Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany
aragorn uczciwy
04-02-2007, 18:12
Ale dla Ciebie wszystko co kończy się na "a" to kobieta.
Ja mam kase w rl i nie mówie, że ty nie masz, ale ja niekupuje kasy na allegro albo z rl.
Nie wszytsko... ale Konda brzmi babsko...(nie obrazajac jej/jego). NIGDY nie kupiłem kasy na allegro dla swoejgo chara, zawsze bylo to dla kumpli (pozdro vador galdre).
To opowiedz nam historie galany panie hmm RPG?I ty jedna postacia grales od 2005 roku?
Kilkunastoma, o histori duzo nie wiem, bo wtedy bylem/jestem noobem. Zaczolem grac na Galanie chyba kilka dni po haku Boltana.
i to co osiągnąłes robi Cie ekSZpertem? moze podejdziesz do analizatora i przedstawisz dokładniej sytuację na galanie. chętnie chciałbym posłuchać o niej oczami kilkulatka. moze i faktycznie zajmij sie zadaniami domowymi...
Juz sie zajolem... mam zrobione^^
PolishDrinker
04-02-2007, 20:33
Juz sie zajolem... mam zrobione^^
to teraz odstaw kompóter, wyloncz mózyke, wes slownik, otwuż go i popracój nad ortografia.
aragorn uczciwy
04-02-2007, 21:02
to teraz odstaw kompóter, wyloncz mózyke, wes slownik, otwuż go i popracój nad ortografia
Nie kazde dziecko jest tak uzdolnione jak ty, ze nie robi nigdy ani 1 bledu^^
Poznanski Rycerz
04-02-2007, 21:34
@up
I nie kazde jest tak wybitnie glupie jak ty
aragorn uczciwy
04-02-2007, 22:11
@up
I nie kazde jest tak wybitnie glupie jak ty
Jestem oryginalny;)
Jestem oryginalny;)
chyba oryginalnie glupi.. ;]
Nalesnik102
04-02-2007, 22:19
hrhr kupuje manasy na ankh pisze:60 manafluid.yes. i jakis 50ms we mnie morthura. Najz na Galanie nie da sie juz grac bo tak jak wiidac 50ms zabije 20lvla dla 3bp mfów....
aragorn uczciwy
04-02-2007, 22:32
hrhr kupuje manasy na ankh pisze:60 manafluid.yes. i jakis 50ms we mnie morthura. Najz na Galanie nie da sie juz grac bo tak jak wiidac 50ms zabije 20lvla dla 3bp mfów....
Witamy na Galanie^^ masz 20 lvl, to nie masz duzo do stracenia, przenies sie na inny serv..:)
Witamy na Galanie^^ masz 20 lvl, to nie masz duzo do stracenia, przenies sie na inny serv..:)
Powiedział to 29 lvl :>
Poznanski Rycerz
04-02-2007, 23:46
Aragorn masz bardzo wygorowane mniemanie o sobie.
Gadasz takie glupoty ze sie sluchac nie da.
GOwno wiesz o galanie. Grasz swoim noobowatym charem, ktory da sie zrobic w ciagu 1 dnia. Podlizujesz sie wszystkim i piszesz glupoty jakich malo...
Grasz swoim noobowatym charem, ktory da sie zrobic w ciagu 1 dnia. Podlizujesz sie wszystkim i piszesz glupoty jakich malo...
Ale wbił 44 mlvl jest bossem nie fikaj do niego xD
Do tego jest najmniejszym lvl który zrobił full warrior outfit
można go nawet nazwać legendą:D :D :D
Na początku było wszytko fajnie i pięknie gdyż Szwedzi chcieli rządzić światem np.Atnaz ,Xerizezo ,Jejihev i inna elita .I wszystko to doprowadzało do wojen.Pamiętam jak walczyliśmy przy bramie do miasta ab. Ale szwedzi znów byli lepsi .Nie wiem czy dobrze opowiadam ale możecie mnie poprawić.Moim autorytetem był pierwszy owner Zajebisty Ziom , Lady Słodziutka i reszta ludzi z Coo
Carlla ktos sie podszywa pod Ciebie czy o co chodzi ?:D
"Mam na imie Kinga, Komentujcie i oceniajcie mnie."
http://www.hot.jpg.pl/17094-Elo_Elo
aragorn uczciwy
05-02-2007, 17:50
GOwno wiesz o galanie. Grasz swoim noobowatym charem, ktory da sie zrobic w ciagu 1 dnia. Podlizujesz sie wszystkim i piszesz glupoty jakich malo...
1. Moze
2. To se zatkaj uszy^^
3. Moze i mało, ale nie gowno
4. Zrob w 1 dzien 29 lvla ED 44 mlvl 62 fishing full warrior outfit, bez kupowania kasy na allegro^^
5. Tobie sie na pewno nie podlizuje, szkoda ze juz nie grasz na galanie^^
Ale wbił 44 mlvl jest bossem nie fikaj do niego xD
Do tego jest najmniejszym lvl który zrobił full warrior outfit
można go nawet nazwać legendą
^^
@Edit
WKoncu jakis 150 lvl Polak na Galanie;] GYZY
Ajron 88
05-02-2007, 17:55
Carlla ktos sie podszywa pod Ciebie czy o co chodzi ?:D
"Mam na imie Kinga, Komentujcie i oceniajcie mnie."
http://www.hot.jpg.pl/17094-Elo_Elo
Rofl na tą strone , zlookajcie komentarze pod zdjęciem , chłopaki zobaczyli kawalek piersi kobiety i wariują , nikt nie zwrócil uwagi na okropny nos i brzydkie brwi , ogólnie to te "moj numer gg ........ , napisz plz" to jest żal.nie mam życia.
Fajowa strona ;D
Poznanski Rycerz
05-02-2007, 19:10
@aragorn
Bez kupowania ...
Kumpla bym poprosil zebym mi dragi pobloczyl i bym ten lvl szybko wbil... przezucil bym kase z chara
2.
TO ze nie gram na galanie, zabrzmialo jak GROZBa, aaaa, jestem posrany nikogo nie znasz na galanie poza wielkich 40 lvl EKSPERTUF
Laska - cycki moze i ma, ale ten ryj, jak to sie mowi flaga na twarz i za ojczyzne
@Galana
Konda konczy na gadaniu?
Rofl na tą strone , zlookajcie komentarze pod zdjęciem , chłopaki zobaczyli kawalek piersi kobiety i wariują , nikt nie zwrócil uwagi na okropny nos i brzydkie brwi , ogólnie to te "moj numer gg ........ , napisz plz" to jest żal.nie mam życia.
Fajowa strona ;D
Lepeiej czytac te komentarze niz ogladac filmik np na maxiorze, bo wiekszy polew jest z tych komentarzy xDD
Poznanski zgadzam się z tobą, tak samo jak i z Polish Drinkerem.
Fajkowy czy jak Ci tam jest, 30 lvl na paccu przez 10h jest łatwo zrobić jeśli masz kolegów. Poznanski wypisał całą prawdę o tobie. Szkoda więcej dodawać.
Apropo " Wydarzenia z Galany " Zazek- 160, Aylitha- 150. Gratki nie ma co. A te dwie Price listy na forum, jedna Toxo, a druga nie mam pojęcia kogo, są tak śmieszne, że aż mózg staje w poprzek.
Cyran_13
05-02-2007, 22:52
Nie czytalem price listy na forum ale patrzac na trade zabaczylem jaki to absurd
21:47 Tomaten tom [43]: Sell steel boots (70k) follow new price...
21:47 Phea dyre [67]: Selling :: Vampire shield (25k) Fire axe (15k) Blue robe (25k) Knight armor (10k) Crown armor (25k) - Support the pricelist!
21:48 Keliko [55]: Selling: Royal Helmet (1kk=1000k), Crown Armor (140k), Crown Shield (90k), Wands of Cosmic Energy (40k), Knight Armor (60k) and Knight Axe (30k) Message Me
21:48 Lord von Galana [32]: Sell : CRUSADER HELMET ( 10k ) , MEDUSA SHIELD (15k) SUPPORT Price List. ~~~~TRAVEL~~~~
21:48 Levandero Gamblino [112]: Selling Golden Armor (60k) and Skull Staff (13k). Message me!
21:48 Hunshel [71]: Selling Crown Helmet (5k) :|: War Hammer (4k) :|: Sniper Gloves (15k) :|: Beholder Shield (3k) :|: Ice Rapier (4k) :|: Bp Of Elven Amulets (20k) :|: Stuffed Dragon (300k) MsgMe
ZAL ZAL I JESZCZE RAZ ZAL - kto te price listy zrobil?
Poznanski Rycerz
06-02-2007, 00:05
@up trollu
Taki price list dla high lvl'a to prawie dar od Boga, w koncu rzadko wylatuje taki Dsm a dostawales za niego gorsze. Teraz huny sie beda zwracac ^^
KEEP IT UP
Lord Hybrid
06-02-2007, 03:08
Znowu żółwie tym razem Konda i Grudgiie UE spam.... ;/
malakas
Feb 06 2007, 01:57:42 CET Killed at Level 109 by Konda
I Port Hope
Exinaz
Feb 06 2007, 01:28:03 CET Killed at Level 66 by Konda
to co teraz mam jest warte siedzenia do rana jak sie skonczy dam edita
Raziel kosiaz
06-02-2007, 09:09
Te price listy są za drogie rozumiałem jak było ze k arm za 6k ale za 40k?
P.S. : To co zrozumiałem z postu kondy "Killing Show" to on ma zabijać co tydzień?
Ajron 88
06-02-2007, 09:13
Niektore ceny sa przsesadzone , niektore sa odpowiednie , ale spojzmy prawdzie w oczy , nikt tyle nie zaplaci, napewno nie szybko, zanim luzie sie przekonaja do tych cen , wiekszosci "sprzedawcow" skoncza sie sdrodki do expa , a ze 90 % znich jest uzaleznionych , i maja bakcyla na punkcie wyscigu szczurow , zaczna sposzczac ceny, wierni tym cena moga pozstac jedyni ci z zacnym zapasem zlota , a takich na galanie nie jest wielu.
Jedyna nadzieja w tym ze cip soft, dorzoci "brakujace" itemy do oferty djinow , dsm , golden armor, steel boots, i kilka innych ktorych tam brakuje , przydalobysie zwiekszyc takze wartosc niektorych itemow (boh powinno pojsc 5 oczek w gore, na 35 k , blue robe tez powinno skoczyc wyzej).
Zobaczymy co przyniesie lato (balans klas postaci , miejmy nadzieje ze chociarz czesciowy , i ze cip'y nie zblaznia sie dodajac jakis scierwowaty czar dla knighta (juz widze tych knightow lecacych na xp z 40 bp mana i 1 bp uh , a wwypadku ataku przez graczy uzywajacy energy ringa i ahhh ahhh ahh , you are dead rofl).
Ok wystarczy , ide spac ^.-
Ale sa ludzie ktorzy i tak nie maja po co grac i moge itemy za grosze sprzedawac ;] I watpie aby teraz ktos ryzykowal i kuywal vampier shielda za 25k jak takie ceny potrwaja max tydzien ;]
Rostek sie dzis zdenerwowal chyba ^^
09:52 Rostek-Horn [80]: sell dsm rh f axe medusa shield and platinum ammulets [im not following the pricelist]
09:55 Rostek-Horn [80]: sell dsm500k, rh200k, f axe30k, medusa shield80k, and platinum ammulets20k [follow the pricelist]
Falcmoon
06-02-2007, 12:23
Pricelist - Bzdura. Server tworzy sobie wlasna ekonomie. Ceny ksztaltuja sie na poziomie przy jakim oplaca sie itemy sprzedawac i znajdzie sie ktos kto je kupi. Gdzies mam pricelisty itp... Jak sie komus nie podoba moja cena, jego problem.
Falcmoon
06-02-2007, 12:23
Rostek sie zdenerwowal bo mu sie padlo na lagu :(
aragorn uczciwy
06-02-2007, 16:46
Pricelist - Bzdura. Server tworzy sobie wlasna ekonomie. Ceny ksztaltuja sie na poziomie przy jakim oplaca sie itemy sprzedawac i znajdzie sie ktos kto je kupi. Gdzies mam pricelisty itp... Jak sie komus nie podoba moja cena, jego problem.
Racja^^
Jeszcze niedawno te rzeczy chodizly byn tak:
21:47 Tomaten tom [43]: Sell steel boots (30-35k) follow new price...
21:47 Phea dyre [67]: Selling :: Vampire shield (15k) Fire axe (9k) Blue robe (12k) Knight armor (5-6k) Crown armor (10-15k) - Support the pricelist!
21:48 Keliko [55]: Selling: Royal Helmet (30k), Crown Armor (10-15k), Crown Shield (?), Wands of Cosmic Energy (10), Knight Armor (5-6k) and Knight Axe (3k) Message Me
21:48 Lord von Galana [32]: Sell : CRUSADER HELMET ( ?k ) , MEDUSA SHIELD (9k) SUPPORT Price List. ~~~~TRAVEL~~~~
21:48 Levandero Gamblino [112]: Selling Golden Armor (30k) and Skull Staff (4k). Message me!
21:48 Hunshel [71]: Selling Crown Helmet (1k) :|: War Hammer (700gp) :|: Sniper Gloves (8k) :|: Beholder Shield (1k) :|: Ice Rapier (1k) :|: Bp Of Elven Amulets (?k) :|: Stuffed Dragon (?k) MsgMe
Podoba mi się pomysł Kondy ;)
Podoba mi się pomysł Kondy ;)
Hrhr, to dobry pomysł, ale myślę, że to nie zatrzyma grupy, która trzyma władze na Galanie.
Price list jest z jednej strony dobra, bo przynajmniej by się zwracało za hunty, a z drugiej strony jakby się ta price list utrzymała długo to knighty na 40 lvlu będą chodzić w plate secie.
Fajkowy, twoje ceny też są nie co przesadzone ^.-
aragorn uczciwy
06-02-2007, 19:58
Fajkowy, twoje ceny też są nie co przesadzone ^.-
Mowie, za ile kupowalem od normlanych graczy, Yuperdo do ncih nie nalezy, on zawsze sprzedawal po 2x wiecejn nzi cos chodizlo..:P Najwieksze zyski jakie widizalem, to kumpel 2x kupil sniper gloves za 700gp^^, no i ja kupilem Rh za 28k, 2k zysku..:P
Ajron 88
06-02-2007, 21:23
Racja^^
Jeszcze niedawno te rzeczy chodizly byn tak:
21:47 Tomaten tom [43]: Sell steel boots (30-35k) follow new price...
21:47 Phea dyre [67]: Selling :: Vampire shield (15k) Fire axe (9k) Blue robe (12k) Knight armor (5-6k) Crown armor (10-15k) - Support the pricelist!
21:48 Keliko [55]: Selling: Royal Helmet (30k), Crown Armor (10-15k), Crown Shield (?), Wands of Cosmic Energy (10), Knight Armor (5-6k) and Knight Axe (3k) Message Me
21:48 Lord von Galana [32]: Sell : CRUSADER HELMET ( ?k ) , MEDUSA SHIELD (9k) SUPPORT Price List. ~~~~TRAVEL~~~~
21:48 Levandero Gamblino [112]: Selling Golden Armor (30k) and Skull Staff (4k). Message me!
21:48 Hunshel [71]: Selling Crown Helmet (1k) :|: War Hammer (700gp) :|: Sniper Gloves (8k) :|: Beholder Shield (1k) :|: Ice Rapier (1k) :|: Bp Of Elven Amulets (?k) :|: Stuffed Dragon (?k) MsgMe
Duzo z tych cen /\ jest rowna lub nizsza wartosci tych itemow u djina , niewiem co za kretyn pieprzy sie z pisaniem na trade sell RH 30 k przez caly dzien , do tego uzera z ofertami dalnow , jak moze isc elegancko do djina i wpisac 3 komendy i bon vojage.
Poznanski Rycerz
06-02-2007, 23:05
@up
Nie kazdy ma djina zrobionego.
A tym bardziej zaufanych kumpli ktorzy mu sprzedadza loot ^^
aragorn uczciwy
06-02-2007, 23:18
Duzo z tych cen /\ jest rowna lub nizsza wartosci tych itemow u djina , niewiem co za kretyn pieprzy sie z pisaniem na trade sell RH 30 k przez caly dzien , do tego uzera z ofertami dalnow , jak moze isc elegancko do djina i wpisac 3 komendy i bon vojage.
To ja skopiowalem co mowili, i powtsawialem jakie cney byly przed lista...
@up
zgadzam sie z poznanskim
Sell 2x behe claw 50k,bast skirt 5k, crus helemt 10k, tempeset rod 10k~~Follow Price List
Ja tam robie tak: Sprzedaje po nowych cenach, a kupuje po starych xD
Ajron 88
07-02-2007, 04:41
@up
Nie kazdy ma djina zrobionego.
A tym bardziej zaufanych kumpli ktorzy mu sprzedadza loot ^^
Phea dyre , Keliko , Levandero , Hunshel maja zrobione djiny i zaufanych ludzi , mimo to ich ceny byly / sa zjebane..
Mowie, za ile kupowalem od normlanych graczy, Yuperdo do ncih nie nalezy, on zawsze sprzedawal po 2x wiecejn nzi cos chodizlo..:P Najwieksze zyski jakie widizalem, to kumpel 2x kupil sniper gloves za 700gp^^, no i ja kupilem Rh za 28k, 2k zysku..:P
2k w przod, zyciowa? -,-
aragorn uczciwy
07-02-2007, 17:17
2k w przod, zyciowa? -,-
Co znowu zyciowa? Dla 28 lvla, to nie maly zysk^^
@Ktos tam
Ktos tam mowil, ze takiego noobowatego chara jak ja mam, to mzoan zrobic w tydzien, to zobaczymy czy do nast. srody zrobisz 29 ED, z 44 mlvle, 62 fishingiem, oraz full warrior outfitem. Bez przerzucania kasy, account sharingu, kupowania kasy na allegro moim zdaniem nie masz szans^^
Poznanski Rycerz
07-02-2007, 17:24
@up
Nie zrobie bo nie gram w tibie i mi sie nie chce. W 3 godziny na faccu zrobie rooka -.-. Juz 8... 10 to kwestia godziny i tak dalej. Pozniej pojde na dragi itp n/c
aragorn uczciwy
07-02-2007, 20:16
Pozniej pojde na dragi itp n/c
A skad bedziesz mial kase,zeby isc na dragi?:> Wiem, ze jak ktos sie uprze, toz robi 30 lvl w tydzien, ale watpie zebys zrobil Warrior outfita, i 44 mlvl^^ I chyba nie bedzie ci sie chcialo grac 24h/dobe rpzez caly tydzien^^
Zapraszam kazdego kto chce na Banuta Questa... do pewnego momentu trza se zrobic samemu, a kilka ostatnich misji w teamie;]
Zglaszac sie na PW, ewentualnie do Nevenera.
@Edit
60~ lvl najlepiej:P
Poznanski Rycerz
07-02-2007, 21:21
@up
po co ci banuta jak nie zrobisz z niej pozytku?
aragorn uczciwy
07-02-2007, 21:45
@up
po co ci banuta jak nie zrobisz z niej pozytku?
Chce tylko shaman outfita
Buy all Dworc Voodoo Dolls(offer) also Sell 2x behe claw in new price list only50k!!<<MSg Me Fast>>Searach member to guild SoulsHunters, only 40+lvl
Zapraszam kazdego kto chce na Banuta Questa... do pewnego momentu trza se zrobic samemu, a kilka ostatnich misji w teamie;]
Zglaszac sie na PW, ewentualnie do Nevenera.
@Edit
60~ lvl najlepiej:P
No to życzę powodzenia, bo jeśli myślisz, że 60 lvl zbloczy serpent spawna, a napewno 1 tylko nie wyleci to jesteś w błędzie ;d
No ale to już nie mój problem ja Banute zrobiłem a team w którym byłem był ładny ;)
aragorn uczciwy
07-02-2007, 22:55
No to życzę powodzenia, bo jeśli myślisz, że 60 lvl zbloczy serpent spawna, a napewno 1 tylko nie wyleci to jesteś w błędzie ;d
No ale to już nie mój problem ja Banute zrobiłem a team w którym byłem był ładny
Jak nevenerowi sie obliczenia nie pomylily to idize juz 9~ osob, z tego nas 3 ktorzy beda sie mocna trzymac tylow..:P Chyba idzie jakis 95 Ek, Kuczer(jak nei to sry:P neve tak mowil), Stara Jaga i boltan.... mial isc jeszcze wyslannik rivendel, ale Hunted by VO;/
Ajron 88
08-02-2007, 01:00
Coś takiego ? A ostatnio zasłaniał się Ricą Thim i paroma innymi :D
Kuczer88
08-02-2007, 13:10
Jak nevenerowi sie obliczenia nie pomylily to idize juz 9~ osob, z tego nas 3 ktorzy beda sie mocna trzymac tylow..:P Chyba idzie jakis 95 Ek, Kuczer(jak nei to sry:P neve tak mowil), Stara Jaga i boltan.... mial isc jeszcze wyslannik rivendel, ale Hunted by VO;/
Ale koles masz fantazje, mowisz że pojde na banute?Tak pojde żeby Cie ubic
:D i obiecuje Ci że nei zrobisz tej banuty doty poki ja tu gram :D i nigdy Ci nie przyblokuje nawet rata, moge jedynie Ciebie przyblokowac Ratu :D
A Dlaczego? Bo jestes smieszny i mi trujesz dupe na aylitha....
Ale koles masz fantazje, mowisz że pojde na banute?Tak pojde żeby Cie ubic
:D i obiecuje Ci że nei zrobisz tej banuty doty poki ja tu gram :D i nigdy Ci nie przyblokuje nawet rata, moge jedynie Ciebie przyblokowac Ratu :D
A Dlaczego? Bo jestes smieszny i mi trujesz dupe na aylitha....
Ja tez Ci truje a mi raty blokujesz :* :D
Galana jest swiatem przegranym ja znam febbul od 1 lvl na galanie a na antice takze bo napoczatku gralismy na antica btw co duzo mowic febb-febbul
Febbul nie musi byc w guildi zandej a ma plecy z rl
Isc z Hwl na Poi ja bym sie smial jakby was uje... na koniec questa to juz tak sie zdazylo kiedys komus zaplacil za wykonanie i pocalowal klamke pod koniec :evul:
Galana jest ciezkim swiatem do gry etc duzo nerwow sie straci a ja czekam nadal na Konda i Oen ,lovize cuz Konda sie nie spieszy ale wiem 1 powiedzial ze nie pozwoli aby zazek byl 1 na top list w lvl a wakacjie niedlugo xD
Galana jest swiatem przegranym ja znam febbul od 1 lvl na galanie a na antice takze bo napoczatku gralismy na antica btw co duzo mowic febb-febbul
Febbul nie musi byc w guildi zandej a ma plecy z rl
Isc z Hwl na Poi ja bym sie smial jakby was uje... na koniec questa to juz tak sie zdazylo kiedys komus zaplacil za wykonanie i pocalowal klamke pod koniec :evul:
Galana jest ciezkim swiatem do gry etc duzo nerwow sie straci a ja czekam nadal na Konda i Oen ,lovize cuz Konda sie nie spieszy ale wiem 1 powiedzial ze nie pozwoli aby zazek byl 1 na top list w lvl a wakacjie niedlugo xD
No niby jest to prawda ze na wakacje Konda i Lovize chca wrocic, ale osobiscie zadze ze jest to nie mozliwe, poniewaz do wakacji zazzek bedzie mnial z 180 :D Nie mowiac o np. Camuh'u ktory bedzie mnial 140 + no i inni Rica Thim, Garmie, Toxo, Levandoro, Febb, Dredz, Roffu. Jedyna mozliwoscia jest ze sie pokłócą ^^ w co warto wierzyc :D
aragorn uczciwy
08-02-2007, 17:42
@Kuczer
Tak wlasnie myslalem... I nie czepiaj sie mnie, bo mi Neve mowil ze ty idziesz^^
Kuczer88
08-02-2007, 17:54
No niby jest to prawda ze na wakacje Konda i Lovize chca wrocic, ale osobiscie zadze ze jest to nie mozliwe, poniewaz do wakacji zazzek bedzie mnial z 180 :D Nie mowiac o np. Camuh'u ktory bedzie mnial 140 + no i inni Rica Thim, Garmie, Toxo, Levandoro, Febb, Dredz, Roffu. Jedyna mozliwoscia jest ze sie pokłócą ^^ w co warto wierzyc :D
OOOOOOOOO Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ZNOWU HAHAHAHAHA MNIAŁ MNIAŁ MNIAŁ MNIAŁ JA BYC POLSKI LUDZ JA ROBIC MNIAŁ MNIAŁ BUHAHAHAHAHAH WEZ IDZ DO SZKOŁY MNIAŁ MNIAŁ MNIAŁ hahahahahh Nie moge patrzec na takie coś. A może masz wade wymowy i piszesz tak jak mowisz? POnieważ wyraznie słyszymy ,że to słowo brzmi miał a nie MNIAŁ MNIAŁ . Możliwe tez że jestes kotem :D I Ci mleka nie dają buahahahah MNIAŁ MNIAŁ
Lord Hybrid
08-02-2007, 19:02
OOOOOOOOO Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ZNOWU HAHAHAHAHA MNIAŁ MNIAŁ MNIAŁ MNIAŁ JA BYC POLSKI LUDZ JA ROBIC MNIAŁ MNIAŁ BUHAHAHAHAHAH WEZ IDZ DO SZKOŁY MNIAŁ MNIAŁ MNIAŁ hahahahahh Nie moge patrzec na takie coś. A może masz wade wymowy i piszesz tak jak mowisz? POnieważ wyraznie słyszymy ,że to słowo brzmi miał a nie MNIAŁ MNIAŁ . Możliwe tez że jestes kotem :D I Ci mleka nie dają buahahahah MNIAŁ MNIAŁ
@up
lol9?
@Adelaoo
nie wspominasz o innych osobach co mogą PG, jak Aylitha czy ja xD
@Kuczer
Tak wlasnie myslalem... I nie czepiaj sie mnie, bo mi Neve mowil ze ty idziesz^^
asslicking is very cute ! Buhahahah "Rat" OWN3D!!!!!!
Kuczeeerrr
" I want to lick your ass.. blz me noob blz no kill me blz me no english :(
Oh placku, nie jest to blad ortograficzny pierwszego stopnia.
Czemu sie nie czepiasz...
...Czesc jestem Marcin lubie samochody , mieszkam w krulestwie.
I koles powie ci ze ma klawiature niemiecka w ktorej nie ma ó -,-
W sumie ty tylko rat'y mozesz blokowac :]
@Co za debil koty nie pisza na klawiaturach ani nie potrafia mowic wiec czmu ty mnie porównujesz do kota glupi jestes czyo co chodzi :confused:
@Hybrid Mi chodzilo o sorcow bo to najwazniejsze :p
Oh placku, nie jest to blad ortograficzny pierwszego stopnia.
Czemu sie nie czepiasz...
...Czesc jestem Marcin lubie samochody , mieszkam w krulestwie.
I koles powie ci ze ma klawiature niemiecka w ktorej nie ma ó -,-
W sumie ty tylko rat'y mozesz blokowac :]
@Co za debil koty nie pisza na klawiaturach ani nie potrafia mowic wiec czmu ty mnie porównujesz do kota glupi jestes czyo co chodzi :confused:
@Hybrid Mi chodzilo o sorcow bo to najwazniejsze :p
Posiadajac taka klawiature nalezy wpisac zamist "ó" "o" a nie "u" zeby ladniej wygladalo krolestwo i nie zaliczalo sie do bledu ortograficznego..( ja tak caly czas robie )
Ps. nie wiedzialam ze bledy ortograficzne dzielimy na jakies stopnie mozesz mnie doksztalcic w tej dziedzinie ?8o
aragorn uczciwy
08-02-2007, 20:12
@Hybrid Mi chodzilo o sorcow bo to najwazniejsze
Od kiedy Zazek to sork?o.O
@Dressu
Mowienie ze to nie moja pomylka, to ass lickerstwo~ (czy jakos tak)??
ale osobiscie zadze
@Adelao
Jak juz mi wytukasz bledy itp.... to powiedz mi gdzie ty "zadzisz"?:P
Lord Hybrid
08-02-2007, 20:23
[QUOTE=aragorn uczciwy;1255105]Od kiedy Zazek to sork?o.O
Febb też nie jest MSem ale się nie czepiam=)
kuczer a ty masz sklonnosci polityczne? widzimy przeciez dokladnie napisane duzymi literami PO w slowie poniewaz
to tylko dowod ze jestesmy ludzmi i nie ma sensu sie czepiac szczegolow przeciez to widac ze "m" jest obok "n" zwykla literowka tak samo jak u ciebie
czym innym sa bledy o ktorych jest mowa w postach uzu - one wygladaja na braki wiedzy niz przypadek
Dravenor itd nie w polsce tharrin gra bo gra ja tam nie gram jak widze z 3 miejsca mg lvl spadlem troche :D ale w wakacje zawsze moge wskoczyc na 3 znowu tylko checi teraz tak pomyslec dziennie robilem 5-7 bp uh a teraz :D moj ostani log in co prawda mysla ze dzumior jest selniety bo to nie polak myla sie zreszta mialem rozmowe juz czy to ja musialem podawac swoje dane itd xD bo mysleli ze account selniety albo sharing konda napewno wroci uwierz mi tak jak peja mowi jak nie prawa strona to lewa z przekretami sie obejdzie zobacz to toxo i rivenn niby tacy przyjaciele rivenn jest 2 licowy jest tam gdzie ma chec bije friendsow potem waraca nigdy polacy nie mogli sie zgrac zawsze tak bylo kazdy war ktory mialem ja druid bylem na poczatku obkumac innych najtow ktorzy sie boja o lvl swoje i sa w tyle ale to chyba czolgi mialy isc na przod 0 zorganizowania zawsze ktos z polakow powie "ale" czas to zmienic ja tak patrze na filmy wmv itd z innych swiatow jak grupa 30-40 lvl zabija 140+ek pomyslec sobie ze takie gnoj~~ zabja kogos
Dochodzac do wojny zadajcie sobie 2 pytania
1,Po co walczyc i dla kogo?
2.Jestes w wojnie aby robi pa czy aby pokazac innym ze polacy sa lepsi......
jesli ktos z was walczy bo walczy to lepiej nie grac wcale 1 miech gralem wakacji a potem 2 miech ledwo wbilem 2 lvl pz camp oni po 24h online a jak nie to grali 6 dzien 8 noc maja zgranie co prawda my tez mamy ale duzo nam brakuje
PAMIEATJCIE MOJE MOTTO PATRZAC NA ADASZKA BIJE WAS CAMUH+GAOSTIC NIE UHAC CI KRZYCZYC NEW OWNED POWAH OWNED
Poznanski Rycerz
08-02-2007, 22:36
@up
Powodow do walk w wojnie jest znacznie wiecej wiec juz nie gadaj glupot.
I zauwaz ze to nie jest WOJNA PL VS BR albo PL VS SWE pieprzony rasisto
Cataclism
08-02-2007, 23:30
Dravenor itd nie w polsce tharrin gra bo gra ja tam nie gram jak widze z 3 miejsca mg lvl spadlem troche :D ale w wakacje zawsze moge wskoczyc na 3 znowu tylko checi teraz tak pomyslec dziennie robilem 5-7 bp uh a teraz :D moj ostani log in co prawda mysla ze dzumior jest selniety bo to nie polak myla sie zreszta mialem rozmowe juz czy to ja musialem podawac swoje dane itd xD bo mysleli ze account selniety albo sharing konda napewno wroci uwierz mi tak jak peja mowi jak nie prawa strona to lewa z przekretami sie obejdzie zobacz to toxo i rivenn niby tacy przyjaciele rivenn jest 2 licowy jest tam gdzie ma chec bije friendsow potem waraca nigdy polacy nie mogli sie zgrac zawsze tak bylo kazdy war ktory mialem ja druid bylem na poczatku obkumac innych najtow ktorzy sie boja o lvl swoje i sa w tyle ale to chyba czolgi mialy isc na przod 0 zorganizowania zawsze ktos z polakow powie "ale" czas to zmienic ja tak patrze na filmy wmv itd z innych swiatow jak grupa 30-40 lvl zabija 140+ek pomyslec sobie ze takie gnoj~~ zabja kogos
jesli ktos z was walczy bo walczy to lepiej nie grac wcale 1 miech gralem wakacji a potem 2 miech ledwo wbilem 2 lvl pz camp oni po 24h online a jak nie to grali 6 dzien 8 noc maja zgranie co prawda my tez mamy ale duzo nam brakuje
PAMIEATJCIE MOJE MOTTO PATRZAC NA ADASZKA BIJE WAS CAMUH+GAOSTIC NIE UHAC CI KRZYCZYC NEW OWNED POWAH OWNED
hUAuhAuhauhAUH co za idiota ... kocham gadke "KOnDA WROCI I WYGRA" powodzenia ...
Chyba nie wiesz po co są kropki i przecinki...
kOnDa FrUcII I fYgRa !!!!!!!!111
Cataclism
09-02-2007, 09:42
kOnDa FrUcII I fYgRa !!!!!!!!111
ojjj nie smiej sie znich :( bo bedzie im smutno
Konda jak wróci, to najwyżej będzie się mógł spłacić.
Nie uzywam Interpunkcji
Widocznie jak rivenn z toxo tacy przyjaciele sa a co wojne rivenn zmienia guildie itd tak samo inni teraz sa przyjaciolmi na galanie a potem wrogami wszystko jest mozliwe teraz sie smiejecie moze komentujcie jak wroci i sie okaze czy bedzie padal czy nie a raczej polowa hwl odejdzie z guildi albo dojda do niego
Juz wielokrotnie tak bylo wiec po co pisac zobaczymy co bedzie
Konda jak wróci, to najwyżej będzie się mógł spłacić. <--- to zes chlopie mnie rozwalil maxylamnie
1.On nie ma paymentu
2.Hunted 4 ever
3.Nigdy go nie puszcza wolno
4.Bo sie boja ze jak zrobi Pg to potem w depo beda siedziec
Catrishia-ktory owner sie wypowiada bo juz sie glubie
Posiadajac taka klawiature nalezy wpisac zamist "ó" "o" a nie "u" zeby ladniej wygladalo krolestwo i nie zaliczalo sie do bledu ortograficznego..( ja tak caly czas robie )
Ps. nie wiedzialam ze bledy ortograficzne dzielimy na jakies stopnie mozesz mnie doksztalcic w tej dziedzinie ?8o
Nie pisałes nigdy dyktanda w szkole? Specjalnie dla Ciebie :)
Błędy pierwszego stopnia – typowo ortograficzne ( h–ch, rz–ż, ó–u, mała i wielka litera na początku wyrazów).
Błędy drugiego stopnia – pisownia „nie” z różnymi częściami mowy, łączna i rozdzielna pisownia innych wyrazów, błędy fonetyczne, gramatyczne, pisownia cząstek „bym”, „byś”, „by” z różnymi częściami mowy, pisownia rzeczowników zakończonych w D., C., Msc., na –i, -ii, -ji.
Błędy trzeciego stopnia – literówki, błędy interpunkcyjne (trzy błędy interpunkcyjne należy traktować jako błąd ortograficzny pierwszego stopnia).
Takie zasady obowiązują na dyktandach lub konkursach "ortografii"
@aragon. Jakis ty głupi chodzilo mi o tylko jedengo knighta, wymienilem zazka
poniewaz na 180+ lvl nie bede go mogli zabic nawet jak wpadna w trojke -.-
A co Febb nie moze z SD bic?
dzumior pomijajac twoja ort. ,zastanow sie co gadasz,to ze rivenn nie jest w silly nie znaczy ze sie poklocil z kimkolwiek,wtedy konda wariowal bo mial za soba langan,teraz nikt z silly nie zrobi wojny na druga polowe silly bo tam jest zbyt mocna wiez i chocby nie wiem co sie dzialo to 'wojny domowej' nie bedzie,ani predzej,ani pozniej ;]
dzumior pomijajac twoja ort. ,zastanow sie co gadasz,to ze rivenn nie jest w silly nie znaczy ze sie poklocil z kimkolwiek,wtedy konda wariowal bo mial za soba langan,teraz nikt z silly nie zrobi wojny na druga polowe silly bo tam jest zbyt mocna wiez i chocby nie wiem co sie dzialo to 'wojny domowej' nie bedzie,ani predzej,ani pozniej ;]
Na kazdym servie tak jest i bedzie cz wczesnij czy pozniej i tak sie bedzie new wojna i zdrady itp :)
Na kazdym servie tak jest i bedzie cz wczesnij czy pozniej i tak sie bedzie new wojna i zdrady itp :)
Ok widze ,że wam to przeszkadza jak pisze.........
Tak Kejs~~ owszem zgadzam sie z tym ,ale to predzej czy póżniej się zmieni tylko wymaga to czasu :cup:
Teraz powiadasz tak ,ale zawsze była podkreślam "Wojna" na Galanie wiec tak zwane "PEACE" długo nie bedzie każdy o tym wie :baby:
Jeśli mnie pamięć nie myli najdłużej Peace trwał hmm 5-6 Miesiecy <Moge sie mylic ale coś koło tego>
Ps....Matka Natura prędzej czy póżniej pokaże nam Prawde ;p
Cataclism
09-02-2007, 13:41
Ok widze ,że wam to przeszkadza jak pisze.........
Tak Kejs~~ owszem zgadzam sie z tym ,ale to predzej czy póżniej się zmieni tylko wymaga to czasu :cup:
Teraz powiadasz tak ,ale zawsze była podkreślam "Wojna" na Galanie wiec tak zwane "PEACE" długo nie bedzie każdy o tym wie :baby:
Jeśli mnie pamięć nie myli najdłużej Peace trwał hmm 5-6 Miesiecy <Moge sie mylic ale coś koło tego>
Ps....Matka Natura prędzej czy póżniej pokaże nam Prawde ;p
szukaj matki natury w tibi to daleko zajdziesz :>
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=13054386#post13054386
Macie new war xDD
Nie pisałes nigdy dyktanda w szkole? Specjalnie dla Ciebie :)
Błędy pierwszego stopnia – typowo ortograficzne ( h–ch, rz–ż, ó–u, mała i wielka litera na początku wyrazów).
Błędy drugiego stopnia – pisownia „nie” z różnymi częściami mowy, łączna i rozdzielna pisownia innych wyrazów, błędy fonetyczne, gramatyczne, pisownia cząstek „bym”, „byś”, „by” z różnymi częściami mowy, pisownia rzeczowników zakończonych w D., C., Msc., na –i, -ii, -ji.
Błędy trzeciego stopnia – literówki, błędy interpunkcyjne (trzy błędy interpunkcyjne należy traktować jako błąd ortograficzny pierwszego stopnia).
Takie zasady obowiązują na dyktandach lub konkursach "ortografii"
A co Febb nie moze z SD bic?
humm u mnie na dyktandzie byla jedna zasada robisz blad obojetnie jaki i ocena o stopien nizej .. wiec przy 4 Twoich mnial dostal bys 1
humm u mnie na dyktandzie byla jedna zasada robisz blad obojetnie jaki i ocena o stopien nizej .. wiec przy 4 Twoich mnial dostal bys 1
U mnie tez tak jest gdy np. napisze gury ocena w dol. ale gdy nie w stawie przecinka gdzies albo napisze "niebyło" nie zmieniania to od razu oceny w dol ;]
Pozostawmy to bez komentarza :P
aragorn uczciwy
09-02-2007, 17:54
Sie zdecyduj, raz mowisz o MS, i wymieniasz zazka, a raz do MS zaliczasz Febb bo umie z sd bic^^ Bolitna tez wali z sd a do MS jej/jemu daleko xD
Na kazdym servie tak jest i bedzie cz wczesnij czy pozniej i tak sie bedzie new wojna i zdrady itp
To brzmi jak brazylijska telenowela^^
Pomyślałem sobie dziś że wejdę tu i coś napiszę, że dla fajkowych lolusiow (haha co to kurwa za nick:?) dla Adelao i spółki znudziło się pisanie tu na forum, nie mogę jednak wytrzymać poziomu waszych wypowiedzi, ulatniam się znowu stąd na miesiąc O_o
http://img212.imageshack.us/img212/4614/pwnj00lo7.gif
Z dedykacją dla idiotów ^^
ja wytrzymałem bez tego forum pol roku ;]
Sie zdecyduj, raz mowisz o MS, i wymieniasz zazka, a raz do MS zaliczasz Febb bo umie z sd bic^^ Bolitna tez wali z sd a do MS jej/jemu daleko xD
To brzmi jak brazylijska telenowela^^
omfg jaki ty pusty-,- Wypadku zazka chodzilo mi o to, bo ktos wczesniej powiedzial ze konda nie da sie wyprzedzic lvl -,- .
Powiedzialem sorcow i policzylem febba, bo procz tego ze sorc ma ue, nie roznia sie zbytnio te profesje..I z sd bija tyle samo i to jest NAJWAZNIESZJE MOC SD -,- ...brak slow ;(
ja wytrzymałem bez tego forum pol roku ;]
Powiem Ci szczerze że brakowało mi przez ten czas Twojeogo avatara, zwykle wzbudzał we mnie śmiech, haha
Żegnam Panów i Panie ;)
PolishDrinker
09-02-2007, 19:33
omfg jaki ty pusty-,- Wypadku zazka chodzilo mi o to, bo ktos wczesniej powiedzial ze konda nie da sie wyprzedzic lvl -,- .
Powiedzialem sorcow i policzylem febba, bo procz tego ze sorc ma ue, nie roznia sie zbytnio te profesje..I z sd bija tyle samo i to jest NAJWAZNIESZJE MOC SD -,- ...brak slow ;(
o ile mi sie wydaje, to sorc znacznie rozni sie od druida. po to w koncu sa 2 rozne profesje, jedna by uzywac czarow atakujacych, 2 - obronnych czy cos w tym stylu
Piter Knight
09-02-2007, 19:52
U mnie tez tak jest gdy np. napisze gury ocena w dol. ale gdy nie w stawie przecinka gdzies albo napisze "niebyło" nie zmieniania to od razu oceny w dol ;]
OMG to jest temat do pisania jaką ocenę otrzymasz na dyktandzie za ile błędów ortograficznych...??!!!
NO NOOB'S PLX
o ile mi sie wydaje, to sorc znacznie rozni sie od druida. po to w koncu sa 2 rozne profesje, jedna by uzywac czarow atakujacych, 2 - obronnych czy cos w tym stylu
Omfg, Jakie obronne czary ma druid, lol. Wy udajecie takich glupich czy co Jednym z najwaznieszych cech jest szybkosc i gdy jakis tam palek bedzie mial 200 lvl to i tak kondy nie dogoni a na tym samym lvl druid dogania go spokojnie i bije o 150+ hp wiecej sd niz taki palek....
@Piter Knight Jak cos Ci sie nie podoba to nie czytaj noobie, nara B)
OMG to jest temat do pisania jaką ocenę otrzymasz na dyktandzie za ile błędów ortograficznych...??!!!
NO NOOB'S PLX
13-latek kogoś poucza lol
chłopie zostaw tibie i wróć do szkoły ;p
Poznanski Rycerz
10-02-2007, 12:42
Omfg, Jakie obronne czary ma druid, lol. Wy udajecie takich glupich czy co Jednym z najwaznieszych cech jest szybkosc i gdy jakis tam palek bedzie mial 200 lvl to i tak kondy nie dogoni a na tym samym lvl druid dogania go spokojnie i bije o 150+ hp wiecej sd niz taki palek....
@Piter Knight Jak cos Ci sie nie podoba to nie czytaj noobie, nara B)
Jak juz to jedna z najwazniejszych cech a nie jednym.
Nie gadajcie o profesjach bo bedzie syf...
Najwazniejsze ze konda zaczal fragowac, chociaz to sie nie liczy bo juz nawet nie ma topicu z fragami ^^
Jak juz to jedna z najwazniejszych cech a nie jednym.
Nie gadajcie o profesjach bo bedzie syf...
Najwazniejsze ze konda zaczal fragowac, chociaz to sie nie liczy bo juz nawet nie ma topicu z fragami ^^
Topic Fragi nigdy sie nie liczy, bo mozesz przegrywac 20 : 5, Ale miec wszystko w dupie i robic czasem masslogi w koncu druga strona sie poddaje i zaczynaja placic :]
Cataclism
10-02-2007, 13:17
Topic Fragi nigdy sie nie liczy, bo mozesz przegrywac 20 : 5, Ale miec wszystko w dupie i robic czasem masslogi w koncu druga strona sie poddaje i zaczynaja placic :]
juz mam placic czy kiedy ? XD
Jedyne mile chwile jakie pamietam z Galany to najprawdopodobniej poczatki tego serwera, jaka jest teraz sytuacja- kazdy wie. Dopoki dzieci grajace w ta gre nie odkryja, ze mozna czerpac z niej przyjemnosc poprzez uczciwa gre, pomaganie innym oraz budowanie przyjazni- nic sie nie zmieni. Nie wiem dlaczego, ale wiekszosc ludzi ma w sobie zadze wladzy, chec niszczenia innych, bycia panami swojego otoczenia, ale po co? Trudno mi na to wszystko patrzec, dlatego uwazam, ze slusznie postapilem przestajac grac pol roku temu (powinienem to zrobic znacznie wczesniej).
@new owner catrishii
Czytajac Twoje posty, robi mi sie niedobrze jak widze jakiego bohatera z siebie robisz. Wyjdz i zamknij drzwi za soba.
ps. co do tego, ze "Hwl" ma w dupie to czy padna od Kondy (bo maja duzo kasy bo odrobic straty). To oczywista manifestacja, rzekomej sily, jednak w rzeczywistosci nawet oni nie beda sie usmiechac do monitora widzac na nim napis "Your are dead..." A kazdy kolejny zgon to 50-100k na aol/blessy + dodatkowe fundusze na odrobienie expa. Pomnozmy to np. razy 4 i robi sie nam juz dosc niezla sumka.
ps. co do tego, ze "Hwl" ma w dupie to czy padna od Kondy (bo maja duzo kasy bo odrobic straty). To oczywista manifestacja, rzekomej sily, jednak w rzeczywistosci nawet oni nie beda sie usmiechac do monitora widzac na nim napis "Your are dead..." A kazdy kolejny zgon to 50-100k na aol/blessy + dodatkowe fundusze na odrobienie expa. Pomnozmy to np. razy 4 i robi sie nam juz dosc niezla sumka.
To jest tylko popisuwka, padną, a później zaczną kogoś huntować za nic żeby odzyskać kase.
Trialowiec
10-02-2007, 13:59
xD
Ty mi sie kojarzysz z 3 słowami. Spoko, looz i spontan. =)
@Tyrael:
poczatki serwa to byly czasy. teraz jest tylko gorzej. ale coz zrobisz - buta nie zjesz...
Trialowiec
10-02-2007, 14:02
@new owner catrishii
Czytajac Twoje posty, robi mi sie niedobrze jak widze jakiego bohatera z siebie robisz. Wyjdz i zamknij drzwi za soba.
Nah... On po prostu ma to w czterech literach : )
Adelao/Ankrahmun :]
@Trialowiec A ty mi z jednym (Asslicker) :confused:
Trialowiec
10-02-2007, 14:04
@Tyrael:
poczatki serwa to byly czasy. teraz jest tylko gorzej. ale coz zrobisz - buta nie zjesz...
Siemka Szkodi, Kopę lat : ) Co słychac u mojego prekursora?
Trialowiec
10-02-2007, 14:24
Adelao/Ankrahmun :]
@Trialowiec A ty mi z jednym (Asslicker) :confused:
No jasne, ostatnia rzecza jaka mam robic to podlizywanie sie komus. Tym bardziej ,ze nie mam tej gry na kompie, a od konca grudnia postac nie nalezy do mnie.
Wcale mnie nie dziwia Twoje posty ktore wszystko i kazdego krytukuja. To normalny syndrom organizmu na problemy psychiczne wynikajace z braku mozliwosci gry Twoja postacia. Nazywa sie to uzaleznieniem psychicznym. Jest to nabyta silna potrzeba stalego wykonywania jakiejs czynności lub zazywania jakiejs substancji, ktorej niespełnienie jednak nie prowadzi do poważnych fizjologicznych nastepstw. Jedne z najwazniejszych symptomow uzaleznienia psychicznego to:
~wzrost napedu związanego z poszukiwaniem srodka uzalezniajacego
~oslabienie woli
~natrectwa myslowe utrzymujące sie i nawracajace
~samooszukiwanie się usprawiedliwiajace wykonywanie danej czynnosci
~fizyczne wyniszczenie, brak zainteresowania otoczeniem
~wypalenie emocjonalne prowadzące do samobójstwa
Nie martw sie, to wszystko jest związane z psychologicznymi mechanizmami obronnymi. Widzisz nawet o Tobie na wikipedi pisza.
A tlumaczac to wszystko zebys ladnie zrozumial. To zachowujesz sie jak Pucol i Irlo na forum.
P.S.
A teraz zrob to co robisz najlepiej. Dowal sie do moich bledow ortograficznych i stylistycznych bo w tym jestes musze przyznac najlepszy.
No jasne, ostatnia rzecza jaka mam robic to podlizywanie sie komus. Tym bardziej ,ze nie mam tej gry na kompie, a od konca grudnia postac nie nalezy do mnie.
Wcale mnie nie dziwia Twoje posty ktore wszystko i kazdego krytukuja. To normalny syndrom organizmu na problemy psychiczne wynikajace z braku mozliwosci gry Twoja postacia. Nazywa sie to uzaleznieniem psychicznym. Jest to nabyta silna potrzeba stalego wykonywania jakiejs czynności lub zazywania jakiejs substancji, ktorej niespełnienie jednak nie prowadzi do poważnych fizjologicznych nastepstw. Jedne z najwazniejszych symptomow uzaleznienia psychicznego to:
~wzrost napedu związanego z poszukiwaniem srodka uzalezniajacego
~oslabienie woli
~natrectwa myslowe utrzymujące sie i nawracajace
~samooszukiwanie się usprawiedliwiajace wykonywanie danej czynnosci
~fizyczne wyniszczenie, brak zainteresowania otoczeniem
~wypalenie emocjonalne prowadzące do samobójstwa
Nie martw sie, to wszystko jest związane z psychologicznymi mechanizmami obronnymi. Widzisz nawet o Tobie na wikipedi pisza.
A tlumaczac to wszystko zebys ladnie zrozumial. To zachowujesz sie jak Pucol i Irlo na forum.
P.S.
A teraz zrob to co robisz najlepiej. Dowal sie do moich bledow ortograficznych i stylistycznych bo w tym jestes musze przyznac najlepszy.
Gdybym chcial grac to bym sie poprostu splacil. Wolalem sprzedac postac :] Moglbym tez srobic sobie nowa na innym koncie lub grac Ale Mackiem....
Wiec nie wiem dlaczego piszesz mi tu jakies nie stworzone rzeczy -,-
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1536752 :D:D:D
P.s http://img165.imageshack.us/img165/3732/eoluckyniggggggjl7.jpg look it ^^
Raziel kosiaz
10-02-2007, 14:51
Juz nie aktualne..
aragorn uczciwy
10-02-2007, 15:01
P.S.
Nie wiesz co potrafi poznanski xD
Ktos pomoze La Onda i True Life zabic Fightersów?
Chetnych msg in game
Zobaczymy, moze cala guildia sie do ktorejs ze stron dolaczy;]
Juz nie aktualne..
Wiec w koncu pokoj czy nie ? ;]
"I'm disbaned mine guild i can do still peace but when someone will kill some form mine rl friend i will help to kill you
Here i'm in peace."
Lol do ktores strony la onda ma 20 membersow a "Fighters" czy jak wy to nazywacie chociaz mi sie ta nazwa nie podoba, ma 3 membersow :D
Cataclism
10-02-2007, 16:04
powoli zaczynam was lubic XD nawet Adelaoo robisz sie coraz bardziej normalny xD
ale czemu odrazu mowic ze ja nowy owner lol
powoli zaczynam was lubic XD nawet Adelaoo robisz sie coraz bardziej normalny xD
Nowy jak nowy, wszyscy wiedza o co chodzi.
Ohh dzieki master ;*
Opowiem Ci przygode =)
Mialem sprzedac kolesiowi golden legi za rl kase, juz mial wysylac kase, ale napisal ze nie kupuje, bo kupil od catri~ I powiedzial ze kupi nie dlugo i abym mu teraz nie przeszkadzal, bo gra w tibie i jak chce z nim teraz gadac niech pisze do catrishi...
...Nie chcialo mi sie loogowac na tibie i pisze do niego za 3h czy dalej gra a on nie teraz gra mow kolega z rl :confused: O co chodzi ? ;)
Cataclism
10-02-2007, 16:27
Ohh dzieki master ;*
Opowiem Ci przygode =)
Mialem sprzedac kolesiowi golden legi za rl kase, juz mial wysylac kase, ale napisal ze nie kupuje, bo kupil od catri~ I powiedzial ze kupi nie dlugo i abym mu teraz nie przeszkadzal, bo gra w tibie i jak chce z nim teraz gadac niech pisze do catrishi...
...Nie chcialo mi sie loogowac na tibie i pisze do niego za 3h czy dalej gra a on nie teraz gra mow kolega z rl :confused: O co chodzi ? ;)
w tym chyba onic nie chodzi xD juz z ponad pol roku spiegol nie sprzedawal rzeczy z tibi na allegro a ja nawet nie mam tam konta :P
w tym chyba onic nie chodzi xD juz z ponad pol roku spiegol nie sprzedawal rzeczy z tibi na allegro a ja nawet nie mam tam konta :P
Spiegol...a kto to taki ? :confused:
Cataclism
10-02-2007, 16:57
Spiegol...a kto to taki ? :confused:
to juz dluzsza historia :P i jeszcze 100 kartek wczesniej napisana :>
Spiegol- Pierwszy owner Catrishi
Nalesnik102
10-02-2007, 21:44
Coś z Galany.
Parencikos -100lvl
Tom-Rek - full shaman outfitt
Konda killing show 002 :D Szkoda tylko ze na liście wielu polaków m.in. Uzupatorka;( czy Kongo Mike lub Riki Tiger:/
Ciekawe czemu Aylithy nie ma na tej liście? bo to 150lvl?:cup:
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
Bo się chłopczyk schował w dp ;]
Poznanski Rycerz
10-02-2007, 21:58
@nalesnik
AYlthi, lizusie, nie ma bo ma za duzo hp, i konda musialby zaangazowac polowe gildi w zabicie go.
@Top
Zaczyna sie tutaj tworzyc koleczko wzajemnej adoracji oj oj
Paladinka
10-02-2007, 22:06
Mam postac na Galanie i jak was tak czytam to mi sie smiac chce :D Bez urazy ale to cos ale BLOG Servera, ale za bardzo nic nie wnoszaca tresc do gry. Klucicie sie o ownerow itp, ile osob sharuje ... kazdy z nas to wie ze sa tacy. Nawet Paladinka za to oberwala ostatnio(ma druga postac)chodz jest to bardzo duza kontrowersja z tym banem ... No ale coz to tylko gra>:D
Niektore info jest ciekawe, czytalem ten temat od 2 tygodni kartka po kartce i dzis ukoncyzlem to ...
Na galanie gram bardzo zadko juz ... ale kto wie moze sie to zmieni bo brakuje mi jakiejs wojny.
Pozdrawiam Wrobel Mlody Master.
PS. Chetnie wspomoge mila fajna guilde w jakiejs wojnie. 105 RP chyba da cos rade poorac :P
Poznanski Rycerz
10-02-2007, 22:16
@Wannabe paladinka
Watpie, ze ktos by chcial tworzyc gildie z osoba, ktora szybko sie wyplaca...
IDz na swoj swiat ... jakikolwiek jest
Paladinka
10-02-2007, 22:35
@Wannabe paladinka
Watpie, ze ktos by chcial tworzyc gildie z osoba, ktora szybko sie wyplaca...
IDz na swoj swiat ... jakikolwiek jest
Za brdzo nie rozumiem twojej wypowiedzi - jak mozesz to napisz ja bardziej zwiezle - to nie jest ironia czy cos, poprostu nie kumam jej tresci ...
Gram aktywnie na Danubi i ciut mniej aktywniej na Galanie ... A do guildy na galanie chce wstapic nie tylko na czas jednej wojny czy cos, szukam ogolnie guildy. A mysle ze 105 lev RP moze zawsze cos wnies do guildy.
Kto sie orientuje mniej wiecej kogo juz Konda "zalatwil"?
Niech ktos napisze fragliste tu.
PS. Na Galanie wyrasta nowy HERO . Jak czytam jego posty na tibia.com to mi sie smiac chce. A jest nim ... DEJWIDEK! Brawa dla tego pana! Od dluzszego czasu obserwuje go i zaobserwowalem ze to zwykly asslicker. Kto sie ze mna zgadza?
Dam Ci rade kolezko..Schowaj sie do dziupli i nie wychylaj sie z niej..Wracaj tam skad przybyles. Niedlugo i Ty padniesz od Kondy. Daje sobie reke uciac kozaku. Hope you will die Polaczku kozaczku.
fragi Kondy napiszcie..
signed,
dres~
Poznanski Rycerz
11-02-2007, 00:10
@up
Akilesz
Malakas
Exinaz
jest na forum tibia.com
@2up
Ironia. Nikt nie chce do wojny osob ktore sie wyplacaja.
Nie wierze, ze jestes rl paladinka, na tym forum jest wiele PALADINEK ;] a btw jesli to ty to gratz hastowania sie na red hp zamiast vitania.
Cóż poradzić dupolizy były, są i będą...
Mam postac na Galanie [...]
PS. Chetnie wspomoge mila fajna guilde w jakiejs wojnie. 105 RP chyba da cos rade poorac :P
Jak tam sie gra postacia kupiona na allegro? :)
Ajron 88
11-02-2007, 01:50
Właśnie Tyraelu , miałem napisac że wróbel sprzedał postac na lv 104, jakieś 3 tygodnie temu ? Troche dziwne to że ktoś mający lv 168 rp na Danubii , kupuje lv 104 rp na galanie po to tylko żeby nim nie grac ("często").
A co do tematu Dejwidka , ja niewiem jak określic tego człowieka , on sie wzasadzie nie podlizuje , on poprostu tak sie zachowuje żeby sie przypodobac ludziom przy władzy, tańczy pod publike.. to jak taki piesek który im ładniej poskacze na tylnich łapkach tym większy kawałek kiełbaski dostanie.. to taki.. pet polack?
Paladinka
11-02-2007, 10:36
Wrobel Mlody Sorcer Dostalem od 2 ownera ktory ja kupil na allegro. Trafila mu sie okazja wyjazdu za granice do pracy i poki co nie ma jak grac. I wszystko w tym temacie ... Ludzie wy tyle wiecie ile nic ale jednak dalej trzymacie sie swej wersji. Paladinek jest duzo na forum ale ta jest ta z Danubi.
Dziekuje za uwage.
A i jesio jedno nawet jak bym kupil Ja postac i wydal na nia wlasne pieniadze i potem nia nie gral, nie sadzicie ze to moja sprawa :P ... WKoncu ani zlamanego grosza od was nie bralem wiec o co chodzi :). A ze ktos kupuje postac za rl cash ... no coz jesli go stac to czemu nie ... Ja ostatnio sam nosilem sie z zamiarem sell bo zadko juz gram ale coz gnojki sie pobawily dostal Bana i tak sie skonczylo. Bynajmniej jestem do przedu o jedna rate za postac ... A ze nia nie gram to - lub gram dla pogadania z ludzmi to juz inna sprawa :)
Kto sie orientuje mniej wiecej kogo juz Konda "zalatwil"?
Niech ktos napisze fragliste tu.
PS. Na Galanie wyrasta nowy HERO . Jak czytam jego posty na tibia.com to mi sie smiac chce. A jest nim ... DEJWIDEK! Brawa dla tego pana! Od dluzszego czasu obserwuje go i zaobserwowalem ze to zwykly asslicker. Kto sie ze mna zgadza?
Dam Ci rade kolezko..Schowaj sie do dziupli i nie wychylaj sie z niej..Wracaj tam skad przybyles. Niedlugo i Ty padniesz od Kondy. Daje sobie reke uciac kozaku. Hope you will die Polaczku kozaczku.
fragi Kondy napiszcie..
signed,
dres~
Taki asslciker ze glowa boli no ale bywają takie placki ;(
@FajkowyLolusiuuuuuu haahahhahahhahahhahahahahahahahahahahaahaha
hahhahahahahhaahahahahahahahahahhahahahahahhahahah ahahhahahahaha
haaahahahahahahhaahaahahhhahahahahahhahaahaha, chwali sie ze 44 mlvl wbij, a na bociku wczoraj padl ;((((( Gz Hunshel !!!
Poznanski Rycerz
11-02-2007, 11:40
@pala
Wyjdz i nie wracaj. Nikogo nie interesuje twoja urzekajaca historia. Kupiles, wiec dlugo poczekasz na szacunek. Wyjdz!
@Ajron
Ale wlasnie taki styl bycia maja slabe osoby, ktore chca sie podlizac, przypodobac jak to (ver, asslicker -ladnie) okresliles.
BTw. Jakos trzeba sobie wyrobic pozycje na serverze, zeby taki dredz i rica jak patrza na liste online to nie pojda go zajechac...
@Fajkowy
Nasz forumowy guru, ma hunta, botuje i szybko gryzie glebe ojej :]
aragorn uczciwy
11-02-2007, 12:03
@Adelao
Podaj mi linak do jakiegos bota co ucieka^^ Gdybym byl na bocie to bym nie uciekal:P A hunta od Hushela mam za to ze ja mam Warriroa a on nie ma^^ Chyba ze mowicie o huncie od UZu to mam za to ze mialem kilka miesiecy temupro Lovize^^
Poznanski Rycerz
11-02-2007, 12:12
@up
nikt ci tego nei zazdrosci. Btw sa takie boty, co jak cie ktos zaatakuje to uciekaja, Tibiaauto :] wiec nie pier&&&&
@Adelao
Podaj mi linak do jakiegos bota co ucieka^^ Gdybym byl na bocie to bym nie uciekal:P A hunta od Hushela mam za to ze ja mam Warriroa a on nie ma^^ Chyba ze mowicie o huncie od UZu to mam za to ze mialem kilka miesiecy temupro Lovize^^
http://www.tibiasoft.com/infusions/pro_download_panel/download.php?catid=18&did=222
a to to samo www.tibiaauto.prv.pl tylko nie pamietam czy to poprawny adres ;]
Ale wiedze ze masz wieksza lipe ;/
Anyway he can only show it off inside protection zones, as he is hunted by one from my guild, and therefore by the entire guild.
22:32 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Fajkowy-Lolus. He was killed by Hunshel.
_/
Stupid botter.
Good to know. He just made it to the list.
Signed/
Garmie
jejejejjeejje Bye ;( lub kup kase na allegro i spłać :/
Piter Knight
11-02-2007, 12:22
@Adelao
:S Heh hunta miec za to ze ladny outfit masz xD
aragorn uczciwy
11-02-2007, 13:47
@Upy
Kiedys im sie fragi skacza^^
@Adelało
Dobrze poinformowany jestes jak na osobe ktora nie gra na Galanie;]
Ps. po co kase na allegro, jak mozna robic uhy? Wole swoj sposob, czyli robic runki, nzi twoj sposob kupowania kasy ^^
Taki asslciker ze glowa boli no ale bywają takie placki ;(
@FajkowyLolusiuuuuuu haahahhahahhahahhahahahahahahahahahahaahaha
hahhahahahahhaahahahahahahahahahhahahahahahhahahah ahahhahahahaha
haaahahahahahahhaahaahahhhahahahahahhahaahaha, chwali sie ze 44 mlvl wbij, a na bociku wczoraj padl ;((((( Gz Hunshel !!!
Tu brawa dla Hunshela, za zabicie botującego nooba.
@Adelao
Jest w trzy dupy botów, które uciekają i nie pitol.
@pala
Wyjdz i nie wracaj. Nikogo nie interesuje twoja urzekajaca historia. Kupiles, wiec dlugo poczekasz na szacunek. Wyjdz!
@Ajron
Ale wlasnie taki styl bycia maja slabe osoby, ktore chca sie podlizac, przypodobac jak to (ver, asslicker -ladnie) okresliles.
BTw. Jakos trzeba sobie wyrobic pozycje na serverze, zeby taki dredz i rica jak patrza na liste online to nie pojda go zajechac...
@Fajkowy
Nasz forumowy guru, ma hunta, botuje i szybko gryzie glebe ojej :]
Wannabe Poznanski, twoje słowa określają całe to forum.
@Upy
Kiedys im sie fragi skacza^^
@Adelało
Dobrze poinformowany jestes jak na osobe ktora nie gra na Galanie;]
Ps. po co kase na allegro, jak mozna robic uhy? Wole swoj sposob, czyli robic runki, nzi twoj sposob kupowania kasy ^^
Robieniem uhów tyle kasy nie zbijesz, więc nie wierze, że nie kupujesz na allegro.
Weź Fajkowy wyjdź z tego forum bo tylko żal robisz,
Myślisz, że jesteś najmniejszym lvlem z Full Warriorem to jesteś cOOl?
Właśnie, że nie, bo patrząc na twoje posty płakać mi się chce, no ale cóż tak jest jak nie ma nic innego do zajęcia niż siedzenie przed kompem, ty w ogóle masz rl życie? ;)
Ajron 88
11-02-2007, 15:26
Wrobel Mlody Sorcer Dostalem od 2 ownera ktory ja kupil na allegro. Trafila mu sie okazja wyjazdu za granice do pracy i poki co nie ma jak grac. I wszystko w tym temacie ... Ludzie wy tyle wiecie ile nic ale jednak dalej trzymacie sie swej wersji.
My wiemy tyle co nic.. ja przynajmniej wiem jak sie nazywa postac którą kupiłeś/ dostałeś. Co do kupywania postaci to może to byc "twoja decyzja" ale napewno nie twoja sprawa, bo wskakując na server nowokupionym powiedzmy 150 rp , robisz duża rożnice dla wielu spotykanych osób (np. idzesz ui zajmujesz drag lair, lv 120 rp który wpadł tam po tobie musi odejśc z kwitkiem i poczekac az sie zwolni , a tak by sobie poexpil itd itp.) , przyklady mozna mnozyc w nieskonczonosc.
A co sie tyczy Yuperdo , dziwi mnie ten chlopak , Fajkowego~ za bota scigaja , ok popieram , ale w gildi sam ma botera , jak mu powiedzialem o tym to on stwierdzil ze jesli odkiedy wstapil do gildi nie botowal to moze zostac. < piekna postawa pana tutora, teras wszyscy kupmy postacie i wstepujmy do FoZ , bo jak nie kupimy tej postaci w trakcie jej pobytu w gildi , to jestesmy cool czysci i wszystko jest ok.
Anyway , imie botera z FoZ , Phea Dyre (dawny Cryn Kalius?) , wasz cudowny Oskar.
Cataclism
11-02-2007, 15:45
ulalala paladinka hwl by ciebie i ta twoja cala gildie zmiotlo z ziemi tylko przypal dogonic 200+ ms XD ale jak juz raz padl od czlowieka to widac co potrafi :> mowa o Dranicie pozdro i wracaj na danuubie XD buziaczki w pysiolka
Cataclism
11-02-2007, 16:08
Mam postac na Galanie i jak was tak czytam to mi sie smiac chce :D Bez urazy ale to cos ale BLOG Servera, ale za bardzo nic nie wnoszaca tresc do gry. Klucicie sie o ownerow itp, ile osob sharuje ... kazdy z nas to wie ze sa tacy. Nawet Paladinka za to oberwala ostatnio(ma druga postac)chodz jest to bardzo duza kontrowersja z tym banem ... No ale coz to tylko gra>:D
Niektore info jest ciekawe, czytalem ten temat od 2 tygodni kartka po kartce i dzis ukoncyzlem to ...
Na galanie gram bardzo zadko juz ... ale kto wie moze sie to zmieni bo brakuje mi jakiejs wojny.
lul zabawny jestes XD juz cie lubie
aragorn uczciwy
11-02-2007, 16:47
Heh, wielkie GZ zabicia 28 lvla;]
Gdyby FoZ chcieli zabić wszystkich botterow na Galanie, to zabiliby wieksze pol servera(wiekszosc osob ktore nie uzywa, to sa osoby, ktore nie wiedza jak go sciagnac/ustawic).
Jest w trzy dupy botów, które uciekają i nie pitol.
Nie ejstem w nich tak obeznany jak ty widocznie^^
Robieniem uhów tyle kasy nie zbijesz, więc nie wierze, że nie kupujesz na allegro.
Nie jestem taki jak ty zeby kupowac kase na allegro, a ile uhow wyrabiam to mozesz sie spytac osoby ktorym je sprzedaje^^
Gdybym na bocie chcial ustawic na uciekanie, to bym nie afkowal tak daleko od dp^^ bo po drodze byle 10 lvl by mnie zabil?
Weź Fajkowy wyjdź z tego forum bo tylko żal robisz,
Myślisz, że jesteś najmniejszym lvlem z Full Warriorem to jesteś cOOl?
Właśnie, że nie, bo patrząc na twoje posty płakać mi się chce, no ale cóż tak jest jak nie ma nic innego do zajęcia niż siedzenie przed kompem, ty w ogóle masz rl życie?
Wiem co to jest rl zycie, radze ci tego zasmakowac nim ci siwe wlosy wyrosna od grania w tibie;]
Jeszcze raz ubicia 28 lvla;] to mam hmm..... 1h na scrabach?:P
Heh, wielkie GZ zabicia 28 lvla;]
Gdyby FoZ chcieli zabić wszystkich botterow na Galanie, to zabiliby wieksze pol servera(wiekszosc osob ktore nie uzywa, to sa osoby, ktore nie wiedza jak go sciagnac/ustawic).
Nie ejstem w nich tak obeznany jak ty widocznie^^
Nie jestem taki jak ty zeby kupowac kase na allegro, a ile uhow wyrabiam to mozesz sie spytac osoby ktorym je sprzedaje^^
Gdybym na bocie chcial ustawic na uciekanie, to bym nie afkowal tak daleko od dp^^ bo po drodze byle 10 lvl by mnie zabil?
Wiem co to jest rl zycie, radze ci tego zasmakowac nim ci siwe wlosy wyrosna od grania w tibie;]
Jeszcze raz ubicia 28 lvla;] to mam hmm..... 1h na scrabach?:P
Robisz duzo uhow bo zostawiasz na bocie -.-
aragorn uczciwy
11-02-2007, 19:01
Robisz duzo uhow bo zostawiasz na bocie -.-
Hmm.. przewaznie 2 bp uh/dzien
Ale to i tak mało, dziumor mowił wczesniej ze cos kolo 6-7 robil;]
Nalesnik102
11-02-2007, 19:32
@Paladinka
www.zal.pl
Pierdo**** smuty! Z tego co wiem to Wrobel sprzedal chara na Allegro to po 1.
Po 2 Wrobel jest w Polsce i niewyjechal nigdzie za granice, bo ma zlamana noge czy tam reke.Niewiem skad takich informacji zaczerples
Niecytowac Blędów plx.
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
Może i mi kiedyś urosną, tak jak każdemu, ale nie od grania w Tibie, bo nie jestem maniakiem i nigdy bym nie kupił nic za kase w rl...
Nawet pacca... wole uzbierać te pare k i kupić od jakiejś zaufanej osoby, a co dopiero wydawać rl hajs żeby zrobić jakiś addon.
@Paladinka
Widzisz chłopie
ty masz 105 lvl paladyna w grze
a ja mam dziewczyne w rl
Wyjdź lepiej z domu zamiast sie zajmować z tibią :P
aragorn uczciwy
11-02-2007, 20:16
Może i mi kiedyś urosną, tak jak każdemu, ale nie od grania w Tibie, bo nie jestem maniakiem i nigdy bym nie kupił nic za kase w rl...
Nawet pacca... wole uzbierać te pare k i kupić od jakiejś zaufanej osoby, a co dopiero wydawać rl hajs żeby zrobić jakiś addon.
Masz ziarenko racji, wydalem rl kase na tibie, zeby miec ten addon, ale byly to tylko pacci^^ nie wiem kto takie ploty rozsiewa^^
Mam bardzo dobra wiadomosc8o , "wychodze" z forum, poniewaz glupie ploty o kupowaniu kasy za rl kase przez to kraza;( ^^
PolishDrinker
11-02-2007, 20:30
@Paladinka
Widzisz chłopie
a ja mam dziewczyne w rl
own3d, love it baby. tak jest! takie podejsice rOOOOOx!!!!!!!! hail
Paladinka
11-02-2007, 20:35
@Paladinka
Widzisz chłopie
a ja mam dziewczyne w rl
105 RP na galanie i 168 RP na Danubi. A dla scisłości, mam kobietę i to pewnie z 5 razy dłużej niż ty, pozatym studiuje i pracuje. W wolnych chwilach pykam w tibie. Wiec o co chłopczyku jeszcze się posprzeczamy ??
Poznanski Rycerz
11-02-2007, 20:37
@Paladinka...
Przemowie glosem jednego z braci Kaczynskich " SPIEPRZAJ DZIADZU!!"
Ten 105 odloz na bok, bo jak sam mowiles TWOJ KOLEGA go KUPIL
Paladinek na tym forum jest od groma ciut ciut ^^
Cataclism
11-02-2007, 20:38
105 RP na galanie i 168 RP na Danubi. A dla scisłości, mam kobietę i to pewnie z 5 razy dłużej niż ty, pozatym studiuje i pracuje. W wolnych chwilach pykam w tibie. Wiec o co chłopczyku jeszcze się posprzeczamy ??
on widocznie nie ma ani rl ani dziewczyny xD
Paladinka
11-02-2007, 20:38
lul zabawny jestes XD juz cie lubie
Zabawnosc to podstawa w tibi nie sadzisz :D :D Jak by nie bylo humorku i zabawy to by sie w to nie pykalo dniami i nocami - ale kiedy to bylo az dawno i nie prawda :P
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/197ebd1adfa323d5.html
Paladinka
11-02-2007, 20:41
@Paladinka...
Przemowie glosem jednego z braci Kaczynskich " SPIEPRZAJ DZIADZU!!"
Ten 105 odloz na bok, bo jak sam mowiles TWOJ KOLEGA go KUPIL
Paladinek na tym forum jest od groma ciut ciut ^^
Ale jest jedna jedyna w swym rodzaju - Moja. A czy ja zastrzegłem ten nick czy co ?? Pewnie nie ja go pierwszy nawet uzylem i co z tego ??
Postac kupiona i co z tego ?? Rozumiem jak by była teraz wypychana przezemnie na top 10 czy cos ale to tylko postac ktora mam-jedna z kilku ktora dostalem w "spadku" i od czasu do czasu z nudow cos nia lub inna popykam.
Wiesz nie uwieze ze zaden z was by nie wziol chodzby 40 lev za free :)
Wiec ja ci cos powiem w mym stylu "S*******aj Noobie" Dziekuje za uwage.
Ps. Za miast cytowac innych wymysl cos wlasnego, zawsze to lepiej i ladniej wyglada :P
Raziel kosiaz
11-02-2007, 22:28
Czemu wy tych wszystkich nowych wyzywacie?
Jego sprawa ze kupił chara.
W wolnych chwilach pykam w tibie. Wiec o co chłopczyku jeszcze się posprzeczamy ??
Heh a po co mam sie sprzeczać?
nie mam ochoty nikomu wrzucać ;]
tylko nie wiem po co to podkreślasz że masz 105 lvl i 168 jak dla mnie tylko sporo czasu zmarnowałeś na tibie ;]
Czemu wy tych wszystkich nowych wyzywacie?
Jego sprawa ze kupił chara.
Wyzywamy? to taki chrzest bojowy xD
Poznanski Rycerz
11-02-2007, 22:43
@up
PRawda. Kazdy go musi przejsc, trzeba na kogos nawrzucac zanim zacznie pisac.
Pala... TO nie CHWAL SIE TYM ZE MASZ 105 LVL KTOREGO NEI ZROBILES>..
Falcmoon
12-02-2007, 00:03
<smutny>
czemu nikt mi nie wrzucal jak pisalem? :(
bring it on biastiches ;)
@All niewazne kto kiedy i za ile i po co kupil chara. To prywatna sprawa. Ma kase niech kupuje. Nie macie, nie kupujecie. Nie chcecie, nie kupujecie. Ale takie wytykanie komus czegos co zrobil nie ma sensu. Skoro to nowy owner to chyba lepiej dac mu sie wykazac. A nuz jest dobrym graczem, albo czlowiekiem "w porzadku"
A docinki w stylu "a ja mam dziewczyne a ty nie" sa na poziomie bynajmniej 13-to latkow. A wiem ze gro z was reprezentuje jednak jakis poziom. Wiec prosze, nie robcie z siebie czegos czym nie jestescie ;p
Raziel kosiaz
12-02-2007, 00:07
@up
Prawda :d
Jeden idiota już stąd wyszedł(Fajkowy), pora na następnego Paladinka wyjdź i zamknij drzwi od środka, bo się już czytać Ciebie nie da...
Segalczuk
12-02-2007, 01:00
Ale z ale z tego tematu mozna sie dowiedziec duzo o galanie >.< ...
Opowie mi ktos sytuacje z galany ;p? bo dalem grac troche bratu zeby nazbieral se te holy cos tam na adoona xD z gory thx!.
P.S. 2 miechy nie gralem.
@down looz wiem ale hcialbym to przeczytac slowami polaka xD bo tam tez malo sie mozna dowiedziec;p
Ujj duzo sie zmienilo ^^konda organzuje "glosowanie" kogo ubic rotlf.
Ale z ale z tego tematu mozna sie dowiedziec duzo o galanie >.< ...
Opowie mi ktos sytuacje z galany ;p? bo dalem grac troche bratu zeby nazbieral se te holy cos tam na adoona xD z gory thx!.
P.S. 2 miechy nie gralem.
Od tego masz tibia.com.
Co za debile nie moge sie patrzec co wy robicie -,- Fajkowyplakac mi sie chce jak cos piszesz to samo paladynka -.- ;( ;( ;( ;(
Paladinka
12-02-2007, 09:50
Mnie sie czytac nie da powiadasz ... to po cholere czytasz ??
Nie chodzilo o pochwalenie sie postacia. Chodzilo o podanie lev bo chcial bym dolaczyc do jakies spolecznosci-guildy a ze byla by ona w wojnie z jakas inna to jeszcze lepiej, mozna bylo by sobie po PK`owac :P. Ale oczywiscie wszystko w zgodzie z guilda. Zreszta lev 100 okolo to nie jest taki szpan chyba tez znow...
Powiadacie chrzest hmmm ... zobaczymy
Powiadacie ze duzo czasu poszlo na 170 lev... zobaczcie kiedy zakladana byla postac i pogadamy :P A jak wiecie od kilku updatow mozna i w rok wywalic lev taki jakiego jeszcze niebylo-kwestia organizacji.
Raziel kosiaz
12-02-2007, 12:28
Stone Reaver został schakowany i ma teraz 13lvl . Mówi że to Sira Shier go hackła.
P.S : Troszkę się ciesze z jego chaka ale żal mi go że stracił tyle lvli.
Stone Reaver został schakowany i ma teraz 13lvl . Mówi że to Sira Shier go hackła.
P.S : Troszkę się ciesze z jego chaka ale żal mi go że stracił tyle lvli.
Tak to bywa , jak sie uzywa botow i sharuje sie konto. Wiedzialem ze to predzej czy pozniej nastapi. Przeciez dosc niedawno (jakies pol roku temu, nawet wiecej :P) tez zostal hackniety a wtedy mu hacker "zjechal tylko pare lvli" i Wyczyscil cale konto . Ale Stone sie nie poddal i gral dalej i odrobil lvle.
Co do tego ze Sira shier go hacknal. Sir Picaralhos (namelock dla niewtajemniczonych) go hacknal , to moze i prawda. Do Stone Reaver mialo pare osob passy. Pamietam kiedys jak byl topic na tibia.com a bylo to dosyc dawno ze Sir Picaralhos kogos hacknal. To byl chyba Thrunks czy jakos tak .Wtedy tez on pisal ze to Sira Shier(SIr Picaralhos) go hacknal i go zrookowal.
I bardzo dobrze ze go hackneli. Tak sie dzieje z kazdym kto cheatuje. Przestroga dla wszystkich.
Mnie sie czytac nie da powiadasz ... to po cholere czytasz ??
Nie chodzilo o pochwalenie sie postacia. Chodzilo o podanie lev bo chcial bym dolaczyc do jakies spolecznosci-guildy a ze byla by ona w wojnie z jakas inna to jeszcze lepiej, mozna bylo by sobie po PK`owac :P. Ale oczywiscie wszystko w zgodzie z guilda. Zreszta lev 100 okolo to nie jest taki szpan chyba tez znow...
Powiadacie chrzest hmmm ... zobaczymy
Powiadacie ze duzo czasu poszlo na 170 lev... zobaczcie kiedy zakladana byla postac i pogadamy :P A jak wiecie od kilku updatow mozna i w rok wywalic lev taki jakiego jeszcze niebylo-kwestia organizacji.
Bo piszesz -,- i zaśmiecasz Forum X( Wiec nara idz na swoje...Danubia...?
@Dressu Jak gralem jeszcze wczesniej innymi swoimi postaciami, uzywalem roznych botow, i nigdy nie zdarzylo mi sie aby mnie ktos ojebal :P
Devil-Royal
12-02-2007, 15:20
Keekz'Lorenzo chyba juz troche przesadza:evul: ...fragi wbija na 30 lvlach B)
Raziel kosiaz
12-02-2007, 15:28
Heh bo z wyższymi lvl rady nie daje
Bo piszesz -,- i zaśmiecasz Forum X( Wiec nara idz na swoje...Danubia...?
Own3d!! Haha, idź stąd(Paladinka), bo już brechtu po przeczytaniu twoich postów nie mogę powstrzymać.
Own3d!! Haha, idź stąd(Paladinka), bo już brechtu po przeczytaniu twoich postów nie mogę powstrzymać.
to ich nie czytaj -.^ mniej wnosisz do tematu napewno niz on .. chociaz w tej chwili znowu zaczely sie klotnie, i znowu nic sensownego nie bedzie mozna przeczytac ;p
i znowu nic sensownego nie bedzie mozna przeczytac ;p
Aczkolwiek może jest w tych postach jakaś ukryta głebia ;p
Teraz troche o galanie. Abusing jak skurwysyn no i jeszcze raz abusing jak skurwysyn...to tyle:] Nic sie nie dzieje i smierdzi:p
Raziel kosiaz
12-02-2007, 20:06
Abusing co to znaczy?
P.S : Glupie pytanie?
Abusing co to znaczy?
P.S : Glupie pytanie?
W skrocie: np. Kardear, Kekkz :)
Raziel kosiaz
12-02-2007, 20:59
Rozchodzi wam się o Power Abrusing?
to ich nie czytaj -.^ mniej wnosisz do tematu napewno niz on .. chociaz w tej chwili znowu zaczely sie klotnie, i znowu nic sensownego nie bedzie mozna przeczytac ;p
Odezwał się koleś, który napisał tu pierwszy raz, wnosiłem więcej przed ich przyjściem.
Teraz troche o galanie. Abusing jak skurwysyn no i jeszcze raz abusing jak skurwysyn...to tyle:] Nic sie nie dzieje i smierdzi:p
Hmm, a dzięki komu tak jest? Dzięki wam...
W skrocie: np. Kardear, Kekkz :)
Kardear to była przesada, przez półtora roku miał reda :P
Paladinka
12-02-2007, 23:03
Probojesz byc zabawny na sile ... ale chyba tylko tobie to radosc sprawia ... Bo jakos nie widac zeby innych to bawilo ... Wiec moze lepiej ty sobie jak to to napisales "IDZ..." No to za tem bi bi man :P
Poznanski Rycerz
12-02-2007, 23:05
PALA
ale naprawde mozesz wyjsc -.- nie pisz jak aragorn - nie czytal wladcy pierscieni, w koncu to jej bohater.
Tu nie chodzi o to ze kupil chara
ON SIE TYM CHAREM CHWALI
PolishDrinker
12-02-2007, 23:09
jeden powiedzmy sesnowny post nie powoduje tego, ze wnosisz cos sensownego tutaj:) najlepiej rzucic tibie i nie traktowac jej powaznie, czasem wykorzystywac ja do innych celow, zgodnych z prawem powszechnie obowiazujacym, nie powodujac cierpienia innych ludzi, a tylko sobie dajac kupe smiechu i poprawe humoru. tibia rest in peace you're my nothing i'm your priest:)
paladinka, nie mam do Ciebie nic, ale czego oczekujesz. ciezko zdobyc powazanie grajac kupionym charem. a te teksty ze chcesz powalczyc w wojnie bo CI sie nudzi czy cos takiego. tu sie wlaczy chyba o jakies zasady. chcoaiz hwl nie mialo zasad...
no ale tutajk widze jeden aspekt przemawiajacy za hwl:) oni pozbawili wielu ludzi ochoty do gry. i dobrze, bo po co marnowac czas na tibie:)
Lord Hybrid
12-02-2007, 23:33
tez zostal hackniety a wtedy mu hacker "zjechal tylko pare lvli" i Wyczyscil cale konto . Ale Stone sie nie poddal i gral dalej i odrobil lvle.
Też odróżniaj stone, który był normalny - to było jakieś 6 miechów temu. Potem Stona który trzymał z Grudging, kiedy to przy jego pomocy wbiła na hydrach +122 lvl, no i teraz stone tego co głownie znajomości z dawnym HWL...
@ Paladinka
Każdy może kupić sobie chara i się nim podniecać tylko powiedz po co? "Powiedz, powiedz czemu..." huehue
aragorn uczciwy
13-02-2007, 00:03
PALA
ale naprawde mozesz wyjsc -.- nie pisz jak aragorn - nie czytal wladcy pierscieni, w koncu to jej bohater.
Zrobie ci na zlość i bede tu siedzial dalej, i odpowiadal glupio na twoje glupie posty.
Jak zakladalem konto w tibi mialem 11~ lat wiec moglem nazwac swojego 1 chara troche glupio:P Ale i tka respekt for Fajkowy-Lolus haha xD
@Galana
Stara bida ni ma co pisac xD
PolishDrinker
13-02-2007, 00:49
Zrobie ci na zlość i bede tu siedzial dalej, i odpowiadal glupio na twoje glupie posty.
Jak zakladalem konto w tibi mialem 11~ lat wiec moglem nazwac swojego 1 chara troche glupio:P Ale i tka respekt for Fajkowy-Lolus haha xD
@Galana
Stara bida ni ma co pisac xD
dziecko, mlodosc marnujesz na tibie? zal mi...
Falcmoon
13-02-2007, 03:46
I jak wszyscy się spodziewali VO i SG zaatakowalo. Bez uprzedzenia, bez zapowiedzi. Zabili Gladianosa z Preliator Noxis. 5lvli w dol...
Ciekawe jaka bedzie reakcja :) jako gildia PN nie ma najmniejszych szans. Ale zobaczymy, zobaczymy.
I jak wszyscy się spodziewali VO i SG zaatakowalo. Bez uprzedzenia, bez zapowiedzi. Zabili Gladianosa z Preliator Noxis. 5lvli w dol...
Ciekawe jaka bedzie reakcja :) jako gildia PN nie ma najmniejszych szans. Ale zobaczymy, zobaczymy.
Let's go... :fuck: Nuskei'owi zaczyna sie nudzic maybe war ? ;]
Jak zakladalem konto w tibi mialem 11~ lat wiec moglem nazwac swojego 1 chara troche glupio:P Ale i tak respekt for Fajkowy-Lolus haha xD
Hahaha, to trochę smutne, to teraz ile możesz mieć lat...
Może lepiej porzuć tibię dla szkoły, a w ogóle kogo obchodzą tutaj twoje historie, śmieszny jesteś, proszę wyjdź i nie wracaj.
Z góry dzięki ;)
Odezwał się koleś, który napisał tu pierwszy raz, wnosiłem więcej przed ich przyjściem.
oj nie pierwszy raz ;] czytam ten temat od kiedy demi~ go zalozyl, wypowiadalem sie juz kilka razy, nie widze potrzeby zeby pisac tutaj codziennie.
Puppo787
13-02-2007, 12:29
11:16 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Puppo. He was killed by Aylitha.
Nie wiem za bardzo za co, on mówi, że niby ja afk.
Gadam se z kolega i zmniejszylem se okno gry, patrze a tu juz okienko po dedzie. Demi mu wbił kupe lvli a teraz pakeruje...
Szkoda gadać...
Raziel kosiaz
13-02-2007, 14:04
Czyżby będzie następna wojna?
P.S : Ktoś zna jakaś fajną gildie co mnie przyjmnie ?:D
Cataclism
13-02-2007, 14:40
WARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR?!?! ?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Nop nie mamy nawet z kim :> jak widze filmik toxo jak zabil w SOLO gladianosa to az mi sie plakac chce ze smiechu 2 Ue i ded XD a nie sorry keekz zdarzyl strzelic hmm XD lol JOGGA HEAL HAIL
Nop nie mamy nawet z kim :> jak widze filmik toxo jak zabil w SOLO gladianosa to az mi sie plakac chce ze smiechu 2 Ue i ded XD a nie sorry keekz zdarzyl strzelic hmm XD lol JOGGA HEAL HAIL
To może dasz linka do filmu? Pośmiejemy się razem.
Cataclism
13-02-2007, 15:00
To może dasz linka do filmu? Pośmiejemy się razem.
film nie zostanie wypuszczony :p
Szkoda, można wiedzieć dlaczego?
Mozna z tego wywnioskowac ze nie bylo powodu, po prostu Toxo sie nudzil to postanowili kogos zabic. Gladi pewnie nawet hotkeyow nie mial ustawionych...
Ciekawy jestem czy Toxo sie postara i wymysli jakis ciekawy powod czy pojdzie na latwize i powie ze insulted czy jakies inne pierdoly
Zastanawia mnie jedno dlaczego Holendrzy gadaja "stupid pl" itd a wy nie tylko nic nie robicie a nawet im przytakujecie -.- Np rumcio cos tam mowi ze 95% pl sux to ja mu odpowiem ze wszyscy jego ownerzy mieszcza sie w tych 95% ^.0
Postepujcie tak dalej czekam kiedy Swe + Hol zaczna i was wybijac ^^
Nalesnik102
13-02-2007, 15:55
Powstala nowa gildia ktorą liderem jest Pehava:D Co to ma na celu?B)
Zocha Hydraulik w VO new owner?X(
Tak jak wiekoszoci filmikow, Gladi~ z tego co wiem nawet uha nie mial przy sobie, jest free acc i retired, wiec pewnie powod "insulted" or "new War" :D
@mowia tak o polakach, bo jest to prawda, ale gdy powie sie np. ze konda jest swedem i jest noobem to powiedza, poniewaz ma w gildi samych polakow. Lalalalalalala. a przykladem Aurea wojna Polsko - Szwedzka. Wunik kazdmu znany -,-
W sumie "swe" i "hol" nie potrzebuje juz tych glupich polakow, wiec jada po nich :/ Ale i tak "pl" bedzie ze swe dopoki nie zabija ich, a nawet jak jakis polaczek padnie to zaplaci i bedzie neutral :]
Powstala nowa gildia ktorą liderem jest Pehava:D Co to ma na celu?B)
Zocha Hydraulik w VO new owner?X(
Chce cos komus udowodnic, lecz jest to prawie nie mozliwe. Nie ktorzy z nas wiedza o co chodzi :D
Falcmoon
13-02-2007, 16:11
@cat zastanow sie co ty mowisz. nie byles przy gladianosie (w rl) w momencie smierci. moze byl afk moze nie mial hotkeyow a ty sie wysmiewasz od razu. moze napiszesz od razu na forum o co chodzi? bo na pewno jestes dobrze poinformowany bedac w SG. Powod jak zwykle sfabrykowany. ciekawi mnie tylko kto bedzie nastepny...
Raziel kosiaz
13-02-2007, 16:12
Widać ze HWL nie ma co robić i zabija ludzi bez powodu.
Falcmoon
13-02-2007, 16:17
co ty?powod zawsze sie znajdzie... :/
Niby kogo zabili procz Gladianiosa?
Kuczer88
13-02-2007, 17:21
@Paladinka
Widzisz chłopie
a ja mam dziewczyne w rl
HHAHAHAH JAAAAAAAAAAAAAAAAA MASZ DZIEWCZYNE W RL???? JAK TO ZROBIŁEŚ POCHWAL SIE!!!!!!!! PROSZE... :( wymiotłeś koleś :Dogolnie nie było mnie troche tutaj na tym forum. Widząc jak to sie rozwija ,dochodze do wniosków, że jest coraz gorzej :P
Cataclism
13-02-2007, 18:49
@cat zastanow sie co ty mowisz. nie byles przy gladianosie (w rl) w momencie smierci. moze byl afk moze nie mial hotkeyow a ty sie wysmiewasz od razu. moze napiszesz od razu na forum o co chodzi? bo na pewno jestes dobrze poinformowany bedac w SG. Powod jak zwykle sfabrykowany. ciekawi mnie tylko kto bedzie nastepny...
hummmm nom przebiegl 3 kratki i zabil spidera ale byl afk ! XD moze bot na spiderach xD auhUHAhUAuhAuhAuhAUHa a co to wyzywania polakow to zawsze nas przepraszaja na vencie i mowia bezurazy bo my umiemy przynajmniej grac normalnie to na tyle XD teraz poczekam chwile i poczytam wrzuty itd XD milej zabawy
Ps. loot z glada~ byl tez smieszny XD 1 bp uhs 1 bp hmms 2 bp flaskow jak na moj gust new owner plus wiadomo ze jest noobem
hummmm nom przebiegl 3 kratki i zabil spidera ale byl afk ! XD moze bot na spiderach xD auhUHAhUAuhAuhAuhAUHa a co to wyzywania polakow to zawsze nas przepraszaja na vencie i mowia bezurazy bo my umiemy przynajmniej grac normalnie to na tyle XD teraz poczekam chwile i poczytam wrzuty itd XD milej zabawy
Ps. loot z glada~ byl tez smieszny XD 1 bp uhs 1 bp hmms 2 bp flaskow jak na moj gust new owner plus wiadomo ze jest noobem
Aha, znam juz powod Toxo myslal ze jest to nowy owner wiec mozna payment wymusic Lolz, Stfu.
P.s Przeparaszam Cie ty moj polaczku ty nie jestes taki jak inni Rofl ;(
Raziel kosiaz
13-02-2007, 18:58
Teraz to dredix lal mnie za darmo aż 300 z mort hura mi pociagnoł.
Cataclism
13-02-2007, 19:34
Aha, znam juz powod Toxo myslal ze jest to nowy owner wiec mozna payment wymusic Lolz, Stfu.
P.s Przeparaszam Cie ty moj polaczku ty nie jestes taki jak inni Rofl ;(
naucz sie czytac jest napisane ze umiem grac a nie jak ty :>
Falcmoon
13-02-2007, 19:43
Umiesz grac. Uhmm a wiesz chociaż co oznacza skrót MMORPG? To, że ktoś jest dobry w pvp i tym podobnych klockach świadczy tylko i wyłącznie o tym, że jest dobry w pvp i tych właśnie klockach :p A gra opiera się jeszcze na innych wartościach. Ale co Ty możesz o tym wiedzieć? Oceniasz ludzi mając klapki na oczach.
Takim ja Ty proponuję przenieść się na inny server. Najlepiej Couter-Strike itp...
Cataclism
13-02-2007, 20:29
Umiesz grac. Uhmm a wiesz chociaż co oznacza skrót MMORPG? To, że ktoś jest dobry w pvp i tym podobnych klockach świadczy tylko i wyłącznie o tym, że jest dobry w pvp i tych właśnie klockach :p A gra opiera się jeszcze na innych wartościach. Ale co Ty możesz o tym wiedzieć? Oceniasz ludzi mając klapki na oczach.
Takim ja Ty proponuję przenieść się na inny server. Najlepiej Couter-Strike itp...
ale ty jestes zabawny xD gram w tibie prawie 4 lata i badz pewny ze wszystkiego juz w tibie probowalem :> massively multiplayer online role-playing game masz swoj skrot :>
aragorn uczciwy
13-02-2007, 20:31
http://piosenka.o.tibi.patrz.pl/
Haha trza miec nasrane we łbie xD
@Adelao
Smaczne rybki?:P
@Raziel
Mnie mial Kelliko(jakos tak) na 1 szczal z morta;]
Falcmoon
13-02-2007, 21:53
Nie chciałem żebyś mi cytował ten skrót tylko pytałem czy wiesz co on oznacza. To "ly" możesz wykreślić. Próbowałeś wszystkiego? A próbowałeś być normalny? Co? Nie słyszę... aaa nikt Ci nie powiedział jak to się robi...;)
Xairax_pl
13-02-2007, 21:56
Hehe i co teraz? :D
Boltina89
13-02-2007, 21:59
Teraz Albo nigdy...
Szwedzi przesadzili...Owned Parencikos,Skopo de'tag
Join War
Good Luck
aragorn uczciwy
13-02-2007, 22:06
Teraz Albo nigdy...
Join War
Good Luck
Dochodze, zawsze to sie 100~ z sd przyda.
Xairax_pl
13-02-2007, 22:15
Rómcio wlasnie przestales byc Polakiem. Enjoy...
Cataclism
13-02-2007, 22:18
ja tez ja tez XD lul
Iwanek18
13-02-2007, 22:18
naucz sie czytac jest napisane ze umiem grac a nie jak ty :>
chyba to powinna isc tak:
naucz sie czytac jest napisane ze umiem zajebac postac a nie jak ty
>.<
Cataclism
13-02-2007, 22:21
chyba to powinna isc tak:
naucz sie czytac jest napisane ze umiem zajebac postac a nie jak ty
>.<
omg alez ty zabawny xD
Xairax_pl
13-02-2007, 22:21
ja tez ja tez XD lul
To kim wy jestescie????
Nikim :p
_PiteroS_
13-02-2007, 22:24
mam to miedzi posladkami (|o|) kto i ile gra w tibie,
w rl nie kradne nie bije slabszych ( nawet w pracy) zawsze staram sie all wyjasniac przez rozmowe, ale jesli ktos jest zlodziejem w rl to bedziw w grze, jesli ktos oszujuje to bedzie oszykiwal w grze.
a jesli ktos jest slaby i w rl life inni go gnebia bedzie sie wyzywal na slabszych graczach i to dlatego ze nic nieznaczy w rl, a jak kos smie twoerdzic ze to nieprawda zapraszam do szczecina, chetnie sie z wami zmnierze :) X(
wojna jest dobra dla slabych , jak cie prawa reka bolo a monitor masz juz caly bialy to zmnien zajecie a nie zabijajcie slabszych !!!
Iwanek18
13-02-2007, 22:33
omg alez ty zabawny xD
ahahahahahaha
wez lamusie xD ktos ci zaufał a ty go w h**a zrobiles i zajebales postac, widac ze mama cie nie kocha a tata tylko w nocy ;/
i w rl napewno jakims lamusem jestes
i zgadzam sie w 100% z _PiteroS_
>.<
Cataclism
13-02-2007, 22:39
prosze tylko nie to !!! XD piszcie co chcecie i tak mam was w dupie a co do mojego rl nie znacie mnie i nie poznacie wiec stFu xD
Falcmoon
13-02-2007, 22:49
Chce ktoś poznać Cat w rl? Oooo znowu cisza... :) A może ja się przekonam? W końcu może się okazać, że jesteś całkiem przyzwoitym gościem... :baby:
Ludzie sie wyplacili, mieli limit expienia, Hwl wyjebalo w gore z lvlami i zaczeli znowu wojne. Hmm Wniosek taki z tego ze znow w dupe dostaniemy :(
_PiteroS_
13-02-2007, 22:54
cati po pokoledzie dzieci z tokio hotel czyli twardziel z orginalnie podartymi spodniami, pomalowane palce na czarno i wogile on to ZLOOO czyli jak ja to mowie "prawie jak dziecko szatana" a prawie to jednak ....................
Na Galanie robi się co raz ciekawiej...
prosze tylko nie to !!! XD piszcie co chcecie i tak mam was w dupie a co do mojego rl nie znacie mnie i nie poznacie wiec stFu xD
no, Twojego zycia nikt nie zna ale wydaje mi sie, ze mozna Cie dosc latwo ocenic przez zachowanie nawet nie znajac Cie.
Biegasz po Tibii tym swoim skradzionym charem, z skradzionym setem, jestes zaczepny nie przejdziesz obok nikogo zeby go nie wyzwac/zaczepic/uderzyc/zabic to wystarczy, zeby sie zorientowac jaki jestes irytujacy.
Pewnie zaraz odpiszesz jakies swoje infantylne odpowiedzi "na pokaz" jaki TY jestes ffffajny i wogUle, ale fakt jest taki, ze cos Ci chyba do glowy uderzylo po tym jak dostales sie do bylych Hwl'i, ktorzy wygrali wojne bo sam to tam za wiele nie zrobiles z tego co pamietam, Rumcio to juz calkiem... Aylitha to chociaz dupe czasem na battle nadstawial.. tylko nie rozumiem jednego, czy z tego powodu, ze jestes czlonkiem Hwli, ktorzy jak wspomnialem wygrali wojne, to jestes tym onneonoenoenoene the best Polakiem niby? Tym jedynym z wyjatkow, ktory nie jest nobem z posrod tych 5% (rumcio zalicza sie niewatpliwie do tych 95%, sam sie okreslil...) bo co bo Toxo Ci tak na czacie powiedzial? lol
Cataclism
13-02-2007, 23:17
no, Twojego zycia nikt nie zna ale wydaje mi sie, ze mozna Cie dosc latwo ocenic przez zachowanie nawet nie znajac Cie.
Biegasz po Tibii tym swoim skradzionym charem, z skradzionym setem, jestes zaczepny nie przejdziesz obok nikogo zeby go nie wyzwac/zaczepic/uderzyc/zabic to wystarczy, zeby sie zorientowac jaki jestes irytujacy.
Pewnie zaraz odpiszesz jakies swoje infantylne odpowiedzi "na pokaz" jaki TY jestes ffffajny i wogUle, ale fakt jest taki, ze cos Ci chyba do glowy uderzylo po tym jak dostales sie do bylych Hwl'i, ktorzy wygrali wojne bo sam to tam za wiele nie zrobiles z tego co pamietam, Rumcio to juz calkiem... Aylitha to chociaz dupe czasem na battle nadstawial.. tylko nie rozumiem jednego, czy z tego powodu, ze jestes czlonkiem Hwli, ktorzy jak wspomnialem wygrali wojne, to jestes tym onneonoenoenoene the best Polakiem niby? Tym jedynym z wyjatkow, ktory nie jest nobem z posrod tych 5% (rumcio zalicza sie niewatpliwie do tych 95%, sam sie okreslil...) bo co bo Toxo Ci tak na czacie powiedzial? lol
to tak zwane play for fun xD i tez zacznij tak robic :>
Ja tam tylko chce wiedzieć czy to jest war Gildia vs. Gildia czy PL vs. SWE. ? :baby: Bo nie wiem :p
PS. Jak widzie tych stoją w dp to zauważyłem, że wara raczej nie będzie... Np. Ta p**** Boltina juz not online...a tak sie wyzej srał z tym warem... Niech wygra lepszy kraj / lepsza gildia
Pozdro 4 all
Cataclism
13-02-2007, 23:20
a co do tekstu rumcia to go nie kumam i nie uwarzam ze 95% polakow to jelopy wiec sorry wybacz ja tego nie powiedzialem myslisz osoby
Dlaczego ? Bo jestem przeciw Wam? Zreszta Twoje zdanie sie dla mnie nie liczy :d Kurde cAti chyba tu nas niechca?:(
ps z tym comment zazka to dluga historia....
:P nie napisalem tak jak on to ma....
Cataclism
13-02-2007, 23:23
Dlaczego ? Bo jestem przeciw Wam? Zreszta Twoje zdanie sie dla mnie nie liczy :d Kurde cAti chyba tu nas niechca?:(
to co spadamy ?:p a oni niech gadaja XD
Falcmoon
13-02-2007, 23:28
Użytkowników czytających ten temat: 14 (zarejestrowanych: 6, gości: 8)
Falcmoon, Xsasero, Cataclism, Rumcio, _PiteroS_, DfJ
Nawet słowni nie jesteście... :p
Tak zawsze jest... było... i pewnie będzie z H LvL... ZAWSZE MASZ U NICH IGNORE... Kto sie wali na tej wojnie... Gildie czy Polacy vs. Szwedzi... Odp.
I co to za gidlie ;)
Falcmoon
13-02-2007, 23:30
@Xas - wygląda na to, że znowu potop szwedzki... :)
Skurwysyny znów chca zajebać inflanty ? :p Jak w 1600+ roku :p (dokładnie nie znam daty) TO POLACY RUSZCIE DUPE I IM DOPIERDOLCIE... A nie sie czaicie... GOOD LUCK!!;)
a co do tekstu rumcia to go nie kumam i nie uwarzam ze 95% polakow to jelopy wiec sorry wybacz ja tego nie powiedzialem myslisz osoby
no ale zdaje sie, ze w jakims poscie napisales ze na vent~~ szwedzi przepraszaja Cie ze wyzywaja Polakow od nobow, a sam o sobie twierdzisz, ze Ty z rumciem to PRZYNAJMNIEJ umiesz grac. Co wg mojej interpretacji swiadczy o tym ze umiesz nie to co wiekszosc tutaj.. Ja nie zwuazam nic nadzwyczajnego, lub cos czym by sie wyroznial na to, ze jestes taki super
gowno pewnie Xairaxa obchodzi, ze jestes w "nie polskiej gildii" , tylko bardziej o Twoje glupie wypowiedzi o Polakach, ktorzy w 95% to noby.. a tak btw zebys sie jeszcze do tych 5% zaliczal... jak juz wspominalem sam sie okresliles. Wogole to ja wiem, ze jestes tepy jak laczek niczego tu nie trzeba pisac z Catri~~ to jeszcze mozna podyskutowac, a z Toba sie nie da bo nigdy nie wiadomo, z ktorym z 500 ownerow sie gada.
Podsumowujac, to nie wiem gdzie tu widzicie powody do dumy z czego kolwiek.
Falcmoon
13-02-2007, 23:39
1655 kolego :)
Wiedziałem, że 1600+ :p Mniejsza o to... Jak by sie war zaczynał to napiszcie tu chętnie "Popróbuje" zabić jakiegoś Szweda... :p Może mi sie uda8o
PS. Nie zapominać o filmikach :p Na dobrze znanej stronie, chętnie zobacze jak było jeśli mnie nie będzie.
aragorn uczciwy
13-02-2007, 23:53
1655 kolego
albo ja mam hujowa ksiazke, albo ty pamiec;] Ostatnia bitwe ze szwedami mam w 1627r. pod Oliwa.
Watpie zbeysmy wygrali wojne, ale trza sie starac! Chociaz nie mamy Jana Karola Chodkiewicza ani takiej zajebistej husari ze skrzydelkami, to mzoemy wygrac!:cup: :evul:
Poznanski Rycerz
13-02-2007, 23:55
Chlopaki
ARAGORN UCZCIWY NIe zrozumial i napisal ze dolacza do wojny swoim 28 KAFAREM ( nie knightem) ale druidem... WYgraliscie!!
@Up
Ty jestes debilem, a nie podrecznik. Z dupy se to wyczytales. Potop trwal od 1655-1660. MIALES NIE PISAC DEBILU
Czemu mowisz MOZEMY? MOZECIE -.-
@Top
Najwazniejsze cioty, ze wy duzo zdzialaliscie w ostatnich wojnach. Rumcio chociaz zaliczyl fraga i byl na masslogach a w czym sie chwalicie? Gadaniem w dp albo NEUTRAL NEUTRAL ... bo sram o chara... neutral
Catri - Nie wiemy jaki jestes w RL. Ale po twoich postach mozemy oceniac, i dowiedziec sie jaka masz osobowosc. ZALOZENIE: Piszesz posty w ktorych sie podlizujesz. * nikt nie lubi lizusow - kazdy to wie * Mozna wywniowskowac ze nikt cie w rl nie lubi. TO BYLO ZALOZENIE -.-
Husarie ze skrzydełkami możemy podpier**** Cue Cumber i pokserować je 8o Będzie to samo ;) A hetmana trzeba poszukać :p Gdybym Miał 100+ lvl, ale nie mam... Mógłbym iść choćby za nasz kraj... I rodaków ;)
Cataclism
13-02-2007, 23:58
Chlopaki
ARAGORN UCZCIWY NIe zrozumial i napisal ze dolacza do wojny swoim 28 KAFAREM ( nie knightem) ale druidem... WYgraliscie!!
@Up
Ty jestes debilem, a nie podrecznik. Z dupy se to wyczytales. Potop trwal od 1655-1660. MIALES NIE PISAC DEBILU
Czemu mowisz MOZEMY? MOZECIE -.-
@Top
Najwazniejsze cioty, ze wy duzo zdzialaliscie w ostatnich wojnach. Rumcio chociaz zaliczyl fraga i byl na masslogach a w czym sie chwalicie? Gadaniem w dp albo NEUTRAL NEUTRAL ... bo sram o chara... neutral
Catri - Nie wiemy jaki jestes w RL. Ale po twoich postach mozemy oceniac, i dowiedziec sie jaka masz osobowosc. ZALOZENIE: Piszesz posty w ktorych sie podlizujesz. * nikt nie lubi lizusow - kazdy to wie * Mozna wywniowskowac ze nikt cie w rl nie lubi. TO BYLO ZALOZENIE -.-
wybaczam ci :p ale sorry tak nie jest gram w tibie DLA ZABAWY wiec czemu mial bym nie robic tego co chce w grze lol
Poznanski Rycerz
13-02-2007, 23:59
Prosze was chlopaki
Nie przytaczajcie watkow historycznych bo kaleczycie...
Prosze was...
@catri
No wiesz.. ja w tibi najbardziej lubilem PA i PK ... ^^ oni sa cioty bo zazdroscza bo wiadomo, ze nie wygraja -.-
Aragorn
Wojny polsko-szwedzkie trwaly do 1721 :]
aragorn uczciwy
14-02-2007, 00:05
Prosze was chlopaki
Nie przytaczajcie watkow historycznych bo kaleczycie...
Prosze was...
Przypomina ci to szkole do ktorej nie chodizles bo grales w tibie?
Husarie ze skrzydełkami możemy podpier**** Cue Cumber i pokserować je Będzie to samo A hetmana trzeba poszukać Gdybym Miał 100+ lvl, ale nie mam... Mógłbym iść choćby za nasz kraj... I rodaków
Hehe:P Kardear zmieni plec i znowu wiecej skrzydelek:P A jakby co Catrishia pozyczy poroze xD
Chlopaki
Mnie przynajmniej chca na wojnie, nie to co ciebie;]
Aragorn
Wojny polsko-szwedzkie trwaly do 1721
Ja mam jakas lewa ksiazke;/
Moze sie pomyle ale czy Levandero~ nie jest polakiem?:p
A co do Cati~ to w grze robi pa itp ale czytajac jej posty chce mi sie smiac:]
I na rl jest chyba spox i musi sporo wnosic do towarzystwa.
Hmm...niech zgadne zaraz namnie najedziecie assclicker (jakos tak sie pisze):baby:
Poznanski Rycerz
14-02-2007, 00:06
hahahahaha aragorn
Ciebie chca na wojnie? Chyba HWL hahahahahahaha
@aragorn
Chce zauwazyc, ze to ty caly czas mylisz fakty i nie wiesz o co chodzi, nie zrozuzmiesz to jest tak trudne jak wiazanie sznurowadel -,.- nie pojmiesz tego :]
Name: Fajkowy-Lolus
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 27
World: Galana
Residence: Ankrahmun
House: Botham III b (Ankrahmun) is paid until Mar 04 2007
Guild membership: Shadow Hunter of the Souls Hunters
Prawie jak legendary souls hahaha
hahahahaha aragorn
Ciebie chca na wojnie? Chyba HWL hahahahahahaha
@aragorn
Chce zauwazyc, ze to ty caly czas mylisz fakty i nie wiesz o co chodzi, nie zrozuzmiesz to jest tak trudne jak wiazanie sznurowadel -,.- nie pojmiesz tego :]
Name: Fajkowy-Lolus
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 27
World: Galana
Residence: Ankrahmun
House: Botham III b (Ankrahmun) is paid until Mar 04 2007
Guild membership: Shadow Hunter of the Souls Hunters
Prawie jak legendary souls hahaha
hahaha gaostic jak tylko zobaczy ze fajkowy ma yellow skulla to podbiegnie zajebie mu z exori visa i tyle bedzie go widac xD
Poznanski Rycerz
14-02-2007, 00:16
Gaostic nie da mu rady... on ma 28 lvl czy tam ktory
Na galanie chyba bedzie jednnak wojna...
Aylitha w gildi z Konda, Lovize 8o 8o 8o 8o
HWL tez juz zbiera ludzi:P
Poznanski Rycerz
14-02-2007, 00:20
Lognalem sie na syf chara a w dp venore
DUzo ludzi sie zbiera... maly battelek by nie zaszkodzil nikomy
A jednak to co mialo byc jest...
Moim zdaniem Kuczer posiada ceche, ktora nazywa sie "honor" nie dal po sobie jechac tak jak te pachołki. A Rumcio **** ktory bedzie walczyl do momentu az HWL zacznie przegrywac, a potem bedzie JA POLAK NIE BIJCIE MNIE JA ZWAMI !! ( jak oczywiscie sie to zdarzy ze wygramy :p)
Raziel kosiaz
14-02-2007, 09:05
Husarie ze skrzydełkami możemy podpier**** Cue Cumber i pokserować je 8o Będzie to samo ;) A hetmana trzeba poszukać :p Gdybym Miał 100+ lvl, ale nie mam... Mógłbym iść choćby za nasz kraj... I rodaków ;)
Heh nic trudnego jeśli szukasz hetmna msg to : Piotrek Hetman
xD
Teraz Albo nigdy...
Join War
Good Luck
Hahahaha Inaczej tego nie potrafie podsumowac :D
Moje slowa z przed kilkunastu stron sie sprawdzily szybciej niz przypuszczam :P Ale Rumun i Catri nie musicie sie bac B) HWL potrzebuje h lvlowych EK wiec spokojna wasza rozczochrana :)
Raziel kosiaz
14-02-2007, 10:01
Toxo zawsze pomysły komuś kradnie i zrobił Dead Show ( Kondy pomysł)
I niedawno była propozyca od Yuperdo na orc fortnes qest to też zgapił tylko chciał taniej.
Wiecie co naszych w legendary souls jest mało.
Mogliscie by zrobić jakiegoś massloga.
Dziśaj rano online był Gaostic jako jedyny z HWL 40 min po servie save dał loga a mało oob było z naszych.
Szkoda może dacie rade.
ktory to juz raz mowicie "damy rade" ?
Nalesnik102
14-02-2007, 11:06
Niestety padl i Demi
Nalesnik102
14-02-2007, 11:20
Kolejny polak w HWl - Delewu;(
Raziel kosiaz
14-02-2007, 11:35
Czemu nie pójdziecie razem?
Legendary Souls ma tylko 20% szansy.
Czemu Rumcio & Delewu & Catrishia nie dołonczycie do polaków?
Boicie się o własne dupy?
A gdzie reszta mało naszych w Legendary Souls.
A demi na filmiku dobrze się trzymał ale dostał te ueki 2 :/
P.S : Srry jeśli kogoś obraziłem.
czemu nie dolacza do Polakow? bo sa wierni swojej gildii to chyba proste.... -.-
a demi swietnie sie bronil tylko w decydujacym momencie zamiast wcisnac exure vite wdusil utani hur.
czemu nie dolacza do Polakow? bo sa wierni swojej gildii to chyba proste.... -.-
a demi swietnie sie bronil tylko w decydujacym momencie zamiast wcisnac exure vite wdusil utani hur.
E ludzie dajcie filma... jak jest:confused:
Nalesnik102
14-02-2007, 13:14
film jest na tibicams.tibianetwork.net.
W Legendary Souls coraz wiecej ludziB)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.