zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Obsidia ....

Stron : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Sol
11-07-2006, 12:21
Price lista jest dobra no nie powiem ; )
/off
Czy oglby ktos postawic 8 palkowi Ghoula w godz porannych cos w stylu 9-10 do 15-16 ; ). Place manaskami a Ty Sol widzialem dawalas Szaremu propozycje postawienia czy równiez moglbym sie przylaczyc?

jasne ze moge. tylko ze wtedy gdy jestem w domq. czwratek piatek mam wolne wiec moge bez problemu no i od poniedzialku tydzien wolnego 8o :browar: :dance: wiec dogadac sie mozemy, bo i tak uhy porobic musze bo mi marudza ze need ;) wiec przy da mi sie mile towrzysto przy smazeniu runek.

wsteopnie jest umowiona z szarym na poniedzialek, wiec jak cos to kontaktuj sie z nim lub ze mna. ale mysle ze czwartek lub piatek tez da rade ;]

^Awolver^
11-07-2006, 13:00
wiec.
Ghoul dla palka... bardzo zly pomysl conajmniej dark monk albo lurnac na monka dwa monsterki i bedize dobrze, a tera zjak tak troche z merashem to tz sie wydaje byc normalny a mzoe nawet spoko;d jezeli chodzi o robienie uhow:) jesli sol masz jakis wolne uhy to ja bardzo chetnie ^.- ... i w czwartek nie ma trenienia , zostawic sol... w czwartek banshee quest przyopminam...

Sol
11-07-2006, 13:12
jezeli chodzi o robienie uhow:) jesli sol masz jakis wolne uhy to ja bardzo chetnie ^.-

no niestety nie mam :( z mezuniem lece na demonki wiec robie dla niego uhy ;)

... i w czwartek nie ma trenienia , zostawic sol... w czwartek banshee quest przyopminam...

no ale caly dzien tego robic raczej nie bedziemy...

juz przypomnialam na tibia.com co i jak jak cos zapomnialam dopisac to mi przypomniec.

Szaryy
11-07-2006, 13:20
No shielding odrobiony
12:42 You advanced in shielding. teraz tylko jeszcze pol sworda -.-

Sol
11-07-2006, 13:28
No shielding odrobiony
12:42 You advanced in shielding. teraz tylko jeszcze pol sworda -.-

no to pieknie.... oby tak dalej i bedzie nowy fajny bloker, a zaufanych najtow malo

Ptak~
11-07-2006, 13:46
@Anga

jesli dalej beda takie lagi to ja Cie, kurwde, nie dogonie :D

@Awo

ja mam wolne uhy, tylko ze ty mnie nigdy nie sluchasz ;< foch ; <

@Sol

to raczej nic z moim netem bo OTS mi smigaja swietnie ;) pewnie znowu, tak jak kiedys tam im routery padly -.-"

^Awolver^
11-07-2006, 14:05
@suv
bp sd za 3 bp uh
potem reszte uh mgoe od ciebie kupic <foch>

Misterio
11-07-2006, 14:13
wiec.
Ghoul dla palka... bardzo zly pomysl Wiesz niestety mam
tylko 17 dista ; P a na trenienie na potworkach to szkoda wg. mnie czasu i Ja bynajmiej jeszcze jak wlasnie dzis zaczelem trenic to spizgali mnie ; /
@Sol
W razie czego odezwe sie na Tibii i jaknarazie ; * za dobre checi ; )

^Awolver^
11-07-2006, 14:18
ghoul na skillu 25-30 na max defie pada.

Sol
11-07-2006, 14:18
<zawstydzony>
nie ma za co.

dzis kolo 20 piwinnam byc wiec pisz... to sie umowimy na rande vu ;]

awo a ty bys znalazl se kogos kto by uszki ci robil.... na tym lvlu raczej juz powinienies miec taka osobe... ja sie polecic niestety nie moge bo juz zajeta jestem ;]

^Awolver^
11-07-2006, 14:20
Przed strata internetu to ty mi przedawalas uh :) teraz czasami od koznbiego kupie jak ma, a tak to od Suv'a :* (ostatnio 10bp)

Sol
11-07-2006, 14:27
no tak ale kiedy to bylo ;p

ale moze jakos sie dogadamy. choc jak narazie ja malo robie, brak czasu :/ ale pomyslimy. najpierw porobie uhy dla mezusia na demonki a pozniej moge tobie porobic, bo vixi i tak narazie zrobil sobie przerwe (a jemu tez robilam) wiec....B)

^Awolver^
11-07-2006, 14:31
najpierw porobie uhy dla mezusia na demonki

to znaczy ? ja myslalem ze mzusiem jest paladyn :]

Sol
11-07-2006, 14:32
to znaczy ? ja myslalem ze mzusiem jest paladyn :]

bo tak jest ;]

teraz pytanie, ktory ;p

^Awolver^
11-07-2006, 14:33
To po co mu uhy na demonki ? :>

nie zapominajmy o personal budziku ;) takim tez sie uhy naleza ;D

Ghost111
11-07-2006, 14:38
Pricelist chyba sie przyjal, dzisiaj bez problemow sprzedalem blue robe za 25k
:]

@Sol kto to Mezus? :)

Sol
11-07-2006, 14:38
bo twierdzi ze damy rade sami bez knajta ;p

^Awolver^
11-07-2006, 14:39
Pricelist chyba sie przyjal, dzisiaj bez problemow sprzedalem blue robe za 25k
:]

problem w tym ze sprzedajesz demon helmet za 600k ;<

@sol
mysle ze oszalal :)

Sol
11-07-2006, 14:41
@sol

wkoncu jest moim mezem.. nie moze byc normlany ;]

pytanie tylko czy wiadomo o kogo chodzi ;)

^Awolver^
11-07-2006, 14:43
a o kogo moze chodzic ? :> tylko o osobe ktora byla z nami na hydrach :) (tak mysle)

Ghost111
11-07-2006, 14:44
problem w tym ze sprzedajesz demon helmet za 600k ;<

@sol

No racje masz :confused: ale niestety nie ma nikogo kto ma az 800k i chce kupic a ja juz powoli ledwo wiaze koniec z koncem... tak powazne naduzycie z mojej strony wiecej sie juz niepowtorzy ;)

^Awolver^
11-07-2006, 14:45
no ja mysle nie bedize mi tu jakis low lvl lamal price listy ;]

Sol
11-07-2006, 14:45
@awo

a nie.. pomylka ;] jak widzisz tak jak w zyciu osobistym w tibi tez sie zmienia ;p

^Awolver^
11-07-2006, 14:47
o prosze... no to nie mam pomyslu kto to mzoe byc :) i czemu nie bylem zaproszony na slub :< ?

Sol
11-07-2006, 14:48
haha

bo slubu nie bylo jeszcze, a nie wiesz bo to przez przypadek wyszlo ;p ale moze sie domyslisz o ktorego palla chodzi ;]

Szaryy
11-07-2006, 14:50
Ryba ?:>....

Ghost111
haha

bo slubu nie bylo jeszcze, a nie wiesz bo to przez przypadek wyszlo ;p ale moze sie domyslisz o ktorego palla chodzi ;]

Juz wszystko wiem... Zostane zaproszony :p ??

^Awolver^
Jakby co ja mam doswiadczenia jako ksiadz ;d

Sol
11-07-2006, 14:52
Ryba ?:>....

haha haha haha az spadlam z krzesła... dzieki za poprawienie humorku :*:* kawał miesiąca co tu dużo mówić

@awo mysle ze tak ;p chyba ze to bedzie bardziej romantyczne uciekniemy i w tajemnicy wezmiemy ;] :D

lol awo ksiedzem.... to wiedze ze dzis jest dzien rozsmieszania Sol... i znow mam siedziec w pracy i chichrac sie do monitora???

^Awolver^
11-07-2006, 14:54
dobre miejsce do ucieczek - molts, tylko sie tam nie zgubdzie ;d a jezeli chodzi o troche romantyczne to hellgate :D

hehe , ale tak bylo na thorii ;D

Sol
11-07-2006, 14:56
hahaha no no faktycznie mile i romantyczne.. a skad znasz te miejsca.. czyzbys tez uciekal z jakas mila niewiasta??? i ja nic nie wiem ;p

^Awolver^
11-07-2006, 14:57
Raczej nie mile niewiasty i nie mili panowie mnie gonili :D

Szaryy
11-07-2006, 14:58
To juz jest przesada
14:19 You lose 58 hitpoints due to an attack by a slime.

MONK PLXOR

Sol
11-07-2006, 14:58
lol tez mozna pod romantyzm dodac ;]

a kiedy to bylo i co to za niedobrzy ludzie cie gonili. znow cos przeskrobales??? nie trzymales zamknietej buzki ;) ??

szary.
noco ty dasz rade ;] badz twardy nie mietki ;p

^Awolver^
11-07-2006, 15:00
MNie ktos gania co tydzien :D

ale widac ze moja lsita deadow jest czysciutka wiec uciekac to umiem :>

Sol
11-07-2006, 15:01
MNie ktos gania co tydzien :D

właśnie.... ale przynajmniej czasami mam rozyrwke... ratowania czyjegos T....

^Awolver^
11-07-2006, 15:02
oj tam ... ostatnio mnie Meraz nie gonil :)

Kuan Ti
11-07-2006, 15:04
Sol Why ja mam cie zabijać. Nie zabijam prawidziwych kobiet, niechce cie zabic bo ciebie bardzo lubie;]. ja mowilem ze bede zabijal ludzi ktorzy tylko pekuja. np tworza po 2 Fe i zaczynaja zabijac. Teraz wiem ze jak przezprzydaek ciebie przepchne to moge pasc:(

Sol
11-07-2006, 15:05
oj tam ... ostatnio mnie Meraz nie gonil :)

no miales to szczescie ;] mowilam ze mila z niego osobka... to mi wierzyc nie chcecie

a tak przy okazji przypomnialo mi sie. nie musimy glosowac kto jest najwiekszym miekkim siusiakiem na obsidi... widze ze ktos sie po wczorajszym przestraszyl.. albo bal sie pasc z reki dziewczyny ;p
Nivy masz u mnie pierwsze miejsce w konkursie najwiekszego kurczaka i miekkiego siusiaka. dwa pierwsze miejsca mrau....

@vylk
ty nie padniesz bo ciebie znam i wiem ze specjalnie tego nie zrobisz itp. poza tym niektorzy czasami lubia mnie pacnac z exori itp podobno "lubia mi dawac klapsa w pupcie" ;)

Kuan Ti
11-07-2006, 15:06
srry double post

Misterio
11-07-2006, 15:07
@Sol
Dzisiaj wieczorem mi by pasowalo bo malowanie w pokoju mam i nie mam dostepu do kompa popoludniu ; ). Jakie miejsce by Ci bardziej pasowalo Pacc czy Facc? i zeby bylo latwo doniesc speary bez zadnych nieprzyjemnosci ; P
@edit down
Awo jesli mowisz ze Ghoul na 25-40 discie na full def. pada to nie ma problemu wg. na monka bo kaski troche na manasy mam ; ) Jezeli nie bedzie to przeszkadzac Sol w straceniu kilku cennych sek. na manasowanie i wpisanie utevo res...

^Awolver^
11-07-2006, 15:08
i to trzbea bylo powtorzyc az dwa razy ?:) , za pewne to przez przypadek bo tak stronka chodzi-.-

a Nirwy pokazal przeciez ze jest odwazny mowiac o mnie i o suvie merazowi ^^

Sol
11-07-2006, 15:10
i to trzbea bylo powtorzyc az dwa razy ?:) , za pewne to przez przypadek bo tak stronka chodzi-.-

a Nirwy pokazal przeciez ze jest odwazny mowiac o mnie i o suvie merazowi ^^

a widzisz.. nie byl to on, czasami zagladaja tu inni ludzie. nie wiem kto bo nie do konca mnie tojuz obchodzilo, wiem ze polski bro meraza...

@Misterio
ja w domq kolo 20 bede pacca mam mozna pod moim domkiem nudno ale spokojnie ;p

Misterio
11-07-2006, 15:13
Mi tam obojetnie gdzie tylko zebys pomogla mi doprowadzic speary ; P bo rozni ludzie sie kreca a Ja mam za slabe skille i lvl aby cos zdzialac przy obronie moich spearów
@edit
Spojrzalem gdzie masz domek to nie bedzie problemu z doprowadzeniem rotów na shielda ; P

Kuan Ti
11-07-2006, 15:14
Trzeba uwazac bo jeszcze ktos zostanie zabity bo pisze cos na forum bauahahahahahahahahaahhaah

^Awolver^
11-07-2006, 15:15
i malo by brakowalo a to by sie wcozrja stalo -.-

Sol
11-07-2006, 15:25
@ Misterio

spoko oko jak cos to wezme, ale na edron nie ma noobow ;p

@Kuan Ti

nie do konca, jak sie kogos "obraza" to sie nie dziwie.

@Kuan Ti i Awo i reszta ;]

jesli ktos by cos takiego napisal na mnie zrobila bym to samo co meraz. na szczescie "wysmiewaczy" jest na tylko ok, ze nie bedzie sie za takie bzdury mscil. poza tym jesli ktos uzywa botow i innych bzdur to jego sprawa. po cos one sa tworzone. ;]

Kuan Ti
11-07-2006, 15:26
Sol ja wiem. tak tylko powiedzialem sobie. Chociarz gdy mnie obrazal Don Augustus to ja nie moglem go zchuncic:(

^Awolver^
11-07-2006, 15:29
@sol
Moja reka i Suv'a Noga sprawiedliwosci nie dosiegnela Meraza ;d <zartuje oczywiscie> ale jak bedzie uzywac bota to w koncu to sie zakonczy banem ;P

Misterio
11-07-2006, 15:31
Dobra Sol Ja narazie spadam to dogadamy sie jeszcze wieczorem na Tibii

Kuan Ti
11-07-2006, 15:32
WKoncu kiroy to tutor heheheeh<joke> ;D

Sol
11-07-2006, 15:39
znow zaczynacie.... ale juz 2 raz nie pomoge a wrecz przeciwnie.... nie chce mi sie tlumaczcyc znow dlaczego.

albo mozna powiedziec inaczej.. po prostu lubie ludzie, ktorzy sa "zli" przeciez tak samo z erusem bylo. ja za chlopakiem w ogien bym wskoczyla a inni go nienawidzili (i mysle ze jest tak az do dzis)

ale tego sie zminic nie da jak i jednego i 2giego szanuje i bardzo lubie.

Misterio
11-07-2006, 15:39
WKoncu kiroy to tutor heheheeh<joke> ;D
Nie chcem Cie obrazac w zaden sposób, ale Kiroy juz troche go posiada ; P
Wiem kazdy moze nie zauwazyc ; )

Kuan Ti
11-07-2006, 15:52
Sol ty wiesz czemu ja nie lubie Erusa. Dostalem hunta bo wygralem chatke na poczatku serva. wiec sie nie dziwcie ze go nie lubie. Jezeli chodzi o NG to lubie tam prawie kazdego:D najbardziej ze Swe lubie Waldka i Azareda;D

Sol
11-07-2006, 16:04
ja sie nie dziwie. ja po prostu mialam takie szczescie, ze nikomu nie podpadlam. sama kiedys nienawidzialam ng. ale zdanie o nich zmienilo sie w momencie gdy gralam coraz dluzej. poznalam-polubilam. tak ja z erusem- chlopak mi pomogl jak nikt inny na tym serverze. wiec zawsze bedzie stal u mnie na 1wszym miejscu. nie powiem, ze bylam zla bo mnie tez zabil ;] w dosc perfidny spoob- ale bylam mloda, glupia i naiwna. (w sumie teraz zostala mi nadal mlodosc [kto sie zasmieje ten oberwie] gupota [ale mniejsza] i naiwnosc [zawsze ta sama])
jednak moja upartosc przewaznie wygrywa i to nie tylko z erusem mi sie udalo ;)

co tu duzo mowic KOBITY SA NAJLEPSZE I WIEDZA JAK SOBIE USTAWIć INNY. DLATEGO TO ONE POWINNY RZADZIć

Nirvy
11-07-2006, 16:32
Sol te rzeczy o mnie pisze aja sie tylko brecham z kolegami z was XD:D

Sol
11-07-2006, 16:53
myslisz, ze mnie to urazilo?? POMYLKA

mnie miekkie siusiaki nie interesuja.. a ty nim jestes

ps. ty pasz kolegów lol a skad wiesz ze z nas a nie z ciebie....
nie jeden mi tu tak na mnie pisal. i wybacz lata mi to kolo mojego pieknego tylka co ty sobie o mnie myslisz, ja juz o tobie zdanie i tak mam wyrobione... na szczescie nie grasz juz na obsidi i o jednego WIELKIEGO nooba mniej

Nirvy
11-07-2006, 18:13
Dokładnie tak samo myśle mówcie co chcecie ja się i tak tym nie przejmuje:p

Sol
11-07-2006, 18:26
to moze tak jak server opuscisz tez to forum ;p

bylo by nam wszystkim przyjemniej

Kuan Ti
11-07-2006, 18:33
Sol rozumiem ciebie bo mnie tez Waldorio zabil:] ale go lubie. Waldek i Azared mi imponuja. Zaraz pewnie zaczna pisac ze oni Pa itp. Ale gdybym mial taki lvl jak oni i bylbym w gildi zadzacej robilbym chyba to samo;] Jezeli chodzi o Erusa to koleszka jest bardzo dobrym graczem. Wkurzaja mnie te jego hieny zwane Boneschardy czy cos takiego. Chodzi to jak w stadzie po 15 osob i ku... tak jakby podgryzali kazdego szukaja tylko zaczepki do jakiejs wojenki.

^Awolver^
11-07-2006, 18:40
1. Chcialbym tylko dodac ze Azared to skull hunter ;)

Kuan Ti
11-07-2006, 18:43
Mialem tyle razy skulla i ani razu mnie zabil. czesto sie ze mna bawi testuje hity itp;]

Sol
11-07-2006, 18:50
takie zycie ;p;p ale co tam narzekac... mi juz jest tu dobrze.. minal okres kiedy kazdy mogl mnie zabic za to ze jestem lol

ale doszlam do czegos i jestem z siebie dumna... jedni sadza, ze wlazilam kiroyowi w dupe inni raczej tez..... ale czy to wazne jak ma fajna to czemu nie ;)

co do tego ze beda pisac ze azared i waldorio to pa to na pewno sie zacznie bo ludzie sensacji szukaja. zreszta juz widze posty typu ze jakies nooby chary sa kogos z ng i ich leja nawet jesli to co? malo tu takich? nie tylko ng ma noob chary, wiec czemu sie tylko ich czepiaja?

Kuan Ti
11-07-2006, 18:55
hauahhaah na temat dupci Kiroya to ja nie wiem nie widzialem jej;] ale tobie gratuluje Sol ze do czegos doszlas pamietam gdy cie kuzyn waldka zabil i nic nie moglismy zrobic ale teraz to sie juz nei powtorzy. powiem tylko gratz ze tobie sie udalo:)^^

Sol
11-07-2006, 18:57
sama z siebie jestem dumna, a dlatego tez, ze wlasnie tylko takie osoby jak cfaniki z rodziny waldka i innych mnie zabijaly. ale nigdy ng...

Kuan Ti
11-07-2006, 19:04
jezeli chodzi o Kiroya to jest dosc dziwna historia naipierw go lubilem potem chcialem zabic potem znow go lubilem potem znow chcialem zabic a teraz go znow lubie i mam nadzieje ze tak zostanie. Moze kiedys razem z Kiroyem bedziemy brac udzial w wojnie po tej samej stronie;D

Sol
11-07-2006, 19:15
haha ja go tylko raz nielubilam a teraz..... hihi juz niedlugo znow pic razem bedzie ;)

no i news moj maz szaleje
18:28 You advanced from Level 117 to Level 118.
gz dla niego :*:*

^Awolver^
11-07-2006, 19:20
a mi twoj maz oczywiscie nie odpisal :)

Kuan Ti
11-07-2006, 19:22
gratz dla niego ale jeszcze nie wiem dla kogo Gal?

Sol
11-07-2006, 19:22
a mi twoj maz oczywiscie nie odpisal :)

omg gey party ..... :dance: :dance:

czy tylko ja z galem to normlana para??? ?<lol>

uwaga uwaga!!!
za 15 minut ide do domq!!!! KONIEC PRACY NA DZIS:cup:

edit:
ano dla gala ;]

Nirvy
11-07-2006, 20:05
Huaua fajnie właśnie przyszedł mój qmpel haddri the knight i powiedział mi ,że ma hunted za? za to ,że niby nim gram haha nice joke tylko ,że on jest raczej uczciwy raz u niego byłem jak trenił i pogadałem chwile z qmplami i od razu ,że ja nim gram... nice. Ja mam wy****** na was tylko ,że on nic nie zrobił i huncisz go Awolverq za free boja już do tibi nie wróce jestem retired forever ^.- i nie zamierzam wracać zrób z tym co chcesz ale ja nim nie gram.

zielaq
11-07-2006, 20:07
a niech ktos tylko dotknie haddri the knight

Sol
11-07-2006, 20:07
Huaua fajnie właśnie przyszedł mój qmpel haddri the knight i powiedział mi ,że ma hunted za? za to ,że niby nim gram haha nice joke tylko ,że on jest raczej uczciwy raz u niego byłem jak trenił i pogadałem chwile z qmplami i od razu ,że ja nim gram... nice. Ja mam wy****** na was tylko ,że on nic nie zrobił i huncisz go Awolverq za free boja już do tibi nie wróce jestem retired forever ^.- i nie zamierzam wracać zrób z tym co chcesz ale ja nim nie gram.

mamy inne informacje ;] wiec wybierajac zrodlo twoje lub tego kogos wybieramy... tego kogos ;p za bledy sie placi :)

a niech ktos tylko dotknie haddri the knight

to???? dokoncz ;]

zielaq
11-07-2006, 20:09
waszym najwiekszym bledem bedzie tkniecie haddra
to inaczej porozmawiamy :)

Sol
11-07-2006, 20:11
waszym najwiekszym bledem bedzie tkniecie haddra
to inaczej porozmawiamy :)

dzien rozsmieszania sol widze ;]

a moze mi powiesz kim jestes?? moze sie boisz <lol>

muhahahaha gildia widze mnie straszysz ;] gratuluje inteligencji

^Awolver^
11-07-2006, 20:13
dobrze juz go nigdy nie tkne -.- , mzoe tylko czasami.

zielaq
11-07-2006, 20:13
jestes monotematczna , w sumie to Ciebie sie nie boje napewno tylko charow ktorym na niczym nie zalezy . tzn osob retired
nie mam po co Cie straszyc , bo wiem ze to i tak nic nie da

Nirvy
11-07-2006, 20:16
Wybierajcie co chcecie tlyko ,że ja nim nie gram NIE GRAM a wiec hunćcie sobie niewinna osobę ^.-

Sol
11-07-2006, 20:17
jestes monotematczna , w sumie to Ciebie sie nie boje napewno tylko charow ktorym na niczym nie zalezy . tzn osob retired
nie mam po co Cie straszyc , bo wiem ze to i tak nic nie da

dobre... po 1wsze strasz sobie do woli na mnie to nie działa

po 2gie jak juz powiedzialam mam info z pewnych zrodel ze no nivy wiec.... postarjcie sie to jakos obalic i wtedy pogadamy ;]

zielaq
11-07-2006, 20:17
Nirvy cisza xD
nie mam ochoty dementowac jakis plotek a teraz wybacz , wracam expic
raczej mi chodzilo o to ze jestes nietykalna

Sol
11-07-2006, 20:23
raczej mi chodzilo o to ze jestes nietykalna

bo jestem w ng???

Ptak~
11-07-2006, 20:24
nah keel me blz -.-"

ja tez sie ciesze, tez tutaj do czegos doszedlem :D jestem chyba jedyna osoba na serwerze ktora zrobi banshee questa trzema roznymi postaciami :D i to z tego samego konta :]

co do Azareda, to go nie lubie ;) poznalem go ze zlej strony, i tyle. z NG najbardziej cenie Mannowa, Dorpaza, Waldoria. ZAWSZE, gdy z nimi rozmawialem byli opanowani, rozwazni, pisali madrze i nie zachowywali sie jak dzieci. Ale co ja mowie przeciez ja mam tylko 14 lat :]

co do gildii Dejavu, powiem ze sa tam dwie osoby ktore wedlug mnie nie powinny sie zbytnio oddalac od "łafki pszet blokiem" i "picia brofcuf z ziomalami", bo tam jest ich miejsce :baby:

a co do slubu, ksiedzem powinienem byc ja! kto jak kto, ale ja mam doswiadczenie w roleplayingu ;) jak jeszcze bylem newbie (nie zebym teraz byl kims wiecej :p), ale gdy zaczynalem swoja tibijska kariere, sporo z kumplami sie bawilismy w takie rzeczy, bo gralismy na amerykanskich serwerach, wiec duzo przez lagi nie mozna bylo expic :)

P.S.

JUMP, BOUNCE, UP, DOWN, POGO POGO POGO POGO POGO

zielaq
11-07-2006, 20:28
Sol , raczej ng swoich nei bedzie bic bo i tak musieli rekrutowac ostatnio Polaków bo malo osob bylo w ng , nie zaryzykuja utraty kolejnego czlonka

Sol
11-07-2006, 20:33
Sol , raczej ng swoich nei bedzie bic bo i tak musieli rekrutowac ostatnio Polaków bo malo osob bylo w ng , nie zaryzykuja utraty kolejnego czlonka

lol ja nie z tego powodu jestem w ng ;p

pozyjemy zobaczymy co to bedzie, widze ze wy i tak juz dawno cos wymysleliscie....

ps juz i tak wiem kim jestes ;]

zielaq
11-07-2006, 20:37
podzielisz sie ze mna ta informacja ? :)
nie powiedzialem tego ze jestes tam tylko zeby byli ludzie tylko ostanio taka mass recrut

Sol
11-07-2006, 21:32
a skad wiesz ze zrobili tak aby ludzie byli?? zmienilo sie pod tym wzgledem w ng.. zreszta to malo wazne

wazne jest to:
nirvy jesli ty mowisz ze masz "kolegow" to musza byc bardzo szczerzy w stosunku do ciebie. :baby: :baby: :baby: :baby:

no i najwazniejsze chlocy moi kochanie zostawic mlodego w spokoju
jak Haddri the Knight spadnie jeden wlosek z glowki to bede zla X(

zielaq
11-07-2006, 21:36
hmm Sol dalej nie odpowiedialas na pytanie kim jestem ?
Tzw . Bullshit ? :)
to byl kolega z ktorym byl konfilkt czyli nie kolega , to jest kolejny serw ktory opusci za sprzedawanie kumpli

Sol
11-07-2006, 21:47
ty tez mozesz ja tobie tez to pytanie zadalam ;]

pozatym kolega czy nie zdradzil..... a kolega kiedy byl ;p wybierajcie sobie takich ktorzy nie sa :baby: :baby: :baby: a jak sie dowiem dokladnie ze klamal.... to nawet przeprosze was publicznie na forum ;]

edit:
i jak narazie ty wychodzi mi na to ze to wy klamiecie ;]

Kuan Ti
11-07-2006, 22:38
Co ja widze czyzby jakies zabijanie sie szykowalo;] Ja tez chce sie bic powiedzcie tylko gdzie i kiedy?:>

^Awolver^
11-07-2006, 22:42
Co ja widze czyzby jakies zabijanie sie szykowalo;] Ja tez chce sie bic powiedzcie tylko gdzie i kiedy?:>

a z kim to nie wazne ? ;)

Sol
11-07-2006, 22:45
hahaha fakt to czasami malo wazne ;)

narazie sie nic nie szukuje, chyba ze koledzy cfaniacy maja dla nas jakas fantastyczna niespodzianke... a widac ze tak ;p

ja sie doczekac nie moge ;]

zielaq
11-07-2006, 22:50
jakie znowu zabijanie:P
Sol juz sie nie musisz dowiadywac kim jestem :D

Kuan Ti
11-07-2006, 22:51
mam na mysli lvl 30 ,40 takie co tylko pekuja ^^:D

Sol
11-07-2006, 23:10
jakie znowu zabijanie:P
Sol juz sie nie musisz dowiadywac kim jestem :D

no no niespodziewalam sie

milo ze sam napisales

a co do zabijania.. narazie nie ma takiej potrzeby ;p

no moze awo w leb ode mnie dostanie za dzisiejsza akcje (wiesz o co chodzi)

^Awolver^
11-07-2006, 23:14
co ja znowu zrobilem ? zyje jak na szpilkac przez ciebie ... robie to co chesz a mimo wszystko jest zle i zostaje poznije pobitym.:D

Sol
11-07-2006, 23:40
oj ciii bo jeszcze nie wiadomo za kogo mnie wezma ;p

--------------------------------------------

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

bardzo nielubie gdy ktos klamie.
nirvy podobno chcesz wrocic i zaczac znow grac.... napierw to ty przepros sarego za to ze padl... najlepiej na forum ;]

^Awolver^
12-07-2006, 10:59
Sol zmien avatar na ten poprzedni ^^

Sol
12-07-2006, 11:00
nie mam na kompie juz tamtych zdjec :( ma je tass ;p ale ja sobie dzis nowe zrobie, aby zabic jakos nude w pracy ;]

Nirvy
12-07-2006, 11:47
Kto powiedział ,że ja tu kiedyś wróce? Nie gram już w Tibie. Czas na rl life.

Nirvy
12-07-2006, 11:51
Sry za double post, jak by chodziło tylko o szarego to bym go nawet nie zabił ale i tak mam hunta za nic od vandalzów tak, zato że mnie chcieli zabić jak random pkowali i za to ,że w odwecie chciałem to samo im zrobić z Nahiką i zato musze płacić 30k no więc mam w d**** tą gre.

^Awolver^
12-07-2006, 11:52
Kto powiedział ,że ja tu kiedyś wróce? Nie gram już w Tibie. Czas na rl life.

tyo jak grales w tibie nie mailes rl life? maniac :P

Sol
12-07-2006, 11:57
gadaj se zdrow.... jakos przestalam wierzyc w te twoje brednie. najpierw "straszysz" ze sie zmini na obsidi za pare dni, teraz sam mowisz innym ze wracach, nawet slyszalam jaki voc preferujesz. a tu wypisujesz takie bzdury. łącząc to w calosc wychodzi na to ze masz juz jakas postac (jaka wiemy ;) ) tylko czekasz az troszke w sile urosnie (nie wiem po co).
wiec dla mnie to brednie!!!!! a do tego klamiesz w zywe oczy :baby: :baby:

Nirvy
12-07-2006, 12:05
Nie zrozumieliśmy się, nie wróce do tibi tzn nie zrobie już nowej psotaci ale będe walczyć jak by się coś działo . Miałem rl life ale jak każdy chciałem ,żeby postać była lepsza i lepsza.

Sol
12-07-2006, 12:17
no wybacz.. ja gram dla przyjemnosci nie dla statystyk

i nie mowie ze zalozysz nowa postac... przeciez juz masz mase noob charow.... nicki znam wiec .... jakos nie potrafisz wyjsc z tych klamstw... i ty nadal masz koelgow?:baby: :baby:

Nirvy
12-07-2006, 12:31
Może i mam noob chary, ale już nie gram tu i mam gdzieś czy mi wierzysz czy nie, nie gram w tibie juz^.-

Sol
12-07-2006, 12:48
Może i mam noob chary, ale już nie gram tu i mam gdzieś czy mi wierzysz czy nie, nie gram w tibie juz^.-

<Nirwaro> ijak powroce do gry [2006-07-01 11:59:53] <**> ; o [2006-07-01 12:00:04] <Nirwaro> to ten prot mi huj zrobi [2006-07-01 12:00:10] <Nirwaro> ale hyba zostaje przy knightcie

do tego z bykami lol

Nirvy
12-07-2006, 12:58
Nom rzeczywiście super fake bo ja nie gram już zabijcie kolege zrookojcie tylko fajnie że padnie za niewinność.

Sol
12-07-2006, 13:10
Nom rzeczywiście super fake bo ja nie gram już zabijcie kolege zrookojcie tylko fajnie że padnie za niewinność.

nie mam zamiaru JA nikogo zabija. to obzydliwe klamsto na mnie jesteszcze przejdzie.....

a a co zostal zabity szaryy??? takze za niewinnosc... wiec gdzie tu jakas sprawiedliwosc?

-----
dal mnie to jest koniec tego zalosnego tematu.... zagubicie sie niedlugo w klmastawch i tyle ;ppp
udanego zycia ;]

^Awolver^
12-07-2006, 13:13
utopicie sie w klamstwach i n tym sie skonczy ;d

Szaryy
12-07-2006, 13:19
Dobra przestanmy sie klucic ;]

edit: Ma ktos na sell p ammy?

Sol
12-07-2006, 13:50
ja sie nie kloce ;]

a co p arma lookij czy gal jest online isie spytaj czy ja mam jak mam niech ci da (on wiec ja mam ;p lepiej niz ja ;) )

Szaryy
12-07-2006, 13:52
p ammy-platinum amulet

Sol
12-07-2006, 13:59
p ammy-platinum amulet

sorry zle przeczytalam .... a mialam ale nie wiem czy mam nadal ;p spytaj sie gala ;]

Spalony
12-07-2006, 14:05
Widze ze wy ladnie po*******acie :D z tym expem i graniem B), kurwa wakacje, baseniki piwko :d szlugi a wy macie czas na granie chociaz powiem wam ze sam ostatnio mam ochote cos pograc bo w dzien to idzie sie zanudzic wakacyjne zycie zaczyna sie od 21 :P a w dzien to co najwyzej mozna w kosza pograc :PP

// Gwardzistaa

Szaryy
12-07-2006, 14:05
13:27 Gal'axy: ta ma gdzies

To wieczorkiem kupie ok ?
Jutro train sie zaczyna :>>

^Awolver^
12-07-2006, 14:09
@gwardzistaa
Ciekawe jak bedziesz wyglada we wrzensiu... do 10 - 21 chclac a potem balowac
i tak ciagle ;d ja wole pograc , pojsc na plaze , potem ewentualnie czyms zapic dzien ;d

Spalony
12-07-2006, 14:11
wez mi stary o wrzesniu nie mow :P bo LO czeka na mnie ;) narazie trzeba sie wakacjami nacieszyc :PP bo nastepne za rok

/Gwardzistaa

Sol
12-07-2006, 14:13
@szary note problema ale przypomnij mi jak bede online to poszukam ;]

@gwardzista no no kogo ja widze.. witam pana... juz za niedlugo zobacze co ty tam w krakowie porabiasz ;]

a co do grania ja stoje w miejscu od czasu do czasu poexpie, brak czasu, czasami natchnienia. a jak sobie obiecuje ze zrobie lvl to pojde na godizne na skmoki i spadam bo sie nudze juz tam ;p ale mam urlopik w domq przez pare dni i tak musze siedziec wiec moze wbije co nieco ;]

Spalony
12-07-2006, 14:14
to w takim razie ja chyba wlosy zapuszczam zebys mi dredy zrobila :PP

^Awolver^
12-07-2006, 14:16
ale mam urlopik w domq przez pare dni i tak musze siedziec wiec moze wbije co nieco ;]

hydr, hydry, hydry :)

Sol
12-07-2006, 14:37
@awo mowisz i masz ;]

@gwardzista nie ma problemu ;] ale szykuj sie na pare godzin meczarni ;p

Spalony
12-07-2006, 14:51
nie to juz wole zostawic tak jak jest czyli lyso :P

/Gwardzistaa

Ptak~
12-07-2006, 15:02
Awo jestes okropny ; < zrywam z Toba ; < nawet na glupi wypad na tomba nie masz czasu zeby pozwiedzac a tu gdzies na hydry za moimi plecami chcesz chodzic ;<

btw. ja zapuszczam wlosy na dredy ale to troche potrwa :D

mhm, nie chce ktos czasem domku mojego kupic ? ; p

^Awolver^
12-07-2006, 15:39
NIE! to ja z toba zrywam <foch> chcialem chodizc z toba i z sol na hydr , ale to dopiero w przyszlym tygodniu :(

Sol
12-07-2006, 15:56
lol milosna sprzeczka....

a na hydry zapraszam jutro po poludniu jak sie banshee zrobi jutro mam dzien rozladaowania sie po 2tygodniowym ciezkim okeresie w pracy ;]

Szaryy
12-07-2006, 16:06
sol a kiedy train..

Sol
12-07-2006, 16:31
czwartek w przerwie miedzy banshee a hydrami, piatek przed 10 juz bede w domq (rano) i od poniedizalku ;] kiedy tam sobie chcesz ;p

Kuan Ti
12-07-2006, 16:32
ja tez chce na Hydry:(:(:(:(:(:(:(

Sol
12-07-2006, 16:33
ja tez chce na Hydry:(:(:(:(:(:(:(

a czemu Sol nie sluchasz??? wiesz ze ona zawsze ma racje

napisz co ci need jakos to zalatwimy

Kuan Ti
12-07-2006, 16:37
Od tej chwili zawsze bede sluchac Sol;] a co mi trzeba a tylko neta i pacca hauhahaahaha

Sol
12-07-2006, 16:44
Od tej chwili zawsze bede sluchac Sol;] a co mi trzeba a tylko neta i pacca hauhahaahaha

lol to nie bardzo moge pomoc ;p
chyba ze na kawke wstapisz do mnie to i komputer i net jest. ale z paccem problem. ;p

Ptak~
12-07-2006, 16:46
ahh, to ja tez na hydry zaproszony jestem ?:] a niee to spoko :D tylko ze palkiem mi sie zachcialo grac :p

Sol
12-07-2006, 16:48
ahh, to ja tez na hydry zaproszony jestem ?:] a niee to spoko :D tylko ze palkiem mi sie zachcialo grac :p

wiesz hmm jesli mam do wyboru maly lvl druta albo ciebie. wybiore malego druta. ale zebys nie fochal nam za duzo wezme ciebie ;p pozdnaj moje dobre serce ;]

zielaq
12-07-2006, 16:54
hydry sa zajete 24/7 xDD

Sol
12-07-2006, 16:55
hydry sa zajete 24/7 xDD

niby przez kogo?

Ptak~
12-07-2006, 16:57
ja i tak po exp nie bede szedl :p na hydrach jest wolno bez exori vis :evul: wiec bedziesz mogla sobie w spokoju expic...ja sobie samymi DS pobije :p a co do tego banshee, to jesli dobrze pamietam, sa masowe lagi ;)

zielaq
12-07-2006, 17:02
Ja , Lady Szikaka , Konzbi , Ryba The Wolf , Thal~ , Voltomix

tak najczesciej jest :P

Sol
12-07-2006, 17:02
kto ma ten ma. ja nie mam nie wiem od czego to zalezy, poza tym nikt mi nic nie marudzil jeszcze ze nie idzie wiec jak narazie idziemy. i mam nadizeje ze sie tojuz nie mzini, bo juz 5 raz sie wybieram wkoncu moze gdzies dojde....

Ja , Lady Szikaka , Konzbi , Ryba The Wolf , Thal~ , Voltomix

tak najczesciej jest :P

szikaka ty taka siora jestes???? next time plax zabierz mnie ;]

zreszta powiem tak juz tyle razy widzialam takie listy i jakos to nie bardzo wychodzilo ja sie zawsze wbijalam bo nikogo nie bylo a lista nadal dluga lezala

zielaq
12-07-2006, 17:08
zalezy w jakim moemncie wpadniesz :P pare razy wpadlem a akurat konczyli a dzisiaj wpadlem po ss i goscie jeszcze siedza :P

Sol
12-07-2006, 17:10
no to ja widocznie mam szczescie ;p i nadal na nie bede liczyczyla ;] jutro ide na hydry i juz ;]

Ptak~
12-07-2006, 17:11
wg mnie hydry to nic innego jak strata czasu, jesli siedziec caalyy dzien :] ja przez te 8 godzin gdzies indziej zrobie 400k expa, a oni beda siedziec, expic stosunkowo wolno i miec bezpodstawne nadzieje ze tym razem bloker ich nie opieprzy z lootem ;)

Sol
12-07-2006, 17:19
w sumie to masz racje, dlatego ja chodze ze sprawdzonymi knajtami ;p moze wlasnie daltego tak zadko tam jestem ;p

to zaproponuj mi cos zebym w monotonie nie wpadala i zrobila moj upragniony 70 lvl

Szaryy
12-07-2006, 17:30
e tam hydry niedlugo bedziemy na dlki chodzic ;pp

Ptak~
12-07-2006, 17:34
Sol, mama dla Ciebie swietna propozycje ;) jak tylko bede mial mniejsze lagi mozemy isc poszalec gdzies gleboko pod Darama bez blokera ;) znaczy sie przejdziemy sie w tomby :p z GFB mozna naprawde szybko i przyjemnie expic, tylko trzeba wiedziec gdzie :]

Sol
12-07-2006, 17:34
no ja ide w poniedzialek na demonki ;] ale nie da sie ukryc ze do poniedzialku chicalabym miec juz ten 70 lvl ;p

@suv widze ze mi bardzo romantyczna randke proponujesz ;)

Ptak~
12-07-2006, 17:56
hyhy, no tak..bedzie zaciszne miejsce, tylko we dwoje, czasem gdzies jakis nekromanta sie pojawi :p beda swiece, znaczy GFB :D

swoja droga

17:12 Booka Jones: bede na tibia.pl ?
17:12 Booka Jones: mamo !!!
17:12 Booka Jones: bede w internecie :)

a to z takiej okazji :]
http://i67.photobucket.com/albums/h305/magicSuv/Others/e7c290b0.jpg

nareszcie ! :D

Szaryy
12-07-2006, 17:59
Gz ptaszq ale za chiny tego nie opylisz

@down
Za ile xD?

Edit:
17:43 You advanced in shielding.~~11 left

Eos_Rododaktilos
12-07-2006, 18:05
Gz ptaszq ale za chiny tego nie opylisz

ha ha juz opylil :)

Nirvy
12-07-2006, 18:30
Mógłbym wiedzieć kto kupił?

Sol
12-07-2006, 18:32
no no ladnie widze sie dzieje ;p

a ja w pracy tkwic musze pfff

Ptak~
12-07-2006, 18:40
a kupil Eos~ ;) znaczy sie dostal, pozniej, jesli okaze dobra wole Wielkiego Szefa, rzuci troche zlota (nie bierz tego zbyt doslownie, nie chce w zlotych monetach :D)

Rafard
12-07-2006, 18:47
Siema,

Gz Booka, niech Ci sluzy:D

Pozdrowienia
/Rafard

Ptak~
12-07-2006, 18:57
no no, ktoz to do nas zawital, sam Rafard :p powiem Ci w tajemnicy Rafciu, ze "My cock is much bigger than yours" :D

Rafard
12-07-2006, 19:05
Hehe... Suv Ty dalej sluchasz tej plytki?:P (mi sie troche znudzila)
widze ze sie bardzo rozszalales :P pamietam jak latales ze mna knightem na 40 lvl:P a teraz co?... 3 postacie po 60+ :D
wielkie gz. :]

Ptak~
12-07-2006, 19:15
a slucham :] chociaz Ci powiem, ze po obejrzeniu "teledysku", spodobal mi sie "Vicinity of Obscenity"

http://video.google.pl/videoplay?docid=-6956014597072011326&q=vicinity+of+obscenity

polecam takze filmy Matthew Macieja z muzyka Systemow, takie jak:

Bounce
BYOB
Cigaro ofkorz ;) wg mnie najlepszy
Tentative

no i warto byloby obejrzec
Psycho (live)
Deer Dance (live)
Chop Suey (parody) :D
i Question! (chyba teledysk prawdziwy)

sorry za offtop ale musialem sie wygadac facetowi, przez ktorego znienawidizli mnie sasiedzi :D

Rafard
12-07-2006, 19:25
Suv, Ty mi powiedz czemu nie ma baja-bongo? Nie bylo mi kilka (kilkanascie) dni, wracam a tu nie ma gildii:(

Ptak~
12-07-2006, 20:24
no coz, gildia byla nieaktywna, i tyle :(

^Awolver^
12-07-2006, 22:39
Jesli chodzi hydry, to ja chce tez tam troszke poepxic ;d chociaz ze 30k na godiznke i dlatego skoczymy na hyderki dopiero w polowie przyszlego tygodnia jak obie dotrenie troche :)

Ptak~
12-07-2006, 23:10
Ty jestes glupim ciapkiem od blokowania i kredniecia loota, jeszcze expa bys chcial ?:] ja tam ze 30k/h nie wiem czy zrobie -.-"

Xaorix
12-07-2006, 23:54
Mi niestety nie uda sie pojsc z wami na banshee questa. :( Poza megal lagami, ktore spowodowaly 2 deady na przestrzeni 2 dni zlozylo sie na to pare innych czynnikow.
Moze posiedze troche na hydrach albo runki porobie bo niestety - na dragach / tombach expic nie idzie. :( Tzn. da sie expic, ale widac z jakims skutkiem.
Calemu teamowi udajacemu sie na banshee quest zycze powodzenia.

Misterio
13-07-2006, 13:36
No i jak zrobiliscie Banshee Questa ; >?
@edit
No to GL
@2edit
Filmik plxor ; )

Ptak~
13-07-2006, 13:43
wlasnie przed final roomem jestesmy ;)
no nareszcie, zrobiony ;) chce ktos kupic itemki ?:p

Misterio
13-07-2006, 14:56
No to gratz dla wszystkich którym sie udalo no i powodzenia dla tych pechowców mam nadzieje ze nie bylo w tym gronie akiej osoby ; )
@edit
Kto padl : >?

^Awolver^
13-07-2006, 14:59
Była jedna... ale nie sluchala naszych poolecen , janowala sie wiec spotkala ta osobe zasluzona kara :) filmiku chya nikt nie krecil. Ja wrzuce sreena na obsidia thread kiroya :)

zielaq
13-07-2006, 17:27
Suv zachowales sie na quescie jak na prostaka przystalo GZ

Ptak~
13-07-2006, 18:51
prowadze quest, on sie nie slucha, spotyka go kara. a ze wrocil tam spowrotem chociaz widzial co tam jest to juz nie moje wina -.-"

albo nie, nie chce mi sie :D

Misterio
13-07-2006, 23:02
No wkoncu nowe swiaty moze odejda jacys P.A., ale watpliwa sprawa bo tam nie beda mogli huntowac ludzi ; P

zielaq
14-07-2006, 00:02
zachowanie godne lidera :)

Ptak~
14-07-2006, 00:34
tylko powiedz mi co ja zrobilem zle ? mowilem ze ma nie wchodzic - wszedl - zostal ukarany za niesubordynacje. a ze uciekl znowu na dol i padl to juz nie moje wina -.-"

Sol
15-07-2006, 13:02
Suv ma racje.... ja przez tych i takich noobow bylam po quescie tam umeczona psychicznie ze sie wszystkiego odechcialo. ale ja mam szczescie ze jak ide na questy to zawsze z takimi ciolkami.

no ale co najlepsze... kazdy wie jakie lagi i kicki sa teraz, i dalam rade nie padlam chox freezy i kicki byly co chwile, a teraz zebyscie mogli sie posmiac ze mnie (raz mozecie) po quescie szlismy na demony i co? kick i co mnie zabilo - HUNTER. siara jak nie wiem co. ale pocieszam sie tym, ze niepadlam jak pewna mila osobka na skorionie (tez kick).

ale lvl odrobiony.. a teraz od poniedzialku pg moze 80 lvl bedzie ;]

Misterio
15-07-2006, 13:32
teraz od poniedzialku pg moze 80 lvl bedzie ;]
Nie zapominaj ze mielismy potrenic wlasnie od poniedzialku ; *

Sol
16-07-2006, 10:35
dzis po godzinie 15 trenimy w ab ;] wiec sie przygotuj ;p 8o

a pozniej... szalejmy z suvem na dlach :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Iks.de
16-07-2006, 12:20
Witam wszystkichB)

mam pare pytań dotyczących obsidii ponieważ chciałem zacząć tam grać, bo na moim aktualnym serwerze (Saphira) jest straszne pa od strony szwedów,więc:
- czy na obsidii jest pa?
- kto żądzi? polacy?swe?br?
- czy są wole expowsika?
- dużo ludzi gra?
- słyszałem, że na obsidii gra dużo ludzi z miasta Knurów, czy to prawda?

z góry thx :p
Gl & bye

dałem to rownież na temat ze screenami z obsidii bo dopiero pozniej znalazłem ten temat, Srry za spam.

Sol
16-07-2006, 13:07
Witam wszystkichB)

mam pare pytań dotyczących obsidii ponieważ chciałem zacząć tam grać, bo na moim aktualnym serwerze (Saphira) jest straszne pa od strony szwedów,więc:
- czy na obsidii jest pa?
- kto żądzi? polacy?swe?br?
- czy są wole expowsika?
- dużo ludzi gra?
- słyszałem, że na obsidii gra dużo ludzi z miasta Knurów, czy to prawda?

z góry thx :p
Gl & bye

dałem to rownież na temat ze screenami z obsidii bo dopiero pozniej znalazłem ten temat, Srry za spam.

- jak na każdym serverze pa jest ;p ale ja uwazam ze nie jest az tak zle ;]
- zadzi gildia gdzie jest mala ilosc polakow reszta to szwedzi
- o smoki musisz walczyc ;] bo ciezko sie dostac, ale listy sa robione wiec niejest najgorzej
- okolo 300 osob +
- nie wiem czy duzo jedna osoba na pewno ;]

;]

Szaryy
16-07-2006, 13:08
@2up
1 Nie ma Pa no moze czasami znajda sie jakies tluki :]
2 Swe ale duzo jest pl na hlvl
3 Są są ale wiem ze na guardach duzo pekuja
4 300 +
5 Niewiem

@Sol dzisiaj po 15 ?:> pasi ;]

Sol
16-07-2006, 13:10
@2up
1 Nie ma Pa no moze czasami znajda sie jakies tluki :]
2 Swe ale duzo jest pl na hlvl
3 Są są ale wiem ze na guardach duzo pekuja
4 niewiem

ale ogolnie szwedzi sa milusi ;p ;p

a co do guardow to ostatnio widzialam wlasnie filmik jak lessa i aase z jakimis noobami pkuja na guardach, ale to podobno hack byl.

Szaryy
16-07-2006, 13:11
Ja juz widzialem ze 2 filmiki w ich wykonaniu
W 1 padl bodajze 54ek ;o

Sol
16-07-2006, 13:21
Ja juz widzialem ze 2 filmiki w ich wykonaniu
W 1 padl bodajze 54ek ;o

no ja wlasnie w lekkim szoku jestem ze to lessa pkuje, dlatego jak uslyszalam ze to hack to w to uwierze

Szaryy
16-07-2006, 13:26
12:48 Suv Dragonslayer: sell boots of haste(45k), blue robe(24k) fire axe(12k), giant sword(35k), vampire shield(22k), bright sword(12k),plate legs(600gp

Suv kim ty w koncu grasz?:)

Sol
16-07-2006, 13:29
12:48 Suv Dragonslayer: sell boots of haste(45k), blue robe(24k) fire axe(12k), giant sword(35k), vampire shield(22k), bright sword(12k),plate legs(600gp

Suv kim ty w koncu grasz?:)

lol suv cfaniaku kto ci b robe za 24k kupi
<hahaha>:baby: :baby: :baby: :baby:
jak ja wolalam 20k to mnie wysmiali i kolo chcial kupic za 19k ;]

Iks.de
16-07-2006, 13:47
Dzieki za odpowiedź na pytania, naraznie planuje tam grać, bo jeszcze nie wiem jaką profesje wybrać, mi chodziło o expowsika typu larvy roty cos na początek, a na guardy nie mam sie co wybierać bo mam jeszce trochę pacc'a, a i kumpel co tak gra od paru dni, powiedział mi ze 9 osob z top 25 jest własnie z Knurowa, pytałem się czy jest pa i kto żadzi na servie bo ja moim jest straszne pa od strony szwedów (chyba prywatnego otsa chcą sobie robić) i jakbym już się rozegrał na obsidii mógłbym zrobić trade world ^ ^ mam itemki warte około 250-300k na Saphirze.

Pozdro~

@Szaryy:
jakoś nie chce to działać :/
http://s79.photobucket.com/albums/j160/Arad_2006/

Szaryy
16-07-2006, 13:57
@up Zmien podpis :>

zle wklejiles link do photobucketa bo jak wejde to mi wychodzi wilkopedia ;]

Ptak~
16-07-2006, 14:01
Sol wczoraj jednego roba sprzedalem za 21k i plecak UH ;) jeszcze drugi mi zostal :]a na DLkach sobie poszalejemy jesli nie bedzie lagow :(

na Obsidii jest PA jak cholera -.-" tylko ze to na expowiskach typu POH, OF etc
ceny sa smiesznie niskie wiec jest kiepsko, nawet bardzo. pozadnych graczy tez malo, ale coz, opuscic takie chary ?:D

Sol
16-07-2006, 14:11
Sol wczoraj jednego roba sprzedalem za 21k i plecak UH ;) jeszcze drugi mi zostal :]a na DLkach sobie poszalejemy jesli nie bedzie lagow :(

na Obsidii jest PA jak cholera -.-" tylko ze to na expowiskach typu POH, OF etc
ceny sa smiesznie niskie wiec jest kiepsko, nawet bardzo. pozadnych graczy tez malo, ale coz, opuscic takie chary ?:D

pa?? ja sie z tym teraz niespotykam.. kiedys tak, jak byla walka o to kto bedzie tu zadzil (choc to z gory to bylo przesadzone), a ze nie expie ani na poh, of itp dlatego moze tego nie odczuwam ;p

a do tych pozadnych graczy zaliczam sie ja <lol> joke ;)

suv to moze jak tak dobrze ci ide ja ci dam itemki na sell bo ja nie mam szczescia.. lub cierpliwosci do tego ;p

Iks.de
16-07-2006, 14:57
- okolo 300 osob +
- nie wiem czy duzo jedna osoba na pewno ;]

yy można wiedzieć kto?

@Szaryy: photobucket powienien juz działać.

Sol
16-07-2006, 16:26
yy można wiedzieć kto?

@Szaryy: photobucket powienien juz działać.

sam powie ;]

SZARYYYYYYY sory ale ojczyzna wzywala!!!!! i sory za to ale trenig przesuniety na 19 bo dostalam w veno smosie a jak wiadomo czasami ciezko sie dostac ;]:cup: :cup: :cup:

Misterio
16-07-2006, 19:32
Sol no pamietam wtedy przed domkiem koles dawal 19k za br
Wbijam sie na train ; P

Sol
16-07-2006, 19:40
16:44 You advanced from Level 69 to Level 70.

:cup: :cup::dance: :dance: :cup: :cup:

Ptak~
16-07-2006, 19:46
gratzz :] chociaz juz gratulowalem :p bedziesz w temacie ze zdjeciami :D

Misterio
16-07-2006, 23:17
Gz Sol i dzieki za dzisiejszy train

Sol
17-07-2006, 19:53
;]

18:51 You advanced to magic level 60.

;]

:cup: :cup:

Iks.de
17-07-2006, 20:12
Gratz~ ^ ^

Jednak postanowiłem grać na Obsidii, mój nick to Eteob, naraznie męcze rooka i zastanawiam się jaką profesje wybrać.

Pozdro~

Sol
17-07-2006, 21:47
to jak zrobisz to powiedz wybrales ;]

a tak wogle to wiecie ze sol sklerotyczka

ktos chcial kupic
21:10 You see a platinum amulet (Arm:2).
It weighs 6.00 oz.
It is an amulet of protection.

????

Iks.de
17-07-2006, 22:44
Muszę wybrać, albo sorc, albo druid, a co do update, teraz bedzie jak na otsie
... tylko exhausted dłuższe, ja ich miejscy wytępiłbym tych co na botach jadą a nie pomagał ... bym naprzykład co tydzień nowego klijenta robił, było to by troche problemowe, ale o wiele mniej by było marco userów, zostaliby tylko Ci którzy sami sobie robią...

Sol
17-07-2006, 23:55
23:15 You advanced from Level 70 to Level 71.

jak szalec to szalec ;p

a co do update pfii dla tych co uzywaja botow mala roznica ;]

Malios_
18-07-2006, 15:19
Ja postanowiłem grać na Obsidi ;] Bo ani nie za stary świat ani za nowy ;p przerzuciłem sie z Titani co można zauważyć po moim acc na tibia.com xD nick: Madion Gade ;] narazie oczywiście rooka męcze.... najgorszą rzecz w Tibii :D

Ptak~
18-07-2006, 19:49
no, ktos sie przenosi na obsidie a nie z niej wynosi, swieto :D

offtop:

tak o mnie pisza na tibia.org.pl na forum ;)

@ptak
No takiego PrO playera jak ty to nie widzialem no moze oprócz taifuna.
Ale ty to kurwa wogole... pozostawie to bez komentarza bo takich ludzi nie trzeba komentowac ; )

eh ? :D az tak ze mna zle ze mnie do taifuna porownuja ? :o

Misterio
18-07-2006, 21:05
@Suv
Nie widziale jeszcze zadnego tematu na tibia.org.pl o tobie no chyba poza obsidia thread gdzie wstawiales ss'y bo na org przesiaduje wiecej niz tutaj ; P

Ptak~
18-07-2006, 21:25
bo to w tamtym tamecie z fotkami z obsidii ; dd

smiechne to jest ; qq i tyle :D nie ma sie czym chwalic ze jest sie na drugim miejscu po taifunie :S chociaz by tych wszystkich ownerow tetro wrzucil przede mnie :? btw o co wam chodzi ? ; dd zobaczylem tego posta dobrych pare godzin temu i jeszcze mi dobry humor nie minal :D a wy sie czepiacie ; d
po prostu nie kazdy czyta obydwa tematy a troche smiechu nikomu nie zaszkodzi

daje tez tutaj bo sie znowu przypieprzy ktos -.-"

Kuan Ti
19-07-2006, 05:26
Jezeli chodzi o Update to Cipsoft niezle zje.... jak ja na new servie mam grac 8 godzin LOL. mi zajmie z 12 godzin wyjscie z rooka. Jezeli chodzi o uhanie to bedzie latwiej zrobic Annihilatora. tylko ze to strzelanie z run na battle to lekka zwala dla sorkow i druidow. bo teraz nie bedzie sie liczyc Pvp tylko bedzie do takiego 70-80 lvl (sorca lub druida) wpadalo 3 sorkow po 35-40 lvl i taki 80 lvl pada bo nie da rady sie wyuhac. Ja nie mam tego problemu bo mam 1200 hp;] ale UPDATE BEDZIE DO DU........ i Sol gratz lvl i mlvl:]

Szaryy
19-07-2006, 16:49
Ale nuuuuuuuuudy ja caly czas trenie i juz mnie to powoli nudzi ale sie niedam ;]
gZ sol 72 lvl jedziesz pg ;]

edit: Awlover wyjechal na tydzien :<

Kuan Ti
21-07-2006, 09:12
I kolejny PA z NG. Anical the Second żąda ode mnei kasy za to ze jego kolega mysli ze moze nie respektowac Labeli, ignorowac ludzi i ich wyzywac. A NG to olewa<chodzi mi o Szwedzka strone NG>

Ptak~
21-07-2006, 11:47
a rozmawiales z Mannowem ?;)

Kuan Ti
21-07-2006, 12:07
czekam az bedzie online bo narazie nie mam szczescia trafic zeby byl online.

Ptak~
21-07-2006, 20:53
moze sprobuj zlapac go na msn'ie, jesli go masz :p ja nie wiem, bo nie mam, ale podobno tam duzo latwiej na niego trafic

Szaryy
21-07-2006, 21:01
20:16 Knight Szaryy: hiho
20:17 Meraz: hello
20:17 Knight Szaryy: u are nice exping
20:17 Meraz: thank ytou
20:17 Meraz: you*
20:17 Meraz: ;D
20:17 Knight Szaryy: =]
20:17 Knight Szaryy: yours eq is better?
20:17 Meraz: nah
20:17 Knight Szaryy: yes
20:17 Meraz: golden armor,plegs,rh,boh,sca,medusa shield
20:18 Knight Szaryy: p legs?
20:18 Meraz: ye
20:18 Meraz: XD
20:18 Knight Szaryy: ;o
20:18 Meraz: worldtraded all my eq
20:18 Meraz: when i quitted here
20:18 Meraz: then when i started again, i hade nothing left
20:18 Meraz: ;<
20:18 Knight Szaryy: ;[
20:19 Knight Szaryy: u going to give come back my items?
20:19 Meraz: what items?
20:19 Knight Szaryy: demon shield
20:19 Meraz: of ur that galana guy?;>
20:19 Knight Szaryy: i wanna this item here
20:20 Knight Szaryy: utevo lux
20:21 Knight Szaryy: when u wil be rich
20:21 Knight Szaryy: ?
20:21 Meraz: ;>
20:21 Meraz: i got like 1.5 million now
20:21 Knight Szaryy: gp ?
20:21 Meraz: ye
20:21 Knight Szaryy: say me why u no give me :((((
20:22 Knight Szaryy: i accept cash...
20:22 Knight Szaryy: please..
20:22 Meraz: who are you?
20:22 Meraz: lols
20:22 Knight Szaryy: LOL?
20:22 Knight Szaryy: we do wolrd trade?
20:22 Meraz: longtime ago?;>
20:22 Meraz: to galana
20:22 Meraz: ?;>
20:22 Knight Szaryy: o ye
20:22 Knight Szaryy: exura
20:23 Knight Szaryy: and?
20:24 Knight Szaryy: ??
20:24 Meraz: ingored.
20:25 Knight Szaryy: LOL
20:25 Knight Szaryy: Wujkoje.b.co

Przysiegam ze go zajebie s*****esyna

Kapucha
21-07-2006, 22:05
Witam!
Chcialem się zapytać o sytuacje na serwerze, a dokladniej czy wystepuje PA i takie tam. ;>

Spalony
21-07-2006, 23:50
Witam!
Chcialem się zapytać o sytuacje na serwerze, a dokladniej czy wystepuje PA i takie tam. ;>
glupie pytanie powiem wiecej popierdolone :P
wszedzie jest PA i wogule tibia jest glupia :D lepiej pograc w kosza albo isc na bronka z kumplami :P
pozdrawiam

Ghost111
22-07-2006, 00:00
powiem tak, w*****a mnie ta tibia i to ng. Sierpien bedzie prawdopobnie moim ostatnim miesiacem expienia wiec postaram sie doscigac chociaz mannowa.
Mozliwe ze we wrzesniu nabyte doswiadczenie przyda sie jak nigdy :p

Ptak~
22-07-2006, 01:58
no co Ty chcesz robic wojne ? i mi nic nie powiedziales ? poczekaj az ja wbije ten 120+ :p ;)

Ptak~
23-07-2006, 02:18
aff, i tu sie mylisz. ja nie mam "pleców" i sobie radze :p no czasem Sol pomoze, czasem Kiroy, czasem Angatevon...ale to wszystko sa znajomosci nabyte na tym serwerze wiec..^^

Ghost111
23-07-2006, 02:21
Mnie nie powinno sie traktowac jako "plecy" bo ja nie mam nic od powiedzenia tutaj :p Ale staram sie pomagac w miare mozliwosci ;)

Ptak~
23-07-2006, 02:23
ja nie traktuje Cie jako plecy, raczej jako przyjaciela, mentora :] a jutro, tzn dzisiaj idziemy do Kha'zeel + gadac z npc :p (o Kha'zeel :s) skonczylo sie PGowanie! za RPG sie trzeba brac ;)

edit:
"o"
owoce wyprawy :]
wiem ze to nie temat ze zdjeciami, ale moze ktos akurat jest zainteresowany ;)
http://i67.photobucket.com/albums/h305/magicSuv/Others/Mysterious%20Places/b3a665e1.jpg

http://i67.photobucket.com/albums/h305/magicSuv/Others/Mysterious%20Places/995cd1e9.jpg

ewrybady teleporter ;f

Ptak~
23-07-2006, 20:28
moge powiedziec ze prawdy w tym prawdopodobnie ZERO ;) ja przez chwile podejrzewalem, ze jest to quest na Rubin Duszy(Soul Ruby), ktory mialby spelniac funkcje small ruby w HoTA, tyle ze z nieograniczonym czasem uzytku ;) ale nie wiem czy w to wierzyc czy nie...

Ptak~
24-07-2006, 10:57
Nie interesuje Cię to ? Nie czytaj 8o

Jeśli dla Ciebie gra jest tylko expieniem i PK, to jesteś poprostu kolejnym dzieciakiem, który w nią grać nie powinien. To, co my z Angatevonem robimy, nazywa sie ROLEPLAYING, zapamiętaj to słowo, kiedyś może sie przydać ;) Idąc dalej tym tropem, docieramy do miejsca, w którym Tibia utraciła swoją część RPG - zespoilowania questow. A my znaleźliśmy miejsce, o którym żaden z nas nie wie zupełnie nic. Więc snujemy domysły, czy to może quest, na co i tak dalej i tak dalej. Dla Ciebie z kolei quest to wybicie spawnu i wziecie nagrody. Zrób choćby Banshee Quest bez spoilera, a zobaczysz, że jest to o wiele przyjemniejsze, bo zrobiłeś coś sam, doszedleś do czegoś. No ale o czym ja mówie, przecież Ty chcesz expić, PKować i gadać z ludźmi podobnymi do siebie. Przez takich jak Ty ta gra traci bądź już utraciła część RPG, ktorą kiedys napewno miała, bo ja jeszcze pamietam te czasy ;)
Skończyłem.

Nie trzaskaj drzwiami, boli mnie dzisiaj głowa.

Kuan Ti
24-07-2006, 11:11
BRAWA:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: TO jest dla mnie prawdziwy tibijczyk a nie ten co tylko expi:D Jeszcze raz brawa dla Suv~

Ghost111
24-07-2006, 12:24
Fakt exploracja nieznanych terenow odkrywanie coraz to glebszych zakamarkow tombow, znajdowanie tajemniczych poratali i teleportow potrzymuje charakter RPG tej gry i jest to napewno nie mniej interesujace niz pkowanie, choc przyznam sie ze dobry pking w teamie zgranych i zaufanych przyjaciol tez ma swoj smaczek :p
Wlasciwie to od tego mamy tysiace OTSow ale jednak OTS to nie te same emocje co w prawdziwej tibi :]

Zakwas
24-07-2006, 15:59
Co do tych screenow to juz tam bylem dawno temu, z tego co wiem to jest niedokonczony qest i ma to zwiazek z brama miedzy ank, a darashia.
I od temtego czasu jak zwidzilem ten teren zrezygnowalem z tego jak sie pozbyc tych mwali.

Na hiberni mielismy team i kminilismy jak dosc do bazyliszka all npc i nic ( chyba sa potrzebne Soft Bootsy) , i jeszcze zostala pustynia tam do 1 skrzynki nie moge dojsc (podobno tam jest Horned Helmet ale to jedna plotka z wielu).

to tyle pozdro.

Ghost111
24-07-2006, 16:08
Co do tych screenow to juz tam bylem dawno temu, z tego co wiem to jest niedokonczony qest i ma to zwiazek z brama miedzy ank, a darashia.
I od temtego czasu jak zwidzilem ten teren zrezygnowalem z tego jak sie pozbyc tych mwali.

Na hiberni mielismy team i kminilismy jak dosc do bazyliszka all npc i nic ( chyba sa potrzebne Soft Bootsy) , i jeszcze zostala pustynia tam do 1 skrzynki nie moge dojsc (podobno tam jest Horned Helmet ale to jedna plotka z wielu).

to tyle pozdro.

;( A juz mielismy nadzieje z Suvem ze moze cos z tego bedzie ale niestety wszyscy mowia ze to tylko tak dla "picu" te tp i m walle , ze nie ma tam nic :confused: .Cuz chyba trzeba sobie dac spokoj...Choc moze po nadchodzcym updacie bedzie warto sie znow tam wybrac ;)

Nirvy
24-07-2006, 16:26
Nie interesuje Cię to ? Nie czytaj 8o

Jeśli dla Ciebie gra jest tylko expieniem i PK, to jesteś poprostu kolejnym dzieciakiem, który w nią grać nie powinien. To, co my z Angatevonem robimy, nazywa sie ROLEPLAYING, zapamiętaj to słowo, kiedyś może sie przydać ;) Idąc dalej tym tropem, docieramy do miejsca, w którym Tibia utraciła swoją część RPG - zespoilowania questow. A my znaleźliśmy miejsce, o którym żaden z nas nie wie zupełnie nic. Więc snujemy domysły, czy to może quest, na co i tak dalej i tak dalej. Dla Ciebie z kolei quest to wybicie spawnu i wziecie nagrody. Zrób choćby Banshee Quest bez spoilera, a zobaczysz, że jest to o wiele przyjemniejsze, bo zrobiłeś coś sam, doszedleś do czegoś. No ale o czym ja mówie, przecież Ty chcesz expić, PKować i gadać z ludźmi podobnymi do siebie. Przez takich jak Ty ta gra traci bądź już utraciła część RPG, ktorą kiedys napewno miała, bo ja jeszcze pamietam te czasy ;)
Skończyłem.

Nie trzaskaj drzwiami, boli mnie dzisiaj głowa.

Jeżeli to mnie dotyczyło to Ty się uspokój bo nie powiedziałem ironicznie tylko naprawde zainteresowało mnie to. Jak to nie było do mnie to loz.

Jane
24-07-2006, 21:07
Apopro drugiego screenshota zamieszczonego przez Ptak'a( cytuje "aff jak tam wejsc" ;) ), - ten teleport to wyjscie/wejscie do forbidden landu. Teren w Port Hope niedaleko miasta malp za Palisada.

Misterio
24-07-2006, 22:37
No i stalo sie przesladowca wielu Polaków wrescie padl ; )
Meraz
Jul 24 2006, 21:32:26 CET Killed at Level 114 by Evo'Hawk
and by Pekka Pilskjutare
Moze poszukam jakiegos filmiku jesli wogule jest, ale narazie expie ; )

Zakwas
25-07-2006, 11:37
O to moj skromny adv ;^)
http://i3.photobucket.com/albums/y56/Zakwas/Real/dff2cd42.jpg

Jane
25-07-2006, 12:29
Piekny Screen:)

Pozazdroscic levelu i pomysłu na podkreslenie advancu.

Gratulacje!

Szaryy
25-07-2006, 12:34
@zakwas powiem tylko jedno: Rzadzisz
@misterio hahahahahahahahahhaha nareszcie ;]

Mustangus
25-07-2006, 12:52
zaku!!

BIG gratZ !!!!

:D:D:D:D:D:D:D

Ptak~
25-07-2006, 14:14
gratz Zak :> a czemu mnie na screenie nie ma ?:D

Misterio
25-07-2006, 18:33
Graty Zakwas ; ) Teraz zycze powodzenia na Anni i DH ; P

Zakwas
25-07-2006, 19:49
Thx babys =*
[oby ten ani udany :^) ]

Ptak~
25-07-2006, 23:10
a z kim idziesz ?:]

^Awolver^
26-07-2006, 12:57
Awlover wyjechal na tydzien :<

juz wrocil :)

gratulacje dla zakwasa ;] (byloby milo jakbys wzial z anhi sova ;) )

Ptak~
26-07-2006, 13:08
toc ty grosza przy dupie nie masz -.^

Szaryy
26-07-2006, 16:34
15:41 You advanced to magic level 5. On 20 lvl
Screena bym zrobil ale mi sie Uo rozjebal ):

Ptak~
26-07-2006, 19:22
nie ma sie czym chwalic :] knightowi mlvl i tak sie nie przydaje chyba ze masz 9 :D bo te hity z explo sa i tak zalosne przed lvlem na ktorym nie ma sily zeby go nie bylo :p

Royal Lazarus
26-07-2006, 21:42
No to teraz ja odbiegne od tematu.
Czemu Kiroy i Lady Szikala odeszli z NG i sa w jakiejs(n/c)"Kuci Kuci"??

^Awolver^
26-07-2006, 23:51
kazdy glupi chyba widzi:
Jul 13 2006, 03:09:37 CET Killed at Level 77 by Dorpaz

Ptak~
27-07-2006, 00:05
spoko, tylko co to kurw4 jest kuci kuci :D

Misterio
27-07-2006, 00:48
kazdy glupi chyba widzi:
Jul 13 2006, 03:09:37 CET Killed at Level 77 by Dorpaz
Awolwer, ale guildia powstala dopiero 26.Lipca wiec troche dni minelo od tego wiec chyba ktos nie jest az taki madry zeby sie domyslec ze to przez to -.-

Royal Lazarus
27-07-2006, 07:41
@Awolver
Thx za komplement:confused:
Jestem ciekaw czy dorpaz padnie za to:p

Ghost111
27-07-2006, 08:03
@up
Nikt nie padnie."Kuci Kuci" jest gildia ,ktora zostala stworzona przez real przyjaciol i bedzie ona rekrutowac tylko znajomych. A sam fakt ze Dorpaz zabil Szikake pomogl tylko podjac decyzje o zalozeniu walsnej gildi ;)

Royal Lazarus
27-07-2006, 08:18
:):):) Oby bylo jak mowisz!

Kiroy
27-07-2006, 08:19
a więc :

Kuci Kuci to gildia znajomych z reala albo tych co się w rl spotkali :P ogółem to z niczego nie będęsiętłumaczył ... bo wszystko wyjaśnił Anga :D i już mi siępodoba moja gildia :D ynajmniej nikt mi nie spamuje , że mój kolega z gildii kogośzabił itd i płaczu i lamentu nie ma :P

a co do invów ... to wybrańcy może już dziś dostaną listy z nominacjami :D

pozdrawiam

King Kiroy:cup:

Ptak~
27-07-2006, 09:07
King Kiroy, hah :D

ale co to za nazwa, Kuci Kuci ? Nie mogliscie zrobic Baja-Bongo Reaktywejszyn ?:]

Misterio
27-07-2006, 11:15
No wlasnie slyszalem od Sol ze macie sie spotkac [;

Sol
27-07-2006, 12:09
jestesmy po i przed spotkaniem... ;p

a kuci kuci to ladna nazwa.. kojarzy mi sie hmm.. a tego nie powiem hihi

z co do invitow, to ja bede pilonowac aby zadnych noobow nie bylo i bede wywalac nie patrzac na to kto to jest, jesli zacznie mnie denerwowac.
guildie z noobami juz mialam wystarczy mi juz ..... i wole samych rl

:dance: :dance: :dance:

We are kuci kuci, we ain't scared to die ;]

^Awolver^
27-07-2006, 13:02
a kuci kuci to ladna nazwa.. kojarzy mi sie hmm.. a tego nie powiem hihi]

mi z kici kici... :>

z co do invitow, to ja bede pilonowac aby zadnych noobow nie bylo
na przyklad ja ;s

Ptak~
27-07-2006, 13:50
We are kuci kuci, we ain't scared to die ;]

We are Kuci Kuci, we ain't scare to Kuci ?:D

Fatallity
27-07-2006, 17:16
No jak by nie patrzec liderzy Kuci-Kuci zrobili wielki blad poniewaxz przyjeli Suva~ :baby:

Ptak~
27-07-2006, 18:28
Ty sie nie odzywaj bo i tak masz hunta -.^ za to ze wykorzystales dobre imie tej postaci do ojebania mnie na maly, ale jednak loot ;) a o mnie nic nie wiesz, nie znasz mnie, wiec sie nie udzielaj

Kuan Ti
28-07-2006, 14:04
Nazwa tej gildii ROX;) a kto tak wogule padl od Dorpaza bo nie wiem??:(