PDA

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

wilderwein
13-11-2006, 21:29
może zamkniete forum pomoże w zorganizowaniu ekipy? zamkniete przed przeciwnikiem? szkoda ze nie mamy waszych charów, spójrzcie na inne światy, np Furora - Ab~ vs Vision... a nawet głupie HWL

jakbyście zgrali się to moglibyście coś osiągnąć.

jeśli ktoś chce pomoc w stworzeniu forum i pomoc w sprawach tech. msg na priv proszę ;)

VeE
13-11-2006, 21:34
może zamkniete forum pomoże w zorganizowaniu ekipy? zamkniete przed przeciwnikiem? szkoda ze nie mamy waszych charów, spójrzcie na inne światy, np Furora - Ab~ vs Vision... a nawet głupie HWL

jakbyście zgrali się to moglibyście coś osiągnąć.

To Jest mysl zrob forum i wszystkie sprawy dotyczace galany przeniesc, a tak to sie poda tylko naszym adres fora i bedziemy mogli cos opracowac8o

Tron
13-11-2006, 21:39
Bueheueh skoro tak mowisz to droge masz wolna wiec wy*******aj.
Widze ze kolejny dupoliz z ciebie bedzie i tak cie niewezma bo dupolizow z malymi lvl'ami niebiora :p ;)

Hmm... Odezwał się ten, który najwięcej zwojował w tej wojnie? Dupoliz?? Człowieku ja widzę co wy robicie a co oni.

VeE
13-11-2006, 21:46
Hmm... Odezwał się ten, który najwięcej zwojował w tej wojnie? Dupoliz?? Człowieku ja widzę co wy robicie a co oni.

Hmm myslisz ze sa oni zajefajni bo umieja planowac, co to za plany po prostu sa pewni siebie i czuje sie bezpiecznie w kupce... to nieznaczy ze zajefajnie planuja...
Wiesz jak Aylitha padla??:D sama byla online i ja dopadli i nic jej niepozostalo jak nacisnac ctrl+g i enter.
Mowisz ze sa cool a widziales filmik jak konde ciulali??:P
Toxo i Camuch nietrafili z ue i co nadal sadzisz ze sa swietni??
Niedawna bitwa chyba ostatnia HWL vs Relictus byla nastepujaca:
My zabilismy jednego a oni zabili u nas chybaz pieciu...
Wniosek??X( Boja sie jak wdupiamy i uciekaja i powiem tak o wszystkich nawet konda juz uciekal a niedziwie sie skoro zostal z kilkoma osobami... Mam Juz plana tak zwana zasadzke ale niewiem czy jak sie zalogujesz mozna walic m walle czy dopiero po 10 sec tak jak sd;/

Bru666
13-11-2006, 21:52
Hrhrhrhr:D
VeE dziwne masz podejście wiesz?:D Ci, którzy nie są z wami to dupolizy, Ci, którzy chcą wam pomóc to w większości "nooby, które boją się o własne postacie, etc.."
Więcej takich osób i nie będziemy mieli co robić, sami się powybijacie między sobą:D :D
Śmiech na sali.:baby:

Tron
13-11-2006, 21:53
Hmm myslisz ze sa oni zajefajni bo umieja planowac, co to za plany po prostu sa pewni siebie i czuje sie bezpiecznie w kupce... to nieznaczy ze zajefajnie planuja...
Wiesz jak Aylitha padla??:D sama byla online i ja dopadli i nic jej niepozostalo jak nacisnac ctrl+g i enter.
Niedawna bitwa chyba ostatnia HWL vs Relictus byla nastepujaca:
My zabilismy jednego a oni zabili u nas chybaz pieciu...
Wniosek??X( Boja sie jak wdupiamy i uciekaja i powiem tak o wszystkich nawet konda juz uciekal a niedziwie sie skoro zostal z kilkoma osobami... Mam Juz plana tak zwana zasadzke ale niewiem czy jak sie zalogujesz mozna walic m walle czy dopiero po 10 sec tak jak sd;/

Skoro jak jesteście tacy świetni to czemu nieumiecie z nimi wygrać? A może Ty mi doradzisz, którą gildie mam wybrać??

Bru666
13-11-2006, 22:00

Skoro Ty jesteś taki "świetny" to dogoń 175 ms na gran hurze, t-ringu i w bochach:) Wtedy twoja wypowiedź będzie miała jakiś sens;)

VeE
13-11-2006, 22:01
@up
Podaj mi nick na galanie to cie osobiscie wysmieje.
Tylko prosze cie oszczedz mnie i niezabijaj mnie :D
Taki z ciebie Polak... Oby Twojego Hara H*j Szczelil najlepiej hack:D
Bedziesz mial nauczke.
Jedno pytanie po h*j tu weszles??
Nikt cie tu niezapraszal wiec Nara!!

Bru666
13-11-2006, 22:04
Opps.. double:confused: :)

Bru666
13-11-2006, 22:16
@up
Taki z ciebie Polak... Oby Twojego Hara H*j Szczelil najlepiej hack:D
Bedziesz mial nauczke.

Teraz mnie roz****łeś do końca:D
1. Kto powiedział, że to wojna Polaków z resztą świata?:D Poza tym skoro ch**ja wiesz o mnie to stfu, kto mi każe być "lojalny" wobec innych Polaków na Galanie, którzy często okazywali się tacy boscy jak to sobie wyimaginowałeś i zawsze walczyli w dobrej sprawie? Jeżeli dla ciebie to takie ważne, twój wybór, cya on battlefield. Przynajmniej będę walczył z przyjaciółmi, nie ludźmi, którzy nic dla mnie nie znaczą:)
2. "oby Twojego chara bla bla bla".. wiesz? takie teksty słyszałem tylko z ust noobków, którym coś nie wyszło i mają za to pretensje do całego świata:baby:
3. A Ciebie kto tu zapraszał?;o Może Ty decydujesz, kto może wchodzić na to forum, a kto nie?

Boże.. ty widzisz i nie grzmisz..

P.S. 4. popracuj nad ortografią:p

pawlon
13-11-2006, 22:44
Skoro Ty jesteś taki "świetny" to dogoń 175 ms na gran hurze, t-ringu i w bochach:) Wtedy twoja wypowiedź będzie miała jakiś sens;)

"wspanialy wladco galany" dyskgrafia - dysgrafia, dysortografia - dysortografia, ale to sa BOHy, tzw skrot of boots of haste, wiec moze zamiast sharowac badz kupowac chara to chociarz sie naucz czegos o tej grze xD

powodzenia xD

Komandos Strong
13-11-2006, 22:56
taa Project Nemezis ... koledzy z dolery to czemu do k***y nedzy jeszcze inva nie mam -.- ech ...
btw. zna ktos jakies talenty do Football manager 2007 ??

Vienek
13-11-2006, 22:59
Widze ze kolejny dupoliz z ciebie bedzie i tak cie niewezma bo dupolizow z malymi lvl'ami niebiora :p ;)

jak już ktoś powiedział ktoś kto jest przeciw wam jest dupolizem, tak??
no nieźle, koleś po co on ma być po waszej stronie skoro nie zyska na tym korzyśći
Con~ brak organizacji może z winy niektórych którzy nie umieją słuchać poleceń
Maffers~ działają na własną ręke
myśle że lepiej być hunted niż stanąć po którejś ze stron

@up

a czemu chcesz go wyśmiać?? za to że wybrał inną strone konfliktu niż ty??
każdy ma prawo do wyboru i to chyba jego sprawa za kim on jest.

No to chyba forum publiczne każdy ma prawo wyrazić swoją opinię

Mia~
13-11-2006, 23:03
@up

all it's true... :baby:

Cataclism
13-11-2006, 23:03
Kocham was chlopaki a co do huntowania bede huntowal kogo chce i kiedy chce
jak juz mowilem nie gram tu zeby expic tylko zeby sie bawic juz dawno stracilem
nadzieje zeby galana byla wolna od wojen :> cya at battle

Mia~
13-11-2006, 23:11
catrisha boss.... oh ahhh....

can you protect me.. blizzz...

albo nie bo beda mnie nazywali asslickierem ;<

no trudno taka ta galana nubowata ;\ pozdrooo :<<:baby:

Ajron 88
13-11-2006, 23:40
juz dawno stracilem

Jak byś nie zauwarzył to twoja gildia jest prowodytorem wszystkich wojen przez ostatnie pół roku (?) .

Całkowicie nie rozumiem twojego toku rozumowania , to jak biegać po piaskownicy i niszczyć wszystkie zamki z piasku, a na pytanie dlaczego nie spróbujesz swojego zbudować odpowiadasz że nie ma sensu bo i tak wszystkie są niszczone..

pawlon
14-11-2006, 00:13
Jak byś nie zauwarzył to twoja gildia jest prowodytorem wszystkich wojen przez ostatnie pół roku (?) .

Całkowicie nie rozumiem twojego toku rozumowania , to jak biegać po piaskownicy i niszczyć wszystkie zamki z piasku, a na pytanie dlaczego nie spróbujesz swojego zbudować odpowiadasz że nie ma sensu bo i tak wszystkie są niszczone..

podoba mi sie ten przyklad, calkiem adekwatny, powiedzuialbym owned xD

cataclism@
w takim razie odplacimy tym samym ;)

Goshnar
14-11-2006, 01:12
@Ajron_88

Zajebisty przykład. Zgadzam się z Tobą w 100%

@pawlon

Od dawna tylko słychać grzmienia, ubliżenia, "zbytnią" pewność siebie i po co? Jeszcze jak na Szkodim grałem to od Sir Zemusa i Skopa bo był wtedy przeciwko HWL jak to dostaniemy po dupie itp. i co? Skończyło się na gadaniu... jak zawsze... Tak z ciekawości zapytam... najeżdżałeś na 90% ludzi, którzy padli jak się nie uhneli. Mieli swoje zdanie, ale Ty wiedziałeś swoje czyli, że "noob", a odpowiedz mi dlaczego Ty się nie uhnołeś? Co odpowiesz? Lag? Czy brak sensu straty uhów bo wiedziałeś, że padniesz? Co wymyślisz? Nie mam nic do tego, że padłeś, bo każdemu się może zdarzyć, sam też przyznawałeś otwarcie, że nie masz jakiegoś super extra PvP, ale z dnia na dzień zgłębiasz tą wiedze. Wiesz jak to teraz wygląda? Jeździłeś po ludziach, teraz sam padłeś bez zrobienia niczego i wytłumaczenie zawsze jakieś się znajdzie, a po Tobie moge się wszystkiego spodziewać. Czekam na odpowiedź jeśli zechcesz takowej udzielić

@Con~

Sami piszecie, że brak zgrania, większość uciekła, był chaos, mówie tu o ostatniej bitwie, ale zaraz oczywiście ktoś coś wynajdzie dlaczego, po co jak i gdzie. Widze, że Ascario pisze otwarcie, że to była porażka i to się ceni.

Wezmę teraz taki pewien przykład, bo widać co się dzieje. Jest część osób, która walczy i która ucieka. Tej drugiej jest znacznie więcej. Dlaczego? Bo się boją. Może to głupi przykład, ale według mnie wszystko zależy od przywódcy nie od samych taktyk (te też grają ważną role), ale od przywódcy, który ma poprowadzić swoje "wojska" do walki, która ma zagrzać ich do boju. Co mam na myśli? Słowa! Poczytajcie cytaty wielkich przywódców, pooglądajcie filmy i spójrzcie jak ludzie reagują. Może to są bajki, może fakty, może mi się już w głowie telepie, ale spróbujcie dojść w jakiś sposób do tych ludzi, którzy się boją, postarajcie się dać im tą nadzieje, że jeśli za Wami pójda nie stracą, a zyskają, nie zginą, a będą zabijać, nie przegrają, a będą się cieszyć zwycięstwem.

Sądze, że duża liczba osób boi się o swoje postacie, ale co taka postać ma teraz do roboty? Nie używana jak klocki lego, które odstawiliście gdy z czasem dorośliście. Większość może się zapytać: "Dlaczego ja?" Dlaczego Ty masz iść nadstawiać dupy za innych, dlaczego Ty masz ratować swoich znajomych, ale czemu każdy myśli o sobie, boi się, że zginie, ale co jeśli każdy zacznie myśleć o innych, każdy zacznie się martwić o kolegów z drużyny.

Potrzebna jest Wam smykałka do wojen czyli mianowicie nie przejmować się swoją śmiercią, a przejmować się śmiercią swojego kolegi. Oddając życie za kogoś wiesz, że ta osoba też odda życie za Ciebie i to pociągnie innych do działania.

Powiem Wam na swoim przykładzie jeszcze z Eterni jak grałem knightem. Możecie wierzyć lub nie. Jeśli znałem kogoś bliżej uważałem go za godnego przyjaciela to właśnie taką osobą się przejmowałem jak ginęła. Kiedyś mnie szlag trafił jak zabili mojego dobrego znajomego, który stał w trapie 10 osób, ale mimo, że byłem sam pobiegłem. Adrenalina dawała mi się we znaki i będąc pełni euforii potrafiłem zabić 2 ludzi po tym jeszcze przyjaciel, który zginął przybiegł, aby mi pomóc. On zginął 2x ja tylko raz i po co? Mogło się skończyć na 1 śmierci z jego strony. Większość sobie pomyśli idiotyzm, bo straciłem level, ale tu nie chodzi o level, ale o sam fakt, że taka osoba wie, że zawsze może na mnie liczyć i ja na nią też i jaka sytuacja, by się nie przytrafiła jesteśmy razem. Level można odrobić jak się tylko chce, a przyjaciół nie znajdzie się w jeden dzień. Szanujcie siebie nawzajem, nie myślcie tylko o sobie ale i o innych.

Jeśli strapowali Waszego kumpla, a Wy uciekliście daliście im możliwość użycia w 100% swojej siły, a wracając dajecie większą nadzieje strapowanej osobie? Dlaczego? Wrócicie zaczniecie też atakować to już również pewne osoby zostaną wyłaczone z walki i ich siła nie będzie już 100% a strapowana osoba będzie mogła się łatwiej bronić. Przemyślcie sobie wszystko.

Nie miałem zamiaru tym postem nikogo ubliżać, ale chciałem spróbować dać Wam nadzieje i jakąś lekcje.

Pozdrawiam
Goshnar

pawlon
14-11-2006, 02:49
@Ajron_88

Zajebisty przykład. Zgadzam się z Tobą w 100%

@pawlon

Od dawna tylko słychać grzmienia, ubliżenia, "zbytnią" pewność siebie i po co? Jeszcze jak na Szkodim grałem to od Sir Zemusa i Skopa bo był wtedy przeciwko HWL jak to dostaniemy po dupie itp. i co? Skończyło się na gadaniu... jak zawsze... Tak z ciekawości zapytam... najeżdżałeś na 90% ludzi, którzy padli jak się nie uhneli. Mieli swoje zdanie, ale Ty wiedziałeś swoje czyli, że "noob", a odpowiedz mi dlaczego Ty się nie uhnołeś? Co odpowiesz? Lag? Czy brak sensu straty uhów bo wiedziałeś, że padniesz? Co wymyślisz? Nie mam nic do tego, że padłeś, bo każdemu się może zdarzyć, sam też przyznawałeś otwarcie, że nie masz jakiegoś super extra PvP, ale z dnia na dzień zgłębiasz tą wiedze. Wiesz jak to teraz wygląda? Jeździłeś po ludziach, teraz sam padłeś bez zrobienia niczego i wytłumaczenie zawsze jakieś się znajdzie, a po Tobie moge się wszystkiego spodziewać. Czekam na odpowiedź jeśli zechcesz takowej udzielić

@Con~

Sami piszecie, że brak zgrania, większość uciekła, był chaos, mówie tu o ostatniej bitwie, ale zaraz oczywiście ktoś coś wynajdzie dlaczego, po co jak i gdzie. Widze, że Ascario pisze otwarcie, że to była porażka i to się ceni.

Wezmę teraz taki pewien przykład, bo widać co się dzieje. Jest część osób, która walczy i która ucieka. Tej drugiej jest znacznie więcej. Dlaczego? Bo się boją. Może to głupi przykład, ale według mnie wszystko zależy od przywódcy nie od samych taktyk (te też grają ważną role), ale od przywódcy, który ma poprowadzić swoje "wojska" do walki, która ma zagrzać ich do boju. Co mam na myśli? Słowa! Poczytajcie cytaty wielkich przywódców, pooglądajcie filmy i spójrzcie jak ludzie reagują. Może to są bajki, może fakty, może mi się już w głowie telepie, ale spróbujcie dojść w jakiś sposób do tych ludzi, którzy się boją, postarajcie się dać im tą nadzieje, że jeśli za Wami pójda nie stracą, a zyskają, nie zginą, a będą zabijać, nie przegrają, a będą się cieszyć zwycięstwem.

Sądze, że duża liczba osób boi się o swoje postacie, ale co taka postać ma teraz do roboty? Nie używana jak klocki lego, które odstawiliście gdy z czasem dorośliście. Większość może się zapytać: "Dlaczego ja?" Dlaczego Ty masz iść nadstawiać dupy za innych, dlaczego Ty masz ratować swoich znajomych, ale czemu każdy myśli o sobie, boi się, że zginie, ale co jeśli każdy zacznie myśleć o innych, każdy zacznie się martwić o kolegów z drużyny.

Potrzebna jest Wam smykałka do wojen czyli mianowicie nie przejmować się swoją śmiercią, a przejmować się śmiercią swojego kolegi. Oddając życie za kogoś wiesz, że ta osoba też odda życie za Ciebie i to pociągnie innych do działania.

Powiem Wam na swoim przykładzie jeszcze z Eterni jak grałem knightem. Możecie wierzyć lub nie. Jeśli znałem kogoś bliżej uważałem go za godnego przyjaciela to właśnie taką osobą się przejmowałem jak ginęła. Kiedyś mnie szlag trafił jak zabili mojego dobrego znajomego, który stał w trapie 10 osób, ale mimo, że byłem sam pobiegłem. Adrenalina dawała mi się we znaki i będąc pełni euforii potrafiłem zabić 2 ludzi po tym jeszcze przyjaciel, który zginął przybiegł, aby mi pomóc. On zginął 2x ja tylko raz i po co? Mogło się skończyć na 1 śmierci z jego strony. Większość sobie pomyśli idiotyzm, bo straciłem level, ale tu nie chodzi o level, ale o sam fakt, że taka osoba wie, że zawsze może na mnie liczyć i ja na nią też i jaka sytuacja, by się nie przytrafiła jesteśmy razem. Level można odrobić jak się tylko chce, a przyjaciół nie znajdzie się w jeden dzień. Szanujcie siebie nawzajem, nie myślcie tylko o sobie ale i o innych.

Jeśli strapowali Waszego kumpla, a Wy uciekliście daliście im możliwość użycia w 100% swojej siły, a wracając dajecie większą nadzieje strapowanej osobie? Dlaczego? Wrócicie zaczniecie też atakować to już również pewne osoby zostaną wyłaczone z walki i ich siła nie będzie już 100% a strapowana osoba będzie mogła się łatwiej bronić. Przemyślcie sobie wszystko.

Nie miałem zamiaru tym postem nikogo ubliżać, ale chciałem spróbować dać Wam nadzieje i jakąś lekcje.

Pozdrawiam
Goshnar

co do mojego zgona, uhalem sie, padlem bo przyjalem wiecej obrazej niz mialem hp w 1 rundzie - miedzy uhami-gdyby uhal mnie ktos jeszzce to by sie nie stalo.

bardzo ladny poscik... i zgadzam sie z nim: zwlaszcza z ta czescia o kumplach, bo ma sie jakeis zobowiazanie, poczucie obowziazku, lojalnosci i potrzebe wykazania ze ktos slusznie pokladal w Tobie zaufanie, niestety moge spokojnie i szczerze powiedziec ze tak naprawde dla mnie byly moze ze 4 osoby w calej mojej tibijskiej karierze dla ktorych bym sie bez slowa zrookowal, zreszta wlasnie w takiej akcji wspierania i ratowania mojego najlepszego przyjaciela tibijskiego zalatwilem sobie hunta na azurze od najwiekszej gildii, no i pojawilem sie na galanie ;) padlismy wtedy obaj walczac sami na kilku, 2 mid lev na pare high lev + kupe pk charow ale powiem wam jedno, nigdy nie bylem szzcesliwszy w tibii niz wtedy, nic nie dalo mi wiecej satysfakcji niz tamta walka, mimo ze bez szans na wygrana. rzecz w tym ze te osoby juz nie graja :(

PS: napisales o zbytniej pewnosci siebie i ublizaniu... pokaz mi kiedy mowilem ze wygramy, ejstesmy the best, niesmiertelni albo cos(zbytnia pewnosc siebie) badz tez kiedy kogos obrazilem(wylaczajac przypadki krytyki roznych akji w stylu pkowania, badz tez wyglaszania pustych slow,badz tez pa). nie sadze zebym kogos tutaj cyz ogole w tibii bezpodstawnie obrazil,

Morbom
14-11-2006, 07:02
Powinien sie bac? bo ja raczey bym Cie wysmial ;)
To mnie wyśmiej, zaufaj,że jak będzie gdzieś poza pz to pare osob po niego wpadnie... co, że ma 92 knighta, myślisz, że dużo zrobi, nie będzie zabija La Onda members -.-

sliver
14-11-2006, 07:15

ale konda naprawde szybko biega ;p jeszcze na tych kafelkach co tam byly to on caly ekran przebiega w pol sekundy wiec ja sie osobiscie nie dziwie ze nawet z ue nie mogli trafic.

Co do uhania tharrina to mysle ze nikt nie moze miec tutaj zadnych zastrzezen bo nie wiem niby jak mial to zrobic tzn. uhnac sie gdy dostal na raz combo za cale hp?:confused:

Adelao
14-11-2006, 07:54
Kocham was chlopaki a co do huntowania bede huntowal kogo chce i kiedy chce
jak juz mowilem nie gram tu zeby expic tylko zeby sie bawic juz dawno stracilem

Nie no śmiech na sali koleś :D którego gildia wywołuje wojny od prawie zawsze mowi ze galana nie ma szans na normalne istnienie. Przemysl to sobie ze glównie przez polakow "HWl" ma taka sile a nie inna...:confused:

Cataclism
14-11-2006, 09:32
<ziewa> no tak latwo powiedziec jakie to HWL nie dobre ;( haha wasze gildie sa pelne aniolkow no no a juz napewno ci co zabili Boltana za to ze jest mojim rl i te
wlasnie osoby sa jak dla mnie hunted 4 ever skonczcie to pi....... i chodzcie walczyc choc znajac zycie nic sie nie stanie przez dlugi czas bo poraz kolejny hummm przegraliscie aaaa i ktos powiedzial ze to nasza gildia powoduje ze tu nigdy nie bedzie spokoju nasz cel byl tylko zlikwidowanie kondy i jego petow ale ze wyyyyy wielcy oboncy dolonczyliscie do niego bo mial duzy lvl to juz nie moja wina i zostaliscie nominowani do petow kondy xD gratulacje po humm 5 miechach trzymania sie z hwl wiem ze nikt znich nie zostawil by mnie w trapie mam tam najlepszego kumpla Ayl~ ktory uratowal mi dupe i ja bym zrobil to samo dla niego jestem vice liderem i ciesze sie ze moje slowo sie liczy a pan tharrin zacznij sluchac wszystkich a nie tylko grono swojich kumpli w tej gildi pozdro

PS. jak tak dalej nic nie bedziecie robic to tu nikt juz nie bedzie grac XD dalej do roboty i dajcie sie nam pobawic xD

Catrishia
14-11-2006, 09:50
zostaliscie nominowanie do petow kondy xD

to stwierdzenie wygrało, że tak powiem :P

mam tam najlepszego kumpla Ayl~ ktory uratowal mi dupe i ja bym zrobil to samo dla niego

i tak powinno być, szkoda, że nie wszyscy to rozumieją... dobrze prowadzisz postać, bynajmniej w moim uznaniu...

a pozatym dobrze ujęte ogółem...

Cataclism
14-11-2006, 10:43
aaaa i jeszcze byla mowa ze przegraliscie bo mamy knightow i jak byscie mieli nasze postacie i my wasze to bysmy przegrali ludzie wy macie 150 ek na jedno combo co wy wogle mowcie .... brak mi slow! dajcie nam waszych sorcow i wtedy byla by masakra lol nie tlumaczcie sie tylko zacznijcie cos robic XD

Celmir
14-11-2006, 11:41

VeE jesteś kretynem, Twoje wypowiedzi są kretyńskie i wogóle jakiś niedoklepany jesteś.
To że nie chce trzymać z Polakami tzn. że jest dupolizem??
Idź się pobaw klockami Lego.....Wyjdź człeniu :baby:

Dauthislayer
14-11-2006, 11:46
Nie trzymam z Kondą, bo go lubie czy chce zeby mi free itemki dawal. Nawet slowa z nim nie zamienilem, a walcze bo zostalem do tego zmuszony (to znaczy mialem wybor: byc hunted i przestac grac lub dojsc do wojny) atakami bezposrednio na mnie lub na moich przyjaciol.

Co do samej wojny (pomijajac cala propagande, ktora mowiac szczerze malo mnie obchodzi) dostajemy po tylku tylko i wylacznie z wlasnej winy. I nie dlatego ze HWL jest wybitnie lepsze, ale dlatego ze my jeszcze nie spelniamy (ze tak to nazwe) wszystkich standardow dzisiejszego sposobu prowadzenia walk. Owszem, nie brakuje nam ludzi, ktorzy sa oddani sprawie, ale blizej nam do stereotypowego pospolitego ruszenia niz do regularnej armii (za co szczerze HWL podziwiam) . Dlatego tak ciezko uzyskac nam owo "zgranie", ktore wy posiadacie juz od dosyc dawna.

Mam jednak nadzieje, ze w koncu cos sie zmieni, a my nauczymy sie nie popelniac pewnych bledow (i moze wy tego nie widzicie ale wg mnie jestesmy na dobrej drodze). Zycze powodzenia obu stronom, wierzac, ze bedziemy te gre traktowac wlasnie jak GRE.

Kuczer88
14-11-2006, 11:48
Cataclism dobrze okreslil sytuacje na galanie. On jest moim "Petem" co czyni go lepszym od petów kondy. A co do walki po co komentujecie poprostu wygralismy i nie ma nic do gadania. Ja osobiscie podziękowałem tharrinowi za walke bo wyszli jednak na nią.
Pozdro Spiegol niedługo wpadne na piwko :D
A Grabosiowi życze Aby miał wiecej okazji do łapania fragów :P

Kurier
14-11-2006, 12:20
<ziewa> no tak latwo powiedziec jakie to HWL nie dobre ;( haha wasze gildie sa pelne aniolkow no no a juz napewno ci co zabili Boltana za to ze jest mojim rl i te
wlasnie osoby sa jak dla mnie hunted 4 ever skonczcie to pi....... i chodzcie walczyc choc znajac zycie nic sie nie stanie przez dlugi czas bo poraz kolejny hummm przegraliscie aaaa i ktos powiedzial ze to nasza gildia powoduje ze tu nigdy nie bedzie spokoju nasz cel byl tylko zlikwidowanie kondy i jego petow ale ze wyyyyy wielcy oboncy dolonczyliscie do niego bo mial duzy lvl to juz nie moja wina i zostaliscie nominowani do petow kondy xD gratulacje po humm 5 miechach trzymania sie z hwl wiem ze nikt znich nie zostawil by mnie w trapie mam tam najlepszego kumpla Ayl~ ktory uratowal mi dupe i ja bym zrobil to samo dla niego jestem vice liderem i ciesze sie ze moje slowo sie liczy a pan tharrin zacznij sluchac wszystkich a nie tylko grono swojich kumpli w tej gildi pozdro

PS. jak tak dalej nic nie bedziecie robic to tu nikt juz nie bedzie grac XD dalej do roboty i dajcie sie nam pobawic xD

Jeden wygrany battle i juz z pyskiem blagajac o kolejne brawa dla dzieciaczka:baby:

Teraz napisze ci cos czego maly nie zrozumiesz- I'd Rather Die Than Live On My Knees!
Sam pomysl gdzie to sobie mozesz wstawic petku toxo~ lol..Poza tym sama mysl ze 60% z was sharowala cala historie postaci a pozostale 30% gra na kupionych postaciach( tylko z 10% zrobila je sama..)
swiadczy dlaczego sa tacy odwazni sa lepsi, maja wiecej hp, lepsze skille, ale
Nie oni sie meczyli miesiacami zeby do tego dojsc.. nie przejma sie jak padna bo sie tak nie wysilali jak wielu z nas zeby zrobic swoje lvle...
Ja sie pasc nie boje.. stac mnie na to zeby pasc z 10 razy...

Cataclism
14-11-2006, 12:39
@up

Jedna bitwa powiadasz hummmm mojim zdaniem wszystkie ktore byly a bylo ich wiele bo caly czas walcza te same osoby tylko inne nazwy gildi i nie mow mi ze jestem dzieciak bo nawet mnie nie znasz na rl sam pomysl gdzie ty mozesz wsadzic konde bo co do toxo i calej gildi mam szacunek a oni dla mnie

ale co zrobic wy tylko umiecie gadac i wyzywac na forum xD

:(

Cataclism
14-11-2006, 12:43
Teraz napisze ci cos czego maly nie zrozumiesz- I'd Rather Die Than Live On My

Wiec czas umierac a ja na kolanach nie bylem i nie bede bo to gra dzieciaku :baby:

PS. szkoda ze to wy bedziecie umierac ;p

Adelao
14-11-2006, 13:05
aaaa i jeszcze byla mowa ze przegraliscie bo mamy knightow i jak byscie mieli nasze postacie i my wasze to bysmy przegrali ludzie wy macie 150 ek na jedno combo co wy wogle mowcie .... brak mi slow! dajcie nam waszych sorcow i wtedy byla by masakra lol nie tlumaczcie sie tylko zacznijcie cos robic XD

Kto tak powiedział ze wy macie knightow to macie większe sznase, poczekaj na nastepny open battle jestem pewny w 80 % ze wygramy :D co nie znaczy ze wy nie macie tych swoich 20% na wygrana xDD

Cataclism
14-11-2006, 13:12
Kto tak powiedział ze wy macie knightow to macie większe sznase, poczekaj na nastepny open battle jestem pewny w 80 % ze wygramy :D co nie znaczy ze wy nie macie tych swoich 20% na wygrana xDD

hummmm no to mamy problem tharrin powiedzial ze dlugo z wami sie nie pokarze na bitwie a Grudging za to mowi ze musi trenowac swojich ludzi wiec na kiedy sie umawiamy ?? za 2 lata ?

Ceapoznan
14-11-2006, 13:13
Jeden wygrany battle i juz z pyskiem blagajac o kolejne brawa dla dzieciaczka:baby:

Teraz napisze ci cos czego maly nie zrozumiesz- I'd Rather Die Than Live On My Knees!
Sam pomysl gdzie to sobie mozesz wstawic petku toxo~ lol..Poza tym sama mysl ze 60% z was sharowala cala historie postaci a pozostale 30% gra na kupionych postaciach( tylko z 10% zrobila je sama..)
swiadczy dlaczego sa tacy odwazni sa lepsi, maja wiecej hp, lepsze skille, ale
Nie oni sie meczyli miesiacami zeby do tego dojsc.. nie przejma sie jak padna bo sie tak nie wysilali jak wielu z nas zeby zrobic swoje lvle...
Ja sie pasc nie boje.. stac mnie na to zeby pasc z 10 razy...

Po pierwsze zmien styl swojej wypowiedzi bo na prawde nie wiem jakimi kryteriami się kierujesz. Jednak po cześci masz racje mówiac o przywiazaniu do postaci, mimo tego nalezy sobie uswiadomic, ze trzeba sie poswiecic by dalsza gra miala sens.

@Cataclism
Po cześci masz racje a poczęsci sam się pogrązasz. Tak jak wspominano wczesniej, jak mozesz mowic, ze na Galanie jest zle skoro sam to zlo tworzysz. Jednak trzeba przyznac, ze to od Kondy i jego checi dominacji sie zaczelo. Tylko trzeba sie zastanowic, czy ta cheć poprawy nie sprawila, ze w momencie gdy przytrafila sie okazja postanowiliscie zajc serv i szerzyc swoje własne PA:/

To jest chyba tak jak z Polskimi politykami. Najpierw krzycza, ze jest zle, ze trzeba zmienic rzady bo kraj rujnuja, a gdy sami juz sie dosają do władzy to sami kradna jak najwiecej i w chuja lecą...

Morbom
14-11-2006, 13:14
http://www.allegro.pl/item141980878_tibia_galana_103_ek_sorc_45lvl_49_ml vl_.html
Ciekawe =)

Arkuss
14-11-2006, 13:16
Po pierwsze zmien styl swojej wypowiedzi bo na prawde nie wiem jakimi kryteriami się kierujesz. Jednak po cześci masz racje mówiac o przywiazaniu do postaci, mimo tego nalezy sobie uswiadomic, ze trzeba sie poswiecic by dalsza gra miala sens.

@Cataclism
Po cześci masz racje a poczęsci sam się pogrązasz. Tak jak wspominano wczesniej, jak mozesz mowic, ze na Galanie jest zle skoro sam to zlo tworzysz. Jednak trzeba przyznac, ze to od Kondy i jego checi dominacji sie zaczelo. Tylko trzeba sie zastanowic, czy ta cheć poprawy nie sprawila, ze w momencie gdy przytrafila sie okazja postanowiliscie zajc serv i szerzyc swoje własne PA:/

To jest chyba tak jak z Polskimi politykami. Najpierw krzycza, ze jest zle, ze trzeba zmienic rzady bo kraj rujnuja, a gdy sami juz sie dosają do władzy to sami kradna jak najwiecej i w chuja lecą...

Uczyc sie Cea xD

Adelao
14-11-2006, 13:16
hummmm no to mamy problem tharrin powiedzial ze dlugo z wami sie nie pokarze na bitwie a Grudging za to mowi ze musi trenowac swojich ludzi wiec na kiedy sie umawiamy ?? za 2 lata ?

Spokojnie nawet jakbysmy mieli trenowac 2 lata nam to nie przeszkadza, moze tobie bo chcesz sobie poexpic :confused: Ale jestem prawie pewny ze do walki dojdzie w tym tygodniu :)

Adelao
14-11-2006, 13:19
Alez pewnie bedzie tak jak to ostatnie open battle, walka mial byc na ank, a nie bylo jej prawie wcale...Bo oczywiscie hwl nie ma na tyle odwagi aby stanac w oko w oko z nami :baby:

Arkuss
14-11-2006, 13:19
http://www.allegro.pl/item141980878_tibia_galana_103_ek_sorc_45lvl_49_ml vl_.html
Ciekawe =)

co w tym ciekawego? nie rozumiem....

Dla mnie to strata nastepnego frienda z staergo dobrego ToSu...

w tej chwili zostalo nas 3 grajacych.....

Cataclism
14-11-2006, 13:26
Alez pewnie bedzie tak jak to ostatnie open battle, walka mial byc na ank, a nie bylo jej prawie wcale...Bo oczywiscie hwl nie ma na tyle odwagi aby stanac w oko w oko z nami :baby:

Na ank nie bedziemy walczyc bo nie mamy zamiaru bez celu biegac za konda wolimy was pozabijac na maly terenie nie ze wy nie macie szans bo macie i to duze :)

Adelao
14-11-2006, 13:37
Na ank nie bedziemy walczyc bo nie mamy zamiaru bez celu biegac za konda wolimy was pozabijac na maly terenie nie ze wy nie macie szans bo macie i to duze :)

lol, to gdzie wy chcecie walczyc moze w cyklopolis...:cyclops: Mowicie ze my mamy wieksze szanse jak my mamy jak ich wykorzysatc :glupek:

Cataclism
14-11-2006, 13:43
@up

mowie o np. Edron lub miasta main landu takie jak ab ale ze jestes tempy to juz nie moj problem

Kurier
14-11-2006, 14:19
@up

mowie o np. Edron lub miasta main landu takie jak ab ale ze jestes tempy to juz nie moj problem

jedyna "tempa" osoba tutaj w tej chwili jestes ty...
szkoda mi czasu pora isc do pracy.. ale mozesz byc pewien ze zrobie dluzszego replaya pozniej..
P.S. miasta? bo pelno tma nobow i waszych pomocnikow?-.^

Cataclism
14-11-2006, 14:23
jedyna "tempa" osoba tutaj w tej chwili jestes ty...
szkoda mi czasu pora isc do pracy.. ale mozesz byc pewien ze zrobie dluzszego replaya pozniej..
P.S. miasta? bo pelno tma nobow i waszych pomocnikow?-.^

tak bo w noobach sila i dzieki nim zabijemy was wszystkich UAHauhauaHAUaHAUhA dalem tylko propozycje tempaku a main land jest duzy jak bys nie wiedzial :> milej pracy zycze

PS. NASZE NOOBY DOJDA WSZEDZIE UHAUAHAUAHAUAHAUAHA ded menz i see ded menz

Bartol1
14-11-2006, 14:31
@up

Jedna bitwa powiadasz hummmm mojim zdaniem wszystkie ktore byly a bylo ich wiele bo caly czas walcza te same osoby tylko inne nazwy gildi i nie mow mi ze jestem dzieciak bo nawet mnie nie znasz na rl sam pomysl gdzie ty mozesz wsadzic konde bo co do toxo i calej gildi mam szacunek a oni dla mnie

ale co zrobic wy tylko umiecie gadac i wyzywac na forum xD

:(

Catri...
Bez urazy, bo rzadko mieszam sie w spory na Tibia.pl ale skoro my potrafimy tylko gadac, to Ty potrafisz tylko okradac kolegow z rl...
Mysle ze ja i Ty wiesz co mam na mysli, nie bede sie rozpisywac bo nie mam zamiaru sie spierac.

Adelao
14-11-2006, 14:32
tak bo w noobach sila i dzieki nim zabijemy was wszystkich UAHauhauaHAUaHAUhA dalem tylko propozycje tempaku a main land jest duzy jak bys nie wiedzial :> milej pracy zycze

PS. NASZE NOOBY DOJDA WSZEDZIE UHAUAHAUAHAUAHAUAHA ded menz i see ded menz

Nie wszedzie, gdyby mogli dojsc wszedzie to byscie mogli walczyc na ank, a ze polowa to free acc wolcie na main landzie.No i wiekszosc tych noob charow to sa ludzie typu takiego ze hwl zabilo ich kiedys i teraz sie podlizuja ;] aff szkoda slow :D

Cataclism
14-11-2006, 14:36
Przynajmniej sie nie wyzywamy XD i nie jest nudno XD a jak chodzi o noobow to z soft~ maja prawie all pacce XD tylko ze nas nie bawi bieganie za konda i lovize
na ank bo tam nigdy by nie wpadl w trapa :>

TAk jestem tiff a moze jednak to inny owner OMG sam juz nie wiem xD

Bartol1
14-11-2006, 14:38

hmmm Kto dolaczyl do Kondy ten dolaczyl...
Oboje dobrze wiemy ze to HWL wypowiedzialo wojne Preliatorowi ktory nie mieszal sie w relacje Kondy z HWL i odwrotnie...
Nie chce nas tu bronic, ani was oczerniac ale to sa fakty, ze my wojny z nikim nie chcielismy. Gdyby HWL bylo wporzadku do nas, my bylibysmy wporzadku do nich.

Ceapoznan
14-11-2006, 14:45
No to walczecie na Senji tylko oczywiscie na jej powierzchni. Postawicie kogos na statku by zblokowal Noobkow i bedziecie mieli spokoj. W dodaktu nikt nie ucieknie. Tak samo od strony zamku. I jedyna ucieczka z Senji bedzie smierc...
Ale watpie zeby ktos z was na to poszedl:D

Cataclism
14-11-2006, 14:46
hmmm Kto dolaczyl do Kondy ten dolaczyl...
Oboje dobrze wiemy ze to HWL wypowiedzialo wojne Preliatorowi ktory nie mieszal sie w relacje Kondy z HWL i odwrotnie...
Nie chce nas tu bronic, ani was oczerniac ale to sa fakty, ze my wojny z nikim nie chcielismy. Gdyby HWL bylo wporzadku do nas, my bylibysmy wporzadku do nich.

tez prawda hwl nie umie zycie bez zabijania i zawsze znajdzie wrogow tylko ze nie dlugo dojdzie do tego ze tu nikt nie bedzie grac ;( XD

Cataclism
14-11-2006, 15:01
Tharrin jest na forum czekam na jego poezje XD

tak ludzie nudzi mi sie xD

Edit: byl i nimo ;/ nadal nudy a mialem nadzieje na jakis referat xD

FajerWarjor
14-11-2006, 15:13
tez prawda hwl nie umie zycie bez zabijania i zawsze znajdzie wrogow tylko ze nie dlugo dojdzie do tego ze tu nikt nie bedzie grac ;( XD

Preliator byl neutralny jak mowi navo~ nie stawal do walki ramie w ramie z konda a ty nieumiesz odpowiedziec na jego post i poprostu parodie robisz z odpowiedzi.. Hwl moze nie ale mupparna robi co chce sciaga paymenty bije ludzi za free i ty dobrze o tym wiesz..
jezeli jestes tak swietnie poinfrmowany itd odpowiedz mi na male pytanko.. : dlaczego zytene i gain tina ubili diabolique leviathan na mostku miedzy hydrami a ank? niepodali powodu moze ty o wielki Calaclism mi go wyjawisz ;)

Cataclism
14-11-2006, 15:18
Preliator byl neutralny jak mowi navo~ nie stawal do walki ramie w ramie z konda a ty nieumiesz odpowiedziec na jego post i poprostu parodie robisz n\c :/

tak zeby dac wam troche ochoty do walki
RESONE: NON
a tak na powarznie to nie mam pojecia i jak dla mnie to rybka ;p

Lukus
14-11-2006, 15:20
CAtrishia=noob

FajerWarjor
14-11-2006, 15:23
Widac cataclism.. jednak nieumiesz inteligentnie odpowiadac na pytania :)

Cataclism
14-11-2006, 15:24
CAtrishia=noob

powiedzial co wiedzial xD a teraz podaj name main chara xD albo niech zgadne nowy owner lorda anarshista ? XD

Adelao
14-11-2006, 15:24

Dowiedzialem sie ostatnio ze do tego wlasnie dazy "hwl" Bo wiedza ze nie da rady opanowac tego serva :baby: :baby: :baby: Cioty :baby: :baby: :baby:

Cataclism
14-11-2006, 15:27
Ciota jest osoba ktora mowi duzo a nic nie robi :> w tym przypadku ty

Adelao
14-11-2006, 15:34

A co to nie prawda?uuu;/ A teraz upatrzyli sobie cel ktory da rade zniszczyc i miec wladze nad nim "thoria" B)

Cataclism
14-11-2006, 15:40
A co to nie prawda?uuu;/ A teraz upatrzyli sobie cel ktory da rade zniszczyc i miec wladze nad nim "thoria" B)

Graja tam moze ze 3 osobyod nas i robia sobie pk chary zeby sie pobawic

a co do waszej gildi tam xD n/c WANNA BE HWL ? HAUahuaHaUaHauhA

Agnieszka21
14-11-2006, 15:43

Ciota - 1) homoseksualista 2) wulgarne okreslenie miesiaczki
ehhh ale taka definicja.. nie byla mi dotychaczs znana .. musze sie podszkolic8o

Ps. Kto wie kiedy tibia bedzie dzialac???

Kenseji
14-11-2006, 15:49
dużo gadacie a nic nie robicie,sad =]

Adelao
14-11-2006, 15:56
Graja tam moze ze 3 osobyod nas i robia sobie pk chary zeby sie pobawic

a co do waszej gildi tam xD n/c WANNA BE HWL ? HAUahuaHaUaHauhA

Jakiej naszej ? aff, ja nie wiem czy na thori jestem wogole w jakies gildi :S

Agnieszka21
14-11-2006, 16:15
Tibia dziala :D

Erasmus
14-11-2006, 16:23
@Cat
Racja masz przyjaciol po drugiej stronie konfliktu i jestes im wierny i to sie ceni (ale trzeba pamietac ze to tylko gra wazne zeby miec zasady w zyciu rl)
ale czytajac twoje posty dochodze do wniosku(fakt to jest tylko fun) ze naprawde sie nudzisz:) ale powinno sie w pewien sposob zachowac tak czy inaczej... lepsza jest zabawa jak sie samemu zrobi chara niz go sie kupi.. Ja tak uwazam reszta moze woli inaczej(wygodniej);)

@all
Czytam te forum to widze ze sie robi ciezka atmosfera ;) wrzuty itp. troche moze sie przystopujcie bo nie przyjemnie sie czyta te posty :confused: ... hmm moze powinno sie stworzyc osobny dzial ''Wrzuty" =;) pewnie na tym forum zrobiloby sie cichoutko :) a powiedzcie mi co jest z PN? ono jest huntowane czy co?? Pozdrawiam

Tron
14-11-2006, 16:50
Zdecydowałem wolę być z HwL niż z "wami". Nie jestem "dupolizem" jak mnie niektórzy tutaj nazywają... Idę do gildi, która jest lepsza, silniejsza. Jeszcze teraz pozostaje tylko takie małe pytanie... Czy HwL przyjmnie mnie? ;>

Arkuss
14-11-2006, 17:04
Zdecydowałem wolę być z HwL niż z "wami". Nie jestem "dupolizem" jak mnie niektórzy tutaj nazywają... Idę do gildi, która jest lepsza, silniejsza. Jeszcze teraz pozostaje tylko takie małe pytanie... Czy HwL przyjmnie mnie? ;>

Jestes zwyklym idiotą xD Wrociles do gry, nie wiesz co sie dzieje i juz mowisz kto jest lepszy???? Ciężki dramat.... HWL maja tylko zaufanych ludzi wiec watpie w to ze sie tam dostaniesz.... Gdyby nie Softmupparna to nawet bym ich popieral a tak to zbieram partyzantow xD

Tron powoedzenia xD bo to Ci sie przyda :D

@Cat~
tak btw co tam robi Dajmos!? xD

Yuris
14-11-2006, 17:16
Wielki Dajmos co tam robi? On się woził i woził i woził.. I w końcu kiedy został "Wanna be Toxo" podjąłem decyzję że musi paść. Padł Solo-Styled by 26 elder druid wspomagany przez kumpli. No prawie solo style.

:cup: dla Dajmosa za to, że napisał na forum.tibia.com "I will stop be nice" i ubił mnie 42 sekundy przed SS wastując na mnie 6 explo (w sumie 2 runki) i jedno exori. Ale gratz loota: 200 gp, lina, łopata, backpack no i 3 viale of course... Gdybym miał jeszcze jednego, dwa manasy nie dał by rady mnie ubić... W końcu prędzej bym go ubił ;p pokazała to prędkość jego uhania gdy dostał combo:evul: .

Reasumując: Marzeniem Dajmosa od dzieciństwa było dołączenie do HWL i lizanie dupy Toxowi.

Chciałbym nadmienić, że jest on granatem któremu przyjemność sprawia wsadzanie kijka w zawleczke. Dziękuje.

Krzyś Kononowicz

Cataclism
14-11-2006, 17:16
@Cat~
tak btw co tam robi Dajmos!? xD

zobacz na jego title w gildi xD hahaha xD

Yuris
14-11-2006, 17:31
Member: Wielki dajmos (Spy)

No prosze...

Ale dla mnie raczej nie szpieguje.

Arkuss
14-11-2006, 17:34
zobacz na jego title w gildi xD hahaha xD

hihihi komu sprzedaje informacje? xD

Adelao
14-11-2006, 18:02
Double~ post :PPP

Adelao
14-11-2006, 18:02
Nie ma slow co te debile robia. X( X( X( X( X(
1. Placza ze hwl ich zabijaja. ;(
2. Placa im za to ze padli bez powodu. :(
3. Podlizuja sie do nich. :baby:
4. Prosza o przyjecie ich do gildi. :D

Moim zdaniem sa to 4 punkty ktory kazdy polaczek przewaznie robi nie obrazajac tych co maja honor :)[/QUOTE]

Bartol1
14-11-2006, 18:13
Wielki Dajmos co tam robi? On się woził i woził i woził.. I w końcu kiedy został "Wanna be Toxo" podjąłem decyzję że musi paść. Padł Solo-Styled by 26 elder druid wspomagany przez kumpli. No prawie solo style.

:cup: dla Dajmosa za to, że napisał na forum.tibia.com "I will stop be nice" i ubił mnie 42 sekundy przed SS wastując na mnie 6 explo (w sumie 2 runki) i jedno exori. Ale gratz loota: 200 gp, lina, łopata, backpack no i 3 viale of course... Gdybym miał jeszcze jednego, dwa manasy nie dał by rady mnie ubić... W końcu prędzej bym go ubił ;p pokazała to prędkość jego uhania gdy dostał combo:evul: .

Reasumując: Marzeniem Dajmosa od dzieciństwa było dołączenie do HWL i lizanie dupy Toxowi.

Chciałbym nadmienić, że jest on granatem któremu przyjemność sprawia wsadzanie kijka w zawleczke. Dziękuje.

Krzyś Kononowicz

po 1 : To nie bylo solo...
po 2: Bezsensowny post

Yuris
14-11-2006, 18:53
ad 1) No prawie solo style. prawie robi wielką różnicę
ad 2) jak wszystkie na tym forum

Ziutek666
14-11-2006, 19:09
Przynajmniej sie nie wyzywamy

No tak wcale...

Zaraz,co to było pare postów wstecz?
"Tempak"?

Lukus
14-11-2006, 19:33
powiedzial co wiedzial xD a teraz podaj name main chara xD albo niech zgadne nowy owner lorda anarshista ? XD

@ CAt~~
I co będziesz mnie huntował jak ci podam name main chara mojego ??:D

sliver
14-11-2006, 20:21
Cataclism
sluchajac Ciebie nasowa mi sie pytanie - czy wszystko w zyciu chesz kupic/ukrasc/pozyczyc od kolegi z rl a potem podniecac sie tym tak jak to robisz teraz?

Kurier
14-11-2006, 20:25

@ CAt~~
I co będziesz mnie huntował jak ci podam name main chara mojego ??:D

jest taki plytki ze pewnie tak...

@Cat~ pogadam z toba jak sam zrobisz swoja postac tak ok 80 lvla bo pewnie i tak nie dal bys sam rady nawet takiego..
A szkoda bo bardzo szanowalem pewna osobe co kiedys na tym charze grala:/

P.S. zalosny jestes w 1 poscie placzesz ze serwer martwy w 2gim sam sobie odpowiadasz dlaczego
a jednak wciaz na tyle zaslepiony jestes ze nie potrafisz tego pojac...
Koniec mojej rozmowy z toba nie jestes wart mojego czasu..
(a co do oceniania ciebie w rl -skoro cie nie znamy jak twierdzisz, to chyba wystarczjaco juz pokazales na tym forum i dzialaniami w grze by ludzie mieli cie za takiego za jakiego ja np. cie uwarzam..- jestes nikim- moze ja takze nikim nie jestem, ale ciebie to bardziej zaboli;]
No i fakt faktem- moja reputacja na galanie jest duzo lepsza niz twoja, zawsze byla i bedzie.. a tylko na tym mi zalezalo..)

Lukus
14-11-2006, 21:03
Kurier
To że on jest płytki to jest mało powiedziane:D

Bru666
14-11-2006, 21:06
Nie ma slow co te debile robia. X( X( X( X( X(
1. Placza ze hwl ich zabijaja. ;(
2. Placa im za to ze padli bez powodu. :(
3. Podlizuja sie do nich. :baby:
4. Prosza o przyjecie ich do gildi. :D

Moim zdaniem sa to 4 punkty ktory kazdy polaczek przewaznie robi nie obrazajac tych co maja honor :)

Specjalnie dla Ciebie: honor - godność osobista, dobrę imię, etc...
Po prostu żal mi Ciebie, wiesz? Z tego co tu nasmarowałeś wynika, że Polacy w dawnym HWL są bez honoru, w przeciwieństwie do Con~ itp.
A kim ty ku**a w ogóle jesteś, żeby coś takiego stwierdzać, huh? Bo i gówno wiesz o nas i o naszej sytuacji (mówie o membersach Lithium).
Następnym razem jakieś konkrety proszę, kto okazał się "polaczkiem" bez "honoru"?

Dobra, tyle odnośnie tego honoru.

Poza tym ile takich "polaczków" jest teraz w Lithium?

@Tron
Ehh.. albo nic;)

Cataclism
14-11-2006, 21:29
Me bad ..... you are gut
boze mam gleboko w d..... co wy tu mowcie xD zal wam dupe sciska ze mam cos lepszego od was i to za free ? XD (sorry spiegol ale oni niewiedza jak do tego doszlo :()

@kurier podaj mi swoj nick i zrobie wszystko zebys na bitwie nie uciekl sobie :> jak pewnie zawsze to robisz zreszta jak cala twoja gildia

A wasz vent pewnie wyglada tak: HWL HWL RUN RUN RUN MI DED

macie jednego fraga na open battle zdobytego na kims komu klawirka padla jak dobrze pamietam jakis 85 pallek gz

moze skonczcie rozmowe ? XD i lognijcie sie w tibie potem na msn i zacznijmy zabawe na polu walki

jestesmy gotowi codziennie okolo 18 wiec czekam na date :>

Lukus
14-11-2006, 22:11
Cataclism
Żal mi dupe ściska jak ciebie widze:(

Cataclism
14-11-2006, 22:15
Cataclism
Żal mi dupe ściska jak ciebie widze:(

to straszne jak kogos zal sciska w rl jak widzi obrazek na ekranie ... jakie ty musisz miec smutne zycie lol

Lukus
14-11-2006, 22:20
Heh Napewno lepsze od twojego ;)

Vienek
14-11-2006, 22:45
to straszne jak kogos zal sciska w rl jak widzi obrazek na ekranie ... jakie ty musisz miec smutne zycie lol

zbastuj troche :P bo jeszcze temat zamkną :P

@Cons~

Bez obrazy ale nie chciałbym walczyć u waszego boku nawet gdybym nienawidził hwl z całego serca

NOHAS
14-11-2006, 22:58
Smiac sie chce jak sie to czyta....kazdy gada o mobilizacji a gdy dochodzi co do czego to all run a konda daje loga:D:D

Kurier
14-11-2006, 22:59
Me bad ..... you are gut
boze mam gleboko w d..... co wy tu mowcie xD zal wam dupe sciska ze mam cos lepszego od was i to za free ? XD (sorry spiegol ale oni niewiedza jak do tego doszlo :()

@kurier podaj mi swoj nick i zrobie wszystko zebys na bitwie nie uciekl sobie :> jak pewnie zawsze to robisz zreszta jak cala twoja gildia

A wasz vent pewnie wyglada tak: HWL HWL RUN RUN RUN MI DED

macie jednego fraga na open battle zdobytego na kims komu klawirka padla jak dobrze pamietam jakis 85 pallek gz

moze skonczcie rozmowe ? XD i lognijcie sie w tibie potem na msn i zacznijmy zabawe na polu walki

jestesmy gotowi codziennie okolo 18 wiec czekam na date :>

postujac widac jak masz to gleboko malutki:baby:
Bawi mnei fakt ze widze cie na tym forum od... od... 1 wygranego open battle.. lol..
Do tego mowi to ktos kto doszedl na nie swoim charze do hwl gry panowali na serwerze bezsprzecznie...(ass... kisser plax?)
Skoro nie znasz nicka to z ciebie wiekszy ignorant niz ci sie wydaje..(poznaj wroga zanim zaczniesz z nim rozmaiac chociazby..)
Poza tym podpowiem ci- mieliscie mnie i i tak zwialem... P;)

A co do tego kiedy wy czekacie.. my wybierzemy date i godzine nastepnego, nie wy...
Tego trzeba sie nauczyc, czyli dyktowania warunkow.. do tej pory byle hwl to robilo (nie ty)...

@Aylitha~ (nie wiem czy pisac macius czy inaczej teraz...:/ )
Ogolnie cos tam wiem o twoich motywach wciaz nie pochwalam sposobu w jaki dolaczyles ale... to byl twoj wybor "zemsta na kondzie" mi nic do tego nie oceniam.. ale jak widzisz takie male szumowiny jak obecny owner cat~ niestety nie potrafi jeszcze dostrzegac wielu rzeczy...- moze jak dorosnie to zacznie;]

Pozdro dla all (i Romcia ;>)

Edit co powiecie o 10 rano w czwartek?
Piekna godzina od nas beda wszyscy :)

Tragicall
14-11-2006, 23:11
Cataclism

Nie wiem, co starasz się udowodnić na tym forum, bo trudno dojrzeć sens wypowiedzi w Twoich postach. Wyzywanie oraz prowokowanie innych nie jest celem istnienia tego forum.
Odniosę się jedynie do kilku przeinaczonych tu przez Ciebie faktów:
1. "Bitew" była aż jedna od czasu, kiedy dołączyłeś do HWL po waszym trzygodzinnym spóźnieniu, i kolejnej godzinie ukrywania się pod Ab przez was. Ostatnia to raczej sneak attack z waszej strony, bo patrząc w twarz przeciwnikowi trudno jest wam stanąć w szranki.
2. Piszesz o tym, że walczycie przeciwko Kondzie głównie, a na sam dźwięk jego imienia uciekacie i siedzicie w pz. Udowodniliście to przy trapie Drava czy tez wnioskując z Twoich słów, że na Ankh się potykać nie będziecie, bo może on tam wykorzystać wszystkie swoje atuty. Nasuwa się więc wniosek, że do otwartej bitwy nie staniecie nigdy.
3. Skoro masz głęboko w tyłku , co tu o Tobie piszą moi przedmówcy to po prostu nie odpisuj. Siedząc cały dzień przy kompie i czekając na kolejny post potwierdzasz jednak, że gościu bierzesz to strasznie do siebie. Z resztą skoro chcesz huntować kogoś tylko za jego wypowiedzi, to chyba nic dodać nic ująć w tym temacie.

Btw. Jeżeli będziesz odpisywał po proszę o argumentację, a nie lakoniczny „lol”. Trudno bowiem z taką odpowiedzią prowadzić sensowny dialog.

Cataclism
14-11-2006, 23:18
albo mi sie zdaje albo nie umiesz czytac 10 a okolo 18 to kilka godzin roznicy
a co do bitew hummm wygralismy wszystkie jakie byly (ank, edron, thais,ab)
a co do nazywania mnie asslickerem nie misiek nie bylem i nie bede dostalem inva bez gadania bo potrzebowali h-lvl blokerow i po tym calym czasie w gildi jak juz mowilem nikt by nikogo z nas nie zostawil jestesmy wielka rodzina (czekam az ktos powie ze porownuje tibie do rl life) aaa i ktos mowil ze mowie ze mam to w d... a i tak robie posty odp: NUDZI MI SIE xD
a co do postaci nie martwcie sie gram w tibie od 3 lat z przerwami i mam wieksze
doswiadczenie niz 80% z was

"do tej pory byle hwl to robilo (nie ty)..." szkoda ze nie wiesz jak nasza gildia dziala i nigdy sie nie dowiesz a co do warunkow ktore dawalo hwl niebylo takich to zawsze konda powiedzial ank i tam byla bitwa ale skonczylo sie dobre XD

pa dziubaski xD

Rybzor
14-11-2006, 23:27
Oglądam ostatnie 3 strony, i widze tylko jakis spam Cataclism'a, ktory robi z siebie idiote, no chyba ze nie musi tego robic, moze byscie skonczyli sie klocic kto jest lepszy i nie pisac posuff bo fam sie nódzi, tylko wnosić coś konkretnego do dyskusji? Ten temat nazywa sie WYDARZENIA z GALANY, a nie "ile osob ma w dupie Cataclism".

Kurier
14-11-2006, 23:44
albo mi sie zdaje albo nie umiesz czytac 10 a okolo 18 to kilka godzin roznicy
a co do bitew hummm wygralismy wszystkie jakie byly (ank, edron, thais,ab)
a co do nazywania mnie asslickerem nie misiek nie bylem i nie bede dostalem inva bez gadania bo potrzebowali h-lvl blokerow i po tym calym czasie w gildi jak juz mowilem nikt by nikogo z nas nie zostawil jestesmy wielka rodzina (czekam az ktos powie ze porownuje tibie do rl life) aaa i ktos mowil ze mowie ze mam to w d... a i tak robie posty odp: NUDZI MI SIE xD
a co do postaci nie martwcie sie gram w tibie od 3 lat z przerwami i mam wieksze
doswiadczenie niz 80% z was

"do tej pory byle hwl to robilo (nie ty)..." szkoda ze nie wiesz jak nasza gildia dziala i nigdy sie nie dowiesz a co do warunkow ktore dawalo hwl niebylo takich to zawsze konda powiedzial ank i tam byla bitwa ale skonczylo sie dobre XD

pa dziubaski xD

Pozwole sobie jeszcze tylko skomentowac ten 1 fakt, mianowicie wiem ze miedzy 10 a 18 jest kilka godzin roznicy... ale co to oznacza ze zarzuciles 18 i bedziemy? lol
Nam bardziej pasuje 6 rano i chcemy o 6 i koniec!! Badzcie tam albo walkower lol ;D
Sam sie naucz czytac.. a 3 lata tibii.. no nic ladnie grats!! ale twoje rl sie pewnie ledwie trzyma bo ja 6 miecha mam za soba(z roku od stworznia postaci 6 miecha nie gralem)i moge powiedziec ze tibia strasznie utrudnia inne rzeczy.. no ale sharowales w dwoch wiec moze ja jako jedyny na mojej postaci mam inne wrazenia;>

Mam jedna rade zacznijcie grac a nie.. bo w godzinach kiedy my jestesmy wieksza grupa to w pz tez kampicie i to jest obustronne... wrecz nudne:/

Wiesci z galany- ogolnie nudy low lvle klepane przez 2nd chary, mid lvle klepane przez soft~, high lvli nie ma bo albo hunted albo retired albo w wojnie...

pawlon
15-11-2006, 01:53
Febbowi gratulujemy tygodnia wakacji z ramienia Cipsoft :)

catri to zalatw mnie w tym:
wojna na fair play:
pawlon: hmm w sumie to chyab ze 6 albo nawet 7 bannow(dla przeciwnika) jak tak all podsumowac z tych wojen xD

hwl - 0 XD

smierc cheaterom!

a teraz ide spac,

PS:
cheatowanie szkodzi ;(

Trialowiec
15-11-2006, 05:36
Czemu wy wszyscy macie pretensje do Catrishi i Aylthii o ich przynaleznosc do gildi?

Oryginalnie napisane przez Ryba:

"Oglądam ostatnie 3 strony, i widze tylko jakis spam Cataclism'a, ktory robi z siebie idiote, no chyba ze nie musi tego robic"

Troche sie zgadzam ale kazania Tharrina tez sa nudne >;-D

Pozdrawiam ; )

Ascario
15-11-2006, 06:55
Ty takze jestes nudny, a do tego jestes "cziken".

Adelao
15-11-2006, 07:32
Specjalnie dla Ciebie: honor - godność osobista, dobrę imię, etc...
Po prostu żal mi Ciebie, wiesz? Z tego co tu nasmarowałeś wynika, że Polacy w dawnym HWL są bez honoru, w przeciwieństwie do Con~ itp.
A kim ty ku**a w ogóle jesteś, żeby coś takiego stwierdzać, huh? Bo i gówno wiesz o nas i o naszej sytuacji (mówie o membersach Lithium).
Następnym razem jakieś konkrety proszę, kto okazał się "polaczkiem" bez "honoru"?

Dobra, tyle odnośnie tego honoru.

Poza tym ile takich "polaczków" jest teraz w Lithium?

@Tron
Ehh.. albo nic;)

Prosic, a miec invite to dwie rozne rzeczy kretynie

Kuczer88
15-11-2006, 12:57
Pozwole sobie jeszcze tylko skomentowac ten 1 fakt, mianowicie wiem ze miedzy 10 a 18 jest kilka godzin roznicy... ale co to oznacza ze zarzuciles 18 i bedziemy? lol
Nam bardziej pasuje 6 rano i chcemy o 6 i koniec!! Badzcie tam albo walkower lol ;D
Sam sie naucz czytac.. a 3 lata tibii.. no nic ladnie grats!! ale twoje rl sie pewnie ledwie trzyma bo ja 6 miecha mam za soba(z roku od stworznia postaci 6 miecha nie gralem)i moge powiedziec ze tibia strasznie utrudnia inne rzeczy.. no ale sharowales w dwoch wiec moze ja jako jedyny na mojej postaci mam inne wrazenia;>

Mam jedna rade zacznijcie grac a nie.. bo w godzinach kiedy my jestesmy wieksza grupa to w pz tez kampicie i to jest obustronne... wrecz nudne:/

Wiesci z galany- ogolnie nudy low lvle klepane przez 2nd chary, mid lvle klepane przez soft~, high lvli nie ma bo albo hunted albo retired albo w wojnie...

I tym pokazujesz jakim jestes prymmitywem . Nie Tobie jest oceniac kto ma jakie rl life i inne srawy. Nie znasz jego ani jego czynów ,ani znajomych itp itd. Piszac takie rzeczy uswiadamiasz innym ze to Ty masz jakieś problemy. Ni wiem naprawde lizaka nie dostałeś czy co? Zanim zaczniesz kogoś oceniac przemysl to 10 razy.

P.s.
Ehhhhh człowieku my gramy w normalnych godzinach a dzisiaj jakoś w nocy o 2 Ciebie widziałęm online oczekujesz od nas żebyśmy nie spali i grali po nocach? Smieszysz mnie...

Ascario
15-11-2006, 13:34
Moze nie pamietasz, ale Hwl na poczatku atakowalo tylko w nocy =] o 2-4 rano. Wiem bo sam od nich padlem w takich godzinach.
@catri
Przestan juz pisac, bo to nie ma sensu
@Xenthor
Ty juz lepiej nic nie mow, byles w relictus gdy mielismy pokoj,a gdy padl konda i lovize odrazu uciekles z gildi. Mniej niz zero. . .

Kurier
15-11-2006, 14:03
I tym pokazujesz jakim jestes prymmitywem . Nie Tobie jest oceniac kto ma jakie rl life i inne srawy. Nie znasz jego ani jego czynów ,ani znajomych itp itd. Piszac takie rzeczy uswiadamiasz innym ze to Ty masz jakieś problemy. Ni wiem naprawde lizaka nie dostałeś czy co? Zanim zaczniesz kogoś oceniac przemysl to 10 razy.

P.s.
Ehhhhh człowieku my gramy w normalnych godzinach a dzisiaj jakoś w nocy o 2 Ciebie widziałęm online oczekujesz od nas żebyśmy nie spali i grali po nocach? Smieszysz mnie...

wystarczy ze widze co tu wypisuje i na tej podstawie mozliwy jest portret psychologiczny osoby.. ale nie bede ciagnal tematu..
@Cat~ once a looser- always a looser! IMHO

A co do oceniania rl life - zauwaz ze twoj biedny "pet" sam ocenia rl life innych mimo iz go nie zna wiec jestesmy z nim teraz kwita;]

P.S. co to primmityw? O.o

P.S. 2. co to jest jajok?
You see Wydrukowany Niebieski Jajok.. O.o

Adelao
15-11-2006, 15:00
Kuczer88, twoj nick w rl tibi to Wielki dajmos, a moze sir-dudi?:cup:
Odpowiedz plxxxxx xDD

Kuczer88
15-11-2006, 15:02
Kuczer88, twoj nick w rl tibi to Wielki dajmos, a moze sir-dudi?:cup:
Odpowiedz plxxxxx xDD

HAHAHAHHAHAHA no no Wielki Dajmos . :P Sir-Dudi też :P Mój wielki wojowniku :D

Genehuk
15-11-2006, 15:45
Kuczer to Aylitha moim zdaniem i mysle ze sie nie myle ;]

Adelao
15-11-2006, 16:19
HAHAHAHHAHAHA no no Wielki Dajmos . :P Sir-Dudi też :P Mój wielki wojowniku :D

Ohh moj wielki mistrzu nie spodziewialem sie jests tak malo inteligenty, wiec myslame ze to nie ty 8o Jezeli to ty Aylitha;)

sliver
15-11-2006, 16:35
zalezy jeszcze ktora aylitha

Genehuk
15-11-2006, 16:40
na to pytanie to ja juz nie odpowiem ;p

Cataclism
15-11-2006, 16:47
@Cat~ once a looser- always a looser! IMHO

to ty jestes losser dzieciaku :> a ze powiedzialem ze jestes petem kondy to nie wjechalem na twoje rl tylko na stanowisko w tibi ale widocznie jestes i petem w rl life bo cie to tak urazilo
@psycholog
mam calkiem inne podejscie do rl a do gry ktora jest tibia i ci nie wyszlo poucz sie jeszcze troche fachu psychologa :*
a co do bledow ort i brakow liter pier...... sie misiek

to moj ostatni post no chyba ze beda do mnie jakies pytania cya

Bru666
15-11-2006, 17:01
Omg.. Przyczepiliście się do Lithium, a co z All Saints? Mało tam sharerów? Dobra, kilka przykładów: Oen, Anurchy, Lord Anarchist, Thunder Of Skys.
Niech zgadnę.. zaraz posypią się posty, że to nie prawda, jakie mam dowody, etc. Proszę bardzo, udowodnijcie, że się mylę:)

pawlon
15-11-2006, 17:58
Omg.. Przyczepiliście się do Lithium, a co z All Saints? Mało tam sharerów? Dobra, kilka przykładów: Oen, Anurchy, Lord Anarchist, Thunder Of Skys.
Niech zgadnę.. zaraz posypią się posty, że to nie prawda, jakie mam dowody, etc. Proszę bardzo, udowodnijcie, że się mylę:)

musze cie rozczarowac poniewaz w kazdym demokratycznym prawodawstwie na swiecie czlowiek jest niewinny dopoki ktos nie udowodni mu winy. take jesli kogos oskarzasz to ty to udowodnij, bo oskarzac kazdy moze, a zeby udowodnic swoja opinie to jzu co nie co trzeba wiedziec i umiec, potrafisz udowodnic swoje oskarzenia? nie sadze, wiec to mowi samo za siebie :)

Genehuk
15-11-2006, 18:12
Bru666 pewnie ma podstawy zeby tak myslec i mam nadzieje ze zdradzi nam na czym oparl swoje przekonania;)

Ajron 88
15-11-2006, 18:24
to ty jestes losser dzieciaku :> a ze powiedzialem ze jestes petem kondy to nie wjechalem na twoje rl life tylko na stanowisko w tibi ale widocznie jestes i petem w rl life bo cie to tak urazilo
@psycholog
mam calkiem inne podejscie do rl life a do gry ktora jest tibia i ci nie wyszlo poucz sie jeszcze troche fachu psychologa :*

"rl" to umowny skrót od "real life" a nie od samego "real" , środowiskiem gdzie notorycznie idioci używają tego skrótu w odniesieniu do innych wyrazów to to własnie zal.pl forum (chociarz ostatnio zaczeło sie to rozprzestrzeniać , chociarzby na WoT).

Widze że łykasz idiotyczne teksty z tibia.pl jak pelikan , czekam asz zaczniesz pisać "masz hunta" "lutunelem boszki" albo coś równie głópiego.

A tak ogółem na temat , to jak widze jak na tym pokaranym przez boga forum wymyśla sie nowe znaczenia dla starych słów a potem 60 % graczy w Tibia (czyli polacy w wieku 7-12 lat) spammują tymi "pojęciami" to dosłownie krew mnie zalewa a w środku sie gotuje.

Bru666
15-11-2006, 18:39
Ok.
Lord Anarchist - dawny owner, Kuba, grał kiedy jeszcze był członkiem Iustus, za czasów wojny z Blackboarded Maruders, przed hackiem Jejiheva.
Anurchy - wystarczyło sprawdzić jego/jej konto na tibia.com, poza tym była już dyskusja na ten temat.
Oen - z własnej autopsji;)
Thunder Of Skys - znałem chyba 2 osoby, które grały tym charem.

Jak mi się coś przypomni to dam znać:p

Kurier
15-11-2006, 18:57
to ty jestes losser dzieciaku :> a ze powiedzialem ze jestes petem kondy to nie wjechalem na twoje rl life tylko na stanowisko w tibi ale widocznie jestes i petem w rl life bo cie to tak urazilo
@psycholog
mam calkiem inne podejscie do rl life a do gry ktora jest tibia i ci nie wyszlo poucz sie jeszcze troche fachu psychologa :*

tylko nie dzieciaku- malutki dodaj sobie kilka ladnych wiosenek to pogadamy;]

Poznanski Rycerz
15-11-2006, 18:57
TO ja zara wymienie HWL sharerow dla mnie pewnych
ale najpierw poprosze tharrina o zamkniecie swojej buzi i przestanie prawienia kazan. Ja sie wlasnie tak czulem w Relictus - Catolic guild. No offense do kotalikow.

Toxo- Kazdy wie ze on sharuje
Catrishia- Tego tez nie trzeba zbytnio potwierdzac, bo sam sie o tym przekonalem,
Rumcio- ;] za bardzo go lubie zeby powiedziec co i skad wiem\
Skopo de'tag- co prawda byly czlonek ale na poczatku mial dwoch a pozniej sprzedal.
Zytene -albo trader albo sharer
Anevarix- ownerow chyba tak duzo nie ma, ale duzo osob ma passy
Aylthia- to mowi samo za siebie ^^
Febb, xioss- oboje dziela sie swoimi kontami miedzy soba, tzw oboje znaja passy.Znaja swoje passy nawzajem
Atnaz- sprzedany 100 razy
Rainfanger- N/C nawet nie wiem kto na nim teraz gra
Grudging- Mowia ze sprzedany ale bog wie

Dobra tych jestem pewien, wedlug mnie jest ich tam jeszcze troche. Jak dla mnie to nic zlego bo sam sharowalem ^^ szkoda 3-5 godzin zycia ;]. Tak to se posiedze godzinke tamten godzinke i juz sa 2 ;]

@kurier
Podziwiamy za to jestes starszy i z pewnoscia robi cie to lepszym.

Kurier
15-11-2006, 19:02
ale najpierw poprosze tharrina o zamkniecie swojej buzi i przestanie prawienia kazan. Ja sie wlasnie tak czulem w Relictus - Catolic guild. No offense do kotalikow.

Catrishia- Tego tez nie trzeba zbytnio potwierdzac, bo sam sie o tym przekonalem,
Skopo de'tag- co prawda byly czlonek ale na poczatku mial dwoch a pozniej sprzedal.
Febb, xioss- oboje dziela sie swoimi kontami miedzy soba, tzw oboje znaja passy.Znaja swoje passy nawzajem

Dobra tych jestem pewien, wedlug mnie jest ich tam jeszcze troche. Jak dla mnie to nic zlego bo sam sharowalem ^^ szkoda 3-5 godzin zycia ;]. Tak to se posiedze godzinke tamten godzinke i juz sa 2 ;]

@kurier

Febb moze i ma passy do xiossa, jak wielu innych rl kumpli ma passy do swoich postaci co nie zmienia faktu ze on kazdy% swojego lvlu itd. nabil samodzielnie...

@Rycerz~ : Nie robi lepszym, ale wnerwia jak widze dzieciaka co ledwo 18 stuknal i robi sie wielkim kozakiem .. do tego na charze ktorego sam nie zrobil.. lol

Bru666
15-11-2006, 19:06

@kurier

Jak dla mnie to powinieneś dostać Nobla:cup:
Są rzeczy, które po prostu liczą się bardziej, jednak dla niektórzy wyznają zasadę: Tibia above all!.. I to jest przykre..
We wcześniejszym poście nie miałem zamiaru ubliżać osobom, które wymieniłem, tylko krew mnie zalewa jak któs pisze o HWL, a nie patrzy na swoich "wielkich bohaterów" z AS i Consensus:baby:

Arkuss
15-11-2006, 19:27
Proponuje wam wszystkim opuscic to forum i obejrzec np. dzisiejszy mecz, bo pir******* bez konca to samo, szczegolnie Kurier.... wielki przywodca <ironia> i jak patrze na twoje wypowiedzi to nie widze czlowieka ktory ma wiecej niz 18lat.... ale mam na to olew... I jak patrze na posty Consensus to respekt mam tylko do Tharrina i Xairaxa bo reszta z was tylko gadac umie...

I odwalcie sie od Cat~ bo to czy sheruje czy nie, jest najmniej wazne w tym momencie, bo 80% h lvli to robi... A czy to pierwszy owner czy 5 to mnie nei obchodzi, bo styl gry jest podobny tylko, ze jeden byl "wolnym strzelcem" a nastpeny woli byc w guildi.... I to jeden z polakow ktorych respektuje na tym serverze

P.S potrzebuje wiecej ludzi bo z 2 osobami nic nie zdzialam... chociaz coraz bardziej mi sie odechciewa czegos organizowac, bo to tylko pier**** jest nic wiecej....

Bru666
15-11-2006, 19:31
@Arkuss
Dziwisz się:) Odkąd zacząłem grać na tym serverze były 3 wojny.. Polacy zawsze zachowują się tak samo:) Nie wyciągnąłeś jeszcze wniosków?
Respect dla Ciebie, że przynajmniej próbujesz:)
Cya on battlefield;) I hope..

Poznanski Rycerz
15-11-2006, 19:32
Nobla sobie przyznam. Moge napisac kto sharuje w Consesus. Tylko wait ...
Takie sprostowanie. To, ze inne osoby maja dostep do konta drugiej osoby to jest swego rodzaju acc sharing, ale nie zawsze gra na zmiane jak to bylo w moim przypadku ^^

Zaczne od chara ktory jest najbardziej zsharowany
Sir zemus- 6 osob ma passy, w tym 3 graja.
Sira shier- lubie ich ale to prawda co robia
W conseus jest duzo preliator a ich nie znam to wymienie tych z All saints

Lovize- jeden z moj lepszych kumpli. ale juz raz dostal za acc sharing wiec nie to jest wielka tajemnica.
Anurchy- juz o tym rozmawiano
Veccia- invited sharer
Lord anarchist- trudno go nie wymienic.. na pewno nei jedna osoba ma passy
Starszy- pkowalem z jego noob charem moim noob charem ale chyba nie tylko on ma passy do swojego chara
Kiggan- nie tylko on ma passy. Nie chce sie wypowiadac na ten temat bo lubie akurat kiggana i lovize
Oen- tego nie jestem pewien
Grudging- oj nie wiem czy normalny czlowiek wytrzyma tyle na hydrach sam ;]
Potempik silny i dray- Rl kumple i jak mniemam maja passy do swoich charow

Reszty od nich tak za dobrze nie znam zeby oceniac ;]

Tharrin
Nie byl bym dumny z tego ze wymienilem od was tylko zemusa, ale uwierz mi nie znam za dobrze preliator tylko jedenego ex-memebera Cue cumbera ktory na bank gral sam i bardzo go lubie, chociaz za bardzo BAL sie o chara

Taki btw do wszystkich
Odwalcie sie od tego, kto ile ma lat, bo to nie zmienia wiele. No 12 latek na pewno napisze "glupoty" wieksze od 18 latka, ale nie zawsze. TO jest sprawa indywiudalna.
Jeszcze zeby uniknac pisania ze opuscilem war itp itd i w ogole.
Wywalono mnie z gildi za eful PA .... -.- Nie mozna na chwile se rozrywki zapewnic. Za bardzo przezywacie te gre... ja np. nie mam ochoty siedziec 100h na dragach zeby zarobic iles tam. WOle pojsc zabic 60 mage i wylootowac jakas czesc eq;] Kardear wyznaje ta sama zasade. Moj sposob zarabiania pieniedzy...

Arkuss
15-11-2006, 19:35
@Arkuss
Dziwisz się:) Odkąd zacząłem grać na tym serverze były 3 wojny.. Polacy zawsze zachowują się tak samo:) Nie wyciągnąłeś jeszcze wniosków?
Respect dla Ciebie, że przynajmniej próbujesz:)
Cya on battlefield;) I hope..

Wiem ze sie tak zachowują..... i niektorzy sie mi dziwia ze chce z tego kraju jak najszybciej wyjechac...

a co do battelfield my juz raz mielismy starcie :P ale tobie nie udalo sie na mnie fraga zaliczyc :) ale i tak wszystko odzyskalem :), czekam na chetnych do piatku jak nie bedzie koncze organziacje czegokolwiek...

respekt takze dla Ciebie

Poznanski Rycerz
15-11-2006, 19:36
czyzby jakis lower lvl chars war?

Arkuss
15-11-2006, 19:38
czyzby jakis lower lvl chars war?

Taka Polska Softmupparna tylko ze to nie wypali :P

Poznanski Rycerz
15-11-2006, 19:39
Jakby 20 lvl sie lapaly to ok
moge miec passy do 50 sorca ktory jest nieuzywany ale czy warto? nie chce mi sie grac ... z reszta polskie nooby nie beda sie sluchac i znajac pvp wiekszosci polakow- mam dobre pvp na otsie zabilem 10 osob robiac tzw UEUEUEUEUEUEUE

Ascario
15-11-2006, 19:47
PO 1 nie jestesmy zadne Preliatory. Nikt z nas nie dzielil konta, tego jestem pewien ;] Robiles pa i dalej sobie rob jezeli masz ochote, ale u nas w gildi takiego czegos sie nie toleruje. NIe pasuje? to nara. Dlugo jeszcze bedziesz plakal ze Cie z gildi wywalili?

Catrishia
15-11-2006, 19:48
I odwalcie sie od Cat~ bo to czy sheruje czy nie, jest najmniej wazne w tym momencie, bo 80% h lvli to robi... A czy to pierwszy owner czy 5 to mnie nei obchodzi, bo styl gry jest podobny tylko, ze jeden byl "wolnym strzelcem" a nastpeny woli byc w guildi.... I to jeden z polakow ktorych respektuje na tym serverze

Ja wolalem byc wolnym strzelacem lub byc w gildi z Dwinem, Lazuvo, Duo da Jah czy resztą ekipy z corentiros bo lubie grac dla zabawy i nie mam w nawyku napierd...ac kogo popadnie dla zabawy. Nie dolaczalem do wojen bo ze wszystkimi stronami zylem dobrze i nigdy nie mialem problemow, ale fakt ze jak przestalem grac sytuacja taka byla ze trzeba bylo dolaczyc do jakiejs strony bo inaczej by sie padalo. Tylko co sie teraz z tej wojny porobilo? Kompletny bezsens, wszyscy sie bija, prawie nic nierobia i cholera wie kto kogo za co i jak, ze tak powiem ;) A styl gry moze nie calkiem podobny, ale zblizony bo ten czlowiek tez wie co robi i za to mu chwala ;)

Poznanski Rycerz
15-11-2006, 19:51
@up.
Sprzedales chara czy odszedles z sharingu?

Catrishia
15-11-2006, 19:52
@up.
Sprzedales chara czy odszedles z sharingu?

trzecia opcja ;) powiedzmy ze "odszedlem"...

Arkuss
15-11-2006, 19:53
Ja wolalem byc wolnym strzelacem lub byc w gildi z Dwinem, Lazuvo, Duo da Jah czy resztą ekipy z corentiros bo lubie grac dla zabawy i nie mam w nawyku napierd...ac kogo popadnie dla zabawy. Nie dolaczalem do wojen bo ze wszystkimi stronami zylem dobrze i nigdy nie mialem problemow, ale fakt ze jak przestalem grac sytuacja taka byla ze trzeba bylo dolaczyc do jakiejs strony bo inaczej by sie padalo. Tylko co sie teraz z tej wojny porobilo? Kompletny bezsens, wszyscy sie bija, prawie nic nierobia i cholera wie kto kogo za co i jak, ze tak powiem ;) A styl gry moze nie calkiem podobny, ale zblizony bo ten czlowiek tez wie co robi i za to mu chwala ;)

dobrze ze sie odezwales :)

Jak mnie tutaj wymecza to przyjde na Lunare xD

Poznanski Rycerz
15-11-2006, 19:58
Dobra dobra. Do ktorego lvla grales na catri?

Catrishia
15-11-2006, 20:01
Dobra dobra. Do ktorego lvla grales na catri?

okolo 125 ;)

Poznanski Rycerz
15-11-2006, 20:03
To moze nawet razem bylismy na hydrach
A grales kiedy skradziony zostal demon arm lady slodzitukiej> -.-

Catrishia
15-11-2006, 20:06
nie, wtedy juz nie gralem, przestalem grac na koniec kwietnia... przed maturami.

Poznanski Rycerz
15-11-2006, 20:07
To moze bys go oddal? bo to troche ... takie ....
DObra ja lece cya guys xD

Arkuss
15-11-2006, 20:08
Polska!!!! xD juz niedlugo :D

Catrishia
15-11-2006, 20:10
To moze bys go oddal? bo to troche ... takie ....
DObra ja lece cya guys xD

jak mam oddac jak catri nie jest moja? :P

p.s. tez ide mecz ogladac :P

Cataclism
15-11-2006, 21:00
21:00 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Lord Anarchist. He was killed by Levandero Gamblino.

nowy owner pokazal pvp
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14137

Goshnar
15-11-2006, 22:42
Grał, grał i to sam ; ) nie ma to jak stare "Ich Troje" xD Catrishia, Boltan i Boltina ^ ^

Pozdrawiam
Goshnar

sliver
15-11-2006, 22:53
@old Catrishia

wiesz jak na moj gust to troche mi smierdzi tym ze zostales jakis zastraszony przez tego kolesia czy cos. troche to nie prawdopodobne. wczesniej zapierales sie ze juz nie grasz w ogole dlatego ktos inny gra na tym charze a teraz...grasz na lunarze...

nie, chyba zle sie wyrazilem ale nie wiem jak to poprawic..

smierdzaca sprawa. sharujesz z kumplem teraz on gra samodzielnie Twoim kontem. Troche to dziwne

Motirox
15-11-2006, 22:57
Pouczony doświadczeniem pozostaje neutralnym graczem galany :) Moge o tym serwie dużo powiedzieć bo gram tu od początku :D
Mimo neutralności pare rzeczy na temat war i ludzi biorących w niej udział:

1. HWL - Consensus - bezsensowna walka moim zdaniem HWLom sie nudzi i zamiast normalnie grać niszczą ludziom gre.
2. Pawlon (Tharrin dla tych co nie wiedzą) i Ascario - moim zdaniem dwóch najrozsądniejszych ludzi z Consensus
3. To zdanie może być przezemnie zkrytykowane ale na forum ludzie mają prawo na oddawanie swoich własnych poglądów- Rumcio i Aylitha - jasna strona HWL w dobrym znaczeniu :)
4. Galana to ludzie którzy ją tworzą jest to od zawsze świat walk o władze, co moim zdaniem jest bez sensu i nie wierze, żeby w przyszłości się to zmieniło, bo po HWLach nadejdą inni którzy będą chcieli żądzić.

Nothing more to add ;]

Goshnar
15-11-2006, 23:08
@silver

A gdzie napisał, że został zastraszony?

Goshnar

P.S. Ludzie się zmieniają... ale więcej nie powiem na ten temat, bo nie mnie o tym mówic...

sliver
15-11-2006, 23:11
nigdzie nie napisal, ja powiedzialem, ze tak to troche dziwnie wyglada. Moze sie zle wyrazilem. to w pewnym sensie bylo wyrazenie mojej opinii

Catrishia
15-11-2006, 23:21
silver torche zle czytales chyba, nie bede ktorys raz tlumaczyl ale powiem tylko ze jak to ujales "zastraszony" zostalem juz po straceniu postaci...

a mowilem ze nie gram wogole jakis czas temu bo nie gralem od kwietnia do konca wrzesnia, ale na studiach nuda to zrobilem postac nowa, juz nie na galanie bo tam nie mam co grac, ale na lunarze mam duzo przyjaciol ;)

sliver
16-11-2006, 00:01
jeszcze tylko jedno pytanie.. co jezeli chcial bys odzyskac swoja postac. tak poprostu bo bys chcial. Albo nie wiem, zeby nawet ja na smieci wywalic ale byle by ja odzyskac, bo Ty ja zalozyles i ty wbiles wiekszosc leveli, byla by taka mozliwosc? to mnie ciekawi jezeli nie chcesz nie odpowiadaj

Azenus
16-11-2006, 09:02
21:00 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Lord Anarchist. He was killed by Levandero Gamblino.

nowy owner pokazal pvp
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14137
A wypieprzył na mnie swego czasu ~3bp sd :) I jakos nie widac go na mojej deathliscie...
Pozdro Catri~ ^^

//20:47 You advanced from Level 59 to Level 60.

Celmir
16-11-2006, 10:04

@kurier

No to Cie musze zdziwic.Masz jakies bledne informajce i nie wiem kto Ci ich dostarczyl ale Skopo nie zostal sprzedany i nie zostanie bo na tym koncie istnieje juz inny char na innym swiecie ktory jest bardzo aktywny.Pozdro ;)

Komandos Strong
16-11-2006, 10:06
Aahahhah co za k***wski noob.
Twoja stara tez ma kilku ownerów od rana do nocy.

Btw~ pamietam jak Raverton byl na allegro na 90~ wiec nie cwaniakój ze zrobiles 5lvli.

Kapke przesadziles -.- tak raverton poszedl na allegro za okolo 600 zl bo znalem ravertona i mi powiedzial

@modek
zamknij temat bo to nie sa "WYDARZENIA Z GALANY" tylko "kto komu lepiej pojedzie po rajtach"

Adelao
16-11-2006, 11:00
No to Cie musze zdziwic.Masz jakies bledne informajce i nie wiem kto Ci ich dostarczyl ale Skopo nie zostal sprzedany i nie zostanie bo na tym koncie istnieje juz inny char na innym swiecie ktory jest bardzo aktywny.Pozdro ;)

Adi? :p :p

Somos
16-11-2006, 11:07
Kapke przesadziles -.- tak raverton poszedl na allegro za okolo 600 zl bo znalem ravertona i mi powiedzial

@modek
zamknij temat bo to nie sa "WYDARZENIA Z GALANY" tylko "kto komu lepiej pojedzie po rajtach"

W***wia mnie takie cos ze On jest pewien tych "informacji"
Najpierw niech nabije coś wiecej niz 95 lvl(kupil chara na 90) i sie mądrzy.

Catrishia
16-11-2006, 11:54
jeszcze tylko jedno pytanie.. co jezeli chcial bys odzyskac swoja postac. tak poprostu bo bys chcial. Albo nie wiem, zeby nawet ja na smieci wywalic ale byle by ja odzyskac, bo Ty ja zalozyles i ty wbiles wiekszosc leveli, byla by taka mozliwosc? to mnie ciekawi jezeli nie chcesz nie odpowiadaj

chcial bym odzyskac swoja postac owszem, ale nie ma takiej mozliwosci bo podczas update (kiedy nie gralem) ktos zmienil sobie dane na siebie i nowego r keya, wiec nic nie moge zrobic. Zreszta nawet jak bym odzyskal postac to i tak ta wojna nie dlamnie, wiec niech graja. Powiem tylko, ze teraz gra odpowiednia osoba, ktora zna sie na rzeczy.

pawlon
16-11-2006, 13:09
chcial bym odzyskac swoja postac owszem, ale nie ma takiej mozliwosci bo podczas update (kiedy nie gralem) ktos zmienil sobie dane na siebie i nowego r keya, wiec nic nie moge zrobic. Zreszta nawet jak bym odzyskal postac to i tak ta wojna nie dlamnie, wiec niech graja. Powiem tylko, ze teraz gra odpowiednia osoba, ktora zna sie na rzeczy.

nie nazwalbym waszego stylu gry podobnym, tzn nowej catrishii i twojego, mimo ze wczesniej zdaje sie i tak razem sharowaliscie...

arkus@
no to teraz widzisz jak ja sie czulem probujac zorganizowac cos w tej wojnie, polacy sa chetni, owszem do pkowania na noobach gdzie nei ma nic do starcenia, a mainow nie rusza, ty widisz msz problem nawet z zebraniem ekipy noobow, to wyobraz sobie jak sie tzreba nameczyc zeby oni cos sensownego mainami zrobili;) no i dlatego sobie to po prostu juz dawno odpuscilem.

raverton i cataclism a propo sharowania@
chyba panowie obaj nie rozumiecie slowa "udowodnic", to oc wy tutaj piszecie to ploty i pogloski a jak czytam czesc z nich to to totalna bzdura.

jak potrafisz cokolwiek UDOWODNIC to zapraszam maila do cipkow wyslij, i niech ich banuja :) ale od razu ci powiem nie trac czasu za pogloski nikt ban nie dostanie. chociarz ostanio po banie toxo i reszty mi wmawialo hwl ze zbanowali ich na podstawie tego ze ja i parei nnych osob powiedzieli ze sharuja i ze moga sie odbanowac w kazdej chwilii ale nie chca ;D jak mnie bawi takie gadanie to mowie wam :D

raverton@
taki z ciebie "fighter" to idz do AS oni cie na pewno wezma i pokarz co potrafisz - poza gadaniem ;) i bede sobie moralizowal ile bede chcial, ja przynajmniej mam jakies zasady ktorych sie trzymam, a twoja jedyna zasada jest "wlasna dupa ponad wszystko" xD

Ceapoznan
16-11-2006, 14:17

Z tego co juz parokrotnie pisałeś rozumiem to w ten sposob:
Kuba założył ta postac, grał na niej w bardzo ciekawy sposob az do 125lvl.
Pozniej jako ze zblizaly sie matury i ogolnie lvl wymagal poswiecenia wiecej czasu postanowil grac razem z "zaufanym" kumplem. Jedak gdy ten wielki przyjaciel zorientowal sie, ze po Upie wyszedl nowy Key stwierdzil, ze w chuju ma prawowitego własciciela i przepisze wszystko na siebie aktualizujac reckeya.
W ten o to sposob Kube ten typek zrobil w chuja. I z tego co sie domyslam nie zalezalo az tak bardzo mu na odzyskaniu konta...

@All
Co do sheringu to jest kwestia indywidualna i nie mozna kogos oskarzac, ze sheruje. On wybral taki sposob gry i tyle. Mozna go uwazac za frajera oszusta ale wtedy pokazujemy, ze jestesmy zazdrosni o jego lvl itp. Jesli on sie nie chwali tym, ze jest taki boski bo ma lvl lepszy od innych to nie ma co sie podniecac i dalej grac swoje:D

@Arkuss
Probuj dalej miejmy nadzieje, ze ktos sie znajdzie jesli az tak powaznei boi sie o swoj masta 50 super ekstra, zajebisty lvl to moze dolaczy swoim innym charem. a moze w koncu sobie uswiadomi, ze bedzie mysl, ze wszystko jest ok do czasu Az go zabija lub zacna huncik za glupi pysk...

FajerWarjor
16-11-2006, 14:20
haha dajmos & rumcio niemoglisice ubic wczoraj 50 ek ;(
zaluje ze go nienamowilem zeby jednak nieplacil .. zaplacil bo chce pograc i tyle ale wy jestescie best sila hwl hahahahaha

Arkuss
16-11-2006, 14:22
Z tego co juz parokrotnie pisałeś rozumiem to w ten sposob:
Kuba założył ta postac, grał na niej w bardzo ciekawy sposob az do 125lvl.
Pozniej jako ze zblizaly sie matury i ogolnie lvl wymagal poswiecenia wiecej czasu postanowil grac razem z "zaufanym" kumplem. Jedak gdy ten wielki przyjaciel zorientowal sie, ze po Upie wyszedl nowy Key stwierdzil, ze w chuju ma prawowitego własciciela i przepisze wszystko na siebie aktualizujac reckeya.
W ten o to sposob Kube ten typek zrobil w chuja. I z tego co sie domyslam nie zalezalo az tak bardzo mu na odzyskaniu konta...

@All
Co do sheringu to jest kwestia indywidualna i nie mozna kogos oskarzac, ze sheruje. On wybral taki sposob gry i tyle. Mozna go uwazac za frajera oszusta ale wtedy pokazujemy, ze jestesmy zazdrosni o jego lvl itp. Jesli on sie nie chwali tym, ze jest taki boski bo ma lvl lepszy od innych to nie ma co sie podniecac i dalej grac swoje:D

@Arkuss
Probuj dalej miejmy nadzieje, ze ktos sie znajdzie jesli az tak powaznei boi sie o swoj masta 50 super ekstra, zajebisty lvl to moze dolaczy swoim innym charem. a moze w koncu sobie uswiadomi, ze bedzie mysl, ze wszystko jest ok do czasu Az go zabija lub zacna huncik za glupi pysk...

hihihi myslalem ze umarles bo ani nei odbierasz koma, ani domofonu xD

btw. wyje*** mam na ta organizacje

Arturo Soprano
16-11-2006, 15:14
Hack, ban - cya Galana :p.

Cataclism
16-11-2006, 15:18
raverton i cataclism a propo sharowania@
chyba panowie obaj nie rozumiecie slowa "udowodnic", to oc wy tutaj piszecie to ploty i pogloski a jak czytam czesc z nich to to totalna bzdura.

nie ma tu mojego zadnego posta o sherowaniu bo nie mam zamiaru sie wypowiadac na ten temat a co do chara "catrishia" ja osoba ktora teraz gra nie ukradla tego chara tylko kumpel spiegola od urodzenia i gralem troche duzo wczesniej tym charem i nie raz dalem passy spiegolowi po tym zdarzeniu ale teraz to nie wchodzi w rachube bo sa juz inne miasta ... choc jak wpadnie na weekend to nie ma sprawy moze sobie pograc ja mu nie bronie a co do czlowieka ktory ukradl tego chara zrobil to i teraz nie gra bo ona ma teraz matury troche ironi w tym ale co zrobic ....
PS. sorry spiegol jak powiedzialem cos czego nie powinienem ale taka jest cala prawda

Arkuss
16-11-2006, 15:42
Ceatratus of Galana hacked 2 raz....

Banished:until Nov 23 2006, 15:25:56 CET because of excessive unjustified player killing

debilizm..... jeb**** hakerzy czy co?

aragorn uczciwy
16-11-2006, 17:22
Przestancie sobie wyjezdzac bo to sie juz nudne robi... ;(

Ps. Za panowania Patriotow bylo najlepiej...:cup:

Poznanski Rycerz
16-11-2006, 17:36
@do tych co mowia ze sprzedalem
Zobaczcie jak sie skonczyla aukcja btw na 96 tez go wystawialem so stfu ;]

@tharrin
Wiekszosc wojny bylem na wakacjach. A nuskei jak padl to pobieglem pomoc potempikowi Jako 1. Jak sir imp wbil pz to ja jakos jedyny go bilem,, a vidente stal obok i patrzyl mowia " im waiting for backup... a ze jestem wolniejszy od impa to mi uciekl i pz mu sie skonczyl.
Co do ratowania wlasnego tylka= to mow to swojej gildi
Jak zabili mnie i skopa to Demiphant i Jeffrey uciekali jak dzikie zajace -.-
Dolaczyl bym do tej wojny, ale jak sie poprawi organizacja -.- Jak byl demiphant to bylo 2 razy lepiej zorganizowane all
Tharrin nie mam takich uprawnien zebym mogl udowodnic ze oni sharuja. Znam ich na tyle dobrze, ze wiem, przynajmniej niektorych. Powiedz mi z kim sie pomylilem? z Sir zemusem? hahahaha ^^

Mozesz zapytac jakichs moich guildmateow czy kiedykolwiek odmowilem im pomocy?
Tak wiekszosc wojny-ktora toczyla sie podczas wakacji- przegapilem bo bylem na wakacjach tharrin naprawde to jest nieludzkie.

pawlon
16-11-2006, 18:28
@do tych co mowia ze sprzedalem
Zobaczcie jak sie skonczyla aukcja btw na 96 tez go wystawialem so stfu ;]

@tharrin
Wiekszosc wojny bylem na wakacjach. A nuskei jak padl to pobieglem pomoc potempikowi Jako 1. Jak sir imp wbil pz to ja jakos jedyny go bilem,, a vidente stal obok i patrzyl mowia " im waiting for backup... a ze jestem wolniejszy od impa to mi uciekl i pz mu sie skonczyl.
Co do ratowania wlasnego tylka= to mow to swojej gildi
Jak zabili mnie i skopa to Demiphant i Jeffrey uciekali jak dzikie zajace -.-
Dolaczyl bym do tej wojny, ale jak sie poprawi organizacja -.- Jak byl demiphant to bylo 2 razy lepiej zorganizowane all
Tharrin nie mam takich uprawnien zebym mogl udowodnic ze oni sharuja. Znam ich na tyle dobrze, ze wiem, przynajmniej niektorych. Powiedz mi z kim sie pomylilem? z Sir zemusem? hahahaha ^^

Mozesz zapytac jakichs moich guildmateow czy kiedykolwiek odmowilem im pomocy?
Tak wiekszosc wojny-ktora toczyla sie podczas wakacji- przegapilem bo bylem na wakacjach tharrin naprawde to jest nieludzkie.

wiec wroc z super demim do AS i "rzadzcie" swiatem, on tez dostal kicka za PA i PK wiec na pewno sie dogadacie, ja akuat pamietam demiego jako tego ktoey nigdy niczego nie sluchal, "wiedzial" swoje, a potem padal glupio bez pz locka w srodku miasta i narzekal jak to on padl ;/

no ale kazdy ma swoj punkt widzenia, poza tym czemu nei dojdziesz? nie raz tu mowiels ze chcesz walczyc i ze potrafisz lepiej od nas, ja ci daje wspaniala okazje zeby to udowodnic, wiec teraz albo poprzyj swoje slowa czynami albo badz tak mily i przestan sie przechwalac, ok? ;) poza tym z takim mistrzem jak ty to organizacja na pewno sie od razu poprawie, w komcu dominium bylo najlepsze, a akurat 85% to lduzie z dominium, czyli sami najlepsi ;)

Poznanski Rycerz
16-11-2006, 20:43
Ja juz nie gram... 2. Nie chce walczyc po waszej stronie bo wkurza mnie cale preliator
I taki btw to ty nie umiesz przyznac sie do bledu :*

pawlon
16-11-2006, 20:50
Ja juz nie gram... 2. Nie chce walczyc po waszej stronie bo wkurza mnie cale preliator
I taki btw to ty nie umiesz przyznac sie do bledu :*

w AS nie ma nikogo z PN, do tego kto ci kaze z nami rozmawiac? bedzierz rzaidzl swiatem, wszsyczy czekaja tylko na ciebie zeby wygrac ta wojne, ja sie w ogole dziwie ze cie hwl nie zaprosilo jezscze, z calym twoim talentem bylbys dla nich nieoceniony. i nie tluamcz sie ze juz nie grasz bo w takim razie czmeu sie tu nie raz zaliles ze nie walczysz bo ci wyrzucilismy itp.. skoro nie grasz to ci to powinno byc wszystko jeno. wniosek jest jeden - typowy polak - puste slowa, duzo gada, a jak co do czego to sie wycofuje albo "Retired".

Poznanski Rycerz
16-11-2006, 21:32
Wole walczyc przeciwko twojej gildi niz z toba...
Wiem, ja przynajmniej nie daje sie zabic jak noob na mostku. -.- Nie wiem po co tam staliscie jak i tak nikt nie shootowal ... -.-
Nie walcze bo chce byc neutral jakbym chcial walczyc to bym walczyl, na poczatku wojny gadalem z Konda i sie mnie pytal czy chce byc neutral czy walczyc!
Jak byl demiphant to chociaz masslogi robilismy.

Rumcio
16-11-2006, 22:14
Up
Oj misq niedenerwwwooooj sieeee : )

Catrishia
16-11-2006, 22:21
nie ma tu mojego zadnego posta o sherowaniu bo nie mam zamiaru sie wypowiadac na ten temat a co do chara "catrishia" ja osoba ktora teraz gra nie ukradla tego chara tylko kumpel spiegola od urodzenia i gralem troche duzo wczesniej tym charem i nie raz dalem passy spiegolowi po tym zdarzeniu ale teraz to nie wchodzi w rachube bo sa juz inne miasta ... choc jak wpadnie na weekend to nie ma sprawy moze sobie pograc ja mu nie bronie a co do czlowieka ktory ukradl tego chara zrobil to i teraz nie gra bo ona ma teraz matury troche ironi w tym ale co zrobic ....
PS. sorry spiegol jak powiedzialem cos czego nie powinienem ale taka jest cala prawda

powiedziales tylko prawde wiec nie mam nic przeciwko ;)

no moze tylko popelniles jeden blad, powinno byc "byly kumpel" :P

Poznanski Rycerz
16-11-2006, 22:54
dajcie sobie buzi na zgode

sliver
16-11-2006, 23:40
powiedziales tylko prawde wiec nie mam nic przeciwko ;)

no moze tylko popelniles jeden blad, powinno byc "byly kumpel" :P

omg, ta sprawa z Twoim charem to prawdziwy smrod. Ja nie wiem jak tam Twoja pozycja w zyciu rl ale jak to sie stalo ze koles zwinal Ci chara i nie poniosl za to zadnych konsekwencji to nie rozumiem. zreszta to przeciez nie moja sprawa :confused: zal mi tylko jak widze takiego kolesia co zwedzil pozadna postac a teraz leje pod dp 35 sorkow.

Cataclism
16-11-2006, 23:47
omg, ta sprawa z Twoim charem to prawdziwy smrod. Ja nie wiem jak tam Twoja pozycja w zyciu rl ale jak to sie stalo ze koles zwinal Ci chara i nie poniosl za to zadnych konsekwencji to nie rozumiem. zreszta to przeciez nie moja sprawa :confused: zal mi tylko jak widze takiego kolesia co zwedzil pozadna postac a teraz leje pod dp 35 sorkow.

hmmmmm kogo leje ? jak mnie wyzywaja to normalne tak samo bys zrobil no chyba ze bys sie bal :P i przeczytaj moj post dokladniej to nie ja zwedzilem postac wszystko jest napisane jasno i wyraznie
ty masz inny styl gry ja mam inny
a co do chaosu na galanie powoli zaczolem przekonywac ludzi zeby nie robili random pekingu (nie ma co ukrywac) nie wiem czy mi sie to uda ale jest juz kilku ktorzy mi pomagaja w gildi zeby do czegos doszlo
a co sie stalo dzisiaj hummmm nic nudy ;p

Kurier
17-11-2006, 00:25
hmmmmm kogo leje ? jak mnie wyzywaja to normalne tak samo bys zrobil no chyba ze bys sie bal :P i przeczytaj moj post dokladniej to nie ja zwedzilem postac wszystko jest napisane jasno i wyraznie
a co do chaosu na galanie powoli zaczolem przekonywac ludzi zeby nie robili random pekingu (nie ma co ukrywac) nie wiem czy mi sie to uda ale jest juz kilku ktorzy mi pomagaja w gildi zeby do czegos doszlo

powiedz to kolesiom o nickach "lord sys" i "Lord Rakii"
obaj padli wczoraj dla "Waszej" zabawy - czyli za nic..

P.S. obaj w trybie natychmiastowym odeszli z serwera z tego co mi wiadomo..
a dzis jakichs 2 lov lvli w depo ank widzialem, ktorzy takze konczyli gre.. zabici rozwnierz przez was...
Gratz zabicia 30+ lvli...

Somos
17-11-2006, 08:11
Wole walczyc przeciwko twojej gildi niz z toba...
Wiem, ja przynajmniej nie daje sie zabic jak noob na mostku. -.- Nie wiem po co tam staliscie jak i tak nikt nie shootowal ... -.-
Nie walcze bo chce byc neutral jakbym chcial walczyc to bym walczyl, na poczatku wojny gadalem z Konda i sie mnie pytal czy chce byc neutral czy walczyc!
Jak byl demiphant to chociaz masslogi robilismy.

Przynajmniej jedna osoba na tym forum mowi normalnie:)
Prawda jest taka ze jak Dravenor byl w trapie nikt sie nie zatrzymal zeby mu pomoc skazaliscie go na smierc(no ale udalo mu sie fuksem)
Kiedy przesuneli cie na mostku i byles w trapie twoi ludzie byli juz dalekooo lub czesc podawala logi(GZ dla tych "fighterow")
Z takimi ludzmi nie wygracie wojny tym bardziej z grudging ktora jak ma black hp to sie manasuje:)

sliver
17-11-2006, 09:35

a, nie ukradles ale grasz na niej tak, ze prawowity wlasciciel nie ma do niej dostepu. :cup: :confused:

Lord Sys
17-11-2006, 10:57
Padłem zupełnie za nic.... Chciałem być neutralny, ale tu się tak nie da. Lithum bez wojny się po prostu nudzi bo nie potrafią tylko expić. Muszą zabijać, nie ważne czy mają powód. Co do Cartishii to wiedziałem że coś jest nie tak. Mam już na ten server wy....bane, czekam na nowy. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to pisać na [email protected] (zbieramy ekipę, jest już trochę osób). Co do wojny to dołączę chyba do AS bo i tak nie mogę grać. Pozdro :)

VeE
17-11-2006, 11:10
Padłem zupełnie za nic.... Chciałem być neutralny, ale tu się tak nie da. Lithum bez wojny się po prostu nudzi bo nie potrafią tylko expić. Muszą zabijać, nie ważne czy mają powód. Co do Cartishii to wiedziałem że coś jest nie tak. Mam już na ten server wy....bane, czekam na nowy. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to pisać na [email protected] (zbieramy ekipę, jest już trochę osób). Co do wojny to dołączę chyba do AS bo i tak nie mogę grać. Pozdro :)

No, i prawidlowo :D te 60+ z bolta i 100+ sd sie przyda ;)

Ascario
17-11-2006, 12:32
Grudging popelnia ten sam blad co Kardear. Daje invite kazdemu, kto tego chce. W Relictus pozniej mielismy 2-3 szpiegow i to uniemozliwilo zorganizowanie akcji =]

Azenus
17-11-2006, 12:52
Co do wojny to dołączę chyba do AS bo i tak nie mogę grać.

Przeczysz sam sobie, i to w jednym zdaniu... lol

Cataclism
17-11-2006, 12:54
Grudging popelnia ten sam blad co Kardear. Daje invite kazdemu, kto tego chce. W Relictus pozniej mielismy 2-3 szpiegow i to uniemozliwilo zorganizowanie akcji =]

juz ma 2-3 ;pp

Bartol1
17-11-2006, 13:00

Kurew, to nie jest nasz problem :P My jestesmy w Consensus i jakos nie spieszy mi sie zeby dojsc do AS... Bylem w Relictus i swoje wiem na temat takiej lapanki... Jak jest wojna to 2 osoby online... Po wojnie nagle caly Guild Chat odzyl, wszyscy zaczeli grac i byli szczesliwi ze jest cacy...
Nie wiem jak inni, przynajmniej ja pierdole takich ludzi w gildii, wole byc w mniejszym i slabszym Consensus niz w "Poteznym" AS pelnym cieciow...

Ascario
17-11-2006, 13:41
No masz racje Navo :) Ja to sie zastanawiam czy nie wrocic do PN, przeciez i tak nic sie nie dzieje :D

Arkuss
17-11-2006, 19:24
Mam pytanie :D

Dlaczego ciagle co patrze do Lithium jest online, pewnie expia albo "zdobywaja kasiore"... a z Consensus ktos sie pokaze raz na 5 minut i koniec... przeciez tez mozecie expic albo to drugie xD

aragorn uczciwy
17-11-2006, 19:59
Po prostu w Lithium sie umieja dogadac i wiedza ze ich nikt nie ruszy na expieniu, bo jest tez tam(lub obok) cala guildia. Natomiast AS i Consensus sie boi(i sie nie dziwie bo nie ma nikogo online... widzialem 1 dobra akcje w ankh, ale wtedy jakos Lithium i Softy bali sie wejsc...)...:(

Poznanski Rycerz
17-11-2006, 20:13
co to byla za akcja?

Kurier
17-11-2006, 21:16
co to byla za akcja?

tez chcialbym wiedziec...

Ogolnie powiem za siebie.. nie bede kampil 24h na dobe przed monitorem czekajac az ktos z nich wyjdzie tak by moc go ubic itp.. nie mam czasu by marnowac..
ale podziwiam membersow lilithum gdyz siedz online grubo po kilkanascie godzin dziennie co jest strasznie dziwne;D
wnioski?- robie inne rzeczy, piwko z kumplami, mecz czy wyskoczenie do pubu itp sa lepsze niz kampienie przed monitem np. caly weekend!
powodzenia dla "all geeks" online;]

Poznanski Rycerz
17-11-2006, 21:52
Ten meczy byl kijowym przykladem bo u siebie zespoly graja co 2 tygodnie ^^.

pawlon
17-11-2006, 22:01
Ten meczy byl kijowym przykladem bo u siebie zespoly graja co 2 tygodnie ^^.

sa jeszcze transmisje telewizyjne w pubach, i kupe innych meczzy, co kto lubi, liga mistrzow, liga swiatowa it itd...

co do expienia:
kase mam, expic nie ma potrzeby bo to dla mnie nudne, 1 lev wyzej czy nizej nie robi mi roznicy, ogolnie dla mnie jzu nie ma celu do osiagnieciaa w tej grze.
za innych nie moge sie wypowiedziec, ale wiem ze nawet bez wsparcia gildii jakbym chical expic to bym expil, mimo ze hwl jest 3/4 dnia stand by, wszsytko sie da zaaranzowac, wystarczy chciec :) no a ze nei chcemy to inna sprawa...

GALLana_ANONIM
17-11-2006, 22:11
tez chcialbym wiedziec...

Ogolnie powiem za siebie.. nie bede kampil 24h na dobe przed monitorem czekajac az ktos z nich wyjdzie tak by moc go ubic itp.. nie mam czasu by marnowac..
ale podziwiam membersow lilithum gdyz siedz online grubo po kilkanascie godzin dziennie co jest strasznie dziwne;D
wnioski?- robie inne rzeczy, piwko z kumplami, mecz czy wyskoczenie do pubu itp sa lepsze niz kampienie przed monitem np. caly weekend!
powodzenia dla "all geeks" online;]

To powiedz po ch** ty jestes w wojnie jak nic nie robisz, żeby się pokazać na liście gildii ? Ilu z was wszystkich pierdolących że nie bedziecie siedziec przed monitorkiem do niedawna wbijało te 100 lvlki na*******ając non stop? PHI
http://img70.imageshack.us/img70/3829/348imagehe0.jpg

Signed in blood, Mr. Guesswhoami

aragorn uczciwy
17-11-2006, 22:30
Akcja byla taka ze nikogo nie zabili, ale mozna sobie bylo spokojnie wyjsc z dp w ankh i poexpic na larvach/tombach/scrabach bo consensus stal rpzed dp czekajac na softy albo hwl, ale niestety nikt sie nie pojawil...

Kurier
17-11-2006, 22:47
To powiedz po ch** ty jestes w wojnie jak nic nie robisz, żeby się pokazać na liście gildii ? Ilu z was wszystkich pierdolących że nie bedziecie siedziec przed monitorkiem do niedawna wbijało te 100 lvlki na*******ając non stop? PHI
NIE CYTUJEMY ZDJĘĆ!!! MAM TO WYSŁAĆ NA PW???!!!

Signed in blood, Mr. Guesswhoami

Ogolnie nic o mnie nie wiesz... wlasnie to pokazales..
A co do nonstop na~ lewelkow to od 60 ta gra byla tak nudna ze potrafilem stac 5-6h online i tylko gadac ze znajomymi xD
Potem byl pokoj i ze 2 tygodnie gralem.. znudzilo mi sie przed wybuchem wojny wiec 100 nie mam;]
A online moge byc o roznych porach dnia i nocy, tylko nie mam powodow by faktycznie byc...

Yuris
17-11-2006, 23:18

jesteś taki mocny? zapraszam do wojny.

GALLana_ANONIM
17-11-2006, 23:42
jesteś taki mocny? zapraszam do wojny.

Przeciwko "Krupnikom"? Zawsze i wszędzie, jestem :)
Tylko plx wyjdźcie jutro z pz na battla ;>

Poznanski Rycerz
17-11-2006, 23:50
@up
Mamy te same poglady ^^

pawlon
18-11-2006, 02:10
@up
Mamy te same poglady ^^

jeszzce niedawno plakales ze cie wyrzucilismy, jak ci pojechalem po rajtkach ze nie potrafisz opprzec swoich slow i ze masz okazje dojsc do AS to zes sie zaczal wycofywac a teraz ci si HWL marzy? haha, typowy tchurz.

Ascario
18-11-2006, 03:13

Czyzby DEjwidek sie odezwal ?:) Pozwol ze to my bedziemy decydowac o tym kiedy powinnismy wyjsc a kiedy nie:)

Yuris
18-11-2006, 11:25

Yuris wychodzi zawsze ;) ostatnio uciekł z trapa przygotowanego przez Wielkiego Dajmosa. Kojarzysz Cati?

@Dajmos:
Czy ty naprawde myślisz, że 25 elderek gotów jest zapłacić 50k?
Takiego druida robi się 5 dni na bocie, 3-4 dni samemu.

Poznanski Rycerz
18-11-2006, 12:29
Haha jakbym chcial byc w waszej gildi to bym wam nie zaczal jechac -.-, ale ty Tharin takich rzeczy nie rozumiesz . Nie walcze bo nie gram... trzeba bylo wczesniej mnie o to prosic a w dodatku ta wojna polega na tym, ze wy w pz campicie. Nic nie robicie HWL was klepie, a ja chce wojne, gdzie sie walczy a nie wastuje chara-.-. Robcie jakies akcje, masslogi, bo tharrin typowy walczak na forum, i caly czas mowi ze gdyby wszyscy byli jak on to to i tamto.
Tharrin ty patrzysz na innych z gory, a na siebie jako najlepsza osobe. Nie jestem tchorzem dlatego, ze nie chce walczyc razem z toba. Nie gram juz w tibie. Mow ze jestem tchorzem bo tylko takie rzeczy umiesz. Walcz na forum walcz walcz. Taka sierota z ciebie jestes, ze szkoda gadac. Dravenora na pastwe zostawiles wiec moglbys chociaz raz zamknac sie? I nie mow mi, ze nie bylo szans zebys mu pomogl bo oboje byscie padli... on sam se poradzil -.-
Nie moge cie sluchac.

Kurier
18-11-2006, 14:27
w kazdej opowiesci jest odrobina prawdy... -.^

pawlon
18-11-2006, 14:35
Haha jakbym chcial byc w waszej gildi to bym wam nie zaczal jechac -.-, ale ty Tharin takich rzeczy nie rozumiesz . Nie walcze bo nie gram... trzeba bylo wczesniej mnie o to prosic a w dodatku ta wojna polega na tym, ze wy w pz campicie. Nic nie robicie HWL was klepie, a ja chce wojne, gdzie sie walczy a nie wastuje chara-.-. Robcie jakies akcje, masslogi, bo tharrin typowy walczak na forum, i caly czas mowi ze gdyby wszyscy byli jak on to to i tamto.
Tharrin ty patrzysz na innych z gory, a na siebie jako najlepsza osobe. Nie jestem tchorzem dlatego, ze nie chce walczyc razem z toba. Nie gram juz w tibie. Mow ze jestem tchorzem bo tylko takie rzeczy umiesz. Walcz na forum walcz walcz. Taka sierota z ciebie jestes, ze szkoda gadac. Dravenora na pastwe zostawiles wiec moglbys chociaz raz zamknac sie? I nie mow mi, ze nie bylo szans zebys mu pomogl bo oboje byscie padli... on sam se poradzil -.-
Nie moge cie sluchac.

zaczales nam jechac? to MY cie wyrzucilismy mimo ze sie temu sprzeciwiales, i nie za zadne jechanie tylko za pa i pk co przyznales pare postow wczesniej! sam sobei zaprzeczasz, kogo tu probujesz oklamyywac? siebie? tez mi hojrak xD

z dravenorem nie wiesz jak bylo to nie mow, spytaj sie lepiej jego czy ma do mnie o to pretensje? a nazywam cie tchurzem nie dlatego ze nie chcesz walczyc "u mojego boku" tlko dlatego ze bois sie stanac i poprzec CZYNAMI to co mowisz, bo sam zes sie deklarowal ze byles super fighterem, ze nei walczysz bo cie wyrzucilismy, ze bys powalczyl ale nie bo cie wyrzucilismy itp, spojrz pare postow wstecz, kazdy to czytal, robisz z siebie posmiewisko. POZA TYM JA CIE NIE CHCE U SIEBIE, DOJDZ SOBIE MISTRZU FIGHTERZE DO AS TAM MNIE NIE MA I NIE BEDZIE, wiec w czym problem?i owszem patrze na niektorych z gory, siwetnie sobei zdaje z tego sprawe;) ale sadze ze mam do tego podstawy, i tylko w niektorych aspektach ;) prove me wrong? ;)ze mnie jest sierota ale odkad powiedzialem ze mam to w nosie i nie bede nic organizowal ani sie w to angazowal to nie bylo ani jednej akcji, sieroty gora!!!!!!!!!(btw mam siostre :D)

PS: zeby nie bylo watpliwosci, osobiscie to cie nie chce w ogole po naszej stronie, ale moze to tylko ja 1?;) rzecz w tym ze mam siwetny ubaw jak stawiam cie przed taka sytuacja a ty jzu krecisz i sie wycofujesz nie potrafiac udowodnic czynami tego co mowisz :) po prostu to mowi samo za siebie co soba reprezentuejsz :) tak samo jak fakt zep laciles kondzie za protekcje ;D

Bru666
18-11-2006, 14:54
a nazywam cie tchurzem nie dlatego ze nie chcesz walczyc "u mojego boku" tlko dlatego ze bois sie stanac i poprzec CZYNAMI to co mowisz

Read well.. popiera cały czas czynami swoje słowa. Powiedział, że skończył z Tibią i nie gra, więc w czym widzisz problem?;o
Co do wojny na jego miejscu zrobiłbym to samo, ciągle stoicie w pz, gdzie są te fragi, które miałeś zdobyć? Poza tym to jest jego postać, może z nią zrobić co zechce. Stwierdził, że nie będzie mieszał się w tą "wojnę" i tak robi.

~Signed.

Arkuss
18-11-2006, 14:55
Co sie szykuje.... Cale lithium w Venore...

@Bru
xD widze Cie ;P

Bru666
18-11-2006, 15:01
@Bru
xD widze Cie ;P

Możesz pomachać..:p

Arkuss
18-11-2006, 15:16
Uwaga xD teraz smiechu warte!!!

14:13 Wielki dajmos [56]: Arkus of Galana
14:14 Wielki dajmos [56]: niegrasz tu juz

buahahhaha xD

Kurier
18-11-2006, 15:28
Uwaga xD teraz smiechu warte!!!

14:13 Wielki dajmos [56]: Arkus of Galana
14:14 Wielki dajmos [56]: niegrasz tu juz

buahahhaha xD

to sie odezwal czolowy zabijaka galany..
On mnie coraz bardziej smieszy.. mimo iz znaczy mniej niz nawet noob z carlin to pysk ma coraz wiekszy...
Typowy polski noobek...

sliver
18-11-2006, 15:46
nie moge sie oprzec, ale zawsze wikszy zabijaka niz Ty i cala Twoja gildia i guess :D

Kurier
18-11-2006, 17:19
nie moge sie oprzec, ale zawsze wikszy zabijaka niz Ty i cala Twoja gildia i guess :D

mowilem o dajmonie..-.-

Lukus
18-11-2006, 18:06
Jak narazie 3:0 dla Hwl :( w battle

Segalczuk
18-11-2006, 18:10
War.

http://foteka.pl/min/7539.jpg
(http://foteka.pl/pokaz.php?id=7539)

Nastir
18-11-2006, 18:13
Jesli ktos zaatakuje Arkus bede zmuszony zrosic ostrze swego miecza swieza krwia :evul:

Lukus
18-11-2006, 18:14
9:0 dla Hwl
Padl wanos ale on nie byl w Lithium ...

aragorn uczciwy
18-11-2006, 18:14
Jaki byl koncowy wynik?:P

@up
troche mnie uprzedziles:P

Lukus
18-11-2006, 18:22
Szkoda troche :/

Lukus
18-11-2006, 18:26
14:0 to ostateczny wynik chyba

Rumcio
18-11-2006, 18:34
hauhauhauah xD
Pozdro i pocwiczcie

Kurier
18-11-2006, 18:51
hauhauhauah xD
Pozdro i pocwiczcie

powiedzial ten ktory na szarym koncu biegal za reszta swojej gildii!
rotfl..

Bartol1
18-11-2006, 18:53
powiedzial ten ktory na szarym koncu biegal za reszta swojej gildii!
rotfl..

Dokladnie ani razu go nie widzialem ^^

aragorn uczciwy
18-11-2006, 18:55
jak chcecie pocwiczyc to zapraszam na otsa 7.6 ip:81.233.66.158 pod wieczur lagi...:P

@edit:ma ktos filmik?? jak umiecie to umiscie na google video:P

Tekisho
18-11-2006, 19:05
ja mam ale nie wiem czy bedziesz chcial;/

aragorn uczciwy
18-11-2006, 19:16
scrreny etz moga byc:P dajcie cokolwiek:P (najlepiej jakby Navoxiv dal do swojego photobucketu bo do niego znam linka:) w sumie to tharrin tez mzoe dac:P)

sliver
18-11-2006, 19:49
omg ludzie zapodajcie filmem!

aragorn uczciwy
18-11-2006, 19:53
mam problem mianowicie wlaczam tibie 7.81 puzniej tibiaCAM daje aktywacja nastepnie odtwarzanie i enter game(bez zadnych passow) i mi wyskakuje jakies okineko;/

sliver
18-11-2006, 20:02
mi film plizzzz chce zobaczyc ta sieke

Zimpa
18-11-2006, 20:56
macie co chcecie

http://www.speedyshare.com/682311564.html

Rybzor
18-11-2006, 21:34
O kurde panowie... ale Was zmasakrowali.

sliver
18-11-2006, 22:01
boze, dlaczego wy sie w szyku nie trzymacie :confused:

i taka moja mala dygresja wy jebiecie wszystkie akcje nawet gorzej niz ryba, a myslalem ze to nie mozliwe :D

Xairax_pl
18-11-2006, 22:07
http://i104.photobucket.com/albums/m179/Xairax_rl/Tibia/War/UO0062.jpg
My sie szyku nie trzymamy?
Po za tym zobacz na gorna czesc ekranu i sie przyjzyj. Maciek mial sporo szczescia.

aragorn uczciwy
18-11-2006, 22:08
Haha skad go wytrzasli?:P

Xairax_pl
18-11-2006, 22:16
pojebane ostawienie za przeproszeniem juz tutaj widze trzeba bylo sie ustaic w jednej lini knighci z przodu a nie pomieszane jakis szyk prostakatny chyba i potem jak zwykle run run ratuj wlasna dupe sux ;< az mi zal

Dobrze bylo, tylko gdyby nie te nooby co nas przesuwaly. Jak widziales filmik to wiesz o co chodzi.
Moze i popadalismy, ale takie mielismy zalozenie, ze jak padamy to wszyscy i nikt ma nie uciekac, wiec nie rozumiem o co ci chodzi z tym "run run ratuj wlasna dupe".

Jakby nie patrzec na fragi to bylaby to dobra walka :)

sliver
18-11-2006, 22:23
Dobrze bylo, tylko gdyby nie te nooby co nas przesuwaly. Jak widziales filmik to wiesz o co chodzi.
Moze i popadalismy, ale takie mielismy zalozenie, ze jak padamy to wszyscy i nikt ma nie uciekac, wiec nie rozumiem o co ci chodzi z tym "run run ratuj wlasna dupe".

Jakby nie patrzec na fragi to bylaby to dobra walka :)

no bo chyba ze 3 osoby zostaly wypchniete pomiedzy hwl byle gdzie odbyla sie egzegkucja.. gdzie byla wtedy reszta? pozatym.. nie wiem jak to ujac jak sie patrzy to widac zajebista sile ktorej nie umiece wykorzystac. 143 dostal takie kombo ze w pol sec mial deep red niemalze. ale to pojedyncze sprawy sa niestety bo sd malo od was lata

Rybzor
18-11-2006, 22:24
My sie szyku nie trzymamy?
Po za tym zobacz na gorna czesc ekranu i sie przyjzyj. Maciek mial sporo szczescia.

No tak kazdy wszystko widzial, ale nie liczy sie ze ktoś na redzie sie wyuhal tylko to czy padł, poza ayl spoto szczescia mial tez xees pod bramą ab etc... ale liczą sie fragi, a szczęscie sprzyja lepszym... mozna by komentować fragi (te niekorzystne;p) kazdego z Was, ale nie ma sensu.

Co do noob charow to fakt bardzo uprzykrzały Wam życie..

sliver
18-11-2006, 22:28
ale nawet na tym ssie widac ze "zwarcie" nie bylo odpowiednie za to "rozwarcie" bylo za duze

Xairax_pl
18-11-2006, 22:35
http://i104.photobucket.com/albums/m179/Xairax_rl/Tibia/War/UO0072.jpg
Musze sie pochwalic tym :D 3 albo 4 m walle sa moje i dzieki mnie wanos padl.
Moze glupio wyglada takie chwalenie sie, poza tym nie wiem kto gral na wanosie, ale pamietam jak Alex sie cieszyl jak uzyl destroy fielda i przesunal Atnaza i biegal potem i krzyczal jak noob "I DF'ED AND PUSHED HIM", wiec robie tak samo :p

Rybzor
18-11-2006, 22:40
[IMG[/IMG]
Musze sie pochwalic tym :D 3 albo 4 m walle sa moje i dzieki mnie wanos padl.
Moze glupio wyglada takie chwalenie sie, poza tym nie wiem kto gral na wanosie, ale pamietam jak Alex sie cieszyl jak uzyl destroy fielda i przesunal Atnaza i biegal potem i krzyczal jak noob "I DF'ED AND PUSHED HIM", wiec robie tak samo :p

Też to pamietam.. tam na d lair ;D...

Teraz trzeba poprawić morale i wdupić nastepna bitwe;p

Xairax_pl
18-11-2006, 22:41
Też to pamietam.. tam na d lair ;D...

Teraz trzeba poprawić morale i wdupić nastepna bitwe;p

Morale nie sa az takie zle, uwierz mi :p

Celmir
18-11-2006, 22:59
Na Master Dubim grałem ja.Poskładałem sie bo dostałem sd od Kondy,Lovize,Xairaxa i od 2 noobów.Było to takie combo, że nie było opcji abym sie wyuhał:P
Gratki dla Lovize i Xairaxa za ładne ciskanie we mnie sd'kami :P
A pozatym musze powiedzieć, że chodziaż znowu wdupiliście to była to całkiem niezła bitwa w waszym wykonaniu:P

aragorn uczciwy
18-11-2006, 23:00
Żenujace... po obejzeniu filmiku.. po prostu patrzec nie umialem an to to ogladnolem clay na najszybszym tempie... czasami nuubki lepiej graja na war otsach wam powiem:P nastepna walke jak bedziecie robic to sie zgadajcie zeby wsyzyscy byli;] w sumie to w ab mogliscie sie utrzymac dluzej, a sorki+druty+palki mogli z daleka nawalac w kogo podeszedl
all w 1 osobe i wtedy po takim kombo nie ma sie szans przezyc:P

PS: Rumcio i Dajmos stali chyba najbardziej z tylu:P

Raziel kosiaz
18-11-2006, 23:44
Witam wszystkich.
Od dawna przyygladalem sie temu poscie lecz nie dzialala mi poczta i nie moglem odzyskac konta.
Fajny filmik z wojny szkoda tylko ze ci z As i innych nie walcza lepiej
Lepiej jest jak jakiegos sorka by lali bo ma malo hp szybko padnie.

Vienek
18-11-2006, 23:53
huhu no nic moge tylko powiedzieć brawo dla Lithium tylko mógłby mi ktoś podać fragi?? :>

Raziel kosiaz
19-11-2006, 00:36
Dobra dobra rozumiem tez wkoncu nie chce wojny na galanie.
Ale troche nie za duzo pojeby itp . ?
Mam nadzieje ze nastepna wojna odniesie wieksze skutki

Xairax_pl
19-11-2006, 00:56
Żenujace... po obejzeniu filmiku.. po prostu patrzec nie umialem an to to ogladnolem clay na najszybszym tempie... czasami nuubki lepiej graja na war otsach wam powiem:P nastepna walke jak bedziecie robic to sie zgadajcie zeby wsyzyscy byli;] w sumie to w ab mogliscie sie utrzymac dluzej, a sorki+druty+palki mogli z daleka nawalac w kogo podeszedl
all w 1 osobe i wtedy po takim kombo nie ma sie szans przezyc:P

PS: Rumcio i Dajmos stali chyba najbardziej z tylu:P

Nie moglismy dluzej w ab siedziec bo juz do nas statkiem plyneli.

Celmir
19-11-2006, 01:05
Nie ma co się wyzywać, bo HWL ma poprostu większe doświadczenie.
Najgorzej wam nie idzie, a musze powiedzieć, że z każda btiwą coraz lepiej.
Doprowadziliście Macieja[Aylitha] do deep red.<--Pozytywne zaskoczenie:P

aragorn uczciwy
19-11-2006, 01:09
@up
hmm nom o tym nie pomyslalem;/

@AS
Jak bedziecie potrzebowac osoby ktora bedzie sio w wojnie to piszcie:P
Zawsze troche podratuje:P jak np Xym Samuray na filmikuxD

Hmm mysle ze bylby calkiem inny rezultat wojny jakby wszyscy uczestniczyli... z lithium byli chyba wszyscy a z AS nie;/

Ascario
19-11-2006, 02:30
Po tym jak ogladnalem filmik moge powiedziec 2 rzeczy
Pierwsza: Gratulacje dla Lithium, walka byla calkiem niezla.
Druga: Nie wiem czy tez to zauwazyliscie, ale prawie kazdy noob char ktory tam byl przesuwal czlonkow AS, widzialem filmik nagrywany przez Rostka i na nim widac tylko naszych. Tak nie moze byc, trzeba teraz zorganizowac battle na pacc area i mysle ze bedzie troszke lepiej. Tylko czy Lithium sie na to zgodzi? Dzisiaj gadalem z Aylitha po battle i on twierdzi ze nie ma szans walki na Ankh bo : "nie bedziemy biegac za konda i lovize" ale moim zdaniem to jest glupie wytlumaczenie, poprostu licza na pomoc noobkow. Nie oznacza to ze wygrali ta walke tylko dzieki nim jednak sporo im pomogli;]

Kuczer88
19-11-2006, 10:08
Po tym jak ogladnalem filmik moge powiedziec 2 rzeczy
Pierwsza: Gratulacje dla Lithium, walka byla calkiem niezla.
Druga: Nie wiem czy tez to zauwazyliscie, ale prawie kazdy noob char ktory tam byl przesuwal czlonkow AS, widzialem filmik nagrywany przez Rostka i na nim widac tylko naszych. Tak nie moze byc, trzeba teraz zorganizowac battle na pacc area i mysle ze bedzie troszke lepiej. Tylko czy Lithium sie na to zgodzi? Dzisiaj gadalem z Aylitha po battle i on twierdzi ze nie ma szans walki na Ankh bo : "nie bedziemy biegac za konda i lovize" ale moim zdaniem to jest glupie wytlumaczenie, poprostu licza na pomoc noobkow. Nie oznacza to ze wygrali ta walke tylko dzieki nim jednak sporo im pomogli;]

Po pierwsze tłumaczyłem Ci że to nie były nasze noob chary i my za nie nie odpowiadamy. Przez noob chary prawie padłem bo jak chciałem sie do waszych dostac to mnie okrążyły i dostałem niezłą seryjke :)uffff ale przeżyłem :P. A co do bitwy w ank to chyba logiczne azbijemy was 10, co zrobi konda i lovize? run run away :) jak mamy go złapac ?nie posiadamy wrotek ani latających dywanów pozdro .. :PDo nastepnej bitwy

Bartol1
19-11-2006, 10:26
Ja bym to okresilil tak : Wynik nie odzwierciedla bitwy bo byla naprawde wyrownana...
Ktos zaraz powie ze licza sie fragi,a nie kto mial reda, kto czarne hp a kto jeszcze cos...
Pewien jestem tego ze gdyby nie bylo tych wszystkich noob charow bitwa potoczylaby sie zupelnie inaczej...
Ktos z HWL napisze ze to nie ich noob chary, a ja jestem wiecej niz pewien ze byly od nich...
Neutralne noob chary nie trapuja nas+nie strzelaja do nas magic wallami...
Sam krecilem filmik i widzialem ja to wyglada
PS. Prad mi wyjebalo podczas walki w AB gate i nie padlem :D

aragorn uczciwy
19-11-2006, 10:26
http://erig.net/worlddeaths.php?world=Galana

Tu macie stronke na ktorej pisze kto apdl na galanie, ale wy pewnie all ja znacie:P

Somos
19-11-2006, 10:58
Ja bym to okresilil tak : Wynik nie odzwierciedla bitwy bo byla naprawde wyrownana...
Ktos zaraz powie ze licza sie fragi,a nie kto mial reda, kto czarne hp a kto jeszcze cos...
Pewien jestem tego ze gdyby nie bylo tych wszystkich noob charow bitwa potoczylaby sie zupelnie inaczej...
Ktos z HWL napisze ze to nie ich noob chary, a ja jestem wiecej niz pewien ze byly od nich...
Neutralne noob chary nie trapuja nas+nie strzelaja do nas magic wallami...
Sam krecilem filmik i widzialem ja to wyglada
PS. Prad mi wyjebalo podczas walki w AB gate i nie padlem :D

Jak to możliwe że to były nasze noob chary jak od nas wszyscy byly online?
50 noob charów i każdy miał być nasz?
Btw~gdyby nas "nasze noob chary" nie bloczyly byscie padli szybciej:)

GZ DLA TYCH CO PRZEŻYLI! XD!

Adelao
19-11-2006, 11:05
Nie ma co się wyzywać, bo HWL ma poprostu większe doświadczenie.
Najgorzej wam nie idzie, a musze powiedzieć, że z każda btiwą coraz lepiej.
Doprowadziliście Macieja[Aylitha] do deep red.<--Pozytywne zaskoczenie:P

Tak to prawda hwl maja wieksze doswiadczenie, ale my z walki na walke co raz wiecej sie uczymy ;)

FajerWarjor
19-11-2006, 11:07
Pytanie do memberow United Souls
Po co piszecie w commentach "Hail United Souls" jak zaraz jak macie hunta to sie wyplacacie?

Ascario
19-11-2006, 11:08
Na filmiku widac jak nooby rzucaja poty pod nogi i m walle. Trzy osoby od nas zostaly sfragowane przez noobkow, ale taki pustak jak Somos powie ze to nie byla zadna pomoc tylko strzelali sobie do ludzi na redzie. Ogladnijcie sobie filmik i tam widac jak przesuwany jest marduc, nastepnie trapniety przez poty rzucane przez Lashea, Lady slodziutka przesunieta do przodu i trapnieta m wallami, Galix~ takze noobki go do przodu wysunely i padl. Taka walka nie ma sensu. My napewno na next battle nie wyjdziemy na free area i mam to w dupie czy Ci sie chce latac za konda i lovize, wiecej tego bledu nie popelnimy.

aragorn uczciwy
19-11-2006, 11:14
10:02 You lose 12 hitpoints due to an attack by Wielki dajmos.
10:02 You lose 67 hitpoints due to an attack by Wielki dajmos.
10:02 You lose 89 hitpoints due to an attack by Wielki dajmos.
10:02 You lose 69 mana blocking an attack by Sir-Dudi.

Haha w dajmos taki madry wczoraj w walce stal daleko za swoimi shoterami:P

a co do noob charow to bijcie sie znowu tam gdzie ostatnio ja juz noob chary zalatwie as-.-

@Edit
10:07 Wielki dajmos [56]: ja sie skladam na 2 sd
10:07 Wielki dajmos [56]: wiec stfu

Haha ale biedota xD

Vienek
19-11-2006, 11:20
Pytanie do memberow United Souls
Po co piszecie w commentach "Hail United Souls" jak zaraz jak macie hunta to sie wyplacacie?

Pytanie do ciebie: ile osób ma hunta?? :>

Ascario
19-11-2006, 11:21
10:02 You lose 12 hitpoints due to an attack by Wielki dajmos.
10:02 You lose 67 hitpoints due to an attack by Wielki dajmos.
10:02 You lose 89 hitpoints due to an attack by Wielki dajmos.
10:02 You lose 69 mana blocking an attack by Sir-Dudi.

Haha w dajmos taki madry wczoraj w walce stal daleko za swoimi shoterami:P

a co do noob charow to bijcie sie znowu tam gdzie ostatnio ja juz noob chary zalatwie as-.-

@Edit
10:07 Wielki dajmos [56]: ja sie skladam na 2 sd
10:07 Wielki dajmos [56]: wiec stfu

Haha ale biedota xD

STFU "I was help Aylitha" on pomaga tylko tak po cichaczu, jak nikt nie widzi :)

Xmazy
19-11-2006, 11:29
Kolega ma hunta za to ze kupił bohy X( i jak tu grać na tej naszej Galanie. ;(