Pokaż pełną wersje : Obsidia ....
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
19
20
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/23677
.:Boixos:.
30-04-2007, 16:35
http://rapidshare.com/files/28716533/battle_goroma.rec.html
marttin89
30-04-2007, 16:40
Padlem bez ostrzezenia, ale bardzo sie z tego ciesze, bo moja smierc byla tego warta, LS zrobila massloga i z NG nie bylo co zbierac, Vanum pomagalo bic Ng i od tej chwili oficjalnie jestesmy przeciwko NG.
Co do Casspariego i spolki to proponowalem im koniec wojny, bez zadnych paymentow z obu stron, ale po moich slowach Mighty Casspari wyzwal mnie od pedalow i powiedzial, ze sie przestraszylem i mam mu placic, wiec wojna Vanum vs SF trwa dalej, zobaczymy jak dlugo starczy im kassy na blessy.
Let the bodys hit the floor ;)
Atavand
30-04-2007, 16:56
qwa zielaq byles szybszy ;P
@Atavand
Jak wam sie uda, to będzie siara, że dopiero chłopki z innego serwa musieli nam pokazać, jak się Ng wykopuje, więc wszystkiego "najgorszego"..
A tak na poważnie.. Gl guys.
Piekna akcja :cup:
Oby tak dalej B)
Ricalone
30-04-2007, 17:00
Piekna akcja :cup:
Oby tak dalej B)
piekna?
CUDOWNA !!
Nie ma co się tak podniecać to dopiero 1 walka w takim zestawieniu LS + Vanum kontra NG czas pokaże co z tego wyniknie : D
ladnie panowie :D swoją drogą Dorpaz pokazal ze umie grac :p
X@ldemort
30-04-2007, 17:22
Ładnie im to wyszło..;)
Caakagugus
30-04-2007, 17:35
aa moglo byc jak dawjniej
Caakagugus
30-04-2007, 17:35
gz all :) jeszcze troche
Caakagugus
30-04-2007, 17:36
heheheh prawie 100 lvle
Caakagugus
30-04-2007, 17:37
omgggg szwedyyy
Caakagugus
30-04-2007, 17:37
jeszcze troche i bedzie wojna
Caakagugus
30-04-2007, 17:38
powinno byc tak ajk kieyds
Caakagugus
30-04-2007, 17:38
tibvia schodiz na psy:o :o B) B) :] :] :p :baby: :baby: :baby: :baby: X( X( X(
Caakagugus
30-04-2007, 17:39
wogole polacy maja rzadzic !!
Casspari kozaczek, a jak co do czego przyszlo jako 1 uciekal do carlin. Swoja droga, my juz doswiadczenie wojenne i motywacje mamy, kazdego mozemy rozniesc : )
btw. nowy char juz sie robi xD
Qxwaaatz
30-04-2007, 17:45
:D :D Taer masz browara jak Xuso glebe zaliczy :cup:
:D :D Taer masz browara jak Xuso glebe zaliczy :cup:
Trzymam za slowo.
Wiecie czemu xuso jest jako jedyny polak w NG ? Aby mogl czytac tibia.pl > forum i kablowac ng co to o nich pisza, na tym sie konczy jego rola ^^.
@Veer~
Poznalem imreja jak mial 90 lvl, ja jakos 6 na game-chacie. I tak dzien w dzien gadalismy, jak zalozylismy gildie, zapoznalem go z ziomkami z Vanum i tak jakos wyszlo ze nam zawsze pomagal. Jak azared poszedl lac atavanda, Imreey sie wstawil za nim i na*******aj azareda na vdl, dzieki czemu udalo nam sie wszystko wyjanic. Jak mielismy problemy z PK, imreey przychodzil i zawsze wychodzilismy bez gleby. Ale wiele razy sie na nim zawiedlismy, mimo ze dawal nam swoja pomocna dlon. Dzis byl kolejny raz, kiedy to gadal z atavandem jak gdyb nigdy nic, i 2 min pozniej atavand budizl sie w templu. W planach imhreeyja nie bylo, gdyz to on kazal nam bic 100lvle aby mu pomoc w wojnie, lecz szwed pozostanie szwedem i w korzystnej mu sytuacji wypnie sie (bez skojazen) na nie swojego rodaka. Nasza wspolna znajomosc z rikkim trwala ponad 3 miesiace, pomyslec ze mialem jego demon armor i moglem zabrac (gdybym tylko wiedzial ze zrobi nam takie gowno).
ps. Vanum, mam nadizeje ze sie nie pogniewacie za wyjasnienie historii, nasi fanowie zasloguja na to ;)
To ja moze pare SS dam abyscie o mnie nie zapomnieli
http://img96.imageshack.us/img96/2397/uo0096tx8.jpg
http://img409.imageshack.us/img409/4013/uo0094dg9.jpg
http://img96.imageshack.us/img96/7353/uo0095kd3.jpg
Uszatek_Jacek
30-04-2007, 18:11
Zgnieciecie ich jak robaki =D
@DOWN
STFU noobie bo wy sharowalisice jak kur** a u nas jedynie masa i wicka pozatym mielismy rl life nie tak jak wy
Pozdrawiam.
nebulanoob
30-04-2007, 18:29
Widac Vanum jest pewne wygranej;p tak samo bylo na nebuli "100% mamy wygrana w kieszeni mówili " I musieli zmienic server =( jak mi przykro=(
Knaak bye bye obsidia ? 4 server z którego cie wyjebia?
Blacov89
30-04-2007, 20:23
Akcja rzeczywiscie swietna, Dorpaz mial wiele szczescia ale pokazal tez co potrafi. No i wielkie gratulacje za mannowa i reszte... Aha a Waptor w NG ze tez zaliczyl glebe? Suma sumarum calkiem spoko kolezka z niego :)
lukasz
to ze ktos walczy w wojnie po przeciwnej stronie, nie znaczy przeciez ze nie moze byc wporzadku :p on jest rl naszych braci, wiec specjalnie bym sie nie dziwil, gdyby im pomagal. ale racje masz, jest 'spoko' :p
@ taer
imhreey sie poznal, ze cos tam te wasze boty (a pozniej wy) expia, dodal dwa do dwoch i skojarzyl ze mozecie mu sie przydac.
a teraz jest w ng, wiec jak to ujales, wypial sie.
@ uszatek costam i nebula~~
no, wy to jestescie pro ;)
Waptor wyglądał bardzo podejrzanie, wiec LS nie mogło zrobic nic innego jak go zabic. :(
Akcja ładna, jak Mannow stracił całą mane to chyba nie wiedzial co zbytnio robic : |.
Uszatek_Jacek
30-04-2007, 20:58
@ uszatek costam i nebula~~
no, wy to jestescie pro ;)
Dziex ziom staramy sie xD !
btw poczytaj forum " przejmujemy serwer " pekniesz z beki :)
Jak na mnie, 'najśmieszniej' padł Imhreey. xd
Chciał dobić Trevliga z UE, puścił, i się złożył. ;dd
A Trevlig stał, jak stał, tyle że z redzikiem. ;ss
Nie wiem czy wy mieliście takie samo wrażenie... ale Mannow padł tak jakby sobie w dupie rady nie mógł dać... No bo chodziły o nim pogłoski że ma boskie pvp a ani w akcji z warlockiem ( tam faktycznie było mu trudno ), ani dzisiejszej za dużo nie pokazał...
Pamiętam też filmik Pephego gdy przez jakieś 10 minut walczył z nim solo pod desertem i to samo - nic specjalnego... żadnego przebłysku geniuszu czy czegoś podobnego...
Może Mannow potrafi tylko dobrze uciekać ??
Waptor wyglądał bardzo podejrzanie, wiec LS nie mogło zrobic nic innego jak go zabic. :(
Akcja ładna, jak Mannow stracił całą mane to chyba nie wiedzial co zbytnio robic : |.
Oczywiscie Pan wyszedlby bez szwanku,dodatkowo zabijajac solo cala ekipe.
@Van007
Ja bym dużo więcej nie zrobił niż on (w ciężkich sytuacjach zazwyczaj panikuje :P) ale myślałem ze taki wielki Mannow to jest w stanie pokazac coś większego.
Pyro Aris
30-04-2007, 23:10
Nie wiem czy wy mieliście takie samo wrażenie... ale Mannow padł tak jakby sobie w dupie rady nie mógł dać... No bo chodziły o nim pogłoski że ma boskie pvp a ani w akcji z warlockiem ( tam faktycznie było mu trudno ), ani dzisiejszej za dużo nie pokazał...
Pamiętam też filmik Pephego gdy przez jakieś 10 minut walczył z nim solo pod desertem i to samo - nic specjalnego... żadnego przebłysku geniuszu czy czegoś podobnego...
Może Mannow potrafi tylko dobrze uciekać ??
na akcji na wrl nie mial szans...
a co do walki z pephym ,to prawie sam nie padl jak pephy go poszczul mort hurem :D
no gz panowie
przy cipbocie i takim malym pomieszczeniu duzego pola do popisu nie mial. no bo co mogl zrobic ? nic. a wtedy na desercie, hmm... moze on poprostu nie ma, w przeciwienstwie do was, tibiaauto czy innego bota, i nie wie kiedy mu sie manashield skonczy ?:o skonczyl sie, odbiegl, wrzucil manashielda, wrocil. poza tym to pephy wtedy padl, a nie mannow, a to sie chyba liczy, no nie ? ciekawe, jakie wy byscie mieli pvp bez cipbota (no i gdyby wam powylaczali te wasze boty)
pochwalic sie moze tym, ze jest to jego trzeci(dopiero) zgon od poczatku serva a od dawna jest najwyzszym magiem na serwerze. ty mozesz sie pochwalic czyms wiecej ? czekamy!
nie, nie bronie go, ale pisze jakis chimmo, ze oo mannow mannow wielki dominator a padl, a mnie to wkurza ;)
@ moreg
a mnie najbardziej rozsmieszylo to, ze popadali bo im potow zabraklo..
[QUOTE=Ptak~;1399196]przy cipbocie i takim malym pomieszczeniu duzego pola do popisu nie mial. no bo co mogl zrobic ? nic.
Zapraszam do poszukania na tibia.de filmu fenomenalnej ucieczki Abo Tagteamz z trapa na demoni. Dowiesz się co taka wielka postać tibijska jak Mannow powinna zrobić. Fakt faktem że Mannow to zwykły "Runaway" co nie zmienia faktu że jego taktyka jest dość dobra bo rzadko pada.
to co zrobil abo przechodzi ludzkie pojecie , choć wykonanie trapa pozostawia wiele do zyczenia
heh mozecie dac jakiegos linka do filmiku z tym abo ? plx :p :D
Blacov89
01-05-2007, 00:26
Szczerze powiedziawszy nie lubie takich dyskusji, ale jednak zabiore w niej glos.
Powiedz mi Suv co ty bys zrobil bez Cipbota? Otoz pozwole sobie odpowiedziec za ciebie - NIC
Pvp to nie tylko celnosc z run. A pozatym Cip bota ma kazdy, i tak samo oprocz run sd, mozna uzywac uhow, a nawet manasowac sie... A co do botow i Mannowa to z tego co wiem od dluzszego czasu uzywa bot na ssa, czyzby tym razem nie zadzialal?
A tak powaznie, to nie ma co tu sie glupio spierac, bo tak samo NG uzywa Cipbota i innych wynalazkow jak LS. Podczas tej bitwy lepsi byli LS ale nastepna moze wygladac zupelnie inaczej.
Pozdrawiam,
Dla chcącego nic trudnego:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22224
1 raz widziałem ten filmik ładna akcja widać chłopak ma olej w głowie i zapas run w bp :) Ci co go bili dali troche dupy ale Gz za ucieczke :D
przy cipbocie i takim malym pomieszczeniu duzego pola do popisu nie mial. no bo co mogl zrobic ? nic. a wtedy na desercie, hmm... moze on poprostu nie ma, w przeciwienstwie do was, tibiaauto czy innego bota, i nie wie kiedy mu sie manashield skonczy ?:o skonczyl sie, odbiegl, wrzucil manashielda, wrocil. poza tym to pephy wtedy padl, a nie mannow, a to sie chyba liczy, no nie ? ciekawe, jakie wy byscie mieli pvp bez cipbota (no i gdyby wam powylaczali te wasze boty)
pochwalic sie moze tym, ze jest to jego trzeci(dopiero) zgon od poczatku serva a od dawna jest najwyzszym magiem na serwerze. ty mozesz sie pochwalic czyms wiecej ? czekamy!
nie, nie bronie go, ale pisze jakis chimmo, ze oo mannow mannow wielki dominator a padl, a mnie to wkurza ;)
Może i masz racje... siedzi na Obsidii od początku więc jeden dead nie może przekreślić jego wielkości.... a przecież nie ma nikogo doskonałego...
na akcji na wrl nie mial szans...
a co do walki z pephym ,to prawie sam nie padl jak pephy go poszczul mort hurem :D
no gz panowie
Hhehe no mial yellow, ale Pephemu sie nie udał spam na hotkey z ue xD
@ moreg
a mnie najbardziej rozsmieszylo to, ze popadali bo im potow zabraklo..
@ suv
Rozsmieszasz mnie wiesz, piszesz tak jakbys ty nigdy nie uzywal zadnuch botow, najezdzasz na chlopakow a oni w przeciwienstwie do ciebie cos proboja robic na tym serwie , walczyc o niego bez wzgledu na to czy maja kicki czy lagi. Jak nie pomagasz to przynajmniej nie pisz takich obmierzlych postow jaki to mannow jest wielki i wspanialy i jakie ma super pvp.
Mialem o tobie lebsze zdanie ale ta wypowiedzi zdenerwowales mnie i to bardzo.Szkoda slow.
P.S
Pozdro dla calej ekipy L.S i Vanum i oby tak dalej
Pawlos II
01-05-2007, 10:56
@up zgadzam sie
Poporstu Ls i Vanum zajebiscie zrobili akcje i tylko gratulowac a nie chwalic wroga -.-
@ anga
i tak kazdy by w niego z kazdego sd trafial bez cipbota... mialem na mysli to, ze jednak z tym cipbotem combo w biegu mozna robic (sprawdzcie film, jak pada slajpan), bez cipbota byloby o wiele trudniej, a on moglby sie uhac i uciekac tak, zeby dostawac mniejsze dmg. takie jest MOJE zdanie. co ja bym bez cipbota zrobil ? ja bym wzial te kilka potow wiecej >.<
a tak poza tym, wszyscy piszecie, ze nic az tak wielkiego nie pokazal, to czego od niego wymagacie ? gdyby yunichi padl, dobra, piszcie sobie, ze mogl pokazac wiecej, bo jest dobry. ale mannow, jak sami zauwazyliscie nie pokazal NIC szczegolnego oprocz bycia na tyle rozsadnym, zeby nie dac sie przegonic zadnemu sorcowi i miec mozliwosc spokojnego uciekania jak cos na battle pojdzie nie tak. nie, nie popieram jego explocka, ale patrzac na to zupelnie obiektywnie - wyszlo mu to jak najbardziej na dobre (np gdy uciekl przez tiquande do port hope, gdy dorpaz z azaredem padli od kickow)
wiec czego od niego wymagacie ? przez osiemnascie miesiecy nie pokazal nic szczegolnego a nagle ma wyjsc z czegos takiego ?
@ up
lighthack, zeby nie bylo tych brzydkich kwadracikow widac bez 'light effects'.
bardzo mi milo, ze cie rozsmieszam :) nie mialem na mysli tego, ze jest wielki i wspanialy, ale to, ze wg mnie kazdy by w takiej sytuacji polegl. no, chyba ze abo albo ktos jego pokroju.
ludzie z Nebuli
Nie tacy kocazy juz tu byli i starali sie wykopac mannowa i dorpaza z serva a teraz juz kozakami sie sa. jak hawki czy ptak.
za pol roku z was zostanie tyle pamieci co z hawkow i ptaka.
Filipeczekwladcakropeczek
01-05-2007, 12:42
ludzie z Nebuli
Nie tacy kocazy juz tu byli i starali sie wykopac mannowa i dorpaza z serva a teraz juz kozakami sie sa. jak hawki czy ptak.
za pol roku z was zostanie tyle pamieci co z hawkow i ptaka.
Widzisz przynajmniej ktos bedzie pamietal Vanum jako gildie która nie boi sie przeciwstawic. Ciebie nikt nie będzie pameital jako lizi dupa ng.
Powinniscie popierac Vanum i LS bo walcza za was. A nie jeden po drugim podlizywac sie ng, bo to jest chore.
Ciebie nikt nie będzie pameital jako lizi dupa ng.
no wiem bo nie lize dupy ng :D
place im za pro a to cos zupelnie innego
Powinniscie popierac Vanum i LS bo walcza za was. A nie jeden po drugim podlizywac sie ng, bo to jest chore.
PROPAGANDA
:P
PROPAGANDA
A co do lizania dupy to vanum to robilo z szczegolnym uwzglednieniem imhreya X( robiliscie to niezwykle skutecznie i doglebnie :cup:
PROPAGANDA
A co do lizania dupy to vanum to robilo z szczegolnym uwzglednieniem imhreya X( robiliscie to niezwykle skutecznie i doglebnie :cup:
Widzisz, Imhreey byl kolga Taera, pozniej calego Vanum. Niewiem czy kolezenstwo u ciebie to lizanie dupy. Jest roznica w tym jak ty lziesz dupe ng i oni maja cie tez w dupie, niz kolegowac sie z inhreeyem ktory pomagal Vanum, choc wiemy jak sie to skonczylo. najlepiej skonczyl Casspari jak chcial spzredac pro jednemu z czlonkow Vanum. "Zaplacisz mi a nikt cie nie ruszy" 2 godziny pozniej juz gryzl ziemie. Na twoim miejscu nie przyznawalbym sie na tym forum do tego ze placisz ng za pro.
Widzisz, Imhreey byl kolga Taera, pozniej calego Vanum. Niewiem czy kolezenstwo u ciebie to lizanie dupy. Jest roznica w tym jak ty lziesz dupe ng i oni maja cie tez w dupie, niz kolegowac sie z inhreeyem ktory pomagal Vanum, choc wiemy jak sie to skonczylo. najlepiej skonczyl Casspari jak chcial spzredac pro jednemu z czlonkow Vanum. "Zaplacisz mi a nikt cie nie ruszy" 2 godziny pozniej juz gryzl ziemie. Na twoim miejscu nie przyznawalbym sie na tym forum do tego ze placisz ng za pro.
na jedno wychodzi :P
lizaliscie dupe :D
omg to mnie zabij za to ze place za pro muahahahha
axio ale ty jestes pojebany, idz do lekarza dobrze radze ;(
Jeśli muglbym przetransportowac mojego chara z nebuli na obsidie zrobilbym to bezzwlocznie.
Powinniscie popierac Vanum i LS bo walcza za was.
Wy walczycie o profity dla siebie...
btw - gl
Jesli myslisz ze kolezenstwo to lizanie dupy to Ci wspolczuje : )
jezeli kolezenstwo to dla Ciebie lizanie dupy to miłosc to sex analny ?
A może on to mówi z własnego doświadczenia ?? Może ma tylko kumpli za pieniądze ?? Pewnie dlatego koleżeństwo wg niego to lizanie dupy xDDDD
@ Pephy
A jak byś nazwał przyjaciół ?? - Perwersyjni kochankowie ?? xD
A może on to mówi z własnego doświadczenia ?? Może ma tylko kumpli za pieniądze ?? Pewnie dlatego koleżeństwo wg niego to lizanie dupy xDDDD
@ Pephy
A jak byś nazwał przyjaciół ?? - Perwersyjni kochankowie ?? xD
W słowniku axio zapewne nie sa to perwersyjni kochankowie, a poprostu dziwki do wynajęcia.
W słowniku axio zapewne nie sa to perwersyjni kochankowie, a poprostu dziwki do wynajęcia.
Ty jestes moja dziwka ;****
/gridziu
Ej długo macie zamiar toczyc tą wojnę ?::) Zastanawiamy się z kumplami z Harmonii ( kilku 80+ ) czy by tutaj nie przyjśc i Wam nie pomóc :D
Niech ktoś normalny odpowie, nie tacy jak Alexio8o
Ej długo macie zamiar toczyc tą wojnę ?::) Zastanawiamy się z kumplami z Harmonii ( kilku 80+ ) czy by tutaj nie przyjśc i Wam nie pomóc :D
Niech ktoś normalny odpowie, nie tacy jak Alexio8o
Gość w dom, Bóg w dom <chleb i sól> ;)
:p Chcę poznac zdanie Taera lub Atavanda, bo jeśli pomoc tutaj nie będzie potrzebna a wojna szybko się skończy to nie ma sensu tu grac :D
:p Chcę poznac zdanie Taera lub Atavanda, bo jeśli pomoc tutaj nie będzie potrzebna a wojna szybko się skończy to nie ma sensu tu grac :D
Zawsze mozna dolaczyc sie do kopania NG. :)
// Eversoris Dalethon
nie skonczy sie szybko :)
Oj nie ma szans na szybkie zakończenie. xdd
Od kiedy już wojna trwa, licząc tylko czasy ET, pomijamy SOBS itp.?
Od końca grudnia ;s
marttin89
01-05-2007, 23:50
Ciesze sie ze liczysz sie z moim zdaniem ;) jesli masz tylko ochote pomoc nam w tej wojnie to jestes tu mile widziany, napisz do mnie w grze i dam ci eq na start :)
Atavand aka Nestor aka Pyro
Tak się składa że przypadkiem mam już tutaj chara, a eq się przyda B)
Od jutra ostre PG z kumplami :D
02-05-2007, 02:15
Ciesze sie ze liczysz sie z moim zdaniem ;) jesli masz tylko ochote pomoc nam w tej wojnie to jestes tu mile widziany, napisz do mnie w grze i dam ci eq na start :)
pamietam cie za czasów jak sie z weliaxem woziłeś
miło cie widzieć na obsidii :D
Pyro Aris
02-05-2007, 04:53
swiat jest za maly na nas dwoch :D
znow macie ladny team ,ale juz tyle razy probowali wykopac mannowa z obsidii ,ze juz sie troche przyzwyczailem.
ale trzeba miec nadzieje
Ty jestes moja dziwka ;****
/gridziu
A ja zastanawialem sie czemu mnie rankiem tak dupa boli :o
Moze dam cos jeszce:
http://img252.imageshack.us/img252/3227/silversonrc4.jpg (http://imageshack.us)
Hail~
panowie moi mili :D zapraszamy wszystkich chetnych do pomocy w celu kickniecia paru Niggersow aby nasz narod mogl grac w spokoju :D co do nebuli team to szkoda teara :/ ale co zrobic jest asmit i paru jego kolegow z lvlem ciut niskim ale pokazali ze nie boja sie walczyc .... i wiedza co to rzemioslo tibijskiego wojownika za co serdecznie im gratuluje :)
Retired Wuja
Kurde, co to się teraz dzieje na tej Obsidii 8o Pamiętam czasy, jak jedyną wojną na servie, była ta z Boneshardami :O
Stare dobre czasy :cup:
Dodam coś tak z nudów
11:04 You see a dead human (Vol:10). You recognize Venisus. She was killed by Marniz.
Vqurw też padł :O
Chociaż oficjalnie nie jest teraz w Vanum
Krishner
02-05-2007, 12:51
Dodam coś tak z nudów
11:04 You see a dead human (Vol:10). You recognize Venisus. She was killed by Marniz.
długo marniz sobie pobiegal 8o
May 02 2007, 11:08:02 CEST Killed at Level 87 by Yunichi
Ja też wróciłem na Obsidie :p
Venisus
May 02 2007, 10:55:43 CEST Killed at Level 56 by Marniz
Don Foozie
May 02 2007, 11:26:30 CEST Killed at Level 142 by Pephy
and by Benek Plaxx
Marniz
May 02 2007, 11:08:02 CEST Killed at Level 87 by Yunichi
Nie oplacilo im sie chyba jednak zabijanie Venisusa.
02-05-2007, 12:57
haha wystarczy dluzej sobie pospac a tu takie niespodzianki ;p
marniz juz podobno chce placic ^^
Arha :(
May 02 2007, 11:50:20 CEST Killed at Level 73 by Error the Blade
and by Qxwatz
WTF?
02-05-2007, 13:49
xddddddddddddddddddddddddddddddddd
Yunichi: Exevo Gran Mas Vis
Benek Plaxx: Exevo Gran Mas Vis
Pephy: Exevo Gran Mas Vis
You see Don Foozie on the floor.
@Jecky
hmm... no reason plax ?? 8o Wpadli 2x ue padłem. I 100k w plecy :S
2720185: (13:30)
Hej Tu Monika :) ;* Słyszałam ze szukasz dobrej strony z DOBRĄ Muzyką klubową :D Mam cos dla Ciebie... Wystarczy ze wejdziesz w link w moim opisie :) Znajdziesz tam naprawde duzo dobrej muzyki i nie tylko ! Polecam Ci ją serdecznie :*
Nie ma to jak podać gg na forum :>
@down
to taka nowa odmiana sportu extremalnego
Podziwiam osoby dające nr gg w profilu :D
Pyro Aris
02-05-2007, 14:48
@down
lol.
do mnie 'kolesiowa' spamowala z pol godziny ,a jak jej powiedzialem ,ze wszedlem to odpowiedziala "HAHAH mam cie ****u" :D
Jakiś cam z akcji gdzie polegli Marniz i Foozie ?
Nedomanus
02-05-2007, 16:28
"monika" widze ze lubi szukac przyjaciol :P
odpowiedzialem usmieszkiem i tyle bylo dialogu :P
Alith
May 02 2007, 16:48:12 CESTKilled at Level 135 by Waldorio
and by Panicore
Tym samym dołączył do LS jak widać LS coraz silniejsze ;]
marttin89
02-05-2007, 19:02
Filmu narazie nie moge wam dac, ale moze to wam sie spodoba ;]
http://img102.imageshack.us/img102/3723/uo0080hz8.jpg
http://img396.imageshack.us/img396/85/uo0081zw4.jpg
NEstor aka Pyro aka Atavand
jajajajajajaja, ja z hmm dobilem
taer kim ty teraz grasz, btw jest cam z tej akcji?
02-05-2007, 20:02
chyba napisal ze cam jest ale nie moze dac nie ?:<
Alith i Milijovac w LS :)
taer kim ty teraz grasz, btw jest cam z tej akcji?
Gra teraz Mannowem. Kupil chara za 200 euro.
Tina_Greer
02-05-2007, 21:05
Przydałoby sie nam małe wsparcie finansowe. :)
Przydałoby sie nam małe wsparcie finansowe. :)
Nie przestawaj sie puszczac i bedzie gicior !
Tina_Greer
02-05-2007, 21:12
Nie przestawaj sie puszczac i bedzie gicior !
Nastepnym razem wylacz na ventrilo glos bo bylo slychac jak balujesz z kolega z klasy. :-)
marcin0077
02-05-2007, 21:13
@down
taki spam wysyła jakis noob który chce rozkrecić swoja stronke z muza
przestan pierdolić glupoty ze to przez forum :s
@Jecky
hmm... no reason plax ?? 8o Wpadli 2x ue padłem. I 100k w plecy :S
Panie Qxwatz moze bys pan pomogl swe bic a nie swoich lejesz za nic jeszcze z kumplem
lol
Vanum też ladne PA pizga polakom za nic
zal.pl
xd
Nastepnym razem wylacz na ventrilo glos bo bylo slychac jak balujesz z kolega z klasy. :-)
A miala to byc nasza slodka tajemnica...
Tina_Greer
02-05-2007, 21:15
taki spam wysyła jakis noob który chce rozkrecić swoja stronke z muza
przestan pierdolić glupoty ze to przez forum :s
Panie Qxwatz moze bys pan pomogl swe bic a nie swoich lejesz za nic jeszcze z kumplem
lol
Vanum też ladne PA pizga polakom za nic
zal.pl
xd
Qxwatz potrzebuje kasy.
Powiedz mi kto z Vanum robi PA na polakach?:>
Qxwatz potrzebuje kasy.
Gridlok, wickanina, shaelion : DDDDDDDD
Qxwaaatz
02-05-2007, 21:27
Qxwatz potrzebuje kasy.
Tak apropos to Qxwatz zmienil wlasciciela :D , ale owszem Arha padl od starego :)
marcin0077
02-05-2007, 21:32
Qxwatz potrzebuje kasy.
ze potrzebuje kasy to moze sobie pizgac za nic ?
wiecej Arha stracil niż qurwaz zyskal
co chwile slysze za vanum pa na hydrach, dragach wiec nie pierdol...<lol>
nie pamietam nickow ale napewno Atavand
lol
Bijmy Szweda! Kupą mości panowie! Polska dla Polaków, Ziemia dla ziemniaków.. Gz podejścia :cup: Ja tam zawsze wolałem Polaków bić, bo bardziej rozumie "prosze nie zabijaj" niż jakieś płotki ;s
Misterio
02-05-2007, 21:35
Hehe robi się kolejny team ala SoBS i ET ;]
Tylko teraz Mannow padł na początku :-)
@offtop
Ma ktoś poratować jakimś noob eq : > i 500gp na blanki i travel. Z góry dzięki ;]
Qxwaaatz
02-05-2007, 21:39
Nobq nie wiesz co to jest lojalnosc? Kumpel mial reasona, poprosil mnie o pomoc to mu pomoglem, ogolnie nic niemam do Arhy ...
GL in war
marcin0077
02-05-2007, 21:42
Nobq nie wiesz co to jest lojalnosc? Kumpel mial reasona, poprosil mnie o pomoc to mu pomoglem, ogolnie nic niemam do Arhy ...
GL in war
no to jakiego reason miales ?
edit
a jak bys nic do niego nie mial to chyba bys go nie lal co nie?:|
swoich kumpli tez lejesz bo cie ktos poprosil?
@Qxwaaatz
ehh... to fajnych masz kolegow ze robia Cie w ch**a zeby móc kogoś zabić 8o. Takie kozaki a tylko 2x ue moglibyscie mnie zabić.
Edit: Hmm... jak ja kasy poczebuje to nie bije innych without reason tylko ide sobie na mw ;)
A tak btw. jaki reason niby Ci podał Error~??
Qxwaaatz
02-05-2007, 21:46
W sumie to mam to gdzies w tej chwili :D Nie mam czasu na ta gre , zycze wam wszystkim bez wyjatku powodzenia... a i magiczne slowo dla Arhy- przepraszam...
W sumie to mam to gdzies w tej chwili :D Nie mam czasu na ta gre , zycze wam wszystkim bez wyjatku powodzenia... a i magiczne slowo dla Arhy- przepraszam...
To daj mi ziomus pasy na siebie, ubiore chara i bedzie dobry do fajtowania. Dostaniesz spowrotem z fragami i kasa z paymenta :)
Tina_Greer
02-05-2007, 22:14
Error to jest osoba niegodna szacunku, ignorujcie takiego pajaca. Jak kogos zabije to piszcie do mnie.
Error to jest osoba niegodna szacunku, ignorujcie takiego pajaca. Jak kogos zabije to piszcie do mnie.
I co mu zrobisz? wyruchasz w kakałkolł?o? : ***
Tina_Greer
02-05-2007, 22:20
I co mu zrobisz? wyruchasz w kakałkolł?o? : ***
Widze gridus musze Ci cos zrobic :**
Qxwaaatz
02-05-2007, 22:40
To daj mi ziomus pasy na siebie, ubiore chara i bedzie dobry do fajtowania. Dostaniesz spowrotem z fragami i kasa z paymenta :)
Jestes jedyna osoba ktorej moglbym dac te passssy :D Ale niestety za pozno :cup: :cup:
Epimeleus
02-05-2007, 22:45
szkoda ze dopiero teraz sie o tym dowiadujecie...
bo chyba przez jego namowe ubiliscie Lucrus Xothic? :e
marttin89
02-05-2007, 23:13
LOL chyba cie cos jebie, podaj mi jakis przyklad pajacu i wtedy pisz o mnie-.-
marcin0077
02-05-2007, 23:39
LOL chyba cie cos jebie, podaj mi jakis przyklad pajacu i wtedy pisz o mnie-.-
pajacu to sobie mozesz do mamy mowic synku...
nie będę dawał konkretów bo nie chce robić niektórym ludziom przypału rozumiesz?
@ down
do kogos to piszesz?
A czemu piszesz teraz o tym a nie wcześniej nawet nie pisnełeś słówka -.- Zawsze jak o kimś głośno to jakiś krzykacz próbuje byś głośniejszy. Już wiesz dlaczego lepiej bić polaków zawsze można trafić na Ciebie xD Bo nicku oczywiście nie podasz ... LAME
Pisze do UP czyli do Ciebie głupie pytanie ~~
guodek swietnie to ujal...
polska dla polakow, ziemia dla ziemniakow!!!1111
mamy w zyciu jeden cel, jebac szweda bo to ****!!!!1111
suv to pedal co polske spszedal!!!!!11
elo elo hardy ze mnie zią (niby kompletny kretyn) ja jednak wiem, co to
propagandaaaaaaaaaaaaa
robcie levele geje z nebuli robcie
tracie czas i kase bardziej zaboli kopniak :D
Jak wy przejmiecie serwer to bedzie tu pusto jak na premi wiec zrobie wszystko zebyscie pregrali geje z nebuli :D
Juz wole suva i mannowa i slajpana niz nebula bojsow :P
Wolisz ich bo liżesz im dupe a jak ich nie będziesz to Ci lizak (dupa) się skończy ?? ...
Dziwna ta ekipa z Nebuli chyba sami polacy zabijaja panosza sie.
Graja tu z 5 miesiecy moze i mysla ze rzadza, wypowiedzieli wojne moim friendom z Serbi, popadali i teraz placza na forum ze oni sa pokojowa gildia i chca pokoju.
Co za idioci, daje im najwyzej 2 miesiace i beda miec hunta u Serbow i u NG.
zlote slowa Axio zlote slowa
brawo za bystrosc jak zwylke masz racje :D
Bardzo spostrzegawcze 2 miechy i hunt u Serbów jak narazie to chyba walczą razem przeciw NG więc nie wiem w czym widzisz tą bystrość -.-
Qxwaaatz
03-05-2007, 00:20
Axio a moze uchylisz rabka tajemnicy i podasz name swojego mainchara? :baby: Stac cie na to? Bo sadze ze tak , skoro jestes taki chojrak na forum B)
Uszatek_Jacek
03-05-2007, 00:22
robcie levele geje z nebuli robcie
tracie czas i kase bardziej zaboli kopniak :D
Jak wy przejmiecie serwer to bedzie tu pusto jak na premi wiec zrobie wszystko zebyscie pregrali geje z nebuli :D
Juz wole suva i mannowa i slajpana niz nebula bojsow :P
Gejem to jestes ty i twoj stary
pozdrawiam
Naprawde mi ciebie zal.
Gejem to jestes ty i twoj stary
pozdrawiam
jezeli wstawiles swoje zdjecie uszatku jako avator to faktycznie mogles powstac jedynie w milosnym zwiazku 2 gejow :D
zywi podlizuj sie podlizuj ale to i tak nic nieda bo nebula gejzy popadaja i odechce im sie rzadzic :D
uszatku jezeli jestes dziewczyna i to twoje zdjecie to przepraszam :D
^.^
@Axio
Moze Ty wstawisz swoje zdjecie ;) to sie wszyscy bede mieli ubaw
latwo jest wysmiewac innych gorzej z soba widze ze forum to twoje jedyne zajecie w ciagu dnia
z tego co zauwarzylem to tylko w*****asz ludzi lizesz dupęęęę NG i reszcie
a boisz sie podc swoj nick na forum
Pozdro Rewis~
Tina_Greer
03-05-2007, 00:51
@Axio
Moze Ty wstawisz swoje zdjecie ;) to sie wszyscy bede mieli ubaw
latwo jest wysmiewac innych gorzej z soba widze ze forum to twoje jedyne zajecie w ciagu dnia
z tego co zauwarzylem to tylko w*****asz ludzi lizesz dupęęęę NG i reszcie
a boisz sie podc swoj nick na forum
Pozdro Rewis~
Święte słowa. Nie martw sie predzej czy pozniej wyjdzie jego nick wiec nie ma problemu. Nie pogra sobie na Obsidi.
Święte słowa. Nie martw sie predzej czy pozniej wyjdzie jego nick wiec nie ma problemu. Nie pogra sobie na Obsidi.
ale sie boje :D Muahahahah
ciebie juz tu dawno nie bedzie a ja bede sobie spokojnie strzelal z bolta na pohu :P
Uszatek_Jacek
03-05-2007, 00:57
axio~
Otoz panie axio nie wstydze sie siebie jestem jaki jestem. Jestem takze ciekawy jak Ty wygladasz jesli potrafisz najechac na mnie ze wygladam tak czy siak. Chcem wiec zobaczyc twoja perfekcyjna gebe -.-.
Pozdrawiam.
@Up
na otsie se postrzelasz.
Troll jak widać sam się karmi komentuje własne posty jakby miał rozdwojenie jaźni albo coś a pozatym ja nie musze się podlizywać. Ty se postrzelasz chyba z łuku z strzałami na przylepy w lustro. Bo jak twój nick wyjdzie na jaw to pozdrawiam ; o
A może to jakas forma choroby ? Zaburzenia osobowości czy psychoza maniakalno - depresyjna... bo to u niego występuje cyklicznie...
Całkiem możliwe albo poprostu ma 11 lat łyse jajka i fiutka 3 cm i jakoś próbuje się podbudować xD
Dodi Brae
03-05-2007, 03:26
Axio90
Przestan juz ludzi szkalowac brachu.
Wyluzuj troche popiszesz jutro, a dzisiaj juz niepisz.
please
marcin0077
03-05-2007, 10:29
Floyzis
May 02 2007, 11:39:43 CEST Died at Level 77 by a tortoise
afff kolejny boter na zolwiach
Nedomanus
03-05-2007, 10:45
@up(iles tam razy:P) axio nie wstawi swojej foty bo ma caly ryj w gownie ujebany ... ass licker
btw: byla jakas akcja w nocy?
od dluzszego czasu wydaje mi sie ze axio to jest ten pan:
Name: Axel'Apocaliptic
Sex: male
Profession: Paladin
Level: 59
World: Obsidia
Residence: Thais
Ja stawiam na kogoś z dawnego Miss Click.. Spoko chłopaki, mamy czas :>
co do foty Uszatego jacka jesli sie nie myle to nie jego tylko Baxtera tak wiec nie masz sie axio czy m podniecac .. tak wlasnie wyglada szwed , ktorym lizesz dupala ;]
Odpowiedziales sobie na swoj post .. to duzo o tobie mowi i twoim IQ
A co do ludzi z nebuli to my jestesmy tacy sami jak ci z obsidi , askaray , galany .. itp itd
Cos mi sie wydaje ze za duzo czasu spedzasz przez tibia i kompem ..
Ladna pogoda , wyjdz na pole i sie zrelaksuj ;D
ja bym stawial na Master Mareti.. kiedys sie ubije, jak to on to padnie jeszcze kilka razy, a jak nie to mu bp oddam >.>
Ostatecznie może to byc ( jeśli w ogóle ten Axio ma 60+ pala ) Yok Yaa. Wygląda na to, że padł od "jednego ze swoich" i się zniechęcił do graniaB)
Niestety nie pozostaje mu nic innego jak wyzywanie na forum :baby:
Rozgryzliśmy Strażaka, to i ten padnie :)
Misterio
03-05-2007, 11:46
@Nedo~
Axel to nie on, Axel wypowiadał się tutaj na forum :S
Nedomanus
03-05-2007, 12:02
@up ok tak mi sie pomyslalo jakos :P axio => axel ale dobra niewazne w takim razie prawdziwego axela przepraszam za podejrzenia
smiesza mnie te powroty do ng... maniek nakickal ludzi a teraz wracaja:
moose, fox, varkas , dare drix...
boshe co za mlotki... sytuacja sie uspokoi a on ich znowu kicknie -.-
@up ok tak mi sie pomyslalo jakos :P axio => axel ale dobra niewazne w takim razie prawdziwego axela przepraszam za podejrzenia
smiesza mnie te powroty do ng... maniek nakickal ludzi a teraz wracaja:
moose, fox, varkas , dare drix...
boshe co za mlotki... sytuacja sie uspokoi a on ich znowu kicknie -.-
Tiaa, niby Dare i spółka to kumple z Arcanii, a tu wał taki że hej :o
03-05-2007, 12:44
@ktos tam kto prosil o eq
napisz mi na priv nick i miasto to ci cos wysle jak dalej potrzebne ;)
@ten caly axio
nie lepiej go poprostu ignorowac ? wiecie jak mu sie teraz morda cieszy jak widzi ze sa o nim 3 strony spamu ?
Eh nie, zdecydowaliśmy z kumplami, że pogramy gdzie indziej ; dzięki za dobre intencje :p
Nowy Czar? ... >.<
11:41 Dorpaz [169]: utana bi
xD
Raczej sie pomylił.. :D :D Chodziaż.. na Takim lvl-u.. <lol>
@Doliach
Naucz sie pisac posty -.- a Raczej Cytowac :] :confused:
Misterio
03-05-2007, 13:08
@Doliach
Naucz sie pisac posty -.- a Raczej Cytowac :] :confused:
hahaha sam na siebie, kolejny Axio xD
Weźcie nie jedźcie jeden na drugiego, bo wtedy jest jeszcze gorzej :]
Spoko: jeden się pomylił, drugi źle zacytował, nic się nie stało
Btw. Axio jest tylko jeden :)
Wątpie, żeby to był Axel'Apocaliptic bo on był tu już zalogowany jako Gryka i twardo stał po stronie Eternal Teamu...
Rozgryzliśmy Strażaka, to i ten padnie :)
;o to kim byl strazak bo ja nie wiem :|
@Suv itd.
Yok Ya czy jak mu tam - niemiec.
Z Hawk's family trzyma.
Raczej sie pomylił.. :D :D Chodziaż.. na Takim lvl-u.. <lol>
Taaa masz się z czego śmiać... 30 ludzi go goniło i on naprawdę nie miał prawa się pomylić...
Btw. Dorpaz to szaleniec na tym filmiku hehe xD, ale pokazał klase...
Najbardziej co mnie rozbawiło z guild chata NG :
13:57 Xusodove [114]: yes
13:57 Xusodove [114]: i told to everyone many times on priv
13:57 Xusodove [114]: in poland is holiday
13:57 Gerlimo [106]: aha
13:57 Xusodove [114]: ALL this weeks is free
13:57 Xusodove [114]: and they ready all the time
13:57 Xusodove [114]: no one listen me
13:57 Xusodove [114]: as always..
Teraz coś z innej beczki wypowiedziałem duel 59 ms który mówił że mnie może zabić solo. Zakceptował zobaczymy co z tego będzie dla ciekawskich zrobie cam :)
myslcie sobie co chcecie to ze mam podobny nick to jeszcze o niczym nie swiadczy a poza tym ja mam 60+ a tamten gosciu ma 50+ :baby:
Pawlos II
03-05-2007, 15:21
I w koncu przezyl Dorpaz?
I w koncu przezyl Dorpaz?
http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Dorpaz .
Uszatek_Jacek
03-05-2007, 15:43
myslcie sobie co chcecie to ze mam podobny nick to jeszcze o niczym nie swiadczy a poza tym ja mam 60+ a tamten gosciu ma 50+ :baby:
wiez mi albo nie ale w koncu ktos sie dowie jaki masz nick i bedziesz mial goraco na klacie.
Ja potrafilem kolesia obczajac 1 rok na forum zeby sie dowiedziec jaki ma nick.. 150 k przylecialo do depozytu odrazu :evul: :evul:
@ zywi
bedzie probowal i probowal, a jak mu sie nie uda - ucieknie. sorca z time ringiem i gran hur nie dogonisz swoim palem.
@ axio
jesli to nie ty, to po co sie tlumaczysz ;)
Qxwaaatz
03-05-2007, 16:14
A moze Axio to Korzenioj (Xagir) ? 8o Zajebali mu dwa razy po 2.5kk to sie chopak zdenerwowal i wyladowuje sie na forum :D
Btw, Xagir jesli czytasz to forum to przypominam ci o mojej niespodziance w najblizzej przyszlosci :] See yaa Soooon:evul: :evul:
@Suv
Jak go nie dogonie to załatwie mu taki payment że huh :)
Pozatym zawsze moge wziąść ze sobą kilka paralyze :DD
za duzo na ots grales..
Runa paraliżująca danego potwora lub osobę.
Może zostać użyta tylko przez Druida, który traci przy tym także 900 many.
chcesz, to zalatwiaj payment, ja tylko mowie, jak zapewne bedzie :p
lej sie z nim na ktorejs z lodowych wysp nieucieknie ci, jeszcze jakbys go podpalil to hohoho ;d, ale watpie zebys wygral stawia ci 2dsy,berki,fe cokolwiek i lezysz ;P sorc roxik dlatego nim gram ;> albo przyjmij taktyke taka wes whuj uhow i uhaj sie az mu sie skonczy all a wtedy ukurw ;s
karate:]
03-05-2007, 16:52
@UP
tak tak niech postawi 2 fe..
pogratulowac inwencji
hmm.. 2 fe w ladnych pare sekund moga ci zjechac whuj hp, palek tak szybko ich niezabije bo niema mort hura wogule palek na hita na tym lvlu niesciagnie fe to sorc moze je uhac no nie? po czym pal sorca niebedzie atakowal tylko fe, co bys na to poradzil miszczu? a ja dalem tylko przyklad a ty juz czepiasz sie o fe ..
fe to symbol 'noob pvp', ot co. a 70 palek... wystarczy bolt + sd i fe nie ma. mag lepiej by te 700 many pozytkowal na gran. wystarczy ze pal leczy sie przy ~450 hp i nie padnie. a tak poza tym... convince rune -> pal z 2 fe, boltami i sd -> sorc lezy. czy warto ?
hmm.. 2 fe w ladnych pare sekund moga ci zjechac whuj hp, palek tak szybko ich niezabije bo niema mort hura wogule palek na hita na tym lvlu niesciagnie fe to sorc moze je uhac no nie? po czym pal sorca niebedzie atakowal tylko fe, co bys na to poradzil miszczu? a ja dalem tylko przyklad a ty juz czepiasz sie o fe ..
Jakbym był palem to bym podszedł pod sorca :) Tak żeby i z explo i gfb dostawał
Z nudów se zrobie postać na Obsidii :P
Taer no niestety za pozno , qxwatz pozostawil duzo gowna z ktorym musze sie uporac ;/ niestety w tym takze niesnaske z errorem no ale trudno . Do tego ten dzisiejszy dead ale jakos bedzie . Jestem smutny jak ciotka w czechach ani na blessy ani na exp bywa -_-
Nedomanus
03-05-2007, 18:56
co do duela ;D jak ucieknie to zobaczy fajerwerki :D
Hail OoN :)
@DoSiaa
oj pozostawił, Arha ma otrzymać to co straciła +50k za blesy. Dogaduj sie z errorem jakoś. Jak nie wiem. Im szybciej tym lepiej również dla Ciebie.
Jakbym był palem to bym podszedł pod sorca :) Tak żeby i z explo i gfb dostawał
FE nie wali z gfb.
Nie chcę tutaj nikogo pokazywac palcem, ale czy Wy myślicie, że sorc, jeśli postawi 2 fe, zabije pala ? 8o Zyczę powodzenia :D
oj pozostawił, Arha ma otrzymać to co straciła +50k za blesy. Dogaduj sie z errorem jakoś. Jak nie wiem. Im szybciej tym lepiej również dla Ciebie.
ja sie z arha dogadalem lightowo ^^ btw kiroy my sie dobrze znamy nawet nie wiesz kto ja jedno pytanie rzacha ?? XD cos cie nie ma na msn dawno :P ja swoja sprawe zalatwilem i jestem clear wobec arha ^^ tak pozatym spoko gosc z niego :P
03-05-2007, 22:09
@Dosia
priv xd
@Kiroy
a ty juz w domu o.0?
Originally posted by Fingregher on 03.05.2007 00:51:44:
> OMG Tibia is only a game... I hate people who says :
> U are hunted in rl because u pked me :o
>
> What u talking to mother when u wake up ?
>
> Hi
> 3 Ham
> Yes
> Bye
>
> ???
Rozwalilo mnie to :D :D
Misterio
03-05-2007, 22:40
Dorpaz May 03 2007, 21:33:05 CEST Killed at Level 169 by Nathan Zaa
and by Zagnaton
Właśnie z tymi FE to convice i po kłopocie pozatym wystarczy z tym paralayze to niewiedziałem że tak działa może dlatego że nigdy tego nie używałem xD Ale nie boje się duela jestem 100% pewien że wygram :)
L.s & Vanum
Arikabe Zaa
May 03 2007, 21:30:40 CEST Killed at Level 72 by Imhreey
Milivojac
May 03 2007, 21:30:32 CEST Killed at Level 100 by Marniz
and by Waldorio
Rotanimod Eht
May 03 2007, 21:12:41 CEST Killed at Level 105 by Dorpaz
and by Marniz
Atavand
May 03 2007, 21:30:20 CEST Killed at Level 63 by Sir Kiiviin
and by Dorpaz
Next Generation
Sir Kiiviin
May 03 2007, 21:30:35 CEST Killed at Level 81 by Yunichi
Dorpaz
May 03 2007, 21:33:05 CEST Killed at Level 169 by Nathan Zaa
and by Zagnaton
4:2 Dla Ng jak narazie
Originally posted by Fingregher on 03.05.2007 00:51:44:
> OMG Tibia is only a game... I hate people who says :
> U are hunted in rl because u pked me :o
>
> What u talking to mother when u wake up ?
>
> Hi
> 3 Ham
> Yes
> Bye
>
> ???
Rozwalilo mnie to :D :D
hehe a taka inwencja twórcza mnie naszła xD
@ LS
Go go go !!!
Btw. Jutro matura, trzymcie za mnie kciuki kochani :)
omg jaka tam zamota jest ile noobow nie wiadomo co sie dzieje ;s
03-05-2007, 23:23
mwhahwha nom ;d smiesznie jest :)
Panowie! Fight for freedom !:cup:
Chwilowo doliczyłem się do 5:3 dla NG... jak ktoś padnie to piszcie tutaj 8o
03-05-2007, 23:26
Jestem pod wrazeniem tego patentu ze wszyscy stoja w 1 sqm na schodach
Waptor tak szybko padl ze trudno jest w to uwierzyc a stal bezposrednio przy mnie.
Jestem pod wrazeniem tego patentu ze wszyscy stoja w 1 sqm na schodach
Waptor tak szybko padl ze trudno jest w to uwierzyc a stal bezposrednio przy mnie.
Jak widzisz, chłopaki mają głowy pełne pomysłów i zapał bojowy, więc może by jakaś gildia okazała trochę odwagi i dołączy do LS / Vanum, zamiast bezczynnie się przyglądac ?:baby: :baby: :baby: :baby:
Pyro Aris
03-05-2007, 23:53
L.s & Vanum
Arikabe Zaa
May 03 2007, 21:30:40 CEST Killed at Level 72 by Imhreey
Milivojac
May 03 2007, 21:30:32 CEST Killed at Level 100 by Marniz
and by Waldorio
Rotanimod Eht
May 03 2007, 21:12:41 CEST Killed at Level 105 by Dorpaz
and by Marniz
Atavand
May 03 2007, 21:30:20 CEST Killed at Level 63 by Sir Kiiviin
and by Dorpaz
Next Generation
Sir Kiiviin
May 03 2007, 21:30:35 CEST Killed at Level 81 by Yunichi
Dorpaz
May 03 2007, 21:33:05 CEST Killed at Level 169 by Nathan Zaa
and by Zagnaton
4:2 Dla Ng jak narazie
May 03 2007, 21:36:21 CEST Killed at Level 124 by Rundo Tejparn
5:3 i tak zapewne zostanie :confused:
No ale bądźmy dobrej myśli ;)
Jutro też jest dzień, tak samo dobry jak dzisiejszy, na zabijanie membersów NG:]
A przynajmniej tak mi się wydaje ;)
04-05-2007, 00:46
A i btw. w Last Sunrise & Vanum jest taka prawidłowość, że zazwyczaj padają tylko "małe lvle", a w NG "te wyższe", ponieważ "te niższe" nie expią :D
A przynajmniej tak mi się wydaje ;)
_schneider_
04-05-2007, 00:52
wrzuc na sendspace
Nedomanus
04-05-2007, 00:55
krol na ziemii to sie liczy :D tym razem nie bedzie "i had kick"
Nedomanus aczy to prawda ze order of night gildia przylacza sie do wojny by pomudz Last Sunrise ? Odpisz na ty m forum albo na private do mnie.
Bo mi kolega z twojej gilti mowil ze chyba odejdzie order of night jak tak w carlin gadaja tez. powiedz mi.
Nedomanus
04-05-2007, 01:52
order zachowuje neutralnosc nie mamy zamiaru toczyc zadnej wojny w najblizszej przyszlosci, mamy ku temu swoje powody
btw jest cam z dzisiejszego battle? ;o
Nedomanus a ajakie to powody bo jakbym mial duzy level to bym pomogl zrobic atak z sd na czlonka z Nekst generations. odpowiedz mi. bo przeciez wszyscy ich nienawidzimy w depod. a najbardziej slajpana power lobuzera bo on nas najbardziej napada zanic i nam exp zabera (kradnie).
a powiem jeszcze ze on mnie ostatnio pobil cyklopa kolo thias w tych pagorkach na gorze. a kolege tak pobil ze on padl na grond i stracil armor i wszystko :( i pieniondze.
04-05-2007, 02:44
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1642712
AHHAHAHA
rozpierdolil mnie ten temat HAHAHAHAH (jego poczatek ;d)
Pyro Aris
04-05-2007, 02:57
Don foozie
Banished: until May 10 2007, 11:33:37 CEST because of offensive statement
i wiem ,ze jeszcze Slajpan dostal bana jak probowal uwolnic Wartexa z trapy w HG
Misterio
04-05-2007, 08:37
Finer dla Ciebie piosenka Farben Lehre - Matura : )
Marniz i Don Foozie owned
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/23901
Nedomanus
04-05-2007, 09:53
Nedomanus a ajakie to powody bo jakbym mial duzy level to bym pomogl zrobic atak z sd na czlonka z Nekst generations. odpowiedz mi. bo przeciez wszyscy ich nienawidzimy w depod. a najbardziej slajpana power lobuzera bo on nas najbardziej napada zanic i nam exp zabera (kradnie).
a powiem jeszcze ze on mnie ostatnio pobil cyklopa kolo thias w tych pagorkach na gorze. a kolege tak pobil ze on padl na grond i stracil armor i wszystko :( i pieniondze.
skoncz i wyjdz. nie wiem skad wiesz ze OoN mialo zatargi ze Slajpanem ale to sprawa mojej gildii -.-
Varilla90
04-05-2007, 10:42
Maturka z Polskiego dzis Gl all :)
Gratz battle .... NG chce open battle :D szkoda ze ostatnio jak wygrywalismy wojne to nie chcieli open battle porowno tylko 10 LS i 34 ng :P dzieki wielkie ale NG to buraki :D i wiesniaki :D piekna akcja najwazniejsze ze ta lajza i cipa dorpaz padl :D GRATZZZZZZZZZZZZZ do uslyszenia
Blacov89
04-05-2007, 11:07
Don foozie
Banished: until May 10 2007, 11:33:37 CEST because of offensive statement
i wiem ,ze jeszcze Slajpan dostal bana jak probowal uwolnic Wartexa z trapy w HG
No oprocz tego, to jeszcze Vany hod banik i Rundo rs zlapal ;)
@Tina
zapodaj filmik jakos plx ;)
@bencio
ale wez juz nie probuj byc smieszny, k ?
@LS & Vanum
Gz dla Was, jedziecie ich ;).
Finer dla Ciebie piosenka Farben Lehre - Matura : )
Ty :) 1/7 , 6 left :D
Pyro Aris
04-05-2007, 14:45
@bencio
czemu nie ? calkiem niezle mu wychodzi :D
Polathanem
Banished: until May 11 2007, 13:34:09 CEST because of offensive statement
04-05-2007, 14:50
boja sie walczyc to sie banuja ^^
dobry ban nie jest zly :P przynajmniej nie musi robic tp do temple :P
czemu nie ? calkiem niezle mu wychodzi :D
Polathanem
Banished: until May 11 2007, 13:34:09 CEST because of offensive statement
Nie wytrzymał jak Lukasz go pojechał to siadł ban : )
:) :baby: Jełopy smialy sie z Angi jak dostal bana za nieznajomosc rules tibia :P ale widac ze sami nie sa lepsi :D:D:D:D buehehehe, frajerzy :D jadziemy chopoki :D z nimi :P8o 8o 8o 8o :D :D :D :] :] :p :p :) :)
p.s mowilem ze uwielobiam te buzki ?? :D
Wuja Kiroy na wyjezdzie :D
@bencio
@LS & Vanum
Gz dla Was, jedziecie ich ;).
A może tak byście pomogli swoją gildią zamiast tylko gratulowac?
3 gildie dałyby radę wywalic NG... moja osobista opinia brzmi właśnie tak
04-05-2007, 22:52
@up
przeciez ng nawet jak zostanie wyciete to nie pojdzie sobie od tak z tego serwera... na pewno nie dadza spokojnie expic nikomu
zaangazowanie sie rambo nie wiem czy cos zmieni, jak juz to czesc przejdzie na strone nygusow, taka jest moja opinia
@ down ng wtedy robilo by sneaki
btw masz zajebisty avatar az dluzej czytam twoje posty glownie ta czesc po lewo :P
@up
napewno polowa ng by placila i ta garstka co by niechciala placic typu mannow itp. by szybko popadaly przeciez pephy i reszta wbijal lvl dziennie jak niemieli exp locka, to wiesz mannowy po miesiacu przestaly by sie liczyc na serwie ;p
A może tak byście pomogli swoją gildią zamiast tylko gratulowac?
3 gildie dałyby radę wywalic NG... moja osobista opinia brzmi właśnie tak
Poza tym jestem retired, bo "krokodyl mnie zjadl" ;)
Ok, ok niby macie wszyscy po troszku racji, ale zawsze jest to "ale..."
No więc to "ale..." brzmi : czy nie lepiej wywalic NG żeby nie robiło PA i czekac na te ich "sneaki", a miec satysfakcje wywalenia zje**** gildii czy wbijac lvle żeby się pochwalic kumplom "o miałem 120 ek" i byc wywalanym z respów i placic paymenty ?:baby:
a wtedy ludzie pokroju tych polacksow z forum i casspariego beda rzadzili serwerem i bedzie druga furora ? wybornie, doprawdy wybornie.. powinniscie uwazac o co prosicie, tyle wam powiem. chyba ze lubicie, jak do was 200 ms pisze "ej wyjc mu z guarduw bo to muj ril zioom jest ok ?" bądź tez wypoci sie i uslyszycie bardzo gleboka sentencje "padasz shmato a twuj stary to pedal !!!! i huj ci w dope!!!!111111".
tego chcecie ?
Pawlos II
05-05-2007, 00:26
A ty Suv jak pier!@#$łes głupoty to dalej je pierdolisz....
Chociaz jest ziarnko prawdy w tym co mowisz...
A dalej to sie boisz wyrazic prawidzewego zdania bo wiesz, ze Xuso czyta tibia.pl
i bedziesz sie bal sie cie ubija za to, ze jestes szczery...
oprzytomniej i tak ci nie dadza duzo poexpic
Właśnie ma ktoś filmik z tego war na dwarven bridge?
Suv : jak cie lubie tak cie jebne ... naprawde akurat ty nie masz najmniejszego prawa osadzac LS i to w taki sposob ... bo robia co robia ale nie jestes w niczym lepszy jesli chodzi o schematy w glowie ... i robia co robia, ale .... robia ... :D:D:D:D:D:D
LS: ale jestescie crazole .... ja pitole8o 8o 8o :D :D :D
Opiszcie mi mniej więcej jak oni tego bana dostali bo ja zaś po tyle :D
@ Collel
ładnie demony jechaliście :)
a wtedy ludzie pokroju tych polacksow z forum i casspariego beda rzadzili serwerem i bedzie druga furora ? wybornie, doprawdy wybornie.. powinniscie uwazac o co prosicie, tyle wam powiem. chyba ze lubicie, jak do was 200 ms pisze "ej wyjc mu z guarduw bo to muj ril zioom jest ok ?" bądź tez wypoci sie i uslyszycie bardzo gleboka sentencje "padasz shmato a twuj stary to pedal !!!! i huj ci w dope!!!!111111".
tego chcecie ?
Za to mamy Suva który mówi że ma wiecznie lagi a jak przychodzi się zmierzyc z kimś silniejszym to nie loguje. Jesteś przykładem własnie takiego 200ms (tyle że z nizszym lvlem) tak jak zresztą wiekszość na większosci serwerach. Gdyby nie update dotyczący sorców to byś miał swojego 80 palka a a Mannow by miał 100~. Imhreeya by nie było, Rundo to samo. W wojnach wygrywały by dalej ludzie z botami a nie z pvp. Nie mów że jesteś lepszy od Casspariego bo jak on jest taki jest. Dużo osób go uważa za idiote, kretyna ale chociaż wyjdzie na to pvp i padnie ale wyjdzie. Też jesteś polacksem czy jak to tam nazywasz. Wg mnie z jednej strony jesteś ok bo umiesz grać itd a z drugiej pieprzysz na forum o farmazonach których nikt nie chce słuchać. Jak byłeś na 70lvlu to byłeś całkiem inny no ale wiadomo 127lvl i próbojesz być fajny jak to ty mówisz. Oczywiście nie mówie że jestem od ciebie w jakikolwiek sposób lepszy, mądrzejszy ale stwierdzam fakty które większość widzi. Dla mnie pvp to zabawa a jeżeli dla ciebie to strata chara no to trzeba było na non pvp iść.
Misterio
05-05-2007, 11:17
@Veeray
Nie poszedłby na n-pvp bo niemógłby zabijać polacksów : (
@ Polaczki
Doskonałym przykładem jest Kiroy, który na samiuśkim początku serva pomógł nam ( Ge Raxtor ) w wojnie, potem był takim "polaczkiem" a teraz zrozumiał, że co mu z np. 140 lvla jeśli w końcu dostanie kicka z serva... lepiej zawalczyc i żeby pamiętali o Was, jako o "Fighters for Freedom" :baby:
@ Suv
Proszę Cię, nie pieprz takich głupot, bo to aż żal... znasz kogoś z LS albo Vanum, że takie opinie im wystawiasz ? 8o
@ Ludzi z Rambo Style
Chwalicie to LS i Vanum, chwalicie , a sami nic nie możecie zrobic ?:| Ok Myllion, może i nie mógłbyś namówic gildii, żeby przeszła na stronę LS & Vanum, ale chociaż kilku kumpli...
Bo tak jak powiedział nasz 8o Suv 8o, będzie tak jeśli damy Szwedom powbijac 200 lvle X(
Moim zdaniem Pephy & Spółka nie zniżą się do takiego poziomu :)
Sorka, jeśli Cię uraziłem, ale tak to wyglądało i dobrze o tym wiesz, a teraz chwała Ci za "zdradę Szwedów" ;)
Ahhh nosz kurde... jeśli Suv chce być neutralny to niech taki będzie. Chyba on wie lepiej od Was co jest dla niego lepsze. Sam zrobił te 3 postacie i choćby teraz je chciał zrookować albo dojść do NG, to wy nie macie nic do tego :).
Nie wiem po co Olek miałby kłamać że ma lagi. Jakiś czas bluzgaliście go że nie ma rl bo tylko gra w tą grę... skończyło się PG to teraz jedziecie na to że udaje lagi. Gdyby nie miał lagów na Obsidii, nie robiłby 30 sorca na Aurei tylko jechałby sorcem. Gdyby miał explocka przerzuciłby się na Knighta czy Palka.
Zejdźcie już z niego. Dużo osób jest na Obsidii neutralnych a wy tylko Suv, Suv i Suv. Czy on jest jedynym wysokim lvl który nie miesza się do waszych wojenek ?
Niektórym ludziom w tej grze nie chodzi o "PANOWANIE" nad serverem. I ja takie osoby podziwiam bo jest ich naprawdę malo np. Dodi Brae, Suv czy Booka Jones.
Tak więc wy się bijcie, i życze żeby ta wojna była fair i powodzenia każdej ze stron, ale spokojnych ludzi albo tych neutralnych, zostawcie w spokoju.
@ kiroy
przedstawiasz wizje "obsidii bez explockow", a mi sie taki plan nie podoba, i mam prawo o tym napisac. nie mowie, ze yunichi jest takim polacksem, ani nikt z LS, ale brak jakiejkolwiek kontroli (jesli sie do tej wladzy juz dorwiecie) oznacza naplyw idiotow z Aurei, Furory i innych serwerow, na ktorych nieogarnieci ludzie dostali w dupe. i tyle, a ty oczywiscie musisz juz bronic swojej propagandy mowiac mi, do czego mam prawo a do czego nie.
@ veeray
ty, to sie najlepiej zamknij. to co robie w grze jak i w rl to moja sprawa a tobie i reszcie ownerow za przeproszeniem chuj do tego. jak napisal finer, jesli zechce teraz zaczac grac na calmerze knightem na nowym koncie bez pacc, to zrobie to, a tobie nadal nic do tego. jak mialem 70 lev to bylo inaczej, nikt nie oskarzal mnie o to, ze wymyslam powody zeby nie pomagac polakom w wojnie. ale teraz, to nie, on klamie, on sie boi, on jest beee bo nie trzyma z polakami SUV TO PEDAL CO POLSKEM SPSZEDAL. jeszcze cos ?
@ enverox
mnie osobiscie ze strony szwedow nie spotkalo jeszcze nic niemilego. no moze zawiodlem sie na kilku osobach, w ktore wierzylem a jednak porzucily swoje idee na rzecz wladzy. i tak, znam 'kogos' z LS.
@ pawlos
cos ci sie pomylilo chyba.. jakis czas temu, rozmawiajac z mannowem powiedzialem mu, tak samo jak dorpazowi, ze wszyscy ci ludzie pokroju imhreeya i fooziego dzialaja mi na nerwy, wczesniej mowilem, ze jak narazie nie mam zamiaru z nimi walczyc, ale jak dostane explocka to jak najbardziej, ale jakos zli na mnie nie sa i jesli mam jakis problem z kims z ng to moge (a przynajmniej moglem, gdy jeszcze wogole sie logowalem) do nich z tym napisac i miec pewnosc ze mi pomoga. ale co do mojego dolaczania do ng - raczej nie. bylem przez jakis czas w ng i wiem, ze nie warto. moje miejsce jest w rambo z ludzmi, ktorzy nie podejmuja decyzji bez uzgodnienia tego z reszta gildii i sa poprostu dojrzali i mili - nie to co ty czy wiele osob z tego forum ;)
ZOSTAFFIDZ MI SÓWA!1!111
...bo trzymam sie z nim juz niekrotki okres czasu i wiem, ze on nie klamie co do lagow. Ja mialem identyczna sytuacje, czyli lagi od ponad pol roku (i to takie, ze az bylo strach ruszyc sie z dp), ktore minely dopiero wtedy, kiedy zmienilem neta na netie. Bylem z Suvem na nie jednym huncie, nie jeden hunt konczylismy wczesniej niz planowalismy z powodu lagow (najkrotszy hunt Suva trwal 15 min~ - kiedy bylismy na behemothach z Archinem, Suv ledwo mogl sie ruszac i musial zastapic go Dare Drix). Z tego co wiem Suv stara sie o zmiane neta, ale na osiedlu, na ktorym mieszka nie ma zbyt duzych mozliwosci. Tak wiec naprawde dorosnijcie i przestancze go bluzgac z tego powodu. Poza tym to jest GRA INTERNETOWA, a gry maja za cel dostarczac zabawy graczom, wiec kazdy moze czerpac ta zabawe na swoj wlasny sposob, wiec przestancie osadzac Suva i kogokolwiek o to, ze nie chce, czy nie moze, czy nie lubi, czy wrecz kocha sie bic : ).
p.s.
Nie pijcie "Złotego Kłosa" z gwinta... : (
@edycik:
Jeszcze jedno... przestancie w koncu wtracac i porownywac zycie do tej gry, bo robi sie az zal i brak mi slow oraz wstydze sie za nasz narod jak czytam takie posty : ( (kieruje to do tych, ktorzy tak wlasnie postepuja).
panika NG mnie po prostu rozbraja... wielcy, dumni, "nieśmiertelni" a nie nadażają pieluch zmieniać :P
ale jak znam życie to jeszcze swoje pokażą w tej wojnie ^.-
hmm, może jakaś ankieta na najlepszych "morderców z et" ? :D bynajmniej nie sugerowana ilością ( tu był paskudny ortograf :D poprawiłem:D) fragów, a stylem gry :P jak dla mnie Hawk family wymiatają chyba najlepiej :)
Yunek i moze Tartarro ktory mial ochote :p mnie ubic
Serdecznie pozdrawiam _/
Chlopak protected by NG, bylo trzeba mnie nie PAowac :(
May 04 2007, 21:31:33 CEST Killed Carcelero Aureus at Level 55 unjustified
Pozniej jak przyszedl z kolegami:
May 04 2007, 21:45:28 CEST Killed Carcelero Aureus at Level 54 unjustified
I pojawil sie PvP-Addon obok nicka ;<<<
@ Ravuse
Wy tutaj przyszliście z Berylii ? :o
Tzn gildia Strong Mens ? :p
05-05-2007, 13:34
@Suv
nie no ja pierdole koles co ty wogole gadasz za glupoty..
wiesz wogole KTO bedzie rzadzil gdyby LS wygralo wojne ?NIE
wiesz JAK wygladalby serwer gdyby LS wygralo wojne ?NIE
skad wiesz ze serwer bedzie bez kontroli ?nie wiesz
jezeli juz klapiesz ozorem,ze moze powiedz o jakich polaczkach pokroju casspariego mowisz?
@Enverox
dobrze powiedziales o Kiroyu i go tym nie urazisz ;)
@Fin'er
przestan juz gadac,jak wiesz tylko to co ci tibijski mentor czy jak tam wolisz przyjaciel suv opowiadal.
Ustalenia byly takie ze suv wraz z paroma innymi sorkami dolaczaja z zaskoczenia na akcji,ale ofc pare dni wczesniej suvovi sie zaczely niesamowite lagi :(,i od tej pory znamy suva jako suv bajkopisarz ,ktory opowiada bajki o tym jaka bedzie obsidia zla jak ls wygra,jakie to ng jest fajne,jakie ma lagi badz kiki i o tym ze musi poprawiac oceny.
i pirze smierznie !1!!!!onejeden!!1 i mufi rze fszyscy polacy yo som huje i tak piszom !!!!one1!!jeden!
Misterio
05-05-2007, 13:41
Z tego co wiem Suv stara sie o zmiane neta, ale na osiedlu, na ktorym mieszka nie ma zbyt duzych mozliwosci.
Hmmm... chyba Bydgoszcz nie jest tak wielką metropolią jak Wawa, że co osiednle to inny net :S. Chyba, ze Suv mieszka na przedmieściach.
Hmmm... chyba Bydgoszcz nie jest tak wielką metropolią jak Wawa, że co osiednle to inny net :S. Chyba, ze Suv mieszka na przedmieściach.
Metropolia nie jest to fakt, bo jest dziura, w ktorej nic sie nie dzieje. A Suv mieszka na takim osiedlu, gdzie jedynym rozwiazaniem (oprocz chyba neo) jest internet radiowy, a to raczej jest gorsze od neo (tak mi to tlumaczyl w kazdym razie).
"@ veeray
ty, to sie najlepiej zamknij. to co robie w grze jak i w rl to moja sprawa a tobie i reszcie ownerow za przeproszeniem chuj do tego. jak napisal finer, jesli zechce teraz zaczac grac na calmerze knightem na nowym koncie bez pacc, to zrobie to, a tobie nadal nic do tego. jak mialem 70 lev to bylo inaczej, nikt nie oskarzal mnie o to, ze wymyslam powody zeby nie pomagac polakom w wojnie. ale teraz, to nie, on klamie, on sie boi, on jest beee bo nie trzyma z polakami SUV TO PEDAL CO POLSKEM SPSZEDAL. jeszcze cos ?
"
Nie zamkne się bo wiesz jest takie coś że to jest forum i każdy ma prawo wypowiedzieć co myśli o twoim "polacks keal mi is suv i lov archin mannow mfs to demona bring now" Ani razu nie obraziłem cie jakimkolwiek stwierdzeniem więc po co nerwy? Mówie jak z mojej perspektywy to wszystko wygląda. Nie mówie że kłamiesz co do lagów ale mówie że tak płakałeś tyle czasu że nienawidzisz PA i wogóle a sam popierasz exp locki bo jak mówisz będa ludzie typi Casspari. Akurat ludzi taki jak on jest niewiele więc o co ci chodzi? Jak dla mnie to możesz dołączyć do NG i nie będe nikomu miał za złe co będziesz robić . Jak mówie nie ubliżaj nikomu bo sam nie jesteś lepszy od nikogo "Polacksie".
"Zejdźcie już z niego. Dużo osób jest na Obsidii neutralnych a wy tylko Suv, Suv i Suv. Czy on jest jedynym wysokim lvl który nie miesza się do waszych wojenek ?"
Jest dużo osób neutralnych ale przynajmniej nie pieprzą głupot na forum i znam sporo osób które mają podobne zdanie jak ja więc coś w tym jest.
@Fin'er
przestan juz gadac,jak wiesz tylko to co ci tibijski mentor czy jak tam wolisz przyjaciel suv opowiadal.
Ustalenia byly takie ze suv wraz z paroma innymi sorkami dolaczaja z zaskoczenia na akcji,ale ofc pare dni wczesniej suvovi sie zaczely niesamowite lagi :(,i od tej pory znamy suva jako suv bajkopisarz ,ktory opowiada bajki o tym jaka bedzie obsidia zla jak ls wygra,jakie to ng jest fajne,jakie ma lagi badz kiki i o tym ze musi poprawiac oceny.
Ustalenia były również takie, że Hitler ma panować nad światem.
Drogi Boixos'ie w życiu liczą się fakty, a fakty mówią, że Suv do was nie doszedł. A czy było to z powodu lagów, czy z tego że bardziej woli spokój to już chyba najmniej w tej sprawie jest ważne.
Tina_Greer
05-05-2007, 16:15
Chlopak protected by NG, bylo trzeba mnie nie PAowac :(
May 04 2007, 21:31:33 CEST Killed Carcelero Aureus at Level 55 unjustified
Pozniej jak przyszedl z kolegami:
May 04 2007, 21:45:28 CEST Killed Carcelero Aureus at Level 54 unjustified
I pojawil sie PvP-Addon obok nicka ;<<<
Szczerze to ten druid jak wyszedl 2 raz to mial na sobie z 5 sd.
Padł jak noobek, i ciesze sie ze go nie dobiłem bo bym mial rsa :D
Tina_Greer
05-05-2007, 16:16
Ustalenia były również takie, że Hitler ma panować nad światem.
Drogi Boixos'ie w życiu liczą się fakty, a fakty mówią, że Suv do was nie doszedł. A czy było to z powodu lagów, czy z tego że bardziej woli spokój to już chyba najmniej w tej sprawie jest ważne.
Dobrze, nie doszedł do nas bo jest typowym polakiem z lamerskim charakterem, który expuje 10 godzin dziennie. Prawda jest taka ze ani z naszej ani ze strony NG nie bedzie mile widziany.
Tina_Greer
05-05-2007, 16:21
Tina plx cam z war ;p
Prosze bardzo.
http://rapidshare.com/files/29615852/Obsidia_1.rec.html
Przewin pierwsze 10 minut bo nic ciekawego sie nie dzieje.
Milego ogladania :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.