zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Obsidia ....

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20

Michael Jackson
21-02-2007, 01:00
No.. Ku.rwa Ale NG zajebalo z tymi botterami jak każdy wie ze największymi botterami sa waptor i don foozie a watpie czy beda bic kumpli z rl o ku.rwa co zamuła... ;/

General_Caster
21-02-2007, 01:01
Fajny Filmik o NG :P

http://www.youtube.com/watch?v=U-agcXD59dY

chyba juz to widzielsicie ale daje ;D

.:Boixos:.
21-02-2007, 01:10
ofc ze nie ubija swoich ludzi ,to by bylo glupie ;)

Fin'er
21-02-2007, 01:42
@fin'er raczej kim jest, bo o ile dobrze wiem nie zawitał jeszcze do bram św. Piotra. Poza tym powinniscie sie szanowac i nie obrzucac błotem:D \,,/

Ja się zawsze staram rozmawiać z szacunkiem dla przeciwnej osoby. W końcu każdy ma swoje poglądy i choćby nie wiem jak się z nimi nie zgadzałem - kultura osobista wymaga aby je uszanować :).
finer, to kim byl guodek ?:D

Hmm nie wiem czy on chce mówić to oficjalnie. Napisze ci na prv.

@Fin'er Nie chodzi mi tu o konkrętną sytuacje lecz o twoje zachowanie i skakanie z kwiatka na kwiatek wojna się zaczeła Fin'er support dostał hunt Fin obraża Fin bez hunt Fin neutrual Pomógł mu Suv kogo broni Suva :) Ale mniejsza oto nie mam nic do Ciebie a więc koniec wątku.

Co do obrażania ET. Przyznaję, że niektóre osoby potrakowałem tym niesprawiedliwe. Przeprosiłem też z resztą oficjalnie pare stron do tyłu. Można powiedzieć, że byłem troche wkurzony i nerwy mi puściły :).

Suv mi nie musi pomagać, żebym go bronił. Po prostu tego wymaga przyjaźń w tibijskim tego słowa znaczeniu... . Pozatym kto normalny przejmuje się opiniami które tu piszą ludzie ?

ja tam do Archina nic nie mam bo zawsze pomagal mi w questach.
ALe najbardziej nie lubie Mr.Exura Vota ;/ niech ten **** pada i reszta tych pedalow

Hehe widze że tylko ja tu lubie crazy Serbów xD

Wojna sie jeszcze nie skonczyla wiec nie wiadomo jak sie ostatecznie zakonczy.
Ng lubi zabijac ludzi a zeby zalegalizowac ich wystepki wymyslili akcje przeciwko botterom, tylko jak dotad to wlasnie ich ludzie uzywaja bota czyt Don foozie, Waptor itd.. A ich przeciez nie zabija jak moga za free generala zabic np i powiedziec ze on botter

Trafiłeś w samo sedno problemu...

Pyro Aris
21-02-2007, 06:03
Fajny Filmik o NG :P

http://www.youtube.com/watch?v=U-agcXD59dY

chyba juz to widzielsicie ale daje ;D

taa ,ten filmik wymiata ,a zwlaszcza ten koles co padl i krzyczal ;p

ps : lol 105 osob online na obsidii ;p

Kiroy
21-02-2007, 07:44
Misterio moze i tak nie myslsiz ale napisales tak z pizdy posta ze wzyscy chyba cie zrozumieli ze opowiadasz sie za Ng i takie podteksty wjebales ze szok .... spojrz na to z tej strony ....

General ale przeciez Ng jest kochane :D jak jestes ich asslickerem to sie gra zajebiscie ja tam to wale i nie bede tu gral w takich warunkach :D

Zywi
21-02-2007, 08:08
@Suv a czemu odeszłeś z Prophersy ?? :>
Ktoś mówił że Obisidia stracona ale też że są gorsze no są np. Taka Valoria tam War trwa chyba z 4 lata prawie cały czas tym samym składem tylko nazwy guild zmieniają :D A jak juz jakas przerwa to PA na najwyższym poziomie pozatym tam chłopaki jak idą expić to 90% że PK przyjdzie w odwiedziny :D Może z czasem Obsidia się zmieni pożyjemy zobaczymy ;)

Ghost111
21-02-2007, 13:46
No racja nie jest najgorzej na Obsidii ale nie jest tez dobrze. Suv odszedl z Prophesy prawdopodobnie dlatego ze w Prophesy zaczelo sie mowic coraz glosniej o dolaczeniu do wojny.. Zeby wszystko jasne bylo o polaczeniu sie z Ng. Dlatego Suv postanowil odejsc z grupka fajnych ludzi przyokazji odradzajac legendarna gildie Rambo.. Jesli sie myle to poprawic mnie prosze

Aha kim byl Goudek? Tez jestem ciekawy, wiec prosze msg na priv ^^

General_Caster
21-02-2007, 16:35
Misterio moze i tak nie myslsiz ale napisales tak z pizdy posta ze wzyscy chyba cie zrozumieli ze opowiadasz sie za Ng i takie podteksty wjebales ze szok .... spojrz na to z tej strony ....

General ale przeciez Ng jest kochane :D jak jestes ich asslickerem to sie gra zajebiscie ja tam to wale i nie bede tu gral w takich warunkach :D

Ja juz i tak nie gram na tym swiecie bo tu sie normalnie nie da grac.
Dla Dorpaza , Mannowa etc nie liczy sie przyjazn w tibi.Jezeli nie jestes ich kolega na rl to nie masz co szukac na tym servie :P bo predzej czy pozniej cie dojebia.

Ja mialem przeprosic tylko Hayaleta ( nie wiem za co ) i moglem byc Free.
Lecz nie bede przepraszal tych ****i za nic . Wole sie juz zrokowac niz byc ponizany przez nich.

Takie jest moje zdanie.

Zywi
21-02-2007, 16:41
Suv odszedł z Guild z paroma osobami i już dzisiaj padł Don Zasa od Imhreey. Czyżby nie pozwolili im odejść tak "o"

Fin'er
21-02-2007, 16:54
na 99% Strażak = Sir Gwan :)

Misterio
21-02-2007, 16:54
Imhreey
Banished: until Feb 28 2007, 11:20:55 CET because of excessive unjustified player killing

Jakby co : )

Ten ban to chyba załamka po:
Feb 21 2007, 10:11:45 CET Died at Level 115 by a warlock
Feb 21 2007, 06:28:19 CET Died at Level 115 by a stone golem

Kiroy Wind
21-02-2007, 17:16
Imhreey padl na wrl wrocil expic, padl znowu, zalamal sie i walnal ue pod dp w carlin :P. Pewnie dead zasy to przypadek ale nie wiem.
A Sir Gwan o ile sie dobrze orientuje jest z Finlandii, a nie z Polski :)

Fin'er
21-02-2007, 17:17
Imhreey padl na wrl wrocil expic, padl znowu, zalamal sie i walnal ue pod dp w carlin :P. Pewnie dead zasy to przypadek ale nie wiem.
A Sir Gwan o ile sie dobrze orientuje jest z Finlandii, a nie z Polski :)

Ahh a wydawalo mi sie że to Polak ;/. Miał hacka podobnie jak Strażak i ma druida mniej wiecej tego lvl co on ;/

Cóż pech xF

AzaredZarazded
21-02-2007, 20:14
Siema
Zauwazylem, Ze ET niszczy sie po woli.....;( ;( ;(
Mentor Placil i mam do niego sprawe!
Jestes noobem i Tak cie zabija tak jak cas idz do NG i gneb polakow jak na RL nie mozesz! :baby: :baby: :baby: X(
Gdybym mial 90 lvl to bym pomogl Dla ET
nie jestem noobem tak jak SUV Pucowal sie dla Pephiego (Michasa)
Suv to dzieciak ktory nie moze skanczyc podstawowki!

Nedomanus
21-02-2007, 20:48
srutututu spam i pie*dolenie z kazdej strony . . . moze zamiast bluchac jedni na drugich znalezlibyscie sobie ciekawsze zajecie... jak nie chcecie dostawac to grajcie w bierki, samemu by nie przegrac. . .

i nie mowic ze kozacze bo nie padlem... ujebalo mnie ng, do mojej guild do*******alo sie kolejno ng, et, prophesy, ale to tylko gra -.-
i odczepic sie od suva... robi to co chce, gra tak jak chce

Misterio
21-02-2007, 20:57
Siema
Jestes noobem i Tak cie zabija tak jak cas idz do NG i gneb polakow jak na RL nie mozesz! :baby: :baby: :baby: X(
Wyjdź : )...

Guodek
21-02-2007, 21:46
Boixos miałem ci coś "na poziomie" odpisać, ale nie ma sensu dalsze spamowanie forum w ten sposób. Siedź sobie spokojnie w swoim zaczarowanym świecie typu "kto nie z mną to noob", nic mi do tego.

BTW
Nigdy nie byłem jakimś super hiper mega lvl'em, więc nie spodziewajcie się odkryć jakiś cudów na mój temat..

@edit

Mialem wiele przykrych sytuacji Z SUVem
Wiele razy widzilem jak chce poryczyc Bohy Bo musi si eprzebiwc do Venore...
lub chce poryczyc B robe bo nie ma capu na C armora....
Bil mnie 5 razy a Pephiego Kumpli zabija.
....Suv ty zaczoles ale ja to skoncze... Ursynow Skurw*synu
@up
Sam Spier*dalaj z tego forum!
Pephy & Kiroy Roxxxxx

Powinni zabraniać dawania Neostrady na 1-szą Komunię...
Peace

Kiroy
21-02-2007, 22:11
ja bym Fin anwet strazaka nie uwalil jakbym znal jego nick :P nie zabijamludzi za forum :P maja prawa miec swoja opinie a ze czasami inna to zycie :P

Suv ma prawo nie walczyc a ze mnie zawiodl i pare innych kolesi to trudno moja gildia tez nie byla do konca wporzadku wobec niego i go flamowali na prv i on o tym wiedzial ... :/ takze Suva zostawmy ... on nas zostawil my go zostawimy bedzie porowno i bedzie spokoj :)

Azaredzarazded : dzieki za poparcie bardzo mi milo :) alesuv i tak jzu nie dodjzie a swoja droga i ja i pephy i hawki i Ng kazdy z nas ma wiele na liscie kryminalnej niewinnych dedow tylko zcasami padaja moikumple a czasami kogos innego ... a czy pephego kumple zasluzyli to nie wiem i juz sie tego niedowiemy po takim czasie aczkolwiek padli ... i moglibysmy uwalic mentora i Suva iwielu innych za walenie w chuja .... ale nie w tym droga ... zemsty do niczego nie prowadzi moze jeszzce kiedys bedziemy walczyc tutaj ale prawdopodobnie to jest ostatnia wojna na tak duza skale ... :) osobiscie woleay te osoby conas wystawily do wiatru mialy kicka i razem z nami sie cieszyly :D niz robic z nimi wojne :)

Jak Swiat Swiatem Suv i Mannow nie beda bratem :)

Misterio
21-02-2007, 22:40
@Kiroy
Szkoda mi tylko tych którzy nie dołączyli w decydującym momencie bo i tak NG ich kicknie za 2 miesiące~.

Pięknie zakończyłeś post ;]

@Pephy

W ogóle masz jakiś payment czy h forever?

21-02-2007, 23:50
@guodek
alez napisz mi to co na poziomie ;)

@misterio
ursynow skurwysynow- ten text byl w dissie Plomienia81 na Tedego ;)
a co do kikniecia suva to nie wiem :> bo jezeli jego stosunki z archinem dalej sa tak zazyle jak niedawno ,to by znaczylo ze ubicie/huntowanie suva-zrazenie do siebei archina :) a 130ms i 140rp to duzo ,bardzo duzo ,wiec nie sadze zeby ng chailo ich miec przeciwko sobie;) pozatym moze wlasnei suvv bedzie tym ktory dostanie szanse zeby se grac,bo mannow bedzie chcial pokazac ze NG nie huntuje wszystkich ;D

@neo~~
od 10/15 stron nikt nie najechal na suva ~~

@general
ale fakt faktem ze troche na hayaleta wjezdzalales ;> nie wiem czy to bylo jzu po czy przed dedem ale bylo :P

Misterio
22-02-2007, 00:05
@Boixos

Byłem pewny, że to z jakiejś piosenki : ) a co do Suva to przecież na poprzedniej stronie szalał właśnie ten z Ursynowa, ale chyba nie z tego który wszyscy znamy:

Mialem wiele przykrych sytuacji Z SUVem
Wiele razy widzilem jak chce poryczyc Bohy Bo musi si eprzebiwc do Venore...
lub chce poryczyc B robe bo nie ma capu na C armora....
Bil mnie 5 razy a Pephiego Kumpli zabija.
....Suv ty zaczoles ale ja to skoncze... Ursynow Skurw*synu

Lecz gdybym mial kumpla takiego jak On to Bym mu Takie Wpierd*l spuscil ze by Sie bal Kompa wlaczyc
**** napaczatku taki pucaty

22-02-2007, 00:08
ano i sie nie myliles :P

hmmmm no offence ale mysle ze go mimo wszystko nei powinnismy traktowac powaznie ;) mysle ze poprostu napisal sobie zeby kogos w*****c czy cos,nie mowil powaznie :P

General_Caster
22-02-2007, 00:14
@guodek
alez napisz mi to co na poziomie ;)

@misterio
ursynow skurwysynow- ten text byl w dissie Plomienia81 na Tedego ;)
a co do kikniecia suva to nie wiem :> bo jezeli jego stosunki z archinem dalej sa tak zazyle jak niedawno ,to by znaczylo ze ubicie/huntowanie suva-zrazenie do siebei archina :) a 130ms i 140rp to duzo ,bardzo duzo ,wiec nie sadze zeby ng chailo ich miec przeciwko sobie;) pozatym moze wlasnei suvv bedzie tym ktory dostanie szanse zeby se grac,bo mannow bedzie chcial pokazac ze NG nie huntuje wszystkich ;D

@neo~~
od 10/15 stron nikt nie najechal na suva ~~

@general
ale fakt faktem ze troche na hayaleta wjezdzalales ;> nie wiem czy to bylo jzu po czy przed dedem ale bylo :P

Przed huntem nawet naniego slowa nie powiedzialem zlego.
Dopiero jak mnie zajebali zaczolem besztac nooba ;p

22-02-2007, 00:15
@up
hehe oki ;)

Pyro Aris
22-02-2007, 02:39
Siema

to jestes bardzo bystry

lol ,to jest sprawa ?

to dlaczego nie masz 90 lvla ?

nie jestem noobem
jestes

jak mozesz nazywac dzieciakiem kogos starszego od siebie ? Bo chyba nie trudno zauwazyc ,ze masz jakies 12 lat

AzaredZarazded
22-02-2007, 07:27
@Misterio
Noob To Twoja Mama....
Pisze Na tym Forum Dlatego ze jak mentor Zaplacil Dla Ng Z Guild Money to mnie szlak trafial, Wiec gdy juz zaplacil Wozi sie z WSem pod dp i Leje L-lvle.
Pephy I Kiroy
Wy jestescie na serio Rox
$óF De Ciemny Magik
Rozdajesz Hunty Za free-.-
Jestes Noobem Pucatym ktory Bierze Blokerow Z NG. Oni Przyjma cie do NG a Po wojnie i tak Bedziesz Hunted 4ever!X( X( X(
Wnerwia Mnie Takie Noobstwo....
Suv Nie Zapomnij Skur*synie Nie jetes w kinie znajdujes si9e w krainie opartej na sile, Tu noob Ginie ! Skur*ysynie! Ja O tym Pamietam jak o swojej rodzinie!

Nedomanus
22-02-2007, 07:35
@Up Boże drogi ten to ma jakies kompleksy...

Zywi
22-02-2007, 07:49
O boże wczoraj sobie piłem piwka i nie czytałem forum dzisiaj wchodze patrze jakiś next laps "AzaredZarazDead" jak takich ludzi czytam to aż mi się łezka w oku kręci skąd ktoś taki się bierze to przechodzi moje pojęcie

Pzdr

AzaredZarazded
22-02-2007, 08:33
Kiroy Cie popieram dlatego ze nie jestes taki noob jak inni ... :p
A inni zamknac psyki -.- bo grac nie umiecie pewnie grac na OTS i mowice ze macie 10000000 lvl ... :cup:

KAIL PEPHY@KIROY :*

Ptak~
22-02-2007, 09:37
Azaredzarazded

fajnie mi sie czyta twoje posty

Tjor masaker pro skater
22-02-2007, 09:45
Pare postow wczesniej pisałem o skrajnie populistycznych hasłach, kolega chyba zbytnio wzial sobie do serca i teraz pisze cale felietonyB)

Eos_Rododaktilos
22-02-2007, 11:31
A inni zamknac psyki -.- bo grac nie umiecie pewnie grac na OTS i mowice ze macie 10000000 lvl ...

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Blokeres
Profesja: Elite Knight

Skille: 9999/99

Ghost111
22-02-2007, 11:55
Te Blokers wez zgas kompa i wlacz se rap pakamere na MTV.. Tutaj mamy w dupie to co ty piszesz wiec naciagnij swoj kozacki kaptur na glowe i idz na lawke pod blokiem frajerze

Ptak~
22-02-2007, 13:30
misiek nie tak ostro ^^ aaa i nie zapomnij opierdolic wora z ziomalami ;)

22-02-2007, 14:47
$óF De Ciemny Magik hah xD:P

@ghost&suv
ja mysle ze w jego stylu bardziej byloby wziecie sanek/jabuszka i pocisniecie na gorke niz zalozenie kaptura itd :S:P

AzaredZarazded
22-02-2007, 15:23
misiek nie tak ostro ^^ aaa i nie zapomnij opierdolic wora z ziomalami ;) nie pyskuj dzieciaq 14 latek ahahaha :| sie naucz grac i idz do szkoly bo podstawowki nie skonczysz ... ty wiesz ile to jest 1+1? :D

HAIL Pephy@Kiroy :*

Ptak~
22-02-2007, 16:05
na sanki nie ma sniegu... chociaz nie wiem jak u niego, u mnie nie ma :p lezy wartstwa pol centymetra tam gdzie sie nie roztopilo jeszcze :<

Kiroy
22-02-2007, 16:07
Azar ... ok dzieki ze mnie lubisz i pephego ale nie flamuj juzsuva ... tak samo jak on nie wie nic o tobie tak samo ty nic nie wiesz o nim wiec po co ta dyskusja .... znowu sie gowna zaczyna a ty w tym pomagasz :/ wole spokoj dlatego prosze cie abys wyluzowal ... !!

AzaredZarazded
22-02-2007, 16:15
Azar ... ok dzieki ze mnie lubisz i pephego ale nie flamuj juzsuva ... tak samo jak on nie wie nic o tobie tak samo ty nic nie wiesz o nim wiec po co ta dyskusja .... znowu sie gowna zaczyna a ty w tym pomagasz :/ wole spokoj dlatego prosze cie abys wyluzowal ... !!
B) :D Ok Luuz Ale i tak nie lubie $óF De Ciemny Magik'a Zalapalem od niego Hunta za Free!
Koniec Jazdy xD

Ptak~
22-02-2007, 16:51
jesli w tibii zachowuejsz sie tak jak na forum, to pewnie za postawe na lekcji

Ghost111
22-02-2007, 17:33
nie pyskuj dzieciaq 14 latek ahahaha :| sie naucz grac i idz do szkoly bo podstawowki nie skonczysz ... ty wiesz ile to jest 1+1? :D

Zaloze sie ze suv skonczy podstwowke przed toba bo po twoim zachowaniu widac ze sam jeszcze w niej jestes, wiec przestan sie jeszcze bardziej osmieszac, my nie jestesmy pozerami z pod twojego bloku i na nas naprawde to co ty wypisujesz nie robi wrazenia..

Pyro Aris
22-02-2007, 19:02
nie pyskuj dzieciaq 14 latek ahahaha :| sie naucz grac i idz do szkoly bo podstawowki nie skonczysz

:D :D :D
on jest zajebisty ;p
jak juz cos to SUV'a mozna zalizycz do 15 latkow.
To wkoncu ma sie nauczyc grac czy isc do szkoly ?

a jak juz tak podniecasz sie kiroyem i pephym ,to wydrukuj se ich zdjecia ;p

Tjor masaker pro skater
22-02-2007, 19:26
rofl po prostu nie odpowiadajcie mu, trollom mowimy stanowczno nie:o

Ptak~
22-02-2007, 19:36
aj tam, jest fajnie ;)

pyro zaloze sie, ze ma juz koszulki z nimi : ) a nie sry, ziomalska bluze z kapturem : ) z przodu kiroy na plecach pephy :D

Paul84
22-02-2007, 19:47
aj tam, jest fajnie ;)

pyro zaloze sie, ze ma juz koszulki z nimi : ) a nie sry, ziomalska bluze z kapturem : ) z przodu kiroy na plecach pephy :D

hahahahahahahhaha :D :D :D 8o

sie naucz grac

jak myslisz, czy gdyby Suv~ nie umial grac to czy mialby 124 lvl? :D

Luppy
22-02-2007, 20:55
hahahahahahahhaha :D :D :D 8o

jak myslisz, czy gdyby Suv~ nie umial grac to czy mialby 124 lvl? :D

W Moim mieście jest pan Hidehau chociaż ma 175 lvl , jest noobem. potrafil na 150lvl+ expic po 12h na scarabach (no bot ofc.)

AzaredZarazded
22-02-2007, 21:03
$óF De Ciemny magik ma Mc!
Jego noob char to Miesny sie pali
mam na vipe Suva i miesnego mam ich dwoch an vipie i obaj online xD
gdy mnie zabil Miesnym to ja go zabilem i przylecial $óf de ciemny magik i mnie zabil
13:34 Suv The Dark Magican [124]: Kurde mam Explocka u et dasz mi swoje passy to ci moge kupic pacc i przyexpic :)
13:35 ***** [**]: Nie dzieki trafiasz na Forum.tibia.pl I kazdy bedzie wiedzial jakim jestes noobem
13:35 Suv The Dark Magican [124]: Nie pls zaplace ci 10k tylko nie mow pls :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Nedomanus
22-02-2007, 21:09
afff tego debila mogliby zbanowac... jak nie za regulamin to za glupote -.-

don~
22-02-2007, 21:27
afff tego debila mogliby zbanowac... jak nie za regulamin to za glupote -.-

Za glupote dostalby odrazu delete :p

Paul84
22-02-2007, 21:50
13:34 Suv The Dark Magican [124]: Kurde mam Explocka u et dasz mi swoje passy to ci moge kupic pacc i przyexpic :)
13:35 ***** [**]: Nie dzieki trafiasz na Forum.tibia.pl I kazdy bedzie wiedzial jakim jestes noobem
13:35 Suv The Dark Magican [124]: Nie pls zaplace ci 10k tylko nie mow pls :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

buahaahah to jest chyba najbardziej idiotyczny post jaki czytalem... gz za IQ skill 8o

Tjor masaker pro skater
22-02-2007, 22:00
azared moze czas zamontowac czujnik ironii?:D
rotfl & kill :cup:

General_Caster
22-02-2007, 22:04
gdy mnie zabil Miesnym to ja go zabilem i przylecial $óf de ciemny magik i mnie zabil

bueuehe to bylo dobre xD ile nad tym myslales?

22-02-2007, 22:19
haahhahaha ja jebie ale debil xd
ban dla niego plx

Myllion
22-02-2007, 23:03
HE? jeszcze sie nie kapneliscie, ze to zwykla prowokacja ; f ktos sobie z Was "beke" robi ;)

Darotaa
22-02-2007, 23:09
W Moim mieście jest pan Hidehau chociaż ma 175 lvl , jest noobem. potrafil na 150lvl+ expic po 12h na scarabach (no bot ofc.)

<lol> ja tez jestem z Knurowa :D musielismy sie kiedys minąć :D

Pyro Aris
22-02-2007, 23:55
aj tam, jest fajnie ;)

albo cala szafe w koszulkach i na kazdej Pephy w innym addonie

lol mannow wstawil filmik swojego zgona na tibicams.com ,troche to do niego nie podobne ;p

@azaredzarazded
napisz cos jeszcze ,albo zacytuj albo jakiegos screena moze wklej ? posmiejemy sie

Ptak~
23-02-2007, 00:07
@myllion

on mysli ze jest smieszny, my sie smiejemy z tego jaki jest zalosny, i obie strony sa zadowolone :)

Luppy
23-02-2007, 00:10
Na Tibicams pojawiły się ciekawe filmy z wojny...

Ryba The Wolf die....

http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/19271

Mentor~ die...

http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/19272

Pephy die...

http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/19273

Mannow die...

http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/19274

Luppy
23-02-2007, 00:11
<lol> ja tez jestem z Knurowa :D musielismy sie kiedys minąć :D

O nastepny który może potwierdzić że Hidek = Naab

Btw. Darota Pw plx... :P

Hail Et _/

@All
Srry za double post =(

^Trial^
23-02-2007, 01:09
[QUOTE=AzaredZarazded;1281959]
Tu noob Ginie ! QUOTE]

XD
to moze idz sie za wczasu wyspowiadac bo nie znasz dnia ani godziny :P

edit@
cos mi cytacik nie wyszedl :P

Ghost111
23-02-2007, 01:12
Na Tibicams pojawiły się ciekawe filmy z wojny...

Ryba The Wolf die....

http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/19271

Mentor~ die...

http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/19272

Pephy die...

http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/19273

Mannow die...

http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/19274

Ostatni jest nalepszy...

btw Suv zapomniales ze ten troll blokers oprocz tego ze na plecah ma kiroy a z przodu ma pephy ma jeszcze wytatuowane ET na rece HAAHAHA

Tibijczyk1984
23-02-2007, 02:14

heh nawet niema co komentowac =//

Kiroy
23-02-2007, 14:37
Uwaga Uwaga !!

Na Allegro pojawily sie super bluzy wersja " Kiroy " i Pephy" z przodu rl photo z tyłu w outficie , na kapturze pisze gotykiem ET :D a na plecach "Hero never die" :D koszt to jedyne 500 zl :D oczywiscie cała kasa bedzie przeznaczona na cele charytatywne czyli fundacje Rydzyka :D

p.s Moi wierni fani aka Strazak&Tibijczyk jako pierwsze sztuki otrzymuja gratis :D

jedni moga chodzic w nich do szkoly bo chodza do gimnazjum i maja tylko 14 lat ( Suv :* ) a inni moga stac pod klatka badz przechadzac sie po Ursynowie :D a moze i Tomaszowie Maz . :D pasuje wszedzie i na komunie i na pogrzeb :D Zapraszam :D

Misterio
23-02-2007, 15:18
Teraz tylko czekać na posty typu "Kiroy, ale tekst, śmieje się cały czas" ; )

AzaredZarazded
23-02-2007, 15:19
Uwaga Uwaga !!

Na Allegro pojawily sie super bluzy wersja " Kiroy " i Pephy" z przodu rl photo z tyłu w outficie , na kapturze pisze gotykiem ET :D a na plecach "Hero never die" :D koszt to jedyne 500 zl :D oczywiscie cała kasa bedzie przeznaczona na cele charytatywne czyli fundacje Rydzyka :D

p.s Moi wierni fani aka Strazak&Tibijczyk jako pierwsze sztuki otrzymuja gratis :D

jedni moga chodzic w nich do szkoly bo chodza do gimnazjum i maja tylko 14 lat ( Suv :* ) a inni moga stac pod klatka badz przechadzac sie po Ursynowie :D a moze i Tomaszowie Maz . :D pasuje wszedzie i na komunie i na pogrzeb :D Zapraszam :D

Kiroy Juz kupuje :D a za ile?? :D

milosz15
23-02-2007, 15:21
Kiroy Juz kupuje :D a za ile?? :D
ekh widac ze masz mózg 10-latka napisal wyzej ... btw wiesz co to ironia ? :<

Ptak~
23-02-2007, 15:27
Bluza ADIDAS, ET Sweat 1/2, nowa - 40 ##129,00 zł Kup Teraz! 139,00 zł

troche taniej znalazlem

Kiroy
23-02-2007, 15:30
A misterio znowu cos tam probuj dogryzc :D bo darmowki nie dostanie :D Strazak i Tibijczyk sie nie starali :D ty cos slabo narazie :D

Suv : to podrobki :D nasze sam haftowalem po pijaku nad ranem :D

Tibijczyk1984
23-02-2007, 15:34
mam pytanie w jakich kolorach sa te bluzy bo ja chcial bym 2 rózowa i jasno zielona przechodzaca w zólty:D rozmiar XL hehe z kapturem :cup: pozdro

23-02-2007, 16:18
troche taniej znalazlem

haahahah :D

strazak,kojarzysz ulice Wspolna / lotnikow w tomaszowie?xD

Misterio
23-02-2007, 16:31
Nom Kiroy słabo się staram ; (. Ale ja loFFam ET pLiSkA zOsTaFcIe DlA mNiE eLke

Nirvy
23-02-2007, 16:34
Kiroy, ale tekst, śmieje się cały czas.:p

^Trial^
23-02-2007, 17:08
ekh widac ze masz mózg 10-latka napisal wyzej ... btw wiesz co to ironia ? :<

A ty wiesz co to ironia :>?

General_Caster
23-02-2007, 17:34
Teraz tylko czekać na posty typu "Kiroy, ale tekst, śmieje się cały czas" ; )

:D

Kiroy, ale tekst, śmieje się cały czas.:p

hehehe

milosz15
23-02-2007, 18:03
A ty wiesz co to ironia :>?
nie niewiem :confused: (ironia):cup:

Luppy
23-02-2007, 18:10
A ja chce bluzę z Mannowem! <ironia>

Ptak~
23-02-2007, 18:55
a ja ze strazakiem :]

Kiroy
23-02-2007, 19:08
kurde co to jest ta ironia co ??

Miłosz15 : wez kurde mi to napsiz wlasnymi slowami bo szukam i szukam i cos nie moge znalesc a jak znajde to nie rozumiem ... tyle tu piszecie o tej ironii moze objasnijmy reszcie aby nie bylo klotni o ironie :D

Tibijczyk : masz jak w banku , rozowa z autografem britney , a zielona z Wisniewskim :D prezent od producentow :D

Suv Skor : jakie kolory ? :D

Misterio : no chyba da sie cos zrobic :D

Misterio
23-02-2007, 19:16
Ale wiesz z takim autografem od serca ; ) "Wujo Kiroy \,,/"

Tibijczyk1984
23-02-2007, 19:26
qrde DZIEKI zawsze o takiej mazylem hehe:cup:

qrde ale bede trendy teraz jeszcze wloski musze tylko zapuscic i bede król dyskoteki hehe

Pyro Aris
23-02-2007, 19:34
Kiroy ja prosze biala ,z Dorpazem w outficie Citizena - XXL to bedzie czym okna myc ;p

General_Caster
23-02-2007, 19:37
No i tera zacznie sie Spam <lol> xD

Ptak~
23-02-2007, 20:03
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1555147

kupowac bilety bo chce miec 1 mln :D

cash19
23-02-2007, 20:07
a jak kupie 4 bluzy to dostane stringi gratis??? :P

może warto stworzyc cala linie odziezowa xD nie warto poprzestac na bluzach...:D

milosz15
23-02-2007, 21:30
kurde co to jest ta ironia co ??

Miłosz15 : wez kurde mi to napsiz wlasnymi slowami bo szukam i szukam i cos nie moge znalesc a jak znajde to nie rozumiem ... tyle tu piszecie o tej ironii moze objasnijmy reszcie aby nie bylo klotni o ironie :D

prosze : Special For you
Ironia – sposób wypowiadania się oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów.

W rozumieniu potocznym ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.

Termin ten odnosi się również do sytuacji, zjawisk niezgodnych z oczekiwaniami; rezultatów przeciwstawnych wobec zamiarów, czyli do zaburzenia przyczynowo-skutkowej struktury rzeczywistości. Wyróżnia się tu kilka odmian:
(zaczerpniete ze strony http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia)

Czepez
23-02-2007, 21:41
Słyszałem, że ma być jakaś ekipa na PoI - czy to prawda?? :cup:
(Jeśli tak to kiedy ma być wykonywany)?

A tak wogóle skończcie te glupie rozmowy i zacznijcie pisać coś na temat obsidii... X(

Pozdro. B)

Kiroy
23-02-2007, 23:38
Mil : chodizlo o to ze walczycie na ironie i co post to ironia goni ironie u was :D ale ok dzieki :D teraz inni moze nie beda tego naduzywac :D

wiecie co z tymi stringami dobry pomysl :D kupicie takie lasce :D macie wolny dom sciagacie bluzeczke a tam na staniku kiroy wind :D ale to nic sciagacie spodenki a tam znowu kiroy :D i to na piczce waszej laksi :D no nie ma milszej chwili :D a tak pwoaznie to idzie sie w*****c co nie wtedy ?? :D bede wszedzie nawet tam gdziie byscie nie chcieli :D

tibijczyk : za taki entuzjam rozowe skarbetki i zarowiaste nauszniki z logo et na zime dorzucamy do wysylki bo reklame niesamowita robisz :D Dziekowa ;)

Kiroy
23-02-2007, 23:41
POI : co ten quest na Obsidii ?? HAHAHAHAHAH nie z takim noobteamem :D nawet gdyby et sie zjednoczylo z Ng na zcas questa to zrobimy tego questa po rooku expa :D zreszta znajac ludzi z obsidii wzieli by po bp sd :D jak pamietne banshe quest vixiego gdzie na caly team bylo 6 sdkow :D to bylo banshee :D

Ptak~
23-02-2007, 23:46
albo jak to jakiegos frendzla musialem zabic bo sie nie sluchal :x

jak NIE solowac old widowa (http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19373)

xddd

Elder Nagan
24-02-2007, 09:56
NG ma oficjalnego hunta od mojego Elder Nagan-a :|

zhuncili nei tego co powinni

Czepez
24-02-2007, 10:09
Co do PoI to tylko pytalem bo mi sie to gdzies o uszy obilo :p

Ptak~
24-02-2007, 11:17
na poi idziemy (podobno) jak ng (podobno) podexpi

Elder Nagan
24-02-2007, 11:22
ekipa cala poi zrobvia i pozniej ng powybija i loot dla ng haha xD

zielaq
25-02-2007, 00:53
Gurdall
Feb 24 2007, 22:16:38 CET Killed at Level 112 by Pephy
Rapito Deville
Feb 24 2007, 22:15:20 CET Killed at Level 76 by Benek Plaxx
and by Evo'Hawk

Ryba_90
25-02-2007, 01:06
ekipa cala poi zrobvia i pozniej ng powybija i loot dla ng haha xD

Oj nie sadze zeby NG mialo to wykonac w najblizszej przyszlosci :P na obsidii za male levele sa przez te exp locki, do tego wojna wiec ich expienie bedzie powolne, a nawet jakby nie bylo wojny to i tak kiepskie sa szanse na wykonanie tego questa poki co.

Wind
25-02-2007, 02:10
Chyba znów jakaś akcja Ng & ET online....

zielaq
25-02-2007, 02:45
Ancient Patwa
Feb 25 2007, 01:00:46 CET Killed at Level 100 by Yunichi
and by Rotanimod Eht

Pyro Aris
25-02-2007, 03:06
fajnie ,fajnie

pephy czemu masz wpisane w profilu ,ze jestes w ng ?

@edit
suv ladnie sie trzymales na tym filmiku co wstawiles ;o

zielaq
25-02-2007, 03:10
a bo nie chcialo mi sie zmieniac tego :p

cash19
25-02-2007, 03:18
u widze ze Panowie z ET wzieli sie do roboty :) zaczyna sie robic ciekawie...
trzymalam za was kciuki

Ptak~
25-02-2007, 10:00
18:34 Dorpaz [153]: KK1
18:34 Dorpaz [153]: SUV
18:34 Dorpaz [153]: 1
18:34 Dorpaz [153]: 2
18:34 Dorpaz [153]: 3
18:34 Dorpaz [153]: ITS A FUCKING MAGE

Kiroy
25-02-2007, 12:43
gurdall , ancient patwa , rapito ... poszli spac predzej niz mysleli :P

25-02-2007, 15:00
gz fragow,nareszcie jakas akcja;P

Pyro Aris
25-02-2007, 16:16
18:34 Dorpaz [153]: KK1
18:34 Dorpaz [153]: SUV
18:34 Dorpaz [153]: 1
18:34 Dorpaz [153]: 2
18:34 Dorpaz [153]: 3

tzn ze co ? strzelali do ciebie ;d??

25-02-2007, 16:41
@up
suv wspominal sobie stare czasy ,gdy WALCZYL w wojnie sobs vs NG

wystarczy sie przyjrzec(?)

chyba nie sadzisz ze sie rookowal o.0?
pewnie liczl combo i suv nie padl,tak sie zdenerwowal :>

Pyro Aris
25-02-2007, 21:45
a no ,nie zauwazylem ;p

Wind
26-02-2007, 00:15
22:41 ***** [49]: 2 orchids 6k
22:41 Dorpaz [167]: no 2k
22:41 ***** [49]: one of them 2k?
22:41 Dorpaz [167]: no
22:41 Dorpaz [167]: just trade
22:42 ***** [49]: i sell it for 6k, sorry
22:42 Dorpaz [167]: 10
22:42 Dorpaz [167]: 9
22:42 Dorpaz [167]: 8
22:42 Dorpaz [167]: 7
22:42 Dorpaz [167]: 6
22:42 Dorpaz [167]: 5...
22:42 Dorpaz [167]: 4
22:42 Dorpaz [167]: 3
22:42 Dorpaz [167]: 2
22:42 Dorpaz [167]: 1
22:42 Dorpaz [167]: k
22:43 Dorpaz [167]: stay in pz

hmm... no nieźle...

26-02-2007, 00:57
dorpaz pa:< 1sze slysze xd

Wind
26-02-2007, 01:11
@up

Ja słyszałem prędzej ale dopiero teraz sie przekonałem...
Mam nadzieje, że tylko straszył....

don~
26-02-2007, 01:20
@up

Mysle, ze tylko straszyl :P. Ode mnie kiedys chcial bohy, powiedzialem mu ze nie dam, na co odpowiedzial "ok" i rozeszlismy sie w swoje strony.

Pyro Aris
26-02-2007, 04:28
ja sie nie spotkalem z PA ze strony Dorpaza ,ba nawet mi pomagal gdy bylem w potrzebie ;p

^Trial^
26-02-2007, 04:37
no mi tez dorpaz kilka razy pomogl, ale osobiscie widzialem pa z jego strony xd

Urgothiri
26-02-2007, 08:07
a mi Dorpaz kupil rower fajnie nie? : >
bedziecie tak psiac teraz komu kto pogmodl i ile razy?

GOgo ET! :) hail

zielaq
26-02-2007, 09:40
†Suv† ehh ..
pisze to na w*****eniu bo nikt nie ma Twojego kom ale masz swoich kurwa przyjaciol z ng

Mantel
26-02-2007, 09:56
No i wielki //maly <SuV> dostal w Banie od ""Kolezanek"":baby:

Naaabi :cup:

Jacksonix
26-02-2007, 10:01
Suv byl hacked czy jak?

Mantel
26-02-2007, 10:10
No i wielki //maly <SuV> dostal w Banie od ""Kolezanek"":baby:

Naaabi :cup:

:lucznik:--->:mag: ===:baby: DED
<Yabgu> <SuV>

Jacksonix
26-02-2007, 10:13
wiem kto go zabil ;]
Pytal czy byl hacked czy jakas akcja ze strony ng, czy moze afk ?:P

Bo chyba nie zabil by go solo jakis 70~ pal z ng...? chyba ze sie myle

Luppy
26-02-2007, 13:35
Pierw padł Suv~
Feb 26 2007, 07:35:42 CET Killed at Level 125 by Yabgu

Pozniej Suv się chyba w*****ł

Feb 26 2007, 07:47:01 CET Killed at Level 76 by Suv the Dark Magican

Ptak~
26-02-2007, 14:01
hack

polacy

teraz zapewne bede randomil et, bo to polacy mnie hackneli. chcoiaz nie, po co et, poprostu wszyscy polacy ktorym nie ufam placa :)

Luppy
26-02-2007, 14:14
hack

polacy

teraz zapewne bede randomil et, bo to polacy mnie hackneli. chcoiaz nie, po co et, poprostu wszyscy polacy ktorym nie ufam placa :)

Jeśli zrobił to Piterro.. moge załatwić adres.

Ptak~
26-02-2007, 14:57
poprosze :)

AzaredZarazded
26-02-2007, 15:04
no mi tez dorpaz kilka razy pomogl, ale osobiscie widzialem pa z jego strony xd

Ta Dorpaz tez mi pomogl i do niego nie mozecie miec pretensji :P to mannow rozpocol wojne ...

AzaredZarazded
26-02-2007, 15:06
hack

polacy

aafffff :/ kur ... polacy hakuje poalkow -.- Suv co do Ciebie jestes luzzzzzzzz :> tylko mam prozbe ;] exp do 130 szybko i dochadz do ET :)

Hail Pephy@Kiroy@Suvik;*

Nirvy
26-02-2007, 15:47
poprosze :)

I co, pojedziesz?

Nirvy
26-02-2007, 15:49
aafffff :/ kur ... polacy hakuje poalkow -.- Suv co do Ciebie jestes luzzzzzzzz :> tylko mam prozbe ;] exp do 130 szybko i dochadz do ET :)

Hail Pephy@Kiroy@Suvik;*

Stary, nie załamuj zobacz co ty piszesz, zero logiki .

Ptak~
26-02-2007, 15:57
@ nirvy

a czemu nie ? przelicz ~1.5kk na zlotowki, to otrzymasz niemałą sumkę

26-02-2007, 16:10
vixi,teraz suv..

Tjor masaker pro skater
26-02-2007, 16:11
Rofl jakas plaga hackow, codziennie na forum tibia.com jest topic mowiacy o czyims hacku. Chyba sam sprzedam kase na allegro dopoki mnie nie zhaczą :X

Nirvy
26-02-2007, 16:23
@ nirvy

a czemu nie ? przelicz ~1.5kk na zlotowki, to otrzymasz niemałą sumkę

Nie no nie skminiłeś o co mi chodzi , ale nvm.

Ricalone
26-02-2007, 16:33
ten pitterro czy jak on tam ma wystawia regularnie filmy ze swoich hacków (już troche tego jest) trzeba sie przyczaić na film z hackiem suva i polowac na allegro czy nikt nie sprzedaje 1,5kk bo może popełni(ł) jakiś błąd po którym dojdziecie kto to

Szafa
26-02-2007, 16:38
Współczucie, co teraz zrobisz ?? Będziesz dalej grać , retired czy ogólnie koniec?

@up jak by miał popełnić jakiś błąd, z tych co napisałeś(w co wątpię) to dzięki twojemu postowi by to poprawił, bo jak już masz pomagać i błyszczeć inteligencją to się PM pisze, a nie tak żeby wszyscy widzieli jaki ty jesteś mądry i dobry

Edit: To co napisałem wyżej... już nie ważne. To 50k od Nirwaratora to żal po prostu .... wszyscy sie na niego uwzięli...Pephy, teraz znowu ty ...

Veer~
26-02-2007, 17:24
Suv zrobi zadyme w rl jakiemuś noobowi lol. Nawet jak by ktoś wystawił itemy suva na allegro czy tam kase która miał to i tak gówno byście mu zrobili.

Ptak~
26-02-2007, 17:31
mm, od nirwaratora uslyszalem, ze dymalo mnie stado owiec i dlatego jestem takim idiotą, ze mam costam móżgu z przerzutami na costam pachwin, i jak go tu nie kochac?

btw
I <3 Van

a ten piterro to ponoc z jakiegos zadupia co ledwie 700 mieszkancow ma >.>

Szafa
26-02-2007, 17:34
skoro chciałeś od niego 50k za nic to tak napisał... a że siedział u kumpla co ma gadki zabawne xD hauhauhauhua stado owiec :D

^Trial^
26-02-2007, 17:35
mm, od nirwaratora uslyszalem, ze dymalo mnie stado owiec i dlatego jestem takim idiotą, ze mam costam móżgu z przerzutami na costam pachwin, i jak go tu nie kochac?

btw
I <3 Van

a robi to jakąś różnice gdzie mieszka?
równie dobrze może mieszkać w kartonie co nie zmienia faktów, że mu nic nie zrobisz :P
btw.
hack jak hack nie życzę tego nikomu bo do rzeczy przyjemnych nie należy .

26-02-2007, 17:39
slynny Guodek czyta forum xD

Nirvy
26-02-2007, 17:45
a robi to jakąś różnice gdzie mieszka?
równie dobrze może mieszkać w kartonie co nie zmienia faktów, że mu nic nie zrobisz :P
btw.
hack jak hack nie życzę tego nikomu bo do rzeczy przyjemnych nie należy .

Dokładnie, nic.

Guodek
26-02-2007, 17:57
slynny Guodek czyta forum xD

Twój post wprost obfituje w wiadomości z Obisidii, doprawdy :D

BTW Ptak~

Wioska 700 luda daje jakies 300 domów. Będziecie łazić od domu do domu i patrzeć kto ma neta? sick

Fin'er
26-02-2007, 19:39
Zamurowało mnie jak przeczytałem o hacku ;/

Wyrazy współczucia :(

BTW. Nie poddawaj się !!! :)

Luppy
26-02-2007, 20:07

Piterro jest z Lublina lub okolic tego miasta....

Misterio
26-02-2007, 20:25
No Suv szkoda, ale chociaż jest ten +, że sorc nie potrzebuje dużo kasy żeby się podnieść po hacku ; ).

^Trial^
26-02-2007, 20:25
Piterro hackowal,hackuje i bedzie hackowal dopoki ktos go nie shakuje.
Ale znajac zycie i tak bedzie hackowal :S
Zakladajac ze to on cie zhakowal xD

hanspel
26-02-2007, 20:30
http://www.tibia.org.pl/forum/showthread.php?t=162673

nie wiem czy to o niego chodzi ale mozesz sprawdzic

EDIT
uwaga, dokładny adres zamieszkania hakera który napisał pseudovirusa owntibia

Kuchnik Maciej
Buczyna 22
Sobolów, 32-742

telefon komórkowy:888827840

^Trial^
26-02-2007, 20:32
http://www.tibia.org.pl/forum/showthread.php?t=162673

nie wiem czy to o niego chodzi ale mozesz sprawdzic

EDIT
uwaga, dokładny adres zamieszkania hakera który napisał pseudovirusa owntibia

Kuchnik Maciej
Buczyna 22
Sobolów, 32-742

telefon komórkowy:888827840

nawet nie wiem gdzie ten Sobolów na mapie leży xDDDDD

Misterio
26-02-2007, 21:13
Przy Krakowie takie hackjery żyją ; )

Fin'er
26-02-2007, 21:35
Szkoda mi tego Kuchnika jeżeli to nie on...

Ryba_90
26-02-2007, 21:56
No Suv szkoda, ale chociaż jest ten +, że sorc nie potrzebuje dużo kasy żeby się podnieść po hacku ; ).

Dobre, sorc jest jedna z postaci ktora potrzebuje najwiecej kasy bynajmniej na poczatku. Pall lepiej by pasowal niz sorc.

Misterio
26-02-2007, 22:50
Dobre, sorc jest jedna z postaci ktora potrzebuje najwiecej kasy bynajmniej na poczatku. Pall lepiej by pasowal niz sorc.

No, ale brałem przykład Suva ; )

26-02-2007, 22:58
xusodove sie polozyl :<

huj wie skad on ma kase na blessy ;S ile on ma dedow juz na liscie xd

Yaroshy
26-02-2007, 23:31
Mhmh, wydaje mi sie ze Suv pozbiera sie po hacku i dobije ten 150 poziom B)

Wind
26-02-2007, 23:46
@Pephy

Jakiś cam z fraga na Xuso?

Fin'er
27-02-2007, 01:31
Wojna zbiera żniwo... :). Tym razem Acr Chemics ma kłopoty....

Ptak~
27-02-2007, 08:49
@ szafa

powiedzialbym raczej, ze zalosne

@ misterio

ale potrzebuje tez dobrego lacza, ktorego ja nie mam

@ trial

a ja juz wiem, znalazlem sobie na mapie ;)

@ reszta

bede gral, ale dopuki lacze mam jakie mam - palem. zrobi sie behe questa, dhq, anni, kasa jakas bedzie.
nie pozbedziecie sie mnie jakims smiesznym hackerem. i od tego hacka - koniec z milym suvem :)
jak wam jakis polak nagrabil, tak bedziecie, kurwa, mieli. nie liczac polakow rozumnych ;)
aa tego jakiegos zadupia to ja nie bede odwiedzal, tylko kochany vanik albo ktos :*

a co do wojny, no coz, gl ;<

Szafa
27-02-2007, 09:12
Suv wiesz mnie akurat śmieszą czasem, ale każdego coś innego. Nawet nie chcę mówić co moim zdaniem jest żałosne bo akurat mam ss z tym jak z Nirwaratorem gadasz...bo raczej nie zhuncisz polowy servera. Ale btw mam nadzieję że można jakoś to łagodnie załatwić

Ptak~
27-02-2007, 09:42
tak masz racje, ich "żałosność" jest smiechna

_schneider_
27-02-2007, 13:39
ok teraz ja bede tutaj wprowadzal od czasu do czasu swoje 3 zdania czy tego bedziecie chcieli czy nie.
Suv ? przeczytaj co Ty piszesz i sie zasnatów. Jakis "gównairz" Cie shakowal, a Ty odrazu wsadzasz na wszystkich Polakow, rozdajesz hunty za free ? wyludzasz pieniadze ? Zachowujesz sie jak prostak, dałes sie shakowac to cos juz swiadczy o Tobie. Pytasz o adres hakera, niby w celu porachunkow z nim, potem piszesz ze Ty nigdzie nie pojedziesz tylko van sie tym zajmie. Podejdz do lustra i zoabcz czy bys dal rade z kims sie bic nie w swoim miescie ? wogle co ja wypisuje czy by Cie rodzice puscili zebys gdzies sam pojechal ? Ty masz dopiero 14 no moze juz w przyszlosci 15 lat i moge Ci powiedziec ze raczej bys nikogo nie pobil :| Chociarz nie znam Cie, nie widzialem ale moge sie domyslic ze racze w walce na piesci bys byl dla wiekszosci ludzi zadnym zagrozeniem. Troszeczke odruzniaj tibie od normalnego zycia, tutja wszyscy tak latwo nie padaja ;) :)
Teraz co do wojny ... Czytalem te posty, kiedys kiroy pisal ze masz do nich dojsc, ze byla jakas umowa. Kiroy watpie czy z takimi osobami jak suv mozna przystapic do wojny, oni chyba jeszcze nie dorosli do tego aby walczyc, dla nich liczy sie lvl, a nie solidarnosc. Wiem bo sam bym pewnie tak sie zachowywal jak bym gral w tibie majac tyle lat co Olek. Do czegos takiego chyba trzeba dorosnąć :| Nawet jak by doszedl do wojny po kilku dedach by odszedl zwalajac na lagi itp.
Suv to jest moje zdanie, nie obrazaj sie tylko wyrazilem jak to wszystko w moich oczach wyglada. Dla mnie jestes jeszcze dzieckiem i zdaje mi sie ze wybierasz tylko ta pozycje, która jest dla Ciebie z korzysciami.
Zycze powodzenia w odrabianiu lvlu i zarabianiu gp na rozdawaniu huntow za free :baby: :baby: Tylko mam nadzieje ze na mnie nie natrafisz ... zreszta i tak bym Ci nei zaplacil :p

Witam na forum :] :axeman: :]

Ptak~
27-02-2007, 13:55
dobrze ze jest to twoje zdanie, ale spotkalem juz zbyt wielu polakow ktorym pomoglem badz staralem sie, a oni mi podawali linki z hacksite'ami. co do mojego netu i lagow to sie nie wypowiadaj, bo nie wiesz jak jest, ci ktorzy mnie znaja wiedza, ze lubie expic, wiec gdybym nie mial lagow, to bym expil. a skoro nie expie, to znaczy ze nie moge, z powodu lagow. co do mojego rl, tez mozesz snuc tylko domysly. a sam nie jade takze dlatego, ze z bydgoszczy za krakow mi "troche" daleko. a jesli van czy ktos tam mieszka gdzies w poblizu i sam zaoferowal pomoc, to czemu nie ? co do tych huntow za free, masz racje, ale poprostu bylem tak zdenerwowany, tym bardziej ze pelno low lvli, wlasnie polakow, pisalo czy dalej piterro gra, czy dalej sprzedaje passy na suva etc, bylem zly i mnie ponioslo. nie mam zamiaru nikogo huntowac, poprostu "pałka sie przegła". no i co do hacka, mam nadzieje ze net pozwoli mi chociaz pograc troche palkiem, odrobic troche strat. a sam fakt ze mialem hacka, nie swiadczy o mnie nic oprocz tego, ze mialem hacka.

fajnie wiedziec, ze na tym forum maja zamiar udzielac sie jeszcze ludzie, ktorych stac na konstruktywna krytyke, posty na poziomie. niestety, takich ludzi jest coraz mniej. witaj na forum :)

Luppy
27-02-2007, 14:12
@ reszta

bede gral, ale dopuki lacze mam jakie mam - palem. zrobi sie behe questa, dhq, anni, kasa jakas bedzie.
nie pozbedziecie sie mnie jakims smiesznym hackerem. i od tego hacka - koniec z milym suvem :)
jak wam jakis polak nagrabil, tak bedziecie, kurwa, mieli. nie liczac polakow rozumnych ;)
aa tego jakiegos zadupia to ja nie bede odwiedzal, tylko kochany vanik albo ktos :*

a co do wojny, no coz, gl ;<

Omg nie komentuje... pomyśl przez chwilkę co napisałeś

Guodek
27-02-2007, 14:15
Ee tam ja wole Boixosa czy tego Zarazdeda. Mniej czytania, a efekt ten sam :P (żart)
Witaj na forum!

Fin'er
27-02-2007, 15:19
ok teraz ja bede tutaj wprowadzal od czasu do czasu swoje 3 zdania czy tego bedziecie chcieli czy nie.
Suv ? przeczytaj co Ty piszesz i sie zasnatów. Jakis "gównairz" Cie shakowal, a Ty odrazu wsadzasz na wszystkich Polakow, rozdajesz hunty za free ? wyludzasz pieniadze ? Zachowujesz sie jak prostak, dałes sie shakowac to cos juz swiadczy o Tobie. Pytasz o adres hakera, niby w celu porachunkow z nim, potem piszesz ze Ty nigdzie nie pojedziesz tylko van sie tym zajmie. Podejdz do lustra i zoabcz czy bys dal rade z kims sie bic nie w swoim miescie ? wogle co ja wypisuje czy by Cie rodzice puscili zebys gdzies sam pojechal ? Ty masz dopiero 14 no moze juz w przyszlosci 15 lat i moge Ci powiedziec ze raczej bys nikogo nie pobil :| Chociarz nie znam Cie, nie widzialem ale moge sie domyslic ze racze w walce na piesci bys byl dla wiekszosci ludzi zadnym zagrozeniem. Troszeczke odruzniaj tibie od normalnego zycia, tutja wszyscy tak latwo nie padaja ;) :)
Teraz co do wojny ... Czytalem te posty, kiedys kiroy pisal ze masz do nich dojsc, ze byla jakas umowa. Kiroy watpie czy z takimi osobami jak suv mozna przystapic do wojny, oni chyba jeszcze nie dorosli do tego aby walczyc, dla nich liczy sie lvl, a nie solidarnosc. Wiem bo sam bym pewnie tak sie zachowywal jak bym gral w tibie majac tyle lat co Olek. Do czegos takiego chyba trzeba dorosnąć :| Nawet jak by doszedl do wojny po kilku dedach by odszedl zwalajac na lagi itp.
Suv to jest moje zdanie, nie obrazaj sie tylko wyrazilem jak to wszystko w moich oczach wyglada. Dla mnie jestes jeszcze dzieckiem i zdaje mi sie ze wybierasz tylko ta pozycje, która jest dla Ciebie z korzysciami.
Zycze powodzenia w odrabianiu lvlu i zarabianiu gp na rozdawaniu huntow za free :baby: :baby: Tylko mam nadzieje ze na mnie nie natrafisz ... zreszta i tak bym Ci nei zaplacil :p

Witam na forum :] :axeman: :]

1) Popraw ortografie :)

2) Mówisz Suv'owi by ten rozróżniał rl od Tibii a potem sam piszesz

" Dla mnie jestes jeszcze dzieckiem i zdaje mi sie ze wybierasz tylko ta pozycje, która jest dla Ciebie z korzysciami "

Teraz Ty się zastanów... Jakie jest życie ? Każdy dba tylko o swój tyłek. I ja się Suv'owi nie dziwie, że wybiera tylko te opcje które mu pasują bo 99% społeczeństwa (ja również :P - co nie znaczy, że obojętne mi są np. losy przyjaciół) tak robi. Filantropii wyszli z mody dawno temu :).

3) Abstrahując - Witam na tym crazy forum :]

Misterio
27-02-2007, 15:40
Shneider, pamiętasz może SoBS vs NG ; >? Kto był na większości akcji? Kto namawiał polaków żeby grali, wbijali się na akcje ; >? No właśnie to był Suv. Teraz ma lagi i miał jakiś układ po którym się wszystko spierdoliło to nie jego wina ; ).

@Suv

Hack nie musi być akurat od tej osoby, wiele osób stamtąd hackuje, jest jakaś top lista. ; )

_schneider_
27-02-2007, 15:44
1) Popraw ortografie :)

ok od tej pory będę cały tekst pisał w wordzie, on sprawdzi mi błędy i będę go kopiował tutaj. Będę również pisał "ą";"ę" itp. żebyś mi nie zwracał uwagi ? Daj spokoj pisalem ten tekst szybko, a ze jakis "jeden" ortograf mi wleci to Ty juz sie czepisz ;] tu chyba chodzi o wyraznie pogladow a nie o ortografie ? Dla mnie to juz powinien byc skonczony temat.

co do punktu 2 ...
powodzenia, jezeli patrzysz tylko sam siebie to napewno masz super zycie. Chociarz rozumiem ze powinno sie patrzec tylko samego siebie, sporo osób mi to powtarzalo, ale akurat tak sie sklada ze posiadam wielu znajomych na ktorych moge liczyc w kazdej potrzebie, tak samo oni na mnie. Nie sa oni mi obojetni i zebym patrzyl tylko sam siebie bym byl zwyklym, zakaprysionym i zamknietym w sobie czlowiekiem. Radze Ci zmienic podjescie jezeli do tego sie stosuejsz, bo jezeli tak to napewno nie masz wielu prawdziwych PRZYJACIOL.

punkt 3
również witam :p

Pawlos II
27-02-2007, 16:22
moze i byl na wiekszosci walk itp ale jako jeden z pierwszych osob zaplacil...... mimo ze na tibia.com opowiadal bajki ze nigdy nie zaplaci itp

^Trial^
27-02-2007, 17:06
Evo'Hawk
Feb 27 2007, 14:57:50 CET Killed at Level 104 by Archin :P

Misterio
27-02-2007, 17:07
moze i byl na wiekszosci walk itp ale jako jeden z pierwszych osob zaplacil...... mimo ze na tibia.com opowiadal bajki ze nigdy nie zaplaci itp
Po co miał płacić później jak już i tak było po zawodach [ ;

^Trial^
27-02-2007, 17:36
Po co miał płacić później jak już i tak było po zawodach [ ;
wyszlo to troche smiesznie poniewaz zapieral sie ze nie zaplaci :P
No ale tak jak wspomniales bylo po zawodach. ;/

Kiroy
27-02-2007, 18:26
tak to prawda Suv byl jedna z najwaleczniejszych osob na wojnie w Sobsach .... a ze zaplacil co dla jednych jest koncem wojnym dla innych tylko przegrana bitwa a nie wojna ...

sam robie wiele bledow czesto psize posty przed wyjsciem na univerek i nie mam czasu sprawdzac bledow ... akze z mojej strony prosba abyscie sie nie czepiali o missy bo to nie forum profesora miodka tylko forum o tibii i sie liczy tresc , a kazdy mzoe miec dyslekcje np wiec docenci magistrzy prosze o wyrozumialsoc dla innych !!

Ptak~
27-02-2007, 19:07
@ luppy

nie chodzilo mi tu o wszystkich polakow, ale o tych co pisza elo elo pomusz mi bo mnie peker bije ej ale wejdziesz na mojom strone www.hacknecikontoplx.pl ? tak wiec przepraszam, chodzilo mi o polaksow/polaczkow

@ schneider

nie mam zamiaru sie usprawiedliwiawc, bo, kurwa, nie musze, ale:
jako ludzie mamy prawo stawiac dobro wlasne ponad dobrem innych, poprostu tacy jestesmy, niektorzy mniej, inni bardziej, ale wszyscy (no prawie :p) jestesmy w pewnym stopniu egoistami. nie ma znaczenia czy rl czy Tibia, czy cokolwiek innego, ale wszyscy stawiamy dobro wlasne nad dobrem innych. a jesli ktos robi inaczej, to przewaznie dlatego ze chce byc "fajny" i nie chce byc "konfidentem", a nie dlatego, ze poprostu tak go natura swtorzyla. i nie mow mi, ze gowno o tym wiem bo mam 14 lat, bo takie cos pewnie przeczytam od ciebie badz od kogos innego, ale jest to zdanie poparte rozmowa z moją ulubiona panią pedagog ;)

wydaje mi sie, ze ona zna sie na tym lepiej, niz zahartowani przez zycie ziomale.

to tyle ;)

a ortografii sie nei czepiajcie, jak dlugo mozna bez trudu zrozumiesz znaczenie tekstu oraz intencje autora, to po cholere sie czepiac ?

btw
pracuje nad urabianiem starszych, coby sprawili mi jakies porzadne lacze do grania, wiec nie flamujcie bo mozecie sie zdziwic. chociaz pewnie nie w najblizszej przyszlosci, na kasie nie spie.

Misterio
27-02-2007, 19:24
Suv trzeba było sprzedać kase na allegro przed hackiem i byłoby na neta ; )

Ptak~
27-02-2007, 19:42
misterio, spisz gdzies te swoje zlote rady ;)

Kiroy
27-02-2007, 20:19
Suv : Olek mylisz sie ... wiesz ja dla moich przyjaciol moge wszystko robic ... wyjsc z pracy ze szkoly zajec i isc pogadac d okumpla jesli ma problem ... np kiedys kumpel do mnei zadzwonil mowi ze nie widzi sensu zyc dalej rzucilem ta puszke piwa i bieglem zreszta chyba razem z vixim z dobre 3 km do niego aby z nim tylko pogadac aby mu pomoc ... zreszta wiesz np moge gdzies z kumplem pojechac mu cos zalatwic ... np postawic komus browarki zaprosic kogos np na obiad stac mnie to robie to bezinteresownie a nie po to zeby miec z tego korzysc dla przyjaciol nie liczy sie kasa i sie jej nie liczy ... aczkolwiek wiadomo trudniej z bezinteresownoscia dla obcych ludzi .. aczkolwiek staram sie jak przechodze pod kosciolem zawsze wrzucic np 2 zl chlopakowi 20 lat ktory kleczy pod koscilem caly dzien ... a czy wyda to na wino czy na piwo nie wiem aczkolwiek mysle ze jakby chcial za to chlac to by poszedl kogos wyjebal z komorki ... i wierze ze to robie bezinteresownie bo nie mam w tym celu czysta zwykla pomoc odruch troska o blizniego !!

About Suv : kazdy najezdza na niego ze jest dzieckiem ... i co w tym zlego ?? ja bym z checia sie z nim zamienil !! co am za obowiazki ? uczyc sie i reszta go guzik ineteresuje :) poznaje pierwsze laski pierwsze imprezy juz niedlugo sie zaczna :) to byl fajny okres zycia :) zero obowiazkow i odpowiedzialnosci :) ja pamietam ze pilem juz w 5 klasie podstawowki na obozie sportowym w wakacje leszki pod mostem z chlopakami :) ( gralem 11 lat w kosza ) i bylo super :) i chcialbym byc znowu tym dzieciakiem :) wstawac w wakacje o 8 rano i caly dzien spedzac na boisku :) garc z kumplami 10 meczy dziennie :) wracac do domu zjesc kolacje wykapac sie i ogladac z tata mecz w telewizji :) chodzic na spacery z dziadkiem ... nie ze teraz bym nie mogl ale i dziadek starszy i ja pracuje sttudiuje i nie mam na nic czasu :)

plusem doroslosci jest to ze teraz np jak jestem wkurzony wychodze se zapalic szluge choc probuje rzucic ... czy w wakacje wychodze sobie np biore 6piwek z kumplem i idziemy walanc sie pod laskiem pogadac posmiac sie powspominac dobre czasy :) pogadac o tych dziewczynach co mialy byc a nie sa a mogly byc :D takie zycie :)

Do wszystkich tych dzieciakow i nie dzieciakow ... korzystajcie zzycia i myslcie optymistycznie ... w kazdym okresie zycia sa swietne rzeczy ktore wspominac bedziecie wlasnym dzieciom :)

Apropo Hacka Suva : ja na kiroyu mialem 4 hacki ... i jakos zyje i po 4 hacku wyszedlem jeszcze 2 kk na plus :D da arde zyc po hacku ?? daaa

Ptak~
27-02-2007, 20:37
wiesz wujo nie chodzilo mi o wyswiadczanie przyslug ani nic takiego, tylko o to, ze malo jest takich ludzi, ktorzy jesli maja ich wywalic ze szkoly, wezma na siebie wine kumpla, jesli maja ich wywalic za to z pracy, pomoga kumplowi w czyms co notabene moze zrobic ktos inny. nie mialem na mysli tego, ze nie robimy nic dla innych, ale w wiekszosci przypadkow dobro swoje, nie przyjemnosc ale dobro, czyli ze nie stanie nam sie nic bardzo zlego :p, stawiamy ponad takie samo dobro kogos innego. kumplom to jasne, ze jak mowi ze nie chce mu sie zyc, to do niego pedzisz, ale jak ci powie, ze skonczyly mu sie buleczki, to nie zapierdylasz do sklepu, zeby on mial swiezutkie buleczki, a nie moze wyjsc bo akurat oglada hokej na trawie.

Nirvy
27-02-2007, 20:44
Suv : Olek mylisz sie ... wiesz ja dla moich przyjaciol moge wszystko robic ... wyjsc z pracy ze szkoly zajec i isc pogadac d okumpla jesli ma problem ... np kiedys kumpel do mnei zadzwonil mowi ze nie widzi sensu zyc dalej rzucilem ta puszke piwa i bieglem zreszta chyba razem z vixim z dobre 3 km do niego aby z nim tylko pogadac aby mu pomoc ... zreszta wiesz np moge gdzies z kumplem pojechac mu cos zalatwic ... np postawic komus browarki zaprosic kogos np na obiad stac mnie to robie to bezinteresownie a nie po to zeby miec z tego korzysc dla przyjaciol nie liczy sie kasa i sie jej nie liczy ... aczkolwiek wiadomo trudniej z bezinteresownoscia dla obcych ludzi .. aczkolwiek staram sie jak przechodze pod kosciolem zawsze wrzucic np 2 zl chlopakowi 20 lat ktory kleczy pod koscilem caly dzien ... a czy wyda to na wino czy na piwo nie wiem aczkolwiek mysle ze jakby chcial za to chlac to by poszedl kogos wyjebal z komorki ... i wierze ze to robie bezinteresownie bo nie mam w tym celu czysta zwykla pomoc odruch troska o blizniego !!

About Suv : kazdy najezdza na niego ze jest dzieckiem ... i co w tym zlego ?? ja bym z checia sie z nim zamienil !! co am za obowiazki ? uczyc sie i reszta go guzik ineteresuje :) poznaje pierwsze laski pierwsze imprezy juz niedlugo sie zaczna :) to byl fajny okres zycia :) zero obowiazkow i odpowiedzialnosci :) ja pamietam ze pilem juz w 5 klasie podstawowki na obozie sportowym w wakacje leszki pod mostem z chlopakami :) ( gralem 11 lat w kosza ) i bylo super :) i chcialbym byc znowu tym dzieciakiem :) wstawac w wakacje o 8 rano i caly dzien spedzac na boisku :) garc z kumplami 10 meczy dziennie :) wracac do domu zjesc kolacje wykapac sie i ogladac z tata mecz w telewizji :) chodzic na spacery z dziadkiem ... nie ze teraz bym nie mogl ale i dziadek starszy i ja pracuje sttudiuje i nie mam na nic czasu :)

plusem doroslosci jest to ze teraz np jak jestem wkurzony wychodze se zapalic szluge choc probuje rzucic ... czy w wakacje wychodze sobie np biore 6piwek z kumplem i idziemy walanc sie pod laskiem pogadac posmiac sie powspominac dobre czasy :) pogadac o tych dziewczynach co mialy byc a nie sa a mogly byc :D takie zycie :)

Do wszystkich tych dzieciakow i nie dzieciakow ... korzystajcie zzycia i myslcie optymistycznie ... w kazdym okresie zycia sa swietne rzeczy ktore wspominac bedziecie wlasnym dzieciom :)

Apropo Hacka Suva : ja na kiroyu mialem 4 hacki ... i jakos zyje i po 4 hacku wyszedlem jeszcze 2 kk na plus :D da arde zyc po hacku ?? daaa

Bardzo mi się podoba ten post i wogóle Twoje nastawienie, oby więcej takich ludzi, to może ten świat będzie lepszy.

Pawlos II
27-02-2007, 21:00
Zgadzam sie znam wuja troche czasu lecz z duzymi przerwami i Wujo :D jest zajebisty kolega :D pogadac zawsze o wszystkiem z nim moglem czy to jakis dolek czy cos :D
Apropo posta tez mi sie bardzo podoba i nei to, ze to tylko zmyslone tak jest ;D i mam nadzieje ze kiroy dalej taki bedzie :D :) ;*

Czepez
27-02-2007, 21:06

Bardzo ciekawy post. Wiecej takich ludzi!! :] Trzeba korzystac z mlodosci bo nigdy ona nie wroci B)

Btw. Witam wszystkich użytkownikow tego forum i pozdrawiam.

Kiroy
27-02-2007, 21:28
Olek pamietam ze w liceum bylem dobrym uczniem :P nie wybitnym ale z matury mialem srednia 4,0 a ze swiadectwa maturalnego 4,3-4,4 ... i zachowanie wzorowe :D ale mialem z 8 nagan w liceum :D w tym 3 dyrektora ... all za picie i rozne tam takie tam :D i jak w moje urodizny pilismy szampany i wodeczke w kawiarence szkolnej gdzie sprzedawala zona dyrekora :D to zaraz wiedzieli ze to ja vixi i szikaka i spolka :D i mieli mnie z kumplem wyrzucic i powiedzielismy ze wina nasza jest rowna i jakos przeszlo :D i nie bylo ze to nie ja :D obydwoje i tyle :D jak nas starzy wyrzuca to razem :D bawic sie mozna grunt to brac za to odpowiedzialnosc :)
a co do wieku to nie mam przedzialu moich kolegow w tibi czy cos ... jak mialem np jakies 18 lat to trzymalem sie z ludzmi w tibii co mieli i 10 lat :) staralem sie im troszke o zyciu opowiedziec o zasadach w tibii co mozna robic czego nie ... i moze to yla taka mala symbioza bo nie zalezalo mi na ich wdziecznosci ale oni sai zsiebie np chcieli mi etz pomoc w tibii :) i do dzisiejszego dnia gadam z nimi a chlopaki maja po 16 lat i kontakt mamy caly czas nawet bylem u nich kiedys raz i wpadne napewno jeszcze nie raz ...

np Angatevon jak byl na konwencie tibi u lolika na dzialce pod leszne to mial 16 czy 17 lat wszyscy duzo starsi a jednak nikt mu nie robil zadnego wyrzutu :) poki nie zdedzil na manasach ( special drink for angatevon ) bawil sie z nami gadal jak rowny z rownym :) i na imprezie z nami byl kazdy sie nim staral opiekowac i bylo ok ... nikt go nie dyskryminowal za wiek ... bo nie ma sensu

np Wolfy ialy patryka w gildii lat 13 i kazdy go chwalil za kulture itd ... wiec mozna sie dogaadc z mlodszymi ludzmi zalezy to tylko od charakteru :) zarowno starzych jak i mlodszych :)

WE ARE THE WORLD, WE ARE THE CHILDREN !!

Pawlos II
27-02-2007, 21:41
2 madry post :D
bardzo mi sie podobaja te posty licze na jeszcze wiecej :D

Czepez
27-02-2007, 21:45
No Kiroy powiedział prawde o zyciu (bynajmniej młodym:p ). Wiekszosc młodych ludzi to cyniczni egoisci X( którzy sie wysmiewaja i mysla tylko o sobie X(

Czekam na kolejny wykład hehehe:D

Konzbi
27-02-2007, 22:16
Pierwsza sprawa - szacunek dla ciebie Kiroy. Poraz kolejny potwierdziles, ze jestes jedna z najmadrzejszych osob, ktore tutaj pisza. Szkoda tylko, ze tacy ludzie jak ty czy Dodi Brade, to w tibijskim spoleczenstwie zdecydowana mniejszosc.

Druga sprawa - Suv, jest mi przykro z powodu twojego hacka, tak samo jak z powodu hacka kazdej innej osoby. Naprawde chujowa sprawa i jedna z najgorszych rzeczy, ktora w Tibii moze spotkac kazdego z nas.
Tylko jak czytam te twoje posty "ja nie odwiedze ich, ale Van :* albo ktos" to troche mi zal ciebie. Pamietasz jak jakies dwa miesiace temu Van nie mogl grac bo byl w Dejavu i dostal za to hunta? Pozniej udalo mu sie dogadac z Dorpazem na 200k paymentu, ale niestety nie mogl zarobic tej kasy stojac w depo. Dlatego chcialem jakos zebrac te pieniadze, pamietam pytalem sie ciebie wtedy czy zlozylbys sie z nami i nie chodzilo mi zebys dawal 80% kwoty bo masz +100 level i jestes bogaty, lecz nawet 10 - 20k bardzo by sie przydalo. Odpowiedz byla przeczaca. A teraz? Van moze ci pomoc z tym hackerem, to jest juz "kochanym Vanem"? Dosc dziwne.
I jeszcze jedno, jak ty sobie to wyobrazasz? Van pojedzie do Krakowa i bedzie chodzil po mieszkaniach mowiac: dzien dobry, czy pani syn shackowal Suva z Obsidii? Prosze go zawolac bo przyjechalismy z Bialegostoku spuscic mu wpierdol"? Naprawde nic nie mam przeciwko wyciaganiem konsekwencji w rl za takie frajerstwo jak hackowanie innych osob. Jeden chujec i tracisz to na co pracowales tyle czasu. Ale teksty typu "policze sie z nim na rl" wypowiadane, kiedy nie wiesz kto to tak naprawde zrobil (mozesz podejrzewac, p o d e j r z e w a c), przypominaja mi troche "szustoklasitsow ktorzy grajom w tibie i majom dobre wrzuty i sa super jak siedza przed komputerem". Jak uda ci sie cos zrobic to zwroce ci honor.

Moze nie mam 125 levela i takich plecow jak ty, ale to nie oznacza, ze nie moge miec wlasnego zdania. Wiem, ze tez nie jestem zajebisty bo popelnilem duzo bledow, ktorych mniej lub bardziej zaluje, w kazdym badz razie, w moim odczuciu, twoja postawa teraz raczej nie zasluguje na pochwale

Ptak~
27-02-2007, 22:23
kunik, troche nie zrozumiales, zreszta nvm, teraz mam zajebisty nastroj i mi tego nie psujcie :D:D:D

novak 21:23:46
Róbmy dzieci a nie posty!

Dzidas 21:18:06
to moj kolega sprzedal "ziolo"(majeranek & herbata) takiemu kalwasowi z dawnego osiedla tamten to kupil
Dzidas 21:18:22
i po kilku h przychodzi sms "ale zajebiste zioło"

eh eh ?

ok twojej pochwaly nie potrzebuje, a po hacku jak jestes zly, wiesz badz nie, ze ludzie pisza rozne rzeczy. a poza tym zycie nauczylo mnie, zeby do opinii ludzi z tego forum podchodzic ladnie mowiac z dystansem (brzydko mowiac miec 95% w dupie)

btw idzie ktos zajarac ?

jesli chcesz, to poszukaj sobie, kurwa, o ironii ;)

Fin'er
27-02-2007, 22:30
ok od tej pory będę cały tekst pisał w wordzie, on sprawdzi mi błędy i będę go kopiował tutaj. Będę również pisał "ą";"ę" itp. żebyś mi nie zwracał uwagi ? Daj spokoj pisalem ten tekst szybko, a ze jakis "jeden" ortograf mi wleci to Ty juz sie czepisz ;] tu chyba chodzi o wyraznie pogladow a nie o ortografie ? Dla mnie to juz powinien byc skonczony temat.

co do punktu 2 ...
powodzenia, jezeli patrzysz tylko sam siebie to napewno masz super zycie. Chociarz rozumiem ze powinno sie patrzec tylko samego siebie, sporo osób mi to powtarzalo, ale akurat tak sie sklada ze posiadam wielu znajomych na ktorych moge liczyc w kazdej potrzebie, tak samo oni na mnie. Nie sa oni mi obojetni i zebym patrzyl tylko sam siebie bym byl zwyklym, zakaprysionym i zamknietym w sobie czlowiekiem. Radze Ci zmienic podjescie jezeli do tego sie stosuejsz, bo jezeli tak to napewno nie masz wielu prawdziwych PRZYJACIOL.

punkt 3
również witam :p

Hmmm no nie byłbym sobą gdybym nie odpisał :)

Ok - nie wymagam, żeby każdy tu pisał jak Miodek ale można się trochę wysilić i nacisnąć ten klawisz "alt" przy wciskaniu literki "a". To naprawdę nic takiego... Po prostu wygodniej się to czyta -.-'

Ponadto czytaj moje posty ze zrozumieniem. Pisałem, że nie są mi obojętne losy moich przyjaciół czy znajomych - są ludzie dla których zrobiłbym wszystko o co by mnie tylko poprosili. Nie rób ze mnie zimnego egoisty :)

@ Kiroy

Fajne posty xD. Czasami miło jest po wspominać stare dobre czasy przy piwku czy też jakimś 0,7 :D

Moim zdaniem wiek również nie jest wyznacznikiem dojrzałości. Znam w Tibii osoby co są o te pare lat młodsze ( mają np 12, 13 lat ) ale nie zauważyłem , żeby były jakieś extra głupie xD. Suv, młody owner Sashy~, Mamikus z Srbi mogą być przykładem na to, że można z osobami młodszymi prowadzić konstruktywne rozmowy na fajne tematy :)

Wind
27-02-2007, 22:33
Archin
Feb 27 2007, 21:20:18 CET Killed at Level 143 by Pephy

27-02-2007, 22:35
Michal -o tych chlopakach co mieli 10 lat- zeby byc dokladnym mieli po 12 ^^
pamietam jak przyjechales jak to przezywali,nawet przyszliscie do mnie na kosza heh;D
zapraszamy ponownie,teraz pojde z wami ,pogadamy o tym i owym xP

ty grales w kosza a nie reczna o.0?

archin padl :P znow ^^
@up
wyprzedziles mnie skurwy***:*:P

Pyro Aris
27-02-2007, 22:46
@Finer
nie pomyslales o tym ,ze ktos moze mieszkac za granica ,gdzie nie sprzedaja polskich klwiatur

madre wypowiedzi kiroya : 2

_schneider_
27-02-2007, 22:50
no witam witam widze ze calkiem poziom rozmów sie podniosl ;]
Suv a czy ja Tobie kazałem tłuamczyc sie przede mna ? tylko powiedzialem co odczulem po tych wszystkich postach przeczytanych przeze mnie. Dokaldnie chodzi mi o to co koledze Konzbiemu (chyab moge tak napisac :) ) Wsadzanie na kogos ze z kims sie policzymy, nawet nie znając tej osoby jest dla mnie dziwne.
Kiroy: no dzieki ze poparles mnie z tymi bledami, bo masz racje akurat te posty ktore pisze do tej pory na tym forum sa pisane w bardzo szybkim tepie i zebym mial sprawdzac czy nie zrobilem jakeigos tam bledu to bym pisal tylko po jednym zdaniu :) Akurat nie mam dyslekcji :P Bo dla mnie nie ma czegos takiego jak dyslekcja ;] ortografi mozna przeciez sie nauczyc, kto robi bledy co drugie slowo poprostu jest zaniedbaniem nauczycieli badz samemu sie nie nauczylo regulek w dziecinstwie.
Jak pisalem ze Suv jest mlody ... wcale nie chodzilo mi to zeby mu ublizyc czy cos w tym stylu, tylko o to ze jednak ludzie w takim wieku nie rozumieja pewnych spraw. Uprzedziles mnie o tym wykaldzie z przyjaznia. Moge tylko poprzec Twoej slowa, przezylem dosc sporo, kilka razy dzownil telefon od DOBREGO kolegi o 3 w nocy zebym koniecznie sie zjawil w pewnych miejscach aby mu pomoc, nie wybredzalem ze jest pozno czy cos, tylko ubieram sie w samochod i jade. Tak samo wiem ze ja na nich moge liczyc, proste to dziala w dwie strony. Ty pomagasz inni Ci pomogą.
all: moge was zapewnic ze jest duzo wiecej takich madrych ludzi jak kiroy czy dodi, tylko ich powinnismy szanowac za to ze oni jeszcze glosza ta swoja madrosc i staraja sie zwrocic uwage jezeli cos zle robimy. Tak samo wielkie piwo dla Konzbiego który w normalny sposob zwrocil uwage dla Suva, a nie bluzgal od niewiadomo jakich i ze nie boji sie powiedziec prawdy. Tak samo dobrze ze Suv odrazi nie straszy ze hunted.

ps. Suv identyczne historie z tym "ziolem" bylo za moich lat. Jak HIP HOPOWCY kupowali i malo tege ze mowili ze jest "spox" (keidys nie mielismy komorek wiec nie bylo smsow) to jeszcze prosili zeby przyneisc wiecej. Eh to byly czasu :) Naprawde dziecinstwo jest najlepszym chyba zyciem, bo chyba wszscy mamy / mielismy beztroskie dziecinstwo ;] Raczej rodzice nam duzo obowiazkow nie dawali, ale chyba powinnismy skonczyc rozmowy o tym bo sie robi forum wychowawcze niz tibijskie :)
Do uslyszenia

GZ PEPHY i reszczie ET :) Wogle zycze wam powodzenia i wkoncu dojscia do porozumienia w tej wojnie ;] HAIL _schneider_ :P:P:P :cup: :cup: :cup:

zielaq
27-02-2007, 23:11
Archin
Feb 27 2007, 21:20:18 CET Killed at Level 143 by Pephy

http://tibicams.tibianetwork.net/de/movies/show/19641

Ptak~
27-02-2007, 23:33
nie nie kazales mi sie tlumaczyc, poprostu nie chcialem zeby ktos odebral moj post jako wlasnie "tlumaczenie sie". a co do "ziola" to go nie sprzedaje nie kupuje i nie pale, ale widac co sie dzieje w tym kraju :p

jusz nawet ziomale walom scieme!!!!!!!!X( X( X(

masz racje, do mnie nikt nie dzwoni o trzeciej w nocy, ze czegos potrzebuje, a ja nie wsiadam na hulajnoge i do niego nie popierniczam, ale na wszystko przyjdzie czas. omg ide cos pocwiczyc posmiac sie jeszcze troche sie posmiac i spac. i posmiac sie :D

gz fraga, chociaz ng expi, a et nie, i to ng expi tez innymi charami.

Yaroshy
27-02-2007, 23:50
Na filmie widac jak doskwiera brak kasy ET. Pephy ma na sobie dark armor i soldier helmet. Ale mimo wszystko gz fraga :p

Elitarny
27-02-2007, 23:54
@Fin'er Wlasnie nie kazdy ma polska klawiaturke ;) Ja np nie mam i mi to przeszkadza a probowalem i nie chce mi sie zmienic -.- hehehe

Witam wszystkich forumowiczow.Czytam forum od dlugiego czasu ale niestety moje stare konto na tibia.pl nie pozwalalo mi komentowac.Ale dzisiaj sie wysililem i zalozylem nowe.

Pozdrawiam:Krioy`a,Suv`a,Fin'er`a,Veerey`a (valoria man ;p ) Pephy`ego,Boixos`a,Konzbi`ego,Dodi`ego i Wind`a oraz osoby o ktorych zapomnialem.

Od dzisiaj zaczynam sie wypowiadac troszeczke ;p
Mam nadzieje na mile powitanie ;p

Eli

zielaq
28-02-2007, 00:06
Na filmie widac jak doskwiera brak kasy ET. Pephy ma na sobie dark armor i soldier helmet. Ale mimo wszystko gz fraga :p

wczesniej biegalem w samych bohah :p

Fin'er
28-02-2007, 00:13
@Fin'er Wlasnie nie kazdy ma polska klawiaturke ;) Ja np nie mam i mi to przeszkadza a probowalem i nie chce mi sie zmienic -.- hehehe

Witam wszystkich forumowiczow.Czytam forum od dlugiego czasu ale niestety moje stare konto na tibia.pl nie pozwalalo mi komentowac.Ale dzisiaj sie wysililem i zalozylem nowe.

Pozdrawiam:Krioy`a,Suv`a,Fin'er`a,Veerey`a (valoria man ;p ) Pephy`ego,Boixos`a,Konzbi`ego,Dodi`ego i Wind`a oraz osoby o ktorych zapomnialem.

Od dzisiaj zaczynam sie wypowiadac troszeczke ;p
Mam nadzieje na mile powitanie ;p

Eli

No to forum się rozszerza :) I bardzo dobrze bo nudno tak czytać samego Strażaka , Zarazdeda, mnie czy też innych ^^.

Witam :)

@ Misterio i Eli

Ps. Co do tych klawiatur - zwracam szacunek :P. Prawdą jest też, że jesteśmy przyzwyczajeni do Tibii gdzie nie ma polskich literek oprócz pięknego " ó " więc z przyzwyczajenia piszemy podobnie jak Schneider ( bez obrazy ). Ja jestem na to wyczulony bo mnie do tego psorka zmusiła -> przez te "ą" i "ę" zawsze miałem po 50 błędów w wypracowaniach :D

Misterio
28-02-2007, 00:22
@Finer
Ja nic nie mam wspólnego z tematem klawiatury ; )

Fin'er
28-02-2007, 00:24
:P

Gz fraga Et.

Swoją drogą - Archin nieźle się trzymał :)

Elitarny
28-02-2007, 01:05
Nom pare razy wyleczyl sie z deep fuskiarz -.-

Oby tak dalej.

Ps. dzieki za przywitanie :D

Tibijczyk1984
28-02-2007, 02:38

ZA TEGO POSTA MASZ PEŁEN SZACUNEK U MNIE :) ZLE CIĘ OCENIŁEM

PRZEPRASZAM

Tibijczyk1984
28-02-2007, 02:56
no witam witam widze ze calkiem poziom rozmów sie podniosl ;]
Suv a czy ja Tobie kazałem tłuamczyc sie przede mna ? tylko powiedzialem co odczulem po tych wszystkich postach przeczytanych przeze mnie. Dokaldnie chodzi mi o to co koledze Konzbiemu (chyab moge tak napisac :) ) Wsadzanie na kogos ze z kims sie policzymy, nawet nie znając tej osoby jest dla mnie dziwne.
Kiroy: no dzieki ze poparles mnie z tymi bledami, bo masz racje akurat te posty ktore pisze do tej pory na tym forum sa pisane w bardzo szybkim tepie i zebym mial sprawdzac czy nie zrobilem jakeigos tam bledu to bym pisal tylko po jednym zdaniu :) Akurat nie mam dyslekcji :P Bo dla mnie nie ma czegos takiego jak dyslekcja ;] ortografi mozna przeciez sie nauczyc, kto robi bledy co drugie slowo poprostu jest zaniedbaniem nauczycieli badz samemu sie nie nauczylo regulek w dziecinstwie.
Jak pisalem ze Suv jest mlody ... wcale nie chodzilo mi to zeby mu ublizyc czy cos w tym stylu, tylko o to ze jednak ludzie w takim wieku nie rozumieja pewnych spraw. Uprzedziles mnie o tym wykaldzie z przyjaznia. Moge tylko poprzec Twoej slowa, przezylem dosc sporo, kilka razy dzownil telefon od DOBREGO kolegi o 3 w nocy zebym koniecznie sie zjawil w pewnych miejscach aby mu pomoc, nie wybredzalem ze jest pozno czy cos, tylko ubieram sie w samochod i jade. Tak samo wiem ze ja na nich moge liczyc, proste to dziala w dwie strony. Ty pomagasz inni Ci pomogą.
all: moge was zapewnic ze jest duzo wiecej takich madrych ludzi jak kiroy czy dodi, tylko ich powinnismy szanowac za to ze oni jeszcze glosza ta swoja madrosc i staraja sie zwrocic uwage jezeli cos zle robimy. Tak samo wielkie piwo dla Konzbiego który w normalny sposob zwrocil uwage dla Suva, a nie bluzgal od niewiadomo jakich i ze nie boji sie powiedziec prawdy. Tak samo dobrze ze Suv odrazi nie straszy ze hunted.

ps. Suv identyczne historie z tym "ziolem" bylo za moich lat. Jak HIP HOPOWCY kupowali i malo tege ze mowili ze jest "spox" (keidys nie mielismy komorek wiec nie bylo smsow) to jeszcze prosili zeby przyneisc wiecej. Eh to byly czasu :) Naprawde dziecinstwo jest najlepszym chyba zyciem, bo chyba wszscy mamy / mielismy beztroskie dziecinstwo ;] Raczej rodzice nam duzo obowiazkow nie dawali, ale chyba powinnismy skonczyc rozmowy o tym bo sie robi forum wychowawcze niz tibijskie :)
Do uslyszenia

GZ PEPHY i reszczie ET :) Wogle zycze wam powodzenia i wkoncu dojscia do porozumienia w tej wojnie ;] HAIL _schneider_ :P:P:P :cup: :cup: :cup:

QRDE RACJA NIEWAZNE O KTÓREJ KOLEGA DZWONI W 100 % SIE ZGADZAM A WIEZCIE MI LUB NIE WIEM O CZYM PISZE

Ptak~
28-02-2007, 09:08
mmm

lol @ tibijczyk <,<

Ghost111
28-02-2007, 09:32
Widze ze ostatnie posty maja charakter pedagogiczny. Co nie zmienia faktu ze to co napisali poprzednicy jest prawda i mysle ze nawet na forum o obsidii przydadza sie komus takie posty, moze niektorym uda sie je przeczytac pomimo obszernej tresci i wyciagna korzystne wnioski dla siebie...
Suv widze jak prawdziwy grac sie nie zalamal po hacku i chwala ci za to ze pomimo straty kasy jakiej wielu z nas nigdy nie mialo i miec nie bedzie ty sie nie poddales i chcesz grac dalej..
Co to watku otrografi, ja mam polska klawiature ale z racji ze bez polskich znakow pisze sie o wiele szybciej a inteligentni ludzie zrozumieja to co napisalem a do takich osob wlasnie kierowane moje posty. Chociaz niektorzy nie dosc ze ortografy sadza to jeszcze obca im jest interpunkcja, ktorej brak potrafi zmienic calkowicie znaczenia posta.
Kolejna sprawa jest odrodzonie aktywnosci eternal teamu, co mnie osobiscie bardzo cieszy i mam nadzieje ze wiecej takich komicznych sytuacji jak z evo hawkiem juz nie bedzie "utmao vtie88" . Mam nadzieje ze macie jakis pomysl skad czerpac jakos kase..

Dziekuje za uwage

Misterio
28-02-2007, 15:27
... jeszcze ten budzacy groze avatar (az sie zygac chce) zal mi ciebie jak to ty
Kórwa jak Ty taki przystojniak to wstaw swoje [ ;

Paktos
28-02-2007, 15:41
Misterio a co tasujesz sie przy jego avatarze?:D

Misterio
28-02-2007, 16:02
Ah Ci dzisiejsi dowcipnisie [ ;. Uszanuj to, że chłopak wstawił w avatar swoją rl fotke -.-". Jak ktoś wstawi swoją fotke w avatar na tym forum to zaraz lecą komentarze typu "Ale parszywy ryj" a jak każdy wstawia na takich servisach jak fotka.pl albo epuls.pl to nikt nie pisze takich bzdetnych komentarzy ; ) bo tam każdy ma a tu się ludzie wstydzą [ ;

Kiroy
28-02-2007, 16:37
Tibijczyk dziekuje milo mi to slyszec :) nie spodziewalem sie jestem bardzo milo zaskoczony ... tez powiedzialem pare brzydkich slow za ktore Przepraszam oficjalnie na forum :)

bardzo prosze teraz bezkomentarzy ze zostalismy z tibijczykiem pierwsza para homo na tym forum :D my tylko przyznalismy sie do bledow :P

Obsidia : ogolem walka bedzie zawsze .... moze prophersy troche zmadrzeje i nas poprze bo ng ich powybijalo a oni grzecznie przyjmuja ciosy ... zobaczymy co znimi moze nadejdzie kiedys taki dzien ze ich wykopiemy ... a moze to nigdy nie nastanie .. aczkolwiek napewno jeszcze nie jedna osoba padnie od nas i od nich :P

Misterio
28-02-2007, 16:44
Heh wiadomo, że walka będzie trwać jeszcze ; ) jak trwa już można powiedzieć od początku serva ; /

Fin'er
28-02-2007, 17:08
Co to watku otrografi, ja mam polska klawiature ale z racji ze bez polskich znakow pisze sie o wiele szybciej a inteligentni ludzie zrozumieja to co napisalem a do takich osob wlasnie kierowane moje posty.

Dziekuje za uwage

No tu mnie rozwaliłeś . Relatywizm moralny ?

Jak już to raczej wynika z lenistwa -> każdy pisze jak mu się pisze wygodniej.

Ptak~
28-02-2007, 17:20
nie kłóćcie sie o ta ortografie juz :p

paktos, Twoj av to Twoja rl fotka ?

Kiroy
28-02-2007, 17:21
co do ostatnich kacji .... to maly popis pephego :P ten chlopak ma talent do tibii :D ogolem mi imponje :D gra w tibie niedlugo a wali z armty jak stary wyjadacz :D dla mnie Pepsi to No 1 na Obsidii :) a co do fotek [email protected] moj adres msn tam mam swoja fotke :)

Elitarny
28-02-2007, 17:54
Kurde wlasnie expie ale musze napisac ze mi imponuje to combo na Azaredzie 4xUe albo 5 juz nie pamietam ale to mi sie zajebiscie podoba :D Powiedzcie mi tylko kto odliczal B)

Szafa
28-02-2007, 17:56
teraz zacznie sie rozmowa o tym kto jest ładny, a kto nie :D
I tak ja wygram ;p

_schneider_
28-02-2007, 18:04
Suv zapomnij ...
ja juz wczesniej zarezerwowalem sobie paktoske :) o ile to zdiecie przedstawia wlasnie ja :)
a tak powaznie to gz fragow :) Znow ET sie rozkreca ;)

Elitarny
28-02-2007, 18:05
Szafa a mi imponuja twoje skille :) chcialbym miec takie ;)

Pamietasz jak cie zabili w venore?te noobchary.Akurat bylem w dp chcialem ci pomoc ale nie bylo jak.Troche ich za duzo i jeszcze Bonadi i Lady~ .Mam pare screenow jakbys chcial.Trzymaj sie. :(

Szafa
28-02-2007, 18:14
noo padłem przez to że ich tak dużo było i żadnych ludzi do pomocy online więc się trzymałem dopóki mf i uhy miałem ;p, najgorsze ze wtedy bylem facc i bez blessów ....

Ptak~
28-02-2007, 18:16
mhm, a mnie na filmiku pephego urzeklo cos innego - to spamowanie hotkeya SD jak archin mial red hp ;) gdyby nie hotkey system - o takich akcjach moglibyscie pomarzyc. chociaz pasc by pewnie padl - UE to UE

Szafa
28-02-2007, 18:22
noo to jest racja ze ten hotkey dużo daje w walce, ale według mnie w tych hotkeyach jest jedna dobra rzecz ;p jak sie ma kicka , loga sie da w złym miejscu to jak sie zaloguje to można natychmiast uhy czy tam vite

Nirvy
28-02-2007, 18:34
mhm, a mnie na filmiku pephego urzeklo cos innego - to spamowanie hotkeya SD jak archin mial red hp ;) gdyby nie hotkey system - o takich akcjach moglibyscie pomarzyc. chociaz pasc by pewnie padl - UE to UE

Gdyby gdyby a co by było gdyby Tibia nie powstała? Po co tak gadać jeżeli można używać to logicznym jest ,że nie będą sobie utrudniać zdobywania fragów.

Ptak~
28-02-2007, 18:39
nie mowie zeby utrudniac sobie zdobywanie fragow, ale parcie na hotkey bylo przesliczne :)

28-02-2007, 19:13
dobre w tym bocie jest to ze go maja wszyscy :)

Ryba_90
28-02-2007, 19:37

Te hotkejse w biegu nie dzialaja idealnie dlatego taki spam hotkejsow.

@Edit
Archin i tak padl w trapie, po drugie bot jest rowniez do leczenia wiec byc moze niektorzy by sie tak dobrze nie leczyli bez bota :P

Ptak~
28-02-2007, 21:40
tak, racja, w sumie battle na potwory w Tibii 7.3 tez nie dzialalo idealnie, wiec poprostu CipSoft robi kiepskie boty :D

Qxwaaatz
28-02-2007, 22:09
Jezeli cos skopiuje ,a potem chce wkleic pojawia sie taki shit "Hello!" - keylogger? co o tym myslicie?:baby:

zielaq
28-02-2007, 23:59
wszyscy jestescie brzydcy , nie to co moj tylek na youtube hahahahah xD

zielaq
01-03-2007, 00:05
wino juz rzadziej xD
_/ Ojczysta !

Pyro Aris
01-03-2007, 00:16
Name: Kiroy Wind
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 108
World: Obsidia
Residence: Venore
House: Wood Avenue 10b (Edron) is paid until Mar 12 2007
Last login: Feb 28 2007, 20:27:37 CET
Comment: Let's start real show.
Account Status: Premium Account

czemu kiroy nie jest w ET ?

zielaq
01-03-2007, 00:17
ktos go wyrzucil , ale nie odszedl nie bojcie sie :D

01-03-2007, 00:17
twoja dupa rzeczywiscie pieknie sie prezentowala :S

Janosik-Aul
01-03-2007, 07:52
Suv the Dark~ wspolczucie, tyle kasy ;\
ale cos mi nie pasuje X( bo napisales, ze straciles ~1,5kk czyli wychodzi, ze miales tylko 300k lol? bo anii item 1,2kk + 300k, co sie nie zgadza? czy nie robiles anii?

zielaq
01-03-2007, 08:52
nie robil anni

Kiroy
01-03-2007, 11:11
nie ma mnie w ET bo jakies gowno wyniklo ....

Luppy
01-03-2007, 15:37

tzn.?......

^Trial^
01-03-2007, 15:59

Wlasnie jakie gowno :P?
Chyba ze jakas tajemnica to ok :P

Ptak~
01-03-2007, 16:12
@ janosik

nie robilem anni jeszcze, takie moje szczescie ;)

Szafa
01-03-2007, 18:11
Mam pytanie. Tylko mi ok 17 zaczynają się lagi ??

Urgothiri
01-03-2007, 18:12
Kiroy mala prosba wtajemniczysz nas o co chodzi z twoim kickiem z ET? :> bo jak wszyscy czytajacy to forum napewno sa zainteresowani ta sytuacja

hanspel
01-03-2007, 18:20
17:14 Azared Eagon [151]: I sell magic plate armor , stonecutter axe, mastermind shield ,blue robe,dragon scale mail , helmet of the ancients ,and buy all explo and hmms

co on ma 2 sca czy swoje sprzedaje ?:|

Janosik-Aul
01-03-2007, 18:59
@ janosik

nie robilem anni jeszcze, takie moje szczescie ;)
ehh to w czym problem? podobno grasz teraz palkiem swoim <tak wyczytalem z forum tibia.com> aby nazbierac kasy, a nie lepiej poprosic kilku osob i zrobi anii to bys mial kase duzo kasy i bys dalej gral sorcem - byle do przodu :p

podobno jakas ekipa miala isc w tym tygodniu na anii popros moze wywala kogos heheh ;D nie wiem czy to prawda, ale mi tak kumpel z rl mowil

Elitarny
01-03-2007, 19:21
A myslisz ze w jednego sorca tak latwo anni zrobic -.- huehuehue.Musi byc ich 4 albo jeden z duzo wiekszym lvlem (wiadomo po co) ;)

Mnie jedynie denerwuje ze kicki sie zaczynaja X( Ostatnio mialem tyle szczescia co nigdy.Na guardach przezylem kick.

Pozdro

_schneider_
01-03-2007, 20:05
a po co mu robic anhi jak i tak nei moze grac sorcem ? przeciez ma lagi ?
a wlasnie moze ktos posiada na osbsidi na sell mmsa ? Jezeli by byla jakas dobra oferta bym moze sobie nawet takiego sprawil :)
co do filmiku pephego to moim zdaniem ... zal.pl :) (chodzi mi o ten filmik rl) ale za to gratulacje w zdobywaniu fragow :)
Pozdrawiam !

Szafa
01-03-2007, 20:13
BTW; Apropo filmu z ubijania Archina to tam jest taka fajna sytuacja jak Ryba the Wolf przybiega ze swoim stadkiem wolfów xD

Kiroy
01-03-2007, 20:15
ogolem poszla fama ze ktos hacknal raidriona i niby to ja albo pephy :P smiech na sali :D

Ptak~
01-03-2007, 20:28
ostatnio nawet te lagi nie takie straszne, tzn dzisiaj juz nie mialem tych wielkich freezow. chociaz sorcem expic i tak ciezko by bylo, poza tym mam rs, nie mam kasy nawet na blessy jak padne na tym anni, no i mannow nie chcial isc tydzien temu to dlaczego nagle ma zmienic zdanie ? poza tym, nie mam zamiaru sprzedawac anni itemka ;) jeszcze kilka tych "maintenance works" i bedzie chodzilo jak w zegarku :p

@ szafa

ja w wakacje mialem lagi od ~10 rano, tak od pazdziernika mi sie zaczynaja okolo 16, przez pare ostatnich miesiecy bylo gorzej i lagi caly dzien a od 15 freezy co chwile po kilka/kilkanascie sekund.

01-03-2007, 21:07
czy ktos na tym jebanym servie kupuje g army?!=/ ja jebie

Szafa
01-03-2007, 21:15
Dzisiaj mi te lagi sie mniejsze zrobiły trochę ale i nadal są

zielaq
01-03-2007, 21:31
istnieje taki 7 lvl co kupuje wszystkie itemy :) ale to moja slodka tajemnica

Ptak~
01-03-2007, 21:31
u mnie to samo, zapewne dlatego:

Due to maintenance work, lags and kicks are expected on Tuesday, February 27th between 0:00 and 6:00 am CET on Arcania, Askara, Berylia, Elysia, Furora, Galana, Inferna, Iridia, Kyra, Morgana, Nebula, Obsidia, Pandoria, Premia, Saphira, Thoria and Xerena.

Janosik-Aul
01-03-2007, 21:37
A myslisz ze w jednego sorca tak latwo anni zrobic -.- huehuehue.Musi byc ich 4 albo jeden z duzo wiekszym lvlem (wiadomo po co) ;)

Mnie jedynie denerwuje ze kicki sie zaczynaja X( Ostatnio mialem tyle szczescia co nigdy.Na guardach przezylem kick.

PozdroROTFL! A wiesz, ze anii sie robi w 4 osoby, a i 124 lev suva spokojnie styka! :)

no i mannow nie chcial isc tydzien temu to dlaczego nagle ma zmienic zdanie ?Ofcz to nie moja sprawa, ale mysle ze dla wielu osob jest ciebie szkoda po prostu z powodu tego haka i mysle ze powinienes porozmawiac z nim again ;P 50k na blessy nie zalatwisz? jasssne :p troche checi suv! a napewno odrobisz straty!

Ptak~
01-03-2007, 21:55
chęci są - gorzej z mozliwosciami. moj net jest do dupy od wakacji i nie wiem dlaczego ale jak narazie nie moge go zmienic bo nie mam na co >.> poza tym dzieki, ale wiem co robic.

Paktos
01-03-2007, 22:25
ja niemam lagow nawet jak pisza na tibia.com
suv moze masz lagi bo przekaznik do twojego bloku jest zjebany

Pyro Aris
01-03-2007, 22:27
a wlasnie moze ktos posiada na osbsidi na sell mmsa ?

ja mam ;p 150k i jakby co to pisze do Shanloth

Paul84
01-03-2007, 22:57
@Szafa

Ty to i tak masz sie dobrze :D ja mam codziennie od okolo 14... raz wieksze, raz mniejsze, ale sa praktycznie codziennie X(
dzisiaj na przyklad bylem sobie na dragach w ank, ide se lurnac... i freez :o po jakis dwoch minutach juz to olalem wylaczylem i wlaczylem tibie na nowo, i... nie moglem sie zalogowac :D juz bylem prawie pewny ze padlem wiec tak dla pewnosci sprawdzam na stronie i ... o dziwo... zyje :D probuje sie zalogowac... udalo sie za ktoryms tam razem :baby: no i patrze... 0 many (mialem manashielda i full mane, tzn 1445 :p ) i niecale 400 hp :cup: niewiem jakim cudem ten drag mnie nie ubil przez +/- 3-4 minuty B)

pozdro :)