PDA

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany

Stron : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

Jony SoLa
21-08-2006, 23:04
przeczytalem se ostatnie 30 stron tego forum i stwierdzilem ze macie all downa. Przyczepiliscie sie do Rumcia jak gowno do starego buta,zazdrosicie mu ze w pare miechow nabil tyle lvl ?? Co wam do tego ze byc moze gra sobie z kolega na jednym koncie ?? A ty kolo od tych rodzicow zachowales sie jak totalny Noob, rozumiem obrazac sie nawzajem...ale z Rumciem a nie z jego starszymi -.- Kolo zdziwil bys sie jak byc przyjechal tutaj do Ostrza...

Qreew
21-08-2006, 23:19
przeczytalem se ostatnie 30 stron tego forum i stwierdzilem ze macie all downa. Przyczepiliscie sie do Rumcia jak gowno do starego buta,zazdrosicie mu ze w pare miechow nabil tyle lvl ?? Co wam do tego ze byc moze gra sobie z kolega na jednym koncie ?? A ty kolo od tych rodzicow zachowales sie jak totalny Noob, rozumiem obrazac sie nawzajem...ale z Rumciem a nie z jego starszymi -.- Kolo zdziwil bys sie jak byc przyjechal tutaj do Ostrza...

To jest zaproszenie?;)
Chetnie odwiedze verdaxa :)

Kurier
21-08-2006, 23:21
;( przeczytalem se ostatnie 30 stron tego forum i stwierdzilem ze macie all downa. Przyczepiliscie sie do Rumcia jak gowno do starego buta,zazdrosicie mu ze w pare miechow nabil tyle lvl ?? Co wam do tego ze byc moze gra sobie z kolega na jednym koncie ?? A ty kolo od tych rodzicow zachowales sie jak totalny Noob, rozumiem obrazac sie nawzajem...ale z Rumciem a nie z jego starszymi -.- Kolo zdziwil bys sie jak byc przyjechal tutaj do Ostrza...

Ooo Rumcio nie daje rady i wola wsparcie "kolegow" z Ostrza?:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Napomne tylko, ze to on straszyl ze kogos odwiedzi wiec zapraszm po raz kolejny wszystkich do mnieB)
Obyscie mogli tylko wracac o wlasnych silach:evul:
A co do lvli.. uwierz mi ze samemu to tez nie problem jak sie ma czas.. wiem to po sobie jak w 1 miecha naklepalem ponad 30 lvli...(zaznaczam ze nie 1-30 ale tych lekko wyzej)
Pomijam ... albo nie pomine tego "downa"-
skoro twierdzisz ze wszyscy go mamy to conajmniej kilka osob czuje sie urazonych tym ze porownujesz ich do Rumcia czy siebie..;(

P.S. trzymaj sie forum danery, czy skad tam cie przywialo.. to bedzie najmadrzejsza z twoich decyzji:D

thewojtek
22-08-2006, 01:00
To jest zaproszenie?;)
Chetnie odwiedze verdaxa :)

plx zaproszenie for me 2, chetnie poznam Wanke i Pitola ;)

Qreew
22-08-2006, 01:08
plx zaproszenie for me 2, chetnie poznam Wanke i Pitola ;)

Pitola to i ja Ci moge pokazac ;)

Mia~
22-08-2006, 01:16
Oj chetnie zapraszam :) z pitolem to ja sie z 15 min temu zegnalem xD a do verdaxa mozecie wpasc xD go niedawno odprowadzilem a do Thewojtek to wanka juz spi :)~ A Qreew.. kiedy ja ciebie poznam xD we wrocku zloot ? :P XDDDDD

Wapivos
22-08-2006, 01:55
Hehehe...
Zapraszamy (ja i Dragon86) do nas;) Tylko zaznaczam musisz byc pelnoletni:P
Verdax juz sie zapowiedzial (jak tylko szczegoly z rodzicami uzgodni) xD
Ktos jeszcze?...:P

Pawio
22-08-2006, 10:36
Sry Jony.. grzecznie przeprosilem ale dalej niewiem gdzie to Ostrze :P

Wannabe RÓmcio
22-08-2006, 10:41
Yeeah, Rómcio ROX!!!!
Omg zrobce cos z tym warem a nie w kolko nowe gildie... tlyko pn cos dziala i nie boi sie wyjssc z pzta.. anevarix i catrishia n\c.. widac ze i na tym forum sa asslickery i to z relictus co dalej liza dupe catrishii a co do niego to zachowal sie beznadziejnie.... a ty Z danery trzymaj sie swojego serwka ;)

Qreew
22-08-2006, 11:49
Soul ja mam skonczone 18 lat !!!!!!!!!
Wybierz mnie prosze !! A co bedziemy tam u Ciebie robic? bo jak u nas byles to tylko chlanie :D

Ametystowec
22-08-2006, 11:58
@Jastr

Szkoda, że odchodzisz :( będzie nam ciebie brakowało (a właśnie z bratem i z kolegami noobcharami chodzimy na maly pk'ing:) ) mogłbyś się przyłaczyć jakbyś chciał. A konta broń boże nie pożyczaj bo na 95% passy zmienią xD...i tak wrócisz do tibii ja to wiem ;]

Mia~
22-08-2006, 12:04
1 Lord angel of fires (*) History Knight 130 -2,640,246
2 Egeenetoo (*) History Knight 106 -1,424,926
3 Zazek (*) History Knight 138 -724,757
4 Xulorox (*) History Paladin 88 -722,648
5 Huyibert (*) History Paladin 103 -269,975
6 Miecz Aniolow (*) History Knight 90 -228,829
7 Elite Knight Striker (*) History Knight 78 -53,806

no chłopaki dali rade :)

_PiteroS_
22-08-2006, 15:26
Character Information
Name: Corlic
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 147
World: Galana
Residence: Venore
House: Seagull Walk 1 (Venore) is paid until Aug 31 2006
Guild membership: Loyal of the How We Livin

Account Information
Real name: Matthis
Created: Mar 31 2004, 13:08:58 CEST

n/c

Ametystowec
22-08-2006, 16:05
Character Information

Account Information

n/c

WTF?! Sprzedał konto czy podaje się za szweda czy jaki c**j?

Mia~
22-08-2006, 16:15
Ten człowiek o którym mowa "up"... Jest tak płytki dla mnie ze n/c. . .:D

niech wraca na selene albo w piz** bo tutaj dla niego miejsca nie widzę. . .

cały corlic.. Pan chorągiewka xD

Isildur's Earl
22-08-2006, 17:59
Ja z Kępna, czyli niedaleko Ostrza, też się mogę wbić? xDDD

Bartol1
22-08-2006, 18:53
Character Information

Account Information

n/c

Corlic na 100% ma nowego ownera ze Szwecji, podobno brat Nuskei'a.

Fellcon
22-08-2006, 19:09
Character Information

Account Information

n/c

Character Information
Name: Knight of martz
Profession: Elite Knight
Level: 70
Last login: Aug 18 2006, 14:07:52 CEST
Comment: Proud member How We Livin...

Brother to Roffu.
I like his pothead.

First on galana to kill a gs with "traps", together with Zazek

Account Status: Premium Account

Account Information
Real name: Martin
Created: Oct 01 2005, 18:27:48 CEST

~~~~~~Mozliwe ze to Knight of Martz, bo jest ze szwecjii tez ma napisane blood brother to Roffu knightem odszedl z gildii i sie na niego nieloguje to moze byc wlasnie nowy owner corlic :p

Mia~
22-08-2006, 19:56
Character Information
Name: Knight of martz
Profession: Elite Knight
Level: 70
Last login: Aug 18 2006, 14:07:52 CEST
Comment: Proud member How We Livin...

Brother to Roffu.
I like his pothead.

First on galana to kill a gs with "traps", together with Zazek

Account Information
Real name: Martin
Created: Oct 01 2005, 18:27:48 CEST

~~~~~~Mozliwe ze to Knight of Martz, bo jest ze szwecjii tez ma napisane blood brother to Roffu knightem odszedl z gildii i sie na niego nieloguje to moze byc wlasnie nowy owner corlic :p

Lub to może być zmyłka dla nas wszystkich... nikt prawdy do konca sie nie dowie. . .

a co do "Isildur's Earl" Podaj jakis kontakt to na piwko sie umowimy ;)) zapraszam do ostrza.. =]

Tragicall
22-08-2006, 20:02
Nie ma co się pastwić nad Corliciem, sprzedał to wziął dobrą kasę za postać. A, że sprzedał Szwedom to chyba normalne, przecież oni zawsze dadzą dużo więcej niż na allegro. Nic to w układzie sił nie zmienia.

Mia~
22-08-2006, 20:09
No nikt nie jest idealny :S nic pozdrawiamy go moim aviatorkiem :p

Isildur's Earl
22-08-2006, 21:46
Mieszają wszyscy, to wojny jakieś, to ku*wa ownerzy nagle inni, ci znowu wkręcają, że kto inny gra, ja pier*olę co to za dzika gra jest? xD

Mia~
22-08-2006, 21:52
Mieszają wszyscy, to wojny jakieś, to ku*wa ownerzy nagle inni, ci znowu wkręcają, że kto inny gra, ja pier*olę co to za dzika gra jest? xD

Bo to jest życie jak w dżungli...

napisz mi na PM swoj numer gg odezwe sie to na piwko sie umowimy ; ) pozdro..:p

sliver
22-08-2006, 22:02
dlaczego wy to nazwyacie wojna?:D przeciez poki co chyba nic sie nie dzieje nie? jezeli sie myle i macie jakies tam ukryte plany to prosze mnie poprawic ;>

Jony SoLa
22-08-2006, 22:23
;(

Ooo Rumcio nie daje rady i wola wsparcie "kolegow" z Ostrza?:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Napomne tylko, ze to on straszyl ze kogos odwiedzi wiec zapraszm po raz kolejny wszystkich do mnieB)
Obyscie mogli tylko wracac o wlasnych silach:evul:
A co do lvli.. uwierz mi ze samemu to tez nie problem jak sie ma czas.. wiem to po sobie jak w 1 miecha naklepalem ponad 30 lvli...(zaznaczam ze nie 1-30 ale tych lekko wyzej)
Pomijam ... albo nie pomine tego "downa"-
skoro twierdzisz ze wszyscy go mamy to conajmniej kilka osob czuje sie urazonych tym ze porownujesz ich do Rumcia czy siebie..;(

P.S. trzymaj sie forum danery, czy skad tam cie przywialo.. to bedzie najmadrzejsza z twoich decyzji:D

skad wiesz ze on mnie o to prosil ?? jak ja sie z nim parwie wcale nie znam,widzisz noobie czasem sie mysli potem pisze...to po pierwsze, po 2 Rumcio spokojnie by sobie sam dal rade z takimi .....jak ty,po 3 zabronisz mi pisania postow tu, na forum -.^ ?

Mia~
22-08-2006, 22:29
Z tym z góry... zgadzam sie...

zwykle scie*** moj aviator pozdrawia Cie szczerze. . .

Bartol1
22-08-2006, 22:38
Z tym ze wzial niezle pieniadze bym sie klocil bo sprzedal go za pol darmo(w stosunku do pieniedzy jakie mogl wziasc za ta postac)

Colorion
22-08-2006, 22:45
skad wiesz ze on mnie o to prosil ?? jak ja sie z nim parwie wcale nie znam,widzisz noobie czasem sie mysli potem pisze...to po pierwsze, po 2 Rumcio spokojnie by sobie sam dal rade z takimi .....jak ty,po 3 zabronisz mi pisania postow tu, na forum -.^ ? po 4 jestes takim NoobeM ze nie napiszesz w profilu nawet swojego lvl ?? moze i w pare miechow nastukales te 30 lvl (ale chyba od 2 do 32) tak wynika z twojej wypowiedzi ^^ wiec kolo daruj sobie tego i badz zwyczajnym czlowiekiem a nie patałachem z mini lvl zazdroszczacym innym...nie wiem co Cie w tym tak jara ze zazdrosicisz mu tego lvl i wogule,nie boj sie tobie to nie grozi..

ehh, gdyby tylko było jakies skuteczne ograniczenie wiekowe albo test inteligencji, ale nie, wpuszcza sie takie dzieci spamujące wyzwiska zamiast posty argumentować

I kurier ma wyższy lv od rumcia, nie ma tu czego zazdroscic

poza tym

Być nie mieć

Jony SoLa
22-08-2006, 22:49
ehh, gdyby tylko było jakies skuteczne ograniczenie wiekowe albo test inteligencji, ale nie, wpuszcza sie takie dzieci spamujące wyzwiska zamiast posty argumentować

poza tym

Być nie mieć

myslisz ze jestes o rok starszy i mozesz kozaczyc ??

Jony SoLa
22-08-2006, 22:51
oo to widze ze kolo ciota w huj jak na wyzszym lvl od rumcia a skile po 80 lol buahahahahahahahha

Kurier
22-08-2006, 23:10
skad wiesz ze on mnie o to prosil ?? jak ja sie z nim parwie wcale nie znam,widzisz noobie czasem sie mysli potem pisze...to po pierwsze, po 2 Rumcio spokojnie by sobie sam dal rade z takimi .....jak ty,po 3 zabronisz mi pisania postow tu, na forum -.^ ? po 4 jestes takim NoobeM ze nie napiszesz w profilu nawet swojego lvl ?? moze i w pare miechow nastukales te 30 lvl (ale chyba od 2 do 32) tak wynika z twojej wypowiedzi ^^ wiec kolo daruj sobie tego i badz zwyczajnym czlowiekiem a nie patałachem z mini lvl zazdroszczacym innym...nie wiem co Cie w tym tak jara ze zazdrosicisz mu tego lvl i wogule,nie boj sie tobie to nie grozi..

Nobem nazywaj ludzi co sepia "free items w depo".. pewnie jestes jednym z nich:baby:
Rumcio dalby sobie rade z "takimi" jak ja O.o- ale ktory ten starszy czy mlodszy?-.^
Chcialbym to zobaczyc!! Szczerze(nie kazdy tak jak wielu jest wychudlym maniakiem, ktory cale zycie siedzial przed komputerem i ma zwiotczenie miesni)B)
Moze chcecie sie ustawic?:D

mmm.. jakby to ujac.. do 100ki wlasnymi silami nie doszedlem jeszcze.. jakbym mial 2 tygodnie spokojnej gry to bym juz ja mial.. niestety nie moge tego zrobic gdyz banda "patalachow" sadzi ze beda dyktowac nam(neutralnym) co bedziemy robic. Mysla, ze beda nam dyktowac warunki a my bedziemy im uslugiwac i placic za free jak im sie tego zapragnie?-.^
NIE!
Poza tym kiedy powiedzialem ze mu lvlu zazdroszcze?-.^
Zazdroscic mu mozna szczescia ze jeszcze gra a nie ma deleta za sharing..!
Tylko tego!
P.S.Noobem to nazywaj naprawde swoich kolegow, poniewaz jak pokazales nawet nie znasz sensu tego slowa.. do szkoly malutki:baby:

Mia~
22-08-2006, 23:13

poza tym

Być nie mieć

to wcale nie znaczy ze jest mądrzejszy. . .

Hahaah... teraz to cyrk zrobiliście ;) no nic.. śmiech na sali B)

Kurier
22-08-2006, 23:27
oo to widze ze kolo ciota w huj jak na wyzszym lvl od rumcia a skile po 80 lol buahahahahahahahha

Sam nia jestes malutki:baby:
Do twojej informacji nie zmienialem w profilu nic od niepamietnych czasow zalozenia konta mimo iz moja postac duzo sie zmienila.. (i sa nie po 80 tylko po 80+, co moze oznaczac caly przedzial 80-89! A to oznacza ze moge miec skille po 81, ale moge takze miec po 89! Nigdy nie bedziesz wiedzial:baby: )
@Color~ nie wtracaj sie za bardzo szkoda twojego czasu;)
Poza tym i tak za duzo juz powiedziales:/ Teraz moja bajeczke o lvlu spaliles:/
Ale profilu nie updatne niech sobie 15 latek mysli ze jest gora..
My i tak wiemy co i jak!:evul:

P.S. A co wiek Colora ma tu do rzeczy malutki?-.^
Jestem od ciebie starszy o dekade wiec zwazajac na twoj tok myslenia: "Myslisz ze jak jestes 10 lat mlodszy to mozesz kozaczyc"?-.^
Naprawde nie wnosisz nic poza spammem na tym forum wiec lepiej znikaj!

Mia~
22-08-2006, 23:29
kurier~~ Piotrku pamietasz mnie ?

Mlecziii
22-08-2006, 23:35

Ty Takich nawet niemasz wiec... A wracając do Rumcia to dlatego ponim tak wszyscy jadą bo jest jaki jest.

Zimpa
22-08-2006, 23:36

1. czlowieku czy ty wiesz co znaczy "+" ??
2. tu nie chodzi o wiek lecz o poziom intelektualny wypowiedzi...
3. Mia~ 100 % poparcia Colorion nie musi byc madrzejszy ;D <ja tez nie>

Mia~
22-08-2006, 23:44
1. czlowieku czy ty wiesz co znaczy "+" ??
2. tu nie chodzi o wiek lecz o poziom intelektualny wypowiedzi...
3. Mia~ 100 % poparcia Colorion nie musi byc madrzejszy ;D <ja tez nie>

Zipa spoko luz..no nie każdy jest tak obdarzony takim wspaniałym darem.. no nic sam nie zawsze mam racje ;p jestem człowiekiem w końcu jak każdy z nas... Grałem swoje na galanie troche wiem troche się słyszy chciałem się podzielić :) Na pewno nikt za dobrze nie wiem kim jestem i niech tak zostanie ;) mogę powiedzieć aby ze przeżyłem czasy corenti~~ i te wszystkie inne śmieszne wojny xD a kim jestem niech będzie waszą zagadką...

Mia~
22-08-2006, 23:48
"poza tym

Być nie mieć"

A Ty coś się Pejii nasłuchał ? (p.s akurat leciał ten kawałek u mnie xDDD)

„…być nie mieć odwieczny dylemat…”

heh powodzenia ;)

Kurier
23-08-2006, 00:11
kurier~~ Piotrku pamietasz mnie ?

Tu akurat nie piotrek:P

Moze pomysl dalej!
Powodzenia;)

Mia~
23-08-2006, 00:16
Tu akurat nie piotrek:P

Moze pomysl dalej!
Powodzenia;)

NO spoko... Będę nad tym myślał.. juz w krótce odkryje kim jesteś. . .:baby:

A Ty chociaż domyślasz się kim jestem ? Bo coś w to wątpie.. xD pozdro

sliver
23-08-2006, 01:38
Jony SoLa wez chlopie daruj sobie to forum i idz z tad.. swoimi wypowiedziami obrazasz kazdego nastolatka bo ja jak mialem tyle lat to jednak pisalem madrzej a nie jak dziecko w przedszkolu ... X( przez takich jak ty ten temat tylko cierpial i cierpi

pawlon
23-08-2006, 01:51
poza tym

Być nie mieć

O.o

hahahahahahaha
sorry color ale nie moge przestac sie smiac, ty to mowisz? toz to lepsza propaganda niz w jakiejkolwiek wojnie na galanie :D prawie spadlem z krzesla, dobrze ze ma oparcie bo bym mogl sobie krzywde zrobic :D

a co do wojny na razie nic sie nie dzieje.... ;(
hwl rosnie w sile i tyle ;/

Colorion
23-08-2006, 08:59
O.o

hahahahahahaha
sorry color ale nie moge przestac sie smiac, ty to mowisz? toz to lepsza propaganda niz w jakiejkolwiek wojnie na galanie :D prawie spadlem z krzesla, dobrze ze ma oparcie bo bym mogl sobie krzywde zrobic :D

a co do wojny na razie nic sie nie dzieje.... ;(
hwl rosnie w sile i tyle ;/

Kladlem sie spac wczoraj i tak se pomyslalem ze to napiszesz...
Jak chcesz to umiesz sie poznac na ludziach ale twoj problem polega na tym ze widzisz to co chcesz widziec. I masz o sobie za wysoka opinie

to wcale nie znaczy ze jest mądrzejszy. . .

Hahaah... teraz to cyrk zrobiliście ;) no nic.. śmiech na sali B)

Ja nie pisze ze jestem madrzejszy, tylko ty to stwierdzasz dziecinnym zachowaniem

thewojtek
23-08-2006, 09:24
09:07 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Rainfanger. He was killed by Tyraael Deathbringer.

Kurier
23-08-2006, 09:29
09:07 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Rainfanger. He was killed by Tyraael Deathbringer.

Rainfanger-Aug 23 2006, 09:07:32 CEST Killed at Level 113 by Ratten and by Tyraael Deathbringer

Jak napisal Pawlon wczesniej - Wszyscy tutaj dowiedza sie o tym co robimy po fakcie;)

Gratulacje panowie!
The first one.. but not the last:evul:

thewojtek
23-08-2006, 09:45
You recognize Destroyer'lorenzo. She was killed by Tharrin.
wielki cwaniak byl.....

pawlon
23-08-2006, 10:08
color masz moze troche racji odnosnie mniemania o sobie, ale to dlatego ze glownie wiem ze gram czysto itp, i ze jestem w stanie sie poswiecic dla kumpli, a poniewaz duza wiekszosc playerow nie jest do tego zdolna, a juz zwlaszca polakow bo postacie sa duzo warte w rl, a z kasa nam sie nie przelewa to moze dla tego czasem bywam wyniosly. ale bardzo czesto to jest po prostu taki czarny humor i tyle. tak czy siak mysle ze sam przyznasz ze to co napisales wczesniej co ja cytowalem to "mala" sprzecznosc z tym co prezentowales dosc niedawno wtedy kiedy mielsimy jeszcze jakis kontakt.

tak czy siak, gratuluje udanej akcji panowie sobie i wam, szczescie sprzyja zuchwalym, prawda gran? ;)

Rumcio
23-08-2006, 10:09
Pierwsza udana akcja... :S Roxsior
Ale Rainfinger sie prosil expil na d lairze od 8 rano przez cały dzien siedział tam.. bylo pewne ze wkoncu ktos wpadnie na to zeby go ubic jak 95% hwl spi....
Moze wyciągnie wniski i da mi expic z rana :P

thewojtek
23-08-2006, 10:14
Pierwsza udana akcja... :S Roxsior
Ale Rainfinger sie prosil expil na d lairze od 8 rano przez cały dzien siedział tam.. bylo pewne ze wkoncu ktos wpadnie na to zeby go ubic jak 95% hwl spi....
Moze wyciągnie wniski i da mi expic z rana :P

to sobie poexpisz :)
@pawlon
hahaha ja roxor :)) 4 min z rainem na d lair ;)) ale kto mi za bag f bomb odda? :( glupek nie wiedzial gdzie uciekac u uciekal gora dol przy rope place -,- a potem wpadla ekipa i padl xD

Colorion
23-08-2006, 11:58
color masz moze troche racji odnosnie mniemania o sobie, ale to dlatego ze glownie wiem ze gram czysto itp, i ze jestem w stanie sie poswiecic dla kumpli, a poniewaz duza wiekszosc playerow nie jest do tego zdolna, a juz zwlaszca polakow bo postacie sa duzo warte w rl, a z kasa nam sie nie przelewa to moze dla tego czasem bywam wyniosly. ale bardzo czesto to jest po prostu taki czarny humor i tyle. tak czy siak mysle ze sam przyznasz ze to co napisales wczesniej co ja cytowalem to "mala" sprzecznosc z tym co prezentowales dosc niedawno wtedy kiedy mielsimy jeszcze jakis kontakt.

tak czy siak, gratuluje udanej akcji panowie sobie i wam, szczescie sprzyja zuchwalym, prawda gran? ;)

Oceniasz posiadając CZĘŚĆ informacji, chciaż z twojego punktu widzenia moze to wygladac troche inaczej

Gz fragow, 3mac tak dalej

sliver
23-08-2006, 12:47
naprawde wielkie gratz panowie

pawlon
23-08-2006, 12:58
Oceniasz posiadając CZĘŚĆ informacji, chciaż z twojego punktu widzenia moze to wygladac troche inaczej

Gz fragow, 3mac tak dalej

moze wiem wiecej niz ci sie wydaje? kazdy kto sie z toba zektnal wie jakie masz podejscie, to samo zimp, co najlepiej widac po tym gdzie teraz jest. wiec skonczmy to bo to nigdzie nie prowadzi.

pawlon
23-08-2006, 14:57
Toxo Yeangus

Banished: until Aug 30 2006, 14:41:14 CEST because of advertisement not related to game

nie ma to jak senior tutor :D

Pan Devon
23-08-2006, 15:26
Czy ktoś wie za co dokładnie dostał bana Toxo?

pawlon
23-08-2006, 15:48
Czy ktoś wie za co dokładnie dostał bana Toxo?

za advertising not related to the game ;D

Fellcon
23-08-2006, 16:31
Toxo Yeangus

Banished: until Aug 30 2006, 14:41:14 CEST because of advertisement not related to game

nie ma to jak senior tutor :D

Widze ze HWL Pomalu traca sily, a Relictus zaczynaja dzialać.
Zgadnijcie kto gra teraz konda:P????
Konda Gra Teraz Kardear!!

thewojtek
23-08-2006, 16:33
Widze ze HWL Pomalu traca sily, a Relictus zaczynaja dzialać.
Zgadnijcie kto gra teraz konda:P????
Konda Gra Teraz Kardear!!

Ale Ty bzdury pierdolisz, omfg

Fellcon
23-08-2006, 16:34
Ale Ty bzdury pierdolisz, omfg

Chyba gadalem z nim i mi mowil moze niegra tak ale pasy na konda ma -.-

pawlon
23-08-2006, 16:46
Chyba gadalem z nim i mi mowil moze niegra tak ale pasy na konda ma -.-

haah, a ja mam pasy do kestro, no i do corlica keekza i nuskeia xD

a w ogole to toxo mi zalatwi deleta niedlugo xD

PS: nie umiecie opowiadac bajek.. heya zaraza! ;D

Rumcio
23-08-2006, 17:32
Taa juz sobie poexipilem xD heh

Niechce sie kłucic ale z Tego co mi wiadomo to prawda ze kardear ma passy do kondy...
Zobaczycie za 2 dni bedzie unbaned heheh tak zawsze jest xP

pawlon
23-08-2006, 17:42
Taa juz sobie poexipilem xD heh

Niechce sie kłucic ale z Tego co mi wiadomo to prawda ze kardear ma passy do kondy...
Zobaczycie za 2 dni bedzie unbaned heheh tak zawsze jest xP

mowisz o toxo z tym banem? jestem gotow sie zalozyc o sopra sumke ze nie bedzie unbaned. pytanie brzmi czy dotrzyamsz zakladu jesli wygram? bo to moze byc problem :P

Pan Devon
23-08-2006, 17:50
17:48 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Wrobel mlody master. He was killed by Grimheim.

Colorion
23-08-2006, 18:11
moze wiem wiecej niz ci sie wydaje? kazdy kto sie z toba zektnal wie jakie masz podejscie, to samo zimp, co najlepiej widac po tym gdzie teraz jest. wiec skonczmy to bo to nigdzie nie prowadzi.

Jakoś nikt inny nie miał z tym problemów, być może to zalezy od twojego nastawienia? No ale skonczmy to, wybacz ze musialem miec "ostatnie slowo", jak nie wybaczysz to jeszcze odpisz bo nie mam co robic

a gdzie ejstem?? zgubilem sie??

Zaplaciles hwl, to chyba mówi samo za siebie

dressu
23-08-2006, 18:38
Ja mysle ze to prawda ze Kardear ma passy do Kondy , bo sam kiedys mi Kardear gadal ze chyba bedzie mial passy do Kondy , ale jeszcze nie wie na 100 % , ze jeszcze musi obgadac z Konda

a to bylo chyba jakies 2 tygodnie temu

wszystko mozliwe

Mia~
23-08-2006, 18:40
Jedni płacą drudzy płaczą… Takie życie…:p

A co do kardeara to chu* niech sobie ma nawet klucze do swojego domu... omg

pawlon
23-08-2006, 20:27
Jakoś nikt inny nie miał z tym problemów, być może to zalezy od twojego nastawienia? No ale skonczmy to, wybacz ze musialem miec "ostatnie slowo", jak nie wybaczysz to jeszcze odpisz bo nie mam co robic

Zaplaciles hwl, to chyba mówi samo za siebie

od mojego? a co ma moje nastawienie do twojego systemu wartosci? ktory wyglada mniej wiecej tak:
miejsca:
1. moja postac
2. moja postac
3. kasa

na miejscu zimpa tak samo bys placil, sam siebie oszukujesz?

Valserom
23-08-2006, 21:12
Siema jestem na tym forum nowy , ale mam juz doscy rządów hwl X( .Ja na początku wojny zginolem za tak zwane title "Protected by Lady slodziutka".Prosze rozmawiajmy o Galanie nie o waszych problemach z wartosciami itp.;)

Colorion
23-08-2006, 21:19
od mojego? a co ma moje nastawienie do twojego systemu wartosci? ktory wyglada mniej wiecej tak:
miejsca:
1. moja postac
2. moja postac
3. kasa

na miejscu zimpa tak samo bys placil, sam siebie oszukujesz?

A szkoda ze sie na mnie nie rzucili hwl bo bys sie chociaz zastanowil ;(

Skoro dla mnie taka wazna kasa i char to dlaczego ani nie gram ani nie sprzedaje , tylko po prostu zostawiam zeby zgnilo?

Valserom
23-08-2006, 21:36
A szkoda ze sie na mnie nie rzucili hwl bo bys sie chociaz zastanowil ;(

To było do mnie??:baby:

Arturo Soprano
23-08-2006, 21:38
Aug 23 2006, 21:31:56 CEST Killed at Level 73 by Xees
and by Roffu

No to juz koniec :)

Valserom
23-08-2006, 21:47
Aug 23 2006, 21:31:56 CEST Killed at Level 73 by Xees
and by Roffu

No to juz koniec :)

Ale kto padł??Bo nie czaje :p

Arturo Soprano
23-08-2006, 21:49
@up
A na profil spojrzeć to nie łaska?:p. Dziwie się że tak późno na oczy przeż(rz)ałem. Cya Galana. :D

jastr
23-08-2006, 21:50
Panowie panowie panowie (no i oczywiście Panie jeśli takowe są) spokój do jasnej .... Czy wy możecie w końcu mówić na TEMAT mówcie o galanie. Nie wyciągajcie jakiś brudów i śmieci bo to bezsens i znowu modkowie zamkną temat i będą mieli racje bo ostatnich xx stron to spory i waśnie, spokojnie :) Jak czytam w końcu nie mówicie o rumciu (i dzięki Bogu ufff 10 stron dla niego to dużo za dużo jeśli chcecie kontynuować jego temat to w nowym topicu )

Teraz w temacie: Jeśli kardear ma pasy do kondy to powinien nim grać!!! Taki ms na wojnie to perełka a po ostatnim upd -wymiatacz. Może ma może nie niestety on raczej nie udziela się za bardzo na tym forum :D. Co do hwl i ostatnich fragów gratz panowie oby to był początek waszego zwycięstwa a nie nadchodzące widmo porażki. Zimpa się wypłacił i ... to jego wybór jego decyzja to mogła by być jego wojna ale on wolał zamiast stać w pzcie, grać lvlować i cieszyć się a nie stać całymi dniami w pzcie wychodząc tylko na jakieś "akcje". Wiadomo jego zachowanie niektórzy mogą odczytać jako zdradę kolegów. Pozdro

Valserom
23-08-2006, 21:54
Siema Jastr;)Dzisiaj gadałem z Aytlihia i dowdziedziałęm się dlaczego doszła do hwl , teraz wszytko jasne B)

_______
Hatanoz : I've got 3 owners but every one is retried xD

Kurier
23-08-2006, 22:32
Siema Jastr;)Dzisiaj gadałem z Aytlihia i dowdziedziałęm się dlaczego doszła do hwl , teraz wszytko jasne B)

_______

1. Doszedl!
2. Bo tak jak inni chce grac i placic jak przyjdzie na to pora:baby:
3.Jego ownerzy sa zbyt slabi psychicznie by stanac z honorem i walczyc o swoj spokoj i spokoj jego znajomych..
4. Poczekamy zobaczymy jak do nas sam przyjdzie o pomoc po jakims czasie;)

pawlon
23-08-2006, 22:33

_______

mam nadzieje ze zdajesz sobie sprawe ze kazdy medal ma 2 strony? wszyscy chyba wiedza o boltanie(poza toba?) i znaja jego powody. ale w takim wypadku mogl dojsc do hwl od razu, a nie jak juz wygrywali, jak konda byl u wladzy to trzymal sie z konda, do tego on raczej doszedl przeciw PN niz przeciw kondzie jako ze jak wiemy konda nie gra. a jego prywatne wasnie z konda z pn nie maja nic wspolnego, tak samo jak z juz nie istniejacym FS.

RIP and Hail second edition of Corentiros and Forgotten Shadows!

Kurier
23-08-2006, 22:45
RIP and Hail second edition of Corentiros and Forgotten Shadows![/QUOTE]

Hail real friends!
To the grave with honour and dignity!
We will survive!

Zimpa
23-08-2006, 22:51
A ja mam pytanko:
za co padl wrobel??

Muki
23-08-2006, 23:51
Oni raczej nie potrzebuja specjalnie powodu do zabijania, jesli maja to jakis smieszny najczesciej. Tak samo Joe padl 2x ale co można poradzić tylko dołaczyc do relictus:P

Bartol1
24-08-2006, 08:04

_______

Ja od poczatku wiedzialem dlaczego doszedl do wojny.. Jak sam powiedzial zachcialo mu sie wrazen... Jesli je potrzebowal mogl dojsc do nas, mialby je gwarantowane :D

Bartol1
24-08-2006, 08:06
Wrobel padl bo ktos mial inva do jego domku z Relictus, pytam sie kto to oni nie wiedza, ale wazne ze "ktos" mial.... powod taki jak inny czyli nie dosc ze bezsensowny to jeszcze nieprawdziwy

Tyraael
24-08-2006, 08:29
Za to samo padl niby Wróbel~, ze mialem inva do jego domku, ktorego stracilem bodajze w czasie przystapienia do wojny? I wtedy ostatni raz mnie w nim rzekomo widziano...

Galana jest skonczonym swiatem, wczoraj rozmawialem dosc dlugo z czlonkami HWL i na pytanie dlaczego "to robia" odpowiedzieli, ze kochaja "to robic" i nawet jesli bedzie trzeba, potraktuja "tak" caly server. Takze cieszcie sie gra poki mozecie, chyba ze wygramy wojne :)

Tyraael
24-08-2006, 08:42
Btw. ten update jest najgorszym ze wzglednu ponownej personalizacji konta, co daje mozliwosc sprzedania konta, zarejestrowania go na nowego ownera tak jak gdyby nigdy nic. Tak zrobilo HWL, conajmniej 3 ownerow sie zmienilo:
Corlic jak kazdy wie, Nuskei i Xees, reszta wyjdzie w praniu...

Valserom
24-08-2006, 09:41
A ja czemuje się uczciwym graczem , ostanio jak przechodzilem koło domku Naxovixa podzszedłem do drzwi i przesunolem zebyz zobzczyc co lezy przy drzwiach , okazało sie ze jest tam fire sword i 100 gp ,ale nic nie wziolem i rzucilem mu pod nogi poczym odszedłem :]

thewojtek
24-08-2006, 11:24
Ja od poczatku wiedzialem dlaczego doszedl do wojny.. Jak sam powiedzial zachcialo mu sie wrazen... Jesli je potrzebowal mogl dojsc do nas, mialby je gwarantowane :D

To chyba nie wiesz/nie chcesz powiedziec czemu nie byl on w Dominioon i nie chcial pomagac kondzie, wiec mial tylko jeden wybor HWL :(

pawlon
24-08-2006, 11:46
To chyba nie wiesz/nie chcesz powiedziec czemu nie byl on w Dominioon i nie chcial pomagac kondzie, wiec mial tylko jeden wybor HWL :(

wojtek to nie takie proste... znasz tylko jedna strone historii, strone antona boltana i hwl, bo tak im wygonie... a jestes pewien ze to prawda? poza tym boltan szarowal, nie napisze maciek bo tylu na nim gralo ze nawet nie jestem w stanie ich wymienic, podajac passy swoje antonowi i innym sam sie prosil o to co sie stalo, takie sa konswekwencje sharowania, predzej czy pozniej ;)

Arturo Soprano
24-08-2006, 11:55
@kilka up

Za 1 razem padlem bo nie w pore znalazłem się na Treasure Island, wtedy było tam 3/4 HLW.
2 dead to juz moja głupota. Uciekałem do najblizszego PZ. HLW wiedzialo o tym i zablokowali je( w tym przypadku statek)

thewojtek
24-08-2006, 12:10
wojtek to nie takie proste... znasz tylko jedna strone historii, strone antona boltana i hwl, bo tak im wygonie... a jestes pewien ze to prawda? poza tym boltan szarowal, nie napisze maciek bo tylu na nim gralo ze nawet nie jestem w stanie ich wymienic, podajac passy swoje antonowi i innym sam sie prosil o to co sie stalo, takie sa konswekwencje sharowania, predzej czy pozniej ;)
Znam jedna strone i jej wierze..... obojetnie co by Maciek odwalil to jednak rookowanie i zdobywanie w taki sposob passow bylo nie uczciwe

pawlon
24-08-2006, 13:04
Rainfanger

Aug 24 2006, 11:59:58 CEST Died at Level 113 by a scarab

rumcio

Aug 24 2006, 11:48:54 CEST Died at Level 112 by a dragon

Aylitha

Aug 24 2006, 00:12:52 CEST Died at Level 136 by a dragon lord

chyba trzeba oglosic dzien zaloby, coz za pech ;(

Mia~
24-08-2006, 13:10
Bywa… :p Pewnie sami drudzy ownerzy po padali xDDDD

Arturo Soprano
24-08-2006, 13:20
Szczerze mówiąc to mi tylko Aylithi żal ;)

thewojtek
24-08-2006, 14:10
Szkodi Kastroyko
Aug 24 2006, 02:39:05 CEST Killed at Level 72 by Ujinn

Rahilli
Aug 24 2006, 02:38:10 CEST Killed at Level 69 by Ujinn

Arturo Soprano
24-08-2006, 14:20
O prosze prosze :D. I Vnzla się udziela. GZ :p

dressu
24-08-2006, 15:33
Rahilli i Szkodi zostali zabici na afk , prawdopodobnie jechali na bocie

no Mr.Scottie co masz na swoje usprawiedliwienie? :>

Cheaterom stop!X(

Rumcio
24-08-2006, 16:03
niestety... Mi tam szkoda wszystkich poniewaz to są nieuczciwe smierci... neiwiem czy jest tak fajnie jak sobie spokojnie expi a ktos Zpinguje Cie tak ze sie ruszac nie morzesz i wlogowac... No nic musze zmienic ip :S

thewojtek
24-08-2006, 16:13
niestety... Mi tam szkoda wszystkich poniewaz to są nieuczciwe smierci... neiwiem czy jest tak fajnie jak sobie spokojnie expi a ktos Zpinguje Cie tak ze sie ruszac nie morzesz i wlogowac... No nic musze zmienic ip :S Nie zostales spingowany -,-

Bartol1
24-08-2006, 16:14
niestety... Mi tam szkoda wszystkich poniewaz to są nieuczciwe smierci... neiwiem czy jest tak fajnie jak sobie spokojnie expi a ktos Zpinguje Cie tak ze sie ruszac nie morzesz i wlogowac... No nic musze zmienic ip :S

No widzisz... To juz wiesz jak sie czulem ja albo Riki Tiger gdy nas pingowali... Macie nauczke :)

Lukus
24-08-2006, 17:02
Mam pytanie czemu ded lorda angel~~ liczy sie do fragow w wojnie przeciez on nie jest w Relictus:confused:

pawlon
24-08-2006, 17:03

nie mam pojecia jak padles, ale slyszales kiedys o kicku? my przed akcja na rainfangera mielismy 3x mass kicki i mega freezy.

thewojtek
24-08-2006, 17:57
Mam pytanie czemu ded lorda angel~~ liczy sie do fragow w wojnie przeciez on nie jest w Relictus:confused:

Bo frag liste prowadzi Vincente~ dobry znajomy kilku osob z HWL i CHYBA aktualny owner Rainfangera (albo jeden z ownerow)

Wannabe RÓmcio
24-08-2006, 18:13
Vincento Vampire niech lepiej idzie na swoja Iridie albo niech sie przyzna ze nieumie prowadzic frag listy -.-

Valserom
24-08-2006, 18:37
A ja czemuje się uczciwym graczem , ostanio jak przechodzilem koło domku Naxovixa podzszedłem do drzwi i przesunolem zebyz zobzczyc co lezy przy drzwiach , okazało sie ze jest tam fire sword i 100 gp ,ale nic nie wziolem i rzucilem mu pod nogi i powiedziałem , spoko ja nie jestem złodziejem ,ale oczywiscie nie usłyszałem nawet dziękuje bo jak masz 100+lvl to po co odpowiedziec 34 masterowi thx:p

Mia~
24-08-2006, 19:15
A ja czemuje się uczciwym graczem , ostanio jak przechodzilem koło domku Naxovixa podzszedłem do drzwi i przesunolem zebyz zobzczyc co lezy przy drzwiach , okazało sie ze jest tam fire sword i 100 gp ,ale nic nie wziolem i rzucilem mu pod nogi i powiedziałem , spoko ja nie jestem złodziejem ,ale oczywiscie nie usłyszałem nawet dziękuje bo jak masz 100+lvl to po co odpowiedziec 34 masterowi thx:p

Drugi raz już to piszesz ;\ wrzuć na luzz... :baby:

Valserom
24-08-2006, 20:24
Wiem ze to drugi raz pisze ,ale zastanawiam się czy w domu go uczylki żeby się z biedniejszymi nie zadawał(chodzi o to ze ja mam mniejszy level).Bo on nawet na mniejsze level uwagi nie zwraca bo mysli ze cwaniak , jak by był cwaniakiem to by zdobył chodziasz jednego fraga dla swojej gildiX(

Bartol1
24-08-2006, 21:22

Czlowieku moj kolega mial haka, ten f sword lezal w drzwiach bo haker go tam rzucil, ratowalem co moglem wiec nie mialem czasu komukolwiek dziekowac -.-'

Colorion
24-08-2006, 21:30

Pewnie sobie strzępisz jezyk o buty hwl a oni pinguja :D

Arturo Soprano
24-08-2006, 21:35
@Rumcio

Albo Cię źle zrozumiałem albo z twojej gadki wynika że HLW pinguje także swoich :o

Qreew
24-08-2006, 21:49
Jestem pewny ze nikt z Relictus nie pinguje :)
Ludzie z Hwl sa zdolni do wszystkiego... :P

Kurier
24-08-2006, 23:04
Ja znam jednego, ale on pinponguje:D

Yo ping pong man, ping pong!
Ping pong yo!

O sobie mowiles?:p
Wypili bysmy twoje zdrowie ale juz piwo sie skonczylo!
Pawlon i Kurier!;)

Zimpa
25-08-2006, 04:33
A ja z innej beczki

Sa juz pierwsze osoby na Undead island i calej tej reszcie gz dla nich..

a mialem byc pierwszy coz bede 2

Arturo Soprano
25-08-2006, 06:17
@Zimpa

Mówi się trudno, gra się dalej ;)( o ile HLW pozwala :p). A kto był 1?B)

sliver
25-08-2006, 10:46
Name: Konda
Profession: Sorcerer
Level: 173
Guild membership: Surculus of the Relictus
Last login: Aug 23 2006, 16:58:55 CEST
Comment: Malia Arkwin is my wife (my wonderful girlfriend)
Dink Armie is our daughter
Oen is my bloodbrother
Lovize & Kiggan is the next generation of me and Oen, they are very good friends.
All these people are deeply protected by me.

4th player to reach level 100 on Galana.
1st player to solo and making demon helmet quest.
1st Team to complete HOTA Quest on Galana with Oen & Kardear.
1st player to reach the levels 137-175.

Don't expect any answers, I reply when it's interesting.

o konda ma pacc... na poczatku mi sie wydawalo ze nawet jezeli kardear gral by teraz konda to napewno nikt z was nie mial by o tym zielonego pojecia i nie wierzylem ze to prawda...

czyzby konda juz z wojska wrocil ?? czy to rzeczywiscie kardear ... :confused:

pawlon
25-08-2006, 11:33
Name: Konda
Profession: Sorcerer
Level: 173
Guild membership: Surculus of the Relictus
Last login: Aug 23 2006, 16:58:55 CEST
Comment: Malia Arkwin is my wife (my wonderful girlfriend)
Dink Armie is our daughter
Oen is my bloodbrother
Lovize & Kiggan is the next generation of me and Oen, they are very good friends.
All these people are deeply protected by me.

4th player to reach level 100 on Galana.
1st player to solo and making demon helmet quest.
1st Team to complete HOTA Quest on Galana with Oen & Kardear.
1st player to reach the levels 137-175.

Don't expect any answers, I reply when it's interesting.

o konda ma pacc... na poczatku mi sie wydawalo ze nawet jezeli kardear gral by teraz konda to napewno nikt z was nie mial by o tym zielonego pojecia i nie wierzylem ze to prawda...

czyzby konda juz z wojska wrocil ?? czy to rzeczywiscie kardear ... :confused:

ehh mozesz w koncu przestac takie ploty rozsiewac? konda poza nim samym nikt nie gra, nawet oen nim nie grywa mimo ze ma passy. co wy sie tak zescie uparli na tego kardeara? -.- poza tym jak nie widzisz roznicy miedzy kardearem a konda zebysmy nie mogli odroznic to moge adc ci taka mala wskazowke, np kardear nie mowi po szwedzku ;)

Fellcon
25-08-2006, 11:36
Widze ze Konda wraca do gry niewazne kto nim gra liczy sie ze macie 173 ms ktory po tym update ma duza przewage :P i moze wam pomóc ;)

Wątpie że Konda wrócił z wojska chyba że go wy****li

Qreew
25-08-2006, 11:38
Wlasnie ze Ómie ! specjalnie sie nauczyl, aby sie podszywac pod konde ;)

sliver
25-08-2006, 11:45
hmm po raz kolejny przypominam Ci ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem ... albo ja sie tak nie jasno wyrazilem ...

nie rozsiewam zadych plot poprostu zdziwilem sie ze tak szybko mozna z woja wrocic .. bede czul sie zobowiazany jezeli w przyszlosci bedziesz bardziej uwazal na slowa i oskarzenia jakie kierujesz do l udzi bo ja niczego z zadnym kardearem nie wymyslilem tylko przytaczam to co inni ludzie na tym forum wczesniej wypisywali X(

pawlon
25-08-2006, 12:08
hmm po raz kolejny przypominam Ci ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem ... albo ja sie tak nie jasno wyrazilem ...

nie rozsiewam zadych plot poprostu zdziwilem sie ze tak szybko mozna z woja wrocic .. bede czul sie zobowiazany jezeli w przyszlosci bedziesz bardziej uwazal na slowa i oskarzenia jakie kierujesz do l udzi bo ja niczego z zadnym kardearem nie wymyslilem tylko przytaczam to co inni ludzie na tym forum wczesniej wypisywali X(

szkoda ze ja nie umiem czytac ze zrozumieniem, dobrze ze Ty umiesz, to pewnie przeczytales jzu ze 3x w postach ze kardear nie gra konda, wiec po co to po raz kolejny powtarzasz?

nie macie pojecia o tym czy jest w wojsku czy nie, ani zadnych podstaw zeby to oceniac, wiec po co te wszystke domysly? az tak bardzo was interesuje jego zycie prywatne? a to czy bedzie z niego jakis pozytek czy nie to sie dopiero okaze.

sliver
25-08-2006, 12:33
lol ciekawi mnie czy wrocil juz i zacznie grac na dobre ... Ty chyba jestes niepowazny? najchetniej to bys wygonil wszystkich z tego forum bo pisza co kolwiek i o kim kolwiek lol.... przystopuj troche :o jakie sprawy prywatne... jakie zycie .. czytalem forum tibia.com wiec wiem ze jest w wojsku i k**** przestan zgrywac specjaliste od wszystkeigo X(

Zimpa
25-08-2006, 12:48
@Zimpa

Mówi się trudno, gra się dalej ;)( o ile HLW pozwala :p). A kto był 1?B)

a uprzedzil mnie taki jeden skopo de'tag o jakies 5-6 sekund...

Qreew
25-08-2006, 14:38
To iz konda ma najwyzszy lvl na serverze nie oznacza ze jest osoba publiczna i musicie o nim wszystko wiedziec...

@Zimp
Nie zgrywaj wielkiego odkrywcy bo mnie to lekko wkurza...
Nie trawie ludzi dla ktorych gra jest wazniejsza od przyjaciol.

17:47 Roffu [74]: if u steal krupniks items you and 3 friends go free with protection

17:47 Roffu [74]: theif all of lord krupa items give them to hwl and we will let you and 1 friend go free

Dam sobie reke uciac ze oddalbys wszystko, aby tylko byc wolny

pawlon
25-08-2006, 15:34
To iz konda ma najwyzszy lvl na serverze nie oznacza ze jest osoba publiczna i musicie o nim wszystko wiedziec...

@Zimp

17:47 Roffu [74]: if u steal krupniks items you and 3 friends go free with protection

17:47 Roffu [74]: theif all of lord krupa items give them to hwl and we will let you and 1 friend go free

szkoda Twojej reki, pewnie ze by oddal :D

Colorion
25-08-2006, 17:24

@Zimp

Proste ze bys konczyny zachowal

ale ci hwl maja pomysly ...

A zimp zgrywa odkrywce bo mysli ze w ten sposob sie zdobywa respekt pewnie:P I nie mow tak bo sobie pomysli zes zazdrosny

Qreew
25-08-2006, 17:46
Jestem bardzo zazdrosny:P
Zimp jak tam, zdobyles juz koleguf z Hwl? jak nie chca z Toba gadac, zaplac im po 50k za protekcje..;)

dressu
25-08-2006, 18:19
no to teraz zaczyna sie era Zimpixa Second , przewinal sie juz tu na forum wątek Rómcio , Aylitha to teraz czas na zimpe

no dobra to kto nastepny cos do niego ma? xD

Fabolous
25-08-2006, 18:28
Nie chce nikogo atakować czy obrażać ale to wy macie chyba jakieś problemy.
Każdy ma prawo do własnego wyboru, on wybrał tak jak chciał i musicie się z tym pogodzić, a to że wybrał inaczej niż wy to nie powód żeby go atakować.

Tyraael
25-08-2006, 18:47
Me plx, me plx, obsmarujcie mi du*e :D

Colorion
25-08-2006, 19:12
Nie chce nikogo atakować czy obrażać ale to wy macie chyba jakieś problemy.
Każdy ma prawo do własnego wyboru, on wybrał tak jak chciał i musicie się z tym pogodzić, a to że wybrał inaczej niż wy to nie powód żeby go atakować.

Zainstalował mi keyloggera jak byl u mnie w rl, ale to pewnie tez jego wybór, wiec sorry ze o tym wspominam
(keylogger byl darmowa wersja i zaczal wolac o licencje wiec nie wyszlo)

Morbom
26-08-2006, 04:58
Haha, Konda, Demi~ i pare osób z Relictus expili na pohu... Bili wszystko co się da, również bili nieswoje potwory (np. Thundera of Skys)...

Wapivos
26-08-2006, 06:38
Zejdzcie w koncu z Zimpy. To nie jego temat! Jak chcecie sobie po nim troche pojezdzic to proponuje forum na tibia.com. |Tutaj tylko wydazena ze swiata.
No wlasnie jak tam "wojna". Relictus... Jeden frag wojny nie wygrywa:P
Open battle plx :evul:
No chyba ze macie zamiar klepac pojedynczych hwl-owcow?
Swoja droga ciekawe kto smiga teraz na Kondzie? Moze Corlic? Kase na chara mial i w koncu wybral "dobra" strone?:)

Barry
26-08-2006, 17:05
Jeśli kogoś to interesuje, to obecnie przejąłem dowodzenie w Dwarfhood. Mezzy kombinuje coś z jakąś nową gildią.

pawlon
26-08-2006, 17:36
Jeśli kogoś to interesuje, to obecnie przejąłem dowodzenie w Dwarfhood. Mezzy kombinuje coś z jakąś nową gildią.

Ty to sie lepiej przygotuj do kolejnego tutor exama ;) i tym razem nie rob glupich bledow :p

Dragon86
26-08-2006, 19:19

Oggy skad ty sie tu wzieles?:p
btw. musiales sie chwalic? ;)

Nastir
26-08-2006, 19:40
no własnie drogie krasnalki B)
Po Greenshore kraza plotki ze sojusz z FGD obumarl smierca naturalna?
Rowniez uslyszalem ze pozbywacie sie Tibianica.
Dementujcie/potwierdzajcie B)
bo mam nadzieje, ze niektorych jeszcze interesuje cos piszczy w półświatku nizszych lvli i roleplayerow

Dragon86
26-08-2006, 19:51
no własnie drogie krasnalki B)
Po Greenshore kraza plotki ze sojusz z FGD obumarl smierca naturalna?
Rowniez uslyszalem ze pozbywacie sie Tibianica.
Dementujcie/potwierdzajcie B)
bo mam nadzieje, ze niektorych jeszcze interesuje cos piszczy w półświatku nizszych lvli i roleplayerow

Co do obumierajacego sojuszu- nic mi o tym nie wiadomo (ploty?)
Co do tibianica- owszem jest na sprzedaz poniewaz jest zbyt kosztowny:(

Nastir
26-08-2006, 19:55
z tego co rozmawialem z kilkoma czlonkami FGD to oni mowili ze juz raczej niewazny bo ogolnie brak komunikacji i zainteresowania stron.

btw. szkoda ze sprzedajecie Tibinica ;)

Barry
26-08-2006, 19:57
Ahem, pozwolę sobie powiedzieć "po moim trupie". Choćbym miał samodzielnie łożyć te 35k miesięcznie, to Tibianica nie oddam. :>

A do tutor exama praktycznie jestem przygotowany, bo jak dotąd moją nemezis były dwa konkretne pytanka, na które znam już odpowiedź. ;]

Satan666
26-08-2006, 23:28
Jedno pytanko do Catrishii, skąd wziołeś Demon armor w domku??

thewojtek
26-08-2006, 23:38
Ukradl Lady slodziutkiej....

sliver
27-08-2006, 01:08
te 3-4 demon helmy tez?:D

thewojtek
27-08-2006, 02:36
Nie wiem co do d helmetow, ale d armor jest slodziutkiej(byl)

Azenus
27-08-2006, 10:54
Co do obumierajacego sojuszu- nic mi o tym nie wiadomo (ploty?)
Co do tibianica- owszem jest na sprzedaz poniewaz jest zbyt kosztowny:(

Pokaż mi screeny jak wygląda w środku, cały

Nastir
27-08-2006, 13:00
a ty z jakiej gildii Azenus?

Harry Xin
27-08-2006, 15:26
Szczerze mówiąc nigdy nie spodziewałbym się tego akurat po Catrishii... A te d hełmy czyje były?

Mlecziii
27-08-2006, 18:05
Nowy filmik
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11109

Satan666
28-08-2006, 00:59
Nowy filmik
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11109

za co padl?

Tyraael
28-08-2006, 09:58
za co padl?

Zgadnij... zapewne za nic jak kazdy.

Rumcio
28-08-2006, 10:20
1 Demon helmet tez Lady...

szkodi
28-08-2006, 10:36
za co padl?

Powod personalny - straszyl ludzi ktorych nie powinien.

Wannabe RÓmcio
28-08-2006, 11:27
Powod personalny - straszyl ludzi ktorych nie powinien.

Hahaha jestes smieszny szkodi, zabiliscie go za free.. musiales prosic o pomoc yuperdo bo sam sie bales.. do tego jestes rasista ktory i tak dostanie kicka z galany :]

szkodi
28-08-2006, 11:38
Hahaha jestes smieszny szkodi, zabiliscie go za free.. musiales prosic o pomoc yuperdo bo sam sie bales.. do tego jestes rasista ktory i tak dostanie kicka z galany :]

rasista na punkcie wlasnego kraju? :D ciekawe.. najwazniejsze ze polaneusz padl i padnie ponownie jezeli bedzie ciagle postepowal jak przedtem. co do kicka - ja gram dla kumpli, nie dla siebie. 100 lvl to jest 4-5 miesiecy dla pracujacego jak ja czlowieka. ja nie placze i nie rzucam krzslami w rodzine jak padne ;)

Colorion
28-08-2006, 11:44
rasista na punkcie wlasnego kraju? :D ciekawe.. najwazniejsze ze polaneusz padl i padnie ponownie jezeli bedzie ciagle postepowal jak przedtem. co do kicka - ja gram dla kumpli, nie dla siebie. 100 lvl to jest 4-5 miesiecy dla pracujacego jak ja czlowieka. ja nie placze i nie rzucam krzslami w rodzine jak padne ;)

Moze i nie rzucasz krzeslami w rodzine ale mialem dostac w zeby w rl bo nie chcialem wyjsc z hydr

szkodi
28-08-2006, 11:48
Moze i nie rzucasz krzeslami w rodzine ale mialem dostac w zeby w rl bo nie chcialem wyjsc z hydr

rotflmao. mylisz mnie z permem xD

Colorion
28-08-2006, 11:50
rotflmao. mylisz mnie z permem xD

Tharrin chyba dalej ma rozmowe w ktorej sie przyznajesz, a ja mam za dobra pamiec na takie pomylki

szkodi
28-08-2006, 11:54
Tharrin chyba dalej ma rozmowe w ktorej sie przyznajesz, a ja mam za dobra pamiec na takie pomylki

macie dobra pamiec chciales powiedziec xD

Wannabe RÓmcio
28-08-2006, 13:46
chyba musze zmienic nick na wannabe szkodi ;)
szkodi róbcie tak dalej to i tai shi sie przylaczy do relictus

szkodi
28-08-2006, 15:05
ja chcialem podkreslic ze ja zaliczylem fraga na polaneuszu nie bedac w hwl.

z nowosci : Yuperdo fragniety przez Konde.

Fellcon
28-08-2006, 16:56
Name: Yuperdo
Profession: Master Sorcerer
Level: 94
Residence: Thais
House: Shady Trail 1 (Liberty Bay) is paid until Sep 20 2006
Guild membership: Arisen of the How We Livin
Last login: Aug 28 2006, 15:53:35 CEST
Comment: I'm a Warlock in Training

Character Deaths
Aug 28 2006, 14:40:04 CEST Killed at Level 95 by Konda

Account Information
Real name: Joep Weijers
Created: Jan 19 2004, 16:27:37 CET

pawlon
28-08-2006, 17:03
Name: Yuperdo

Character Deaths
Aug 28 2006, 14:40:04 CEST Killed at Level 95 by Konda

wszystko zgodnie z wczesniejszym planem :P

Dragon86
28-08-2006, 18:09
Szkoda mi Yupa ale sam na wlasne zyczenie sie wpakowal w ta wojne :(

Muki
28-08-2006, 19:37
@up
A Ja sie tak ciesze z jego smierci;) Bym pokojową osobą i przez dolaczenie do HWL zrobiła się z niego taka szmata. Jaka radoche mial z zabicia Polanusza ciekaw jestem co ta ciota czuła jak padła;))

Kurier
28-08-2006, 19:45
@up
A Ja sie tak ciesze z jego smierci;) Bym pokojową osobą i przez dolaczenie do HWL zrobiła się z niego taka szmata. Jaka radoche mial z zabicia Polanusza ciekaw jestem co ta ciota czuła jak padła;))

I oczywiscie ja nie moglem tym razem byc online:/
Podzielam zdanie ze sam chcial wojny..
Podzielam takze radosc ze padl!
Ale mimo to zawsze go szanowalem( no do momentu az przystapil do hwl) wiec nie ma sensu go obrazac!
over and out...

PolishDrinker
28-08-2006, 20:34
I oczywiscie ja nie moglem tym razem byc online:/
Podzielam zdanie ze sam chcial wojny..
Podzielam takze radosc ze padl!
Ale mimo to zawsze go szanowalem( no do momentu az przystapil do hwl) wiec nie ma sensu go obrazac!
over and out...

No nie ma sesu go obrazac. sznowalem go, naprawde, pytalem jako senior tutora wlasnie go o to czego nei wiedzialem. zawsze mial czas zawsze mile odpowiadal. ale jego wybor, pewnie bardzo sie nie zmienil, ale tez ciesze sie, ze padl. a muki powiedzal kilka slow, moze brzydkisch na jego temat, ale jakze prawdziwych

peace

pawlon
28-08-2006, 21:19
tak naprawde to yuperdo nigdy nie byl taki pokojowy za jakiego go uwazacie, nie na darmo nie raz mial red skulla. wiekszosc z was go nie zna z tej strony bo nie miala okazji sie z nim klocic itp ale to taki sam cwaniaczek jak wielu innych np thum thum ;) zreszta sa oni dobrymi przyjaciolmi.

Dragon86
28-08-2006, 21:36
tak naprawde to yuperdo nigdy nie byl taki pokojowy za jakiego go uwazacie, nie na darmo nie raz mial red skulla. wiekszosc z was go nie zna z tej strony bo nie miala okazji sie z nim klocic itp ale to taki sam cwaniaczek jak wielu innych np thum thum ;) zreszta sa oni dobrymi przyjaciolmi.

Co racja to racja yup nie nadezal do spokojnych ludzi (dlatego tez przystapil do hwl) ale jesli nic nie zrobiles jemu lub jego przyjaciolom to cie nie zabil by :p

szkodi
28-08-2006, 22:28
@up

nie wiesz jak sie strasznie smial z kondy ;) oj ostro bylo :D

Bru666
28-08-2006, 23:19
Mam wrażenie, że HWL prędzej czy później zgubi ich własna arogancja...
Jeszcze niedawno miałem do nich dojść, jednak pewne wydarzenie trochę mnie uświadomiło...
Zobaczymy jak to będzie, Relictus brak zgrania, HWL to większość starego Pats, razem przeszli wiele..

Mlecziii
29-08-2006, 00:06
Filmik o wyczynah Hwl
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11163
Aug 28 2006, 16:08:31 CEST Killed at Level 60 by Xisso
and by Rivenn(Lord-Vudu)

Lukus
29-08-2006, 01:33
LoRd KrUpA:
Character Deaths
Aug 28 2006, 15:51:42 CEST Killed at Level 69 by Zevia

Next frag dla HWl ^^

pawlon
29-08-2006, 02:29
nie wiesz jak sie strasznie smial z kondy ;) oj ostro bylo :D

jak tak mu sie podobalo to chetnie go obsluzymy jeszcze raz :)

wszystko by ucieszyc kolegow z HWL ;)

Lukus
29-08-2006, 03:12
Mam pytanie czy Lutore naprawde sprzedal chara?Bo chodza pogloski ze ma nowego ownera...

Catrishia
29-08-2006, 10:31
pare stron wczesniej wyczytalem pytanie do mnie, no to juz mowie...

demon armor jest lady slodziutkiej, tak jak jeden demon helmet,
drugi demon helmet jest mój (catrishi),
trzeci demon helmet jest mojego rl brata (kupił za 300k od kogoś z venezueli, nie pamiętam),
czwarty demon helmet jest mojego rl kumpla (tez kupił),
wszystko leży u mnie i tylko ładnie wygląda...

wiecej pytań? na wszystkie odpowiem... ;)

thewojtek
29-08-2006, 10:53
Taaak, moze nam przedstaw swoja wersje tego jak stales sie wlascicielem d armora i helmetu slodziutkiej?

Catrishia
29-08-2006, 10:57
prosze bardzo... kiedys moj rl kumpel gral lady slodziutka, dostal passy i gral razem z nia, jej itemki trzymal u siebie w domku, jak stracil domek przeprowadzil sie do mojego i wszystko lezalo u mnie, molgi brac itemki kiedy chca, trzymalem sie dobrze z nim i z lady, a ten ktos kto jej zarabal d arm i d helmet to nie ja... i ten ktos nie ma teraz dobrych kontaktow ani z lady ani z moim kumplem i w szczegolnosci ze mna...

thewojtek
29-08-2006, 11:02
Nie mozesz poprostu oddac Jej D armor? wkoncu jest Jej

Catrishia
29-08-2006, 11:05
no wlasnie nie moge, chcialbym, bo chyba wiekszosc wie ze catrishia byla prowadzona przezemnie tak zeby miec dobra reputacje i nigdy walkow nie krecilem... ale poprostu nie moge...

ide sobie teraz pograc w warcrafta na battle necie (moje nowe zajecie), jak wroce to odpowiem na reszte pytan, o ile takowe beda...

thewojtek
29-08-2006, 11:12
ale wlasnie 1 walek zrobiles.... d armor to d armor a nie jakis smiec......
czemu nie mozesz?
i bta. co zrobic zeby miec tibia.pl support? ;)

Azenus
29-08-2006, 11:24
czemu nie mozesz?

A co trzeba zrobić żeby dostać golden bootsy?

Little P~ tez nie moze oddac sova, 'po prostu nie moze'

pawlon
29-08-2006, 13:06
czemu nie mozesz?

jakis czas temu byl o tym topic, mozna bylo zglosic swoja kandydature wraz z predysopzycjami itp... no i on to zrobil i mu sie udalo :)

catri@ po prostu nie moge = nie chce? xD
no coz, kto wie moze masz dobry powod, nie zal mi slodziutkiej d arma wiec nie bede wnikal :P

Catrishia
29-08-2006, 13:11
fakt kiedys sie zglosilem i jestem w support... czasochlonne zajecie...

nie moge... przyjdzie czas wszystkiego sie dowiecie... narazie nie wdrazamy sie w temat ;)

pawlon
29-08-2006, 19:12
a nie mowilem ze bedzie prezent? chlopaki sie szybko uwineli i nawet dzisiaj a nie jak sadzilem jutro xD

navo mozemy sobie pogratulowac ;)

Tyraael
29-08-2006, 19:16
Krok po kroku do celu. Moze uda nam sie zdeletowac wiekszosc HWL? To by chyba przeszlo do historii :D:D:D:D

Ajron 88
29-08-2006, 20:26
normalnie pomogl bym ci w grze ale niestety od miesiaca jestem pozbawiony komputera i nie mam nawet gdzie zalogowc sie do gry...

Jesli ktos tutaj na forum ma mozliwosc grania , niech pomoze temu kolesiowi nademna , pokarzcie ze polak terz potrafi (bezinteresownie pomoc).

Sama rozmowa z tym "napastnikiem" nic wasz nie kosztuje..

Bru666
29-08-2006, 20:29
Oj Marcin. .. Tak właśnie wygląda Galana:) Sam ostatnio zaliczyłem deada przez jakiegoś nobba z plecami w hwl i popłynąłem ponad ~250k ale leje na to, mój błąd:p I wątpie, żeby jakieś rozmowy coś w Twoim przypadku poradziły:(

Bartol1
29-08-2006, 21:21
Taa Keekz owned jeszcze Corlic na celowniku ;] I uwazajcie co piszecie na forum bo senior tutorzy czuwaja ;]
Co do tego goscia co ma hunta msg me in game zobaczymy co i jak ;p
Z gory zaznaczam ze jak trafimy na jakiegos seconda HWL to tylko pogorszy sytuacje xD

Cyran_13
29-08-2006, 21:52
Ma ktos jakas "sprawdzona" strone z fragami do wojny ?? bo sa 2 i jedno sie nie zgadza z drugim ;]

pawlon
29-08-2006, 22:16
Ma ktos jakas "sprawdzona" strone z fragami do wojny ?? bo sa 2 i jedno sie nie zgadza z drugim ;]

pewnie:
www.tibia.com

i osbie sprawdzaj :D tam cien ie oklamia :D

PS: Catri@ wlasnie skojarzylem czemu "nie mozesz " oddac itemkow, kurna nie wiem czemu wczesniej na to nie wpadlem :p

sliver
30-08-2006, 00:25
pawlon catri dlaczego nie mozecie all oswiecic dlaczego nie mozna oddac dem arma?

Demiphant
30-08-2006, 07:09
Cati czyżby thiefing rulez??I nie mówię tu o tobie w tej chwili/

Cyran_13
30-08-2006, 08:41
08:39 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.

Ciekawe kto pojdzie :P

Edit1 - 08:43 Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives!

Edit2 - 08:46 Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again.

Rybzor
30-08-2006, 08:50
Ciekawe kto popisze sie tym razem

Pan Devon
30-08-2006, 09:37
Konda juz online więc aylitha nie bloknie niestety :(

Ceapoznan
30-08-2006, 10:27
Orshi na Galnie to bynajmniej dla mnie jakiś powód by niesnaski wojenne chociaz an ten moment poszly w niepamięć.... Przcież w raz z zabitym Orshabalem tworzy sie nowa Historia, która powini tworzyć wszyscy Galanczycy... Moze chociaz z tego powadu by jakis inny gracz, ktoremu uda sie zbloczyc Arsha otrzymal za swoja odwage nagrode... Nie wiem czy juz ludzka chytrosc jest tak potezna by wkraczac w swiat Gier... Smuci mnei fakt, ze z zabawy i przyjemnosci grania tworza sie bezsensowne konflikty... Wojnny it to tez urok Tibi, ale bez przesady jesli bedziemy ciagle tak psotepowac to nikt nigdy nie osiagnie 200lvl ba dojdzie w koncu do tego ze wszystkei 100 zaczna walczyc i beda sie rookowac iw kocnu Po galanie beda latac same low lvl... To jest Smieszne:/ A co do Cati wiem tylko tyle, ze sposb jego gry moglby byc wzorem dla paru innych graczy... JEdnak czasami trudo zrozumeic rzeczy, w ktorych sie nei uczestniczy...Wiec jestesmy tylko subiektywnymi obserwatorami....

Nom kniec tych dewagaci chyba jest odpowiednai Pora by rozjebac tego Orsha Moze w Koncu wypadnie Thunder Hammer I jak sadze Catrishia z checia by go przyjął wiec Cati Loguj sie i Blocz :D

thewojtek
30-08-2006, 11:22
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja juz wiem czemu "nie moze" Catri, nie ma dostepu do chara......

Fabolous
30-08-2006, 11:33
Tak to wygląda i zgadzałoby się.

pawlon
30-08-2006, 11:36
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja juz wiem czemu "nie moze" Catri, nie ma dostepu do chara......

bingo ;)

nasz wyzej wymieniony przez kolege "wzor postepowania" zle wyszedl na sharowaniu :D dzieki ale z takich wzorow to ja nie bede korzystal, i mam nadzieje ze inni tez :P

Azenus
30-08-2006, 11:42

Prędzej padl by tam Konda niż by zaczął pakować cokolwiek w blokera.
//Serdeczne pozdrowienia dla Pana Komandos Strong, nieudolnego "blokera" ludzi :]

Komandos Strong
30-08-2006, 12:28
Prędzej padl by tam Konda niż by zaczął pakować cokolwiek w blokera.
//Serdeczne pozdrowienia dla Pana Komandos Strong, nieudolnego "blokera" ludzi :]

Stfu chyba ci mowilem ze fajke odpalalem i nie umyslnie to bylo, akurat zalezalo mi na tym zebys padl -.-

Kurier
30-08-2006, 13:25

Taki odwazny byles wczoraj Devon jak bylo 15+ HWl online a teraz jak nas 7 jest to czemu zaden z was nie fika?
To sie nazywa odwaga godna podziwu:baby:
Od 8 rano jest nas kilku, expimy, sprzedajemy loot, bawimy sie a gdzie reszta?
Czyzby odwazne nooby z foxhound siedzialy w pz?;D

aha-
Gukigow-Aug 30 2006, 12:30:19 CEST Killed at Level 39 by Robbin Hud

Bylo was conajmniej 4 z Fox~.. ktos mu pomogl?;)

P.s. Aylitha kampil od rana w pz.. Jak na wygrywajacych i rzadzacych serwerem to nawet nie expia ostatnio..:evul:

Catrishia
30-08-2006, 16:07
ja nic nie powiem, ale... ;) no wlaśnie... i ten, tego... no nic nie powiem :P

@Demi
nie czaje, rozwiń myśl :P

Arkuss
30-08-2006, 18:48
debatujecie nad tym demon arme i debatujecie....
Czy to wazne skad go ma? Kazdy robi wałki zeby miec jak najlepiej :P

btw. nie podoba mi sie to ze Cati dolaczyla do HWL moze jestem spozniony ale nigdy mnie nie krecilo zeby zajrzec na to forum :P

a jeszcze jedna Aylitha podobno ma dwa chary:D i jeden jest w HWL a drugi w Relictus :D komu sprzedaje informacje?

Pozdrawiam

Relictusrox
30-08-2006, 19:43
Kolega został zabity dziś przez Deviladona. Tylko dlatego że jego protektorem była osoba należąca do Relictus.Te całe Foxhound to gildia liżaca dupe HWL.X( X(

Kurier
30-08-2006, 20:12
Kolega został zabity dziś przez Deviladona. Tylko dlatego że jego protektorem była osoba należąca do Relictus.Te całe Foxhound to gildia liżaca dupe HWL.X( X(

JAk hwl dostanie po zadkach;) to gwarantuje ci ze ci z foxhound takze beda padac jak wyjda z depo;]

Relictusrox
30-08-2006, 21:04
A to taka niespodzianka na kanale trade zobaczylem taką wiadomość
20:59 Ratten [103]: news is.. hwl want PN to leave the war
HwL wie że przegra i sie chce wycofać hahahaha

pawlon
30-08-2006, 22:04
A to taka niespodzianka na kanale trade zobaczylem taką wiadomość
20:59 Ratten [103]: news is.. hwl want PN to leave the war
HwL wie że przegra i sie chce wycofać hahahaha

a najlepsze jest to ze to nie fake xD gz dla roffu ktory tak do nas pisal xD

tylko kto mu uwierzy? ;D

a foxhoud powoli pada, juz mamy 2 na koncie, a czas devilatona tez przyjdzie, be patient :D

Lukus
30-08-2006, 22:36
Mam nadzieje ze jak hwl przegra to Foxhound zostanie zhuncone za to wszystko co zrobilo;)

PolishDrinker
30-08-2006, 23:57
przez tych noobs w foxhound czasem sie przez miasto nie da przejsc. idzie taki 15 lvl ze skullem i cwany bo z foxhound -.- jeszcze chwile i dolacze do wojny by ich ubijac...

Catrishia, a tak szczerze, dalej to jest twoja postac czy moze jakos ja opchnales;>

thewojtek
31-08-2006, 00:06
Stracil ją bo drugi owner spersonalizowal konto na Siebie <hahaha>

Rybzor
31-08-2006, 00:15

LOL, to sobie chlopak pograł? : P

Muki
31-08-2006, 00:42
Tak to jest jak sharuje postac, ale przecież chyba sharowałeś z kimś z real to nie możesz odzyskac?

Catrishia
31-08-2006, 00:46
@thewojtek
tutaj sie mylisz bo ja juz nie gram 4 miechy w tibie (dokladnie od konca kwietnia, wtedy byl 120~ lvl), czyli dlugo przed update ;)

@Qreew
patrz wyżej, czyli niewiem o co chodzi bo to nie ja grałem...

@Muki
owszem z rl i to dobrym kumplem, tyle ze teraz ide na studia i nie mam juz zamiaru wracac do tej gry bo to tylko porzeracz czasu, wiec tu nie chodzi o to ze nie moge, tylko poprostu niechce miec z tym juz doczynienia

@all
napisalem tutaj o tym wszystkim zebyscie wiedzieli ze ta catri co teraz dolaczyla do hwl, wykrecila kilka walkow itp to juz nie stara catri (czyli ja), co chyba zreszta bardzo widać po sposobie gry postaci ;)

sliver
31-08-2006, 01:02
Catri mogles takiego posta napisac odrazu temat zaoszczedzil by z 1.5 strony :D

thewojtek
31-08-2006, 01:50
@thewojtek
tutaj sie mylisz bo ja juz nie gram 4 miechy w tibie (dokladnie od konca kwietnia, wtedy byl 120~ lvl), czyli dlugo przed update ;)

@Qreew
patrz wyżej, czyli niewiem o co chodzi bo to nie ja grałem...

@Muki
owszem z rl i to dobrym kumplem, tyle ze teraz ide na studia i nie mam juz zamiaru wracac do tej gry bo to tylko porzeracz czasu, wiec tu nie chodzi o to ze nie moge, tylko poprostu niechce miec z tym juz doczynienia

@all
napisalem tutaj o tym wszystkim zebyscie wiedzieli ze ta catri co teraz dolaczyla do hwl, wykrecila kilka walkow itp to juz nie stara catri (czyli ja), co chyba zreszta bardzo widać po sposobie gry postaci ;)

Ale i tak Maniek spersonalizowal acc na Siebie ^.^

Zimpa
31-08-2006, 02:42
Srutututu...

co do wojny<ale kicha>

Aug 30 2006, 23:00:41 CEST Killed at Level 115 by Xees
and by Xisso

Demi mial gorszy dzien ale wszystko bedize dobrze

pawlon
31-08-2006, 03:06
Srutututu...

co do wojny<ale kicha>

Aug 30 2006, 23:00:41 CEST Killed at Level 115 by Xees
and by Xisso

Demi mial gorszy dzien ale wszystko bedize dobrze

gorszy dzien? byl ostrzegany kilka razy ze niepotrzebnie glupio ryzykuje.. no to wiedzial lepiej, i sie doigral. znam wersje jak padl tylko z trzeciej reki wiec na razie nie skomentuje, ale jak sie jutro dowiem i sie okaze ze to prawda to tylko 1 slowo bedzie komentarzem, no moze 2 ;)

Lukus
31-08-2006, 03:29
A oto cos odemnie,otoz expie se dzis w nocy na scarabach i wpada Hwl i zaczynaja mnie klepac bo mysla ze jakis loot bedzie;/

02:53 You lose 29 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:53 Grudging [102]: Aaaah...
02:53 You lose 250 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:53 You lose 274 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:53 You lose 54 hitpoints due to an attack by Lutore.
02:53 You lose 319 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:53 You lose 73 hitpoints due to an attack by Lutore.
02:53 You lose 296 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:53 You lose 88 hitpoints due to an attack by Lutore.
02:53 You lose 278 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:53 You lose 46 hitpoints due to an attack by Lutore.
02:54 You lose 250 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:54 You lose 39 hitpoints due to an attack by Lutore.
02:54 You lose 13 hitpoints due to an attack by Lutore.
02:54 You lose 53 hitpoints due to an attack by Lutore.
02:54 You lose 105 hitpoints due to an attack by Lutore.
02:54 You lose 34 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:54 You lose 37 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:54 You lose 37 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:54 You lose 284 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:54 You lose 32 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:54 You lose 37 hitpoints due to an attack by Lutore.
02:54 Lutore [120]: exori
02:54 You lose 35 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:54 You lose 30 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:54 You lose 234 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:54 You lose 245 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:54 You lose 297 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:54 Lutore [120]: Aaaah...
02:54 You lose 26 hitpoints due to an attack by Lutore.
02:54 You lose 309 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:54 You lose 270 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:54 You lose 32 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:54 XXXXXX [60]: w8 ia py
02:55 You lose 35 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:55 You lose 295 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:55 You lose 31 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:55 You lose 250 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:55 You lose 34 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:55 You lose 275 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:55 You lose 308 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:55 You lose 293 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:55 You lose 30 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:55 You lose 404 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:55 Grudging [102]: exevo gran Mas Vis
02:55 You lose 37 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:55 You lose 275 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:55 You lose 277 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:55 You lose 289 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:55 You lose 280 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:55 Lutore [120]: exori
02:55 You lose 241 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:55 Grudging [102]: Exura Gran
02:55 You lose 33 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:55 Grudging [102]: Exura Gran
02:55 You lose 277 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:55 Lutore [120]: Aaaah...
02:55 You lose 298 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:55 You lose 287 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:55 You lose 18 hitpoints due to an attack by a scarab.
02:55 You lose 23 hitpoints due to an attack by a scarab.
02:55 You lose 31 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:56 You lose 33 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:56 You lose 309 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:56 You lose 287 hitpoints due to an attack by Grudging.
02:56 You lose 36 hitpoints due to an attack by Lutore.
02:56 XXXX [60]: utani hur
02:56 You lose 2 hitpoints due to an attack by Lutore.
02:56 Lutore [120]: utani hur
02:56 You lose 51 hitpoints due to an attack by Lutore.
02:56 XXXXX [60]: lutore
02:56 You lose 39 hitpoints due to an attack by Lutore.
02:56 XXXXX [60]: i apy
02:56 You lose 57 hitpoints due to an attack by Lutore.
02:56 You lose 56 hitpoints due to an attack by Lutore.
02:56 You lose 64 hitpoints due to an attack by Lutore.
02:56 You lose 19 hitpoints due to an attack by Lutore.
02:56 You lose 13 hitpoints due to an attack by Lutore.
02:56 You lose 30 hitpoints due to an attack by Lutore.
02:57 You lose 33 hitpoints due to an attack by Lutore.
02:57 Lutore [120]: exori
02:57 Grudging [102]: pay me
02:57 XXXXX [60]: :/
02:57 Grudging [102]: now

Przezylem chodz nie raz stalem na red hp,bylo goraco:D Jednak ucieklem ze scrabow do ank na pierwsza lepsza piramide ,gdyz Lutore nie umial mnie zablokowac:D i postanowilem ze niebede placil ,wiec narazie jestem hunted 4ever by Hwl i czekam az relictus wygra wojne xD

_PiteroS_
31-08-2006, 08:47
A oto cos odemnie,otoz expie se dzis w nocy na scarabach i wpada Hwl i zaczynaja mnie klepac bo mysla ze jakis loot bedzie;/
...

...
Przezylem chodz nie raz stalem na red hp,bylo goraco:D Jednak ucieklem ze scrabow do ank na pierwsza lepsza piramide ,gdyz Lutore nie umial mnie zablokowac:D i postanowilem ze niebede placil ,wiec narazie jestem hunted 4ever by Hwl i czekam az relictus wygra wojne xD

moze nie czakaj az Relictus wygra tyko pomysl jak im mozesz pomoc :D

Azenus
31-08-2006, 10:27
Stfu chyba ci mowilem ze fajke odpalalem i nie umyslnie to bylo, akurat zalezalo mi na tym zebys padl -.-

Demon sie na mnie przerzucił, blokujesz jedyną drogę wyjścia i se faje podpalasz? 8o Magic walls rox -.-

Kuczer88
31-08-2006, 11:56

Czesc ;) wiem co sie stało ... ten (KTOS?) nie gral od 108-9 (annh) czasem sie zalogował i blaa blaa blaa walki nie poszly .. tylko tak demon arma catr~ ma zaaaaaaa to ze lady nie oddala kasy i zaczela ciskac :(:( wiec poniosła kare :( a do wojny dolaczyła bo ma swoje powody :>? wiec buziaki :*:* /ButcherB) ;) :D :baby: X( :confused: :cup: :evul: ;(

Komandos Strong
31-08-2006, 12:03
Demon sie na mnie przerzucił, blokujesz jedyną drogę wyjścia i se faje podpalasz? 8o Magic walls rox -.-

Ano SE faje odpalalem bo widzialem jak demon na rumcia lecial ... wiec zakoncz swoje madre wypowiedzi ...

Catrishia
31-08-2006, 12:53
owszem maniek teraz spersonalizowal acc na siebie bo po co ma byc na mnie skoro niebede juz w to gral nigdy? :>

@silver
a po co? troszke napiecia nie zaszkodzi ;)

przegladam teraz forum tibia.pl/tibia.com zeby zobaczyc co sie dzieje puki jeszcze cos tam pamietam, ale juz nie dlugo wogole nie bede sie tu pokazywal... puki co mozna czasem spotkac mnie online pod nickiem Starin (tylko do gadania) ;)

thewojtek
31-08-2006, 13:38
JEFFREY KINTA

Aug 31 2006, 13:18:03 CEST Died at Level 84 by fire
Aug 31 2006, 13:17:07 CEST Died at Level 86 by fire
Aug 31 2006, 13:15:59 CEST Killed at Level 88 by Jeffrey Kinta
and by fire
Aug 31 2006, 13:14:50 CEST Died at Level 91 by fire
Aug 31 2006, 13:13:48 CEST Died at Level 93 by fire
Aug 31 2006, 13:12:34 CEST Killed at Level 95 by Jeffrey Kinta
and by fire
Aug 31 2006, 13:11:28 CEST Died at Level 97 by fire
Aug 31 2006, 13:10:41 CEST Died at Level 100 by fire
Aug 31 2006, 13:09:45 CEST Killed at Level 102 by Jeffrey Kinta
and by fire
Aug 31 2006, 13:08:59 CEST Died at Level 105 by fire
Aug 31 2006, 13:08:20 CEST Killed at Level 107 by Jeffrey Kinta
and by fire
Aug 31 2006, 13:07:05 CEST Died at Level 110 by fire
Aug 31 2006, 13:05:50 CEST Died at Level 110 by fire

Kuczer88
31-08-2006, 13:39
[QUOTE=Catrishia;964969]owszem maniek teraz spersonalizowal acc na siebie bo po co ma byc na mnie skoro niebede juz w to gral nigdy? :>

/ ludzie to sa pierdolnieci ukradlem postac... grałem wiecej od jakuba (do ciebie nic nie mam) bo on znalazł miłosc i nie interesowała go gra wiec o co chodzi ?!?! a co do wojny to napewnie sie nie poddamy ;) wole byc w Hwl niz RElic~ np kardear (wojna venezueli + polaczki z pats~ ) kardear zrobil wchuja polakow i przeszedl do kondy... a polakow po wojnie wyjebia z guild ahhh ale my sie nie damy ;) aaaaa czemu relictus niechce otwartej walki ??? moze mi ktos odpowie na to pytanie ??8o

Arkuss
31-08-2006, 13:43
Wczoraj mialem ciekawa rozmowe z nowy ownerem Lorda H~ wiec moge powiedzec ze Relictus przegra ta wojne.... chyba ze sami zalapia o co chodzi, jezeli nie to bedziemy mieli na galanie massive pk, pa i paymenty :/

Azenus
31-08-2006, 13:44
Ano SE faje odpalalem bo widzialem jak demon na rumcia lecial ... wiec zakoncz swoje madre wypowiedzi ...

Ano nevermind, w każdym razie gratuluję wszechstronności.

Komandos Strong
31-08-2006, 13:49
Ano nevermind, w każdym razie gratuluję wszechstronności.

Dziekuje ... Jeff hacked kuwa :(
@ Rumcio dzieki za questa :*

pawlon
31-08-2006, 14:02
Wczoraj mialem ciekawa rozmowe z nowy ownerem Lorda H~ wiec moge powiedzec ze Relictus przegra ta wojne.... chyba ze sami zalapia o co chodzi, jezeli nie to bedziemy mieli na galanie massive pk, pa i paymenty :/

a co teraz we wrozke sie zabawiasz? jak przegramy to trudno, a co do paymenta to ode mnie go nikt nie ujrzy:)

ja wczoraj gadalem z zazkiem i moge powiedziec ze HWL przegra ta wojne i niezle wtedy bedzie ;D

kuczer@ z tego samego powodu dlaczego HWL sie na poczatku nie bilo sie otwarcie, mamy walczyc w 12 vs 25? ;)

dressu
31-08-2006, 14:26

sugerujesz ze nowy owner Hybrida to jest szpieg hwl? a moze 2 char kogos z hwl? no jak zaczales to juz skoncz.. a moze to tylko plotki ze ma nowego ownera?

edit: Aylitha 137 ek
Killed by Konda
=)

pawlon
31-08-2006, 15:31
Jak? gdzie? opowie ktos?:D

dragi ankh, taki maly spontan bez przygotowania ;)

kuczer@ no i mielsicie szanse na bitwe, stalismy prawie 20 min nikt nie przyszedl. widzisz, tak to jest, nie walczysz jak nie masz szans, w tym momencie wy bylsicie bez szans to nie przyszliscie, tak to wyglada, pierdzielenie glupot natemat tego kto sie boi albo co nei ma sensu.

PS: nowy rekord, bylo nas on line 21 na raz, nigdy przedtem tak nie blyo, :p ofc nie kazdy byl na akcji bo nie zdazyli, ale i tak :D

dressu
31-08-2006, 17:16
Keekz unbanned? -.- To niesprawiedliwe w stosunku do Relictus bo zawsze jak hwl dostaje banny to za pare dni znowu sa odbanowani , musza miec niezle kontakty z gmami..

Xmazy
31-08-2006, 17:28
http://s14.photobucket.com/albums/a336/Navoxiv/War%20Relictus-How%20We%20Livin/?action=view&current=aylithaded.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1

;) :)
Relictus przejeło inicjatywe :) ?

Qreew
31-08-2006, 18:13
Nono... szkoda tylko ze ja nie moge walczyc ;/ free acc sux :<

Colorion
31-08-2006, 18:24
Keekz unbanned? -.- To niesprawiedliwe w stosunku do Relictus bo zawsze jak hwl dostaje banny to za pare dni znowu sa odbanowani , musza miec niezle kontakty z gmami..

No wiesz, taki powod dla ktorego go zbanowali ...
Jak dobrze sprawdza kto sharuje to mozesz byc pewny ze nie cofna banow

Ajron 88
31-08-2006, 18:25
a ja dalej jestem bez kompa , nie mam terz kasy na pacca :l

narazie odbijam sobie fazujac co wieczor , wkoncu wolnego czasu wiele nie zostalo.

Tyraael
31-08-2006, 19:21
http://s14.photobucket.com/albums/a336/Navoxiv/War%20Relictus-How%20We%20Livin/?action=view&current=aylithaded.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1

;) :)
Relictus przejeło inicjatywe :) ?

Brawo dla fotografa :D
Aylitha jak raz zlapal reda to praktycznie nie byl w stanie sie z niego wyuhac :>

Rumcio
31-08-2006, 20:27
Hehehe Rec~~ wiece gada ze HWL Boty etc a Sami uzywaja no wystarzy spojzec na niewiem kto to xD Bodajze Tibia auto i Tbi :)

Qreew
31-08-2006, 20:54
Hehehe Rec~~ wiece gada ze HWL Boty etc a Sami uzywaja no wystarzy spojzec na niewiem kto to xD Bodajze Tibia auto i Tbi :)

Stary Ty naprawde masz problemy z pisownia... nie wiem ktory owner (starszy czy mlodszy), ale masz z tym duzy problem :) Ale moze z Ciebie scisłowiec...

A tak na marginesie, jak juz zaczynasz watek to go skoncz.... i nam powiedz kto uzywa bota :)

Lukus
31-08-2006, 21:18
huh Lord~~ czyzby nowy owner ;) ??

Lord Hybrid
31-08-2006, 21:59
No nieźle
N/C??

A dam comment ale jestem nieźle wk.........

Ciekawy jestem jak byście sie czuli jakby ktoś was traktował na równi z jakimś gównem....
GZ dla Relictus że pokazali jak wspaniałomyślni są vice-leadarzy. Na widok posta 5 lvl noobka na forum o tym że ja "qwa podobno nowy owner" wywalili mnie z gildii bez pytania. Widze że ta wojna to nie tylko fragi ale takimi akcjami HWl zdobywa przewage psychiczną. Czekam aż jakiś inny 2 lvl napisze ścieme o nowych ownerach i wywalą reszte. Widocznie nowa taktyka HWl zbiera plony.

A mi zostało pogratulować przyjmowania spy do gildii relictus a wywalanie porządnych. Widze że ufamy sobie na wzajem i pamietacie o wszystkich bitwach gdzie kto był i przeciw komu walczył. -.-GZ !!!

P.S. kto chce pogadać z podobno "szwedzkim ownerem" mówiącym po polsku zapraszam w grze :)

Isildur's Earl
31-08-2006, 22:01
Wiedziałem, że Adam to Adam, a nie Arek gada jakieś smuty xD

Lord Hybrid
31-08-2006, 22:09
Wiedziałem, że Adam to Adam, a nie Arek gada jakieś smuty xD

Najlepsze jest to że mnie wywalili bez pytania. Uwierzyli noobkowi 5 lvl wywalajać ze swojej gildii kogoś kto od kilku miesięcy im pomagał w battle, trapach itd.

Jaka ta gierka jest śmieszna a ludzie w nią grający to dzieci mimo wieku......

Venderon
31-08-2006, 22:16
Venderon ma nowego ownera :> wykopany z mojej ukochanej glidii Dwarfhood (i dobrze) :> Pozdrawiam członków DH :)

Harry Xin
31-08-2006, 23:50
Czy istnieje jeszcze możliwośc powrotu do Relictus i czy jeżeli się ona pojawi to z niej skorzystasz?
Wogóle to jak stoimy z fraggami? Pogubiłem się. :p

Qreew
31-08-2006, 23:55
Lord pytalem Cie o kilka rzeczy, nie odpowiadales po polsku, chociaz pytania byly zadane po polsku..., odpisywales z kilku minutowym opoznieniem. Poprostu zachowywales sie dziwnie;]

Lord Hybrid
31-08-2006, 23:58
Lord pytalem Cie o kilka rzeczy, nie odpowiadales po polsku, chociaz pytania byly zadane po polsku..., odpisywales z kilku minutowym opoznieniem. Poprostu zachowywales sie dziwnie;]

Kuruje sie po tym jak złamałem ręke miecha temu i sry ale nie odpisuje nikomu bo mnie palce już bolą i wolno pisze się jedną reką :)

Czy istnieje jeszcze możliwośc powrotu do Relictus i czy jeżeli się ona pojawi to z niej skorzystasz?
Wogóle to jak stoimy z fraggami? Pogubiłem się. :p

Szczerze mówiąc sam sie zastanawiam. Skoro po takim czasie i wszystkich akcjach w jakich brałem udział nie przekonałem ich na tyle że dają wiare 5 lvlowemu noobowi to RADZE zastanowić się reście Relictus (Polskiej) jak was potraktują jak może kiedyś wygracie. Ale domyslam się że tak samo poki jest wojna jest wszystko OK a jak sie skończy będziecie już mniej ważni. Narazie ja chce sie tylko dowiedzieć który z obecnych Vice mnie wywalił bo żaden ze mną nie rozmawiał czy jestem nowym ownerem. Pozdro

thewojtek
01-09-2006, 00:12
Hybrid... to bylo dziwne, pojawiasz sie po ~3 tygodniach, zmieniony comment, dane acc.... sorka ale nie wiem czy to przezemnie sie nie zaczelo :(( wyslij mi na PM jakis kontakt z TOba

Colorion
01-09-2006, 00:20
Kuruje sie po tym jak złamałem ręke miecha temu i sry ale nie odpisuje nikomu bo mnie palce już bolą i wolno pisze się jedną reką :)

Szczerze mówiąc sam sie zastanawiam. Skoro po takim czasie i wszystkich akcjach w jakich brałem udział nie przekonałem ich na tyle że dają wiare 5 lvlowemu noobowi to RADZE zastanowić się reście Relictus (Polskiej) jak was potraktują jak może kiedyś wygracie. Ale domyslam się że tak samo poki jest wojna jest wszystko OK a jak sie skończy będziecie już mniej ważni. Narazie ja chce sie tylko dowiedzieć który z obecnych Vice mnie wywalił bo żaden ze mną nie rozmawiał czy jestem nowym ownerem. Pozdro

Pewnie powiesz ze to nie moja sprawa i bedziesz mial calkowita racje, ale Twoja zlamana reka nie tlumaczy odpowiedzi po angielsku na polskie pytania a jakby nie bylo nic oprocz tego 5 lv chara to by cie nie wywalili. Moge sie mylic ale zawsze mi sie wydawalo ze tylko leader moze wywalac, a vice od invitow.
A ci z preliator noxis chyba mniej walcza o "wladze" i bycie waznym niz o prawo do spokojnej gry

Isildur's Earl
01-09-2006, 00:39
Tak jak Adam napisałeś, zawsze można się na kimś zawieść ^^ A co do odpowiedzi po angielsku itp, sam tak dość często robię ;]

Catrishia
01-09-2006, 00:41
/ ludzie to sa pierdolnieci ukradlem postac...
nie ukradl... ja przestalem grac ...

grałem wiecej od jakuba (do ciebie nic nie mam)
z tym bym sie nie zgodzil patrzac na catri od lvl 1, moze na 110+ wiecej wiec moge ewentualnie zgodzic sie na 'pol na pol' ;) btw. no raczej ze nic nie masz bo bym musial cie zabic xD

bo on znalazł miłosc i nie interesowała go gra wiec o co chodzi ?!?!
ten kawalek o milosci to ci sie maniek udal :P xD

a co do wojny to napewnie sie nie poddamy ;) wole byc w Hwl niz RElic~
to juz zalezy od gusta, ale ja tez bym do relictus nie dolaczyl

thewojtek
01-09-2006, 00:44
o,0 czemu Maniek pisal z Kuczera acc na forum bo nie lape ;o mieszkaja spory kawalek od Siebie przeciez....

Catrishia
01-09-2006, 00:46
poniewaz znamy sie bardzo dobrze na rl, poznalismy sie na obozach treningowych bo - ja biegam, maniek skacze w dal/3skok a kuczer kiedys pchal kula :P a pozatym gdzie tam spory 1h 20min pociagiem z wlocka do bydzi ;)