zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Obsidia ....

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20]

Pyro Aris
15-05-2007, 00:55
May 13 2007, 21:31:43 CEST Killed at Level 117 by Mannow
and by Moose Darkshade

a co im odbilo ,zeby zabijac Gurdalla ?
o ile mi wiadomo ,to Gurdall byl neutralny

btw. wescie skonczcie z tymi "polacksami" bo to juz glupie jak w co drugim poscie widzisz "polacks" ,kiedys tak nie bylo :D

Fin'er
15-05-2007, 03:15
Dla osób którym się niechce czytać 50 stron o bzdetach podsumowuje :

:)1:) Jak się ma sytuacja na naszym kochanym serwerze??

Ng nie istnieje. Grzeje dp. Nowa gildia to zespól dobrych ludzi, znakomitych fachowców; gospodarka idzie do przodu, a ludziom żyje się coraz lepiej...

:)2:) Na jakie dwie grupy dzieli się społeczeństwo Obsidii??

1) Chwała i cześć wyzwolicielom Obsidii - Last Sunrise gildii - która uciśnionych wyzwoli spod jarzma tyraństwa "Nigersów".

2) <Pip><pip><pip><pip> wszystkim poza - Last Sunrise - niech się pałują i w ogóle... no. Polacksssssssssssssssssy X(

Pozatym : Ng nie istnieje. Grzeje dp. Nowa gildia to zespól dobrych ludzi, znakomitych fachowców; gospodarka idzie do przodu, a ludziom żyje się coraz lepiej...

:) 3:) Jaka jest nowa Obsidia ??

Wolna od jakiegokolwiek PA, kraina "miodem i mlekiem płynąca"

Pozatym : Ng nie istnieje. Grzeje dp. Nowa gildia to zespól dobrych ludzi, znakomitych fachowców; gospodarka idzie do przodu, a ludziom żyje się coraz lepiej...

:) 4 :) Kto jest najgorszym wrogiem publicznym ??

Całe NG, no i Suv bo udaje że ma lagi choć tak naprawdę nie ma lagów, dogaduje się za plecami z NG i w ogóle nie dotrzymuje słowa a to grzech...

:) 5:) Kogo nie lubimy czytać na forum ??

Axia i tego Pana od Legii, każdego kto mówi źle o LS, obrońców Suva ( bo to dziwk*** i robią to za kase i w ogóle no !! ),

:) 6:) Kogo lubimy czytać na forum ??

Każdego kto nie jest Axiem, albo Panem od Legii, każdego kto dobrze mówi o Ls, każdego kto atakuje Suv'a wymyślając coraz to nowe hipotezy dotyczące stanu jego internetu no i każdego kto wypije 2 litry gorzałki a się na nogach potafi utrzymać

:) 7 :) Ile ownerów ma Qx~

Qx~ nie ma żadnych ownerów... o których nie wiemy.

__________________________________________________ _________________

Tak chyba można określić nasze wypociny na tym forum. Chciałbym na koniec dodać też parę słów ode mnie :

Jestem neutralny ( czyt. Polacks), mój post ma charakter ironiczny, Broń Boże nie odnosić się do niego na poważnie, nie obrażam nikogo konkretnego.Pozatym : Ng nie istnieje. Grzeje dp. Nowa gildia to zespól dobrych ludzi, znakomitych fachowców; gospodarka idzie do przodu, a ludziom żyje się coraz lepiej...

Żegnam Panowie :]

Misterio
15-05-2007, 07:53
Finer no i zapomniałeś, że dla NG znaczysz tyle samo co noobek, który dopiero wyszedł z rooka ;]

majk
15-05-2007, 11:26
Finer no i zapomniałeś, że dla NG znaczysz tyle samo co noobek, który dopiero wyszedł z rooka ;]

ty piszesz tylko po to aby cos napisac tak? zeby ktos wiedzial ze ty tu piszesz nonstop i wszystko wiesz tak?

Mantel
15-05-2007, 12:03
Dla osób którym się niechce czytać 50 stron o bzdetach podsumowuje :

:)1:) Jak się ma sytuacja na naszym kochanym serwerze??

Ng nie istnieje. Grzeje dp. Nowa gildia to zespól dobrych ludzi, znakomitych fachowców; gospodarka idzie do przodu, a ludziom żyje się coraz lepiej...

:)2:) Na jakie dwie grupy dzieli się społeczeństwo Obsidii??

1) Chwała i cześć wyzwolicielom Obsidii - Last Sunrise gildii - która uciśnionych wyzwoli spod jarzma tyraństwa "Nigersów".

2) <Pip><pip><pip><pip> wszystkim poza - Last Sunrise - niech się pałują i w ogóle... no. Polacksssssssssssssssssy X(

:) 3:) Jaka jest nowa Obsidia ??

Wolna od jakiegokolwiek PA, kraina "miodem i mlekiem płynąca"

:) 4 :) Kto jest najgorszym wrogiem publicznym ??

Całe NG, no i Suv bo udaje że ma lagi choć tak naprawdę nie ma lagów, dogaduje się za plecami z NG i w ogóle nie dotrzymuje słowa a to grzech...

:) 5:) Kogo nie lubimy czytać na forum ??

Axia i tego Pana od Legii, każdego kto mówi źle o LS, obrońców Suva ( bo to dziwk*** i robią to za kase i w ogóle no !! ),

:) 6:) Kogo lubimy czytać na forum ??

Każdego kto nie jest Axiem, albo Panem od Legii, każdego kto dobrze mówi o Ls, każdego kto atakuje Suv'a wymyślając coraz to nowe hipotezy dotyczące stanu jego internetu no i każdego kto wypije 2 litry gorzałki a się na nogach potafi utrzymać

:) 7 :) Ile ownerów ma Qx~

Qx~ nie ma żadnych ownerów... o których nie wiemy.

__________________________________________________ _________________

Tak chyba można określić nasze wypociny na tym forum. Chciałbym na koniec dodać też parę słów ode mnie :

Jestem neutralny ( czyt. Polacks), mój post ma charakter ironiczny, Broń Boże nie odnosić się do niego na poważnie, nie obrażam nikogo konkretnego.Pozatym : Ng nie istnieje. Grzeje dp. Nowa gildia to zespól dobrych ludzi, znakomitych fachowców; gospodarka idzie do przodu, a ludziom żyje się coraz lepiej...

Żegnam Panowie :]

OOOO JA PIERDOLE MAXYMALNY POLACKS:baby:
Plix LeaveX(

Blacov89
15-05-2007, 13:09
OOOO JA PIERDOLE MAXYMALNY POLACKS:baby:
Plix LeaveX(

Dla mnie to ty wlasnie jestes swietnym przykladem "Polacksa" , poziom twojej wypowiedzi rowna sie poziomowi 13 latka, nie obrażając 13 latków oczywiscie. Pozatym jak juz piszesz to pisz po polsku albo angielsku (ze wskazaniem na polski) a nie wyskakujesz tu ze swoim żałosnym "polish-english"

Kiroy
15-05-2007, 13:52
Misterio : robie to y byc wysluchanym , po to by byc zrozumianem :D

wiem ile godzin pustych minęło ... ale ile jeszcze zostało ?? wiele upłynęło dni bez mojego udziału ... czas skonczyc z oczekiwaniem na dni z moim udziałem !!

Ja nie chciałbym tak poprostu poprostu przeminąc :D

Peace niech Regały będą z WAMI :*:*:*

Kiroy
15-05-2007, 14:02
btw Misterio jak pisalem posta do Neda to trzezwy bylem :D

ale teraz juwenalia mamy :D Regały power i zielona koniczyna pójdą w ruch ;)

Driger
15-05-2007, 15:08
oh fak , aj em polacks , anderstend mi ?! I AM POLACKS .. FUCKER .. I GO TO JUMP Z MOSTU .. POLACKS ITS BADS .. OH NO .. IM HUNDEAD ..

Podsumowywujac i nie obrazajac nikogo ale .. Co nie ktorzy zachowuja sie jak dzieci .. bla bla polacks srolacks bla bla .. Kazdy wie ze w tibie graja ludzie o zroznicowanych wiekach tak wiec zaakceptujcie to .. a ze sie trafi jakis dzieciak ktory sie podjara tym ze napisze sobie do byle kogos na tibi "jestes h*jem , twoja stara to .. " itp I sie czuje przez to zajebissssss*y .. Tak wiec takich to tylko olac itp ..

Enverox
15-05-2007, 15:29
@ up
tutaj nie chodzi o takich ludzi, tylko np. Suva, który nie dotrzymuje słowa i robi wykręty żeby tylko nie walczyc w wojnie a miec dobrze z NG :baby:
Nie chcę obrazic Suva, ale taka jest kur** prawda X(

Van007
15-05-2007, 15:45
@ up
tutaj nie chodzi o takich ludzi, tylko np. Suva, który nie dotrzymuje słowa i robi wykręty żeby tylko nie walczyc w wojnie a miec dobrze z NG :baby:

Gowno wiesz,nie wypowiadaj sie.

Enverox
15-05-2007, 15:53
Gowno wiesz,nie wypowiadaj sie.

Więc mnie oświec polacksie :baby:

Arha
15-05-2007, 16:10
I co teraz będziecie się kłucić ?? :confused:

Zywi
15-05-2007, 16:34
@ up

Jesteś 2 kontem Axia ??

Co Ty wogóle piszesz człowieku Suva nie wywiązuje się z danego słowa a obiecywał Ci coś kiedyś ? Jeśli nie jesteś takim Polacskiem to podaj swój nick w grze niech każdy dowie się jak twój char bierze czynny udział w akcji "ratujmy Obiside męcząc każdego kto nam nie pomaga".
Nie pisz więcej takich głupot bo czytając twoje posty mam wrażenie że ktoś napisał jakiegoś bota który spamuj to forum co jakiś czas...

.:Boixos:.
15-05-2007, 16:35
@Fin'er
panu juz podziekujemy

Makaveli88
15-05-2007, 16:59
Ja czegos nie rozumiem bo nie jestem w centrum wydarzen
ale dlaczego jakis suv czy van delsal czy konzbi mialby sie bic z ludzmi ktorzy nic zlego im nie zrobili czyli z NG ?
Bo Vanum czy Kiroj czy hawki walcza ?
Moim zdaniem jest to ich wybor chca to niech walcza jak lubia ale niemoga zmuszac czy wysmiewac innych ze nie robia tak jak oni.

Van007
15-05-2007, 17:03
Więc mnie oświec polacksie :baby:

Nie wydaje mi sie,zebys byl osoba,ktora jest w stanie pojac cokolwiek.Nawet jezeli co nie co zostalo juz tutaj wyjasnione,Ty dalej i tak piszesz totalne brednie.Po drugie "strugasz" na tym forum jakiegos totalnego "kozacksa"(Wybacz,uzyczylem twojego stylu),a boisz sie podac swojego nicku w grze.A na koniec taka mala dygresja dla tych wszystkich,ktorzy w tym momencie
wychwalaja Last Sunrise & Vanum(Oczywiscie nie neguje tych gildii).
:confused:
Szczerze mowiac stronie "Vanum" mam b. duzo do zarzucenia z doswiadczen wlasnych,i moich znajomych.Ale czy bedzie lepiej,czy gorzej to czas pokaze.
@Xevres,

O ile sie nie myle jestes polakiem,a wiec chcialem w tym miejscu,nie co uchylic rabka tajemnicy mojej wypowiedzi na Tibia.com ;)
Dobrze zdajesz sobie z tego sprawe,ze 90% ludzi od was botowalo na larvach,rotach itd.Rownie dobrze zdajesz sobie sprawe z tego,ze nie mam dowodow w postaci cams,moje screeny zapewne sa zfakeowane :(

@Tina Gre~
Btw,wyzywajac kogos od s*****eli,matkojebcow,pedalow etc. pokazujecie tylko,ze do pewnych spraw nie dojrzeliscie.Nie wiem czy macie byc zamiar drugimi "Mentorkami i Casspami",bo obilo mi sie o uszy,ze b. tanio pacce realizujesz 100-130k.Ponadto delikwent "zmuszany" jest do zaplaty,lub "CALE VANUM & LAST SUNRISE CI NA******** GNOJU"
ps:Tylko nie robcie mi wlotu na chate czarna beta plx.:confused:

Van007
15-05-2007, 17:07
Ja czegos nie rozumiem bo nie jestem w centrum wydarzen
ale dlaczego jakis suv czy van delsal czy konzbi mialby sie bic z ludzmi ktorzy nic zlego im nie zrobili czyli z NG ?
Bo Vanum czy Kiroj czy hawki walcza ?
Moim zdaniem jest to ich wybor chca to niech walcza jak lubia ale niemoga zmuszac czy wysmiewac innych ze nie robia tak jak oni.
Pkt dla Ciebie.
Ale nie debatujcie na ten temat.On i tak wie swoje.

15-05-2007, 17:23
o ile dobrze wiem Van to do viebie nikt nie mial pretensji ;)
zreszta do nikogo innego procz suva tez nie
ktos cos powiedzial,reszta podchwycila i pierdoli jakies glupoty

Eos_Rododaktilos
15-05-2007, 17:24
@ up

a nawet jezeli tak jest, to co ? Chce tak grac to jego sprawa.

Powtorze sie mowiac ze powtarzasz rzecz ktora byla 100 razy juz wypisywana na kazdym chyba mozliwym forum.
Znajdz prosze jakis nowy temat.

15-05-2007, 17:27
@up

tu nei chodiz o to jak gra,ale ze sobie robi z ryja szmate.
ktos mu bronil powiedziec "nie sory chlopaki nie bede walczyc nie mam nic przeciwko ng"?

DoSiaa
15-05-2007, 17:28
van to nie tina tylko error frajer o ktorym juz dawno mowilem ^^ i mialem byc za niego hunted :P wogole to jest smieszne co tu sie dzieje . Ta wojna sie nigdy nie skonczy !! chyba ze mannow przestanie grac w tibie , caly czas bedzie robil wt i inni ludzie z ng i caly czas bedzie mial na wojne i bedzie was gnebic. Maja tu ludzie pretensje ze ktos nie pomaga LS , zastanowcie sie to jest kazdego z osobna sprawa i jest to bez sensu zeby nudzic komus na tym forum ze nie jest lojalny i inne duperele .
Co do Qxa mial 2 ownerow a ja go kupile za moje acc po czym mnie zhackowali ;/ ale sie tym zajme olsztyn niedaleko ^^

Kiroy
15-05-2007, 17:56
Brawo Skorr : :*:*:*:
juz pisalem .... kurwa skoro kazdy moze robic co chce i nie dotrzymywac slow bo to jest tylko gra to jestem kurwa ciekaw jakby ls was pozabijalo ... ale wy wtedy powiecie spoko Ls obiecalo nam ze nas nie zabija ale nas zabili ale nic sie nie stalo to tylko gra moga grac jak chca nic do nich nie mam ??? blagam kurwaaaa o ile suv nie dotrzymuje danego slowa to chociaz nie jest idiota .... kurwa kazdy mowi ze gowno wie ze tylko Wy wiecie co Suv uwaza do chuja itd .... ale to ja z nim tozmawialem i wszystko zalatwialem i ewentualnie pephy ryba ... a piszecie jakbysce czytali moje gg i msn .... a skad wiecie jaki byl uklad miedzy nami ?? o ile se przypominam to napisalem sytuacje z suvem dlugiego posta aby kazdy mogl wiedziec jak bylo ... a wy kurwa swoje ... zreszta Env ma prawo wiedziec moze byl w Et ?? a bynajmniej nam pomagal czynnie i co nie co go sluchy doszly ?? ale wiem wiem Suv ma prawo robic co chce swieta racja to tylko gra internetowa slowa nie musi dotrzymywac slowo przyjazn w tibii nie istnieje dla WAS ..... cos jeszcze mam wyjasnic ?? bo skoro kazdy moze robic co chce nie liczyc sie z inna osoba ktora stawiala za niego opinie swoje dobre imie to chyba nie ma prawa byc mowy o przyjazni w tibiii ...

Van : porozmawialismy sobie wszystko wpozradku nic do ciebie nie mam wrecz zaczalem cie lubic ;)

Asmit
15-05-2007, 18:00
Czytalem ten temat od czasu, gdy kolega powiedzial mi, ze napisali cos o nas.
Czytam i czytam, a wy w kolko to samo...chcial bym powiedziec wam ze juz wiemy kto jest polacksem, pa'erem, botterem, thiefem, backstaberem, pkerem, kretynem, noobem, no liferem...wiec nie ciagnijcie tego tematu tylko zajmijcie sie czyms pozytecznym.

Vanum...zabilismy kogo zabilismy i tego nie odwrocicie, jedyne co zrobiliscie to posta na forum jacy to my zli jestesmy etc; nikogo od nas nie znacie a piszecie co wam tylko do glowy przyjdzie aby nas oczernic. Jedyna osoba, ktora nie zasluzyla na smierc byl Lucrus Xothic, Error the blade po prostu nas wykorzystal (on tu juz przyszlosci nie ma, czy wygramy czy nie). Prosze mi tu nie wyskakiwac, ze ktos jeszcze padl za nic, bo i tak wam nie uwierze. Gdy szlismy kogos zabic zawsze rozwazalismy to na TSie. Wiekszosc z was nie ma do mnie zalu tylko do innych czlonkow Vanum, tak mi sie wydaje.

Wg. mnie to jest wasz wybor, lubicie byc wykopywani z respow, lubicie byc ponizani, lubicie byc zabijani, lubicie byc wykorzystywani to sobie zostancie "neutralni", ja nigdy nie bylem neutralny (nie liczac poczatku mojej gry) i nie zaluje tego, przynajmniej nie bylem wykopywany z jednego respa na drugi, gdy tylko to sie komus podobalo.

Z tego co widze to Polacy gineli od NG, ale dalej sa neutralni i ich kochaja za to ze moga miec fajne napisy na stronie, no ale chyba nie zauwazyli ze cos takiego jak "Killed at lvl...." nie daje im nic dobrego, tylko straty w lvlu i skillach oraz ich godnosci.

"Have fun"

Kiroy
15-05-2007, 18:05
z jednym sie zgodze ... kto jasno mowi " nie sluchaj kiroy nie pomoge wam w wojnie boje sie , nie umiem walczyc , mam kumpli w NG " jest dla mnie spoko poniewaz nie owija w bawelne ala : taa dojde tylko wbije 100 lvl potem ta dojde tylko wbije 120 lvl potem ze ma lagi kicki mama nie pozwala grac sratata .... jak ktos nie potrafi powiedziec prosto z mostu ze nie chce walczyc to potem klamie mydli oczy i leci w chuj i przez to jest sytuacja z Suvem ... a mozna by od razu powiedziec o co biegai tyle ... i se garc w spokoju ... a jak ktos nadal uwaza ze nie musi mowic prawdy , nie musi dotrzymywac slowa ani liczyc sie z innymi graczami to tacy ludzie sa dla mnie ZEREM .... bo tibia nie zwalnia z zasad dobrego wychowania ani przyzwoitosci i honoru .....

SIgned poirytowany głupota ludzi Wuja Kiroy

Darotaa
15-05-2007, 18:14
Kiroy z tego co wiem to masz Juwenalia więc polej lepiej :D a nie sie pocisz na forum :D

//Rogal ;s

Kiroy
15-05-2007, 18:16
no ba :D Daro :D jutro Boysi i Big Cyc :D czwartek bal rzymski :D piatek normalna impreza :D a w sobote Regały aka "regie" :D twoje zdrowie :D bo dzis Wesele party :D ide brame zrobic cya :D

Kiroy
15-05-2007, 18:29
tak btw .... Nie wazne czy stoisz daleko czy blisko ... jesli jestes czlowiekiem to zrozumiesz to wszystko :D Peace :P

mahen
15-05-2007, 19:16
;) :p :D :o X( :baby: ;( :cup: X( :o 8o :] B) ;) :p

omg dajcie sobie na wstrzymanie. wchodze na forum bo nie czytalem ze 3 dni a tu 20 stron spamu jakiegos... ;s to zaczyna byc nudne
zapraszam na cs'a:evul:

Makaveli88
15-05-2007, 19:21
Z tego co widze to Polacy gineli od NG, ale dalej sa neutralni i ich kochaja za to ze moga miec fajne napisy na stronie, no ale chyba nie zauwazyli ze cos takiego jak "Killed at lvl...." nie daje im nic dobrego, tylko straty w lvlu i skillach oraz ich godnosci.

Masz 100% racji na Obsidi polacy gineli zawsze i wylacznie od NG.
nigdy od polakow :D
Nawet jak w ng bylo 80 % dzisiajszego LS
Ja sie nieznam ale powiedzial mi kolega ktory zna kogos kto kiedys byl w Ng i on powiedzial....
Ze Kiroy, Pephy, Yunichi, Evo'Hawk, Memy Chemics, Rotanimod Eht, Alith Takilbya itd itd itd byli w Ng ale sie poklucili , sami odeszli, zdradziecko napadli na kolegow z gildi NG jak Kiroy czy Duba Evil.
I od tamtej pory szarpia sie z NG i mowia ze to szarpanie jest na tle rasistowskim bo my polacy zawsze giniemy od szweda i tylko od szweda bo szwed grac niedaje.

DoSiaa
15-05-2007, 19:25
hehe ^^ kiroy jestes pewny ze suv wali w czlona ?? wiem ze to jeszcze dziecko i srednio rozgarniety jest ale zawsze jakos dawal rade . mozliwe ze mial lagi a teraz wogole nie gra. Co do errora asmit gdybys wtedy sie nie przypier***il to by nie bylo zadnego problemu -_- jedyne kogo mozecie winic to siebie za protekcje takiej mendy . Zgadzam sie z tym ze pozostawanie neutralnym jest bezsensu ale np van mowil wszystko otwarcie. Booka Jones szacunek dla niego , powiedzial ze to tylko gra i ze nie zalezy mu na wladzy , gral zawsze w cieniu a i tak mimo wsyzstko prawie dotarl do swojego celu ^^ pozdro dla niego . Podsumowujac kazde wyjscie jest dobre jezeli ciebie zadowala i nie dbaj o to co inni mysla !! make it fun

Asmit
15-05-2007, 19:33
Tak samo bronil bym innego czlonka Vanum....no ale jak ktos jest skonczonym asslickerem i nie zalezy mu na ludziach ktorzy caly czas mu pomagali to nie moja wina juz...

DoSiaa
15-05-2007, 19:49
a co sie mowi ?? (magiczne slowo ) xD heh wpadnijcie w wakacje do krk :P napijemy sie ^^ z venisusem juz gadalem :P

Guodek
15-05-2007, 20:57
19:41 Phoenix Xeno [41]: ls rzadzi xD
19:41 Phoenix Xeno [41]: kto wygrywa
19:41 Phoenix Xeno [41]: tak wogule

I rozumiem, że ten człowiek nie jest sławnym już "polaczkiem" bo was "popiera"?
A tak na serio to my tu mamy chyba inne pojęcie neutralności.. Jak na mój gust nie to co MYŚLĘ, a to co ROBIĘ świadczy o mojej neutralności, więc owszem dopóki nie dołącze do którejś z gildii bądź nie wezmę czynnego udziału w bitwie będe "neutralny", co nie znaczy, że od razu jestem za Ng, proste? :confused:

BTW za czasów Sobsów jebłem Dorpaza z sd, moge już być normalnym Polakiem?

zielaq
15-05-2007, 21:11
Dobrze wiedziec ze mamy Polakow i Polackow .
Ja szanuje takich ludzi , i jest mi milo kiedy 8 lvl napisze do mnie "woow pephy rox gl in war" albo gratuluje mi lvla lub mowi ze jestem jego idolem . dla mnie Polacksem nie jest osoba ktora sie nie zna ja wojnach jaki dales up , jest to osoba ktora mysli ze wei wszystko i zna wszystkich tak jak wiekszosc was na forum , bez obrazy ofc bo wy wiecie wszystko najlepiejwiecie ze suv nie ma lagow , wiecie jakie są spiski w gildiach , kto jest szpiegiem , nie dlugo bede was pytal czego nie wiecie , moze bedziecie ?moimi? doradcami i wtedy zwojujemy swiat wtedy bedzie cool nie ? Bo bez was jestesmy zli i brzydcy .
Fin'er ok rozumiem lubisz suva ale kurwa jego mac nie popadaj ze skrajnosci w skrajnosc , bo widze ze nie umiesz zachowac dobrego smaku przy pisaniu postów.
dokonce posta pozniej bo wychodze.
over but not out ;)

Qxwaaatz
15-05-2007, 21:16
Czytam i czytam, a wy w kolko to samo...chcial bym powiedziec wam ze juz wiemy kto jest polacksem, pa'erem, botterem, thiefem, backstaberem, pkerem, kretynem, noobem, no liferem...wiec nie ciagnijcie tego tematu tylko zajmijcie sie czyms pozytecznym.

Vanum...zabilismy kogo zabilismy i tego nie odwrocicie, jedyne co zrobiliscie to posta na forum jacy to my zli jestesmy etc; nikogo od nas nie znacie a piszecie co wam tylko do glowy przyjdzie aby nas oczernic. Jedyna osoba, ktora nie zasluzyla na smierc byl Lucrus Xothic, Error the blade po prostu nas wykorzystal (on tu juz przyszlosci nie ma, czy wygramy czy nie). Prosze mi tu nie wyskakiwac, ze ktos jeszcze padl za nic, bo i tak wam nie uwierze. Gdy szlismy kogos zabic zawsze rozwazalismy to na TSie. Wiekszosc z was nie ma do mnie zalu tylko do innych czlonkow Vanum, tak mi sie wydaje.

Wg. mnie to jest wasz wybor, lubicie byc wykopywani z respow, lubicie byc ponizani, lubicie byc zabijani, lubicie byc wykorzystywani to sobie zostancie "neutralni", ja nigdy nie bylem neutralny (nie liczac poczatku mojej gry) i nie zaluje tego, przynajmniej nie bylem wykopywany z jednego respa na drugi, gdy tylko to sie komus podobalo.

Z tego co widze to Polacy gineli od NG, ale dalej sa neutralni i ich kochaja za to ze moga miec fajne napisy na stronie, no ale chyba nie zauwazyli ze cos takiego jak "Killed at lvl...." nie daje im nic dobrego, tylko straty w lvlu i skillach oraz ich godnosci.B)

"Have fun"

Asmit Respect dla ciebie 4ever

Guodek
15-05-2007, 21:21
Bo bez was jestesmy zli i brzydcy .

A my jesteśmy źli i brzydcy bo nie jesteśmy z wami xD Offtop: Jezu, ale ten świat jest pojebany :D

@edit
1
Dziwie się Kiroyowi, że potrafi pisać posty po pijaku, ja jeszcze nie opanowałem tej sztuki..
2
@pephy
Ja absolutnie nie uważam, że tamten typek jest gorszy odemnie bądź od kogokolwiek innego, bo nie widział fragów na stronce, po prostu nigdy nie rozumiem ludzi, którzy bez jakichkolwiek strzępków informacji, chociażby z tego forum potrafią komuś ślepo zaufać i drzeć się non stop, że jakaś gildia rządzi bez poznania jakichkolwiek racji, które tymi walczącymi kierują. Nie lepiej mieć za sobą 3 którzy wiedzą po co idą, jakie będa tego konsekwencje i mimo wszystko wybierają tą drogę, czy stado baranów idących bezmyślnie na rzeź?
3
@ogólnie
Przed chwilą coś do mnie dotarło: Jednym z poważniejszych oskarżeń min pod względem Mannowa jest to, że pomiata Polakami, Bośniakami etc Jak ktokolwiek może się temu dziwić skoro kilku z was (nas?) nawet swój własny naród dzieli na lepszych i gorszych (Polaków i Polacksow)?

TheEvilEye
15-05-2007, 21:50

"Have fun"

Było minęło. Tylko teraz prowodyr śmiej się z nas wszystkich. Po tym poście zyskałeś w moich oczach Asmit. Jak widać nawet Vanum potrafi przyznać się do błędu, bo przez ostatnie strony na tym forum można jedynie wyczytać że ekipa z Nebuli to PK i PA.

Wszyscy Polacy mówią po polsku więc czemu nie możemy rozmawiać? Zawsze konflikty załatwiamy pięścią i wyzwiskami.

Jak mnie ktoś zbeszta albo powie że jestem "polacksem" czy kim tam mogę być to zignoruje to i nie będę się wdawał w tego typu dyskusje.

Przyjmuje przeprosiny, i życzę owocnej kampanii wojennej :)

/luc

Xao
15-05-2007, 22:17
A tak odnosnie wojny to Evo dzisiaj padl. NG zrobilo mass loga.

Evo'Hawk
May 15 2007, 19:57:39 CEST Killed at Level 103 by Dorpaz
and by Slajpan

15-05-2007, 22:23
zielaq jak ty to ladnie napisales ;)

a eva ponioslo xd

Kiroy
15-05-2007, 23:04
czasami najwiekszy wrog moze byc dla NAS pozniej wielkim przyjacielm np pephy lolik itd .... dla mnie :/

ostatni moj post tutaj na forum takze powodzenia na forum ...

Eos_Rododaktilos
15-05-2007, 23:11
Booka Jones szacunek dla niego , powiedzial ze to tylko gra i ze nie zalezy mu na wladzy , gral zawsze w cieniu a i tak mimo wsyzstko prawie dotarl do swojego celu ^^ pozdro dla niego .

no zaraz sie rozplyne :D

dziekuje bardzo

Misterio
15-05-2007, 23:25
@Guodek
Ostatnie zdanie z pkt, 2 jest dobre, napisałeś to tak jak było na początku ET i LS.

@dzisiejszy dead evo
Zaczyna się dziać tak samo jak za czasów ET. PO kilku udanych akcjach ludzie czują się mocarzami. NG przycichło i atakuje ;s

Wind
16-05-2007, 00:44
Ostatnio w vip "Imhreey" co chwile mrugał, logowal sie i wylogowywal,i tak z 5 minut.... on jest jakiś nienormalny?

Taer
16-05-2007, 01:00
Nie wydaje mi sie,zebys byl osoba,ktora jest w stanie pojac cokolwiek.Nawet jezeli co nie co zostalo juz tutaj wyjasnione,Ty dalej i tak piszesz totalne brednie.Po drugie "strugasz" na tym forum jakiegos totalnego "kozacksa"(Wybacz,uzyczylem twojego stylu),a boisz sie podac swojego nicku w grze.A na koniec taka mala dygresja dla tych wszystkich,ktorzy w tym momencie
wychwalaja Last Sunrise & Vanum(Oczywiscie nie neguje tych gildii).
:confused:
Szczerze mowiac stronie "Vanum" mam b. duzo do zarzucenia z doswiadczen wlasnych,i moich znajomych.Ale czy bedzie lepiej,czy gorzej to czas pokaze.
@Xevres,

O ile sie nie myle jestes polakiem,a wiec chcialem w tym miejscu,nie co uchylic rabka tajemnicy mojej wypowiedzi na Tibia.com ;)
Dobrze zdajesz sobie z tego sprawe,ze 90% ludzi od was botowalo na larvach,rotach itd.Rownie dobrze zdajesz sobie sprawe z tego,ze nie mam dowodow w postaci cams,moje screeny zapewne sa zfakeowane :(

@Tina Gre~
Btw,wyzywajac kogos od s*****eli,matkojebcow,pedalow etc. pokazujecie tylko,ze do pewnych spraw nie dojrzeliscie.Nie wiem czy macie byc zamiar drugimi "Mentorkami i Casspami",bo obilo mi sie o uszy,ze b. tanio pacce realizujesz 100-130k.Ponadto delikwent "zmuszany" jest do zaplaty,lub "CALE VANUM & LAST SUNRISE CI NA******** GNOJU"
ps:Tylko nie robcie mi wlotu na chate czarna beta plx.:confused:

Taerem botowalem od 1 do 33 lvl na rotach przyznaje, ale zawsze bylem przy kompie. Gdy ktos do mnie napisal nawiazywalem z nim rozmowe. Nie dalo sie po mnie poznac ze botowalem. Tak samo jak botowalem najtem, 2x mnie GM nawiedzil poniewaz ktos powiedzial ze botuje (co bylo prawda, ale gdy GM przyszedl odrazu mnie przeprosil za zaklocanie mojej sfery intymnej i po chwili milej rozmowy znikal) (mam nawet 2 ss z tej akcji, moze ktos chce?). Nie mozesz zarzucic 90% naszej gildi, ze botowala. Dlaczego ? Nie wielu z nas mialo bota. Nie znasz nas to nie oceniaj, nie wiesz jak wyglada u nas przecietny dzien na ventrilo (dawniej team speaku). Jak chcesz, mozemy wbic (all vanum + ty) do nas na team speaka jesli chcesz, pogadamy o tym i o tamtym. Dlaczego ludzie pisali o tym ze my pk/pa ? Dlatego, ze czasem sami nie zachowuja sie lepiej. Jak ktos padnie za dobry reason (takie bylo nasze zalozenie, nie popuscimy nikomu (swe nie swe, polak nie polak) oby bylby dobry reason). Lucr padl nieslusznie za s*****ela errora. Ale juz mysle ze knaak wszystko wyjasnil co potrzebne. Casspari padl na hydrach za notoryczne wyzywanie atavanda. Najpierw to ignorowal, ale po tygodniu spamowaniu mozna bylo sie lekko w*****c. A to ze jego ex gildia (juz nie pamietam nazwy miala do nas problem dlatego ze sabagust i casspari padli to juz ich problem. Te dwa przydupasy i tak nie pograja juz tu. Jedyny fakt, ktory mnie martwi to to, ze wbilem deleta wlasnie na takiej mendzie jak mentor, i uwierzcie mi zaplaci za to ; ) Jesli jakis anty-fan badz fan vanum chce pogadac z nami wszytkimi na team speaku zostawcie wiadomosc tutaj, dam wam IP.

Pozdrawiam : )

ps. 80% ludzi botuje, mam wyjebane na to czy ktos botuje, niech to robi ale niech siedzi z dupa przy kompie. Zreszta, moj nowy char do 33 lvl tez byl botowany ; )

zielaq
16-05-2007, 02:37
na wakacjach co ja boterow pozabijalem xD

Misterio
16-05-2007, 09:11
http://hunted.pl/2007/05/15/ls-vanum-vs-ng/ < dla poprawienia humoru ;p

Enverox
16-05-2007, 10:17
Ok, ok... nie będę się już czepiał takich ludzi jak np. Suv czy Van ( bo wg Vana "gówno wiem") więc powiem tylko tyle, że Ty, Vanie, nie możesz mi zarzucac że jestem "kozacksem" i "polacksem" bo bardziej się zasłużyłem dla "lepszej Obsidii" i wiem chyba więcej, co się dzieje na servie, niż Ty :D
Tak pozatym jedynymi osobami, które piszą z sensem, są Zielaq, Boixos, Asmit, Taer, Ryba i Kiroy :cup:

Aaa i bym zapomniał ! Czemu Wy, forumowicze, zawsze tak bronicie ludzi neutralnych, skoro to są wasze 1-2 chary, gracie ok. 1 roku i ( za przeproszeniem ) gówno wiecie o wojnach, PA i prawdziwej lojalności ? Jeśli kogoś uraziłem to bardzo przepraszam

Taer
16-05-2007, 10:49
Ok, ok... nie będę się już czepiał takich ludzi jak np. Suv czy Van ( bo wg Vana "gówno wiem") więc powiem tylko tyle, że Ty, Vanie, nie możesz mi zarzucac że jestem "kozacksem" i "polacksem" bo bardziej się zasłużyłem dla "lepszej Obsidii" i wiem chyba więcej, co się dzieje na servie, niż Ty :D
Tak pozatym jedynymi osobami, które piszą z sensem, są Zielaq, Boixos, Asmit, Taer, Ryba i Kiroy :cup:

Aaa i bym zapomniał ! Czemu Wy, forumowicze, zawsze tak bronicie ludzi neutralnych, skoro to są wasze 1-2 chary, gracie ok. 1 roku i ( za przeproszeniem ) gówno wiecie o wojnach, PA i prawdziwej lojalności ? Jeśli kogoś uraziłem to bardzo przepraszam

<sex>

Czemu sie tak tym przejmujesz ? Sprawa wyglada tutaj podobnie jak na nebuli. Kiedy przegralismy wojne z gildia VU, kochana gildia VU zaczela rzez na nebuli. Pada kazdy neutralny, nawet niektorzy Ci ktorzy walczyli razem z gildia VU przeciwko nam. Ludzi nie obchodzi ich przyszlosc, wola stracic calego chara niz 4 lvle podczas wojny ale pozniej cieszyc sie wolnoscia. Podczas wojny na nebuli stracilem 99 ms, ale poznalem dobrych kumpli z ktorymi sie trzymam do teraz. Poszedlbym za nimi wszedzie (w sensie ze bic sie itp). I oni wiedza to, ze moga na mnie liczyc w kazdej sytuacji. I to jest dla mnie lojalnosc. Jak van nie chce pomagac niech nie pomaga. Jak suv nie che pomagac niech nie pomaga, ale jak im sie pozniej oczy otworza gdy beda padac od NG to juz sily na rewolucje nie bedzie.
over and out.