Pokaż pełną wersje : Odpowiedź na zagadki: Mino Mage / Spike Sword / Domki
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
19
20
nie bede sie klocil ale ma
nie raz zostalem tpniety przez GM do swiatyni lub na powierzchnie, lub do innego cave gdy raportowalem botterow ;]
Może w określone miejsca (np do świątyni), lecz nie może w dowolne. Przynajmniej tak było w okolicach grudnia zeszłego roku.
@down
Tak, siebie może.
O ile mi wiadomo Gm może SIEBIE teleportować gdzie chce. Ale czy kogoś to nie był bym pewny.
Może jest tak jak pani up napisała ;).
Może w określone miejsca (np do świątyni), lecz nie może w dowolne. Przynajmniej tak było w okolicach grudnia zeszłego roku.
@down
Tak, siebie może.
cave jest okreslonym miejscem?
musieli cos zmienic ;-]
cave jest okreslonym miejscem?
musieli cos zmienic ;-]
Pewnie ma określone miejsca, w które może gracza teleportować... Takie stałe punkty... Chociaż ja tam nie wiem, pamiętam tylko, że mnie przenieść nie mógł.
DK-LOG.911
27-07-2008, 18:27
teraz przeksztalcamy forum:
Odpowiedź na zagadki / GMowie / CMowie / Teleportacja.
O ile sie nie myle takie coś nazywa się offtop.
@ludzie, ktorzy wierza w ssa
gdybym np. zdobyl ssa i dostal sie do mm, ubil go i wyloocil WoCE i wolal zostac Rookgaardowym sorciem, to co zrobic z ssem? bo chyba nie wejde do trade rooma i nie krzykne: SELL SPIKE SWORD 5KK F*A*S*T! ludzie by sie na mnie rzucili i chcieliby zebym na trade pokazal. albo by mi nie wierzyli...
ale gdybym to zrobil w innej kolejnosci to nawet jakbym znal droge na questa to bym ssa nie wzial.
@DK-LOG.911
Gdybyś zainteresował się chodź trochę tym jak to nazywasz "offtopem" (GM/CM/teleportacja) to nie napisał byś tego nonsensownego postu.
Wiedział byś, że SoF aktualnie nie da się zdobyć, nie można dostać się do "mm", nie bedziesz mógł użyć żadnej wandy/roda bez profesji, a do udowodnienia posiadania itemu wystarczy pokazanie go góra 10~ osobom.
Nie rozumiem jak Twoje „gdybym” ma pomóc ludziom którzy jeszcze wierzą(lol?) w SoF'a.
niby kiedy ci sie taki komunikat pokazał? ja gram na rooku dość długo i ani razu nie widziałem czegoś takiego!
Oj nie raz pojawiał się ten komunikat wielu ludziom..!
Mi osobiście pojawił się około dwóch razy..!
Jeśli nie wierzysz to zapytaj się Rookstayerów ,popytaj ludzi lub po prostu sam siedź 24/7 na rooQ i czekaj na komunikacik! ;-)
Myślę ,że jak poruszysz ten wątek w innym temacię ,bądź sporządzisz sondę będziesz miał odpowiedzi popierające mój poprzedni post!
Btw. Nie rozwijajmy już dłużej naszego tematu ,bo piszemy offtopic i przez to łamiemy regulamin. Jak chcesz podyskutowac to napisz do mnie na PM. ;)
Nie ma chooya ze taki komunikat istnieje a juz !!!!!NAPEWNO!!!!! nie przed Shengiem.
@edit
pewnie widziales gobliny/piratow/orshabala.
Nie ma chooya ze taki komunikat istnieje a juz !!!!!NAPEWNO!!!!! nie przed Shengiem.
@edit
pewnie widziales gobliny/piratow/orshabala.
O moją notkę ci chodzi?
No to bylo do Ciebie jezeli o to Ci chodzi.
Krystianeq
28-07-2008, 21:31
Pierwsza Rozmowa:
20:54 Zbyszek of Wilamowo [28]: mam pytanko
20:55 Zbyszek of Wilamowo [28]: czy ta postac
20:55 You lose 10 hitpoints due to an attack by a wolf.
20:55 You lose 2 hitpoints due to an attack by a wolf.
20:55 Zbyszek of Wilamowo [28]: szukala odpowiedzi na mm?
20:55 You lose 2 hitpoints due to an attack by a wolf.
20:55 You lose 8 hitpoints due to an attack by a wolf.
20:55 Zbyszek of Wilamowo [28]: ?
20:55 Spoko Rafii [37]: Znalazla :)
20:55 Spoko Rafii [37]: dawno :)
20:55 Zbyszek of Wilamowo [28]: niee
20:55 Zbyszek of Wilamowo [28]: wkrecaj
20:55 Spoko Rafii [37]: Tak :)
20:55 Zbyszek of Wilamowo [28]: czemu klamiesz ciagle
20:55 Zbyszek of Wilamowo [28]: on mi mowil
20:55 Zbyszek of Wilamowo [28]: ze to klamstwo
20:56 Zbyszek of Wilamowo [28]: z tym mm
20:56 Spoko Rafii [37]: Nie klamie
20:56 Zbyszek of Wilamowo [28]: ze nieda sie dostac
20:56 Spoko Rafii [37]: chodze tutaj nad ranem okolo 4,5 i mam spobo
20:56 Spoko Rafii [37]: zeby sie tam dostac:)
20:56 Zbyszek of Wilamowo [28]: tak
20:56 Zbyszek of Wilamowo [28]: to pojdz ze mna
20:56 Spoko Rafii [37]: niestety nie moge
20:56 Zbyszek of Wilamowo [28]: why?
20:56 Spoko Rafii [37]: zdradzilbym moj secret..
20:56 Zbyszek of Wilamowo [28]: bo klamiesz
20:56 Spoko Rafii [37]: nawet tacie mojemu nie pokaze:0
20:56 Spoko Rafii [37]: ja chce tylko znac to, zabijac mino maga
20:56 Spoko Rafii [37]: i miec brass armor ktory z niego wypada
Druga Rozmowa:
21:04 Zbyszek of Wilamowo [28]: ej
21:04 Zbyszek of Wilamowo [28]: spoko rafii
21:04 Rook Zorgon [49]: tak ?
21:04 Zbyszek of Wilamowo [28]: gadal
21:04 Zbyszek of Wilamowo [28]: ze o 4 rano
21:04 Zbyszek of Wilamowo [28]: chodzi na mm
21:04 Rook Zorgon [49]: mm?
21:05 Zbyszek of Wilamowo [28]: mino mage
21:05 Rook Zorgon [49]: aaa
21:05 Rook Zorgon [49]: no rzeczywiscie
21:05 Zbyszek of Wilamowo [28]: ?
21:05 Rook Zorgon [49]: raz na kiedy tez wpadam
21:05 Zbyszek of Wilamowo [28]: jak?
21:05 Rook Zorgon [49]: nie wiem jak
21:05 Rook Zorgon [49]: czasami mi drzwi otwiera
21:05 Zbyszek of Wilamowo [28]: to jak tam wchodzisz?
21:05 Zbyszek of Wilamowo [28]: hmm
21:05 Zbyszek of Wilamowo [28]: klamiesz
21:05 Rook Zorgon [49]: i pozwala ubic mino
21:06 Rook Zorgon [49]: serio mowie
21:06 Rook Zorgon [49]: ja musze u gory stac
21:06 Zbyszek of Wilamowo [28]: tak
21:06 Rook Zorgon [49]: bo inaczej nie wpusci mnie
21:06 Zbyszek of Wilamowo [28]: to ja tez chcem isc
21:06 Rook Zorgon [49]: to pogadaj z nim
21:06 Zbyszek of Wilamowo [28]: on mowi ze mnie niechce
21:06 Zbyszek of Wilamowo [28]: a kiedy chodzicie?
21:06 Rook Zorgon [49]: to finansowa oferte mu rzuc
21:07 Zbyszek of Wilamowo [28]: masz ss?
21:07 Rook Zorgon [49]: o 4-5 rano
21:07 Rook Zorgon [49]: na to pytanie nie moge odp
21:07 Zbyszek of Wilamowo [28]: spox
21:07 Rook Zorgon [49]: chlopie lece
21:07 Zbyszek of Wilamowo [28]: rozumiem
21:07 Rook Zorgon [49]: gadaj z Rafiim
21:07 Zbyszek of Wilamowo [28]: spox
Japcoleusz
28-07-2008, 21:39
@up
Jeden wielki spisek! Poprostu ci ludzie robią sobie jaja, wydaje im sie że są przez to fajni - ale nie są :). Spike sword, mino mag, ghoul etc. to temat bardzo delikatny. Inni robią takie prowokacje celem sprowadzenia na siebie uwagi;). "21:06 Rook Zorgon [49]: to finansowa oferte mu rzuc" Lol do tego wyłudzacze, dziwny sposób zarobku preferują :D
Omg tez sobie takie jajce lubie z ludzi porobic xdd a "21:07 Rook Zorgon [49]: gadaj z Rafiim" mozesz rozumiec jako "nie zawracaj mi juz dupy, spamuj Rafiego" ;)
@Krystianeq
Dindsuk i Japcoleusz mają racje, kolesie zrobili Cię, brzydko mówiąc, w "wała". A jeśli chcesz sie sam przekonać to idź o 4 rano na mino hell ;]
No to bylo do Ciebie jezeli o to Ci chodzi.
No to mam do ciebie taką samą odpowiedź jak do "Orreus".
~~Oj nie raz pojawiał się ten komunikat wielu ludziom..!
Mi osobiście pojawił się około dwóch razy..!
Jeśli nie wierzysz to zapytaj się Rookstayerów ,popytaj ludzi lub po prostu sam siedź 24/7 na rooQ i czekaj na komunikacik! ;-)
Myślę ,że jak poruszysz ten wątek w innym temacię ,bądź sporządzisz sondę będziesz miał odpowiedzi popierające mój poprzedni post!~~
.::Oczywiście cały czas mówię ,o komunikacie "Faithfully minotaur mage has escaped from secret room!"!
Krystianeq
29-07-2008, 09:18
@Krystianeq
Dindsuk i Japcoleusz mają racje, kolesie zrobili Cię, brzydko mówiąc, w "wała". A jeśli chcesz sie sam przekonać to idź o 4 rano na mino hell ;]
Nie mnie wkręcili xD Jakis graczy wkręcali a kolega podsluchał xD
@up
Wkrecac to my, ale nie nas ;)
@2up
A ja Ci dalej powtarzam ze to na 102% nie byl zaden komunikat zwiazany z Shengiem, Mino Magiem, ogolnie napewno nie dotyczacy Rooka. Ale jezeli jestes swiecie przekonany to powiedz, dlaczego tylko Ty to widziales? ;) Z ta sonda glupi pomysl bo moze masz duzo kolegow, ktorzy specjalnie powiedza ze widzieli. Ja chce dowodow!!! Nie chodzi o screen, tylko potwierdzenie. Wystarczy mi 5 bardziej znanych/lubianych ludzi.
edit
.::Oczywiście cały czas mówię ,o komunikacie "Wiernie Minotaur mage popiół cytował z sekretnego pokoju!"! xddd
Heh może z rooka do Mino Maga nie da się dostać, lecz z maina można do niego wejść a drzwi otworzymy jedynie od strony teleportu i nim powrócimy do mainlandu. Ale to są tylko moje przypuszczenia.
PS.
Tamte dwie rozmowy to ja prowadziłem. Nie myślcie że w to do końca uwierzyłem, ale chciałem wyciągnąć jak najwięcej. Zresztą Rook Zorgon można zauwarzyć tylko w DP lub w Mino Hell, nigdzie więcej.......
hmmmmmm ... rook ma wiele tajemnic ale co nowe upade to o ssie mino magu dowiadujemy sie coraz wiecej wiec poprostu wystarczy poczekac chodz jak przeczytalem all posty stonogi i innych <ze 100 stronek ;) > moze trzeba poszukac w na jakims quescie jakiejs dzwigni itd. niech sie zastanowie w drodze na carlin sword quescie jest duzo dziur zarobanych skalami moze nad nimi sie zastanowimy lepiej bo n apaccu moze ejst dzwignia a na facu quest;] albo czeba czegos na mainie poszukac ;] klucz zaginol do dzwi mino maga sa najazdu Aspiranta na rooka mzoe z niego lota sie magic light wand nie moze z niego czeba zrobic pozytak ?:]:]:]B) albo poszukac w kronikach w tibii :evul: ja bym proponowal zaczac od minitwin <niewiem jak sie to pisze ;] > tak teraz w skrucie rook jets z mainem polonczony tunelem <moze byc to mit> na razie znaazlem jakoms ksiazke ze na rooku w labiryncie byl dragon ktury chronil minitwin moze cos nam umknelo moze trzeba prosciej szukac ;]?? ja juz nie mam zadnych pomusluw ;(;( moze poszukam z kolegom wotkuw tibia to sredniowieczny swiat zeja smoki itd. moze trzeba zabc smoka na rooku ?? ja tego nei wiem ale nev upade 8.21 dodalo tarante wiec mzoe gdzies ukryty jest smok na rooku ?? trzeba poszukac i myslec ;] :evul: 8o 8o 8o 8o 8o :)
Japcoleusz
29-07-2008, 11:10
@up
Bez obrazy ale kup słownik :(
Gdyby była dzwignia gdzieś w drodze na mino hell to dawno już ktoś by na nią wpadł. Ludzie już zrobili, sprawdzili chyba wszystko co sie dało - jest to dowód, że questa nie ma, bo gdyby był to przez tyle lat ktoś juz by go miał. Może Sunrise ma ale on nam tego nie powie.8D
Jeśli chodzi o ten komunikat to z tego co wiem ukazał się on RAZ. Na hm.. Askarze? Nie jestem pewien. Wszyscy pobiegli do mh i Mino Maga nie było, ani w pokoju, ani nigdzie.
Nie jestem tych informacji pewien, więc prosze nie wyzywać.
To fake bylo z tego co mi wiadomo.
ja niestety jestem dyslektykiem i niepisze poprawnie ;p na mino helu chodzilo mi o dziury a gdzies w tibii <calej tibii !!!> moze jest dzwignia
CycuRookslayer
29-07-2008, 19:54
@up
Też jestem dyslektykiem, ale kropkę,przecinek czy wielką literę napisać umiem :D.
@Dindsuk
A jeśli chodzi o sondę to ja osobiście nie widziałem takiego komunikatu :P.
[edit]
@down
Nie zdziwił bym się :).
Pewnie dlatego ze NIKT tego nie widzial ;)
David-Merlixon
29-07-2008, 20:55
Powiem tyle ŻAL MI WAS DLATEGO ZE TEN TEMAT ISTNIEJE OD 2006ROKU <LOL>
CycuRookslayer
29-07-2008, 21:04
@up
Powiem tyle ŻAL MI CIĘ DLATEGO ŻE ZIEMIA ISTNIEJE OD OKOŁO 4,5 MILIARDA LAT <LOL>(?)
Jakby nie patrzeć David ma trochę racji... Wiem że moje zdanie nic tu nie zdziała... Jeżeli macie ochotę bawić się w szukanie czegoś co nie ma, róbcie to :)
Ja się udzielać nie będę.
CycuRookslayer
29-07-2008, 21:18
@up
Ale jakby nie patrzeć i tak będą takie tematy. Chyba lepiej żeby był to jeden długi temat niż nowy co tydzień.
SInGApOOre
29-07-2008, 21:56
Chcialbym skonczyc doszczętnie i ostatecznie mity o domku... Metodą prób i błędów oraz logiki udało mi się zdobyć domek na rooku.. Chciałbym w ten sposób zakończyć mity o Sunrisie itp. Choć niewątpliwie jest to legenda, a ta zagadka nie została odkryta przez pare lat.. Razem ze swoim teamem kończymy już rozwiązywać dwa inne questy mianowicie na poison daggera i mała niespodziankę ( sam nie wiem na co xD) ;). Wiem, że zaraz pojawią się głosy że to bylo wiadomo od dawien dawna jednak mimo śledzenia stron 'rookowskich' nie uzyskałem odpowiedzi.. Nikt o tym wcześniej nie wspominał.
http://img375.imageshack.us/img375/1487/pppot8.jpg
jak któs ma jakies pytania wolałbym na forum ewentualnie w tibii..
Diamond'Stalker
29-07-2008, 22:09
Hiho!
Wygląda mi to na zrookowanie chara z zakupionym na mainie domkiem (innej opcji nie ma). Ciekawe jak długo Twój rookstayer będzie ownerem tego domku. Co do reszty odpowiedzi... Próbowałeś zaliczyć ostatniego deda z AoLem?
Pozdrawiam
SInGApOOre
29-07-2008, 22:16
odpowiedz jest prosta wszystko znajduje sie na tibia.com lecz nikt nie wpadl na to aby to sprawdzic.. troche logiki wszystko macie dotyczace tej zagadki podane jak na dloni. jak uda mi sie doonczyc poison daggera i tego nieznanego questa dam znac
Idz i nie wracaj!!!! I powodzenia w poszukiwaniu posion daggera. Moge Cie dotknac?
Befsztyk
29-07-2008, 22:54
AHhahaha ale mi filozofia kupic domek a potem zostac zrookowanym...
SInGApOOre
29-07-2008, 22:55
@2up i @up
to czemu nikt wczesniej na to nie wpadl? nikt nie byl na to taki madry?
@edit
wedlug tabliczek to jest quest na poison daggera ale stoje juz od tygodnia w miejscu.. z rozwiazaniem a po za tym nie jestem shadow rex.. widac kazdy przejaw 'wiem wiecej od ciebie' jest odbierany negatywnie.. czemu w podpisie nie dacie swojego wieku?
Befsztyk
29-07-2008, 23:02
@up
Bo każdy dąży żeby mieć domek NA rooku, nie poza nim.
SInGApOOre
29-07-2008, 23:04
kto Cię upoważnił do mówienia za wszystkich?
Teraz to juz calkiem nie wiem co powiedziec. Przeciez to bylo walkowane setki/tysiace razy z tym domkiem Sunrise'a.
Powiem tyle: gowno wiesz a juz napewno nie wiecej ode mnie (nie to ze wiem duzo xd).
Twojego wieku tez nie widze chociaz napewno bym sie nie zdziwil.
Do Shadow Rex'a tez Ci duzo brakuje.
Magiczne tabliczki pomoga Ci w odkryciu posion dagger'a!!!! Niech moc bedzie z Tobom!!!!
P.S. 15 ;)
@SInGApOOre
Proszę:
Wyszedl na Maina i kupil domek, potem sie zrookowal. A kase za domek NA Mainie wysylaja mu koledzy parcelem. Proste :]
"Wpadnij" czasen na przycisk "sukaj". Twoja *rewelacja* była znana w temacie w któm piszesz od 2lat~
Puki co nikt nie ma podstaw sądzić, że wiesz cokolwiek więcej - więc będziesz odbierany tylko jak shadow rex.
..jak uda mi sie doonczyc poison daggera i tego nieznanego questa dam znac
Dotrzymaj słowa i daj znać DOPIERO jak dokończysz quest. ok?
temat istnieje od 2006 roku a SS od poczatku tibii ;) wiec karzdy moze napisac swoje zdanie bo to zreszta forum a wogule moze ma ktos scenera ze jedna z pierwszych tibii z wygladem spike sworda ??
http://wiki.hunted.pl/wiki/O_Spike_Sword zobaczcie sobie to to moze byc ciekawe a szczegulnie na 1 scenie BoW i SS !!!
A ja Ci dalej powtarzam ze to na 102% nie byl zaden komunikat zwiazany z Shengiem, Mino Magiem, ogolnie napewno nie dotyczacy Rooka. Ale jezeli jestes swiecie przekonany to powiedz, dlaczego tylko Ty to widziales? ;) Z ta sonda glupi pomysl bo moze masz duzo kolegow, ktorzy specjalnie powiedza ze widzieli. Ja chce dowodow!!! Nie chodzi o screen, tylko potwierdzenie. Wystarczy mi 5 bardziej znanych/lubianych ludzi.
~A ja ci udowodnie ,że taki komunikat istnieje!!!:D
~Chcesz dowodów...będziesz miał!!!
Valderor
30-07-2008, 12:14
~A ja ci udowodnie ,że taki komunikat istnieje!!!:D
~Chcesz dowodów...będziesz miał!!!
Bardzo dobre podejście, tylko pamiętaj, że słowa wysokolevelowych graczy nie są żadnym dowodem, ponieważ większość z nich to boty które o Rooku niewiele wiedzą. Znacznie prędzej uwierzymy, jeśli pokażesz filmik z tym komunikatem.
Morderff
30-07-2008, 12:32
@Singapoore
Ja już chyba nie raz słyszałem o tym domku więc nie mów, że nikt na to wcześniej nie wpadł bo wpadł... A wieku w podpisie nie muszę dać, ale dla Twojej wiedzy mam 15 lat...
Befsztyk
30-07-2008, 13:57
kto Cię upoważnił do mówienia za wszystkich?
sam sie upoważniłem bo wiem jak jest.
Nie Klikac Na Zdjecie Up To Jest Keyloger !!!
Diamond'Stalker
30-07-2008, 18:12
Hiho!
słowa wysokolevelowych graczy nie są żadnym dowodem, ponieważ większość z nich to boty które o Rooku niewiele wiedzą.
Dobrze powiedziane - większość z nich.
Natomiast druga sprawa: Nie mów na hlvl, który nie chce się bawić w spajka i inne pierdoły, że jest botterem i się nie zna. Nie wypada nawet ;)
Co do botterów - sami widzicie jak kończą ostatnio. Moc z wami!
Pozdrawiam
...Było ze magia je stworzyła i magia moze otworzyc (ciekawie to sobie ten MinoMag wymyslil bo na rooko nie ma magii - nieliczac runek i lifefluidow jesli to tak nazwac... albo manadrain szkieletow)...
Jeśli te dzwi da się otworzyć tylko magią to znaczy że np:morzna polac life fluidem na dzwi itp.
A ja Ci dalej powtarzam ze to na 102% nie byl zaden komunikat zwiazany z Shengiem, Mino Magiem, ogolnie napewno nie dotyczacy Rooka. Ale jezeli jestes swiecie przekonany to powiedz, dlaczego tylko Ty to widziales? Z ta sonda glupi pomysl bo moze masz duzo kolegow, ktorzy specjalnie powiedza ze widzieli. Ja chce dowodow!!! Nie chodzi o screen, tylko potwierdzenie. Wystarczy mi 5 bardziej znanych/lubianych ludzi.
Bardzo dobre podejście, tylko pamiętaj, że słowa wysokolevelowych graczy nie są żadnym dowodem, ponieważ większość z nich to boty które o Rooku niewiele wiedzą. Znacznie prędzej uwierzymy, jeśli pokażesz filmik z tym komunikatem.
~A poparcie mnie przez m.in Lesiu Obwiesiu i kolegów z gildii School of Rock wystarczy? Powtarzam między innymi!:)
~Postaram się zamieścić konkretne zdjęcie przedstawiające ten komunikat!
~Ale filmu niestety nie zamieszcze ,ponieważ gdy próbuje nagrywać wszystko się strasznie tnie jak i oczywiście puźniej odtwarzany film!
~A poparcie mnie przez m.in Lesiu ObwiesiuLesiu Obwiesiu i kolegów z gildii School of RockSchool of Rock wystarczy? Powtarzam między innymi!
Aj... no zajrzałem tu tuż przed wyjadem... przykro mi ale "FAILED"
Nie masz mojego poparcia :)
Owned xdddd a juz w malym stopniu zaczynalem wierzyc. ;)
Zdjecie nie przejdzie, mozesz dac filmik. ;)
Owned xdddd a juz w malym stopniu zaczynalem wierzyc. ;)
Zdjecie nie przejdzie, mozesz dac filmik. ;)
Wiesz wogóle co to za typek...
Tyle co wszyscy wiemy to ma nick(hmmm)...i kiedy dołączył...
Wiesz wogóle co to za typek...
Tyle co wszyscy wiemy to ma nick(hmmm)...i kiedy dołączył...
Jak na razie to Ty się ośmieszyłeś mówiąc, że Twe słowa potwierdza osoba, która post niżej temu zaprzeczyła ; P. <hmmm> przyznał się, że jest Lesiem, więcej chyba nie trzeba...
CycuRookslayer
30-07-2008, 22:41
Najs szybkiej reakcji modka :)
[edit]
@down
Nie żebym coś do nich miał ale nieraz takie "screeny :D" trzymały sie dość długo!
ehheheh :D no prze-szybka :D
Nie chcem się wtrącać w coś ,w czym nie mam dowodów...
Widze ,że się ośmieszyłem ,wybujawszy w przyszłość faktami ,których nie miałem ,a sądziłem ,że mam. Przepraszam ,że spowodowalem lekkie zamieszanie i spamowanie przez jakiś czas ,ale było to spowodowane jedynie moją nadmierną obecnością i objawem wszelakiego znudzenia. Jeszcze raz przepraszam i myslę ,że się nie powtórzy to ,abym był uznawany za kretyna w oczach nie tylko zwykłych userów ,ale także Moderatorów i za pewne zdziwionych osób z gildii.
Lamp999
zobaczyl ktos link ze zdjeciami ktury dalem to nie keyloger <cenzura> X(X(
tam sa zdjecia z ludzmi kturzy maja ssa i BoW kobaczcie je plz jescze raz powtarzam to ie keyloger tam jest chistorja o tym co my szykamy czymi Spike Sworda !!!!B)
link - http://wiki.hunted.pl/wiki/O_Spike_Sword
Skoro sadzicie ze to fake to czemy na www.tibia.com na scenshot jest zdjecie babki z dragon scale setem i nie ma wogule tego chara na spisie charuw ;p
Morderff
31-07-2008, 12:18
@up
Dlatego, bo tam są zdjęcia zachęcające do gry, pokazujące różne fajne miejsca i ciekawe eq.. Pomyśl...
Maxpixel
08-08-2008, 00:09
Siemka ...
Wpadłem tu powiedzieć wam coś ciekawego ...
Pewnie i tak wszyscy p*****ą się do czego innego a nie do sedna sprawy ale to już taki urok forum ...
Pewna osoba z takiej jednej strony, pewnie wszyscy zorientowani boterzy wiedzą jaka... :D Sprzedaje spoile do Questów w Tibi ... A oto cennik:
-Spoiler do Sekretu 469 ukryty w łamigłówce 1,000zł.
-Spoiler do Sekretu 469 15,000zł.
-Spoiler do Sekretu Miecza Furii ukryty w łamigłówce 1,000zł.
-Spoiler do Sekretu Miecza Furii 10,000zł.
-Spoiler do Sekretu Piasku Jakundafu ukryty w łamigłówce 1,000zł
-Spoiler niespodzianka do Sekretu/ów *** ukryty w łamigłówce 500zł.
-Spoiler niespodzianka do Sekretu/ów *** 5,000zł.
Nie mówię wam tego po to bo chce zarobić czy coś, po prostu dowiedziałem się tego i owego kiedyś i dziele się tym z wami, proszę nie posądzać mnie o boterstwo czy inne przestępstwa wobec wszechświata ... proszę też nie pisać na PW na jakiej stronie to znalazłem, mogę was jedynie zapewnić że te informacje są 100% pewne ... To nie są spoile w stylu dajesz 5k i dostajesz info "Taki Quest nie istnieje"...
I co wy na to?
Wszyscy dalej klaszczemy że SoF nie istnieje ? ;)
mogę was jedynie zapewnić że te informacje są 100% pewne
tia...
To nie są spoile w stylu dajesz 5k i dostajesz info "Taki Quest nie istnieje"...
Sprawdziłeś?
Wszyscy dalej klaszczemy że SoF nie istnieje ?
Tak.
Jak jakiś naiwniak to kupi to niech się podzieli infem co dostał w odpowiedzi.
Maxpixel
08-08-2008, 00:32
Mi się wydaje że gość nie naciąga ...
No ale ... Nic więcej nie wiem ... Może rąbie ludzi na $$$ ... :D
Jak ktoś wie coś więcej na ten temat to niech pisze ...
-Spoiler do Sekretu Miecza Furii ukryty w łamigłówce 1,000zł.
Taniocha! W przeszłości widywałem wyższe ceny.
Mogę wam dać za darmo rozwiązanie zagadki(spoiler) w łamigłówce(to coś jak masło w maśle?): "Only the humble one may touch the Sword Of Fury."
Też to wdziałem przechodząc ostatnio po supermarkecie było "super mega promocja Spojler do SoF jedyne 9.99!". Albo trzeba być na tyle głupim żeby coś takiego wymyślić, albo na tyle nawinym żeby w to uwierzyć...
Ręce opadają co ludzie wymyślą...
Pozdrawiam =]
GargoinX
08-08-2008, 01:57
Wydawać na grę około 100zł to jeszcze zrozumiem, ale 1000zł to chyba lekka przesada. Poza tym jeśli źródło odpowiedzi nie zostało zbadane to nie mamy pewności co do ich wiarygodności i czy nie są zwykłymi naciągaczami. Ja tam bym nie radził nikomu kupować niczego od nich, dopóki nikt tego nie zbada.
Ja to chyba kupie!!!!111 xd
Nawet jesli to prawda, chociaz nie wierze w to w 100%, to jezeli takowy quest istnieje i tak za pare miesiecy/lat kazdy bedzie o nim wiedzial. Wystarczy poczekac ;)
Chyba będziemy czekać do usranej śmierci. xd
Maxpixel
08-08-2008, 11:53
Ceny są kosmiczne ale nie zaciekawiło mnie za ile gość sprzedaje ...
Chodzi o to że strona jest wiarygodna ...
Wiem że za kija nie uwierzycie bo nie macie podstaw ale tak mi się wydaje ...
Sam nie mam 100% pewności ... Ale teoretycznie jeśli to prawda to znaczy że Quest istnieje ?
Dziwnie to wygląda ... :blazen:
Dziwnie to wygląda ...
Dziwnie to mało powiedziane...
Kto by był na tyle szalony aby wydać 1000 zł, tak naprawdę za nie wiadomo co?
Ja tam bym nie radził nikomu kupować niczego od nich, dopóki nikt tego nie zbada.
Popieram...
mogę was jedynie zapewnić że te informacje są 100% pewne
I uwaga, uwaga...
Sam nie mam 100% pewności
Czepiam sie wiem xd
To tak, jakbym napisał "Wiem, ale nie wiem". xD
Maxpixel
08-08-2008, 15:53
@UP, UP.
Haha! To było nice :D
Chodziło mi o to że strona jako (organizacja) zajmuje się podobną sprzedażą tylko że bot'a ... I to wychodzi im OK ... Więc nie sadze żeby przyklejali post oszusta ... Rozmawiałem z gościem mi wydaje się być wiarygodny ... No ale ... Wasza sprawa ... Coś wiem ale nie powiem XD
DK-LOG.911
08-08-2008, 19:15
koniec offtopow, teraz nowinki:
http://img156.imageshack.us/img156/6923/kragog0.th.png (http://img156.imageshack.us/my.php?image=kragog0.png)
nie rozumiecie?
http://img292.imageshack.us/img292/1607/krag2cw0.th.png (http://img292.imageshack.us/my.php?image=krag2cw0.png)
Chodzi Ci o krag, o ktorym wiedzialem od very dawna?
@2up
Było. <yawn>
Może jeszcze trochę i użyjecie backmaskingu do piosenek Presleya? Właśnie, tam podobno są wskazówki dotyczące Spike Sworda. O.O
Dele'Rook
08-08-2008, 20:30
Witam!Widzialem juz duzo ss ze spike swordem na kilku serverach a nawet niektórzy ludzie to sprawdzali(trade etc...)Wiem, ze CipSoft jest zdrowo popierdolony a wiem moje pytanie: Mozna go zdobyc po update 8.21?!Czy to wszystko bajki i fake
Maxpixel
08-08-2008, 20:48
Można można ...
Quest skrócono ale da się... :)
HubertPol
08-08-2008, 21:21
Jeju czy wy nie rozumiecie, Spike sword nie jest dostępny na Rookgaardzie. Kiedy CM'owie dowiedzieli sie o spike swordzie na rooku byli bardzo zdziwieni... I mówili, że to na pewny jakiś bug ;) Więc samo przychodzi na myśl :). Spike sworda nie było(Nie licząc prawdopodobnie Sunrise za wysoki level na rooku), nie ma, i najprawdopodobniej nei będzie - połowa rookstayerów przestała by grać... tyle męczyli się z głupią kataną wbijając level na trollach czy wolfach, a tak ze spike swordem lecisz cały mh w kilka sekund ...
Pozdrawiam
HubertPol
(To tylko moje domysły nie chcesz nie zgadzaj się, ale nie wyzywaj mnie od Kurowa, i że jestem ciotą i nic nie wiem... Jeżeli się zgadasz ze mną to się cieszę)
CycuRookslayer
08-08-2008, 22:09
@up
Sama Slythia mówiła że z ss'em obrażenia nie były dużo większe :)
No bo miala male skille, dla rookstayerow hity bylyby wieksze ;)
@Hubert
Zgadzam sie prawie we wszystkim, tylko ta teoria z Sunrisem mi nie pasuje ;p
A mh i tak leci w kilka sekund xd
Maxpixel
08-08-2008, 23:11
Eee tam ... POI też był ale zanim go odkryli to już 5 update wyszło ... :D
Zacznijmy od tego że SoF jest na Rooku na wysepce leży ... Wystarczy go wsiąść ... ;)
Eee tam ... POI też był ale zanim go odkryli to już 5 update wyszło ... No chyba cię...
Można można ...
Quest skrócono ale da się... :)
Skrócono? Pwn3d.
Widać grasz w Tibię od niedawna. ^^'
@2up
Spoko Red bull doda ci skrzydeł polecisz se i weźmiesz go ! co za problem? -.-
Maxpixel
08-08-2008, 23:17
#UP, UP.
Hakuoh - Ja nie gram w Tibie :( Nie wiem co to Main ... Ja tylko od kilkunastu tysięcy (lat) dni :D Zwiedzam Rookgaard :)
#UP.
No wiesz ... Polak potrafi ...
Dobra pisze dla tych którzy uważają że spike sword na rooku to tylko bajka lub zabawka amber -.- Skoro cmów zadziwił fakt o spike swordzie na rooku to po co cipsoft stworzył wysepkę z nim? gdyby te 2 kratki po których spike sword znika to był bug to pewnie by go dawno usunęli, poza tym czemu akurat spike zniknął ? mogła to być równie inna rzecz... A co do słów Knightmare to skoro powiedział te słowa to znał rozwiązanie? Pewien mój kumpel odniósł się do starych ksiąg w których pisało o tym że mur do ghoula z czasem się rozwali więc zasugerował żę te 2 kratki to tylko początek questa a dalsze części zostaną dodane po nowych uptade tak jak np appertince sheng no ale niestety nie zgodziłem się z nim no bo wyobraźcie sobie annihilator gdy po zabiciu demonów drzwi są zamknięte bo key zostanie dodany po następnym uptade :> więc to głupia teoria
Dobra pisze dla tych którzy uważają że spike sword na rooku to tylko bajka lub zabawka amber -.- Skoro cmów zadziwił fakt o spike swordzie na rooku to po co cipsoft stworzył wysepkę z nim? gdyby te 2 kratki po których spike sword znika to był bug to pewnie by go dawno usunęli, poza tym czemu akurat spike zniknął ? mogła to być równie inna rzecz...
To zostało wyjaśnione parę stron wcześniej. A wysepka... Wiesz, jak fajnie obserwuje się ludzi główkujących nad rozwiązaniem questa... Którego nie ma?
A co do słów Knightmare to skoro powiedział te słowa to znał rozwiązanie? Pewien mój kumpel odniósł się do starych ksiąg w których pisało o tym że mur do ghoula z czasem się rozwali więc zasugerował żę te 2 kratki to tylko początek questa a dalsze części zostaną dodane po nowych uptade tak jak np appertince sheng no ale niestety nie zgodziłem się z nim no bo wyobraźcie sobie annihilator gdy po zabiciu demonów drzwi są zamknięte bo key zostanie dodany po następnym uptade :> więc to głupia teoria
Jakich ksiąg, jakie słowa?!
@Dindsuk
Aż takich małych skilli nie miałam, trochę się nim bawiłam...
@down
Miał pewnie dobre skille ; P.
HubertPol
08-08-2008, 23:38
@Dind~(ol) xD
Wiesz Sunrise prawdopodobnie ma : p ale dostał go dawno, jednak nic sie nie odzywa.. kiedyś łaziłem za nim chwile hity były większe niż liczyłem kalkulatorem z kataną, więc mogłem wtedy tak pomyśleć; P
(To tylko moje domysły nie chcesz nie zgadzaj się, ale nie wyzywaj mnie od Kurowa, i że jestem ciotą i nic nie wiem... Jeżeli się zgadasz ze mną to się cieszę)
@edit
@dow
nei zrozumiales sensu zdania -.- nie walil z dystansu
@Dind~(ol) xD
Wiesz Sunrise prawdopodobnie ma : p ale dostał go dawno, jednak nic sie nie odzywa.. kiedyś łaziłem za nim chwile hity były większe niż liczyłem kalkulatorem z kataną, więc mogłem wtedy tak pomyśleć; P
Sunrise też potrafił bić minosy z łuku i strzał. Walił wtedy po 40~. Chyba, że jego spike jest jak bumerang 8o
Spike sword jest na rooku, a dokładniej na małej wysepce obok niego xD Nie da się go wziąć, można jedynie sprawić, aby zniknął. Tyle. I przestańcie snuć nie wiadomo jakie bajki o ghulu, który jest tak fajny, że popłynie przez morze po spike sworda dla nas :S
To zostało wyjaśnione parę stron wcześniej. A wysepka... Wiesz, jak fajnie obserwuje się ludzi główkujących nad rozwiązaniem questa... Którego nie ma?
Aha czyli cipsoft stworzył tą wysepkę po to żeby pośmiać się nad ludźmi którzy chcą go zdobyć?
Co do tych ksiąg to była jakaś tam historia o bohaterach którzy zeszli w głębiny ziemi żeby walczyć z potworami i wszyscy zginęli oprócz jednego który odrodził się jako ghoul i został zamurowany a mur z czasem zaczynał pękać (nie wiem czy dobrze mówię ale gdzieś o tym czytałem)
A co do słów to chodziło mi o te słynne słowa
"Szukacie daleko a rozwiązanie macie pod nosem" czy jakoś tak
Pozdro
Eee tam ... POI też był ale zanim go odkryli to już 5 update wyszło ...
Maxpixel ma rację. PoI istniało od ~7.0, choć nie wiadomo, w jaki sposób się do niego wchodziło.
Wiadomo o tym z:
1) Screenów, na których gracz zostal teleportowany do PoI przez GMa. Link (http://static.erig.net/wiki/e/e3/Aries5pj.jpg).
2) Tak zwanej "Rl tibia 7.6 map" *
Pewne jest też, że w tamtych czasach w PoI było mnóstwo Dragon Lordów, Demonów i potworów na tym poziomie. Ci, ktorym udawało się tam dostać, z reguły ginęli w znanym nam wszystkim pokoju z Dragon Lordami.
*
Możliwa do znalezienia na np. TORGu mapa OTS. Jest to absolutnie perfekcyjna mapa tibii 7.6.
Nie wiadomo jak ją zdobyto, oficjalna wersja to włamanie na serwer tibii podczas Save Servera.
Maxpixel
09-08-2008, 00:36
Jak by nie podpięli się i nie zawalili tej mapki to byśmy teraz mówili ...
Weź noob plx won z stąd POI TO BAJKA!!! ;)
Tylko że my mówimy tak o SoFie ... Przeczytałem już setki tematów i tysiące postów ... Żadne nie przybliżają nas do odkrycia questa ... :(
Tak, nagle pojawiły się potwory do PoI i tak powstał chokapik? ^^'
Cięcie kotka za pomocą piły mechanicznej.
Aha czyli cipsoft stworzył tą wysepkę po to żeby pośmiać się nad ludźmi którzy chcą go zdobyć?
A dlaczego nie? Naprawdę macie wielką wyobraźnię... Przecież było tyle teorii dotyczących nawet mojego "spajka". Poza tym, nie można zrobić ozdoby... czy nawet zachęty do grania? Przypomnij sobie także historię z wieżą na wzgórzach...
Co do tych ksiąg to była jakaś tam historia o bohaterach którzy zeszli w głębiny ziemi żeby walczyć z potworami i wszyscy zginęli oprócz jednego który odrodził się jako ghoul i został zamurowany a mur z czasem zaczynał pękać (nie wiem czy dobrze mówię ale gdzieś o tym czytałem)
Czy każda książka oznacza questa? Nie wydaje mi się. Wiem, o którą książkę chodzi, lecz niestety, nie mogłam jej teraz odnaleźć. Jak zapewne dobrze wiesz, nie należy ich zawsze traktować serio. Poza tym, mogli stworzyć początek jakiegoś questa, zaś jego zakończenie zostanie dopiero później dodane...
A co do słów to chodziło mi o te słynne słowa
"Szukacie daleko a rozwiązanie macie pod nosem" czy jakoś tak
Podobno powiedział także, że odkryte zostało niecałe 50% questow (nie pamiętam dokładnie ile, na mainie mniej niż na rooku). A kto powiedział, że te questy da się rozwiązać ; )? Przykładem może być słynne POI lub "The Kissing Pig".
@Slythia
A ja i tak stoje przy swoim. ;)
@Orreus
Czyli uwazasz ze Apprentice Sheng jest poczatkiem questa? xd
@HubertLol
Niby dostal go za wysoki level? Jaki w tym sens?
@up
Nie nie uważam że to początek questa tylko że skoro go dodali niedawno to może z czasem coś nowego dodadzą...
Bosh i się bedą spierac czy quest jest, czy go nie ma są inteligentni ludzie, którzy coś kombinują i myślą - np Stonoga. Kiedy zacząłem czytac temat wszyscy wypowiadali się na temat o MM i SoFem. Nie chce mi się pisac 2 razy tego samego więc wbijcie do mojego tematu - O Spike Sword. A narazie powiem tyle Tibian Earth. A Quest jest i możecie mnie w dupe cmoknąc ja i tak swoje wiem :D.
:):):)
@up
A ty myślisz że co siedzimy se przed telewizorem jemy czipsy i czekamy aż ktoś powie jak zdobyć spike sworda? no to gratulacje Po za tym pod wysepką ze spike swordem wcale niema mino hellu na poziomie -5 tak jak napisałeś w swoim temacie i jeszce jedno byli ludzie którzy przekopali pół rooka żeby coś odkryć to myślisz że od czego by zaczeli? chyba oczywiste że od mino hellu
Dele'Rook
09-08-2008, 10:41
No to zescie mi powiedzieli :D.Sam bylem za tym, ze nieda sie go zdobyc!Ale skoro demon legi to teraz nie az taki rare bo sa z questu to myslalem, ze...Bo widzialem duzo ss ze spikem po update i kilku graczy robilo noob chary na tych swiatach i ownerzy tych mieczy wystawiali im go na trade.Anyway dziekuje :)pzdro
@Orreus
Ja tak robie bo i tak wiem ze tego questa nie ma. xd
@up
Lubie takie bajeczki niepoparte dowodami. ;)
A Quest jest i możecie mnie w dupe cmoknąc ja i tak swoje wiem
Wiem, ale nie powiem. :<
Tak samo jak z Tocallo. xD
Coś mi się zdaje, że all już w SoFa wątpią. Ale przecież jakby Cipsoft tylko do jaj se zrobił (a raczej Knightmare) Mino Maga i Spike Sworda (o Ghoulu ni ma co gadac bo kiedyś można było z nim walczyc tylko CipSoft uznał że jest za dobry i za dubre itemy z loota jak na rooko). Następna wskazówka to znikanie - na holere by to było. Coś mi się wydaje, że do MMa dostaniemy się za pomocą jakiegoś słowa z języka Minosów. Obstawiam Kaplar! ale to moja teza. Może czeba stanąc pod drzwiami i powiedziec "Sezamie otwórz się!" i się otworzy. Wiem że troche głupie ale takie coś wymyśliłem.
X( jestem na tych co kryrykują innych co mają nadieje.
@edit
@down
sry ominąłem troche stron - nie chce mi się 150 stron czytac :D
Coś mi się zdaje, że all już w SoFa wątpią. Ale przecież jakby Cipsoft tylko do jaj se zrobił (a raczej Knightmare) Mino Maga i Spike Sworda (o Ghoulu ni ma co gadac bo kiedyś można było z nim walczyc tylko CipSoft uznał że jest za dobry i za dubre itemy z loota jak na rooko). Następna wskazówka to znikanie - na holere by to było. Coś mi się wydaje, że do MMa dostaniemy się za pomocą jakiegoś słowa z języka Minosów. Obstawiam Kaplar! ale to moja teza. Może czeba stanąc pod drzwiami i powiedziec "Sezamie otwórz się!" i się otworzy. Wiem że troche głupie ale takie coś wymyśliłem.
X( jestem na tych co kryrykują innych co mają nadieje.
Jak już mówiłam, sprawa ze znikaniem została wyjaśniona parę stron wcześniej.
HubertPol
09-08-2008, 14:09
@Slythia
Jak im nie wyjaśnisz, nie przykleisz tematu to nadal nie zrozumieją... więc nie masz co się denerwować...
@topic
Czy ma ktoś może screena z Sunrise'owymi skillami?
Pozdrawiam
@dygresja
A ja mam spike sfforda wylociłem go z vampira na mainie <lol2>
@dygresja
A ja mam spike sfforda wylociłem go z vampira na mainie <lol2>
Ja zrobiłem quest z Fire Devil jestem lepszy!!!
Jak już mówiłam, sprawa ze znikaniem została wyjaśniona parę stron wcześniej.
Ludzie mają to do siebie, że lepiej napisać jest coś, co było omawiane 1948 razy, niż poszukać.
HubertPol
09-08-2008, 14:39
Sorry e taki troche double ale:
Czy to już było omawianie jeśli tak to przepraszam...
http://img267.imageshack.us/img267/1042/lololoaf1.png
Nie mam czasu na czytanie 150 stron tematu...
@down
To po co psizesz głuptoy -.-'??
@Voniek
Możliwe nie wnikam
@down
13-latku nie ja "wogule" "tom" "fote" robiłem...
@up
beznadzieja - mogłeś się spytac o to czy ma go z mma (nie o to jak) a wogule kiedy ty tom fote zrobiłeś?
Pare dni temu czytałem temat o tym, że Zirella jest matkom Toma. Tom mówi, że pewnie Zirella opowiedziała, jakim on jest złym synem. Zrobiłem nowego chara i na tutorialu porozmawiałem z zirellą. Ona powiedziała, tyle że tom jest jej synem. Może należy znalesc ojca Toma i właśnie jego ojciec będzie wiedział coś o SoF albo MM. Dalej nikt nie wie - może właśnie ojciec toma posiada klucz do pokoiku nad tomem i to jego pokój (bądź zirelli). Troche porąbana ta teoria. Zaciekawiło mnie jedno (plz no comment) przecież w training room na rooku kiedy pociągniesz dźwignie ściana znika i wychodzi potwór. Byc może kiedy pociągniemy za wajche ściana z ghoulem zniknie (0,0001% szans), albo otworzy pokój obok - ten za kratą. Nie wiem czy mam rację - wydaje mi się, że ojciec Toma istnieje tylko nikt nie podejżewa go o to. Popytam o innych NPC toma i może coś będzie - nikt nie wie.
Piszę brznadziejne głupoty sry
@up
beznadzieja - mogłeś się spytac o to czy ma go z mma (nie o to jak) a wogule kiedy ty tom fote zrobiłeś?
Pare dni temu czytałem temat o tym, że Zirella jest matkom Toma. Tom mówi, że pewnie Zirella opowiedziała, jakim on jest złym synem. Zrobiłem nowego chara i na tutorialu porozmawiałem z zirellą. Ona powiedziała, tyle że tom jest jej synem. Może należy znalesc ojca Toma i właśnie jego ojciec będzie wiedział coś o SoF albo MM. Dalej nikt nie wie - może właśnie ojciec toma posiada klucz do pokoiku nad tomem i to jego pokój (bądź zirelli). Troche porąbana ta teoria. Zaciekawiło mnie jedno (plz no comment) przecież w training room na rooku kiedy pociągniesz dźwignie ściana znika i wychodzi potwór. Byc może kiedy pociągniemy za wajche ściana z ghoulem zniknie (0,0001% szans), albo otworzy pokój obok - ten za kratą. Nie wiem czy mam rację - wydaje mi się, że ojciec Toma istnieje tylko nikt nie podejżewa go o to. Popytam o innych NPC toma i może coś będzie - nikt nie wie.
Piszę brznadziejne głupoty sry
Nie wiesz jak to jest? Facet chajtnął się z babką, a gdy dowiedział się, że zrobił dziecko, uciekł :D
A tak po za tym, to coś w tym jest :>
*HubertPol
Może to być fake, a może nie. SS nie są wiarygodnym źródłem.
Hubert, to już było. Jako plotka. Niektóre źródła mówią, że dawno, dawno temu brass armor wypadał ze zwykłego minotaura. Zapewne przez to nadal można sprzedać go u niektórych npc, zapewne także stąd ma go Sunsire.
Btw, też miałam brassa ; P .
@up
Ale już nie masz... masz? :P Ciekawe jakich itemów z maina jeszcze nie oddałaś :P
@neji13
Popracuj nad ortografią, potem pisz.
@HubertPol
Tak jak powiedziała Slythia, było. Jeśli Sunrise ma brass arma, to ma go z minotaura dawno temu, więc tak czy inaczej my go nie zdobędziemy, więc kicha.
Dobra mi temat usunęli, bo już taki jest...
A teraz spokojnie mówie (gdzieś to już słyszałem) że kluczem na rozwiązanie zagadki są dwa cytaty "Patrzcie a znajdziecie" i "Szukacie za daleko, kiedy odpowiedź macie tuż pod czubkiem nosa!" I to wszystko wyjaśnia. Nie mówie że mam SoFa ale wiem gdzie jest quest. A więc PATRZCIE NA WYSEPKĘ Z SOFEM. Nic szczególnego? A teraz wam powiem co ona przypomina - nic innego jak RookGaard! "Rozwiązanie macie pod czupkiem nosa!" kamień z Spike jest na środku, czyli oznacza, że odpowiedź jest w mieście! Porównałem wysepkę z rooko i wiem, że na 99,9% roziwązanie jest na kamieniu, przy domku Toma, pomiędzy latarnią i choinką! Kamień jest identyczny jak ten na którym leży SoF! Nie mam tera chara na rooku, ale se zrobie i poklikam wszystko na ten kamień, porozlewam itp. Kto by pomyślał (też to gdzieś słyszałem ;D) w MIEŚCIE!
CYA ALL
Nie mówie że mam SoFa ale wiem gdzie jest quest. A więc PATRZCIE NA WYSEPKĘ Z SOFEM. Nic szczególnego? A teraz wam powiem co ona przypomina - nic innego jak RookGaard! "Rozwiązanie macie pod czupkiem nosa!" kamień z Spike jest na środku, czyli oznacza, że odpowiedź jest w mieście!
Z ciekawości porównałam rook i wysepkę z sofem. Na jakiej podstawie uważasz, że rook jest podobny!? Bo jakoś nie mogłam tego zauważyć...
@Up
Na upartego można tak stwierdzić. Interesuje mnie jednak jak on wyliczył że SoF "wskazuje" ten kamień w mieście. Tzn. niby to wyjaśnił, ale cienko :P
"Rozwiązanie macie pod czupkiem nosa!"A mnie tam swędziało i go zdrapałem.
Naprawdę, już nie macie czego wymyśleć?
@ Slythia, PATRZ, WYSIL wzrok a zobaczysz, a ja jestem uparty (tak jak powiedział Gofin)
NIe mam rookstayera niestety, ale wy mozecie sprawdzic ten kamień, zauważyliście, że na kamień nic nie da się położyc? A przecież SoF jest na takim kamienu? Na normalnych kamieniach da się położyc... A zauważyliście też, że na skrzynkach questowych też nie da się położyc???????
Yeah! SoF Quest - nadchodze! :p
Wiecie, podziwiam neji13 wiecie czemu? bo zamiast stękać że takiego questa niema, że cipsoft zrobił spike żeby się z nas śmiać itd to on się wziął do roboty i chociaż coś zrobił! pewnie się śmieliście- nowy użytkownik co on tam może wiedzieć, ale on w tej chwili odkrył więcej niż wy przez te 2 lata... i chociaż jego teza nie musi się sprawdzić to przynajmniej probował. Mam na dzieje że weźmiecie z niego przykład ja osobiście również ruszę tyłek.
To tyle co miałem do powiedzenia Pozdro!
@up dzięki za słowa otuchy :D
A teraz na temat - zna ktoś może, jakiś item powiązany z Spike Swordem? Może na tym kamieniu zapisana jest odpowiec??? Wiem powiedzie głupie ja też tak myśle - ale może na kamieniu trzeba uzyc torcha, albo MLW i wtedy nam wyskoczy - You see bla bla bla. You read bla bla bla? A może poprostu tam trzeba użyc zwykłego sworda - nie wiem - rozpracowuje to. A ty Hakuoh nie maruc tylko rusz dupsko i sprawdz... Narazie wiem tyle: Wiem, że nic nie wiem.
No może nie koniecznie tyle ale wiem mało. Apropo tej wysepki - jest dookoło 8 ognistych pól... Pomyśle co onne oznaczają... Równie dobrze mogą nic nie znaczyc.
Słówko na koniec: Szukajcie w mieście!
zauważyliście, że na kamień nic nie da się położyc? A przecież SoF jest na takim kamienu? Na normalnych kamieniach da się położyc... A zauważyliście też, że na skrzynkach questowych też nie da się położyc???????
Na skrzynkach questowych da się położyć inne itemy. Nie wprowadzaj ludzi w błąd.
A taki kamień, na którym jest SOF, znajduje się koło szkieletów w kręgu kamiennym, znajduje się tam szkielet wolfa. Szkielet można z kamienia zdjąć, ale położyć go tam z powrotem się już nie da.
A ty Hakuoh nie maruc tylko rusz dupsko i sprawdz...
Gram na Rooku trzy lata, konto na t.pl jest starsze od konta z rookstayerem. Przez ten czas wiele widziałem i przeszedłem.
@edit
Marudź, jak co. -.-
zauważyliście, że na kamień nic nie da się położyc?
Zauważyłeś, że na Draconii też są klucze na kamieniu? Tego napewno nie wiesz, w jaskini trolli jest small axe na skałce. To tylko kwestia save servera i itemy będą spowrotem na miejscu.
@down
Będę czekać z niecierpliwością na efekty.
Powiedziałbym coś, ale narazie nie powiem, bo mnie wszyscy krytykowac beda. Wszystko składam w całośc i wychodzi... tylko w jednym miejscu jest pewnien brak... dlatego tego nie zdradze... A jednak, a jednak... wszystko w mieście - w Tibi liczy się wzrok i instynkt... i prosze nie komentowac... Wszystko zdradze dzisiaj o 20:00 narazie żegnam.
A jedno mnie dziwi - żaden pacc jest NIEPOTRZEBNY!
Widze że to ważny przełom :D. Ciekawe czy br. tak samo próbują rozwiązać quest :P.
Disseny__
10-08-2008, 13:18
@neji13
Gratuluję chęci. No i spostrzegawczości. I pomysłów. ; p
Wyspa z SoFem może torchę jest podobna do Rookgaardu. Nie całkiem, ale trochę. Lecz, nie wiem, w czym nam pomoże porównanie kształtów. Kamień, na którym leży SoF, również podobny jest do tego, który jest obok rzeźni Toma. etto. Właśnie. Uznacie to pewnie za głupie, ale on leży KOŁO RZEŹNI TOMA. Może ma coś wspólnego z tym pokoikiem na piętrze wyżej? O_o.
Uznajmy, że tego nie napisałam. = =
Bo i tak wiele kamieni wygląda tak samo.
__
Będę cierpliwa i poczekam do dwudziestej..
Zgaduje ze nic z tego nie wyjdzie xd
Ale okey nie bede Cie krytykowal bo zaraz mnie zjada, ze sam nic nie robie ;)
Mam podobne zdanie co Hakuoh, tyle ze gram troche mniej ;)
Br nie kombinuja, bo wiedza ze tego questa nie ma. A nawet jak jest, to po co sie meczyc, jak ktos odkryje to predzej czy pozniej i tak bedzie spoil.
Maxpixel
10-08-2008, 14:49
A wiecie że u Toma są niewidzialne kamienie ? :D
Już od XXX lat. a o nic nikt nie wie :p
Disseny__
10-08-2008, 15:17
A nawet jak jest, to po co sie meczyc, jak ktos odkryje to predzej czy pozniej i tak bedzie spoil.
No niby racja. Ale niekiedy miło tak sobie pokombinować razem z innymi.
Lecz, jeśli quest istnieje (w co i tak wątpię), to jeszcze milej by było mieć świadomość, że to my rozwiązaliśmy tą zagadkę, albo pomogliśmy ją rozwiązać. ; p
Gram na Rooku trzy lata, konto na t.pl jest starsze od konta z rookstayerem. Przez ten czas wiele widziałem i przeszedłem.
Mogę cię już nazywać Bogiem?
Wiem że jak tobie nic się przez trzy lata nie udało to mogłeś się załamać, ale nie wszyscy są nieudacznikami, więc nie neguj z góry wszystkich pomysłów.
@Hakuoh
Proszę pana! NIE OCENIAJ USERA PO DACIE ZAŁOŻENIA! Nie wiem czy wiesz, ale gram w tibie od 4 lat więc mam większy staż niż pan! Myślisz, że jak ktoś ma 13 lat to wie mniej od ciebie i jest gorszy?
MaxPixel, możesz dac screnna, gdzie są te kamienie, bo może miec to związek z wszystkim - CipSoft jest zdolny do tego, żeby po rynku na rooku biegały sobie minoski. Z góry dzięki za współprace (o ile współpracowac chcesz).
Proszę o jedno - żeby tylko SPOILA nie zrobili - tyle się męczy a oni zepsują zabawę.
Mam przeczucie, że quest zostanie rozwiązany jeszcze przed udpade 8.3. A mówiąc prawdę - na udpade 8.3 bądź 8.4 będzie dodany nowy potwór na rooku - lepszy nieco od Mino, lecz słabszy od AS. Będzie on miał normalny spawn - dodany będzie quest na item dostępny TYLKO na rooku (czyli nie SoF :(), również potwór ten będzie tylko na rooku. Prawdopodobnie będzie to rasa ludzka. Więcej nie powiem bo - nie wiem.
Czekajta do 20!
@up
Zgadzam się ze wszystkim tylko nie z tym że item będzie tylko na rooku no bo przecież jak ktoś go na rooku zdobędzie to chyba logiczne że może zabrać na maina :p Aha i chyba cię rozczaruje bo Maxpixel chyba se z tymi kamieniami jaja robił :> Jeszcze tylko 3 godziny i razem z neji13 pójdziemy się bawić w poszukiwaczy spike sworda :]
Życzę Wam powodzenia, ale czy to coś da? Ja już tyle razy próbowałam, że dałam sobie spokój ;p.
No i czekam na tą 20... Zobaczymy co wykombinowaliście...
Proszę pana! NIE OCENIAJ USERA PO DACIE ZAŁOŻENIA! Nie wiem czy wiesz, ale gram w tibie od 4 lat więc mam większy staż niż pan! Myślisz, że jak ktoś ma 13 lat to wie mniej od ciebie i jest gorszy?
Po pierwsze - nie oceniam po dacie założenia.
Po drugie - to, że mam konto z rookstayerem 3 lata to nie znaczy, że nie miałem wcześniej innego. :D
Po trzecie - podobno robisz to na Calmerze. Czekam więc.
@Gofin
Ja już od samego początku miałem ten Spike Sword gdzieś, nie interesowało mnie to. Śmieszy mnie tylko, że takie osoby nie potwierdzają, a już wiedzą, że to jest to. Zdecydujcie się albo to, albo to.
A więc PATRZCIE NA WYSEPKĘ Z SOFEM. Nic szczególnego? A teraz wam powiem co ona przypomina - nic innego jak RookGaard! "Rozwiązanie macie pod czupkiem nosa!" kamień z Spike jest na środku, czyli oznacza, że odpowiedź jest w mieście! Porównałem wysepkę z rooko i wiem, że na 99,9% roziwązanie jest na kamieniu, przy domku Toma
Patrzę na wysepkę.. patrzę na mapę rooka.. i za cholerę nie są podobne.
Mogłeś nie wiedzieć ale rookgaard w w chwili dodania "wysepki" wyglądał mniejwięcej tak:
http://img207.imageshack.us/img207/295/rookgaardrr1.gif
Z twojej teori wynikałoby, że teren dla pacc został tak dodany aby rookgaard upodobnić do "wysepki" i akurat wycelować w ten kamień kolo Toma. Trochę absurdalne ; )
I jeszcze jedna sprawa. Parę stron temu padło pytanie o to "rozwiązanie pod nosem", gdzie KM to niby napisał - konkretnie? Ciągle czekam, bo albo mam skleroze nieprzeciętną, albo to kolejne wyssane z palca interpretowanie czyichś słów ; d
Hehe widze, że moje spostrzeżenia sprowokowało wiele turystów :D A tak na serio to zakończenie questa jest w mieście, co mówie od paru postów - nie koniecznie jest tak jak mówiłem - coś z tym kamieniem. O kamieniu mówie dlatego, bo wyliczyłem że właśnie ten kamień jest tak jak SoF na wysepce, i jest to identyczny kamień.
Moim zdaniem takie odkrywanie tajemnic jest piękne... Jest tak jak PoI ludzie tam coś odkrywają, odkrywają. Ale... oby nie zrobili tak jak z PoI, że po paru udpade dają spoilera na tacy i wszyscy beda biegac na 1 i 2 lvl z SoFem. Takie rozwiązanie jest najgorsze wg. mnie z wszystkich. Gdyby zebrano ekipe: Stonogę i paru innych z tego forum to SoF byłby nasz. Sory że takie kazanie strzelam, ale taki już jestem. Może (napewno) moi teoria się nie sprawdzi, ale to jest urok tej gry.
A teraz do rozweselenia szybki opis questa (versia joke): Idziemy do Cipfredka i mówimy dawaj klucz or die. On nam da kluczyka. Idziemy do MMa wyczaskujemy go z plaskaczy. Wchodzimy do TP i teleportujemy się na Anhillator. 1 Demona bijemy z patelni, a drugiego z Zidana. Bieżemy 1 gp, 2gp, 5 gp, albo SoFa. :D
Hehe widze, że moje spostrzeżenia sprowokowało wiele turystów :D A tak na serio to zakończenie questa jest w mieście, co mówie od paru postów - nie koniecznie jest tak jak mówiłem - coś z tym kamieniem. O kamieniu mówie dlatego, bo wyliczyłem że właśnie ten kamień jest tak jak SoF na wysepce, i jest to identyczny kamień.
Moim zdaniem takie odkrywanie tajemnic jest piękne... Jest tak jak PoI ludzie tam coś odkrywają, odkrywają. Ale... oby nie zrobili tak jak z PoI, że po paru udpade dają spoilera na tacy i wszyscy beda biegac na 1 i 2 lvl z SoFem. Takie rozwiązanie jest najgorsze wg. mnie z wszystkich. Gdyby zebrano ekipe: Stonogę i paru innych z tego forum to SoF byłby nasz. Sory że takie kazanie strzelam, ale taki już jestem. Może (napewno) moi teoria się nie sprawdzi, ale to jest urok tej gry.
No dobrze, odkrywanie tajemnic jest piękne. Lecz czy piękne jest dawanie nadziei ludziom? Już od dawna wiele osób stara się zgłębić tą tajemnicę - bezskutecznie. Powstawało wiele teorii, wiele fake... Jak na przykład ten z Shadow Rexem... Często były one publikowane albo na stronach, albo chociażby na forach...
A tak nagle pojawiasz się Ty i masz jakąś teorię. Nie bronię Ci - lecz najpierw coś zrób, potem gadaj. Z ciekawości sprawdziłam tą mapkę w ps - podobieństwa brak. Równie dobrze mógłbyś nałożyć mapkę Liberty Bay na wysepkę z Sof - także byłyby w jakimś sensie podobne. Lecz ma to sens? Nie. Osobiście uważam, że gdyby ów quest istniał to jego wykonanie byłoby na pewno bardzo ciekawe (wątpię, by Knightmare bawił się z jakimiś trójkątami, mapkami i takimi tam).
Więc mam jedną wielką prośbę do Ciebie - najpierw coś naprawdę odkryj, potem zaś dziel się swoimi teoriami. Nikomu nie bronię zdobycia SoFa - wręcz przeciwnie, byłoby bardzo ciekawie (i naprawdę fajnie patrzy się na ten mieczyk na rooku), lecz nie wierzę w istnienie tego questa. Dlaczego? Pisałam już - wywiad z Lesiem i reakcja CMów. Do tego brak jakichkolwiek efektów po paroletnim poszukiwaniu czegokolwiek.
Podkładka
10-08-2008, 20:00
A teraz do rozweselenia szybki opis questa (versia joke): Idziemy do Cipfredka i mówimy dawaj klucz or die. On nam da kluczyka. Idziemy do MMa wyczaskujemy go z plaskaczy. Wchodzimy do TP i teleportujemy się na Anhillator. 1 Demona bijemy z patelni, a drugiego z Zidana. Bieżemy 1 gp, 2gp, 5 gp, albo SoFa. :D
Zlałem :D:D hahaha
Poszukiwania czas zacząc! Za pare minut wraz z Orreusem wyruszamy wszystkimi tropami SoFa. Teraz o 20 mówie, wszystkie drogi prowadzą do miasta... Dzisiaj sprawdzimy - może WŁAŚNIE SŁYNNY DEAD WOLF, ALBO TROLL trzeba położyc na kamieniu? Od teraz zastanowie się nad każdą teorią - nawet z wyczaskaniem MMa z patelni (przesadziłem), każda rzecz jest tropem, każda rzecz, każdy item, nawet jeżeli ktoś napisze bajeczkę, ja ją sprawdzę. Nawet teorie mistrza Shadow Rexa sprawdzę po raz 1 500 100 900. Codziennie dam relację, co zrobiłem - więc o jakkowiek pomoc dziękuje - moje gg 7291191 :D
@down
Fakty będą codziennie nawet dzisiaj - to co zostanie sprawdzone - zostanie napisane i dopuki nie przekopie całego rooka, nie skąńcze. Dziękuje za uwagę
Żal... Miały być jakieś fakty a nie jakiś głupi post że zaczniesz szukać.
Już nawet pójde na obserwatora.
Słyszałem, że kilka pięter pod wysepką z SoF-em jest MH.
Co jest pod tym kamieniem w mieście? (oczywiście tyle pięter ile pod SoF-em)
Jezeli juz nawet odkryjesz tego questa, to napewno, na 100% nie unikniesz spoila ;) Nie wierze, ze zachowasz to w tajemnicy, wystarczy ze powiesz koledze, ten kolega drugiemu itp, itp. SPOILA NIE UNIKNIESZ!!!!!
A co takiego ciekawego zrobil Stonoga? Zebral wszystkie opowiastki w calosc i zrobil z tym temat. Nic szczegolnego. ;) Dobra myslisz ze ss mozna zdobyc, masz jakis tam swoj trop, super! Zobaczymy jak bedziesz myslal, mowil za jakies 1~2 tygodnie. ^^
Oczywiste jest, że spoila się nie uniknie... :(
A za 1-2 tygodnie będą nowe pomysły :D
Rocket Slayer
10-08-2008, 20:53
Tiaa, wymyśliłeś sobie kilka teorii nie popierając ich niczym istotnym. Twoja wyobraźnia wzięła górę. Co do tego kamienia w mieście, śmieszne by to było. Załóżmy, że jest tak jak mówisz - tepniesz SSa na ten kamol, w tym momencie 2 lvl znajdujący się obok, krzyczący "Buy mace!!" po zobaczeniu go dostanie orgazmu, zakosi i padnie na orku... Dziwne trochę
Jesteś na dobrej drodze lecz przesadzasz.
@neji
Pisz dopiero jak coś odkryjesz, a nie pisz głupich domysłów, bo cie wyśmieją.
Co do Stonogi, nie wiem co w nim widzicie, napisał jakieś zmyślone opowieści o Vendorze (który nie istnieje), które niby to znalazł w książkach w Tibii, a potem jak to odkryto, to sie przyznać nie potrafił...
Co do kamienia. To zbyt skomplikowane, robicie jakieś trójkąty bermudzkie, obliczenia matematyczne. Questy w Tibii na tym nie polegają nie zauważyliście?
Moje zdanie:
Tak samo jak Slythia uważam, że quest nie istnieje, po tej aferze ze Spike na rooku, gdy zbiegli się CMi myślałem, że to już oczywiste. A wy dalej kombinujecie... jak tam sobie chcecie...
orromiss
10-08-2008, 22:22
@neji
Wiem że kiedy przeczytałeś ten temat to podskoczylo ci ciśnienie itp. Ale mija to po paru dniach :P To podniecenie jest chwilowe
btw. Możesz mieć problemy z zaśnięciem...
@temat
Ktoś patrzył na forach innych stron, może tam są blisko rozwiązania tego questu.
Powodzenia
No cóż, większość się niecierpliwi jak efekty. Byłem przy tym to odrazu powiem.
Przekopywanie Mino Hell, używanie polskich słów jako hasło na otwieranie drzwi do MM, nalewanie krwi na kamień w mieście...
Ale raz muszę im podziękować - sprawili, że wbiłem najwięcej expa od tygodnia.
Rocket Slayer
11-08-2008, 09:11
, używanie polskich słów jako hasło na otwieranie drzwi do MM, nalewanie krwi na kamień w mieście...
PADŁEM HHAHAHAHAHA
Ktoś patrzył na forach innych stron, może tam są blisko rozwiązania tego questu.
Naucz mnie portugalskiego
Odnośnie tego osobnika który rzekomo sprzedaje spoile:
Czy ktokolwiek (Ty albo znajomy/i) wykonał quest na SoF(Spike Sword na rookgaardzie) ?
Mamy niezbędne do tego informacje i pomimo moich nieudanych prób wykonania końcówki (możesz próbować do Końca Świata, jest możliwość, że Ci się nie uda wykonać questu) - wracamy do prób przejścia ostatniej części.
Więc jeśli ktoś chce poczytać trochę bajek o tibii, to polecam! <ironia> :)
hyh....1: Taktyka z wchodzeniem i wychodzeniem....ok...przynajmniej ...8 lvl na rooku....i duuze ilosci strzal.....aktualnie looknolem sobie....mino mag ma 155 hp....a ty majac fart....zadasz mu troche dmg...i 2 dmg od poisona....z czego...jesli on cie trafi....to moze wywalic ci za 50 a nawet wiecej z ognia....hmmm niech pomysle dalej...
po 2: wy przynajmniej prubujecie.....dobrze teraz moja kolej ...to prubujcie gdzie indziej...takich tematow jak jush mowilem bylo duzo...a nawet jeszcze wiecej.. pozatym....to oczywiste ze do niczego nie dojdziecie...Tibia...jako gra H&S byla rozpracowana prawdopodobnie kilka lat temu...jedyne co mozesz teraz rozpracowywac...to ...Dzungla....albo moze jeszcze pustynia.....napewno nie rooka..przez ktorego przewinely sie tysiace...dziesiatki a nwat setki tysiecy graczy....z czego napewno ....nieduzy procent jest rookstayerami....
po 3: zaangazowanie i nadzieja.......buehehehhehehehehehehehehehe skoro twoje zaangazowanie ....i nadzieja...tycza sie tego...co jush wielokrotnie bylo....ustalane przez wyzsze lvl od ciebie...od was.......to bardzo mi przykro z twojego powodu........
buehehehhe
Pozatym....najbarzdiej mnie smieszy to..ze to ja jestem noobem.....wiesh chce zobaczyc wiekszosc Rookstayerow z tego tematu.....jesli przyszlo by co do czego...to jeden drugiego wpychal by ...pod kulki i minotaury...zeby loot zebrac....
wiec...po twoim poscie......kiedys tak nei sadzilem an twoj temat...ale...no cush....NOOB jestes i tyle
@EDIT....
WSTAWIE CI COS JESZCZE PANIE NOOB
Minotaur Mage to najgroźniejszy z minotaurów. Choć ma mniej HP niż Guard i daje mniej doświadczenia, to jednak atakuje on znacznie mocniej, a przede wszystkim z magii, przez co nie obroni nas przed nim dobry ekwipunek ani wysokie skille. Zwykle występuje on w towarzystwie innych minotaurów, co może czasem stwarzać problemy, gdyż mogą one zablokować nam drogę do niego. Mimo to zaleca się, by to własnie jego jako pierwszego z grupy minotaurów zabijać, gdyż potrafi on zabrać nawet ponad 100hp w ciągu jednej serii. Może to wydawać się nie wiele, ale kiedy jest on wspierany jeszcze przez inne minotaury, może poskromić nawet postać o stosunkowo wysokim poziomie (30+), a i wyższopoziomowcy mogą potrzebować UHów. Zdażało się, że jeden mino mag potrafił zabrać nawet ponad 700 HP, jeśli atakująca go osoba miała pecha.
Magom przypominam, że jest on odporny na energię, więc runy takie, jak HMM, nie zrobią na nim wrażenia.
WYJDZ !
szkoda ze sa nooby nawet na forum ;(
Matoreon1994
15-08-2008, 02:59
Nie wiem czy dac wam linka do screena z kolesiem ktory wystawil ss na stole w trade roomie na rooku,on dalej go ma i nikt mu go nie usunal...
Rocket Slayer
15-08-2008, 08:16
@up
Lepiej nie, oszczędź nam kilku stron spamu
Znalazłem taki filmik na YT :
http://pl.youtube.com/watch?v=-WGZ5tV16-Y
Ale uwaga, nie wiem czy to fake, czy OTS, bo ja tego rozpoznać nie potrafię. Może ktoś sprawdzić? Ja moim rookstayerem mam za mały lvl. (11)
Pozdro,Maazte :p
@up
Rzal, bul i smuteg...
Omg temat tego filmu był już poruszany miliony razy!
W filmie jest wiele błędów ,a sam Shadow Rex/Shadow-Rex się przyznalł(pokazał) ,że to fake! Plz czytajcie tematy ,przeglądajcie i nie poruszajcie tych samych tematów setki razy..! :(
A, to przepraszam. Przeczytałem na razir tylko 20 stron, nie chciało mi sie aż do stoktórejś, przepraszam jeszcze raz :p
tibiacz2
15-08-2008, 14:22
maveric w polowie ma racje bo mi by sie niechcialo wylazic z rooka przez 1 caly dszien jak moge to w 3 h rano zrobic
ludzie na tibi czasem noobuja kazdy ma czasem zly dzien ;D:DB)
dlaczego to tu dales
no dlaczego ?!
Skeyciara
19-08-2008, 22:40
pamiętam, że jak wpisałam kiedyś w google 'spike sword na rooku' na jednej stronie pisało, że nawet jeden z GMów potwierdził, że ss jest do zdobycia... ciekawe... 8o
@up
zupełnie jak ja, tylko wpisałem o*et.pl a wyszło redt*be.com :-(
Poza tym, jestem swiecie przekonany, ze ss quest nie istnieje :))
ale mimo wszystko zycze powodzenia wytrwalym
dawidoss112
20-08-2008, 17:10
pamiętam, że jak wpisałam kiedyś w google 'spike sword na rooku' na jednej stronie pisało, że nawet jeden z GMów potwierdził, że ss jest do zdobycia... ciekawe... 8o
i co to da, że sobie wpiszesz tak w google
Jak tak od dłuższego czasu obserwuje ten temat to tu się g**no dzieje i tyle.
Ciągle to samo. A co jakiś czas coś innego, ale i tak nic z tego nie wynika.
Życzę miłych poszukiwań.
Dark Alphadron
20-08-2008, 17:30
Czytam i z podziwu wyjść nie mogę. Toż to od stu z górą stron powtarzacie dokładnie to samo co było wałkowane setki tematów wcześniej i/lub pojawiło się już w tym temacie. Jaki to ma sens?
Proponuję zawiadomić autora (lub kogoś z pierwszej strony) i spisać listę tematów, które były poruszane i które zostały rozwiązane w jakiś sposób, a także listę tematów wciąż aktywnych. Wreszcie ludzie będą wiedzieli co było, czego nie i nie będą się wykręcać sianem przy oskarżeniach o nieczytanie tematu...
Żeby totalnego offtopu nie zostawić:
NPC o imieniu Vendor przynajmniej raz pojawił się na Rookgaardzie, nad Obim. Prawdopodobnie został on wyrzucony z gry w zamian za Dixi. (czy jak jej tam, tyle w Tibię nie grałem...) Pewności nie mam, dla świętego spokoju sprawdzę to później.
Maxpixel
20-08-2008, 18:27
Dark Alphadron - Siedzie na tym forum od XXX i obserwuje Tajemnice Rooka od 2x XXX i przeczytałem WSZYSTKIE Tematy i posty i co 40 stron jest to samo ... ;) Nic na to nie poradzimy ...
ParkourMaster
20-08-2008, 19:33
dymek w minohell to nie bug!
zadziwiające odkrycie!:D:D:D
TibianEarth zamieszcza objekty, które się pojawiają po zrobieniu czegoś. może tibia.pl wie o queście. Np. w siedzibie Rycerzy Koszmaru na początku nie ma filarów. po pociągnięciu za dźwignie :mag: filary spadają z nieba. kolejnym przykładem jest mostek w kanałach na rooku. po RS go nie ma, ale dźwignia jest MAGICZNA! trzeba sprawić żeby ten dymek sie pojawił (może jak sie znika ssa to sie pojawia na 2 sek. i trzeba szybko wskoczyć??)
@up
Idz ty z tym swoim odkryciem podbijać Amerykę.
SSQ jest jak agnostycyzm, ani nie udowodnisz, że taki quest jest, ani nie udowodnisz, że go zwyczajnie nie ma.
@down
nie musze pisac gdzie mozesz sobie wsadzic ten swoj dowod :-)
Dark Alphadron
21-08-2008, 16:37
Przebitka - Minotaur pisał, że "Nieważne ilu zabijemy, nowi zawsze powstają z tej ich Świątyni". Chodzi mu tu o respawny, mądralo.
Tocallo ma rację absolutną.
Więc bład w... tłumaczeniu? No cóż, Każdemu może się zdarzyć.
Skoro tak to mam inną ciekawostke którą wiemy od dawna... Cóż... chyba jednak nie wszyscy- Cipsoft zrobi "fabułę dla rookgaardu" w zimowym update. Więc jeśli ktoś ma jeszcze siły szukać, niech to robi w grudniu popołudniu, narazie nie ma sensu.
No mam nadzieję, że w zimowym update coś posunie się o krok do przodu, chociaż 1 ;<
Mam pytanie, czy ktoś od Piombona kupywal podpowiedzi? Pytam z ciekawosci - sam nie zamierzam kupic.
@Amer*
1st [X] Guild [40KK] >Leader<
coś chyba trochę nie aktualne
@2down
nie mam zamiaru nic od niego kupować. Uważam go za źródło mało wiarygodne. :-)
Znając cipsoft dadzą zastosowanie dla notatnika studenta i będą z siebie zadowoleni.
@Toc~
Jak by nie patrzeć jako pierwszy rozbudowałem gildie do 40kk exp, nie koniecznie musi tu chodzić o aktualną pozycje : o
@mod
Dziękuję! ;* Już dawno nie dostałem od was wiadomości.
Maxpixel
21-08-2008, 22:26
Piombon ma na swoim kącie już trochę kupców ;)
A co chcecie się składać i kupować spolila ? 8o
Jak dla mnie to Quest z SoF'em [SS] istnieje i będzie istniał i nie będzie odkryty ... ;)
Witam!
Dzisiaj rano w górach trolli znalezłm taki tekst:
Huv stollan math stuf from humotown.But never wull fund us.
Nie wiem co oznacza, bo prawie nie znam angielskiego.
Jeżeli juz był taki post to przepraszam, ale nie chciało mi się czytać tyle stron spamu.
Rocket Slayer
22-08-2008, 09:16
@up
Było to wyjaśniane wielokrotnie, nie ma sensu drążyć ciągle tego samego. Przez takich jak ty spam powstaje, bo im się nie chce czytać kilku stron.
Maxpixel
22-08-2008, 10:05
#Rocket Slayer.
Ludzie chociaż próbują ... Szukać ... Czegoś ... ;)
I to nie kilka stron tylko 17~ ... :p
Do wszystkich co chcą pomóc!
Zanim coś napiszecie przeczytajcie cały temat, w ten sposób unikniecie wyzwisk od noobów pod waszym adresem. Czytajcie temat! Nie spamujcie
Teraz z innecz beczki.
Dla mnie ten cały Pimbob to pic na wode... Po za tym kto by był na tyle głupi żeby dawać taką kupe szmalu za Spolila do gry...
Pozdrawiam =]
Do wszystkich co chcą pomóc!
Zanim coś napiszecie przeczytajcie cały temat, w ten sposób unikniecie wyzwisk od noobów pod waszym adresem. Czytajcie temat! Nie spamujcie
Teraz z innecz beczki.
Dla mnie ten cały Pimbob to pic na wode... Po za tym kto by był na tyle głupi żeby dawać taką kupe szmalu za Spolila do gry...
Pozdrawiam =]
uwierz mi, są tacy ludzie..
Uwaga uwaga uwaga!!!
Znalazlem coś bardzo, bardzo interesujacego.
http://img267.imageshack.us/img267/7905/mazeoffury2pn9.jpg to jest link ktory bardzo zaciekawi wszystkich. Nie jest to keylogger i dla bezpieczenstwa mozecie wpisac " maze of fury " w grafika.google
A teraz popatrz na jego minimapę i zastanów się, czy nie jesteś idiotą.
Jeśli odpowiedź brzmi tak- gratulacje, przynajmniej zdajesz sobie z tego sprawe.
Jeśli nie- No cóż... Nadal pozostajesz taki jak 99% tego forum.
Uwaga uwaga uwaga!!!
Znalazlem coś bardzo, bardzo interesujacego.
http://img267.imageshack.us/img267/7905/mazeoffury2pn9.jpg to jest link ktory bardzo zaciekawi wszystkich. Nie jest to keylogger i dla bezpieczenstwa mozecie wpisac " maze of fury " w grafika.google
Hail OTS. o/
Nadal pozostajesz taki jak 99% tego forum.
Czyli 1% to ty?
Tematy: 72,858, Posty: 1,626,797, Członków: 154,787
1% = 1547
Ah, ta moja dokładność..
Dark Alphadron
24-08-2008, 10:28
Kolejny, który szpanuje fałszywymi Brass Legs. Gratuluję, to już 1 277 820 161 próba oszukania porządnych Rookstayerów, dobrych Fake'owców, kilkunastu normalnych użytkowników i bandy kretynów. Kolejna nieudana. Kiedy wreszcie wbijecie sobie do waszych zakutych pał, że wcale a wcale nie jesteście śmieszni/fajni/sprytni/oryginalni/wszystko naraz? (niepotrzebne skreślić)
A temat Maze of Fury był poruszany miliony razy. Z tym samym skutkiem.
Witam , Chciałem przedstawić moją propozycję zdobycia SSa.Większość szukała za daleko a ja postanowiłem poszukać bliżej więc: Idziemy do Toma i mówimy "coś" (nie wiem niestety co:() wtedy Tom nam odpowiada , że zgubił klucz do swojego pokoju , bardzo go potrzebuję , gdyż w drugim pokoju jest "coś" co potrzebuję. Tom prosi nas abyśmy przynieśli materiał z którego może dorobić klucz , sam nie może iść gdyż musi obsługiwać sklep. Chodzi tutaj o piece of iron znajdujemy ich X ( nie wiem ile ale chyba nie za dużo skoro tylko na kluczB)). Zanosimy je Tomowi on daję nam klucz i prosi by przynieść mu "coś" z drugiego pokoju , gdyż sam nie może iść bo sklep. Wchodzimy przesuwamy dźwignię otwierają się kraty obok , znajdujemy w skrzynce to "coś" zanosimy to Tomowi a on w nagrodę daję nam Spike Sword.
Co myślicie o moim pomyśle? Z góry przepraszam za błędy.
Madasaki
24-08-2008, 16:40
super. będzie z ciebie bajko pisarz.
Niewiem czy tak łatwo byłoby zebrać np. 50 Piece of Iron. Zresztą sam Knightmare mówił , że szukamy za daleko , wydaje mi się , że rozwiązanie zdobycia SS przez NPC jest bardzo prawdopodobne.
Dark Alphadron
24-08-2008, 17:25
Blisko nie znaczy łatwo. A jakby ten quest był tak prosty, na serwerze roiłoby się od SSów już w tydzień po odkryciu zadania. Choć pomysł brzmi ciekawie, dla mnie jest to poroniony pomysł.
FAke 100% żal
1. Brass Legs
2. Jego default - losses xx hitpoints attack by ghoul
3. minimapka
itp
Marcin24
24-08-2008, 20:55
Co myślicie o moim pomyśle? Z góry przepraszam za błędy.Bajki to nie tutaj.
Niewiem czy tak łatwo byłoby zebrać np. 50 Piece of Iron.Samo zbieranie czegokolwiek co się respi od tak przy trollach jest banalne.
Tom, tak samo jak reszta NPC została odpytana chyba ze wszystkich słówek łącznie z "Br?", "Free items plx" i "chcesz kanapkę?".
Chciałem przedstawić wam kolejną teorie zdobycia SSa. Napewno usłyszę komentarzę , że to za proste , że durna teoria itp. Rozwiązanie mamy pod nosem i kierując się tymi słowami coś wymyśliłem.
http://img86.imageshack.us/img86/6041/similarrl2.jpg
To zdjęcię ze świątyni sera na PACC i ze miejsca SSa po zniknięciu. Co mi się nasuwa na myśl? Wiem , że w miejsce SSa nie da się nic rzucić ponieważ jest tam kamien , ale może nie da się rzucić czegokolwiek? Mam na myśli , że jeśli tak zniknąć SSa , iść na gobliny i wylootować zgniły ser a następnie rzucić go w miejsce SSa może się uda. Nie patrzę tutaj od strony fabularnej tylko od strony kodowej , gdyż może taki skrypt istnieję. Postaram się sprawdzić moją teorię.
Madasaki
25-08-2008, 15:15
średnio mi to pasuje:(
Niestety teoria z Mulde Cheese również nie wypaliła. ;(
Rocket Slayer
25-08-2008, 18:26
Co ma wspólnego ser z mieczem? Dajcie sobie spokój z SOFem bo te wasze teorie stają się coraz bardziej śmieszne i nieprawdopodobne.
Dark Alphadron
25-08-2008, 20:18
Ta teoria miała sens, ale niestety nie wypaliła. I wcale by mnie nie zdziwiło, gdyby SoF mogli zdobyć tylko gracze PACC... stara zagrywka CipSoftu, coby więcej frajerów go kupiło.
Rocket Slayerowi zaś radzę pomyśleć przed krytyką każdego dookoła. Stajesz się nudny jak single player Quake po ukończeniu gry.
Pan Klocek
25-08-2008, 20:30
Chciałem przedstawić wam kolejną teorie zdobycia SSa. Napewno usłyszę komentarzę , że to za proste , że durna teoria itp. Rozwiązanie mamy pod nosem i kierując się tymi słowami coś wymyśliłem.
http://img86.imageshack.us/img86/6041/similarrl2.jpg
To zdjęcię ze świątyni sera na PACC i ze miejsca SSa po zniknięciu. Co mi się nasuwa na myśl? Wiem , że w miejsce SSa nie da się nic rzucić ponieważ jest tam kamien , ale może nie da się rzucić czegokolwiek? Mam na myśli , że jeśli tak zniknąć SSa , iść na gobliny i wylootować zgniły ser a następnie rzucić go w miejsce SSa może się uda. Nie patrzę tutaj od strony fabularnej tylko od strony kodowej , gdyż może taki skrypt istnieję. Postaram się sprawdzić moją teorię.
Sprawdzałem, wrzucałem nawet więcej tego sera, a dokładnie tyle ile jest w pokoju u goblinów (że to niby zakrystia ich świątyni ;)), rzucałem też normalny ser, oraz przedmioty jakie są w tych innych pokojach, w takich ilościach jakie tam są. Chciałem udowodnić że jestem prawdziwym wyznawcą (tekst z tabliczki). Bez rezultatu.
Nie wiązałem tego jednak z Spike Swordem, raczej myślałem właśnie o fabule/RPG.
Zawsze takie myślenie jest lepsze od "dźwignia u Toma burzy ścianę u Ghoula który zostawia zegarek, który Amber wymienia na klucz do Mino Maga" ;)
@UP
Wypraszam sobie nazywanie mnie frajerem. Myślę też, że wyzywanie od frajerów ludzi inteligentniejszych i lepiej wykształconych od siebie jest albo czystym chamstwem, albo zawiścią. Dobierałbym lepiej słowa na Twoim miejscu.
Co do singla Kwaka, mnie jakoś nie nudzi, pogrywam czasem w IV, a nawet w I i II. No chyba że mówisz o III, ale nawet i ona dla treningu nie nudzi się tak szybko...
Pan Klocek back _/
Jak juz mowi sie o grach kto ma pozyczyc NFS: Most Wanted?
@top
Tak ogolnie to nie mam nic do powiedzenia xd
Pan Klocek wrócił ? ;o
Panie Klocku czy to "powrót na dobre" czy przerwa od WoW-a? ;>
@topic:
Mi też ser nie pasuje do miecza. No ale ludzie każdą teorie sprawdzą. Chociaż w sumie nie była ona głupia... No bo ustawienie skał z ogniem jest podobne jak na wyspie z SoFem. Ostanio dużo graczy myśli o powiązaniu Questa (jeżeli istnieje) na zdobycie Spike Sword z jakąś fabułą... Jest to w tibi możliwe (na rooku chociaż quest na Short Sword) no ale... Już tyle lat o Sofie ludzie wiedzą, a nikt go dotychczas nie zdobył... (Po za Slythią, ale to już inna historia =P). Sam uważam że aby go zdobyć (o ile się da) będzie do tego potrzebny PACC, bo "nasz" kochany Cipsoft już nie raz udowodnił jaki to on na kase jest pazerny... W sumie się nie dziwie, taka ich praca...
Pozdrawiam =]
Madasaki
25-08-2008, 21:53
@RookeR masz rajcie ale ja bym radził zacząc wszystko od nowa . pozbierał bym informacje i przypuszczenia. Wyrzucił bym te co się nie sprawdziły. A te co zostaną przeanalizować. Bo teraz jak zaranie mam tylko bałagan!!!!
No i....
8o PAN KLOCEK WRÓCIŁ 8o
Dark Alphadron
25-08-2008, 23:11
@UP
Wypraszam sobie nazywanie mnie frajerem. Myślę też, że wyzywanie od frajerów ludzi inteligentniejszych i lepiej wykształconych od siebie jest albo czystym chamstwem, albo zawiścią.
Ciekawią mnie dwie rzeczy. Pierwsza: Czy to, że ktoś ma PACC oznacza, że jest ode mnie mądrzejszy/lepiej wykształcony? Niby z jakiego powodu i czego mam im zazdrościć? I dwa: Czy rozumiesz, co dokładnie napisałem, czy po prostu czepiasz się czego wlezie?
Co do singla Kwaka, mnie jakoś nie nudzi, pogrywam czasem w IV, a nawet w I i II. No chyba że mówisz o III, ale nawet i ona dla treningu nie nudzi się tak szybko...
Kluczowym słowem jest "czasem". Bo jakbyś grał przez jakieś trzy dni w to samo z tępymi jak kalosz botami, które rzezasz nawet się nie męcząc tobyś się znudził na dłużej. Zresztą to szczegóły.
Madasaki
25-08-2008, 23:37
@UP. 50% graczy z Paccem to rozpieszczone dzieci co wszystko dostawały na złotej tacy. 25% to kolesie z blokowisk co kardą rodzicom z portfela. 10% to ludzie którzy pytają się rodziców czy im dadzą kasę na Pacc(ale zasłużenie, pracują w domu i uczą się, znam paręnaście takich przydatków). No i 15% co zarabiają na pacca uczciwie. Czyli ludzi inteligentnych z pacem jest od 20% do 25-30%
Pan Klocek
26-08-2008, 00:15
Ciekawią mnie dwie rzeczy. Pierwsza: Czy to, że ktoś ma PACC oznacza, że jest ode mnie mądrzejszy/lepiej wykształcony? Niby z jakiego powodu i czego mam im zazdrościć? I dwa: Czy rozumiesz, co dokładnie napisałem, czy po prostu czepiasz się czego wlezie?
Kluczowym słowem jest "czasem". Bo jakbyś grał przez jakieś trzy dni w to samo z tępymi jak kalosz botami, które rzezasz nawet się nie męcząc tobyś się znudził na dłużej. Zresztą to szczegóły.
"I wcale by mnie nie zdziwiło, gdyby SoF mogli zdobyć tylko gracze PACC... stara zagrywka CipSoftu, coby więcej frajerów go kupiło" - może źle zrozumiałem, ale nazwałeś ludzi kupujących pacc frajerami. Może ja się źle wyraziłem, chodzi o to, że nie wszyscy co kupują pacc sa inteligenti itp, ale wsród nich są tacy i nazywaniem ich frajerami jest troche niesprawiedliwe.
A co do tego słowa kluczowego to go nie widzidze tam :P
@Madasaki, RookeR
A kto tak powiedział? :P
Raczej nie wrócę, ale link do tego forum mam na samej górze w ulubionych więc wchodzę prawie za każdym razem jak siedzę przy kompie. Czekam na chwilę kiedy ludzie wpadną na właściwy trop ;), albo jakaś kolejna ekipa z blue jeepa wymyśli jeszcze lepszy kawał :)
Wróce jak z Tibi znikną boty i dzieci neo, czyli sami wiecie kiedy.
Miło jednak, że mnie liudzie pamiętają :D dzieki serdeczne :)
Ja zawsze muszę należeć do mniejszości..
Tak, tak, rook user roku '07 kom bak. ;'>
@edit
O! Jak pisałem posta to tego up nie było! Już miałem iść spać, a on mi tu z kolejnym postem, który "muszę" przeczytać wyskakuje..
Madasaki
26-08-2008, 00:55
@Pan Klocek
Ale fajnie by było jak byś się częściej odezwał. Przeciesz jesteś szanowanym użytkownikiem forum.:cup:
Może było to poruszane 1 500 100 900 razy. Ale zaciekawił mnie jeden fragment księgi...
Mistyczny portal pozostaje niestabilny, więc wsparcie z Mintwallin rzadko przybywa tutaj. Królewski mag zdołał zaimponować prymitywnym lokalnym orkom, dzięki czemu możemy ich użyć jako naszych niewolników i użyć jako mięso armatnie. Trolle poddały się od razu i mogą zostać użyte do niższych potrzeb. Ludzka baza musi zostać zniszczona, gdyż napływa ich tam coraz więcej. Ci wrogowie nie są silni, ale ich liczba może sprawić problemy. Tak długo jak będą przywracani do zdrowia przy tym mistycznym wirze, to nawet oni mogą zrujnować nasze plany. Musimy wymyślić sposób, w jaki najpierw zniszczymy wir. Mag zamknął się w swoich kwaterach i nie chce by mu przeszkadzano nigdy więcej. Powierzył mi obowiązek koordynowania wszystkimi naszymi ruchami tutaj.
Powieżył mu obowiązek tutaj... komu? gdzie?
Jak coś ktoś o tym wie, plz o odpowiedź ;]
@EDIT
Kroniki Mintwallin - miasta Minotaurów Autor Markwin, król wszystkich Minotaurów Rozdział III W końcu udało nam się uciec spod mocy złego demona. Pomimo to, musieliśmy oddać większość naszych ziem, tylko miasto Mintwallin nam pozostało. Zginęło wielu dobrych wojowników. Zablokowaliśmy wyjście z miasta przez most zwodzony. Mam nadzieję, że to wystarczy by demon trzymał się z daleka od naszego miasta. Teraz jedynym wyjściem z miasta jest labirynt. Palkar ma coraz więcej wpływów w mieście. Słuchają go głównie młode Minotaury. On chce uformować nową armię, by przejść przez labirynt i uciec na powierzchnię. Ja jednak wolę żyć tutaj ale w pokoju. Jest za potężny. Muszę mu zezwolić na to, by mógł przewodzić małym grupkom Minotaurów by walczyły przeciwko orkom i trollom. Jest dobrym dowódcą - i zagrożeniem dla mnie. CO DO CHOLERY ZNACZY "KAPLAR"?!?!? Palkar zdobył większość tuneli i jaskiń. Przegonił trolle. Może on ma racje... Może - kiedyś - zobaczę znowu promyk słońca...
NA HOLERE TU CHODZI O ROOKGARD!
est dobrym dowódcą - i zagrożeniem dla mnie. - mnie czyli Minotaura Maga !!!
by mógł przewodzić małym grupkom Minotaurów by walczyły przeciwko orkom i trollom -
kurna dlatego w pobliżu Mino Hell są orki i trolle
Przyszło mi na myśl - powiedziec w niby dymku z tibian earth albo przed drzwiami PALKAR!!!!
@EDIT2
Kroniki Mintwallin - miasta Minotaurów Autor Markwin, król wszystkich Minotaurów Rozdział IV Nasz wypad dobiegł końca. Dzisiaj wielu mężnych rycerzy wyzionęło ducha. Palkar walczył tak ze smokiem, że zabił on większość moich podwładnych. To była wina Palkara. Już nigdy nie poprowadzi żadnej armii. I nigdy nie zobaczę promyków słońca. Nie mogę uspokoić Palkara. Jest pełen energii. Podobnie z moimi poddanymi. Większość mnie nie słucha tylko jego. On chce walczyć. Ludzie przedostali się przez labirynt! Na litość boską, jak oni nas tu znaleźli? Chciałem to z nich wyciągnąć, ale nie rozumiałem jego języka. Wrzuciłem go do więzienia, z którego nigdy nie wyjdzie! Czarny dzień kroniki. Musieliśmy walczyć wewnątrz murów naszego ukochanego miasta. Minotaury walczyły z minotaurami - brat przeciwko bratu - siostra przeciwko siostrze. Palkar i jego świta prawie wygrała. Ale ja i kilku moich podwładnych byliśmy w stanie im się przeciwstawić. Teraz on i jego ludzie są wygnani. Dzień smutku. Wygnańcy ukradli klucze do sekretnego laboratorium! To jest najgorsze. Teraz nie możemy wytwarzać mleka, źródła naszej siły. Spróbowałem sprowadzić smoka z jego kryjówki do wejścia do laboratorium by go pilnował. Zranił mnie bardzo mocno. Potrzebowałem więcej siły niż miałem. Jestem na granicy śmierci. Mam nadzieję, że przestanę tak kaszleć. Orki i Trolle odbiły kilka jaskiń. Cholera! Jesteśmy zbyt słabi. Nie możemy się bronić. Mój kaszel się pogarsza... Kilku moich ludzi zablokowało wejście do laboratorium w moich komnatach wielkim kamieniem. Mam nadzieję, że jesteśmy bezpieczni. Wygnańcy stworzyli przymierze z cyklopami. Teraz nasi gorsi bracia są niebezpieczniejszymi wrogami. Chowają się gdzieś w labiryncie... Najstarszy Minotaur w mieście powiedział mi, że moja kronika ma wiele błędów i to, że pisze straszliwie. Zabiłem go. Jestem wojownikiem a nie nauczycielem!
Kilku moich ludzi zablokowało wejście do laboratorium w moich komnatach wielkim kamieniem. - Bear Room !?!?!
A ten smok to jak ktoś już powiedział to ten który leży tam na roooku :O
@EDIT3 ostatni
Kroniki Mintwallin - miasta Minotaurów Autor Markwin, król wszystkich Minotaurów Rozdział V Nie rozumiem tego, ale wygnańcy muszą mieć sposób jak się dostawać do naszego miasta. Dzisiaj jedna grupka zabiła mojego syna Iana i kilku moich strażników. Jestem straszliwie chory. Kasłam krwią. Jestem pełen smutku. Jestem też zmęczony. Taki zmęczony, że nie potrafię bronić mojego miasta. Mój mag obwieścił mi kolejne niebezpieczeństwo. Kilku ludzi zabiło smoka i zbliżają się do naszych bram. Mam nadzieję, że nie znajda drogi przez labirynt...
Zabili smoka, droga przez labirynt - ktoś to znalazł już i się z nim zgadzam GZ GZ GZ!
Krysztopik_Mastah
26-08-2008, 09:57
Wróce jak z Tibi znikną boty i dzieci neo, czyli sami wiecie kiedy.
To chociaż sprawdzi Pan Klocek PW. Nie ciekawi pana, co sie dzieje na Guardii, Titanii? ;-)
Dark Alphadron
26-08-2008, 15:02
- może źle zrozumiałem, ale nazwałeś ludzi kupujących pacc frajerami.
Sprostuję. Mówiąc o frajerach kupujących PACC sprowadziłem punkt widzenia na drogę speców od marketingu, którzy prawdopodobnie uważają, że jak dadzą dużo rzeczy dla PACC to go ludzie kupią. Tak myśląc uważają tych ludzi za frajerów wydających co miesiąc grubą kasę na duperele typu inny outfit czy specjalny przedmiot. Nie chciałem tu nikogo urazić.
Sprostuję. Mówiąc o frajerach kupujących PACC sprowadziłem punkt widzenia na drogę speców od marketingu, którzy prawdopodobnie uważają, że jak dadzą dużo rzeczy dla PACC to go ludzie kupią. Tak myśląc uważają tych ludzi za frajerów wydających co miesiąc grubą kasę na duperele typu inny outfit czy specjalny przedmiot. Nie chciałem tu nikogo urazić.
@up racja, racja 87,4% (sam obliczyłem) ludzi z PACCem to rozpieszczone dziecuchy, którego starzy kase z dupy wyciągają.
MinoHell i Mintwaill tu chodzi o to: słudzy (z rooka) palkara czyli jakiegoś noooba, wzmocnili się i chcieli podbic Mintwaill... Miotaur mag chciał temu zabobiec, więc zamknął się w Pokoiku, strzegąc portalu - Na MH te MInosy to stare Minosy Tego kogoś kto jest opisywany w księgach (nie palkar) a tym kimś jest MM. Nie pomogłem xD
Pan Klocek
26-08-2008, 22:03
No to wyjaśnione :) no hard feelings ;)
A tak przy okazji, czy na tym twoim forum o sesjach RPG, nie przyda sie programik napisany w pascalu do losowania skarbów w systemie D&D? Jak coś to PW :P
@Topic
I to mi się zawsze w rooku podobało, teorie i spekulacje. Normalnie prison breake :D, drugiego takiego rpga gdzie tak kombinować musiałem to nie znalazłem. Nawet jeśli wynik był marny albo żaden :)
A mi rookgaard (a dokładniej terorie i spekulacje na temat tajemnic) przypomina 'Modę na sukces'... Bo spekulacje i teorie nigdy się nie kończą, ba nawet powtarzają...
Ps. Nie, nie oglądam 'mody na sukces'. Więc wszystkich fanów/anty fanów proszę o nie pisanie na PW =P.
ParkourMaster
27-08-2008, 19:44
ja bym chociarz więcie krwi z draga i wypicie jej proponował. moze to cos da. w końcu spike sword rozciął szramę, z której krew się polaa. niedługo się tam udam (plate shield rox :D) i wezme ze 20 viali
Dark Alphadron
28-08-2008, 11:39
Wątpię, żeby to coś dało, ale napisz mi o tym. Szykuje się kolejny tekst to Tibiawiki.
Weszłem sobie do kanału by poropować raty na low lvle i coś mnie zaciekawiło.
http://img53.imageshack.us/img53/5386/swiatoll6.jpg
co za światło wydobywa się z wody może tak pięknie SoF świeci? niestety nie miałem wędki by łowić. Co o tym myślicie?
Czy to studnia?
@down
First!!!!!!1111oneoneonetfatshypyencieśont \o/
Madasaki
28-08-2008, 22:16
X( teraz lekko przeginasz kumpel X( nad tym miejscem jest studnia i z tamtą leci światło
Japcoleusz
29-08-2008, 01:49
Santa Claus istniał!(zdjęcie z tsa chyba :D)
http://img204.imageshack.us/img204/1348/santaclauswu3yc3.png
Sorry za offtop ale nie mogłem wytrzymac z podniecenia zeby to tutaj wrzucic 8o8o
Morderff
29-08-2008, 01:55
@up
Co w tym takiego podniecającego?
Madasaki
29-08-2008, 01:59
2up
X( co ma MM do SS X(
ja bym chociarz więcie krwi z draga i wypicie jej proponował. moze to cos da. w końcu spike sword rozciął szramę, z której krew się polaa. niedługo się tam udam (plate shield rox :D) i wezme ze 20 viali
Eh no co do tego to nie da sie z draga krwi wziąść prubowałem w 8.20 czy jakoś tak (Chyba że sie zmieniło)
Sry za to ;P ale no nie moge sie przyzwyczaic do forum ;P
Down Dostałem PW z pogruzkami
Przyłanczam sie do ekipy poszukiwaczy skarbów i mocnych wrażeń ;P
Już usunąłeś tego swojego posta, że zdobyłeś spajka? Szybko...
Wezcie zrozumcie Spike Sworda zdobyć się nie da! Cokolwiek byście mówili i robili nigdy go nie zdobędziecie!
Opanujcie się..dajcie se spokój , tylko nOOby wieżą w Spajk Sforda..
Jak dostać się do Mino Maga - ___
Jak dostać się do ghoula - ___
Jak zdobyć Spajka - ___
Nie da się!
Wezcie zrozumcie Spike Sworda zdobyć się nie da! Cokolwiek byście mówili i robili nigdy go nie zdobędziecie!
Opanujcie się..dajcie se spokój , tylko nOOby wieżą w Spajk Sforda..
Jak dostać się do Mino Maga - ___
Jak dostać się do ghoula - ___
Jak zdobyć Spajka - ___
Nie da się!
1.Magią
2.Sciana sie burzy coraz bardziej
3.<Censored>
PS: Dziekuje za ostrzezenie.(naprawde)
Nie rospisze sie bo to nie czat (JESZCZE RAZ) mówie nie mam spaik sfórda mój kolega go ma i boi sie , że mu go odbiora ;P bo podobno cipy to tylko firma ktura chce zyskac miliardy na paccach i nic ich nie obchodzi ja osobiscie widziałem tego spike'a jeśli jeszcze coś mam powiedzieć to ty pierw powiedz bo sie rozpisałem ;P
Ehh to ja coś napisze
Nie wieże , że jesteś kobietą bo JA nie mam na to dowodów...
1.Magią
2.Sciana sie burzy coraz bardziej
3.<Censored>
Skoro byłeś taki pewnien swego spajka, to dlaczego usunąłeś? Wystarczyłoby tylko udowodnić to w grze, jak to ja zrobiłam. I uwierz - żadnych pogróżek nie było, tylko niedowierzanie... Więc albo napisz to ponownie i UDOWODNIJ, albo nie wprowadzaj ludzi w błąd, że ten quest istnieje, nie mając najmniejszych podstaw ku temu...
@up
Chyba czegoś nie rozumiesz... Jeśli Twój kolega zdobył ów miecz uczciwie, z questa, to nie czeka go nic innego, niż pewnego rodzaju sława. Nie ma się czego obawiać... W końcu questy są po to, by je rozwiązywać, nieprawdaż? Jeśli zaś wykorzystał słabości gry, buga, czy coś w tym stylu - to niech spodziewa się szybkiej wizyty cmów... Jeśli nie chcesz, by przykładowo usunęli mu konto... to siedź cicho. No, chyba, że jesteś takim dobrym kumplem...
Poza tym, bez dowodów i tak nikt Ci tu nie uwierzy.
@edit
Chcesz dowód? Cam wystarczy ; )? Skan dowodu, wypowiedzi na forum?
Po prostu co druga osoba tutaj krzyczy "mam spajka", a tak naprawdę tylko jedna osoba pokazała... TYLKO JEDNA. I naprawdę ciężko było udowodnić istnienie tego miecza...
Dark Alphadron
29-08-2008, 11:26
Slythia, cytat z twojego podpisu nabiera nowego znaczenia na tym subforum...
@Tas
1) A masz na to dowód?
2) Jw.
3) Patrz 1)
@Tq118
Patrz punkty wyżej. I daruj sobie karmienie nas historyjkami typu "a ja mam spajk sworda bo moj kolega ma i mi nie da to go hakne i mu zabiore muahaheahuha!!!!111one". Naprawdę sporo się tego przewaliło przez to forum. I w ogóle jeśli nie masz sensownej tezy i/lub sensownego dowodu na coś, posłuchaj mej rady i nie udzielaj się w takich tematach, bo ściągniesz sobie na łeb pioruny.
Japcoleusz
29-08-2008, 11:35
@up
Co w tym takiego podniecającego?
Chyba nie załapałeś ironii
Tq118
Naprawde tfuj kolega ma spajk sforda? Super...* [/ironia]
Tak na poważnie. Jeżeli nie chcesz zostać wyśmiany przez 99,9 % forum podaj jakiś dowód. Z tego co widze już z Ciebie ludzie się śmieją więc:
a) Podaj jakiś silny argument (tylko nie Screena, np. pokaż go kilku osobą z forum w grze**)
b) Widzisz "krzyżyk" w prawym górnym rogu? Klinkij go.
* Błędy zrobione specjalnie.
** Tylko osobą których konta na forum nie powstały np. dzisiaj lub tydzień temu.
Pozdrawiam =]
up Bardzo smieszne
3 up czy mam dowód?hehe no mam paru swiadków kturzy maja screeny jak pokazywał go tylko 5max ludziom ale nie uwiezysz bo screeny moga byc fake tak tak ;P
i dla wszytkich (((((JA GO NIE MAM))))) i ja nie decyduje czy ma byc pokazany czy nie a wiem , że mój kolega to żyd i bym musiał mu dać albo w tibi albo na rlu za to ALE NIE WIEM CZY BY GO POKAZAŁ nie wiem dokładnie czy go nie zdobył z buga BO JA TEGO NIE WIDZIAŁEM JAK ZDOBYWAŁ TA?
GDYBYM Widział jak on zdobywa TO BYM TUTAJ NIE SIEDZIAŁ tylko bym SIE CIESZYŁ SOFEM
Dobra chociaż Rexa nie pokazałem...
http://img529.imageshack.us/my.php?image=m2cs7.jpg
Madasaki
29-08-2008, 12:03
X( Dotknąłeś dana i przebiłeś je ;( Najlepiej wyjdź i nie wracaj bo z siebie kompletnego idiotę robisz.
up Bardzo smieszne
3 up czy mam dowód?hehe no mam paru swiadków kturzy maja screeny jak pokazywał go tylko 5max ludziom ale nie uwiezysz bo screeny moga byc fake tak tak ;P
i dla wszytkich (((((JA GO NIE MAM))))) i ja nie decyduje czy ma byc pokazany czy nie a wiem , że mój kolega to żyd i bym musiał mu dać albo w tibi albo na rlu za to ALE NIE WIEM CZY BY GO POKAZAŁ nie wiem dokładnie czy go nie zdobył z buga BO JA TEGO NIE WIDZIAŁEM JAK ZDOBYWAŁ TA?
GDYBYM Widział jak on zdobywa TO BYM TUTAJ NIE SIEDZIAŁ tylko bym SIE CIESZYŁ SOFEM
Dobra chociaż Rexa nie pokazałem...
http://img529.imageshack.us/my.php?image=m2cs7.jpg
Jeśli zdobył go uczciwie , to co to za kolega jak nie powie koledze z rl jak go zdobyć
Ale wszystko wskazuję , że ma go z buga dlatego tak boi się o własną dupę (sorki za wyrażenie) i nie powiedział jak go zdobyć ani nie pokazuję.
Wiecie do kąd ten temat prowadzi?
do 1 lvla z sofem
troche głupia gra na rooku jak każdy bedzie mieć sofa
down zle to jest tak
mój wujek zna kolesia co jest bratem szofera ktury widział gościa co słyszał o takim jednym co zdobył sofa wiesz?
Madasaki
29-08-2008, 12:11
2*up nie on porostu myśli że jest fajny bo zna sprzątaczkę , kierowcy człowieka co ma SoF
Wiecie do kąd ten temat prowadzi?
do 1 lvla z sofem
troche głupia gra na rooku jak każdy bedzie mieć sofa
Możesz się wylogować lub nie wiem niech ci mama z USB kabel od internetu odłączy bo to się robi żałosne.
(nie WaŻne Nie Wasza Sprawa)
HubertPol
29-08-2008, 12:46
@up
Bujać to my ale nie nas ; ) Znasz to powiedzenie? To to właśnie kliknij x w prawym górnym rogu. Jeżeli ma tego "spajk sforda" to niech mi pokaże a mi już reszta uwierzy na słowo :) (btw. Nie pisz szlaczkami m'key?)
@UP To teraz mnie powaliłeś a ty to kto?
I on chyba z buga to ma bo sie boi mi nawet znowu pokazać ;P
Ale 1 mnie dziwi jeśli ma z buga to dlaczego wie tyle o npckach
bo jak sie spytałem czy npc maja coś z tym wpsulnego to on mi kazał iść do hyiacyntha i go po pytać o wszytko co mi przyjdzie na temat SOFA
To mi nawet dużo powiedział albo on wie kawałek questu albo to tylko jakiś żart czy coś ;P
@UP To teraz mnie powaliłeś a ty to kto?
I on chyba z buga to ma bo sie boi mi nawet znowu pokazać ;P
Ale 1 mnie dziwi jeśli ma z buga to dlaczego wie tyle o npckach
bo jak sie spytałem czy npc maja coś z tym wpsulnego to on mi kazał iść do hyiacyntha i go po pytać o wszytko co mi przyjdzie na temat SOFA
To mi nawet dużo powiedział albo on wie kawałek questu albo to tylko jakiś żart czy coś ;P
Wiesz, jak fajnie się takie spoilery wymyśla? A potem patrzy, jak inni coś próbują zrobić, albo wpadają na pomysły, o których nie miało się zielonego pojęcia? Naprawdę ciekawa zabawa ; ).
Jeśli ma tego sofa przez buga to może przestań mu wyświadczać niedźwiedzią przysługę rozpowiadając o tym na prawo i lewo? Na pewno później Ci podziękuje...
Eristoph
29-08-2008, 16:03
Witam:) O czym mowa ?
Madasaki
29-08-2008, 16:10
jakiś Przygłup mówi ze jego kolega ma sofa
Eristoph
29-08-2008, 16:16
hyh....1: Taktyka z wchodzeniem i wychodzeniem....ok...przynajmniej ...8 lvl na rooku....i duuze ilosci strzal.....aktualnie looknolem sobie....mino mag ma 155 hp....a ty majac fart....zadasz mu troche dmg...i 2 dmg od poisona....z czego...jesli on cie trafi....to moze wywalic ci za 50 a nawet wiecej z ognia....hmmm niech pomysle dalej...
po 2: wy przynajmniej prubujecie.....dobrze teraz moja kolej ...to prubujcie gdzie indziej...takich tematow jak jush mowilem bylo duzo...a nawet jeszcze wiecej.. pozatym....to oczywiste ze do niczego nie dojdziecie...Tibia...jako gra H&S byla rozpracowana prawdopodobnie kilka lat temu...jedyne co mozesz teraz rozpracowywac...to ...Dzungla....albo moze jeszcze pustynia.....napewno nie rooka..przez ktorego przewinely sie tysiace...dziesiatki a nwat setki tysiecy graczy....z czego napewno ....nieduzy procent jest rookstayerami....
po 3: zaangazowanie i nadzieja.......buehehehhehehehehehehehehehe skoro twoje zaangazowanie ....i nadzieja...tycza sie tego...co jush wielokrotnie bylo....ustalane przez wyzsze lvl od ciebie...od was.......to bardzo mi przykro z twojego powodu........
buehehehhe
Pozatym....najbarzdiej mnie smieszy to..ze to ja jestem noobem.....wiesh chce zobaczyc wiekszosc Rookstayerow z tego tematu.....jesli przyszlo by co do czego...to jeden drugiego wpychal by ...pod kulki i minotaury...zeby loot zebrac....
wiec...po twoim poscie......kiedys tak nei sadzilem an twoj temat...ale...no cush....NOOB jestes i tyle
@EDIT....
WSTAWIE CI COS JESZCZE PANIE NOOB
Minotaur Mage to najgroźniejszy z minotaurów. Choć ma mniej HP niż Guard i daje mniej doświadczenia, to jednak atakuje on znacznie mocniej, a przede wszystkim z magii, przez co nie obroni nas przed nim dobry ekwipunek ani wysokie skille. Zwykle występuje on w towarzystwie innych minotaurów, co może czasem stwarzać problemy, gdyż mogą one zablokować nam drogę do niego. Mimo to zaleca się, by to własnie jego jako pierwszego z grupy minotaurów zabijać, gdyż potrafi on zabrać nawet ponad 100hp w ciągu jednej serii. Może to wydawać się nie wiele, ale kiedy jest on wspierany jeszcze przez inne minotaury, może poskromić nawet postać o stosunkowo wysokim poziomie (30+), a i wyższopoziomowcy mogą potrzebować UHów. Zdażało się, że jeden mino mag potrafił zabrać nawet ponad 700 HP, jeśli atakująca go osoba miała pecha.
Magom przypominam, że jest on odporny na energię, więc runy takie, jak HMM, nie zrobią na nim wrażenia.
Z choinki się urwałeś xD? 8o
mógłbyś mi wytłumaczyc dokladnie po przed chwila sie zarejestrowalem.;)
Dark Alphadron
29-08-2008, 16:21
Nie ma to jak bycie na czasie i odpisywanie na aktualne posty...
@Tq118
Nie wiem, czym jest ten numer, ale po odjęciu go od 120 (czyli IQ normalnego człowieka) wychodzi liczba bardzo podobna do twojego ilorazu inteligencji. Naprawdę nie obchodzi mnie czy wnuk syna kuzynki stryjka twojego dziadka wie coś o SS i czy "twój kolega" wysłał cię do Hyacintha w poszukiwaniu informacji. Jedno i drugie to bzdura, KAŻDY, powiadam KAŻDY NPC był przepytywany na KAŻDY temat, wliczając w to pytanie o wyniki meczów UE i ruskie głowice nuklearne. Daruj więc sobie takie pieprzenie od rzeczy i podaj namiary na swojego kumpla. Chętnie utnę sobie z nim pogawędkę.
ParkourMaster
29-08-2008, 20:01
posłuchałem gostka, co kolega ma sofa i poszedłem do hiacyntha:
XxX [?]: Seymour
Hyacinth: He has some inner devils that torture him.
diabły torturowały Seymoura? ten facet ma wybujałą wyobraźnie :)
29-08-2008, 20:17
posłuchałem gostka, co kolega ma sofa i poszedłem do hiacyntha:
XxX [?]: Seymour
Hyacinth: He has some inner devils that torture him.
diabły torturowały Seymoura? ten facet ma wybujałą wyobraźnie :)
Dallheim na ten przykład mówi coś takiego kiedy zapytamy go o monsters:
20:04 Dallheim: It looks like you have mastered the drill. Talk to the oracle to travel to other places and start getting some real battleexperience.
Czyli ma świadomość poziomu gracza :), czy może ktoś z wyższym lvlem z nim zagada? Może powie coś innego?
Japcoleusz
29-08-2008, 20:30
@up
Ciekawe.
btw. możliwe że, wszyscy npc mówią teraz coś więcej, ale nie sprawdze tego bo w tibie juz nie gram:D
Rocket Slayer
29-08-2008, 21:40
Dallheim na ten przykład mówi coś takiego kiedy zapytamy go o monsters:
20:04 Dallheim: It looks like you have mastered the drill. Talk to the oracle to travel to other places and start getting some real battleexperience.
Czyli ma świadomość poziomu gracza :), czy może ktoś z wyższym lvlem z nim zagada? Może powie coś innego?
A nie wpadłeś na to, że mu chodzi aby gracze poprzez oracle wyszli na maina i stoczyli bitwy z silniejszymi potworami?
Wezcie się opamiętajcie!! Nigdy nie będzie czegoś takiego że ściana od ghoula sie rozwali , to ze się niszczy to nie chodzi o to ze się burzy tylko Cipsoft urozmajca grafikę .
I tylko nOOby za przeproszeniem takie jak wy wierzycie w bajkę o Sofie .
Mino Mag to zwykły Minos co chodzi sobie po pokoju i jest tam by nadać klimat RPG i nie da się tam dojść . Nie sądze żebym zahamował SPAM w tym Temacie ale mówie wam Nikt Nigdy Nie Rozwiąże Tych Mitów!
Slythia miała Sofa tylko dlatego że bawiła się z Cmem i tylko dzięki temu .
Mino Maga ubito tylko raz na Test Serverze
Do ghoula nigdy nikt się nie dostał
Na wysepce Spike był Master Slayer ale tylko na Tsie
Wezcie się opamiętajcie to co wy piszecie to jest po prostu żałosne . Wyzywajcie mnie od nOObów ale prawda zawsze pozostanie prawdą a mit mitem!
Pzdr
Tas
Bleacher
30-08-2008, 00:37
Witam wszytkich użytkowników forum zobaczyłem ten temat i postanowiłem się zarejestrować.
Będe sie starać pomuc w poszukiwaniach.
Też wejde na inne fora tibi i zobacze do czego im sie udało dojść.
Znam dużo języków ale głównie tylko podstawy wiec użyje do tego celu translatorów.
Mam nadzieję , że pierwsi rozwiążemy tą zagadke.
Wezcie się opamiętajcie!! Nigdy nie będzie czegoś takiego że ściana od ghoula sie rozwali , to ze się niszczy to nie chodzi o to ze się burzy tylko Cipsoft urozmajca grafikę .
I tylko nOOby za przeproszeniem takie jak wy wierzycie w bajkę o Sofie .
Mino Mag to zwykły Minos co chodzi sobie po pokoju i jest tam by nadać klimat RPG i nie da się tam dojść . Nie sądze żebym zahamował SPAM w tym Temacie ale mówie wam Nikt Nigdy Nie Rozwiąże Tych Mitów!
Mino Maga ubito tylko raz na Test Serverze
Do ghoula nigdy nikt się nie dostał
Na wysepce Spike był Master Slayer ale tylko na Tsie
Wezcie się opamiętajcie to co wy piszecie to jest po prostu żałosne . Wyzywajcie mnie od nOObów ale prawda zawsze pozostanie prawdą a mit mitem!
Pzdr
Tas
Weź stary wyluzuj :baby: , po co tu piszesz jak nie wierzysz? Powinno w temacie pisać wstęp tylko dla wierzących :p . Każdy przedmiot w grze jest do zdobycia.
Marcin24
30-08-2008, 03:21
Mino Mag to zwykły Minos co chodzi sobie po pokoju i jest tam by nadać klimat RPG i nie da się tam dojść .
Jeden sensowny i wiarygodny dowód na to co mówisz, i nikt nie będzie Cię wyzywał.
Rocket Slayer
30-08-2008, 07:38
Witam wszytkich użytkowników forum zobaczyłem ten temat i postanowiłem się zarejestrować.
Będe sie starać pomuc w poszukiwaniach.
Też wejde na inne fora tibi i zobacze do czego im sie udało dojść.
Znam dużo języków ale głównie tylko podstawy wiec użyje do tego celu translatorów.
Mam nadzieję , że pierwsi rozwiążemy tą zagadke.
Powodzenia, ciekawe ile lat to zajmie....
Jeden sensowny i wiarygodny dowód na to co mówisz, i nikt nie będzie Cię wyzywał.
A ktoś go wyzywa? Koleś ma rację.
Dobra ja już swoje powiedziałem i róbcie co chcecie ale tych mitów nigdy nie rozwiążecie .
Dark Alphadron
30-08-2008, 09:32
A skąd ta pewność, mój drogi? Wszystko da się rozwiązać, trzeba tylko się pomęczyć a nie jęczeć na forum jacy to z nas debile. Używając bluzgów z Tibii rodem. Dobrze ci radzę, dziecko Tibii, daruj sobie te wypociny, bo i tak nikt cię nie słucha, a warn moze wpaść za wulgarne słownictwo i/lub spam.
Taa to dlaczego nasza pani modek nic o tym nigdy nie mówi, może CM jej zakazał, co? -.-
Pan Klocek
30-08-2008, 11:07
A nie wpadłeś na to, że mu chodzi aby gracze poprzez oracle wyszli na maina i stoczyli bitwy z silniejszymi potworami?
Oczywiście zdaję sobie z tego sprawę. O to właśnie mi chodzi. Ale pomyślałem, że może będzie jeszcze jakaś inna reakcja. Nie mówię tu zaraz o Spike'u (sic!), po prostu coś w stylu bankierów w Tibi - jak zbierasz dużą sumę pieniędzy zaczynają inaczej reagować. Tylko taka myśl....
@UP
Jak to nie mówiła jak mówiła. I dlaczego na litość Fardos'a karmicie tego trolla!
http://img187.imageshack.us/img187/4800/1197390228383an0.th.jpg (http://img187.imageshack.us/my.php?image=1197390228383an0.jpg)
Tak sądze że jej zakazał ponieważ rozpętała by się I wojna Tibijska "Plox Sof"X(
Japcoleusz
30-08-2008, 11:09
@Tysho
Musisz być ostro w tył z tibią, jeżeli nie słyszałeś o akcji Slythia, Potty i Spike Sword. Taka akcja była - CM przeteleportował Slythie na Darashie gdzie dostała różne itemy m.in. spike sworda.:)
Taa to dlaczego nasza pani modek nic o tym nigdy nie mówi, może CM jej zakazał, co? -.-
Mówiłam i to wiele razy ; ).
Poza tym, nie jestem tutaj moderatorem i nigdy nie byłam.
Madasaki
30-08-2008, 11:10
Znowu jakiskolo chce nam obrzydzić ''zabawę w kto znajdź SoF''
Japcoleusz
30-08-2008, 11:19
@up
Następny GreenPeace :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.