zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Obsidia ....

Stron : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

bencio
20-08-2006, 00:41
To ja juz sam niewim Suwie ze ty sam ze sabom rozmawiasz ?

bo ptak to przeciez Suv i Tjor masaker pro skater to przeciez tez Suv.
widze pszeciesz
Sam ze soba gadasz ?

^Awolver^
20-08-2006, 01:19
@up
nie skomentuje tego ale to jeden z najglupszych postow jakie widzialem ;d

bencio
20-08-2006, 03:06
@up
nie skomentuje tego ale to jeden z najglupszych postow jakie widzialem ;d

do up

cooo
eyyy sam jestes gupi ja sie tylko pytam bo znam suva i niewiem czemu gada ze samym soba na zdjeciu bo przeciez Thor masacra by mu tak niepisal bo oni sie lubiom bardzo, bo sobie wysylali buzi i thor mu blokowal jakies potwory ^.- bo my bylismy wszyscy w ojcach rydzykach i ja wiem dlatego.

gupku ty :/

bencio
20-08-2006, 03:08
i chce sie jeszcze zapytac skad wziac takiego bota jak ma Suv zeby przy okazji szarowal
przez ta tibie nie moge spac :/ ciagle o niej mysle ale mam slaby level i dlatego chce szarowac jak to ktos napisal zeby szybko miec dobry level. a wtedy poprosze Suva de magikana rzeby wziol mnie do swojej gildii albo pojde do Next Generation jak zrobie jakis dobry level moze 40 ? Co ?

Misterio
20-08-2006, 05:35
ale gdzie moje texty o tym jak abrdzo lubie reagee?
Co to jest? hmmm... Sorry, ale jak nie znasz sie to nie pisz -.-"

Tjor masaker pro skater
20-08-2006, 08:39
Bencio suv nie pisze sam do siebie, mój błąd że wdałem sie w tą idiotyczną dyskusje :baby:

Ptak~
20-08-2006, 08:48
bencio te posty są głupsze od wypowiedzi Awo i Tjora razem wziętych :o GRATZ!

Tjor masaker pro skater
20-08-2006, 08:53
z tym sie akurat zgadzam, imo podpucha jakas...oby :\

Nirvy
20-08-2006, 09:33
Może zmieńmy temat?:baby:

Calen Futh
20-08-2006, 10:31
@up: 100 % racji.
Srry ale kogo obchodzą wasze rozmowy z gg i kłutnie kogo posty są debilniejsze ? ;S Takie rzeczy to PW sie załatwia a nie nabija posty. Tak jak wspomniał kolega nademną porozmawiajcie o czym innym ;S

oczlik88
20-08-2006, 11:17
Bencio leave please.
Nie to żebym ich bronił ale Twoje wypowiedzi są na takim wyje**niu, że troche mi szkoda Ciebie.
Na początku myślałem, że Ty to Benek Plaxx ale on nie był taki głupi.
Sorry za pocisk:P

Edited:
I nie jaraj sie już tak tymi "Ojcami rydzykami".

bencio
20-08-2006, 11:28
No co jak bylem u Ojca Rydzyka to Suv gadol ze mnom a teraz to juz mnie niezna ;( taki to on kolega. I nawet 2 razy mnie bronil przed innymi. Tak ciezko jest mi teraz o dobrom gildie ;( i dobrych kolegow takich jak Suv. :P
kiedys to sie smielismy razem na kanale ojca rydzyka a teraz to ja musze wyjsc z forum ? no a czemu ?

Ptak~
20-08-2006, 12:38
nie trzaskaj drzwiami.

Upiorro :]
nie nabijamy postów bo od dawien dawna na tym forum nie ma licznika postów :D wiem, że to było bez sensu

tak więc nowiny z wojny:
NG spokojnie expi, Dejavu grzeje pz, niedlugo nastepni membersi dadzą dupy jak Tomi i Konzbi.

cya

oczlik88
20-08-2006, 14:59
Oj wiesz ... Moje zdanie jest takie, że jak byście sie zgrali to byście wygrali.
Nie mówie "byśmy" bo moja pomoc jest nic nie warta:)
Kuci Kuci + Dejavu + Poszczególne jednostki to dobra grupa, ale każdy sie boi, bo tak macie, że nikt nie patrzy na siebie tylko na innych, jak jeden odchodzi to następny i następny. Jedna wada : 0 zgrania.

Co do tego expienia to widziałem Peera jak dzisiaj był przy temple (POH), wiec wcale tak bardzo wszyscy nie srają:)

Good Luck Boys :D

Misterio
20-08-2006, 15:25
Dzisiaj jakis idiota przed dp mi mówił ze jutro ostateczna bitwa xD. Pytam sie czy bedzie "open battle" a ten h.u.j. nagle ucichl idiota nawet nie o co c'mon a sie wypowiada...

oczlik88
20-08-2006, 17:09
Obadajcie jaka akcja:
Stoje sobie w depo w Venore i widze, że koleś się meczy żeby parcela wysłać.
3 raz już próbuje i mu nie wychodzi aż w końcu ktoś rzucił wędke na jego parcel.
Zabrał mu parcel i wyrzucił go.
Podchodze, otwieram parcela i patrze labela a tam:

Demon of Varrock (secura)
carlin

Dla nieczających:
Ktoś myślał, że z Obsidi wyśle parcela na Secure.
Wielkie lol :D

Veer~
20-08-2006, 18:58
Oj wiesz ... Moje zdanie jest takie, że jak byście sie zgrali to byście wygrali.
Kuci Kuci + Dejavu + Poszczególne jednostki to dobra grupa, ale każdy sie boi, bo tak macie, że nikt nie patrzy na siebie tylko na innych, jak jeden odchodzi to następny i następny. Jedna wada : 0 zgrania.

Co do tego expienia to widziałem Peera jak dzisiaj był przy temple (POH), wiec wcale tak bardzo wszyscy nie srają:)

You made my day. : )

Powiedzmi po co się wypowiadać skoro i tak o niczym nie wiecie tylko gdzieś tam od waszego protektora usłyszycie za 2 m-ce będzie open battle i już się szykujecie. Wg mnie to dobrze że nikt z tego forum o niczym nie wie. Są wakacje a do końca jeszcze troche zostało i każdy wypoczywa więc w ciąglu najbliższych dnich nic się nie wydarzy.

Misterio
20-08-2006, 22:04
Powiedzmi po co się wypowiadać skoro i tak o niczym nie wiecie tylko gdzieś tam od waszego protektora usłyszycie za 2 m-ce będzie open battle i już się szykujecie. Wg mnie to dobrze że nikt z tego forum o niczym nie wie.
Tak powinno byc. Co zrobią to zrobią w razie czego bedziecie dziekowac lub "płakać" xD

Ghost111
20-08-2006, 22:27

No ja tez widzialem Peero w temple. :cup:

Misterio
20-08-2006, 22:49
@up
New char ; >?

Ghost111
20-08-2006, 23:05
@up
New char ; >?

Peero wczoraj w realu byl w temple :D

Misterio
20-08-2006, 23:09
Aha... to pisz jasniej ; p bo myslalem ze znów chcesz zaczać xD

pitt6ull
21-08-2006, 01:20
No teraz przynajmniej wiem ze Anga nie ukradli rumuni na dworcu :D
Wczoraj prawie kazdy byl w temple :P Ide odsypiac kaca. CY.

Kiroy
21-08-2006, 05:30
cóż mogę powiedzieć ....

Nikt z Obecnych Kucich nie przystąpi do wojny bo po co jak my rl ekipa wszyscy a Dejavu to ekipa z którą mamy wieczne konflikty, a że jakieś noobki mają takie marzenie ze im pomożemy to sie grubo mylą !!!!!!!!!

Rexsi MichalX( :evul:

^Awolver^
21-08-2006, 08:32
@up
Niestety ale pierwszy raz msuze stwierdzic ze twoj post jest bez sensu... nie mal kazdy watek ktory porusyzles jest niedomowiony albo po prostu sprzeczny z prawda... ale co mnie to obchodzi :) jedyne co mnie laczy teraz z tibia to ot i to forum =)

Sol
21-08-2006, 14:32
hmmm widze ze coraz wiecej noobow i dzieci tu siedzi. Tylko prosze next tam mi nie pisac ze post o imprezie jest glupszy niz rozmowy tutaj, bo przeszliscie samych siebie. powinno sie zbanowac pewne osoby bo sa tu calkowicie nie potrzebne.

co do wojny, to widze ze niektorzy wiedza wiecej co kuci kuci chce zrobic a tak naprawde tak sie tworza plotki. widze ze macie za duzo czasu i za bardzo duza wyobraznie. moze znajdzicie sobie hobby :baby: :baby: :baby:

co do wczesniejszych postow
@strazak
nie chcesz podawac nicka z giery bo uwazasz ze w ten sposob mozesz powiedziec co ci na sercu lezy. to sie nazywa tchorzostwo. i mam nadzieje ze nie mam na obsidi z toba cokolwiek wspolnego.
i musze ci powiedziec ze w tym momencie dla mnie jestes najwiekszym noobem jakiego "poznalam" przebiles nawe awo co jest trudnym zadaniem. gratuluje

@posty na temat meraza
kazdy ma swoje zdanie o ludziach ale zeby oceniac go bo wyglada jak wyglada.. wybaczcie ale jest to dosc gluputkie z waszej strony. to co robi w grze jest jego sprawa. chce miec jakas wladze i straszy ludzi, co mu sie udaje, inaczej nie pisali byscie o nim tak. jednak czasami jak byscie z nim pogadali stwierdzili byscie ze nie macie racji. po prostu nie widzicie tej granicy miedzy rl a tibia. i nie mozna nazywac kogos idiota, bo uwaza ze w gierce moze zrobic duzo.
powoli to forum staje sie zbiegowiskiem noobow ktorzy tak naprawde nie wiedza co pisza a pisza aby przescignac sie w ilosci postow. moze czasami lookneli byscie na swoje zachowanie, a pozniej mozecie oceniac innych.

@up
awo az tak kiepsko z twoja inteligencja ze nie rozumiesz posta kiroya?? mozna ci to przeliterowac, ale pewnie i to nie pomoze. a wasze posty z docinkami z gg powierdzily mi to co ci kiedys mowilam. moje relacje z toba zmienily sie wlasnie dlatego. uwazalam cie za normalnego chlopaka, choc 15-latek to z glowa na karku. pokazujac swojego "bloga" i rozmowy tu.. jestes dla mnie malo interesujaca osoba, ktora nie warto zawracac sobie glowy. wiem ze bedziesz sie chcial "tlumaczyc", jednak i to niema sensu. mam juz swoje zdanie, a tlumaczenia, ze bloga zrobiles jako protest wszystkich blogow... innym sie to podoba bo sa na twoim bardzo niskim poziome... zreszta nie wazne .. nie o to chodzi...
jest to temat wojny wiec prosilabym wszystkich aby pisali tu na temat wojny i wojen. choc jedna sie juz skonczyla, a 2ga niby sie zaczela ale cisza jak narazie. i oczywiscie jezdzicie juz po polakach ze nie potrafia sie zorganizowac. Ng expi a dejavu siedzi w pz. a nie pomysleliscie o tym ze sa jeszcze wakacje i mase ludzi z tego jeszcze korzysta. a szwedzi expia bo juz do szkoly chodza. proste prawda??? wystarczy tylko pomyslec, a nie objezdzac ludzi.

pozdrawiam wszystkich

urs Sol :cup: :cup: :cup: :dance: :dance: :faceoff: :faceoff:

^Awolver^
21-08-2006, 15:57
@sol
1.o tym z gg... to nie sa docinki... to sa teksty zupelnie wyjete z kontekstu ...
2. Masz prawo mnie nazywac noobem , ale ze nazywasz strażaka noobem tylk odlatego ze pragnie sie swobodnie wyslawiac na forum to dla mnie jest lekko dziwne..
3. jesli chodzi o meraza to tam po czesci sie moge z toba zgadzac ale nasza rozmowa o nim tez nie dotyczyla specjalnie jego wygladu...
4.wiem ze bedziesz sie chcial "tlumaczyc" i to kolejny dowod na to ze po prostu sie nie znamy... gdyz nie mam zamairu sie tobie z czegokolwiek tluamczyc... co do mojego "bloga" no to ja nie bede tego komentowal ;s nie wiesz w jakich go okolicznosciach zrobilem :)' i przedstawiac ich tobie nie mam zamiaru.
5."jest to temat wojny" - nie ;P nie jest to temat posiwecony konkretnie tylko i wylacznie wojnie

p.s. oczernianie mnie na gg nie bylo dla ciebie wystarczajace ? musialas jeszcze dodatkowo zrobic to na forum ? otoz to pokazuje ze to nie ja zachowuje sie jak nastolatek o bardzo niskim poziomie...

Sol
21-08-2006, 16:33
1.o tym z gg... to nie sa docinki... to sa teksty zupelnie wyjete z kontekstu ...
Wycięte czy nie.. nie sa zbytnio "dorosłe" na jakiego probujesz sie kreować.

2. Masz prawo mnie nazywac noobem , ale ze nazywasz strażaka noobem tylk odlatego ze pragnie sie swobodnie wyslawiac na forum to dla mnie jest lekko dziwne..

jest dla mnie noobem bo ma takie odzywki, nie dziwie się ze przeszkadza ci to poniewaz cwaniaczy jak ty. a czemu nazywam?? jak to klamka mowil BO MOGE

4. i to kolejny dowod na to ze po prostu sie nie znamy... gdyz nie mam zamairu sie tobie z czegokolwiek tluamczyc... co do mojego "bloga" no to ja nie bede tego komentowal ;s nie wiesz w jakich go okolicznosciach zrobilem :)' i przedstawiac ich tobie nie mam zamiaru.

o tyle dobrze ;)

5.- nie ;P nie jest to temat posiwecony konkretnie tylko i wylacznie wojnie

aha czyli wyzywanie sie i wklejanie "prywatnych" rozmow nie mających wspolnego z tibia?

p.s. oczernianie mnie na gg nie bylo dla ciebie wystarczajace ? musialas jeszcze dodatkowo zrobic to na forum ? otoz to pokazuje ze to nie ja zachowuje sie jak nastolatek o bardzo niskim poziomie...

jakos nie obraziles mnie tym jesli na tym ci zalezalo. po prostu przeczytalam posty bo mialam zaleglosci i odpisalam na wasze posty.
a gdy zobaczylam ze ponad 60 postow zostalo wykasowanych a "wy" nadal piszecie "bzdury" na forum to wybacz. poza tym tlumaczylam ci na gg. i dla mnie jest to koniec tematu. i wybacz ze wyrazilam swoje zdanie. widze ze najpierw o pozwolenie ciebie musze poprosic.

;( ;( ;( ;(

^Awolver^
21-08-2006, 16:47
a gdy zobaczylam ze ponad 60 postow zostalo wykasowanych a "wy" nadal piszecie "bzdury" na forum to wybacz. poza tym tlumaczylam ci na gg. i dla mnie jest to koniec tematu. i wybacz ze wyrazilam swoje zdanie. widze ze najpierw o pozwolenie ciebie musze poprosic.
;( ;( ;( ;(

polowa twojej wypowiedzi jest skirowana do mnie i wiekszosc byla omowiona n gg wiec nie rozumiem dlaczego w ogole piszemu o tutaj ? a co do kasacjii "naszych 30 postow" ... tam bylo rownie kilka twich postow... a to ze ja niby kreuje sie na czlowieka doroslego ... po prostu nie wiem skad to wytrasznales ale ty masz wiele kosmicznych tekstow na moj temat... i prosze cie nie piszmy juz tutj na moj czy twoj temat.

strazak
21-08-2006, 17:58
8o :creature:

Bylem zmuszony wrocic nieco wczesniej bo niestety pogoda sie zalamala:/ ale wyskoczymy jeszcze z chlopakami z akademika na jakis glebszy wypad :D

widze ze nudnawo bylo bezemnie i dobrze, ciesze sie ze czekaliscie na mnie z utesknieniem :D

Zaczne obszczekiwanie moze dzisiaj od Suva :D
nie wstydz sie swojego herbatniczka Bencia widac ze do siebie pasujecie i mieliscie zapewne mnóóóóstwo wspolnych tematow na gild chacie a kto wie czy nie na gg rowniez :D moze sie jeszcze zejdziecie w jakiejs nubgildii pteszek sadzawkowy i bencio :P Bencio dobrze mowi piwa mu bo wnosi urozmaicenie na to nadmuchane i pelne patosu forum :D

Teraz oczywiscie Sol de Wolf

Droga babo czy nie powinnas juz wychowywac swoje dzieci a nie pouczac inne poprzez te durnowate forum ?
Przeciez ty tutaj nie pasujesz jestes dretwa jak kij ( moze masz kija w ....?) :P
Zajmij sie moze czyms bardziej konstruktywnym bo poprzez to twoje tibiowanie zycie Ci ucieka i kawalerowie przestana sie ogladac za dredziara ( zawsze sie zastanawwialem jak ty to myjesz , a moze nie myjesz :D moze samo czesanie wystarcza :D)
wydaje mi sie ze traktujesz to nieco zbyt powaznie, oczywiscie twoj zaawansowany wiek daje ci na nami przewage jestes przeciez taka madra :P i taka pomocna, szkoda ze niepomoglas jak hawki bily Angatewona ale coz twoj czas przeminal, podpielas sie pod NG a teraz co ? kupa? jak bija to PZ :D gratz oby tak dalej.

Juz tlumaczylem ze moja anonimowosc daje mi swobode wypowiedzi i korzystam z tego skwapliwie :D

Boze chron ludzi przed checia wstapienia do twojej gildi bo napewno nikt niepomoze jak bedzie zle. Tak to podsumuje i takie jest motto mojej calej z wami rozmowy. Taki z was team, a teraz jeszcze ta deklaracja prezesa kiroja. No nic powojuje sam, szybko skory nieoddam.
Moze jestem nieco sfrustrowany waszym zachowaniem i przez to jestem nieco kasliwy ale coz co na sercu to na jezyku jak to mowi Sol de Wilk :D

@ Dodi Brea
Niestety niemoge cie usunac narazie z Baniszed, a badz tam sobie ty szwedzie i tak cie napewno nielubia. Moze polacy cie zahunca :D jak wygramy z mannowem.

narazie koniec :D moze cos mi sie przypomni :D

^Awolver^
21-08-2006, 18:45
@up
co do twojej wypowoiedzi do sol... jak dla mnie to lekko przesadziles ale powiedziales kilka ciekawych faktow..

Ptak~
21-08-2006, 19:01
a wg mnie jest idiotą :o

i co do Dodiego, zapewniam Cie ze jest on o wiele bardziej lubiany przez Szwedow niz Ty przez swoich polskich 'ziomaluf' ;-)

co do Awo to on nie kreuje sie na doroslego, wrecz przeciwnie (:

a co do mnie to strazak mam cie w glebokim powazaniu, tak samo jak bencia (-;
z posta na post staracie sie sprawiac wrazenie coraz glupszych, badz cofacie sie w rozwoju w zastraszajacym tempie

to tyle

Pozdrawiam,
Najwieksza Polska Cipa, Gowniarz i Tibiomaniak ktory nie ma rl :cup: :cup: :cup:
(bede sie z tym obnosil teraz, mam haj lewel jestem pro i wszystkie polskie ziomy mnie lubiom) <- z portalu Wikipedia.org o Ironii (http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia)

Fin'er
21-08-2006, 19:16
Po co wy sie tu tak kłócicie ?? Idźcie za drzwi ( nie trzaskać :p )... szczelcie sobie po jednym z liścia i po sprawie.... :p :p :p

Kiroy
21-08-2006, 19:48
Strażak :

Nikogo z Nas nie znasz nie byłeś w żadnej liczącej sięgildii więc naprawde nie zachowuj sięjak przedszkolak zazdrosny o nasze lvl i pouczający nas na każdym kroku o zachowaniu graniu itd ... stary jak nie amsz kumpli i nie masz się komu wygadac to idz sie wyspowiadaj :/ ja twoich żalów słuchać nie chcę zresztą nie tylko ja a inna sprawa że twoja krytyka nie jest konstruktyna ona naprawde jest zero warta :/ w imieniu swoim i reszty prosze zmień server a minimum forum :D

Dziękuję :D

Awolver : narazie to ejszcze ja decyduję o Kuci Kuci nie ty i nie pomogę tym N ... z Dejavu X(

Pozdrawiam:cup:

^Awolver^
21-08-2006, 19:51
Ja tylko mowie ze z biegiem czasu zmienia sie wasze podejscie (wasze - kuci) i znowuż ja przeciez nie mowilem nic o rzadzeniem kuci kuci ;s z rezta co ja mam do gadania :P teraz z obsidia lacza mnie tylko kumple/przyjaciele a wy jakos porbujecie mi udowodnic ze nimi nie jestescie ;<

Dodi Brae
21-08-2006, 21:06
@ Strazak

No widze ze uparles sie chlopie na mnie z jakiegos powodu ok postaram sie jakos z tego wybrnac. Zeby cie jednoczesnie nie urazic.

Wiec od czego by tu zaczac.

Moze od tego ze Banished nie jest gildia szwedzka tylko wyjatkowo miedzynarodowa. Jest tu kilku finow, z 3 polakow, z 3 brazylijczykow, z 3 niemcow, 2 moldawian ( czuja sie nierosjanami wiec podaje ze sa z moldawii) jest chlopak z egiptu i jest kilku szwedow. Sa mili traktuja mnie i innych czlonkow gildi dobrze, naprawde czuje sie tu akceptowany.

Konflikty oczywiscie sie zdarzaja chocby spowodowane niechcacy jak chociazby kiedy byla dyskusja na temat piwa (ile nacji tyle sklonnosci i upodoban) i powiedzialem ze mahometanie maja "clever" zasady odnosnie picia piwa na co obrazil sie chlopak z egiptu i za cholere niemoglem mu przez 2 dni wytlumaczyc ze niemowilem tego w zlym kontekscie.

Odnosnie agresji uwazam ze jako vice jestem rowniez po to aby tlumic ataki. Ale czesto zupelnie sie niedziwie gdy chlopaki chca komus przylozyc.

Ja mam taka wade ze traktuje wszystkich innych graczy jak ludzi doroslych i z natury uprzejmych a tak czesto nie jest i przekonalem sie o tym niestety.

Okolo stycznia gdy bylem z Suvem w Heyah, pomogalem pewnemu koledze z naszej gildii (Extrutor) dostac sie z Kazo na fibue bo on tam tepil rooty. Bezposrednio przy wschodniej bramie Thais moj kolega zostal zaatakowany przez nubchara Aldin Pall (jakis druidek) Moje STOP nieskutkowalo wiec zaatakowalem tego typa, dostal z 4 razy z brighta i uciekl, jakie bylo moje zdziwienie gdy zagadal do mnie najpierw Aldin Pall a nastepnie z 3 jego protektorow ze jestem zlym PK i ze teraz jestem hunted i ze mam teraz placic. Tak wiec w ten sposob przekomnalem sie jak perfidni potrafia byc ludzie.
Tylko dzieki pomocy Borga (nieodzalowanego ze odszedl :( )udalo mi sie wyjsc bez szwanku z tej historii.

Ale po co ja to pisze, ano po to zeby powiedziec ze wcale nie jest mi zal Lucky Strike i calej tej serbskiej bandy ktora wtedy mi probowala szkodzic. Ja niepomagalem teraz Hawkom ale rozumiem ze moga miec powody do walki z tymi serbami. I tak moze jest czesciej.

jak masz jeszcze jakies zapytania odnosnie mojego zycia lub chara to postaram sie jakos Cie zadowolic :P

aha
nie jestem "cieciem" aczkolwiek gdybym niemial tej pracy ktora obecnie wykonuje zapewniam Cie ze zawodem tym bym niewzgardzil.

I jeszcze jedno
swoim zachowaniem kalasz nieco dobre imie prawdziwych "Strazakow" jak np strazy miejskiej, strazy pozarnej, strazy granicznej.
badz grzeczny :P

Piotrek

Ghost111
21-08-2006, 22:07
Strazak wczesniej pisales ze jestesmy(bylismy) w jednej gildi wowczas sadzilem ze wiem kim jestes :p ale jednak nie jestes tym o kim myslalem, wiec skoro niechcesz sie ujawnic to chociaz zacznij pisac madre rzeczy. Widac ze poprzez swoje zachowanie starasz sie pokazac z lepszej strony niz naprawde jestes.
Bo jak napisal Kiroy twoja ostra coby niepowiedziec obrazliwa krytyka nic nie wnosi do tematu.
Jezeli ty rzeczywiscie jestes w Dejavu to ja zaczynam sie cieszyc ze nie musze juz grac wspolnie z takim ciulem jakim ty jestes :D.
Wiec zrob nam wszystkim ta przyjemnosc i wy****dalaj z tego forum bo tylko wku****sz ucho, to samo kieruje do Bencia.

Drodzy Administratorzy banana im :D

Calen Futh
21-08-2006, 22:14
@strażak : BŁAGAM ! Człowieku nie pisz już postów w tym temacie. Jak widze co ty piszesz to smutek wypełnia moje serce ;S

@Topic: ehehe. Widać że dalej jest offtopic. Bardzo proszę nie kłuccie sie już , nie zganiajcie na siebie, nie besztajcie sie - Ten Topic od tego nie jest ;S Pomyślcie sobie że ktoś wchodzi na Topic o Obsidii bo kce sie czegoś konkterntego dowiedzieć a tu nagle czyta takie głupoty ;S No dziwnie jakoś ;S Mam nadzieje że tu wpadnie jakiś modek i zrobi porządek.

^Awolver^
21-08-2006, 22:34
Tylko nie modek xD nie znowu :D a pozatym jaky zoabczyl takie glupoty to by sie lekiko podlamal i leciutko by mu sie humor poprawil/zepsul

Duriel
21-08-2006, 22:42
Omg... ale żescie eseje popisali... nic tylko w gazecie opublikować...

Co do oceniania Meraza ... ja moją ocene wyciagnalem z jego postepowania w grze... jaki jest w rl nie wiem... co do eseju Sol... troszke sie zgadzam a troszke nie ... przenoszenie spraw z gg na publiczne forum nie było najmądzrzejsze .... nudzi mnie już ciągłe używanie sobie na Suvie.... jejku .. cłopak złapał rytm niech sobie gra ... pare tygodni PG i mu sie znudzi jak kazdemu ... teraz ma wakacje a pogode mamy jaką mamy ... może u niego leje non stop i nie lubi deszczu.... fakt moglby poczytac ksiazke czy cos ... ale nie czepiajcie sie go za to ze gra duzo ... to jego decyzja i chyba wie co robi...

Sczerze przyznam ze niektorych postów juz nie czytam bo to jest nakręcanie tematu... w kolko kazdy pisze wlasciwie 3 posty ...cos o wojnie cos o Suvie cos o Avo .... i tak w kolko ... ja juz na bierzaco nie jestem w temacie .... nie gram na obsidii jednak jak ktos chce wymienic ze mna pare zdan to zapraszam... mysle ze bede w stanei odpowiedziecna jakies pytania
i ludzie na miłość boską ... przestancie sie klocic jeden z drugi bo to narpawde nie ma sensu ... pokazy siły i kto kogo bardziej zjedzie są dobre na 10 latków a nie dla dojrzalych ludzi.... dajcie se siana

Hmm.... no i niestety mi też wyszedł esej... i niestety tez offtopic....licze na to że wkoncu sie dogadacie jakos ... i wywalice szwedów z serwera .. albo przynajmniej jaki "peace" zrobicie ... pozdro dla wszystkich i dla kazdego z osobna

Fin'er
21-08-2006, 22:51
@ Dodi Brae

Wszystko ok tylko jedno mi sie nie podoba odnośnie Lucky Strike

Prosze Cie... przestań piepszyc głupoty... Byłem w Lucky Strike przed wybuchem wojny... Wyjechalem do Zakopca, wracam i patrze ze jakies nooby rozwalili mi gildie X( . Jaki był powód ?? Otóż 4 czy 5 ludzi od nas zabilo jakiegos Davida Ash~ czy jak mu tam, i to dlatego Hawkowie postanowili rozwalic cała gildie :( . I jeszcze jedno... podobnie jak Banished - Lucky Strike nie byla jak to określasz "serbską bandą" ale byli tam Polacy, Szwedzi i inne narodowości, pozatym nie wiem dlaczego Serbów określasz tak pogardliwie... może jestes rasista ?? 8o Mysle ze nie znasz ani jednego Serba... Ktoś kiedyś powiedzial : Nienawidzisz człowieka poniewaz go nie znasz, a nie znasz go dlatego, że go nie nawidzisz... Proste, i chwala Mili~ ze nie placi Wam tych glupich paymentów - koniec X( X( X(

Co do reszty :p no kłócimy sie jak zwykle ;) A co do Suva... on jest spoko zawsze pomoze, pogada itd... a to że długo gra?? Nie powinno nas to obchodzic.

Misterio
21-08-2006, 23:15
Droga babo czy nie powinnas juz wychowywac swoje dzieci a nie pouczac inne poprzez te durnowate forum ?
Przeciez ty tutaj nie pasujesz jestes dretwa jak kij ( moze masz kija w ....?) :P

Jakas przenosnia? Jak nie to co Cie obchodzi jej zycie prywatne nawet jesli to ma wieksza "slawe" od Ciebie bo Ciebie kazdy tutaj jezdzi za Twoja "prywatnosc" i Twoje posty -.-"
z portalu Wikipedia.org o Ironii
Sadze ze wszyscy czytajacy ten temat którzy nie wiedzieli co to znaczy to zdarzyli przeczytac to wczesniej ; ).
swoim zachowaniem kalasz nieco dobre imie prawdziwych "Strazakow" jak np strazy miejskiej, strazy pozarnej, strazy granicznej.
badz grzeczny
Dla jednego czlowieka Ci ludzie nie maja zbyt dobrego mniemania http://ry.patrz.pl/ do Twojego fragmentu 35sek.

@Off całkowity ale bedzie miał znaczenie [;
Bosalek zajzyj tu i polec swój temat swoim znajomym [;

Wyslalem pare msg do Modków zeby zrobili porzadek... bo normalnie zal.pl co sie dzieje tutaj -.-"

Dodi Brae
21-08-2006, 23:37
@ Fin'er

Mam wrazenie ze mnie nieco zle zrozumiales.
Opisalem w moim poprzednim poscie jedno z najgorszych przezyc i doswiadczen z tibii jakie mnie spotkaly w ciagu roku. Gdy osoba napadajaca w tym przypadku Aldin Pall odwrocila kota ogonem oczerniajac mnie i zadajac placenia. Takie zachowanie nazwalem po imieniu - bandyckim, a jej towarzyszy kompanow z serbii- bandytami. Niewidze w mojej wypowiedzi zadnej wrogosci wobec serbow jest to wrogosc wobec tych konkretnych osob.
Gdyby byla to nienawisc to bym ich teraz skarcil za to, bo przeciez mialem ku temu sposobnosc. Niezaatakowalem ich bo im wybaczylem. Wybaczylem ale nie zapomnialem.
Odnosnie paymentu. nie jestem specjalista w tej dziedzinie wydaje ni sie ze Kiroy Wind lub Suv, Ryba mogli by powiedziec znacznie wiecej i ciekawiej na temn temat ale twoi przywodcy zaakceptowali te wojne wiec wzieli niejako odpowiedzialnosc za jej przebieg. A po jej zakonczeniu za ewentualne kontrybucje. i Stad bierze sie payment.

Czy wyrazalem sie o nich pogardliwie- mysle ze tak bo naprawde brzydze sie takim postepowaniem i tym co Padin Pall i spolka probowali mi wywinac.
Od tamtej pory nie jestem protektorem bo niespecjalnie wierze w wersje wydarzen "biedaczkow" czasem ludzie nieco lub bardzo koloryzuja.

Moze tez powinienes spojrzec na jej wersje wydarzen jako na nieco "podkoloryzowana"

Piotrek

MayGyver
21-08-2006, 23:55
dzień dobry uzyszkodnicy moi kochani
cos wam obiecalem wiec musze dotrzymac slowa

ban na 2 tygodnie, jakikolwiek nowy temat o obsydii zostanie skasowany a zalozyciel zbanowany na miesiac

za chwile przejze dokladnie kto tu troluje i jak sie domyslacie zbanuje

dziekuje za uwage

[edit]bosal
ssy dawajcie tutaj: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=47096

Misterio
14-09-2006, 23:19
Odświerzam ; )

Pyro Aris
14-09-2006, 23:25
a nie lepiej prowadzic ten bardziej aktualny temat :>?

Ptak~
15-09-2006, 06:37
jasne że lepiej : )

^Awolver^
15-09-2006, 08:02
ledwo otworzyli ten temat a tu juz peirwze 3-4 komentarze to spam :o

Ptak~
15-09-2006, 10:56
wiec skopiuj caly tamten temat tutaj, bo ten jest 'lekko' nieaktualny.

Hail me, The Flamer

Misterio
16-09-2006, 11:19
Co nie było już tyle dni żadnej battelki albo sneaków?

Ptak~
16-09-2006, 13:02
dzisiaj Mannow chcial mnie zasneakowac na hydrach O.o

<>Mater<>
16-09-2006, 19:36
:D ale mu nie wyszło :D

Ryba_90
17-09-2006, 08:05
Co nie było już tyle dni żadnej battelki albo sneaków?

Jak to nie bylo, a Xoon Tejparn i Elwin Night to co? :p

Ptak~
17-09-2006, 13:00
jezuu Gal przestan na forum pisac :]

^Awolver^
17-09-2006, 15:39
Ja nie wiem ... kupil ci taki postac gal'axy i placze ze go w venore zabili ;/ czy tam w thais mzoe masita pomylil ?

<>Mater<>
17-09-2006, 17:33
Wlasnie miala miejsce potyczka ng v sobs na edron.
Jakies ciekawe fragi byly?

zielaq
17-09-2006, 22:05
Dragon Diver 2 x Down

Ptak~
17-09-2006, 22:21
gz, a ty jak zwykle sie do tego nie przyczyniles ? a nie sry, walnales UE ktore g**no nam zrobilo ;) hahaha polowa od nas poza zasiegiem UE stala :o a pozniej ng s*******ało gdzie pieprz rosnie :) drugi raz padl bo wyszedl was odlurowac ale my na lagach nie zdazylismy do was :(

Kiroy
18-09-2006, 09:15
hmmm co do wojny .... spokojnie spokojnie jak to w wojnach bywa jeszcze ni jedno wydarzenie wszystkich zaskoczy :P to raz :P a po drugie od razu widac bande cieci ktorzy nic nie walczyli i sie wykupili :P szkoda mi ich zycze im z calego serca jak najgorzej to raz :D a po drugie gdyby nie tajemniczy wypadek podczas battle na pustyni to ng wcale by tak nie wygrywalo we fragach a czy to byla neostrada czy pingi ze strony ng to juz nie ciagnijmy tego tematu :)

Pephy : widze ze bardzo urosles od momentu jak jestes w NG , stary pamietam cie ja kzawsze mi trules tylek prosiles blagales :/ wiesz stary nie skacz wyzej niz mozesz :D bo naprawde moze i my przegramy ta wojne xD moze a moze wcale nie to sie okaze :D ale jak pzregramy to ty bedziesz celem numer jeden jak byl biedny pika aka Gal'axy i sie juz biedak nie loguje prawie :D wiec naprawde naucz sie pokory albo wyjdz na jakaas akcje konkretna :D i naucz sie szanowac i doceniac wroga bo to moze cie kiedys zgubic :D moze a nie musi xD

Sobs : piłka jest jedna a bramki sa dwie :D a na koncu i tak wygra Sobs :D

Hail SUv :D

King Rexsi :cup:

Ghost111
18-09-2006, 10:50
Racja Pephy poczul sie wielki odkad dolaczyl do ng. Pika aka Gal'axy przynajmniej pokazuje sie na kazdej bitwie i ma 7 czy nawet 8 fragow a to ze padl to nic dziwnego wojna to wojna, ludzie umieraja po obydwoch stronach, wiec Pice dajcie spokoj. Chociaz czyz nie lepiej by bylo zeby te fragi Gal'axy zdobyl walczac w szeregach Sobs? :confused: Wkazdym razie wojna sie nie skonczyla jeszcze wiec wkoncu i Pephy bedzie zaszczycony niezapowiedziana wizyta oddzialow Sobs :D

Hail Suv :cup:
Hail Yunichi :cup:
Hail Deleted Angatevon :D

Ptak~
18-09-2006, 13:02
Po niego wizyta moze byc jedynie w pzcie ;) Fakt poczul sie wielki no ale coz, do czempionow Ci kochany daleko ;) Prawda jest taka ze szczescie Wam sprzyja, delete Angatevona, masowe lagi na prawie kazdej ackji, przynajmniej u mnie. Ale ja tej wojny nie zakoncze, mysle ze predzej spadne ponizej poziomu noob chara :) i tak, jesli zajdzie taka potrzeba, wojna bedzie juz napewno przegrana, wyjde jako ostatnia walczaca osoba solo zeby pokazac jakie z Was cipy :D run run RUN !!!! :o

Hail Rexsi :]

Hail Deleted =.=!

Hail ja :o

edit:

hail Yunek :confused:

pitt6ull
18-09-2006, 15:18
Heh widze, ze sobsi cisna. Powoli roznica sie wyrownuje. Nie wiem jak reszta ale ja zauwazylem ze bez mannowa to reszta ng raczej boi sie cokolwiek zrobic. Ladnie cisniecie chlopaki, tak trzymac. Jak ktos zaplaci to sie nim i tak mozecie zaopiekowac. Najlepiej oddajcie mu kaske ktora wrzuci na payment. Wiem, ze nie macie za duzo kaski wiec proponuje takie wyplaty w plecakach SD.

Ptak~
18-09-2006, 17:18
jak tak sie sprawy mają to chetnie zaplace za Wasza kase i wbije 200 lvl :o

No jeszcze jak Dorpaz jest to kozacza ludzie, a tak to jak ja z Yunichim wejdziemy a Dorpaza/Mannowa/Azareda nie ma online/na msn/na vent to sie po pz chowaja :D

Ghost111
20-09-2006, 00:56
Najswierzsze wiadomosci: Dziesiejsza akcja nie nalezy do udanych :o

Yunichi
Sep 19 2006, 22:01:42 CEST Killed at Level 110 by Dorpaz
and by Lonebliss

Mentor de'vrie
Sep 19 2006, 21:53:34 CEST Killed at Level 117 by Mannow
and by Rapito Deville

Nikt z NG nie zginał. ;(

Ptak~
20-09-2006, 08:27
bo nagle od nas było 6 osob z a NG 22 :o a ja musialem dac loga przy mt sterum bo mnie scigalo ng -.-" i w ten sposob zabraklo mnie na akcji -.-"

Misterio
20-09-2006, 17:33
Nie dziwię się że padli jak z postu Suva wynika że było 6 vs. 22 [;. Zaczeła się szkoła i jest dupa ze strony SoBS, odrazu napiszę że jak były akcje Suva i Yuniego to też była szkoła, ale teraz zaczyna się już hardcore...

FooF
20-09-2006, 19:08
"Ale ja tej wojny nie zakoncze, mysle ze predzej spadne ponizej poziomu noob chara i tak, jesli zajdzie taka potrzeba, wojna bedzie juz napewno przegrana, wyjde jako ostatnia walczaca osoba solo zeby pokazac jakie z Was cipy " Gz stary twardy jesteś w postanowieniach (sarkazm, kto nie wie ocb niech sprawdzi warpaymenty)

^Awolver^
20-09-2006, 19:36
"Chciałem żeby mi zmienili payment na 1337 bo i tak nigdy im nie zapłace" co jak co ale suv lubi zmieniac decyzje :)

zielaq
20-09-2006, 19:46
ahh no tak bo ja nie bylem na zadnym battle , bylem na wszystkich od kiedy dolaczylem do NG to ze nie lapie fragow to juz nie moja wina :) moze w venore bo stalem z tylu i nie moglem sdkowac kazdego , wczoraj bylem przy obu fragach , suv obejrzyj cama z edron i powiedz czy sie nie przyczynilem..

O&O

^Awolver^
20-09-2006, 20:41
@up
po co suv ma ogladac jakis filmik i tracic czas w ktorym moglby wbic juz troszke expa i zarobic troszke kaski...

Ptak~
20-09-2006, 21:49
poprostu dolaczylem do zlych ludzi - ciezko walczyc solo, albo w te 5 osob przeciwko calemu ng -.-" nie moja wina ze ludzie nie walcza -.- a Szika o ktorego tak wlasciwie bylo cale zamieszanie bo go Dorpaz zabil wogole chuj wie gdzie jest..

macie nażryjcie sie~
http://img480.imageshack.us/img480/6522/uo0102bs1.jpg

Ryba_90
20-09-2006, 22:28
No Suv lepiej edytuj swojego posta na temat ostatniej osoby walczacej bo troche smiesznie to wyglada :D

arabek
20-09-2006, 22:59
:cup:
Witam wszystkich. Chce powiedziec ze Suv ma racje z tym iz podczas ostantiej bitwy bylo nas zaledwie 6 online, bo jak zawsze niektorym wysiadly komputery a innym odcieli prad. Polacy nie byli przygotowani do wojny, prawda jest taka ze my potrafimy tylko expic, nie potrafimy sie zebrac i porzadnie dogadac, nawet przez sms , poniewaz przewaznie kogo prosilem zeby wyslal sms oi powiadomim kogos o wojnie , odpowiadali nie mam nic na koncie ;p.
Suv ciesze sie ze wrociles do swojego Pg, naprawde jest zadowolony z twojej postawy na wojnie ty i kilka innych osob pokazaliscie ze mozna walczyc i zabijac, wiec teraz ciesz sie wolnoscia.
@ do Pephy nie znam cie kolego ale czytajac twoje posty na forum, odnosze wrazenie ze jestes glupiutki i udajesz cwaniaczka a naprawde to gowno zrobiles podczas wojny, wspojrz na nas my walczylismy za wolnosc a ty walczyles bo ci kazano zabijac, wiec kim jestes zwyklym popychadlem Ng.
Do wszystkich kazdy kto chce zaplacic prosze bardzo placcie i grajcie sobie, ale jak zobacze zaraz po paymencie osoby ktore nie braly udzialu w bitwach , poniewaz im net wylaczyli lub komputery sie zepsuly to sie naprawde wkur.......wie.
Cya przyjaciele.
Signed by king

FooF
20-09-2006, 23:26
No to informuj Ptaszku o 100 lvlu via gg bo twój świat nie jest już moim światem.. :] Szkoda mi tylko Zasy i reszty chłopaków, bo oni naprawde myśleli, że da się coś z tego ugrać... Peero ja wiem czy za wolność? :D popatrz na to z innej strony twoja wolność nie jest zdecydowanie ich wolnością :) Wojna jak wojna: chodzi tylko i wyłącznie o własne korzyści potem to już tylko dorabianie ideologii... Miachavelli powiedział: historia nie mówi, źle o tych, którzy wygrali, tak więc to wy jesteście "evul" w tej wojnie xD Co do ludzi "awaryjnych" - jesteście żałośni.. Chcieliście się nachapać tanim kosztem, ale nie wyszło co? To teraz chociaz popłacicie te swoje mierne majątki, które mieliście pomnożyć będąc w przyszłej gildii rządzącej.. Szikaka powinieneś raz zdechnać za swoją sprawe, nie mam słów... Pozdro Dla chłopaków z Obsidii.. trzymajcie się... No i pozdro dla pephego, któremu nawet jak aimbota dali to za daleko stoi, żeby z sd bić buhahahahahaahahahahah :D :D :D :D

arabek
21-09-2006, 00:35
Zapomnialem dodac kazdy kto mysli ze bedzie wolny po paymencie to jest w bledzie. Ng jasno i wyraznie powiedzialo ze oni nie chca juz expic i niechca nas na servie wiec zaplacenie im to jest tylko srtata naszej ciekoz zarobionej kasy. Predzej czy pozniej i tak bedziemy hunted, ja mysle ze oni nie beda dlugo czekac z tym huntowaniem. Chlopaki dzisiaj na guild chat wymyslilismy nowa opcje, ktora ma byc naszym kluczem do sukcesu ale potrzebujemy wszystkich online i pogadac otym, piszcie kiedy mozecie byc online , mysle tutaj o elektryk'death, marelw, mudry, qeni, i reszcie ludzi z naszej gildii.

Pozdrawiam i moge powiedziec ze to jeszcze nie koniec wejdzcie to pogadamy. Piszcie kiedy macie czas najlepiej gdzies kolo 20 godz.

Ptak~
21-09-2006, 08:21
arabku, I arrived, I fragged, I paid :o

wiecie przyszedlem zrobilem pare fragow ale zdecydowalem ze z takim teamem daleko nie zajde i zaplacilem proste~ lece expic dzisiaj 94 : )

^Awolver^
21-09-2006, 14:50
idz sie tym chwal na swoim forum gdzie cala banda osob ciebie nie znajacych ani troche bedzie ci gratulwoac i marzyc o zostaniu twoim "przyjacielem"

Misterio
21-09-2006, 16:41
Wg. mnie Suv ma trochę racji bo walczyły zawsze te same osoby: Suv, Don Zasa, Yunichi, Mentor. Oraz niekiedy kto inny się dołączył... Peero nie wiem czego pragniesz, ale nawet jeśli się all zalogujecie to i tak jeden wielki kutafon będzie

Tjor masaker pro skater
21-09-2006, 18:02
suv kompletnie nie rozumiem twojego posuniecia ^.- teraz bedziesz miec abonament za granie na obsidii =)

zielaq
21-09-2006, 18:19
No i pozdro dla pephego, któremu nawet jak aimbota dali to za daleko stoi, żeby z sd bić buhahahahahaahahahahah :D :D :D :D
niestety nie mam wallhacka i nie moge walic sd przez sciany , jesli masz podeslij na pm
Yunichi jak to powiedzial "Pephy leci jako 1st"
a to ze Ty jestes noobem i kazesz mi stac sorcem na przedzie to twoj problem, idz pograj na otsach chlopak, pokaz swoje pvp i walcz napie, zoabczymy kto bedzie mial lepszego "aimbota" :)
Suv keep on goin' ;) To kiedy na te WRLe?:D
@Arabek, popychać to ty możesz Qeniego ;) Pokaż mi kto z tych co zapłacili padł. Nikt? :O You just PWn
@Sobs
PS; proponuje kupic zapasowe korki

Agent Madness
21-09-2006, 22:03
lece expic dzisiaj 94 : )

Oj nie szarżowałbym zbytnio. Wydaje mi się, że jak będziesz wbijał 1-2 lvle na miecha to będzie tak w sam raz, żeby nie sprowadzić na siebie gniewu teletubisiów z NG. Ewentualnie expisz szybko, zaliczas ze 2-3 deady co by Ci się lvl wyrównał do odpowiedniego poziomu (powód zawsze się znajdzie np. zabiłeś ulubionego warlocka Dorpaza) + mały payment, żebyś szybko z runkami nie wyskoczył do odrabiania lvlu i wszystko będzie ok.

FooF
21-09-2006, 22:21
@zielaq
Przepraszam Bogu pvp -_- mi pej...

"moze w venore bo stalem z tylu i nie moglem sdkowac kazdego"
- najpierw byłeś z tyłu, teraz już za ścianą? ciekawe, co będzie w następnym poście (bo może tak naprawde to w ph stałeś czy gdzieś?)... Nie każe ci stać z przodu, tylko nie p****** głupot, nie lubie jak ktoś chce być na siłe fajniejszy niż jest...

"pokaz swoje pvp i walcz napie"
- jeśli to by wybuchło jakiś miesiąc później walczyłbym, wierz mi.. I jeśli nie rozróżniasz nooba od low lvl'a to świadczy tylko i wyłącznie o Twoim ograniczeniu, a nie moim.. Trzymaj ze swoimi "h lvl friends", może ci Mannow pozwoli 100 lvl wbić.

"@Arabek, popychać to ty możesz Qeniego Pokaż mi kto z tych co zapłacili padł. Nikt? :O You just PWn" - pwnd to ty jestes przez swoje ograniczenie... Jak by zabili od razu, to więcej "skruszonych owieczek" by już nie zapłaciło, bo po co... Najpierw zbiorą kase, dopiero poźniej znajdą powody, ot co.

Stary rzuć to forum, znajdź sobie życie ew jakieś hobby (może zbieranie znaczków?? Mannow ci po znajomości załatwi).. A jeśli boisz się o moje pvp.. Coż zapewniam Cię, że kiedyś mnie spotkasz w złym momencie..

zielaq
21-09-2006, 22:33
FooF obejrzyj filmik brainles retardzie a potem komentuj

FooF
21-09-2006, 22:58
lol zapomniałem podkreślić ironii jak Suv i już się schody zaczynają...
Zwykle bardziej rozmowny jesteś.. czyżby reszta zabolała? B)

Dalanther
21-09-2006, 23:02
Foof, zachowujesz się jak dzieciak. Co Cię może obchodzić co robi, z kim jest, jak walczy... To jego acc/char i może wszystko robić, nie zabronisz mu tego. To że wybrał Szwedzką stronę to jego wybór. Prawda jest taka, że Polacy nigdy nie byli lepsi w tą marną gierkę od Szwedów. Co prawda, jest kilka serverów gdzie nasi rodacy mają władzę i zgranie, ale jest ich nie za dużo. / Nie widze powodu, żebyś go dalej dissował bo to niema sensu.

~Rl Dala

FooF
21-09-2006, 23:30
@up
Pojęcia nie mam, o co ci chodzi.. Czy ja mu każę być po polskiej stronie? Stary ja sam uważam, że w życiu czy też w Tibii trzeba być przede wszystkim po SWOJEJ stronie, a jak gram na Obsidii to nie jestem Polakiem, tylko obsidiańczykiem i jestem przedewszystkim za kumplami, simple. Nie obchodzi mnie to z kim on jest, o co walczy i po co. Chodzi mi o to, że na forum rżnie kozaka nie do zajeb***a.

"To że wybrał Szwedzką stronę to jego wybór." A Zasa, Vany i reszta chłopaków to co, Chińczycy? Raczej nie a w sobsach są...

Jesteś kolejnym fatalistą Dala: czemu wy wszyscy twierdzicie, że musze grać gorzej w Tibie z powodu narodowości hmmm? Tacy jak wy nie wyjdą z dp, bo "szwedy są lepsi w tibie" i potem zdziwienie i żal, że wojna przegrana...

"Nie widze powodu, żebyś go dalej dissował bo to niema sensu." A ja nie widzę powodu, żeby ktoś mnie nazywał noobem tylko z powodu low lvl'a.

Offtop się powoli robimy, wybaczcie.

Dalanther
21-09-2006, 23:54
Foof, po pierwsze; nigdzie nie napisałem, że uważam Cię za nooba.
Nie mów mi jakie są realja tibijskich wojen, bo swoje przeżyłem i wykonałem...
Mam na swoim koncie mase walk/wojen i wiem jak to jest, kto umie się zgrać, a kto nie... więc mi nie mów jak to wygląda.
Moim celem był setny level i tego dokonałem, i jestem zadowolony z siebie. Tyle mnie Tibia widziała. :)

Co do tych "Chińczyków", większość Sobs to PL, ale owszem są wyjątki...
A jeśli chodzi o Vany'ego Hod to i tak już wypłacił się ;)

~ Pzdr

pitt6ull
22-09-2006, 01:25
suv nie mam nic do ciebie ale cie zabije. Kazdy kto placi na to zasluguje. Teraz rozumiem czemu w mojej aktualnej gildii jest pytanie o wiek na samym wstepie.
pozdrawiam
Kala

Tjor masaker pro skater
22-09-2006, 08:00
Tu nie chodzi o wiek suv po prostu pękł bo nie moze sobie poexpic a potrzebuje tego by egzystowac (;

Ptak~
22-09-2006, 10:17
<33 ludzi ktorzy nie wiedza jak jest a pisza <33

Tjor masaker pro skater
22-09-2006, 14:14
suv robisz z tego wielka tajemnice, po prostu napisz ze chcesz podbic lv i jeszcze raz walczyc z ng ~~`

FooF
22-09-2006, 20:52
Dala wyjaśniam : to o noobie nie było o tobie, tylko nawiązanie do posta zielaq'a , a i nie pragnę Cię niczego uczyć, mówiłem jedynie o idealizowaniu obrazu Szwedów w naszych oczach... Dobra koniec offtopów, peace chłopaki nie mam nic do was :)

Tjor masaker pro skater
22-09-2006, 20:56
20:48 Pulkownik Caster [20]: Witam z tej strony Andrzej Lepper
jak znam zycie będzie uprawiac warcholstwo i czo terasz :?

Veer~
22-09-2006, 21:25
Funny ; )

Suv a mogłeś dalej walczyc a nie 40bp uhow i 80k poszło : (

Tjor masaker pro skater
22-09-2006, 21:40
nirvy jak te forum cie rozwala to popatrz na obrady sejmu polskiego-mozna zaliczyc rotfl'a do góry nogami =)

Ptak~
22-09-2006, 23:15
no tak ty sobie grasz cudzym charem, bo rl Sol zna Gala i wyciagnela chara z wojny : )

Sol
23-09-2006, 22:19
no tak ty sobie grasz cudzym charem, bo rl Sol zna Gala i wyciagnela chara z wojny : )

Jakim charem kto gra to chyba malo istotne.
Co do wykupienia chara to sie bradzo mylisz i widze ze nie znasz historii Sol przylaczenia i odejscia od wojny.

Byla tak.... Sol dolaczyla do wojny z jednego bardzo waznego dla niej powodu- SZIKAKA. zabil ja dorpaz "przez przypadek" niby nie chcial zaplacic, poznij kick z ng. Widac ktos na tym charze poczul sie za wielkim.. nie byl to rl dorpaz- moze istotne moze nie. byla wielka klotnia bla bla.... stworzenie kuci kuci i przygotowanie sie do wojny. Kazdy kto mnie zna wie ze ja przeciwna kazdej wojnie. nigdy nie chcialam sie w to mieszac, bo ta gra mi sprawia przyjemnosc nie zabijajac innych tylko "zabawy" z tymi innymi. Z wieloma osobami z ng sie zaprzyjaznilam. i ciezko mi na sercu bylo w momencie kiedy mialam walczyc przeciwko nim. W koncu jestem dziewczyna... mam serce (podobno) i nie mam dumy takiej jak wy faceci. no ale wracajac do tematu. walczylam, jednak w momencie gdy szikaka po 2 dedach olal sprawe, gdy vixi olal wojne i zajal sie nowym charem, i kiroy ktory ogolnie olal tibie bo go nie bawi juz. doszlam do wniosku ze bez sensu zeby walczyla w momencie gdy ten wazny powod olal wszystko i wszystkich. wyplacilam sie. i tu suv ciebie zadziwie. nie mial z tym nic wspolnego Gal. Szanuje go i zawsze szanowalam choc na poczatku bylam na niego zla. bo wkoncu dorpaz zabij jednego z nas (polakow) ale on wolal trzymac sie szwedow. Jednka jak wspomnialam nie on mi pomogl w wykupieniu sie. Na moje szczescie nawet wojna nie przeskodzila mi w dalszych dobrych kontaktach z NG. Z osoba z ktora dogadalam sie do paymentu byl azared. i tylko z nim rozmawialam na ten temat. NO raz z mannowem ktory nie bardzo byl zadowolony z wymyslonej ceny azareda. Ale zaplacilam ta sumke i tak zaczelam zyc normlanie na obsidi.

Tak wiec Suv nie znasz zabardzo historii Sol. Wiec chyba na temat tego chara nie powinienes sie wypowiadac.

Ale jedno obiecuje. Z polakami po jednej stronie byc nie bede. Dlaczego? jak pokazali nie sa zbyt slowni. Mnie teraz nazywaja falszywa, nazywaja mnie Ci, dla ktorych dolaczylam do tej glupiej wojny. Ale juz kolejny raz widze kto jest prawdziwym przyjacielem, a nie ocenia mnie za to co robie w grze.

Tyle razy na tym forum byla mowa o tym by nie mieszac rl z tibia. Ale widze ze nie kazdy to potrafi. Przykro na to patrzec....

Powodzenia dla wszystkich i prosba.... Sol zostawcie w spokoju....

pozdrawiam
Wasza Sol

Veer~
23-09-2006, 22:38
Co do wszelkich plotek na temat czy sharuje jakis account (np. Memphiza albo Sol) i na temat tych wszystkich określeń "botter" etc. zaprzeczam. Nigdy nie używałem i nie bede uzywal nielegalnego softu. Sharing oczywiscie potępiam i jestem przeciw temu zjawisku jakże szkodliwego w tibi.

Signed.
Memphiz

Btw.
<3 Sweden

Veer~
24-09-2006, 03:03
Jeżeli ktoś potrzebuje dobrego wykładu to zawsze chętnie służę pomocą.
Spójżmy na problem powszechnego wszędzie power abusingu czyli w potocznym znaczeniu Nadużywanie swojej siły. Jak by nie patrzeć ciężko w tym znajść jakikolwiek pozytywny aspekt. Osoba która wyrzuca kogoś z expowiska bo poprostu nie chce czekać na swoją kolej. Nie dość że sprawia przykrość osobie która włąśnie próboje wbić swoj lvl to czasem zdarza się że power abuser zabija osobę która własnie prowadzi lvling. Prowadzi to do flustracji ofiary i zazwyczaj zostawia ona serwer na którym gra bo tracąc jakieś może 20 dni pracy (chodzi o przeciętnego gracza na 60lvl) czuje ona złość i chęć zemsty jednak szybko mija widząc że straciliśmy DSM i demon shield (wersja no AOL) Ofiara nie loguje już przez miesiąc bo wie że może się jej to znów przytrafić jeżeli osoba która ją zabiła jest typowym killerem. Power abusera charakteryzuje nerwowość, bezwzględność i naśmiewanie się gdy ofiara padnie. Jak powszechnie wiemy najwięksci power abuserzy wywodza się ze świata Antica gdzie istnieje gildia Dark Side oraz jej odłam Sick and Twisted. (Proszę o nie polemizowanie na ten temat bo co mnie obchodzi jakiś BR z Askary czy XXXX <wstaw swój world) który od wszystkich woła armory). Ludzie z Antica pomyśleli że warto się przenieść na nowy serwer gdzie mieli by władze i pojawiła się Valoria (nazywana nieoficjalnie Warloria w 2005 roku). Jak wiemy legendy tj. Knight Fang byli obecni w gildi Bound która jest powszechnie szanowaną gildią i pomaga ludzią. Jednak istnieje inna gildia o nazwie Swat i ona jest niedobra :( Zawsze nas bije i wogóle. Pamiętam raz na 120lvlu jak jakiś 55 knight wołał armor odemnie i bałem się logować przez 4 dni ale wkońcu jakoś się przemogliśmy z gildia i pomogli mi w uzbieraniu na nowy p set. Swat team jest gildią bezwzględną i nie da rady z nimi negocjować. Ja np. raz się popłakałem i miałem depresje bo ciągle tylko Exevo Gran Mas Vis i mieli muted a my nic nie mogliśmy zrobić. Pamiętajcie. Nie bierzcie przykładu z ludzi takich jacy są w Swat Team bo power abusing jest rzeczą ZŁĄ!!! Trzeba być naprawde osobą bez serca żeby tak postępować a do tego żałosne no bo jak wytłumaczyć 100+lvl który woła od 50lvla armor bądź bohy etc. Ja nawet domku na Valori nie kupie bo i tak nie położe żadnych itemów bo zaraz będą mnie huntować i będe musiał oddawać wszystko.

Poprostu pamiętajcie: Wszystko da się rozwiązać pokojowo.

Kiroy
24-09-2006, 07:37
Sol : co robi to jej sprawa !! fakt moze zawiele nie walczyla ale dolaczyla do wojny i musiala zaplacic !! nie tylko Sol zaplacila to nie ma sie co jej czepaic !! a co do wojny to nie ebde mowil kto jest w top fragerach co nie Suv ?? :D a reszta jedna pzregrana bitwa i panika itd :D to ja jestem troche znudzony tibia a mam wiecej frragow i wiecej gram niz zapalency z SOBS :/ a co do memfiza to sie etz nie wypowiadam na jego temat i sharingiu z sol bo to nie moja sprawa ale w sytuacji z Suvem arcje mial SUV !!

Pozdrawiam ludzikow i zyzce milej zabawy na Obsidii bo chyba po to gramy aby miec z tego zabawe i milo spedzac czas :P tibia to nie rl life przez ktora warto sie klocic i denerwowac :P olac sprawe lepiej byc poand podzialami :P

Pozdrowienia Dla Angi Suvika i SOl ::*:**:*:*:cup:

King Mighty Rexsi

Tjor masaker pro skater
24-09-2006, 09:17
Mepmhiz przeczytałem twojego posta 4 RAZY i odnosze takie samo wrazenie jak suv o.O

Veer~
24-09-2006, 10:09
Im not "Mepmhiz"

Mmm.. Czyżbym powiedział coś nieprawdziwego?

^Awolver^
24-09-2006, 10:41
@mephiz
ty chyba opowiedziales jakas historie z pamietnika allegrowicza kory kupil postac z gry o jakiej pojecia nie ma =] ( nie ma tutaj zadnych podtextow do Ciebie po prsotu mysle ze pisales tego psota na jakims odjechanym loozie ;o)

@Suv
nie spodobalo mi sie to ze zaplaciles , bo nie widze w tym wiekszego sensu ale to twoja decyzja.

a w maly konflikt miedzy sol a suvem sie pchac nie bede ale poki co opowiem sie za Sol

Veer~
24-09-2006, 11:08
Hehehe...
Something like:
"Ten to ma poczucie humoru" ;)

Ghost111
24-09-2006, 12:17
Co do referatu Memphiza, to wcale nie pisal tego pod wplywem srodkow odurzajacych. Otoz wystarczy przeczytac ten tekst jeszcze raz i za ta zla, okrutna i destrukcyjna gildie Swat podstawic gildie Bound. Biednego, terroryzowanego Memphizka zastapic jakims przypadkowym 50-60 levelem z Valori. Na koniec wystarczyc zastapic tego ostatniego ,ten 100 level co to naduzywa z premedytacja i dla wlasnych korzysci i rozrywki wladzy i zamiast "zly 100 level" czytac poprostu "ja", "Memphiz" . Jak postapicie z powyzszymi radami i przeczytacie post jeszcze raz, caly tekst zmieni odrazu swoj charakter, wlasciwie mozna go potraktowac jako kartke z pamietnika Memphiza :D

Pozdrawiam.

Veer~
24-09-2006, 12:25
Congratz for found solution of my riddle :*

Chuell
24-09-2006, 14:15
hahaha pephy ale z ciebie cymbał hahahaha wiecie ze on kupuje kase i itemy na allegro.pl? HaHa kupił na Obsidi juz ponad 400k i pewne płaci pajacą z NG zeby był z nimi xD hahahauehsuehusaheush :cup:

Ptak~
24-09-2006, 14:48
za to Tobie słownik ortograficzny chyba kupimy na allegro ^^

Dalanther
24-09-2006, 16:14
~Chuell
Dzieciak, ile Ty masz lat? Co cie to może obchodzić co i czy kupuje. Może jest bogaty w preciwieństiwe do ciebie... poprostu Ty mu chyba zazdrościsz. Idź pograj na OTSie albo pozbieraj short swordy na RL tibii, bo daleko tak nie zajdziesz.

Btw, gz Pephku 81lvl ;)

~Dala

pitt6ull
24-09-2006, 20:35
Pephy ja tam cie nawet rozumiem. Jak masz siano na waste to magiem gra sie naprawde przyjemnie.

Veer~
24-09-2006, 21:14
On expi na dragach więc nie ma waste nawet jak by chciał wiec wasze bezsensowne opinie możecie sobie wsadzić gdzieś.

Just give up retards...

arabek
25-09-2006, 00:18
:) Dobra kochani wy tutaj sie klocicie o jakis tam sprawach a ja postanowilem was rozsmieszyc, moim wczorajszym wkretem, Mannow pewnie nie zasnal tej nocy( kto wie co robil, zdawal sie byc podnieconym na maxa)
a o to rozmowa i moj pusty wkret :
23:49 Peero [115]: Sell Hota, Sell G legs, Sell Sov, Sell Mms, Sell Boh, Sell Mpa, Sell Dh,Sell Aol, Sell teddy bear, Msg to me .
23:49 Mannow [125]: you got teddy?
23:50 Peero [115]: yeah
23:50 Mannow [125]: who took a teddy from anni?
23:50 Peero [115]: i will get this u and i will be free for ever ok?
23:50 Mannow [125]: if you give me teddy?
23:51 Peero [115]: yes
23:51 Mannow [125]: gotta think23:51 Mannow [125]: sec
23:54 Mannow [125]: i can ask if its ok if its your payment23:55 Mannow [125]: but i cant take it for myself
23:55 Mannow [125]: if you want23:55 Mannow [125]: ?
23:56 Peero [115]: ok i can wait but tomorrow i must know decision.23:56 Mannow [125]: yes ok

Enjoy...

zielaq
25-09-2006, 07:55
tutaj jedyne z czego sie mozna posmiac to Twoj angielski..
ze tak zacytuje klasyke
21:15 Peero: I dont guild
enjoy ?
Btw co was obchodzi na co ja wydaje kase ktora kupilem na allegro widzisz sa i frajerzy ktorzy nie korzystaja z allegro i kupuja 100 k po 100 zl wiec im wiecej kupie tym lepiej dla mnie ,
@Veer~
No czasem sie zdarzy maly waste :P

Ghost111
25-09-2006, 14:27
K**wa znowy mnie Hawki zabily.

Podobno bo jestem zlodziejem, ok zdarzylo mi sie zabrac lota z ciala na wspolnym expieniu ale zeby mnie za to zabijac to chyba przesada.

Musze zagadac z Manowem on musi mi pomoc po starej znajomosci. Sprzedam itemy zaplace NG za ochroe i zrobie porzadek z Hawkami

SZUKAM POMOCNIKOW NA WOJNE Z NIMI !!!!!

Sep 24 2006, 20:18:27 CEST Killed at Level 95 by Rundo Tejparn
and by Anical The Second

Evo'Hawk juz zaliczyl glebe, wiesz ze ja bym chetnie pomogl z Hawkami bo nie przepadam za nim delikatnie mowiac. Ale nie mam czym ich zabijac. Rozpisalbym sie na ich na ich temat ale nie bede bo mnie Pephy podkabluje :p

Ryba_90
25-09-2006, 14:39
K**wa znowy mnie Hawki zabily.

Podobno bo jestem zlodziejem, ok zdarzylo mi sie zabrac lota z ciala na wspolnym expieniu ale zeby mnie za to zabijac to chyba przesada.

Musze zagadac z Manowem on musi mi pomoc po starej znajomosci. Sprzedam itemy zaplace NG za ochroe i zrobie porzadek z Hawkami

SZUKAM POMOCNIKOW NA WOJNE Z NIMI !!!!!

To nie jest prawdziwy Benek tylko jakis noob co sie pod niego podszywa wiec nie bierzcie pod uwage jego wypowiedzi:P

Veer~
25-09-2006, 14:47
naprawde? :O

Sugeruje więcej akcji na Obsidii albo new Revival. Anga chyba wie o co chodzi ; )

Ghost111
25-09-2006, 14:57
Wiesz ryba chyba masz racje bo znam dosc starego benka i wiem ze by sie nie dal zajebac 30-40 levelom :D co nie zmienia faktu ze za Hawkami nie przepadam :p

Ryba_90
25-09-2006, 15:40
Wiesz ryba chyba masz racje bo znam dosc starego benka i wiem ze by sie nie dal zajebac 30-40 levelom :D co nie zmienia faktu ze za Hawkami nie przepadam :p

Mowilem o tym na forum a nie w grze :> Po za tym nie jest to wcale takie trudne ubic 90 msa podczas expa w 5 osob okolo z cipbotem :p

zielaq
25-09-2006, 17:49
Rozpisalbym sie na ich na ich temat ale nie bede bo mnie Pephy podkabluje :p

po 1 nie podkablowalbym Cie
po 2 jesli nawet to co Ci moga zrobic ?:p

Obsidion
25-09-2006, 19:13
Ano deklaracja Illu'Hawka była chamska, jak tylko będzie mozliwości to go ubije :p

tutaj jedyne z czego sie mozna posmiac to Twoj angielski..
ze tak zacytuje klasyke
21:15 Peero: I dont guild
enjoy ?
Mannow tez nie zabłysnął w angielskim, zdaje sie ze na forum tibia.com lepiej mu to wychodzi ;)

Btw. Kupno kasy na Allegro jest legalne wobec Tibia Rulez ??

pitt6ull
25-09-2006, 23:47
@ Veer
Sam sie przyznal, ze kupuje kaske na allegro wiec pod tym wzgledem nie masz racji. Co prawda ja tam tylko raz sprzedalem siano ale nie potepiam ludzi ktorzy je kupuja. Jak cie stac to kupuj co za problem, nawet jesli to nie jest do konca zgodne z zasadami tibi.

@ Benek
Pewnie, ze nie jestes prawdziwym benkiem, bo znam ufoluda naprawde niezle i wiem ze :
a) zeby rozwalic hawkow nie potrzebuje mannowa
b) nie zali sie z powodu deada
c) benek juz nie gra wogule bo mi to mowil

@ zielaq
Stary nie czepiaj sie peero za angielski bo na tym podium tez nie blyszczysz. Jestes w NG , ale to nie powod zeby obrazac ludzi ktorzy pozatym ze nie chcieli dac sie zgnebic nic zlego nie zrobili. Peero zrobil fajny wkret mannowi wiec jest spoko. Ciekawy tylko jestem co sie bedzie dzialo jak sie skonczy wojna wygrana twojej gildi. Czy nadal bedziesz w NG, czy to, ze kogos protektujesz bedzie cokolwiek znaczyc dla ludzi z ng (chodz nie uwazam ich wszystkich za uposledzonych :D ) Wybrales latwiejsza droge do expienia ale nie koniecznie lepsza.

@ All sobs
Chlopaki karajcie ich dalej sneek atakami. Nie wazne czy ta wojne wygracie czy przegracie ale :
1) czegos sie nauczycie
2) bedzie zawsze frajda z ubicia kogos z NG :D
3) lepiej sie zgracie
Nawet jesli nie uda sie opanowac obsidii to w razie nowego serwa bedzie sporo zgranych ludzi ktorzy moga na sobie polegac wiec zawsze wyjdziecie do przodu.

Ptak~
26-09-2006, 08:21
Pitt, wszyscy wiemy ze w NG nikt poza rankiem Dominus, Eternal Hero i kilkoma osobami sie nie liczy ;) tzn nie moga robic czego chca, za zabicie 30 lv ktory jest protected by Dorpaz zaraz by z gildii polecieli. Takie sa realia.

Niech sobie kase kupuje, ja osobiscie za tym nie przepadam, bo nawet waste non stop robi sie nudne :p trzeba troche zarabiac :)

Niedługo przerzucam sie na knighta ;)

Co do nowych servow, mysle ze lepiej grac ciagle tutaj i walczyc niz uciekac na new serv, moze w koncu cos sie odmieni. Ale co mi tam przeciez juz nie walcze.

Ghost111
26-09-2006, 09:33
Klamka dobrze gada piwa mu xD, a co do new serva to mozecie liczyc na mnie. New serv by sie przydal z pewnoscia ale nie jakies badziewie typu candia czy cos , tylko klasyczny niemiecki pvp :D

Pozdrawiam

Ptak~
26-09-2006, 13:44
znowu bedziesz sharowal i se delete wbijesz ^^

Czubek
26-09-2006, 14:19
Suv a poco bedziesz knightem znow gral jak masz juz prawie 100 sorca :S?

zielaq
26-09-2006, 14:38
@Czubek
Moze sorc juz mu sie nudzi :)

^Awolver^
26-09-2006, 15:11
@up 2
Bo to suv.....on musi robic pg a jak mu sie nudzi expienie jednym charem to expi innym... Tak. on jest uzalezniony ; o tylko czekac az ktos zginie od krzesla w Bydgoszczy :)

Veer~
26-09-2006, 16:47
Ban/delete za sharing jest niemożliwy jeżeli:
-Gramy umiarkowanie po 12h max dziennie
-Nie napiszemy w comment lub na forum głupoty w tylu: "im new owner. dont hunt me"

Żadne sprawdzanie IP niczego nie udawadnia i osoby które myślą że sprawdzanie IP coś da są w błędzie. Nigdy nie dostałem bana na Memphizie za sharing mimo nietypowych logowań na niego z różnych miejsc świata : )

Ptak~
26-09-2006, 16:52
Specjalnie dla Ciebie Awo...
http://img81.imageshack.us/img81/6683/taboretvr7.jpg

Up the Taborets!

^Awolver^
26-09-2006, 20:34
nawet fajna ta koszulka tibia.pl ; o ale juz nie modna by byla ^.-
a co do share.. nie wiem kto wymyslil ze jest ban za przelogowywanie sie z roznych ip gdy psotac jest online... zeby meic bana trzeba "przyznac sie" przed gm albo na forum tibia.com

zielaq
26-09-2006, 21:33
dajcie juz mu spokój Sharowal byl to jego wybór teraz poniósł tego konsekwecje , moze sprawialo mu to przyjemnosc dzielac sie z innymi swoim charem , w kilku pracowali nad wspolnym szczesciem tyle

Ghost111
26-09-2006, 21:48
A niech pisza co im sie podoba, maja do tego prawo, a tak pozatym gralismy tylko we dwoch. Wiec prosze nie piszcie ze mialem kilku ownerow okej?

Veer~
26-09-2006, 21:49
A ja to co? :(

majk
26-09-2006, 21:53
Nie wiem co wy z tym sharingiem. Ale kur*** przecierz dzisiaj jest wiecej osob sharujacych niz tych co graja sami. Wogole nie wiem co za jakis pier*** pajac zakazl sharowania konta. Bo nie widze co w tym zlego ze ktos chce grac z kolega lub nawet z kolegami, komus to przeszkadza? Jedynie kto ewentualnie na tym ucierpi to pier*** Cip soft, no bo wtedy zamiast kupic 2 pacci kupia oni jeden i to jest jedyne wytlumaczenie dlaczego sharing jest zabroniony.
Zreszta ta gra coraz bardziej mnie przestaje intersowac, bo po glosnej kasacji czyt mojej/naszej postaci jaka jest/byl Angatevon przy tej grze trzymali mnie tylko przyjaciele, ktorzy zreszta czesc z nich nie ma neta albo nie ma ich wcale a jeszcze inna czesc poprostu mnie olala.
Wiec przestancie kur** wkoncu wytykac sobie ze ten sharuje, ze ten jest noliferem, ze ten pkuje, ze ten kupuje kase na alegro, polska wolnym krajem kazdy robi to na co ma ochote. Dzisiaj wlasnie doszedlem do wniosku ze gra w ta gre nie ma wiekszego sensu szczegolnie za pieniadze. Bo zalozmy ze ktos gra na paccu czyli zaplacil iles tam euro czy zlotych, i w kazdej chwili jakis pier** Dorpaz czy Mannow wyrzuca go z servera rownoczesnie zniechecajac go do dalszej gry. W rezultacie jego pieniadze ida na marne, tak wiec jedynym rozwiazaniem jest sharowanie accounta, a dlaczego? Bo mozna: podzielic sie kosztami za pacc, bo mozna czasami sie zalapac na granie calkiem niezla postacia (oczywiscie na pacc), bo mozna osiagnac cos w krotszym czasie, ewentualna strata postaci nie jest tak przykra dla nas.

-.-

sharing to przeszkadza ze nie kazdy chce grac z kims..albo moze ktos niema "kolegi" zeby z nim gral...ktos gra np. w 4 zrobili 100lvl w tym samym czasie co ktos kto gra sam zrobil i zrobil 40lvl...to jest uczciwe? oni 24h on max 5?

Ryba_90
26-09-2006, 22:09
@Anga
Klamka owszem dobrze gada lecz tu jest problem, na forum kazdy wie co robic ale w grze troche sie to komplikuje, ciezko jest cos takiego zorganizowac z ludzmi z ktorymi wczesniej sie nie walczylo i z ludzmi ktorzy wczesniej w ogole nie walczyli i maja male pojecie o walkach (nie mowie ze ja mam nie wiadomo jakie :P). Dla przykladu jest akcja dalismy loga na desercie pozniej sie wlogowalismy i wracamy a jeden pan od nas "ej pomozesz mi wyjsc z deserta bo nie mam liny i czaru na magic rope tez nie" no to wiesz :D albo jak inni nie biora wcale run takich jak magic walle, fire bomby, destroy fieldy, a nawet jak juz je wezma to ich nie uzywaja :| Dlatego to ze mamy duza gildie i nawet mocna nic nam nie daje gdyz wiekszosc po 1 przegranym open battle na darashi przestalo sie logowac i sie wyplacili. Tak naprawde to w tej wojnie wystarczyloby nawet 10 osob od nas z gildii ale naprawde dobrze zgranych, ktorzy sluchali by kiedy jest combo nawazajem sie uhali itp i NG by przegralo :P Jak widac bylo na filmikach Ng nie jest wcale takie super, nawet sama bitwa w venore gdzie bylo ich ze dwa razy wiecej i maja wieksze levele a i tak dostali po dupie ostro, no pozniej prawie cale sobs padlo przez 1 blad. Rowniez sneak atack w venore gdzie padly 3-4 osoby od ng a od nas nikt i tez bylo ich wiecej. Ng poprostu ma wiecej doswiadczenia w wojnach bo stoczyli ich dosc sporo chociaz w tej wojnie nie maja tak dobrego dowodcy jak w wojnie z boom, no i niestety maja wieksze levele.

^Awolver^
27-09-2006, 07:38
Sharing nie jest zakzany tylko z powodu pacców czy tez pg... mi na przyklad nie bardzo sie podobalo sie ze gra Twój brat/kolega bo nie bardzo sie polubilismy :<

Ghost111
27-09-2006, 11:15
Do wszystkich moderatorow z tego gownianego forum :)

Widze ze moderatorow z tibi pl kole w oczy gorzka prawda jaka kur** napisalem w powyzszym poscie, ktory zostal juz wykasowany przez jednego z pier*** zgraii przerosnietych 13 latkow, ten post pewnie tez zostanie usuniety przez tych jeb** pajacow, tak wiec mowie im wszystkim wypier***
umiec kur** tylko kasowac i banowac uzytkownikow zamiast kur** wziac sie za to forum, czy tez chociaz kasowa te pierd*** w dziale z filmami w ktorych linkow z keylogerami jest tyle, ze nawet nie umiecie liczyc do tylu. Umiecie sie wpier** tylko w czyjes dyskusje. Wezcie sie kur** za cos porzytecznego a nie sie tylko opierd*** lesserzy pier***.

Do widzenia skur**** !! X(

Veer~
27-09-2006, 11:17
Do wszystkich moderatorow z tego gownianego forum

Widze ze moderatorow z tibi pl kole w oczy gorzka prawda jaka kur** napisalem w powyzszym poscie, ktory zostal juz wykasowany przez jednego z pier*** zgraii przerosnietych 13 latkow, ten post pewnie tez zostanie usuniety przez tych jeb** pajacow, tak wiec mowie im wszystkim wypier***
umiec kur** tylko kasowac i banowac uzytkownikow zamiast kur** wziac sie za to forum, czy tez chociaz kasowa te pierd*** w dziale z filmami w ktorych linkow z keylogerami jest tyle, ze nawet nie umiecie liczyc do tylu. Umiecie sie wpier** tylko w czyjes dyskusje. Wezcie sie kur** za cos porzytecznego a nie sie tylko opierd*** lesserzy pier***.

Do widzenia skur**** !!
lol. mocne ale taka jest prawda :P

Fin'er
27-09-2006, 13:15
Do wszystkich moderatorow z tego gownianego forum

Podpisuje sie obiema rękami... Bo oni jak tylko widza coś co im sie nie podoba to juz mają podniete i wtedy wkracza Mac Donald czy Gyer czy jak mu tam i zaczyna kasowac -.- i daje bullsh*t reason ;/

majk
27-09-2006, 13:39
Do wszystkich moderatorow z tego gownianego forum :)

Do widzenia skur**** !! X(

Swieta Prawda:D:D

*Szoti*
27-09-2006, 14:32
Popieram xD?

^Awolver^
27-09-2006, 15:50
i co i teraz wsyzscy beda popierac Łukaszka ? ;D ja popieram to co ktos napisal o Mag gejerze..

Nirvy
27-09-2006, 18:13
Pytanie do użytkowników tego forum, kto idzie na new pvp niemiecki?:D;)

Ryba_90
27-09-2006, 18:40
Pytanie do użytkowników tego forum, kto idzie na new pvp niemiecki?:D;)

To po co Ty placiles w wojnie z NG jesli i tak nie bedziesz gral i idziesz na nowy serv? :)

Nirvy
27-09-2006, 18:43
To po co Ty placiles w wojnie z NG jesli i tak nie bedziesz gral i idziesz na nowy serv? :)

Po 1 nie powiedziałem ,że ide na new po drugie mam w tym swój cel:baby:

zielaq
27-09-2006, 23:31
@Up
no keal me blz

Ptak~
28-09-2006, 12:50
na nowe niemieckie nie ma sensu isc, caly toplist expa to beda sorce zrobione do 100 lv na guardach i wysharowane w 4 osoby

Ryba mowisz zeby ludzie byli zgrani.. zgranie to jedno, ale ze polowa SoBS pada na 1/4 comba NG to druga sprawa. no ale co racja to racja, zgranie moznaby podciagnac lekko, wystarczy znalesc OTS dobrego, nie takiego bez exhausted i manarunami :o cos ala apocalypse, tam w miare mozna cos wycwiczyc jeszcze. tzn to wzajemne uhanie sie m walle etc. wiem ze o takiego ots z wlasnymi accami nie latwo no ale coz, jakbyscie mieli napewno teamplay by podskoczyl troche. poza tym powaznym bledem nas wszystkich bylo dolaczanie do wojny, w ktorej mielismy walczyc u boku ludzi ktorych nie znamy, albo co gorsza nie lubimy. gdybyscie/gdybysmy wczesniej stoczyli kilka mniejszych wojen... no ale juz po ptokach :p ja sobie powoli expie i w miare mi to pasuje, chociaz szczerze mowiac brakuje mi akcji o 3 rano z yunkiem :p

ale sie na pisalem, lul, dla pierwszego kto to zrozumie darmowy p set:baby: :baby:

Veer~
28-09-2006, 13:00
Rofl. 100% osób ktore pisza na forum ze "idziemy na new pvp world i bedziemy tam rzadzic" nigdy nie bedzie przy władzy. Pozatym ci wszyscy sharerzy co wbijaja w miesiac 100 tez nic nie zrobia bo osoby ktore naprawde umieja grac kickna ich. Next thing: Gdybym wzioł tu mój "crew" z Valori z NG nie było by co zbierać (z SOBS tez) mimo że różnica lvlowa była by dużo większa ale komu się chce zmieniać world skoro kazdy <3 Valoria : )

^Awolver^
28-09-2006, 13:49
ja mam juz dosc nowych serverow.. nigdy nie szedlem na nowym server z kumplami wiec mzoe dlatego.. poki co zamierzam sie pobawic z kumplami (ktorzy maja conajmniej dobre pvp) na infernie

Fin'er
28-09-2006, 13:53
Hmmm Veer~ ma racje. Gdyby nie akcja na poczatku waszej wojny gdzie padlo ze 20 ludzi z SOBS to NG nie mialo by takiej duzej przewagi. A powiedzmy sobie szczerze, że w SOBS są ludzie którzy przed wojną prawie w ogóle sie nie znali. Nie liczy sie ilość, tylko jakość.
Gdyby na Obsidie przyszedł pożądny team, lub gdyby resztki SOBS się bardziej zgrały to z pewnością wykurzą NG...

^Awolver^
28-09-2006, 14:54
@plotka
nowy owner cucumbera.. i to ten sam metr 40 co kupil awolvera ( 1 klasa gim)

Misterio
28-09-2006, 15:15
@up
Skąd takie dzieci biorą kase na takie gówno...
Żal było by mi wydać tyle cashu w gówno, wolał bym kupić sobie jakiś MP4 albo coś podobnego ; )

^Awolver^
28-09-2006, 17:13
to bogaty bachor i tyle ...

Nirvy
28-09-2006, 18:16
to bogaty bachor i tyle ...

Raczej bogaci rodzice.

*Szoti*
28-09-2006, 18:54
Raczej bogaci rodzice.

Na jedno wychodzi xD

Ptak~
29-09-2006, 08:06
no nie, bo widzialem takiego dzieciaka jak myl okna w samochodach na stacji ^^ moze sobie zarobil ?:d teraz tylko czekac az wbije rs i bedzie w raresecie biegal :]

Misterio
29-09-2006, 15:28
@up
Sęp xD Potem dziecko będzie musiało wziąźć kase żeby z 2000k na allegro znów kupić

Fin'er
30-09-2006, 18:53
Gal'axy wyrzucony z NG ?? Ciekawe za co :p

^Awolver^
30-09-2006, 19:16
bardzo fajnie sie dzieje z idiotami prawda? cos wiecej rowniez wie pewnie Tomi Bait :)

Veer~
30-09-2006, 20:10
Gal'axy wyrzucony z NG ?? Ciekawe za co :p

Omg.. Sam odeszedł..

Suv 100lvl.. Gz : ) Screena dawaj : P

Ptak~
30-09-2006, 20:24
http://img179.imageshack.us/img179/1483/uo0111sw1.jpg
jeszcze 100 :f

Fin'er
30-09-2006, 20:43
:cup: :cup: :cup: Big gratz 4 u ;)))

Ryba_90
01-10-2006, 08:13
Gratulacje nabku

Misterio
01-10-2006, 08:50
Gratz Suv ; ) no życze następnej 100 ; p

Ryba_90
01-10-2006, 10:05
Uwazam ze to bezsensu zrobic 100 mastera a pozniej 100 palka. Tym bardziej na tym samym accouncie :>

A co do wojny to mamy takie dwa nowe male fragi :p
Polatalemdar
Sep 30 2006, 07:39:24 CEST Killed at Level 55 by Yunichi
On opuscil NG kilka dni temu ale nie zaplacil nam za swoja wolnosc dlatego padl nawet jesli nie byl w ng :P

Yarbay-Pestkop
Oct 01 2006, 09:24:44 CEST Killed at Level 67 by Ryba The Wolf and by Yaugardo

zielaq
01-10-2006, 10:22
@up no normalnie pogratulowac fragow ..

Yunichi
Oct 01 2006, 06:57:22 CEST Died at Level 110 by a warlock

Ryba_90
01-10-2006, 10:41
@up no normalnie pogratulowac fragow ..

Yunichi
Oct 01 2006, 06:57:22 CEST Died at Level 110 by a warlock

A co to niby naslalilscie warlocka?? Nie wiem co ten ded ma do fragow, ja nic nie pisalem jak np dorpaz padl 3x od stworkow i inni z NG :>

zielaq
01-10-2006, 11:34
a co to juz propagandy nie mozna rozsiewac ?:D

Ptak~
01-10-2006, 12:35
Ryba, ok, zrobie 150 MSa :o

Ryba_90
01-10-2006, 13:08
Ryba, ok, zrobie 150 MSa :o

Niestety tego tez nie zrobisz :D chyba kazdy wie dlaczego, Pephy jakby robil dobre pg to tez daleko nie poleveluje bo sam Mannow mowil ze zadnego Polaka nie bedzie na pewno wiekszego lev od niego i to sorca :p Wiec Suv daje Ci jeszcze 120 lev wiecej chyba nie zdolasz hyhy

*Szoti*
03-10-2006, 17:25
Niestety ale sie musze zgodzic z ryba :/

Veer~
05-10-2006, 17:24
Fresh news..
Suv robi missclicka i zabija 3 noobów z UE. Gz red skulla : ) Almost ban : (

Misterio
05-10-2006, 19:20
Hahahaha Suv gratulacje ; ) normalnie jesteś wielki

Kiroy
05-10-2006, 19:52
SUv :nie martw sie rsem :P ja zawsze cale zycie na kazdym charze mialem rsa :D jest respekt wtedy :D dasz rade stary :P bij lvl poki mozesz :P

Obsidia : tak taka prawda NG nie pozwoli nikomu z polakow zrobic lvl wysoki :P I NG caly czas teraz expi a bynajmniej wiekszosc bo przygotowuja sie do nastepnej wojny :P i zdziwia sie Polacy z NG za jakis miesiac lub dwa :D

Ja osobiscie juz nie gram na tym servie ewentualnie moge sie lognac na jakas akcje i wiem ze dla wszystkich polakow nie ma na tym servie przyszlosci a spowodowane jest to niechecia dorpaza i azareda do polakow !! tak !! nie Mannowa ale dorpaza i azareda !! takze wspolczuje polakom ktorzy sie mecza i lvluja swoimi charkami ale niestety i tak was czeka zaglada i tak !! i cieszy mnie jedno - ze polacy z NG i ci ktorzy nie walczyli razem z SOBS przeciwko NG zaczna plakac i i pluc sobie w brode :D ale dobrze im tak :D btw zdziwilbym sie mocno jakby ci ludzie sie pogodzili i zwyciezyli z ng razem !!

zal mi tylko mojego Suvika i Vixiorka :( i reszty chlopakow jak darotki yunka algo rybke :(

niech wszyscy mysla co chca :D ale stara prawda mowi ze wujek kiroy ciekawie przepowiada przyszlosc :D i nie raz moje slowa sie sprawdzily :D

Pephy : zacznij szanowac przeciwnikow bo za jakis miech mozesz nagle do nas zapalac miloscia i to wielka :D Pozdrawiam :)8o

King Kiroy :cup:

Love rexsi:cup:

Michal :D:cup:

Fin'er
06-10-2006, 21:29
No i juz jeden z tych "wykupionych" z wojny od strony SOBS dostał powtórnie hunta... Master Cucumber :( ]

Your hunted until you pay.
If you decied to pay, give me a msg.

Yours,

^Awolver^
06-10-2006, 22:20
mysle ze on nawet o tym nie wie.. powiem temu dzieciakowi jutro bo mam po dordze do domu do jego gimnazjum... ale z drugiej strony to ze bedize mial hunta to mysle ze akt milosierdzia ze strony NG... jakby nie mial hunta i expil to by padl duzo jeszcze razy ...

Fin'er
06-10-2006, 23:19
Hehe ... a on wie co to hunt ? ;d:p

Moim zdaniem jak sie nie umie grac to po co kupowac 100 lvl? Sam mam 38 i wiem ze jakbym kupil 100 to nie wiedzialbym gdzie expic... i na poczatku pewnie by sie zaliczylo pare "gupich" dedów ;d:p

Ptak~
07-10-2006, 08:42
kur...de, hunta dostal jeszcze zanim go zabilem -.-"

Fin'er
10-10-2006, 20:25
A więc " Jaśnie wielmożny Pan Obsidii - Meraz", osoba obnosząca się swoja pycha, wyniosłością wobec innych etc. dostał bana aż do deleta :confused:

Swoją drogą wspólczuje mu... zrobienie takich postaci to jakby nie było kawał dobrej roboty ( wierząc, że uczynił to sam :) ). Szkoda go...

$Yogi$
10-10-2006, 21:24
No... Płakać nie będę xD

^Awolver^
11-10-2006, 07:21
( wierząc, że uczynił to sam :) ). Szkoda go...

dzielil konto z cave botem ;<

silver997
11-10-2006, 09:10
Mentor jest fraj**** kumpla wych**** ma kupno pacc. Kumpel dal mu cala swoja kase ktora mial przez to juz nie gra w tibie X(

$Yogi$
11-10-2006, 14:39
KASE W TIBI??
Jak tak to pesio.
każdy wie ze kupno pacc za tibijska kase jest zle i nie dobre xd

^Awolver^
11-10-2006, 15:33
Mentor jest fraj**** kumpla wych**** ma kupno pacc. Kumpel dal mu cala swoja kase ktora mial przez to juz nie gra w tibie X(

znow jakis idiota ktory nie wie co pisze? -.-"

Tjor masaker pro skater
11-10-2006, 16:12
awo mentor sprzedaje pacce-mnie sie pytal 2 razy czy nie chce kupic
a z tego co wiem ojebal tak spoko patryka ;S

Ryba_90
11-10-2006, 16:38
znow jakis idiota ktory nie wie co pisze? -.-"

Niestety ale on moze miec racje ^.- Mentor nie ma nic kasy i jest hunted to sobie dorabia pewnie....

Fin'er
11-10-2006, 17:07
Oryginalnie napisane przez Ryba_90 >
to sobie dorabia pewnie....

Hahaha rozwaliło mnie to :D

^Awolver^
11-10-2006, 19:40
Niestety ale on moze miec racje ^.-

mnie nie chodzi o to co robi mentor, bo tak samo robil lord panpen kiedys... mi chodzi o jego super pro "zdanie", które pogwałciło wszystkie zasady w j .polskim.

Misterio
11-10-2006, 23:21
No zdanie to napisał konkretne [; Od dzisiaj mamy nowe święto narodowe - 11.X. Polska pokonała Portugalie.

Kiroy
12-10-2006, 10:33
no i pewnie mentor ak dorabia :P hunta ma to musi kase zebrac :P hunta ma z pz nie wylazi :P to co mu zrobicie :P ale tak btw to nigdy sie nie kupuje pacca od ludzi typu co krzycza na forum sell pacc :D no nic zmywamsie na uniwerek pozdrawiam stalych uzytkownikow forum :P baba :P

BTW. POLSKAAAAA !!!!!!!!!!!!

Ptak~
12-10-2006, 18:52
sami tez byscie tak robili ^_^

$Yogi$
13-10-2006, 16:39
Czy ja wiem ^.^

^Awolver^
13-10-2006, 19:55
extra posty.. jeszcze troche spamu nie zaszkodzi... w gole ktokolwiek jeszcze pisze/czyta tutaj ? -.-" (zwracam sie do ludzi normalnych..)

Misterio
13-10-2006, 23:22
@Awo
Ja czytam choć możesz mnie uznać za nienormalnego [; czytam choć nie gram już w Tibie poza Pk ; p choć mam zamiar wbić na jakiś ns bo nie mam co robić w rl oprócz grania w piłe ; |
@edit down
Owww... Od kogo kupiłeś postać ; |?

Fluro
15-10-2006, 16:18
heh ja gram na obisid 60 Ek :D obsidia rlz :D

Nirvy
15-10-2006, 17:15

Oh rly?.........

^Awolver^
15-10-2006, 20:59

... do czasu...

Czubek
16-10-2006, 11:19
hiho a jak gram na obsidi i mam 30 knighta :D Obsidia rlz :]

Fin'er
16-10-2006, 13:55
@ Awo~

Dalej jestes ownerem Awolvera, czy go sellnołes ?

Misterio
16-10-2006, 14:50
Już sellnięty ; p

^Awolver^
16-10-2006, 14:53
miech temu :] to jest to samo gowno male co kupilo cucumbera tak nawiasem mowiac :)

Fin'er
16-10-2006, 18:38
A no właśnie... bo zabił mi kumpla z rl... Już miałem go zamiar ukrucić, ale Cucumber zmienia sprawe ;/

^Awolver^
16-10-2006, 20:16
1. on ma pvp mojej mlodshej siostry...
2. Jest hunted..
3.Zabilbym go moim druidem ;] chcesz to sie mozna przejsc ;] albo bedizw sie uhac po sdku albo w ogole sie nie uhnie ^.-

Misterio
16-10-2006, 22:12
Można by go gdzieś trapnąć ; >. Tak dla sportu żeby się pobawić.

Fin'er
16-10-2006, 23:44
Hmmm mozna by sie wybrać ;) zabawa bedzie XD

@Suv~

No no gz gz :D Ostatnio szalejesz Mr. Iwul ;p Iza~ nie mial szans ;p

Fluro
19-10-2006, 15:57
czy ktoś wie czemu polacy są w Ng jeśli azared i dorpaz nie lubią pl ???

Veer~
19-10-2006, 16:17
Lol @ Fluro

^Awolver^
19-10-2006, 21:23
czy ktoś wie czemu polacy są w Ng jeśli azared i dorpaz nie lubią pl ???

czy ktos wie czmy polacy (jak Fluro) sa idiotamia i graja w tibie jesli azared i dorpaz rzadza serverem? -.-"

Ptak~
20-10-2006, 00:36
Fluro, wytlumacze Ci to. no bo wiesz bo przed depo mi jeden taki muwil rze jak dorpas cie nie lubi bo mu runuw nie spszedajesz to mowi ze polakuw nie lubi a jak cie lubi to muwi ze to inni powiedziali.

btw.
azared to fajny facet, tylko naduzywa "xD" -.^

Ptak~
20-10-2006, 07:28
memph misiu zapomnialem spytac. wracasz na valorie ?;>

Veer~
20-10-2006, 18:54
Moge grać na kilku światach w tym samym czasie więc jak moge wrócić gdzieś gdzie zawsze byłem i nadal jestem?

@Pephy
Gz 100. Keep it up

Fin'er
20-10-2006, 21:06
Ano piękne PG :))) Gzz oby tak dalej :]

$Yogi$
29-10-2006, 15:58
ta gz -.-
odświeżam

^Awolver^
29-10-2006, 19:17
ta gz -.-
odświeżam

nie wiem po co i na co...

$Yogi$
30-10-2006, 12:53
nie wiem po co i na co...

yyy....
Wiecie moze za co ng ujebala tomiego...?

^Awolver^
30-10-2006, 15:43
hmmm , myslimy myslimy... po prostu to nie uchronne przeznaczenie wszystkich ktorzy sie wyplacili :<

Dalanther
30-10-2006, 16:00
Awolver, po co piszesz bzdety jak nieznasz prawdy?
Były 2 powody dlaczego Tomi Bait padł;
1. Niechciał oddać lootu z kolegi Pephy'ego.
2. Wyzywał i pyskował do ..... Pephy'ego.

Myślę, że powód był wystarczający. ;)

Igrexou
30-10-2006, 17:38
Pephy sax! HA! :D

Zielaczeq ish evul pegeh! :> huahua ;d jak cie znajde we wrocławiu to ci skopie twój wibijski tyłek ;d;d;d :*

Pozdro zielaczq! keep it going ;D

Nirvy
30-10-2006, 17:44
Ta gratz for Daniel & Michał:P

Ptak~
30-10-2006, 20:51
gratz for daniel michal patryk janek franek i bananek +_+

Dalanther
30-10-2006, 23:58
Nirvy~, no hack me blz? NIe ładnie tak sprzedawać konto i hakować :((((
Poprostu zazdrościsz mu tego lvla i możliwości gry :)

Nirvy
31-10-2006, 08:05
Nirvy~, no hack me blz? NIe ładnie tak sprzedawać konto i hakować :((((
Poprostu zazdrościsz mu tego lvla i możliwości gry :)

Po 1 noobq nie ja haknąłem , nie wzoruje sie na Tobie . Ja go znałem i wiem czy sharuje czy nie.

Dalanther
31-10-2006, 13:02
"Noobqiem" to jesteś chyba Ty :)
Nawet mnie nie znasz, a wyzywasz;o.... Strange =)
Gl na nowym servie ;) może się spotkamy... ;]

Ptak~
31-10-2006, 15:56
ja znam pephego nie od dzisiaj wiem ze ma 19 ownerow, 11 kumpli z rl i kilkoro z ich rodzicow. graja po 4 godziny dziennie kazdy, udowadniajac ze doba ma ponad 24 godziny

Igrexou
31-10-2006, 16:55
ze zgromadzonych tutaj znam pephyego chyba najdłużej i wiem że jest suxorem-tibiomaniakiem ;d ot co :D

Veer~
31-10-2006, 16:56
Niedługo znajdzie kolejnych 23 i będzie miał więcej niż ty. ;)

Heytosha
01-11-2006, 00:46
tomi padł za pephego..a pephy jak to pephy kupił na allegro od niego itemy >.> niema to jak marnować rl kase na tibie.. 100lvl+ musi kupować kase/itemy?gz ;)

Dalanther
01-11-2006, 02:27
~Heytosha, zazdrościsz mu tej forsy? Może ma jej za dużo? Pomyśl, a później pisz. Zresztą co cię to może w ogóle interesować.

Van007
01-11-2006, 10:58
tomi padł za pephego..a pephy jak to pephy kupił na allegro od niego itemy >.> niema to jak marnować rl kase na tibie.. 100lvl+ musi kupować kase/itemy?gz ;)

hmmm,z tego co mi wiadomo Pephy nie kupil itemkow...

zielaq
01-11-2006, 16:01
nie kupilem tych itemow jedynie zablokowalem tomiemu mozliwosc ich sprzedania wiec stfu , a teraz Tomi mnie straszy :((

Kiroy
02-11-2006, 10:50
siema ludziki !! co tam slychac na servie ?? jaktam sie wszystkim gra obecnie ?? Pephy ee tam sie nie przejmuj gowno moze :D dajcieznac jak wam leci i czy jest lepiej czy gorzej itd :D czekam na odp pozdrawiam

King Uncle Kiroy :cup:

Kulturysta
02-11-2006, 13:45
Siema Kiroy!

Wiesz na Obsidii grają teraz same nóbki bo szefostwo odeszło z tego porytego serva.
Pozdrawiam.

Ptak~
02-11-2006, 14:17
kiroy, graloby sie dobrze gdyby nie lagi :] ale ogolnie jest luzno, czasem jacys polacy mysla ze moga wiecej niz w rzeczywistosci :] pephy zajmuje mi d lair i jeszcze na nim pada wiec zajmuje je na jeszcze dluzej i taka to robota :< jedyne co mnie boli to to ze idioci sie pna bo sa w NG/protected by NG. ale tak bylo zawsze i wszyscy wiedza ze tacy predzej czy pozniej sie wyjebia : )

jak tam silkroad ?:confused:
daj znac kto dokladnie idzie z nami w zime wiesz gdzie \o/

Van007
02-11-2006, 16:25
nie kupilem tych itemow jedynie zablokowalem tomiemu mozliwosc ich sprzedania wiec stfu , a teraz Tomi mnie straszy :((

Czasami jak czytam twoje odpowiedzi nachodzi mnie mysl...

Ptak~
02-11-2006, 17:57
...a moze by tak pobic go taboretem :o

^Awolver^
03-11-2006, 07:22
...a moze by tak pobic go taboretem :o

upieczyło Ci sie z krzeslem,ale taboret to juz przesada... ludzie skad u was tyle agresjii ? nie podobalo mi ise tez zachowanie bartka i darka ;d

Kiroy
03-11-2006, 23:30
Awolver dostaniesz lanie od wujka :P

Suviku : wszystko w toku jeslisie zdecyduje dowiesz sie o tym pierwszy !!

o Silku narazie przerwasiakies bugi mam :/ teraz zajalemsie MOH - Pacific Assault !

Peero: Sebuśno ba wiadomo ale cos nie tesknia za nami ludziki :D moze to i dobrze :D trzymaj sie przyjacielu i odezwij sie czasami na gg :)

Uncle:cup: Kiroy:cup:

$Yogi$
04-11-2006, 11:36
11:30 You see Sov Magician (Level 1). He has no vocation.<menera>
Sławny jesteś ;d

Gimoon
04-11-2006, 11:50
Nix skasowali mi posta to może tu napiszesz w końcu w jaki sposób udzielałeś się w wojnie bo jako SOBS nie widziałem twojego udziału a jednak broniłeś się NG. a co do bicia lvl wbijałeś je tylko dlatego ze byłeś po stronie NG. i nie walczyłeś dla polskiej obsidii X(
:evul: BooM RoX:evul:

Ptak~
04-11-2006, 13:31
tak polska obsidia napewno bylaby duuzoo lepsza. wyobraźmy to sobie... shandow ridixx u wladzy...albo nie! moze..moze mentor ? walczmy za polska obsidie!

^Awolver^
14-11-2006, 14:15
Ci co sharuje z rodzicami tez sie licza? ;)

p.s. na morganie byla taka fajna para - malezenstwo ;] ktora grajac wieczorami rozmawiala ze soba na guild chacie bo nie chciala budzic dzieci :) to jest dopiero milosc... do czego ? sami ocencie =)

Ptak~
14-11-2006, 16:01
@Booka
Gnir'Hawk i Naseweiss w acc informations maja wpisane bodajże OPA oraz OMA,
chociaz watpie by odnosilo sie to do rl. ktos starszy od Ciebie..mhm. jesli juz to jedynie ktos z OBF/ZD. bo Lonebliss chyba mlodszy nie ? Nie martw sie - znajdziemy kogos starszego od Ciebie!

@Awo

malezenstwo

no patrz ja gram 30 godzin na dobe w Tibie a wiem ze blad zes zrobil ;-)

Ashlon
14-11-2006, 16:35
A teraz spokoj, bo dalej bede kasowal :)

Ptak~
14-11-2006, 16:44
ooo Ho Ho, kasowanko by-ło

zeby nie bylo ze offtop, przedwczoraj zrobilismy DHQ. niestety jeden z niewielu 'prawdziwych'. wiekszosc poszla na latwizne i dala zarobic dorpazowi duzo kasy za czyszczenie ;) bądź ostatnio archinowi

^Awolver^
14-11-2006, 22:38
Drogi ^Awolver^, Dostałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl.
Powód: ------- Wulgaryzmy.

Dziekuję

- To ostrzeżenie jest warte 1 punkt

żeś zaszalał... a czy za reklame lepszego mmorpga niz Tibia bedize worn? ;](ironia Suva (= )

zapraszam wszystkich do silkroad online , swietnego mmorpga ;]

ode mnie : nie, nie bedzie warna ^^ Wybacz, ale nie bede karal kogos dla zasady i tylko po to,aby karac, chociaz jego winy nie widze

Fin'er
14-11-2006, 22:54
Hmmm zobacze co to :D

BTW. Patrząc na wymagania sprzętowe "Minimalna konfiguracja
CPU Pentium 3 800MHz lub szybszy" myślałem że ta gierka startuje dopiero przy 3800 MHz i na moim 1800 se nie pogram :D Ufff

Nirvy
15-11-2006, 16:58
Ja pozostane przy tibi do końca xD.

Ptak~
15-11-2006, 17:43
Czyjego ? Twojego czy Tibii ?;)

hanspel
15-11-2006, 22:11
czyzby znow war...:> mannow zabil evo'hawka i slyszalem ze war znow jest..;/;/

Misterio
15-11-2006, 23:16
Ta jest nowa wojna: