zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Obsidia ....

Stron : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Veer~
28-07-2006, 14:52
Nazwa gildi nie jest może agresywna ale to nie znaczy że słaba : )

Fin'er
29-07-2006, 18:18
Suv ;p co Ty ostatnio taki agresywny ? ;p Zawsze taki niby spokojny, a tu... :D cicha woda brzegi rwie... :) . Gz lvl :)

Ptak~
29-07-2006, 20:59
a czy zeby nazywac kogos przyjacielem trzeba go znac w rl ?8o

Xepr
29-07-2006, 21:01
Ehh.. Moim wyobrażeniem przyjaciela jest ktoś komu moge bezgranicznie ufać, zwierzać sie mu, kiedy coś idzie źle, iść do niego i prosić o pomoc. Nie ma chyba internetowego "przyjaciela" jest chyba tylko kumpel z którym można pogadac :P

^Awolver^
29-07-2006, 21:12
poprostu wyczail rsa i zabil, a skullhunterow nie lubie. Jeszcze z czegos mam sie tlumaczyc ?

Ty tez jestes skull hunter ^^"

Ptak~
29-07-2006, 21:36
Awo:
narzekasz jak Ci jeszcze nic nie zrobilem ; f

Ten Na "X":
chodzi mi tu o przyjaciela w sensie tibijskim, ja nie mieszam raczej Tibii z rl -.^ a co mam napisac ze to moj ziomal ?:D

ZIOMALOM-STOP

Xepr
29-07-2006, 21:55
chodzi mi tu o przyjaciela w sensie tibijskim, ja nie mieszam raczej Tibii z rl -.^

Dla mnie zabrzmiało to tak jakbyś właśnie mieszał:P Ale może tylko ja tak zrozumiałem -.^

co do ziomali:P
ziomale ownuja polską scene ;D

^Awolver^
29-07-2006, 22:11
Awo:
narzekasz jak Ci jeszcze nic nie zrobilem ; f

a juz nie pameitasz historii z sir gwanem ? ...

Ghost111
29-07-2006, 22:23
@Xepr

Co ci do tego jakie sa nasze kontakty i czy Suv~ traktuje mnie jako kolege czy przyjaciela. Jesli to jest najwazniejsze to zaloz na innym forum temt "Roznice pomiedzy kolezenstwem a przyjacielstwem" i po klopocie.
To forum jest o tibi i sprawach zwaizanych z tibia a jeszcze dokladnie jest to temat poswiecony wydarzeniom z Obisidi.

@Eufeme

Jak bedzie taka potrzeba to bede pomagal Suvowi dopuki bedzie tego potrzebowal i dopuki bede w stanie mu pomoc.

@Topic

Juz od poniedzialku mam zamiar znow wrocic do expienia :D cieszycie sie? :p

^Awolver^
29-07-2006, 22:38
Juz od poniedzialku mam zamiar znow wrocic do expienia :D cieszycie sie? :p
Ja sie troche martwie ze bedziemy mniej gadac ;d ale nie moge byc samolubny... raduje sie i ciesze sie tym faktem z calego serca :) gl&hf :]

Misterio
31-07-2006, 19:59
Taaa... Ja 2 razy dzisiaj padlem w sumie to 1 raz slusznie ale... n/c calkiem fajnie ; /

Jul 31 2006, 19:17:46 CET Killed at Level 25 by Danius Tavon
Jul 31 2006, 13:46:19 CET Killed at Level 26 by Danius Tavon

Sol
01-08-2006, 10:51
angus ty nawet o czyms tak glupim niem ysl... teraz to ja juz wogle w depresje wpadne.

co do waznej osobistosci na obsidi to ty suv jestes lub moze bedziesz.. ale zawsze po mnie!!!!! mnie tu kazdy ma wielbic i kochac ;) taka rola facetow ;p kobiety sa zawsze najwazniejsze.

co do expienia.. no ja narazie nie moge.. nie mam jak praca codzinnie od 10 do 19 przed praca jazdy (prawka mi sie zachcialo) i wracam do domq zmeczona i wsciekla zazwyczaj. ale juz tak tydzien nie gram wiec pewnie za pare dni nie wytrzymam i troszke poexpie. problem polega tylko na tym ze za jakis miesiac wyprowadzam sie na moja kochana wioche ijedyny interent ktrory moge tam miec to.... tepsa ;/ porazka ale co zrobic ;p wiec licze ze te lagi do mojej przeproawadzki minal i wroce normlanie do gry ;]

^Awolver^
01-08-2006, 11:16
@ang
ojej, daj se spokoj z usuwaniem tibii i chara ;) jak dla mnie to tam tibie mozna usunac jeszcze bo to 10 mega - 3 minuty sciagania... ale gorzej z postacia... zal by bylo taka stracic a jakbys jeszze usunal swoje gg albo przestal na nie wchodzic to juz y byla katastrofa ;<

@sol
Wielbimy Cie :) wyslawiamy Cię ;) bo wielka jest rola Twoja :] itd. itp. =)
a co do tpsa to ja mysle ze nie jest to az tak zle... ja na swojej "kochanej i uwielbianej" multimedii mam czasem kicki na bardzo krotka chwile... takze z gg mnie nie wywala anik ze stronek ale juz z tibia sie polaczyc nie da ;< w tpsa jest tylko jeden minus dla hardcorowych graczy... kick co 24h

Ptak~
01-08-2006, 12:08
Nie kick co 24, tylko reconnect co 24 godziny, czyli mozesz byc połączony maksymalnie 24 godziny, co to za problem zrobić sobie przerwe na minute, rozłączyć się i ponownie się połączyć ? W tepsie jest taki problem, że z Neo niektórych kicka pare razy dziennie, innych wcale, ale lagi jak już są to są miesiąc albo i dłużej, i to mają wszyscy :(

FooF
03-08-2006, 20:15
No dokonałem pewnych odkryć, hehe.. Lookajcie na to

http://img28.imagevenue.com/loc543/th_26464_1_on_tibia_543lo.JPG (http://img28.imagevenue.com/img.php?image=26464_1_on_tibia_543lo.JPG)

http://img31.imagevenue.com/loc597/th_26768_teleport_597lo.JPG (http://img31.imagevenue.com/img.php?image=26768_teleport_597lo.JPG)

http://img12.imagevenue.com/loc327/th_26837_ghost_327lo.JPG (http://img12.imagevenue.com/img.php?image=26837_ghost_327lo.JPG)

Obsidia jak zwykle ponad wszystkimi... a te duchy sa lolaśne

^Awolver^
03-08-2006, 22:44
Foof - the best explorer on obsidia land ;d

co o pierwszego ss spojrz na tohttp://i76.photobucket.com/albums/j34/Apocalipsus_01/Siemaxd0013.jpg

Ptak~
04-08-2006, 10:53
no to ja Was zadziwie, wczoraj Archin zlootowal z Rundo~ red robe z tego pirate ghosta :] ale pewnie leci tak samo często jak yellow gem z arcanow :?

....::::Matek::::....
04-08-2006, 10:59
8o No to tylko pogratulować!!! GZxD

FooF
04-08-2006, 11:59
No to nam panowie red robas stanieje nie ma co...

Ghost111
04-08-2006, 12:02
Z pewnoscia wartosc red robe spadla wczoraj np red robe lezala na poczcie w edron za lada plus 2 moje red robe sa w obiegu prawdopodobnie sa one do kupienia od nijakiego vinnarego.Demon Helmet i Helmet of The Ancient tez jest do kupienia :D

Pozdrawiam.

^Awolver^
04-08-2006, 12:09
;( Tylko czekac az jakies low lvl bedzie to sprzedawac... albo sam vinnare osobiscie... badz jeszcze sprawdzac ebay...
@ang
nie bede za toba tesknic... bo przeciez ciagle istnieje gg :]

Ptak~
04-08-2006, 19:26
red robe nie ma wartosci tak czy siak, bo nikt tego nie kupuje ;-) miała ona wartość kolekcjonerską, ale teraz leci z jakiegos lamerskiego pirate czegośtam :<

Anga nikt nie bedze za Tobą tęsknić, bo Ty nigdzie nie wyjeżdżasz ;) Ani nie odchodzisz :)

Duriel
07-08-2006, 20:13
Witam, witam...
Po przerwie(przerwach?) w tibii ... (niektorych dosc sporych) postanowilem wrocic do aktywnego grania (przynajmniej do rozpoczecia roku akademickiego:) ).
Los chcial ze jakos na obsidie trafilo... niektorzy co starsi gracze moze pamietaja takiego noobka Varisa ... gralem nim pod koniec 2005 ... potem niestety retired bo matura ... teraz matura zdana (wcale nie dzieki amnestii), na studia sie dostalem, wiec troche sie czlowiek nudzi. A, ze mam lekkie problemy ze zdrowiem, to postanowilem zagladnac co sie dzieje na obsidii. Widze ze niektorzy sporo sie wybili (Ang), niektorzy wogole przestali grac, a i sporo nowych twarzy jest tez :)
Pozdro dla wszystkich i dla kazdego z osobna i... cya in game :)

P.S.
Nie gram Varisem.... innym charem pocinam ...

Elder Nagan
08-08-2006, 12:21
ja jako najlepsze z najlepszych xD powiadam wam...nieldugo bedzie wojna z ng ja to juz iwedzialem kiedy all byli free xD wiec jebac lvle ile wlezie i czekamy az to master ng przyleci kto sie boi o chara niech s*******a...wiem ze mam 20 lvl i narazie ch*uja zrobie...ale nie martwcie sie ja z erfis rozjebiemy mannowa jak psa xD

Calen Futh
08-08-2006, 15:16
Z tego co wiem wczoraj było gorąco, jakas potyczka podobno była Deajvou- NG. Mógłby ktoś przyblizyć tą sytuacje ;>?

Tass
08-08-2006, 20:03
Z tego co wiem wczoraj było gorąco, jakas potyczka podobno była Deajvou- NG. Mógłby ktoś przyblizyć tą sytuacje ;>?

Elektryk padl Tomiego 2 razy atakowali to tak w sqrucie:evul:

Ghost111
08-08-2006, 22:38
Wiec tak smierc Elektryka mozna uznac za poczatek oficlanej wojny pomiedzy Dejavu a NG. Mannow oficjalnie wypowiedzial wojne gildi Dejavu

:confused:

Duriel
08-08-2006, 23:08
Czegos tu nie kapie ... co NG chce ludziom udowodnic poprzez wypowiadanie ludziom coraz to nowych wojen ... przeciez to juz sie robi nudne ... co jakas nowa wojna to zawsze NG vs. coś .... byla choc jedna powazniejsza wojna bez udzialu NG?
No sory ale zachowuja sie jak jakies ... dzieci. Rozumiem jakby wojny mialy jakis powod ... chociazby o... ktos huntuje nasza gildie, badz obraza publicznie itd ... ale to NG wszczyna wojne z kim popadnie. Na poczatku z Boom, potem niby byl spokoj bo poplacili, ale za chwile znow ich jechali. Potem White Wolfy im niespasowaly, teraz Dejavu. No ludzie ile mozna, na zadnym serwie chyba az takiej rozpierduchy nie ma ... oni chyba nie potrafia zrozumiec tego ze ktos na obsidii moze byc lepszy od nich

Imho ... oni są silni tylko w grupie pojedynczo raczej bez szans na cokolwiek... nie wiem ... moze cos sie pozmienialo przez moje pol roku nieobecnosci ... no ale nie mnie to oceniac ... wyrazam tylko swoja opinie na ten temat.:]

Kuan Ti
09-08-2006, 04:22
Od jakiegos czasu bylo goraco. cale Dejavu expilo ,a z NG moze Gal~ expil wiec Szwedzi niechca stracic serva. Szwedzi sa silni dlatego ze maja program Ventrilo czy jakos tak i szwedzi maja jedna szczegulna zalete. Jak jeden mowi reszta slucha i tak Swe wygrywaja wojny, a Polacy to srrka ale oni wala w kazdego jak chca, nikogo nie sluchaja itp( nie mowie o all Polakach) No i Szwedzi maja taki fajny program co sie nazywa "tibiabot NG" na tym bociku wychodza piekne comba sd;] oczywiscie trzymam strone Polakow bo jestem akurat hunted od osoby z NG;]

pitt6ull
09-08-2006, 04:38
No to powodzenia chlopaki. Mam nadzieje , ze to ostatnia wojna dla NG na obsidii. Macie naprawde szanse (team speak oczywiscie do waszej dyspozycji)Trzymam za was kciuki.

^Awolver^
09-08-2006, 08:42
Czegos tu nie kapie ... co NG chce ludziom udowodnic poprzez wypowiadanie ludziom coraz to nowych wojen ... przeciez to juz sie robi nudne ... co jakas nowa wojna to zawsze NG vs. coś .... byla choc jedna powazniejsza wojna bez udzialu NG?
No sory ale zachowuja sie jak jakies ... dzieci. Rozumiem jakby wojny mialy jakis powod ... chociazby o... ktos huntuje nasza gildie, badz obraza publicznie itd ... ale to NG wszczyna wojne z kim popadnie. Na poczatku z Boom, potem niby byl spokoj bo poplacili, ale za chwile znow ich jechali. Potem White Wolfy im niespasowaly, teraz Dejavu. No ludzie ile mozna, na zadnym serwie chyba az takiej rozpierduchy nie ma ... oni chyba nie potrafia zrozumiec tego ze ktos na obsidii moze byc lepszy od nich

Imho ... oni są silni tylko w grupie pojedynczo raczej bez szans na cokolwiek... nie wiem ... moze cos sie pozmienialo przez moje pol roku nieobecnosci ... no ale nie mnie to oceniac ... wyrazam tylko swoja opinie na ten temat.:]

Oj...
1. Boom pwostalo aby walcyzc z ng wiec ng nie wypowiadalo im wojny...
2.twoj text ze nie grasz tu rok jest troche bez sensu bo obsidia nie ma jeszcze roku.
3.byla jedna powazny war bez ng - limit vs la onda ... ale potem oczywiscie ng sie dolaczylo -.-" tak samo jak w raised fist vs mortlaions...

MayGyver
09-08-2006, 08:42
witam

chcialbym zakomunikowac, ze nawet gdy topic dotyczy jednego swiata, na ktorym nigdy nie gralem, to nie znaczy ze mozna w nim robic wszystko, na co ma sie ochote

wynikiem tego sa 3 bany i ok 12 warnow

przypominam o nie flamowaniu, spamowaniu, bluzganiu oraz pisaniu z rozsadkiem, nie kasowalem postow zebyscie zwrocili uwage ile bylo niepotrzebnych smieci w tym temacie

pozdrawiam

Fin'er
09-08-2006, 09:46
Toś sie chłopie nakasował... :p

Odnośnie wojny... Błagam... nie poddawajcie sie po 2 dedach... jak walczyc to do końca...

Ghost111
09-08-2006, 11:52
Co do wojny to jesli chodzi o pvp wyrowne sa szanse. Teraz jest "Cip Bot", który jest calkiem niezly ;). To ze Szwedzi uzywaja ventrilo nie jest jakims wielkim atutem bo jest przeciez Teamspeak...

...Niech lepszy zwyciezy :p

Duriel
09-08-2006, 12:16
Awolver ... nie napisalem rok ... tylko pol roku ...

A co do tego, że swe uzywaja ventrilo no to coz... nic nei stoi na drodze zebysmy tez go uzywali ...
Widze, ze Divilonia dalej wozi sie jak niewiadomo co ... zyc nie umierac, wszystko po staremu ^^

Tass
09-08-2006, 12:33
[cut]A co do tego, że swe uzywaja ventrilo no to coz... nic nei stoi na drodze zebysmy tez go uzywali ...[cut]

przypomne tylko ze przy ostatniej takiej "wielkiej" potycce zaoferowalismy prywatny serwer TS... i co? czesc skorzystala... ale i tak niepomoglo to wiele... zgrania nadal nie bylo :(

Ghost111
09-08-2006, 13:33
przypomne tylko ze przy ostatniej takiej "wielkiej" potycce zaoferowalismy prywatny serwer TS... i co? czesc skorzystala... ale i tak niepomoglo to wiele... zgrania nadal nie bylo :(

Ja nie biore udzialu w wojnie :p ale z wlasnego doswiadczenia wiem ze, sa TS to nie wszystko :( bo jak zwykle zawsze znajdzie sie ktos kto nie bedzie go mial z jakiegos powodu :baby: a juz nie wspomne o tym ze napewno bedzie tak jak zawsze czyli brak dycypliny. Chodzi mi glownie o to ze, dowodzacy bedzie cos mowil a:

1. Wszyscy w tym czasie bede gadac i nikt nie bedzie skupiony na sluchaniu
tylko na gadaniu :confused:
2. Lider bedzie sie staral kierowac akcja a inni nie beda sie stosowali bo np
uznaja ze sie lepiej sami znaja.

Moim skromnym zdaniem wypadaloby sie zastanowic i chociaz ten jeden raz zastowac sie do tego. Im wiecej osob tak postapi wieksze prawdopodobienstwo zwyciestwa ;) wiec...

...Niech wygra lepszy

Ptak~
09-08-2006, 13:33
a ja żem warna za flaming zarobil -.^

Awo co to byla za wojna Limit vs La Onda ?

mhm, zgrania nie ma i nie bedzie, proste. Dlaczego ? Bo my jesteśmy POLAKAMI ~.~ ale wojne dalej mozna wygrac bo jest CIPBOT, czyli "te, ziomy, wszyscy dajemy atak na monnofa i cisniemy F12, ok ziomale?" >.> neistesty taka jest większość Polaków na Obsidii :|

mhm, Duriel. Komu NG wypowiedziało wojne ? Poprostu nie pamietam takiej sytuacji :p Odswież mi pamięć :confused:

Kuan Ti
09-08-2006, 13:35
Ile masz osob co jak powiesz ze all na Mannowa i all klikaja F12??? pamietaj ze tamci tez klikaja f 12 na was;] a wogule Mannow nie bedzie sie patrzyl jak dostaje sdki tylko bedzie biegal a jak bedzie mu sie konczyla mana to utani gran hur,time ring i tyle go widziales;]

Ghost111
09-08-2006, 13:41
Nie wiem jak to bedzie bo moja gildia nie bierze udzialu wiec niechce jakos zbytnio rozwijac tematu, bo jak wiadomo "trzeci uszy" sa wszedzie :p
Ale jesli nie bedzie zgrania i brak organizacji to wojna jest przegrana.
Organizacja to podstawa nalezy o tym pamietac. Dobra organizacja jest o wiele wazniejsza niz high level :P juz sie o tym pare razy dobitnie przekonalem

:(:(

Kuan Ti
09-08-2006, 13:46
Szwedzi dlatego zadze tym servem bo maja zgranie a Mannow to nie noob. ma tu najwieszka wladze dlatego ze potrafi zorganizowac ludzi. Jak Mannow mowi "dobra wychodzimy z pzeta i prujemy tego kolesia" to wychodza a u Polaków odrazu jest "nie tamtych jest zaduzo, padniemy, ja nie ide"

^Awolver^
09-08-2006, 14:24
@duriel
sry.. za pomylke
@suv
poczatek servera, limit - 2 gildia na servie pod wodza erzar miria i la onda pod wodza warcy.... keidy pokonalismy la onde ng ich dobilo a potem wypowiedzialo wojne limitowi :P

Jesli banished nam nie pomoze i przegramy to zycze powodzenia i udanych wakacjii tej gildii.... bo do wakacjii pewnie deja vu dotrzyma ale pow wakacjach nadejdzie czas na nich -.- smiesza mnie tylko ci wszyscy kolesie na foryum tibia.com ktorzy nagle pokochali ng i są takimi lizodupami ze mam odruchy wymiotne...

pzodro dla najlepszych przyajaciol na servie tkorzy nigdy sobie wzajemnie nie robia przykrosci... suva i kiroya

pitt6ull
09-08-2006, 16:36
Awolwerku kto wie może będę mógł z wami powalczyć (jak pożycze chara:P ) ale to sie zobaczy. Jesli chodzi o organizacje to z tym paplaniem na ts-ie anga ma troche racji. Kanal macie , juz dawno go postawilismy.Zawsze mozemy zmutowac ludzi ktorzy nie dowodza i beda mogli tylko sluchac. Jak gralem powazniej w CS-a to nie mielismy problemu z ustaleniem kto dowodzi i sluchaniem go na klanowkach (odzywales sie tylko by uprzedzic o ataku) ale to inna sprawa bo wiekszosc u nas miala ponad 20 lat, a mniejszosc (czyt. gowniarzeria) musiala sie sluchac. Mam nadzieje, że wam z ta organizacja wyjdzie. Posuniecie Mannowa bylo latwe do przewidzenia. Chlopaki lubia wojny i nie ma co ich za to winic. To ich sposob zabawy w tibii. Macie duze szanse wiec sprobujcie je wykorzystac (tymbardziej, że dzieki temu bedzie wkoncu spokoj).

BTW: Wypowiedzenie wojny przez mannowa podoba mi się, wkońcu napisał w pełni prawdę na tibia.com, bez bzdur o jakims PA albo innych bajkach.

Elder Nagan
09-08-2006, 17:12
Od jakiegos czasu bylo goraco. cale Dejavu expilo ,a z NG moze Gal~ expil wiec Szwedzi niechca stracic serva. Szwedzi sa silni dlatego ze maja program Ventrilo czy jakos tak i szwedzi maja jedna szczegulna zalete. Jak jeden mowi reszta slucha i tak Swe wygrywaja wojny, a Polacy to srrka ale oni wala w kazdego jak chca, nikogo nie sluchaja itp( nie mowie o all Polakach) No i Szwedzi maja taki fajny program co sie nazywa "tibiabot NG" na tym bociku wychodza piekne comba sd;] oczywiscie trzymam strone Polakow bo jestem akurat hunted od osoby z NG;]

Drogi Vylkano co do bota to masz racje ale polacy tez uzywaja NG a nei TibiaAuto...poprostu swe sie o chary nei boja ;]

ja z erfis moge za*******ac wszedzie bynajmneij wiem ze on mnei nie zostawi ;]

^Awolver^
09-08-2006, 18:15
BTW: Wypowiedzenie wojny przez mannowa podoba mi się, wkońcu napisał w pełni prawdę na tibia.com, bez bzdur o jakims PA albo innych bajkach.

mi sie troche nie podobalo, gdyz atakowali nas juz 2 dni przed wypowiedzeniem wojny... nie podobalo m isie tez zachowanie liderow deja vu... ktorzy nic z tym nie robili ;< ale moze oni mieli racje a nie ja :) jestem calkowicie podporzadkwoany wiec jak przegramy to nie bedzie moja wina ^^

pitt6ull
09-08-2006, 20:02
Jeszcze jedno male ale apropo organizacji. Dajcie wszyscy rybie nr. GG i telefonu zeby mogl was powiadomic o jakis planowanych atakach. Podzielcie sie na kilka grup gdzie ktos bedzie odpowiadal za prowadzenie i doinformowanie swojej grupy ludzi. Teraz najważniejsze nie srajcie sie tak o swoje chary, bo po co wam postac na wysokim lvlu ktora nie mozecie normalnie grac ?? Zeby sie pochwalic kumplom ? Zrobcie sobie screena na dowod ze ja mieliscie i jazda na NG. Wygrana wymaga poswiecen. Co do tych co uciekaja z gildii jak z plonacego statku taka mala dygresja, NG sie wami zaopiekuje w razie przegranej Dejavu, a w razie przegranej NG dejavu to zrobi. Neutralnosc jest dla tchorzy. Najbardziej mnie bawia texty " ja sie nie mieszam, bo po obu stronach mam kumpli". Jesli to tacy kumple w tym NG to niech zalatwia zeby nie bylo wojny :P Oczywiscie taki sposob pozwala latwiej dojsc do wysokiego lvlu (pokorne ciele 2 matki ssie) ale nigdy nie da wam szacunki zadnej ze stron. No nic, powodzenia życze, bo biorac pod uwage sklady obu druzyn to nigdy nie bylo takiej szansy na pokonanie NG jak teraz. Oczywiscie o ile bedziecie sluchac tego ktory dowodzi, bo to najwazniejsze.

strazak
09-08-2006, 20:04
Polacy musza miec sukces na juz a jak nie to retired, bija jednych wszyscy patrza i ciesza sie ze nie mnie.

Najsmieszniejsi sa oczywicie ludzie ktorzy obsrali sie w 10 minut po wypowiedzeniu wojny i uciekli z Deja.. ( Tass, Lady Abadon...........) zawsze znajda sie obsrancy ktorzy sa mocni w gadce na forach i w napadaniu w 3 na 1 gdy poluje :D ale jak wojna - to nie moja sprawa niech inni narazaja levele i itemki ja przeciez poluje/skiluje/robie runki.

W baniszed chyba niema za duzo polakow ani brazoli wiec nikt u nich nie bedzie dygal, jak sie przylacza do Deja to po NG, Mannow nie wyjdzie z DP. Warto by o tym pomyslec jak by ich zachecic bo oni moga byc kluczem. Vandale sa za slabi psychicznie na jakakolwiek decyzje a Amerykanskie gildie ( Zero i Mayhem) sa po stronie Anicala bo on zapewnia im bezkarnosc, bezpieczenstwo.

Moim zdaniem ta wojna to koniec NG, jezeli polscy HL madrze to rozegraja.

Kalamatus ma jak zwykle racje, ale na juz na teraz to ataki chyba sa niemozliwe bez sojuszy

^Awolver^
09-08-2006, 20:18
Pamietajmy ze do tej wojny przylacza sie tez odwiczni wrogowie ng... lord erus,millido i boneshardy ktorre uwielbiam :D to jest siwrtne miesa armatnie i tak swietnie trapuja ze wteyd to juz trzbea tylko zdjac NyGusów :)
@up
spodziewalem sie ze czesc osob w gildii wyjdzie..(w tym ja, ale ja mam inne powody) ale dlaczego shadnow ridixx? -.-" 104 ek ktory byl vicem... niech zadna gildia nie chche takigo vica ktory ucieka agdy jest wojna -.-" z restza co mu to da? ....

Tass
09-08-2006, 20:43
Polacy musza miec sukces na juz a jak nie to retired, bija jednych wszyscy patrza i ciesza sie ze nie mnie.

Najsmieszniejsi sa oczywicie ludzie ktorzy obsrali sie w 10 minut po wypowiedzeniu wojny i uciekli z Deja.. ( Tass, Lady Abadon...........) zawsze znajda sie obsrancy

obsrancem to nazwij siebie... nawet nie masz na tyle odwagi by podac swego prawdziwego name z serwera :P

Najsmieszniejsi sa oczywicie ludzie ktorzy obsrali sie w 10 minut po wypowiedzeniu wojny i uciekli z Deja..

sprawdz drogie dziecko kiedy i kto opuscil gildie a potem feruj wyroki bo jestes zalosny... skad wiesz ze nie biore udzialu w wojnie skad wiesz co robie? tak btw nie przyszlo do twoje malej glowki ze mannow zrobil screena z czlonkami gildii pare dni wczesniej, zanim cokolwiek zaczeli robic? nie pomyslales drogie dziecko ze mozna miec inne powody opuszczenia gildii? do zobaczenia po tej samej stronie jesli masz odwage

strazak
09-08-2006, 22:06
Drogi Tasie

Nie jestem Twoim wrogiem, ale denerwuje mnie Twoje zachowanie i Tobie podobnych. Kiroy mial sile zeby odejsc z Ng chociazby zeby moc samodzielnie decydowac o sobie i swojej gildii. A Ty tylko sie migasz i slizgasz.

Oczywiscie ze Mannow wie z kim walczy, bo walczy z kazdym HL ktory mu hipotetycznie zagraza i wie kto byl w Deja i kto ja opuscil, ale trzeba miec sprawny zwieracz i nie robic tak jak Ty ale raczej poczekac na rozwoj wypadkow bo na polowabnie to sie raczej nie wybierzesz tak czy siak :D

Mannow operuje terrorem, a wszyscy sie boja. Gdyby wszyscy opuscuili gildie jak Ty to kto by walczyl, ci poza gildia ?

Pomysl jak czuja sie ludzie ktorzy w niej zostali... moze ja...moze nie ja, wiadomo ze na wojne sie nie wybierzesz (bo w zadnej nie brales udzialu) ale chociaz swoja obecnoscia mozesz pokazac ze ze ci ktorzy walcza nie sa sami i ze maja moralna przewage nad terrorystami z NG.

Lord Erus na bank sie nie przylaczy bo ma bana, moze innym charem, moze... a na boneszardow... to Manowa nubchary wystarcza

^Awolver^
09-08-2006, 22:24
@up
Mowilem o lduziach podobnych lordowi erusowi.. a mannowa noob chary na boneshardy by starczyly ? ty chyba nie wiesz o kim mowa :) szkoda tylko ze sa oni na ue od mannowa ;< ale nic mzoe bedize miec bana...

Bait
09-08-2006, 22:56
Hmmm, jak Deja przegra to zdaje mi się że jakis czas zaatakują reszte
polskich "silniejszych" guild, ja to nawet nie mam co myslec o war bo cale G tam narobie, wiec pozostaje mi tylko, życzyc wam powodzenia : )

Peeroman
09-08-2006, 23:03
Witam wszyskich przyjaciół i nie przyjaciół , to jest mój 1 post.
Mam prośbe przestancie sie kłócic, musimy się teraz wszyscy zebrac i przygotować do walki z Ng , nic nie dają kłótnie i wypominania komuś że wyszedł z gildii. Myśle że osoby które opuściły gildie wrócą do nas i beda walczyć razem z nami. Ja już zamówiłem pacca więc nie długo rozpoczniemy zabawe :) Pozdrawiam wszystkich Cya

Gecaj
09-08-2006, 23:31
Witam wszystkich. To też jest mój pierwszy post tutaj. Ja również biorę udział w wojnie i zdecydowanie sie zgadzam z peerem:) .Tak sie składa, że jutro wyjeżdżam nad morze ale postaram się w miarę możliwości zagrać i tam w wolnej chwili i wesprzeć naszą gildię. Gdyby faktycznie Polacy zechcieli nam pomóc choćby z tak niepozornej nazwą gildii: Kuci Kuci , to myślę że wygrana jest w zasięgu ręki:cup: :cup:

Fin'er
09-08-2006, 23:57
Powodzenia Polacy :):):)

Tass
10-08-2006, 00:35
Drogi Tasie
wiadomo ze na wojne sie nie wybierzesz (bo w zadnej nie brales udzialu)

wróżysz to z gwiazd czy z fusów?

pitt6ull
10-08-2006, 00:47
Strazak daj spokoj tassowi, bo znam lepiej sytuacje i nie masz o co sie czepiac, wierz mi (znam go pare lat w rl ) co do textow peero to racja. Solidarnosc ponad wszystko. Lojalnosc zreszta tez. Kto sie wykupi ma hunta i tyle.Plan sie powoli uklada wiec glowa do gory. Jako przyklda podam gildie rzadzaca z morgany (tam gram). Oni walcza (lacznie z moja gildia) ponad 1,5 roku na titanii. Jesli tak podejdziecie do sprawy to NG jest pozamiatane.
A tak btw podejscia Polakow: drozej sprzedaz na alegro 60 lvl w gildii rzadzacej niz 100 lvl w gildii huntowanej przez rzadzaca.

Kuan Ti
10-08-2006, 02:46
Jezeli Polacy beda sie bali stracic swoie chary to juz wam mowie ze przegraliscie;] Szwedzi sie nie boia bo moga zrobic inne chary

pitt6ull
10-08-2006, 03:23
Vylk a ty sie boisz stracic chara?

Nirvy
10-08-2006, 09:32
Jezeli Polacy beda sie bali stracic swoie chary to juz wam mowie ze przegraliscie;] Szwedzi sie nie boia bo moga zrobic inne chary

Doskonale wiem oco ci chodzi i się z Tobą w pełni zgadzam:)

Zakwas
10-08-2006, 10:48
"Damy Rade" ;^) kazda reka, myszka i klawiatura sie przyda.
Powod wojny niewiem jaki jest i chyba sie nie dowiem. Po 2 tyg. przerwie zaczolem gre, a tu mannow szaleje i strzela we mnie niewiadomo za co :baby:, a z natury spokojny jestem :P

A tak odchodzac od tematu wczoraj byl program na tvn4 "o tibi" poprostu nie moglem sie przestac smiac :D

To tyle peace and love & good luck for us :^]

Szaryy
10-08-2006, 12:56
09:43 Awolver:09:43 You lose 636 hitpoints due to an attack by Mannow.

Nazgool
10-08-2006, 14:09
Jak podejdziecie do sprawy jak to kiedys zrobilismy a mowa o TS czy Ventrilo to slabo to widze 8o

Pozdro dla tych ktorych poznalem na tym smiesznym serwie nawet dla Kiroya, ktory mnie omamucil na 100k;(

Osiol221
10-08-2006, 14:18
ej wezmiecie mnie do gildi?? mam 28 lvl ms zawsze jakies sd wam sie przyda xd

Duriel
10-08-2006, 14:43
Jezeli chodzi o wojne ... proponuje nie czekac az NG zrobi pierwszy krok ... wezcie ich z zaskoczenia. Chociazby taka banalna rzecz jak najazd na GH... hmm tylko tutaj maly problem ... NG nie ma gh ... ale musza miec jakies miejsce w ktorym sie spotykaja ... to jest dosc czeste dla gildii ze upatruja sobie jakis punkt zborny w ktorym zbieraja sie grupowo i np. train badz cos w ten deseń

P.S.
Jezeli mam jakies niepelne info o sposobie bycia NG to nie bluzgać mnie ... podaje tylko prostą sugestie

Ryba_90
10-08-2006, 14:50
Jezeli chodzi o wojne ... proponuje nie czekac az NG zrobi pierwszy krok ... wezcie ich z zaskoczenia. Chociazby taka banalna rzecz jak najazd na GH... hmm tylko tutaj maly problem ... NG nie ma gh ... ale musza miec jakies miejsce w ktorym sie spotykaja ... to jest dosc czeste dla gildii ze upatruja sobie jakis punkt zborny w ktorym zbieraja sie grupowo i np. train badz cos w ten deseń

P.S.
Jezeli mam jakies niepelne info o sposobie bycia NG to nie bluzgać mnie ... podaje tylko prostą sugestie

Ciezko ich jest wziac z zaskoczenia poniewaz prawie nikt od nich nie expi, moze pojedyncze osoby ale to naprawde rzadko kiedy. Probowalem w nocy i rano ale niestety nikogo nie bylo od NG online :P Oni sie tylko loguja aby kogos ubic i nie sadze zeby gdzies stali i sobie trenowali. A druga sprawa to sa poprostu wakacje i sporo osob (mam na mysli tu shooterow dosc dobrych) z Dejavu wyjechalo gdzies. Wiec jak narazie nie pozostaje nam nic innego niz czekac lub probowac snake atakow :P

Elder Nagan
10-08-2006, 14:58
napisalbym cos ale spoleczniaki tu sa wiec tego nie zrobie powiem wam ze jeszcze sie zdziwicie ;]

btw.oni na edron sa zawsze ;)

btw.powinniscie zalozyc prywatne forum gdzie bedzie all o wojnie bo tu to mamy duzo sprzedawczykow

a TaemSpeak robi lagi to lepiej uzywac ventrillo

Ghost111
10-08-2006, 15:09
napisalbym cos ale spoleczniaki tu sa wiec tego nie zrobie powiem wam ze jeszcze sie zdziwicie ;]

btw.oni na edron sa zawsze ;)

btw.powinniscie zalozyc prywatne forum gdzie bedzie all o wojnie bo tu to mamy duzo sprzedawczykow

a TaemSpeak robi lagi to lepiej uzywac ventrillo

Niestety masz racje juz raz byla akcja ze ktos strzelil z ucha na tym forum a TS rzeczywiscie powoduje male lagi. Prywatne forum? Mysle ze Awo cos moze zrobic w tym kierunku :p

Kuan Ti
10-08-2006, 16:55
Vylk a ty sie boisz stracic chara?

TO jest pytanie. ja sie nie boie stracic chara tylko ze jestem hunted od miesiaca to ja mam na sobie 1 bp uh. za duzo chyba nie powojuje. Jezeli ktosm mi zasponsoruje uhy to moge walczyc;] A wogule gdy jeszcze nie bylo tak napietej sytuacji, to chcialem dojsc do Dejavu ale sie nie zgodzili. To czyzbym mial teraz ginac za ludzi co mnie nie potrzebuja????

PS. z tym ze sie loguja zeby kogos zabic to prawda. Ale to tez mozna ominac tylko trzeba wiedziec jak;]
Duriel: ich takim punktami jak to powiedziales sa ich domki ktore sa na edron i venore. Tyle tylko ze NG sa za madrzy zeby siedziec w domkach venore bo tam latwo o trapa

Kiroy Wind
10-08-2006, 17:06
Prywatne forum moge ja zrobić jak bede miec chwilke czasu :P

^Awolver^
10-08-2006, 18:47
Co do prywatnego forum.. bardzo chetnie je jutro zrobie...
@Kuan

gadasz glupoty... jestes/byles w dejavu od ponad miecha... i 86 ek ma 1 bp uh ? az nie chche m isie wierzyc... jesli sie myle to przepraszam

Kuan Ti
11-08-2006, 07:08
Mam tylko 1 bp uh. Poniewaz zeby dobic na huncie 77 lvl bilem Dle i dragi na pohu a jak kazdy wie Dle i dragi na 77 lvl to niezle waste UH. i z kims mnie pomyliles bo ja mam 77 lvl a nie 86, ja jestem knight a nie elite knight i nigdy niebylem w Dejavu. Ja jestem Vylkano a nie Vallena.

Ptak~
11-08-2006, 08:57
I jesteś od Valleny sto razy lepszy ;)

Kuan Ti
11-08-2006, 13:34
O.o takiego czegos jeszcze nigdy nie slyszalem:D

Duriel
11-08-2006, 13:53
Ludzie chyba mają racje co do Ciebie ... z widzenia znam Vylkano w sumie odkad zaczalem grac na Obsidii i nie słyszałem ani jednej złej opinii na Twój temat ... nic tylko pogratulować takiej postawy i oby tak dalej :)

Kuan Ti
11-08-2006, 13:56
musze podziekowac:) fajnie by bylo gdybym nie byl jeszcze hunted ale ehh niemozna miec wszytkiego^^

^Awolver^
11-08-2006, 14:18
takiej postawy jak walenie w kumpli fire fieldami gdy trenia :)

Kuan Ti
11-08-2006, 14:19
ale dodaj ze tez go zgasilem:]

Misterio
11-08-2006, 14:49
Owww... Nie bylo mnie kilka dni i z ten temat zrobil sie ciekawy a nie pisanie takich rzeczy które mozna napisac komus na Tibii.
GL Dejavu

Duriel
11-08-2006, 16:14
Wlasnie ... jak tam wojna??
Cos sie dzieje juz czy narazie cisza?:confused:

Veer~
11-08-2006, 18:01
Nie pomyśleliście że jeszcze są wakacje?
Btw. Nikt nie jest niepokonany.

DO tego forum które albo Kiroy albo ktośtam ma zrobić niech mają dostęp tylko zaufane osoby a nie te wszystkie newbish z tego forum.

Kuan Ti
11-08-2006, 19:38
ALe nikt nie mowi ze sa niepokonani. Ja tylko mowia ze sa trudnymi przeciwnikami;p zeby z nimi wygrac Polacy tez musza miec takiego Mannowa;] Ktory bedzie dowodzil wszytkim i WSZYSCY BEDA SIE GO SLUCHACxD

Ptak~
11-08-2006, 20:07
Tylko że Polacy nie mają Mannowa, naszym Mannowem może mógłby być Veer, lecz nie wiem kto poza nim. Chyba, że wynajmiemy Zase :D

Kuan Ti
12-08-2006, 01:02
A chcialem zapytac Don Zasa jest kim z pochodzenia?? Br, Swe czy ktos inny?

pitt6ull
12-08-2006, 02:11
Bede rozmawial z nizahe inferno by pomogl rybie ulozyc taktyki (170 ek, to taki maly stalin morgany). Ludzie tylko prosba, nie srajcie sie o chary, stracicie ze 2-3 lvle ale wszytko mozna odrobic. Druga sprawa to kasa. Wojna kosztuje ale siano po wygranej wojnie latwo sobie zapewnic(oplaty za protekcje, PA itd.). Majac wladze na serwie bedziecie mieli chara ktory:
a)
Moze wywalic z kazdego expowiska (nie popieram PA ale po wojnie i w czasie wojny tak musi byc, wiec szybko wbijecie lvl)
b)
wasza protekcja cos znaczy(bo co z tego ze macie wysoki lvl jesli nie mozecie go chronic przed ng)
c)
pelny szacun (wielu ludzi was bedzie nienawidziec ale beda sie bali)
d)
paymenty sa wysokie wiec juz na tym macie odrobione straty(taki dorapz ma kilka kk gp.)

Wybierajac opcje unikania walki dostajecie:
a)
postac ktora nie moze expic bo ma hunta
b)
postac ktorej nikt nie szanuje, bo grzeje lawe w dp
c)
przy wykupieniu postac ktorej nikt nie szanuje i ktora boicie sie ludzi z ng
d)
ludzie ktorzy was bronili przed wojna zaczna was zabijac( nawet jak teraz jeszcze nie chca mam nadzieje ze zmienia zdanie)
e) tracicie ludzi z ktorymi fajnie wam sie gralo ( na tym polega ta gra)

To tyle, mam nadzieje, ze co niektorym da to do myslenia.

Elder Nagan
12-08-2006, 08:57
Bede rozmawial z nizahe inferno by pomogl rybie ulozyc taktyki (170 ek, to taki maly stalin morgany). Ludzie tylko prosba, nie srajcie sie o chary, stracicie ze 2-3 lvle ale wszytko mozna odrobic. Druga sprawa to kasa. Wojna kosztuje ale siano po wygranej wojnie latwo sobie zapewnic(oplaty za protekcje, PA itd.). Majac wladze na serwie bedziecie mieli chara ktory:
a)
Moze wywalic z kazdego expowiska (nie popieram PA ale po wojnie i w czasie wojny tak musi byc, wiec szybko wbijecie lvl)
b)
wasza protekcja cos znaczy(bo co z tego ze macie wysoki lvl jesli nie mozecie go chronic przed ng)
c)
d)
paymenty sa wysokie wiec juz na tym macie odrobione straty(taki dorapz ma kilka kk gp.)

co do pa to sie znajdzie ekipa ktora ubije power abusera..i co dostana hunta??niby za co..za obrone konieczna??smieszny jestes ;]

Wiecie jak bedzie ta wojna wygladac??
Dejavu expi ng loguje dejavu konczy exp ng daje loga dejavu znow bije lvle:P dochodzi do starcia kilka z ng i z dejavu padnie osobnikow..ng nie odrobi tych lvli a dejavu tak ;] no chyba ze zaczniecie sypac gotowka ;P

btw. mam pacca ale nie na tym koncie co chcialem :P

Nirvy
12-08-2006, 09:19
a)
b)
c)
d)

Wybierajac opcje unikania walki dostajecie:
a)
postac ktora nie moze expic bo ma hunta
b)
postac ktorej nikt nie szanuje, bo grzeje lawe w dp
c)
przy wykupieniu postac ktorej nikt nie szanuje i ktora boicie sie ludzi z ng
d)
ludzie ktorzy was bronili przed wojna zaczna was zabijac( nawet jak teraz jeszcze nie chca mam nadzieje ze zmienia zdanie)
e) tracicie ludzi z ktorymi fajnie wam sie gralo ( na tym polega ta gra)

Mała poprawka jestem raczej pewny ,że dorpaz,azared,mannow nie zapłacą, gdyby przegrali tylko beda was męczyć snake atackami.

Peeroman
12-08-2006, 09:41
http://rapidshare.de/files/29027692/ventrilo-2.1.4-Windows-i386***********
Czlonkowie Dejavu podalem tutaj link do ventrilo , prosba do wszytkich sciagnijcie sobie je wszyscy , bedziemy mogli sie latwo komunikowac.
Ip podam na tibi , niechce zeby wszyscy nam tam wchodzili .
Pozdrawiam :)

Ptak~
12-08-2006, 10:31
z tego co mi Veer mówił wnioskuję, że wojna już przegrana..

Veer~
12-08-2006, 10:34
Nie zamierzam instalowac tego archaizmu. :S A pozatym przestancie pieprzyć o otsach, taktykach i bóg wie co jeszcze. Taka jest prawda że wasze zgranie jest zerowe i takie będzie nadal. Zamiast działać to z 170 knightem będziecie wymyślać jak to: "trapnąć kolesia na d lair". Poprostu szkoda mi was. Pozatym ten Don Zasa (ale co on wam da jak i tak nie będziecie go słuchać bo sie boicie o lvlki) MUSI być szwedem. Bo tylko oni umieją coś wymyśleć. Mam 3,5 roku praktyki na wojnach ze szwedami i czegoś się nauczyłem a przeciwieństwie do was którzy wymyślają taktyki które i tak do niczego nie prowadzą. Pvp nikt was nie nauczy. Co wam da taktyka jeżeli i TAK NIE BĘDZIECIE SŁUCHAĆ DOWODZĄCEGO. A dowodzący pobiegnie gdzies, padnie a wy razem z nim. Dla was lepiej jest siedzieć w pz i musicie mieć 20 ludzi na 1 goscia z NG żeby przeprowadzić atak. Na chwile obecną wasze szanse są marne. Btw. Co za gadanie od rzeczy że dejavu expi? Nie expi bo wystarczy żeby Azared wpadł i już wszyscy daja loga. Pozatym pewnie za jakiś miesiąc Dejavu zacznie płacić bo padli 2x i już panika.

Ptak~
12-08-2006, 10:36
mhm, a wg mnie wystarczy im miesiąc szkolenia w Banished ;)

strazak
12-08-2006, 12:02
Veer~ ma calkowita racje

Na wojnie nie ma za duzo taktyk, albo sa trapy na polujacych albo sie wychodzi z dp i leje jak wodz mowi zeby wyjsc.

Kazdy mysli "niech ktos cos zrobi - jak na amerykanskim filmie" a najlepiej Don Zasa tylko ze to szwed i kolega z reala Dorpaza i Azareda wiec niewiem jak go skusicie na sojusz z nubami. (wysokie lev bo szaruja ale nubki )

Kazdy madry na forum a jak walka to relog na innego chara :D

Ja nie mam uhow a ja niemam sdkow a ja niemam czasu bo wyjezdzam a ja mam lagi.

polacy na wojnie (walka polega na wyzywaniu i pisaniu postow na forum :D)

Wystarczy ze Mannow napisze ze wojna, sam sie nie loguje ale 90 % polskich HL juz z dp nie wyjdzie sytuacja nieco jak z filmu wojennego o glupich niemcach zabijanych przez komandosow z nawarony :D

Oby Bog sie nad wami zlitowal i zeslal wam Don Zase(lev 60 chyba), bo jezeli on opowie sie po stronie NG to ... hmm no sam niewiem :P

Pozdrawiam twardzieli z Deja i robie rzadka kupe na Konzbiego. - Loyal to the end. :P

Ryba_90
12-08-2006, 12:09
Nie zamierzam instalowac tego archaizmu. :S A pozatym przestancie pieprzyć o otsach, taktykach i bóg wie co jeszcze. Taka jest prawda że wasze zgranie jest zerowe i takie będzie nadal. Zamiast działać to z 170 knightem będziecie wymyślać jak to: "trapnąć kolesia na d lair". Poprostu szkoda mi was. Pozatym ten Don Zasa (ale co on wam da jak i tak nie będziecie go słuchać bo sie boicie o lvlki) MUSI być szwedem. Bo tylko oni umieją coś wymyśleć. Mam 3,5 roku praktyki na wojnach ze szwedami i czegoś się nauczyłem a przeciwieństwie do was którzy wymyślają taktyki które i tak do niczego nie prowadzą. Pvp nikt was nie nauczy. Co wam da taktyka jeżeli i TAK NIE BĘDZIECIE SŁUCHAĆ DOWODZĄCEGO. A dowodzący pobiegnie gdzies, padnie a wy razem z nim. Dla was lepiej jest siedzieć w pz i musicie mieć 20 ludzi na 1 goscia z NG żeby przeprowadzić atak. Na chwile obecną wasze szanse są marne. Btw. Co za gadanie od rzeczy że dejavu expi? Nie expi bo wystarczy żeby Azared wpadł i już wszyscy daja loga. Pozatym pewnie za jakiś miesiąc Dejavu zacznie płacić bo padli 2x i już panika.
Po pierwsze nikt nie kaze Ci instalowac tego "archaizmu". Po za tym twoje slowa same sie wykluczaja, najpierw mowisz ze nie mamy zgrania itp a potem naklaniasz nas abysmy zrobili atak na NG ("zamiast dzialac to.."). To nie takie proste pokonac ng z ludzmi z ktorymi wczesniej nie bylem w teamie i nie prowadzilismy zadnych wojen :> Wy jestescie tacy madrzy na forum a jestem bardzo ciekaw jak byscie sobie radzili jak ng wam by wypowiedzialo wojne, chodzi mi o kuci kuci.

"mhm, a wg mnie wystarczy im miesiąc szkolenia w Banished " mhm widze ze Suv potrafisz zawsze zaradzic w jakiej kolwiek sytuacji. Nie sadze zeby banished bylo jakas super pro gildia z najlepszym pvp na servie bo jestem pewien ze sami z ng by nie wygrali chocby dlatego ze nie maja wysokolevelowych sorkow. Po za tym owszem jest tam kilka osob ktorych pvp jest na dobry poziomie ale jak byla wojna katg vs my jakos nie pamietam zeby tam ktos wychodzil na bitwe oprocz 10 osob max a mieli chyba ich ze 30. A dopiero zaczeli wygrywac jak natsu mial hacka i delete a w zasadzie nie wygrywac zaczeli tylko my przestalismy ich zabijac poniewaz ciezko nam bylo we dwoch palkow. A ciekaw jestem jakie ty masz pvp ze tylko rady potrafisz dawac kto by mogl nas wyszkolic :>

A co do jakiej kolwiek pomocy od innych gildii i ktore mowia "nie bedziemy im pomagac jak oni nic nie robia". To wy myslicie ze jak sami bedziemy wygrywac z ng to bedzie nam potrzebna wasza pomoc? <rotfl>

@Peero nie pisz nic na tym forum co maja robic nasi ludzi bo tu ma wglad kazdy.

strazak
12-08-2006, 12:15
Ryba fakt

czy ktolkolwiek z kici kici walczyl kiedys ? bo ja jakos nie kojarze- chocby suv z ryba jak byl w KaTG ?

doradcow jest wielu :D a tylko ryba walczy o swoje

Ryba_90
12-08-2006, 12:23
Ryba fakt

czy ktolkolwiek z kici kici walczyl kiedys ? bo ja jakos nie kojarze- chocby suv z ryba jak byl w KaTG ?

doradcow jest wielu :D a tylko ryba walczy o swoje
Tak pewnie Suv byl w katg na poczatku bo jak sam powiedzial "chcialem popatrzec jak yunichi sie wyklada" tylko jestem ciekaw jak on by sie zachowal na miejscu yunichiego jak on byl prawie ze sam z katmai na cala gildie banished.

A co do tego ze pvp sie nie da wytrenowac to wcale nie trzeba. Wystarczy miec dobrego wodza ktory umie pokierowac bitwa a reszta musi sie nauczyc tylko zdyscplinowania.

Kuan Ti
12-08-2006, 12:59
Kur... wpewnym sensie Cipsoft poszedl na reke Polakom dajac runy na battle. Dlatego ze nie kazdy polak mial dostep do botow. Wiec co tu all pier.... o jakims PVP ze szwedzi maja a polacy nie. Mannow gral na Xerenie. walczylem z nim. Mial ogromny szacunek bo nie padl ani razu od ludzi. ale gdy padl na 70 + lvl jego gildia go olala czesc sie zaczela wykupywac. Jezeli Mannow i Dorpaz by padli to sami by zoabczyli ze nie mozna Polakow ignorowac, ze to jednak jacys przeciwnicy. Cala podpora NG jest Mannow,Azared, Dorpaz. I nie ma osoby w tibi ktorej nie dalo by sie zabic. Tylko tylko ze chyba czesc Dejavu jest na wakacjach. Poczekajcie az all wroca i wtedy powinna cos sie rozwinac. I program ktore powiedzial Peero jest bardzo dobrym programem. sam gadalem przezniego, nie mialem ani jednego laga na mojej radiowce;]

Kiroy Wind
12-08-2006, 13:55
1. Nasza gildia nazywa się Kuci Kuci, a nie Kici Kici i połowa ludzi z tej gildi walczyła już na wojnach nie raz i nie dwa...

2. Mannow, Dorpaz, Azared zresztą tak jak i reszta nie zapłacą nawet jak będą przegrywać... poprostu bedą snake atakami od czasu do czasu kogoś zabijać.

3. Gdyby nam tzn. Kuci Kuci wypowiedziano wojne wyglądało by to 100x lepiej, napewno pierwszego dnia z 30 osób nie zrobiło by się 10?... I przez tydzień wojny jak narazie 0 akcji..

4. Don Zasa nie jest idealnym rozwiązaniem bo były by problemy z komunikacją, zawsze łatwiej się porozumieć po Polsku niż po Angielsku, zwłaszcza gdy liczy się czas.

FooF
12-08-2006, 14:22
Zasa to nie Jezus cudu nagle nie zrobi... Pozatym z wypowiedzi coniektórych wynika, że Zasa to szwed, więc nic z tego nie będzie... Sry ale miala być wojna Deja~ vs. Ng a nie batalia Polsko-Szwedzka -.-'. Wierzyłem w was ludzie, ale to przypomina Boom vs. Ng, gdzie też miało być pięknie, ale z talentem do walki to było różnie.. ( z tym, że teraz ng zaczeło, zdaje sboie sprawe) Może to przez Yunichiego? Sry facet ale ty mi sie zawsze kojarzysz z "wiecznym partyzantem", niestety zwykle przegranych potyczek, a to nienajlepiej świadczy o twoim leadershipie. Nie chodzi o to ile osób wyjdze przed dp z własnej woli, tylko ilu leader potrafi poderwać do walki... BTW gdzie byliście jak, Azared z Archinem byli na Old widow? To aż sie prosiło o okazje.. Strasznie chaotyczny mi ten wpis wyszedł, ale coż... Szkoda tylko tej kasy co pojdzie na paymenty (chociaż spraw Boże, żebym się mylił)

Nirvy
12-08-2006, 14:24
Tutaj także chodzi oto , że w dejavu jest dużo knightów a dosyć mało sorków a knightami raczej mało zrobicie :/

Nirvy
12-08-2006, 14:26
Zasa to nie Jezus cudu nagle nie zrobi... Pozatym z wypowiedzi coniektórych wynika, że Zasa to szwed, więc nic z tego nie będzie... Sry ale miala być wojna Deja~ vs. Ng a nie batalia Polsko-Szwedzka -.-'. Wierzyłem w was ludzie, ale to przypomina Boom vs. Ng, gdzie też miało być pięknie, ale z talentem do walki to było różnie.. ( z tym, że teraz ng zaczeło, zdaje sboie sprawe) Może to przez Yunichiego? Sry facet ale ty mi sie zawsze kojarzysz z "wiecznym partyzantem", niestety zwykle przegranych potyczek, a to nienajlepiej świadczy o twoim leadershipie. Nie chodzi o to ile osób wyjdze przed dp z własnej woli, tylko ilu leader potrafi poderwać do walki... BTW gdzie byliście jak, Azared z Archinem byli na Old widow? To aż sie prosiło o okazje.. Strasznie chaotyczny mi ten wpis wyszedł, ale coż... Szkoda tylko tej kasy co pojdzie na paymenty (chociaż spraw Boże, żebym się mylił)

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ale na pohu raczej by ich nie trapneli.

Misterio
12-08-2006, 14:41
Old Widow nie byl tylko na pohu lecz Azared loorowal pod Dwarf Bridge i tam sie krecilo wielu ludzi wiec sadze jak by wszyscy pobiegli to daliby rade [;

^Awolver^
12-08-2006, 15:17
[QUOTE=Kiroy Wind]3. Gdyby nam tzn. Kuci Kuci wypowiedziano wojne wyglądało by to 100x lepiej, napewno pierwszego dnia z 30 osób nie zrobiło by się 10?... I przez tydzień wojny jak narazie 0 akcji..QUOTE]

jak zwyle gadasz glupoty -.-"

osob bylo 22.. a jest 18~ mowisz ze bylo 0 akcjii a to nie prawda... a czy ng mialo akcje? rowniez tylko dorpaz i mannow cos probowali ale zawsze odzielnie...

co do Veer~ zalamales mnie... chcialbym wam oswiadczyc ze to nie kuci kuci ani ng rozdaje karty w tej wojnie... wiecie tyle co precietny 20 lvl na servie o deja vu... nie macie prawa krytykwoac czegos o czym nie macie pojecia -.-"

Veer~
12-08-2006, 15:40
Hrhr.. Może nie wiemy ale to nie zmienia faktu że szans z takim czymś jak teraz reprezentujecie to nie macie. Nastepna sprawa jest to że wystarczy wam kilka palkow do przeprowadzania wiekszości akcji +2 knightow. MS nie zawsze przechylaja szale zwycięstwa choć są pomocni. Poprostu to 1 osoba ma decydować co robicie i nie ważne czy się padnie i straci ten lvl. W waszym wypadku to wyglada tak: Hey! On jest zalogowany! Idziemy go lać? Czekaj bo nie ma lidera. No to nie idziemy... I skoro tak mało wiemy o Dejavu jak 20lvle to czemu już macie tyle fragów a okazji nie brakowało? :_)

Nirvy
12-08-2006, 15:50
Poczekamy ,zobaczymy xD

Duriel
12-08-2006, 16:33
Kłócicie sie i kłócicie.....jak tak dalej pójdzie to bedziemy mieli wojne Kuci Kuci vs. Dejavu ... zamiast przekrzykiwać jeden drugiego może próbowalibyście sie dogadać ...??:confused:
Rzucona zostala propozycja uzywania Ventrilo to juz niektorzy takim "archaizmem" są obrażeni, że wogóle ktoś zaproponował taki prostacki program. A uczyli was gdzieś kiedyś, że najprostsze rozwiązania są najlepsze?

Ptak~
12-08-2006, 17:31
mhm, Ryba, powiedz mi ile osób z Dejavu chce walczyc za lidera ? Bo za Zasą szli wszyscy... Nie musieli ale szli :) A u Was ? :confused:

ahh, co do mojego PVP czy o co tam pytałeś...jest takie, jak przystało na kogoś kto gra ponad półtorej roku ale stara sie zawsze rozwiązać sprawy na spokojnie, nie bije sie ;) chociaż teraz i tak jest CIPbot:confused:

Veer~
12-08-2006, 18:56
Konkretnie nie chodzi mi o Ventrilo bo wg mnie to jeden z najlepszych programów tego typu. Prosty i użyteczny. CHodzi mi konkretnie o wersje tego programu.

Nirvy
12-08-2006, 19:17
mhm, Ryba, powiedz mi ile osób z Dejavu chce walczyc za lidera ? Bo za Zasą szli wszyscy... Nie musieli ale szli :) A u Was ? :confused:

ahh, co do mojego PVP czy o co tam pytałeś...jest takie, jak przystało na kogoś kto gra ponad półtorej roku ale stara sie zawsze rozwiązać sprawy na spokojnie, nie bije sie ;) chociaż teraz i tak jest CIPbot:confused:

To prawda, za zasą szli wszyscy, i będą szli ja też pójde jeśli zajdzie potrzeba:D

Peeroman
12-08-2006, 20:07
@Verr~ Podalem te wersje dlatego , ze Kuci kuci jak narazie nie bierze udzialu w tej wojnie.
Mysle ze to bedzie dobre rozwiazanie na tym kanale beda tylko ludzie aktywnie bioracy udzial w wojnie , rozumiesz o co mi chodzi ??
Pozdrawiam

^Awolver^
12-08-2006, 20:20
Mowiac krotko... nie potrzebujemy kuci kuci na ventrilo ...

12-08-2006, 20:32
Ja zrobie to co każdy niebierzący udziału w wojnie powinien zrobic.
Nie bede komentował!
Mam o niektorych tutaj na forum przez te ich wypowiedzi swoje zdanie ktorego ujawniac nie mam zamiaru.
Poprostu nie bede powodowal niepotrzebnych konfliktow! -.-
Tutaj juz niewytrzymalem :D
pitt6ull@
Widze ze zostales glownym doradca Liderow Devaju.
Oni sami powinni wiedziec co maja zrobic.
Myslisz ze jak jeden czy drugi przeczyta twoj post to zastosuje sie do rad zawartych w nim?
Odpowiedz brzmi nie!!!
Moze niekazdy ma takie zdolnosci przywodcze aby zmotywowac cala ekipe do wspolnych dzialan.
Ciekawe czy jakbys byl w takiej samej sytuacji postapilbys tak jak napisales w swoich postach.
Nie mowie, ze nie, ale watpie w to.

Duriel
12-08-2006, 21:03
I to jest własnie nasze polskie "postaw sie i zastaw sie" .... ktoś rzuci propozycje jak walczyc to oczywiscie znajdzie sie ktoś kto naturalnie wie lepiej i sie nie zastosuje ... bo po co, "moja metoda jest lepsza po co mam go słuchać..." ludzie jeju ... wezcie schowajcie dume do kieszeni i postarajcie sie chodź raz posłuchać czyjejś rady .. może nie jest najgorsza

^Awolver^
12-08-2006, 21:06
Wsztsct sugerujecie ze nie sluchamy sie liderow -.-" a tak n prawde nawet nie ma oldierow a jest lider... dajcie spokoj z tymi "podpowiedziami" bo to jest juz nudne -.- kazdy tak umie.... "sluchajcie mussicie sie zorganizowac i sluchac ldiera.... ble ble ble -.-"
@matek
przykro mi to mowic ale nic nie wiesz i gadasz totalne bzdury ;<

Nirvy
12-08-2006, 21:13
Wsztsct sugerujecie ze nie sluchamy sie liderow -.-" a tak n prawde nawet nie ma oldierow a jest lider... dajcie spokoj z tymi "podpowiedziami" bo to jest juz nudne -.- kazdy tak umie.... "sluchajcie mussicie sie zorganizowac i sluchac ldiera.... ble ble ble -.-"
@matek
przykro mi to mowic ale nic nie wiesz i gadasz totalne bzdury ;<

Jedno pytanie czemu mówisz ''my''? przecież nie jesteś w dejavu?

Duriel
12-08-2006, 21:18
Nie sugeruje, że sie nie sluchacie(bo niby gdzie to napisalem?) ... tylko ze taka jest nasza polska natura i mogliby polacy jako ogół sprężyć i spróbować choć raz posłuchać sie jednej osoby i nie wtrącać swoich 3 groszy ...

P.S.
Sukces murowany

Misterio
12-08-2006, 21:53
Matek Ty sie lepiej nie odzywaj bo jestes taki pr0 ze padasz stojac pod dp -.-'. Kazdy co sie wtraca to niech lepiej swoja opinie zatrzyma dla siebie Dejavu moze wie co robi, ale to ich sprawa...

Veer~
12-08-2006, 23:03
Gz pierwszego fraga na Archinie. Gz tez zabicia swojego :o Nie szaleć mi z tym Ue. To nie zabawka

12-08-2006, 23:07
Misterio@
Bylem afk na chwile!!
A tak dla ciebie po moich5 dedach i jego 2 nie wychodzil z depo jak stalem ze skullem.
JA bylem wyposarzony w gfb i to nie 1 bp a on co?
Wand i tyle.
Jak bys widzial ostatnie 2 walki to bys nie pier....lil tego co teraz napisales.
Uciekal jakbym mial z 50 lvl a mialem 19 (on 26)
Aha jeszce jedno mi chara nie szkoda i nie uciekalem jak mnie jego berserki mnie bily.
Za to ty w depo siedziales wystraszony cala sytuacja.
Fakt ze z 23 lvl zrobil sie 19 ;( ale konec byl wart poswiecenia.
Mysli ze ma pro 110lvl i zadzi.
Go,no prawda.Siedzial i piszczal w depo ze mam hunted
Dark'Kage jego nick dla tych co nie wiedza o co chodzi.

Duriel
13-08-2006, 09:09
Nie chce byc niegrzeczny ... ale raczej nie znam nikogo komu szkoda byloby 23 lvla stracic ... nie porownoj 80-100 lvla z 20+ ... na 20 ma sie eq za grosze i po deadzie tracisz max 10k expa. Ne levelach 80-100 traci sie "troszke" wiecej, a nie kazdego stać na aola.

Offtopic:
@up
Drugia sprawa ... czytaj posta zanim go wyslesz na serwer ... i jak nie jestes pewny pisowni jakiegos wyrazu zastąp go innym ...:confused:

13-08-2006, 11:14
Nie chce byc niegrzeczny ... ale raczej nie znam nikogo komu szkoda byloby 23 lvla stracic ... nie porownoj 80-100 lvla z 20+ ... na 20 ma sie eq za grosze i po deadzie tracisz max 10k expa. Ne levelach 80-100 traci sie "troszke" wiecej, a nie kazdego stać na aola.

Offtopic:
@up
Drugia sprawa ... czytaj posta zanim go wyslesz na serwer ... i jak nie jestes pewny pisowni jakiegos wyrazu zastąp go innym ...:confused:

Duriel@
On nie ma 80 lvl tylko 26 (ariza pall) to nie wiem co to twoje porownanie mialo tu znaczyc.
A co do pisowni, z tym u mnie gorzej xD

Przepraszam za spowodowanie malego konfliktu.
Poprostu wyrazilem swoja opinie, ktora nie wszystkim sie podobala.
Nastepnym razem nie bede komentowal. ;)

Misterio
13-08-2006, 12:45
Mu chodzilo o ogolne porownanie a nie o mnie. [;

pitt6ull
13-08-2006, 13:05
@matek
Doradzam nie po to żeby się mądrzyć tylko dlatego, że większość tych ludzi to moi dobrzy znajomi. Gralem z nimi mnostwo czasu (szczegolnie z ryba). Druga sprawa, że moje wnioski wyciagam głównie z doświadczeń ludzi którzy wojny wygrywali. Jesli bylbym w takiej sytuacji jak oni to bym tak robil, ci ktorzy mieli okazje grac ze mna na shiverze wiedza, że postacia sie tak nie przejmę jak przyjaciółmi.

Co do fraga to wielkie GZ. Wczoraj mi Algo o nim powiedział na ts-ie:P

13-08-2006, 13:22
@matek
Doradzam nie po to żeby się mądrzyć tylko dlatego, że większość tych ludzi to moi dobrzy znajomi. Gralem z nimi mnostwo czasu (szczegolnie z ryba). Druga sprawa, że moje wnioski wyciagam głównie z doświadczeń ludzi którzy wojny wygrywali. Jesli bylbym w takiej sytuacji jak oni to bym tak robil, ci ktorzy mieli okazje grac ze mna na shiverze wiedza, że postacia sie tak nie przejmę jak przyjaciółmi.

Co do fraga to wielkie GZ. Wczoraj mi Algo o nim powiedział na ts-ie:P

Ok
Mi chodzilo o to, że oni POWINNI wiedzieć co maja robić.
A doradzac mozna ale i tak zrobia jak beda uwalazali.
Jeszcze raz przepraszam za tego posta skierowanego do ciebie.
Wyszlem na glupka co chcialbym naprawic.:)

pitt6ull
13-08-2006, 13:32
Spoko, masz racje, że powinni ale dobra podpowiedz nigdy nie zaszkodzi
Pozdrawiam

Nirvy
13-08-2006, 16:59
Spoko, masz racje, że powinni ale dobra podpowiedz nigdy nie zaszkodzi
Pozdrawiam

To nie temat o rozpatrzaniu kto ma rację, tylko o wydarzeniach z obsidi.

13-08-2006, 17:01
To nie temat o rozpatrzaniu kto ma rację, tylko o wydarzeniach z obsidi.

Co ty taki zlosliwy :P

Topic@
CZemu Ryba the wolf juz nie jest w devaju?

Misterio
13-08-2006, 18:22
CZemu Ryba the wolf juz nie jest w devaju?
Jego sprawa no ale cóż jemu to sie dziwie albo i nie
Dziwie sie bo i tak juz wszystko zrobione i gra palkiem od 100~ troche nudna same dragi... a tu moze sie zabawic
Nie dziwie sie bo szkoda takiego chara ; P

^Awolver^
13-08-2006, 20:22
Coś tam wiecie , ale malo.... chodzi mi tu nmeistety przedewszystkim o matka... twoje posty mnie po prostu rania :< nie przepraszaj i nie pisz kolejnego bezsensowanego posta bo chyba blekitna łza poleci z moejgo blekitnego oka ;<

Nirvy
13-08-2006, 20:48
Mam małą sugestię jeżeli chcecie sobie porozmawiac albo pokłucić umówcie się albo zróbcie inny temat . Ten dotyczy sytuacji na obsidi i jak i inni czytelnicy raczej nie przyszli tutaj ,żeby popatrzeć kto się znowu kłuci tylko ,żeby sie czegoś dowiedzieć o tym serverze.

Ptak~
13-08-2006, 21:33
no to ja chciałbym pogratulować fraga na Ogórze -.-" tyle ;)

13-08-2006, 22:24
Coś tam wiecie , ale malo.... chodzi mi tu nmeistety przedewszystkim o matka... twoje posty mnie po prostu rania :< nie przepraszaj i nie pisz kolejnego bezsensowanego posta bo chyba blekitna łza poleci z moejgo blekitnego oka ;<

NIe bede komentowal bo znuwu powtorzy sie cala sytulacja.
Ja takze polaczam sie do grona gratulujacych;)

Urgothiri
15-08-2006, 03:26
Powodzenia w wojnie zycze ;) ja i tak niemam nawet mozliwosci zeby bys po ktorejsc stronie ;( glupi ban:( ale moze juz w tym tygodniu odbanuje psotac po 3 miesiacach:D

Misterio
15-08-2006, 10:03
Tak Mannow pokazal wczoraj jakim jest kretynem -.-"
Myslalem ze Gal'axy jest madrzejszy ; /

bencio
15-08-2006, 10:03

Suv ma racje ja go znam bo bylem u niego w gildi (Baja Bongo)jak byla wojna Koler przeciwko rybie i natsu seri(war factory). Suw jest madry i powiedzial nam na kanale Baja bongo ze nigdy nie walczyl i niebedzie tego robil bo poco, przeciez ma w d..ie wszystkich i stworzyl sobie nowa postac zeby go nie wolali jak jest online bo Suv jest online od rana do nocy i on stworzyl szybkosciomiernika teraz nazywa sie elder ptaak. Cala wojne przesiedzial na nim i ani razu nie walczyl z tego co wiem i teraz tez niebedzie a jakby co to pierwszy ucieknie z gildi bo jego kolega kiroy pomoze mu zawsze.

wiem ze z don zasa to on na wojny nie chodzil bo samnam to na naszym kanale gildi mowil zreszta Ryba chyba sam wiesz najlepiej czy strzelales do Suva
czy sie myle ?

Suv moze masz jaksie ciekawe ssy z wojen bo te na stronce o tobiw to nie sa fajne, jak masz to pokaz jak rybe biles.

i jeszcze jedno czemu opusciles Kuler jak zaczela sie wojna z vandaslami, bo byles lojalny czy dlatego ze miales w d...e ? inni nie odeszli chyba.

pisze to dlatego ze jak bylem w baja bongo to myslalem ze mnie lubisz a teraz sie nieodzywasz i nie pomagasz jak mnie atakuja

Chcialbym powiedziec ze chcialbym cie zobaczyc(na filmie) na wojnie przeciez przeszedlas szkolenie komandosow w kulerach :P

FooF
15-08-2006, 11:20
@up
Geez stary, nie dość, że się wypowiadasz w czyimś imieniu, to jeszcze czynisz to dość chaotycznie. Za cholere nie wiem, o co chodzi -.-

Humm a co do Suv'a. Z tego, co pamiętam był w katg "ciut" wcześniej, zanim "yunichi się wykładał", a z katg nie odszedł "przed vandalsami" tylko go bodajże (tu mnie może pamięc mylić) wywalili za bycie inactive membersem.
"ze nigdy nie walczyl i niebedzie tego robil bo poco" - a mi się jednak zdaje, że walczył, chyba że w czasie wojny robili gildiowe maratony...

bencio
15-08-2006, 11:25
@Foot

wiem co mowie a ty go niebron panie Pro by Suv :P czy bro of suv.

to nie inne imie tylko moje bo to ja bylem w bajabongo i ojcu rydzyku wyznawcach ^.-

a jak niewiezysz to zapytaj ludzi z kuler czy sam odszedl czy polecial- odszedl bo mial cynk od kiroja ze bedzie wojna z ng

na forum tibia com szwedzi powiedzieli ze suv to pierwszy cykor jest sprawdz jak niewiezysz (suv is chicken)

i koniec wiecej niegadom

a propos byl nieaktywny bo siedzial na ptakach ^.^ swoich

axio90
15-08-2006, 12:34
ech

mi sie wydaje ze to suva sprawa czy walczyl za kolegow i gildie czy tez nie, wojna to sa koszty i sie nie expi i mozna pasc. niechcial walczyc wiec opuscil Katg jak mial cynk ze beda atakowani, zawsze mozna zmienic gildie jak outfit i jak kolegow ktorzy sa niewygodni ja suva rozumiem.

ciekawe czy ty benku bys poszedl i bil high levele bo one przeciez straszne sa.

suv do tejpory bil tylko slabszych wiec pewnie sam niewie czy da rade takim jak on sam. ale z drogiej strony tyle co on gra w tibii przeciez caly dzien to szybo by nadrobil nawet jakby umarl.

mam nadzieje ze ja bede mial taki level jak suv i tez bede unikal walki zeby niemiec huntinga. albo bede placic albo bede szukal silnych high leveli i bede ich najlepszym kolegom.

ja jestem za suvem niech se mowia co chcom

se U in games xD

pitt6ull
15-08-2006, 13:29
No coz, mozna zrobic hi lvl dupowlastwem ale to chyba nie jest istota tej gry :D
@Axio , jak ty tak bedziesz zmienial gildie i kolegow to wkoncu zostaniesz zmieniony. Przyjaznie, nawet tibijskie, powinny dla ciebie duzo wiecej znaczyc. Jesli chodzi o bycie Suv-a w koolerach to wydaje mi się, że polazł do tej gildi bo chcial miec spokoj (koolery dlugo mialy protekcje od ng). Nie sadze żeby był z nimi w jakiś sposób związany (pewnie pare luźnych textow na GC wymienil i tyle). Jak najwazniejszy jest dla ciebie Hi-lvl axio to sobie z kims posharuj konto i wbij go raz ,dwa. Ja wole gre moim noob charem z kolegami.

Urgothiri
15-08-2006, 13:37
wypowiadacie sie na takie tematy a pewnie wiekszosc z was nie widziala wojny i nie uczestniczyla w niej.... wiec nie wiecie jak to jest tyle pracowac charem ciagle expic skilwoac trenowac mlev tylko h spedzonych przed kompem nie kazdy robi swoja postac zeby potem wystawic ja na wojne zeby ja stracic... Po co sie ma mieszac do wojny jesli wiadomo ze z gory jest przegrana jezeli nikt nie pomoze Dejavu?... Tyle z mojej strony

Ghost111
15-08-2006, 15:06
Piszesz ze jakbys mial taki level jak Suv to bys sie staral unikac wojny i walki...I co? Doszedlbys do poziomu naprzyklad taki jak ja mam i co uslyszyszalbys takie slowa jakie ja uslyszalem wczoraj

"hunted for begin a pg"-Mannow

Wiec lepiej dobrze pomyslcie zanim cos napiszecie, poprostu dopuki Ng bedzie rzadzic na tym serwerze nikt z nas rodakow nie ma szans na osiagniecie czegos znaczacego, zapamietajcie to dobrze. Jedyna szansa na spokojna gre to postepowac tak jak Gal'axy. Ale wtedy nie liczybym nawet na odrobine szacunku ze strony Polakow :confused:
Tak wiec drodzy rodacy nie lizac dup szwedom bo i tak oni maja was w dupie.
Beda wykorzystywac tylko to, a jak przyjdzie co do czego to wy**bia was z serva i tak....

;)

strazak
15-08-2006, 16:01
@ Angatevon

Nooo ale teraz twoja cudowna gildia Kici Kici zapewni Ci wsparcie tyle przeciez pisaliscie o graniu w druzynie wiec chetnie teraz zobacze twoja gildie z czachami kolo DP.- Sol, Suv, Kiroy. gogo :D

ps

I jak to ktos juz zauwazyl na forum tibia.com gratuluje pozbycia sie potencjalnych sojusznikow poprzez atakowanie wczoraj czlonkow ich gildii i - Angatewon na liberty. Jak rowniez straszenie Suva ze zabije wszystkich Hawkow i Baniszed tez bylo niezwykle pouczajace dla nich (a mam tam kolege wiec znam ich nastroje) Dla Mannowa byl to chyba najlepszy prezent na tej wojnie

Jeszcze raz gratuluje glupoty i patrzenia tylko na swoje dorazne potrzeby a nie na dalsze cele polityczne i sojusze.

bencio
15-08-2006, 16:08
do pitt6ull

tez tak mysle Suv bardzo pobieznie traktuje wszystkie gildie zalozenie i rozwiazanie zajmuje mu naprawde malo czasu, napewno teraz tez nie traktuje kuci kuci powaznie i odejdzie z niej przy pierwsze okazji- w koncu kto bedzie znal jego powody za 6 miesiecy jak juz jego "przyjaciele" z gildii przestana grac

Ghost111
15-08-2006, 16:11
@ Angatevon

Nooo ale teraz twoja cudowna gildia Kici Kici zapewni Ci wsparcie tyle przeciez pisaliscie o graniu w druzynie wiec chetnie teraz zobacze twoja gildie z czachami kolo DP.- Sol, Suv, Kiroy. gogo :D

ps

I jak to ktos juz zauwazyl na forum tibia.com gratuluje pozbycia sie potencjalnych sojusznikow poprzez atakowanie wczoraj czlonkow ich gildii i - Angatewon na liberty. Jak rowniez straszenie Suva ze zabije wszystkich Hawkow i Baniszed tez bylo niezwykle pouczajace dla nich (a mam tam kolege wiec znam ich nastroje) Dla Mannowa byl to chyba najlepszy prezent na tej wojnie

Jeszcze raz gratuluje glupoty i patrzenia tylko na swoje dorazne potrzeby a nie na dalsze cele polityczne i sojusze.

Zreszta atakowanie Hawkow nie ma nic do rzeczy z Hawkami chyba sie dogadalem :confused: i tak mialem miec hunta i sie z tym liczylem ze bede huntowany za level . Myslisz ze jakbym nie atakowal Hawkow to bym nie byl huntowany?Jak tak sadzisz to sie myslisz...Moze czas ujawnic main char swoj?A nie chowasz sie tak i udajesz wszechwiedzacego.Moze sam dolaczysz do wojny?Aha ty masz pewno 30 level max wiec i tak bys gowno zdzialal :baby:

bencio
15-08-2006, 16:19
hmm

no niby tak

Ghost111
15-08-2006, 16:33
do Angatevon

Ja pisalem ze banished moga byc kluczem i ja o tym wiedzialem i Mannow o tym wiedzial i posklie gildie tez wiedzialy tylko ty o tym nie wiedziales, ale musiale hawka atakowac i to byl swietny pretekst dla terrorysty manowa zeby sie na Ciebie rzucic z huntem. no i jak slicznie sie podlizali dorpaz i azared dla baniszed ze sa ich prawdziwymi przyjaciolmi teraz baniszed sa juz chyba sprzedani przez twoja glupote panie Angatevon,

a tak na marginesie przyznawanie sie na tibia com do szarowanie chyba niejest najlepsza decyzja

Twoj na zawsze

Masz racje ale chodzi o to ze wiedzialem co i jak ale wlasnie w skutek wyzej wymienionych powodow tak sie stalo aha i jeszcze jedno powiedzialem to w gniewie wrecz wscieklosci :(
A jak tak bardzo wam sie nie podoba moja postawa to moge nie grac wcale
Bo niedosc ze od szwedow juz mam hunta to jeszcze niepotrzebnie sie flamujemy na forum co wcale nie pomaga mnie.Nie sadzisz? Zreszta gadalem z obydwoma Hawkami i oni juz nic nie sapia. Tak wiec skonczmy to pier****nie i logujmy sie na chary i walczmy.Bo co nam innego pozostalo...?

strazak
15-08-2006, 17:00
widze ze odszedlez z kici kici

To rozsadna decyzja bo kto w kici Ci pomoze.

Byli online a z dp nie wyszli a jest ich sporo

czuje ze klotnia byla w kici a chcialbym uslyszec co maja liderzy kici do powiedzenia.

Suv od wczoraj niegra czyzby mial nowego chara -Foof ??
czyli znowu ucieczka przed klopotami na nubchara bo niesadze jak to ktos pisal zeby ten czlowiek wytrzymal dobe bez tibii

<<>>Hazel<<>>
15-08-2006, 18:13
widze ze odszedlez z kici kici

To rozsadna decyzja bo kto w kici Ci pomoze.

Byli online a z dp nie wyszli a jest ich sporo

czuje ze klotnia byla w kici a chcialbym uslyszec co maja liderzy kici do powiedzenia.

czyli znowu ucieczka przed klopotami na nubchara bo niesadze jak to ktos pisal zeby ten czlowiek wytrzymal dobe bez tibii

Kuci Kuci a nie kici kici -,-"

strazak
15-08-2006, 18:16
Kuci Kuci a nie kici kici -,-"

H...wo sie nazwali to mi sie myli :D

Ryba_90
15-08-2006, 18:33
wypowiadacie sie na takie tematy a pewnie wiekszosc z was nie widziala wojny i nie uczestniczyla w niej.... wiec nie wiecie jak to jest tyle pracowac charem ciagle expic skilwoac trenowac mlev tylko h spedzonych przed kompem nie kazdy robi swoja postac zeby potem wystawic ja na wojne zeby ja stracic... Po co sie ma mieszac do wojny jesli wiadomo ze z gory jest przegrana jezeli nikt nie pomoze Dejavu?... Tyle z mojej strony

Haha. Jesli kazdy bedzie tak podchodzil do sytuacji "po co podchodzic do wojny jesli nikt nie pomoze" to kto pomoze? :P

"ech

mi sie wydaje ze to suva sprawa czy walczyl za kolegow i gildie czy tez nie, wojna to sa koszty i sie nie expi i mozna pasc. niechcial walczyc wiec opuscil Katg jak mial cynk ze beda atakowani, zawsze mozna zmienic gildie jak outfit i jak kolegow ktorzy sa niewygodni ja suva rozumiem.

ciekawe czy ty benku bys poszedl i bil high levele bo one przeciez straszne sa.

suv do tejpory bil tylko slabszych wiec pewnie sam niewie czy da rade takim jak on sam. ale z drogiej strony tyle co on gra w tibii przeciez caly dzien to szybo by nadrobil nawet jakby umarl.

mam nadzieje ze ja bede mial taki level jak suv i tez bede unikal walki zeby niemiec huntinga. albo bede placic albo bede szukal silnych high leveli i bede ich najlepszym kolegom.

ja jestem za suvem niech se mowia co chcom

se U in games xD"
Nie wiem czy to jest dobry pomysl placic za cos komus czego sie nie zrobilo. Ng poprostu zrobilo ten war bo sie nudzili a my ich zaczynalismy doganiac w levelach, wiec uwazasz ze warto placic za to ze Ng sie nudzi?? Jesli bedziesz tak robil i zmienial ciagle gildie z wyniku jakiejs wojny itp itd to nigdy nie bedziesz szanowany na serverze.

A co do Gal'axego w Ng to oni sie tylko nasmiewaja z Polakow, a ich teksty jakie zrozumialem tam to "fucking polacks" :p

Duriel
15-08-2006, 19:32
Kolejny polak sprzedał skóre ... ciekawe za jaka cene .... wszyscy wiedza o kogo chodzi?

Ptak~
15-08-2006, 19:50
więc po 1.
strazak idioto wyjechac nie mozna do rodziny na pol dnia ?

po 2.
nie pamietam kto to pisal, ale wychodz walczyc w 5 osob przeciwko polowie ng i polowie banished, nie wiedzac dokladnie co sie stalo

po 3.
mam w glebokim powazaniu co o mnie piszecie, bo wrzucacie na mnie, a nawet nie powiecie kim jestescie. poza tym wrzucajcie, co mnie to obchodzi : )

po 4.
gówno wiecie a piszecie, prawie wszyscy

Misterio
15-08-2006, 20:03
I tutaj sie chlopak myslisz bo Foof to noob chara mojego nowo poznanego kumpla [;. Suv wie czyj to jest char [;

@ktos tam napisal
Ze niektórzy nie brali udzialo w wojnie a pisza glupty

Wiec Ja pisze ze kiedys musi byc ten 1 raz. Wszyscy co tu maja takie plany co do zniszczenia NG to nieech wyjda z forum i dojda do Dejavu i zaczna walczyc a nie sie wymadrzac [;

bencio
15-08-2006, 20:17
do Suv

jak musiales pojechac do rodziny to chyba twoja blada buzia pierwszy raz widziala slonce od czasu konca szkoly :D

<<>>Hazel<<>>
15-08-2006, 20:44
Up@
ZAzdroscisz mu levela czy moze czegos innego?
Bo takim pie...eniem twoim tylko to dajesz do zrozumienia-.-"

bencio
15-08-2006, 21:02
Up@
ZAzdroscisz mu levela czy moze czegos innego?
Bo takim pie...eniem twoim tylko to dajesz do zrozumienia-.-"

czytaj mnie ze zrozumieniem :D

ja niczego niezazdroszcze bo niemam czego, moze mi tylko troche zal jego zycia w realu :P

facet zrobi 200 lev bo gra 19 godzin dziennie, bedzie mial 20 lat i zadnego kolegi, blada cere sylwetjke jak zombiak i 0 szansy na dziewczyne nawet slepa.
(widziales Suva zdjecie bo ja widzialem na forum wiec wiem co mowie, a z biegiem czasu bedzie tylko gorzej)
wiec czego tu zazdroscic ?

to kara ktora nikomu nie zycze - tobie tez nie

ja mam maly level bo malo gram ale to nie znaczy ze zazdroszcze tym co graja duzo

<<>>Hazel<<>>
15-08-2006, 21:16
czytaj mnie ze zrozumieniem :D

ja niczego niezazdroszcze bo niemam czego, moze mi tylko troche zal jego zycia w realu :P

facet zrobi 200 lev bo gra 19 godzin dziennie, bedzie mial 20 lat i zadnego kolegi, blada cere sylwetjke jak zombiak i 0 szansy na dziewczyne nawet slepa.
(widziales Suva zdjecie bo ja widzialem na forum wiec wiem co mowie, a z biegiem czasu bedzie tylko gorzej)
wiec czego tu zazdroscic ?

to kara ktora nikomu nie zycze - tobie tez nie

ja mam maly level bo malo gram ale to nie znaczy ze zazdroszcze tym co graja duzo

Dobrze cie zrozumialem, ale to nie jest powod zeby odrazu sie nasmiewac i krytykowac za to co robi.
Moze lubi tibie i nie ma co robic to niech sobie siedzi 19h
Dupy ci nie urwie jak on sobie troche dluzej pogra.
P.S to ja ...::: Matek:::... Zapomnialem hasla:D funkcja odzyskiwania troszke szwankuje:P

Ptak~
15-08-2006, 21:18
po 1.
to zdjecie ma rok i jest robione z komy >.> wiec jakosc jest wiecej niz slaba, ale ty oczywiscie ocenisz mnie i powiesz mi jaki jestem w rl po jednym marnym starym zdjeciu. wrozysz z fusow czy z reki ?

po 2.
chuj cie to obchodzi ile gram ? moze mam isc do piaskownicy za twoim przykladem polepic babki z piasku i poklocic sie z kolegami o foremki ?:o

po 3.
zapomnialem ostatnio, z katg odszedlem jak evo i reszta pacanow zaczela robic afery i wojny z nudow : )

bencio
15-08-2006, 21:20
a teraz czemu pteaszku odejdziesz z gildii ? ^.^

Ptak~
15-08-2006, 21:25
a kto ci kobieta lekkich obyczajow powiedzial ze odejde ?

<<>>Hazel<<>>
15-08-2006, 21:34
a teraz czemu pteaszku odejdziesz z gildii ? ^.^

Plx chlopie opamietaj sie.
Znasz go z rl i ci cos zrobil?
Kilka postow w ktorych dojerzdzasz.
Patrz mam pomysl:
wyslij swoje zdjecie tez sie z mila checia ponasmiewam.
Czekam.

strazak
15-08-2006, 21:44
Ale ty agresywny Suv jestes

przyjmij krytyke na klate i udez sie w piers powiedz jestem cykor wyjde z kici kici jak zrobi sie cieplo albo bede gral ptakiem sadzawkowym :D

brzydalu ^.^

<<>>Hazel<<>>
suv nie potrzebuhe adwokata, ani tlumacza :D

<<>>Hazel<<>>
15-08-2006, 21:45
Ale ty agresywny Suv jestes

przyjmij krytyke na klate i udez sie w piers powiedz jestem cykor wyjde z kici kici jak zrobi sie cieplo albo bede gral ptakiem sadzawkowym :D

brzydalu ^.^

<<>>Hazel<<>>
suv nie potrzebuhe adwokata, ani tlumacza :D

-.-"
Kuci Kuci a nie Kici Kici
xD

Ptak~
15-08-2006, 21:54
mhm, strazak, jesli masz pisac tak durne posty - nie pisz

to samo do bencia - nie pisz >.>

tak strazak, jestem cykor sse paue tfoim zi0m4l0m i jezdem gópjom dzifkom
zadowolony ?
dodam jeszcze jedno - DAŁEM DUPY!!!1111one

pasuje ? wystarczajaco duzo samokrytyki ?

naprawde przestan pisac, bo nic nie wnosisz tylko mnie denerwujesz >.> a chyba nie o to chodzi

ah, dla wybitnie uzdolnionych dodam, ze tekst napisany kursywa jest IRONIĄ (http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia) (link do hasła na wikipedii)

edit:

ehh lece spac, przesadzilem z jedzeniem na imieninkach i sie rozchorowalem :p

Misterio
15-08-2006, 22:02
Owww... Strazak jak chcesz jezdzic po Suvie to zaloz temat "Wszystko o Suvie" a nie piszesz glupie posty w temacie o Obsidii [;. Jesli Ci nie odpowiada moja 1 opcja to pozostaje Ci walka na prv. lub ulzenie sobie podczas ogladania filmu porno

strazak
15-08-2006, 22:03
zadowoliles mnie i teraz Ci odpuszcze

widzisz wystarczy tylko nieco skronmisci i szczerosci a wszystko bedzie ok

Ghost111
15-08-2006, 23:18
@ Strazak

Po pierwsze moze wreszcie ujawnisz nam swoj rl char? Bo z twoich wypowiedzi wynika ze znasz wszystkich najlepiej i wszedzie masz kolegow i wogole wszyscy sa tchorzami i uciekaja od problemow...A w rzeczywistosci jestes jeszcze wiekszym tchorzem bo nie stac cie nawet na odrobine odwagi ze zdradzic swoj main char.

Wiec powtorze jeszcze raz skonczmy to debilne pie*****nie i zacznijmy dzialac, bo w gebie to kazdy jest mocny :confused:
I jeszcze jedno to nie jest temat i rl zyciu Suva a tak pozatym nikt nie ma prawa rozliczac go z tego jak sie zachowuje w realu i jak wyglada

Kuan Ti
16-08-2006, 01:47
nie bylo mnie kawalek czasu. wchodze i patrze ze sie troszke zmienilo;] to jakis tydzien wrzucania na Suva czy cos?:> nie mam nic do niego bo go slabo znam;] z tego co slyszalem to niektorzy chca sie bawic z Mannowem pod depo czy cos;]. Osobicie odradzam jest to czlowiek co gra w tibie tylko dla Wojen balbym sie do niego wyskoczyc 90 knightem bo moglbym pasc. Jak tak dalej pojdzie Polacy przegraja ta wojne mimo ze Angeveton zacheca do polaczanie sie all Polakow. Do Dejavu nie moglem dojsc bo nie zgadzal sie Tomi bait I Pephy. Obie te osoby juz dawno odeszly z Dejavu. Gdybym wtedy doszedl do gildii mialbym teraz runy na walke. Ale to sa wlasnei Polacy-.-
Chcecie mnei wyklnac prosze bardzo wali mnie to;p

Ghost111
16-08-2006, 02:05
No fakt Mannow ma doswiadczenie na wojnach ale i tak to nie przeszkadzalo mu w nie trafieniu ue we mnie :D I nie gadaj ze boisz sie Mannowowa. Grajac 90 ek majac uhy jestes nie do zsolowania praktycznie ;)

Veer~
16-08-2006, 02:35
Ładny shit robicie na tym forum.

Przestańcie postować w koncu. Mówie do tych wszystkich strazakow, noobkow itp... Po 1 Gówno was obchodzi kto będzie walczył a kto nie. Po 2. Suv niech robi co chce. Po 3. Masz jakiś problem to podaj swoj char na obsidii i nie bedziemy sie TU bawic. Po 4. Tylko ja moge bic suva i na chwile obecna ma hunta odemnie. ;) Po 5. Nie bede flamowal nikogo juz (Dejavu) bo to nie ma sensu i wy tez sie zamknijcie.

Kiroy
16-08-2006, 07:29
a co do Suva : Suv to starszny nerwus a zarazem jeden z moich najlepszych kumpli na Obsidii po wielu anszych niemiłych przejściach bo mimo swoejgo młodego wieku koleś jest niesamowicie konkretny mówi co myśli robi co chce !! a nie jak połowa plus 20 lat to takie flaki z olejem że się żygać chce :/ a jak wygląda to niech nikogo nie obchodzi bo to panie oceniają a nie panowie chyba że ktoś jest gejem wtedy ma prawo :D8o

a co do wojny ja nie rozumiem ludzi właśnie jak Tomi I pephy skoro blokują innych a sami odchodzą to jest co najmniej irytujące !! ale spokojnie Angatevon i Yunek jeszcze nie raz was zadziwią :D

a do wszystkich kolegów odważnych na forum .... Suv ma odwage bynajmniej pisać co myśli i brać za to odpowiedzialność a co niektórzy z was nie potarfią grać albo nie mają czasu na takie hobby i poprostu sąciency i zazdrosniiiiiiiii...

pozdrawiam wszystkich do zobaczenia na Obsidii

King kiroy:cup:

Duriel
16-08-2006, 08:45
To jest forum o obsidii czy program pod tytułem "Napisz najwiecej postów offtopic" ... pisze juz drugi raz bo widze ze przedtem nikt nie zauwazyl....Tomi Bait sie sprzedal NG....

Nirvy
16-08-2006, 09:16
To sie nazywa lojalność, walka do końca.

Ptak~
16-08-2006, 10:52
a jak wygląda to niech nikogo nie obchodzi bo to panie oceniają a nie panowie chyba że ktoś jest gejem wtedy ma prawo :D8o

aaaa :D racja ;) zebrało sie pedałków i chcą mnie oceniać >.> Boże broń mnie !

Urgothiri
16-08-2006, 11:07
Zobaczymy co wyjdzie z tej wojny mam nadzieje ze chociaz sprobojecie powalczyc ;) Pozdro

^Awolver^
16-08-2006, 12:26
1.
pojawil sie watek oceniania na podstaie zdjecia... poszukam moejgo zdjecia z okresu komunii i bede prosic o ocenienie jak bardzo jestem glupi i tepy..
2. O deja vu sie martwic nie musicie... nawet i bez czyjejkolwiek pomcoy bedziemy potrafili wiele zdzailac (ja do pewnego czasu... dlaczego.. nvm).
3. Ostatnio mieliscie problemy ze skontaktowaniem sie ze mna za pewne... oglaszam ze gram druidem.. nicku tutaj jednak nie podom z wiadomych przyczyn..

strazak
16-08-2006, 12:52
@ Angatevon

Przykra sprawata kasacja twojej postaci w wyniku szarowania.

Przyznales sie do tego i nawet pozniejsza edycja posta nic niepomogla :(

Naprawde lubilem jednego z posiadaczy. Szkoda ze namieszales z baniszed i sam juz tez nie pomozesz na wojnie. Mam nadzieje ze szybko zrobisz nowego chara.

Misterio
16-08-2006, 12:57
OOooooo niezle niezle Anga~ ; / Dejavu stracilo dobrego shootera ; P

Ghost111
16-08-2006, 14:06
A to peszek... Strazak chyba wiem juz kim jestes :] i prawdopodobnie ja jestem tym posiadaczem ktorego akurat lubisz badz lubiles.

Za to teraz bede mogl sie flamowac z wami dowoli :D

Misterio
16-08-2006, 15:33
Za to teraz bede mogl sie flamowac z wami dowoli :D
Widac humor Ci dopisuje po stracie chara moze to i dobrze widac ze Tibia to dla Ciebie nie wszystko ; p

strazak
16-08-2006, 15:39
@ Angatevon

Pewnie ze mnie znasz przeciez jestesmy teraz w jednej gildii :D

ale anonimowosc daje mi swobode wypowiedzi i krytyki

Nirvy
16-08-2006, 16:10
Uświadomiłem sobie,że na tym serverze nie ma przyszłości :(

Misterio
16-08-2006, 16:15
Właśnie dowiedziałem sie o kolejnej wojnie ; o
Honour, Unlimited and the Hawk Family vs. Lucky Strike

Ghost111
16-08-2006, 16:29
Co do mojego deleta to napewno poprawil humor wielu graczom z Obsidi szczegolnie tym mieszkajacym po drugiej stronie Baltyku :D
Ale plakac nie bede mam nasze kochane spamerskie forum,na ktorym flaming i spam powinien byc tutaj dozwolny :D bo i tak kazdy spamuja i sie flamuje :p

Drogi Nirvy ten serwer jest bez przyszlosci to niestety prawda moglbym nawet powiedziec ze jest to jeden z najgorszych w calej tibi [male zaludnienie, pa&pk tez niemalo plus beznadziejna sytuacja polityczna- tak kochamy nasza Next Generation :D] ale moze wkoncu i na nich przyjdzie czas...

...Ale niestety bezemnie :(

Misterio
16-08-2006, 16:32
Za to kochamy obsidie xD Bo jak by nam sie to nie podobało to byśmy tutaj nie grali xD Niedlugo przyjdzie czas na Suva zapewne chodzi mi o to ze zawitaja do niego "ludzie z rugiej strony Bałtyku"

Ptak~
16-08-2006, 16:38
co ? przyjdą po mnie za PG ? a Anga sie cieszy bo stracił dużo mniej swojej pracy, niż straciłby grając samemu ;)(taka prawda :s) a podobno sharer traci podwójnie...

^Awolver^
16-08-2006, 16:44
co ? przyjdą po mnie za PG ?

dokladnie za to.. tak uwazam.

Misterio
16-08-2006, 16:45
co ? przyjdą po mnie za PG ?
No taki jest mózg Mannowa ; p
zycie...

Ghost111
16-08-2006, 17:37
co ? przyjdą po mnie za PG ? a Anga sie cieszy bo stracił dużo mniej swojej pracy, niż straciłby grając samemu ;)(taka prawda :s) a podobno sharer traci podwójnie...

Niestet drogi kolego przyjda po ciebie za PG tak jak w grudniu zeszlego roku stalo siez Yunichim i tak jak teraz zrobili ze mna :D
I niewazne jest dla nich to czy ktos osiagnal to sharujac accounta czy pgiujac samotnie po 10h/dziennie.Zakladam sie o "piatala" ze Suv bedzie nastepny 8o

Ps: Anga wcale sie nie cieszy poprostu nie robi wielkiej tragedi z tego :p

Misterio
16-08-2006, 17:49
Zakladam sie o "piatala" ze Suv bedzie nastepny 8o
Ja powiedzialem to 1 ; p

Ptak~
16-08-2006, 20:06
ehh, jak narazie mam czas : )

Dodi Brae
16-08-2006, 20:48
Powiem tak

Nie czytalem tego forum bo jest niekonstruktywne a z poradnikow chyba wyroslem. Ale dzisiaj kolega napisal do mnie smsa zebym przeczytal i moze skomentowal wiec ok, wrocilem po dobie z pracy i pisze :

- Najwazniejsze- Suv jest moim zdaniem OK ma swoje wady i zalety jak kazdy ale nie jest toksyczny ze tak powiem i jak ktos go grzecznie poprosi to napewno pomoze a to jest wazne. (oczywiscie nieznam go natyle zeby go oceniac ale takie jest moje zdanie) i niekazdy 15 latek musi wyglkadac jak sterydziarz, bedzie starszy to zmeznieje.
- To ze odszedl od Kooler and The Gang, odszedl bo tak mowilo mu jego sumienie uwazal ze ta gildia jest zla albo przegrana to odszedl nie tylko zreszta on, odszedl Angatevon, Vallena, Muator i wielu innych. Czy zrobili cos zlegi - NIE.
- Co tam jeszcze, nie omawiajcie strategii i sojuszy na publicznym forum bo to kazdy czyta jak to powiedzial madrze zreszta Ryba.(chocby ja moge czytac choc tego nie robie).
-Suv nie denerwuj Hawkow bo nad nimi jest naprawde ciezko zapanowac, podpadniesz to niepograsz i nikt na tej planecie Ci nie pomoze- radze szczeze bo darze Cie sympatia! Poprostu gadasz za duzo ( jak zwykle zreszta) do niewlasciwych ludzi a to sie pozniej niesie po kanale gildi i nie tylko zreszta. Wez pod uwage ze mozesz niemiec racji lub sily.
I pamietaj wojna to wojna i niema kolegow bo moja ojczyzna jest Banished :P

Odnoscie Angatevona
szkoda
szkoda
szkoda
tylko to powiem - mozemy walczyc ale musimy sie szanowac.

ps

Czekam na obelgi :D bo jak ktos cos napisze to ma pozniej problem z nubcharami.
I spadam spac bo mialem naprawde ciezki dzien poczawszy od wpadniecia na stalowy slupek jadac okolo 30 na godzine rowerem, dobrze ze zyje ale rower do remontu :/ . Doba w pracy tez robi swoje. Mam nadzieje ze stwory dadza mi pospac.

Piotrek

Nirvy
16-08-2006, 21:25
Czuje ,że to jest ostatnia wojna dająca jakiekolwiek szanse xD.

^Awolver^
16-08-2006, 21:25
@suv
dla mnie twoja gra to juz strata czasu ;<
@up 2
mala poprawka ;d suv ma 14 lat nie 15 ale to juz maloistotny sczegol :)

strazak
16-08-2006, 22:36
Do Dodi Brea

Ty nie swe ? myslalem ze wszyscy polacy ewakuowali sie z tej gildi i teraz z nia walcza no coz zdrajcow nie brakuje jak widac ^.^
Urzekla mnie twoja historia o rowerku, i pracy, doba to pewnie cieciem jestes :D obronca Suva z baniszed no kto by pomyslal :D, juz cie nie lubie.

No nic ja wyjezdzam na tydzien pod namiot mam nadzieje na pogode, i nie rozwalcie sie nawzajem :D

pod namiotem nie ma tibii :(, wroce to was wszystkich obszczekam :D

i jeszcze jedno lepiej odejdz sam z baniszed i przylacz sie do wojny bo ja mam tam swoich ludzi ktorzy moga cie usunac a wtedy mozesz miec hunta u szwedow i u polakow :P

Duriel
16-08-2006, 22:50
Ehh... szkoda mi Anga strasznie ... moze i on mnie nie pamieta do konca ale sporo mi na obsidii pomogl (male plecy robil), sam odchodze z obsidii z powodów raczej osobistych...hope ze z Angiem jeszcze gdzies bede mial stycznosc... porzadny czlowiek z niego i oby wiecej takich jak on
Pare postów wyzej ktoś skrobnął, ze obsidia nie ma przyszłości...jest w tym ziarnko prawdy bo...jak na roczny swiat deczko malo tutaj "setek" glownie dzieki kochanemu NG...no ale zycze wam połamania mieczy (bo powodzenia pecha przynosi:p ) no i postarajcie sie tą małą grupką survivorsów nakopać szwedzkej buszlandii:]

Ghost111
16-08-2006, 22:58
Strazak akurat co Dodiego to nie slusznie sie rzuciles na niego bo to naprawde spoko ziomek i nie ma co go flamowac :p bo na to nie zasluzyl. A jego obecnosc W Rambo-Katg-Banished mozna uzasadnic tym ze sa juz ze soba dosc dlugo i sie poprostu zzyli ze soba i oczywiscie jest to pewnego rodzaju oaza spokoju dla Dodiego :D
A ty Durielku moglbys ujawnic swoja tozsamosc tak samo jak Strazak bo jednak caly czas nie wiem kim jestescie pomimo licznych podpowiedzi :o

Wogole zakaz anonimowych forumowiczow bo jak sie dowiem to hunta zalatwie :p

Ptak~
16-08-2006, 23:34
Dodi

z całym szacunkiem, ale troche bardziej obawiam sie calego NG niż jakichs smiesznych hawkow, bo Gnir'Hawk jest pożądny, Anubis Demoniac, który ponoć jest "Hawkiem" też jest świetnym facetem, a problemy zaczynaja sie przy Evo i reszcie pro sexy zajebistych sorców trzęsacych Obsidią:baby:
Bardziej obawiam się tego "hunta za level", no ale nic.

@strazak

postem do Dodiego udowodniłeś jaki z Ciebie idiota ;)
po 1.
co Cie to obchodzi jaki zawód wykonuje ?
po 2.
Dodi nie będzie miał hunta u nikogo, bo NG nawet jakby sie dwoiło i troiło to nawet gównianego powodu nie znajdzie, takiego jak level, krzywy uśmiech czy używanie cavebota (tak, za to też już było)
po 3.
ja się z gildii nie ewakuowałem - nie podobało mi sie co robią te "gorsze Hawki" czyli wojny za nic, paymenty za nic, random pk z nudów i wymyślanie powodów po fakcie

Pozdrawiam,
Kotku :o

PS
proszę, niech ten lizodup, który powiedział o tym co tu piszemy Merazowi wygadał się też Hawkom :) Będę miał im więcej do zarzucenia :) tj. "hunted for insulting" za posty na forum : ) (tak, zabijanie kogoś za posty na forum jest żałosne)

Duriel
17-08-2006, 09:34
Zdrajcy są wsrod nas widze ... ciekawe ile ten ktos zarobil na informacjach... btw Meraz to idiota i nie boje sie tego mowic otwarcie na forum, jest on conajwyzej 12 letnim dzieckiem ktore wyzywa sie na tibii... niedojrzaly emocjonalnie dzieciak.... koniec kropka -.-

P.S.
A moze by tak zrobil "bramke levelową" dla ludzi ponizej IQ 90?? Odrazu mniej idiotyzmu by bylo na swiecie ...(nie chce tu nikogo dyskryminowac)

^Awolver^
17-08-2006, 10:12
@up
co do iq sie zgadzam :) ale jesli chodi o Meraza to on tam dawal sowje jakies foty na rozne photobuckety ktorych linki byly na forum tibia.com u\i 13 alt raczej nie ma ale idiota ejst :) WIELKIM :] a ten co zzagonil mnie i suva to i tak nic nie zarobil... po prostu pewnie chcial poudawac jego kolege czy cos...

Duriel
17-08-2006, 10:32
@up
Jego wiek oceniam wlasnie na podstawie zdjecia ... wyglada jakby go mam nie kochała ... btw. co wam nagadał?? Typowe wiejskie "hunted"?

^Awolver^
17-08-2006, 10:34
troszke hunted, troszke bullshit, troche tez "u must die" takie typowo specjalne texty...a na koneic odpuscil i przyznal sie ze uzywal cave bota...

Duriel
17-08-2006, 10:40
Jednym slowem ... przyznal sie ze jest idiotą ... nie skomentuje tego... skad sie tacy ludzie biora na swiecie to nie wiem.... "i cóż, że ze szwecji" i tak debil....

Duriel
17-08-2006, 18:54
A ty Durielku moglbys ujawnic swoja tozsamosc

Ujawniłem sie zaraz w pierwszym poście napisanym przez siebie:] ... a nick mojego noob chara to srednio wazny bo 20 lvlem duzo nie zwojuje jeszcze bez pacca;)

<<>>Hazel<<>>
17-08-2006, 20:33
Look.
Wbijam dzis 20 lvl to mowie a pojde sobie na deserta.
Ide do ekipy i co?
Pk=dead
Odrobilem level i znowu ruszam na deserta.
I co?
Nasz zacny przewodnik zaprowadzil nas do dziury bez wyjscia.
Z sorcerera zrobilem sie blokerem i bloczylem zerki(jako jedyny mialem mana shield)
I tak po godzinie lazenia doszlem z knightem do wniosku ze sie z tad wyjsc nie da i poszlismy pasc na fd.(Druid chyba dalej tam siedzi, a palek dal loga)
A wiec odrobilem lvl i poszlem z 3 ekipa na deserta.
Questa wykonalismy a tu wpada pk palek i kaska poszla w dupe.
Taka sytuacja moze czlowieka wyprowadzic z rownowagi nie? :P

Duriel
17-08-2006, 21:52
Dosc... ja bym sie wnerwil deczko ... ale jedna rzecz mi nie pasuje.... przeciez za dziurą bez wyjscia jak sie idzie przez FD ... da sie wyjsc....

Co do vocation questa ... nigdy nie chodz z kolegami kolegów albo z ludzmi z ulicy ... dead na 99,9%

<<>>Hazel<<>>
17-08-2006, 21:58
Dosc... ja bym sie wnerwil deczko ... ale jedna rzecz mi nie pasuje.... przeciez za dziurą bez wyjscia jak sie idzie przez FD ... da sie wyjsc....

Co do vocation questa ... nigdy nie chodz z kolegami kolegów albo z ludzmi z ulicy ... dead na 99,9%

Wiem ze tam jest wyjscie, a mowie ze poszlismy pasc na fd dlatego ze ja 60+hp bez many a on 90+ hp, a tam sa jak sie niemyle 3 fd :D

Misterio
18-08-2006, 00:33
Nasz zacny przewodnik zaprowadzil nas do dziury bez wyjscia.
Z sorcerera zrobilem sie blokerem i bloczylem zerki
Raz jak byłem pod włem alko(%) tez prowadziłem ekipe na deserta, ale dla swojej kumpeli z Hiszpanii grając jeszcze starym charem, wpadlismy równiez w tą dziurę z zerkami XD powaliłem z visa i jeden z członków wpadł na pomysł ze ma noob chara i moze nas ropnąć, więc nam sie udało w przeciwieństwie do waszej ekipy ; p.
A wiec odrobilem lvl i poszlem z 3 ekipa na deserta.
Questa wykonalismy a tu wpada pk palek i kaska poszla w dupe.
Taka sytuacja moze czlowieka wyprowadzic z rownowagi nie?
Warto nosic przy sobie bp UH lub manasów ; p zeby dobiec do byle jakiego pz. Ty posiadając pacc'a to mógłbys hura uzyć wiec miałbys wieksze szanse na ucieczke ; p

Duriel
18-08-2006, 08:58
@up
% wplynely na Twoją orientacje ... ale widze ze na celność nie:P

@topic
Co ciekawego na wojnie? Jakies nowe fragi? Mannow wymyslil jakąs nową mądrość swego życia?

^Awolver^
18-08-2006, 12:24
Na razie niby sie nic nie dzieje ale poczekajmy jeszzcze troszke :) co do mannowa raczej nie wymyslil jakies nowej teorii... ciagle mysli ze ejst tsunami

Duriel
18-08-2006, 13:28
Jeszcze lekki offtop.... jak ktos jest ciekawy mojej tozsamosci ktorą wyjawialem kilkakrotnie to pm do mnie to mu powiem ... nie bede sie wyslalwial na forum po raz n-ty bo i po co?

@topic
Co z tą nową wojną? Lucky Strike z kimstam?

^Awolver^
18-08-2006, 13:43
Leja sie za to ze ktos kogos zabil ktos sie bronil i w ramach najlepszej obrony zaatakowal... pogmatfane to wszystko jest

Calen Futh
18-08-2006, 17:37
No i dzisiaj nie wypalił Ani~. Szkoda. Może next time sie uda.

Duriel
18-08-2006, 18:45
Jaki skład był?(ewentualnie miał być) i why nie wypalił? Czyzby NG pilnowalo wejscia na anni zeby nikt nie mogl robic?:D

Kiroy Wind
18-08-2006, 18:58
Wszyscy zgineli :(

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10850

Nirvy
18-08-2006, 18:59
Jaki skład był?(ewentualnie miał być) i why nie wypalił? Czyzby NG pilnowalo wejscia na anni zeby nikt nie mogl robic?:D

Team:
Xziin
Tomi Bait
Nergio
Elite Demolisher

Wszyscy padli, troche się zdziwiłem majac darmowego bota.

Dosłownie żal.pl http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10850

Calen Futh
18-08-2006, 19:32
Ehhhh...Te Demony nie miały nawet Deep Green hp. Totalnie im nie wyszło ;s

@down: No niby na początku je bili. Ale pozniej już nie zabardzo :s

<<>>Hazel<<>>
18-08-2006, 19:55
Oni bili te demony w ogole? :P

Xaorix
18-08-2006, 20:22
Wszyscy padli, troche się zdziwiłem majac darmowego bota.
Dosłownie żal.pl
Jesli chcialbys wiedziec to questa zawalil Brazylijczyk i Szwed. Elite Demolisher sprawial wrazenie jakby mu szkoda bylo uhow (no tak, jak uhy kupuje sie 30minut przed rozpoczeciem questa to tak bywa...) i nie mial burstow. Xziin zachowywal sie bardzo dziwnie. Na poczatku mial walic sdki, potem uzyc swoich power boltow, ktore wzial na tego questa, ale dlaczego nawet nie zaatakowal demona - nie wiem.
Tomi Bait bardzo dobrze sie trzymal, dopoki nie zmienil tarczy i sova na bursty. Blokujac w ten sposob trzeba bylo sie liczyc ze zwiekszonym prawdopodobienstwem deada, ale z drugiej strony co mial innego zrobic? A Nergio robil wszystko co powinnien, jako jedyny z teamu walil brustami, a pozniej, kiedy Tomi polecial na combo juz nie mial co zrobic, chyba jasne bylo, ze sam 2 demonow nie zabije.
Jesli chodzi o darmowego bota, to pewnie nie wiesz, ale nie da sie strzelac burstami i bez przerwy uhac sie.
Najpierw nabij 100 level, zrob anihilatora, pomysl co piszesz i wypowiedz sie.

Zal mi ciebie i takich ludzi jak ty.

Kiroy Wind
18-08-2006, 20:47
Po update chyba sie cos zmienilo, ze niemozna walic burstow i uhac sie jednoczesnie :P

Ptak~
18-08-2006, 22:51
po 1.
przed update też się nie dało robić tego JEDNOCZEŚNIE
po 2.
co to ma być ? 100 lvle na Annihilatorze ? wyjdźcie wszyscy. jeśli ktoś wykona tego questa bez bota to mu pogratuluje, jak wykona z botem będzie dla mnie nikim~
po 3.
jak to jest, że jeszcze półtorej roku temu 140 lvle padały na Anni knightami, a teraz jakies 100 lvle chodzą, a 107 ek SOLUJE Anni~ ? -.- boty za darmo Wam dali i mordy cieszycie jak program za Was questa zrobi ?

A DHQ ? "dajemy kase Dorpazowi i on czyści". I co będziesz mial radoche, że masz 1 arma więcej ?
Questy nie są po to żeby dzieciakom się łatwiej grało, bo wastują mniej UH(no tak nie ma UH ide komuś payment nałożyć albo kogoś okradne, bo jak to sie kase inaczej zarabia ? Aaaa są hydry, wezme druidów, okradne ich na huncie a oni jeszcze beda mnie leczyć sio ale nooby bwahaha), ale mają byc wyzwaniem, urozmaiceniem monotonnych polowań.
i po 4.
jak juz zrobicie z tymi swoimi żałosnymi botami na 100 lvlach,
hope you die and lose it~

Xaorix
19-08-2006, 00:47
@Suv
To jest ironia?
Jak piszecie "boty" to nie wiem czy chodzi wam o tibe ng lub cos podobnego czy o f1.
Jesli ci chodzi o to drugie, to sugerujesz, ze wszyscy powinni sie uhac myszka? Czy o to pierwsze i sadzisz, ze ani na 100 levelu, "recznie", nie da sie wykonac?
boty za darmo Wam dali i mordy cieszycie jak program za Was questa zrobi ?
Eee, a ci lighthacka za darmo dali i morde cieszysz, ze masz swiatlo?
Skad te negatywne nastawienie do botow, skoro sam uzywasz/les?

Troche ciebie nie rozumiem, ale mam nadzieje, ze zle zrozumialem tego posta i w wielu miejscach jest ironia.

Ptak~
19-08-2006, 07:55
Porównujesz lighthacka do UHbota ? Miałem na myśli Tibiaauto, TibiabotNG i inne takie. Kiedyś jak miałeś SoVa czy SCA byłes kimś, a teraz 105 rp robi Anni~ na bocie i wystawia Sova na sell >.> a jakiś kretyn ktory 30h na dobe siedzi na hydrach i okrada druidów kupuje tego SoVa -.-"

^Awolver^
19-08-2006, 09:30
po prostu tibia jest zepsuta... z reszta w jakiej innej grze mmorpg jest taka cienka widocznosc jak w tibi... bez lh sie nie da grac -.-' a co do bota w tibi... dla mnie on jest lipny.. oni sie po prostu weszli i naciskali na pale hotkeya... zamiast chociazby zaatakowac potwora -.-"

Ptak~
19-08-2006, 11:47
fajne określenie, "na pale", zapisze to :o

bencio
19-08-2006, 11:52
Nie czepaijcie sie Suva on ma dobry program !
Wiem bo jak bylem z nim w Ojcach Rydzykach to on mi to mowil ze ma taki program ktory sam leczy daje swiatlo i jak sie strzela to zawsze trafi z sd do czlowieka i on mial ten program tez do robienia w nocy czarow elderem ptaakiem.
Wiec zostawcie go w spokoju ^.^

oczlik88
19-08-2006, 12:09
Porównujesz lighthacka do UHbota ? Miałem na myśli Tibiaauto, TibiabotNG i inne takie. Kiedyś jak miałeś SoVa czy SCA byłes kimś, a teraz 105 rp robi Anni~ na bocie i wystawia Sova na sell >.> a jakiś kretyn ktory 30h na dobe siedzi na hydrach i okrada druidów kupuje tego SoVa -.-"

Ja porównuje...I Lighthack i TibiaAuto i cała reszta jest illegal wiec nie ma co pie***lić...Obydwoma programami łamiesz Tibia Rules. Więc uważam, że jeżeli przyznajesz się do używania LH to nie miej pretensji do tych którzy używają twardsze boty.
Ja kiedyś sprawdziłem AutoExpa i stwierdzam, że taka gra jest bez sensu...

Btw.
Kiedyś na Askarze kupiłem Gianta za 120k. Teraz kosztuje pewnie 20k.
Czasy się zmieniają...

Ptak~
19-08-2006, 12:26
imo sharowanie lamie Tibia rules tak samo jak nadmierne pkowanie.
Czyli jesli ktoś źle podliczyl unjusty i dostał bana to jest taka sama ciotą jak sharer ? :*

oczlik88
19-08-2006, 12:38
Well... Wiadomo, że nie. Też nie trawie dzielenia kont ale widzisz jest taka sprawiedliwość, że ten który nie policzył od razu zostaje ukarany a Ci którzy dzielą konto robią to do dziś :)
A na myśli miałem głównie to, że tak ostro ciśniesz ludzi którzy używają boty, a przyznajesz sie, że sam używasz LH.
Przykład w Tibi:
Jest sobie koleś który nigdy nie zainstalował na swoim komputerze żadnego bota, nie nawidzi tego bo dla niego to jest Nie Fair. I widzi Suva który lata z LH... Co czuje?
Odp: To co Ty czujesz do tych którzy expią chodź ich nie ma przy kompie:D
Przykład w życiu:
Jest sobie koleś który sobie czasami wącha amfe i pali trawe, ale on nie uważa sie za ćpuna bo zna ludzi którzy walą heroinę i kokainę.

~Nie mam nic do Ciebie ale to troche nielogiczne, Pozdro~

<<>>Hazel<<>>
19-08-2006, 13:21
Co do tego nie udanego anniego.
Powinien on wygdalac tak xD
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10875
3 ms i 1 ed
warto zobaczyc xD

Ptak~
19-08-2006, 14:35
Haz, to anni z celesty ? Z Nerką i resztą ?:p

mhm, ten Twój przykład z rl coś mi tak nie pasuje, ja nie mówie, że jestem czysty, tylko że UHboty i tak dalej sa conajmniej smieszne i psują tą grę. A co do lighthacka, expisz sobie w tombie, nie widzisz rogów ekranu ale jedziesz, uciekasz przed banshee, wpieprzasz sie na licha który wychodzi z ciemnego rogu a z drugiego rogu ida 2 necro, których też nie widzisz. Fajnie ?;)

oczlik88
19-08-2006, 15:45
Wiesz Suv... Ani razu nie napisałem że Lighthack jest zły, to jest taki "narkotyk miękki" a Cave Bot to już jest narkotyk twardy.
Tak jak Marihuana(Miękki) i Heroina(Twardy).
Czyli za Lighthacka dostaniesz wyrok w zawieszeniu a Cave to już uuu odsiadka pewna:D

Tak teraz świruje już z nudów ale Suv zakończmy temat bo Offtopic sie robi...
3eba sie dowiedzieć coś na temat wojny...
Macie zamiar coś zdziałać czy nie ?(Pytanie do reszty.)

Misterio
19-08-2006, 15:45
Co do wszystkich programów lamiacych "tibia rules" macie tutaj dobrego kolesia. xD
15:29 Acentarius Tiveni [25]: Siema
15:31 Sill Funin [24]: jak lvl??
15:31 Acentarius Tiveni [25]: Nie widzisz?
15:31 Sill Funin [24]: nie
15:32 Acentarius Tiveni [25]: jak masz imie chara to obok
15:32 Acentarius Tiveni [25]: w nawiasie
15:32 Sill Funin [24]: ale
15:32 Sill Funin [24]: niegram na citach'
@ edit
ciag dalszy...
15:46 Sill Funin [24]: nieweim z kad sciagnac cita

Duriel
19-08-2006, 16:06
Co do waszych dywagacji na temat LH i UHbota ... LH nie jest juz illegal bo...wiadomo czemu ... to samo z UHbotem ... niby jest ale watpie ze go ktos uzywa bo wlasnie chyba przez niego nie wyszedl anni tamtej grupce

@Misterio
Masz ortografa w podpisie "denerwuje" sie pisze:p

@topic
War widze stanął w miesjcu ... wy pogłaskaliście NG... NG pogłaskało was .... i cisza...something more?

<<>>Hazel<<>>
19-08-2006, 16:12
Haz, to anni z celesty ? Z Nerką i resztą ?:p

mhm, ten Twój przykład z rl coś mi tak nie pasuje, ja nie mówie, że jestem czysty, tylko że UHboty i tak dalej sa conajmniej smieszne i psują tą grę. A co do lighthacka, expisz sobie w tombie, nie widzisz rogów ekranu ale jedziesz, uciekasz przed banshee, wpieprzasz sie na licha który wychodzi z ciemnego rogu a z drugiego rogu ida 2 necro, których też nie widzisz. Fajnie ?;)

Omg zapomialem ze celesta to non-pvp (gafa?) :P
Ale anni poszedl im super :D

Ptak~
19-08-2006, 20:51
no tak poszlo im super bo jak Nerka walil mas res to demów nie leczyło...

<<>>Hazel<<>>
19-08-2006, 22:31
no tak poszlo im super bo jak Nerka walil mas res to demów nie leczyło...

Czy mi sie wydaje czy ty sie mnie czepiasz ?? :P

^Awolver^
19-08-2006, 22:56
Nowy news....
wszsycy co mysleli ze mozna robic ostre pg solo style tak jak suv the dark magican... to teraz sie ostro zawioda...
Suv (22:54)
ej dobra przyznam sie
sharuje
z szarikiem
z janosikiem
i posterunkowym kutasikiem

Ptak~
19-08-2006, 22:58
perfidniasty fejk !

:o

Awo~ 22:51:02
ja raz podnioslem pusta puszke
Ja 22:51:02
imo ja nadgarstki
Awo~ 22:51:23
ja cwicze miesnie zwieraczy
Awo~ 22:55:11
ja sprite .. ty pragnienie
ja johny.. ty kangur
ja wiesiek.. ty lok
Awo~ 23:00:10
hmm
Awo~ 23:00:14
wcozrja padal descz
Thor 23:00:16
miau miau miau zrob mojemu psu dobrze
Awo~ 23:00:19
ale mim owszystko pojde sie umyc
Awo~ 23:00:19
narazie
Thor 23:01:49
co za fagas
Ja 23:01:54
Xd
Thor 23:01:57
czekaj no
Thor 23:02:01
mam całe archiwum

Tjor masaker pro skater
19-08-2006, 23:11
suv (18-05-2006 16:29)

tylko skoncze lekcje robic

suv (18-05-2006 16:30)

bo jestem zagrozony ;s

Ja (18-05-2006 16:30)

lol z czego

suv (18-05-2006 16:30)

ze wszystkigo

;OOOOOOOOOOOOOOOO

Ptak~
19-08-2006, 23:13
czerstwe 8o

Thor (9-08-2006 14:04)
teraz chuj nalał i znowu gówno narobi
pierdole
rzucam tą robote
Thor (9-08-2006 14:05)
i piszczy o kurwa nie wiem co
Thor (9-08-2006 14:05)
kurwa kurwa >; [
Ja (9-08-2006 14:06)
chodz ; o
Thor (9-08-2006 14:07)
czekaj musze mu jebnac
i wyperfumowac pokoj
o_O"
Thor (9-08-2006 14:09)
lol wrobili mnie
Thor (9-08-2006 14:09)
jak sie dalem na to namowic

tjor dostaó psa

a później...byłem z nim na DL huncie i otwierałem loota..

Thor (9-08-2006 15:41)
tee
dsm wylocilem
XD

Tjor masaker pro skater
19-08-2006, 23:15
lognij sie do RL pajacu

Tjor masaker pro skater
19-08-2006, 23:19
małe sprostowanie co do moich wypowiedzi na gg- musialem sie dostosowac do twojego poziomu suv, sad but true ;<

Ptak~
19-08-2006, 23:21
bo Twój własny poziom Cię przerasta :o

^Awolver^
19-08-2006, 23:22
No wlasnie tez musialem mowic jak suv na gg ;< pozatym w ogole to klamstwo i fake'i :D ale gdzie moje texty o tym jak abrdzo lubie reagee?

Tjor masaker pro skater
19-08-2006, 23:25
bo Twój własny poziom Cię przerasta :o

nab :|

Ptak~
19-08-2006, 23:27
double :s :S ;s

Ptak~
19-08-2006, 23:28
lece spać, jak to Thor napisał..

Thor (16-08-2006 19:58)
eh dobra hf z lalką
Thor (16-08-2006 19:58)
spusc z niej cale powietrze jak wczoraj ze mnie

Awo :*

btw

nab :|

to jest Twój gosu poziom :?:o

aaaaa komu to zdjecie zajumales XD

Tjor masaker pro skater
19-08-2006, 23:33
suv nie martw sie gorzej juz byc nie moze, nie bede juz odpisywac na twoje posty (swamp) trollu

Ptak~
19-08-2006, 23:35
ale żeś po mnie pojechal ; oo

otrzymasz nagrode w postaci bana za najglupsze posty along with your Lort Suv

btw nie zmęcz sie hantlami ;-)

kurwda moja lglowwa -.-

Tjor masaker pro skater
19-08-2006, 23:43
ale żeś po mnie pojechal ; oo

nie musze po tobie jechac, po prostu wiem jak jest (-;
a z kozaczenia przed monitorem wyrosłem, tobie też tego życze ;)