zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Obsidia ....

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20

Luppy
05-05-2007, 16:50
No to teraz Rehost plaxxx xP

.:Boixos:.
05-05-2007, 16:50
Dobrze, nie doszedł do nas bo jest typowym polakiem z lamerskim charakterem, który expuje 10 godzin dziennie. Prawda jest taka ze ani z naszej ani ze strony NG nie bedzie mile widziany.

no ale to sie okazalo juz pozniej ;)

;Ustalenia były również takie, że Hitler ma panować nad światem.

Drogi Boixos'ie w życiu liczą się fakty, a fakty mówią, że Suv do was nie doszedł. A czy było to z powodu lagów, czy z tego że bardziej woli spokój to już chyba najmniej w tej sprawie jest ważne.

lol hmmm hitler ma panowac nad swiatem a suv mial dolaczyc do et to chyba inne sytuacje nie?
to ze suv mial do nas dolaczyc zalezalo tylko od niego,na panowanie hitlera mialy wplyw tez inne czynniki,czy sie myle?

Fin'er
05-05-2007, 17:14
lol hmmm hitler ma panowac nad swiatem a suv mial dolaczyc do et to chyba inne sytuacje nie?
to ze suv mial do nas dolaczyc zalezalo tylko od niego,na panowanie hitlera mialy wplyw tez inne czynniki,czy sie myle?

Chodziło o to że ustalenia nie oznaczają czegoś pewnego... -.-

Enverox
05-05-2007, 17:14
Ok wszystko ładnie pięknie, Suv ma prawo do wyboru : wojna lub neutralnośc, koledzy pieprzą głupoty na temat jaki to on jest fajny itp., ale ja nie rozumiem jednego...
Co wam, "polacks" z tej ~Neutralności8o ~ , jeśli wypadniecie tak samo z serva, jeśli :cup: Freedom Fighters :cup: przegrają

@ Suv
Możesz sobie mówic, że masz kumpli w LS jak i w NG, ale człowieku zrozum to, że wypadniesz z serva dzięki swoim "kumplom z NG", a w LS nie ma takiego PA :baby: ... szkoda Ci stracic te 2-3 lvle na rzecz wygranej wojny?

Ten obraz jest wspaniały - PvP server, zabijanie złodzieji, hunty z przyjaciółmi... :evul: zejdźmy na ziemię, server Szwedzi dominują, a wy "polacks" myślicie o ~ Neutralności8o ~

Wind
05-05-2007, 17:25
@Tina
Wielkie thx ;*

@reszta
Dajcie spokój Suvovi. Jest jakis jest. Może robić co chce a to jest TYLKO gra, wiec po co sie kłócić.

Enverox
05-05-2007, 17:28
@ Wind
Jeśli nie chcesz grac z ~ kumplami ~to idź na non-pvp i nie szukaj znajomych ;
PvP serv polega na graniu z ~ kumplami ~ i lojalności do ~ kumpli ~ :cup:
Ta cała "polacksowa" ~Neutralnośc8o~ to jeden wielki shit
" Po co walczyc za zajebistych ludzi, jeśli mogę tutaj zostac i grac sam"
Pzdr "Polacksom"

Ravuse
05-05-2007, 17:50
@ Ravuse
Wy tutaj przyszliście z Berylii ? :o
Tzn gildia Strong Mens ? :p

Strong Mens to zbiorowisko dwoch Knighthood (Zavil i Aeris Morgul(Berylia)), kilku starych Deathstyle(Berylia), kilku high leveli z innych swiatow oraz kilku starych graczy Obsidii ktorzy wracaja po hacku lub kicku.

Ja tu jestem bo moje stare konto z charami na Berylii zostalo skasowane.

Jezeli chodzi o nasze powiazania na Berylii to ... ja i Keran walczymi z Shandahem i Phobem.

Fin'er
05-05-2007, 17:57
PvP serv polega na graniu z ~ kumplami ~ i lojalności do ~ kumpli ~ :cup:

Dokładnie :) - zgadzam się w 100%. Czy to nie było by głupie gdyby Suv doszedł teraz do LS zdradzając np. Archina z Ng ? . Envervox mądrze mówisz... ( jak ktoś nie wie - ironia ).

Nedomanus
05-05-2007, 18:01
boshe co tydzien to samo -.- czepanie sie suva i reszty to sie juz robi nudne aaaaaahhh

05-05-2007, 18:07
"boshe co tydzien to samo -.- czepanie sie suva i reszty to sie juz robi nudne aaaaaahhh"

reszty tzn ? bo jakos nie widze zeby ktokolwiek czepial sie kogos oprocz suva :)

Fin'er
05-05-2007, 18:10
"boshe co tydzien to samo -.- czepanie sie suva i reszty to sie juz robi nudne aaaaaahhh"

reszty tzn ? bo jakos nie widze zeby ktokolwiek czepial sie kogos oprocz suva :)

Spoko :) Jeszcze dwa moje posty i znów się okaże, że Suv to mój Alfons :D . Ahaaa no i Axia nie było tu już z 2 dni... przyszykujmy się na następny frontalny atack :)

Ryba_90
05-05-2007, 18:47
Dokładnie :) - zgadzam się w 100%. Czy to nie było by głupie gdyby Suv doszedł teraz do LS zdradzając np. Archina z Ng ? . Envervox mądrze mówisz... ( jak ktoś nie wie - ironia ).

Szkoda ze nie widziales co Archin mowil o Suvie, jak razem mieli do nas dojsc :D
Moge sie zalozyc ze to nie jest zadna przyjazn i jak zniknie dla ng zagrozenie z naszej strony to inni sorcowie robia won z serva. Archin wcale nie ma tam tak duzo do powiedzenia zeby nie pozwolic zabic suva kto wie czy nawet on sam nie zostalby kickniety jakby nie nasza gildia :p po za tym wiekszosc ludzi denerwuje suva postepowanie, bo od dluzszego czasu mowi ze dojdzie a potem nagle zmienia zdanie i do tego ci ludzie co nic nie robia jeszcze najbardziej sie madrza na forum.
Najpierw suvowi nie odpowiadal imhreey i don foozie po naszej stronie , jak jednak dolaczyli do ng to i tak dla niego nadal ng jest dobre i fajne chociaz wczesniej pisal ze sa najwiekszymi PA na servie. My nikomu nie karzemy dojsc ale jak sie cos uzgadnia to sie dotrzymuje slowa, powiedzialby od razu ze dochodzi i nie byloby problemu a tak ciagle zwodzenie.

marcin0077
05-05-2007, 18:50
co do suva i jego neta
suv pizga ściemy jakich mało były czasy lagów co pół serwa nie mogło grac ale to już się skończyło a jak suv by miał słabego neta to tez by miał lagi na auerze czy gdzie tam gra.
wiec przestańcie pierdolić

film spoko tylko te nooby w*****ają
noobki nie mogą zrozumieć że stojąć tam tylko przeszkadzają :s

Kiroy
05-05-2007, 18:58
Brawo !! moja kochana Rybka wszystko wyjasnila :) nie chcialem tego mowic .... o ciaglym zwodzeniu i przyjazni NG itd :D dzieki Rybus nie musze juz tego pisac ....

Dokladnie nikt nie wie jaka by byla , bedzie" ?? Obsidia za rzadow polakow bo nikt nie wie jak ci ludzie sie zachowoja bo nigdy nie rzadzili tutaj na obsidii jeszcze ... ale niektorym pasuje wolnoc za lizanie dupy to spoko ich sprawa :D zycze milej gry tym ludziom wtedy na Obsidii maja prawo robic z ryja szmate :D

05-05-2007, 19:17
@Ryba,Kiroy
no ^^ ;d

Kiroy
05-05-2007, 19:56
hehe sie wie Skorr :D stara gwardia rox :D tylko Lolusia nam tu brakuje :D

Zielaq: bys zadzwonil czasami :D

Van007
05-05-2007, 20:06
Mysle,ze za czasow Kiroya zle by nie bylo.
Chociaz pamietam co poniektore wyskoki,ale dogadac sie zawsze szlo,no prawie zawsze;)

Nedomanus
05-05-2007, 20:19
btw macie dzis kicki? ... strach logac w ogole poza pztem
May 05 2007 -
Due to technical problems, players on the gameworld Furora might experience lag or random disconnects.

extra ze tylko furora...

Qxwaaatz
05-05-2007, 20:20
Ta yofka, ja jush dzis 3 zaliczylem 8o

Enverox
05-05-2007, 21:22
@ Fin'er
Jeśli coś złego było w tym co powiedziałem to powiedz B)

Ryba z Kiroyem mają rację:cup:

@ Suv
Nadal uważasz, że swoją ~Neutralnością8o~ dużo zdziałasz? Bo ja nie bardzo:D a i to słynne btw. nie rzucaj słów na wiatr:baby:

@ Wielcy & Wspaniali Obrońcy Suva
Nie chcę sie z Was wyśmiewac czy Was poniżac, ale moim zdaniem nigdy nie mieliście 60+, a nawet jeśli mieliście, to w 95% nie mieliście doczynienia z wojnami bądź prawdziwym PvP:o Więc po co bronic Suva, skoro wiemy co się stanie, jeśli NG by ewentualnie wygrało

Pyro Aris
05-05-2007, 21:29
moze i nie za bardzo znam sie na wojnach ,ale nie prosciej by bylo gdyby Vanum i Ls zlanczylo sie w jedna gildie ?

Ruesi
05-05-2007, 21:31
i tak jestesmy razem? -.-

Enverox
05-05-2007, 21:32
moze i nie za bardzo znam sie na wojnach ,ale nie prosciej by bylo gdyby Vanum i Ls zlanczylo sie w jedna gildie ?

Wielkiej różnicy to nie zrobi ;)

Taer
05-05-2007, 21:47

Po jakiego chuja ? Myslisz ze ktokolwiek z nas gada na guild-chacie ? Hehe, tak jak wojna z gildia mentora i casspariego, polecenia i wszystko gadali na default = DDDDDD

Enverox
05-05-2007, 21:58
Taer, jak tam lvl? ;)

Pyro Aris
05-05-2007, 22:20
dobra nic nie mowilem :D

Undy
05-05-2007, 22:32
Taer, jak tam lvl? ;)

mowilem ci ze gra mannowem, sprawdz sobie.

DoSiaa
05-05-2007, 23:56
22:50 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Archin. He was killed by a demon skeleton.

:P wlasnie na gs island szedlem ups

Van007
06-05-2007, 00:08
@ Fin'er
Jeśli coś złego było w tym co powiedziałem to powiedz B)

Ryba z Kiroyem mają rację:cup:

@ Suv
Nadal uważasz, że swoją ~Neutralnością8o~ dużo zdziałasz? Bo ja nie bardzo:D a i to słynne btw. nie rzucaj słów na wiatr:baby:

@ Wielcy & Wspaniali Obrońcy Suva
Nie chcę sie z Was wyśmiewac czy Was poniżac, ale moim zdaniem nigdy nie mieliście 60+, a nawet jeśli mieliście, to w 95% nie mieliście doczynienia z wojnami bądź prawdziwym PvP:o Więc po co bronic Suva, skoro wiemy co się stanie, jeśli NG by ewentualnie wygrało

Rozbawiles mnie swoja wypowiedzią.Pozatym Suv niech robi jak uwaza,kazdy ma chyba prawo do wlasnego zdania,a czy skladal jakies obietnice czy nie,to juz sprawa jego.
Co do drugiej wypowiedzi,gwarantuje Ci,ze wiekszosc ludzi piszacych tutaj ma wieksze dosw. od Ciebie.
I naprawde jezeli chcesz cos powiedziec suvowi to napisz mu pm,bo troszke drazniacy jest fakt,ze gdy wchodze sobie na forum,chce poczytac co sie dzieje,widze ciagle,ciagle "SUV TY NIE JESTES ZIOMUS,BO NIE WALCZYS Z POLAKAMI"
Swoje zlote rady rowniez moglbys sobie darowac.

Nirvy
06-05-2007, 00:22
Rozbawiles mnie swoja wypowiedzią.Pozatym Suv niech robi jak uwaza,kazdy ma chyba prawo do wlasnego zdania,a czy skladal jakies obietnice czy nie,to juz sprawa jego.
Co do drugiej wypowiedzi,gwarantuje Ci,ze wiekszosc ludzi piszacych tutaj ma wieksze dosw. od Ciebie.
I naprawde jezeli chcesz cos powiedziec suvowi to napisz mu pm,bo troszke drazniacy jest fakt,ze gdy wchodze sobie na forum,chce poczytac co sie dzieje,widze ciagle,ciagle "SUV TY NIE JESTES ZIOMUS,BO NIE WALCZYS Z POLAKAMI"

Dokładnie , w zupełności popieram.

Enverox
06-05-2007, 10:32

Ad.1 - Jeśli składał obietnice, to niech ich dotrzymuje zamiast cały czas się wykręcac :baby:
Ad.2 - Nawet jeśli mieli wyższy lvl ode mnie ( 75+), to co z tego, jeśli są takimi polacksami, nie pomagają kumplom i siedzą na 1 respie dzień w dzień przez miech 8o
Ad.3 - Forum jest po to, żeby dyskutowac, a jak widac jest teraz "trendy na Suva" oraz trwa wojna, co się ze sobą wiąże :cup:

@ Van
Czemu udzieliłeś (będziesz udzielał) takich ripost, skoro sam należysz do takich polacksów 8o ;(

karate:]
06-05-2007, 10:47
@Env~
Bo taka jest właśnie Obsidia i jej gracze ;)

Szafa
06-05-2007, 13:07
Ostatni sprawiedliwy Enverox, cieszmy się i radujmy że odwiedził Obsidię i będzie bronić nas przed...Może spiszemy listę "polacksów"? Kim Ty w ogóle jesteś, że wiesz o Obsidi i o ludziach na niej grających wiesz wszystko najlepiej?

Enverox
06-05-2007, 13:19
@ Szafa
Czy ja się jakoś specjalnie wymądrzyłem, że wiem wszystko najlepiej? - NIE
Stwierdzam oczywiste fakty ; miałem przyjemnośc grac tutaj na samym początku serva, wbic 41 lvl, wygrac wojnę z Boneshardami ; codziennie logam i sprawdzam co się dzieje na servie ;)

Fin'er
06-05-2007, 13:26
ale niektorym pasuje wolnoc za lizanie dupy to spoko ich sprawa :D zycze milej gry tym ludziom wtedy na Obsidii maja prawo robic z ryja szmate :D

Jeśli ktoś uważa że koleżeństwo to lizanie dupy to może sobie podać rękę z Axiem :).

Wy powiedzieliście co o mnie sądzicie - ja powiem co sądzę o was...

Śmiać mi się chce jak widzę dorosłych chłopów, którzy chyba nie mają nic innego do roboty jak obmyślać kolejne wspaniałe pomysły dotyczące panowania na Obsidii. Zastanawiam się co by się działo jakby kiedyś Steve po pijaku wyłączył Obsidie na 2-3 dni. Chyba tylko jedno -> obniżyć flagi do połowy masztów, dać na msze żałobną i ubrać się na czarno.
Wy tą całą wojne ( mówię tu szczególnie do osób którzy nie biorą udziału w wojnie, za to najgłośniej wykrzykują -> Hail LS i Vanum) przeżywacie bardziej niż mrówka okres.
Aha i jeszcze jedno, ja nie jestem proNG bo w NG nie znam blisko żadnej osoby, niektóre osoby są tam chamskie ale co zrobić ( raz się targowałem z Mannowem o cenę runek, kupił drożej, a za 5 minut miałem glebe)... to jest TYLKO GRA i nie będę płakał jak ktoś mnie z respa wywali i sobie nie poexpie...

Deaf Scream
06-05-2007, 13:42
dużo gadacie o takich "polacksach" wiec postanowiłem dać przykład..podczas treningu koleś się mnie pyta czy chce dołączyć do jego gildii:]
i krótka acz dla mnie śmieszna rozmowa;)

"
Channel saved at Sun May 06 11:45:08 2007
11:26 Abhorsenn [39]: nie
11:26 Abhorsenn [39]: bo pewnie polska
11:26 Mag Zbawiciel [21]: no i
11:26 Mag Zbawiciel [21]: a co ty kuwra
11:26 Mag Zbawiciel [21]: ze szwedami jests?
11:27 Abhorsenn [39]: a co ty kuerwa..rasista ejstews?
11:27 Abhorsenn [39]: rasista jestes*
11:27 Mag Zbawiciel [21]: nie
11:27 Mag Zbawiciel [21]: ale tutaj
11:27 Mag Zbawiciel [21]: polacy trzymaja z polakami
11:27 Abhorsenn [39]: jasnee
11:27 Abhorsenn [39]: free items taaa?
11:27 Abhorsenn [39]: juz daje prosze
11:27 Abhorsenn [39]: ..
11:27 Mag Zbawiciel [21]: noo tu kurwa idz do szwedow
11:27 Mag Zbawiciel [21]: i juz masz hunta i huj
11:27 Abhorsenn [39]: buaha
11:27 Abhorsenn [39]: ok
11:27 Mag Zbawiciel [21]: jak 5 takich wpadnie po ciebie jak ja
11:27 Mag Zbawiciel [21]: to lezysz
11:28 Abhorsenn [39]: jasnee ;)
11:28 Mag Zbawiciel [21]: zobazcymy lol
11:28 Abhorsenn [39]: jeszcze mi cos napiszesz?
11:28 Abhorsenn [39]: bo nie wiem czy juz moge ignora dac
11:29 Mag Zbawiciel [21]: juz mozez
11:29 Abhorsenn [39]: 1:29 You are now ignoring player Mag Zbawiciel."

I kto pozwala takim dzieciom grać..niech za naukę sie biorą..a nie nowe pokolenie nazistów rasistów czy kij wie czego tam rośnie nam pod stopami:]

Enverox
06-05-2007, 13:57
@ Fin'er
Uwierz mi, że gdybym miał 65+ lvl to bym dołączył do wojny, zamiast, jak właśnie powiedziałeś "wykrzykiwac HAIL LS & VANUM" ; ci co walczą ,to właśnie pokazują że to tylko gra, a polacksom szkoda stracic lvla bo postac to ich drugie życie :baby: ; "nie zapłaczesz jak nie poexpisz" - racja:D , ale "jeśli chcą sobie powalczyc " o lepszą Obsidię" to nie możesz ich za to ganic, bo inaczej tylko NG będzie online ze swoimi "kolegami" , a Ty nawet nie poexpisz ;(
Odnośnie NG i ich PA - nieraz na pewno było, że ktoś wyleciał z serva za głupi reason lub, jak to miało miejsce na początku serva , Polacy ładnie polecieli ( Raxilon itd )
Więc po co pieprzyc, że po co walczyc, polacksy niech sobie grają, a nikt ich nie ruszy :evul:

Enverox
06-05-2007, 13:58
@ Fin'er
Uwierz mi, że gdybym miał 65+ lvl to bym dołączył do wojny, zamiast, jak właśnie powiedziałeś "wykrzykiwac HAIL LS & VANUM" ; ci co walczą ,to właśnie pokazują że to tylko gra, a polacksom szkoda stracic lvla bo postac to ich drugie życie :baby: ; "nie zapłaczesz jak nie poexpisz" - racja:D , ale "jeśli chcą sobie powalczyc " o lepszą Obsidię" to nie możesz ich za to ganic, bo inaczej tylko NG będzie online ze swoimi "kolegami" , a Ty nawet nie poexpisz ;(
Odnośnie NG i ich PA - nieraz na pewno było, że ktoś wyleciał z serva za głupi reason lub, jak to miało miejsce na początku serva , Polacy ładnie polecieli ( Raxilon itd ) ; oczywiście polacksy nawet nie protestowały, bo po co, jeśli oni mogą grac ;s
Więc po co pieprzyc, że po co walczyc, polacksy niech sobie grają, a nikt ich nie ruszy :evul:

Kiroy
06-05-2007, 15:31
sorki jezeli umawianie sie z kims podbudzanie ludzi do jakis rzeczy a potem wycofywanie sie z tego to nie robienie z ryja szmaty .... to wybaczcie :D a druga sprawa jesli ktos uwaza ze moze lamac dane slowo i go niedotrzymywac w tibii bo to jest gra internetowa .... to raczej jest niedojrzaly i jest Polacksem i dzieciakiem :D o jakiej mozna mowic przyjazni skoro z zalozenia ktos wychodzi ze ie musi dotrzymac slowa bo najwazniejszy jest char .... hmmmm juz ja znam takie przyjaznie podczas wojny jak kazdy sra po gaciach i nagle wielka milosc wybucha miedzy ludzmi ...

Sorki ze nie o obsidii ale chyba paru osobom sie to przyda przeczytac ! pozdrawiam !!

Kiroy
06-05-2007, 23:14
UUUU ale moralniak dal paru osobom do myslenia ?? :D nie chcialem abyscie nie spali po nocach sorki :D8o 8o 8o

Misterio
06-05-2007, 23:28
Spoko Kiroy wbijam lvl aby dołączyć do "polacksów" xD ;]. Nie martw się, posty nie doprowadzają ludzi do utraty snu tylko do braku chęci pisania na forum ; )

Fin'er
06-05-2007, 23:33
Panowie :)... Nie samym forum człowiek żyje...:)

Van007
06-05-2007, 23:38
Ad.1 - Jeśli składał obietnice, to niech ich dotrzymuje zamiast cały czas się wykręcac :baby:
Ad.2 - Nawet jeśli mieli wyższy lvl ode mnie ( 75+), to co z tego, jeśli są takimi polacksami, nie pomagają kumplom i siedzą na 1 respie dzień w dzień przez miech 8o
Ad.3 - Forum jest po to, żeby dyskutowac, a jak widac jest teraz "trendy na Suva" oraz trwa wojna, co się ze sobą wiąże :cup:

@ Van
Czemu udzieliłeś (będziesz udzielał) takich ripost, skoro sam należysz do takich polacksów 8o ;(

pkt 1. Racja,ale Tobie zlozyl ta obietnice?Wydaje mi sie,ze nie wiec pretensje do niego moga miec ludzie,ktorym zlozyl.
pkt 2.To chyba osobista sprawa kazdego,czy siedzi i expi caly dzien,tam czy siam,czy tez pomaga innym.
pkt 3.I wlasnie zamiast o wojnie czytam non stop zazalenia dotyczace Suva,ludzi ktorzy nie mieli(moze sie myle),nie maja z nim nic wspolnego

A wiec Enverox.
Przypuszczam,ze opinie na moj temat wyrobiles sobie dlatego,ze nie jestem w LS,tudziez Vanum?Chce CI tylko powiedziec,ze mi osobiscie NG nigdy zlego nic nie zrobilo,pozatym znam tam pare osob i nie moge na nich zlego slowa powiedziec.I jezeli myslisz,ze powinnienem dojsc do LS,oraz to ze jestem Polakiem nie oznacza odrazu,ze musze walczyc z nimi?

Misterio
06-05-2007, 23:46
@Van
Co do tych 3 pkt. się zgadzam cąłkowicie z Tobą ;] no i mogę napisać, że także z "4" pkt.
@Finer
Gogogo isi inglisz

Fin'er
06-05-2007, 23:53
@Finer
Gogogo isi inglisz

Ich szpreche dojcz xD W sirodę będę pisał :). Teraz ostro kuje na biology analizując jelita psa i owcy albo robiąc krzyżówki z daltonizmem :D.

@ Vany

Podpisuje się obiema rękoma. Tak jak napisał kiedyś Guodek :" Polska dla Polaków, ziemia dla ziemniaków". Oni wychodzą z założenia, że jak Polak to do LS albo Vanum :).

Misterio
06-05-2007, 23:57
Łohoho nie spodziewałem się ; o Pozatym ostatnio uczyłem się krzyżówek na poprawe ; ). Daltonizm akurat pryszcz ;] lepiej poucz się tych trudniejszych chyba, że umiesz je to nie ; P. Wyłącz PC i bierz Dojczlanda w łape ;] GL & Farben Lehre - Matura ; )

Pyro Aris
07-05-2007, 00:44
tylko mi sie zdaje ,ze w gildii vanum ubywa czlonkow (:D) ??

Fin'er
07-05-2007, 01:11
:cup: Grajo'shah :) Gratulacje Banshee :cup:

hanspel
07-05-2007, 03:48
A wiec Enverox.
Przypuszczam,ze opinie na moj temat wyrobiles sobie dlatego,ze nie jestem w LS,tudziez Vanum?Chce CI tylko powiedziec,ze mi osobiscie NG nigdy zlego nic nie zrobilo,pozatym znam tam pare osob i nie moge na nich zlego slowa powiedziec.I jezeli myslisz,ze powinnienem dojsc do LS,oraz to ze jestem Polakiem nie oznacza odrazu,ze musze walczyc z nimi?

z tego co wiem placiles juz Dorpazowi -.-". Pephy etc powinni zapamietac co tu piszesz... jeszcze zobaczysz ze bardziej by Ci sie oplacilo pomoc LS ale ok to Twoj char

Van007
07-05-2007, 04:16
z tego co wiem placiles juz Dorpazowi -.-". Pephy etc powinni zapamietac co tu piszesz... jeszcze zobaczysz ze bardziej by Ci sie oplacilo pomoc LS ale ok to Twoj char

Owszem,placilem ale blad lezal niestety po mojej stronie.Jezeli LS & Vanum po ewentualnie wygranej wojnie zacznie od scigania ludzi to raczej dlugiej przyszlosci przed nimi nie widze.Zapamietaja czy tez nie,nie boje sie wyrazac swojej opinii.No i zapomnial bym oddac twoje informajce sa nie do konca prawdziwe,gdyz Dorpaz chcial abym byl wolny bez paymentu,niestety Mannow to Mannow,i nie przeszlo.

Btw.
Co takiego napisalem co zmusilo by ich do huntowania mojej osoby?:>

hanspel
07-05-2007, 04:46
Btw.
Co takiego napisalem co zmusilo by ich do huntowania mojej osoby?:>

hmm czy ja gdzies napisalem zeby Cie huncili ? :]

Van007
07-05-2007, 08:01
hmm czy ja gdzies napisalem zeby Cie huncili ? :]

"Pephy etc powinni zapamietac co tu piszesz... jeszcze zobaczysz ze bardziej by Ci sie oplacilo pomoc LS ale ok to Twoj char"

Tak to bynajmniej zinterpretowalem...

milosz15
07-05-2007, 08:07
:cup: Grajo'shah :) Gratulacje Banshee :cup:

:cup: :cup: :cup:
dzieki dzieki , nawet niezle poszlo tylko ikon dead :D
@ btw jak ci ida maturki ? ;p

Kiroy
07-05-2007, 10:58
Van : z calym szacunkiem nie obraz sie .... ale poki co jestes low sorcem wiec Ng nie ma nic do ciebie :P nie neguje twojego kumplowania sie z NG jest ok masz prawo ty mi nic nie mowiles ze dojdziesz itd i dojsc nie musisz .... ale nie wiem czy tak uwazasz ale mam pytanko ... ??? czy ktos w tibii musi ci powiedziec ze daje ci slowo lub przyrzeka lub obiecuje ci cos aby te slowa mialy jakas wartosc ?? chyba jak jestes dorosly to kazde twoje slowo powinno miec wartosc na wage zlota , a nie jak nie powiesz obiecuje lub daje ci slowo to w sumie nie jestes do niczego zoobowiazany ?? jezeli ja cos komus mowie to tego slowa dotrzymuje i nie musze przyrzekac ani nic w tym stylu ... poprostu skoro raz cos powiedzialem to nie powtarzam tego 100 razy tylko robie tak jak powiedzialem bo to dla mnie normalne czy to rl life czy tibia czy cs czy kolejka w sklepie warzywniczym .... czy to mowie rybie czy tobie czy jakiemus noobkowi na 10 lvl w carlin ...

Signed Psycholog i Pedagog Wuja Kiroy 8o

Kiroy
07-05-2007, 10:59
Zycze powodzenia wszystkim forumowiczom co zdaja testy do liceum i tym co zdaja maturke :) Powodzenia chlopaki :)

Misterio
07-05-2007, 11:02
Kiroy testy do liceum już zdawali ; )

Van007
07-05-2007, 12:15
@Kiroy
Zgadzam sie w 100% nie mam nic do powiedzienia,a czas pokaze co sie ze mna stanie,gdyz na wakacje planuje male pg.Pewnie przyznam Ci racje w jednej kwestii :-)
Szkoda,ze nie mielismy sposobnosci pogadania nigdy na rl,ale kto wie swiat maly jest.

Signed Pokorny Van ;)

Ptak~
07-05-2007, 12:59
ode mnie wymagasz dotrzymywania slowa, a za grosz zaufania nie okażesz..

Enverox
07-05-2007, 13:10
@ Van
Po co później żałowac ?:p

Zgadzam się w 100% z Kiroyem i Hanspelem:cup:
Więcej- nie mam nic do dodania ! 8o

A może jedno, nie nazywajcie mnie jakimś tam noobem, bo chyba jednak wiem więcej, co się dzieje na Obsidii, niż niektórzy z Was :D

@ Kiroy
Testy do liceum napisane już dawno temu B)

Enverox
07-05-2007, 14:23
@ Qxwatz
Gratuluję odwagi, że zdobyłeś się na dołącznie do wojny :cup:
Może to polacksom trochę odsłoni oczy :baby:

Qxwaaatz
07-05-2007, 15:01
@ Qxwatz
Gratuluję odwagi, że zdobyłeś się na dołącznie do wojny :cup:
Może to polacksom trochę odsłoni oczy :baby:

Wyboru wiekszego niemial :D

Arha
07-05-2007, 16:19
Wyboru wiekszego niemial :D

Jak sie ma takich kolegów jak Error~ to tak jest. 8o

Qxwaaatz
07-05-2007, 16:26
Jak sie ma takich kolegów jak Error~ to tak jest. 8o

Nom Error to porazka B) Zrozumialem to wtedy jak sprzedalem Qxa :cup: :cup:
Arha roooxior :evul: :evul:

Arha
07-05-2007, 16:28
Nom Error to porazka B) Zrozumialem to wtedy jak sprzedalem Qxa :cup: :cup:
Arha roooxior :evul: :evul:

Nie roxior ale chociaż jestem uczciwy, a nie jak kochany Error~ >.<

Qxwaaatz
07-05-2007, 16:36
Arha Respect B) Nie tylko ja poznalem sie na Error(ze) :] Jeszcze raz sry za tego fraga....

Pawlos II
07-05-2007, 16:54
Suv a jak mozna miec do ciebie zaufanie...
Wielki Mastah taktyk Suv, ktory pierwszy z Sobs'ow sie wyplacil....
Czlowiek cale zycie pracuje na swoja reputacje. Mozna ja zniszyczc w ciagu kilku minut/sekund a zeby ja naprawic to czasami zycia nie starcza

07-05-2007, 17:07
Qxwatz witamy w Naszych szeregach ;)

Suv,Michal mial do Ciebie zaufanie i wydaje mi sie ze przynajmniej na jakis czas je straciles.Dlllllllluuuuggoooo Wuja stal za Toba uwierz mi :)

Asmel
07-05-2007, 17:11
Ty złodzieju je*any nie kłam. Ojebałeś Errora~ i doszedłeś do LS bo powiedział że padniesz noobie. Byłem u kumpla kiedy rozmawialiście na guild chacie o tej sprawie z knightem. Miałeś jako jedyny recka a potme mówiłeś że to nie ty hacknołeś. żal.pl

Fin'er
07-05-2007, 17:20
X( Dlaczego stary owner Generała Castera shakował Romana ? X(

Szafa
07-05-2007, 17:29
lol 2 razy już go hacknol...i Roman nie gra już

Qxwaaatz
07-05-2007, 18:12
X( Dlaczego stary owner Generała Castera shakował Romana ? X(

Tak to jest jak sie kupuje chary z wyrobionym reckeyem :baby:

Qxwaaatz
07-05-2007, 18:15
Ty złodzieju je*any nie kłam. Ojebałeś Errora~ i doszedłeś do LS bo powiedział że padniesz noobie. Byłem u kumpla kiedy rozmawialiście na guild chacie o tej sprawie z knightem. Miałeś jako jedyny recka a potme mówiłeś że to nie ty hacknołeś. żal.pl

Asmit? /./././../././././././

Kiroy
07-05-2007, 19:29
Drogi Olku : jezeli slowa ze nie obdarzylem cie zaufaniem piszesz powaznie .... to miales moje zaufanie jakies pare miesiecy ?? od kiedy trwa wojna ?? listopad ?? grudzien ?? a mamy polowe maja ... i to ja zawsze opowiadalem ze masz problemy z netem , potem ze musisz podexpic , potem ze wpierw z kumplami musisz sobie niektore sprawy ustawic .... trwalo to bardzo dlugo i jak napisal Boixos chyba jako jedyna osoba caly czas bylem za toba .... ale im dalej tym stawiales nowe warunki .... UWAGA prosze posluchac :

1. musisz byc liderem gildii choc miales do niej dojsc pod koniec wojny .
2. nie mozesz dojsc do wojny bo ty musisz miec najwiecej fragow.
3 raz ta osoba ci nie pasowala raz ta .....
4 niektore osoby teraz sa w ng co ci nie pasowalo i jakos gitara gra ...

Zawsze w ciebie wierzylem , zawsze bronilem , klocilem sie o ciebie zawsze .... ale chyba coraz to nowe WAŻNE powody , jakos mnie nie przekonaly do tego aby dalej bronic twojego dobrego imienia ... Zawsze w ciebie wierzylem ... ale chyba to ja wyszedlem an idiote przed swoimi kumplami z Et i LS bo nigdy nie dalem an ciebie slowa powiedziec , i reczylem za ciebie ... jak widac na prozno .... i naprawde nie wiem czy wole Polacksa Dotrzymujacego slowo , ale jest noobem czy 127 lvl ktory nie dotrzymuje slowa i nie wesprze ludzi ktorzy mu zaufali ...

Suv nie pisze tego na forum aby w jaki kolwiek sposob cie osmieszyc ... ale skoro zaczelo sie to na forum to na forum niech sie skonczy ... i przed ludzmi siwecimy oczami ?? tak bo miedzy innymi wiele osob z forum wspomoglo nas w wojnie i liczyli na ansza wygrana ... i wiedziales o tym ale chyba olewajac nas zlekcewazyles te osoby ktore nas wspomogly bo tez liczyly na ciebie !!!

Dla mnie zawsze bedziesz kumplem Olku ale chyba troche zabladziles w tym swoim tibijskim zyciu .... :(:( :( :(

Kiroy
07-05-2007, 19:34
Van : prosze wez numer od kogod z LS napewno ci dadza :D czy kiroy szika benek yunek pephy :P powiedz ze chcesz numer do michala :P chetnie porozmawiam z toba :) czekam :D

Btw pacc na Kiroyu ?? Wujo wróci ?? dowiemy sie tego w nastepnym odcinku ;)

07-05-2007, 19:44
Wuja jak ty cos napiszesz to zawsze jest madre i prawie zawsze sie z tym zgadzam ;d

btw
18:37 You see Bozanoglu (Level 92). He is a royal paladin. He is Deception of the Last Sunrise.
tak samo shadow vain i quattron ;)

Guodek
07-05-2007, 19:55
Btw pacc na Kiroyu ?? Wujo wróci ?? dowiemy sie tego w nastepnym odcinku ;)

A już teraz możesz zobaczyć kolejny odcinek w cyfrowej jakości na www.kiroy_m.onet.pl bądź na wap.orange.pl Usługa dostępna tylko w sieci orange (kosz połączenia wg obowiązującej taryfy)

Pawlos II
07-05-2007, 19:56
Wujo jak zawsze mądru długi post xD
Tylko jedno mnie ździwilo ;/
Ze zadnego usmieszku nie bylo xD Widocznie ten post nei byl dla ciebie taki radosny :D

Czepez
07-05-2007, 20:11
Ja to powiem w stylu Miśka Koterskiego :p

DO BOJU LS I VANUM ;) Pokażcie im, że jesteście coś warci bo JESTEŚCIE ;)

Może was wesprze chociaż troche na duchu...

Pozdro.

Paul84
07-05-2007, 20:36
Wuja jak ty cos napiszesz to zawsze jest madre i prawie zawsze sie z tym zgadzam ;d

btw
18:37 You see Bozanoglu (Level 92). He is a royal paladin. He is Deception of the Last Sunrise.
tak samo shadow vain i quattron ;)

i master imam =o

Misterio
07-05-2007, 20:41
@Kiroy
Pkt. 1 mnie rozbawil kompletnie, aż trudno w to uwiezyć, że takie coś się wydażyło xD
Po raz pierwszy muszę użyć słów "Kiroy mentorem forum o obsidii" ; ) Naprawde tym postem przekonałeś mnie do siebie xD

@Shadow Vain
Zawsze dażyłem ją szacunkiem ;] i teraz jeszcze polepszyła swoją pozycje ; )

Veer~
07-05-2007, 21:35
@Kiroy

Word!

"1. musisz byc liderem gildii choc miales do niej dojsc pod koniec wojny .
2. nie mozesz dojsc do wojny bo ty musisz miec najwiecej fragow."

To akurat mocne. Suv lider gilidi: "sorry lagi. nie idziemy sie bić. mannow mnie prosi o mfy na demone"

mahen
07-05-2007, 21:46
witam wszystkich ;** 1 post xD

07-05-2007, 21:58
@Kiroy

Word!

"1. musisz byc liderem gildii choc miales do niej dojsc pod koniec wojny .
2. nie mozesz dojsc do wojny bo ty musisz miec najwiecej fragow."

To akurat mocne. Suv lider gilidi: "sorry lagi. nie idziemy sie bić. mannow mnie prosi o mfy na demone"

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH pwned

Guodek
07-05-2007, 22:17
@mahen
Jeśli jesteś tu nowy to mam nadzieję, że ci pomoge pokazując pewien schemat działania:
1. Jak widzisz, z braku nowych doniesień wojennych wróciliśmy do tematu jechania po suvie, niedługo trzeba uderzać do Polsatu, żeby "Zerwane więzi" reaktywowali, bo kilku chłopa nie umie przez pół roku wyjaśnić jednej sprawy.. W każdym razie powód do jechania po Suvie zawsze się znajdzie.
2. W razie nowych fragów ala Mannow będziemy się znowu dzielić na Polaków mniej i bardziej "polaczkowych", z czym wzrost polaczkowości jest wprost proporcjonalny do sławy, niekoniecznie pozytywnej ale jednak. Do tego będziemy sobie wyrzucać, czemu jeszcze ktoś nie dołączył do wojny, a jeśli dołączył, to czemu tak późno.
3. Zdecydowanie nie możesz lubić Xuso~bo trzyma ze "złymi szfedami"
4. Każdy wywód Kiroya, nawet ten najbardziej pijacki traktuj jako życiową mądrość i wskazówke na dalsze życie, bo to taki nasz forumowy papież.
A tak pozatym to witam w naszej wielkiej, kochającej sie rodzinie ;)

Qxwaaatz
07-05-2007, 22:34
@mahen
Jeśli jesteś tu nowy to mam nadzieję, że ci pomoge pokazując pewien schemat działania:
1. Jak widzisz, z braku nowych doniesień wojennych wróciliśmy do tematu jechania po suvie, niedługo trzeba uderzać do Polsatu, żeby "Zerwane więzi" reaktywowali, bo kilku chłopa nie umie przez pół roku wyjaśnić jednej sprawy.. W każdym razie powód do jechania po Suvie zawsze się znajdzie.
2. W razie nowych fragów ala Mannow będziemy się znowu dzielić na Polaków mniej i bardziej "polaczkowych", z czym wzrost polaczkowości jest wprost proporcjonalny do sławy, niekoniecznie pozytywnej ale jednak. Do tego będziemy sobie wyrzucać, czemu jeszcze ktoś nie dołączył do wojny, a jeśli dołączył, to czemu tak późno.
3. Zdecydowanie nie możesz lubić Xuso~bo trzyma ze "złymi szfedami"
4. Każdy wywód Kiroya, nawet ten najbardziej pijacki traktuj jako życiową mądrość i wskazówke na dalsze życie, bo to taki nasz forumowy papież.
A tak pozatym to witam w naszej wielkiej, kochającej sie rodzinie ;)

Jebany Avatar :D 8o :cup:

07-05-2007, 22:36
no do tej pory nie moge wyjsc z podziwu nad twoim poczuciem (c)humoru wciaz tajemniczy ale wielki guodku

Guodek
07-05-2007, 22:39
Nie jestem bardziej tajemniczy niż ty Boixosie ;) I jedyny powód do nazywania mnie wielkim to jak na razie te 187 cm wzrostu :p

07-05-2007, 22:41
hmmm wielki tak mozna bylo wywnioskowac z tego co kiedys ktos powiedzial na tym forum,tak se powiedzialem :P

nie jestem tajemniczy,ci co maja wiedziec wiedza kim jestem i mi z tym dobrze ;d

mahen
07-05-2007, 22:41
helou :) ja mam zamiar tylko sobie czytac ;p nie moja sprawa jakies klotnie ;)

majk
07-05-2007, 22:54
nie jestem tajemniczy,ci co maja wiedziec wiedza kim jestem i mi z tym dobrze ;d[/QUOTE]

ja wiem kim ty jestes!! znam cie od przedszkola!

07-05-2007, 23:00
no wlasnie ;d

Tibijczyk1984
07-05-2007, 23:01
kiroy jest w narowniejszy z et reszta ekipy miedzy innymi pephy zdrajca ktory padl od mannowa i poszedl do et ja bardzo podziwiam rybe on odpoczatku walczyl z ng jak jedziecie kiroy to zostawcie go ja bym bradziej pogadal o pephym on jest postacia dwulicowa pozdrawiam kiroy gadalem pare razy nim

Paktos
07-05-2007, 23:05
boixos kim ty jestes bo ja niewiem, na rl tibi nick by sie przydal ;> yunichi?? benek?a moze evo hawk na translatorze polskim pisze posty na forum!!!!! axia niema to tibijczyk worcil z tym krzywym ryjem w avatarze :/jak pech to pech! lol

Nedomanus
07-05-2007, 23:14
@up
wlasnie to samo skojarzylem :p

Kiroy
07-05-2007, 23:33
Goudek : dzieki za papieza ale wiesz przystopuj religia to osobna sprawa a ja jestem badz bylem bardzo wierzacy :P dzizys krajst ofc :P a czy ja tu jestem najmadrzejszy ... oczywiscie ze nie ale akurat jestem szczery i pisze to co mi przyjdzie na mysl :D a ze pijackie schematy sie chlopakom podobaja nie moja wina :D im wiecej wypije tym jestem bardziej szczery :D

Tibijczyk : co nas prezes tak rzadko odwiedzasz :D wpadaj czesciej ;)

a co do wojny : pokazala sytuacja serbow i turkow jak NG sie obchodzi z " nieszfedami " ( goudek ) nie obraz sie ale napisalem to vanowi juz ... jak ktos jest leszczem to ng mu nic nie robi bo tam 70 czy 90 lvl to nic dla nich ... masz 120 msa to juz sie boj o gre na servie :D btw nie mam na mysli ze 90 lvl to leszcz ale ng moze to tak odbierac ...

Wuja Kiroy

Kiroy
07-05-2007, 23:36
btw Goudek : ja Xuso lubie :D nawet ostatnio wpadl do nas do Bydgoszczy i zajebalismy sie jak bąki :D a po pijaku to wrecz go kocham :D

Myllion
07-05-2007, 23:37
boixos kim ty jestes bo ja niewiem, na rl tibi nick by sie przydal ;> yunichi?? benek?a moze evo hawk na translatorze polskim pisze posty na forum!!!!! axia niema to tibijczyk worcil z tym krzywym ryjem w avatarze :/jak pech to pech! lol

Zostaw go on jest pitból!

@Tibijczyk_PL_GM_KNIGHT_14_THC
Podejrzewam Cię o sharowanie z axiem.

@Guodek
+5 punktów do ligi małego hooligana

@Forum
Kłóćcie się dalej - uwielbiam to czytać ;).

Qxwaaatz
07-05-2007, 23:38
kiroy jest w narowniejszy z et reszta ekipy miedzy innymi pephy zdrajca ktory padl od mannowa i poszedl do et ja bardzo podziwiam rybe on odpoczatku walczyl z ng jak jedziecie kiroy to zostawcie go ja bym bradziej pogadal o pephym on jest postacia dwulicowa pozdrawiam kiroy gadalem pare razy nim

Wyjdz i zamknij drzwi okej?
I zmien avatar...

Pyro Aris
07-05-2007, 23:40
kja bardzo podziwiam rybe on odpoczatku walczyl z ng

lol mowisz to juz chyba ze 17634872154 raz

boixos kim ty jestes bo ja niewiem, na rl tibi nick by sie przydal ;> yunichi?? benek?

wedlug mnie Boixos to yunichi ,benek albo gal'axy :D
bo jak byl filmik jak pada Kage ,boixos napisal ,dobrze sie przyszedl voltomix bo nam sie sd konczyly (jakos tak) ,a jak wiadomo kage knighta jechali Kiroy (odpada) ,benek yunichi i gal.

axia niema to tibijczyk worcil z tym krzywym ryjem w avatarze :/

lol.
moze tez nie za bardzo przepadm za tibijczykiem ,ale zanim jedziesz po czyjejs twarzy to najpierw pokaz swoja !

Misterio
07-05-2007, 23:48
lol.
moze tez nie za bardzo przepadm za tibijczykiem ,ale zanim jedziesz po czyjejs twarzy to najpierw pokaz swoja !
Popieram w 100% ; )

Szafa
08-05-2007, 00:02
Z tego co pamiętam to Boixos kiedyś napisał że nie jest Benkiem ;p Chyba Yunek będzie :D

majk
08-05-2007, 00:09
ani yunek ani benek ani srenek ani bartek Z ani ja ani ty

za piwo powiem

DoSiaa
08-05-2007, 00:10
widze ze sie gowno porobilo na temat chara qxwatz . a wiec zhackowal go qx nie ja wiec char jest czysty , error kupil chara od 9 lvla -_- z tego co mi mowil , wiec nie tocz piany asmit jak cie prosze . Qx nie mow ze nie mailem wyjscia , ktos tam jeszcze palnol ze moze to da do myslenia polacksom , co was to obchodzi co ktos robi z swoim charem zajmijcie sie wszyscy soba , suva w szczegolnosci on jest forumowym menczennikiem jak widze . Error sam tez nie jest czysty robi pa i wogole , ale to nie zmienia faktu ze ktos go hacknol a on za to chce przyjechac i mnie obic -_- ehh ci ludzie.

wogole po co mialbym cie hackowac -_- masz moj adres i gram tam , czy jest w tym troche logiki zastanow sie czlowieku . Ogarnijcie sie wszyscy.

A do wojny doszedlem także ze wzgledu na waptora i marniz . Marniz mnei ubil na innym charze a waptor okradl na 150 k tyle w tym temacie . No i error ktory porozmaiwal z xu , jezeli mnie maja huncic to z nimi powalcze.

Blacov89
08-05-2007, 00:16
Boixos to nie Gal'axy na 100%, Yunek tez nie.

Co do fuzji z tureckimi bracmi... Czas pokaze jak to sie wszystko ulozy. Na porzadna open battle nie licze juz raczej, bo membersow NG ostatnio wogole nie widac, moze ktos od czasu do czasu zaloguje i postoi w pz. Moim zdaniem to jest dobra okazaja dla Ls by podlevelowac nieco, majac sie oczywiscie na bacznosci.Prawdopodobnie NG tylko czeka tylko az Ls wyjdzie na exp by zaatakowac...

Tak pozatym szkoda, ze niektorzy maja takie fajne chary a nie bija sie... Sam bym doszedl juz dawno, tylko nie ma czym ;p

Fin'er
08-05-2007, 01:59
@Boixos

Jak każdy obstawia to ja też :D

Ryba lub Lolik ( Yoxot czy jakoś tak )

Zywi
08-05-2007, 08:15
Zobaczcie na Avatar jest tam Lechia Gdańsk czyli ktoś z Gdańska mi się zdaje że to ... :P A po co macie wiedzieć chce być anonimowy niech zostanie : )

Pawlos II
08-05-2007, 08:35
ani yunek ani benek ani srenek ani bartek Z ani ja ani ty

za piwo powiem

BUAHAHA xd Made my Day

Kiroy
08-05-2007, 09:48
Dosia : nie bede cie komentowal bo poprostu szkoda mi klawiatury i tuszu :D

Gawlarz
08-05-2007, 10:44
Imho, boixos to Lady Szikaka, zgadłem?:>

Guodek
08-05-2007, 12:42
@Kiroy
Doskonale to Kiroyku rozumiem, ale jak sam widzisz niektórzy traktują twoje posty z delikatną przesadą (vide Tibijczyk)

Co do Tibijczyka, to po pierwsze do "poziomu" Axia mu dużo brakuje, a po drugie duży + za odwage za Avatar.

a co do wojny : pokazala sytuacja serbow i turkow jak NG sie obchodzi z " nieszfedami " ( goudek ) nie obraz sie ale napisalem to vanowi juz ... jak ktos jest leszczem to ng mu nic nie robi bo tam 70 czy 90 lvl to nic dla nich ... masz 120 msa to juz sie boj o gre na servie btw nie mam na mysli ze 90 lvl to leszcz ale ng moze to tak odbierac ...

Kiedyś pisałem, że jeśli ktoś nie ma w planach robić 100+ ms'a to rozsądniejszym wyborem byłoby NG, i tylko z tego względu to mówiłem bo nigdzie nie ma ludzi krystalicznych i która gildia rządząca mnie ubije to mi raczej wszystko jedno ;) A że teraz mam plany robienia ms'a no to cóż: gl guys. Może to konformizm, ale mi pasuje. A że na razie mam zbyt gówniany level, żeby głośno piać nad wyższością którejkolwiek strony i zarazem brać jakikolwiek czynny udział w wojnie to doskonale wiem :D

BTW
Boixos to uaktywniona na forum ta strona Suva, która jest jeszcze partyzantem :p

Mantel
08-05-2007, 12:45
Norma bzdety bzdeety bzdeeeety
!:baby:

Guodek
08-05-2007, 12:52
@Up
Ty też jakoś nie wynosisz rozmowy na nowe wyżyny intelektualne...:evul:

majk
08-05-2007, 16:47
Imho, boixos to Lady Szikaka, zgadłem?:>

jeszcze jakies propozycje?:D

Pawlos II
08-05-2007, 17:08
HAHAHA :D JA wiem Boixos to Dorpaz Lajza (11lvl) xD

Szuta
08-05-2007, 17:27
Hahaha xD ^^

Kiroy
08-05-2007, 17:40
spoko Goudek nic do ciebie nie mam :P masz racje czasami sie tak zdarza :P ale tak w ogole to nie slyszalem na obsidii aby jakis polak zabil innego goscia za lvl .... tego chyba nie bylo jeszcze ?? prawda ??

Guodek
08-05-2007, 17:53
@Kiroy
Popytaj w Carlin Dp oni na pewno wiedzą :D A tak na serio, to nie przypominam sobie, ale i żaden Polak nie miał choćby takiego powodu, jak Mannow ;)

Qxwaaatz
08-05-2007, 17:54
spoko Goudek nic do ciebie nie mam :P masz racje czasami sie tak zdarza :P ale tak w ogole to nie slyszalem na obsidii aby jakis polak zabil innego goscia za lvl .... tego chyba nie bylo jeszcze ?? prawda ??

Hmm, moj hunted od Xusodove byl niby za sharing <buhaha>:D , ale rzeczywistym powodem byl lvl...
Ale czy xusodov'a mozna zaliczyc do polakow czy do polacksow? B)

Szafa
08-05-2007, 18:03
Qxwaaatz
jak by się uprzeć to on tyle w tym NG siedzi że można go za szweda uznać :D
hehe

Misterio
08-05-2007, 18:09
No i co, ze tyle tam siedzi, ma coś z tego :S

Asmel
08-05-2007, 18:24
Qxwatz skąd ci to przyszło do głowy ??

Asmel
08-05-2007, 18:25
Ej chłopy czy jak chce wejść do LS musze dawać swoje passy ;/?? tak do mojego ziomka 60msa powiedział PEphy 70lv i passsy :cup:

Zywi
08-05-2007, 18:43
Boixos to nie przypadkiem Moregal :> ??

Qxwaaatz
08-05-2007, 18:46
Qxwatz skąd ci to przyszło do głowy ??

Heh Asmel- Asmit podobne xD
To moze podasz rl nick na pw? :D i tak niegram wiec nic ci niezrobie <buhahha>
A Xuso to lama i pala i Mennof i zarazded sie brechtaja z niego w pubie 8o 8o

08-05-2007, 18:57
przypadkiem wal sie na ryj zywi z takimi pomyslami

Qxwaaatz
08-05-2007, 19:02
przypadkiem wal sie na ryj zywi z takimi pomyslami

Boixos wyloozuj :D To tylko mysl tworcza dla pobudzenia wyobrazni nupkow tj. no wiecie ;]

Pawlos II
08-05-2007, 19:15

BAUAHAHAHAHHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHAHAAAAAAAAAAAAAA A

JA PIER!!!! BAUAHAH NO NIE MOGE :D

majk
08-05-2007, 21:14

z czego nie mozesz?
hahahahhahhahah a no tak bardzo smieszne xd

Szuta
08-05-2007, 21:29
Buhahahhahahaha !! Bez przesady , nie musisz odrazu mowic ,ze to Moregal XDD hAHAHAHAH

08-05-2007, 22:07
evo juz 300k dzis wbil o.0 ;D

majk
08-05-2007, 22:51
evo juz 300k dzis wbil o.0 ;D

jedyny normalny xd

TheEvilEye
08-05-2007, 23:34

Eeeeee, nie moregal:D on już ma tu konto.

Ale ja mam swój typ a propos Boixosa ;)
(te opisy na gg mówią same za siebie: "o 17 lechia!!..." albo "ktos jedzie jutro na lechie?!")

Misterio
08-05-2007, 23:35
Eeeeee, nie moregal:D on już ma tu konto.

Ale ja mam swój typ a propos Boixosa ;)
(te opisy na gg mówią same za siebie: "o 17 lechia!!..." albo "ktos jedzie jutro na lechie?!")

Trochę szacunku do drużyny, Lechia

DoSiaa
09-05-2007, 00:00
chciałbym przeprosic asmita myslalem ze asmel to on ale grubo sie mylilem ^^

Qens
09-05-2007, 00:27
Atavand

May 08 2007, 22:02:27 CEST Killed at Level 62 by Waldorio

General Caster

May 08 2007, 22:46:49 CEST Killed at Level 96 by Vilarion
and by Marniz

Cos Jeszcze Sie dzialo Dzis?:>

Gal'axy
09-05-2007, 09:50
Atavand

General Caster

and by Marniz

atavand padl bo rozpawamial przez telefon jak go zaczeli ciulac ;d dlatego nie uciekl ;p a general padl jak noob bo jak sie mowi 100000000000 razy nie isc przez veno to on poszedl i padl bo tam boat trap :baby: i tyle :P

Kiroy
09-05-2007, 10:55
juz za tydzien Juwenalia .... pizda nie schodzi przez caly tydzien :D:D:D:

TheEvilEye
09-05-2007, 21:15
Trochę szacunku do drużyny, Lechia

Nie sądzę żebym nie okazał szacunku tym postem. Ktoś napomknął że Boixos jest fanem Lechi ;) to dałem swój typ potwierdzony fragmentami opisów które widuje prawie codziennie na gg :>

Tina_Greer
09-05-2007, 21:37
Atavand

General Caster

and by Marniz

No ogónie General Caster nie rozumie angielskiego wiec jak mogl wiedziec :D
Co do Atavanda, to chłopak odrobi sobie jutro :]

Misterio
09-05-2007, 22:03
Nie sądzę żebym nie okazał szacunku tym postem. Ktoś napomknął że Boixos jest fanem Lechi ;) to dałem swój typ potwierdzony fragmentami opisów które widuje prawie codziennie na gg :>

Hmmm... mi chodziło o to abyś napisał z wielkiej litery nazwe klubu chyba, Boixos ma w opisach z małej to sorki ;]

DoSiaa
09-05-2007, 22:14
No ogónie General Caster nie rozumie angielskiego wiec jak mogl wiedziec :D
Co do Atavanda, to chłopak odrobi sobie jutro :]

No caster miazdzy swoim angielskim , do dzis nie dogadalem sie z nim dlaczego ukradl glomesowi Demon shielda xD ale i tak turcy bardziej roxuja w ta strone

majk
09-05-2007, 22:17
No caster miazdzy swoim angielskim , do dzis nie dogadalem sie z nim dlaczego ukradl glomesowi Demon shielda xD ale i tak turcy bardziej roxuja w ta strone

jakos ja sie dogaduje

Fin'er
09-05-2007, 22:18

FFor polisz plajersss inglisz is fery iziiiii :evul:

Nedomanus
09-05-2007, 22:29
proste -.- bo nie romek padl na generale wtedy tylko jakis turek z tego co wiem :P

PANOWIE JAKAŚ AKCJA NA EDRON Z TEGO CO WIEM JAK TAM FRAGI? :)
vilarion - May 09 2007, 21:30:24 CEST Killed at Level 108 by Mannow
evo'hawk - May 09 2007, 21:30:24 CEST Killed at Level 102 by Mannow

Qxwaaatz
09-05-2007, 23:48
Mennof najarany czy najebany? 8o

mOreg
09-05-2007, 23:51

Fascynujesz mnie Pfka swoimi postami.
A Ty Zywi, czy Cię przypadkiem nie pojebało?
Gadasz ze mną na GG, i nagle z jakimś Boixosem wyjeżdżasz. xD

Skorski ;**

Myllion
10-05-2007, 00:01
Muhehe. Vilarion padl juz 2 albo 3 raz od kolesia z teamu, ten to ma farta ; D.

Kiroy
10-05-2007, 00:05
Mannowzgarnal Evo i reszte swoich na UE :D widac nie wszyscy z ng znajaeng tez :D put ss is put ss :D bueheh THX MANNOW :*:*:

Misterio
10-05-2007, 00:06
Casspari w NG :S

Nom ;]

mOreg
10-05-2007, 00:08
Casspari w NG :S

W sumie nic nowego, nie? xD

10-05-2007, 00:12
Dla Casspariego to juz nie ma przyszlosci na Obsidi,w jakimkolwiek ukladzie politycznym :)

Szkoda ze Evo nie mial na sobie ss'a albo utamki ;/

A Vilarion to chyba nie rozumie prostych komend o.0 ;d To chyba nie moze byc przypadek ze co chwile pada od swoich team mateow ;d

Nedomanus
10-05-2007, 00:17
pytanie to samo co zawsze - jest cam ?:D
btw kto jeszcze padl?

Pyro Aris
10-05-2007, 02:02
http://www.maxior.pl/?p=index&id=55426&8

wywiad z tibijczykiem :D:D
mysle ,ze to mentor

where is majne zapalara :D:D:D:D:D:D:D

Sionex
10-05-2007, 03:13
To Jest mentor na 100% !:D :evul: :cup: pej or dije

Rewisim
10-05-2007, 23:07
Czy to cisza przed burza? :)

Gz fragow =]] GL

Misterio
10-05-2007, 23:08
@up
Raz na jakiś czas jest cisza ;p Bo nic się nie dzieje na Obsidii albo w rl Suva więc nie ma o czym pisać xD

Rewisim
10-05-2007, 23:11
@up

Niezly refleks w minute potrafiles odpisac na mojego posta
:D :D :D :D :D :D
Bedzie jakies open battle? :O wkoncu ;]

Misterio
10-05-2007, 23:22
Kliknełem w "strone domową" czyli subskrypcje forum.tibia.pl i był post więc odpisałem ;p

marttin89
11-05-2007, 00:08
Czekalismy i wyczekalismy ;]
22:59 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Slajpan. He was killed by Lady Szikaka.

zielaq
11-05-2007, 00:14
aahahahaha co to jest za koles no niemoge ;A:A:D:D
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/24267

Luppy
11-05-2007, 00:34
Gratki :]

11-05-2007, 00:39
hauhauahauhaua

mOreg
11-05-2007, 00:40
Skorr 23:30:13
Slajpan May 10 2007, 22:58:45 CEST Killed at Level 102 by Kiroy Wind
and by Lady Szikaka

3e frag. <33

Xao
11-05-2007, 00:51
Haha, co za przywitanie, zaraz po banie. 8o

Btw. co sadzicie o tibiacam TV? Jak dla mnie to fajny i bardzo mily w obsludze programik, nawet lepszy od standardowej TibiCam. Hm, moze ktos nakreci kiedys filmik z wojny tym programem? ;)

Moze troche spozniony jestem, ale co Lady of Abaddon robi w NG? I tak w ogole kto nia teraz gra?

zielaq
11-05-2007, 02:18
zeby nagrywac camy tibicam TV musisz kupic full wersje
a abaddonem gra ktorys z xusow nie wiem ktory

Luppy
12-05-2007, 00:02
Czekamy na kolejne fragi..... :D :P

Yaugardo
12-05-2007, 02:29
You are done your time is up... It's a brand new bit now turn it up ...

WALYMY DO RANA

ZDROWIE WSZYSTKICH!!!!

OLE!!!

Kiroy
12-05-2007, 11:36
ja tak waliłem że nie pamietam jak do domu wróciłem nad ranem ... ale pizda była ze OHOHOHOOOOOO

Yaugardo
12-05-2007, 13:48
O ja pier... moja bania ... dziżas chyba przesadzilem:D:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: B) B) B) B) B)

Nirvy
12-05-2007, 14:55
Wow ale jesteś super!

Po co o tym wypisywać na forum tibia.pl?

Myllion
12-05-2007, 14:59
Chyba chca pokazac, ze maja zycie real po za tibią. :>

Nirvy
12-05-2007, 15:08
Ale po co komuś to udowadniać tym bardziej na tym forum?

Misterio
12-05-2007, 15:44
Piszecie takie głupoty huj wie po co :S.

Szafa
12-05-2007, 16:32
Jak dzieci kto więcej wypił, kto ma mocniejszy łeb, kto miał większą banie...boże to pisać na www.zulmenelsupersquad.pl a nie tutaj...no ale można im wybaczyć, w końcu Juwenalia mają. ;p

Kiroy
12-05-2007, 18:07
Dziękiiiiii chłopaki za pozwolenie :D chcielismy z Yagiem podzielic sie nasza radoscia z naszymi przyjaciolmi z forum poniewaz tak wszystkich kochamy i to moze dlatego ze jak jestesmy szczesliwi to i na fali to pierwsze co lecimy do domu i otwieramy forum 8o

Pyro Aris
12-05-2007, 20:38
ale nudno na obsidii ,tu tez nudno ,wszedzie nudno

mOreg
12-05-2007, 21:13
open battle.

12-05-2007, 22:02
nom zajebiste ob,pelno akcji,fragow itd

Pyro Aris
12-05-2007, 22:14
ng stchorzylo

btw.Konzbi w ls

Yaroshy
12-05-2007, 22:22
Jest moze jakis cam ? :(

Pyro Aris
12-05-2007, 22:54
Jest moze jakis cam ? :(

ale nic sie nie dzialo ,moge ci opisac
- ls stoi na statku na darashii
- ng stoi gdzies w ank
- ls idzie na statek na edron
- ng daje loga
- ls daje loga

mOreg
12-05-2007, 23:00
nom zajebiste ob,pelno akcji,fragow itd

Moja wina że NG loga dało xD?

Pyro Aris
13-05-2007, 00:20
et znow sie lognelo

Xao
13-05-2007, 01:35
ng stchorzylo

btw.Konzbi w ls

Zalozenie bylo takie, ze dobije 120 level i dolaczy do LS, ale zamiast 18 leveli do gory wyszlo 5 w dol. :o Anyway, teraz LS ma 3 high levelowych druidow, pewnie przydadza sie na ob. Szczerze mowiac to nie wierzylem, ze byłe ET moze jeszcze cos zdzialac, ale jestem zaskoczony. Moze tym razem...

Uwaga, :topic:
Jakbyscie sobie robili nowa postac na Obsidii czy gdziekolwiek indziej,to tu -> htt p://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1427073#post1427073 <- (nie mam 10 postow) macie niezly poradnik, ktory pomoze wam na efektywny start. :cup:

Tez mi sie podobaja te emotki. :evul: B)

Van007
13-05-2007, 10:47
Qxwatz hack,czy sie zalamal?

Misterio
13-05-2007, 11:07
Askan clan w LS

Qxwaaatz
13-05-2007, 11:28
Askan to noob , a Qxwatza shaczyl old owner, ( nie ja) :(

marcin0077
13-05-2007, 11:48
Moja wina że NG loga dało xD?
et znow sie lognelo

jaaaaa naprawdę?
nie macie juz nic do roboty tylko bedziecie pisac kiedy et loglo a kiedy ng dalo loga ? :|
zal

@Qxwaaatz
szkoda troche xd
ale 1 owner zawsze byl idiota

Qxwaaatz
13-05-2007, 11:52
jaaaaa naprawdę?
nie macie juz nic do roboty tylko bedziecie pisac kiedy et loglo a kiedy ng dalo loga ? :|
zal

@Qxwaaatz
szkoda troche xd
ale 1 owner zawsze byl idiota

Ten idiota 1 owner to wlasnie ja :] a Qxa shaczyl 2 owner lamusie

Qxwaaatz
13-05-2007, 12:35
to co pierdolisz ze old owner ? w ilu tam graliscie do chuja
w sumie to sie ciesze jebac sharerow!!!

nara leszczu ahuhuaaha

Naab :) Nie czuje potrzeby tlumaczenia ci wszystkiego
pozdro

13-05-2007, 13:08
gz Darota :)

Darotaa
13-05-2007, 14:04
thanks very much :)

Luppy
13-05-2007, 14:20
Gratki Darota :]

Pyro Aris
13-05-2007, 14:37
jaaaaa naprawdę?
zal

nooooooooo naprawde !!!11111

napisalem to bo myslalem ,ze bedzie jakas akcja ,ale nic

i wiesz co ci powiem ?
Ls offline

Misterio
13-05-2007, 14:56
Piszę, że się ogneli, ale chociaż na temat ;] Pyro uzupełniaj fragi w swoim topicu ;]

Nirvy
13-05-2007, 15:02
No teraz jestem pod wrażeniem ilu ls ma sorków . Ich power sd nie zle wzrósł od wcześniejszej wojny:) Tylko jestem ciekaw czy za w czasu nie wymiękną i czy nie zaczną płacić.

Blacov89
13-05-2007, 15:36
Czemu mieliby wymieknac? Ng prawie nie loguje, expic moga wlasciwie caly czas.
Oczywiscie istnieje ryzyko, ze ng ich zabije na expie. Ale jak ktos nie zamierza podejmowac ryzyka, powinien pomyslec o swiecie non-pvp.

GRATZ DAROTA !!

JEDZIESZ ROGAL ! ;P

Pyro Aris
13-05-2007, 17:29
Pyro uzupełniaj fragi w swoim topicu ;]

jestem chyba na biezaco ,moze cos pominolem ,ale watpie

no wkoncu Ls expi

psyhopatka
13-05-2007, 19:44
Gz Darota:P

Mi sie nudzi gra knightem , daltego gram sorcem na dolerze:P

Arha
13-05-2007, 22:25
Askan to noob , a Qxwatza shaczyl old owner, ( nie ja) :(

ehh, to ile tych ownerow tam było ?? Ty byłeś pierwszy, drugiego znałem a 3 chyba nie było. Czyli co chłopak sam siebie shaczył ?? 8o

Xao
13-05-2007, 22:33
Czyzby szykowalo nam sie open battle? 8o

Qxwaaatz
13-05-2007, 22:37
ehh, to ile tych ownerow tam było ?? Ty byłeś pierwszy, drugiego znałem a 3 chyba nie było. Czyli co chłopak sam siebie shaczył ?? 8o
Dobra Ciebie arha lubie to ci wytlumacze :D
Wiec bylo nas dwoch, ja pierwszy owner Damian ;p ten głowny, i Arek drugi owner...
Jakis tydzien temu sprzedalem Qxa , szczesliwym nabywca zostal Jako Zorson,
Dzis rano, kolo 8 nad ranem, Arek shaczyl Zorsona (Qxa) , i chcial zrokowac lecz mu sie to nieudalo, pozniej Zorson wbil bana i tyle widzieliscie Qxa :evul:
Btw, tego fraga na Tobie to ode mnie...:p ;)
Na tym forum nowy owner Qxa czyli Jako Zorson to o ile sie niemyle to pan o nicku DoSia

Xao
13-05-2007, 22:42
Konzbi padl.

Azared padl.

21:36 Messa [71]: 21:36 Konzbi [96]: ng zajebalo nas z 2 stron -.-

Ob trwa.

Ruesi
13-05-2007, 23:02
don'hawk padl :/

DoSiaa
13-05-2007, 23:10
damian i nie pieprz glupot bo ty irmaxia tam stales i sie smiales jak mnie rookowal , jedynym ratunkiem byl ban wiec bez chwili wachania wyplacilem ue , btw chlopaki olsztyn nie daleko z checia sie wybiore -_- jednym slowem zajebaliscie 700 k i tyle w tym temacie . Zal tylko ze nie moge wziac udzialu w open. A arka rl kuzynek ma pozamiatane nie pogra juz na obsidii. GL chlopaki w open .

13-05-2007, 23:18
don i konzbi od nas a od nich azared
vilarion
May 13 2007, 22:14:28 CEST Killed at Level 107 by Alith Takilbya
i marniz

zielaq
13-05-2007, 23:19
Marniz down
Vilarion down ; D

13-05-2007, 23:33
fox ~~
Banished: until May 20 2007, 22:26:06 CEST because of excessive unjustified player killing

uahuauha jakies to modne u nich ;)

Misterio
13-05-2007, 23:46
Polatalemdar
May 13 2007, 22:30:28 CEST Killed at Level 45 by Ruesi and by Alith Takilbya
May 13 2007, 22:12:21 CEST Killed at Level 46 by Kiroy Wind
May 13 2007, 21:58:11 CEST Killed at Level 47 by Memy Chemics

Huehue

Eh Marniz to już zapewne się wypłaci ;]

Pyro Aris
13-05-2007, 23:55
no bedzie co pisac w moim topicu :D

teraz walka przeniosla sie gdzies w glebokie czelusci darashii

14-05-2007, 00:11
Alith padl =/

Pyro Aris
14-05-2007, 00:23
albo mi sie wydaje ,albo Ls wlasnie sie wycofalo

Kiroy
14-05-2007, 00:29
no z pozoru ciezka sytuacja ng okazala sie dla nich zbawienna : madrze sie zastawili garnkami nasi nie mieli jak wejsc i przypadkiemw sumie padl alith .... ale to nie my s*******alismy jak cioty i w biegu exity i logi dawalismy ;) powoli powoli sie docieramy ;)

14-05-2007, 00:30
omfg mieze padl ,nastepny glupi ded

Qxwaaatz
14-05-2007, 00:32
hmm Czy robienie PA na ziomkach typu Anru (71 ms) , ktory mial zamiar dojsc do Ls wydaje sie madrym posunieciem?
May 13 2007, 20:21:33 CEST Killed at Level 71 by Nerg

Pyro Aris
14-05-2007, 00:42
no z pozoru ciezka sytuacja ng okazala sie dla nich zbawienna : madrze sie zastawili garnkami nasi nie mieli jak wejsc i przypadkiemw sumie padl alith .... ale to nie my s*******alismy jak cioty i w biegu exity i logi dawalismy ;) powoli powoli sie docieramy ;)

lol jak narazie ich s*******anie dalo im wiecej niz wam

DoSiaa
14-05-2007, 00:50
lol jak narazie ich s*******anie dalo im wiecej niz wam

nie bardzo pyro , bo to tylko oznacza ze teraz jeszcze rzadziej beda sie logowac , jednym slowem LS juz to wygralo teraz kwestia meczenia sie z sneakami ^^ btw kiroy pamietaj masz odzyskac moje 150 k od waptora umowa to umowa :P
Jeżeli Ng sie podda to moze wroce na obsidie , na nowym charze bo z qxa i jako zorsona i nieokrzesanego stanislawa duzo mi nie zostalo ;(

Luppy
14-05-2007, 01:08
Więc jaki jest bilans Ob?

Xao
14-05-2007, 01:34
3:3

Fragi dla LS:
Azared, Vilarion, Gearspark (dalej drugi owner Fooziego nim gra?)

Fragi dla NG:
Alith, Don'Hawk, Konzbi

Jeszcze Watton sobie padl, ale on chyba spoza.

A moze cos ominalem?

Tak poza tym to jeszcze Qeni dzisiaj padl. 3 levele w dol, nie ma to jak na 107 levelu chodzic bez blessow. Ciekawe jaka teraz byla akcja. Czyzby straznicy znow okazali sie za mocni? 8o

Fin'er
14-05-2007, 01:37
Żeby było śmieszniej to ja znam jeszcze jednego ownera Qx~ ;)

A co do Pa LS :)... Może czas odświeżyć stare zagojone rany, poprzypominać sobie kto mnie ubił na 10 lvl, zaczynać wykorzystywać nagminnie - "Leave" przy expowiskach ?? Polacy byli gnębienii długo, więc teraz trzeba się odkuć...

Nadchodzi nowa, Obsidia :):):)

Ravuse
14-05-2007, 01:38
Keran i Shandah fragstealtherzy :D

Misterio
14-05-2007, 01:41
nvm........

Zywi
14-05-2007, 01:42
Padł jescze Mieze.
Na tibia.de Archin wrzucił cam z wojny z perspektywy Waldoria :P
Idę oglądać :)

Lipa nie ma pokazanych fragów z GL na Darashi;/ Może LS udostępni coś lepszego :)

Xao
14-05-2007, 02:28
Widze, ze niektorzy uwazaja, ze wojna juz dawno wygrana. Chyba za szybko na takie wnioski. Zdecydowanie za szybko. Jesli nawet LS wygraloby... to wtedy dopiero sie zacznie dziac na Obsidii. :evul: Byc moze wojna zagosci na stale nasz server. Kto wie. Byc moze juz zagoscila.

Nedomanus
14-05-2007, 07:18

A co do Pa LS :)... Może czas odświeżyć stare zagojone rany, poprzypominać sobie kto mnie ubił na 10 lvl, zaczynać wykorzystywać nagminnie - "Leave" przy expowiskach ?? Polacy byli gnębienii długo, więc teraz trzeba się odkuć...

fin'er co ty pier?... Anru padl za nic, Nerg go zajebal mowil ze nia ma dowodow na cokolwiek ale gowno to go obchodzi jeszcze payment chcial dolozyc
wuja chcial pojsc na ugode (bez paymentu dla anra) i za to mu dziekuje ale anru stracil 80k za nic (blessy i runy) i juz wczoraj nie wytrzymal nerwowo

zaczyna sie powtarzac sytuacja z wojny et - ng, byl okres duzej dominacji et i wszczynali konflikty z kim sie dalo... nie ma innych sposob zeby zarobic? i ta sa niby freedom fighters...

pozdrawiam Yofa, (mam nadzieje ze ten post nie bedzie uznany za obrazliwy i nie bedzie reasonem do huntowania mojej osoby, bo po ostatnich dniach nie wiem czego sie spodziewac)

Misterio
14-05-2007, 08:26
Pozatym czemu Nerg się tak kozaczy jak prawie nie bierze udziału w walkach :S

Qxwaaatz
14-05-2007, 09:02

Juz niepierdol glupot bo bylo nas dwoch X( zaraz ktos wyleci ze znal ósmego ownera....
Ta nedomanus, dokladnie jak za czasow ET, tymbardziej ze anru przydalby sie w wojnie, poexpil troche i doszedl do LS.... Nerga wypeirdolic na zbity ryj :cup: :cup:

Misterio
14-05-2007, 10:32
Chłopaki nieźle wczoraj przyexpili ;]
Pephy +192,137
Gnir'Hawk +155,011
Evo'hawk +426,166 8o
Tylko szkoda, ze Memy padl na expie ;p

Luppy
14-05-2007, 12:43
f? i ta sa niby freedom fighters...

Myślisz że oni walczą dla twojej leniwej dupy? LS walczy o swoją wolność...

Fin'er
14-05-2007, 13:02
fin'er co ty pier?... Anru padl za nic, Nerg go zajebal mowil ze nia ma dowodow na cokolwiek ale gowno to go obchodzi jeszcze payment chcial dolozyc
wuja chcial pojsc na ugode (bez paymentu dla anra) i za to mu dziekuje ale anru stracil 80k za nic (blessy i runy) i juz wczoraj nie wytrzymal nerwowo

zaczyna sie powtarzac sytuacja z wojny et - ng, byl okres duzej dominacji et i wszczynali konflikty z kim sie dalo... nie ma innych sposob zeby zarobic? i ta sa niby freedom fighters...

pozdrawiam Yofa, (mam nadzieje ze ten post nie bedzie uznany za obrazliwy i nie bedzie reasonem do huntowania mojej osoby, bo po ostatnich dniach nie wiem czego sie spodziewac)

Nedomanus.... nie zrozumiałeś mojej aluzji. Miałem na myśli dokładnie to samo co Ty, że LS dostało wiatr w żagle i się zaczynają głupie hunty, przejawy PA i tym podobne. Nowa Obsidia od starej będzie się tylko różnić nazwą panującej gildii i narodowością która będzie "udupiana" ( choć i tu mam obiekcje bo Szwed Szweda nie ruszy, a z Polakami to różnie ).

@ Qx~

Możliwe że ten którego znam to jeden z Was :). Zresztą nie obchodzi mnie to...

Pyro Aris
14-05-2007, 14:09

ale tym razem nie ma mentora i casspariego :D

Misterio
14-05-2007, 14:26
Ale jest Nerg i rls innych buooo

@Boixos
Bo Ci żyłka pęknie...

14-05-2007, 14:58
jak cos sie nei podoba to zamiast plakac na forum bierz plecaki pelne mfow,idz huncic ,wbij pare lvli i pomoz swoim zajebiscie rzadzacym szwedzkim przyjacielom .

jeszcze przez dlugi dlugi czas nie bedziesz wiedzial o co walczymy w tej wojne.
Dowiesz sie o co chodzi jak sie NG do ciebie przyjebie ,gdyz na ta chwile
ng obchodzisz tyle samo co jakis noob ktory wlasnie wyszedl z rooka.

Wind
14-05-2007, 16:35
Anru walczył w szeregach NG dlatego, że go Nerg zabil...

Nedomanus
14-05-2007, 17:39
@up anru pomogl ng po tym jak dostal za free od ls...
a co do wolnosci?... to po huj te strony propagandy.... poczytajcie ile tam bylo wielkich wspanialych idei
>srututu<

Kiroy
14-05-2007, 18:20
a co do deda kgos tam by Nerg ... nie znam sytuacji ... zreszta z polacksami roznie bywa :P czy zlapalismy wiatr w zagle ?? nie wiem ale ewidentnnie to ng zaczyna siedziec przy swojej skrzyneczce ;)

Szwed Szweda nie zabije ?? przypominam konflikt KATG - NG , Ng - GG ... Sytuacja vilariona imhreeya z NG itd malo ?? :D jak se wypije to mi sie wiecej przypomni ;)

Wuja Kiroy

Nedomanus
14-05-2007, 18:30
a co do deda kgos tam by Nerg ... nie znam sytuacji ... zreszta z polacksami roznie bywa :P

wszyscy spoza LS to polacksi?

Enverox
14-05-2007, 18:48
wszyscy spoza LS to polacksi?

W sumie czemu nie? Jeśli takie lvle jak np. Atavand czy Xevres walczą w wojnie o ~lepszą Obsidię~ to czemu mielibyśmy nie nazywac polacksami :baby: wyższych od nich lvli? Ich rzekoma ~ neutralnośc :baby: ~ to jeden wielki shit 8o

Życzę powodzenia neutralnym polacksom, którzy myślą, że na ewentualnym lizaniu dupy NG daleko zajdą :cup:
Amen.

zielaq
14-05-2007, 19:07
ale wczesniej jak go NG zabilo noob charami to nie plakal , w/e

Nedomanus
14-05-2007, 21:33
@zielaq
wtedy padl na afku to go pokaralo zreszta cam jest na tibicams...
a tym razem padl za nic
dobra ja swoje powiedzialem nie bede prowadzil kij wie jakich wywodow

Zywi
14-05-2007, 21:48
Wszyscy wyższe od nich Lvl to Polaczki ?? Miałem hunty od NG , Evo z Fozivem ganiali przed savem serva... Vanum zabiło mnie mieli powód ale takie rzeczy się pamięta :P Lucrus padł od Vanum za kłamstwa Errora~ Więc niby czemu miłabym pomóc albo tym albo tym ?? Wole tylko śledzić jej przebieg i mieć wyj**ane na reszte :)

GL LS & Vanum ; ]

DoSiaa
14-05-2007, 21:54
Jak mówiłem ze error robi frajerskie to mnie wyzywali od hackerow i inne takie , jak mowilem ze was zroib w chu** to nie nie na 80 dojdzie do LS -_- Jak chcielismy go ubic to Asmit stanol w obronie -_- i po co ?? teraz tylko okradl ludzi na pacc i sprzedal NG wszystko -_- z tego co wiem to wiedzial kto ma dojsc do LS dobrze ze teraz to nie ma znaczenia -_-

Makaveli88
14-05-2007, 22:54
O co chodzi z Error the Blade bo nie rozumiem.
Szaruje z Xusodowe i kradna kase, hakuja ?
Proponuje zrobic czarna liste osob zeby wiedziec kogo sie wystrzegac bo niekazdy jest w centrum wydarzen.

Kiroy
14-05-2007, 23:13
Ned : w tej sytuacji nazwalem Nerga tez polacksem .... bo miesza sie wedlug forumowiczow w bzdury ... i skoro wedlug WAS zabil Anru za nic to jest cieciem i polakcsem i łajzą jeżeli tak faktycznie jest ... a jezeli nie to chuj w dupe Anru .... jak zasluzyl to padl ... ale jezeli Nerg mial powod to WY jestescie polacksami bo jeden cos odwali a reszta placze na forum i lamentuje za niego ... nie gniewaj sie nic do Ciebie nie mam ale tak widze ta sytuacje i tak uwazam .... Peace ;)

Kiroy
14-05-2007, 23:15
Mak : Xuso nie hackuje ale jego bliski kolega ( czyt. 2 owner zhaczyl wiele osob podobnie jak elite tedie aka Marniz zhaczyl i okradl wiele osob nawet z jego gildii ) ...

Nie czepiac sie rl Xusa :P :*:*:*:*:

Misterio
14-05-2007, 23:48
Kiroy: Picie przestaje być kól więc się wypaliłeś. Ja nie lamentuje nad Anru, tylko piszę o tym, że Nerg nadużył władzy w tym momencie... huja robi dla LS a rządzi się jakby walczył przeciwko NG od SoBSów :S

Misterio
14-05-2007, 23:55
Właśnie ten wasz Error dołączył do NG i wg. mojego alk. mózgu NG pomniejszyło swoje szeregi S:

@Moreg
Czepiasz się szczegółów

mOreg
14-05-2007, 23:57
Właśnie ten wasz Error dołączył do NG i wg. mojego alk. mózgu NG pomniejszyło swoje szeregi S:

Name: Isca
Former Names: Error the Blade.

tak swoją drogą.

Rewisim
15-05-2007, 00:09
Cos sie dzieje?

Dzisiaj tez jakies planowane OB? :evul:

JAK TAK TO GL

Misterio
15-05-2007, 00:20
Varkas w LS ; ] No i stary NiGgers padł czyli Parkaz