Pokaż pełną wersje : Hyde Park
kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamień. (flow -> furora)
A ty kamba nie jesteś pionkiem? pokaż to. Póki co to nic nie pokazałeś i nic kurwa nie pokażesz.
Niewierze w ludzi :)
Gustaw_konrad
20-09-2009, 01:31
Niewierze w ludzi :)
to zostaje ci sznurek albo klamka.
roz*******asz mnie koles ty masz zawsze na wszystkich wyjebane ale jak bys niezauwazyl to wszyscy maja na ciebie wyjebane nawet i z flow :D:D
Czlowieku mam wiecej kolegow we flow niz ty w rl'u ;) , zreszta chuj ci w dupe nie bede ci sie tlumaczył wmawiaj sobie co chcesz , jestes Pizda i pizdą pozostaniesz SIEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Czlowieku mam wiecej kolegow we flow niz ty w rl'u ;) , zreszta chuj ci w dupe nie bede ci sie tlumaczył wmawiaj sobie co chcesz , jestes Pizda i pizdą pozostaniesz SIEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Cieszymy się bardzo, że masz przyjaciół w wirtualnym świecie ! Ja jednak pozostanę w RL świecie :) Miej sobie przyjaciół we Flow, ja tam mam może z 10 kumpli, ale tych 10 kumpli może więcej niż cała banda Twoich pionkowych przyjaciół!
Signed.
Kakej~
P.S Sorry że Ci tak cisnę, ale nie lubię jak ktoś się podnieca na forum, a nie ma czym.
Cieszymy się bardzo, że masz przyjaciół w wirtualnym świecie ! Ja jednak pozostanę w RL świecie :) Miej sobie przyjaciół we Flow, ja tam mam może z 10 kumpli, ale tych 10 kumpli może więcej niż cała banda Twoich pionkowych przyjaciół!
Signed.
Kakej~
P.S Sorry że Ci tak cisnę, ale nie lubię jak ktoś się podnieca na forum, a nie ma czym.
Kakej nie poznałem cie osobiscie ale wlasnie sie dziwilem ze jedziesz po ludziach z ktorymi walczyles tyle czasu... A co do przyjaciół/Kolegow mam tak samo ich w rlu jak i w swiecie wirtualnym wiec...
--- kamba dodał 2 minut i 21 sekund później ---
podniecasz sie ze masz pixelowych przyjaciol? widac bardzo cie lubia "szczegolnie akon jude" bo lubisz dobrze im robic dlatego jeszcze jestes we flow 8o8o8o
Nie , nie podniecam ale szanuje ludzi z ktorymi siedze na vt a ciebie pewnie "koledzy" wyjebali w dupe i spinasz sie na forum ..
Antonioo
20-09-2009, 17:59
Kamba od kiedy Ty walczyłeś z Kakejem? Z tego co mi wiadomo to dołączyłeś do nas w ostatniej wojnie, a w ostatniej wojnie Kaka Demona kończył z tibią więc nie wiem o czym Ty mówisz:D
no to zajebiscie =D oskara Ci zajebie xD moze kumple z flow wyskocza z toba na wino do Carlin? wanabicool
Wiecznyodpoczynek
20-09-2009, 21:47
kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamień. (flow -> furora)
"Daj kamienia", chętnie sobie rzucę w kogoś. :)
Kamba od kiedy Ty walczyłeś z Kakejem? Z tego co mi wiadomo to dołączyłeś do nas w ostatniej wojnie, a w ostatniej wojnie Kaka Demona kończył z tibią więc nie wiem o czym Ty mówisz:D
Zle to sformułowałem ;D Chodzilo mi o to ze własnie go nigdy nie poznalem ale czytajac jego poprzednie posty tez wjezdzal ludzia z flow zreszta nvm..
--- kamba dodał 2 minut i 29 sekund później ---
no to zajebiscie =D oskara Ci zajebie xD moze kumple z flow wyskocza z toba na wino do Carlin? wanabicool
No spoko przystali na taka opcje.. ^^
Btw. I tak najlepsze wino to ma kura XD
xBardolekx
21-09-2009, 07:49
ej ;< kurwa;< o mnie nie zapomnieliście? powrzucajcie też coś na mnie bo opuszczony się czuję ;<
Wiecznyodpoczynek
21-09-2009, 12:37
ej ;< kurwa;< o mnie nie zapomnieliście? powrzucajcie też coś na mnie bo opuszczony się czuję ;<
Jesteś guuupi!
dobra fajnie teraz chcesz sie popisac ze iz jestes pionkiem we flow siedzisz i tak z nimi na vt.. i co pozatym :D:D jedziesz czasem akona w dupsko? czy tam rosi psa 8o8o
Człowieku nie jestem niczyjim Pionkiem ;]
J.Rabbit
21-09-2009, 13:00
A jednak. :cup::cup::cup::cup::cup::cup:
Kakej nie poznałem cie osobiscie ale wlasnie sie dziwilem ze jedziesz po ludziach z ktorymi walczyles tyle czasu... A co do przyjaciół/Kolegow mam tak samo ich w rlu jak i w swiecie wirtualnym wiec...
No to masz czego żałować, nie walczyłem z Tobą. Antek dobrze powiedział, że na ostatniej wojnie byłem mało aktywny bo kończyłem grać. I nie obraź się że Ci cisnę, ale nie cwaniakuj jak nie masz czym (już to pisałem).
@Antek: Nie martw się "hardcore sqad" będzie nadal działał jak się wojna następna zacznie(jeżeli zacznie w ogóle) To możesz liczyć na moje wsparcie ! :P
No co ty gadasz on walczył! latał on swoim pro 45 magiem <wtedy> i wygrał wojne! zal
No co ty gadasz on walczył! latał on swoim pro 45 magiem <wtedy> i wygrał wojne! zal
No chyba, że o takiej walce mówił :D
Antonioo
22-09-2009, 08:13
No pewnie Kakej, czekam na wojne, bo wtedy na bank wrocisz. ahahaha
xBardolekx
22-09-2009, 09:00
etun
Sep 22 2009, 08:00:19 CEST Slain at Level 161 by Anastazia Danko, Feyrety The Wolf, Fuurel, Silent Joshi and Yoork'ey.
sarkfis
Sep 22 2009, 07:57:25 CEST Killed at Level 80 by Anastazia Danko, Maeldinho, Silent Joshi and Yoork'ey.
NAPINKA MUSI BYĆ _______________________/
Wesolski
22-09-2009, 12:21
Witam.
Na początku chciałbym wszystkich serdecznie pozdrowić i ucałować.
Jak wszystkim dobrze wiadomo (albo i nie) zbliża się czas FIFY 2010 i dlatego
proszę mego drogiego znajomego Bardolka bądź też Andrzejka o podrzucenie
linków gdy tylko wejdziecie w ich posiadanie.
Jeszcze raz pozdrawiam wasz zawsze pamiętający Wesol!!!
Hehe Bardol pozdro ;]
My sie nie przejmujemy i nie przestaniemy , chary są hunted więc chociaż trochę fun'u będzie i dla nas i dla was =)
w sumie to można powiedzieć 2-2 się zakończyło choć dla was większy profit zabijając 161 ms , tylko szkoda bo za jakieś 3 sekundy by mnie wyrzuciło bo padłem juz 16 sekund po 8 ;]
Maeldinho
Sep 22 2009, 08:00:04 CEST Killed at Level 85 by Anastazia Danko and Silent Joshi.
i jeszcze 62 rp od was jakiś ;]
Następnym razem postaramy się lepiej ;]
Wystarczy, że jesteś pionkiem samym w sobie.
Ale uświadamiaj sobie dalej, że wygrałeś wara solo wyjebana w kosmos 45
Wojna na morganie? Jak dacie sie wylvlowac innym to moze za 2 lata bedzie :D
No to widzę ładnie . Etun macie jakis filmik z tej "akcji" bo bym sobie humor poprawił chętnie :D
Jeśli myślisz że padłem w jakiś noobowski sposób to się myslisz ;]
Ciśniesz Etun pedałów : P
nono....
http://img23.imageshack.us/img23/3138/kura.jpg
Wystarczy, że jesteś pionkiem samym w sobie.
Ale uświadamiaj sobie dalej, że wygrałeś wara solo wyjebana w kosmos 45
Wojna na morganie? Jak dacie sie wylvlowac innym to moze za 2 lata bedzie :D
Czlowieku wlasnie to samo moge powiedziec o tobie ze jestes nic nieznaczacym noobem na tym serverze i skoncz pierdolic bo jestes żalosny :)
--- kamba dodał 3 minut i 6 sekund później ---
nono....
No troche smiechow bylo na vt no ale to mial byc tylko i wyłącznie zart ale kurak odebral to inaczej... Poprostu nie dawajcie swoich haseł do NK XD
Czlowieku wlasnie to samo moge powiedziec o tobie ze jestes nic nieznaczacym noobem na tym serverze i skoncz pierdolic bo jestes żalosny :)
--- kamba dodał 3 minut i 6 sekund później ---
No troche smiechow bylo na vt no ale to mial byc tylko i wyłącznie zart ale kurak odebral to inaczej... Poprostu nie dawajcie swoich haseł do NK XD
no fajnie miec wirtual kumpli no smiech na vt był... masz racje :)
no fajnie miec wirtual kumpli no smiech na vt był... masz racje :)
Akurat kurak to moj rl ale nvm...
--- kamba dodał 1 minut i 9 sekund później ---
nono....
Ej mozesz podac swoj nick kolego?
http://img44.imageshack.us/img44/7830/normalchujwrurzewydecho.jpg (http://img44.imageshack.us/i/normalchujwrurzewydecho.jpg/)
MEKKRON. mmm ! I TAK SIE Z TOBA NIE UMOWIE ! BRZYDALU...
Hahahahahha jak zobaczyłem tą fote to z krzesła spadłem XDDDDD
xBardolekx
22-09-2009, 21:19
@etun
nie wiem co chciałeś udowodnić tym, że dostając cały czas po 3 ue po 2 exori gran do tego melee i paralize nie wrzuciłeś nawet utamki ale nie moja sprawa, jakbyś nie bał sie tego niebieskiego to bys przezyl xd
nono....
Hueheheh, jesli dalej anti detect tool dziala tak jak dzialal to chyba ktos tu banana dostanie ;dddd
[QUOTE=kamba;2652289]Czlowieku wlasnie to samo moge powiedziec o tobie ze jestes nic nieznaczacym noobem na tym serverze i skoncz pierdolic bo jestes żalosny :)
Ta ciesz dalej ryja, że jesteś najlepszy, masz dużo faaajnych kolegów i rządzisz serwerem, ja się w tej kwestii na swój temat nie wypowiadam jakbyś nie zauważył
Ta ciesz dalej ryja, że jesteś najlepszy, masz dużo faaajnych kolegów i rządzisz serwerem, ja się w tej kwestii na swój temat nie wypowiadam jakbyś nie zauważył
Signed.
Kakej~
xBardolekx
23-09-2009, 19:48
ale przeciez ty nie masz serwera? ;o :x:
ale przeciez ty nie masz serwera? ;o :x:
a ty niejestes szczupły i przystojny ;) JEDZ PĄCZKI:baby::baby:
a ty niejestes szczupły i przystojny ;) JEDZ PĄCZKI:baby::baby:
A Ty masz chore serce
xBardolekx
24-09-2009, 08:27
wyzwiska? powiedz mi to z bliska ziąąąąąąąą xddd
wyzwiska? powiedz mi to z bliska ziąąąąąąąą xddd
niedowidzisz?tłuscz ci sie na oczy rzucił?:(
xBardolekx
24-09-2009, 15:43
Onka Onka !
Wiecznyodpoczynek
24-09-2009, 21:54
A ja mam takie pytanko, nie chce nikt kupić kart Magic The Gathering?
J.Rabbit
25-09-2009, 10:22
A ja mam takie pytanko, nie chce nikt kupić kart Magic The Gathering?
Do pracy i na pacca zbierać, a nie jakieś szemrane interesy.
Jeśli myślisz że padłem w jakiś noobowski sposób to się myslisz ;]
Tak, MYŚLISZ SIĘ!
Endrju88
25-09-2009, 19:34
e literowka i lavio ma podniete? juz se zwaliles 8o8o
On ma od tego ludzi
J.Rabbit
25-09-2009, 19:48
On ma od tego ludzi
Ciebie na przykład ;d
Ciebie na przykład ;d
Kurwa Robercik jeszcze raz obrazisz Andrzeja to pojadę do tych Puław i Ci tak zajebie że to głowa mała, jesteś cipą bo nie pojechałeś z Nami na wakacje.
Signed.
Endrju88
25-09-2009, 22:39
a co jak by pojechal to fajny trojkacik by byl nie?:)
Ojjjj tak xD
e literowka i lavio ma podniete? juz se zwaliles 8o8o
To że tak Cię zrobili to nie znaczy, że każdy tak musi. I napinaj się dalej przez kabelek, bo chociaż tak możesz. Znając życie to masz wątłe rączki jak czapla.
Idę spać, jutro egzamin, a Ty Mlecz@k nie szalej za długo z Renią.
arcano vampire
Sep 26 2009, 02:26:55 CEST Killed at Level 171 by a minotaur archer of Endiabolt Druid.
aajajajjajajajajaHHAhahHAHAjJAjajAJJAJAJAHAHHAHAhu ahUAHUAHUAHUHA8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o 8o8o
Ale że od archera padł? Pewnie healingu nie ustawił.
Bez kitu, ale dalej nie wiem gdzie Arcano skilluje :D szacun
arcano vampire
Sep 26 2009, 02:26:55 CEST Killed at Level 171 by a minotaur archer of Endiabolt Druid.
Boże, nie był na bocie, stał pewnie pod dp na afku, bo poszedł sobie kolacje robić i chuj :|
Wiecznyodpoczynek
26-09-2009, 23:24
arcano vampire
aajajajjajajajajaHHAhahHAHAjJAjajAJJAJAJAHAHHAHAhu ahUAHUAHUAHUHA8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o 8o8o
Mam nadzieję, że ktoś będzie czytał takie posty i w końcu zalegalizują w tym kraju zarówno eutanazje, jak i aborcje oraz karę śmierci...
Mam nadzieję, że ktoś będzie czytał takie posty i w końcu zalegalizują w tym kraju zarówno eutanazje, jak i aborcje oraz karę śmierci...
ciebie to by juz dawno uspali wkoncu jestes psem
ps.zeofilii mowimy nie !!!
a co to ??
Ja bym był jeszcze za legalizacją broni...
xBardolekx
27-09-2009, 10:24
jak to niewiesz? a jak powstales myslisz... :D
tutaj obronie siza... też nie wiem co to zeofilia... za dużo śnisz o postaciach flow że z zeofilem lachonem ci sie jebie? jednak przypuszczam, że miałeś na myśli zoofilie, bo inaczej nie widze sensu chociaż z wami to chuj wie o co chodzi bo sensu nie ma w kazdym poscie
Wiecznyodpoczynek
27-09-2009, 12:32
Dziecko, idź poproś rodziców, by na koniec szkoły podstawowej kupili ci słownik lub zafundowali korepetycje z umiejętności używania mózgu...
@ Serowel
W Polsce legalne jest posiadanie broni, lol. Musisz mieć tylko odpowiednie uprawnienia - tj. badania psychologiczne i odpowiednie wyniki testów. B)
z zeofilem lachonem? a kto to jest? nie mi sie to kojarzylo raczej z toba tlusta zeofilska gruba swinio 8o8o
Twój Król, Pan i Władca człowieczku :)
J.Rabbit
27-09-2009, 15:12
Nie no mlecz@k jestem Twoim najwiekszym fanem hahaha. Nie ma to jak do*******ac wszystkim dookola bez zadnych skrupulow. Jeszcze ten poziom intelektualny ponizej kury i evanne razem wzietych - mistrz.
Mam nadzieje ze w koncu pierdolniesz bania w skrzynke tak jak ten twoj pixel w avatarze i zmadrzejesz.
MiŁoŚĆ Wporst Unosi Sie W Powietrzuuuuuuu!!! Yeaaaaaaaa!!
Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooootttttttt t.
Co tam Zizka widze ze wsciekli rolnicy cie z widlami pogonili :d
a ty jebiesz psy wiec japa idz do rosi psa jebany lamusie
ps. podniecaj sie dalej ze sprobowales piwa ^^
Człowieku rządzisz! Jestem tylko ciekaw ile masz lat :)
Endrju88
27-09-2009, 16:39
Wow, umiesz uzywac Wikipedii. Brawo, zaskoczyles mnie :)
Antonioo
27-09-2009, 18:30
Mleczak skad Ty takie zielsko bierzesz? Powiesz mi ?;p
Mleczak skad Ty takie zielsko bierzesz? Powiesz mi ?;p
Chciałeś powiedzieć herbatę -.-
Wiecznyodpoczynek
27-09-2009, 20:12
Mam nadzieje ze w koncu pierdolniesz bania w skrzynke tak jak ten twoj pixel w avatarze i zmadrzejesz.
Czyżbyś poczuł się zagrożony? Haha.
Ogólnie powiem tak, lepiej chyba nie karmić trolla forumowego jakim jest Mleczak, bo dzieciak poczuł moc przez kabel i będzie 'ciskał' w stylu gówniarza z piaskownicy na prawo i na lewo, któremu odebrano łopatkę. Więc lepiej po prostu nie zwracajcie na niego uwagi. :) Pociskanie mu nie robi, bo to przecież za bardzo obciążyło jego szare komórki, które przecież muszą pojąć jak się robi babki z piasku.
Jezior666
27-09-2009, 22:10
Lavio jestes noobem
<napina>
Lavio jestes noobem
<napina>
Jezior się doczekał poematu o nim, to kozaczy. :D
Cześć co u Was słychać? Dobrze że ostatnio nie widziałem postów tego Mleczaka, jakoś tak fajniej bez Niego :)
xBardolekx
28-09-2009, 08:56
prawda kakej?:d od razu przyjemniej, spamu nie ma i w ogóle, aż chce się czytać to carlin.pl
J.Rabbit
28-09-2009, 12:59
Gówno prawda! Do okulisty zapraszam.
Widzisz Bardol, pierwszy raz się z czymś zgadzamy :)
A Ty Robercik to czaisz czasami klimaty spod koncertowego wachlarza pełnego przygód z gorączki ostatniego popołudnia ?
Kakej, pogramy sobie później trochę na battle necie? :)
Arav_ras
29-09-2009, 08:41
Skoro juz przy temacie to gra ktoś w Dota League tutaj?
Od Protossa słyszałem że gracie na Garenie,często tam ludzie wychodzą?
Endrju88
29-09-2009, 09:24
Skoro juz przy temacie to gra ktoś w Dota League tutaj?
Od Protossa słyszałem że gracie na Garenie,często tam ludzie wychodzą?
Gramy na Garenie. W sumie to okolo 10 osób, wiec jak cos to napisz mi priv ze swoim numerem gadu jesli chcesz grac z nami, lub wez moje gg od kogos z venta bo ja mialem problem z kompem i skasowaly mi sie passy itd do venta flow.
Gramy na Garenie. W sumie to okolo 10 osób, wiec jak cos to napisz mi priv ze swoim numerem gadu jesli chcesz grac z nami, lub wez moje gg od kogos z venta bo ja mialem problem z kompem i skasowaly mi sie passy itd do venta flow.
andrzej jest najlepszy :)
Endrju88
29-09-2009, 11:08
Ale za to Grzesiek finezja swoich zagrań niejednego starego wyjadacza wprowadza w zachwyt.
W wowa byscie pograli
/cry
Endrju88
29-09-2009, 13:02
Nie podoba mi się outland :P
Kakej, pogramy sobie później trochę na battle necie? :)
W dote? : D
A co do WowA to rządzi ! :D
Antonioo
29-09-2009, 17:20
Pasjans rządzi ;)
xBardolekx
29-09-2009, 19:45
żadna z tych gier nie jest tak fajna jak fifa 10 <333 jeszcze nie grałem, ale jeszcze chwilaaaa ;d
Nie wiem jak wy ziomy, ale ja to pogrywam czasami w komputer
motorolka164
29-09-2009, 21:33
Won dobic 70 bo nie ma kto tankowac! ;(
Lol, outland jest najlepsza czescia gry jak dla mnie, pod wzgledem levelingu. B. duza roznica expa jaki dostajesz z questow i mobow + mozliwosc latania o.o
Wiecznyodpoczynek
30-09-2009, 00:15
żadna z tych gier nie jest tak fajna jak fifa 10 <333 jeszcze nie grałem, ale jeszcze chwilaaaa ;d
Piłkę byś kupił i na dwór wyszedł, a nie! :PP
Antonioo
30-09-2009, 07:59
Zgadzam się z Wiszem, Bardol kup piłe i na podwórku pograj! niesamowita zabawa ! :D
xBardolekx
30-09-2009, 08:22
jak ja śpie przy grzejniku, pod pierzyną i jeszcze w kurtce zimowej to na pewno będzie ciepło na piłke ;|
Wiecznyodpoczynek
30-09-2009, 10:46
jak ja śpie przy grzejniku, pod pierzyną i jeszcze w kurtce zimowej to na pewno będzie ciepło na piłke ;|
Ziom, jeśli będziesz chciał się wyprowadzić z Kamczatki i zamieszkać w Polsce na stałe - daj znać, na bank Ci pomogę. :]
xBardolekx
30-09-2009, 14:21
Spoko Zwisu, ale nie kręci mnie mieszkanie w Warszwie tak czy siak ;d wolę swoje małe miasto Bełchatów :]
Spoko Zwisu, ale nie kręci mnie mieszkanie w Warszwie tak czy siak ;d wolę swoje małe miasto Bełchatów :]
mc'donald z lewej , kfc z prawej ;) wiadome
a twoj stary robi gale miedzy nimi ?
Cos dlugo tutaj czystki nie bylo xd
a ty niemasz starego i sssij pale :cup::cup::cup::cup:
nie chwal sie twoim zawodem kaleko, ludzie nie smieja sie z toba tylko z ciebie wiec przykro mi ze tak sie dzieje ale life is brutal "fagasie"
nie chwal sie twoim zawodem kaleko, ludzie nie smieja sie z toba tylko z ciebie wiec przykro mi ze tak sie dzieje ale life is brutal "fagasie"
Człowieku nie odpisuj mu i koniec. Chyba, że jesteś napinaczem -.-
Wiecznyodpoczynek
30-09-2009, 23:01
No luz, ale pamiętaj, gdy będzie Ci zimno, ziąąąąąą napisz lub zadzwoń do mnie ziąąąąąą, a ja wyślę Ci węgiel lub inny opał ziąąąą
Ja jestem!
No hejka, co tam?
Endrju88
01-10-2009, 06:59
I koniec kur.. wakacji ;/
Antonioo
01-10-2009, 08:18
Haha! Do szkoły Andrzejku! Nie ma przebacz! haha
xBardolekx
01-10-2009, 09:24
No luz, ale pamiętaj, gdy będzie Ci zimno, ziąąąąąą napisz lub zadzwoń do mnie ziąąąąąą, a ja wyślę Ci węgiel lub inny opał ziąąąą
zapomniałeś majster chyba co się w bełchatowie znajduje ^^
Wiecznyodpoczynek
01-10-2009, 10:26
zapomniałeś majster chyba co się w bełchatowie znajduje ^^
Hahahahahaha, no to owned. xD
Endrju88
01-10-2009, 11:21
Haha! Do szkoły Andrzejku! Nie ma przebacz! haha
Kurde ale plan to mam poryty :/ w poniedzialek od 8 do 20 :/ w piatki na szczescie bede robil sobie wolne zeby to odbic :P
Kurde ale plan to mam poryty :/ w poniedzialek od 8 do 20 :/ w piatki na szczescie bede robil sobie wolne zeby to odbic :P
I grał w dote XD
flow to cioty
SIGNED!!!!!!!
arcano vampire
Oct 01 2009, 14:15:45 CEST Killed at Level 172 by Arcano Vampire and a grim reaper.
HAHAHAA TEN TYP MNIE ZADZIWIA:cup::cup::cup:
brandon peich
Oct 01 2009, 19:18:31 CEST Killed at Level 97 by Nirek Devilek and Skunabaki.]
HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAH "MAM KUMPLI WE FLOW"
@UP
Jestes zjebem genetycznym bez mozgu - SIGNED !!!!!!!!!!!!11111oneoneoneonaoneonoa
@UP
Jestes zjebem genetycznym bez mozgu - SIGNED !!!!!!!!!!!!11111oneoneoneonaoneonoa
stara cie zjebała? lamus:baby::baby:
arcano vampire
Oct 01 2009, 14:15:45 CEST Killed at Level 172 by Arcano Vampire and a grim reaper.
HAHAHAA TEN TYP MNIE ZADZIWIA:cup::cup::cup:
brandon peich
Oct 01 2009, 19:18:31 CEST Killed at Level 97 by Nirek Devilek and Skunabaki.]
HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAH "MAM KUMPLI WE FLOW"
I dalej to podtrzymuje :) , ale z rozumem Kury(nirka) i Wanka (Evanne,Skunabaki) tak sie konczy zabawa pod dp :D
--- kamba dodał 0 minut i 43 sekund później ---
Skunabaki
Oct 01 2009, 16:54:54 CEST Died at Level 99 by a dragon lord.
Sep 30 2009, 15:59:36 CEST Died at Level 99 by a dragon lord.
Sep 28 2009, 13:21:13 CEST Died at Level 98 by a wyrm.
Sep 27 2009, 20:45:18 CEST Killed at Level 99 by Ahmedsabry, Bruce Issin and Khotas.
Sep 27 2009, 18:28:36 CEST Died at Level 100 by a banshee.
Sep 26 2009, 16:44:02 CEST Died at Level 101 by a ghoul.
Sep 21 2009, 14:27:55 CEST Died at Level 101 by an ice witch.
Sep 21 2009, 14:20:46 CEST Died at Level 102 by a barbarian bloodwalker.
Sep 20 2009, 02:19:01 CEST Died at Level 102 by a frost dragon hatchling.
Sep 20 2009, 01:06:07 CEST Died at Level 103 by a gozzler.
Sep 19 2009, 12:20:48 CEST Died at Level 104 by a warlock.
Sep 15 2009, 20:22:16 CEST Died at Level 102 by a hellfire fighter.
Sep 14 2009, 18:13:32 CEST Died at Level 103 by an efreet.
Sep 10 2009, 16:41:08 CEST Died at Level 100 by a frost dragon.
brandon pech geju masz nowego rywala to ten twoj kumpel z flow ale.. on cie chyba zabil oO no ale niewnikam gej to gej hushauhsauhsa :D:D:D
Gej to twoj stary bo dotyka sie tryplami z małymi chłopcami :)
I dalej to podtrzymuje :) , ale z rozumem Kury(nirka) i Wanka (Evanne,Skunabaki) tak sie konczy zabawa pod dp :D
A może wykorzystali okazje i Cię zabili? Okłamują Cię, że są Twoimi kolegami, a tak naprawdę gardzą Tobą?
A może wykorzystali okazje i Cię zabili? Okłamują Cię, że są Twoimi kolegami, a tak naprawdę gardzą Tobą?
Nie sądze ;D pozatym kurak czuje ze tak powiem "Respekt" do mnie bo zamieszkujemy ta sama miescine i wie co jest 5 ;D dobra nvm
Nie sądze ;D pozatym kurak czuje ze tak powiem "Respekt" do mnie bo zamieszkujemy ta sama miescine i wie co jest 5 ;D dobra nvm
a co ty kurwa robokop jestes? respektu do smieci nie ma. Idz dalej padac jak Twoje pro elo ziomy aka dedzior.
Ja pierdole znowu jakieś gówno na kompa ściągnąłem XD
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2757030
Gombrowicz
05-10-2009, 15:29
Łot du ju fink abołt it?
http://www.youtube.com/watch?v=r2UZmFHE22s
BRANDOM PECH
[QUOTE=kamba;2658666]I dalej to podtrzymuje :) , ale z rozumem Kury(nirka) i Wanka (Evanne,Skunabaki) tak sie konczy zabawa pod dp :D
FAJNYCH MASZ TYCH PRZYJACIÓŁ W GUILDI;);););)
Oct 05 2009, 15:41:50 CEST Killed at Level 98 by Don Salivo and Gwean Saton.
Ten Kamba czy jak mu tam, to dobry zjeb hahahah
BRANDOM PECH
[QUOTE=kamba;2658666]I dalej to podtrzymuje :) , ale z rozumem Kury(nirka) i Wanka (Evanne,Skunabaki) tak sie konczy zabawa pod dp :D
Pierdolniecie jednego Ue w tej samej sekundzie konczy sie dla mnie tak jak wyzej , a ze nie siedzieli na jednym kanale to Padłem i tak samo miala sie Historia z kura i wankiem ale co ja sie wam bede tlumaczył BIJAAAA MNIEEEEE ;D
--- kamba dodał 0 minut i 44 sekund później ---
Ten Kamba czy jak mu tam, to dobry zjeb hahahah
Ten Kakej czy jakos tam ma najabrdziej popierdolona głowe na tym forum haha
Ten Kakej czy jakos tam ma najabrdziej popierdolona głowe na tym forum haha
Ty brudi uważaj na słowa, żebyś nie miał następnego zgonu od kogoś z flow :)
kakej 12 lat?
[QUOTE=kamba;2661057]
nawet swojej starej bys takiego kitu niewcisnal jebaku...
dwa takie same zbiegi okolicznosci? ni huja cioto poprostu cie pewnie chcieli zabic bo jestes gejem i pedalem i nikt takich ludzi jak ty nieszanuje zliz starej suty :baby::baby:
HAHAH to nie mnie tata kocha tylko w nocy ;) , a co do tych zgonow zebys wiedzial ze identycznie tak samo padlem :) i to nie byl jakis zamach na mnie tylko poprostu 2 zbiegi okolicznosci a zreszta mysl sobie cos chcesz chuj ci w pysk :)
--- kamba dodał 0 minut i 55 sekund później ---
Co ty kurwa sobie pomyslales ze kim ty jestes? Mam sie bac jakiegos pikselowego goscia czlowieku padne to padne ale zaden gosc nie bedzie mi wjezdzal chodz mnie nei zna pozdro BRUDI ;]
a brundon pech jest gejem HSUhaUSHAhaha :D:D:D
Twoj stary z twoja stara na plecach ;]
Kamba, jestem kimś, kim chciałbyś być, ale nie możesz, bo jesteś za głupi.
Pozdro&poćwicz
@Mera: nie wierzysz ? :)
[QUOTE=Mlecz@k;2661076]
HAHAH to nie mnie tata kocha tylko w nocy ;) , a co do tych zgonow zebys wiedzial ze identycznie tak samo padlem :) i to nie byl jakis zamach na mnie tylko poprostu 2 zbiegi okolicznosci a zreszta mysl sobie cos chcesz chuj ci w pysk :)
--- kamba dodał 0 minut i 55 sekund później ---
Co ty kurwa sobie pomyslales ze kim ty jestes? Mam sie bac jakiegos pikselowego goscia czlowieku padne to padne ale zaden gosc nie bedzie mi wjezdzal chodz mnie nei zna pozdro BRUDI ;]
zbiegiem okolicznosci jest twoje narodzenie. Morda psie i won do szeregu
Pozdro&poćwicz
ze, masz 12 lat? po tych postach zaczynam wierzyc...
Pozdro&poćwicz
Czyli twierdzisz ze chcialbym byc taki jak ty ? :)
Czyli twierdzisz ze chcialbym byc taki jak ty ? :)
Tak.
@Mera: nie denerwuj mnie bo jeszcze Cię lubię : p
Tak.
@Mera: nie denerwuj mnie bo jeszcze Cię lubię : p
i Ty tak samo...
@Whisper~ napisz mi na priv swoje gg albo poprostu powiedz kiedy bedziesz to pogadamy mam zapytanie/sprawe
i Ty tak samo...
Siedź na jajach i nie buntuj
Endrju88
07-10-2009, 20:08
@Whisper~ napisz mi na priv swoje gg albo poprostu powiedz kiedy bedziesz to pogadamy mam zapytanie/sprawe
Jestem teraz, mniej wiecej do 23, jutro mogę być koło 14. Gg podesłałem priv. Jesli by mnie nie było jutro to poprostu napisz na gg i odpisze Ci jak będę.
Przecież już dawno był tibiacast, tylko niewiele osób o tym wiedziało. Pamiętam raz to odpaliłem przez przypadek i puściłem bota, haha
Wiecznyodpoczynek
09-10-2009, 09:11
Sprzedam rejra:
08:45 You see an engraved wedding ring.
It weighs 0.40 oz.
Ak Kozak & Ekox Serilvary forever - married on Jul 1, 2009.
Chce ktoś kupić?
brandom pech czy jak mu tam *****e bylo
Oct 12 2009, 15:29:14 CEST Died at Level 100 by a quara hydromancer.
co sie stało? pixele sie pogniewały?:(:(:(:(:(
I HUJ DOBRZE CI TAK CIOTO AHAHUHAUAHUAHUA:D:D:D:D:D:D:cup::cup::baby:
http://www.megaupload.com/?d=78AUFNUM
Jezus'mistrz
15-10-2009, 17:06
Forum umiera :(
To forum może umrzeć? Ludzie umierają ale forum? :o
btw mozliwe ze kamba jest gejem lecz znam go z rl i jakos tego nie zauwazylem za to jest mi bardziej do smiechu z tego powodu ze jestescie takimi kozakami ale tylko z anonimowych kont napisz z maina do niego w grze ze jest gejem i takie tam a nie walisz konia przed komputerem podjarany ze napisales z anonimowego konta .
~ Kura
btw mozliwe ze kamba jest gejem lecz znam go z rl i jakos tego nie zauwazylem za to jest mi bardziej do smiechu z tego powodu ze jestescie takimi kozakami ale tylko z anonimowych kont napisz z maina do niego w grze ze jest gejem i takie tam a nie walisz konia przed komputerem podjarany ze napisales z anonimowego konta .
~ Kura
Kura nie produkuj sie tu bo ja mam wyjebane w tych ludzi za komputerem strugaja kozakow a w rl wielkie pizdy ktorych na rl niechcialoby mi sie ich dotykac pozdro jebane lamusy ;]
Btw. kurczak jak mozesz mowic "mozliwe ze kamba jest gejem" jak jeszcze wczoraj pojezdzalem twoja starsza XD AHAHAHAHH nie no żartuje ;*
~~Retired~~
WY MYSLICE O DOTYKANIU KOLESI ?haHAHHAHAHAHAHAHHA CO ZA POJEBY /GEJE/PEDALY/TRANZWESTYCI/GEJE/GEJE/GEJE/GEJE/GEJE/GEJE/GEJE/GEJE/GEJE/GEJE/GEJE/GEJE/GEJE/GEJE
NIGDY CIPKI NIEWIDZIELISCIE I NIZEOBACZYCIE TIBIJCZYCY
KURA CZY KURWA ? BO JUZ SIE NIELAPIE... JAK MOZNA MIEC PRZEZWISKO KURA hahahahhahaHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA kOLes loL IDZ SIE UTOP /POWIES/WPADNIJ POD SAMOCHOD CZY COS oK?
PRZEZWISKO kampa AHAHAHHA ROWNIE DOBRE HUHUHU8o8o
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA I IDZ ZLAP SE SWOICH FLOW przyjaciół ZA HUJA ... I WŁASNIE MOJE PYTANIE... JAK WY TO ROBICIE NA ODLEGŁOSĆ? SKYPE? CZY VENT WAM WYSTARCZA ... ODGŁOSY NATURY :baby::baby:?
IDZICI SE POEXPIC:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
nie wierze koles ... przezwisko jest od podobienstwa do mojego nazwiska nie mam zamiaru sie o to z toba spierac pozatym jakbym ci to wytlumaczyl troszke madrzejszymi slowamia to pewnie bys nie zrozumial gdyz pewnie ledwo co podstawowke skonczyles badz jeszcze nie. i sprawdz co oznacza slowo "ciota" w jakims slowniku bo te slowo nie padlo w zadnej mojej wypowiedzi i prosze jeszzce raz napisz nick swojego maina
WY MYSLICE O DOTYKANIU KOLESI ?haHAHHAHAHAHAHAHHA CO ZA POJEBY /GEJE/PEDALY/TRANZWESTYCI/GEJE/GEJE/GEJE/GEJE/GEJE/GEJE/GEJE/GEJE/GEJE/GEJE/GEJE/GEJE/GEJE/GEJE
NIGDY CIPKI NIEWIDZIELISCIE I NIZEOBACZYCIE TIBIJCZYCY
KURA CZY KURWA ? BO JUZ SIE NIELAPIE... JAK MOZNA MIEC PRZEZWISKO KURA hahahahhahaHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA kOLes loL IDZ SIE UTOP /POWIES/WPADNIJ POD SAMOCHOD CZY COS oK?
PRZEZWISKO kampa AHAHAHHA ROWNIE DOBRE HUHUHU8o8o
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA I IDZ ZLAP SE SWOICH FLOW przyjaciół ZA HUJA ... I WŁASNIE MOJE PYTANIE... JAK WY TO ROBICIE NA ODLEGŁOSĆ? SKYPE? CZY VENT WAM WYSTARCZA :baby::baby:?
IDZICI SE POEXPIC:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
"NIGDY CIPKI NIEWIDZIELISCIE I NIZEOBACZYCIE TIBIJCZYCY" AHAHHAHHH zdziwilbys sie pojebany psychopato tibijski =]
Kampa? Nie znam takiego..
"NIGDY CIPKI NIEWIDZIELISCIE I NIZEOBACZYCIE TIBIJCZYCY" AHAHHAHHH zdziwilbys sie pojebany psychopato tibijski =]
Kampa? Nie znam takiego..
ty widziales cipke przy porodzie :baby::baby::baby: nic wiecej
--- asus597 dodał 0 minut i 41 sekund później ---
nie wierze koles ... przezwisko jest od podobienstwa do mojego nazwiska nie mam zamiaru sie o to z toba spierac pozatym jakbym ci to wytlumaczyl troszke madrzejszymi slowamia to pewnie bys nie zrozumial gdyz pewnie ledwo co podstawowke skonczyles badz jeszcze nie. i sprawdz co oznacza slowo "ciota" w jakims slowniku bo te slowo nie padlo w zadnej mojej wypowiedzi i prosze jeszzce raz napisz nick swojego maina
bedziesz płakać;(;(;(;(;(;(?
--- asus597 dodał 11 minut i 41 sekund później ---
Kura domowa (Gallus gallus domesticus) – ptak hodowlany z rodziny kurowatych, hodowany na całym świecie. W środowisku naturalnym nie występuje. Uważa się, że stanowi formę udomowioną kura bankiwa (Gallus gallus), lecz nie wyklucza się domieszki innych gatunków południowoazjatyckich kuraków (zarówno żyjących, jak i wymarłych). Udomowienie miało prawdopodobnie miejsce w III tysiącleciu p.n.e. w Indiach. Około 1000 p.n.e. kury hodowano już w Chinach, a ok. 500 p.n.e. w Egipcie i Europie, w tym w Polsce (odnaleziono kości kur podczas wykopalisk w Biskupinie). W tym okresie w Chinach prowadzono już sztuczne wylęganie. Jak wykazały badania, ówczesne kury przypominały dzisiejsze kury bezrasowe, lecz miały lepiej rozwinięte skrzydła.
KURY MIESNE :Pochodzą z Azji, gdzie do dziś w stanie dzikim żyją ich przodkowie. Cechuje je wysoka masa ciała (u kogutów przekraczająca nieraz 5 kg), dobry rozwój mięśni oraz niska nieśność. Ze względu na słabe parametry rozrodcze, w celu uzyskania brojlerów krzyżuje się je z rasami ogólnoużytkowymi.
KURY OGÓLNOUŻYTKOWE :Powstały ze skrzyżowania śródziemnomorskich kur nieśnych z ciężkimi kurami azjatyckimi. Mają łączyć cechy obu tych grup i w zależności od rasy przeważają cechy jednego bądź drugiego typu. Masa kogutów to 3 do 4 kg, a kur 2,2-3 kg. Nieśność w granicach 130-160 jaj rocznie. Mają z reguły silny instynkt kwoczenia.
KURY AMATORSKIE : * bojowce – rasy hodowane ze względu na swoją siłę i agresywność. Niektóre koguty mają po kilka ostróg na nodze. Używane do walk kogutów.
* kury karłowate – jedyna prawdziwie karłowata rasa to bantamki – masa 500 - 800 g, krótkie nogi, bardzo duży ogon i bardzo niską nieśność, co sprawia, że trudno je hodować. Ich pochodzenie nie jest pewne. Ceni się je jako doskonałe nasiadki podsuwając im jaja takich ptaków jak bażanty, przepiórki czy kuropatwy. Pozostałe rasy z tej grupy to potomkowie ras z innych grup, u których wystąpił defekt hormonalny. Ze względu na niski ciężar miały przez długi czas jedynie zastosowanie ozdobne. Obecnie ze względu na duży stosunek masy jaj do masy kury (odpowiednio ok. 35g i 1 kg) karłowate nioski są hodowane w celu pozyskiwania masy jajecznej z ich jaj.
* kury zniekształcone – kury z utrwalonymi zniekształceniami kośćca lub upierzenia. Zazwyczaj hodowane w celach ozdobnych:
o kury bezogonowe – brak u nich kręgów ogonowych.
o kury czubate – kostny guz na głowie sprawia, że pióra układają się w charakterystyczny czub.
o kury krótkonogie – nastąpiło u nich skrócenie niektórych kości długich, nie posiadają umiejętności grzebania, co pozwala na trzymanie ich jako ptaków ozdobnych w ogrodach.
o kury o anormalnym upierzeniu – występują u nich takie zmiany jak: bardzo długie sterówki (np. u kogutów rasy feniks dochodzą do 6 m długości), kury gołoszyje z nagą szyją, kury jedwabiste – bez haczyków w piórach, stąd wyglądają jakby pokrywało je miękkie futro.
Osobną grupę stanowią kury bezrasowe – są to ptaki hodowane przez wiele stuleci w prymitywnych warunkach bez określonego kierunku selekcji. Obecnie często krzyżowane z kurami rasowymi w celu podniesienia jakości mieszańców (efekt utrzymuje się jednak tylko przez kilka pokoleń). Kury bezrasowe charakteryzuje duża zmienność ubarwienia oraz wygląd najbardziej zbliżony do kur ogólnoużytkowych. Ich nieśność rzadko przekracza 100 jaj, które znoszą zazwyczaj na wiosnę i jesienią. Ich zalety to duża wytrzymałość oraz umiejętność wyszukiwania pokarmu, nieraz daleko od kurnika. Te zalety to w dużej mierze wynik doboru naturalnego
xd gosciu prosze cie wez skoncz bo naprawde tobie leczenie nie pomoze ;o
xd gosciu prosze cie wez skoncz bo naprawde tobie leczenie nie pomoze ;o
uswiadamiam ci prawde frajerze:cup::cup::cup:
idz poćwicz z kolegami z flow kto pierwszy sie spuści na monitor
skype wam to ułatwi
--- asus597 dodał 3 minut i 26 sekund później ---
KKAAAAMBBBAAAA
Murzynek KAMBA pod knajpą mieszka, złodziej i s*****el ten nasz koleżka, chodzi i pije przez całe ranki, potem sie ***** u swego chłopaka, a gdy do domu od kurwy(kury) wraca, śpiewa w*****ony, płyty przewraca, gdy ojcjec krzyczy - KAMBO łobuzie, KAMBA mu szmatą zatyka buzie, pierdoli wszystko i pije codzień, bo jest skurwysyn, s*****el i złodziej, zgwałcił już wszystkie swoje chłopaki, wszystkie te dzieci i ich ojców, a gdy mu tego nie wystarczyło, jebał co złapał, co tylko było, gdzieś na poboczu stał stary klasztor parę zakonnic i stary pastor....
ahushausuahs
http://www.megaupload.com/?d=78AUFNUM
Mnie ten film nie chodzi ;(((
Jawor131
15-10-2009, 21:35
Mnie ten film nie chodzi ;(((
Odtwórz przez real media playera bo chyba tylko on obsługuje rmvb.
xBardolekx
15-10-2009, 21:57
a mi chodzi ale badziewna jakość, co chwile jakieś pixele na siebie nachodzą, zero prawie normalnego filmu, który dałoby się oglądać
Endrju88
16-10-2009, 18:12
Filmik by był fajny jakby go robił ktoś o mocnym kompie. Bo tak to nie da się oglądać czarnych pixeli :P
Filmik by był fajny jakby go robił ktoś o mocnym kompie. Bo tak to nie da się oglądać czarnych pixeli :P
te czarne pixele są wynikiem konwertowania z avi do RMVB
normalna jakość video (avi) tak jak powinno to wyglądać
http://www.megavideo.com/?v=GE5ZMGQA
TAK TRWA PRZETWARZANIE TERAZ TEGO VIDEO NA STRONCE (TAK JAK NA YT) WIEC MYSLE ZE WCIAGU 3-12H BEDZIE JUZ DOSTEPNY...
/magro
@Angelosy i inne przydupaski.
Robicie filmik jak zabijacie bot chary i później cieszycie puchę, kreując siebie na uber pk team? Kiedy wy możecie tylko na wykopkach ziemniaki zbierać. :P
`Miodu
Angelos "ja nie bylem na vaoecie " na filmiku slychac twoj glos i widac przy tym na vencie nick vaoet~ . Pozdro milego pz camp :D .Jak ja lubie jak ludzie sami z siebie robia debili ;>
--- kura17 dodał 13 minut i 4 sekund później ---
zapomnnialem dodac russel bedzie z was dumny ze mimo jego kapitulacji dalej robicie cos na ty serverze XDDDDDDDDDDDDDDDD
Angelos "ja nie bylem na vaoecie " na filmiku slychac twoj glos i widac przy tym na vencie nick vaoet~ . Pozdro milego pz camp :D .Jak ja lubie jak ludzie sami z siebie robia debili ;>
--- kura17 dodał 13 minut i 4 sekund później ---
zapomnnialem dodac russel bedzie z was dumny ze mimo jego kapitulacji dalej robicie cos na ty serverze XDDDDDDDDDDDDDDDD
Wyjebane mam na twoje kawalki jak i na Ciebie po calosci , tylko zapomnialem dodac na vt , jak byles ostatnio, zebys nie seplenil , jak do mnie mowisz.
@Lavio
Zgadza sie , ja skrecalem film i dodawalem vt recordy , jednak to nie moj glos slychac na filmiku i nie ja bylem na akcji.
Nie zabilem ani jednego twojego chara ani zadnego innego , Vaoet to NIE MOJ CHAR. Powiedzialem to raz na tibia.com i nie widze sensu tego powtarzac. Nie chce juz grac kozaka na forum - jak chcesz pogadac o tym , podaj jakies vt albo wejdz na to Unitas i zobaczysz , czy mam taki glos jak na nagraniach.
@Flow
Nie mam duzego wplywu na to , czy mnie kicknienie z serva czy nie , bo bylem kiedys zydem i teraz mam malo do gadania... ale czy to wporzadku ? ze ktos mnie obwinia za rzeczy , ktorych nie zrobilem. Co do Angelosa od 1 zaczely mi sie wyklady i nie mam za duzo czasu zeby grac i logowac na nim , wiec jesli ktos by mial jakas sprawe (ktos inny od Lavia) niech pisze tutaj lub liscik na ankh.
To chyba tyle z mojej strony , pozdro
'Stupid Comments ? I don't care :)'
Wyklady ci sie zaczynaja mowisz xd? Lol kto by Cie gdzie przyjal, chyba tylko na prywatne
J.Rabbit
17-10-2009, 18:39
Wykłady są nieobowiązkowe przynajmniej u mnie.
Co do filmiku to ciekawy początek. Fragi też całkiem ciekawe. Szkoda, że nigdy mnie nie zabiliście :(
Za szybki Bolid miałeś xD
@filmik
tak czy siak szacun dla Ab bo nigdy na zadnym servie nie bylo pk teamu takiego jak my który utrzymał się tyle czasu.
Wiecznyodpoczynek
18-10-2009, 11:09
Co do filmiku to ciekawy początek. Fragi też całkiem ciekawe. Szkoda, że nigdy mnie nie zabiliście :(
Przyznaj się, paziu, że opłacałeś się im. :p
Killed Killer
2009-03-18 22:15:06 Nashgan 202 Sehexrace Keonkasea 67
are u siur?
J.Rabbit
18-10-2009, 12:39
Killed Killer
2009-03-18 22:15:06 Nashgan 202 Sehexrace Keonkasea 67
are u siur?
No tak. Tylko, że to było ob z tego co pamiętam. Raczej chodziło mi o to, że nie zabiliście mnie nigdy w ab/kazz ani na różnych innych sneakach choć raz byłem w trapie jak ratowaliśmy z shejqiem sepiritza, ale udało się uciec :P
@filmik
tak czy siak szacun dla Ab bo nigdy na zadnym servie nie bylo pk teamu takiego jak my który utrzymał się tyle czasu.
Chyba krótko na iridii grałeś :)
Chyba krótko na iridii grałeś :)
Bongo~? Napewno tak ab opanowanego nie mieli
Bongo~? Napewno tak ab opanowanego nie mieli
Nie ab tylko carlin :)
Elesar Inferno
19-10-2009, 19:23
@filmik
BO NIKT INNY NIE S*******A TYLE PO KANAŁACH CHECHECHECHECHECHECHE
Wyjebane mam na twoje kawalki jak i na Ciebie po calosci , tylko zapomnialem dodac na vt , jak byles ostatnio, zebys nie seplenil , jak do mnie mowisz.
@Lavio
Zgadza sie , ja skrecalem film i dodawalem vt recordy , jednak to nie moj glos slychac na filmiku i nie ja bylem na akcji.
Nie zabilem ani jednego twojego chara ani zadnego innego , Vaoet to NIE MOJ CHAR. Powiedzialem to raz na tibia.com i nie widze sensu tego powtarzac. Nie chce juz grac kozaka na forum - jak chcesz pogadac o tym , podaj jakies vt albo wejdz na to Unitas i zobaczysz , czy mam taki glos jak na nagraniach.
@Flow
Nie mam duzego wplywu na to , czy mnie kicknienie z serva czy nie , bo bylem kiedys zydem i teraz mam malo do gadania... ale czy to wporzadku ? ze ktos mnie obwinia za rzeczy , ktorych nie zrobilem. Co do Angelosa od 1 zaczely mi sie wyklady i nie mam za duzo czasu zeby grac i logowac na nim , wiec jesli ktos by mial jakas sprawe (ktos inny od Lavia) niech pisze tutaj lub liscik na ankh.
To chyba tyle z mojej strony , pozdro
'Stupid Comments ? I don't care :)'
haha
"Nie mam duzego wplywu na to , czy mnie kicknienie z serva czy nie , bo bylem kiedys zydem "
Byles jestes i bedziesz pamietaj o tym . co do twojego cama cam jest dobry lecz smieje sie z tego co odwaliles zachowales sie jak ciota gdyz nie umiales mi powiedziec w twarz tylko zrobiles to przez cama . tak zachowuje sie lamus ;o
I nie mam zamiaru klocic sie na jakis forach z toba poniewaz to jest dziecinne .Chcesz bardzo porozmawiac to wejdz na venta daj namiar i mozesz sie tam pospinac bo do forum fajtera duzo ci jeszcze brakuje . zapytaj gremba co musisz zrobic zeby byc prawdziwym forum fajterem .
@UP
hahaha a ty byłes raz zydem raz nie ty to wogle żydkiewka jesteś bo takich zmian stron wiele miałeś. Wiec jezeli ktos ma mówic komus na temat jego zachowania to napewno nie ty 2 licowy lamusie.
kura zyd kura huj widzisz kure to ci jajko zniesie
czeeeeeee tępaku:cup:
Byles jestes i bedziesz pamietaj o tym . .
Powiedz to samo do Etera, Lavia, Akona, Mery, Dony aka JanekGołębnik. Oni też był żydami :)
xBardolekx
20-10-2009, 08:03
ale odwrócili się od czarnej strony mocy i zrobili to sami w czasie gdy nie było pewnie czy zostaną main żyduchy wyrzucone z servera ;o a on był, jest i będzie, bo nadal tkwi w czarnym gównie =)
waiting for bloody replies
"Byles jestes i bedziesz pamietaj o tym . co do twojego cama cam jest dobry lecz smieje sie z tego co odwaliles zachowales sie jak ciota gdyz nie umiales mi powiedziec w twarz tylko zrobiles to przez cama . tak zachowuje sie lamus ;o"
W twarz przez internet ? ciekawe
Powiedz to samo do Etera, Lavia, Akona, Mery, Dony aka JanekGołębnik. Oni też był żydami :)
nigdy nie bylem po zydow stronie
a to w Arpens nie byłeś?:P
@UP
hahaha a ty byłes raz zydem raz nie ty to wogle żydkiewka jesteś bo takich zmian stron wiele miałeś. Wiec jezeli ktos ma mówic komus na temat jego zachowania to napewno nie ty 2 licowy lamusie.
Powiem ci tyle gdyby nie to ze to ty zaczeles od*******ac fazy to bym dalej byl u was ale wlasnie ktos chcial byc liderem na sile i mu nie wychodzilo mowie tu o tobie .
a to w Arpens nie byłeś?:P
bylem w hurricane, po przegranej wojnie z fire sprzedalem postac...
w arpens bylem, co nie zmienia faktu, ze nigdy nie bylem z russelem w gildi i nigdy nie walczylem przeciwko rise...
po wygranej wojnie nad rise, arpens sie odlaczylo i wtedy do nich dolaczylem
Powiem ci tyle gdyby nie to ze to ty zaczeles od*******ac fazy to bym dalej byl u was ale wlasnie ktos chcial byc liderem na sile i mu nie wychodzilo mowie tu o tobie .
ty żydkiewko co ty za framazony nam pierdolisz. Do nas wracałes 2 albo 3 razy do rise/flow 3 albo 4? Szmata zawsze bedzie szmata pamietaj o tym :) AJ wanna bi coool? O tym ze ja chciałem byc liderem słysze 1 raz ;-) Nie mam głowy do ogarniania tak jak Romek i nigdy tego nie sugerowałem bo to on rzuca 3 mw'ale na raz.. Wiec fail i jak nie masz co pierdolic stul jape i idz lizac dupe bo tylko to potrafisz. Powiesz mi ze "forum fighter buhahaha" prawda jest taka ze gadam do dzis z kilkoma osobami z Flow i kazdy z tych osób ma takie same zdanie jak ja o tobie czyli jesteś mniej niż zero . Pewnie mi powiesz jak to wyzej napisales do Angelosa "kamp pz buhahaha noob " sorrki ziomek ale ja nie gram ostatnio w to i całe szczescie bo ryje banie i wcale tego nie żałuję ale ty masz server wiec idz się utop.
@mera
to przepraszam Cie mój mistrzu :)
kurwa czy kura... masz duzo chicken feather ???:D
Zwracam honor : P
Tenszinkan
22-10-2009, 19:06
Ale czad forum.tibia.pl istnieje, dobra spinka nie jest zla, az sie lezka w oku kreci.
@AB PK TIM
Mam nieodparte wrazenie, ze jakbym wszedl na to forum za 35 lat, to max 2 strony wstecz od strony ostatniej zobaczyl bym posta jednego z was, wspominajacego jak to rozpierdoliliscie server Morgana@Ab'dendriel w niemieckiej grze MMORPG 2D o lacinskiej nazwie Tibia.
Pozdrawiam wszystkich kolegow i kolezanki fighterow ;*, chociaz widze tu stara Banda Rogala siedzi tylko.
MR_FREEMAN
22-10-2009, 23:31
Ale czad forum.tibia.pl istnieje, dobra spinka nie jest zla, az sie lezka w oku kreci.
@AB PK TIM
Mam nieodparte wrazenie, ze jakbym wszedl na to forum za 35 lat, to max 2 strony wstecz od strony ostatniej zobaczyl bym posta jednego z was, wspominajacego jak to rozpierdoliliscie server Morgana@Ab'dendriel w niemieckiej grze MMORPG 2D o lacinskiej nazwie Tibia.
Pozdrawiam wszystkich kolegow i kolezanki fighterow ;*, chociaz widze tu stara Banda Rogala siedzi tylko.
I jescze z 10 filmow o ich wielkiej slawie !
A zeby ich okreslic w kilku zdaniach - to banda dzieciakow myslacych ze cos znaczyli, ktorzy nigdy niczym nie ryzykowali. Jak sie ich smieszne 50 levele zhuntowalo robili nowe, wywalilo z servera to szli na inny i tam podejmowali sie kolejnej proby bycia legenda. Moze i to dobra zabawa dla nich byla, nie zaprzeczam. Ale to tak jak sie podenicac ze w stsach postawiels 2 zl i wygrales 6. Zadne ryzyko zadna wygrana.
Tak wiec moi kochani kanalarze. Z gowna czekoladowej muffinki nie zrobicie, sorry. A jak sprobujecie i ktos sie nabierze to sie sami domyslcie ile jest wart.
@up2
idz delejtuj chara ujaja osrany ryju
@Up
i ch uj ci do tego B) my jako ab znalezlismy jakos czas do wykorzystania zabawy w tej grze a nie jak 95% flow na*******ania monsterów dla tego aby miec wiekszy lwyl. pozdro, poćwicz! ab było w*****ste a co do legendy owszem, jesteśmy legenda :cup: Kanalarz to twój stary a smieszny jest twój 2 rodzic z jajami. nara elo
MR_FREEMAN
23-10-2009, 02:05
@up2
@Up
i ch uj ci do tego B) my jako ab znalezlismy jakos czas do wykorzystania zabawy w tej grze a nie jak 95% flow na*******ania monsterów dla tego aby miec wiekszy lwyl. pozdro, poćwicz! ab było w*****ste a co do legendy owszem, jesteśmy legenda :cup: Kanalarz to twój stary a smieszny jest twój 2 rodzic z jajami. nara elo
Uhuhu dziecko monsterow sie w*****lo i zaczyna pojazd nie poparty zadnymi argumentami :>(przedostatnie zdanie)
Nie ma to jak oglosic siebie samego legenda !! Synku ogarnij sie hahahahaha.
Swietny pojazd: "FLOW expi, tylko nooby expia". Flow expi bo sobie to wypracowalo i zalsuzylo kartoflu. Zaloze sie jak ty bys mial mozliwosc expienia tez bys to robil. Ale nie... ty expiac na hell gate 20 palkiem i blokujac to gromada 8 leveli chyba nie zasmakowales co to jest fun z tej gry jesli chodzi o PvM. Jedyne przezycia w tym aspekcie to miales na PoI na ktore Cie Flow zabralo albo i nie bo mozliwe ze dla ciebie miejsca zabraklo. No moze jescze demona kiedys zabiles z kolegami.
Zabrzmi to kolokwialnie ale niech strace: w dupie byles, gowno widziales.
Uhuhu dziecko monsterow sie w*****lo i zaczyna pojazd nie poparty zadnymi argumentami :>(przedostatnie zdanie)
Swietny pojazd: "FLOW expi, tylko nooby expia". Flow expi bo sobie to wypracowalo i zalsuzylo kartoflu. Zaloze sie jak ty bys mial mozliwosc expienia tez bys to robil. Ale nie... ty expiac na hell gate 20 palkiem i blokujac to gromada 8 leveli chyba nie zasmakowales co to jest fun z tej gry jesli chodzi o PvM. Jedyne przezycia w tym aspekcie to miales na PoI na ktore Cie Flow zabralo albo i nie bo mozliwe ze dla ciebie miejsca zabraklo. No moze jescze demona kiedys zabiles z kolegami.
Zabrzmi to kolokwialnie ale niech strace: w dupie byles, gowno widziales.
te inteligentny...
huj wie w ogole kim ty jestes... to sprawa pierwsza...
druga, z reguly jest tak, ze jak cie cos ciekawi, fascynuje... interesujesz sie tym...
a ty widze duzo wiesz o ab gangu... chyba zrozumiales panie "zabrzmi to kolokwialnie"
xBardolekx
23-10-2009, 10:28
odpuść mera, jeden z niewielu myślących na tym forum to go nie ciśnij ;<
odpuść mera, jeden z niewielu myślących na tym forum to go nie ciśnij ;<
jeden z wielu "kim ja kurwa jestem", wszyscy mysla, tylko kazdy na swoj sposob
pozatym nie pocisnalem go, tylko zapytalem kim jest
jeden z wielu "kim ja kurwa jestem", wszyscy mysla, tylko kazdy na swoj sposob
pozatym nie pocisnalem go, tylko zapytalem kim jest
uzalezniony człowiek jak Ty :) wyluzuj mera i pobaw sie fingerboardem ;P
uzalezniony człowiek jak Ty :) wyluzuj mera i pobaw sie fingerboardem ;P
wlasnie grzesiu Ciebie potrzeowalem, ogarnij czasem gadu, sebestian ma pytanie do Ciebie:)
i pamietaj nie namawialem go...
Pozdro stary, nie ma co, ale abTeam to jest legenda, kiedyś było o nich głośno i każdy stary gracz wie co się tam działo, jak ktoś wchodził. Pewnie grasz na morganie od miesiąca bo Ci kumpel z Flow powiedział, że tam rządzi i żebyś zaczął grać. Zastanów się co piszesz, ja jestem z Flow i ja mówię że AB to legenda, więc nie są samozwańcami :)
xBardolekx
23-10-2009, 14:06
Name: Zeofil lachon
Sex: male
Profession: Sorcerer
Level: 113
World: Morgana
Residence: Carlin
Married to: Irio Cado
Last login: Oct 22 2009, 11:17:20 CEST
Account Status: Free Account
nie jesteś z flow :ddddddddddddddddddd =**
Name: Zeofil lachon
Sex: male
Profession: Sorcerer
Level: 113
World: Morgana
Residence: Carlin
Married to: Irio Cado
Last login: Oct 22 2009, 11:17:20 CEST
Account Status: Free Account
nie jesteś z flow :ddddddddddddddddddd =**
Specjalnie dla Ciebie dzisiaj dojdę :*
Tenszinkan
23-10-2009, 18:01
@up2
Jaciekrence nie dosc ze mi teraz przykro bo mi przypomniales ze moj char łos dilejted w grze, na ktora ponoc tak bardzo masz wyjebane, to jeszcze mam osrany ryj :( Ratata tatata gruba impra z rysiem trwa.
Tak bajdełej, to moze i byliscie ta pierdolona "legenda", ale nie zmienia to faktu, ze nie musisz sie tym jarac przez nastepne 3 lata, jezeli jestes z siebie taki dumny to wpierdol to w CV - moze cie do Cipsoftu przyjma.
Fajnie tu :cup:
Wiecznyodpoczynek
23-10-2009, 19:27
Byli "legendą", bo żadnemu normalnemu graczowi do głowy by nie przyszło cały czas siedzieć w kanałach i randomować. Jak Mera trafnie napisał - myśleli na swój sposób, a że im nie wyszło, cóż - bywa...
MR_FREEMAN
23-10-2009, 20:45
Specjalnie dla Ciebie dzisiaj dojdę :*
A załozymy sie ze nie dojdziesz?
A propos bycia legenda: ty kakej pewnie sam siebie oglosiles legenda ze wzgledu na twoj PK team z innego swiata dlatego masz tak slabe wymagania. Oni sa znani. Prosze Cie, to jest jescze daleko od bycia legenda....jesli chodzi o Tibie bylbym sklonny dac takie miano Unitowi lub Del'toro a troszke blizej nas Nizahe Inferno ale nie pierwszemu lepszemu PK teamowi. Ja nie mowie ze oni byli zli, ale poprzeczka musi stac wyzej. Ty pewnie nie osiagnales prawie wszystkiego w tej smiesznej grze a jedynie wiele. Moge Ci poweidziec ze ci co byli na szczycie tak pochopnie nie oglaszaja kogos legenda.
Mera: Jestem komentatorem ktorego znasz, ale w zyciu sie nie domyslisz bo nawet nie zamierzam Cie naprowadzic :) Tak komentuje ostro jak i inni idioci ktorzy sie boja ujawnic swojego nicka z gry i obsmarowywuja Flow. Troche chce to zrownowazyc, a jednoczenise wstydzilbym bym sie podac swoj prawdziwy nick bo to forum od dluzszego czasu nie stoi na nawet przyzwoitym poziomie.
Jaciekrence nie dosc ze mi teraz przykro bo mi przypomniales ze moj char łos dilejted w grze, na ktora ponoc tak bardzo masz wyjebane, to jeszcze mam osrany ryj :( Ratata tatata gruba impra z rysiem trwa.
Tak bajdełej, to moze i byliscie ta pierdolona "legenda", ale nie zmienia to faktu, ze nie musisz sie tym jarac przez nastepne 3 lata, jezeli jestes z siebie taki dumny to wpierdol to w CV - moze cie do Cipsoftu przyjma.
Fajnie tu :cup:
czemu sie podpisujesz jakos tenszinkan skoro to nie Ty zrobiles tego chara l;o?
@rosi
a nie byles osrany czasem jak
ekox serilvary is far to the north?
J.Rabbit
24-10-2009, 09:34
@rosi
On dopiero exive kupil na ta wojne :D
Tenszinkan
24-10-2009, 10:20
@rosi
A co ma piernik do chuja ? :baby: Czemu sie podpisujesz jako Jaz skoro takiej postaci nie ma na morganie ? Czego sie przy*******asz skoro i tak ci co znaja to wiedza kim jestem ? Czego zaczynasz zdania mala litera ?
Widzisz ja tez umiem formulowac chujowe pytania ! :cup:
@rosi
do Ciebie aż mi szkoda odpisywac.
@MR_FREEMAN
hehe uważasz ze nisko poprzeczka była? Przez rok nikt do Ab nie wchodził. Mówisz ze było to nic a np. Jak Akon na msg of the day "Nie chodzic na blessa ab, nie interesowac nas bedzie jak tam padniesz bo nie przyjdziemy" Blessa się nie blokało ze wejsc tam nie mogłes poprostu kazdy był osrany ze masslog poleci tam od "smiesznych" 45atek albo ze mage bomba na brame lub statek i ktoś jest w dupie.
MR_FREEMAN
24-10-2009, 10:56
@rosi
do Ciebie aż mi szkoda odpisywac.
@MR_FREEMAN
hehe uważasz ze nisko poprzeczka była? Przez rok nikt do Ab nie wchodził. Mówisz ze było to nic a np. Jak Akon na msg of the day "Nie chodzic na blessa ab, nie interesowac nas bedzie jak tam padniesz bo nie przyjdziemy" Blessa się nie blokało ze wejsc tam nie mogłes poprostu kazdy był osrany ze masslog poleci tam od "smiesznych" 45atek albo ze mage bomba na brame lub statek i ktoś jest w dupie.
Ale czy to wymaga skilla ? :) Raczej zaangazowania i dobrego bota na ta mage bombe.
xBardolekx
24-10-2009, 11:32
ja akurat zawsze miałem blessa z ab ;x nie jest problemem, ani nigdy nie było dla mnie wbiec do ab, więc dla mnie legendą nie jesteście tak jak to tamten ktoś zauważył... pk teamy na kyrze takie jak dancing shadows czy furions byli o niebo od was lepsi i mieli opanowane nie ab, tylko wszystko po kolei i robili takie akcje wszędzie nie tylko w jednym mieście, porywczo jeszcze w mieście obok, a nigdy nie słyszałem, żeby nazwali siebie legendą. wiesz jaka może być legenda pk teamu na morganie? nie ab, nie kara, tylko kopengas które pkowało 2-3 lata wstecz
Elesar Inferno
24-10-2009, 12:07
Dokładnie Kopengasom moglibyście co najwyżej wylizać stopy, do nich za tamtych czasów mało kto nawet sie odzywał bo był osrany, że po niego wpadna a was mozna było sie bac tylko w tym śmiesznym mieście AB, a i masz racje zajebanie 1 osoby w 20 będac w tym samym czasie blokowanym przez 700 charow aby nikt nie mógł was zapierdolic jest naprawde imponujące
Dokładnie Kopengasom moglibyście co najwyżej wylizać stopy, do nich za tamtych czasów mało kto nawet sie odzywał bo był osrany, że po niego wpadna a was mozna było sie bac tylko w tym śmiesznym mieście AB, a i masz racje zajebanie 1 osoby w 20 będac w tym samym czasie blokowanym przez 700 charow aby nikt nie mógł was zapierdolic jest naprawde imponujące
http://www.youtube.com/watch?v=_qVXqmdqey0&feature=related
blokowani przez 700 charów, cale zycie w ab i mowi to osoba ktora padla 4x od nas i ani razu w ab : )
moj ostatni post na ten temat chcialem byc miszczem cientej riposty zakonczcie temat ab teamu bo nie ma sensu forum fight. Dla mnie najwazniejszy jest szacunek wsrod ludzi ktorymi sie otaczam niz wsrod flow które 23-24 czerwca przegrało morgane a 1 lipca wrócili na gotowe i okrzykneli sie wielkimi zwyciezcami (szkoda ze cipsoft zmienil pvp bo byscie mieli chuja a nie serwer)
ab team retired od 1 lipca tak samo jak kopengas, svenska~, budas, avis
dlaczego? przez update nie dlatego ze "byliscie lepsi" jak to okrzykujecie na calej morganie a zabic 50 najta zajmuje wam 30min.
/magro
Wiecznyodpoczynek
24-10-2009, 14:04
@rosi
Nie byłem. :)
Edit:
W sumie przejmowałem się abcokami jakoś bardziej tylko wtedy, gdy musiałem kupić bless, bo po prostu szkoda by było paść. :)
@ UP
(szkoda ze cipsoft zmienil pvp bo byscie mieli chuja a nie serwer)
Wiadomo
Elesar Inferno
24-10-2009, 15:36
Padłem od was 2 razy a nie 4 co do tych smiesznych dedów tak byłem jebanym noobem który panikował jak pojebany więc nie dziwo ze ujebaliscie mnie w tak a nie inaczej żalosny sposób w tym 1 ded kiedy miałem facca a leczenie 130 pallka na faccu mozna smiało porownac do 60~ sorca? A nawet nie, pozatym wtedy Flow nie istnialo wiec nie mial kto wam spuscic wpierdolu po moich zgonach, wyjątkiem były 2 osoby ktore bez zastanowienia pobiegły na pełnej *****e wtedy w thais czyli Lhoptic i Keri. Co do tego, że przegraliście przez system oczywiście masz racje jak nigdy to dlatego każdy ktory wynurzyl pizde z pzta od was zdychal po upływie 5 minut i było to PO TYM FERALNYM SYSTEMIE więc błagam cie nie ośmiesaj sie wyjebalibyśmy was predzej czy później, prawdy nie oszukasz.
Kino_000
24-10-2009, 17:04
Uaaa co za wstyd ;D 1-20 :>?
Elesar Inferno
24-10-2009, 17:22
wpierdol na szybko na waspach
Wiecznyodpoczynek
24-10-2009, 17:29
A ten nie moze odpuscic xD
Dobra, jeszcze dedykacja dla Grebolka:
ze z tym pitbulem to nie ma duzo wspoilnego w rl
z takim ryjem
to najwzyej spaniel
hahahahahaha
Gratulacje pokonania 45 lvli stojących w defie :)
gz bycia tam, bo skulla nie włączyłeś.
how sad. ;(
prawda jest taka, że jak na następnej akcji będą espaniole, to już nie będzie tak miło, bo wam psów na posyłki (w tym wypadku - wbijanie fragów) zabraknie (ot, taki Batukox, rs i jeszcze dzisiaj 2 fragi wbił + przefarbował nos na brązowo).
Mnie najbardziej bawi to, że od nas najwyższą postacią był 90~ pal, było nas ok. 12 osób (w tym 3-4 na noobcharach), Flow przyszło jakieś 15 osób + noobchary do sd.
Dobra zabawa dzisiaj była, oczekujcie powtórki z lepszymi technikami z naszej strony.
MR_FREEMAN
24-10-2009, 18:59
Twoja ironia byla by zrozumiala gdyby padli na otwartm polu, ale def to akurat miejsce gdzie zabic jest kogos najciezej inteligencie. Nie ogarneli defa i padli. Proste... nikt sie tym zbytnio nie podnieca. I zaznaczam ze to nie zadne osiagniecie, po prostu chailem Cie uswiadomic ze nie myslisz chlopie.
Twoja ironia byla by zrozumiala gdyby padli na otwartm polu, ale def to akurat miejsce gdzie zabic jest kogos najciezej inteligencie. Nie ogarneli defa i padli. Proste... nikt sie tym zbytnio nie podnieca. I zaznaczam ze to nie zadne osiagniecie, po prostu chailem Cie uswiadomic ze nie myslisz chlopie.
Wg mnie przebicie sie przez defa który jest zrobiony przez low lvle jest prawie tak samo latwe jak wybicie ich na otwartej przestrzeni.
Apropo byles tam wogóle?
xBardolekx
24-10-2009, 19:46
Oct 23 2009, 17:50:29 CEST Crushed at Level 152 by Aikeryn, Akkumaa, Astarox, Davok, Hancy, Jamon Dulce, Saler, Sylzz, Xael Eoth and Xakru.
chyba sequelus nie wiesz co mówisz, bo oni w 10 osób mogli mnie złożyć więc nie wiem:] wogule to skończcie tą gadke o tym kto jest lepszy a kto bardziej odważny bo zaczyna to w*****ać. każdy wie, że we flow są jebane cioty i tak samo w svenskiej wiec chill
Oct 23 2009, 17:50:29 CEST Crushed at Level 152 by Aikeryn, Akkumaa, Astarox, Davok, Hancy, Jamon Dulce, Saler, Sylzz, Xael Eoth and Xakru.
chyba sequelus nie wiesz co mówisz, bo oni w 10 osób mogli mnie złożyć więc nie wiem:] wogule to skończcie tą gadke o tym kto jest lepszy a kto bardziej odważny bo zaczyna to w*****ać. każdy wie, że we flow są jebane cioty i tak samo w svenskiej wiec chill
Ani razu na tym forum nie powiedziałem kto jest lepszy a kto nie, poza tym ty nie dostawales zapewne sio od nashgana
MR_FREEMAN
24-10-2009, 20:33
Bardol ladnie ogarnial, tak wiec szkoda jego zgona :( i po to jest Ek zeby sie wbijac wszedzie i na samym poczatku, oczywisce z rozwaga, mninimalna ale jedna troszke jej musi byc.
Wiecznyodpoczynek
24-10-2009, 20:42
gz bycia tam, bo skulla nie włączyłeś.
how sad. ;(
prawda jest taka, że jak na następnej akcji będą espaniole, to już nie będzie tak miło, bo wam psów na posyłki (w tym wypadku - wbijanie fragów) zabraknie (ot, taki Batukox, rs i jeszcze dzisiaj 2 fragi wbił + przefarbował nos na brązowo).
Mnie najbardziej bawi to, że od nas najwyższą postacią był 90~ pal, było nas ok. 12 osób (w tym 3-4 na noobcharach), Flow przyszło jakieś 15 osób + noobchary do sd.
Dobra zabawa dzisiaj była, oczekujcie powtórki z lepszymi technikami z naszej strony.
A najlepsze jest to, że ten paladyn przeżył i to z mojej winy. :/ Niech dochodzą Hiszpanie, Brazylijczycy i kto tam chce, byleby się coś działooooo. :cup:
Btw. jest film?
Nie sądze aby byl film z tego failu ;d
Wiecznyodpoczynek
24-10-2009, 20:53
Nie sądze aby byl film z tego failu ;d
Raz na ruski rok mi coś wyjdzie i nawet nie ma jak tego jeszcze raz obejrzeć -.-
Raz na ruski rok mi coś wyjdzie i nawet nie ma jak tego jeszcze raz obejrzeć -.-
Ale prawie nam sie udalo, brakowalo moze 2 sd :)
chyba sequelus nie wiesz co mówisz, bo oni w 10 osób mogli mnie złożyć więc nie wiem:]
bota łatwo złożyć i w 5 osób. Pomijając fakt, że nas tam było mniej niz 10 osób, którzy mogli używać runy SD.
Wiecznyodpoczynek
24-10-2009, 21:05
Ale prawie nam sie udalo, brakowalo moze 2 sd :)
Uwielbiam to jedno słowo prawie. :)
@ UP
Ale fakt faktem, to nie wy przyszliście do nas, tylko my do was, a co za tym idzie akcja odbywała się niejako na waszych warunkach. :)
Anyway, szkoda gadać, było - minęło. B)
xBardolekx
24-10-2009, 22:01
bota łatwo złożyć i w 5 osób. Pomijając fakt, że nas tam było mniej niz 10 osób, którzy mogli używać runy SD.
1. Aikeryn wtedy 46 ms
2. Akkumaa 49 ms
3. Astarox 61 ms
4. Davok 57 ms
5. Hancy 45 druid
6. Jamon Dulce 50 sorc
7. Saler 45 ms
8. Sylzz 57 ed
9. Xael Eoth 49 ed
10. Xakru 46 druid
więc na pewno mówimy o tej samej akcji? bo jak na moje to z tego teamu każdy może uzywać sd, ale sorki, przecież to my jesteśmy noobami i padamy 150 ek od 5 noob charów <3 btw, bota? padłem na expie na bocie czy po tym jak się wpierdoliłem w pkerów? ogarnij osła matole
chyba, że nie ogarnąłeś kiedy padłem, co za tym idzie jesteś marnym wannabe, którego nawet nie było na żadnych z tych dwóch 'akcji'
jest cam z tego =) przynajmniej oglądałem to na waspach
macie taka zrytą psyche jak ch uj.. podsumowanie 90% ab miało wiekszego skila pvp niz 90% flow.
Wiecznyodpoczynek
25-10-2009, 00:36
macie taka zrytą psyche jak ch uj.. podsumowanie 90% ab miało wiekszego skila pvp niz 90% flow.
To czemu to Flow rządzi na Morganie, a nie AB?
1. Aikeryn wtedy 46 ms
2. Akkumaa 49 ms
3. Astarox 61 ms
4. Davok 57 ms
5. Hancy 45 druid
6. Jamon Dulce 50 sorc
7. Saler 45 ms
8. Sylzz 57 ed
9. Xael Eoth 49 ed
10. Xakru 46 druid
więc na pewno mówimy o tej samej akcji? bo jak na moje to z tego teamu każdy może uzywać sd, ale sorki, przecież to my jesteśmy noobami i padamy 150 ek od 5 noob charów <3 btw, bota? padłem na expie na bocie czy po tym jak się wpierdoliłem w pkerów? ogarnij osła matole
ty ogarniasz cepie kto cię zabił? Bo zabili cię espaniole, a nie my (nie korzystamy z tego samego VT, jak padałeś to nawet nie wiedziałem o ich istnieniu). Poza tym, ja mówię, że nas było mniej niż 10 osób (co mogli używać SD) na waspach. Pomijając fakt, że na każdej akcji dzisiaj byłem.
zanim nazwiesz kogoś matołem, czy powiesz mu, żeby się ogarnął...
ogarnij czytanie ze zrozumieniem, to taki skill co wyrabiasz w trakcie edukacji (sprawdź też http://pl.wikipedia.org/wiki/Edukacja, bo zapewne nie wiesz "z czym to się je").
chyba, że nie ogarnąłeś kiedy padłem, co za tym idzie jesteś marnym wannabe, którego nawet nie było na żadnych z tych dwóch 'akcji'
Nie wiem, co jest gorsze - być marnym wannabe czy marnym EK, co mniej może niż ten pierwszy.
Obiektywnie:
Trudno mi ocenić jakie pvp ma AB, ale... myślę, że jakby mieli tyle osób na tych samych poziomach co Flow, to mielibyście się czego bać, i wtedy byłaby to wyrównana walka. Tak to wiadomo - w ciągu miesiąca ubijemy max. kilkudziesięciu z was spadając przy tym poniżej 45 poziomu.
Też nie uważaj, że wszyscy z Flow mają nieziemskie PvP. Tak nie jest... To samo się tyczy AB.
Wiecznyodpoczynek
25-10-2009, 10:49
Obiektywnie:
Trudno mi ocenić jakie pvp ma AB, ale... myślę, że jakby mieli tyle osób na tych samych poziomach co Flow, to mielibyście się czego bać, i wtedy byłaby to wyrównana walka. Tak to wiadomo - w ciągu miesiąca ubijemy max. kilkudziesięciu z was spadając przy tym poniżej 45 poziomu.
Też nie uważaj, że wszyscy z Flow mają nieziemskie PvP. Tak nie jest... To samo się tyczy AB.
Tu nie chodzi o skilla, tylko o podejście do sprawy, bo nawet no skill, któremu chce się coś zrobić w końcu dopnie swego i w rezultacie ten pro pvp mastah dostanie wpierdol - przykład "no skille z Flow" wygrywający 3 wojnę z "pro Szwedami".
Btw.
Nie spodziewałem się dyskusji na poziomie tutaj xD
Tu nie chodzi o skilla, tylko o podejście do sprawy, bo nawet no skill, któremu chce się coś zrobić w końcu dopnie swego i w rezultacie ten pro pvp mastah dostanie wpierdol - przykład "no skille z Flow" wygrywający 3 wojnę z "pro Szwedami".
Btw.
Flow czy furora ?
MR_FREEMAN
25-10-2009, 20:04
Flow czy furora ?
A zeofil lachon ciagle bez gildii - tak jak mowilem :)
i ch uj ci do tego jebany bambusie
Grebol sie wstawil ze kims ?
Kaliber_
25-10-2009, 21:52
Oct 25 2009, 21:19:23 CET Slain at Level 134 by Caria Tiky, Delicato, Gothic Murda, Khus Dielyne, Lerdth Vulaton, Natrosh, Ruzam, Satomi Wizard and Yugado.
Antrevis ;)
Kino_000
25-10-2009, 22:00
Cath Ironbeard
Oct 25 2009, 21:23:42 CET Killed at Level 69 by Kenami, Nashgan, Spide Inferno and Yanosik.
Delicato
Oct 25 2009, 21:23:22 CET Killed at Level 45 by Spartianka Jami and Xaaro.
Lerdth Vulaton
Oct 25 2009, 21:26:25 CET Killed at Level 63 by Kenami.
FAIL XD?
Kaliber_
25-10-2009, 22:01
Cath Ironbeard
Oct 25 2009, 21:23:42 CET Killed at Level 69 by Kenami, Nashgan, Spide Inferno and Yanosik.
Delicato
Oct 25 2009, 21:23:22 CET Killed at Level 45 by Spartianka Jami and Xaaro.
Lerdth Vulaton
Oct 25 2009, 21:26:25 CET Killed at Level 63 by Kenami.
FAIL XD?
HEHEHEHEHHEHEHHE Moj blad bo rozmawialem z dziewczyna przez telefon jak arcano m walla rzucil! ;(
ale ladne bydlo bylo ;p
Kino_000
25-10-2009, 22:17
HEHEHEHEHHEHEHHE Moj blad bo rozmawialem z dziewczyna przez telefon jak arcano m walla rzucil! ;(
ale ladne bydlo bylo ;p
Widzisz, przez dziewczyne padłes w zacnej grze, Tibii, rzuc ja w chu.j!
Bo jest Was wiecej, macie w ch*j wieksze lvle, w dwa ch*je wiecej kasy i tak samo wiecej supporterow (co jednakowoz ma male znaczenie). Mowie o porownaniu AB - Flow.
Pokaż post
Cath Ironbeard
HAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAH na miejscu catha bym sie pocial i nie wychodzil z domu ani nie logowal sie przez tydzien xd
Antonioo
25-10-2009, 22:37
W sumie spodziewałem się po was większego ogarnięcia oraz tego, że szybciej po mnie przyjdziecie. Fakt faktem padłem, ale było blisko bym wam uciekł z tego trapa. Nie wiem czy to Wy ogarniacie mniej, niż się cenicie czy to może ja jestem taki dobry? hahaha :D
Oj Alor, czy musisz napinać się na forum do mnie, mimo że codziennie gadamy na vento albo gg ? : )
MR_FREEMAN
25-10-2009, 23:18
Oj Alor, czy musisz napinać się na forum do mnie, mimo że codziennie gadamy na vento albo gg ? : )
Ja sie nie napinam kolego :) Po prostu to ty srasz publicznie we wlasne gniazdo i mowiac potem jaki to kozak jestes, i ze mozesz w kadej chwili mozesz dojsc do gildii. A ja po prostu mowie ze to nie nastapi. Ale i tak Cie lubie. Pozdro !
Nie trafiles z tym alorem...
Ja sie nie napinam kolego :) Po prostu to ty srasz publicznie we wlasne gniazdo i mowiac potem jaki to kozak jestes, i ze mozesz w kadej chwili mozesz dojsc do gildii. A ja po prostu mowie ze to nie nastapi. Ale i tak Cie lubie. Pozdro !
Nie trafiles z tym alorem...
Po prostu nie było Burskiego na gg i nie dał mi inva, a Eter pajac pracuje jako paź, więc nie było okazji do dania mi inva :)
W sumie spodziewałem się po was większego ogarnięcia oraz tego, że szybciej po mnie przyjdziecie. Fakt faktem padłem, ale było blisko bym wam uciekł z tego trapa. Nie wiem czy to Wy ogarniacie mniej, niż się cenicie czy to może ja jestem taki dobry? hahaha :D
ani jedno ani drugie ;)
Antonioo
26-10-2009, 07:49
A jednak ;)
Btw.
Powiem Ci, że o skilla nie chodzi od update 7.8 już. ;D
Btw.
Ja też nie xD
Co do AB - panowie nie ogarniam, które vento poszło w ruch? ;o
Antku Ab teamu juz nie ma. wszystko to co jest teraz ta są ludzie których nicki pierwszy raz na oczy widze. Ale tez usiłuja robic akcje w AB i usiłują nas nasladowac. Tyle w temacie i nie szczyc się ze "prawie" uciekłes abcoką xD Bo "prawie" uciekłes tylko przed pkerami :P
Kino_000
26-10-2009, 15:54
Antku Ab teamu juz nie ma. wszystko to co jest teraz ta są ludzie których nicki pierwszy raz na oczy widze. Ale tez usiłuja robic akcje w AB i usiłują nas nasladowac. Tyle w temacie i nie szczyc się ze "prawie" uciekłes abcoką xD Bo "prawie" uciekłes tylko przed pkerami :P
Nom, prawda. Ten team jest tylko gromada kilku ludzi, ktorzy i tak nie graja na morganie i maja w nia kompletnie wyje.bane. A to ze "prawie" uciekles to tylko dzieki przewadze szybkosci pomiedzy 130 lvl na bohah a 45 druidem na leather bootsach.
Antonioo
26-10-2009, 23:30
Raczej przez to, ze nie rzucali mwalli na poczatku ;o
Moze nie mieli magic levela, wess pomysl ;;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.