Pokaż pełną wersje : Obsidia ....
Stron :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
300k za 60lv, najs ;) ja za te wszystkie fragi i 92 lv mialem mniejszy :D
@tibijczyk
"cos wypadnie" to miales na mysli jakies item ? bo 60+ knajty maja w zwyczaju nosic aola
ps : zauwazylem ,ze ostatnio jest moda na dyslekcje ;p poprostu ludzie ktorzy nie potrafia pisac po polsku na koncu zdania dopisuja "sry mam dyslekcje"
@urgo
lol to podobnie jak mi pewien Nuhn z elysii ,kazal placic 240k ,za zabicie 17lvla ,ja mialem 38sorca ;p
A ja mam ciekawostke.
Vany hod powiedzial ze zielqa mannow zabil poniewaz pisal na gc ze chce wojny z Ng jak jeszcze IA bylo.... Nie wiem czy to pogloski czy nie ale jak zajebal mojego 2 chara i zapytalem sie o co poszlo z pepsim to on dokladnie to powiedzial.
Osobisie wqrwilo mnie to ze Mannow zaklada jakies wyimaginowane exp-locki.
A poza tym mialem paymenta u Parkaza (po tym jak mnie dorpaz zabil) 20k.
Mialem kase ale postawnowilem troche powalczyc;]
Moim zdaniem ET zrobi pare porzadnych akcji. I chyba skonczylo sie juz SS killing ppl ze strony ET.
Niestety powstało Guardian Gods :( które jest nową zabawką w upapranych krwią rączkach Mannowa :p
Azared Eagon 148 ek
15:24 You see a dead human (Vol:10). You recognize Azared Eagon. He was killed by Pephy.
Dec 31 2006, 15:13:26 CET Killed at Level 148 by Yunichi
and by Pephy
Prezent na Sylwka od Pepsiego i Yunka xD :cup:
15:14 You see a dead human (Vol:10). You recognize Azared Eagon. He was killed by Pephy.
They don't give a fuck ;]
gz for them
best tactic ever
uuu niezle chlopaki :D ale wolalbym zebyscie dojechali Dorpaza albo Mannowa nom ale ich tez mam nadzieje dojebiecie ;)
Master Duch
31-12-2006, 15:34
Bravo panowie! hehe moze jakis film?:D
15:36 You see a dead human (Vol:10). You recognize Hayalet. He was killed by Mentor de'Vrie.
Hail ET
Dec 31 2006, 15:40:29 CET Killed at Level 72 by Rundo Tejparn
Don'hawk
Ale i tak ng dostanie w cipke
Dec 31 2006, 15:48:25 CET Killed at Level 117 by Rundo Tejparn
and by Xerotax
Mentor
ALe to tylko wypadek przy pracy ;]
Misterio
31-12-2006, 15:53
Życze udanych bitw, wbijania lvli i mlvli, wyjebania NG oraz spełnienia wszych marzeń w 2007 roku : ).
Dobre pospolite ruszenie : )
@edit
Gryka kórwa nie spamuj... wpisuj wszystkie fragi w jeden post. -.-'
Azared Eagon
and by Pephy
Hayalet
Dec 31 2006, 15:36:14 CET Killed at Level 116 by Pephy
and by Mentor de'Vrie
Pepsi oblize ci teraz dupe ale:
YOU ARE THE BEST OF THE BEST OF THE BEST.
Podobno niezla taktykie mieliscie?
Pephy masz filmik? Jak tak to podaj linka :D Bylem w samym srodku battle w drode do thais. Postaraliscie sie, wiecej takich akcji.
Niezly prezet na sylwestra. :cup:
Tjor masaker pro skater
31-12-2006, 16:15
czyżby ng mialo podzielic los saddama? ;o
Gratuluje i czekam na wiecej! :evul:
Pephy jak tylko ktos uploadnie gdzies filmik, od razu daj link. :)
Ghost111
31-12-2006, 17:11
Czyzby wkoncu nadeszla ekipa godna wyjebania Ng z serva? Czy to nie skonczy na 2-3 akcjach jak to dotad sie konczylo? Czas pokaze...
Choc po dziesiejszych wydarzeniach jestem sklonny powiedziec ze to moze byc przelomowy moment.
Btw ciekawy jestem co zrobi Suv, bo on chyba wciaz wierzy ze nie bedzie hunted..
Misterio
31-12-2006, 17:40
Oj teraz każdy gratuluje Zielakowi a jak podczas wojny NG vs. Dejavu dołączył do NG to każdy go tyrał i mówił "I tak kiedyś padniesz... blablabla"
Azared Eagon
and by Pephy
Hayalet
Dec 31 2006, 15:36:14 CET Killed at Level 116 by Pephy
and by Mentor de'Vrie
i tak jestes lesczem ;d :* gz fragzów ;d
pephy daj filmik plx :D:D
FILM WPIZDU !
bo juz co minute sprawdzam tibicams.com
FILM WPIZDU !
bo juz co minute sprawdzam tibicams.com
Narazie nie dostaniecie filmu :P za kilka dni tygodni wyjdzie hyhy
kurwa...;/ no wez ktos daj filmik plx plx plx :D
@up
Widze ze szykuje sie jakas produkcja na miare filmow z Holywood :p
@Tjor
Oni pewnie podziela, ale ET ich nie pochowa ;]
@Anga
Suv musi sie sam przekonac na wlasnej skorze (ded) tak jak pepsi i dopiero wtedy zmieni zdanie pewnie
cale to forum to jedna wielka dupa :] widze zmieniacie zdanie o ludziach szybko.
jest z polakami!! HAIL!! jest z ng! CHUJ!! :x
Ghost111
31-12-2006, 19:54
Narazie nie dostaniecie filmu :P za kilka dni tygodni wyjdzie hyhy
Czyzbyscie niechcieli zdradzac swojej taktyki, i dlatego nie publikujecie filmiku?
Slusznie bo zaraz film wpadlby w lapy ng i by odpowiednio sie zaasekurowali..
Pozdrawiam i zycze szczesliwego nowego roku :D
Anga
Tjor masaker pro skater
31-12-2006, 20:35
suv ludzie tak szybko zmieniają o tobie zdanie tak jak szybko zmieniasz gilidie, opowiedz sie za jedną stroną a nie rób roszad typu sobs,ng,ia,tl .Przyszło co do czego to nie walczysz. Nie mam zamiaru na ciebie flameowac bo to nie lezy w moim interesie, ale zamiast pisac cos o dupach to przelej twój tok rozumowania na to zacne forum<asslicker>:D i wytlumacz ludziom czym sie kierujesz.:o
btw
duzo fragów i zdobyczy w nowym roku tjor wam życzy:p
To Ja mam pytanie do ET i wszystkich Polakow czy jak Wygra Et czy nie bedzie dalej to samo na obsidi??. Mowicie ze Mannow zabil Pephiego. Nie wiem za co ale pewnie za zadarmo. Tylko ze zapytacjie ile osob okradl Mentor. Jak wygra ET to nie wiem czy nie bede Hunted. Mam/mialem Kumpli w ET. Dlatego moje Pytanie do Pephiego i reszty Polakow czy gdy wygracie czy bedzie dalej tak samo czy to sie zmieni???:confused:
hop siup !
Ile Eternal zrobil skilli,
ile Del'Toro fragow zdobyli,
Ile ludzi gra Cachero,
Ile hackow w era zero,
Ile Expa Bubble ma,
Ile warty backpack mpa,
Ile noobow jest na rooku,
Tyle Zyczen w nowym roku xD
ryba nie odbieraj nam tej przyjemnosci zobaczenia jaka pada azared
@pephy ,kiroy ,ryba itede
wescie uzbierajcie wiekszy team ,bo w 10~ nie pokonacie Ng
@vylkano
jezeli ET wygra i nawet jesli pepsi zrobi exp locka tak jak mannow to i tak pewnie nikt go nie dogoni :P
gryka sa lepsi od pepka uwierz mi :p ale watpie zeby chcieli grac na obsidii :x
rajman oj zdziwilbys sie :o
a z tym filmem wiem chyba o co chodzi, ktory nie wylaczyl gdzie uciekacie ?:d
a mi misiek mowil co innego :x
btw. chcecie wiedziec czyja strone trzymam ?
Archina. A on moja.
no to szcześliwego nowego ;]
Szczesliwego nowego roku. Dobrego Expa, Loota i Lvla ;)
Zyczy pewnien ziom z obsidi dla wszystkich. B)
^Awolver^
01-01-2007, 09:54
Jesli tutaj maja sie spelniac ze tak powiem delikatnie userzy forum i spamowac co chwile neich ryba badz pepsi ktorzy maja czynny udzial w wojnie a nie przygladanie sie zaloza teamt gdzie bedize pieknie zajebiscie wszystko pokazane napisane itd. ;]
@Misterio
akurat wtedy jezeli dobrze pamietam Ci ktorych szanuja na tym 4um a byli przeciwko pepsiemu (w tym ja bo wole sprite) to mowili ze nie padnie a bedzie huntd by NG a to jednak jest roznica :)
rybcia dobra robota ;* (nastepnym razem daj znac akwarium xD <- bede to powtarzac rok rocznie po kazdym kilerze xD!)
Urgothiri
01-01-2007, 11:28
300k za 60lv, najs ;) ja za te wszystkie fragi i 92 lv mialem mniejszy :D
Ja tezniewiem czemu az taki duzy... ;s ;p za zabicie Parkaza na 54 lvlu... a powod to psozedlem z nim i jego kumpel man hydry i mnie ubili :s to sie zemscilem i ja go rowniez ubilem a potem polowa ng do mnie pisala ;s
Azared :
http://www.youtube.com/watch?v=lUhh3I-EIQc
a co ma byc na tym filmiku. Bo napewno nie ded Azareda;p
Master Duch
01-01-2007, 12:09
heh szybko padł... uhac sie nie umie ?;o
Gryka a jezeli taki ktos sie trafi albo Pephiemu sie znudzi bicie lvla?
nie jestem jakims idiota zeby explocki rozdawac co to w ogole jest
a co ma byc na tym filmiku. Bo napewno nie ded Azareda;p
A niby co innego jak nie dead Azareda? :p Pephy dal tylko taka urywke a trwalo to troszke dluzej bo na poczatku zostal trapniety, narazie to musi wam wystarczyc a pozniej wyjdzie rec :p
Gryka a jezeli taki ktos sie trafi albo Pephiemu sie znudzi bicie lvla?
No wiesz obojetnie kto panuje na servie zawsze jest jakies 'pa' jedynie moze byc wieksze lub mniejsze ale nie wydaje mi sie zebys ty mial byc hunted w przypadku naszej wygranej.
12:09 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Polathanem. He was killed by Pephy.
napewno za hunceniem mnie bedzie Mentor;p. Nie wiem jak reszta bo u was sie zmienia jak w kalejdoskopie. wiem tylko ze Mentor bedzie chcial namowic niektorych z was do zabicia mnie pewnie pod swoja stala gadka ze ukradlem mu bohy;p
Pephy to tylko dobrze swiadczy o tobie;p
Hohoho widze kolejne fragi:] co to sie dzieje na tej Obsidi ludzie padaja jak kawki;p
Misterio
01-01-2007, 12:57
@Misterio
akurat wtedy jezeli dobrze pamietam Ci ktorych szanuja na tym 4um a byli przeciwko pepsiemu (w tym ja bo wole sprite) to mowili ze nie padnie a bedzie huntd by NG a to jednak jest roznica :)
A to co ; >?
ale jak pzregramy to ty bedziesz celem numer jeden jak byl biedny pika aka Gal'axy
Pephy bedzie zaszczycony niezapowiedziana wizyta oddzialow Sobs
Choć post Angi był po delete ; P
Witam :)
No to chyba nikt sie nie spodziewal ze bedziemy wygrywac !! ale narazie spokojnie powoli bedziemy sie rozkrecac !! takze trzymajcie prosze kciuki :)
Hail Polska :)
Pepsio rządzi Pepsio radzi Pepsio nigdy Cię nie zdradzi ^^:cup: 8o
Wuja Kiroy
kaczkacz
01-01-2007, 13:36
niech chce sie chwalic no ale prawie bylem przy tym jak pepzi go zownił;<
spalem na fotelu :o
hail polaczki ;*
Pepsi
Let's rock'n'roll
Vylkano
Are u gonna be my girl?
czyżby ng mialo podzielic los saddama? ;o
Dokładnie... to samo skojarzenie :D
Saddam - Mannow
Chemiczny Ali - Azared Eagon ]:o
@Makon
Jak to by było gdyby ET wygrało to się można dowiedzieć w jeden sposób, muszą wygrać bo zapewnienia że nie będzie tego i tego można sobie... między bajki włożyć :)
@Kiroy
Hail Wujo xD
@ ET
Gzzzz :)
@ Urgothiri
Parkaz to największa świnia jaką widziałem i o jakiej słyszałem :) Więc gz tego fraga na nim :D
no no ladne szybkie akcje ;p widze ze Pepsi sie jeszcze nie pochwalil hayaletem wiec dodam dla tych co nie widzieli
http://www.youtube.com/watch?v=mljoWXTg360
apropo azareda to on myslal ze go gm bedzie uhal ?bo explo to raczej hp nie dodaje xD
^Awolver^
01-01-2007, 17:39
Parkaz to bylo jedna z takich osob ktorych sie nienawidzilo ale warto bylo miec kogos takiego jako "kumpla/ele" jeszcze za mych czasow tez mnie ostro wqrzala ;s
witam moi Drodzy :
zwracam sie do Was z wielka i goraca prosba o wsparcie :D ale nie wysylajcie nam jedzenia :D tylko potzreba nam wszystkiego od runek po gp ringi ..... dlatego zwracam sie do Rodakow :D z oredziem :D aby kto mogl i by chcial wsparl nas w walce tyrania Ng jaka panuja na obsidii i wyslal choc 1 k do mnie do venore depo to bedzie maly wydatek dla was a byc moze jak wszyscy albo duza zcesc by nas wsparla naprawde Razem mozemy ich pokonac !!
Dziekuje slicznie pozdrawiam !!
witam moi Drodzy :
zwracam sie do Was z wielka i goraca prosba o wsparcie :D ale nie wysylajcie nam jedzenia :D tylko potzreba nam wszystkiego od runek po gp ringi ..... dlatego zwracam sie do Rodakow :D z oredziem :D aby kto mogl i by chcial wsparl nas w walce tyrania Ng jaka panuja na obsidii i wyslal choc 1 k do mnie do venore depo to bedzie maly wydatek dla was a byc moze jak wszyscy albo duza zcesc by nas wsparla naprawde Razem mozemy ich pokonac !!
hahaha Kiroy ale Ty masz pomysly :P
witam moi Drodzy :
To bardzo dobry pomysl. Gratuluje wam zdobytych fragow i mam nadzieje ze nie pokazaliscie jeszcze wszystkiego, 3 mam za was kciuki powodzenia chlopaki.
Tjor masaker pro skater
01-01-2007, 20:47
To nie jest taki zły pomysł, mozna w koncu cos odpalic na szczytny cel:p
Urgothiri
01-01-2007, 20:57
Fin'er i Awolver wlasnie o to chodzi ten koles jest niepowazny poprostu ale poszczescilo m isie bo wylecialy wtedy z neigo bohy mialem gdzies tego ssa starego na kompie jak znajde to wrzuce ;) tylko i do tej pory tego nierozumiem jak 60 ek mogl strapowac sam 54 mastera;p ale nie akzdy da sobie w kasze dmuchac noi neistety takim sposobem hunta zlapalem :/
Z całego serca dziękuje slicznie Wszystkim ktorzy wysylaja nam parcelki z pomoca !! naprawde ta pomoc jest nam ( Mi ) bardzo potrzebna !! ilosc parceli i ich zawartosc przeszla moje najsmielsze marzenia !! bardzo dziekuje i mam nadzieje ze inni beda sie dolaczali do tak szczytnego celu jak jakim jest wykopanie NG z Obsidii i Ay uczynic ten server serverem Polakow !!
Dziekuje rowniez za kazde cieple slowo otuchy pociechy i zyczenia powodzenia :) dzieki za pamiec :)
Rodacy : damy z siebie wszystko aby Was nie zawiesc :*
Wuja Kiroy8o :cup:
I znowu wojna... Szczerze powiedziawszy, kiedy zobaczyłem, że guildia, w większości złożona z Polaków po raz kolejny próbuje się przeciwstawić hegemonii NG, jakoś nie byłem specjalnie wzruszony. Oczywiście, los Pephy'ego i innych nie był dla mnie bez znaczenia. Jednak kiedy tylko przeczytałem na gulid chacie, że Azared padł, znowu odzyskałem wiarę, że jednak uda się coś działać. Tą samą wiarę, zwykle która traciłem po drugim open battle. Jak będzie teraz? Ciężko przewidzieć. Rozmawiałem z Kiroyem. Członkowie ET chyba nie chcą przyjmować medium leveli (a moze nie do konca high? ;) ), tak jak to często się zdarzało wcześniej. Moim zdaniem właśnie ci gracze, na poziomach oscylujących w granicach 60 - 70 robili więcej szkody niż pożytku - większe zamieszanie, łatwiejsze fragi, często małe doświadczenie w wojnach. Ta wojna jest inna niż wszystkie. Wydaje się, że Polacy mają słabszy team niż zawsze, jednak to my wygrywamy wojnę. Brawo!
@Eternal Team
Choć ostatnimi czasy jestem biedny, mimo tego będę starał się wam pomagać.
Uważajcie z tymi snake atakami. Kiedyś na Isarze Polacy lali jakiegoś 150 elite knighta, który był "sam". Wprowadził on naszych graczy do jakiejś jaskini, gdzie zalogowała się jego guildia, czego efektem było pełno fragów straconych po naszej stronie. NG raczej nie składa się z idiotów i nie będą czekali z zawiązanymi rękoma na kolejne deady. Na razie jest bardzo dobrze, jednak musicie zachowywać czujność na każdym kroku.
Inna sprawa to h lvlowi Polacy, którzy nie walczą w wojnie. Master Thor pewnie długo jeszcze się nie naexpi, Shandow Ridixx ma zamiar skończyć grać, ale może mogliby pomóc? W każdym bądź razie nie mieszam się do waszych spraw, liczę na to, że sami podejmiecie najlepszą decyzję. Na razie jest bardzo dobrze i oby tak dalej!
@Suv
Mówisz, że trzymasz strone Archina. A Archin?
Guild membership: Eternal Hero of the Next Generation
Myślisz, że on będzie się zawsze trzymał twoją stronę? Może i będzie, ale to Mannow jest liderem. Pephy był kumplem Mannowa, jednak miał jedną wadę, wspólną dla nas wszystkich - był Polakiem.
Trzymajcie się. Życzę wam żeby wojna układała się tak jak teraz, a nawet lepiej. Razem mamy szanse coś zdziałać. Pamiętajcie, że każda potęga ma kiedyś swój koniec. Kiedyś Imperium Rzymskie, później Francja za czasów rządzenia Napoleona, może teraz czas na Next Generation? :)
^Awolver^
01-01-2007, 22:41
fajny post ;D
fajny post ;D
Dokładnie xD. Wreszcie rozmowa na poziomie :P
BTW
Inna sprawa to h lvlowi Polacy, którzy nie walczą w wojnie
A co z Peero, Qeni, Cucumberem, Myllionem i innymi?
^Awolver^
01-01-2007, 22:48
cucumber sprzedał postac koelsiowi metr 50 ktroy ma pvp nieobranego jeża ... a o tych pierwszych co sie wyplacii albo spierdolili z dejavu to nie wspominajcie nawet...
I znowu wojna... Szczerze powiedziawszy, kiedy zobaczyłem, że guildia, w większości złożona z Polaków po raz kolejny próbuje się przeciwstawić hegemonii NG, jakoś nie byłem specjalnie wzruszony. Oczywiście, los Pephy'ego i innych nie był dla mnie bez znaczenia. Jednak kiedy tylko przeczytałem na gulid chacie, że Azared padł, znowu odzyskałem wiarę, że jednak uda się coś działać. Tą samą wiarę, zwykle która traciłem po drugim open battle. Jak będzie teraz? Ciężko przewidzieć. Rozmawiałem z Kiroyem. Członkowie ET chyba nie chcą przyjmować medium leveli (a moze nie do konca high? ;) ), tak jak to często się zdarzało wcześniej. Moim zdaniem właśnie ci gracze, na poziomach oscylujących w granicach 60 - 70 robili więcej szkody niż pożytku - większe zamieszanie, łatwiejsze fragi, często małe doświadczenie w wojnach. Ta wojna jest inna niż wszystkie. Wydaje się, że Polacy mają słabszy team niż zawsze, jednak to my wygrywamy wojnę. Brawo!
@Eternal Team
Choć ostatnimi czasy jestem biedny, mimo tego będę starał się wam pomagać.
Uważajcie z tymi snake atakami. Kiedyś na Isarze Polacy lali jakiegoś 150 elite knighta, który był "sam". Wprowadził on naszych graczy do jakiejś jaskini, gdzie zalogowała się jego guildia, czego efektem było pełno fragów straconych po naszej stronie. NG raczej nie składa się z idiotów i nie będą czekali z zawiązanymi rękoma na kolejne deady. Na razie jest bardzo dobrze, jednak musicie zachowywać czujność na każdym kroku.
Inna sprawa to h lvlowi Polacy, którzy nie walczą w wojnie. Master Thor pewnie długo jeszcze się nie naexpi, Shandow Ridixx ma zamiar skończyć grać, ale może mogliby pomóc? W każdym bądź razie nie mieszam się do waszych spraw, liczę na to, że sami podejmiecie najlepszą decyzję. Na razie jest bardzo dobrze i oby tak dalej!
@Suv
Mówisz, że trzymasz strone Archina. A Archin?
Myślisz, że on będzie się zawsze trzymał twoją stronę? Może i będzie, ale to Mannow jest liderem. Pephy był kumplem Mannowa, jednak miał jedną wadę, wspólną dla nas wszystkich - był Polakiem.
Trzymajcie się. Życzę wam żeby wojna układała się tak jak teraz, a nawet lepiej. Razem mamy szanse coś zdziałać. Pamiętajcie, że każda potęga ma kiedyś swój koniec. Kiedyś Imperium Rzymskie, później Francja za czasów rządzenia Napoleona, może teraz czas na Next Generation? :)
Wiesz duzy level nie oznacza ze ktos umie grac (czytaj Shandow i Master thor) Shandow juz raz pokazal co potrafi :p za nim mannow zrobil deklaracje juz go nie bylo w gildii :D A co do tego trapa z 150ek co lurowal to owszem w ng jest kilka osob dobrze grajacych ale wiekszosc to mieso armatnie. Ich bylo wiecej niz nas w tym 'open battle' przy czym my zabilismy 148ek i 115rp i ucieklismy no niestety don'hawk gdzies sie zaplatal z tylu i ciezko uciec 72msem od 128ed, a Mentor jak zwykle zgubil sie na desercie i znowu ded :P maly wypadek przy pracy
Edit:
Druga rzecz juz nie wjezdzajcie tak na Suva :p moze bierze przyklad z Pephego i expi poki moze hyhy nie wiecie jakie ma zamiary wiec.. :> Ng pewnie go sprobuje ubic predzej czy pozniej wiec nie bedzie mial wyjscia, chociaz kto wie oni teraz przestraszeni bo jakby jeszcze suv do nas doszedl a z nim kilka innych osob ;p
Taaa nasza kochana Rybka 90-tka ma racje :D nie oceniajmy suva poki nie pokazal swojego stylu :D ani reszte Ng bo zarowno jak My jak i NG mamy pare asów w rekawie :)
a najbardziej mnie smuci fak ze Xusodove zostal w Ng :( ahhh ;(
niech Moc bedzie z nami :)
Wuja Kiroy
Ghost111
02-01-2007, 00:01
Taaa nasza kochana Rybka 90-tka ma racje :D nie oceniajmy suva poki nie pokazal swojego stylu :D ani reszte Ng bo zarowno jak My jak i NG mamy pare asów w rekawie :)
a najbardziej mnie smuci fak ze Xusodove zostal w Ng :( ahhh ;(
niech Moc bedzie z nami :)
Wuja Kiroy
Xuso poleci najprawdopodobniej po wbiciu 100 levela i wykonaniu demon helmeta. Dlatego ze Ng uwaza ze sharuje on z jednym z ownerow Angatevona, bynajmniej nie ze mna. Wiec niestety i jego przygoda sie skonczy juz niedlugo, chociaz to nic pewnego.
Btw zaraz sie logne i wysle pare groszy na "cele charytatywne"
Pozdrowiam i zycze dalszych sukcesow :)
Kiroy jezeli chodzi ci o zrobienie drugiego servera Polskiego to ja podziekuje, widze co sie dzieje na Furorze;p
Ja tam to zdeka olewam bo nigdy nie bede mial hunta za PG;p bo watpie zebym dogonil Azareda robiac 50k expa dziennie;P
Chociarz gdyby zadzili Polacy to byloby troche lepiej na servie.
Moge tylko wam zyczyc wygranej;)
CO do naszej rozmowy Peero to ty nie masz nic do stracenia a ja jednak mam;p
Kiroy jezeli chodzi ci o zrobienie drugiego servera Polskiego to ja podziekuje, widze co sie dzieje na Furorze;p
Ja tam to zdeka olewam bo nigdy nie bede mial hunta za PG;p bo watpie zebym dogonil Azareda robiac 50k expa dziennie;P
Chociarz gdyby zadzili Polacy to byloby troche lepiej na servie.
Moge tylko wam zyczyc wygranej;)
CO do naszej rozmowy Peero to ty nie masz nic do stracenia a ja jednak mam;p
Nie porownoj furory z obsidia! ludzie sie roznia, widocznie na furorze nie potrafia sie dogadac, mowimy tutaj o Obsidii i kazdy kto bedzie chcial pomoc polakom napewno to zrobi, dlatego ze ma w tym swoj cel, bedzie o niebo lepiej na obsidii po pokonaniu Ng tyrani ktora nas zniszczyla ale nie dokonca, pokazmy ze polski narod moze sie zebrac i ich pokonac, nie robmy tak jak na wyborach: " nie pojde glosowac bo mnie to nie dotyczy" takze wiec Vylkano to ze slabo expisz to niema znaczenia, liczy sie sam komfort gry a grasz w ciaglym strachu!
@up
Czemu cie nie wzieli do ET?
Bo widzialem ze przedtem miales inva
@Kiroy
Wujek, dalem ci 30k. Moze bys mnie pochwalil?:P
Oby bylo lepiej, ale boje sie zeby nie powtorzyla sie sytuacja z Nebuli.
Tam tez najpierw polacy wykurzyli z serva szwedow, a teraz polacy na siebie walcza.
@Konzbi
Co ty gadasz ze Shandow Ridixx konczy grac. Gadalem z nim i zapewniam ze nie odchodzi :)
Pozdro B)
Axelku narazie nie chce nikogo chwalic ale wiesz szpiedzy sa wsrod nas i co wymienie naszych dobroczyncow a Ng ich wybiej noobcharowi spokojnie dam yarde jeszcze o naszych dobroczyncach ludzie uslysza !!
Peero tu sie mylisz. Narazie wszyscy z ET maja jeden cel. Wywalic szwedow z Obsidi. Ale zobaczymy gdy juz to sie uda i czy dalej bedzie taki spokoj bo mi sie wydaje ze nie;p
Jezeli chodzi o Strach to ja bede gral w wiekszym strachu gdy Et wygra. Bo teraz wiem przynajmniej ze Mentor siedzi w Pz;p
Axelku narazie nie chce nikogo chwalic ale wiesz szpiedzy sa wsrod nas i co wymienie naszych dobroczyncow a Ng ich wybiej noobcharowi spokojnie dam yarde jeszcze o naszych dobroczyncach ludzie uslysza !!
Święte słowa :) Po co ich ujawniać ;)
Bald Drah
02-01-2007, 14:36
oj nie wiem czy poradzicie sobie z ng ale jak narazie to widze ze jednak szanse sa wyrownane acz kolwiek szczerze mowiac zmienilem z zdanie do ng
jak pod spodem napisal gosciu mial racje chca wypedzic polakow a powinno sie szwedow:P
pzdr :P
^Awolver^
02-01-2007, 14:37
Et chce wywalic ng z obsidii a nie szwedow >.< jak zwykle utozsamiaja ludzie te wojne z wojna pl vs swe >.<
^Awolver^
02-01-2007, 14:42
aha p.s. torche mnie to wqrza ... wojna was niedotyczy badz dotyczy w malym stopniu , ale od rauz mowie - za to kiroy was po wygranej wonie protectorowac nie bedzie... ja tam nie wierze w "protectorow" bo trza meic kumpli ktorzy zawsze pomoga, chyba ze ewentualnie zostaniecie kumplami :P
A do tych ktorych wojna dotyczy w malym badz niewielkim stopniu jak na przyklad axel czyli z levelem jak tyo powiedzial konzbi medium. Otoz jesli et wygra to na pewno odzyskacie swoje pieniadze :) z reszta qrde ja juz tu chyba nie zawitam ;d w tibie nie gram od pol roku a na forum sie ciagle udzielam :d
Powiem wam tylko, że wojnę będzie bardzo ciężko wygrać. A już cholernie ciężko będzie wygonić NG z servera. Polacy, po tylu przegranych wojnach nie posprzedawali charów (nie w 100%, ale szacunek dla tych, którzy tego nie zrobili), nie usunęli Tibii z kompa i nie olali całkowicie sytuacji na serverze. Co więcej - wciąż walczą i póki co z naprawdę niezłym skutkiem. Członkowie NG na pewno nie porzucą swoich charów, w które włożyli mnóstwo pracy. Poza tym przewaga liczebna jest po stronie NG. Oczywiście, liczą się umiejętności w walce PvP, jednak ilość graczy też ma duże znacznie. Nie wiem jakie ET ma plany, jeśli uda się wygrać wojnę. Być może ma zamiar rozliczyć się z wszystkimi, z którymi ma na pieńku. Nie wnikam. Jednak myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłoby zjednoczyć się. Świetnie byłoby po wygranej wojnie zapomnieć o niewyjaśnionej sprawie bohów, o tym, że ktoś kiedyś próbował zająć expowisko, a zamiast tego WSPóLNIE walczyć o swoje. Oczywiście najpierw trzeba wygrać wojnę, co, jak już powiedziałem, będzie niezwykle trudne.
Czekam na kolejne fragi. :cup: Ale pamiętajcie - nic na siłę.
Pozdro.
Dalanther
02-01-2007, 15:14
Pepsi, jak Mr Mannow dotknie ziemii to stawiam flaszke. xD!
Dodi Brae
02-01-2007, 16:06
Panowie
Nie chce dzielic skory na niedzwiedziu, ale mam nadzieje ze po ewentualnej ( powtarzam ewentualnej) wygranej przez poslkich HL nie bedzie mialo miejsca kolesiostwo i bronienie swoich kolegow z klasy za wszelka cene, tylko sprawiedliwe rozpatrywanie wszelkich spraw odnosnie pa, pk i wymuszen.
Jak juz mowilem Olkowi powtorze to na forum:
Rzadko sie zdarza ogladac Dorpaza czy Azareda z czacha, i nie zdarza sie Apitow bez czachy. I niechcial bym i pewnie wiekszosc graczy z polski by nie chciala zeby Hl ktorzy wygraja (ewentualnie) z NG zamienili sie w niszczycieli siejacych chaos i postrach na Obsidii.
Z powazaniem i sympatia bo wieli naszych HL jest milymi i sympatycznymi choc mlodymi ludzmi :P
Jestem w nieco niezrecznej sytuacji bo bardzo lubie Vanego, Trevliga, Fox, Kage i Dorpaza ale lubie tez polakow chociaz nie bede moich sympati tu wymienial ;)
Jest to nieco tak jakby sie pobil Booka z Olkiem albo Gara z Wiki i mam zajac stanowisko. Oczywiscie pozycja Manowa jako poprzeczki nie do przeskoczenia jest niedopuszczalna ( i czasem zastanawiam sie czy Mannow naprawde istnieje czy jest tylko charem kontrolowanym przez np 3 lub 5 ciu graczy) i jest on tylko po to zeby pewni gracze mogli polowac a inni nie mogli.
No nic rozgadalem sie i zupelnie nie na temat a chodzilo mi tylko o to zeby po zmianie wladzy nie nastapil okres anarchii gdzie tylko jedna grupa ludzi np koledzy z klasy noooo powiedzmy Fin'era stanowili prawo na swererze i mogli tepic kogo sobie tylko zechca.
Z calym szacunkiem do naszego milego Fin'er :P
Piotrek
^Awolver^
02-01-2007, 16:30
tak p.s.
http://img295.imageshack.us/img295/4315/lolst4.jpg (http://imageshack.us)
ja z kiroyem oraz yunichim nie dopuscimy do powstania kolejnej furory. znam ich na tyle zeby wiedziec, ze pkowanie 15 lvli na party w ab (pozdro Ima~) nie jest w ich stylu. chociaz jak narazie nie wygrali ;) kiroy wyslalbym Ci cos ale priorytetem jest dla mnie archin w tej chwili. mam nadzieje ze inni rodacy wspieraja :p
Piotrek, takich sytuacji napewno nie bedzie, znam kiroya, rybe i pepiego dostatecznie dobrze by uwazac, ze dawno dorosli do wladzy ;) oraz wiem, ze jesli jakis mentor zacznie prowadzic znowu swoje akcje zostanie ukarany, jesli nie przez nich to przeze mnie.
trzymam strone archina a on moja, jesli ktokolwiek z ng bedzie mial ze mna problem wiem, ze moge na niego liczyc. rowniez waldorio zadelkarowal ze przeciwko mnie walczyl nie bedzie. jedno jest pewne - ja niczego nie mam zamiaru zaczynac. zyjemy w zgodzie i nam z tym dobrze. watpie zeby archin byl aktywny w wojnie z powodu hacka, zajmujemy sie wspolnie odrabianiem kasy kiedy tylko mamy oboje czas. (demona)
btw.
awo, jak zes to zrobil ?:D
Ghost111
02-01-2007, 17:24
A moze bys sie tak na cos przydal Suv? Np wizalbys wystawil Archina w demoni zeby go ET ubilo, co ty na to? Za poprzednia wojne nalezy mu sie nauczka :p
Anga, ty to masz pomysly. :evul:
Witam Wszystkich!
Jestem mile zaskoczony z powodu panującej wojny z NG :) (która to już z kolei :D ) Do tej pory Obsidie ustawiała "grupa trzymająca władzę" czyli jednym słowem NG. Bardzo wierze i mam taką nadzieję iż wojna skończy się dla Nas pozytywnie ;) Wiele szczęścia i udanych frago-trapów życzę naszym Rodakom!:cup:
@Konzbi!
Kóńńik co ty tutaj robisz? =* Wracaj i wbijaj lvl! Co do Twojego pytania to wojna może troszke potrwać, ale równie dobrze może się skończyć bardzo szybko. Nie będę tutaj bawił się w proroka.
^Awolver^
02-01-2007, 18:16
Jak dla mnie bedzie trwała 2 metry max 2,5
p.s. suv wlasnie qrcze nie mam pojecia ;d pewnie mam jakies wewnetrzne psie ;s
Pepsi, jak Mr Mannow dotknie ziemii to stawiam flaszke. xD!
Weź Ty mi tu nie przypominaj o flaszcze... :confused:
@ Dodi
Muahaha jeżeli ET wygra wojne to możesz mnie nazywać Sir Parkaz 2 :D :D :D
@ Ghost111
No to by było cholernie po świńsku.... ;/. Ja tam myśle, że :cup: Olek:cup: ma większe umiejętności niż "tylko" wystawienie Archina na Demonii...
^Awolver^
02-01-2007, 18:45
i brdzo w stylu waldoria to jest :P
przypomne "historie obsidii" waldorio i fosils bbro rozpcozela sie wojna i obaj sa w ng (fosils to polak) dzialo sie to pod koniec jakies tam wojny ale jeszcze przed powstaniem Boom . W ng byli wtedy rowniez z Polakow vixi,kiroy,szikaka KATMAI I YUNICHI.
Pierwszy battle fosils wbil rsa na jakims noobie i fragujac kogos, nastepnego dnia przychodzi do neigo mannow i mowi "boh or die" fosils bohy oddal i padl (mial 80+ lvl podczas gdy mannow rowniez byl cos kolo tego p.s. suv mial chyba 20 ;d). jaka byla przyczyna ? "brak udzialu w wojnie". I potem na dniach zostali wyrzuceni papuzki nierozlaczki na demonach katmai i yunichi (p.s. ng team nie mial farta a katmai z yunkiem wrecz na odwrot). I pewnego razu keidy sobie siedzieli na demcach wpadły NyGusy i yunek padl , katmai o dziwo przezyl :P. Najlepsze jest to ze kazdy z wyzej wymienionych byl wowczas w ng ;p
Ghost111
02-01-2007, 19:39
i brdzo w stylu waldoria to jest :P
przypomne "historie obsidii" waldorio i fosils bbro rozpcozela sie wojna i obaj sa w ng (fosils to polak) dzialo sie to pod koniec jakies tam wojny ale jeszcze przed powstaniem Boom . W ng byli wtedy rowniez z Polakow vixi,kiroy,szikaka KATMAI I YUNICHI.
Pierwszy battle fosils wbil rsa na jakims noobie i fragujac kogos, nastepnego dnia przychodzi do neigo mannow i mowi "boh or die" fosils bohy oddal i padl (mial 80+ lvl podczas gdy mannow rowniez byl cos kolo tego p.s. suv mial chyba 20 ;d). jaka byla przyczyna ? "brak udzialu w wojnie". I potem na dniach zostali wyrzuceni papuzki nierozlaczki na demonach katmai i yunichi (p.s. ng team nie mial farta a katmai z yunkiem wrecz na odwrot). I pewnego razu keidy sobie siedzieli na demcach wpadły NyGusy i yunek padl , katmai o dziwo przezyl :P. Najlepsze jest to ze kazdy z wyzej wymienionych byl wowczas w ng ;p
Hehe Widze Awo ze bawisz sie w nauczyciela historii, choc owa historia doskonale znana starym graczom z Obisidi.
Mysle ze to moze posluzyc jako znak dla Suva ze ta ich przyjazn z Archinem moze sie tak samo szybko zakonczyc jak sie rozpoczela, no ale jak zwykle w takich przypadkach czas pokaze..
Urgothiri
02-01-2007, 19:57
ja jednak trzymam strone Suva ;) wiem ze jest on spoko kolesiem bylem jeszcze z nim w gildi "Rydzyk Squad" czy jakos tak to szlo ;p a wogole wiem ze w tibi da sie znalesc pare osob ktorym da sie zaufac ;) jezeli ktos keidys gral na valori to bedzie wiedzial o kogo chodzi Hail of Cook! ;)
archin mnie nie wystawi. ng mialo sporo okazji m.in na demonii do zabicia mnie. tj. stalem bijac wrl, a ngersi pomimo tego ze mieli mnie na combo to jeszcze byli tak ustawieni, ze ucieczka byla niemozliwa. oraz mam powazne podstawy by sadzic, ze azared mnie bardzo lubi :D powiedzial mi to najbardziej lubiany przeze mnie szwed, ktorego znam prawie rok i wiem, ze by mnie nie oklamal. azared moze nie jest jakims mistrzem jesli chodzi o gre, ale swoje slowo w ng ma, tak samo jak archin i waldorio. poza tym azared jest slodziutki :D zawsze usmiechniety ;)
poza tym, ja nie jestem jak fosils, on sharowal z ojcem i w ng byl tylko dla wladzy. wiem, bo go znalem od 20 lvlu.
anga, jesli et tknie archina, dolaczam do ng i pomagam im wszystkimi mozliwymi srodkami, poniewaz mam pewnosc, ze jesli ng tknie mnie, on zrobi dla mnie to samo.
Suv czyli mówisz że ng ma nie ruszać Archina, mimo wojny, bo ty go lubisz? żal.pl rzekłbym i jakoś nie wydaje mi sie żebyś był szczególnym zagrożeniem la ET :)
Misterio
02-01-2007, 21:22
@Igrexou
Wpierw przeczytaj pare stron wcześniej... Mu chodziło o to jakby ET zabilo Archina podczas expienia z Suvem na demoni [ ;
@Suv
Obys tylko nie byl kolejnym Pephym. ;<
^Awolver^
02-01-2007, 21:53
Tez znalem fosilsa od 20 lvla~ mniej wiecej i dla mnie sharowanie z ojcem byloby dosyc fajne ;D pamietam jak dostal w listopadzie czy tam pazdzierniku po wywaidowce szlaban na 2 dni bez compa za 30+ jedynek >.<
@up
chyba zeby byl kolejnym pephym :P
Mysle ze to moze posluzyc jako znak dla Suva ze ta ich przyjazn z Archinem moze sie tak samo szybko zakonczyc jak sie rozpoczela, no ale jak zwykle w takich przypadkach czas pokaze..
Nie oceniajmy Archina jako tego najgorszego i fałszywego przyjaciela tylko dlatego że jest w NG. Chyba nie wszyscy tam są źli ?
Pozatym wyjątek potwierdza regułe :)
@ Co do Azareda... ja go lubie za jego piękne i kollorowe outfitty :D
@Igrexou
Wpierw przeczytaj pare stron wcześniej... Mu chodziło o to jakby ET zabilo Archina podczas expienia z Suvem na demoni [ ;
Dla mnie to głupota expić na demonii podczs wojny wiedząc, że gildia przeciwna lubi sneaki :>
A mi sie ta historia przydala :D nie znalem tych opowiesci xD , co do Suva , szanuje jego decyzje nie chce walczyc nie musi , nie moglexpic pare miesiecy niech sie teraz nacieszy :D ja po 3 dniach nie moglem wytrzymac bez expa :D
@Suv
Przez swoją długą przygodę z ta grą wiem że tylko naiwni wierzą w prawdziwą przyjaźń w tej grze. Backstabing zdarza się wszędzie.
Nie miejcie jednak nadziei że ktoś kto ma 160+ lvl odejdzie z servera (Dorpaz). Prędzej będzie walczył do końca kasy na blessy. Fakt faktem że suv teraz nie padnie ale jeżeli wbił by 130lvl to tak się stanie i możliwe że archin się za nim wstawi ale dla mannowa to się nie będzie liczyć. Just have fun...
Name: Evo'Hawk
Guild membership: Disciple of the Next Generation :o :o
siema witam : jesli ktos ma za niski lvl aby walczyc to am mdla was inna zabawe :) looknijcie na konto azareda i zobaczcie liste jego kumpli :) Ng z nudow zabija naszych rl kumpli :) wiec jesli komus sie nudzi i lubi popekowac sobie to zachecam do wybijania jego ziomkow :D
Ludziki nadal prosimy o wsparcie po 1 czy 2 k ale z tego uzbiera sie wieksza kupa :D wierze w Was xD
Wuja Kiroy:cup:
Name: Evo'Hawk
Guild membership: Disciple of the Next Generation :o :o
Name: Voltomix
Guild membership: Eternic of the Eternal Team
ET tez sie wzmacnia :p Przeciez moze B)
Ghost111
03-01-2007, 16:23
Nie oceniajmy Archina jako tego najgorszego i fałszywego przyjaciela tylko dlatego że jest w NG. Chyba nie wszyscy tam są źli ?
Pozatym wyjątek potwierdza regułe :)
@ Co do Azareda... ja go lubie za jego piękne i kollorowe outfitty :D
Ja nie oceniam Archina jako tego najgorszego, ale sam mialem przyjaciela w ng. Zapewnial mnie on o swojej pomocy w przypadku klopotow z ng itd itd.
Tym przyjacielem byl Vinnare dotad gdy nie wyszlo szydlo z worka. Vinnare ojebal moja chatke i poprostu zjechal sobie level. Ale to nie on byl poszkodowanym, bo jak pewnie wiekszosc z was wie Vinnare to Elite Tediie, pewnie spacerujac po Edron zauwazyliscie sliczna E-plate u Tediie'go? Otoz jak sie dowiedzialem od pewnej osoby, ta E- plate dostal/pozyczyl od Suva.
Mowie ci niedziw sie jak nie dostaniesz juz spowrotem tej zbroji.
Zapytacie co to ma wspolnego z Archinem, otoz ma i to wiele. Archin rowniez zapewnia Suva o swojej pomocy i ze zawsze beda kumplami, ot tacy przyjaciele na dobre i na zle, gowno prawda! Archina hak wydaje mi sie dziwnie podejrzany, niby haka mial az tu nagle wbija po 200k expa+ itd, ciekawe za co kupil amunicje. Zorganizowano nawet akcje dobroczynna na rzecz biedaka, a wiecie z czym mi sie to kojarzy? Ze skurwysynkim za przeproszeniem sposobem wzbogacenia sie jeszcze bardziej niz juz sie jest bogatym, zaraz zapewne Suv i inni nieco bardziej obiektywni wszystkiemu zaprzecza, fakt nie jestem pewien jak bylo w prawdzie, ale takie jest moje zdanie i pewnie nie tylko moje.
Mowie ci suv to tobie jako kumplowi, pakujesz sie w gowno, z ktorego potem juz mozesz nie wyjsc. Nie badz naiwny! Ja sie przejechalem na takim mysleniu i do teraz bardzo tego zaluje. Nie badz kolejnym madrym polakiem po szkodzie..
Anga
Ja nie oceniam Archina jako tego najgorszego, ale sam mialem przyjaciela w ng. Zapewnial mnie on o swojej pomocy w przypadku klopotow z ng itd itd.
Tym przyjacielem byl Vinnare dotad gdy nie wyszlo szydlo z worka. Vinnare ojebal moja chatke i poprostu zjechal sobie level. Ale to nie on byl poszkodowanym, bo jak pewnie wiekszosc z was wie Vinnare to Elite Tediie, pewnie spacerujac po Edron zauwazyliscie sliczna E-plate u Tediie'go? Otoz jak sie dowiedzialem od pewnej osoby, ta E- plate dostal/pozyczyl od Suva.
Mowie ci niedziw sie jak nie dostaniesz juz spowrotem tej zbroji.
Zapytacie co to ma wspolnego z Archinem, otoz ma i to wiele. Archin rowniez zapewnia Suva o swojej pomocy i ze zawsze beda kumplami, ot tacy przyjaciele na dobre i na zle, gowno prawda! Archina hak wydaje mi sie dziwnie podejrzany, niby haka mial az tu nagle wbija po 200k expa+ itd, ciekawe za co kupil amunicje. Zorganizowano nawet akcje dobroczynna na rzecz biedaka, a wiecie z czym mi sie to kojarzy? Ze skurwysynkim za przeproszeniem sposobem wzbogacenia sie jeszcze bardziej niz juz sie jest bogatym, zaraz zapewne Suv i inni nieco bardziej obiektywni wszystkiemu zaprzecza, fakt nie jestem pewien jak bylo w prawdzie, ale takie jest moje zdanie i pewnie nie tylko moje.
Mowie ci suv to tobie jako kumplowi, pakujesz sie w gowno, z ktorego potem juz mozesz nie wyjsc. Nie badz naiwny! Ja sie przejechalem na takim mysleniu i do teraz bardzo tego zaluje. Nie badz kolejnym madrym polakiem po szkodzie..
Anga
To sprawa Suv'a z kim on się koleguje. :)
Ja powiem z własnego doświadczenia, że w Tibii przejechałem się na niejednym gościu, ale głównie byli to Polacy.
Jakiś czas temu miałem kumpla ( bo teraz już nim nie jest ) którego w Tibii znałem od 8-9 miesięcy. Razem byliśmy w kilku gildiach, zawsze pogadaliśmy, bylismy razem na paru wypadach itp itd.
Pewnego pięknego dnia, moja siostra swoim nobowskim 15 sorcem latała po trolach :D. Przyszło 2 ludzi pk no i niestety padła -.-. Zrobiłem reloga i zabiłem jednego z tych random pk'erów. Co się okazało? Ten którego zabiłem ( 12 palek ) był noob charem powyżej wspomnianego kolegi. Napisał mi tylko jedną wiadomość : "Gnoju nie żyjesz". Byłem lekko zdziwiony i nawet nie uciekałem, ale niestety za 2-3 minuty pojawił się swoim main charem i gadka wyglądała mniej więcej tak : 5 k or hunted 4 ever :) :) :)
Pytając się o reason zabicia siostry napisał : 4fun, pytając sie o powód mojego paymentu napisał : no przecież straciłem lvl na pallku :D
Po prostu ręce mi opadły...
Zastanawiam się jak to się dzieje, że wszyscy myślimy, że będzie dobrze (a może boimy się myśleć o tym co nas czeka?) nie patrząc na los naszych kumpli jak choćby Angatevon. Swoją drogą ciekawe co będzie jak tacy ludzie jak Raidrion zaczną doganiać niexpiącego Mannowa (chociaż ostatnio i on wbija exp). Tak sobie tak dzisiaj pomyślałem, że ET nawet przy wygranej wojnie nie ma szans objąć władzy na serverem. Obym się mylił.
Ghost111
03-01-2007, 17:16
To sprawa Suv'a z kim on się koleguje. :)
Ja powiem z własnego doświadczenia, że w Tibii przejechałem się na niejednym gościu, ale głównie byli to Polacy.
Jakiś czas temu miałem kumpla ( bo teraz już nim nie jest ) którego w Tibii znałem od 8-9 miesięcy. Razem byliśmy w kilku gildiach, zawsze pogadaliśmy, bylismy razem na paru wypadach itp itd.
Pewnego pięknego dnia, moja siostra swoim nobowskim 15 sorcem latała po trolach :D. Przyszło 2 ludzi pk no i niestety padła -.-. Zrobiłem reloga i zabiłem jednego z tych random pk'erów. Co się okazało? Ten którego zabiłem ( 12 palek ) był noob charem powyżej wspomnianego kolegi. Napisał mi tylko jedną wiadomość : "Gnoju nie żyjesz". Byłem lekko zdziwiony i nawet nie uciekałem, ale niestety za 2-3 minuty pojawił się swoim main charem i gadka wyglądała mniej więcej tak : 5 k or hunted 4 ever :) :) :)
Pytając się o reason zabicia siostry napisał : 4fun, pytając sie o powód mojego paymentu napisał : no przecież straciłem lvl na pallku :D
Po prostu ręce mi opadły...
Fin'er masz racje Suv sam ma prawo do wyboru z kim sie przyjazni a z kim nie, ale ja jako kumpel Suva zycze mu jak najlepiej i poprostu niechcialbym aby Suv skonczyl tak jak Angatevon, a wszystko idzie ku temu wlasnie.
@Kiroy
Co do wspierania naszych powstancow, oczywiscie ja juz wspomoglem was i zachecam innych aby tez to zrobili, bo ja wiadomo Ng oprocz przewagi liczebnej ma sporo pieniedzy, ktore sa niezwykle wazne podczas dlugotrwalych potyczek.
archin 200k+ expa wbijal np na gs island lootujac dla mnie fish finy. albo na d lair, to taki drogi exp nie jest. zainwestowal troche na mf w wrl i zarobil. a reszty nie chce mi sie komentowac bo czekam an resp w d hell teraz ;d
Ghost111
03-01-2007, 18:08
archin 200k+ expa wbijal np na gs island lootujac dla mnie fish finy. albo na d lair, to taki drogi exp nie jest. zainwestowal troche na mf w wrl i zarobil. a reszty nie chce mi sie komentowac bo czekam an resp w d hell teraz ;d
Dobra powiedzialem co sadze o tym a ty zrobisz co zechcesz, mi jedynie pozostaje miec nadzieje ze to co napisalem okaze sie nie prawda.
Btw mam nadzieje ze czasem pojawisz sie na msn ( gg nie uzywam juz od jakiegos czasu ) i pogadamy czasem, aha no i udanego lota z demon hunta :)
Pozdrawiam
Czemu wszyscy piszecie jak to moze byc zle i jak to Archin moze Suv'a "wyruchac". Ja naprzyklad mam kumpla z ktorym poznalem sie w tibi i znamy sie ~3 lata i zabil mnie tylko raz :D jak zamienilem sie miejscem na battle :D:D ale to stare czasy ;p I chce podkreslic ze dalej z nim gadam i nawet go na obsidie ostatnio zaciagnolem ;p Wiec nie rozumiem dlaczego wszyscy mowicie "no Suv on pewnie cie wystawi" etc. nikt chyba nie napial ze moze mu np dupe uratowac jak by sie NG szykowalo na niego, a to tez mozliwe :)
PS: powodzenia w wojnie , ale ja nie wiem czy tak wiele sie zmieni jak wygracie ;) Chyba ze mentor juz jest dosyc bogaty i juz nie bedzie "sprzedawac" paccow etc. Ale tak czy tak wygrajcie
A i bym zapomnial Gryszek wez ty nie opowiadaj tego co Ci powiem jako twoich wlasnych sytuacji :)
Bo np. jakiego 2 chara ci Vany zabil :) (nie wiem czy to napisales tutaj czy w zdjeciach z tym Vanym;p)
Urgothiri
03-01-2007, 19:13
Poprosze liste rl kumpli ng ;) zajme sie tym ;) :D oczywiscie nie wszystkimi bo juz niemam pacca noi tylko 62lvl knight... ale zrobie co w mojej mocy =)
@Edit
albo zaraz sam zrobie ta lsite i ja tu umieszcze ;) do 70lvla...
Sir-Shankhar 66lvl knight
Aperetiv 63lvl Elder Druid
Xzin'De prox 46lvl Sorcerer
Arnarel 69lvl Elite Knight
Morindel Angelo 59lvl Elder Druid
Seyh Edebali 60 Master Sorcerer
Lyecha 42 Master Sorcerer
Royalz Belle 57 Royal Paladin
Ali Desi'Dero 64 Elite Knight
Redor Qetor 62 Knight
Tawrond 55 Elite Knight
Scream of the Phoenix 51 Master Sorcerer
Putko Bosanac 65 Elite Knight
Malmo Baruin 64 Elder Druid
hmm niewidze tu nikogo kogo dalbym rade sam ubic ;( ale ebde probowal upolowac Xzin'De prox :P :D moze sie uda ;)
@Urgothiri
Nie bij tylko naszych rodaków (Malmo, Xziin) oni są wporzo, a nie są nic winni, że się kumplują z NG. Natomiast Morindel Angelo tego pana możesz ubić, bo chociaż polak to jest w Guardian Gods :(
@Awolwer
no naprawde trudno ubić 38 ED, który epixł na guardach wpadając z 2 kumplami i stawiając 2 FE -,,- n/c men
@Misterio
a ty się może na pacc'u bujasz? = o
^Awolver^
03-01-2007, 20:07
najlepiej to druida baita ubij bo jest wielkim idiotą i wykorzystuje to ze zna jeszcze wiekszego idiote tomiego co wcale nie przeszkadzalo mi go ubic na 38 lvlu ;)
Misterio
03-01-2007, 20:19
@Awo
Pamiętam filmik ; P. Teraz buja się na facc'u kmiotas : ). Co do tej listy to Redor Quetor jest też polakiem, ale nie zaszkodzi ujebać ; D w razie czego mogę wspomóc ujebać kogoś ; D
Urgothiri
03-01-2007, 20:26
sam neidam rady z nikim.... a co z tego ze polak? :>
Jan 03 2007, 20:00:25 CET Killed at Level 62 by Moregal and by Eldon Zaa
obydwoje polacy i dolaczylem do tego lucrus xothic czy jakos tak i ejszcze jakis koles nie pameitam ;p
ale mnie ubili :) oczywiscie loota 0 bo wczesniej wsyzstko poszlo parcelem xD probowac mozna ale samemu nic sie nie zdziala ;)
Redor Qetor 62 Knight
Tawrond 55 Elite Knight
Putko Bosanac i Malmo Baruin są jak najbardziej ok.
Lyecha - "Touch Lyecha and say Hello to Amber ;)" Cytat z komentu Pephego
Tknie mi kto go tylko :<<<
23:18 Xusodove [100]: 23:19 You advanced from Level 99 to Level 100.
Ale dlaczego po stronie NG... :baby:
niektóre teksty to wielkie bzdury ale nie bede nic komentowal dla awantury
co do wojny to robi się ciekawie zobaczymy jak to będzie dalej bo Emki narazie pz grzeją
Mam coś do przekazania w tym temacie. Myśle, że to ważne i mam nadzieje, że chociaż część z was to zrozumie.
Kieruje to do Polaków na serverze Obsidia jak i nie tylko. Do wszystkich, którzy przegrywają wojny z innymi nacjami. A są mniejszością na serverze. Wspierajcie i walczcie po stronie swoich. Pytacie - dlaczego ?
Chodźby dlatego, że gdy reszta polaków którzy walczyli zostanie pokonanych na danym serverze, to możecie mi wierzyć. Ale inne nacje nie przykładają do was wiekszej wagi wystarczy, mały wyskok i was shuncą. Nie dają wam grać, naprawde nie warto nikomu wchodzić w tyłek. Pomagajcie naszym, bo to coś znaczy. To znaczy, że naprawde wam zależy na tym, by nie trzeba sie nikogo o nic prosić, błaźnić itp. Poprostu czasem trzeba sie przełamać i mimo, że straty bedą czasem wielkie to jest to też wieksza szansa na wygraną. Czyli na dotarcie do celu.
Nie wiem, czy mnie wyśmiejecie, czy nie. Ale możecie mi wierzyć, swoje w Tibii przeżyłem na serverach na których rządziła inna nacja i mniejszością była Polska. Poprostu byliśmy na odstrzał jak kaczki.... . Pomyślcie nad tym.
Tak z innej beczki
04 Jan 2007 : Strycnine got 10,000,000 XP
ktos tam pisal o tym zeby polskich kumpli ng nie bic - a niby dlaczego ? wiekszosc polskich kumpli ng jak np xzin de'prox to tacy palanci ze szok :] bronia sie tymi ngersami a padaja od noob charow jak muchy ;) no ale coz to nie moja sprawa, ja zajmuje sie zalatwianiem nowego neta -> expieniem ;)
Movar, kim Ty do cholery jestes ? rookstayer w NG ? moze maja zamiar robic trapy na rooku na rookstayerow ET ?
ja zajmuje sie zalatwianiem nowego neta -> expieniem ;)
to stary, jak ty expisz skoro masz fatalnego neta?
30 Dec 2006 +367,232 21 113 23,380,363
31 Dec 2006 +236,494 21 114 23,616,857
01 Jan 2007 +802,444 20 115 24,419,301
02 Jan 2007 +765,215 18 116 25,184,516
03 Jan 2007 0 18 116 25,184,516
04 Jan 2007 +299,737 18 117 25,484,253
BTW. radiówka? Jakie masz pingi ...
Radiówka ROX :D Moja pobiera filmy - 1,4 Gb w 4-5 h góra (p2p) :))). A lagów to już daaawno nie miałem :)
^Awolver^
04-01-2007, 14:53
niektóre teksty to wielkie bzdury ale nie bede nic komentowal dla awantury
co do wojny to robi się ciekawie zobaczymy jak to będzie dalej bo Emki narazie pz grzeją
co do wojny to nie mzoes zsie wypowiadac.. w koncu jestes tylko albo az (jak kto woli) rookstayerem takze wojna to calkowicie nie twoja sprawa... chyba ze kase dostarczasz NyGusom
co do wojny to nie mzoes zsie wypowiadac.. w koncu jestes tylko albo az (jak kto woli) rookstayerem
W takim razie ty tez nie "mzoes zsie" wypowiadac... w koncu juz nie grasz na tym servie. Wyp*erdalaj? ...
W takim razie ty tez nie "mzoes zsie" wypowiadac... w koncu juz nie grasz na tym servie. Wyp*erdalaj? ...
popieram :baby:
^Awolver^
04-01-2007, 17:38
Czy ja mowie cos o wojnie ?
i troche nie rozumiem Ciebie ;s czyzby 3 owner Konzbiego ? tak jak mi sie zachcialo grac to cieszyles dupe az mi monitor robil 180-tki
Panowie dajcie spokoj :) narazie tozajmijmy sie jednoczeniem :) a nie porozniamy sie o naprawde bzdury !! co kt omowi jego sprawa dajcie spokoj :) Awolverku bo Bartek i Darek znowu bedamusieli wpasc do Ciebie :D
fakt faktem zrobilismy dopiero 3 akcje ale tak sie nasze plany ulozylo ze nie da sie zrobic inaczej !! jesli wszystko sie ulozy po naszej mysli to Obsidia wreszcie bedzie wyzwolona :) a jak ?? nie ebde zdradzal tajemnicy :D bo jak moge odebrac przyjemnsoc kiedy wszyscy po udanej akcji po wielkiej nowinie zaraz biegna do domku zrzucaja plecaczki i kureczki odpalaja kompiki i loguja sie na forum podzielic z innymi dobrymi nowinkami :D nie moge wam tego uczynic :D dlatego nabierzaca bedziem ywas tutaj informowac o poczynaniach naszych w wojnie !!
P.s ma ktos jeszcze za duzo gotowki w depo ?? to venore kiroy wind prosze :D
Pozdrawia mwszystkich uzytkownikow forum :D Hail Polska :):cup:
Misterio
04-01-2007, 18:10
Kiroy co do 2 ostatnich słow to chyba Hail ET a nie Polska ;-)
@awo
co ty chcesz od baitow, to sa pro plejersi i sa zayebeesci ;)
wujo, nie hail polska, tylko hail POLEN
swoja droga wujo, czego mi tu na forum glupoty trzeszczysz ? ET walczy za polakow ? to czemu do cholery lider ET jest spoza naszego pieknego i uwielbianego przez nas kraju ?:D
ktos tam up
tepsa dsl 4mb/s lan na 16 osob z bloku. problemy mam tylko z wysylem, dl rzadko kiedy spada ponizej 2mb/s :]
Statystyka badania ping dla 212.77.100.101(wp.pl):
Pakiety: Wysłane = 1000, Odebrane = 989, Utracone = 11 (1% straty),
Szacunkowy czas błądzenia pakietów w millisekundach:
Minimum = 12 ms, Maksimum = 325 ms, Czas średni = 22 ms
okolo 18-19, kiedy sa najwieksze lagi. gdy nie ma lagow - ms 12-20 i ani jednego straconego pakietu :p
zmieniam NA radiowke i wtedy tam nie bedzie zadnych takich kiepskich szesciocyfrowych liczb na erigu ;) jesli wszystko bedzie dzialalo cacy, a finowi, ktory radiowke polecal ufam w tym wzgledzie. jak i zreszta w kazdym innym :p
@Up
Nie kupuj radiówki poniżej 40 zł abonament bo bedziesz mial raczej jeszcze gorzej niż masz teraz, Jak dadzą ci radio 5ghz (w nowej częstotliwości) to nie bedziesz mieć raczej lagów cały rok. Sam mam teraz Radiówke ze starym odbiornikiem za która place 40 zl i mam lagi caly dzien. Także uważaj co kupujesz.
@awo
wujo, nie hail polska, tylko hail POLEN
swoja droga wujo, czego mi tu na forum glupoty trzeszczysz ? ET walczy za polakow ? to czemu do cholery lider ET jest spoza naszego pieknego i uwielbianego przez nas kraju ?:D
hmm a kto ma byc jak np Ty boisz sie?
miales na mysli, ze boje sie byc liderem ? zle trafiles.
ze boje sie walczyc ? dam Ci net, ktory teraz mam - idz sobie na roty swoim h lvlem.
po co walczyc skoro moge expic ?
dlugo sobie nie poexpisz...xd tak jak Pephy ale on chociaz teraz wlaczy a Ty sie boisz ;]
Misterio
04-01-2007, 23:24
@up
Walczy bo nie ma jak expić [ ;. Sam ostatnio napisał, że ledwo co wytrzymał 3 dni bez expienia ; ) i pisze się chociaż
dlugo sobie nie poexpisz...xd tak jak Pephy ale on chociaz teraz wlaczy a Ty sie boisz ;]
Panie Kozak a Pan walczy? Ze tak Krytykujesz wszytkich kto walczy a kto nie?
plosie zośtawi mojego malutkiego kosianego Śuvika :( to Misio jeśt jego wujciem .. i tylko ja moge Go katowac :D taaa spokojnie spokojnie :D jak zwykle Wuja Kiroy zawsze ma pare asow w rekawie :D
hail Polen8o
Tak ja tez mysle ze Suv nie jest az tak naiwny i napewno kiedys dolaczy do nas poki co moze powiekszac swoj lev i bardzo dobrze robi. Kazdy nabral chociaz troszke doswiadczenia grajac na obsidii ja wiem ze swe nie mozna ufac dorpaz to byl moj przyjaciel hahahah. A ta przyjazn Suva z Archinem pieknie to wyglada z zewnatrz ale jesem ciekaw jak to wyglada od srodka, zrozum Sum archin nie rzuci swoich przyjaciol aby pomoc tobie, bo to by byla dla niego przegrana a on niechce przegrac obsidii.
pozdrawiam Wuja,i innych uzytkownikow forum !!!
Peero.
sprawy miedzy mna a archinem pozostana sprawami miedzy mna a archinem ;)
biore pod uwage taka mozliwosc, ze dostane explocka, a to przysiegam bedzie koniec ng na Obisdii. chociaz moze tez zdarzyc sie tak, ze tego explocka nie dostane :p pozyjemy zobaczymy ;)
Siema wszystkim może mnie ktoś jeszcze pamięta z Obsidii także czytam wszystkie nowinki na forach które związane są z warem no i zobaczymy co to za niespodzianka bedzie za kilka dni bo Pika juz sie podnieca :D
Chcialbym kupic pacca ale myslalem ze juz nigdy nie bede tam gral i kupilem pacca na inne konto i server
Tak więc życze powodzenia wszystkim walczącym
POzdro Szjee~
Acha a co do Suva to każdy możę robić to co mu sie pdooba a czas pokaże :D
bo widze ze wszyscy sie czepiaja
btw pozdro Kiroy aka Michal :D
Cze Darota! ty stary pijaku hehe
Jasne ze pamietamy o tobie. Zawsze mozesz kupic 2 pacca i pomoc w oczyszczeniu Obsidii ze smieci :)
pozdrawiam.
oooo jest i Peero siemasz no a myslalem ze sprzedales chara btw mogles nie placic im chajsu :p za free :D
^Awolver^
05-01-2007, 13:34
Jak mozna zapomniej dorote xD! :]
btw. Zawsze mozesz kupic 2 pacca Ty nie mgoles kupic nawet jednego =/
HAHAHAH siema Darota :D kiedy jakis Haszyk zapalimy znowy co ?? :D Peace bro :D Pozdro Peruś :*
Janse Zostawic Suva ... ponoc na Suvie gra teraz Mannow a na Pephym Dorpaz !! a ja na Azaredzie :D
Zadowoleni z Plotek :D bedzie wiecej :D:cup:
Dzieki Awo :D( niestety tak wyszlo ze jak mi sie skonczyl pacc to sie war zaczal ) tez Cie doskonale pamietam panowie trzeba zorganizowac kolejna impreze !!! bo nie wytrzymam :D
POzdro
Your,
Rogal
<MAster OF Water Pipe>
Michael Jackson
05-01-2007, 14:45
Poprosze liste rl kumpli ng ;) zajme sie tym ;) :D oczywiscie nie wszystkimi bo juz niemam pacca noi tylko 62lvl knight... ale zrobie co w mojej mocy =)
@Edit
albo zaraz sam zrobie ta lsite i ja tu umieszcze ;) do 70lvla...
Redor Qetor 62 Knight
Tawrond 55 Elite Knight
hmm niewidze tu nikogo kogo dalbym rade sam ubic ;( ale ebde probowal upolowac Xzin'De prox :P :D moze sie uda ;)
A co wam zrobił Aperetiv?! ...
For better obsidia?
15:32 Mentor de'Vrie [116]: chcesz pacca kupic ?
For better obsidia?
15:32 Mentor de'Vrie [116]: chcesz pacca kupic ?
Mentor mi wyj*al walka z paccem, niedawno...:) Za co go pozdrawiam
aperetiv swego czasu byl kims w rodzaju Parkaz the Second, jakby ktos nie wiedzial ;)
Misterio
05-01-2007, 15:59
Suv, ale żeś trochę z tym przesadził, że może nie będziesz miał explocka xD ; ). To jest tak jakbyś miał trafić 6 w totka
Oj to Suv chcialbym to widziec, ten koniec NG :) Rowniez mam nadzieje ze dolaczysz w szeregi ET :)
Pozdrawiam
to jest tak, jakbym wreszcie mial miec nowy net -.-"
15 stycznia dniem nowego netu -.- mam nadzieje ze od razu bede mogl sie zajac pg jak mi to podlacza :s
17:20 Van Del'Sal [81]: don foozie pwned
17:21 Van Del'Sal [81]: mannow chyba zdegustowany,dal loga xd
:cup: :evul:
pięknie :cup:
4:2 dla ET!8o
tak trzymać!
Misterio
05-01-2007, 17:43
Pięknie pięknie. Teraz czekamy na 15.I i jak Suv wbije 130~ i dołączy do ET ; P
Tak dalej ET. Glory Glory
Pięknie 5:2 ; D
Zibil-Han
Jan 05 2007, 17:09:09 CET Killed at Level 101 by Yunichi
and by Pephy
Don Foozie
Jan 05 2007, 16:55:03 CET Killed at Level 103 by Benek Plaxx
and by Gal'axy
17:20 Van Del'Sal [81]: don foozie pwned
17:21 Van Del'Sal [81]: mannow chyba zdegustowany,dal loga xd
:cup: :evul:
Zibil-han rowniez :P
Pieknie panowie szczegolnie gratuluje fraga na Don Foozie aka bocie.
War warem fragi fragami ciekawostka z innej beczki
Strycnine
04 Jan 2007 +10,000,000 35 139 43,457,010
Uu widze ze et gryzie dupe ng. Oby tak dalej
I powodzenia my hommies
Signed
jedna sprawa - wiecie ze fragi sie nie licza ? liczy sie kto moze expic a kto nie :p ale i tak gz, tak trzymac, Don Foozie, mam nadzieje ze ktos zagoni, ciesze sie ze padles s*****elu ;) blagal Azareda, zeby ten mnie ubil, to ma B)
ja dzisiaj zrobie nocke na wrl, bo w nocy nie ma lagow ;)
wystraszyliscie Dorpaza bo chyba nie bedzie dhq czyscil dzisiaj :(
Memy Chemics
Jan 05 2007, 19:43:39 CET Killed at Level 93 by Benek Plaxx
and by Kiroy Wind
Hayalet
Jan 05 2007, 19:37:47 CET Killed at Level 115 by Yunichi
and by Benek Plaxx
Gratulacje za kolejne 2 fragi Hylatet i Memy Chemics czy jakos tak :D
wmv plx
Dzisiaj juz 4 fragi to musze wypic po hali 4 piwa <lol2>
Morximal
05-01-2007, 20:28
xD tak trzymac xD
OMG! Wymiatacie! Obyscie tylko banow za fragi niepodostawali jak tak dalej bedzie szlo. 8o Wielkie gratulacje!
Urgothiri
05-01-2007, 20:37
gratuluje panowie :) oby tak dalej! :) o memy chemcis tez mi cos o huncie wspominal :D
Ghost111
05-01-2007, 20:38
Hahaha widze ze moje wyslane pieniadze znalazly zastosowanie. Bedzie wiecej fragow to i beda i nastepne wplaty. Ng i GG padaja jak nooby pod depo.
Gratuluje i pozdrawiam.
Anga "Luki"
^Awolver^
05-01-2007, 20:46
Dzisiaj juz 4 fragi to musze wypic po hali 4 piwa <lol2>
normalnie jak ja :D tyle ze ja po powrocie z hali zasiadlem do compa a tu niespodzienka :) jestem dumny z kiroyka ( TO MOJ WUJO (= )
p.s. a do ludzi ktorzy "uczestnicza w wojnie na 4um" maja predyspozycje do walki z NG itd. etc. to po prostu wysuwami sie na mysl ze mogli (aczkolwiek nie musieli) ukonczyc szkole specjalna bo tam nie uczy sie co jest dobre a co złe tylko o to aby sobie nie wsadzono dlugopisu w oko.. (nawet rym mi wszedl :D )
@up
Czy chodzilo ci o takie osoby jak ja?
@Suv
Teraz masz najlepszy moment do expienia. NG na bank nie bedzie chcialo ci zalozyc explocka bo na cholere im kolejny potezny master sorcerer w ET? Korzystajac z okazji mozesz bardzo sie wybic. Gl. ;>
^Awolver^
05-01-2007, 21:22
Jezeli tak sadzisz to sam sobie odpowiedziales na to pytanie poprzez takie osoby rozumiem nie tylko te tutaj ale takze na forum tibia.com ale tam nie mam jak "wyrazic siebie" byc mzoe chodzilo mi o Ciebie jezeli napisales że: "mozemy ta wojne wygrac" to odpowiedzi brzmi tak! chodzilo mi miedzy innymi o Ciebie jezeli takiego czegos nie napisales to nie.. proste? aczkolwiek zagmatfane ;)
Jezeli tak sadzisz to sam sobie odpowiedziales na to pytanie poprzez takie osoby rozumiem nie tylko te tutaj ale takze na forum tibia.com ale tam nie mam jak "wyrazic siebie" byc mzoe chodzilo mi o Ciebie jezeli napisales że: "mozemy ta wojne wygrac" to odpowiedzi brzmi tak! chodzilo mi miedzy innymi o Ciebie jezeli takiego czegos nie napisales to nie.. proste? aczkolwiek zagmatfane ;)
Do jasnej cholery... używaj kropek i przecinków bo Twe wypowiedzi nie mają ani składu ani ładu.
No i wymiatamy :o
W ostatniej wojnie chociaż "my" mieliśmy większą ekipę, to i tak dostaliśmy wpie****:baby: Teraz choć jest ona mniej liczna "miażdżymy" NG :)
Coś się pewnie zmieniło i to na lepsze. Duże doświadczenie, taktyki ... może coś jeszcze.
Tak trzymać! GL&HF:cup:
Przeczytaj pw, mam nadzieje, ze wiesz zrozumiesz o co chodzi.
Powiedzialbym ci cos jeszcze, ale to nie ma sensu.
Najwazniejsze jest to, ze dzisiaj 4:0. ;>
Panowie gratuluje w imieniu moim i kilku bylych graczy z Obsidii. Jak Wam sie uda, wracamy, bo z ta patologia grac nie potrafie. Zycze powodzenia.
wykorzystam okazje jak wreszcie nie bede mial lagow u.u
awo, o co ci kurwa chodzi ? zgubilem sie przy tej szkole specjalnej albo i wczesniej :o
bajcik tak wymiataMY, szczegolnie ty wymiatasz.
bajcik tak wymiataMY, szczegolnie ty wymiatasz.
jakaś aluzja mr. Suv?
^Awolver^
05-01-2007, 22:22
@up
to byla aluzja do mojej wypowiedzi >.<
@suv
ten zagmatfany (poweidzmy lagodnie ) psot byl skierowany do konzbiego a on go zrozumial wiec ejst ql :D
Chłopcy nie chce nic mówić ale znam bardzo dobrze wojny i takimi sneak atackami (nawet skutecznymi) za dużo nie zdziałacie, jest was zamało i to zeby ng sie powoli wycofywało musicie przedewszystkim ...Expić. Oni mają kase, padną ..i odrobią. Musicie zwiększyć swoją elite bo inaczej ta wojna może trwać bardzo bardzo długo. Musicie sie również przygotować na to że Mannow może zacząć sie robić aktywny w wojnie, wiem że teraz możecie powiedziec "co tam mannow, mannow to ciota", moża jest ciota tylko pod tym wzgledem że huntuje ludzi z nudów lub gdy ktoś go dogania w expie, ale też ma swój rozum i głowe do taktyk. Najważniejsze jest to żeby NGowcom nie dać expić, a żeby ci padali wtedy już można naprawde myśleć o wygranej, narazie to pojedyncze łapanki. Trzywam za was oczywiście kciuki i gratuluje dzisiejszych fragów. Napewno też was wspomoge finansowo. To głupie 2k nawet, zawsze to cos da. Czas wypędzić ng z tego serwa ;)
A WUjcio mowil ze to nie koniec :D i co mialem racje :D trzymac kciuki i wysylac kaske i time ringi :D Kiroy wind venore :D hyhyyh :D pozdrawiam :D
@Awo
Do cholery, juz cie nie rozumiem. Wyjasnilem ci na pw wszystko, co chcialbys wiedziec i zdaje sie, ze bardzo dobrze to zrozumiales. Wlasnie - zdaje sie. W odpowiedzi na moja prywatna wiadomosc piszesz:
a psizac to nie chodzilo mi o ciebie
A w odpowiedzi na post Suva:
ten zagmatfany (poweidzmy lagodnie ) psot byl skierowany do konzbiego
No to ja juz nie wiem.
Wiem, ze pisales o 1 poscie, ale ten drugi byl scisle zwiazany z pierwszym. Wiec jak to w koncu jest?...
^Awolver^
05-01-2007, 23:38
>.< ten zagmatfany jak to nazwalem to byl drugi post w ktorym wyjasnialem zebys sam ocenil o kogo mi chodzi... >.<
Ghost111
05-01-2007, 23:57
Chłopcy nie chce nic mówić ale znam bardzo dobrze wojny i takimi sneak atackami (nawet skutecznymi) za dużo nie zdziałacie, jest was zamało i to zeby ng sie powoli wycofywało musicie przedewszystkim ...Expić. Oni mają kase, padną ..i odrobią. Musicie zwiększyć swoją elite bo inaczej ta wojna może trwać bardzo bardzo długo. Musicie sie również przygotować na to że Mannow może zacząć sie robić aktywny w wojnie, wiem że teraz możecie powiedziec "co tam mannow, mannow to ciota", moża jest ciota tylko pod tym wzgledem że huntuje ludzi z nudów lub gdy ktoś go dogania w expie, ale też ma swój rozum i głowe do taktyk. Najważniejsze jest to żeby NGowcom nie dać expić, a żeby ci padali wtedy już można naprawde myśleć o wygranej, narazie to pojedyncze łapanki. Trzywam za was oczywiście kciuki i gratuluje dzisiejszych fragów. Napewno też was wspomoge finansowo. To głupie 2k nawet, zawsze to cos da. Czas wypędzić ng z tego serwa ;)
Poniekad masz racje.
Choc napisales ze tym nic nie zdzialaja, otoz myslisz sie, od czegos trzeba zaczac. Chyba nie wymagasz od nich wyjscia na klasyczne open battle, bo to byla by dla nich pewna smierc.
Wedlug ciebie nic nie zdzialali, ale po dzisiejszych wydarzeniach Dorpaz odwolal Dhq, wiem ze to nic, ale popatrz na to inaczej. Dorpaz odwolal Dhq bo juz nie czuje sie taki pewny jak jeszcze 2 czy 3 dni temu, jesli ET bedzie kontynuowalo swoje ataki z powodzeniem jestem przekonany ze po jakims czasie i to wcale nie bardzo odleglym Ng bedzie sie balo stac nawet pod wlasnym domkiem.
Dzisiaj spotkalem sie z taka komiczna sytuacja ze 4 Ngersow siedzialo w domku albo 3 innych jeszcze kampowalo na statku.
Ja sadze ze gdy Et przetrwa okres przewagi Ng to potem wzmocnia swoj sklad, moze o jakis h levelowych knightow moze dojda jeszcze jacys silni magowie, pallkowie i wtedy wystarczy zorganizowac jakies 2-3 udane open battle, no i jak do tego liderzy Ng popadaja troche to reszta zacznie sie wyplacac i w Ng zostanie garstka osob skladajaca sie z liderow i gora 2-3 pozostalu czlonkow.
No ale nie ma co gdybac, czas pokaze...
Zycze udanych bitew.
Poniekad masz racje.
Choc napisales ze tym nic nie zdzialaja, otoz myslisz sie, od czegos trzeba zaczac. Chyba nie wymagasz od nich wyjscia na klasyczne open battle, bo to byla by dla nich pewna smierc.
Wedlug ciebie nic nie zdzialali, ale po dzisiejszych wydarzeniach Dorpaz odwolal Dhq, wiem ze to nic, ale popatrz na to inaczej. Dorpaz odwolal Dhq bo juz nie czuje sie taki pewny jak jeszcze 2 czy 3 dni temu, jesli ET bedzie kontynuowalo swoje ataki z powodzeniem jestem przekonany ze po jakims czasie i to wcale nie bardzo odleglym Ng bedzie sie balo stac nawet pod wlasnym domkiem.
Dzisiaj spotkalem sie z taka komiczna sytuacja ze 4 Ngersow siedzialo w domku albo 3 innych jeszcze kampowalo na statku.
Ja sadze ze gdy Et przetrwa okres przewagi Ng to potem wzmocnia swoj sklad, moze o jakis h levelowych knightow moze dojda jeszcze jacys silni magowie, pallkowie i wtedy wystarczy zorganizowac jakies 2-3 udane open battle, no i jak do tego liderzy Ng popadaja troche to reszta zacznie sie wyplacac i w Ng zostanie garstka osob skladajaca sie z liderow i gora 2-3 pozostalu czlonkow.
Zycze udanych bitew.
W 100% się z Tobą zgadzam. Dokładnie opisałeś cały rozwój sytuacji. Pomału w takim np hayalecie będzie sie rozwijała chęc wykupu, a jak polecą jeszcze inne dedy to dopiero się zacznie :) będą się bać expic etc...
Pomalutku, pomalutku ale do przodu :)
Poniekad masz racje.
Nie chodzilo mi o to że nic nie zdziałają a oto że im będzie ciężko bo nie dość że NG jest liczniejsze to jeszcze mają spore lvle, to że stali w pztach to normalne ,wkońcu to wojna. Pozatym myśle że może pare osób z ng zapłaci, raczej ci co chcą expić a w ng byli tylko dla protekcjii, Mannow i reszta nawet jesli przegrają wojne będą nękać cały czas sneak atackami i sytuacja może się diametralnie zmienić. Wojna napewno nie bedzie trwała miesiąc... Oby sie tylko nie powtórzyło to że np Jeden polak padnie od Ng i już zacznie płacić i odchodzić od wojny bo znowu to wam sie rozsypie. NAjwazniejsze jest to zebyscie nie pozwalali zabardzo expic Ngersom. Najlepiej by było jeśli ET byłoby liczniejsze wtedy ng bardziej by respectowało was i bali by sie bardziej expić. W ng jeśli zaczną padać, zaczną i też rekrutować i to nawet masowo a wiadomo takie Nobki 60 lvle niektóre pomyślą...Wow co tam polacy,a ja zawsze marzyłem być w ng, ide do ng. I Ng przegrywając nawet myśle takich przyjmą.
Jan 06 2007, 02:22:59 CET Killed at Level 122 by Azared Eagon
and by Dare Drix
Gal padl...;/
Jan 06 2007, 02:16:45 CET Killed at Level 130 by Waldorio
and by Lonebliss
Pephy :O :(
karate:]
06-01-2007, 02:30
padl gal pephy caspari ryba..
Co sie stalo ze az 4 padlo? Ale nie poddawajcie sie, glowa do gory :)
Jestem za ,żeby pomagać ''powstańcom'' finansowo, tylko nie rozumiem czemu mentor oszukuje z packami i et nie interweniuje dzięki jego genialnym posunięciom stracicie napewno część zwolenników.
ojejka !! no Boże no chyba nikt nie myslal zewygramy wojne 100 - 2 ?? kiedys trzeba pasc zarowno my jak i oni !! ludzie spokojnie to nie koniec swiata !! nie zwiniemy zabawek i nieebdziemy retired !! wczoraj pokazalism yze potrafimy ( 5 fragow ) ale i Ng's nie sa cieniasai i tez sie przeliczylismy !!! martwi mnie fakt ze po tych dedach czesc ludzi co miaal dosjc zawinela ogony :( ale moze to i lepiej tchorzy nam nie potzreba !! tylko ze jak oni beda potzrebowali pomocy to neich zapomna o nas !!! ale mam nerwa ide zapalic :/
Hail tchorze i cieniasy !!X(
Urgothiri
06-01-2007, 09:58
kiroy postaram sie wam cos dzisiaj wyslac niestety duzo niemam ale chocaiz jakies smieci zeby chodz troche pomoc...
i ludzie spokojnie przeciez od pczoatku bylo wiadomo ze niebedzie to latwa wojna... jak widziecie mimo duzej przewagi liczebnej NG i tak wojna toczy sie na rowno ! ban dla tchorzy ;s
Ludzie czy wy myslicie ze my wygramy w 8 osob wojne z 50 ?? nie my tylko te wojne rozpoczelismy i pokazalismy wam ze Ng to nie niesmiertelni ludzie tylko ludzie jak my i latwo mozna ich zabic tak samo jak nas !! ale sami nic nie zrobimy !! trzeba nam wsparcia !! super kasa dziekuje, ale wiecei combo sd nam od tego nie wzrosnie !! walczymy na na mini open battle bez ryckow !! ludzie no ok ale wiecie cudow nie ma !! to sie odbija na nas !! ze npshooterzy robia za ryckow i automatycznie nam spada combo damage sd !! naprawde prosze o opamietanie do lduzie neutral izastanowienie sie czy naprawde wierza w Szwedzkiej Obsidii !! jak dlugo ?? do kiedy ?? czy nie lepiej y bylo na mna anszej Polskiej Obsidii ?? to pytanie dla ludzi ktorzy sie boja i wachaja !! BLAGAM Opamietajcie sie !!!!
nie mam wiecej slow :/ zw szluga :/
Misterio
06-01-2007, 10:24
@Kiroy
Jak chcieli dojść a nie doszli to znaczy, że boją się o lvle i dużo by nie zdziałali. Potrzeba wam takich ludzi jacy są teraz w ET. Zaraz wspomoge.
Urgothiri
06-01-2007, 10:29
chetnie bym pomogl w wojnie ale watpie ze wam sie przyda 60 knight ;s jeszcze free acc ;/
Dokladnie Kiroy zgadzam sie z toba w 100 % strach ma wielkie oczy lepiej popodlizywac sie do szweduchow a nie pomagac swoim glowa do gory
Chlopaki wiem ale ja nadal sie łudze ze ludzie sie obudza i uwierza w nasz wspolny cel bo chyba kazdemu a bynajmniejwiekszoscizalezyan tym abysmy wygrali ta wojne !! i naprawde ja ma mandzieje ze ci ludzie maja cywilna odwage pzyznac ze sie boja a bynajmniej powiedziec ze nei ebda walczyli wtedy my wiemy na czym stoimy a nie mamią nas obietnicami jutro za 3 dni za tydzien za miesiac dolaczymy :( naprawde zawiodlem sie na niektorych starsznie :(;( jednak w obecnych ludziach ie plynie krew naszych przodkow ktorzy zawsze przeciwstawiali sie meznie okupantom !! a jednak mam nadzieje ze gdybysmy mieli etarz wojne z ruskami to nasza mlodziesz i ludzie postawili by sie ruskom a nie wszyscy zaraz by zaczeli agadc " spasiba spasiba sabaka sabaka we love red brother we are red too only we were born in this shit country aka Poland " :(
sorki za literowki ale mam ku.......r....ice
signed broken WUja Kiroy
Master Duch
06-01-2007, 11:23
Chcecie pomocy..., ale Ci co maja wysokie lv boja sie o nie a ci co maja male nic nie zdzialaja wiec tak jak zawsze pow*****acie ich sneakami i tyle. W 10~ duzo nie zdzialacie.
Ale i tak gratuluje dokonan.
Misterio
06-01-2007, 11:25
Dla tych którzy mieli się przyłączyć, ale nie zrobili tego to polecam "Potop" może jako książka będzie dla was zbyt obszerna, ale film moglibyście obejrzeć.
dajcie zrobic dhq i anhi ...
Kiroy, dacie rade. Mam nadzieje ze "oni" sie przelamia bo jak na razie martwia sie o wlasny lvl bardziej niz o matke czy ojca. Rozumiem ze poswiecili w ta gre wiele czasu ale gra w strachu na pewno nie jest ta wymarzona na ktora poswiecali ten czas.
Wiec polskie H-lvlovce : POLSKA WAS WZYWA.
Polecam jakas rozmowke z dziadkami badz Potop jak pisal moj poprzednik. Moze wzbudza w Was patriotyzm.
Kiedys zakonczycie przygode z Tibia, lvl juz sie nie bedzie dla Was liczyl a 'marna' wspomnienia zostana. Wtedy bedziecie zalowac.
Są osoby ( nie bede podawal nick'ow ), ktore wierze ze dolacza, sa jednak takie ktorych juz nic nie nawroci ( szwedzka d**a im widocznie smakuje - przepraszam za stwierdzenie ).
Gawlarz
P.S. 1.Kiroy podaj nick'i tych osob, chetnie poznamy kto to taką polskością się wykazuje. Moze wstyd zmieni ich podejscie.
P.S. 2. Myllion, czekamy. A DHQ z Dorpazem? To chyba poczekasz bo on lekko 'scared'.
Misterio
06-01-2007, 11:50
P.S. Kiroy podaj nick'i tych osob, chetnie poznamy kto to taką polskością się wykazuje. Moze wstyd zmieni ich podejscie.
Nic na siłe ; ). Po co mają dochodzić tylko dlatego, że się będą wstydzić ; | i tak nie będą nic robić. Czekajcie na porządnych członków, którzy nie będą się bać o lvl i kase...
hue hue hue
Teraz Kiroy Wind pierwszy patriota z polski a nie tak dawno temu kto nazywal Mannowa- moj Maszer- dobrze ze wrociles moj mistrzu.Teraz jak sie pokluciles z ng i nie masz tam protekcji i ukladow to rodacy pomozcie szwedzi sa tacy zli, Ng to zli chlopcy tylko polacy sa dobrzy i tylko polacy moga rzadzic serwerem a najlepiej rzebym rzadzil ja Kiroy Wind i moi koledzy. Dajciue kase, dajcie sd dajcie uhy, pomozcie, Suv the magican rob levele zeby nam pomoc pomozcie mi bo ja chce kupic runy dla tego i dla innegio chara ktory nie ma hunta u NG.
Co to ludzi obchodzi ze pierwsze podlizusy NG Kiroy Wing i Pephy maja teraz problemy. Wielu polakow was nienawidzi, bo wiele razy z polakami walczyliscie po stronie NG a teraz to tacy z was polacy. Smieszny jestes ty i cala twoja banda. Ja mam na was dobra nazwe - zdrajcy zdradziliscie polakow juz dawno, zdradziliscie NG juz dawno bo mysleliscie ze SOBS wygra z nimi. Wcale mi was nie jest zal !
Co innego Ryba the Wolf on zawsze walczyl z NG.
Wasz lider bral udzial w jakiejs akcji czy tylko donosi NG co sie szykuje.
Jestem pewien ze przegracie, a jak ktos przesyla wam pieniadze to jest glupkiem bo tylko traci kase a jak ktos was wspiera na tym forum pod wlasnym nickiem to juz ktos doniosl na niego.
@axio90
Zamknij drzwi za soba
Tibijczyk1984
06-01-2007, 12:13
Zgadzam Sie Z PrzedmÓwca ^^ Pozatym Watpie Zebyscie Puzniej Byli
Fer Wobec Wszystkich Ng Przynajmniej Jakis Zasad Przestrzega A Wy Lejecie All Niskie Levele Za To Ze Ich Znaja Np Yellow Canary KtÓry Jest Rl Zibil-han I Dlatego Padl? Zal Mi Waszego Toku Rozumowania Ale Tak Maja Dzieci 14-15 Letnie Nie Podejrzewam Was O Wiecej GÓwno Mnie Obchodzi Wasza Wojna Oni Pomagaja Kazdemu Niskiemu Levelowi Znajomemu A Wy Macie Ich W Dupie I Tak Bedzie Jak Wygracie Zycze Duzo DedÓw Od Ng
Pozdro Dla Ryby Bo Jemu Zalerzy A Wy Jestescie Poprostu Falszywi I Tyle Pephy Hyba Juz Zapomnial O Tym Ze Jak Byl W Ng Tors Mu Nie Znikal I Lal Wszystkich Niesadze Ze Teraz Bedzie Inaczej W Razie Waszego Zwycieztwa Chyba Ze Dorosniecie Pozdrawiam Prawdziwych PolakÓw A Nie Te Falszywe Swinie 88/14
@3up
Masz racje, Kiroy byl ku**a kiedyś za czasów kiedy był w Ng, huntował kogo chciał za nic (przykladowo mojego rl), ale mi sie wydaje że zrozumiał swój błąd, poznał sie na szwedach i przeszedł na stronę SOBS i walczył przeciwko NG. Teraz szanuje tego człowieka i po wypowiedziach na forum nawet go polubiłem. Co do ciebie kiroy, Masz racje nigdy nie wygracie wojny w 10 osób, co najwyżej możecie czasem zabić paru podczas sneak atacku, ale i tak oni raczej nie zrobią sobie nic z tego. A ludzie boją sie dojść pewnie po przegranej SOBS. Moim zdaniem trzeba polować na głównego motora i stratega NG, mowa oczywiście o Mannowie, wtedy napewno NG zacznie sie bać a do ET bedą dochodzić ludzie.
Axio, Tobie juz dziekujemy :) Wsparles nas ogromnie a teraz juz lec do ' swoich rodakow '
Swoje wywody zachowaj dla siebie i 'zamknij dupe'.
Nie chcesz im pomoc to nie. Obejdzie sie bez Ciebiebo takich ludzi nikomu nie potrzeba, zarowna ET a NG to juz w ogole.
Don w pierwszej akcji bral udzial bodajze, i padl.
Hail konformiści & kolaboranci <irony>
@Tibijczyk1984
1. Wróc do szkoły panie dorosły
2. Padło juz 7 moich rl za to ze sa moimi rl
3. Również pozdrawiam
Misterio
06-01-2007, 12:21
Ty się kórwa uznajesz za 88? A piszesz jak J3b4|\|y kretyn. Chyba się pisze przez Ch a nie samo h -.-'. Jakbyś nie wiedział to NG też zabiją rl ET więc o co Ci chodzi...
Zgadzam Sie Z PrzedmÓwca ^^ Pozatym Watpie Zebyscie Puzniej Byli
Fer Wobec Wszystkich Ng Przynajmniej Jakis Zasad Przestrzega A Wy Lejecie All Niskie Levele Za To Ze Ich Znaja Np Yellow Canary KtÓry Jest Rl Zibil-han I Dlatego Padl? Zal Mi Waszego Toku Rozumowania Ale Tak Maja Dzieci 14-15 Letnie Nie Podejrzewam Was O Wiecej GÓwno Mnie Obchodzi Wasza Wojna Oni Pomagaja Kazdemu Niskiemu Levelowi Znajomemu A Wy Macie Ich W Dupie I Tak Bedzie Jak Wygracie Zycze Duzo DedÓw Od Ng
Pozdro Dla Ryby Bo Jemu Zalerzy A Wy Jestescie Poprostu Falszywi I Tyle Pephy Hyba Juz Zapomnial O Tym Ze Jak Byl W Ng Tors Mu Nie Znikal I Lal Wszystkich Niesadze Ze Teraz Bedzie Inaczej W Razie Waszego Zwycieztwa Chyba Ze Dorosniecie Pozdrawiam Prawdziwych PolakÓw A Nie Te Falszywe Swinie 88/14
Po pierwsze poćwicz ortografie, po drugie nie pisz każdego wyrazu z Dużej Litery bo się niewygodnie czyta.
Tibijczyk1984, Twój styl pisania i ortografią ukazują bardzo trafnie Twoj wiek. Jestes juz na tyle dorosla osoba zeby czlonkow ET nazywac dziecmi w wieku 14-15 lat. Masz takie pojęcie o nich jak o ortografii.
Na sytuacji na Obsidii tez znasz sie rewelacyjnie. Ale nie byl bym takie pewny kto pierwszy zaczał bic przyjaciol czlonkow gildii z która walczą. Za wojny SOBS vs. NG padl moj rl kumpel. Dlaczego ? Mial przy nicku wpis " sister of sol the wolf ".
Ng pomaga niskim lvl, tak oczywiscie. Pephemu pomagalo jak mial 90 ms. Jak mial 130 to nie tylko zaprzestalo pomocy ale go ubilo. Za taka ' pomoc ' to nawet marne ' dziekuje ' sie nie nalezy.
Nie wazne ze ktos byl kiedys w błędzie, wazne ze sie nawrocil. Jednak Ty posiadasz inny system wartosci, gdzie liczy sie tylko ' moja dupa '.
Zycze powodzenia nie tylko w grze ale i zyciu, na pewno sie przyda.
Mnie nie obchodza ZIOMALE ktorzy ubija mnie przy lada pretekscie main lub noobcharem. Mam w dupie pana hunted 4ever Kiroy Wind i Pephy dobrze ze juz nie graja bo byly z nimi i ich kolegami same probolemy cwaniaki. Nie znam ludzi z NG bo nie mialem z nimi problemow, problemy mialem z polakami tymi ziomami ktorzy teraz sa tacy mili na forum.
Dbam tylko o siebie bo nikt z was nie dba o mnie!
Nie potraficie prowadzic dyskusji na forum, umiecie tylko pisac o ortografii i o tym ze ktos to dzieciak.
Napiszcie jeszcze Axio90 robisz bledy, nie wstawiasz przecinkow i widac ze masz 9 lal i nie masz reala i masz 20 lev w tibii i jestes noob bo gadasz nie to co wszyscy mylsa.
mam was w dupie
Tibijczyk1984
06-01-2007, 12:35
Hehe pozyjecie zobaczycie sami ale zastanawia mnie po czyjej stronie bys byl Pephy jak bys nie padl i dostal inwa do ng .Watpie ze po tej co jestes . A co do mojego 88 to pozwul ze sam bede to ocenial. To sa sprawy rl wiec zostaw je w spokoju. Ja sie twoich nie czepiam bo ja juz swoje wywalczylem za ta sprawe i to nie przed kompem tylko w rl. A i wyroki tez juz mam za CHWDP. Za literówki sory ale nieprzywiazuje do tego uwagi . a juz powiedzialem ze rybe szanuje bo on wykazal sie juz w walce za polaków wiec Ryba = pelny szacunek. reszta zeby mogla dalej by siedziala w ng i walczyla po ich stronie.
To sa fakty.
88
Pisalem o Twojej ortografii bo okreslasz innych dzieciakami a Twoj styl pisania w pierwszym poscie nie bardzo ukazywal 'doroslosc'. Jednak jak widzisz, gdy chcesz potrafisz i pisac. Jestem/smy skory na dysputy z Toba o sytuacji na Obsidii jednak przy zachowaniu odpowiedniego poziomu rozmowy.
Z NG nie miales problemy bo byc moze nie miales lvla 100+ badz nie ubiles zadnego z ich noobcharow czy rl kumpli.
Szanuje Twoja opinie na temat Kiroya i innych jednak ja mam odmienna choc tez mialem raz przykre zdarzeniem z Kiroyem, dlatego probuje Ci ukazac inny sposob patrzenia na to.
Nie dbaja o Ciebie? Przepraszam, ale przywrocenie ladu na Obsidii i normalnej gry dla Polakow lezy w interesie rowniez Twoim, jesli polskosci sie nie wyrzekles.
Pozdrawiam
Tibijczyk1984
06-01-2007, 12:40
"Jednak Ty posiadasz inny system wartosci, gdzie liczy sie tylko ' moja dupa '"
hehe Bez komentarza nieznasz mnie wiec niegadaj takich bzdur bo zygac sie chce eh
co do dbania to ma kto o mnie dbac i ja tez mam o kogo dbac. A jak zabilem noob hara to mi ktos z ng tylko napisal zeby niezabijac wiecej a on nie bedzie atakowal wiecej tego goscia.Wiec uwazam ze ok sie zachowal . Rowniez POZDRAWIAM
ps.
watpie ze za waszych rzadów bedzie lepiej (ale to tylko moje zdanie)
X(
@Gawlarz
myli Ci sie chyba Tibijczyk1984 z Axio90
dla informacji - jest nas DWOCH.
Misterio
06-01-2007, 12:41
W sumie osób takich jak Ja 40~lvl nie dotyczy ta wojna jeśli nie chcą się wybijać, ale dotyczy nas szybszy resp bo narazie to Obsidia jest chyba jednym z 5 servów na których online jest 400 osób max. [ ;
Ehh. Masz racje nie znam Cie, ale po tym co piszesz trudno zeby Cie upodabniac to wiekszosci ludzi z tego forum, ktorzy w rozny sposob staraja sie pomoc NG. Szanuje Twoje zdanie jednak lepiej bedziemy jak stonujemy troszke. Mnie moze lekko rowniez ponioslo.
Pozdrawiam.
Tak Axio, masz racje. Moj bład. Przepraszam.
Tibijczyk1984
06-01-2007, 12:58
No widzisz i mozna spokojnie wymienic poglady .Tak dla zasady mam 23 lata i nieprzekazuje im co tu sie pisze wiec o kolaboranctwo itp prosze mnie nie posadzac . Pozdrawiam
^Awolver^
06-01-2007, 12:59
Spam Spam Spam spamuj razem z nami >.<
nie widze sensu w pisaniu przez 3 strony takich glupot ( ja tez juz zmadrzalem xD!)
axio po czesci ma troche racjii , ta wizja odkupienia Polski z rak niedorbych Szwedow jest troche przesadzona wujku :P ale to tylko polityka aby uzyskac poparcie Polakow grajacych w tibie (czyli w wiekszosci idiotow ;s )
i nie spamujcie wiecej :)
Dobrze ze emocje opadly.
Uwazam ze zle o NG mowia tylko Ci ktorzy tego doswiadczyli. A Ci ( tak jak Ty Tibijczyk ) po prosty nie maja powodow. Jednak co bys zrobil na miejscu Pephego, gdy Mannow dzien wczesniej pisze ze mozesz go spokojnie przexpic a na nastepny dzien padasz? Tez bys raczej NG blotem obrzucal.
Jak ET by doszlo do wladzy to PA tez bedzie, wszedzie jest. Ale explocki to cos patetycznego sadze.
Ja stoje za ET ze wzgledu na dwa aspekty:
1. stalem sie ofiara NG, oczywiscie bez powodu, i nie tylko ja ale moi rl rowniez
2. jestem Polakiem wiec raczej wole przy wladzy PL, troszke logiczne chyba
Szymon
@Tibijczyk1984
gdybym nie padl nie bylo by wojny .
Over and Out
No i chyba stało się, zobaczył że ta wojna staje sie troche poważniejsza to zaczął expić.... tak jak za czasów wojny SOBS vs. NG kiedy wcześniej był żadko online a jak zaczeła sie wojna to zaczął expić i wbil z 120 na 130. ;/ Ale tym samym włącza sie możliwość zabicia go na expie :) GL
Hmmm, Gram na tym serwerze juz troszke :PP Teraz zrobilem nowego chara poniewaz Dostalem hacka i sie troszke wkurzylem :PP Zapoczatkowalem Gre Sorcem, wiem co sie dzaiło w tamtej wojnie i co sie dzieje teraz ;] mam wielka nadzieje ze mannow wreszcie padnie i Et wygra. Pozdro
@Tibijczyk1984
gdybym nie padl nie bylo by wojny .
Over and Out
Taki jestes pewien ze to przez ciebie jest wojna a nie ze trwa ona nieprzerwanie od czasu gdy Ryba zaczal walczyc z NG ?
Bo moim zdaniem przylaczyles isie po prostu do Ryby bo nie miales innego wyboru!
Gdyby Cie Mannow nie zabil to ciagle siedzial bys w NG i polowal na Rybe i cale IE czy Dejavu - jakkolwiek by sie ono nazywalo.
Moze masz krotka pamiec ale ja pamietam ze Benek Plaxx, Gal'axy, Mentor de'Vrie, Ryba The Wolf, Yunichi jak i Kiroy ktory rowniez nie mial wyboru walczyli z NG w tym rozniez z Toba juz od bardzo dawna. Panie cwaniaczku.
Tibijczyk1984
06-01-2007, 13:28
Wlasnie o to mi chodzi Pephy.zebys niepadl nie bylo by troski o los polaków na serwerze .A teraz mówicie ze to chodzi o wolnosc dla polaków . Sami jak byliscie w ng to zabijaliscie mase ludzi a teraz tacy pokrzywdzeni . Ja manowa tez nie lubie i zycze wam ubicia go. Ale jest tam masa ludzi bardziej ok od was . Mimo wszystko POZDRAWIAM
Axio i Tibijczyk kim wy wogole jestescie ?
co do wojny to nie mzoes zsie wypowiadac.. w koncu jestes tylko albo az (jak kto woli) rookstayerem takze wojna to calkowicie nie twoja sprawa... chyba ze kase dostarczasz NyGusom
to w takim razie jaka jest w tym twoja sprawa i innych wypowiadających się, którzy nie uczestniczą w wojnie ?
Misterio
06-01-2007, 13:31
@up
Ludźmi
Gdyby Cie Mannow nie zabil to ciagle siedzial bys w NG i polowal na Rybe i cale IE czy Dejavu - jakkolwiek by sie ono nazywalo.
Nie siedziałby bo nie miał inva po trym jak IA się rozpadło ; o
Edit:
• Pephy - you will always be my brother and i will love you forever
Sądze, że po dzisiejszej nocy to się zmieniło ; )
Mannowa nikt nie lubi ale on juz przeciez nie gra.
@ Darotaa
gowno Cie to obchodzi, spiepszaj na serwer gdzie kupiles paca. Ja TU gram i swoje wiem i nie jestem idiota zeby afiszowac sie swoim nikiem i jednoczesnie krytykowac panow High Leveli. Przeciez zawsze moga wrocic do lask, zaplacic, zrobic nowego chara i szarowac tak jak szarowali poprzednio robiac 5 leveli dziennie, a ja bede mial hunta za szczerosc i widzenie tego co jest oczywiste w sposob przejrzysty
Tibijczyk1984
06-01-2007, 13:36
CZLOWIEKIEM hehe
Ja jestem bezstronny ale wiem jak sie potrafia zachowywac ci nasi pseudowybawiciele :( wiec zabieram zdanie X(
X( i powtarzam WIEEEEELLLKKKKIIIII SZACUNEK dla Ryby X( on nie jest jak choragiewka niestety inni tak i jak byli w ng to czesali to forum i zabijali Polaków.Wiec z tym patryiotyzmem to bym tak mocno nie wyjezdzal X(
axio90 100% poparcia w pelni sie z toba zgadzam
Nedomanus
06-01-2007, 13:41
Wertuje temat i już się gubię, ostatnio nie grałem, bo mi obowiązki nie pozwalają(sql, home, itp), że jest wojna to wiem, ale jaki jest obecny wynik?
Misterio
06-01-2007, 13:50
Et 8 : 6 Ng & Gg
@Down
Skutków narazie nie widać [ ;
jak zawsze polacy z forum wiedza najlepiej powody wojny , przebieg, skutki
Axio, Tibijczyk : dzieki za opinie ale pamietajcie " poznasz glupiego po czynach jego " i zły ten co zle robi a nie ten co zle robil !! zapamietajcie takie dwa male powiedzenia !! i to ze ktos kiedys bladzil nie oznacza ze przez cale zycie bedzie bladzil !! skoro ryba potrafil mi wybaczyc a padl przeze mnie to tym bardziej nie widze waszej krzywdy !! i mzoe faktycznie wybralem se zle kumpli na poczatku serva nie neguje tego !! ale staram sie swoje bledy naprawic !! i nie chowam glowy w piasek !! ZLe zrobilem przyznaje !! ale pomagam naprawic to co spi....dolilem !! a jazdy po pephym se zachowajcie dla siebie !! bo podejrzewam ze na jego miejscu zrobilibyscie tak samo chyba ze byscie byli retired moze ?? nie wiem !! powiedzcie Panowie zawsze Honorowi jak pephy powinien sie zachowac po dedzie od Mannowa ??
Tibijczyk1984
06-01-2007, 14:18
Dec 18 2006, 01:05:11 CET Killed at Level 79 by Archin
and by Pephy
chyba wiesz czyje to :( doniedawna walczyl razem z nimi .
A draze do tego ze poprostu ciekawe jak by sie zachowal jak by Mannow mu zaproponowal powrut . dla mnie to horagiewka i tyle.
Jezeli sie nawruciliscie to dzieki bogu ale jakos niemam przekonania do tego i sie niedziw bo sam wiesz jakie od*******ales numery.
Pozdrawiam
Ghost111
06-01-2007, 14:19
@Axio 90
Moze grasz tu ale wiesz to ty gowno raczej.
Pephy, Kiroy i Gal'axy swojego czasu kazdy z nich walczyl po stronie NG.
I jak widac potrzebowali czasu, zeby przekonac sie, ze to by blad.
Powinnismy ich szanowac za to ze mimo wszystko podjeli walke i jak narazie dosc dobrze im to sie udaje.
Wczoraj w nocy doszlo do bardzo interesujacej walki, niestety Et dostali po dupie ( oczywiscie nie ma sie co lamac odrazu ), jak to "wuja" Kiroy powiedzial: " Przeciez nie wygramy wojny 100-2".
Jeszcze jedna sprawa i moim zdaniem najwazniejsza. Ng to liczna dobrze zorganizowana grupa, i zeby ich pokonac to potrzeba wiecej srodkow. Mam na mysli nie pieniadze ( choc i one sa wazne ) ale wzmocnienia personalne. Moim zdaniem w Et brakuje przedewszystkim 2 knightow blokerow. ktorzy mogliby odciazyc pallkow, ktorzy skoli zamiast uhac sie mogliby sie przyczynic do zwiekszenia sd combo.
Wiec ja to widze tak. Do ET dochodza np Peero i ktorys z polskich highlevel knightow np Shandow Ridiix czy Master Thor. Oraz jeszcze jedna dosc kontrowersyjna osoba jaka jest Suv the Dark Magican. Otoz moim zdaniem powinien on puki co podbic swoj level a potem wzmocnic swoja osoba szeregi Et.
Pozdrawiam Anga :)
Czytam same bzdury :p
Ja sie nie boje, że ktoś na mnie doniesie bo to tylko i wyłącznie gra :). Chyba nie będe płakał za pikselowym chłopkiem co mi lata na ekranie, Tibia to zabawa a nie życie :)
@ Ileś tam up
88 czyli Nazista ? OMG 8o
To było oczywiste z ET z tym nielicznym składem nie wygra wojny po tygodniu walki... chyba się nikt o to nie łudził ?:D Jedyną możliwością jest rozłam w Ng - wtedy można myślić o wykurzeniu Mannow'a z servera.
Urgothiri
06-01-2007, 14:22
kiroy ja mgoe nawet isc moim knightem na mieso armatnie zeby przetrwac i przyjmwoac ataki ile bede w stanie wytrzymac 965hp na charze mi nie zalezy a jezeli chodz na chwile odciazylbym jakiegos shootera to zawsze wieksze combo z sd
Lukasz, jakis s*****el powiedzial NG, ze mam zamiar dolaczyc jak podexpie. Archin bardzo dlugo rozmawial z Mannowem, w zamian za nietykalnosc i mozliwosc expienia do woli mamy nie mieszac sie do wojny.
Skoro brakuje Wam knightow, moze ja podexpie swoim i dolacze ?:baby:
DO WSZYSTKICH WRZUCAJACYCH NA KIROYA
jesli sie nie myle, to nie wujo zaszedl wam za skore, ale mlody. a w tej wojnie udzial bierze stary dobry wujo, ktory od dawien dawna o ile sie nie myle z polakami sie trzymal.
co do pephego, kto z was byl kiedys najlepszym aktywnym sorkiem na serwerze ? nikt ? wiec nie oceniajcie go, bo nie wiecie jak to jest :p
Ghost111
06-01-2007, 15:06
Lukasz, jakis s*****el powiedzial NG, ze mam zamiar dolaczyc jak podexpie. Archin bardzo dlugo rozmawial z Mannowem, w zamian za nietykalnosc i mozliwosc expienia do woli mamy nie mieszac sie do wojny.
Skoro brakuje Wam knightow, moze ja podexpie swoim i dolacze ?:baby:
DO WSZYSTKICH WRZUCAJACYCH NA KIROYA
jesli sie nie myle, to nie wujo zaszedl wam za skore, ale mlody. a w tej wojnie udzial bierze stary dobry wujo, ktory od dawien dawna o ile sie nie myle z polakami sie trzymal.
co do pephego, kto z was byl kiedys najlepszym aktywnym sorkiem na serwerze ? nikt ? wiec nie oceniajcie go, bo nie wiecie jak to jest :p
Ehhh.. Przykro mi ze ktos cie podjebal. Teraz to chyba nie masz wyjscia, szczegolnie ze Ng dowiedzialo sie o twoich rzekomych zamiarach.. Chyba nie sadzisz ze Ng o tak ci pozwoli expic dowoli? Ale spokojnie nie przejmuj sie. Mozesz walczyc, mozesz nawet nawet zabic Archina w wojnie a on ciebie, przeciez to tylko gra, nie? A jesli wasza przyjazn jest naprawde szczera to zawsze mozna porozmawiac na msn czy poprostu w tibii, przeciez mozesz tez odwiedzic Archina w Holandii, to nie jest tak daleko przeciez..
@ Suv
Nie mowie jak to jest byc aktywnym sorkiem lub dobrze szarujacym sorkiem lub innym charem, ja mowie jak to jest byc 50 lev palem straszonym i bitym przy byle pretekscie lub bez pretekstu przez "wybawcow wszystkich polakow" nie mam levela bo nie gram duzo bo sie ucze nie szaruje i bo mi na tym nie zalezy.
ALE zalezy mi na spokoju dla mnie i mojej gildii a wszyscy wiemy ze najwieksze problemy sa z real kolegami naszych wybawcow slusznie walczacych w sprawiedliwej wojnie z uzurpatorami rzadzacymi Obsidia.
Nie bron Kiroy Winda jak szaruje to niech odpowiada za czyny innych ownerow a nie jak Angatewon na forum- to nie ja to ten drugi zly szarer ci to zrobil X(
I co Suv teraz poczniesz? Dołączysz czy będziesz expił? Jak chcesz odpowiedz na priv żeby znowu ktos nie doniosl.
A tak w ogole jaki jest stosunek fragów bo chyba forum na tibia.com nie dziala. Bylo 3:2. Po wczorajszym battle chyba 5:4 czyli lacznie 8:6? Dobrze licze?
Pozdrawiam
Gdybyscie nie wiedzieli, to kiedys bylo Next Generation na Arcani, teraz jest NG na Obsidii a ta guildia gdzie jest Galaxy to gra tymi charami NG z kyry, czyli mozna powiedziec ze to jest poprostu ng vs ng ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.