zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Obsidia ....

Stron : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

^Awolver^
06-01-2007, 15:26
@up
pogielo Cie rowno...
to ze gal mail sorc na kryze i byl w ng to nie oznacza ze to jest walka NyGusy vs NyGusy.. chocby ryba nigdy do nich nie dolaczyl i chwala mu za to..

@gawlarz
dlaczego suv ma Ci pisac co planuje ? nikt nie wie kim jestes pojawiles sie "znienacka" dlaczego to ty nie moglbys doniesc mannowowi o rzekomych planach suva? -.-

@wujek
bardzo ladne zgrabne powiedzonka z Forrest Gump'a :) "wojna jest jak pudełko czekoladek - Nigdy nie wiadomo jaki frag się trafi"

p.s. nazywania pephego kims podobnym do tego co kiedys robil kiroy to wielka powtarzam wielka przesada... pephy dolaczyl do ng podczas wojny z sobs a kiroy byl u nich juz chyba ze 3 lata ;] moze 2; p gal'axy tez nie byl typowym czlonkiem Ng ... chociazby dolaczyl do wojny boom vs ng a potem wrocil.. i znowu odszedl :)

zielaq
06-01-2007, 15:28
@Anga
przeciez mannow nigdy nie klamie jak powiedzial ze moze expic to moze ! i tyle

Urgothiri
06-01-2007, 15:33
to mzoe robimy male zaklady i wielkie odliczanie za ile Suv padnie i ise nawroci? :>

Gawlarz
06-01-2007, 15:35
Awo, tak myślałem, że tak ktoś powie. Rozumiem to i domyślałem się że Suv tego nie powie. Tak więc poczekam i się przekonam.
Ja jako donosiciel? Nie znasz mnie dlatego możesz tak myśleć.
Pozdrawiam

Floy
06-01-2007, 15:48
To forum powinno zmienić nazwe na "Wydarzenia z wojny między użytkownikami forum"

strazak
06-01-2007, 16:08
Pytacie sie co zrobi Suv ?

Ja wam powiem - nie zrobi nic, bedzie expil normalnie, pekowl, wymadrzal sie na forum. A w odpowiednim momecie przylaczy sie do wygranych czyli Next Generation.

Co ja mowie do NG to on sie juz dawno temu przylaczyc, a to ze nie jest u nich w gildii - to tylko szczegol i tak jest ich czlowiekiem :P

Pephy i Galaxy i Kiroy ciesze sie naprawde sie ciesze ze przyszedl ten dzien :cup: ze teraz na was ktos poluje jak na zajaca :D

Mozna powiedziec ze madry polak po szkodzie ale chyba lepiej oddaje styuacje powiedzenie przylaczyli sie bo nie mieli innego wyjscia.

4 Mannow (*) Sorcerer 135 39,625,170 0 +920,662 +1,359,199

czyzby bestia wrocila ?

Darotaa
06-01-2007, 16:29
Mannowa nikt nie lubi ale on juz przeciez nie gra.

@ Darotaa
gowno Cie to obchodzi, spiepszaj na serwer gdzie kupiles paca. Ja TU gram i swoje wiem i nie jestem idiota zeby afiszowac sie swoim nikiem i jednoczesnie krytykowac panow High Leveli. Przeciez zawsze moga wrocic do lask, zaplacic, zrobic nowego chara i szarowac tak jak szarowali poprzednio robiac 5 leveli dziennie, a ja bede mial hunta za szczerosc i widzenie tego co jest oczywiste w sposob przejrzysty

Ok wlasnie ide expic a ty panie Axio nie bądz taki do przodu bo cie z tyłu zabraknie nie mam zamiaru prowadzic z tobą żadnych konwersacji panie mądraliński bb

Capy
06-01-2007, 16:30
Hmmm Jestem Kumplem Gawlarza Z Rl.... Znam Go badzo dobrze, donosiciel? serio pomyliles osoby ;] Chlopak tak jak ja nienawidzi NG :)) Takze bez obaw, ale rozumeim cie poniewaz go nie znasz ;d

axio90
06-01-2007, 16:40
Capy i Gawlarz
Obydwaj jestescie niezwykle wiarygodni - konta stworzone 2 dni temu chary na Obsidii - 10 lev.
wszyscy wam ufamy :D
Jak chcesz to napisze Ci na priv w grze albo na tym forum moj nick z gry- chcesz ?
Moze chcesz do tego troche kasy lub itemki albo pasy do konta :P

Znacie sie moze na tyle dobrze zeby dzielic konto ? Moze dlatego miales haka albo "ktos" Cie haknal.

Gawlarz
06-01-2007, 16:51
Panie Axio, ja w ten wątek zaglądałem od dawna a dopiero dwa dni temu zachciało mi sie zrobić konto i co nieco napisać. Nie myśl że nick z forum to mój nick w Tibii bo jesteś w błędzie. Na Obsidii grałem jakis czas temu, teraz również gram a mam ' już ' 12 lvl. Fajnie co nie?
Twojego nicku nie potrzebuje.
Ja grałem na swojej postaci, on również. A nicków Ci nie podam bo nie powinno Cię to interesować. Ci co powinni wiedzieć to wiedzą. A to czy to ja go shakowałem czy nie to również nie Twój interes. On wie swoje, ja wiem swoje a Ty zostań przy swoim. Może w Twojej naturze leży hakowanie kumpli.
Pozdrawiam Dejv
P.S. Jeśli Suv mysli ze to ja donioslem to prosze Suv o msg na priv, wszystko Ci wyjasnie, powiem na jakiej postaci tu gralem i na jakiej gram.
A co do moich sympatii wboec NG nie będę się wypowiadał.

Konzbi
06-01-2007, 16:59
Najwiekszy problem polega na tym, ze NG straci 8 fragow i nic specjalnego sie nie stanie - odrobi. Niestety, jesli my natomaist ET straci pare fragow to juz robi sie nieciekawie. Na razie tak to wyglada.

Capy
06-01-2007, 17:03
Hmmm, Nie znasz Mnie ani Gawlarza Wiec sie nie wypowiadaj. W tibie gram bardzo dlugi czas. Mialem tu chara jak juz napisalem wczesniej lecz dostalem HACKA. Ale rozumiem. Nie kazdy umie poprawnie czytac. A co do twoich itemkow to mam dupie Te twoje rzeczy. Lepiej zrob cos porzytecznego i wyslij je do wujka Kiroya ;] Dlatego Sorrka Ale nie wtracaj sie w to. Mam wielka nadzieje ze Ng wreszcie wypadnie z tego Serwera i przestanie "rzadzic". Pamietam jak Wujek Kiroy Do nas dzwonil ze cala rodzina mamy hunta od nich :)) Gralismy wtedy w pilke I on moze sie domyslac kim jestesmy :)) Pozdro!

Gawlarz
06-01-2007, 17:07
K***A stop juz tego outposta. Nie odpowiadam juz na zadne pytania nie zwiazane z tematem.
Pozdrawiam

Kiroy
06-01-2007, 17:27
a ja dzispogadalem z Paroma osobami i naprawde moje nadzieje odzyly na wygrana wojne !! i mam andzieje ze ludzie sie obudza nareszcie i razem dokonamy tego Historycznego wykopania Ng z serva !! ( udalo sie to tylko dwom gildiom : Del'toro na berylii i Zolwiom na arcani ale w znaczniej przewazajacej sile ) i na stale zapiszemy sie razem w karty historii tego servera i tibii :) a wiec naprzod po honor i slawe :)B)

Floy
06-01-2007, 17:33
dodam tylko że na obsidi gra "gorsze" NG tego co było na np na Arcani. Więc tymbardziej powinniscie sobie poradzić, Nie taki diabeł straszny jakiego piszą.

Nirvy
06-01-2007, 18:04
dodam tylko że na obsidi gra "gorsze" NG tego co było na np na Arcani. Więc tymbardziej powinniscie sobie poradzić, Nie taki diabeł straszny jakiego piszą.

Ta, lepsza część jest z aldory gdzie na obsidie z tego co wiem nie zawitali Kiperlana,Ulath~ etc xD

Capy
06-01-2007, 18:27
Ja osobiscie Bardzo, Ale to Bardzo w was wierze ;] Mam wielka nadzieje ze wygracie ta wojne !! Nienawidze Ng i chetnie bym wam pomogl jakos ale nie mam jak :( :/ Nie dosc ze slaby lvl (jesli to mozna nazwac LVL) :P To kasy nic nie mam ale Bede trzymal za was Kciuki i Kibicowal jak potrafie!!

zaNgi
06-01-2007, 19:52
@up
pogielo Cie rowno...
to ze gal mail sorc na kryze i byl w ng to nie oznacza ze to jest walka NyGusy vs NyGusy.. chocby ryba nigdy do nich nie dolaczyl i chwala mu za to..

hmm uwierz mi wiem co mowie :) chyba nie sadzisz ze te akcje daliby rade robic polacy :p

Wind
06-01-2007, 20:55
Moim zdaniem Polacy powinni w jakiś sposób nie dać expić "NG" bądź w jakiś sposób ograniczyć to. Ng Zyskuje ciągle przewagę...

Azared: 06 Jan 2007 +110,270 X(
Dorpaz: 06 Jan 2007 +386,999 X(
Mannow: 06 Jan 2007 +920,662 X(

A polacy stoją z lvl'ami w miejscu. :( Ten sam błąd popełniali również "light" na isarze kiedy mieli war z "Del'toro" Suv dopóki nie dostanie exp locka będzi bił lvl. I bardzo dobrze...

Jacksonix
06-01-2007, 21:03
Tak czytam te posty i czytam...
W pełni popieram dzialania ET ale mam pewne zastrzezenia.
Widzialem juz wojne na Isarze gdzie szwedzi - Del'toro rzadzili serwerem od dawna toczac wojny z Lightem. Light mial przewage z tym ze popelnial moim zdaniem najważniejszy blad. Podczas wojny ludzie logowali sie tylko na bitwe przez co dawala wolna reke gildi przeciwnej, ktora zbierała kase a nawet expila. Lightowi powoli konczyla sie kasa a po jednej bitwie do ktorej nie byli przygotowani praktycznie gdzie padlo wielu ludzi cos jak bitwa SOBS i NG na darashi.Del'toro mialo przewage bo w ich szeregach bylo dwoch bardzo dobry sorkow 170~ i 150~ lvl. Nastepnym krokiem Del'toro bylo zabicie 174 knighta co doprowadzilo do tego ze ludzie sie zalamali i zaczeli zmieniac serwery czesc z nich grala na obsidi.

"Grała" bo teraz wrocili na Isare i "wyjebali" Del'toro na zbity pysk z serwa. A stalo sie tak dzieki lepszemu podejsciu do walki, po 1 wiele cwiczen pvp na otsie. Po czym 4 knightow 100~ potrafilo zabic solo 130+ pala w sekundzie poprzez exori combo. Albo 2 knigtow zabijalo przed dp 100~ pala pod depo podbiegajac i walac combo exori we 2. Ale do tego trzeba swietnego zgrania nie tylko w grze ale i na ventrilo.
A teraz 157 ms ktory do niedawna sial postrach na serwie pada jak kawka na czystej pustyni bez zadnego trapa.

Snake ataki sa wazne bo ludzie zaczynaja watpie np. kiedy 150+ knight z Del'toro padl 4 razy pod rzad chcial usowac acc jednak tego nie zrobil ale przez miesiac nawet sie nie zalogowal. Tak samo zachowal by sie napewno Azared ale zeby do tego doprowadzic potrzeba wiecej ludzi w szeregach ET i przede wszystkim musicie byc jak najwiecej czasu online a nie siedziec na noob charach. Bo jak bedziecie online to NG bedzie balo sie wyjsc na jakikolwiek exp, a tak co z tego ze azared padl jak juz dawno odrobil straty...
Jezeli ET nie wychodzi expic czemu sie nie dziwie niech daja powody do strachu NG przez swoja obecnosc w grze, a moge sie zalozyc ze jak online z Et bylo by po 4-5 ludzi dosc czesto nikt z NG nie wyszedl by zbyt daleko od dp nie wspominajac juz o expie.

Życze powodzenia w walce. HAIL POLES!!!

Ptak~
06-01-2007, 21:59
w 100% zgadzam sie z Jacksonixem. podczas wojny NG vs SOBS popelnilismy wlasnie taki blad. bo jeden nie chcial siedziec, drugi nie mial czasu, trzeci gral na Askarze.

Jacksonix
06-01-2007, 22:07
Hya'ite zrobil kiedys film z historia Isary tam zobaczylem ile razy wszyscy hlvle padali dopiero. 1 czy 2 fragi na jednej osobie to bylo nic tam padali i polacy i szwedzi bywaly momenty zalamania np. z tym przechodzeniem na Obsidie ale wystarczyl dobry trening, organizacja i ludzie z checia "wolnej" gry a DT wyladowalo na bruku. A light pod nowa nazwą Antediluvians juz praktycznie wpelni kontroluje serwer.

btw. na obsidi tez byla gildia Antediluvian, Suv pewnie kojarzysz to wlasnie byli wszyscy z Isary.

Capy
06-01-2007, 22:23
Ja takze zgadzam się z jackiem ale wiem ze to trudne siedziec w dp w pz i sie nudzic...

Jacksonix
06-01-2007, 22:28
NIe zawsze trzeba sie nudzic, zamiast sprzedawac rzeczy i kupowac sprzet z noob charow lepiej robic to z main charow co wzbudzi jeszcze wiekszy strach w Ngersach jak zobacza ze ET kupuje sdki.

Konzbi
06-01-2007, 23:06
Myślę, ze członkowie ET wiedza najlepiej co maja robić. :)
Aczkolwiek niektóre rady mogą okazać się przydatne, a posrod nudnego spamu znajdzie sie pare ciekawych postow. ;>

^Awolver^
06-01-2007, 23:10
No nie niekromanta przyszedl ... to oznacza warny i kasacje postow ;D miedzy innymi tego ? :D
@jack
wielu juz takich madrych bylo :P a to ze nalezy expic i nie dac expic NyGusom to chyba juz et wie ;)

Kiroy
06-01-2007, 23:29
Jack : to mi sie podoba konkretne rady poparte doswidczeniem :) gdyby kazdy tak pisal tutaj to by bylo 100 razy lepiej :)

ale spoko wujaszek Kiroy ma tajny plan i jeszzce sie ta wojna nie skonczyla a przypominam ze jest 8-6 dla nas :D:cup:

Nedomanus
07-01-2007, 00:01
a jakby rzucić do bitwy 20 czy 30 osób, głównie sorców na 40-60 lvlach co jakiś czas jako mięso armatnie? albo huncić takimi grupami wracających z expa ng?

edit:
ewentualnie te oddziały powinny się zająć runes providerami ng, masowy atak na rune makerow. wiem, że ciężko będzie zebrać taki squad, ale jak coś to ja się piszę :D na charze i tak mi nie zależy, bo taki lvl się robi 3 tygodnie a i tak nie mam czasu grać na poważnie, więc mogę się pobawić ^^

Fin'er
07-01-2007, 00:30
a jakby rzucić do bitwy 20 czy 30 osób, głównie sorców na 40-60 lvlach co jakiś czas jako mięso armatnie? albo huncić takimi grupami wracających z expa ng?

edit:
ewentualnie te oddziały powinny się zająć runes providerami ng, masowy atak na rune makerow. wiem, że ciężko będzie zebrać taki squad, ale jak coś to ja się piszę :D na charze i tak mi nie zależy, bo taki lvl się robi 3 tygodnie a i tak nie mam czasu grać na poważnie, więc mogę się pobawić ^^

5-6 sorców około 50 lvl Nygusy padają :) Oczywiście pojedyńczo i z trapem...

Jacksonix
07-01-2007, 00:33
Ja wcale nie mowie ze wiem lepiej co ma robic ET tylko pisze swoje odczucia bo we wszystkich wojnach ktore przezylem jedna ze stron popelniala ten sam blad - udostepniala expienie drugiej stronie i dopuki tego nie zmianila byla na przegranej pozycji.
Ale nie pozostaje mi nic innego jak zaufac chlopakom ze ich "tajny plan" wypali :)

Chociaz ze jestem z polakami i popieram racje ET to az tak nie jestem przekonany ze bedzie lepiej. Dzisiaj juz sie dowiedzialem ze jestem hunted by Pephy ^^

@up
Co do pomyslu z przyjeciem tych 50-60 sorkow to wydaje mi sie ze niezbyt dobry pomysl bo to tylko pogorszy liczbe fragow, Obecny sklad ET ma juz swoje zgranie wie na kogo moze liczyc (tak mi sie wydaje) a tycy ludzie na 50-60 lvlach zazwyczaj nie maja doswiadczenia moga tylko zaszkodzic. Ale to tylko moja opinia.

karate:]
07-01-2007, 00:36
Moim zdaniem bez większego rozłamu w NG tej wojny nie da sie wygrać. Bo nawet jeśli ET zacznie rekrutować ludzi, to samo zrobi NG. A wojna SOBS vs NG pokazała, że większość ludzi bardziej martwi się o lv niż o bezproblemową gre..

axio90
07-01-2007, 01:06
Chociaz ze jestem z polakami i popieram racje ET to az tak nie jestem przekonany ze bedzie lepiej. Dzisiaj juz sie dowiedzialem ze jestem hunted by Pephy ^^
@.

hue hue hue
za co ?
jesli mozna zapytac ?

czyzbys zabil ktoregos z jego pekujacych real friendow ?
hue hue hue

lepiej doradz Mannowowi jak Pephy wypedzic z serwera bo dopiero sie zacznie pieklo jak tacy ludzie jak on zarzadza na Obsidi :D

Jacksonix
07-01-2007, 01:13
TA sporo ma tych rlow i jakos dziwnym trafem spotykam samych pkujacych ;)

Ale mimo wszystko popieram jego obecne dzialania co wiecej w miare swoich mozliwosci moge mu nawet pomoc.

axio90
07-01-2007, 01:17
:D
tylko zebys nie zalowal :P

Teraz masz spokoj tak jak Ja. pephy grzeje lawe jego reale w zasadzie tez sie nie panosza, wiec po cholere to zmieniac :P

Przeciez Mannow pozwolil jak Suv sam napisal expic Suvowi do woli, to dlaczego nie pozwolil Pephemu, czyzby sie na nim poznal ze to jakis glupek ?

Darotaa
07-01-2007, 01:34
[QUOTE=axio90;1179080]hue hue hue
za co ?
jesli mozna zapytac ?

czyzbys zabil ktoregos z jego pekujacych real friendow ?
hue hue hue

lepiej doradz Mannowowi jak Pephy wypedzic z serwera bo dopiero sie zacznie pieklo jak tacy ludzie jak on zarzadza na Obsidi :D[/QUOTE

ale z ciebie jełop feeeeest

Maqon
07-01-2007, 01:39
Dzisiaj zabilem pk team. Bo zabili mi rl kumpla. i Kto sie odezwal po pare minutach 'Pephy". Pephy szanuje cie i nie wiem czy to ty pekowales tym noob charem. Ale albo ty albo twoj kumpel nie probuj mnie straszyc "loot wyslij do carlin albo zobaczysz" bo narazie widze ze robisz to samo:] co czesc NG;p takim czyms pokazujesz Polakom ze bedzie tak samo jak wygracie

Pyro Aris
07-01-2007, 01:51
mozna by zrobic jakas gildie w stylu GG ,tylko ze 40+ lvle ;d

axio90
07-01-2007, 02:01
Dzisiaj zabilem pk team. Bo zabili mi rl kumpla. i Kto sie odezwal po pare minutach 'Pephy". Pephy szanuje cie i nie wiem czy to ty pekowales tym noob charem. Ale albo ty albo twoj kumpel nie probuj mnie straszyc "loot wyslij do carlin albo zobaczysz" bo narazie widze ze robisz to samo:] co czesc NG;p takim czyms pokazujesz Polakom ze bedzie tak samo jak wygracie

Nastepny ktory potwierdza to co my wszyscy wiemy a do czago wielu na tym forum boi sie przyznac.

Ze Pephy i spolka to pekerzy ! ktorzy walcza nie o polske i polakow tylko o swoja wlasna dupke.
Jak wygraja to tak wlasnie bedzie wygladala Obisdia. Swiat na ktorym nie da sie normalnie grac bo 20 lev beda prowokowac a za chwile Pephi i ZIOMALE - plac albo hunted 4ever. Nie ma co mila perspektywa X(

@ Darota
Czy tobie sie cos nie podoba w tym co pisze ?
Jak tak to wyslow sie w sposob zrozumialy, napisz moze cos wiecej niz jedno zdanie, wypunktoj jak nie potrafisz pisac zdaniami rozbudowanymi.

Albo skoro juz tu nie grasz i nie szkoda Ci tego chara to zasil szeregi ET i poblokoj ataki Mannowa skoro tak grzecznie Cie o to prosza a Ty tak zarliwie ich wspierasz.

I polska i polakami sobie geby nie wycierajcie obludnicy.

A tak na marginesie - moze to nie Pephy Cie straszyl, tylko TEN zly szarer ktory nie potrafi sie zachowac :p

Darotaa
07-01-2007, 02:23
[QUOTE=axio90;1179117]

@ Darota
Czy tobie sie cos nie podoba w tym co pisze ?
Jak tak to wyslow sie w sposob zrozumialy, napisz moze cos wiecej niz jedno zdanie, wypunktoj jak nie potrafisz pisac zdaniami rozbudowanymi.

Twój tok myślenia nie jest zbyt zrozumiały.
Składnia nie taka jak ma być profesorze Miodku :P?

Myllion
07-01-2007, 03:20
@axio

Nie wiem czy w ogole komus sie to podoba co piszesz, juz probujesz zaczynac nastepnego offtopa ?

Maqon
07-01-2007, 03:54
i znow zadzialali Hakerzy:(

03:52 You see Master Cucumber (Level 17). He is an elite knight. He is Varietas of the Vivere.

Tibijczyk1984
07-01-2007, 04:16
Bedzie Jeszcze Gorzej Jak Et Wygra . Bedzie Jak Na Otsie X( A Noobki Beda Robily Co Chcialy Bo To Rl Pephego Albo Innego Z Was
Zall Niemieszajcie W To Polskosci Bo Wy Zabijacie RodakÓw A Tu Takie GÓwna Wypisujecie

Dalanther
07-01-2007, 06:13
To najlepiej pomagajcie NG, niech wyjebią Polaków z serwera, nie? żal.pl
Niedość, że ET stara się, wiedząc że niema praktycznie szans to ci jescze bluzgają ich i jakieś pierdoły sklejają tutaj..... Litości proszę. Przecież lepiej żyć ze Szwedami, niż z Rodakami na serwerze, prawda?! -.-

Co do Suva i Jego "NoExplock'a" powiem tak, daje Ci maksymalnie 130-135 level, większego nie nabijesz. Zdziwisz się jak wpadną po Ciebie "Ikea Boys"(swe). :) Prawda jest taka, że nie masz dotej pory explocka, bo się boją poprostu.... Ng posiada tylko Mannowa, jako sorca.

Myśl co chcesz, ale taka jest prawda...

Twoje światełko zgaśnie i zostaniesz sam, Twoi "Koledzy" Ci nie pomogą.

axio90~ Widzę, że kozaczek jesteś straszny, ALE NO TAK!!!!!! PAPHI IST TEH PK!11 zabija swoich rodaków, bo mu to sprawia przyjemność!!! OBSIDIA będzie jak OTS! Demony będą dawały 66k expa.. JEEEEEEEEE!!!! Co do walczenia o swoją dupkę. Jesteś taki kozak? To walcz w dziesięciu na trzydziestu, cwaniaczku. Mogę się założyć, że pierwszą rzeczą, którą byś zrobił po ogłoszeniu wojny/twojego hunta, byś narobił w pory i prosił o payment dla siebie. Bo lepiej oddać za frajer itemy niż walczyć, nie?;o A zresztą co ja gadam tutaj Tobie, jak Ty nie masz pewno zielonego pojęcia o wojnie, bo nigdy nie walczyłeś...

Tibijczyk1984~ CZŁOWIEKU, TO IDŹ POGRAJ NA OTS'IE JAK WOLISZ, A NIE P####DOLISZ SMUTY.... A najlepiej idź poliż troszkę dupki Mannowa :(

axio90
07-01-2007, 09:39
@Dalanther
przeciez to sami uzytkownicy tego forum napisali za Pephy z kolegami pekuje polakow wiec o co chodzi - ze ja wymyslem ?

Poczytaj najpierw ze zrozumieniem, przemysl to i dopiero skomentuj bo nie wiem do czago sie czepiasz. Kozacze ? bo co - bo mowie to co wielu mysli ? Nie ujawniam niku z gry to moge sobie pozwolic na szczerosc a nie- Pephy jestes bescia, masz taki fajny level jestes taki madry bo przeciez masz taki level a jak ktos ma lvel to przeciez jest madry.
Powiem wprost Pephy to polski Mannow zabija bo lubi i bedzie to robil czesciej.

Tak na marginesie moze polacy sami sie shakuja nie trzeba bedzie ich wykanczac przez NG albo realow Pephiego :D

Juz pisalem i napisze jeszcze raz specjalnie dla Ciebie Dalanther

Nie dbam o Pephiego ani innych polskich HL ani innych HL bo tylko na siebie moge liczyc

i jeszcze jedno
Jak ktos pekuje na Obsidi to albo reale Pephiego i Baita, noobchary Suva najwiecej pekuja polacy a teraz ze cos trzeba dla tych co pekuja zrobic, pomoc ?

Jak jestescie tacy POLACY to dajcie polakom pograc, dajcie wszystkim wolnocs bo czesto nie moga nawet zaplacic za swoje bledy. Tacy z was POLACY to do zlikwidujcie wszystkie Hunted na polakow!
Z doswiadczenia wiem ze jak ktos podpadnie Ng to zaplaci i moze grac a jak zabije reala Pephiego ktory pekowal, bo mu przeciez wolno pekowac, albo cos powie na Suva to ma hunted 4ever. Tacy sa nasi Ziomale.

Nedomanus
07-01-2007, 10:10
wiecie co? wy mówicie o Polsce,itp loguje się wczoraj na 5 minut i co ? i oczywiście trafiam na polską grupę pk. w tym Tristy i Xambler, plus 2ch jakiś niezapamiętanych mi z nicku... ludzie żal.pl i tak będzie wyglądać Obsidia po wojnie... będzie mass pking i noobstwo, a skoro tristy taka skora do walki czemu nie walczy vs NG?

^Awolver^
07-01-2007, 10:13
@axio90

Według mnie wcale głupot nie piszesz... takie sa juz realia, h lvl ma swojego pk cahrka 13-35 sorc i ma fun.. jak ktos ma rl h lvla ktory jst jedna z lepszych osob na servie to mysli ze mu wszystko wolno.. i praktycznie tak jst ;P

Jeszcze co do pephy'ego ktos powiedzial ze et to teraz zgrany team bo sie znaja dlugoo... heh gowno prawda ;) potwiedze ze team tworzy rybcia, benek i gal , ewentualnie jeszcze kiroy ostatnimi czasy bo wczesniej nie mogl cuzestncizyc w atakach na ng przed powstaniem et.. a co dopiero pephy ;P ktory do ng dolaczyl w czasie w ojny z sobs i walczyl z "snake attackami" ryby i reszty akwariuw...

@cucumber
i Bardzi dobrze i to pokazuje ze tibia powinna byc od 16 lat a nie od 12 >.<

Ptak~
07-01-2007, 10:20
to o czym tu piszecie jest jedna ze spraw, jakie omowie z pephym JESLI wygramy wojne, JESLI Ikea Boys mnie zabija. a jesli nie to szczerze mowiac mam to gdzies :d

Kiroy
07-01-2007, 10:46
Axio : a moze to ni jest problem napsiac jestem rl kumplem pephego !! albo z noobchara napsiac jestem pephy !! ku...rwa jacy w ylatwowierni mzoe jestescie ?? byle kto napsize ze ejst mannow i to bedzie on ja pie...rdole !!!!!! boze to dopiero pokazuje jak wy sie boicie i jacy jestescie latwowierni !! akurat nie pekujemy na tej wojnie bo nie ma czasu tylko expimy inymi charami !!

Ci ktorzy nam pomagali dostana specjalne podziekowania na filmiku wmv !! chociazby by mieli 8 lvl a ich tam umieszcze !! czy wygramy czy nie !! to ja ich doceniam !!

Axio , Tibijczyk : no to gratuluje ze wam dwom polakom jest dobrze :) ale wiekszosci nie jest i bynajmniej h lvlom polskim nie jest dobrze z NG , dlatego walczymy !! a was nikt nie rusza bo noobkow sie nie rusza tym bardziej na niskim lvl a w dodatku nie macie czasu garc !! idz na guardy z 3 dni i zobaczysz czy cie parkaz nie wyrzuci a azzared zarazdead cie nie zabije to bedziemy mogli pogadac !! a jak masz dalej mi tu plakac na polakow to idz ,a www.tibia.se tam pasujesz idealnie i bedziesz honey red brother from poland great asslicker and nigger :) tam cie pokochaja !!

Ludziki I Przyjaciele :) : tak plan jest mam andzieje ze sie nie zawiedziecie i ze razem z tymi co nas wspieraja przezyjemy chwile triumfu i satysfakcji :) staramy sie jak mozemy ciulac kase bo wiadomo wielu z nas nie gralo bo bylo hunted ale damy arde i sie nie poddamy bynajmniej jeszcze nie teraz !! poki mam jeszcze sd ide walczyc :):cup:

Kiroy
07-01-2007, 10:49
aha i jeszcze jedno moi drodzy !!! nie oceniajcie nas przed wygrana !! bo jeszcze polacy nie rzadzili na tym servie i nie wiemy czy bedzie lepiej czy nie !! bynajmniej z mojej strony ... Polacy beda mieli lepiej i ja to dopilnuje !!

Howgh tak mowi bialy wodz Apaczow Old SdHand :)8o

Ryba_90
07-01-2007, 11:12
@Tibijczyk Axio i reszta...
Mowicie ze Polacy pekuja i sie zaslaniaja kims tam no ale jakie maja inne wyjscie? Jesli sa hunted od ng nie moga grac normalnie to chociaz chca sie troche pobawic w tej grze moze dlatego pekuja. Po za tym nie wiem w czym problem bo chyba wszyscy wiedza (dowod to film :D) ze mannow i ludzie z ng pkowali/pekuja i zabili sporo wysokich leveli w tym Polakow rowniez np Nixtone i to bylo jeszcze wtedy kiedy Gal byl w ng (nixtone to rl gala) wiec zabili mu rl kumpla, widac jak szanuja Polakow w ng. Dziwicie sie czemu wam ng nic nie zrobilo? Tak jak Kiroy napisal macie male levele i nie stanowicie zadnego zagrozenia dla ng i nie zajmujecie im dobrych expowisk.
Co do Suva to ofc ze nie ma explocka :) niech kazdy sie zastanowi jakby byl na miejscu Mannnowa czy by od razu Suva ubil i sprokowal tym dojscie jego do ET i byc moze wiecej osob, juz ng ma wystarczajace problemy z nami, wtedy co popadaly 4 osoby z ng azaredowi nie zabraklo duzo do padniecie, waldoriowi i innym wlasnie zabraklo jakis 2 sorcow, no i pomijajac fakt ze nas bylo 7 a ng i gg 30 :P? Normalna taktyka ng stosowana juz od poczatka serva wiec nie wiem czego ludzie sie wciaz na nia nabieraja. (przyklad boom vs ng i gildia ww neutral) Wiecie jakie ng wtedy bylo mile dla WW? :D a skonczyla sie wojna to sie wzieli za nas.

Jacksonix
07-01-2007, 11:12
Ludziom ktorzy maja teraz 40-70 lvle jest dobrze ale pozniej nie wiadomo co sie z nimi stanie. Jezeli zakonczyli by exp na wbiciu 90-100 lvlu max to pewnie bylo by w porzadku ale co to za satysfakcja z 100lvlu skoro juz nie mozna expic tylko w dp stac i gadac.

Jednak po wygranej polakow tez nie wiemy jak bedzie w tej chwili, chociaz mi sie wydaje ze mr. Pephy zakladajac ze Et wygra wojne tez nie pozwoli nikomu wybic sie z lvlem wyzej od niego. Moze Ryba i Kiroy nie stosowali by takich praktyk Pephy tez moze sie zmienic a czy na lepsze czas pokaze.

I jak napisal juz Tibijczyk wielki szacunek dla Ryby ktory od zawsze stal po stronie polakow.

^Awolver^
07-01-2007, 11:18
@up gowno prawda ;)
Ryba stal po swojej stronie a nie Polakow po prostu nie dawal sobą pmiatac... jak padl od jakis memberow ng to ich potem zabil a jezeli za to tlukli go na przyklad vice to on z nim itez sie tlukl a nie uciekal :]

zielaq
07-01-2007, 11:30
@Jacksonix
W dupie to mam czy ktos bedzie mial wiekszy lvl ode mnie czy nie

Jacksonix
07-01-2007, 11:32
No i to jest postawa godna polaka. A nie lizac dupe mannowowi czy komus innemu kto jest twoim "przyjacielem" do momentu kiedy nie zblizysz sie lvlem do vice z NG.

Pozatym moze starczy juz tych wywodom na temat przekonan i zachowan poszczegolnych czlonkow ET I NG wszyscy wiedza ze i po stronie ET jest wielu dobrych ludzi jak i w NG tez kilku takich by mozna znalesc. A pomysl z zabijaniem ludzi majacych w opisie "pro by archin" itp jest dla mnie dziecinny.
Cos takiego bylo takze na isarze na poczatku Ten ktory mial w opisie cos takiego byl scigany przez membersow gildi przeciwnej a pozniej juz wszyscy bili wszystkich. Uzasadniajac to " on jest kumplem Lightu albo ten robil uhy dla Kogos z DT"

strazak
07-01-2007, 11:50
Teraz podsumuje to co przeczytalem :D

1. Polacy chetnie by pomogli gdyby Pephy Suv i ich koledzy nie byli tacy jacy sa (PK, PA, i zapedy do bycia Bogiem na Obsidi)

2. Wiekszosc polakow czytajacych to forum posiadaja niskie level a wysokich nigdy nie zdobeda miedzy innymi przez postawe wyzej wymienionych polakow wiec niskim levelom tepionym przez polskich HL jest nie na reke zeby ci ludzie przejeli wladze na Obsidii.

3. Jezeli polacy sami nie chca polakow rzadzacych Obsidia to Szwedzi, Amerykanie, Brazylijczycy napewno tez tego niechca i zrobia wszystko zeby temu zapobiec.

4. Czy to zle ze polacy nie chca zeby Pephy rzadzil Obsidia - nie moze jednak nie jestesmy tacy glupi i nie mozna nas onamiac slodkim gadaniem o POLAKACH i PATRIOTYZNIE.Moze lepiej zamienic te slowa na ZIOMALE i ROBTA CO CHCETA ALE JA TU RZADZE I MOI KOLEDZY.

Do Kiroy Wind
Wszyscy wiedza ze Pephy pekuje nubcharem z kolegami i Suv tez ( o Ptaku i Miesnym bylo dosyc glosno jakis czas temu na Tibia.com) tylko Ty jeden nie wiesz ?
- wczoraj Nedomanus napisal ze zabila go miedzy innymi Tristy a przeciez Tristy jest Love with Pephy i wice versa. Jak Vulkano zabil pekera to Pephy maincharem mowil zeby oddal loota ! - zdziwiony jestes teraz? myslisz ze wszyscy to idioci ktorym mozna wciskac slodla gadke ?

Do Ryba the Wilk
Dobrz mowisz sa hunted to sobie popekuje ale przez to pekowanie tracisz poparcie wsrod polakow !
wiec niech sobie pekuja

Jacksonix
07-01-2007, 12:01
@Pephy
Moze i masz w dupie wcale nie mowie ze tak nie jest bo nie jestem Toba i nie wiem co myslisz.
Ale jak ci ktos zabije "rla" na 12 lvlu za czasow twojej swietlnosci w ng to przychodziles i go zabijales niezaleznie czy to byl 60 czy 70 lvl bo przeciez twoj kumpel stracil mase expa. wiem to z autopsji.
A czy ciezko jest np. porozmawiac a nie odrazu lac? Nie bo przeciez Twoi kumple zawsze maja racje nawet jak pekuja i ktos ich zajebie to i tak oni mieli racje.
Na isarze polacy doszli to wladzy po wielu trudach i sie zjednoczyli ale tam nigdy nie slyszalem zeby nawet jeseli biles nie wiem jak bliskiego rl'a albo noob chara kogos z hlvli to odrazu cie bili nawet kiedy stales z red hp bez uhow ludzie potrafili wyjasnic sprawe poprzez rozmowe.
I nie chodzi mi tutaj o rozmowe typu " 200k or hunted 4ever"
Tak postepowali szwedzi ktorzy zabijali nawet swoich kumpli kiedy byli im nie na reke...

Veer~
07-01-2007, 12:12
@Up

Rofl.. Ale to nie Isara.. Skończ swoje bezsensowne wywody. Miałbyś 120lvl na obsidii to też byś robił PA etc.

@Down

Kolejny człowiek który nie wie co mówi. Zapraszam na NON PVP jeżeli chcesz mieć taki luz. Pozatym zrób noob chara to popekujesz.

axio90
07-01-2007, 12:14
Wyglada na to ze nasi Ziomale sami sobie zapracowali i zasluzyli na to ze teraz reszta zdrowo myslacych polakow nie chce o was slyszec.

Tomi juz nie pekuje z kolegami, Van del sal tez nie pekuje teraz czas na was Pephy i Suv.
Idzcie na nowy serwer bo tu nikt was niechce. No chyba ze wasi koledzy od zabijania.

Nedomanus wczoraj napisal ze chetnie poswieci swojego chara zeby wam pomoc to ladnie sie mu odwdzieczacie za chec pomocy X(

Idzcie sie bawic i zabijac na inny serwer! i nie zapomnijcie zabrac swoich kolegow z reala i ziomali od pekerki

Nedomanus
07-01-2007, 12:23
niektórzy to powinni się wyżyć na ots-ach zanim zaczną grać na rl tibii ale co tam, jak dla mnie wojna to temat stracony w tej chwili, bo widzę, że niezależnie kto by nie wygrał to i tak będzie do du.... patrząc choćby na historię Polski, to nasi rodacy nigdy nie potrafili sami rządzić, Polak zbyt skory do szabli, ale no nic, powodzenia w wojnie i trochę rozumu na przyszłość życzę ^.-

Gawlarz
07-01-2007, 12:38
Nie wiem dlaczego wrzucacie wszystkich Polaków do jednego worka. To że na Isarze czy jeszcze gdzies indziej Polacy tak sie zachowywali, nie znaczy że tak samo musi byc tutaj.
Sami widzicie róznice w poglądach np. Tibijczyka a innych osób które popierają działania ET. Tak samo to że Pephy czy ktoś inny tak sie zachowuje jak piszecie to nie oznacza że taka polityke będzie prowadzić ET w razie przejęcia serwera.
Kiroy, Ryba czy ktoś inny jeszcze tutaj nie rządzili i wątpie żebyście na innych serwerach spotkali się z ich polityką jako liderow serwera wiec nie wiem skad takie oceny.
Jedni sa bardziej a drudzy mniej ' źli '. Nie wszyscy Szwedzi z NG sa tacy jak Mannow. Wiec pozowolmy im walczyc i dajmy szanse na wykazanie sie. Na ocene przyjdzie czas. Bo gdybac mozemy, a jako rzadzacy serwerem moge nie stosowac dzialan ktore dotychczas stosowali. Wiec prosze o nieocenianie na razie polityki ET jako rzadzacych serwerem.

shemhazaiiii
07-01-2007, 12:50
Ehh ci polacy... zal.pl
Nirwy sie dzisiaj nie popisal ^^ .Sry pephy i inni ale czarno widze to wasze panowanie nad serwerem...Teraz zaluje ze wyslalem ci te skromne kilka<nascie> ;p K ...Powaga...Ale w sumie jebie mnie że tak powiem to, co sie dzieje na tym shitowskim serwerze, bo i tak jush tu nie gram - Sasha gratz 4u ..

Nirvy
07-01-2007, 12:56
Ehh ci polacy... zal.pl
Nirwy sie dzisiaj nie popisal ^^ .Sry pephy i inni ale czarno widze to wasze panowanie nad serwerem...Teraz zaluje ze wyslalem ci te skromne kilka<nascie> ;p K ...Powaga...Ale w sumie jebie mnie że tak powiem to, co sie dzieje na tym shitowskim serwerze, bo i tak jush tu nie gram - Sasha gratz 4u ..

Co masz na myśli? mówiąc, że się dzisiaj nie popisałem?

strazak
07-01-2007, 13:00
A ja mam pytanie do Kiroy Winda.

Dlaczego wszyscy padli a ty nie padles w ostatniej bitwie ?
Dlaczego w bitwie na Darashi Wszyscy SOBSI padli a Ty jeden nie padles ?

Czy twoje PVP bylo tak niesamowite ze nigdy nie padasz ?
Jestes na tyle lpeszy od Ryby czy Galaxy ze oni padaja jak muchy a Ty w latwy sposob zmykasz do dp ?

A moze to ty ich poprowadziles na smierd do Hellgate moze to bylo ustalone juz wczesniej ze tam ET zostanie rozbite bo latwo jest zbloczyc Helgate.
Bo ze to byl trap na ET to przeciez nie ulega watpliwosci- nawet Loneblis sie lognal i Mannow a przeciez oni juz prawie nie grali.
Czekali na was, Slajpan byl przyneta, a ze padl - tak wyszlo. Ale napewno sie im to oplacilo.

Wiec powiem wprost- Ryba - Uwazaj na Kiroya i Suva - bo to sa zdrajcy. Jak ktos raz zdradzi ten nie ma zahamowan. W zadna ich poprawe nie wierze.

shemhazaiiii
07-01-2007, 13:03
Nie chce sie kłocić tu na forum, ale wiesz...Znasz vari? Ufasz mu na słowo? Gdyby ci powiedzial ze aruda mu dala SoVa tesh bys uwierzyl? Skad kurwa mozesz wieedziec ze go ZA FREE ojebalem na 80 k? Nirwa ci powiedzial? Aha to sry, jezeli tak to przepraszam...

Misterio
07-01-2007, 13:04
@axio90
To jest server PvP więc mogą sobie PKować do woli... Ich sprawa czy stracą uznanie w oczach osoby, którą zabili. Po co srać się o spokój ze strony NG jeśli wiesz, że nie wbijesz 100+. Jedyne za co mogą Ci przysapać to za to, że zabiłeś ich rl ; P. Lepiej żeby po wygranej wojnie ET (daj Boże) przejął władze polski Mannow i trzymał PA bo jeśli będzie 'zostaw tego bo to dobry koleś' to stanie się rozłam w ich szeregach i będzie wojna do której mogłoby dołączyć NG

Nirvy
07-01-2007, 13:09
Nie chce sie kłocić tu na forum, ale wiesz...Znasz vari? Ufasz mu na słowo? Gdyby ci powiedzial ze aruda mu dala SoVa tesh bys uwierzyl? Skad kurwa mozesz wieedziec ze go ZA FREE ojebalem na 80 k? Nirwa ci powiedzial? Aha to sry, jezeli tak to przepraszam...

Ty mnie stary z kims chyba pomyliłeś.

Konzbi
07-01-2007, 13:10
mozna by zrobic jakas gildie w stylu GG ,tylko ze 40+ lvle ;d
Tak, zeby NG nastukala sobie xxx fragow?

Mentor wczoraj ladnie sie zachowal. Stoimy sobie w depo, on podbija swoim noob charem (chyba myslal, ze nie wiemy, ze to on) i zaczyna tam sie bawic w jakies trapy. Pozniej Van chyba mu cos powiedzial, to Mentor zaczyna:
"co wy ku*rwa myslicie, ze ku*rwa silni jestescie ja pierd*le jestescie pojeb*ani kur*wa co lvl tylko sie liczy a i tak ku*rwa nie pogracie ku*rwa na serverze bo szwedzi was wszystkich rozje*bia a wy ku*rwa boicie sie walczyc ku*rwa zal mi was nara".
Ech...

axio90
07-01-2007, 13:13
@axio90
To jest server PvP więc mogą sobie PKować do woli... Ich sprawa czy stracą uznanie w oczach osoby, którą zabili. Po co srać się o spokój ze strony NG jeśli wiesz, że nie wbijesz 100+. Jedyne za co mogą Ci przysapać to za to, że zabiłeś ich rl ; P. Lepiej żeby po wygranej wojnie ET (daj Boże) przejął władze polski Mannow i trzymał PA bo jeśli będzie 'zostaw tego bo to dobry koleś' to stanie się rozłam w ich szeregach i będzie wojna do której mogłoby dołączyć NG

Wybacz ale ja nic z tego nie zrozumialem co tu napisales, chyba za glupi jestem :(
Oczywiscie ze serwer jest PVP ale to nie znaczy ze jak ktos ma 130 lev i 20 kolegow z klasy grajacych na Obsidi to moga zabijac wszystko co sie rusza i do DP nie uciaka a tych ktorzy uciekna beda huntowac bo jak mogli uciec przeciez powinni pasc.
Zabijaja wymuszaja to ludzie sa temu przeciwni.
Nic wiecej nie mowilem przeciez.

shemhazaiiii
07-01-2007, 13:16
Dobra mniejsza z tym. Jendnakze chce powiedziec, ze dwulicowosc polakow jest przerazajaca.. Nie bede wypisywal kto i gdzie, bo pewnie zeszloby mi do 20. Obsidia nie ma przyszlosci , Ng czy polacy - jeden chuj - i tak jest do dupy...Zalle tejparn mysli ze jest bogiem bo ma w nicku "Tejparn" ,kozaczy i bije kazdego kto stoi przed depo , no ale sory jezeli ktos ma 35 lvl to upowaznia go to do tego... Chcialem naklonic 27 sorca zeby mi pomogl go ubic , to taka byla jego odpowiedz " No co ty, niepowazny jestes! Przeciez jego kumpel ma najwiekszy mlvl na obsidii i 128 lvl" ..Blysnal inteligencja...Taka jest odwaga polakow...

Tibijczyk1984
07-01-2007, 13:22
X( CO DO PEPHEGO TO ON SAM NAPISAL DO PEWNEJ OSOBY ZE TO JEGO RL WIEC DAJCIE SOBIE SPOKUJ Z TYMI GADKAMI ZE JAKIS NOOB NAPISAL ZE JEST PEPHY:o I DZIWICIE SIE ZE CORAZ WIECEJ OSÓB MA WAS DOSC? pephy mówi ze ma w dupie czyjs level ale manow tez mu tak mówil .Wiec jaka mam pewnosc ze on nie robi tego samego zeby zyskac tylko poparcie jak to mówicie nobów na niskim levelu:baby: bez nich nie wygracie tej wojny bo wojna to propaganda X( a wam wasi rl PK robia zajebista propagande X( mówiac ze moga zabijac kogo chca i kiedy chca a MR.Pephy puzniej pisze do kogos ze jest to jego rl i po wojnie bedzie placil do konca zycia8o dlamnie to takie troche zryte jest. Ale i tak znowu bedziecie mnie krytykowac i mam to w dupie RYBA JESTES MOIM IDOLEM!!!!!!!!!

POZDRAWIAM

Kiroy
07-01-2007, 13:30
Axio i reszte anty Et Ludzikow : wporzadku skoro mowicie ze tak ebdzie to macie racje oczywiscie :D przeciez napewno graciew tibie tak jak ja kolo 5-6 lat ?? alczylsicie na kolo 8-10 serverach ... o wszystkim wiecie zapewno lepiej no ok :D poczytajcie nizej to tez do was :D

Strazak : kurde a juz myslalem ze sie nikt nie dowie :D kurde Tak amasz racje jestem Spy zawsze bylem :D a jak byla wojna Ng vs Boom to szpiegowalem dla boomu i nie bylem lojalny :D zapytaj ryby :D ten door trap to bylo wszystko dla picu :D zrobilem go rybie aby ng sie nie domyslilo :D kurde ty jestes stary madry :D a nikt sie nie domyslil :D ale mi psozl oco ?? ladnie wszyscy z et prawie padli i ten Pephy i ryba co ich tak nie lubie :D ale psoko jutro moze wszyscy padna ale nikomu niemow to nasza mala taka slodka tajemnica :D kurde moze cie wezme do et ?? z takim kims jak ty :D ebdziemy rzadzic razem ebz pa i pk :D ty jeden jestes jedyny sprawiedliwy tak samo jak Axio i Tibijczyk :D Idealiscie :D kurde moze ludzie z et oddadza wam chary :D wygracie wojne i zrobicie nam Arcadie :D i kazde mpa co zlootujecie oddacie na rzecz powodzian z Obsidii :D kurde w sumie nadalibyscie sie do polityki :D łąpowek byscie nie brali wszystko bezinteresownie robicie :D w sumie pewnie pracujecie za darmo w rl :D bo po co brac pensje jak mozna ja oddac szefowi :D i nastudiach jak ktos kolokwium nie zda to etz chcecie 2 po co kumpel ma sam oblac :D i babunie przeprowadzacie na przejsciach :D i jeszcze im paczki kupicie :D bla bla bla :D tylko pozazdroscic :D Moherowe bereciki :D

Misterio
07-01-2007, 13:33
PvP to PvP. Nie ma w 'Tibia Rules' takiego punktu jak "Nie robić PA i nie bronić kumpli z klasy" więc o co chodzi ; >? Niech rl kumple ekipy ET wybijają sobie kogo chcą, to jest tylko gra w której padniesz, ale tutaj niestety nie ma takiej opcji jak Save i nie wrócisz do tego samego eq, lvla, mlvla i skilli za pomocą Load Game [ ;. Wole żeby polacy szerzyli PA niż szwedzi taka mała wojna domowa ;'o

strazak
07-01-2007, 13:39
Axio i reszte anty Et Ludzikow : wporzadku skoro mowicie ze tak ebdzie to macie racje oczywiscie :D przeciez napewno graciew tibie tak jak ja kolo 5-6 lat ?? alczylsicie na kolo 8-10 serverach ... o wszystkim wiecie zapewno lepiej no ok :D poczytajcie nizej to tez do was :D

Strazak : kurde a juz myslalem ze sie nikt nie dowie :D kurde Tak amasz racje jestem Spy zawsze bylem :D a jak byla wojna Ng vs Boom to szpiegowalem dla boomu i nie bylem lojalny :D zapytaj ryby :D ten door trap to bylo wszystko dla picu :D zrobilem go rybie aby ng sie nie domyslilo :D kurde ty jestes stary madry :D a nikt sie nie domyslil :D ale mi psozl oco ?? ladnie wszyscy z et prawie padli i ten Pephy i ryba co ich tak nie lubie :D ale psoko jutro moze wszyscy padna ale nikomu niemow to nasza mala taka slodka tajemnica :D kurde moze cie wezme do et ?? z takim kims jak ty :D ebdziemy rzadzic razem ebz pa i pk :D ty jeden jestes jedyny sprawiedliwy tak samo jak Axio i Tibijczyk :D Idealiscie :D kurde moze ludzie z et oddadza wam chary :D wygracie wojne i zrobicie nam Arcadie :D i kazde mpa co zlootujecie oddacie na rzecz powodzian z Obsidii :D kurde w sumie nadalibyscie sie do polityki :D łąpowek byscie nie brali wszystko bezinteresownie robicie :D w sumie pewnie pracujecie za darmo w rl :D bo po co brac pensje jak mozna ja oddac szefowi :D i nastudiach jak ktos kolokwium nie zda to etz chcecie 2 po co kumpel ma sam oblac :D i babunie przeprowadzacie na przejsciach :D i jeszcze im paczki kupicie :D bla bla bla :D tylko pozazdroscic :D Moherowe bereciki :D

Dziwna troche jest ta wypowiedz trche duzo usmiechow, raczej swiadczy to o nerwowosci i zaklopotaniu .

@Misterio
Ja nie zamierzam komentowac tego co piszesz bo glupio piszesz, ale ludzie z tego forum Cie osondza :P

Tibijczyk1984
07-01-2007, 13:40
To mi pojechales;( ja gram 4(z spora przerwa) rok w tibie wiec troche juz przeszedlem :o pozatym nie zycze ci zebys tyle przeszedl w rl co ja i kilku kumpli grajacych na tym serwie bo bys z dupy na komendzie walil az by na kilometr smierdzialo (mam nadzieje ze sie myle) a chodzi tylko o to mi ze juz teraz wasi rl czuja sie nietykalni . i az sie boje pomyslec co bedzie po wojnie:( POZDRAWIAM

Kiroy
07-01-2007, 13:44
Tijczyk no i inaczej mowisz teraz :) a o komendzie nicmi nie wspominaj :P :D

Jacksonix
07-01-2007, 14:32
Wracajac do sprawy pekowania i bronienia swoich wszystkich noobowskich rl friendow. Poprzez cos takiego ludzie - czyt. Polacy traca do Was szaczunek a ludzi na 40-80 lvlach jest bardzo duzo i jezeli oni straca do Was respekt bede mieli Was w dupie i beda chcieli sie odegrac przez co beda pomagac NG chociazby przez glupie robienie run dla nich.
Dlatego wielu ludzi nie chce Waszych rzadow bo jeszcze nie doswiadczyli tyrani NG a ich bardziej "zdrowe" podejscie do ludzi nie tylko "hunted i hunted 4ever"
bez pomocy innych ludzi ludzi gowno zdzialacie w 10 nawet jezeli kilku ludzi wyslalo Wam kase itp.
Jestem przekonany ze jezeli byscie darzyli ludzi wiekszym szaczunkiem a nie tylko ich zabijali zdecydowana wiekszosc polakow by Was wspierala.

^Awolver^
07-01-2007, 14:33
Pierwsyz post na tej stronie - jak go zobaczylem to z poczatku pomyslalem ze rozpoczely sie waacje i dzieci sie ciesza ale potem pomyslalem ( serio) i tak jak przeczuwalem to byl pst kiroya z bardo duzo iloscia usmieszkow ;)

powiem od razu moj wzrost lvla byl wprost proporcjonalny do wzrostu lvla mannowa ... gdy ja mialem 30 on mial 60 gdy ja mialem 60 on mial 120 ( dlugo nie grlaem i przed jeszze dluzszy okres czasu nie mail internetu) i wzrost lvla byl tez propocjonalny do innych czlonkow NG i na prawde wiele razy uczestniczylem w wojnie przeciwko ng i wiele razy doznalem pa od nich... na obsidii tak na prawde od Polaka nie doznalem takiego Pa , jedyne co mi pozostalo w pamieciu po Polakach na obsidii to "autyzm" oraz to ze na prawde mozna jednak trafic na fajnych ludzi nawet w tb :] jak ostatnio sobie liczylem to w mojej 3 letniej karierze spotkalem mzoe 7-8 fajnych Polakow z ktorymi zawsze mozna o czyms pogadac po dzis dzien :] aha i jednego bodajze serba ;d Alith~ z servii jest, ta? :P ale to nie o niego mi chodzi x]

Fin'er
07-01-2007, 15:30
Każdy krzyczy piąte przez dziesiąte, jakieś 10 stron temu straciłem wątek o czym ten temat jest. :)

Ja sympatyzuje z ET bo jest tam Kiroy Wind którego znam prawie od początku mojego grania na Obsidii, ale co do innych to nie wiem czy są dobrzy czy źli. Po prostu neutralne stanowisko, nawet ich nie znam więc nie moge ich oceniać.

Tak samo wydaje mi się, że w NG jest podobnie, czyli jest paru ludzi którzy są Pa i Pk ale są też ludzie tacy jak np. Alith~ czy Memy~ i jeszcze paru innych ludzi którzy są ok

Sam mam baardzo mały lvl i jestem w neutralnej gildii Milivojac'a więc się do tego nie mieszam, bo poza tym, tak mało gram w tą grę że nie będę widział różnicy czy rządzi ET czy NG

Tak więc Kiroy'owi życzę udanej wojny :) I jeszcze jednemu wspaniałemu graczowi - Suv - żeby ten z kolei zdobył swój upragniony 150 lvl :).

Ps. OBSIDIĄ POWINIEN RZąDZIć ACR CHEMICS :) WTEDY BYłA BY IDYLLA :)

Pyro Aris
07-01-2007, 16:07
Dziwna troche jest ta wypowiedz trche duzo usmiechow, raczej swiadczy to o nerwowosci i zaklopotaniu .

mi sie wydaje ze pan wujek znow podwyzszyl swoj Beerceps

ps : a tak wogole to co wam wysylac ?

Wind
07-01-2007, 16:16
@Fin'er
Obsidią nie powinien nikt rzadźić ;p
Nawet jeśli polakom udało by się przegonić Szwdów z serva to i tak po czasie polacy bili by sie miedzy sobą znając zycie... bo kazdy chce zadzic i dązy do władzy...
Ale nawet gdyby miałby to być Acr Chemics to wkońcu znudziło by mu sie wykonywanie questów i zwiedzanie świata i zajal by sie czyms bardziej rozrywkowym.. PA ;) Tak tylko sądze, to moje własne odczucia. :)

A czy Nergio nie mógłby sie przyłączyć do was? On ma sorca też chyba ~80 Zawsze każde SD się przyda :));)

Kiroy
07-01-2007, 17:46
Osobiscie wiem ze nigdy nie bede rzadzil Obsidia bo ani tego nie chce ani by mi to nie pasowalo !! Boze ile spamu na prv :/ nie nigdy :P ale duza czesc ludzi kicknietych by wrocila na server :) mowie oczywiscie o h lvlach i tych troszke nizszych :P trudno jest dogodzic kazdemu !! jeden lubi tego jeden lubi tego !! nie kazdy nas musi kochac :) ale zobaczymy wpierw dajcie nam szanse a potem bedziecie nas oceniac !! bo naarzie niektorzy z Forumowiczow wieszaja na nas koty :P a nie mielismy sie naprawde okazji wykazac :) jak wygramy sie sie niesprawdzimy wtedy moze faktycznie czas bedzie przejsc na tibijska emeryture :)

Pozdrawiam Wuja kiroy

Hail Celuś :*:*:*:cup:

Ptak~
07-01-2007, 17:59
wujo, z tymi snickersami to nadal aktualne ?:D a ile dajesz za solo fraga :D ?

bedzie dobrze

Hellsir
07-01-2007, 18:53
@Ptak~

Śmiej sie śmiej, zobaczymy jak sie będziesz śmiał, gdy NG po Ciebie wpadnie. Już nie będziesz taki szczęśliwy i będziesz żałował, że nie pomogłeś ET. Ale wtedy już, będzie za późno.

Wind
07-01-2007, 19:01
@Ptak~

Śmiej sie śmiej, zobaczymy jak sie będziesz śmiał, gdy NG po Ciebie wpadnie. Już nie będziesz taki szczęśliwy i będziesz żałował, że nie pomogłeś ET. Ale wtedy już, będzie za późno.

A co ma płakać? Póki nie ma exp locka niech expi... Po co ma sie martwić na zapas, bedzie blisko lvl'u mannowa dopiero wtedy mogą wpaść tak sądze...
Jak narazie wiedzą, że jeżeli Ng na niego ruszy to przylaczy sie do ET a to już duże wsparcie dla ET.

Fin'er
07-01-2007, 19:05
@Ptak~

Haha widze Hellsir, żee ty pesymistą jestes :D . Człowieku Carpe Diem... :D

Hellsir
07-01-2007, 19:13
Haha widze Hellsir, żee ty pesymistą jestes :D . Człowieku Carpe Diem... :D

Niestety jestem : /. Ale ja lubie być uprzedzony na zapas : >.

Fin'er
07-01-2007, 19:20
Niestety jestem : /. Ale ja lubie być uprzedzony na zapas : >.

Hmmm to też jakiś styl na życie. Ja jestem realista B)

^Awolver^
07-01-2007, 19:29
@up
i dlatego jesz karpie xD!

Gawlarz
07-01-2007, 19:41
Ja uważam że Suv nie padnie na razie, dopóki nie skończy się ta wojna, nawet gdyby lekko przeexpił Mannowa. To by było zbyt duże ryzyko dla NG. A jeśli NG wygra wojne to Mannow zrobi już swoje że Suv'a cofnąć w dół lekko.
Ale to tylko moja sugestia. Mam nadzieję że się mylę. A Suvowi życzę jak najszybszego przeexpienia Mannowa.

Pyro Aris
07-01-2007, 19:41
mnie bardzo ciekawi co zrobi mannow jak suv wbije ten 130+ lvl ,jesli zabije ,bedzie mial poteznego sorca w przeciwnej gildii ,jesli nie zabije ,na serverze bedzie lepszy sorc od niego ;p
pewnie ma dylemat ,zabic czy nie zabic ;)

Jacksonix
07-01-2007, 19:58
A dlaczego wszyscy zakladacie ze Mannow zabije Suva? Moze to Suv zabije Mannowa ;)

Gawlarz
07-01-2007, 20:27
Jacksonix, spojrz w niedaleka przyszlosc. Oczywiscie Mannow nie musi go zabic jednak watpie zeby dal mu duzo expic zwlaszcza ze Suv czeka za nowym netem. Mannow to Mannow, juz wiele osob zakonczylo swoje PG na Obsidii przez niego. Mam nadzieje ze Suv bedzie pierwszym ktory nie dostanie.
A co do zabicia Mannowa przez Suva, Suv zabije jedynie go wtedy gdy pierwszy zostanie 'owned' przez Mannowa. Pierwszy nie zaatakuje, no chyba ze szykuje cos specjalnego.

Jacksonix
07-01-2007, 20:34
Ale jak beda na porownywalnych lvlach to Suv nie musi stac bez czynnie tylko walczyc kiedy Mannos zaatakuje. Tylko ze Mannow napewno nie przyjdzie sam.

Ale nie ma co sie nad tym zastanawiac, czas pokaze.
P.S ja tez czekam za nowym netem i co z tego ;P

Fin'er
07-01-2007, 21:05
@up
i dlatego jesz karpie xD!

Carpie... Mniam ^^ :D

Btw. To jasne że Mannow nie da rady Suv'owi :)

Ptak~
07-01-2007, 21:06
ja slyszalem o 2 opcjach:
-w poniedzialek zabija mnie w demonie
-zabija mnie na 120

;)

Konzbi
07-01-2007, 22:21
You recognize Shadow Vain. She was killed by Kiroy Wind.
Azared tez.
Jan 07 2007, 22:16:11 CET Killed at Level 149 by Benek Plaxx
and by Yunichi

Floy
07-01-2007, 22:28
You recognize Shadow Vain. She was killed by Kiroy Wind.
Azared tez.
Jan 07 2007, 22:16:11 CET Killed at Level 149 by Benek Plaxx
and by Yunichi

niezle niezle chłopaki, napewno wprawiacie lekki niepokój wsród ng już ...

Kiroy
07-01-2007, 22:34
padl voltomix od nas rowniez :( R.I.P :(

Konzbi
07-01-2007, 22:40
I Casspari.
Ale z tego co wiem to bylo goraco.

07-01-2007, 22:41
Voltomix
Jan 07 2007, 22:17:19 CET Killed at Level 76 by Mannow
and by Vany Hod

Casspari
Jan 07 2007, 22:36:00 CET Killed at Level 90 by Mannow
and by Vany Hod

Ale i tak jest dobrze. 2 raz padł Azared. Kiroy jak skonczycie walczyc napisz przebieg walki:q

Ptak~
07-01-2007, 22:54
i co z tego ze azared padl :s stac go na to i zaraz odrobi :p a casspari ponoc padl bo nie sprawdzil czy jest podpalony, a byl :s

Darotaa
07-01-2007, 22:57
Niezle panowie

hanspel
07-01-2007, 22:58
jakis filmik ??:D:D

07-01-2007, 23:02
i co z tego ze azared padl :s stac go na to i zaraz odrobi :p a casspari ponoc padl bo nie sprawdzil czy jest podpalony, a byl :s

Ale już nie bedzie taki pewny siebie.

Maqon
07-01-2007, 23:28
Moze i nie bedzie taki pewny siebie ale ET nie stac na odrabianie lvli a NG tak. idzie na jeden dzien na POI i ma lvl odrobiony;p

Myllion
07-01-2007, 23:29
No ok, ale teraz bedzie sie bardziej bal expic ;)

zielaq
07-01-2007, 23:31
knightem nie tak latwo sie odrabia , padnie jeszzce 2-3 razy i mu sie odechce :P

Misterio
07-01-2007, 23:32
Pephy jakiś filmik na youtube ; >?

zielaq
07-01-2007, 23:42
mowisz i masz
http://www.youtube.com/watch?v=y_YQPC6FtY8

07-01-2007, 23:44
A może jakiś .rec? : P

Btw pephy co zamierzasz zrobić po wygranej wojnie?

sklepa
07-01-2007, 23:54
mam prosbe do czlonków ET jesli mozecie to dajcie all filmiki w tibicam spakowane rarem na naprzyklad www.************** albo www.rapidshare.de

Wind
07-01-2007, 23:59
Z Azaredm naprawde nieźle wam poszło :) Ubić takiego knighta to też nie takie proste :p

Hail ET :))

sklepa
08-01-2007, 00:02
ponoc byl nie do ubicia 8o

Fin'er
08-01-2007, 00:21
ponoc byl nie do ubicia 8o

Azared aka Titanic :D

sklepa
08-01-2007, 00:25
no coz za pierwszym razem zginął bo jest noobem jebanym i myslał ze ich z explo rozwali ;o a zamiast sie uhowac to mial exhausta i... ded HUAHAUAA

hanspel
08-01-2007, 00:28
pephy dasz jakies rec ?? plaxx :D:D

Mantel
08-01-2007, 01:30
Azared:baby: zezar all SD:confused:

Jacksonix
08-01-2007, 07:07
Co do filmiku to chyba juz Kiroy czy Pephy kiedys mowil ze bedzie dopiero na koniec wojny...

Urgothiri
08-01-2007, 07:33
kiroy parcelek psozedl do venore Powodzenia

Mantel
08-01-2007, 08:09
Free itans PLAXX :baby: Ej ten Suv to jakas PYPKA czy CO?X(

Maqon
08-01-2007, 08:12
no coz za pierwszym razem zginął bo jest noobem jebanym i myslał ze ich z explo rozwali ;o a zamiast sie uhowac to mial exhausta i... ded HUAHAUAA

to ze sie pomylil to jego sprawa. A noobem to wedlug mnie jestes ty:] Chcialbym zobaczyc jak ty masz 149 Ek i sie wyuhujesz od sdkow;P

A co do filmu to Niezle Niezle. Ale jednak widac to co powiedzial chyba Ryba ze sdkerzy robia za blockerow i brakuje paru sdkow wiecej

Kiroy
08-01-2007, 08:24
oj ludziki wy macie podejscie :)

1. i tak nikogo nie zabijecie
2. padl azared to sie nam fuksnelo ale drugi raz nie padnie :P
3. padl ale i tak fuks i odrobi :P

troche wiary w nas to dopiero 4 czy 5 akcja nasza !! ludziki spokojnie damy rade :)

Hail ET :)

Maqon
08-01-2007, 08:29
Kiroy nie powiedzialem ze w was nie wierze;p

Ale nie lubie gdy ktos mowi noob bo pomylil hotkey. Jakos Azared nabil ten 149 lvl i bral udzial w paru wojnach i jakos nie padal. Teraz padl juz 2 razy bo sam wiesz ze macie dosc duze combo sd, Okolo 2k hp. Dochodza do mnie sluchy o czyms wielkim a wiec czekam z niecierpliwoscia;p

Kiroy
08-01-2007, 09:46
dzis beda wrzucone filmiki z deda shadowa oraz jak punisher przezyl chwile grozy i cudem przezyl :D no zobaczymy Vylk zachowaj pewne sprawy dla siebie jak cos wiesz prosze :)

Suv za solo fraga tez daje 5 :D a solo frag na mannowie jest warty 10 :D hahaha :D

Hail Celuś :*:cup:

majk
08-01-2007, 13:13
oby bylo coraz lepiej:P:P
niestety poprzednia akcja nie byla za bardzo udana ale ta byla zdecydowanie lepsza:D

Hail Wuja :*

Ryba_90
08-01-2007, 14:09
"A co do filmu to Niezle Niezle. Ale jednak widac to co powiedzial chyba Ryba ze sdkerzy robia za blockerow i brakuje paru sdkow wiecej"

Akurat na tym filmie nie odgrywali zadnych roli blockerow :P tylko sdkowali azareda.

Darotaa
08-01-2007, 14:16
SIemka można prosić o linka czy przeoczyłem
Jednak przeoczyłem sorki :D

Gawlarz
08-01-2007, 14:19
Gratuluje akcji i zycze kolejnych tak udanych a nawet lepszych. Szkoda tylko ze 2 padlo z ET padlo ale i tak bardzo dobrze.
Ale tak jak czesc osob pisze, trzeba by bylo tez expic badz nie dac expic NG ale mam nadzieje ze wszystkow swoim czasie no i czekam za 'tym' o ktorym czasem ktos wspomni.
Pozdrawiam

Misterio
08-01-2007, 14:25
troche wiary w nas to dopiero 4 czy 5 akcja nasza !! ludziki spokojnie damy rade :)
Ja wierze wujo (pierwszy raz użyłem tego stwierdzenia ; |), że coś namoncicie, ale czy wygracie wojne ; > czas pokaże.

Kiroy
08-01-2007, 14:38
no co tu dizo mowic :) z plotek moge wam zdradzic :D ze ponoc ng ma zabic suva na 120 :D jedni mowia ze na 130 :D a inni ze wcale nie maja go zabijac dopiero powojnie :) ja trzymam kciuki za Olka ze to on ich powybija :D

czekamy na pephego jak wrzuci filmiki :)

^Awolver^
08-01-2007, 14:51
ale zajebista sprawwa z tym azaredem jak juz mowilem :D bardzo dobra robota x) tak sie ucieszylem ze az ide do lazienki ... nie no zarcik :D normalnie szkoda ze juz megabomb nie dziala ;<
click (http://www.youtube.com/watch?v=JmrhjuULNk4)

marcin0077
08-01-2007, 15:05
ale zajebista sprawwa z tym azaredem jak juz mowilem :D bardzo dobra robota x) tak sie ucieszylem ze az ide do lazienki ... nie no zarcik :D normalnie szkoda ze juz megabomb nie dziala ;<
click (http://www.youtube.com/watch?v=JmrhjuULNk4)

i czym u się tak podniecasz? :s

zapodacie link do tych filmów najlepiej w .rec :>

^Awolver^
08-01-2007, 15:08
no sory ale azared na zadnej wojnie przeciwko ng nie padl a teraz padl 2x w tydzien ;)

majk
08-01-2007, 15:14
no ale przeciez azared jest nie smiertelny:D:D
a tu jednak kazdego mozna zabic:)
no chyba ze kiroy:p jeszcze na zadnej wojnie nie padl :cup:

Misiek:evul: :*

^Awolver^
08-01-2007, 15:16
a jednak :p

zielaq
08-01-2007, 15:33
Vain
http://www.youtube.com/watch?v=_bzrL7Qi26w

Szafa
08-01-2007, 15:49
co jak co ale ladnie klepiecie :) , tym razem azared wytrzymal troche ale nie mial szans z takim combo :)

a co do Awolvera to wedlug mnie to dobrze ze juz ich nie ma bo kazdego by sie ubic dalo dosyc latwo ;(

shemhazaiiii
08-01-2007, 16:15
Szafa na ogól jestem kulturalny ale sry nie moge... Jestes kupa chuja, w dupie cie mam ,byles jestes i bedziesz smieciem...:D Kiroy i reszta gratz fraga...149 ek ubic to naprawde trzeba miec nierowno pod sufitem ^^

Niemiec
08-01-2007, 16:35
Panowie z Eternal dajcie jakies flimki na tibiacam :)

Misterio
08-01-2007, 16:49
Wszyscy co chcą film na .rec niech cofną się kilka stron w temacie [ ; Tam Pephy napisał dlaczego nie da filmu w rec : P

Michael Jackson
08-01-2007, 18:37
A ja sie nie ciesze ze azared padl. Według mnie to jest najpardziej spoko szwed i wogule h lvl. Lepjej ujebcie tego je.....o mannowa :|

Szafa
08-01-2007, 19:11
Szafa na ogól jestem kulturalny ale sry nie moge... Jestes kupa chuja, w dupie cie mam ,byles jestes i bedziesz smieciem...:D Kiroy i reszta gratz fraga...149 ek ubic to naprawde trzeba miec nierowno pod sufitem ^^

Znasz mnie ? Gadales ze mna ? Watpie wiec sie zamknij albo sie przectaw...
Myslisz ze jak napiszesz post i kogos obrazisz to jestes fajny ? Przed kompem kazdy moze byc kozak

Yaugardo
08-01-2007, 19:55
Witajcie:)

Wielkie gratulacje dla Pephego i zeszty squadu. Trzymajcie sie tam:) jestem z wami jak cos wiecie:).

Teraz z innej beczki...

Prosze luddzi ktorzy to czytaja nie meczcie mnie z pytaniami i pretesjami czemu ja nie z ET. Moja odpowiedz jest taka :

Jak mam byc kolejnym free fragiem dla NG to nie ma to sensu ja staram sie im pomoc w inny sposob wiadomy pephemu:).

Życze wam miśki powodzenia:)

PS. Do casspariego ( nie wiem czy on tu siedzi...) Nie krec walkow na paccach ludzia...

shemhazaiiii
08-01-2007, 22:39
Znasz mnie ? Gadales ze mna ? Watpie wiec sie zamknij albo sie przectaw...
Myslisz ze jak napiszesz post i kogos obrazisz to jestes fajny ? Przed kompem kazdy moze byc kozak

:baby: Bo wybuchniesz..."Przectaw" - yeye tak trzymać ...

Szafa
08-01-2007, 22:59
tak jak by sie czlowiek pomylic nie mogl -.- po 2 czym mam wybuchnac smiechem ??

Pyro Aris
09-01-2007, 01:37
no fajnie ze zarazded padl ,ale lipka ze casspari i voltomix padli ,bo jak tak bedzie caly czas to wkoncu ng was zrokuje ;p
ktos padnie z ng = ktos pada z ET
Ng se spokojnie odrabia dedy ;p

zielaq
09-01-2007, 13:45
szeeda sie ferie skonczyly :P wiec troche bedzie mozna poexpic ;)

Ptak~
09-01-2007, 15:26
Evo'Hawk
Guild membership: Disciple of the Next Generation
Killed at Level 108 by Dorpaz and by Mannow

i cos z innej beczki:

Statystyka badania ping dla 212.77.100.101(wp.pl):
Pakiety: Wysłane = 10, Odebrane = 10, Utracone = 0 (0% straty),
Szacunkowy czas błądzenia pakietów w millisekundach:
Minimum = 1190 ms, Maksimum = 1909 ms, Czas średni = 1663 ms

ping'd ?

mlyko
09-01-2007, 15:56
pozdro, powodzenia Kiroy !!!

Floy
09-01-2007, 16:05
BTW. co sądzicie o nowym wyglądzie (tibia.com) dla mnie bomba, wreszcie stronka oddaje jakiś klimat, a nie same kwadraty i jeden wielki baner.

^Awolver^
09-01-2007, 16:49
Jaki klimat? tibia klimatu nie ma :s a teraz strona tibia.com wyglada bardzo dziecinnie...

p.s. jak zobaczyłem minotaura od razu sobie pomyslalem - " O, Tauren!" ;d a potem zapomnialem ze w tibii nie ma taurenków :<

Voletin
09-01-2007, 18:00
Chłopcy dobrze że zdobywacie fragi ale nie możecie uważać że każdy kto jest w NG jest zły. Znam Anicala~ z Rl i wiem że to spoko typek ale nie tylko on.
Pephy byłeś kiedyś w NG i ziomowałeś się z większością z nich. Pamiętajcie o tym jak będziecie ustalali payment czego wam życze ;)

Fin'er
09-01-2007, 18:39
Anical.... kiedyś mnie zabił tylko dlatego, że w title miałem Sol the Wolf...

Jako reason odpowidział : Missclick ( swoja drogą większe jest prawdopodobieństwo trafienia 6 niż misscilck który polegał na postawieniu paru m walii, f bomb i kilku sd :p :p :p ) .

Z drugiej strony... jesteś jego Rl ? O.o

^Awolver^
09-01-2007, 18:58
Anical jest bodajze z USA? :> ja pameitam jak w czasie wojny deja vu vs ng se lazilem od domku do dp (jakies porzadki robilem) wyskoczylem z dp i ide do domku a tu nagle dorpaz kase zamienial ( bylem w wschodnim dp) jak tylko wyszsedlem od razu zszedlem na dol :d , potem sie posmialismy i pogadalismy ;d czasami NyGusy potrafia byc normalne... ale za to pare dni wczesniej sie wypytywal po co mi bast skirty ( dobrze mowie ?) a ja mu odpowiedzialem ze "nie ma mowy zeby powiedzial, bo kumpel sie nad tym troche meczyl" to grozil mi huntem >.<

mlyko
09-01-2007, 22:56
Hayaletowi zrobiło sie dzisiaj smutno bez killed.

Jan 09 2007, 16:08:02 CET Died at Level 115 by a dragon

Kiroy
09-01-2007, 23:09
i co i nic :D sie napilem :) bunkrow nie ma ... al tez jest zaj....jebiscie :D

spoko jeszcze pokazemy na co nas stac :D

Wujo Kiroy:cup: 8o :D B)

zielaq
10-01-2007, 01:42
Hayaletowi zrobiło sie dzisiaj smutno bez killed.

a Dorpaz mu pozazdroscil :D
Jan 09 2007, 21:07:57 CET Died at Level 165 by a dragon

btw

02:25 You advanced from Level 129 to Level 130.

Maqon
10-01-2007, 05:33
Nom fakt. Macie sie z czego cieszyc bo padli od draga. Tak samo jakbym mial sie smiac z Ryby bo padl od Ghoula "Jan 04 2007, 20:24:40 CET Died at Level 103 by a ghoul " smieszne?? kazdy wie ze to kick albo go to ten potwor dobil

Kiroy
10-01-2007, 11:02
padli nie padli :P ale padli :D sie zobaczy :) powatpiewacie w nas :D ale jeszcze ciutke za wczesnie ludziki moje kochane :) bedzie dobrze mowie to Ja .. Wuja Kiroy :D a co ma byc to bedzie czy wygramy czy nie Mannow i Dorpaz padna w wojnie :)8o B)

btw lubie te emotikony z forum :) ;) :p :( B) :] :D :o 8o :baby: X( :confused: ;( :evul: :cup:

zielaq
10-01-2007, 13:48
@Maqon

No jak ryba padl to dawno takiej beki nie mialem :D "a wyczyszcze sobie jednego respa na poh" AHAHAH :D;*

Veer~
10-01-2007, 14:08
"PS. Do casspariego ( nie wiem czy on tu siedzi...) Nie krec walkow na paccach ludzia..."

Made my day...

marigo
10-01-2007, 16:07
Nom fakt. Macie sie z czego cieszyc bo padli od draga. Tak samo jakbym mial sie smiac z Ryby bo padl od Ghoula "Jan 04 2007, 20:24:40 CET Died at Level 103 by a ghoul " smieszne?? kazdy wie ze to kick albo go to ten potwor dobil

--------------------------------------------------------------------------------

oni sie nie smieja ze padl od draga tylko sie ciesza ze wogoule padl tak jak ja sie ciesze
a tak wogole to dorpaz jakis rok temu od wolfa padl so sdzisiaj to pamietam

FooF
10-01-2007, 17:37
Panowie gratuluje wszelkich fragów i oby tak dalej :> Pephy paskudnie się co do ciebie myliłem dawno dawno temu, nietkórych tekstów po pijaku się do tej pory żałuje, wybacz...

BTW.
Zniechęciłem się znowu do Tibii za sprawą nowego, "lepszego" Tibia.com I nie chodzi mi tu o sam layout, bo od pewnego czasu tibia podąża w tym kierunku i zdążyłem się przyzwyczaić ale:
- Czemu to do cholery nie działa na Operze?
Grałem w WoW'a, Silkroada i trochę w Guildwars i żadna z nich nie miała większego problemu z działaniem, ba ,stara Tibia.com również chodziła aż miło..
-Czemu to do cholery jest takie wolne?!
Myślę, mus to mus wbijam na IE (brrrrrr!), włączam My Account i... no cóż minęło parę minut a ja ciągle czekam!

Jeśli to mają być zmiany na lepsze i docieranie do klientów to ja dziękuje, i poważnie się zastanowie nad wydaniem 100 zł na następnego pacca
Cya

Floy
10-01-2007, 17:44
@up
Zacznij więc używać Mozilli, najlepszej i najszybszej przeglądarki

Konzbi
10-01-2007, 18:13
@2up
Zgadzam sie z 1 up.
Niedlugo pewnie wszystko bedzie ok, nie moze sie przeciez obyc bez problemow. ;> Na operze wkrotce tez bedzie smigalo.

@down
U mnie na Obsidii tnie, na Silverze tnie, na Arcanii to samo. :P

Immortality
10-01-2007, 19:02
odbiegne od tematu , czy tez macie takie masakryczne lagi i freezy ?? o dziwo na innych swiatach jest ok :l

Floy
10-01-2007, 19:54
Frags by MVP (NG) :

Master Imam
Jan 09 2007, 11:15:21 CET Died at Level 102 by a demon skeleton

Hayalet

Dorpaz
Jan 09 2007, 21:07:57 CET Died at Level 165 by a dragon

Wartex Night
Jan 09 2007, 02:32:43 CET Died at Level 107 by a sibang

Top Fraggers:
1. Dragon : 2
2. Demon skeleton : 1
2. Sibang : 1

^Awolver^
10-01-2007, 20:09
Mysle ze najwiekszym skillem popisal sie sibank zabijajac 102 ek..

strazak
10-01-2007, 20:14
Pokazali jak zwykle ze po update zupelnie sobie nie radza bez bota. Auto UH nie dziala ? ;(

^Awolver^
10-01-2007, 20:40
pomylili pewnie hotkey jak juz tam ktos mowil xD i walneli z "explo" zamiast uh :<

Urgothiri
10-01-2007, 21:42
na innych serwerach tez niejest ok... juz raz padlem na nebuli przed cwila znow kick i ledwo przezylem... dzis cos neitak wrr .... ;s gz for Dragon! :D

hanspel
10-01-2007, 23:14
tak wogole to dobrze ze evo~ padl doszedl do NG to ma haha :D :D

Fin'er
10-01-2007, 23:52
tak wogole to dobrze ze evo~ padl doszedl do NG to ma haha :D :D

Ludzie mówią różne rzeczy na temat Eva, tzn. jedni, że szpiegował dla Et, drudzy znów że nie, a niektórzy to nawet twierdzą że Evo'Hawk = Don'Hawk bo zawsze kiedy jeden daje loga, drugi się pojawia...

No właśnie jak to z nim jest?;)

Konzbi
11-01-2007, 00:08
Memy Chemics
Jan 11 2007, 00:06:04 CET Killed at Level 97 by Yunichi

zielaq
11-01-2007, 00:29
no i macie reca :P
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16744

Kiroy
11-01-2007, 00:59
a mowilem ze damy rade :D 11-8 :D bedzie ok :D:D:D

Wuja Kiroy :D

:cup:
btw. taa whisky mnie zabilaa :D

Pyro Aris
11-01-2007, 02:02
pephy skad wyruchales tibicam 7.92 ??

strazak
11-01-2007, 02:26
pephy skad wyruchales tibicam 7.92 ??

moze nie jestem Pephy ale odpowiem

http://tibicams.tibianetwork.net/en/links

szukaj w Tools B)

Pyro Aris
11-01-2007, 02:38
@up

jest tylko 7,9 ;/

Maqon
11-01-2007, 04:02
Wujku Kiroyu wojny sie nie wygrywa fragami:]. Bo jak dla mnie moze byc 500do 1 ale gdy NG moga expic to oni wygrywaja;D. Jest 4;00 rano i to u mnie w vipach 4 z NG expi albo stoia w depo. a z Et nie ma nikogo;p

Mantel
11-01-2007, 07:48
Memy Chemics
Jan 11 2007, 00:06:04 CET Killed at Level 97 by Yunichi

Gooood :evul: Force be with you:]

Kiroy
11-01-2007, 08:12
Vylkus :) a tam gadasz :P wczoraj bylem tkaipijany po whiskaczu ze ledwo ta mysza jezdzilem :D ( Oczywiscie uzytkownikom forum ponizej 18 lat od razu mowieze sciemniam i alkoholu wcale nie lubie i nie pije nigdy bo szkodzi zdrowiu i jest bebe :) ) ze o 4 to bylem w polowie snu :D no dobra niech wam bedzie to niedlugo zaczynami expic :D

Maqon
11-01-2007, 08:34
Wujku przecierz ty wiesz o co mi chodzi. a tak wogule to ciekawe z kim pijesz;P Kiroy podpowiem ci gdzie mozesz isc expic. na Gsy albo na Hero:P (potrzebuje Giant spider silk i czerwone szmatki-zaplce dobrze;p) albo na behemoty;p

Fin'er
11-01-2007, 12:44
@up

jest tylko 7,9 ;/

Ściągasz po prostu plik który uaktualnia tibicam. Bodajże nazwa MDA czy cuś takiego ;).

BTW. Gratz fraga... jak oglądałem reca to nawet przoczyłem ded'a tak szybko padł :D

Myśle że ET nie musi expić, potrzebujecie kaski... Ważne jest też by NG nie expiło :)

don~
11-01-2007, 14:19
Piszac tego posta, w sumie pierwszego mojego posta w tym temacie chcialbym przede wszystkim pogratulowac ET tego, ze dobrze radza sobie w wojnie z ta historzyczna gildia na Obsidii. Szczerze, to na poczatku nie wierzylem w to, ze uda wam sie zabic kogokolwiek znaczacego z NG, a tym bardziej Azareda ^^. Bylo przeciez kilka wojen wczesniej - mniejszych, wiekszych, w ktorych NG nie pozostawialo cienia szans rywalowi. No ale widze, ze Polakom brakowalo tej sily, zjednoczenia oraz zdecydowania i determinacji, ktora teraz posiadli. Mimo, ze ET liczy tylko 10~ osob to spisuje sie bardzo dobrze. Z kazdym nowym fragiem na graczu z NG zaczynam coraz bardziej wierzyc w sile polakow na tym serverze.
Szkoda tylko, ze te fragi ida tez w druga strone =(, ale wkoncu to normalne na wojnie.
Chcialbym wziac udzial w tej wojnie i walczyc o honor polskich graczy na tym serverze. Niestety w ostatnim okresie nie moge grac z powodu zbyt duzych lagow. Nie mam takze funduszy na to, zeby sie bic, wiec dalej pozostane na dotychczasowym stanowisku i bede wspieral ET duchowo =). Jest tez opcja, ze albo lagi wkoncu mina, albo zmienie neta. Wtedy chcialbym wbic kilka leveli, zrobic dhq, anni oraz ze wszystkich sil wpomoc ET w tej wojnie. Mam nadzieje, ze nastapi kiedys taki dzien, w ktorym wszyscy polacy na Obsidii zjednocza sie, i tym razem to my nie pozostawimy cienia szans rywalowi =).

shemhazaiiii
11-01-2007, 15:48
na innych serwerach tez niejest ok... juz raz padlem na nebuli przed cwila znow kick i ledwo przezylem... dzis cos neitak wrr .... ;s gz for Dragon! :D
Chico chcesz zrobic world trade? ja dam ci itemy na obsidii a ty na nebuli?

shemhazaiiii
11-01-2007, 16:06
Plz napisz ktos, co i jak z tym tibiacam, ale napiszcie tak jak dla 8letniego dziecka plaxx :D powaga. Sciagam i co dalej zrobic zeby zobaczyc ten jeb*** filmik...???:baby:

Misterio
11-01-2007, 16:17
@up
Wrzuć plik mda do folderu TibiaCam (znaczy sie gdzie masz filmiki itp.) i jak wyskoczy Ci okienko Czy zamienić to wciśnij OK

Floy
11-01-2007, 16:28
NG zaczeło porządnie expic...
Brawa Dla pephego który próboje coś wbijać expa.

Urgothiri
11-01-2007, 19:05
Chico chcesz zrobic world trade? ja dam ci itemy na obsidii a ty na nebuli?

lol ja sam sie przenioslem z obsidi na nebule ;-)

shemhazaiiii
11-01-2007, 20:23
@up
Wrzuć plik mda do folderu TibiaCam (znaczy sie gdzie masz filmiki itp.) i jak wyskoczy Ci okienko Czy zamienić to wciśnij OK

Dobra,ale wlaczam tibiacam i wyskakuje mi okno i jest record, play browse etc.
I co zrobic zeby odpalic filmik ? :D Smiejcie sie smiejcie ale ja powaznie nie wiem jak to odpalic ^^

Misterio
11-01-2007, 20:32
Active > Play > Enter Game > Wciskasz ok bez żadnych passów i wyskakuje Ci okienko z listą filmików : )

shemhazaiiii
11-01-2007, 20:50
dzieki wielkie stary ^^

shemhazaiiii
11-01-2007, 21:04
Jeszcze jakby mi ktos powiedzial jak sie nagrywa to jush by byla szopka :D

^Awolver^
11-01-2007, 21:23
Jeszcze jakby mi ktos powiedzial jak sie nagrywa to jush by byla szopka :D

posluchaj mnie co Ci powiem i to kieruje do wszystkich... Użyjcie czasem czegoś takiego jak "help" w tibicam jak clicasz na help to masz wszystko objasnione jak to zrobic... nie umiesz angielskiego ? zmien jezyk w opcjach... badz uzyj translatora... ale juz trudno skoro clicknalem "odpowiedz" to juz to zrobie wlacza tibie, tibicam clicasz browse, nazywasz filmik , clicasz avtivate record bodajze i wchodzisz do gry..

majk
12-01-2007, 11:07
to forum zamienia sie w "jak odpalic tibiacam"?:D

Floy
12-01-2007, 14:30
No nareszcie N.aród G.eji nieexpi tak szaleńczo jak wcześniej... Do roboty chłopaki...

Mantel
12-01-2007, 18:41
Moim zdaniem niejest tak jak sobie myslicie:cup: Mannow se bije lvl Azared tez :confused: ARCHIN I dORPAZ:cup:

Mantel
12-01-2007, 18:43
To ze memy chemics padl to ich nieinteresuje dla nich on moze rooka zaliczyc beda potrzebowac sorc to se znow jakiegos wezma;(

Ptak~
13-01-2007, 00:48
laaaagi nawet w nocy -.-

a na selenie zrobilem sobie 11 palka i nie mam lagow ; d a na obsidii nawet 1 lv na rooku przycina co chwile :o

Urgothiri
13-01-2007, 11:31
a tak apropo:

Jan 12 2007, 22:51:09 CET Died at Level 165 by a diabolic imp

-1,065,266 expa w tyl :) hmm przydaloby sie zeby mannow tez padl ;s ciagle expi bezkarnie :( HAIL Diabolic IMP! :)

Ghost111
13-01-2007, 13:06
laaaagi nawet w nocy -.-

a na selenie zrobilem sobie 11 palka i nie mam lagow ; d a na obsidii nawet 1 lv na rooku przycina co chwile :o

Niestety.. Btw Suv masz cos takiego moze jak ja? Czyli logujesz sie chodzisz przez jakies 5 min zero lagow idziesz sobie np expic i zaraz masz freez kilku sekundowy i potem juz caly czas lagi.-.-

Fin'er
13-01-2007, 15:01
laaaagi nawet w nocy -.-

Ja też mam lagi ;/ Widać Obsidia laguje się ;/

Pyro Aris
13-01-2007, 15:09
o widze ze do ET doloczyli:
Evo'Hawk
Fozivo
Gnir'Hawk
Illu'Hawk
Raidrion - wreszcie macie kine !
Sephern Leonda - drugi kina ,troche slabszy ale jest ;d
Anubis Demoniac - i jeszcze jeden ryc

dobrze jest miec hawkow po swojej stronie ;)
mysle ze teraz juz sie wiecej nie powtorza sytuacje z hellgate

ps : lol tez mam lagi

zielaq
13-01-2007, 15:19
to jeszcze nie koniec :)

Darotaa
13-01-2007, 15:47
Gildie sobie zmien w profilu :p

Floy
13-01-2007, 16:00
Róbcie filmiki na rec z ataków i wklejajcie je w tym temacie.

Urgothiri
13-01-2007, 16:15
widze ze zabawa dopiero teraz sie zacznie :) skopcie im tylki!!! gogo ET :) a Pephy zdradzsz kto jeszcze jeszcze planuje dojsc do was?:>

zielaq
13-01-2007, 16:43
Hayalet Down
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16851

Floy
13-01-2007, 16:57
Widze że nastepny doszedl do ET ... Trevlig

Kiroy
13-01-2007, 17:13
dzis chcielismy open battle ngsie pologowalo ale niestety nie wyszli :/ czyli jak zawsze ebdzie :P open battle nas 8 ich 30 moze wtedy wyjda na OB :P aff jakie to sa nooby :P

Gawlarz
13-01-2007, 17:22
Fajnie że nowi ludzie dochodza do ET ale w tym momenie rodzi sie jedno pytanie. Czy oni sa jakos sprawdzeni? Nie ma wsrod nich szpiegow? Macie jakas pewnosc ze Was nie bede szpiegowac? Niektorzy z nich byli w NG i to calkiem niedawno.

Floy
13-01-2007, 17:23
Tak z innej beczki...
Wie ktoś, kto sprzedaje pacce za tibijską kase?

GrykA
13-01-2007, 17:29
@Gaw~

Oni juz mieli plan na ten sqad miesiac temu.
Tylko dopiero teraz doszli

Gawlarz
13-01-2007, 17:51
@Axel
Aha, no to świetnie. Skoro im ufaja to nie ma problemu i mam nadzieje ze nikt z nowego team'u ET nie wyrwie sie by ich szpiegowac.
Zycze powodzenia i nastepych czlonkow ET.

don~
13-01-2007, 17:57
16:43 Hayalet [114]: exura vota

; )

Ghost111
13-01-2007, 18:16
Bardzo dobrze sie stalo ze do ET dolaczyly nowe sily, juz myslalem ze to sie nigdy nie stanie. Pozostaje mi miec tylko nadzieje ze wasza taktyka i zgranie pozostana na dotychczasowym wysokim poziomie. Teraz sie zacznie prawdziwe show :o

majk
13-01-2007, 18:21
nareszcie szanse sie wyrownaly:D (w ilosci ludzi)

Hail Kiroy:cup:

Gawlarz
13-01-2007, 19:30
Hayalet owned. Juz 3 raz. Chlopak ma silna wole ze nadal chce mu sie grac.

Pyro Aris
13-01-2007, 19:39
12:34 Hayalet [114]: exura vota

to najlepsze !

@edit
don~ mnie wyprzedzil -.-

Niemiec
13-01-2007, 20:07
jak by knighci z et chcieli explo to priva na forum do mnie xD

Floy
13-01-2007, 20:07
Do NG też dochodzą ludzie... Na przykład : Milivojac zasilił dziś szeregi Narodu Gejów.

GrykA
13-01-2007, 20:09
Jak znam zycie to ng pewnie da inva teraz jakims 'kolegom'.
I znowu bedzie przewaga liczebna ng.
Np. Milivojac

Darotaa
13-01-2007, 20:17
Ja nie wiem jak wy ich zabijacie na takich lagach nie da sie wogóle poruszać

juz mannow nie poexpi

Fin'er
13-01-2007, 21:08
Do NG też dochodzą ludzie... Na przykład : Milivojac zasilił dziś szeregi Narodu Gejów.

No do jasnej cholery... TYLKO nie Mili~ w Ng ;(

Afff szkoda... Chociaż pamiętam jak mi kiedyś mówił, że gdyby ET wygrało to on już sobie nie pogra, ma zatargi z Mentorem bodajże :/

BTW. jak NG zacznie dostwać po dupie do zrobi rekrutacje przydupasów i znów będą mieli przewage -.-

Nirvy
13-01-2007, 21:13
Po ilości dedów hayaleta widać jakie Mannow ma wymagania co do doświadczenia nowych czałonków Ng.

GrykA
13-01-2007, 21:28
Jan 13 2007, 20:12:35 CET Killed at Level 106 by Evo'Hawk
and by Benek Plaxx

Lord Ickus
own3d
Na chuj ng bierze takich noobow?

Ghost111
13-01-2007, 21:48
Jan 13 2007, 20:12:35 CET Killed at Level 106 by Evo'Hawk
and by Benek Plaxx

Lord Ickus
own3d
Na chuj ng bierze takich noobow?

Po to by ET mialo kogo zabijac xD

Voletin
13-01-2007, 22:00
ET rośnie w siłę, wpier***** im chłopcy, podexpie 60+ przez ferie, i jesli sie zgodzicie zasile wasze szeregi ;)

Ptak~
13-01-2007, 22:07
gryka nie nazywaj ickusa noobem bo ci przypierdole ;o

gl hf

//2 dni left

Ghost111
13-01-2007, 22:45
NG popadalo dzisiaj nieco :D

Hayalet -sfragowany przez 22 level LOL
Wartex Night
Master Imam
Lord Ickus
Bozanoglu

O kims zapomnialem? ;]

Floy
13-01-2007, 22:51
Pepsi masz reca?

^Awolver^
13-01-2007, 23:04
No to ryba i spółka zaszaleli :) oby tak dalej :]

et musi byc bezwzgledne xD i ponizyc Naked Gays'ów ;d niczym rodzinka Hewitt'ów :>

Wind
13-01-2007, 23:15
No panowie naprawde świetnie. Czyżby plan wujka Kiroya sie wypełnia? ;> :cup:

zielaq
13-01-2007, 23:20
Nie ma Cama :S

Michael Jackson
13-01-2007, 23:21
Jaki wynik jest we fragach ? :>

Floy
13-01-2007, 23:21
@Edit.
Nvm

Gawlarz
13-01-2007, 23:24
Gratuluje.
Btw. Ile jest we fragach?

zielaq
13-01-2007, 23:28
16:8 tygrysy xd

Kiroy
14-01-2007, 00:47
witam :D az wlasnie se pije piwka za nasze zwyciestwo :D ( oczywiscie alkoholu nie lubie ) no ok ale to nie koniec supportu :) pozyjemy zobaczmy jeszcze nie raz bedzie open batle :) jakbyscie slyszeli jak NG plakalo na vencie i bali sie wyjsc z pz po battle :D HAHA poezja :D no nic do jutra lece bo mi gas leci z kufla :D

Wuja Kiroy:cup:

majk
14-01-2007, 00:50
no i to jest prawdzie ET. Wuja i te jego plany:D booooskooo:D

Hail Misiek!!:cup: :*

Fin'er
14-01-2007, 01:16
Gz Wujek xD.

BTW. Aż mnie dziś zatkało... największy peace player - Acr Chemics sobie rs załapał :D

Mentor już rozdziela hunty ? O.o

00:33 Milivojac [87]: i fight for freadom
00:33 Milivojac [87]: mentor hunt me

hanspel
14-01-2007, 02:05
Wartex ~
Jan 14 2007, 01:01:28 CET Killed at Level 106 by Pephy

Gz :D:D

Dalanther
14-01-2007, 02:41
Impressive solo Pephy! xD!
W takim razie w tej chwili jest, 17:8 sweet ;)))

Z tego co wiem;
- Hayalet skończył z Obsidią,
- Elite Teddiie zapytał o payment, jeśli wyniesie za dużo, to kończy także.
Sweet:)

Powolutku i do przodu ;>

Let The bodies hit the floor! xD

~Dala

zielaq
14-01-2007, 02:50
Wartex
http://tibicams.tibianetwork.net/de/movies/show/16878

Pyro Aris
14-01-2007, 02:57
no fajniusi !
a ten pierwszy filmik illu'hawka na tibicam.com to co pokazywal ?,bo ja tam widzialm tylko up&down

Ghost111
14-01-2007, 03:18
Impressive solo Pephy! xD!
W takim razie w tej chwili jest, 17:8 sweet ;)))

Z tego co wiem;
- Hayalet skończył z Obsidią,
- Elite Teddiie zapytał o payment, jeśli wyniesie za dużo, to kończy także.
Sweet:)

Powolutku i do przodu ;>

Let The bodies hit the floor! xD

~Dala

hehe tak podejrzewalem ze hayalet ma juz dosc, ale ze elite tediie juz mieknie, tego sie nie spodziewalem. Ng chyba juz nie bedzie tak chetnie wychodzic na exp, np Wartex padl kupujac blessy HAHAHAHA

Mantel
14-01-2007, 05:23
X( Gdzie jest SUV~~

marigo
14-01-2007, 09:28
milivojac do ng dolaczyl
moj byly kumpel bo juz sie do niego nieodzywam a szkoda bo spoko byl
i musial do ng

Konzbi
14-01-2007, 09:39
Hayalet kupil chara i doigral sie, a taki kozak byl. Pierwszy owner byl spoko, teraz tylko czasami gra Memy Chemics'em.