Pokaż pełną wersje : Obsidia ....
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
18
19
20
Elitarny
16-03-2007, 11:52
GZ chlopaki nawet podczas wojny expicie :) Ktos powiedzial ze wygral ten kto expi :p
ale sie naexpili :p ja dzisiaj az 150k wbilem na hydrach, ale raz ze nie mam na to kasy po hacku, dwa ze lagi :p
Urgothiri
16-03-2007, 15:02
niezal wam bylo wylozyc tyle kasy na tego bota?
.:Boixos:.
16-03-2007, 15:42
sprawnie ^^
jak ktos chce kupic mam jeszcze 6~~ instalek,23~~ dni left;)
pisac na PW jak ktos chce;)
sprawnie ^^
jak ktos chce kupic mam jeszcze 6~~ instalek,23~~ dni left;)
pisac na PW jak ktos chce;)
:0!
topic@
Gz ;D
expcie expcie
Napiszcie mi w tibi ---- Paktos
Ludzie też macie takie lagi na Obsidi? Qurwa no chujozy mozna dostać. Isara np. chodzi płynnie, loguje obsidie i tnie niesamowicie ;/
Nedomanus
16-03-2007, 20:26
wydaje mi sie ze cipy dali slabszy serwer pod obsidie bo jest "opuszczona" ale co to ma kur.. byc
Elwin mowil, ze jakis jego znajomy z gildii pingowal Obsidie i Antice, czas odpowiedzi Obsidii byl.. okolo 5000 razy wiekszy.
Ta zawłaszcza że pingi są zablokowane z wiadomych przyczyn a do tego jeżeli ping wynosi powiedzmy ale i tak pewnie jest z 70ms to: 20ms x 5000 = 100000ms więc 100 sekund opóźnienia? Ja jakoś nie mam lagów. To tylko wina waszych internet providerów lub na drodze Germany > Poland jest coś zjebane u was.
Jak mialem neostrade to moglem grac tylko od 2~ w nocy do 10~ rano, bo wtedy nie mialem lagow. Od 3 dni mam netie i lagi zniknely calkowicie.
emil
ja tylko przekazuje to, co Elwin mi powiedzial. zapytaj kiedys jego, badz Ichi Fireheart (?), to Ichi pingowal. z moim netem nie moze byc nic zle, skoro nawet glupi OTS, Isara, Selena i reszta serwerow nie wymienionych w tych NewsTick czy czyms tam o pracach na Obsidii i paru innych swiatach, nie laguje.
napewno jest to cos na drodze polska <--> niemcy, czas odpowiedzi zwieksza sie ~dwudziestokrotnie przy wyjsciu z kraju i juz tak zostaje. jednak jest male "ale", czas odpowiedzi zwieksza sie, jesli traceroutuje(?:p) tibia.com, a nie jakis konkretny serwer.
a wiec tak moi drodzy ... pare niemieckich servow stoi na innym łączu i roucie dlatego sa takie lagi do nas ... i moze isc poprostu inna droga i inny provider obsluguje te servery bo cipy maj paru dostawcow i konserwatorow servow ... ja nie mam lagow np na obsidii a wejde na berylie i po 14 jest masakra !!
a co do pinga to suvovi chodizlo nie o pingowanie serva tylko wyslanie np pinga albo arpa aby zobaczyc przesyl :) jesli ktos tego nie zrozumial :P
Nedomanus
17-03-2007, 14:49
a ja tam sie chcialem pochwalic zaliczonym basnhee questem ^^
Qxwaaatz
17-03-2007, 16:06
ta Yofa, quest byl wyborny :D :cup: szczegolnie moja wpadka z perelkami :evul: :cup:
Nedomanus
17-03-2007, 16:35
@qx taaaa normalnie n/c jakby nie to pare wpadek i ded muci zeszloby godzine mniej :P
Pyro Aris
17-03-2007, 17:13
a cama macie :>?
Nedomanus
17-03-2007, 19:01
@up niby jest ale sredni, kumpel zajmuje sie zrobieniem wma :)
Epimeleus
17-03-2007, 21:30
@up niby jest ale sredni, kumpel zajmuje sie zrobieniem wma :)
chyba wmv bo wma to audio? B)
Nedomanus
17-03-2007, 23:10
pisane w pospiechu :P sry
@Kiroy... grasz, grałeś na obsidi?
ET jeszcze nie wymarlo powroci i to z nowymi silami .... moze nie wszyscy aleduza czesc !!
Flo : ja osobiscie nie gram obecnie nawet usunalem tibie aby miec spokoj mam teraz duzo obowiazkow praca studia i melzanze z Jakubkiem :D Jakubka nie znacie rl ziomek spec od flaszek :D a druga sprawa meczy mnie to powoli .... nie moge patrzec na dorpazow mannowow azaredow i zreszta czesc et sie poklocilo wiele osob jest zkonfliktowanych ... i wyzlo tak jakmyslalem ze polacy a tym bardziej mlodzi ludziea nie chce uzycslowa " dzieci" abynikogo nie obrazic nie potrafia razem w zgodzie zyc nawet jak jets dobrze to sa problemy sztucznie wymyslane o glupoty ... to takjak u mnie w robocie :Da jak juz zaczelismy przegrywac tzn sneaki itd to jeden na drugiego wilkiem a mimo to ze 2 dni przedtem wszyscy byli loyal to the end ... dajcie spokoj ja mialem psychologie na studiach i pedagogike ale nie moge wieczie rozwiazywac problemow ....
Wiem jedno dla mnie sa ludzi wspaniali jak Benek Ryba ( wielki wielki szacunek dla niego ) no i Pepsio co odwala czesto maniane ale jego nie idzie nie lubic :D takze rozstaje sie z Obsidia w dobrych stosunkach !!
sorkiza bledy :P podstawowke liceum skonczlem istudiuje ale spieszy misie bo chce isc spac po 12 h w pracy !!
p.s forum odwiedzam codziennie !! i jak cos to pisac !!
Przepraszam wsyztskich ktorych zawiodlem :( moim marzeniem" bylostworzenie servera dla polakow !! ale niestety rzeczywistosc okazala sie brutalna !! skoro w samym et byly konflikty polskie to co dopiero server bez PA dla polakow :( a mimo to zaczynalismy wojne z takim celem !! dziekuje za kase ludziom ktorzy mi wyslali chcialem i staralem sie ja wykorzystac jak najlepiej !! niestety nie wyszlo i zaraz zaczna ludzie pisac ze wiedzieli o tym itd ... i maja racje !! ja wierzylem w tych ludzi wierzylem w Hawkow zaufalem ludziom i wierzylem !! niestety jedni wiedza co to honor a inni nie poczuwaja sie do obywatelskiej odpowiedzialnosci !!ja staram sie kazdemu dac szanse !! poki na wlasnej skorze sie nie przekonam kto jaki jest !! jeszcze raz przepraszam !! Przepraszam tez ekipa Fingiego itd nigdy nie chcialem aby jakis polak byl huncony przez nas bo chcialem aby obsidia byla polskim serverem !! niestety a moze istety nigdy nim bedzie i szwedzi nawieki tu ebda panowali :(
Jasien : widzimy sie w maju :D
Dzieki za wspolna wymiane pogladow , dzieki za wasze opinie ktore mi bardzo pomogly i krytyka i mile slowa :)
Nedomanus
18-03-2007, 10:41
heh kiroy gz za wszystko :) i tak daliscie czadu, battle z ank, jak mannow spie... cale tiq oglada sie z lezka w oku :P
Kiroyku :*. Ja już o całej sprawie zapomniałem :). Ostatnio w ogóle zapominam grać w Tibie... 1 godzinka gry na 2-3 dni.
Tibia to nie wszystko, bo to tylko gra... a gra się po to by mieć z tego przyjemność :D
Tak,że życze powodzonka w Rl no i szykiego powrotu na Obsidie :)
Don't hate people, Hate the game
Ja bym chciał podziękować całej ekipie Et za kilka wspaniałych chwil
a ja bym chcial powiedziec, ze pephego jednak da sie nie lubic ;) propagandaaa
emil
gry nienawidzimy juz i tak z wielu powodow, aimbot, przeladowane postacie magiczne, ogolne s*******anie sie gry z update'u na update. ;)
Nedomanus
18-03-2007, 22:23
@up a ja tam lubie grac sorcem :D
to juz chyba ostatnie NIEUDANE podejscie do wyjebania NG z serva ;]
Dnia dzisiaj Banuta Done:):) Teraz pol serwa zapierdziela w shamanie... heh
Ricalone
19-03-2007, 00:03
22:56 Don Demonslayer [100]: 22:55 You advanced from Level 99 to Level 100.
gzgz zioom :cup:
Ahhh wujo
Mar 18 2007, 11:41:41 CET Killed at Level 108 by Archin
and by Prowler Tejparn
Jak się ostatnio dowiedziałem dosyć ludzi czyta to forum :), może Ci co nie piszą przestaną być anonimowi i dorzucą tu swoje 3 grosze...
Btw. Gratulacje dla tego noob'a co się podszywał pod NG members'a i straszył mnie huntem za.... Support ET :D :D :D
Gz. Nigdy się tak oszkliwie nie uśmiałem xD
donas dajesz, jak teraz mam lagi a Ty nie, to wreszcie mozesz mnie doognic :D gratz <3
@Suv
No nie ukrywam, ze chcialbym, lecz teraz bede musial poprawic nieco ocenki w budzie ;p, bo nie sa najlepsze. Na pg z mojej strony sie nie zapowiada, ale czasem cos tam poexpie.
20-03-2007, 00:59
GZ Don ;)
jakiej narodowosci jest ten Thor Kimbel o.0?:>
Ja bym chciał podziękować całej ekipie Et za kilka wspaniałych chwil
ja tez ale jednej osobie: mianowicie don'hawk, jest kurwa wspanialy:Mar 20 2007, 07:49:28 CET Killed at Level 38 by Don'Hawk thank kurwa ju ;*** zajebiscie ET love ;** -.- aff
jego odpowiedz: fun
-very
over and out
Kiroy Wind
20-03-2007, 10:05
parkaz i memy down
memy solo by yunichi :D
boixos
a czy to wazne ? jesli jest w ZD, napewno jest swietna osoba.
Pyro Aris
20-03-2007, 21:23
ja tez ale jednej osobie: mianowicie don'hawk, jest kurwa wspanialy:Mar 20 2007, 07:49:28 CET Killed at Level 38 by Don'Hawk thank kurwa ju ;*** zajebiscie ET love ;** -.- aff
jego odpowiedz: fun
-very
over and out
przegrali wojne ,to moga se robic to co im sie podoba
20-03-2007, 21:48
suv
nie nie ma znaczenia :P tak tylko sie pytam -.^
Memy
Mar 21 2007, 04:56:05 CET Killed at Level 115 by Yunichi
Mar 21 2007, 04:42:41 CET Killed at Level 116 by Gal'axy
Mar 20 2007, 08:44:06 CET Killed at Level 116 by Yunichi
Alith
Mar 21 2007, 04:56:54 CET Killed at Level 121 by Benek Plaxx
that's not the end xd
a ja nie mam netu xd siedze na radiowce 150/40 kbit xd
skarpetad
21-03-2007, 10:31
gratz fragow chlopaki
a ja tutaj z inną sprawą mianowicie stajac kiedys w depo noob charem podsluchalem (z mojego punktu widzenia ) bardzo wiarygodne zwierzenia hakera , chwalil sie kumplowi ze zhakowal 65 ek , loot to 15 bp uh crusader helmet , golden armor , i bohy jezeli ktos faktycznie zostal shakowany i to przeczyta moze do mnie zagadac na gg 2630747 mam skrina tej rozmowy
hakerem jest 47 knight to tyle pozdro all
Elitarny
21-03-2007, 15:19
Nie 47 knight tylko pall i pewnie chodzi i Korzenioja.Dobrze ze to napisales ale sprawa zalatwiona w jakis tam sposob.Korzenioj gra dalej, po 2 hacku.Pewnie nic w dp nie ma i musi od nowa zaczynac.Ale twardy chlopak.Pozdro
PS.Moze jakis rec?dawno nic nie ogladalem a to widac moze byc ciekawa walka.
Jeszcze chcialem sie pochwalic ze moj Poziom to nie 50+ tylko juz 60+ :D hehe
nie no ludzie powaga chyba nie ebdziemy juz zabijac turasow :P oni ani vitnac sie nie potrafia :P ani ssa zalozyc :P powaga mowie to z cala odpowiedzialnoscia i szczeroscia chyba kazdy 40 lvl polski by lepiej gral ich charami niz oni sami :D:baby:
Hail Benek Hail Rybka :*:*:*:*:*
Retired Wuja Kiroy:o
Urgothiri
21-03-2007, 19:58
Gratz dla was :) a tak z ciekawosci co Memy sie wkurzyl i po drugim dedzie wylecial z temple i chcial jebnac mass ue i znow padl? ;p
Pozdro
21-03-2007, 20:27
to sa Serbowie a nie turasy xD
mala korekta :P
haha biedny Memy :(( xD
Gratz dla was :) a tak z ciekawosci co Memy sie wkurzyl i po drugim dedzie wylecial z temple i chcial jebnac mass ue i znow padl? ;p
Pozdro
Myslal ze moze nas zabic z alithem, nifoxem i jakis innym 111ek co skonczylo sie jego i alitha smiercia. Niestety filmu nie mam bo nie sadzilem ze w ogole wyjda z pz dlatego wylaczylem po pierwszym dedzie (a tam i tak nie ma co ogladac bo jak przyszedlem to juz byl martwy :P)
Dodi Brae
22-03-2007, 00:01
Panowie
Od czasu jak uzywam Snoop privacy shield
Zauwazylem jak wiele programow prubuje nas szpiegowac.
Programy robia zrzuty ekranu i zapamietuja klawisze ktore naciskamy czyli pelnia funkcje keylogera !
Raczej nie sa one po to zeby odebrac nam nasze pasy w tibii ale sama swiadomosc tego ze powazne firmy nas szpieguja doprowadza nie do furii.
Programy ktore ostatnio probowaly zrobic zrzut ekranu, zapamietac wciskane klawisze
UFO Afterlight, Ultra ISO, ATI control-panel,
i komunikatory internetowy - gadu, tlen, stefan.
Porzadne komunikatory okazaly sie : Papla, Hapi i tylko je bede uzywal. Gadu odpada przez samo to ze ich producent mnie szpieguje, pomijam to ze jest niezwykle podatny na keylogery. Naprawde niewiem dlaczego polacy uparli sie na ten wlasnie komunikator. Chyba tylko dlatego ze kazdy go ma.
Gratz fragow. Jezeli Hayalet to Aldin Pall to chyba go nie lubie i wiem dlaczego ma tak fatalna opinie.
Pyro Aris
22-03-2007, 00:07
a ja nie mam netu xd siedze na radiowce 150/40 kbit xd
tak jakby to kogos obchodzilo...
no gz fragow ,a jak to bylo z memym ? jak go ubiliscie ?
Gadu odpada przez samo to ze ich producent mnie szpieguje, pomijam to ze jest niezwykle podatny na keylogery. Naprawde niewiem dlaczego polacy uparli sie na ten wlasnie komunikator. Chyba tylko dlatego ze kazdy go ma.
Gratz fragow. Jezeli Hayalet to Aldin Pall to chyba go nie lubie i wiem dlaczego ma tak fatalna opinie.
Ja używam Tlena, bo jest choć trochę mniej dziurawe od GyGy. Ale często się wiesza, i czasami ma dziwne odchyły :P
A co do Hayaleta... Dla mnie Ranko to spoko koleś :). Wiele razy z nim gadałem lub grałem na noob charach i naprawdę nie ma żadnej rzeczy jaką bym mu mógł zarzucić. Oczywiście by kogoś pozać musimy z nim "zjeść beczkę soli" ale nie wydaje mi się żeby był na wskroś zły :D
BTW. :* dla 60 Ms co mnie dziś chciał gonić. Wiem, że to czyta, a więc pozdro xD. Aha no i <peace> ;)
musiałem edytować post bo nie tu wysłałem gdzie trzeba
Urgothiri
22-03-2007, 14:35
Pyro Aris wyzej masz wyowiedz Ryby...
Dzieki za odpowiedz ;) Zycze next fragow :)
pozdro
donas dajesz, jak teraz mam lagi a Ty nie, to wreszcie mozesz mnie doognic :D gratz <3
Nie mam Lagi tylko expic sie bojimy bo Mannow:confused: sie rozglada
I skacz juz z tymi lagami bo :kat: sie na ciebie szykuje
Może tak może nie ale sądze ,że nie powinno Cię interesować czy suv padnie czy nie, to jest tylko i wyłącznie jego sprawa więc nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy.
Uwierz mi, ma lagi.
Uwierz mi, ma lagi.
Kolejny Dupoliz moze razem macie lagi <ciepli bracia?>
On hunt No i ty tesh <Grupen Ded>
Że ktoś próbje ci wytłumaczyć daną rzecz , to ty od razu nie znając drugiej osoby stwierdzasz ,że jest jak ty to powiedziałeś dupolizem. Robi co chce nie chce grać niech nie gra chce niech gra... boże.... zajmij się sobą ... i swoimi wadami...
Fakty są takie że wszystkich zpingowałem na Obsidii i z tąd lagi Suva ale to silniejsze odemnie.
22-03-2007, 20:53
ostatni ~~tydzien to nawet wierze suvovi z tymi lagami,bo go nawet online nie ma ;)
ale wersja z lagami wtedy mi nadal nei pasuje:)
Nie sadze zebym lizal Suvowi dupe. Nie wypowiadaj sie wiecej na moj temat plx.
Uwierz mi, ma lagi.
Nie on jeden. -,-
ostatni ~~tydzien to nawet wierze suvovi z tymi lagami,bo go nawet online nie ma ;)
Bo gra na Isarze?:P
z obsidii na isare to jak z deszczu pod rynne :D
23-03-2007, 04:46
Kage Knight ;>
Mar 23 2007, 03:34:36 CET Killed at Level 121 by Yunichi
and by Gal'axy
kolejna łajza padła :D tak jak mowilem ja na obsidii nie mam i nie mialem lagow a wchodze na berylie i do 12 moge grac po 12 freezy ze szok ... !!
apropo suv don z calym szacunkiem ... to jest forum przypominam i mantel moze poruszac rozne watki !! jezeli sa o obsidii to maja tu miejsce byc i prawo :) aczkolwiek osobiscie nie mam nic do olka i mial lai zachowal sie jaksie zachowal i ok :P a teksty z dupolizami byly nie na miejscu fakt :P
Retired Wuja Kiroy
ofc boje sie mannowa :] jak go widze to nakladam osiem ssa trzy manashieldy i s*******am na rooka od razu. zastanow sie, co kurwa piszesz. mozesz sie nawet lukasza (anga) zapytac, kiedy zaczalem miec lagi, bo u niego tez sie zaczely, w tym samym momencie. tj w wakacje 2006 ;) a na isarze nie gram, przynajmniej nie na powaznie. nie mam czasu za duzo, trzeba sie ocenami zajac, na obsidii lagi wiec czasem cos na isarze, ale malo, czasem na hysterii. poza tym, o ile mnie pamiec nie myli, donas tez mial lagi od wakacji, jestesmy z tego samego miasta i do niedawna mielismy tego samego providera. i wogole kim ty jestes, piszesz nie ujawniajac swojej tozsamosci, i jedyne co robisz, to flamujesz.
gz fragow
wujo nie pisz, ze lajza, bo jak wy padaliscie, to nikt nie pisal, ze padaly lajzy ;) to chyba Ty mnie nawet tego szacunku do przeciwnika, czy czegos tam, uczyles :p
Eos_Rododaktilos
23-03-2007, 13:28
ja wiem ja wiem ja wiem :))))
bylo juz ze lagi to sciema
bylo juz ze dupolizy
... to teraz bedzie cos o braku RL !!!
Misterio
23-03-2007, 15:20
@up
To też już było ;]
mhm, moze teraz zostane oskarzony o wspolprace z SB ?;)
mhm, moze teraz zostane oskarzony o wspolprace z SB ?;)
Olek dawaj no Twoją teczke :p
Nedomanus
23-03-2007, 18:30
suv a moze jestes na liscie Wildstaina?:P
BTW; Kill statistic na tibia.com powróciło i taki ładny wstęp ma
The Old Widow 102 0
Pyro Aris
24-03-2007, 05:12
jest jakis cam z deda Kage ?
btw : Szafa ,czemu masz pod avkiem wpisany 39 lvl :D ??
Suv ostatnio gadal z Oleksym i oczyscil lewice takze spoko :P teraz lechu do niego dzwoni bo kaczor chce go umoczyc jak to mowila anna walentynowicz :D Lechu bral ?? nie moze byc :D a spook suva zlustrujemy :P byl agentem SB ( Ng ) i bral za to kase :P rozliczymy was :P
wiesz nie lajzy , ale ostatnimi czasy napisalem posta do Serbow ( pomylka z turasami ziomek z ng mnie w blad wprowadzil ) bo zaczeli cos tam kozaczyc itd dla mnie seby ala memyalith polathanem to sa zero vany i kage ?? alithy itd manno im pozwala garc bo oni nie potrafia garc nawet z cipbotem :P a kag i vany polecieli szybko do Ng abymocexpic kiedy inni ziomale jak zasa itd honorowo zostali w swojej gildii i chwala im za to !! bo nie sadze ze nale litheld poleci do Ng i za mieisac bedzie Et tyral i wyzywal !! a Vany I kage to wlasnie tak robia przegralismy owjne ok ale kurwa ludzie nie mozna tak robic ze po miesiacu zapominasz z kim o wolnosc walczysz i dla ratowania chara zapominasz o kumplach byle byc bezpiecznym .... żal.pl ata kaj kmowilem o serbach solo fragi itd ... byla akcja na memym na poczatku wojny !! wpadl bodajze yunek puscil UE memy padl a reszta nie zdarzyla dobiec konkretnie pffff
Retired Wuja Kiroy
btw nie pijcie nigdy w pracy :D
btw nie pijcie nigdy w pracy :D
I w McDonaldzie xD
Nedomanus
24-03-2007, 15:25
Alkohol szkodzi zdrowiu !
poszkódźmy sobie razem :D
Wojna sie juz skonczyla?
Myślę ,że można powiedzieć ,że jeszcze trwa:D
24-03-2007, 20:48
Yunek przeciez tez ostatnio solo zlapal na Memym ;)
rec z kage jest,ale chyba nie do udostepnienia xd przynajmniej taka byla mowa na poczatku ;D
Urgothiri
25-03-2007, 10:27
@up
a dlaczego nie? :>
25-03-2007, 16:13
zgadnij ^^ xD
moze ktos wrzuci ale ktos bardziej uprawniony ode mnie;P
Chcialbym podziekowac za wspolna gre Dodiemu i Booce, Lukaszowi, Awolverowi, Kiroyowi, Donasowi, Vanowi, Vixiemu, Finerowi (;)), Rybie za te kilka akcji na wojnie SoBS:NG, Thorowi, Yaroshemu, oraz garstce pozostalych przyjaciol z Polski i nie tylko, m.in Don Zasie, Elwinowi, Archinowi.
Kiedys do Was wroce, szkoda ze ponad polowa z Was i tak juz nie gra.
Poczytam jeszcze forum, w sumie i tak od dluzszego czasu nic poza tym nie robie.
do zobaczenia na hysterii.
25-03-2007, 20:29
gl na hysterii (jak to ots?:P) :)
Pyro Aris
25-03-2007, 21:19
raz juz widzialem Suva jak biegal na otsie Aurea War ,najczesciej widzialem go w swiotyni ;d
Tjor masaker pro skater
25-03-2007, 22:19
No cóż wszystko ma swój koniec. Przez wzgląd na dawne dobre czasy:) życzę Ci powodzeniaB)
skad wiesz, ze akurat mnie ;) jak akurat nie ma freezow to raczej nie padam :<
Chcialbym podziekowac za wspolna gre Dodiemu i Booce, Lukaszowi, Awolverowi, Kiroyowi, Donasowi, Vanowi, Vixiemu, Finerowi (;)), Rybie za te kilka akcji na wojnie SoBS:NG, Thorowi, Yaroshemu, oraz garstce pozostalych przyjaciol z Polski i nie tylko, m.in Don Zasie, Elwinowi, Archinowi.
Kiedys do Was wroce, szkoda ze ponad polowa z Was i tak juz nie gra.
Poczytam jeszcze forum, w sumie i tak od dluzszego czasu nic poza tym nie robie.
do zobaczenia na hysterii.
Widzę jeszcze jeden powód by coraz mniej grać w tą gierkę :). Coraz więcej znajomych odchodzi... praktycznie ze starej gwardii mało kto się jeszcze mocno trzyma.
No cóż bracie... :) Życzę powodzenia poza Obsidią i mam nadzieję, że jak Cipsy naprawią swoje laggi to powrócisz i dobijesz upragniony 150 lvl :).
Myślę że jeszcze nie jeden raz zobaczę Cię w Twoim dresiarskim outficie ( :D ) .
~~ Rise and shine ~~
Suv ( pod każdą postacią ) _/ :cup:
Ps. Jeśli zdrowie, praca, chęci i dziewczyna pozwoli to ja wracam po maturach :D :D :D albo na studiach :p
Dodi Brae
25-03-2007, 23:42
Olek co Ty gadasz za glupoty o zaprzestaniu grania !!
Z tibi nie da sie od tak zrezygnowac, powiedziec nie gram, ide na rower zamiast expic :P
Tibie sie wlacza zeby pogadac, zrobic questa powalic kilka rootwormow czasem trola lub centpeda i nie mozna od tak przestac przed zrobieniem Anihilatora.
Wiec do roboty. I nie przyjmuje zadnego tlumaczenia "ze ja nie moge bo laguje" zrobiles sorkiem 125 lev to zrobisz knightem 105 i palem 110 i zrobimy razem Ani a pozniej quest na Avengera albo fajna kusze z celownikiem i miekkie buty.
Podobno w krotkim czasie dojdzie konkurencja dla TPSA i neostrady. Moze dojdzie i do Bydgoszczy :)
Przeciez nie zostawisz mnie tu samego.
Piotrek
@ finer
dajesz dajesz, zrobimy razem anni ;) a od mojego dresiarskiego i 3L0 outfitu to wara! :D
@ dodi
wcale nie zaprzestaje grania w Tibie, ale na Obsidii.
w Bydgoszczy lepszy net napewno jest, tyle ze tu gdzie ja mieszkam akurat mozliwosci podlaczenia go nie ma, przynajmniej narazie. poza tym, dlaczego ja mam cos zmieniac, skoro Selena i Isara, Antica i Aurea plynnie chodza przez caly dzien.
Moze i zrobilem ten 125, ale jak w nocy wchodzilem np. na hydry na jakis czas, to nie przejmowalem sie, ze sie nie zwroci. teraz jestem po hacku, nie mam nic, w nocy tez juz grac nie daje rady, napewno nie tak duzo. naprawia wreszcie te lagi, bedzie i powrot, w wielkim stylu.
wbijaj ten swoj 100 ;)
pozdrow chlopakow z rambo ode mnie :) masz przeciez i ich, i Booke i Wiki :):)
Pyro Aris
26-03-2007, 02:42
skad wiesz, ze akurat mnie ;)
jesli to pytanie bylo skierowane do mnie to mowie ,ze widzialem twoje dopiski przy zakleciach min. Zastosuj~ ,a jesli to nie bylo do mnie to sory ;d
dostales pm, przynajmniej powinienes ;)
Aaaa co tu taka ciszaaa... ? xD
Nedomanus
26-03-2007, 19:42
@fin'er cicho na wojnie, nic sie ciekawego na obsidii nie dzieje poza masa hachów... yasnor, slayer archi, maxi raco, mydykus - wiekszosc order -.- a tak to nuda.
26-03-2007, 20:45
zeby wam az za nudno nie bylo :P
http://rapidshare.com/files/22901877/kage_benek.rec.html
20:38 Kage Knight [121]: hard?
Długo się trzymał
26-03-2007, 22:40
trzymac sie trzymal ;S
ale sie nie utrzymal ^^
dobrze ze voltomix przybiegl bo jzu sie nam sd konczyly hahah x(
rohostnij ktos moze co?:P;)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21352
rehost plx :D
btw. Boixos to Benek ?
Pyro Aris
27-03-2007, 04:41
hmm calkiem niezle ;d
ciekawe czy kage nosi destroye
00:06 Tiatraa Manaurin [11]: exurabr ;d
Kage tam padl tylko dlatego że jego pvp jest bardzo ograniczone. Z tego trapa mogl wyjsc jakies 6 razy albo i wiecej. No ale frag to frag.
10:17 Casspari [92]: palantem to moze jestes ty
10:17 Casspari [92]: i kurwo tak na mnie nie mow <przypomnialem mu, kto ostatnio poszedl plakac do ng, jak mu wytknalem przez przypadek ze jest palantem>
10:17 Casspari [92]: gnoju zajebany
10:17 Suv the Dark Magican [125]: poczekaj mow dalej
10:17 Suv the Dark Magican [125]: zapisze sobie rozmowe
10:17 Casspari [92]: ok pisz sobie
10:17 Casspari [92]: sram na ciebie
10:17 Suv the Dark Magican [125]: ok ;)
10:17 Casspari [92]: wyjebia mnie z ng to wyjebia
10:17 Casspari [92]: ale i tak im pomoge
10:17 Casspari [92]: bo ja nie jestem hujem tak jak ty
10:18 Suv the Dark Magican [125]: mow dalej :)
10:18 Casspari [92]: podnieca cie to ?
10:18 Casspari [92]: na rl tez jestes frajerem ?
10:18 Casspari [92]: besplatny numer konfi dla calej rodziny 997
10:18 Casspari [92]: zapamietaj
10:18 Casspari [92]: zglos sie do nich ze scrinem
10:18 Casspari [92]: pajacu
10:19 Casspari [92]: i za dozo sobie nie pozwalaj
10:19 Suv the Dark Magican [125]: a kto sie poskarzyl ostatnio ze stwierdzam fakt, ze jestes zlodziejem?
10:19 Casspari [92]: ja nie
10:19 Casspari [92]: kurwa
10:19 Casspari [92]: myslisz ze po co jestem z ng ?
10:19 Casspari [92]: tylko im mozna ufac
10:20 Casspari [92]: polacy zrobili to co zrobili
10:21 Casspari [92]: juz im nigdy nie pomoge wole byc hunted i tu nie grac niz im pomuc
10:21 Suv the Dark Magican [125]: pomoglbys sobie chodzac czesciej na polski, bo byki robisz ;^)
10:21 Casspari [92]: super
10:21 Casspari [92]: podnieca cie to ?
10:21 Casspari [92]: ile ty masz lat?
10:21 Suv the Dark Magican [125]: juz sie pytales, w pewien szczegolny sposob tak
10:22 Suv the Dark Magican [125]: niedlugo 15 koncze, a co ?;)
10:22 Casspari [92]: nie nic no to super
10:22 Casspari [92]: i gz
10:22 Casspari [92]: fajnie masz
i dal loga :p
Urgothiri
27-03-2007, 15:28
ehhh ci ludzie :) ahh ta obsidia :D
koles wlasnie pokazal swoj poziom... zreszta juz go pokazal zdradzajac ET...
Casp gra dla kogo chce więc "zdradził et" jest bezsensowne. W wojnach na valorii zmienianaiło się strony wielokrotnie. Nie rozumiem o co tu kłótnie. W sumie to mu się nie dziwie jak on spalił i padl a potem na camach widać było "casspari noob" pisane przez ET. Ty byś dalej był z takim teamem jak by cię za nooba uważali? ; )
To nie bylo tak ze sam odszedl tylko zostal wyrzucony bo thiefowal ludzi na pacce. A ze ng kazdego przyjmowalo no to doszedl do nich. Z drugiej strony ciezko powiedziec czy gral jak noob bo nie zawsze ta sama osoba grala , ale akurat tak sie trafilo ze te osoby graly tak srednio kiedy to mannow zsolowal casspari i fozivo a pozniej casspari padl bo nie zauwazyl ze ma ogien i pz mu zostal.
Urgothiri
27-03-2007, 18:15
porpsotu napsialem co mysle na ten temat.... :) poprsotu uwazam to za dziwne zostawiajac kumpli i isc na druga strone... chyba ze tylko poki wojny niebylo uwazal ich za kumpli :?>
prosilem mentora i casspariego aby nie kolowal ludzi na pacce raz drugi dziesiaty ... i jak okradl general castera miarka sie przebrala ... a czy sa lajzami i nie potrafia garc w tibie ?? tak sa !!no taka prawda zgrywanie kozaka w nicyzm nie pomaga niektorzy potrafili powiedziec " sluchajcie ja nie jestem za dobry wiec uwazajcie na mnie " i wtedy wiemy jak mamy sie ustawic ... a niestety kozaczenia nie wychodzi na dobre .. sciemnianie ze jeden owner zhakowal ale juz nie gra itd ... poprostu w chuja walili i zycze im aby dosali to samo od innych !!
casspari lecisz z NG i zaraz po tym masz rorka bo bedziesz bity przez wszystkich.
casspari tak szybko nie poleci z ng, napewno nie predzej niz hayalet :p
28-03-2007, 17:12
za Hayaletem jakby co wstawiby sie Memy Alith i Mili~~ ;P
Osobiście uważam ,że Ng nie wywali Hayaleta z gildi ponieważ jest to dobry znajomy Azareda nie mówiąc już o tym ze kumpel z rl od alitha i memy :p
hmm predzej czy pozniej bedzie wojna ....
Wiarant 1 ) NG zabija Imhreeya jak wlanie ze 150 lvl i wtedy Waldorio WIMC i ID dolaczaja do nas i mieciemy NG
2 ) zabijaj kogos z Serbow i dolaczaja do grona ludzi huntowanych , Et nie wiaze sie z nii poniewaz sa za duzymi noobami i nie potrafia grac :D
takze zobaczymy ET pewnie wroci jeszcze powalczyc czego zyzce chlopakom ja osobiscie juz do tibii nie worce chyba zeby sie zdarzyl cud !!
Pozdrawiam Stara ekipe Suva Fina Eldera Naganka :) i Celusia Rzache Rybola Pepsia i WOlfow OFc kurwa bym zapomnial i Rybce I Tarrtarku :*:*:*:
Co z tego ze wstawia sie za Hayaletem jakies noby z serbi czy turcji, kim oni sa, kim beda poza NG.
1. hayalet nie poleci z NG bo czemy mialby leciec nobow przeciez tam lubia bo sa niegrozni
1a. Hayalet leci z NG bo wojna skonczona i maja dosyc glupkow a reszta serbow siedzi cicho i cieszy sie ze sami cie polecieli/ maja hunta.
2. caspari tak czy inaczej leci z NG
3. Jasne Imhreey przylacza sie do polakow bo jako szwed kocha polakow i zawsze chcial byc z nimi w gildi i rzadzic swiatem
Co z tego ze wstawia sie za Hayaletem jakies noby z serbi czy turcji, kim oni sa, kim beda poza NG.
1. hayalet nie poleci z NG bo czemy mialby leciec nobow przeciez tam lubia bo sa niegrozni
1a. Hayalet leci z NG bo wojna skonczona i maja dosyc glupkow a reszta serbow siedzi cicho i cieszy sie ze sami cie polecieli/ maja hunta.
2. caspari tak czy inaczej leci z NG
3. Jasne Imhreey przylacza sie do polakow bo jako szwed kocha polakow i zawsze chcial byc z nimi w gildi i rzadzic swiatem
1. Agree
1a. Wątpie
2. Jw.
3. Jestes kretynem
hmm tak pewnie na obsidi bedzie jeszcze nie jedna wojna :p w sumie to ciekawie przynajmniej nie bedzie nudy bedzie o czym gadac na forum ^^
Musze przyznac ze ostatnio zauwazylem , ze ludzie z nebuli i z saphiry i innych serwerow gromadza sie na obsidi czyzby lepszy swiat ??
W sumie to jak sie nie wpadnie w noobhars teama ng albo innych high lvli albo jak sie nei wyjdzie z lvlem ponad 120 to nie jest tak bardzo zle.
Ostatnio slyszalem plotke ze Don Foozie to stary Meraz... czy to prawda ?
2 ) zabijaj kogos z Serbow i dolaczaja do grona ludzi huntowanych , Et nie wiaze sie z nii poniewaz sa za duzymi noobami i nie potrafia grac :D
Kiroy Wind : Mar 02 2007, 21:54:08 CET Killed at Level 108 by Rundo Tejparn
and by Hayalet
Hmmm no no no ... "noob" nie potrafiący grać złapał na Tobie fraga wujku...:p Pogratulować.
Wielu z Was nie zna Serbów... ;/.
Ludzi z Nebuli jest dużo, owszem :). Znam tu jednego 100+ sorca z Nebuli - ma bodajże na Obsidi z 4-5 charów lvl od 30 do 60.
Pozatym mówił że gra u nas dużo h lvl z Nebuli - ale mają głównie sorce z niewielkimi lvl'ami po to by się pobawić z Sd Combo ;)
Pyro Aris
29-03-2007, 00:15
Kiroy Wind : Mar 02 2007, 21:54:08 CET Killed at Level 108 by Rundo Tejparn
and by Hayalet
to chyba nic nie udowadnia
Kiroy Wind
29-03-2007, 00:22
fragi o niczym nie swiadcza, poprostu jest to ostatni hit i najwieksze obrazenia..
Michael Jackson
29-03-2007, 00:30
Hej. Moglibyście mi powiedzieć jaki jest najbezpieczniejszy komunikator. Bo np słyszałem, że przez gg można hackowac :D, wiec jaki komunikator jets bezpieczny z góry dziękuje. ?:D
29-03-2007, 00:35
lol finer wciskac f1 (opcjonalnie inne f xD) to nie jest problem =P
pozatym we fragach to ET wygralo ta wojne ^^
Majkel niestety nie umiem ci pomoc :p
czy pamietacie te czasy gdy Majkel byl czarny ??xD
boixos mozna wiedziec kto ty ?;p tak z ciekawosci8o
fragi o niczym nie swiadcza, poprostu jest to ostatni hit i najwieksze obrazenia..
Jedno "Exura Vota" nie robi z niego od razu mega nooba - pozatym liczy sie szacunek dla wroga
Hej. Moglibyście mi powiedzieć jaki jest najbezpieczniejszy komunikator. Bo np słyszałem, że przez gg można hackowac :D, wiec jaki komunikator jets bezpieczny z góry dziękuje. ?:D
Ahhh najlepsze jest Sradu - sradu... Człowieku jeżeli nie lazisz po stronach hackmeplx.pl albo innych podobnych to prawdopodobieństwo że shakuja cie za pomoca rzutu ekranu wykonanego przez Gygy jest baaardzo nikłe...
lol finer wciskac f1 (opcjonalnie inne f xD) to nie jest problem =P
Ja nie widze również problemu w wciskaniu f12 ( lub innego -.-) żeby się wyuhać...
Edit :
Pozatym skoro większość uważa że ponad połowa Ngersów to noobki - to dlaczego tak ciężko Wam z nimi idzie ??
Michael Jackson
29-03-2007, 03:07
Nikłe ale... :D z tego co mi wiadomo jest pełno programów hackerskich które używają GG do wyłudzania haseł. Więc może jakiś tlen czy wpkontakt jest lepszy a może coś innego :D
Pyro Aris
29-03-2007, 03:38
Nikłe ale... :D z tego co mi wiadomo jest pełno programów hackerskich które używają GG do wyłudzania haseł. Więc może jakiś tlen czy wpkontakt jest lepszy a może coś innego :D
:D :D :D :D
to jak ktos bedzie probowal wyludzic od ciebie haslo to go zablokuj ,albo poopowiadaj mu troche o swoim zyciu i wtedy go zablokuj ,bedzie bardziej efektywne
Finku : jak cie leje banda Nigersow :D to uh nie starcza an ture sd :D trafilo sie mu jak slepej kurze ziarno ... btw ja ownera tego z turcji hayaleta bardzo lubilem !!
Dodi Brae
29-03-2007, 14:01
:D :D :D :D
to jak ktos bedzie probowal wyludzic od ciebie haslo to go zablokuj ,albo poopowiadaj mu troche o swoim zyciu i wtedy go zablokuj ,bedzie bardziej efektywne
Keyloger przeslany poprzez super dziurawy i podatny na ataki program GaduGadu nie bedzie wdawal sie w dyskusje nie jest podatny na na zablokowanie, ban, ignored. Poprzez gadu gadu (a raczej poprzez keyloger zainstalowany dzieki GG) mozna uzyskac dostep do tego co piszesz, tego co widzisz, mozna rowniez zresetowac Twoj komputer np w momencie banshe questa :) I raczej bedzie niewykrywalny przez programy antywirusowe i anty szpiegowskie.
Proponuje komunikator:
Miranda, Konnekt, Hapi, Papla.
Maja mozliwosc komunikacji zarowno z wlasna siecia jak i tlen, gadu, jabber.....
Zadziwia mnie beztroska moich kolegow z obsidii, wszyscy lekcewaza zagrozenie utraty chara do czasu az jest za pozno :D
pozdrawiam Piotrek
Zadziwia mnie beztroska moich kolegow z obsidii, wszyscy lekcewaza zagrozenie utraty chara do czasu az jest za pozno :D
W moim przypadku nie ma co stracić <lol2> :D. A tak pozatym... GG jest ostatnim programem przez który mogli by mnie zhakować, bo używam wiele gorszych programików ( :evul: ), nie mówiąc już hurtowo sciąganych kluczach do mojego Fergusona <3...
Finku : jak cie leje banda Nigersow :D to uh nie starcza an ture sd :D trafilo sie mu jak slepej kurze ziarno ... btw ja ownera tego z turcji hayaleta bardzo lubilem !!
Hmmm no ja Was nie zmuszam do polubienia tego czy tamtego... Każdy ma wolny wybór...
Chodziło mi tylko o to, że określacie NG jako bandę półgłówków, noobów bez pvp, etc... A tymczasem oni rządzą Obsidią od początku i tym razem też się wam nie udało ich stąd wykurzyć.:).
Mówiąc o tych którzy z Wami wygrali : Nooby, sami niejako wystawiacie sobie opinie...
<peace> ;)
@ GG
Ostatnio zauważyłem, że nie tylko nieznajome osoby próbują wam na gg wciś jakieś świństwo. Bardzo często z numerów moich znajomych są rozsyłane dziwne pliki np : "Cześć, wrzuciałam fotki z naszej ostatniej imprezki xD " i tu jest podany link - raz tam wszedłem :). Nic nie było... Potem się okazało, że koleżanka nic nie wysyłała... ;/
Tjor masaker pro skater
29-03-2007, 15:00
Dodi zgadzam się z tobą, gg jest dziurawe jak sito.Rozumiem ze zapobiegasz hackom, ale te lekceważenie utraty chara:D uśmiałem się troche, jak stracisz chara to trudno, stracisz acc-trudno.Nie powiesz mi chyba że potniesz sobie żyły
wzdłuż jeśli zrokują ci chara, to tylko gra ;s
Dodi Brae
29-03-2007, 15:29
Drogi Tjorze :)
Zgadzam sie ze utrata itemkow nie jest koncem swiata :D ale.....
denerwuje mnie najbardziej to ze wzbogaci sie ktos kto zupelnie na to nie zasluguje. Czytajac fora hakerskie doszedlem do przekonania ze ludzie hakujacy nasze chary to wyjatkowo maloduszne prostaki. Ludzie naprawde niskich lotow. Niechcial bym zeby moi koledzy, przyjaciele czy tez "wrogowie" byli okradzeni przez takich wlasnie ludzi :P. Ludzi ktorzy udajac przyjaciela lub dziewczyne staraja sie wzbudzic nasze zaufanie i podeslac nam zainfekowany plik.
Napewno sa tez inni hakerzy ktorzy okradaja nas tylko dla kasy ktora nastepnie sprzedaja na allegro- i z tego zyja.
Misterio
29-03-2007, 16:05
@Finer
Milivojac jest jednym z najbardziej lubianych hlvl z Obsidii jak dla mnie :P
@Dodi
Zeskanowałeś kompa po napisaniu posta, mógł wpaść wirus :S:o
29-03-2007, 18:22
@Dodi
ahhahahaha own3d xD
Dodi Brae
29-03-2007, 18:35
@Dodi
Hmmmm
wydawalo mi sie ze jestesmy po tej samej stronie
my vs haverzy
ale skoro masz, macie takie podejscie :D to co mnie to w sumie obchodzi czy podzielicie los Vixi, Gara..........
haha
Piotrek
Michael Jackson
29-03-2007, 18:45
Dzięki Dodi~ :D
Tjor masaker pro skater
29-03-2007, 18:51
Dodi, gara mial haka tylko i wyłącznie na własne życzenie. Ile razy mu mowilem zeby usunął tibia black ice i inny stuff z tibia org, w końcu sie doigrał :/. Wiekszosc ludzi zostaje okradziona przez to ze zaufają innym, kumpel podaje ci z pozoru niewinnie wyglądający link a tu nagle boom-hack. Sam firewall to nie wszystko, potrzebny jest zdrowy rozsądek.
Misterio ale ty glupi jestes :baby: :baby: :baby: nie rozrozniasz wirusa od keyloga ? to lepiej siec cicho i sluchaj jak madrzejsi od ciebie cos mowia bo jak narazie to nic ciekawego od ciebie nie uslyszalem na tym ani zadnym innym forum :evul: :evul:
@up
najpierw ortografia, później sie czepiaj k?
@topic
General Caster wrócił grać czy new owner? ^^
wczoraj chyba na nim alith gral. albo jest on na tyle glupi, zeby sie za niego podawac.
Misterio
29-03-2007, 20:51
@Dodi
Jestem po tej samej stronie ;], ale ostatnio chyba nazbyt przesadzasz z tym ostrzeganiem, wg. mnie to już lepiej wogóle nie włączać internetu :S
@Axio
Pisałem to ogólnikowo ;], virus, keylog jeden huj ;]
siec cicho
DobŻe bENde sieCIał ciHo
od ciebie nie uslyszalem na tym ani zadnym innym forum
To nowość, mówiące forum ;]
General Caster to nowy owner, Putko Bosaniac jak by ktoś chciał wiedzieć
Michael Jackson
29-03-2007, 21:21
@Zainstalowałem se "miranda" mam nadziej ze mój komputer jest teraz bezpieczniejszy.
@ Mówiliście, że NG to nooby i stwierdziliscie że et wydalo sobie tym opinie, ale przeciesz wiekszosc osob z et bylo w ng i wyzucali ich pojedynczo i hunowali a w pojedynke duzo nie mozna zrobic :D wiec dopiero po wyrzuceni uwiekszej ilosci ludzi et sie zbuntowali xD :D
Nedomanus
29-03-2007, 21:41
@up putko w porównaniu do innych bosniakow jest normalny, znam go w h****j dlugo i nigdy nic do niego nie mialem =] a ze gra generalem, jego sprawa
29-03-2007, 21:56
kim wczesniej gral putko?:P:evul:
kim wczesniej gral putko?:P:evul:
Putko Bosaniac'em?
Jesli ktos pamieta elderka sprzed ponad roku Earny << nim gral wczesniej putko :D . On i milivojac to chyba jedyne osoby z bosni ktore sa w porzadku i traktuja gracza w stosunku do jego lvlu.
Pyro Aris
29-03-2007, 22:47
dodi jak wziolem na Hapi,zeby mi wzielo liste z gg to dlugo mam czekac ?
Kiroy Wind
29-03-2007, 22:50
@Zainstalowałem se "miranda" mam nadziej ze mój komputer jest teraz bezpieczniejszy.
@ Mówiliście, że NG to nooby i stwierdziliscie że et wydalo sobie tym opinie, ale przeciesz wiekszosc osob z et bylo w ng i wyzucali ich pojedynczo i hunowali a w pojedynke duzo nie mozna zrobic :D wiec dopiero po wyrzuceni uwiekszej ilosci ludzi et sie zbuntowali xD :D
Kto niby zostal wyrzucony? :P Chyba tylko Pephy, reszta odeszla.
29-03-2007, 22:55
aha ok;)
myslalem ze to jego imie i nazwisko a nie nick xD
Hmmmm
wydawalo mi sie ze jestesmy po tej samej stronie
my vs haverzy
Piotrek
No jasne, że jesteśmy po tej samej stronie... Tyle, że ja nie przykładam takiej wagi do tego :)
to lepiej siec cicho i sluchaj jak madrzejsi od ciebie cos mowia bo jak narazie to nic ciekawego od ciebie nie uslyszalem na tym ani zadnym innym forum
Nawzajem :*
General Caster to nowy owner, Putko Bosaniac jak by ktoś chciał wiedzieć
Heh... A mówił, że coś kombinuje kupić... A to cwaniak xD
@Finer
Milivojac jest jednym z najbardziej lubianych hlvl z Obsidii jak dla mnie :P
No... na szczęście tym razem nie jestem sam :)
Nedomanus
30-03-2007, 00:17
fin'er ze ty masz sile tyle siedziec na tym forum ;P
to sa kurwy jakich malo xD
ale na szczescie sa i tam i wporzadku ludzie
30-03-2007, 00:35
zielaq powiedz szczerze to ty opierdoliles raidrona?:>
tak , vixiego , gare , wszystkich ktorzy tu mieli hacka to bylem ja , ulzylo Ci ?
o cos jeszcze chcesz szczerze spytac?
30-03-2007, 01:01
pytam sie o raidrona xD vixiego itd wiem ze to nie ty :P
ale skad sie u Ciebie SC'a wzielo..i 800k ;S troche dziwne no ale nic ;))
fin'er ze ty masz sile tyle siedziec na tym forum ;P
Z kumplami pogadać to sama przyjemość... Nawet jeśli czasem się różnimy w pewnych poglądach :)
Kupilem Nexixa ktory mial 450 na sobie pozyczylem 190 k od armiika , 50 od archina , reszte mam z druidów ,i knighta ktorym bije z GIANT SWORDA , sca nie posiadam cos jeszcze?
30-03-2007, 01:16
jezeli o tym SC'a to rzeczywiscie plotka to sry za oskarzenie ;>>
ja chce sie szczerze zapytac czy to prawda ze mnie shakowales :( bo mi muj nowy ziomal z karlin depo tak powiedzial
ja chce sie szczerze zapytac czy to prawda ze mnie shakowales :( bo mi muj nowy ziomal z karlin depo tak powiedzial
Nom... w Thajs mówią że jeden potężny czarnoksiężnik się nie bał.... i drugiemu trochę mniej potężnemu - ruszczke zajebał... ;/
Btw... Archin pożycza kasę nawet wrogom wojennym ? :P
Eos_Rododaktilos
30-03-2007, 13:57
.... i drugiemu trochę mniej potężnemu - ruszczke zajebał... ;/
Yeeeeeep ... true
O tych ruszczkah tez slyszalem. Podobno jest taka ruszczka dzieki ktorej mozna wygrac w Tibie
War is war
Friends are friends
to na temat archina
ej suff mocny magiku to nie ja : (
Pyro Aris
31-03-2007, 00:30
lol ,to wy se nie wyobrazacie co sie opowiada w kazordonie pszet depo
31-03-2007, 00:37
angatevon bana,ktory doprowadzil do delete ,dostal za acc sharing ta?:P
chodzilo o to ze cos na forum napisal wtedy czy jak to bylo?
Misterio
31-03-2007, 01:13
Tak napisał jeden z ownerow na forum.tibia.com, że sharuje ;]
31-03-2007, 01:16
bo teraz pephy cos napisal ze kupil kase na rl ,a za to chyba jest ban w takim razie:P
gowno nie ban :p
jak napisze ze kupilem MDW to co zbanuja mnie ? xD
31-03-2007, 02:44
rtez tego nie ogarniam,no ale angatevon bana dostal ;/
bo napisal, ze to nie on gral, wiec to nie jego dorpaz i reszta ubili. i dostal za to delete. za kupowanie kasy na rl jest chyba tylko 7 dni, nie masz sie czego bac >.>
Wątpie.. ja dostałem na 30 dni, bo powiedziałem na Game Chacie, że jakbym mial sprzedawać chara to bym chara dał za free a sprzedał czas spędzony w grze, żeby było "zgodnie" z tibia rules.. Nie zrozumieli żartu :)
31-03-2007, 12:31
bo napisal, ze to nie on gral, wiec to nie jego dorpaz i reszta ubili. i dostal za to delete. za kupowanie kasy na rl jest chyba tylko 7 dni, nie masz sie czego bac >.>
a Angatevonem gral wtedy Daniel chyba :P
7 dni ale to chyba jezeli bylby to 1szy ban ;> jezeli pephy jakies juz ma to to bedzie na dluzej:P
guodek
jak z wurzelem, no w sumie on mial gorzej ;)
Blacov89
31-03-2007, 15:08
Dostalem bana za napisanie na forum ze to nie ja padlem, tak to wtedy gral Daniel.
Tak Pephy moze dostac bana za to co napisal.
Btw. szkoda Szikaki, kolejny pokrzywdzony przez NG sorcerer
czy ja dobrze rozumiem...? Pephy sie chce wyplacic ? :o
31-03-2007, 18:08
podobno ^^
Misterio
31-03-2007, 18:55
AlcoHools
Nawet jeśli, co mu to da :S wbije 140? I potem kaplica (powtórka z rozrywki)
Jacksonix
31-03-2007, 20:53
NAwet jesli bedzie powtorka z rozrywki to 140 ms a 125 to roznica ;p
zawsze combo sd wieksze juz i latwiej mannowa dogonic ;)
NAwet jesli bedzie powtorka z rozrywki to 140 ms a 125 to roznica ;p
zawsze combo sd wieksze juz i latwiej mannowa dogonic ;)
Nie wiem czy warto marnowac 1kk kasy na sam payment zeby moc expic + kasa na exp zeby wbic sobie przykladowo 15 leveli, gdy jeszcze sie nie ma nawet pewnosci ze to bedzie te 15 leveli (byc moze nawet mniej :p).
Na pewno będzie mniej. ;)
31-03-2007, 23:08
pewna to jest tylko smierc;)
Heuaheah jaka pizdzeczka : ) pozdro dla czytelnikow tego forum. Hail Obsidia!!111111111
Hahah mannow sie rokuje w edron lol hack?
Hahah mannow sie rokuje w edron lol hack?
Eeeee że co? ja jakoś nic nie widze
Edit. O kurwa a jednak ahhahaha
Jacksonix
01-04-2007, 11:55
;) Prima Aprilis widze sie udziela ;)
01-04-2007, 14:17
haha na poczatku myslalem ze rzeczywiscie hak xd
Tibia.pl pokazała kolejny czerstwy żarcik na temat wejście na giełde i o grafice 3d i są ludzie którzy wierzą a oto news z tibianews:
Blizzard buys Cipsoft (updated by Tibianews)
In a press release on the Cipsoft GMBH company page, the company states that Blizzard inc has bought Cipsoft and all rights to the game Tibia. Players are being reassured that the game will not close down, allthough some minor changes will be made to the graphics and game mechanics. From the summer update, the game will require 6gb harddisk space and 2gb internal memory, 512mb graphics card with 3D accelleration, 2ghz cpu and a 4mbit broadband connection. The monthly cost of the game will be trippled and free accounts will be renamed "10 day free trial".
^^
15:03 The end is near! The Ruthless Seven are rising!
15:05 The Ruthless Seven have risen to hold their secret council. They will gather somewhere in the Plains of Havoc to debate Tibias destiny and doom. Don't come to close, for if youdo, you will face your own destiny!
15:07 The herald of the Ruthless Seven is preparing their arrival close to the spiders rock. Behold mortals. It is the end of times!
a ja na poh ;p
joke pewnie
You see The ruthless herald.
taku npc smieszny
Nedomanus
01-04-2007, 17:09
@up tez bylem na pohu... kurde no a liczylem sobie pasc od apocalypsa :P
No ni ma czasu żeby sobie pograć w tą Waszą Tibie... ;/
Sol The Wolf haked LOL nastepny nobek ktory nie przeskanowal swojego kompa czy mu nie wpadl wirus po przeczytaniu tego forum LOL
I czemu znowu Pephy go haknal ^^
Sol The Wolf haked LOL nastepny nobek ktory nie przeskanowal swojego kompa czy mu nie wpadl wirus po przeczytaniu tego forum LOL
I czemu znowu Pephy go haknal ^^
Z tego co wiem, Sol grała Aśka... co jakiś czas tylko Lolik wbijał...
No ale od tamtego czasu troche mineło, więc może się zmieniło co nieco :P
sol = dwoch chyba nowych ownerow
02-04-2007, 19:38
stara sol sprzedala chara chyba xd
http://img54.imageshack.us/img54/2807/uo0003ei1.jpg
sol = dwoch chyba nowych ownerow
Osiemnastu nowych ownerow.
lol
czyli ty i kto jeszcze?
Trzystu Spartan xD
czyli ty i kto jeszcze?
Nie gram Sol i nie grałem ostatnio a ty Suv ostatnio nie grasz a niewiadomo skąd dostajesz informacje co się dzieje na Obsidii i jeszcze rozpowiadasz innym brednie które oczywiście nie są prawdziwe.
03-04-2007, 12:11
tez slyszalem ze veeray gra sol xd
ale to nie teraz tylko jakis czas wczesniej ;)
ostatnio owner byl jeszcze inny
a ty Suv ostatnio nie grasz a niewiadomo skąd dostajesz informacje co się dzieje na Obsidii
No rzeczywiście... na Obsidii tyle się dzieje, że wystarczy tydzień i już jesteś cały potracony -.-
Misterio
03-04-2007, 15:30
@Veeray
Hmmm... komunikatory :S
btw memphiz, nie bede pisal veer, wiesz dlaczego, chcesz to sciemniaj na forum, ja wiem swoje :)
Ta, ty wiesz swoje a prawda jest inna. Nie grałem na Sol już od dawna tzn od sprzedaży nowemu ownerowi i nie było ich 5 czy 20 jak wielki Suv wszystko wie tylko to była jedna osoba. Nastepną sprawą jest to że nie logowałem w jeden dzien na tibie a nagle Xuso mnie msguje że grałem na Don Zasa i zabiłem jakiegoś nooba i żebym oddal loot którego na oczy nie widziałem. Oczywiście kto to rozpowiada? Wielki wszechwiedzący Suv który nie ma pojęcia co się dzieje i kto kim gra tak jak 99% osób czytających to forum. Może przydało by się abyś zaczoł się interesować swoimi sprawami.
Btw. Nie słuchaj swoich 10lvlowych kumpli w Carlin
"No rzeczywiście... na Obsidii tyle się dzieje, że wystarczy tydzień i już jesteś cały potracony -.-"
No jak twoim jedynym zajęciem jest stanie pod dp to rzeczywiście. Nic nie tracisz.
"tez slyszalem ze veeray gra sol xd "
Grałem : ) do 83lvla~
ja z xuso nie gadalem po tej akcji to pierwsze
drugie, to nie noob
trzecie, do ~50 lev, troche wyzszego, a nie 83
czwarte, napisalem dwoch ownerow, a nie pieciu ani dwudziestu
prawda nie jest inna, chcesz byc fajny ale cos ci nie wychodzi
Skąd wiesz ile ownerow było na Sol? Był jeden jak Sol została sprzedana i nie byłem nim ja. Sam Xuso powiedział że ty więc co? Zrobił fake? I po co? Napisałeś że Veeray ale nie Emil.
Pozatym ta sprawa mnie nie za wiele interesuje skoro nawet nie znam szczegolow. Denerwujące jest tylko że probojesz wrobić kogoś w coś ale ci to nie wychodzi. Może nadal myślisz że to ja cie zhakowałem. (słyszalem to od paru osob. plotki oczywiście) Wierz mi że jak bym kogoś hakował to by był na rooku. Pozatym mam honor. Nigdy ci nie ublizalem lub nie zrobilem nic przeciw tobie wiec nie rozumiem skąd ofensywne stanowisko przeciw mnie z twojej strony.
Denerwuje mnie głównie to że tworzycie plotki z ktorych potem nudzi mnie gadanie o tym z kimkolwiek.
Sol grała Asia od 0-73 Dokładnie to lvlowałem Sol od 73-74 do 80. Potem był hack sol i wbiłem od 80 do 83. Potem grał Lolik a następnie Vixi. Następnie Sol została sprzedana komuś. Tyle na temat jej chara. Temat zamkniety.
Mam nadzieje ze wszystko wyjasnione.
Btw. Nie próboje być fajny bo jestem :p
wiem, bo powiedzial mi to vixi, ktory ponoc gadal z sol po jej rzekomym sprzedaniu i mowil, ze jest dwoch ownerow.
nie, to pephy mnie shakowal tak samo raidriona. nie rozpowiadam plotek kto mnie hacknal, juz prawie zapomnialem ze cos takiego mialo miejsce, bo rs zniknal a tylko on mi o tym przypominal.
poprostu spytalem sie joppe czy to ty grales jego charem, kiedy padl jumatiki.
z xuso nie przypominam sobie zebym wogole gadal, poprostu spytalem o to joppe, powiedzial mi ze to nie ty, tylko inny (inny, nie drugi -.^) owner veeraya.
myslalem ze grasz charem zasy, bo gal kiedys mowil, ze ktos tam z kyry probowal zagadac, a zasa odpowiedzial, ze nie mowi po szwedzku. gal mi to podsunal, poprostu chwycilem, a z tego co pamietam z vixim sie nie lubisz, ten kto gral zasa pisal w twoim stylu -.^, myslalem ze to ty.
nie, nie zrobiles mi nic, ale nie podoba mi sie twoje podejscie do tej gry oraz sposob w jaki w nia grasz. moze to podobalo sie ludziom na valorii, mi poprostu nie odpowiada.
Nie gram Zasa. Nie lubie sorców ogólnie pod wzgledem małego hp. A inny ownerowie tak rzadko loguja że wiesz. Pare osob ma wpady ale to tylko dlatego że ja mam do nich i wątpie żeby mieli passy do Zasy no ale nie bede robil dochodzenia jako że mało co gram. Ok. Hf on Aurea
To że nie lubisz mojego stylu gry to nie znaczy że musisz być niemily.
Blacov89
03-04-2007, 22:44
Ale nie ma co ta Obsidia to jednak jeden wielki noob world. Co cie kurwa to obchodzi kto kim gral i dlaczego i kiedy? Co ty kurwa z SB jestes? Dajcie se juz na luz bo az sie zygac chce jak sie czyta ten topic ostatnio. Wogole widze ze na tej Obsidi kazdy kazdego sprzedaje, taka zasrana mentalnosc polakow..
Blacov
Kazdy ma prawo pisac na tym forum a jak niepodoba ci sie tresc to spadaj tam gdzie polacy sa fajni, niesprzedajni, nieszaruja, nieklna, maja po 25 lat, nie sa pk.
Mnie i moja gildie tez veraj wk*rwia wiec jak sie nie poprawi to chyba go moi pro kopna z powrotem na valorie. I cieszy mnie ze jego membersi tez maja na niego uczulenie, to nie beda go bronic :D
Misterio
03-04-2007, 23:50
Blacov
Kazdy ma prawo pisac na tym forum a jak niepodoba ci sie tresc to spadaj tam gdzie polacy sa fajni, niesprzedajni, nieszaruja, nieklna, maja po 25 lat, nie sa pk.
Mnie i moja gildie tez veraj wk*rwia wiec jak sie nie poprawi to chyba go moi pro kopna z powrotem na valorie. I cieszy mnie ze jego membersi tez maja na niego uczulenie, to nie beda go bronic :D
oh noes i pewno jeszcze będą go atakować i bić z aksa : (
spataj stond weraj
Veer~ mówisz, żeby być do Ciebie miłym...
Przeczytaj swoje posty i znajdź mi taki w którym po nikim nie pojechałeś... ;///
Czytając Twoje posty zawsze znajdzie się coś chamskiego...
Blacov
(...) veraj wk*rwia wiec jak sie nie poprawi to chyba go moi pro kopna z powrotem na valorie. I cieszy mnie ze jego membersi tez maja na niego uczulenie, to nie beda go bronic :D
No keal. Suv za mną nie przepada to jego sprawa. Co ty możesz wiedzieć o membersach w Rambo Style. Mam access do tylu charow, że raczej wątpliwe żeby "mieli na mnie uczulenie". Jak taki odważny to msg w grze i możemy wyjaśnić co cie "wk*rwia". W końcu musicie się gdzieś wyżalić. Uważaj na słowa bo jesteś anonimowy do czasu.
"Nigdy nie sharowalem i nie bede."
Jeden z moich postów. Jest coś w tym hamskiego? =) Nikogo w nim nie "pojechałem".
ok. im out. dont post here anymore till soon.
Od czasu gdy nie ma hawkow w rambo ta gildia zrobila sie jakby "milsza" ?
Degrand przyjaciel nobow, Suv niegra Suvem to i nie zabija moich friendow. Ja ich poprostu niepoznaje. Don Zasa awanturnik jakby ucichl. Tylko veray cwaniaczek dziwne ze sie do nich przyblakal -.- a oni go przygarneli kundla.
last post =)
Name, name, name, ops afraid? =)
Od czasu gdy nie ma hawkow w rambo ta gildia zrobila sie jakby "milsza" ?
Degrand przyjaciel nobow, Suv niegra Suvem to i nie zabija moich friendow. Ja ich poprostu niepoznaje. Don Zasa awanturnik jakby ucichl. Tylko veray cwaniaczek dziwne ze sie do nich przyblakal -.- a oni go przygarneli kundla.
A znasz chociaż Degrand'a albo innych co tu wymieniłeś ??
Pozatym Ty chyba ostatnio w piórka bardzo obrosłeś... pro z NG w nawiasie nic ci nie da... ;/
Blacov
;( Veeray twoj czas na Obsidii minal. Gl na Valorii.
A ty, axio, skoro taki madry jestes to czemu nie podasz swojego nicku? Boisz sie, ze "twoi pro" ci nie pomoga, czy jak?
Widzę ze niezłe debaty tutaj są :)
i tak jak zawsze kłótnie :P i wywyższanie sie :P
Widzę ze niezłe debaty tutaj są :)
i tak jak zawsze kłótnie :P i wywyższanie sie :P
Czyzby to byla natura polskiego narodu? :)
Czyzby to byla natura polskiego narodu? :)
oj żeby tylko :P przez ta nasza naturę są zawsze problemy i często przegrane wojny :)
ja wam proponuje zwalenie gruchy an rozluznienie ;)
ja wam proponuje zwalenie gruchy an rozluznienie ;)
w moim zwyczaju nie jest tarmoszenie bohatera ;> , skoro o tym mówisz może ty masz jakiś problem albo kompleks na ten temat :confused:
Blacov89
04-04-2007, 15:51
Dzieci, dzieci.... Znajdzcie sobie jakas inna rozrywke. Taka ladna pogoda teraz, wezcie pilke zbierzcie kolegow i rozegrajcie sobie mecz pilki noznej albo koszykowej. To naprawde o wiele lepsze rozwiazanie niz wypisywanie bezmyslnych postow. Pomyslcie o tym.
Misterio
04-04-2007, 16:32
Ohhh Anga "stary huju" może już Ci wskoczyła na kark 18, jakiś ty dorosły ;]
axio zamknij sie :S nie znasz doslownie NIKOGO z rambo, a piszesz jakbys byl u nas w gildii.
Blacov89
04-04-2007, 19:14
Ohhh Anga "stary huju" może już Ci wskoczyła na kark 18, jakiś ty dorosły ;]
Hehe, dorosly nie dorosly ale czy normalni ludzie tak sie zachowuja, wypisuja takie bzdury? Nie! Mam nadzieje ze rozumiesz co mam na mysli.
Nikogo z rambo nie znam i niechce znac bo to bandziory, ale przeciez moge powiedziec co widze i co sie w mojej gildi mowi o sprawach na obsidi
Nikogo z rambo nie znam i niechce znac bo to bandziory, ale przeciez moge powiedziec co widze i co sie w mojej gildi mowi o sprawach na obsidi
Czy ja wygladam na bandziora? :confused: Przeciez nawet (jak napisales) mnie nie znasz, wiec skad wiesz, ze jestem bandziorem? :confused:
Czy ja wygladam na bandziora? :confused: Przeciez nawet (jak napisales) mnie nie znasz, wiec skad wiesz, ze jestem bandziorem? :confused:
Ty błażej być zły , Ty zabijać rabbity pod depo, ty być kłusownik!!
Pyro Aris
04-04-2007, 22:13
a kogo obchodzi o czym sie rozmawia na gc w twojej pro gildii ?
noob [21] : bo don zasa to huligan i pali papieroszy
noob2 [24] : tak i strzelil we mnie czarnom kulke
haha, tez chcialem go wysmiac, ale wy to zrobiliscie doskonale ; d
klusownik i czarna kulka rox : DD
w moim zwyczaju nie jest tarmoszenie bohatera ;> , skoro o tym mówisz może ty masz jakiś problem albo kompleks na ten temat :confused:
mam długiego :]
mam długiego :]
I żeby się rymowało dodajmy - "mam długiego drewnianego... "
Ricalone
05-04-2007, 01:56
TY BANCIOSZE I PIJAKU MUJ PRO TO MENNOW I DORPES I CIE ZABIJOL !11:baby: I RZULU
I żeby się rymowało dodajmy - "mam długiego drewnianego... "
tyś widzioł:D
Tyś je ze Ślonska ?
Pjyrwszo łosoba jako tu widza kiero je z noszego regionu... <3... Juz Cie lubia xd
Pyro Aris
05-04-2007, 04:40
łohoh to po kim teraz jedziemy ?
A pózniej ludzie się dziwią ,że inne narodowości słysząc ,że jesteśmy polakami to sie albo śmieją albo mówią teksty w stylu polak idiot i tak dalej:baby: .
łohoh to po kim teraz jedziemy ?
Hehe 100% prawdy , ludzie przestańcie pieprzyć gupoty , z tego co wiem to są wydarzenia z świata a nie "Plotki spod Carlin dp"
ja ostatnio pod carlin depo uslyszalem, ze mam zamiar sprzedac chara i wyjechac do Irlandii -.^
@Suv
I will miss ya x((
Pwned by Błażej xDD
Taki mały bonusik podczas Hota quest wykonywanego przez Ng:
15:31 Varkas [98]: 17:40 ***********: Autohealed Waptor (at 60 % hp)
Zaczerpnięte z
http://gry.onet.pl/1515027,,Nastolatek_zabi%B3_pod_wp%B3ywem_GTA,wiad omosc.html
"Gry nie od dziś oskarżane są o wszelkie zło tego świata, a przoduje w tym gangsterska seria Grand Theft Auto. Wokół cyklu znowu zrobiło się głośno, po tym jak stał się podobno winowajcą śmierci 51-letniej kobiety. Cała sprawa nie jest nowa, morderstwa dokonano bowiem 5 września zeszłego roku, lecz teraz toczy się postępowanie.
Pewien 17-letni Brytyjczyk, Ezekiel Maxwell zadźgał 51-letnią kobietę, bo jak twierdził "gangsterskie głosy z Grand Theft Auto wysłały do z misją zabicia czarnej kobiety".
Maxwell wyszedł na ulicę z kuchennym nożem i tam dopadł Carmelitę Tulloch, która szła do pracy. Zadał jej siedem ciosów, zostawił w kałuży krwi i spokojnie wrócił do domu. Zrobił to po całej nocy palenia trawki oraz gry w Grand Theft Auto. Podobno planował zbrodnię na tydzień przed jej dokonaniem. Nieco wcześniej, głosy kazały mu ściąć włosy, aby wyglądał bardziej jak gangster.
Maxwell twierdzi, że głosy zaczął słyszeć w czerwcu zeszłego roku, po używaniu narkotyków. Potem trafił na odwyk, gdzie próbowano go leczyć. Morderca od 14 roku życia popalał trawkę i brał kokainę, więc tak naprawdę gra miała z tym niewiele wspólnego, ale łatwiej jest na nią zwalić winę"
Każdy gada że pl to idioty... ale ja po przeczytaniu tego cieszę sie, że nie mieszkam w BR
Obstawiamy co koleś zrobiłby gdyby grał w Tibie... :
Mój pomysł - zaczął by na babce skilować za pomocą kamieni :P
nie - zrobilby sobie SD z kamieni i poszedl pkowac.
@nirvy
wszyscy wiemy nie od dzisiaj, ze w ng ludzi z botem wiecej niz bez bota. zreszta nie tylko w ng, w calej tibii juz tak jest.
niedawno tez cos gdzies bylo, jaki procent mlodziezy w szwecji jest uzalezniony od gier komputerowych. o ile sie nie myle, bylo to 40% czy cos kolo tego. pozdro foozie :)
Spokojnych I Zdrowych Swiat
Olejcie Tibie Sikiem Prostym!!!
Pozdrawiam Lolik Powodzenia W Holandii!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.