Pokaż pełną wersje : Hyde Park
Sory Mera, ale ja piszę aha przez samo h :D btw. cytat dnia :
"Without leader, without Katrila they are lost. They are fucking no hands" xD
by Kapricho the native speaker xdd
mnie nie musisz, przepros etuna to jego wysmiales
kim wy jestescie?
Proponuje ludziom co mają gówno do powiedzenia żeby się nie odzywali, bo spadam z krzesła jak czytam Wasze posty.
@Mera
Nie wiedziałem Meruś że jak kto odejdzie z Twojej gildii to od razu jest dla Ciebie śmieciem etc.
Jak zwykle Całuje
Kakej~
Carlin PL
Nowinki ze swiata:)
Arav_ras
10-06-2009, 15:22
Okazało się, że Ryon trochę bzdur nagadał, wtedy co abcoki ujebały 4 z 6 (chae dał x loga ) i tylko ja uciekłem to nie było zamierzone, pheu noobcharem przyszedł, wybił noobki które trapowały przejście. Ja kilkukrotnie miałem deep reda, tak się składa, że mnie najdłużej tam orali, potem przerzucili się na palus satina, w tym momencie mogłem uciec, ale jednak pomogłem i znowu się na mnie przerzucili i znowu prawie padłem, wtedy palus mi pomagał, jakoś tak się złożyło, że już razem uciekaliśmy, biegł z 3 kratki za mną, dostał parola, mw przed ryj i padł na combo.
Dopiero po jakimś czasie ich poznałem (ten nowy ab pk team xd), dali vt i ubiliśmy pare osób noobami.
pasjonująca opowieść
Proponuje ludziom co mają gówno do powiedzenia żeby się nie odzywali, bo spadam z krzesła jak czytam Wasze posty.
@Mera
Nie wiedziałem Meruś że jak kto odejdzie z Twojej gildii to od razu jest dla Ciebie śmieciem etc.
Jak zwykle Całuje
Kakej~
nie odrazu;]
i nie kazdy
smieciem jest ten ktory stara sie zmarnowac i tak zmarnowany czas poswiecony na monstery...
i nie chodzi tu o black pack bo oni staraja sie to robic od zawsze...
jak zwykle caluj;]
"Without leader, without Jonthe/Adde/Dempah they are lost. They are fucking no hands" xD
By Rysiu Peja.
Ojj lawio nie czaisz.. To tak jakby u nas na starym vencie to zdanie powiedział taki Tiastes...
Ojj lawio nie czaisz.. To tak jakby u nas na starym vencie to zdanie powiedział taki Tiastes...
lavi0
a tak pozatym...
Dziewczynki, przestancie plakac... tylko grajcie w tibie raz my wygramy raz oni ...=) nie ma sensu sobie wrzucac ze u jednych gra adde/jonthe,a u drugich Olaf, Gremar, Andrzej. as far i know olaf i gremar maja swoje postacie na morganie tak jak i adde/jonthe. Wiec nie widze sensu tego calego flamewara
/kthxbye
Kino_000
10-06-2009, 17:12
Okazało się, że Ryon trochę bzdur nagadał, wtedy co abcoki ujebały 4 z 6 (chae dał x loga ) i tylko ja uciekłem to nie było zamierzone, pheu noobcharem przyszedł, wybił noobki które trapowały przejście. Ja kilkukrotnie miałem deep reda, tak się składa, że mnie najdłużej tam orali, potem przerzucili się na palus satina, w tym momencie mogłem uciec, ale jednak pomogłem i znowu się na mnie przerzucili i znowu prawie padłem, wtedy palus mi pomagał, jakoś tak się złożyło, że już razem uciekaliśmy, biegł z 3 kratki za mną, dostał parola, mw przed ryj i padł na combo.
Dopiero po jakimś czasie ich poznałem (ten nowy ab pk team xd), dali vt i ubiliśmy pare osób noobami.
A no racja, sam nie wiem czemu nam spie***lil xD
xBardolekx
10-06-2009, 17:13
Name: Katrila on Morgana
Sex: male
Profession: None
Level: 1
World: Morgana
Residence: Rookgaard
Last login: Nov 03 2008, 22:24:40 CET
Account Status: Premium Account
andrzej też ma ;>
lavi0
a tak pozatym...
Dziewczynki, przestancie plakac... tylko grajcie w tibie raz my wygramy raz oni ...=) nie ma sensu sobie wrzucac ze u jednych gra adde/jonthe,a u drugich Olaf, Gremar, Andrzej. as far i know olaf i gremar maja swoje postacie na morganie tak jak i adde/jonthe. Wiec nie widze sensu tego calego flamewara
/kthxbye
Flaszka dla pana , wreszcie pisze normalnie a nie teksty typu "oddajcie chary furorze"
Bansujjacy_lukasz
10-06-2009, 17:56
http://img31.imageshack.us/img31/6049/flowl.th.jpg (http://img31.imageshack.us/my.php?image=flowl.jpg)
czy znakyy
Jawor131
10-06-2009, 18:00
http://www.demotywatory.pl/komentarze/3035#komentarze
tenshinkhan1337
10-06-2009, 18:11
http://img31.imageshack.us/img31/6049/flowl.th.jpg (http://img31.imageshack.us/my.php?image=flowl.jpg)
czy znakyy
winner !!! hahahaha _/
420558934.html
wpiszcie fft 00:13
13 min, 33 sekund przypatrzcie się prawej strone ekranu - jakiś ogar sparaliżował nomada xdd
Zirkov ogar.. Zaswiecil sie w tym samym momencie.
Ehh, ja miałem turban na głowie, to może nie ogarnął? ;d
Wesolski
10-06-2009, 21:24
lavi0
a tak pozatym...
/kthxbye
:):):):):):):):):):):):):):)
MAGRO nareszcie dorosłeś ciesze się, że wkońcu zrozumiałeś, że to tylko gra w sumie tam i Gremb powoli od ziemi odrasta :D. A tak między nami to mam nadzieje, że wygracie, trzymam kciuki bo niestety kryzys idzie, a ja nie mam chara i szkoda kasy na 50 druida :pp.
/Wesol
jest jedna róznica chłopaki, u nas ogarnia Adde i Jonthe .. moza maja swoje chary ale dostaja najlepsze lecz reszta chodzi na swoich czyli na 50 charów na 48 charach lataja rl ownerzy a u was? 4/5 furora wiec ..? Wojna najwieksza zabawa która utracicie, dont be pussy !
MalutkiDrut
10-06-2009, 23:22
Poza tematem
22:55 Kama Guix [8]: no lej
22:55 Kama Guix [8]: szybko
22:55 Feri Gax [33]: mam ci wjazd na chate zrobic
22:55 Kama Guix [8]: co jest
22:55 Kama Guix [8]: bojisz sie
22:55 Kama Guix [8]: haha
22:55 Kama Guix [8]: boi sie dostac skulla
22:55 Kama Guix [8]: haha
22:55 Feri Gax [33]: to sam mnie 1
22:55 Lucifaros [38]: omg
22:55 Feri Gax [33]: hitnij nie poexpisz se
22:56 Kama Guix [8]: boi sie ze padnie
22:56 Kama Guix [8]: ciota
Maax'ior
10-06-2009, 23:48
Co wchodzę na forum to 2-3 strony więcej.. Carlin.pl rośnie w siłę!
J.Rabbit
11-06-2009, 00:05
furora Twoja zmora!
Without Kakej they are lost. They are fucking no hands
by me
heh tak przeglądam komenty ludzi i napotkałem się na biednego Cath Ironbeard'a
chłopak w jednym zdaniu pokazał za co walczymi i dlaczego nie oddajemy charów "I will get all my lost lvls back one day " . My możemy tracić lvl'e lecz bedziemy cały czas próbować kiedyś napewno się uda bo nam nic nie zostało do stracenia. Jeżeli się uda odrobimy to z nawiązką ;) u was inna sytuacja , boicie się o wasze poziomy doświadczenia może to tu wziął się ten strach aby samemu nie walczyć na swoim charze, nie macie wiary w siebie. Jak ktoś na waszych charach pada to wtedy tak nie boli czy jak to jest? Boicie się ? Stanąć twarzą w twarz ze swoim wrogiem
J.Rabbit
11-06-2009, 01:29
spidszejr.750667840.html nudziło nam sie ktoregos dnia no i cos z tego powstalo. To nie ja jbc xD
spidszejr.750667840.html nudziło nam sie ktoregos dnia no i cos z tego powstalo. To nie ja jbc xD
kejlog znakiii
furora Twoja zmora!
Without Kakej they are lost. They are fucking no hands
by me
święte słowa Robercik XD
Wiecznyodpoczynek
11-06-2009, 11:15
heh tak przeglądam komenty ludzi i napotkałem się na biednego Cath Ironbeard'a
chłopak w jednym zdaniu pokazał za co walczymi i dlaczego nie oddajemy charów "I will get all my lost lvls back one day " . My możemy tracić lvl'e lecz bedziemy cały czas próbować kiedyś napewno się uda bo nam nic nie zostało do stracenia. Jeżeli się uda odrobimy to z nawiązką ;) u was inna sytuacja , boicie się o wasze poziomy doświadczenia może to tu wziął się ten strach aby samemu nie walczyć na swoim charze, nie macie wiary w siebie. Jak ktoś na waszych charach pada to wtedy tak nie boli czy jak to jest? Boicie się ? Stanąć twarzą w twarz ze swoim wrogiem
Jasne, boimy się straszliwie. Najlepiej widać to po Keephu, Eterze, Akonie, Gaurim, Mekkronie, Laviu, Victeronie, Merze, czy nawet moich plackach.
A poza tym powiedz mi jak to jest, że u nas 90% teamu wraca, a u was po glebach wraca tylko Adde na Vincenzo lub ludzie bez blessów i z 10 SD, 5 m wallami i 3 bp mf?
Stary jesteśmy tak przerażeni, że dajemy loga przed waszymi noobcharami (wczoraj Zeyzhete również się wykazał :cup:)
I ogólnie gratuluję waszemu liderowi, który pojawił się poza PZ w mieście innym niż Edron! :cup:
Jeszcze parę takich akcji i może zacznie wbijać fragi jak Akon. :D
No nie możecie być przerażeni, bo furora gra na waszych charach. Taki lapsus lub jak to na polskim się mówi - błąd rzeczowy. Polityka jak polityka. Trzeba wcisnąć taki kit by być fajnym:)
Jasne, boimy się straszliwie. Najlepiej widać to po Keephu, Eterze, Akonie, Gaurim, Mekkronie, Laviu, Victeronie, Merze, czy nawet moich plackach.
A poza tym powiedz mi jak to jest, że u nas 90% teamu wraca, a u was po glebach wraca tylko Adde na Vincenzo lub ludzie bez blessów i z 10 SD, 5 m wallami i 3 bp mf?
Stary jesteśmy tak przerażeni, że dajemy loga przed waszymi noobcharami (wczoraj Zeyzhete również się wykazał :cup:)
I ogólnie gratuluję waszemu liderowi, który pojawił się poza PZ w mieście innym niż Edron! :cup:
Jeszcze parę takich akcji i może zacznie wbijać fragi jak Akon. :D
Z tych osób które wymieniłeś przecież ani Keeph ani Gauri ani Mekkron ani Victeron nie grają na swoich charach więc nie pasuje to pod przemówienie Grebola :]
haha Rosi no to pocisnales.... Fail :)
Z tych osób które wymieniłeś przecież ani Keeph ani Gauri ani Mekkron ani Victeron nie grają na swoich charach więc nie pasuje to pod przemówienie Grebola :]
Mekk i Vicek grają na swoich charach więc zostaje Keeph i Gauri :)
Więc pasuje to pod przemówienie Grebola. :)
Wiecznyodpoczynek
11-06-2009, 16:15
Jasna sprawa, nie pasuje to do posta, którego napisał gość, który gra charem, którego dostał. \o/
Tak samo jak Sesmy i te inne.
Ogólnie fajnie jest być w wojnie z ludźmi, którzy połowę charów rozdają, nie?
Teraz jeszcze mi powiedzcie, że na charach takich jak Dany Darko, Vincenzo, Vessmunrah, Lunatika, Blafyn, czy Volltio grają ich oryginalni ownerzy.
xDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sebciooo
11-06-2009, 17:21
Zapomniales o Arvenie, Berigu, Nashganie etc
Antichrist_
11-06-2009, 17:33
berigiem gra rl owner ;p
haha mam blafyna od półroku poza mna nikt nie ma passów i nie bedzie miał, mam rk i rózne takie smieci. Wiec nie jestem rl ownerem?
@Rosi
Chodzacy mwalu nie mierz każdego waszego miara ;)
Zapomniales o Arvenie, Berigu, Nashganie etc
Arvena gra ajsu berigiem gra rl owner, nashganem gra tez rl own3r,
Sebciooo
11-06-2009, 18:11
berigiem gra old cabal najczesciej,a nashganem robercik wiec ?;d
masz zle informacje ^^
robert lvlowal nashgana od okolo 100 do 200 o ile pamietam wiec raczej mozna powiedziec ze jest wspolwlascicielem ;p
Wiecznyodpoczynek
11-06-2009, 19:39
haha mam blafyna od półroku poza mna nikt nie ma passów i nie bedzie miał, mam rk i rózne takie smieci. Wiec nie jestem rl ownerem?
@Rosi
Hej, ale Blafyna zrobił Slicc. :)
Teraz ja się wypowiem o Was wszystkich:
Jesteście wszyscy pierd0lonymi kretynami którzy uważają się za Bóg wie kogo i każdy pierdoli na każdego. Proszę Was ogarnijcie się, albo skończcie tu pisać i denerwować porządnych kurw*a ludzi
Kisses
Kakej~
Mam pytanie, czy ten server jest w stanie wojny i czy można go polecić?
xBardolekx
11-06-2009, 20:19
jest wojna, ale jeżeli chcesz grać to możesz grać
Mam prośbę do ludzi, którzy chcieliby mi trochę pomóc lub nie mają co robić ;) Wykonanie tej prośby nic was nie będzie kosztować, a ja mogę troszkę zyskać. Jeżeli byście mogli zarejestrować się na dwóch stronach http://***.to oraz http://***3.com używając mailu typu
[email protected], w alerpay~ również wpisując jakikolwiek mail a w referre wpisać "Bardol" (bez "")? Jeżeli byłby ktoś tak życzliwy, zrobił to i podesłał mi na priv tutaj login i hasło do tak wypełnionego konta (koniecznie z wpisanym Bardol w referre) byłbym bardzo wdzięczny.
Niech wam Bóg w dzieciach wynagrodzi jeżeli mi pomożecie :)
Edit
w miejscie gwiazdek w linkach wpisać b u x (bez spacji) w obydwu przypadkach i będzie działac..
Wesolski
11-06-2009, 21:27
jest wojna, ale jeżeli chcesz grać to możesz grać
Mam prośbę do ludzi, którzy chcieliby mi trochę pomóc lub nie mają co robić ;) Wykonanie tej prośby nic was nie będzie kosztować, a ja mogę troszkę zyskać. Jeżeli byście mogli zarejestrować się na dwóch stronach http://***.to oraz http://***3.com używając mailu typu
[email protected], w alerpay~ również wpisując jakikolwiek mail a w referre wpisać "Bardol" (bez "")? Jeżeli byłby ktoś tak życzliwy, zrobił to i podesłał mi na priv tutaj login i hasło do tak wypełnionego konta (koniecznie z wpisanym Bardol w referre) byłbym bardzo wdzięczny.
Niech wam Bóg w dzieciach wynagrodzi jeżeli mi pomożecie :)
Edit
w miejscie gwiazdek w linkach wpisać b u x (bez spacji) w obydwu przypadkach i będzie działac..
EHHHH
Bardol ... Bardol ... Bardol!!!
Musze ci powiedzieć, że całe życie na łatwiznę idziesz "Wchodzicie na strone rejestrujcie się" ZRESZTĄ tak samo jak w Fifie tylko cheaty bo inaczej to zonk>!.!.!
:D to tak tylko by przypomnieć tobie, że możesz czasami napisać i zatoczyć w tą Fife ;/ bo już nie ma dla mnie rywala zostajesz ty, ale bez cheatów bym prosił jak byś już się skusił.
xBardolekx
11-06-2009, 21:54
zawsze wesoł znajdziesz wytłumaczenie dlaczego przegrywasz :) zawsze nie na cheatach gram, a ta bramka zza połowy ostatnio w meczu z awfulem to tylko skill :p ale i tak nic ci sie nei stanie jak zarejestrujesz się tam dla mnie i podasz loginy i hasła ;< do tych stronek ofc
Wesolski
11-06-2009, 22:02
BARDOL!!
A byś na gg wszedł muszę cię prosić??
zawsze wesoł znajdziesz wytłumaczenie dlaczego przegrywasz :) zawsze nie na cheatach gram, a ta bramka zza połowy ostatnio w meczu z awfulem to tylko skill :p ale i tak nic ci sie nei stanie jak zarejestrujesz się tam dla mnie i podasz loginy i hasła ;< do tych stronek ofc
dobra, idz pisac komisa z wfu _./
edit: ladny sneak na mojego bot chara dzis....- FAIL
nie dosc ze wpadli 100~ lvlami to nie ubili ;d
xBardolekx
12-06-2009, 12:47
dobra, idz pisac komisa z wfu _./
?xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDD(...)DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD?
Antichrist_
12-06-2009, 14:05
berigiem gra old cabal najczesciej,a nashganem robercik wiec ?;d
berigiem gra berig, a nie cabal xP
Arav_ras
12-06-2009, 14:45
@Rosi
Przez m-walla przynajmniej nie można strzelać.
Wesolski
12-06-2009, 16:23
Przez m-walla przynajmniej nie można strzelać.
To niech będzie GRAWVITA czy jakoś tak przez to da się strzelać :p i ściąć też :D
ej, ladne sneaki wam wychodzą tymi nub czarami .
spidszejr /635546196.html
Arav_ras
12-06-2009, 19:16
To niech będzie GRAWVITA czy jakoś tak przez to da się strzelać :p i ściąć też :D
Tylko po scieciu roslinki nie musisz bulic za blessy :confused: jaki z tego wniosek?
@up
Czemu Mielonke z fibuły przeniosłeś?
ej, ladne sneaki wam wychodzą tymi nub czarami .
spidszejr /635546196.html
Tylko na screenie zapomniales zamazac swego nicku w oknie rozmowy, dame :)
Wiecznyodpoczynek
12-06-2009, 23:11
Tylko po scieciu roslinki nie musisz bulic za blessy :confused: jaki z tego wniosek?
@up
Czemu Mielonke z fibuły przeniosłeś?
Taki, że lepiej dać sobie hacknąć i zrookować 3 chara niż zapłacić parę razy za blessy? 8o
Tylko na screenie zapomniales zamazac swego nicku w oknie rozmowy, dame :)
to idz i wbij na nim bana _./
Arav_ras
13-06-2009, 10:18
Taki, że lepiej dać sobie hacknąć i zrookować 3 chara niż zapłacić parę razy za blessy? 8o
Mi nikt nigdy chara nie zrookował, nie gram nim od paru miechów. Najpierw się zorientuj jak chcesz o tym mówić :D
xBardolekx
13-06-2009, 11:56
http://img142.imageshack.us/img142/6239/beztytuuiut.jpg
słyszeliście kiedyś, żeby była kura z rosołem?xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
???????
Rosół z kur wielu.
xBardolekx
13-06-2009, 12:52
rosół z kury czemu nie, ale kura na rosół to troche nie halo nie? -.-a s*****el to se mów do kogoś innego
ty, czemu kura ma ranking mwaler? ja bym mu dal rangę chodzący krzak bo on mwali uzywac nie umie.
Wesolski
13-06-2009, 18:19
ty, czemu kura ma ranking mwaler? ja bym mu dal rangę chodzący krzak bo on mwali uzywac nie umie.
HAHAHA
Ja to bym od siebie mu dał SELLPACC. :D:D:D:D:D
fak sejk 3:1 :/
EDIT ; Ventrilo records FOR TEH WIN _./
"AAAAA TRAP, WYPCHNALEM WYPCHNALEM, JEST ZYJE KURWA ZYJE ROX" a chwile pozniej znowu trap i zgon XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hahahahahaha
a kura zasługuje na osobną range to fakt :baby:
xBardolekx
13-06-2009, 22:47
dla mnie kura powinien mieć [LeaderWannabe]
dla mnie kura powinien mieć [LeaderWannabe]
masz admina to mu zrób XDDDDDDDDDDD, btw:
trwają pracę nad nowym Morgana War movie wmv.... : ) było by miło gdybyście mogli wesprzeć vrf/camami z sników na priv ze strony flow ofc zebyście znowu nienarzekali że mało waszych fragów... ile materiałów tyle fragów = )
Majsterdejvis92
13-06-2009, 23:30
No to tak btw jakos jak dostaliscie wy... na premmy to tak nie bylo wam do smiechu albo jak gremb pozbyl sie Nirka Devilka ;] apropo moze mam mwaller ale wy powinniscie miec [Kanałowcy] a co do bardola to zastanow sie z kim jestes bo obrabiasz du.. swoim . tyle odemnie pajace ;] RIKI TIKI KANALIKI!
No to tak btw jakos jak dostaliscie wy... na premmy to tak nie bylo wam do smiechu albo jak gremb pozbyl sie Nirka Devilka ;] apropo moze mam mwaller ale wy powinniscie miec [Kanałowcy] a co do bardola to zastanow sie z kim jestes bo obrabiasz du.. swoim . tyle odemnie pajace ;] RIKI TIKI KANALIKI!
komu obrabiam dupe? staram się zbytnio nie wyzywać pozostałych ludzi i stwierdzam fakt że jeśli zjebaliśmy akcje to tylko nasza wina a nie np ludzi którzy przyszli pomagać wam z innych serwerów a fakt że jesteś jaki jesteś to swoją drogą pozwól że ci przypomne...
Magro : ty, znasz fidos'fyb chodźcie go zajebać
kura : Ty, to mój kumpel z rl, ja go mogę lurnąć do ab.
n/c =)
Wesolski
14-06-2009, 01:16
Jeżeli to ty kurawak to chciałbym ci przypomnieć, że jak z nami "byłeś " to pierwszy darłeś mordę "chodźcie do hg, chodźcie do hg", więc nie pizgaj smutków tylko sieć cicho bo pizdą się urodziłeś to stokrotkiem nie u mrzeż.
A to, że jesteś ****em bez honoru i ojebałeś starego kumpla na chara tylko dlatego by przylizać Flow to gz dla ciebie Pierdolony noobie i nieudzielaj sie więcej jebany lamusie.
Przepraszam za wulgaryzmy, ale w stosunku do takich nie ogarów nie mam lepszych słów.
/Wesol
xBardolekx
14-06-2009, 09:37
mam admina ale po co mam cokolwiek zmieniać? dobrze jest jak jest.
a wy zamiast sie kłócić to poświęcilibyście czas na coś bardziej pożytycznego (jak wesoł :*) i zrobili mi konta na tych bu xach.. tak nawiasem
Dear Bardol,
a Cashout from ***.to for amount $ 51.00 has requested.
and it is awaiting for the processing
Wiecznyodpoczynek
14-06-2009, 11:32
Jeżeli to ty kurawak to chciałbym ci przypomnieć, że jak z nami "byłeś " to pierwszy darłeś mordę "chodźcie do hg, chodźcie do hg", więc nie pizgaj smutków tylko sieć cicho bo pizdą się urodziłeś to stokrotkiem nie u mrzeż.
A to, że jesteś ****em bez honoru i ojebałeś starego kumpla na chara tylko dlatego by przylizać Flow to gz dla ciebie Pierdolony noobie i nieudzielaj sie więcej jebany lamusie.
Przepraszam za wulgaryzmy, ale w stosunku do takich nie ogarów nie mam lepszych słów.
/Wesol
Ja nie chcę mówić która strona w tej wojnie rookuje chary, by wygrać.
Poza tym nawet jeśli Kura jest "lekko" pojebany to nadal wychodzi na tym lepiej niż wy, bo poza HG i tymi pier*****ymi beholderami świat dla was nie istnieje. Idę się odlać kanalarze, bo nie chcę na to patrzeć.
Ja nie chcę mówić która strona w tej wojnie rookuje chary, by wygrać.
Poza tym nawet jeśli Kura jest "lekko" pojebany to nadal wychodzi na tym lepiej niż wy, bo poza HG i tymi pier*****ymi beholderami świat dla was nie istnieje. Idę się odlać kanalarze, bo nie chcę na to patrzeć.
ej, ostatni raz uciekałem do hellgate w styczniu 2009 ;). Rosi może pochwalisz się jak ci szło na openkach na yalahar co?.... myśle że po za starą spiewką "chowacie sie w hg" nie potraficie wymyśleć nic innego... cóż zacofanie umysłowe robi swoje... =) a i tak baj de łej warto wam było poświęcać 250 zł żeby zjechać dla Mukuruba 30 lvli? XDDDD blz? :D
xBardolekx
14-06-2009, 12:34
http://img268.imageshack.us/img268/4598/beztytuuksy.jpg
special for ya guys and for me olsoł
@up
ahh więc odzyskał to? świetnie ;) z tego co wiem, było to kupione przez allegro, więc grebolku nie zdziw się jak ktoś zapuka do twych drzwi z allegro ;)
Ja towar dostarczyłem a ze on nie potraił zabezpieczyc swego komputera przed atakami hakerów to jego problem. Aby uniknac haków chłopak powinnien zobaczyc tibie.com i poznac regulamin bezpiecznego grania w Tibie.
Ja towar dostarczyłem a ze on nie potraił zabezpieczyc swego komputera przed atakami hakerów to jego problem. Aby uniknac haków chłopak powinnien zobaczyc tibie.com i poznac regulamin bezpiecznego grania w Tibie.
ponadto powinien dbać o bezpieczeństwo swojego komputera, zainwestować w antywirusy itp. =)
Prosze 2 porcje rosołu
Master Divis
Jun 14 2009, 13:59:01 CEST Killed at Level 109 by Azylus Magee and by Araeth
Jun 14 2009, 12:25:17 CEST Killed at Level 110 by Thumedan and by Azylus Magee
Prosze 2 porcje rosołu
Master Divis
Jun 14 2009, 13:59:01 CEST Killed at Level 109 by Azylus Magee and by Araeth
Jun 14 2009, 12:25:17 CEST Killed at Level 110 by Thumedan and by Azylus Magee
no dobrze bo akurat glodny bylem =) a i kura swiezo co blessy kupila :P
Wiecznyodpoczynek
14-06-2009, 15:48
Sprawdzenie IP, z którego poszedł hack nie jest dużym problemem - NAWET przy zmiennym IP. Co więcej sprzedawanie czegoś, co nie należy do Ciebie jest przestępstwem, więc sam fakt sprzedaży jest złamaniem prawa, które podlega określonej sankcji - nie tylko ze strony CIP softu.
@ Yanne
W przeciwieństwie do was mnie stać na to, żeby paść co OB. I nie wiem czy widziałeś, ale ja PO KAŻDEJ opence, na której byłem wracałem.
I nie muszę skamlać do nikogo, by dał mi chara, czy pieniądze na bless. Nie wiem, debile jak to robicie, że mając prawie całe jedno miasto dla siebie jesteście biedni jak myszy kościelne.
Ciao :)
xBardolekx
14-06-2009, 15:52
I nie muszę skamlać do nikogo, by dał mi chara,
a kopa to ty chcesz?-.-
Wesolski
14-06-2009, 16:18
ej, ostatni raz uciekałem do hellgate w styczniu 2009 ;). Rosi może pochwalisz się jak ci szło na openkach na yalahar co?.... myśle że po za starą spiewką "chowacie sie w hg" nie potraficie wymyśleć nic innego... cóż zacofanie umysłowe robi swoje... =) a i tak baj de łej warto wam było poświęcać 250 zł żeby zjechać dla Mukuruba 30 lvli? XDDDD blz? :D
Magro odnośnie ROSI to "najsłabszy pies najgłośniej szczeka". Moim skromnym zdanie próbujesz tak przylizać Rosiaczku dla Flow by dołączyć do gildi a oni mają na ciebie wyjebane jaja ;], Jak dobrze kojaże to podczas poprzedniej czy trochę po niej miałeś u nich payment, ale może z kimś cie pomyliłem hahaha.
/Wesol
Magro odnośnie ROSI to "najsłabszy pies najgłośniej szczeka". Moim skromnym zdanie próbujesz tak przylizać Rosiaczku dla Flow by dołączyć do gildi a oni mają na ciebie wyjebane jaja ;], Jak dobrze kojaże to podczas poprzedniej czy trochę po niej miałeś u nich payment, ale może z kimś cie pomyliłem hahaha.
/Wesol
Kto jak kto, ale Wiszu jest jedną z niewielu osób które znam i podchodzą do tej gry na zupełnym luzie. I wątpie czy Rosi sie chce komuś tam przylizać. xD
Kto jak kto, ale Wiszu jest jedną z niewielu osób które znam i podchodzą do tej gry na zupełnym luzie. I wątpie czy Rosi sie chce komuś tam przylizać. xD
Signed. :D
Wiecznyodpoczynek
14-06-2009, 20:53
"najsłabszy pies najgłośniej szczeka"
I nie mam nic do dodania.
Poza tym inaczej "śpiewałeś" siedząc na vt Andrzeja, haha.
Ale wy abcoki to chyba macie to we krwi, nie?
Szczekać tam, gdzie coś się dzieje, by dostać jakiś ochłap i spierdzielać przy pierwszej sposobności, by uniknąć odpowiedzialności? :cup:
@ Bardol
Ja Ciebie też :D
@ Boruc i Czarny
Dzięki xD
Wiszu du bist meine kleine shatzi crocodileeeeeeeeEEEEEEE _//
"najsłabszy pies najgłośniej szczeka"
I nie mam nic do dodania.
Poza tym inaczej "śpiewałeś" siedząc na vt Andrzeja, haha.
Ale wy abcoki to chyba macie to we krwi, nie?
Szczekać tam, gdzie coś się dzieje, by dostać jakiś ochłap i spierdzielać przy pierwszej sposobności, by uniknąć odpowiedzialności? :cup:
@ Bardol
Ja Ciebie też :D
@ Boruc i Czarny
Dzięki xD
jaki to aparat rządzący tym serwerem słaby... jeśli nie potrafi wymierzyć sprawiedliwości i ludzie potrafią przed nią uciec...=) czyż nie? :) a rzucanie sbie na ryj mwali rozbawia mnie najbardziej u was :D uciekam bot charem a ci sobie na twarz mwale rzucają XDD
Wiecznyodpoczynek
15-06-2009, 10:04
jaki to aparat rządzący tym serwerem słaby... jeśli nie potrafi wymierzyć sprawiedliwości i ludzie potrafią przed nią uciec...=) czyż nie? :) a rzucanie sbie na ryj mwali rozbawia mnie najbardziej u was :D uciekam bot charem a ci sobie na twarz mwale rzucają XDD
Wiesz, gdyby mi ktoś non stop do kanałów spieprzał, też bym sobie odpuścił, bo
widać, że owa osoba/osoby znają swoje miejsce.
Poza tym trochę żal bierze, widząc was wszystkich, którzy jedyne co potrafią robić to uciekać do kanałów, bo a nuż zabiją wam 45 lv. :<
A tak a propos, to gratulacje dla was, bo z tego co wiem kilka dni temu jakiś 90 knight i 60 sorc padli od 50 druida w HG, i to druida od nas.
H@H@H@H@H@H@
Dobra, tyle ode mnie dla was szczury z AB, bo szkoda mojej klawiatury i czasu na was.
Wiesz, gdyby mi ktoś non stop do kanałów spieprzał, też bym sobie odpuścił, bo
widać, że owa osoba/osoby znają swoje miejsce.
Poza tym trochę żal bierze, widząc was wszystkich, którzy jedyne co potrafią robić to uciekać do kanałów, bo a nuż zabiją wam 45 lv. :<
A tak a propos, to gratulacje dla was, bo z tego co wiem kilka dni temu jakiś 90 knight i 60 sorc padli od 50 druida w HG, i to druida od nas.
H@H@H@H@H@H@
Dobra, tyle ode mnie dla was szczury z AB, bo szkoda mojej klawiatury i czasu na was.
ucieczka różni się od taktycznego odwrotu, bo po co mam dawać wam powód do napinki?, baj de łej "SAID ONE WHO NEVER FIGHT IN AB XD", ty w ogóle wiesz co tam się respi czy tylko z opowieści kumpli i zazdrościsz? w hg ostatni raz expiłem hoho i jeszcze troche :).
EDIT EDIT EDIT EDIT:
rosi thern na tibia ringu
http://www.tibiaring.com/Char.php?Lang=PL&C=rosi+thern
best kill - > 80 lvl rookujący się (potem jakiś 60 palek~)
gratz muj miszczu pefaupe powinienem sie od ciebie uczyc i cie szanowac za to jaka lamą jestes. =] dla porównania mogę powiedzieć że 100% charow z ab nawet tych palków 20~ ma 100x więcej fragów i na 2x wyższych lvlach niż ty zabijałeś więc plz zamknij sie w pokoju albo pucuj swoj kanal bo widac masz kompleksy na punkcie kanałów.
EDIT EDIT EDIT EDIT 2 :
dla porównania fragow rosi podam fragi mojego noob chara którym blokuje hg (atm lvl 15) http://www.tibiaring.com/Char.php?Lang=PL&C=czarymary+kitkastary
best kill 85 lvl. pewnie to cie tak boli frajerze, ze my potrafimy udbic wyższo poziomowe postacie 20~ palladynami a ty nie potrafisz 150 elitem gz for ya. Jak masz coś jeszcze do powiedzenia o pvp to zastanow sie lepiej czy niechcesz się znowu ośmieszyć.
Wiecznyodpoczynek
15-06-2009, 11:19
ucieczka różni się od taktycznego odwrotu, bo po co mam dawać wam powód do napinki?, baj de łej "SAID ONE WHO NEVER FIGHT IN AB XD", ty w ogóle wiesz co tam się respi czy tylko z opowieści kumpli i zazdrościsz? w hg ostatni raz expiłem hoho i jeszcze troche :).
EDIT EDIT EDIT EDIT:
rosi thern na tibia ringu
http://www.tibiaring.com/Char.php?Lang=PL&C=rosi+thern
best kill - > 80 lvl rookujący się (potem jakiś 60 palek~)
gratz muj miszczu pefaupe powinienem sie od ciebie uczyc i cie szanowac za to jaka lamą jestes. =] dla porównania mogę powiedzieć że 100% charow z ab nawet tych palków 20~ ma 100x więcej fragów i na 2x wyższych lvlach niż ty zabijałeś więc plz zamknij sie w pokoju albo pucuj swoj kanal bo widac masz kompleksy na punkcie kanałów.
EDIT EDIT EDIT EDIT 2 :
dla porównania fragow rosi podam fragi mojego noob chara którym blokuje hg (atm lvl 15) http://www.tibiaring.com/Char.php?Lang=PL&C=czarymary+kitkastary
best kill 85 lvl. pewnie to cie tak boli frajerze, ze my potrafimy udbic wyższo poziomowe postacie 20~ palladynami a ty nie potrafisz 150 elitem gz for ya. Jak masz coś jeszcze do powiedzenia o pvp to zastanow sie lepiej czy niechcesz się znowu ośmieszyć.
A jakiego masz best SOLO fraga, frajerzyno za pięć dwunasta?
Btw...
2009-06-01 23:32:28 Latco 97 Rosi Thern 149
2007-12-24 01:44:37 Craxim 96 Rosi Thern 100
Naucz się czytać lamusie, opłacić ci korepetycje?
Co do zabijania w AB - zabiłem tam więcej osób, niż ty ciepłych obiadów w domu miałeś.
I jak tam, wypucowałeś sobie już rurę w kanale?
xBardolekx
15-06-2009, 11:47
NAPINKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ______/
I TO BEZ BARDOLKA HAHAHA!XD BO ROSI MNIE ZDENERWOWAŁ TEKSTEM O BRANIU CHARAAA ;D;D
A TERAZ ZRÓBCIE MI KONTA NA TYCH BU-XAAAACH Xddddddddddddd
tenshinkhan1337
15-06-2009, 12:25
Czyli tak podsumuwujac ostatnie 2 lata wspolnej napinki na forum :
Ab wyjebywac do kanalow a Flow po furore.
Temat do zamkniecia :baby:
A żydki z Take Over tzn ja (my) ? :(
Endrju88
15-06-2009, 12:39
Do mnie na piwo :P
@up ta zebysmy pozdychali w 2 sec
Heheheheh :D
btw.
http://img198.imageshack.us/img198/3338/dsc00233y.jpg (http://img198.imageshack.us/i/dsc00233y.jpg/)
Handmade :]
Heheheheh :D
btw.
http://img198.imageshack.us/img198/3338/dsc00233y.jpg (http://img198.imageshack.us/i/dsc00233y.jpg/)
Handmade :]
autobus do pieca wyglada jak lopata xd
Czyli tak podsumuwujac ostatnie 2 lata wspolnej napinki na forum :
Ab wyjebywac do kanalow a Flow po furore.
Temat do zamkniecia :baby:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA XDDDD
Normalnie polać browarka temu panu za ten tekst XDDDD
<pwn3d> :D :D:D:D:D
wadee~ i master divis =) dziekujemy :D
edit : kura ja ci mowilem ze predzej czy pozniej cie zjade do 0, no coz polowe zrobiłem = )
Majsterdejvis92
15-06-2009, 20:48
dziekuje za zabawe panowie =)
@Yanne
czekało mnie to i tak kiedys.. Przeczuwalem ze to sie stanie no coz trudno
xBardolekx
15-06-2009, 21:05
a zlewaliście się kiedyś z kury, że nie ma rl lajfa tylko cały czas w tibie na*******a. i jaki mam teraz wniosek? widząc kure który dziękuje za gre na vt, na forum a po drugiej stronie abcoka który siedzi przed kompem cały dzień i cieszy się ze zrookowania pixela. naprawde chłopaki ogarnijcie czasem to co robicie, bo to jest po prostu żałosne i to całe pierdolenie o furorze też. kazdy dobrze wie, że macie 3/4 szwedów z innych światów którzy nie lubią andiego i walczą przeciw niemu, że te wasze argumenty są conajwyżej śmieszne
a zlewaliście się kiedyś z kury, że nie ma rl lajfa tylko cały czas w tibie na*******a. i jaki mam teraz wniosek? widząc kure który dziękuje za gre na vt, na forum a po drugiej stronie abcoka który siedzi przed kompem cały dzień i cieszy się ze zrookowania pixela. naprawde chłopaki ogarnijcie czasem to co robicie, bo to jest po prostu żałosne i to całe pierdolenie o furorze też. kazdy dobrze wie, że macie 3/4 szwedów z innych światów którzy nie lubią andiego i walczą przeciw niemu, że te wasze argumenty są conajwyżej śmieszne
powiedzial ten ktory najbardziej zacieszal po "zjechaniu" mukuruba XDDD edit : huo yuandia czy jokos tok !:P
kazdy dobrze wie, że macie 3/4 szwedów z innych światów którzy nie lubią andiego i walczą przeciw niemu, że te wasze argumenty są conajwyżej śmieszne
No jasne, każdy wie że 75% osób na charach Take Over to szwedy z innych światów! Żenada.
No jasne, każdy wie że 75% osób na charach Take Over to szwedy z innych światów! Żenada.
Tak samo wiesz że gadanie o furorze to też żenada. I dobrze wiemy oboje że ich max 10 dostaje passy i gra a nie jak niektórzy mówią że 30 czy więcej.:)
Jak tam Kurak ? xD ahah wiesz kto na twoim charem biegał pod temple hahahaha. Czuje teraz satysfakcje rly to lepsze niz zwalic konia na rlu rly
Jak tam Kurak ? xD ahah wiesz kto na twoim charem biegał pod temple hahahaha. Czuje teraz satysfakcje rly to lepsze niz zwalic konia na rlu rly
No jeśli napisałeś to serio...
Jesteś smutny i przykry. :(
Współczuję Twojej mamie i Twojemu tacie....rly...
No jeśli napisałeś to serio...
Jesteś smutny i przykry. :(
Współczuję Twojej mamie i Twojemu tacie....rly...
co masz do niego... zastanowcie sie nad soba katrla retired wrzucił to sie boicie wpaść po 100 maga z pztem od nas jak zabijalismy divisa na thais a poszlismy do ab i zgubilismy pz... tacy kur... tera jego kumple a jak padl 2x to nikt mu nie pomogl zenada flow pl
Wiecznyodpoczynek
15-06-2009, 22:31
co masz do niego... zastanowcie sie nad soba katrla retired wrzucił to sie boicie wpaść po 100 maga z pztem od nas jak zabijalismy divisa na thais a poszlismy do ab i zgubilismy pz... tacy kur... tera jego kumple a jak padl 2x to nikt mu nie pomogl zenada flow pl
Weź wdech i kaszlnij.
xBardolekx
15-06-2009, 23:11
powiedzial ten ktory najbardziej zacieszal po "zjechaniu" mukuruba XDDD edit : huo yuandia czy jokos tok !:P
ke? wyjebane miałem w to od początku, dla mnie to głupota i mówiłem, żeby to inaczej zrobili więc wiesz
więcej niż czarny nie mam do dodania
patrz wyżej
no właśnie, dobrze że to zaznaczyłeś, poszliście do ab -.-
Tak samo wiesz że gadanie o furorze to też żenada. I dobrze wiemy oboje że ich max 10 dostaje passy i gra a nie jak niektórzy mówią że 30 czy więcej.:)
10?
Katrila, Klosu, Gremar, Olaf, Kolek, Czipsu, Zwidek, Nikke, Bsp, Diabllord, Opi, Digeff, Ali mam wymieniac wiecej? Kilka osób z Aldory, na pewno o kimś zapomniałem jeszcze z Furory..
Elesar Inferno
16-06-2009, 02:27
Opi i Digeff? chybas sie kurwa z choinki urwal?///////
Elesar Inferno
16-06-2009, 02:28
ile jeszcze macie kasy lewt? chyba ni za dyzu??
Wydaje mi się że co najmniej połowa będzie mieć więcej kasy od Ciebie, no chyba że masz mniej niż 300k to 95% :)
J.Rabbit
16-06-2009, 10:21
jakies 9kk left daje rade :D. Jak zejde ponizej 5 to zaczne botowac.
Wiecznyodpoczynek
16-06-2009, 10:22
10?
Katrila, Klosu, Gremar, Olaf, Kolek, Czipsu, Zwidek, Nikke, Bsp, Diabllord, Opi, Digeff, Ali mam wymieniac wiecej? Kilka osób z Aldory, na pewno o kimś zapomniałem jeszcze z Furory..
Ty, ale Olaf i Kiju mają swoje własne chary. Nikke i BSP nie są z Furory.
:)
xBardolekx
16-06-2009, 10:31
a katrila jak sami zauważyliście jest retired i nawet do nas na venta nie wchodzi ;d więc >fail< a czipsu benek też ma własnego chara ;d
edit
a ali to jest mekkron miszcze moje ;d
J.Rabbit
16-06-2009, 10:33
ratilt , sowx, gedd, norf, jibav, spaaw, imargam, has'ek, yubov, dwa diablordy i moge tak do bialego rana :D.
edit: @up ciekawe od kiedy ali to mekkron? ;D chyba od momentu jak nikke to victoriano
xBardolekx
16-06-2009, 10:39
gedd ma konto ale nie miał chara już długo, norf? hahahahahahahahahaahahahhaahahahahahahahahahaha no comment, jibav? nie znam, spaaw? toż to olaf który ma chara więc fail ;d, imargama nie widizałem na vencie od dwóch wojen wstecz, hasek yubov to samo, dwa diabllordy są ale raczej tylko 1 graa. jak ali nie jest mekkronem to jacek nie jest mudry morem lol ;x
J.Rabbit
16-06-2009, 10:47
tylko pamietam tych z poprzednich wojen. Norf przeciez gral na wadeem z tego co pamietma to ziomek kloca. Jibav to koles z aldory zwykle dostawal jakiegos 130+ sorca. Hasek przeciez ogarnial doną albo akonem ,a po wojnie nimi botowal. yubov aka misiek bodajze gral keephem, a diablordy graly master the arrow i meraviglioso. Do tego dorzuce jeszcze brollika ,ktory zwykle biega na najwyzszych magach :)
Jezior666
16-06-2009, 11:03
ratilt , sowx, gedd, norf, jibav, spaaw, imargam, has'ek, yubov, dwa diablordy i moge tak do bialego rana :D.
edit: @up ciekawe od kiedy ali to mekkron? ;D chyba od momentu jak nikke to victoriano
od kiedy? od kiedy twoja stara cie urodzila
Rosi napisz to ze sami ogarniacie charami ! tyle ze bez furory nie pozwalaja wam wyjsc z pzta ... a wiec shutp up ... hahaha
btw Rosi wiem ze to jest Hyde Park ale napisz kiedys cos madrzejszego :)
Kazdy zna prawde wiec wiesz....
Majsterdejvis92
16-06-2009, 11:49
Ale wiecie co wam powiem ciekawego Kura jednak nie da rady uwlonic sie od tej gry i dalej musi w nia grać wiec jeszcze nie raz odwiedze kanaly i gremba siedzacego w nich ;] .
Apropo moich 2 zgonow w dzien to poprostu ludzie czekali na furore nic wiecej na ten temat sie nie wypowiem ;p bylo minelo i tak poszedl by sie j... Majster ;]
xBardolekx
16-06-2009, 11:53
tylko pamietam tych z poprzednich wojen. Norf przeciez gral na wadeem z tego co pamietma to ziomek kloca. Jibav to koles z aldory zwykle dostawal jakiegos 130+ sorca. Hasek przeciez ogarnial doną albo akonem ,a po wojnie nimi botowal. yubov aka misiek bodajze gral keephem, a diablordy graly master the arrow i meraviglioso. Do tego dorzuce jeszcze brollika ,ktory zwykle biega na najwyzszych magach :)
kłosu i norf? spadłeś z drzewa czy jaki chuj? wadeem grał tylko klocu. danką ogarniał kolek? hę? keephem nie wiem kto grał ale misiek grał ernestem jeśli już.
Maax'ior
16-06-2009, 12:14
Z tego można wywnioskować, że większość charów z Flow była sharowana.
no i co z tego-.-, wszyscy sharują konta, ja sharuje tez!:P ale fakt faktem... na aurea bez liderów wyjdą się bić na morganie zalogują pójdą na boat i się kończy wszystko... : )
bystry jestes... a grasz w takie gry, ogarnij sie...
Arav_ras
16-06-2009, 12:54
Niestety tak,bo gdyby nie to ludzie musieliby siedziec po 15h w tym syfie tak jak ty teraz.
Wiecznyodpoczynek
16-06-2009, 13:36
Rosi napisz to ze sami ogarniacie charami ! tyle ze bez furory nie pozwalaja wam wyjsc z pzta ... a wiec shutp up ... hahaha
btw Rosi wiem ze to jest Hyde Park ale napisz kiedys cos madrzejszego :)
Kazdy zna prawde wiec wiesz....
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Powiedz kto cię zrobił, pójdę i cię pomszczę...
Arav_ras
16-06-2009, 14:11
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Powiedz kto cię zrobił, pójdę i cię pomszczę...
zabiłem tam więcej osób, niż ty ciepłych obiadów w domu miałeś.
I jak tam, wypucowałeś sobie już rurę w kanale?
Człowieku,ogarnij się...
rosi wraz z dolaczeniem do flow updatował sobie bluzgatora na tibia.pl xDd
Lolajnosc flow nie zna granic
huo yuandia 2x ani razu flow nie wpadlo a duuuzo was bylo : )
Wiecznyodpoczynek
16-06-2009, 15:15
Człowieku,ogarnij się...
Człowieku wyjdź i nie trzaskaj drzwiami.
Bez kitu, czytając wasze posty i patrząc na poziom wypowiedzi zastanawiam się, czemu przed aktywacją konta lub w trakcie rejestracji nie przeprowadza się testów IQ, lol.
Chociaż z drugiej strony, gdyby coś takiego zrobić, to nie mogli byście anonimowo wypowiadać się w sieci, bo w życiu i tak nie macie nic do powiedzenia.
Letki i Komisarz to pedofile hahahaah
juz wiem jak dostac wszystkie wasze noob chary komi i letki!, podjade do waszego miacha powiem ze mam 270msa przybije piatke z dizeciakami i dostane całą liste + vent acc do flow xDDDDD
ja wiem, Ty wiesz, ale czy odrazu wszyscy musza...
Arav_ras
16-06-2009, 15:46
Człowieku wyjdź i nie trzaskaj drzwiami.
Bez kitu, czytając wasze posty i patrząc na poziom wypowiedzi zastanawiam się, czemu przed aktywacją konta lub w trakcie rejestracji nie przeprowadza się testów IQ, lol.
Chociaż z drugiej strony, gdyby coś takiego zrobić, to nie mogli byście anonimowo wypowiadać się w sieci, bo w życiu i tak nie macie nic do powiedzenia.
Ale ty kurwa jesteś głupi.Skończ pierdolić o ludziach skoro gówno o nich wiesz,sam widocznie masz kompleksy i starasz sie je jakoś tu leczyć.Brakuje ci argumentów na pikselach to wrzucasz na rl mimo że jak już wspomniałem NIC o nikim nie wiesz.
Mówisz o animowemu wypowiadaniu się? Będziesz w Krakowie to daj znac,są wakacje tez się moge wybrać do Warszawy i kurwa zobaczymy czy też będziesz taki cwaniak.
Wiecznyodpoczynek
16-06-2009, 16:01
Ale ty kurwa jesteś głupi.Skończ pierdolić o ludziach skoro gówno o nich wiesz,sam widocznie masz kompleksy i starasz sie je jakoś tu leczyć.Brakuje ci argumentów na pikselach to wrzucasz na rl mimo że jak już wspomniałem NIC o nikim nie wiesz.
Mówisz o animowemu wypowiadaniu się? Będziesz w Krakowie to daj znac,są wakacje tez się moge wybrać do Warszawy i kurwa zobaczymy czy też będziesz taki cwaniak.
No spoko, jak będziesz w Wawie, to złap samolot do Holandii i wpadnij do mnie, czy mamusia nie pusci? :(
Sam pieprzysz głupoty o innych, o których gówno wiesz i usłyszałeś gdzieś piąte przez dziesiąte i sam sobie dopowiedziałeś wątek, a jak ktoś o tobie tak pojedzie, to jest źle, cnie?
Prawda boli? Brak mi argumentów w pixelach? Skąd możesz o tym wiedzieć jak nawet ze mną nie rozmawiałeś? Żal mi cię jebany przez psa w dupę hipokryto.
Poza tym, skoro sam jesteś taki cwany, to po co na forum piszesz, zamiast mnie znaleźć i zrobić co masz zrobić? Przyjedź, ustawimy się i zobaczymy ile z tego wyjdzie, adres chcesz? Na bilet ci dać?
Edit:
Nie mówię o anonimowemu wypowiadaniu się tylko o anonimowym wypowiadaniu się.
Btw. chcesz kupić jakąś postać? Może kolejnego chara dasz sobie zrookować? :cup:
J.Rabbit
16-06-2009, 16:08
Nie umawiajcie sie z wiszem. Mowie mu bede w warszawie tego i tego dnia. Na to wiszu "bede sie uczyl do egzaminu". Przed wyjazdem wbijam na kompa patrze ,a Rosi thern od 8 rano juz na*******a w monstery! JAJA Wisz i jego rl life pozdro.
Bansujjacy_lukasz
16-06-2009, 16:19
Jak ostatnio chodziłem sobie po foldzie w poszukiwaniu golden coinów, to spotkałem moich kolegów - białe miśki, nie zastanawiając się, poszedłem zagadać, nie musiałem czekać na rezultaty..
Thumedan
Jun 16 2009, 14:30:31 CEST Died at Level 182 by a polar bear
Łukasz!
Łukasz!
Łukasz! :cup::cup:
Majsterdejvis92
16-06-2009, 17:28
Jun 16 2009, 14:30:31 CEST Died at Level 182 by a polar bear
Ewidentnie wychodzi na to ze chlopakom z Take over zepsul sie bot i party healing :D . Uwazajcie misie potrafia byc niebezpieczne ^^
Rosi kurwa przestan pierdolic ... jestes naprawde pojebanym czlowiekiem .... w Holandii naprawde za duzo ziola jarasz .... jestes w wojnie 2 tygodnie a kurwa kozaczysz jakbys cos zrobil na morganie.
btw "Powiedz kto cię zrobił, pójdę i cię pomszczę... " tym tekstem wlasnie wykazales swoje IQ ... zenujace ta gra zrobila z Ciebie popierdolenca ...
sry za przeklenstwa, tak wyszlo :)
Smutne, wszyscy tak wjeżdżają biednemu Rosiemu a temu brak argumentów żeby się bronić :(
Victoriano _/ http://www.***********.com/240898151.html
Bansujjacy_lukasz
16-06-2009, 18:50
Ohh pogadam z Lodowymi Wiedźmami by was nie wpuszczały do siebie, bo tylko bałagan robić potraficie,a także puszczę plotkę na całą Tibie, taką że nawet Rotwormy was zblokują przed AB kanałami..
cuenca hattrick... 3x padl 3x w ten sam sposob... dont u learn anything?:P
Wiecznyodpoczynek
16-06-2009, 19:18
Rosi kurwa przestan pierdolic ... jestes naprawde pojebanym czlowiekiem .... w Holandii naprawde za duzo ziola jarasz .... jestes w wojnie 2 tygodnie a kurwa kozaczysz jakbys cos zrobil na morganie.
btw "Powiedz kto cię zrobił, pójdę i cię pomszczę... " tym tekstem wlasnie wykazales swoje IQ ... zenujace ta gra zrobila z Ciebie popierdolenca ...
sry za przeklenstwa, tak wyszlo :)
Lol, bez kitu, jak czytam takie teksty, to jestem za aborcją, eutanazją i legalizacją posiadania broni.
Człowieku, wiesz o mnie cokolwiek? Poza tym, że mam pixela w grze Tibia?
Do Holandii jadę na wakacje, jeśli jakoś pomoże to twojemu rozrośniętemu ego. Poza tym od kiedy wypowiadanie własnej opinii jest równoznaczne z tym, że jest się alfą i omegą? Lol...
Widzisz, frajerzyno za pięć groszy - jestem i zawsze będę od ciebie lepszy, wiesz dlaczego?
Bo mam wyjebane w to, czy ktoś uzna mnie za idola, wzór, pojeba, czy niespełnione dziecko atomowej rewolucji, bo i tak prosto w ryj powiem mu co o nim myślę, tak jak teraz mówię (w sensie metaforycznym) tobie:
Wy*******aj z takimi tekstami, bo gówno o mnie wiesz. Przeczytałeś jeden z setek postów, które kiedykolwiek napisałem i myślisz, że znasz mnie tak, jak byśmy w jednej piaskownicy babki stawiali.
W dupie byłeś, gówno widziałeś.
Kthxbye
<placze> lol? moze nastepnym razem zastanow sie zanim cos napiszesz
Napisalem w poscie xxx ze kazdy zna prawde etc.. a ty wyskakujesz z idiotyczna riposta ... ktora nie ma nic na celu...
"Lol, bez kitu, jak czytam takie teksty, to jestem za aborcją, eutanazją i legalizacją posiadania broni.
Człowieku, wiesz o mnie cokolwiek? Poza tym, że mam pixela w grze Tibia?" puknij sie w głowe , to takze Ciebie dotyczy ...
Szczerze mam wyjebane w Ciebie ... :)
"W dupie byłeś, gówno widziałeś.
Kthxbye "
PS. skoncz pierdolic farmazony jaki ty jestes elo ...
Wiecznyodpoczynek
16-06-2009, 19:39
<placze> lol? moze nastepnym razem zastanow sie zanim cos napiszesz
Napisalem w poscie xxx ze kazdy zna prawde etc.. a ty wyskakujesz z idiotyczna riposta ... ktora nie ma nic na celu...
Szczerze mam wyjebane w Ciebie ... :)
W dupie byłeś, gówno widziałeś.
Kthxbye
PS. skoncz pierdolic farmazony jaki ty jestes elo ...
Tak znasz prawdę, że gówno wiesz, bo zapewne jesteś jednym z tych ludzi, którzy mają kolegę, który ma znajomego, którego kuzyn od strony ciotki widział kiedyś kogoś znanego.
I jak byś miał wyjebane, to byś nie odpisywał na moje posty, a tym bardziej nie pisał rzeczy, które nie mają miejsca.
mhm jednak sie mylisz bo akuart cos wiem ... ;)
Ja proponuje juz skonczyc to cale gowno ktore tu powstalo
Lepiej dla wszystkich, mniej nerwow itp .... :cup:
Powiem Tobie Rosi ze jestes wiekszy idiota niż myślałem. Ośmieszasz się na forum. Jesteś gorszy od Bardola rly. Wsumie Bardolek walczy juz kilka lat i moze cos mowic o wojnie a tu przychodzi chodzacy mwal co wyjdzie na OB i padnie a historie walk na morganie zna z tibiCam a na forum pozjadał wszystkie rozumy. Kolego idz spać napisz za miesiac posta moze bedzie bardziej inteligentniejszy.
Powiem Tobie Rosi ze jestes wiekszy idiota niż myślałem. Ośmieszasz się na forum. Jesteś gorszy od Bardola rly. Wsumie Bardolek walczy juz kilka lat i moze cos mowic o wojnie a tu przychodzi chodzacy mwal co wyjdzie na OB i padnie a historie walk na morganie zna z tibiCam a na forum pozjadał wszystkie rozumy. Kolego idz spać napisz za miesiac posta moze bedzie bardziej inteligentniejszy.
niz ten co cytuję?
Sebciooo
16-06-2009, 20:36
Cos dla rozluznienia sytuacjiB)
http://www.speedy............share.com/891336229.html
:D:D:D:D:D:D
Cos dla rozluznienia sytuacjiB)
http://www.speedy............share.com/891336229.html
:D:D:D:D:D:D
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Wiecznyodpoczynek
16-06-2009, 22:00
<ironia> Po 1 primo </ironia>, to wy zaczęliście pieprzyć głupoty o nas,
<ironia> Po 2 primo </ironia>, tu nie chodzi o pisanie o wojnie, wojnach tylko o wymyślanie bajek na temat konkretnych osób,
<ironia> Po 3 primo </ironia>, nie sądzę, abyś był odpowiednią osobą do komentowania czyichś zachowań na OB, skoro sam wylogowałeś przed noobcharami i zalogowałeś w trapa,
I na koniec krótka lekcja stopniowania przymiotników:
inteligentny - bardziej inteligentny - najbardziej inteligentny
xBardolekx
16-06-2009, 22:17
Wiszu zmień wykonawce bo ten hemp gru już przeżytek :d ostatnio 3W fajną płytę wydał.
hahaha jesteś już gorszy ode mnie na carlin.pl xDDDD ahahahahahaha Grebol's rank jest jeeednak zajebista xd
i taka mała prośba, tego forum xadi już raczej nie czyta więc nie używaj jakiegoś transylwańskiego czy chuj wie jakiego języka
Wiecznyodpoczynek
16-06-2009, 22:26
@ UP
I Ty Brudasie przeciwko mnie? :((
@ UP
I Ty Brudasie przeciwko mnie? :((
pierw sie umyj sam aby innych wyzywać
<ironia> Po 1 primo </ironia>, to wy zaczęliście pieprzyć głupoty o nas,
<ironia> Po 2 primo </ironia>, tu nie chodzi o pisanie o wojnie, wojnach tylko o wymyślanie bajek na temat konkretnych osób,
<ironia> Po 3 primo </ironia>, nie sądzę, abyś był odpowiednią osobą do komentowania czyichś zachowań na OB, skoro sam wylogowałeś przed noobcharami i zalogowałeś w trapa,
I na koniec krótka lekcja stopniowania przymiotników:
inteligentny - bardziej inteligentny - najbardziej inteligentny
O was? O ile wiem to jestes smieciem który teraz z choinki sie urwał i uznaje się iz walczy a własciwie twoje OB trwaja 3min max 5min bo odrazu zgon. Wylogowałem bo co miałem ue spamowac? Tak czy siak jestes nikim a ja jakos sobie walcze i walcze lecz zawsze wychodze na plus a Ty? Smiec który wyszedl na 2 OB i myśli ze błyszczy? Jestes hardcorem! w twoim przypadku chyba powino byc inteligentny - zjebany - najbardziej pojeba*y
Wiecznyodpoczynek
16-06-2009, 23:09
O was? O ile wiem to jestes smieciem który teraz z choinki sie urwał i uznaje się iz walczy a własciwie twoje OB trwaja 3min max 5min bo odrazu zgon. Wylogowałem bo co miałem ue spamowac? Tak czy siak jestes nikim a ja jakos sobie walcze i walcze lecz zawsze wychodze na plus a Ty? Smiec który wyszedl na 2 OB i myśli ze błyszczy? Jestes hardcorem! w twoim przypadku chyba powino byc inteligentny - zjebany - najbardziej pojeba*y
Różnica między nami jest taka, że ja na ob wychodzę swoim charem, nie postacią wyskamlaną od makumby, dwa nawet jak padnę to wracam, bo mnie na to stać, trzy byłem na KAŻDEJ opence od początku wojny - więc jak nie wiesz to stul ryj i wy*******aj, najlepiej do szkoły, bo polski coś szwankuje.
I Grebolu śmieciem jesteś tutaj ty, bo to nie ja cały czas jaki grałem w pixelach przesiedziałem w kanałach Ab.
Ale co się martwisz, co się smucisz z kanałów jesteś do kanałów wrócisz!
@ Yanne
To była parafraza cytatu z Juliusza Cezara, który w oryginale (po łacinie) brzmi tak:
Et Brutus contra me?
Hansonik
16-06-2009, 23:17
maly offtopic
@J Rabit
Robercik przez 4 dni czy 3, juz sie pogubilam, ale przez te dni powiedziales na rl mniej slow niz piszesz w jednym poscie xD
no i nie pozegnales sie ze mna, a mowiles, ze juz mnie lubisz.
wybaczcie chlopaki, kontynuujcie napinke xD
J.Rabbit
16-06-2009, 23:36
maly offtopic
@J Rabit
Robercik przez 4 dni czy 3, juz sie pogubilam, ale przez te dni powiedziales na rl mniej slow niz piszesz w jednym poscie xD
no i nie pozegnales sie ze mna, a mowiles, ze juz mnie lubisz.
wybaczcie chlopaki, kontynuujcie napinke xD
nie pozegnalem sie bo nie chcialem przeszkadzac Tobie i eterowi jak sobie tam ladnie razem spalilscie. A co do tego mowienia to zostawie to bez komentarza bo troche przesadzacie. Lepiej nic nie mowic niz powiedziec za duzo :D.
@Rosi
Na kazdej wojnie byłeś ? Chyba noobcharem w dp ank pedale. Powiem Tobie tekst na TWOIM POZIOMIE "TWOJA STARA TO DZIEWICA' Nie odpisuje już Tobie bo jak widzisz kazdy uwaza Cię za trolla forumowego a zasada jest aby nie karmic trolli ;(
Wiecznyodpoczynek
17-06-2009, 00:47
@Rosi
Na kazdej wojnie byłeś ? Chyba noobcharem w dp ank pedale. Powiem Tobie tekst na TWOIM POZIOMIE "TWOJA STARA TO DZIEWICA' Nie odpisuje już Tobie bo jak widzisz kazdy uwaza Cię za trolla forumowego a zasada jest aby nie karmic trolli ;(
Byłem w ekipie, która cię fragnęła (podobnie jak i czterech innych ludzi od was) niedowartościowany pedarasto z członkiem na czole.
Niestety w Thais nie zdążyłem dobiec, bo już was wybili.
:baby:
@Rosi
Ja bylem noobem w ank dp :cup: :cup: :cup: :cup:
Różnica między nami jest taka, że ja na ob wychodzę swoim charem, nie postacią wyskamlaną od makumby, dwa nawet jak padnę to wracam, bo mnie na to stać, trzy byłem na KAŻDEJ opence od początku wojny - więc jak nie wiesz to stul ryj i wy*******aj, najlepiej do szkoły, bo polski coś szwankuje.
I Grebolu śmieciem jesteś tutaj ty, bo to nie ja cały czas jaki grałem w pixelach przesiedziałem w kanałach Ab.
Ale co się martwisz, co się smucisz z kanałów jesteś do kanałów wrócisz!
@ Yanne
To była parafraza cytatu z Juliusza Cezara, który w oryginale (po łacinie) brzmi tak:
Et Brutus contra me?
Dobra Rosi nie pierdol bo ten char to tak samo Twój jak Mukurub Grebola.
Wiecznyodpoczynek
17-06-2009, 01:13
Dobra Rosi nie pierdol bo ten char to tak samo Twój jak Mukurub Grebola.
Nie do końca, bo Rosi był prawie od początku zrobiony i sharowany międy RLami, a nie importowany z drugiego końca Europy.
Ale chcąc nie chcąc z grubsza masz rację. ;p
Edit:
No, jebane abcoki. W imieniu chłopaków z venta i swoim dziękuję za cały dzień śmiechu, jak będę miał kolejną przerwę między egzaminami zawitam do was ponownie!
:cup:
spidiszare/891975397.html
huo mial chodzic bez blessow ;/
08:32 Les Xardas: »mowilem ze im najebie
By "Rodzyna"
Nie ma to jak pro mastah roz*******acz,szkoda tylko ze w grze _/
nie pozegnalem sie bo nie chcialem przeszkadzac Tobie i eterowi jak sobie tam ladnie razem spalilscie. A co do tego mowienia to zostawie to bez komentarza bo troche przesadzacie. Lepiej nic nie mowic niz powiedziec za duzo :D.
O kurczę skoro oni razem spali , to ciekawe co Eter ma wydepilowanego^^
Danieldinio
17-06-2009, 09:11
Witam. Jestem tu nowy. Nie wiem jak założyć własnego posta, dlatego piszę na tym. Chce was o coś zapytać. W piątek około godziny 16:00 zamówiłem Pacca u firmy drom. Pieniądze wysłałem przez PKO BP na konto Inteligo. Podałem poprawny numer, adres i tytuł wpłaty. Do dzisiaj nie otrzymałem Premium(a jest już środa), a Dr Omader nie odpisuje na moje e maile. Czy ktoś może mi powiedzieć co powinienem zrobić w związku z tym?
Idz do sądu,ze okradli Cie w kultowej grze jaka jest Tibia :)
Danieldinio
17-06-2009, 09:43
Pytałem się na poważnie. Wogule ta firma DROM jeszcze istnieje? Bo Dr Omader już się nie udziela na forum.
xBardolekx
17-06-2009, 10:38
rodzyna
WYP3 STĄD!!
Danieldinio
17-06-2009, 10:46
Zamiast pierdolić głupoty moglibyście mi pomóc.
xBardolekx
17-06-2009, 10:48
zamiast pierdolić nam offtopa i wrzucać nam byś przeczytal faq jak sie robi nowe tematy
zamiast pierdolić nam offtopa i wrzucać nam byś przeczytal faq jak sie robi nowe tematy
DOBRZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BARDOL = ]
Zamiast pierdolić głupoty moglibyście mi pomóc.
Wybacz mi Ty mój mastahu...
Arav_ras
17-06-2009, 11:00
No spoko, jak będziesz w Wawie, to złap samolot do Holandii i wpadnij do mnie, czy mamusia nie pusci? :(
Sam pieprzysz głupoty o innych, o których gówno wiesz i usłyszałeś gdzieś piąte przez dziesiąte i sam sobie dopowiedziałeś wątek, a jak ktoś o tobie tak pojedzie, to jest źle, cnie?
Prawda boli? Brak mi argumentów w pixelach? Skąd możesz o tym wiedzieć jak nawet ze mną nie rozmawiałeś? Żal mi cię jebany przez psa w dupę hipokryto.
Poza tym, skoro sam jesteś taki cwany, to po co na forum piszesz, zamiast mnie znaleźć i zrobić co masz zrobić? Przyjedź, ustawimy się i zobaczymy ile z tego wyjdzie, adres chcesz? Na bilet ci dać?
Edit:
Nie mówię o anonimowemu wypowiadaniu się tylko o anonimowym wypowiadaniu się.
Btw. chcesz kupić jakąś postać? Może kolejnego chara dasz sobie zrookować? :cup:
Ty kretynie. Znowu zaczynasz teksty w stylu : " mamusia nie pusci ? " to że u Ciebie tak jest/było to nie znaczy że u każdego,nie oceniaj innych swoją miarą ****u bo potem każdy Ci zacznie jechać i nie tylko na forum.Nie jestem cwany tylko tak mnie w*****asz że na serio chciałbym zobaczyc czy jesteś takim kozakiem w rlu,poznałem kilka osób z tej gry na rl i wcale niezałuję.
Jakiś czas temu pisałeś że mieszkasz w Warszawie...juz jesteś w Holandi? Spoko git :) Daj znać poprostu jak bedziesz w Krakowie/Warszawie, nie chcę tracic na Ciebie więcej niz 1 dnia,skoro chciałes mi dać adres to chyba juz nie odmówisz spotkania? :]
No i sprawa postaci,ja nigdy nie miałem zrookowanego chara tylko oddałem go na 100+ poziomie rlowi ( protoss ) ponieważ uznałem za bezcelowe klepanie monsterów a on stracił swojego chara i nie miał kim walczyć/grać.Widac to ty gówno wiesz i to tylko z forum skoro myslisz mnie z kumplem.
I tu znowu widac jaki jestes głupi.Ty przesiedziałeś na spawnach lepszych mobków i uważasz się za lepszego?
Tak szukaj teraz moich błędów,znajdz je i napisz że jestem głupim idiotą bez szkoły. :)
Ty kretynie. Znowu zaczynasz teksty w stylu : " mamusia nie pusci ? " to że u Ciebie tak jest/było to nie znaczy że u każdego,nie oceniaj innych swoją miarą ****u bo potem każdy Ci zacznie jechać i nie tylko na forum.Nie jestem cwany tylko tak mnie w*****asz że na serio chciałbym zobaczyc czy jesteś takim kozakiem w rlu,poznałem kilka osób z tej gry na rl i wcale niezałuję.
Jakiś czas temu pisałeś że mieszkasz w Warszawie...juz jesteś w Holandi? Spoko git :) Daj znać poprostu jak bedziesz w Krakowie/Warszawie, nie chcę tracic na Ciebie więcej niz 1 dnia,skoro chciałes mi dać adres to chyba juz nie odmówisz spotkania? :]
No i sprawa postaci,ja nigdy nie miałem zrookowanego chara tylko oddałem go na 100+ poziomie rlowi ( protoss ) ponieważ uznałem za bezcelowe klepanie monsterów a on stracił swojego chara i nie miał kim walczyć/grać.Widac to ty gówno wiesz i to tylko z forum skoro myslisz mnie z kumplem.
I tu znowu widac jaki jestes głupi.Ty przesiedziałeś na spawnach lepszych mobków i uważasz się za lepszego?
Tak szukaj teraz moich błędów,znajdz je i napisz że jestem głupim idiotą bez szkoły. :)
kur#@!a emigrowal do holandi by mogl FEEEL SAFE w obrazaniu nas na forum zobaczcie kasztana xD
Wiecznyodpoczynek
17-06-2009, 11:19
Do Holandii jadę na wakacje, jeśli jakoś pomoże to twojemu rozrośniętemu ego.
Ty Protoss, jak to jest nie umieć czytać?
Arav_ras
17-06-2009, 12:03
oddałem go na 100+ poziomie rlowi ( protoss )
musi byc do bani
Dalej Wiszu!
Walcz , walcz , walcz ! Ahahahaha
:evul::evul:
#
RUSSEL POJEBIE BANANY BYLY DLA CIEBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AEAEEAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
@wiszu: Tak , zawsze o tym marzylem !
Wiecznyodpoczynek
17-06-2009, 13:00
musi byc do bani
Widzisz lamusie, gdybyś umiał odmieniać wyrazy nie było by problemu. Ale chuj ze szkołą, lepiej na*******ać w piksele, nie?
@ UP
Ciebie też mam zjechać?!!?!!??!?!!?!?
CHESZ TEGO CHUCK?! CHCESZ?!
Widzisz lamusie, gdybyś umiał odmieniać wyrazy nie było by problemu. Ale chuj ze szkołą, lepiej na*******ać w piksele, nie?
@ UP
Ciebie też mam zjechać?!!?!!??!?!!?!?
CHESZ TEGO CHUCK?! CHCESZ?!
żałosny jesteś...
On jest żałosny , a ty jesteś skurw*elem !
Widzisz różnice ?:)
Dla niego nie ma roznicy...
A Ty syfie udajesz wielkiego fightera...:baby:
Jest filmik z porannej akcji?
Wiecznyodpoczynek
17-06-2009, 14:22
żałosny jesteś...
Ja nigdy nie sprzedałem nikogo, nawet w tak głupiej grze jak Tibia.
Widzisz różnicę między nami? Pierdolony w dupę kanalarzu? Sprzedawczyku z bananem w dupie?
A Ty syfie udajesz wielkiego fightera...:baby:
No to chyba musze uciekac kolezko...idz sznurze sprzedaj swoich rl kumpli,poczujesz sie fajny...:baby:
PS.
Sorry,wedlug mnie nie masz rl kumpli
xBardolekx
17-06-2009, 15:36
NIE GADAJCIE KURWA Z TYM NOBIM SRĄ KURWA! NIECH S*******A I TO JAK NAJSZYBCIEJ FRAJER JEBANY KREW MNIE KURWA ZALEWA JAK WIDZE TAKIEGO KURWA KOGOŚ JAK TEN KURWA
pozdro łowca, jak będziesz potrzebować kiedyś pomocy to nie krępuj się zagadać do mnie
PS I KURWA CHUJ ZE KURWA UZYWAM ZA DUŻO KURWA!
Kino_000
17-06-2009, 15:40
Idź się jebnij i zobacz co z ciebie piksele zrobiły.
xBardolekx
17-06-2009, 15:56
ze mnie kurwa? to ja rookuje ludzi z którymi kurwa siedziałem na vencie od poczatku morgany? ja kurwa od*******am niewiadomo jakie maniany bo kurwa chce spróbować czarnej pały? weź człowieku kurwa stul pysk bo kurwa adaś też odszedł ale zrobił to kurwa po ludzku a nie jak niedojebane dziecko polsatu
Karlin.pl odżyło z podwojoną siłą :D A największa w tym zasługa Rosiego, Bardola i kilku Abcoków. Dziękujemy! :cup:
ze mnie kurwa? to ja rookuje ludzi z którymi kurwa siedziałem na vencie od poczatku morgany? ja kurwa od*******am niewiadomo jakie maniany bo kurwa chce spróbować czarnej pały? weź człowieku kurwa stul pysk bo kurwa adaś też odszedł ale zrobił to kurwa po ludzku a nie jak niedojebane dziecko polsatu
"czarnej paly" Muahsdahusfauhauhauahaha Bardol kocham Cie _/
O 10 don qu w zeby zostal jebniety ;(
ja to mysle... ze huo yuandia nas lubi... =)
Też was lubie
ps. nikogo nie rookowałem cioty jebane
Arav_ras
17-06-2009, 18:05
Chceee Twój Adreeeesssss ;(;(;(
Karlin.pl odżyło z podwojoną siłą :D A największa w tym zasługa Rosiego, Bardola i kilku Abcoków. Dziękujemy! :cup:
a moja? ;p
No to chyba musze uciekac kolezko...idz sznurze sprzedaj swoich rl kumpli,poczujesz sie fajny...:baby:
PS.
Sorry,wedlug mnie nie masz rl kumpli
Tak dobrze go znasz że wiesz czy ma kumpli czy nie,kurwa ile jeszcze...
Też was lubie
SIGNED WITH BLAAAAAD = *
xBardolekx
17-06-2009, 19:02
że nie ty to wiadome było od początku bo nie masz jaj żeby to zrobić tylko umozliwiłeś to benjii więc ty to zrobiłeś i dlatego jesteś zerem i frajerem i kretynem i debilem i idiotą i mimozem i bęcwałem i tumanem etc etc
że nie ty to wiadome było od początku bo nie masz jaj żeby to zrobić tylko umozliwiłeś to benjii więc ty to zrobiłeś i dlatego jesteś zerem i frajerem i kretynem i debilem i idiotą i mimozem i bęcwałem i tumanem etc etc
przeedd drugim i następnym, I stosujemy przecinek
kthxbye
Master-Mada
17-06-2009, 19:29
@ up
Sam źle użyłeś przecinka, przez co nie tylko zrobiłeś błąd interpunkcyjny, ale nawet zmieniłeś sens swojej wypowiedzi. Skoro już o tym mowa :)
przeedd drugim i następnym, I stosujemy przecinek
kthxbye
Epik Feil..
Epik Feil..
fuck 17 czerwca 2009 r. - Yanne padł na karlin.pl
No Bardol podkręcaj się dalej bo tylko to ci zostało. Jak widać tibia ora mózzzgggg! Człeniuu to tylko pixxxelll..:baby:
Ale Ty niszczysz jego pixele i jego kolegów.. To tak jakbyś niszczył ich zamki z piasku w piaskownicy z bandą swoich zbirów z osiedla..
No chyba ŻE! Teraz rozumiem..8o
Hansonik
17-06-2009, 22:05
Też was lubie
a mnie ??
Wiadomość, którą wprowadziłeś, jest za krótka. Aby uniknąć bezsensownych komentarzy wprowadziliśmy ograniczenie minimalnej długości woadomości do 10 znaków. Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to lepiej nie pisz nic.
Hansonik
17-06-2009, 22:08
Nikola*
no ale nie przyczyniles sie do tego? ja slyszalam, ze tak. jak nie to sprostuj
Nikola*
No w pewnym sensie tak.. dając moje konto od vt.
Wiecznyodpoczynek
17-06-2009, 22:22
No chyba ŻE! Teraz rozumiem..8o
CHUJ ROZUMIESZ PIERDOLONY PRZEZ ORANGUTANA DOMOKRĄŻCO
Gdybyś cokolwiek rozumiał zachował byś się jak Adam.
Twoja inteligencja mnie przeraża, jak wszystkich chyba...:baby:
Nie będę się wypowiadał więcej na twój temat bo jesteś dla mnie skończonym idiotą, wielce forum fighter.
xBardolekx
17-06-2009, 22:32
skończony idiota jest na tym forum tylko jeden, autor posta wyżej
edit
i wymaż se kurwa gildie NPNP z profilu bo nie mam zamiaru patrzeć i rozpamiętywać tego że byłeś razem ze mną w gildii
J.Rabbit
17-06-2009, 22:34
moze zmiencie nazwe gildii na banda hipokrytow? 100% by pasowalo zaczynajac od lidera konczac na reszcie tych forumfighterów. :D
CHUJ ROZUMIESZ PIERDOLONY PRZEZ ORANGUTANA DOMOKRĄŻCO
Gdybyś cokolwiek rozumiał zachował byś się jak Adam.
Domokrążco? Z chuja spadłeś?
skończony idiota jest na tym forum tylko jeden, autor posta wyżej
edit
i wymaż se kurwa gildie NPNP z profilu bo nie mam zamiaru patrzeć i rozpamiętywać tego że byłeś razem ze mną w gildii
EJ WIECIE JAKA JEST ULUBIONA DYSCYPLINA FLOW?
BOBSLEJEM DO PIECA!!!!
fejl
BOBSLEJEM DO PIECA!!!!
fejl
A waszym kto pierwszy nakarmi czarnego bananem?
Wiecznyodpoczynek
18-06-2009, 00:15
Twoja inteligencja mnie przeraża, jak wszystkich chyba...:baby:
Nie będę się wypowiadał więcej na twój temat bo jesteś dla mnie skończonym idiotą, wielce forum fighter.
Powinno być wielki, jebany matole.
@ Robert
Ja bym popatrzył na swoich ziomków z gildii. :))
@ Robert
zazdroscisz ze mamy kawe z mlekiem w gildii* na dzien dobry czy jak? tutaj mamy grande familia!=]
*Anthony says: Man, I'm coffe with a milk
gwiazdka jakbyś nie rozumiał
Master-Mada
18-06-2009, 01:42
Nikola*
Fajnie masz Nobi, mnie nikt nie prosił o sprostowanie. Mimo to sam się o to starałem, ale nikt mnie nie słuchał i wszyscy wiedzieli lepiej. ;)
Pozdrawiam i przepraszam za offtop :)
Sebciooo
18-06-2009, 02:50
moze zmiencie nazwe gildii na banda hipokrytow? 100% by pasowalo zaczynajac od lidera konczac na reszcie tych forumfighterów. :D
odezwal sie milczacy w rlu :D
J.Rabbit
18-06-2009, 10:13
odezwal sie milczacy w rlu :D
odezwal sie eee kto? nawet nie wiem kim jestes. I jestes nastepnym co przesadza z tym milczeniem.
@Łukasz: 70% osob z tej mojej gildii to ja nawet nie znam. A flow sie troche osluchalem i kazdy pierdolil ,ze tego tamtego nie lubi ,a po wojnie mu oddaje passy. Pozdro Adis :*
Arav_ras
18-06-2009, 10:33
@ Robert
Wez przestań szczekać ty bucu.
i daj adres jak juz wrócisz z Brazylii.
Wez przestań szczekać ty bucu.
i daj adres jak juz wrócisz z Brazylii.
to on do brazylii tym razem pojechal?
Arav_ras
18-06-2009, 11:41
Wyprzedzam fakty B)
xBardolekx
18-06-2009, 12:37
/778940614.html
my view
kurde Nashgan died i reszta forum fighterow ;( HAHAHAHAHAHAHA
MADBADH ROXX _/ /543679899.html
J.Rabbit
18-06-2009, 13:00
kurde Nashgan died i reszta forum fighterow ;( HAHAHAHAHAHAHA
Jakos sie specjalnie nie przejalem. "KURWAAAAA JA JEBIE"!!!!
Wiecznyodpoczynek
18-06-2009, 13:21
MADBADH ROXX _/ /543679899.html
TRAP I GLEBA RODZYNY ROX AIEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
Czemu mi nie pomachales? :((
@ Up
Dzięki misiu =*
Ehh no to piecowanie było, niektórym to chyba szkoda siana na blessy. Arianna niedługo 1OO! ;)
Nie będę się tutaj spinał jak większość w dzisiejszych czasach na tym właśnie forum.. wracam do mojej kochanki.. Mechaniki. <3
P.S Karolek aka Thumedan (teraz już Zirkov) potwierdził regułę, że wbijanie pz'ta jest mu obce. :D
TRAP I GLEBA RODZYNY ROX AIEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
Czemu mi nie pomachales? :((
Bo z ryja ci capiło;(
Elesar Inferno
18-06-2009, 14:53
tera pewnie 2 dni all retired haha macie zajebiste checi jak zawsze i jak zawsze ta wojna sie skonczy nara zdychac dalej nara
Hansonik
18-06-2009, 15:03
"KURWAAAAA JA JEBIE"!!!!
jedno z piekniejszych wspomnien o Laviu.... <3 xD
@Rodzyna.
spoko lajcik przeciez sie nie gniewam prawie, gorzej bedzie jak bede chciala wrocic do gry:)
no i merus dobrze mowi z tym rl:P
xBardolekx
18-06-2009, 15:12
BOBSLEJEM DO PIECA!!!!
fejl
nie wiem komu sie dzisiaj narty przydaly zeby s*******ac po svargrond
Zbanowali mi konto na tibia.de wiec musze tu odpisac : /
Lavio : read Zirkov aka never take pz in obs
Tyle że Zirkov ma pewnie ze 2x wiecej fragów niż Ty, lawio :(
Elesar Inferno
18-06-2009, 15:57
i huj fragi to tylko fart ze na combie siadl ci za najwiecje sdek albo zajebales jako ostatnio nie no ale jest sie czym szczycic prawda?
up, nie do końca, jak ktoś nie chodzi na akcje, OB to trudno żeby łapał fragi, Zirkov u nas jest na niemal każdej, natomiast Lavio - śmiem wątpić.
raz się wam pofarciło i wielka podnieta? xD nie no gz
Wiecznyodpoczynek
18-06-2009, 16:53
Nom, raz dostaliście 2 akcje w dupę w Ank, raz w Thais, raz na Svargrond.
OGÓLNIE TO GZ, TYLKO CZEMU WASZA CZARNA SKARBONKA NIE DAJE WAM NA BLESSY?
@up
ryby i idioci głosu <czyt. TY> nie maja ;(
@Nykolaaa Nykollaaaaa
Hmm, nie ma to jak naśladowanie Artura Gejtsa. xD
@Jacek placek.
Ehh to zapraszam na tibia ring.. jak zwykle najpierw napiszą, zanim pomyślą w Avis/Take over, niestety przysłowie z wronami sprawdza się i tym razem.
@Serowel
W dupie byłeś, gówno widziałeś. I bez komentarza dalej.
xBardolekx
18-06-2009, 17:26
nicke/klosu didn't fight in morgana for a while now, neither did i. owned by the real owners :P
chyba gdzieś to sobie zapisze.. xd
Elesar Inferno
18-06-2009, 17:45
raz czy dwa koniec tej wojny jest oczywisty - my na*******amy lvle wy porzadkujecie depo
@Nykolaaa Nykollaaaaa
Hmm, nie ma to jak naśladowanie Artura Gejtsa. xD
@Jacek placek.
Ehh to zapraszam na tibia ring.. jak zwykle najpierw napiszą, zanim pomyślą w Avis/Take over, niestety przysłowie z wronami sprawdza się i tym razem.
@Serowel
W dupie byłeś, gówno widziałeś. I bez komentarza dalej.
Korwa, Lavio lubie Cie, ale to co pierdolisz na tibia.de to aż żal dupe ściska. Nie masz pojęcia o "roszadach charami" u nas w gildii a się udzielasz w tej sprawie najwięcej a do tego praktycznie żadna informacja z tych co napisales sie nie zgadza...
Hansonik
18-06-2009, 17:51
a mnie lubisz Jacuuuuuuus?
raz czy dwa koniec tej wojny jest oczywisty - my na*******amy lvle wy porzadkujecie depo
pustaku własnie widze jak ty "na*******asz" lvl'e ahahahah
Korwa, Lavio lubie Cie, ale to co pierdolisz na tibia.de to aż żal dupe ściska. Nie masz pojęcia o "roszadach charami" u nas w gildii a się udzielasz w tej sprawie najwięcej a do tego praktycznie żadna informacja z tych co napisales sie nie zgadza...
Trixterus mi trochę napisał, więc nie wydaje mi się, żeby miał kłamać, że on gra na Thumedanie, skoro napisał do mnie z Trixterusa "Zaraz, napiszę do Ciebie z innego chara, relog", po chwili lognął koło mnie Thumedan i na priv "To ja Trixterus". Reszty rozmowy nie zdradzam. ;)
Edit.
Jacek, jak ściska dupka, to ją rozluźnij. ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.