zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Hyde Park

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27

Hazabek
03-12-2009, 10:07
Akon odbierz moją pm i napisz jak możemy się skontaktować

Baus
03-12-2009, 10:51
O czym ty kura pierdolisz , kupiles tego chara poczym cie zjechali do rooka wiec nie w*****aj mnie =]

haha Kura go kupil? Raczej dostał za darmo, bo zapłacić za tego hara nie miał zamiaru tak jak sie umówił

Elooo
03-12-2009, 11:58
Tak Z tego co mi wiadomo rOBERTO dEL Lizando to byles nikim wiec sie nie napinaj i zarowno jak we Flow tak jak u Russela byles nikim.

A tak apropo to kto teraz jeszcze z waznych osob gra na morganie gdyz doszly mnie sluchy iz shejq jest retired eter tez juz nie pogrywa za czesto elvena carlosa tez juz dlugi czas nie widzialem a reszta jak dona podobno wadee boci to kto tu teraz ogarnia i co sie dzieje z tymi osoboami powie mi ktos?

Serowel
03-12-2009, 12:12
kurwa stary to jedna z niewielu rzeczy która mnie w*****a ostatnio. jakbyście nie skończyli prowadzić tych yebanych statystyk 2 tyg przed koncem wojny to by sie skonczyło 600;600 czy tam cos koło tego wiec stary nie kompromituj sie, bo niektórzy też jeszcze pamiętają jak to jest kiedys

Jakies 3-4 tygodnie przed update za dobrze nie bylo, to racja, adde i jonthe gdzies wyjechali z okazji konca roku, nie mial kto nami prowadzic. Wtedy odrobiliscie troche lvli i hajsu. Za to w ostatnich 2 tygodniach przed update wlasnie sie w cholere podnieslismy, codzinnie o kazdej porze dnia byly akcje, az ludziom chcialo sie wchodzic na vt, wy nie wbiliscie wiecej jak 10 fragow, my grubo ponad 100. Masakra na okolnir, praktycznie do zera pare razy mniejszym teamem, masakra na yalahar gdzies o 1, 2 w nocy to samo, 40+ : 1 fraga ktorego zreszta wbilismy sami na sobie ( a dokladniej rodzyna na Varkessie). Praktycznie to rozjebal wszystko cipsoft, ludzie od nas sie pow*****ali ze nie mozna sie normalnie bic, Wy mieliscie ludzi z motywacja do expienia. Z Wami ob na party nie przeszly bo nie chcieliscie wyjsc, szwedzi sobie poszli na auree gdzie sie bili tak praktycznie pare razy w tygodniu. Wy dobrze wiedzieliscie ze jest nas znacznie mniej i przy tym "systemie pvp" aka "trapnij i zwastuj" nie mielismy szans, wiec nie oplacalo Wam sie wychodzic na otwarte walki. Prawdy nie oszukasz bardol, wygraliscie bo wygraliscie, cieszcie sie serwerem, ale nie mow tylko ze ogarnialisciee zajebiscie, biliscie nas jak sie patrzy itp, bo mieliscie naprawde nieliczne wygrane akcje w tej wojnie w tym jakas akcja na yalahar co wyszlismy w 13 (cam nazywal sie tank bodajze), prowadzacy (tajson) dostal kicka i jakos sie posypalo i na ankh moze z przewaga 10 fragow i 100 noobcharow xD

Przypomnij sobie jeszcze ziomek co bylo jak zaczela sie sama wojna, gdy sami lataliscie swoimi charami a akcje prowadzil pierwszy lepszy pionek z vt a nie katrila. Moze to przykre ale to wlasnie odzwierciedlalo wasze prawdziwe pefaupe, ogar, zgranie, w 10 dni byl wynik ponad 100 : moooze 10 dla nas.
Rozmawialem z kilkoma ludzmi z Furory i oni naprawde maja (lekko mowiac) nie za dobre zdanie o wiekszosci z Was, ale wy pewnie o tym wiecie.

Shejq nie ja hacklem, tylko dalem 30k hackerowi za dostep do konta. Oczywiscie tego chara ktorego dostal od guzika ja rooklem. Moim zdaniem przegieliscie zbijajac lv Romkowi do zera. Wiec niestety my powinnismy tak samo postepowac wobec Was. Mysle ze bym sie powstrzymal przy paru osobach, nie wiecej ;p

Jacek na Morganie bedzie ciutke mniej expa na tych ratach, tutaj nie gra 500-600 typa

--- Serowel dodał 5 minut i 54 sekund później ---

Tak Z tego co mi wiadomo rOBERTO dEL Lizando to byles nikim wiec sie nie napinaj i zarowno jak we Flow tak jak u Russela byles nikim.

A tak apropo to kto teraz jeszcze z waznych osob gra na morganie gdyz doszly mnie sluchy iz shejq jest retired eter tez juz nie pogrywa za czesto elvena carlosa tez juz dlugi czas nie widzialem a reszta jak dona podobno wadee boci to kto tu teraz ogarnia i co sie dzieje z tymi osoboami powie mi ktos?

Ludziom z "elity" powoli sie nudzi, a ich miejsce beda powoli zajmowac dupolizy i rl kumple. Normalna kolej rzeczy.

Lejdi czarne serce podobno idzie jakims charem na kyre sie poorac, tak mi sie jakos o uszy obilo.

Elooo
03-12-2009, 12:39
Czyli masz tu Zyga na mysli koniec starego skladu?

Endrju88
03-12-2009, 13:50
O ile dobrze pamiętam to nie było tam miejsca na krytykę. Oboje zgadzaliśmy się, że nicków naszych ludzi nie podamy, że Wadee ma grać spokojnie, a to że kase trzyma lider, to było oczywiste i to nie od nas wyszła inicjatywa jej podziału, zwłaszcza że taki podział nie jest możliwy bo nigdy nie będzie sprawiedliwy.

W wojnach walczy się o server, a z serverem przychodzi kasa, z expienia, questów itp.

Oczywiście, że mój 'styl' jest podobny w tym układzie do Russela bo tak jak mówiłem, nie walczy się w wojnie o kasę z paymentów, tylko o server. Moi ludzie mają server, ja trzymam siano, na wypadek wojny i myślę, że w 3 wojnach udowodniłem, że jak przychodzi potrzeba to kasa idzie, a co mnie różni od Russela to fakt, że ja tej kasy nie o*******am na allegro.

Murzyn miał akurat zdecydowanie lepszą sytuację, ponieważ kasę dostał od Nizahego, a było tego bardzo dużo jak na tamte czasy no i co najważniejsze mial zdecydowanie lepszy rynek zbytu pod względem geograficznym jak i czasowym, więc handlowanie pieniędzmi/postaciami wtedy było bardzo opłacalne jak ktoś miał ich dużo i w dodatku miał władzę.

Historyjka MR_FREEMAN'a ma w sobie bardzo wiele prawdziwych szczegółów i jest najbardziej zbliżona do prawdy, a wojna zaczęła się w momencie gdy Eter blokował mi vampy, żebym zrobił druida na 'wojnę której jeszcze nie było' i mieliśmy mocny zgrzyt z Addem i jakimś przydupasem. Wtedy zaczeliśmy się na*******ać w 4 na tych vampach i po jakimś czasie wpadło Avis żeby odpalić Etera i mnie. Nie udało się i zaczęła się wojna.

Pozdro

Nie mówie o tamtej sytuacji, bo pamiętam ją bardzo dobrze, tylko o samym poście mr freemana. Poprostu ciekaw jestem kim on jest i jednoczesnie jego styl wypowiedzi skresla etera :P

MR_FREEMAN
03-12-2009, 15:01
moge wam tylko powiedziec ze jestem na prawde wiarygodnym zrodlem jesli chodzi o wewnetrzne sprawy flow i jej polityki.

i akon ma racje. eter z akonem od samego poczatku czyli od zalozenia arpens wszystko planowali uzgadnialy razem i nigdy ale to nigdy sie nie klocili. akon wiedzial wszystko co sie dzieje a avisach.

ja jak oczywiscie mozna sie domyslic jestem kims z najblzszego otoczenia tych ludzi i zawsze niecierpialem osob, ktorzy sie ukrywaja pod postcharami. po prostu odwdzieczam sie im teraz:) ale staram sie po nikim nie jechac tylko informowac o pewnych sprawach.

--- MR_FREEMAN dodał 2 minut i 40 sekund później ---

aha no i to o czym powiedzial akon to byl taki "fizyczny powod" wojny jesli mozna to tak nazwac

Antonioo
03-12-2009, 15:10
Mr Freeman nie dodałeś tego, że Ajsu zwyzywał czarnego <wtedy Aquish> i Janek wyleciał z Avis, nie pamiętam za co. Zdecydowana większość Arpensów była wtedy z Avis, gildie trzymaliśmy bodajże Ja, Mera, i pare noobcharów (później podochodzili Janek i Ajsu). Szwedzi zaczęli tu grać od samego początku konfliktów (łącznie z tym jak wyrzucił Janka). W końcu wszyscy Arpensi z Avis wyszli i dołączyli do Arpens. Trwała już druga wojna "Rise" a my tylko dołączyliśmy po tym, jak chcieli stuknąć Etera na Tombie o czym już Akon napisał. Dojście było planowane wcześniej, ale nie tak jak wyszło. Chyba tyle

Jaz
03-12-2009, 16:38
i co najważniejsze mial zdecydowanie lepszy rynek zbytu pod względem geograficznym

Heheheh :D

no offence, serio
@up I wlasnie dlatego z ajsem nie powinno sie szarowac postaci ;P btw. na morganie duzo fajniejsze wojny byly niz na kyrze teraz jest :/ Jak bedzie nastepny war to msg me, przeniose jakas postac

@zyga
nie zyjmy przeszloscia tak jak reprezentacja polski w pilke nozna wtf!!-.---

Endrju88
03-12-2009, 19:05
Freeman napisz mi na prv kim jestes. Nie ukrywam sie za noob charem wiec mozesz mi powiedziec :)

Antonioo
03-12-2009, 19:18
Jacek ale po tym z Ajsem zrobiliśmy BUFU <przed odżyciem Arpens>. Pamiętam wtedy był Orsh, Ajsu napierdolony jak stodoła postanowił go zlurować. Po tym Russel zaproponował mu powrót do Avis, ten mu odmówił, bo powiedział, że zostaje ze swoją gildią.

Jaz
03-12-2009, 19:39
Dobra Antek, to powiedz mi z kogo sie abcoki smialy, gdzie sa moje softy i wybotowane 1kk xd? Zgadles, ajsu zwastowal/sprzedal/zamienil/etc :P

Endrju88
03-12-2009, 19:51
Ajsu to pedał, który udawał ziomka tylko po to zeby pare dni pozniej obrabiać mi dupe na vencie rise.

Antonioo
03-12-2009, 21:48
Z tego co pamiętam Jacku, wtedy Ty albo byłeś retired albo grałeś Sanoliciousem z tym Twoim ziomkiem wtedy. Kolejna rzecz jaka mi sie przypomniała to gry w WarRocka po 8 osob w drużynie <3

Gonzo
03-12-2009, 22:05
Co odjebał Alex aka Solle?

Jaz
03-12-2009, 22:10
Albo Solle aka Benja ;;;

Gonzo
03-12-2009, 22:57
Benja nie ma wjazdu na Solle.

Elooo
03-12-2009, 23:00
ale ma wjazd na twoja stara

Gonzo
03-12-2009, 23:14
Ok już wiem:

Użytkownik Hoof mówi:
23:11 Predacone [179]: he took 3,3kk from cris inferno
lol

Solle to mistrz. ;)

Jaz
04-12-2009, 01:02

Hahahah bo Ty go kur/a znasz. Grasz na morganie moze 3 miechy a myslisz ze wiesz wszystko ;/
+ 5-6 paccow od flow academy + costam jeszcze, nie pamietam

Abor
04-12-2009, 11:34
Hahahah bo Ty go kur/a znasz. Grasz na morganie moze 3 miechy a myslisz ze wiesz wszystko ;/

signedo...

kamba
04-12-2009, 11:53

A ty grasz 3474747 miesiecy i jestes Frajerem :)

Btw. Teraz sie przyznac ktory mnie ojebal ? ;D

Etun
04-12-2009, 12:40
JA to cały czas wiedziałem że Benja na nim śmiga , i raczej było pewne że tak zrobi przed chęcia zmiany serwera ;]

Tenszinkan
04-12-2009, 13:28
A TAKI dobry chlopak sie wydawal.

Gonzo
04-12-2009, 17:11

2009-12-03 22:55:41 - Mr. G. Hoof Solle = Benja?
2009-12-03 22:55:59 Hoof - Mr. G. no :P
2009-12-03 22:56:03 Hoof - Mr. G. its aleks :P

Hoof to former Xerijo jak i ten gość co Loke kupił od Johana, Alex to jego rl, Hoof mnie nie okłamuje.

Jaz
04-12-2009, 20:48
Ja jebie nawet nie chce tego komentowac ale musze bo bedzie ze przegralem. Benja botowal sollego do jakos 200-210 lvla, teraz aleks zaczal nim grac a "plan" ojebania flowowcow przygotowali zapewne razem

/kamba
a ty nawet nie wiem ile grasz bo jestes jakims malo znaczacym kmiotem ktorego widywalem tylko na forum, cze

kamba
04-12-2009, 21:45
Ja jebie nawet nie chce tego komentowac ale musze bo bedzie ze przegralem. Benja botowal sollego do jakos 200-210 lvla, teraz aleks zaczal nim grac a "plan" ojebania flowowcow przygotowali zapewne razem

/kamba
a ty nawet nie wiem ile grasz bo jestes jakims malo znaczacym kmiotem ktorego widywalem tylko na forum, cze

A ty uwazasz sie za kogos waznego ? Czlowieku idz sie pierdolnij w czoło jebany niedojebie ;]

Jaz
04-12-2009, 22:21
Nie, ale jak sadze, praktycznie kazdy mnie kojarzy

Gimli From Kazz
04-12-2009, 22:35
Nie ważne kto grał ale Solle i tak zawsze coś od**bał xD

kamba
04-12-2009, 23:30
Nie, ale jak sadze, praktycznie kazdy mnie kojarzy

Trudno nie kojarzyc najwiekszego Frajera/Sprzedawce na Morganie , przykro mi z tej strony nie chcialbym byc kojarzony :)

Kino_000
05-12-2009, 00:36
Romek here, czytam tu od czasu do czasu, ale juz nie wyrobilem musialem pozyczyc konto. Kamba Ty jebany frajerze jak taki pionek jak Ty moze gadac cos gadac na temat Jacka? On ma pvp 100000 x lepsze niz Ty, ogarnia ta giere jak malo kto, nie wywyzsza sie wogole nad innych, a na morganie znaja go wszyscy. A taka pizda jak Ty napina sie na tym forum non stop,nie moge juz na to patrzec, idz sobie zajeb dziare na outficie.

kamba
05-12-2009, 07:32
Romek here, czytam tu od czasu do czasu, ale juz nie wyrobilem musialem pozyczyc konto. Kamba Ty jebany frajerze jak taki pionek jak Ty moze gadac cos gadac na temat Jacka? On ma pvp 100000 x lepsze niz Ty, ogarnia ta giere jak malo kto, nie wywyzsza sie wogole nad innych, a na morganie znaja go wszyscy. A taka pizda jak Ty napina sie na tym forum non stop,nie moge juz na to patrzec, idz sobie zajeb dziare na outficie.

Ale Romek ja cie pierdole w dołek człowieku mam na ciebie wyjebane jak mało kto , a frajrem jestes ty i ten pseudo Jacek =]

Dobra nic tu po mnie s*******am na mecz baba ;*

Elesar Inferno
05-12-2009, 07:35
2009-12-03 22:55:41 - Mr. G. Hoof Solle = Benja?
2009-12-03 22:55:59 Hoof - Mr. G. no :P
2009-12-03 22:56:03 Hoof - Mr. G. its aleks :P

Hoof to former Xerijo jak i ten gość co Loke kupił od Johana, Alex to jego rl, Hoof mnie nie okłamuje.

HOW ROBI CIE W HUJA JAK ZORRO W NOC POŚLUBNĄ! btw. ty mi kurwa powiesz ze nie robisz z siebie gwiazdora teraz? HAHAHAHA wielki szwecko polski mutant z lewego łoża, poprostu płaczeee i ubolewam nad twoją pustką i samozachwytem.

Etun
05-12-2009, 09:46
@Kamba

Szkoda że nie zdajesz sobie sprawy kim jest Jacuś , bo sądzę że gdybyś wiedział to byś nie pisał takich bzdur.

Nie rozumiem dlaczego nazywasz Romka frajerem, on takie rzeczy potrafi rozkminić że nieraz to i ja jestem zaskoczony, te dwie osoby potrafią więcej niż 90% Flow , nawet bym sobie dał rękę uciąć ;)

xBardolekx
05-12-2009, 09:50
moje skromne zdanie
jacus to fakt, ogarnia, ale głównie ma takie zdanie u mnie poprzez elfa, dorównuje tym prawie xadiemu, a to nie łatwe, ale romek? nadal zero respectu z mojej strony dla niego i jest w tym tzw 'noł ofens'

Antonioo
05-12-2009, 11:14
11:10 Loot of Zugurosh: 84 gold coins, golden boots, demonic essence, a demon horn, rusty legs, 10 soul orbs, 5 blue pieces of cloth, an ultimate health potion, 14 gold coins

Poszedlem sobie solo a tu takie cos

Etun
05-12-2009, 12:22
Wow!Gratz!

Gonzo
05-12-2009, 13:08

Alex grał Solle już od bardzo dawna, więc nie mów, że "teraz" zaczął nim grać. Skąd wiesz, że Benja miał wjazd na Solle? I tak jest już wiadome, że przegrałeś. ;)

Jaz
05-12-2009, 13:20
Alex grał Solle już od bardzo dawna, więc nie mów, że "teraz" zaczął nim grać. Skąd wiesz, że Benja miał wjazd na Solle? I tak jest już wiadome, że przegrałeś. ;)

A gdzie napisalem ze teraz zaczal nim grac? Dobra, koniec tematu z mojej strony. Jak chcesz to dalej sie kloc.

Gonzo
05-12-2009, 13:49
Ja się nie kłócę. Lol. :-)

Serowel
05-12-2009, 16:27
moje skromne zdanie
jacus to fakt, ogarnia, ale głównie ma takie zdanie u mnie poprzez elfa, dorównuje tym prawie xadiemu, a to nie łatwe, ale romek? nadal zero respectu z mojej strony dla niego i jest w tym tzw 'noł ofens'

Widać nie znasz Romka, ziomek ma więcej dobrych rozkmin na akcji niż ty kiedykolwiek słyszałeś.
Twierdzisz że Jacek ogarnia, ale masz na myśli co? Bocenie? Bo jeśli mowa jest głównie o pvp a ty przyrównujesz sprawę do bota to Twoja wypowiedź nie ma najmniejszego sensu. To że ktoś potrafi pisać zajebiste skrypty nie znaczy że musi być mistrzem pvp jak i na odwrót. Dobrym tego przykładem jest flow ; P
Samo zrobienie dobrego skrypta aż takie ciężkie nie jest. Dla chcącego nic trudnego.

Canabis
05-12-2009, 17:43
@up
Taaa, nawet sie alarmu nie chce ustawic :D

ARMATYZ _/ sorry xDDD

xBardolekx
05-12-2009, 18:41
Widać nie znasz Romka, ziomek ma więcej dobrych rozkmin na akcji niż ty kiedykolwiek słyszałeś.
Twierdzisz że Jacek ogarnia, ale masz na myśli co? Bocenie? Bo jeśli mowa jest głównie o pvp a ty przyrównujesz sprawę do bota to Twoja wypowiedź nie ma najmniejszego sensu. To że ktoś potrafi pisać zajebiste skrypty nie znaczy że musi być mistrzem pvp jak i na odwrót. Dobrym tego przykładem jest flow ; P
Samo zrobienie dobrego skrypta aż takie ciężkie nie jest. Dla chcącego nic trudnego.

chill, nie zrozumiałeś przekazu, zdarza się. Powiedziałem, że MOIM ZDANIEM jacek ogarnia tą gre głównie z powodu elfa, nie nie ma w tym nic o pvp, nie wiem skąd to wymyśliłeś. Następnie, jak dla mnie gnomek może mieć 3 tysiące razy więcej rozkminek niż andi, dempah, bsp, nicke, niklas, tobbe, obbe, gobbe i mata razem wzięci i nadal mi to koło chuja lata, bo MOIM ZDANIEM NIE ZASŁUGUJE NA SZACUNEK i tego u mnie nie ma.

viov
05-12-2009, 18:50
Cześć

Nefroti, Wozny of Morgana, Arcano Vampire

http://www.speedyshare.com/files/19635098/Thais_Massacre.cam

Mekkron

http://www.speedyshare.com/files/19635309/Mekkron.cam

Ciao ; *

Serowel
05-12-2009, 18:58
Mekkron - http://www.speedyshare.com/files/19635313/mekkron.cam

I reszta ziomów - http://www.speedyshare.com/files/19635022/05-12-2009_thais_rebellion.cam

Fajno bylo.

Antonioo
05-12-2009, 18:58
Szkoda ze mnie nie bylo ;/ na mega afka wszedlem i mnie nie zrzucili ;s

Elesar Inferno
05-12-2009, 19:12
rzal akurat kick byl bota drugiego mi bili i wylalem pysia na klawiature fart nastepnego razu nie bedzie

tak btw jedyna osoba ktora zasluguje na 'gz' za moj zgon jest Eos the wolf wy tylko dusiliscie hotkey hahuehaue

Wiecznyodpoczynek
05-12-2009, 19:34
rzal akurat kick byl bota drugiego mi bili i wylalem pysia na klawiature fart nastepnego razu nie bedzie

tak btw jedyna osoba ktora zasluguje na 'gz' za moj zgon jest Eos the wolf wy tylko dusiliscie hotkey hahuehaue

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edit:
Btw. po ki chuj wchodziliście do nich pojedynczo? :O

Leslaw
05-12-2009, 19:40
A miał paść Eurotor xD

Gonzo
05-12-2009, 19:41
Kurwa kocham was za Mekkrona <3.

Elesar Inferno
05-12-2009, 19:44
Kurwa kocham was za Mekkrona <3.

Kurwa to zajebiście zią bo mamy zajebisty wpływ na to co on robi zią

kamba
05-12-2009, 19:53
@Kamba

Szkoda że nie zdajesz sobie sprawy kim jest Jacuś , bo sądzę że gdybyś wiedział to byś nie pisał takich bzdur.

Nie rozumiem dlaczego nazywasz Romka frajerem, on takie rzeczy potrafi rozkminić że nieraz to i ja jestem zaskoczony, te dwie osoby potrafią więcej niż 90% Flow , nawet bym sobie dał rękę uciąć ;)

Alez etun ja nie podwazam ich umiejetnosci , tylko zdana kurwa nie bedzie mi wjezdzala

Btw. To chyba musisz sobie reke uciac etun ;/

Wiecznyodpoczynek
05-12-2009, 20:21
Z pozdrowieniami dla przyjaciół z Rebellion :*
http://i2.demotywatory.pl/uploads/1260027963_by_Adams77_500.jpg

Gonzo
05-12-2009, 20:31
Z pozdrowieniami dla 90 % naszych koleguf z Flow:

http://static3.demotywatory.pl/uploads/1246448523__500.jpg

Antonioo
05-12-2009, 21:35
Nie rozumiem Twojego "pojazdu" Gonzo

Yanne
05-12-2009, 22:25
http://www.youtube.com/watch?v=3yz8ulsLHlk
damy rade?
TAK DAMY RADE XDD lesiu ogarniety
kythanksbaj

Tenszinkan
05-12-2009, 22:47
Nie rozumiem Twojego "pojazdu" Gonzo

Tu nie ma nic do rozumienia po prostu beke nakrecil chlopak, inna sprawa ze mu nie poszlo...

Serowel
05-12-2009, 22:52
http://www.speedyshare.com/112253221.html

Leslaw
05-12-2009, 23:28
damy rade?
TAK DAMY RADE XDD lesiu ogarniety
kythanksbaj

Fajna była zabawa, fajna : p ale i tak wolę rl

Serowel
06-12-2009, 00:15
ha, szkoda ze nie zrobiles filmiku z naszego widoku, skoro wygrywaliśmy 160:60.
Za dużo crashów, lagów, bicie was na każdej większej akcji też zaczynało się robić nudne, już lepiej się pobujać po rl ; d
E no, ale wczesniej to zabawa była przednia, niestety za dużo niedociągnięć, gl tam magro :)

Gonzo
06-12-2009, 02:04
No life detected.

http://img187.imageshack.us/img187/6851/nolajfy.jpg

viov
06-12-2009, 10:59
http://img691.imageshack.us/img691/4466/gonzo.jpg

Yes Sir !

RAGE

Podsumowanie wczorajszego dnia:

http://img686.imageshack.us/img686/4740/djhitler1.jpg

Gonzo
06-12-2009, 12:19
Yes Sir !

Hahah, odkąd kupiłem Guitar Hero na PSa to to jest norma. ;D

Endrju88
06-12-2009, 12:51
Guitar Hero <3<3<3<3

Kakej92
06-12-2009, 12:56
Hahah, odkąd kupiłem Guitar Hero na PSa to to jest norma. ;D

Odkąd Oni kupili pacc i elfbota to też jest norma -.-

Gonzo
06-12-2009, 12:59
Guitar Hero <3<3<3<3

No nie, że jest mega? <33 muszę World Tour w tym tygodniu zakupić.

Odkąd Oni kupili pacc i elfbota to też jest norma -.-

Gufno prawda, co chwile były zielone mikrofony. :<

Yanne
06-12-2009, 14:10
mekkron ty kurwo jak tam nos? ladnie sie s*******alo po galerii co?

Etun
06-12-2009, 14:49
o.0 widzę że są tu fani GH ;)
Ja to mam wszystkie części i pykam na x360 ;]
ale III najlepsza ;p

Gonzo
06-12-2009, 14:54
Ja mam PS2, którego używałem tylko do Tekkena, a teraz zauważyłem w Media Markt zestaw Guitar Hero Aerosmith z dwoma gitarami za 220 złotych to kupiłem, no i tak poznałem coś, co mnie wciągnęło bardziej od Tibii a nawet i bardziej od Diablo II. ;>

Jak na razie mam tylko Aerosmith, grałem w World Tour i zajebiście mi się podobało, no i planuje jeszcze GH5 kupić, ze względu na jedną nutę Kings of Leon. ;>

Tak czy siak, imho World Tour ma najlepsze kawałki. Zależy w sumie co kto lubi.

kamba
06-12-2009, 15:49
ty noobie jebany Yanne mekkron tutaj pisze cop ty kurwo za smuty pierdolisz ze mnie goniles po galeri chcesz kurwo to sie ustaw ze mna w rl a nie pierdol smutow jak ci napierdole to potem wzuce filmik na youtube;(

Protoss1906
06-12-2009, 15:59
kurde ja tez chce zlamany nos dawac tu bedziemy walczyc jebone oszolomy hue hue

kamba
06-12-2009, 16:08
no bo takie smuty jebiecie ze kurwa zall xDDDD jebane farmazoniarze :baby:

Endrju88
06-12-2009, 16:22
o.0 widzę że są tu fani GH ;)
Ja to mam wszystkie części i pykam na x360 ;]
ale III najlepsza ;p

Jesli masz w warszawie exa to to moze byc dobry krok w strone odnowienia naszej znajomosci xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gonzo
06-12-2009, 18:16
18:14 Tjockiniho [74]: fail
18:15 Anteg de Fperdol [94]: ta troche
18:15 Tjockiniho [74]: troche bardzo <3
18:15 Anteg de Fperdol [94]: zrob posta na tibia pl
18:15 Anteg de Fperdol [94]: jakie noby jestesmy

jesteście taaaaakie nooby.

Antonioo
06-12-2009, 18:20
Dobry piesek :]

Jezior666
06-12-2009, 18:22
mekkron ty kurwo jak tam nos? ladnie sie s*******alo po galerii co?

a Chuck Noris byl w tym snie oO?

Gonzo
06-12-2009, 18:31
Dobry piesek :]

I kto to mówi. ;> Od razu zalogowałem to przybiegł.

Zasłużyłeś na scooby chrupki.

Wiecznyodpoczynek
06-12-2009, 19:50
Gz skilla w trapowaniu drogi i wyjebywaniu gleby na Venore dragach.

Endrju88
06-12-2009, 19:51
Miałeś nie grać !!! Mam sprawe co do figurek to napisze do Ciebie zaraz na gg.

Wiecznyodpoczynek
06-12-2009, 19:59
Miałeś nie grać !!! Mam sprawe co do figurek to napisze do Ciebie zaraz na gg.

Jeśli granie jest równoznaczne ze staniem w dp, wyjsciem raz w tygodniu na questa/team hunta, to na*******am non stop!

Kakej92
06-12-2009, 20:13
Jeśli granie jest równoznaczne ze staniem w dp, wyjsciem raz w tygodniu na questa/team hunta, to na*******am non stop!

HAHAHAHAHA Wiszu, co nie botuje, to jestes onnline :)

Endrju88
06-12-2009, 20:20
no mowi przeciez ze w depo stoi, odwal sie od niego.

Antonioo
06-12-2009, 22:59
@Gonzo
Takich smieci jak ty nie mam nawet w VIP liście.

@ Wojna Violet Trolls vs Rozowe Rotwormy
Dostałem filmiki od znajomego, chyba mogę się podzielić

http://www.speedyshare.com/files/19655953/Rozpierdol.cam
ob 1

http://www.speedyshare.com/files/19657099/rozpierdol2.cam
ob 2

Jaz
06-12-2009, 23:11
23:12 Platinen Sciolken [29]: KURA JAK ZWYKLE NAWET NA NOBACH UCIEKA HAHAHAAHAHAH

hahaha btw bez mwalli jak bez reki :P

Serowel
06-12-2009, 23:39
na chwile tam zalogowalem na ob, widzialem ze smiechowo bylo

http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=178954

Antonioo
07-12-2009, 15:09
O to chodziło Jacek, by bić się bez mwalli. Max lvl 30 tylko Peresinho jest jebniety i mial 35

Grebol
07-12-2009, 15:32
No to ładnie się wam nudzi ;) Trzeba cos zrobic z ta nudą B)

Elesar Inferno
07-12-2009, 16:10
23:12 Platinen Sciolken [29]: KURA JAK ZWYKLE NAWET NA NOBACH UCIEKA HAHAHAAHAHAH

hahaha btw bez mwalli jak bez reki :P

jak ktos jeba m walla to pobite gary

Vivider
07-12-2009, 16:42
Witam.
Mam pytanie do członków gildi Flow.
Członek Flow Academy o nicku Baafox zabija mnie cały czas za nic, wiem, że to jest rl Mekkrona, ale jeżeli też bymbył np. rl Kenamiego albo Etera to też bym mógł zabijać neutralnych graczy za free? Jeżeli Akon to przeczyta to proszę o porozmawianie z Baafoxem i zmuszenia go do zapłaty rekompensaty dla mnie. Mój znajomy namawiał mnie na Morgane, bo mówił że to gildia rządząca robi free serwisy questów i w ogóle starają sie o graczy, a ja widzę że to gówno prawda.
Liczę na szybką odpowiedź w tej sprawie

Kino_000
07-12-2009, 18:47
Ulip Ston, Gard Cymonas, Darkston i Neq~

Gonzo
07-12-2009, 19:05
Angelos [0] : [134023104104] CipSoft

Banished: until Jan 06 2010, 17:53:07 CET because of using unofficial software to play

Sebciooo
07-12-2009, 19:47
Fuurel aka Sprzedawczyk bananed:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Abor
07-12-2009, 20:00
jakis film z akcyji?

Serowel
08-12-2009, 14:36
Ja tam jakiś mam, ale ni to nie widać jak neq pada, ani ulip, tylko ja, zaraz po tym jak Robin dal loga ; p
Moge podrzucić jak wrócę z budy xd

Vivider, ja tam cosik ostatnio chciałem pobocić moim pro evo niespalonym 50 knightem i w pizdu, padłem 3 razy od flow academy w 2 dni :( Przyyykre w chuj
Ale co lepsze, powiedzialem sobie "pierdole to" i oddałem chara kumplowi a ten wjebał bana po tygodniu, haha
Pewno na facc padłeś, nie martw się, zakup pacca, zakup pro u jakiegoś fajnego ziomala z flow i będziesz mógł na*******ać w pixele :)

--- Serowel dodał 5 minut i 1 sekund później ---

a Chuck Noris byl w tym snie oO?

Szczerze to bym wolał śnić o Chucku Norisie niż np pixelach. Chociaż magro to pewno co noc o pływaniu marzy :/

Endrju88
08-12-2009, 15:41
Sell pro bo jestem fajnym ziomalem z flow

Etun
08-12-2009, 18:09
dla mnie darmowo rozumiem

Endrju88
08-12-2009, 22:23
Konrad, wiesz ze dla Ciebie cena jest x2

Abor
09-12-2009, 11:30

0 x 2 = 0 :P

Endrju88
09-12-2009, 11:41
0 x 2 = 0 :P

Ok to mała zabawa matematyczna ode mnie też.
Oblicz x, gdzie x to prawdziwa wartosc Zizki.

Zizka = 0
wyobrazenie Zizki o sobie = X2 <- do kwadratu
wplywy Zizki = Y
styl pojazdów Zizki = Z
robienie laski z połykiem = V

A teraz po podstawieniu do wzoru :

[0*(X2+Y+Z)]+V= x
0+V= x
x=V

Odp: Jedyne co sie liczy w Zizce to to ze o*******a pałe z połykiem.

Abor
09-12-2009, 11:45
Ok to mała zabawa matematyczna ode mnie też.
Oblicz x, gdzie x to prawdziwa wartosc Zizki.

Zizka = 0
wyobrazenie Zizki o sobie = X2 <- do kwadratu
wplywy Zizki = Y
styl pojazdów Zizki = Z
robienie laski z połykiem = V

A teraz po podstawieniu do wzoru :

[0*(X2+Y+Z)]+V= x
0+V= x
x=V

Odp: Jedyne co sie liczy w Zizce to to ze o*******a pałe z połykiem.

ja pierdole ile razy mam mowic, zebys naszych lozkowych spraw, nie 'bringowal in public?'

czy ja kiedykolwiek wspomnialem, ze jestes jedynym facetem, ktory posiada miesnie kegla tak znakomicie rozwiniete? oj jezzu jak to dobrze mi robi ...

Endrju88
09-12-2009, 11:47
Tylko złotko to ja jestem na górze zawsze. Wiec o moich mocnych miesniach kegla mozesz pomarzyc.

Abor
09-12-2009, 11:49
czytaj post wyzej deklu >.<:glupek:

Endrju88
09-12-2009, 12:07
Ok, proktologu... przyszły proktologu... a obecnie proktologu amatorze.

--- Endrju88 dodał 15 minut i 38 sekund później ---

Zniszczylem Cie Karolku na wszystkich forach. Teraz bedziesz caly dzien myslal jak by mnie tu pojechać. Ale mój skomplikowany i niezwykle pofałdowany mózg wymyśli coś co będzie dużo gorsze niż Twoje marne próby pojechania mi. Ale i tak wiem jak to się skończy <3

Abor
09-12-2009, 12:28
Ok, proktologu... przyszły proktologu... a obecnie proktologu amatorze.

--- Endrju88 dodał 15 minut i 38 sekund później ---

Zniszczylem Cie Karolku na wszystkich forach. Teraz bedziesz caly dzien myslal jak by mnie tu pojechać. Ale mój skomplikowany i niezwykle pofałdowany mózg wymyśli coś co będzie dużo gorsze niż Twoje marne próby pojechania mi. Ale i tak wiem jak to się skończy <3

ZRANILES MOJE UCZUCIA, NIE CHCE CIE ZNAC, NIENAWIDZE CIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEE

Wiecznyodpoczynek
09-12-2009, 12:32
Lol, wy macie najebane...

Etun
09-12-2009, 12:50

e to lipa myslalem ze dla mnie jest taryfa ulgowa ;/

meravi
09-12-2009, 14:27
Ale mój skomplikowany i niezwykle pofałdowany mózg wymyśli coś co będzie dużo gorsze niż Twoje marne próby pojechania mi.

chodza sluchy, ze masz syndrom etera i nie tylko pofaldowany mozg...

Gonzo
09-12-2009, 15:05
Lol, wy macie najebane...

To moje slowa ;/ btw a Ty wsiadasz na kunia.

Pytanie do forumowiczow - gra ktos w csa 1.6??

Elesar Inferno
09-12-2009, 15:36
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Fidera

HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAh
AHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAh
AHHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHa
HAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAA

Kakej92
09-12-2009, 15:58
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Fidera

HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAh
AHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAh
AHHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHa
HAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAA

A kto to ?

Tenszinkan
09-12-2009, 16:34
Zizka i whisper przeniesce te swoje pedalskie rozmowy na gg czy cos, bo od samego czytania mozna sie dobrze spedalic. Zarty zartami, ale od jakiegos czasu widze ze drazycie temat...

Endrju88
09-12-2009, 16:52
Ja tam jestem pewien swojej seksualnosci dlatego takie rozmowy traktuje jako żart :)

Kakej92
09-12-2009, 17:23
Ja tam jestem pewien swojej seksualnosci dlatego takie rozmowy traktuje jako żart :)

Ale ja nie jestem pewien, czy to żarty, czy nie :]

Endrju88
09-12-2009, 17:54
A to mnie akurat wcale nie interesuje ;P

Leslaw
10-12-2009, 02:37
wiszu ciśnienie skoczyło jak mlvl se wbiłem na kyrze :<?

Wiecznyodpoczynek
10-12-2009, 09:56
wiszu ciśnienie skoczyło jak mlvl se wbiłem na kyrze :<?

hahahahaha, przestraszyłeś się, że z Kyry też cię wypierdolą? :D

Serowel
10-12-2009, 11:13

Zanim wojna sie skonczy na Kyrze (o ile kiedykolwiek sie skonczy) to Pawelek bedzie mogl znowu chara przeniesc.
Tam ludzie okreslic sie nigdy nie mogli, wieczny war wieczne backstabby.
Tego teraz to kurwa nawet wojna nazwac nie mozna, tydzien, dwa sie oramy potem pare dni przerwy wszyscy orabiaja lvle, hajs. Teraz war jest a miecha, no zobaczymy jak to bedzie. Ja osobiscie planuje padac bez blessow zeby spasc ponizej 90 i dokonczyc 1-2 taski :D xD

Tak anyway, dzisiaj w nocy polaczki troche wpierdol dostali.

Tej wlasnie, nie chce ktos z 700k na kyrze za 700k na morganie? Tam gpki poki co drozej chodza i latwiej schodza a ja niepotrzebnie przenioslem cala kase i sie kisi hajs, a jeszcze po paccu bym sobie wrzucil :<

Jaz
10-12-2009, 16:39
Troche sie nameczylem piszac to wiec wypelniac :P

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2860968

Leslaw
10-12-2009, 18:43

coś chyba z główką nie tak :> wbiłem 200 btw < 3

viov
10-12-2009, 20:16
Wiszu, płakałeś że mam zjebaną morde. Założyłem ankietę na 3 niezależnych forach (w działach dla pań), wrzuciłem obok moje i twoje foto i zrobiłem ankietę "który ładniejszy" :D
Były głosy na mnie, na "obaj nie w moim typie", a na ciebie równe zero ;)

To się nazywa esencja łatwości ;)

Teraz płacz, że masz zjebany ryj.

Gonzo
10-12-2009, 20:24
Zanim wojna sie skonczy na Kyrze (o ile kiedykolwiek sie skonczy) to Pawelek bedzie mogl znowu chara przeniesc.
Tam ludzie okreslic sie nigdy nie mogli, wieczny war wieczne backstabby.
Tego teraz to kurwa nawet wojna nazwac nie mozna, tydzien, dwa sie oramy potem pare dni przerwy wszyscy orabiaja lvle, hajs. Teraz war jest a miecha, no zobaczymy jak to bedzie. Ja osobiscie planuje padac bez blessow zeby spasc ponizej 90 i dokonczyc 1-2 taski :D xD

Thoria > Kyra pod tym względem, i na Kyrze największe jaja były dawno dawno, na początku serwera jak Rhu Inferno z Moothonostem robili jazdy ciągłe. Chociaż jak jest teraz to nie wiem, wiem tylko, że Ci formerzy już nie grają. ;o

Wiszu, płakałeś że mam zjebaną morde. Założyłem ankietę na 3 niezależnych forach (w działach dla pań), wrzuciłem obok moje i twoje foto i zrobiłem ankietę "który ładniejszy" :D

Jak zostaniesz politykiem to już masz hasło - OD SŁÓW DO CZYNÓW ;).

chive
10-12-2009, 21:39

I tak masz kompleksy widac, bo gdyby to Cie nie ruszylo olalbys to cieplym moczem :)

Wiecznyodpoczynek
10-12-2009, 23:44

E?
Czy coś mnie ominęło, bo chyba nie bardzo wiem o chuj chodzi. Ale jeśli jara Cię to, że skądś miałeś moje zdjęcie (co samo w sobie zastanawiające), a także to, że zamieściłeś ankiety w działach dla kobiet i odpowiadał na nie ten, kto się tam znalazł (czyli równie dobrze mógł to być szympans, który był poddawany jakimś testom), to naprawdę cieszę się, że mogłeś sobie poprawić humor i znaleźć pozytywny aspekt w życiu.

Poza tym, chciałbym pogratulować imprez, na których oglądasz z koleżankami pornole na redtube. :)

Inrzynier
11-12-2009, 06:04
coś chyba z główką nie tak :> wbiłem 200 btw < 3

dojdz do wojny kurwo. teraz biegasz jak frajer bez gildii

viov
11-12-2009, 12:41
E?
Czy coś mnie ominęło, bo chyba nie bardzo wiem o chuj chodzi. Ale jeśli jara Cię to, że skądś miałeś moje zdjęcie (co samo w sobie zastanawiające), a także to, że zamieściłeś ankiety w działach dla kobiet i odpowiadał na nie ten, kto się tam znalazł (czyli równie dobrze mógł to być szympans, który był poddawany jakimś testom), to naprawdę cieszę się, że mogłeś sobie poprawić humor i znaleźć pozytywny aspekt w życiu.

Poza tym, chciałbym pogratulować imprez, na których oglądasz z koleżankami pornole na redtube. :)

hahahahaha jesteś taki łatwy, że cie kurwo gniote na pewniaka

PS. ja tam tylko sporzywauem alkochol i byuem kameżystom

Wiecznyodpoczynek
11-12-2009, 14:26
hahahahaha jesteś taki łatwy, że cie kurwo gniote na pewniaka

PS. ja tam tylko sporzywauem alkochol i byuem kameżystom

Ty tam największą pizdą mogłeś być, ale luz. Szanuję to, że wolisz Renię Grabowską od żywej kobiety, masz do tego prawo.
No i jeszcze raz gratulacje mega imprez!

Abor
11-12-2009, 14:45

AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA HAHAHAHA
AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH

a teraz na serio:
XXAXAXAXAXAXAXAXAX ROLFCOPTER LMAO LOOOOOOOOOOOOOL

a tak na powaznie:

mozesz to uwazac za swoja najwieksza porazke zyciowa. pozdro i pocwicz swoje kompleksy:)

Lavi0
11-12-2009, 16:39
http://img52.imageshack.us/img52/4130/grand1.jpg (http://img52.imageshack.us/i/grand1.jpg/)

First on Morgana, nie ma to jak rajd smoków... po 30 smoków na ryj z ue :D

viov
11-12-2009, 16:42
Abor, kurwa weź się zastanów co taki frajer jak ty, może sobie pozwolić na serverze ? Dajesz za to nieźle czadu na forum :]

Wiszu, załóżmy, że śpisz po 7 godzin dziennie, do tego uczysz się lub pracujesz, co zajmuje ci jakieś 9 godzin razem z dojazdami. Patrząc na twoje wpisy na pskonejocie grasz średnio po 7,5 godziny na dobę (7 + 9 + 7,5 = 23.5 a więc zostaje ci 30 minut na posiłki oraz higienę) co może ci jedynie pozwolić na szybkie ugłaskanie niemca w kiblu maksymalnie raz dziennie. I ty kurwa śmiesz mi mówić o pannach hahahahaahahah

Muszę przyznać, że wiele traciłem nie flamując ;D

Jaz
11-12-2009, 19:30
http://img52.imageshack.us/img52/4130/grand1.jpg (http://img52.imageshack.us/i/grand1.jpg/)

First on Morgana, nie ma to jak rajd smoków... po 30 smoków na ryj z ue :D

A ja myslalem ze to regularny resp :( Czyli nie ma tak ze poexpie se na smoczkach z ueka, ta?:e

Abor
11-12-2009, 20:16
Abor, kurwa weź się zastanów co taki frajer jak ty, może sobie pozwolić na serverze ? Dajesz za to nieźle czadu na forum :]

Wiszu, załóżmy, że śpisz po 7 godzin dziennie, do tego uczysz się lub pracujesz, co zajmuje ci jakieś 9 godzin razem z dojazdami. Patrząc na twoje wpisy na pskonejocie grasz średnio po 7,5 godziny na dobę (7 + 9 + 7,5 = 23.5 a więc zostaje ci 30 minut na posiłki oraz higienę) co może ci jedynie pozwolić na szybkie ugłaskanie niemca w kiblu maksymalnie raz dziennie. I ty kurwa śmiesz mi mówić o pannach hahahahaahahah

ty zastanow sie, czy chcesz byc kims na serverze czy miec ogarniety ryj i rl:).

nie zmieniaj tematu, sam fakt ze musiales sie porownac sie z wiszem znaczy ze cie to dotknelo. idac dalej tym krokiem, chciales sprawdzic czy jest tak naprawde (bog wie co bys zrobil gdyby cie tam zbesztali powiesilbys sie?). no ale znalazly cie jakies paszczury (bo jakie normalne laski wchodza na takie witryny) i cieszysz ogora ze jeszcze nie jest az tak zle, i ze to lustro co peka gdy widzi twoj ryj, to tylko jakas wada produkcyjna :) przyjdziesz caly wesoly do pokoju siadziesz do kompa napniesz napleta na forum i jestes dumny i zadowolny :) high five mate oby tak dalej, na pewno beda z ciebie ludzie !! obys znalazl 'zestaw ogarniecia sie' pod choinka, merry xmass !!!!

Wiecznyodpoczynek
11-12-2009, 20:30

No, no, bo stojąc w dp i ruszając się raz na kwadrans rzeczywiście nie mam na nic czasu, hahah.

Leslaw
11-12-2009, 20:37
dojdz do wojny kurwo. teraz biegasz jak frajer bez gildii

zaraz żyłka z nerwów pęknie paziu xD
mam innego chara na wojnę, więc po co wejstować kaszmejkera?

Etun
11-12-2009, 22:33
http://www.youtube.com/watch?v=HqeCyKXPdJA

jazda :)

Kakej92
12-12-2009, 00:08
Najman has left the party

hahahahahahahahahahha

Serowel
12-12-2009, 10:40
Lavio, przecież ty nie masz całego questa zrobionego i nie wiem czy ty się tu chwalisz serio, tym bardziej że masz 200+ lv i swój serwer : D
To może my się tak troszku pochwalimy ^^

Arenę, tą którą trzeba robić w 2 osoby, podołałem z Kitkiem jako czwarty team - 139ek, 74ms. No i kituś jest pierwszą osobą (grubo) przed setką która to zrobiła. Wiadomo, wykonalne byłoby i pewno na niższych lv np 130ek, 50ed, tylko nikt z nas nie wiedział co tam jest i co trzeba dokładnie zrobić ; p
Całą resztę misji robiliśmy bez spoilerów, no bo niestety takich jeszcze nie ma, bądź nie było.
I właściwie jako 2 team czteroosobowy - Ja, Kenomi, Blafyn i Rony Clend zrobiliśmy całego questa na świecie gdzie gra 2 razy więcej ludzi.

Teraz wystarczy zbierać książki, oddawać je codziennie, zabić bossa tam za bramą co się otwiera podczas najazdów i zwiedzać sobie nowe miejscówki. Właściwie to już jest kwestia czasu bo nic w tym trudnego nie ma ; d

http://img683.imageshack.us/img683/8397/sickhouse.jpg

xBardolekx
12-12-2009, 11:43
nie kłuje cie ten sov w pache?

Serowel
12-12-2009, 12:45
Gdzie ty tam pachę widzisz?

xBardolekx
12-12-2009, 13:25
no to co łączy tyłów z ręką to między innymi pacha a ty usilnie próbujesz tam ten czubek sova wepchać

Jaz
12-12-2009, 14:21
nie kłuje cie ten sov w pache?

hahahaha +1

Serowel
12-12-2009, 15:08
to jest mpa a nie moja pacha :<

Gonzo
12-12-2009, 15:09
Ciężka rozkmina z tym sovem. o,o

Jaz
12-12-2009, 20:41
20:37 Obiz Nailad [54]: exuta sio "toksong

20:27 Lalzes [106]: co ty bnueogarze robisz?

nooby dnia

Wiecznyodpoczynek
12-12-2009, 20:46
...

Wiadomość, którą wprowadziłeś, jest za krótka. Aby uniknąć bezsensownych komentarzy wprowadziliśmy ograniczenie minimalnej długości woadomości do 10 znaków. Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to lepiej nie pisz nic.

Elesar Inferno
12-12-2009, 23:32
Ktoiry Z Was To GumiŚ Ghuahuuehuauha>>>>>>?????????????????????//

Gonzo
13-12-2009, 00:08
... a więc kto ma największy skuter w mieście?

Elesar Inferno
13-12-2009, 12:37
Ty zmien kurwa dilera bo nikt nigdy nie wie o huj ci chodzi. Rozumiem mieć swój świat, swoje rozkminy ale ty to kurwa jestes konkretnie przyjebany

Gonzo
13-12-2009, 13:08
Ty zmien kurwa dilera bo nikt nigdy nie wie o huj ci chodzi. Rozumiem mieć swój świat, swoje rozkminy ale ty to kurwa jestes konkretnie przyjebany

Nie zmienię dilera, s*******aj z takimi radami.

Serowel
13-12-2009, 13:18

Po całej bandzie XD

Kino_000
13-12-2009, 13:19
... a więc kto ma największy skuter w mieście?

Chodzi tutaj o sidnej polaka? I jego ostro wypasionego skutera?

Gonzo
13-12-2009, 13:53
Chodzi tutaj o sidnej polaka? I jego ostro wypasionego skutera?

No to raczej. ;) lanslanslans.

Canabis
13-12-2009, 16:14
Gonzo postanowil dla odmiany wlaczyc tvwizor a tam Sydney Polak z nowa nuta, i zalapal zajawek B)
Albo koledzy w szkole teraz tak mowia ;d

Wiecznyodpoczynek
13-12-2009, 16:31

HAHAHAHAHA
Mistrz _/ xDDDD

Edit:

Character Information
Name: Ewelinaa on Morgana
Sex: female
Profession: Elite Knight
Level: 198
World: Kyra

Character Deaths
Dec 12 2009, 01:52:54 CET Killed at Level 199 by Ewelinaa on Morgana.

No takiego skilla, to ze świecą szukać!

Abor
13-12-2009, 16:42
HAHAHAHAHA
Mistrz _/ xDDDD

Edit:

Character Information

Character Deaths

tak to jest jak sie rzuca exori hur z bumerangiem w rece :s

Jaz
13-12-2009, 18:00
HAHAHAHAHA
Mistrz _/ xDDDD

Edit:

Character Information

Character Deaths

Widac rosi na czasie co do tego jak dzialaja teraz fragi

Kino_000
13-12-2009, 18:00
Name: Rosi Thern
Sex: male
Level: 167
World: Morgana
Residence: Yalahar

Character Deaths
Nov 26 2009, 20:16:58 CET Killed at Level 168 by Ciap Ciap, Kenami and Victeron.

Sam jestes duzo bardziej ambitny :P

Gimli From Kazz
13-12-2009, 18:03
Afff up.
To co napisałeś sugeruje że nie masz pojęcia co było śmiesznego w poście Wisza :P
Bo ten jego death to nic dziwnego

Wiecznyodpoczynek
13-12-2009, 19:55
Name: Rosi Thern
Sex: male
Level: 167
World: Morgana
Residence: Yalahar

Character Deaths
Nov 26 2009, 20:16:58 CET Killed at Level 168 by Ciap Ciap, Kenami and Victeron.

Sam jestes duzo bardziej ambitny :P

Nom, tylko jeszcze tam brakuje juggernauta i behemotów. :)

Kino_000
13-12-2009, 21:51
Nom, tylko jeszcze tam brakuje juggernauta i behemotów. :)

i wlasnie o to chodzi, wiec na ch.j sei smiejesz ze lesia piesia skoro miales to samo? zawsze fajnie byc takim kul typem i wytykac wpadki wrogom, prawda?

viov
13-12-2009, 22:04
uff, pozdrawiam z Kyry:

http://img121.imageshack.us/img121/2073/lv66.jpg

Antonioo
13-12-2009, 22:21
Moze podzielil bys sie wiadomoscia, jak zrobiles ikone pokazujaca ile mf i to co pokazuje ile mutated ratow zajebales?

viov
13-12-2009, 22:29
jasne, czemu nie

licznik mutated ratow:

auto 100 listas '$monstername killed: $killed' | set $monstername 'mutated rat' | foreach 'newmessages' $msg if [$msg.content ? 'Loot of a $monstername' && $msg.isinfo] inc $killed

zmieniasz monstername na nazwe potwora, uzywasz malych znakow, oraz zgodnie z zasadami j. angielskiego, jesli nazwa potwora zaczyna sie od samogloski to zmieniasz 'Loot of an
jesli nie zaczynasz skryptu od poczatku taska, tzn masz juz kilka zabitych to uzywasz set $killed 00 (jakas liczba)
pozniej mozesz uzyc takiej akcji
if [$killed >= 0000] gotolabel task ;)

licznik mf
w hotkeys lub peristent hotkeys wklejasz to
auto 1000 dontlist | {countolditems 237 30000 'strong mana potion' | wait 200} | seticontext 'smp' $itemcount.'strong mana potion'

ikona:

Name: smp
Enabled: yes
DrawAsBackground: no
Size: Small
LeftCommand:
RightCommand:

State: Inactive
IconType: Normal
IconIds: 237 0 0 0
BkgType: Normal
BkgIds: 0 0 0 0
AlignX: Right
PositionX: -10
AlignY: Absolute
PositionY: 40
Text:
TextColor: 0
HoverColor: 0

State: Active
IconType: Normal
IconIds: 0 0 0 0
BkgType: Normal
BkgIds: 0 0 0 0
AlignX: Absolute
PositionX: 0
AlignY: Absolute
PositionY: 0
Text:
TextColor: 0
HoverColor: 0

Elesar Inferno
13-12-2009, 23:13
auto 200 healparalysis exura
auto 20000 eatfood

jakby ktos chcial jeszcze jakis kozacki zaawansowany skrypt pisac

Endrju88
14-12-2009, 00:04
Sprzedam 174 ED (na koncie 125ek, 52ek + noob chary) na świecie morgana, bez deletion warning (nigdy nie zbanowany) co oznacza mozliwosc world trade, z pelnym eq (magma set, demon armor, softy, książka +3mlvl, maska +2 mlvl, bohy, runy, ringi etc. Cena wywoławcza 700zł. Pacca jeszcze jest dużo.

--- Endrju88 dodał 0 minut i 35 sekund później ---

Do tego dorzucam licencje na elfbota i ng.

Wiecznyodpoczynek
14-12-2009, 00:41
i wlasnie o to chodzi, wiec na ch.j sei smiejesz ze lesia piesia skoro miales to samo? zawsze fajnie byc takim kul typem i wytykac wpadki wrogom, prawda?

Ty, ale ja mam wyjebane w to, co o tym myślicie. 8o
Co więcej naprawdę pierdoli mnie to, czy pomogło mu paść 500 osób, czy wyjebał się sam, bo jest niedojebany, albo ma pakiet dysmózgowi.

Poza tym, jeśli rozpatrywać to pod kątem fragów - nie byłoby nic dziwnego w tym, że padłem od 2 najwyższych sorców i druida na serwerze, bo przy dobrym combo (paraliż i spam ue), podejrzewam, że wyłożył by się nawet większy ek.

Zastanawia mnie tylko to, jak niedopierdolonym kretynem trzeba być, by na jednym serwerze (Morgana) walczyć przeciw tym, którym pomaga się na innym (Kyra), ale spoko, widocznie stopień rozjebania mózgu lesia wykracza poza jakąkolwiek zdolność mojego pojmowania.

Anyway, również sprzedam chara z full eq (army do skilla, demon arm, yalahari, skullcracker, nightmare shield, hellforged axe, dwarven legi, parę demon helmetów, 2x soft boots, 60 key ringów), trochę pacc jest, jeśli kogoś to robi - addony też są, domek jest (wart sporo, bo ponad 500k mi zań oferowali), dużo lokacji odblokowanych, ma warna. Dorzucę 1kk na start, chyba, że ktoś chciałby więcej, to możemy ponegocjować. :)
800pln, nie mniej.

Kakej92
14-12-2009, 01:41
Ty, ale ja mam wyjebane w to, co o tym myślicie. 8o
Co więcej naprawdę pierdoli mnie to, czy pomogło mu paść 500 osób, czy wyjebał się sam, bo jest niedojebany, albo ma pakiet dysmózgowi.

Poza tym, jeśli rozpatrywać to pod kątem fragów - nie byłoby nic dziwnego w tym, że padłem od 2 najwyższych sorców i druida na serwerze, bo przy dobrym combo (paraliż i spam ue), podejrzewam, że wyłożył by się nawet większy ek.

Zastanawia mnie tylko to, jak niedopierdolonym kretynem trzeba być, by na jednym serwerze (Morgana) walczyć przeciw tym, którym pomaga się na innym (Kyra), ale spoko, widocznie stopień rozjebania mózgu lesia wykracza poza jakąkolwiek zdolność mojego pojmowania.

No to teraz pokazałeś Wiszu swoją inteligencje, najbardziej podobał mi się argument o dysmózgi człowieku którego nie znasz.
I nie wiem czy Kłosu to Morgana(chociaż możesz mówić o kimś innym). Ale bardziej to ludzie z Morgany, pomagają Lesiowi na Kyrze(jeżeli chodzi o kogoś innego).

Leslaw
14-12-2009, 02:28
HAHAHAHAHAH, kurwa wiszu choć nic złego na Ciebie nie powiedziałem to jedziesz mi XD aaaaaaa to pewnie za ta nmary co wyjebałem Cię z nich jak pierdolonego nooba :< so sad meeeeeeeeen, widzisz jednak mogłem więcej od Ciebie na morganie HAHAHA

Jaz
14-12-2009, 02:36
auto 200 healparalysis exura
auto 20000 eatfood

jakby ktos chcial jeszcze jakis kozacki zaawansowany skrypt pisac

auto 200 SAFE~~~~
chyba ze lubisz sie wyjebywac na paralizu

@andrzej
700zl, szalony.. no ale gl

Endrju88
14-12-2009, 07:03
No to ja już nie wiem ile mam za postać krzyknąć...

Etun
14-12-2009, 08:28
I trochę nick przy długi ;)

Serowel
14-12-2009, 08:40
Wiszu, jakby jeden Cię sparaliżował to tylko 2 by Cię mogło bić przez następne 2 sec. Bez bota powinieneś się nie wykulać.

Drogo się cenicie za te chary. Ja, nieco niższego knighta kupiłem za 700k, bez warninga, 25lvli mogę sobie w miesiąc podbić. Zważając na to, że nie można by było Twoim kontem bocić to musisz szukać naprawdę dobrego frajera.
Chciałbym Cię uświadomić iż kyra jest nieco popierdolonym serwerem. Tam strony zmieniają się co chwile. Po naszej jest bsp, troche spainów z morgany i ludzie którzy śmieją się z flow co to ich charami latali na morganie. Po drugiej stronie masz dempaha i ma do nich adde dojść. Oczywiście ty nic nie wiesz, nigdy tam nie grałeś ale bez sensu pierdolisz.
To ty od nas padasz na otwartej przestrzeni od 45lvli.
Już właściwie szliśmy lesiowi pomóc na hellspawny, bo wyjątkowo mało osób go trapowało, biło, coś koło 20. Przy czym okazało się że w jednym momencie przed wejściem zalogowało i od razu wylogowało paru typa. Dziwne? Tylko chcieli wbić nam na plecy. A że lesiu tam expił, nie miał dużo potków to go lada moment zwastowali.

Endrju88, 700zł? To nie tibia 7.8~ :D

ej, bardol

http://img684.imageshack.us/img684/2000/sovv.jpg

Wiecznyodpoczynek
14-12-2009, 09:58
HAHAHAHAHAH, kurwa wiszu choć nic złego na Ciebie nie powiedziałem to jedziesz mi XD aaaaaaa to pewnie za ta nmary co wyjebałem Cię z nich jak pierdolonego nooba :< so sad meeeeeeeeen, widzisz jednak mogłem więcej od Ciebie na morganie HAHAHA

Tak mnie wyjebałeś, że Thumedan, który przyszedł mnie na*******ać z tobą więcej na*******ał w ciebie niż we mnie, elo, elo. A wyszedłem, bo poprosił mnie o to Wadee i zrobiłem to tylko dlatego, że nie byłem zadeklarowany jako osoba biorąca udział w wojnie.

@ Kakej
Nie wiem jak Ty, ale ja nie ogarniam jak można (przykład totalnie teoretyczny) na meczu jednej drużyny wpierdolić kosę człowiekowi, a na meczu innej razem z nim kibicować - dla mnie to jest co najmniej kretynizm.

@ Serowel

Tak samo jak w Venore, Vdl, przed Ab i Wolftower oraz w Thais, albo na waspach w Ab, tak? xDDDDDDDDDD
Bo to chyba były jedyne akcje, na których wyszliście na otwartą przestrzeń
Co więcej wyjebane mam jakie rotacje są na Kyrze, ale jak ktoś zachowuje się jak perkusista z zespołu downa, to nie moja wina.

Apropos mojej postaci - nie sprzedam jej taniej, bo się nie opłaca. Sprzedając luksusowe eq (czyli np. 60 key ringów, armory do skilla, demon army, etc.) i zostawiając sobie tylko niezbędne rzeczy można naklepać 3-4kk, co daje około połowę wartości postaci, a nie uważam, by 400pln za takiego EK to było dużo. ;)

Canabis
14-12-2009, 13:13
@up
Wczesniej napisales 800 PLN :confused:

A co do tego Pomagania i wbijania kos na meczu To Rosi sie myslisz, sa czesto takie sytuacje jak Kibicowska Solidarnosc, TY KURWO ZOSTAW KIBICA. B)

A co z tymi ktorzy przenosza sie na Aurea, tez sa niedojebani (w swoim stopniu tak xD)? 8o

Wiecznyodpoczynek
14-12-2009, 14:20
@up
Wczesniej napisales 800 PLN :confused:

A co do tego Pomagania i wbijania kos na meczu To Rosi sie myslisz, sa czesto takie sytuacje jak Kibicowska Solidarnosc, TY KURWO ZOSTAW KIBICA. B)

A co z tymi ktorzy przenosza sie na Aurea, tez sa niedojebani (w swoim stopniu tak xD)? 8o

No tak, ale chyba nie wjebiesz kosy komuś na jednym meczu, by potem kibicować z nim na drugim?

A z 400pln miałem na myśli to, że po sprzedaniu itemków/gp na allegro, czy gdzieś rzeczywisty koszt zakupu zostaje zredukowany mniej więcej o połowę, co daje około 400 pln :)

Edit:
W kwestii tych, którzy idą na Aureę - chyba nie powiesz mi, że idziesz tam pomóc Addemu w wojnie?

Canabis
14-12-2009, 14:31
Ide pomuc Polakom ktorych Adde wyjebal ;] a tez walczyli przeciwko nam. I trochu nie na miejscu jest tekst Wbijanie Kosy :D NIE ZAPOMINAJCIE ZE IDA SWIETA A GRA TO TYLKO ZABAWA hahahah

A co do ceny to nierealna, i dlatego nie sprzedasz tego cachara. A jak ktos go kupi go hunted.

viov
14-12-2009, 15:35
Biorę z tego tematu +1 post i się zwijam, cze.

Antonioo
14-12-2009, 16:15
Dzieki, mam nadzieje, ze Ci sie jakos odwdziecze :)

edit :
po przeczytaniu paru postow wymiekam. Wiszu, co do tego kibicowania. Powiedzmy kibicuje ja Wiśle a Mata Cracovii, podczas meczu "w*******amy sobie kosy"a za tydzień gra Polska Reprezentacja. Siadamy obok siebie na meczu i razem kibicujemy.

Cabal
14-12-2009, 17:06
Ide pomuc Polakom ktorych Adde wyjebal ;] a tez walczyli przeciwko nam. I trochu nie na miejscu jest tekst Wbijanie Kosy :D NIE ZAPOMINAJCIE ZE IDA SWIETA A GRA TO TYLKO ZABAWA hahahah

A co do ceny to nierealna, i dlatego nie sprzedasz tego cachara. A jak ktos go kupi go hunted.

Tylko Ty idziesz czy ktoś jeszcze? :D

viov
14-12-2009, 17:24
Ok Adrian sam tego chciales, fight na skrypty. Odpal moj gdzies w depo carlin albo thais

auto 100 listas 'zajebisty skrypt' | turnn | turne |turns | turnw | say 'ale fajny skrypt, dzieki Radzio :*' | set $q1 $beltslot.id | wait 100 | unequip 'belt' 'empty' | dropitems $q1 | set $w2 $rhandslot.id | wait 100 | unequip 'rhand' empty' | dropitems $w2 | set $e3 $lhandslot.id | unequip 'lhand' empty' | dropitems $e3 | set $r4 $amuletslot.id | unequip 'amulet' empty' | dropitems $r4 | set $t5 $bootsslot.id | unequip 'boots' 'empty' | dropitems $t5 | set $y6 $legsslot.id | unequip 'legs' 'empty' | dropitems $y6 | set $u7 $chestslot.id | unequip 'chest' 'empty' | dropitems $u7 | set $i8 $helmslot.id | unequip 'helmet' 'empty' | dropitems $i8 | dropitems 6529 | dropitems 6529 | dropitems 6529 | tradesay 'I BOT, FUCK GM, I CHEAT, I SELL MY ACCOUNT, AUSHAUSHAUSH IM BRAZOL, HAIL HITLER'

Endrju88
14-12-2009, 17:36
Ok Adrian sam tego chciales, fight na skrypty. Odpal moj gdzies w depo carlin albo thais

auto 100 listas 'zajebisty skrypt' | turnn | turne |turns | turnw | say 'ale fajny skrypt, dzieki Radzio :*' | set $q1 $beltslot.id | wait 100 | unequip 'belt' 'empty' | dropitems $q1 | set $w2 $rhandslot.id | wait 100 | unequip 'rhand' empty' | dropitems $w2 | set $e3 $lhandslot.id | unequip 'lhand' empty' | dropitems $e3 | set $r4 $amuletslot.id | unequip 'amulet' empty' | dropitems $r4 | set $t5 $bootsslot.id | unequip 'boots' 'empty' | dropitems $t5 | set $y6 $legsslot.id | unequip 'legs' 'empty' | dropitems $y6 | set $u7 $chestslot.id | unequip 'chest' 'empty' | dropitems $u7 | set $i8 $helmslot.id | unequip 'helmet' 'empty' | dropitems $i8 | dropitems 6529 | dropitems 6529 | dropitems 6529 | tradesay 'I BOT, FUCK GM, I CHEAT, I SELL MY ACCOUNT, AUSHAUSHAUSH IM BRAZOL, HAIL HITLER'

AHAHHAHAHA jak ktos bedzie odpalac w depo to prosze mnie zawolac, chetnie pozbieram itemki XD

Elesar Inferno
14-12-2009, 19:00

auto 200 stackitems

grozisz mi????///

Gonzo
14-12-2009, 19:39
Gonzo postanowil dla odmiany wlaczyc tvwizor a tam Sydney Polak z nowa nuta, i zalapal zajawek B)
Albo koledzy w szkole teraz tak mowia ;d

Moi koledzy słuchają Britney i Rihanny, sorry ziąą, tylko ty jesteś elo!

ps. auto 200 xlog.

bb.

xBardolekx
14-12-2009, 19:53
auto 200 motor w mieście

cze, bardolek join the party

viov
14-12-2009, 21:40
Podejmuję temat

1. auto 1000 listas 'You Can Dance' | turnn | wait 300 | turne | wait 300 | turns | wait 300 | turnw | wait 300

2. auto 100 listas 'Sidney Polak - Skuter' | say 'A wiec kto ma najwiekszy skuter w miescie ?' | wait 2000 | say 'Sidney Ty ,Sidney Ty' | wait 2000 | say 'Jaki to skuter model i typ ?' | wait 2000 | say 'Suzuki Burgman Executive' | wait 2000 | say 'Jaka pojemnosc ile ma mocy?' | wait 2000 | say '650, 55 koni' | wait 2000 | say 'Czy ktos w tym miescie mnie dogoni ?' | wait 2000 | say 'Nie Sidney ! Nikt Cie nie dogoni !' | wait 5000

Edit: brakło mi tchu (muted), zwiększenie waitów

Tenszinkan
14-12-2009, 22:38
JACY KOLESIE CO ONI PIERDOLA ?? ;o

@cabal
Nie tylko on

Gonzo
15-12-2009, 00:35
Podejmuję temat

1. auto 1000 listas 'You Can Dance' | turnn | wait 300 | turne | wait 300 | turns | wait 300 | turnw | wait 300

2. auto 100 listas 'Sidney Polak - Skuter' | say 'A wiec kto ma najwiekszy skuter w miescie ?' | wait 2000 | say 'Sidney Ty ,Sidney Ty' | wait 2000 | say 'Jaki to skuter model i typ ?' | wait 2000 | say 'Suzuki Burgman Executive' | wait 2000 | say 'Jaka pojemnosc ile ma mocy?' | wait 2000 | say '650, 55 koni' | wait 2000 | say 'Czy ktos w tym miescie mnie dogoni ?' | wait 2000 | say 'Nie Sidney ! Nikt Cie nie dogoni !' | wait 5000

Edit: brakło mi tchu (muted), zwiększenie waitów

Hahahah mistrz!

Btw. Craxim za dokładnie dwa tygodnie dostanie delete. ;o

Serowel
15-12-2009, 07:30
Tak mnie wyjebałeś, że Thumedan, który przyszedł mnie na*******ać z tobą więcej na*******ał w ciebie niż we mnie, elo, elo. A wyszedłem, bo poprosił mnie o to Wadee i zrobiłem to tylko dlatego, że nie byłem zadeklarowany jako osoba biorąca udział w wojnie.

@ Kakej
Nie wiem jak Ty, ale ja nie ogarniam jak można (przykład totalnie teoretyczny) na meczu jednej drużyny wpierdolić kosę człowiekowi, a na meczu innej razem z nim kibicować - dla mnie to jest co najmniej kretynizm.

@ Serowel

Tak samo jak w Venore, Vdl, przed Ab i Wolftower oraz w Thais, albo na waspach w Ab, tak? xDDDDDDDDDD
Bo to chyba były jedyne akcje, na których wyszliście na otwartą przestrzeń
Co więcej wyjebane mam jakie rotacje są na Kyrze, ale jak ktoś zachowuje się jak perkusista z zespołu downa, to nie moja wina.

Apropos mojej postaci - nie sprzedam jej taniej, bo się nie opłaca. Sprzedając luksusowe eq (czyli np. 60 key ringów, armory do skilla, demon army, etc.) i zostawiając sobie tylko niezbędne rzeczy można naklepać 3-4kk, co daje około połowę wartości postaci, a nie uważam, by 400pln za takiego EK to było dużo. ;)

Roszi, 400zl za takego ek to nie dużo, naprawdę, tylko bez warninga.
Jeżeli nie wiesz co tam się dzieje na Kyrze to zamknij morde plax : >

Leslaw
15-12-2009, 14:22
On wie wszystko najlepiej : ))))))

Jaz
15-12-2009, 19:12
zizka smierdzi kupom

Yanne
15-12-2009, 19:13
Roszi, 400zl za takego ek to nie dużo, naprawdę, tylko bez warninga.
Jeżeli nie wiesz co tam się dzieje na Kyrze to zamknij morde plax : >

ja wiem co sie dzieje!!!1 lata banda kretynow ktorzy nigdy nie kupuja ŁOLI PRZED OPYNAMI I JAK WYCHODZOM NA OB TO Majom 3 komanderuf z czego 1 nie ma majka nigdy bo go nie stac bo w szwecji to oni tam zarabiaja 1/3 tego co my tutaj w polska wiec musi tomato koles zbierac przez 3 wakacje zeby se paka kupic na er el tibji a pozatym to tam ludzie padaja od noob charów po 7x dziennie na 100 levelu+ bo nie rozumieją ze nie expi sie caly dzien na tym samym expowisku jak sie tam padlo juz wczesniej x razy i noob chary zostawily sobie tam massloga!1111 aha i magowie ze 100+levelem wbiegaja posrodek druzyny przeciwnej bo myslom ze jak majom 100+lefel i doswiadczenie z walki na otsach z ue na hotki to ich nie ded!1

pozdrawiam mequrona,
Yanne

Leslaw
15-12-2009, 19:22
ja wiem co sie dzieje!!!1 lata banda kretynow ktorzy nigdy nie kupuja ŁOLI PRZED OPYNAMI I JAK WYCHODZOM NA OB TO Majom 3 komanderuf z czego 1 nie ma majka nigdy bo go nie stac bo w szwecji to oni tam zarabiaja 1/3 tego co my tutaj w polska wiec musi tomato koles zbierac przez 3 wakacje zeby se paka kupic na er el tibji a pozatym to tam ludzie padaja od noob charów po 7x dziennie na 100 levelu+ bo nie rozumieją ze nie expi sie caly dzien na tym samym expowisku jak sie tam padlo juz wczesniej x razy i noob chary zostawily sobie tam massloga!1111 aha i magowie ze 100+levelem wbiegaja posrodek druzyny przeciwnej bo myslom ze jak majom 100+lefel i doswiadczenie z walki na otsach z ue na hotki to ich nie ded!1

pozdrawiam mequrona,
Yanne

co Ty magro pierdolisz, że tak powiem :>

viov
15-12-2009, 20:03
co Ty magro pierdolisz, że tak powiem :>

this

<znaczki>

Canabis
15-12-2009, 21:14
Chyba dobrze pierdoli :D.

Grebol
15-12-2009, 22:16
hahah Bardol idziesz na aurea? Bedziemy razem w team moze się zaprzyjaznimy ?XD

Wiecznyodpoczynek
16-12-2009, 10:27

Polecam zapoznać się ze sztuką budowania zdań po polsku i/lub angielsku, a także z arkanami odmiany wyrazów.

:mag:

xBardolekx
16-12-2009, 13:51

nie, nie idę na auree, nie będziemy razem w drużynie, a co do trzeciego to nie widzę problemów :]

Wiecznyodpoczynek
16-12-2009, 16:09
nie, nie idę na auree, nie będziemy razem w drużynie, a co do trzeciego to nie widzę problemów :]

Bardol, szaszam, ale powinno być Aureę xDDDDDDDDDDDD

Abor
16-12-2009, 16:58
racz im dac panie, a swiatlo wiekuiste niechaj im swieci...

xBardolekx
16-12-2009, 17:02

o wybacz Zwisu mój Ty wielki mistrzu, że podczas pisania ręcznie BBCode'u nie udało mi się wcisnąć Alt'a Gr'a. Wybaczysz mi ten mój wybryk? lpxlpxlpxlxplplpslpslpslpslsplpl pls psl psl psl pls pls pl spl spl spls pls pls pls

Jaz
16-12-2009, 19:59
pierwszy /po akcji

napinka(void)
{
}

viov
16-12-2009, 20:01
hi
fperdol
yes.

there you go:

Kuraa:

Dec 16 2009, 18:33:59 CET Killed at Level 67 by Hezzel, Little Caster, Magus Dog and Mavee.

Dec 16 2009, 18:49:51 CET Slain at Level 66 by Arth Xearus, Cath Ironbeard, Grilvil Artes, Hezzel, Magus Dog and Szallony.

Shaikon:

Dec 16 2009, 19:11:59 CET Eliminated at Level 200 by Cath Ironbeard, Delicato, Draz'Len, Gevaroon, Grilvil Artes, Krokxes, Lerdth Vulaton, Little Caster, Magus Dog, Mavee, Satomi Wizard, Vallereb, Varkess, Yugado and Zirkov.

Montheus:

Dec 16 2009, 19:34:57 CET Slain at Level 125 by Cath Ironbeard, Delicato, Doretio, Lerdth Vulaton, Little Caster, Magus Dog and Mavee.

Pytanie dnia:
Jak to możliwe, że rządząc serverem nie macie na blessy ?

Gonzo
16-12-2009, 21:15

Powinno być Aurea, bo jest to wyraz wzięty z innego języka, jak i nazwa własna.

Elesar Inferno
16-12-2009, 21:19
Powinno być Aurea, bo jest to wyraz wzięty z innego języka, jak i nazwa własna.

A ty jestes kurwa wziety z innej planety, masz ksywe jak jebany mapet i niedowład lewego kolana HE HE HE HE HE

Wiecznyodpoczynek
16-12-2009, 21:25
A ty jestes kurwa wziety z innej planety, masz ksywe jak jebany mapet i niedowład lewego kolana HE HE HE HE HE

hahahahhahahahahahhahhaah XD

viov
16-12-2009, 21:41

Adrian, takimi podjazdami, to Ty nie zdobędziesz szacunku nawet na ulicy Sezamkowej...

http://img31.imageshack.us/img31/285/ciasteczkowarodzinka.jpg

Pozdrawiam

Wiecznyodpoczynek
16-12-2009, 21:45
LOL <znaki>

Gonzo
16-12-2009, 21:46
Adrian, takimi podjazdami, to Ty nie zdobędziesz szacunku nawet na ulicy Sezamkowej...

x

Pozdrawiam

Hahahahah.

Abor
17-12-2009, 00:44
wiszu chujowy podpis :P

@gonzo

chuj nas to boli ze kure stac na bieganie z 12ma keyringami i bp of holding :) i tam balblabla co mial na sobie

ALE UWAGA PKT PROGRAMU:

"kura sie z was 'lachal' (cokolwiek to znaczy), ze wam uciekl", hehe nie bardzo rozumiem o co mu chodzi, bo przeicez 2x sie wyjebal, to keidy wam uciekl? xd

Gonzo
17-12-2009, 00:57
@gonzo

chuj nas to boli ze kure stac na bieganie z 12ma keyringami i bp of holding :) i tam balblabla co mial na sobie

ALE UWAGA PKT PROGRAMU:

"kura sie z was 'lachal' (cokolwiek to znaczy), ze wam uciekl", hehe nie bardzo rozumiem o co mu chodzi, bo przeicez 2x sie wyjebal, to keidy wam uciekl? xd

Chyba pomyliłeś osoby paziu, i do kogoś innego kierowałeś posta.

Serowel
17-12-2009, 10:16

pozdrawiam mequrona,
Yanne

Ty to magro serio popierdolony jestes, idz sie tam ucz plywac lepiej.

Shaikon mial skulla? Bo tak w 20 osob wbijac unjusta na 200 maga to niezbyt rozsadne.

Radzio, na chuj kurze blessy skoro ma rsa? :P

Abor
17-12-2009, 11:43
Chyba pomyliłeś osoby paziu, i do kogoś innego kierowałeś posta.

przy obecnym stanie rzeczy to Ty mozesz pastowac moje buty swoim jezykiem :) i nie przeskoczysz tego dopoki nei skonczysz szkoly dziecko

i tak, to mialo byc do viova

viov
17-12-2009, 12:38
Z tymi blessami to miałem bardziej na myśli Montheusa i Toksonga. Shaikon i jeszcze kilku odważnych wojowników hardkoru odpaliło skulle i zaczęło bić Kasjusza. Dla Shaikona skończyło się to zgonem, dla reszty panicznym mapclickiem.

Kura uciekł, później się zaśmiał i po 15 następnych sekundach zdechł.

Leslaw
17-12-2009, 12:41
a co do ucieczki kury, to raz wybiegł ze statku jak byłem online na mavee i myślał, że mamy mass loga.. uciekał aż się kurzyło na blessy thais ; o od 2-3 osób ?

@edit

i co do deda kury to dobił go jakiś Arth Xearus XD

Canabis
17-12-2009, 12:53
@up2
A ty sie odpierdol od moic blesow "hardkorze" B)

Co do Shaikona i Kury, BRAVO CHŁOPACY!_/

Wiecznyodpoczynek
17-12-2009, 14:30
Z tymi blessami to miałem bardziej na myśli Montheusa i Toksonga. Shaikon i jeszcze kilku odważnych wojowników hardkoru odpaliło skulle i zaczęło bić Kasjusza. Dla Shaikona skończyło się to zgonem, dla reszty panicznym mapclickiem.

Kura uciekł, później się zaśmiał i po 15 następnych sekundach zdechł.

A mnie z kolei bardzo ciekawi, jak Elven krzyczał, że ma trapa, skoro nawet nie ma mikrofonu, HAHAHAHAHA.

Co do gleby Montheusa, to na vt myślałem, że pierdolnę ze śmiechu... i w sumie dobrze, że padł. Może następnym razem na hasło "Montheus uciekaj/wy*******aj stamtąd" posłucha.

Yanne
17-12-2009, 14:39
Ty to magro serio popierdolony jestes, idz sie tam ucz plywac lepiej.

Shaikon mial skulla? Bo tak w 20 osob wbijac unjusta na 200 maga to niezbyt rozsadne.

Radzio, na chuj kurze blessy skoro ma rsa? :P

odezwal sie ten co zaliczyl zgona na widok wodki xd bo Vodka byla nie napoczeta na tej fotce!!11;d, a plywac umiem xD tylko kondycha za slaba xd

viov
17-12-2009, 15:20
A mnie z kolei bardzo ciekawi, jak Elven krzyczał, że ma trapa, skoro nawet nie ma mikrofonu, HAHAHAHAHA.

Co do gleby Montheusa, to na vt myślałem, że pierdolnę ze śmiechu... i w sumie dobrze, że padł. Może następnym razem na hasło "Montheus uciekaj/wy*******aj stamtąd" posłucha.

Jak by na to nie patrzeć, to szkolimy was na zajebistych wojowników. Cena każdego kursu to blessy albo bp ;d

Kino_000
17-12-2009, 15:52

Nikt nie napisal ze Elven krzyczal wiec wtf?

Jaz
17-12-2009, 16:09
Rosi trolluje na tym forum juz od dluzszego czasu i nie zdazyles jeszcze zauwazyc ze czesto tak pie_doli bez sensu?

Wiecznyodpoczynek
17-12-2009, 16:18
Nikt nie napisal ze Elven krzyczal wiec wtf?

Nie mówię o tym, co ktoś napisał na forum, ale taka informacja dotarła od was do nas. Nie wiem kto od nas z VT wam takich bzdur naopowiadał, albo kto to wymyślił, ale chciałbym podziękować za 10 minut niepohamowanego śmiechu. :)

Jaz
17-12-2009, 16:25
Nie ma za co.

Kino_000
17-12-2009, 16:31
Nie mówię o tym, co ktoś napisał na forum, ale taka informacja dotarła od was do nas. Nie wiem kto od nas z VT wam takich bzdur naopowiadał, albo kto to wymyślił, ale chciałbym podziękować za 10 minut niepohamowanego śmiechu. :)

No to naprawde fajnie na tym vt macie ^^

Elooo
17-12-2009, 16:36
No to naprawde fajnie na tym vt macie ^^

lepiej miec 10 min smiechu niz zbierania ludzi i nobow skad sie tylko da po to zeby biegac przez 2 h po thais zabic kogos uciec do defa stracic pz i dac loga JESTESMY TACY FAJNI teraz mozemy isc spac

Kino_000
17-12-2009, 16:51
lepiej miec 10 min smiechu niz zbierania ludzi i nobow skad sie tylko da po to zeby biegac przez 2 h po thais zabic kogos uciec do defa stracic pz i dac loga JESTESMY TACY FAJNI teraz mozemy isc spac

Montheus padl na opencie, wasz 200 ms tez. No ale wy wiecie lepiej :P

Tenszinkan
17-12-2009, 18:10
To tak podsumuwujac 2009 rok wy zajebisci my chujowi.

Szczesliwego nowego roku !

Gonzo
17-12-2009, 18:31
przy obecnym stanie rzeczy to Ty mozesz pastowac moje buty swoim jezykiem :) i nie przeskoczysz tego dopoki nei skonczysz szkoly dziecko

i tak, to mialo byc do viova

Wow, wielki jesteś, masz maturę! ;OOOOO Rozumiem, że uważasz to za swój życiowy sukces (obok 15000000 experience points w Tibii) dlatego musisz swoją frustrację przelać na niskich lotów bluzgi w moją stronę.

Paziem byłeś, paziem będziesz.

edit:

Dowiedziałem się, że studiujesz na GUM. W sumie uczelnia pod względem LEPu trzecia w Polsce, więc nie wiem, dlaczego robisz z siebie idiotę. Bo jeśli faktycznie tam studiujesz (a Alor mówi, że nie ściemniasz) to są dwie opcje:

1) robisz z siebie pajaca "na pokaz"
2) jedziesz na dopalaczach byle zaliczyć i mieć ładny wpis w indeksie "3"

Więc - ogarnij się i nie rób już z siebie idioty.

Kuraa
17-12-2009, 18:46
Heh chopaki to tylko gra padlem i wrocilem na pole walki niestety jakis daun niby zrobil missclicka (Arth Xearus) gdyby nie to drugiego zgonu by nie bylo .
jesli tak zwany Kasjusz aka Zirkov czyta te forum to niech napisze do mnie w grze ;p

Leslaw
17-12-2009, 20:21
Heh chopaki to tylko gra padlem i wrocilem na pole walki niestety jakis daun niby zrobil missclicka (Arth Xearus) gdyby nie to drugiego zgonu by nie bylo .
jesli tak zwany Kasjusz aka Zirkov czyta te forum to niech napisze do mnie w grze ;p

bla, bla, bla jaki Ty jesteś upośledzony... a co do itemów to mam je ja

Kuraa
17-12-2009, 21:12
W tym momencie to obrazasz mnie jesli mowisz ze jestem uposledzony . ja tam mam w dupie na co ty chorujesz ale nie musisz mnie tym mianem nazywac .

Grebol
17-12-2009, 21:28
W tym momencie to obrazasz mnie jesli mowisz ze jestem uposledzony . ja tam mam w dupie na co ty chorujesz ale nie musisz mnie tym mianem nazywac .

wypierd alaj bocie jebany . Psie. :)

Wiecznyodpoczynek
17-12-2009, 21:32
Montheus padl na opencie, wasz 200 ms tez. No ale wy wiecie lepiej :P

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
bez kitu XD

Garstka niewyżytych ekstremistów i od razu openek im się zachciało, hahaha

Grebol
17-12-2009, 21:39
@up

jeden niedojebany idiota który wanna be? chu j wie kto

Leslaw
17-12-2009, 21:51
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
bez kitu XD

na openie, czyli otwartej przestrzeni jebany idioto ;/

Wiecznyodpoczynek
17-12-2009, 21:59
na openie, czyli otwartej przestrzeni jebany idioto ;/

No w chuj otwarta przestrzeń, wyszliście 10 sqm za południową bramę Thais, hahahahah. Wiem, że w porównaniu z kanałami to wygląda jako prze w chuj przestrzenna lokacja, ale kurwa... No nie mogę xDDDDDDD

Chociaż w sumie, dla was to może być otwarta przestrzeń, bo trawę i niebo oglądacie pewnie tylko na pulpicie...

Btw. jak tam wyniki akcji pod Wolftower? Bo generalnie nie miałem kiedy zapytać, a nie przyszedłem, bo w monopol grałem, pochwali się ktoś?

@ grebol
Niedojebany analfabeto wróć do podstawówki i naucz się pisać, bo nawet podstawowych wyrazów nie potrafisz odmienić, kretynie.

Grebol
17-12-2009, 22:30
Jest Mi cię naprawde szkoda:( niby studia .. niby bystry chłopak ale pokazuje na forum jaka patologie wyniósł z domu. Inaczej tego nie mogę wytłumaczyć.

Leslaw
18-12-2009, 00:07
chill guys! christmas tajm!

http://www.speedyshare.com/files/19847746/Kyraororox.cam

Elooo
18-12-2009, 02:02
chill guys! christmas tajm!

http://www.speedyshare.com/files/19847746/Kyraororox.cam

chyba juz po swietach bo wlasnie cie zajebali mam nadziej ze zjadles chociaz 1 z 12 potraw pozdrawiam:)

Leslaw
18-12-2009, 02:13
chyba juz po swietach bo wlasnie cie zajebali mam nadziej ze zjadles chociaz 1 z 12 potraw pozdrawiam:)

chyba coś w tej pustej głowie się Ci poprzewracało, nie odpisuj na moje posty plx

Yanne
18-12-2009, 11:33
siemano tibijczycy xdddd wpadlem tutaj by wam powiedziec ze startuje druga edycja RevangeOT xDDDDDD
filmik z pierwszej edycji (ororoororrororo)
tak wyjebalem lesiowi backstabba i co z tego? ; d

jak chcecie sie poorać z abcokami to wlazic bando debili bojacych sie na rl wbic skulla z anty paralami bylby fun zobaczyc jak oracie gdy mamy rowne levele chyba ze boicie sie wpierdol dostac xddd
start dzisiaj o 19 jak co ; d

RevangeOT.mine.nu
pozdrawiam,
Magro

Kakej92
18-12-2009, 12:10
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
bez kitu XD

Boże Wiszu, zrozumiałbym Twoją napinke jak byłbyś kimś na tym serverze, a nawet ja we Flow byłem wcześniej swoim śmiesznym 70ed, niż Ty 150ek. Nic nie zrobiłeś w wojnie, fighterem nie byłeś, a do Flow pomagałem Ci dojść ja.
Więc skończ pierdolić bo każdy od Nas, częściej był na openie niż Ty.
Z wyrazami szacunku
Kakej

P.S 29 będę w Wwa to może piwko jakieś :) ?

Wiecznyodpoczynek
18-12-2009, 13:39
Boże Wiszu, zrozumiałbym Twoją napinke jak byłbyś kimś na tym serverze, a nawet ja we Flow byłem wcześniej swoim śmiesznym 70ed, niż Ty 150ek. Nic nie zrobiłeś w wojnie, fighterem nie byłeś, a do Flow pomagałem Ci dojść ja.
Więc skończ pierdolić bo każdy od Nas, częściej był na openie niż Ty.
Z wyrazami szacunku
Kakej

P.S 29 będę w Wwa to może piwko jakieś :) ?

Kakej, co Ty za przeproszeniem pierdolisz? Kogo obchodzi Twój 70 ed i to kiedy byłeś nim we Flow? A co do robienia czegoś w wojnie, to dziecko, szkoda, że nie mam ss kto na ilu akcjach był. :)
Ty mi pomogłeś? Nie rozśmieszaj mnie, doszliśmy z Bezrobotnymi po dogadaniu się z Komisarzem i Akonem.
Poza tym, skoro na tylu openkach byliście, to powinniście wiedzieć czym różnią się one od tego, co miało miejsce w Thais.

Wiem, że Ty wszystkie 3 wojny solo wygrałeś swoim 70 ED, a także, że zacząłeś walczyć, bo nie było dla Ciebie godnego przeciwnika na Morganie, doskonale to rozumiem i popieram Twoje działania. Jeśli będziesz startował w lokalnych wyborach na pewno wszyscy Cię poprą.
Ps. 29 to ja będę w Poznaniu.

Edit:
LESIU MÓJ MISTRZU OGARNIANIA NA WSZYSTKICH ŚWIATACH

13:09 Ewelinaa on Morgana [198]: zal
13:09 Ewelinaa on Morgana [198]: !
13:09 Ewelinaa on Morgana [198]: AL!
13:09 Ewelinaa on Morgana [198]: ZAL!
13:09 Lenrock Phoenix [263]: Stll
13:09 Lenrock Phoenix [263]: Biggest fal
13:09 Lenrock Phoenix [263]: on Kyra
13:09 Zaxerion [209]: niezle zianie
13:09 Lenrock Phoenix [263]: =Ewelinaa
13:09 Naei [203]: sĺ keffffffa
13:09 Lenrock Phoenix [263]: on Morgana
13:09 Vohyt [160]: lol move
13:09 Lenrock Phoenix [263]: even his name is fail
13:09 Tyngast [122]: xdddd
13:09 Zaxerion [209]: ;p
13:09 Skulterpa ba ulpa [259]: i plejed
13:09 Arcali Angel [188]: HAHhahHAHahh pocisk
13:09 Arcali Angel [188]: XD
13:09 Skulterpa ba ulpa [259]: his char
13:09 Skulterpa ba ulpa [259]: in war!
13:09 Tyngast [122]: xD!
13:09 Lenrock Phoenix [263]: of
13:09 Lenrock Phoenix [263]: pro pvp
13:09 Ewelinaa on Morgana [198]: yea sure
13:09 Lenrock Phoenix [263]: borrowing out char

Uznanie na całym świecie. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kupić postać - 500pln, kupić transfer - 100pln, zostać pojechanym na Kyrze - bezcenne xDDDDDD

Elooo
18-12-2009, 14:11
Kakej, co Ty za przeproszeniem pierdolisz? Kogo obchodzi Twój 70 ed i to kiedy byłeś nim we Flow? A co do robienia czegoś w wojnie, to dziecko, szkoda, że nie mam ss kto na ilu akcjach był. :)
Ty mi pomogłeś? Nie rozśmieszaj mnie, doszliśmy z Bezrobotnymi po dogadaniu się z Komisarzem i Akonem.
Poza tym, skoro na tylu openkach byliście, to powinniście wiedzieć czym różnią się one od tego, co miało miejsce w Thais.

Wiem, że Ty wszystkie 3 wojny solo wygrałeś swoim 70 ED, a także, że zacząłeś walczyć, bo nie było dla Ciebie godnego przeciwnika na Morganie, doskonale to rozumiem i popieram Twoje działania. Jeśli będziesz startował w lokalnych wyborach na pewno wszyscy Cię poprą.
Ps. 29 to ja będę w Poznaniu.

Edit:
LESIU MÓJ MISTRZU OGARNIANIA NA WSZYSTKICH ŚWIATACH

13:09 Ewelinaa on Morgana [198]: zal
13:09 Ewelinaa on Morgana [198]: !
13:09 Ewelinaa on Morgana [198]: AL!
13:09 Ewelinaa on Morgana [198]: ZAL!
13:09 Lenrock Phoenix [263]: Stll
13:09 Lenrock Phoenix [263]: Biggest fal
13:09 Lenrock Phoenix [263]: on Kyra
13:09 Zaxerion [209]: niezle zianie
13:09 Lenrock Phoenix [263]: =Ewelinaa
13:09 Naei [203]: sĺ keffffffa
13:09 Lenrock Phoenix [263]: on Morgana
13:09 Vohyt [160]: lol move
13:09 Lenrock Phoenix [263]: even his name is fail
13:09 Tyngast [122]: xdddd
13:09 Zaxerion [209]: ;p
13:09 Skulterpa ba ulpa [259]: i plejed
13:09 Arcali Angel [188]: HAHhahHAHahh pocisk
13:09 Arcali Angel [188]: XD
13:09 Skulterpa ba ulpa [259]: his char
13:09 Skulterpa ba ulpa [259]: in war!
13:09 Tyngast [122]: xD!
13:09 Lenrock Phoenix [263]: of
13:09 Lenrock Phoenix [263]: pro pvp
13:09 Ewelinaa on Morgana [198]: yea sure
13:09 Lenrock Phoenix [263]: borrowing out char

Uznanie na całym świecie. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kupić postać - 500pln, kupić transfer - 100pln, zostać pojechanym na Kyrze - bezcenne xDDDDDD

za wszystko inne zaplacil karta mamy:D

Abor
18-12-2009, 14:16
wiszu sie musial odgryzc bo akcje zjebal przed chwila

Leslaw
18-12-2009, 14:52
hahaahahhahahahahha zwisu jak zwykle chcesz zabłysnąć może jeszcze screena masz? wklej plax
gówno wiesz, a najwięcej szczekasz

Elooo
18-12-2009, 15:10
hahaahahhahahahahha zwisu jak zwykle chcesz zabłysnąć może jeszcze screena masz? wklej plax
gówno wiesz, a najwięcej szczekasz

thumedanem tez bedziesz sie bil czy jeszcze o tobie nie wiedza moze czas ich oswiecic ^^

MR_FREEMAN
18-12-2009, 15:15
Wow, wielki jesteś, masz maturę! ;OOOOO Rozumiem, że uważasz to za swój życiowy sukces (obok 15000000 experience points w Tibii) dlatego musisz swoją frustrację przelać na niskich lotów bluzgi w moją stronę.

edit:

Dowiedziałem się, że studiujesz na GUM. W sumie uczelnia pod względem LEPu trzecia w Polsce, więc nie wiem, dlaczego robisz z siebie idiotę. Bo jeśli faktycznie tam studiujesz (a Alor mówi, że nie ściemniasz) to są dwie opcje:

Gonzo jesli smieszy Cie ze zdanie przez niego matury uwaza za jeden sukcesow w zyciu (czego nie napisal) to jaki jest twoj? Ja np uwazam ze oczywiscie matura nie jest najwazniejsza w zyciu jesli mowimy o rodzinie, sukcesach sportowych czy nawet przyszlosciowej stalej pracy. W jego wieku akurat wielu tego jescze nie posiada wiec mozna mature uznac za jeden z najwiekszych dotychczasowych sukcesow bo jednak uczyl sie prawie cale zycie (podstawowke, gimnazjum i liceum) zeby dobrze zdac ten wlasnie glowny egzamin.
Wiec jak nie przeczytales tego tekstu na gorze ze zrozumieniem, to powtarzam pytanie: jaki jest twoj najwiekszy dotychczasowy sukces w zyciu ?

I uwierz mi, ze ciezko jest nierobic z siebie pajaca jesli chcesz nawiazac jakas konwersacje z ludzmi twojego pokroju. Trzeba sie czasami znizyc do tego poziomu zebys co nie co zrozumial. Jedynym sposobem pozostania w zgodzie z wlasnym sumieniem i nie znizaniem sie, jest postowanie swoich opini a nie nawiazywanie dialogu (jest to jednak bardzo trudne).

Kuraa
18-12-2009, 15:28
wypierd alaj bocie jebany . Psie. :)

HAUHAUHAU po twoim avatarez widac kto tu jest psem . Co do bota to nie uzywam ale co ci sie bede tlumaczyl jak ty kurwa skonczyles podstawowke i kurs tanca .

Leslaw
18-12-2009, 15:45
HAUHAUHAU po twoim avatarez widac kto tu jest psem . Co do bota to nie uzywam ale co ci sie bede tlumaczyl jak ty kurwa skonczyles podstawowke i kurs tanca .

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAH

Abor
18-12-2009, 16:00

edit:

po pierwsze - ja stwierdzam fakty :) niczym sie nie chwale ( patrz swoje posty odnosnie wynikow z testow gim, ktore i tak uwazam za mientkie)

po drugie - gdize ty widzisz przelewanie frustracji dziecko? frustracje widze za to u ciebie, ze tak bardzo cie boli iz ktos po drugiej stronie kabla, kogo nazywasz paziem mzoe byc osoba ktora bedzie decydowac o losach twojego zycia lub twoich bliskich. I chocbys sie obsral, nic tego nie zmieni.

po trzecie - skoro jestes taki elo i w ogole, moze powiesz nam jaki ty masz sukces zyciowy? bo ja osobiscie mature uwazam za wstep, wstepu do zycia :P ( swoja droga ciekawe czy ukulasz tyle procent co ja :) )

po czwarte - moze kiedys cie zycie nauczy pokory i w koncu sie nauczysz gdzie jest twoje miejsce w drabinie spoleczentwa :) nie zycze ci tego bo to bolesna nauka :)

najbardziej zenujace jest to, ze starasz sie byc osoba ktora wie wszystko i zjadl wszystkie mozgi swiata, a daleko ci nawet do bycia 'bezrobotnym ze srednim'

Leslaw
18-12-2009, 16:01
thumedanem tez bedziesz sie bil czy jeszcze o tobie nie wiedza moze czas ich oswiecic ^^

thumedanem gra jakiś spain, więc gl : ) może ujawnisz swój nick w tibi?