Pokaż pełną wersje : Plotki z Iridii
http://pl.youtube.com/watch?v=ZRpS9quxZ28&NR=1
to ci lepiej wyszlo :cup::cup::cup::cup:
;] <looooooooooooooooooooooooool>
Vincento_Vampire
08-07-2008, 20:58
wowowowowowowowowowowow kielk na tibianews wowowowowowowowo ale czas heheheh jazda na maksa:cup::cup::cup:8o8o8o8o8o8o8o8o
Wasz szczerze,
Shane
~
lol, gdybys mi nie napisal to bym sie nie dowiedzial xd
Vincento_Vampire
09-07-2008, 00:05
hehe witam czytam sobie dzis o update i co widze rze demon legzy som wienc czym prendziej logam na tibie i pytam eweranor czy ma jurz drugom pare a ten muwi rze gupi rzarcik no wienc jurz nic nie wiem jak to jest bo podobnierz mial tych leguw na backpacki rze arz musial spzedawac je u npc H.L. na outlaw kamp za 84 gp :confused::cup::cup::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
Quwa a ja slyszal ze demon legi zdrozeli i ha.el kupuje za 96 gp,i winc demonowe spodenki mozna zdobyc u krulowej w karlin nie wiedziales!?!?
Maly'john
09-07-2008, 18:42
dawno mnie tu nie bylo. chcialem pozdrowic cala rodzine, bongo ( adama ch..a i reszte), krola iridiiii i mojego new frienda VV . 8o
metek co z toba??;(
dawno mnie tu nie bylo. chcialem pozdrowic cala rodzine, bongo ( adama ch..a i reszte), krola iridiiii i mojego new frienda VV . 8o
metek co z toba??;(
dzieki ziomuSSSS::S:D::D:D:D:D:D::D:D:D:D::D:cup::cup::cu p:8o8o:]
hehe witam czytam sobie dzis o update i co widze rze demon legzy som wienc czym prendziej logam na tibie i pytam eweranor czy ma jurz drugom pare a ten muwi rze gupi rzarcik no wienc jurz nic nie wiem jak to jest bo podobnierz mial tych leguw na backpacki rze arz musial spzedawac je u npc H.L. na outlaw kamp za 84 gp :confused::cup::cup::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
weźźź człowieku pisz normalnie bo to co teraz robisz jest nie fajne ;/ chcesz zabłysnąc na tym forum robiąc z siebie kompletnego idiote ? jak narazie Ci sie to udaje.
Pozdro graczom z Morgany. Ku lepszej Iridii :)
Massterralph
10-07-2008, 06:24
Ej to jest fajne :<
on jush zablysnol a ty nie wiec won! jest tylko 1 krul foróm nie mosze byc wiencej!
i to nie jest osrana morgana to iridia. Hcesz se pozdrofic kómpli z morgany to ic na foróm morgany yol!
Ej to jest fajne :<
on jush zablysnol a ty nie wiec won! jest tylko 1 krul foróm nie mosze byc wiencej!
i to nie jest osrana morgana to iridia. Hcesz se pozdrofic kómpli z morgany to ic na foróm morgany yol!
wyliż dupe jemu dokładnie. ups zostawiłes jeszcze troche nie wylizanego, na co czekasz ? żal.. :baby:
propo pozdrawiania... jak nie wiesz o.c.b więc zamknij swój pyszczek i nie pie**** dzieciaku
Massterralph
10-07-2008, 11:01
No wylizalem i jestem fajny nie? :cup::cup::cup:
dzieciaczq to se mozesh do starego muffic :< mam jush cale 14 lat!
No wylizalem i jestem fajny nie? :cup::cup::cup:
dzieciaczq to se mozesh do starego muffic :< mam jush cale 14 lat!
szkoda na Ciebie marnować czasu :) długo sobie nie pograsz na tym servie to Ci powiem... :D to już tylko kwesta czasu.nara
symeon_flamowywacz_forum
10-07-2008, 11:50
............................
symeon_flamowywacz_forum
10-07-2008, 11:54
hej :king: iridii
Firgasto
10-07-2008, 12:19
szkoda na Ciebie marnować czasu :) długo sobie nie pograsz na tym servie to Ci powiem... :D to już tylko kwesta czasu.nara
HAHAHAHAHAHAHAHAH! Powiedz coś jeszcze pls...
Massterralph
10-07-2008, 17:04
cisne juz 2,5 roku z przerwami i co? mam hunta i co? i nic. nikt o mnie nie pamieta :< moglem jebac pg wystarczyloby ze bym se pacca zakupil. Wiec nie mow mi ze se tu nie pogram bo matka juz sie pyta dlaczego spadam z krzesla...
Vincento_Vampire
10-07-2008, 17:28
hehehee a ja myslalem rze takich jak ty to jurz nie ma a tu prosze park jurajski dinozałry wruciły:cup::cup::cup:
witam i pozdrawiam fanuf forumowego krula czyli mnie i z tej okazji mam dla was opowiesc oturz zastanawialem sie ostatnio kto jest moim najwienkszym ałtorytetem i doszedlem do wniosku ze jestem nim ja sam a czemu to wam opowiem puzniej bo teraz nie mam czasu wracam do młodzierzowego osirodka adaptacji społecznej gdzie niby chcom mnie leczyc niby haha ale bendzwały mnie wyleczyc z retardostwa heheheheheheX(X(X(
Wasz szczerze,
Shane
~
HAHHAHAHAHHAHAHAHHAA
myslisz ze jestes retardem z morgany zrobisz z kolegami chary na iridii i bedziesz rzadzic? no bez kpin
No po prostu mistrzostwo hahahahaha :D
Tristan_da_Sworder
11-07-2008, 09:15
Tobie juz podziekujemy, ciao
hahaahhaahahah
owned :)
wszystko wskazuje na virona rowiesnika.......
Morseton
11-07-2008, 18:50
HAHAHAH rozjebal mnie koles :D obuchowy mistrz lat 9 " ktory zabiera glos w temacie "Update 8.2-zmiany"
"Po tym uptade dobrze mi się expi na cyclops na dole od thais jest ich teraz bardzo dużo i nowe tunele dorobili.A jak sie idzie z thais na dól lewym wyjściem to dochodzicie do mostku przejdźcie przez niego i troche na dól i na prawo jak zobaczycie pajęczyny to jeszcze trochę idźcie i będzie zejście w dół.Na dole są 2 tarantula jak wyjdziecie z podziemi na prawo też jest dziura z 1 tarantula."
kolejny tekst poziomu virona :
" Nom fajny up a Ja już widziałem nowego potwora "Wisp" nawet walczyłem z nim padł na 2 hity ale mnie upił "
HAHAHA viron to twoj kolega? xD Hahahaha wstyd ze gramy w taka sama gre ;] A btw jak tam wojna? Wyplaciles sie?
OWRZ- Oto Wrog Robiacy Zamieszanie ... temu panu juz podziekujemy.
Vincento_Vampire
12-07-2008, 11:25
hmm a morze ten owrz to taki nowy ja teraz udaje pszygupa a puzniej trysnie jakimis spoczko rzarcikami i mnie zdentronuzijeB):(
Wasz szczerze,
Shane
~
Maly'john
12-07-2008, 17:04
hahaahhaahahah
owned :)
no wiesz co rozczarowales mnie....
jezdzic po vironie?? odczep sie od niego bo sie przejade do ciebie ziom na ta wies gdzie mieszkasz;)
Patryk_94
14-07-2008, 15:02
wez na tą morgane idz dalej grac x_@
Oryginalnie napisane przez Panicz
hahaahhaahahah
owned
nom masz racje all wskazuje na tego mirona vyste
Firgasto
14-07-2008, 15:25
all wskazuje na tego mirona vyste
Taki żarcik czy brak wiedzy? Bo ja już czasem nie wiem czy śmiać się czy płakać.
Patryk_94
14-07-2008, 18:29
@ej ty na górze
ironia plx ?
LordUnitery
14-07-2008, 22:45
Elo,
Otóź moje pytanie do was czy gra tutaj dużo Polaków (niemiecki serwer to pewnie tak ale wole sięgnąć rady profesionalistów)i czy dużo pk i pa?
Cial ;*
LordUnitery
14-07-2008, 22:46
Zapomniałem dodać ze mam zamiar zacząć grać jeżeli wszystko pojdzie po mojej myśli ;p:cup:
Massterralph
14-07-2008, 23:53
Nie radze, nie chce mi sie pisac dlaczego
wystarczy,ze wejdziesz sobie na forum.tibia.com i tam poczytasz. elo
ej zią moge ci zaplacic za to rzebym mukl ekspic? ja bende tylko na ratach ekspil ;\
Massterralph
15-07-2008, 06:18
Nie pozwol mu! Wbijajac 100 lvl na ratach taka bedzie mial kase + tyle serow i robakow, ze wynajmie pkerow i dedna cie :<
Maly'john
15-07-2008, 09:24
Elo,
Otóź moje pytanie do was czy gra tutaj dużo Polaków (niemiecki serwer to pewnie tak ale wole sięgnąć rady profesionalistów)i czy dużo pk i pa?
Cial ;*
niestety wiecej tu chinczykow lub im podobnych:(wiec nie znasz dnia ani godziny...kiedy dedniesz i jest jeszcze taki niedobry bongo team a najgorszy z nich to adam;)
Ej ludzie was też kickneło?? jak gralem zawiesila sie jak by tibia i padlem przez to na gs.... odpisujcie
dzbanoln
15-07-2008, 14:38
ej zią moge ci zaplacic za to rzebym mukl ekspic? ja bende tylko na ratach ekspil ;\
Nie zapomnij o exp limicie :).
250 expa dziennie.
POZDRO WINCENTY!!
A to mam problem :S o exp limicie nikt nie wspominał :(
to ja jusz sobie odpuszcze te iridje, bo tótaj durzo peka, pea i wogule co za typy ejjj eksp limity nie zgadzam sie
Robili Anni?
Lona Lyn
Jul 16 2008, 17:34:11 CEST Died at Level 104 by a demon
Zutzi
Jul 16 2008, 17:32:59 CEST Died at Level 101 by a demon
Kuchin
Jul 16 2008, 17:32:19 CEST Died at Level 105 by a demon
Massterralph
16-07-2008, 18:31
Huehauhedaushuehasuhdeasuehuasheuahseuhausheuaheu :D
tak
Advenced na 230 !!!!
http://img74.imageshack.us/img74/7662/230lvlfb6.jpg
jak jusz to na 230 lew, nie posyłaj mi tutaj robaków na forum zią ;\ nie bondz taki mondry
serafin999
18-07-2008, 04:04
Robili Anni?
Lona Lyn
Jul 16 2008, 17:34:11 CEST Died at Level 104 by a demon
Zutzi
Jul 16 2008, 17:32:59 CEST Died at Level 101 by a demon
Kuchin
Jul 16 2008, 17:32:19 CEST Died at Level 105 by a demon
aire falcon tez robil :)
Vincento_Vampire
19-07-2008, 18:39
witam i przesylam zalegle pozdruwki poczta strajkuje i dlatego nie doszzly a pisalem adres przecierz wyraznie na pocztuwce rze FORÓM TIBIA PEEL i nie doszly nie wiem czemu:confused::confused::(
a tak wogule to czytam forum ostatnio na tibia kom i widze post nestaz i czytam rze nestaz nie karze gildii wirtue czyli menstwo robic peka i pea i bocic terz i tak sobie pomyslalem rze na wszystkie jego pruby jak chcial bys smieszny jak ja to najlepiej mu wyszedlo teraz jak prubowal byc powazny hehe pozdruwki dla fanuj maksik leci :cup::cup::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
Danthorr
21-07-2008, 00:52
Co tam koledzy? :P
Pamięta mnie ktoś jeszcze? XD
Rzolniez
21-07-2008, 00:59
/\ Psa nie masz a kolegów szukasz.
Tristan_da_Sworder
21-07-2008, 01:51
Jo pamietam, Dum Brigejda tez moglibyscie popowracac ;]
Danthorr
21-07-2008, 09:42
/\ Psa nie masz a kolegów szukasz.
Nie szukam kolegów tylko się pytam dawnych kolegów co u nich. Do drobna różnica, nieprawdaż idioto? ;]
Więc łaskawie, jak nie pytam się Ciebie i nie masz nic mądrego do powiedzenia to się stul i daj innym prowadzić dyskusje na poziomie.
Technick
21-07-2008, 10:03
Nie szukam kolegów tylko się pytam dawnych kolegów co u nich. Do drobna różnica, nieprawdaż idioto? ;]
Więc łaskawie, jak nie pytam się Ciebie i nie masz nic mądrego do powiedzenia to się stul i daj innym prowadzić dyskusje na poziomie.
No... nie ma to jak dyskusja NA POZIOMIE :baby: .
Siem iridja
dawno tu ni zaglondałęm
co tam jak tam i w ogóle te ceregiele ;
pozdrawiam cały banguw tem, Kjelka , mame, tate i Wincenta ofc 8o :cup : :cup : :cup:
bey
Danthorr
21-07-2008, 13:38
No... nie ma to jak dyskusja NA POZIOMIE :baby: .
Fakt, poniosło mnie, ale mam dość tępaków, którzy się wpieprzają.
Fakt, poniosło mnie, ale mam dość tępaków, którzy się wpieprzają.
Na siłe nie zrobisz z siebie kogoś kim nie jesteś... nigdy Cie nie lubiłem :] gl
Vincento_Vampire
21-07-2008, 17:30
Co tam koledzy? :P
Pamięta mnie ktoś jeszcze? XD
ja cie pamientam z dum brigade a potem arkanium chyba byles:confused:
pozdrawiam faunf:cup::cup::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
Rzolniez
21-07-2008, 17:48
@Danthorr ja Ciebie tez mam dosc dlatego to napisalem.
Vincento_Vampire
21-07-2008, 18:51
aha zapomnialem dodac rze dantor jest gupi nikt go nie lubil i rze lizal dupe huksiemu:cup::cup::cup:
hajl dum brigade i pozdro dla ksandara makleoda jak to czyta i dalej mysli rze ten trik ze spżedarzom niby konta sie udal hehehX(X(:baby:
Wasz szczerze,
Shane
~
adrianeczeqq
24-07-2008, 21:40
Siema, chciałbym zacząć grać na iridii.
chcialbym wiedziec czy sa jakies wojny, czy gra duzo polakow lub jaka narodowosc przewaza i jakie sa ceny(np full seta,poi items)
no i chcialbym wiedziec czy wogule warto tu zakładac postac:D
Vincento_Vampire
24-07-2008, 22:03
Siema, chciałbym zacząć grać na iridii.
chcialbym wiedziec czy sa jakies wojny, czy gra duzo polakow lub jaka narodowosc przewaza i jakie sa ceny(np full seta,poi items)
no i chcialbym wiedziec czy wogule warto tu zakładac postac:D
[wyjątkowo poważny post] nie sądzisz chyba, że ktoś ci odpowie, że warto... [/wyjątkowo poważny post]
Wasz nieszczerze,
Shane
~
[wyjątkowo poważny post] nie sądzisz chyba, że ktoś ci odpowie, że warto... [/wyjątkowo poważny post]
Wasz nieszczerze,
Shane
~
oj vinc vinc poważny!:O
Vincento_Vampire
25-07-2008, 17:41
oj vinc vinc poważny!:O
hehe siemka no wienc witam i pozdruwki dla muj fan kielk oraz obiecuje rze jurz wiencej sie nie schanbie sie powarznymi postami pozdruwki hehe jazdka na maxa 8o8o8o:]
Wasz szczerze,
Shane
~
Anas Kiro
25-07-2008, 21:14
a tu cos dla zabicia nudy
http://pl.youtube.com/watch?v=IXYjbV9yyQc
@danthor
jestes palantem.:baby::baby:
@anas
smieszny filmik hehehe:cup:
Danthorr
26-07-2008, 11:26
@danthor
jestes palantem.:baby::baby:
Daj nick......
Vincento_Vampire
26-07-2008, 11:37
Daj nick......
hehe widac bardzio dlugo cie nie bylo polaczku i kukielko z dawnego arkanium:cup::cup:B)
Wasz szczerze,
Shane
~
Massterralph
26-07-2008, 11:43
Mnie zwa Ralph Pallek albo rowniez Haksi. Dedniesz mnie?
a tu cos dla zabicia nudy
http://pl.youtube.com/watch?v=IXYjbV9yyQc
HAHAHAHAHHAHA :D
Daj nick......
dobre! haha
Thuygioshok
26-07-2008, 17:39
myslalem ze vincento mowi o tym pa w ironi, a jednak nie xd
Vincento_Vampire
26-07-2008, 17:48
myslalem ze vincento mowi o tym pa w ironi, a jednak nie xd
ej no wez mi nie ublirzaj ja zawsze powarznie pisze wez:cup::cup::confused:
Wasz szczerze,
Shane
~
Thuygioshok
26-07-2008, 17:55
jestem lzejszy o 100k ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Massterralph
26-07-2008, 21:28
jestem lzejszy o 100k ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
i ofc zaplaciles...
zal dupe sciska
Danthorr
26-07-2008, 23:38
O w morde, VV. Ale ty głupi jesteś X_X
Daj nick......
I co zrobisz? ; ]]]]]]
Daj nick......
Ej sora asslicku , jusz nie bende ok ? prosze nie zabijaj mnie nie podam ci niku mojego boje sie !! prosze danthor muj mistrzu !
Ku*wa palant !X(X(X(
Vincento_Vampire
27-07-2008, 11:24
hehe a wienc podsumowujonc kilka ostatnich stron morzna smialo odpowiedziec na pytanie dantora o to czy ktos chce jego powrotu w nastempujoncy sposub hehe:
http://img525.imageshack.us/img525/3129/answernoek4iy2.jpg (http://imageshack.us)
:cup::cup::cup:8o
Wasz szczerze,
Shane
~
Rzolniez
27-07-2008, 11:40
Pozdrowienia dla Virona : )
Brki Cie dojebaly bez hotow i bana wbiles?;/
Maly'john
27-07-2008, 14:18
Pozdrowienia dla Virona : )
Brki Cie dojebaly bez hotow i bana wbiles?;/
no to juz po virusie:(;(
Vincento bardzo dobry obrazek widac nie tracisz formy jestes najlpeszy i wcale nie jestes retard!:cup::cup::cup:
@Viron :D:D:D::D:D:D
Tumba krew pekuje sobie co to za swiat jak nie my to inni ale randomX(X(
Vincento_Vampire
28-07-2008, 18:37
Vincento bardzo dobry obrazek widac nie tracisz formy jestes najlpeszy i wcale nie jestes retard!:cup::cup::cup:
@Viron :D:D:D::D:D:D
Tumba krew pekuje sobie co to za swiat jak nie my to inni ale randomX(X(
hehe witam i pozdrawiam i dzienkuje bardzo za slowa otuhy oraz jednoczesnie tlumacze rze moja slaba aktywnosc jest z tego powodu rze wakacje spendzam w mlodzierzowym osirodku adaptacji spolecznej siustr urszulanek (fajne laski:cup:) rzebym nie byl taki retard ale jurz niedlugo (czyli po wakacjiach) jak wszyscy powracajom i rozpenta sie nowy war na iridii ja terz wroce z formom rzarcikuw jak malysz na igżyska8o8o8o:]
Wasz szczerze,
Shane
~
Duda1992
29-07-2008, 02:57
http://img167.imageshack.us/img167/9908/block1jk2.png
Wasz,
Duda1992
serafin999
29-07-2008, 06:21
powiem wiecej ;p spadl Thudner Hammer ktorego ma nijaki Huxy ( wwrr)
a tu SS Domku Victora~
http://img257.imageshack.us/img257/2528/thunderiridiahr0.jpg (http://imageshack.us)
http://img257.imageshack.us/img257/2528/thunderiridiahr0.4a88626cb6.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=257&i=thunderiridiahr0.jpg)
kulka1991
30-07-2008, 17:46
Konto z 90 msem na Iridii i 55 msem na Pandorii za kase rl, tanio. Zainteresowany ktos?
w takim razie pewnie Valegard się ucieczyl :D bo są juz chociaż teoretyczne szanse na to że będzie go mial :D
Rzeczywiście, chyba Valegard ma największe szanse na tego t hammera :p
Firgasto
01-08-2008, 12:06
Gildia Irrae której liderem jest Krejzolek... O co chodzi? ;]
Patryk_94
01-08-2008, 13:24
Krejzolek chce zrobić drugie Virtue xD
@Krejzolek od jakiego lvla mozna wejść do gildii?
Sir Slaviax
Aug 01 2008, 16:40:08 CEST Killed at Level 202 by Eternal Karolek
and by Laubau
Morseton
01-08-2008, 18:24
Sir Slaviax
Aug 01 2008, 16:40:08 CEST Killed at Level 202 by Eternal Karolek
and by Laubau
Uratowal kilku naszych. Przepraszam. :P
Dajcie mi chara! aaaaaa wieza cisnien
Arcanium zostało zreaktywowane, oj dzieje się dziś :p Może sie jeszcze dziś jakiegoś battle doczekamy?:o
I tak zaraz bedzie jakis spy i chuj dupa nalesnik
Maly'john
02-08-2008, 10:49
AMEN(T)!!!!!!!!!!!!;););););););)
Maly'john
02-08-2008, 10:51
metek cos sie za czesto z toba zgadzam:D:D:D
metek cos sie za czesto z toba zgadzam:D:D:D
hmmmm,pachnie mi to romansem :D
pozdro
Patryk_94
02-08-2008, 11:52
gunnar viking na inv do tego irrae, pewnie on spy bedzie
On raczej nie,pewnie to bedzie jakis polaczek
hmmmm,pachnie mi to romansem :D
pozdro
ale nie mosiales muwic o tym glosino !
ta uriza co ma na iridii powstac to banda noobow bo tak kozakuja a nie chca nickow dac ;/
serafin999
03-08-2008, 05:48
-.-
...
tak to jest powiedziec komus nasz sekret i juz na forum pisza -.-
-.-
...
tak to jest powiedziec komus nasz sekret i juz na forum pisza -.-
mozecie powiedziec czemu wszyscy orpocz elli i krej sie nie wyjebali?;d wystawili was czy jaki chuj?:D
http://www.***********.com/405401888.html
chellie viev ./\
http://www.***********.com/452346559.html <-- ktos tam viev
dla mnei to bylo ustawione przespajowane itd; )
spidszejr
"Just to let you know, Krejzolek, Ellia Yurius and Teptas stabbed back. I told you that Krejzolek wasn't reliable and never will be that's why I started up Arcanium again.
At Murat,
22:44 Chealino [220]: ge bara upp22:44 Chealino [220]: e glad22:44 Chealino [220]: att sesulo waste köpte pacc
Translation: Just give up, Im glad that Sesulo wasted his money on premium.
What I do with my spare time and money is my buisness, not yours. I told you some true facts a while ago, that you get this mad about it that you accually hate me isn't my fault. YOU ARE living inside a ball and the only thing I can do about it is to point it out. Hating people cuz of their natinality is not OK (refering to Polacks).
I'm still the same person, ur not, ever questioned yourself why?"
masz wszystko jasno wyjasnione ;]
Maly'john
04-08-2008, 16:01
i wlaśnie vironek dostal podziekowanie od virtue za pomoc w wojnie i wlazenie im do (piiiiiiiiiiiiiiiiiiii)!!!
ale co to dla niego 400k przeciez ma tylu kolegow w virtue. moze mu spuszcza:baby:B):baby:
Vincento_Vampire
04-08-2008, 17:56
hehe krejzolek rzarcik roku:cup::cup::cup:B)
moze mu spuszcza:baby:B):baby:
prendziej sie na niego 8o
Wasz szczerze,
Shane
~
Maly'john
04-08-2008, 18:26
prendziej sie na niego 8o
Wasz szczerze,
Shane
~
wiesz nie chcialem rozwijac tego tematuxDD
Vincento_Vampire
04-08-2008, 18:41
wiesz nie chcialem rozwijac tego tematuxDD
hehe to ja go zwinem, specjalnie dla wironkaB)
http://img135.imageshack.us/img135/931/vironqg2.jpg (http://imageshack.us)
:cup::cup::cup::baby:
Wasz szczerze,
Shane
~
Maly'john
05-08-2008, 13:19
VV nie mielismy racji :) viron ma kumpli w virtue
piotrek sorry :);):)
krejzol jestes za cienki na virona:):baby:
Viron Mysta
Inhabitant of Iridia
Profession: Elder Druid
Level: 153
Spirit of the Future
There is in error Krejzolek , if he said "viron wanna join to irrae "
i talk with many ppl and pls ppl write on this forum only true
i Never be with irrae and i never be
i always be with virtue
There is fair in accordance with I it not payment
Sorry For my english
hahaahahahahahahahahah
jaka deklaracja :)
owned
YOU ARE NOT NEGRO, CHINESE OR ARAB TO WORK FOR NOTHING. MEN, WAKE UP!!!!!!!!!!)
Masterm Bellator
ten to mu pojechal po rajtuzach hahahaahahahahahha
Morseton
05-08-2008, 16:37
Viron mysta jedno zdanie : 14 latek latajacy w skarpetkach i sandalach :D to wszystko mowi za siebie :* BOZE! gdzie tacy ludzie sie rodza? Moze to syn "Juzefa fricla" :D kto wie.
widac neztas lubi robic PA na low lvlach, dzis jak expilem sobie na tombie 20 pallem:
13:17 You see Neztas (Level 219). He is a royal paladin. He is Ethic of the Virtue (Number two).
13:17 You lose 71 hitpoints due to an attack by Neztas.
13:17 Neztas [219]: armor
13:17 Neztas [219]: !
13:17 You lose 100 hitpoints due to an attack by Neztas.
dalem mu belted cape zeby mnie nie zabil i niech sie cieszy -.-'
widac neztas lubi robic PA na low lvlach, dzis jak expilem sobie na tombie 20 pallem:
13:17 You see Neztas (Level 219). He is a royal paladin. He is Ethic of the Virtue (Number two).
8o8o8o8o8o8o
no fajnie trzeba było mu oddać jeszcze plecak i hełm;\
bo miałbyś stratę, 20 palek - amulet zagubienia, pełne błogosławieństwo. Ogólnie straciłbyś pewnie z 300k expa. Czyli razem straciłbyś 200k w kasie bo tyle 20 palek wydaje na expo ;\
Ogólnie to bongo them jest głópi i ja sie ich nie boje bo som głópi hahahaan ^^8o:cup::cup::cup::cup::cup:
Zdajesz sobie sprawe z tego, że on teraz zna nick twojego new chara?
Vincento_Vampire
06-08-2008, 23:00
Zdajesz sobie sprawe z tego, że on teraz zna nick twojego new chara?
jezus przerazajacone ceiakwe czy zna mojego hehe:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:8o
Wasz szczerzw
Shane
~
trzeba bylo dac sie zabic moze wkoncu bana by zebral bananowy chlopak ;)
Vincento_Vampire
06-08-2008, 23:08
hehe wiyam wszytstkich a jak zdruwko mi dopisuje8o:cup::cup::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
Duda1992
06-08-2008, 23:48
Vincento_Vampire! Bedziesz moim fanem!? :( bo ja mam mało fanuff ;s
jezus przerazajacone ceiakwe czy zna mojego hehe:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:8o
Wasz szczerzw
Shane
~
znam twuj mein i żondam zapuaty za milczenie, bp wiali z wodom z ogurkuw do mojego dp carlin i bende milczal B)
niewiedzialem rze som ogurki w tibiji hehe !
pawel1992
08-08-2008, 13:03
yoł
Aug 08 2008, 03:07:21 CEST Killed at Level 66 by Puh Knight'Shade
and by Artharun Hoodz
huahuahua
bye
xd
Virtue/CAD
Dous Elwor
Aug 08 2008, 04:00:36 CEST Killed at Level 190 by Princess Arman
and by Dagus Marcif
Weldoni
Aug 08 2008, 04:00:20 CEST Killed at Level 115 by Xaltruu
Loki De'Viny
Aug 08 2008, 04:03:48 CEST Killed at Level 87 by Lijo Hentyney
and by Xaltruu
Aug 07 2008, 01:25:43 CEST Killed at Level 87 by Don Chedoz
and by Sesulo
Levax Reth
Aug 08 2008, 00:28:35 CEST Killed at Level 153 by Sesulo
and by Xaltruu
Arcanium
Sesulo
Aug 08 2008, 01:19:23 CEST Killed at Level 161 by Mendill
Don Chezina
Aug 08 2008, 04:23:23 CEST Killed at Level 121 by Don Syztem
Nitds
Aug 08 2008, 04:22:13 CEST Killed at Level 113 by Kyow'Tae
and by Zorna Knight'Shade
Aug 07 2008, 02:04:40 CEST Killed at Level 113 by Laubau
and by Puh Knight'Shade
Xaltruu
Aug 08 2008, 04:19:30 CEST Killed at Level 104 by Saroth Talyn
Dagus Marcif
Aug 08 2008, 04:19:35 CEST Killed at Level 56 by Kyon Duna
Aug 07 2008, 04:38:24 CEST Killed at Level 58 by Zorna Knight'Shade
Morseton
08-08-2008, 20:58
a wczoraj na spontanie Don Marma :P mial byc 100 + ek ale przyszedl ms :(
Vincento_Vampire
08-08-2008, 21:50
Vincento_Vampire! Bedziesz moim fanem!? :( bo ja mam mało fanuff ;s
ok bendziemy sobie fanowac nawzajem hehe:cup::cup::cup:
wogule to chcialem poinformowac rze muj proces deretardacji sie konczy wlasciwie hehe niedlugo bendzxie moje nowe oblicze chyba w konsekfencji:confused:
Wasz szczerze,
Shane
~
WonszMilicyjny
09-08-2008, 16:06
Wonsz dzielnie walczyl z niejakim nikczemnym Zutzi.. Lecz nie podolal i zginal smiercia marna =\ Zutzi sie zrewanzowal i wbil bana na nupkach :cup:
-Phoenix-
11-08-2008, 14:54
zapraszam do komentowania wywiadzikow z hightlewikami z iridia w dziale iridia!
Vincento_Vampire
11-08-2008, 22:10
zapraszam do komentowania wywiadzikow z hightlewikami z iridia w dziale iridia!
a ja do bojkotu nestaza bo to on stoi za atakiuem gruzji na rosje i dawaniem dópy naszych na olimpiadzieX(X(X(:o
Wasz szczerze,
Shane
~
Anas Kiro
12-08-2008, 13:00
Tamflombeleron-Wolfenstumble - Aug 12 2008, 07:58:01 CEST Killed at Level 125 by Zorna Knight'Shade
and by Ruhi
Codrid - Aug 12 2008, 07:51:15 CEST Killed at Level 133 by Kashrius da'Roc
and by Ruhi
Saroth Talyn - Aug 12 2008, 07:53:52 CEST Killed at Level 130 by Princess Arman
Reszta chłopaków miała szczęście że ss byl;p
Gdyby nie było SSa to byście w ogole akcji nie zrobili, wiec nie wiem czy takie szczęscie.
Maly'john
12-08-2008, 20:28
Gdyby nie było SSa to byście w ogole akcji nie zrobili, wiec nie wiem czy takie szczęscie.
nie wazny czas i miejsce wazny wynik gz:)
Anas Kiro
12-08-2008, 20:57
a zdziwilbys zeby tak czy siak byla :]]]] wiec jak chuja wiesz to dziubek ziom :P A głupote to oni pokazali to oni chcieli walczyc przed ss bo myleli ze sa fajni:|
No Deduwa Ziom Aluminium Lub Chrom Buahahah
-Phoenix-
12-08-2008, 21:49
No Deduwa Ziom Aluminium Lub Chrom Buahahah
Jak tam idzie bocenie maga?B)
Jak tam idzie bocenie maga?B)
lepiej niz twoje na obsidii buahah
bocenie = kupienie jakiegos tam rpka 100+ kretyn of pl
HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BONGO ISH BECK
Artharun hoodz
Aug 13 2008, 10:23:01 CEST Killed at Level 103 by Xermvis
Viron Mysta
Aug 13 2008, 10:23:23 CEST Killed at Level 156 by Coortez
and by Xermvis
BLEEEEEEEEEEEE
WonszMilicyjny
13-08-2008, 10:44
Zle ludzie padli =\
http://img524.imageshack.us/img524/6058/thanksfortheinfoou3.jpg
btw. miron vysta + hotkeye again? xD
Maly'john
13-08-2008, 12:23
coortez nobie!!!!!!!!!!! jak mogles !!!!!!!!!!!! xDDDDDDDDDDDDDDDD
Jak zwykle tylko wszyscy widza ze ja padłem nareszcie wam sie udalo Szampana wypijcie bo to wreszcie pierwszy raz ubilsicie 14latka Viron od 2-3miesięcy
Ale musze powiedzieć że i bez bota jesteście niezli RESPECT
Dael palladyn
Aug 13 2008, 09:49:10 CEST Killed at Level 71 by Viron Mysta
and by Zielper'archer
i wklejajcie nietylko moje dedy ale wasze tez !
:)
Pozdrowionka dla Jona
Jak zwykle tylko wszyscy widza ze ja padłem nareszcie wam sie udalo Szampana wypijcie bo to wreszcie pierwszy raz ubilsicie 14latka Viron od 2-3miesięcy
Dael palladyn
and by Zielper'archer
Pozdrowionka dla Jona
ej ty ja cie widzialem jak miałes autouh i aimbota na wrl :baby:
chcesz moje dedy?
proszem bardzou:
Aug 04 2008, 18:34:04 CEST Killed at Level 32 by Kamo Bran <-- afk
Aug 03 2008, 17:22:07 CEST Killed at Level 33 by Sakan at Iridia
and by Lucarianos <-- za zabicie typa
Aug 01 2008, 14:08:36 CEST Killed at Level 33 by Providore
and by Kraken'de kal <-- za zabicie typa
Jul 30 2008, 04:22:00 CEST Killed at Level 34 by Lagom Sliten Night <--xlog pod domkiem kolegi
Jul 29 2008, 03:29:30 CEST Died at Level 35 by Orshabaal <-- wracalem z cyclopilis
Maly'john
13-08-2008, 14:59
Dael palladyn
and by Zielper'archer
Pozdrowionka dla Jona
i ma racje chlopak:)
moze se pro zalatwie;)
moze se pro zalatwie;)
sell pro, offer? xDD mówie serio
@wiron . A jak mamy cie zabic jak zabijasz nam nuuba 7 lvla i uciekasz z kalrinu az w podziemia POHu ? ??:baby::baby:
@wirona .Skoro jestes taki kozak i pro to po co za kazdym razem wolasz wirtue ?
borze wowowoow oneoneone!!!! 1111111:baby::baby::baby::baby:
dzbanoln
13-08-2008, 20:52
@wiron . A jak mamy cie zabic jak zabijasz nam nuuba 7 lvla i uciekasz z kalrinu az w podziemia POHu ? ??:baby::baby:
@wirona .Skoro jestes taki kozak i pro to po co za kazdym razem wolasz wirtue ?
borze wowowoow oneoneone!!!! 1111111:baby::baby::baby::baby:
Bo na tibia.com podpisal lojalke.
Nie czytales?
"Ajm Viron Mysta lowe Wirtułe i łont to lik lik.
Sory 4 mi inglish"
Olorion.
14-08-2008, 01:26
lepiej niz twoje na obsidii buahah
bocenie = kupienie jakiegos tam rpka 100+ kretyn of pl
Kupienie 100+ rpka = 10 godzin pracy/wygranie jakiegos turnieju pokerowego ;;;
ogolnie gratki polska, widze ze wakacje to najprzejzajebistszy czas na zrobienie nowego ludzika/wbicia wiecej expa zeby wasz ludzik mial wiecej zycia i biegal jak :kon::kon:
50 druid, 34 sorc, 57 paladyn, 73 paladyn, 51 rp, 38 paladyn
bongo moze sie wam przydamy jak tak pisac na priv ;)
Morseton
14-08-2008, 16:04
50 druid, 34 sorc, 57 paladyn, 73 paladyn, 51 rp, 38 paladyn
bongo moze sie wam przydamy jak tak pisac na priv ;)
Przydacie sie aczkolwiek tego 50 druida to pozyczam sobie :) Z gory thx :* Napisz do vrella w sprawie 50 druta ;D
Dzisiaj kolejna część terapii na ventrilo :* lofciam
Karolek98
14-08-2008, 17:59
wrocilem na nasze skromne forum :) pozdrawiam wszystkich!
Morseton
14-08-2008, 18:03
wrocilem na nasze skromne forum :) pozdrawiam wszystkich!
A teraz dzieciaczki : "DO WI DZE NIA!"
a najlepiej weź ze sobą tych awanturników którzy wczoraj zakłócili wieczny spokój w carlin! I PRZEZ TO YUHASA sie zrookowal! OMAGAD!
Karolek98
14-08-2008, 21:25
vrell przyjaciulu:*
JARODINHO
14-08-2008, 21:57
vrell przyjaciulu:*
ey to kurwa moj tekst wez wyjdz
Karolek98
15-08-2008, 12:58
z przykroscia musze powiedziec ze zostalem wyrzucony z gild za niewinnosc, takze pora zaczac zabawe ]:->
Maly'john
15-08-2008, 14:52
dupa jasiu( nie mylic z malym jasiem:)) karuzela:D:D:D
Karolek98
15-08-2008, 16:23
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2262105
no to zaczynamy.
Massterralph
15-08-2008, 16:32
s(t)ram
Aug 15 2008, 15:48:24 CEST Killed at Level 197 by Xermvis
rau grinakh
Aug 15 2008, 15:29:48 CEST Killed at Level 128 by Dama Braveheart
and by Xermvis
Aug 15 2008, 13:34:33 CEST Killed at Level 129 by Dael palladyn
and by Areel Solo
22:11 Eternal Karolek [135]: zal mi ich, wielu takicch przewinelo sie przez nasza gildie, kilku wylecialo...jeszcze wiecej wyleci. jak to w zyciu, oni robia teraz przykrosc innym, ich rowniez spotka przykrosc niebawem
i ciebie tez :evul::evul:
Karolek98
15-08-2008, 17:26
ja wylecialem za lidor gatha ;] wiedzialem ze wylece jak go zabije ;) spotkalo mnie to co chcialem, a to jest daleko od przykrosci ;)
@Karolek~ dobrze zrobiles zakladajac gildie ;; teraz tylko zbieraj ludzi
Massterralph
15-08-2008, 20:03
Teraz tylko nalezy zebrac wszystkich przeciwnikow Virtue i heja. Tylko zeby nikt sie nie klocil etc i walczyl w imie wolnosci blablabla
Teraz tylko nalezy zebrac wszystkich przeciwnikow Virtue i heja. Tylko zeby nikt sie nie klocil etc i walczyl w imie wolnosci blablabla
Albo wystawic nas jak wczesniej !X(:cup::cup::cup::evul::evul::evul:
Massterralph
15-08-2008, 22:22
albo.........................
WonszMilicyjny
16-08-2008, 10:48
,,Wszystkich nudzi ta sama stara śpiewka
Ale może jeszcze nie jest za późno
Ja jednak widzę nic z tego
Co dzień jeden coraz głupszy od drugiego" ... Lalalala (:
moge dojsc za lepsza iridie? plx plx
WAR:cup::cup::cup::cup:8o8o8o8o
Nieźle, jak się rozkręci to i może nawet będzie się coś działo.
@ludzie z rybnika
pozdro dla wszystkich z Rudnika heheheheh :*:*:*:*:*:*:*bongo them
@bongo them
a to wy tesz wojna z gtw macie teraz?
Według mnie znowu to będzie jakiś przekręt, może nie teraz ale np za miech.
Odnośnie bongosów itd. mogliście mi na gg napisać, że mam invita do tej waszej gildi, a nie ja dzisiaj patrzę i się dziwie co się dzieje. Przepraszam was, że ostatnio jestem trochę mało aktywny, ale jakoś nie mam czasu pkować za bardzo. Może niedługo to się zmieni, we’ll see.
Anyway, good luck and have fun mates ^^.
Karolek98
16-08-2008, 18:56
ja nie moge was przekrecic, przejebalem sobie rowno tym co zrobilem,
spojrzcie na gm forum, juz lettery poszly w ruch z ich strony ;|
chealino nie moze przezyc tego co sie dzieje, pora pozamiatac iridie ;]]
Kono'thar
16-08-2008, 19:33
POLSKA POLSKA POLSKA :cup::cup::cup:
Czeczeniec
16-08-2008, 19:35
i chcesz to zrobic z ta ekipa ktora aktualnie masz w gildi??? hmmmm powodzenia ;];] oby ci sie udalo :*
WAR:cup::cup::cup::cup:8o8o8o8o
Nieźle, jak się rozkręci to i może nawet będzie się coś działo.
@ludzie z rybnika
pozdro dla wszystkich z Rudnika heheheheh :*:*:*:*:*:*:*bongo them
@bongo them
a to wy tesz wojna z gtw macie teraz?
Moze to nie przekret aczkolwiek bym im za bardzo nie ufal.
Wy gracie na Gladiatusie 3 serv aye?:D Widzialem ta gildie :P
Zwieshu, Adama czy Wojtka konto?
Pzdr Anu Metek :D
adam ;p widzialm cie meb w gildi ze masz inva to powojujemy razem ;p juz dzis za 95 rp zlozylismy ;)
adam ;p widzialm cie meb w gildi ze masz inva to powojujemy razem ;p juz dzis za 95 rp zlozylismy ;)
hmmm to juz wiem kto Grimniego hacknol;> bo widzialem ze "odzyskaliscie" go a moze raczej zawsze go mieliscie? tylko ja bylem poinformowany ze to "hack"?
juz dzis za 95 rp zlozylismy ;)
ja zlozylem, ok??
hmmm to juz wiem kto Grimniego hacknol;> bo widzialem ze "odzyskaliscie" go a moze raczej zawsze go mieliscie? tylko ja bylem poinformowany ze to "hack"?
to ja widze ze ty dalej jestes idiota lol i nie dziwne ze ci xandar nic nie mowil o grimnim zapytaj sie go to zamilkniesz
btw
itak sie nie zdziwie jak to ty te boh zajebales ;)
to ja widze ze ty dalej jestes idiota lol i nie dziwne ze ci xandar nic nie mowil o grimnim zapytaj sie go to zamilkniesz
btw
itak sie nie zdziwie jak to ty te boh zajebales ;)
Xand mi nic nie mowil bo mnie w wakacje prawie wogole w domu nie bylo i nie jestem w temacie;> haha jesli sadzisz ze cos zajebalem z Grimniego to sie mylisz a wez pod uwage ze expa z Wojtkiem wbijalismy najwiecej i zarabialismy a Ty tylko padales;>
Moze to nie przekret aczkolwiek bym im za bardzo nie ufal.
Wy gracie na Gladiatusie 3 serv aye?:D Widzialem ta gildie :P
Zwieshu, Adama czy Wojtka konto?
Pzdr Anu Metek :D
nie grałem nigdy w żadnego gladiatusa :P
@głupi ripper
ahahah i tak ded >> fajki za tanio kupujesz :P
@bongo them
powiedzcie mi w końcu czy macie ta wojna z gtw czy nie ;\
@głupi ripper
@bongo them
to skad tam gildia Grupa Trzymajaca Wladze z rybnika?:P
Nick GrupaTrzymajacaWladze
Strona domowa http://www.row.rybnik.pl (99 Odwiedzin)
tyle ze ja ta postac skilowalem a ty zaczalas nia grac od 50+lvla ;)
@głupi ripper
@bongo them
no wypowiemy chyba w piatek bo podobno ostre kozaki
to skad tam gildia Grupa Trzymajaca Wladze z rybnika?:P
Nick GrupaTrzymajacaWladze
Strona domowa http://www.row.rybnik.pl (99 Odwiedzin)
nie, nazwa nie wzięła się stamtąd.
@bongo them
to jak wy wypowiecie wojne gtw to ja z wami ide sie bic, mam 6 palka ze spirkami i z legion helmetem:)8o8o:cup::cup:
judion
Aug 17 2008, 15:38:59 CEST Killed at Level 105 by Lilia Blac
and by Sachmet Wang
dragen armborst
Aug 17 2008, 15:25:30 CEST Killed at Level 104 by Abbottonare
and by Merd Tami
pawelek kafarek
Aug 17 2008, 15:51:13 CEST Killed at Level 98 by Volverqin Immortal
mivao
Aug 17 2008, 14:43:51 CEST Killed at Level 93 by Gald Mac'Laga
and by Rovilis
songoten the'ebola
Aug 17 2008, 15:06:37 CEST Killed at Level 89 by Merd Tami
and by Pisorek
WonszMilicyjny
17-08-2008, 16:32
Judion Aaa :cup: Majne frag ;D
Chealino zrobił nową gildie - Refusion:p
Karolek98
17-08-2008, 20:46
Siemka Everanor, no bawimy sie ;]
pierwszy raz polak poczuje sie bezpiecznie na naszym servie, i brazole ;) reszta ............. zginie ;)
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2265492
To sie narobiło:o
Karolek98
17-08-2008, 22:50
.........
/care
dzieki tej czesci bongo ktora nie byla smieciami od poczatku i dzieki dla tych ktorzy byli gotow pojsc za karolkiem
bejbej !
dzieki tej czesci bongo ktora nie byla smieciami od poczatku i dzieki dla tych ktorzy byli gotow pojsc za karolkiem
bejbej !
Arman jest mój ;).
Ale sie jaja porobily hiehiehie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Maly'john
18-08-2008, 00:32
i najpewniejsza strona przeciwko nam...
teraz nie maja co tu szukac all pl(oprocz bongo:) )
Heh...
Powodzenia chlopaki :) Obyscie mieli sporo zabawy na wakacje :)
<szczegolnie anum ;p>
Pamietajcie, ze to tylko gra i bez niej nie jest jakos ciezko :P
Czyli wrocilo wszystko do normy Szwedzi beda rzadzic a wiekszosc Polakow placic albo padac...Mozna sie bylo tego spodziewac :P
Heh...
Powodzenia chlopaki :) Obyscie mieli sporo zabawy na wakacje :)
<szczegolnie anum ;p>
Pamietajcie, ze to tylko gra i bez niej nie jest jakos ciezko :P
O mnie się nie bój, wiesz, że będę miał xD. Od wczoraj mi się ryjek cieszy :P. Jeszcze raz dzięki <3.
8o
grejt teraz to jedynie powłazić do dp i czekać może szwedzi sami siebie powybijają.
8o
grejt teraz to jedynie powłazić do dp i czekać może szwedzi sami siebie powybijają.
albo ripper zrobi reforme iridi i dednie czelino soluwe :cup::cup::cup:
11:28 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Saroth Talyn. He was killed by Rufus Fenius.
bongo do piachu ;];] deduwa dla zlych ludziiiiiiiiiiiii !
Crealeth
18-08-2008, 12:49
wowoowWOOWOwowowo
Powiem kurwa tak, ten użytkownik "Hans Czesiek" to jakaś pizda, podszywa sie podemnie -.-, pierdolii głupoty i cieszy morde FFS!
Firgasto
18-08-2008, 14:26
Prolacks _/
Prolacks _/
Dobra, firgasto bede tu częsciej zaglądał w własnie jakas pizda mnie zajebala :d
Hans_Czesiek
18-08-2008, 14:57
Dobra, firgasto bede tu częsciej zaglądał w własnie jakas pizda mnie zajebala :d
guwnono prawda ty jestes wanneby
hahaha, pojebalo cie, mam screeny jak wbijalem lvle itp. a Tymasz jedno wielkie GOWNO
Hans_Czesiek
18-08-2008, 15:09
haszbuhha i tak nie jestes 1szym ownerem a ja sprzedalem ci chara na 109 i dalem paczke z ssami noobkoo
Ja pierdole no co za żal kurwa jestem 2nd owner, kupilem od zioma rl
Pierwszy raz padlem w trapie jak skillalem od Xanress, czy jakos tak. btw.
http://tibiaring.com/Char.php?Lang=PL&C=hans+czesiek
siemka krelet,łaj nie jestes z czelino w gildii??i nestaz tez? xD
Haha, genialna strona xD. 40 fragów od 2006-12-06 :P. Najniższy lvl jakiego zabiłem to 7, a najwyższy to 198 xD. Ale i tak nikt chyba nie przebije Krejzolka który ma 485 fragów od 2007-03-08...
Karolek98
18-08-2008, 16:45
dzieki bongo za oferte pomocy, sprobuje cos ogarnac... chodz nie bedzie latwo
skoro wyzucili cie na wlasne zyczenie to mogles sam odejsc lol.
ta wojna juz zakonczyla sie fejlem o ile to cos mozna nazwac wojna ;]
Bongosy lejcie ich dalej wszystkich:evul::evul::evul:
Karolek na prezydenta wolnej Iridii!!
Karolek98
18-08-2008, 18:07
@up
przyjdź którego dnia..
Massterralph
18-08-2008, 19:54
Everanor has paid,
your Johnny. (sesulo)
Everanor has paid,
your Johnny. (sesulo)
u lul ;/
on nie gra i placi omg ;s
gowno prawda of pl, pierwszy raz padles odemnie i od mojego rl smieciu;d;d
2006-12-16 19:55:02 Hans Czesiek 55 Lorth Ripper 72
2006-12-16 19:55:02 Hans Czesiek 55 Pisorek 66
gowno prawda of pl, pierwszy raz padles odemnie i od mojego rl smieciu;d;d
2006-12-16 19:55:02 Hans Czesiek 55 Lorth Ripper 72
2006-12-16 19:55:02 Hans Czesiek 55 Pisorek 66
Odkąd mam tego chara Dax..
Banditos
19-08-2008, 11:59
hmm laubau finena kuchin ... nice;]
Jakis cam?bo na wocie nic nie ma
Karolek98
19-08-2008, 17:06
boruta!!!
jeszcze fragi z rana:
Aug 19 2008, 07:50:31 CEST Killed Jimpan Da Elite at Level 111 unjustified
Aug 19 2008, 07:52:35 CEST Killed Alus Fenia at Level 101 unjustified
nienawidze botterow ;d ale ten drugi to manualnie s*******al xd
boruta!!!
Ja bym powiedzial :
NiEzLa BoRuTcIa oF pL ;];];]:cup::cup::cup::cup:
wczoraj i tak zjebaliscie z drugim kebabem, a tak chcialem go ded borze muj ;\;\
no niezle mendill(czyt. menda) robi pa
22:26 Mendill [173]: hi
22:27 Mendill [173]: ilsten i got a deal, you pay me 50k.. instead of i random you... you will write in comment on tibia.com "Protected byMendill".. I will protect youfor the 50k... or else urhunted and will die 1x time you decide
I to niby jest pa?Za taką głupote dziwie sie ze dostales tylko tyle
dedli mnie, fri itanz plax, całe EQ padło z ciała ;( potszebuje Pro, bo tutaj caly serf to random PA i PK, ZAL.ORG.GOV.NET.EDU.COM.PL ownz, zryjcie kupe i tak wami zawladne, a VV prosze o ałtograf i fri MPA , nautszcie mnie irydyjskiego językaaaa
AVE Vincent ;-]
Karolek98
20-08-2008, 18:11
dochodze do wniosku ze moj gild potrafi wszystko zjebać;p żal żal i jeszcze raz żal
dochodze do wniosku ze moj gild potrafi wszystko zjebać;p żal żal i jeszcze raz żal
why????///
Ja bym powiedzial :
NiEzLa BoRuTcIa oF pL ;];];]:cup::cup::cup::cup:
wczoraj i tak zjebaliscie z drugim kebabem, a tak chcialem go ded borze muj ;\;\
ty i ded kogoś buahah śmieszne8o8o:cup::cup:
@Violence
brak mi słów
@Iridia
niezły bajzel
@Viking
no nieźle, ale i tak ded
@Vincento
potrzebna ci resocjalizacja
MamHaxyDoTibii
22-08-2008, 00:14
Ładnie, ładnie, jedziecie Szwedów do piachu z nimi ale co to da. Swe rozjebiecie ale bongo i tak będzie pkowac .. :|
Ładnie, ładnie, jedziecie Szwedów do piachu z nimi ale co to da. Swe rozjebiecie ale bongo i tak będzie pkowac .. :|
RzE tAk ZaPyTaM, MaSh CoSiQ dO BoNgO???????????? Czystko teoretycznie zalozmy, ze violeance + polaki + jakies inne nerdy moze szwedasy bo rozjebaly kebabow, szwabow etc z refusion to bongo by najpierw wbilo bany na vironach a potem stuwy;];]
wbilo bany na vironach
tak qwa mironek kozakuje w ankh i do prawie kazdego pisze pay boh, trza to zmienic
MamHaxyDoTibii
22-08-2008, 11:36
Tak mam, jestescie juz nudni z tym pkowaniem pajace, Powola vip to Bongosy, tyle many idize na ich exivowanie ....
Tak mam, jestescie juz nudni z tym pkowaniem pajace, Powola vip to Bongosy, tyle many idize na ich exivowanie ....
I feel fear!!
mufisz pajace i do tego nudne,
ironie rozpoznaje tylko od słowa 'powola', a więc musisz być kimś kto legnął od nas :< ehh8o8o
@Adnincv
wiesz co ci powiem idz sobie stond nikt cie tu nie lubi bo masz malo wzrostu ;\
To po co ich eksiwujesZ?X(X(X(
Nerd !
Karolek98
22-08-2008, 18:12
pozdro dla viron mysta najwiekszego kozaka iridi!
+
mamy weekend takze akcje zawieszone do odwolania ;)
i chcialbym zlozyc najlepsze zyczenia dla krejzolka ktory "chyba" jutro ma kościelny ślub;]]]
ale kretyn boze moj;(;(
@kiepa
mam 182 ty 154 a viron 123 BUAHAHA ale male noby:D:D:P
ale kretyn boze moj;(;(
@kiepa
mam 182 ty 154 a viron 123 BUAHAHA ale male noby:D:D:P
ej ja mam 189+ metruf wzrostu i co?
a moje genitalia majom dłógość 20m niezły kozak co?8o8o:cup::cup:
ej ja mam 189+ metruf wzrostu i co?
a moje genitalia majom dłógość 20m niezły kozak co?8o8o:cup::cup:
potfierdzam potfierdzam 8o tzn tylko ze wzrostem potfierdzam haha :D
potfierdzam potfierdzam 8o tzn tylko ze wzrostem potfierdzam haha :D
hue ;D
Banished: until Sep 22 2008, 01:46:22 CEST because of excessive unjustified player killing
coś dla moich fanów. Teraz zrobię fanclub Evullera. Wbije 8 lew i będe w dp siedział 5 lat. :D
@Iridia
dziękuję za wszystko, ale czas nadszedł. Nie mam już sił do tej gry. Będę was tutaj teraz gryzł, kopał i wyzywał. Może kiedyś wrócę. Nikt i tak nie będzie tęsknił ;D
@Bongo Team
na venta będę wchodził na bieżąco nie odpuszczę was na krok, a kiedyś i może zasilę znów jakimś sorkiem/drutem :)
. Nikt i tak nie będzie tęsknił ;D
w tym jednym miales racje niewiem po co pisales reszte buahahahhahahah :D
koham przez samo h :P:P:D :*
(tu bedzie specjalnie dla Kiepy fotka, jak bede mial czas)
Morseton
23-08-2008, 10:21
A wy cfele znowu sie klocicie :)
Powiem tak : Dax rider - member cop botowany razem z dardiuzem , lorth ripper - lizdoup i zwykly najemnik do zwalczania ludzi w szczegolnosci polakow. Wiec powiedzcie mi za kim mam byc? Dax walczylismy przeciwko sobie potem dolaczyles do bongo powoli zaczolem sie do ciebie przekonywac ale zawsze pozostanie ta niechec spowodowana argumentami powyzej. Ostatnio zaczoles kozaczyc niemilosiernie bo wybotowales 70 edeka fajnie gz ale po huj tak kozaczysz?
Nie wiem czy wy sie klocicie na serio ale kiedys musialem to powiedziec.
A bongo zaczelo sie wykruszac po update sd 45 + ... Wczesniej to bylo prawdziwe bongo.
A wy cfele znowu sie klocicie :)
Powiem tak : Dax rider - member cop botowany razem z dardiuzem , lorth ripper - lizdoup i zwykly najemnik do zwalczania ludzi w szczegolnosci polakow. Wiec powiedzcie mi za kim mam byc? Dax walczylismy przeciwko sobie potem dolaczyles do bongo powoli zaczolem sie do ciebie przekonywac ale zawsze pozostanie ta niechec spowodowana argumentami powyzej. Ostatnio zaczoles kozaczyc niemilosiernie bo wybotowales 70 edeka fajnie gz ale po huj tak kozaczysz?
Nie wiem czy wy sie klocicie na serio ale kiedys musialem to powiedziec.
A bongo zaczelo sie wykruszac po update sd 45 + ... Wczesniej to bylo prawdziwe bongo.
prawdziwe bongo, mm. bylo poltora roku temu jak pekowalismy na kopalniach pelnych ludu, wojna gtw vs poema (ja wtedy chyba mialem przerwe miedzy ripperem a diliverem albo dilim a daxem). To bylo bongo, nie to co nawet te akcje na statku, random ludzie, srednio na jeza umiejacy grac.
I nie, Dax nie byl sharowany przez Dardiuza ani botowany, pomogl mi wbic 46-50 chyba bo ja mialem wtedy slabszego neta. Daxem nigdy nie bocilem, Michas ze mna bocil od jakiegos 70 chyba. A jesli myslisz, ze Ripper byl pionkiem takim jak teraz Viron jakies petery skullery etc to sie mylisz, bo to nie mnie wolali zeby ubijac polaczkow (bez obrazy, ai?) tylko ja ich. Xermvisa wybocilem. Ale przynajmniej go sam zrobilem, sam do wszystkiego doszedlem. Mowilismy wam wszystkim na poczatku wakacji, robcie kurwa chary, a chary zrobilo/skolowalo tylko stare bongo. i taka jest prawda, kiedys ktos powiedzial 'Vrell, najwiekszy kozak a zarazem najwiekszy nerd'. I nie kloce sie z Kiepa, znam go jeszcze jak mial adedinem 20 lew.
Ostatnie 'kozaczysz', zrobilem se 75 edka, chyba w miare umiem grac wiec moge se pozwolic na pierdolniecie sdka w jednego z 4 virtue i s*******anie na balkon, nie?
Teraz zrobię fanclub Evullera. Wbije 8 lew i będe w dp siedział 5 lat. :D
BUAhau padlem :D:DDDDDDD
pozdruffki dla bongo tim
-Phoenix-
23-08-2008, 17:58
prawdziwe bongo, mm. bylo poltora roku temu jak pekowalismy na kopalniach pelnych ludu, wojna gtw vs poema (ja wtedy chyba mialem przerwe miedzy ripperem a diliverem albo dilim a daxem). To bylo bongo, nie to co nawet te akcje na statku, random ludzie, srednio na jeza umiejacy grac.
I nie, Dax nie byl sharowany przez Dardiuza ani botowany, pomogl mi wbic 46-50 chyba bo ja mialem wtedy slabszego neta. Daxem nigdy nie bocilem, Michas ze mna bocil od jakiegos 70 chyba. A jesli myslisz, ze Ripper byl pionkiem takim jak teraz Viron jakies petery skullery etc to sie mylisz, bo to nie mnie wolali zeby ubijac polaczkow (bez obrazy, ai?) tylko ja ich. Xermvisa wybocilem. Ale przynajmniej go sam zrobilem, sam do wszystkiego doszedlem. Mowilismy wam wszystkim na poczatku wakacji, robcie kurwa chary, a chary zrobilo/skolowalo tylko stare bongo. i taka jest prawda, kiedys ktos powiedzial 'Vrell, najwiekszy kozak a zarazem najwiekszy nerd'. I nie kloce sie z Kiepa, znam go jeszcze jak mial adedinem 20 lew.
Ostatnie 'kozaczysz', zrobilem se 75 edka, chyba w miare umiem grac wiec moge se pozwolic na pierdolniecie sdka w jednego z 4 virtue i s*******anie na balkon, nie?
W CV to sobie wklep
Karolek98
23-08-2008, 20:48
smieszny jestes vast;/
-Phoenix-
23-08-2008, 20:59
smieszny jestes vast;/
Jak tam wojna idzie mistrzu?
lepiej niz Twoja, bo swoim charem;\\\\\\\\\\
Ty wpisujesz historie tibii w cv, pewnie szukasz pracy jako jakos staly moderator jakiegos fansite, bo z domu to raczej nie wyjdziesz bo Cie wysmieja;\
Morseton
23-08-2008, 21:33
Pliska powiedz kto tak na mnie najeżdżał :(
Ja przynajmniej nie balem sie wypierdolic 100x i zyskac to co zyskalem czyli zajebista zabawe. Co do kozaka - przynajmniej wierze w swoje sily a nie kurwa "nie mam blessow nie ide , boje sie , nie mam assasinow nie ide itp itd!" Kurwa na huj szliscie do bongo jak sraliscie dupe za kazdym razem... Do bongo sie szlo zeby na*****ac ludzi a zarazem tracic lvl'e to bylo wliczone kurwa w ta gre. Nie mowie ze ty byles taki dax.
Ogolnie mowiac nie moge zniesc kilku akcji na ktorych MAINOW pologowanych bylo z 5-6 a reszta kurwa na noobach [ neztas i kilka razy sie zdarzylo ]
A na koniec : Ponad polowa osob w bongo uwazala cie za pod*******acza lootow. Albo ostatnio piszesz "Daj mi ta b robe bo padlem i musze sie uzbroic" No kurwa smiech... Ja przynajmniej mam honor i podziele sie z tymi ludzmi co byli na akcji chocby dac im po 500gp.
Pozdro :*
Karolek98
23-08-2008, 23:34
jako dobry lider dalem swoim ludziom weekend wolny, zeby mogli sie zabawic i odpoczac od tibii ;) w przeciwienstwie do Ciebie pozytywnie korzystaja z wolnego czasu ;d
Rzolniez
23-08-2008, 23:54
@Vrell Nie ucz nas co robi Bongo pls i zamknij dupe jak możesz bo w tym co piszesz opisujesz sam siebie . Przynajmniej tutaj zamknij dupe bo na Vent nigdy nie umiałeś.
@Vast powiedz mi "smyku" co Cie bawi w tym co piszesz , udowodniłeś ze jesteś kretynem i na*******asz na kogoś nie patrząc na siebie.
Ripper wiem że jesteś chory , ale zachowuj się normalnie , a nie jak debil :):)
moj char nie byl nigdy botowany , i odwal sie wkoncu odemnie , wiem ze nie możesz se podarować ze nie mozesz dac rady 14latkowi ale trudno , takie życie jesteś nub i koniec :)
Pzdr. dla Karolka :)
-Phoenix-
24-08-2008, 03:30
lepiej niz Twoja, bo swoim charem;\\\\\\\\\\
Ty wpisujesz historie tibii w cv, pewnie szukasz pracy jako jakos staly moderator jakiegos fansite, bo z domu to raczej nie wyjdziesz bo Cie wysmieja;\
A na odrobine konstruktywnej samokrytyki to już raczej Cię nie stać nie?;)
jako dobry lider dalem swoim ludziom weekend wolny, zeby mogli sie zabawic i odpoczac od tibii ;) w przeciwienstwie do Ciebie pozytywnie korzystaja z wolnego czasu ;d
To jak spędzam mój czas to chyba moja sprawa, więc na dłuższą mete powinniście mieć na to wyjebane;)
@Vast powiedz mi "smyku" co Cie bawi w tym co piszesz , udowodniłeś ze jesteś kretynem i na*******asz na kogoś nie patrząc na siebie.
Twoja argumentacja mnie wzruszyła;)
Dobra moze teraz dla Vrella jestem smieciem, ale był spoko, i to on mnie wkrecil do bongo :) Pamietam te dni^^
A tak wogole co Ty Dax chcesz udowodnic? Każdego biłes na akcjach DAX=COMMENDER BEZ MIKROFONU!
Ripper wiem że jesteś chory , ale zachowuj się normalnie , a nie jak debil :):)
moj char nie byl nigdy botowany , i odwal sie wkoncu odemnie , wiem ze nie możesz se podarować ze nie mozesz dac rady 14latkowi ale trudno , takie życie jesteś nub i koniec :)
Pzdr. dla Karolka :)
ja wiem ze polska jenzyka to tródna żecz ale sorry, w tym poscie, ktory zacytowales nie bylo nawet jednego slowa o Tobie i ujebalem Cie dwa razy, masz 2x wiekszy lvl wiec nie wiem kto komu nie moze dac rady. btw, pogadaj z czeskiem, moze sie razem wkoncu nauczycie czytania ze zrozumieniem, przyda Ci sie w zyciu, zapewniam.
@czesiek
ucho boli? idz moze sie poloz na 30 min, ok? Ty zawsze byles kretynem, jeszcze wiekszym niz Twoj rowiesnik Viron. I te teksty na vent damnn, ostatni : 'mama mowi, ze ucho mnie boli. Chyba musze isc sie polozyc na pol godziny'. sry, umarlem
A wedlug mnie skoczyla sie wtedy kiedy doszly jakies retardyX(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.