zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Obsidia ....

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Maqon
17-01-2007, 20:27
HUAHAHAHAHAHAHAHAAH takie teksty mnie rozbrajaja HAUAHAHAHAHAHHAHAHAHAHBAUHAHABAUABAUAABAUABHAHBAUA ABA
strazak
wedlug mnie jestes kims kto ma od 14 do 16 lat.
To sprawa tristy z kim gada a was to niepowinno obchodzic. Zauwazylem ze to Forum coraz bardzo sie interesuja rl zyciem ludzi niz obsidia.

Tristy wedlug mnie tibia to tylko gra. traktowalem to jak zycie i troche zle na tym wyszedlem;p ale to zalezy jak to sobie kto uwaza. Tak wogule to bylo ostatnio na tibi.pl ze jakas para z tibi sie pobrala.(to tak na marginesie)

a jezeli chodzi o Obsidie to chyba NG zmienilo Taktyke bo dzisiaj byl ladny pk team z 30 osob 20-35 lvl:D ciekawe czy sie bawili czy liczyli na jakis locik. Ja sie lekko zdziwilem bo sie zucili na mnie;D i musze przyznac ze z moim lagami mialem niezla zwalke:P

Teraz tylko czekac na naestepny open battle lub jakis sanke attack:D

strazak:
Tylko pomysl co ma do stracenia taki Ryba Kiroy i reszta. Nic
albo beda walczyc z Pephim przeciwko NG albo bede dalej hunted;D
I pamietaj ludzie sie zmieniaja nie wszyscy ale sie zmieniaja;]

axio90
17-01-2007, 20:41
Strazak i Avolver jak zwylke maja racje, wszyscy sie teraz podlizuja nowym wladcom ale to jeszcze nie koniec wojny. Jeszcze niejeden sie przejedzie na pepsi koli i suvie.
Tristy jakby Pephy stracl chara to do kogo slala bys caluski, chyba manow i azared jeszcze nie maja zony w tibi, zagadaj bo historia kolem sie toczy jeszcze wroca do lask. :D

Teraz et atakowalo gdy NG expilo i mialo sukcesy ale role chyba wlasnie sie odmieniaja i Ng bedzie polowac na expiacych ET. jeszcze niejeden z ET przestanie walczyc bo niemoze expic.

^Awolver^
17-01-2007, 20:42
@up pierdolisz zajebiste głupoty >.< sry za wulgaryzmy ale juz kruwa nie moge wyrobic . . . Zauwazylem ze to Forum coraz bardzo sie interesuja rl zyciem ludzi niz obsidia. a zdanie wczesniej mowisz o tym ze wedlug Ciebie strażak ma 14 - 16 lat ... hipokryta . . .

I pamietaj ludzie sie zmieniaja nie wszyscy ale sie zmieniaja;]

ja pierdole >.< chyba za duzo sie Filmów naogladales .. pepsi sie zmienil dlatego ze odszedl od Ng ? Chyba ochujales . . . ja bynajmniej na forum nie zauwazylem nic co by swiadczylo o tym co by go zmienilo -.-" nadal jest arogancki i pewny siebie tylko tyle ze zmienil strone po której walczy . . .

p.s. strażak ciekawe co studiujesz ? ;d bo z tą wiedzą to na pewno nie prawo xD

Maqon
17-01-2007, 20:45
I tu znow sie mylisz Azared ma lub mial zone:] jest nawet filmik gdzies na tibia.cam jak ja zabijamy w jednym z poprzednich snake attakow;D

Zejdzcie wszyscy z Tristy bo nie wiem co ona wam zrobila. Ja bym sie z checia dowiedzial jaki ty masz nick Axio90 moze nam powiesz:}

Jezeli ci chodzi o moj wiek to mam 19 lat

Nirvy
17-01-2007, 20:50
SkoŃczcie JuŻ To Bo Robi SiĘ Nudne............

Qeth
17-01-2007, 20:50
Dopoki widze ze Pepsi online na forum.. moze odpowiedz mi na pytanie ktore wczesniej zadalem dotyczace wojny?? 8o

Btw. Strażak a skad ty tyle wiesz ?? moze ty uzywasz raczki lub innych bardziej erotycznych urzadzen???

^Awolver^
17-01-2007, 21:00
@vylkano
Nikogo nie obchodzi to ile masz lat . . mówisz ze zajmują sie ludzie ( oczywiscie ty od nich stronisz ) czyims rl a sam zaczynasz o tym gadac . . .

Tego posta nie było myslalem ze to inny owner . . .

p.s. znam Tego qeth z rl i myslee ze mozna mu zaufac

Qeth
17-01-2007, 21:06
nie wazne....

Czepez
17-01-2007, 21:15
Ehhh. Skonczcie to obrazanie bo bedzie usuwanie postow lub zamkniecie tematu. Napiszcie lepiej cos o wojnie :p

Btw. Wytlumaczy ktos co to za gildia i co za ludzie sa w niej i dlaczego? Prophesy

Pozdro.

Maqon
17-01-2007, 21:17
ale ty mnie mozesz nienawidzic i mnie to wali lubie wku..... takich ludzi jak ty.
Wedlug mnie Qeth jezeli chce walczyc niech walczy. taki 50 mag ma wieksza sile niz 100 ek bo ja nie mam zadnego czaru co bym walnol 200 w czlowieka.Avo czemu selnoles postac teraz bys sie nadal bys mogl walczyc:]

strazak
17-01-2007, 21:23
Studiuje nauki bardziej scisle bo mam bardziej scisly umysl, moze dlatego widze to co oczywiste a ze pisze pod pseudonimem to mam gdzies to czy chcecie mnie zabic. pisze to co mi serce i umysl dyktuje i nabijam sie z przymulow jakich jest sporo.

Ludzie robia levele, pozniej przez glupote maja haka albo hunta, jak typ np Pephy ma 130 lev to wszyscy go czcza jak boga , a za jakis czas maja go gdzies i sie z niego smieja jak z Xarabka. A dlaczego - Bo pisac nieumie jak cos napisze to na 2 linijki wielki gracz. Suv to samo tylko ironie zna i to na 1 zdanie - smiechu warte - dzieciaki sie madrza bo maja level a level na bocie albo z piecioma kolegami.

Avolver dobrze pisze to tez sie z niego smiejecie albo z axia90 bo co bo pisze to co nie jest zgodne z oficjalna polityka parti komunistycznej ?

Dykteture manowa wlasnie zamienamy na dyktature pephiego.

Misterio
17-01-2007, 21:27
@Fin'er i Vylkano

Elvin Henus się tutaj udziela : ). Jak tak bardzo wam na tym zależy ; o. (Fin'erowi raczej nie zależy na tym, ale Vylkano tak bardzo chcę to wiedzieć ; o)

Na pephy'm każdy psy wieszał podczas wojny SoBS vs. NG a teraz Pephy to mastah ; DDDD.

@Vylkano

Awo sprzedał postać (wg. mnie) bo Tibia mu się znudziła i potrzebował kasy, al czuje, że ciągnie go do tych pixeli : ).

ps. Złoty płyn opanował moje ciało ; D

@down

A co z "naszą" Sol ; o? Zawdzięczam jej kilka miłych chwil ; P

^Awolver^
17-01-2007, 21:29
@ potrzebowałem kasy na nowy komputer ;] częśc juz mialem z odszkodowania ze złamenej ręki ;] ( p.s. mialem ją złamana w czasie wojny z erusem ;] raxilona z erusem* wtedy mannow znaczyl na serverze nie wiecej niz ja ;s tyle ze mial pod soba wiernych NyGusów) później żałowalem troche tej decyzjii szzegolnie po tym co tej idiota zrobił z postacią :/ nawet takiego fajnego idea mielismy z rybką na mannowa :/ mam nadzieje ze teraz go wykorzystacie o ile sie wam to uda x) tyllko ze wtedy on lazil tam bo trenilem a teraz to nie wiem czy by do kogos sie tam przechadzal

i oczywiscie nudzila mnie gra ;p no cóż jedyne c orobilem przez 2 tyg. to skillowalem na slime'ach i gadalem z sol na gg xD która równie jak ja ie nudzila w pracy ;d zza wiele nie naskilwoalem ( 84 shielda, aczkolwiek wiecej od azareda i meraza ;d) gdyz czeste wypady na "mazurska plaze" powiedzmy ze "zniszczyly mi wakacje"

Maqon
17-01-2007, 21:42
A to srry Avolver myslalem ze go selnoles pozniej.

Czepez ta gildia jest podbno neutral ale kto to wie:p

loletto
17-01-2007, 21:46
Strazak za kogo ty sie uwazasz, ze takie opinje wydajesz...
Btw
a skad ty wiesz ze nie ma chlopaka na rl?:>

Tiba Jest jak zycie raz kocham tego raz komam innego, boli cie to?:>
Dla mnie Pephy moze miec i 10 lvl

Nirvy oczywiscie ze Cie pamietam =*

Hmm, pisze się "opinie" a nie "opinje" ale co tam, zywo legendo serwera...:D

Marlena, ty myslisz ze jestes fajna? ze cie lubia bo dziewczyna? loooool.
Wiesz ty w rl zajebista musisz byc, dzis kocham tego, jutro tego, ahha, byleby nie musiec z uslug wlasnej raczki korzystac? Widac w tibii jak w zyciu, korzystasz z meskich upodoban na prawo i lewo, mozna sie domyslec za co...

Ahh, Lady Marlenko!! chybe jednak jestes niezaspokojona, skoro malinki wirtualnie robisz, bidulko, moze popros, napewno nie jeden napalony chlopczyk, odwiedzilby cie w twoim "city" i za odpowiednim wynagrodzeniem uzyczylabysmy swoich niewatpliwych wdziekow? Ja osobiscie proponuje kanal trade, bo jesli NG zdola wygrac to pewnie chetnie przyjelabys np. Mannowa? Wiadomo, takie bezinteresowne, hmm, kobiety, jak ty lubia zwyciezcow :evul:

Tristiiiii
17-01-2007, 21:55

Wiesz ty w rl zajebista musisz byc, dzis kocham tego, jutro tego, ahha, byleby nie musiec z uslug wlasnej raczki korzystac? Widac w tibii jak w zyciu, korzystasz z meskich upodoban na prawo i lewo, mozna sie domyslec za co...

Ahh, Lady Marlenko!! chybe jednak jestes niezaspokojona, skoro malinki wirtualnie robisz, bidulko, moze popros, napewno nie jeden napalony chlopczyk, odwiedzilby cie w twoim "city" i za odpowiednim wynagrodzeniem uzyczylabysmy swoich niewatpliwych wdziekow? Ja osobiscie proponuje kanal trade, bo jesli NG zdola wygrac to pewnie chetnie przyjelabys np. Mannowa? Wiadomo, takie bezinteresowne, hmm, kobiety, jak ty lubia zwyciezcow :evul:

Az Tak lubisz jechac po innych, w tym momencie lapiecie mnie za slowa...

Tristiiiii
17-01-2007, 21:59

Az Tak lubisz jechac po innych, w tym momencie łapiecie mnie za slowa...
Czemu piszesz o mnie takie rzeczy jezeli nawet mnie nie znasz..Moze zastanowił bys sie co ja w tym momencie czuje jezeli ktos pisze o mnie takie rzeczy..wiem wiem fajnie jest kogos ponizac...Ok spoko tylko ze postaw sie w moiej sytuacji...

Btw.
Nie nazekam na powodzenie na rl,ale to nie znaczy ze zmieniam chłopaków jak rekawiczki

Mam nadzieje ze jest to jzu ostatni post na mój temat, jak chcesz o mnie porozmawiac, to dam ci mój numer telefonu i sobie pogadamy o mnie i o czym sobie tam zechcesz...

^Awolver^
17-01-2007, 22:13
Tak w ogóle skąd wzieliśmy tą wrogość do tristy ;o ja tam tak na prawdę wiele do niej nie mam , gdyż kiedy "podobno" zaczęła gustować to w tym to w tamtym h lvl ja nie grałem już w tibie x] jak dla mnie to możecie nawzajem się obrażać a ja w tym czasie będe mial chociaz co czytac w miedzyczasie nauki ;d

axio90
17-01-2007, 22:14
@ Tristiiiii
To ty zaczelas glupie posty pisac a jak ludzie powiedzieli co naprawde o Tobie mysla to zdziwiona jestes ?, przykro Ci cwaniaro ?
Chcesz szczerosci to ja przyjmij, nie chcesz to niepisz glupot i niezachowuj sie jak zdzira.
Ludzie nie sa tacy glupi jak sie niektorym wydaje laluniu

Nirvy
17-01-2007, 22:19
@ Tristiiiii
To ty zaczelas glupie posty pisac a jak ludzie powiedzieli co naprawde o Tobie mysla to zdziwiona jestes ?, przykro Ci cwaniaro ?
Chcesz szczerosci to ja przyjmij, nie chcesz to niepisz glupot i niezachowuj sie jak zdzira.
Ludzie nie sa tacy glupi jak sie niektorym wydaje laluniu

Zamknij się, i zacznij pisać na bierzący temat lub wogóle nic nie pisz, to się tyczy także innych.

^Awolver^
17-01-2007, 22:19
ale mnie wqrwiliscie ... nienawidze Was .. .teraz mi dawać eq na rooku . . .

@Nirvy
przeptasiam :< wybaczysz mi ? mnie grzesznemu = /

Nedomanus
17-01-2007, 22:20
@up niemal all :P

O EM GIE się zrobił temat do masowych bluchów, a to na xarabka, a to na Tristy... dajcie spokój, temat studnia- może trwać bez końca. . .

peace for all :PP

Maqon
17-01-2007, 22:26
Avo to tak z ciakowosci jaka profesje robisz?:>

^Awolver^
17-01-2007, 22:28
Knighta zeby moc dalej grac w warcrafta a zebym ja w "wirtualnym swiecie" w tym czasie trenowal na slime'ach..

aha i tym razem na bocie takze bez zabawy fire field'em , ok ?

p.s. jak tak to was wszedzie na forum pelno a jak potrzeubje rook eq to ni ma nikogo xD

Maqon
17-01-2007, 22:34
HAUAHAAHAHHAHAAHA to pamietasz to???? tak jakos nie moglem sie powstrzymac:D dobra nie bede cie odwiedzial juz:]

tylko teraz zacznij walczyc Swordami lub axe a nie clubami;o

Misterio
17-01-2007, 22:36
@Awo
Możesz liczyć na ghoula/monka xD. No i kończmy kłutnie bo znów zamknom temat jak za czasów SoBS vs. NG

Tak wogóle to "słowo ciałem się stało" ; ). Pisałem stronke/ dwie temu, że Awo zacznie grać [ ;

^Awolver^
17-01-2007, 22:37
@vylkano ja wtedy akurat do sklepu wsyzedlem i po krotkim objesnieniu córce matki co nalezy robic , jakiego slime'a atakowac poszdlem , wrocilem psozedle mgoladac tv a tu slysze "Łukasz , palisz się!" ;d

Ptak~
17-01-2007, 22:39
@ strazak

pisales, ze level w 5 kolegow lub na bocie. ja gram sam gralem sam i bede gral sam i bez cavebota a poza tym chuj ci do tego.
ale racje przyznac Ci musze, jak pephy byl w ng to wszyscy mowili ze jest zdrajcia i na niego wrzucali, to samo na mnie, a teraz pephy jest bohaterem narodowym bo walczy o swoj wlasny tylek :o

co do tristy, slyszalem kilka rzeczy na jej temat i nie moge powiedziec, ze nie macie jej o co obwiniac. ale teksty o tej raczce czy czyms tam, strazak, jesli juz chcesz wrzucac na takie male glupie dzieci jak ja ktore znaja tylko ironie i pisza posty jednozdaniowe, to wez sie kurwa nie zachowuj jak niewyzyty 12 latek, ktory widzac reklame uslug sam wiesz jakich w gazecie pedzi do kumpla zeby mu owa reklame pokazac.

co do lady jaah, troche ja znam i zawsze mila sie z nia gadalo, nie wiem czego od niej chcecie.

na temat wojny nie bede sie wypowiadal, bo jesli ktos zechce mnie za wypowiedz zebic to ze wzgledu na lagi nie dam nawet rady sie wybronic :D

a co do naszej gildii, wyjasnienie jest na forum tibia.com
powiem wam tylko, ze chodzilo mniej wiecej o jakis konflikt miedzy Vilarionem i Azaredem oraz kilka innych spraw. a moja obecnosc w gildii spowodowana jest sympatia do Vilariona i Waldoria oraz ich sympatia do mnie.

@ awo
haha, Fosils II :D tylko ze on z ojcem sharowal, a Ty z matka :D

to tyle.
zastosuj.

^Awolver^
17-01-2007, 22:46
haha, Fosils II :D tylko ze on z ojcem sharowal, a Ty z matka :D

powiedzialem "córka matki" wiec nie jestem fosilsem :s lepiej eq na rooku mi dajcie ... aha a teraz aka Kiroy

Uwaga! Polacy ! Rodacy ! Jezeli chcecie wesprzec poczatkujacego gracze na obsidii wysylajcie co macie , wszleakie worki itd. itp. do

Jeszcze nie zrobilem chara xD / venore takze juz szykujcie fanty . .

Maqon
17-01-2007, 22:56
Avo daj name to ci jakiegos p seta wyszperam z moich lootow
i looz nie bede cie palil fire fieldem teraz uzyje energy fielda hauahahaha joke

kuglarz
17-01-2007, 22:56
Avo nieeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Odinstaluj to gówno, nie pchaj się w to drugi raz. Nie rób tego samego błędu!!! ;)
I tak zawsze kończy się tak samo...

Ghost111
17-01-2007, 22:59
Chlopaki co wy kurwa tu wypisujecie za brednie? To jest temat poswiecony Obsidi a ostatnio glownie wojnie pomiedzy ET a NG, zgadza sie? To dlaczego kurwa czytam 4 strony spamu O Xarabku i Tristy jacy to oni nie, dziwnym trafem pochodza oni z tego samego miasta ale to nie jeste wazne.
Na temat Xarabka sie nie wypowiadam, jaki byl taki byl kto gra tu dosc dlugo dobrze wie, a kto nie gral za czasow swietnosci Xarabka to niech sie cieszy. Strazak, Axio i chyba ktos tam jeszcze czy mozecie mi wytlumaczyc czym wam zawinila ta dziewczyna ze tak po niej jedziecie?
Tym ze kumpluje sie z Pephym i sa tzw tibijska para? Otoz to jest ich sprawa a postepujac w ten sposob moze nawet podnosza znaczie roleplayingu w tej grze, bo jak siegam pamieciom to w histori tibii takowych zwiazkow byly setki ( nie tylko w celu zagarniecia itemow) ponadto jacys szczesliwcy pobrali sie w rl po tym jak zapoznali sie w tibii. Wiec wasze komentarze do tego dosc wulgarne sa nie na miejscu.
Jak nie macie niczego ciekawego do powiedzenia to sie nie odzywajcie, chociaz wiem ze Axio i Strazak potrafia napisac przemyslany post, z ktorego mozna sie wyciagnac wiele interesujacych faktow.
Wiec dlaczego tego nie robicie? Czyzbyscie mieli po 12 lat i gromadke kolegow wokolo, przed ktorymi chcecie sie popisac swoja wiedza na temat erotycznych gadzetow itd?

Ps: Czekam na kolejne bitwy i mam nadzieje ze juz nie bedzie takich glupich dedow, jak dzisiejszy ded mentora.

Ps 2: Marlena nie przejmuj sie tym co oni pisza, bo dobrze wiemy ze to nie jest prawda, odezwij sie czasem na msn czy cos :)

Ps 3: Awo dawaj nick tego twojego knighta zaraz cos tam sie znajdzie dla ciebie :D

Ptak~
17-01-2007, 23:09
awo sry niedoczytalem :x

^Awolver^
17-01-2007, 23:26
ojeja double post :< skoro i tak sa juz moje 2 wiadomosci to jak rozmawialismy o czyichś rlach pogadajmy o moim ? plax!

^Awolver^
17-01-2007, 23:27
Avo nieeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Odinstaluj to gówno, nie pchaj się w to drugi raz. Nie rób tego samego błędu!!! ;)
I tak zawsze kończy się tak samo...

ok .. niech zostanie sobie poogladam filmiki z wojny ;d moze wyszkrobie tego knighta ale to i tak jakas bede musial sie zmusic wbic 30 lvl i skille 65 , ah juz sie boje ; o a potem tylko na slime'ach na afk . .. nie miejcie zadnych czarnych mysli .... albo w ogole sam nie wiem ; o czasami mam taka ochote pograc w tibie ale nastepnego dnia juz takowej nie posiadami ; o

@Łukasz bys zawitał czasem na gg :/ <-- aha i o tej osobie której zapomnailes (mysle ze celowo ;D ) byłem ja chyba =]

strazak
17-01-2007, 23:38
@ Pephy i Suv

Jestem pod wrazeniem bylem pewien ze jestescie ulomni umyslowo i ze napisanie 4 zdan powiazanych trescia to o 2 za duzo, a tu taki kunszt, jak chcecie i wam zalezy to potraficie ladnie pisac :D Salute B)

Ghost111
17-01-2007, 23:50
ok .. niech zostanie sobie poogladam filmiki z wojny ;d moze wyszkrobie tego knighta ale to i tak jakas bede musial sie zmusic wbic 30 lvl i skille 65 , ah juz sie boje ; o a potem tylko na slime'ach na afk . .. nie miejcie zadnych czarnych mysli .... albo w ogole sam nie wiem ; o czasami mam taka ochote pograc w tibie ale nastepnego dnia juz takowej nie posiadami ; o

@Łukasz bys zawitał czasem na gg :/ <-- aha i o tej osobie której zapomnailes (mysle ze celowo ;D ) byłem ja chyba =]

Od czasow formata nie uzywam gg siedze tylko na msn. A jak chcesz jeszcze to eq na rooku to pisz nick na priv albo tu,to cos tam ci pozycze :)

Kiroy
17-01-2007, 23:58
Strazak : nie poinienes jechac po tristy bo to kobieta .... ale masz racje sam jestem sexoholikiem :D aczkolwiek rowniez jestem Genelmanem :D zabieram swoja kobiete do restauracji obsypuje ja kwiatami rowniez bez okazji :D i tibia mi w tym nie przeszkadza :D ale nie ma to jak miec w ramionach anielsko zmeczona swoja Kicie :D

tristy - nie znam Cie ale ufam zdaniu pephego konefki ze jestes spoko i jest ok
sam mam dziewczyne fotomodelke i kazdy mowi ze skoro ladna to glupia i pusta :D a studiuje filologie angielska i jakos sobie radzimy juz 4 lata ...

a co do deda mentora : pierwsza co to myslalem ze go ubije za glupote , ale kazdy popelnia bledy i na nich sie uczy ... dajmy mu szanse i miejmy nadzieje ze juz drugi raz bledu nie powtorzy :)

wojna : jest ciezko kasa itd al jakos wiazemy koniec z koncem jak polska partyzantka :D na mnie etz wieszali psy itd ale przypominam kazdy moze sie nawrocic i naprawic swoje bledy !! wiele rzeczy zaluje w tibii np hunt wolfow ktorzy potem okazali sie wspanialymi ludzmi i pilismy razem wodeczke i nie tylko :D Tass Lolas Soll Klamka zapraszam do siebie :D bedzie milo mi Was goscic :D i borgo ofc tez :D

Dodi Brae
18-01-2007, 00:18
^Awolver^
Zglos sie do mnie w grze na priv to pewnie znajdziemy jakis sprzet :P anonimowosc zapewniona w razie potrzeby.

Sprzetu na rorku niestety niemam :(

^Awolver^
18-01-2007, 00:41
Sprecyzuje się ... wielkie dzieki za wszelakie eq ale jak na razie póki co to tylko rozważam powrót do gry ... ale jestm poddenrwowany , matematyka moze wkurzyc czlowieka ; o

Jacksonix
18-01-2007, 01:06
"
wojna : jest ciezko kasa itd al jakos wiazemy koniec z koncem jak polska partyzantka :D na mnie etz wieszali psy itd ale przypominam kazdy moze sie nawrocic i naprawic swoje bledy !! wiele rzeczy zaluje w tibii np hunt wolfow ktorzy potem okazali sie wspanialymi ludzmi i pilismy razem wodeczke i nie tylko :D Tass Lolas Soll Klamka zapraszam do siebie :D bedzie milo mi Was goscic :D i borgo ofc tez :D[/QUOTE]

"

Juz zaczynałem powoli w to wierzyc ;)
Gdy nagle trafilem na kolejnego "rl frienda" Pephego - tym razem thiefa.
Widać Pephy tez sobie pomaga zlodziejstwem.

No ale cóż wiecej takiego błędu nie popełnie, a przez takie rzeczy Polacy w ktorych sprawie niby wlaczycie mają Was coraz glębiej w dupie niestety.

Fin'er
18-01-2007, 01:17
-.- Żenada

Kiroy
18-01-2007, 01:21
omg co wy macie z tym pephym :/

jestem rl friend pephy !!! zwala co ale to prawda przeciez !! powaga !! seryjnie !!

Szafa
18-01-2007, 01:29
taki narod kleptomanow ... niestety . Nienawidze tego, najchetniej gdybym kase mial to bym do kazdego pokoleji jezdzil i klepal do poki by mi sie golen nie zlamal xD. A tak szczerze to by sie bali tibie wlaczyc :)

Jacksonix
18-01-2007, 01:33
Ja osobiscie do niego nic nie mam nawet go nie znam.
Ale jak ktos sie dorabia na zlodziejstwie to mnie to boli i tyle.

shemhazaiiii
18-01-2007, 08:47
taki narod kleptomanow ... niestety . Nienawidze tego, najchetniej gdybym kase mial to bym do kazdego pokoleji jezdzil i klepal do poki by mi sie golen nie zlamal xD. A tak szczerze to by sie bali tibie wlaczyc :)

Dębica ul. Witosa 9 , 3 pietro w bloku - czekam na ciebie kozaczku :evul:

.:Boixos:.
18-01-2007, 09:06
Gdansk Cyganska Gora 27 ,do mnie tez mozesz wpasc ;)

GrykA
18-01-2007, 09:08
Szafa jest v-mistrzem Polski w muai-tai do lat 16 wiec nie wiem czy dasz mu rade nasz bohaterze ;]

Kiroy don cos mowil ze zaczynacie expic niedlugo nie? To daj znac jak bedziesz mial moge 30k bo ide na inny serv i przydaloby mi sie jeszcze cos na wt

Kiroy
18-01-2007, 09:19
Axel :D a ja jestem mistrzem dyskotykowej partyzantki :D tzw partyzanta :D i co mucha nie wyru-cha :D

GrykA
18-01-2007, 09:51
Aha czyli tzw. technika "krzesło, stół"...
to prawie jak tibia :P

shemhazaiiii
18-01-2007, 10:12
Szafa jest v-mistrzem Polski w muai-tai do lat 16 wiec nie wiem czy dasz mu rade nasz bohaterze ;]

Kiroy don cos mowil ze zaczynacie expic niedlugo nie? To daj znac jak bedziesz mial moge 30k bo ide na inny serv i przydaloby mi sie jeszcze cos na wt

muaitai :baby: abuhshus , pierdolne go prawym sierpowym i spadnie chlopak... :evul:

Czepez
18-01-2007, 10:51
Jasonix- "Gdy nagle trafilem na kolejnego "rl frienda" Pephego - tym razem thiefa.
Widać Pephy tez sobie pomaga zlodziejstwem."

Ja znam 2 rl friendow Pephyego i sa dla mnie spoko i uprzejmi. :p

Co do wojny: Wydaje mi sie ze Et radzi sobie b. dobrze, aczkolwiek dluga bitwa bylaby kleska z tego wzgledu ze by kasy brakowalo na sdki itd. Niezycze wam tego ale tak to sie moze zakonczyc po kilku miesiacach ciaglych walk.

Pozdro.

GrykA
18-01-2007, 11:29
muaitai :baby: abuhshus , pierdolne go prawym sierpowym i spadnie chlopak... :evul:

Chcesz jego adres?:P

shemhazaiiii
18-01-2007, 11:50
Chcesz jego adres?:P

Ja w przeciwienstwie do neigo nie gadam glupot ze wpadne do kogos na chate i morde rozjebie8o bo wiem ze i tak nie wpadne bo szkoda czasu na leszcza:evul:
Btw. ja jestem mistrzem afryki w czepaniu wacka i sie niepodniecam:cup:

Ptak~
18-01-2007, 12:41
jestes takze mistrzem swiata w pisaniu niepoprawnie po polsku oraz trzeszczeniu glupot, ktorych pisac nie przystoi nikomu powyzej lat siedmiu, a w szczegolnosci na forum <3

Tibijczyk1984
18-01-2007, 13:16

LUDZIE OGARNIJCIE SIE DO LAT 16? I DO JAKIEJ WAGI? JA TEZ TRENOWALEM TROCHE TEN SPORT ALE W WADZE 90+ STARTOWALEM HIHI I NIEMAM TYTULÓW ALE TU SIE LICZY TEZYZNA FIZYCZNA I NIE MUAI TAI MUAY THAJ HEH POZDRO X(

^LoLiK^
18-01-2007, 13:37
Nie zachowujcie się jak dzieci które maja po 13 lat !!!!!!!!!!!!
Tak po za tym LoLaS back do TIBI :DDDDDDDDDDDD

Kto się cieszy lapa do góry :DDDDDDDDDDDDD

Ptak~
18-01-2007, 14:03
<podnosi rece do gory>

a tak poza tym to gdzie wracasz ? do nas ? bedziesz znowu wonchal szpagaty ?o.o

Maqon
18-01-2007, 14:10
Wraca dzbanek uno 1 \o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/ To moze i klamka by wrocil?:>

^LoLiK^
18-01-2007, 14:32
Hmm może Obsidia :). Choć narazie zaczołem grac na Titani a nicku to nie zdradze :D. Suv a co do wąchania szpagatów to jeszcze na to za młody jesteś a jak dorośniesz to Ty będziesz wąchał a nie ja :P

Maqon
18-01-2007, 15:13
Lolik jaka znow titania dawaj na obsidie naabecjuszu

Ptak~
18-01-2007, 15:30
ale juz mi na obsidie i z lagami mi pomoc, bo jestem bliski rozwiazania tej arcytrudnej zagadki [jak sie tego cholerstwa pozbyc], a pozniej dawaj smigamy na trolle!

Maqon
18-01-2007, 15:34
potrzebujecie blokera na Trolle?:>

Czepez
18-01-2007, 15:53
Ja moge dawac sio :D :D Ale musialbys dac na manasy :p

Misterio
18-01-2007, 16:38
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=111960&highlight=obsidia < rozbił mnie ten temat [ ;

mOreg
18-01-2007, 16:55
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=111960&highlight=obsidia < rozbił mnie ten temat [ ;

dobrree!! ;d
wygrywaMY!;d
a jak! ;d
a napisał to w stylu - 'my dobrzy, oni źli'.
cÓdo;d

Szafa
18-01-2007, 17:01
hahahhahaha jak przeczytalem ze jestem v mistrzem polski w muay thai , to naprawde polew mialem. Takiej opowiesci jeszcze nie widzialem, ale dobrze miec kumpli ktorzy potrafia czlowieka podbudowac psychicznie :)
haha i jeszcze zobaczylem do 16 lat , omg. Jak bym bral udzial w zawodach to bym byl powyzej 60 do 63,5 kg ,ale nie biore udzialu w zawodach zadnych.
2 napisalem ze zal kasy jezdzic do ludzi, to sie tyczy tego pana co mnie sierpem sciagnie :)

Edit:
@up
no nie sklamal przeciez to NG jest "beee" PA , a nasi bohaterowie sa aniolami z nieba

Maqon
18-01-2007, 17:26
Boze co za koles....... wygrywaja fragami a nie wojne. po drugie "Wiekszosc z naszych gra juz od kilku lat i maja takie pvp o jakim NG sie nie snilo." tak jasne ciekawe kto tam nie mam pvp. "Mimo tego nie daja nikomu wbic lvla 110+." to ja nie wiem kim jest Suv,Master thor,Shandow moze to Chinczycy.

Wedlug mnie gdyby nie bylo Cipsoft bot to by NG dalej tu robilo pogrom:P

Nie wiem kto napisal tego posta ale rowno z glowa to on nie ma;D

@down
Strazak masz racje to z Xusodove bylo najlepsze:D

strazak
18-01-2007, 17:29
Filmik Mannowa jak zabija Mentora byl dla mnie pouczajacy.
Przede wszystkim Benek powiedzial co mysli o Mentorze :P, oraz xusodowe oglosil wszystkim na jakim charze siedzi podczas wojny :D
15:50 Bonadi [49]: if some action then i relog on xuso

Filmy sa skarbnica wiedzy

^Awolver^
18-01-2007, 17:33
dlatego sie uzywa Tibicam Ng .. dobrze napisalem ? ;d

strazak
18-01-2007, 17:37
Moim zdaniem tibicam ng nie jest juz uaktualniana a na starej chyba nieda sie nagrac teraz filmu.
Ja z niepewnej stronki bym tego towaru nie czerpal :P

Qeth
18-01-2007, 17:43
16:40 Bonadi [49]: gona make sorc with rl friend

Sharing?? o.O Aff moj brat stracil seniora tutora :/ moze ktos zna jakiegos?? zagonilby :D jest dowod na filmiku

Yaugardo
18-01-2007, 17:46
NC !!

3 strony bezsensownego p********** o niczym. Jedziecie po każdym, ale czemu nie popatrzycie na siebie?.

@ Tristy: Widzialem Cie pare razy w ab rozmawialiśmy, robilaś tylko jedna rzecz ktora mnie zdziwila ubicie 20+ druta z rs'em bez konkretnego powodu, nie pisal bym o tym gdyby nie fakt ze to mój kumpel:p. poza tym chodza sluchy ze jestes taka i owaka, ale powiedz mi obchodzi Cie to? Lej na to co mowia inni. Fajnie ze sie z pephym lubicie itp itd. Powodzenia

@ all spam: no i po co to kto komu wpierdoli;/ gorzej niz dzieci (ola boga) nie lepiej sie trzymac razem? po co jakieś wojny sprzeczki itd. Peace :P. Wiec spokój mi tu i tyle:P

ps. Gz battle :P ja prawie padlem co bylo widac na rec'ku zaatakowali mnie dlatego ze mialem bialy outfit :baby: 8o :confused:

Maqon
18-01-2007, 17:57
Qeth przykro mi ale film nie jest dowodem

Bajcik
18-01-2007, 18:44
16:40 Bonadi [49]: gona make sorc with rl friend

Sharing?? o.O Aff moj brat stracil seniora tutora :/ moze ktos zna jakiegos?? zagonilby :D jest dowod na filmiku

ja jestem jak narazie tutorem
co do tego dowodu to troszke on 'cieńki'
każdy może napisać coś takiego i za to ma się dostać criminal record'a lub bana? śmiem wątpić w to :)

btw. najlepsza jest wiara, która pisze np. tak
"ej, wez go zareportuj bo mi się na exp wjebał" :D
pozdro

bym zapomniał, Anubis Demoniac też jest senior tutorem :)

Ptak~
18-01-2007, 19:51
a wiecie ze autorem tego tematu (tzn nick na forum jak w grze, wiec mysle ze to on) jest rl kuzyn ryby bodajze ? czy kogos :p ogolnie ma wyobraznie :d

btw.
Players on a number of German game worlds may experience lag at the moment. This is caused by problems at a major backbone provider. They are already working on a solution.

ZAJARZYLI!!! od pol roku na to czekalem ;):):p:D

don~
18-01-2007, 20:13
btw.
Players on a number of German game worlds may experience lag at the moment. This is caused by problems at a major backbone provider. They are already working on a solution.

ZAJARZYLI!!! od pol roku na to czekalem ;):):p:D

HAHAHA ...lepiej puzno niz wcale :D, jak wkoncu do kurczę nędzy nie bede mial lagow to kocham was wszystkich ;-)

ME IS WANNA EXP PLIXOR PLAXOR ;-(

Jacksonix
18-01-2007, 20:17
Tylko ciekawe czy naprawde sie za to wzieli tak jak mowia ;P

Ptak~
18-01-2007, 20:21
zapewne, w koncu od pol roku sie zbierali.
donas, jesli nie bede mial lagow ide do Ciebie w rl i upijamy sie picolo

Dodi Brae
18-01-2007, 20:25
Panowie a ja mam pytanko :D

Dlaczego Unpayable sa:
-memy chemics - jezeli gra nim poprzedni posiadacz Hayaleta, a tamten podobno byl ok ?
-lonebliss - nigdy sie z nim nie spotkalem, nic nie moge o nim powiedziec
-hayalet- Chyba nie dlatego ze do mnie strzelal :D

Mam nadzieje ze lagi przestana meczyc moich kolegow :P

^Awolver^
18-01-2007, 20:35
Lonebliss to podobno jakiś gwiazdor Isary . . . w czasie wojny deja vu vs ng tyle sie nasluchalem strategii i tyle wychwaleń loneblissa od bylych graczy isary ze juz wiem dosyc duzo ;d btw. gra ktos w warcrafta ? :>

Kiroy
18-01-2007, 21:16
Dodi prosze o kontakt na MSN : [email protected]

Darotaa
18-01-2007, 21:23
19:43 You see yourself. You are an elite knight.

Nirvy
18-01-2007, 21:27
19:43 You see yourself. You are an elite knight.

Back on track?:P

Ptak~
18-01-2007, 21:29
Lone = Cramloth
160~ ek z Isary, nic wiecej nie wiem. no poza tym ze go Sol lubila :D milo sie z nim gada, chociaz wg mnie jest zbyt konkretny :p

Darotaa
18-01-2007, 21:35
Back on track?:P

jejejejejeje :D

Dodi Brae
18-01-2007, 21:41
@ Kiroy Wind
Jestem teraz w pracy i wyjde do domu dopiero z rana o 9.00
Niestety nie mam tutaj MSN ani innych komunikatorow, moge sie komunikoac jedynie poprzez email. Zakladajac ze net mi nie padnie.

[email protected]
Tu mozna mnie znalezc :P

Kiroy
18-01-2007, 21:56
ok juz wysylam mailaB) Dodi :p

Nedomanus
18-01-2007, 22:17
@ awo

ja w wara 3 pocinam czasem :P z frozenem ofkoz ;p ale dobre poł roku nie grałem :) hail orci

^Awolver^
18-01-2007, 23:11
zapomnailem dodac ... na battle necie ?

Floy
18-01-2007, 23:21
Archin
Jan 18 2007, 21:50:26 CET Killed at Level 140 by Benek Plaxx
and by Casspari

Kiroy
18-01-2007, 23:36
no Archinek padl :P ciekawe czy nadal twierdzi ze jest wielkim Nygusem :D zobaczymy :P

Dodi sam widzisz :P czas nagli :P

Luppy
18-01-2007, 23:37
Heh odrobil lvl i padl :^)

mOreg
18-01-2007, 23:43
Zadowolony, 'Archibaldzie'?;d

strazak
18-01-2007, 23:57
Dodi sam widzisz :P czas nagli :P

Czyzby Dodi Brea mial dolaczyc do ET ?

Jacksonix
19-01-2007, 00:01
Wracajac do Loneblissa czyli Cromlatha z Isary, nie wiem po co sie wpiepsza tutaj skoro niedawno razem z reszta hlvli wrocil na Isare.
Chyba sie proboje zabezpieczyc na wypadek gdyby znowu musial opuscic tamten swiat bo tam znowu sie zaczyna robić nie przyjemnie ;)

Dodi Brae
19-01-2007, 00:13
Czyzby Dodi Brea mial dolaczyc do ET ?

Nie
Jestem neutralny, mam z 7 znajomych po stropnie NG i z 8 po stronie ET, jezeli nie zostane do tego zmuszony to nie bede walczyl.
Bedac w Kooler bylem na wielu wojnach, przejrzalem wiele mechanizmow dzialania ludzi - podstep, zdrade, polityke i nie jestem zachwycony tym co teraz o tym wiem.
Nigdy nic na wojnie nie zyskalem oprucz szacunku do przeciwnika i lojalnych kolegow.

Pozdrawiam Piotrek

Lexokin
19-01-2007, 00:40
Ja tam chciałem tylko pozdrowic znajomych :P i powiedziec i zeby wiecej tych fragów zdobywali :D
Yours Lord Panpen:cup:

kuglarz
19-01-2007, 01:57
O boże, Panpen ty żyjesz????? No nie wierze, same comebacki ostatnio. Jeszcze dojdzie do tego, że Obsidia zaludni się emerytami ;)

Ghost111
19-01-2007, 02:06
Alith Takilbya padl i Memy Chemics :) jak mi przykro nienawidze Alitha tego s*****ela :D

Pyro Aris
19-01-2007, 03:21
memy chemics
Jan 19 2007, 00:37:30 CET Killed at Level 98 by Benek Plaxx

Alith Takilbya (gorszego nicku nie widzialem)
Jan 19 2007, 00:37:09 CET Killed at Level 115 by Benek Plaxx
and by Ryba The Wolf

zielaq
19-01-2007, 09:01
Nie bylo mnie na akcji bo nei zrobumialem co benek mowi przez telefon do mnei haahha :D

Tristiiiii
19-01-2007, 10:31
NC !!

3 strony bezsensownego p********** o niczym. Jedziecie po każdym, ale czemu nie popatrzycie na siebie?.

@ Tristy: Widzialem Cie pare razy w ab rozmawialiśmy, robilaś tylko jedna rzecz ktora mnie zdziwila ubicie 20+ druta z rs'em bez konkretnego powodu, nie pisal bym o tym gdyby nie fakt ze to mój kumpel:p. poza tym chodza sluchy ze jestes taka i owaka, ale powiedz mi obchodzi Cie to? Lej na to co mowia inni. Fajnie ze sie z pephym lubicie itp itd. Powodzenia

@ all spam: no i po co to kto komu wpierdoli;/ gorzej niz dzieci (ola boga) nie lepiej sie trzymac razem? po co jakieś wojny sprzeczki itd. Peace :P. Wiec spokój mi tu i tyle:P

ps. Gz battle :P ja prawie padlem co bylo widac na rec'ku zaatakowali mnie dlatego ze mialem bialy outfit :baby: 8o :confused:

Nie pamietam kiedy to było, bo pewnie to nie byłam ja... Ja nigdy zadnego rs'a nie zabiłam :o , bo nie zabijałam prawie wogóle...Ja jzu skończyłam swoja przygode z Tristy 2-3.5 miesiaca temu i sprzedałam ja na 77 lvlu.

Pozdro^^

Dodi Brae
19-01-2007, 12:55
Bluewikki dzisiaj miala haka :(
Wroci ze szkoly to sie zalamie, dobrze ze mnie Moriro poinformowal o dziwnym zachowaniu jej chara. Zagadala do mnie i podala linka do rapid szare a jak nie dawalo to efektu to nmie zaatakowala.

Dobrze ze znalem pasy do jej chara (sam jej pomagalem ta postac zalozyc ) i w miare szybko dostalem nowe pasy

Strata jest tylko 3 lev w dol, caly moj domek i wszystko co ona posiadala.
Ktos na tym dobrze wyszedl, mam nadzieje ze jaj nieszczescie i moja strata wroci do niego w trojnasob.

Tristiiiii
19-01-2007, 13:21
Bluewikki dzisiaj miala haka :(
Wroci ze szkoly to sie zalamie, dobrze ze mnie Moriro poinformowal o dziwnym zachowaniu jej chara. Zagadala do mnie i podala linka do rapid szare a jak nie dawalo to efektu to nmie zaatakowala.

Dobrze ze znalem pasy do jej chara (sam jej pomagalem ta postac zalozyc ) i w miare szybko dostalem nowe pasy

Strata jest tylko 3 lev w dol, caly moj domek i wszystko co ona posiadala.
Ktos na tym dobrze wyszedl, mam nadzieje ze jaj nieszczescie i moja strata wroci do niego w trojnasob.

Aff :|
szkoda... :/
Wszystko jest do nadrobienia...
Ja miałam 2 haki... I dlatego jzu nie garm.. Czsem tylko zaloguje sie na Tristy pogadac..

Btw
Interesuje mnie za co Mannow ja zabił... Jak na nia patrze to mi az zal, 2 dedy od NG . Hunta ma czy co??:o

^Awolver^
19-01-2007, 14:40
@up
mowiłaś ze sprzedałaś Tristy . . . a teraz twierdzisz że czasem na nią wbijasz żeby pogadać ; o

don~
19-01-2007, 15:00
@Dodi
Naprawde bardzo mi przykro z powodu tego hacka :(. Mam nadzieje, ze nie bylo to na tyle dotkliwe, ze zakonczysz gre w tibie :(. Wszystko przeciez jest do odrobienia (chociaz sam nie wiem jakbym postapil w takiej sytuacji) :(.
Teraz, wraz z Bluewikki powinniscie sie zastanowic co moglo byc tego przyczyna i nie mozecie dopuscic do podobnej sytuacji w przyszlosci.

Naprawde... 'sad' :(

Tristiiiii
19-01-2007, 15:24
@up
mowiłaś ze sprzedałaś Tristy . . . a teraz twierdzisz że czasem na nią wbijasz żeby pogadać ; o

Tak, sprzedałam ja. Ale gra nią zaufana osoba z RL i pozwoliła mi miec do niej passy. wiec wchodze ^^

Maqon
19-01-2007, 15:24
nono gratulowac. Panpen wyszedles juz z rooka ty naabie. Czy dalej drugi lvl?

Dodi Brae
19-01-2007, 16:13
@ Don
No wlasnie bo troche sie znam na kompach, przeskanowalem jej kompa Ad-Aware SE Pro to wykrywa keylogery, sprawdzilem tez na wirusy NODem i nic nie wykrylo!!

Jakby cos bylo to bym sie ucieszyl ze jest jakas przyczyna a tu nic.
Pasy miala tylko wiki i ja bo ja to konto sam zakladalem. na stronki nie wchodzi i nie wpisuje pasow po darmowe itemki przeciez, z kafejek nie korzysta.
Powiem szczerze ze niewiem!

Przeinstalowalem jej i swojego kompa i mam nadzieje ze to sie juz nie powtorzy.

Za kasa nie placze to tylko itemki, ciesze sie ze nie stracila za duzo leveli.
Haker zaczal ja rorkowac przymnie.
Szkoda mi szurka bo go ubila, jak sie lognie to musze mu powiedziec cos sie stalo i jakos zrekompensowac strate levela.

Jak ktos go zna to niech mu przekaze dlaczego dednal.
Please

I jeszcze jedna sprawa haker byl polakiem.

don~
19-01-2007, 16:34
Odkad gram na obsidii pamietam, ze bylo tutaj duzo 'hackow'. Byl taki okres, kiedy to w niewielkim odstepie czasu zostalo 'shakowanych' kilku h-lvli (Ludu Scorpion, Katmai, Muator - chyba dobrze pamietam :p). Jak tak dalej pujdzie to 'hackowanie' stanie sie czescia gry, albo juz nia jest... :confused:.

@Dodi
Jezeli nie wykryles zadnych trojanow, virusow, itp. to naprawde ciezko powiedziec co moglo byc tego przyczyna. Moze 'hacker' mial passy juz od jakiegos czasu i po prostu czekal na odpowiedni moment, aby uderzyc. Albo ktos z rl podejrzal kiedys przez pomylke passy i teraz zadzialal, a moze ktos jeszcze oprucz was zna reca do tego chara :confused:. Naprawde ciezko okreslic przyczyne w takiej sytuacji. W kazdym razie polecam format calego dysku i zmiane passow, przydaloby sie tez zmienic reca, co niestety nie jest za darmo.

Voltomix111
19-01-2007, 16:58
'Good is that I fast took her account back, she lost only 3 levels.
Hacker is from poland'

Dodi szybko edytuj posta albo bana dostaniesz albo twoja kolezanka za acc sharing.

Urgothiri
19-01-2007, 17:10
Hacker is from poland'

Dodi szybko edytuj posta albo bana dostaniesz albo twoja kolezanka za acc sharing.

daj spokoj ;p usmialem sie przy czytaniu twojego postu :D myslsiz ze to jest dowod na sharowanie? :>

Eos_Rododaktilos
19-01-2007, 17:34
daj spokoj ;p usmialem sie przy czytaniu twojego postu :D myslsiz ze to jest dowod na sharowanie? :>

problem nie tkwi w tym czy to jest dowod czy nie ...

problem to czasami kretynska nadgorliwosc pewnych ludzi ... mam wiele przykladow, jak chociazby ktos kto na forum zartowal ze Mannow, Waldorio i wszystkie inne hlvl to tylko jego boty on ich stworzyl i nimi kieruje :)) i tak naprawde to oni nie istnieja ... co bylo oczywistym zartem ... a mimo to dostal bana na 30 dni

Dodi Brae
19-01-2007, 17:36
@Voltomix111

Dzieki za dobre checi ale ja nie szaruje z wiki, mam jej pasy bo sam jej to konto zalozylem jak juz wczesniej pisalem jestem jej starszym kuzynem.

Mam swojego sorka ktoremu cwicze narazie jedynie ml a gram dodim bo chce zrobic anihilatora.

Nigdy nie szarowalem z Wiki. nigdy nie szarowalem z kimkolwiek podobnie jak Wiki

Zakwas
19-01-2007, 17:38
Dodi Brae Ad-Aware SE Pro jest lipny jeżeli chodzi o trojany on tylko wykrywa reklamy i różne inne świństwa które samoistnie się kopiują jak błąkasz się po sieci.
Proponuje Ad-aware, AVG i zoone alarm + własna inteligencja i nie ma opcji na haka.

Gz next fragów ;)powodzenia w dalszych łowach, ale do wygranej jeszcze daleko.

Tak dla informacji senior tutorzy widzą jak są edytowane posty.
Pozro

Veer~
19-01-2007, 17:45
Hacker is from poland'

Nawet jeśli edytuje a jakiś tam powód jest to nic nie da, Cip soft może bez problemowo czytać posty przed edycją. Nie jestem pewny czy tutorzy też bo nigdy go nie miałem.

Ghost111
19-01-2007, 17:51
Nawet jeśli edytuje a jakiś tam powód jest to nic nie da, Cip soft może bez problemowo czytać posty przed edycją. Nie jestem pewny czy tutorzy też bo nigdy go nie miałem.

No sam wiem cos tym ;( Dodi oby obylo sie bez konsekwencji.

Nirvy
19-01-2007, 17:57
Tak jak up , również polecam AVG .:)

Kiroy Wind
19-01-2007, 18:03
Senior Tutorzy mogą

^Awolver^
19-01-2007, 19:01
Hacker is from poland'

ale to napisał dodi ze swojego konta ? jeśli tak to nic nie powinno się zdażyć ale jeśli z konta shackowanej osoby na 100% będzie ban za acc sharing.

Fin'er
19-01-2007, 19:13
Panowie a ja mam pytanko :D

Dlaczego Unpayable sa:
-memy chemics - jezeli gra nim poprzedni posiadacz Hayaleta, a tamten podobno byl ok ?
-lonebliss - nigdy sie z nim nie spotkalem, nic nie moge o nim powiedziec
-hayalet- Chyba nie dlatego ze do mnie strzelal :D

Mam nadzieje ze lagi przestana meczyc moich kolegow :P

To stary hayalet był Bośniakiem ? O.o

Odkad gram na obsidii pamietam, ze bylo tutaj duzo 'hackow'. Byl taki okres, kiedy to w niewielkim odstepie czasu zostalo 'shakowanych' kilku h-lvli z polski (Ludu Scorpion, Katmai, Muator - chyba dobrze pamietam :p). Jak tak dalej pujdzie to 'hackowanie' stanie sie czescia gry, albo juz nia jest... :confused:.

Uwierz mi... Tibia to gra gdzie hakerzy jeszcze nie robią tak dużych strat :).

Btw. Forum na tibia.com już działa więc nie będę uaktualniał statystyk z wojny. Niech Acr sobie popisze :)

Dodi Brae
19-01-2007, 19:25
HaHa :D

Najwyzej bedzie o jednego znienawidzonego Koolera mniej :P

Jezeli cipy zinterpretuja to sobie w ten wlasnie sposob.

Maqon
19-01-2007, 19:33
Dodi powiedziales ze zmieniles passy. Miales reca czy hacker nie zmienil passow?

Dodi Brae
19-01-2007, 19:43
Malem recowery key bo tez go dla wiki zalatwialem, pasy byly zmienione tak samo jak email.

Tylko nie wiedzielem gdzie tego reca wkleic bo tyle jest opcji na tibia.com a widzac ze wiki sie rorkuje zaczalem wpadac w panike.

Wierze ze hakera spotka nieszczesice 3 razy wieksze niz wiki i mnie razem wziete, z ta roznica ze w realu.

Fin'er
19-01-2007, 19:54
Malem recowery key bo tez go dla wiki zalatwialem, pasy byly zmienione tak samo jak email.

Tylko nie wiedzielem gdzie tego reca wkleic bo tyle jest opcji na tibia.com a widzac ze wiki sie rorkuje zaczalem wpadac w panike.

Wierze ze hakera spotka nieszczesice 3 razy wieksze niz wiki i mnie razem wziete, z ta roznica ze w realu.

Ale przecież na zmiane Maila czeka się miesiąc więc jak go mógł zmienić ? Wystarczy odznaczyć na accouncie i po kłopocie...

don~
19-01-2007, 19:59
Ale przecież na zmiane Maila czeka się miesiąc więc jak go mógł zmienić ? Wystarczy odznaczyć na accouncie i po kłopocie...

Za pomoca reca mozesz zmienic maila odrazu :baby:

Fin'er
19-01-2007, 20:32
Za pomoca reca mozesz zmienic maila odrazu :baby:

No to widać, że Piotrkowi format i zmiana pasów nic nie da. Trzeba zmienić r-key'a.

Btw. Milivojac mówił mi że już niewiele osób w NG expii. Dziś z NG odszedł Lord Ickus. Szkoda mi go. Osoby którym chciał pomóc ( Waldorio, Vilarion) są już poza wojną, no ale nawet jakby nie pomógł Ng i tak ma hunta od Mentora -.-

Voltomix111
19-01-2007, 21:03
@Voltomix111

Dzieki za dobre checi ale ja nie szaruje z wiki, mam jej pasy bo sam jej to konto zalozylem jak juz wczesniej pisalem jestem jej starszym kuzynem.

Mam swojego sorka ktoremu cwicze narazie jedynie ml a gram dodim bo chce zrobic anihilatora.

Nigdy nie szarowalem z Wiki. nigdy nie szarowalem z kimkolwiek podobnie jak Wiki

sharowac to moze nie sharujesz ale jesli masz passy i rec key do konta nie swojego to cipy to widza jako acc share mam nadzieje ze nic sie nie stanie. a co do tego ze moga widziec posty edytowane to wiem ale jesli malo osob zobaczylo to co bylo edytowane to mala szansa ze jakis nadgorliwy senior tutor sie dowie i sprawdzi. w koncu prawie co drugi post na tibia forum jest edytowany, komu by sie chcialo wszystkie sprawdzac....

Ptak~
19-01-2007, 21:18
hunta od Mentora ? facet Mentor to predzej ode mnie bedzie mial hunta po wojnie. wiesz ilu on moich kumpli wycykal na pacc ? chyba ze czterech.

don~
19-01-2007, 21:20
@Suv
Agree. Dolaczam sie do ciebie B).

Voltomix111
19-01-2007, 21:21
Wiesz nie wiem jak to bedzie po wojnie ale jesli Mentor zostanie w Teamie co wygral (ET:cup: ) to twoj hunt bedzie hmm.... no bo w koncu nie wycyckal ciebie!

Fin'er
19-01-2007, 21:42
hunta od Mentora ? facet Mentor to predzej ode mnie bedzie mial hunta po wojnie. wiesz ilu on moich kumpli wycykal na pacc ? chyba ze czterech.

no dokładnie hunta od niego... -.- I przez to ET ma kolejnego wroga, bo Mili mówił że hunt od Mentora był jedynym powodem dla niego by przystąpić do NG...

^Awolver^
19-01-2007, 21:47
no dokładnie hunta od niego... -.- I przez to ET ma kolejnego wroga, bo Mili mówił że hunt od Mentora był jedynym powodem dla niego by przystąpić do NG...

Czyli niby jedynym rozwiązaniem jest wywalenie Mentora ? nie powiedizałbym według mnie należy go po prostu zmienic x]

Konzbi
19-01-2007, 21:53
No niewazne...

don~
19-01-2007, 22:03
Czyli niby jedynym rozwiązaniem jest wywalenie Mentora ? nie powiedizałbym według mnie należy go po prostu zmienic x]

Zgadzam sie, zeby zaufac Mentorowi, moze sie zmieni. Tylko nie bylo mi fajnie jak zostalem wych...any ;-) i jendak chcialbym odzyskac to co stracilem.

Urgothiri
19-01-2007, 23:54
a z tego co widze to z ng powoli nietrzeba walczyc

Milivojac Jan 19 2007, 10:26:10 CET Died at Level 87 by a ghoul

oby tego wiecej bylo ale najlepiej tak pare dla Mannowa ;)

Fin'er
20-01-2007, 00:41

Ja nie mówie, żeby go wywalić... Ale niech mu ktoś przemówi do rozsądku, że to tak brzydko robić ludzi w balona. Jeśli chce pokazać, że ET potrafi rządzić Obsidią lepiej niż NG to niech to zacznie pokazywać na swoim przykładnie - no bo przecież gdyby tam było 25 Mentorów, to wątpie czy ET byłaby lepsza od NG.

Moim zdaniem Mentor, to zapewne dobry człowiek, tylko, że ktoś go musi oduczyć złych manier.

Bo co do hunta Milivojac'a. Znam tego Bośniaka już jakiś czas i wątpie żeby dostał go za coś konkretnego rodzaju Pk, Pa, Insulted czy coś podobnego.
Swojego czasu, noob charem zabiłem przez przypadek człowieka który także był jego kumplem. Mili przyleciał do mnie ( oczywiście nie wiedział, że to ja ) i zaczął mnie bić. Kiedy powiedziałem, że mu wszystko wyjaśnie przestał i cierpliwie słuchał przez 10 minut moich wypocin po angielsku. Po czym doszedł do wniosku, że miałem prawo go ubić i przeprosił za atak którego jak sam przyznał nie powinno być. Czy widzieliście kiedykolwiek żeby 85 ek, któremu ktoś zabił dobrego kumpla ( porównajcie z Pephym), przeprosił 20 lvl za atak ?

a z tego co widze to z ng powoli nietrzeba walczyc

Milivojac Jan 19 2007, 10:26:10 CET Died at Level 87 by a ghoul

oby tego wiecej bylo ale najlepiej tak pare dla Mannowa ;)

A no kickneło go ;/

Yaugardo
20-01-2007, 01:05
Nie pamietam kiedy to było, bo pewnie to nie byłam ja... Ja nigdy zadnego rs'a nie zabiłam :o , bo nie zabijałam prawie wogóle...Ja jzu skończyłam swoja przygode z Tristy 2-3.5 miesiaca temu i sprzedałam ja na 77 lvlu.

Pozdro^^

sprawdz na frag liscie to bedziesz wiedziala:P

ps. nie przyznawaj sie do takich rzeczy :P

Pozdrawiam:P:cup: :cup: :cup: :cup: :baby: :baby:

zielaq
20-01-2007, 01:31
@up
a co cipy przyjda i zbanuja ? :o

Veer~
20-01-2007, 02:30
"Moim zdaniem Mentor, to zapewne dobry człowiek, tylko, że ktoś go musi oduczyć złych manier. "

HEHEHEHE

Urgothiri
20-01-2007, 09:33
mzoe ktos zrobi frag liste Monsters vs NG ? :> kolejna zobacz Annical :D

Nirvy
20-01-2007, 10:06
Następne dwie osoby zapłaciły:

Waldorio
Lord Ickus

Że Lord ickus zapłacił to jeszcze jestem w stanie zrozumieć ale ,że Waldorio który jest z Ng od początku serva to hmm.

Kiroy
20-01-2007, 11:32
spoko Nirvy ni martw sie o Waldka to spoko ziomek :D

Konzbi no ciebie i Mastera to wezmiemy ale reszte to jest sens brac ??

Capy
20-01-2007, 11:47
O jej xD! Waldorio zaplacil :P:baby: Nie wierzę ;p moze wreszcie zrozumiał ze wkoncu Ng przegra :>?:p :D :cup:

Yaugardo
20-01-2007, 12:18
@up
a co cipy przyjda i zbanuja ? :o

taaa przyjda do niej i jej kompa wezma :p

tak sobie tylko powiedzialem nie stresuj sie tak pephy

Capy
20-01-2007, 12:23
@Kiroy
Gratuluje Wbicia 108 LVL :> ;):cup: :D :] B)

^Awolver^
20-01-2007, 12:23
taaa przyjda do niej i jej kompa wezma :p

tak sobie tylko powiedzialem nie stresuj sie tak pephy

nie liż tak dupy yaugardo ..

nie stresuj sie tym , tak tylko powiedzialem

Darotaa
20-01-2007, 13:08
Jak narazie to stoje i klepie runki zeby uzbierac na blessy trzeba sobie jakos radzic hue hue :D

Capy
20-01-2007, 13:12
Hehe ;P Ale fajnie ze Masz pacca :D i dolaczyles do Et ;] Miod ;d ;p

Darotaa
20-01-2007, 13:17
nom :D musialo sie tak stac wkoncu mam payment 1 kk :D pozatym zawsze bylem przeciw ng :D

Capy
20-01-2007, 13:20
Ja Cie Pamietam Jescze jak miales 100 Lvl ;) I jak nieszczesliwie Padales na Warriorze itp :/ :P moze Mnie pamietasz.. Xanti C.... Nie gram tam Bo Hack :/ :P aLe gram Sorcem Teraz :)

Darotaa
20-01-2007, 13:22
cos mi sie kojarzy widze ze chlopaki z Et expia :D

Yaugardo
20-01-2007, 13:23
nie liż tak dupy yaugardo ..

o ty ... nie mozna nic napisac zeby nie bylo ze dupe lizesz.

Napisal cos do mnie to Mu odpisalem :P

Capy
20-01-2007, 13:25
Nom I Bardzo Dobrze :D Wkoncu Ng moze odleci z tego serwera :D ja tylko czekam i blagam zeby wreszcie Mannowski Padl... :D :PPP a co do twojego paymentu to ciekawe kto teraz bedzie placil :> :PP ;)

Czepez
20-01-2007, 13:50
Ciesze sie że Ickus zaplacil i jest wolny. To spoko ziom (uczy mnie egipskiego) :p

Dziwie sie czemu i po co poszedl na wojne

Nazgool
20-01-2007, 13:59
<WOW>
Gz dla tych co zabijaja NG B)

Pozdrowienia dla Lolika, Borga, Sol, Klamki, Zulla, Awo, Vixi, Galax'iego, Yunich'iego, Perro, Ferro, Vylkano, Walecznego Pegaza, calej gildi BOOM, ludzi co pamietaja noopa Nazgool'a, forumowiczow co to czytaja a takze dla wyjebkowicza Kiroya:D

Pozdro Adam/Hoffi

Paktos
20-01-2007, 16:00
Ryba The Wolf
Jan 20 2007, 14:35:58 CET Killed at Level 102 by Alith Takilbya
and by Polathanem
Evo'Hawk
Jan 20 2007, 14:34:58 CET Killed at Level 108 by Polathanem
and by Dorpaz
Mentor De'vrie
Jan 20 2007, 14:15:37 CET Killed at Level 115 by Mannow
and by Azared Eagon

Urgothiri
20-01-2007, 16:20
niestety ;( ale trudno chlopaki ! wojna to wojna lduzie padaja po obu stronach a to dopeiro poczatek !!! Hail ET!

Nedomanus
20-01-2007, 16:25
NG pokazuje pazury . . . te paymenty to trochę za wcześnie :P NyGusy są zbyt silni i dumni by tak po prostu zapłacić ;/

Urgothiri
20-01-2007, 16:33
niemartw sie ET da rade!!

Archin: Jan 20 2007, 15:20:08 CET Killed at Level 139 by Rotanimod Eht

Parkaz: Jan 20 2007, 14:20:59 CET Killed at Level 73 by Evo'Hawk and by Illu'Hawk

Kiroy
20-01-2007, 16:35
Archin

Jan 20 2007, 15:20:08 CET Killed at Level 139 by Rotanimod Eht

Shadow vain

Jan 20 2007, 14:18:57 CET Killed at Level 104 by Evo'Hawk
and by Pephy

Parkaz

Jan 20 2007, 14:20:59 CET Killed at Level 73 by Evo'Hawk
and by Illu'Hawk

Nedomanus
20-01-2007, 16:36
^^ yeyeye szkoda że lagi nie pozwalają co niektórym walczyć :/ rozmawiałem dziś z myllionem to mowil ze sie nie idzie ruszac...

dzis byl open battle ? czy ng zaatakowalo z zaskoczenia?

Kiroy
20-01-2007, 16:38
no niestety popelniamy tez bledy , wojna bedzie dlugo jeszcze i nie raz popadamy niestety ale nie poddajamy sie spokojnie dzis 3-3 narazie :D 3-3 :D

pozdrawiam Wuja Kiroy8o

Maqon
20-01-2007, 16:44
nonono gratulowac :P

Ghost111
20-01-2007, 17:14
No niezle, niezle ale moglobyc lepiej. Kiroy czy moglbys mi wytlumaczyc tu albo na priv albo msg in-game co to kurwa Mentor wyczynial dzisiaj w venore? Napoczatku sadzilem ze to element taktyki potem myslalem ze on poprostu hacked jest, no i w koncu skonczylo sie jak sie skonczylo.. Niechce sie wtracac zbytnio ale w ten sposob to nie wygracie wojny.. No ale nie ma rozy bez kolcow. Naszczescie poza kontrowersyjnym Mentorem reszta Et ma glowy na karkach i udalo im sie zdobyc kolejne wazne fragi, wazne dlatego ze sa to juz 3 z kolei dedy ich ofiar..

Kiroy
20-01-2007, 17:28
tak niestety hack :/ mentora ale juz ok

Nedomanus
20-01-2007, 20:30
eee ludzie tez sie wam tibia.com chrzani? :P

Master Duch
20-01-2007, 20:51
@up ta... wciskam characters...i mi sie fansites wlacza :/

Tristiiiii
20-01-2007, 21:48
Zgadzam sie, zeby zaufac Mentorowi, moze sie zmieni. Tylko nie bylo mi fajnie jak zostalem wych...any ;-) i jendak chcialbym odzyskac to co stracilem.

Dla mnie Mentor to ... szkoda gadac.. Całe eq dla tristy ukradl c**l....
Dsm, c Legi, Bs, aol, bohy, demon shield, rh.. No comment...

Sowka
20-01-2007, 22:03
Jak tam sobie nasi radzą na tej wielkiej wojnie ? I widać koniec ?

Dodi Brae
20-01-2007, 22:11
Panowie i panie

Dzisiaj Mentor tez mial haka podobnie jak wczoraj Wiki, znaczy to ze cos nie tak zostalo przez nich zrobione.

Pomijam wchodzenie na free items lub free skills - stronki bo w to nieuwierze.
pytanie pozostaje co spowodowalo ich haka ?

Moze mimowolne klikanie na np

Juroqu !118 rp padl od Minishabaal na combo hahaha http://w11.easy-share.com/804950.html

takie wlasnie linki wstawiane przez podejrzanych osobnikow

- czy mozliwe jest zeby poprzez takie cos uaktywnialo sie jakies ciasteczko sledzace zapamietujace naciskane klawisze ?
- czy mozliwe jest zainstalowanie lub uruchonmienie sie poprzez klikniecie w taki link jakiegos programiku (keylogera ) ?

Jezeli ktos potrafi odpowiedziec to prosze to zrobic.

I jeszcze jedno, uzywajac ad aware i spyware blastera nic nie wykrylem ale zainstalowalem i uruchomilem dodatkowo moze malo znany w polsce PestPatrol ktory wykryl z 5 keylogerow w programikach sciagnietych poprzez bitcomet, nigdy ich nie uruchamialem, mam bo jestem jak chomik ale przeciez stanowia potencjalne zagrozenie. Moze nie dla moich charow ale jednak.

Wniosek - programy antywirusowe tego nie wykrywaja (uzywam NOD 32 a Wiki AVG) firewale tego nie zatrzymuja i nie wykrywaja ( Outpost i Sygate) i programy anty spyware tez sobie z tym nie radza - ZGROZA.

Musze zaglebic sie nieco w temat !

Piotrek

Urgothiri
20-01-2007, 22:15
TEN UZYTKOWNIK TO NIE PRAWDZIWY JUROQU ON MA CALKIEM INNY NICK NA FORUM

Dodi Brae
20-01-2007, 22:23
Ja sobie zdaje sprawe z tego ze postac zalozona dzisiaj i podajaca sie za HL z jakiegos swiata niemusi byc tym za kogo sie podaje.
To chyba oczywiste.

i jeszcze jedno
Przeciez administratorzy tej stronki/forum moga zablokowac Ip tego pana zeby mnam juz nie wstawial syfu !

Capy
20-01-2007, 22:45
Hmmm, kiedys ktos mi powiedzial ze passy jesli wkleisz to nie bedzie tego rejstrowal key- loger poniewaz odczyta tylko ctrl + v Hmm nie wiem czy to prawda ale biorac na inteligencje to chyba ta:P Takze Passy mam w notatniku i tylko kopiuje i wklejam.

Co do stronki Tibia.com no to tez mi sie cos dzieje klikam Characters a mi pokazuje stronki :/ Cos jest nie tak...

Jeśli chodzi o Mentora, hmm oszukal mojego kolege z RL nie wiem jak ale wiem ze stracil cale EQ, ale mi zadnej krzywdy nie wyrzadzil i nic do niego nie mam.

Jacksonix
20-01-2007, 22:55
Wklejanie przez ctrl+v jest bezpieczne. Ale lepiej nie wchodzić w takie linki tym bardziej ze widzimy osobe pierwszy raz w tej czesci forum.
Btw. kiedys widzialem kolesia ktory nabijal sobie posty wypisujac jakies glupoty w byle jakich tematach.
Nastepnie umieszczal taki wlanie link na forum typu " 250ek owned by 20pal" xD a naiwni ludzie patrzac ze ma juz 100 postow dawali sie nabierac...

Dodi Brae
20-01-2007, 23:07
Kiedys czytalem ze z ctr + v to nie jest zupelnie tak bezpiecznie :P
podobno sa programy ktore sobie z tym radza :o , mowie o keylogerach

http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showforum=99
ciekawa stronka o bezpieczenstwie w seci, moze ktos ma wiecej czasu odemnie to poczyta.

Capy
20-01-2007, 23:08
Taaa są takie przypadki. Ja nie wchodze w zadne nieznane linki wole nie ryzykowac :] czy ja cos ogladne czy nie to pss :p no chyba ze np Kiroy, Pephy itp poda link do filmu z War ;) ktory jest umieszczony na przyzwoitej stronce. Trzeba uwazac. Ja tylko hacka mialem raz w zyciu (odpukac) poniewaz mojego r- keya mial moj kolega z RL hmm dluga historia B) poprostu mnie hacknal tak przypuszczam poniewaz nie mialem key logera i jak pisalem wczesniej wklejam passy. Ale co tam pozbieralem sie, tylko ze juz nie gram ta postacia poniewaz on nadal ma R-keya. Wogle Knight mi sie znudzil.. Teraz gram Sorcem ;)

Bajcik
20-01-2007, 23:28
Przeczytajcie to ...
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=162673

Btw. ja ten syf na kompie miałem, ale już się go pozbyłem.
Może przez tego keya mieliście hacki :(

@ Capy
u mnie ten syfon był, więc moge się tam do niego przejechać :d

Capy
20-01-2007, 23:37
"na twoim komputerze nie ma Own Tibia czy jakos" :PP hehe Czysty Naszczescie ;) ale fajnie ze ktos sie tym zająl i nawet dokladny adres tego palanta podali ;d kto sie wybiera pierwszy :P?8o :cup:

Dodi Brae
20-01-2007, 23:51
Bajcik
dzieki za programik, sprawdzilem go przy pomocy antywira i anty spy- jest czysty ( raczej)

nic nie wykrylo

Fin'er
20-01-2007, 23:53
Panowie i panie

Dzisiaj Mentor tez mial haka podobnie jak wczoraj Wiki, znaczy to ze cos nie tak zostalo przez nich zrobione.

Pomijam wchodzenie na free items lub free skills - stronki bo w to nieuwierze.
pytanie pozostaje co spowodowalo ich haka ?

Moze mimowolne klikanie na np

Juroqu !118 rp padl od Minishabaal na combo hahaha http://w11.easy-share.com/804950.html

takie wlasnie linki wstawiane przez podejrzanych osobnikow

- czy mozliwe jest zeby poprzez takie cos uaktywnialo sie jakies ciasteczko sledzace zapamietujace naciskane klawisze ?
- czy mozliwe jest zainstalowanie lub uruchonmienie sie poprzez klikniecie w taki link jakiegos programiku (keylogera ) ?

Jezeli ktos potrafi odpowiedziec to prosze to zrobic.

I jeszcze jedno, uzywajac ad aware i spyware blastera nic nie wykrylem ale zainstalowalem i uruchomilem dodatkowo moze malo znany w polsce PestPatrol ktory wykryl z 5 keylogerow w programikach sciagnietych poprzez bitcomet, nigdy ich nie uruchamialem, mam bo jestem jak chomik ale przeciez stanowia potencjalne zagrozenie. Moze nie dla moich charow ale jednak.

Wniosek - programy antywirusowe tego nie wykrywaja (uzywam NOD 32 a Wiki AVG) firewale tego nie zatrzymuja i nie wykrywaja ( Outpost i Sygate) i programy anty spyware tez sobie z tym nie radza - ZGROZA.

Musze zaglebic sie nieco w temat !

Piotrek

Piotrek miałem miałem u siebie pewnego Anti keyloggera ( Elite bodajże). Nie warto im całkowicie szykać. Mnie wykrył z 5 keyloggerów w tym kilka zupełnie nieszkodliwych plików jak np. Shell32 w System32 ( plik ten jest niezbędny do uruchomienia Windowsa :p ). Odinstalowałem i się nie przejmuje...

Dodi Brae
21-01-2007, 00:01
@ Fin'er
No wiesz ja wczoraj stracilem z 500k w tym prezenty od przyjaciol i moja ukochana Charmer Tiara :( wiec nieco sie zaczalem tym przejmowac, poza tym tylko dzieki przypadkowi ze sie lognalem i bluewikki ( a raczej ktos wewnatrz niej - ghost in the shel ?) przemowila do mnie a wiedzialem ze przemowic niemoze udalo mi sie jej chara uratowac.

A poza tym wszystko rozumiem ale temu sk*rwielowi co mnie okradl a Ole probowal zrorkowac - zeby mu w trojnasob wszelkie zlo wrocilo z ta roznica ze w realu. Wiecej temu hakerowi nie dam satysfakcji ze okradl nubka!

Capy
21-01-2007, 00:01
@ Dodi
Pewnie ze programik jest czysty :) nie widzisz kto go dał Jeszcze jak siedizalem na forum tibia.org.pl to ten Gosciu pomagal w rozne sposoby koles jest spoko i wogle ma bardzo duzo postow ;] nawet sie nie obawialem ze to moze byc key loger :) Pozdrowka ;)

Immortality
21-01-2007, 00:07
oczywiscie ze ctrl +v jest jak najbardziej bezpieczne , poniewaz keylogger polega na tym ze wlasciciel k loggera widzi wszystko co ofiara wystukala na klawiaturze , w tym przypadku jako passy bedzie mial ctrl + v -.-
jest jeszcze mozliwosc zrzutu screena z monitora ale tam bedzie pokazane "****" ;p nie ma co sie bac shakowania przez takie debilne linki bo malo kto w to wchodzi , gorzej jak ktos juz sie zna i np doczepia k loggera do .rec , a co do wykrywalnosci jak kiedys 'badalem' sprawe z key loggerami to np. gdy jakis tam polak wymyslil jakiegos tam k loggera to byl on niewykrywalny przez jakies 1wszy tydzien , dlatego tak czesto baza danych w wirusach jest uaktualniana;p

Bajcik
21-01-2007, 00:14
oczywiscie ze ctrl +v jest jak najbardziej bezpieczne , poniewaz keylogger polega na tym ze wlasciciel k loggera widzi wszystko co ofiara wystukala na klawiaturze , w tym przypadku jako passy bedzie mial ctrl + v -.-
jest jeszcze mozliwosc zrzutu screena z monitora ale tam bedzie pokazane "****" ;p nie ma co sie bac shakowania przez takie debilne linki bo malo kto w to wchodzi , gorzej jak ktos juz sie zna i np doczepia k loggera do .rec , a co do wykrywalnosci jak kiedys 'badalem' sprawe z key loggerami to np. gdy jakis tam polak wymyslil jakiegos tam k loggera to byl on niewykrywalny przez jakies 1wszy tydzien , dlatego tak czesto baza danych w wirusach jest uaktualniana;p

uwierz mi, są już takie keylogery, które wychwytują Twoje pasy nawet z wykorzystaną funkcją CTRL+V :confused:
więc wklejanie pasów czy tradycyjne wklepywanie jest bez różnicy

Immortality
21-01-2007, 00:20
przeczytaj se na wikipedii czy gdzies co to jest keylogger , program ktory zapamietuje i zapisuje wszystko co jest wystukane na klwiaturze (oczywiscie na wikipedii jest to zgrabniej ujete:P) wiec nadal twierdze ze ctrl + v jest bezpieczne ~~

Capy
21-01-2007, 00:21
Cos napewno to daje :) a zreszta juz sie tak nauczylem ze wklejam wiec Co tam :PP ;] :)

Dodi Brae
21-01-2007, 00:23
Rowniez czytalem juz z rok temu ze ctr +v nie jest skuteczne.
Moze, moze przy pewnych keylogerach pomaga, ale przy innych ponoc nie skutkuje.

Capy
21-01-2007, 00:30
Hmmm, zawsze na wszystko znajda sposob :) ale i tak bede Wklejal nadal passy :P takie zboczenie hehe :p ;) nie no nauczylem sie juz tak od dawna robie.

Immortality
21-01-2007, 00:48
czesto pada takie stwierdzenie tez 'jak ktos sie zna to zrobi' nic bardziej mylnego , najczesciej jest tak ze jak ktos sie naprawde zna to nie zajmuje sie takim czyms jak tibia : P najczesciej ofiary shakowania wynikaja ze zbyt duzego zaufania do drugiej osoby ~~

Capy
21-01-2007, 00:57
Calkowicie sie z toba zgadzam jesli chodzi o to zaufanie do drugiej osoby :/ Ja własnie jestem tego Ofiarą ale co tam czlowiek uczy sie na wlasnych bledach :)

mOreg
21-01-2007, 02:35
przeczytaj se na wikipedii czy gdzies co to jest keylogger , program ktory zapamietuje i zapisuje wszystko co jest wystukane na klwiaturze (oczywiscie na wikipedii jest to zgrabniej ujete:P) wiec nadal twierdze ze ctrl + v jest bezpieczne ~~

Są kejloggi które przy kombinacji 'ctrl+c/ctrl+v' poprostu walą skrina.
I wtedy taki 'haker' widzi co kopiowałeś, vel dokąd.;d
Smutne ale prawdziwe...

karate:]
21-01-2007, 02:42
Albo po prostu odczytują zawartość schowka..

Michael Jackson
21-01-2007, 05:33
Smutne ale prawdziwe...

No jak klikasz ctrl + v, ctrl + c , a jak zaznaczysz pass i klikniesz prawym kopjuj to robi ss ??

Urgothiri
21-01-2007, 08:59
nie zapominacie sie troche? :> to temat o Obsidi a nie o tym jak sie bronic przed hackiem...

Cykornikus
21-01-2007, 11:16
Wczoraj exspie sobie na zamku i zaczal Hunter del'sal pk'owac (czy jakos tam) zaczelem kierowac sie w strone wyjsacca wychodze a idzie napoczatku Mentor de'vrie a za nim Casspari odrazu sie wrocilem ale byl magic wall;/ (casspari uwalil huntera)
Pozniej poszlem do venore sprzedac dragon shielda to z tego co widzialem mentor padl ale nie pamietam kto go zabil.(widizlaem cialo)

Tjor masaker pro skater
21-01-2007, 11:19
urgo temat o zabezpieczaniu sie przeciwko hackom jest zawsze na czasie, wiec mozna troche podyskutowac i uswiadamiac ludzi ;X

Dodi Brae
21-01-2007, 11:27
@ Chucky Dev
Gram na Obsidi i stracilem tu sporo kasy, Bluewikki tez, Mentor tez i sporo polakow bylo haknietych zreszta Ciebie tez to raczej dotyczy bo jak narazie niewiemy co spowodowalo ta kradziez.

Wiec nadal uwazasz ze temat nie jest o obsidi lub ze jest niweazny i Ciebie nie dotyczy ?

Jezeli jest to nieciekawe twoim zdaniem to napisz cos ciekawszego (jak polowales na trole na 8 lev i zrob moze z tego poradnik, albo jak robic runki i z nich korzystac, albo jak dojsc na Obsidii z Carlin do Veno poprzez Thais), wcale nie jestes zmuszony do czytania tego co ludzie pisza jezeli pisza Twoim zdaniam same glupoty.

Smiesza mnie takie komentarze bo moim zdaniem sprawa hakow jest o wiele bardziej wazna niz wojny - a dlaczego.
Bo wojny sie skoncza, ludzie dzisiaj walczacy ze soba jutro albo za miesiac beda w 1 gildii, zawra pokoj, sojusz i nikogo niebedzie obchodzila sytuacja z 21.01.2007.
A hak a w szczegolnosci zrorkowanie chara konczy gre i to na smierc!
I wazne jest jak sie tego ustrzec a nie zeby nie dednac na wojnie.

A poza tym jak ma walczyc ktos kto mial haka ? wyzywajac ? bo chyba nie strzelajac z sd- chlopie on WSZYSTKO STRACIL. tak samo jak Bluewikki.

Wiec nie mow MI co jest wazne na Obsidi a co nie jest wazne.

Piotrek.

Przezylem wiele wojen, wiele wygralem kilka przegralem ale haka moj char moglby nieprzezyc, a ja zakonczyl bym przygode z Tibia i Obsidia bo nie mialbym ochoty na robienie postaci od 0.

Nedomanus
21-01-2007, 11:58
co do mentora.... po raz kolejny sie kompromituje i psuje ogólne wrażenie o ET

hackneli go? no trudno ale niech się nie wyżywa na innych... wczoraj oznajmil mojemu znajomemu ze albo placi bohy albo ma hunta za FREE ... wiekszosc ET nie miala o tym pojęcia... o calej tej akcji, ale np. casspari tez sie zwalal mi do kumpla... ludzie bądźcie poważni

pozdro

don~
21-01-2007, 12:35
@Up
Mentor byl kiedys znany jako jeden z najwiekszych PA na servie (jak byl jeszcze w NG), wiec moze na nowo zaczyna czuc sie zbyt pewnie. A co do Casspariego to niektorzy twierdza, ze to jeden z ownerow Mentora, mozliwe, ze dlatego towarzyszy mu w tego typu akcjach.

Urgothiri
21-01-2007, 12:38
@Dodi ja napisalem ze to temat o Obsidi! i niemam zamairu zadnych poradnikow robic nie rozumiem teraz twojego zdenerwowania i ataku na mnie? :> chodzilo mi o tym ze jest pelno tematow "jak niedac sie shakwoac" albo "jak sie zabezpieczyc" i niemowie zeby o tym niepisac ale teraz na ostatnich stronach niema zadnej rzeczy zwiazanej z Obsidia tylko z neistetyu hackiem, i niemow ze niewiem co to bo przezylem juz w swojej karierze 2 :) i wiem jak milo jest sie zalogowac z np 20 lvlem jak sie mialo powiedzmy 50... bez rzeczy na sobie jak widzisz ze twoja ciezka prace ktora wlozyles w psotac ktos zepsul w przeciagu godziny. a co sie tyczy Obsidi niegram tam bo mam Hunta od Memy Chemics i Mannowa za to ze na 57 Parkaz mnie zabil na hydrach jak mu blokowalem, to potem sie zemscilem i ja go ubilem i mu bohy polecialy, a placic tez im niemialem zamiaru bo niemialem za co i dalej uwazam ze zrobilem slusznie :) gram na innym swiecie ale dalej sie interesuje Obsidia i co sie na niej dzieje

Pozdro

Dodi Brae
21-01-2007, 12:54
@ Chucky Dev
ok sory troche mnie ponioslo :P

Kiroy
21-01-2007, 13:57
Dodi : rozmawialem z vanym i powiedzial jak reszta Ng ze sie wojna jeszcze nie skonczyla ... sluchaj no ja zrobilem co w mojej mocy staralem sie ale oni walcza dalej ... no ok wygraja to mieli racje ze nie wyszli ale jak przegraja jeszcze pare open battle bo wczoraj samo open przegrali 3-2 ( ded mentora byl przed tzn ded hackera ) i dostana jeszcze pare razy to nie bedzie 100 a 300 k :/ ale pamietaj staralem sie :)

co do mentora ... nie mam sily na te rozmowe moralizujace z nimi :/ nie jedna juz taka byla i wiecej nie bedzie :/

Mentor - K...urwaa zostaw polakow na servie i se hunc szwedow !! albo turasow !!

Poddenerwowany Wuja KiroyX(

Dodi Brae
21-01-2007, 14:29
Kiroy Wind
Tez rozmawialem z vanym. Ja go rozumiem ze niechce odejsc, bo co to za ludzie ktorzy odchodza z gildi jak jest jakis problem albo zagrozenie zeby expic w spokoju. Docenmy charakter i humor w Vanym :P. za 5 miesiecy bedziemy sie z tego smiac :D.
Podobnie bylo jak Kooler zostalo rozbite przez Vandali razem z NG. Kilka osob zostalo w gildi miedzy innymi Vany i ja.

Odnosnie Mentora zawsze odnosilem wrazenie ze to mily chlopak, pamietam jak pierwszy raz spotkalem go na Orc Land bylem pierwszy on popatrzal i wyszedl wiec odnioslem pozytywne wrazenie - a byl juz wtedy w NG chyba.

O xerotaxie tez mam dobre zdanie i wiem ze jest smieszny, Nahika. Inni ludzie moga miec z nimi inne doswiadczenia.

Maqon
21-01-2007, 14:45
Mentor chcial albo okradl paru moich kumpli. Zawsze jak sie pytam co on robi mowil "bylem hacked" Jakbym wszytkie te gadki z nim zliczyl to on mial juz chyba z 15-20 razy hacka:]

Nirvy
21-01-2007, 14:50
Kiroy Wind
Tez rozmawialem z vanym. Ja go rozumiem ze niechce odejsc, bo co to za ludzie ktorzy odchodza z gildi jak jest jakis problem albo zagrozenie zeby expic w spokoju. Docenmy charakter i humor w Vanym :P. za 5 miesiecy bedziemy sie z tego smiac :D.
Podobnie bylo jak Kooler zostalo rozbite przez Vandali razem z NG. Kilka osob zostalo w gildi miedzy innymi Vany i ja.

Odnosnie Mentora zawsze odnosilem wrazenie ze to mily chlopak, pamietam jak pierwszy raz spotkalem go na Orc Land bylem pierwszy on popatrzal i wyszedl wiec odnioslem pozytywne wrazenie - a byl juz wtedy w NG chyba.

O xerotaxie tez mam dobre zdanie i wiem ze jest smieszny, Nahika. Inni ludzie moga miec z nimi inne doswiadczenia.

Taaa... to były czasy jak :D

Dodi Brae
21-01-2007, 14:53
Panowie I panie

Odnosnie Keylogerow-
zalozylem temat na stronie o obronie przed tego typu wirusami i keylogerami.
Wlasnie otrzymalem odpowiedz od najbardziej szanowanego speca w tej dziedzinie :)
Niestety to co sie dowiedzialem nie jest pocieszajace :(

zainteresowanych odsylam do zrodla :
http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=83585

Piotrek

wkleje jeszcze odnosnie linkow na naszym forum tibia.pl

"Nie wiem czy akurat przez tą stronę ale ogólnie czasem wystarczy TYLKO otworzyć www i nic na niej nie klikać a trojany same się ładują na kompa"

Nirvy
21-01-2007, 18:44
Wiecie może co jest z Tibia.com?::(

Bajcik
21-01-2007, 19:03
Wiecie może co jest z Tibia.com?::(

Ja nic niewiem co się dzieje :(
Czy już nic niemoże działać tak jak działało ;(
Jest coraz gorzej, lagi nadal są, strona cipsoftu też się 'psuje'
To staje się troszke drażniące ...

@Dodi Brae
Wielkie dzięki za linka :)
W Twoich pytaniach poruszyleś bardzo ważne kwestie dotyczące keylogów
Przeczytałem odpowiedzi exksperta i wyciągnelem pare wniosków ;)
THX

^Trial^
21-01-2007, 19:20
Panowie I panie

Odnosnie Keylogerow-
zalozylem temat na stronie o obronie przed tego typu wirusami i keylogerami.
Wlasnie otrzymalem odpowiedz od najbardziej szanowanego speca w tej dziedzinie :)
Niestety to co sie dowiedzialem nie jest pocieszajace :(

zainteresowanych odsylam do zrodla :
http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=83585

Piotrek

wkleje jeszcze odnosnie linkow na naszym forum tibia.pl

"Nie wiem czy akurat przez tą stronę ale ogólnie czasem wystarczy TYLKO otworzyć www i nic na niej nie klikać a trojany same się ładują na kompa"

Dlatego nigdy nie nalezy byc pewnym ze ma sie super ochrone antyvirusowa ;]

don~
21-01-2007, 20:15
@Dodi
Doceniam twoje starania. Strony, ktore znalazles napewno przydadza sie nie jednej osobie. Jak tylko znajde czas to napewno sobie poczytam :).

Ptak~
22-01-2007, 00:22
a tu cos z innej beczki - http://pl.wikipedia.org/wiki/SUV
:D

a tu cos z jeszcze innej :d
dorosly i powazny i takie tam pierdoly Awovler (kret)
kret 20:18:15
moim marzeniem jest mieszkac na pieknym swiecie gdzie ludize glaszcza drzewa i owa kraina nazywala by sie Erdon. Erdon jest ladny i mieszkaja tam ludziofoki którzy sa ladni i kochaja trawę. ludziofoki potrafia latac bo maja 6 sierściokłaczków, Maja tyle nóg co krowy , czyli 8 - 2 z przodu, 2 z tylu , 2 z lewej i 2 z prawej. Dlatego też jutro jadę do ZOO , aby zapoczątkować moje marzenie i zacząć tworzenie ludziofok ( w biologicznym tego sensie znaczeniu).

kret 22:26:24
lece ogladac gotowe na wszystko xD

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1513395

^Awolver^
22-01-2007, 00:37
@up
to fake ! xD i jeszcze literowki zrobilem :/ - mial byc Endor a nie Erdon

Nedomanus
22-01-2007, 00:44
padl ktoś dzis? .... tibia.com sie pier... a te statystyki acra sa jakies dziwne :p

Michael Jackson
22-01-2007, 00:57
[Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mOreg Pokaż post
Smutne ale prawdziwe...

No jak klikasz ctrl + v, ctrl + c , a jak zaznaczysz pass i klikniesz prawym kopjuj to robi ss ??]

nikt mi nie odpowiedzial to jeszcze raz prosze o odpowiedz

Dodi Brae
22-01-2007, 01:02
@ Michael Jackson

Kilka postow wczesniej podalem linka do forum o zabezpieczeniach, przeczytaj to ze zrozumieniem a sam znajdziesz odpowiedz.

w skrocie - tak

Dani-Chemics
22-01-2007, 12:25
Seth & Xenook & Boki - co prawda mają w 2 połowie nick'u Chemics ale już do nas nie należą ... Prowadzimy wojnę ze zdrajcami ;]

Ten post ma uświadomić wszystkim jaka jest sytuacja w gildii EoD

pozdrawiam Dani ~~

Eos_Rododaktilos
22-01-2007, 13:50
Seth & Xenook & Boki - co prawda mają w 2 połowie nick'u Chemics ale już do nas nie należą ... Prowadzimy wojnę ze zdrajcami ;]

Ten post ma uświadomić wszystkim jaka jest sytuacja w gildii EoD

pozdrawiam Dani ~~

hmmm wygladacie na spokojna gildie.... jak to sie dzieje ze non stop macie z kims wojny ?
Pytam z ciekawosci

Ptak~
22-01-2007, 14:54
Zapewne ludzie zaczynaja wysmiewac Acr'a, ignorowac lub cos w tym stylu. hyhyhy

The Holy Bible of Tibia by Acr Chemics
/\ to pewnie tez :p

Dani-Chemics
22-01-2007, 15:17
Eos_Rododaktilos:
Niektórzy finlandzcy gracze zazdroszczą Acr'owi wszystkiego co ma .. np. jego najwyższe skile na Obsidi .. Stąd Red Skull Acr'a wbity na low lvl'ach. Obecna wojna w prowadzona ze zdrajcami (seth , boki , xenook ) spowodowana jest wielokrotnym złamaniem podstawowych zasad gildi. EoD traci reputacja na takich niekompetentnych ludziach . W obecnej wojnie mamy wsparcie niektórych graczy z NG... nie jesteśmy sami =]

SuV :
Co w tym śmiesznego ?

Ptak~
22-01-2007, 15:25
nie nic :p nie bede mowil kto sie z tego smieje bo wszyscy sie smieja :D

don~
22-01-2007, 15:47
Troche offtopic, ale mam pytanie - czy ma ktos internet z Netii? Jezeli tak to chcialbym wysluchac opinii o tym necie, bo planuje wymienic moja ukonachana neo (<333) na wlasnie netie. Ale zanim to zrobie wolabym sie dowiedziec jak to lacze wyglada w praktyce. Prosze wiec o wasze opinie na temat tego lacza.

Jacksonix
22-01-2007, 16:33
Moim zdaniem lepiej jeszcze troche pcozekac pod koniec lutego czy na poczatku marca po udostepnieniu laczy przez tepse pozostalym firmom ( gts energis dialog itp.) Net jeszcze bardziej stanieje, rowniez netia.
Chyba ze masz podpisana umowe z tepsa np. do przyszlego roku to Cie to nie urzadza bo tylko teraz mozesz im wypowiedziec umowe.
Ale mysle ze netia to i tak lepsze wyjscie teraz bo po 1 taniej, po 2 nie ma tych smiesznych limitow ;)

P.S nie traktowac tego jako pseudo reklame xD

Dani-Chemics
22-01-2007, 16:54
nie nic :p nie bede mowil kto sie z tego smieje bo wszyscy sie smieja :D
OmG nie pytam kto się z tego śmieje tylko dlaczego ? tak trudno ci odpowiedzieć na proste pytanie ? .. w twoich postach idzie wyczuć niechęć do Acr'a czyżby jakieś urazy z przeszłości ?

Ptak~
22-01-2007, 17:23
Jestes w bledzie - lubie go. Poprostu mowie jak jest - dla wiekszosci ludzi ktorych znam on poprostu przesadza.

@ Don~
ale wez cos szybkiego zebys mi mogl udostepnic :D

Kiroy
22-01-2007, 18:15
ja osobiscie bardzo lubie acra !! jest spoko i jego gildii ta gra przynosi przyjemnosc jak mi juz pare lat nie przynosi oprocz wojen :/ i za to EOD szanuje !!

Netia jest wypas nie pamietam ktory z moich znajomych to ma ale pelen wypasior :D

Zotemut
22-01-2007, 18:36
ja osobiscie bardzo lubie acra !! jest spoko i jego gildii ta gra przynosi przyjemnosc jak mi juz pare lat nie przynosi oprocz wojen :/ i za to EOD szanuje !!

Netia jest wypas nie pamietam ktory z moich znajomych to ma ale pelen wypasior :D

EOD iz stjupid -.-

Urgothiri
22-01-2007, 19:03
Jan 21 2007, 20:17:48 CET Killed at Level 87 by Alith Takilbya :(

15 frag NG gogogo ET! :)

Dani-Chemics
22-01-2007, 19:29
EOD iz stjupid -.-
becouse ???

Elder Nagan
22-01-2007, 19:53
Widze ze dajecie sobie rade bezemnie xD

Ale wroce jak mi red zejdzie i znowu powybijam pol ng ;] (ahh tylko wbije 40 lvl huahuahua xD) Pozdro dla starych obsidianskich wyjadaczy i tych ktorzy nei sellneli charow innym noobkom ;]

Signed Elder Nagan

Nirvy
22-01-2007, 21:02
Widze ze dajecie sobie rade bezemnie xD

Ale wroce jak mi red zejdzie i znowu powybijam pol ng ;] (ahh tylko wbije 40 lvl huahuahua xD) Pozdro dla starych obsidianskich wyjadaczy i tych ktorzy nei sellneli charow innym noobkom ;]

Signed Elder Nagan

HAIL DANCING SHADOWS!!!XD

Kiroy
22-01-2007, 21:12
pozdrawiam Finge i Elderka Nagana :D taa to byly czasy :D wojna z erusem itd :D pozdrawiam :D wracam do nauki bo System Eliminacji Studenta Jest Aktywny :D

Elder Nagan
22-01-2007, 22:03
pozdrawiam Finge i Elderka Nagana :D taa to byly czasy :D wojna z erusem itd :D pozdrawiam :D wracam do nauki bo System Eliminacji Studenta Jest Aktywny :D

Heh studencik no no kiroy ;)
Moze kiedys wroce na obsidie..o ile znajdzie sie dla mnei miejsce ;]

btw.pacc mi sie konczy;(

HAIL DANCING SHADOWS!!!XD

Hmm ja cie skads znam ;] i zapewne wiem skad...

Urgothiri
22-01-2007, 22:18
ehh no coz :( na kazdego przychodzi pora :P

Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing

bawilem sie na Nebuli tak z nudow i ehhh no coz : ) juz neiebde wam mogl nic wyslac na wojne szkoda :( powodznia ET :D:D:D

Elder Nagan
22-01-2007, 22:38
napisz ze te fragi to miss clicki byly xD

albo napsiz odwolanie <to jest uwaga "żart"

*żart «wypowiedź lub zachowanie mające kogoś rozśmieszyć»

Dodi Brae
22-01-2007, 22:59
Banished: until deletion

To troche jak hak bo tez traci sie dorobek postaci, ale na wlasna prosbe :P
Ile trzeba zabic zeby miec deleta ? ile ponad standard czyli 10 miesiecznie ?

Sp

Polecam TDS-3 - wykryl jeszcze z 4 mozliwe keylogery !

Elder Nagan
22-01-2007, 23:01

Sp

musisz kilka krotnie zlamac ten sam punkt regulaminu

np.
1 raz za macr jak cie zlapia masz 30 dni nastepny masz delete

Rafard
22-01-2007, 23:10
Dodi, planujesz zaszalec?:D

nie wiecie moze co wyprawia Casspari?..
wypisywal juz do mnie ze 3 razy z propozycja sprzedania mi pacca :D (mam nadzieje ze kolejna odmowa nie skloni go do hunta na mnie, co sie czasem zdaza) ;)

/Rafard

Zotemut
22-01-2007, 23:13
becouse ???

bikołz aj dont lajk dej! -.-

Urgothiri
22-01-2007, 23:32

Sp

nie juz poprostu chuckym mialem hmm 2 bany xD za pking i za pisanie na trade w niewlasciwym jezyku bo mi sie kanaly pomylili i wyslalem nie tam gdzie trzeba :P a teraz na Nebuli sie zabawilem z 2 zerkami w carlin :> :P ehe 1 frag za duzo:D ;p bye bye Chucky Dev zawsze mam na pamiatke screeny ze swojej postaci ; )

Kiroy
22-01-2007, 23:41
padl Wartex :D a fraga zlapalismy noobcharem hyhyhy :D

Fin'er
23-01-2007, 00:39
DO JASNEJ CHOLERY.... ET PRZESADZACIE... ZABIJACIE KAżDEGO BEZ POWODU -.-. CZYżBY WODA SODOWA JUż UDERZYłA ?? X(

Zamiast zdobywać przychylność ludzi na serverze coraz więcej macie wrogów...
Co takiego wam zrobiło Pink Shoes In Public że nas zabijacie ? O.o

O ironio... najpierw wspomagałem finansowo ET, żeby teraz mieć pewnie u was hunta -.-... nie ma co dziękuję za wspaniałą gre

Było miło...

strazak
23-01-2007, 00:50
Fingregher - a nie mowilem :D
To dopiero poczatek.

Kiroy Wind
23-01-2007, 00:58
Nie zabijamy nikogo bez powodu tylko zabiliśmy Royal Kuxa, który jest rl Alitha i reszty i pomaga im w wojnie i nie my was huntujemy tylko wasz lider wypowiedział nam wojne!..

napisz do mnie w tibi..

Urgothiri
23-01-2007, 01:06
ehh wiecej fragow dla et :( czy oni niemaja za grosz rozwagi:(

Fin'er
23-01-2007, 01:08
Nie zabijamy nikogo bez powodu tylko zabiliśmy Royal Kuxa, który jest rl Alitha i reszty i pomaga im w wojnie i nie my was huntujemy tylko wasz lider wypowiedział nam wojne!..

napisz do mnie w tibi..

Popatrz na ded liste Royal Kuxa...

No i co że jest rl Alitha? Czy samo to czyni go winnym ?

Urgothiri
23-01-2007, 01:10
Finer to NG zaczelo peirwsze zabijac rl kumpli ET -,-

a tu przyklad ; )

Moregal - Jan 10 2007, 21:01:49 CET Killed at Level 69 by Azared Eagon

Fin'er
23-01-2007, 01:14
Guild chat of Pink shoes :

00:06 Fingregher [40]: kiroy say to me that they have reason
00:08 Royal Kux [61]: and
00:08 Royal Kux [61]: that is
00:08 Royal Kux [61]: i was asking