zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Plotki z Iridii

Stron : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

Meteon!
13-07-2007, 01:00
@up.

Okej !!1!!!11!!!!!111111111!!!!!!!!!!!1111111111111111! !!!!!!!!!!!!11111111111111111111!!!!!!!!!!!!!!!11

//Metek.

kuchaaarz
13-07-2007, 02:07
chuj*
sie
pisze

Malduron
13-07-2007, 03:35
NIEPRAWDA !

Pisze sie hchuij...

A co do tych pajaców typu Anienqis,IridiCarlinPK to pytanko...Na huj robic nowe konta na forum i wychwalac siebie samego? Czy to nie przypadkiem Schizofremia? Proponuje odwiedzic psychiatrę w jak najszybszym terminie.

Anienqis
13-07-2007, 12:18
NIEPRAWDA !

Pisze sie hchuij...

A co do tych pajaców typu Anienqis,IridiCarlinPK to pytanko...Na huj robic nowe konta na forum i wychwalac siebie samego? Czy to nie przypadkiem Schizofremia? Proponuje odwiedzic psychiatrę w jak najszybszym terminie.

Nikt nie robi nowych kont tak jak Ty, imbecylu.

@Berger

Przeczytalem te kilka stron i zauwazylem, ze szwedzi mnie bronili, a teraz juz nie. Nie ma to jak pierdolic o czyms czego sie nie wie.. Randomowalem z Veremusem, Sio de'neo i Xelphionem, ubilismy 59 ed rla od Sekulado i wtedy Chea z zenami wpadli, zabili Avena, nam kazali oddac loota i po 50k za random pk i insulty. Oni zaplacili, ja nie, bo nie mialem zamiaru grac po update. clear?

berger
13-07-2007, 14:47
Nie wiem kim jestes, malo kto wie i tyle mnie obchodzisz ty i twoja historia co zeszloroczny snieg. Clear? xD

Jinikao
13-07-2007, 15:15
A niby czmu miałbym?

Z pewnością walczył bym za tych, którzy zostali moimi przyjaciółmi w tej grze i którzy zawsze przy mnie stali. Właściwie, walczyłem za nich całe ostatnie miesiące, budując ZEN AcaDEmy, czym dałem kumplom szansę na w miarę normalną grę na Iridii, poświęcając wiele i ryzykując jeszcze więcej dla kumpli, o czym tu nie napiszę. Poprowadziłem ponoć drugi najlepszy na całą Tibię PoI, invitując tam ludzi którzy normalnie o PoI mogli by zapomnieć (sup Li'su?:p) i bzdurą jest to co pisało to dziecko neostrady wyżej, że Polacy płacili 500k. To Atmosphere i ci co chcieli wbić na siłę płacili 500k, a i tak beze mnie by tam nie byli.

Osiągnąłem to co chciałem, jestem z tego zadowolony. Zwiedziłem parę ukrytych miejsc w Tibii, zdobyłem parę ciekawych itansów. Pewnie mógłbym osiągnąć więcej, zbudować inny Zen, ściągnać na Iridię więcej ludu itd... ale rl mówi nie. Mykam z Iridii.

Pozdrowienia dla wszystkich kumpli.

Mam rozumiec ze odchodzisz z Iridi??...

IridiaCarlinPk
13-07-2007, 15:20
NIEPRAWDA !

Pisze sie hchuij...

rwij kapcie to moje 1 konto na tibia.pl i pajacami se mozesz w domu rzucac
@Eve- respect:) odchodzisz tylko z Iridii czy wogole pzrestajesz grac?:<
@Kielek - to sie dowiesz;d

Maxxonek
13-07-2007, 16:14
Jeśli ktoś by miał z nim kontakt, proszę żeby mu powiedział, żeby tu zajrzał:)

Zobacz co znalazłam u siebie na pb :)

http://s19.photobucket.com/albums/b195/Agatkaa/Rl%20Pictures/Me%20and%20Tb%20friends/?action=view&current=sulechow1.jpg

~Aga

Haha! Pamiętam Agatko ;) Mało tego, też mam te zdjęcia xD Ale długie włosy mam, dżisas xD

=*

@topic
za dużo tego ... ;>

pawel1992
13-07-2007, 16:20
Mam rozumiec ze odchodzisz z Iridi??...

ale rl mówi nie. Mykam z Iridii.

znaczkiiiiiiiiiiiiiiiii

Anienqis
13-07-2007, 16:46
Nie wiem kim jestes, malo kto wie i tyle mnie obchodzisz ty i twoja historia co zeszloroczny snieg. Clear? xD

odezwal sie pan'co'go'wszyscy'znaja pfffffffffffffff. idz plac dalej 200k i niech cipsoft jeszcze spierdoli wam sorcow, niedolezne kurwy!

Harru
13-07-2007, 16:54
sry dla zenow

spoczko?

i tak se teraz juz tu nie pogram

dzieki qmple, Ci co maja wiedziec wiedza ;)

berger
13-07-2007, 20:18
odezwal sie pan'co'go'wszyscy'znaja pfffffffffffffff. idz plac dalej 200k i niech cipsoft jeszcze spierdoli wam sorcow, niedolezne kurwy!

Moge prosic o autograf xD ?

Duerroz
13-07-2007, 20:38
A i tak gram na Iridi od x czasu a i tak mnie nikt nie zna a i tak nie chce by mnie kto znał a i tak mam 11 lv a i tak mam jeszcze3 chary i z 5 skasowanych... a i tak byłem z na rooku kiedy wy dopiero poznaliście tibie... przynajmniej większości

Reth'ik,
13-07-2007, 20:59
A i tak gram na Iridi od x czasu a i tak mnie nikt nie zna a i tak nie chce by mnie kto znał a i tak mam 11 lv a i tak mam jeszcze3 chary i z 5 skasowanych... a i tak byłem z na rooku kiedy wy dopiero poznaliście tibie... przynajmniej większości

No i?!8o

//Mlody

-Phoenix-
13-07-2007, 21:38
5. Nie szanuj moda swego - mugłbyś być lepszym.

Ty kurwa na moderatora startujesz, a nie znasz zasad poprawnej polskiej pisowni ?:|

Duerroz
13-07-2007, 21:51
No i?!8o

//Mlody

HANOI

wiesz co mówisz jak moja starsza

Pyrlik
13-07-2007, 23:45
HANOI

wiesz co mówisz jak moja starsza

Człowieku to juz poznac po Twojej wypowiedzi, ze masz max 12 lat xD
(nie obrazaj sie.... :p pisza tutaj osoby ktore maja ze 20 lat ale nadal zachowuja sie jak male dzieciaki):kon::D

Moze wiecie czym to jest spowodowane? XD

Kisiaa
14-07-2007, 00:39
ale farfocle ;o

Massior
14-07-2007, 00:40
Człowieku to juz poznac po Twojej wypowiedzi, ze masz max 12 lat xD
(nie obrazaj sie.... :p pisza tutaj osoby ktore maja ze 20 lat ale nadal zachowuja sie jak male dzieciaki):kon::D

Moze wiecie czym to jest spowodowane? XD

nie wiemy powiedz nam :( Powodzenia Everanor irl, ze mną jest całkiem podobnie... RL MÓWI CAŁKOWITE NIE! :D ale na forum lubie zaglądać ;)

Duerroz
14-07-2007, 12:09
nie no bez jaj mam 15.

-Phoenix-
14-07-2007, 13:58
nie no bez jaj mam 15.

jesteś prawie tak zajebisty jak kisia jednostrzał
ha, ha!

http://ki5ia.fotka.pl

Loczuś żelik kupił?
-Jebany pedał
^^

pawel1992
14-07-2007, 16:02
ha, ha!

Loczuś żelik kupił?
-Jebany pedał
^^

ty ty , zbyuyu , od żela to sie odczep mennnnn , bo urzywałem go w wieku 9-11lat , jak chodziłem na karnawaly i dyskoooooteki w szkole o ye , i pamietam nawet , ze bialy to najmocniejszy rzel ! ded :<

---------

a tak na poważnie to , hum ? Znowu temat ucichł ? Rozumiem , żadnej kłótni , awantur , hacków , rookingów , afer , wiec nie ma o czym gadać ... Eh stara iridia , czy to kiedyś się zmieni ?

Kisiaa
14-07-2007, 16:02
ha, ha!

Loczuś żelik kupił?
-Jebany pedał
^^

chooj tam ze nigdy loków nie mialem ale tak to jest jak kogos stary bije chujem po oczach a potem sie niedowidzi.

szkoda ze wykasowales swoje, czubakko!

mowisz ze jestem jednostrzal? zrob sie wkoncu i ustaw sie ze mna w jakims miescie, zobaczymy kto bedzie plumkal zębami ;o

pawel1992
14-07-2007, 16:15
w jakims miescie

B Y D G O S Z C Z ........... B L Z

Kiełek
14-07-2007, 20:37
B Y D G O S Z C Z ........... B L Z
Zapraszam na walkę, my z Bambikiem sie zajmiemy namiotami, konserwami itp ahahahahah

btw. właśnie, co tu tak nudno? Aż musze czytac stare tematy, i to nawet Triad vs. Kompaniet :o
btw2. fajna gildia powstała :D

Duerroz
14-07-2007, 22:47
nudno bo ja coś napisałem a ja sieje nudę... na każdy forum na którym coś napisze jest nudno

Kisiaa
15-07-2007, 00:41
nudno bo ja coś napisałem a ja sieje nudę... na każdy forum na którym coś napisze jest nudno

zamknij ty juz ryj

@phoenix aka ciota

nie wiem po czym ty taki kozak jestes, myslisz ze masz bluze wadera i dlugie wlosy to szatan ci pomoze?

nie wytrzymal bys ze mna 10 sekund, uwierz mi :)

kulka1991
15-07-2007, 13:26
btw2. fajna gildia powstała :D

Jaka gildia?

the_Serpent_Rider
15-07-2007, 14:14
nie wytrzymal bys ze mna 10 sekund, uwierz mi :)

jakos tam by ci napierdolil przez te 10 sekund zeby zdazyc sie nie pozygac

-Phoenix-
15-07-2007, 14:56
jakos tam by ci napierdolil przez te 10 sekund zeby zdazyc sie nie pozygac

Word haha!

Kisia, znajomi sie o tobie cieplo wypowiadaja "ćwierć strzałowcu" hahahahahahahahahahaha

Kiełek
15-07-2007, 14:58
Jaka gildia?

http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Iridian+Alliance
To chyba dla żartu, chociaż, gdyby wszyscy się tam zebrali to ohohoho

Kisiaa
15-07-2007, 15:17
Word haha!

Kisia, znajomi sie o tobie cieplo wypowiadaja "ćwierć strzałowcu" hahahahahahahahahahaha

@ ta ciota wyzej

cwierc strzalowiec to twoj stary ;o

@phoenix aka czubakka aka dlugowlosy huj

znajomych ktorzy graja w tibie mam az 2 ;o wiec cos te zródla są niedojebane, wsumie tak jak i ty.

ustaw sie ze mna gdzies to zobaczymy czy bedziesz kozak w rl, przez monitor to i 10 letnie dziecko moze pysczyc jak ty ;o

-Phoenix-
15-07-2007, 16:42
@ ta ciota wyzej

cwierc strzalowiec to twoj stary ;o

@phoenix aka czubakka aka dlugowlosy huj

znajomych ktorzy graja w tibie mam az 2 ;o wiec cos te zródla są niedojebane, wsumie tak jak i ty.

ustaw sie ze mna gdzies to zobaczymy czy bedziesz kozak w rl, przez monitor to i 10 letnie dziecko moze pysczyc jak ty ;o

Poznań, przy eskulapie datę możesz sobie wybrać i zabrać tyle kumpli ile tylko będziesz chciał

B_1
16-07-2007, 00:07
Witeczka

Widze ze rozmawiacie o moim serdecznym koledze Kisi.... a wiec jeślie jesteście w barach jak stonka ziemniaczana a w mordzie twardzi to mozecie mierzyc się z kisią. Kisia to przeciętny chłopczyk który ma o sobie mniemanie jak by był kims mocnym ? twardym ? hmm dużym ?? powiem to tak takich ludzi się nie bije bo strach ze coś im się stanie ;/ No muszę podkreślic ze ma parapet taki ze mozna pluc mu na brode lupki ze slonczenika lub wykorzystac do stolika pod piwko :D Proszę nie bijcie go :D:D to biedny chlopczyk naprawde jest okej :P:P :cup:

Massior
16-07-2007, 00:16
Witeczka

Widze ze rozmawiacie o moim serdecznym koledze Kisi.... a wiec jeślie jesteście w barach jak stonka ziemniaczana a w mordzie twardzi to mozecie mierzyc się z kisią. Kisia to przeciętny chłopczyk który ma o sobie mniemanie jak by był kims mocnym ? twardym ? hmm dużym ?? powiem to tak takich ludzi się nie bije bo strach ze coś im się stanie ;/ No muszę podkreślic ze ma parapet taki ze mozna pluc mu na brode lupki ze slonczenika lub wykorzystac do stolika pod piwko :D Proszę nie bijcie go :D:D to biedny chlopczyk naprawde jest okej :P:P :cup:

Toś pojechał sobie po nim az ze śmiechu nie moge...

Jedna riposta... WARA GNOJU.

-Phoenix-
16-07-2007, 00:35
Yama to pierodolony śmieć i traitor, jestem pewny że nie wpadnie
A tak sie ustawiać chciał:(

Kisiaa
@czubakka

chyba cie jeblo ze bede jechal do poznania oklepac jakiegos dlugowlosego opryszczonego smiecia ;o

i na huj mi ile kumpli chce na takiego przecinaka jak ty?;o

chetnie sie ustawie, wpadnij do krakowa? kielc? obojetne gdzie ale nie 400+ km odemnie ;o
@b_1

nastepny kozak zza monitora, pierdolona 13 letnia ciota żyjąca tibia

Milivin
Poznań, przy eskulapie datę możesz sobie wybrać i zabrać tyle kumpli ile tylko będziesz chciał

Poznan humm moim zdaniem zostales wykorzystany przez Wojciecha K. i teraz myslisz ze jestes taki fajny, a wlosy masz takie "dlugie" po to zeby zakrywala twoje rozjeba*** dupsko. No wiesz mogles isc do lekarza moze by ci to zaszyl ale wiem ze ty lubisz miec duzo kutasow w dupie;)

berger
16-07-2007, 02:27
Ej ktos ma fote tego czubaki mam dobry humor i chetnie bym sie posmial:)

Niech ktos tu wrzuci xD

Kisiaa
16-07-2007, 16:03

Niech ktos tu wrzuci xD

mial na fotce ale wyjebal ;/

moge Ci go w skrócie opisac:

dlugo wlosy opryszczony przeszczep, na wszystkich fotkach ( mial ich z 6 ) byl w tej samej bluzie vadera \,,,/

ogolnie to niedojeb ;/

Naro
16-07-2007, 16:15

Niech ktos tu wrzuci xD

z tego co widizalem jego foty to on wyglada jak dlugowlosy skinhead we fleku ze sklepu "wszystko za 5 zł" w wieku mniej wiecej 13-15 lat...

takki smieszny chlopaszek, a jakbys go widzial i czytal potem jego posty to dopiero bys humoru nabral :D

Kiełek
16-07-2007, 21:29
Ejejejejej... ma ktoś sprzedac winning lottery ticket? :)

kuchaaarz
17-07-2007, 00:28
Poznan humm moim zdaniem zostales wykorzystany przez Wojciecha K. i teraz myslisz ze jestes taki fajny, a wlosy masz takie "dlugie" po to zeby zakrywala twoje rozjeba*** dupsko. No wiesz mogles isc do lekarza moze by ci to zaszyl ale wiem ze ty lubisz miec duzo kutasow w dupie;)

Salvadora?xD

IridiaCarlinPk
17-07-2007, 10:07
z tego co widizalem jego foty to on wyglada jak dlugowlosy skinhead we fleku ze sklepu "wszystko za 5 zł" w wieku mniej wiecej 13-15 lat...

takki smieszny chlopaszek, a jakbys go widzial i czytal potem jego posty to dopiero bys humoru nabral :D

długowłosy skinhead? ok! OWN3D!
Walnołeś jak łysy warkoczem o kant kuli lol
macie slabe info bo Pheonix jest łysy:<
@Mass<3

berger
17-07-2007, 10:53

Uwierze! Mi tez by bylo łyso, jak by wszyscy dookola po mnie jechali:)

Naro
17-07-2007, 11:39
długowłosy skinhead? ok! OWN3D!
Walnołeś jak łysy warkoczem o kant kuli lol
@Mass<3

nie zlapales zalluzji...

on sie tu kreaowal na skinheada i w ogole jaki to macho z niego nie jest, nazi itd. a ma (przynajmniej mial) krecone włoski do ramion jak te bzdury wypisywał, wiec jesli ktos tu ma roizdwojenie osobowosci czy nie kumanie pojec to napewno nie ja
ale ty pewnie nei widziales jego photo albumu "czubakka" lol wiec nie dziwie sie ze nie do konca pojmujesz o czym pisalem

Miniek
17-07-2007, 11:59
Ale ty fajny, ejj ;<

Niewiem co tam pierdoliliscie wczesniej, nie mam czasu czytac jakichs zalowych opowiadan niedowartosciowanych dwudziestolatkow, ale powiem wam jedno :

HUJ Z WAMI POLACZKI~!!!!!!!!!!!!11111111111111111111

a no i

Fenshi<33333
Phoenix<33333333333333333333333333333333333333333333333333

Ripper, Fenshi, Phoenix
jak !
Lepper Kononowicz Giertych

Jak czterej muszkieterowie (-odjac jednego ! XD)
Jak Flip i Flap ( + ten 1 muszkieter ) !
Jak Ed, Edd i Eddy

supaaaaah 33333333triiiiohhh !
aewwwwwww

Miniek
17-07-2007, 12:04
nie zlapales zalluzji...

on sie tu kreaowal na skinheada i w ogole jaki to macho z niego nie jest, nazi itd. a ma (przynajmniej mial) krecone włoski do ramion jak te bzdury wypisywał, wiec jesli ktos tu ma roizdwojenie osobowosci czy nie kumanie pojec to napewno nie ja
ale ty pewnie nei widziales jego photo albumu "czubakka" lol wiec nie dziwie sie ze nie do konca pojmujesz o czym pisalem

na tym forum widze dalej trwa trzecia wojna forumowa :d

ale te forum to zal ;d zignorujcie tych mooronow :| bo juz tego naprawde czytac nie idzie :S:S:S zrobice nowy watek "Polaczki" i bedize klawo :d

Neztas
17-07-2007, 12:18
gdyby na tym forum obowiązywał limit IQ>10 to by zostaly w porywach ze 3 osoby

w sumie po co ja w ogole to napisalem przeciez i tak wiekszosc nie zrozumie

Miniek
17-07-2007, 12:18
Yama to pierodolony śmieć i traitor, jestem pewny że nie wpadnie
A tak sie ustawiać chciał:(

rany tak sie sklada ze prawdopodobnie bede z kumplami w poznaniu :d:d
ale to tylko tak chwilowo :| mysle ze sie dogadamy jakos posli mi numer kom na priva :D:D rany rany

Miniek
17-07-2007, 12:25
nie zlapales zalluzji...

'miszczu' on chyba nie wie co to skinhead :/

Miniek
17-07-2007, 12:26

cry me a river :d

Neztas
17-07-2007, 12:30
albo wiem tak żeby jakos sensownie wykorzystac miejsce na forum to dam moje arcydzieła kolekcja 2007 elite

jakos trzeba bylo produktywnie wykorzystac czas jak byla ta cala wojna czy co to tam bylo :P

http://i3.photobucket.com/albums/y97/Neztas/Paint%20Ftw/viffarn.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y97/Neztas/Paint%20Ftw/teptas.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y97/Neztas/Paint%20Ftw/viffff.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y97/Neztas/Paint%20Ftw/mejoz.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y97/Neztas/Paint%20Ftw/kaboom.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y97/Neztas/Paint%20Ftw/ethical.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y97/Neztas/Paint%20Ftw/sprite.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y97/Neztas/Paint%20Ftw/neztas.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y97/Neztas/Paint%20Ftw/mejozrozpieprzacz.jpg

Thoris...
17-07-2007, 13:37
lol ;d kozackie rysunki no i choc tycza sie tematu. Ciekawi mnie kto wkoncu odwiedzi Phoenixa i skonczy temat który tak czesto jest podejmowany przez licznych forumfajterów.

Valard
17-07-2007, 13:45
Haha xD Neztas jesteś wielki =p
@Thoris
Sądze, że co do czego to nikt Go nie odwiedzi =p

Kiełek
17-07-2007, 14:41
Blee Neztas lepsze ode mnie, tylko że ja rysowałem ołówkiem ;(

Massior
17-07-2007, 17:17
Rysuneczki pierwsza klasa musze przyznać :D MOreee blzzz

berger
18-07-2007, 00:53
Ta neztas zajebiste rysunki.... Narysuj teraz jak ownowaliscie ich na Hellgate :) i jak dales dyla na dach na fibule przez caly tibialand...

Trzeba bylo jak mikolaj przed komin jeszcze probowac spier....:cup:

P.S. Poki co gdyby nie (krzysiek)Viffarn to nie wiem czy mieli byscie jakiegos fraga ;)

P.S II nie kibicuje Terragonowi czy jak oni sie zwali ale badz bardziej obiektywny ;)

Miniek
18-07-2007, 01:45
Ta neztas zajebiste rysunki.... Narysuj teraz jak ownowaliscie ich na Hellgate :) i jak dales dyla na dach na fibule przez caly tibialand...

Trzeba bylo jak mikolaj przed komin jeszcze probowac spier....:cup:

P.S. Poki co gdyby nie (krzysiek)Viffarn to nie wiem czy mieli byscie jakiegos fraga ;)

P.S II nie kibicuje Terragonowi czy jak oni sie zwali ale badz bardziej obiektywny ;)

^ ^

10 znakow >,<

Massterralph
18-07-2007, 10:55
"Nic nie jest stracone.
Póki znajdzie się choć jeden głupiec, by o to walczyć !"

fajna aluzja (chyba)
przydalby sie porzadny lider

Thoris...
18-07-2007, 11:45
ups :) <10 znaków>

Thoris...
18-07-2007, 11:46
@berger
Zdaje mi sie, ze tez wolal bys narysowac trap na Chealino na desercie, niz ta 1 akcje na Hell gate(mowa o tej przedostatniej wojnie, bo w innej nie brałem udziału i nic nie popwiem). Jakos gdy sie walczy to nie mówi sie o 2 stronie w superlatywach nie ukazuje sie na plakatach propagandowych ich dobrych ruchów. Chłopak zrobił swietne rysunki, musze sie przyznac,ze nie znam tych sytuacji bo byłem wtedy w Niemczech i bawiłem sie w farmera. Równie dobrze mozesz narysowac tego mikołaja :P i bede miał przyjemnosc oglądac wojne nie tylko z widoku Ethical, ale i normalnego Iridyjczyka. Ide na grila, a wy mozecie sobie zrobic jajka sadzone na rozgrzanym monitorze. Ćieść

berger
18-07-2007, 12:45
@Thor.. Ryskunki mi sie podobaly, ja nie umiem rysowac wiec nic z tego :(. Moglbym to narysowac ,ale staram sie byc obiektywny. Oni nie rozgromili tych szwabow ,tylko wzieli pokoj. I bez obrazy nie wiem czy by wygrali tego wara :|. Malo kto tam mial pojecie o wojnie. :P

Neztas cwiczy wchodzenie przez komin ,bo ma byc nowym sw mikolajem 8o

IridiaCarlinPk
18-07-2007, 13:38
no tak;d
@Thor.. Ryskunki mi sie podobaly, ja nie umiem rysowac wiec nic z tego :(. Moglbym to narysowac ,ale staram sie byc obiektywny. Oni nie rozgromili tych szwabow ,tylko wzieli pokoj. I bez obrazy nie wiem czy by wygrali tego wara :|. Malo kto tam mial pojecie o wojnie. :P
znow racja omg;D
ale arcom prezetu nie da!!!
@Naro- czy tzreba byc lysy miec glany zeby wyznawac nazistowskie poglady?:<
@Miniek - ja wiem kto to skinhead ale prosze Cie bardzo http://pl.wikipedia.org/wiki/Skinhead

Kiełek
18-07-2007, 13:41

Jest jakaś szansa żebym dostał prezent teraz? :confused:

Jinikao
18-07-2007, 16:49
albo wiem tak żeby jakos sensownie wykorzystac miejsce na forum to dam moje arcydzieła kolekcja 2007 elite

jakos trzeba bylo produktywnie wykorzystac czas jak byla ta cala wojna czy co to tam bylo :P

http://i3.photobucket.com/albums/y97/Neztas/Paint%20Ftw/viffarn.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y97/Neztas/Paint%20Ftw/teptas.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y97/Neztas/Paint%20Ftw/viffff.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y97/Neztas/Paint%20Ftw/mejoz.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y97/Neztas/Paint%20Ftw/kaboom.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y97/Neztas/Paint%20Ftw/ethical.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y97/Neztas/Paint%20Ftw/sprite.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y97/Neztas/Paint%20Ftw/neztas.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y97/Neztas/Paint%20Ftw/mejozrozpieprzacz.jpg

łał jaka to wersja klientu???

berger
18-07-2007, 16:59
@Naro- czy tzreba byc lysy miec glany zeby wyznawac nazistowskie poglady?:<
[/url]

Trzeba miec troche oleju w glowie, ogolnie nazizm nie jest tylko skierowany do czarnuchow, brudasow i polakow. Sa to poglady skrajnie nacjonalistyczne ktore takze trafiaja w POLAKOW.
Wiec wierzac w np sfastyke jestes aryjczykiem (niebieski wysoki blondyn), i minn dzialania twoje daza do wyeliminowania polakow. uwierz mi wiem cos o tym :)

a wiec np: nasz Phoenix glowny nazista pewnie jest typowym aryjczykiem z niemieckim obuwatelstwem ktory gdzies nauczyl sie polskiego:) bo to nie jest tak ze wali takie teksty nie majac o nich pojecia 8o

Makaveli Tha Don
18-07-2007, 19:53
Mendill niezle od*******a... Zen moglo by zareagowac-.-

Jinikao
18-07-2007, 20:32
Trzeba miec troche oleju w glowie, ogolnie nazizm nie jest tylko skierowany do czarnuchow, brudasow i polakow. Sa to poglady skrajnie nacjonalistyczne ktore takze trafiaja w POLAKOW.
Wiec wierzac w np sfastyke jestes aryjczykiem (niebieski wysoki blondyn), i minn dzialania twoje daza do wyeliminowania polakow. uwierz mi wiem cos o tym :)

a wiec np: nasz Phoenix glowny nazista pewnie jest typowym aryjczykiem z niemieckim obuwatelstwem ktory gdzies nauczyl sie polskiego:) bo to nie jest tak ze wali takie teksty nie majac o nich pojecia 8o

Phoenix przeciez jest Szwedem, sam kiedys pisal ze ma Szwedzkie obywatelstwo xDD. Nie no chlopak zaczyna sie troche gubic... dajcie mu juz spokoj bo zaraz zostanie punkiem i nas wszystkich swoimi glanami skopie

Karolek98
18-07-2007, 23:32

tak o sobie czytam czytam ise mysli.......niebieski wysoki blondyn, blond wlosy? spoko,a niebieskie to co on ma, skóre ? : }

berger
19-07-2007, 11:53
tak o sobie czytam czytam ise mysli.......niebieski wysoki blondyn, blond wlosy? spoko,a niebieskie to co on ma, skóre ? : }

Ta, gral on w teledysku Eiffel 65 - Blue (Da Ba Dee) xD

Neztas
19-07-2007, 15:58
Wchodzę na to forum Tibii
popularne jak piach w Libii
czytam cala tekstu strone
jak debile powalone
pisza bzdury do potegi
i zbieraja za to ciegi
jeden glupszy od drugiego
jakby bylo malo tego
jeszcze mysli ze ma racje
wyzywajac czyjas nacje
wezcie skonczcie juz te bluzgi
albo sobie kupcie mozgi
zgadnij phenix o kim mowa,
kisia przeczytaj od nowa
moze w koncu zrozumiecie
chociaz i tak gowno wiecie
mam gdzies ze powiesz ze jestem ciota
ze jestem frajer co sie mota
ze jestem rumun zyd i szmata
blebleble i sratatata
dobra koniec pier**lenia
trzeba wracac do expienia
tylko zeby mnie nie kikło
i eq by mi nie znikło!

Jinikao
19-07-2007, 16:45
^ koles co ty palisz???

pawel1992
19-07-2007, 17:03
Ta, gral on w teledysku Eiffel 65 - Blue (Da Ba Dee) xD

ja tam lubie tą piosenkę pierwszy raz słyszałem ją z 5 lat temu , a cały czas mam ją na mp3 ^_^

^ koles co ty palisz???
Bydgoskie Ziółko blz ; d

Makaveli Tha Don
20-07-2007, 00:51
Mam pytanie do czlonkow gildi "Zen": Jakie jest wasze podejscie do Mendilla i ekipy (Anima Libera), czy nie przeszkadza wam ten gnuj, a moze sie go boicie...? Wezcie go usztywniajcie, bo widzialem juz chyba z 5 tematow o jego wybrykach.

berger
20-07-2007, 02:17
Zen nic nie zrobi :|

Massterralph
20-07-2007, 10:13
Mam pytanie do czlonkow gildi "Zen": Jakie jest wasze podejscie do Mendilla i ekipy (Anima Libera), czy nie przeszkadza wam ten gnuj, a moze sie go boicie...? Wezcie go usztywniajcie, bo widzialem juz chyba z 5 tematow o jego wybrykach.

"Zen is a peacefull and neutral guild"

Jinikao
20-07-2007, 16:30
Jesli Mendil a tym samym Anima cos zrobia naszym gildia to wtedy zaczniemy reagowac, a jak narazie widac nikomu z naszych sie nic nei stalo, poza jednym wypadkiem i wetdy mendil all oddal

Meteon!
20-07-2007, 17:12

W profilu masz, ze jestes w Zen, wiec napisz to na forum guildi.

//Metek.

Makaveli Tha Don
22-07-2007, 14:30
Mendill odwiedzil mnie po raz drugi i nie mam juz zamiaru grac na tym servie :D:D:D, moj payment tym razem wynosil boh+g arm+crusader, czyli w sumie zaplacilem juz 2x boh, g arm, 2x crusader8o i jeszcze mam im placic 20k, zeby nie miec hunta8o8o

Jezeli rozpoczela by sie jakas kolejna wojna, chetnie bym wam pomogl jako noob char do podtrzymywania pz locka itd. itp.:D

PS.
Na darmo szukalem pomocy u jedynych osob, ktore mogly mi pomoc... Jeden z moich najlepszych kumpli nie pomogl mi w dostaniu sie do Zen Academy (coz, prawdziwych przyjaciol poznaje sie w beidzie:(). Sam Mendill powiedzial, ze ma Zen w dupie, bo i tak nic nie mogli by mu zrobic i boja sie wojny z Arc.

PS. 2
Czy ktokolwiek szykuje sie do gry na nowym servie, jezeli tak owe powstana?

Jinikao
22-07-2007, 16:49
Przecierz piszesz ze jestes w Zen to po co chcesz sie do academy dostac?? Smieszne. Mendil ma w dupie zen?? to czemu oddawal calego loota to zabral jednemu z naszych??

Niewytrzymam
22-07-2007, 17:09
@Jinikao - "Smieszne. Mendil ma w dupie zen?? to czemu oddawal calego loota to zabral jednemu z naszych??"

1. Hajsu ma w kurwe
2. Może kogoś szanuje z Zen , kogoś kto mu napisał ze ma oddać
3. Wie co to Honor
4. Boja sie? kogo? Widziałem nie raz PVP Zenów...
5. Po tym update nie maja nic do stracenia skoro pisali ze grac niebeda

---------------

@Lisu , Kash i Ekipa

Najśmieszniejsze jest to ze to co wam napsialem tutaj to 80% z was mi pisala tak samo -.- , lisu piszesz "czemu nie dolonczyli" A CHCIELISCIE POMOC?
no wlasnie pisaliscie ze dacie rade jest was wystarczajaco dużo a my jesteśmy noobami...

Mógłbym wypisywać wiele innych rzeczy które sobie przeczą przez wasze wypowiedzi ale po co? to strata czasu wy ciągle będziecie myśleć ze jesteście kimś , Pozdro Kucharz i Ekipa co na Vencie ludziom wbiła i wyzywali...

Pierdole was bo tylko trace czas Elo.

Makaveli Tha Don
22-07-2007, 17:29
Przecierz piszesz ze jestes w Zen to po co chcesz sie do academy dostac?? Smieszne. Mendil ma w dupie zen?? to czemu oddawal calego loota to zabral jednemu z naszych??

Po 1, jak chcesz to zaraz moge byc nawet w Arcanium...;)
Po 2, moze oddal loota, bo poprostu czekaja na lepszy moment zeby zaczac z wami wojne i wyjebac was z serva... Slyszalem od paru osob, ze Arc juz od dawna sie na was szykuje i wkoncu to nastapi. A to, ze jestescie z Arc "kumplami" i, ze macie u nich "luzy", to o niczym nie swiadczy, bo na paru serverach juz tak bylo, ze dobrzy kumple itd., a wybuchala wojna i okazywalo sie, ze kazdy sie nienawidzi...:o

Anienqis
22-07-2007, 17:57
Po 1, jak chcesz to zaraz moge byc nawet w Arcanium...;)
Po 2, moze oddal loota, bo poprostu czekaja na lepszy moment zeby zaczac z wami wojne i wyjebac was z serva... Slyszalem od paru osob, ze Arc juz od dawna sie na was szykuje i wkoncu to nastapi. A to, ze jestescie z Arc "kumplami" i, ze macie u nich "luzy", to o niczym nie swiadczy, bo na paru serverach juz tak bylo, ze dobrzy kumple itd., a wybuchala wojna i okazywalo sie, ze kazdy sie nienawidzi...:o

Ja pierdole, idioto ogarnij sie. Arc NIGDY nie rozpocznie wojny z Zenami, dotarlo? Jak masz pisac se w profilu ze jestes w zen i pierdolic takie glupoty to najlepiej pyskiem w dol i zamilcz. Jebany zen-wanna-be. A to ze wiekszosc brkow i czesc polakow z Zen nie ma pvp to inna sprawa. A i nie odpisuj, bo nie bede marnowal moich cennych 2minut na idiote twojego pokroju. pa.

IridiaCarlinPk
22-07-2007, 18:07
@Jinikao - "Smieszne. Mendil ma w dupie zen?? to czemu oddawal calego loota to zabral jednemu z naszych??"

1. Hajsu ma w kurwe
3. Wie co to Honor

4- ja tez widzialem ich pvp i chyba oni napisali petycje o hotkeye w Tibii:<
a arc wybija teraz kogo chce;d bo ich to wali

up/\ kiedys to nastapi tylko z Zen wyjdzie paru rli/dobrych ziomow arc i na reszcie zalezec im nie bedzie;]

Meteon!
22-07-2007, 22:02

1. Hajsu ma w kurwe
3. Wie co to Honor

---------------

@Lisu , Kash i Ekipa

Najśmieszniejsze jest to ze to co wam napsialem tutaj to 80% z was mi pisala tak samo -.- , lisu piszesz "czemu nie dolonczyli" A CHCIELISCIE POMOC?
no wlasnie pisaliscie ze dacie rade jest was wystarczajaco dużo a my jesteśmy noobami...

Mógłbym wypisywać wiele innych rzeczy które sobie przeczą przez wasze wypowiedzi ale po co? to strata czasu wy ciągle będziecie myśleć ze jesteście kimś , Pozdro Kucharz i Ekipa co na Vencie ludziom wbiła i wyzywali...

Pierdole was bo tylko trace czas Elo.

My, Oni Ciebie tez.

ja tez widzialem ich pvp i chyba oni napisali petycje o hotkeye w Tibii:<

Wybacz Wielki pvp mastah ;(

//Metek.

Meteon!
22-07-2007, 22:14
Witam wszystkich ludzi ktorzy chca nauczyc sie hackowania. Po pierwsze nie jest to tak trudne jak sie wydaje, kazdy kto chce nauczyc sie moze to zrobic. Wystarczy wejsc w poradnik www.hacking.k2.pI zapoznac sie wiadomosciami tam zawartymi. Wszystkie pliki na stronie zostaly przeskanowane wiec nie zawieraja zadnych dziwnych tresci i wirusow. Zaparszam chetnych i pozdrawiam!

Ja pierdoooooooooooooooooooooooooooooooooooole ! Zajebisty program !
Haknalem juz Seromontisa !!!!1!
Polecam -.-

//Metek.

Jinikao
22-07-2007, 23:07
Jakby Arc chcialo wyjebac Zen to by zrobilo to juz dawno, a nie dawalo Zen 2 i pol roku na zbieranie ludzi i nabijanie lvl. Skoro im na grze juz nie zalezy to czemu nikt z Zen nie padl jeszcze, a z kazdej innej gildi praktycznie ludzie padali. Pomysl zanim cos napiszesz

Anienqis
22-07-2007, 23:44
[QUOTE=Meteon!;1563443

//Metek.[/QUOTE]

Wara od Avena, psie

Elevarm
23-07-2007, 00:52
up/\ kiedys to nastapi tylko z Zen wyjdzie paru rli/dobrych ziomow arc i na reszcie zalezec im nie bedzie;]

Ci o których mówisz to właśnie jest Zen...

Poza tym nie ma co się bać żadnych waszych wojen; Zen nie powstał żeby rządzić Iridią, aby żeby walczyć z Arcanium o władzę - według mnie to jest podstawowy powód przez którego nie było, i nie będzie wojny.

Poza tym Zen ma jeszcze jedną przewagę - nikt z tej gildii nie płacze po forach, nie wypomina sobie co było lat temu czterdzieści osiem, ani jak to trzy wojny temu ten zdradził tego, a tamten był szpiegiem. Po prostu grają. I nawet są w tym dobrzy. I nawet nie potrzebują wyjebanego w kosmos PVP.

Miniek
23-07-2007, 03:07
Ludzie czego wy sie zenu czepiacie :| :| :| :| :| ?
zazdroscicie im ze ich nie ruszaja :| czy jak ?
ostatnio zen to jedna z najbardziej obleganych gildi na iridi (tak mi sie wydaje)
chesz sobie robic pgie ? chesz sobie pograc in peace ? masz 2 opcje (nie no jest ich wiecej ale malo realne xDDDDDDDDD)
- zostajesz pupilkiem wiadomo kogo,
- wbijasz do zen
(to taka moja wizja swiata iridi)

Pewne osoby ciezko pracowaly zapewne na taki 'status' jaki ma zen,
zaloze sie ze noil czy jak mu tam i tamta ekipa ma dobre moze nawet i swietne stosunki z pewnymi osobami z arc, nie wnikam

placzesz ze zen ma cos z tym zrobic ?
no ale na co po co ?
maja swoich ziomkow w 1 gildi i nie obchodzi ich reszta : |
To ze mendill cie spalowal to juz nie jest nowosc : P zapewne nie pierwszy i nie ostatni bedziesz : | moglo byc gorzej xD

nie chce mi sie wiecej pisac =/

Massterralph
23-07-2007, 12:52
@Makaveli Tha Don
Nie placz juz... mama kredki kupi!
Ja jakos gram tu prawie 2 lata, jeszcze nigdy nikt mnie nie pa'owal, nikt z arc nie wbil na resp i nie powiedzial "leave". I to nie jest sprawa ze mam pro, bo tak sie sklada, ze nie mam ani jednego, wiec juz skoncz pierdolic albo ogolnie skoncz z iridai/tibia

oto moje zdanie

a poza tym Zen dobra gildia i szacun i respekt maja na iridii

Massior
23-07-2007, 12:59
@Makaveli Tha Don
Nie placz juz... mama kredki kupi!
Ja jakos gram tu prawie 2 lata, jeszcze nigdy nikt mnie nie pa'owal, nikt z arc nie wbil na resp i nie powiedzial "leave". I to nie jest sprawa ze mam pro, bo tak sie sklada, ze nie mam ani jednego, wiec juz skoncz pierdolic albo ogolnie skoncz z iridai/tibia

oto moje zdanie

a poza tym Zen dobra gildia i szacun i respekt maja na iridii

ok, a powiedz mi jeszcze jaki masz lvl?

Thoris...
23-07-2007, 13:01
@Massterralph
jak Ci na resp nie wbijaja to moze ganiasz po rotach w molts, albo nie wiem.
Smieszne, ze ja nie znam ludzi których by nie wyjebali ( spełniajacych te warunki : ze nie lize dupy i nie ma pro w Arc :) ). Btw przedstaw sie bo tak se kazdy moze gadac. :)

Massterralph
23-07-2007, 13:09
@Thoris
nie, nie raczej wole mint, guardy
Co prawda tam arc raczej nie wita, ale pewnie zdazaja sie kolesie, ktorzy strasza: "hunted by arc", ale ja tego jeszcze nie zaznalem, jak wczesniej mowilem

Ralph pallek 50 paladyn (pewnie bedziecie mnie jezdzic jak kazdego na tym forum, ktory nie jest walczyl w wojnach...i nie ma lvlu wyskokiego)

Thoris...
23-07-2007, 13:10
@Up
To sie nie wypowiadaj jak nie zajmujesz nigdy aren na których oni lubia expic :) to tyle.

*(pewnie bedziecie mnie jezdzic jak kazdego na tym forum, ktory nie jest walczyl w wojnach...i nie ma lvlu wyskokiego)

I po co to dopisales po moim poscie, masz sredni lvl i narazie nie miales okazji doswiadczyc Pa to sie ciesz i graj oby jak najdluzej.

No i pomysl 2 razy zanim klikniesz na odpowiedz bo sam sobie odpowiedziales 2 postem i kurwa nie lubie jak ktos mnie klasyfikuje pod cos tak chamsko. Postuje jak mnie cos w oczy razi lub ktos tyka moich kolegów :) Kazałem Ci sie przedstawic bo chciałem zobaczyc na czym mozesz expic, a nie wytykac Ci ten mniejszy lvl i bierna postawe w wojnie, czesc

Massior
23-07-2007, 13:14
Ralph pallek 50 paladyn (pewnie bedziecie mnie jezdzic jak kazdego na tym forum, ktory nie jest walczyl w wojnach...i nie ma lvlu wyskokiego)

I wszystko jasne ;) Marcin wbijaj na Wsiz ;D

IridiaCarlinPk
23-07-2007, 13:52
My, Oni Ciebie tez.

//Metek.
niestety mam umiejetnosci pvp bo "paru" ludzi tu zabilem mozesz spytac Massiora,Bezucha czy tam kogo chcesz;d
@Massterralph
jak Ci na resp nie wbijaja to moze ganiasz po rotach w molts,
HAHHAHHA own3d!!!!! chociaz na molts tez sie ucieka wiec ja proponuje wolfy i bugi na north port.

nightwish_88
23-07-2007, 14:02
niestety mam umiejetnosci pvp bo "paru" ludzi tu zabilem mozesz spytac Massiora,Bezucha czy tam kogo chcesz;d

HAHHAHHA own3d!!!!! chociaz na molts tez sie ucieka wiec ja proponuje wolfy i bugi na north port.

^UP
ALbo mnie <3 :D

Jak ja dawno tu nie byłem...

Meteon!
23-07-2007, 17:18
Wara od Avena, psie

Bujaj sie pajacu.

Czy ja napisalem gdzies, ze nie masz?

@Thoris.

Nie marnuj wakacji na forum !!!1!!!!!!!!
Lec na powietrze !

//Metek.

Thoris...
23-07-2007, 17:29
@Metek
Bede robił z moim wolnym czasem co mi sie podoba... Rower mi sie zypsuł wiec mam go jeszcze wiecej :)

Alora
23-07-2007, 19:41
Czytając ostatnie 16 stron tematu znowu mi się to podoba. ja chce więcej. Caman Veremus czy jak ci tam Kisia,Phoenix uwielbiam jak na siebie bluzgacie :D Pozdro Kiełek xD Btw.Belin jak tam twój evul palek?:P

Kiełek
23-07-2007, 20:30
Czytając ostatnie 16 stron tematu znowu mi się to podoba. ja chce więcej. Caman Veremus czy jak ci tam Kisia,Phoenix uwielbiam jak na siebie bluzgacie :D Pozdro Kiełek xD Btw.Belin jak tam twój evul palek?:P

Bylo go rookowac przed update 7.6 ;(
Ale nick mi sie podoba sie ;d

IridiaCarlinPk
23-07-2007, 20:43
ja sie nie bluzgam wiec nie wiem moze nie te forum:<

berger
25-07-2007, 23:00
Jul 25 2007, 20:50:07 CEST Killed at Level 131 by Stram
and by Don Toro

Its gonna be a... Hot summer ,a hot hot summer...

Anum
26-07-2007, 00:22
Jul 25 2007, 20:50:07 CEST Killed at Level 131 by Stram
and by Don Toro

Za co tym razem Anas padł?

Kisiaa
26-07-2007, 00:29

23:17 Yamahati [110]: Why anas died?:d
23:18 Mendill [139]: cocky
23:18 Mendill [139]: etc

Massior
26-07-2007, 00:33

Nie znam powodu ale snuje pewne przypuszczenia... Pewnie za byle G(!) jak to zwykle bywa na naszej iridii. Lub też ktoś wymyślił sobie pewien G(!) rizon ;)

berger
26-07-2007, 00:34
23:17 Yamahati [110]: Why anas died?:d
23:18 Mendill [139]: cocky
23:18 Mendill [139]: etc

Zjadl ciasteczko Mendillowi?.... dobrze ze sie nie kapnol , bo raz mu dragon hama podjadlem :|

mastertomasz
26-07-2007, 00:36
@all up
oto dlaczego opuściłem ten serwer
ale zaglądam i pozdrawiam
=)

Kiełek
26-07-2007, 01:09
Czy mi sie wydaje sie czy Legnica sie dobrała do Shamali i Pothiego?-.^

kuchaaarz
26-07-2007, 02:18
who cares?

Jinikao
26-07-2007, 18:11
No i sprawa wyjasniona z Anasem;p

Elevarm
26-07-2007, 18:34
No i sprawa wyjasniona z Anasem;p

Ja bym powiedział że 'wyjaśniona' to trochę za bardzo... hmm... niedopowiedziane?XD

btw szykuje się nam kolejna wyprawa w paszczę ZUA!

kulka1991
26-07-2007, 19:46
btw szykuje się nam kolejna wyprawa w paszczę ZUA!

O ta :-D Oby udana jeśli mówisz o tym co myśle

@Bezuch
Musze z Toba pogadac to wazne

Elevarm
26-07-2007, 22:33
O ta :-D Oby udana jeśli mówisz o tym co myśle

Tak mam na myśli ZUO z Siedmiu Komnat ^^

Kiełek
27-07-2007, 02:53

01:34 Whaha [43]: kashrius da'roc down

01:22 You see a dead human (Vol:10). You recognize Kashrius da'Roc. He was killed by Fardel.

Oj taaa ;<

kuchaaarz
27-07-2007, 03:18
@ up

Gz Miniek!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
pozdro Fenshi ****U :)

Arthas The Keeper
27-07-2007, 11:33
Ciekawe czy tym razem mieli powód czy znów muszą jakiś wymyślić...
To jest poprostu śmieszne :baby:

signed: Usar

mastertomasz
27-07-2007, 11:54
Pojebane, żal mi Kasha =(

Wojny nie będzie bo się nasz team nie pozbiera i stwierdzą, że nie dadzą rady.

Rediko
27-07-2007, 12:34
kurde ;( oni juz przesadzaja ;/

Ripper chce wrócic ten ktory mowil ze nigdy juz nie bedzie gral i nie wroci na iridie;P

kuchaaarz
27-07-2007, 14:57
Widzicie, to jest tak...Fenshi wymysli byle gowno, a ze Arcanium to na reke, ze moga sobie kogos zabic to sie dzieje jak sie dzieje :)

Grilvex
27-07-2007, 15:20
Kto powiedzial ze to moja wina ;p?

I prosze, nie pokazujcie iridi waszej propagandy, zwalasz na mnie bo jest napieta sytuacja pomiedzy mna a prolacks?

Nie wkur*** mnie bo takie pompy ze tu nie gracie itp to wiesz, wiec nie prowokujcie, ja juz jakis czas temu sobie odpuscilem te zabawy, to znowu taki debil jak kucharz zaczyna...

Jinikao
27-07-2007, 16:24
Fenshi ty ***ju jak mogles pokazac im tego ss, Ale z ciebie pipa

Grilvex
27-07-2007, 20:19
Heh prawie udał ci się zart, ale dobrze wiesz ze nie mam ojca...gz
Teraz pokazałes na ile cie stać, i doporowadziles do tego ze zbudziłeś we mnie znowu gniew, dostarcze ci i twoim kompaną wrażeń...obiecuje.

I żeby ludzie wiedzieli dlaczego dzieją sie takie rzeczy, to co napisałeś swiadomomie w poscie wyżej doprowadza do takich akcji i wiele innych waszych wypowiedzi,działań itp.

Ty zaatakowałes w taki sposób? Ja zaatakuje w inny :).

I jak tu zakączyć to? Jak zawsze któryś z was chce zacząć wszystko od nowa?

Mam nadzieję że zorganizujecie team do war po tym jak zabili Kasha~ i będziemy mogli wylać swoje problemy na battle.

Meteon!
27-07-2007, 20:35
Teraz pokazałes na ile cie stać, i doporowadziles do tego ze zbudziłeś we mnie znowu gniew, dostarcze ci i twoim kompaną wrażeń...obiecuje.

I żeby ludzie wiedzieli dlaczego dzieją sie takie rzeczy, to co napisałeś swiadomomie w poscie wyżej doprowadza do takich akcji i wiele innych waszych wypowiedzi,działań itp.

Mam nadzieję że zorganizujecie team do war po tym jak zabili Kasha~ i będziemy mogli wylać swoje problemy na battle.

I tak bys pewnie nie walczyl ;|

//Metek.

Massterralph
27-07-2007, 20:35
@Fenshi
Zakonczyc nie zakączyc

Zaczynam sie Ciebie bac ;p

Grilvex
27-07-2007, 21:40
@Meteon

Obyś sie nie zdziwił.

Stefan-Kiszewo
28-07-2007, 00:45
Wojna Panowie organizujcie sie i nie dajcie sobą pomiatać!! Patrząc z boku na sytuacje na Iridii nachodzi jedno pytanie czemu najwięszke Polskie lvl nie sa w jedenje glidi? Jakos Arcnium od zawsze jest w tym samym składzie czasmi sa nie wielkie rotacje ale widac ze osobiste ambicje niektórych wykraczja poza dobro ogółu czyli wszystkich Polaków na Iridii.Trzeba walczyć oto aby Polacy panowali na tym serwerze jest taki potencjał ludzki żeby władac tym serwerem porozumcie sie i FIGHT!!

Massterralph
28-07-2007, 00:48
Wojna Panowie organizujcie sie i nie dajcie sobą pomiatać!! Patrząc z boku na sytuacje na Iridii nachodzi jedno pytanie czemu najwięszke Polskie lvl nie sa w jedenje glidi? Jakos Arcnium od zawsze jest w tym samym składzie czasmi sa nie wielkie rotacje ale widac ze osobiste ambicje niektórych wykraczja poza dobro ogółu czyli wszystkich Polaków na Iridii.Trzeba walczyć oto aby Polacy panowali na tym serwerze jest taki potencjał ludzki żeby władac tym serwerem porozumcie sie i FIGHT!!

w Arc sa dosyc duze rotacje np. Anima Libera
myslisz ze nie probowali juz?? zawsze konczy sie tak samo ;/

Jednak czytam od czasu do czasu forum na tibia.com i duzo ludzi chce tam wojny, szkoda tylko, ze to l lvle

Massior
28-07-2007, 00:49

ehhh to by było zbyt piękne...

Stefan-Kiszewo
28-07-2007, 01:00
Dokładnie nie wiem jak wygląda ta sytuacja od kuchni czy sa płacone haracze na rezcz szwedzkiej gildi ale nie mozna dac soba pomiatać !! Zamiast pyskówek powinniśce porozmawiać i zrobić tak aby Polakom grało sie dobrze na tym serwerze!! A nie byli gnębieni przez szedów któych jest kilkakronie mniej!! WIEC DO BOJU!! SZACUNEK DLA KAŻDEGO ZAWODNIKA CO PODEJMIE WALKE!! POLSKA PONAD WSZYSTKO!!

e174c
28-07-2007, 01:19

Więsz fęszi ja myślę żę ty powinienęś się pięrdąlnąć w łęb, włąźiśż w dupskó ąrćąńium ą óńi i tąk ćię wydymąją. Ząśtąńów śię 2 rąży żąńim ćóś pówięśż.
Pisze w takim języku jaki chyba rozumiesz, bo po tym poście pokazałeś że tak piszesz :)

@Stefan
święta racja!

Stefan-Kiszewo
28-07-2007, 01:43
Kurwa wszyscy nie boja wychylić im dłużej bedzie taki stan trwać tym gorzej dla was Pokarzcie kalse i podejmijce walke nawet jesli przegracie będziece mieć szacunek wielu graczy i pokażecie TYM lamusom którzy maja czelnośc lizac dupe szwedom że macie honor!! Nie można wiecznie stać z boku!! Wiec Wszyscy Polacy do Boju!!!! Nie rozumie zupełnie gildi Torcida Gliwice może nie staąwia dużej siły ale w końcu sa to kbole i że oni liżą dupe szwedom to juz przesada ograrnije sie !!! SZACUNEK DLA KAŻDEGO ZAWODNIKA CO PODEJMIE WALKE!! Te słowa nie sa wam obce wiec WALCZMY !!

Grilvex
28-07-2007, 02:56
/\ hmm 100% pewnosci ze jestes jednym z Prolack.
Nie masz nawet jaj zeby napisac z normalnego konta tylko musisz robic inne?
Z czym do ludzi? ale wy jestecie zalosni...wasza walka polega na obrazie mnie po forum, kompletnie to olewam, i szczerze przyznam ze nawet mnie to bawi.

BLAME ME MOREEEEEE BLX :baby:

-Phoenix-
28-07-2007, 08:53
Baj de łej
"Ty zaatakowałes w taki sposób? Ja zaatakuje w inny" zaatakowac to ty mozesz analnie jakiegos psa na osiedlu :<

Na battle?:O a dasz rade tym razem do hills dobiec?xD

W sumie mam to w dupie co piszesz, co robisz, twojego starego tez mam w dupie, tak jak i Ciebie i Twoja matke i dziewczyne i babcie i szczecin i kurwa nie wiem. pierdoli mnie to ze jade po twojej rodzinie ale jestes takim kutasem ze inaczej nie umiem. cry me a river kurwa. czekam na to co zrobisz. powiesz ze masz krotkiego pisiora czy co...i mam nadzieje tak jak ktos juz napisal ze sie przypierdolisz w leb czyms ciezkim. zaraz pewnie pierdolniesz cos w stylu jaki to ty zajebisty jestes :O taka prawda ze na tym serverze to Cie nikt nie lublil nie lubi i nie bedzie bo kawal z ciebie skurwysyna i nołlajfera. zachowaj kurwa czesc honoru i zamknij ten pierdolony pysk. panie wannabe kozak. smierdzisz na odleglosc i watpie zeby Ci ktos zaufal. PIERDOL SIE :|

myślałem, że nie zobacze w życiu nic żałośniejszego od Kisi..
widocznie sie myliłem..

sumienie_Fenshiego
28-07-2007, 09:47
Fenshi ty maly brzydalu co spisz w szafie.

Jestes bardziej zalosny niz Lepper z Samoobrony. "Ty zaatakowałes w taki sposób? Ja zaatakuje w inny" <<< O jakim ataku mowisz patałachu?

Chyba, że tak wylizesz obsrane dupsko firenza, że w stanie błogości zrobi co mu powiesz. I to ma być twoja walka? <lol69> Bieganie do członków Arc żeby się im poskarżyć?

Przypomina mi się pewna sentencja z dzieciństwa, mianowicie mówieone przez wiele dzieci "Jesteś u mamy", i twoje bardzo podobne "Jestes u Arc" wskazuje że zatrzymałeś się w rozwoju już dawno temu i zamiast robić postępy ty się cofasz.

A wiesz jaka jest największa nobowatość z twojej strony? I to co utwierdza mnie, że to jednak nie jest propaganda Kasha? Otóż:

Napisane przez Grilvex:

Kto powiedzial ze to moja wina ;p?

I prosze, nie pokazujcie iridi waszej propagandy, zwalasz na mnie bo jest napieta sytuacja pomiedzy mna a prolacks?

I już pare postów niżej:

A tak wogule o jakich ludziach mówisz? Tych twoich 2 rli? Czy może twoja gildia? Po prawdzie to 99% Iridii ma cie za zwykłego smiecia. Oczywiscie nikt z twojej gildi ani "pseudo znajomych" ci tego nie powie. A wiesz dlaczego?
Bo boją się że znowu polecisz na skargę do wielmozow z Arc a oni tylko szukaja blachych powodów.

Co do war, którego i tak nigdy nie będzie, to weź się obudź czlowieku, bo błądzisz w ciemności. Nikt by ciebie na wojne nie zabral bo ogólnie juz uchodzisz za zdrajcę i za male pieniądze szybko zmieniasz barwy.

Rada na przyszlosc: Zamknij się w szafie bez klamki ze zdjęciem firenza i małą latarką, i rób to co robisz codziennie gdy go widzisz, tyle tylko ze teraz sam w zamknięciu, a nie przed monitorem w tibii.

Stefan-Kiszewo
28-07-2007, 12:16
/\ hmm 100% pewnosci ze jestes jednym z Prolack.
Nie masz nawet jaj zeby napisac z normalnego konta tylko musisz robic inne?
Z czym do ludzi? ale wy jestecie zalosni...wasza walka polega na obrazie mnie po forum, kompletnie to olewam, i szczerze przyznam ze nawet mnie to bawi.

BLAME ME MOREEEEEE BLX :baby:

lol? Nie jestem żadnym Prolack cokolwiek to jest tylko to po 1 po drugie nikogo nie obrazam tylko mówie co myśle i cos mi sie tu nie zgadza żeby lizać dupe szwedom co niektórzy nie maja honoru!!

Meteon!
28-07-2007, 16:37
Own3d :D

Wyprzedziles mnie kumplu z tym postem... ;|

//Metek.

Grilvex
28-07-2007, 16:44
@ sumienie Fenshiego

Heh "Szybko zmieniasz barwy za niewielkie pieniadze" "Zdrajca" czlowieku zobacz co ty piszesz, ty sie tak wczules w ta gre ze niedlugo bedziesz w uniformie polskiej armi siadal do komputera, a jak nie to w garniaku.
Dla mnie to jest gra i mam w dupie co o mnie myslisz i reszta, Ja sie bawie a nie wczówam...jak ty. Zreszta zmienilem barwy z inynch powodow, a pieniadze to byla mala rekompensata dla mnie. i w dupie mam co o mnie piszecie :) piszcie wiecej, bo mi malo waszych wypocin w nerwach jak gryziecie rece piszac to a zarazem myslac o mnie bo tak to wyglada:p

IridiaCarlinPk
28-07-2007, 18:59
zal.pl ;< czemu kierujesz do mnie teksty o przyjezdzaniu do szczecina i biciu Cie skoro w zyciu nawet tak nie powiedzialem?xD popatrz co do zdjecia to jeszcze gruby jestem ;< z reszta fotki z wroclawia sa ogolno dostepne
http://s77.photobucket.com/albums/j73/Kucharz666/Real%20life/Wroclaw%20rl%20metting/?start=0

z reszta to moj ostatni post na tym forum. a Ty graj daleeej ziom<333

ta pani Sizuzineczka fajna sie zakochalem no chyba moge nie?!

Pyrlik
28-07-2007, 21:11
Sir Slaviax
Jul 28 2007, 14:34:44 CEST
Killed at Level 154 by Huxy (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Huxy) and by Mimm (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Mimm)

aaaaa...;(
3m sie;)

Jinikao
29-07-2007, 14:52
Kucharz na zdjeciu "Group" jestem 2 z lewej Dopisz mnie!

Grilvex
29-07-2007, 14:57
@berger
Prosze, prosze, jaki ty sie rozmowny zrobiles odkad nie grasz :)

Ładnie ci idzie zgrywanie mądrego, btw dalej udajesz najebanego na ventrilo?

dzbanoln
29-07-2007, 17:25
Myslalem,ze nigdy tu nic nie napisze ale jednak zmienilem zdanie.
Gdzie jest sens w ciaglym obrzucaniu sie blotem??
Kto oprocz zainteresowanych wie czemu Fenshi zrobil to co zrobil?
Z ogolnie dostepnych informacji wynika ,ze ku.wa z niego niezla (zaznaczam z ogolnie dostepnych informacji bo innych nie znam),ale ile mozna jeszcze o tym pisac?
POodejrzewam ,ze On i tak sra na to wiec i wy wyluzujcie bo szkoda waszych nerwow.
Wojny nie bedzie ,no chyba ze powstanie calkiem (ale to calkiem)nowa ekipa a na to sie nie zanosi.
Pozdrawiam

berger
29-07-2007, 18:10
Tyk tyk tyk.....

By nie offtopicowac :)

Ogolnie tak to juz jest na iridi zawsze bedzie ktos po kim bedzie sie jezdzic. Zawsze znajdzie sie jakas faja. Ogolnie Arcanium robi to co chce bo tak moze, wygrali war a minn nagroda tego ze wygrali jest to iz ci slabi ida do nich.

Anima i Arc raczej nie beda sie bic wiec beda panowac na serwie.

A co z tego ze randomuja. Sa poza Arc oficjalnie, a nieoficjalnie to jedno i to samo ;)

A teraz z innej beczki.
@fenshi - Mysle jak by ci tu odpisac , by twoj orzeszek zatrybil poniewaz wiekszosc odp jest zbyt skaplikowana dla twojej pustej glowy... i juz wiem!.....

.....Kurwa!

Lisu
29-07-2007, 22:07
btw dalej udajesz najebanego na ventrilo?

Hahahahaha KUR** hahahahha WYJE.... Zaraz bedzie.... "Pamietasz jak mi zajebales grabki?" Kur** ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

//Mlody!

Grilvex
30-07-2007, 00:52
Ooo Młody...witam tego co najwiecej zawsze gadał a gówno kiedykolwiek zrobił :) pozdrawiam !!!

berger
30-07-2007, 01:16
@Fenshi ty to wiele zrobiles... Poza spamowaniem "gdzie sa hillsy" to nie pamietam twoich blyskotliwych akcji. Bo zaraz skonczyl ci sie pacc i tylko PKowales masloerem.

Jedno jest pewne, pominoles sie z powolaniem powinienes zawodowo zostac... Sprzedawca, jak nikt potrafisz wszytsko sprzedac...
Jak ci to nie pasuje startuj w Drodze do gwiazd... Bo potrafisz wszytsko pieknie wyspiewac :). Oj pieknie Spiewasz.

.........8o

Grilvex
30-07-2007, 14:24
Hmm nigdy nie krzyczłem gdzie są hillsy...wiesz w czym jest problem ze ja,anas i 2 jeszcze mialo pz +soul fire a ty uciekales nie majac pz(nie wiem czemu) albo w ogule cie tam nie bylo, prawda jest taka ze zostałem z anasem, on o tym wie. A ty co robiles na wojnie oprucz tego ze cie nie bylo a jak byles to zaraz niby wychodziles? oh jak ty pieknie gadasz bzdury oj jak pieknie noobisz, jestes takim co duzo gadac potrafi, NIC WIECEJ.

TyranX
30-07-2007, 14:43
Fenshi zapomniales dodac ze zanim miales soula wcisnoles Zardosa do trapa

berger
30-07-2007, 16:25
@Fenshi - Echh ta skleroza... Nie dziwie ci sie z takim malum mozdzkiem trudno zapamietac istotne sprawy:). Powiem ci szczerze ze bardziej zaklamanej osoby nie widzialem :| nawet phenix to przy tobie maly "Bobo" :)

Jakos wszyscy na Ventrilo co byli wtedy pamiataja twoje slowa "GDZIE SA HILLSY!!??" xD

Top wydarzenia z wojen to:
1 Fenshi : Gdzie sa hillsy??!!!!!!!!!!
2 Pielgrzymka Neztasa na Fibule
3 Fenshi : "nie wyplace sie mam HONOR!!".. Lepiej sprzedam ludzi Firenzemu zaoszczedze kase i kogos okradne.

Ale musze przyznac sie na forum przed wszytskimi... Faktycznie Fenshi zrobil na wojnie wiecej odemnie musze to przyznac z honorem.........Ale dla Arcanium 8o

Elevarm
30-07-2007, 16:44
A mury runą,
Runą, runą...

Neztas
30-07-2007, 20:45
Top wydarzenia z wojen to:
1 Fenshi : Gdzie sa hillsy??!!!!!!!!!!
2 Pielgrzymka Neztasa na Fibule
3 Fenshi : "nie wyplace sie mam HONOR!!".. Lepiej sprzedam ludzi Firenzemu zaoszczedze kase i kogos okradne.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A mury runą,
Runą, runą...

ja mowilem juz dawno, wszystko piźnie, a zostana zgliszcza, szczury i stevie wonder

Lisu
30-07-2007, 23:15
No berger.... patrzac na to, ze wrociles do "nas" jak juz wojna trwala.... to naprawde zrobiles co mogles.... ogolnie nikt nie zrobil nic :D haha 8o

Ale nasz drogi przyjaciel fenshi zrobil wszytsko :D

//Mlody!

Meteon!
30-07-2007, 23:41
Na dobra sprawe to, to cale zamieszanie do niczego kurwa nie doprowadzi, ale lubie czytac te Wasze posty :DDDD

//Metek.

Grilvex
31-07-2007, 13:09
Ohh przepraszam Młody, skoro takie podteksty walisz, to pochwal sie nam wszystkim co ty zrobiłes? Ja bynajmniej bylem jednym z aktywniejszych uczestników i nic mnie na tej wojnie nie o mineło? A Ciebie? Chodzi mi o walki a nie o wiesci z ventrilo...czekam na twoją odpowiedz:baby:

berger
31-07-2007, 16:50
Up@ Aktywny to chyba byles rano w kiblu jak sie szwedzi logowali...

Na war nic nie zrobiles poza wetknieciem Zardosa w trapa i wystawieniu nas zaraz pacc ci sie skonczyl i PKowales Masloerem :) Kazdy Prolak ci to powie :baby:

Pamietam jak siedzialem z xenezisem na vencie i jak cie lali na zolwiach tak sie obsrales ze ledwo sie mogles wyslowic xD

Lisu mlody, raz padl charem swoim by 3mac PZ, pewnie nie pamietasz bo idzie to na twoja niekorzysc ^^

"Ja mam honor... HONOR!! HONOR!! nie wyplace sie HONOR!! HONOR!! HONOR!! HOONOORRR!!"

.................................................. ..8o

Lisu
31-07-2007, 22:15
Ohh przepraszam Młody, skoro takie podteksty walisz, to pochwal sie nam wszystkim co ty zrobiłes? Ja bynajmniej bylem jednym z aktywniejszych uczestników i nic mnie na tej wojnie nie o mineło? A Ciebie? Chodzi mi o walki a nie o wiesci z ventrilo...czekam na twoją odpowiedz:baby:

Fenshi, sorry ale moze ja mam skleroze... Ale nie przypominam sobie zadnej z Twoich "akcji", Ok, Ty robiles duzo... 'ok'

Po 2... Swoim Pallem nie duzo moglem zrobic... Staralem sie robic jak najwiecej, wiecej nie moglem... Sorry...

/Mlody!

Elevarm
31-07-2007, 23:52
...i Jeden Musi ZginĄĆ Z RĘki Drugiego, Bo Nic Nie MoŻe SiĘ WypeŁniĆ, Nim Tamten Nie Zginie...

Grilvex
01-08-2007, 01:08
@Berger
Nie obsralem sie tylko zajety bylem uhaniem jak zgarnialem ueki od 130 150 i 110 msa pred updatem co 2 sek czyli na jedno kombo ty 2 razy sie juz skladasz, to po co pieprzysz glupoty, ja sie balem tak jak sie swe logowali? jakos bylem na kazdje akcji a ciebie malo co widzialem? kto tu byl w kiblu aktywny ?

Btw. jak padles od hero napisales na tibia.com ze ciekawe jestes jak to ktos zrobil i pieprzylesz kazdemu ze hack, do deada sie przyznac nie potrafisz? takie to dla ciebie staszne? albo jak cie pocisneli pamietasz chyba zyrex cie zdjal co cie w 2 chyba bili i padles, kto tu byl obsrany jak cie knajt poskladal przed update 0.o dzie ty sie z nimi bawic powinienes przy twoim lvl predkosci manie i ich hitach. Jednym slowem ...ZAMILCZ Mr. PvP Mastah.

berger
01-08-2007, 01:47
Btw. jak padles od hero napisales na tibia.com ze ciekawe jestes jak to ktos zrobil i pieprzylesz kazdemu ze hack, do deada sie przyznac nie potrafisz? takie to dla ciebie staszne? albo jak cie pocisneli pamietasz chyba zyrex cie zdjal co cie w 2 chyba bili i padles, kto tu byl obsrany jak cie knajt poskladal przed update 0.o dzie ty sie z nimi bawic powinienes przy twoim lvl predkosci manie i ich hitach. Jednym slowem ...ZAMILCZ Mr. PvP Mastah.

Fenshi Christian Andersen, Piekne bajki piszesz chyba byles nim w poprzednim wcieleniu.

Bilo mnie Atmosphere ,chyba z 8 osob;), z nie padlem od zyrexa(a byl tam) ,tylko Mimma i Willa illusionisty czy jak mu tam. Ach ta skleroza to u ciebie czeste :)

Nie dziwie cie ze w domu cie nie kochaja i nawet stary cie zostawil, tez nie przyznawal bym sie do tak marnego wyrobu :P

I kazdy Prolak powie ze nic nie zrobiles bo Pacc nie miales. Wiec jest twoje slowo przeciwko NASZYM slowom.. Dziwne nie?... Pewnie naszpiszesz ze kalmiemy xD

Miniek
01-08-2007, 02:02
Btw. jak padles od hero napisales na tibia.com ze ciekawe jestes jak to ktos zrobil i pieprzylesz kazdemu ze hack, do deada sie przyznac nie potrafisz? takie to dla ciebie staszne? albo jak cie pocisneli pamietasz chyba zyrex cie zdjal co cie w 2 chyba bili i padles, kto tu byl obsrany jak cie knajt poskladal przed update 0.o dzie ty sie z nimi bawic powinienes przy twoim lvl predkosci manie i ich hitach. Jednym slowem ...ZAMILCZ Mr. PvP Mastah.[/QUOTE]

hahaha jaki moron
pamietam jak berger mial 10 dedow od vampa i nie wiem czego ghahaha i wbijal 10 razy 55 magiczy ghahaha i 2 razy reset flora ghahah

log z gadu

00:49:05 kashrius (XXX)
56 magiczny to byl ?
00:49:18 Berger (XXX)
55
00:49:28 Berger (XXX)
12 dedow

gahahah

a co zrobiles no wojnie ? skonczyl ci sie pacc i tylko plakales
a jak kazalem ci wy*******ac z ventrilo to sie obraziles i wiecej nie pokazales na vent gahaha

najwiecej gadales a nic nie robiles >.<

berger to nub :| :| gahgaha

Arthas The Keeper
01-08-2007, 02:06
A może poprostu przeproście się i będzie spokój, po co to roztząsać? Dobra stało się ale się nie odstanie a po co wrzucac sobie na starych nie pojmuję tego.

signed: Usar

Grilvex
01-08-2007, 02:30
Wyzywaja rodzine bo to leszcze, slabe...

@ Miniek
Pacc mi sie przydal poczas dowódctwa przez Xenezisa jak wojna szła w dobrą stronę, Skonczył mi sie jak ty przejołes dowodzenie i war przegralismy :)...dowódco huehue

@Berger
Ty szmato odwal sie od mojej rodziny...jestes na tyle zalosny ze tylko po cudzych starych potrafisz jezdzic, i to wszystko przez to ze jestes adpotowany? z zazdrosci po rodzicach jezdzis lamuchu? ze cie 2 facetow wychowało w sierocincu?

bajabongo
01-08-2007, 03:40
Wyzywaja rodzine bo to leszcze, slabe...

@ Miniek
Pacc mi sie przydal poczas dowódctwa przez Xenezisa jak wojna szła w dobrą stronę, Skonczył mi sie jak ty przejołes dowodzenie i war przegralismy :)...dowódco huehue

@Berger
Ty szmato odwal sie od mojej rodziny...jestes na tyle zalosny ze tylko po cudzych starych potrafisz jezdzic, i to wszystko przez to ze jestes adpotowany? z zazdrosci po rodzicach jezdzis lamuchu? ze cie 2 facetow wychowało w sierocincu?

jestes bystry jak woda w klozecie
w dobra strone powiadasz?
fragowano same pionki, nikt z arc nie padal :) noobili wszyscy po kolei (np. 2 akcje w venore aka masslog)
i gdzie tu ta dobra strona? a przegraliscie jebany debilu dlatego ze nigdy nikogo nie bylo na vent :) co do dowodzenia to ty kurwa grupa z przedszkola mozesz se nadowodzic Fęszi ;) wg. Kash jest dobrym liderem tylko co zrobic jak sie nie ma kim dowodzic? taki duzy jestes a taaaaaaaaaaaki glupi.

co do twojej rodziny to wcale sie nie dziwia ze kazdy po niej jezdzi bo niezly z Ciebie kawal kupy :) wracaj do drylowania swojej 15latki z gimnazjum 20letni kulfonie.

to moze teraz opowiem dowcip!

wchodzi Fęszi do windy a tam schody :|

Grilvex
01-08-2007, 03:55
Po 1 moja kobieta nie ma 15 lat.
Po 2 ja nie mam 20 lat.

To tak na marginesie :).

Miło widzieć kolejne acc ktoregoś z was.

Naro
01-08-2007, 11:12
lolz jak wam sie nie nudzi tak bluzgac...

smieszne to troche ale juz przynudnawe ;)

i jesli moge was o cos prosic to jak chcecie to naparzajcie tego Fenshiego ale nie po rodzinie bo to juz jest plytkie. zachowajcie jakis poziom lolz

@minioglowy - pamietam te dedy bergera i musze pwoiedziec ze go podziwialem ze sie nie podlamal po tylu problemach z netem. a te resety flooora hahahah a pamietasz slaviaxa? hueheuehueee

a co do liderownai i Xene i Miniek byli dobrymi liderami
niestety Xene mial zlych doradcow i czasem ulegal goracym glowom, a Miniek nie mial kim dowodzic bo duzo osob wolalo mu zrobic na zlosc nic zrobic cos pozytecznego w wojnie.

berger
01-08-2007, 11:59
@Naro - Bo to tylko gra pozatym smiesznie padalem:) raz wlazlem na ue, raz bezok mnie testem z kucharzem sciagneli... Nie gram z 3ch powodow : 1 Nie mam na Bless 2 Nie mam na Pacc 3. Nikt ze starej ekipy juz nie gra(najwazniejsze). choc przyznam ze za GP w tibi mialem wyjechac gdzies:P , sa wakacje, jest duzo pracy i mam sporo treningow ;/.

@Bajobongo - Nie mow ze nikogo nie bylo bo zawsze bylo nas 4-5 xD

Lisu
01-08-2007, 21:51
@Bajobongo - Nie mow ze nikogo nie bylo bo zawsze bylo nas 4-5 xD

Taaaa.... i gralismy w cs'a albo ja gadalem z moja laska na vencie ... lol :)
Tak czy inaczej bylo smiesznie :) Problem w tym ze sie szybko wykruszylismy ;p Ale tak bajdełej.... to tylko gra lol... jebac pixele, kumple sie licza. 8o

bajdełej dwa... moze niedlugo powróce do pixelkow.. ciekawe czy jakies ziomy jeszcze graja.... I kto mi wytrenuje najta :(

bajdelej trzy.... berger cipolku cos Ci mowilem o powrocie... pomysl, przypomnij sobie, i napisz na gygy....

I ostatnie Fenshi - ehhh..... zal.... Tak na spokojnie mowiac, z dala od tego wszystkiego.... zachowales sie jak dziwk@... szkoda ze to tak sie skonczylo.

Gl, Hf,

//Stary na emigracji.

Edit... Pozdrawiam mame, tate, babcie i cała zgromadzona tutaj rodzine radia maryja .:cup:

Reth'ik,
01-08-2007, 21:58
Fenshi...

Przeczytaj końcówke opisu Lisa... I wywnioskuj cos sobie...

//Mlody! HA! dzisiaj ze swojego konta... //Drugi komp//

berger
01-08-2007, 23:12
@Li'su - Przeczytaj moj 3ci opis:) nikt juz nie gra poza 2-3 osbami :|. Dopoki kompa mi nie zrobia nie gram, moze kiedy juz sie skonczy lato i zacznie zima, na dlugie i zimne dni...

@mlody - Gdzie ta imprezkaaa X( trolu nic nie robisz! I nie da sie cie wyciagnac...

@Naro - Idziemy na hero ^^, lot pewnie jak zwykle xD

Lisu
01-08-2007, 23:16
@mlody - Gdzie ta imprezkaaa X( trolu nic nie robisz! I nie da sie cie wyciagnac...

Jakto sie nie da?!
Futurysta jutro?!

//Mlody ftw! :cup:

Naro
02-08-2007, 09:38
@Naro - Idziemy na hero ^^, lot pewnie jak zwykle xD

heh lol

jak to powedzialem na vent po naszym ostatnim huncie do Minka i kogostam - pie...ole i na zaden hunt z bergerem juz nie ide :D

berger
02-08-2007, 12:07
@Naro - Kiedys karta sie musi odwrocic... Wszystko ma swoj koniec nawet te zle rzeczy xD

Kisiaa
02-08-2007, 15:52
This means waaaaaaaaaaaar?!

hłe hłe

Jinikao
02-08-2007, 16:39
Co sie satlo co sie stalo?? Ciekawe co zrobia teraz gildie ktore byly zniewolone przez Swe. Od tego zalezy wszystko

the_Serpent_Rider
02-08-2007, 17:31
This Is Spartaaaaaaaaaaaaaaaaa!

bajabongo
02-08-2007, 17:39
Co sie satlo co sie stalo?? Ciekawe co zrobia teraz gildie ktore byly zniewolone przez Swe. Od tego zalezy wszystko

Szymek :) za przeproszeniem gowno zrobia ;) myslicie ze jak sam Eve~ odszedl z Zenow to on jeden robi roznice? X_x

Jinikao
02-08-2007, 18:30
^up. We will see xD

Massior
02-08-2007, 18:30
Można jaśniej? bo na tibia.com nic nie widać :P co sie dzieje :D

Edit: juz wiem ocb...

bajabongo
02-08-2007, 18:34
^up. We will see xD

zeby co kolwiek sie dzialo to cale zen chyba by musialo wypowiedziec wojne + prolacy na co sie nie zanosi ;)

Meteon!
02-08-2007, 18:38
To trzeba uwazac teraz B)

//Metek.

bajabongo
02-08-2007, 20:17
zenowie sie boja, czyli nic sie nie zmienia :) hej ho

Elevarm
02-08-2007, 20:31
@Naro - Kiedys karta sie musi odwrocic... Wszystko ma swoj koniec nawet te zle rzeczy xD

Nic nie może przecież wiecznie trwać...

bajabongo
02-08-2007, 20:46

moze xD
arcanium!
ich accounty beda przechodzic z pokolenia na pokolenie

Lisu
02-08-2007, 20:48
Pierdo...enie... Kazdy wie jak sie ten konflikt skonczy....

//Mlody ftw!8o

Tak jak "Moda na sukces"

//Stary ;p

Hahuahuaahuahu, racja!

//Mlody ftw!8o

Elevarm
02-08-2007, 21:58
Pierdo...enie... Kazdy wie jak sie ten konflikt skonczy....

//Mlody ftw!8o

Tak jak "Moda na sukces"

//Stary ;p

Hahuahuaahuahu, racja!

//Mlody ftw!8o

Ten skończy sie troche inaczej, niewiele się zmieni poza takim małym szczegółem

-Phoenix-
02-08-2007, 22:23

taa, dwoma8o

Massior
03-08-2007, 00:07

mam nadzieje że sie mylisz przyjacielu...

berger
03-08-2007, 02:39

nic... poza mna xD

Jinikao
03-08-2007, 17:04
Eve napisz do mnie na gygy, im hide

Jinikao
03-08-2007, 19:51
Ech a jednak Berger miales racje;/ Zen boi sie cokolwiek zrobic az mnie dziw beirze:( nic z tego nie bedzie kolejny raz, wiec Arc dalej bedzie rzadzic serwem;/

pawel1992
03-08-2007, 20:52
Ech a jednak Berger miales racje;/ Zen boi sie cokolwiek zrobic az mnie dziw beirze:( nic z tego nie bedzie kolejny raz, wiec Arc dalej bedzie rzadzic serwem;/

Life is Brutal :confused:
a Tibia pojebana :D

Crealeth
03-08-2007, 21:33
taka gra jednemu zabierze drugiemu da

Pyrlik
03-08-2007, 21:47
Ja was nie rozumie!!! server jest od Cipow to czemu arc ma rzadzic?:D Przeciez oni go wlanczaja itp. buhahahaa H** im w oko:p

Rzolniez
04-08-2007, 00:28
Cos dla tych co mysla ze sa rox...

http://www.youtube.com/watch?v=m1MLw5LWpKY

Banditos
04-08-2007, 00:29
po tym filmie to sie wogule odechciewa grac widzac jak oni pomiatają..

kajteq
04-08-2007, 09:42
pozdro dla crealeth

topic:

jakbym dorwal takiego pk i pa to nie rencze za siebie ehhhh. nogi z dupy bym powyrywal.

Kiełek
04-08-2007, 19:51
Oj tydzien mnie nie bylo a tu taki pasztet oj mowie wam no jak babcie laczkiem musiałem u ciotki siedziec : |
Żeby nie było offtopa bo jako tako forum na komórce czytałem powiem że po tym filmie mam mieszane uczucia ;s
Nie wiem czy mam grac czy nie ale chyba nie ok pyzydyry czas troche korzystac z lata;p

Notatka:
Wiem że coś dziwnie piszę, ale tak to jest jak sie było tydzień bez kompa, komórki są świeże ;D

Kisiaa
05-08-2007, 07:01
Oj tydzien mnie nie bylo a tu taki pasztet oj mowie wam no jak babcie laczkiem musiałem u ciotki siedziec : |
Żeby nie było offtopa bo jako tako forum na komórce czytałem powiem że po tym filmie mam mieszane uczucia ;s
Nie wiem czy mam grac czy nie ale chyba nie ok pyzydyry czas troche korzystac z lata;p

Notatka:
Wiem że coś dziwnie piszę, ale tak to jest jak sie było tydzień bez kompa, komórki są świeże ;D

ja pierdole

Kiełek
05-08-2007, 16:06
ja pierdole

Ja też /:
10000

Rzolniez
05-08-2007, 21:09
Anima Libera... tralalalalal
http://images28.fotosik.pl/48/79f60754cb011b43.jpg (www.fotosik.pl)

19:58 Vaspari [25]: I have payment?
19:58 Aynama [106]: yes
19:58 Vaspari [25]: how much?
19:58 Aynama [106]: 10k
19:59 Vaspari [25]: Accepting Kebabs?
20:00 Aynama [106]: yes
20:00 Aynama [106]: send to my venore dp
20:00 Vaspari [25]: Ketchup too?
20:01 Aynama [106]: nah

Lali mi zioma to ja ich ;d

Kiełek
05-08-2007, 21:13

Normalnie "zahiciłem flora" haha owned:D

bajabongo
06-08-2007, 01:47
Anima Libera... tralalalalal

Lali mi zioma to ja ich ;d

haha, grube!

btw moze znacie jakies fajne zyczenia na osiemnastke dla dziewczyny?:P ino takie od siebie :)))

Pyrlik
06-08-2007, 12:51
Neztas cos wymysli:p

Elevarm
06-08-2007, 14:08
btw moze znacie jakies fajne zyczenia na osiemnastke dla dziewczyny?:P ino takie od siebie :)))

Fajna z ciebie jest dziewczyna
Tak, że mózg mi się zacina
Słodka jesteś, aż mnie bierze...
By powiedzieć ci coś szczerze
Nie wiem, jak mam to powiedzieć,
Wiesz i tak co chciałaś wiedzieć,
Więc, by zebrać to do kupy;
Mi - nie innym - dawaj d..py!

ps - wSysTKieGoo NAjlEPsheeGOO z okazji osiemnastki!!1

Bandzioch
06-08-2007, 15:03
offtop:
Był może ktoś w sobote na stadionie Lecha...? B)

-Phoenix-
06-08-2007, 15:19
tekno sux .

Maxxonek
06-08-2007, 15:58
offtop:
Był może ktoś w sobote na stadionie Lecha...? B)

Stadium of Sound? ;>
Ja byłem =)

Żeby nie było off topu - dzisiaj w nocy miałem hacka, także kończę grać, bo za duże plecy (wiem Lisku ze najbardziej sie cieszycie ;) Może wreszcie zapomnicie o tym i spotkamy się ekipą z DB xD). Standardowo dziękuję wszystkim za grę - miło było ;)

Jeśli ktoś by czegoś potrzebował to gg: 10933277.

Bawcie sie dobrze ;-) Niech moc będzie z Wami - tymczasem xD

Kiełek
06-08-2007, 17:23
Stadium of Sound? ;>
Ja byłem =)

Żeby nie było off topu - dzisiaj w nocy miałem hacka, także kończę grać, bo za duże plecy (wiem Lisku ze najbardziej sie cieszycie ;) Może wreszcie zapomnicie o tym i spotkamy się ekipą z DB xD). Standardowo dziękuję wszystkim za grę - miło było ;)

No i następny : |
No to "Gud lak in Erel Lajf :)"

Bandzioch
06-08-2007, 19:20
Stadium of Sound? ;>
Ja byłem =)

Przykra sprawa z hakiem...
//dla pocieszenia przypomnij sobie jak pozamiatał Marko V :cup: (1.5h na obrotach B) )

Reth'ik,
06-08-2007, 19:21
Żeby nie było off topu - dzisiaj w nocy miałem hacka, także kończę grać, bo za duże plecy (wiem Lisku ze najbardziej sie cieszycie ;) Może wreszcie zapomnicie o tym i spotkamy się ekipą z DB xD). Standardowo dziękuję wszystkim za grę - miło było ;) xD

Sorry... ale HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAA :DDDDD

Wiesz... zawsze Cie kochalem, tylko tak to skrywalem....
Co do meetingu, watpie by kiedys to nastapilo... ale we'll see... ja chetny as allways:D

Edit. W sumie to mi Ciebie szkoda... Jak kazdego by bylo szkoda... Kochac Cie nie kochalem... Sam dobrze wiesz dlaczego... Pewnie nigdy Cie kochac nie bede... Ale GL in rl life.

Maxxonek
06-08-2007, 22:08
Przykra sprawa z hakiem...
//dla pocieszenia przypomnij sobie jak pozamiatał Marko V :cup: (1.5h na obrotach B) )

Stary ja na obrotach byłem od 18 do 5 ;p Na Menno wymiękłem ;> Trzeba było szybciej mówić to byśmy się zgadali ;>

Co do meetingu, watpie by kiedys to nastapilo... ale we'll see... ja chetny as allways

Skoro chętny to kiedyś to nastąpi ;>

Reth'ik,
06-08-2007, 23:11
Skoro chętny to kiedyś to nastąpi ;>

Pamietaj... jak cos to moze Ty a moze ktos z naszysz wspolnych kumpli ma moj nr gg.... Moze przy flaszce bysmy sobie mogli pogadac... :D

Maxxonek
07-08-2007, 00:45
Pamietaj... jak cos to moze Ty a moze ktos z naszysz wspolnych kumpli ma moj nr gg.... Moze przy flaszce bysmy sobie mogli pogadac... :D

My mamy jeszcze w te wakacje jakieś ambitniejsze plany z Anumem i Xandarem, to może się uda =)

Anum
07-08-2007, 03:44
My mamy jeszcze w te wakacje jakieś ambitniejsze plany z Anumem i Xandarem, to może się uda =)

Hum? Ach no tak fakt :p.

Bandzioch
07-08-2007, 15:16
Stary ja na obrotach byłem od 18 do 5 ;p Na Menno wymiękłem ;> Trzeba było szybciej mówić to byśmy się zgadali ;>
;>

nie bylo czasu, zdecydowałem sie na wyjazd w piatek wieczorem, rano w pociag i o 17.00 juz stałem z bilecikiem pod wejsciem z jezorem na brodzie :p

Maxxonek
07-08-2007, 20:44
nie bylo czasu, zdecydowałem sie na wyjazd w piatek wieczorem, rano w pociag i o 17.00 juz stałem z bilecikiem pod wejsciem z jezorem na brodzie :p

Szkoda, następnym razem mów ;)

@Anum - MYŚL!

Bandzioch
07-08-2007, 23:01
Szkoda, następnym razem mów ;)
!

:dance: nie omieszkam

Olorion.
08-08-2007, 01:26
wit chcialem wam mesg ze zaczynam grac iridia wybijam sie z lew i bede wami rzadzil ;];];]]

Kiełek
08-08-2007, 02:54
wit chcialem wam mesg ze zaczynam grac iridia wybijam sie z lew i bede wami rzadzil ;];];]]

Hehe, kul.

.Viffarn
08-08-2007, 03:52
wit;];];];]]

Rediko
08-08-2007, 10:23

Olorion grales moze na Pretori ?

Olorion.
08-08-2007, 13:45
no ;]; ];] ;] ;];]];

bajabongo
08-08-2007, 14:21
a Ty rambo to kto Ty?;<

Miniek
08-08-2007, 16:24
Taaaa.... i gralismy w cs'a albo ja gadalem z moja laska na vencie ... lol :)
Tak czy inaczej bylo smiesznie :) Problem w tym ze sie szybko wykruszylismy ;p Ale tak bajdełej.... to tylko gra lol... jebac pixele, kumple sie licza. 8o

bajdełej dwa... moze niedlugo powróce do pixelkow.. ciekawe czy jakies ziomy jeszcze graja.... I kto mi wytrenuje najta :(

bajdelej trzy.... berger cipolku cos Ci mowilem o powrocie... pomysl, przypomnij sobie, i napisz na gygy....

I ostatnie Fenshi - ehhh..... zal.... Tak na spokojnie mowiac, z dala od tego wszystkiego.... zachowales sie jak dziwk@... szkoda ze to tak sie skonczylo.

Gl, Hf,

//Stary na emigracji.

Edit... Pozdrawiam mame, tate, babcie i cała zgromadzona tutaj rodzine radia maryja .:cup:

sory za cytowanie tak starego posta : P ale nadrabiam zaleglosci xDXD
licza sie kumple powiadasz ?
ja ci powiem ze nie dla wszystkich xD

Miniek
08-08-2007, 16:31
widze ze nadal gadacie o dupie marynie :D
nudzilo mi sie to wstapilem na forum : O

Rzolniez
09-08-2007, 11:37
"Wyobraz sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraz sobie worek, w worku banknoty, a teraz spojrz na tych co sprzedali sie za piec zlotych"

berger
09-08-2007, 23:02
Pozdro dla Fenshiego.... ;)

Go go go

Znow mialem racje:D dolaczyl do sw trojcy ostatni krol , Lort , phoenix i fenshi xD

Karolek98
10-08-2007, 00:02
berger, to juz nie jest trójca :P tylko "Czworokąt" albo "pociąg" haha;]

Psyholis
10-08-2007, 12:33
pociag ktory Ty prowadzisz xDD bo jako jedyny umiesz i jako jedyny byles tam i wszyscy to nooby a Ty jestes the beest xD

Kiełek
10-08-2007, 12:39
Jul 22 2007, 23:21:45 CEST Killed at Level 32 by a fire elemental of Psyholis
CZEźC KOLEGO!

berger
10-08-2007, 12:53
berger, to juz nie jest trójca :P tylko "Czworokąt" albo "pociąg" haha;]

Ta, jakby sobie poprzypominac, tych wszystkich madrali co juz gowno moga, to bylby caly pociag , zaladowany tak ciasno jak zydzi podczas II wojny sw.

Offtopic:
Uscisnoles kiedys dlon Kononowicza?

;) pozdro

Karolek98
10-08-2007, 12:53
pociag ktory Ty prowadzisz xDD bo jako jedyny umiesz i jako jedyny byles tam i wszyscy to nooby a Ty jestes the beest xD

haha za to ty robisz za lokomotywe. dzieki za kompelemt :) wiem wiem jestem de best ;p

Kotek92
10-08-2007, 16:04
Up

Taaaa jestes the best i wychodziles sam na kazdy war i nabijales fragi za kazdego i wogole jestes super eful, jednak chara juz nie masz bo bys dostal w******* od kilku ludzi na servie i skonczyl bys gre tak czy tak ..... No comment

Karolek98
10-08-2007, 18:30
Up

Taaaa jestes the best i wychodziles sam na kazdy war i nabijales fragi za kazdego i wogole jestes super eful, jednak chara juz nie masz bo bys dostal w******* od kilku ludzi na servie i skonczyl bys gre tak czy tak ..... No comment

hehehe posmiejmy sie razem :D skoncz glupoty pisac bo ... i tak nie masz racji

IridiaCarlinPk
10-08-2007, 19:58
Jul 22 2007, 23:21:45 CEST Killed at Level 32 by a fire elemental of Psyholis
CZEźC KOLEGO!
Sup? koledzy? jestem juz prawie 2h na wsi bez Tibii i mnie bierze xDDDD
ale 1 kolo ma neo 256 wiec nie jest zle :D i dal mi skorzystac
ale w niedziele wracam i pg:<<<<(Mass pg nie pk xDDD choc tego 2 nie wykluczam:D)
Woyek/Michal - <333333333333

Kiełek
10-08-2007, 23:00
Sup? koledzy? jestem juz prawie 2h na wsi bez Tibii i mnie bierze xDDDD
ale 1 kolo ma neo 256 wiec nie jest zle :D i dal mi skorzystac
ale w niedziele wracam i pg:<<<<(Mass pg nie pk xDDD choc tego 2 nie wykluczam:D)
Woyek/Michal - <333333333333
Ja myśle że tego drugiego nie wykluczysz bo nie wiem czy mam te 2 druidy szykowac :|

mastertomasz
11-08-2007, 02:28
Utani Gran Hur ""Gud som haver tibia kär, se på mig som noobig är, vart jag än i tibia trampar, står en pk där och campar. Lootluck kommer, lootluck går, tur har den som e-plate får.

Anum
11-08-2007, 12:06
Utani Gran Hur ""Gud som haver tibia kär, se på mig som noobig är, vart jag än i tibia trampar, står en pk där och campar. Lootluck kommer, lootluck går, tur har den som e-plate får.

A teraz to cwaniaku przetłumacz...

Karolek98
11-08-2007, 14:48
A teraz to cwaniaku przetłumacz...

i nastala cisza ;-)

bajabongo
11-08-2007, 23:08
kto teraz gra na Szenlong De'Master?

mastertomasz
11-08-2007, 23:33
nie nastała cisza tylko poszedłem spać.
Nie przetłumaczę ale widzę że coś tam o eplejcie jest ;d

bajabongo
12-08-2007, 02:03
osz kurfa! pińcetny post na tym forum:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooo

Kiełek
12-08-2007, 02:36
kto teraz gra na Szenlong De'Master?

Pierwszy Xanerss.

bajabongo
12-08-2007, 12:26
Pierwszy Xanerss.

lol ale comment ma

Comment: Jedii Masterr, przepraszam Cie za walowanie ci domq lecz mialem zamiar go zalicytowac 11.08.2007, po powrocie (15.08.2007) wszystko ci wyjasnie.

Anum
12-08-2007, 13:53
nie nastała cisza tylko poszedłem spać.
Nie przetłumaczę ale widzę że coś tam o eplejcie jest ;d

To ja się ciebie teraz pytam na jakiego czorta dajesz to tutaj jeśli nawet nie wiesz co to znaczy? Kolejny swe wannabe?

mastertomasz
12-08-2007, 15:54
taaa a co?

Anum
12-08-2007, 16:31
taaa a co?

To polecam zacząć się uczyć języka, potem możesz tutaj wpaść i się pochwalić, że umiesz napisać i rozumiesz, co pisze!