PDA

Pokaż pełną wersje : Hyde Park

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27

Leslaw
17-11-2009, 22:04
Nooo Antonio to pomyśl jakbyś pierwszy raz zabił 150 lvl, jak wrażenia? : )

AxeVice
17-11-2009, 23:07
wiadomo kto odchodzi z morgany ?

Gonzo
17-11-2009, 23:13
Nash Darkeyes, Rogstah Fearless, Vincenzo Capone, Missy Yvonne, Sliccery, Blafyn, Trixtara, Russel Inferno, Xerijo, Raistlin Firearrow.

Tyle co wiem.

edit:

You have offered your resignation. Thumedan has to accept the leadership. If you own or bid for a guildhall, it will be transferred to the new leader, too.

Antonioo
17-11-2009, 23:40
@Tomek
No co tu dużo mówić, frag jak frag. Nie raz takich się zabijało po OTSach czy może nawet na RL tibii :) nic nadzwyczajnego

Leslaw
18-11-2009, 02:55
Wiesz, co innego powie gracz doświadczony, a co innego osoba która robi to pierwszy raz : ) ale powiem Ci, że dedy flow cieszą xD

Serowel
18-11-2009, 07:07
Nooo Antonio to pomyśl jakbyś pierwszy raz zabił 150 lvl, jak wrażenia? : )

No ta, a 260? Fajna sprawa ubić na 45 ; p

http://img32.imageshack.us/img32/7117/etere.jpg

(btw, jestem tam na 2 ventach, mówiłem żem spy :evul: )

Tenszinkan
18-11-2009, 09:26
Jak to spiewala Maryla Rodowicz..

"Prawdziwych zydow na Morganie juz nie ma..."

Antonioo
18-11-2009, 10:39
Będę tęsknił

Leslaw
18-11-2009, 15:30
papa morgano !: <

Gimli From Kazz
18-11-2009, 17:03
hahahaha ta żądza expienia :PPP czekać tylko teraz jak NS który wyrgał wojne bedzie się w*****ał że morgana im exp place bedzie zajmowała :P no i dzieki temu FaG wygra znowu na aurerze :D

Grebol
18-11-2009, 23:51
Lord Sigr oraz Mell fearless tez :D

Canabis
19-11-2009, 00:04
Kto by poszedł Aurea? Zbieram teaaam ;)

Gonzo
19-11-2009, 00:05
hahahaha ta żądza expienia :PPP czekać tylko teraz jak NS który wyrgał wojne bedzie się w*****ał że morgana im exp place bedzie zajmowała :P no i dzieki temu FaG wygra znowu na aurerze :D

"Szanowny panie internetowy ekspercie: rewelacyjna, doskonała analiza, lekka, atrakcyjna językowo!"

kamba
19-11-2009, 00:08

Jaaa ! albo na Azure ;D

Leslaw
19-11-2009, 00:48

Chciecie nas tam dojeeechać : < ? no plax

Gimli From Kazz
19-11-2009, 09:16
Odezwał się Gonzo - przez masy szanowany i uznany expert we wszystkich dziedzinach ;)
Zawsze śmieszą mnie ludzie, którzy kiedy nie wiedzą co powiedzieć piszą o błędach :P

WIesz w Twoim wieku przechodzi się taki dziwny okres w którym MUSISZ być w centrym, uważasz że wszystko to co mówisz jest najinteligentniejsze i najmądrzejsze. Że tylko Ty masz racje. Przecież jesteś taki świadomy co się dookoła Ciebie dzieje ;) Cóż ten wiek minie i będziesz się wstydziłtego co pisałeś :P

Wiecznyodpoczynek
19-11-2009, 11:26
http://pokazywarka.pl/iran_okrucienstwo/#comment1437

STOP NIELUDZKIM ZACHOWANIOM W IRANIE!!!

Yanne
19-11-2009, 12:14
@Tomek
No co tu dużo mówić, frag jak frag. Nie raz takich się zabijało po OTSach czy może nawet na RL tibii :) nic nadzwyczajnego

te na rl tibii to ty nie pkowales bo furora to robila za ciebie zapomniales?

Antonioo
19-11-2009, 16:12
@up
Chyba kurwa nie lałeś :]

Gonzo
19-11-2009, 16:16
Zawsze śmieszą mnie ludzie, którzy kiedy nie wiedzą co powiedzieć piszą o błędach :P

W sumie masz racje - nie wiedziałem co powiedzieć, bo nie zrozumiałem co powiedziałeś. Dla mnie jest to jeden wielki bełkot.

http://pokazywarka.pl/iran_okrucienstwo/#comment1437

STOP NIELUDZKIM ZACHOWANIOM W IRANIE!!!

Mogli do Polski odesłać ;/.

AxeVice
19-11-2009, 18:16
Ktos z Flow idzie na Kyre ?

Gimli From Kazz
19-11-2009, 19:18
Gonzo nie zrozumiałeś bo nie wiesz jak jest na aurerze i dlaczego czarni tam przeszli ;) czyli pewnie na morganie też jestes od bardzo niedawna ;)

I widzisz po raz kolejny pominołeś sedno mojej wypowiedzi... ;)

Gonzo
19-11-2009, 19:21
Gonzo nie zrozumiałeś bo nie wiesz jak jest na aurerze i dlaczego czarni tam przeszli ;) czyli pewnie na morganie też jestes od bardzo niedawna ;)

I widzisz po raz kolejny pominołeś sedno mojej wypowiedzi... ;)

Ale błędy zauważyłem, patrz pan.

Gimli From Kazz
19-11-2009, 23:13
To się nazywa szukanie dziury w całym chociasz Tobie może się wydawać inaczej xD
Z logicznego punktu widzenia, jeżeli w całej swojej odpowiedzi czepiasz się tylko i wyłącznie do błędów a nie jak już pisałem do sedna mojej wypowiedzi, oznacza to tylko i wyłącznie że w beznadziejny sposób chcesz sprowadzić dyskusje na inny tor ponieważ nie posiadasz argumentów do dyskusi na ten właściwy temat ;)

No dalej jakie błędy teraz zrobiłem ? xDD

Gonzo
19-11-2009, 23:31
To się nazywa szukanie dziury w całym chociasz Tobie może się wydawać inaczej xD

Owszem, to się nazywa szukanie dziury w całym.

Z logicznego punktu widzenia,

Logika u Ciebie leży, turla się po podłodze i kwiczy.

jeżeli w całej swojej odpowiedzi czepiasz się tylko i wyłącznie do błędów a nie jak już pisałem do sedna mojej wypowiedzi, oznacza to tylko i wyłącznie że w beznadziejny sposób chcesz sprowadzić dyskusje na inny tor ponieważ nie posiadasz argumentów do dyskusi na ten właściwy temat ;)

Raz - ta rozmowa nie ma tematu, jak dla mnie dalej jest to nic nie znaczący bełkot. ;)
Dwa - Powinieneś pracować w policji przy profilach psychologicznych przestępców, nadajesz się.
Trzy - masz całkowitą racje! :)

No dalej jakie błędy teraz zrobiłem ? xDD

Gratuluje, prawie brak błędów. 4+ do dzienniczka, 5 nie dostaniesz bo znalazłem błąd w pierwszym zdaniu ("chociasz"), aczkolwiek nie musisz przychodzić do szkoły z rodzicami.

Gimli From Kazz
20-11-2009, 00:06
aczkolwiek nie chodze już do szkoły ;)

W takim razie słucham: argument że ligika leży ? ;))

a no i jeszcze zarzuć mi co w tym jest bełkotem ? ;)

dla ułatwienia

NS- szwedzi którzy wygrali na aurei
FAG- Polacy którzy niestety przegrali (w tym ja xD)

Gonzo
20-11-2009, 00:16
Nosebleed Section i Fighting Alliance Group, znam tamten serwer jeszcze z dawnych czasów, dawnego RoM i dawnego FAG, pamiętam nawet dzień jak Fast'molt dostał delete, nie musisz mi objaśniać.

Przyznałem się, masz racje, ja nie mam racji. I tyle, nie chce mi się rozmawiać. ;)

Canabis
20-11-2009, 00:20
@Gonzo
Dwa - Powinieneś pracować w policji przy profilach psychologicznych przestępców, nadajesz się.

Znawca sie znalazl jak bys mial starego z Policji, ktory sprawdza codziennie czy poszedles spac :baby:

Gonzo
20-11-2009, 00:22
@Gonzo

Znawca sie znalazl jak bys mial starego z Policji, ktory sprawdza codziennie czy poszedles spac :baby:

Oglądałem Kojaka kiedyś, no to raczej, że jestem znawcą, nie?

Canabis
20-11-2009, 00:33
Nie. Mi sie dalej wydaje ze masz starego z Policji i sie z ciebie śmieja w piaskownicy.

Gonzo
20-11-2009, 00:49
Nie. Mi sie dalej wydaje ze masz starego z Policji i sie z ciebie śmieja w piaskownicy.

Tu mnie masz. ;(

A teraz wszyscy razem, hip hip jp na 100 %!

Tenszinkan
20-11-2009, 12:13
Tu mnie masz. ;(

A teraz wszyscy razem, hip hip jp na 100 %!

A ty co sie przyjebales do hip hopu ? Nie zwalaj tego ze jestes lajza i kazdy cie tu cisnie na hip hop jp na 100% i inne chujostwo. Kazdy slucha to co lubi, moze nie kazdy lubi miec kolczyki w penisie, nie myc wlosow i w*******ac koty na surowo (nie chce urazic nikogo, to tylko sie tyczy tego pajaca)

Gonzo
20-11-2009, 12:33
A ty co sie przyjebales do hip hopu ? Nie zwalaj tego ze jestes lajza i kazdy cie tu cisnie na hip hop jp na 100% i inne chujostwo. Kazdy slucha to co lubi, moze nie kazdy lubi miec kolczyki w penisie, nie myc wlosow i w*******ac koty na surowo (nie chce urazic nikogo, to tylko sie tyczy tego pajaca)

Firmę nazywasz hiphopem? Bo dla mnie jest do pop robiony dla mas.

Tenszinkan
20-11-2009, 13:00
A czy ja nazwalem to co robi Firma rapem albo napisalem gdziekolwiek ze tego slucham ? Nie wszystko mi sie podoba, poza tym slcuham tyle samo rapu polskiego co i zagranicznego. ( nie tylko rapu zreszta bo i dancehall, reggae i reggaeton, ale mniejsza z tym). W*****a mnie tylko podejscie takich ludzi jak ty, posluchal wiesniakow z Firmy, i mysli ze on madry a reszta glupia. Zreszta teraz jest taka moda na rocka w szkolach i w ogole, rock jest taki Co000l teraz, mimo ze sam chodze do LO, panuje takie przekonanie ze ci co sluchaja rocka itp to jest szlachetna mlodziez, a ci co rapu to idioci. Chlopak z gitara byl by dla mnie para =*****8888 I chuj wszyscy rockowcy amerykanska mlodziez normalnie z nowoczesnych komedii o dojrzewaniu.. (z calym szacunkiem dla tych co sluchaja tego od zawsze, pisze tu o zajawkach typu 5 znajomych nagle gitary zakupilo...i sa rockowcy i chuj...)

Z drugiej strony jak Peja na*******a wszystko na moj koszt wiecie co z nim zrobic to nie ma sie co dziwic. Ale muze i tak nagrywa niezla.

Posluchaj sobie Kasta squad - peryferie, a nie firmami rzucasz, to jest prawdziwy rap i klasyka zreszta.

Canabis
20-11-2009, 13:08
@Gonzo
Dla mnie Firma to jest Rap. A dla ciebie hip hopem jest Verba i Norbi.

A tak prostujac twoje zacofanie, HIP HOP to kultura na ktora sklada sie RAPowanie... BeatBox, Graffiti itp.

PS.
Tak koncza frajerzy. B)

@Boorek
Dobra nie pier... bo sam masz gitare. xDDD

Gonzo
20-11-2009, 14:14
A czy ja nazwalem to co robi Firma rapem albo napisalem gdziekolwiek ze tego slucham ? Nie wszystko mi sie podoba, poza tym slcuham tyle samo rapu polskiego co i zagranicznego. ( nie tylko rapu zreszta bo i dancehall, reggae i reggaeton, ale mniejsza z tym). W*****a mnie tylko podejscie takich ludzi jak ty, posluchal wiesniakow z Firmy, i mysli ze on madry a reszta glupia. Zreszta teraz jest taka moda na rocka w szkolach i w ogole, rock jest taki Co000l teraz, mimo ze sam chodze do LO, panuje takie przekonanie ze ci co sluchaja rocka itp to jest szlachetna mlodziez, a ci co rapu to idioci. Chlopak z gitara byl by dla mnie para =*****8888 I chuj wszyscy rockowcy amerykanska mlodziez normalnie z nowoczesnych komedii o dojrzewaniu.. (z calym szacunkiem dla tych co sluchaja tego od zawsze, pisze tu o zajawkach typu 5 znajomych nagle gitary zakupilo...i sa rockowcy i chuj...)

To ty chyba na prawdę nie znasz mojego podejścia, w*****ają mnie ludzie co gówno o mnie wiedzą (i z resztą, nie tylko o mnie - co po prostu gówno wiedzą) a piszą.

Należę do grupy osób które w wieku 5 lat zaczęły słuchać zespołów typu RHCP, Led Zeppelin, Metallica, The Offspring, Rage Against The Machine, głównie pomiędzy rockiem punkiem i metalem. A z Tobą w kwestii lansrockmenów się zgadzam.

Posluchaj sobie Kasta squad - peryferie, a nie firmami rzucasz, to jest prawdziwy rap i klasyka zreszta.

Widzę, że nie zrozumiałeś mojego posta, z resztą nie pierwszy raz. Zakładałem, że o taki Toksong, kompletne bezmózgowie tego słucha. A i nie tylko Kasta - DJ 600V, Wzgórze Ya-Pa 3, Grammatik, stara Molesta Ewenement, starsze kawałki Warszafskiego Deszczu, Paktofonika... W hiphopie nie siedzę tak bardzo, raczej rock/reggae, ale te zespoły to był dla mnie prawdziwy hip-hop. Aktualnie prawdziwy hip-hop nie powstaje, chyba, że gdzieś w podziemiach, zanim ludzie polecą na kasę. Dla mnie Firma i to całe JP to jest tylko kolejny powód do śmiechu.

Z drugiej strony jak Peja na*******a wszystko na moj koszt wiecie co z nim zrobic to nie ma sie co dziwic. Ale muze i tak nagrywa niezla.

Peja dla mnie jest śmieszny, jebie od niego komercją jak od Tedego, ale Tede przynajmniej się z tym nie kryje.

@Gonzo
Dla mnie Firma to jest Rap. A dla ciebie hip hopem jest Verba i Norbi.

Skoro wiesz co jest dla mnie hip-hopem to spoko!

A tak prostujac twoje zacofanie, HIP HOP to kultura na ktora sklada sie RAPowanie... BeatBox, Graffiti itp.

Moje zacofanie? Ja o tym wiem bardzo dobrze. Dodatkowo ignorancie, hip-hop też jest rodzajem muzyki.

Kakej92
20-11-2009, 14:18

Tak na Twoje zacofanie, Hip-Hop to też muzyka :)

Antonioo
20-11-2009, 14:23
A jednak mi też się wydaje, że HH to kultura :]

Gonzo
20-11-2009, 14:46
A jednak mi też się wydaje, że HH to kultura :]

Z wikipedii:

Hip-hop – ruch kulturowy i gatunek muzyczny powstały w Nowym Jorku w Stanach Zjednoczonych we wczesnych latach 70. XX wieku, zainicjowany przez Afroamerykanów i Latynosów[1][2]. Od momentu powstania w nowojorskiej dzielnicy Bronx hip-hop rozprzestrzenił się na całym świecie[3].

Dodatkowo:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Podgatunki_hip-hopu

A teraz wy*******aj.

J.Rabbit
20-11-2009, 15:51

Swoja droga jakich wykonanwcow zagranicznego hh sluchasz?

Wiecznyodpoczynek
20-11-2009, 16:19
ELDO _/
<znaki>

Canabis
20-11-2009, 16:23
Chopoki nie bijcie mnie :D

Wszystko na moj koszt.

Gonzo
20-11-2009, 16:24
ELDO _/
<znaki>

Eldo z Jotuzem w Grammatiku dawali radę bdb, do dzisiaj jeden z moich ulubionych zespołów. Nowych płyt Elda nawet nie tykam, jak to się na niego teraz mówi? Ah, ****do. Ale ciągle szacunek dla niego za Grammatik.

Toksong:

WIECIE CO Z NIM ZROBIĆ?

WYJEBAĆ!

Hahahahah, padłem jak oni to zrobili. :D

Canabis
20-11-2009, 16:36
Eldo, Pelson & Włodi - Parias. WKROTCE !!!

Kupujcie Polskie Rap Plyty!

@Wiecie co z nim zrobic?

Ja sie zlalem :D

Wiecznyodpoczynek
20-11-2009, 17:02
Eldo z Jotuzem w Grammatiku dawali radę bdb, do dzisiaj jeden z moich ulubionych zespołów. Nowych płyt Elda nawet nie tykam, jak to się na niego teraz mówi? Ah, ****do. Ale ciągle szacunek dla niego za Grammatik.

L O L

Bez urazy, ale chyba nie słyszałeś żadnej solowej płyty Eldoki...
CKCUA, Mędrcy z Kosmosu, Eternia, 27, Nie pytaj o nią. Jak przesłuchasz choć jedną, to daj znać :)

Antonioo
20-11-2009, 17:16
E Ty Gonzo Famous wannabe wez sie pierdolnij w łeb

Gimli From Kazz
20-11-2009, 19:39
Rage Against the Machine zajebisteeee :D zespół dzieciństwa :*

Tylko piepszoni lewicowcy ale nvm xD

Akurat muzyke słucham podobną co do Gonza :P
Ja dodatkowo R+ Korn czy SoaD :D

Gonzo
20-11-2009, 19:43
Rage Against the Machine zajebisteeee :D zespół dzieciństwa :*

Tylko piepszoni lewicowcy ale nvm xD

Akurat muzyke słucham podobną co do Gonza :P
Ja dodatkowo R+ Korn czy SoaD :D

Korna średnio słucham, ot twisted transistor należy do moich ulubionych kawałków, SOAD z kolei bardzo lubie tak samo jak Serja Tankiana solo.

Lewica > prawica tak swoją drogą. ;)

Gimli From Kazz
20-11-2009, 19:45
Ale symbol CHE, darcie amerykańskiej flagi na koncertach (woodstock 99 rlz )
bardziej lewica :P niezmienia to faktu że muzycznie świetni

AxeVice
20-11-2009, 19:56
http://www.youtube.com/watch?v=zyp7ygk-xC8

Leze i wyje.

"Jak koczkodan w 7 części King-Konga..."

Goodluck_Dying
21-11-2009, 00:39
Sorry, stare. Ale musze przyznać że zajeb!ste ;)

Tenszinkan
21-11-2009, 14:12
Swoja droga jakich wykonanwcow zagranicznego hh sluchasz?

Dr dre, tupac, the game, twista, sniper, culcha candela (chociaz to nie jest rap bardziej reggae pomieszane z reggaetonem i odrobina rapu tak mi sie wydaje), promoe no i tak o, nie liczac pojedynczych numerow ktore mi sie podobaja, ale chyba wiecej slucham densholu i reggaetonu.

@gonzo
Ta co do pfk to zapomnialem, ale nie jaralem sie tym nigdy za bardzo i tak. A Eldo moze nie ma najlepszego flow ale ma zajebiste teksty dlatego nadrabia.

Co do pei(ji?) to wywiad z tede na jego temat po tym zdarzeniu byla dobra beka, tylko teraz nie moge znalesc na yt, moze usuneli :< Chociaz tede sredniawka i burak ogolnie.

btw.
Nov 20 2009, 15:16:45 CET Died at Level 200 by a dragon lord.
Nov 20 2009, 02:45:36 CET Died at Level 200 by a mammoth.

Wszystko na moj koszt.

Endrju88
22-11-2009, 16:00
Matko jak wy pierdolicie...

Canabis
22-11-2009, 16:03
Czego Sluchasz? "Lubie Pop Rap Techno i zalezy od pogody slucham Werby Stachurskiego Eminema i DOooooooooDY !":D

@Endju88
Napewno Stachurskiego? Albo nie zrouzmialem ironi xd

Endrju88
22-11-2009, 16:12
Czego Sluchasz? "Lubie Pop Rap Techno i zalezy od pogody slucham Werby Stachurskiego Eminema i DOooooooooDY !":D

Nowa piosenka Stachurskiego _/ Dobra faze musiał mieć jak ją pisał xD

J.Rabbit
22-11-2009, 17:37
Matko jak wy pierdolicie...

Matki w to nie mieszaj bo znowu będzie kazała Ci o 21 schodzić z komputera.

@Tenkiszkan: Polecam Dilated Peoples ;) Mało znana ekipa, ale wymiatają.

Borucao
22-11-2009, 18:10
I dosko się czuję. Stachursky piąty wieszcz. :D

Endrju88
22-11-2009, 19:10
I dosko się czuję. Stachursky piąty wieszcz. :D

No, jedyny wie co i jak xD

Etun
22-11-2009, 19:44
Matki w to nie mieszaj bo znowu będzie kazała Ci o 21 schodzić z komputera.

@Tenkiszkan: Polecam Dilated Peoples ;) Mało znana ekipa, ale wymiatają.

HAhahaha Robert , nie ma to jak dobry pojazd ;];];];];]

Baus
22-11-2009, 19:58
Jak macie ochote to wbijajcie na ot
tu macie filmik z otsa http://www.vimeo.com/7746502

Protoss1906
22-11-2009, 20:00
Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!!cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!!cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!!cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!!cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!!cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!!

Jeden Zero Derby Wygrane !!!!

Jaz
22-11-2009, 23:00
slask wiselka lechia gdansk _/

btw

he came home and kick her
with
hands

_/

xBardolekx
23-11-2009, 18:09
chrzest knajcika elimka na vencie flow hahahahahahhahahahahahaha

http://www.speedyshare.com/files/19439095/hahahaha.vrf

Antonioo
23-11-2009, 20:52
Słabe :D szkoda, że nikt nie nagrał tego jak dał się wkręcić, że bijemy się z Rebellion na Ank, obkupił się <20 bp mf haha >. Przyszedł na ank, wybiegł do środkowych dragów i stwierdził "ej, Wy mnie chyba w chuja robicie" :D

Kakej92
24-11-2009, 00:08
chrzest knajcika elimka na vencie flow hahahahahahhahahahahahaha

http://www.speedyshare.com/files/19439095/hahahaha.vrf

O kurwa, aż mi szkoda typa ^^

Antonioo
24-11-2009, 20:28
Przyznac sie kurwa kto Xaara hacknal bo mi ojebal domek XD

Lavi0
24-11-2009, 20:46
Przykre. :D

Jaz
24-11-2009, 21:27
Robercik na pewno!!!1

J.Rabbit
24-11-2009, 21:40
Taaa ojebalem sie sam ze wszystkich pieniedzy teraz sobie na nich siade i bede zbijal baki.

Endrju88
24-11-2009, 23:01
Dobrze ze passow nie mialem :P

Kakej92
25-11-2009, 02:08
Przyznac sie kurwa kto Xaara hacknal bo mi ojebal domek XD

Pamiętasz jak dawałem Ci filmik z akcji xD?

Tymmon
25-11-2009, 05:34
Zawsze to powtarzałem.

Żydowski char, żydowskie nasienie.
Było zmienić pacy, dane, maila i reca, by nie było problemu.

Etun
25-11-2009, 13:46
ten "żydowski" char jest bardziej zasłużony niż Akon Yode na którego passy miało 50% Flow i cała furora...

meravi
25-11-2009, 14:30
dotykales "G" punkt zeby byc ze flow.. po tym jak zdradziles kolegow z pandorii, ciekawe komu teraz palec wtykasz
dales sie zapamietac jako placzaca pizda i nic sie nie zmienilo...

Etun
25-11-2009, 15:06
Z moimi kolegami z pandorii jestem po dzień dzisiejszy, odszedłem od osób które były z furory jak zobaczyłem co się dzieje z tym serwerem,

jesteś żałosny zawsze oddawałeś pass bo jesteś zerowcem i namawiałeś innych żeby oddawali w przeciwieństwie , zawsze sam grałem moją postacią i mimo że padałem po 8 razy w wojnie to byłem nadal gotów orać a nie jak niektóre osoby co padły 1 lub 2 nie wchodziły na ventrilo. <cheers for lookeyy>

Antonioo
25-11-2009, 15:11
Tymmon nie logiczne by było jak by mnie hackował, a później oddawał mi swoje itemki które są więcej warte niż to co straciłem :]

meravi
25-11-2009, 15:40
Z moimi kolegami z pandorii jestem po dzień dzisiejszy, odszedłem od osób które były z furory jak zobaczyłem co się dzieje z tym serwerem,

jesteś żałosny zawsze oddawałeś pass bo jesteś zerowcem i namawiałeś innych żeby oddawali w przeciwieństwie , zawsze sam grałem moją postacią i mimo że padałem po 8 razy w wojnie to byłem nadal gotów orać a nie jak niektóre osoby co padły 1 lub 2 nie wchodziły na ventrilo. <cheers for lookeyy>

oddawalem i teraz tez oddaje postac.. wiesz czemu hmm bo nie gram...
nie oddawales bo wiedziales ze ktokoliwek je dostanie to spierdoli ci postac... nie lubil cie nikt, nie zaprzeczysz...
jak zaczela sie wojna jedna druga czy trecia to chyba kurwa obierales kartofle dla wojska bo nie bylo cie nigdy...
jezeli znajdziesz jakakolwiek wojne w ktorej twoja postac zaliczyla wiecej plackow niz moja przeprosze cie...
a zaorac to mi mozesz dzialke na wiosne za dwie dychy.

Lavi0
25-11-2009, 17:08
nie oddawales bo wiedziales ze ktokoliwek je dostanie to spierdoli ci postac... nie lubil cie nikt, nie zaprzeczysz...
jak zaczela sie wojna jedna druga czy trecia to chyba kurwa obierales kartofle dla wojska bo nie bylo cie nigdy...
jezeli znajdziesz jakakolwiek wojne w ktorej twoja postac zaliczyla wiecej plackow niz moja przeprosze cie...

I'm your FAN! :p

Etun
25-11-2009, 17:31

Hahaha, myślisz że jak Twoja postać dużo razy zaliczyła glebę to robi to z Ciebie mistrza???
Nikt mnie nie lubił??hmm Ty może i nie ale jestem pewien że są osoby we Flow które lubią mnie po dziś dzień.

Wiecznyodpoczynek
25-11-2009, 18:04
Hahaha, myślisz że jak Twoja postać dużo razy zaliczyła glebę to robi to z Ciebie mistrza???
Nikt mnie nie lubił??hmm Ty może i nie ale jestem pewien że są osoby we Flow które lubią mnie po dziś dzień.

Kwestia jeszcze jak długo będą, bo Etun - wiemy jak sprawa wyglądała. Może to śmiesznie zabrzmi, ale gdyby nie Andrzej (którego nota bene w chuja zrobiłeś) nie wbił byś tu większego lv niż 60, może 70, bo po prostu bym Ci na to nie pozwolił. :)
A co do bycia zasłużonym, kogo obchodzi ile zrobiła PIXELOWA POSTAĆ?

Człowieku, zastanów się co Ty piszesz... Bo jak na razie jesteś w ścisłej czołówce ludzi (razem z Kakejem), którzy chcieli pogryźć rękę, która ich karmi...

Etun
25-11-2009, 21:28
Wiesz Wiszu, Andrzej mi pomógł wprowadzić mi się na Morganę lecz potem musiałem sobie sam radzić , gdy miałem hunta u jakiegos smiesznego pionka Yzing Zokha nie mógł nic poradzić zresztą nvm, chodzi mi o to że było między nami w miarę, a gdy odszedłem od Flow zaczął wypisywać jakieś głupoty na mnie na forum, ignorowałem to ale już chyba niedługo, bo iść do przeciwnej strony , walczyć przeciw to nie powód do obrażania itd, są osoby które biją się w grze a w rl są kolegami i rozumieją to jakto ująłeś ze to tylko "piksele".

--- Etun dodał 7 minut i 11 sekund później ---

A i odnośnie Kakeja , lubię i szanuje go za to że nawet ludziom z własnej gildii uświadamiał jak są w siebie zapatrzeni,byłem z Flow przez 7 miesięcy , odchodząc nikogo nie okradłem , żadnego wałka na pacc , nich z tych rzeczy.
Tylko są ludzie we Flow którzy teraz robią z siebie mistrzów a tak naprawdę nic nie wnieśli , bo są nadal ludzie którzy zasługują na szacunek.

Gimli From Kazz
25-11-2009, 21:47
Szacunek tu, szacunek tam a i tak nikt oprocz was samych was nie szanuje xD

Kakej92
25-11-2009, 22:28
Człowieku, zastanów się co Ty piszesz... Bo jak na razie jesteś w ścisłej czołówce ludzi (razem z Kakejem), którzy chcieli pogryźć rękę, która ich karmi...

A Ty Wiszu na mnie nie buntuj, bo pamiętam jak pomagałem Ci(nie udało się wtedy) dojść do Flow, po akcji co zasponsorowałeś sd i mf na yalahar ^^

Jaz
25-11-2009, 22:54
Zawsze to powtarzałem.

Żydowski char, żydowskie nasienie.
Było zmienić pacy, dane, maila i reca, by nie było problemu.

"Zydowskie nasienie". Wtf? Zastanawiam sie czy Ty Akon zawsze taki byles czy lidowanie Flow Cie tak zmienilo (w stosunku do czasu sprzed pierwszej wojny rise vs avis jak jeszcze bociles sobie spokojnie na czakojas)

Etun
25-11-2009, 23:42
"Zydowskie nasienie". Wtf? Zastanawiam sie czy Ty Akon zawsze taki byles czy lidowanie Flow Cie tak zmienilo (w stosunku do czasu sprzed pierwszej wojny rise vs avis jak jeszcze bociles sobie spokojnie na czakojas)

ta zawsze był taki zajebisty tylko szkoda ze ani razu nie zobaczyłem go na battlefieldzie na swoim charze , noobchary rox

Endrju88
26-11-2009, 00:23
Etun wiec tak, gdyby nie ja to bys tutaj nie gral od samego poczatku, bedac na wakacjach dzwonilem do znajomych zeby Ci start jakis tam zrobili. To ze po paru dniach zalapales hunta to nie moja wina, a wracac z wakacji nie mialem zamiaru zeby Ci pomoc z pionkiem Yzingiem. Zrobiles mnie w chuja wystawiajac sie do mnie dupa w poprzedniej wojnie a caly czas pierdolisz jaki to ty lojalny jestes. Zawsze szedles tam gdzie czules ze mozesz byc o jeden szczebelek wyzej w drabinie ale zawsze nad toba byl ktos komu akurat wsadzales glowe w dupe zeby tylko ten kolejny szczebelek wyzej wejsc.

Lojalny to jest Robert ktory po zmianie stron przestal grac zeby nie zabijac wlasnych ziomkow i rli. Ty miales na to wyjebane i wolales liczyc na to ze w koncu bedziesz kims, bo nie raz plakales ze zle ci na Morganie bo jestes nikim. Nie potrafiles szanowac ludzi ktorzy cos dla ciebie zrobili to ludzie ci sie odwrocili od ciebie, proste.

Cos jeszcze mialem napisac ale po 80cio miuntowej rozgrywce DOTY nie mam mozgu.

Tymmon
26-11-2009, 07:02
Nie lubie dawac sie wciagac w takie dyskusje bo doskonale wiesz ze gowno zrobiles i tak jak mlody powiedzial byles pizda i jako pizda zostales zapamietany.

W drugiej wojnie, wyjebales sie 2 razy i napisales ze nie masz siana.. do konca wojny wąchałeś na swoim charze smród naszych dup bo szlajałeś się zawsze na plecach. Ja na swoim charze nie grałem bo od początku wiedziałem że są lepszi ode mnie w pvp, więc po chuj oszukiwac siebie i probowac oszukiwac innych ze jest sie ogarem, tak jak robisz to Ty. Pamietasz co zrobiles po 2 wojnie? jak my wylozylismy doslownie ostatnie gp zeby ja wygrac a Ty plakales ze nie masz siana? poszedles i wjebales 15 leveli SDkujac frosty. Chyba tata zasponsorowal ten incydent z karty kredytowej albo jednak kisiles siano bo zawsze byles nikim i nigdy nie bedziesz graczem druzynowym.

Wiesz za co wyleciales z Pandorii? za to ze nikt tak do konca nie wiedzial komu dupe lizesz. U nas lizales dupe nam, wiec grales. Poszedles do zydow bo zmamili cie latwa wojna i pozycja "kogos" w gildii...no i sie skusiles zydku, a nie wszystko zloto co sie swieci.

Wiec ogarnij sie chlopaku bo wciskanie mi ze nie mam pvp jest dla mnie tak samo malo wazne, jak to gdzie faktycznie kupujesz te kolorowe koszule w ktorych swieciesz sie na fotkach.

@Robert

Na chwile sie oderwales od murzynskiej miski dzieki mnie i jeszcze pyskujesz? Zajmij sie studiowanie, bo moze to Ci lepiej wychodzi niz przemyslenia i radzenie sobie z mutacja.

@Jacek

Zawsze taki bylem, nawet jak botowalem na czakojach a pozniej frostach. Dla mnie ktos kto nie mowi wprost co mu lezy i planuje kose w plecy ludzi z ktorymi gra i ktorym sie pucuje, jest frajerem. Zawsze tak bylo i zawsze tak bedzie.

Jak pamietam to ty jako jedyny z tej ekipy mowiles glosno co ci lezy, reszta siedziala cicho jak typ ktory dyma zone swojego ziomka.

Styka.
Pozdro

xBardolekx
26-11-2009, 07:03
ludzie prosze was.. zrobił jednego w chuja, wychujał czy nie wychujał drugiego, uraził dume trzeciego, przeszedł na drugą strone barykady, ale czy to wazne? chciałbym wam przypomnac, ze całe arpens (wraz z Tobą Andrzejku) przeszło raz na drugą strone barykady.. (chyba tylko meravi nigdy nie był 'żydowskim nasieniem') i powiedzcie mi, ktoś po kilku miesiacach po wojnie nadal robi wyrzuty ze przeszliscie? nie wydaje mi sie.. ale cóz.. to TYLKO GRA i jakoś nie przypominam sobie, by ktoś płakal chwile po tym jak odeszli że odeszli tylko sie cieszył że znowu bedzie okazja do poorania sie przez chwile samemu a potem z pomocą furory.

a teraz prośba do innych ludzi spoza flow. kurwa. wy sobie wyobrażacie że 100% postaci z flow to była furora? na 60-70 postaci walczących furory było może 10-15 osób, a jak będziecie mi teraz wkręcać, że 10 czy 15 osób czy nawet te 20 w porywach pokonało ekipe (łącznie z morgany po wojnie zniknęło około 200 postaci ;x) która rządziła serwerem przez tyle lat to nie wiem kto będzie bardziej żałosny. wy czy ci ludzie którzy pożegnali się z morganą po wojnie z nami.

jak dla mnie koniec tematu.
over&out

Endrju88
26-11-2009, 08:22
Tylko Bardolku sytuacja wygladala tak ze bedac w Arpens poszedlem za przyjaciolmi ktorzy dla mnie w tej grze znacza bardzo wiele. Nigdy ale to nigdy ich nie zdradzilem mimo paru zalaman i konfliktow. Zawsze bede z nimi bo jestem im lojalny. Wiem co im zawdzieczam. Przechodzac razem z nimi do Avis (Hakuna Matata wtedy bodajze xd) nikogo nie zdradzilem.

J.Rabbit
26-11-2009, 09:08
@Robert

Na chwile sie oderwales od murzynskiej miski dzieki mnie i jeszcze pyskujesz? Zajmij sie studiowanie, bo moze to Ci lepiej wychodzi niz przemyslenia i radzenie sobie z mutacja.

Kompletnie Cie nie kumam. Nic Ci nie pisze, a Ty ciagle po mnie jedziesz. Jedyna rzecz, ktora moge Tobie zawdzieczac, ze kupowales ode mnie uhy bo chcac nie chcac byles pierwsza osoba, ktora poznalem na tym serverze. W chwilach gdy potrzebowalem Twojej pomocy to odwracales sie plecami i lales na to cieplym moczem. Zawsze ze wszystkiego probowales wyciagnac cos dla siebie. Nie zdziwilbym sie jakbys napisal do antka i chcial cos z tych rzeczy, ktore mu dalem. W sprawie pvp to mysle, ze wystarczy przypomniec ob gdzie arpens dolaczylo do avis i tam pokazales swoj kunszt waleczny. Wysmiany potem przez kazdego z rise stal sie ich liderem-insane. Gadac moze potrafisz, ale nic wiecej.

@Etun: Skoncz juz ta klotnie bo co raz gorzej na tym wychodzisz. :D Wszystkiego Najlepszego ;)

Robert

Etun
26-11-2009, 09:13
Nie lubie dawac sie wciagac w takie dyskusje bo doskonale wiesz ze gowno zrobiles i tak jak mlody powiedzial byles pizda i jako pizda zostales zapamietany.

W drugiej wojnie, wyjebales sie 2 razy i napisales ze nie masz siana.. do konca wojny wąchałeś na swoim charze smród naszych dup bo szlajałeś się zawsze na plecach. Ja na swoim charze nie grałem bo od początku wiedziałem że są lepszi ode mnie w pvp, więc po chuj oszukiwac siebie i probowac oszukiwac innych ze jest sie ogarem, tak jak robisz to Ty. Pamietasz co zrobiles po 2 wojnie? jak my wylozylismy doslownie ostatnie gp zeby ja wygrac a Ty plakales ze nie masz siana? poszedles i wjebales 15 leveli SDkujac frosty. Chyba tata zasponsorowal ten incydent z karty kredytowej albo jednak kisiles siano bo zawsze byles nikim i nigdy nie bedziesz graczem druzynowym.

Niestety nigdy nie sdkowałem tych frostów, wówczas po wojnie tydzień zbierałem siano na jaki kolwiek hunt, a co do pleców zespółu to chyba Lookeyy 230 magiem doskonale wykonywał tą robotę ;]
Wiesz za co wyleciales z Pandorii? za to ze nikt tak do konca nie wiedzial komu dupe lizesz. U nas lizales dupe nam, wiec grales. Poszedles do zydow bo zmamili cie latwa wojna i pozycja "kogos" w gildii...no i sie skusiles zydku, a nie wszystko zloto co sie swieci.

Wiec ogarnij sie chlopaku bo wciskanie mi ze nie mam pvp jest dla mnie tak samo malo wazne, jak to gdzie faktycznie kupujesz te kolorowe koszule w ktorych swieciesz sie na fotkach.

@Robert

@Jacek

Zawsze taki bylem, nawet jak botowalem na czakojach a pozniej frostach. Dla mnie ktos kto nie mowi wprost co mu lezy i planuje kose w plecy ludzi z ktorymi gra i ktorym sie pucuje, jest frajerem. Zawsze tak bylo i zawsze tak bedzie.

Jak pamietam to ty jako jedyny z tej ekipy mowiles glosno co ci lezy, reszta siedziala cicho jak typ ktory dyma zone swojego ziomka.

Styka.
Pozdro

Niestety nie sdkowałem tych frostów, wówczas po wojnie tydzień zbierałem siano na jaki kolwiek hunt, a co do pleców zespółu to chyba Lookeyy 230 magiem doskonale wykonywał tą robotę ;] I poraża mnie Twoja wiedza na temat pandorii , jestem ciekaw kto Ci takich bzdur naopowiadał^^

@Roberto
Thx ;]

Tymmon
26-11-2009, 09:44
@Robert

Odwracam się jak ktoś marudzi zamiast pomyśleć. Bo ja nie mam pvp, o czym dalej powtarzam, zawsze mówiłem głośno, a liderem zostałem bo umiem myśleć i owszem, umiem mówić. O dziwo żaden z was nie odebrał mi tej pozycji, mimo waszego niesamowitego pvp, którym tak sie tutaj chwalicie.

Oczywiście, że chce coś dla siebie. Zawsze chciałem jednego, a chce spokoju na serwerze tylko, że takie buntownicze żydki jak wy, zawsze gdzieś tam się będą panoszyć i trzeba was wyłapywać albo po kolei albo czekać na wasze "zmasowane" akcje. Kwestia czasu.
Twoich itemów nie chce, nie obchodzi mnie czyj to jest character, ma payment, na który Antek się zgodził sam i już. Paymentu pewnie by nie miał wysokiego ale słyszałem, że za wszelką cenę nie chciałeś oddać postaci (żeby sobie Antek zmienił dane i nie miał np hacka) tylko mu ją pożyczyłeś, więc skoro to Twoja postać, to payment jest normalny. Reszta mnie jebie czy oddajesz mu w buziakach czy w itemach śmieci które stracił.

@Etun

Na Pandorii znam ludzi, którzy są z "niższej" półki władzy ale grają tam już po kilka lat, więc wiem o czym mówie. A to, że znam chłopaków, którzy grają tam obecnie pierwsze skrzypce, to swoją drogą, od nich dowiedziałem się tego o czym później się na własnej skórze przekonałem, żeś pizda.

Naj z okazji urodzin.

Nie chce mi się już tu wywodzić, każdy z was wie jak było, więc próbować oszukać możecie tych co to gówno czytają ale nie oszukacie ani mnie ani siebie ani tych którzy byli i doświadczyli.

B)

Gonzo
26-11-2009, 10:25
Oczywiście, że chce coś dla siebie. Zawsze chciałem jednego, a chce spokoju na serwerze tylko, że takie buntownicze żydki jak wy, zawsze gdzieś tam się będą panoszyć i trzeba was wyłapywać albo po kolei albo czekać na wasze "zmasowane" akcje.

No, czekać na zmasowane akcje i dostać wpierdol. B)

Gimli From Kazz
26-11-2009, 11:32
Gonzo, nie pytam się ironicznie czy coś. Pytam naprawdę serio.
Wierzysz w to ?
Mi się wydaje że dopóki Flow się nie podzieli, nic sie nie zmieni, i niezależnie ile 45 sorcow bedzie starało się zdobywać pojedyncze fragi.

Zresztą tak jak teraz jest jest naprawdę dobrze i nie widzę najmniejszego sensu to zmieniać :)

Kakej92
26-11-2009, 11:52
Akon ogarnij priv msg :)

Etun
26-11-2009, 12:53
@Robert

Odwracam się jak ktoś marudzi zamiast pomyśleć. Bo ja nie mam pvp, o czym dalej powtarzam, zawsze mówiłem głośno, a liderem zostałem bo umiem myśleć i owszem, umiem mówić. O dziwo żaden z was nie odebrał mi tej pozycji, mimo waszego niesamowitego pvp, którym tak sie tutaj chwalicie.

Oczywiście, że chce coś dla siebie. Zawsze chciałem jednego, a chce spokoju na serwerze tylko, że takie buntownicze żydki jak wy, zawsze gdzieś tam się będą panoszyć i trzeba was wyłapywać albo po kolei albo czekać na wasze "zmasowane" akcje. Kwestia czasu.
Twoich itemów nie chce, nie obchodzi mnie czyj to jest character, ma payment, na który Antek się zgodził sam i już. Paymentu pewnie by nie miał wysokiego ale słyszałem, że za wszelką cenę nie chciałeś oddać postaci (żeby sobie Antek zmienił dane i nie miał np hacka) tylko mu ją pożyczyłeś, więc skoro to Twoja postać, to payment jest normalny. Reszta mnie jebie czy oddajesz mu w buziakach czy w itemach śmieci które stracił.

@Etun

Na Pandorii znam ludzi, którzy są z "niższej" półki władzy ale grają tam już po kilka lat, więc wiem o czym mówie. A to, że znam chłopaków, którzy grają tam obecnie pierwsze skrzypce, to swoją drogą, od nich dowiedziałem się tego o czym później się na własnej skórze przekonałem, żeś pizda.

Naj z okazji urodzin.

Nie chce mi się już tu wywodzić, każdy z was wie jak było, więc próbować oszukać możecie tych co to gówno czytają ale nie oszukacie ani mnie ani siebie ani tych którzy byli i doświadczyli.

B)

Możliwe tylko wiesz że gdy ja tam jeszcze grałem to inne osoby miały do gadania, itd Tutaj jest zupełnie inna sytuacja na tym serwerze także jeden do drugiego nie ma nic.
Thx za życzenia.

Jaz
26-11-2009, 14:41
Możliwe tylko wiesz że gdy ja tam jeszcze grałem to inne osoby miały do gadania, itd Tutaj jest zupełnie inna sytuacja na tym serwerze także jeden do drugiego nie ma nic.
Thx za życzenia.

Ja jebie Etun ogarnij sie.. Kogo to obchodzi kim byles na pandorii i za co wyleciales? Dzis sprawy wygladaja tak ze ja, Ty, reszta take over, nie moze grac na morganie i ma dwie(a wlasciwie trzy) opcje : payout (btw ciekawe kto ma kase na to heheh), transfer lub koniec grania w tibie. Masz szczescie ze dzis Twoje urodziny, bo bym jeszcze co nieco dopisal :evul:

no i sto lat

aha, co do "zmasowanych akcji" to istnieje tylko mozliwosc, gdy flow znow sie podzieli (stawiam ze kolejny raz przez olafa pojeba), bo te nasze pk akcje przeciez zadnemu pixelowi wiekszej krzywdy nie robia...

Wiecznyodpoczynek
26-11-2009, 15:09
aha, co do "zmasowanych akcji" to istnieje tylko mozliwosc, gdy flow znow sie podzieli (stawiam ze kolejny raz przez olafa pojeba), bo te nasze pk akcje przeciez zadnemu pixelowi wiekszej krzywdy nie robia...

Ja się czuję bardzo pokrzywdzony, bo zamiast stać i rozmawiać z ludźmi pod dp musiałem biegać po blessy ;(

@ Etun
l o l

i wszystkiego najlepszego ;p

Endrju88
26-11-2009, 16:08
Ehhhh no i mi etun nie odpisal :///////// Kurna a tak sie chcialem ponapinac.

Wiecznyodpoczynek
26-11-2009, 17:17
Dworki po raz N ty!

Kakej92
26-11-2009, 17:34
Dworki po raz N ty!

Dobry fun co nie ?

Wiecznyodpoczynek
26-11-2009, 17:40
Dobry fun co nie ?

Fun to by był, gdybyś słyszał Elimka na VT XD

Gonzo
26-11-2009, 17:50
Gonzo, nie pytam się ironicznie czy coś. Pytam naprawdę serio.
Wierzysz w to ?
Mi się wydaje że dopóki Flow się nie podzieli, nic sie nie zmieni, i niezależnie ile 45 sorcow bedzie starało się zdobywać pojedyncze fragi.

Myślę, że taka gildia 50 osób na 45 MSach dałaby radę dobrze namieszać, nawet powstrzymać Flow od expa na dłuższy czas.

I ja w nic nie wierzę, ja po prostu śmieje się z tego jak po kolei każdy pisze "hohohoh ale my świetnie ogarnęliśmy to Rebellion hohoho i każdego żyda wyłapiemy hohoho" - to jest przecież żałosne, jak próbowali ogarniać bez żadnych informatorów to kończyło się jak w Thais (Kamba i Toksong wyspali bardzo szybko, jeszcze 1-2 osoby chyba), lub na VDL (wtedy co Simoona, Neqa i jeszcze 2 osoby dojebaliśmy).

Zresztą tak jak teraz jest jest naprawdę dobrze i nie widzę najmniejszego sensu to zmieniać :)

Prędzej czy później komuś się znudzi, zawsze tak jest, tym razem też tak będzie. Kwestia kilku (kilkunastu?) miesięcy.

Borucao
26-11-2009, 18:05
Ehhhh no i mi etun nie odpisal :///////// Kurna a tak sie chcialem ponapinac.

s*******aj ciulu

xBardolekx
26-11-2009, 18:07
prawda jest taka że banda 45 namiesza w kazdej ekipie, na każdym świecie, z każdym leaderem. moge ci wskazać przynajmniej 50 tys ludzi w tym kraju którzy byli by do tego zdolni na 45 magach wiec nie rozumiem po co ta napinka i tak do kopengów czy dancing shadows (kyra) lub furions (kyra) wam daleko i daleko będzie za kilka lat

Gonzo
26-11-2009, 18:16
prawda jest taka że banda 45 namiesza w kazdej ekipie, na każdym świecie, z każdym leaderem. moge ci wskazać przynajmniej 50 tys ludzi w tym kraju którzy byli by do tego zdolni na 45 magach wiec nie rozumiem po co ta napinka i tak do kopengów czy dancing shadows (kyra) lub furions (kyra) wam daleko i daleko będzie za kilka lat

Ale ja się z Tobą zgadzam, więc w czym problem?

xBardolekx
26-11-2009, 19:50
problem jest w tym, że za wszelką cenę próbujecie zrobić z siebie bohaterów morgany, ale nimi ni jesteście i daleko wam do nich. ofc zachowanie niektórych osób z flow i ich napinka też w*****a, ale cóż

Tenszinkan
26-11-2009, 21:08
Eee ja lubie etuna jak co, zeby nie bylo gadki ze nikt go nie lubi :s

MR_FREEMAN
26-11-2009, 21:41
bardol nie porownuj odejscia arpens od avis ze zdrada etunow i reszty bandy. Arpens zrobili to cala ekipa i po calkiem sporym konflikcie z czarnym, ktory ich kiepsko potraktowal a pozniej jescze zaczela przychodzic aurea na morgane. a tu mielissmy do czynienia z zaplakanymi chlopacami ktorym sie nie podobalo ze olaf zabiera im jedyna i upragnione dragi, poza ktorymi zycia nie widza. I zrobili to knujac w jedynie pare osob.

to teraz zuwazcie jaki ten nasz znienawodzony przez was akon ma lep :) z pvp nie mial za wiele doswiadczenia a ogarnia server juz od dawna tak ze flow ma wygrane 3 wojny i nikt nie moze juz im zagrozic.

Tenszinkan
26-11-2009, 21:46
@up
Z calym szacunkiem to tej brudnej roboty ktora musi robic akon, ale akurat 3 wygrane wojny sa GLOWNIE zasluga tych ktorzy tam chodzili zawsze na wszystkie openy i sie nie bali i nie wymiekali wczesniej od addego, ktory wymiekal po 3 przegranych openach. To bylo dobre we flow ze nawet jezeli stypa na vencie byla to max 2 dni potem wszystko wracalo do normy.

MR_FREEMAN
26-11-2009, 22:01
@up
Z calym szacunkiem to tej brudnej roboty ktora musi robic akon, ale akurat 3 wygrane wojny sa GLOWNIE zasluga tych ktorzy tam chodzili zawsze na wszystkie openy i sie nie bali i nie wymiekali wczesniej od addego, ktory wymiekal po 3 przegranych openach. To bylo dobre we flow ze nawet jezeli stypa na vencie byla to max 2 dni potem wszystko wracalo do normy.

jak najbardziej masz racje, ale chodzilo mi o to gdyby on nie ogarnial tego w taki sposob jak ogarnia wpsolna przygoda flow moglaby sie skonczyc juz po pierwszej wojnie bo by sie wszyscy poklucili.

Canabis
27-11-2009, 00:00
@Robert

@Etun

Naj z okazji urodzin.

B)

Nie przesadzaj z tym spokojem na servie, to jest nudne...

Kakej92
27-11-2009, 00:11
Fun to by był, gdybyś słyszał Elimka na VT XD

A to co mówił xD?

Gonzo
27-11-2009, 09:04
problem jest w tym, że za wszelką cenę próbujecie zrobić z siebie bohaterów morgany, ale nimi ni jesteście i daleko wam do nich. ofc zachowanie niektórych osób z flow i ich napinka też w*****a, ale cóż

Ja tam z nikogo bohatera na siłę robić nie robię i nie zamierzam, po prostu stwierdzam fakt, że póki nie dorwaliście jakiegoś informatora to baliście się wyjść z boata w Thais, a ten kto wyszedł na kozaka padał bardzo szybko...

... stop, to byłeś Ty, prawda? ;)

to teraz zuwazcie jaki ten nasz znienawodzony przez was akon ma lep :) z pvp nie mial za wiele doswiadczenia a ogarnia server juz od dawna tak ze flow ma wygrane 3 wojny i nikt nie moze juz im zagrozic.

O Avis też tak myślałeś jakiś czas temu?

Borucao
27-11-2009, 12:10
Ja tam z nikogo bohatera na siłę robić nie robię i nie zamierzam, po prostu stwierdzam fakt, że póki nie dorwaliście jakiegoś informatora to baliście się wyjść z boata w Thais, a ten kto wyszedł na kozaka padał bardzo szybko...

... stop, to byłeś Ty, prawda? ;)

O Avis też tak myślałeś jakiś czas temu?

Kto może zagrozić flow w panowaniu oprócz nich samych? Na Morganie nie widać żadnej garstki osób z kasą i lvlami że zagrozić flow na dłużej. I nie chodzi mi tu o was ;P

Lavi0
27-11-2009, 12:21
Chciałbym nawiązać do tego, że we Flow przez te 3 wojny, panowała pełna mobilizacja, mimo że nie raz się dostało, że bolało. Po przegranym openie/akcji była zawsze gadka co było źle i po drugie mobilizowaliśmy się tekstami "Dobra, to ogarniemy następnym razem, bądźcie jutro". W sumie najważniejszym momentem była wojna, a przede wszystkim 2 walki przed double expem. Mogliśmy tak naprawdę stracić serwer, było o krok do tego. Wtedy były walki od rana do wieczora (nawet do 3-4 rano akcje były) i były wyniki przekraczające 100 fragów dla każdej ze stron..(Jak się nie mylę, to chyba przez kilka dni bota nie było) Byliśmy nie dość, że bez siana, zjechane levele, rsy, braki w eq to jeszcze wyczerpani po tu godzinach walk bez końca, pamiętam, że spałem niewiele przez te 2 pamiętne dni.. to wtedy właśnie pokazaliśmy klasę, tym że nie daliśmy się i potrafimy grać zespołowo. Każdy wysyłał kasę do jednego chara, Ci co mieli jakieś looty to wysyłali do Xomerka (ja wszystkie moje looty i pieniądze też oddałem) i sprzedawaliśmy looty przez cały dzień by zebrać jak najwięcej kasy i postawić wszystko na jedną kartę. Zaangażowana była cała gildia, kto mógł to reali pytał by byli jak coś (Elinta nawet swoją dziewczynę ogarnął! :D) Pamiętam jak jeszcze powiedziałem do Elvena przed tym ostatecznym OB "Dzięki za grę, fajnie się orało na tym servie". Postawiliśmy wszystko na jedną kartę i jak widać opłaciło się.

@Gonzo

O niee !!! Nie mogliśmy wyjść z THAIS łodzi.... oo nieeee!!! yyy... ale zaraz co jest w Thais prócz Inq blessów? Rozumiem, że uber exp na słynnych 'THAIS RATY'?

Kakej92
27-11-2009, 12:46
Chciałbym nawiązać do tego, że we Flow przez te 3 wojny, panowała pełna mobilizacja, mimo że nie raz się dostało, że bolało. Po przegranym openie/akcji była zawsze gadka co było źle i po drugie mobilizowaliśmy się tekstami "Dobra, to ogarniemy następnym razem, bądźcie jutro". W sumie najważniejszym momentem była wojna, a przede wszystkim 2 walki przed double expem. Mogliśmy tak naprawdę stracić serwer, było o krok do tego. Wtedy były walki od rana do wieczora (nawet do 3-4 rano akcje były) i były wyniki przekraczające 100 fragów dla każdej ze stron..(Jak się nie mylę, to chyba przez kilka dni bota nie było) Byliśmy nie dość, że bez siana, zjechane levele, rsy, braki w eq to jeszcze wyczerpani po tu godzinach walk bez końca, pamiętam, że spałem niewiele przez te 2 pamiętne dni.. to wtedy właśnie pokazaliśmy klasę, tym że nie daliśmy się i potrafimy grać zespołowo. Każdy wysyłał kasę do jednego chara, Ci co mieli jakieś looty to wysyłali do Xomerka (ja wszystkie moje looty i pieniądze też oddałem) i sprzedawaliśmy looty przez cały dzień by zebrać jak najwięcej kasy i postawić wszystko na jedną kartę. Zaangażowana była cała gildia, kto mógł to reali pytał by byli jak coś (Elinta nawet swoją dziewczynę ogarnął! :D) Pamiętam jak jeszcze powiedziałem do Elvena przed tym ostatecznym OB "Dzięki za grę, fajnie się orało na tym servie". Postawiliśmy wszystko na jedną kartę i jak widać opłaciło się.

Prawda, pamiętam jak ręcznie robiłem kase na rotach, żeby na bp mieć :)

meravi
27-11-2009, 13:01
to teraz zalatw puszke i na orkiestre zbieraj...;]

Gonzo
27-11-2009, 14:12
@Gonzo

O niee !!! Nie mogliśmy wyjść z THAIS łodzi.... oo nieeee!!! yyy... ale zaraz co jest w Thais prócz Inq blessów? Rozumiem, że uber exp na słynnych 'THAIS RATY'?

Hahah, to dlatego przybiegaliście jak psy Pawłowa gdy my logowaliśmy, żeby sobie poexpić! NAAJS MENZ!

Weź nie rób z siebie większego pajaca niż jesteś, obydwaj dobrze wiemy, że z boata wybiegaliście dopiero wtedy, gdy wszyscy byli już w defensie, a jak kilka osób od nas było poza defem, i pojawiło się na boat, to już nikt z was nie wychodził.

Z resztą... co ty wiesz o tym, co się tam działo? No chyba, że kozaka zgrywałeś na nie swoim charze.

Kto może zagrozić flow w panowaniu oprócz nich samych? Na Morganie nie widać żadnej garstki osób z kasą i lvlami że zagrozić flow na dłużej. I nie chodzi mi tu o was ;P

6 lat w tej grze nauczyło mnie, że spore ambicje mają ludzie, którzy na co dzień nie wychylają się.

Ale masz rację - największym zagrożeniem dla Flow jest autodestrukcja. Backstabb kiedyś będzie, a wtedy zacznie się zabawa i z uśmiechem będzie można na to patrzeć. ;)

Tenszinkan
27-11-2009, 15:20
Kurwa czlowieku zrob bande 200 lvli , wywolaj wojne z deklaracja na tibia.com i wtedy sie spinaj ze nie wychodzilismy ze statku jak "kilku waszych" bylo przed statkiem. Zaczynasz bardziej pierdolic niz podejrzewalem. Jezeli poczules sie na tym swoim smieciarskim 70 ed jakbys byl na wojnie to dawaj deklaracje i zobaczymy kto wyjdzie i nie wyjdzie. Tak wiem macie 100 razy mniejsze lvl i 10 razy mniej ludzi, ale jezeli tak, to skoncz ta swoja zalosna gadke o tym ze 200 lvlami nie wychodzilismy zabic 5 waszych 50 knightow przed statkiem.

Gonzo
27-11-2009, 16:18
Kurwa czlowieku zrob bande 200 lvli , wywolaj wojne z deklaracja na tibia.com i wtedy sie spinaj ze nie wychodzilismy ze statku jak "kilku waszych" bylo przed statkiem. Zaczynasz bardziej pierdolic niz podejrzewalem. Jezeli poczules sie na tym swoim smieciarskim 70 ed jakbys byl na wojnie to dawaj deklaracje i zobaczymy kto wyjdzie i nie wyjdzie. Tak wiem macie 100 razy mniejsze lvl i 10 razy mniej ludzi, ale jezeli tak, to skoncz ta swoja zalosna gadke o tym ze 200 lvlami nie wychodzilismy zabic 5 waszych 50 knightow przed statkiem.

Hahahah, wychodziliście to padaliście, taka prawda. O to chodzi - robiliśmy z wami co chcieliśmy bez deklaracji wojny.

Wiecznyodpoczynek
27-11-2009, 16:38
Hahahah, wychodziliście to padaliście, taka prawda. O to chodzi - robiliśmy z wami co chcieliśmy bez deklaracji wojny.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, czekaj jeszcze raz, tym razem serio

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHA

Antonioo
27-11-2009, 16:49
Boski Gonzo, napisałeś pare postów wcześniej, że nie robisz z nikogo bohatera czy coś w tym stylu. Jak widać po Twoich ostatnich postach, to robisz bohatera z Siebie i Rebellion, szczycisz się tym, że "baliśmy" się wychodzić do was i wychodziliśmy dopiero jak byliście już w defie. Powiedz mi kto mający możliwość botowania sobie na jakiejś dobrej miejscówie swoim mainem czeka na akcje pk teamu? A do defa to Wy wbiegaliście szybciej niż Bolt na setke.

Abor
27-11-2009, 18:11

no jest sie czym chwalic jakimis fragami na nieogarach, badz przez czyjas glupote lol

a pies byl pogrzebany ze bez wojny tylko to umieliscie robic. bo unjustow marnowac na was to troszku zal :<

Gonzo
27-11-2009, 18:25
Boski Gonzo, napisałeś pare postów wcześniej, że nie robisz z nikogo bohatera czy coś w tym stylu. Jak widać po Twoich ostatnich postach, to robisz bohatera z Siebie i Rebellion, szczycisz się tym, że "baliśmy" się wychodzić do was i wychodziliśmy dopiero jak byliście już w defie. Powiedz mi kto mający możliwość botowania sobie na jakiejś dobrej miejscówie swoim mainem czeka na akcje pk teamu? A do defa to Wy wbiegaliście szybciej niż Bolt na setke.

Ja się niczym nie szczycę, ja się z was śmieję.

bo unjustow marnowac na was to troszku zal :<

kocham ten argument. <3 rozumiem, szkoda wam unjustów na 45-60 magów. Ale na 50 EK już nie.

Jaz
27-11-2009, 21:25
Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 2, gości: 1)
Jaz, Etun

Uwaga, uwaga, etun przygotowuje sie do kontrataku.. xD

Gonzo
27-11-2009, 22:49
Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 2, gości: 1)
Jaz, Etun

Uwaga, uwaga, etun przygotowuje sie do kontrataku.. xD

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 1, gości: 0)
Gonzo

shit happens.

Abor
27-11-2009, 22:54
Ja się niczym nie szczycę, ja się z was śmieję.

kocham ten argument. <3 rozumiem, szkoda wam unjustów na 45-60 magów. Ale na 50 EK już nie.

jesli mowisz o sobie w 3ciej osobie to pozdro
nie wiem o czym ty pierdolisz czlowieku :)

i wez juz wyjdz z domu na 12h czy tam 11h potem zrob sobie impreze nocna pospij 2h i ogarnij zycie. siebie. bo juz nie moge czytac twoich postow a twojego avatara to juz wcale.

a teraz kubek mleka. zetrzyj mleczko z usteczek, odpal gumisie i dobranoc.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 1, gości: 0)
Gonzo

shit happens.

z tym sie zgodze :) na szczescie to twoje slowa

Gonzo
28-11-2009, 01:44
nie wiem o czym ty pierdolisz czlowieku :)

Widzisz, nic nie wiesz, a dalej piszesz. Popytaj Feyretego jak to ubili Greta the Evil, i jak uciekali później.

Jeszcze jedno - poćwicz wjazdy na innych, bo definitywnie nie wychodzi Ci to.

Wiecznyodpoczynek
28-11-2009, 09:13
Widzisz, nic nie wiesz, a dalej piszesz. Popytaj Feyretego jak to ubili Greta the Evil, i jak uciekali później.

Lol, a zapytaj jak wasz 70 palek na otwartej przestrzeni wypierdolił się od 2 naszych ek, albo jak solo zabijaliśmy waszych pałętających się magów, albo ogarnij kto ucieka do kanałów / na hotel / bramy, etc. po zabiciu jednej osoby. Z tego co pamiętam na otwarte pole wyszliście z nami raz w Thais i dostaliście wpierdol, w AB jak nie zdążyliście uciec było tak samo.
Nawet zabić bota na mint i loota podjebać nie potraficie.
Już nie wspomnę o dawaniu logów jak tylko wasi ludzie zobaczą kogoś od nas i dwa m walle na japie (Thais bramy, Ank serpentyna, Venore).

Pozdro, pozdro

Tenszinkan
28-11-2009, 10:10
Gonzo, wlasnie o to chodzi buraku, ze bez deklaracji wojny teraz na 45tkach kazdy debil sobie moze popkowac. Z tym w ogole ze przychodzilismy jak juz w defie byliscie, no sorry kazdy sobie na*******a jakies smoki z kolega elfbotem, oglada tv grzebie w dupie a tu zrzucaja na vt ze GONZO ROBI AKCJE. A teraz zagadka kto bedzie szybszy, wy z pod thais dp do domku obok na defa czy ci co tam w dupie grzebali zeby go bloknac ? Zreszta nie wiem czy wszyscy ale ja mialem na wasze akcje raczej wyjebane, kilka razy pobieglem o tak o ale i tak nie widac w tym bylo sensu, wiec mozna bylo miec spokojnie wyjebane i wrocic sobie na te dle czy co innego i pizgac dalej. Wlasnie TYLE balaganu zrobiles na morganie - czyli nic.

Gonzo
28-11-2009, 11:26
Lol, a zapytaj jak wasz 70 palek na otwartej przestrzeni wypierdolił się od 2 naszych ek, albo jak solo zabijaliśmy waszych pałętających się magów, albo ogarnij kto ucieka do kanałów / na hotel / bramy, etc. po zabiciu jednej osoby. Z tego co pamiętam na otwarte pole wyszliście z nami raz w Thais i dostaliście wpierdol, w AB jak nie zdążyliście uciec było tak samo.
Nawet zabić bota na mint i loota podjebać nie potraficie.
Już nie wspomnę o dawaniu logów jak tylko wasi ludzie zobaczą kogoś od nas i dwa m walle na japie (Thais bramy, Ank serpentyna, Venore).

Pozdro, pozdro

Ankrahmun to nie wiem, nie ja grałem Tjockinihem wtedy, a Thais bramy, Venore (?). Sprecyzuj bardziej, jak już mówisz coś o Thais czy Veno.

Poza tym, Ty nie dawałeś loga "widząc 2 mwalle na japie". I kończyło się to tak, jak się kończyło. Więc nawet jeśli dawali loga, to dobrze. Co mieli zrobić, krzyczeć "O WIELKI MISZCZU WISZU CHODŹ NAS UBIJ PLXPLX"?

Gonzo, wlasnie o to chodzi buraku, ze bez deklaracji wojny teraz na 45tkach kazdy debil sobie moze popkowac.

No i każdy debil przy odrobinie myślenia może mu w tym przeszkodzić.

Z tym w ogole ze przychodzilismy jak juz w defie byliscie, no sorry kazdy sobie na*******a jakies smoki z kolega elfbotem, oglada tv grzebie w dupie a tu zrzucaja na vt ze GONZO ROBI AKCJE. A teraz zagadka kto bedzie szybszy, wy z pod thais dp do domku obok na defa czy ci co tam w dupie grzebali zeby go bloknac ?

Weź nie pierdol, bo prawie zawsze robiliśmy linie pod Thais depot albo temple. I dalej nie wychodziliście.

Zreszta nie wiem czy wszyscy ale ja mialem na wasze akcje raczej wyjebane, kilka razy pobieglem o tak o ale i tak nie widac w tym bylo sensu, wiec mozna bylo miec spokojnie wyjebane i wrocic sobie na te dle czy co innego i pizgac dalej. Wlasnie TYLE balaganu zrobiles na morganie - czyli nic.

No spoko.

MalutkiDrut
28-11-2009, 12:04
Gonzo słyszałem, że impreza Andrzejkowa w Thais całonocna?oO

Gonzo
28-11-2009, 13:07
Przynieś baloniki, Lesiu będzie Flow na mydło przerabiał.

Abor
28-11-2009, 14:15

dziecko wlasnie o to mi chodzi. chuj mnie tam obchodza inni i co robia?

ja wiem jedno, ze jesli wam sie nie uda zwiac na hostel kanaly etc to lecicie do gleby w wiekszosci:) wiec nie spinaj sie jak adde na forach, bo adde z kopengasami chociaz wychodzi na ubita glebe :) nie to co wy - sluzki boze aka kanalrze :)

no i trudno was zabic jak stoi przed wami 90271304105719 noobow :)

capishe?

jeszcze jedno. dlaczego zgrywasz takiego wszechogara na forum? jakbys byl bogiem pixeli itd itp? jak juz mowilem ani jestes famous ani nikt cie pierdolic by nie chcial, do tego dochodzi skromny fakt ze watpie czy wiesz o co w tym pierdoleniu kaman ;p

Gonzo
28-11-2009, 15:43
ja wiem jedno, ze jesli wam sie nie uda zwiac na hostel kanaly etc to lecicie do gleby w wiekszosci:) wiec nie spinaj sie jak adde na forach, bo adde z kopengasami chociaz wychodzi na ubita glebe :) nie to co wy - sluzki boze aka kanalrze :)

No, sztandarowym przykładem jest VDL, 5:1 dla nas.

no i trudno was zabic jak stoi przed wami 90271304105719 noobow :)

Wy nie mogliście ubić nas nawet jak noobcharów nie było. ;o

Inna sprawa, że taktyka z noobcharami jest zawsze dobrą taktyką.

jeszcze jedno. dlaczego zgrywasz takiego wszechogara na forum? jakbys byl bogiem pixeli itd itp?

Hahahahahah, to nie ja mówię, że jestem KIMŚ na MORGANIE. xD

BETEWU - Jezdem miszczem pixelowej gry, gcie obraski zapisane som w .bmp, yey!!!11one \o/

jak juz mowilem ani jestes famous ani nikt cie pierdolic by nie chcial, do tego dochodzi skromny fakt ze watpie czy wiesz o co w tym pierdoleniu kaman ;p

Już Toksong ma lepszy skill w wjeżdżaniu na innych. Ćwicz dalej, może kiedyś kiedyś się przejmę. ;o

A teraz wrócę jeszcze do początku:

dziecko wlasnie o to mi chodzi. chuj mnie tam obchodza inni i co robia?

Właśnie dlatego to jest mój ostatni post w Twoją stronę, bo SWOJĄ postacią nic nie zrobiłeś a komentujesz nasze działania jakbyś wszystko wiedział. Nie obchodzi mnie to, co zrobiłeś KIEDYŚ, czy jak bardzo wysoko postawioną osobą na Morganie jesteś. Tym razem w dupie byłeś, gówno widziałeś i taka jest prawda.

Yanne
28-11-2009, 16:12
tjockinho wez sie ogarnij bo jak smiecia cie wysówam na tym 160 elicie co biegasz na revange ot nawet gp nie rzucisz pod siebie:/

Gonzo
28-11-2009, 16:42
tjockinho wez sie ogarnij bo jak smiecia cie wysówam na tym 160 elicie co biegasz na revange ot nawet gp nie rzucisz pod siebie:/

Bo jestem kozakiem, a wy i tak zawsze przegrywacie. :>

Abor
28-11-2009, 16:43
Właśnie dlatego to jest mój ostatni post w Twoją stronę, bo SWOJĄ postacią nic nie zrobiłeś a komentujesz nasze działania jakbyś wszystko wiedział. Nie obchodzi mnie to, co zrobiłeś KIEDYŚ, czy jak bardzo wysoko postawioną osobą na Morganie jesteś. Tym razem w dupie byłeś, gówno widziałeś i taka jest prawda.

no i fail :) so far 10:0 dla mnie ale okeeejjjjjj

nastepny pan co nic nie wie a stara sie byc madry

Tenszinkan
28-11-2009, 16:46
@Yanne
Eee tam nie pierdol pewnie myszki nie mial podlaczonej...

@gonzo
Takkk, ustawialiscie LINIE, hahaha , linia was, 10x 10 lvli przed linia a za tymi 10 lvlami jescze jakies placki do m wallowania. Nie no wbiec w bande 50 lvli i was pomordowac i zrobic przerwe w grze na 45 dni to marzenie kazdego we flow. Nie wiem czy ty jestes takim idiota czy tylko udajesz albo moze sobie wkreciles, ze myslisz ze my naprawde chcielismy was pozabijac tam wszystkich ale sie balismy/nie dalismy wam rady :< Mowie, zrob jakis konkret tim, zbierz kolegow z zamknietego forum dla slawnych ludzi, dawaj deklaracje i wtedy sobie pocwaniakuj ze ja, mezny paladyn armatyz, nie wbieglem w twoja tlusta dupe, jezeli bedziesz mial taka okazje ofc.

Gratuluje 5:1 na vdl, na tym chyba sie konczy twoja odliczanka "zajebistyh batluf".

Gonzo
28-11-2009, 17:45
no i fail :) so far 10:0 dla mnie ale okeeejjjjjj

nastepny pan co nic nie wie a stara sie byc madry

Przeczytaj jeszcze raz paziu mojego posta. Fail.

Gratuluje 5:1 na vdl, na tym chyba sie konczy twoja odliczanka "zajebistyh batluf".

4:1 na Thais, wtedy co Wielki Władca Morgany Gauri bał się wbić skulla, przez co padł Toksong.

Dopiero tutaj "zayebiste batle" się kończą.

Kakej92
28-11-2009, 18:11
Mimo Gonzo, że jesteśmy jednym teamie muszę to powiedzieć

Zizka 1-0 Gonzo

Więc skończ gadać głupoty, bo nie jesteśmy uber hiper mega mocni. To co robimy to każdy może zrobić(czyli wbić 50lvl i zabijać skuli). Im szkoda fraga, mi też by było taka prawda. Są tu ludzie z kanałów ab, z domku carlin i hotelu thais.

Gonzo
28-11-2009, 19:02
Ale gdzie ja napisałem, że jesteśmy megasupermocni? Gdzie? Cytat zapodaj jak już zamierzasz pierdolić.

Abor
28-11-2009, 21:19
Przeczytaj jeszcze raz paziu mojego posta. Fail.

4:1 na Thais, wtedy co Wielki Władca Morgany Gauri bał się wbić skulla, przez co padł Toksong.

Dopiero tutaj "zayebiste batle" się kończą.

no mega. moze mi powiesz ze na akcji w venore nie bylo masy noobow? sam zabilem 4 lol.

a fail to byl jak twoja matka nasikala na paleczke i pojawily sie 2 kreski. to byl fail paziu:)

Kakej92
28-11-2009, 21:25
no mega. moze mi powiesz ze na akcji w venore nie bylo masy noobow? sam zabilem 4 lol.

a fail to byl jak twoja matka nasikala na paleczke i pojawily sie 2 kreski. to byl fail paziu:)

Karolek spokojnie :P a tak btw. to co tam doktorku ?

Abor
28-11-2009, 23:10
Karolek spokojnie :P a tak btw. to co tam doktorku ?

nuda. :D szykuje watrobe na 5.12:)
btw masz moze fote czarnego bo ma sie tez pojawic na tej imprezie?

Tenszinkan
28-11-2009, 23:52
Ale gdzie ja napisałem, że jesteśmy megasupermocni? Gdzie? Cytat zapodaj jak już zamierzasz pierdolić.

Ty, nie musisz napisac ze jestescie supermegamocni zeby stworzyc swoj poglad, wystarczy wysnuc z kontekstu twoich marnych postow, ktorym caly czas probujesz sie sprzeciwiac. Od poczatku tworzysz taki obraz siebie, jako zajebistego kozaka, targajac przypal dla calej twojej "ekipy"

Dobra ide chyba spac bo za madrze pisze elo

J.Rabbit
29-11-2009, 08:15

sika sie do pojemniczka mr coolboy :D

Antonioo
29-11-2009, 09:16
Od każdej zasady są wyjątki Robercie

J.Rabbit
29-11-2009, 09:42
Od każdej zasady są wyjątki Robercie

Od zasadu moze tak, ale nie od instrukcji obslugi? xD Macieju

Lavi0
29-11-2009, 10:14
Ey ey ey chłoapky!! Nie kłocie się, bo mam dla was nowinkę...

KUPIĘ SOFTY!!!! ;o

Abor
29-11-2009, 11:55
sika sie do pojemniczka mr coolboy :D

z tego co wiem to jest tam okienko a nie pojemniczek :P mozesz naszczac na test od razu albo se przelac ze szkalnki jak wolisz. okienko musi byc zapelnione kropla/ami moczu pzdr

Wiecznyodpoczynek
29-11-2009, 13:00
z tego co wiem to jest tam okienko a nie pojemniczek :P mozesz naszczac na test od razu albo se przelac ze szkalnki jak wolisz. okienko musi byc zapelnione kropla/ami moczu pzdr

Ja widzę, że tam zajebistych rzeczy uczą na AM w Gdyni. :D
Macie jeszcze wakaty na kierunku? :D

Abor
29-11-2009, 15:40
Ja widzę, że tam zajebistych rzeczy uczą na AM w Gdyni. :D
Macie jeszcze wakaty na kierunku? :D

wiszu ogarnij sie wolne miasto to nie gdynia ;p

Baus
29-11-2009, 17:42
Ey ey ey chłoapky!! Nie kłocie się, bo mam dla was nowinkę...

KUPIĘ SOFTY!!!! ;o

Ile placisz za buty

Antonioo
29-11-2009, 20:09
dam 1k wiecej ;d

Abor
29-11-2009, 22:49
dam 1k wiecej ;d

dam 1gp wiecej niz ty

Antonioo
29-11-2009, 23:27
Ty tam sobie możesz. Btw doktorku. Boli mnie gardło, mięśnie <ogólnie czuje się osłabiony> i mam kaszel < od czasu do czasu ale wystepuje > Zapierdol tu coś ciekawego co mi jest

Tymmon
30-11-2009, 07:03
ciekawe gonzo czy sięgasz juz ustami do swojego siusiaka czy dalej pałujesz sie recznie odpisujac podjarany wszystkim na wszystko

Gonzo
30-11-2009, 08:09
ciekawe gonzo czy sięgasz juz ustami do swojego siusiaka czy dalej pałujesz sie recznie odpisujac podjarany wszystkim na wszystko

Ten post jest tak głupi, że nie wiem co odpisać! Gratuluję Akon, nie tylko 200, ale i upośledzenia umysłowego! :)

Lavi0
30-11-2009, 09:40
Ile placisz za buty

prajvet mesedż!

Serowel
30-11-2009, 14:18

Miałem o Tobie dużo lepsze zdanie, serio.

http://www.speedyshare.com/files/19536783/LIBERTYMASSACREBWAHHAHA.cam

Calkiem dobre oro z kyry.

Canabis
30-11-2009, 16:41
Już Toksong ma lepszy skill w wjeżdżaniu na innych. Ćwicz dalej, może kiedyś kiedyś się przejmę. ;o

Az mi sie nie chce nic wiecej mowic :D

Borucao
30-11-2009, 20:02
Ty tam sobie możesz. Btw doktorku. Boli mnie gardło, mięśnie <ogólnie czuje się osłabiony> i mam kaszel < od czasu do czasu ale wystepuje > Zapierdol tu coś ciekawego co mi jest

Uważaj na jego teorie dotyczące choroby, bo mi powiedział ze mam mononukleoze

Abor
30-11-2009, 20:40
Uważaj na jego teorie dotyczące choroby, bo mi powiedział ze mam mononukleoze

woot?!

upewnialem sie czy przypadkiem... wiesz co
;p

Jaz
30-11-2009, 20:44
kyra :
Currently 705 players are online.

OMFG! Nigdy wczesniej nie gralem na takim swiecie zeby bylo tyle osob on o0

Borucao
30-11-2009, 20:46
woot?!

upewnialem sie czy przypadkiem... wiesz co
;p

Taa, taaa xDD

Gonzo
30-11-2009, 21:11
Az mi sie nie chce nic wiecej mowic :D

"Wiecie co z nim robić" tylko Lesiu Cię przebił, hahahah. :D

Canabis
30-11-2009, 22:25
@gonzo
Nie czaje twojej zajawki ale spoko..

.

Don Qu... TAK KONCZA FRAJERZY B) kurwo bez nogi.

Etun
01-12-2009, 09:06
a co jest z don qu Mateuszku?:>

Canabis
01-12-2009, 11:34
A bo to kur**szcze rozjebalo moje uczucia. GOSC KTORY ODDAWAL CHARA I NIM NIE WALCZYL BRAL JESZCZE KASE NA BLESS BO zalowal swojej JEST DLAMNIE ZEROWCEM PIERDOLONYM.. ZERO SZACUNKU DLA TAKICH LUDZI.

I on mi jeszcze mowi ze jestem nikim :D:D O kurwa ! 8o ZE FLOW NIE UMIE WALCZYC HAHAHAHAHAHAHHA

@DON QU (jak to czytasz)
TY PIERDOLONA ŁAJZO.

FLOW to nie wszystko, to proste ty idioto
najważniejsza jest prawda i za to ja mam złoto
a ty znowu chciałeś zajść za wysoko
wiec chuj ci w oko ~~.~~

ELO

Hazabek
01-12-2009, 12:47
Elo all

Nie było mnie tu prawie 2 lata i naprawdę ciekaw jestem jak wygląda sytuacja na Morganie. Czy ktoś w paru słowach mógłby mi napisać. Chciałbym powrócić do gry z aktualnymi wiadomościami.
Z góry dzięki

Jaz
01-12-2009, 13:40
Rzadzi gildia Flow (Polacy). Liderem jest Akon Yode, wazniejsi vice to Eter Rael, Lavio Cold, Wadee~, Elven (?), Mekkron (PA), Olaf (mc bot na najlepszych respach).

Nie wiem czy wywalaja z respow ale o takich smokach to mozesz tylko pomarzyc, nie wiem jak z reszta bo nie gram tu.

Wiecznyodpoczynek
01-12-2009, 13:49
Nie wiem czy wywalaja z respow ale o takich smokach to mozesz tylko pomarzyc, nie wiem jak z reszta bo nie gram tu.

Nie wiem, ale wypowiadam się jako pierwszy. ;)

Serowel
01-12-2009, 16:27
Nie no, Jacek, kumpel mi mówił, że sporo się zmieniło, już tak nie wyrzucają, ale wiesz, spróbuj nie pójść na rękę to... noobami Cię upierdolą i nikt nie powie że to flow. Takie exp (bot) place jak okolnir, dragi yala, darashia, dle poi, fenrock, watery, wyrmy bankowo zajęte większość dnia. No ale nie dziwie się, możecie sobie na to spokojnie pozwalać ; p
Dobrze z jednej strony że teraz jak ktoś chce jechać na lv może bocić/expić max 6h dziennie. Doszły mnie słuchy, że ma być tak... jak ktoś ma połowe staminy, zadaje o połowe obrażenia mniejsze, a jak ma 0 to w ogóle. Oczywiście tylko obiło mi się o moje wielkie uszy :)

Gonzo
01-12-2009, 16:44

Zależy na kogo trafisz.

Oczywiście tylko obiło mi się o moje wielkie uszy :)

Taa... Jest o co się obijać. ;)

Serowel
01-12-2009, 19:07
http://www.speedyshare.com/files/19570109/ob_1-12-2009.cam

dzisiejsze ob na kyrze, dziaaa

Etun
01-12-2009, 20:55
A bo to kur**szcze rozjebalo moje uczucia. GOSC KTORY ODDAWAL CHARA I NIM NIE WALCZYL BRAL JESZCZE KASE NA BLESS BO zalowal swojej JEST DLAMNIE ZEROWCEM PIERDOLONYM.. ZERO SZACUNKU DLA TAKICH LUDZI.

I on mi jeszcze mowi ze jestem nikim :D:D O kurwa ! 8o ZE FLOW NIE UMIE WALCZYC HAHAHAHAHAHAHHA

@DON QU (jak to czytasz)
TY PIERDOLONA ŁAJZO.

FLOW to nie wszystko, to proste ty idioto
najważniejsza jest prawda i za to ja mam złoto
a ty znowu chciałeś zajść za wysoko
wiec chuj ci w oko ~~.~~

ELO

Widzę Mateuszku nie masz dla kolegi Don Qu politowania ;(

Abor
01-12-2009, 21:01
Widzę Mateuszku nie masz dla kolegi Don Qu politowania ;(

zmieniles dupe do lizania mr. tongue tornado?

Canabis
01-12-2009, 21:10
@zizka
Mysle ze Konrado nie musi mi dupy lizac B)

Endrju88
01-12-2009, 21:14
zmieniles dupe do lizania mr. tongue tornado?

Miszcz XD <znaki :/>

kamba
01-12-2009, 22:00
Rzadzi gildia Flow (Polacy). Liderem jest Akon Yode, wazniejsi vice to Eter Rael, Lavio Cold, Wadee~, Elven (?), Mekkron (PA), Olaf (mc bot na najlepszych respach).

Chyba zapomniałes o Victeronie , a co do Mekkrona i olafa to oni nie sa zadnymi vice liderami ;D

Canabis
01-12-2009, 22:23
przeciez on nie napisal ze vice liderami tlyko (PA) i (BOTER) :D

NAAAAAAB!

Jaz
01-12-2009, 23:54
Chyba zapomniałes o Victeronie , a co do Mekkrona i olafa to oni nie sa zadnymi vice liderami ;D

Victeron expi i nie nalezy mu przeszkadzac.

Etun
02-12-2009, 10:16
@Zizka

Zastanawiam się co ty takiego zrobiłeś że takiego kozaka tutaj rżniesz , padłeś kilka razy od Flow gdy ja tam jeszcze byłem a teraz taki wielki ich przyjaciel.
Twoje słowa dla mnie nic nie znaczą bo poprostu jesteś zerem , pamiętam jak kiedyś siedziałem z Tobą i Exoniosem na vent to każdy z Ciebie sie śmiał a Ty nic nie mówiłeś.A co do Toksonga , Tenshinkhana i kilku innych , byliśmy kolegami juz dawno we Flow i nadal jesteśmy więc nie ma powodu podlizywać się.

P.S.
Pozdro Matuesz - Pamiętasz jak zjadłeś całe kakao "Puchatek"? haahah ;]

Endrju88
02-12-2009, 10:59
@Zizka

Zastanawiam się co ty takiego zrobiłeś że takiego kozaka tutaj rżniesz , padłeś kilka razy od Flow gdy ja tam jeszcze byłem a teraz taki wielki ich przyjaciel.
Twoje słowa dla mnie nic nie znaczą bo poprostu jesteś zerem , pamiętam jak kiedyś siedziałem z Tobą i Exoniosem na vent to każdy z Ciebie sie śmiał a Ty nic nie mówiłeś.A co do Toksonga , Tenshinkhana i kilku innych , byliśmy kolegami juz dawno we Flow i nadal jesteśmy więc nie ma powodu podlizywać się.

P.S.

Moze i jest nikim (nie zaprzeczam xD) ale przynajmniej nie wbija noża w plecy kolegom.

Wiecznyodpoczynek
02-12-2009, 11:32
@Zizka

Zastanawiam się co ty takiego zrobiłeś że takiego kozaka tutaj rżniesz

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

J.Rabbit
02-12-2009, 11:58
Moze i jest nikim (nie zaprzeczam xD) ale przynajmniej nie wbija noża w plecy kolegom.

Co Ty z tymi nożami tak. Może Ci kupić komplet noży pod choinkę? :D

Abor
02-12-2009, 12:23
@Zizka

P.S.

No widzisz mr. the tongue tornado. Nie jestes w stanie pojac prostych faktow ;) gram w ta gre bo z nudow, dla zabicia czasu, ale glownie dla ludzi ktorzy w nia graja, kolegow przyjaciol etc i w tej kwestii nic sie nie zmieni moj kolego, jakies nieporozumienia nie sa powodem zeby sie od nich odwrocic:)

Co do venta. To pierwsze slysze bo z rajmim nigdy nie bylem na zadnym vencie sorry fail. A nawet jesli mowisz o ts to doprawdy nie moja wina ze bylem jedynym przedstawicielem miasta Panow - Bydgoszczy :) pzodrowienia dla krzyzakow <33 i coz, wiem ze teraz moglbym liczyc na ich pomoc, tak samo i w druga strone.

ale Ty moj drogi nie jestes w stanie chyba odroznic kawalow/zartow zwiazanych z lokalnym zatargami od pojazdow i wrzut:)

nie wiem, czy osoba, ktora wypina sie na swoich kolegow moze tutaj mowic kto jest zerem :) moze zapytaj toksonga o pare cytatow hemp gru i firmy odnosnie sprzedawczykow i konfidentow :) na pewno ci to dobrze wyklaruje

EDIT: mam nadzieje ze ten post ladnie ci przedstawil czym jest przyjazn :P

PS Endi... mam nadzieje ze juz wybrales miejsce zrzutu? twarz, klata, tylek? wiesz obietnica to obietnica trzeba dotrzymac :>

Etun
02-12-2009, 12:59
Heh , Zizka sorry ale żadne teksty Hemp Gru czy Firmy w stylu : JP , HWDP I Mam wyjebane nie robią na mnie wrażenia , bo po mieście dzieci 13 letnie udaja kozakow a jak policja złapie to maja pełne majtki ^^

Aha i jeszcze jedno, odszedłem z Flow , trudno się mówi , tak samo zrobiło arpens gdy byli z Avis , jedynie Rise trzyma sie razem do dziś , i nie rozumiem jak możesz porównywać grę do rl , odszedłem do innej strony a nie rozjebałem sie na komendzie hahah

--- Etun dodał 3 minut i 51 sekund później ---

Co Ty z tymi nożami tak. Może Ci kupić komplet noży pod choinkę? :D

ta kup mu ;)

Robert jak tam manewry?

Abor
02-12-2009, 12:59
nie wiem, czy osoba, ktora wypina sie na swoich kolegow moze tutaj mowic kto jest zerem :) moze zapytaj toksonga o pare cytatow hemp gru i firmy odnosnie sprzedawczykow i konfidentow :) na pewno ci to dobrze wyklaruje

Heh , Zizka sorry ale żadne teksty Hemp Gru czy Firmy w stylu : JP , HWDP I Mam wyjebane nie robią na mnie wrażenia , bo po mieście dzieci 13 letnie udaja kozakow a jak policja złapie to maja pełne majtki ^^

No prosze. Widze ze jeszcze chyba podstawowki nie skonczyles etun bo czytanie ze zrozumieniem to raczej oblales :)

Wiecznyodpoczynek
02-12-2009, 13:03
http://www34.patrz.pl/u/f/73/34/98/733498.jpg

SLU MOTHERFUCKERS!!!

Etun
02-12-2009, 13:05
No prosze. Widze ze jeszcze chyba podstawowki nie skonczyles etun bo czytanie ze zrozumieniem to raczej oblales :)

No niewiem czy da się studiować bez podstawówki^^

@Wiszu

Który z nich to Peja?Kermit?

Canabis
02-12-2009, 13:12
Jesli w domu masz kurwe co cie zdradza wypierdol ja za drzwi, tylko ziomek doradza w sumie mnie nie przeszkadza ale jak to wyglada jak milosc twego zycia wisi lapsom na jadrach. :D OOOOOOOOOOOOOOOOOOO DAAAAAAAAAJ MI BIT !!!

@Zizka
Na chuj sie odzywasz.. Ty za to jestes fifarafa kurwa przez tyle wojen przyszedles na gotowe i o respy placzesz. Etun i reszta mieli przynajmiej jaja kurwa i nie jeczeli ze respy im zajmuja tlyko kurwa odrazu przeszli do dzialania... JUZ TO WSPOMINALEM NA GATHERZE.. NIE PODOBA SIE ZROBCIE WOJNE, LEKARSTWO NA WSZYSTKO.

Kuraa
02-12-2009, 13:13
Witam carlin pl jak widze o czym piszecie to az sobie postanowilem znowu stworzyc tu konto -.-

Etun
02-12-2009, 13:14
@Zizka - jesteś hejterem

@Mateusz

Wiecie co z nim zrobic?
Wszystko na mój koszt ;)

Kuraa
02-12-2009, 13:20
Jesli w domu masz kurwe co cie zdradza wypierdol ja za drzwi, tylko ziomek doradza w sumie mnie nie przeszkadza ale jak to wyglada jak milosc twego zycia wisi lapsom na jadrach. :D OOOOOOOOOOOOOOOOOOO DAAAAAAAAAJ MI BIT !!!

@Zizka
Na chuj sie odzywasz.. Ty za to jestes fifarafa kurwa przez tyle wojen przyszedles na gotowe i o respy placzesz. Etun i reszta mieli przynajmiej jaja kurwa i nie jeczeli ze respy im zajmuja tlyko kurwa odrazu przeszli do dzialania... JUZ TO WSPOMINALEM NA GATHERZE.. NIE PODOBA SIE ZROBCIE WOJNE, LEKARSTWO NA WSZYSTKO.

Co do oceny zizki to niestety Mefju ma racje niektorzy walczyli o wolnosc morgany przez 2 lata niektorzy dluzej a niektorzy siedzieli w sibunie nie obrazajac owej gildi lub jako neutral a teraz graja fajterow wyganiaja z respow i takie tam ;p

Etun
02-12-2009, 13:23
^^ Kura widzę że poszedłeś po rozum do głowy bo choć raz coś mądrego napisałeś, jestem pod wrażeniem

Abor
02-12-2009, 13:25

@Zizka

z tego co sie nasluchalem to wojny chciales ty i neron :) tbh chuj mnie to boli, to ze staralem sie wyklarowac jak maja osoby ktore pracuja typu Fey~ lub inne osoby co siedza na uczelni dlugo to nie jest chyba jakis grzech?

@Etuun

WOOOOOOW studiujesz! WOOOOOOW znasz slang! WOOOOOW rysiek peja to twoj idol. WOOOOOW!

--- Abor dodał 1 minut i 30 sekund później ---

Co do oceny zizki to niestety Mefju ma racje niektorzy walczyli o wolnosc morgany przez 2 lata niektorzy dluzej a niektorzy siedzieli w sibunie nie obrazajac owej gildi lub jako neutral a teraz graja fajterow wyganiaja z respow i takie tam ;p

bylem na tym serwerze wczesniej niz ty, a co robilem przez pozostale 2lata to juz nie twoj biznes :)

Canabis
02-12-2009, 13:28
TAAAK CHCIALEM WOJNY I CHCE DALEJ :cup:! BO GRAM W TE GRE TYLKO poto zeby pobawic sie na WOJNIE. Zreszta s*******am z tad jak nic sie nie bedzie dzialo. I wtedy dostaniesz wszystkie respy :D Tylko ciekawe kto ci pozoli na nich expic jak kurwa nie bedzie mial kto walczyc xDD

Etun
02-12-2009, 13:31
@Zizka zmień syganturę bo nie jestes "undefeated" Lol.

Kuraa
02-12-2009, 13:34
@ Etun
ludzie sie zmieniaja juz coraz bardziej czaje co w tej grez liczy sie naprawde
@ Zizka
nie chwalac sie jestem tu od czasu kiedy nizah tepil tengusow i moze zabrzmi smiesznie to ale bylem jego providerem uhow -.-

a jeżeli jestes tu tak dlugo jak mowisz to powienes znac chara Czerwony Ogorek ;>

no i takie male info do kolegi kakeja . Nie wiem kto wczoraj ta wasza akcja dowodzil ale cos wam sie nie udalo mnie na tym boat trapie zlapac ;> .

Serowel
02-12-2009, 14:34

Ha, raczej wczoraj dobrze to na vencie określił Olaf, teraz na vencie flow co druga osoba to jakaś pizd* z unitas, rl kogoś z Was, Ci starzy wyjadacze są w większości retired, a potem ludzie się dziwią czemu ów "gildia rządząca" tak słabo ogarnia pvp a napina się na lewo i prawo, robi masowe PA (w przypadku tego świata niestety ten "ogar" jest bliski zeru, nie oszukujmy się :X /// Tak tak, zaraz ktoś powie, to czemu go nie przejęliście skoro takie cioty jesteśmy?!?! Sami sobie odpowiedzcie. Przypomnę Wam tylko że wynik wojny był jakoś 550:300 dla nas pomimo Waszej przewagi lvlowej i liczebnej ;) )

Wiesz Kura, osobiście do Ciebie nic nie mam, trochę tam nawet pogadaliśmy sobie na vt :D , ale razem z brandonem cholernie "power abusujecie".
Wczoraj się dowiedziałem od znajomego, że starego Vilsiona noobchara tłukły wasze przydupasy (w tym chyba Ernesto, albo vallher, idk, unitasopodobnegowno) na elfach venore. Dajcie noobom palec to urwą Wam całą rękę.

Tak jeszcze zapytam, idzie ktoś na Kyre się pobawić? Oro zapowiada się na długi, długi czas.

Gonzo
02-12-2009, 15:10
wtf, rebellion znowu zaczelo ogarniac cos? Najs panowie, powodzenia ;d

Hazabek
02-12-2009, 15:32
Dzięki za dość wyczerpującą odpowiedz o tym co dzieje się teraz na serwie, lecz widzę że każdy temat tu wrzucony sprowadza się do przepychanek słownych. Trochę żal, że kiedyś głównym problebem byli Swe, a teraz tłuczecie i ubliżacie sobie nawzajem. Nie szkoda Wam energii?

Ps. Może ktoś z Wrocławia ma ochotę umówić się na browar, bo mimo moich 32 lat (lol) mam ochotę poplotkować w rl trochę o Tibi.

Kakej92
02-12-2009, 15:42
@Toksong, Kura

Śmieszne jest to co piszecie o Zizce, bo kiedy Wy zaczynaliście grać w tą gre i jaraliście się Nizahe etc. , albo uhy mu robiliście to On lansował się z Nimi po serverze. Więc stulcie jape i szacunek do starych graczy, którzy mają swoją historie na serverze :)

Endrju88
02-12-2009, 15:49
Etun kurna nigdy Cie nie ogarne, czy ja tutaj gdzies pisze cos o rl? Chyba nie, z Robertem jestesmy dobre ziomki na rl mimo konfliktu w grze. Z Toba tez moglbym byc ale Ty nie oddzielasz gry od rl. Wszystko co pisze, pisze pod kontem tego co sie dzieje/dzialo w grze. To Ty zerwales kontakt po tym jak zmieniles strone. Mimo iz proponowalem zebysmy sie w rl ustawili skoro niby studiujesz w Warszawie to jakos nie zalezalo Ci na tym a teraz placzesz ze nie potrafie odgraniczyc gry od rl.

Robercik, ja nie wbijam nozy w plecy wiec mi nie potrzebne :)

Kura, z tym ogorkiem to mnie rozjebales xD "jesli jestes starym wyjadaczem na morganie to powinienes pamietac mojego facc knighta na 8 lvl z carlin" xD

kakej zamknij morde, zizka jest moim psem na posylki, jest moim pionkiem i spuszczam mu sie na klate.

Borucao
02-12-2009, 15:56
@Toksong, Kura

Śmieszne jest to co piszecie o Zizce, bo kiedy Wy zaczynaliście grać w tą gre i jaraliście się Nizahe etc. , albo uhy mu robiliście to On lansował się z Nimi po serverze. Więc stulcie jape i szacunek do starych graczy, którzy mają swoją historie na serverze :)

Prawda, prawda. A teraz on może sie ze mną polansować w tramwaju, jeśli go kiedyś spotkam. :D

Tymmon
02-12-2009, 15:57
"Aha i jeszcze jedno, odszedłem z Flow , trudno się mówi , tak samo zrobiło arpens gdy byli z Avis , jedynie Rise trzyma sie razem do dziś , i nie rozumiem jak możesz porównywać grę do rl , odszedłem do innej strony a nie rozjebałem sie na komendzie hahah"

Co ty kurwa o arpens mozesz wiedziec. Odeszlismy bo sie murzyn przyjebal do jednego z naszych. Ty odszedles bo zaczales knuć na innych ventach przeciw nam, wiec z calym szacunkiem nie pierdol mi tu, bo przynajmniej powinienes miec jaja zeby sie przyznac ze zajebales kose, a nie sie wykrecasz i przytaczasz fakty o ktorych nie masz pojecia.

Bys sie przyznal jak chlop to bysmy ci moze spokoj dali, a ze sie migasz jak cipa to sie nie dziw ze Tobie jada.

Mnie to osobiscie juz wali ale o moich decyzjach to ty nie wspominaj jak nie wiesz o co chodzilo.

elo

Endrju88
02-12-2009, 15:58
Mati, sorka ze Ci tam kiedys na gg nie odpisalem ale nie chcialo mi sie ;P

Wiecznyodpoczynek
02-12-2009, 15:59

O ho, kura wielki fighter xDDDDDDDD

Endrju88
02-12-2009, 16:00
O ho, kura wielki fighter xDDDDDDDD

Fajter,fajterem poganiał xd

Borucao
02-12-2009, 16:02
Mati, sorka ze Ci tam kiedys na gg nie odpisalem ale nie chcialo mi sie ;P

NAPINKA!! I nie mati :P xD Nie lubię tego xD

Wiecznyodpoczynek
02-12-2009, 16:04
Fajter,fajterem poganiał xd

Japa kapciu i przestań fochy za*******ać xD

Endrju88
02-12-2009, 16:07
Japa kapciu i przestań fochy za*******ać xD

0o jakie fochy?

Wiecznyodpoczynek
02-12-2009, 16:08
0o jakie fochy?

Nie wiem, ale napinamy dalej - wiec przestan kurwa pierdolic, ze czegos nie ogarniasz, lamusie!!!

xBardolekx
02-12-2009, 16:10
Tak tak, zaraz ktoś powie, to czemu go nie przejęliście skoro takie cioty jesteśmy?!?! Sami sobie odpowiedzcie. Przypomnę Wam tylko że wynik wojny był jakoś 550:300 dla nas pomimo Waszej przewagi lvlowej i liczebnej ;) )

kurwa stary to jedna z niewielu rzeczy która mnie w*****a ostatnio. jakbyście nie skończyli prowadzić tych yebanych statystyk 2 tyg przed koncem wojny to by sie skonczyło 600;600 czy tam cos koło tego wiec stary nie kompromituj sie, bo niektórzy też jeszcze pamiętają jak to jest kiedys

Kakej92
02-12-2009, 16:12
W sumie to własnie, że tak spytam. Kura na kim grałeś na ostatniej wojnie i jaki poziom miała ta postać ?

Elesar Inferno
02-12-2009, 16:18
@Toksong, Kura

Nie mam na celu pocisniecia tym postem Zizce, ale kurwa co ma kiedyś do teraz? ;o

J.Rabbit
02-12-2009, 16:21
Co ty kurwa o arpens mozesz wiedziec. Odeszlismy bo sie murzyn przyjebal do jednego z naszych.

yhm, a to przypadkiem nie jeden z waszych przyjebał się do niego o siano z wojny które się wam "należało" ?

Endrju: A czym masło smarujesz chyba nie palcem? :(

Endrju88
02-12-2009, 16:27
yhm, a to przypadkiem nie jeden z waszych przyjebał się do niego o siano z wojny które się wam "należało" ?

Nie jem masła ;(

Kuraa
02-12-2009, 16:27
no to tutaj ci odpowiem kakej byl sobie kiedys Master Divis jednak zaufalem Sequelowi ze jest moim kolega w grze i nie zmienilem reka przez dluzszy czas niestety mylilem sie poszedl do zydow i stracilem chara . i od tej pory nikomu nie ufam moze nielicznym nie chcem ich tu wymieniac bo co niektorzy by sie obrazili ze ich tutaj nie ma.

Co do Zygi to uwazam ze procz tego haka na shejq to nie mialem do ciebie zadnych zastrzezen nie jestes tak zadufany w tym ze latasz 45 lvl mordujesz i sie napinasz na forum wrecz przeciwnie ale to by bylo na tyle tych komplementow ;p

dodam ten Palek mial 110 lvl bo nie dopisalem tego xd

Endrju88
02-12-2009, 16:30
Skończyłem pisać esej, czyż to nie wyśmienita wiadomość?

J.Rabbit
02-12-2009, 16:31
Nie jem masła ;(

no taak Masmix to mix margaryny i masła zapomniałem :S

Elooo
02-12-2009, 16:54

A to przypadkiem nie jestes tym ktoremu pozwalali bocic gdyzzzz wiecznie komus wisiales 5 kk i botujac 24/7 nie mogles tego odkuc przez 2 albo 3 wojny?

@edit
2 wojny w 3 byles huntedxD

J.Rabbit
02-12-2009, 16:59
A to przypadkiem nie jestes tym ktoremu pozwalali bocic gdyzzzz wiecznie komus wisiales 5 kk i botujac 24/7 nie mogles tego odkuc przez 2 albo 3 wojny?

@edit
2 wojny w 3 byles huntedxD

pozwalali bocic? xDD huahua w 3 wojnie biedny Victeron do mnie dzwonil zebym wam pomogl takze face facts :D

Jaz
02-12-2009, 17:00

Alez oczywiscie ze sie nalezalo. Btw, zgadnij kto teraz trzyma kase z pejmetow ;)

J.Rabbit
02-12-2009, 17:02
Alez oczywiscie ze sie nalezalo. Btw, zgadnij kto teraz trzyma kase z pejmetow ;)

HAHAHAHA no taaa xDDD leeje

Kuraa
02-12-2009, 17:07
@KAKEJ
Wez daj spokoj jak on mogl sie lansowac z nizahem jak stal w pezecie wtedy kiedy niz oral no prosze ciebie i wychodzil po wygranej akcji i sie jaral i sciagal z ludzi itemy akurat to bardzo dobrze pamietam ;]

Endrju88
02-12-2009, 17:11
A ja pamietam jak zawsze lizał mi stopy, błagał wręcz o to. Nadal tak jest. Karol sie nigdy nie zmieni.

Canabis
02-12-2009, 17:12
E to stary wyjadacz jak sie patrzy :D:D:D:D:D:D:D PROOOSZEEE !! AHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHA:D:DAHHAHAHAHAHAHHAhA HAHAHAHAHAHA:D:DAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAAHAHAHAHH AhAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA HAHHAhAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAAHHAHA HAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHA HAAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAhAHA HAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAH AHHAhAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAAHH AHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAH AHAHAAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAh AHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHA HAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHA AHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHA8o8o

Jeszcze zaraz Imperek bedzie wyganiac z repsow LEEEJe!

Antonioo
02-12-2009, 17:17
W chuj się temat ożywił! Na dwór mogliście iść ze względu na update'a a nie. Ja niestety nie moge, bo chory jestem :(

Tymmon
02-12-2009, 17:17
@xaaro

nie, nie bylo tak

A we flow kase z paymentow trzymam ja i bede ja trzymal poki nie odejde i nie zmieni mnie ktos wreszcie. I nie powiesz mi ze robie tak samo jak murzyn, bo nie o*******am jej na allegro a nie jeden z moich ludzi juz skorzystal z pomocy jak byl w potrzebie.

koniec mojego udzielaniasie na kolejnych kilka dni:)

J.Rabbit
02-12-2009, 17:22
@xaaro

nie, nie bylo tak

A we flow kase z paymentow trzymam ja i bede ja trzymal poki nie odejde i nie zmieni mnie ktos wreszcie. I nie powiesz mi ze robie tak samo jak murzyn, bo nie o*******am jej na allegro a nie jeden z moich ludzi juz skorzystal z pomocy jak byl w potrzebie.

z jego kasy tez nie jeden skorzystal, ale ofc kazdy tylko twierdzi, ze ją sprzedawal

Jaz
02-12-2009, 17:22
@xaaro

nie, nie bylo tak

A skad wiesz, czy Russel nie pomagal swoim kumplom jak byli w potrzebie? Zapewne to robil. Zeby nie bylo, nie trzymam jego strony, jedynie staram sie byc tutaj w miare obiektywny. Co tu duzo mowic, taka droga liderowania jaka sobie obrales bardzo przypomina droge russela. A od Russela poszlismy bo sie dojebal do Andrzejka, jesli dobrze pamietam?
No i jeszcze raz powtorze ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, to oczywiste.

@up sekundy szybszy ;///

Endrju88
02-12-2009, 17:42
A skad wiesz, czy Russel nie pomagal swoim kumplom jak byli w potrzebie? Zapewne to robil. Zeby nie bylo, nie trzymam jego strony, jedynie staram sie byc tutaj w miare obiektywny. Co tu duzo mowic, taka droga liderowania jaka sobie obrales bardzo przypomina droge russela. A od Russela poszlismy bo sie dojebal do Andrzejka, jesli dobrze pamietam?
No i jeszcze raz powtorze ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, to oczywiste.

@up sekundy szybszy ;///

No tak, czyli ze znowu wszystko moja wina ;(

Kakej92
02-12-2009, 18:19
@KAKEJ
Wez daj spokoj jak on mogl sie lansowac z nizahem jak stal w pezecie wtedy kiedy niz oral no prosze ciebie i wychodzil po wygranej akcji i sie jaral i sciagal z ludzi itemy akurat to bardzo dobrze pamietam ;]

No to widzisz, miał taki respect że nie musiał chodzić na akcje, a sie go ludzie bali, a Nizahe pozwalał mu robić pa :)

Abor
02-12-2009, 19:16
@KAKEJ

Ty kura nie wiem co Ty pierdolisz. Sam przyznales, ze grales od wojny z tengu. gdy fire zostalo stworze ja dalem quita na dosc dlugo :) wiec chuja widziales chuja mogles i chuja wiesz :) a to ze po tej dlugiej przerwie moglem ci dalej srac na leb i nie miec problemow nie zawdzieczalem temu ze bylem mega pro ogarem na morganie, bo majac 62lv to troche trudno ale dzieki temu ze odwiedzilem z nim 4 inne servery wczesniej, a ze wyszlo dopiero na morganie to juz inna bajka :)

i jesli mialbym byc szczery gdyby steve wrocil do pixeli to chyba bym poszedl z nim, bo jakby nie patrzec lata zabawy w pixele z nim wspominam najmilej :)

Swoja droga, ja kura nie pamietam zebys tez byl jakims mega pro ogarem w ostatnich wojnach, poza sprzedaniem tam swoich kumpli. prosze o sprostowanie faktow jesli nie mam racji.<?>

EDIT: a co do Ciebie Endi to wczoraj sam chciales zebym ci sie spusil na klate >.< tak wiec 'im the one whos wearing trousers in this relationship' so be my biatch!

Endrju88
02-12-2009, 19:24
Kłamiesz, Zizka znowu kłamiesz, nos to juz w kiblu musisz trzymać.

Borucao
02-12-2009, 19:55
Bo kura jest jak Marusia z "Czterech Pancernych i Psa". Gdy chłopcy walczyli, dzielnie na*******ali inne narodowości, to Marusia zostawała gdzieś z tyłu. I teraz po wojnie wielka pani co byla tu od wojny którejś. Wybacz że nie porównałem Cie do szarika, ale rudowłosa(zdradzieckie rude baby) Marusia bardziej mi pasowała.

Etun
02-12-2009, 21:25
Etun kurna nigdy Cie nie ogarne, czy ja tutaj gdzies pisze cos o rl? Chyba nie, z Robertem jestesmy dobre ziomki na rl mimo konfliktu w grze. Z Toba tez moglbym byc ale Ty nie oddzielasz gry od rl. Wszystko co pisze, pisze pod kontem tego co sie dzieje/dzialo w grze. To Ty zerwales kontakt po tym jak zmieniles strone. Mimo iz proponowalem zebysmy sie w rl ustawili skoro niby studiujesz w Warszawie to jakos nie zalezalo Ci na tym a teraz placzesz ze nie potrafie odgraniczyc gry od rl.

Robercik, ja nie wbijam nozy w plecy wiec mi nie potrzebne :)

Kura, z tym ogorkiem to mnie rozjebales xD "jesli jestes starym wyjadaczem na morganie to powinienes pamietac mojego facc knighta na 8 lvl z carlin" xD

kakej zamknij morde, zizka jest moim psem na posylki, jest moim pionkiem i spuszczam mu sie na klate.

Zapomniałem do ciebie napisać bo mi wypadło z głowy , zreszta jakbyś mi przypomniał to chyba by tez nie było problemu bo mam duzo czasu wolnego.

Abor
02-12-2009, 21:29
Kłamiesz, Zizka znowu kłamiesz, nos to juz w kiblu musisz trzymać.

co ty pierdolisz? to ty w kiblu moje kloce podziwiasz >.<
zaraz pewnie powiesz ze nie lubisz jak ci laduje w zad :P

Jaz
02-12-2009, 22:36
Antek to jak chcesz tego skrypta to napisz pm (to jest mutated wieze + refill strong manasow sorc/dru, 120k exp/h+-)

kamba
02-12-2009, 23:26
@ Etun
ludzie sie zmieniaja juz coraz bardziej czaje co w tej grez liczy sie naprawde
@ Zizka
nie chwalac sie jestem tu od czasu kiedy nizah tepil tengusow i moze zabrzmi smiesznie to ale bylem jego providerem uhow -.-

a jeżeli jestes tu tak dlugo jak mowisz to powienes znac chara Czerwony Ogorek ;>

no i takie male info do kolegi kakeja . Nie wiem kto wczoraj ta wasza akcja dowodzil ale cos wam sie nie udalo mnie na tym boat trapie zlapac ;> .

O czym ty kura pierdolisz , kupiles tego chara poczym cie zjechali do rooka wiec nie w*****aj mnie =]

Abor
02-12-2009, 23:41
O czym ty kura pierdolisz , kupiles tego chara poczym cie zjechali do rooka wiec nie w*****aj mnie =]

hahah kura uv just got pwned :)

MR_FREEMAN
03-12-2009, 03:04
flow odeszlo od czarnego z paru powodow. Zaczelo sie ogolnie od tego ze czarny jak i reszta avis nienawidzila wadeego za to ze botuje 24 h na dobe. Ale jako ze Eter byl wtedy w avis to opiekowal sie arpensami w tym wadee i nic mu nie zrobili. Pozniej rzeczywiscie powstal kolejny problem z kasa, mianowicie pare wazniejszych osob z arpens chcialo aby ta kase podzielic. czarny oczywiscie nie chcial tego uczynic i bylo to madre poniewaz we flow jest teraz tak samo ale wtedy nikt tego nie rozumial, ze jest to bezsensowne. no ale eter za namowa paru arpensow zaczal gadac o tym z czarnym tlumaczac mu odczucia arpensow. czarny chcial poznac ich nicki zeby im "wytlumaczyc" ze nie jest to dobry pomysl. oczywiscie nickow sie nie dowiedzial od etera poniewaz ten solidarnie powiedzial ze to jest zdanie calego arpens. zaczelo sie robic juz powoli goraco no i wtedy zaczela przychodzic aurea, zaczeli sie panoszyc i wyjscie bylo jedno, jak najszybciej sie ich pozbyc zanim wbija levele. no i mielismy 1 wojne prawie wszyscy polacy z morgany vs avis.

tak wiec byly tak naprawde 3 powody wojny. i tak jak mowie gdyby nie bledne rozumowanie arpensow a propos tego podizalu paymentow pewnie wojny w takim ukladzie sil by nie bylo. ale stalo sie dobrze pomimo tego. bo rozdawanie kasy ludziom tak po prostu niszczy funkcjonowanie powaznej gildii rzadzacej serwerem. rozumieje to liderzy reszcie to przychodzi gorzej ale tak juz musi byc :)

etun vs zizka?
etun to tchorz, pojdzie tam gdzie bedzie mogl level bic, miec power, zdradzajac kogo popadnie pozniej skomlajac o wolnosc.

zizka moze i nie walczyl w wielu wojnach ale widac ze chlopak ma dystans do tej gry i dla niego fun polega na czym innym niz wyzej wymienionemu panu...

Endrju88
03-12-2009, 06:59
Ciekawe kto Ty jestes :)?

xBardolekx
03-12-2009, 07:09
ja obstawiam że to sweter israel >.<

Endrju88
03-12-2009, 07:14
W jego stylu by bylo wychwalac swoje zaslugi i deprecjonowac innych, ale to nie jest eter. Komi by nie krytykowal decyzji Akona.

Tymmon
03-12-2009, 07:57
W jego stylu by bylo wychwalac swoje zaslugi i deprecjonowac innych, ale to nie jest eter. Komi by nie krytykowal decyzji Akona.

O ile dobrze pamiętam to nie było tam miejsca na krytykę. Oboje zgadzaliśmy się, że nicków naszych ludzi nie podamy, że Wadee ma grać spokojnie, a to że kase trzyma lider, to było oczywiste i to nie od nas wyszła inicjatywa jej podziału, zwłaszcza że taki podział nie jest możliwy bo nigdy nie będzie sprawiedliwy.

W wojnach walczy się o server, a z serverem przychodzi kasa, z expienia, questów itp.

Oczywiście, że mój 'styl' jest podobny w tym układzie do Russela bo tak jak mówiłem, nie walczy się w wojnie o kasę z paymentów, tylko o server. Moi ludzie mają server, ja trzymam siano, na wypadek wojny i myślę, że w 3 wojnach udowodniłem, że jak przychodzi potrzeba to kasa idzie, a co mnie różni od Russela to fakt, że ja tej kasy nie o*******am na allegro.

Murzyn miał akurat zdecydowanie lepszą sytuację, ponieważ kasę dostał od Nizahego, a było tego bardzo dużo jak na tamte czasy no i co najważniejsze mial zdecydowanie lepszy rynek zbytu pod względem geograficznym jak i czasowym, więc handlowanie pieniędzmi/postaciami wtedy było bardzo opłacalne jak ktoś miał ich dużo i w dodatku miał władzę.

Historyjka MR_FREEMAN'a ma w sobie bardzo wiele prawdziwych szczegółów i jest najbardziej zbliżona do prawdy, a wojna zaczęła się w momencie gdy Eter blokował mi vampy, żebym zrobił druida na 'wojnę której jeszcze nie było' i mieliśmy mocny zgrzyt z Addem i jakimś przydupasem. Wtedy zaczeliśmy się na*******ać w 4 na tych vampach i po jakimś czasie wpadło Avis żeby odpalić Etera i mnie. Nie udało się i zaczęła się wojna.

Pozdro