Pokaż pełną wersje : Plotki z Iridii
Krealet, a gdzie "boruta". Zaspales? :<
ohoh gdzie ich tak zgarneliscie?? nie mowcie tylko ze na banshee questa szli jak tak to dobrze ze zapomnialem xD
btw widze ze juz tylko pkujecie bo wiekoszsc z tych co padla byla calkiem neutral w waszej przegranej wojnie
@@
servery off ale bede wyl jak zrobia cofke serverow hauhauahah
o ja cie ;ppp
alez fraguje ten gruhard...
VIFF PO CO GO UJEBYWALES :(
Maly'john
23-03-2008, 01:37
o ja cie ;ppp
co nie bartus????:D:D:D:D:D:D:D:D
Maly'john
23-03-2008, 01:59
Ja tensknilem za tobom!!
Wszystkim chcialbym zyczyc Wesołych świat z tego miejsca i mogrego smingusa i zeby Feav wybotowal sobie nowego chara na zolwiach tez!
a za mna to nie tesknisz???????????:( ok to zycze wesolych swiat all a ztoba sie policze:p
wikinga stary dachuje na wuzku inwalidzkim :swe:
Lisuu-aleniewrl
23-03-2008, 07:19
dzienkuje jako sie zyje stenskniłem sie :baby:8o:cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
ja tesh cie kocham<3
KtosNaIridii
23-03-2008, 07:57
pszecierz wszyscy wiedzą że ja jestem tfuj mister hajd, doktorze dżekyl :D:cup::cup:B)
Wasz szczerze,
Shane
~
Wszyscy wiemy, że masz sieczkę we łbie...
IridiaCarlinPk
23-03-2008, 08:06
ohoh gdzie ich tak zgarneliscie?? nie mowcie tylko ze na banshee questa szli jak tak to dobrze ze zapomnialem xD
btw widze ze juz tylko pkujecie bo wiekoszsc z tych co padla byla calkiem neutral w waszej przegranej wojnie
@@
servery off ale bede wyl jak zrobia cofke serverow hauhauahah
pkujemy sobie dla przejmnosci(GTW)a ze czasem byle arc nam pomoze to git
i 3 cofki byly;/:(
@down - mamy;p widac tylko jak karolek ,artharun hoodz dedza i necay jakis;d
a macie filma z tego snejka
co nie bartus????:D:D:D:D:D:D:D:D
a co z jerielem :( biedny na tym faccu
gracie gdzies indziej?
Vincento_Vampire
23-03-2008, 13:04
ja tesh cie kocham<3
pozdfrawiam dzbanoln kiełek oraz lisu-aleniewrl a ktosnairidii niech sobie kupi młotek taki cienzki i dwa razy dziennie w łeb tak conajmniej:cup::cup:X(X(
Wasz szczerze,
emerytowany Shane
~
ładnie fragi chłopaki xDD wiecie czemu niema mnie z wami na akcjach... to efekt powrotu do domu po zlocie xDD niemam kompa ale wspieram was duchowo ps. viking kup mi paca
Maly'john
23-03-2008, 16:31
a co z jerielem :( biedny na tym faccu
gracie gdzies indziej?
ta:(:(:( biedny ci on:(:( a tobie cos freyle leja:( a gramy naaaaaaaaaaaaa........ ale ci nie powiem moze kiedys:p:p:p:p:p all :p:p
pozdrow Magde:)
Karolek98
23-03-2008, 19:01
ta:(:(:( biedny ci on:(:( a tobie cos freyle leja:( a gramy naaaaaaaaaaaaa........ ale ci nie powiem moze kiedys:p:p:p:p:p all :p:p
pozdrow Magde:)
http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Meramin
A moja postać?
.Viffarn
23-03-2008, 20:02
o ja cie ;ppp
hehe od poczatku mialem nosa ze bedzie z arc i co wyszlo na moje ;>
Hmm smiem twierdzic ze nawet nei sprzedales chara tylko szarujesz z kims :)
Maly'john
23-03-2008, 20:22
o jaaaaaaaaaaaaaaaaa. ktoś się podszywa pod mojego brata. omg
dzięki że mi o tym powiedziałeś
Firgasto
23-03-2008, 23:00
http://pl.youtube.com/watch?v=QfZItov1BUo&feature=related
Coś na rozluźnienie atmosfery ;). Tylko trzeba pogłośnic bo nic nin nie słychac.
Loffciam...
Coś na rozluźnienie atmosfery ;). Tylko trzeba pogłośnic bo nic nin nie słychac.
Loffciam...
Ni to śmieszne ni to straszne (lepszy efekt by był w słuchawkach i jak się nie spodziewasz ;))
wierz mi ze moje stosunki z nowym ownerem drastycznie sie zmieniły
ale to Ty go ujebales jako 1, jak byl jeszcze z DD
kto kupil gruharda o.o
zal pandoria /zal
NewOwnerGruchy
24-03-2008, 00:58
gowno wiedziales ze jestem czy bylem z arc byles zazdrosny o to ze ktos jest wiekszym pgerem od ciebie i nie mogles przezyc tego ze mam kase twoje odzywki z nooba do mnie byly poprostu zalosne:"nie moge mowic do ciebie z chara bezok bo mamy trapa ale mozesz zarobic na tym ze bedziesz naszym spy..." pamietasz? skoro bylem z arc to powinienem znac bezoka i wiedziec kiedy i gdzie mamy trapa......
zal chlopie
bartek mi sie zawsze z toba dobrze gadalo :) powiedz dlaczego nie pandoria serwer jak kazdy inny no moze nie slychac tu komend wydawanych po niemiecku do polakow i niektorzy zle by sie tu czuli:)
karole odkryles ameryke gz:)
lubie servery gdzie mozna sie wybic
nie chwale iridii, ale wiesz... nie jest najgorsza. patrząc na takie servy jak saphira itd, mogę ztwierdzic ze nie wybralem az tak źle :)
obiecales mi cos na forum tibia.com
czekam
pozdrawiam,
/Bartek
Tak by wszytskim bylo wesolo :)
http://www.youtube.com/watch?v=duNO7cs2Oh0
8o
Vincento_Vampire
24-03-2008, 12:31
Tak by wszytskim bylo wesolo :)
http://www.youtube.com/watch?v=duNO7cs2Oh0
8o
Mi jest zawsze wesoło:cup::cup::cup:8o
Wasz szczerze,
Shane
~
Rosjaninn
24-03-2008, 13:26
Mar 16 2008, 09:24:49 CET Killed at Level 130 by Doja'Dus
and by Gimpes
Last login: Mar 16 2008, 16:06:47 CET << Eeej co mu sie stalo ? dlaczego nie loguje od tygodnia ? ;/
Chyba sie chlopak zalamal,Je**ne Bongosy pekujom -.- X(X(
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup:
Wypad Dama waleczna sraka- z tad nikt cie nie lubi........
Rosjaninn
24-03-2008, 15:03
Ryj kurwo opluta ;]
Ni to śmieszne ni to straszne (lepszy efekt by był w słuchawkach i jak się nie spodziewasz ;))
Ja tam sie zlękłem :D
Massterralph
24-03-2008, 16:02
Hail torca:
Iron Ryor
Mar 24 2008, 15:30:28 CET Killed at Level 82 by Irox Shell
and by Haksi
:<:<:<
Ryj kurwo opluta ;]
Od dawna wiedzialem że masz ograniczony zasób słownictwa.
Stań oko w oko i walcz pedale a nie z przyczajawki jak gnida.
Walcz do ostatniego lvl-a w końcu jestes waleczna --''dziwko''
Rosjaninn
24-03-2008, 16:54
To hoc ze mna na soluwe w tibi 1 vs 1.Ale nie ty zaganiaro je**ana przyjdziesz z ziomami bo sam bys dostal po piz**ie ;] ;]
Men chill,im higskill !!:cup::cup:
.Viffarn
24-03-2008, 17:33
gowno wiedziales ze jestem czy bylem z arc byles zazdrosny o to ze ktos jest wiekszym pgerem od ciebie i nie mogles przezyc tego ze mam kase twoje odzywki z nooba do mnie byly poprostu zalosne:"nie moge mowic do ciebie z chara bezok bo mamy trapa ale mozesz zarobic na tym ze bedziesz naszym spy..." pamietasz? skoro bylem z arc to powinienem znac bezoka i wiedziec kiedy i gdzie mamy trapa......
zal chlopie
bartek mi sie zawsze z toba dobrze gadalo :) powiedz dlaczego nie pandoria serwer jak kazdy inny no moze nie slychac tu komend wydawanych po niemiecku do polakow i niektorzy zle by sie tu czuli:)
karole odkryles ameryke gz:)
Nie mozna zmienic nastawienia po 1 dedzie , a prawda jest taka ze to nie ja namowilem niklasa na deda tylko on mnie.A co do kasy to poprostu sie platales w tym co mowisz i tyle jak mnie i kreleta ladnie poprosisz to zalatwimy ci nizszy pejment !
To hoc ze mna na soluwe w tibi 1 vs 1.Ale nie ty zaganiaro je**ana przyjdziesz z ziomami bo sam bys dostal po piz**ie ;] ;]
Men chill,im higskill !!:cup::cup:
Do szkoły musza Ci wyeliminować braki w pisowni,a co do zaganiary to zagoń sobie drzazge w dupe bo nikt niczym innym Cie nie chcialby dotknąć w to miejsce.
Twój dzień sie zbliża-dzień w którym odwiedzisz temple.
bye ;]
Rosjaninn
24-03-2008, 18:09
hehe oki czekam.Aha i podaj swoj nik zebysmy wiedzieli na kogo massloga zrobic ;]:evul::evul:
:cup::cup::cup::cup::cup::cup:
P.s przestraszylem sie ;/ nie bede mogl dzis w nocy spac,ale lipa co kumple?
hehe oki czekam.Aha i podaj swoj nik zebysmy wiedzieli na kogo massloga zrobic ;]:evul::evul:
:cup::cup::cup::cup::cup::cup:
P.s przestraszylem sie ;/ nie bede mogl dzis w nocy spac,ale lipa co kumple?
no ja bym sie ded na rel:D
slyszalem ze fajne borutki ;d;d im back:D
Loffciam...
SPOCIŁEM SIE W 1 SEKUNDE O K***A!
.Viffarn
24-03-2008, 21:58
no ja bym sie ded na rel:D
slyszalem ze fajne borutki ;d;d im back:D
ok mr wannabe :cup::cup::cup::cup:
albo cofam bo fewol nie hce delejt plz
wracajac z imprezy z kolegami napotkalem auto, tak skonczylo ;D
http://img249.imageshack.us/my.php?image=abcd0015sp5.jpg
NewOwnerGruchy
25-03-2008, 06:53
Nie mozna zmienic nastawienia po 1 dedzie , a prawda jest taka ze to nie ja namowilem niklasa na deda tylko on mnie.A co do kasy to poprostu sie platales w tym co mowisz i tyle jak mnie i kreleta ladnie poprosisz to zalatwimy ci nizszy pejment !
po tym co slyszalem jak mowicie o sobie kumpel o kumplu niby z jednej gildii bez deda bym do was nie dolaczyl szczegolnie o tobie cieplo mowili:cup::)
ok mr wannabe :cup::cup::cup::cup:
MEWTU UR CS GOD UR CS 1337 I LOW U PLS BE ONLINE WHOLE NIGHT WITH ME CUZ I DONT WANT TO BE ONLY NOLIFER IN VIRTUE PLSSSSS :*:*:*:**:*:*
-Phoenix-
25-03-2008, 12:19
MEWTU UR CS GOD UR CS 1337 I LOW U PLS BE ONLINE WHOLE NIGHT WITH ME CUZ I DONT WANT TO BE ONLY NOLIFER IN VIRTUE PLSSSSS :*:*:*:**:*:*
Pysk zaganiaro
Pysk zaganiaro
Takie male pytanie :
Czemu pucujac sie do Karolka chcesz zeby jego rle popadali? nie lapie ;\\
i kto tu jest zaganiara UHAEUHEAUUHAEAHUEAUHEUAH
wogole wyszedles z domu po zrookowaniu feava? oj watpie ;') truth hurts menz ;\
Maly'john
25-03-2008, 13:41
lubie servery gdzie mozna sie wybic
nie powiesz mi bartus ze na iridii sie wybiles. to ze biegales i pekowales z crayem albo z innymi noobami w niczym ci nie pomoglo. wiesz ze tylko miales jednego kumpla tam-freyle.:baby:pamietasz jak mialem u niego haka to all mi pomogli a od rafala uslyszalem takie slowa:".gram tu dluzej od ciebie i okazuje sie ze nie mam kumpli".mogl liczyc tylko na ciebie tak jak ty na niego, dlatego kupil ci pacca.wiesz ze go lubie ale na tibii byl wariatem:)tak jak ty:). dlatego nigdy sie nie dogadalismy a szkoda:)ale i tak was lubie
Karolek98
25-03-2008, 15:11
Takie male pytanie :
dax, nie chcem komentowac tego co napisales, ale zeby sprawa byla jasna to osoby grajace na iridi ktore znam dzis dzien w real to Odysboss, Master Pajak, Krejzolek...
reszty z bstoku nie poznalem w rel..
takze sir haken sie do nich nie zalicza :P jezeli o to chodzi..
pozdfrawiam dzbanoln kiełek oraz lisu-aleniewrl a ktosnairidii niech sobie kupi młotek taki cienzki i dwa razy dziennie w łeb tak conajmniej:cup::cup:X(X(
Wasz szczerze,
emerytowany Shane
~
Kocham tego typa... Że mu się tak chce xD
dax, nie chcem komentowac tego co napisales, ale zeby sprawa byla jasna to osoby grajace na iridi ktore znam dzis dzien w real to Odysboss, Master Pajak, Krejzolek...
reszty z bstoku nie poznalem w rel..
takze sir haken sie do nich nie zalicza :P jezeli o to chodzi..
nie kumam;\
btw pajak to ten sam owner co kiedys?
i krejzolek z bialego?XDDDDDDDDDDDDDDDDD
a odys to dalej dawidek, aye?
-Phoenix-
25-03-2008, 21:22
Takie male pytanie :
Pewnie, nie raz nawet durniu;)
A do Karolka się nie pucuje, poprostu znam go w kurwę czasu i mam do niego coś takiego jak szacunek - coś czego nikt nie ma do ciebie zaganiaro. Nie udzielaj się tyle na niemieckim WoT, bo twoje posty ograniczają się do 'burn n hell' albo 'die', a próba podjęcia się napisania zdania z 4 słowami w poprawnej kolejnosci ci nie wychodzi
"TRUTH HURTS MENZ"
/F~~
nie powiesz mi bartus ze na iridii sie wybiles. to ze biegales i pekowales z crayem albo z innymi noobami w niczym ci nie pomoglo. wiesz ze tylko miales jednego kumpla tam-freyle.:baby:pamietasz jak mialem u niego haka to all mi pomogli a od rafala uslyszalem takie slowa:".gram tu dluzej od ciebie i okazuje sie ze nie mam kumpli".mogl liczyc tylko na ciebie tak jak ty na niego, dlatego kupil ci pacca.wiesz ze go lubie ale na tibii byl wariatem:)tak jak ty:). dlatego nigdy sie nie dogadalismy a szkoda:)ale i tak was lubie
nie rozumiesz kwiatuszku.
jesli chodzi o sprawe 'wybicia', bardziej chodzilo mi tu o ogol a nie o moja osobe. nigdy na zbyt nie narzekałem na swoja 'pozycje' , bo odpowiadala mi ona. (Gruhardem padlem pvp na 50lv~)
rafal(freyle) to zupelnie inna osoba niz ja i nie powinienes nas porownywac. ja , przede wszystkim , traktowalem to jako zabawe i zabijanie nudy , a on czesto stawial to ponad rl. wiele razy nawet dla mnie byl chamski , olewatorski i mialem ochote go ubic. pacca kupil mi za 190k , więc raczej na tym nie stracil.
ja wariatem? dlaczego? bo pkowalem i zabijalem? to czesc gry- fun, ktory , nieukrywam bardzo lubie. staralem sie to ograniczac, czasem przesadzalem i przyszlo mi za to placic. sa osoby ktorym oddawalem looty z dobrej woli, sa tez taki ktorym plulem w twarz i smialem sie z ich glupty. z calym szacynkiem, ale w ogole mnie nie znasz, nie wypowiadaj sie na moj temat , dlatego ze zamienisimy czasem kilka zdan w tej grze. dobrze wiesz ze nie po*******em rafala w tym co robil, stracilem kilka razy przez niego naprawde wiele (mial invita do mojego domku ihacker wyniosl z niego 600k~). mimo to staram sie byc wyrozumialy dla rafala, chyba wiesz dlaczego (choroba). nagadal mojej dzieczynie (Magdzie) glupot na moj temat, nie znajac mojego zwiazku nawet w 1%- nie wiem dla czego. to jest po prostu on. mam nauczke zeby traktowac go z wieeeeeelkim dystansem.
a co do Ciebie... tez Cie lubie, nawet na battle potrafilismy rozmawiac, mimo ze stalismy po 2 roznych stronach. zrobiles na mnie takze wrazenie cierpliwoscia i wyrozumialoscia dla rafala. zycze Ci jak najlepiej w rl , to samo Twojemu bratu (kurczaczek:baby:).
troche sie tu rozpisalem, mam nadzieje ze nie zasnąles.
powodzenia na pandorii,
/Bartek
Maly'john
25-03-2008, 23:01
nie rozumiesz kwiatuszku.
jesli chodzi o sprawe 'wybicia', bardziej chodzilo mi tu o ogol a nie o moja osobe. nigdy na zbyt nie narzekałem na swoja 'pozycje' , bo odpowiadala mi ona. (Gruhardem padlem pvp na 50lv~)
rafal(freyle) to zupelnie inna osoba niz ja i nie powinienes nas porownywac. ja , przede wszystkim , traktowalem to jako zabawe i zabijanie nudy , a on czesto stawial to ponad rl. wiele razy nawet dla mnie byl chamski , olewatorski i mialem ochote go ubic. pacca kupil mi za 190k , więc raczej na tym nie stracil.
ja wariatem? dlaczego? bo pkowalem i zabijalem? to czesc gry- fun, ktory , nieukrywam bardzo lubie. staralem sie to ograniczac, czasem przesadzalem i przyszlo mi za to placic. sa osoby ktorym oddawalem looty z dobrej woli, sa tez taki ktorym plulem w twarz i smialem sie z ich glupty. z calym szacynkiem, ale w ogole mnie nie znasz, nie wypowiadaj sie na moj temat , dlatego ze zamienisimy czasem kilka zdan w tej grze. dobrze wiesz ze nie po*******em rafala w tym co robil, stracilem kilka razy przez niego naprawde wiele (mial invita do mojego domku ihacker wyniosl z niego 600k~). mimo to staram sie byc wyrozumialy dla rafala, chyba wiesz dlaczego (choroba). nagadal mojej dzieczynie (Magdzie) glupot na moj temat, nie znajac mojego zwiazku nawet w 1%- nie wiem dla czego. to jest po prostu on. mam nauczke zeby traktowac go z wieeeeeelkim dystansem.
a co do Ciebie... tez Cie lubie, nawet na battle potrafilismy rozmawiac, mimo ze stalismy po 2 roznych stronach. zrobiles na mnie takze wrazenie cierpliwoscia i wyrozumialoscia dla rafala. zycze Ci jak najlepiej w rl , to samo Twojemu bratu (kurczaczek:baby:).
troche sie tu rozpisalem, mam nadzieje ze nie zasnąles.
powodzenia na pandorii,
/Bartek
nie zasnalem:)nie mam cie za waiata XD myslalem bardziej o wariactwie w grze:):) a co do rafala to nie wiedzialem ze cos tam nagadal:(
Karolek98
26-03-2008, 10:26
nie kumam;\
btw pajak to ten sam owner co kiedys?
i krejzolek z bialego?XDDDDDDDDDDDDDDDDD
a odys to dalej dawidek, aye?
na temat pajaka tak i nie :P gdyz na 1 acc sa pk chary na valori i na iridi postac master pajak, pajakiem gra 1 koles, a stary pajak pk na valori wali ;d a dawidka poznalem w real jak gral odysem nie wiem czy dalej nim gra. krejzolka zona mieszka w bstoku, takze po zakonczeniu roku szkolnego on tutaj sie przeprowadzi, przynajmniej tak mowil:)
Lisuu-aleniewrl
26-03-2008, 19:44
Neztas Fibula Depot
Zapraszam_/
Szukamy budowlanców ?:p
Zamiast pkingu w Carlin bedzie robota uhahahaha:cup:
Firgasto
26-03-2008, 21:14
Ej, Kielek nie... :<
Lisuu-aleniewrl
26-03-2008, 21:17
Szukamy budowlanców ?:p
Zamiast pkingu w Carlin bedzie robota uhahahaha:cup:
otóż to:) mysle ze gdy zbiezemy sily w kupe, uda sie nam
/bump
Neztas Fibula Depot
Zapraszam_/
Uda sie bo musi xDDDDD :cup::cup:
Daj inva na mojego nooba Bhaal Junior :]
W kupie siła :cup::cup:
-Phoenix-
26-03-2008, 23:09
a o to jest moj film wnv z pk na valori
http://www.youtube.com/watch?v=TDrm4dLe58I
comment plx :D
Carla - najwiekszy noob grajacy w tibie na swiecie haha;]
Nadal sie pod RD podszywasz?
na temat pajaka tak i nie :P gdyz na 1 acc sa pk chary na valori i na iridi postac master pajak, pajakiem gra 1 koles, a stary pajak pk na valori wali ;d a dawidka poznalem w real jak gral odysem nie wiem czy dalej nim gra. krejzolka zona mieszka w bstoku, takze po zakonczeniu roku szkolnego on tutaj sie przeprowadzi, przynajmniej tak mowil:)
Pamietam film Master pajaka jak szedl ubic krejzolka zone.... Jak on ja wtedy nazwal na tym filmie?? bo nie pamietam.... B)
Reth'ik,
26-03-2008, 23:37
Neztas Fibula Depot
Zapraszam_/
Kurwa... Ty serio jestes takim debilem... Bo przeciez az tak dobrze nie mozna udawac :o
Lisuu-aleniewrl
27-03-2008, 18:24
Kurwa... Ty serio jestes takim debilem... Bo przeciez az tak dobrze nie mozna udawac :o
no "fajny jestes"
Neztas Fibula Depot
Zapraszam_/
http://img357.imageshack.us/img357/2787/fail2it9.jpg
Lisuu-aleniewrl
27-03-2008, 20:53
To jest Neztas jak był młody?
nom to zdjecie, gdy:
a) dowiedzial sie ze św. Mikołaj nie istnieje
b) gdy dowiedzial sie ze na fibuli nie ma dp
8o
.Viffarn
27-03-2008, 23:18
boruta w carlin
jedii masterr padl
brawo bongosi
KtosNaIridii
28-03-2008, 10:10
nom to zdjecie, gdy:
a) dowiedzial sie ze św. Mikołaj nie istnieje
b) gdy dowiedzial sie ze na fibuli nie ma dp
8o
Neztas jestśmy z tobą i pomożemy Ci napisać posta aby na Fibuli zbudowali depot. Maja już budowlańców, celowo dla Ciebie Tusk ściągnął ich z Irlandii.
_/ Neztas
Olorion.
28-03-2008, 12:46
/\ fail
~
wowowoowowowowowowowow boruta w pigulce
http://img253.imageshack.us/img253/9559/borutaaa9.jpg
<obrazek>
Z ciekawości... jakie masz łącze?
heineken
28-03-2008, 18:00
a o to jest moj film wnv z pk na valori
http://www.youtube.com/watch?v=TDrm4dLe58I
comment plx :D
no widze ze wam klawo idzie na valorii :D oby tak dalej :D
Firgasto
28-03-2008, 19:35
A stosunki między Torcidą a Virtue się kapke pogorszyły xD. Ciekawe czy Vironek nadal będzie się cieszył :>.
Olorion.
28-03-2008, 20:52
Z ciekawości... jakie masz łącze?
prendkie :)
jezu carla schowaj sie rzal idz sie ded
.Viffarn
28-03-2008, 22:16
A stosunki między Torcidą a Virtue się kapke pogorszyły xD. Ciekawe czy Vironek nadal będzie się cieszył :>.
dacie mi bp sd i 5 bp mf to dedne pol torcidy
dacie mi bp sd i 5 bp mf to dedne pol torcidy
dajcie nam spokuj to my calom ded
Karolek98
29-03-2008, 08:40
dajcie nam spokuj to my calom ded
dream on
.
Crealeth
29-03-2008, 13:14
dream on
.
mozna po polsku bo nic nie qmam
KtosNaIridii
29-03-2008, 13:33
mozna po polsku bo nic nie qmam
Poproś mamę o przetłumaczenie.
Karolek98
29-03-2008, 13:34
ze ty pro torcide, on nie ded, ok?
Crealeth
29-03-2008, 13:35
Poproś mamę o przetłumaczenie.
heheheheheheheheheheheheheheh:cup::cup::cup::cup:: cup:
rzarcik ziomek sikam ze smiechu
heheheheheheheheheheheheheheh:cup::cup::cup::cup:: cup:
rzarcik ziomek sikam ze smiechu
Twoje dowcipy tylko ty rozumiesz :(
Crealeth
29-03-2008, 14:29
wejdz sobie na profil tego kolesia i zobacz jego ostatnie 10 postow to zobaczysz kto jest retardem;'
KtosNaIridii
29-03-2008, 15:20
wejdz sobie na profil tego kolesia i zobacz jego ostatnie 10 postow to zobaczysz kto jest retardem;'
Po 1 ja jestem "Female" NERDZIE !!!!!!!11oneoneone
Po 2 _/ Neztas
Po 1 ja jestem "Female" NERDZIE !!!!!!!11oneoneone
Po 2 _/ Neztas
Po 3 Zamknij mordę i wyrzuć komputer za okno do świętego spokoju belzebubie X(
xD
KtosNaIridii
29-03-2008, 21:08
Po 3 Zamknij mordę i wyrzuć komputer za okno do świętego spokoju belzebubie X(
xD
Hmm...dziwne, cała Iridia trąbi, że belzebub to twój stary.
Ciekawe czy to prawda.
Olorion.
29-03-2008, 22:42
BORUTAAAAAAAAAAAAAAAAAA:cup::cup::cup:
Hmm...dziwne, cała Iridia trąbi, że belzebub to twój stary.
Ciekawe czy to prawda.
Ciekawe co ty masz z tymi starymi :D Patologię masz w domu ?? :confused:
BORUTAAAAAAAAAAAAAAAAAA:cup::cup::cup:
podpisano durzymi literkami daks rajder z dwoma fragami :cup::cup::cup::cup::cup:
Lisuu-aleniewrl
30-03-2008, 10:56
<10znakuf>>>>>>>>
Massterralph
30-03-2008, 11:26
podpisano durzymi literkami daks rajder z dwoma fragami :cup::cup::cup::cup::cup:
Ty miales fartucha, a carheas frajer strzelal kamykami naglej smierci na kocnu, jak byli na red :<
KtosNaIridii
30-03-2008, 13:26
Ciekawe co ty masz z tymi starymi :D Patologię masz w domu ?? :confused:
Rozkminiłeś mnie...mama mnie bije kablem od odkurzacza:(:(:(
oplaca sie grac na tym servie ?
Morseton
30-03-2008, 15:00
taaa zrob 60 lvl + i biegaj po carlin . A i nie miej aola zebysmy mieli jakis loot z ciebie.
Taaa boruta :( Jak zwykle musze sie podstawiac ;] ale 2 : 1 nie jest zle ;]
Kono wkoncu cie dopadlismy ;]
Karolek98
30-03-2008, 15:12
owszem, oplaca sie i to bardzo :)
Dzis pewien z moim znajomych, dal mi link z wypowiedzia jedengo z graczy iridi o nalogu jakim jest granie w tibie ;:)
A wiec pragne sie nim z wami podzielic
http://gry.onet.pl/1,6,8,42217421,114756430,4699505,0,forum.html
:baby:
KtosNaIridii
30-03-2008, 17:41
Dzis pewien z moim znajomych, dal mi link z wypowiedzia jedengo z graczy iridi o nalogu jakim jest granie w tibie ;:)
A wiec pragne sie nim z wami podzielic
http://gry.onet.pl/1,6,8,42217421,114756430,4699505,0,forum.html
:baby:
Chce tylko dodać, że coraz więcej ludzi wypowiada sie na forum.
Można tam nawet spotkać high-lvli :]
.Viffarn
30-03-2008, 19:05
Oplaca sie msg krejzolek jak chcesz noob eq
zawsze chetnie pomoge rodakowi
Karolek98
30-03-2008, 19:42
haha berger ty to nie masz co z czasem robic ;p
KtosNaIridii
30-03-2008, 20:01
Oplaca sie msg krejzolek jak chcesz noob eq
zawsze chetnie pomoge rodakowi
Ken Ju gif mi itens?
Ken Ju gif mi itens?
Aj ken Ju gif gód pajnament or Dija :cup:
Soł ?
Lisuu-aleniewrl
30-03-2008, 20:53
Ken Ju gif mi itens?
ja bym nie poprosil krejzolka o żadne eq, nawet jak by sie pytal kto chce dsm/mms itp.
A ty go pytasz o, jak sam powiedzial "noob eq" co mysle jest przenośnią "p set, dragonka i serpent sword"
weeeez ; ;
@edit
http://oniet.o0o.pl/Carlin/5-12/Crealeth-z+Iridii.html
/\ i dobrze!
@ jak bede zaczynal gre to napisze do Ciebie.
Jedii Masterr
Mar 30 2008, 22:40:54 CEST Killed at Level 89 by Vason the Kret and by Cinek Rzeznik
heineken
30-03-2008, 23:38
Aber Moran
Mar 30 2008, 22:41:38 CEST Killed at Level 60 by Dael palladyn and by Maly Zgred Drut
Jedii Masterr
Mar 30 2008, 22:40:54 CEST Killed at Level 89 by Vason the Kret and by Cinek Rzeznik
thx bye :)
haha berger ty to nie masz co z czasem robic ;p
Mam xD , ale czasem lubie odpoczac (czyt. : siedziec caly dzien, lenic sie i robic same niekonstruktywne rzeczy) :D
Karolek98
31-03-2008, 16:57
Mam xD , ale czasem lubie odpoczac (czyt. : siedziec caly dzien, lenic sie i robic same niekonstruktywne rzeczy) :D
ja tesz tak mam czasami, np dzis ;d frends?
;d frends?
Jachaaa kumplu, ja juz od dawna mam cie na VIP liscie. Nawet dodalem ci rysynek... Piekna biala glowke , z biala kokardka pod nia B) Niektorzy mowia na to czaszka ale wg mnie sie myla :)
Lisuu-aleniewrl
01-04-2008, 07:51
Jachaaa kumplu, ja juz od dawna mam cie na VIP liscie. Nawet dodalem ci rysynek... Piekna biala glowke , z biala kokardka pod nia B) Niektorzy mowia na to czaszka ale wg mnie sie myla :)
HAHAHAAHAHAH
zawsze potrafisz rozbawic;)
Rzolniez
01-04-2008, 07:59
Torca:
Stail'er
Mar 31 2008, 22:35:08 CEST Killed at Level 57 by Volo Arla
and by Renia
Mar 31 2008, 22:30:45 CEST Killed at Level 58 by Dael palladyn
Mar 31 2008, 22:27:26 CEST Killed at Level 59 by Lapciuch
and by Renia
Sir Zenky
Mar 31 2008, 22:30:15 CEST Killed at Level 77 by Volo Arla
and by Maly Zgred Drut
Karolek98
01-04-2008, 08:06
pytanie, jak mozna pasc 3x tak jak stailer?;s
chlopak bije recordy ;D
IridiaCarlinPk
01-04-2008, 12:04
chlopak bije recordy ;D
naogladal sie 300 spartan i widzisz;s
nawet 14 letni viron nie uleczyl ich:D
jezu omg ja nie moge z torcy juz ja pierdole nas 3 wystarczy zeby polowe ich gildii ujebac omg hahahahahaa wczoraj mnie gonili jakies virony khazzare domitory a ja z 15min pz i im ucieklem omg jakbym tak gral to bym z expa nie wychodzil omg leze
Massterralph
01-04-2008, 16:54
Ej czy ktos dzis zdedaczyl?
Karolek98
01-04-2008, 17:15
Abbottonare
Seva Elli
Sawczyns
^
ded
z mojej reki :D
chlopacy chcieli def robic na ghoul cavie :D smiech na sali, polowa, a moze i wiekoszc loga dala, wiec rusha w 4 osoby zrobilismy :d a z sawczynsa ciala caly bp na plecy wrzucilem bo mialem 1k wolnego capa :D i co widze... w bagu 4 bp pustych putelek great health potionow :D pomyslnosci zycze nastepnym razem:D
edit.
blade moran'a zabili :P
Rzolniez
01-04-2008, 18:14
Biega se ziom w carlin z peka a tu ekipa po niego wpada i co :\
Pothi
Apr 01 2008, 16:35:33 CEST Killed at Level 63 by Maly Zgred Drut
Master Deja
Apr 01 2008, 16:35:40 CEST Killed at Level 47 by Maly Zgred Drut
and by Dael palladyn
Pawelek kafarek
Apr 01 2008, 16:35:23 CEST Killed at Level 71 by Volverqin Immortal
and by Cinek Rzeznik
Leopord
Apr 01 2008, 16:36:22 CEST Killed at Level 66 by Volo Arla
and by Volverqin Immortal
Zeni Thun
Apr 01 2008, 16:33:08 CEST Killed at Level 58 by Buden
Tego Buden solo sciagnol pl?/\
Dardiuz
Apr 01 2008, 16:50:57 CEST Killed at Level 135 by Maly Zgred Drut
and by Buden
A tu z innej bajki
Mloda ganksterka
Apr 01 2008, 15:13:07 CEST Killed at Level 61 by Lady Shadov
and by a minotaur archer of Erio
POZDRO BERGER
Karolek98
01-04-2008, 19:28
haha. 1 chyba chlopaki sie wykruszyl :D
Leopord
Comment:
Kafarek jest z siebie dumny ze wyslal ludzi na pewna smierc respect...
Chce tylko powiedziec...
A nie mowilem ;)
Massterralph
01-04-2008, 19:53
Karolek nie mysl sobie ze jestes az tak fajny! to byla taka taktyka ze oni daja loga! specjalnie przeciez !!11one ale liczy sie frag na moranie
Karolek98
01-04-2008, 21:00
gdybys uzywal rozumu to bys wiedzial ze bysmy w 4 na nich wszystkich tam sie nie wbijali :D
Massterralph
01-04-2008, 22:15
a myslalem ze jestescie kozaki :/
Karolek98
01-04-2008, 22:19
my pro jestmy ;d
Massterralph
01-04-2008, 22:21
double <10>aaa
hehe laroz zostal zabity przez Renia oraz Thoron Jano, pl:D?
Karolek98
01-04-2008, 22:44
nie pkujcie juz koledzy:D
Rzolniez
02-04-2008, 17:26
Stoimy se z peka w Karlinie i wapdaja po nas znow :|
Jimpan Da Elite
Apr 02 2008, 16:33:50 CEST Killed at Level 111 by Lapciuch
and by Vason the Kret
:|
Ładnie ładnie :) nie padać mi więcej i zabić karolka xDD
pawel1992
02-04-2008, 20:18
chlopak bije recordy ;D
nowy owner = nowy styl gry ; )
ja Trai'lerem nie padałem tak często :D
hehe laroz zostal zabity przez Renia oraz Thoron Jano, pl:D?
Dauraum - Laroz też nim gra , więc można go skolekcjonować w przyszłych fragach ;p
Viking pedałko =*
Karolek98
02-04-2008, 21:24
Ładnie ładnie :) nie padać mi więcej i zabić karolka xDD
hehe śnisz :D
hehe seth yurius hehe:D
aynama nie mam pytan sam sie trapnal omg hehe
Pier-Ziom
02-04-2008, 23:26
jezu omg ja nie moge z torcy juz ja pierdole nas 3 wystarczy zeby polowe ich gildii ujebac omg hahahahahaa wczoraj mnie gonili jakies virony khazzare domitory a ja z 15min pz i im ucieklem omg jakbym tak gral to bym z expa nie wychodzil omg leze
Widziałem to wszystko i powiem wam jedno jak można kogoś dogonić kto jest od 2-5sec poza PZ a potem na dachu i bloknięty dziesięcioma 8lvlami
Poprostu Noobstwo
Co do AYnamy to jak zwykle GTW kupa oszustów oszukała go i wyciągnęła trapnęła i ubiła
Zal mi was , największe nooby iridii jakie widziałem
Widziałem to wszystko i powiem wam jedno jak można kogoś dogonić kto jest od 2-5sec poza PZ a potem na dachu i bloknięty dziesięcioma 8lvlami
Poprostu Noobstwo
Co do AYnamy to jak zwykle GTW kupa oszustów oszukała go i wyciągnęła trapnęła i ubiła
Ej Serio ? No nie pierdol plx :baby:
Karolek98
03-04-2008, 11:07
żal mi was;]
Poprostu Noobstwo
hehe dzienki za pozytywny akcent po szkole ;]]
Massterralph
03-04-2008, 17:00
żal mi was;]
Wpadnij kiedys po nas bo chcemy hat-tricka zaliczyc :>
Haha wpadlem w sam srodek Viture i padlem xD
Apr 03 2008, 21:40:44 CEST Killed Kamiil Knight at Level 156 unjustified
Apr 03 2008, 21:40:13 CEST Killed Lipexx at Level 99 ok
Massterralph
03-04-2008, 22:09
4:0 dla gtw :/
Kamiil Knight
Lipexx
Viron mysta
Cardivual
LEszcze zawolali kumpli...
fajne ob, zalosny koniec. nerdy z virtue _/
Firgasto
03-04-2008, 22:23
Ale ja nadal loffciam Vironka :<.
Czeczeniec
03-04-2008, 22:31
torca tylko utwierdzila nas w przekonaniu ze sa nobami, gdyby nie wlot virtue i future (w sumie nie wiele zrobili) to zostali by poskladani
brawo dla blade moran (dal loga buahahhahahahaha) torca rulezzzzz
Rosjaninn
03-04-2008, 22:48
Hail kozakcka Torca !! hahahahahahaahahaha :cup::cup::cup:
Umawiaja sie na ob ale przychodza z 3 gildiami .
jak to wszyscy nazywaja na noobow <bongosow > ,skoro jestesmy noobami po co wam 3 gildie do pomocy ? ushaushashasuashs :evul::evul:
liczy sie to ze wygralismy OB !! a wiecie dlaczego ? ? ? ? ? ? bo pingowalismy virona przez to mail lagi i nie mogl sie uhac,aha i mielismy combo bota !!oneone , ushasuhaushuahsuashushushasuhsuashuasasushushasuha s
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup:
Pier-Ziom
03-04-2008, 22:49
Nazywacie nas Noobami
tylko , że my przyszliśmy według umowy sami i tlyko z future
na to żescie sie zgodzili , a wy wpadliscie noobcharami arc
i uzywacie jak zwykle COMBO BOT nie potraficie normalnie grac
ale ogolnie byliscie lepsi nie bede tego ukrywal .
Karolek98
03-04-2008, 22:54
ja przechodzilem obok i zauwazylem krew :[
Morseton
03-04-2008, 22:56
Nazywacie nas Noobami
tylko , że my przyszliśmy według umowy sami i tlyko z future
na to żescie sie zgodzili , a wy wpadliscie noobcharami arc
i uzywacie jak zwykle COMBO BOT nie potraficie normalnie grac
ale ogolnie byliscie lepsi nie bede tego ukrywal .
HUAHUAAHUA LEZE !!!! i sie nie pozbieram xD
Wiesz wogole co to jest kombo bot? Hmm wyjasnie: Po tym update dostalismy mozliwosc zliczania wszystkich atakow odebranych przez ludka w 1 sekundzie. WIEC KURWA WYTLUMACZ MI DLACZEGO NA FILMIE JAK VIRONEK , KAMILEK PADAJA TO NIE MA ZADNEGO UDERZENIA Z SD POTWIERDZAJACEGO ZE MAMY BOTA. thx bye!
PO DRUGIE!
noobchary z arc? xD taak padliscie bo 20 lvl'ki zrobili wam kombo z flama :/ szkoda.
A co do virtue xD fajnie sie latalo z nimi po wiezy :/ szkoda tylko ze bylo ich 20x wiecej niz mnie ;(
Ale najwiekszy zwal mam z tego. Przybiega Virtue i odrazu torca wielkie kozaki i krzycza ::
21:40 Siwyy [66]: WALCZ WALCZ JA WALCZE TY WALCZYSZ
You see a dead human (Vol:10). You recognize Siwyy. He was killed by Groub.
To sobie powalczyles kumplu :cup::cup::cup::cup::cup::cup:
Hail Torca .suhasuhauhsuuahsuasusuhausuashuahsuasuhhasusuhasu huhasuhuhsasasuhasuhuhsuhasasuhuhasasuhasuhasuhsuh sauhssuhasuhahusuhasuhasasuhasuhsauhasuhsauhssuhau hsauhashashuasasuhuhasuhsssuhaashusuhsauhasuhsaauh asuhshasasuhasuhasuhasuhsauhasuhasuhsaasuh
ja przechodzilem obok i zauwazylem krew :[
Podczas open bieglem prosto do ciebie by ci dac buziaka w tibii, na znak zgody... ale zazdrosny crealeth pokrzyzowal moje plany :( padlem kilka sqm od ciebie calkiem sam.
Ale jak napisalem Vikingowi na priv "Zywcem mnie nie wezma" i dotrzymalem slowa :cup:
Ps. @Torcida - nie bilem was, bo mam do was uraz czy cos. Poprostu tibia to gra, zalogowalem sie dostalem msg na priv bym poszedl poubijac bo jest jakis open. A bez ventrilo i z moim netm 2 fragi to naprawde wyczyn xD :)
Karolek98
03-04-2008, 23:34
pogratulowac;d dziwne bo ja Ciebie nie zauwazylem, moze to przez te moje lagi :P a nie zawalaj tu na net swoj, kazdy mial ostre lagi bo akurat byla pora lagow ;s
Nie zwalam winy na net, bo ci co znaja moja sytuacje wiedza jak z nim jest :) myslisz ze dlaczego ni gram juz? :p
P.S. Bede mogl dac ci buziaka kiedys w tibi? :P
Rzolniez
04-04-2008, 15:17
14:33 Viron Mysta [136]: wiecie co potrzebowaliscie pingow i blokady moich hotkey zeby mnie ubic co to zafrag w ktory m nie moglem sie w zaden sposob obronic
Karolek98
04-04-2008, 15:17
przyjdz ktorego dnia ;d
viron ładnie się wpakował i szybko mu many brakło :) prawda przed gtw nie miał się jak obronić <3
a tak wogule to kamil knight też ładnie padł choć pierwszy jego ded na statku w ab był lepszy wtajemniczeni wiedzą o co chodzi "exeta res" xD
Karolek98
04-04-2008, 17:37
heh, mi to kamila szkoda, nightmare go dopadl :[
edit:
resovia
wszyscy hools.
http://www.wrzuta.pl/audio/rRVh5MT996/grzesi0_-_resovia
-Phoenix-
04-04-2008, 18:39
heh, mi to kamila szkoda, nightmare go dopadl :[
edit:
resovia
wszyscy hools.
http://www.wrzuta.pl/audio/rRVh5MT996/grzesi0_-_resovia
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA HAHA
Gruby też jest za resovią < pinq ?oO
"Chodzą po osiedlach i nikogo się nie boją"
Kisia bujaka ;]]]
Massterralph
04-04-2008, 21:59
Borstel
Apr 04 2008, 21:52:10 CEST Killed at Level 85 by Volo Arla
and by Maly Zgred Drut
:<
ja go zlurowałem :D a mówiliście że jest "za mądry" żeby przyjść a tu lipa :P
Rzolniez
04-04-2008, 22:33
o boze ale suchar XD zesmy odjebali nvm
22:46 Crealeth [154]: 22:44 Van Hellsin [127]: slyszles 22:44 Van Hellsin [127]: ze vironowi 22:44 Van Hellsin [127]: Hotkeye 22:44 VanHellsin[127]: zablokowali 22:44 Van Hellsin [127]: nie wiemy jak
22:46 Crealeth [154]: jaja co
22:46 Crealeth [154]: ?
hehehehehe:DDD
no hehe dzis z 1;20 ehehehe
22:52 Crealeth [154]: i torcida placi wiencej 22:52 Crealeth [154]: za helpik:D
hehehehheheheheh torca jest oki guild nie dedujmy ih wiencej:D
Massterralph
04-04-2008, 22:56
22:48 Airon'Fenix [14]: my 1 msg do virtue 22:48 Airon'Fenix [14]: i jest akcja
Wychodzi na to ze Virtue to ehem.. psy Torcy ^^
Olorion.
05-04-2008, 02:05
22:48 Airon'Fenix [14]: my 1 msg do virtue 22:48 Airon'Fenix [14]: i jest akcja
Wychodzi na to ze Virtue to ehem.. psy Torcy ^^
nom to ttorcida rzondzi damnami l[;]]]]]]]]]]]]
Karolek98
05-04-2008, 08:42
hahahaha ale wczoraj na demonii dostaliscie :D zal
Massterralph
05-04-2008, 09:52
hahahaha ale wczoraj na demonii dostaliscie :D zal
Najlepszym tez sie zdarza... pomysl przedni, wykonanie "rzal i bul"
Je wracam se z Hiszpanii a tu tyle nowych fragow, widze ze dzielne bongosy nie proznuja!
pozdro dla fewola, vikinga,lapciucha, pimola, kieluszka, a nawet dla karolka ;d <3<3<3
no i dla calej ekipy gietewu, ej!
Witam wszystkich wróciłem :cup:
pawel1992
05-04-2008, 19:11
Witam wszystkich wróciłem :cup:
:wiking::flaga_pl::dance::cup: i twoja stara tez
:wiking::flaga_pl::dance::cup: i twoja stara tez
Spadaj albo jesteś u Administrator
Crealeth
06-04-2008, 23:37
lol bym nie zobaczyl tego
siusiak siusiak siusiak
pawel1992
07-04-2008, 06:15
kiełczon , znalazłem spory zbiór bajek z bulinkiem <3 na VHS
chcesz być potencjalnym nabywcą :cup: ?
kiełczon , znalazłem spory zbiór bajek z bulinkiem <3 na VHS
chcesz być potencjalnym nabywcą :cup: ?
TAK! <10 znaków>
@Valard
:D
A teraz wszyscy razem...
LYCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karolek98
07-04-2008, 11:05
@up
pojebało Cie? ;d
@karolek - To jeden z tych dni o ktorych rozmwialismy na forum jakis czas temu :) A jebniety jestem... tylko ze pozytywnie <cup>
Karolek98
07-04-2008, 13:10
zauważyłem ;d
hehe sir haken boruta na rel future i torcida plus aslikery virtue na nowe miasto hehehehehehehehehehehehehehe karolek skoluj mi nr komy hakena to borutka bedzie 20 na 20 jak chcecie hehehe
coś takiego mi dziś lekarz przepisał:
http://img.nokaut.pl/p/d6/7d/d67d4d5bc08be576ab36c0050d8d6e03130x130.jpg
:)
8o Br Retard, dawkowanie po 3 szpryce dziennie, na czczo, pol godziny przed ekspieniem 8o
Crealeth
07-04-2008, 17:15
coś takiego mi dziś lekarz przepisał:
http://img.nokaut.pl/p/d6/7d/d67d4d5bc08be576ab36c0050d8d6e03130x130.jpg
:)
zaatoki?????
zaatoki?????
nie wiem ale te tabletki nie maja smaku;/
Karolek98
07-04-2008, 18:19
hehe sir haken boruta na rel future i torcida plus aslikery virtue na nowe miasto hehehehehehehehehehehehehehe karolek skoluj mi nr komy hakena to borutka bedzie 20 na 20 jak chcecie hehehe
sluchaj kolego, ja mam twoj rl adres, i to od osoby ktora nie jest polakiem i miala wjazd na twoj acc, czysciutki adresik z personalizacji, ponadto mam twoje zdjecie z fotka.pl bo dostalem adres, nie wiem czy to ty, ale ze złapaniem Ciebie na real niemiałbym najmniejszych problemow, możemy sie w partyzantke pobawic, tylko pamietaj ze to ja wiem jak i gdzie Cie dorwac, ty nie. takze do waszych spraw mnie nie mieszajcie i nie kozacz bo wiem z kim sie kumasz i 20 na 20 to byscie z przedszkolakami baty dostali, ponadto jestes ode mnie kilka lat mlodszy, a mi mama od dziecka mowi zeby nad mlodszymi sie nie znecac, takze nie zmuszaj mi zeby twoj rel adres stal sie publicznym albo zostal wykozystany przeze mnie. wiecej dodam ze mam wielu znajomych na nowym miescie :) takze mojego imienia lepiej nie uzywaj w jakichkolwiek postach na temat ustawek w rel, bo sie doigrasz.
Szkoda ze mi nikt nie grozi wjazdem na chete:(... adres bym podal :)
karolek daj te fotke xD
Karolek98
07-04-2008, 19:35
chill, czekamy na post miszcza;p
ja tez mam konto na fotka.pl
by nie bylo offtopa: na iridi padlo kilka osob
Karolek98
07-04-2008, 20:12
kto taki kiedy resm itp ?
Karolek z Białego, więc jak coś to priv i Hajnówka Team się zjedzie, hehe ;pp Berger dawaj ten adres ;D
sluchaj kolego, ja mam twoj rl adres, i to od osoby ktora nie jest polakiem i miala wjazd na twoj acc, czysciutki adresik z personalizacji, ponadto mam twoje zdjecie z fotka.pl bo dostalem adres, nie wiem czy to ty, ale ze złapaniem Ciebie na real niemiałbym najmniejszych problemow, możemy sie w partyzantke pobawic, tylko pamietaj ze to ja wiem jak i gdzie Cie dorwac, ty nie. takze do waszych spraw mnie nie mieszajcie i nie kozacz bo wiem z kim sie kumasz i 20 na 20 to byscie z przedszkolakami baty dostali, ponadto jestes ode mnie kilka lat mlodszy, a mi mama od dziecka mowi zeby nad mlodszymi sie nie znecac, takze nie zmuszaj mi zeby twoj rel adres stal sie publicznym albo zostal wykozystany przeze mnie. wiecej dodam ze mam wielu znajomych na nowym miescie :) takze mojego imienia lepiej nie uzywaj w jakichkolwiek postach na temat ustawek w rel, bo sie doigrasz.
Originally posted by Dax'Rider on 06.04.2008 19:13:34:
> Originally posted by Sir Haken on 06.04.2008
> 18:27:39:
> > @Illidan Hellscream
> >
> > bcuz Virtue wrote about well-known ppl,
> > so 'community'(spelling i bet;< ) can be
> interested
> > about that...
>
> And u bought char above level 90, did 100 and wrote
> in comment like it was done by u in 100%. and getting
> rid of it, you still need to lick virtue? bleh thats
> pathetic
ur so wrong
atention seeker... dunno anything but talking about everything...
and btw me and my boys are aight with ur date next suterday 20vs20 chcialem, zebys mi dal nr tel tego Hakena, przeciez ty, jak sam pisales nie znasz go irl. I chyba sobie wszystko wyjasnilismy, kolo miesiaca temu, aye?
-Phoenix-
07-04-2008, 20:58
o qwa boruta
o qwa boruta
Nadal nie rozumiem dlaczego Ksandar Cię lubi...
-Phoenix-
07-04-2008, 21:19
A zresztą, who cares;]]
Gdybyś mnie znał, wiedział byś, że jestem inny niż 99% "nastolatków" grających w Tibię Anum;)
Btw scrackowanie zabrało mi niecałe 5 minut, a Tobie?;))
Po tym jak się dowiedziałem, że Tobie się udało też w tych okolicach :P. Trudne to być nie było jak się poznało metodę ;).
Ja Cię znam tylko z forum, więc moja opinia może być z dala daleka od prawdy :>.
Karolek98
07-04-2008, 21:30
Originally posted by Dax'Rider on 06.04.2008 19:13:34:
> Originally posted by Sir Haken on 06.04.2008
> 18:27:39:
> > @Illidan Hellscream
> >
> > bcuz Virtue wrote about well-known ppl,
> > so 'community'(spelling i bet;< ) can be
> interested
> > about that...
>
> And u bought char above level 90, did 100 and wrote
> in comment like it was done by u in 100%. and getting
> rid of it, you still need to lick virtue? bleh thats
> pathetic
ur so wrong
atention seeker... dunno anything but talking about everything...
and btw me and my boys are aight with ur date next suterday 20vs20 chcialem, zebys mi dal nr tel tego Hakena, przeciez ty, jak sam pisales nie znasz go irl. I chyba sobie wszystko wyjasnilismy, kolo miesiaca temu, aye?
wiec niepowinienes mnie prosic o hakena numer telefonu :) skoro wyjasnilismy sobie ze nie znam go irl ?
-Phoenix-
07-04-2008, 21:44
wiec niepowinienes mnie prosic o hakena numer telefonu :) skoro wyjasnilismy sobie ze nie znam go irl ?
keal himmmmmmm
Nadal nie rozumiem dlaczego Ksandar Cię lubi...
ja tesz ;/
Szkoda ze mi nikt nie grozi wjazdem na chete:(... adres bym podal :)
Ja Ci kiedys w koncu wjade X(
//pozdro z emigracji
Rzolniez
08-04-2008, 07:23
o kurwa Karolek wyjebalem orla przed kompem XDDDDDDDDDDDDD
jestes wiekszym frajerem nim myslałem XDDD
tylko ej plz wez mi do chaty nie wjezdzaj z ziomami plz wiem ze masz wtyki w cia etc etc i mozesz miec kazdy adres ale zostaw moja rodzine w spokoju plz :<
Ja Ci kiedys w koncu wjade X(
//pozdro z emigracji
Zansz adres:P ja juz tobie wjechalem pare razy :)
.Viffarn
08-04-2008, 14:15
ej czy wam tesz tibia nie dziala ???X(X(X(X(X(X(
serafin999
08-04-2008, 14:22
Taaaa...
a chcialem bic lvl i skile ... z roszczki z mojim kumplem najtem ( co ma axa ofc )
xD
Ciao
ur Ellia
Karolek98
08-04-2008, 15:41
o kurwa Karolek wyjebalem orla przed kompem XDDDDDDDDDDDDD
jestes wiekszym frajerem nim myslałem XDDD
tylko ej plz wez mi do chaty nie wjezdzaj z ziomami plz wiem ze masz wtyki w cia etc etc i mozesz miec kazdy adres ale zostaw moja rodzine w spokoju plz :<
wysoki poziom reprezentujesz swoim slownictwem i brakiem znajomosci znaczen pewnych wulgaryzmow :]
IridiaCarlinPk
08-04-2008, 15:59
wysoki poziom reprezentujesz swoim slownictwem i brakiem znajomosci znaczen pewnych wulgaryzmow :]
a wychodzisz kiedys z domu?(nie liczac szkoly jak do niej chodzisz bo frosty wolne rano to ciezko;s);/
Karolek98
08-04-2008, 16:35
widac ze nic o mnie nie wiesz, a widziales mnie kiedys na frostach? chyba nie bo tam nie expie ;)
@Karolek-ja widziałem jak padasz na jakimś masslogu właśnie na frostach,więc jesteś w błedzie ;)
Kohan Warrior
Apr 08 2008, 21:32:24 CEST Killed at Level 175 by Volo Arla and by Heiyu
Python-czopkins
Apr 08 2008, 21:07:20 CEST Killed at Level 151 by Volo Arla and by Appred Veed
VOLO ZŁODZIEJ <3 dałem mu te robote
powiedzcie że macie film plx plx plx
Tylko niech nikt nie mowi, ze bylo zajebiscie, ze boruta.
Bo bylo do dupy kurwa, polowa ludzi nie umie slychac sie komendy typu "daj loga, stoj, odejdz", gowno nie boruta, gowno nie pk.
Ogolnie polazlem z bongo bo mielismy sie zasadzic na kogos z viture. Powiem wam tylko ,ze ja ubijac ludzi z viture moge ,ale nie bede pomagac w random pk. Jak bym mial venta i wiedzial , ze luk laggera chcecie bic ostrzegl bym go :| bylem tam ,ale go nie bilem.
Morseton
08-04-2008, 22:56
Tylko niech nikt nie mowi, ze bylo zajebiscie, ze boruta.
Bo bylo do dupy kurwa, polowa ludzi nie umie slychac sie komendy typu "daj loga, stoj, odejdz", gowno nie boruta, gowno nie pk.
xD w takim razie nie żałuje ze mnie nie bylo haha ;]
Nie no parodia .. Pyton nie stac cie na blessy?!
Btw: Znowu Nooby z torcy atakuja "blokneliscie jemu hoty i dlatego padl"
O KURWA! ;/
pawel1992
08-04-2008, 22:58
Gloria victis
Reth'ik,
08-04-2008, 22:58
Berger Ty zawsze tak wjezdzasz, zjesz cos i uciekasz haha :D
<333333 Pozdro METEK! FEV CHÓJ!!!!
Ta, Berger je palcami grilowany boczek, nie zamienia slowa i wychodzi !;)
POZDRO MLODY !!!
Reth'ik,
08-04-2008, 23:05
Bergeeeeeer To Pizdaaaaaaaaaaaaaaaaa :dddddddddddddddd
Cytuje co lisu mlody = rethink napisal mi kiedys na gg o sobie samym "Jestem tak oblesny na RL ze tylko w tibii sie pokazuje"
:cup:
a metka jak spotkalem na RL myslalem ze trafilem do bazyliszka w kazo :P
word metek, to byla chujowizna jakas, a za randoma sorry, bo ja laggera bilem, a nie wiedzialem ze on freans ;<
pozdro dla wikinga i fewola
Reth'ik,
08-04-2008, 23:43
Cytuje co lisu mlody = rethink napisal mi kiedys na gg o sobie samym "Jestem tak oblesny na RL ze tylko w tibii sie pokazuje"
Berger, po Tobie to spodziewal bym sie czegos bardziej madrego... Ale cóż :P
A co seluje bazyliszek w kazo ?
Olorion.
09-04-2008, 00:11
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
plz wiecej takich textuw burger :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
Nie no parodia .. Pyton nie stac cie na blessy?!
nooo ostatnie 50k wydalem na nocke z twoja stara
kurcze nie moglem sie powstrzymac zeby ci nie odpisac :D
a tak wogole to chcialbym pozdrowic tomcziego :cup:
IridiaCarlinPk
09-04-2008, 07:44
A co seluje bazyliszek w kazo ?
spoko dzis selekcje zrobimy albo przemowimy do sluchu zjamne sie tym;D
nooo ostatnie 50k wydalem na nocke z twoja stara
kurcze nie moglem sie powstrzymac zeby ci nie odpisac :D
a tak wogole to chcialbym pozdrowic tomcziego :cup:
wow;/ pojechales go;/
Karolek98
09-04-2008, 09:41
new potion system i takie jaja ;-) chyba stare poty sa bardziej ekonomiczne buehehe ;d
Jak ktos jest zainteresowany kupnem 107 paladyna, mogącego fajnie wyglądać (jak zabojca, barbarzynca i śmierć ) z niewykonanym annihilatorem, poi , hota , 3 arena za kase rl , gp to prosze o kontakt ; )
Najlepiej jesli kupujacym bedzie znajomy kogos z virtue.
Cena w GP jaka mnie interesuje to 1kk
Jak ktos jest zainteresowany kupnem 107 paladyna, mogącego fajnie wyglądać (jak zabojca, barbarzynca i śmierć ) z niewykonanym annihilatorem, poi , hota , 3 arena za kase rl , gp to prosze o kontakt ; )
Najlepiej jesli kupujacym bedzie znajomy kogos z virtue.
Cena w GP jaka mnie interesuje to 1kk
500 zl za chara ktory nie wbije wiecej niz 50k expa, ty hyba pl
Po pierwsze nie 500 tylko 350~ , po drugie jak kupi go osoba z virtue/jej znajomy to z poi i annihilatora bedzie miała kase jaka wydala na chara, a expic bedzie mogla bez problemow.
Jak nie jestes zainteresowany, to nie pisz a nie spamujesz jak idiota.
Karolek98
09-04-2008, 11:09
^brawo :D dax owned ;d;d
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
plz wiecej takich textuw burger :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
pies zdechł
11:53 Warning! The murder of Prolender was not justified.
sry ziąąąąąąą
Karolek98
09-04-2008, 12:44
ty jak bedziesz har sell, to dodaj zeby 2kk jeszcze kupil ten ktos , zeby za wolnosc zaplacic :D
Po pierwsze nie 500 tylko 350~ , po drugie jak kupi go osoba z virtue/jej znajomy to z poi i annihilatora bedzie miała kase jaka wydala na chara, a expic bedzie mogla bez problemow.
Jak nie jestes zainteresowany, to nie pisz a nie spamujesz jak idiota.
za chara ktorym taki nerd gral jak Ty, to powinienes jeszcze doplacac ;)
@olorion
sry za deda;/
radek neostradek from brazylia !11111
Olorion.
09-04-2008, 12:59
ale
BOOOOOOOOOOOOOOOOOOORUUUUUUUTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
-Phoenix-
09-04-2008, 14:56
@olorion
sry za deda;/
radek neostradek from brazylia !11111
Dlaczego wyzywasz kogoś od nerda samemu nim będąc?
lo?l
Karolek98
09-04-2008, 14:58
dax owned;d
dlaczego moj były palek ma fraga na pythonie xD
Diego325
09-04-2008, 16:09
Twojego nikt by nie chciał nawet za dopłatą :(
Twojego nikt by nie chciał nawet za dopłatą :(
powiedziala osoba ktorej char zostal zrookowany 2 miechy po sprzedaniu;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
@feav
kiedys mowiles, ze nie mam rl life. a teraz popatrz na swojego posta;\ bywa, jak tam w twoim swiecie? dalej ci sie guardy snia?
Diego325
09-04-2008, 16:19
powiedziala osoba ktorej char zostal zrookowany 2 miechy po sprzedaniu;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Hmm i jaki to ma związek? z tym co napisałem?
Hmm i jaki to ma związek? z tym co napisałem?
domysl sie ynteligencie
-Phoenix-
09-04-2008, 16:27
@feav
kiedys mowiles, ze nie mam rl life. a teraz popatrz na swojego posta;\ bywa, jak tam w twoim swiecie? dalej ci sie guardy snia?
Skomentuje to tak:
16:35 Dax'Rider [78]: chcesz sie wyplacic?
16:36 Viron Mysta [129]: pojebalo cie?
16:36 Dax'Rider [78]: no troche
16:37 Viron Mysta [129]: tak myslalem
16:38 Viron Mysta [129]: a tak z ciekawosci to ile jestem warty?
16:38 Dax'Rider [78]: 500k i 5 deadow;]
16:39 Viron Mysta [129]: oo nice
Name: Dax'Rider
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 69
Diego325
09-04-2008, 16:30
domysl sie ynteligencie
Nie jestem w stanie. Prawda jest taka, że napisałeś byle co i nie jesteś w stanie z tego nawet wybrnąć..
Nie jestem w stanie. Prawda jest taka, że napisałeś byle co i nie jesteś w stanie z tego nawet wybrnąć..
'ok'
napisales, ze mojego chara nie chciano by 'kupic' nawet za doplata
odpowiedizalem Ci, ze twojego chara zrookowano kilka tygodni po tym, jak dales nowemu ownerowi pasy. to znaczy (w twoim rozumowaniu), ze char Diego Rycerz jest hujowy, sorka;'\
Diego325
09-04-2008, 16:41
Pojęcia nie mam dlaczego zrookował, wiem, że nie umiał kompletnie grać knightem. A jednak za niego zapłacił.
A ty co masz do yooshimiego że chce sprzedać swojego? <retoryczne nie odpowiadaj xD bo będzie kilka stron zwykłej kłótni>
Pisanie z GTW, jak brazylijska telenowela ;) Eh, Oni mnie nie chcą ;p Karolek co byś powiedział na to, żeby paru od "Nas" Cie odwiedziło, ponawiam propozycje spotkania ;p. Szczegóły na priv ;d
Pojęcia nie mam dlaczego zrookował, wiem, że nie umiał kompletnie grać knightem. A jednak za niego zapłacił.
A ty co masz do yooshimiego że chce sprzedać swojego? <retoryczne nie odpowiadaj xD bo będzie kilka stron zwykłej kłótni>
Z tego co wiem to ty go zrookowałeś :) no ale nie będę wchodził w szczegóły :S a miałem dostać jego passy żeby se popkować a następny dzień rooked xDD A co do daxa ta długa lista dedów oznacza jego zapał do pkowania ;D sam mi napisał że zaczyna pkować tym charem więc jak widać ma kilka ładnych fragów :PP
Dax juz Ci mowilem - nie chcesz kupic to nie pajacuj i nie pisz sam dla siebie.
Najpierw cos napiszesz, pozniej nawet nie wiesz jak obronic swojej pozycji , najprosciej napisac ze ktos jest nerdem , bo to poprostu Twoj punkt widzenia.
Temat skonczony, jak ktos chce to skomentowac to tylko jesli chce kupic chara, elo.
YooShimini
09-04-2008, 21:35
Yooshi Napisz mi na pw swoje gg ;d
YooShimini
09-04-2008, 21:47
Kur.. jestem nowy na forum i co chwile widzę kłótnie xDD Bongo..po co nas bijecie? już raz padłem noobem od was ...-.- 39 lvl ubić..też mi sukces... Z 80 do 69 do faktycznie osiągnięcie Dax'ie, oby tak dalej ;D ;D
Kur.. jestem nowy na forum i co chwile widzę kłótnie xDD Bongo..po co nas bijecie? już raz padłem noobem od was ...-.- 39 lvl ubić..też mi sukces... Z 80 do 69 do faktycznie osiągnięcie Dax'ie, oby tak dalej ;D ;D
no z 70 na 80 z hunted od połowy iridi też było osiągnięciem :D dobra już się nie wtrącam bo jestem zbyt stronniczy :P Pozdro Dax :*
YooShimini
09-04-2008, 22:32
No, a nasz jakże "kochany" dax dalej pkuje :DD Co się stało, że już sie wyplacić nie chcesz? A może nie możesz :DD Biedaku..już nawet Lapciucha Ci jadą jak szmatę..Plan nie wyszedł..dax prędzej czy później dojedzie do 50 ( :DD ), a Lapciuchem też nie poszalejesz :DD Wkurza mnie to Twoje random pk ;D Pozdro :* Udanych dedów :D
No, a nasz jakże "kochany" dax dalej pkuje :DD Co się stało, że już sie wyplacić nie chcesz? A może nie możesz :DD Biedaku..już nawet Lapciucha Ci jadą jak szmatę..Plan nie wyszedł..dax prędzej czy później dojedzie do 50 ( :DD ), a Lapciuchem też nie poszalejesz :DD Wkurza mnie to Twoje random pk ;D Pozdro :* Udanych dedów :D
nigdy nie mialem zamiaru sie wyplacac, dax moze dojechac do 1, /care w to i speirdalaj tak przy okazji
Morseton
09-04-2008, 22:42
"wkurza" chcialbym abys mi wytlumaczyl dlaczego "wkurza" cie to ze pekujemy? Albo jestes kolejnym noobem z torcy lizacy stopy virtue tylko po to zeby moc popatrzec jak virtue bije gie te wu, albo zazdroscisz ;] lub tez to jest jakis zonk...
Torca xD zastanawia mnie fakt jak dlugo bedziecie bezuzytecznymi pionkami :)
Co do osiagniec lvl'owych
My nie gramy tu po to zeby pg'owac expic i miec z tego byle jakia przyjemnosc. My gramu tu po to zeby popekowac i liczymy sie z tym ze tracimy swoje lvl'e. Ale nikt nie rozpacza tylko idzie dalej pekowac.
Feav- zamilcz na wieki... i odjeb sie od daxa bo on chociaz ma jakis pozytek z tego ze traci lvl'e a nie zrookuje sie i pokaze jaki to on zdesperowany i chce zwrocic na siebie uwage. Podejrzewam jaka bedzie twoja odpowiedz :)
YooShimini
09-04-2008, 22:48
Vrell a Ciebie ktoś pytał o zdanie.. Co was to czy torca liże dupe Virtue..? Fakt połowa gildii do pz spada odrazu.. wrócę do Twojego tematu..tak zazdroszzę wam, a w szczególności Tobie.. 100 do 87 gzzz ( :D ) Trzymaj tak dalej ;D Dax zamknij już gębę i idź dalej wasta chara robić ;D Fakt macie z tego coś, ale tracicie więcej według mnie. Pozdro :* P.S Vrell coś ostatnio na akcjach Cie nie ma...:( szkoda...popatrzyłbym jak padasz :DD
Morseton
09-04-2008, 22:53
@up
xD haha dziwne bo dzisiaj 2 unjusty ;]
taak jestem mega noobem bo z 104 do 87 Olaboga co ja teraz zrobie... Zaraz sie zabije... Czlowieku to tylko gra i huj mnie obchodzi moj lvl byle moglbym bic z assasinow xD Moge miec nawet 8 lvl ale bede wiedzial ze bylo warto :)
Masz chyba jakis problem z tym ze wastujemy chary ;] Zadzwon do przyjaciolki.
pies zdechł
11:53 Warning! The murder of Prolender was not justified.
sry ziąąąąąąą
klatwa bergera ;P
YooShimini
09-04-2008, 23:01
Vrell, a Ty jak zwykle swoje :D Okey zadzwonię i zapytam jak się rodzą tacy idioci jak Ty :D Gz Unjustow. :D GoGo lvl 1 :D Pozdro :*
-Phoenix-
09-04-2008, 23:08
@up
xD haha dziwne bo dzisiaj 2 unjusty ;]
taak jestem mega noobem bo z 104 do 87 Olaboga co ja teraz zrobie... Zaraz sie zabije... Czlowieku to tylko gra i huj mnie obchodzi moj lvl byle moglbym bic z assasinow xD Moge miec nawet 8 lvl ale bede wiedzial ze bylo warto :)
Masz chyba jakis problem z tym ze wastujemy chary ;] Zadzwon do przyjaciolki.
I nieważne jest to, że miałeś tylko 100lvl..
Rzolniez
09-04-2008, 23:10
@YooShimini i to nas rozni my to robimy dla zabawy : ) stracimy lvle zrobimy nowe a ty ciagle bedziesz sral na expie zeby nie pasc. elo
-Phoenix-
09-04-2008, 23:13
@YooShimini i to nas rozni my to robimy dla zabawy : ) stracimy lvle zrobimy nowe a ty ciagle bedziesz sral na expie zeby nie pasc. elo
ripper zaprawiony w robieniu nowych charow po zlapaniu hunta jest
q rox
edit;
10.04 urodziny szefaa
ripper zaprawiony w robieniu nowych charow po zlapaniu hunta jest
q rox
edit;
10.04 urodziny szefaa
tia, zrobilem lapciucha bo mi daksa shuncili qwa nerd
nightwish_88
10-04-2008, 12:51
Phoenix japa
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.