Pokaż pełną wersje : Obsidia ....
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
18
19
20
nie - zrobilby sobie SD z kamieni i poszedl pkowac.
@nirvy
wszyscy wiemy nie od dzisiaj, ze w ng ludzi z botem wiecej niz bez bota. zreszta nie tylko w ng, w calej tibii juz tak jest.
niedawno tez cos gdzies bylo, jaki procent mlodziezy w szwecji jest uzalezniony od gier komputerowych. o ile sie nie myle, bylo to 40% czy cos kolo tego. pozdro foozie :)
Wiem to, lecz chciałem uświadomić wszystkim niedowiarkom.
Pyro Aris
05-04-2007, 19:45
co do tego brytyjczyka to jakby gral w tibie ,to moglby tez strzelac ue xd zrobilby duzo pomaranczowych kulek z plasteliny i by rzucal w dzieci ;d
najgorsze jest to, ze nie bylo to pierwszy ani jedyny przypadek..
a tibia juz tez zebrala swoje żniwa - "bede bronil tibii krzeslem"
a propo, ponoc tibia.pl robila jakies koszulki "bede bronil tibji krzeslem", ciekawe co za idiota takie cos zalozy : D
a propo, ponoc tibia.pl robila jakies koszulki "bede bronil tibji krzeslem", ciekawe co za idiota takie cos zalozy : D
Ogólnie nera z tych koszulek, Kotr napewno zamówił już w paru napewno odcieniach :D:D
Pyro Aris
05-04-2007, 22:08
miedzy vertigo ,a order of night wrzeje jak w ulu
Nedomanus
06-04-2007, 03:26
no goraco jest, nie zaprzeczam, ale coz poradzic...
szczerze mowiac, nie ufam w racje vertigo. kolejna gildia "polacksow" z protektorami, ktora mysli ze cos moze, predzej czy pozniej (raczej predzej) ktos ich watpliwosci rozwieje. tym bardziej, ze wychodzi tutaj motyw z tomi baitem.
szczerze mowiac, nie ufam w racje vertigo. kolejna gildia "polacksow" z protektorami, ktora mysli ze cos moze, predzej czy pozniej (raczej predzej) ktos ich watpliwosci rozwieje. tym bardziej, ze wychodzi tutaj motyw z tomi baitem.
jeśli czytam takie posty to płakać mi się chce ;(
na wstępnie to ty też jesteś taki "polacek" i to z bujną przeszłością, w którą niechce wnikać, bo znów pół forum by na ciebie jechało :D
co do twojej "wiary" to wierz komu chcesz
@do ppl z gildi OoN
dlaczego wczoraj nie wiem za co i po co człowiek od was atakował kumpla z gildi? potem musiał wymyślać, że się pomylił =lol=
gonił go przez całe kazo i nie wiedział kogo bije?
signed, druid bait
@down
mała literówka, zdarza sie :)
Epimeleus
06-04-2007, 10:08
singed, druid bait
ladnie spiewasz
siGNed
epi~
Qxwaaatz
06-04-2007, 11:31
jeśli czytam takie posty to płakać mi się chce ;(
na wstępnie to ty też jesteś taki "polacek" i to z bujną przeszłością, w którą niechce wnikać, bo znów pół forum by na ciebie jechało :D
co do twojej "wiary" to wierz komu chcesz
@do ppl z gildi OoN
dlaczego wczoraj nie wiem za co i po co człowiek od was atakował kumpla z gildi? potem musiał wymyślać, że się pomylił =lol=
gonił go przez całe kazo i nie wiedział kogo bije?
signed, druid bait
@down
mała literówka, zdarza sie :)
Zapomniales jush jak klepaliscie w czterech SLayera Archi tesh przez "pomyłke" ?
:baby:
Zapomniales jush jak klepaliscie w czterech SLayera Archi tesh przez "pomyłke" ?
:baby:
a gdzie masz napisane, że ja zapomniałem? i nie w czterech tylko w trzech :baby:
i oprócz tego tamta sprawa została już wyjaśniona, a ta jeszcze nie, więc czekam na wyjaśnienia...
Nedomanus
06-04-2007, 12:33
jesli chodzi o konflikt vylkano vs ascapi knight to ascapi mial hacka -.-
marcin0077
06-04-2007, 12:40
@Suv de ciemny mag
Ty zawsze taki mądry byłes?
Jak miales pomoc polakom w wojnie to spier***** do Rambo Style i niby ze lagi miales...
@Druid Bait
drugi kur** cfaniaczek
@Fin'er
przestan pier***** głupoty
@Nedo~
jesli chodzi o konflikt vylkano vs ascapi knight to ascapi mial hacka -.-
o jakim ty konflikcie pier*****? vylkano vs ascapi knight
lol?
eee...
Drearm Minus
Mar 30 2007, 20:53:52 CEST Killed at Level 55 by Druid Bait
and by Drethiuz
nie wnikam...
btw o ile wiem to archi na nikogo nie wrzucal tylko inni z gildi :>
Slayer Archi:
17:37 You lose 46 hitpoints due to an attack by Brevix.17:37 Using one of 99 spell runes...17:37 You lose 32 hitpoints due to an attack by Druid Bait.17:37 You lose 36 hitpoints due to an attack by Sabagust.
to czemu ten atak ?
and 1,5~~ months ago Qxwatz want to Duel with Druid Bait they started but Konzbi and Malmo Baruin killed Qxwatz
-to tak jak party pod carlin depo masz 20 lvl bierzesz party z 12 lvl i przychodzi jakis 30 :D no i co ded :<
jakby nie mogl poprostu powiedziec "leave plz bo bylem wczesniej ale musialem na chwile sie przeglowac" a nie "ej ku*wa wyjdz ja tu expie wyjdz ku*wa" to zszedlem nizej.....napisali do mnei twoi kumple zaczalem wychodzic ale...
12:57 Sardrin [68]: here is -3
12:57 Trim Blas [72]: sec
12:57 Trim Blas [72]: ..
to poczekalem...
12:58 You lose 74 hitpoints due to an attack by Trim Blas.
12:58 Trim Blas [72]: exori
przyszedl milivojac i nie poexpiles ;/ a ja chcialem tylko 5% dobic
a o akcji z kazo ja ani lider ani inne osoby nic nie wiedza :/
przeszlosc to przeszlosc nikt nie jest swiety
a niestety nasz narod ma taka mentalnosc jaka ma
moze kiedys to sie zmieni.....miejmy nadzieje
Nirwarator
Apr 06 2007, 11:00:22 CEST Killed at Level 73 by Keran Dalethon
Slayer del'sal
Apr 06 2007, 10:46:57 CEST Killed at Level 55 by Vany Hod
takie już życie, chciałem pożegnać wszystkich moich kumpli z obsidi...
die hard or life free, i tym sposobem powstała nasza skromna rebelia..
Nedomanus
06-04-2007, 12:49
@up wiem ze Vylkano kogos klepal ale nie wiem kogo dokladnie bo rozgorzala potem bitwa z vanum... ale to niewazne w tym momencie.
bait cos pytal o ganianie i bicie swojego ale ja nie mam pojecia o co chodzi, wiec myslalem ze moze o to
eee...
Drearm Minus
Mar 30 2007, 20:53:52 CEST Killed at Level 55 by Druid Bait
and by Drethiuz
nie wnikam...
widze lubisz poruszać stare, zagojone rany ...
Drearm padł bo mnie obraził słowami : 12:43 Drearm [55]: bait to ciota
jak powiedziałem wcześniej sprawa Slayera jest wyjaśniona =,=
@Nedo~
ok, spox
@marcin~
ktoś ty za jeden?
marcin0077
06-04-2007, 13:01
@Nirwa Oblivion
gl :(
@Druid Bait
A co cie to obchodzi?
Qxwaaatz
06-04-2007, 13:22
Co do wczorajszej akcji pod kazo , Ascapi z OoN mial hacka i pekowal, mial skula i prosil na gc o pomoc wiec Vylkano chcial mu pomoc niewiedzac o hacku, dlatego wbil sqla i pozniej sytuacja byla nieciekawa, ale wszystk zakoncyzlo sie happyendem wiec ta sprawa mysle ze jest zakonczona, apropo tego ataku na kolesia z twojej gildii Bait to nie wiem kompletnie o co biega ...
@Fin'er
przestan pier***** głupoty
Muah :*********
Co do wczorajszej akcji pod kazo , Ascapi z OoN mial hacka i pekowal, mial skula i prosil na gc o pomoc wiec Vylkano chcial mu pomoc niewiedzac o hacku, dlatego wbil sqla i pozniej sytuacja byla nieciekawa, ale wszystk zakoncyzlo sie happyendem wiec ta sprawa mysle ze jest zakonczona, apropo tego ataku na kolesia z twojej gildii Bait to nie wiem kompletnie o co biega ...
Ascapi bił Luca Lucalyn bez żadnego powodu. To było w kazzo. Po prostu włączył skulla i go jechał ...
Nedomanus
06-04-2007, 14:09
jak juz mowilem to byl hack... ascapi wbil rsa, jest juz poza orderem
@marcin0-700
kolejny jasnowidz sie znalazl
Qxwaaatz
06-04-2007, 17:47
16:36 Noor Dhalius [32]: jak ja lubie ludzi w*****ac
16:36 Noor Dhalius [32]: kocham to..
16:36 Noor Dhalius [32]: ;)
16:37 Noor Dhalius [32]: 16:34 Qxwatz [71]: I tak ujebie baita tylko wiekszy lvl zrobie i chuja mi zrobia te ****e z Vertigo :D
Humm czyzby Qxobaitomania? Mam nadzieje ze niekazdy jest tak naiwny jak co niektorzy, i nie da sie zlapac na kolejna prowokacje 8o
Eos_Rododaktilos
06-04-2007, 18:15
Chyba za duzo cukru jesz i robisz sie hyper
(...)
spier***** (...)
(...) kur** cfaniaczek (...)
(...)
przestan pier***** głupoty (...)
(...)
o jakim ty konflikcie pier*****? (...)
16:36 Noor Dhalius [32]: jak ja lubie ludzi w*****ac
16:36 Noor Dhalius [32]: kocham to..
16:36 Noor Dhalius [32]: ;)
16:37 Noor Dhalius [32]: 16:34 Qxwatz [71]: I tak ujebie baita tylko wiekszy lvl zrobie i chuja mi zrobia te ****e z Vertigo :D
Humm czyzby Qxobaitomania? Mam nadzieje ze niekazdy jest tak naiwny jak co niektorzy, i nie da sie zlapac na kolejna prowokacje 8o
czy mi się wydaje, czy chcesz mnie zabić? -,-
jeśli tak to we'll see :]
Nedomanus
06-04-2007, 18:50
wiesz qx za mnie sie ktos podaje srednio raz na tydzien... wczoraj ktos pekowal pod dp i wolal ze to ja -.-
Elitarny
06-04-2007, 19:41
Ryba~ rook ? Jak mi szkoda takich charow.Tyle pracy.
30~ lev, o dziwo wszystkie zgony od waldoria.
30~ lev, o dziwo wszystkie zgony od waldoria.
Błąd :D - Apr 06 2007, 18:33:14 CEST Killed at Level 49 by Marniz
and by fire
O dziwo ja znam tą - Noor Dhalius :P
A właśnie sam Kuglarz powrócił ? czy kto inny ?
Jaka zwała ;/ szkoda Ryby i faktycznie dziwne, ze Waldorio prawie przy kazdym fragu.
HHEHHEHEH :D Suv jesteś sławny :D pojawiłeś się w newsie na huted.pl :cup: :cup:
Dodi Brae
06-04-2007, 23:05
Szkoda Ryby :(
Jakby robil chara to niech zglosi sie do mnie napewno jakis plate secik znajde.
Pawlos II
06-04-2007, 23:34
Suv gz tak szybko wbitego lvla na Aurerze ale nie sadze zeby gra tam sprawila ci przyjemnosc znany jestes z tego, ze walisz niezle pg i lvle wbijasz szybko a tam ci etz exp locka zalaza lub cos w tym stylu..
Jak cos zapraszam na Kyre :D zawsze jakies eq na poczatek sie znajdzie msg na priv jak cos :D
A właśnie sam Kuglarz powrócił ? czy kto inny ?
Aktualnie siedze w kraju to sobie troche pykam ale głównie na titani, obsidie raczej olałem. Czytam też czasami te "plotki spod depo" ;p Szkoda Ryby jak cholera :/
marniz, czyli stary elite tediie.
@pawlos
ja na obsidii nie mam explocka
@obsidia
ciekawe, czy mannow pozowli sie wreszcie przeexpic (imhreey) ;)
To nie jest tak że nie masz explocka. Na Obsidii jest explock. W sumie im Mannow więcej expi tym lepiej dla innych bo wtedy mogą wbić już te 135lvle.
.:Boixos:.
07-04-2007, 01:41
@haki
vixi,sol,ryba =/ kurwa mac co to sie dzieje =/
najbardziej boli to ze to ludzie od zawsze walczacy przeciwko NG =/
@suv
gl na aurerze xd
a na obsidi pewnie masz explocka jak wszyscy,ale jeszcze nigdy nie zblizyles sie do mannowa na 5/10 lvli ;>:P
btw mannow 150 xDD
niedlugo imhreey zalapie hunta i znow bedzie powstanie :P
a przed powstaniem lipa-szikaka hunted szybciej niz miala byc,sol hack,ryba hak ;((
ale bedzie dobrze ^^
TheEvilEye
07-04-2007, 03:32
Apr 06 2007, 22:40:34 CEST Killed at Level 74 by Asmit and by Taer
Kolejna ekipa uciekająca z innego świata po przegranej wojnie, a konkretnie z Nebuli...
hail obs.... polak polaka uqrwia.... 3mac tak dalej.... X(
/luc
Suv : explocka masz tylko jeszcze o nim nie wiesz :D
Imhreeya nie rusza :D za mocno jest dla nich i grac potrafi :D
btw same bzdury jzu w tym temacie ze misie nawet komentowac nie chce :P
Apr 06 2007, 22:40:34 CEST Killed at Level 74 by Asmit and by Taer
Kolejna ekipa uciekająca z innego świata po przegranej wojnie, a konkretnie z Nebuli...
hail obs.... polak polaka uqrwia.... 3mac tak dalej.... X(
/luc
Następny idiota co myśli ,że polak powinien polaka traktować lepiej ze względu na jego narodowość. Żenada stary.
@boixos
wczesniej niz miala, ciekawe. tylko pozniej nie mowcie, ze ng was huntuje bez powodu.
@veer & kiroy
tak jak boixos pisze, pewnie mam ;)
@theevileye
problem w tym, ze to "ziomy" imhreeya, a poza tym wyzywaja sie za wszystkie porazki na nebuli.
ale no to qtasy, polak polaka :(:(:( przeciesz to ziom zioma bije ?:(:(:(
@imhre
czy ja wiem czy on jest taki dobry. jak narazie ma wiekszosc myslacych graczy na obsidii przeciwko sobie za to, co robil (ew. co dalej robi, nie wiem jak jest teraz)
wyobrazcie sobie, ze ET wygralo wojne. zaraz by palantow jak imhreey sie narobilo jak grzybow po deszczu. i bylaby druga kyra, zadupie gdzie 1 gracz na 100 z list expa nie jest sorcem, a 1 na 50 nie jest palantem.
btw.
borgo w rambo ?:D
a tak poza tym, wyjezdzam do rodzinki na swieta, wiec nie bedzie mnie tu przez kilka dni.
mokrych świąt, wesołego jajka, smacznego dyngusa.
i niech wam zając przyniesie coloured eggs :D
TheEvilEye
07-04-2007, 10:52
@Nirvy
Zastanów się człowieku co mówisz... Napisałem co myśle, a fakt że źle mi z tym nie powinien cię kompletnie obchodzić.
Chciałbym życzyć wszystkim Wesołych Świąt i dobrych chwil w rodzinnym gronie.
Abyście mieli więcej szczęścia ode mnie.
/luc
Właśnie to boli że Polak z polakiem nie potrafi się dogadać a potem dziw że przegrywamy wojny ja tam potrafie bardziej dogadać się z Holndrem bo on nie traktuje mnie z jakimś dystansem a Polacy tylko potrafią kozaczyć i to jest prawda ... Nirwy jeżeli cie to cieszy to sie nie wypowiadaj ale moim zdaniem nie powinno być tak i dlatego ja polaków z szczególnym szacunkiem nie ważny jaki lvl ważne jaka narodowość ale z tego co ostatnio zauważyłem to polacy to większe nooby niż inne narodowości i to boli ... Ehh Polska Obsidia nigdy nie będzie i to wiem po charakterach nawet ludzie wypowiadającyt się na forum to potwierdzają więc nie wiem na co wy liczycie :P
Yours Maiev !! :*
Pyro Aris
07-04-2007, 22:12
polacy to większe nooby niż inne narodowości
nie zgadzam sie z tym ,br to wieksze picze
Qxwaaatz
07-04-2007, 22:47
21:44 You see Noor Dhalius (Level 32). She is an elder druid. She is Elder Druid of the Royal Sqad (Pro by Qxwatz).
Yeah :D ten typek jest rozbrajajacy XD
hohoho Mannow zrobil Ani :cup:
nie zgadzam sie z tym ,br to wieksze picze
Tak ale chyba nie na Obsidi pozatym br może i picze ale między sobą potrafią się dogadać a polacy potrafią tylko sie zwyzywać albo postraszyć huntem to potrafią polacy nie wszyscy ale 95% ; (
hmmm zalezy jaki server i na kogo trafisz z tymi noobami !! ja znam wspanialego brazola jakim jest Ludu Scorpion .. starzywyjadacze wiedza o kogo chodzi :P na pocatku serva ja ktrzymalem z Ng to roznie bywaloz polakami !! u mnie zaczelo sie od lolika i tassa poznalem ich okazali sie super ludzmiprzekonalem sie do reszty ekipy i zaczal mnie obchodzic ich los !! i z paroma szwedai takimijak Waldorio Mirso z berylii i No fear gildia z kyry ... poprostu swietna ekipa ktorych nie interesuje tylko tibia :P
Zycze zdrowych Wesołych Swiat uzytkowinkom forum , rodakom aby dobrze sie wam gralo an tym servie i ktos w koncu doprowadzil do wyzwolenia Obsidii i aby sie wam tam gralo lepiej !!
Signed Wuja Kiroy
Właśnie to boli że Polak z polakiem nie potrafi się dogadać a potem dziw że przegrywamy wojny ja tam potrafie bardziej dogadać się z Holndrem bo on nie traktuje mnie z jakimś dystansem a Polacy tylko potrafią kozaczyć i to jest prawda ... Nirwy jeżeli cie to cieszy to sie nie wypowiadaj ale moim zdaniem nie powinno być tak i dlatego ja polaków z szczególnym szacunkiem nie ważny jaki lvl ważne jaka narodowość ale z tego co ostatnio zauważyłem to polacy to większe nooby niż inne narodowości i to boli ... Ehh Polska Obsidia nigdy nie będzie i to wiem po charakterach nawet ludzie wypowiadającyt się na forum to potwierdzają więc nie wiem na co wy liczycie :P
Yours Maiev !! :*
Nie zrozumiałeś , co chciałem powiedzieć, ale nvm:baby: .
^Awolver^
08-04-2007, 16:44
a ku ku ;)
Nedomanus
08-04-2007, 18:36
awo~~ sie wreszcie na forum odezwal :P
btw mokrego zajaca i kaca w lany poniedzialek wszystkim zycze =]
a ku ku ;)
Ahhh teskniłemxD.
Ricalone
09-04-2007, 03:34
powiem wam coś w tajemnicy
DON DEMONSLAYER TO PIJAK !!X(
hmmm zalezy jaki server i na kogo trafisz z tymi noobami !! ja znam wspanialego brazola jakim jest Ludu Scorpion .. starzywyjadacze wiedza o kogo chodzi :P na pocatku serva ja ktrzymalem z Ng to roznie bywaloz polakami !! u mnie zaczelo sie od lolika i tassa poznalem ich okazali sie super ludzmiprzekonalem sie do reszty ekipy i zaczal mnie obchodzic ich los !! i z paroma szwedai takimijak Waldorio Mirso z berylii i No fear gildia z kyry ... poprostu swietna ekipa ktorych nie interesuje tylko tibia :P
Zycze zdrowych Wesołych Swiat uzytkowinkom forum , rodakom aby dobrze sie wam gralo an tym servie i ktos w koncu doprowadzil do wyzwolenia Obsidii i aby sie wam tam gralo lepiej !!
Signed Wuja Kiroy
Tak, bardzo mile wspominam te czasy:)
Blacov89
09-04-2007, 11:31
Wuja Kiroy znow ma racje, nie nazywajmy ich brazylijczykow noobami, bo sami jako nacja (nie wymieniam celowo zadnych nickow) jestesmy nie lepsi, wystarczy pograc w ta gre z 2-3 miesiace by sie przekonac. Kolejny trafiony fakt to Ludu Scorpion ,z ktorym i ja sie dobrze kumplowalem i nadal mamy kontakt ze soba, jedynie pozostaje lekka gorycz ze jest on kolejnym ktory przegral z hackerami..Szwedzi tez sa spoko, ale oczywiscie to zalezy od czlowieka jak wiadomo. Zycze wam byscie spotkali zawsze tych lepszych no i nieco spoznione juz zyczenia swiateczne :p
no tak ludu :) nie ma to jak on :) kto go poznał to wiedział kim jest ten porąbany brazolek :D pamiętam czasy dy jeszcze z luna (dulu) świrowali na obsidi :D piękne były chwile :) no ale każdy z reguły kiedyś kończy z dobrymi czasami :P ja przegrałem z Banem :D
Pozdro :).
^Awolver^
09-04-2007, 16:53
A ja wygrałem z tibią : ) chociaz po czesci dzieki NG ;*
A ja wygrałem z tibią : ) chociaz po czesci dzieki NG ;*
Myślę ,że na jakiś czas ja też wygrałem , nie doznałem syndromu zabójczego krzesła:D
jak widać Ng zrobilo poządki i powywalali polowe gildi memego etc... ^^
23:04 Milivojac [96]: all exept swe and xusodove
23:04 Fingregher [42]: why he kick u ?
23:04 Milivojac [96]: he kick all who wasnt before war in guild
10-04-2007, 01:10
@suv
z szikaka chodzilo mi o tm ze zakladalismy ze zalapie hunta za na 100 czy 110 a tu hunt na93 :PP ;//
powiedz mi ktos co sie stalo z ng?:p
poklocili sie?
Mannowski sam sobie kopie grób
Mannowski sam sobie kopie grób
kopie sobie już 3 czy 4 raz górb, ale nikt go narazie zakopać niemoże :confused: =/
Rozumiem wyrzucić osoby, które wszedły do NG bezpośrednio przed wojną... ale on wyrzucił też takich starych NG'ersów jak Imam, Anical, Gunnar, Punisher, Zibil...
Edit : BTW Apr 09 2007, 14:46:37 CEST Killed at Level 100 by Imhreey and Mannow - Watton
karate:]
10-04-2007, 10:52
Xerotax -3,855,017
Name: Xerotax
Level: 71
Komuś chyba nie udało się do końca go zrookować
Blacov89
10-04-2007, 10:56
Wiecie co jest najsmieszniejsze? Jesli nadejdzie nowa wojna to te barany dostna spowrotem invite do NG i powalaza spowrotem. Wogole fajnie ze Memy wylecial tez bo nagrabil sobie frajerek i teraz dostanie to na co zasluzyl.
Kto sie zaklada o flaszke ze te lizodupy wejda do NG znowu jak nadejdzie nowa wojna? :D
Teraz widzą ile znaczyli dla Ng ci wszyscy co mówili, i help ng in war, HAIL NG!!oneoneoneone ta zgadzam sie z tobą anga ,że tak zrobią ale to tylko potwierdzi ich głupotę.
takie sytuacje mialy juz miejsce. gorsze jest jednak to, ze "gangsterzy", czyli imhreey foozie i reszta pacanow sa w ng. no to pozamiatane, druga kyra.
takie sytuacje mialy juz miejsce. gorsze jest jednak to, ze "gangsterzy", czyli imhreey foozie i reszta pacanow sa w ng. no to pozamiatane, druga kyra.
Na obsidi nigdy nie było dobrze, nie raz lepiej, nie raz gorzej, ale nigdy nie było super , ale jestem ciekaw czy Mannow da szanse imhreeyowi wyprzedzic go:D
owszem, bylo dobrze. rok temu obsidia byla pieknym servem. nie slyszalem, zeby byli pajace tacy jak imhreey, gralo duzo ludzi, byl szybki resp, nie mialem lagow :p... a teraz ?
^Awolver^
10-04-2007, 14:37
Teraz widzą ile znaczyli dla Ng ci wszyscy co mówili, i help ng in war, HAIL NG!!oneoneoneone ta zgadzam sie z tobą anga ,że tak zrobią ale to tylko potwierdzi ich głupotę.
?!?! GDize anga o co kaman ? które to anga ? : )
10-04-2007, 15:14
lol imhreey w ng nie dobrze;/
ale w koncu zblizy sie od mannowa i go wywala pewnie ;) a za nim pojdzie waldorio a za nim foozie.
trzeba miec tez nadzieje ze ci wywaleni z ng w koncu przejrza na oczy ;)
@suv
czemu tak nie lubisz imhreeya?:P
Jeśli by to miala byc kolejna "wojna" to moze warto by sie bylo dolaczyc (mowie o Kiroyu, Pephym itd.). Przeciez nie macie nic do stracenia :]
pomagajac imhreeyowi i jego ludziom ? toto jest gorsze od casspariego, bo glupota cassa jest przynajmniej nieszkodliwa
Misterio
10-04-2007, 17:54
Gadałem dzisiaj z Milijovac'em to pisał, że Bośniacy nie dołączą do NG w przypadku kolejnej wojny : ).
Jeśli by to miala byc kolejna "wojna" to moze warto by sie bylo dolaczyc (mowie o Kiroyu, Pephym itd.). Przeciez nie macie nic do stracenia :]
nie ucz ojca dzieci robic ajt ?
zobaczymy co wyjdzie z naszego planu :)
^Awolver^
10-04-2007, 18:24
@up
dokładnie . . . takie gadanie nie pomaga przy wojnie ale tylko denerwuje ; P
ty lepiej bys poexpil na tej aurei, bo niedlugo znowu bedziesz mial pelna stamine.
Pyro Aris
10-04-2007, 18:49
Silvedar
Apr 10 2007, 16:45:35 CEST Killed at Level 58 by Sabagust
and by Druid Bait
a po chwili:
Druid Bait
Apr 10 2007, 17:00:32 CEST Killed at Level 61 by Master imam
and by Azumy
najpiere Vertigo ubilo Silvedara ,a pozniej Psycho Family ubilo Druida Baita ,ciekawe czy bedzie cos powazniejszego
tak to jest, jak sie atakuje niewlasciwych ludzi...
ten server stal sie pojeb... 2 miesiace po otwarciu.:] Pierw Erus a teraz NG:]
Niech otworza nowe servy pvp. To sie pobawi czlowiek troche z Brazliczykami:D
szczerze mowiac .... to smiac mi sie chce bo wiedzialem ze tak bedzie od poczatku wojny :D poprostu smiech nasali z turasow :D to sa lajzy :P z gory bylo wiadomo ze mannow ich nie pokoch jak to niby wygladalo podczas wojny :P co do nich to sie zobaczy !!
czyli stwierdzasz, ze 3/4 ng z ktorym walczyliscie to lajzy, a wy jednak przegraliscie wojne ? cos sie tu nie trzyma kupy :)
ciekawa gildia :>
http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Brnjo+Crusade
nice ^^
wątpie żeby mannow huncil imhreeya :<
teraz to ng zrobi sobie full skład szwedów i będą mogli pogadać na gc w ich języku :p
Silvedar
Apr 10 2007, 16:45:35 CEST Killed at Level 58 by Sabagust
and by Druid Bait
a po chwili:
Druid Bait
Apr 10 2007, 17:00:32 CEST Killed at Level 61 by Master imam
and by Azumy
najpiere Vertigo ubilo Silvedara ,a pozniej Psycho Family ubilo Druida Baita ,ciekawe czy bedzie cos powazniejszego
raczej nie bedzie ;) raczej...
Gadałem dzisiaj z Milijovac'em to pisał, że Bośniacy nie dołączą do NG w przypadku kolejnej wojny : ).
A no... widać, że sam był zszokowany... wczoraj nie chciał o tym gadać ;/... Btw. Bośniacy dołączyli do NG przez Mentora... ale nie będę rozjątrzał starej sprawy :p
Blacov89
10-04-2007, 23:42
czyli stwierdzasz, ze 3/4 ng z ktorym walczyliscie to lajzy, a wy jednak przegraliscie wojne ? cos sie tu nie trzyma kupy :)
Bo to sa lajzy, ktorymi grali szwedzi na open battle.
Pewnie zaraz wyjedziesz z textem ze polacy to tez lajzy bo tez szwedzi grali na ich charach. Grali glownie dlatego bo polacy jak sam doskonale wiesz mieli lagi.. To tylko tak na przyszlosc by oszczedzic ci zbednego zabierania glosu.
haha dobry avatar Anga
btw. teraz bedzie ciekawie :D
Misterio
11-04-2007, 00:30
23:20 Tristy [81]: popytam ziomuw
Ziomy są wszędzie Suv, zaatakują Ciebie ; )
Blacov89
11-04-2007, 00:39
haha dobry avatar Anga
btw. teraz bedzie ciekawie :D
Za sfastyke i tym podobne dostalem bana... Wiec taki kontrast maly dla odmiany
Apr 10 2007, 17:35:15 CEST Killed at Level 100 by Imhreey
znow go zabili... ehh za nic :| obyscie cos zrobili Pephy etc ;(
Za sfastyke i tym podobne dostalem bana...
I bardzo dobrze... Nie uczono Cie historii ?
Apr 10 2007, 17:35:15 CEST Killed at Level 100 by Imhreey
znow go zabili... ehh za nic :| obyscie cos zrobili Pephy etc ;(
A no szkoda mojego kochanego Wattona... ale ... żaden serv nie będzie nigdy "krainą miodem i mlekiem płynącą" . Jednym sie polepszy, drugim się pogorszy...
kurvisyny nie daja pg -.- huj im w pupe, nic nie jest wieczne, kiedys musza odejsc xD
Pyro Aris
11-04-2007, 03:25
watpie aby BC chcialo walczyc z ng ,przeciez 80% tej gildii to cioty/asslickery/dupki (;d)
jedynie Cass jest w porzadku
Blacov89
11-04-2007, 09:11
I bardzo dobrze... Nie uczono Cie historii ?
A no szkoda mojego kochanego Wattona... ale ... żaden serv nie będzie nigdy "krainą miodem i mlekiem płynącą" . Jednym sie polepszy, drugim się pogorszy...
Drogi kolego uczono mnie historii i jak dotad znalem ja bardzo dobrze.
Nawet jesli Watton zawinil czyms to z tego co kojarze juz zostal zabity raz.. Wiec kolejna smierc to czyste power abuserstwo, no ale co zrobic oni maja mozliwosc...
Cass jest w porzadku xDDDDDDDDDDDDD
lukasz
zmuszasz mnie do zabrania glosu :) taak, szwedzi grali "ciotami" na wojnie, ale tak samo szwedzi grali polakami, bo, jak sam zauwazyles, polacy mieli lagi. ale tutaj jest haczyk, polakami grali szwedzi, a na mnie ci sami polacy mowili, ze boje sie walczyc. nawet mowili, zebym dal passy, czego nigdy nie zrobie.
a teraz dalej mam lagi, nie chce pomoc w wojnie, wiec jestem tchórzem, palantem, idiota, dzieciakiem i wogole potajemnie spotykam sie z cassparim by wspolnie przejac wladze nad swiatem.
@up
taa, dorpazem mnie straszyl jak probowalem jego i mentora ubic wczoraj z rana. ofc "krul" od razu zaczal mi wydawac rozkazy, zignorowalem go i poszedlem jeść.
btw
paul, ladnie z tym lvlem idziesz ;) anni razem zrobimy cos czuje ;) jesli wczesniej Cie Najaranest Gangstaz nie ubija.
Drogi kolego uczono mnie historii i jak dotad znalem ja bardzo dobrze.
Dla mnie osoba, która myśli, że jest "cool" bo ma sfastyke w awatarze, nie prezentuje nic poza głupotą i debilstwem...
marcin0077
11-04-2007, 16:23
Watton padł bo botuje i pizgał PA na żółwiach to teraz ma, wiec nie gadajcie ze jest bez winy.....
News z gazetki tiblijskiej
"""Z Obsidii odchodzi coraz wiecej graczy, szczególnie Polaków. Świetnym tego przykładem jest odejście dwóch najlepszych polskich magow, zarazem najlepszych polskich graczy na tym Świecie. Nieoficjalne źródła donoszą bowiem, że Pephy oraz Suv the Dark Magican przenoszą się z Obsidii na Aureę. O ile nick Suv’a znamy, gdyż nie ukrył on postaci na swoim koncie, o tyle nick Pephy’ego jest tajemnicą. Być może niedługo usłyszymy o nich w nowościach z toczącej się na Aurei wojny."""
hauuhauaha
ale mam bekę z tego, Pephy najlepszy gracz każdy umie sharowac i wjebać taki lvl
Cass jest w porzadku xDDDDDDDDDDDDD
naprawdę respekt dla Casspariego
szczególnie jest w porządku gdy kradnie Polakowi całe eq a później idzie do NG i liże im du**
Pephy ty też tak zrobiłeś co nie? (mam na myśli sca)
Zbyt poważnie odnosicie sie do tej gry chil~ panowie:)
Pephy, Suv to prawda? Jesli tak to i ja niemam poco tu grac. Pephy chwal sie ktory juz lvl ;>
^Awolver^
11-04-2007, 16:52
ale mam bekę z tego, Pephy najlepszy gracz każdy umie sharowac i wjebać taki lvl
szczególnie jest w porządku gdy kradnie Polakowi całe eq a później idzie do NG i liże im du**
lol :D nie ma to jak kozaczyć cenzurą ;p ocenzurować pospolity wyraz " dupa " a nie ocenzurować wyrazu pokrewnego od "jebać się" xD
Blacov89
11-04-2007, 17:00
Dla mnie osoba, która myśli, że jest "cool" bo ma sfastyke w awatarze, nie prezentuje nic poza głupotą i debilstwem...
Jezeli urazilo to twoje poglady to przykro mi, ale nie bylo to po to by byc bardziej "cool" czy byc "bardziej ziomalski". Czy prezentuje soba debilizm czy glupote to nie tobie o tym sadzic, nie sadzisz?
Panicore on the floor gz Yunichi kolejny frag
zawsze mozemy sobie wyobrazic, ze bylo to solo.. jak kiedys.. przed hotkeyami.. ale no coz :p panicore jest jedna z osob... mhm. kiedys poprosil mnie o pomoc w zabiciu waptora, pomimo ze waptor byl wtedy w mojej gildii. oczywiscie odmowilem i zapytalem dlaczego chce go zabic. podal dziecinny powod i powiedzial, zebym w przyszlosci nie liczyl na jego pomoc (grozil mi ?:o)
@paktos
niby prawda, pephy ma juz cos kolo 40tki chyba, a mi sie nie chce dobijac 33 :p
@lukasz
chcialbym zobaczyc odpowiedz na mojego posta. piszesz madrze, jako jeden z niewielu, wiec moze mi wyjasnisz to, o czym pisalem.
jemu to oceniac, bo tez jest jedna z tych niewielu madrze piszacych na tym forum osob, mysle ze zalezy ci na opinii "tych mądrych"
poza tym ma prawo wyglaszac te swoje pierdółki o swastykach, i nikt go nie powstrzyma :p a tak powaznie... anyway pewnie polowa, co ja mowie, sporo ponad polowa ludzi z tego forum, widzac swastyke mysli "o! szwab! jebac szwaba!"
Nedomanus
11-04-2007, 17:30
ciekawe czy mozliwa jest wojna na 2 fronty ... byloby niezle:P
ls jezdzi po ng i niezaleznie robi to bc =] bylaby szansa... ale co tu mowic o nadziejach, et tez mialo nas "wybawic"
Jezeli urazilo to twoje poglady to przykro mi, ale nie bylo to po to by byc bardziej "cool" czy byc "bardziej ziomalski". Czy prezentuje soba debilizm czy glupote to nie tobie o tym sadzic, nie sadzisz?
Sadzić można drzewa w sadzie...
Ja przedstawiłem swój pogląd, na ten typ zachowania, a do tego mam prawo, nie sądzisz? Jeżeli Ty widzisz jakikolwiek sens, żeby w swoim awatarze mieć ten znak, to chyba nie mamy o czym gadać...
Nie chodzi o to, że jestem "anty szwabem" bo jestem daleki od tego, ale, nie mogę znieść widoku ogolonych na łyse pały ludzi, którzy utożsamiają się z nazistami.
a zreszta nvm, kłóćcie się dalej :p
omg Fin'er, o ile mnie pamiec nie myli to ostatnio sam mowiles cos tam o klotniach, ze przesadzaja itepe. a teraz sam prowokujesz klotnie chwytajac sie roznorakich pierdol typu "sadzic" nie kazdy tutaj bedzie pisal z ą,ę,ż i innymi gownianymi znakami, takze nie prowokuj nastepnych klotni, bo juz na prawde o byle co sie czepiasz :o , jego avatar jego sprawa.
jego avatar jego sprawa.
Art. 256. Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Art. 257. Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
A wszystkim "nazistom" przypominam, że jeszcze niedawno wasz "deutsche freunde" chciał waszych dziadków z dymem puścić
@Ptak
ja tak ogólnie :]
Tjor masaker pro skater
11-04-2007, 19:41
guodek dobrze mówi- polać mu!:cup:
lukasz do więzienia! lukasz do więzienia!
@guodek
watpie, zeby lukasz byl nazistą ;)
Panicore padl i Xuso a od nas Galaxy jak narazie :D ahh ten moj ulubieniec Xuso :D:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
Give it to me :D
Wuja Kiroy
Panicore padl i Xuso a od nas Galaxy jak narazie :D ahh ten moj ulubieniec Xuso :D:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
Give it to me :D
Wuja Kiroy
z tego co widze to wiecej was padlo :p
Pephy:
Apr 11 2007, 19:09:54 CEST Killed at Level 125 by Mentor de'Vrie
Yunichi:
Apr 11 2007, 19:10:30 CEST Killed at Level 113 by Imhreey
Evo'Hawk:
Apr 11 2007, 19:09:37 CEST Killed at Level 102 by Marniz and by Waldorio
Fozivo:
Apr 11 2007, 19:08:59 CEST Killed at Level 86 by Dorpaz and by Azared Eagon
LAdy Szikaka:
Apr 11 2007, 19:07:53 CEST Killed at Level 92 by Mentor de'Vrie
Xziin:
Apr 11 2007, 19:11:55 CEST Killed at Level 103 by Rundo Tejparn and by Waldorio
pominalem cos? :p
@suv
pozyjemy zobaczymy ;) hehehe
pephy
Apr 11 2007, 19:09:54 CEST Killed at Level 125 by Mentor de'Vrie
a jeszcze niedawno walczycli razem.
11-04-2007, 20:33
wystarczy ze mnie nie ma na kompie i juz =/
no trudno takie zycie ;P
dzisiaj jak narazie 2;6/7??:(
boli imhreey marniz i mentor...
w et a teraz ls nie ma nowych twarzy
Misterio
11-04-2007, 20:40
w et a teraz ls nie ma nowych twarzy
A chciałoby Ci się znów tracić pełno k :S?
Niech sobie zarobią na PA i wrócą bo będą do tego zmuszeni : )
Varilla90
11-04-2007, 21:10
Good job:)
Kiroy tak btw. Ty jestes z Fordonu tak?
A tak wogóle to ilu graczy z Bydgoszczy jest na Obsidi... chyba wielu lecz o ile wiem Solera jest bardziej "Bydgoskim" servem xD
Qxwaaatz
11-04-2007, 21:12
Varilla roooxior :cup: :cup: polac mu :cup: :cup: kocham go:cup: :cup: :baby: :baby: 8o 8o
Varilla90
11-04-2007, 21:17
Ja Ciebie tez Shemi,kocham tez kase która ukraldes mi i innym ludzia :p
Ale to jest forum kłocic sie mozemy na priv a nie tutaj.. a co do polana to chetnie :evul:
nie wiem za co ;) oswiec nas.
z tego co pamietam gotti jest z torunia (?), bo jeszcze rok temu uczyla go moja matka :p czy tam dwa lata temu :D
kiroy, akurat xuso jest wporzadku. popisalbys cos o mentorze, cassparim.. ciekawe czy cass znowu bedzie mi grozil >.>
gz dla was, ze chociaz cos robicie, ale teraz ng ma chyba 4 magow, ktorzy moga dogonic kazdego z was, wiec to nie ma sensu
11-04-2007, 22:33
@misterio
o kogo ci chodzi z ty pa?:P
kazdy pa uje w mniejszym lub wiekszym stopniu ;))
@suv
nie gz dla was tylko help us?:S
"nawet gdy wszyscy juz w ciebie zwatpili,pokaz ze sie mylili,nie czekaj ani chwili dluzej" ;P
w ciebie i mean twoje dolacznie do "powstania" xd
a co do bycia spoko kogos tam
xuso jest spoko a pozatym lubie lamdara :P
cass tez w gadce jest spoko ale czasem sie dziwnie zachowuje ;P
a padl jeszcze polathanem od nygerow
Qxwaaatz
11-04-2007, 22:42
Ja Ciebie tez Shemi,kocham tez kase która ukraldes mi i innym ludzia :p
Ale to jest forum kłocic sie mozemy na priv a nie tutaj.. a co do polana to chetnie :evul:
:cup: nom, co racja to racja ale ciebie nikt nieprzebije jezeli chodzi o cheat :evul: TibiaAuto plaxx TBI plaxx BOOT.PL plaxx:cup: :cup:
Dobra nieklocimy sie na forum priv plz
Btw. jezeli sie czepiac, nie "ludzia" a "ludziom" sry jezeli cie tym urazilem ;p
karate:]
11-04-2007, 22:51
Przypominając sobie to co pokazał mentor w et można się tylko cieszyć z dodatkowej gotówki~.~
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/22472
11-04-2007, 22:57
tart mowi ze gerlimo tez padl wiec 4;6 nie ma tragedii (we fragach)xd
Mhmm... ciekawie sie porobiło : ), gl
@ Guodek
<3...
omg Fin'er, o ile mnie pamiec nie myli to ostatnio sam mowiles cos tam o klotniach, ze przesadzaja itepe. a teraz sam prowokujesz klotnie chwytajac sie roznorakich pierdol typu "sadzic" nie kazdy tutaj bedzie pisal z ą,ę,ż i innymi gownianymi znakami, takze nie prowokuj nastepnych klotni, bo juz na prawde o byle co sie czepiasz :o , jego avatar jego sprawa.
Kk, z sadem przesadziłem, ale nie będę obojętnie patrzył na to drugie - rasizm w czystej postaci. On chyba nie wie kim był Adolf Hitler i jak wiele złego uczynił ten człowiek.
Ok Chlopaki, mialem swastyke bo nie lubie panow z gwiazda dawida. Teraz jest Bodzio helikopter i nie ma co rozdrapywac starych ran. Bodzio w awku nie zmienia faktu ze nadal moja postawa wobec panow z pejsami sie nie zmienia.
No to już całkowicie straciłeś mój szacunek. Czym oni Ci zawinili? Zrozum... życie to nie Tibia, że idziesz i mówisz do jakiego miasta się chcesz przenieść z Rooka. W życiu nie wybierasz sobie narodowości przy urodzeniu. Rozumiem, możesz nie przepadać za tym a tym gościem, ale żeby od razu cały naród przekreślać ? Śmieszny jesteś...
Elitarny
12-04-2007, 00:53
Ryba de'cloud :> hmm a co ty tutaj robisz?Nie mow ze masz tu postac :D hehe.Jak tam Ufo zyje? Nie moge go namowic zeby tu przyszedl :) Przeniescie sie tutaj i bedzie git =D
Jak sam mowisz robi sie tu ciekawie i coraz lepiej :) coraz mniejsze PA.W wojne juz nie sa wciagane osoby rl ;p Niedlugo pokoj nastanie :)
Pozdro.
tart mowi ze gerlimo tez padl wiec 4;6 nie ma tragedii (we fragach)xd
We fragach tak wyszło ,że jest 4/9. Tak czy inaczej nie zapominaj która gildia expi/zarabia kase, pozatym osobiście jestem zawiedziony tą bitwą ponieważ jak widać na filmiku niewiem czemu minutę przed bitwą zaczęło mnię lagowac (można wywnioskować z filmiku, na którym widać jak sie uham/vituje na full hp~ :().
Btw. prawie mi przykro, że dostaliście złe informacje odnośnie 'czyszczenia NG' i ,że kolega/żanka Xziin :P błaga o opcje paymentu :<
ps. let fun start again
Blacov89
12-04-2007, 02:13
No to już całkowicie straciłeś mój szacunek. Czym oni Ci zawinili? Zrozum... życie to nie Tibia, że idziesz i mówisz do jakiego miasta się chcesz przenieść z Rooka. W życiu nie wybierasz sobie narodowości przy urodzeniu. Rozumiem, możesz nie przepadać za tym a tym gościem, ale żeby od razu cały naród przekreślać ? Śmieszny jesteś...
Wiesz co? Jak nie lubie kogos, czegos z jakiegos powodu to poprostu tak jest. I nie zabronisz mi tego, jedynie prawo moze mi tego zabronic a jak narazie to nie ty stanowisz prawo w tym kraju i obys nie zaczal.
Nie wiem o co chodzi ci? A polacy krzyczacy chociazby w tibii jebac szwedow itd, np tez kiroy nie ukrywa swojej niecheci do turasow. Tez sa smieszni? Akurat w przypadku tych klnacych dzieci to sie moge zgodzic nawet. Smieszne napewno za to jest bezsensowne wszczynanie klotni, ktora prawdopodobnie zakonczy sie w nie inny sposob jak poprostu zamknieciem tego tematu. Wiec z mojej strony to wszystko na temat.. Szczerze to twoje zdanie na moj temat mnie malo obchodzi, jedyne co to mozemy podyskutowac na tematy ktore dotycza lub inaczej powinny dotyczyc spraw zwiazanych z gra, a dokladniej zwiazanych z tym serwerem. Przemysl to i nie pisz mi ze jestem smieszny bo mnie nie znasz wcale.
@topic
Co mnie bardzo rozsmieszylo co powstanie kolejnej gildi asslickerow pomagajacych NG. Ci ludzie nigdy sie nie naucza co to honor...
Pozdro Mentor i Cass..
Wiesz co? Jak nie lubie kogos, czegos z jakiegos powodu to poprostu tak jest. I nie zabronisz mi tego, jedynie prawo moze mi tego zabronic a jak narazie to nie ty stanowisz prawo w tym kraju i obys nie zaczal.
Nie wiem o co chodzi ci? A polacy krzyczacy chociazby w tibii jebac szwedow itd, np tez kiroy nie ukrywa swojej niecheci do turasow. Tez sa smieszni? Akurat w przypadku tych klnacych dzieci to sie moge zgodzic nawet. Smieszne napewno za to jest bezsensowne wszczynanie klotni, ktora prawdopodobnie zakonczy sie w nie inny sposob jak poprostu zamknieciem tego tematu. Wiec z mojej strony to wszystko na temat.. Szczerze to twoje zdanie na moj temat mnie malo obchodzi, jedyne co to mozemy podyskutowac na tematy ktore dotycza lub inaczej powinny dotyczyc spraw zwiazanych z gra, a dokladniej zwiazanych z tym serwerem. Przemysl to i nie pisz mi ze jestem smieszny bo mnie nie znasz wcale.
BLACOV89 - GłUPOTA CZłOWIEKOWI NIE SłUżY - ZAPAMIęTAJ TO SOBIE :)
1) Przeczytaj pewne fragmenty polskiego prawa jeszcze raz... Ale ze zrozumieniem - propagowanie treści nazistowskich i faszystowskich jest karalne
2)Mylisz pewne pojęcia...
3)Jeżeli uważasz, że utożsamianie się w jakiś sposób z ideami nazizmu nie jest niczym złym, to pogadane :)
4)Racja, nie znam Cię, i uwierz mi - nie chce Cię znać :).
mamy 8 osob w gildi no ale bylo 9 fragow xDD
Kiroy i Gni niepadli wiec kogo liczyles xuso ?? :D a ze masz lagi to nic nowego :d i tak cud ze wyszedles na bitke :D Szacunek za odwage :D
to ze przegralismy to nie ma znaczenia najwazniejszeay czarnuchy popadały :P żeby se expili i padali to ich bedzie denerwowało a nas dedy nie ruszająnie mamy nic do stracenia :P
boixos
pociagniesz mi kilka kilometrow netiowskiego kabla, podexpie, dostane explocka i moge wam pomagac +.+
Xuso~
Teraz mogę ci przyznać rację że cię lagowało ale według mnie były szanse abyś się uratował , bynajmniej mogłeś up/down aż Ng nie przyleci
@Pephy
Thx za tą akcje od tak poprsotu miło się patrzało jak padają
p.s: Za dużo mas chyba kaski Pep~ bohy i 6k w dp przy rs'ie ;/ 6k = 6 bp mf aa bohy jednak są coś warte
Luppo taki miałem zamiar , ale napisali mi , że juz idą posiłki to chciałem wyjść no ale wszystkiego nie można przewidzieć (freeze).
Kiroy, a co do fragów to kłucic mi się nie chce tak czy inaczej 8 wrogów zgon:
Pephy -Apr 11 2007, 19:09:54 CEST Killed at Level 125 by Mentor de'Vrie
Gal'axy-Apr 11 2007, 19:04:05 CEST Killed at Level 120 by Rundo Tejparn
and by Sir Kiiviin
Yunichi-Apr 11 2007, 19:10:30 CEST Killed at Level 113 by Imhreey
Xziin-Apr 11 2007, 19:11:55 CEST Killed at Level 103 by Rundo Tejparn
and by Waldorio
Evo'hawk-Apr 11 2007, 19:09:37 CEST Killed at Level 102 by Marniz
and by Waldorio
Benek Plaxx-Apr 11 2007, 19:05:19 CEST Killed at Level 97 by Rundo Tejparn
and by Marniz
Lady Szikaka-Apr 11 2007, 19:07:53 CEST Killed at Level 92 by Mentor de'Vrie
Fozivo-Apr 11 2007, 19:08:59 CEST Killed at Level 86 by Dorpaz
and by Azared Eagon
ps. Luppo troszku się błaznisz mądrościami typu "miałes szansę uciec" - tak mistrzu ja wiem zwlaszcza z 2k+hp damage na mnie + freezy no i nawet nie wiesz ile mialem uh, ssa itp. No, ale ty wiesz lepiej ^.- ;*
;)
to Xuso to żejestes moim ulubiencem to sie nie gniewaj :P takie wolne żarty :D wpadniesz do ans to z vixim i sziką flaszkęnie jedną obalimy :D a może bedzie Brenno replay ?? :D szykuj sie bo jak nie .... jak to ktos kiedys powiedział Łukaszku ?? MASZ WPIERDOL :D ;):D 8o :] :p ;) B)
Wuja Kiroy
@Elitarny
Chara na obsidi miałem i mam od dawna : ) ale sie przeniosłem z powodu lagów :<, hm.. u Ufa dobrze ;]
A tutaj na Obsidi naprawdę sie ciekawie porobiło o,o
ale mam nadzieje ze w końcu Kiroy i reszta dadzą rade ;)
Blacov89
12-04-2007, 16:21
BLACOV89 - GłUPOTA CZłOWIEKOWI NIE SłUżY - ZAPAMIęTAJ TO SOBIE :)
1) Przeczytaj pewne fragmenty polskiego prawa jeszcze raz... Ale ze zrozumieniem - propagowanie treści nazistowskich i faszystowskich jest karalne
2)Mylisz pewne pojęcia...
3)Jeżeli uważasz, że utożsamianie się w jakiś sposób z ideami nazizmu nie jest niczym złym, to pogadane :)
4)Racja, nie znam Cię, i uwierz mi - nie chce Cię znać :).
"jedynie prawo moze mi tego zabronic a jak narazie to nie ty stanowisz prawo w tym kraju i obys nie zaczal" - czytanie ze zrozumieniem tobie tez nie zaszkodzi
Ok pokusze sie o zinterpretowanie tego specjalnie dla ciebie. Otoz napisalem ze prawo moze mi tego zabronic ( w sensie caly czas zabrania jak sam slusznie zauwazyles, ale jak dotad nie zostalem ukarany za to nie liczac smiesznego zbanowania konta na jakimis forum)
ROZUMIESZ?
Na szczescie Polska to spory kraj i prawdopodobienstwo ze sie spotkamy nawet przypadkowo sa mniejsze niz w totka.
Pozdrawiam
Chcialem sobie poexpić innym charem a tu takie lagi ze n/c :o
"jedynie prawo moze mi tego zabronic a jak narazie to nie ty stanowisz prawo w tym kraju i obys nie zaczal" - czytanie ze zrozumieniem tobie tez nie zaszkodzi
Ok pokusze sie o zinterpretowanie tego specjalnie dla ciebie. Otoz napisalem ze prawo moze mi tego zabronic ( w sensie caly czas zabrania jak sam slusznie zauwazyles, ale jak dotad nie zostalem ukarany za to nie liczac smiesznego zbanowania konta na jakimis forum)
ROZUMIESZ?
Na szczescie Polska to spory kraj i prawdopodobienstwo ze sie spotkamy nawet przypadkowo sa mniejsze niz w totka.
Pozdrawiam
Wychodzisz z głupiego założenia... Bo z tego co powyżej napisałeś wynika że, jeżeli byś mordował ludzi na ulicy to ja widząc to, nie mogę Ci zwrócić uwagi, że robisz źle bo nie stanowie prawa? ( oczywiście hiperbelizacja zamierzona )
W prawie polskim istnieje też takie coś jak odpowiedzialność cywilna... Jeżeli widzę, że komuś okradają sklep lub jeżeli kogoś biją na ulicy polskie prawo zobowiązuje mnie do tego, by powiadomić o tym, odpowiednie organy władzy...
Niemyśl sobie, że jestem jakimś filosemitom - bo za takiego się nie uważam. Ale nie rozumie co poniektórzy widzą dobrego w założeniach A. Hitlera...
@ Daarota i inni co mają lagi :)
Ja wam dam swój net, a wy mi dajcie swój czas którego mi tak brakuje :).
Ja lagów nie mam od dawna :P
Widze ze nawet nie ma sensu tu wchodzic i czytac czegokolwiek bo wiekszosc to jakies bzdety. Teraz od kilku stron Fin~ bedziesz pisal o "nazistowskim zachowaniu" Blacova? Jesli Cie tak to bardzo interesuje pogadaj sobie z nim na priv nie piszesz o jednym bez konca.
Btw. Xuso to nie jest tak ze tylko ty miales lagi :P to chyba wszyscy mieli tego freeza i lagi bo nawet na filmie to widac.
Tu z mojego widoku jak chcecie :
http://rapidshare.com/files/25468030/someonedies.rec.html
Widze ze nawet nie ma sensu tu wchodzic i czytac czegokolwiek bo wiekszosc to jakies bzdety. Teraz od kilku stron Fin~ bedziesz pisal o "nazistowskim zachowaniu" Blacova? Jesli Cie tak to bardzo interesuje pogadaj sobie z nim na priv nie piszesz o jednym bez konca.
Btw. Xuso to nie jest tak ze tylko ty miales lagi :P to chyba wszyscy mieli tego freeza i lagi bo nawet na filmie to widac.
A kto Ci każde czytać moje posty ? Ty myślisz, że mnie interesuje to czy tylko Xuso~ miał lagi czy ty też ?
Pfffffffff :]
A kto Ci każde czytać moje posty ? Ty myślisz, że mnie interesuje to czy tylko Xuso~ miał lagi czy ty też ?
Pfffffffff :]
Tylko ze to jest temat o wydarzeniach z obsidii a czy twoje wjezdzanie na niego z powodu jakiegos avataru maja cos z tym wspolnego? rozumiem raz ale bez przesady...
Tylko ze to jest temat o wydarzeniach z obsidii a czy twoje wjezdzanie na niego z powodu jakiegos avataru maja cos z tym wspolnego? rozumiem raz ale bez przesady...
Racja :). Ale czy ja jeden tutaj odszedłem od tematu ?
Pyro Aris
12-04-2007, 23:23
Conquerors vs Vanum
dla asmitow juz znudzila sie obsidia czy co ?
Qxwaaatz
12-04-2007, 23:24
Ehh zamiast klocic sie o o duperele zajmijcie sie lepiej obsidia :D
Mamy next war :
Vanum vs Conquerors
Niech wygra lepszy:cup: :cup:
Pieczarek
12-04-2007, 23:35
Conquerors vs Vanum
dla asmitow juz znudzila sie obsidia czy co ?
Hehe
Dostali na Nebuli od słabszych.
Aż boje sie myslec co bedzie teraz :).
(mowa o vanum ofc)
12-04-2007, 23:50
asmit i taer ich rozniosa xP
Nedomanus
13-04-2007, 00:07
taer od dawna szukał wojny - był w OoN potem walczył z OoN jakos pokojowo się rozeszło na szczęście
potemz tego co wiem kogoś znowu atakowali a teraz memy ubil jednego z vanum i jazda w kolko :P
@fin'er lubie cie stary i znam od dawna ale skoncz plx co do twoich postow masz racje co do swastyk, do zydow pewnie i tez ale ja i tak ich nie lubie - spytasz czemu? polubie jak beda kur*y siedziec w swoim izraelu a nie wpier.. sie do kazdego rzadu na tym swiecie -.-
Qxwaaatz
13-04-2007, 00:18
Atavand
Apr 12 2007, 22:35:54 CEST Killed at Level 45 by Swauf Manson
and by Milivojac
Qerixon
Apr 12 2007, 22:38:19 CEST Killed at Level 51 by Memy Chemics
and by Milivojac
Zagnaton
Apr 12 2007, 22:37:28 CEST Killed at Level 59 by Memy Chemics
To Vanum
Jezeli chodzi o Conquerors to nikt niepadl ale bylo goraco :baby: Kenny , Hayalet most died8o
Ryba - siór , że nie tylko ja mialem freeza ale wqrwia mnie to , że expie normalnie 0 lag/freez śmiga jak masełko, a gdy tylko noobchar użył na mnie soulfire i dalem utani odrazu zaczęły się lagi tego nie kumam i tylko to mnie zdenerwowało ;)
Wója Kiroy ubliżyłes mi :< (śmiąc wątpić , że się z tobą nie napiję <hell sad>).
ps. Luppo troszku się błaznisz mądrościami typu "miałes szansę uciec" - tak mistrzu ja wiem zwlaszcza z 2k+hp damage na mnie + freezy no i nawet nie wiesz ile mialem uh, ssa itp. No, ale ty wiesz lepiej ^.- ;*
;)
1. Zawsze jest jakaś szansa.
2. Nie mam zamiaru się wymadrać a jednak ty to tak odbierasz - trudno
3. Wiem że miałes lagi/freezy i to było widać no ale jeśli widziałeś że cię laguje to mogłeś up/down po tych schodach , jednak to było by lepsze
p.s: Nie pisałem co ja bym zrobił bo musiał bym być w takiej sytuacji, być może też bym padł ale pozwoliłem sobie tylko zanalizować twoją śmierć i mam nadzieje że nie masz mi tego za złe a jak masz to s*******aj :P
Pyro Aris
13-04-2007, 01:18
i mam nadzieje że nie masz mi tego za złe a jak masz to s*******aj :P
:D:D
wg. mnie xuso mogl biegac po schodkach ,tak chyba by mu zeszlo mniej uh niz uciekanie ,ale nie wnikam
lol atavand chyba nie widzi roznicy miedzy padnieciem ,a wylogowaniem sie ;p
same pierdoly piszecie :S
darota cos pisal o lagach. no kurwa popatrz. a jak ja mialem wam pomoc to klamalem, nie mialem lagow, poprostu balem sie walczyc.
Valoria Pustoszeje!
Jak się okazało Hooligans of Europe - najsilniejsza polska gildia na Valorii - rozgromiła kolejną już gildię - Lucky Team, w której zostało już niewielu członków. Lider Lucky Team - Lucky-Loser - 49 EliteKnight został zbanowany dlatego, że podczas wojny zabił zbyt dużo Hooligansów. Reszta gildii ledwo się trzyma, ponieważ wszyscy vice leaderzy odeszli, gildia rozpadnie się 13 kwietnia 2007.
To już nie pierwsza taka wojna Hooliganów. W całej historii gildii miało już miejsce kilka wojen, w wyniku czego świat Valoria ma średnio najmniej aktywnie grających graczy. Liczba osób online waha się od 200 do 400, przy czym na innych serwerach pvp (nie enforced) wynosi 800-1600 graczy online. Najbardziej widać brak knightów, więc brakuje blokerów, tak więc jeśli zamierzasz przenieść się na Valorię wybierz knighta.
pyro
mogl ale tego nie zrobil, zapytaj moze da ci pograc na wojnie, to wprowadzisz swoje szatańskie plany w zycie. nie piszcie, co mogl zrobic, bo czasu nie cofniecie i nie jest tak, ze kazdy zawsze od razu znajduje najlepsze rozwiazanie podczas walki.
go conquerors go !! :D
<3 <3 <3 Conquerors - Volim Vas :D
Dziwna ta ekipa z Nebuli chyba sami polacy zabijaja panosza sie.
Graja tu z 5 miesiecy moze i mysla ze rzadza, wypowiedzieli wojne moim friendom z Serbi, popadali i teraz placza na forum ze oni sa pokojowa gildia i chca pokoju.
Co za idioci, daje im najwyzej 2 miesiace i beda miec hunta u Serbow i u NG.
"Łóki" jam Wuja nie Wój" :D a tam gadasz :D napijemy sie jak przyjedziesz :D ja nie twoja kobita bic cie nie bede :D jak ebdziesz na gieldize u nas to daj znac u sziki albo z u vixiego wypijemy cos :) Pozdrawiam Pana Xusa :D
Wuja Kiroy
Nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze nikt nie zauwazyl ze Raidrion ma 56 lvl :o
Qxwaaatz
13-04-2007, 21:44
Dziwna ta ekipa z Nebuli chyba sami polacy zabijaja panosza sie.
Graja tu z 5 miesiecy moze i mysla ze rzadza, wypowiedzieli wojne moim friendom z Serbi, popadali i teraz placza na forum ze oni sa pokojowa gildia i chca pokoju.
Co za idioci, daje im najwyzej 2 miesiace i beda miec hunta u Serbow i u NG.
8o Grają krócej, i mysle ze 2 miesiace to zdeka przesada:baby: Moim skromnym zdaniem pograją tu o wiele dluzej ;]:evul: :evul:
Pyro Aris
13-04-2007, 21:50
mogl ale tego nie zrobil, zapytaj moze da ci pograc na wojnie, to wprowadzisz swoje szatańskie plany w zycie. nie piszcie, co mogl zrobic, bo czasu nie cofniecie i nie jest tak, ze kazdy zawsze od razu znajduje najlepsze rozwiazanie podczas walki.
a gdzie ty widzisz ,zebym o jakichs planach mowil ? 20h dziennie przed kompem chyba psuje ci oczy ,napisalem WG. MNIE
Nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze nikt nie zauwazyl ze Raidrion ma 56 lvl :o
omg... kolejny hack ;| :(
Niby jo, ale Wója brzmi oryginalniej niż Wuja <lol> A co do Taer & rest zobaczcie jego domek na nebuli 99ms - 10 demon helmetów itp itd, mój kuzyn gral na nebuli i z tego co mi mówił to ludzie pokroju Mentora więc radzę im nieufać zbytnio.
Niby jo, ale Wója brzmi oryginalniej niż Wuja <lol> A co do Taer & rest zobaczcie jego domek na nebuli 99ms - 10 demon helmetów itp itd, mój kuzyn gral na nebuli i z tego co mi mówił to ludzie pokroju Mentora więc radzę im nieufać zbytnio.
Ja znam jednego z nich 110+ sorc na Nebuli... Według mnie jeżeli wszyscy są tacy jak on to nie znam większych ziomów :cup: . A w Tibie potrafią grac... :)
Ps. A może by w lato zrobić jakiś zjazd ?? Katowice, Warszawa, Poznań ? :D Ja bym się pisał :). Co to jest wsiąść w autko, zabrać parę 4paków Wareczki i się pylnąć gdzieś ??
Nedomanus
14-04-2007, 00:52
fin'er order sie zjezdza :P
btw nie grajcie po pijaku w tibie :P
Sadze ze taki zjazd nie mial by zabardzo sensu ;P
albo przyjechaly by jakies glaby ktorzy nie wiedza jeszcze czy to gra czy rl ;]
ewentualnie nikt by nie przyjechal :]
Co Ty Kurwa Wiesz, Niemasz Zielonego Pojecia Jak Takie Imprezy Sie Udaja. Pozdro Dla Calego Brenna, Xuso Widze Ze Sie Wylamales Z Naszej Obietnicy I W Huja Przycioles !
omg... kolejny hack ;| :(
Chyba noob nie przeskanowal kompa po przeczytaniu tego forum ^^
muahahahah :cup:
albo przyjechaly by jakies glaby ktorzy nie wiedza jeszcze czy to gra czy rl ;]
HAHAHA Xd OWN3D.
Ja tam do 200-300 km moglbym sie przejechac ;p :) Tylko ze auto = abstyencja ;/
o kurwa double :o pierwszy raz mi sie zdarzyl w zyciu :p
finer
taksówką! taksówką!:D
@ktostam (ze 20h przed kompem siedze)
stary masz stare informacje! od kiedy mam szkole, siedze zaledwie 17 godzin na dobe, nadrabiam w weekendy - wcale nie spie.
btw
xuso mądrze gada ;)
Co Ty Kurwa Wiesz, Niemasz Zielonego Pojecia Jak Takie Imprezy Sie Udaja. Pozdro Dla Calego Brenna, Xuso Widze Ze Sie Wylamales Z Naszej Obietnicy I W Huja Przycioles !
Ys impreza u Lolasa była dobra fest :D w wakacje musi byc replay a dzisiaj Wrocław i dobra biba fest Pozdro forumowicze :D Peera itd :D stara gwardia ;o
Makavelli
14-04-2007, 16:50
Jak to mówil pewien Pan..."lepsze życie u mojej matki w żywcu niż życie w kiczu"
doceniam to ze to forum i wyrażacie tu swoje "emocje" ... mówicie o wydarzeniach .. naprawde to doceniam ale czy mozna przynajmniej rozgegrac jedna partie dla polskich polaków... dzien dla kogos waznego bez wysadzania jeden drugiemu ..
P.S- sory ze sie wpier.alam tak ale ta wasza scina mnie jak i pozostalych graczy na obsidi doprowadza do "szału" ..
anyway "żyjmy za jednego dla wszystkich":)
J naprawde to doceniam ale czy mozna przynajmniej rozgegrac jedna partie dla polskich polaków... dzien dla kogos waznego bez wysadzania jeden drugiemu ..
Ahhh... :) Tak to tylko w Erze "Panu" dają... :)
14-04-2007, 22:54
zeby odswiezyc temat
opis GG goscia o ksywce Konio
Konio feat. Geometria - Zaliczyć w PN matme musze [rmx] (4:07)
hahha xd
@Dartoa
Jakby był jakiś zjazd daj cynk to sie z tobą wybiorę (Knw) :P:P:P
^Awolver^
15-04-2007, 00:41
Jak zwykle ... jak jest duzo do czytania to potem zapominam co mam napisac... wiec moze tak :
@kiroy
1."odinstalowalem tibie" szkoda ze ja z powrotem zainstalowales ;p
2. W czesci twoich postow widac jakbys prop~ i się wysłowic nie potrafie.. propanandował ? propandował? słówko zapomnailem... jakbys kiroy propa coś tam spozywanie alkocholu , a są tu przeciez osoby poniez 18 roku zycia
@finer
hiperbolizacja a nie balizacja czy belizacja ;p
@suv
tesknilem za tą ironią ; D
@ogolnie
przez to że ponad pol roku nie gram w tego kapitalnego MMORPGa nie zrozumialem polowy postow ;d
@anga
wbij czasem na gg , tęsknie ;<
Kto pije i pali ten nie ma robali :D zaraz ktos powie ze od piwska rosnie brzuch a " kto nie ma brzucha ten słabo rucha " czyli piwo leczy wszystko :D
Brenno : czy taka impreza nie wypalila ?? Lolik ( gospodarz ) sol tass mancu klamka ( rodzina wolfow ) 2 x darota vixi szikaka Kiroy, xuso peero feero ( kamilek to moj idol ) Anga "Luki manasuj się :D Algo ludzi od xuso namow nie pamietam a takze ekipka z shivery :D był taki bal :D że aż nie pamietam co się działo :D
Misterio
15-04-2007, 11:24
Aj tam gadasz ;] Picie to nie jest życie xD Co innego to jest coś lepszego ;]
Wuja tera mnie obraziłeś... jak możesz mnie nie podliczać :<:<
2x darota, hahah:D:D:D ostro bylo, jak dwoch darotków widziales :D
Panicore
Apr 15 2007, 04:40:13 CEST Killed at Level 124 by Yunichi
Jakas akcja byla?
Misterio
15-04-2007, 12:40
Yunichi
Apr 15 2007, 05:02:45 CEST Killed at Level 112 by Dorpaz
Benek Plaxx
Apr 15 2007, 04:57:51 CEST Killed at Level 97 by Dorpaz and by Mannow
Evo'Hawk
Apr 15 2007, 05:00:34 CEST Killed at Level 101 by Dorpaz and by Azared Eagon
Szkoda nocy dla gry żeby paść :S
Slajpan
Apr 15 2007, 04:27:21 CEST Killed at Level 105 by Benek Plaxx
and by Evo'Hawk
haha nie mial blesow ^^ 8o
Slajpan
Apr 15 2007, 04:27:21 CEST Killed at Level 105 by Benek Plaxx
and by Evo'Hawk
haha nie mial blesow ^^ 8o
No niestety nie mial :P
http://rapidshare.com/files/26063476/slajpan.rec.html
15-04-2007, 15:09
Skulterpa tez padl
Apr 15 2007, 04:40:55 CEST Killed at Level 78 by Lady Szikaka
czyli 3;3
@finer
hiperbolizacja a nie balizacja czy belizacja ;p
Racja xD. Mój błąd :P
Ps. Nie ma kto ochoty ubić takiego jednego 58 Ms ? :p
Chill'master is dead already. Na 1 ue padł ; )
Chill'master is dead already. Na 1 ue padł ; )
<3 Dziękuję :). Szkoda, że nie mieliście zabawy... :(
a za co padl tak wogole? :p
16-04-2007, 20:02
Polanthem czy jak temu nubkowi xd
Apr 16 2007, 07:58:22 CEST Killed at Level 108 by Lady Szikaka
and by Fozivo
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22785
Misterio
16-04-2007, 22:09
Dobrze mu poszło :S
16-04-2007, 22:49
sluchajcie Sol wraca ;)
kto chce/moze pomoc niech cos tam jej zarzuci do dp ;)
dziekuje w jej imieniu ;)
Misterio
16-04-2007, 22:52
A ja sprzedalem eq i kase z Obsidii ;/ bym coś rzucił ;/
Gratz fragow panowie :D co by nie bylo bylo bardzo milo :D pijemy pod bwa z artykulu 202 :D mowila myszka miki ze ktos jej zajebal kolczyki ;) jakby nie bylo jest bardzo milo :D walic czarnuchow poki was nie zrookuja luta pelna na nich :D
Luppy moze i pije codziennie ale kto ty ?? :D
a za co padl tak wogole? :p
Razem z Sound of Pain bez powodu mnie zaatakował...
A ktory Sol wraca bo bylo ich chyba kilku lacznie z Veeray
Ja i tak zadnemu nie dam kasy niech sie wali peker
Misterio
17-04-2007, 15:29
Chyba nie wiesz co pierdolisz :S...
@Boixos
Trójmiasto jest wasze a flagi sobie daliscie wyjebać, nie ?
Misterio
17-04-2007, 18:06
A kto stracił "Władcy Pomorza" ( albo pólnocy, nie wiem dokładnie :S) i powiedział policji ; (
Chyba nie wiesz co pierdolisz :S...
a ty wiesz co pierdolisz glupku ?
Nastepna zbiorka pieniedzy na nastepny szczytny cel, jak nie dla et czyli kiroya to dla sol co go stary owner na kase jebnal. LOL
po tym, czego sie ostatnio dowiedzialem, nic mnie juz nie zadziwi. polacy pierdykniety naród ;) i wcale nie polacksy, tylko wszyscy ci "pro" z ngbotem skrzywdzeni przez los.
po tym, czego sie ostatnio dowiedzialem, nic mnie juz nie zadziwi. polacy pierdykniety naród ;) i wcale nie polacksy, tylko wszyscy ci "pro" z ngbotem skrzywdzeni przez los.
Pogarsza ci sie ? Stan paranoi sie nasila ?
Pogarsza ci sie ? Stan paranoi sie nasila ?
Made my day. HAHAHAHA
axio i emil
kazdy dzien, gdy czytam wasze posty, staje sie szczegolny.
btw axio
przeczytaj kilka swoich poprzednich postow, i zastanow sie, co do kogo i o czym ty wogole piszesz i u kogo stan paranoi sie pogarsza. jestes tylko palantem, ktory nie podaje nicku, zeby pisac rzeczy za ktore w rl dostal by poprostu po ryju, a w Tibii, bo przeciez o niej na tym forum piszemy, przyszlosc moglbys postrzegac jedynie w przepieknych barwach non pvp.
Od czasu jak masz exploka moja gildia ma spokoj z pk twojego pokroju.
mnie tez w*****aja takie kozaki
axio i emil
kazdy dzien, gdy czytam wasze posty, staje sie szczegolny.
(...)
Poprostu stwierdzenie "axio" mnie rozsmieszyło. Ofc sam chciałbym wiedzieć kim on jest =)
17-04-2007, 22:03
@Myllion
lepiej byc kibicami bez flag niz kurwami złodziejami xD
albo tez
LEPIEJ BYC KIBICEM BEZ FLAG
NIZ KURWĄ ( sledziem ) BEZ HONORU xDD
powiedz mi,spodziewalbys sie ze ktos ci flagi ukradnie?
ale juz w weekend Slask u nas;)
@axio_90
kim ty jestes ze tak wszystkich znasz co?
ostatnie 20~~ twych postow ograniczalo sie do obrazania innych
jak jestes taki chojrak i wyzywasz wszystkich na okolo to zrob to samo w Tibii..
a temat explocka suva byl juz poruszany xd
Misterio
17-04-2007, 22:03
Ale ze mnie głupek ; / ; ( Dawaj name cwaniaku ;] a nie za plecami się kryjesz...
Chyba nie wiesz kto był 1st ownerem Sol mONdralo
milosz15
17-04-2007, 22:17
ekh fajne macie dyskusje ;p
wiele mozna z nich wyniesc :p
slyszelscie ??
Vallena Hacked...
bTw @ Suv prosze odezwij sie do mnie na tibii
Alez przepraszam jezeli piasnie prawdy kogos zabolalo muahahaha
mam przeciez prawo pisac to co mi sie podoba nawet jezeli sie to suvowi nie podoba i jego pk bandzie
Pyro Aris
17-04-2007, 22:51
Vallena Hacked...
az strach byc h lvlem na obsidii :D:D
milosz15
17-04-2007, 23:07
az strach byc h lvlem na obsidii :D:D
a i zapomnialem Lord Krabo tez ;\
Slajpan
Apr 17 2007, 22:36:25 CEST Killed at Level 103 by Mannow
and by Skulterpa ba obijac
Nie rozumiem :|
Misterio
17-04-2007, 23:51
Banda i Wanda atakuje ;]
17-04-2007, 23:51
taki zycie haha xd znow bez bless chyba :>
3644708
account Mentora pobawcie sie chlopaki troche ;)
Pyro Aris
18-04-2007, 04:06
Slajpan
Apr 17 2007, 22:36:25 CEST Killed at Level 103 by Mannow
and by Skulterpa ba obijac
Nie rozumiem :|
ja tez nie :D missclick to raczej nie byl :p :p
jak juz go ubili to czemu z gildii nie kickneli ?
Slajpan zabił pewną osobę, której zabijać nie powinien.
Kiroy Wind
18-04-2007, 17:19
nastepny czlonek ng sie rookuje ;p tym razem elite tediie
18-04-2007, 18:04
haha poddaja sie xd
Ej sorry ale ja troche nieogarnięty :D Co sie stało Rybie~? Hack czy skończyl tibią ?
Pyro Aris
18-04-2007, 22:53
podobno Cipsofci hakuja wszystkich 100+ lvlow bo przegrali wojne
jakos tak to brzmialo :D
a tak serio to juz przesada ,praktycznie codziennie ktos sie rokuje lub pisze posta na forum ,ze Hack blablablaaaa
@edit
04:00 Azared Eagon [154]: I sell demon armor 900k,magic sword 900k, sca 900k magic plate armor 400k , mastermind shield 170k ,blue robe 15k, golden legs 170k, helmet of the ancients130k ,red dragon scales 2k,and buy all explo and uh
18-04-2007, 23:24
Ogladaliscie Prison Breaka?:P
ja wlasnei 2ga serie skonczylem i mnie rozjebalo pare tekstow :P :
[Abaruzzi do T-Baga]" Będę mówił prosto, bo ty i ja mamy pewne zaległości ewolucyjne."
[C-Note do T-Baga] "Wiesz, twoi rodzice muszą być z ciebie dumni. Trafić na potrójnego wieśniaka. Rasista, pedofil i głupek.)"
i to jak Bellick siedzial sobie w samochodzie i cwiczyl powitanie xD
Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
Bradley Bellick, FBI.
Brad Bellick.|Federalne Biuro Śledcze.
Brad Bellick, FBI.
Agent specjalny, Brad Bellick.|FBI.
Witaj, jestem Brad Bellick z FBI.
Witam.|Jestem Brad Bellick, agent FBI.
Brad Bellick.Przysłało mnie Biuro Śledcze.
i jeszcze teksty t-baga w odcinku z zamieszkami xD
-do strażnika o skwarze w więzieniu: "Czy moglibyście nas przenieść do chłodniejszego miejsca? Np. do Afryki?!".
-ichwilkę później: "Jeszcze dziś rano ten koleś był biały!" po czym wskazał na murzyna.
XDDDDDDDDDDDDDDD
a tu macie mlodego t baga ;]
http://www.hans_olo.user.icpnet.pl/download/ST-Bag.jpg
jak ktos ogladal Prisona to kogo najbardziej lubiliscie ?>XD
@edit
jak czytam to forum prisona to co chwile jakis nowy text xD np ten :
jeszcze fajny dialog pomiędzy Abruzzim i jego kolegą z celi tuż przed ucieczką. Abruzzi sypał nawóz na prześcieradło aby zmylić trop i współwięzień go pyta:
-Co robisz?
-Wykonuje prace Boga
-Bóg kazał Ci wysypywać końskie gówno na prześcieradło?
-Nie będe kwestionował jego woli
HAHAHAHHA
Pyro Aris
19-04-2007, 00:51
Ogladaliscie Prison Breaka?:P
ja wlasnei 2ga serie skonczylem i mnie rozjebalo pare tekstow :P :
[Abaruzzi do T-Baga]" Będę mówił prosto, bo ty i ja mamy pewne zaległości ewolucyjne."
[C-Note do T-Baga] "Wiesz, twoi rodzice muszą być z ciebie dumni. Trafić na potrójnego wieśniaka. Rasista, pedofil i głupek.)"
i to jak Bellick siedzial sobie w samochodzie i cwiczyl powitanie xD
Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
Bradley Bellick, FBI.
Brad Bellick.|Federalne Biuro Śledcze.
Brad Bellick, FBI.
Agent specjalny, Brad Bellick.|FBI.
Witaj, jestem Brad Bellick z FBI.
Witam.|Jestem Brad Bellick, agent FBI.
Brad Bellick.Przysłało mnie Biuro Śledcze.
i jeszcze teksty t-baga w odcinku z zamieszkami xD
-do strażnika o skwarze w więzieniu: "Czy moglibyście nas przenieść do chłodniejszego miejsca? Np. do Afryki?!".
-ichwilkę później: "Jeszcze dziś rano ten koleś był biały!" po czym wskazał na murzyna.
XDDDDDDDDDDDDDDD
a tu macie mlodego t baga ;]
http://www.hans_olo.user.icpnet.pl/download/ST-Bag.jpg
jak ktos ogladal Prisona to kogo najbardziej lubiliscie ?>XD
@edit
jak czytam to forum prisona to co chwile jakis nowy text xD np ten :
jeszcze fajny dialog pomiędzy Abruzzim i jego kolegą z celi tuż przed ucieczką. Abruzzi sypał nawóz na prześcieradło aby zmylić trop i współwięzień go pyta:
-Co robisz?
-Wykonuje prace Boga
-Bóg kazał Ci wysypywać końskie gówno na prześcieradło?
-Nie będe kwestionował jego woli
HAHAHAHHA
T-bag jest najlepszy :D (bez skojarzen)
@ axio
nie mam explocka. jestem pk przyznaje sie, zabijam twoih ziomkuw w karlin dziesionte lewele. podaj swoj nick i pisz co chcesz ;)
@ axio
nie mam explocka. jestem pk przyznaje sie, zabijam twoih ziomkuw w karlin dziesionte lewele. podaj swoj nick i pisz co chcesz ;)
Plissss no keal me ;( iwul pekej
Ricalone
19-04-2007, 20:26
@ axio
ty zły zabijaczu graczuw hehehehehe :baby:
Apropo ziomuf spod Depo xD
Dziś miałem taki ubaw, że myślałem, że spadne z mojego Tibijskiego taboreta ( prod -2006r, wzmacniana rama, odcień niebieski ).
Moja młodsza siostra, zaskoczyła mnie pewnym pytaniem : ( całkiem na poważnie)
Ona: Patryk... A czy ten Sam (NPC z Thais )jest naprawdę zboczony ?
Ja: ?!?
Ona: No bo przed dp mówili, że on się do dziewczyn dobiera i żebym tam nie chodziła...
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Apropo ziomuf spod Depo xD
Dziś miałem taki ubaw, że myślałem, że spadne z mojego Tibijskiego taboreta ( prod -2006r, wzmacniana rama, odcień niebieski ).
Moja młodsza siostra, zaskoczyła mnie pewnym pytaniem : ( całkiem na poważnie)
Ona: Patryk... A czy ten Sam (NPC z Thais )jest naprawdę zboczony ?
Ja: ?!?
Ona: No bo przed dp mówili, że on się do dziewczyn dobiera i żebym tam nie chodziła...
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
HAHA LEŻE XDDDDD
Npc Sam może nie , ale Wuja Kiroy tak. DZIEWCZYNKI KIROY KŁAMIE!! (NIE ROZDAJE CUKIERWCZKÓW)!! :D
no to zaczynamy wszystko od nowa ;o
Xuso : Nieprawda !! daje ciukiereczka jak dziewczynka podmucha słonikowi w trąbke :D ale ogółem to dziewczynki mi płacą bo chcą zobaczyc najwiekszego Puszczyka w historii :D ale ale ... tego puszczyka :D takze dziewczynki zapraszam :d jedyny w swoim rodzaju :D Puszczyk z Biebrzy :D
a taka smieszna sytuacja wczoraj bylem z moja ukochana na imprezie w klubie studenckim i taka piosenka leciała yugotonu " lalala wiem ze milosc polaczyla nas " kazdy powinien znac) i dałem solowke na parkiecie i spiewałem do flaszki wodki :D to był schemat a smiechu co nie miara wierzcie mi na slowo :D choc to trzeba zobaczyc :D ale srednio ogolem to pamietam znam to z opowiadan :D:cup: :cup: 8o 8o :D :D :] :] :] B) B) B) :p :p :p ;) :) :) jak ja lubie te buzki :D
ohhh Kiroyku.... ty to jak zawsze sama słodycz :)
o-ho-ho, kto to do nas zawital :o
lawl mialo byc na iridi plx remove
Berger :D wiesz jak sam widzisz stara gwardia brenno party 2006 nie robi syfu a ze dzieciaki sie czasami powyzywaja to wiesz ... za pieknie nie moze byc :D a ja swoja droga odliczam juz dni do brenno party 2007 :D miniconvencik bedzie znowu ::D nie oficjaLNA NAZWA IMPREZY " pINETA pARTY " ALBO wODKA PARTY :D KTO BEDZIE MIAL BYC TAM TO NAPEWNO BEDZIE :D Pozdrawiam mojego Loliczka :D
Trzezwiejacy Wuja Kiroy :D
Misterio
20-04-2007, 15:18
Witamy Sol : ) i co Axio teraz napiszesz?
@Fin'er
Drugi część nicku kojarzy mi się z piosenką o Ruchu Chorzów : P
Historyczny 4000# post został napisany po pijaku :D
BTW. Zna ktoś Antonioza Vendette ? Plz msg to me in game....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.