Pokaż pełną wersje : Obsidia ....
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Misterio
27-01-2007, 16:44
Siemka :) Postanowilem zalozyc se tu konto i pogadac z wami :D
Raczej sobie [ ;
lol dopiero sie dowiedzialem ze cassa wyjebali :D dobrze mu tak 8o ciekawe za co :baby:
to nie jest rl galaxy.
varkas padl pewnie za to ze azared mial dostep do jego chara i nim pkowa, a moze i nawet gral w sensie expil :p
jak nie :o udowodnic ci :baby: napisz do mnie na gg czy cos:D
pika nie uzywalby tylu i takich emotek, nie bylby zdziwiony ze cassa wywalili z et i cieszylby sie z tego. jesli sie myle to napisz mi teraz na gg, jestem na niewidocznym ;)
edit: dobra wierze, na forum piszesz jeszcze glupiej niz na gg xd
a propos cassa, on chcial inva do prophesy :D
a tu log z mentorkiem ;) z wczoraj :p
Channel saved at Fri Jan 26 14:49:31 2007
14:38 Suv the Dark Magican [118]: yo
14:39 Mentor de'Vrie [114]: ej slyszalem ze masz mnie zabic po wojnie
14:39 Mentor de'Vrie [114]: to prawda?
14:39 Suv the Dark Magican [118]: 120k don demonslayer/venore
14:39 Mentor de'Vrie [114]: ja napisalem ze po wojnie bede oddawal po trochu
14:39 Mentor de'Vrie [114]: tym znajomym
14:41 Mentor de'Vrie [114]: moze sie niedlugo spotkamy na jakis browar ?
14:41 Mentor de'Vrie [114]: na wakcje
14:41 Mentor de'Vrie [114]: wkoncu niedaleko do sibie mamy
14:41 Suv the Dark Magican [118]: skad ty jestes ;o
14:41 Mentor de'Vrie [114]: Plock
14:41 Suv the Dark Magican [118]: niedaleko :s
14:42 Mentor de'Vrie [114]: nom
14:42 Mentor de'Vrie [114]: ;p
14:42 Mentor de'Vrie [114]: a ile ty masz lat ?
14:43 Suv the Dark Magican [118]: 15 w kwietniu bedzie :x
14:43 Mentor de'Vrie [114]: taa na bank
14:43 Suv the Dark Magican [118]: :o
14:43 Mentor de'Vrie [114]: jak ja cie wczesniej slyszalem to wydawalo mi sie ze ty starszy jestes
14:44 Suv the Dark Magican [118]: kiedy mnie slyszales :o
14:44 Mentor de'Vrie [114]: no jak byla wojna z NG wczesniejsza
14:44 Suv the Dark Magican [118]: a
14:44 Suv the Dark Magican [118]: na vencie
14:44 Mentor de'Vrie [114]: taa
14:45 Mentor de'Vrie [114]: a czemu ty nie chcesz teraz pomagac?
14:45 Suv the Dark Magican [118]: mam lagi caly czas
14:45 Mentor de'Vrie [114]: mi juz przeszly troche
14:45 Suv the Dark Magican [118]: mi troche tez
14:46 Suv the Dark Magican [118]: ale jeszcze i tak nie moge nawet expic
14:46 Suv the Dark Magican [118]: a co tu mowic o walczeniu
14:46 Mentor de'Vrie [114]: w porownaniu do wczesniejszych to teraz prawie nic nie mam lagow
14:46 Mentor de'Vrie [114]: oki
14:47 Mentor de'Vrie [114]: ale ta wojna dlugo bedzie trwala
14:47 Mentor de'Vrie [114]: pewnie
fajnie tak pogadac, szczegolnie ze przed wojna z sobs zabijac mnie chcial razem z vallena
ale ja lubie uzywac :baby: tez sie ciesze ze polecial 8o
pika nie uzywalby tylu i takich emotek, nie bylby zdziwiony ze cassa wywalili z et i cieszylby sie z tego. jesli sie myle to napisz mi teraz na gg, jestem na niewidocznym ;)
edit: dobra wierze, na forum piszesz jeszcze glupiej niz na gg xd
odezwal sie ten co pisze lepiej na gg -,-"X(
odezwal sie ten co pisze lepiej na gg -,-"X(
Witam Cię Ojcze :P Xanti Caster Z tej Stronki ;d
o moim stylu pisania na gg sie nie wypowiadaj lepiej :( i przestan z tymi emotkami, bo jak masz mi tu jeszcze ponad tydzien spamowac emotki to dostane *****cy :<
Xanti stary druchu pamietasz mnie poznalismy sie na otsie furksa :]
Ojj nie gram juz tym charem hackneli mnie ale czyzby Czubak:>?
P.s Wejde pozniej na forum sem u kumpla nie bede mu zajmował kompa. Cyas ;*
taa x) ale nie barbarian ani master ktorych widzialem tutaj screeny
Nedomanus
27-01-2007, 22:25
nie zeby cos ale juz kompletnie nie kumam co sie na tym forum dzieje... robi sie powoli chat z tego
Bo jak się na Obsidi nic ciekawego nie dzieje, to się Obsidiańczycy poznają. ;ss
mam pytanie , czy da sie na tym servie zrobic dobre pg i dolaczyc do eternal team ?
mam pytanie , czy da sie na tym servie zrobic dobre pg i dolaczyc do eternal team ?
You're welcome, I think. ;SS
w czasie wojny daloby sie:)
tzn w tym momencie tak:D
w czasie wojny daloby sie:)
tzn w tym momencie tak:D
Wojna to najlepszy moment na dołączanie do wojny. ;dd
Tylko sorca zrób, nie najta czy palka. ;SS ;*
Evo'Hawk
Jan 28 2007, 00:08:51 CET Killed at Level 108 by Alemin Tek Krali
and by Don Manur
108 ms killed by 22 druid i 25 sorc?
:o
dam glowe ze bylo ich duzo wiecej to raz
dwa, od jutra, dzieki konzbiemu, BYC MOZE, wracam do expienia. konzbi kocham Cie :D
trzy, a dlaczegoz to chcesz dolaczac do et ? czyzby pociag do wladzy ?;)
.:Boixos:.
28-01-2007, 01:49
nie ogarniam xd
na 99% bylo ich wiecej,ale to dziwne zeby takie 2 chary zlapaly fraga o.0 xd
mieli farta ^^
@suv ;)
lagi mina a wiec??..;>
Nie tylko dla wladzy , najwarzniejsze to wyjebac ng z tego serva.
a moge wiedziec co Ci ng zrobilo ? bo mnie jak narazie nic specjalnego ;)
mhm, jesli bylo ich np 20 na levelach okolo 20 i zdjeli go na combo, to nic dziwnego.
Dexusach
najwa[BL]Ż[BL]niejsze to nauczyc sie wlasnego jezyka :)
a tak wogole to przylanczam sie do Ptak~a "co oni Ci zrobili ?"
shemhazaiiii
28-01-2007, 08:58
[WIKI];) [/[wewrerweerwrr="Yellow"][/COLOR]WIKI]
shemhazaiiii
28-01-2007, 09:00
Suv czy przyjmujecie do gildii random pk?
o0 52 ek hacked from obsidia.(To nie ja zrobiłem xD)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17656
Mam pytanie do wszytkich uzytkownikow tego forum :) Pamietacie gracza o nicku Spoko Patryk ?B) Coo powiecie na temat tego zee zrobil tu kolejnego chara ii gra nim od nowa? pytam czy bedzie hunted czy starzy koledzy mu pomoga?;)
Jeśli by chciał nam zakomunikować, że wraca to sam by to zrobił? Ja do niego nic nie mam osobiście.
osobiscie go nie lubilem bo dopuki go nie przescignalem z lv i nie mialem juz jakichs tam kontaktow kozaczyl jak dzika swinia on i jego rl :]
@!shemhasomething
kogo? ja osobiscie nie zajmuje sie rekrutacja raczej, oprocz donaska ; d, ale z tego co wiem Vilarionowi to wisi co robimy ludziom nic nie znaczacym na Obsidii. co do takich, ktorzy maja "wtyki", przydaloby sie miec reason.
Tjor masaker pro skater
28-01-2007, 12:39
Co do spoko patryka http://img228.imageshack.us/img228/3130/spokodb1.jpg
Chamstwo, kozaczenie, brak ogłady. Na każdym expowisku zawsze "był pierwszy"
pozatym często uzywal tbi :baby: i powoływał sie na kolegów. Ścierwo jak dla mnie, ale oczywiscie to tylko moje zdanie i nie musicie sie nim sugerowac;)
pozatym często uzywal tbi :baby: i powoływał sie na kolegów. Ścierwo jak dla mnie, ale oczywiscie to tylko moje zdanie i nie musicie sie nim sugerowac;)
Jeden Kumpel Spoko Patryk To Angatevon,:o(ktorego nie ma, i dobrze ;p nienawidze kuby :o)
a moge wiedziec co Ci ng zrobilo ? bo mnie jak narazie nic specjalnego ;)
mhm, jesli bylo ich np 20 na levelach okolo 20 i zdjeli go na combo, to nic dziwnego.
bylo 4 lvl 20~25 ^^
o0 52 ek hacked from obsidia.(To nie ja zrobiłem xD)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17656
co do tego filmu to
14:14 Raza Anos [41]: kto gra
14:14 Raza Anos [41]: ??
14:16 Ganey'Sprite [66]: kto gras?
Heh nom moze ii tak kozaczyl itd... ale byl good player :) niestety teraz rook :p
ii juz niema Spoko Patryka :) Chcialem Tylko dowiedziec sie od was co o nim mysleliscie :)
Benek Plaxx
Jan 27 2007, 03:57:01 CET Died at Level 100 by a water elemental
;(
gal wiesz dobrze ze angatevon to nie byl tylko kuba ktorego tez zreszta nie lubilem ;) a Evo juz drugi raz mial kicka gdy padl od low lvli, ciekawe, zaiste.
Ghost111
28-01-2007, 17:35
Jeden Kumpel Spoko Patryk To Angatevon,:o(ktorego nie ma, i dobrze ;p nienawidze kuby :o)
heh Spoko Patryk byl ok ja tez go lubilem. A ze kiedys kozaczyl to wiem straszyl Azaredem kazdego, zreszta Thor Massacra kozaczyl jeszcze bardziej. Pamietam jak kiedys gralem knightem i Thor zachowywal sie tak samo jak Patryk (teksty na podobnym poziomie itd) wiec lepiej niech sie nie wypowiada o czyjejs kulturze, ok?
Tjor masaker pro skater
28-01-2007, 18:43
Ghost moze nie zawsze byłem w porządku do innych, miałem tez okresy kiedy wypraszałem:) niższe lve.Ale nie rób ze mnie kogos kim nie jestem tzn. osoby na poziomie patryka
milosz15
28-01-2007, 19:10
:cup: :cup: :cup: Huraaa oto skutki Bycia Hawkow w Et
Jan 28 2007, 17:50:59 CET Killed at Level 49 by Illu'Hawk and by Franco Escoba
Hura
REasson
18:05 Franco Escoba [42]: you're protecting a guy that I hunt
Humm
Moze pojde go ubic i powiem ze zupa byla za slona dobry reasson ?
Hum.
Ja z nim raz miałem styczność, gdy już był hunted. ;d
Wracam sobie kulturalnie z guardów z lootem, a on mi go zajumał, po czym obiecał mi 'deda' i 'hunta'. ;Sss
Skąd się takie 'kozaki' biorą?;d
Ludzie z Et chialbym wam pwoeidzec zee bylem caly czas po waszej stronie od samego poczatku wojny ... a Teraz po Tym co wyprawiacie juz sam nie wiem czy to ma sens ... podobna walczycie dla ulepszenia obsidi .. a jak narazie tego wogle niee widac:(
Ludzie z Et chialbym wam pwoeidzec zee bylem caly czas po waszej stronie od samego poczatku wojny ... a Teraz po Tym co wyprawiacie juz sam nie wiem czy to ma sens ... podobna walczycie dla ulepszenia obsidi .. a jak narazie tego wogle niee widac:(
Hum.
'Dla lepszej Obsidi.'
A może nie dla Obsidi, tylko po to żeby samemu móc grać, być wolnym?
'Dla lepszej Obsidi.'
Ładnie to brzmi.
'Dla lepszej Obsidi.'
Napewno dodaje zwolenników.
Ja bym bardziej powiedział że dla siebie, i tych na których NG PA robiło.
Pamiętaj, wolność jednych pejmentem innych.
Hail mOregal! ;d
Hail ET!
Hail Kiroy! ;*
Qxwaaatz
28-01-2007, 22:02
hueheu ja to mam talent do s*******ania :D Expie sobie przed chwila na guardach
a tu taka ladna ekipka z pieknymi bialymi czaszkami nad glowa :baby:
Malica
Sex: female
Profession: Elder Druid
Level: 40
Wiwai
Sex: male
Profession: Knight
Monnz
Profession: Druid
Level: 42
Tsson
Level: 28
Don Volga
Level: 33
Valendil
Profession: Royal Paladin
Level: 49
Falzo
Profession: Elite Knight
Level: 52
:baby: :baby:
Do tej pory zastanawiam sie jak im ucieklem :D biorac pod uwage ze mam 37 lvl :cup:
aha zapomnialem dodac ze jedyna droga ucieczki byly dwie krateczki szerokosci przed ktorymi to stali ci wyzej wymienieni panowie :evul: :cup:
ehh dla mnie powoli traci to sens... Myslalem zee bedzie sukcec Et ii bedzie lepiej na serwie ale widze powli ze sie mylilem ... niektorzy czlonkowie gildi niee powinni w niej byc skoro robia takie a nie inne rzeczy... :(
Czy to tylko ja mam wrażenie, czy dużo osób z ET ostatnio popadało, nie na wojnie. Benek od Water Elementala, Illu od czyjegoś FE, Evo od noobcharów.
O co kaman ;ss
@edit
I do tego to ciągłe 'cannot connect to login server'. ;s
hueheu ja to mam talent do s*******ania :D Expie sobie przed chwila na guardach
a tu taka ladna ekipka z pieknymi bialymi czaszkami nad glowa :baby:
Malica
Sex: female
Wiwai
Profession: Knight
Monnz
Profession: Druid
Level: 42
Tsson
Level: 28
Don Volga
Level: 33
Valendil
Profession: Royal Paladin
Level: 49
Falzo
Profession: Elite Knight
Level: 52
:baby: :baby:
Do tej pory zastanawiam sie jak im ucieklem :D biorac pod uwage ze mam 37 lvl :cup:
aha zapomnialem dodac ze jedyna droga ucieczki byly dwie krateczki szerokosci przed ktorymi to stali ci wyzej wymienieni panowie :evul: :cup:
bardzo sie przydales , juz wiem kogo mam huncic za ded moim ryckiem :) bo mialem tylko Monnz ,Falzo i Malica , a teraz mam nicki all wiec sie pobawie :)
spokojnireeeee sklad po wojnie si zmieni
!! ludzi po wojnie moga ne byc w w et
btw 0,7 whisky i 0,5 wpdki ns leb a ja pisze potsta :D
gawlarz
powtorze jeszcze raz bo nie rozumiesz !!
nie chodzi mi o wiek suva ale o jego maly mozdzek !! i zwiazane z tym jego zachowanie.
czyli nie wiek ale zachowanie !!
Ty za to masz to masz mózg... a szczególnie bardzo rozwinięty ośrodek "wypowiadania się"
:cup: :cup: :cup: Huraaa oto skutki Bycia Hawkow w Et
Jan 28 2007, 17:50:59 CET Killed at Level 49 by Illu'Hawk and by Franco Escoba
Hura
REasson
18:05 Franco Escoba [42]: you're protecting a guy that I hunt
Humm
Moze pojde go ubic i powiem ze zupa byla za slona dobry reasson ?
Witaj w kranie w której NEUTRALNY ginie.
Dla ET każdy reason jest dobry :p - zapamiętaj to :) I tak masz szczęście że podali reason, zazwyczaj ograniczają się do milczenia lub do 2 słów : 4 fun.
Btw. czytam Twój post na tibia.com i tam wynika że padłeś za to że się przyjaźnisz z Yoxazi Kradljivac Muljator. Na 100% wiem, że opuścił on Pink przed 24 godzinami - wedle umowy Pephego... A pomimo to jest hunted ?
Czyli nawet jakbym się wypłacił to i tak pewnie będe miał deda :(
Oni i tak mają w d.... po jakiej stronie jesteś ;/
Kiroyku wybacz te słowa krytyki. Ty wiesz, że ja cie lubie :)
Kiroy Rox
BTW. nie było mnie tu 2 dni a 10 stron musiałem czytać :D
milosz15
29-01-2007, 00:54
Dla ET każdy reason jest dobry :p - zapamiętaj to :) I tak masz szczęście że podali reason, zazwyczaj ograniczają się do milczenia lub do 2 słów : 4 fun.
Btw. czytam Twój post na tibia.com i tam wynika że padłeś za to że się przyjaźnisz z Yoxazi Kradljivac Muljator. Na 100% wiem, że opuścił on Pink przed 24 godzinami - wedle umowy Pephego... A pomimo to jest hunted ?
Czyli nawet jakbym się wypłacił to i tak pewnie będe miał deda :(
ey chyba masz racje ....
BTW. nie było mnie tu 2 dni a 10 stron musiałem czytać :D
Mało, mało, mało. ;d
Ale jak azared zabil Naseweiss i powiedzial ze 4 fun to nikt nie plakal
Ale jak azared zabil Naseweiss i powiedzial ze 4 fun to nikt nie plakal
Czyż wy nie mieliście być inni niż NG ?
Ryba The Wolf
Jan 29 2007, 01:09:19 CET Killed at Level 101 by Mannow
and by Dorpaz
;_;
Nedomanus
29-01-2007, 03:35
Jan 29 2007, 02:13:03 CET Killed at Level 43 by Bozanoglu
and by Zibil-han
pierdole te wasze wojny . . . za 4 litery jestem w plecy 20k kasy, 85 k expa i mlvl ... afff "gz et" <-- 3 tygodnie temu jak bylem retired bylo powodem zeby mnie ujebac . . . extra
100 % neutral jestem kurwa i robcie co chcecie ale niech sie wojny nie przenosza na "cywili"
Qxwaaatz
29-01-2007, 07:32
bardzo sie przydales , juz wiem kogo mam huncic za ded moim ryckiem :) bo mialem tylko Monnz ,Falzo i Malica , a teraz mam nicki all wiec sie pobawie :)
Mam wszystkich, bo wszyscy na mnie na*******ali z sdków , bolców i chu* wie z czego jeszcze :baby: A to ze im ucieklem to tylko moj zajebisty fart :cup: Nirwa jak chcesz moge pomoc :D
milosz15
29-01-2007, 07:52
and by Zibil-han
pierdole te wasze wojny . . . za 4 litery jestem w plecy 20k kasy, 85 k expa i mlvl ... afff "gz et" <-- 3 tygodnie temu jak bylem retired bylo powodem zeby mnie ujebac . . . extra
100 % neutral jestem kurwa i robcie co chcecie ale niech sie wojny nie przenosza na "cywili"
widzisz nie tylko ja ....
29-01-2007, 11:04
and by Zibil-han
to tez Et ?
Nedo, jak bede mial chwile bez lagow to zabije jednego badz drugiego, przeciez zabili mojego rl bez powodu ;) i musze sie za to zemscic :)
btw pepiku kochany, azared to azared.
edit:
Some maintenance works might cause lags and kicks on Tuesday, January 30th, between 5:30 and 6:30 am CET on Kyra, Pandoria, Iridia, Askara, Premia, Obsidia, Elysia, Galana, Xerena, Morgana, Inferna, Nebula, Saphira, Berylia, Arcania, Furora, Thoria.
mam nadzieje ze to to, na co czekam ;) zreszta nie tylko ja :p
edit:
Some maintenance works might cause lags and kicks on Tuesday, January 30th, between 5:30 and 6:30 am CET on Kyra, Pandoria, Iridia, Askara, Premia, Obsidia, Elysia, Galana, Xerena, Morgana, Inferna, Nebula, Saphira, Berylia, Arcania, Furora, Thoria.
mam nadzieje ze to to, na co czekam ;) zreszta nie tylko ja :p
Oby, oby!;d
Dla mnie ta woja juz kompletnie jest p******a all robia co chca leja sie wszystkimi Gdzie wy macie rozum??:>:confused: miala byc lepsza obsidia aa wy zrobiliscie z niej tylko same wojny ii zabijacie ludzi... Lepiej bylo juz jak Ng mialo wladze... niee bylo takich sytuacji jak jest teraz... Ze niewinni ludzie zostaja zabici ... za nic ze strony Et jak i ze strony NG ... :( N/C panowie...
Dla mnie ta woja juz kompletnie jest p******a all robia co chca leja sie wszystkimi Gdzie wy macie rozum??:>:confused: miala byc lepsza obsidia aa wy zrobiliscie z niej tylko same wojny ii zabijacie ludzi... Lepiej bylo juz jak Ng mialo wladze... niee bylo takich sytuacji jak jest teraz... Ze niewinni ludzie zostaja zabici ... za nic ze strony Et jak i ze strony NG ... :( N/C panowie...
Dla mnie jedyne co tu jest bez sensu w tym zabijaniu, to nabijanie pzeta nie na NG. ;S
A co do tej 'lepszej Obsidi', to brzmi to trochę jak jakieś hasła propagandowe w czasie WWII. ;d
Stary co ty chcesz, oczywiście że Obsidia będzie lepsza :) Ale kto mówił, że dla ciebie czy dla mnie? :D Zawsze tak było czy to w rl (jak wojsko przechodziło przez wieś, to...), czy w Tibii, że ludność cywilna dostaje w d***. Jest wojna, są ofiary, albo się trzeba z tym pogodzić, albo iść na non-pvp.
@ Edit
A nowe non-pvp 4 już zrobili.
No właśnie, nic tylko grać ^^
Stary co ty chcesz, oczywiście że Obsidia będzie lepsza :) Ale kto mówił, że dla ciebie czy dla mnie? :D Zawsze tak było czy to w rl (jak wojsko przechodziło przez wieś, to...), czy w Tibii, że ludność cywilna dostaje w d***. Jest wojna, są ofiary, albo się trzeba z tym pogodzić, albo iść na non-pvp.
Haha ;d
A nowe non-pvp 4 już zrobili. -.-
Myślę że gdyby zamiast tych ostatnich dwóch non-pvp zrobili servy z normalnym pvp, to wojna by się dużo szybciej skończyła.
;s
a ja mysle, ze et ktos musi przemowic do rozsadku wreszcie, albo zamiast ich popierac obroce sie w przeciwnika. mowie powaznie, mam powyzej uszu hawkow, pephego ktory broni swoich rl i jeszcze raz hawkow i ich kumpli.
guodek masz racje, oczywiscie, ale czy ludnosc cywilna popiera w takim razie wojsko idace przez wies (et), czy swojego seniora(czy kogo tam), w tym przypadku ng, ktory daje im prace dach nad glowa i reszte pierdol o ktorych uczono nas na historii ?
Dziś Illu'Hawk napisał coś takiego :
"@Fingregher
Pink~ won't be harmed in any way."
Dziwne... :D - przecież wedle wszystkich znaków na niebie i ziemi sytuacja ma się inaczej :P
@Ptak
Oczywiście, że nie popiera i popierać mnie będzie, bo tłumacz prostemu chłopu, że tu o wolność walka, jak wojska "wyzwoleńcze" zabiły mu żone i zgwałciły córkę, a i stodoła poszła z dymem. Dlatego dla mnie na dzień dzisiejszy NG jest lepszym rozwiązaniem, tak samo jak dla innych, którzy w najbliższym czasie nie zmiarzają robić 130+ msa. Wole Mannowa i chłopaków, bo trzon ich gildii to jacyś tam w końcu kumple, którzy sie nie rozpiechrzną tak od razu jak rumuny po dworcu i rzucą się sobie nawzajem do gardeł. Mówcie co chcecie, ale dla mnie zmiany opłaca się tylko robić, jak są na lepsze.
@Ptak
Oczywiście, że nie popiera i popierać mnie będzie, bo tłumacz prostemu chłopu, że tu o wolność walka, jak wojska "wyzwoleńcze" zabiły mu żone i zgwałciły córkę, a i stodoła poszła z dymem. Dlatego dla mnie na dzień dzisiejszy NG jest lepszym rozwiązaniem, tak samo jak dla innych, którzy w najbliższym czasie nie zmiarzają robić 130+ msa. Wole Mannowa i chłopaków, bo trzon ich gildii to jacyś tam w końcu kumple, którzy sie nie rozpiechrzną tak od razu jak rumuny po dworcu i rzucą się sobie nawzajem do gardeł. Mówcie co chcecie, ale dla mnie zmiany opłaca się tylko robić, jak są na lepsze.
Podpisuje się obiema rękoma...
milosz15
29-01-2007, 22:39
Podpisuje się obiema rękoma...
ja jescze nogami ;D
ja jescze nogami ;D
A ja nie ;ss
Bo dopóki to NG 'rządzi' tym servem, ja nie mogę zrobić nawet 70msa. ;sss
wooohooo wkoncu zrozumieliscie ze nic nie robi sie za darmo, bo nikt nie bedzie walczyl za wasza wolnosc tak poprostu. Ale w koncu pokazali prawdziwe oblicze, co do hawkow to oglnie cos nie wierzylem ze sie tacy dobrzy nagle stali :)
Co prawda ludzie sie zmieniaja ale ET pokazali ze raczej oni nie wiele, Mentro wciaz kradl , Hawkowie pkuja
A ja nie ;ss
Bo dopóki to NG 'rządzi' tym servem, ja nie mogę zrobić nawet 70msa. ;sss
Moreg ja Cię jak najbardziej rozumie. Walcz razem z kumplami o wolność dla siebie i innych. Ale do jasnej cholery... nie mieszajcie w te wasze wojenki nas - ludzi którzy nic do tego nie mają X( .
Oj chyba zapomnieliscie jak to kiedys Mannow pkowal nawet main charem, pozniej noob charami z cala swoja gildia. A u nas jest kilka ludzi szczegolnie Illu, Franco i Mayhem ktorzy czasem troche popekuja ale to jest miejszosc ktora sie staramy uspokoic.
Co do Suva to oczywiscie ze mozna dojsc do ng ale wiesz jaki jest Mannow, nie lubi wyzszego sorca na servie, a wszystko jasne dlaczego zeby nikt nie mogl go dogonic i moze swobodnie uciekac w open battle :D
milosz15
29-01-2007, 23:19
. A u nas jest kilka ludzi szczegolnie Illu, Franco i Mayhem ktorzy czasem troche popekuja ale to jest miejszosc ktora sie staramy uspokoic.
starajscie sie troche lepiej bo wam narazie nie idzie ... dzisiaj jak sie illu pytalem dlaczego mnie zabil odpowiedzial ze mam sie cieszyc ze nie jestem hunted ...
Hawki lubią pekować ;) raz padłem od Escoby i Mayhema i również bez żadnego reasonu.... No ale cóż, taka już będzie Obsidia jak ET obejmie władze. :D
Oj chyba zapomnieliscie jak to kiedys Mannow pkowal nawet main charem, pozniej noob charami z cala swoja gildia. A u nas jest kilka ludzi szczegolnie Illu, Franco i Mayhem ktorzy czasem troche popekuja ale to jest miejszosc ktora sie staramy uspokoic.
Co do Suva to oczywiscie ze mozna dojsc do ng ale wiesz jaki jest Mannow, nie lubi wyzszego sorca na servie, a wszystko jasne dlaczego zeby nikt nie mogl go dogonic i moze swobodnie uciekac w open battle :D
Rybko - ja po raz enty już przypominam wam Wasze pierwotne zamierzenie : Musimy być i będziemy lepsi od NG. Gdy pojawiają się jakiekolwiek zarzuty wy zwalacie wszystko na NG mówiąc, że oni przecież tak samo robili.
I znów można nawiązać do histori - wyobraź sobie Aliantów którzy wyzwalają ziemie zagarnięte przez Hitlera. Wyobrazić to nie trudno bo tak się rzeczy miały. Ale wyobraź sobie że Amerykanie zakładają w Europie swoje obozy koncentracyjne...
Na pytanie o powód odpowiadają : Przecież Hitler robił tak samo...
Nie zapomnieliśmy. Nie chodzi mi o to, że Mannow jest krystalicznie czysty, a chłopaki w Ng to sami pacyfiści, tylko o to, że wy wcale nie jesteście lepsi, a wybrykami "szeregowych" jeszcze tylko pogarszacie swój mizerny wizerunek, a Pephy, który już teraz notabene czuje się jak pan i władca tak się wykaże, że za "złymi szfedami" jeszcze nam się łezka zakręci. (Jakieś długie zdanie mi wyszło)
@Fin'er
Przerażające porównanie, ale w zupełności trafne.
@Fin'er
Przerażające porównanie, ale w zupełności trafne.
Wiem... ale ręce mi już opadają...
Rybko - ja po raz enty już przypominam wam Wasze pierwotne zamierzenie : Musimy być i będziemy lepsi od NG. Gdy pojawiają się jakiekolwiek zarzuty wy zwalacie wszystko na NG mówiąc, że oni przecież tak samo robili.
I znów można nawiązać do histori - wyobraź sobie Aliantów którzy wyzwalają ziemie zagarnięte przez Hitlera. Wyobrazić to nie trudno bo tak się rzeczy miały. Ale wyobraź sobie że Amerykanie zakładają w Europie swoje obozy koncentracyjne...
Na pytanie o powód odpowiadają : Przecież Hitler robił tak samo...
Oni owszem pekuja to co moze mamy ich wyrzucic z gildii w wojnie w ktorej oni sie przydadza? Wyrzucajac ich z gildii polepszymy sobie opinie u was ale stracimy ludzi do walki. Co z tego ze bedziemy mieli lepsza opinie od ng jesli nie wygramy wojny?
Oni owszem pekuja to co moze mamy ich wyrzucic z gildii w wojnie w ktorej oni sie przydadza? Wyrzucajac ich z gildii polepszymy sobie opinie u was ale stracimy ludzi do walki. Co z tego ze bedziemy mieli lepsza opinie od ng jesli nie wygramy wojny?
Może i wygracie wojne... ale 3-4 miesiące i osoby które mają teraz lvl 40-50 podexpią do 70-80 i będzie kolejna wojna - lecz tym razem to Wy będziecie tymi "złymi"...
Ps. Nie powiesz mi chyba że Illu, Mayheim czy Franco to osoby niezastąpione - bo takich nie ma...
Aha no i chyba da się wygrać wojne bez takiego Pk :p, co komu po nas - 40 czy 50 lvl ?
a ja mysle, ze et ktos musi przemowic do rozsadku wreszcie, albo zamiast ich popierac obroce sie w przeciwnika. mowie powaznie, mam powyzej uszu hawkow, pephego ktory broni swoich rl i jeszcze raz hawkow i ich kumpli.
guodek masz racje, oczywiscie, ale czy ludnosc cywilna popiera w takim razie wojsko idace przez wies (et), czy swojego seniora(czy kogo tam), w tym przypadku ng, ktory daje im prace dach nad glowa i reszte pierdol o ktorych uczono nas na historii ?
Zgadzam Sie Suv z toba :s pozatym wojne przegralismy wg mnie i pierd** ta obsidie bo to nie ma sensu grac ;s:baby: jak sie mowi normlanie do ludzi Nie robicie niz przed ss ani po ss a benek swoje i ma padl yunek i za to jest dla mnie najwiekszym nobem jakiego w zyciu widzialem , poswiecil kolege zamiast siebie X(
Yaugardo
30-01-2007, 10:09
08:43 Yaugardo [80]: could u tell me a reason?
08:43 Mannow [140]: you are planning on joining them
muhahauhauhauahua zmiutl mnie śmiechem. No to panowie... Ja pi******* takie coś nie mowcie ze et za free ubija ... bo jak widac 2 strona robi to samo :D
Mannow KOcham Cie :baby:
Ghost111
30-01-2007, 11:59
Zgadzam Sie Suv z toba :s pozatym wojne przegralismy wg mnie i pierd** ta obsidie bo to nie ma sensu grac ;s:baby: jak sie mowi normlanie do ludzi Nie robicie niz przed ss ani po ss a benek swoje i ma padl yunek i za to jest dla mnie najwiekszym nobem jakiego w zyciu widzialem , poswiecil kolege zamiast siebie X(
Noobami oni napewno nie sa, ale cala reszta niestety to prawda. Zauwazylem ,ze ostatnio w ET zapanowal jakis chaos, zrobila sie tzw "samowolka" jedni probuja robic mniej lub bardziej bezsensowne akcje przed "ss-em" drudzy skolei pkuja kogo popadnie, niestety najczesciej sa to osoby ktore nie maja nic do wojny a ponadto wspieraly do niedawna ET. Szczerze to myslalem ze po masakrze na pustyni w ankh Et jest bliskie sukcesu ale jak sie okazalo zabraklo im kosekwencji, i ten wlasnie brak konsekwencji a w dodatku wewnetrzne klotnie doprowadzic was moga do jednego... DO KOLEJNEJ PORAZKI ! WEZCIE SIE ZA SIEBIE!
Olejcie to jakies smieszne spotkanie Acr'a i zbierzcie sie all na vencie czy na guild chacie ale doslownie kazdy zeby byl i przedyskutujcie wszystko od poczatku. Bo to nie Ng stalo sie lepsze, tylko wy zaczeliscie pierdolic robote. Po pierwsze musicie popracowac nad waszymi ludzmi, skonczyc z random pk i thiefowaniem na pacc i przedewszystkim zdyscyplinowac sie, dobrze by bylo zwiekszyc wasza aktywnosc, bo ng znow coraz chetniej expi.
Tak wiec do dziela chlopaki, mysle ze znow przemyslana akcji ostudzi troche Ngersow, aha wiem wiem ze na open battle tchorze nie wyjda ale dobrze zaplanowany snake attack moze byc rownie skuteczny
/Anga
Od dawna mowilem
ze suv nie zrobi nic, bedzie sie powolywal na lagi ale do ET nie wstapi.
Malo tego przylaczy sie do NG we wlasciwym czasie.
Czyzby ten czas wlasnie nadszedl :)
Kiroy czy nadal nie masz ochoty strzelac sie z suvem :D
Ryba co cie obchodzi ze padaja polakie nooby od pk, rob swoje bo co te polskie noby zrobily dla ciebie :D
@Anga
Zlote slowa! W zupelnosci sie z toba zgadzam. Z poczatku myslalem, ze ET nie da szansy NG, ale niestety cos zaczelo sie psuc. Odkad pamietam zawsze klutnie Polakow i ich brak zgrania doporwadzaly do przegranej. Tutaj niestety nastepuje podobna sytuacja...
Yaugardo
30-01-2007, 13:25
12:15 Yaugardo [80]: masz jakas kase moze;/
12:15 Mentor de'Vrie [114]: nie
12:15 Yaugardo [80]: :(
12:16 Yaugardo [80]: huj runki porobie
12:16 Yaugardo [80]: :p
12:17 Yaugardo [80]: mentor a jak myslisz
12:17 Yaugardo [80]: wy rektutujecie do et?
12:17 Mentor de'Vrie [114]: nie wiem
12:17 Yaugardo [80]: :D:P
12:17 Mentor de'Vrie [114]: jak dalbys passy to by cie przyjeli
12:18 Yaugardo [80]: :d
12:18 Mentor de'Vrie [114]: dalbys?
12:18 Mentor de'Vrie [114]: to oni by juz logowali w niego i by grali
12:18 Yaugardo [80]: ja i tak po hacku jestem
12:18 Mentor de'Vrie [114]: i by ci runki wlzyli
Kiroy Rybka Gal O czy on mowi do mnie:p
Ehh po 2 Twoich postach widać, że " każdy orze jak może".
W tej wojnie i Ng posuneło się za daleko zabijając niewinnych ludzi i Et nie pozostało im dłużne. Na 99,9% gdyby przed wojną się dowiedzieli że wspomagałem Et też bym pewnie zaliczył ded'a...
Ng jednak w moim wypadku się dało się wyprzedzić :p
NG nie wyjdzie na oppen battle bo boi się waszych sd - oni po prostu nie mają kim atakować więc wolą pojedyńcze akcje w których nie liczy się siła tylko zgranie i spryt ( na oppen każdy potrafi ciskać F1) :).
Ghost111
30-01-2007, 13:44
Wlasnie nie wiem, mysle ze on wiekszy pozytek zrobil gdyby sam dal komus passy zanim w idiotyczny sposob zjebie dokonca chara, powtorze jeszcze raz ET potrzebuje rewolucji. Nie wiem czy zauwazyliscie ze pomimo wiekszej ilosci fragow dla ET Ng robi co chce i kontynuuje swoja KONSEKWENTNA polityke zdobywaja coraz wieksza przewage.. Ta wojna znow zaczyna przypominac ta poprzednia gorsza.. Wiec moze czas na zmiany? Moze czas zastapic osoby robiace zamieszanie na osoby zdyscyplinowane, jak ktos juz wczesniej napisal nikt nie jest niezastapiony. Wedlug mnie w ET pewnych osob nie powinno byc natomiast inne powinny przylaczyc sie, mysle ze doskonale kazdy wie ktore osoby mam na mysli.
Yaugardo
30-01-2007, 13:50
huh nie rozumiem zachwan mannowa po dluzszej konwersacji stwierdzil ze jestem free :s dziwny czlowiek
Ja tam bym sie jeszcze nie zalamywal :D
ps Mentor jestes naprawde debilem :>
wiec tak po pierwsze: strazak powiem bez ogródek - pierdol sie
po drugie: spora czesc polakow w et daje passy innym. nie powiem kto, bo az taka swinia nie jestem, ale yaugardo nie dziw sie, ze mentor Cie o to pyta.
po trzecie: w et brakuje przywodcy tak jak brakowalo w sobs, i wiem ze tego przywodcy nie znajdziecie, bo go poprostu w waszych szeregach nie ma. a nawet jesli jest dwoch kandydatow - kiroy i ryba - watpie, zeby mieli oni zamiar tak sie na was wydzierac, zebyscie wreszcie zaczeli sluchac.
po czwarte: do ng dolaczac nie mam zamiaru, nie podoba mi sie polityka dorpaza oraz azareda, robia oni dokladnie to samo co pephy. moge was za to zapewnic, ze nie pozaluje fraga na NIKIM z et, kto zabije kogokolwiek z moich znajomych bez powodu. to samo zreszta tyczy sie ng - vilarion jednak wyperswadowal mi zabijanie, zalecil rozmowe z mannowem. bo w ng - w przeciwienstwie do et - jest o takich sprawach z kim rozmawiac.
po piate: strazak pierdol sie
Yaugardo
30-01-2007, 17:06
wiec tak po pierwsze: strazak powiem bez ogródek - pierdol sie
po drugie: spora czesc polakow w et daje passy innym. nie powiem kto, bo az taka swinia nie jestem, ale yaugardo nie dziw sie, ze mentor Cie o to pyta.
po trzecie: w et brakuje przywodcy tak jak brakowalo w sobs, i wiem ze tego przywodcy nie znajdziecie, bo go poprostu w waszych szeregach nie ma. a nawet jesli jest dwoch kandydatow - kiroy i ryba - watpie, zeby mieli oni zamiar tak sie na was wydzierac, zebyscie wreszcie zaczeli sluchac.
po czwarte: do ng dolaczac nie mam zamiaru, nie podoba mi sie polityka dorpaza oraz azareda, robia oni dokladnie to samo co pephy. moge was za to zapewnic, ze nie pozaluje fraga na NIKIM z et, kto zabije kogokolwiek z moich znajomych bez powodu. to samo zreszta tyczy sie ng - vilarion jednak wyperswadowal mi zabijanie, zalecil rozmowe z mannowem. bo w ng - w przeciwienstwie do et - jest o takich sprawach z kim rozmawiac.
po piate: strazak pierdol sie
:) fajnie :P mam reumatyzm:p
Archin pisał ze NG bierze sie za Pits of Inferno...
sciema na jakiegos trapa (wczesniej mowil ze wkrotce w wojnie bedzie niespodzianka) czy pg? :D
suv
hue hue hue :D
ale ty maczo jestes hue hue , no kto by pomyslal hue hue
wiec najpierw niepozaluj fraga na ludziach ktorzy zabili wielokotnie twojego gejowskiego love :D archina. hue hue hue miales zabic to zabij :D
po drugie - ja sie mam z kim jak to ujales "pieprzyc" a ty ? hue hue masz kogos ? hue hue czy tylko archin ci zostal hue hue
po trzecie - nie zabijaj mannowa plaxxx plaxxx bo vilarion bedzie smutny :baby:
Strazak a Ty kto do korwy nedzy jestes ze tak kozaczysz o.O. Ponoc w White Wolfah nawet byles ale jakos nie moge Cie skojarzyc bo wydaje mi sie ze takiego palanta w WW nie bylo :P
loliku a czemu sie czepiasz? Strazak jak cos napisze to zawsze sie to sprawdza. dobrze pisze jak Avolver to zgraja przydupasow NG albo teraz ET albo Suva napisza ze robi cos nie tak X( i ze jest glupi.
Strazak nie przejmuj sie idiotami ktorzy juz chyba nawet niegraja X(
I jeszcze jedno
kiedys najwiecej pekowal suv z kolegami , nie raz moi koledzy mieli z nim problemy a teraz jaka metamorfoza. Suv obronca obsidii hahaha nikt ci nie uwierzy :baby:
w 100 % zgadzam sie z suvem :baby: nie ma przywodcy a kiroy nie byl by dobrym :D Rybie sie nie chce bo ma lagi :baby: btw odczepcie sie od strazaka chlopak mowi to co mysli 8o
skarpetad
30-01-2007, 18:28
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) glupie minki w*****aja mnie ale o tym za chwile , jeszcze 2 tyg temu tydzien az milo wchodzilo sie na forum i czytalo o kolejnych fragach dla et ogulna euforia , istna sielanka, z czasem to zniklo nie ma tez nowych fragow .
teraz inna sprawa , tak zwani krzykacze na forum pokroju finera ludzie niezwykle pokrzywdzeni przez et :] wiadomo ze ludzie majacy cos do powiedzenia w tej wojnie nie przejmuja sie tym co tu wypisywane
ale jest jeszzce inny aspekt tej sprawy , 2 czy 3 osoby potrafi zrobic wrazenie jakoby wszyscy byli przeciwko et . poprostu inni sie tutaj nie wypowiadaja albo jest ich malo <STRASZAK RULEZ>
Wogóle sposób myslenia niektórych osób mnie irytuje . ktos mysli ze jezeli wypowie sie pochlebnie o et na forum to potem w grze pephy bedzie chodzil z nim na hunty ? : D Dalej niektorzy prowadza jakąś dziwną polemike ze ng im nic nie zrobilo , skoro im nic nie zrobilo to spoko ale co 2 post jest ich no po chuja :)))) Jestescie twardzi macie swoje racje i zdania wniescie cos do gry w tibii a nie na forum prubujesie udowodnic kto jest zly a kto dobry ) Zakładając ze jestem za et , i gdyby mnie jakis evo hawk zabil to nie bluzgal bym od razu na cale et . Tutaj jest 3 wyjscia popierac et , ng , albo nikogo z nich : D Wiec apeluje nie żalcie sie nikomu na forum jak to wam zle , kazdy ma jakies problemy , kture trzeba rozwiazywac samemu i to w grze a nie tutaj udawac pokrzywdzonego , wiec przestancie pierdolic i nie nabijajcie beznadziejnych postow . Analfabeci zyja wokol nas Jezeli zauwazyles cos ciekawego na obsidii to pisz , taka jest mysl przewodnia nikt na to nie zwraca uwagi i sory za wywody nie na temat ale krew sie gotuje naprawde , pozdro all
Hail ET
skarpetad
30-01-2007, 18:28
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) glupie minki w*****aja mnie ale o tym za chwile , jeszcze 2 tyg temu tydzien az milo wchodzilo sie na forum i czytalo o kolejnych fragach dla et ogulna euforia , istna sielanka, z czasem to zniklo nie ma tez nowych fragow .
teraz inna sprawa , tak zwani krzykacze na forum pokroju finera ludzie niezwykle pokrzywdzeni przez et :] wiadomo ze ludzie majacy cos do powiedzenia w tej wojnie nie przejmuja sie tym co tu wypisywane
ale jest jeszzce inny aspekt tej sprawy , 2 czy 3 osoby potrafi zrobic wrazenie jakoby wszyscy byli przeciwko et . poprostu inni sie tutaj nie wypowiadaja albo jest ich malo <STRASZAK RULEZ>
Wogóle sposób myslenia niektórych osób mnie irytuje . ktos mysli ze jezeli wypowie sie pochlebnie o et na forum to potem w grze pephy bedzie chodzil z nim na hunty ? : D Dalej niektorzy prowadza jakąś dziwną polemike ze ng im nic nie zrobilo , skoro im nic nie zrobilo to spoko ale co 2 post jest ich no po chuja :)))) Jestescie twardzi macie swoje racje i zdania wniescie cos do gry w tibii a nie na forum prubujesie udowodnic kto jest zly a kto dobry ) Zakładając ze jestem za et , i gdyby mnie jakis evo hawk zabil to nie bluzgal bym od razu na cale et . Tutaj jest 3 wyjscia popierac et , ng , albo nikogo z nich : D Wiec apeluje nie żalcie sie nikomu na forum jak to wam zle , kazdy ma jakies problemy , kture trzeba rozwiazywac samemu i to w grze a nie tutaj udawac pokrzywdzonego , wiec przestancie pierdolic i nie nabijajcie beznadziejnych postow . Analfabeci zyja wokol nas Jezeli zauwazyles cos ciekawego na obsidii to pisz , taka jest mysl przewodnia nikt na to nie zwraca uwagi i sory za wywody nie na temat ale krew sie gotuje naprawde , pozdro all
Hail ET
skarpetad
30-01-2007, 18:35
Hail ET
skarpetad
30-01-2007, 18:35
przepraszam ale net :/
Dani-Chemics
30-01-2007, 18:36
Przykład :<STRASZAK RULEZ>
Błagam zainstaluj Fire Fox'a i sprawdzaj ortografie ... po takich postach moje oczy --->;( ;(
Dani-Chemics a nie przyszlo Ci do glowy ze moze skarpetad napisal tak specjalnie (celowo, z rozmyslem, z premedytacja :p ) ?
lolik
Oj bylem bylem wilkiem, pamietam jakim noobem wtedy bylem i jak wielu nobow tam wtedy bylo. Jak sie wszyscy do NG podlizywali szczegolnie do Kiroya i Xarabka B) Wcale nie tesknie do tamtych czasow.
Z ludzi z jajem pamietam tylko Rybe.
Dani-Chemics a nie przyszlo Ci do glowy ze moze skarpetad napisal tak specjalnie (celowo, z rozmyslem, z premedytacja :p ) ?
no jeszcze niewidziałem aby ktos z powodu neta rypnął az tyle postów.
Nie zebym myslal ze celowo ale.. :P
Strazak@
Niektore opinie na czyiś temat moglbys pozostawic dla siebie.
Nie twierdze ze to nie prawda, ale to tylko wzbudza niepotrzebne konflikty.
Dani-Chemics
30-01-2007, 19:04
Dani-Chemics a nie przyszlo Ci do glowy ze moze skarpetad napisal tak specjalnie (celowo, z rozmyslem, z premedytacja :p ) ?Przeszło mi to przez myśl .. ale nie widze w tym sensu .. Ty widzisz ?:confused: :confused: EoD blisko rozpadu..
dobra w*****lem sie na fozivo :S ale juz mi przeszlo ;p
Qxwaaatz
30-01-2007, 19:17
kurwa mac ale sie w*****lem !!! Zlapalem hunta praktycznie za nic doi huja
Patrzcie - expie na guardach , poszedlem po manasy wpierdolil sie 28 sorc i expi to go wyjebalem ale sie narzucal wiec wziolem mu lota (chujowego ale to szczegol) , dobra mniejsza z tym, potem probowal mnie gonic (lol nie wiem co chcial zrobic) i padl na guardach :evul: Ale chuj z tym, ide do ab a tu arifo i dwoch typkow mnie napeirdala ok padlem. Whuj manasow i uhow zdobyli bo akurat pech chcial ze mnie przylagowalo i combo... Mniejsza z tym , pytam sie co i jak , i Arifo mowi ze mam zaplacic do Ab 15 k. Ok powiedzialem ze spoko , wyslalem parcelem a ten cfel mowi ze mam jeszce bohy wyslac !!! omg Powiedzialem mu ze nie stac mnie a on Hunted 4ever ! ;( ;( ;( ;( Zwracam sie do was o pomoc, zaplacilem uczciwie a ten leser to jak z tym przyslowiem, "Dac palca to chce reke.." Kiroy wyslalem ci kase na wojne jeszce kiedys , wiec prosze uprzejmie , moglbys cos w tej sytucaji pomoc? Odp plz
Dodi Brae
30-01-2007, 19:37
@ Qxwaaatz
Z twojej opowiesci wynika ze ukradles loota a pozniej jeszcze wlasciciela tego lootbagu zabiles albo
przyczyniles sie do jego deda ! Sory ale to nie wyglada dobrze.
@ Strazak daj spokoj Suvowi jego prawo robic to na co ma ochote podobnie jak reszta graczy.
@ wszystkich moich kolegow
Przeskanujcie kompa uzywajac PestPatrol albo TDS-3 z biegiem czasu mam coraz mniej kolegow i niechcial bym stracic przez haka tych ktorzy jeszcze mi pozostali.
Piotrek
Qxwaaatz
30-01-2007, 19:43
@ Qxwaaatz
Z twojej opowiesci wynika ze ukradles loota a pozniej jeszcze wlasciciela tego lootbagu zabiles albo
przyczyniles sie do jego deda ! Sory ale to nie wyglada dobrze.
@ Strazak daj spokoj Suvowi jego prawo robic to na co ma ochote podobnie jak reszta graczy.
@ wszystkich moich kolegow
Przeskanujcie kompa uzywajac PestPatrol albo TDS-3 z biegiem czasu mam coraz mniej kolegow i niechcial bym stracic przez haka tych ktorzy jeszcze mi pozostali.
Piotrek
Dode ale posluchaj! Ten kolo 28 sorc wjebal sie w respa wiec mialem prawo go stamtad wyrzucic. A ze nie chcial to zrobilem to w malo cywilizowany sposob.. Ale o to chodiz ze pomimo iz wyslalem to co mialem wyslac ten Arifo ciagle a waty i jeszce na dodatek poweidzial ze mam hunted 4ever...
Dziekuje z Gory Za Gre, Podziekujcie Fozivo I JEGO PK'rOM , to nie ma sensu.
Guild Left
You have left the guild.
Dla Ryby, i kiroya ;*
Wygrywana wojna staje się przegraną.
Co się dzieje!?
Wygrywamy we fragach, i co z tego.
A tu tyle osób miesza się w inne sprawy...
Dodi Brae
30-01-2007, 19:54
@Qxwaaatz
Jezeli wyszedles z kopalni po manaski to zrezygnowales w tym momencie z expienia w tym miejscu. Jezeli ktos przyszedl a Ciebie nie bylo to zajal to miejsce dla siebie.
Niemoze byc przeciez tak ze ktos np .Qxwaaatz zostawi labela ze poluje tu i poluje tu mimo ze sprzedaje lota, kupuje manaski, jest w szkole.
Takie jest moje zdanie.
Nastepnym razem popros kolege o manaski.
Qxwaaatz
30-01-2007, 20:00
Dodi ale nie chodzi o to. Wiem ze zle zrobilem i dlatego zaplacilem tyle ile chcial. Ale caly moj problem w tym ze on pomimo iz chcial 15 k , gdy zaplacilem chce jeszcze bohy, Jezeli znalazly by sie pieniadze na te bohy , zaplacilbym to kto wie czy znowu nie wymysli drugie bohy albo cos w tym stylu... Nie wiem co zrobic, pewnie new char...
@Qxwaaatz
Na moje Arifo szukal frajera i znalazl. Sorry, ale tak to wyglada. Ja nigdy w zyciu nie zaplacilbym jakiemus Arifo nawet 1k. To jest gra, wiec nie ma co plakac. Na dodatek grasz na servie pvp, wiec tutaj rzadzi ten kto ma wiekszy level, lepsze umiejetnosci no i kumpli. Ja wiem do kogo moge sapac, a kogo powinienem nie tykac, zeby nie robic sobie problemow i tego sie trzymam. Nieraz po prostu trzeba przyjac, ze zostalo sie wychoojanym, lecz ty zostales wychoojany potrojnie. Raz: wbil ci sie koles na guardy, dwa: ukradles mu loota, w konsekwencji czego padles, trzy: wyslales Arifo 15k :). Dobrze, ze nie bylo cie stac na te bohy...
...wiec pomysl jaki bylby obrot sytuacji, gdybys ustapil temu komus kto wbil ci sie na guardy i po prostu stamtad wyszedl :).
Qxwaaatz
30-01-2007, 20:43
@Qxwaaatz
Na moje Arifo szukal frajera i znalazl. Sorry, ale tak to wyglada. Ja nigdy w zyciu nie zaplacilbym jakiemus Arifo nawet 1k. To jest gra, wiec nie ma co plakac. Na dodatek grasz na servie pvp, wiec tutaj rzadzi ten kto ma wiekszy level, lepsze umiejetnosci no i kumpli. Ja wiem do kogo moge sapac, a kogo powinienem nie tykac, zeby nie robic sobie problemow i tego sie trzymam. Nieraz po prostu trzeba przyjac, ze zostalo sie wychoojanym, lecz ty zostales wychoojany potrojnie. Raz: wbil ci sie koles na guardy, dwa: ukradles mu loota, w konsekwencji czego padles, trzy: wyslales Arifo 15k :). Dobrze, ze nie bylo cie stac na te bohy...
...wiec pomysl jaki bylby obrot sytuacji, gdybys ustapil temu komus kto wbil ci sie na guardy i po prostu stamtad wyszedl :).
Na szczescie sa jeszcze na tym jebanym swiecie :D prawdziwi kumple ktorzy nie sapia tylko na czyjas kase tylko pomaga w potrzbeie, i wlasnie po tym poznaje sie prawdziwych przyjacil, Dani Chemics wieeeelkie GRATZ kurwa dla Ciebie stary , zawsze mozesz na mnie liczyc :cup: Naprawde THX 4ALL
Na szczescie sa jeszcze na tym jebanym swiecie :D prawdziwi kumple ktorzy nie sapia tylko na czyjas kase tylko pomaga w potrzbeie, i wlasnie po tym poznaje sie prawdziwych przyjacil, Dani Chemics wieeeelkie GRATZ kurwa dla Ciebie stary , zawsze mozesz na mnie liczyc :cup: Naprawde THX 4ALL
Czyli widzisz... Teraz ty jestes gora :)
Qxwaaatz
30-01-2007, 20:54
ta ale bez Daniego chuja bym zrobil :baby: :evul: 8o B)
Ghost111
30-01-2007, 21:01
Widze ze przewaga ET dobiegla konca, i co najsmieszniejsze znow powodem kleski sa wewnetrzne problemy a nie poprostu silniejszy przeciwnik. Ale jak nie jestescie w stanie dogadac sie to czego by sie tu spodziewac... Widac przyjdzie nam jeszcze dlugo poczekac na zmiane rzadzacej gildi.
Misterio
30-01-2007, 21:06
Koniec marzeń o wyrzuceniu NG : ). Dobrze wam poszło. Tylko czekać kiedy odejdą następni gracze z ET : )
Koniec marzeń o wyrzuceniu NG : ). Dobrze wam poszło. Tylko czekać kiedy odejdą następni gracze z ET : )
Myślę ,że wojna dopiero się rozkręca więc się nie rozpędzaj......:baby:
Strazak a Ty kto do korwy nedzy jestes ze tak kozaczysz o.O. Ponoc w White Wolfah nawet byles ale jakos nie moge Cie skojarzyc bo wydaje mi sie ze takiego palanta w WW nie bylo :P
O ile dobrze pamiętam Strażak przyznał się jakiś czas temu że ma Druida około 60-80 lvl :).
Hail ET
Po 1) Ortografia
Po 2) Sam jesteś krzykacz...
Po 3) Tak to już w życiu bywa - jedni są za, a drudzy przeciw. Świata nie zmienisz...
Co ja mam mówić ?
"Ehh sory ale wiem że mam u Was hunta - ale jednak fajne z Was chłopaki, ogólnie to wyśle kolejną porcję pieniędzy i w ogóle Hail ET "?
Chyba sobie kpisz... to jest forum. Podobnie jak Strażak ( tak Strażak nie Straszak :P) krytykuje innych to ja mam takie same prawo :). A co to ET świętą krową jest ?
Widze ze przewaga ET dobiegla konca, i co najsmieszniejsze znow powodem kleski sa wewnetrzne problemy a nie poprostu silniejszy przeciwnik. Ale jak nie jestescie w stanie dogadac sie to czego by sie tu spodziewac... Widac przyjdzie nam jeszcze dlugo poczekac na zmiane rzadzacej gildi.
Jak już ktoś to powiedział większość ludzi w ET łączy tylko jedno - mają hunta od NG. Założe się, że po wygranej ET - Hawki i Polacy skoczyli by sobie do gardeł...
Hmm to mamy udawać, że się nic nie stało?
A kto im zabronił się wypowiadać? Na tym ponoć dyskusja polega. A strażak to zwykły pieniacz, który jest przeciwko wszystkim i każdemu, byleby tylko pow***wiać ludzi.
Wogóle sposób myslenia niektórych osób mnie irytuje . ktos mysli ze jezeli wypowie sie pochlebnie o et na forum to potem w grze pephy bedzie chodzil z nim na hunty ? : D Dalej niektorzy prowadza jakąś dziwną polemike ze ng im nic nie zrobilo , skoro im nic nie zrobilo to spoko ale co 2 post jest ich no po chuja :))))
Nie pisałem nigdzie, że jest spoko tylko, że to mniejsze zło. Prościej się już nie da tego wytłumaczyć.
(...)prubujesie(...)kture(..)
(...)Analfabeci zyja wokol nas(...)
No faktycznie, zgadzam się. ;)
@edit
O ile dobrze pamiętam Strażak przyznał się jakiś czas temu że ma Druida około 60-80 lvl .
Może to jest złe alter ego Borga? :D Na zasadzie Dr Jekyll- Mr Hyde :)
To jeszcze nie koniec ...
Nie podniecajcie sie zbytnio :s
loliku a czemu sie czepiasz? Strazak jak cos napisze to zawsze sie to sprawdza. dobrze pisze jak Avolver to zgraja przydupasow NG albo teraz ET albo Suva napisza ze robi cos nie tak X( i ze jest glupi.
Strazak nie przejmuj sie idiotami ktorzy juz chyba nawet niegraja X(
OFT
Moze i strazak ma racje :) co do grania to gram na Titani :PPPP a na Obsidie w kazdej chwili moge wrocic tylko oczywiscie juz nie swoim charem :] a mam do wyboru duzo uwierzcie mi :DDDDDDD.
ps. Strazak napisz mi na prv kim w Wolfach grales obiecuje ze nikomu nie powiem :PPPP
Członkowie Et macie zamiar robić coś z wojna? Bo jak narazie wiedze ze zaprzestaliście działać ... ? Gdzie te zgranie taktyka jak na początku wojny?:confused:
qens : bylo i ni ma amba fatima ... życie ... ehh :/
Członkowie Et macie zamiar robić coś z wojna? Bo jak narazie wiedze ze zaprzestaliście działać ... ? Gdzie te zgranie taktyka jak na początku wojny?:confused:
Przestancie pisac takie pierdoly typu co sie stalo z ET i gdzie ta taktyka bo jest to nudne. Najbardziej sie madrza na tym forum Ci ktorzy praktycznie nic nie wiedza "powinniscie zrobic to.. nie powinniscie tamtego itp". Nie wiem czy zauwazyliscie ale ng juz nie wychodzi na open battle tylko atakuja kiedy nas jest malo i czasem sie im udaje dlatego zdobyli troche fragow.
Mam nadzieje ze jeszcze trochę fightować ale na jak długo wam kasy styknie? :|
powodzenia....!
Przestancie pisac takie pierdoly typu co sie stalo z ET i gdzie ta taktyka bo jest to nudne. Najbardziej sie madrza na tym forum Ci ktorzy praktycznie nic nie wiedza "powinniscie zrobic to.. nie powinniscie tamtego itp". Nie wiem czy zauwazyliscie ale ng juz nie wychodzi na open battle tylko atakuja kiedy nas jest malo i czasem sie im udaje dlatego zdobyli troche fragow.
z tego co wiem to wy tez nie robiliscie open battle najpierw tylko snake ataki
BTW co to za rozboje w venore ;p ??
Wartex Night
Jan 31 2007, 23:06:54 CET Killed at Level 103 by Yunichi
and by Kiroy Wind
shemhazaiiii
01-02-2007, 00:16
Chce ktos kupic uhmakera? Druid 27 lvl 30 mlvl cena do uzgodnienia oczywiscie w "k" :]
Wartex Night
and by Kiroy Wind
Sorry ale nie widze mozliwosci robic open battle na poczatku w 3 ludkow vs ng (okolo 50 ludzi) pozniej z 8 vs 50, teraz jak mamy odpowiednia druzyne to mozemy robic.
A wartex dal sie trapnac noob charowi dlatego padl smiesznie :P
Pyro Aris
01-02-2007, 02:14
ciekawe co teraz wartex odpowie jak go spytam czemu padl ;d
Sorry ale nie widze mozliwosci robic open battle na poczatku w 3 ludkow vs ng (okolo 50 ludzi) pozniej z 8 vs 50, teraz jak mamy odpowiednia druzyne to mozemy robic.
A wartex dal sie trapnac noob charowi dlatego padl smiesznie :P
O to mi chodz, wy nie robiliscie na poczatku open battle bo was bylo malo, a NG teraz nie robi bo nie ma odpowienich ludzi, ktorzy by potrafili dobrze walczyc(bo narazie sie nie popisuja) wiec tez robia snake ataki bo to latwiejsze :)
Btw. NG mi przypomina taka armie czerwona ;p duzo ich ale slabi, mieso armatnie ;p. Nie kazdy ale wiekszosc albo nie potrafi dobrze walczyc albo sie boi :)
to jest wasza przewaga ;p
Wartex Night
and by Kiroy Wind
Mozecie Nie Uwiezyc ale wartex mozna powiedziec padl od 30 lvl:baby: dal sie sam trapna H@H@H@:D
Ghost111
01-02-2007, 11:13
Szafa poniekad masz racje ale... Odkad na tureckich charach graja szwedzi to chyba wszystko powinno byc dobrze, a ze jak juz wiele razy pisalem to tu to tam ze Ng zaczela odzyskiwac przewage to tylko dlatego ze et ma wewnetrzne problemy bo ng to lamusy jakimi byli i jakimi beda :D
@ edit
Walczysz jednak Pika :)?
Szafa poniekad masz racje ale... Odkad na tureckich charach graja szwedzi to chyba wszystko powinno byc dobrze, a ze jak juz wiele razy pisalem to tu to tam ze Ng zaczela odzyskiwac przewage to tylko dlatego ze et ma wewnetrzne problemy bo ng to lamusy jakimi byli i jakimi beda :D
@ edit
Walczysz jednak Pika :)?
Ta gram xP podnioslem sie :D
Qxwaaatz
01-02-2007, 15:01
Wierzycie w fatum? Bo ja pomalu zaczynam wierzyc...8o
Feb 01 2007, 12:57:47 CET Died at Level 39 by a dwarf guard
Jan 31 2007, 15:32:10 CET Killed at Level 39 by Polatalemdar
Jan 30 2007, 17:30:06 CET Killed at Level 39 by Yok Yaa
W przeciagu 3 dni 4 razy widzialem napis
You adven...from level 38 to elvel 39....
Cos lub ktos nie chce zebym wbil ten 40 lvl ^^X( :]
Wierzycie w fatum? Bo ja pomalu zaczynam wierzyc...8o
Feb 01 2007, 12:57:47 CET Died at Level 39 by a dwarf guard
Jan 31 2007, 15:32:10 CET Killed at Level 39 by Polatalemdar
Jan 30 2007, 17:30:06 CET Killed at Level 39 by Yok Yaa
W przeciagu 3 dni 4 razy widzialem napis
You adven...from level 38 to elvel 39....
Cos lub ktos nie chce zebym wbil ten 40 lvl ^^X( :]
Ja mam drugi raz 40 lvl - i wszystko wskazuje na to, że jesszcze nie raz będe go miał :D
Pozatym pamiętam kiedyś 4 razy wbijałem 29 - 30. Gdy wreszcie mi się udało i doszedłem do 31 miałem 2 dedy i znów na 29 :D
Tibia momentami jest brutalna... ^.-
Ja 4 razy wbijałem 47, 4 razy 47 mlv.
3 razy 68, a i tak mam 65 ;ss
macie problemy, kumpel wbijal chyba 9 razy 100 lev :x
a jak tam wojna ? lognalem sie przed chwila na minutke patrze et online czyzby znowu cos sie dzialo ?:]
A Axel mial chyba z 12 razy 62 lvl :D
Dodi Brae
01-02-2007, 22:18
Nastepny uzytkownik tego forum - tibia.pl zostal hakniety
Moim zdaniem cos siedzi na tym forum albo dostal jakis prezent moze od frienda ?
co sie dzieje ?
moze ktos z "kolegow" rozsyla linki albo ciekawostki ?
Dani Chemics (Hacked) kto nastepny ?
Nedomanus
01-02-2007, 23:06
wracam z rajdu, otwieram forum i... mam do przeczytania 10 stron typowego spamu... :D pozdro tak w ogole dla all
Mannow
Feb 01 2007, 19:38:27 CET Died at Level 140 by a warlock
Zastanawiam się czy padł przez swój błąd//lag//kick, czy wolał wrla niż ET. ;ss
@edit
Jednak wolał wrlka niż ET!
Hail! ;ss
Czyli ostatni z Dominusów padł. ;D
01-02-2007, 23:43
skurwysyn nie jest niesmiertelny ;S
http://img77.imageshack.us/my.php?image=mannowfuckdlw3.jpg
ogladaliscie jak pogonilismy dunczykow w reczna?!
to co zrobil Tkaczyk,gdy strzelal 34 bramke (czy tam 35xD) bylo zajebiste !!
POLSKA,BIALO CZERWONI!
karate:]
02-02-2007, 00:12
Prowler Tejparn
Feb 01 2007, 22:58:22 CET Killed at Level 70 by Pephy
and by Evo'Hawk
@UP
Ta widzielismy mecz;d
Ale i tak akcje z wrzutkami duńczyków>All
@ Dodi
Yaugardo też hacked ;/
@ Mannow
Pewnie teraz sobie brzydko mówi pod nosem...:(
Misterio
02-02-2007, 08:42
Dodi:
Chyba z 3 dni temu pojawiło się jakieś ścierwo w *jpg na forum i zablokowali kodu [img].
Mecz Był Zajebisty!! ;D Polska!! Mam nadzieje ze mamy złoto ;d
Co do mannowa to wreszcie go dopadla sprawiedliwosc;p Jak ucieka na wojnie to go warlock dogonił xD!:D 8o
Bo teraz też uciekał a że nie miał gdzie to wolał dać się zabić Wrl niż oddać Et frag którego i tak Acr im zaliczył ;P
:cup: Et oby tak dalej:cup:
Urgothiri
02-02-2007, 10:53
hmm co do polski to bedzie ladny i zaciety mecz ale mysle ze sie wiekszosc rozstrzygnie w 1 polowie ;p hmm tylko czemu wszyscy zczeli sie interesowac pilka reczna dopiero jak polska zaczela wygrywac? :P trenuje ktos z obecnych uzytkownikow? :>
Ja trenuje juz od paru lat. Mecz przegramy. Widzieliscie co sedziowie zrobili w polfinale, gdzie Francja przegrala? Z nami bedzie tak samo. A co do wojny to Ng znowu ucieka i czeka w pz.
Bo NG nic innego nie umie Mannow padł to połowa już pewnie myśli o wypłaceniu się xD :evul:
Bo NG nic innego nie umie Mannow padł to połowa już pewnie myśli o wypłaceniu się xD :evul:
Nie bój się :). To nie jest tak hopaj siup...
@edit
@ Dodi~
Mój kumpel zajomował się kiedyś hackowaniem ludzi, sam sobie robił boty ( dzień po up dacie miał własnego Mc ) itd.
On powiedział, że mu wystraczy sam numer gg ofiary :) - a z tego co widze dużo osób ma tu swoje gg udostępnione :p Dobremu specowi wystarczy strzępek informacji :). Ludzie hackują strony FBI, z tajnymi danymi to nie shackuja jakiegoś zwykłego konta tibii ?... Myśle, że dla nich to betka... chocby ktos miał nie wiem jakie zabezpieczenia.
Najlepiej by było mieć osobny komputer i wchodzic na nim tylko na tibia.com i grać :D ale chyba nikt nie jest takim maniakiem ....
Ale i tak będzie dobrze ;) Nie może być inaczej :evul:
Ale i tak będzie dobrze ;) Nie może być inaczej :evul:
Czyli co mam zbierać kase ? :D :D :D Pfffff....
Zywi, nie mozesz pisac ze "bedzie dobrze", bo zdania tutaj sa podzielone. Dla Ciebie "bedzie dobrze" oznacza np wygrana ET, a dla Finera "bedzie dobrze" oznacza wygrana NG.
Swoja droga, cieszycie sie ze Mannow padl, a to jego pierwszy zgon na wojnie, a jak bohater narodowy Pephy polegl, to raczej nikt nic nie komentowal. Jedyne co dla was dobre w zgonie Mannowa to to, ze moze przestanie expic. Bo Pephego z tego co wiem na expie jeszcze nie ubili :p no oprocz tego zgonu od Mannowa, od ktorego w sumie "wszystko" sie zaczelo. Ale jak Mannow padl to, jak pisze Finer, nie jest tak "hop siup" ze wojna wygrana bo Mannow padl. Wszyscy zapewne w tej wojnie padna jeszcze nie raz, bo Mannow przeciez sie nie wyplaci, to samo Dorpaz i Azared.
Zywi, nie mozesz pisac ze "bedzie dobrze", bo zdania tutaj sa podzielone. Dla Ciebie "bedzie dobrze" oznacza np wygrana ET, a dla Finera "bedzie dobrze" oznacza wygrana NG.
Swoja droga, cieszycie sie ze Mannow padl, a to jego pierwszy zgon na wojnie, a jak bohater narodowy Pephy polegl, to raczej nikt nic nie komentowal. Jedyne co dla was dobre w zgonie Mannowa to to, ze moze przestanie expic. Bo Pephego z tego co wiem na expie jeszcze nie ubili :p no oprocz tego zgonu od Mannowa, od ktorego w sumie "wszystko" sie zaczelo. Ale jak Mannow padl to, jak pisze Finer, nie jest tak "hop siup" ze wojna wygrana bo Mannow padl. Wszyscy zapewne w tej wojnie padna jeszcze nie raz, bo Mannow przeciez sie nie wyplaci, to samo Dorpaz i Azared.
Nie wypłacą się, bo nie mają w tym sensu.
Ale, swoją drogą, teraz jak patrze na te explocki NG, to stwierdzam że nie był to najgorszy, dla Obsidi, pomysł. ;ss Dzięki temu Obsidia nie jest światem jak Kyra, gdzie jest pełno 150+ msów.
Był Mannow i innym się nie dał.
Więc na 1.5 rocznej Obsidi nie ma takich wysokich leveli, jak na rocznej (?) Kyrze.;d
Suv Mannow juz raz padl na wojnie tylko nie na tej. I chyba lepiej bedzie jak Et wygra.
Suv Mannow juz raz padl na wojnie tylko nie na tej. I chyba lepiej bedzie jak Et wygra.
Dla kogo lepiej dla tego lepiej :). Bośniacy, Turcy i większość Szwedów się pewnie nie cieszy...
Mówisz tak bo pewnie nie zaznałeś niczego złego od ET. Ale pamiętaj - jak oni wygrają BROŃ BOŻE nie atakuj ludzi z taką białą czaszką obok nicku bo masz 0,01 % szansy że to nie będzie żaden rl of Pephy , albo Foziva.
4 better OBSIDIA - _/ HAIL ET _/ :p
tak wiem, na 98 levelu, w "duelu" z yunichim o ile sie nie myle. ale jak ET wygra, jesli ET wygra, to tez nie bedzie tak hop siup teraz jest fajnie bo rzadza polacy. i mOreg zgadzam sie z Toba ;) po czesci :p spojrzcie sobie na taka furore, tam jak jest wojna, to zrobili super-ziom-mp3-nagranie-pro-rap-o-przeciwniku-bo-sux-i-nie-som-ganksta. mysle ze jesli juz by ET wygralo, i tak sie pogryza zaraz polacy z hawkami i reszta, bo hawki beda zabijaly rl pephego i na odwrot.
Ahh.
Gdyby można było wygrać wojnę na forum!
Cóż to za oszczędność by była ;s!
Suv a to nielepiej zeby sie cos dzialo chociaz nudno niebedzie,,, a to porownanie do kyry to ja bym wolal zeby byly 150+ msy chociaz by slyszano o jakichs wyczynach typu questy np poi a tak nic niema ng expi lvl na miecha i nudy na obsidi a jakby byla wojna pol vs pol to chociaz by sie troche disów posluchalo ;P
tja, lepiej zeby sobie mentor wysharowal w dziesiec osob 300 lv no nie?:D
Hail Et _/ :o
" The SAINST are coming " ? :o
Nortonus
02-02-2007, 18:04
Swoją drogą radze wyłączyć wyświetlanie obrazków na forum(o ile już nie zostało wyłączone), bo ostatnio syf powraca ;P Stąd pewnie tyle ludzi zostało shakowanych.
Dodi Brae
02-02-2007, 20:19
Co radza HAKEROWI : na http://owntibia.com/forum/
Najwazniejsze - zyskac zaufanie ofiary i podeslac mu cokolwiek zawierajace keylogera.
1- Pierwsza taktyka to podmienienie plików.
Zakładasz nowy temat np. "[7.6][Serwer] Mój OTS, Dodajesz czystego OTSa (bez keyloggera) i opisujesz go pisząc, że jest wspaniały, że się nad nim męczyłeś 3 miesiące itd. Teraz co musisz zrobić to czekać, aż wszyscy podejrzliwi kolesie zeskanują twojego OTSa i napiszą komentarze, że OTS jest 'czysty'. Wtedy masz bojowe zadanie- musisz podmienić linki które znajdują się w Twoim temacie z OTSem.
2- Sposób z p2p czyli programami takimi jak BearShare, Kazza, Emule.
Robisz twojemu keyloggerowi ikonkę pliku tekstowego następnie zmieniasz nazwę na tibia. Umieszczasz go w 'udostępnionym folderze' w programach p2p czyli wyżej wymienionych. Początkujący hackerzy wreszcie wpadają na pomysł, że ktoś może nieświadomie udostępnił passy. Wpisują w wyszukiwarce "tibia", "passy", "tibia password" itp. trafiają na nasz plik, który wygląda jak tekstowy (a przecież w txt nie ma keyloggerów!) no i uruchamiają Keylogera
3- Bindery (lacza 2 rozne pliki - np exe z keylogerem )
binderem możemy zamaskować naszego trojana.
Niestety można pliki zapisać tylko i wyłącznie w takich formatach:
-BAT
-EXE
-PIF
-SCR
w przeciwnym wypadku pliki wykonywalne ***** (w tym nasz keylogger) się nie otworzą.
4. Umieszczamsz keyloggera (np. w postaci OTS, rar) na jednej ze stron do hostowania
. RapidShare.
. Megaupload.
. SendSpace.
. YouSendIt.
5- na dziewczyne
Gadam do niego na gg jako dziewczyna po 10 minutach zazwyczaj chce fotke, ściągam jakąś fotke z neta zaklejam twarz i daje ;p mówi żeby dać z twarzą to pisze że mam 10 fotek i binduje rarem keyloga + jakiś plik ;p i czekam na passy.
albo
hey jestem kasia jestem chora poklikasz?
w koncu w czasie rozmowy pytasz go o fotke zapewne powie ze nie ma ale i zapyta cie oto
wtedy wysylasz mu na maila 1 rl fotke jakiejs dziewczyny i k-lggera zapakowanego w rar.
6- na przyjaciela - identycznie jak na dziewczyne, ale udajesz przyjaciela i podsylasz "przyjacielowi" zainfekowane pliki.
Ciekawskich odsylam do wyzej wymienionej stronki.
Jezeli dowiem sie kto haknal Wiki i okradl moj domek i poznam jego adres to obiecuje mu odwiedziny w domku z moimi real kolegami. Zaznaczam ze sluzylem w desancie i nie jako kucharz. Odwiedze go nie za to ze okradl ale za cynizm i za probe zrorkowania jaj chara. Ja rozumiem okrasc, ale niszczyc rok czyjegos grania to trzeba byc ulomnym moralnie i spolecznie sk*rwysynem.
Co radza HAKEROWI : na http://owntibia.com/forum/
Najwazniejsze - zyskac zaufanie ofiary i podeslac mu cokolwiek zawierajace keylogera.
1- Pierwsza taktyka to podmienienie plików.
Zakładasz nowy temat np. "[7.6][Serwer] Mój OTS, Dodajesz czystego OTSa (bez keyloggera) i opisujesz go pisząc, że jest wspaniały, że się nad nim męczyłeś 3 miesiące itd. Teraz co musisz zrobić to czekać, aż wszyscy podejrzliwi kolesie zeskanują twojego OTSa i napiszą komentarze, że OTS jest 'czysty'. Wtedy masz bojowe zadanie- musisz podmienić linki które znajdują się w Twoim temacie z OTSem.
2- Sposób z p2p czyli programami takimi jak BearShare, Kazza, Emule.
Robisz twojemu keyloggerowi ikonkę pliku tekstowego następnie zmieniasz nazwę na tibia. Umieszczasz go w 'udostępnionym folderze' w programach p2p czyli wyżej wymienionych. Początkujący hackerzy wreszcie wpadają na pomysł, że ktoś może nieświadomie udostępnił passy. Wpisują w wyszukiwarce "tibia", "passy", "tibia password" itp. trafiają na nasz plik, który wygląda jak tekstowy (a przecież w txt nie ma keyloggerów!) no i uruchamiają Keylogera
3- Bindery (lacza 2 rozne pliki - np exe z keylogerem )
binderem możemy zamaskować naszego trojana.
Niestety można pliki zapisać tylko i wyłącznie w takich formatach:
-BAT
-EXE
-PIF
-SCR
w przeciwnym wypadku pliki wykonywalne ***** (w tym nasz keylogger) się nie otworzą.
4. Umieszczamsz keyloggera (np. w postaci OTS, rar) na jednej ze stron do hostowania
. RapidShare.
. Megaupload.
. SendSpace.
. YouSendIt.
5- na dziewczyne
Gadam do niego na gg jako dziewczyna po 10 minutach zazwyczaj chce fotke, ściągam jakąś fotke z neta zaklejam twarz i daje ;p mówi żeby dać z twarzą to pisze że mam 10 fotek i binduje rarem keyloga + jakiś plik ;p i czekam na passy.
albo
hey jestem kasia jestem chora poklikasz?
w koncu w czasie rozmowy pytasz go o fotke zapewne powie ze nie ma ale i zapyta cie oto
wtedy wysylasz mu na maila 1 rl fotke jakiejs dziewczyny i k-lggera zapakowanego w rar.
6- na przyjaciela - identycznie jak na dzieczyna ale udajesz przyjaciela i podsylasz "przyjacielowi" zainfekowane pliki.
Ciekawskich odsylam do wyzej wymienionej stronki.
Jezeli dowiem sie kto haknal Wiki i okradl moj domek to obiecuje mu odwiedziny w domku z moimi real kolegami. Zaznaczam ze sluzylem w desancie i nie jako kucharz.
Rozumiem ,że jestes zły ,że koleżanke haknęli ale np jak haker mieszka 400 km od Ciebie i bys sie o tym dowiedział to chyba nie pojedziesz z powodu gry taki szmat drogi? Nie zrozum mnie zle, bo Cię bardzo szanuje.:baby:
Dodi Brae
02-02-2007, 20:43
@Nirvy
Pojade , ale przede wszystkim dlatego ze haker moze byc kims kto sie podaje w grze za "przyjaciela". Taki przyjaciel to sam wiesz. Na takich przyjaciol przydala by sie 3 dniowa wojna albo "noc dlugich nozy" i swiat bylby lzejszy o kilku powiedzmy cwaniakow.
"Mój kumpel zajomował się kiedyś hackowaniem ludzi, sam sobie robił boty ( dzień po up dacie miał własnego Mc ) itd."
Mmm.. Kwestia zmiany kilku znaków w edytorze hex.
"
On powiedział, że mu wystraczy sam numer gg ofiary :) - a z tego co widze dużo osób ma tu swoje gg udostępnione :p Dobremu specowi wystarczy strzępek informacji :). Ludzie hackują strony FBI, z tajnymi danymi to nie shackuja jakiegoś zwykłego konta tibii ?"
Oczywiście że gg może być furtką do zhakowania kogoś ale w gg nie ma znanych dziur przez które mógłby to zrobić w sposób nie zauważony. Musi zagadać do danego numer gg i wepchnąć komuś ten shit. Odrobina rozsądku i jest ok.
Myślisz że osoby które włamują się na serwery FBI (chociaż i tak mają nieziemskie zabezpieczenia i konsekwencje tego są poważne) będą się bawić w jakąś Tibie z której i tak nie będą mieć zysku?
Z drugiej strony śmieszą mnie wypowiedzi takich noobow o pcetach (bez obrazy dla ciebie ale to są fakty) którzy mówią "kumpel hakuje i ip ma i już po kompie".
Jezeli dowiem sie kto haknal Wiki i okradl moj domek i poznam jego adres to obiecuje mu odwiedziny w domku z moimi real kolegami. Zaznaczam ze sluzylem w desancie i nie jako kucharz. Odwiedze go nie za to ze okradl ale za cynizm i za probe zrorkowania jaj chara. Ja rozumiem okrasc, ale niszczyc rok czyjegos grania to trzeba byc ulomnym moralnie i spolecznie sk*rwysynem.
Piotrek nie mieszaj tibii z rl :). Przecież Wikki ( z całym szacunkiem dla mojej kumpeli z którą baaardzo długi okres byłem w Order~) miała "tylko" 60 lvl . Są ludzie którzy tracą o wiele większe lvl. Pozatym - niektórzy przez hakerów mają wyczyszczone konta bankowe, pokasowane ważne dokumenty, zniszczone komputery itd.
Nie wydaje mi się żeby shakowanie 60 lvl było powodem by robić mu z twarzy kubeł na śmieci :D .
"Mój kumpel zajomował się kiedyś hackowaniem ludzi, sam sobie robił boty ( dzień po up dacie miał własnego Mc ) itd."
Mmm.. Kwestia zmiany kilku znaków w edytorze hex.
"
On powiedział, że mu wystraczy sam numer gg ofiary :) - a z tego co widze dużo osób ma tu swoje gg udostępnione :p Dobremu specowi wystarczy strzępek informacji :). Ludzie hackują strony FBI, z tajnymi danymi to nie shackuja jakiegoś zwykłego konta tibii ?"
Oczywiście że gg może być furtką do zhakowania kogoś ale w gg nie ma znanych dziur przez które mógłby to zrobić w sposób nie zauważony. Musi zagadać do danego numer gg i wepchnąć komuś ten shit. Odrobina rozsądku i jest ok.
Myślisz że osoby które włamują się na serwery FBI (chociaż i tak mają nieziemskie zabezpieczenia i konsekwencje tego są poważne) będą się bawić w jakąś Tibie z której i tak nie będą mieć zysku?
Z drugiej strony śmieszą mnie wypowiedzi takich noobow o pcetach (bez obrazy dla ciebie ale to są fakty) którzy mówią "kumpel hakuje i ip ma i już po kompie".
Veer~ po pierwsze przycisk kopiuj nie boli :p . Nie napisałem tu tego posta żeby się pochwalić że mam takich kumpli. Po prostu przekazuje to co on sam mi mówił ...
A co do tych hackerów FBI - kto wie czy może jakis haker nie wpadł w tibijski nałóg grania podobnie jak my :D
Tibia jeszcze nie jest najgorszą grą jesli chodzi o hakerów. Np. w MU Online hakerzy normalnie logują się do gry i za pomocą jedengo kliknięcia klawisza zabijają wszystko w okół siebie ( obojętnie jaki jest stosunek lvl ), nie mówiąc już o zbijaniu lvl, nabijaniu pk, czy czyszczeniu konta ;).
Ciekawe jak oni sie ucza robic keyloggery?:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
Cze, ja sie pochwalic przyszedlem ;s
20:53 You see a magic sword (Atk:48 Def:35).
It weighs 42.00 oz.
It's the Sword of Valor.
kthxbye ;s
Dodi Brae
02-02-2007, 21:57
Ciekawe jak oni sie ucza robic keyloggery?:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
Musze Cie zmartwic lub pocieszyc - zaleznie od nastawienia.
keyloger z tej stronki ktora podalem kosztuje 40 zl
cytuje :
Zeby nie bylo niepotrzebnych kolejnych tematow co jest w wersji vip
Cena okołó 20-40 zł
Funkcje:
Powiadomienie na gg , maila i na komurke(sieć plus)
Notatki przy każym numerze gdzie możesz zapisać swiat lvl itp.
Brak reklam.
Niewykrywalność.
added by Wizzard
Wszelkie offerty prosze składać na pw lub
[email protected]
Pisz tylko wtedy kiedy jestes zdecydowany na 99%
@ Myllion
Gratuluje, tez taki chce :)
Immortality
02-02-2007, 23:54
pf sa tez darmowe k loggery udostepnione dla wszystkich , sa proste w obsludze wystarczy miec troche oleju w glowie -.- z tym ze wcisnac komus takie gowno to jest na prawde sztuka , bo po 1 trzeba uwiezyc w historyjke typu ' cze to ja twoja kolezanka chcesz moze fotke?' a po 2 - dobre akutalizwane anty viry wykryja cholerstwo zazwyczaj ;]
Dodi Brae
03-02-2007, 00:27
@Fin'er
Moze masz racje, lepiej nie wiedziec kto haknal i zyc w spokoju, niz wiedziec i w nienawisci. Dala sie haknac, ja niedopilnowalem moze, zle programy byly zainstalowane anty szpiegowskie moze zbyt latwowierni bylismy. Teraz ja i ona mamy lepsze programy.
Moj kolega z firmy studiuje z chlopakiem z policji zajmujacym sie przestepczoscia w internecie i chcialem mu o wszystkim powiedziec w koncu cip soft ma logi kto sie logowal na Bluewikki pomiedzy godz 00 a 11.30 18.01.2007.
Jak cip soft zna IP hakera, haker jest polakiem i policja sie dowie IP hakera to mamy sprawce !
Jest sprawca, jest sprawa w sadzie bo jest przestepstwo i adres ktory szukam! Przeciez bym nie zabijal jakiegos chara w tibii bo to nie ma sensu, chce wytlumaczyc hakerowi w jezyku ktory kazdy rozumie - jezykiem bulu.
Aż można powiedzieć "Jupi!"
Mannow
Feb 01 2007, 19:38:27 CET Died at Level 140 by a warlock
21:10 Mannow [139]: I died because of ET
Cze, ja sie pochwalic przyszedlem ;s
20:53 You see a magic sword (Atk:48 Def:35).
It weighs 42.00 oz.
It's the Sword of Valor.
kthxbye ;s
:o Myslalem, ze wszyscy padliscie. Z kim robiles questa? I kto padl poza Donem? A mzoe tylko on?
Na takich przyjaciol przydala by sie 3 dniowa wojna albo "noc dlugich nozy" i swiat bylby lzejszy o kilku powiedzmy cwaniakow.
Nie przesadzajmy...
Jest sprawca, jest sprawa w sadzie bo jest przestepstwo i adres ktory szukam
To juz brzmi troche lepiej. :P
Tylko zanim CipSoft da ci logi, zanim policja sie tym zajmie... Bez urazy, ale wydaje mi sie, ze wazniejsze dla nich jest, dla przykladu, likwidowanie dzieciecej pornografii niz hacki w Tibii. Pozostaja jeszcze takie kwestie jak zmienne IP hackera i to, czy przypadkiem nie korzystal z kafejki.
W kazdym badz razie, jest mi bardzo przykor z powodu tego hacka.
:o Myslalem, ze wszyscy padliscie. Z kim robiles questa? I kto padl poza Donem? A mzoe tylko on?
tak padl tylko Don foozie, nie wzial m - ringow, Nergiowi mi i Qenimu sie poszczescilo ;)
03-02-2007, 11:35
lol dodi chyba przesadzasz...
jezeli myslisz ze policja zajmie sie hakiem w tibi to sie chyba grubo myslisz,maja wiele wazniejszych spraw...
wiele 100+ lvli mialo haka,i nigdy CIP soft nie udostepnij takich informacji,jak IP tego ,ktory sie logowal,to co dopiero gdy chodzi o jakis 60 lvl (bez urazy ofc)-.^
GZ Myllion ;D
Gdyby sąd by się takimi sprawami zajmował to by zawalony był równo np on mi ukradł mojego gsa rządam odszkodowania albo np on mnie zabił chce zwrot rzeczy.
Mi sie wydaje ze duzo latwiej znalezc zlodzieja z tibi ktory okradl na 1kk czyli na 500 zl niz zlodzieja ktory ukradl rower albo odtwarzacz mp3.
A sady i policja dlatego sie tym nie zajmuja dlatego ze jak kogos haker okradnie to wszyscy mysla ze nic z tym sie nieda zrobic.
Kazdy posiadacz internetu w danym momencie posiada tylko 1 ip. Jest to niepowtarzalny ip i jedyny taki na calym swiecie. i w przypadku przestepstwa dostaawca netu jest zobowiazany podac kto ten ip posiadal w momecie kradzierzy. I niema znaczenia czy ip sie zmienia bo o danej porze miala go tylko jedna osoba na swiecie.
Dodi masz racje podaj gnoja na policje moze skoncza sie hakowania przez dzieciakow z programem.
03-02-2007, 12:27
^^ 2 Up
no wlasnie ;D
^Up
tyle ze 1kk to nie jest 500 zl :)
A ja mysle ze to nie dzieciak jest hakerem, ale ktos starszy, niepracujacy, podajacy sie za dzieciaka, siedzacy calymi dniami w tibii bo przeciez niema nic do roboty jak niepracuje.
Cale jego zajecie to nawiazywanie znajomosci w grze i podsylanie keylogerow na wszelkie mozliwe sposoby.
Teraz wystarczy sprawdzic kto jest caly czas online, kto udaje dzieciaka i kto ma kase na szybkie robienie leveli ( ma kase bo hakuje)
Wasz borsuczek B)
I haker sprzedaje to zo ukradnie na allegro i z tego zyje. czyli Dodi Brea masz nastepny trop prowadzacy poprzez allegro. Haker, sprzedawca i ktos z twoich "friendow" to jedna osoba
Mi sie wydaje ze duzo latwiej znalezc zlodzieja z tibi ktory okradl na 1kk czyli na 500 zl niz zlodzieja ktory ukradl rower albo odtwarzacz mp3.
A sady i policja dlatego sie tym nie zajmuja dlatego ze jak kogos haker okradnie to wszyscy mysla ze nic z tym sie nieda zrobic.
Kazdy posiadacz internetu w danym momencie posiada tylko 1 ip. Jest to niepowtarzalny ip i jedyny taki na calym swiecie. i w przypadku przestepstwa dostaawca netu jest zobowiazany podac kto ten ip posiadal w momecie kradzierzy. I niema znaczenia czy ip sie zmienia bo o danej porze miala go tylko jedna osoba na swiecie.
Dodi masz racje podaj gnoja na policje moze skoncza sie hakowania przez dzieciakow z programem.
Jeżeli ma się np neostrade to przy odłączeniu internetu i ponownemu podłączeniu to ma się inny ip więc wychwycenie sprawi nie lada problem, a pozatym już to widze
nie obrażając nikogo, dzieńdobry, chciałbym zgłosić shakowanie mojej postaci jestem ciekaw co policjant zrobi czy wyśmieje czy co.
tak ale o godzinie 24.00 miales ip np 255.255.255.1 i to ip miala tylko jedna osoba na swiecie o tej porze - czyli ty i to wlasnie mozna ustalic :)
tak ale o godzinie 24.00 miales ip np 255.255.255.1 i to ip miala tylko jedna osoba na swiecie o tej porze - czyli ty i to wlasnie mozna ustalic :)
No chyba ,że tak.:p
Urgothiri
03-02-2007, 13:46
takie gadanie... i co z tego ze o tej godzinie dana osoba miala to ip? sprawdzisz moze kto byl ta osoba? bo policja niema co robic tylk osie zajmwoac kradzieza kont w tibi ;p chocaiz i tak nic njerobia ;) hw.. ;P
03-02-2007, 13:53
oczywiscie ze robia..
wczoraj mnei spisali za stanie pod klubem ;)
takie gadanie... i co z tego ze o tej godzinie dana osoba miala to ip? sprawdzisz moze kto byl ta osoba? bo policja niema co robic tylk osie zajmwoac kradzieza kont w tibi ;p chocaiz i tak nic njerobia ;) hw.. ;P
Dokładnie.
z calym szacunkiem ale
czy uwazacie ze strata 500 zl nie jest kradzieza ? mp3 player kosztuje 200 zl, komorka, radio samochodowe tez a policja lapie takich zlodziei mimo ze musi ich zlapac na goracym uczynku.
albo jak zlodziej w pociagu ukradnie portfel staruszce gdzie miala 100 zl - to niewarto takiego lapac ?
Warto lapac kogo jesli wolno zapytac ? zboczencow udajacych malolatki ?
Nie badzcie smiseszni, bo czym rozni sie kradziez konta z ebanku od kradziezy konta z tibii ?
z calym szacunkiem ale
czy uwazacie ze strata 500 zl nie jest kradzieza ? mp3 player kosztuje 200 zl, komorka, radio samochodowe tez a policja lapie takich zlodziei mimo ze musi ich zlapac na goracym uczynku.
albo jak zlodziej w pociagu ukradnie portfel staruszce gdzie miala 100 zl - to niewarto takiego lapac ?
Nie badzcie smiseszni, bo czym rozni sie kradziez konta z ebanku od kradziezy konta z tibii ?
Tym ,że Tibia to tylko gra.
Tym ,że Tibia to tylko gra.
A pieniadze to tylko pieniadze, i napewno sie nimi nie najesz :)
A jesli np mialem wykupionego pacca na XXX dni ? to nie sa pieniadze ?
ale straty sa realne i przeliczalne na zlotowki wiec .......
zreszta strata konta w e banku to tez tylko e pieniadze ?
03-02-2007, 15:36
ludzie..
TIBIA TO TYLKO GRA !!
gowno kogos obchodzi co straciles w WIRTUALNYM swiecie ,nie rozumiesz tego?
A pieniadze to tylko pieniadze, i napewno sie nimi nie najesz :)
A jesli np mialem wykupionego pacca na XXX dni ? to nie sa pieniadze ?
To załóż tibijską policje i ganiaj za zbrodniarzami.:o
ludzie..
TIBIA TO TYLKO GRA !!
gowno kogos obchodzi co straciles w WIRTUALNYM swiecie ,nie rozumiesz tego?
e bank to tez wirtualny swiat ?
wy popieracie kradziez ?
03-02-2007, 15:51
Nie ,e bank to nie wirtualny swiat.
Nie,nie popieram kradziezy.
Poprostu wasz pomysl jest dziecinny i idiotyczny.
Idac waszym tokiem myslenie ide do sadu oskarzyc cip soft,z ich winy byl mass kik,padlem-stracilem- (wg was) ZLOTOWKI.
Pyro Aris
03-02-2007, 15:52
dobra co zrobi dodi to jego sprawa ,powrocmy do tematu wojny ;p
Anical the Second
Feb 02 2007, 07:56:41 CET Killed at Level 102 by Yunichi
cip soft nie odpowiada za kicki z sensie prawnym
a zlodziej internetowy uzywa programow keylogerow do okradania ludzi identycznie jak zlodziej uzywa wytrychow do okradania domow
Skończmy ten temat i zajmijmy się wydarzeniami z wojny.
Gdyby to było takie łatwe programy typu Privoxy nie były by potrzebne...
z calym szacunkiem ale
Policja większość spraw, jeśli chodzi o kradzieże takich przedmiotów jak : radio czy komórka, umaża. A złapanie hakera na gorącym uczynku graniczy z cudem o ile w ogóle jest wykonalne.
Pozatym - wyobraź sobie... Teraz sądy nie mają czasu, żeby w szybkim tempie rozpatrywać ważniejsze sprawy a co by to było gdyby każdy gracz gier MMORPG ( no bo przecież Tibia nie jest jedyna ) zgłosił donos na hakera ?. Wedle prawa jesteśmy równi wszyscy więc sądy powinny tak samo potraktować hakniętego 200 lvl jak i 10 ;/.
Ja sobie takiej sytuacji nie wyobrażam....
Pyro Aris
03-02-2007, 18:32
ktos moze ma filmik jak anical pada
ktos moze ma filmik jak anical pada
Albo Et nie chce udostepniac albo poprostu nie kreci... =/
Fingregher to polacz sie z tibia poprzez proxy :)
skoro jestes taki uczony
skoro jestes taki uczony
Co powiesz ,żebyśmy zakończyli ten temat?
skoro jestes taki uczony
Racja, mój błąd :confused:
Sory Korzeniol mieliscie reason na mnie ;l
Porównywanie konta w tibi do konta w ebanku jest śmieszne:p to tak jak bys porównał forum trade na tibia.com do allegro.
Szkoda że Anical padł :( rozmawialem z nim dlaczego walczy po stronie Mannowa chociaż wie że Mannow robi explocki to odpisał że to nie jego pierwszy serv z Mannowem i że Mannow nie raz mu d*pe ratował więc on go też nie zostawi.
A tak w ogóle to uważam że Polaczki znowu po dupie dostaną, ale jeśli chcecie to i tak nie gram wiec moge porzyczyć jakiejś zaufanej osobie 50k.
A po dupie dlatego że nie porównywalny jest majątek Pephiego do Mannowa, jedyny polski gracz zajebiście bogaty to Vixi. Namówcie ją na porzyczki dla niej 1kk mniej czy więcej to mala różnica :p
Co do Korzenioja to kozak i spoko typ. Nie znam jego next hara ale ma dobre pvp i zajebiste eq.
po 1 vixi to on
po 2 watpie zeby byl tak zajebiscie bogaty :p a taki pephy sobie idzie ubija turasa czy brazola i ma kase :D
po 3 ma dobre pvp ? :o
Kiroy Wind
04-02-2007, 00:21
hehehehe, chyba nie wiesz co mówisz :P Ten eq Korzenioj kupił za rl kase od peero, nie wiem czy ma drugiego chara, ale napewno nie w ET. A jeżeli chodzi o Vixiego to też chyba nie masz świeżych informacji, bo do bogatych to on na pewno nie należy.
Suv możesz do mnie napisać na gg lub na priv mam do Ciebie sprawe a raczej pytanie dotyczące osoby protected by You :P
Korzenioj ma dobre pvp bo jak go jechalem wiedzial ze FE wali z explo i stawal mi na kape wogóle nie przydygal mnie przynajmniej jak niektórzy 50+ którzy dzidowali. A Vixi mówila mojemu koledze ze z 2 dni na mintwalin ma 100k no to policzcie sobie.
Od Korzenioj :
"Paktos wzlazl Sethowi na Guardy, Seth go wygonil, Paktos wrocil zrobil 2 FE a ze Seth nie jest pewny swego pvp uciekl,potem wrocil i zabil paktosa. Paktos zaczol do mnie pisac ze kogo on tu nie zna i ze bedziemy placic xD. ....
Za 2 godziny moze wiecej wpadl po mnie i setha z rodiszkiem i rachimologiem zrobili 6 fe ja ich trapnolem balansowalem iFE zabily paktosa =], rachimolog i rodiszek uciekli a potem mi zaplcili i sprawa zakonczona"
z mintwalin ma 100k no to policzcie sobie.
A ja mam 10kk z 1h na Rotach na Darze
a byles kiedys na mintwallin ? mi tam ciezko usiedziec godzine, a co dopiero 2 dni dlugiego lootowania ;^)
btw
01:12 Don Foozie [114]: 01:03 You have found a stonecutter axe.
do tego jeszcze Waptor zrobil. Nifox Zefrius i Vany Hod niestety juz tyle szczescia nie mieli.
Vixi bogaty .... HAHAHAHAHAHAHA :D Vixi wypowiedz sie :D
lvl up :D
taa vixi bogaty haha
Co do mintwalin to prawdopodobnie da sie tam zrobic te 100k w 2 dni bo ja tyle robilem na minosach w kaz ;) a w mint jest ich troche wiecej ;)
Ricalone
04-02-2007, 16:48
A Vixi mówila mojemu koledze ze z 2 dni na mintwalin ma 100k no to policzcie sobie.
może była mowa o expie B)
Chłopcy nie szyderujcie ze mnie :P tak mi kolega powiedział, ale jak Vixi nie jest bogata to skąd by miała addony do Barbarian outfit ??
Korzenioj-Xivoz eq kupil na allegro o czym byla mowa wczesniej.
O jego pvp sie nie wypowiadam.
na mint spokojnie w ciagu dnia jestes w stanie zebrac od 30-40k~,ale "zamulka" straszliwa.
Jako,ze moj internet nie pozwala na gre,zamierzam czesciej uczeszczac na to forum ;)
Pozdrawiam.
no jak ma addon to znaczy ze sie splukal :D a co do Mintwallin to nie wiem czego 100 k mozna tam zrobic :D chyba 100 k siwych wlosow dostac z nudow :D
no jak ma addon to znaczy ze sie splukal :D a co do Mintwallin to nie wiem czego 100 k mozna tam zrobic :D chyba 100 k siwych wlosow dostac z nudow :D
Dla mnie każde expienie jest nudne xD.
@ Pephy
Gz nowej najwyższej :p
Fingus : wiesz sa da rodzaje expa :P albo expisz na bezpieczny exp albo poprostu expisz gdzie sie ciezko expi jest waste ale jest ciezko i sie musisz troche postarac :D ale leci dobry loot i to ci to wynagrodzi :D albo mzoe spasc dobry item :D jak sie wybiera lajcik to lipa :D
jest tez trzeci rodzaj expa - nie chcem ale muszem ;)
expienie z natury jest nudne - inaczej ma sie sprawa z polowaniem w kilka osob. zawsze ciekawiej posiedziec na tych demonach czy DL czy czymkolwiek z kumplami niz samemu ;) bo jak siedzisz sam to wpadasz w rutyne, kupic mf, wbic lv, sprzedac loot, kupic mf, wbic lv, sprzedac loot. a kumple nie zawsze chca isc , albo nie zawsze moga, na wieksze hunty na np d hellu trzeba sie umawiac i to jest fajne :D
Wysobie możecie pozwolić na dl czy demony a ja co ? :P
sorc + facc = guard
A wierzcie mi jakie to nuudne :D
Pozatym tibia jest z reguły mało ciekawą grą. Tak jak napisał Suv : kupić mf, exp, sprzedać loot, zrobić runy, sprzedać runy, kupić mf... i tak bez przerwy...
karate:]
05-02-2007, 15:27
Pozatym tibia jest z reguły mało ciekawą grą. Tak jak napisał Suv : kupić mf, exp, sprzedać loot, zrobić runy, sprzedać runy, kupić mf... i tak bez przerwy...
To przez ludzi Tibia jest taka a nie inna. To przeciez ludzie wpadają w rutyne wspomnianą przez Suva. Tibia zawiera wiele tajemnic i tylko trzeba chcieć aby je odkryć. Robileś desert questa prawda? A czy robiles go od samego początku czy tylko poszedłeś po nagrody?
gdyby nie bylo spoilerow - byloby ciekawiej. co to za przyjemnosc caly dzien szukac klucza wiedzac, ze byle kto moze go sobie znalezc w chwile na tibiawiki.
Qxwaaatz
05-02-2007, 17:56
Ma ktos taki problem jak ja? Mianowicie freezy co 3 minuty, czasem 10 sekundowe , a czasem calkowicie mnie wylogowywuje. Jezeli tak to od czego to zalezy i co z tym zrobic? 8o
Ma ktos taki problem jak ja? Mianowicie freezy co 3 minuty, czasem 10 sekundowe , a czasem calkowicie mnie wylogowywuje. Jezeli tak to od czego to zalezy i co z tym zrobic? 8o
Myslę, że to wina obsidii... chociaż lepiej już chodzi niż ostatnio...
racja, jest lepiej niz bylo, ale ja ciagle expic nie moge :( na selenie nie mam lagow ale szkoda mi zostawiac obsidii ;)
Qxwaaatz
05-02-2007, 18:23
Do wczoraj wszystko bylo good, a teraz znowu kick. omfg
To nie wina obsidi. Ja wtedy niemialem kickow, lagow ani teraz niemam ;s
a ja na Obsidii mam lagi, a na Selenie bądz Isarze nie. i co z tego wynika ?
To nie wina obsidi. Ja wtedy niemialem kickow, lagow ani teraz niemam ;s
Byłem w takiej samej sytuacji co ty ,lecz wszyscy znajomi z tibi mieli wręcz odwrotnie , ciągłe lagi,freezy,kicki.
Ja mam podobnie :) Dużo znajomych skarży się na lagi a u mnie nic...
@ Suv
Olek coś wam urosła ta gildia :) od jakiego lvl przyjmujecie ? :D
lvl nie jest wazny - przyjeli ludzi z future, dowiedzialem sie po fakcie wiec duzo powiedziec o tym nie moge. no poza tym ze to raczej mili ludzie ;)
Na isarze nie ma lagów, loguje obsidie i lagi nie tak duże jak prędzej ale są.
@ Suv
Grałeś też na isarze?
Ricalone
06-02-2007, 00:02
Na isarze nie ma lagów, loguje obsidie i lagi nie tak duże jak prędzej ale są.
@ Suv
Grałeś też na isarze?
suv ma 50~ kine na isarze ; d
Tibijczyk1984
06-02-2007, 03:06
skoro suv jest z Bydgoszczy to pewnie rl rywinho hehe
Qxwaaatz
06-02-2007, 08:06
Co do tych kickow, nie wiedzie kiedy to ma ustapic? Moze maja cos z tym zrobic? Bo pacc leci a ja expic niemoge ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.