Pokaż pełną wersje : League of Legends
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
[
19]
Cześć Lamus, tfu, Pramus.
Ciekawe czemu wiedzialem co napiszesz ;*
Wszyscy wiedzą, co Ryba napisze.
Yoh Asakura
13-04-2012, 04:24
Wszyscy wiedzą, co Ryba napisze.
http://www.youtube.com/watch?v=VyXboigvT0k&ob=av3e
Kurde, juz trzech :D Powiedzcie kurde jeszcze, ze elyta istnieje...
Quezacoatl
13-04-2012, 19:22
Zasada nr 1. Nie rozmawia sie o elycie.
Zasada nr 2. Nie rozmawia sie o elycie.
A Oxy zostal pogrzebany zywcem.
Zasada nr 3. Jeśli pierwszy raz widzisz elyte, musisz z nią walczyć.
Chciałbym napisać coś cool albo trendi, też być elitarnym, ale niestety nie mogę : (
Tak tak, ja wciąż istnieje.
Quezacoatl
16-04-2012, 17:59
Tak tak, ja wciąż istnieje.
I to just 3cie wcielenie Ryby.
Data dołączenia: 21 12 2012
Ryba 3.0 deluxe.
Jak nie będzie końca świata to ale chujnia.:o
CytrynowySorbet
16-04-2012, 18:07
Jak nie będzie końca świata to ale chujnia.:o
Czy ja wiem... Niektórzy idioci w pełni zasługują na to, żeby męczyć się ze swoją tępotą przez wiele długich lat...
Czy ja wiem... Niektórzy idioci w pełni zasługują na to, żeby męczyć się ze swoją tępotą przez wiele długich lat...
Patrzaj ja :)
Jakby ktoś chciał posprawdzać champy, walczyć z zgraja debili i leaverów w ramie w ramie z innymi debilami i leaverami, proszę:
https://pbe.leagueoflegends.com/
Link do testingowego clienta, dostaję się co niedziele podajże rp i ip.
A Oxy zostal pogrzebany zywcem.
Huh? (limit znaków)
Caitlyn! Uwielbiam nią grać! *__* Jest taka... szybkostrzelna, że tak powiem. ^^
Czy z elo hell da się wyjść? Powaga, po ilu grach wam to się udało? Jakieś rady? Po 10 grach miałem 1355, teraz po 70 grach spadłem poniżej 1200 :OO Najlepsze, że prawie wszystkie zwykłe rozgrywki wchodzą na +, rankingowe tylko 1/2.
Na low elo wystarcza dobre picki. Nawet nie counter-picki.
Typu:
Irelia, Trynd, Garen, Warwick, Yorick
Mid
Ahri, Fizz, Lux ktora jest niedoceniona przez przeciwnika przewaznie i zanim sie obejrzy to wysram w niego potezne combo + latwa mozliwosc pomocy poprzez long range ulti na bot oraz top lane + swietna do stealowania blue(ward enemy blue must be), smoka oraz od czasu do czasu nashor tez wyjdzie : P
Bot
Najlepiej duo friend i ts. Ashe + Soraka, Ez + Soraka, Vayne + Taric lub Amumu (Amumu wymyslilem sobie ja. Nie wiem czy tak ludzie graja ale bierzesz mastersy i runy jak pod jungle amumu i skladasz dokladnie tak samo czyli 2 item goldy i reszta w tanka - dobre cc, dmg oraz potezny def jak zwykly amumu. Trzeba grac agresywnie i dominowac krzaki na bocie na takim poziomie ze przeciwnicy musza wardy stawiac w kazdych krzakach. Od 6 lvla zaczynasz gwalcic bota)
Jungle - ktorym zreszta wychodze zawsze z elo hell czy low elo poprzez mozliwosc pomocy na kazdej linii. Zwlaszcza tej slabszej - babysittujesz.
Shyvana, Nocturne, Skarner.
Jezeli jestes na topie i masz wymagajacego przeciwnika a zwlaszcza jezeli przeciwnik Ci wezmie counter-picka to skladasz build specjalnie pod niego.
Wiecej wiedziec nie trzeba. Grasz tym hero ktorym ogarniasz najlepiej.
Osobiscie zawsze wychodze do 1600-1700 i stoje w miejscu.
Dzięki ; ) Udało się akurat 4 mecze pod rząd nie mieć last pick'a więc zagrałem 2 razy na topie malphitem i warwickiem i 2 razy w jungli raz amumu i raz alistarem. Jeszcze gra, lub 2 i będzie 100 elo odrobione.
Chce ktoś zagrać duo na eu east? W razie czego chętnie mogę supportować. Oczywiście szukam kogoś na poziomie +/- 1200 elo.
Oczywiście szukam kogoś na poziomie +/- 1200 elo.
Spróbuj napisać do joh asakurwa.
Coz ja rowniez juz w lola nie pocinam. Tylko Diablo 3 i moje 80kk <3 : D Takze nie wspomoge :P
bodzioo99
09-07-2012, 16:21
shen najlepszy :D!
O borze o borze zrobiłem penta killa katariną na 4 lvlu dajwując pod enemy turret. W jakieś 2 sekundy wyrżnąłem wszystkich po czym zabiła mnie wieża. Akcja rzycia : f
Quezacoatl
12-07-2012, 22:17
Tu masz fajna akcje "rzycia" :p
http://www.youtube.com/watch?v=k-3TCIRBDsA
Bosh, czemu na moim elo hell 1700, co drugi koleś to smurf account z 2,2k, któremu nie robi czy wygra, czy nie i tylko drze japę kogo to riot powinien zbanować? :(:(:(:(:(:(:(:(
Bosh, czemu na moim elo hell 1700, co drugi koleś to smurf account z 2,2k, któremu nie robi czy wygra, czy nie i tylko drze japę kogo to riot powinien zbanować? :(:(:(:(:(:(:(:(
A czego byś niby innego oczekiwał po elo hell?
Po prostu mnie to przeraża jak ciężko wbić 1800 elo :/ Dziś miałem Trynda-supporta i Ashką stackowałem gold5 8o
Quezacoatl
26-07-2012, 22:25
Brzmi jak frajda.
Ja mam 0 elo i nie trafiam na takich idiotow. Nawet na trolli w sumie nie trafiam. Coraz czesciej daje mnie do gier z innymi graczami majacymi 1000+/2000+ winow na liczniku (czyt. stare wypalone dziadygi), ktorzy szukaja glownie milej zabawy i fajnego klimatu.
Yoh Asakura
13-09-2012, 23:44
mam platynę na koniec sezonu :]
Knight Patryk
24-10-2012, 15:36
a ja djamenta na wescie.
Yoh Asakura
26-10-2012, 22:34
diament na weście to jak brąz na eaście
Co tu tak się cicho zrobiło? Co myślicie o Zacu?
@takbtw
ADC zawsze i wszędzie. <3
Jak dla mnie ZAC ma trochę za duży range z tego skoka... nie wiem czy ktoś zauważył ale na topie bardzo ciężko go zgankować jak się nie ma ultra hard CC. Flash/skok/ulti i pozamiatane. Poza tym jest okej, całkiem fajny, zbalansowany i ciekawy pasyw.
Cygan Slejter
16-04-2013, 09:54
A mi sie on nie podoba, bo gdyby nie ulti to malo dmg by mial, ale pare poprawek wyjdzie i bedzie ok :)
Duch Niespokojny
09-08-2013, 14:51
Zacząłem właśnie grać w LoL i już mnie jedna rzecz wkurza - gram co-op przeciwko botom na poziomie beginner i mnóstwo jest jakichś rozp**rdalatorów, co robią jakieś quadruple kille, podczas gdy mnie na 4 gry udało się zabić aż 1 wrogiego championa. Równie dobrze mógłbym wygrywać gry będąc afk, nie czuję w tym żadnego własnego wkładu.
To zagraj przeciw żywym przeciwnikom, wtedy poczujesz swój wkład (a raczej jego brak, gdy przegracie n-ty raz pod rząd z Twojego powodu).
Tymczasem, gdy grasz przeciw botom, nie skupiaj się na zwycięstwie, a na doskonaleniu swoich umiejętności. Nawet jeśli nie przyczyniasz się bezpośrednio do wygranej, to jeżeli nie masz co najmniej pozytywnego K/D ratio, to taki mecz możesz traktować jako osobistą porażkę. Generalnie z botami nie powinno się w ogóle umierać, ale nawet doświadczonych graczy czasem ponosi i wpakują się tam, gdzie nie powinni. ;-)
Mój znajomy stosunkowo niedawno też się zainteresował LoL-em i o ile rzeczywiście klasyczne rozgrywki z botami bardzo często wygrywał za nich jeden doświadczony gracz, o tyle Dominiona z botami zdarzało mu się przegrywać nawet do kilkunastu razy pod rząd. Może spróbuj tego?
Cygan Slejter
11-08-2013, 01:24
Gre z botami traktuj jako trening, jezeli troche ogarniesz jakies champa to od razu wbijaj na pvp, po prostu wiecej sie nauczysz :)
Duch Niespokojny
15-08-2013, 13:49
Gra przeciwko ludziom nie ma dla mnie najmniejszego sensu. Przeciwnicy są dobierani chyba zupełnie losowo, system dobierania nie patrzy w ogóle na level czy umiejętności, a ponieważ jestem noobem, to oczywiście najczęściej dostaję takich, z którymi nie mam najmniejszych szans. Ledwie się oddalę z własnej bazy, ginę w kilka sekund.
Ech, ta gra po prostu nie jest dla mnie.
Trafiasz na smerf konta, 30 lvle nudząc się grają ze swiezakami zeby poczuc sie hajtami, trzeba sie przemeczyc ten poczatek.
Yoh Asakura
15-10-2013, 00:59
kończę sezon 3 z diamentem brązowe kuhwy
Gra ktoś tu jeszcze w LoLa? xD
Ja GRAM!
Już bronz III : )
: ))))))
Pepeszka.
28-05-2014, 16:38
Ja gram :D!
Plat 3 obecnie, to samo konto wciaz
nawet z 2 miesiace temu spotkalem lukersa na soloq, gral premade z jakims toksykiem ktory mnie wyzywal xD
Wow to już 4 lata od napisania pierwszego posta w tym temacie;d
http://img713.imageshack.us/img713/5351/epicwinb.jpg najstarszy screen jaki mam xd
Cygan Slejter
30-05-2014, 18:11
Ja gram :) GOld II
--Ogorek--
12-06-2014, 16:58
pepeszka to gupek
Duch Niespokojny
28-06-2014, 21:34
Przeniosłem się na EUNE i od razu w pierwszej grze (a w zasadzie już w champ select) zostałem zwyzywany za wybranie junglera, gdy nie mieliśmy adc (bo wszyscy poinstalockowali) i "reprot x9", a w grze oczywiście #blamethejungler - każdy się pluł, że nie jestem na wszystkich lane'ach na raz i to oczywiście moja wina, że gość nie umiał sobie Dzidalee poradzić 1v2 (bo przeciwnicy junglera nie mieli). To ja jednak wracam na EUW, choćbym miał od 1 lvl znowu zaczynać ;)
Yoh Asakura
30-06-2014, 13:52
to może nie graj normali z normal elo 1200?
Duch Niespokojny
01-07-2014, 13:39
Nie będziesz mi mówił jak mam żyć!
marksman12
22-07-2014, 15:20
Polecam ja najbardziej tą grę Jest mega fajna i cały czas aktualizowana.
Lol to gówno, szkoda czasu marnować na gre, w której balans wyznacza stado małp.
Duch Niespokojny
10-11-2014, 03:17
Rzutem na taśmę awansowałem do golda tuż przed końcem sezonu. Przepełnia mnie duma ;)
Yoh Asakura
11-11-2014, 15:21
ja miałem diament, ale spadłem za nieaktywność :(
gold, co prawda wbity 3ci raz w przeciągu 3 miesięcy. spadłem z golda na silver po transferze euw > eune. co do transferu... NIE RÓBCIE TEGO. west przewyższa eune chociażby kulturą graczy trzykrotnie.
Dr. Omader
05-03-2015, 21:02
Już się wszyscy dowiedzieli, że Heroes of the Storm biją LoLa na głowę czy jeszcze nie? ;)
cocojumbo
07-03-2015, 00:04
Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupa :d:d:d:d:d:d:d:d:d
Cygan Slejter
12-03-2015, 10:51
Póki co HoTS można postawi na 3 miejsu zaraz po LoLu i Doci'e ;)
a lola sie gra dalej ;p Platyna III :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.