PDA

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany

Stron : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

Adamek the Knight
06-08-2006, 15:35
Najlepszym wyjsciem bedzie dolaczyc do hwl:P

pawlon
06-08-2006, 18:17
Krupnik i Ascario killed, Tharrin pomagal im wiac, zabil w tym czasie Go'thie 2x - zginal tez, Zimpixa second padl bo stal i nic nie robil ;)

kolejne osoby wyglada na to ze dojda przeciw HWL, tzn wyzej wymienieni...

Catrishia i Alithya dolaczaja do HWl(hail polish asslickers)!

Dragon86
06-08-2006, 19:23
Wedlug mnie to juz z ich strony byla znaczna przesada zabijac ludzi z PN I FS
sadze ze to wydarzenie odbije sie serokim echem na galanie i nie zostanie przyjete dobrze:(

pawlon
06-08-2006, 19:36
Wedlug mnie to juz z ich strony byla znaczna przesada zabijac ludzi z PN I FS
sadze ze to wydarzenie odbije sie serokim echem na galanie i nie zostanie przyjete dobrze:(

nikt dupy nie ruszy poza mala grupa przyjaciol... masz przyklad catrishii i alithyi...

wiec co tu duzo mowic, powalcza sobie moze a potem retired albo payment ;)

PS: oni napadli same PN, Tharrin sam polecial pomagac krupnikowi i swiadomie zrobil sobie pz locka.

Maniek Master
06-08-2006, 20:28
Pawlon
Bo Catrishia i Alythia sa byc lojalni . Liżą im Dupe. Bo Hwl Jest lepsze od Dominiom...;)

pawlon
06-08-2006, 21:08
Pawlon
Bo Catrishia i Alythia sa byc lojalni . Liżą im Dupe. Bo Hwl Jest lepsze od Dominiom...;)

wlasnie pokazalo jak jest lepsze, napadlo innych dla zabawy. a alithya biorac w tym udzial i wbijajac krupnikowi sie w plecy poprzez kradzierz jego eq to juz w ogole opkazal kalse. no ale tak to jest z sharowanymi charami.

jastr
06-08-2006, 21:15
No cuż PN w wojnie z hwl kto by pomyślał przecież oni zawsze neutralni byli ZAWSZE. Im dłużej na to wszystko patrzę, czytam tym bardziej odechciewa mi się grać:/. Myślałem że konda był zły a tak naprawdę to "zło" w porównaniu z tym... Pamiętam jak ten topic się zaczynał Catrishia i demi rozmawiali o galanie. Catrishia zawsze był neutraly czyżby nowy owner a może ... staremu się coś potentegowało... Chyba że zdają sobie sprawę z sytuacji i wiedzą że na galanie teraz jesteś albo z HWL albo przeciwko nim. Czyżby to konda był jedynym dobrym graczem w Patriots i trzymał porządek na servie a teraz... "Gdy kota nie ma myszy harcują". Po co expić, zdobywać nowe skile, przedmioty kiedy i tak prędzej czy później przyjdzie twoja kolej ... twoja kolej by walczyć... walczyć i zginąć z ręki HWL. Co myślisz że się z nimi dogadasz bo znasz wanosa, tine, zazka ??? fajnie jesteś jednym z wybranych możesz grać i dalej włazić w tyłek swojemu pro. Ja... ja tam w to wbijam i tak mało gram teraz zabawę nakręca Ogame uni 40.
Signed by Jastr8 Nightmare :P

Zimpa
06-08-2006, 21:33
Krupnik i Ascario killed, Tharrin pomagal im wiac, zabil w tym czasie Go'thie 2x - zginal tez, Zimpixa second padl bo stal i nic nie robil ;)

kolejne osoby wyglada na to ze dojda przeciw HWL, tzn wyzej wymienieni...

Catrishia i Alithya dolaczaja do HWl(hail polish asslickers)!

No prawie dobrze Stalem i nic nie robilem bo nie zdarzylem kiedy Tharrina strapowali w Kazz prizon zdarzylem tylko dobiec i zobaczyc last combo a potem nie zdarzylem zwiac- mówi sie trudno

Niestety siebie w wojnie sie nie widze wiec zbieram na payment- mozecie sobie myslec co chcecie ale ja tam zamierzam jeszcze pograc

@Catrishia & Aylitha

Polaczyli by miec swiety spokoj i pewnosc ze nie padna teraz HWL rozdaje karty i trzeba sie im przyporzadkowac

Krupnik padl bo mial RS i PZ wszystko bylo ukartowane i solidnie przygotowane kto mogl sie spodziewac ze go'thia bedzie specjalnie pz robic a potem juz sie stalo ze za kumplami w ogien

PS. kto ma pozyczyc na AOL i blessy... bede wdzieczny

pawlon
06-08-2006, 22:28
No prawie dobrze Stalem i nic nie robilem bo nie zdarzylem kiedy Tharrina strapowali w Kazz prizon zdarzylem tylko dobiec i zobaczyc last combo a potem nie zdarzylem zwiac- mówi sie trudno

Niestety siebie w wojnie sie nie widze wiec zbieram na payment- mozecie sobie myslec co chcecie ale ja tam zamierzam jeszcze pograc

@Catrishia & Aylitha

Polaczyli by miec swiety spokoj i pewnosc ze nie padna teraz HWL rozdaje karty i trzeba sie im przyporzadkowac

Krupnik padl bo mial RS i PZ wszystko bylo ukartowane i solidnie przygotowane kto mogl sie spodziewac ze go'thia bedzie specjalnie pz robic a potem juz sie stalo ze za kumplami w ogien

PS. kto ma pozyczyc na AOL i blessy... bede wdzieczny

go'thia
Aug 06 2006, 15:53:03 CEST Killed at Level 39 by Tharrin

Tharrin
Aug 06 2006, 16:14:56 CEST Killed at Level 121 by Chazed
and by Zazek

przed prawie 25 minut nie dales rady dobiec do kazo?

Zimpa
06-08-2006, 22:54
go'thia
Aug 06 2006, 15:53:03 CEST Killed at Level 39 by Tharrin

Tharrin
Aug 06 2006, 16:14:56 CEST Killed at Level 121 by Chazed
and by Zazek

przed prawie 25 minut nie dales rady dobiec do kazo?

wszystko zaczejo sie ak sie dowiedzialem ze krupnika bija poszedlem z ankh do kazo w polowie drogi dowiedzialem sie ze krup juz w depo<sadzilem ze zyje> ale tharrina bija wiec exiva tharrin na ppoludniowy zachod to ide szukam nagle przelecial przez ekran z cala hwl tylu

gonilem ich przez chwile ale bez wiekszego rezultatu zaczalem myslec jak mu pomoc znalesc miejsce do ktorego hwl klucz nie ma i zaczalem szukac klucza do bk kiedy bylo jakies 5 minut do deada bylem juz w kazo i szikalem go

znalazlem w kazz prizon zdarzylem odrzucic pota i zovaczyc last combo ja padlem chwile potem nie wyrobilem z uhem niestety

i co to takie nic?? nie sadze zebym nie zrobil nic postawiony 1 raz przy takiej sytuacji

i tak nie sadzilem ze bede do tego zdolny

PS.
jedyne co uslyszalem potem to
Tharrin: sorki zimp

EDIT:
pawlon chcialbym cie prosil o rozmowe napisz mi na prv gg albo zagadaj w tibii moj nick zimpixa second albo zimpixa w zaleznosci na kim siedze

Dragon86
06-08-2006, 23:14
Naprawde zadna gildia zadzaca na galanie nigdy nie myslala o konsekwencjach swojego dzialania a pozniej pojawialo sie dla niej duze ryzyko przegranej (Patriots vs Umbreakables) sadze ze w tym przypadku bedzie tak samo..
PS: Nawet mniejsze neutral gildie nie maja spokoju DZis Hjiackrs wypowiedzialo Wojne Dark side of self (lider gildi to prawdopodobnie drugi char xisso)

Lord Hybrid
06-08-2006, 23:22
Co do dominion to przez głupote sie "rozpadło". Konda poszedł do woja a jako leader nie mianował nikogo na leadera lub chociaż na VICE. Z tego powodu gildia będzie disbanded automatycznie po jakimś czasie. Dlatego też w tym celu Trio da jah zrobił nową gildie i mają dostać inva all co byli w dominion ( widać przy tym że ponad połowa dom~~ nie gra w tibie i nie wie co i jak, podobnie jak podczas bitwy na deron).

P.S. Tharrin, krupnik i reszta co padła. You are Welcome :)

To tylko kwestia czasu jak będą inni padać. Dzisiaj między thais i venore było 8 pkerów osłanianych przez hwl. Więc pozostało czekać dalej aż do innych sie dobiorą :)

Co do spłacenia sie to zapłąciło chyba 5 osób, Lady slo~, Thunder of Skys, Rembik, Sira Shier ostatnio (500k) i jakiś jeszcze gość.

Tylko czekać aż będa paymenty za wyjscie z depo dla wszystkich :)

Bartol1
07-08-2006, 00:27
wszystko zaczejo sie ak sie dowiedzialem ze krupnika bija poszedlem z ankh do kazo w polowie drogi dowiedzialem sie ze krup juz w depo<sadzilem ze zyje> ale tharrina bija wiec exiva tharrin na ppoludniowy zachod to ide szukam nagle przelecial przez ekran z cala hwl tylu

gonilem ich przez chwile ale bez wiekszego rezultatu zaczalem myslec jak mu pomoc znalesc miejsce do ktorego hwl klucz nie ma i zaczalem szukac klucza do bk kiedy bylo jakies 5 minut do deada bylem juz w kazo i szikalem go

znalazlem w kazz prizon zdarzylem odrzucic pota i zovaczyc last combo ja padlem chwile potem nie wyrobilem z uhem niestety

i co to takie nic?? nie sadze zebym nie zrobil nic postawiony 1 raz przy takiej sytuacji

i tak nie sadzilem ze bede do tego zdolny

PS.
jedyne co uslyszalem potem to
Tharrin: sorki zimp

EDIT:
pawlon chcialbym cie prosil o rozmowe napisz mi na prv gg albo zagadaj w tibii moj nick zimpixa second albo zimpixa w zaleznosci na kim siedze

A chciales zeby Tharrin Ci kwiatka dal czy co? Kolega to kolega, jak trzeba to mozna zginac, to jest tylko gra.. a jak uslyszalem ze zamierzasz sie splacic a co lepsze potem dolaczyc do HWL to wybacz ale u mnie jestes 0

Zimpa
07-08-2006, 00:42
nie chcialem pozyczyc troszke kaski to apropo tego co uslyszalem

pozatym Tharrin lekko to przekrecil chce miec spokoj tylko tego chce gdyby nie to ze juz tu gram i za wiele czasu tu spedzilem to bym sie wyniosl

chce byc lubiany w hwl jak i na calej galanie ale nie byc memberem jkies gildii no chyba ze gildii 5 osob co pozwolilyby mi gh zajac dla siebie

przykro mi ze jestem 0 ale czy kiedys bylem czyms wiecej??
nie zamierzam join hwl zamierzam miec kontakty wszedzie co z tego wyjdzie?? sadze ze nic ale spokoj to dla mnie najwazniejsza rzecz

Bartol1
07-08-2006, 00:53
nie chcialem pozyczyc troszke kaski to apropo tego co uslyszalem

pozatym Tharrin lekko to przekrecil chce miec spokoj tylko tego chce gdyby nie to ze juz tu gram i za wiele czasu tu spedzilem to bym sie wyniosl

chce byc lubiany w hwl jak i na calej galanie ale nie byc memberem jkies gildii no chyba ze gildii 5 osob co pozwolilyby mi gh zajac dla siebie

przykro mi ze jestem 0 ale czy kiedys bylem czyms wiecej??
nie zamierzam join hwl zamierzam miec kontakty wszedzie co z tego wyjdzie?? sadze ze nic ale spokoj to dla mnie najwazniejsza rzecz

Jak szukasz spokoju to proponuje na non pvp pojsc, pozatym prezentujesz postawe typowa postawe polakow grajacych w ta gre czyli jak jest dobrze to jest dobrze a jak jest zle to spier*******am majac wszystkich kolegow daleko gdzies -.-' A szwedzi sie ciesza bo maja z takich ludzi pieniadze........

egee
07-08-2006, 02:10
omg ale co sie jego czepiacie -.- nie chce miec problemow to nie a zreszto co by pomogl on sam jak widac jak hwl pykalo dominion jak chcialo to pewnie zimpixa pomoze daj spokoj a jezeli chce grac jeszcze na tym serwie to dobrze robi szukajac znajomosci w hwl

Kurier
07-08-2006, 04:31
omg ale co sie jego czepiacie -.- nie chce miec problemow to nie a zreszto co by pomogl on sam jak widac jak hwl pykalo dominion jak chcialo to pewnie zimpixa pomoze daj spokoj a jezeli chce grac jeszcze na tym serwie to dobrze robi szukajac znajomosci w hwl

Co wy mi tu probujecie wkrecic? O.o
Wszyscy wiemy na nie jednym juz przykladzie:
Placisz--->padasz--->padasz--->Retired
I kazdy praktycznie z lepszym lvlem niz 50 kto zaplacil to padl po zaplacie wczesniej czy pozniej.. pozwole sobie przypomniec postac Zarize badz bardziej na czasie - sharowany char lady slodziutkiej... byla kasa? Byla!
Byl dead? Byl!
Czemu tym razem ma byc inaczej?
Zimpixa~ przylecisz jeszcze do Tharrina i reszty zeby ci faktycznie pomogli bo chcialbys grac a HwL cie gania ale niestety albo oni juz cie oleja albo poprostu porzuca Galane i sie z nimi juz nie skontaktujesz...

Otoz oni(HwL) wiedza ze nastapi poruszenie na serwerze.
Przez takie ataki wlasnie zarabiaja bo "polacy"-.- oczywiscie boja sie walki..
Wola zaplacic za pozorny spokoj..
Ale zapamietajcie co napisalem: Jezeli nic juz nie bedzie w stanie zagrozic HwL Wszyscy polacy typu Catrishia(nowy owner?) czy Ailytha ida jako pierwsi na celownik.. z tym ze nikt juz im nie pomoze bo gdy byla szansa zachowac spokoj to dali za przeproszeniem DU%^!!!!!

Hail Asslickers!X(
Hail Loyality!X(
Hail Being neutral?:confused:

Zimpa
07-08-2006, 09:22

egee nie musisz mnie bronic sam sobie poradze

@bartol1

rozmawialem z nocy przez gg z tharrinem porozmawialismy troche o przyjazni i niestety on sam stwierdzil ze ja nie mam przyjaciol tylko znajomych

bycmoze ma racje ja tego nie rozrozniam ale sam dal do zniosku ze chyba by nie pomogl znajomemu bo nie zaskarbijem sobie jego zaufania

hunt sknczyl sie tym ze widze po roku ponad gry kto naprawde chce pomoc kto nie odwrocil sie kiedy zostalem bez kasy i tu jest dla mnie zaskoczenie bo wyciagneli reke ci o ktorych bym oto nie podejrzewal

co do pozornego spokoju sadze ze wystarczy pokazac hwl ze nie stane przeciwko nim by sie nie bali pozatym new owner thum thuma wydaje sie znajomy wiec to moglby byc 1 kontakt-na aylithe nie licze jezeli zaczne znowu padac? trudno wtedy pomysle nad self-rookiem albo deletem to zalezy tylko jak dlugo wytrzymam

_PiteroS_
07-08-2006, 10:19
eh HWL wypowiedzialo wojne PN tylko dlatego ze za malo im kasy i mysleli ze sciagna z nich kase, jednak nie uda im sie ta sztuka, Tibia jest tylko gra i niedziwie sie ze DOJRZALI gracze nie beda placic, a jezeli ktos chce lizac pupcie ludzia z HWL albo innym przy wladzy to juz jego moralny problem, i te osoby same siebie skazuja na brak szcunku i innych graczy. ja popieram tych ktorzy juz pozegnali sie ze swoimi postaciami i jak to ktos modry powiedzial maja 1% szansy na wygranie :D ale lepiej walczyc niz placic :D

Pawio
07-08-2006, 11:31
Naprawde zadna gildia zadzaca na galanie nigdy nie myslala o konsekwencjach swojego dzialania a pozniej pojawialo sie dla niej duze ryzyko przegranej (Patriots vs Umbreakables) sadze ze w tym przypadku bedzie tak samo..
PS: Nawet mniejsze neutral gildie nie maja spokoju DZis Hjiackrs wypowiedzialo Wojne Dark side of self (lider gildi to prawdopodobnie drugi char xisso)

Char Xisso to Stjaern Jerry ;) oni wypowiedzieli wojne bo z góry mają ją wygraną...

Dragon86
07-08-2006, 12:31
Wice przynajmniej jedna woja sie skonczyla :) Dark side of self znowu w stanie pokoju
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&postid=11250767
:]

Juan
07-08-2006, 13:54
Unknown ships are sighted south of Liberty Bay.B)

The ships that aproach Liberty Bay from the south have raised the pirate flag! Hide or grab your weapons to fight.

Adamek the Knight
07-08-2006, 14:10
W koncu powstala jakas gildia przeciw hwl w ktorej memberzy chca grac..

Gz irlo.

Lord Hybrid
07-08-2006, 22:27
eh HWL wypowiedzialo wojne PN tylko dlatego ze za malo im kasy i mysleli ze sciagna z nich kase, jednak nie uda im sie ta sztuka, Tibia jest tylko gra i niedziwie sie ze DOJRZALI gracze nie beda placic, a jezeli ktos chce lizac pupcie ludzia z HWL albo innym przy wladzy to juz jego moralny problem, i te osoby same siebie skazuja na brak szcunku i innych graczy. ja popieram tych ktorzy juz pozegnali sie ze swoimi postaciami i jak to ktos modry powiedzial maja 1% szansy na wygranie :D ale lepiej walczyc niz placic :D

Ja sie nie pożegnałem :P a to kwestia kilku miesięcy aż zacznie sie nowu konflikt i większość z obecnych "hunted" dołączy do którejś ze stron jak kiedyś to uczyniła venezuela.

Mlecziii
08-08-2006, 17:13
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10561
Wyczyny HWL.

jastr
08-08-2006, 18:04
Już masz nowy konflikt HWL vs PN.

Rybzor
08-08-2006, 19:12
Chetos Wielki (bez gildii?) pada od HWL, Aylitha wiadac wszedzie dobrze sie czuje

Kuczer88
09-08-2006, 00:20
Chetos Wielki (bez gildii?) pada od HWL, Aylitha wiadac wszedzie dobrze sie czuje

Co do Chetosa To wiadomo co ma w commentach i za to padł a co DO Aylitha to skoro przyłączył do HWl to miał stac?Czy raczej pomoc zabic kogoś kto ubliżał w jakiś sposób jego gildi? hmmm zastanówcie sie co piszecie

Princess Agusia
09-08-2006, 01:03
[QUOTE=Ryba](...) Aylitha wiadac wszedzie dobrze sie czuje

Jesli nie ma mozliwosci pokonania wroga .. lepiej sie do niego przylaczyc.. walaka z gory skazana na przegrana nie ma sensu.. Aylitha dobrze sie czuje tam gdzie nie odniesie porazki... to normalne ludzkie zachowanie...

Kurier
09-08-2006, 12:03
Jesli nie ma mozliwosci pokonania wroga .. lepiej sie do niego przylaczyc.. walaka z gory skazana na przegrana nie ma sensu.. Aylitha dobrze sie czuje tam gdzie nie odniesie porazki... to normalne ludzkie zachowanie...[/QUOTE]

O czym to swiadczy? Sharujaca postac persona chce stac sie kims wielkim, lecz mimo lvlu nie znaczy nic na Galanie... A to sie na niej zemsci wczesniej czy pozniej!

Bartol1
09-08-2006, 18:12
Jesli nie ma mozliwosci pokonania wroga .. lepiej sie do niego przylaczyc.. walaka z gory skazana na przegrana nie ma sensu.. Aylitha dobrze sie czuje tam gdzie nie odniesie porazki... to normalne ludzkie zachowanie...
O czym to swiadczy? Sharujaca postac persona chce stac sie kims wielkim, lecz mimo lvlu nie znaczy nic na Galanie... A to sie na niej zemsci wczesniej czy pozniej!

To ze dolaczyl do HWL tez sie predzej czy pozniej zemsci ;) Bo nikt wiecznie nie rzadzi serwem, HWL polegna :P

pawlon
10-08-2006, 11:03
dupowlazy, tzn ehhm koledzy night riders dolaczaja do wojny.

thewojtek
10-08-2006, 11:35
dupowlazy, tzn ehhm koledzy night riders dolaczaja do wojny.
Tak, NR doszlo do wojny.... pomagajac HWL, oni chyba sa uzaleznieni.....od placenia paymentow... niedawno zaplacili HWL a juz sie do nich dolanczaja.... i pewnie znow jako 1wsi beda placic....

Bartol1
10-08-2006, 11:41
Dzis rano byl maly mass log niestety zakonczony niepowodzeniem. Mimo wszystko akcje mozna nazwac udaną, bo nikt od nas nie zginął, a HWL napsulismy troche krwi.

Najsmieszniejsze jest to ze HWL przez 15min nawet nie kwapilo sie do pomocy Aylithi.. Gaostic, Thum Thum i chyba Huyibert siedzieli w depo Venore..

Dopiero po 15-20 minutach przyszli do nas w momencie kiedy było zapóźno :)
Świetna była postawa Anevarixa który bał sie trzymać PZ Tharrinowi bo był sam, w momencie kiedy reszta HWl dopiero dochodziła do niego... Poprostu brawo odwagi, w gupie każdy jest mądry, a sam bałeś się zrobić cokolwiek ;) Brawo, poprostu zaimponowałeś mi swoją postawą :cup: Jeszcze dodam, że jesteście genialniz kolejnego powodu... Kilka tygodni temu walczyliście u boku Kondy z HWL... Przegraliście, spłaciliście się i teraz im pomagacie bo oni są przy władzy... Przejedziecie sie an tym już wkrótce :) :)

A to 3 SSY z dzisiejszej akcji:
http://rapidshare.de/files/28863215/aylitha_trap*****.html

thewojtek
10-08-2006, 11:53
Dzis rano byl maly mass log niestety zakonczony niepowodzeniem. Mimo wszystko akcje mozna nazwac udaną, bo nikt od nas nie zginął, a HWL napsulismy troche krwi.

Najsmieszniejsze jest to ze HWL przez 15min nawet nie kwapilo sie do pomocy Aylithi.. Gaostic, Thum Thum i chyba Huyibert siedzieli w depo Venore..

Dopiero po 15-20 minutach przyszli do nas w momencie kiedy było zapóźno :)
Świetna była postawa Anevarixa który bał sie trzymać PZ Tharrinowi bo był sam, w momencie kiedy reszta HWl dopiero dochodziła do niego... Poprostu brawo odwagi, w gupie każdy jest mądry, a sam bałeś się zrobić cokolwiek ;) Brawo, poprostu zaimponowałeś mi swoją postawą :cup: Jeszcze dodam, że jesteście genialniz kolejnego powodu... Kilka tygodni temu walczyliście u boku Kondy z HWL... Przegraliście, spłaciliście się i teraz im pomagacie bo oni są przy władzy... Przejedziecie sie an tym już wkrótce :) :)

A to 3 SSY z dzisiejszej akcji:
http://rapidshare.de/files/28863215/aylitha_trap*****.html

Hail PN, tak akcja byla niezla, ciesze sie ze ktos kto chce sobie nadal tutaj pograc sie wkoncu znalazl no zobaczymy jak to wszystko pojdzie....

screny navoxiva:
http://img204.imageshack.us/my.php?image=ss1qv4.jpg
http://img204.imageshack.us/my.php?image=ss2mv6.jpg
http://img204.imageshack.us/my.php?image=ss3og0.jpg

pawlon
10-08-2006, 11:59
dead cerberek widze ze jestes, nie boj sie, nikt cie nie skrzywdzi, postnij cos, nikt sie nie bedzie smial ze bales sie zaatakowac PN noob chary, w koncu ich bylo tylko kilku a was lacznie zaledwie z 15 ;( kazdy by sie bal na Twoim miejscu :D

Princess Agusia
10-08-2006, 12:33
[QUOTE=thewojtek]Tak, NR doszlo do wojny.... pomagajac HWL, oni chyba sa uzaleznieni.....od placenia paymentow... niedawno zaplacili HWL a juz sie do nich dolanczaja.... i pewnie znow jako 1wsi beda placic....

Co Ty pier... NR nie dolaczylo do wojny ...wiecej wiem na ten temat wiec nie wypisuj bzdur...

Kurier
10-08-2006, 12:49
[QUOTE=thewojtek]Tak, NR doszlo do wojny.... pomagajac HWL, oni chyba sa uzaleznieni.....od placenia paymentow... niedawno zaplacili HWL a juz sie do nich dolanczaja.... i pewnie znow jako 1wsi beda placic....

Co Ty pier... NR nie dolaczylo do wojny ...wiecej wiem na ten temat wiec nie wypisuj bzdur...

No z tego co ja wiem to skoro Anevarix(czolowy cykor tej gildii) atakowal Tharrina by mu trzymac pz tak jak i atakowal kogo popadnie gdy juz zostaly 4 osoby tylko online z pn czekajac na HWL!
To chyba oznacze ze albo probuje sie wykazac przed Hwl i polizac jak inni(wszyscy wiedza co) albo sam postanowil wciagnac was wszystkich na ich strone!
Decydujcie sie i okreslcie..

Hail Asslicking!X(
Hail Noobs!X(
Hail Anevarix chicken? :baby:

Dead Cerber
10-08-2006, 13:01
Night Riders nie uczestniczy w wojnie.
Dzisiaj PN zaatakowało Aylithe więc postanowiliśmy mu pomóc bo w końcu to nasz kolega. Anevarix nie trzymał pz Tharrinowi, atakowal go bo on trapował dojście do Aylithy.

Not yours,
Cerber.

pawlon
10-08-2006, 13:12
Dzisiaj PN zaatakowało Aylithe więc postanowiliśmy mu pomóc bo w końcu to nasz kolega. Anevarix nie trzymał pz Tharrinowi, atakowal go bo on trapował dojście do Aylithy.

Not yours,
Cerber.

Lady Jah i Tharrin dostali z soulfire od avenarixa czy jak mu tam, i on takze atakowal tharrina, Aylitha byla juz wtedy dawno wylogowana. lepiej sie zadeklrarujcie i to jasno, bo jak nie to mysle ze PN nie bedzie stac i sie patrzyc jak ich bijecie.

PS: blokowlaiscie PN zeby nie opisciolo d lair, atakowliscie ich noob chary i Tharrina + Lady Jah, i ty to nazywazs ze ni doszliscie do wojny?

PS 2: to po co wlasnie mass rekrutujecie? ;D

Kurier
10-08-2006, 13:16

Not yours,
Cerber.

Szkoda ze Aylithy dawno nie bylo online bo dal loga.. zanim anevarix zaatakowal Tharrina...
Bal sie tylko go utrzymac na pz jak Tharrin zaczal walczyc z nim gdy go odciagnal od mostku...

Masz 14 lat wiec trudno ci pojac pewne fakty malutki jeszcze..
A klamstwem daleko nie zajedziecie!!
1. Jestesmy przyjaciolmi!
2. jestesmy zdesperowani!
3. chcielismy cieszyc sie gra i zostalismy zmuszeni do wojny wiec teraz sie juz nie wycofamy!!- Wiekszosc walczy tutaj o swoa mozliwosc expienia, pomocy bliskim, SPOKOJU!
Ten kto stanie na drodze....
Pozdro dla normalnych(dojrzalych) graczy z Łodzi!!:cup:

Ajron 88
10-08-2006, 13:20
@Dead Cerber Aylitha jest w wojnie przeciwko PN , probowanie "wtryniac" sie w walke to bezposrednia ingerencja w wojne , "what goes around comes around".

Dead Cerber
10-08-2006, 13:28
@ Kurier n/c :rolleyes:

@ Pawlon
My trapowaliśmy przejście przez mostek? Hmm mi się wydaje że były to noob chary PN -.-'.

Co do rekrutacji... Rekutujemy tylko dobrych kolegów więc nie wiem czy jest to mass recruiting.

Kurier
10-08-2006, 13:45
@ Kurier n/c :rolleyes:

@ Pawlon
My trapowaliśmy przejście przez mostek? Hmm mi się wydaje że były to noob chary PN -.-'.

Co do rekrutacji... Rekutujemy tylko dobrych kolegów więc nie wiem czy jest to mass recruiting.

No to tu pokazales klase wlasnie maly! Brawa dajcie malpce banana w nagrode za IQ powyzej 40:cup:

A kto mial mostek blokowac? HWL?????
Niektorzy nie staja sie nobami oni sie nimi rodza...-.-
Oczywiscie ze to byl nasz blok- zeby nikt sie nie mieszal do wojny!!!! Oni ja chcieli, oni zaczeli, my ja skonczymy!
Ale problem polega na tym ze gdy jzu chcielismy D lair opuscic to kto go blokowal? WY!X(
Dopiero sie wyplacic z jednej prosto by wplatac sie w inna( i do tego zrekrutowanych "kolegow":cup: " Brawa dla An"oob"evarixa!:baby:

A co do rekrutacji to robcie tak dalej i jeszcze HWL wam wypowie wojne.. Bo sie staniecie silni jak PN8o W koncu polwa z was sie wyplacila z poprzedniej to wyplacicie sie i z tej;)

thewojtek
10-08-2006, 13:49
Tak, NR doszlo do wojny.... pomagajac HWL, oni chyba sa uzaleznieni.....od placenia paymentow... niedawno zaplacili HWL a juz sie do nich dolanczaja.... i pewnie znow jako 1wsi beda placic....

Nie? a co robilo? probowalo pomoc Aylithi z ktora de fakto jestesmy w wojnie... bili naszych(PN) blokowali ich.... ehhh tak to jest czasem i to nie nikt inny jak lider gildi....

@Crown Merfolk

prosze wyjdz z NR....

Not yours,
Cerber.

To tez moj kolega, ale co z tego? pomagajac mu w moim odczuciu ingerujecie w sprawy miedzy HWL a PN czyli w wojne..... i to po stronie HWL ktorej jeszcze niedawno placiliscie... a po stronie PN/strugglers/Dominion nie ma kolegow? o,0 wy poprostu lizecie na maxa dupe hwl.... jak juz przegrywac to z honorem....ale czy 14-latek moze wiedziec co slowo "honor" oznacza....

Princess Agusia
10-08-2006, 14:09
[QUOTE=thewojtek]Nie? a co robilo? probowalo pomoc Aylithi z ktora de fakto jestesmy w wojnie... bili naszych(PN) blokowali ich.... ehhh tak to jest czasem i to nie nikt inny jak lider gildi....

NR probowalo pomoc Aylitha... bo to kumpel a kumplom sie pomaga i tyle .. ale NR nie dolacza do wojny stajac po stronie HWL... tak ciezko to zrozumiec ???:p

Dragon86
10-08-2006, 14:09
Co jak co, ale jaka kolwiek pomoc z osob pozawojna to besposrednia ingerencja w wojne wiec tak jakby tez dolaczenie do niej:p

Kurier
10-08-2006, 14:17
[QUOTE=thewojtek]Nie? a co robilo? probowalo pomoc Aylithi z ktora de fakto jestesmy w wojnie... bili naszych(PN) blokowali ich.... ehhh tak to jest czasem i to nie nikt inny jak lider gildi....

NR probowalo pomoc Aylitha... bo to kumpel a kumplom sie pomaga i tyle .. ale NR nie dolacza do wojny stajac po stronie HWL... tak ciezko to zrozumiec ???:p

skoro kumplom sie pomaga to czemu nikt z Hwl mu nie ruszyl na pomoc.. 4 osoby byly online w tym czasie:p
Za probe uratowania kogos kto jest w wojnie atakujac kogos kto w ta wojne jest zamieszany samemu sie mieszacie- czy to tak trudno zrozumiec???-.^

Dziekujcie leaderowi!!
Welcome!:evul:

dressu
10-08-2006, 14:22
NR co wy za przeproszeniem odp*******lacie?! TO JEST WOJNA , jak mozecie pomagac swojemu koledze Aylitha (slowa dead cerbera) skoro on sam dobrowolnie dolaczyl do tej wojny! No to by tego brakowalo jeszcze by ta gildia dolaczyla do wojny przeciwko PN , Struggles, przeciez tam prawie polowa osob byla w Dominion , no ale skoro chcecie ten swoj lepszy swiat miec razem z hwl to prosze bardzo , pomagajcie im dalej potem zobaczycie jeszcze

Jedno mnie ciekawi pytanie na ssie widac Rostek-Horn , on pomagal PN czy byl przeciwko im?

thewojtek
10-08-2006, 14:35
NR co wy za przeproszeniem odp*******lacie?! TO JEST WOJNA , jak mozecie pomagac swojemu koledze Aylitha (slowa dead cerbera) skoro on sam dobrowolnie dolaczyl do tej wojny! No to by tego brakowalo jeszcze by ta gildia dolaczyla do wojny przeciwko PN , Struggles, przeciez tam prawie polowa osob byla w Dominion , no ale skoro chcecie ten swoj lepszy swiat miec razem z hwl to prosze bardzo , pomagajcie im dalej potem zobaczycie jeszcze

Jedno mnie ciekawi pytanie na ssie widac Rostek-Horn , on pomagal PN czy byl przeciwko im?

nie pomagal, nie wiem skad sie tam wziol :P

Aylitha to Aylitha nie mam nic do niego ale pomagajac mu w czasie wojny czyli nam przeszkadzajac dolaczyliscie do niej, enjoy

Satan666
10-08-2006, 14:52
Pawlon moze sie ujawnisz kim jestes? Po 1. Ane nie rekrutuje wrecz przeciwnie wywalil kilku czlonkow, a przyjal kilku dobrych kolegow, jesli to nazywasz masz rekrutacja to Gz, Po 2. nie chcemy zadnej wojny, Ayli to nasz kolega wiec mu pomagalismy, nie calemu HWL, wiec n/c...

thewojtek
10-08-2006, 14:58
Pawlon moze sie ujawnisz kim jestes? Po 1. Ane nie rekrutuje wrecz przeciwnie wywalil kilku czlonkow, a przyjal kilku dobrych kolegow, jesli to nazywasz masz rekrutacja to Gz, Po 2. nie chcemy zadnej wojny, Ayli to nasz kolega wiec mu pomagalismy, nie calemu HWL, wiec n/c...
czemu Aylithi a nie PN w ktorym tez napewno macie kilku znajomych, przeciez to aylitha doszedl do gildi z ktora duza czesc z was walczyla 1 miesiac temu.... n/c

Satan666
10-08-2006, 15:01
czemu Aylithi a nie PN w ktorym tez napewno macie kilku znajomych, przeciez to aylitha doszedl do gildi z ktora duza czesc z was walczyla 1 miesiac temu.... n/c

Ja nie walczylem, a takze nie mam kolegow w PN

pawlon
10-08-2006, 15:04

sorry, ayli~ byl tez "kolega" krupnika, tharrina i polowy PN, i co zrobil? ukradl cale krupnika eq jak krupnik rzucal tharrinowi, tharrin pozwalal bo myslal ze on z nimi, a co sekudne pozniej? skull i bije krupnika - to tak a propo kolezenstwa. mial ochote dolaczyc do HWL? prosze bardzo, mogl to zrobic wczesniej i by bylo jasne kto jest z kim a nie wbijac sie "po kolezenksu" w plecy.

NR atakowalo takze noob chary PN i Lady Jah blokujaca mostek..

PS: co do tego co napisalem o mass rectutingu, w ciagu tygodnia liczebnosc waszek gildii wzrosla o 10-15 osob.

PS 2: szkoda mi troche paru z was jak np Delewu ktory zadaje sie jeszcze wczoraj placil HWl z jakiegos beznadziejnego powodu. gdzie wtedy byl wasz kolega Aly~ zeby mu pomoc? i gdzie wtedy byla cala gildia zeby wesprzec membersa w potrzebie? odpowiedz "aly~ mial to w dupie a reszta z jego gildii tez". wiec przestan pierdzielic glupoty o pomaganiu koledze bo to bzdura, poza tym nic mu nie pomogliscie. PN samo go wypuscilo z trapa poniewaz doszli do wniosku ze maja za mala sile ze soba zeby go ubic, waszej roli w tym nie bylo.

Satan666
10-08-2006, 15:08
Ayli nie bylo online, a on sie bal, a odpowiedz na pytanie kim jestes?

Habadaja
10-08-2006, 15:25
Ayli to poprostu boji dudek. Cale hwl jest cwane w grupce a jak by bylo 1vs1 to by jeden z hwl zwiewal.X(

pawlon
10-08-2006, 15:38
Ayli to poprostu boji dudek. Cale hwl jest cwane w grupce a jak by bylo 1vs1 to by jeden z hwl zwiewal.X(

wiesz w tibii prawie zadnej walki nie da sie rozstrzygnac 1 vs 1... wiec to nie argument.

Princess Agusia
10-08-2006, 15:44
[QUOTE=Habadaja]Ayli to poprostu boji dudek. Cale hwl jest cwane w grupce a jak by bylo 1vs1 to by jeden z hwl zwiewal.

Lol czlowieku mowisz 1v1 to czemu all PN lalo Ayl a nie 1v1???...To chyba logiczne ze HWL lepiej sie czuje w grupce ,PN napewno tez.. kwestia tego ktora z grupek bedzie lepiej zoorganizowana...

thewojtek
10-08-2006, 15:46
sorry, ayli~ byl tez "kolega" krupnika, tharrina i polowy PN, i co zrobil? ukradl cale krupnika eq jak krupnik rzucal tharrinowi, tharrin pozwalal bo myslal ze on z nimi, a co sekudne pozniej? skull i bije krupnika - to tak a propo kolezenstwa. mial ochote dolaczyc do HWL? prosze bardzo, mogl to zrobic wczesniej i by bylo jasne kto jest z kim a nie wbijac sie "po kolezenksu" w plecy.

NR atakowalo takze noob chary PN i Lady Jah blokujaca mostek..

PS: co do tego co napisalem o mass rectutingu, w ciagu tygodnia liczebnosc waszek gildii wzrosla o 10-15 osob.

PS 2: szkoda mi troche paru z was jak np Delewu ktory zadaje sie jeszcze wczoraj placil HWl z jakiegos beznadziejnego powodu. gdzie wtedy byl wasz kolega Aly~ zeby mu pomoc? i gdzie wtedy byla cala gildia zeby wesprzec membersa w potrzebie? odpowiedz "aly~ mial to w dupie a reszta z jego gildii tez". wiec przestan pierdzielic glupoty o pomaganiu koledze bo to bzdura, poza tym nic mu nie pomogliscie. PN samo go wypuscilo z trapa poniewaz doszli do wniosku ze maja za mala sile ze soba zeby go ubic, waszej roli w tym nie bylo.

nie pomogli bo sie bali :P .... teraz zawsze expiac patrz na vip liste anevarix po pewnego pieknego dnia pojawimy sie jak slonce nad linia horyzontu podczas poranka

Tiplik
10-08-2006, 15:52
walak 1v1 ryckow na 120lvl+ trwala by kilka dni.
PN nie chcialo wojny.
PN nie walczy o wladze.
PN bylo gildia przyjaciol i taka pozostanie, bo kazdy kto nam pomaga jest naszym przyjacielem.
PN chcialo spokojnie grac, ale "wielkie" hwl nie dalo nam takiej mozliwosci, wiec my bedziemy walczyc, moze i nie mamy doswiadcznia w walce, ale gramy ze soba juz kupe czasu i znamy sie bardzo dobrze(nie jedna flaszke wypilismy),
miejmy nadzieje ze ta wojna sie szybko zakonczy i ze znow bedziemy mogli spokojne grac, bo tylko na tym nam zalezy.

Wiec smuci mnie to jak ktos pisze ze tylko pomagal koledze z hwl, kolega kolega a wojna to co innego, kto pomaga hwl w wojnie, i tym samym staje przeciwko nam to chyba walczy przeciwko nam, suma sumarum dolacza do wojny.

Satan666
10-08-2006, 16:21
Pawlon widze ze jestes nie kulturalny i nie odpowiadasz na pytania

Rybzor
10-08-2006, 16:24
Chyba sie nie łudzisz, ze pawlon napisze Ci jaki ma nick w Tibii? ; P

ŻaQ
10-08-2006, 16:31

Przekop ten temat, a sie dowiesz kim jest Pawlon... A zreszta po co Ci to wiedziec? Mozesz byc pewien ze jest w samym srodku tej wojny i to powinno Tobie wystarczyc...

dressu
10-08-2006, 17:40
Ehh czy wy "Polacy" nie mozecie tego zrozumiec ze to jest wojna? (mowie tu to gildii NR) , jak mozecie takie bzdury pisac ze pomagaliscie tylko swojemu koledze , przeciez on wyszedl z gildii waszej i dolaczyl do wojny wiec nie pchajcie za przeproszeniem swojej dupy tam gdzie nie trzeba bo wasze argumenty sa gowno warte ze pomagaliscie koledze. TO JEST WOJNA ! Niech ktos z was jeszcze raz sprobuje pomoc swojemu koledze to bedziecie tego zalowac

thewojtek
10-08-2006, 17:47
anevarix zadeklarowal sie na forum.tibia.com ze jego gildia bedzie neutralna i mam nadzieje ze tak zostanie ;))

Tragicall
10-08-2006, 18:13
Mam prośbę do was pierzmy swoje brudy na tym forum, aby respektu nie tracić w oczach innych nacji. Zadbajmy trochę o swój wizerunek, bo nikt za nas tego nie uczyni.
Anevarix mam nadzieję, że następnym razem przemyślisz sprawę zamiast obrażać na międzynarodowym forum. Nie mieszaj jednego forum z drugim.
Respect...

Kurier
10-08-2006, 20:05
Ehh czy wy "Polacy" nie mozecie tego zrozumiec ze to jest wojna? (mowie tu to gildii NR) , jak mozecie takie bzdury pisac ze pomagaliscie tylko swojemu koledze , przeciez on wyszedl z gildii waszej i dolaczyl do wojny wiec nie pchajcie za przeproszeniem swojej dupy tam gdzie nie trzeba bo wasze argumenty sa gowno warte ze pomagaliscie koledze. TO JEST WOJNA ! Niech ktos z was jeszcze raz sprobuje pomoc swojemu koledze to bedziecie tego zalowac

Ja twierdze ze ane~ chcialby sie wykazac ze pomogl Aylithie jak ten byl trapniety by w przyszlosci jak hwl bedzie juz bez zadnego zagrozenia miec u niego plecy:baby:
Szkoda ze to zalosne mzonki dziecka, ktore samo nic na tym serwerze nie znaczy..(niech przypomne sobie kto najglosniej krzyczal ze dominion wygra i sie nie poddaja..? jakies sugestie?-.^.. mmmm nikt nie wie?? mala dac podpowiedz?? ok:) kto sie splacil i zrobil nowa gildie a teraz kozaczy?? Tak tak brawo dla pani z pierwszego rzedu, ona widac wie wszystko:))
Mam dalej ciagnac temat?-.^

NR- Ile wam tlumaczyc ze skoro lider zaczyna atakowac playerow walczacych o swoj spokoj gdyz zostali sila wciagnieci do wojny, to rowniez wypowiada im wojne kopiac lezacego i tak juz neutral guilda...-.-
@Anevarix- Obys mial sie malpeczko na bacznosci bo za tego bolca co nie jednemu z nas sypnales bysmy mieli pz szybko ci sie nazbieralo:p

Powtarzam jeszcze raz:
Nie my chcielismy wojny, wladzy na serwerze, pieniedzy za free...!!
Chcielismy spokoju i radosci z gry z przyjaciolmi!!
Zostalo nam to odebrane;(
Jako zdesperowani(tak dobrze widzicie- ZDESPEROWANI)mamy zamiar walczyc o prawo do czerpania przyjemnosci z tibii, na ktora wiekszosc z nas poswiecila wiele miesiecy jezeli nie lat!!

P.S.Chcieliscie walczyc z Hwl przeciw komus? macie szanse.. obyscie za szybko od noob charow nie padali a jezeli juz to chociaz nie noscie aoli:p
Over and out!:evul:

Lord Hybrid
10-08-2006, 20:35
A ja powiem tylko tylko że wczoraj złamałem ręke (prawą i jestem praworęczny) i dzisiejsza gra była dla mnie masakrą.

Co do Aylithy to przestańcie traktować tą głupa gierke tak na serio. Znamy sie z Ayl~~ już długo a to że dołączył do HWL to jego wybór. Tak samo jest w wojnie, i mimo że po przeciwnej stronie to nie będe miał do niego żalu jak np. to on złapie na mnie fraga. Dajcie ludziom spokojnie grać i decydować o tym co robią a ja jestem przekonany że mimo iż teraz kilka osób jest moim "wrogiem" to nadal możemy normalnie rozmawiać a po wojnie to już wogóle all wróci do normy. :)

Co do anevarixa to nie chce go bronić ale wiem że ludzie czasem są ważniejsi niż gildia co własnie zrobił anev pomagając. I nie mówcie że zaczął asslicking po dołączeniu Aylithy do HWL bo oni już przedtem bardzo dobrze sie znali.

thewojtek
10-08-2006, 20:38
A ja powiem tylko tylko że wczoraj złamałem ręke (prawą i jestem praworęczny) i dzisiejsza gra była dla mnie masakrą.

Co do Aylithy to przestańcie traktować tą głupa gierke tak na serio. Znamy sie z Ayl~~ już długo a to że dołączył do HWL to jego wybór. Tak samo jest w wojnie, i mimo że po przeciwnej stronie to nie będe miał do niego żalu jak np. to on złapie na mnie fraga. Dajcie ludziom spokojnie grać i decydować o tym co robią a ja jestem przekonany że mimo iż teraz kilka osób jest moim "wrogiem" to nadal możemy normalnie rozmawiać a po wojnie to już wogóle all wróci do normy. :)

Co do anevarixa to nie chce go bronić ale wiem że ludzie czasem są ważniejsi niż gildia co własnie zrobił anev pomagając. I nie mówcie że zaczął asslicking po dołączeniu Aylithy do HWL bo oni już przedtem bardzo dobrze sie znali.

ale niezle Ci szlo, dolacz do PN

Zostawcie Aylithe.. my tez musielismy sobie kilka rzeczy wyjasnic i to ze jest w HWL wcale nie znaczy ze otwierajac channel z nim beda leciec same slowa uwazane za wulgarne

PolishDrinker
10-08-2006, 20:55

Co post to zabawniejszy. hahahahahahahahahaha Ayli to nasz kolega wiec mu pomagaliśmy hahahahahahah To pomóż mu expić, w huncie, quescie, ale nie w wojnie. Czy wy wiecei co wy mówicie? hahahaha

Pawio
10-08-2006, 21:06
@PN
Czy myslelisciecie o zasileniu swoich szeregów ludźmi z Strugglers?

Dragon86
10-08-2006, 21:31
PN to gildia przyjaciol wiec po co im ludzie z strugglers i tak juz walcza po jednej stronie ;)

Fan of Slip and SOAD
10-08-2006, 21:48
A co do tego pz... To sie Anevarix nie popisal/a... Ja jak latalem z 10 membersami od patsow, kiedys na plecach, to padlem dopiero po 5h uhania (niestety sie skonczyly uhy)... Wiec wszystko zalezy od Ciebie, a nie od ilosci wrogow. !! ;)

Hehe.. ciekawe co ta wojna nowego wniesie na server... Pokoju to na galanie nie bylo dluzej niz na kilka miechow ;/

Lord Hybrid
11-08-2006, 00:04
Hehe co do struggers/dominion to są 3 podstawowe drogi jakimi mówią że pójda:

1. Metoda "na Corlica" czyli nie logujemy sie kilka miechów, mamy wszystko w du*** i czekamy na jakaś wojne za kilka miechów między zupełnie nowymi gildiami by wrócić na galane jako neutral.

2. Metoda "na Jana" czyli logowanie i jakaś akcja jak na przykład dzisiaj i chęc zdobycia chociaż fraga. mimo że siły na to nie wskazują.

3. Metoda "paymenta" płacenie po raz kolejny za wolność po 400-500k i myśl że już wszystko jest ok i że jesteśmy już wolni i zaje**ści.

Co do całej wojny to zbierając all informacje dopiero koło września będzie dokładnie wiadomo kto gra, kto zmienił server i kto będzie walczył gdyż większość poprostu ma wakacje :)

Jeśli chodzi o łączenie gildii to jeszcze można poczekać aż HWL narobi sobie wrogów jak np. CoO albo Dwarfhood? Kto wie ale ja bym sie nie zdziwił :]

Btw. Pozdro dla all czytających ten temat i dla zioma Pawlona którego tak lubie :)

thewojtek
11-08-2006, 00:31
Moim zdaniem Solution......:P

pawlon
11-08-2006, 00:40
Btw. Pozdro dla all czytających ten temat i dla zioma Pawlona którego tak lubie :)

ohh dziekuje, i nawzajem ;)

Qreew
11-08-2006, 03:01
a mnie nike nie pozzdowi? :( (jestem lekko pijant)

pawlon
11-08-2006, 03:16
wcale nie tak lekkol;]

lol alkoholiku idz spac! a jak pijesz to nie pij sam!

tylko "cham" pije sam xD

Krupnik86
11-08-2006, 10:06
@Agusia

Tak ciezko jest zrozumiec ze pomagajac mu ingerujecie w nasze dzialania wojne? Nie wazne czy jest waszym kolega czy nie, sam dobrowolnie dolaczyl do HWL. Czyli wybral co chcial. Juz pomijajac temat jego asslickerstwa.

@Anevarix Mozna prowadzic dyskusje bez wzajemnego obrazania sie. Zarowno tutaj jak i na tibia.com, ale coz jak sie nie ma argumentow, ida obelgi w ruch.

Pozatym ja was naprawde nie rozumiem, najpierw walczycie przeciwko HWL, (Hail Dominiom till The End!) potem im sie splacacie a teraz im pomagacie B)

Qreew
11-08-2006, 10:24
Pawlon... pilem za Twoje zdrowie, a Ty jeszcze syczysz :D

Rumcio
11-08-2006, 11:00
lolz.... mysle ze pn poprostu mial malo przymyslany masslog... jezeli taka grupka ida na 134 ek bardzo doswiadczonego to neiwiem czego oczekiwali lolz... z tego co wiem jesli Aylitha mial by mane na exori to padl by Navoxiv...
o Krupniku juz niewspomnie....
Neima to jak czaskac 134 ek z Fe <buhaha>

Pare postow Wyzej Krupnik.
Wole Walczyc z Hwl niz Z takim kims jak Ty....aa i thx za c arma i c legi do domku :)
(rs rox)

~Vic

thewojtek
11-08-2006, 11:04
lolz.... mysle ze pn poprostu mial malo przymyslany masslog... jezeli taka grupka ida na 134 ek bardzo doswiadczonego to neiwiem czego oczekiwali lolz... z tego co wiem jesli Aylitha mial by mane na exori to padl by Navoxiv...

Wole Walczyc z Hwl niz Z takim kims jak Ty....aa i thx za c arma i c legi do domku :)
(rs rox)

~Vic

Cos nie pasuje? a ty CO zrobiles podcas calej wojny Dominion vs HWL? tylko 1dna rzecz.. zaplaciles wiec sie nie wymadrzaj -,-

btw. Maciek(aylitha) nie robil sobie pz locka.... wiec nie wiem czy by Navo padl :P

Rumcio
11-08-2006, 11:08
Cos nie pasuje? a ty CO zrobiles podcas calej wojny Dominion vs HWL? tylko 1dna rzecz.. zaplaciles wiec sie nie wymadrzaj -,-

btw. Maciek(aylitha) nie robil sobie pz locka.... wiec nie wiem czy by Navo padl :P

A co mialem robic jak cale dominion nic nierobilo oO? Ffs
i nigdy nic nie zrobi..
A zreszta co ja Ci bede tlumaczyl..

thewojtek
11-08-2006, 11:38
i nigdy nic nie zrobi..
Wiec jezeli nic nie robiles to nie komentuj tego Co zrobilismy jako PN ok?
btw. z "tych fe" Ty bys sie nie wyuhal-,- wiec stfu

Lord Hybrid
11-08-2006, 12:12
Wiec jezeli nic nie robiles to nie komentuj tego Co zrobilismy jako PN ok?
btw. z "tych fe" Ty bys sie nie wyuhal-,- wiec stfu

Do do tych 6 FE to był faktycznie poroniony pomysł bo mimo że waliły w Aylithe to jeszcze ja i Krupnik obrywaliśmy i waste Uhy -.-

Tragicall
11-08-2006, 12:18
i nigdy nic nie zrobi..

Ehh, Rumciu przy całej estymie jaką darzę twoje działania miałeś czas się wykazać, efekty wszyscy znamy. Teraz nie krytykuj innych, tylko wspomagaj ich konstruktywnymi radami lub też zamilknij na wieki i nie strzęp swego języka, a naszych nerwów nadaremnie.

Pawio
11-08-2006, 12:22
@Rumcio
Tobie powinni zrobic paymenta 10000000000k za asslickerstwo.. w końcu tak jest z sharowanymi charami... ;)

Bartol1
11-08-2006, 13:00

(rs rox)

~Vic

Nie ma to jak "czaskać" bezsensowne posty na forum wymadrzajac sie, nie robiac nic... Nastepnym razem pogadaj z 2 ownerem, w 2 moze wymyslicie cos z sensem...
A co do tego ze mialem zginac... Nie wiem jakim cudem Aylitha mial wyciagnac z exori hit za 400+ ?? ;)

Bartol1
11-08-2006, 13:03
i nigdy nic nie zrobi..

Dominion dalej nic nie robi, my jakos nie stoimy bezczynnie w PZ tak jak wy podczas wojny... Na koniec daliscie im latwa gotowke... ;)

pawlon
11-08-2006, 13:11

(rs rox)

~Vic

skoro atak byl taki beznadziejny to czemu aly~ narobil w gatki i blagal kolegow o pomoc? ty przez cala twoja wojenna "kariere" zes sie nawet nie odwazyl wyjsc z dp, fe? pomysl byl niezly moze i byl waste uh ale aly~ mial duzo wiekszy i o to chodzilo, chociarz ty bys na cos takiego nie wpadl zapewne. z tego co mi wiadomo uszedl z zyciem z 2 bp uh, wiec nie wiem czy to byl taki zly pomysl.

PS: taki jestes zsczesliwy z tego twojego c seta? dzieki za wiadomosc od kogo go trzeba odebrac, i zapewniam cie ze to sie stanie :)

Kuczer88
11-08-2006, 13:23
Co do waste Aylitha To było bardzo malutkie w porównaniu do waszego skoro już wam sie sdki skończyły i musieliście zrobic FE (hahahaha) No i jeszcze ten trap :P Krupnik częsciej na redzie niż Ay~ I Lord Hybrid Pisał "Ja już mam mało UH" i tak dalej hmmm to żeczywiscie akcja udana.I wy niby nie stoicie w PZ? hmmmm To wyjdzcie na pole bitwy i rozegrajcie Open Battle, chyba że sie boicie ?:baby:

Kuczer88
11-08-2006, 13:27
Czym nazywacie Asslickerstwo Tym że ktoś sie dogaduje z gildia HWL a wy nie możecie może wystarczy powiedziec jedno miłe słowo.A wy gadacie że każdy jest asslickerem to ,że wy sie zamykacie w jakimś gronie znajomych i nie chcecie poznawac nowych ludzi a szczególnie innych nacji niż Polska, to wasza sprawa.A co do Aylitha ..... ma o co walczyc uwierzcie :)baj baj pozdro gran (sarkazm)

thewojtek
11-08-2006, 13:27
Co do waste Aylitha To było bardzo malutkie w porównaniu do waszego skoro już wam sie sdki skończyły i musieliście zrobic FE (hahahaha) No i jeszcze ten trap :P Krupnik częsciej na redzie niż Ay~ I Lord Hybrid Pisał "Ja już mam mało UH" i tak dalej hmmm to żeczywiscie akcja udana.I wy niby nie stoicie w PZ? hmmmm To wyjdzcie na pole bitwy i rozegrajcie Open Battle, chyba że sie boicie ?:baby:

nom udana byla ;P
Kuczer nie badz taki madry ad. open battle bo narazie nie mamy na niej szans i o tym dobrze wiesz ;P

szkoda ze ta glupia wojna zniszczy nasza przyjazn/znajomosc kiedys jak przegracie mam nadzieje ze wrocimy do naszego stanu znajomosci sprzed miecha ;PP

Kuczer88
11-08-2006, 13:31
Nie czepiaj sie błędów szczególnie ortografficznych ,bo Ty popełniłeś więszky błąd i o tym wiesz.A co to open battle hmmm czy HWL miało kiedykolwiek przewage liczebną ?? Ale wychodzili na open battle tak samo było z UNB~ po przegranej bitwie między kazzo a thais .Rozj**** Patriotów na ank, hmmm...... wiec zawsze są szanse.

thewojtek
11-08-2006, 13:34
Nie czepiaj sie błędów szczególnie ortografficznych ,bo Ty popełniłeś więszky błąd i o tym wiesz.A co to open battle hmmm czy HWL miało kiedykolwiek przewage liczebną ?? Ale wychodzili na open battle tak samo było z UNB~ po przegranej wojnie między kazzo a thais .Rozj**** Patriotów hmmm...... wiec zawsze są szanse.

wiem ze go popelniliem, juz sobie to myslalem ze wytlumaczylismy :( a czy HWL wyszlo kiedys na open battle? Nie..... nie na wczesniej umowiona open battle, aaa jedna byla na Edron...

Kuczer88
11-08-2006, 13:36
Uważasz że akcja przy poczcie kevina (budynek między dwarf bridge a thais). nie była open battle. Była tylko że przemyślaną .A nie tak jak bieganie dominion na edron i wpadanie w trapy :))

thewojtek
11-08-2006, 13:39
Uważasz że akcja przy poczcie kevina (budynek między dwarf bridge a thais). nie była open battle. Była tylko że przemyślaną .A nie tak jak bieganie dominion na edron i wpadanie w trapy :))
Nas bylo chyba 8 onnline wtedy + 0 przygotowania a HWL bardzo dobrze to zaplanowalo :P

Kurier
11-08-2006, 13:42
Nie czepiaj sie błędów szczególnie ortografficznych ,bo Ty popełniłeś więszky błąd i o tym wiesz.A co to open battle hmmm czy HWL miało kiedykolwiek przewage liczebną ?? Ale wychodzili na open battle tak samo było z UNB~ po przegranej bitwie między kazzo a thais .Rozj**** Patriotów na ank, hmmm...... wiec zawsze są szanse.

Dobra malutki zadam ci pytanie: mianowicie jak wygladala wojna Dominion vs. Hwl na poczatku?
Sneak attacki!
Open battle byla 1sza chyba po miesiacu albo wiecej jak doszlo do Hwl wielu wlasnie asslickerow widzac ze oni fraguja a Dominion nic nie robi..
Amy mamy wieksza sile niz na screenach.. niestety jeszcze wakacje sie jeszcze nie skonczyly i rzadko jestesmy wszyscy online..
Ale juz niedlugo:p
aylitha wie teraz ze zdrajcy ida na pierwszy ogien.. to nie koniec!

@Gran~ Z tego co wiem to Gan da jah byl atakowany niedawno przez roffu ale raczej nic z tego nie wyniknie.. chyba ze przegramyto wtedy napewno leci kolejna neutralna gildia..
ciekaw jestem kiedy ludzie przejrza na oczy..

pawlon
11-08-2006, 13:43
Nie czepiaj sie błędów szczególnie ortografficznych ,bo Ty popełniłeś więszky błąd i o tym wiesz.A co to open battle hmmm czy HWL miało kiedykolwiek przewage liczebną ?? Ale wychodzili na open battle tak samo było z UNB~ po przegranej wojnie między kazzo a thais .Rozj**** Patriotów hmmm...... wiec zawsze są szanse.

i wiesz czemu wygrywali? bo za przeciwnikow mieli rumcia, anevarixa, i tym podobnych.

co do waste to sie nie martw, damy sobie rade, inaczej bys spiewal jakby padl, mial szczescie bo kolejnch 2 min by nie przezyl. glupi fart z jego strony i tyle, i kazdy to przyzna.

PS: sd sie nie wszystkim skonczyly, ale i tak bylo za malo shooterow na combo, wiec fe do pomcy byly jak najbardziej na miejscu.

co do asslickerstwa, no sorry ale asslickerstwo a rozmowy to 2 rozne rzeczy, podac ci przeklad asslickerstwa? np bije ktos takiego rumcia, a ten nie dosc ze sra w gacie to pisze do napastnika bez zadnego sarkazmu "<wow>, gratz! nice hits!" xD

Kuczer88
11-08-2006, 13:50
Pierwsza sprawa Kogo zdradził Ay~??Prosze o odpowiedz
Druga sprawa Rumcio stara sie byc miły a za czym to idzie chce poznawac nowych ziomów??
A na tą waszą siłe czekam i chce ją zobaczyc Na (open battle)

thewojtek
11-08-2006, 13:55
Druga sprawa Rumcio stara sie byc miły a za czym to idzie chce poznawac nowych ziomów??
O co ku rwa chodzi? o to ze jeszcze 1,5 miecha temu Rumcio bedac w Dominion tych "ziomkow" mial gleboko w du pie a teraz chce ich poznawac? placac im spory payment nie tak dawno? o,0 troche rozumi trzeba miec, ale w sumie znane przyslowie, jezeli nie mozesz pokonac wroga dolacz sie do niego racja?

pamietaj rumcio, krupnik/thais

hmmm kogo zdradzil? nie byl on w dominion wiec go nie zdradzil, ale w jakims sensie zdradzil Unbre~ ehhh kazdy ma wlasne podejscie do tego... moze zdradzil qmpli ktorych HWL huntuje, mysle ze takich po stronie Dominion mial/ma a jestem pewien ze przynajmniej jednego.....

Kuczer88
11-08-2006, 13:57
NO powiedzcie kogo zdradził Aylitha???
A co do rumcia to hmmm na wojnie do wrogów nie można byc miłym ale teraz to nie są jego wrogowie więc zabraniacie mu sie z nimi zadawac (głupota) I nie ma tu nic do Asslickerstwa-.-

thewojtek
11-08-2006, 14:00
NO powiedzcie kogo zdradził Aylitha???
A co do rumcia to hmmm na wojnie do wrogów nie można byc miłym ale teraz to nie są jego wrogowie więc zabraniacie mu sie z nimi zadawac (głupota) I nie ma tu nic do Asslickerstwa-.-

nie zabraniamy ale jeszcze te 2 miecchy temu mowil ze jakie to sa "ku rwy" , "su ki" itp.

Tragicall
11-08-2006, 14:04

Kurde analizując ostatnie wojny na Galanie to otwartych bitew było jak na lekarstwo, a teksty w stylu wyjdźcie na open battle przy wyraźnej przewadze liczebnej wroga to czyste podżeganie do samobójstwa.

Akcja u Kevina jest natomiast przykładem typowego ataku podjazdowego i do open battle zaliczać sie nie może.

Kuczer88
11-08-2006, 14:05
Hmmm zdradził unb~ w jaki sposób?? przeciesz venezuala ma wszystkich głeboko w du***. I każdy o tym wie i nie ma tu mowy o żadnej zdradzie .A co do polaków (kim jest polak?)to że Ay~ jest polakiem to znaczy że nie może walczyc przeciwko nim ??(głupota)Jak Ay~ dołączył do HWL to Demi zaczął go wyzywac tak samo Lady słodziutka wyzywała od frajerów catrishie i to są wasi polacy (zaje****)

pawlon
11-08-2006, 14:14
Hmmm zdradził unb~ w jaki sposób?? przeciesz venezuala ma wszystkich głeboko w du***. I każdy o tym wie i nie ma tu mowy o żadnej zdradzie .A co do polaków (kim jest polak?)to że Ay~ jest polakiem to znaczy że nie może walczyc przeciwko nim ??(głupota)Jak Ay~ dołączył do HWL to Demi zaczął go wyzywac tak samo Lady słodziutka wyzywała od frajerów catrishie i to są wasi polacy (zaje****)

ehh zrozum nie o to biega, nie tlumacz zachowania jednej osoby tym ze innym brakuje kultury osobistej.

czy ktos zabrania rumciowi sobie rozmawiac z HWL? oczywiscie ze nie, ale asslickerstwo to nie tylko to co mowisz, ale PRZEDEWSZSYTKIM jak to mowisz, liczy sie czyjs stosunek i postawa. nie widze powodu dlaczego polacy mieli by nie walczyc przeciw polakom tylko dlatego ze to tez polacy, ale moze mi powiesz co ma ayl~ do pN? albo do bylego FS? bo to przeciw nim doszedl do wojny, powszechnie wiadomo ze dominion juz nie walczy.

a co do zdrady to chodzi o to ze poprostu wbil krupnikowi noz w plecy kradnac jego eq, skoro ma problem do kondy, mogl dolaczyc do HWL wczesniej kiedy nie bylo jasne ze wygrali, dojscie do zwyciezcy to zadna chwala, a skoro mial problem do kurpnika, PN I FS to przez wczesniejszy czas udajac kolezenstwo czy nawet przyjazn z paroma z nich, dolaczajac przeciw nim potem, popelnil swojego rodzaju zdrade. mam nadzieje ze taka odpowiedz cie zadowala.

thewojtek
11-08-2006, 14:16
A ktos taki jak Gran Deah, jego nie zdradziles? o,0 venezuela nie ma w dupe, Vidente ma lagi, lord angel i van hel~ juz nie istnieja... to kto tam ma walczyc? o,0 zreszta sa wakacje nie kazdy spedza je przed kompem

lece, potem sie bede z wami klocil tj. dyskutowal

Kuczer88
11-08-2006, 14:18
ehh zrozum nie o to biega, nie tlumacz zachowania jednej osoby tym ze innym brakuje kultury osobistej.

czy ktos zabrania rumciowi sobie rozmawiac z HWL? oczywiscie ze nie, ale asslickerstwo to nie tylko to co mowisz, ale PRZEDEWSZSYTKIM jak to mowisz, liczy sie czyjs stosunek i postawa. nie widze powodu dlaczego polacy mieli by nie walczyc przeciw polakom tylko dlatego ze to tez polacy, ale moze mi powiesz co ma ayl~ do pN? albo do bylego FS? bo to przeciw nim doszedl do wojny, powszechnie wiadomo ze dominion juz nie walczy.

a co do zdrady to chodzi o to ze poprostu wbil krupnikowi noz w plecy kradnac jego eq, skoro ma problem do kondy, mogl dolaczyc do HWL wczesniej kiedy nie bylo jasne ze wygrali, dojscie do zwyciezcy to zadna chwala, a skoro mial problem do kurpnika, PN I FS to przez wczesniejszy czas udajac kolezenstwo czy nawet przyjazn z paroma z nich, dolaczajac przeciw nim potem, popelnil swojego rodzaju zdrade. mam nadzieje ze taka odpowiedz cie zadowala.
Niestety mnie taka odpowiedz nie zadowala ponieważ , kto powiedział że krupnik To jego kolega i ten jak on ma tharrin Hmmm to są ludzie zamknięnci w swoim srodowisku i nie chcący pomagac innym a to że Aylitha dołączył do HWL to co miał stac z boku i patrzec jak go biją skoro przyłączył to pomógł im Co?? zdrada hahahaha smieszni jestescie

pawlon
11-08-2006, 14:32
Niestety mnie taka odpowiedz nie zadowala ponieważ , kto powiedział że krupnik To jego kolega i ten jak on ma tharrin Hmmm to są ludzie zamknięnci w swoim srodowisku i nie chcący pomagac innym a to że Aylitha dołączył do HWL to co miał stac z boku i patrzec jak go biją skoro przyłączył to pomógł im Co?? zdrada hahahaha smieszni jestescie

Tharrin byl zapraszany do HWL ze 20x, nigdy sie nei zgodzil dojsc, aylithy nikt nie bil wiec co ty mowisz na temat stania z boku i patrzenia jak go bija? mowisz o tym jak lali krupnika? tak mogl stac i sie nei doalczac, wybarl wbicie noza w plecy. co do kolezenstwa to owszem jego postawa cos takeigo sugerowala, propozycje wspolnych questow, czy prosby o pomoc zeby jemu pomoc w exlporersie itp

jesli uwazasz ze jak kogos bija i ty to widzisz to wez sie dolacz bo w kupie razniej to wsoplczuje. i moglbys wreszcie przestac bronic rumcia itp bo obaj wiemy ze jego postawa jest smieszna i nie ma racji. ty chociarz uzywasz jakis argumentow a to juz cos ;)

Kurier
11-08-2006, 14:40

Mam wrazenie ze nie wiesz jak to wbil krupnikowi plecy cos ostrego ostatnio
-.^
Rumcio mily? buahaha Jak tylko sobie przypomne jak komus pz trzymal w thais bo tamtem mial skulla.. a ze rumcio sam za slaby byl zeby bic to pz trzymal.. niestety ktos sie zatroszczyl ze wpadlo po 2 minutach po rumcia 5 osob ale ten juz jak uslyszal ze po niego ida zwial radoscnie do depo;]
To do poznwania ziomkow(jezeli maja nizszy lvl o 10-20 to z nimi nie gada i wogole ich oleje bo nie maja wladzy.. a czesto tacy maja wieksza wladze niz sie wam wszystkim wydaje)
A swoja droga kogo rumcio chce poznawac hmm? tych co maja cos do powiedzenia i znajomosci bo zwykle szaraczki takie jak my raczej poznawalismy tych "nowych" czesto wprowadzajac nobkow w swiat tibii i dajac im poczatkowa protekcje nim nie stana na wlasne nogi..
Pozdro dla rumcia i wszystkich co sie splacili.. bo my nie zaplacimy;]
Aco do open battle to mzoesz juz skonczyc.. bedziemy chcieli open battle to sami zorganizujemy a na razie bedziemy robic to co chcemy, jak chcemy i nikt nas nie zmusi bysmy robili to inaczej:baby:

Rybzor
11-08-2006, 14:52
No i zabijcie tego rumcia w koncu, bo wraz z Jeff~ zabił mi kumpla niedawno za darmo : )

Fan of Slip and SOAD
11-08-2006, 16:00
Heh.. Tak czytam i czytam i musze powiedziec, ze jest to jedna z sensowniejszych wojenek na galanie..

Kubczer88 wez moze juz sie zamknij, bo ta konwersacja "lekko" Cie przerasta.

CZytajacy ten temat moze nie zajarzyc akcji na servie i powodu wojenki.. ja tez do konca tego nie zglebilem. Wiec moze ktos strzeli jakies podsumowane??

Aha i nie ma to jak zaplacic z 400k +/- za swoja "wolnosc" toc to jest smieszne..
(Nie ma jak free item z 40cc <buahhaha)

Princess Agusia
11-08-2006, 16:08
[QUOTE=Kurier]-.^
(...)To do poznwania ziomkow(jezeli maja nizszy lvl o 10-20 to z nimi nie gada i wogole ich oleje bo nie maja wladzy.. a czesto tacy maja wieksza wladze niz sie wam wszystkim wydaje) (...)

I tu sie moj drogi mylisz.. ja mam o 78 lvl nizszy niz on i nie mam rzadnej wladzy, a Rumek ze mna normalnie rozmawia...

* Pozdro Rumcio, nie pozwol zeby takie bzdury o Tobie pisali.. spoko ziom jestes :***:p 8o

pawlon
11-08-2006, 16:17
[QUOTE=Kurier]-.^
(...)To do poznwania ziomkow(jezeli maja nizszy lvl o 10-20 to z nimi nie gada i wogole ich oleje bo nie maja wladzy.. a czesto tacy maja wieksza wladze niz sie wam wszystkim wydaje) (...)

I tu sie moj drogi mylisz.. ja mam o 78 lvl nizszy niz on i nie mam rzadnej wladzy, a Rumek ze mna normalnie rozmawia...

* Pozdro Rumcio, nie pozwol zeby takie bzdury o Tobie pisali.. spoko ziom jestes :***:p 8o

bo jestes dziewczyna... i to do tego o takim podejsciu a nie innym...

Fan of Slip and SOAD@
ogolnie wojna zaczela sie od zabicia ascario, potem krupnika a pozniej takze tharrina i zimpixy second. powodem bylo jak mowi HWL ze PN kilkakrotnie grozila HWL wojna. jest to nie do konca prawda i zostalo przekrecone i wyciete z kontekstu na uzytek HWl.

PolishDrinker
11-08-2006, 16:20

Nawet nie wiesz jaki śmieszny jesteś ty.
Patrząc na to, jakie niektórzy komenty dają, na zachowanie Rumcia, Anevarixa i innych twardzili, na to jak się tłumaczą, co zrobili w poprzednich bitwach w innych gildiach, na to jak niektórzy są naiwni i jak wierzą w obietnice HWL to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać...

Muki
11-08-2006, 17:32
[QUOTE=Kurier]-.^

A tak z ciekawosci zapytam z ktorym ownerem rUmcIa? czy moze z wszytkimi? a wy czekajcie az wam sie dobiora do d**y HWL i wtedy dopeiro bedziecie zalowac ze nie byliscie razem z PN(mowie o NR)

thewojtek
11-08-2006, 18:31
poprostu GL z takim podejscie do zycia......
Rumcio mam nadzieje ze oddasz eq Krupnika po dobroci, albo odbierzemy siłą je ;) take care!

Lord Hybrid
11-08-2006, 18:34
Czym nazywacie Asslickerstwo Tym że ktoś sie dogaduje z gildia HWL a wy nie możecie może wystarczy powiedziec jedno miłe słowo.A wy gadacie że każdy jest asslickerem to ,że wy sie zamykacie w jakimś gronie znajomych i nie chcecie poznawac nowych ludzi a szczególnie innych nacji niż Polska, to wasza sprawa.A co do Aylitha ..... ma o co walczyc uwierzcie :)baj baj pozdro gran (sarkazm)

najgłupszy post jaki widziałem. powiedzmy że walczą tylko "znajomi z Polski" i że w PN nie ma innych nacji niż Polacy. LoL i gz głupoty. W każdym swoim poście ujawniasz swój asslicking :]

Rumcio
11-08-2006, 18:53
nieno macie racje lepiej sie przyjaznic tylko z ziomami z waszyh wsi....
(zlotoryja rox)

Tego eq nigdy nie zobaczysz w swoim marnym zyciu hyba ze u mnie i u Aylithi w domku.

pawlon
11-08-2006, 19:23
(zlotoryja rox)

Tego eq nigdy nie zobaczysz w swoim marnym zyciu hyba ze u mnie i u Aylithi w domku.

lol ze zlotoryi jest tylko kilku z PN, ty nawet nie wiesz dziecko gdzie to na 100%, a co do eq, czas pokarze.

PS: jak wygladaja towje rozmowy z nimi z twoim poziomem angielskiego?
HWL: yo
Rumcio: yo, payment?
HWL: 30k, venore
Rumcio, ok sendended, friends plx?

Pawio
11-08-2006, 20:30
@Rumcio
Tacy ludzie jak ty psują nam opinie.... sam jestes wiesniakiem itd itp pozdro dla tego ownera ze szkoly podstawowej :D

Kurier
11-08-2006, 21:10

To juz szczyt..
Kto bil aylithe? HWL? PN? jak Hwl to sie przylaczyl do nich tak? BRAWO dla asslikerstwa:cup:
A co do krupnika i tharrina jezeli oni sa zamknieci w swoim srodowisku i nie pomagaja nikomu to naprawde nie wiesz o nich nic!
Wnioskuje ze powinienes sie zamknac i skonczyc temat bo sie tylko maly kompromitujesz na lamach forum tibii.pl!

Wald_Kerius: edytuj posty

(zlotoryja rox)

A przyznaj sie z jakiej ty wsi jestes? Czesc z PN i Allies jest z miast wiekszych od twojej malutkiej wioski wielokrotnie wiec skad takie wnioski co do zlotoryji?-.^
Poza tym masz cos do ludzi z malych miast?-.^
Przynajmniej oni sa na tyle dojrzali, ze wiedza kiedy stanac do konca po stronie przyjaciol mimo iz mogli by tak jak ty zaplacic i cieszyc sie wolnoscia "do czasu"!
Twoje kozaczenie sie wkrotce skonczy.. zobaczysz;)
A co do marnego zycia.. Skoro twierdzisz ze przyjaznie zawarte w tibii sa marne chcialbym zobaczyc twoje prawdziwe przyjaznie i ludzi ktorzy za ciebie by zgineli w walce tak jak my bedziemy ginac za Krupnika i Tharrina i wielu innych naszych przyjaciol!

Ta ta dzieci, szkoda mojego czasu na te slowne przepychanki...

P.S. wroc do podstawowki pomagac 2giemu ownerowi w polskim bo widac cie przerasta:/ (naprawde wcisniecie "c" w miejscu gdzie powinno sie znajdowac "ch" jest strasnie trudne w twoim wieku..:(

Fan of Slip and SOAD
11-08-2006, 23:02
Nie ma to jak sie ze szwedami przyjaznic... Jak bedziesz im potrzebny to Cie lubia, a potem w dup e pojada. !! Chodzi mi o tych noobow (HWL) z galany.. bo reszta swe jest wporzo..

Rybzor
11-08-2006, 23:21
(zlotoryja rox)

Słownik ortograficzny by sie przydal

PS: jak wygladaja towje rozmowy z nimi z twoim poziomem angielskiego?
Jak on polskiego nie zna...;p

Kuczer88
12-08-2006, 00:20
Nie ma to jak sie ze szwedami przyjaznic... Jak bedziesz im potrzebny to Cie lubia, a potem w dup e pojada. !! Chodzi mi o tych noobow (HWL) z galany.. bo reszta swe jest wporzo..
HAHAHAHAHAHAHA nie ma jak byc rasistą :Pszwedzi Typu konda i oen naprawde są wporzo konda ownował hydry oen d lair?? noob plx xD
raa hmmm najmniejszy PA na galanie każdy go kochał
AHA jesszcze jedno kogo nazywasz nooobem w HWL dominion mając takiego sorca jak konde ma takie combo z sd że sobie nie wyobrażasz Tylko że on nie umie trafic ??to jest noob a nie HWL

Princess Agusia
12-08-2006, 00:25
[QUOTE=Princess Agusia]
A tak z ciekawosci zapytam z ktorym ownerem rUmcIa? czy moze z wszytkimi? a wy czekajcie az wam sie dobiora do d**y HWL i wtedy dopeiro bedziecie zalowac ze nie byliscie razem z PN(mowie o NR)

Ja znam tylko jednego ovnera tej postaci i nie moge mu nic zarzucic jak dla mnie jest ok..A to czy HWL dobierze Nam sie do D**y to chyba prywatna sparwa NR a nie Twoja.. Co do tego zalowania..to sory ale po tym co tu czytam to napewno nikt z NR nie bedzie zalowal ze nie stanol po stronie PN skoro Wy takie zajefajne macie podejscie do Naszej guild...;)

Qreew
12-08-2006, 00:33
Mamy takie podejscie poniewaz przez wasza akcje bylo spore zagrozenie =]
Czy wczesniej ktos mial jakis problem? chyba tylko rumcio ktory mi grozil z 10 razy ze padne...
Ale ja w rÓmĆia wieŻe, jest najlepŻy :)

Demiphant
12-08-2006, 01:12
Kuczer ale pier do lisz głupoty.Aylitha był w Dominion,vice liderem był,był kiedy dobrze było, kiedy mało HWL było,kiedy nie atakowali ,wtedy właśnie był.Z Maćkiem już powiadziane mamy,że prawdopodobieństwo,że kiedykolwiek się spotkamy w jednej gildii wynosi prawie zero.Jeżeli ktoś chodzi z kimś na wspólne odkrywanie,wykonuje questy itp to albo jest kolegą albo dwulicową mendą,która wykorzystuje innych.Sam wybierz kim Aylitha była.

Co do mnie to nie mam zamiaru grać w tą grę w szczególności z osobami,które nie pamiętają co pisały o lojalności w swoich komentach. Wypłaciłem się z 3 razy z wojen na galanie ale wtedy starałem się pomóc innym którzy zostali w war i nigdy ich nie lałem.

Qreew
12-08-2006, 01:46
Tak to juz jest jak postacie maja po 3 ownerow... ale coz mi zostalo tylko walczyc, nie bede nic placil jak kazdy czlonek PN przed wojna :)
Dla mnie ta wojna nie jest skonczona, tylko musimy sie zjednoczyc... mam na mysli old dominion i reszte ludzi, bo to jest najlepszy moment na jakikolwiek bunt :)

Princess Agusia
12-08-2006, 01:59
[QUOTE=Demiphant]Kuczer ale pier do lisz głupoty.Aylitha był w Dominion,vice liderem był,był kiedy dobrze było, kiedy mało HWL było,kiedy nie atakowali ,wtedy właśnie był.Z Maćkiem już powiadziane mamy,że prawdopodobieństwo,że kiedykolwiek się spotkamy w jednej gildii wynosi prawie zero.Jeżeli ktoś chodzi z kimś na wspólne odkrywanie,wykonuje questy itp to albo jest kolegą albo dwulicową mendą,która wykorzystuje innych.Sam wybierz kim Aylitha była.

Ale to wzruszajace;( hmmm zastanawia mnie to czemu ty nie grasz. ?? moze grales "kiedy dobrze bylo,kiedy malo HWL bylo,kiedy nie atakowali" a teraz boisz sie stanac do wojny i pomoc przyjaciolom ??? Najpierw popatrz na siebie a pozniej krytykuj innych..

dressu
12-08-2006, 03:07
nie masz zamiaru grac? a gdzie te masslogi ktore nam tak obiecywales? "niech tylko lovize odbanuja " " ciekawe czy wytrzymaja nasze masslogi" " sierpien jest nasz" pamietasz te slowa? sam je mowiles a teraz co? nie masz zamiaru grac? Lovize odbanowali, zaczal sie sierpien a tu nic sie nie dzieje czyli pogodziles sie z porazka i nie zwalaj wszystko na membersow teraz bo to oni wlasnie chca walczyc ale nie maja okazji bo nie ma wlasnie tych masslogow o ktoryach tak tu pisales , KIEDY WRESZCIE BEDZIE CHOCIAZ JEDEN MASSLOG?

Kuczer88
12-08-2006, 09:10
Oj demi demi -.- Aylitha był w dominion dopuki mu sie podobało nie walczył przeciwko HWL bo miał w dupie kardearów i konde Itp. wreszcie stwierdził że musi wyjsc bo nie będzie dla nich walczyc.
Co do dressu to masz racje ale czy kiedykolwiek demi zrobił inaczej?Oto jest pytanie....
Aha demi rada odemnie niepotrzebnie chicałeś pomoc kondzie teraz byście byli neutralni....

Krupnik86
12-08-2006, 09:15
My mielismy cos do NR? Mamy to za zle ze ingerujecie w wojne pozostajac dalej wielce "neutralini". I nie mow mi tekstow typu "pomagalsimy tylko koledze" bo to sa najzwyczajniej smieszne argumenty. Co zrobilo by Hwl jak ktos pomogl by trapnietej osobie przez nich? Chyba nie musze odpowiadac bo kazdy wie co :)

Juz nie mowiac o tekstach w stylu "ja znam tylko jednego ownera Rumcia". Powszechnie wiadomo ze Rumcia ma 2+ ownerow, to samo tyczy sie Atylhi B) i prbojac ich publicznie kryc tylko sama sie osmieszasz.

Ciekawi mnie to ze po za nielicznymi asslickerami Hwl wszyscy ludzie na tym forum krytykuja Rumcia, Alythe itp. Zbieg okolicznosci?:)

Pozyjemy zobaczmy co bedzie.

Princess Agusia
12-08-2006, 09:38
[QUOTE=Krupnik86}
Juz nie mowiac o tekstach w stylu "ja znam tylko jednego ownera Rumcia". Powszechnie wiadomo ze Rumcia ma 2+ ownerow, to samo tyczy sie Atylhi B) i prbojac ich publicznie kryc tylko sama sie osmieszasz.

Moze miec nawet 30 ovnerow, ja mowie o tym czlowieku ktorego poznalam i ktorego znam.. reszta mnie nie obchodzi... A jesli chodzi o osmieszanie.. chlopcze ja nie napisalam nic co by mnie narazilo na posmiewisko.. chyba ze od strony niedojrzaylych gowniarzy , ktorych zdaniej najmniej mnie interesuje:D
A to ze wszyscy jada na Ayl~` i Rumka to hmmm... pewnie 80% PN tu pisze wiec sie nie dziwie:P

Fan of Slip and SOAD
12-08-2006, 10:11
@Kuczer88

Czytać sie naucz... Omg.. i raczej nie wiesz co to rasizm...
Jak już mówiłem, skoncz z tą rozmową.. bo ona Cie przerasta i zaczynasz
pierdo lic od rzeczy.

@Up
Ja nie jestem z PN ;)

Kuczer88
12-08-2006, 11:23
Nie rzeczywiscie teksty typu"nie ma jak sie przyjaźnic ze szewdami"nie no super nic nie nawiązujemy do ich nacji bo przeciesz szwedzi nie są ze Szwecji
I to nie było wcale hasło rasistoskie HAHAHAHA ku*** jaki Ty jestes "głupi" hmmm tak to dobre określenie.NIewiesz nic o ludziach z HWL i pier do lisz głupoty.Bo Ciebie zabili i teraz płaczesz i pewnie piszesz na forum tibi.com HWL PA hahaha ,widac że Ciebie ta rozmowa przerasta skoro nawiązujesz już do szwedów.

Princess Agusia
12-08-2006, 11:30
[QUOTE=Fan of Slip and SOAD]@Kuczer88

Czytać sie naucz... Omg.. i raczej nie wiesz co to rasizm...
Jak już mówiłem, skoncz z tą rozmową.. bo ona Cie przerasta i zaczynasz
pierdo lic od rzeczy.

A moze Ciebie ta rozmowa przerasta , skoro zaczynasz sklinac...:o

Tragicall
12-08-2006, 11:31
Kuczer88 on jedynie napisał, że Szwedzi wykorzystują spory miedzy nami Polakami, aby nam dokopać, a Twoja postawa jest jak Radziwiłła: mnie z tym narodem nic nie łączy byleby mój brzuch był pełen, napitek w pucharze, a fakt że puchar z którego piję zdobyczny na moim sąsiedzie świadczy tylko o tym, ze dobrze służę moim nowym panoma oni potrafią ochłapy ze swego stołu mi rzucić.
W życiu trza mieć pewne zasady, jakiś kodeks postępowania, bo inaczej jesteś nikim, a respektu siłą się nie zdobędzie.

Ps: On nic rasistowskiego na Szwedów nie napisał, a poza tym w HWL jest wiele innych nacji niż oni.

Kuczer88
12-08-2006, 11:41
up@
A Co mu i wiekszości użytkowników forum do tego że Aylitha lub Rumcio zadają sie z HWL nic nie wiedzą ,a pisze bzdury a teksty typu nie ma jak sie zadawac ze szedami niech sobie wsadzi. Hmmm uważasz że wyżej wymienione osoby nie mają zasad ??Jeśli tak to sie grubo mylisz --.-- Bo co Ty i reszta mogą wiedziec o ich zasadach skoro nic o nich nie wiedzą?A co do pomagania HWL hmmm a czym dominion sie od nich różni?

Fixi
12-08-2006, 11:50
Kuczer88 Zal mi ciebie bachorze:baby: Wes naucz sie czytac ze zrozumieniem to mozesz tu taj wrocic bo siare robisz:D

Princess Agusia Ty sie zamknij bo jestes uwielbiam jeść bananya asslikierem i tyle:baby:

Fan of Slip and SOAD
12-08-2006, 11:54
Buahahaa.. Mnie nawet HWL nie ruszylo, nie placiłem i nigdy nie zaplace..
Jak napisze, że kilku szwedow to..., ale inni sa wporzatku to jest rasizm ?? Hehe.. Ale Ty jestes denny.. Patrzysz na każde słowo z osobna, wiec sie nie dziwie dlaczego takie posty piszesz... Przegapiłes klasy 1-3 w podstawowce czy co.. ? :baby:

@Down
To jest tez nasza sprawa... Jak ktos tylko zasmieca forum takimi postami.

Kuczer88
12-08-2006, 11:55
Kuczer88 Zal mi ciebie bachorze:baby: Wes naucz sie czytac ze zrozumieniem to mozesz tu taj wrocic bo siare robisz:D

Princess Agusia Ty sie zamknij bo jestes uwielbiam jeść bananya asslikierem i tyle:baby:
Hmmmm Skoro tak dobrze czytasz ze zrozumieniem to mi wytłumacz.A co do tego czy tu będe pisac to już nie twoja sprawa tylko raczej moja....
W ktorym poscie Aga liże dupe??
Nie chicał bym CIebie urazic ale jestes debilem
up@
Nie rozmawiamy teraz o Tobie tylko o ludziach którzy są przeklinani na tym forum.
A co do podstawówki to pamiętam Ciebie z 1 a jak oblałeś bo nie umiałeś dodac 1 +1.Zawsze wychodziło Ci 3 tylko niewiem jakim cudem.
Uważasz że twoje posty coś wprowadzają do tego tematu??To sie mylisz....

Princess Agusia
12-08-2006, 12:00
[QUOTE=Tragicall]Kuczer88 on jedynie napisał, że Szwedzi wykorzystują spory miedzy nami Polakami, aby nam dokopać, a Twoja postawa jest jak Radziwiłła: mnie z tym narodem nic nie łączy byleby mój brzuch był pełen, napitek w pucharze, a fakt że puchar z którego piję zdobyczny na moim sąsiedzie świadczy tylko o tym, ze dobrze służę moim nowym panoma oni potrafią ochłapy ze swego stołu mi rzucić.
W życiu trza mieć pewne zasady, jakiś kodeks postępowania, bo inaczej jesteś nikim, a respektu siłą się nie zdobędzie.(...)

Gratuluje znajomosci literatury:) Ja nie rozumie dlaczego tu w ogole pojawiaja sie nazwy narodowosci jak "Polska " ,"Szwecja ".. Ludzie to wojna HWL vs PN itd.. a nie konflikt miedzy panstwami to tylko gra.. Wszyscy maja problem do Ayl~ ze poszedl do HWL a nie przylaczyl sie do Polakow.. Tu Szwed czy Polak nie ma roznicy... "w zyciu trzeba miec pewne zastady, kodeks postawpowania " z pewnoscia masz racje, tylko , ze te zasady opieraja sie na indywidualnym systemie wartosci kazdego czlowieka i trzeba zaakcepowac to , ze u kazdego te wartosci sa inaczej poukladane..

Tragicall
12-08-2006, 12:24
Moim zdaniem relatywizm przy wyborach jest chyba dowodem na to, że ludzie nie mają zasad, prawda? A tu, niestety, na galanie go pełno. Jeżeli pragniecie, aby postrzegano i odbierano was pozytywnie niech wasze kroki i działania do tego zmierzają. Obrona w stylu, że ich nie znam, że każdy jest idywidualnością nie ma sensu, ja oceniam ich na podstawie konkretnych ich wyborów, a te są bardzo hedonistyczne.

W mojej wcześniejszej wypowiedzi akcentowałem tylko pewną regułę postępowania na Galanie, a do Ayl~ nie mam pretensji, że dołączył do HWL, a jedynie do sposobu w jaki to zrobił. Szacunek nawet dla pokonanego wroga się należy, a leżącego się nie bije.

Kuczer88
12-08-2006, 12:27
Moim zdaniem relatywizm przy wyborach jest chyba dowodem na to, że ludzie nie mają zasad, prawda? A tu, niestety, na galanie go pełno. Jeżeli pragniecie, aby postrzegano i odbierano was pozytywnie niech wasze kroki i działania do tego zmierzają. Obrona w stylu, że ich nie znam, że każdy jest idywidualnością nie ma sensu, ja oceniam ich na podstawie konkretnych ich wyborów, a te są bardzo hedonistyczne.

W mojej wcześniejszej wypowiedzi akcentowałem tylko pewną regułę postępowania na Galanie, a do Ayl~ nie mam pretensji, że dołączył do HWL, a jedynie do sposobu w jaki to zrobił. Szacunek nawet dla pokonanego wroga się należy, a leżącego się nie bije.
Hmmmm a nie pomyślałeś nad Tym że ktoś postapił tak samo z Mackiem(boltanem Aylitha)I od tego czasu on nie traktuje ludzi poważnie do końca jak byś był w temacie byś wiedział.Już nie pamiętacie co sie działo po hacku boltana jak ludzie zaczeli dopiero mówic co myśla a nie lizac dupe.Pomyśl ten człowiek to wszystko zapamiętał.Aha i jak go ujebało patriots już na Ay~ na ofie na 94 lvlu wiesz kto mu pomógł?? keekz'lorenzo dzięki któremu teraz aylitha nie jest retired for ever. A wiesz jaki był powód jego deada bo jest/był boltanem.

Tragicall
12-08-2006, 12:32
Hmmmm a nie pomyślałeś nad Tym że ktoś postapił tak samo z Mackiem(boltanem Aylitha)I od tego czasu on nie traktuje ludzi poważnie do końca jak byś był w temacie byś wiedział.

Powiedz mi jedno, czy jeżeli któś wyrządził Ci krzywdę to musisz odpłacać tym samym wszystkim na około. Zawsze na kimś się zawiedziesz, ale to nie oznacza, że masz być draniem w swoim życiu.

Ja dla gościa miałem wiele szacunku, zwłaszcza jak zaczął jeszcze raz odbudowywać postać po hacku, nigdy źle o nim nie mówiłem/ pisałem.
Mam nadzieję,że wyciągnął z tego odpowiednie wnioski i wie, że nie wszyscy ludzie wokół niego byli szczerzy i trza odróżniać zdrowe ziarno od plew.

Dragon86
12-08-2006, 12:37
A moze tak byscie sie skonczyli klucic bo znowu zamkna temat na tydzien :confused: ehh normalnie nie czaje klucie sie gdzie indziej bo ten temat nie nosi nazwy "klutnie z galany" lecz "wydarzenia z galany" :p

Tragicall
12-08-2006, 12:41
Rozumiem to bardzo dobrze, nabrał dystansu, ale to nie oznacza, że powinien zakosić rynsztunek Krupa. I tak bedzie wojna, przecież jedynie ciekawiej się zrobi jak będą mniej więcej równe szanse, prawda? Poza tym PN nie walczy o władzę, ale o prawo do wypwiadania swoich poglądów i grania w spokoju.
Rozsądnym posunięciem byłby zwrot ekwipunku Krupa, choć mała waśń zostałaby zarzegnana.

Krupnik86
12-08-2006, 12:41
Sorry ale postepowanie typu "on mi ukradl rower , to ja ukradne komus innemu (Bogu ducha wiinnemu)" pasuje raczej do 9 letnich dzeci. Bo tak wlasnie probujesz wytlumaczyc jego postepowanie. O tym nie pomyslales?

@Agusia
Czasami trzba przyznac ze ktos zrobil blad, a nie slepo go bronic bo jest twoim "kolega". Jest naprawde malo takich ludzi ktorzy potrafia przyznac sie do bledu.

Rozsmiesza mnie tylko to ze Catrishia 2 tyg przed ta cala akcja rozmoawial z Rattenem na teamt Hwl i zastanawial sie nad dolaczeniem do Dom. (Na forum guildy mamy cala rozmowe). Dwuulicowosc...

Kuczer88
12-08-2006, 12:48
Rozumiem to bardzo dobrze, nabrał dystansu, ale to nie oznacza, że powinien zakosić rynsztunek Krupa. I tak bedzie wojna, przecież jedynie ciekawiej się zrobi jak będą mniej więcej równe szanse, prawda? Poza tym PN nie walczy o władzę, ale o prawo do wypwiadania swoich poglądów i grania w spokoju.
Rozsądnym posunięciem byłby zwrot ekwipunku Krupa, choć mała waśń zostałaby zarzegnana.
Hmmmm nie zakosił jego eq tylko zabrał a to jest róznica pownieważta akcja była zaplanowana.Celem akcji było zabicie krupnika to znaczy równiesz zdobycie jego eq.Wiec jak Aylitha była już w tym momencie w HWL to co miał oddac potencjalnemu wrogowi oddac te rzeczy??

Tragicall
12-08-2006, 12:55
Rozumiem, że celem wojny jest eliminacja fizyczna przeciwnika, lecz odpowiedz mi szczerze czy ta wojna jest wojną Ayl~ czy raczej włączył się do niej nieświadomie?
Zwrot eq dla wroga świadczyć będzie jedynie o wzajemnym szacunku dla siebie. Moim zdaniem tak trza zdobywać uznanie na Galanie, a nie metodą prób zastraszania jak czyni to Roffu czy metodą pałki jak czyni to Toxo i połowa HWL.

Kuczer88
12-08-2006, 12:59
Tak oczywiscie Ay nie chciał byc sie z PN tzn z niektórymi jej membersami.Ale skoro gildia podjeła taka decyzje a on był w gildi To raczej musiał to zrobic.Bo inaczej by wyszedł na debila....A co do oddawania eq hmmm krupnik latał w thais i walił kogo popadnie może Ay miał powody zeby mu nie oddawac?

Krupnik86
12-08-2006, 13:31
Haha czy ty wogole wiesz co mowisz? Kiedy ja latalem po Thais i bilem kogos za nic? J sobie jakos nie moge przypomniec :)

Rumcio
12-08-2006, 14:09
A wiecie dlaczego Aylitha wyszedl z dominion??
Polowa Z Was niewie kim wczesniej gral o glupio gadacie zreszta kazdy Polak zawsze ma jakies dshkjhsjkshkh!...

a co do 2 ownrerow to polowa galany tak gra....
ja juz od 10lvli nie...

Up krupnik
Lol to moze Ty masz z 5 ownerow ze niepamietasz jak all czaskales w thais??<LOL>
Nieprzypomina Ci sie jak czaskales sir babolka??:> jak przyszedlem to sie uspokoiles FFs

Tragicall
12-08-2006, 14:32
Rumciu właściwa połowa galany wie kim wcześniej grał Ayl~ więc się nie unoś. Gratuluje rozważnego kroku i zaprzestania sharowania konta.

Kuczer88 mały gest z Twojej strony byłby dobrym dowodem na potwierdzenie Twych słów. Poza tym pozbawiłby tych, którzy Cię atakują argumentów.

Rumcio
12-08-2006, 14:39
moze i wiedza ale niewidac tego po postach...
chce walczyc przeciw pn mniech walczy... Jest moim najlepszym kumplem i zawsze bede z nim...na dobre i na zle.. wiec niemowcie mi tu ze jestem asslikerem poprostu che sie zapoznac...NIEMOGE??
Mowcire sobie co chcecie mam Was w dup..
AYLITHA FOREVER

dressu
12-08-2006, 14:41
A wiecie dlaczego Aylitha wyszedl z dominion??
Polowa Z Was niewie kim wczesniej gral o glupio gadacie zreszta kazdy Polak zawsze ma jakies dshkjhsjkshkh!...

a co do 2 ownrerow to polowa galany tak gra....
ja juz od 10lvli nie...

Up krupnik
Lol to moze Ty masz z 5 ownerow ze niepamietasz jak all czaskales w thais??<LOL>
Nieprzypomina Ci sie jak czaskales sir babolka??:> jak przyszedlem to sie uspokoiles FFs

CO ty uwazasz ze jesli zrobiliscie ten 100 lvl w pare miesiecy to juz jestescie niewiadomo kim? Ze kazdy sie ciebie boi? Ze masz kumpli w hwl? Oni sraja na ciebie i szydza z ciebie na gh pewnie , mylisz sie jesli uwazasz ze masz tam jakis kolegow , udowodnili to twoi koledzy kiedy ciebie zabili 2 miesiace temu , pamietam miales wtedy w comment friends: Keekz'lorenzo i duzo duzo wiecej z old Patriots a potem co? Keekz ciebie zabil a ty odrazu zmazales to z comment , tobie sie tylko wydaje , ze masz takie wtyki , zaloze sie ze jak padniesz od "twoich rodakow" to hwl nic nie zrobi a ty bedziesz tylko plakal i blagal o pomoc "plz me noob , plz halp me , plz they killed me a wtedy ci napisza "f**k
off"

co do Agusii to powiem ci tyle . nie masz pojecia co tu sie dzieje na galanie , po prosttu jestes "newbie" idz lepiej pograc w simsy dobrze ci to zrobi

Tragicall
12-08-2006, 14:54
Kuczer88 decyzja należy do Ciebie, podejmiesz ją sam, ja tylko piszę to co widzę i słyszę, a ta wojna wcale nie jest twą walką.
Szacunek...

Pawio
12-08-2006, 15:09
@Rumcio
Ja sie tylko zastanawiam co twoj stary pil kiedy cie robil, bo ladnie cie zepsul ;)
Kuczer podaj swoj nick na forum to bedziesz mial "plecy" w hwl i u RÓmcia

@down
Ty naprawde musiales zajebac kilka klas podstawowki

jastr
12-08-2006, 15:52
Ehh jak widzę poprzedni ban nie nauczył niczego??? Myślicie że po co są prywatne wiadomości?? Odpowiedź: Po to by ich używać więc przestańcie się kłucić bo w ciągu ostatniego dnia temat ma więcej o 10 stron które nic nowego nie wnoszą. Alythia zachował się paskudnie kradnąc eq krupnika i to jest fakt(i nie pier... że jest wojna bo na wojnie pewne zasady przyzwoitości obowiązują a kradzież eq kolegi/wroga jest ciosem poniżej pasa). Jest wojna wybrał stronę hwl jego wybór miał do tego prawo to fakt. O Rumciu nigdy nic dobrego nie słyszałem to fakt. Agusia lubisz Rumcia ok co nie oznacza że my go również musimy lubić. Co do Asslickerstwa to TO JUŻ BYŁO PORUSZANE W TYM TEMACIE TO BYŁO JEST I BĘDZIE (podobnie jak w życiu). To że ludzie podlizują się teraz HWL (czytaj asslicking czy jakoś tak się to pisze) jest NORMALNE tak samo było z wszystkimi gildiami które trzymały "Ster władzy" lecz niech tylko noga im się powinie a zobaczą kto jest prawdziwym przyjacielem a kto zwykłą "chorągiewką". Z wydarzeń z Galany : Wczoraj zsolowałem swojego pierwszego licza (w ankh tomb za tp) miał przy sobie 30 gp i tą laskę :D na dojście do niego i troche poexpienie poszło mi 3 bp mfów 3 sd i poł bp gfb. Co tam jeszcze loot cienki itd... (ehh musiałem się tym liczem pochwalić jakiś dziwny był żadnego bonebeast nie przywołał ale 3 dsy tam stały :P) Pozdro

Mlecziii
12-08-2006, 21:30
Trudno zeby Ayl~` oddawal eq swojemu wrogowi.. to nie Caritas.. .. a zastanow sie ... gdyby to Ayl~` padl to czy Krupnik oddal by mu eq?? :confused:

Ayl~ mogła odpoczotku pomagac HWL a nie dopiero wtedy jak zajebała eq Krup~ .Jakby Krup~ stracił eq wtedy jak padł to raczej raczej pretensji by nie było . Według mnie to Ayl~ jak już wyżej było napisane to thief .

ŻaQ
12-08-2006, 22:39
HWL zrobilo sobie dzis wieczorem polowanie przed dp na liberty bay... Nie znam szczegolow oprocz tego, ze padl moj kumpel ;s

Zimpa
13-08-2006, 00:39
Atak Ratow na thais atak Elvenow na venore atak Piratow na liberty duzo atakow ;D

dla odmiany od tych klutni i w ogole pojawil sie na galanie 1 sword addon dla wojownika<taki sword na plecy> nie wiem kto widzlame tylko na plecach mieczyq looks nice

prosze was to mialy byc wydarzenia a nie klotnia aylitha to thief krupnik jest goly a w parku swieci slonce...

wydarzeniaczyli
1. padl ten by tamten
2. atak tego tu
3. nowa gildia zaczyn sie rozrastac
4.nowy addon ma ten
5.tamten byl na hero i mial ogromnego loota
6. ja sie zblaznilem robiac to i tamto

same fakty sa o wiele czytelniejsze a te klotnie slowne przeniescie na inny temat

Tragicall
13-08-2006, 11:25
Zimp była akcja jest reakcja. Dotyczy to jakby nie było wydarzeń z Galany, poza tym ja sie z nikim nie kłócę, tylko prowadzę dyskusję. Nigdzie nikogo nie orbraźiłem więc nie odbieraj mi prawa do wypowiadania się.

Zimpa
13-08-2006, 13:17
chpdzi mi tylko o czytelnosc tego tematu dyskusie mozna przeniesc do nowego tematu i sadze ze wiele osob byloby zadowolonych

Fixi
13-08-2006, 13:27
Co do wczorajszego polowania Hwl na liberty bay podaczas ataku piratow to Hwl nie oszczedzalo nikogo klepali wszystkich sam prawie padlem w trapie >.<

Zimpa
13-08-2006, 18:25
HWL zalezalo na itemkow z 4 bossow ktore mialy byc podczas kazdego rajdu dlatego wszystkich bili

Azenus
13-08-2006, 22:52
Nie bylo mnie w Polsce 2 tygodnie, w związku z nieczytelnością tematu proszę o dokładniejsze opowiedzenie co się dzieje :P Bo z grubsza wiem :]

Satan666
15-08-2006, 03:22
Neadz przyszedl na tombe i zaczal mnie bić, ale zwiałem, nie mam zamiaru placic ani nic w tym stylu:
01:51 You lose 150 hitpoints due to an attack by Neadz.
01:51 Using one of 197 spell runes...
01:51 Using one of 196 spell runes...
01:51 You lose 19 hitpoints due to an attack by Neadz.
01:51 You lose 198 hitpoints due to an attack by Neadz.
01:51 Using one of 195 spell runes...
01:51 You lose 209 hitpoints due to an attack by Neadz.
01:51 You lose 182 hitpoints due to an attack by Neadz.
01:51 Using one of 194 spell runes...
01:51 You lose 25 hitpoints due to an attack by Neadz.
01:51 You lose 150 hitpoints due to an attack by Neadz.
01:51 Using one of 193 spell runes...
01:51 You lose 24 hitpoints due to an attack by Neadz.
01:51 You lose 26 hitpoints due to an attack by Neadz.
01:51 You lose 167 hitpoints due to an attack by Neadz.
01:51 Using one of 192 spell runes...
01:51 You lose 193 hitpoints due to an attack by Neadz.
01:51 Using one of 191 spell runes...
01:51 You lose 151 hitpoints due to an attack by Neadz.
01:51 You lose 188 hitpoints due to an attack by Neadz.
01:51 Using one of 190 spell runes...
01:51 You lose 154 hitpoints due to an attack by Neadz.
01:51 Using one of 189 spell runes...
01:51 You lose 285 hitpoints due to an attack by Neadz.
01:51 Neadz [63]: exevo gran mas vis
01:51 Using one of 188 spell runes...
01:51 You lose 154 hitpoints due to an attack by Neadz.
01:51 Using one of 188 spell runes...
01:51 Using one of 187 spell runes...
01:51 You lose 181 hitpoints due to an attack by Neadz.
01:51 You lose 190 hitpoints due to an attack by Neadz.
i tak dalej

Tyraael
15-08-2006, 08:07
Wytrzymajcie jeszcze troche, ich godziny sa policzone. Wczoraj bawilismy sie noob charami zaliczylem kilkga fragow, w tym 48 msa- heh to byl ubaw na ventrilo.

Fan of Slip and SOAD
15-08-2006, 10:54
No i teraz HWL ma przejechane.. Moze nareszcie Polaczki przelamia stereotyp o tym, ze nie umieja walczyc itp.. Bo tak jestesmy postrzegani :(

Lukus
15-08-2006, 12:16
Zapowiada sie ciekawa wojna ja jestem oczywiscie za Relictus;)

dressu
15-08-2006, 12:32
Jeffreye Verdaxy Rumcia Anevarixy itp wasze dni sa tez juz policzone i nie probujcie teraz lizac dupe bo sie przewieziecie , rumcio ty bedziesz pierwszy

Qreew
15-08-2006, 12:54
Najpierw trzeba wygrac a pozniej to sie wszystko zobaczy =]

thewojtek
15-08-2006, 21:21
Hmmmm a nie pomyślałeś nad Tym że ktoś postapił tak samo z Mackiem(boltanem Aylitha)I od tego czasu on nie traktuje ludzi poważnie do końca jak byś był w temacie byś wiedział.Już nie pamiętacie co sie działo po hacku boltana jak ludzie zaczeli dopiero mówic co myśla a nie lizac dupe.Pomyśl ten człowiek to wszystko zapamiętał.Aha i jak go ujebało patriots już na Ay~ na ofie na 94 lvlu wiesz kto mu pomógł?? keekz'lorenzo dzięki któremu teraz aylitha nie jest retired for ever. A wiesz jaki był powód jego deada bo jest/był boltanem.

hmmm, tylko keekz? o,0 no nie wiem....
kto sie odwrocil od Macka? Demi? o,0 chyba nie..... on zawsze byl wobec niego fair, ja dopiero macka poznalem jak zaczynal grac aylitha.....

Pawio
16-08-2006, 10:54
A czemu wielki Sir Zemus odszedł z Relictus?

Rumcio
16-08-2006, 11:49
@Rumcio
Ja sie tylko zastanawiam co twoj stary pil kiedy cie robil, bo ladnie cie zepsul ;)
Kuczer podaj swoj nick na forum to bedziesz mial "plecy" w hwl i u RÓmcia

@down
Ty naprawde musiales zajebac kilka klas podstawowki

Niewiem czy wogole sie powinienes wypowiadac na forum frajerze jesli jedziesz na rodzicow... Takim Prymitywa jak Ty niepowinni dawac kont...
Jesli masz cos do mnie i do moich rodzicow wpadaj do mnie do Ostrza...
Powitam cie cieplo....

pawlon
16-08-2006, 14:51
Hmmmm nie zakosił jego eq tylko zabrał a to jest róznica pownieważta akcja była zaplanowana.Celem akcji było zabicie krupnika to znaczy równiesz zdobycie jego eq.Wiec jak Aylitha była już w tym momencie w HWL to co miał oddac potencjalnemu wrogowi oddac te rzeczy??

nie byl wtedy w HWl, dolaczyl pozniej, wzsystko wygladalo by inaczej jakby dzialal jawnie.

Agusia@
przyklad Twojej postawy - trucie Tharrinowi czy mozesz zrobic gildie FS Academy bo bardzo bys chciala byc w takiej gildii firmowanej FS i ja prowadzic. na cale szczescie Tharrin zna troche ludzi i sie nie zgodzil. co do szanowania cudzych pogladow, osmieszasz sie wytykajac ludziom ich wiek i dysryminujac ich opinie ze wzgledu na to. moze sama jestes od nich starsza ale jak wyraznie widac wcale nie bardziej dojrzala. a jesli znasz tylko 1 ownera rumcia i nie wiesz ze on sharuje to znaczy ze g*wno a nie go znasz ;D
PS: przestan afkowac na bocie bo w ostanich 2 miesiacach dosc czesto przez to padalas ;(

Reflux
16-08-2006, 16:21
Szczerze mówiąc? Patrze na to wszystko z boku z przymróżeniem oka i dystansem.Ale im dłużej czytam ten temat tym bardziej utwierdzam sie w przekonaniu że kłótnie i takie dyskusje na forum do niczego nie prowadzą.W końcu są to wydarzenia z galany nie??? To opisujcie tu wydarzenia z Galany a nie wyrażajcie opinie (głupkowate zresztą) o sobie nawzajem.I prosze sie nie wyzywać! A co do polaków. To dopóki złodzieje i dzieci :baby: beda tam grać będziemy mieli taką opinie jaką mamy.A połowie powiedziałbym UCZYĆ SIE KU*** A NIE W TIBIE GRAĆ!!!! Moze byłoby ludzi "free itans plx :P" znacznie mniej.I może by sie tak nie wozili.

Kurier
16-08-2006, 23:30
chyba za dobrze cie nauczylem jak denerwowac ludzi ;)

Ja tez umiem ich denerwowac i nikt mnie nie docenia ;(

@Topic:
No troszke sie pozmienialo.. nie ma czlowieka dlugi weekend i sie dowiaduje ze nowa gildia, CoO w wojnie, i mass rekrutacja w toku...

Nie wiem czy to wyjdzie na zdrowie.. Ale twierdze ze jezeli sa szanse to zawsze przydadza sie ci co beda sie logowac, gotowi do walki..
Osobiscie nie podoba mi sie walka po stonie Kardeara ale jezeli mam wybierac to wole sie pozbyc Grudging, Camuha,Gaostica i Toxo~!
Na kardeara ewentualnie pozniej:P
A serio z dwojga zlego to lepsza opcja, gdyz wole wrocic do spokojnej egzystencji na serwerze bez dzieci co nabily lvl i chca miec wladze...X(

@Rumcio~ moze i jestes burakiem ale przyznaje ci racje co do mieszania rodzicow w spory na forum..- zalosne posuniecie!
@Agusia~ Jak na moj gust moze i jestes starsza, ale nie potrafisz zrozumiec najprostrzych faktow i zaglebiasz sie w dyskusje spammujac tylko forum! - odejdz w spokoju..!!
@Kuczer~ i reszta (dzieci)wracac do szkoly- wrzesien sie zbliza, moze tym razem zdacie!
@Gran~ ready for logging?-.^

@Tragicall: RESPECT!B)

aaa i jeszcze jedno- W Thais wyrosl kolejny "Twardziel" nijaki sir Babolek(cos jak nowy da jah tyle ze polak) Jezeli zobacze ze do kogos furczy bezpodstawnie sie zaslaniajac Rumciem itp. to zginie!
A ty nasz drogi RÓmció jak tylko przybiegniesz takze:p (mam dosc malolatow co znaja high lvla albo dwoch i sie czuja nietykalni...- to wlasnie oni niszcza ta gre najbardziej:()

Pozdro dla walczacych o swoj spokoj!:cup:

Qreew
17-08-2006, 13:14
taaa wiesz wku,,iaja mnie takie wiesniaki co gowno wiedza a gadaja, jada na rodzicow...
Paw~ czemu nicka nie podasz w Tibi boisz sIE? ffs

No tak z rodzicami to przesada, ale pomyslales dlaczego Cie tak jadą??

dressu
17-08-2006, 15:23
Widac ze Rómció i Jeffrey sie przestraszyli i dolaczyli do PPB by miec jakies plecy hahahaha

Ametystowec
17-08-2006, 18:16
Tak mu jedziecie...a prawda jest taka, że HWL znudziła sie gra i robią wojny, Rumcio - On chce poprostu spokojnie grać a nie uczestniczyć w bezsensownej wojnie o "władze" w virtualnym świecie;). Jak tylko Dominion nabije parę fragów to Aylitha znowu wróci Catrishia też. Na teraz nie polecam galany do gry (How we Livin zbiera na bolt'y i Hmm'y) a Ty Rumcio nie przejmuj sie bachorami ktore mają 20 levele i się kozaczą jacy to Oni byli by wspaniali gdyby mieli 100 level.

thewojtek
17-08-2006, 19:10
@Gran~ ready for logging?-.^

Z wami zawsze :))

Anevarix i Grim~ dolaczyli dzis do HWL

Dragon86
17-08-2006, 20:03
Tak mu jedziecie...a prawda jest taka, że HWL znudziła sie gra i robią wojny, Rumcio - On chce poprostu spokojnie grać a nie uczestniczyć w bezsensownej wojnie o "władze" w virtualnym świecie;). Jak tylko Dominion nabije parę fragów to Aylitha znowu wróci Catrishia też. Na teraz nie polecam galany do gry (How we Livin zbiera na bolt'y i Hmm'y) a Ty Rumcio nie przejmuj sie bachorami ktore mają 20 levele i się kozaczą jacy to Oni byli by wspaniali gdyby mieli 100 level.

oj dziecko nie przesadzaj z tym pokojowym nastawienie Rumcia, w koncu gdyby bylo ze chce grac w pokoju etc to nie byl by w Dominion ;)
do tego w tej grze wcale lvl nie jest najwazniejszy^^ kiedysm moze staniesz sie natyle rozumna osoba ze zczaisz o co biega a na koniec napisze wolem miec 20 lvl uczciwie zrobiony niz 100 sharowany z kims :p

Ametystowec
17-08-2006, 20:28
oj dziecko nie przesadzaj z tym pokojowym nastawienie Rumcia, w koncu gdyby bylo ze chce grac w pokoju etc to nie byl by w Dominion ;)
do tego w tej grze wcale lvl nie jest najwazniejszy^^ kiedysm moze staniesz sie natyle rozumna osoba ze zczaisz o co biega a na koniec napisze wolem miec 20 lvl uczciwie zrobiony niz 100 sharowany z kims :p

Yyy, udowodnij, że Rumcio shearuje konto, a mi się wydawało że odszedł z dominion PŁACĄC HWL. Pokojowe nastawienie? Lol to on kogoś zabijał za to, że padł pomimo zapłacenia? btw. uwierz mi w tej grze na galanie się liczy level i plecy ;]

Mlecziii
17-08-2006, 21:49
Yyy, udowodnij, że Rumcio shearuje konto, a mi się wydawało że odszedł z dominion PŁACĄC HWL. Pokojowe nastawienie? Lol to on kogoś zabijał za to, że padł pomimo zapłacenia? btw. uwierz mi w tej grze na galanie się liczy level i plecy ;]

Ze rumcio shearuje konto to nie nowość.

P.S.
Znów Boltina jest na sell i tym razem też jej nik niekupi za 700zł.

Dragon86
18-08-2006, 00:03

A udowodni ze nie sharuje to samo pytanie ;)
po drugi lvl liczy sie ale dla niektorych a najbardzie szanowani na galanie sa pewne osoby z niskimi lvlami uwierz a jak nie to zacznij sie uczyc historii galany:p
P.S. nie mam zamiaru sie z toba klucic bo nie musze ci nic udowadniac :)

Kurier
18-08-2006, 01:03

Wiekszosc z tych co sie tu wypowiadaja maja duzo wyzsze lvle niz 20ty...
co do kwesti bachorow..- tez nimy kiedys bylismy wiec sie nie deneruj tylko pracuj nad dorastaniem maly:baby:

@Gran~ be ready!
Loading...?-.^ :evul:

thewojtek
18-08-2006, 10:54
@Gran~ be ready!

READY! let's own them xDD and u?

Bartol1
18-08-2006, 13:25

LOL pamietam jak Rumcio blokowal hydry dla Lovize i ten wkleil mi haslo jak Rumcio pisze mu zeby Lovize chwile poczekal bo on juz nie moze grac, ale zaraz zawola 2 ownera ^.-
Dyskusje na temat czy Rumcio sharuje czy nie sa zbedne bo odpowiedz jest oczywista ^^

Ametystowec
18-08-2006, 13:52
Kurier, twoja postawa jest żenująca, dla twojej wiadomości mam 16 lat a to, że (być może) jesteś odemnie starszy to nie oznacza że musisz się tym wywyższać aha, i mam 1,87 gdybyś chciał to też wiedzieć

a co do shaerowania to niemożecie być pewni na 100% btw. teraz to i tak już nie ma znaczenia bo jest stamina ;)

Ajron 88
18-08-2006, 13:54
Ja pamietam rozmowę Rumcia z jednym czlonkiem HWL , sytuacja miala miejsce w ankhmun depot i Rumcio na default channelu na pytanieczlonka HWL czy sie che wykupic odpowiedzial wesolo ze musi zapytac brata , a nie wydaje mi sie zeby Rumcio byl 7 letnim chlopcem ktory sie pyta mamy/taty czy brata o to co powinien zrobic w grze , stawiam na to ze tenze "brat" jest jednym z ownerów.

Ametystowec
18-08-2006, 14:11
Ja pamietam rozmowę Rumcia z jednym czlonkiem HWL , sytuacja miala miejsce w ankhmun depot i Rumcio na default channelu na pytanieczlonka HWL czy sie che wykupic odpowiedzial wesolo ze musi zapytac brata , a nie wydaje mi sie zeby Rumcio byl 7 letnim chlopcem ktory sie pyta mamy/taty czy brata o to co powinien zrobic w grze , stawiam na to ze tenze "brat" jest jednym z ownerów.

ups, niezrozumiałem na początku.

kto jeszcze był przy tej rozmowie? Rumcio mogł dać bratu na chwile żeby popilnował i zawaołał go w razie W a że ktos do niego napisał to był akurat w ubikacji...

Rybzor
18-08-2006, 14:44
ups, niezrozumiałem na początku.

kto jeszcze był przy tej rozmowie? Rumcio mogł dać bratu na chwile żeby popilnował i zawaołał go w razie W a że ktos do niego napisał to był akurat w ubikacji...

Czytac to potrafisz?

Boze po co dyskutujecie czy sharuje czy nie, przeciez to oczywiste jak juz ktos wspomnial...;p

Aaaa zdazyles wyedytowac ; ]

Komandos Strong
18-08-2006, 15:52
a ja mysle ze rumcio dlugo nie zabawi w PPB :D

dressu
18-08-2006, 16:42

Czemu tak myslisz? Dobrze by bylo jakby dostal kicka szybko z tej gildii
No ale podaj argument czemu nie zabawi dlugo?

pawlon
18-08-2006, 17:06
Czemu tak myslisz? Dobrze by bylo jakby dostal kicka szybko z tej gildii
No ale podaj argument czemu nie zabawi dlugo?

bo to rumcio ;D czyz to nie jest najlepszy argument?

Kurier
18-08-2006, 19:09
Wiekszosc z tych co sie tu wypowiadaja maja duzo wyzsze lvle niz 20ty...
co do kwesti bachorow..- tez nimy kiedys bylismy wiec sie nie deneruj tylko pracuj nad dorastaniem maly:baby:

@Gran~ be ready!

Kurier, twoja postawa jest żenująca, dla twojej wiadomości mam 16 lat a to, że (być może) jesteś odemnie starszy to nie oznacza że musisz się tym wywyższać aha, i mam 1,87 gdybyś chciał to też wiedzieć

a co do shaerowania to niemożecie być pewni na 100% btw. teraz to i tak już nie ma znaczenia bo jest stamina ;)

A ja mam 7.90 i starczy akurat na paczke fajek i duzego lecha :D

Znam Rumcia lepiej niz myslisz i fakt ze jego mlodszy brat takze gra na tej postaci jest powszechnie znany!! Koniec tematu z mojej strony!
Co do mojej zenujacej postawy- Powiedz mi w ktorym miejscu jest ona zenujaca?-.^
O ile pamietam(i widze w poprzednim twoim poscie zdanie typu "nie przejmuj sie bachorami co maja 20te lvle .. itd.) probowales urazic nie tylko mnie, nomen omen starszego od ciebie o praktycznie dekade czlowieka jak i reszte czytajacych owe forum! Z ktorych dodam wiekszosc ma lvl w okolicy 80-100!

Boze dalem sie znow wciagnac w jakies brednie...
Jezeli nie rozumiesz o co mi chodzilo w poprzednim poscie to mam nadzieje ze kiedys do tego dorosniesz:baby:
P.s. co ma wzrost do rozumu?-.^

Bartol1
18-08-2006, 20:29
P.s. co ma wzrost do rozumu?-.^

Nikogo tu nie obrazam ale slyszalem takie powiedziedzenie " Wysoki do nieba, glupi jak trzeba" ^^

Colorion
18-08-2006, 23:39

A ja myślę że to raczej złudna nadzieja, pamietam go z 60~ lvlu jak sie febbem zasłaniał, więc troche czasu sie znaja

Tak mi sie nudzi ze az pisac zaczalem ...

Rumcio
19-08-2006, 00:30
bo to rumcio ;D czyz to nie jest najlepszy argument?

ffS widze ze masz zajebisty argument gadlaes chodziasz raz ze mna? czy odrazu dalem Ci ignora widząc w nawiasia (8) uhuhauaha

Wez juz nie pisz tu bo jestes najzyklejszym prymiitywem jak juz pisalem pare postow wyzej. i Jeszce raz Mowie Napisz jescze cos o Moim Tacie lub rodzinie to wpadne do Ciebie wez juz sie niewypowiadaj na forum smieciu na moj temat juz powiedziales wszytsko juz wszycy wiedza wiec sie zamknij bo sie powtarzasz.
Duzo postow pise ze sharuje.
Nie juz nie sharuje.
Czemu doszedlem do ppb?
Poniewaz doszli tam moi kumple Jeste tam moj stary znajomy Febb i raczej flugo zostane , lecz w kazdej chwili moge dojsc do HWL

A takie teksty Rumcio burak wiesniak jestescie zaj,bisci naprawde jestem przejety i sie boje piszcie tak dalej omg.... powiedzcie cos ciekawego a nie...

Teraz zobacze 150000 cytatow tego co napiaslem jestescie ZAJEB...

Dragon86
19-08-2006, 00:37
ffS widze ze masz zajebisty argument gadlaes chodziasz raz ze mna? czy odrazu dalem Ci ignora widząc w nawiasia (8) uhuhauaha

Wez juz nie pisz tu bo jestes najzyklejszym prymiitywem jak juz pisalem pare postow wyzej. i Jeszce raz Mowie Napisz jescze cos o Moim Tacie lub rodzinie to wpadne do Ciebie wez juz sie niewypowiadaj na forum smieciu na moj temat juz powiedziales wszytsko juz wszycy wiedza wiec sie zamknij bo sie powtarzasz.
Duzo postow pise ze sharuje.
Nie juz nie sharuje.
Czemu doszedlem do ppb?
Poniewaz doszli tam moi kumple Jeste tam moj stary znajomy Febb i raczej flugo zostane , lecz w kazdej chwili moge dojsc do HWL

A takie teksty Rumcio burak wiesniak jestescie zaj,bisci naprawde jestem przejety i sie boje piszcie tak dalej omg.... powiedzcie cos ciekawego a nie...

Teraz zobacze 150000 cytatow tego co napiaslem jestescie ZAJEB...

Zal mi ciebie jak widzisz 8 lvl ktory pisze do ciebiwe nie zaczynajac od "pl" "plz itams" etc. dajesz mu ignora bo to 8 lvl ;)

@Ametystowiec
powiedz mi po tym poscie gdzie tu chec grania w pokoju :D

Rumcio
19-08-2006, 00:44
Moze nie odrazu ale wotpie zeby Paw~~ wogole kiedykolwiek sie odezwal do mnie i ze mna gadal a sie wielce wypowiada, zeby okims tak mowic czeba go znac
@@Co do Agusi
Niemiala jak poznac 2 ownera bo go niema....
Wiec niegadajcie ze ma poznac 2 ownera zeby poznala RUmcia.
Rumcio to ja i nikt inny.

thewojtek
19-08-2006, 00:55
Moze nie odrazu ale wotpie zeby Paw~~ wogole kiedykolwiek sie odezwal do mnie i ze mna gadal a sie wielce wypowiada, zeby okims tak mowic czeba go znac
@@Co do Agusi

omfg sam mam gg obu ownerow, nie pytaj skad -,- a jak chcesz dojsc do HWL to juz, wy*******aj..... jak mozna zaplacic iles tam i po miechu chciec dojsc? to jest ZDRADA....

sliver
19-08-2006, 01:59
hah ja sie moge wypowaidac bo Cie poznalem tak samo jak Twojego kumpla jeffa i moge wszystkich tutaj zapewnic ze burakiem jestes nie musza juz z Toba gadac...

rozbawilo mnie to "juz nie sharuje" i zamiast "trzeba-czeba" - figlarne xD

Satan666
19-08-2006, 02:08
Pi****licie o tym Rumciu, sharuje jego sprawa- nie sharuje nie macie racji, mnie sie osobiscie fajnie z nim rozmawia i w ogole, to ma byc topic z wydarzen na Galanie a nie dyskusja czy Rumcio sharuje, zaraz zamkna ten temat na kolejny tydzien i sie wreszcie zamkniecie i przestaniecie pi***lic glupoty...

Kurier
19-08-2006, 02:20
@@Co do Agusi

Moze on sie do ciebie nie odezwal ale ja mialem te "watpliwa" przyjemnosc pare setek razy!

Ile razy to twoj brat siedzial na tym charze?-.^
Chyba ze posty tez robi brat teraz bo teksty maja tyle bledow ortograficznych ze 8 podstawowki juz powinna to kontrolowac bez problemu...
W ktorym momencie Pawlon pisal o twoich rodzicach?-.^
Jak go znam(a znam dobrze) to wiem ze sa pewne zasady, ktorych takze on sie trzyma np. rodzice(nie mowiac ze to osoby 3cie) to rzec z swieta!

A co do dojscia do HWL- na co czekasz malutki? zapraszamy!!
Zacytuje teraz slawne powiedzenie (obys bratu umial przetlumaczyc)
"The bigger they are, the harder they fall"
Zycze powodzenia!
A co do febba to na nim tez gralo kilka osob...

P.S. przepraszam wszystkich normalnych za to ze sie rozpisalem ale lekko sie napilem i moga pojawic sie dzis razace bledy nie tylko ort. ale takze skladniopwe czy fleksyjne..!
Mam nadzieje ze wybaczycie :)
Color~ masz duzo wiekszy staz na Galanie, ale ja nie pamietam rumcia z 60 lvlu... musial sie gdzies chowac jak ja nabijalem swoje poziomy ze spotkalem go dopiero na 90+;]

Colorion
19-08-2006, 09:32

No tak, ktoś ma 8 lvl to pewnie się uważasz za kogoś lepszego...
Jakbyś chociaż wbił ta setke sam to mógłbyś być dumny ale to i tak nie usprawiedliwiałoby twojego żałosnego podejścia. Zrozum, że 8 lvl jest człowiek tak samo jak ty, a oceniasz po postaci która jest plikiem na servie cipów. Powinieneś sobie kogoś wynająć, żeby ci system wartości zreperował.

I jeszcze jedno powiedzonko
Im większa świnia, tym większa uczta :D

Rumcio
19-08-2006, 10:20
Pare up

W ktorym momencie Pawl~~ pisal o twoich rodzicach?-.^

Jak go znam(a znam dobrze) to wiem ze sa pewne zasady, ktorych takze on sie trzyma np. rodzice(nie mowiac ze to osoby 3cie) to rzec z swieta!

Hmm moze poczytaj forum? a nie logujes sie raz na tydzien paczysz ostatni post i komentujesz ?
Nastepnym razem przeczyaj wszystko i komentuj.

thewojtek
19-08-2006, 11:08
z nowosci na galanie, nie wiem czy bylo juz, nie pamietam... Riki Tifer padl spingowany, najpierw na of, a potem wychodzac z temple(znow ping~) bez blessow i aola...znow padl

Colorion
19-08-2006, 11:12
Pare up

W ktorym momencie Pawlon pisal o twoich rodzicach?-.^

Hmm moze poczytaj forum? a nie logujes sie raz na tydzien paczysz ostatni post i komentujesz ?
Nastepnym razem przeczyaj wszystko i komentuj.

Może się myle, ale czy przypadkiem nie pomyliłeś PAWIO i PAWLON ?

(pewnie juz zauwazyles i ci glupio:p )

Catrishia
19-08-2006, 11:30
dawno tutaj nie zagladalem... a dzisiaj poczytam sobie mowie... i co widze? zero wiadomosci... duza niechec do HWL... mase sprzeczek... różnic zdań... nie ma to jak galana... pzdr.

//Jakub

Kurier
19-08-2006, 12:15
Może się myle, ale czy przypadkiem nie pomyliłeś PAWIO i PAWLON ?

(pewnie juz zauwazyles i ci glupio:p )

Niestety Rumcio jest tak zaslepiony swooja niechecia do pawlona ze az ksywki myli:baby:

@Cat~ zmien sobie w przypisach w miejscu gildii z "wolnego strzelca" na "legend of HWL" dopuki tam jeszcze jestes..!

Lukus
19-08-2006, 12:45
Heh Rumcio twoja pisownia jest porazajaca:D Np "paczysz" :D A co do wojny na galanie to nic sie niedzieje narazie.

thewojtek
19-08-2006, 12:53
Heh Rumcio twoja pisownia jest porazajaca:D Np "paczysz" :D A co do wojny na galanie to nic sie niedzieje narazie.

I nie bedzie ;(

Pawio
19-08-2006, 14:04
Tak Rumek.. masz racje. zachowalem sie jak noob wlaczajac w to rodzicow ale komu ty wmawiasz ze nie sharujesz?
padl riki tiger
dawidoseczek 100 lv :D

pawlon
19-08-2006, 14:05
I nie bedzie ;(

oj bedzie bezdie ;) ale o tym z tad sie na pewno nikt niczego nie dowie, no chyba ze po fakcie ;)

rumcio@ nie obrazalem Twoich rodzicow ani niczyich wiec siedz cicho, bo w koncu naprawde przegniesz i to sie moze zle dla Ciebie skonczyc.

PS: wlasnie zamierzam zglosic Twoj post jaki bardzo wulgarny i obrazliwy w stosunku do innych graczy. jak chcesz wpasc do rl to nie ma sprawy, tylko czy mama Cie pusci samego tak daleko? watpie ;D

PS2: Catri i reszta~ oczywiscie ze sie klocimy, ale czyz nie takze po to jest forum? zeby wyumieniac poglady, zdania, a nie tylko podawac suche fakty, wiec nic dziwnego ze od czasu do czasu mamy jakas zywsza wymiane zdan.

macie wydarzenie z galany: keekz jest znow leaderem HWl jako ze nuskei byl malo aktywny. anevarix doszedl do HWl i juz czytamy na forum galany o jakims random pkingu z jego strony.

Catrishia
19-08-2006, 14:29
@Cat~ zmien sobie w przypisach w miejscu gildii z "wolnego strzelca" na "legend of HWL" dopuki tam jeszcze jestes..!

a co to za roznica... ;)

Lukus
19-08-2006, 15:56
To wielka roznica Catr~~ ^^

Harry Xin
19-08-2006, 16:05
Nie wiecie może czemu od pewnego czasu Lovize i Oen trzymają się na uboczu?

Catrishia
19-08-2006, 16:26
oen mial zamiar dobic 150 lvl i przestac grac, pisal zreszta posta ze skonczyl z ta gra juz...
a co do lovize to kiedys slyszalem pogloski ze dostal bana czy nawet delete i przestal grac...

thewojtek
19-08-2006, 16:50
oj catri widac ze dawno nie grales.......
co do Oena masz racje ;P

Catrishia
19-08-2006, 16:54
no widac, widac... strata czasu ze tak powiem ;)
dlatego napisalem ze co do lovize to plotka :P

thewojtek
19-08-2006, 20:18
no widac, widac... strata czasu ze tak powiem ;)
dlatego napisalem ze co do lovize to plotka :P

ale ktos te lv na catri jednak robil ^.^

Satan666
20-08-2006, 01:34
Jastr hacked?

jastr
20-08-2006, 01:49
ehh Dobrywieczór i dobranoc dzisiaj definitywnie zakończyłem grę w tibie. Pomogło mi o dziwo ...PIWO. Wypiłem parę (przez duże P) i padłem a ze nie za ardzo wiedziałem co robiłem po raz kolejny postanowiłem skończyć z grą :D i stało się w końcu odwarzyłem się na pkowanko hyhy oczywiście w moim stylu (czyli tak żeby nikt nie padł) w ankh pod depo latałem latałem (no i zginęło mi sie parę razy) chociaż za 1 razem było najfajniej ale toxo wpadł i popsuł mi zabawe (nieładnie z jego strony) a biło mnie chyba 3 drutów/sorców powyżej 30 lvla i knight chyba 43 lvl. No cuż Tibia to pożeracz czasu jeśli nie masz powyżej 3h dziennie wolnych na grę to zapomnij (a tak sie składa że teraz pracuję i nie mam) Pozdro dla wszystkich przyjaciół
Robal- odszedłeś już dawno i dobrze
Oraf- przykro mi ale w kolejnej gildi nie będę :/
Ciemny sniper- 3maj się i lvl up
Ametystowy- hyhy sprzedawaj sprzedawaj te bułki nie bój sie deviladona (swoją drogą szkoda że go online nie było zapewnił bym mu szybki tp do temple)
Heres~~ programuj programuj ;) szkoda że już nie pogadamy sobie. Jeśli grałem to grałem dla nich bo właśnie po to się gra w Tibie nie dla siebie ale dla przyjaciół. Jak by ktoś miał jakąś prośbę to walcie jak w dym chara mogę wypożyczać na pkowania (ma jeszcze 40 lvl i jakiś tam mlvl nawet nie pamietam ale okolo 40-44 więc jak ktoś ma trochę run i chce kogoś ubić (char ma pacca jeszcze 42 dni i większość czarów wykupionych) msg na pw. Cya friends
Over and out signed Jastr8
a Ogame RULEZZZZZ;)

Komandos Strong
20-08-2006, 01:57
Robal- odszedłeś już dawno i dobrze

Wyjechal nad morze i tyle :P

jastr
20-08-2006, 10:32
Mówł że go nie będzie :D poza tym to wszystko już za mną i dobrze mi z tym hehe.
PS moja rada nie grajcie po pijaku ;)

Maniek Master
20-08-2006, 12:43
Szukam Dużej Ekipy Na Orc Fortress Quest 40 + lvl . Nagroda : Knight Axe , Fire Sword , Knight Armor , Najlepiej dużo magow , Palków i knightów z ponad 40 + lvl .

Catrishia
20-08-2006, 13:10
ale ktos te lv na catri jednak robil ^.^

od miesiaca nie robie ;) i nie mam juz zamiaru...

chyba ze ktos chetny? oddam 130 ek za free!

ok, joke :P

thewojtek
20-08-2006, 13:42
Yachh u Rox nawet nie wiesz co piszesz...
Takkk Niema to jak Konfident...;)

Niemam czasu na taką szmate jak Ty.
a jesli bym jechal nie sam.

omg, dziecko wpadaj do lodzi ;)

sliver
20-08-2006, 13:50
chociaż za 1 razem było najfajniej ale toxo wpadł i popsuł mi zabawe (nieładnie z jego strony) a biło mnie chyba 3 drutów/sorców powyżej 30 lvla i knight chyba 43 lvl.

taa bylem tam widzialem to ... zdechles bo nie potrzebnie zaatakowales tych ludzi z rsem na pierwszy "rzut oka" bylo widac ze maja protekcje

jastr
20-08-2006, 14:33
taa bylem tam widzialem to ... zdechles bo nie potrzebnie zaatakowales tych ludzi z rsem na pierwszy "rzut oka" bylo widac ze maja protekcje
po pierwsze nie zdechłem tylko padłem :P po drugie ale z ciebie ainsztain (pisownia zamierzona) dzięki że mi to powiedziałeś-.- nie pkuje się pod depo w ankh!!! jeśli się nie chce paść. Ten xazie czy siakoś tak to noob char xisso :D i wiedziałem to. Ja chciałem paść masz to czy trzeba ci jakoś to inaczej zakomunikować??? Gdybym chciał pkować poszedłbym do tarpit tombu poziom 2 z 2 fe (tam zawsze drut/mag lvl 30-40) i bym sobie poubijał nieźle zarobił ale tak naprawdę ja chciałem odejść i przed końcem się trochę pobawić (zabiłem chyba 2 osoby bo na afku były) wiem wiem zachowanie godne pożałowania sam odszedł i psuje zabawę innym :/ niestety alkochol connecting people:D poza tym serio jeśli ktoś nie był na afku to ja po prostu bym go nie ubił!!! co tam fe padły szybko wogóle ankh jest chyba najgorszym miastem do pkowania bo wszędzie jest pz :D fajnie się tak chodzi kiedy nie martwisz sie o chara :D masz wszystko w d... hyhy czad wtedy dopiero zrozumiałem czemu czasami hlvle się bujają (pkują) i czemu hwl bawi się tak dobrze przy wojnach fajnie jest podejść do tej gry z ogromnym dystansem nie myśląc o tym że ded to ileś tam k expa w plecy że coś spadnie :) drugi(czy może 3:)) mój ded był zajedwabisty hyhy przyleciało 3 ludzi z hwl w tym 2 msów i chyba pallek/knight i dawaj buehehe nie chcieli na mnie run marnować i sumonowali po bersercu huehue a ja walilem z sd w jednego z msow z 2 bp sd zostalo mi chyba z 13 jak padlem to byla jazda poszedl bp uh/ i 3 bp mfow zebym za pierwszy razem zauwazyl toxo to bym sie dluzej pobawil mialem 5bp mfow i jeszcze uhy ale po prostu nie zauwazylem jak sie zjawil. Pk to nie jest part of the game pk is the game hyhy. The end

thewojtek
20-08-2006, 14:34
noo a jak sie nawet zrzuca to moga sobie sale zabaw w macu wynajac :D
PS: wrocilem widzimy sie niedlugo ;)

Catri@ no bo taka prawda ze tak naprawde na tym elvelu to juz nie ma co robic ;)

chyba sale w szpitalu ;)
racja widzimy sie niedlugo online :)

Mlecziii
20-08-2006, 21:24
Widać że modek wpadł .Tylko czego Rumcio niema bana???

sliver
20-08-2006, 23:09
lol spoko nie goraczkuj sie tak jastir... wiem wiem juz przyzwyczailes nas do szczegolowego opisu nawet krajobrazu wokolo jak dziecia, ale to wydarzenia z galany a nie temat co jastir mial w bp kto go gonil i ile bp manasow mu poszlo ;)

cya i powodzenia w rl life

PolishDrinker
20-08-2006, 23:35
napisal co i jak bo nie kazdy to widzial. i dobrze zrobil. fajna zabawa musiala byc ale szkoda ze nie wolales cos na tym zarobic xD zawsze to dodaje smaczku no nic your choice gl irl

Catrishia
21-08-2006, 10:00
oj jest co robic na tym lvl... bo juz nie trzeba nonstop expic nie jest tak monotonnie... ale mi sie poprostu NIE CHCE ;)

Mlecziii
21-08-2006, 12:47
Niewiem czy to już było ale dam padł Steve Ens
Aug 19 2006, 21:52:59 CEST Killed at Level 93 by Xisso
and by Keekz'Lorenzo

Mia~
21-08-2006, 13:53
Mały news... ;)

Character Information
Name:Lord angel of fires
Sex:male
Profession:Elite Knight
Level: 130

Aug 21 2006, 02:16:30 CESTKilled at Level 133 by Arendyn and by Rainfanger

A o to filmik... z perspektywy Toxo~~

http://rapidshare.de/files/30160601/lordangel.rec.html

Ametystowec
21-08-2006, 13:57
Mały news... ;)

Character Information
Name:Lord angel of fires
Sex:male
Profession:Elite Knight
Level: 130

Aug 21 2006, 02:16:30 CESTKilled at Level 133 by Arendyn and by Rainfanger

A o to filmik... z perspektywy Toxo~~

http://rapidshare.de/files/30160601/lordangel.rec.html

zarejestrowal sie dzisiaj i zaczaol od linka...chyba nie musze mowic czym to grozi (to tylko podejrzenie wiec prosze nie bulwersuj sie odrazu) xD

Mia~
21-08-2006, 14:07
zarejestrowal sie dzisiaj i zaczaol od linka...chyba nie musze mowic czym to grozi (to tylko podejrzenie wiec prosze nie bulwersuj sie odrazu) xD

Spoko.. zarejestrowałem się dzisiaj [kiedyś trzeba] chciałem cos wnieść do tego działu.. nikt w końcu nie musicie klikać w linki :P [tylko dla odważnych] a tak btw. Adaszek na sprzedaż na allegro ;p link jak ktoś chce:
http://www.allegro.pl/item121611948_tibia_galana_71_knight_good_skills_e q_0_hunt.html

:confused:

Fellcon
21-08-2006, 19:35
Dzisiaj prawdopodobnie Little Pibby Hacka Mial!!, hacker ktory gral tym harem zagadal do jaffreya zeby mu pozyczyl sov'a na chwile jeff mu porzyczyl, niewiedzial ze hacker gra i hacker dal loga a jeff stracil sov'a X(

thewojtek
21-08-2006, 19:57
Szkoda sova.... bo kiedys sie znalismy.....
@hacker
Enjoy!

Mia~
21-08-2006, 20:34
No to gratzzz dla hacker albo dla samej "Little Pibby" ;] no nic.. trzeba żyć dalej.. ;)

pawlon
21-08-2006, 20:46
No to gratzzz dla hacker albo dla samej "Little Pibby" ;] no nic.. trzeba żyć dalej.. ;)

chyba chciales powiedziec "samego" ;)

Rybzor
21-08-2006, 22:05
Znałem troche pibby;P, Fajny z niego byl kolo. Dzisiaj w veno widzialem, że cos dziwnie sie zachowywal.. ale nie wiem. Trzeba sie nauczyc, że takich itemkow sie nie pozycza;P

Qreew
21-08-2006, 22:26
Ofc hacker =)
Takich rzeczy sie nie pozycza, a pibby to dla mnie smiec... on sam najlepiej wie dlaczego...

sliver
21-08-2006, 22:39
taaaa xD nie powiem zebym zalowal :D czysta prwada takich itemkow si enie pozycza