Pokaż pełną wersje : Obsidia ....
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
20
huuh ale sie temat rozkrecil z fotami nawet dorpaz azared i archin dali foty xD
Misterio
20-04-2007, 20:00
s117.photobucket.com/albums/o61/Swauf_album/Obsidia/rl%20pics/
Wuja co z tym piciem naszym co ma byc jakos kiedys ; D
a co zapowiada sie jakies zbiorowe tibijskie picie ?xD when? where? and everybody invited ? 8o
Pepsi :P mowilem ci juz :D z tego co wiem to bedzie Obsidia Plus Unit from Titania pare osob :P nie ja invituje ludzi bo ja nie organizuje tego :D i dzwon do mnie cipko bo masz darmowe :D
.:Boixos:.
22-04-2007, 05:35
Vilarion xD
Apr 22 2007, 04:26:48 CEST Killed at Level 109 by Brus Eterna
and by Dark Banan The Sorcerer
hail nub chars xD
Vilarion xD
Apr 22 2007, 04:26:48 CEST Killed at Level 109 by Brus Eterna
and by Dark Banan The Sorcerer
hail nub chars xD
: )
dziesiecznaczkow
Taki PvP mastah i się wyłożył :D No cóż bywa i tak nie żebym płakał :evul:
Nyyyyfox
Apr 22 2007, 10:09:56 CEST Killed at Level 126 by Pephy
and by Gnir'Hawk
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/23151
@zywi
to ze sie zlozyl swiadczy tylko i wylacznie o tym, ze ma b dobrego skilla. dlaczego ? bo poza combo od noob charow, na ktore sklada sie kazdy (jesli dmg jest wystarczajace), padl jak narazie tylko od swoich jak combo robili :D
Blacov89
22-04-2007, 15:58
http://s117.photobucket.com/albums/o61/Swauf_album/Obsidia/rl%20pics/?action=view¤t=hayalet.jpg
Ostatnio taka smutna atmosfera panuje, mowi sie tylko o zabijaniu... Zobaczcie co kryje sie pod tym linkiem
Huheuhueuheuheuhe :D :D :D
jak patrze jakie ryje wyjebaly mnie z servera to mi slabo ; D
Mr. Exura Vota wyglada torche jak "Majkel dzekson"xD ale bywa jak by kazdy pokazal swoja facjate to moze bysmy mieli wiekszy ubaw niz z niego : )
Warzne ze nie wstydzi sie siebie ;P
Pawlos II
22-04-2007, 18:00
BAUAHA tak Rewisim waRZne...
Nastepny anaalfabeta.
22-04-2007, 18:18
jak patrze jakie wyje wyjebaly mnie z servera to mi slabo ; D
hahahaha made my day xD
Pyro Aris
22-04-2007, 20:22
dla mnie hayalet troche skojarzyl sie z tym brudem z tokio hotel :D
BAUAHA tak Rewisim waRZne...
Nastepny anaalfabeta.
No to teraz wreszcie możecie sobie uścisnąć rękę...
o widze, że pan boski "huntne kogoś za to, że mi bidnął domek" Rewisim na forum zawitał.. A potem sie burzy, że za no reason padł -_-
Btw czy tylko ja mam ostatnio pecha, że co wyjde poexpić to pikeje?
HAHA, sorry ale co to jest to co Hayalet ma na glowie, moze mnie ktos uswiadomic ? , reszty nie bede komentowal bo jeszcze hunta wylapie ... :S
Dzisiaj 16:51
zielaq: jak patrze jakie ryje wyjebaly mnie z servera to mi slabo ; D
masz racje Pepsio maja straszne ryje :D btw gz Nifoxa :D kolejny nigger zdechl :D i gz vilariona chlopaki :D:evul: :evul:
Don Zasa
Apr 22 2007, 22:24:45 CEST Killed at Level 81 by Imhreey
and by Vany Hod
Ciekawe co nas czeka w najblizszych dniach...
@Co do lagow to nie chce krakac, ale dawno mi tak plynnie wszystko nie smigalo. ;o
Nedomanus
23-04-2007, 00:31
@konzbi
jak znam zycie to bedzie wieeelki burdel lagsidia/nigersidia wqrwia coraz bardziej
Ned : za nigersidi dolaczasz do grona moich ulubiencow :D
co nas czeka ?? :D znajac zase nie popusci :D zasa to rl dorpaza i azareda :D a imhreey nienawidzi dorpaza i azareda z wzajemnoscia :D ale znajac zycie dorpaz nie wstawi sie za zase bo ebdzie sie bal :D jak zwykle zreszta ale mannow tez nic nie zrobi:D wola to przemilczec i jedynym poszkodowanym bedzie zasa :D THE END :D
life's a bitch
tylko nie pamietam, kiedy ktos z ng mial hacka.. musze zapytac co oni maja za firewalle
life's a bitch
tylko nie pamietam, kiedy ktos z ng mial hacka.. musze zapytac co oni maja za firewalle
Xerotax :P
Btw. Polecam Nortona
Nie ma w tym w sumie nic smutnego. Moge w każdej chwili haknac 10 osób do ktorych mam passy i odrobie to 20x ale po co? Fakt jest taki że przez mojego kompa nie było hacka więc są inne opcje. Suv nie sharował i miał hacka ja sharuje i też mam.
ja sharowalem i nie mialem ; D
bo glupi ma szczescie :p i oddaje passy mannowowi >.>
@emil
albo dobrales sobie zlego/zlych ludzi, z ktorymi sharowales, albo to przez ich kompy. zyskales sporo w moich oczach tym, ze przyznales sie do sharowania, chociaz cie to pewnie nie obchodzi. a, i skad jestes taki pewny, ze to nie przez twojego kompa ? tez moglbym byc tego prawie pewien, kis + kilka innych programow, po hacku nie wykrylo mi nic, przed hackiem skanowalem co kilka dni i tez nic nie wykrywalo.. tylko ze ja nie sharuje, wiec co to moglo byc ?
23-04-2007, 18:54
http://bartaz666.republika.pl/test.html
test gimnazjalny
ahahah xD
btw
nowa wojna wystartowala
ZD zabijajac Royal Kux'a (jakis tam 70> rp) rozpoczelo wojne z gildia Strong Mens, w ktorej Strong Mens'om byc moze pomoze gildia Conquerors. narazie to tyle.
bo glupi ma szczescie :p i oddaje passy mannowowi >.>
@emil
albo dobrales sobie zlego/zlych ludzi, z ktorymi sharowales, albo to przez ich kompy. zyskales sporo w moich oczach tym, ze przyznales sie do sharowania, chociaz cie to pewnie nie obchodzi. a, i skad jestes taki pewny, ze to nie przez twojego kompa ? tez moglbym byc tego prawie pewien, kis + kilka innych programow, po hacku nie wykrylo mi nic, przed hackiem skanowalem co kilka dni i tez nic nie wykrywalo.. tylko ze ja nie sharuje, wiec co to moglo byc ?
Podsumujmy. Haka mam przez to że jednemu ownerowi zabrali passy bez jego wiedzy i dlatego sie tak stało. Z tego co mi wiadomo grałeś poza domem a przzynajmniej zalogowałeś raz więc myśle że to przez to. Wiekszość osób sharuje więc nie rozumiem z jakiego powodu miałbym mówić "nie sharuje" jak to robi duża populacja graczy. Pozatym gdybym miał keylogera to inne chary były by zhakowane a tu tylko ten. Dodam że jednemu ownerowi zhakowali jednego chara nie licząc Veera więc sprawa się wyjaśnia.
Michael Jackson
23-04-2007, 22:32
A lekko zmieniajac temat. Macie moze kicki (z tibi) na obsidi?
ja mam kicku z netu :o
@veer
slyszalem, ze anga cos takiego ludziom mowil, ale ja spoza domu logowalem sie raz, w wakacje '05 od kuzyna, raz. poza tym - nigdy.
btw
nowa wojna wystartowala
ZD zabijajac Royal Kux'a (jakis tam 70> rp) rozpoczelo wojne z gildia Strong Mens, w ktorej Strong Mens'om byc moze pomoze gildia Conquerors. narazie to tyle.
Conquerors nam nie pomoze poniewaz wtedy NG stanie po stronie ZD.
nie, po stronie ZD staneloby rambo, i to by wystarczylo ;) i jesli jest tu juz ktos z SM, to powiem ci w tajemnicy, ze napewno sobie zasluzyliscie :)
Jezeli chcesz dokladny opis calego ciagu zdarzen z ZD to:
* Xephro zaczal flameowac Vastiqa Dalethona za cheaty i zalozyl o nim temat na forum uogolniajac cheaterow do calej gildii
* Kilka dni pozniej wybralem sie do niego i go ubilem (mial ustawiony autohealing poprzez rzucanie exura gran)
* Pobieglem do GS Tomba, przyszledl po mnie leader ZG ktory prawie padl + dwoch 50~ leveli
* Zebralo sie 25 osob w GS Tombie (lacznie z ZG i NG), cos pogadali i podobno doszli do porozumienia
* Dzien(dwa) pozniej member ZG zaatakowal Ysona bez zadnego powodu, po czym uciekl gdy przyszlismy my
* Dwa/Trzy dni temu zrobilem wycieczke do GS Tomba i nagralem perfidnego cama na ktorym widac ze Xephro chodzi po waypointach, ma ustawione Friendly Mode (bije tylko potwory ktore go bija) itd.
* No i dzisiaj nie wiem co odbilo ZG zeby deklarowac wojne przeciwko nam
Dodatkowym reasonem NG (do supportu ZG) jest to ze gildia Knighthood(Berylia) za ktora my jestemy uwazani nie jest milo widziana na tym servie. Tak sie sklada ze tylko 2 memberow SM to memberzy KH, a wiekssza czesc (np. ja(Eversoris) i Keran) mamy nieoficialna wojne przeciwko nim. Dodatkowym argumentem moze byc to ze kiedy Gerlimo gral na Berylii to nalezal do gildii "Knighhood pochodnej".
Prosze powiedz czym zasluzylismy?
Signed, Eversoris Dalethon.
^Awolver^
24-04-2007, 08:22
Żeby nie dręczyć Was zbyt dużo moim spaczonym językiem to dopowiem tylko coś do jednego postu ;p mianowicie o PB
Mi najbardziej podobała się rozmow TBaga i Scofielda , kiedy Tbag powiedział:
OK. Podzielimy się forsą. Ja sobie odjadę, a Ty będziesz mieć na wytatuowanie nóg czy co tam chcesz.
Revuse : jesli chodzi o KH to nawet sa tam szwedzi z NG :P ktorzy byli na paru serverach w NG razem ze mna a w szczegolnosci jak rodzilo sie NG na Arcani ! ale Manoowy i Dorpazy zapomnialy ze na innych serverach byli popierdulkami i wszyscy im pomagali i ratoali dupe tu zrobili lvl obrosli troche w piorka ... i zapomnieli o kumplach !! wiec nawet jabyscie byli w Kh to powinni wam dziekowac i Pomagac a w pierwszej wojnie na Berylii walczyylo NG z KH przeciwko DT !! sam tam walczylem !!
Omg ale jestem w*****ony przed chwilą prawie padłem ;/ Evo'hawk i Fozivo chcieli się zabawić ale widać że PvP mają z nieba bo nie mogli zabić 69 rp ~~
a konw NG najlepiej pokazuj sytuacja z Vilarionem Gerlimo I Imhreeyem :P ze nie byli w Ng dlugi czas !! a teraz troche z koniecznosci sa w Ng bo sa slabi jeszcze :D ale kto wie moze w lato zmieni sie sila na Obsidii :D zreszta Imhreey byl w Et przez jaksi czas !!
Za chwile cały serv będzie się napierdykał... :D nawet ziomki z Carlin :D
@rav
prawda jest taka, ze gildia wolna od boterow nie jest. a Elwina znam na tyle dobrze by wiedziec, ze wojny bez powodu by nie zaczynal. bylo juz kilka sytuacji w ktorych ludzie zabijali jego ludzi, ja, kilka silnych gildii (w tym ludzie z ng) oferowali swoja pomoc, a konczylo sie na gadaniu. wiec watpie zeby nagle, od tak, zaczynal wojne. ostatnio duzo nie gralem, wiec z wlasnego doswiadczenia nic nie wiem, ale skoro macie w gildii "rl memy" to znajac ich i ogolnie ludzi, naduzywaliscie sobie.
@rav
prawda jest taka, ze gildia wolna od boterow nie jest. a Elwina znam na tyle dobrze by wiedziec, ze wojny bez powodu by nie zaczynal. bylo juz kilka sytuacji w ktorych ludzie zabijali jego ludzi, ja, kilka silnych gildii (w tym ludzie z ng) oferowali swoja pomoc, a konczylo sie na gadaniu. wiec watpie zeby nagle, od tak, zaczynal wojne. ostatnio duzo nie gralem, wiec z wlasnego doswiadczenia nic nie wiem, ale skoro macie w gildii "rl memy" to znajac ich i ogolnie ludzi, naduzywaliscie sobie.
Asslickierzy z ZD też sobie pogrywają... Zavazz kazał mi płacić za ubicie noobka z jego rl bo jak okresił jego random pking to był tzw. "legal scul"
Dodi Brae
24-04-2007, 11:42
Drogi Ravuse
Ludzie z waszej gildi nie rozmawiaja lecz przychodza i zabjijaja nie przejmujac sie konsekwencjami a tak sie tutaj nie robi to nie Valoria.
Elwin o ile dobrze pamietam nigdy wojny nie wypowiedzial zawsze wystarczala rozmowa.
Olek napisal ze chlopaki z waszej gildi to reale Hayaleta i Memiego i nic w tym zlego ale trzeba do tego uzywac mozgu a nie tylko "pro" bo ich pro nie sa szanowani w pewnych kregach. Za takich podopiecznych samemu mozna miec klopoty.
Pozdrawiam
Eos_Rododaktilos
24-04-2007, 15:01
Asslickierzy z ZD też sobie pogrywają... Zavazz kazał mi płacić za ubicie noobka z jego rl bo jak okresił jego random pking to był tzw. "legal scul"
Wow :)) Asslickerzy ?? czyi ? NG ? Raczysz zartowac. Nigdy nie lizalem nikomu dupy i nie bede. Nigdy nie stalem po stronie NG ... ani zadnej innej gildii oprocz wlasnych czyli OBF i ZD. Z tego co pamietam to moja pierwsza gildia czyli Heyah stala na granicy bycia huntowanym przez NG na poczatku serwa.
Jezeli masz problemy z ktorymkolwiek czlonkiem :D ZD to prosze o MSG. Przykro mi to powiedziec ale "jeczysz". Mowisz o sytuacji o ktorej nawet nie wiedzialem. Poza tym jezeli uzywasz liczby mnogiej to podaj przynajmniej 2 przyklady ...
@ Ravuse. Z calym szacunkiem - oczywiscie rozumiem ze cala gildia pewnie nie botuje ... ale za bledy botterow ponosi odpowiedzialnosc cala gildia. Tak to dziala. Jezeli grasz uczciwie i nie masz zadnego wkladu w przyczyny wojny to pozostaje mi tylko powiedziec ze jest mi przykro ze sie w to wplatales (lub zostales wplatany).
Co do powodow wojny to jest ich kilka. Z tych niewymienionych na tibia.com podam chociazby grozby ktore otrzymywal Elwin po ubiciu kogos z Menzow - nie pamietam nicka ale na zyczenie moge sobie przypomniec - ze on ma kase i ze kupi chara i Elwin wypada z serwa czy jakos tak.
P.S. jeszcze raz - jezeli ktokolwiek z ZD przesadzil, ukradl, zabil, wlazl na spawna - prosze o msg - postaram sie to zalatwic tak jak bede mogl najlepiej
P.P.S Do samego konca glosowalem przeciwko wojnie i wciaz jestem jej przeciwny, glownie z tego wzgledu ze nie moge robic tego co lubie najbardziej czyli zwiedzac i robic questow (bo inni sa zajeci, bo nie maja czasu, bo nie maja kasy itp.). Nie interesuje mnie zupelnie polityka na serwie mimo ze sa tam ludzie wplatani w polityke ktorych lubie i szanuje jak np. Kiroy :) a wczesniej Anga (pewnie nawet o tym nie wie).
24-04-2007, 16:01
suv dalej pojdziesz wszedzie za Don Zasa??;>
nie wiem czy to bedzie jakas nowosc ale strazak-ichi fireheart (na 99%)xP
Eos_Rododaktilos
24-04-2007, 16:19
suv dalej pojdziesz wszedzie za Don Zasa??;>
nie wiem czy to bedzie jakas nowosc ale strazak-ichi fireheart (na 99%)xP
heh a tego to juz daaawno tu nie widzialem
@rav
Nicki ktore zostaly opublikowane na oficialnym forum jako botterzy juz nie sa w SM.
Drogi Ravuse
Ludzie z waszej gildi nie rozmawiaja lecz przychodza i zabjijaja nie przejmujac sie konsekwencjami a tak sie tutaj nie robi to nie Valoria.
Elwin o ile dobrze pamietam nigdy wojny nie wypowiedzial zawsze wystarczala rozmowa.
Olek napisal ze chlopaki z waszej gildi to reale Hayaleta i Memiego i nic w tym zlego ale trzeba do tego uzywac mozgu a nie tylko "pro" bo ich pro nie sa szanowani w pewnych kregach. Za takich podopiecznych samemu mozna miec klopoty.
Pozdrawiam
Polecam popatrzec forum Berylii lub dokladniej przyjrzec sie Obsidii i powiedziec czy kiedykolwiek zaslanialem sie protektorem?
Co do tego ze idziemy i zabijamy, powiedz mi ktora z sytuacji (reasonow z wojny) zaczelismy MY.
Na oficialnym forum macie moj filmik pokazujacy gracza o nicku Xephro na bocie w GS Tombie. Uzywanie Friendly Mode + Chodzenie po waypointach jest widoczne na pierwszy rzut oka. Fraga kiedy go ubilem niestety nie nagralem ale podczas deada uzywal Auto Fishing Mode + Auto Healing via Exura Gran
24-04-2007, 16:46
Chłopaki tylko bez wrzucania na rl proszę bo temat idzie teraz jak powinno być cały czas : )
@Boixos
Raczej tak bo Strażak na forum pokazywał, że jest kibicem Ległej a na tibia.com ma napisane, że mieszka w Tomaszowie : )
chlopaki duzo sobie licza
16:01 Elwin Night [98]: evor
16:01 Elwin Night [98]: what veggeh menat
16:01 Elwin Night [98]: meant*
16:02 Elwin Night [98]: is 75k
16:02 Eversoris Dalethon [59]: could u just write my name correctly ?
Suv : wypowiedz sie czy pojdziesz za zasa ?? :D
nie potrzebna nam wojna PL vs PL :(:(:(:(
Eos dzieki i pozdrawiam !! teraz raczej siedze na "MIGHTY REXSI " 9 lvl taki do pogadania .... zapraszam do pogadania cya :P
Wuja Kiroy
24-04-2007, 17:34
@Misterio :P
to kibicowanie to zaden dowod ^^
ja mieszkam w Gdansku a kibicuje houston rockets :S
75k za 59lvl o.0 chyba ich popierdolilo :S
Slajpan placil 100 cyz 150k przeciez a i lvl i skala wojen nie porownywalna :p
250 w gwoli scislosci :p
jakie znowu PL vs PL ? : D
24-04-2007, 17:42
no to z tym to mi sie pierdolnelo,
ale np Szikaka placila 80k na 100%:PP
Blacov89
24-04-2007, 17:49
Milo slyszec ze jeszcze ktos darzy mnie szacunkiem. Ostatnio mialem okazje glownie wysluchiwac ze jestem zlodziejem i ze zniszczylem ludziom chary. Tak Vixi wiem, ze czasami czytasz to forum wiec wiedz ze probą szantażu, gówno zdzialasz. Jestes taki sam frajer jak Xuso.
Zapomniales juz jak kiedys sie żaliles, jaki to moj kuzyn dziwny ze bez slowa daje ignory i ze go nie rozumiesz, wogole 4 miesiace temu malo kto slyszal o Xusodove.
A teraz co przykozaczyles sie bo level nabiliscie podlizaliscie sie jak skonczeni frajerzy i jestescie w Ng. Juz pewnie zapomniales jak probowalem przekonac ze nie sharujesz z bylym ownerem Angatevona zebys nie mial hunta od Ng i mogl spokojnie se grac dalej, widze ze masz slaba pamiec. Wiedz ze moglem ci wtedy zaszkodzic ale nie zrobilem tego. Teraz nie masz nawet odwagi napisac chociaz na gg co masz mi do powiedzenia, tylko zalisz sie emilowi, jaki ty biedny jestes, i jak powiedzialem emilowi by dal ci moje gg to odpowiedziales ze srasz na mnie. Chuj wam w dupe, moze zdobedziecie sie na odrobine rozumu i tak jak Michal(kiroy) odpuscicie sobie ta gre wkoncu. Niby to ja jestem uzalezniony od tibii wiec popatrzcie na siebie, mowie tu do ciebie Xuso i Vixi. 20 paroletni ludzie a gra robi im z mozgu wode.
Ciekawe czemu Sol hacki 2 miala, ale to bylo malo musiales zrookowac Veeraya i ojebac z all kasy dodatkowo okradajac Don zase.
Tak moi drodzy Veeray to ja, gralem tym charem od dawna, ale niestety musialbym sie zamknac w piwnicy i nie odzywac do nikogo by to nie dotarlo to niepowołanych osob. Gdyby nie to ze moj kumpel z rl ktorgo znam od 10 lat nie powiedzial kim gram to bym pewnie nie mial hacka.
Jesli chcecie dalej sie cieszyc gra to nie dawajcie invitow Xusodove, ani tym bardziej passow. Aha prawie bym zapomnial zobaczcie na czas ostatniej smierci Veeraya i czas ostatniej smierci Sol the Wolf, zgadzaja sie prawie co do minuty, dziwny zbieg okolicznosci??
Nazryjcie sie ta gra i tymi itemami..
Co teraz mam wpierdol pewnie na rl, co?????????? Prosze bardzo mozecie jechac, adres znacie frajerzy... Żal mi was..
to jak juz jest godzina szczerosci, kto mowil ludziom, ze mialem hacka bo logowalem ze szkoly ?
btw
wiem co sie na obsidii dzieje tylko dzieki temu ze co jakis czas sie logne i zapytam elwina co i jak, czasem archin cos powie, joppe przewaznie afkuje. online prawie wcale mnie nie ma, ale jak wroce to dam wam znac.
@ ten ktos z sm
powiem po 'polskiemu' - "zesraj sie" ale z ZD power abuserow nie zrobisz.
to jak juz jest godzina szczerosci, kto mowil ludziom, ze mialem hacka bo logowalem ze szkoly ?
btw
wiem co sie na obsidii dzieje tylko dzieki temu ze co jakis czas sie logne i zapytam elwina co i jak, czasem archin cos powie, joppe przewaznie afkuje. online prawie wcale mnie nie ma, ale jak wroce to dam wam znac.
@ ten ktos z sm
powiem po 'polskiemu' - "zesraj sie" ale z ZD power abuserow nie zrobisz.
Oczywiscie ze nie, sami to zrobili.
Milo slyszec ze jeszcze ktos darzy mnie szacunkiem. Ostatnio mialem okazje glownie wysluchiwac ze jestem zlodziejem i ze zniszczylem ludziom chary. Tak Vixi wiem, ze czasami czytasz to forum wiec wiedz ze probą szantażu, gówno zdzialasz. Jestes taki sam frajer jak Xuso.
Zapomniales juz jak kiedys sie żaliles, jaki to moj kuzyn dziwny ze bez slowa daje ignory i ze go nie rozumiesz, wogole 4 miesiace temu malo kto slyszal o Xusodove.
A teraz co przykozaczyles sie bo level nabiliscie podlizaliscie sie jak skonczeni frajerzy i jestescie w Ng. Juz pewnie zapomniales jak probowalem przekonac ze nie sharujesz z bylym ownerem Angatevona zebys nie mial hunta od Ng i mogl spokojnie se grac dalej, widze ze masz slaba pamiec. Wiedz ze moglem ci wtedy zaszkodzic ale nie zrobilem tego. Teraz nie masz nawet odwagi napisac chociaz na gg co masz mi do powiedzenia, tylko zalisz sie emilowi, jaki ty biedny jestes, i jak powiedzialem emilowi by dal ci moje gg to odpowiedziales ze srasz na mnie. Chuj wam w dupe, moze zdobedziecie sie na odrobine rozumu i tak jak Michal(kiroy) odpuscicie sobie ta gre wkoncu. Niby to ja jestem uzalezniony od tibii wiec popatrzcie na siebie, mowie tu do ciebie Xuso i Vixi. 20 paroletni ludzie a gra robi im z mozgu wode.
Ciekawe czemu Sol hacki 2 miala, ale to bylo malo musiales zrookowac Veeraya i ojebac z all kasy dodatkowo okradajac Don zase.
Tak moi drodzy Veeray to ja, gralem tym charem od dawna, ale niestety musialbym sie zamknac w piwnicy i nie odzywac do nikogo by to nie dotarlo to niepowołanych osob. Gdyby nie to ze moj kumpel z rl ktorgo znam od 10 lat nie powiedzial kim gram to bym pewnie nie mial hacka.
Jesli chcecie dalej sie cieszyc gra to nie dawajcie invitow Xusodove, ani tym bardziej passow. Aha prawie bym zapomnial zobaczcie na czas ostatniej smierci Veeraya i czas ostatniej smierci Sol the Wolf, zgadzaja sie prawie co do minuty, dziwny zbieg okolicznosci??
Nazryjcie sie ta gra i tymi itemami..
Co teraz mam wpierdol pewnie na rl, co?????????? Prosze bardzo mozecie jechac, adres znacie frajerzy... Żal mi was..
/\ Ownarz, aż prawie łeske uroniłem. Nie chcę mi się tego komentowac, bo szkoda czasu <hahaha>.
ps. wiesz wogóle co znaczy słowo frajer? - z pewnością nie
yours bro Xus~
Eos_Rododaktilos
24-04-2007, 19:35
Oczywiscie ze nie, sami to zrobili.
Neeeeah nikt z ZD nie chcial ani nie chce niczego na was wymuszac sila. Sygnalow po drodze bylo sporo ... pozniej troche szybko sie to potoczylo ... no ale stalo sie...
... a zeby Ci to udowodnic ze z nas zadne PA - po wojnie pierwszy wyciagne reke ... nie wiem w jeszcze w jakiej postaci :D hmmm ooo ... zapraszam na hydra hunt ... ok ? Free blocker :D only manas for challenge spell. Exp, cash, items for ya, Tibicam gratis :D
Pozdrawiam Serdecznie
Boo Jones
Tak moi drodzy Veeray to ja, gralem tym charem od dawna, ale niestety musialbym sie zamknac w piwnicy i nie odzywac do nikogo by to nie dotarlo to niepowołanych osob.
I Ty mi pomogłeś ??? 8o
Blacov89
24-04-2007, 21:23
Tak xuso wiem co to znaczy to slowo. Jestes poprostu falszywym frajerem, bo jakos kiedys udawalo nam sie byc kumplami to samo dotyczy Vixiego. Wiec wasza obecna postawa udowadnia ze jestescie falszywi, dodatkowo pewnie kuba na opowiadal wam rozne historie. Zreszta to juz nie nowosc dla mnie, ze wygaduje na mnie same najgorsze rzeczy.
Co do twojego, ze niechce ci sie komentowac. Spodziewalem sie tego, ze wlasnie odpiszesz w taki sposob. Bo przeciez ciezko stanac na przeciw prawdzie, co? Moze mi powiesz ze 600k na blessy dostales od mannowa? Bo tej kasy napewno w calosci nie zarobiliscie grajac w tibie.. Zreszta o jakim zarobku ja mowie jak ty padasz co 2 dni. <hehehe>
@ Finer
Widzisz a jednak pomoglem ci, a co myslales ze juz cie blotem obrzucam za plecami bo masz inne zdanie odemnie? Ja to nie Xuso czy Vixi
a co z moim pytaniem ?:) bo z tego co slyszalem, to wlasnie ty mowiles wszystkim ze logowalem ze szkoly, czego nie robilem.
@ Finer
Widzisz a jednak pomoglem ci, a co myslales ze juz cie blotem obrzucam za plecami bo masz inne zdanie odemnie? Ja to nie Xuso czy Vixi
Szczerze to mnie zaskoczyłeś... Nawet mi teraz trochę głupio... :p
Blacov89
24-04-2007, 23:07
Tak suv masz racje to ja mowilem, bo cos mowiles ze nie miales tez zadnego syfu na kompie, a cos uslyszalem ze w szkole tez czasem zaglodales na tibie wiec skojarzylem fakty i wyszlo mi ze to moze w szkole zalapales cos.
Misterio
24-04-2007, 23:33
Anga giń
Death to sharers!!!1111oneonejedenjeden
Wyjdzie na to że ja wogóle nie grałem Veerem =) Nie martwcie się. Mamy w zapasie inne chary które z powodzeniem zastąpią Veera i nie mówie tu o jakiś 50lvlach.
slyszał ktos o tibia stealer ? jakis nowy gejlog czy co
Nedomanus
25-04-2007, 00:35
tego jescze nie bylo... biegam swoim palkiem po trolach w thais i przychodzi ng i mi kurwa respa ubija... ja pier....
no rozwalilo mnie to totalnie
15 palem dostalem exp locka? xD
slyszał ktos o tibia stealer ? jakis nowy gejlog czy co
ja wiem tyle ze jest niewykrywalny ;/
8o
Dla "Angatevona" od Lukaszka - "piszesz ze jestem falszywym frajerem bo kiedys bylismy kumplami, a teraz Cie nie lubie? pozwol ze cos Ci wyjasnie - nigdy nie byles moim kumplem :) poznalem Cie i wydawales sie na poczatku w porzadku, ale dobrze wiesz ze zaje.. kontakt mialem tylko z Kuba a z Toba gadalem raczej z grzecznosci bo graliscie na tym samym charze... zreszta w Brennie tylko mi wszystko potwierdziles co o Tobie myslalem - zachowywales sie jakbys nigdy z domu nie wychodzil, zrobiles z siebie posmiewisko, juz nie wspomne o tym ze jak sie pije alkohol to trzeba znac umiar, a nie pic az sie straci przytomnosc, widocznie to byl jedyny raz kiedy piles...poza tym mam w Tibi naprawde wielu przyjaciol ktorym moge ufac, i ktorzy mi ufaja i uwierz mi, zaden z nich nie powie ze jestem falszywy... a co do sprawy ze Xuso mnie niby shackowal to jestes w wielkim bledzie, ja wiem skad mial kase na blessy i nie byla to kasa zdobyta poprzez hackowanie itp, wiec jak nie wiesz to nie gadaj... i prosze Cie - nie mow ze jestem frajerem, bo nawet calkiem mi sie powodzi - studiuje, mam dobra prace, kochana dziewczyne, mase przyjaciol.. :)"
Tak btw tłumaczyć Ci się Lukaszku nie muszę jak zarabiam kase bo z tobą to jak z jakimś niedorozwojem rozmawiać. Skoro gówno wiedząc wypowiadzasz się o tym: jak doszedłem do ng, jak zarabiam kase,co mi Mannow dal, a co nie, kogo to ja niezhackowalem itp itd. No, ale ty przeciesz wiesz lepiej co się dzieje i w ng i jak się toczą moje sprawy :D :D :D !
_schneider_
25-04-2007, 01:18
no to i ja wtrace swoje trzy slowka ... Xuso w moich oczach jestes NIKIM. Nie wiem jak to w rl ale w grze ? Mowisz ze masz przyajciol ? Hah sporo osob mnie wogle zaskakuje. Moze masz i przyajciol ale tylko w tibi bo masz duzy lvl i wogle jestes spox. Czlowieku miej troche wstydu w oczach, nie wiem jak to bylo kiedys z anga ale skoro mowil ze sie wsawial za Toba a Ty go hakujesz :O Cos chyab jest nei tak ?
Wogle dla mnie to jets paranoja i wstyd bycia w tym NG grasz ... a z reszta co ja bede Ci tluamczyl skoro Ty i tak nie zrozumiesz i nie znasz slowa "lojalnosc". Spij slodko i pozdrow ode mnei swoja dziewczyne :* PA !
Blacov89
25-04-2007, 01:50
8o
Dla "Angatevona" od Lukaszka - "piszesz ze jestem falszywym frajerem bo kiedys bylismy kumplami, a teraz Cie nie lubie? pozwol ze cos Ci wyjasnie - nigdy nie byles moim kumplem :) poznalem Cie i wydawales sie na poczatku w porzadku, ale dobrze wiesz ze zaje.. kontakt mialem tylko z Kuba a z Toba gadalem raczej z grzecznosci bo graliscie na tym samym charze... zreszta w Brennie tylko mi wszystko potwierdziles co o Tobie myslalem - zachowywales sie jakbys nigdy z domu nie wychodzil, zrobiles z siebie posmiewisko, juz nie wspomne o tym ze jak sie pije alkohol to trzeba znac umiar, a nie pic az sie straci przytomnosc, widocznie to byl jedyny raz kiedy piles...poza tym mam w Tibi naprawde wielu przyjaciol ktorym moge ufac, i ktorzy mi ufaja i uwierz mi, zaden z nich nie powie ze jestem falszywy... a co do sprawy ze Xuso mnie niby shackowal to jestes w wielkim bledzie, ja wiem skad mial kase na blessy i nie byla to kasa zdobyta poprzez hackowanie itp, wiec jak nie wiesz to nie gadaj... i prosze Cie - nie mow ze jestem frajerem, bo nawet calkiem mi sie powodzi - studiuje, mam dobra prace, kochana dziewczyne, mase przyjaciol.. :)"
Tym postem tylko potwierdziles swoja falszywosc, to ze ktos ma prace, studiuje i ma dziewczyne nie znaczy ze nie moze byc przy tym frajerem, pozatym ja juz sie przyzwyczailem ze kazda osoba kumplujaca sie z moim "kuzynem", ma takie wlasnie, IDENTYCZNE wrecz zdanie na moj temat jak ty. O moim rl nie masz pojecia, wiem ze kuba sadzi ,ze cos wie na ten temat ale co on moze wiedziec o tym jak ani ze soba nie rozmawiamy ani sie nawet nei widujemy.
Wogole jestes zalosny... popatrz na to jak ty sie zachowujesz teraz, i ile masz lat. Czy normalni ludzie wypisuja takie rzeczy, majac 20+ lat na publicznych forach? Widze ze moje rl to bardzo popularny temat w waszym gronie, jest prawie tak popularne jak rl Suva. Pamietaj ze tutaj piszac takie rzeczy moze zrobia wrazenie na 13 latkach, ale powazni i myslacy ludzie cie wysmieja prostaku.
Żegnam.
wracając do Obsidi xD Memy odszedl ze swojej gildi i z tego co mi wiadomo ma walczyc z Ng 8o i tu chcialem sie zapytac czy przyjmiecie go do ls ?:p
Pyro Aris
25-04-2007, 04:26
huh.
mentor na allegro ,skusi sie ktos :>??
milosz15
25-04-2007, 06:02
huh.
mentor na allegro ,skusi sie ktos :>??
to mnie zniszczylo
"Postacie są szanowane i mają dużo znajomych. "
powodzenia dla tego co kupi :cup: :cup:
Jakby Don Zasa się zmobilizował i namówił Rambo do walki , Memy pogadał z ekipą swoich bośniackich i tureckich funfli i ET (LS) się zjednoczyli = Bye Bye NG :P
Makavelli
25-04-2007, 09:06
amajgat jak brednie tu o xusie piszecie ....
tak z innej beczki ... uprawiales z nim sex ze go tak dobrze znasz?oO
data dolaczenia, post pepka i kogos tam jeszcze o tibiastealer i o tym ze jest niewykrywalny każą podchodzic mi sceptycznie do tych filmikow :) no i jeszcze, rapiiiid :)
@lukasz
ale kto ci powiedzial, ze logowalem ze szkoly ? na kompie nie mialem zadnego syfu, ale logowalem tylko od siebie, wiec ten kto rozpuszcza ploty o logowaniu ze szkoly byc moze jest hakierem albo jest z nim jakos powiazany (chociaz nie koniecznie)
@lukasz i xuso
zalatwcie to w grze :S
Eos_Rododaktilos
25-04-2007, 10:22
http://rapidshare.com/files/27795653/Azunith-ded.avi (hxxp://rapidsha{...}unith-ded*****)
Screen z trapa w którym trzymal się 15 min !!!
hxxp://rapids{...}40/Azunithdead.jpg (hxxp://rapidshare.c{...}dead*****)
okazuje sie ze jpg to jednak - hxxp://rapidsh{...}Azunithdead*****
to avi czy hxxp://rapidsh{...}53/Azunith-ded***** ???
:D
Debil dowiedzial sie jak zmienic linka tak zeby pokazywal .jpg. Hacker na calego. Mistrzu pokaz cos jeszcze !!!
XUso Łuki : dajcie spokoj wyjasnijcie sobie cos na GG .... fakt ze kuba zhackowal mase osob i teraz kreci sie w poblizu Xusa nie oznacza .... ze XUso aka Bania tez jest taki sam ... rownie dorbze Xuso nie musial o tym wiedziec ... a czy Anga sie spil czy nie ... czy pije czesto czy nie ?? to chyba dobrze o nim swiadczy ze jest mlody i nie pije :P a czy tylko on zrobil syf Xuso ?? nie wspominam peero i feero :D dlatego ze padl to nic nie znaczy zdarza sie najlepszym ... dajcie spookj to ze Anga sie poklocil z kuzynem nie powinno nas interesowac to sprawa rodzinna i bez sensu stawac po czyjejs stronie i jeszcze to na tibie przekladac !! a jesli chodzi o lojalnosc Xusa to XUso byl lojalny ale niestety Hawki tego nie pmogli pojac ze byl naszym spy ... zabili go z reszta i XUso olał sprawe i był w Ng jak dla mnie postapil jak najbardziej etycznie ... a czy jest gownem w Ng czy kims waznym .... nie wazne bynajmniej go tam juz nie zabijaja ... i nikt mu z tytki nie wali ... a ze zabil go mannow bo dowiedzial sie ze kuba z nim gra mial mannow prawo ale widac ze sobie wszystko wyjasnili i mannow pokochal i Kube i xusa mentora i casspariego :) co wojna robi z czlowieka ( mean Mannow )
co do Mentora .... w zyciu bym nie chcial an oczyw idziec tych Łajz ... xuso bynajmniej odszedl od nas bo mial powod ... a ta lajza zaklamana nas okradala z kasy nie potrafil zaden z ownerow grac i jeszcze teraz w Ng chcielisiedziec ... w porownaniu do mentora to kazdy jest supejjj :D
czy pokonamy ng teraz czy za rok sie zobaczy grunt to sie nie poddawac i mam nadzieje ze w koncu nam sie to uda !!
Xuso : jak powiedzialem Vixiemu calkowicie nic do ciebie nie mam i mam nadzieje ze jeszcze do flaszki usiadziemy :P
Kiroy nietylko przez Hawków wybrałem NG, ale wszystkich powodów ani nie muszę wypisywac, ani nie chcę. Niech zostanie na tym, że na NG się mniej przejechałem niż na et.
ps. Lukaszku żeby tu chłopakom nie spamowac poprostu przypomnij sobie swoje własne słowa "załatw mi pasy Xusa, to dostaniesz bohy i 100k" na tym to proponuje zakonczyć. Weź 10 głebokich wdechów, ogarnij się, troszkę poszlochaj, przemyśl wogle co ty mówisz i jakie bajki piszesz, a nastepnie możesz odezwać sie na gg.;)Więc jak możesz nie wy*******a.j tutaj z tekstami typu lojalność itp.
Tym postem tylko potwierdziles swoja falszywosc, to ze ktos ma prace, studiuje i ma dziewczyne nie znaczy ze nie moze byc przy tym frajerem, pozatym ja juz sie przyzwyczailem ze kazda osoba kumplujaca sie z moim "kuzynem", ma takie wlasnie, IDENTYCZNE wrecz zdanie na moj temat jak ty. O moim rl nie masz pojecia, wiem ze kuba sadzi ,ze cos wie na ten temat ale co on moze wiedziec o tym jak ani ze soba nie rozmawiamy ani sie nawet nei widujemy.
Wogole jestes zalosny... popatrz na to jak ty sie zachowujesz teraz, i ile masz lat. Czy normalni ludzie wypisuja takie rzeczy, majac 20+ lat na publicznych forach? Widze ze moje rl to bardzo popularny temat w waszym gronie, jest prawie tak popularne jak rl Suva. Pamietaj ze tutaj piszac takie rzeczy moze zrobia wrazenie na 13 latkach, ale powazni i myslacy ludzie cie wysmieja prostaku.
Żegnam.
Powiem może brutalnie... ale każdego normalnego człowieka - wasze rl, sprawy z hackowaniem, kto ma lepsze rl a kto jest nierobem, dlaczego ktoś jest w NG a nie gdzie indziej - GóWNO OBCHODZĄ .
Śmieszy mnie też troche Was sposób podejścia do tej gry. Została ona wymyślona żeby się bawić, a jak widzę po waszych sfrustrowanych wypowiedziach, gra ta przynosi wam więcej nerwów niż mnie matura.
Idźcie do apteki kupcie sobie herbate z Herbatexu o nazwie MELISA wpakujcie do jednej szklanki 20 torebek, zalejcie wrzątkiem i powinno to Was uspokoić na jakieś 10 minut. Przez te 10 minut, kiedy będziecie w miarę trzeźwo myśleć, zastanówcie się czy warto obrzucać błotem, bluzgać, wstawać po nocach na masslocki, niszczyć nieraz życie rodzinne - tylko po to by być kimś w jakiejś zafajdanej grze w której lata 500 pixelowych chłopków ( a większość z nich "wali z axa lub strzela z ruszczki").
Jakby Don Zasa się zmobilizował i namówił Rambo do walki , Memy pogadał z ekipą swoich bośniackich i tureckich funfli i ET (LS) się zjednoczyli = Bye Bye NG :P
YYYyyyyYYy przekierujcie tego pana na ręczniki...
Może rzeczywiście Carpe Diem, Ls, Con~,Rambo - wywalą NG z serwera... ale niechce wiedzieć co by się potem działo...
Z mojej strony to by było na tyle :)
no to i ja wtrace swoje trzy slowka ... Xuso w moich oczach jestes NIKIM. Nie wiem jak to w rl ale w grze ? Mowisz ze masz przyajciol ? Hah sporo osob mnie wogle zaskakuje. Moze masz i przyajciol ale tylko w tibi bo masz duzy lvl i wogle jestes spox. Czlowieku miej troche wstydu w oczach, nie wiem jak to bylo kiedys z anga ale skoro mowil ze sie wsawial za Toba a Ty go hakujesz :O Cos chyab jest nei tak ?
Wogle dla mnie to jets paranoja i wstyd bycia w tym NG grasz ... a z reszta co ja bede Ci tluamczyl skoro Ty i tak nie zrozumiesz i nie znasz slowa "lojalnosc". Spij slodko i pozdrow ode mnei swoja dziewczyne :* PA !
Ja proponuje slownik j.polskiego,tak na poczatek.Pozatym wydaje mi sie,ze nie znasz osoby,ktora obrazasz.Po trzecie,to sa wydarzenia z swiata Obsidia,nie uwazasz?I uwierz mi,wcale nie trzeba miec lvl numer xxx,aby miec mase fajnych przyjaciol,sam sie o tym przekonalem.Pozdrawiam
General_Caster
25-04-2007, 16:03
jezeli chcecie sie pozbyc owntibi prosze sciagnac z tibi.org.pl program o nazwie owntibia deleter na jakiego kolwiek pytanie prosze pisac!!!
Fotka Programu:http://img223.imageshack.us/img223/5016/00ga8.jpg
Download:http://rapidshare.com/files/27837879/owntibia_deleter*****.html (haslo :tibia_org_pl)
Dla niewiarygodnych mozna przeskanowac plik na stronie http://virusscan.jotti.org/
a to scan:
File: owntibia_deleter*****
Status:
INCONCLUSIVE (scan still in progress)
MD5 72f3f04be7bdacc7ee9955685330f4ef
Scan taken on 25 Apr 2007 12:23:03 (GMT)
A-Squared
Found nothing
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
F-Secure Anti-Virus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
Panda Antivirus
Found nothing
Rising Antivirus
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing
panu juz podziekujemy jak ktos bedzie chcial sobie sciagnac to wejdzie sobie www.tibia.org.pl
Co memy chemics robi w LS exp locka dostal czy jak?
@up
To pewnie dlatego, że mnie wczoraj z rotów wygonił.. ;)
A co do reszty: czy w tym temacie okres względnego spokoju i postów "na temat" zawsze musi się skończyć jechaniu komuś po rl?
Wujek co was skłoniło do wzięcia do LS "MEGA BOśNIACKICH NOOBóW" ?? Jak to kiedyś moich przyjaciół określiłeś...
Pewnie za tydzień po jednej udanej akcji, Hayalet będzie już spoko coolowskim ziomusiem :p
hmm predzej czy pozniej bedzie wojna ....
2 ) zabijaj kogos z Serbow i dolaczaja do grona ludzi huntowanych , Et nie wiaze sie z nii poniewaz sa za duzymi noobami i nie potrafia grac :D
...............Bump ^^
Jaka zwala, ze to ise tak teraz potoczylo :F, bo gdyby nie bylo tych bosniakow przedtem w NG tylko w ET wygrana bylaby po stronie ET wg. mnie.
Blacov89
25-04-2007, 18:14
@Xuso
Przemyslalem troche to co powiedzialem, i musze przyznac racje troche przesadzilem. Ale wiesz dobrze ,ze to nie odemnie sie zaczelo. Ja na ciebie jeszcze do niedawna zlego slowa nie powiedzialem, na Vixiego tak samo. Chociaz musisz przyznac, ze osoba szczera nie jestes, bo jak nazwac to ze jak sam powiedziales rozmawiales ze mna troche przez grzecznosc... Wiadome jest tez to , ze Kuba opowiadajac ci o mnie napewno wiele mniej lub bardziej prawdziwych reczy, w pewien sposob wplynal na sposob postrzegania mnie przez ciebie, tak samo moge powiedziec Vixiemu.
W kazdym razie kiedys miales problemy z NG, mam tu na mysli twojego deda od mannowa zaraz po wstapieniu do NG staralem sie ci pomoc i napewno w jakis sposob pomoglem. Jeszcze jedna sprawa, wiem ze Kuba zywi do mnie jakas niedokonca zrozumiala (przynajmniej dla mnie) nienawisc. Mam tylko nadzieje ze nasze drogi rozejda sie w nieco bardziej pokojowych stosunkach. Wiec zycze wam obu powodzenia.
Pozdrawiam takze Kiroya, Vixiego i reszte :)
/Łukasz
Ps: Sorry za offtop, ale musialem to jakos obiektywnie podsumowac. W tibie juz nie bede gral, aczkolwiek bede jeszcze czasem zaglodal na forum.
ale Wuja nie gra kiroyem wiec jest to nie aktualne :p
nie zmienilem zdania :D dlatego tez nie gram obecnie !!
Finerku .... stary owner Hayaleta to byl moj bardzooo dobry kolega :) takze nie prawda ze ich wszystkich nie lubie :P
uu nowi członkowie w Last Sunrise, ciekawe co z tego wyniknieB)
Racja... Słowa wypowiedziane przez Wuja... ale Wujo powiedział : "ET" nie wiąże się z nimi... - chodziło mu o gildie, a nie o siebie
No dobra nie będę się już czepiał szczegółów xD. Moje ziomki są z Wami więc - Good Luck i skopcie im dupy:D
yeye, macie blogoslawienstwo od ziomkow z depo carlin + 10 do morali hf&gl.
25-04-2007, 18:43
yeye, macie blogoslawienstwo od ziomkow z depo carlin + 10 do morali hf&gl.
hahahahahahhah pwned ;D
hahaha :D
btw
et lubi pisac o lojalnosci, ale jak wrogowie przechodza w ich szeregi z mniej lub bardziej nieznanych przyczyn, to jebac lojalnosc.
rundo znowu explock, imhreey explock.
a co do hayaleta, memego i kogostam jeszcze w anty-ng - co z tego, to wg was nooby ktore gowno na wojnie robily.. chyba ze ograniczny sie to do grania ich postaciami na wojnie, czyli robienia tego samego co robilo ng. prawda jest taka ze do walki z ng potrzebujecie czegos wiecej niz ludz znudzonych gra i pkujacych przed ss, bo co innego fragowac a co innego wygrywac wojne.
im bardziej sklad ng sie zmienia tym bardziej mi sie ta gildia podoba. (no oprocz invite imhreeya i jego ludzi)
25-04-2007, 19:10
imhreey i rundo explock o.0?:P skad wiesz?? ktory moga wbic??
kogo nazywasz czlowiekiem znudzonym gra i pkujacym przed ssem?
18:10 Pekka Pilskjutare [87]: hayalet in last sunrise, ng must be shaking with fear
imhreey
13 Apr 2007 +352,582 7 141 45,262,954
14 Apr 2007 +129,938 7 141 45,392,892
15 Apr 2007 0 7 141 45,392,892
16 Apr 2007 +79,188 7 141 45,472,080
17 Apr 2007 0 7 141 45,472,080
18 Apr 2007 +353 7 141 45,472,433
19 Apr 2007 0 7 141 45,472,433
20 Apr 2007 0 7 141 45,472,433
21 Apr 2007 +305,948 7 142 45,778,381
22 Apr 2007 +109,483 7 142 45,887,864
23 Apr 2007 +20 7 142 45,887,884
24 Apr 2007 0 7 142 45,887,884
25 Apr 2007 0 7 142 45,887,88
rundo
14 Apr 2007 0 5 147 50,927,984
15 Apr 2007 0 5 147 50,927,984
16 Apr 2007 0 5 147 50,927,984
17 Apr 2007 0 5 147 50,927,984
18 Apr 2007 0 5 147 50,927,984
19 Apr 2007 0 5 147 50,927,984
20 Apr 2007 0 5 147 50,927,984
21 Apr 2007 0 5 147 50,927,984
22 Apr 2007 0 5 147 50,927,984
23 Apr 2007 +60,997 5 147 50,988,981
24 Apr 2007 +336,227 5 147 51,325,208
25 Apr 2007 +287,052 5 147 51,612,260
a przedtem im ladnie szlo expienie
25-04-2007, 19:24
to ze nie expia nie znaczy chyba ze maja explocka ;p
idac tym tokiem myslenia tez masz explocka
Też mam explocka bo nie wbijam lvli na Veer~ =) Przedtem nieźle mi szło.
25-04-2007, 20:09
hahahahahaha :D:D
tylko ze do tego toku myslenia dochodzi kilka argumentow przemawiajacych za explockiem, podam dwa:
-sa blisko mannowa (z lvlem)
-takie sytuacjie juz mialy miejsce
SUv : nie chodzilo mi o lojalnosc ... tylko ja odrazu wiedzialem co zrobi mannow z memym bo gralem z nim na 5 serverach i znam go dobrze :P i przyszla teraz koza do woza :P szkoda ze tak pozno ale lepiej pozno niz wcale ... no moze ty Suvie odkurzysz stare sdeki z domku i powiesz Mannowowi i Imhreeyowi ze brzydko zrobili zabijajac twojego kumpla Don Zase :D czy masz lagi ?? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:8o 8o 8o 8o
25-04-2007, 22:49
hahahahhahaha lol xD
3ci pwned dzisiaj hahahaha
nie widziales co napisal suv?:S
NG podoba mu sie coraz bardziej (moze poza imhreeyem i jego banda) wiec walka z nimi odpada ;P
lagow prawie nie mam, mam za to kicki. zasa, z tego co nam mowil, zly jest tylko na elofa.
@boixos
pozyjemy - zobaczymy
25-04-2007, 23:09
no czas pokaze ^^;)
Co prawda to prawda, każdy wie co od*******ali Imhreey i Foozie, ale moim zdaniem nie powinno ich to przekreślać z góry na dół. Po rozmowach z nimi na vencie itp wydają się całkiem wporządku. Pozatym ostatnio się uspokoili, a przeciesz każdemu może się noga podwinąć. ;)
Btw cieszę się Lukaszu, że przemyslałeś to co napisałeś. Hf 4 u 2 inrl.
Eos_Rododaktilos
26-04-2007, 02:25
Ktos kur*** grubo przesadzil z tym NG w wojnie. Wojna i tak byla juz kur*** troche przesadzona ale teraz kur*** to jest farsa. Ja umywam rece ...
Przychodze, czytam i rece kur*** opadaja. Nikt mi nic nie mowi, nikt sie o nic nie pyta.
P.S. sorry za kury ale zalalem bak czyms tanim i mlodym
Pyro Aris
26-04-2007, 05:27
lol ,taki maly offtopic ,patrzcie ile ludzi na furorze online :D
http://img201.imageshack.us/img201/2382/furorawy3.png (http://imageshack.us)
chyba kazde expowisko wolne :D
@obsidia
wiadomo ,ng znowu invitnie przydupasow i kolejna wojna wygrana ,chociaz moze tym razem sie uda
Ktos kur*** grubo przesadzil z tym NG w wojnie. Wojna i tak byla juz kur*** troche przesadzona ale teraz kur*** to jest farsa. Ja umywam rece ...
Przychodze, czytam i rece kur*** opadaja. Nikt mi nic nie mowi, nikt sie o nic nie pyta.
P.S. sorry za kury ale zalalem bak czyms tanim i mlodym
NG wypowiedziało wojne Strong Mens, z tego powodu, że Swauf Manson kiedy był w Con~ skopiował Nigersom wszystkie rozmowy jakie prowadzili na g czatach oraz z Milivojacem. Każdy wie, że Bośniacy chcieli dołączyć do Mensów, ale nie zrobili tego bo wtedy do ZD dołączyłaby banda NG i było by po sprawie... Przez Mansona który zachował się jak świnia... typowa świńska świnia... Strong Mensi mają na karku i ZD i NG
General_Caster
26-04-2007, 11:31
rundo znowu explock, imhreey explock.
oni sie znaja na rlu z tego co wiem i dostaja explocka ?
Caster : Imhreey jest z Halmstadu ... a Mannow ma pewnie w pamieci ze kiedys jak utworzylismy z dorpazem azaredem gildie Guardian Gods to Rundo opuscil Mannowa i doszedl do nas :P a jak nie to Rundo jest spod Stockholmu a Mannow ze Stockholmu a jak wiadomo to nie Warszawa :D wiec nie wiem czy sie zna z Mannowem al Imhreey napewno sie nie zna :P
Co z tego ze wstawia sie za Hayaletem jakies noby z serbi czy turcji, kim oni sa, kim beda poza NG.
1. hayalet nie poleci z NG bo czemy mialby leciec nobow przeciez tam lubia bo sa niegrozni
1a. Hayalet leci z NG bo wojna skonczona i maja dosyc glupkow a reszta serbow siedzi cicho i cieszy sie ze sami cie polecieli/ maja hunta.
2. caspari tak czy inaczej leci z NG
3. Jasne Imhreey przylacza sie do polakow bo jako szwed kocha polakow i zawsze chcial byc z nimi w gildi i rzadzic swiatem
LuuuuuL LuuuuuuL LuuuuuuL
A mowilem ze mam racje a mowilem a mowilem Luuuuul
NG wypowiedziało wojne Strong Mens, z tego powodu, że Swauf Manson kiedy był w Con~ skopiował Nigersom wszystkie rozmowy jakie prowadzili na g czatach oraz z Milivojacem. Każdy wie, że Bośniacy chcieli dołączyć do Mensów, ale nie zrobili tego bo wtedy do ZD dołączyłaby banda NG i było by po sprawie... Przez Mansona który zachował się jak świnia... typowa świńska świnia... Strong Mensi mają na karku i ZD i NG
Nie myśl że to koniec(...) :)
// Eversoris Dalethon
Edit:
@Down, juz niedlugo przybeda do nas Power Rangers :)
oni sie znaja na rlu z tego co wiem i dostaja explocka ?
Wiem z pewnego źródła że Rundo trzepie portkami bo naprawdę ma tego explocka... Mnie to zdziwiło bo zawsze myślałem że Mannow, Azared, Dorpaz i Rundo to taka "Fantastyczna 4". Imhreey też zresztą exp lock ...
Rundo już kiedyś miał na 100 lvl podobno explocka jak Waldorio...
@Ravuse
Jestem z Tobą :)
@Ravuse
Jestem z Tobą :)
Lol a powiedz w jaki sposob jestes z nim chyba telepatycznie bo potrafisz tylko jeb*c forum.
Jak jestes taki z nim to przylacz sie do nich Lolu
Jeszcze oglos zbiorke pieniedzy dla poszkodowanych przez wstretnych PA z ZD.
co za lol
Lol a powiedz w jaki sposob jestes z nim chyba telepatycznie bo potrafisz tylko jeb*c forum.
Jak jestes taki z nim to przylacz sie do nich Lolu
Jeszcze oglos zbiorke pieniedzy dla poszkodowanych przez wstretnych PA z ZD.
co za lol
2 dni do krwawienia miesiączkowego ??
Pozatym nie ma sie jak przyłaczyć....
Fingregher, will be deleted at Jun 21 2007, 10:11:09 CEST
2 dni do krwawienia miesiączkowego ??
tak,
oczy mi krwawia jak ciebie czytam nobie :baby:
tak,
oczy mi krwawia jak ciebie czytam nobie :baby:
Cała przyjemność po mojej stronie :]
Misterio
26-04-2007, 16:44
Finer nie odpisuj i wklej oczy w księgi na poniedziałek : P
p.s Waldorio nigdy nie mial exp locka :D
Nedomanus
26-04-2007, 17:55
@axio
wyjdz bo to sie zenujace juz robi -.-
milosz15
26-04-2007, 17:58
Fingregher, will be deleted at Jun 21 2007, 10:11:09 CEST
woooooooooooooot the fuck ?????????????????????????
czemu deleted ;\
@ axio
a ty co takiego robisz ? oprocz pisania ze SUV RAZEM Z JEGO PK BANDOM ZABIJAJOM MI ZIOMUW I SUV TO HÓJ. taki jestes mocny, to powiedz nam wszystkim, co sam robisz oprocz narzekania na wszystkich dookola i bycia tak tchorzliwą swinią, ze nawet ukrywasz swoj nick. a tak poza tym robisz sporo bledow jezykowych, wiesz, piszesz od rzeczy i nielogicznie :)
przylacz sie do nich Lolu
[...]
co za lol
[...]
oczy mi krwawia jak ciebie czytam nobie
tym ostatnim zdaniem przebijasz wszystko. i ty masz 17 lat ?
@ktostam kto pisal o fantastycznej czworce
dawno dawno temu, znaczy sie w wakacje, uslyszalem od mannowa badz dorpaza czy archina (nie pamietam od kogo, kogos z dominus) nastepujace slowa:
"rundo is... he's just a follower, a wannabe, he's just an ordinary member like the rest. the ones that really really matter is dominus rank and some of the rl's"
a pozniej cos podobnego o foozim (juz od nikogo z ng, ale kogos z jego rl):
"foozie.. foozie tries to be as cool as (like he thinks) waldorio, imhreey vilarion and their crew is. he's just another wannabe that really means nothing and keeps on botting all day and keeps watching how the botting goes on"
ptaku ciesze sie ze niegrasz bo masz exploka :D i ciesze sie z cala gildia :P
bez ciebie jest duzo lepiej. nie trzeba walczyc o lepsza obsidia bo wystarczy ze niegrasz i juz jest lepsza :D
zabierz ze saoba jeszcze tego lola i bedzie okokokokokok :D
woooooooooooooot the fuck ?????????????????????????
czemu deleted ;\
Jak wszystko pójdzie ok to wróce na poczatku czerwca z pacciem :)... A deleted żeby nie kusiło :D
@ Axio...
Kim Ty jesteś ;> ?? Skoro każdy Cię tu wkurza, to nie czytaj tego forum... wątpie, żebym Cię bliżej znał na Tibii, bo z debilami nie gadam...
nie znasz mnie blizej bo ja rowniez z debilami nie gadam :D
ale twoje zamilowanie do Strong Mensow i ich pro doprowadza kazdego normalnego czlowieka do wk*rwienia :D
zrob mi i mojej gildi przyjemnosc i zniknij z tego forum tak samo jak znikasz z obsidii wieczny 40 levelu :D
ptaku jestes slawny :D
nie grasz juz tyle czasu a nadal jestes kojarzony z najwiekszymi pa na obsidi
Don Foozie
Imhreey
Waldorio
Slajpan
Marniz
Suv the Dark Magican
Parkaz
niezle towarzystwo B) :cup: :cup: :cup:
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1631310
@ Axio...
Wystarczyło wcisnąć "enter" by wyskoczyła przerwa w tekście...
o taka właśnie, nie trzeba robić 2 postów...
Aaa jeszcze...
1) Ja ich nie pro :)
2) Nie każdy musi lubić tych ludzi których Ty lubisz :):):)
@axio
A ty po sposobie wypowiedzi jesteś kojarzony ze strażakiem, nie wiem sam co gorsze...
I jak chcesz, żeby ktoś ci zrobił przyjemność, to idź do burdelu, my nie musimy ci dogadzać..
Finuś ucz się cholera, bo potem będziem cię mieć na sumieniu ;)
@axio
Jesli ktokolwiek ma robic przyjemnosc twojej gildii, to moze powiedz co to za gildia? ;)
@axio
A ty po sposobie wypowiedzi jesteś kojarzony ze strażakiem, nie wiem sam co gorsze...
I jak chcesz, żeby ktoś ci zrobił przyjemność, to idź do burdelu, my nie musimy ci dogadzać..
Finuś ucz się cholera, bo potem będziem cię mieć na sumieniu ;)
posmyrajcie sie z lolem i ptakiem pisiorkami po dupeczkach tak sie razem kochacie a i z Strongmensami i ich pro tez bo to moze ostatnia chwila kiedy mozecie to zrobic na obsidi :D
Ide dobic level bo szkoda czasu na dyskusje z ludzmi ktorych juz tu niema. niema was tu. nie ma.
do kogo ja mowie ? gadam sam do siebie :D
Yaroshy ty tez nie podajesz swoich danych. ciekawe dlaczego ? boissz sie czegos? moze ptak z lolem napadaja ? -.-
to sie leczy
a pedofilia/homoseksualizm... mhm, do pewnego stopnia moge to zaakceptowac, ale ja w tych twoich zabawach udzialu brac nie bede :):):)
a yaroshy to jeden z moich lepszych kumpli ;) i on, w przeciwienstwie do ciebie, jakies posty pisze. za to ty - tylko cos tam jeczysz, ze ktos cie skrzywdzil. swoja droga, odnosnie zabijania twoich kumpli... jesli zachowuja sie tak jak ty tutaj, to nie ma dla nich miejsca na obsidii.
@ down
w sumie ten.. jeszcze wiosne masz. lato pewnie tez bedzie anty-suv, bo jak(jesli ?) poprawie oceny - bedzie netia >.< jesli donas nie klamie to bedzie dobrze :p ale znowu bede zlym pa i pk :(
Buhahahahahaha sory ale najpierw musiałbyś mnie nauczyć co i jak bo ja nieobyty..
BTW mamy nową modę w temacie: Lato 2006 należało do ludzi będących "anty-suv", ale teraz mamy "anty-bośniak". Cholera nigdy nie nadążam za trendami.. Axio miszczu, nauczaj ;s
Dani_Chemics
26-04-2007, 20:56
Mentor de'vrie sprzedaje postać ;)
http://www.allegro.pl/item188996431_super_okazja_obsidia_113_rp_i_solera _99_ek.html
Jestem pewien że to on chodź na aukcji niema podanego nicku... tylko jedna osoba na obsidi posiada 113 lvl i skill 95 ... widocznie zdenerwował się po tym jak demodras go ubił ..
18:53 Casspari [93]: chcesz moze pacc kupic? / i nic do dodania:P
axio - coś tam
zamknij morde.
over&out.
Myllion De Vox a ja chcialem ciebie zapytac bo ciebie sprawdzilem ze ciebie krokodyl zjadl czy to jest wszystko prawda ?i kolega mi o tobie opowiadal ze ciebie krokodyl zabil jak on ciebie zabil tak jak waptora worm zabil ?
Nigdy nie dostales comba od croca i waspa naraz, wiec zamilcz ok ? :o
Tak na powaznie to padl !!!DRUGI OWNER!!! przez minutowy kick, a nawalaly go jeszcze z 3 lizard templary i croc sobie nabil fraga.
I teraz ziomki napisza do CipSoftu ze Myllion szaruje i dostaniesz bana a ziomki w nagrode dostana backpack rapierow ktore sprzedzadza na czarnym rynku za 5 gp jeden : / Żegnaj Myllion.
Misterio
26-04-2007, 22:31
tak samo jak znikasz z obsidii wieczny 40 levelu :D
Podobno w tą gre gra się dla przyjemności :S?
Po co ma wbijać lvl jak tylko rozmawia ze znajomymi :S
a to jak sie panicore polozyl
http://www.youtube.com/watch?v=Y4B4QHGskZA
27-04-2007, 01:09
nice combo :P nie widzialem tego wczesniej :/
Warlock lepszy od Panicora bo przezył :D
General_Caster
27-04-2007, 10:23
haha jak to milo widziec jak pada ten wiesniak (Panicore) pamietam jak expilem z kumplem na poi i on przyszedl z dorpazem i haslo w stylu "now we hunt here" oczywiscie ze skullem na nas.
@up
miałem tą samą sytuacje tylko na pohu Dorpaz mu gsy bloczył
To ja bylem na demodrasie i juz mi sie zlatywal team a tu nagle przyszedl dorpaz, a mialem jednego shootera, no i shooter nawala z sd, a demo~ dziwnie szybko zaczal sie uhac :) kto go uhal - domyslcie sie sami, oczywiscie potem zostalem wyjebany z demo~ jak przyszedl bloker dla dorpaza, a my "nie moglismy go zabic".
27-04-2007, 17:26
ktos sie orientuje ile kosztuja all itemki lacznie potrzebne do assasina??;)
Nedomanus
27-04-2007, 18:46
@up do samego outfita bez addonow okolo 300k
27-04-2007, 19:09
Archin :p
Apr 27 2007, 17:55:26 CEST Killed at Level 152 by Memy Chemics
and by Yunichi
macie filmik dzieki Rybie:*
http://rapidshare.com/files/28221712/archin_dies.rec.html
milosz15
27-04-2007, 21:53
Archin :p
Apr 27 2007, 17:55:26 CEST Killed at Level 152 by Memy Chemics
and by Yunichi
macie filmik dzieki Rybie:*
http://rapidshare.com/files/28221712/archin_dies.rec.html
ladna ladna akcja ;p ino tak dalej
General_Caster
27-04-2007, 22:33
nice :D kolejny smierdziel padl :P
PS: kto jest waszym idolem w LS xD ? Moim Lady Szikaka :P
Konzbi
Apr 27 2007, 17:06:22 CEST Killed at Level 102 by Dorpaz
and by Slajpan
hah moze rambo w koncu cos zrobi ? 8o
Qxwaaatz
27-04-2007, 23:56
Konzbi zasluzyl to padl
Qxwatz
Apr 27 2007, 16:31:45 CEST Killed at Level 81 by Konzbi
Konzbi zasluzyl to padl
Rambo.
Pozdrowka dla wszystkich bawcie sie,bo zycie jest tylko jedno.Nie marnujcie go na jedno glupia gre ;)
Walymy.Lex~ <3
Konzbi : za forum qwatza zabiles czy byl jakis powod dop tego ?? bo mam nadzieje zesie napinasz tak i polakow zabijasz to w szweda tez potrafisz wycelowac ?? przyjmujesz wyzwanie ?? nie walsiz w portki to pokaz z nami co potrafisz !!! czy tez masz lagi i freezy ?? a moze kicki ?? :D
Gratz chlopaki za archina :) dobra robota :D Szika na prezedynta :D ma refleks co ?? :D
Mylion ja po moim odewjsciu z Ng mowilem ZAWSZe ze NG to dziwki jebane :)
Na poprawę humorów :
http://www.youtube.com/watch?v=MckV87tcl8M&mode=related&search=
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
marcin0077
28-04-2007, 13:34
Mylion ja po moim odewjsciu z Ng mowilem ZAWSZe ze NG to dziwki jebane :)
a jak siedziales w ng to sie puszyles jak ptak bijac polakow...
nie obrazajac oczywiscie ptaka naszego suva de ciemnego magika który ma kicki i lagi :)
Konzbi zabil Qurwaza poniewaz miał hacka
Senah
Apr 28 2007, 11:51:58 CEST Killed at Level 63 by Konzbi
; o widze ze zabil i senaha kolejny polak hmm teraz moze miec problem ;s
@Qxwaaatz
Konzbi nie padl tylko dla tego, ze ciebie zabil, a dlatego ze mial hacka , pozabijal wiele osob, wiele tez probowal zabic (np. Moose Darkshade). Musialo to sie skonczyc smiercia.
@Kiroy
"Zabilem" dlatego, ze mialem hacka.
Powiedz mi Kiroy, ile ty masz kurwa ownerow? Jeden botuje jakimis noob charami, drugi pisze na forum, ze jest retired4ever, trzeci jest noobem (chociaz ktorys z was mowil, ze nie gral tym charem), z czwartym rozmawiam o tym co i jak, a pozniej okazuje sie, ze pozostali nic nie wiedza. Moze pierwszy to zarazem czwarty, a drugi to trzeci? No nie wiem, gubie sie. W kazdym badz razie pare dni temu gadalem z "toba" i wszystko wydawalo sie byc wyjasnione, a dzisiaj wyskakujesz na forum z tekstami "no co Konzbi padles od NG to bedziesz walczyl czy jestes ciota i sie boisz"? Zreszta wydawalo mi sie, ze troche lepiej mnie znasz i wiesz, ze nie zabijam sobie dla jaj pierwsze lepsze osoby, czy to Polacy czy to Szwedzi. No i znow wracamy do sprawy ownerow...
A co do lagow i kickow, to wolalbym padac jak Azared czy Dorpaz na ob w Ank, niz dzielic sie passami z kumplami z innych serverow i konczyc jak Raidrion czy Ryba.
Reasumujac: "pozabijalem" pelno osob i "padlem" od NG dlatego, ze mialem hacka. Na razie nie bede gral Konzbim i wiecej nie musicie wiedziec.
A jesli, drogi Kiroyu, chcesz porozmawiac o tym co i jak, to zapraszam na gg (bo przeciez macie moj numer) albo napisz pw, tylko powiedz, ktory masz numer.
28-04-2007, 15:02
@Kiroy
Powiedz mi Kiroy, ile ty masz kurwa ownerow? Jeden botuje jakimis noob charami, drugi pisze na forum, ze jest retired4ever, trzeci jest noobem (chociaz ktorys z was mowil, ze nie gral tym charem), z czwartym rozmawiam o tym co i jak, a pozniej okazuje sie, ze pozostali nic nie wiedza. Moze pierwszy to zarazem czwarty, a drugi to trzeci? No nie wiem, gubie sie. W kazdym badz razie pare dni temu gadalem z "toba" i wszystko wydawalo sie byc wyjasnione, a dzisiaj wyskakujesz na forum z tekstami "no co Konzbi padles od NG to bedziesz walczyl czy jestes ciota i sie boisz"? Zreszta wydawalo mi sie, ze troche lepiej mnie znasz i wiesz, ze nie zabijam sobie dla jaj pierwsze lepsze osoby, czy to Polacy czy to Szwedzi. No i znow wracamy do sprawy ownerow...
z twoich czterech,prawdziwi Kiroyowie to pierwsi dwaj.
Wuja Kiroy-Michal,i Mlody Kiroy-Bartek.
Jest jeszcze jeden Kiroy ale on calkowicie zapomnial o tibi wiec nie wspominam o nim (darek :*) ;D
Rownie dobrze ktos z carlin dp moze powiedziec ze gra Konzbim,ale wiekszosc ludzi by w to nie uwierzyla,gdyz nie sa frajerami. Nie wiem czym sie chwalisz - ze dales sie nabrac jakiemus frajerowi ze to on jest Kiroyem ?:|
naprawde,jest czym sie chwalic.
patrz na to!
17:45 Stasiek on Obsidia: czesc jestem mannow
o.0 nie wiedzialem ze Mannow sharuje i to z polakiem ale jaja ;|
A co do lagow i kickow, to wolalbym padac jak Azared czy Dorpaz na ob w Ank, niz dzielic sie passami z kumplami z innych serverow i konczyc jak Raidrion czy Ryba.
rzeczywiscie to,czy daje sie komus passy,jest zwiazane z lagami i kickami.
A Ryby nie haknal nikt z innego servera,tylko ktos obsidii.
Podsumowujac :
Lepiej zamknij ryj i jak czegos nie wiesz to sie grzecznie spytaj,a nie wyskakujesz z morda wierzac w opowiesci jakis noobow.
Qxwaaatz
28-04-2007, 15:09
@Qxwaaatz
Konzbi nie padl tylko dla tego, ze ciebie zabil, a dlatego ze mial hacka , pozabijal wiele osob, wiele tez probowal zabic (np. Moose Darkshade). Musialo to sie skonczyc smiercia.
@Kiroy
Reasumujac: "pozabijalem" pelno osob i "padlem" od NG dlatego, ze mialem hacka. Na razie nie bede gral Konzbim i wiecej nie musicie wiedziec.
A jesli, drogi Kiroyu, chcesz porozmawiac o tym co i jak, to zapraszam na gg (bo przeciez macie moj numer) albo napisz pw, tylko powiedz, ktory masz numer.
KoznzaBi co do hacka to wiesz co ja o tym mysle.... a jezeli naprawde miales hacka to chyba nawet wiem kto cie shaczyl...Zaraz po fragu na mnie rozmawialem z "hakerem" i wiedzial prawie wszystko o mnie , mowil cos tam o kiknieciu mnie z serwa?8o Takze mysle ze to bedzie pewnie Grajo-gumowe ucho-Shah a jesli sie myle to przepraszam8o
Apropo Senaha, slyszalem ze malmo i karaas tesh go naparzali wiec czyzby zbieg okolicznosci i 3 hacki czy moze ten "hack" to rzeczywiscie wielka sciema?
Raidriona i Ryba Shakowal Alex czyli Elite Tediie , zrobil on to samo z Xerotaxem za co słono zapłacił wiesz konzbi ze Cie lubie ale jak nie wiesz to sie nie udzielaj
28-04-2007, 15:23
a wyjasniales sobie wszystko z Mlodym :p
a ze rozmawialiscie z mlodym jak rozmawialiscie to co sie dziwisz ze Wuja nie wie o co chodzi?
Boixos, "Lepiej zamknij ryj i jak czegos nie wiesz". Nie jestem taki glupi zeby wierzyc kazdemu kto sie za kogos podaje.
Nie wiem z kim gadalem, ale w*****lo mnie to, ze rozmawialem z Kiroyem i wszystko wydawalo sie byc jasne, a pozniej na forum czytam takie posty.
Przesadzilem troche z Ryba i Raidrionem.
KoznzaBi co do hacka to wiesz co ja o tym mysle.
I myslisz, ze tak z dnia na dzien zaczalem sie bawic w random pk, zabijac bez powodu kazdego i celowo robic sobie klopoty u NG atakujac ich kumpli?
Qxwaaatz
28-04-2007, 15:57
Boixos, "Lepiej zamknij ryj i jak czegos nie wiesz". Nie jestem taki glupi zeby wierzyc kazdemu kto sie za kogos podaje.
Nie wiem z kim gadalem, ale w*****lo mnie to, ze rozmawialem z Kiroyem i wszystko wydawalo sie byc jasne, a pozniej na forum czytam takie posty.
Przesadzilem troche z Ryba i Raidrionem.
I myslisz, ze tak z dnia na dzien zaczalem sie bawic w random pk, zabijac bez powodu kazdego i celowo robic sobie klopoty u NG atakujac ich kumpli?
Nom Konzwbi Senah padl 28 kwietnia o godzinie 11:51 a ja rozmawialem z TOBA, nie z hakerem 27 kwietnia o godzinie 17:30~, mozesz mi to wyjasnic?:baby:
Tylko niemow ze miales drugiego hacka -PROSZE! xD
Qxwaaatz
28-04-2007, 16:08
Dobra ostatnie pytanie - Malmo i Karaas tez mieli hacka?
28-04-2007, 16:12
ok ;)
Michal caly czas powtarza ze jest retired ;) a jak jest retired to wszystkiego co sie dzieje nie ogarnia :P
mogles sie domyslic ze gadales z Bartkiem :P
a reszta to fake kiroyowie ;)
marcin0077
28-04-2007, 16:41
Xuvaradi
Apr 28 2007, 15:00:53 CEST Killed at Level 40 by Konzbi
Valaraukar sie troche w*****ło
edit:
Qxwatz to jakies dziecko miał w bp z 7-10 stone skinów a padl jak pierwszy lepszy leszcz
zreszta pewnie grał 2 owner (czytaj młodszy brat/kolega) xd
http://img291.imageshack.us/img291/7216/lolekkq0.jpg
Dobra ostatnie pytanie - Malmo i Karaas tez mieli hacka?
No właśnie, może wyjaśnisz czego w zabiciu Senaha pomagali ci Karaas i Malmo jak niby miałeś haka :o
marcin0077
28-04-2007, 17:18
Fajny temat ale mam pytanie jak moge swojegootsa zrobic?:p
wy*******aj... sam jesteś jak taki ots
marcin0077
28-04-2007, 17:26
ten noob up to pewnie qxwatz niechciał abyście widzieli screena więc zrobil nowe konto i spam xd
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1635475
Qxwaaatz
28-04-2007, 17:38
ten noob up to pewnie qxwatz niechciał abyście widzieli screena więc zrobil nowe konto i spam xd
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1635475
Wez sie przymknij lolq, niemam czego ukrywac zeby robic jakies inne konta..
Co to mojego pvp, ok przynam ci sie jezeli tak bardzo cie to podnieci, mam zajebiscie chujowe pvp neumiem sie uhac nie umiem nakladac ssa i wole uciekac bez utamo niz zalaczyc je jeszcze cos?
Konzbi : to nie bylo do ciebie tylko do 8 ownera z Konzbiego :D takze prosze nie poruszaj tematu ownerow to raz ..... po drugie wyrazam swoja opinie na forum a ze jestem retired nie oznacza ze nie moge pisac o tym co mi sie nie podoba ..... jesli cie obrazilem to wybacz nie wiedzialem ze sie tak napniesz :D8o
Nie chodzi mi o to, ze wyraziles swoja opinie na forum, tylko o to, ze najpierw dogaduje sie z Kiroyem w grze, a pozniej czytam na forum "Konzbi no co lama jestes czy walczysz z nami?".
Konzbi nie nazwalem cie lamom tylko sie ironicznie zapytalem o twoje stanowisko .. nie gniewaj sie jak gralem to cie bardzo lubilem ;)
lol melanz roxandoo. good wine its not bad
Emil ty mi nic nie mow o melanzu ; DDDD
29-04-2007, 17:02
Evo wbil 101 ,Memy 125 ;d
Qxwaaatz
29-04-2007, 18:20
A tak na marginesie
Banished: until May 06 2007, 16:54:54 CEST because of excessive unjustified player killing -Konzbi
29-04-2007, 18:51
Mentor
Apr 29 2007, 17:22:41 CEST Killed at Level 113 by Memy Chemics
and by Pephy
http://rapidshare.com/files/28566383/mentor.rec.html
milosz15
29-04-2007, 20:35
tak na marginesie
Apr 29 2007, 19:18:59 CEST Killed at Level 92 by Atavand
and by Ruesi
Casspari
przed dedem
"zaplace nie ubijajcie"
a i zapomnial przedluzyc margines
Apr 29 2007, 17:53:17 CEST Killed at Level 94 by Sararius
and by Taer
Sabagust
Ten margines robi się co raz dłuższyxD
29-04-2007, 20:52
fajnie ze Vanum wyrywa chwasty ;d
A to jakaś wojna pomiędzy Vanum a Sopranos Family? :o
Pyro Aris
29-04-2007, 21:53
dla Vanum znowu znudzil sie spokoj ?
29-04-2007, 23:55
Taer DELETED ;(
Taer DELETED ;(
Ano szkoda tych 2 postaci... Ale oni robią 60 lvl w 15 dni, więc za miesiąc będzie drugi Taer ;)
no to teraz sf chyba wygra xD
Taer DELETED ;(
Hehe jak mnie kicknelo to az sie usmichnalem w rl :D
4 pedalow ujebalem, starczy.
A moja przygoda sie nie konczy na taerze ;)
Pyro Aris
30-04-2007, 00:43
mysle ,ze mamy wojne ,wiec pozwole sobie wypisac fragi z OB
Fragi Vanum :
Askan Clan
Apr 29 2007, 22:38:27 CEST Killed at Level 94 by Asmit
and by Taer
Casspari
and by Ruesi
Mentor de'Vrie
Apr 29 2007, 22:41:48 CEST Killed at Level 112 by Taer
and by Atavand
Sabagust
Apr 29 2007, 22:20:22 CEST Killed at Level 93 by Xevres
and by Taer
and by Taer
Fragi Sopranos Family :
Ararius
Apr 29 2007, 17:33:30 CEST Killed at Level 51 by Shanloth
and by Sabagust
Xevres
Apr 29 2007, 22:20:31 CEST Killed at Level 62 by Mentor de'Vrie
and by Casspari
Jak widac mamy 5:2 dla Vanum
dodam jeszcze ,ze Taer dostal deleta
Ano szkoda tych 2 postaci... Ale oni robią 60 lvl w 15 dni, więc za miesiąc będzie drugi Taer ;)
15 dni na 60lvl... mozliwe tylko z botem :)
sam wiem ze to mozliwe bo mialem tego bota jak bylem po stronie vanum w wojnie na Nebuli.
mysle ,ze mamy wojne ,wiec pozwole sobie wypisac fragi z OB
Fragi Vanum :
Askan Clan
Apr 29 2007, 22:38:27 CEST Killed at Level 94 by Asmit
and by Taer
Casspari
and by Ruesi
Mentor de'Vrie
Apr 29 2007, 22:41:48 CEST Killed at Level 112 by Taer
and by Atavand
Sabagust
Apr 29 2007, 22:20:22 CEST Killed at Level 93 by Xevres
and by Taer
and by Taer
Fragi Sopranos Family :
Ararius
Apr 29 2007, 17:33:30 CEST Killed at Level 51 by Shanloth
and by Sabagust
Xevres
Apr 29 2007, 22:20:31 CEST Killed at Level 62 by Mentor de'Vrie
and by Casspari
Jak widac mamy 5:2 dla Vanum
dodam jeszcze ,ze Taer dostal deleta
4:1
Dwa fragi sa przed deklaracja wojny
@adikeen
Tak, botowalem dragi na vdl zjebie.
Boixos chyba ty jestes chwastem ;] Nie znasz ludzi z Sopranos więc zamknij morde.
Straszne kozaki z tego Vanum. Myślą że 60-tymi levelkami mogą wszystko.
Nie znacyz to że ich nie szanuje bo mogli by zostać profesorkami do spraw tibi :D ale za dużo kozaczą może Sopranos ich czegoś nauczą.
Boixos chyba ty jestes chwastem ;] Nie znasz ludzi z Sopranos więc zamknij morde.
Straszne kozaki z tego Vanum. Myślą że 60-tymi levelkami mogą wszystko.
Nie znacyz to że ich nie szanuje bo mogli by zostać profesorkami do spraw tibi :D ale za dużo kozaczą może Sopranos ich czegoś nauczą.
Jak te pedaly z sopranos gadaly na default o wszytkim, moze by sobie ven albo ts skolowac? Jak narazie od nas tylko 62 ms padl, a od nich 112 lvl 94 94 itp, wiec o co chodzi ? Dostana owna i paymentu nie bedize:)
30-04-2007, 02:00
chyba to sie lodka ;)
znam 2 z sopranos family i to mi wytarczy :o
kto z kim ostaje taki sie staje - to o reszcie tej gildi ;d
wiele osob ich moze czegos nauczyc,ale napewno nie beda to Sopranos ;d
chyba ze beda chcieli sie nauczyc jak sie "sprzedaje" pacce ;)
Qxwaaatz
30-04-2007, 02:24
Huehue Look this :D
01:00 Qxwatz [82]: wiec jestem hunted czy nie?
01:07 Qxwatz [82]: tak czy nie?
01:08 Xusodove [114]: 100k
01:08 Xusodove [114]: ;]
01:10 Qxwatz [82]: gdyby mnie mama zle wychowala pewnie bym cie wysmial
01:10 Xusodove [114]: :0
01:10 Qxwatz [82]: 100k niby za co?
01:11 Qxwatz [82]: za to ze ktos powiedzial ze sharuje? za to ze ma ssa ktory rownie dobrze moze byc fakem?
01:11 Xusodove [114]: twoj wybor
01:11 Xusodove [114]: ;)
01:12 Qxwatz [82]: zamelduj
01:17 Xusodove [114]: k
:cup: :cup: 8o 8o
Apr 24 2007, 16:30:16 CEST Died at Level 114 by a bonebeast
Kasa ci sie konczy na blessy lamo? :baby:
Wyjdz i zamknij drzwi...:evul:
AaAa sry zapomnialeem - Zamelduj koniowi :D
Varilla90
30-04-2007, 08:19
Heh. Jednak Cie ktoś zagonił ze sharujesz xDD ale nie martw sie caly serw gra w kilku a on tylko naiwniakow szuka zeby kaske zdobyc :) no i jak zwykle Xuso gnebi polakow , Varilla mialem hunta za to ze za nim szedlem jak Ciebie bil , pamietasz? Dasz rade Damian :) dojdz do LS 8o pozdro
tak.. mentor i casspari to naprawde pierwszorzedni gracze, beda oni bronili pokoju i prawosci na obsidii
@ taer
przyluzuj z tymi bluzgami jak juz na sile chcesz byc fajny, to ze sopranos to idioci to nic nienaturalnego, ale od pedalow, nunu.
dostana owna i paymentu nie bedzie. wybotujecie chary to dostana, tylko nie wiem co to znaczy dostac owna, po polsku staraj sie pisac. nie, nie botowales na smokach w veno (chyba, bo skrypty takie napewno sa ;)), ale watpie zebys siedzial po 10 godzin na dobe na larvach przez kilka dni z rzedu. a jesli ty nie stawailes na bocie, to napewno sporo osob z twojej gildii. jestescie polakami, probujecie byc jak imhreey, co w gruncie rzeczy dobre nie jest, ale wam to nie wychodzi, i tak powstaje armia casspari-podobnych... no czegos.
w sumie nie wiem czy dobrze, ze sie tu wypowiadam, bo zaraz dostane hunta od vanum :(
chociaz nie, to polacy! w dodatku z nebuli! nie ma sie czego bac! w cywilizowanym swiecie sa niegrozni. mozecie nabijac ile chcecie fragow, ale od mentora i cassa duzo nigdy nie bedziecie sie roznili, moze poza pvp.
tyle
Qxwaaatz
30-04-2007, 08:57
Heh. Jednak Cie ktoś zagonił ze sharujesz xDD ale nie martw sie caly serw gra w kilku a on tylko naiwniakow szuka zeby kaske zdobyc :) no i jak zwykle Xuso gnebi polakow , Varilla mialem hunta za to ze za nim szedlem jak Ciebie bil , pamietasz? Dasz rade Damian :) dojdz do LS 8o pozdro
:cup: :cup: Hue hue tak jak pisalem, kaski nie ma na blessy to sie szuka jeleni, tylko ze ja nie Rine i 100k ( buahahahhaha hah) ci placil niebede 8o
Pozdro Xucodowe
Powodzenia dla obydwu stron lecz i tak jestem za vanum;)
Dodi Brae
30-04-2007, 10:47
Panowie z Vanum i z Soprano
To jest cywilizowane forum i proponuje nie obrazac ludzi z przeciwnej gildii bo to nieladnie.
Od kiedy pamietam ani Ryba ani Yunichi nie nazywali mnie pedalem, moja droga na obsidi byla inna niz ich, ale to nie powod do bycla chamem.
Walczylismy, ale szacunek byl i zostal. Mozna walczyc i zabijac ale zeby wyzywac ? Przez to kazdemu szwedowi polak kojarzy sie z nubem, ktory nie walczy ale za to jak wyzywa :D
Za 3 miesiace mozecie byc w 1 gildi a niesmak pozostanie.
Olek jak zwykle ladnie ubral w slowa to co wszyscy mysla.
Pozdrawiam
Pawlos II
30-04-2007, 11:02
TO żes Suv sie odezwał. Widocznie nie znasz ludzi z Vanum.
piotrek dobrze pisze. myslicie ze dlaczego nikt, kto nie jest zdesperowany, nie chce pomagac polakom w wojnie ? (poza polakami :o albo ludzmi ich pokroju). odpowiedz jest prosta - polacy znani sa z tego, ze wyzywaja wyzywaja wyzywaja, "SZWET TO DOPEK JEZT GO POLSKA ZIOMY JOL" w depo uslyszec mozna. a ludzie z nebuli razem z im podobnymi wlasnie taka opinie polakom wyrabiaja. o cassparim i mentorze to az szkoda pisac, ale ich historie chyba wszyscy znaja.
@adikeen
Może się wypowiem jako expert od botów. Botowanie sorcem na veno d lair jest jak najbardziej możliwe. Są dostępne powrzechnie znane skrypty do e visa + heal więc nie rozumiem czemu się tak denerwujesz.
@Vanum
Wg mnie nic nie osiągniecie swoją postawą. Co chwila z wami są jakieś problemy a tu ludzie z tego co wiem nie lubią problemów.
piotrek dobrze pisze. myslicie ze dlaczego nikt, kto nie jest zdesperowany, nie chce pomagac polakom w wojnie ? (poza polakami :o albo ludzmi ich pokroju). odpowiedz jest prosta - polacy znani sa z tego, ze wyzywaja wyzywaja wyzywaja, "SZWET TO DOPEK JEZT GO POLSKA ZIOMY JOL" w depo uslyszec mozna. a ludzie z nebuli razem z im podobnymi wlasnie taka opinie polakom wyrabiaja. o cassparim i mentorze to az szkoda pisac, ale ich historie chyba wszyscy znaja.
Suv w ogole o czym ty gadasz? Ty porownujesz tych Polakow z dp i np co pisza posty na forum tibia.com do tych z Vanum i LS, jesli tak to nie wiem o czym my gadamy. Bo w wojnie mozna pomagac tylko vanum i nam bo my prowadzimy wojne a nie noobki z dp carlin.
Suv w ogole o czym ty gadasz? Ty porownujesz tych Polakow z dp i np co pisza posty na forum tibia.com do tych z Vanum i LS, jesli tak to nie wiem o czym my gadamy. Bo w wojnie mozna pomagac tylko vanum i nam bo my prowadzimy wojne a nie noobki z dp carlin.
hah tylko vanum ? a to dlaczego ? z tego co Don zasa napisal to pomogą sf i dobrze bo ta vanum stwarza tylko problemy. Przyszli z Nebuli i myslą ze kozaki ^^
hah tylko vanum ? a to dlaczego ? z tego co Don zasa napisal to pomogą sf i dobrze bo ta vanum stwarza tylko problemy. Przyszli z Nebuli i myslą ze kozaki ^^
Czy to ma jakies znaczenie? Po pierwsze nie bylo zadnej deklaracji.
Edit:
Po drugie powinniscie byc szczesliwi bo jak mentor i casspari byli u nas to bylo tylko ze thiefuja ludzi na pacce itp itd a teraz placzecie jak gina?
pff "placzecie" ? a czy ja jestem z sf ? ja nie jestem z zadnej z tych guild
Lipek_Aldix
30-04-2007, 12:36
LOL
panowie o czym wy wogole nawijacie? Soprano nie wygra bo poprostu nie ma pojecia o walce, nasze noob chary biegaja sobie obok nich a oni na default rozmawiaja...
o m wallach nie wspomne bo dla tych ludzi to cos zupelnie nowego.
z tego co Don zasa napisal to pomogą sf i dobrze bo ta vanum stwarza tylko problemy. Przyszli z Nebuli i myslą ze kozaki ^^
jak ty wbijasz level na 2 tygodnie i reszte czasu robisz runy pod depo to faktycznie mozesz sie wypowiadac o sytuacji na swiecie ;]
@adikeen
omg czy ja mowie o tym ze botowales smoki?
mowie ze botowales ogólnie tak jak reszta z Vanum...
Może tak ukryć chara, bo tu się niebezpiecznie już odzywać.... :p
jak ty wbijasz level na 2 tygodnie i reszte czasu robisz runy pod depo to faktycznie mozesz sie wypowiadac o sytuacji na swiecie ;]
huh tak sie sklada ze nie robie expie caly czas :D
Blacov89
30-04-2007, 13:10
@Vanum
W sumie to troche racji jest w tym co Memph~ napisal, problemow stwarzacie nie malo ale to malo wazne. Dobrze z waszej strony, ze wzieliscie za takie gidie jak Soprano Family, i ze robicie to dobrze :D
Szczerze juz nie pamietam ile razy mowilem do Joppe by wziac sie za gildie podobna do SF, ale zawsze bylo wiecej "ale" niz sensownych argumentow. Szkoda troche, ze Rambo sie tak obawia inwazji ze strony NG, bo mogloby byc naprawde ciekawie. Aha Dodi ma racje te wyzwiska sa niepotrzebne.
@Xuso
Niestety musicie sie przyzwyczaic, ze na Xuso nalezy uwazac. Jedenmu z ownerow tibia przyslonila nieco rl swiat, a drugi to sprytnie wykorzystuje, i takie oto sa tego efekty ;)
@Suv
Powinienes sie juz chyba przyzwyczaic ze polskie noobki z carlin lubia wyzywac i to nie jest nowoscia.
Postawa LS w sumie tez sie wiele nie rozni od postawy NG, obie gildie daza do panowania. A ty siedzac wiecznie w cieniu wydarzen i tylko narzekajac na obie strony nic nie zdzialasz, chyba ze masz jakis tajemniczy uklad z ktoras ze stron :o
Dodi Brae
30-04-2007, 14:08
Mam pytanie
A dlaczego Rambo ma sie mieszac w ta wojne ? Bo ja niewiem.
W rambo panuje demokracja, czasy sie zmienily i jezeli ktos ma cos do Vanum z mojej gildi to niech sie przylaczy do Soprano, Sm, Ng i sobie wyjasnia to na polu walki skoro inaczej nie potrafi.
Mnie nic zlego z ich strony nie spotkalo i nie slyszalem zadnych zlych slow na ich temat na guild chacie czy guild forum.
No chyba ze ja czegos niewiem w koncu nie jestem pepkiem swiata i zawsze moge np odejsc z gildi z ktora sie nie utozsamiam.
Pozdrawiam
Apr 30 2007, 13:53:45 CEST Killed at Level 150 by Pephy
and by Yunichi
zgadnijcie kto to 8o
Eos_Rododaktilos
30-04-2007, 15:13
Slajpan , marniz , mannow , imhreey , waptor
ale zescie Panowie przyp....
:)
Ładny LS dało dzisiaj popis : Imhreey, Marniz, Mannow, Waptor , Slajpan, Może ktoś jeszcze
A z tego co wiem to z LS Evo pozatym na Slajpanie fraga ma Asmit czyli Vanum chyba się dołączy do war.
A z tego co słyszałem to Sopranos i tak jak napisałem wcześniej Vanum do LS dojdą to NG zniknie chodzą też ploty że Rambo ma dojść. Zapowiada się ciekawie :D
30-04-2007, 15:25
manooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooow ;d
dominator obalony ;dd
hail!
Eos_Rododaktilos
30-04-2007, 15:28
manooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooow ;d
dominator obalony ;dd
hail!
eee tam - pierwszy raz w tej wojnie padl ale wczesniej juz padal
z Boomem chyba z raz (dawno a stary jestem wiec moze mnie pamiec mylic)
z Sobsami chyba tez
Ładny LS dało dzisiaj popis : Imhreey, Marniz, Mannow, Waptor , Slajpan, Może ktoś jeszcze
A z tego co wiem to z LS Evo pozatym na Slajpanie fraga ma Asmit czyli Vanum chyba się dołączy do war.
A z tego co słyszałem to Sopranos i tak jak napisałem wcześniej Vanum do LS dojdą to NG zniknie chodzą też ploty że Rambo ma dojść. Zapowiada się ciekawie :D
Hmmm plotki tu nie pomogą... liczą się fakty.
@ War
Gratulacje Panowie :). Czapki z głów... :)
edit :
Mannow padł na wojnie z Boomem i na wojnie z Et jak go zachlastali przy Warlocku
Nedomanus
30-04-2007, 15:32
jest film ? O.o
30-04-2007, 15:35
huj wie ;d
jak bedzie to ryba wrzuci albo ja ;d
5;1 ?xd
film jest ale ryba potem wrzuci ;d
Eos_Rododaktilos
30-04-2007, 15:38
huj wie ;d
jak bedzie to ryba wrzuci albo ja ;d
5;1 ?xd
hmm ... tak wlasnie z ciekawosci - fragi bedziecie liczyc od nowa czy lacznie z tymi z ET ?
30-04-2007, 15:42
nie wiem
fragi nie sa tak wazne ,oprocz tego na mannowie ;d
wazne zeby ich wypierdolic z tego serva i skonczyc jakies smieszne explocki :)
Mannow: run mode wont work anymore
Epimeleus
30-04-2007, 15:56
fragi to chyba:
Slajpan
Apr 30 2007, 13:59:23 CEST Killed at Level 103 by Pephy
and by Asmit
Mannow
and by Yunichi
Waptor
Apr 30 2007, 13:58:46 CEST Killed at Level 125 by Pephy
and by Memy Chemics
Marniz
Apr 30 2007, 13:55:22 CEST Killed at Level 87 by Yunichi
and by Xziin
Imhreey
Apr 30 2007, 13:56:03 CEST Killed at Level 142 by Pephy
and by Yunichi
a ze strony ls/vanum:
Fozivo
Apr 30 2007, 13:12:05 CEST Killed at Level 84 by Imhreey
Evo'hawk
Apr 30 2007, 13:53:34 CEST Killed at Level 101 by Mannow
and by Imhreey
Atavand
Apr 30 2007, 13:43:10 CEST Killed at Level 63 by Mannow
B)
fragi to chyba:
Slajpan
Apr 30 2007, 13:59:23 CEST Killed at Level 103 by Pephy
and by Asmit
Mannow
and by Yunichi
Waptor
Apr 30 2007, 13:58:46 CEST Killed at Level 125 by Pephy
and by Memy Chemics
Marniz
Apr 30 2007, 13:55:22 CEST Killed at Level 87 by Yunichi
and by Xziin
Imhreey
Apr 30 2007, 13:56:03 CEST Killed at Level 142 by Pephy
and by Yunichi
a ze strony ls/vanum:
Fozivo
Apr 30 2007, 13:12:05 CEST Killed at Level 84 by Imhreey
Evo'hawk
Apr 30 2007, 13:53:34 CEST Killed at Level 101 by Mannow
and by Imhreey
Atavand
Apr 30 2007, 13:43:10 CEST Killed at Level 63 by Mannow
B)
Frag na atavandzie sie nie liczy, atavand padl zanim Vanum dolaczylo do wojny : )
Lipek_Aldix
30-04-2007, 16:02
a ty maiev nie stoj juz pod depo carlin bo widze ze ploty to ty masz z pierwszej reki.....
zadne soprano nie dolaczy, przynajmniej nie do nas bo za ich kozaczenie dostana paymenty, mozemy jedynie odlozyc wojne z nimi dla dobra polakow na servie bo trzeba ng wykopac....
Dalanther
30-04-2007, 16:04
Massacre ;d
Epimeleus
30-04-2007, 16:05
Frag na atavandzie sie nie liczy, atavand padl zanim Vanum dolaczylo do wojny : )
'whatever' :cygaro:
Z tego co słyszałem mieliście dołączyć dopiero później czy dead Atavand miał wplyw na waszą mobilizacje :> ?? I jaki był reason jego dead ?
a ty maiev nie stoj juz pod depo carlin bo widze ze ploty to ty masz z pierwszej reki.....
zadne soprano nie dolaczy, przynajmniej nie do nas bo za ich kozaczenie dostana paymenty, mozemy jedynie odlozyc wojne z nimi dla dobra polakow na servie bo trzeba ng wykopac....
Tak słyszałem od jednego z Sopranosów więc wydało mi się to w miare wiarygodne dlatego tak napisałem jeżeli to ściema to może próbują w ten sposób ucieknąć od paymentów :> No niewiem ;p
Lipek_Aldix
30-04-2007, 16:08
jak ng zobaczylo co zrobilismy na 60lev z sopranos to sie zdygali bo na 80 dolaczyli bysmy do LS i rozjebali ng.
jak widac nawet na 60lev Vanum klepie ng wiec duzo im to nie dalo ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.