good
#edit
przepraszam za double-post
Xandar Mac'Leod
26-12-2007, 22:51
Dla zainteresowanych tu znajduje sie troche statystyki 3 gildii, ktore teraz walcza ze soba na Iridii, tj. Arcanium przeciw Deadly Delight i Disfunction (wczesniej te obie gildie stanowily jedna - Invincible ale widocznie jej czlonkowie doszli wreszcie do wniosku, ze nie sa niepokonani ;))
Deadly Delight (37 czlonkow)
EK(11):
- Fardel 165
- Stram 150
- Chealiee 136
- Burning swordfighter 122
- Dauraum 106
- Finena Elenbret 111
- Levax Reth 141
- Pilapil 135
- Wierdo Knight'Shade 113
- Wulz Drath 111
- Python-czopkins 149
RP(11):
- Chealino 204
- Neztas 184
- Chap Charap 113
- Jinn Bax 125
- Kuchin 99
- Rhidus 127
- Shay Marifous 107
- Tiptas 118
- Vincento Vampire 134
- Zielper'archer 152
- Helun Lirath 151
MS(12):
- Mewtu 172
- Aynama 116
- Crealeth 144
- Elastorm 127
- Laubau 166
- Mendill 147
- Dardiuz 102
- Efesos 92
- Joden Holliday 95
- Meyoza 105
- Rau Grinakh 99
- Xaltruu 98
ED(3):
- Knion Nanilona 105
- Princess Arman 126
- Vreemd iemand 116
Disfunction (15 czlonkow)
EK(9):
- Huxy 200
- Don Chedoz 125
- Himura Knight'Shade 82
- Satrox Skydrer 100
- Vanlig 101
- Asteus Maerius 114
- Belfaw 102
- Sensation Knight'Shade 107
- Trullis 112
RP(6):
- Bulebo 92
- Don Chezina 104
- Elexir 101
- Kwalle 140
- Quai Chi 100
- Rojtan 114
Arcanium (55 czlonkow)
EK(24):
- Dota Kungen 129
- Ko'Possa 125
- Malyn Argo 129
- Anas Kiro 159
- Arwex 120
- Brave Sali 181
- Don Constantin 114
- Don Toro 132
- Dwadwa 157
- Fiaera 180
- Foxarn 109
- Gimli De'Neo 113
- Hzor 106
- Jeriel Zulok 127
- Jurand Wyrocznia 147
- Kaslern 120
- Lisso 112
- Mailstorm Bellator 120
- Master Draq 106
- Menphius 157
- Odynieck 129
- Sajmon Exis 129
- Tom-Mazi 105
- Xskowyr 123
RP(13):
- Aura Bellator 130
- Everanor 123
- Kashrius da'Roc 197
- Affelaffe 110
- Aureliuss 143
- Dark Juvan 105
- Kaikao 116
- Saroth Talyn 128
- Shamala 107
- Sher Sarika 107
- Xandar Mac'Leod 131
- Yamahati 110
- Yooshimi 109
MS(13):
- Sesulo 152
- Bezok 153
- Don'Ken 117
- Jarodinho 111
- Lijo Hentyney 98
- Lordnazgul 148
- Master-Duel 90
- Meffis 91
- Milivin 100
- Mor'Grimm 114
- Thalic Ilunor 112
- Thar Ascarild 122
- Xenezis 121
ED(5):
- Firenze Bellator 144
- Avainvan 131
- Barthosa 96
- Li'su 105
- Sir Rondelmen 105
Wesolych Swiat (wersja kó ócjeshe Krela - Fesolyh sfiond) i inne takie tam ;)
niezle prawie dedliscie teptasa majacego 15 min pz na vdl ;;p2[342[p4p
niezle prawie dedliscie teptasa majacego 15 min pz na vdl ;;p2[342[p4p
niezle groub dostanie wpizde od kazdego niezle niezle ale siedzi w domku kolo depod svan niezleniezle;;; pozdrow rywina gejtsa
Anas Kiro
26-12-2007, 23:57
Nieźle Dardiuz stał w pz wyszedł 2 kratki przed i padł nieźle wow Rebbs dal mapclicka i go nazgul solo zdjął nieźle wow
nieźle nieźle gratuluje 2 fragów zawsze coś do przodu nie ważne w jakich okolicznościach
Rosjaninn
27-12-2007, 00:54
no niezle niezle.hsuahus Grub wydalem na ciebie wyrok smierci za oszukiwanie na pacc,jestes wspolnikiem Assilesa zwanym Zielperem ;/ ale to ci nie pomoze :evul:
pawel1992
27-12-2007, 01:31
rebbs i dardiuz spia
moje 5 k ;( .....
Stramarn
Dec 27 2007, 00:24:57 CET Killed at Level 86 by Lordnazgul
Zielper'archer
Dec 27 2007, 01:31:12 CET Killed at Level 152 by Bezok
and by Night Agent
Power Ranger
27-12-2007, 03:30
DD & frends:
mewtu
huxy
efesos
himura knight'shade
python-czopkins x2
meyoza
princess arman
don cheodz
xaltruu
zielper'archer
wulz drath
burning swordfighter
elastrom
kuchin
chealiee
dryxi
mendill
noysic
Arcanium & frends:
sir rondelmen
odynieck
dwadwa
anas kiro
night agent(chyba frag xd)
master draq
dark juvan
foxarn
xskowyr
ty ranos
sajmon exis
jurand wyrocznia
aureliuss x2
affelaffe
arwex
bany:
sesulo
avainvan
mam nadzieje ze ktos to kreci i walka nie odbywa sie na pustyni...
specjalnie dla Ciebie padl tez dzisiaj xD
Dec 27 2007, 03:45:02 CET Killed at Level 98 by Night Agent and by Barthosa
\/
^
Me noob plx
Himura Knight'Shade Dec 27 2007, 02:49:17 CET Killed at Level 82 by Sesulo
and by Avainvan + ban pierwszego fraggera
Dark Juvan
Dec 27 2007, 02:39:36 CET Killed at Level 105 by Chealino
and by Neztas
Elastorm
Dec 27 2007, 03:55:15 CET Killed at Level 127 by Milivin
and by Thalic Ilunor
I tak oto nieprzezwyciężeni i niepokonani znowu zaliczyli glebę ;)
Dryxi
Dec 27 2007, 03:52:30 CET Killed at Level 104 by Anumrati and by Master-Duel
bylo czadowo kumple !!!!
:D
bajabongo
27-12-2007, 06:00
http://img177.imageshack.us/my.php?image=haksitc6.jpg HASKI COMBO ZIOMY!
heheh niezłe niezłe 1841 :D
heineken
27-12-2007, 11:58
i zasnął c.d.n.
Borze co sie staoooooooooo!111111111 19:16, nie jest zle ! xDDd
@Radek zbierz tych ludzi co Ci mowilem i mozemy borutke robicc oby 60+ ;d
A tak z historii to patrzcie jaki ten ripper byl potenrzny antos niszczyciel
http://img476.imageshack.us/img476/3007/ripper1on4.png
xddddddd
pozdro wiking i twuj stary
przegrywalismy OB 15:3 a wygralismy lol;P
Morseton
27-12-2007, 13:36
1. Gz Battle :) Po raz drugi daliscie im do myslenia :P kto tu naprawde panuje.
2. Bezok tak jak ci powiedzial Dax zbieraj ludzi i mozna borutke zrobic :]
3. Chyba jest to logiczne ze ci co nie sa w gildiach uczestniczacych w wojnie nie licza sie jako fragi.
4. Dax jak mozesz to daj mi swoje gg.
Czesc_Przyja"ciule"
27-12-2007, 16:18
15:03 Bezok [153]: sfragowalem twojego ziomka jakuba
15:03 Bezok [153]: specjalnie dla ciebie to zrobilem!
Lisuu-aleniewrl
27-12-2007, 16:42
Ripper Ty masz chyba jakis kompleks dotyczacy osob grajacych duzo... pewnie przez to , ze jak jeszcze miales rippera to na ekranie przycisk log out miales tasma zaklejony.
Yooshi<3333
Tym mnie rozwalilas za ten tekst masz u mnie 10/10
"PRZYCISK LOG OUT MIALES TASMA ZAKLEJONY" 8o8o8o8o8o8o8o
NIEMOGEEEEEEEEEEEEEEEEE
xD!!
btw. wiem ze stare ale jak sobie przeglądałem stare posty i zzobaczyłem ten to musiałem go zacytowac:D
Dryxi
Dec 27 2007, 03:52:30 CET Killed at Level 104 by Anumrati and by Master-Duel
A nie chcialo CI sie dupy ruszyc.....
poza tym miales tylko ich bloczyc i przesowac.... moze w koncu ja bym fraga zlapal ;/
@battle.... nie bylo zle... tylko leb mnie na*****a od tychwrzaskow na vencie ;o
PS. Ever huntado.
Reth'ik,
27-12-2007, 18:10
Evek hanted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!X(X(X(X(X(
:berserk::berserk::berserk::berserk::glupek: :glupek::glupek::topic::topic::ban::ban:
Evek hanted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!X(X(X(X(X(
:berserk::berserk::berserk::berserk::glupek: :glupek::glupek::topic::topic::ban::ban:
No kill plax I pay ok????????
Reth'ik,
27-12-2007, 19:11
Nie wiem czy Cie stac na to, jutro sie zobaczy :P
@battle GJ guys!
Huxy [200]: CHILL I AM HIGHSSKILL I NEVER DIE
Xaltruu [98]: HAHAH NICE COMBO <3
kilka chwil pozniej
http://img177.imageshack.us/my.php?image=haksitc6.jpg HASKI COMBO ZIOMY!
Banditos
27-12-2007, 21:25
Nice battle :D jeszcze głowa boli;]
ps. na mendilla tez ładnie weszło combo 1543 foto niżej
Lisuu-aleniewrl
27-12-2007, 21:48
NO I MACIE PAJMENT
ZA MOJEGO KUNPLA HUKŚEGO
brutal lady/ carlin
wszyscy po 50k
jak nie to macie deda i tyle
radze zaplacic! hukśi mój kunpel jest brzydkie konbo mu zrobiliście
http://rapidshare.com/files/79455002/arcanium*****.html
Nastepne wmv tym razem obejmujące ostatniego battla.
Nic specjalnego, ale jest : )
-----------------------------
Tam gdzie gwazdki to wmv wpisac, nie wiem wtf czemu sie nie wkleja
Lisuu-aleniewrl
27-12-2007, 22:26
http://xxxprograms.webpark.pl/
NIE SCIAGAJCIE NIC Z TEGO. chcialem tylko zapytac czy ta strona ma faktycznie cos wspolnego z kashriusem lub dwadwa. tam sa jakies programiki do pobrania a na dole screeny z tibii ,screeny z pekingu kashriusa? screeny z pekingu dwadwa?
http://xxxprograms.webpark.pl/
NIE SCIAGAJCIE NIC Z TEGO. chcialem tylko zapytac czy ta strona ma faktycznie cos wspolnego z kashriusem lub dwadwa. tam sa jakies programiki do pobrania a na dole screeny z tibii ,screeny z pekingu kashriusa? screeny z pekingu dwadwa?
Ta som tam durzo filmikuw o dwadwa jak dedzom go mendill i wogule i jeszcze jest stara bidwa na dragon leir czy jakos tak:)
dopisz se w podpisie retard of the year 2007, bey.
http://img84.imageshack.us/img84/3694/huxybitesthedustyu5.jpg (http://imageshack.us)
To nie fake :)
po update jak leci combo to obrażenia widoczne są po zsumowaniu ?? Dziwny ten update :S
Lisuu-aleniewrl
28-12-2007, 00:57
po update jak leci combo to obrażenia widoczne są po zsumowaniu ?? Dziwny ten update :S
noo raczej nie wydaje mi sie aby ktos walil z sd po 2k~ xD
http://www.megaupload.com/?d=9KMQJD5V
Own3d, huh?8o
Wmv by kash!
Reth'ik,
28-12-2007, 02:16
http://www.megaupload.com/?d=9KMQJD5V
Own3d, huh?8o
Wmv by kash!
Uwaga!
NIE SCIAGAC!
mozna sie posikac ze smiechu!
Massterralph
28-12-2007, 11:06
Na zaloczonym ssie widac nick Chaotyczny Pajonk Armagedonu. Powiem ,ze jest to osoba, ktora kiedys pkowala z Bongo pod nickiem massterralph
IridiaCarlinPk
28-12-2007, 11:51
@Rip-jeszcze raz powiesz ten nick na P to mozesz zniknanc z powierzchni Ziemi bo ta moc!111
Arc wykorzystalo Potenrznego pajonka armagedonu wiec wiadomo ze wygraja ja mu kiedys leather legi dalem i mam spokoj ale chyba huxy nie;/
@Kash najs wmv tak jak gadales na vent xD ale wyszedl;d
VIKING dojebie vikingow w civilzation 2 AAHAHHA wszystkich!
@Rip-jeszcze raz powiesz ten nick na P to mozesz zniknanc z powierzchni Ziemi bo ta moc!111
Arc wykorzystalo Potenrznego pajonka armagedonu wiec wiadomo ze wygraja ja mu kiedys leather legi dalem i mam spokoj ale chyba huxy nie;/
@Kash najs wmv tak jak gadales na vent xD ale wyszedl;d
VIKING dojebie vikingow w civilzation 2 AAHAHHA wszystkich!
Mnie też z Wonszem huncili, ale zapłaciłem ufff teraz się cieszę że to zrobiłem bo bym skończył jak master Huxy, Huxy [200]: CHILL I AM HIGHSSKILL I NEVER DIE, hahahaha:D
Rzolniez
28-12-2007, 12:22
@pimol zostaw moich braci Wikingow!!11jedenjedenjeden
@ripper hyba twuj
@kielek dedniesz
POZDRO
Neztas ogladalem twego Wmv i calkiem niezly, teraz sciagam od Kasha i ocenimy:)
Wmv Kasha ma 180 mb ... lepiej sciagnac moje ktore ma 100 i jest na poprzedniej stronie xD
Mam szybkiego neta wiec nie problem, Wmv Kasha gorzej zrobione ale lepsze motywy xDDD i bardziej obiektywne pokazane fragi obu stron
Niezła bitka, gratuluje fragów.
Kash zrób cos z tym filmem bo nie da sie go juz ściagnac :P tez che widziec!! plax ;)
Gdzie jest ten film od Neztasa?
Xandar Mac'Leod
29-12-2007, 00:31
Ja chcialem zdementowac pogloski o tym, ze glos, ktory mowi na vent o akcji 100% to Miniek! otoz nie! to JA! xDDD
Kash zrób cos z tym filmem bo nie da sie go juz ściagnac :P tez che widziec!! plax ;)
Gdzie jest ten film od Neztasa?
http://rapidshare.com/files/79075797/deadlydelightmovie*****.html
zamiast gwiazdek wpiszcie .w m v
mastertomasz
29-12-2007, 15:35
omgomgomg Wincent jebany farciarz 45hp =|!!!
Anas Kiro
29-12-2007, 15:57
Thelux-Dec 29 2007, 14:37:23 CET Killed at Level 86 by Thalic Ilunor
Xaltruu-Dec 29 2007, 14:38:14 CET Killed at Level 98 by Barthosa
ej nie zabijajcie ich ;/ oni wam nic nie zrobili ;/ 8o
Massterralph
29-12-2007, 20:34
Pilapil
troche przyexpil, ale jego wspolczynnik zdobywania expa byl ujemny, dlatego ma 93 lvl. :<
Edit:
coz za haniebna zdrada! ktos musi za to odpowiedziec!
Dec 29 2007, 21:14:45 CET Killed at Level 66 by Xyro Legend
and by Piratoss
byl tez tam godhammer
heineken
29-12-2007, 22:50
w morde jeza padlem na fazie :D
Gruhard chcial byc cwany , Arc czekali na niego przy arenie , padl (specjalnie czy nie?)Dec 29 2007, 16:08:41 CET Died at Level 97 by Deathbringer
, wyszedl z temple a tu zonk , bylem z yamahati i firenze i next deedowa , tym razem bez blessow ...
Dec 29 2007, 16:09:19 CET Killed at Level 97 by Firenze Bellator
A to peszek Krzysiek aka Viffarn co?:D
http://pl.youtube.com/watch_fullscreen?video_id=A0yJELTCNyI&l=297&t=OEgsToPDskJsimETSnvzW_3Ziob2TlGW&sk=-QxVnIP9wN-nfBtLLylPOwC&fs=1&title=Jeff
haha own3d po raz 2 !8o8o8o
//Mlody!
Brawo Neztas b fajny flmik. Podobal mi sie:)
Teraz pora na moje "ALE"
Chyba w poprzednim wcieleniu byles Josephem Goebbelsem
( I tu niektóre twarde glowy beda sie zastanawiac o co chodzi z tym gebbelsem:) ) Podpowiem: " lubil Szwabow , Kierowal Propagandą za czasow Hitlera"
Z tegofilmiku wynika ze nas ownujecie. A poki co to my expimy i expilismy.
Odrazu skomentuje argument ,ze wczsniej wy expieliscie. Tak bo okres przedswiateczny to czas by zajac sie rodzina i przyjaciolmi. A NIE TIBIĄ!
KTHXBYE
Morseton
30-12-2007, 13:30
@Berger
OO widze ze interesujesz sie II W.Ś :] mozemy pogadac co nieco o niej.
Heheh Mam hunta za to ze zabilem Pilapila :/ Dziwi mnie to ze Atrharus czy jakos tak napisal ze piratos to partagas yyyy przeciez partagas ma facc a piratos nie ;] Coz zycie.
Btw : Szczesliwego Nowego Roku :*
Massterralph
30-12-2007, 13:33
Jak dobrze pamietam berger studiuje hisorie czy cos w stym stylu
@Berger
OO widze ze interesujesz sie II W.Ś :] mozemy pogadac co nieco o niej.
Heheh Mam hunta za to ze zabilem Pilapila :/ Dziwi mnie to ze Atrharus czy jakos tak napisal ze piratos to partagas yyyy przeciez partagas ma facc a piratos nie ;] Coz zycie.
Btw : Szczesliwego Nowego Roku :*
Ja to mam rooka od jakiegos Artharun Hoodz czy coś ;\
@Berger: głupota i zaślepienie są ponadczasowe, ale łączy je to że kończą się tak samo ;) Patrz na nasze pieski forumowe, jak my siedzieliśmy w pz przed Świętami szczekały jak oszalałe, a wystarczyło pokonać ich w ob, poobijać trochę i już ich coś mniej tu widać ;\
Morseton
30-12-2007, 14:11
Ja to mam rooka od jakiegos Artharun Hoodz czy coś ;\
@Berger: głupota i zaślepienie są ponadczasowe, ale łączy je to że kończą się tak samo ;) Patrz na nasze pieski forumowe, jak my siedzieliśmy w pz przed Świętami szczekały jak oszalałe, a wystarczyło pokonać ich w ob, poobijać trochę i już ich coś mniej tu widać ;\
Dokladnie :) Wczoraj na discovery lecialo o nalogu komputerowym :] Pokazane byly gry MMO WoW Etc. Rodzice mowia zeby przestac grac bo nic z tego nie mamy . Zdziwili by sie ;] wczoraj mowili ze grajac w takie gry uczymy sie wspolpracy , dyplomacji itp :D Wiec trzeba uswiadomic rodzica ze my nie tylko sie bawimy ale i takze uczymy.
Btw :
Pilapil jest dzisiaj na 1 stronie Erigu ;]
1 Pilapil (*) [Viet Nam] History Iridia Knight 93 -26,314,898
:/ pech
IridiaCarlinPk
30-12-2007, 14:21
ladnie ladnie
nie wierze ze gruhard padl;/ dajcie mi pacca bede walczyl was dedne!111
@Kash - rehostnij filma;d bo jak wlaczam tibicam i widze 190min odechciewa sie;d
Kim ten Artharun jest żeby wypisywac słowa typu:
Few people who helped to rook Pilapil will die aswell
(Zaraz pewnie ktoś napisze, a kim Ty jesteś?:cup:)
Massterralph
30-12-2007, 15:34
To jest koles z rodziny Artharunow. Ich liderem byl Artharun Artblood <r.i.p>
Mam pytanie. Czy Larozem i Neo Montana gra "orginalny" owner czy hacker??
Oryginalny laroz gra teraz na Thalicu o ile sie nie myle ale 100% pewności nie mam ;) A co do neo to nie mam pojęcia
Konta kupione/zhakowane na wojne, jak Arman.
Oni hacka to dawno temu mieli, chyba przed update 7.8 związanym z resetem r-keyów. Z tego co wiem haker wyrobił nowe, tak więc już nie odzyskali kont (czy to nie przez to Frelle się rookował?:p), btw Neo Montana to Elegian jak mi sie wydaje, nawet jestem pewien :)
Oni hacka to dawno temu mieli, chyba przed update 7.8 związanym z resetem r-keyów. Z tego co wiem haker wyrobił nowe, tak więc już nie odzyskali kont (czy to nie przez to Frelle się rookował?:p), btw Neo Montana to Elegian jak mi sie wydaje, nawet jestem pewien :)
Elegian to Rikki Montana aka Xelphion, kupił on Elegiana około 78levelu i bocił aż do tego który ma obecnie.
Co do Joppe aka Royal Frelle to gra teraz na Thalicu, Laroz był jego charem ale został shackowany przez rla Raua ktory to przywłaszczył sobie acc w związku ze zmiana recków podczas letniego update 7.8, niemniej jednak jest on większą pizdeczką na polu bitwy niż Gruhard czy Edord, chociaż ten drugi to przynajmniej chęci ma.
ps
Fewol Fewol w gurah ma swuj dom
PlacekZJagodami
30-12-2007, 19:23
A ja nie mogę expic bo mnie ścigają ;( i exivują ;( i biją ;(
A chciałem 60 nabić przed nowym rokiem ;/
Vincento_Vampire
30-12-2007, 19:31
Oto i jestem, wasz idol i ulubieniec:cup: Wróciłem, aby wyprostować te fałszywe, oszukańcze informacje jakimi raczą nas nasi podli wrogowieX(
Na początku, wielkie gratulacji dla gildii Deadly Delight za zdobycie 18 fragów w bitwie 27 grudnia!:cup:8o Kukiełki z Arcanium padały jak muchy, po czym pozwoliliśmy im poganiać się z nami po pustyni (wszystko pod naszą kontrolą ma się rozumieć!:)), a gdy uznaliśmy już że nabiliśmy wystarczającą liczbę fragów i 2 bany dla Arcanium, wycofaliśmy się na z góry upatrzone pozycje! Wielkie gratulacje dla wszechmocnych Deadly Delight:cup::cup:
Słyszałem także, że pojawiają się głosy iż my tę bitwę przegraliśmy - owe plugawe kłamstwa będą zwalczane z całą bezwględnością. Pamiętajcie - my jesteśmy prawdą:)
Wasz szczerze,
Shane
~
Ale chodzilo mi o to czy ten ktory zajebal od Frelle te postacie treaz na nich gra czy co, jesli tak to by swiadczylo ze ludzie ktorzy byli wtedy razem z nim go shakowali i sie nie przyznali i dopiero teraz sie ujawnili
Oto i jestem, wasz idol i ulubieniec:cup: Wróciłem, aby wyprostować te fałszywe, oszukańcze informacje jakimi raczą nas nasi podli wrogowieX(
Na początku, wielkie gratulacji dla gildii Deadly Delight za zdobycie 18 fragów w bitwie 27 grudnia!:cup:8o Kukiełki z Arcanium padały jak muchy, po czym pozwoliliśmy im poganiać się z nami po pustyni (wszystko pod naszą kontrolą ma się rozumieć!:)), a gdy uznaliśmy już że nabiliśmy wystarczającą liczbę fragów i 2 bany dla Arcanium, wycofaliśmy się na z góry upatrzone pozycje! Wielkie gratulacje dla wszechmocnych Deadly Delight:cup::cup:
Słyszałem także, że pojawiają się głosy iż my tę bitwę przegraliśmy - owe plugawe kłamstwa będą zwalczane z całą bezwględnością. Pamiętajcie - my jesteśmy prawdą:)
Wasz szczerze,
Shane
~
xD, już mnie to nie denerwuje. Więc, witaj o najpotężniejszy łuczniku Iridii! 8o
@Jini
Gra chyba w tym sensie, że sie loguje, Laroz padł bez blessów, a Neo dołączył do grupy tych Montan, którzy dostali namelocka ; [
@Feav
Na 75 lvlu jak bili mi nup palka Royal Nethar, to się przedstawiał jako Neo, no ale widocznie teraz Rikki :)
(...)
Pamiętajcie - my jesteśmy prawdą:)
Wasz szczerze,
Shane
~
Prawda jest taka żeby by „cie” banda nub lvli ubiła na żółwiach. Po tej akcji cały dzień nie logowałeś+ dostałeś kicka z tej twojej kochanej gildii. Oj co by z tobą main chary arc zrobiło :O.
Vincento_Vampire
30-12-2007, 19:58
Prawda jest taka żeby by „cie” banda nub lvli ubiła na żółwiach. Po tej akcji cały dzień nie logowałeś+ dostałeś kicka z tej twojej kochanej gildii. Oj co by z tobą main chary arc zrobiło :O.
Jak śmiesz, kukiełko na usługach Arcanium?!X(X(X(
Jestem dzieckiem szczęścia, nie umieram nigdy. Zabiję was wszystkich! A z gildii wyszedłem dlatego, żebyście mieli się nad czym zastanawiać, tak naprawdę to moja wielka gildia trzyma się razem, nie rozpada się, jesteśmy wszyscy jeden za wszystkich, jeden za jednego!!
Zwycięstwo będzie nasze!:cup::cup:8o
Wasz szczerze,
Shane
~
Coś o bandzie nub lvli na zółwiach słyszałem a także słyszałem że bongo dziś pkowało na guardach kilka fragów 42pall 67sorc i kilka innych nie godnych uwagi (kijowo bez sd się pkuje)
Jestem dzieckiem szczęścia, nie umieram nigdy. Zabiję was wszystkich! A z gildii wyszedłem dlatego, żebyście mieli się nad czym zastanawiać, tak naprawdę to moja wielka gildia trzyma się razem, nie rozpada się, jesteśmy wszyscy jeden za wszystkich, jeden za jednego!!
Wasz szczerze,
Shane
~
Zobaczysz „kukiełko” jeszcze będę na twojej death liście <3.
Anum ja tu byłem od kradnięcia fragów więc ja tam będę lub ewentualnie będziemy tam razem xD
Massterralph
30-12-2007, 22:56
Panowie Panowie nie zapominajcie o mnie!
Nie ma co, ja bede expil w sylwestra z lubo na share experience:)
...
jesteśmy wszyscy jeden za wszystkich, jeden za jednego!!
Wasz szczerze,
Shane
~
jeden za wszystkich, wszyscy za jednego
mózgu
-----
06:57 Artharun Hoodz [61]: you can pay 10k now
06:57 Zuii [48]: since huxy is sittin next to me
widze ze Zuii postanowil wrocic do expienia i pozabijal troche ludzi w tym czasie
a tego Hoodz'a tez pierwszy raz widze a juz mi pajmenty wystawia xD
Anas Kiro
31-12-2007, 10:53
Rojtan
Dec 31 2007, 08:56:58 CET Killed at Level 114 by Miatogi
Rojtan
Dec 31 2007, 08:56:58 CET Killed at Level 114 by Miatogi
Nie wiem dlaczego ale lubię Twoje posty ^.^
Też je ostatnio polubiłem :D zwięzła treść
Ludzie !
Jak wy się przejmujecie, że zaś dziecko pod nickiem Vincento Vampire pisze. Każdy kto gra długo na Iridii wie, że to nie Polak B)
/\word
Najlepszego na nowy rok kumple ! Oby byl lepszy niz ten xDDd <333
Vincento_Vampire
31-12-2007, 13:41
Ludzie !
Jak wy się przejmujecie, że zaś dziecko pod nickiem Vincento Vampire pisze. Każdy kto gra długo na Iridii wie, że to nie Polak B)
Używam translatora, przecież pisałem o tym w swoim pierwszym poście, kukiełki...
Udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku oczywiście:cup::cup: My dziś mamy gildiowego sylwestra w restauracji Mewtu, będziemy jeść kebaby i ryż, słuchać tureckiej nuty i świętować zwycięstwo w wojnie:cup::cup::evul:
Wasz szczerze,
Shane
~
IridiaCarlinPk
31-12-2007, 14:00
Anum ja tu byłem od kradnięcia fragów więc ja tam będę lub ewentualnie będziemy tam razem xD
SPOLKE CHCESZ JUZ ZAKLADAC ZMIJO TY /BTW BEZ BALSAMU POMORSKIEGO NIE POKAZUJ SIE U TORA;D
:*
Używam translatora, przecież pisałem o tym w swoim pierwszym poście, kukiełki...
Udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku oczywiście:cup::cup: My dziś mamy gildiowego sylwestra w restauracji Mewtu, będziemy jeść kebaby i ryż, słuchać tureckiej nuty i świętować zwycięstwo w wojnie:cup::cup::evul:
Wasz szczerze,
Shane
~
hahaha dobre xDDD ale mam pare pytan
ryz pakowany czy w torebkach?
kebab zwykly czy donner?
Vincento_Vampire
31-12-2007, 14:07
SPOLKE CHCESZ JUZ ZAKLADAC ZMIJO TY /BTW BEZ BALSAMU POMORSKIEGO NIE POKAZUJ SIE U TORA;D
kebab zwykly czy donner?
Jeszcze nie wiemy, Mewtu zasuwa teraz na poletku i zbiera ryż, Laubau poszedł do lasu narąbać coś drewna na opał, a Chealino z Mendillem już pieczą Adana Kebabı i Şiş Kebap, a podobno będzie też Ěgzoo Kebap! Widzicie jacy jesteśmy super, a zwłaszcza jaB) Oczywiście będą gorące tureckie laski (babcie kebabów) i taniec brzucha:o
Wasz szczerze,
Shane
~
Jeszcze nie wiemy, Mewtu zasuwa teraz na poletku i zbiera ryż, Laubau poszedł do lasu narąbać coś drewna na opał, a Chealino z Mendillem już pieczą Adana Kebabı i Şiş Kebap, a podobno będzie też Ěgzoo Kebap! Widzicie jacy jesteśmy super, a zwłaszcza jaB) Oczywiście będą gorące tureckie laski (babcie kebabów) i taniec brzucha:o
Wasz szczerze,
Shane
~
Zastanawia mnie fakt dlaczego będąc(albo przynajmniej usiłując) tak kurewsko poprawnym robisz tak rażące błędy kochany
Mama piecze placek
Oni pieką placek
Widzisz różnicę?
kebab zwykly czy donner?
Kolego Donner to imie kolesia co wymyslil Kebab a Kebab to jesgo Nazwisko, wiec nie ma roznicy miedzy kebab i donner kebeb. Shalom
Miałem się nie pokazywać do końca roku, ale pewna już w sumie dawna sytuacja mnie do tego zmusiła, a mianowicie Panowie z Arc mam pytanie na temat: Danko Domi:
Dec 29 2007, 15:38:35 CET Killed at Level 116 by Firenze Bellator
Dec 27 2007, 10:03:36 CET Killed at Level 117 by Barthosa
Mam rozumieć, że reason dotyczy pewnego Sorka z Deadly Delight??
Jeżeli tak to proszę podaje swój nick: Benothor też Rl tego kogoś, więc jeżeli ktoś nie bierze udziału w wojnie ale zna kogoś z jednej z walczących gildii i to jest powód żeby kogoś takiego bić to gratuluje, a ja darzyłem wielu z Was szacunkiem, teraz już nie (w grze oczywiście, bo poza nią to nic do Was nie mam, bo....Was nie znam)
i na dokładkę Szczęśliwego Nowego Roku!
Rosjaninn
31-12-2007, 15:52
Nie nie o to tu chodzi Valard.Poprostu kazdy asslicker i pies padnie wczesniej czy pozniej..
Oczywiście będą gorące tureckie laski (babcie kebabów) i taniec brzucha:o
Wasz szczerze,
Shane
~
Przeturlałem się do kuchni, rofl xDD8o
btw.
Name: Gunnar Viking
Profession: Knight
Level: 130
Guild membership: Totally Uber Pwnage Dude of the Nusuper Vineross
Last login: Dec 30 2007, 22:16:58 CET
Comment: Jeszcze Polska nie zginela,
Kiedy my zyjemy.
Co nam obca przemoc wziela,
Szabla odbierzemy.
Marsz, marsz, Dabrowski,
Z ziemi wloskiej do Polski,
Za twoim przewodem
Zlaczym sie z narodem.
Przejdziem Wisle, przejdziem Warte,
Bedziem Polakami,
Dal nam przyklad Bonaparte,
Jak zwyciezac mamy.
Jak Czarniecki do Poznania
Po szwedzkim zaborze,
Dla ojczyzny ratowania
Wracal sie przez morze.
Account Status: Free Account
Przeturlałem się do kuchni, rofl xDD8o
btw.
Name: Gunnar Viking
Profession: Knight
Level: 130
Guild membership: Totally Uber Pwnage Dude of the Nusuper Vineross
Last login: Dec 30 2007, 22:16:58 CET
Comment: Jeszcze Polska nie zginela,
Kiedy my zyjemy.
Co nam obca przemoc wziela,
Szabla odbierzemy.
Marsz, marsz, Dabrowski,
Z ziemi wloskiej do Polski,
Za twoim przewodem
Zlaczym sie z narodem.
Przejdziem Wisle, przejdziem Warte,
Bedziem Polakami,
Dal nam przyklad Bonaparte,
Jak zwyciezac mamy.
Jak Czarniecki do Poznania
Po szwedzkim zaborze,
Dla ojczyzny ratowania
Wracal sie przez morze.
Account Status: Free Account
niektórzy FRAJERZY przeginają pałe... takie coś moze w*****ć choć do końca nie wiem dlaczego umieścił te wziosłe słowa w swoim commencie...
rzycze fam fszyttkego najfajnieshego w nofym rokó orąz milego zasgofania pod fplywem tanutkegyo wyna morze szumpana z stonki.
Nestazanie mush fujniutki rysónecek ubok niku swojeg. Bórdzo lóbie jęsć Bonnany JU tuu laj itingofasc bunany? :>
Ladnuttgy łysuneczek postrafiam fas
@up tzn tum wyshej
Gunnar Viking może jak zazgoni to padnie na ziemie i mu sie w głowie lepiej zrobi :}
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.